Subota, 12.04.2008.

13:26

Tadić: Nema budućnosti sa SRS

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da nema budućnosti za Srbiju u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom i njenim liderom Vojislavom Šešeljem.

Izvor: FoNet

Tadiæ: Nema buduænosti sa SRS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

kalimero

pre 16 godina

Djilas je u pravu, kada dodje na vlast treba svo poljopriredno zemljiste pretvoriti u gradjevinsko, uzeti proviziju te tako moci kupovati hranu o cijem rastu cijena sa zabrinutoscu trenutno govori sva svjetska stampa.Ovakve ideje moraju podrzati gradjani Srbije, jer stvarno nema smisla da i dalje glavni izvozni proizvodi Srbije budu poljoprivredni proizvodi sto stvarno nije Evropski.

Darko

pre 16 godina

Gospodine Tadicu, Ja vam prvi kazem kao covek koji je od raspada nekada mocne partije SPO glasao svih ovih godina za proevropsku i demokratsku stranku ciji ste vi cenjeni predsednik da cu vec na ovim izborima glasati za Srpsku radikalnu stranku i ne samo to nego cu se vec koliko sutra i uclaniti u tu istu stranku. Zasto, navescu vam razloge za takvu moju odluku:
5 oktobra 2000-te godine sam docekao da najvece zlo srpskog naroda u novijoj istoriji padne i ode u zaborav i tada sam se nadao da je kraj nasim mukama i da cu kao svaki prosecan gradjanin moci na miru da pratim sta ima novo u svetu sporta i da me cak i ne zanima ko mi je predsednik u Srbiji. Od tada krecu nase muke sa Vama postovani predsednice demokratske stranke i vasim koalicionim partnerom gospodinom kostunicom (namerno malim slovima), pretite nam tom radikalnom strankom zadnjih pet godina a sve sto ste pomenuli kao pretnju se desilo ali u vreme dok ste vas dvojica vladali Srbijom, Kosovo nam je uzeto, u jednoj vrsti smo izolacije, svi nam postavljaju neke ultimatume, jednom recju nikako da budemo deo evrope a radikali nisu na vlasti. Dalje, nastavlja se beogradizacija Srbije, mi koji nemamo tu srecu da smo u Beogradu imamo duplo nizi standard (a u istoj smo zemlji eeej, pa gde to ima u svetu, da radnica na trafici u knez mihajlovoj ima vecu platu nego neki inzenjer u unutrasnjosti, pri tome uopste ne omalozavam radnicu i njen posao u trafici ali to jednostavno nije normalno, jug Srbije ti umire gladan gospodine Tadicu, a tvoj Djilas nam prica pricu za evropski Beograd, pa zar samo Beograd da udje u Evropu, sta je sa Srbijom, zar u SRbiji ne postoji jos nesto sem Beograda, dalje, ocekivao sam da ceta kao vladajuca stranka u Srbiji pokrenuti inicijativu za proveru stecenog kapitala za sve one ljude koji su "veselih devedesetih" na sumnjive nacine dolazili do kapitala pljackajuci ovu napacenu zemlju i njene gradjane a svedok sam da ti ljudi danas u mom gradu prave firme, grade stanove a celnici vase partije u mom gradu se ljube i rukuju sa njima iako VRLO DOBRO ZNAJU ODAKLE IM KAPITAL, zato vas molim gospodine Tadicu, idite U ZABORAV!

AleksandarSR

pre 16 godina

Da li se to predsednik odrekao Kosova i Metohije kada kaže da Radikali hoće da napadaju druge države. Radikali samo hoće da brane svoje i da vrate ono što je oteto, a to predsedniku smeta. Smeta predsedniku što se i premijer Koštunica setio kako treba da se ponaša državni službenik, da čuva svoju otadžbinu.

radovan85

pre 16 godina

Citam i ne mogu da verujem.Gledao sam skoro na televiziji miting DS-a na kome predsednik kaze da se u kampanji izlaze ono sto oni nude ,a ne bave se drugima.Pa zasto onda gospodine Tadicu govorite sa kim nema buducnosti.Vasa celokupna politicka kampanja je da se ne vracate u devedesete,a samo mi recite to,sta ste vi za ovaj narod uradili od 2000-te pa do danas.Sta se to toliko promenilo.Zar niste rekli da ce Kosovo otici ukoliko Nikolic pobedi na prethodnim predsednickim izborima?Te lazi koje i ovog puta pricate narodu ,ovog puta nece proci i 11.5. radikali ce dobiti svoju sansu da povedu Srbiju pravim putem.Vi ste svoju sansu davno prokockali

EU samo što nije

pre 16 godina

Tadić: Nema budućnosti sa SRS
E, predsedni;e, uverio si me dosada izgradjenim brojnim putevima, mostovima, fabrikama, obdaništima, školama, poštenim privatizacijama, novim, domaćim bankama, ostankom KiM u sastavu Srbije, jeftinim stanovima, minimalnim - sporadičnim kriminalom, niskim cenama hrane, grejanja, komunalija, struje, jeftinim školovanjem, proterivanjem droge sa ulica i iz škola, tvojim poštenim ministrima - da si nekako sve u pravu kada kažeš da će samo uz tebe i tebi slične u ovoj srećnoj i naprednoj srbiji biti bolje...
Šta 'oće ovi drugi.
Ti i tebi slični zaslužili ste doživotni - mandat.
NADREALNO

Bojan

pre 16 godina

Eto opet Tadić gradi svoju kampanju na plašenju naroda, a šta su radili i šta će raditi "nikom ništa" !?
I nije samo to nego mu DSS i SPS odgovaraju ! SRAMOTA.
Moj glas ovaj put će dobiti oni koji se bezuslovno zalažu za EU !
SRAMOTA.

Ldp forever

pre 16 godina

Tadić + Dačić vidimo da mu je Ivica prihvatljiv i nigde ga ne pominje ljubav cveta.Više kritikuje Koštunicu nego SPS.E moj Tadiću dobro te savetuju.Dačić za premijera Boris ne bi imao ništa protiv.

Sasa sa Vracara

pre 16 godina

Plasenje radikalima kod mene vise ne pali. I siguran sam da sve veci broj gradjana oseca isto. Ocigledno da DS opet racuna na strah i glasanje 'protiv', ali mislim da ovog puta to nece upaliti.

Radnik EU

pre 16 godina

Sta mislite g. predsednice da pricamo o Poreskoj upravi, o javnoj (drzavnoj) potrosnji i stvarima koje zivot znace. Vi ste predsednik svih. Iz kojeg razloga delite Srbiju a cutite o marzama i uslovljenim rabatima. U mojoj familiji zive tri generacije i glasa se za cetiri stranke. Da se poubijamo? Necemo.

bezimena

pre 16 godina

Posle 8,5 godina od rušenja crveno-crne koalicije, koja nas je odvela na dno dna, ponovo smo u situaciji da imamo isti izbor!? Ovo će biti za Zabavnikovu rubriku "Verovali ili ne" ispod naslova "Bio jednom jedan narod"!

Pr agencija

pre 16 godina

Nema buducnosti. Al zato ima zajednickog Ustava, zajednicke platforme za pregovore o KIM, zajednickog mitinga za odbranu KIM. A sta je sa DSS i NS?? Sa njima ima svega i svacega. E nece moci - Siri dalje.

Neko...

pre 16 godina

4.8 miliona dato za ttoplanu, a ostalih 15.2 verovatno za stručne konsultacije nekom od ministara. Pa ne mogu jadni čitav život da spavaju kod tetaka u garsonjerama... Ne, gospodo - ovaj put možete da pričate šta hoćete; možete varate, lažete i vodite kampanje i antikampanje - ja za Vas više ne glasam. Mnogo duže ste Vi na vlasti, nego što su to bili Radikali na koje se pozivate i kojima nas plašite. Ovaj put glasam za Radikale. Oni me nisu slagali. Još uvek.

Miki

pre 16 godina

Pa dobro ali vi nam nista ne nudite, odnosno samo nemoj da izaberemo njih ali zasto Vas?, Solana vas prijatelj ne kaze da hoce Srbiju da bi Narodu bilo bolje nego ako pobede ovi drugi onda nema nista od tog da u Hagu imamo jos jednog Srbina, Sram Vas bilo G-dine Tadicu

steva

pre 16 godina

Nažalost posle izbora većinu će imati SRS-DSS-NS-SPS,i verovatno će oni osnovati vladu.Ipak ne mogu da verujem kakvi su njihovi planovi i zašto nam ih javno ne kažu?Ako neće u eu koja je njihova alternativa.Neka budu realni i neka kažu šta nam nude umesto eu,a ne da presipaju neke priče iz šupljeg u prazno i da se busaju u grudi kako su samo oni veliki srbi i samo sa njima ima nam spasa.A prema nekim Istraživanjima Koštunica nije na ivici cenzusa već ima čitavih 16%što je mnogo više nego na prošlim izborima

maja

pre 16 godina

Uplaseni predsednik! Ne znam samo da li ubedjuje narod, ili sebe! Njegov pokusaj vodjenja politike, u poslednje vreme, ukljucuje nervozu i strah od SRS.Ne znam da li ima svest o tome koliko se njegov strah primecuje!
Cak je i moja baka, koju ne zanima politika, rekla nakon Tadicevog govora`:`Ne goji se prase na Bozic

Šoljica

pre 16 godina

Napokon je neko počeo ozbiljnije da priča i razmišlja o levoj obali Dunava,koja je do sada bila skoro zaboravljena. Hvala ti,Đilase,što misliš na nas.

Stradivarius

pre 16 godina

Svakoga dana sve više i više me iznenađuje gospodin Koštunica... Kako ga zaista više nije sramota da se koristi lažima?

Koštica

pre 16 godina

Podržavam Đilasovu posetu Borči tj drugoj obali Dunava. Ima finu zamisao. Nadam se da će se makar deo toga pretvoriti u stvarnost. A za Koštunicu bi samo prokomentarisala da me je sramota što smo iste nacionalnosti

Penkalo

pre 16 godina

Đilas je naveo da je u Novom Beogradu preostalo svega 12 odsto površina za gradnju i da je zbog toga ideja "Beograd 3" realnost... Iskreno se nadam da će Beograd 3 zaista biti realnost...

realni

pre 16 godina

Tadicu bolje ti je da cutis jer ti si taj koji je prodao nase glasove i pustio kostunicu i jocica da upravljaju zemljom iako su bili velika manjina na proslim izborima...moj glas vise nikad neces dobiti. to je bio znak da si napustio Zoranov put i da ti je blizi Voja samo jos nismo vidili koji voja od njih dvojice!

Mlađan

pre 16 godina

"Želimo da te pare sačuvamo Beograđanima i da od njih sutra nastavimo dalju izgradnju Beograda", hvala bogu da neko misli na nas i na naše pare.Bravo Dragane.

Čep

pre 16 godina

Ideja razvijanja celog Beograda mi se jako sviđa. Bilo bi dobro kada bi makar deo te zamisli postao stvarnost. Za tri godine početak građena mosta(pa to baš fino zvuči)

ni SRS ni DSS !!

pre 16 godina

tacno je konstatovao predsednik tadic da s SRS nema buducnosti ! ali gosp. predsednice ni s vama nema buducnosti ako opet budete ulazili u koalicije sa vojislavom kostunicom ! to treba da vam bude jasno !! pozdrav

jovan

pre 16 godina

Eto vidite gospodine predsednice zasto bi vase buduce glasace trebala da uhvati panika. Ne samo zbog toga sto vam politicka pamet nije jaca strana, nego sto odavno dajete odgovore na pitanja koje uopste nismo postavili!

skolarac

pre 16 godina

evo vec mi i dete krenulo u skolu i jos uvek slusam isto:nema buducnosti sa SRS.I to je sve za ovih osam godina.A osim tih pretnji sopstvenom narodu nikako da mi objasni sta je to veliko uradio za nas.Nema nam sa SRS,ali nema ni jedne nase banke vise,nema ni jedne dobre firme,nema ni jednog novog mosta,nema ni laksih uslova za ulazak u EU,nema ni para za stan jer je stan tri puta skuplji,nema nam ni pola Srbije jer su nas plasili da ce Kosovo otici ako pobedi Toma Nikolic a tri dana posle pobede Tadica priznali su Kosovo,nema nam puno toga....a on nas jos uvek plasi sa SRS.A ili ne vidi ili ne yna da 70% mladih,onih koji sticu pravo glasa ili su stekli pre nekoliko godina,svi glasaju za SRS.Mladost glasa za njih.Zasto TADICU? ZASTO?

Sonja S

pre 16 godina

"Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da nema budućnosti za Srbiju u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom i njenim liderom Vojislavom Šešeljem." Pa, Naravno da nema. Svako normalan to zna. Zato, potpisite sto pre SSP.

Pasha-Hill

pre 16 godina

E moj Borise, mi to znamo, ali nisam te cuo da si rekao da nema buducnosti ni sa DSS-om i SPS-om.
To bih zeleo da cujem, ako ne sad, KADA ces to reci!

Kaca B

pre 16 godina

"Tadić je dodao da je zbog toga potrebno da izborna lista Za evropsku Srbiju pobedi na izborima 11. maja. Tadić je građanima na trgu ispred opštine Pančevo rekao da se mora pobediti kako bi Srbija bila demokratska i evropska država i zbog boljeg života svih njenih građana." Naravno da moramo da pobedimo. Ne smem ni da pomislim sta bi se dogodilo da pobedi neka druga politicka opcija, osim demokratske. Mislim da bi slika Srbije bila " povratak u devedesete".

Borča3

pre 16 godina

Sa nestrpljenjem očekujem izgradnju mosta koji povezuje Borču i Zemun... A što se Koštunice tiče on je posebna priča i svaki komentar bi bio suvišan...

irina

pre 16 godina

DS opet izlazi sa jasnim stavom u kom ce pravcu ici Srbija ako oni osvoje vlast. Dok Boris do tancina, otvoreno kaze:Evropa da, Kosmet da, radikali ne, izolacija nikako-drugi kao da "odbijaju da svoje politicke ponude i moguce koalicije iznesu gradjanima pre izbora, Lukav je taj kostunica. Prvo da narod glasa, pa ce on kasnije da ih obavesti sta to on zapravo nudi.

Nemanja

pre 16 godina

SRS ce imati oko 40% na predstojecim izborima a DS oko 35% sto cini vecinu stanovnistva SRBIJE.Ovakve izjave od strane Tadica a i mnogih drugih politicara samo dele Srbiju na jos dublje razlike.

skolarac

pre 16 godina

evo vec mi i dete krenulo u skolu i jos uvek slusam isto:nema buducnosti sa SRS.I to je sve za ovih osam godina.A osim tih pretnji sopstvenom narodu nikako da mi objasni sta je to veliko uradio za nas.Nema nam sa SRS,ali nema ni jedne nase banke vise,nema ni jedne dobre firme,nema ni jednog novog mosta,nema ni laksih uslova za ulazak u EU,nema ni para za stan jer je stan tri puta skuplji,nema nam ni pola Srbije jer su nas plasili da ce Kosovo otici ako pobedi Toma Nikolic a tri dana posle pobede Tadica priznali su Kosovo,nema nam puno toga....a on nas jos uvek plasi sa SRS.A ili ne vidi ili ne yna da 70% mladih,onih koji sticu pravo glasa ili su stekli pre nekoliko godina,svi glasaju za SRS.Mladost glasa za njih.Zasto TADICU? ZASTO?

Sonja S

pre 16 godina

"Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da nema budućnosti za Srbiju u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom i njenim liderom Vojislavom Šešeljem." Pa, Naravno da nema. Svako normalan to zna. Zato, potpisite sto pre SSP.

ni SRS ni DSS !!

pre 16 godina

tacno je konstatovao predsednik tadic da s SRS nema buducnosti ! ali gosp. predsednice ni s vama nema buducnosti ako opet budete ulazili u koalicije sa vojislavom kostunicom ! to treba da vam bude jasno !! pozdrav

Nemanja

pre 16 godina

SRS ce imati oko 40% na predstojecim izborima a DS oko 35% sto cini vecinu stanovnistva SRBIJE.Ovakve izjave od strane Tadica a i mnogih drugih politicara samo dele Srbiju na jos dublje razlike.

Pasha-Hill

pre 16 godina

E moj Borise, mi to znamo, ali nisam te cuo da si rekao da nema buducnosti ni sa DSS-om i SPS-om.
To bih zeleo da cujem, ako ne sad, KADA ces to reci!

Kaca B

pre 16 godina

"Tadić je dodao da je zbog toga potrebno da izborna lista Za evropsku Srbiju pobedi na izborima 11. maja. Tadić je građanima na trgu ispred opštine Pančevo rekao da se mora pobediti kako bi Srbija bila demokratska i evropska država i zbog boljeg života svih njenih građana." Naravno da moramo da pobedimo. Ne smem ni da pomislim sta bi se dogodilo da pobedi neka druga politicka opcija, osim demokratske. Mislim da bi slika Srbije bila " povratak u devedesete".

realni

pre 16 godina

Tadicu bolje ti je da cutis jer ti si taj koji je prodao nase glasove i pustio kostunicu i jocica da upravljaju zemljom iako su bili velika manjina na proslim izborima...moj glas vise nikad neces dobiti. to je bio znak da si napustio Zoranov put i da ti je blizi Voja samo jos nismo vidili koji voja od njih dvojice!

Pr agencija

pre 16 godina

Nema buducnosti. Al zato ima zajednickog Ustava, zajednicke platforme za pregovore o KIM, zajednickog mitinga za odbranu KIM. A sta je sa DSS i NS?? Sa njima ima svega i svacega. E nece moci - Siri dalje.

irina

pre 16 godina

DS opet izlazi sa jasnim stavom u kom ce pravcu ici Srbija ako oni osvoje vlast. Dok Boris do tancina, otvoreno kaze:Evropa da, Kosmet da, radikali ne, izolacija nikako-drugi kao da "odbijaju da svoje politicke ponude i moguce koalicije iznesu gradjanima pre izbora, Lukav je taj kostunica. Prvo da narod glasa, pa ce on kasnije da ih obavesti sta to on zapravo nudi.

maja

pre 16 godina

Uplaseni predsednik! Ne znam samo da li ubedjuje narod, ili sebe! Njegov pokusaj vodjenja politike, u poslednje vreme, ukljucuje nervozu i strah od SRS.Ne znam da li ima svest o tome koliko se njegov strah primecuje!
Cak je i moja baka, koju ne zanima politika, rekla nakon Tadicevog govora`:`Ne goji se prase na Bozic

jovan

pre 16 godina

Eto vidite gospodine predsednice zasto bi vase buduce glasace trebala da uhvati panika. Ne samo zbog toga sto vam politicka pamet nije jaca strana, nego sto odavno dajete odgovore na pitanja koje uopste nismo postavili!

Bojan

pre 16 godina

Eto opet Tadić gradi svoju kampanju na plašenju naroda, a šta su radili i šta će raditi "nikom ništa" !?
I nije samo to nego mu DSS i SPS odgovaraju ! SRAMOTA.
Moj glas ovaj put će dobiti oni koji se bezuslovno zalažu za EU !
SRAMOTA.

Sasa sa Vracara

pre 16 godina

Plasenje radikalima kod mene vise ne pali. I siguran sam da sve veci broj gradjana oseca isto. Ocigledno da DS opet racuna na strah i glasanje 'protiv', ali mislim da ovog puta to nece upaliti.

Stradivarius

pre 16 godina

Svakoga dana sve više i više me iznenađuje gospodin Koštunica... Kako ga zaista više nije sramota da se koristi lažima?

Neko...

pre 16 godina

4.8 miliona dato za ttoplanu, a ostalih 15.2 verovatno za stručne konsultacije nekom od ministara. Pa ne mogu jadni čitav život da spavaju kod tetaka u garsonjerama... Ne, gospodo - ovaj put možete da pričate šta hoćete; možete varate, lažete i vodite kampanje i antikampanje - ja za Vas više ne glasam. Mnogo duže ste Vi na vlasti, nego što su to bili Radikali na koje se pozivate i kojima nas plašite. Ovaj put glasam za Radikale. Oni me nisu slagali. Još uvek.

steva

pre 16 godina

Nažalost posle izbora većinu će imati SRS-DSS-NS-SPS,i verovatno će oni osnovati vladu.Ipak ne mogu da verujem kakvi su njihovi planovi i zašto nam ih javno ne kažu?Ako neće u eu koja je njihova alternativa.Neka budu realni i neka kažu šta nam nude umesto eu,a ne da presipaju neke priče iz šupljeg u prazno i da se busaju u grudi kako su samo oni veliki srbi i samo sa njima ima nam spasa.A prema nekim Istraživanjima Koštunica nije na ivici cenzusa već ima čitavih 16%što je mnogo više nego na prošlim izborima

bezimena

pre 16 godina

Posle 8,5 godina od rušenja crveno-crne koalicije, koja nas je odvela na dno dna, ponovo smo u situaciji da imamo isti izbor!? Ovo će biti za Zabavnikovu rubriku "Verovali ili ne" ispod naslova "Bio jednom jedan narod"!

EU samo što nije

pre 16 godina

Tadić: Nema budućnosti sa SRS
E, predsedni;e, uverio si me dosada izgradjenim brojnim putevima, mostovima, fabrikama, obdaništima, školama, poštenim privatizacijama, novim, domaćim bankama, ostankom KiM u sastavu Srbije, jeftinim stanovima, minimalnim - sporadičnim kriminalom, niskim cenama hrane, grejanja, komunalija, struje, jeftinim školovanjem, proterivanjem droge sa ulica i iz škola, tvojim poštenim ministrima - da si nekako sve u pravu kada kažeš da će samo uz tebe i tebi slične u ovoj srećnoj i naprednoj srbiji biti bolje...
Šta 'oće ovi drugi.
Ti i tebi slični zaslužili ste doživotni - mandat.
NADREALNO

Koštica

pre 16 godina

Podržavam Đilasovu posetu Borči tj drugoj obali Dunava. Ima finu zamisao. Nadam se da će se makar deo toga pretvoriti u stvarnost. A za Koštunicu bi samo prokomentarisala da me je sramota što smo iste nacionalnosti

radovan85

pre 16 godina

Citam i ne mogu da verujem.Gledao sam skoro na televiziji miting DS-a na kome predsednik kaze da se u kampanji izlaze ono sto oni nude ,a ne bave se drugima.Pa zasto onda gospodine Tadicu govorite sa kim nema buducnosti.Vasa celokupna politicka kampanja je da se ne vracate u devedesete,a samo mi recite to,sta ste vi za ovaj narod uradili od 2000-te pa do danas.Sta se to toliko promenilo.Zar niste rekli da ce Kosovo otici ukoliko Nikolic pobedi na prethodnim predsednickim izborima?Te lazi koje i ovog puta pricate narodu ,ovog puta nece proci i 11.5. radikali ce dobiti svoju sansu da povedu Srbiju pravim putem.Vi ste svoju sansu davno prokockali

Borča3

pre 16 godina

Sa nestrpljenjem očekujem izgradnju mosta koji povezuje Borču i Zemun... A što se Koštunice tiče on je posebna priča i svaki komentar bi bio suvišan...

Mlađan

pre 16 godina

"Želimo da te pare sačuvamo Beograđanima i da od njih sutra nastavimo dalju izgradnju Beograda", hvala bogu da neko misli na nas i na naše pare.Bravo Dragane.

Miki

pre 16 godina

Pa dobro ali vi nam nista ne nudite, odnosno samo nemoj da izaberemo njih ali zasto Vas?, Solana vas prijatelj ne kaze da hoce Srbiju da bi Narodu bilo bolje nego ako pobede ovi drugi onda nema nista od tog da u Hagu imamo jos jednog Srbina, Sram Vas bilo G-dine Tadicu

AleksandarSR

pre 16 godina

Da li se to predsednik odrekao Kosova i Metohije kada kaže da Radikali hoće da napadaju druge države. Radikali samo hoće da brane svoje i da vrate ono što je oteto, a to predsedniku smeta. Smeta predsedniku što se i premijer Koštunica setio kako treba da se ponaša državni službenik, da čuva svoju otadžbinu.

Čep

pre 16 godina

Ideja razvijanja celog Beograda mi se jako sviđa. Bilo bi dobro kada bi makar deo te zamisli postao stvarnost. Za tri godine početak građena mosta(pa to baš fino zvuči)

Penkalo

pre 16 godina

Đilas je naveo da je u Novom Beogradu preostalo svega 12 odsto površina za gradnju i da je zbog toga ideja "Beograd 3" realnost... Iskreno se nadam da će Beograd 3 zaista biti realnost...

Šoljica

pre 16 godina

Napokon je neko počeo ozbiljnije da priča i razmišlja o levoj obali Dunava,koja je do sada bila skoro zaboravljena. Hvala ti,Đilase,što misliš na nas.

Radnik EU

pre 16 godina

Sta mislite g. predsednice da pricamo o Poreskoj upravi, o javnoj (drzavnoj) potrosnji i stvarima koje zivot znace. Vi ste predsednik svih. Iz kojeg razloga delite Srbiju a cutite o marzama i uslovljenim rabatima. U mojoj familiji zive tri generacije i glasa se za cetiri stranke. Da se poubijamo? Necemo.

Darko

pre 16 godina

Gospodine Tadicu, Ja vam prvi kazem kao covek koji je od raspada nekada mocne partije SPO glasao svih ovih godina za proevropsku i demokratsku stranku ciji ste vi cenjeni predsednik da cu vec na ovim izborima glasati za Srpsku radikalnu stranku i ne samo to nego cu se vec koliko sutra i uclaniti u tu istu stranku. Zasto, navescu vam razloge za takvu moju odluku:
5 oktobra 2000-te godine sam docekao da najvece zlo srpskog naroda u novijoj istoriji padne i ode u zaborav i tada sam se nadao da je kraj nasim mukama i da cu kao svaki prosecan gradjanin moci na miru da pratim sta ima novo u svetu sporta i da me cak i ne zanima ko mi je predsednik u Srbiji. Od tada krecu nase muke sa Vama postovani predsednice demokratske stranke i vasim koalicionim partnerom gospodinom kostunicom (namerno malim slovima), pretite nam tom radikalnom strankom zadnjih pet godina a sve sto ste pomenuli kao pretnju se desilo ali u vreme dok ste vas dvojica vladali Srbijom, Kosovo nam je uzeto, u jednoj vrsti smo izolacije, svi nam postavljaju neke ultimatume, jednom recju nikako da budemo deo evrope a radikali nisu na vlasti. Dalje, nastavlja se beogradizacija Srbije, mi koji nemamo tu srecu da smo u Beogradu imamo duplo nizi standard (a u istoj smo zemlji eeej, pa gde to ima u svetu, da radnica na trafici u knez mihajlovoj ima vecu platu nego neki inzenjer u unutrasnjosti, pri tome uopste ne omalozavam radnicu i njen posao u trafici ali to jednostavno nije normalno, jug Srbije ti umire gladan gospodine Tadicu, a tvoj Djilas nam prica pricu za evropski Beograd, pa zar samo Beograd da udje u Evropu, sta je sa Srbijom, zar u SRbiji ne postoji jos nesto sem Beograda, dalje, ocekivao sam da ceta kao vladajuca stranka u Srbiji pokrenuti inicijativu za proveru stecenog kapitala za sve one ljude koji su "veselih devedesetih" na sumnjive nacine dolazili do kapitala pljackajuci ovu napacenu zemlju i njene gradjane a svedok sam da ti ljudi danas u mom gradu prave firme, grade stanove a celnici vase partije u mom gradu se ljube i rukuju sa njima iako VRLO DOBRO ZNAJU ODAKLE IM KAPITAL, zato vas molim gospodine Tadicu, idite U ZABORAV!

Ldp forever

pre 16 godina

Tadić + Dačić vidimo da mu je Ivica prihvatljiv i nigde ga ne pominje ljubav cveta.Više kritikuje Koštunicu nego SPS.E moj Tadiću dobro te savetuju.Dačić za premijera Boris ne bi imao ništa protiv.

kalimero

pre 16 godina

Djilas je u pravu, kada dodje na vlast treba svo poljopriredno zemljiste pretvoriti u gradjevinsko, uzeti proviziju te tako moci kupovati hranu o cijem rastu cijena sa zabrinutoscu trenutno govori sva svjetska stampa.Ovakve ideje moraju podrzati gradjani Srbije, jer stvarno nema smisla da i dalje glavni izvozni proizvodi Srbije budu poljoprivredni proizvodi sto stvarno nije Evropski.

skolarac

pre 16 godina

evo vec mi i dete krenulo u skolu i jos uvek slusam isto:nema buducnosti sa SRS.I to je sve za ovih osam godina.A osim tih pretnji sopstvenom narodu nikako da mi objasni sta je to veliko uradio za nas.Nema nam sa SRS,ali nema ni jedne nase banke vise,nema ni jedne dobre firme,nema ni jednog novog mosta,nema ni laksih uslova za ulazak u EU,nema ni para za stan jer je stan tri puta skuplji,nema nam ni pola Srbije jer su nas plasili da ce Kosovo otici ako pobedi Toma Nikolic a tri dana posle pobede Tadica priznali su Kosovo,nema nam puno toga....a on nas jos uvek plasi sa SRS.A ili ne vidi ili ne yna da 70% mladih,onih koji sticu pravo glasa ili su stekli pre nekoliko godina,svi glasaju za SRS.Mladost glasa za njih.Zasto TADICU? ZASTO?

Sonja S

pre 16 godina

"Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da nema budućnosti za Srbiju u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom i njenim liderom Vojislavom Šešeljem." Pa, Naravno da nema. Svako normalan to zna. Zato, potpisite sto pre SSP.

Nemanja

pre 16 godina

SRS ce imati oko 40% na predstojecim izborima a DS oko 35% sto cini vecinu stanovnistva SRBIJE.Ovakve izjave od strane Tadica a i mnogih drugih politicara samo dele Srbiju na jos dublje razlike.

ni SRS ni DSS !!

pre 16 godina

tacno je konstatovao predsednik tadic da s SRS nema buducnosti ! ali gosp. predsednice ni s vama nema buducnosti ako opet budete ulazili u koalicije sa vojislavom kostunicom ! to treba da vam bude jasno !! pozdrav

Kaca B

pre 16 godina

"Tadić je dodao da je zbog toga potrebno da izborna lista Za evropsku Srbiju pobedi na izborima 11. maja. Tadić je građanima na trgu ispred opštine Pančevo rekao da se mora pobediti kako bi Srbija bila demokratska i evropska država i zbog boljeg života svih njenih građana." Naravno da moramo da pobedimo. Ne smem ni da pomislim sta bi se dogodilo da pobedi neka druga politicka opcija, osim demokratske. Mislim da bi slika Srbije bila " povratak u devedesete".

irina

pre 16 godina

DS opet izlazi sa jasnim stavom u kom ce pravcu ici Srbija ako oni osvoje vlast. Dok Boris do tancina, otvoreno kaze:Evropa da, Kosmet da, radikali ne, izolacija nikako-drugi kao da "odbijaju da svoje politicke ponude i moguce koalicije iznesu gradjanima pre izbora, Lukav je taj kostunica. Prvo da narod glasa, pa ce on kasnije da ih obavesti sta to on zapravo nudi.

Neko...

pre 16 godina

4.8 miliona dato za ttoplanu, a ostalih 15.2 verovatno za stručne konsultacije nekom od ministara. Pa ne mogu jadni čitav život da spavaju kod tetaka u garsonjerama... Ne, gospodo - ovaj put možete da pričate šta hoćete; možete varate, lažete i vodite kampanje i antikampanje - ja za Vas više ne glasam. Mnogo duže ste Vi na vlasti, nego što su to bili Radikali na koje se pozivate i kojima nas plašite. Ovaj put glasam za Radikale. Oni me nisu slagali. Još uvek.

Pasha-Hill

pre 16 godina

E moj Borise, mi to znamo, ali nisam te cuo da si rekao da nema buducnosti ni sa DSS-om i SPS-om.
To bih zeleo da cujem, ako ne sad, KADA ces to reci!

radovan85

pre 16 godina

Citam i ne mogu da verujem.Gledao sam skoro na televiziji miting DS-a na kome predsednik kaze da se u kampanji izlaze ono sto oni nude ,a ne bave se drugima.Pa zasto onda gospodine Tadicu govorite sa kim nema buducnosti.Vasa celokupna politicka kampanja je da se ne vracate u devedesete,a samo mi recite to,sta ste vi za ovaj narod uradili od 2000-te pa do danas.Sta se to toliko promenilo.Zar niste rekli da ce Kosovo otici ukoliko Nikolic pobedi na prethodnim predsednickim izborima?Te lazi koje i ovog puta pricate narodu ,ovog puta nece proci i 11.5. radikali ce dobiti svoju sansu da povedu Srbiju pravim putem.Vi ste svoju sansu davno prokockali

AleksandarSR

pre 16 godina

Da li se to predsednik odrekao Kosova i Metohije kada kaže da Radikali hoće da napadaju druge države. Radikali samo hoće da brane svoje i da vrate ono što je oteto, a to predsedniku smeta. Smeta predsedniku što se i premijer Koštunica setio kako treba da se ponaša državni službenik, da čuva svoju otadžbinu.

Miki

pre 16 godina

Pa dobro ali vi nam nista ne nudite, odnosno samo nemoj da izaberemo njih ali zasto Vas?, Solana vas prijatelj ne kaze da hoce Srbiju da bi Narodu bilo bolje nego ako pobede ovi drugi onda nema nista od tog da u Hagu imamo jos jednog Srbina, Sram Vas bilo G-dine Tadicu

realni

pre 16 godina

Tadicu bolje ti je da cutis jer ti si taj koji je prodao nase glasove i pustio kostunicu i jocica da upravljaju zemljom iako su bili velika manjina na proslim izborima...moj glas vise nikad neces dobiti. to je bio znak da si napustio Zoranov put i da ti je blizi Voja samo jos nismo vidili koji voja od njih dvojice!

Koštica

pre 16 godina

Podržavam Đilasovu posetu Borči tj drugoj obali Dunava. Ima finu zamisao. Nadam se da će se makar deo toga pretvoriti u stvarnost. A za Koštunicu bi samo prokomentarisala da me je sramota što smo iste nacionalnosti

Čep

pre 16 godina

Ideja razvijanja celog Beograda mi se jako sviđa. Bilo bi dobro kada bi makar deo te zamisli postao stvarnost. Za tri godine početak građena mosta(pa to baš fino zvuči)

Borča3

pre 16 godina

Sa nestrpljenjem očekujem izgradnju mosta koji povezuje Borču i Zemun... A što se Koštunice tiče on je posebna priča i svaki komentar bi bio suvišan...

jovan

pre 16 godina

Eto vidite gospodine predsednice zasto bi vase buduce glasace trebala da uhvati panika. Ne samo zbog toga sto vam politicka pamet nije jaca strana, nego sto odavno dajete odgovore na pitanja koje uopste nismo postavili!

Mlađan

pre 16 godina

"Želimo da te pare sačuvamo Beograđanima i da od njih sutra nastavimo dalju izgradnju Beograda", hvala bogu da neko misli na nas i na naše pare.Bravo Dragane.

Pr agencija

pre 16 godina

Nema buducnosti. Al zato ima zajednickog Ustava, zajednicke platforme za pregovore o KIM, zajednickog mitinga za odbranu KIM. A sta je sa DSS i NS?? Sa njima ima svega i svacega. E nece moci - Siri dalje.

Sasa sa Vracara

pre 16 godina

Plasenje radikalima kod mene vise ne pali. I siguran sam da sve veci broj gradjana oseca isto. Ocigledno da DS opet racuna na strah i glasanje 'protiv', ali mislim da ovog puta to nece upaliti.

bezimena

pre 16 godina

Posle 8,5 godina od rušenja crveno-crne koalicije, koja nas je odvela na dno dna, ponovo smo u situaciji da imamo isti izbor!? Ovo će biti za Zabavnikovu rubriku "Verovali ili ne" ispod naslova "Bio jednom jedan narod"!

maja

pre 16 godina

Uplaseni predsednik! Ne znam samo da li ubedjuje narod, ili sebe! Njegov pokusaj vodjenja politike, u poslednje vreme, ukljucuje nervozu i strah od SRS.Ne znam da li ima svest o tome koliko se njegov strah primecuje!
Cak je i moja baka, koju ne zanima politika, rekla nakon Tadicevog govora`:`Ne goji se prase na Bozic

Penkalo

pre 16 godina

Đilas je naveo da je u Novom Beogradu preostalo svega 12 odsto površina za gradnju i da je zbog toga ideja "Beograd 3" realnost... Iskreno se nadam da će Beograd 3 zaista biti realnost...

Šoljica

pre 16 godina

Napokon je neko počeo ozbiljnije da priča i razmišlja o levoj obali Dunava,koja je do sada bila skoro zaboravljena. Hvala ti,Đilase,što misliš na nas.

steva

pre 16 godina

Nažalost posle izbora većinu će imati SRS-DSS-NS-SPS,i verovatno će oni osnovati vladu.Ipak ne mogu da verujem kakvi su njihovi planovi i zašto nam ih javno ne kažu?Ako neće u eu koja je njihova alternativa.Neka budu realni i neka kažu šta nam nude umesto eu,a ne da presipaju neke priče iz šupljeg u prazno i da se busaju u grudi kako su samo oni veliki srbi i samo sa njima ima nam spasa.A prema nekim Istraživanjima Koštunica nije na ivici cenzusa već ima čitavih 16%što je mnogo više nego na prošlim izborima

Stradivarius

pre 16 godina

Svakoga dana sve više i više me iznenađuje gospodin Koštunica... Kako ga zaista više nije sramota da se koristi lažima?

Radnik EU

pre 16 godina

Sta mislite g. predsednice da pricamo o Poreskoj upravi, o javnoj (drzavnoj) potrosnji i stvarima koje zivot znace. Vi ste predsednik svih. Iz kojeg razloga delite Srbiju a cutite o marzama i uslovljenim rabatima. U mojoj familiji zive tri generacije i glasa se za cetiri stranke. Da se poubijamo? Necemo.

Ldp forever

pre 16 godina

Tadić + Dačić vidimo da mu je Ivica prihvatljiv i nigde ga ne pominje ljubav cveta.Više kritikuje Koštunicu nego SPS.E moj Tadiću dobro te savetuju.Dačić za premijera Boris ne bi imao ništa protiv.

Bojan

pre 16 godina

Eto opet Tadić gradi svoju kampanju na plašenju naroda, a šta su radili i šta će raditi "nikom ništa" !?
I nije samo to nego mu DSS i SPS odgovaraju ! SRAMOTA.
Moj glas ovaj put će dobiti oni koji se bezuslovno zalažu za EU !
SRAMOTA.

EU samo što nije

pre 16 godina

Tadić: Nema budućnosti sa SRS
E, predsedni;e, uverio si me dosada izgradjenim brojnim putevima, mostovima, fabrikama, obdaništima, školama, poštenim privatizacijama, novim, domaćim bankama, ostankom KiM u sastavu Srbije, jeftinim stanovima, minimalnim - sporadičnim kriminalom, niskim cenama hrane, grejanja, komunalija, struje, jeftinim školovanjem, proterivanjem droge sa ulica i iz škola, tvojim poštenim ministrima - da si nekako sve u pravu kada kažeš da će samo uz tebe i tebi slične u ovoj srećnoj i naprednoj srbiji biti bolje...
Šta 'oće ovi drugi.
Ti i tebi slični zaslužili ste doživotni - mandat.
NADREALNO

Darko

pre 16 godina

Gospodine Tadicu, Ja vam prvi kazem kao covek koji je od raspada nekada mocne partije SPO glasao svih ovih godina za proevropsku i demokratsku stranku ciji ste vi cenjeni predsednik da cu vec na ovim izborima glasati za Srpsku radikalnu stranku i ne samo to nego cu se vec koliko sutra i uclaniti u tu istu stranku. Zasto, navescu vam razloge za takvu moju odluku:
5 oktobra 2000-te godine sam docekao da najvece zlo srpskog naroda u novijoj istoriji padne i ode u zaborav i tada sam se nadao da je kraj nasim mukama i da cu kao svaki prosecan gradjanin moci na miru da pratim sta ima novo u svetu sporta i da me cak i ne zanima ko mi je predsednik u Srbiji. Od tada krecu nase muke sa Vama postovani predsednice demokratske stranke i vasim koalicionim partnerom gospodinom kostunicom (namerno malim slovima), pretite nam tom radikalnom strankom zadnjih pet godina a sve sto ste pomenuli kao pretnju se desilo ali u vreme dok ste vas dvojica vladali Srbijom, Kosovo nam je uzeto, u jednoj vrsti smo izolacije, svi nam postavljaju neke ultimatume, jednom recju nikako da budemo deo evrope a radikali nisu na vlasti. Dalje, nastavlja se beogradizacija Srbije, mi koji nemamo tu srecu da smo u Beogradu imamo duplo nizi standard (a u istoj smo zemlji eeej, pa gde to ima u svetu, da radnica na trafici u knez mihajlovoj ima vecu platu nego neki inzenjer u unutrasnjosti, pri tome uopste ne omalozavam radnicu i njen posao u trafici ali to jednostavno nije normalno, jug Srbije ti umire gladan gospodine Tadicu, a tvoj Djilas nam prica pricu za evropski Beograd, pa zar samo Beograd da udje u Evropu, sta je sa Srbijom, zar u SRbiji ne postoji jos nesto sem Beograda, dalje, ocekivao sam da ceta kao vladajuca stranka u Srbiji pokrenuti inicijativu za proveru stecenog kapitala za sve one ljude koji su "veselih devedesetih" na sumnjive nacine dolazili do kapitala pljackajuci ovu napacenu zemlju i njene gradjane a svedok sam da ti ljudi danas u mom gradu prave firme, grade stanove a celnici vase partije u mom gradu se ljube i rukuju sa njima iako VRLO DOBRO ZNAJU ODAKLE IM KAPITAL, zato vas molim gospodine Tadicu, idite U ZABORAV!

kalimero

pre 16 godina

Djilas je u pravu, kada dodje na vlast treba svo poljopriredno zemljiste pretvoriti u gradjevinsko, uzeti proviziju te tako moci kupovati hranu o cijem rastu cijena sa zabrinutoscu trenutno govori sva svjetska stampa.Ovakve ideje moraju podrzati gradjani Srbije, jer stvarno nema smisla da i dalje glavni izvozni proizvodi Srbije budu poljoprivredni proizvodi sto stvarno nije Evropski.