Nedelja, 27.07.2008.

00:11

Glavni napadač još na slobodi

Dvojici napadača koji su napali snimatelja B92 određen je pritvor od mesec dana. Policija još traga za glavnim napadačem.

Izvor: B92

Glavni napadaè još na slobodi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

bata

pre 15 godina

Više razmišljanja o jadnom slučaju koja će pomoći policiji:
1. Možda se superheroj preda kao Legija;
2. Možda ga BIA pronađe kao Karađžića za petnaestak godina...
3. Ah da, proverite sve firme, možda je čovek zaposlen...
Ako baš ništa ne znate, pitajte radikale!

vlada

pre 15 godina

Izgleda opet imamo problem sa neradom policije. Bas sam se poradovala kada je Dacica onako energicno zahtevao MUP, mislila covek zna posao i zeli da policija krene iz mrtve tacke. Neophodna je reforma policije, dovodjenje strucnih kadrova (otpus krajisnika i sl. bez odgovarajuce strucne spreme).

U vezi dece koja su na protestu, izgleda se ne moze bez manipulacija. Dovode ih roditelji, pa elem nisu krive stranke. Inace, ovi protesti u 17 sati organizovani su spontano sa foruma srpskih nacionalista. Sad si neki pripisuju da su organizatori (Obraz i slicni). A da bi se neko okrivio proziva se SRS. Njihov je veliki u utorak, sa DSS i NS, za rusenje BT. Kako li su samo to osmislili. Pa, ionako znaju da im je lakse opozicionirati, nego biti na vlasti, preuzeti odgovornost. Da jednom dodju i rasprse nade dva miliona gradjana.

Mile

pre 15 godina

Osnovni problem je sto se ovde ceka na policiju da nesto preduzme. Ono sto treba uciniti je na svakim vestima pustiti jedan Wanted video clip i otvoriti liniju za svaku informaciju o pociniocu. Ako to nece da uradi policija nek uradi B92, i neka ponudi 100000 din nagrade. B 92 da pokaze koliko mu je stalo do kolege...

Voja

pre 15 godina

Koja je razlika između protesta 96/97 i današnjih? U tome što su nekada policajci tukli šetače a novinari su se pravili da to ne primećuju, a danas šetači tuku novinare, a policajci se prave da to ne primećuju.

Miroslav

pre 15 godina

Ovde se očigledno radi o borbi radikalizma i antifašizma.Nažalost, antifašizam u Srbiji i Jugoslaviji nije bio i antitotalitaran: kazano tim jezikom, vladala je diktatura proletarijata. Pluralno društvo morali smo čekati 45 godina. Naravno, to sada ne znači rehabilitaciju fašizma, kako naši imbecili zaključuju, nego znači iznalaženje jedne treće instance, s koje su oba ta zla, i boljševizam i nacizam, jednako neprihvatljiva. Ta je instanca broj jedan liberalne demokracije. Instanca slobodnih, pluralnih društava utemeljenih na poštovanju prava pojedinca, pa tako i njegovih političkih prava demokratskog izbora. Ta prava antifašisti u SFRJ ne samo da nisu jamčili, nego su ih zatirali. Političke su protivnike progonili, tamničili, ubijali, ne samo ako su oni bili s druge strane barikade, nego i kad su bili u njihovim vlastitim redovima, kao za vreme IB-a. Današnja garnitura na vlasti u Srbiji insistira na periodu 1941-1945 da se ne bi govorilo o poraću i periodu do 1990., jer, tada bi 99% njih moralo izaći iz javnoga života zemlje i odreći se bavljenja politikom. Zato su našim partizanima već neprijatelji "građani", tj. one političke opcije koje nastaju u klasičnim građanskim društvima, nego četnici i njihovo nasleđe. Dapače, njih potiču. Jedni druge omogućuju. Tako se vlast u Srbiji perpetuira. Sve dok je Nikolića, biće Tadića, sve dok je partizana, eve Šešelja! Komično. Čudno kako se niko ne seti te treće, liberalnodemokratske pozicije, koja osporava i jedan i drugi totalitarizam. A u Srbiji su recidivi ta dva istorijska zla potpuno premrežili političko polje: elektora glasuje za DS ili SRS kao za crvene i crne, iz navodno nacionalnih ili navodno antifašističkih razloga! U stvari, glasa se za partizane i četnike, 50 godina posle II Svetskog rata! Kako je Srbijom lako vladati!

ivan

pre 15 godina

Ponosni roditelji sigurno ste prepoznali svoju decu! Sve pohvale za vas trud oko vaspitanja! Sutra kad pokuca policija na vrata, javite se gospodji Vjerici, ona ce ih sigurno odbraniti!

Dembabadem

pre 15 godina

Momak je sigurno kriv za to sto je uradio ali njega treba kod psihijatra da ga preispita ko mu je sadio mrznju i nasilje u mozak, po i ovaj strucnjak Karadzic je lecio ljude i odrzao razna predavanja i seminare po Srbiji. Pa to je isto kao sa decom Srba sa Kosova, od rodjenja im se nametne da su Albanci losi i eto takve dece koliko hoces po ulicama da demonstriraju i urade ostala cuda. Tu je velika greska Srpskog naroda i Istorije jer umesto da im nastavnici i profesori lepo kazu da su Srbi ti koji su poceli dosta ratova i da su ih sve izgubili i da ta deca kad porastu ne prave ratove u buducnosti. Jednostavno to je to svidjalo se to nekom ili ne, to je srz te Srpske mrznje prema vecini sveta.

Mica

pre 15 godina

Sto ne uhapse onog malog dezmekastog celavka (cetvri sleva od glavnog) na snimku se jasno vidi kako rukama tera ove oko njega da krenu u napad. mozda on zna ko je ovaj u narandzastom sorcu

Dusan.K.

pre 15 godina

Ta deca rodjena '90 jos su cuclala mleko dok je Kradzicc pljackao R. Srpsku i granatirao Sarajevo terajuci Bosnjake iz svoje maticne zemlje, grada. Sad su oni kao "ljuti" sto ce nase vlasti predati Karadzica. To je gomila manguparije navijaca fudbalskih klubova sa kojima Vucic ima dil i koj ih izvlaci na ulice da pale ambasade, biju novinare. Treba ih pohapsiti kao u Francuskoj i odvesti na prinudan rad, sve!

miiki

pre 15 godina

Problem u svim sukobima je sto istina prva strada,tako da i ovi klinci sada ne znaju sta je tacno bilo! A i ovi koji znaju prave se da ne znaju!Ovo je za svaku osudu.
miiki

blago njemu

pre 15 godina

...pa po snimku face on ne bi smeo da prodje ispod pet godina.Voleo bih da vidim kakva mu je faca bila na času matematike kod nekog zadatka koji nije znao (verovatno ih je bilo mnogo)...

Rudjin

pre 15 godina

Mislim da je snimak prilicno mutan, tako da policija zaista nije u mogucnosti da odgonetne identitet napadaca!?
Molimo da se doticni gospodin sam prijavi i kaze svoje ime i prezime, maticni broj i adresu stanovanja, kao i podatak gde se sada nalazi i gde ce biti, kako bi nasoj miliciji pomogao oko utvrdjivanja identiteta i daljih koraka!

gagi

pre 15 godina

Potpuno je ocigledno da se radi o nekome ko je deo "elite" podmladka fasista/radikala/dss-a i zasticen je od strane njihovih struktura u policiji/sudstvu, ako im i sam ne pripada. Ono sto vi kao mediji mozete da ucinite je da non-stop emitujete taj snimak kako bi ga svi prepoznali kad izadje na ulicu, pa se valjda nadje i neko kome takvi salonski "huligani" nisu idoli.

Calypso

pre 15 godina

Da ne bude ovde kao sa Špegeljom. Prvo prikažu zlodelo - pa onda krenu da hapse! I "uhapse"! Pogledajte izraz na licu ovog junaka patriote! To je više od mržnje, to je da se čovek sledi. Gde su roditelji ovog momka? Dajte nam njih da kažu ko su i šta misle o svemu, Ovde je potrebno više od vaspitanja, ovde je potrebno lečenje. Kao i Luki Karadžiću koji apeluje da se tamo nekoj osobi nadoknadi sve što je izgubio u progonu jer je, gle slučajnosti, bio poznanik junačine srpske, Karadžića, zaboravljajući, ili namerno prkoseći, a šta mu drugo preostaje, da je dotična junačina sve ove godine držao u zatočeništvu deset miliona ljudi. I da ga još obeštećuju!!! Nečuveno! Prestanite da donosite vesti bilo koje vrste o ovakvim licima. Najveća kazna im je kad ih ignorišete. Ionako je sve to bolesno.

sasa

pre 15 godina

Kada bih ja nocas bacio kamen na neki kiosk, vec sutra bi mi pokucali na vrata. Mozda zato sto mi roditelji nisu uticajni gradjani...

Maks

pre 15 godina

Sramota je da srpska policija nije jos uvek odreagovala i uhapsila tog vrlog "junaka", koji poput ovih kvazi-patriota ima toliko hrabrosti pa se negde krije u nekoj rupi, a ne sme da se pojavi i da casno odgovara za svoje podmukle postupke. To samo govori o strukturi ljudi koji dolaze na ovakve nacionalisticke, klerofashisticke i antisemitske skupove koje organizuju radikali i pseudopatriotske organizacije, takozvani "obraz" i ostale fundamentalisticko-nacionalisticke organizacije. Sramno je to da je jedan novinar, koji je savesno obavljao svoj posao, pretucen u sred bela dana u jednom gradu koji bi trebalo da bude evropska metropola. Srpska policija mora pod hitno da odreaguje i da pronadje tog kukavickog kriminalca i da ga izvede pred lice zakona. I slazem se sa misljenjem Moravca (vidi iznad), ako su mogli samo na osnovu snimka sa YouTube-a da pronadju i uhapse one 2 devojke, onda mogu i ovog kriminalnog zlocinca i kukavickog siledziju.

MJ

pre 15 godina

Pa ta dvojica, 18 godina, moji vrsnjaci... Ja mislim da bi ovo trebalo najstrozije kazniti, maksimalne kazne a zatim niz javnih debata i medijska paznja za ovakav dogadjaj. Samo tako smanjujemo rizik da nam se to vise puta ponavlja...

mmisa

pre 15 godina

Koliko mrznje na licu ovog coveka! Svima je mislim jasno da on nema nikakve veze sa protestom na koji je stigao. Njegovi ciljevi su ocigledno mnogo prizemniji sto dokazuje svojim animalnim primitivizmom.Samo cekam kada ce psiholozi,sociolozi i ostali "strucnjaci" da pocnu sa svojim analizama ovakvog ponasanja i naravno zakljuckom da je ustvari glavni krivac drustvo. Drugim recima niko ali eto mladi "zavedeni". Najzanimljiviji deo ustvari tek sledi.Hoce li drzava i pravosudje hteti i znati da reaguje, nikako vise nego,po zakonu. To ce biti najbolji i pravi pokazatelj u kakvoj drzavi zivimo.

Miloš

pre 15 godina

Pravi način da se izborimo protiv vandalizma. Složna akcija i pritisak javnosti. Ovaj dečak se MORA uhvatiti, ne zbog njega već da bi se svima poslala poruka da neće moći nekažnjeno da divljaju u grupi.

Marko_O

pre 15 godina

Ponavljajte sliku svaki dan ,dok god ga ne uhvate.Napasti novinara koji izvestava je slicno napadu na coveka koji je na radnom mestu.

Maksimalno orao pozitivno

pre 15 godina

"Glavni napadač(i) još uvek na slobodi"
Naravno. To su Nikolić, Koštunica, Vučić, Radeta, Todorović, Samardžić, Pop-Lazić, Tabaković, Krasić, Mladenović, Ilić...

Moravac

pre 15 godina

Nije mi jasno kako ovog lika ne može niko da prepozna, iako je (verovatno) poznat policiji, a one dve devojke što su krale patike za vreme nemira uhapšene očas posla na osnovu snimka na You Tube-u.

gradjanin

pre 15 godina

Policija da se potrudi da uhapsi i treceg vinovnika ovog krivicnog dela,osuditi ih najstrozijm zatvorskom kaznom, a ova dva uhapsenika da ne budu u pritvoru par dana a potom pusteni kako bi se javnosti "udovoljilo", nego pod hitno pokrenuti postupak, osuditi ih kaznom zatvora od 5 godina.

radodeyan

pre 15 godina

Rat u Bosni je poceo 1991.,a Dejtonski sporazum je potpisan 1995.To znaci da su ova dvojica tada imala po 5 godina,a verovatno ni treci nije bio mnogo stariji.I sta oni znaju o Radovanu Karadzicu i ostalima.Dosli su tu da divljaju ,kao sto divljaju i na utakmicama.Eventualno,da nesto ukradu ako stvari krenu "dobro", kao sto je bilo kod priznanja Kosova.Mogu samo da kazem:MAKSIMALNA KAZNA.Da se drugi opamete.Ne zbog Radovana Karadzica,nego zbog divljanja i nedostatka kucnog vaspitanja.

Maja_V

pre 15 godina

Ovaj kik(s)bokser je verovatno kolega, pa MUP ne bi da se zamera...A i mozda bi klupko pocelo, KONACNO, da se odmotava. Sta ce se desiti kada gradjani Srbije shvate da placajuci poreze, placaju i ljude (verovatno sluzbena lica) koji skrivaju Haske begunce?
Nasi ministri nisu sefovi milionima gradjana Srbije vec su PRIVREMENO zaposleni u vladi i imaju nekoliko miliona sefova...mislite o tome!

Vlada

pre 15 godina

Tako, tako, hapsi milicijo moja... Uff ako ovo nije neka sharada vec ozbiljna hapshenja i istrage pochecu da cenim Ivici Dachica... delujemo kao neka organizovana drzava :)

Logika

pre 15 godina

Pa ako je junak, i tako hrabar kao sto se pravi, nek se sam prijavi u policiji a ne da se sakrije kao onaj za koga je izasao da protestuje. Da vidimo za koliko ce ovoga da nadju ;)

Mickey

pre 15 godina

Veliki heroj se krije po misjim rupama ili iza mamine haljine kako bi izbegao da odgovara za "herojstvo" koje je ucinio. Izgleda da je heroj samo kada oseti da ga stite njegovi istomisljenici.

Neprijateljska emigracija

pre 15 godina

18 godina? Ta dva lika su rodjena 1990.

Oni se i ne secaju nicega.

Boze, sta je Sluzba uradila i od nas zivih i od ovih nerodjenih. Strasno.

Jesmo li ovce?

pre 15 godina

Pa šta je sad ovo? Ceo dan sam bio u uverenju da je ovaj glavni napadač sa slike pronađen, još sam se i pitao otkud sad taj drugi kad se na snimku vidi samo jedan... I tek sad pred kraj dana nam stidljivo saopštavaju da ovaj sa slike zapravo i nije uhapšen? Da li oni nas, građane, zaista smatraju za jednu gomilu naivnih? Ko zna koje li su jadnike oni pohvatali, ne bi li nam samo zamazali oči??

Ono što mi nikako nije jasno, to je da policija nije u stanju da identifikuje tog lika, iako je snimak na kojem se jasno vidi njegovo lice obisao celu Srbiju. Da neće možda sad i on da se preruši u nekog Dr Dabića??

stefan

pre 15 godina

ma ja sam ubedjen da su to bile dve patriote, koji su, usled frustracije sto policija cuva sve izloge, morali da iskale svoj gnev na nekome, pa eto, novinar se nasao kao dobra prilika... inace taj novinar je izdajica (saznajemo direktno od vjerice radete) jer ih je tuzio policiji, nego je trebao, kao pravi Srbin da trpi, pa usled ovih cinjenica, moze da prodje kao obrenovic (ne znamo koji, jer tu stranicu nismo procitali) ili djindjic.
Dok se na nekome ne slome kola, ovi delikventi se nece smiriti. Dakle, maksimalne kazne, pa nek placu roditelji, ali i oni su sami krivi jer nisu vaspitali svoju decu.

Boris Arizona

pre 15 godina

Ako vlasti istraju i osude napadace, nacinjen je veliki pomak ka demokratizaciji srpskog drustva, jer ovo sto se desava jedino moze da se opise kao rasulo i anarhija ukoliko pocinioci ne budu propisno kaznjeni.

Inspektor Blaza

pre 15 godina

Smem da se kladim da ce Vucic da kaze da se glavni napadac krije kod njega i da ce da kaze dodjite da ga uzmete ako smete. Ili pak druga opcija da ce da ga dovedu na binu u utorak da sa bine lozi publiku.
Eto policiji pune ruke posla.
Nema odmora dok traje ludilo

adoo

pre 15 godina

Nadam se da ce policija odreagovati na pravi nacin i uhvatiti glavnog pocinioca kada imaju vec dvojicu uhvacenih u pritvoru misim da i treci nije daleko ...ne smeju proci nekazenjeno....

Nesha

pre 15 godina

Da li je moguce da ga neki poznanik, komsija, bilo ko ko ga zna nije otisao ili pozvao policiju i prijavio ga. Da li se ljudi plase ili niko ne zeli da ga izda? Ne mogu da verujem da niko ne zeli da prijavi pocinioca, izbori su pokazali kakvo je raspolozenje javnosti. Da se toliko plase da se ne pojavi ni jedan jedni covek koji bi ga prijavio???? Nije nesto tu u redu.

Maksimalno orao pozitivno

pre 15 godina

"Glavni napadač(i) još uvek na slobodi"
Naravno. To su Nikolić, Koštunica, Vučić, Radeta, Todorović, Samardžić, Pop-Lazić, Tabaković, Krasić, Mladenović, Ilić...

radodeyan

pre 15 godina

Rat u Bosni je poceo 1991.,a Dejtonski sporazum je potpisan 1995.To znaci da su ova dvojica tada imala po 5 godina,a verovatno ni treci nije bio mnogo stariji.I sta oni znaju o Radovanu Karadzicu i ostalima.Dosli su tu da divljaju ,kao sto divljaju i na utakmicama.Eventualno,da nesto ukradu ako stvari krenu "dobro", kao sto je bilo kod priznanja Kosova.Mogu samo da kazem:MAKSIMALNA KAZNA.Da se drugi opamete.Ne zbog Radovana Karadzica,nego zbog divljanja i nedostatka kucnog vaspitanja.

Mickey

pre 15 godina

Veliki heroj se krije po misjim rupama ili iza mamine haljine kako bi izbegao da odgovara za "herojstvo" koje je ucinio. Izgleda da je heroj samo kada oseti da ga stite njegovi istomisljenici.

Neprijateljska emigracija

pre 15 godina

18 godina? Ta dva lika su rodjena 1990.

Oni se i ne secaju nicega.

Boze, sta je Sluzba uradila i od nas zivih i od ovih nerodjenih. Strasno.

Logika

pre 15 godina

Pa ako je junak, i tako hrabar kao sto se pravi, nek se sam prijavi u policiji a ne da se sakrije kao onaj za koga je izasao da protestuje. Da vidimo za koliko ce ovoga da nadju ;)

stefan

pre 15 godina

ma ja sam ubedjen da su to bile dve patriote, koji su, usled frustracije sto policija cuva sve izloge, morali da iskale svoj gnev na nekome, pa eto, novinar se nasao kao dobra prilika... inace taj novinar je izdajica (saznajemo direktno od vjerice radete) jer ih je tuzio policiji, nego je trebao, kao pravi Srbin da trpi, pa usled ovih cinjenica, moze da prodje kao obrenovic (ne znamo koji, jer tu stranicu nismo procitali) ili djindjic.
Dok se na nekome ne slome kola, ovi delikventi se nece smiriti. Dakle, maksimalne kazne, pa nek placu roditelji, ali i oni su sami krivi jer nisu vaspitali svoju decu.

Jesmo li ovce?

pre 15 godina

Pa šta je sad ovo? Ceo dan sam bio u uverenju da je ovaj glavni napadač sa slike pronađen, još sam se i pitao otkud sad taj drugi kad se na snimku vidi samo jedan... I tek sad pred kraj dana nam stidljivo saopštavaju da ovaj sa slike zapravo i nije uhapšen? Da li oni nas, građane, zaista smatraju za jednu gomilu naivnih? Ko zna koje li su jadnike oni pohvatali, ne bi li nam samo zamazali oči??

Ono što mi nikako nije jasno, to je da policija nije u stanju da identifikuje tog lika, iako je snimak na kojem se jasno vidi njegovo lice obisao celu Srbiju. Da neće možda sad i on da se preruši u nekog Dr Dabića??

Inspektor Blaza

pre 15 godina

Smem da se kladim da ce Vucic da kaze da se glavni napadac krije kod njega i da ce da kaze dodjite da ga uzmete ako smete. Ili pak druga opcija da ce da ga dovedu na binu u utorak da sa bine lozi publiku.
Eto policiji pune ruke posla.
Nema odmora dok traje ludilo

Maja_V

pre 15 godina

Ovaj kik(s)bokser je verovatno kolega, pa MUP ne bi da se zamera...A i mozda bi klupko pocelo, KONACNO, da se odmotava. Sta ce se desiti kada gradjani Srbije shvate da placajuci poreze, placaju i ljude (verovatno sluzbena lica) koji skrivaju Haske begunce?
Nasi ministri nisu sefovi milionima gradjana Srbije vec su PRIVREMENO zaposleni u vladi i imaju nekoliko miliona sefova...mislite o tome!

Moravac

pre 15 godina

Nije mi jasno kako ovog lika ne može niko da prepozna, iako je (verovatno) poznat policiji, a one dve devojke što su krale patike za vreme nemira uhapšene očas posla na osnovu snimka na You Tube-u.

Calypso

pre 15 godina

Da ne bude ovde kao sa Špegeljom. Prvo prikažu zlodelo - pa onda krenu da hapse! I "uhapse"! Pogledajte izraz na licu ovog junaka patriote! To je više od mržnje, to je da se čovek sledi. Gde su roditelji ovog momka? Dajte nam njih da kažu ko su i šta misle o svemu, Ovde je potrebno više od vaspitanja, ovde je potrebno lečenje. Kao i Luki Karadžiću koji apeluje da se tamo nekoj osobi nadoknadi sve što je izgubio u progonu jer je, gle slučajnosti, bio poznanik junačine srpske, Karadžića, zaboravljajući, ili namerno prkoseći, a šta mu drugo preostaje, da je dotična junačina sve ove godine držao u zatočeništvu deset miliona ljudi. I da ga još obeštećuju!!! Nečuveno! Prestanite da donosite vesti bilo koje vrste o ovakvim licima. Najveća kazna im je kad ih ignorišete. Ionako je sve to bolesno.

sasa

pre 15 godina

Kada bih ja nocas bacio kamen na neki kiosk, vec sutra bi mi pokucali na vrata. Mozda zato sto mi roditelji nisu uticajni gradjani...

gagi

pre 15 godina

Potpuno je ocigledno da se radi o nekome ko je deo "elite" podmladka fasista/radikala/dss-a i zasticen je od strane njihovih struktura u policiji/sudstvu, ako im i sam ne pripada. Ono sto vi kao mediji mozete da ucinite je da non-stop emitujete taj snimak kako bi ga svi prepoznali kad izadje na ulicu, pa se valjda nadje i neko kome takvi salonski "huligani" nisu idoli.

mmisa

pre 15 godina

Koliko mrznje na licu ovog coveka! Svima je mislim jasno da on nema nikakve veze sa protestom na koji je stigao. Njegovi ciljevi su ocigledno mnogo prizemniji sto dokazuje svojim animalnim primitivizmom.Samo cekam kada ce psiholozi,sociolozi i ostali "strucnjaci" da pocnu sa svojim analizama ovakvog ponasanja i naravno zakljuckom da je ustvari glavni krivac drustvo. Drugim recima niko ali eto mladi "zavedeni". Najzanimljiviji deo ustvari tek sledi.Hoce li drzava i pravosudje hteti i znati da reaguje, nikako vise nego,po zakonu. To ce biti najbolji i pravi pokazatelj u kakvoj drzavi zivimo.

blago njemu

pre 15 godina

...pa po snimku face on ne bi smeo da prodje ispod pet godina.Voleo bih da vidim kakva mu je faca bila na času matematike kod nekog zadatka koji nije znao (verovatno ih je bilo mnogo)...

gradjanin

pre 15 godina

Policija da se potrudi da uhapsi i treceg vinovnika ovog krivicnog dela,osuditi ih najstrozijm zatvorskom kaznom, a ova dva uhapsenika da ne budu u pritvoru par dana a potom pusteni kako bi se javnosti "udovoljilo", nego pod hitno pokrenuti postupak, osuditi ih kaznom zatvora od 5 godina.

Maks

pre 15 godina

Sramota je da srpska policija nije jos uvek odreagovala i uhapsila tog vrlog "junaka", koji poput ovih kvazi-patriota ima toliko hrabrosti pa se negde krije u nekoj rupi, a ne sme da se pojavi i da casno odgovara za svoje podmukle postupke. To samo govori o strukturi ljudi koji dolaze na ovakve nacionalisticke, klerofashisticke i antisemitske skupove koje organizuju radikali i pseudopatriotske organizacije, takozvani "obraz" i ostale fundamentalisticko-nacionalisticke organizacije. Sramno je to da je jedan novinar, koji je savesno obavljao svoj posao, pretucen u sred bela dana u jednom gradu koji bi trebalo da bude evropska metropola. Srpska policija mora pod hitno da odreaguje i da pronadje tog kukavickog kriminalca i da ga izvede pred lice zakona. I slazem se sa misljenjem Moravca (vidi iznad), ako su mogli samo na osnovu snimka sa YouTube-a da pronadju i uhapse one 2 devojke, onda mogu i ovog kriminalnog zlocinca i kukavickog siledziju.

Boris Arizona

pre 15 godina

Ako vlasti istraju i osude napadace, nacinjen je veliki pomak ka demokratizaciji srpskog drustva, jer ovo sto se desava jedino moze da se opise kao rasulo i anarhija ukoliko pocinioci ne budu propisno kaznjeni.

MJ

pre 15 godina

Pa ta dvojica, 18 godina, moji vrsnjaci... Ja mislim da bi ovo trebalo najstrozije kazniti, maksimalne kazne a zatim niz javnih debata i medijska paznja za ovakav dogadjaj. Samo tako smanjujemo rizik da nam se to vise puta ponavlja...

Rudjin

pre 15 godina

Mislim da je snimak prilicno mutan, tako da policija zaista nije u mogucnosti da odgonetne identitet napadaca!?
Molimo da se doticni gospodin sam prijavi i kaze svoje ime i prezime, maticni broj i adresu stanovanja, kao i podatak gde se sada nalazi i gde ce biti, kako bi nasoj miliciji pomogao oko utvrdjivanja identiteta i daljih koraka!

Nesha

pre 15 godina

Da li je moguce da ga neki poznanik, komsija, bilo ko ko ga zna nije otisao ili pozvao policiju i prijavio ga. Da li se ljudi plase ili niko ne zeli da ga izda? Ne mogu da verujem da niko ne zeli da prijavi pocinioca, izbori su pokazali kakvo je raspolozenje javnosti. Da se toliko plase da se ne pojavi ni jedan jedni covek koji bi ga prijavio???? Nije nesto tu u redu.

Voja

pre 15 godina

Koja je razlika između protesta 96/97 i današnjih? U tome što su nekada policajci tukli šetače a novinari su se pravili da to ne primećuju, a danas šetači tuku novinare, a policajci se prave da to ne primećuju.

Dusan.K.

pre 15 godina

Ta deca rodjena '90 jos su cuclala mleko dok je Kradzicc pljackao R. Srpsku i granatirao Sarajevo terajuci Bosnjake iz svoje maticne zemlje, grada. Sad su oni kao "ljuti" sto ce nase vlasti predati Karadzica. To je gomila manguparije navijaca fudbalskih klubova sa kojima Vucic ima dil i koj ih izvlaci na ulice da pale ambasade, biju novinare. Treba ih pohapsiti kao u Francuskoj i odvesti na prinudan rad, sve!

Vlada

pre 15 godina

Tako, tako, hapsi milicijo moja... Uff ako ovo nije neka sharada vec ozbiljna hapshenja i istrage pochecu da cenim Ivici Dachica... delujemo kao neka organizovana drzava :)

Marko_O

pre 15 godina

Ponavljajte sliku svaki dan ,dok god ga ne uhvate.Napasti novinara koji izvestava je slicno napadu na coveka koji je na radnom mestu.

ivan

pre 15 godina

Ponosni roditelji sigurno ste prepoznali svoju decu! Sve pohvale za vas trud oko vaspitanja! Sutra kad pokuca policija na vrata, javite se gospodji Vjerici, ona ce ih sigurno odbraniti!

adoo

pre 15 godina

Nadam se da ce policija odreagovati na pravi nacin i uhvatiti glavnog pocinioca kada imaju vec dvojicu uhvacenih u pritvoru misim da i treci nije daleko ...ne smeju proci nekazenjeno....

Miloš

pre 15 godina

Pravi način da se izborimo protiv vandalizma. Složna akcija i pritisak javnosti. Ovaj dečak se MORA uhvatiti, ne zbog njega već da bi se svima poslala poruka da neće moći nekažnjeno da divljaju u grupi.

Dembabadem

pre 15 godina

Momak je sigurno kriv za to sto je uradio ali njega treba kod psihijatra da ga preispita ko mu je sadio mrznju i nasilje u mozak, po i ovaj strucnjak Karadzic je lecio ljude i odrzao razna predavanja i seminare po Srbiji. Pa to je isto kao sa decom Srba sa Kosova, od rodjenja im se nametne da su Albanci losi i eto takve dece koliko hoces po ulicama da demonstriraju i urade ostala cuda. Tu je velika greska Srpskog naroda i Istorije jer umesto da im nastavnici i profesori lepo kazu da su Srbi ti koji su poceli dosta ratova i da su ih sve izgubili i da ta deca kad porastu ne prave ratove u buducnosti. Jednostavno to je to svidjalo se to nekom ili ne, to je srz te Srpske mrznje prema vecini sveta.

Mica

pre 15 godina

Sto ne uhapse onog malog dezmekastog celavka (cetvri sleva od glavnog) na snimku se jasno vidi kako rukama tera ove oko njega da krenu u napad. mozda on zna ko je ovaj u narandzastom sorcu

miiki

pre 15 godina

Problem u svim sukobima je sto istina prva strada,tako da i ovi klinci sada ne znaju sta je tacno bilo! A i ovi koji znaju prave se da ne znaju!Ovo je za svaku osudu.
miiki

Miroslav

pre 15 godina

Ovde se očigledno radi o borbi radikalizma i antifašizma.Nažalost, antifašizam u Srbiji i Jugoslaviji nije bio i antitotalitaran: kazano tim jezikom, vladala je diktatura proletarijata. Pluralno društvo morali smo čekati 45 godina. Naravno, to sada ne znači rehabilitaciju fašizma, kako naši imbecili zaključuju, nego znači iznalaženje jedne treće instance, s koje su oba ta zla, i boljševizam i nacizam, jednako neprihvatljiva. Ta je instanca broj jedan liberalne demokracije. Instanca slobodnih, pluralnih društava utemeljenih na poštovanju prava pojedinca, pa tako i njegovih političkih prava demokratskog izbora. Ta prava antifašisti u SFRJ ne samo da nisu jamčili, nego su ih zatirali. Političke su protivnike progonili, tamničili, ubijali, ne samo ako su oni bili s druge strane barikade, nego i kad su bili u njihovim vlastitim redovima, kao za vreme IB-a. Današnja garnitura na vlasti u Srbiji insistira na periodu 1941-1945 da se ne bi govorilo o poraću i periodu do 1990., jer, tada bi 99% njih moralo izaći iz javnoga života zemlje i odreći se bavljenja politikom. Zato su našim partizanima već neprijatelji "građani", tj. one političke opcije koje nastaju u klasičnim građanskim društvima, nego četnici i njihovo nasleđe. Dapače, njih potiču. Jedni druge omogućuju. Tako se vlast u Srbiji perpetuira. Sve dok je Nikolića, biće Tadića, sve dok je partizana, eve Šešelja! Komično. Čudno kako se niko ne seti te treće, liberalnodemokratske pozicije, koja osporava i jedan i drugi totalitarizam. A u Srbiji su recidivi ta dva istorijska zla potpuno premrežili političko polje: elektora glasuje za DS ili SRS kao za crvene i crne, iz navodno nacionalnih ili navodno antifašističkih razloga! U stvari, glasa se za partizane i četnike, 50 godina posle II Svetskog rata! Kako je Srbijom lako vladati!

bata

pre 15 godina

Više razmišljanja o jadnom slučaju koja će pomoći policiji:
1. Možda se superheroj preda kao Legija;
2. Možda ga BIA pronađe kao Karađžića za petnaestak godina...
3. Ah da, proverite sve firme, možda je čovek zaposlen...
Ako baš ništa ne znate, pitajte radikale!

Mile

pre 15 godina

Osnovni problem je sto se ovde ceka na policiju da nesto preduzme. Ono sto treba uciniti je na svakim vestima pustiti jedan Wanted video clip i otvoriti liniju za svaku informaciju o pociniocu. Ako to nece da uradi policija nek uradi B92, i neka ponudi 100000 din nagrade. B 92 da pokaze koliko mu je stalo do kolege...

vlada

pre 15 godina

Izgleda opet imamo problem sa neradom policije. Bas sam se poradovala kada je Dacica onako energicno zahtevao MUP, mislila covek zna posao i zeli da policija krene iz mrtve tacke. Neophodna je reforma policije, dovodjenje strucnih kadrova (otpus krajisnika i sl. bez odgovarajuce strucne spreme).

U vezi dece koja su na protestu, izgleda se ne moze bez manipulacija. Dovode ih roditelji, pa elem nisu krive stranke. Inace, ovi protesti u 17 sati organizovani su spontano sa foruma srpskih nacionalista. Sad si neki pripisuju da su organizatori (Obraz i slicni). A da bi se neko okrivio proziva se SRS. Njihov je veliki u utorak, sa DSS i NS, za rusenje BT. Kako li su samo to osmislili. Pa, ionako znaju da im je lakse opozicionirati, nego biti na vlasti, preuzeti odgovornost. Da jednom dodju i rasprse nade dva miliona gradjana.

Maksimalno orao pozitivno

pre 15 godina

"Glavni napadač(i) još uvek na slobodi"
Naravno. To su Nikolić, Koštunica, Vučić, Radeta, Todorović, Samardžić, Pop-Lazić, Tabaković, Krasić, Mladenović, Ilić...

Mickey

pre 15 godina

Veliki heroj se krije po misjim rupama ili iza mamine haljine kako bi izbegao da odgovara za "herojstvo" koje je ucinio. Izgleda da je heroj samo kada oseti da ga stite njegovi istomisljenici.

Neprijateljska emigracija

pre 15 godina

18 godina? Ta dva lika su rodjena 1990.

Oni se i ne secaju nicega.

Boze, sta je Sluzba uradila i od nas zivih i od ovih nerodjenih. Strasno.

Logika

pre 15 godina

Pa ako je junak, i tako hrabar kao sto se pravi, nek se sam prijavi u policiji a ne da se sakrije kao onaj za koga je izasao da protestuje. Da vidimo za koliko ce ovoga da nadju ;)

Vlada

pre 15 godina

Tako, tako, hapsi milicijo moja... Uff ako ovo nije neka sharada vec ozbiljna hapshenja i istrage pochecu da cenim Ivici Dachica... delujemo kao neka organizovana drzava :)

Maja_V

pre 15 godina

Ovaj kik(s)bokser je verovatno kolega, pa MUP ne bi da se zamera...A i mozda bi klupko pocelo, KONACNO, da se odmotava. Sta ce se desiti kada gradjani Srbije shvate da placajuci poreze, placaju i ljude (verovatno sluzbena lica) koji skrivaju Haske begunce?
Nasi ministri nisu sefovi milionima gradjana Srbije vec su PRIVREMENO zaposleni u vladi i imaju nekoliko miliona sefova...mislite o tome!

mmisa

pre 15 godina

Koliko mrznje na licu ovog coveka! Svima je mislim jasno da on nema nikakve veze sa protestom na koji je stigao. Njegovi ciljevi su ocigledno mnogo prizemniji sto dokazuje svojim animalnim primitivizmom.Samo cekam kada ce psiholozi,sociolozi i ostali "strucnjaci" da pocnu sa svojim analizama ovakvog ponasanja i naravno zakljuckom da je ustvari glavni krivac drustvo. Drugim recima niko ali eto mladi "zavedeni". Najzanimljiviji deo ustvari tek sledi.Hoce li drzava i pravosudje hteti i znati da reaguje, nikako vise nego,po zakonu. To ce biti najbolji i pravi pokazatelj u kakvoj drzavi zivimo.

Calypso

pre 15 godina

Da ne bude ovde kao sa Špegeljom. Prvo prikažu zlodelo - pa onda krenu da hapse! I "uhapse"! Pogledajte izraz na licu ovog junaka patriote! To je više od mržnje, to je da se čovek sledi. Gde su roditelji ovog momka? Dajte nam njih da kažu ko su i šta misle o svemu, Ovde je potrebno više od vaspitanja, ovde je potrebno lečenje. Kao i Luki Karadžiću koji apeluje da se tamo nekoj osobi nadoknadi sve što je izgubio u progonu jer je, gle slučajnosti, bio poznanik junačine srpske, Karadžića, zaboravljajući, ili namerno prkoseći, a šta mu drugo preostaje, da je dotična junačina sve ove godine držao u zatočeništvu deset miliona ljudi. I da ga još obeštećuju!!! Nečuveno! Prestanite da donosite vesti bilo koje vrste o ovakvim licima. Najveća kazna im je kad ih ignorišete. Ionako je sve to bolesno.

Inspektor Blaza

pre 15 godina

Smem da se kladim da ce Vucic da kaze da se glavni napadac krije kod njega i da ce da kaze dodjite da ga uzmete ako smete. Ili pak druga opcija da ce da ga dovedu na binu u utorak da sa bine lozi publiku.
Eto policiji pune ruke posla.
Nema odmora dok traje ludilo

Jesmo li ovce?

pre 15 godina

Pa šta je sad ovo? Ceo dan sam bio u uverenju da je ovaj glavni napadač sa slike pronađen, još sam se i pitao otkud sad taj drugi kad se na snimku vidi samo jedan... I tek sad pred kraj dana nam stidljivo saopštavaju da ovaj sa slike zapravo i nije uhapšen? Da li oni nas, građane, zaista smatraju za jednu gomilu naivnih? Ko zna koje li su jadnike oni pohvatali, ne bi li nam samo zamazali oči??

Ono što mi nikako nije jasno, to je da policija nije u stanju da identifikuje tog lika, iako je snimak na kojem se jasno vidi njegovo lice obisao celu Srbiju. Da neće možda sad i on da se preruši u nekog Dr Dabića??

radodeyan

pre 15 godina

Rat u Bosni je poceo 1991.,a Dejtonski sporazum je potpisan 1995.To znaci da su ova dvojica tada imala po 5 godina,a verovatno ni treci nije bio mnogo stariji.I sta oni znaju o Radovanu Karadzicu i ostalima.Dosli su tu da divljaju ,kao sto divljaju i na utakmicama.Eventualno,da nesto ukradu ako stvari krenu "dobro", kao sto je bilo kod priznanja Kosova.Mogu samo da kazem:MAKSIMALNA KAZNA.Da se drugi opamete.Ne zbog Radovana Karadzica,nego zbog divljanja i nedostatka kucnog vaspitanja.

Voja

pre 15 godina

Koja je razlika između protesta 96/97 i današnjih? U tome što su nekada policajci tukli šetače a novinari su se pravili da to ne primećuju, a danas šetači tuku novinare, a policajci se prave da to ne primećuju.

Nesha

pre 15 godina

Da li je moguce da ga neki poznanik, komsija, bilo ko ko ga zna nije otisao ili pozvao policiju i prijavio ga. Da li se ljudi plase ili niko ne zeli da ga izda? Ne mogu da verujem da niko ne zeli da prijavi pocinioca, izbori su pokazali kakvo je raspolozenje javnosti. Da se toliko plase da se ne pojavi ni jedan jedni covek koji bi ga prijavio???? Nije nesto tu u redu.

adoo

pre 15 godina

Nadam se da ce policija odreagovati na pravi nacin i uhvatiti glavnog pocinioca kada imaju vec dvojicu uhvacenih u pritvoru misim da i treci nije daleko ...ne smeju proci nekazenjeno....

stefan

pre 15 godina

ma ja sam ubedjen da su to bile dve patriote, koji su, usled frustracije sto policija cuva sve izloge, morali da iskale svoj gnev na nekome, pa eto, novinar se nasao kao dobra prilika... inace taj novinar je izdajica (saznajemo direktno od vjerice radete) jer ih je tuzio policiji, nego je trebao, kao pravi Srbin da trpi, pa usled ovih cinjenica, moze da prodje kao obrenovic (ne znamo koji, jer tu stranicu nismo procitali) ili djindjic.
Dok se na nekome ne slome kola, ovi delikventi se nece smiriti. Dakle, maksimalne kazne, pa nek placu roditelji, ali i oni su sami krivi jer nisu vaspitali svoju decu.

gradjanin

pre 15 godina

Policija da se potrudi da uhapsi i treceg vinovnika ovog krivicnog dela,osuditi ih najstrozijm zatvorskom kaznom, a ova dva uhapsenika da ne budu u pritvoru par dana a potom pusteni kako bi se javnosti "udovoljilo", nego pod hitno pokrenuti postupak, osuditi ih kaznom zatvora od 5 godina.

Marko_O

pre 15 godina

Ponavljajte sliku svaki dan ,dok god ga ne uhvate.Napasti novinara koji izvestava je slicno napadu na coveka koji je na radnom mestu.

sasa

pre 15 godina

Kada bih ja nocas bacio kamen na neki kiosk, vec sutra bi mi pokucali na vrata. Mozda zato sto mi roditelji nisu uticajni gradjani...

gagi

pre 15 godina

Potpuno je ocigledno da se radi o nekome ko je deo "elite" podmladka fasista/radikala/dss-a i zasticen je od strane njihovih struktura u policiji/sudstvu, ako im i sam ne pripada. Ono sto vi kao mediji mozete da ucinite je da non-stop emitujete taj snimak kako bi ga svi prepoznali kad izadje na ulicu, pa se valjda nadje i neko kome takvi salonski "huligani" nisu idoli.

Dembabadem

pre 15 godina

Momak je sigurno kriv za to sto je uradio ali njega treba kod psihijatra da ga preispita ko mu je sadio mrznju i nasilje u mozak, po i ovaj strucnjak Karadzic je lecio ljude i odrzao razna predavanja i seminare po Srbiji. Pa to je isto kao sa decom Srba sa Kosova, od rodjenja im se nametne da su Albanci losi i eto takve dece koliko hoces po ulicama da demonstriraju i urade ostala cuda. Tu je velika greska Srpskog naroda i Istorije jer umesto da im nastavnici i profesori lepo kazu da su Srbi ti koji su poceli dosta ratova i da su ih sve izgubili i da ta deca kad porastu ne prave ratove u buducnosti. Jednostavno to je to svidjalo se to nekom ili ne, to je srz te Srpske mrznje prema vecini sveta.

Boris Arizona

pre 15 godina

Ako vlasti istraju i osude napadace, nacinjen je veliki pomak ka demokratizaciji srpskog drustva, jer ovo sto se desava jedino moze da se opise kao rasulo i anarhija ukoliko pocinioci ne budu propisno kaznjeni.

Moravac

pre 15 godina

Nije mi jasno kako ovog lika ne može niko da prepozna, iako je (verovatno) poznat policiji, a one dve devojke što su krale patike za vreme nemira uhapšene očas posla na osnovu snimka na You Tube-u.

MJ

pre 15 godina

Pa ta dvojica, 18 godina, moji vrsnjaci... Ja mislim da bi ovo trebalo najstrozije kazniti, maksimalne kazne a zatim niz javnih debata i medijska paznja za ovakav dogadjaj. Samo tako smanjujemo rizik da nam se to vise puta ponavlja...

Maks

pre 15 godina

Sramota je da srpska policija nije jos uvek odreagovala i uhapsila tog vrlog "junaka", koji poput ovih kvazi-patriota ima toliko hrabrosti pa se negde krije u nekoj rupi, a ne sme da se pojavi i da casno odgovara za svoje podmukle postupke. To samo govori o strukturi ljudi koji dolaze na ovakve nacionalisticke, klerofashisticke i antisemitske skupove koje organizuju radikali i pseudopatriotske organizacije, takozvani "obraz" i ostale fundamentalisticko-nacionalisticke organizacije. Sramno je to da je jedan novinar, koji je savesno obavljao svoj posao, pretucen u sred bela dana u jednom gradu koji bi trebalo da bude evropska metropola. Srpska policija mora pod hitno da odreaguje i da pronadje tog kukavickog kriminalca i da ga izvede pred lice zakona. I slazem se sa misljenjem Moravca (vidi iznad), ako su mogli samo na osnovu snimka sa YouTube-a da pronadju i uhapse one 2 devojke, onda mogu i ovog kriminalnog zlocinca i kukavickog siledziju.

blago njemu

pre 15 godina

...pa po snimku face on ne bi smeo da prodje ispod pet godina.Voleo bih da vidim kakva mu je faca bila na času matematike kod nekog zadatka koji nije znao (verovatno ih je bilo mnogo)...

Dusan.K.

pre 15 godina

Ta deca rodjena '90 jos su cuclala mleko dok je Kradzicc pljackao R. Srpsku i granatirao Sarajevo terajuci Bosnjake iz svoje maticne zemlje, grada. Sad su oni kao "ljuti" sto ce nase vlasti predati Karadzica. To je gomila manguparije navijaca fudbalskih klubova sa kojima Vucic ima dil i koj ih izvlaci na ulice da pale ambasade, biju novinare. Treba ih pohapsiti kao u Francuskoj i odvesti na prinudan rad, sve!

Miroslav

pre 15 godina

Ovde se očigledno radi o borbi radikalizma i antifašizma.Nažalost, antifašizam u Srbiji i Jugoslaviji nije bio i antitotalitaran: kazano tim jezikom, vladala je diktatura proletarijata. Pluralno društvo morali smo čekati 45 godina. Naravno, to sada ne znači rehabilitaciju fašizma, kako naši imbecili zaključuju, nego znači iznalaženje jedne treće instance, s koje su oba ta zla, i boljševizam i nacizam, jednako neprihvatljiva. Ta je instanca broj jedan liberalne demokracije. Instanca slobodnih, pluralnih društava utemeljenih na poštovanju prava pojedinca, pa tako i njegovih političkih prava demokratskog izbora. Ta prava antifašisti u SFRJ ne samo da nisu jamčili, nego su ih zatirali. Političke su protivnike progonili, tamničili, ubijali, ne samo ako su oni bili s druge strane barikade, nego i kad su bili u njihovim vlastitim redovima, kao za vreme IB-a. Današnja garnitura na vlasti u Srbiji insistira na periodu 1941-1945 da se ne bi govorilo o poraću i periodu do 1990., jer, tada bi 99% njih moralo izaći iz javnoga života zemlje i odreći se bavljenja politikom. Zato su našim partizanima već neprijatelji "građani", tj. one političke opcije koje nastaju u klasičnim građanskim društvima, nego četnici i njihovo nasleđe. Dapače, njih potiču. Jedni druge omogućuju. Tako se vlast u Srbiji perpetuira. Sve dok je Nikolića, biće Tadića, sve dok je partizana, eve Šešelja! Komično. Čudno kako se niko ne seti te treće, liberalnodemokratske pozicije, koja osporava i jedan i drugi totalitarizam. A u Srbiji su recidivi ta dva istorijska zla potpuno premrežili političko polje: elektora glasuje za DS ili SRS kao za crvene i crne, iz navodno nacionalnih ili navodno antifašističkih razloga! U stvari, glasa se za partizane i četnike, 50 godina posle II Svetskog rata! Kako je Srbijom lako vladati!

Miloš

pre 15 godina

Pravi način da se izborimo protiv vandalizma. Složna akcija i pritisak javnosti. Ovaj dečak se MORA uhvatiti, ne zbog njega već da bi se svima poslala poruka da neće moći nekažnjeno da divljaju u grupi.

Rudjin

pre 15 godina

Mislim da je snimak prilicno mutan, tako da policija zaista nije u mogucnosti da odgonetne identitet napadaca!?
Molimo da se doticni gospodin sam prijavi i kaze svoje ime i prezime, maticni broj i adresu stanovanja, kao i podatak gde se sada nalazi i gde ce biti, kako bi nasoj miliciji pomogao oko utvrdjivanja identiteta i daljih koraka!

ivan

pre 15 godina

Ponosni roditelji sigurno ste prepoznali svoju decu! Sve pohvale za vas trud oko vaspitanja! Sutra kad pokuca policija na vrata, javite se gospodji Vjerici, ona ce ih sigurno odbraniti!

Mica

pre 15 godina

Sto ne uhapse onog malog dezmekastog celavka (cetvri sleva od glavnog) na snimku se jasno vidi kako rukama tera ove oko njega da krenu u napad. mozda on zna ko je ovaj u narandzastom sorcu

miiki

pre 15 godina

Problem u svim sukobima je sto istina prva strada,tako da i ovi klinci sada ne znaju sta je tacno bilo! A i ovi koji znaju prave se da ne znaju!Ovo je za svaku osudu.
miiki

Mile

pre 15 godina

Osnovni problem je sto se ovde ceka na policiju da nesto preduzme. Ono sto treba uciniti je na svakim vestima pustiti jedan Wanted video clip i otvoriti liniju za svaku informaciju o pociniocu. Ako to nece da uradi policija nek uradi B92, i neka ponudi 100000 din nagrade. B 92 da pokaze koliko mu je stalo do kolege...

vlada

pre 15 godina

Izgleda opet imamo problem sa neradom policije. Bas sam se poradovala kada je Dacica onako energicno zahtevao MUP, mislila covek zna posao i zeli da policija krene iz mrtve tacke. Neophodna je reforma policije, dovodjenje strucnih kadrova (otpus krajisnika i sl. bez odgovarajuce strucne spreme).

U vezi dece koja su na protestu, izgleda se ne moze bez manipulacija. Dovode ih roditelji, pa elem nisu krive stranke. Inace, ovi protesti u 17 sati organizovani su spontano sa foruma srpskih nacionalista. Sad si neki pripisuju da su organizatori (Obraz i slicni). A da bi se neko okrivio proziva se SRS. Njihov je veliki u utorak, sa DSS i NS, za rusenje BT. Kako li su samo to osmislili. Pa, ionako znaju da im je lakse opozicionirati, nego biti na vlasti, preuzeti odgovornost. Da jednom dodju i rasprse nade dva miliona gradjana.

bata

pre 15 godina

Više razmišljanja o jadnom slučaju koja će pomoći policiji:
1. Možda se superheroj preda kao Legija;
2. Možda ga BIA pronađe kao Karađžića za petnaestak godina...
3. Ah da, proverite sve firme, možda je čovek zaposlen...
Ako baš ništa ne znate, pitajte radikale!