Ponedeljak, 24.03.2008.

07:08

Đelić predstavio imovinsku kartu

Potpredsednik Vlade Srbije Bozidar Đelić vlasnik je kuće i stana u Beogradu, ali i dalje živi kao podstanar.

Izvor: B92

Ðeliæ predstavio imovinsku kartu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

dd

pre 13 godina

Tokom pauze u bavljenju politikom radi u "Kredi agrikolu" za 250.000 evra godišnje...... kuća 425 kvadrata i deset ari placa na Senjaku u Beogradu, kupljena na kredit 2005 godine. Kredit vraćen 2007 godine od otpremnine koju mu je dodelila grupa Kredi agrikol. Kuća je koštala 685.000 evra, a otpremina je bila 999.000 evra...

--------------
Prvo otpremnina 999.000 a onda plata od 250 000 od iste kompanije . Osim toga kako može da radi u nekoj firmi ako je u vladi . Da li je gosp. Boža ikada čuo za 'conflict of interest' .

veza

pre 16 godina

Djelic je bogat i to je ocito.Medjutim taj Djelic je bogat znanjem,a to pojedinci u Srbiji nece da priznaju.Vucic i Radikali dobro znaju ko je Djelic i gdje je on sve radio samo pokusavaju da dobiju niske poene samo kod onih koji imaju osam razreda skole ili manje.Dok su Vucic i Nikolic isli na ratista,Djelic je ucio i radio.Za sve to dobro znaju u Srbiji,samo sto jednostavno zmure.Djelic je jedan kapacitet za ekonomiju,a da je vise Djelica i Dinkica,a manje Vucica i Nikolica bolje bi bilo i za Srbiju,a i za sve na Balkanu.Zato moja potpuna podrska i Djelicu i Dinkicu,jer imaju jedno najvece bogatstvo koje im niko ne moze uzeti ,a to je PAMET.

Bosko Buha

pre 16 godina

999.000 je jako mnogo novca a da i ne spominjemo cinjenicu da se otpremnina ne daje nekome ko svojevoljno daje otkaz. Hoce li se neko pozabiviti ovom cifrom ili cemo biti ovce i reci: aha, znaci tako se to radi u svetu, dobro ako je tako. Ne radi se tako u svetu i cak bi se takvo nesto okarakterisalo kao sukob interesa. Tuzno kako ovi misle da smo svi samo ovce za sisanje.

Vojvodjanin iz DK

pre 16 godina

Iskreno receno verujem ovom coveku 98 posto da je rekao istinu od imovinske karte ali samo jedno ne verujem da ce on da bude premier pored Kostunjavog zivog zato moj glas ide za LDP Jer iskreno reci zivot je zakon pozdrav iz DANSKE BIVSI Glasac DS

Milka Cokolada

pre 16 godina

Da imam kucu stan, a zivim kao podstanar sa sve tetkinim kaucem.
I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.

Sta bi sa onim silnim milionima sto se daju posteno na lepe oci???

Predrag

pre 16 godina

Razočaran sam i ražološćen , imovinskom kartom Borisa Tadića i Mlađana Dinkića.
Shvatio sam, da od njih čovek ne može ništa dobro da očekuje. Na osnovu onog što su izneli, oni ne mogu ni sebi da pomognu a kamoli građanima. Siroti Tadić, nije bio sposoban da zaradi ni za jedan stan, nego su roditelji morali da prodaju svoju nekretninu, da bi mu dali novac za razrešenje njegovog stambenog problema. Ostaje jedino nejasno da li mu je Mlađa obračunao porez na poklon.
Još mi je žalije mlađanog , Mlađana. On je najviše izgubo baveći se politikom. Izgubi je zarađivačku sposobnost i veštinu iz devedesetih godina. On je svesno žrtvoa svoju mladalačku sposobnost, zarad našeg dobra i njegovog bavlenja politikom.

E šta reći o Đeliću. On je današnjom izjavom, posredno priznao da sa načinom sticanja njegove imovine, nije baš sve u redu , ali je pokazao Hrišćansku spremnost na pokajanje , tako što će nakon svoje smrti, u vidu zadužbine, ostaviti narodu. Dotle ostavimo ga da uživa u plodovima ,, svoga rada,, i u napred ga slavimo kao velikog mecenu

dejan

pre 16 godina

Djela je OK, ali mi nikako nije jasno kako je dobio otpremninu od gotovo 1.000.000 - milion eura a on na svoj zahtev zbog bavljenja politikiom otisao iz CA banke - to je potpuno nelogicno, pa ni jedan poslodavac ne isplacuje otpremnine zato sto mu zaposleni kad hoce i zbog cega hoce jednostavno ode, vec suprotno upravo kada se on poslodavac zahvali tom nekom a nema konkretan razlog da ga otpusti (tipa povreda radnih obaevzea, neispunjenje ugovorenih ciljeva i sl.)... ovo niko ne komentarise, a meni pre "mirise" na neki dzentlmenski dogovor da mu se tako da silna lova na legalni nacin tj. sa osnovom - kao sto je otpremnina zato sto je nesto izlobirao, progurao i slicno svojin uticajem ili sto ce uraditi svojim uticajem... daj Bozo(e) da nisam u pravu

simče

pre 16 godina

Gospoda koja sada napadno i naprasno predstavljaju svoje imovinske karte, nisu to uradila pre stupanja na ministarske duznosti, vec to cine u predizbornoj kampanji. Neka to potpisu i predaju Poreskoj upravi pa se vidimo na kraju mandata, kada bi opet trebali da daju tkzv. imovinsku kartu(sto sumnjam da ce se desiti). Kod nas nikad kraja zavaravanju biraca.

Najavljivanje koalicije DS sa DSS govori da se od zedji za vlascu i bogatstvom gubi svaki respekt prema biracima.

djolle

pre 16 godina

bez zlurade zelje da trazim 'dlaku u jajetu', ali setanje sa javnih na privatne funkcije uglavnom nije dozvoljeno u zemljama zapadne demokratije: ministar - direktor banke [velika plata, jos veca otpremnina] - ministar

ili si u biznisu [banci, gdegod] ili si na javnoj funkciji drzavni cinovnik

primer: suzana anjeli je sa mesta finansijskog direktora FIATa postala minstar finansija, ali se nikada vise nije vratila u biznis - upravo zbog sukoba interesa; otvorila je svoju fondaciju, a FIAT je pao pod GM

mislite o tome, postovani ministri

Milan

pre 16 godina

Pa sto ti iz DSS/NS i SRS kada je vec tako sve jasno ne prikazu sviju imovinsku kartu odmah, ja znam moje stanje na racunu i moje imovinsko stanje u svako doba dana i noci i ako se nema sta sakriti zasto se mora odugovlaciti.

dr jt

pre 16 godina

Ne znam vama, ali meni je ovo stvarno smesno! Pa zar nije djelic i prosli put bio vajni kandidat? A sad se samokandiduje, i to je tek u uzem izboru...Ko naseda na ove price?

realan

pre 16 godina

Ja predlazem Vuka Jeremica. Kvalifikovanijeg coveka DS nema, obavljao je sve odgovorne funkcije - savetnik za telekomunikacije, savetnik za pitanja odbrane, savetnik za spoljnu politiku, ministar spoljnih poslova, razume se u fiziku i finansije. Ostvario je odlicne rezultate na mestu sefa diplomatije, pravi je covek za prezentaciju Srbije u svetu.

Rajko Cvetkovic

pre 16 godina

...
Mladja je tako dobro ujeo Nikolica i Vucica, koji 3 meseca pre bombradovanja dobise stancuge, a mi bombe.
Njima je trebalo bombardovanje da bi lakse manipulisali sa polupismenim "nacionalistima", kao sto im je trebalo izginuce radnika RTS-a.
Samo napred Mladjo, pokidaj ih, pa neka te zovu super pit-bul srpske politike, ne moze se sa njima drugacije...

jylland

pre 16 godina

Gospodin Djelic moze 100% da racuna na 11 glasova moje sire porodice.Neka vam je sa srecom!Za dalje, ja jos od sada lobiram ,ide mi dobro!!!

Toharin

pre 16 godina

Clanstvo u EU do kraja mandata, zavrsetak autoputa na koridoru 10, obilaznice oko Beograda, izgradnja nekoliko mostova - bez daljnjeg podrzavam koaliciju na celu koje je DS i svaku izricito pro-evropsku opciju, ali da nije malo mnogo obecanja za tako kratak period, gosin Dinkicu, uzevsi u obzir kojim tempom do sada puzimo... za pocetak dovoljno bi bilo reci DA, definitivno u EU.

Dušan

pre 16 godina

Identična, ali identična priča kao na prošlim izborima. Ja ne znam kako ih više nije sramota, imali su najviše poslanika u odlazećoj vladi, a prepustili su mesto premijera Koštunici i odaljili nas od Evrope. I oni danas pričaju o Srbiji u Evropi, sa istom onom koalicijom, mada malo proširenom - možda prime i SPS. Hoćemo Evropu, ali ćemo u nju ući samo sa ljudima koji tamo i mogu da nas uvedu.

Mashinovodja

pre 16 godina

Đelić mogući kandidat za premijera? Može (još jednom), a što ne bi moglo? Čovek barem zna kako je to biti kandidat. Ali ako DS ponovo napravi koaliciju s DSS-om, bojim se da ni ovog puta Boža neće saznatai kako je to biti predsednik vlade.

posmatrac

pre 16 godina

Buduci da Demokratska stranka NIJE odredila kandidata za premijera Srbije,ovo sto je uradio Djelic je samokandidovanje.Ono je u politici moguce,ali obicno govori o visku ambicije,manjku obzira prema sopstvenoj stranci i manipulaciji javnim mnjenjem.
Tuzno Djelicu.

Maja_V

pre 16 godina

Samo jedan mali detalj, cisto da se ne zaboravi...
Jos dok je SM bio ziv, lepo je objasnio svom clanstvu, da je SPS (tj.Dacic) "napustio" izvornu politiku (citaj:prorusku ali KOMUNISTICKU) i da se "to" sada nalazi u Radikalnoj stranci. Mnogi su razumeli svog sefa i radikali (marionetska partija) dobijaju glasace na poklon.
Radikalska (citaj Milosevicevska) politika se komotno rasporedila po vise partija. "Demokratsku" kolonu predvodi VK, radikalnu Toma (veciti gubitnik jer je tako odluceno, jos odavno)a jos vise desno (tj.levo) su sama DS /NS. PRAVE opozicije, skoro da nema.
Nisu bitni nazivi i forma, gledajte "siru sliku".
Kada detektujemo problem, na pola puta smo - do njegovog resenja. I to je nesto...

Boris

pre 16 godina

I meni se cini da gledamo isti film kao pre godinu dana, znaci opet isto, VK glavni, Djelic tu negde usput...
Samo ce ovog puta biti i gore jer se umesao i vaskrsli SPO koji ce, vec tradicionalno, da zabije noz u ledja i jednima i drugima.
Nikad vise DS, nikad vise Tadic, nikad vise SPO, dosta je bilo. Mada ni na proslim izborima nisam glasao za ovu opciju, oni za mene vise ne postoje.

Pasha-Hill

pre 16 godina

E Bozo mene si "ubedio", pogotovu sto ostavljate otvorena vrata za saradnju sa DSS-om i SPS-om. Oni ce se sigurno sloziti da ti budes premijer.
A ja budala dao glas Borisu, a on me otpisuje gde god stigne, vise voli Kostunjavog i Dacica.
Dosta je bilo - SIRI DALJE!!!

RUSOSKEPTIK

pre 16 godina

Ja sam na predsedničke izbore doputovao iz inostranstva da bih glasao za Tadića (ustvari protiv Tome!).
Ovaj put ukoliko budete ponovo pravili koaliciju sa DSS-om nećete dobiti moj glas!

raspolozen_016

pre 16 godina

Toga sam se i plasio ... Djelic, kao Djindjicevac, ima u DS ulogu jarca za zrtvovanje.
Premijer ce OPET biti Voja od Belanovice.
Zivi bili pa videli.

drnd

pre 16 godina

Djelić premijer, metro u Beogradu, Srbija potpisuje sporazum o pridruživanju, za kragujevačku zastavu se otimaju najpoznatiji proizvodjači ... pored ovakvih vesti iz DS-a, radikalima uopšte ne treba kampanja da bi pobedili. dovoljno je da puste ds da izvaljuje ovakve priče kojima ni mali perica ne veruje

dusanka bg

pre 16 godina

Konacno ce se i to ostvariti, da nam gosp. Djelic bude Premier.On ce biti pravi covek na pravom mestu.Sposoban,radan,svetski covek, rado vidjen svugde ,odlican izbor, cool lik.

Miloshke

pre 16 godina

Saradnja sa SPS-om NIJE moguca, buduci da oni nisu zainteresovani za saradnju. Poslednji takav pokusaj saradnje sa SPS-om, zavrsio je azilom za tandem Markovic/Milosevic. Ti ljudi su vise krivi za nasu sudbinu od radikala. Pokusali su (jedno vreme uspesno) da ostanu na vlasti preko mrtvih ljudi u Srbiji, da bi se na kraju predstavljali kao grupa političkih rekovalescenata.
NE, nemojte misliti da će bilo kakva saradnja sa njima biti moguca; bolje da razmisljate o tome kako da ih sve pohapsite i posaljete na 40 godina robije.

Bane

pre 16 godina

Dokle vise ta prica da je moguca saradnja sa dss posle svega sto su uradili i izjavili na racun vas i vase stranke.Ja ne vidim neku razliku izmedju radikala i dss i ne vidim da je moguce bilo kakva promena politike dss-a.Batalite vise njih,postoje i druge stranke i krenite ostrije u kampanju.Ovako samo gubite birace sa pricama o mogucoj saradnji sa dss

baj baj DS

pre 16 godina

Jos jedna prica o saradnji sa Kostunjavim u roku od nekoliko dana, o uzasa! Ceo zivot glasam za DS ali na ovim izborima cu za LDP, resio mi Djelic sve nedoumice.

misha

pre 16 godina

Važi, Božo, super. Mi ćemo opet da glasamo da ti budeš premijer a ti vidi nekeko, ako možeš, da to i ostvariš. Nemoj samo da te ovaj put uceni Dačić ili Palma pa njima prepustiš svoje mesto. Njima daj ministarstvo unutrašnjih poslova, odbrane, pravde i ekonomije. Njima će biti dosta. Nama je odavno dosta takve politike. Upropastili ste nam još jednu godinu da bi nam sada opet pričali istu priču. Zašto ste dali VK mesto premijera, zašto ste nam vezali ruke glupim rezolucijama, zašto se zaklinjete u Kosovo kad tamo 90% stanovništva neće sa Srbijom?

Nele

pre 16 godina

Djelicu, ako ti DSS dodje u vladu oprosti se od premijerskog mesta jer Kostunjavi nije gadljiv na ucene a vi ste (DS), dokazano koliko puta, popustljivi prema njemu zarad odrzanja na vlasti. Zato bi za DS bilo bolje da se jasno odredi i kaze kako koalicija sa DSS (koji ce jedva preci cenzus) ne dolazi u obzir. Sta je sa Cedom, da li vam je on i dalje mrskiji od Kostunjavog koji vas ucenama vrti oko malog prsta?

Sinisa

pre 16 godina

Bozo, nije mudro pre izbora ogranicavati sebi manevarski prostor. Bolje i SPS nego Kostunica za koaliciju... Dacic bar ne trazi premijersko mesto :)

Bojan

pre 16 godina

Ništa vam više ne verujem, posle najava da će Đelić biti premijer prošli put, pa je bio Koštunica, posle najava da ćete potpisati SSP pa niste smeli jer nije dao Koštunica... Da ne pominjem kakava je odvratna koalicija sa pljuvačima Đinđića !!
I opet najavljujete koaliciju sa DSS i Koštunicom.
NAMA ŠANSE DA GLASAM PONOVO ZA DS !!!

Miško

pre 16 godina

Unapred ste drugim partijama prepustili glasove, a da nećete premijersko mesto. Valjda Đelić nešto pamti od prošlih izbora. Zar tada nije bio kandidat za premijera. bilo bi mu bolje da ćuti.

Bojan

pre 16 godina

Ništa vam više ne verujem, posle najava da će Đelić biti premijer prošli put, pa je bio Koštunica, posle najava da ćete potpisati SSP pa niste smeli jer nije dao Koštunica... Da ne pominjem kakava je odvratna koalicija sa pljuvačima Đinđića !!
I opet najavljujete koaliciju sa DSS i Koštunicom.
NAMA ŠANSE DA GLASAM PONOVO ZA DS !!!

baj baj DS

pre 16 godina

Jos jedna prica o saradnji sa Kostunjavim u roku od nekoliko dana, o uzasa! Ceo zivot glasam za DS ali na ovim izborima cu za LDP, resio mi Djelic sve nedoumice.

misha

pre 16 godina

Važi, Božo, super. Mi ćemo opet da glasamo da ti budeš premijer a ti vidi nekeko, ako možeš, da to i ostvariš. Nemoj samo da te ovaj put uceni Dačić ili Palma pa njima prepustiš svoje mesto. Njima daj ministarstvo unutrašnjih poslova, odbrane, pravde i ekonomije. Njima će biti dosta. Nama je odavno dosta takve politike. Upropastili ste nam još jednu godinu da bi nam sada opet pričali istu priču. Zašto ste dali VK mesto premijera, zašto ste nam vezali ruke glupim rezolucijama, zašto se zaklinjete u Kosovo kad tamo 90% stanovništva neće sa Srbijom?

drnd

pre 16 godina

Djelić premijer, metro u Beogradu, Srbija potpisuje sporazum o pridruživanju, za kragujevačku zastavu se otimaju najpoznatiji proizvodjači ... pored ovakvih vesti iz DS-a, radikalima uopšte ne treba kampanja da bi pobedili. dovoljno je da puste ds da izvaljuje ovakve priče kojima ni mali perica ne veruje

Nele

pre 16 godina

Djelicu, ako ti DSS dodje u vladu oprosti se od premijerskog mesta jer Kostunjavi nije gadljiv na ucene a vi ste (DS), dokazano koliko puta, popustljivi prema njemu zarad odrzanja na vlasti. Zato bi za DS bilo bolje da se jasno odredi i kaze kako koalicija sa DSS (koji ce jedva preci cenzus) ne dolazi u obzir. Sta je sa Cedom, da li vam je on i dalje mrskiji od Kostunjavog koji vas ucenama vrti oko malog prsta?

Pasha-Hill

pre 16 godina

E Bozo mene si "ubedio", pogotovu sto ostavljate otvorena vrata za saradnju sa DSS-om i SPS-om. Oni ce se sigurno sloziti da ti budes premijer.
A ja budala dao glas Borisu, a on me otpisuje gde god stigne, vise voli Kostunjavog i Dacica.
Dosta je bilo - SIRI DALJE!!!

Miško

pre 16 godina

Unapred ste drugim partijama prepustili glasove, a da nećete premijersko mesto. Valjda Đelić nešto pamti od prošlih izbora. Zar tada nije bio kandidat za premijera. bilo bi mu bolje da ćuti.

dusanka bg

pre 16 godina

Konacno ce se i to ostvariti, da nam gosp. Djelic bude Premier.On ce biti pravi covek na pravom mestu.Sposoban,radan,svetski covek, rado vidjen svugde ,odlican izbor, cool lik.

Bane

pre 16 godina

Dokle vise ta prica da je moguca saradnja sa dss posle svega sto su uradili i izjavili na racun vas i vase stranke.Ja ne vidim neku razliku izmedju radikala i dss i ne vidim da je moguce bilo kakva promena politike dss-a.Batalite vise njih,postoje i druge stranke i krenite ostrije u kampanju.Ovako samo gubite birace sa pricama o mogucoj saradnji sa dss

Boris

pre 16 godina

I meni se cini da gledamo isti film kao pre godinu dana, znaci opet isto, VK glavni, Djelic tu negde usput...
Samo ce ovog puta biti i gore jer se umesao i vaskrsli SPO koji ce, vec tradicionalno, da zabije noz u ledja i jednima i drugima.
Nikad vise DS, nikad vise Tadic, nikad vise SPO, dosta je bilo. Mada ni na proslim izborima nisam glasao za ovu opciju, oni za mene vise ne postoje.

Sinisa

pre 16 godina

Bozo, nije mudro pre izbora ogranicavati sebi manevarski prostor. Bolje i SPS nego Kostunica za koaliciju... Dacic bar ne trazi premijersko mesto :)

Miloshke

pre 16 godina

Saradnja sa SPS-om NIJE moguca, buduci da oni nisu zainteresovani za saradnju. Poslednji takav pokusaj saradnje sa SPS-om, zavrsio je azilom za tandem Markovic/Milosevic. Ti ljudi su vise krivi za nasu sudbinu od radikala. Pokusali su (jedno vreme uspesno) da ostanu na vlasti preko mrtvih ljudi u Srbiji, da bi se na kraju predstavljali kao grupa političkih rekovalescenata.
NE, nemojte misliti da će bilo kakva saradnja sa njima biti moguca; bolje da razmisljate o tome kako da ih sve pohapsite i posaljete na 40 godina robije.

Dušan

pre 16 godina

Identična, ali identična priča kao na prošlim izborima. Ja ne znam kako ih više nije sramota, imali su najviše poslanika u odlazećoj vladi, a prepustili su mesto premijera Koštunici i odaljili nas od Evrope. I oni danas pričaju o Srbiji u Evropi, sa istom onom koalicijom, mada malo proširenom - možda prime i SPS. Hoćemo Evropu, ali ćemo u nju ući samo sa ljudima koji tamo i mogu da nas uvedu.

Rajko Cvetkovic

pre 16 godina

...
Mladja je tako dobro ujeo Nikolica i Vucica, koji 3 meseca pre bombradovanja dobise stancuge, a mi bombe.
Njima je trebalo bombardovanje da bi lakse manipulisali sa polupismenim "nacionalistima", kao sto im je trebalo izginuce radnika RTS-a.
Samo napred Mladjo, pokidaj ih, pa neka te zovu super pit-bul srpske politike, ne moze se sa njima drugacije...

RUSOSKEPTIK

pre 16 godina

Ja sam na predsedničke izbore doputovao iz inostranstva da bih glasao za Tadića (ustvari protiv Tome!).
Ovaj put ukoliko budete ponovo pravili koaliciju sa DSS-om nećete dobiti moj glas!

raspolozen_016

pre 16 godina

Toga sam se i plasio ... Djelic, kao Djindjicevac, ima u DS ulogu jarca za zrtvovanje.
Premijer ce OPET biti Voja od Belanovice.
Zivi bili pa videli.

Mashinovodja

pre 16 godina

Đelić mogući kandidat za premijera? Može (još jednom), a što ne bi moglo? Čovek barem zna kako je to biti kandidat. Ali ako DS ponovo napravi koaliciju s DSS-om, bojim se da ni ovog puta Boža neće saznatai kako je to biti predsednik vlade.

dejan

pre 16 godina

Djela je OK, ali mi nikako nije jasno kako je dobio otpremninu od gotovo 1.000.000 - milion eura a on na svoj zahtev zbog bavljenja politikiom otisao iz CA banke - to je potpuno nelogicno, pa ni jedan poslodavac ne isplacuje otpremnine zato sto mu zaposleni kad hoce i zbog cega hoce jednostavno ode, vec suprotno upravo kada se on poslodavac zahvali tom nekom a nema konkretan razlog da ga otpusti (tipa povreda radnih obaevzea, neispunjenje ugovorenih ciljeva i sl.)... ovo niko ne komentarise, a meni pre "mirise" na neki dzentlmenski dogovor da mu se tako da silna lova na legalni nacin tj. sa osnovom - kao sto je otpremnina zato sto je nesto izlobirao, progurao i slicno svojin uticajem ili sto ce uraditi svojim uticajem... daj Bozo(e) da nisam u pravu

jylland

pre 16 godina

Gospodin Djelic moze 100% da racuna na 11 glasova moje sire porodice.Neka vam je sa srecom!Za dalje, ja jos od sada lobiram ,ide mi dobro!!!

Maja_V

pre 16 godina

Samo jedan mali detalj, cisto da se ne zaboravi...
Jos dok je SM bio ziv, lepo je objasnio svom clanstvu, da je SPS (tj.Dacic) "napustio" izvornu politiku (citaj:prorusku ali KOMUNISTICKU) i da se "to" sada nalazi u Radikalnoj stranci. Mnogi su razumeli svog sefa i radikali (marionetska partija) dobijaju glasace na poklon.
Radikalska (citaj Milosevicevska) politika se komotno rasporedila po vise partija. "Demokratsku" kolonu predvodi VK, radikalnu Toma (veciti gubitnik jer je tako odluceno, jos odavno)a jos vise desno (tj.levo) su sama DS /NS. PRAVE opozicije, skoro da nema.
Nisu bitni nazivi i forma, gledajte "siru sliku".
Kada detektujemo problem, na pola puta smo - do njegovog resenja. I to je nesto...

posmatrac

pre 16 godina

Buduci da Demokratska stranka NIJE odredila kandidata za premijera Srbije,ovo sto je uradio Djelic je samokandidovanje.Ono je u politici moguce,ali obicno govori o visku ambicije,manjku obzira prema sopstvenoj stranci i manipulaciji javnim mnjenjem.
Tuzno Djelicu.

dr jt

pre 16 godina

Ne znam vama, ali meni je ovo stvarno smesno! Pa zar nije djelic i prosli put bio vajni kandidat? A sad se samokandiduje, i to je tek u uzem izboru...Ko naseda na ove price?

Toharin

pre 16 godina

Clanstvo u EU do kraja mandata, zavrsetak autoputa na koridoru 10, obilaznice oko Beograda, izgradnja nekoliko mostova - bez daljnjeg podrzavam koaliciju na celu koje je DS i svaku izricito pro-evropsku opciju, ali da nije malo mnogo obecanja za tako kratak period, gosin Dinkicu, uzevsi u obzir kojim tempom do sada puzimo... za pocetak dovoljno bi bilo reci DA, definitivno u EU.

djolle

pre 16 godina

bez zlurade zelje da trazim 'dlaku u jajetu', ali setanje sa javnih na privatne funkcije uglavnom nije dozvoljeno u zemljama zapadne demokratije: ministar - direktor banke [velika plata, jos veca otpremnina] - ministar

ili si u biznisu [banci, gdegod] ili si na javnoj funkciji drzavni cinovnik

primer: suzana anjeli je sa mesta finansijskog direktora FIATa postala minstar finansija, ali se nikada vise nije vratila u biznis - upravo zbog sukoba interesa; otvorila je svoju fondaciju, a FIAT je pao pod GM

mislite o tome, postovani ministri

realan

pre 16 godina

Ja predlazem Vuka Jeremica. Kvalifikovanijeg coveka DS nema, obavljao je sve odgovorne funkcije - savetnik za telekomunikacije, savetnik za pitanja odbrane, savetnik za spoljnu politiku, ministar spoljnih poslova, razume se u fiziku i finansije. Ostvario je odlicne rezultate na mestu sefa diplomatije, pravi je covek za prezentaciju Srbije u svetu.

Milan

pre 16 godina

Pa sto ti iz DSS/NS i SRS kada je vec tako sve jasno ne prikazu sviju imovinsku kartu odmah, ja znam moje stanje na racunu i moje imovinsko stanje u svako doba dana i noci i ako se nema sta sakriti zasto se mora odugovlaciti.

simče

pre 16 godina

Gospoda koja sada napadno i naprasno predstavljaju svoje imovinske karte, nisu to uradila pre stupanja na ministarske duznosti, vec to cine u predizbornoj kampanji. Neka to potpisu i predaju Poreskoj upravi pa se vidimo na kraju mandata, kada bi opet trebali da daju tkzv. imovinsku kartu(sto sumnjam da ce se desiti). Kod nas nikad kraja zavaravanju biraca.

Najavljivanje koalicije DS sa DSS govori da se od zedji za vlascu i bogatstvom gubi svaki respekt prema biracima.

Milka Cokolada

pre 16 godina

Da imam kucu stan, a zivim kao podstanar sa sve tetkinim kaucem.
I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.

Sta bi sa onim silnim milionima sto se daju posteno na lepe oci???

veza

pre 16 godina

Djelic je bogat i to je ocito.Medjutim taj Djelic je bogat znanjem,a to pojedinci u Srbiji nece da priznaju.Vucic i Radikali dobro znaju ko je Djelic i gdje je on sve radio samo pokusavaju da dobiju niske poene samo kod onih koji imaju osam razreda skole ili manje.Dok su Vucic i Nikolic isli na ratista,Djelic je ucio i radio.Za sve to dobro znaju u Srbiji,samo sto jednostavno zmure.Djelic je jedan kapacitet za ekonomiju,a da je vise Djelica i Dinkica,a manje Vucica i Nikolica bolje bi bilo i za Srbiju,a i za sve na Balkanu.Zato moja potpuna podrska i Djelicu i Dinkicu,jer imaju jedno najvece bogatstvo koje im niko ne moze uzeti ,a to je PAMET.

Bosko Buha

pre 16 godina

999.000 je jako mnogo novca a da i ne spominjemo cinjenicu da se otpremnina ne daje nekome ko svojevoljno daje otkaz. Hoce li se neko pozabiviti ovom cifrom ili cemo biti ovce i reci: aha, znaci tako se to radi u svetu, dobro ako je tako. Ne radi se tako u svetu i cak bi se takvo nesto okarakterisalo kao sukob interesa. Tuzno kako ovi misle da smo svi samo ovce za sisanje.

Predrag

pre 16 godina

Razočaran sam i ražološćen , imovinskom kartom Borisa Tadića i Mlađana Dinkića.
Shvatio sam, da od njih čovek ne može ništa dobro da očekuje. Na osnovu onog što su izneli, oni ne mogu ni sebi da pomognu a kamoli građanima. Siroti Tadić, nije bio sposoban da zaradi ni za jedan stan, nego su roditelji morali da prodaju svoju nekretninu, da bi mu dali novac za razrešenje njegovog stambenog problema. Ostaje jedino nejasno da li mu je Mlađa obračunao porez na poklon.
Još mi je žalije mlađanog , Mlađana. On je najviše izgubo baveći se politikom. Izgubi je zarađivačku sposobnost i veštinu iz devedesetih godina. On je svesno žrtvoa svoju mladalačku sposobnost, zarad našeg dobra i njegovog bavlenja politikom.

E šta reći o Đeliću. On je današnjom izjavom, posredno priznao da sa načinom sticanja njegove imovine, nije baš sve u redu , ali je pokazao Hrišćansku spremnost na pokajanje , tako što će nakon svoje smrti, u vidu zadužbine, ostaviti narodu. Dotle ostavimo ga da uživa u plodovima ,, svoga rada,, i u napred ga slavimo kao velikog mecenu

Vojvodjanin iz DK

pre 16 godina

Iskreno receno verujem ovom coveku 98 posto da je rekao istinu od imovinske karte ali samo jedno ne verujem da ce on da bude premier pored Kostunjavog zivog zato moj glas ide za LDP Jer iskreno reci zivot je zakon pozdrav iz DANSKE BIVSI Glasac DS

dd

pre 13 godina

Tokom pauze u bavljenju politikom radi u "Kredi agrikolu" za 250.000 evra godišnje...... kuća 425 kvadrata i deset ari placa na Senjaku u Beogradu, kupljena na kredit 2005 godine. Kredit vraćen 2007 godine od otpremnine koju mu je dodelila grupa Kredi agrikol. Kuća je koštala 685.000 evra, a otpremina je bila 999.000 evra...

--------------
Prvo otpremnina 999.000 a onda plata od 250 000 od iste kompanije . Osim toga kako može da radi u nekoj firmi ako je u vladi . Da li je gosp. Boža ikada čuo za 'conflict of interest' .

Bojan

pre 16 godina

Ništa vam više ne verujem, posle najava da će Đelić biti premijer prošli put, pa je bio Koštunica, posle najava da ćete potpisati SSP pa niste smeli jer nije dao Koštunica... Da ne pominjem kakava je odvratna koalicija sa pljuvačima Đinđića !!
I opet najavljujete koaliciju sa DSS i Koštunicom.
NAMA ŠANSE DA GLASAM PONOVO ZA DS !!!

baj baj DS

pre 16 godina

Jos jedna prica o saradnji sa Kostunjavim u roku od nekoliko dana, o uzasa! Ceo zivot glasam za DS ali na ovim izborima cu za LDP, resio mi Djelic sve nedoumice.

Miško

pre 16 godina

Unapred ste drugim partijama prepustili glasove, a da nećete premijersko mesto. Valjda Đelić nešto pamti od prošlih izbora. Zar tada nije bio kandidat za premijera. bilo bi mu bolje da ćuti.

drnd

pre 16 godina

Djelić premijer, metro u Beogradu, Srbija potpisuje sporazum o pridruživanju, za kragujevačku zastavu se otimaju najpoznatiji proizvodjači ... pored ovakvih vesti iz DS-a, radikalima uopšte ne treba kampanja da bi pobedili. dovoljno je da puste ds da izvaljuje ovakve priče kojima ni mali perica ne veruje

dusanka bg

pre 16 godina

Konacno ce se i to ostvariti, da nam gosp. Djelic bude Premier.On ce biti pravi covek na pravom mestu.Sposoban,radan,svetski covek, rado vidjen svugde ,odlican izbor, cool lik.

realan

pre 16 godina

Ja predlazem Vuka Jeremica. Kvalifikovanijeg coveka DS nema, obavljao je sve odgovorne funkcije - savetnik za telekomunikacije, savetnik za pitanja odbrane, savetnik za spoljnu politiku, ministar spoljnih poslova, razume se u fiziku i finansije. Ostvario je odlicne rezultate na mestu sefa diplomatije, pravi je covek za prezentaciju Srbije u svetu.

Pasha-Hill

pre 16 godina

E Bozo mene si "ubedio", pogotovu sto ostavljate otvorena vrata za saradnju sa DSS-om i SPS-om. Oni ce se sigurno sloziti da ti budes premijer.
A ja budala dao glas Borisu, a on me otpisuje gde god stigne, vise voli Kostunjavog i Dacica.
Dosta je bilo - SIRI DALJE!!!

misha

pre 16 godina

Važi, Božo, super. Mi ćemo opet da glasamo da ti budeš premijer a ti vidi nekeko, ako možeš, da to i ostvariš. Nemoj samo da te ovaj put uceni Dačić ili Palma pa njima prepustiš svoje mesto. Njima daj ministarstvo unutrašnjih poslova, odbrane, pravde i ekonomije. Njima će biti dosta. Nama je odavno dosta takve politike. Upropastili ste nam još jednu godinu da bi nam sada opet pričali istu priču. Zašto ste dali VK mesto premijera, zašto ste nam vezali ruke glupim rezolucijama, zašto se zaklinjete u Kosovo kad tamo 90% stanovništva neće sa Srbijom?

Nele

pre 16 godina

Djelicu, ako ti DSS dodje u vladu oprosti se od premijerskog mesta jer Kostunjavi nije gadljiv na ucene a vi ste (DS), dokazano koliko puta, popustljivi prema njemu zarad odrzanja na vlasti. Zato bi za DS bilo bolje da se jasno odredi i kaze kako koalicija sa DSS (koji ce jedva preci cenzus) ne dolazi u obzir. Sta je sa Cedom, da li vam je on i dalje mrskiji od Kostunjavog koji vas ucenama vrti oko malog prsta?

Miloshke

pre 16 godina

Saradnja sa SPS-om NIJE moguca, buduci da oni nisu zainteresovani za saradnju. Poslednji takav pokusaj saradnje sa SPS-om, zavrsio je azilom za tandem Markovic/Milosevic. Ti ljudi su vise krivi za nasu sudbinu od radikala. Pokusali su (jedno vreme uspesno) da ostanu na vlasti preko mrtvih ljudi u Srbiji, da bi se na kraju predstavljali kao grupa političkih rekovalescenata.
NE, nemojte misliti da će bilo kakva saradnja sa njima biti moguca; bolje da razmisljate o tome kako da ih sve pohapsite i posaljete na 40 godina robije.

Maja_V

pre 16 godina

Samo jedan mali detalj, cisto da se ne zaboravi...
Jos dok je SM bio ziv, lepo je objasnio svom clanstvu, da je SPS (tj.Dacic) "napustio" izvornu politiku (citaj:prorusku ali KOMUNISTICKU) i da se "to" sada nalazi u Radikalnoj stranci. Mnogi su razumeli svog sefa i radikali (marionetska partija) dobijaju glasace na poklon.
Radikalska (citaj Milosevicevska) politika se komotno rasporedila po vise partija. "Demokratsku" kolonu predvodi VK, radikalnu Toma (veciti gubitnik jer je tako odluceno, jos odavno)a jos vise desno (tj.levo) su sama DS /NS. PRAVE opozicije, skoro da nema.
Nisu bitni nazivi i forma, gledajte "siru sliku".
Kada detektujemo problem, na pola puta smo - do njegovog resenja. I to je nesto...

raspolozen_016

pre 16 godina

Toga sam se i plasio ... Djelic, kao Djindjicevac, ima u DS ulogu jarca za zrtvovanje.
Premijer ce OPET biti Voja od Belanovice.
Zivi bili pa videli.

Dušan

pre 16 godina

Identična, ali identična priča kao na prošlim izborima. Ja ne znam kako ih više nije sramota, imali su najviše poslanika u odlazećoj vladi, a prepustili su mesto premijera Koštunici i odaljili nas od Evrope. I oni danas pričaju o Srbiji u Evropi, sa istom onom koalicijom, mada malo proširenom - možda prime i SPS. Hoćemo Evropu, ali ćemo u nju ući samo sa ljudima koji tamo i mogu da nas uvedu.

Bane

pre 16 godina

Dokle vise ta prica da je moguca saradnja sa dss posle svega sto su uradili i izjavili na racun vas i vase stranke.Ja ne vidim neku razliku izmedju radikala i dss i ne vidim da je moguce bilo kakva promena politike dss-a.Batalite vise njih,postoje i druge stranke i krenite ostrije u kampanju.Ovako samo gubite birace sa pricama o mogucoj saradnji sa dss

Boris

pre 16 godina

I meni se cini da gledamo isti film kao pre godinu dana, znaci opet isto, VK glavni, Djelic tu negde usput...
Samo ce ovog puta biti i gore jer se umesao i vaskrsli SPO koji ce, vec tradicionalno, da zabije noz u ledja i jednima i drugima.
Nikad vise DS, nikad vise Tadic, nikad vise SPO, dosta je bilo. Mada ni na proslim izborima nisam glasao za ovu opciju, oni za mene vise ne postoje.

jylland

pre 16 godina

Gospodin Djelic moze 100% da racuna na 11 glasova moje sire porodice.Neka vam je sa srecom!Za dalje, ja jos od sada lobiram ,ide mi dobro!!!

Rajko Cvetkovic

pre 16 godina

...
Mladja je tako dobro ujeo Nikolica i Vucica, koji 3 meseca pre bombradovanja dobise stancuge, a mi bombe.
Njima je trebalo bombardovanje da bi lakse manipulisali sa polupismenim "nacionalistima", kao sto im je trebalo izginuce radnika RTS-a.
Samo napred Mladjo, pokidaj ih, pa neka te zovu super pit-bul srpske politike, ne moze se sa njima drugacije...

Sinisa

pre 16 godina

Bozo, nije mudro pre izbora ogranicavati sebi manevarski prostor. Bolje i SPS nego Kostunica za koaliciju... Dacic bar ne trazi premijersko mesto :)

RUSOSKEPTIK

pre 16 godina

Ja sam na predsedničke izbore doputovao iz inostranstva da bih glasao za Tadića (ustvari protiv Tome!).
Ovaj put ukoliko budete ponovo pravili koaliciju sa DSS-om nećete dobiti moj glas!

posmatrac

pre 16 godina

Buduci da Demokratska stranka NIJE odredila kandidata za premijera Srbije,ovo sto je uradio Djelic je samokandidovanje.Ono je u politici moguce,ali obicno govori o visku ambicije,manjku obzira prema sopstvenoj stranci i manipulaciji javnim mnjenjem.
Tuzno Djelicu.

dr jt

pre 16 godina

Ne znam vama, ali meni je ovo stvarno smesno! Pa zar nije djelic i prosli put bio vajni kandidat? A sad se samokandiduje, i to je tek u uzem izboru...Ko naseda na ove price?

dejan

pre 16 godina

Djela je OK, ali mi nikako nije jasno kako je dobio otpremninu od gotovo 1.000.000 - milion eura a on na svoj zahtev zbog bavljenja politikiom otisao iz CA banke - to je potpuno nelogicno, pa ni jedan poslodavac ne isplacuje otpremnine zato sto mu zaposleni kad hoce i zbog cega hoce jednostavno ode, vec suprotno upravo kada se on poslodavac zahvali tom nekom a nema konkretan razlog da ga otpusti (tipa povreda radnih obaevzea, neispunjenje ugovorenih ciljeva i sl.)... ovo niko ne komentarise, a meni pre "mirise" na neki dzentlmenski dogovor da mu se tako da silna lova na legalni nacin tj. sa osnovom - kao sto je otpremnina zato sto je nesto izlobirao, progurao i slicno svojin uticajem ili sto ce uraditi svojim uticajem... daj Bozo(e) da nisam u pravu

Predrag

pre 16 godina

Razočaran sam i ražološćen , imovinskom kartom Borisa Tadića i Mlađana Dinkića.
Shvatio sam, da od njih čovek ne može ništa dobro da očekuje. Na osnovu onog što su izneli, oni ne mogu ni sebi da pomognu a kamoli građanima. Siroti Tadić, nije bio sposoban da zaradi ni za jedan stan, nego su roditelji morali da prodaju svoju nekretninu, da bi mu dali novac za razrešenje njegovog stambenog problema. Ostaje jedino nejasno da li mu je Mlađa obračunao porez na poklon.
Još mi je žalije mlađanog , Mlađana. On je najviše izgubo baveći se politikom. Izgubi je zarađivačku sposobnost i veštinu iz devedesetih godina. On je svesno žrtvoa svoju mladalačku sposobnost, zarad našeg dobra i njegovog bavlenja politikom.

E šta reći o Đeliću. On je današnjom izjavom, posredno priznao da sa načinom sticanja njegove imovine, nije baš sve u redu , ali je pokazao Hrišćansku spremnost na pokajanje , tako što će nakon svoje smrti, u vidu zadužbine, ostaviti narodu. Dotle ostavimo ga da uživa u plodovima ,, svoga rada,, i u napred ga slavimo kao velikog mecenu

Bosko Buha

pre 16 godina

999.000 je jako mnogo novca a da i ne spominjemo cinjenicu da se otpremnina ne daje nekome ko svojevoljno daje otkaz. Hoce li se neko pozabiviti ovom cifrom ili cemo biti ovce i reci: aha, znaci tako se to radi u svetu, dobro ako je tako. Ne radi se tako u svetu i cak bi se takvo nesto okarakterisalo kao sukob interesa. Tuzno kako ovi misle da smo svi samo ovce za sisanje.

Mashinovodja

pre 16 godina

Đelić mogući kandidat za premijera? Može (još jednom), a što ne bi moglo? Čovek barem zna kako je to biti kandidat. Ali ako DS ponovo napravi koaliciju s DSS-om, bojim se da ni ovog puta Boža neće saznatai kako je to biti predsednik vlade.

Toharin

pre 16 godina

Clanstvo u EU do kraja mandata, zavrsetak autoputa na koridoru 10, obilaznice oko Beograda, izgradnja nekoliko mostova - bez daljnjeg podrzavam koaliciju na celu koje je DS i svaku izricito pro-evropsku opciju, ali da nije malo mnogo obecanja za tako kratak period, gosin Dinkicu, uzevsi u obzir kojim tempom do sada puzimo... za pocetak dovoljno bi bilo reci DA, definitivno u EU.

Milka Cokolada

pre 16 godina

Da imam kucu stan, a zivim kao podstanar sa sve tetkinim kaucem.
I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.

Sta bi sa onim silnim milionima sto se daju posteno na lepe oci???

djolle

pre 16 godina

bez zlurade zelje da trazim 'dlaku u jajetu', ali setanje sa javnih na privatne funkcije uglavnom nije dozvoljeno u zemljama zapadne demokratije: ministar - direktor banke [velika plata, jos veca otpremnina] - ministar

ili si u biznisu [banci, gdegod] ili si na javnoj funkciji drzavni cinovnik

primer: suzana anjeli je sa mesta finansijskog direktora FIATa postala minstar finansija, ali se nikada vise nije vratila u biznis - upravo zbog sukoba interesa; otvorila je svoju fondaciju, a FIAT je pao pod GM

mislite o tome, postovani ministri

simče

pre 16 godina

Gospoda koja sada napadno i naprasno predstavljaju svoje imovinske karte, nisu to uradila pre stupanja na ministarske duznosti, vec to cine u predizbornoj kampanji. Neka to potpisu i predaju Poreskoj upravi pa se vidimo na kraju mandata, kada bi opet trebali da daju tkzv. imovinsku kartu(sto sumnjam da ce se desiti). Kod nas nikad kraja zavaravanju biraca.

Najavljivanje koalicije DS sa DSS govori da se od zedji za vlascu i bogatstvom gubi svaki respekt prema biracima.

Milan

pre 16 godina

Pa sto ti iz DSS/NS i SRS kada je vec tako sve jasno ne prikazu sviju imovinsku kartu odmah, ja znam moje stanje na racunu i moje imovinsko stanje u svako doba dana i noci i ako se nema sta sakriti zasto se mora odugovlaciti.

Vojvodjanin iz DK

pre 16 godina

Iskreno receno verujem ovom coveku 98 posto da je rekao istinu od imovinske karte ali samo jedno ne verujem da ce on da bude premier pored Kostunjavog zivog zato moj glas ide za LDP Jer iskreno reci zivot je zakon pozdrav iz DANSKE BIVSI Glasac DS

veza

pre 16 godina

Djelic je bogat i to je ocito.Medjutim taj Djelic je bogat znanjem,a to pojedinci u Srbiji nece da priznaju.Vucic i Radikali dobro znaju ko je Djelic i gdje je on sve radio samo pokusavaju da dobiju niske poene samo kod onih koji imaju osam razreda skole ili manje.Dok su Vucic i Nikolic isli na ratista,Djelic je ucio i radio.Za sve to dobro znaju u Srbiji,samo sto jednostavno zmure.Djelic je jedan kapacitet za ekonomiju,a da je vise Djelica i Dinkica,a manje Vucica i Nikolica bolje bi bilo i za Srbiju,a i za sve na Balkanu.Zato moja potpuna podrska i Djelicu i Dinkicu,jer imaju jedno najvece bogatstvo koje im niko ne moze uzeti ,a to je PAMET.

dd

pre 13 godina

Tokom pauze u bavljenju politikom radi u "Kredi agrikolu" za 250.000 evra godišnje...... kuća 425 kvadrata i deset ari placa na Senjaku u Beogradu, kupljena na kredit 2005 godine. Kredit vraćen 2007 godine od otpremnine koju mu je dodelila grupa Kredi agrikol. Kuća je koštala 685.000 evra, a otpremina je bila 999.000 evra...

--------------
Prvo otpremnina 999.000 a onda plata od 250 000 od iste kompanije . Osim toga kako može da radi u nekoj firmi ako je u vladi . Da li je gosp. Boža ikada čuo za 'conflict of interest' .