Nedelja, 11.05.2008.

17:05

Đoković osvojio Rim!

Izvor: Nina Kolundžija

Ðokoviæ osvojio Rim! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandra ch

pre 15 godina

@Marko@
Objasni mi,a kako to Federer igra najlepsi tenis,od svih proslih,sadasnjih I BUDUCIH TENISERA???Ti si kao vidovit,ili sta,od buducih tenisera??Strasno sta se ovde pise,dajte ljudi,procitajte malo sta ste napisali,pre nego sto posaljete komentar!¨Noletu svaka cast,mada mi je zivce pokidao u prvom setu,ali se ipak sve dobro zavrsilo!!O Federeru,sta reci.......

svetlana

pre 15 godina

Milane,
kad ti budes profi teniser a ja baba, da das babi kartu za lozu kad budes igrao u finaly Vimbldona,nemo da zaboravis, vazi?

delia glingon

pre 15 godina

@Maria Sharapova
Ma kakva Argetinka kakvi bakraci, ima on lepogSlovenca.
Cestitke Nole, jos da puknes beluskonia i eto nas preko noci u EU:
@Dervisevica iz Kanade
Vala care kad ima i takvih razumnih vamilija sa razumnim srcem i znaju za svoje vrezi "vrijezi".
Srdacan pozdra za sve Srbe od Arizonca.

marko

pre 15 godina

Samo mi nije jasno cemu toliko omakozavanje Federera,covek je ubedljivo najbolji teniser svih vremena,igra najlepsi tenis od svih sadasnjih,bivsih,a i buducih tenisera,normalno je da posle toliko godina dodje do pada forme.I da se razumemo i ja volim Noleta,i radujem se svakoj njegovoj pobedi,ali volim i Federera jel ga pratim od pocetka karijere i veliki sam ljubitelj ovog sporta.

Ivan Obradovic

pre 15 godina

Kad bi uvek neko drugi zavrsio posao sa Nadalom i Federerom, svi turniri bi bili Novakovi...
Bravo Nole "hrabro srce" !!!

stojan matic

pre 15 godina

Srbin pobedio! Srbin opravdap ulogu faforita !Niko ne moze pobediti Srbina, definitivno Srbin je najbolji na svetu , cak i od svih Srba !
precanin

Arev

pre 15 godina

Bravo Nole, tako radi car.
Stigao si i da glasas u Rimu i da pobedis.
To je patriota, ugledajte se svi vi koji niste izasli da glasate i pomognete zemlji i prosperitetu.
Srecno u Nemackoj.
Pozdrav tebi i tvojoj divnoj porodici.

pkluba

pre 15 godina

Oprosti Nole . Moja jucerasnja prognoza :
Nole: Wawrinka 5/7 7/6 6/4
(pkluba, 11. maj 2008 11:56) je bila tacna u setovima i dinamici ali ne u broju osvojenih gemova. Jaci si nego sto sam mislio, iako sam rekao da si najbolji igrac svijeta u 2008.Ako je neko bio precizniji cestitam. Ipak iznad svega cestitam najvecem sportisti sa ovih prostora. Bravisimo maestro!

Zoki

pre 15 godina

Od 135 komentara,100 uopste nije gledalo mec,120 nema pojma o tenisu,samo je dvoje ili troje napisalo nesto o tenisu,sve su ostalo zelje,cestitke i pozdravi.Svi koji su komentarisali meceve pobegli su sa sajta od termita koji razaraju sport,ferplej.Ko su ovi ljudi koji pisu komentare,da li je to evropsla Srbija? Ma kakvi.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Ne znam da li bi i posle pobede na sva cetiri gren-slema bilo komentara u tipu "zmija" (pravi nadimak). Tipicno pljuvanje otrova, od osoba koje nikada nista u zivotu nisu ucinile na cemu bi im zavidio komsiluk. Ali zato su ti isti u stanju da kririkuju bezrazlozno najpoznatijeg Srbina danas.
Smeta im uspeh, mladost, smeh , sreca....
Smetaju mozda i sami samima.
Evo posla za psihologe.
Noletu SVE NAJLEPSE ZELJE i cestike na pobedi. Veoma ubedljivoj pobedi. Samo da se malo podsetimo. Stepanek je u dva seta pobedio Federera. A noletu predao posle 6:0 i 1:0.
Paznja NIJE Stepanek vodio nego nole. A i Spanac je predao posle 6:1 oi 1:0. opet nije Spanac vodio nego NOLE.
Da li treba jos neki dokaz o superiornom osvajanju mastersa u Rimu????

NOLE-CAR

pre 15 godina

Niko ne moze da me ubedi da Nole nije najbolji ove godine.
BRAVO!!!
Pokazao je da ima sampionsku crtu jos jednom.
Cestitke na 4. masters tituli i desetoj uopste. A tek mu je 20 leta.

Jelena

pre 15 godina

Bravo! Ako si se sad jos i lomio, taman dosta vremena da se saberes pred RG.
Znaj da je Srbija toliko uz tebe, da zive dushe nije bilo na glasanju dok si igrao!

Yuga

pre 15 godina

Smatram da je RG daleko vazniji od Hamburga ali, Nole je proshle godine dogurao do 1/4 finala Hamburga i za to osvojio 125 poena koje ove godine mora da brani. Ako razmishlja o tome da pravi pauzu time shto u Hamburgu nece dati sve od sebe, najbolje je da to uradi bash u 1/4 finalu kako ne bi izgubio poene.

Novosadjanka

pre 15 godina

Bravo, Nole!
Hvala ti za ovih dva sata i cetiri minuta, hvala ti sto sam se nervirala!
Hvala ti, Nole, za sve, shvatices i sam o cemu pricam...
Svaka cast, i nemam vise reci da kazem to sto mislim, nadam se da cu ponovo plakati od srece gledajuci Pariz, kao sto sam i dok si podizao onaj pehar u Australiji...

BorkoSavic

pre 15 godina

Novace,svaka cast.Treba da budemo ponosni na sve nase tenisere i teniserke,ali nazalost izgleda da samo Novak ima sve uslove da bude br.1.Objektivno,u zenskom tenisu ispred svih su Enan,Sarapova i Serena.Ana iJelena predvode drugu grupu sto je samo po sebi veliki uspeh.Nole je znatno blizi Federeru i Nadalu,nego Ana i Jelena ovim teniserkama.

letelica

pre 15 godina

Novak je nadljudsko bice! Uvek iznenadii nikad nije dosadan, a Toni znas pa kontam da je i Nole kao mali bio zaljubljen u Gabi i eto docekao covek ;) ne gledah na zalost mech (Nemci tek Hamburg prikazuju) ali kontam da je tako udesio i tolku dominaciju prikazao da je skroz ali skroz kul likcina! bRavo CARE! A decko se nije prosetao do finala, nego je RAZBIO protivnike i DEMORALISAO u prvom setu da su jednostavnu psihicki pali i tu dalje nije islo. Wawrinki je Rodko predao jer je zaista bio povredjen videlo se da serva ne ide, ostatak (od igraca) izvinite je bio demoralisan i demotivisan. Pljuvaci gledajte u svoj lonac pljujte i ostajte gde ste na taj nacin nista ama bas nista u zivotu necete postici jer NE ZNATE kolika je cena znoja. Vi ne placate Novaka, covek je toliko postigao sve na svoj racun i toliko uradio da moze i u "hambureku" da dodje do cetvrkte odbrani bodove i odmori se za Rolic. AJMO NOLE ZIV BIO I DA TE ZDRAVLJE POSLUZI.

Matija

pre 15 godina

Svaka mu cast i za pobedu a i za obracanje publici na italijanskom na kraju. Da nam je vise takvih gde bi nam kraj bio. Nadal na primer 3 puta osvaja Monte Carlo + Roland Garros i nije do sad ni rec francuskog beknuo.
(djole, 11. maj 2008 17:23)

Hahahaa...kakav crni francuski...decko je mutav samo tako...on ni engleski ne zna!!!
Vec ne znam koliko godina putuje stalno po svetu i oko njega se prica engleski NON-STOP...a decko ni da bekne !

Jos mi u secanju proslogodisnje proglasenje pobedinaka u Parizu...kad je decko zvao prevodioca jer zna samo spanski !!!

Bravo Nole !

Zavidim ti zbog Gabrijele :)))

shema

pre 15 godina

A prvo si prigrlio najlepsi pehar od svih dosadasnjih (ja je ne bih pustio onako lako)... nisi ti mali !

Nego, naslucuje se neka shema, mislim na ono, prvo ti predas, onda na sledecem turniru tebi predaju dva i pobedis. Dakle, u Hamburgu predaj, odluci sam kad, odmoris se, onda na R. Garosu tebi predaju dva i pobedis, opet.
Ja se ne bih bunio ...

DDT

pre 15 godina

Alo, narode, videste li vi kako Gaby izgleda?!?!?
Pa ona je sad zgodnija nego kad je igrala pre deset i kusur godina!!!
A Noletu svaka čast na "zagrljaju" :-))) ! Tako se to radi, majstore! Od "tete Sabatini" ćeš mnogo više da naučiš nego od Maše i ostalih klinki!

bg-liga

pre 15 godina

Nikad uz Noleta. Cestitka na tituli, ali mi stvarno ide na zivce i on i Kosovo i politicari koji ga besramno koriste. Folirao se sa Federerom i nije mu to prvi put da se nesportski ponasa.

Nole, opameti se, pusti ti srpsku politiku, igraj tenis, odlicno to radis, i naravno nauci da prihvatis i da ponekad gubis, kao sto ponekad i dobijas!

fuuu2

pre 15 godina

lol da pet jezika perfektno :)) Ni englski mu nije bas nesto, a kamoli ostali...a o izgledi isto bez kometara, zna se tko su superhunkovi na touru!

Mislio sam da bi ove godine mogao i do naslova u RG-u, ali sad vidim da je to nemoguce. Rim je osvojen igrom slucaja jer su svi ostali konkurenti poispadali, sto zbog ozljede sto zbog umora, i naravno Federer jer je u banani. (Davydenko, Ferrer - protiv njih na zemlji Djokovic jos ne moze, bar ne s ovom igrom koju je pokazao u Rimu). US Open finale ove godine i mozda naslov, Wimbledon mozda finale ali bez naslova, RG najvise polufinale.

Od sljedece godine nadam se borba za broj jedan. Nadal to ne moze, a Federerova dominacija broja jedan je postala dosadna.

Sarma

pre 15 godina

U 3 seta - to valjda da publika ne bi trazila lovu nazad posle onog demoliranja u cetvrt i polufinalu O_o

Bog ti dao zdravlja, Nole, u opasnog dedu rastes ;)

Dusica

pre 15 godina

Cestitamo Novaku,zasluzio je da osvoi turnir u Rimu.Svaka cast i na dobrom italijanskom jeziku,sad bi da cujemo govor i na nemackom u Hamburgu...Srecno i bicemo uz tebe i sledece nedelje.Puno pozdrava iz Makedonije

Teomania

pre 15 godina

Samo da pozdravim SAMPIONA... Sta napisati posle ovog, dovoljne je da svako od nas samo cestita noletu i da dodje do 1000 komentara... Srbende pokazite se...

GoranSD

pre 15 godina

Moramo priznati da je Novak imao prilično sreće u Rimu.Nije to loše posle kiksa u Majamiju.Vavrinka je bio izizetno nezgodan protivnik.Bez obzira na njegov plasman mnogo nezgodniji od mnogih koji su u prvih deset.Jedan njegov mali pad na početku drugog seta je vratio Novaka u igru i posle je već bilo mnogo teže.Činjenica da je ovo Novakovo peto finale i da je ipak kompletniji igrač od Vavrinke.
Treba ipak zapaziti da se Novak obratio publici na italijanskom što govori o možda njegovom najvećem kvalitetu -inteligenciji.
Na kraju stvari se nekako kreću u priželjkivanom pravcu da Novak svrgne jednog kralja na njegovom terenu-RG a drugog na drugom Vimbldon.
Za to ćemu biti potrebna ipak nešto sigurnija igra nego što je prikazao u Rimu.

showinista

pre 15 godina

sta mislite da l' se gabrijela zaljubila u Nola?! :D
btw, Jelena Dokic osvojila itf turnir u firenci, a niko da javi. Ono, jeste da igra za Australiju ali ipak...

Romul

pre 15 godina

Kad bi samo na Wimbledonu imao srece kao Federer da 5 dana odmara zbog kise, eto naseg Noleta na 1. mestu!
No ova parica sada iz Rima vec sada ima da ga po zaradi stavi ispred svih.
Ma vec je sada naj, naj: zabavan, zgodan, drustven, prica perfektno 5 jezika, voli svoju zemlju, uzestvuje u dobrovljnim akcijama, ima lepuskaste roditelje, ima talentovanu bracu..., naj, naj , naj...

Vlada Kovacevic

pre 15 godina

Nole kralju,samo tako nastavi nikad se nemoj zasititi uspeha,budi stalno gladan novih trofeja,budi prvi srpski reket sveta,pokazi svima da i srbin moze da bude broj 1.

jelena

pre 15 godina

Gde su sda oni koji su do pre nekoliko dna pljuvali po Noletu.

Nole svaka cast.Samo tako nastavi i dokazi im da si najbolji na svetu iako nisi prvi.(ali uskoro ces biti).Srecno u nastavku!!!!!!!!

milosh

pre 15 godina

Bravo Nole!!! Sve cestitke i samo napred, redjaj titule, skuplaj ATP poene, i u inat svim nevernim tomama i poklonicima skepticizma i ironije, dokazi da si sportista za svaki respekt.

dukiduki

pre 15 godina

bravo.za razliku od pre dva dana i onih vrlo zajedljivih komentara,najzad vedrine u komementarima,s razlogom jedan je nole.zasto ste iznenadjeni kako govori italijanski, odnosno cemu iznenadjenja kad je ovaj decko komletna fenomenalna faca.a sto se tice sabatinijeve i tata bi sine, toliko.

Grobar-España

pre 15 godina

Moras da budes opusteniji na vaznim mecevima,jer u protivnom ne iskoristavas ni 70%kvaliteta koje posedujes.
Kad to sredis,juuuuris na Kvrgu i Popaja.

V.J.

pre 15 godina

Bravo Nole svetski si čovek!
Posebno me dirnulo kad si se zahvalio na tečnom italijanskom jeziku, baš kao i prošle godine na nemačkom u Nemačkoj.
Podigao si isti pehar iz dva dela, srebrnog i kristalnog, baš kao i prošle godine u Rimu naša JJ!

jole

pre 15 godina

TRENUTNA PROCENA ATP LISTE ZA 12. MAJ
1. Federer 6825 (konacan broj poena)
2. Nadal 5435 (konacan broj poena)
3. NOVAK DJOKOVIC 5125 (konacan broj poena)
33. JANKO TIPSAREVIC 943 (VEROVATNO KONACNA POZICIJA - NOVI REKORD)
Bravo majstore , to je kontinuitet.

Zastitnik Srbstva

pre 15 godina

Posle se čudimo zašto nas svi mrze! Đoković se poneo izuzetno nekorektno na ceremoniji pobednika jer je odbio da imitira. Pa zar ti Đokoviću, misliš da za stotine hiljada evra koliko dobijaš od organizatora turnira po svetu, i koji ti omogućavaju da širiš ideju srpstva po svetu, imaš pravo da ne izigravaš klovna, ako ono to traže od tebe. Onaj ko te plaća, ima pravo od tebe da traži šta hoće, a ti si dužan da ispuniš sve želje! Uostalom, ti si prvi počeo da zabavljaš ljude imitacijama svojih protivnika koje su često na granici neukusa, iako to niko nije tražio od tebe!

Nihad Dervisevic Canada

pre 15 godina

Bravo Nole!
Kao i uvek kad ti igras bio sam uz Tv i na neki nacin i uz tebe.Blago tvojoj porodici i tvojoj SRbiji sto te imaju.Nadam se da se neces ljutiti sto smatram da ti ipak pripadas bar delom i meni i svim ljudima dobre volje.Cak i moja majka koja ima preko 80 god. ne propusta tvoja meceve a posebno se raduje kad na ekranu vidi tvoju bratju,zaista su neodoljivi.Pozdrav i sve najbolje iz daleke Canade,tebi,tvojojporodici i SRbiji.

jelena

pre 15 godina

Bravoooooooooooooooo!
Kako me fascinirao kada je poceo pobednicki govor na italijanskom jeziku!Zaista,uz ostale sportiste, nase najvece blago!
Hvala mu sto postoji!
p.s. zasto i dalje ljudi ovaj turnir i ovu pobedu povezuju sa kritikama koje su mu ljudi upitili u vezi sa predajom mece na potpuno drugom turniru!?Kaki su to glupavi komentari "da se pokriju usima i cute".
Njegovo ponasanje tada je bilo za osudu bas kao sto je ovo danasnje za sve pohvale!Apsolutno sve,igru,respekt protivnika,... i naravno za kraj perfektan italijanski jezik!

Milly

pre 15 godina

Kad neko igra super i trudi se, normalno je i da osvoji turnir, ali da se neko prošeta do finala i pobedi...e to sam sad videla da može.
Sva sreća pa je u finalu igrao, mislim mogao je i titulu da dobije kao i ostale mečeve.

LFC

pre 15 godina

Stvaro mu svaka cast. To je za sve one sto su govorili kako nikada nece postati veliki igrac, iako to vec jeste. A novi sto su ga omalazavali zbog prededaje nek se nejavljaju!
Mogu samo da se pokriju usima i da cute!

NOLE CARE!!!!!!!!!!!!!!!

BB

pre 15 godina

Bravo Nole, majstore. Malo sam se uplasio prvi set ali si pokazao da si sazreo. Pokazao si i da si pravi igrac za sve podloge, a ne kao Nadal sljakator ili Federer za travu. Svaka cast

djole

pre 15 godina

Svaka mu cast i za pobedu a i za obracanje publici na italijanskom na kraju. Da nam je vise takvih gde bi nam kraj bio. Nadal na primer 3 puta osvaja Monte Carlo + Roland Garros i nije do sad ni rec francuskog beknuo.

gisa

pre 15 godina

Vise bih voleo da je Nole do titule dosao preko Nadala i Federera, ali sta je tu je,Ne verujem da ce se Nadal tako lako oporaviti za sledeci masters a sto se Federera tice mislim da ce ponovo ispasti pre finala.
Sve najbolje Nole...

prolaznik

pre 15 godina

Samo napred...Sve cestitke,jer ukazanu sansu treba i materijalizirati.
Sada lepo i mirne glave prosetaj Hamburgom pa iz sve snage na Pariz.Ko je hrabar taj je jak ...

Ajde sad pricajte zasto nije predao!!

pre 15 godina

Bravo KRALJU!!!!
Ma kakav Nadal, kakav Federer, ajde jos malo ti treba....Sad ce svi da te hvale, a 90% njih te je pljuvalo posle one predaje, ali takav smo mi narod Srbi, sta da se radi!!!!!

LFC

pre 15 godina

Stvaro mu svaka cast. To je za sve one sto su govorili kako nikada nece postati veliki igrac, iako to vec jeste. A ovi sto su ga omalazavali zbog prededaje nek se nejavljaju!
Mogu samo da se pokriju usima i da cute!

NOLE CARE!!!!!!!!!!!!!!!

Djole

pre 15 godina

SVAKA CAST, NOLE! Jos jednom si pokazao da si zasluzeno u samom vrhu svetskog tenisa. Aj sada jos samo Hamburg, pa da preskocis Nadala!

Jos jednom, svaka cast!

Stevi 26

pre 15 godina

Bravo Nole care, najbolji si !!!
hehehe, vrh mi je bilo kad je komentator rekao - "dobro je Nole, nemoj više", dok je grlio Gabrielu Sabatini, kad je primao pehar. Kako Nole govori tečno Italijanski, bas me iznenadio... Još jednom je pokazao da je prava legenda od čoveka.... Svaka čast, Nole care.

vidim

pre 15 godina

NoLe kraLju!!!!!
Pored toga sto si osvojio RIM .. verovatno ces izaci sa GabrieLom veceras : ))))) bar bih ja tako uradio da sam na tvom mestu ; ]

Pozdrav majstore

Ratko

pre 15 godina

Trebalo je na pocetku meca da mu kazu da ce, ako pobedi, moci da zagrli Gabrielu Sabatini. Onda ni mi ne bismo morali sve ovo da prezivljavamo u prvom setu...

marko

pre 15 godina

ajde sad lepo spakuj svoj kofercic pa u hamburg, pa da se vratis u bg. sa jos jednim peharom i drugim mestom na atp lesti... nole legendo...

Brankaco

pre 15 godina

Nole care, samo tako nastavi i druga pozicija je tvoja, a mozda i prva....


PS Nisam znao da ovako dobro parlas italijanski, svaka cast!!!

Dijaspora

pre 15 godina

Ako Nadal i Nole dodju do polufinala u Hamburgu, pobeda u tom mecu bi Noletu donela drugo mesto na svetu. Tesko je reci da li ce do ovog meca doci, Nadal je bio povredjen, Djokovic ce sigurno biti dosta ispumpan, ali svakako bi bilo interesantno...

Blade Runner

pre 15 godina

Svaka cast Novace! Samo ti mozes sebi da priustis da 'spavas' sat vremena u finalu Masters turnira... i da ga onda ipak osvojis!! :)))

Iva

pre 15 godina

Sta reci sem CESTITAM!!! Zao mi je sto nisam mogla da ispratim treci set. Nadam se da ce se prekinuti usud gde posle osvojenog turnira sledi ispadanje u ranijim fazama narednog.

Ajde sad pricajte zasto nije predao!!

pre 15 godina

Bravo KRALJU!!!!
Ma kakav Nadal, kakav Federer, ajde jos malo ti treba....Sad ce svi da te hvale, a 90% njih te je pljuvalo posle one predaje, ali takav smo mi narod Srbi, sta da se radi!!!!!

Nihad Dervisevic Canada

pre 15 godina

Bravo Nole!
Kao i uvek kad ti igras bio sam uz Tv i na neki nacin i uz tebe.Blago tvojoj porodici i tvojoj SRbiji sto te imaju.Nadam se da se neces ljutiti sto smatram da ti ipak pripadas bar delom i meni i svim ljudima dobre volje.Cak i moja majka koja ima preko 80 god. ne propusta tvoja meceve a posebno se raduje kad na ekranu vidi tvoju bratju,zaista su neodoljivi.Pozdrav i sve najbolje iz daleke Canade,tebi,tvojojporodici i SRbiji.

Stevi 26

pre 15 godina

Bravo Nole care, najbolji si !!!
hehehe, vrh mi je bilo kad je komentator rekao - "dobro je Nole, nemoj više", dok je grlio Gabrielu Sabatini, kad je primao pehar. Kako Nole govori tečno Italijanski, bas me iznenadio... Još jednom je pokazao da je prava legenda od čoveka.... Svaka čast, Nole care.

Ratko

pre 15 godina

Trebalo je na pocetku meca da mu kazu da ce, ako pobedi, moci da zagrli Gabrielu Sabatini. Onda ni mi ne bismo morali sve ovo da prezivljavamo u prvom setu...

Blade Runner

pre 15 godina

Svaka cast Novace! Samo ti mozes sebi da priustis da 'spavas' sat vremena u finalu Masters turnira... i da ga onda ipak osvojis!! :)))

djole

pre 15 godina

Svaka mu cast i za pobedu a i za obracanje publici na italijanskom na kraju. Da nam je vise takvih gde bi nam kraj bio. Nadal na primer 3 puta osvaja Monte Carlo + Roland Garros i nije do sad ni rec francuskog beknuo.

DDT

pre 15 godina

Alo, narode, videste li vi kako Gaby izgleda?!?!?
Pa ona je sad zgodnija nego kad je igrala pre deset i kusur godina!!!
A Noletu svaka čast na "zagrljaju" :-))) ! Tako se to radi, majstore! Od "tete Sabatini" ćeš mnogo više da naučiš nego od Maše i ostalih klinki!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Ne znam da li bi i posle pobede na sva cetiri gren-slema bilo komentara u tipu "zmija" (pravi nadimak). Tipicno pljuvanje otrova, od osoba koje nikada nista u zivotu nisu ucinile na cemu bi im zavidio komsiluk. Ali zato su ti isti u stanju da kririkuju bezrazlozno najpoznatijeg Srbina danas.
Smeta im uspeh, mladost, smeh , sreca....
Smetaju mozda i sami samima.
Evo posla za psihologe.
Noletu SVE NAJLEPSE ZELJE i cestike na pobedi. Veoma ubedljivoj pobedi. Samo da se malo podsetimo. Stepanek je u dva seta pobedio Federera. A noletu predao posle 6:0 i 1:0.
Paznja NIJE Stepanek vodio nego nole. A i Spanac je predao posle 6:1 oi 1:0. opet nije Spanac vodio nego NOLE.
Da li treba jos neki dokaz o superiornom osvajanju mastersa u Rimu????

letelica

pre 15 godina

Novak je nadljudsko bice! Uvek iznenadii nikad nije dosadan, a Toni znas pa kontam da je i Nole kao mali bio zaljubljen u Gabi i eto docekao covek ;) ne gledah na zalost mech (Nemci tek Hamburg prikazuju) ali kontam da je tako udesio i tolku dominaciju prikazao da je skroz ali skroz kul likcina! bRavo CARE! A decko se nije prosetao do finala, nego je RAZBIO protivnike i DEMORALISAO u prvom setu da su jednostavnu psihicki pali i tu dalje nije islo. Wawrinki je Rodko predao jer je zaista bio povredjen videlo se da serva ne ide, ostatak (od igraca) izvinite je bio demoralisan i demotivisan. Pljuvaci gledajte u svoj lonac pljujte i ostajte gde ste na taj nacin nista ama bas nista u zivotu necete postici jer NE ZNATE kolika je cena znoja. Vi ne placate Novaka, covek je toliko postigao sve na svoj racun i toliko uradio da moze i u "hambureku" da dodje do cetvrkte odbrani bodove i odmori se za Rolic. AJMO NOLE ZIV BIO I DA TE ZDRAVLJE POSLUZI.

vidim

pre 15 godina

NoLe kraLju!!!!!
Pored toga sto si osvojio RIM .. verovatno ces izaci sa GabrieLom veceras : ))))) bar bih ja tako uradio da sam na tvom mestu ; ]

Pozdrav majstore

marko

pre 15 godina

ajde sad lepo spakuj svoj kofercic pa u hamburg, pa da se vratis u bg. sa jos jednim peharom i drugim mestom na atp lesti... nole legendo...

LFC

pre 15 godina

Stvaro mu svaka cast. To je za sve one sto su govorili kako nikada nece postati veliki igrac, iako to vec jeste. A novi sto su ga omalazavali zbog prededaje nek se nejavljaju!
Mogu samo da se pokriju usima i da cute!

NOLE CARE!!!!!!!!!!!!!!!

dukiduki

pre 15 godina

bravo.za razliku od pre dva dana i onih vrlo zajedljivih komentara,najzad vedrine u komementarima,s razlogom jedan je nole.zasto ste iznenadjeni kako govori italijanski, odnosno cemu iznenadjenja kad je ovaj decko komletna fenomenalna faca.a sto se tice sabatinijeve i tata bi sine, toliko.

jelena

pre 15 godina

Bravoooooooooooooooo!
Kako me fascinirao kada je poceo pobednicki govor na italijanskom jeziku!Zaista,uz ostale sportiste, nase najvece blago!
Hvala mu sto postoji!
p.s. zasto i dalje ljudi ovaj turnir i ovu pobedu povezuju sa kritikama koje su mu ljudi upitili u vezi sa predajom mece na potpuno drugom turniru!?Kaki su to glupavi komentari "da se pokriju usima i cute".
Njegovo ponasanje tada je bilo za osudu bas kao sto je ovo danasnje za sve pohvale!Apsolutno sve,igru,respekt protivnika,... i naravno za kraj perfektan italijanski jezik!

Sarma

pre 15 godina

U 3 seta - to valjda da publika ne bi trazila lovu nazad posle onog demoliranja u cetvrt i polufinalu O_o

Bog ti dao zdravlja, Nole, u opasnog dedu rastes ;)

Grobar-España

pre 15 godina

Moras da budes opusteniji na vaznim mecevima,jer u protivnom ne iskoristavas ni 70%kvaliteta koje posedujes.
Kad to sredis,juuuuris na Kvrgu i Popaja.

V.J.

pre 15 godina

Bravo Nole svetski si čovek!
Posebno me dirnulo kad si se zahvalio na tečnom italijanskom jeziku, baš kao i prošle godine na nemačkom u Nemačkoj.
Podigao si isti pehar iz dva dela, srebrnog i kristalnog, baš kao i prošle godine u Rimu naša JJ!

Brankaco

pre 15 godina

Nole care, samo tako nastavi i druga pozicija je tvoja, a mozda i prva....


PS Nisam znao da ovako dobro parlas italijanski, svaka cast!!!

Matija

pre 15 godina

Svaka mu cast i za pobedu a i za obracanje publici na italijanskom na kraju. Da nam je vise takvih gde bi nam kraj bio. Nadal na primer 3 puta osvaja Monte Carlo + Roland Garros i nije do sad ni rec francuskog beknuo.
(djole, 11. maj 2008 17:23)

Hahahaa...kakav crni francuski...decko je mutav samo tako...on ni engleski ne zna!!!
Vec ne znam koliko godina putuje stalno po svetu i oko njega se prica engleski NON-STOP...a decko ni da bekne !

Jos mi u secanju proslogodisnje proglasenje pobedinaka u Parizu...kad je decko zvao prevodioca jer zna samo spanski !!!

Bravo Nole !

Zavidim ti zbog Gabrijele :)))

Dusica

pre 15 godina

Cestitamo Novaku,zasluzio je da osvoi turnir u Rimu.Svaka cast i na dobrom italijanskom jeziku,sad bi da cujemo govor i na nemackom u Hamburgu...Srecno i bicemo uz tebe i sledece nedelje.Puno pozdrava iz Makedonije

Romul

pre 15 godina

Kad bi samo na Wimbledonu imao srece kao Federer da 5 dana odmara zbog kise, eto naseg Noleta na 1. mestu!
No ova parica sada iz Rima vec sada ima da ga po zaradi stavi ispred svih.
Ma vec je sada naj, naj: zabavan, zgodan, drustven, prica perfektno 5 jezika, voli svoju zemlju, uzestvuje u dobrovljnim akcijama, ima lepuskaste roditelje, ima talentovanu bracu..., naj, naj , naj...

Zastitnik Srbstva

pre 15 godina

Posle se čudimo zašto nas svi mrze! Đoković se poneo izuzetno nekorektno na ceremoniji pobednika jer je odbio da imitira. Pa zar ti Đokoviću, misliš da za stotine hiljada evra koliko dobijaš od organizatora turnira po svetu, i koji ti omogućavaju da širiš ideju srpstva po svetu, imaš pravo da ne izigravaš klovna, ako ono to traže od tebe. Onaj ko te plaća, ima pravo od tebe da traži šta hoće, a ti si dužan da ispuniš sve želje! Uostalom, ti si prvi počeo da zabavljaš ljude imitacijama svojih protivnika koje su često na granici neukusa, iako to niko nije tražio od tebe!

jelena

pre 15 godina

Gde su sda oni koji su do pre nekoliko dna pljuvali po Noletu.

Nole svaka cast.Samo tako nastavi i dokazi im da si najbolji na svetu iako nisi prvi.(ali uskoro ces biti).Srecno u nastavku!!!!!!!!

Teomania

pre 15 godina

Samo da pozdravim SAMPIONA... Sta napisati posle ovog, dovoljne je da svako od nas samo cestita noletu i da dodje do 1000 komentara... Srbende pokazite se...

shema

pre 15 godina

A prvo si prigrlio najlepsi pehar od svih dosadasnjih (ja je ne bih pustio onako lako)... nisi ti mali !

Nego, naslucuje se neka shema, mislim na ono, prvo ti predas, onda na sledecem turniru tebi predaju dva i pobedis. Dakle, u Hamburgu predaj, odluci sam kad, odmoris se, onda na R. Garosu tebi predaju dva i pobedis, opet.
Ja se ne bih bunio ...

Djole

pre 15 godina

SVAKA CAST, NOLE! Jos jednom si pokazao da si zasluzeno u samom vrhu svetskog tenisa. Aj sada jos samo Hamburg, pa da preskocis Nadala!

Jos jednom, svaka cast!

jole

pre 15 godina

TRENUTNA PROCENA ATP LISTE ZA 12. MAJ
1. Federer 6825 (konacan broj poena)
2. Nadal 5435 (konacan broj poena)
3. NOVAK DJOKOVIC 5125 (konacan broj poena)
33. JANKO TIPSAREVIC 943 (VEROVATNO KONACNA POZICIJA - NOVI REKORD)
Bravo majstore , to je kontinuitet.

LFC

pre 15 godina

Stvaro mu svaka cast. To je za sve one sto su govorili kako nikada nece postati veliki igrac, iako to vec jeste. A ovi sto su ga omalazavali zbog prededaje nek se nejavljaju!
Mogu samo da se pokriju usima i da cute!

NOLE CARE!!!!!!!!!!!!!!!

Milly

pre 15 godina

Kad neko igra super i trudi se, normalno je i da osvoji turnir, ali da se neko prošeta do finala i pobedi...e to sam sad videla da može.
Sva sreća pa je u finalu igrao, mislim mogao je i titulu da dobije kao i ostale mečeve.

BB

pre 15 godina

Bravo Nole, majstore. Malo sam se uplasio prvi set ali si pokazao da si sazreo. Pokazao si i da si pravi igrac za sve podloge, a ne kao Nadal sljakator ili Federer za travu. Svaka cast

Dijaspora

pre 15 godina

Ako Nadal i Nole dodju do polufinala u Hamburgu, pobeda u tom mecu bi Noletu donela drugo mesto na svetu. Tesko je reci da li ce do ovog meca doci, Nadal je bio povredjen, Djokovic ce sigurno biti dosta ispumpan, ali svakako bi bilo interesantno...

milosh

pre 15 godina

Bravo Nole!!! Sve cestitke i samo napred, redjaj titule, skuplaj ATP poene, i u inat svim nevernim tomama i poklonicima skepticizma i ironije, dokazi da si sportista za svaki respekt.

Vlada Kovacevic

pre 15 godina

Nole kralju,samo tako nastavi nikad se nemoj zasititi uspeha,budi stalno gladan novih trofeja,budi prvi srpski reket sveta,pokazi svima da i srbin moze da bude broj 1.

GoranSD

pre 15 godina

Moramo priznati da je Novak imao prilično sreće u Rimu.Nije to loše posle kiksa u Majamiju.Vavrinka je bio izizetno nezgodan protivnik.Bez obzira na njegov plasman mnogo nezgodniji od mnogih koji su u prvih deset.Jedan njegov mali pad na početku drugog seta je vratio Novaka u igru i posle je već bilo mnogo teže.Činjenica da je ovo Novakovo peto finale i da je ipak kompletniji igrač od Vavrinke.
Treba ipak zapaziti da se Novak obratio publici na italijanskom što govori o možda njegovom najvećem kvalitetu -inteligenciji.
Na kraju stvari se nekako kreću u priželjkivanom pravcu da Novak svrgne jednog kralja na njegovom terenu-RG a drugog na drugom Vimbldon.
Za to ćemu biti potrebna ipak nešto sigurnija igra nego što je prikazao u Rimu.

prolaznik

pre 15 godina

Samo napred...Sve cestitke,jer ukazanu sansu treba i materijalizirati.
Sada lepo i mirne glave prosetaj Hamburgom pa iz sve snage na Pariz.Ko je hrabar taj je jak ...

bg-liga

pre 15 godina

Nikad uz Noleta. Cestitka na tituli, ali mi stvarno ide na zivce i on i Kosovo i politicari koji ga besramno koriste. Folirao se sa Federerom i nije mu to prvi put da se nesportski ponasa.

Nole, opameti se, pusti ti srpsku politiku, igraj tenis, odlicno to radis, i naravno nauci da prihvatis i da ponekad gubis, kao sto ponekad i dobijas!

showinista

pre 15 godina

sta mislite da l' se gabrijela zaljubila u Nola?! :D
btw, Jelena Dokic osvojila itf turnir u firenci, a niko da javi. Ono, jeste da igra za Australiju ali ipak...

Novosadjanka

pre 15 godina

Bravo, Nole!
Hvala ti za ovih dva sata i cetiri minuta, hvala ti sto sam se nervirala!
Hvala ti, Nole, za sve, shvatices i sam o cemu pricam...
Svaka cast, i nemam vise reci da kazem to sto mislim, nadam se da cu ponovo plakati od srece gledajuci Pariz, kao sto sam i dok si podizao onaj pehar u Australiji...

Iva

pre 15 godina

Sta reci sem CESTITAM!!! Zao mi je sto nisam mogla da ispratim treci set. Nadam se da ce se prekinuti usud gde posle osvojenog turnira sledi ispadanje u ranijim fazama narednog.

pkluba

pre 15 godina

Oprosti Nole . Moja jucerasnja prognoza :
Nole: Wawrinka 5/7 7/6 6/4
(pkluba, 11. maj 2008 11:56) je bila tacna u setovima i dinamici ali ne u broju osvojenih gemova. Jaci si nego sto sam mislio, iako sam rekao da si najbolji igrac svijeta u 2008.Ako je neko bio precizniji cestitam. Ipak iznad svega cestitam najvecem sportisti sa ovih prostora. Bravisimo maestro!

Arev

pre 15 godina

Bravo Nole, tako radi car.
Stigao si i da glasas u Rimu i da pobedis.
To je patriota, ugledajte se svi vi koji niste izasli da glasate i pomognete zemlji i prosperitetu.
Srecno u Nemackoj.
Pozdrav tebi i tvojoj divnoj porodici.

stojan matic

pre 15 godina

Srbin pobedio! Srbin opravdap ulogu faforita !Niko ne moze pobediti Srbina, definitivno Srbin je najbolji na svetu , cak i od svih Srba !
precanin

gisa

pre 15 godina

Vise bih voleo da je Nole do titule dosao preko Nadala i Federera, ali sta je tu je,Ne verujem da ce se Nadal tako lako oporaviti za sledeci masters a sto se Federera tice mislim da ce ponovo ispasti pre finala.
Sve najbolje Nole...

fuuu2

pre 15 godina

lol da pet jezika perfektno :)) Ni englski mu nije bas nesto, a kamoli ostali...a o izgledi isto bez kometara, zna se tko su superhunkovi na touru!

Mislio sam da bi ove godine mogao i do naslova u RG-u, ali sad vidim da je to nemoguce. Rim je osvojen igrom slucaja jer su svi ostali konkurenti poispadali, sto zbog ozljede sto zbog umora, i naravno Federer jer je u banani. (Davydenko, Ferrer - protiv njih na zemlji Djokovic jos ne moze, bar ne s ovom igrom koju je pokazao u Rimu). US Open finale ove godine i mozda naslov, Wimbledon mozda finale ali bez naslova, RG najvise polufinale.

Od sljedece godine nadam se borba za broj jedan. Nadal to ne moze, a Federerova dominacija broja jedan je postala dosadna.

Jelena

pre 15 godina

Bravo! Ako si se sad jos i lomio, taman dosta vremena da se saberes pred RG.
Znaj da je Srbija toliko uz tebe, da zive dushe nije bilo na glasanju dok si igrao!

marko

pre 15 godina

Samo mi nije jasno cemu toliko omakozavanje Federera,covek je ubedljivo najbolji teniser svih vremena,igra najlepsi tenis od svih sadasnjih,bivsih,a i buducih tenisera,normalno je da posle toliko godina dodje do pada forme.I da se razumemo i ja volim Noleta,i radujem se svakoj njegovoj pobedi,ali volim i Federera jel ga pratim od pocetka karijere i veliki sam ljubitelj ovog sporta.

Aleksandra ch

pre 15 godina

@Marko@
Objasni mi,a kako to Federer igra najlepsi tenis,od svih proslih,sadasnjih I BUDUCIH TENISERA???Ti si kao vidovit,ili sta,od buducih tenisera??Strasno sta se ovde pise,dajte ljudi,procitajte malo sta ste napisali,pre nego sto posaljete komentar!¨Noletu svaka cast,mada mi je zivce pokidao u prvom setu,ali se ipak sve dobro zavrsilo!!O Federeru,sta reci.......

BorkoSavic

pre 15 godina

Novace,svaka cast.Treba da budemo ponosni na sve nase tenisere i teniserke,ali nazalost izgleda da samo Novak ima sve uslove da bude br.1.Objektivno,u zenskom tenisu ispred svih su Enan,Sarapova i Serena.Ana iJelena predvode drugu grupu sto je samo po sebi veliki uspeh.Nole je znatno blizi Federeru i Nadalu,nego Ana i Jelena ovim teniserkama.

NOLE-CAR

pre 15 godina

Niko ne moze da me ubedi da Nole nije najbolji ove godine.
BRAVO!!!
Pokazao je da ima sampionsku crtu jos jednom.
Cestitke na 4. masters tituli i desetoj uopste. A tek mu je 20 leta.

Zoki

pre 15 godina

Od 135 komentara,100 uopste nije gledalo mec,120 nema pojma o tenisu,samo je dvoje ili troje napisalo nesto o tenisu,sve su ostalo zelje,cestitke i pozdravi.Svi koji su komentarisali meceve pobegli su sa sajta od termita koji razaraju sport,ferplej.Ko su ovi ljudi koji pisu komentare,da li je to evropsla Srbija? Ma kakvi.

delia glingon

pre 15 godina

@Maria Sharapova
Ma kakva Argetinka kakvi bakraci, ima on lepogSlovenca.
Cestitke Nole, jos da puknes beluskonia i eto nas preko noci u EU:
@Dervisevica iz Kanade
Vala care kad ima i takvih razumnih vamilija sa razumnim srcem i znaju za svoje vrezi "vrijezi".
Srdacan pozdra za sve Srbe od Arizonca.

svetlana

pre 15 godina

Milane,
kad ti budes profi teniser a ja baba, da das babi kartu za lozu kad budes igrao u finaly Vimbldona,nemo da zaboravis, vazi?

Yuga

pre 15 godina

Smatram da je RG daleko vazniji od Hamburga ali, Nole je proshle godine dogurao do 1/4 finala Hamburga i za to osvojio 125 poena koje ove godine mora da brani. Ako razmishlja o tome da pravi pauzu time shto u Hamburgu nece dati sve od sebe, najbolje je da to uradi bash u 1/4 finalu kako ne bi izgubio poene.

Ivan Obradovic

pre 15 godina

Kad bi uvek neko drugi zavrsio posao sa Nadalom i Federerom, svi turniri bi bili Novakovi...
Bravo Nole "hrabro srce" !!!

Zastitnik Srbstva

pre 15 godina

Posle se čudimo zašto nas svi mrze! Đoković se poneo izuzetno nekorektno na ceremoniji pobednika jer je odbio da imitira. Pa zar ti Đokoviću, misliš da za stotine hiljada evra koliko dobijaš od organizatora turnira po svetu, i koji ti omogućavaju da širiš ideju srpstva po svetu, imaš pravo da ne izigravaš klovna, ako ono to traže od tebe. Onaj ko te plaća, ima pravo od tebe da traži šta hoće, a ti si dužan da ispuniš sve želje! Uostalom, ti si prvi počeo da zabavljaš ljude imitacijama svojih protivnika koje su često na granici neukusa, iako to niko nije tražio od tebe!

bg-liga

pre 15 godina

Nikad uz Noleta. Cestitka na tituli, ali mi stvarno ide na zivce i on i Kosovo i politicari koji ga besramno koriste. Folirao se sa Federerom i nije mu to prvi put da se nesportski ponasa.

Nole, opameti se, pusti ti srpsku politiku, igraj tenis, odlicno to radis, i naravno nauci da prihvatis i da ponekad gubis, kao sto ponekad i dobijas!

fuuu2

pre 15 godina

lol da pet jezika perfektno :)) Ni englski mu nije bas nesto, a kamoli ostali...a o izgledi isto bez kometara, zna se tko su superhunkovi na touru!

Mislio sam da bi ove godine mogao i do naslova u RG-u, ali sad vidim da je to nemoguce. Rim je osvojen igrom slucaja jer su svi ostali konkurenti poispadali, sto zbog ozljede sto zbog umora, i naravno Federer jer je u banani. (Davydenko, Ferrer - protiv njih na zemlji Djokovic jos ne moze, bar ne s ovom igrom koju je pokazao u Rimu). US Open finale ove godine i mozda naslov, Wimbledon mozda finale ali bez naslova, RG najvise polufinale.

Od sljedece godine nadam se borba za broj jedan. Nadal to ne moze, a Federerova dominacija broja jedan je postala dosadna.

Milly

pre 15 godina

Kad neko igra super i trudi se, normalno je i da osvoji turnir, ali da se neko prošeta do finala i pobedi...e to sam sad videla da može.
Sva sreća pa je u finalu igrao, mislim mogao je i titulu da dobije kao i ostale mečeve.

Ajde sad pricajte zasto nije predao!!

pre 15 godina

Bravo KRALJU!!!!
Ma kakav Nadal, kakav Federer, ajde jos malo ti treba....Sad ce svi da te hvale, a 90% njih te je pljuvalo posle one predaje, ali takav smo mi narod Srbi, sta da se radi!!!!!

Ivan Obradovic

pre 15 godina

Kad bi uvek neko drugi zavrsio posao sa Nadalom i Federerom, svi turniri bi bili Novakovi...
Bravo Nole "hrabro srce" !!!

Blade Runner

pre 15 godina

Svaka cast Novace! Samo ti mozes sebi da priustis da 'spavas' sat vremena u finalu Masters turnira... i da ga onda ipak osvojis!! :)))

LFC

pre 15 godina

Stvaro mu svaka cast. To je za sve one sto su govorili kako nikada nece postati veliki igrac, iako to vec jeste. A novi sto su ga omalazavali zbog prededaje nek se nejavljaju!
Mogu samo da se pokriju usima i da cute!

NOLE CARE!!!!!!!!!!!!!!!

jelena

pre 15 godina

Bravoooooooooooooooo!
Kako me fascinirao kada je poceo pobednicki govor na italijanskom jeziku!Zaista,uz ostale sportiste, nase najvece blago!
Hvala mu sto postoji!
p.s. zasto i dalje ljudi ovaj turnir i ovu pobedu povezuju sa kritikama koje su mu ljudi upitili u vezi sa predajom mece na potpuno drugom turniru!?Kaki su to glupavi komentari "da se pokriju usima i cute".
Njegovo ponasanje tada je bilo za osudu bas kao sto je ovo danasnje za sve pohvale!Apsolutno sve,igru,respekt protivnika,... i naravno za kraj perfektan italijanski jezik!

Zoki

pre 15 godina

Od 135 komentara,100 uopste nije gledalo mec,120 nema pojma o tenisu,samo je dvoje ili troje napisalo nesto o tenisu,sve su ostalo zelje,cestitke i pozdravi.Svi koji su komentarisali meceve pobegli su sa sajta od termita koji razaraju sport,ferplej.Ko su ovi ljudi koji pisu komentare,da li je to evropsla Srbija? Ma kakvi.

djole

pre 15 godina

Svaka mu cast i za pobedu a i za obracanje publici na italijanskom na kraju. Da nam je vise takvih gde bi nam kraj bio. Nadal na primer 3 puta osvaja Monte Carlo + Roland Garros i nije do sad ni rec francuskog beknuo.

LFC

pre 15 godina

Stvaro mu svaka cast. To je za sve one sto su govorili kako nikada nece postati veliki igrac, iako to vec jeste. A ovi sto su ga omalazavali zbog prededaje nek se nejavljaju!
Mogu samo da se pokriju usima i da cute!

NOLE CARE!!!!!!!!!!!!!!!

Matija

pre 15 godina

Svaka mu cast i za pobedu a i za obracanje publici na italijanskom na kraju. Da nam je vise takvih gde bi nam kraj bio. Nadal na primer 3 puta osvaja Monte Carlo + Roland Garros i nije do sad ni rec francuskog beknuo.
(djole, 11. maj 2008 17:23)

Hahahaa...kakav crni francuski...decko je mutav samo tako...on ni engleski ne zna!!!
Vec ne znam koliko godina putuje stalno po svetu i oko njega se prica engleski NON-STOP...a decko ni da bekne !

Jos mi u secanju proslogodisnje proglasenje pobedinaka u Parizu...kad je decko zvao prevodioca jer zna samo spanski !!!

Bravo Nole !

Zavidim ti zbog Gabrijele :)))

Djole

pre 15 godina

SVAKA CAST, NOLE! Jos jednom si pokazao da si zasluzeno u samom vrhu svetskog tenisa. Aj sada jos samo Hamburg, pa da preskocis Nadala!

Jos jednom, svaka cast!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Ne znam da li bi i posle pobede na sva cetiri gren-slema bilo komentara u tipu "zmija" (pravi nadimak). Tipicno pljuvanje otrova, od osoba koje nikada nista u zivotu nisu ucinile na cemu bi im zavidio komsiluk. Ali zato su ti isti u stanju da kririkuju bezrazlozno najpoznatijeg Srbina danas.
Smeta im uspeh, mladost, smeh , sreca....
Smetaju mozda i sami samima.
Evo posla za psihologe.
Noletu SVE NAJLEPSE ZELJE i cestike na pobedi. Veoma ubedljivoj pobedi. Samo da se malo podsetimo. Stepanek je u dva seta pobedio Federera. A noletu predao posle 6:0 i 1:0.
Paznja NIJE Stepanek vodio nego nole. A i Spanac je predao posle 6:1 oi 1:0. opet nije Spanac vodio nego NOLE.
Da li treba jos neki dokaz o superiornom osvajanju mastersa u Rimu????

BB

pre 15 godina

Bravo Nole, majstore. Malo sam se uplasio prvi set ali si pokazao da si sazreo. Pokazao si i da si pravi igrac za sve podloge, a ne kao Nadal sljakator ili Federer za travu. Svaka cast

Brankaco

pre 15 godina

Nole care, samo tako nastavi i druga pozicija je tvoja, a mozda i prva....


PS Nisam znao da ovako dobro parlas italijanski, svaka cast!!!

Stevi 26

pre 15 godina

Bravo Nole care, najbolji si !!!
hehehe, vrh mi je bilo kad je komentator rekao - "dobro je Nole, nemoj više", dok je grlio Gabrielu Sabatini, kad je primao pehar. Kako Nole govori tečno Italijanski, bas me iznenadio... Još jednom je pokazao da je prava legenda od čoveka.... Svaka čast, Nole care.

shema

pre 15 godina

A prvo si prigrlio najlepsi pehar od svih dosadasnjih (ja je ne bih pustio onako lako)... nisi ti mali !

Nego, naslucuje se neka shema, mislim na ono, prvo ti predas, onda na sledecem turniru tebi predaju dva i pobedis. Dakle, u Hamburgu predaj, odluci sam kad, odmoris se, onda na R. Garosu tebi predaju dva i pobedis, opet.
Ja se ne bih bunio ...

stojan matic

pre 15 godina

Srbin pobedio! Srbin opravdap ulogu faforita !Niko ne moze pobediti Srbina, definitivno Srbin je najbolji na svetu , cak i od svih Srba !
precanin

marko

pre 15 godina

Samo mi nije jasno cemu toliko omakozavanje Federera,covek je ubedljivo najbolji teniser svih vremena,igra najlepsi tenis od svih sadasnjih,bivsih,a i buducih tenisera,normalno je da posle toliko godina dodje do pada forme.I da se razumemo i ja volim Noleta,i radujem se svakoj njegovoj pobedi,ali volim i Federera jel ga pratim od pocetka karijere i veliki sam ljubitelj ovog sporta.

Dijaspora

pre 15 godina

Ako Nadal i Nole dodju do polufinala u Hamburgu, pobeda u tom mecu bi Noletu donela drugo mesto na svetu. Tesko je reci da li ce do ovog meca doci, Nadal je bio povredjen, Djokovic ce sigurno biti dosta ispumpan, ali svakako bi bilo interesantno...

showinista

pre 15 godina

sta mislite da l' se gabrijela zaljubila u Nola?! :D
btw, Jelena Dokic osvojila itf turnir u firenci, a niko da javi. Ono, jeste da igra za Australiju ali ipak...

prolaznik

pre 15 godina

Samo napred...Sve cestitke,jer ukazanu sansu treba i materijalizirati.
Sada lepo i mirne glave prosetaj Hamburgom pa iz sve snage na Pariz.Ko je hrabar taj je jak ...

marko

pre 15 godina

ajde sad lepo spakuj svoj kofercic pa u hamburg, pa da se vratis u bg. sa jos jednim peharom i drugim mestom na atp lesti... nole legendo...

Ratko

pre 15 godina

Trebalo je na pocetku meca da mu kazu da ce, ako pobedi, moci da zagrli Gabrielu Sabatini. Onda ni mi ne bismo morali sve ovo da prezivljavamo u prvom setu...

vidim

pre 15 godina

NoLe kraLju!!!!!
Pored toga sto si osvojio RIM .. verovatno ces izaci sa GabrieLom veceras : ))))) bar bih ja tako uradio da sam na tvom mestu ; ]

Pozdrav majstore

gisa

pre 15 godina

Vise bih voleo da je Nole do titule dosao preko Nadala i Federera, ali sta je tu je,Ne verujem da ce se Nadal tako lako oporaviti za sledeci masters a sto se Federera tice mislim da ce ponovo ispasti pre finala.
Sve najbolje Nole...

Iva

pre 15 godina

Sta reci sem CESTITAM!!! Zao mi je sto nisam mogla da ispratim treci set. Nadam se da ce se prekinuti usud gde posle osvojenog turnira sledi ispadanje u ranijim fazama narednog.

Grobar-España

pre 15 godina

Moras da budes opusteniji na vaznim mecevima,jer u protivnom ne iskoristavas ni 70%kvaliteta koje posedujes.
Kad to sredis,juuuuris na Kvrgu i Popaja.

milosh

pre 15 godina

Bravo Nole!!! Sve cestitke i samo napred, redjaj titule, skuplaj ATP poene, i u inat svim nevernim tomama i poklonicima skepticizma i ironije, dokazi da si sportista za svaki respekt.

jole

pre 15 godina

TRENUTNA PROCENA ATP LISTE ZA 12. MAJ
1. Federer 6825 (konacan broj poena)
2. Nadal 5435 (konacan broj poena)
3. NOVAK DJOKOVIC 5125 (konacan broj poena)
33. JANKO TIPSAREVIC 943 (VEROVATNO KONACNA POZICIJA - NOVI REKORD)
Bravo majstore , to je kontinuitet.

Nihad Dervisevic Canada

pre 15 godina

Bravo Nole!
Kao i uvek kad ti igras bio sam uz Tv i na neki nacin i uz tebe.Blago tvojoj porodici i tvojoj SRbiji sto te imaju.Nadam se da se neces ljutiti sto smatram da ti ipak pripadas bar delom i meni i svim ljudima dobre volje.Cak i moja majka koja ima preko 80 god. ne propusta tvoja meceve a posebno se raduje kad na ekranu vidi tvoju bratju,zaista su neodoljivi.Pozdrav i sve najbolje iz daleke Canade,tebi,tvojojporodici i SRbiji.

V.J.

pre 15 godina

Bravo Nole svetski si čovek!
Posebno me dirnulo kad si se zahvalio na tečnom italijanskom jeziku, baš kao i prošle godine na nemačkom u Nemačkoj.
Podigao si isti pehar iz dva dela, srebrnog i kristalnog, baš kao i prošle godine u Rimu naša JJ!

jelena

pre 15 godina

Gde su sda oni koji su do pre nekoliko dna pljuvali po Noletu.

Nole svaka cast.Samo tako nastavi i dokazi im da si najbolji na svetu iako nisi prvi.(ali uskoro ces biti).Srecno u nastavku!!!!!!!!

dukiduki

pre 15 godina

bravo.za razliku od pre dva dana i onih vrlo zajedljivih komentara,najzad vedrine u komementarima,s razlogom jedan je nole.zasto ste iznenadjeni kako govori italijanski, odnosno cemu iznenadjenja kad je ovaj decko komletna fenomenalna faca.a sto se tice sabatinijeve i tata bi sine, toliko.

GoranSD

pre 15 godina

Moramo priznati da je Novak imao prilično sreće u Rimu.Nije to loše posle kiksa u Majamiju.Vavrinka je bio izizetno nezgodan protivnik.Bez obzira na njegov plasman mnogo nezgodniji od mnogih koji su u prvih deset.Jedan njegov mali pad na početku drugog seta je vratio Novaka u igru i posle je već bilo mnogo teže.Činjenica da je ovo Novakovo peto finale i da je ipak kompletniji igrač od Vavrinke.
Treba ipak zapaziti da se Novak obratio publici na italijanskom što govori o možda njegovom najvećem kvalitetu -inteligenciji.
Na kraju stvari se nekako kreću u priželjkivanom pravcu da Novak svrgne jednog kralja na njegovom terenu-RG a drugog na drugom Vimbldon.
Za to ćemu biti potrebna ipak nešto sigurnija igra nego što je prikazao u Rimu.

Sarma

pre 15 godina

U 3 seta - to valjda da publika ne bi trazila lovu nazad posle onog demoliranja u cetvrt i polufinalu O_o

Bog ti dao zdravlja, Nole, u opasnog dedu rastes ;)

Romul

pre 15 godina

Kad bi samo na Wimbledonu imao srece kao Federer da 5 dana odmara zbog kise, eto naseg Noleta na 1. mestu!
No ova parica sada iz Rima vec sada ima da ga po zaradi stavi ispred svih.
Ma vec je sada naj, naj: zabavan, zgodan, drustven, prica perfektno 5 jezika, voli svoju zemlju, uzestvuje u dobrovljnim akcijama, ima lepuskaste roditelje, ima talentovanu bracu..., naj, naj , naj...

Vlada Kovacevic

pre 15 godina

Nole kralju,samo tako nastavi nikad se nemoj zasititi uspeha,budi stalno gladan novih trofeja,budi prvi srpski reket sveta,pokazi svima da i srbin moze da bude broj 1.

Teomania

pre 15 godina

Samo da pozdravim SAMPIONA... Sta napisati posle ovog, dovoljne je da svako od nas samo cestita noletu i da dodje do 1000 komentara... Srbende pokazite se...

Dusica

pre 15 godina

Cestitamo Novaku,zasluzio je da osvoi turnir u Rimu.Svaka cast i na dobrom italijanskom jeziku,sad bi da cujemo govor i na nemackom u Hamburgu...Srecno i bicemo uz tebe i sledece nedelje.Puno pozdrava iz Makedonije

DDT

pre 15 godina

Alo, narode, videste li vi kako Gaby izgleda?!?!?
Pa ona je sad zgodnija nego kad je igrala pre deset i kusur godina!!!
A Noletu svaka čast na "zagrljaju" :-))) ! Tako se to radi, majstore! Od "tete Sabatini" ćeš mnogo više da naučiš nego od Maše i ostalih klinki!

letelica

pre 15 godina

Novak je nadljudsko bice! Uvek iznenadii nikad nije dosadan, a Toni znas pa kontam da je i Nole kao mali bio zaljubljen u Gabi i eto docekao covek ;) ne gledah na zalost mech (Nemci tek Hamburg prikazuju) ali kontam da je tako udesio i tolku dominaciju prikazao da je skroz ali skroz kul likcina! bRavo CARE! A decko se nije prosetao do finala, nego je RAZBIO protivnike i DEMORALISAO u prvom setu da su jednostavnu psihicki pali i tu dalje nije islo. Wawrinki je Rodko predao jer je zaista bio povredjen videlo se da serva ne ide, ostatak (od igraca) izvinite je bio demoralisan i demotivisan. Pljuvaci gledajte u svoj lonac pljujte i ostajte gde ste na taj nacin nista ama bas nista u zivotu necete postici jer NE ZNATE kolika je cena znoja. Vi ne placate Novaka, covek je toliko postigao sve na svoj racun i toliko uradio da moze i u "hambureku" da dodje do cetvrkte odbrani bodove i odmori se za Rolic. AJMO NOLE ZIV BIO I DA TE ZDRAVLJE POSLUZI.

BorkoSavic

pre 15 godina

Novace,svaka cast.Treba da budemo ponosni na sve nase tenisere i teniserke,ali nazalost izgleda da samo Novak ima sve uslove da bude br.1.Objektivno,u zenskom tenisu ispred svih su Enan,Sarapova i Serena.Ana iJelena predvode drugu grupu sto je samo po sebi veliki uspeh.Nole je znatno blizi Federeru i Nadalu,nego Ana i Jelena ovim teniserkama.

Yuga

pre 15 godina

Smatram da je RG daleko vazniji od Hamburga ali, Nole je proshle godine dogurao do 1/4 finala Hamburga i za to osvojio 125 poena koje ove godine mora da brani. Ako razmishlja o tome da pravi pauzu time shto u Hamburgu nece dati sve od sebe, najbolje je da to uradi bash u 1/4 finalu kako ne bi izgubio poene.

Jelena

pre 15 godina

Bravo! Ako si se sad jos i lomio, taman dosta vremena da se saberes pred RG.
Znaj da je Srbija toliko uz tebe, da zive dushe nije bilo na glasanju dok si igrao!

Novosadjanka

pre 15 godina

Bravo, Nole!
Hvala ti za ovih dva sata i cetiri minuta, hvala ti sto sam se nervirala!
Hvala ti, Nole, za sve, shvatices i sam o cemu pricam...
Svaka cast, i nemam vise reci da kazem to sto mislim, nadam se da cu ponovo plakati od srece gledajuci Pariz, kao sto sam i dok si podizao onaj pehar u Australiji...

NOLE-CAR

pre 15 godina

Niko ne moze da me ubedi da Nole nije najbolji ove godine.
BRAVO!!!
Pokazao je da ima sampionsku crtu jos jednom.
Cestitke na 4. masters tituli i desetoj uopste. A tek mu je 20 leta.

pkluba

pre 15 godina

Oprosti Nole . Moja jucerasnja prognoza :
Nole: Wawrinka 5/7 7/6 6/4
(pkluba, 11. maj 2008 11:56) je bila tacna u setovima i dinamici ali ne u broju osvojenih gemova. Jaci si nego sto sam mislio, iako sam rekao da si najbolji igrac svijeta u 2008.Ako je neko bio precizniji cestitam. Ipak iznad svega cestitam najvecem sportisti sa ovih prostora. Bravisimo maestro!

Arev

pre 15 godina

Bravo Nole, tako radi car.
Stigao si i da glasas u Rimu i da pobedis.
To je patriota, ugledajte se svi vi koji niste izasli da glasate i pomognete zemlji i prosperitetu.
Srecno u Nemackoj.
Pozdrav tebi i tvojoj divnoj porodici.

delia glingon

pre 15 godina

@Maria Sharapova
Ma kakva Argetinka kakvi bakraci, ima on lepogSlovenca.
Cestitke Nole, jos da puknes beluskonia i eto nas preko noci u EU:
@Dervisevica iz Kanade
Vala care kad ima i takvih razumnih vamilija sa razumnim srcem i znaju za svoje vrezi "vrijezi".
Srdacan pozdra za sve Srbe od Arizonca.

svetlana

pre 15 godina

Milane,
kad ti budes profi teniser a ja baba, da das babi kartu za lozu kad budes igrao u finaly Vimbldona,nemo da zaboravis, vazi?

Aleksandra ch

pre 15 godina

@Marko@
Objasni mi,a kako to Federer igra najlepsi tenis,od svih proslih,sadasnjih I BUDUCIH TENISERA???Ti si kao vidovit,ili sta,od buducih tenisera??Strasno sta se ovde pise,dajte ljudi,procitajte malo sta ste napisali,pre nego sto posaljete komentar!¨Noletu svaka cast,mada mi je zivce pokidao u prvom setu,ali se ipak sve dobro zavrsilo!!O Federeru,sta reci.......