Ponedeljak, 31.03.2008.

12:28

Mišković kupio Geneksovu imovinu

Miroslav Mišković za 149 miliona evra kupio imovinu Geneksa u Beogradu.

Izvor: B92

Miškoviæ kupio Geneksovu imovinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

PAVLE

pre 16 godina

Sta vas cudi odakle mu pare. Pa zna se da je on iznosio pare iz Srbije za vreme Miloseviceve vladavine i za vreme rata i sankcija. Očigledno, on je znao gde su pare i imao je ovlascenje i da ih uzme. Zato pare nisu ni mogle da budu pronadjene onda kada su, navodno, neki isli na Kipar i na razna druga ostrva da ih traze. Gospodin je lepo izradio ne samo Milosevica, nego i celu Srbiju i sve njene potonje vlade. To sto je izradio i nas, narod, bas ga briga. Sta je to narod? Gde je taj narod, on ga i ne vidi i ne konstatuje?

dacha

pre 16 godina

2020....Govori vam Delta-Misko...Gradjani, od danas vam se pruza neverovatna mogucnost za otplatu kredita. U mojoj novoj firmi Delta-organ pruzicemo vam neverovatno povoljne uslove za otplatu kredita za stan koje ste tako brzopleto uzimali. Dovoljno je da imate zdrav organ i nas ekspertski tim ce vam biti na usluzi. BUBREG ZA RATU!

lala

pre 16 godina

Imal' nesto sto nije njegovo u Srbiji??? I onda se pitamo gde su oni novci koji su pokradeni tokom vladavine Milosevica! Pa hajde da pobrojimo tajkune koji su aktuelni kod nas i da saberemo njihovo bogatstvo i dobicemo skoro tacnu cifru koja nam je ukradena! Svima nama! Kostunica i Slobin aparat funkcionise i dalje!

Miilivoje

pre 16 godina

Imovina koju je kupio,nije samo u nekretninama.Tu je i pravo gradnje na prostoru izmedju mostova što se nigde ne pominje kao vrednost. Setite se samo hapšenja direktora zbog "Savograda"i afere sa Irvom Djordja Nicovića!

molorad

pre 16 godina

Ajde Miskovicu kupi i Vladu i proglasi se za premijera(mislim na objekat, politicare si odavno kupio) pa da ne bude vise nestabilnosti u Srbiji.

r2d2

pre 16 godina

Nista ovo nije neobicno. Ovo se zove kapitalizam. Naravno u Srbiji se nikad nece saznati kako je covek dosao do para ali nema veze to je Srbija. Sta mene zanima je da li je Miskovic ikada donirao neke pare izbeglicama, deci sa Kosova siromasnima Srbije ili mozda kupuje neki novi BMW/ Genex
Mozda bi mu bilo bolje da je ulozio u nove kompjutere za skole i fakultete ili da je donirao nesto nekoj bolnici. Sto ne uvede Wireless internet za celu zemlju po nekoj pristupacnoj ceni- nesto pametno i korisno za sve.
Bill Gates donira redovno.
Ako je neko cuo o nekom dobrom delu Gosp. Miskovica neka javi . Pozdrav

Milutin

pre 16 godina

Dovoljno je da svaku od vodecih, pa i manjih stranaka finansira tako da im aktivnost i povecani apetiti jednim delom zavise od njegovog novca i s obzirom da je Srbja jedna (vise)partijska drzava eto i sve u Srbiji ide po meri Miskovica. Da li ce to gradjanima odgovarati ili ne mozda se moze videti iz cene npr mleka u njegovim radnjama (polako postaje monopolista pa je tesko govoriti o izboru) koje je skuplje nego u zapadnoevropskim zemljama. Postavlja se pitanje, da li bi Miskovicu odgovaralo da Srbija udje u EU pa da neko moze, bez carine koja danas sprecava trgovinu, da uveze mleko npr iz Belgije gde je najniza maloprodajna cena 56 centi i ukljucuje sve profite, velike dazbine i Evropske plate radnika).

Goca

pre 16 godina

Pa sta? Genex je bio GENEX u SFRJ, nisi mogao da zamislis bilo kakvu ozbiljnu trgovinu bez njih. Ovo sto sada kupuju novi bogatasi je staro gvozdje na otpadu Titove Juge. Srecno.

Bekaasia

pre 16 godina

Bice zabavno i komicno jednog dana kroz mnogo, mnogo godina kada budemo saznali iz relevantne argumentacije, dokumentacije ko podrzava Miskovica, Beka, Ceptera, Kostica itd., likove. Nejasno je jedino sto mu ti isti ne savetuju da kupi, naprimer Kosovo. Beka

bogdan

pre 16 godina

Cestitam!! Lepo da se vidi gde su parice legle.. prvo, drago mi je koncano ce neko da obnovi taj hotel, da ga odrzava, da placa poreze i takse na tu imovinu. U to ime nazdravlje pa kao sto neko rece treba da se casti!!!

St.

pre 16 godina

Radio sam u firmi koja je pod Deltom.
Sve što se priča, o pranju para i malverzacijama, potvrđeno mi je od strane starijih kolega.
O "kršenju sankcija", pod kojima smo bili, sam direktno čuo od čoveka koji je to radio i koji priznaje ("Moralo je da se radi, uostalom, onda bi smo svi otišli u zatvor...")
Znam i zašto radi samo ovde, i zašto nema konkurencije, jer ne bi mogao da ovo radi bilo gde drugde.
Ili, možda i bi... Možda bi i napolje uradio isto, ovo samo kada bi ga pustili... Nego, neće dušmani...
Molim se za dan, kada će da ode u tu Hrvatsku i Sloveniju, Rumuniju i Bugarsku... i da kupi par firmi, i da njima onda guli kožu sa leđa, i da će zakasnelo da mu se probudi patriotizam, i da malo sjaše sa nas... Hmm, ne mora da mu se probudi patriotizam, samo neka sjaše...

Ljudi, imamo najskuplju hranu u Evropi, a mi smo pretežno poljoprivredna zemlja!
Pogledajte cene mleka i jogurta, cene hleba, i svega u Maxijima... i sve u njegov džep!

Milan_Nis

pre 16 godina

"Uhapšeni direktori Agroživa i holdinga Juko Ponedeljak, 31. mart 2008. 17:24

Policija je u ponedeljak uhapsila petoricu osumnjičenih da su nezakonitim privatizacijama, pranjem novca i zloupotrebama službenog položaja oštetili budžet za 18 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova..."

Oke... Miskovic dao 149 miliona evra za Geneks i okolinu... posto je pre toga kupio siri centar BG.. ovaj, izvinite, BG... cekaj... Srbiju... stani... Deltistan. Ovaj komentar... sve ovo nema komentar. Srbija do Delte!

Vendeta

pre 16 godina

Kratka lekcija iz ekonomske politike, ekonomske istorije i kriminalistike za našu vladu: 1) ako u jednom delu Srbije imamo 30% skuplji hleb i mleko u odnosu na drugi to je jasan znak sporazuma o ograničavanju i zatvaranju tržišta što je zakonom zabranjano i kažnjivo(da ne bude da ih niko nije obavestio) i 2) SAD su kao simbol ekenomskog liberalizma donele Šermanov zakon protiv monopola leta gospodnjeg 1892.

ZoranBGD

pre 16 godina

Pa sta ste ljudi ocekivali? Ionako vec godinama unazad beremo plodove rada ove Vlade (zna se ko je sve cini i ko je u vecini). Lepo smo napredovali, cim je doslo vreme da se rasprodaje sve sto jeftinije i u ova turbilentna vremena. I sam guverner je rekao da zivimo od kredita i donacija. Pitate li se: Dokle? Ugasili smo ako ovako nastavimo! Drugi samo mogu da nam se smeju. Pamet u glavu i citajte ekonomske programe a ne ko vam je simpatican i ko program iskljucivo bazira na "Evropa nema alternativu", jer to nece da nas nahrani...
...ili, jednostavno, bojkot izbora. Da pokazemo sta mislimo o ovim politicarima.

Milenko

pre 16 godina

GENEX prodat za skoro 149 milioncheta?! Mnogo li je? Nekada prestizna kompanija prodata u bescenje... Sta bi sa borbom protiv korupcije i monopola?

Bole

pre 16 godina

Tata je jos nesto kupio :) e pa lepo. Ajde sada neko da mi kaze da ne drzi monopol i ja cu da se roknem! Objasnite vi meni kao neko ne drzi monopol ako npr u naselju mirijevo na udaljenosti od 300m ima dva maxi-a. ceo grad je pokriven sa minimaxi-ima, sve fashion radnje su njegove... Neka mi neko objasni, po mogucnosti ministar Bubalo.

Cera

pre 16 godina

Slozio bih se da ce Miskovic i Delta na ovoj kupovini, i pored sasvim solidno placene cene, tek zaraditi fenomenalno i mislim da je i OK da zaradi ako stvarno napravi sve sto je zamisljeno na tom prostoru i od tog propalog hotela. Sudeci po Delta city i ovom novom bloku za Univerzijadu izgleda da ce tako i biti. Njegovim gradjevinarima skidam kapu! Takva efikasnost i postovanje rokova kod nas nisu vidjeni odavno. Nek' je sa srecom majstori, a i Miskovic ce valjda dobro da plati.

misko

pre 16 godina

Da li je moguće da niko ne konstatuje da IHG nije nikakva sumnjiva firma iz Holandije, niti, pak, nekakav holandski investitor vec Intercontinental Hotel Group, najveca hotelijerska firma na svetu, koja ovde samo preuzima vodjenje hotela.

A kako vi to zamisljate kapitalizam bez kapitalista? Sta treba da bude - narodna svojina? Pa ne moze iz komunizma zasladjenog teskom zaostaloscu pod Milosevicem da se odmah skoci do Njujorske berze...

nataša

pre 16 godina

ha ha ha....čula sam vest na TV.u i sada čitam ovde...Ovo već postaje smešno!...Mislim da bi trebalo da se čovek zove Srbislav Mišković...Ima ovde dobrih komentara koji su me baš nasmejali...To nam je ostalo, da se slatko nasmejemo svemu i tako ostanemo koliko toliko zdravi...inače, dok si ozbiljan, niko te ne shvata ozbiljno!...

njara

pre 16 godina

Ok , covem ima pare ! Koje je stekao na 'postnen nacin'. Ali ja da sam na mestu ovih nasih sto su na vlasti njega i slicne njemu bih 'motivisao' da moraju da kupuju firme na KiM to bi po meni bilo posteno !

trener-saradnik

pre 16 godina

Pa sta ce nam katastar?Damo to Misku i gotovo sve sredjeno i digitalizovano,spakovano i spremno za dalju prodaju.
Neko rece u Americi,najteze je zaraditi 1vi milion $, a onda je sve lakse.Misko,da li je to tako,daj mi informaciju iz 1ve ruke.Hvala unapred

ACA_USA

pre 16 godina

Vozi Misko.....Prvobitna akumulacija kapitala. Nemam ja problem da on to kupi al da izbroji pare a ne da se radi kroz papirne transakcije.
Sta je sa Karicima i njihovom imovinom?

Majstor Stefke

pre 16 godina

Pre više hiljada godina postojao je u egiptu robovlasnički sistem u kome je vrhovni vladar bio faraon. Ovom prilikom čestitam našim političarima (ovim sada, a i onima od pre), što su konačno Srbiju vratili u vreme pre Hristovog rođenja.

vesna

pre 16 godina

Stvarno! Odlično! Znači dobih opkladu. 50 evrića. Malo, ali slatko. Čovek je baš taličan kada je lova u pitanju.Ako imate prilike i sa kime,uvek se kladite na Miškovića! ;)

Olivera

pre 16 godina

Covece, pa i Bill Gates-a su udarili prstima i olesili po dzepu zbog monopolistickog ponasanja, ali ovog ne sme niko da dirne! Banana (Delta)republika, to smo mi.

zana

pre 16 godina

A sve je to lepo, jasno i glasno rekao i objasnio Vuk Draskovic, samo niko njega ne slusa. Oterase najboljeg ministra spoljnih poslova i dovedose one eksperte sto su izgubili pola zemlje, a drugu polovinu prodali Miskovicu, i jos se nadaju vladanju.

idi-j-ot

pre 16 godina

Sledeći je valjda SAVA CENTAR, čisto da zaokruži ceo blok, moždam posle Gazela, da je čovek sredi, a mogao bi potom i mostarinu da nam naplaćuje

Šta Kosovo - Mišković je Srbija

Aleksandar

pre 16 godina

Vec se duze vremena pitam da li da dajem sansu DS-u samo zbog Miskovica. Znam da su vecina u DS- "cisti" ali zasto ne ispitaju poreklo Miskoviceve imovine. Sve je teze i teze ici na ove izbore. Dok se oni gloze oko Kosova, Miskovic pokupova trecinu Srbije.

daniel

pre 16 godina

It's all about money....
Hteli smo kapitalizam, evo nam kapitalizma.
Lepa svota novca, mozda bi ovdasnji kriticari radije to prodali braci Rusima? Pa makar za jedno 20 miliona, da im i to ne bude bratski mnogo.

Nikola

pre 16 godina

Nije danas Miskovic nista zaradio. Danus su zaradili Cepter, Secerko i organizator, nas Mladja.
Misko ce tek zaraditi za nekoliko godina, kad preproda...

Lokalpatriota

pre 16 godina

A, stvarno, sta je trebalo da se desi: da kupi Cepter ili Beko, ili Kostic? Sve demokratski kapitalisti koji su, takodje, na serpicama i gajbicama, samponima... zaradili svoje imperije. Pritom, eto, nisu bili spremni da plate ovoliko koliko Miskovic.
Neki dan mi drugar koji radi u uljari Sunce u Somboru kaze: ej, dok smo bili Deltini, imali smo plate, ulagalo se u razvoj firme, bilo je reda...Sada Peconi samo gleda da izvuce sto vecu proizvodnju za sto vise novaca, pa kad fabrika propadne, prodace nas, ionako ce do tada stostruko vratiti ulozeno!
Briga me za Miskovica, kao i za ostale, bas kao sto je i njih briga za nas, prosecne gradjane. Ali, ako ovo jeste kapitalizam, hajde da vidim kod koga cu gazde najbilje zaradjivati. Uostalom i Banka Intesa je isti slucaj: zaposleni su svojeveremeno kukali na celicnu disciplinu kod Miskovica (na zarade NIKOse nije zalio, naprotiv). Sada ne znaju ni gde im je pamet ni gde im je glava! "Dala Baba dinar da udje u kolo, sad bi dala kesu da izadje..."
Mene sto se tice, bolje Miskovic (koji je novce stekao taman tako kao i svi ostali stari i novi tajkuni, samo se malo pre setio), nego neki belosvetski lik koji u razvijenim zemljama nema sta da trazi, vec mu trebaju ovako sporedni koloseci za sumnjivu lovu.

kab)bi_se_salio

pre 16 godina

Miska za dizivotnog predsednika! Kad vidimo koliko malu imovinu poseduju ,neki vrhovni funkcioneri, ispada da su totalno nesposobni spram ovog bivseg funkcionera.Pravi potez bi bilo vratiti coveka u sam politicki vrh da nauci ove sadasnje kako se stvara bogatstvo.

bg_nindza

pre 16 godina

Pre neki dan seo ja u Delta city da popijem kafu (po preporuci drugova u "Costa cafe") sa svojom devojkom i posle nekih 20-ak minuta sedenja i caskanja pridje mi konobar i rece : "Izvinite gospodine moracete da ustanete posto sam u obavezi da sredim taj sto, dolazi nam direktor kompanije za SAT vremena. " I sta ja da mu kazem nego "SVE ZA KRALJA DZUNGLE".

sergej

pre 16 godina

Hajde da malo budemo realni i da se prisećamo i ne zabotavljamo: pitanje glasi koliko je i šta Mišković kupio za vreme vladavine Miloševića, a koliko nakon demokratskih promena? Dodatno pitanje: ko je od Milošević tajkuna odgovarao pred zakonom zbog kriminala? Mislim da na ova pitanja u Srbiji niko nema odgovor!!!

prosta matematika

pre 16 godina

Prostom racunicom se dobija 2060 eura po m2 a jos ako na to dodamo i kako kaze 40 miliona koje ce uloziti ispada da ga je m2 kostao 2600 eura! Meni se to cini realno i jedino mi je sporno zasto nije bilo vise interesenata mada verujem da su vec svi znali da ce on ici do kraja de neko u dvoriste da mu dodje !!!

(Vlast)a

pre 16 godina

Ko se nadao pravoslavnoj vlasti sa svetim trojstvom na celu,nije izneveren:Misko,Kostunica i ustav-nek'se dogovore ko je otac,ko sin,a ko duh sveti.
Fuj!

misko

pre 16 godina

Uporedite cenu beogradskog hotela "Splendid" sa ovim sto je Misko sada kupio.
Palata Federacije mi deluje poprilicno zapusteno. Misko, ti si poznat kao dusevan covek, greota da propada.Zatim predji na drugu stranu reke. Pazari onaj ofucani Klinicki centar i pretvori ga u Gigamegadelta market. Koji ce nam, ionako za nas vec odavno leka nema.

Goran Čačak

pre 16 godina

Što niko nije dao više?
A vama što Mišković smeta poručujem da su možda bolji oni što dođoše,uzeše vlast na ovaj ili onaj način, pokupiše pare i uložiše na Kajmanima ili ovi što pare ovde zarađene ovde i plasiraju? Možda bi bilo bolje da iznose u Sloveniju? Ili Hrvatsko primorje da zidaju sa tim parama?
Možda da finansiraju nevladine organizacije?

Shvaba

pre 16 godina

Ima se, moze se.
Prostom racunicom sam dosao do cene od EUR 1 270 po kv metru. Svaka cast. U civiliziranim drustvima ovo se zove extra profit. Pitajte organizatore koliko su dobili.

Nenad

pre 16 godina

Resio gazda Misko da odresi kesu! Bravo, bravo, nadam se da ce uskoro kupiti i zgradu Vlade Srbije i Narodne skupstine onako da se nadje.

ilija bakic

pre 16 godina

A, to je je znaci pozadina one cetvorogodisnje prljave kampanje protiv SPO, kako je upropastio Geneks, i kako je hapsen Savicevic.

Mika Vranjanac

pre 16 godina

Pa dobro, bolje da prodaju nasima, bar ce moci da se nacionalizuje bez medjunarodnih problema.

Ajd nacionaliuj US Steel ako smes :-)

$

pre 16 godina

Titovi pioniri. Kozaracko kolo. Bratstvo-jedinstvo. Raspad drzave. Akcionari. Monopolisti.
Narode s....
Sada nam pune glavo sa Kosovom. Ali opet tali ista prica. Lepo kazem Stoka

draganzr

pre 16 godina

miskovic kupuje sve: od novina, vlade tj. politickih partija do eto geneksa. eto kako se u zemlji srbiji od miloseviocevog svercera postaje mocni monopolista.

Marko

pre 16 godina

Smesna cena za toliku imovinu na Novom Beogradu. Trenutna trzisna cena nekretnina je veca za najmanje 30%. Danas je Misko zaradio 50 miliona eura a da nije ni trepnuo. Svaka cast. I kao niko vise nije hteo ili mozda smeo da se javi. Kako to da se bas pred izbore prodaje tolika imovina i svi cute, nikom ne smeta. Bravo za transparentnu privatizaciju u Srbiji, prvo su nas pokrali devedesetih a sada nas transparentno kupuju za male pare. Jos samo da se vrati i zvanicna verzija Srbije iz devedesetih i sve je sto. Svaka cast, za to su potrebni pravi majstori

Baksuz

pre 16 godina

A mi jos uvek zivimo u iluziji da se nesto resava i na izborima, cak nas politicari ubedjuju da su ovo presudni izbori. Sada i ja vidim da jesu presudni, ali ne za nas obicne smrtnike.

Vladimir12345

pre 16 godina

Srbija - DELTALAND! ovo je vec prevrsilo sve mere. Ima li sta u ovoj Srbiji da nije Miskovicevo? I mi hocemo u Evropsku uniju....

Dragomir

pre 16 godina

Taj covek je stetocina sirih razmera. Treba biti zatvoren i Delta treba biti usitnjena. Pa on je de fakto postao Srbija. Uskoro moze i ime da promeni.
Dzaju ganjaju za lopocisanje sa pravom, a njega koji je milione puta veci lopov niko ne dira. A i kada ga pocnu cackati pobeci ce sa parama kao i Karici. E Srbijo bas si nevredna!

Miško Car

pre 16 godina

Miškovića za gradonačelnika. Mislim da je posle ovoga izlišan izbor gradonačelnika kad će bilo ko pobedi biti njegov pion, kao što je bilo i do sada

Zlaja

pre 16 godina

Kada će neko da se usudi i da pretrese poreklo Miškovićeve imovine. Ovo već nije normalno da je on takav maher da je kupio više od polovine Srbije. Znam ga kad je bio direktor "Župe" u Kruševcu, a počeo je vrtoglavo da postaje "veliki" kad je izašao iz Miloševićeve vlade kao podpredsednik. Tu je njegov početak samo da se vidi kako je zaradio prve velika pare.Biće da je pola Srbije kupio iz dila Milošević - Mišković.

Ana

pre 16 godina

Holandija voli da udara cvrge Srbiji na medjunarodnom planu ali izgleda da nije gadljiva na investicije...

Za Miskovica, nemam komentara...sta drugo po tom pitanju moze da se kaze?

Pertar Matovic

pre 16 godina

Kad god je Srbija na prekretnici (ili izolacija ili evropa)odmah je tu prava evropska firma IHG Menagementom (ovog puta nije sa Kipra koja nam pokazuje kako Srbija (uskoro zvana Deltinija) prima nove investicije sa zapada a onda profit salje u Holandiju ili Kipar pa onda opet u nove privatizacije, Zivela Deltinija i njen car Miskovic...

Tanja

pre 16 godina

Odlično!
Bar sigurno znamo da neće biti rasparčano i prodato. Sve što je kupio dovedeno je u znatno bolje stanje pa tako i sada očekujem. Da je sreće da je više takvih, ne bi ovoliki narod kukao da nema posla i da im firme propadaju.

Zlaja

pre 16 godina

Kada će neko da se usudi i da pretrese poreklo Miškovićeve imovine. Ovo već nije normalno da je on takav maher da je kupio više od polovine Srbije. Znam ga kad je bio direktor "Župe" u Kruševcu, a počeo je vrtoglavo da postaje "veliki" kad je izašao iz Miloševićeve vlade kao podpredsednik. Tu je njegov početak samo da se vidi kako je zaradio prve velika pare.Biće da je pola Srbije kupio iz dila Milošević - Mišković.

Nenad

pre 16 godina

Resio gazda Misko da odresi kesu! Bravo, bravo, nadam se da ce uskoro kupiti i zgradu Vlade Srbije i Narodne skupstine onako da se nadje.

$

pre 16 godina

Titovi pioniri. Kozaracko kolo. Bratstvo-jedinstvo. Raspad drzave. Akcionari. Monopolisti.
Narode s....
Sada nam pune glavo sa Kosovom. Ali opet tali ista prica. Lepo kazem Stoka

Vladimir12345

pre 16 godina

Srbija - DELTALAND! ovo je vec prevrsilo sve mere. Ima li sta u ovoj Srbiji da nije Miskovicevo? I mi hocemo u Evropsku uniju....

Miško Car

pre 16 godina

Miškovića za gradonačelnika. Mislim da je posle ovoga izlišan izbor gradonačelnika kad će bilo ko pobedi biti njegov pion, kao što je bilo i do sada

Olivera

pre 16 godina

Covece, pa i Bill Gates-a su udarili prstima i olesili po dzepu zbog monopolistickog ponasanja, ali ovog ne sme niko da dirne! Banana (Delta)republika, to smo mi.

draganzr

pre 16 godina

miskovic kupuje sve: od novina, vlade tj. politickih partija do eto geneksa. eto kako se u zemlji srbiji od miloseviocevog svercera postaje mocni monopolista.

Shvaba

pre 16 godina

Ima se, moze se.
Prostom racunicom sam dosao do cene od EUR 1 270 po kv metru. Svaka cast. U civiliziranim drustvima ovo se zove extra profit. Pitajte organizatore koliko su dobili.

Baksuz

pre 16 godina

A mi jos uvek zivimo u iluziji da se nesto resava i na izborima, cak nas politicari ubedjuju da su ovo presudni izbori. Sada i ja vidim da jesu presudni, ali ne za nas obicne smrtnike.

Mika Vranjanac

pre 16 godina

Pa dobro, bolje da prodaju nasima, bar ce moci da se nacionalizuje bez medjunarodnih problema.

Ajd nacionaliuj US Steel ako smes :-)

Ana

pre 16 godina

Holandija voli da udara cvrge Srbiji na medjunarodnom planu ali izgleda da nije gadljiva na investicije...

Za Miskovica, nemam komentara...sta drugo po tom pitanju moze da se kaze?

idi-j-ot

pre 16 godina

Sledeći je valjda SAVA CENTAR, čisto da zaokruži ceo blok, moždam posle Gazela, da je čovek sredi, a mogao bi potom i mostarinu da nam naplaćuje

Šta Kosovo - Mišković je Srbija

ilija bakic

pre 16 godina

A, to je je znaci pozadina one cetvorogodisnje prljave kampanje protiv SPO, kako je upropastio Geneks, i kako je hapsen Savicevic.

misko

pre 16 godina

Uporedite cenu beogradskog hotela "Splendid" sa ovim sto je Misko sada kupio.
Palata Federacije mi deluje poprilicno zapusteno. Misko, ti si poznat kao dusevan covek, greota da propada.Zatim predji na drugu stranu reke. Pazari onaj ofucani Klinicki centar i pretvori ga u Gigamegadelta market. Koji ce nam, ionako za nas vec odavno leka nema.

Tanja

pre 16 godina

Odlično!
Bar sigurno znamo da neće biti rasparčano i prodato. Sve što je kupio dovedeno je u znatno bolje stanje pa tako i sada očekujem. Da je sreće da je više takvih, ne bi ovoliki narod kukao da nema posla i da im firme propadaju.

Marko

pre 16 godina

Smesna cena za toliku imovinu na Novom Beogradu. Trenutna trzisna cena nekretnina je veca za najmanje 30%. Danas je Misko zaradio 50 miliona eura a da nije ni trepnuo. Svaka cast. I kao niko vise nije hteo ili mozda smeo da se javi. Kako to da se bas pred izbore prodaje tolika imovina i svi cute, nikom ne smeta. Bravo za transparentnu privatizaciju u Srbiji, prvo su nas pokrali devedesetih a sada nas transparentno kupuju za male pare. Jos samo da se vrati i zvanicna verzija Srbije iz devedesetih i sve je sto. Svaka cast, za to su potrebni pravi majstori

Dragomir

pre 16 godina

Taj covek je stetocina sirih razmera. Treba biti zatvoren i Delta treba biti usitnjena. Pa on je de fakto postao Srbija. Uskoro moze i ime da promeni.
Dzaju ganjaju za lopocisanje sa pravom, a njega koji je milione puta veci lopov niko ne dira. A i kada ga pocnu cackati pobeci ce sa parama kao i Karici. E Srbijo bas si nevredna!

(Vlast)a

pre 16 godina

Ko se nadao pravoslavnoj vlasti sa svetim trojstvom na celu,nije izneveren:Misko,Kostunica i ustav-nek'se dogovore ko je otac,ko sin,a ko duh sveti.
Fuj!

bg_nindza

pre 16 godina

Pre neki dan seo ja u Delta city da popijem kafu (po preporuci drugova u "Costa cafe") sa svojom devojkom i posle nekih 20-ak minuta sedenja i caskanja pridje mi konobar i rece : "Izvinite gospodine moracete da ustanete posto sam u obavezi da sredim taj sto, dolazi nam direktor kompanije za SAT vremena. " I sta ja da mu kazem nego "SVE ZA KRALJA DZUNGLE".

sergej

pre 16 godina

Hajde da malo budemo realni i da se prisećamo i ne zabotavljamo: pitanje glasi koliko je i šta Mišković kupio za vreme vladavine Miloševića, a koliko nakon demokratskih promena? Dodatno pitanje: ko je od Milošević tajkuna odgovarao pred zakonom zbog kriminala? Mislim da na ova pitanja u Srbiji niko nema odgovor!!!

Majstor Stefke

pre 16 godina

Pre više hiljada godina postojao je u egiptu robovlasnički sistem u kome je vrhovni vladar bio faraon. Ovom prilikom čestitam našim političarima (ovim sada, a i onima od pre), što su konačno Srbiju vratili u vreme pre Hristovog rođenja.

misko

pre 16 godina

Da li je moguće da niko ne konstatuje da IHG nije nikakva sumnjiva firma iz Holandije, niti, pak, nekakav holandski investitor vec Intercontinental Hotel Group, najveca hotelijerska firma na svetu, koja ovde samo preuzima vodjenje hotela.

A kako vi to zamisljate kapitalizam bez kapitalista? Sta treba da bude - narodna svojina? Pa ne moze iz komunizma zasladjenog teskom zaostaloscu pod Milosevicem da se odmah skoci do Njujorske berze...

St.

pre 16 godina

Radio sam u firmi koja je pod Deltom.
Sve što se priča, o pranju para i malverzacijama, potvrđeno mi je od strane starijih kolega.
O "kršenju sankcija", pod kojima smo bili, sam direktno čuo od čoveka koji je to radio i koji priznaje ("Moralo je da se radi, uostalom, onda bi smo svi otišli u zatvor...")
Znam i zašto radi samo ovde, i zašto nema konkurencije, jer ne bi mogao da ovo radi bilo gde drugde.
Ili, možda i bi... Možda bi i napolje uradio isto, ovo samo kada bi ga pustili... Nego, neće dušmani...
Molim se za dan, kada će da ode u tu Hrvatsku i Sloveniju, Rumuniju i Bugarsku... i da kupi par firmi, i da njima onda guli kožu sa leđa, i da će zakasnelo da mu se probudi patriotizam, i da malo sjaše sa nas... Hmm, ne mora da mu se probudi patriotizam, samo neka sjaše...

Ljudi, imamo najskuplju hranu u Evropi, a mi smo pretežno poljoprivredna zemlja!
Pogledajte cene mleka i jogurta, cene hleba, i svega u Maxijima... i sve u njegov džep!

Pertar Matovic

pre 16 godina

Kad god je Srbija na prekretnici (ili izolacija ili evropa)odmah je tu prava evropska firma IHG Menagementom (ovog puta nije sa Kipra koja nam pokazuje kako Srbija (uskoro zvana Deltinija) prima nove investicije sa zapada a onda profit salje u Holandiju ili Kipar pa onda opet u nove privatizacije, Zivela Deltinija i njen car Miskovic...

Lokalpatriota

pre 16 godina

A, stvarno, sta je trebalo da se desi: da kupi Cepter ili Beko, ili Kostic? Sve demokratski kapitalisti koji su, takodje, na serpicama i gajbicama, samponima... zaradili svoje imperije. Pritom, eto, nisu bili spremni da plate ovoliko koliko Miskovic.
Neki dan mi drugar koji radi u uljari Sunce u Somboru kaze: ej, dok smo bili Deltini, imali smo plate, ulagalo se u razvoj firme, bilo je reda...Sada Peconi samo gleda da izvuce sto vecu proizvodnju za sto vise novaca, pa kad fabrika propadne, prodace nas, ionako ce do tada stostruko vratiti ulozeno!
Briga me za Miskovica, kao i za ostale, bas kao sto je i njih briga za nas, prosecne gradjane. Ali, ako ovo jeste kapitalizam, hajde da vidim kod koga cu gazde najbilje zaradjivati. Uostalom i Banka Intesa je isti slucaj: zaposleni su svojeveremeno kukali na celicnu disciplinu kod Miskovica (na zarade NIKOse nije zalio, naprotiv). Sada ne znaju ni gde im je pamet ni gde im je glava! "Dala Baba dinar da udje u kolo, sad bi dala kesu da izadje..."
Mene sto se tice, bolje Miskovic (koji je novce stekao taman tako kao i svi ostali stari i novi tajkuni, samo se malo pre setio), nego neki belosvetski lik koji u razvijenim zemljama nema sta da trazi, vec mu trebaju ovako sporedni koloseci za sumnjivu lovu.

Bole

pre 16 godina

Tata je jos nesto kupio :) e pa lepo. Ajde sada neko da mi kaze da ne drzi monopol i ja cu da se roknem! Objasnite vi meni kao neko ne drzi monopol ako npr u naselju mirijevo na udaljenosti od 300m ima dva maxi-a. ceo grad je pokriven sa minimaxi-ima, sve fashion radnje su njegove... Neka mi neko objasni, po mogucnosti ministar Bubalo.

nataša

pre 16 godina

ha ha ha....čula sam vest na TV.u i sada čitam ovde...Ovo već postaje smešno!...Mislim da bi trebalo da se čovek zove Srbislav Mišković...Ima ovde dobrih komentara koji su me baš nasmejali...To nam je ostalo, da se slatko nasmejemo svemu i tako ostanemo koliko toliko zdravi...inače, dok si ozbiljan, niko te ne shvata ozbiljno!...

Milutin

pre 16 godina

Dovoljno je da svaku od vodecih, pa i manjih stranaka finansira tako da im aktivnost i povecani apetiti jednim delom zavise od njegovog novca i s obzirom da je Srbja jedna (vise)partijska drzava eto i sve u Srbiji ide po meri Miskovica. Da li ce to gradjanima odgovarati ili ne mozda se moze videti iz cene npr mleka u njegovim radnjama (polako postaje monopolista pa je tesko govoriti o izboru) koje je skuplje nego u zapadnoevropskim zemljama. Postavlja se pitanje, da li bi Miskovicu odgovaralo da Srbija udje u EU pa da neko moze, bez carine koja danas sprecava trgovinu, da uveze mleko npr iz Belgije gde je najniza maloprodajna cena 56 centi i ukljucuje sve profite, velike dazbine i Evropske plate radnika).

Nikola

pre 16 godina

Nije danas Miskovic nista zaradio. Danus su zaradili Cepter, Secerko i organizator, nas Mladja.
Misko ce tek zaraditi za nekoliko godina, kad preproda...

zana

pre 16 godina

A sve je to lepo, jasno i glasno rekao i objasnio Vuk Draskovic, samo niko njega ne slusa. Oterase najboljeg ministra spoljnih poslova i dovedose one eksperte sto su izgubili pola zemlje, a drugu polovinu prodali Miskovicu, i jos se nadaju vladanju.

Aleksandar

pre 16 godina

Vec se duze vremena pitam da li da dajem sansu DS-u samo zbog Miskovica. Znam da su vecina u DS- "cisti" ali zasto ne ispitaju poreklo Miskoviceve imovine. Sve je teze i teze ici na ove izbore. Dok se oni gloze oko Kosova, Miskovic pokupova trecinu Srbije.

Goran Čačak

pre 16 godina

Što niko nije dao više?
A vama što Mišković smeta poručujem da su možda bolji oni što dođoše,uzeše vlast na ovaj ili onaj način, pokupiše pare i uložiše na Kajmanima ili ovi što pare ovde zarađene ovde i plasiraju? Možda bi bilo bolje da iznose u Sloveniju? Ili Hrvatsko primorje da zidaju sa tim parama?
Možda da finansiraju nevladine organizacije?

Vendeta

pre 16 godina

Kratka lekcija iz ekonomske politike, ekonomske istorije i kriminalistike za našu vladu: 1) ako u jednom delu Srbije imamo 30% skuplji hleb i mleko u odnosu na drugi to je jasan znak sporazuma o ograničavanju i zatvaranju tržišta što je zakonom zabranjano i kažnjivo(da ne bude da ih niko nije obavestio) i 2) SAD su kao simbol ekenomskog liberalizma donele Šermanov zakon protiv monopola leta gospodnjeg 1892.

vesna

pre 16 godina

Stvarno! Odlično! Znači dobih opkladu. 50 evrića. Malo, ali slatko. Čovek je baš taličan kada je lova u pitanju.Ako imate prilike i sa kime,uvek se kladite na Miškovića! ;)

Milenko

pre 16 godina

GENEX prodat za skoro 149 milioncheta?! Mnogo li je? Nekada prestizna kompanija prodata u bescenje... Sta bi sa borbom protiv korupcije i monopola?

kab)bi_se_salio

pre 16 godina

Miska za dizivotnog predsednika! Kad vidimo koliko malu imovinu poseduju ,neki vrhovni funkcioneri, ispada da su totalno nesposobni spram ovog bivseg funkcionera.Pravi potez bi bilo vratiti coveka u sam politicki vrh da nauci ove sadasnje kako se stvara bogatstvo.

Milan_Nis

pre 16 godina

"Uhapšeni direktori Agroživa i holdinga Juko Ponedeljak, 31. mart 2008. 17:24

Policija je u ponedeljak uhapsila petoricu osumnjičenih da su nezakonitim privatizacijama, pranjem novca i zloupotrebama službenog položaja oštetili budžet za 18 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova..."

Oke... Miskovic dao 149 miliona evra za Geneks i okolinu... posto je pre toga kupio siri centar BG.. ovaj, izvinite, BG... cekaj... Srbiju... stani... Deltistan. Ovaj komentar... sve ovo nema komentar. Srbija do Delte!

prosta matematika

pre 16 godina

Prostom racunicom se dobija 2060 eura po m2 a jos ako na to dodamo i kako kaze 40 miliona koje ce uloziti ispada da ga je m2 kostao 2600 eura! Meni se to cini realno i jedino mi je sporno zasto nije bilo vise interesenata mada verujem da su vec svi znali da ce on ici do kraja de neko u dvoriste da mu dodje !!!

daniel

pre 16 godina

It's all about money....
Hteli smo kapitalizam, evo nam kapitalizma.
Lepa svota novca, mozda bi ovdasnji kriticari radije to prodali braci Rusima? Pa makar za jedno 20 miliona, da im i to ne bude bratski mnogo.

Bekaasia

pre 16 godina

Bice zabavno i komicno jednog dana kroz mnogo, mnogo godina kada budemo saznali iz relevantne argumentacije, dokumentacije ko podrzava Miskovica, Beka, Ceptera, Kostica itd., likove. Nejasno je jedino sto mu ti isti ne savetuju da kupi, naprimer Kosovo. Beka

Cera

pre 16 godina

Slozio bih se da ce Miskovic i Delta na ovoj kupovini, i pored sasvim solidno placene cene, tek zaraditi fenomenalno i mislim da je i OK da zaradi ako stvarno napravi sve sto je zamisljeno na tom prostoru i od tog propalog hotela. Sudeci po Delta city i ovom novom bloku za Univerzijadu izgleda da ce tako i biti. Njegovim gradjevinarima skidam kapu! Takva efikasnost i postovanje rokova kod nas nisu vidjeni odavno. Nek' je sa srecom majstori, a i Miskovic ce valjda dobro da plati.

ZoranBGD

pre 16 godina

Pa sta ste ljudi ocekivali? Ionako vec godinama unazad beremo plodove rada ove Vlade (zna se ko je sve cini i ko je u vecini). Lepo smo napredovali, cim je doslo vreme da se rasprodaje sve sto jeftinije i u ova turbilentna vremena. I sam guverner je rekao da zivimo od kredita i donacija. Pitate li se: Dokle? Ugasili smo ako ovako nastavimo! Drugi samo mogu da nam se smeju. Pamet u glavu i citajte ekonomske programe a ne ko vam je simpatican i ko program iskljucivo bazira na "Evropa nema alternativu", jer to nece da nas nahrani...
...ili, jednostavno, bojkot izbora. Da pokazemo sta mislimo o ovim politicarima.

njara

pre 16 godina

Ok , covem ima pare ! Koje je stekao na 'postnen nacin'. Ali ja da sam na mestu ovih nasih sto su na vlasti njega i slicne njemu bih 'motivisao' da moraju da kupuju firme na KiM to bi po meni bilo posteno !

trener-saradnik

pre 16 godina

Pa sta ce nam katastar?Damo to Misku i gotovo sve sredjeno i digitalizovano,spakovano i spremno za dalju prodaju.
Neko rece u Americi,najteze je zaraditi 1vi milion $, a onda je sve lakse.Misko,da li je to tako,daj mi informaciju iz 1ve ruke.Hvala unapred

bogdan

pre 16 godina

Cestitam!! Lepo da se vidi gde su parice legle.. prvo, drago mi je koncano ce neko da obnovi taj hotel, da ga odrzava, da placa poreze i takse na tu imovinu. U to ime nazdravlje pa kao sto neko rece treba da se casti!!!

r2d2

pre 16 godina

Nista ovo nije neobicno. Ovo se zove kapitalizam. Naravno u Srbiji se nikad nece saznati kako je covek dosao do para ali nema veze to je Srbija. Sta mene zanima je da li je Miskovic ikada donirao neke pare izbeglicama, deci sa Kosova siromasnima Srbije ili mozda kupuje neki novi BMW/ Genex
Mozda bi mu bilo bolje da je ulozio u nove kompjutere za skole i fakultete ili da je donirao nesto nekoj bolnici. Sto ne uvede Wireless internet za celu zemlju po nekoj pristupacnoj ceni- nesto pametno i korisno za sve.
Bill Gates donira redovno.
Ako je neko cuo o nekom dobrom delu Gosp. Miskovica neka javi . Pozdrav

ACA_USA

pre 16 godina

Vozi Misko.....Prvobitna akumulacija kapitala. Nemam ja problem da on to kupi al da izbroji pare a ne da se radi kroz papirne transakcije.
Sta je sa Karicima i njihovom imovinom?

Goca

pre 16 godina

Pa sta? Genex je bio GENEX u SFRJ, nisi mogao da zamislis bilo kakvu ozbiljnu trgovinu bez njih. Ovo sto sada kupuju novi bogatasi je staro gvozdje na otpadu Titove Juge. Srecno.

lala

pre 16 godina

Imal' nesto sto nije njegovo u Srbiji??? I onda se pitamo gde su oni novci koji su pokradeni tokom vladavine Milosevica! Pa hajde da pobrojimo tajkune koji su aktuelni kod nas i da saberemo njihovo bogatstvo i dobicemo skoro tacnu cifru koja nam je ukradena! Svima nama! Kostunica i Slobin aparat funkcionise i dalje!

dacha

pre 16 godina

2020....Govori vam Delta-Misko...Gradjani, od danas vam se pruza neverovatna mogucnost za otplatu kredita. U mojoj novoj firmi Delta-organ pruzicemo vam neverovatno povoljne uslove za otplatu kredita za stan koje ste tako brzopleto uzimali. Dovoljno je da imate zdrav organ i nas ekspertski tim ce vam biti na usluzi. BUBREG ZA RATU!

molorad

pre 16 godina

Ajde Miskovicu kupi i Vladu i proglasi se za premijera(mislim na objekat, politicare si odavno kupio) pa da ne bude vise nestabilnosti u Srbiji.

Miilivoje

pre 16 godina

Imovina koju je kupio,nije samo u nekretninama.Tu je i pravo gradnje na prostoru izmedju mostova što se nigde ne pominje kao vrednost. Setite se samo hapšenja direktora zbog "Savograda"i afere sa Irvom Djordja Nicovića!

PAVLE

pre 16 godina

Sta vas cudi odakle mu pare. Pa zna se da je on iznosio pare iz Srbije za vreme Miloseviceve vladavine i za vreme rata i sankcija. Očigledno, on je znao gde su pare i imao je ovlascenje i da ih uzme. Zato pare nisu ni mogle da budu pronadjene onda kada su, navodno, neki isli na Kipar i na razna druga ostrva da ih traze. Gospodin je lepo izradio ne samo Milosevica, nego i celu Srbiju i sve njene potonje vlade. To sto je izradio i nas, narod, bas ga briga. Sta je to narod? Gde je taj narod, on ga i ne vidi i ne konstatuje?

Tanja

pre 16 godina

Odlično!
Bar sigurno znamo da neće biti rasparčano i prodato. Sve što je kupio dovedeno je u znatno bolje stanje pa tako i sada očekujem. Da je sreće da je više takvih, ne bi ovoliki narod kukao da nema posla i da im firme propadaju.

Goran Čačak

pre 16 godina

Što niko nije dao više?
A vama što Mišković smeta poručujem da su možda bolji oni što dođoše,uzeše vlast na ovaj ili onaj način, pokupiše pare i uložiše na Kajmanima ili ovi što pare ovde zarađene ovde i plasiraju? Možda bi bilo bolje da iznose u Sloveniju? Ili Hrvatsko primorje da zidaju sa tim parama?
Možda da finansiraju nevladine organizacije?

Zlaja

pre 16 godina

Kada će neko da se usudi i da pretrese poreklo Miškovićeve imovine. Ovo već nije normalno da je on takav maher da je kupio više od polovine Srbije. Znam ga kad je bio direktor "Župe" u Kruševcu, a počeo je vrtoglavo da postaje "veliki" kad je izašao iz Miloševićeve vlade kao podpredsednik. Tu je njegov početak samo da se vidi kako je zaradio prve velika pare.Biće da je pola Srbije kupio iz dila Milošević - Mišković.

Lokalpatriota

pre 16 godina

A, stvarno, sta je trebalo da se desi: da kupi Cepter ili Beko, ili Kostic? Sve demokratski kapitalisti koji su, takodje, na serpicama i gajbicama, samponima... zaradili svoje imperije. Pritom, eto, nisu bili spremni da plate ovoliko koliko Miskovic.
Neki dan mi drugar koji radi u uljari Sunce u Somboru kaze: ej, dok smo bili Deltini, imali smo plate, ulagalo se u razvoj firme, bilo je reda...Sada Peconi samo gleda da izvuce sto vecu proizvodnju za sto vise novaca, pa kad fabrika propadne, prodace nas, ionako ce do tada stostruko vratiti ulozeno!
Briga me za Miskovica, kao i za ostale, bas kao sto je i njih briga za nas, prosecne gradjane. Ali, ako ovo jeste kapitalizam, hajde da vidim kod koga cu gazde najbilje zaradjivati. Uostalom i Banka Intesa je isti slucaj: zaposleni su svojeveremeno kukali na celicnu disciplinu kod Miskovica (na zarade NIKOse nije zalio, naprotiv). Sada ne znaju ni gde im je pamet ni gde im je glava! "Dala Baba dinar da udje u kolo, sad bi dala kesu da izadje..."
Mene sto se tice, bolje Miskovic (koji je novce stekao taman tako kao i svi ostali stari i novi tajkuni, samo se malo pre setio), nego neki belosvetski lik koji u razvijenim zemljama nema sta da trazi, vec mu trebaju ovako sporedni koloseci za sumnjivu lovu.

Ana

pre 16 godina

Holandija voli da udara cvrge Srbiji na medjunarodnom planu ali izgleda da nije gadljiva na investicije...

Za Miskovica, nemam komentara...sta drugo po tom pitanju moze da se kaze?

$

pre 16 godina

Titovi pioniri. Kozaracko kolo. Bratstvo-jedinstvo. Raspad drzave. Akcionari. Monopolisti.
Narode s....
Sada nam pune glavo sa Kosovom. Ali opet tali ista prica. Lepo kazem Stoka

Miško Car

pre 16 godina

Miškovića za gradonačelnika. Mislim da je posle ovoga izlišan izbor gradonačelnika kad će bilo ko pobedi biti njegov pion, kao što je bilo i do sada

Vladimir12345

pre 16 godina

Srbija - DELTALAND! ovo je vec prevrsilo sve mere. Ima li sta u ovoj Srbiji da nije Miskovicevo? I mi hocemo u Evropsku uniju....

ilija bakic

pre 16 godina

A, to je je znaci pozadina one cetvorogodisnje prljave kampanje protiv SPO, kako je upropastio Geneks, i kako je hapsen Savicevic.

draganzr

pre 16 godina

miskovic kupuje sve: od novina, vlade tj. politickih partija do eto geneksa. eto kako se u zemlji srbiji od miloseviocevog svercera postaje mocni monopolista.

Mika Vranjanac

pre 16 godina

Pa dobro, bolje da prodaju nasima, bar ce moci da se nacionalizuje bez medjunarodnih problema.

Ajd nacionaliuj US Steel ako smes :-)

prosta matematika

pre 16 godina

Prostom racunicom se dobija 2060 eura po m2 a jos ako na to dodamo i kako kaze 40 miliona koje ce uloziti ispada da ga je m2 kostao 2600 eura! Meni se to cini realno i jedino mi je sporno zasto nije bilo vise interesenata mada verujem da su vec svi znali da ce on ici do kraja de neko u dvoriste da mu dodje !!!

Nikola

pre 16 godina

Nije danas Miskovic nista zaradio. Danus su zaradili Cepter, Secerko i organizator, nas Mladja.
Misko ce tek zaraditi za nekoliko godina, kad preproda...

misko

pre 16 godina

Da li je moguće da niko ne konstatuje da IHG nije nikakva sumnjiva firma iz Holandije, niti, pak, nekakav holandski investitor vec Intercontinental Hotel Group, najveca hotelijerska firma na svetu, koja ovde samo preuzima vodjenje hotela.

A kako vi to zamisljate kapitalizam bez kapitalista? Sta treba da bude - narodna svojina? Pa ne moze iz komunizma zasladjenog teskom zaostaloscu pod Milosevicem da se odmah skoci do Njujorske berze...

Goca

pre 16 godina

Pa sta? Genex je bio GENEX u SFRJ, nisi mogao da zamislis bilo kakvu ozbiljnu trgovinu bez njih. Ovo sto sada kupuju novi bogatasi je staro gvozdje na otpadu Titove Juge. Srecno.

Marko

pre 16 godina

Smesna cena za toliku imovinu na Novom Beogradu. Trenutna trzisna cena nekretnina je veca za najmanje 30%. Danas je Misko zaradio 50 miliona eura a da nije ni trepnuo. Svaka cast. I kao niko vise nije hteo ili mozda smeo da se javi. Kako to da se bas pred izbore prodaje tolika imovina i svi cute, nikom ne smeta. Bravo za transparentnu privatizaciju u Srbiji, prvo su nas pokrali devedesetih a sada nas transparentno kupuju za male pare. Jos samo da se vrati i zvanicna verzija Srbije iz devedesetih i sve je sto. Svaka cast, za to su potrebni pravi majstori

(Vlast)a

pre 16 godina

Ko se nadao pravoslavnoj vlasti sa svetim trojstvom na celu,nije izneveren:Misko,Kostunica i ustav-nek'se dogovore ko je otac,ko sin,a ko duh sveti.
Fuj!

Aleksandar

pre 16 godina

Vec se duze vremena pitam da li da dajem sansu DS-u samo zbog Miskovica. Znam da su vecina u DS- "cisti" ali zasto ne ispitaju poreklo Miskoviceve imovine. Sve je teze i teze ici na ove izbore. Dok se oni gloze oko Kosova, Miskovic pokupova trecinu Srbije.

vesna

pre 16 godina

Stvarno! Odlično! Znači dobih opkladu. 50 evrića. Malo, ali slatko. Čovek je baš taličan kada je lova u pitanju.Ako imate prilike i sa kime,uvek se kladite na Miškovića! ;)

nataša

pre 16 godina

ha ha ha....čula sam vest na TV.u i sada čitam ovde...Ovo već postaje smešno!...Mislim da bi trebalo da se čovek zove Srbislav Mišković...Ima ovde dobrih komentara koji su me baš nasmejali...To nam je ostalo, da se slatko nasmejemo svemu i tako ostanemo koliko toliko zdravi...inače, dok si ozbiljan, niko te ne shvata ozbiljno!...

Milan_Nis

pre 16 godina

"Uhapšeni direktori Agroživa i holdinga Juko Ponedeljak, 31. mart 2008. 17:24

Policija je u ponedeljak uhapsila petoricu osumnjičenih da su nezakonitim privatizacijama, pranjem novca i zloupotrebama službenog položaja oštetili budžet za 18 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova..."

Oke... Miskovic dao 149 miliona evra za Geneks i okolinu... posto je pre toga kupio siri centar BG.. ovaj, izvinite, BG... cekaj... Srbiju... stani... Deltistan. Ovaj komentar... sve ovo nema komentar. Srbija do Delte!

Shvaba

pre 16 godina

Ima se, moze se.
Prostom racunicom sam dosao do cene od EUR 1 270 po kv metru. Svaka cast. U civiliziranim drustvima ovo se zove extra profit. Pitajte organizatore koliko su dobili.

misko

pre 16 godina

Uporedite cenu beogradskog hotela "Splendid" sa ovim sto je Misko sada kupio.
Palata Federacije mi deluje poprilicno zapusteno. Misko, ti si poznat kao dusevan covek, greota da propada.Zatim predji na drugu stranu reke. Pazari onaj ofucani Klinicki centar i pretvori ga u Gigamegadelta market. Koji ce nam, ionako za nas vec odavno leka nema.

bg_nindza

pre 16 godina

Pre neki dan seo ja u Delta city da popijem kafu (po preporuci drugova u "Costa cafe") sa svojom devojkom i posle nekih 20-ak minuta sedenja i caskanja pridje mi konobar i rece : "Izvinite gospodine moracete da ustanete posto sam u obavezi da sredim taj sto, dolazi nam direktor kompanije za SAT vremena. " I sta ja da mu kazem nego "SVE ZA KRALJA DZUNGLE".

ACA_USA

pre 16 godina

Vozi Misko.....Prvobitna akumulacija kapitala. Nemam ja problem da on to kupi al da izbroji pare a ne da se radi kroz papirne transakcije.
Sta je sa Karicima i njihovom imovinom?

Cera

pre 16 godina

Slozio bih se da ce Miskovic i Delta na ovoj kupovini, i pored sasvim solidno placene cene, tek zaraditi fenomenalno i mislim da je i OK da zaradi ako stvarno napravi sve sto je zamisljeno na tom prostoru i od tog propalog hotela. Sudeci po Delta city i ovom novom bloku za Univerzijadu izgleda da ce tako i biti. Njegovim gradjevinarima skidam kapu! Takva efikasnost i postovanje rokova kod nas nisu vidjeni odavno. Nek' je sa srecom majstori, a i Miskovic ce valjda dobro da plati.

ZoranBGD

pre 16 godina

Pa sta ste ljudi ocekivali? Ionako vec godinama unazad beremo plodove rada ove Vlade (zna se ko je sve cini i ko je u vecini). Lepo smo napredovali, cim je doslo vreme da se rasprodaje sve sto jeftinije i u ova turbilentna vremena. I sam guverner je rekao da zivimo od kredita i donacija. Pitate li se: Dokle? Ugasili smo ako ovako nastavimo! Drugi samo mogu da nam se smeju. Pamet u glavu i citajte ekonomske programe a ne ko vam je simpatican i ko program iskljucivo bazira na "Evropa nema alternativu", jer to nece da nas nahrani...
...ili, jednostavno, bojkot izbora. Da pokazemo sta mislimo o ovim politicarima.

St.

pre 16 godina

Radio sam u firmi koja je pod Deltom.
Sve što se priča, o pranju para i malverzacijama, potvrđeno mi je od strane starijih kolega.
O "kršenju sankcija", pod kojima smo bili, sam direktno čuo od čoveka koji je to radio i koji priznaje ("Moralo je da se radi, uostalom, onda bi smo svi otišli u zatvor...")
Znam i zašto radi samo ovde, i zašto nema konkurencije, jer ne bi mogao da ovo radi bilo gde drugde.
Ili, možda i bi... Možda bi i napolje uradio isto, ovo samo kada bi ga pustili... Nego, neće dušmani...
Molim se za dan, kada će da ode u tu Hrvatsku i Sloveniju, Rumuniju i Bugarsku... i da kupi par firmi, i da njima onda guli kožu sa leđa, i da će zakasnelo da mu se probudi patriotizam, i da malo sjaše sa nas... Hmm, ne mora da mu se probudi patriotizam, samo neka sjaše...

Ljudi, imamo najskuplju hranu u Evropi, a mi smo pretežno poljoprivredna zemlja!
Pogledajte cene mleka i jogurta, cene hleba, i svega u Maxijima... i sve u njegov džep!

zana

pre 16 godina

A sve je to lepo, jasno i glasno rekao i objasnio Vuk Draskovic, samo niko njega ne slusa. Oterase najboljeg ministra spoljnih poslova i dovedose one eksperte sto su izgubili pola zemlje, a drugu polovinu prodali Miskovicu, i jos se nadaju vladanju.

daniel

pre 16 godina

It's all about money....
Hteli smo kapitalizam, evo nam kapitalizma.
Lepa svota novca, mozda bi ovdasnji kriticari radije to prodali braci Rusima? Pa makar za jedno 20 miliona, da im i to ne bude bratski mnogo.

njara

pre 16 godina

Ok , covem ima pare ! Koje je stekao na 'postnen nacin'. Ali ja da sam na mestu ovih nasih sto su na vlasti njega i slicne njemu bih 'motivisao' da moraju da kupuju firme na KiM to bi po meni bilo posteno !

trener-saradnik

pre 16 godina

Pa sta ce nam katastar?Damo to Misku i gotovo sve sredjeno i digitalizovano,spakovano i spremno za dalju prodaju.
Neko rece u Americi,najteze je zaraditi 1vi milion $, a onda je sve lakse.Misko,da li je to tako,daj mi informaciju iz 1ve ruke.Hvala unapred

Milenko

pre 16 godina

GENEX prodat za skoro 149 milioncheta?! Mnogo li je? Nekada prestizna kompanija prodata u bescenje... Sta bi sa borbom protiv korupcije i monopola?

Milutin

pre 16 godina

Dovoljno je da svaku od vodecih, pa i manjih stranaka finansira tako da im aktivnost i povecani apetiti jednim delom zavise od njegovog novca i s obzirom da je Srbja jedna (vise)partijska drzava eto i sve u Srbiji ide po meri Miskovica. Da li ce to gradjanima odgovarati ili ne mozda se moze videti iz cene npr mleka u njegovim radnjama (polako postaje monopolista pa je tesko govoriti o izboru) koje je skuplje nego u zapadnoevropskim zemljama. Postavlja se pitanje, da li bi Miskovicu odgovaralo da Srbija udje u EU pa da neko moze, bez carine koja danas sprecava trgovinu, da uveze mleko npr iz Belgije gde je najniza maloprodajna cena 56 centi i ukljucuje sve profite, velike dazbine i Evropske plate radnika).

Pertar Matovic

pre 16 godina

Kad god je Srbija na prekretnici (ili izolacija ili evropa)odmah je tu prava evropska firma IHG Menagementom (ovog puta nije sa Kipra koja nam pokazuje kako Srbija (uskoro zvana Deltinija) prima nove investicije sa zapada a onda profit salje u Holandiju ili Kipar pa onda opet u nove privatizacije, Zivela Deltinija i njen car Miskovic...

Nenad

pre 16 godina

Resio gazda Misko da odresi kesu! Bravo, bravo, nadam se da ce uskoro kupiti i zgradu Vlade Srbije i Narodne skupstine onako da se nadje.

Baksuz

pre 16 godina

A mi jos uvek zivimo u iluziji da se nesto resava i na izborima, cak nas politicari ubedjuju da su ovo presudni izbori. Sada i ja vidim da jesu presudni, ali ne za nas obicne smrtnike.

Dragomir

pre 16 godina

Taj covek je stetocina sirih razmera. Treba biti zatvoren i Delta treba biti usitnjena. Pa on je de fakto postao Srbija. Uskoro moze i ime da promeni.
Dzaju ganjaju za lopocisanje sa pravom, a njega koji je milione puta veci lopov niko ne dira. A i kada ga pocnu cackati pobeci ce sa parama kao i Karici. E Srbijo bas si nevredna!

kab)bi_se_salio

pre 16 godina

Miska za dizivotnog predsednika! Kad vidimo koliko malu imovinu poseduju ,neki vrhovni funkcioneri, ispada da su totalno nesposobni spram ovog bivseg funkcionera.Pravi potez bi bilo vratiti coveka u sam politicki vrh da nauci ove sadasnje kako se stvara bogatstvo.

sergej

pre 16 godina

Hajde da malo budemo realni i da se prisećamo i ne zabotavljamo: pitanje glasi koliko je i šta Mišković kupio za vreme vladavine Miloševića, a koliko nakon demokratskih promena? Dodatno pitanje: ko je od Milošević tajkuna odgovarao pred zakonom zbog kriminala? Mislim da na ova pitanja u Srbiji niko nema odgovor!!!

Olivera

pre 16 godina

Covece, pa i Bill Gates-a su udarili prstima i olesili po dzepu zbog monopolistickog ponasanja, ali ovog ne sme niko da dirne! Banana (Delta)republika, to smo mi.

Majstor Stefke

pre 16 godina

Pre više hiljada godina postojao je u egiptu robovlasnički sistem u kome je vrhovni vladar bio faraon. Ovom prilikom čestitam našim političarima (ovim sada, a i onima od pre), što su konačno Srbiju vratili u vreme pre Hristovog rođenja.

idi-j-ot

pre 16 godina

Sledeći je valjda SAVA CENTAR, čisto da zaokruži ceo blok, moždam posle Gazela, da je čovek sredi, a mogao bi potom i mostarinu da nam naplaćuje

Šta Kosovo - Mišković je Srbija

Bole

pre 16 godina

Tata je jos nesto kupio :) e pa lepo. Ajde sada neko da mi kaze da ne drzi monopol i ja cu da se roknem! Objasnite vi meni kao neko ne drzi monopol ako npr u naselju mirijevo na udaljenosti od 300m ima dva maxi-a. ceo grad je pokriven sa minimaxi-ima, sve fashion radnje su njegove... Neka mi neko objasni, po mogucnosti ministar Bubalo.

Vendeta

pre 16 godina

Kratka lekcija iz ekonomske politike, ekonomske istorije i kriminalistike za našu vladu: 1) ako u jednom delu Srbije imamo 30% skuplji hleb i mleko u odnosu na drugi to je jasan znak sporazuma o ograničavanju i zatvaranju tržišta što je zakonom zabranjano i kažnjivo(da ne bude da ih niko nije obavestio) i 2) SAD su kao simbol ekenomskog liberalizma donele Šermanov zakon protiv monopola leta gospodnjeg 1892.

Bekaasia

pre 16 godina

Bice zabavno i komicno jednog dana kroz mnogo, mnogo godina kada budemo saznali iz relevantne argumentacije, dokumentacije ko podrzava Miskovica, Beka, Ceptera, Kostica itd., likove. Nejasno je jedino sto mu ti isti ne savetuju da kupi, naprimer Kosovo. Beka

bogdan

pre 16 godina

Cestitam!! Lepo da se vidi gde su parice legle.. prvo, drago mi je koncano ce neko da obnovi taj hotel, da ga odrzava, da placa poreze i takse na tu imovinu. U to ime nazdravlje pa kao sto neko rece treba da se casti!!!

r2d2

pre 16 godina

Nista ovo nije neobicno. Ovo se zove kapitalizam. Naravno u Srbiji se nikad nece saznati kako je covek dosao do para ali nema veze to je Srbija. Sta mene zanima je da li je Miskovic ikada donirao neke pare izbeglicama, deci sa Kosova siromasnima Srbije ili mozda kupuje neki novi BMW/ Genex
Mozda bi mu bilo bolje da je ulozio u nove kompjutere za skole i fakultete ili da je donirao nesto nekoj bolnici. Sto ne uvede Wireless internet za celu zemlju po nekoj pristupacnoj ceni- nesto pametno i korisno za sve.
Bill Gates donira redovno.
Ako je neko cuo o nekom dobrom delu Gosp. Miskovica neka javi . Pozdrav

molorad

pre 16 godina

Ajde Miskovicu kupi i Vladu i proglasi se za premijera(mislim na objekat, politicare si odavno kupio) pa da ne bude vise nestabilnosti u Srbiji.

Miilivoje

pre 16 godina

Imovina koju je kupio,nije samo u nekretninama.Tu je i pravo gradnje na prostoru izmedju mostova što se nigde ne pominje kao vrednost. Setite se samo hapšenja direktora zbog "Savograda"i afere sa Irvom Djordja Nicovića!

lala

pre 16 godina

Imal' nesto sto nije njegovo u Srbiji??? I onda se pitamo gde su oni novci koji su pokradeni tokom vladavine Milosevica! Pa hajde da pobrojimo tajkune koji su aktuelni kod nas i da saberemo njihovo bogatstvo i dobicemo skoro tacnu cifru koja nam je ukradena! Svima nama! Kostunica i Slobin aparat funkcionise i dalje!

dacha

pre 16 godina

2020....Govori vam Delta-Misko...Gradjani, od danas vam se pruza neverovatna mogucnost za otplatu kredita. U mojoj novoj firmi Delta-organ pruzicemo vam neverovatno povoljne uslove za otplatu kredita za stan koje ste tako brzopleto uzimali. Dovoljno je da imate zdrav organ i nas ekspertski tim ce vam biti na usluzi. BUBREG ZA RATU!

PAVLE

pre 16 godina

Sta vas cudi odakle mu pare. Pa zna se da je on iznosio pare iz Srbije za vreme Miloseviceve vladavine i za vreme rata i sankcija. Očigledno, on je znao gde su pare i imao je ovlascenje i da ih uzme. Zato pare nisu ni mogle da budu pronadjene onda kada su, navodno, neki isli na Kipar i na razna druga ostrva da ih traze. Gospodin je lepo izradio ne samo Milosevica, nego i celu Srbiju i sve njene potonje vlade. To sto je izradio i nas, narod, bas ga briga. Sta je to narod? Gde je taj narod, on ga i ne vidi i ne konstatuje?