Ponedeljak, 28.07.2008.

14:44

Krstić u ruskom Trijumfu?

Centar reprezentacije Srbije Nenad Krstić mogao bi da bude najnovije u nizu NBA pojačanja ruskih klubova.

Izvor: B92

Krstiæ u ruskom Trijumfu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

neso

pre 15 godina

Pa da ga nije vas dobri partizan oderao u svakom smislu prije odlaska,ne bi covjek sad isao trbuhom za kruhom-dolarima,samo da makar na nulu izadje sto se tice para...jeste li to zaboravili njegov stav o partizanu pa ga pozivate da se vrati?

AngelEyes

pre 15 godina

POTPISAO, 9mil dolara po sezoni
http://realgm.com/src_wiretap_archives/53784/20080729/done_deal___krstic_leaves_nba_for_moscow_team/

aca_bg

pre 15 godina

brate Pejo,nije poenta sta ili koga mrzis.poenta je da ne treba da se mrzi.mogu da potpisem da ne bi imao nista protiv da ti isti kapitalisti udju u Partizan pa da npr vrate Krleta,Pekmena,Hausa...
p.s.obavestite ovog Kostunicu za kakvog evropskog kosarkaskog giganta je potpisao njegov mega star Rakocevic kada je propao u NBA

NBA I Love This Game !

pre 15 godina

Mislio sam da je Krstic malo pametniji ali sam se prevario izgleda...hmm. Pa ne mogu da poverujem da je on ostao u Rusiji i da se dvoumi da li da karijeru nastavi u NBA ili u Evropi ?! Boze on definitivno nije pri sebi, pa on je starter u jednom NBA timu i dobro zaradjuje sto bi svaki kosarkas pozeleo a on se dvoumi eee bas svasta.

Ko zeli da pogleda new alien Dream Team sa najboljim igracem planete KB protiv Kanade evo torrent-a za skidanje te utakmice:
http://bt.davka.info/

Bojan

pre 15 godina

Neki ovde znaju sta je dobro za drzavu i ko radi za drzavu.Ja njima verujem,oni znaju sta je dobro za drzavu - neardentalaca.
Sa Krsticem ne znam sta se dogadja.Dok je igrao u Dzerziju bio je CAR u NBA,a sad kada nije u prvoj petorci,
ne valja NBA,a Krle je i dalje CAR.Ako ne bude igrao u Trijumfu,onda ruska liga nece valjati nista i tako do besvesti.To je rezon muve bez glave,NBA je za njega najsigurnija,cak i ako ne igras dobijas novac po ugovoru.Koliko je samo dobio Jaric nizasta a ni Pedja bas nije odplatio koliko ga placaju.Sta ce biti ako Krstic ipak ostane u NBA,hoce li NBA opet biti VRH,brateeee.

Xomep182

pre 15 godina

Ljudi, pa ovaj Trijumf uopste nije tako naivan!!
Imaju Urosa Slokara (Reprezentativac Slovenije, igrao za Toronto Raptorse, centar), Ognjena Askrabic, Kristofa Valtersa (Reprezentativac Letonije, sjajan suter), i Majre Cetmena!!
Imaju jos jednog Amerikanca, i ostatak su Rusi koje ne znam, ili bar ne znam da im rascitam imena..

Vranjanac

pre 15 godina

Zivim u Americi i gledao sam Krleta par puta uzivo i postalo mi je jasno da kolko god on bio dobar uvek ce biti samo vodonosa velikim zvezdama poput: Kida, Cartera, Jefersona... ili ko god vec bio. Cak i nas najpopularniji igrac u NBA svih vremena Pedja nikad nije bio prva zvezda tima(osim mozda u kratkom periodu po odlasku Webera, ali se nije pokazao).
Zato ja mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu, gde ce biti cenjen kao igrac i kao covek, a kolko god mu Rusi nudili ja znam da ne moze da dobije vise nego u NBA.
P.S. A i bice bolje reprezentaciji.

peja

pre 15 godina

tacno sam predvideo da ce neko (ne)namerno da me pogresno protumaci…
MRZIM MONOPOLISTE, a ne narod.
toliko…

POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

Dr.Vujasinovic

pre 15 godina

@srbin: absolutno se slazem. Ne mogu im zameriti, svako radi za onoga tko ga placa....
Sra se tice Krstica:
Pitanje je dali mu je pametno igrati u NBA. Treba videti koja je lova u pitanju. Mislim da su napori u Evropi manji i da on moze slicnu lovu zaraditi i u Rusiji ili Evropi. Buduci da je cesto ozledjen mislim da je bitnije paziti na zdravlje nego na lovu i status NBA igraca. Za repku bi u svakom slucaju bilo bolje jer bi on bio blizi Srbiji .....
p.s. Pitam se dali oni koji napdaju komentar srbina rade mozda u B92, u suprotnom ne razumen zasto se tako love?

pera

pre 15 godina

ako zaradi 4 mil po sezoni posle poreza mu ostane manje od 2 mil, to je manje od 1.3 eura nba 80 utakmica i putujes ko lud, radis tamo za nekog kartera , lebrona ....brianta ... sto ne igrati za istu lovu manje utakmica , i laksih utakmica

aca_bg

pre 15 godina

brate Pejo nemoj tako,nije hriscanski mrzeti.mrznja nije odgovor-pravi odgovor je ono sto Partizan radio prosle(i pretprosle a nadam se i ove) godine u EL.pozz

Detroit

pre 15 godina

NJ je Krsticu ponudio garantovani ugovor (negde oko 2,7 miliona godisnje) ali on sigurno nije u njihovim dugorocnim planovima jer imaju dosta visokih igraca. Cak iako potpise za njih bice verovatno razmenjen. Da se Krle nije onako povredio njegova cena bi bila negde oko 10 miliona godisnje, ovako svi se ustrucavaju. Ne znam, meni on deluje da se oporavio, no lekari verovatno znaju vise. Od te povrede svi zaziru pa ce biti tesko da se bilo ko u NBA odluci za Nenada, tim pre sto skoro svi klubovi imaju problema sa probijanjem platnog ‘plafona’.

Bez obzira sto volim Krleta mislim da nije dobro da se pripreme reprezentacije koriste za prodaju igraca. Posle ove vesti ne verujem da je Milicic povredjen, pre ce biti da je Nenadu data veca minutaza kako bi se pokazao pred ruskim klubovima. To jeste humano ali za reprezentaciju nije dobro, moze da poremeti stabilnost ekipe. Trebalo je pricekati da se kvalifikacije zavrse.

Krletu i reprezentaciji zelim sve najbolje!

ko-ometator

pre 15 godina

@ srbin - istina

a sto se tice krstica u Trijumf nece sigurno, on je sam demantovao tu informaciju... pregovara sa nekim evropskim klubovima kao i sa nekim ekipama iz NBA. Kaze da NBA nema prioritet jer podcenjuju igrace kojima je ugovor na isteku

grobarka

pre 15 godina

ma da,Rusi su se bas zbog ove 3 utakmice(i to pripremne) odlucili da daju milione za Krleta...dobra vam ta logika.pa onda je Partizan resio problem finansija za narednih par sezona jer cemo 3pa da zavalimo Rusima za bar 5 miliona,naravno eura :)

urbanBG-PDX

pre 15 godina

Dodji, prodji pripreme sa nama i vrati se u formu, a onda odigraj dobro i ponudice ti vec neko dobar ugovor - i svi srecni i zadovoljni.
A i dobar primer drugima.
Duda je iskusan, sve radi sa razlogom!

PS: Jos samo da ZALIZANI menadzeri ne krenu da u repku guraju "svoje" igrace samo da bi ih dobro PRODALI.

KOSTUNICA

pre 15 godina

SADA VEC SVE IMA SMISLA! Taman kada sam pomislio da je on jedina zvezda iz NBA (ne racunam Milicica namerno) ono se potvrdi zasto se odazvao! Zato sto i nije zvezda, on je buduci igrac Tunguzije (Trijumfa)??????????? Pa Nenade sine, kako je to moguce, pa zar ti vise ne prilici Atlas ili Zdravlje??? I ovoga ste vi hteli za kapitena? Igraca Trijumfa???

Блебетало

pre 15 godina

Тријумфални Тријумф са још тријумфалнијим ценром ... у будућности!
Пара врти где бургија неће, а на паркету се лопта окреће...

Nindza

pre 15 godina

Treba da vidi gde ce imati veci angazman i relevantnije protivnike. Ja bi pola nasih igraca "povukao" iz NBA jer nemaju minutazu koja bi im pomogla da se usavrse kao Divac ili Stojakovic. Bolje da igraju negde u Evropi gde bi skupili vise iskustva u mecevima protiv zaista jakih klubova. U tome je bila tajna Dejana Bodiroge. I zato je upravo on prelomio protiv Argentinaca 2002.

@srbin- b92 (kao i bilo koja druga privatna firma) ne radi protiv Srbije nego za platu. Svaki medij "vuce" opciji koja ga vise finansira. E, da je ovo normalna drzava, finansiranje medija bi se baziralo na kvalitetu programa i broju reklama. Kvalitet i prirodu programa odredjuje trziste. Trziste-to smo mi. Da ima zdravog auditorijuma, bilo bi i zdravijeg programa a samim tim i zdravijih metoda finansiranja, i onda mediji ne bi toliko zavisili od politicara (koje smo opet mi birali). Iskljucivo su gradjani "zasluzni" za sadrzaj programa. Po cemu je b92 (ako prima finansije "od preko") gori od hiljade i hiljade gastarbajtera koji rade za tudju drzavu? Ko je od vas velikih Srba toliko "velik" da bi se odrekao lagodnijeg zivota zarad patriotizma? Da li pricamo o onima sto srbuju iz Cikaga? Zasto ne oteraju kletog americkog poslodavca u maj..nu i ne vrate se u Srbiju? Dosta vise tih glupih prica...

naučna fantastika

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da verujem da su ruski klubovi toliko finansijski moćni!
Siguran sam da će posle ovakvog raspleta, čelnici NBA lige ili ukinuti skerli-kep ili ga značajno povećati!?

AcoSerb83

pre 15 godina

Kako je krenulo Rusi ce oteti sve od amera... Kako ide ona pesma: pazi pazi evo rusi dolaze tako nekako:))) totalno sam se zbunio..
Krsticu ostani u Rusiji, ako su ti vece pare njihova liga je strava!!!

Zox

pre 15 godina

Kakva bre crna NBA liga! E, bas me tamo zabole za neke americke hostoplerske ekipe koje samo broje $$$$$$!!!
Ostani Ti u Evropu pa ces tako uvek biti dostupan reprezentaciji!!!

NAPRED PLAVI!!!

dex

pre 15 godina

@ srbin

ahahahahahahahahhhhhaaaaaaa...
Da li si ti normalan? Ozbiljno? Ne samo da rade protiv Srbije, vec to rade u dosluhu sa Vatikanom i Nemackom! Mozda i Marsom, za to vec ne mogu da tvrdim...

Boris

pre 15 godina

@srbin

Ajde ti, kada si tako pametan, objasni mi kako to b92 radi protiv Srbije?
Ja bih pre rekao da takvi kao ti rade protiv Srbije, ne znajuci to..

крле је мајстор

pre 15 godina

Јој што се држава или град сад не отворе и искеширају да се Крле врати у Партизан, па ваљда би и он сам радије играо у свом клубу него у некаквом Тријумфу.

RAS KASS

pre 15 godina

Ajmo braco grobari da napravimo slicnu akciju kao navijaci Olimpika.Oni su skupljali kintu da vrate Drogbu,a mi cemo da bi vratili Krleta.Naravno akcija je simbolicna jer Krstica tesko da cemo vratiti ali cemo tim gestom pokazati upravi da se ne slazemo sa rasprodajom najboljih igraca i krpljenjem ekipe svake godine.Ko zna akcija mozda i uspe i ovi iz uprave odluce da pomere zadnjice i da napokon obezbede normalan budzet.Ako u Srbiji nema bar 50000 grobara koji su spremni da uplate po 10 evra onda mi jaci Partizan i ne zasluzujemo.Ako su Francuzi skupili 2 miliona evra onda mi mozemo bar cetvrtinu toga.

Belgrade_boy

pre 15 godina

Verovatno su mu ponudili 5-6 milioncica po sezoni,nije valjda lud da ide iz nju dz. u neki trijunf za koji verovatno ni on nije cuo dok mu nisu ponudili ugovor!

Vladimir

pre 15 godina

Idi iz te Cirkus lige,molim te!Ruska liga je vec sad druga u Evropi po kvalitetu (iza spanske),ta promena sredine ti nece uticati na razvoj karijere.Stavise,imao bi izuzetno veliku minutazu,sigurno.To je jedan od preduslova za dobre igre i uspeh u reprezentaciji.

Zmaj

pre 15 godina

Ostao u NBA ili otisao u Rusiju-nece pogresiti. U Evropi se igra odlicna kosaraka. Bodiroga nije video NBA lige pa je jedna od najboljih koje smo imali na toj poziciji. Takvi kao on su cistili i americke profesionalce. A ti aco-grobar ne lupetaj. U Partizanu bi samo nazadovao medju onom gomilom klincadije. Partizna svake sezone iznedri bar jednog dobrog igraca ali nedovoljno da igrac kao Krstic odrzava svoj nivo igre. Njemu trebaju iskusni saigraci a Partizan ih definitivno nema.

peja

pre 15 godina

“braca” rusi i grci su bas nametnuli monopol na sport. nenormalno, ali zaista NENORMALNO preplacuju. a moj PARTIZAN…
poceo sam iskreno, ali bas onako ISKRENO, da ih MRZIM!

karoljub

pre 15 godina

Krle je najbolji centar Evrope i red je da konacno naplati sav svoj trud i muke.Naravno neka to oko ugovora sto pre resi i vrati se u reprezentaciju.gde god da nastavi nece pogresiti jer je klasa i moze da igra bilo gde na svetu.SREcno majstore.

dex

pre 15 godina

@ srbin

ahahahahahahahahhhhhaaaaaaa...
Da li si ti normalan? Ozbiljno? Ne samo da rade protiv Srbije, vec to rade u dosluhu sa Vatikanom i Nemackom! Mozda i Marsom, za to vec ne mogu da tvrdim...

Boris

pre 15 godina

@srbin

Ajde ti, kada si tako pametan, objasni mi kako to b92 radi protiv Srbije?
Ja bih pre rekao da takvi kao ti rade protiv Srbije, ne znajuci to..

peja

pre 15 godina

“braca” rusi i grci su bas nametnuli monopol na sport. nenormalno, ali zaista NENORMALNO preplacuju. a moj PARTIZAN…
poceo sam iskreno, ali bas onako ISKRENO, da ih MRZIM!

Nindza

pre 15 godina

Treba da vidi gde ce imati veci angazman i relevantnije protivnike. Ja bi pola nasih igraca "povukao" iz NBA jer nemaju minutazu koja bi im pomogla da se usavrse kao Divac ili Stojakovic. Bolje da igraju negde u Evropi gde bi skupili vise iskustva u mecevima protiv zaista jakih klubova. U tome je bila tajna Dejana Bodiroge. I zato je upravo on prelomio protiv Argentinaca 2002.

@srbin- b92 (kao i bilo koja druga privatna firma) ne radi protiv Srbije nego za platu. Svaki medij "vuce" opciji koja ga vise finansira. E, da je ovo normalna drzava, finansiranje medija bi se baziralo na kvalitetu programa i broju reklama. Kvalitet i prirodu programa odredjuje trziste. Trziste-to smo mi. Da ima zdravog auditorijuma, bilo bi i zdravijeg programa a samim tim i zdravijih metoda finansiranja, i onda mediji ne bi toliko zavisili od politicara (koje smo opet mi birali). Iskljucivo su gradjani "zasluzni" za sadrzaj programa. Po cemu je b92 (ako prima finansije "od preko") gori od hiljade i hiljade gastarbajtera koji rade za tudju drzavu? Ko je od vas velikih Srba toliko "velik" da bi se odrekao lagodnijeg zivota zarad patriotizma? Da li pricamo o onima sto srbuju iz Cikaga? Zasto ne oteraju kletog americkog poslodavca u maj..nu i ne vrate se u Srbiju? Dosta vise tih glupih prica...

karoljub

pre 15 godina

Krle je najbolji centar Evrope i red je da konacno naplati sav svoj trud i muke.Naravno neka to oko ugovora sto pre resi i vrati se u reprezentaciju.gde god da nastavi nece pogresiti jer je klasa i moze da igra bilo gde na svetu.SREcno majstore.

Vladimir

pre 15 godina

Idi iz te Cirkus lige,molim te!Ruska liga je vec sad druga u Evropi po kvalitetu (iza spanske),ta promena sredine ti nece uticati na razvoj karijere.Stavise,imao bi izuzetno veliku minutazu,sigurno.To je jedan od preduslova za dobre igre i uspeh u reprezentaciji.

Zox

pre 15 godina

Kakva bre crna NBA liga! E, bas me tamo zabole za neke americke hostoplerske ekipe koje samo broje $$$$$$!!!
Ostani Ti u Evropu pa ces tako uvek biti dostupan reprezentaciji!!!

NAPRED PLAVI!!!

grobarka

pre 15 godina

ma da,Rusi su se bas zbog ove 3 utakmice(i to pripremne) odlucili da daju milione za Krleta...dobra vam ta logika.pa onda je Partizan resio problem finansija za narednih par sezona jer cemo 3pa da zavalimo Rusima za bar 5 miliona,naravno eura :)

ko-ometator

pre 15 godina

@ srbin - istina

a sto se tice krstica u Trijumf nece sigurno, on je sam demantovao tu informaciju... pregovara sa nekim evropskim klubovima kao i sa nekim ekipama iz NBA. Kaze da NBA nema prioritet jer podcenjuju igrace kojima je ugovor na isteku

aca_bg

pre 15 godina

brate Pejo nemoj tako,nije hriscanski mrzeti.mrznja nije odgovor-pravi odgovor je ono sto Partizan radio prosle(i pretprosle a nadam se i ove) godine u EL.pozz

Блебетало

pre 15 godina

Тријумфални Тријумф са још тријумфалнијим ценром ... у будућности!
Пара врти где бургија неће, а на паркету се лопта окреће...

naučna fantastika

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da verujem da su ruski klubovi toliko finansijski moćni!
Siguran sam da će posle ovakvog raspleta, čelnici NBA lige ili ukinuti skerli-kep ili ga značajno povećati!?

RAS KASS

pre 15 godina

Ajmo braco grobari da napravimo slicnu akciju kao navijaci Olimpika.Oni su skupljali kintu da vrate Drogbu,a mi cemo da bi vratili Krleta.Naravno akcija je simbolicna jer Krstica tesko da cemo vratiti ali cemo tim gestom pokazati upravi da se ne slazemo sa rasprodajom najboljih igraca i krpljenjem ekipe svake godine.Ko zna akcija mozda i uspe i ovi iz uprave odluce da pomere zadnjice i da napokon obezbede normalan budzet.Ako u Srbiji nema bar 50000 grobara koji su spremni da uplate po 10 evra onda mi jaci Partizan i ne zasluzujemo.Ako su Francuzi skupili 2 miliona evra onda mi mozemo bar cetvrtinu toga.

AcoSerb83

pre 15 godina

Kako je krenulo Rusi ce oteti sve od amera... Kako ide ona pesma: pazi pazi evo rusi dolaze tako nekako:))) totalno sam se zbunio..
Krsticu ostani u Rusiji, ako su ti vece pare njihova liga je strava!!!

Zmaj

pre 15 godina

Ostao u NBA ili otisao u Rusiju-nece pogresiti. U Evropi se igra odlicna kosaraka. Bodiroga nije video NBA lige pa je jedna od najboljih koje smo imali na toj poziciji. Takvi kao on su cistili i americke profesionalce. A ti aco-grobar ne lupetaj. U Partizanu bi samo nazadovao medju onom gomilom klincadije. Partizna svake sezone iznedri bar jednog dobrog igraca ali nedovoljno da igrac kao Krstic odrzava svoj nivo igre. Njemu trebaju iskusni saigraci a Partizan ih definitivno nema.

Detroit

pre 15 godina

NJ je Krsticu ponudio garantovani ugovor (negde oko 2,7 miliona godisnje) ali on sigurno nije u njihovim dugorocnim planovima jer imaju dosta visokih igraca. Cak iako potpise za njih bice verovatno razmenjen. Da se Krle nije onako povredio njegova cena bi bila negde oko 10 miliona godisnje, ovako svi se ustrucavaju. Ne znam, meni on deluje da se oporavio, no lekari verovatno znaju vise. Od te povrede svi zaziru pa ce biti tesko da se bilo ko u NBA odluci za Nenada, tim pre sto skoro svi klubovi imaju problema sa probijanjem platnog ‘plafona’.

Bez obzira sto volim Krleta mislim da nije dobro da se pripreme reprezentacije koriste za prodaju igraca. Posle ove vesti ne verujem da je Milicic povredjen, pre ce biti da je Nenadu data veca minutaza kako bi se pokazao pred ruskim klubovima. To jeste humano ali za reprezentaciju nije dobro, moze da poremeti stabilnost ekipe. Trebalo je pricekati da se kvalifikacije zavrse.

Krletu i reprezentaciji zelim sve najbolje!

urbanBG-PDX

pre 15 godina

Dodji, prodji pripreme sa nama i vrati se u formu, a onda odigraj dobro i ponudice ti vec neko dobar ugovor - i svi srecni i zadovoljni.
A i dobar primer drugima.
Duda je iskusan, sve radi sa razlogom!

PS: Jos samo da ZALIZANI menadzeri ne krenu da u repku guraju "svoje" igrace samo da bi ih dobro PRODALI.

крле је мајстор

pre 15 godina

Јој што се држава или град сад не отворе и искеширају да се Крле врати у Партизан, па ваљда би и он сам радије играо у свом клубу него у некаквом Тријумфу.

peja

pre 15 godina

tacno sam predvideo da ce neko (ne)namerno da me pogresno protumaci…
MRZIM MONOPOLISTE, a ne narod.
toliko…

POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

Belgrade_boy

pre 15 godina

Verovatno su mu ponudili 5-6 milioncica po sezoni,nije valjda lud da ide iz nju dz. u neki trijunf za koji verovatno ni on nije cuo dok mu nisu ponudili ugovor!

Dr.Vujasinovic

pre 15 godina

@srbin: absolutno se slazem. Ne mogu im zameriti, svako radi za onoga tko ga placa....
Sra se tice Krstica:
Pitanje je dali mu je pametno igrati u NBA. Treba videti koja je lova u pitanju. Mislim da su napori u Evropi manji i da on moze slicnu lovu zaraditi i u Rusiji ili Evropi. Buduci da je cesto ozledjen mislim da je bitnije paziti na zdravlje nego na lovu i status NBA igraca. Za repku bi u svakom slucaju bilo bolje jer bi on bio blizi Srbiji .....
p.s. Pitam se dali oni koji napdaju komentar srbina rade mozda u B92, u suprotnom ne razumen zasto se tako love?

KOSTUNICA

pre 15 godina

SADA VEC SVE IMA SMISLA! Taman kada sam pomislio da je on jedina zvezda iz NBA (ne racunam Milicica namerno) ono se potvrdi zasto se odazvao! Zato sto i nije zvezda, on je buduci igrac Tunguzije (Trijumfa)??????????? Pa Nenade sine, kako je to moguce, pa zar ti vise ne prilici Atlas ili Zdravlje??? I ovoga ste vi hteli za kapitena? Igraca Trijumfa???

pera

pre 15 godina

ako zaradi 4 mil po sezoni posle poreza mu ostane manje od 2 mil, to je manje od 1.3 eura nba 80 utakmica i putujes ko lud, radis tamo za nekog kartera , lebrona ....brianta ... sto ne igrati za istu lovu manje utakmica , i laksih utakmica

NBA I Love This Game !

pre 15 godina

Mislio sam da je Krstic malo pametniji ali sam se prevario izgleda...hmm. Pa ne mogu da poverujem da je on ostao u Rusiji i da se dvoumi da li da karijeru nastavi u NBA ili u Evropi ?! Boze on definitivno nije pri sebi, pa on je starter u jednom NBA timu i dobro zaradjuje sto bi svaki kosarkas pozeleo a on se dvoumi eee bas svasta.

Ko zeli da pogleda new alien Dream Team sa najboljim igracem planete KB protiv Kanade evo torrent-a za skidanje te utakmice:
http://bt.davka.info/

Vranjanac

pre 15 godina

Zivim u Americi i gledao sam Krleta par puta uzivo i postalo mi je jasno da kolko god on bio dobar uvek ce biti samo vodonosa velikim zvezdama poput: Kida, Cartera, Jefersona... ili ko god vec bio. Cak i nas najpopularniji igrac u NBA svih vremena Pedja nikad nije bio prva zvezda tima(osim mozda u kratkom periodu po odlasku Webera, ali se nije pokazao).
Zato ja mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu, gde ce biti cenjen kao igrac i kao covek, a kolko god mu Rusi nudili ja znam da ne moze da dobije vise nego u NBA.
P.S. A i bice bolje reprezentaciji.

Xomep182

pre 15 godina

Ljudi, pa ovaj Trijumf uopste nije tako naivan!!
Imaju Urosa Slokara (Reprezentativac Slovenije, igrao za Toronto Raptorse, centar), Ognjena Askrabic, Kristofa Valtersa (Reprezentativac Letonije, sjajan suter), i Majre Cetmena!!
Imaju jos jednog Amerikanca, i ostatak su Rusi koje ne znam, ili bar ne znam da im rascitam imena..

Bojan

pre 15 godina

Neki ovde znaju sta je dobro za drzavu i ko radi za drzavu.Ja njima verujem,oni znaju sta je dobro za drzavu - neardentalaca.
Sa Krsticem ne znam sta se dogadja.Dok je igrao u Dzerziju bio je CAR u NBA,a sad kada nije u prvoj petorci,
ne valja NBA,a Krle je i dalje CAR.Ako ne bude igrao u Trijumfu,onda ruska liga nece valjati nista i tako do besvesti.To je rezon muve bez glave,NBA je za njega najsigurnija,cak i ako ne igras dobijas novac po ugovoru.Koliko je samo dobio Jaric nizasta a ni Pedja bas nije odplatio koliko ga placaju.Sta ce biti ako Krstic ipak ostane u NBA,hoce li NBA opet biti VRH,brateeee.

neso

pre 15 godina

Pa da ga nije vas dobri partizan oderao u svakom smislu prije odlaska,ne bi covjek sad isao trbuhom za kruhom-dolarima,samo da makar na nulu izadje sto se tice para...jeste li to zaboravili njegov stav o partizanu pa ga pozivate da se vrati?

aca_bg

pre 15 godina

brate Pejo,nije poenta sta ili koga mrzis.poenta je da ne treba da se mrzi.mogu da potpisem da ne bi imao nista protiv da ti isti kapitalisti udju u Partizan pa da npr vrate Krleta,Pekmena,Hausa...
p.s.obavestite ovog Kostunicu za kakvog evropskog kosarkaskog giganta je potpisao njegov mega star Rakocevic kada je propao u NBA

AngelEyes

pre 15 godina

POTPISAO, 9mil dolara po sezoni
http://realgm.com/src_wiretap_archives/53784/20080729/done_deal___krstic_leaves_nba_for_moscow_team/

dex

pre 15 godina

@ srbin

ahahahahahahahahhhhhaaaaaaa...
Da li si ti normalan? Ozbiljno? Ne samo da rade protiv Srbije, vec to rade u dosluhu sa Vatikanom i Nemackom! Mozda i Marsom, za to vec ne mogu da tvrdim...

Boris

pre 15 godina

@srbin

Ajde ti, kada si tako pametan, objasni mi kako to b92 radi protiv Srbije?
Ja bih pre rekao da takvi kao ti rade protiv Srbije, ne znajuci to..

KOSTUNICA

pre 15 godina

SADA VEC SVE IMA SMISLA! Taman kada sam pomislio da je on jedina zvezda iz NBA (ne racunam Milicica namerno) ono se potvrdi zasto se odazvao! Zato sto i nije zvezda, on je buduci igrac Tunguzije (Trijumfa)??????????? Pa Nenade sine, kako je to moguce, pa zar ti vise ne prilici Atlas ili Zdravlje??? I ovoga ste vi hteli za kapitena? Igraca Trijumfa???

peja

pre 15 godina

“braca” rusi i grci su bas nametnuli monopol na sport. nenormalno, ali zaista NENORMALNO preplacuju. a moj PARTIZAN…
poceo sam iskreno, ali bas onako ISKRENO, da ih MRZIM!

Nindza

pre 15 godina

Treba da vidi gde ce imati veci angazman i relevantnije protivnike. Ja bi pola nasih igraca "povukao" iz NBA jer nemaju minutazu koja bi im pomogla da se usavrse kao Divac ili Stojakovic. Bolje da igraju negde u Evropi gde bi skupili vise iskustva u mecevima protiv zaista jakih klubova. U tome je bila tajna Dejana Bodiroge. I zato je upravo on prelomio protiv Argentinaca 2002.

@srbin- b92 (kao i bilo koja druga privatna firma) ne radi protiv Srbije nego za platu. Svaki medij "vuce" opciji koja ga vise finansira. E, da je ovo normalna drzava, finansiranje medija bi se baziralo na kvalitetu programa i broju reklama. Kvalitet i prirodu programa odredjuje trziste. Trziste-to smo mi. Da ima zdravog auditorijuma, bilo bi i zdravijeg programa a samim tim i zdravijih metoda finansiranja, i onda mediji ne bi toliko zavisili od politicara (koje smo opet mi birali). Iskljucivo su gradjani "zasluzni" za sadrzaj programa. Po cemu je b92 (ako prima finansije "od preko") gori od hiljade i hiljade gastarbajtera koji rade za tudju drzavu? Ko je od vas velikih Srba toliko "velik" da bi se odrekao lagodnijeg zivota zarad patriotizma? Da li pricamo o onima sto srbuju iz Cikaga? Zasto ne oteraju kletog americkog poslodavca u maj..nu i ne vrate se u Srbiju? Dosta vise tih glupih prica...

ko-ometator

pre 15 godina

@ srbin - istina

a sto se tice krstica u Trijumf nece sigurno, on je sam demantovao tu informaciju... pregovara sa nekim evropskim klubovima kao i sa nekim ekipama iz NBA. Kaze da NBA nema prioritet jer podcenjuju igrace kojima je ugovor na isteku

крле је мајстор

pre 15 godina

Јој што се држава или град сад не отворе и искеширају да се Крле врати у Партизан, па ваљда би и он сам радије играо у свом клубу него у некаквом Тријумфу.

peja

pre 15 godina

tacno sam predvideo da ce neko (ne)namerno da me pogresno protumaci…
MRZIM MONOPOLISTE, a ne narod.
toliko…

POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

Vladimir

pre 15 godina

Idi iz te Cirkus lige,molim te!Ruska liga je vec sad druga u Evropi po kvalitetu (iza spanske),ta promena sredine ti nece uticati na razvoj karijere.Stavise,imao bi izuzetno veliku minutazu,sigurno.To je jedan od preduslova za dobre igre i uspeh u reprezentaciji.

AcoSerb83

pre 15 godina

Kako je krenulo Rusi ce oteti sve od amera... Kako ide ona pesma: pazi pazi evo rusi dolaze tako nekako:))) totalno sam se zbunio..
Krsticu ostani u Rusiji, ako su ti vece pare njihova liga je strava!!!

Zox

pre 15 godina

Kakva bre crna NBA liga! E, bas me tamo zabole za neke americke hostoplerske ekipe koje samo broje $$$$$$!!!
Ostani Ti u Evropu pa ces tako uvek biti dostupan reprezentaciji!!!

NAPRED PLAVI!!!

aca_bg

pre 15 godina

brate Pejo nemoj tako,nije hriscanski mrzeti.mrznja nije odgovor-pravi odgovor je ono sto Partizan radio prosle(i pretprosle a nadam se i ove) godine u EL.pozz

Dr.Vujasinovic

pre 15 godina

@srbin: absolutno se slazem. Ne mogu im zameriti, svako radi za onoga tko ga placa....
Sra se tice Krstica:
Pitanje je dali mu je pametno igrati u NBA. Treba videti koja je lova u pitanju. Mislim da su napori u Evropi manji i da on moze slicnu lovu zaraditi i u Rusiji ili Evropi. Buduci da je cesto ozledjen mislim da je bitnije paziti na zdravlje nego na lovu i status NBA igraca. Za repku bi u svakom slucaju bilo bolje jer bi on bio blizi Srbiji .....
p.s. Pitam se dali oni koji napdaju komentar srbina rade mozda u B92, u suprotnom ne razumen zasto se tako love?

karoljub

pre 15 godina

Krle je najbolji centar Evrope i red je da konacno naplati sav svoj trud i muke.Naravno neka to oko ugovora sto pre resi i vrati se u reprezentaciju.gde god da nastavi nece pogresiti jer je klasa i moze da igra bilo gde na svetu.SREcno majstore.

naučna fantastika

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da verujem da su ruski klubovi toliko finansijski moćni!
Siguran sam da će posle ovakvog raspleta, čelnici NBA lige ili ukinuti skerli-kep ili ga značajno povećati!?

RAS KASS

pre 15 godina

Ajmo braco grobari da napravimo slicnu akciju kao navijaci Olimpika.Oni su skupljali kintu da vrate Drogbu,a mi cemo da bi vratili Krleta.Naravno akcija je simbolicna jer Krstica tesko da cemo vratiti ali cemo tim gestom pokazati upravi da se ne slazemo sa rasprodajom najboljih igraca i krpljenjem ekipe svake godine.Ko zna akcija mozda i uspe i ovi iz uprave odluce da pomere zadnjice i da napokon obezbede normalan budzet.Ako u Srbiji nema bar 50000 grobara koji su spremni da uplate po 10 evra onda mi jaci Partizan i ne zasluzujemo.Ako su Francuzi skupili 2 miliona evra onda mi mozemo bar cetvrtinu toga.

Belgrade_boy

pre 15 godina

Verovatno su mu ponudili 5-6 milioncica po sezoni,nije valjda lud da ide iz nju dz. u neki trijunf za koji verovatno ni on nije cuo dok mu nisu ponudili ugovor!

Zmaj

pre 15 godina

Ostao u NBA ili otisao u Rusiju-nece pogresiti. U Evropi se igra odlicna kosaraka. Bodiroga nije video NBA lige pa je jedna od najboljih koje smo imali na toj poziciji. Takvi kao on su cistili i americke profesionalce. A ti aco-grobar ne lupetaj. U Partizanu bi samo nazadovao medju onom gomilom klincadije. Partizna svake sezone iznedri bar jednog dobrog igraca ali nedovoljno da igrac kao Krstic odrzava svoj nivo igre. Njemu trebaju iskusni saigraci a Partizan ih definitivno nema.

Блебетало

pre 15 godina

Тријумфални Тријумф са још тријумфалнијим ценром ... у будућности!
Пара врти где бургија неће, а на паркету се лопта окреће...

urbanBG-PDX

pre 15 godina

Dodji, prodji pripreme sa nama i vrati se u formu, a onda odigraj dobro i ponudice ti vec neko dobar ugovor - i svi srecni i zadovoljni.
A i dobar primer drugima.
Duda je iskusan, sve radi sa razlogom!

PS: Jos samo da ZALIZANI menadzeri ne krenu da u repku guraju "svoje" igrace samo da bi ih dobro PRODALI.

Detroit

pre 15 godina

NJ je Krsticu ponudio garantovani ugovor (negde oko 2,7 miliona godisnje) ali on sigurno nije u njihovim dugorocnim planovima jer imaju dosta visokih igraca. Cak iako potpise za njih bice verovatno razmenjen. Da se Krle nije onako povredio njegova cena bi bila negde oko 10 miliona godisnje, ovako svi se ustrucavaju. Ne znam, meni on deluje da se oporavio, no lekari verovatno znaju vise. Od te povrede svi zaziru pa ce biti tesko da se bilo ko u NBA odluci za Nenada, tim pre sto skoro svi klubovi imaju problema sa probijanjem platnog ‘plafona’.

Bez obzira sto volim Krleta mislim da nije dobro da se pripreme reprezentacije koriste za prodaju igraca. Posle ove vesti ne verujem da je Milicic povredjen, pre ce biti da je Nenadu data veca minutaza kako bi se pokazao pred ruskim klubovima. To jeste humano ali za reprezentaciju nije dobro, moze da poremeti stabilnost ekipe. Trebalo je pricekati da se kvalifikacije zavrse.

Krletu i reprezentaciji zelim sve najbolje!

grobarka

pre 15 godina

ma da,Rusi su se bas zbog ove 3 utakmice(i to pripremne) odlucili da daju milione za Krleta...dobra vam ta logika.pa onda je Partizan resio problem finansija za narednih par sezona jer cemo 3pa da zavalimo Rusima za bar 5 miliona,naravno eura :)

pera

pre 15 godina

ako zaradi 4 mil po sezoni posle poreza mu ostane manje od 2 mil, to je manje od 1.3 eura nba 80 utakmica i putujes ko lud, radis tamo za nekog kartera , lebrona ....brianta ... sto ne igrati za istu lovu manje utakmica , i laksih utakmica

Vranjanac

pre 15 godina

Zivim u Americi i gledao sam Krleta par puta uzivo i postalo mi je jasno da kolko god on bio dobar uvek ce biti samo vodonosa velikim zvezdama poput: Kida, Cartera, Jefersona... ili ko god vec bio. Cak i nas najpopularniji igrac u NBA svih vremena Pedja nikad nije bio prva zvezda tima(osim mozda u kratkom periodu po odlasku Webera, ali se nije pokazao).
Zato ja mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu, gde ce biti cenjen kao igrac i kao covek, a kolko god mu Rusi nudili ja znam da ne moze da dobije vise nego u NBA.
P.S. A i bice bolje reprezentaciji.

Xomep182

pre 15 godina

Ljudi, pa ovaj Trijumf uopste nije tako naivan!!
Imaju Urosa Slokara (Reprezentativac Slovenije, igrao za Toronto Raptorse, centar), Ognjena Askrabic, Kristofa Valtersa (Reprezentativac Letonije, sjajan suter), i Majre Cetmena!!
Imaju jos jednog Amerikanca, i ostatak su Rusi koje ne znam, ili bar ne znam da im rascitam imena..

Bojan

pre 15 godina

Neki ovde znaju sta je dobro za drzavu i ko radi za drzavu.Ja njima verujem,oni znaju sta je dobro za drzavu - neardentalaca.
Sa Krsticem ne znam sta se dogadja.Dok je igrao u Dzerziju bio je CAR u NBA,a sad kada nije u prvoj petorci,
ne valja NBA,a Krle je i dalje CAR.Ako ne bude igrao u Trijumfu,onda ruska liga nece valjati nista i tako do besvesti.To je rezon muve bez glave,NBA je za njega najsigurnija,cak i ako ne igras dobijas novac po ugovoru.Koliko je samo dobio Jaric nizasta a ni Pedja bas nije odplatio koliko ga placaju.Sta ce biti ako Krstic ipak ostane u NBA,hoce li NBA opet biti VRH,brateeee.

NBA I Love This Game !

pre 15 godina

Mislio sam da je Krstic malo pametniji ali sam se prevario izgleda...hmm. Pa ne mogu da poverujem da je on ostao u Rusiji i da se dvoumi da li da karijeru nastavi u NBA ili u Evropi ?! Boze on definitivno nije pri sebi, pa on je starter u jednom NBA timu i dobro zaradjuje sto bi svaki kosarkas pozeleo a on se dvoumi eee bas svasta.

Ko zeli da pogleda new alien Dream Team sa najboljim igracem planete KB protiv Kanade evo torrent-a za skidanje te utakmice:
http://bt.davka.info/

aca_bg

pre 15 godina

brate Pejo,nije poenta sta ili koga mrzis.poenta je da ne treba da se mrzi.mogu da potpisem da ne bi imao nista protiv da ti isti kapitalisti udju u Partizan pa da npr vrate Krleta,Pekmena,Hausa...
p.s.obavestite ovog Kostunicu za kakvog evropskog kosarkaskog giganta je potpisao njegov mega star Rakocevic kada je propao u NBA

AngelEyes

pre 15 godina

POTPISAO, 9mil dolara po sezoni
http://realgm.com/src_wiretap_archives/53784/20080729/done_deal___krstic_leaves_nba_for_moscow_team/

neso

pre 15 godina

Pa da ga nije vas dobri partizan oderao u svakom smislu prije odlaska,ne bi covjek sad isao trbuhom za kruhom-dolarima,samo da makar na nulu izadje sto se tice para...jeste li to zaboravili njegov stav o partizanu pa ga pozivate da se vrati?