Sreda, 19.03.2008.

23:12

Vujošević: "Evropski Partizan"

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Evropski Partizan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Partizan4ever

pre 16 godina

Ovo se parama nemoze platiti :-) Puno mi je srce... Sta reci, sem:
Sampioni, hvala vam!

Mnogo, ali mnoooogooo smo jaaakiii !!!

mwaruwari

pre 16 godina

Uz svo postovanje svima ostalima, Dule je i veliki trener i veliki smaker!!! Nije on nikoga prozivao, samo je rekao da je nekom drugom bilo sudjeno, a to sto su se sitne duse prepoznale je druga stvar. I jos nesto: za razliku od vecine trenera Dule je i intelektualac, moze da kaze ko sta hoce. Samo da ga zadrzimo i posle ove sezone...

grbovicgoran

pre 16 godina

Sta reci?Najbolje je mozda rekao
Sasa Danilovic odmah posle utakmice....tesko da mogu reci ista pametnije od Duleta Vujosevica.
Duleta za premijera....
Pozdrav Iliji Bakicu za odlican komentar

Milos

pre 16 godina

Ja jos ne mou da se smirim.Partizan je napravio veliki uspeh zajedno sa njegovim najvatrenijim navijacima. Samo napred PARTIZANE GROBARI I SRBIJA su uz tebe. Pozdrav iz Nisa

Manojlo

pre 16 godina

a sa koliko razlike bi smo razvalili Pao da na klupi umesto homera imamo trenera koji se razume u svoj posao i da umesto tripka imamo polupismenog kosarkasa??? ma, bili bi sigurno favorit za osvajanje trofeja !
(weathervane, 20. mart 2008 10:00)
A koji je tvoj problem u zivotu?

JOHNY

pre 16 godina

(weathervane)

U cemu je tvoj problem?Sedi jedan,ponavljas razred.Frustriranim navijacima drugih klubova ovde nije mesto,zato paljba!Dule je vrhunski trener,a ti mozes da dubis i na trepavicama,nista ti ne vredi.Uzivaj u samom sebi,to ti je vec velika muka.

Vlada Ns

pre 16 godina

Navijam za Vosu ali sinoc kad je igrao partizan celim srcem sam bio uz njega.
Napred Partizan, napred Zvezda napred Srbija.
Pozdrav od Slaninara!

toshe trajkoski

pre 16 godina

samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan , samo beograd' bravo majstori najdobri ste nemam zborovi , vcera skokav kako malo dete, pobedili smo prvak evrope, veliki pozdrav iz makedonije, najbolji smo

Danilo

pre 16 godina

"Postoje dve vrste ljudi, oni koji cuvaju obraz i oni koji čuvaju zadnjicu. Mi smo definitivno u ovoj prvoj grupi"
haha Dule, a zadnjicu na izvolte?

profesor

pre 16 godina

Da bi covek bio smeker potrebno je sublimirati dosta osobina i kvaliteta. Dule je dobar trener ali samo dobar trener. Ne lezi mu smekersko ponasanje. Cika Dule ako vec hoces da omalovazavas zvezdu ( NASU ZVEZDU CRVENU ) onda uradi to kako treba. ...ne kaze se " mi smo postali evropska ekipa a nekom drugom je bilo sudjeno ". Kaz ese nije kom receno nego kome sudjeno. A vama je sinoc bilo sudjeno. Zato ne glumi frajera kada to nisi nego se drzi svog zanata koji na zalost nas "mi smo cigani najjaci smo najjaci" dobro radis. REALNO!!!

Domaci...

pre 16 godina

Ama ljudi ovde postoji jedan problem.
Kosarkasi i vaterpolisti, a donekle i teniseri(Ana i Novak su bili u nasem jatu) su dali domaci zadatak fudbalerima.
Jesu li oni ustanju urtaditi to bar za dvojku(ono da ne ponavljaju)?

Molim Duleta, Udovicica i Tenisere da oraganizuju kratak seminar za ove sto trce(zasad dosta neubedljivo) za bubamarom.

daca

pre 16 godina

Cestitam!!!
Bravo Partizan, bravo Dule!

Kao sto rekoh ranije: Nije on meni nesto simpatican ali njegove kvalitete kao takticar i trener pricaju za sebe. Bravo!

Ovo je veliki uspeh za srpsku kosarku! Kad je najteze tad se sport uzdigne i pokaze pravo lice Srbije!

Ali najvece bravo za publiku tj. Grobare!!! Svaka vam cast! Pravi ambasadori i kao armija navijaca ste mi napunili srce!

Imam samo jednu zamerku: Zasto to stalno prepucavanje? Dule svak cast na sve uspehe ali ti si mali covek kad u sred najvece slavlje mora da spominjes komsije... Dzaba ti sve uspehe (daj boze da ih jos mnogo ima!) kad t moras svaku priliku da koristis za spustanje... Steta. Mogao bar da spominje kako je ovo uspeh za Srbiju ili nesto i vezi Kosova ako hoce vec da komentarise nesto van teme.

sinekurista

pre 16 godina

Ovo je jedan od retkih trenutaka kada država Srbija u svojoj celosti može da bude ponosna. Svi akteri dogadjaja u Pioniru su dokaz da nismo parija. Ovo je uspeh svih boja koje poznaje dugin spektar, a ne samo crno-belih. Ipak, kao partizanovac ne mogu da se otmem utisku da je KK Partizan položio ispit zrelosti i organizacione sposobnosti. Još draže bib mi bilo da su zvezdaši i hemofarovci prošli dalje, ali ni ovo nije neuspeh. Bilo bi lepo da skupimo redove i da se ne delimo na ove i one, ali suštinski smo svi jedno. Ja sebe smatram srčanim navijačem partizna i nadam se da ćemo da budemo uvek najbolji, a drugima želim sve najbolje. Pozdrav svim GROBARIMA...

Ivan_Nish

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu,dokazali su da se srcem moze pobedjivati a ne samo budzetom i imenima!Steta je sto je bilo biti ili ne biti izmedju Duleta i Zeljka i steta je sto je jedna legenda od njih morala ispasti ali to je sport,Zeljko je ionako u kosarci pokupio gomilu trofeja!Zeljko Srbine,care...zelimo ti vise srece naredne godine,nikada necemo zaboraviti koliko si usrecio ovaj narod kada si vodio reprezentaciju i osvajao odlicja!!Dule idemo na fajnal 4!

Socialist Republic of Scouseland

pre 16 godina

Da se razumijemo, Partizan i Liverpool su mi u srcu i mrzim što moram da poredim Duška Vujoševića sa Sir Fergusonom, ali ono što on radi u futbalu to Dule radi u košarci.
Izvinjavam se komšijama koji nisu mogli da spavaju sinoć zbog galame, uz poruku:
"GALAMIĆU JOŠ!!!"

Nis

pre 16 godina

Svaka cast majstori, dali ste drugima primer kako se igra kosarka! Zelim Vam vrh evrope, mislim da mozete to da ostvarite jer imate srce veliko ko SSSR! Samo me interesuje jedno - navijaci. Kad gledam utakmice Partizana u kosarci atmosfera je sjajna, nema nikakvih gluposti, navijanje je NAJBOLJE na svetu. Pitam se samo jedno, sta se desava sa tim navijacima kada odu na fudbalsku utakmicu? Tamo su kao da nisu isti oni navijaci koji u Pioniru daju krila svojim kosarkasima. Voleo bi da vidim takvu atmosferu na svim utakmicama, pogotovo na derbiju i to obostrano.

head hunteer

pre 16 godina

a sada...da docekamo kockaste cibonashe kako treba...........onako kako treba,m.........i naravno da pruzimo ogromnu podrsku nashim momcima.....

GIGA

pre 16 godina

Dule ti si zakon!!!
Meni licno nisi simpatican(zvezdas sam), ali ovaj uspeh se granici sa osvajanjem lige sampiona. Iako sam ubedjenja da cemo dobiti TAU.
Samo uzeti u obzir grupu: Turci sa 6 ili cak 7 crnaca, Sijena sa 1 domacim igracom, o Panatenaikosu bilo bi suvisno nabrajati........
Dule zakon si!
Inace, sinocna utakmica je za mene licno bila u rangu onog finala sa Argentinom- toliko laka za gledanje.

PEDJA

pre 16 godina

DULE TI SI NAJBOLJI,TEBE CENE TEBE VOLE TVOJI GROBARU!!! On je definitivno najbolji trener kojeg smo imali. Ume da nauci ljude da igraju kosarku,cak je Vranjes poceo da daje koseve i bolje hvata lopte:)

bojan

pre 16 godina

Dule molim te ostani!!!!!!!!!!!! Sta mislite kakve ce ponude imati posle ove sezone. Samo se nadam da ce prevladati ljubav prema nasem Partizanu.

weathervane

pre 16 godina

a sa koliko razlike bi smo razvalili Pao da na klupi umesto homera imamo trenera koji se razume u svoj posao i da umesto tripka imamo polupismenog kosarkasa??? ma, bili bi sigurno favorit za osvajanje trofeja !

jordan13

pre 16 godina

Samo bi jedno da znam ! Gde li se sakrio onaj bahati i nevaspitani Gurovic, koji nudi 100.000 evra samo da igra protiv Partizana jer ga se, navodno, Partizan plasi. On, oko koga se tuku Barsa i Olimpijakos da ga dovedu za TOP 16. Zavrsi se TOP 16, ali njegove statistike nema ? Da nije neka greska ? Pa ipak je on najbolji igrac Evrope na poziciji koju igra ? Kako to do sada niko nije primetio ? I gde je on uopste ? Aaaa, u Poljskoj, pokusava da spase sezonu i osvoji prvenstvo, ali i to ce biti tesko: Turov i Anvil su nezgodni.
Prokom ima mnogo para i dovodi svake sezone mnogo dobrih igraca, ali je napravio samo jednu, ali odlucujucu gresku: doveo je Milana i od timske igre i rezultata nema nicega. F4 je samo san, TOP 8 je samo san, ma i TOP 16 je utopija. Za to treba vise od cetiri pobede.
Znate kad ce Milance da igra prtiv Partizana:
pa na Fantazy challenge (ali i za to treba znati kosarku).
Vezbaj Milance, samo vezbaj i dogodine se igra EL, pa ako budes vredan mozda ti se i ispunu zelja !!!

Vuk koji Sjedi

pre 16 godina

Obraz, a ne zadnjica-tako je, Dule! Partizan je ionako Crnogorski klub...;-) konacno su mi vratili zivce potrosene u ludim zavrsnicama cijele sezone...veliki pozdrav od grobara iz PG.

bojanc

pre 16 godina

Cestitam celoj ekipi Partizana na celu sa g. Duletom Vujosevicem na prolazu u t8, ucinili su me ponosnim i srecnim sto sam Grobar. Takodje g. Zeljku Obradovicu zelim da zahvalim na cestitkama i priznanju da je atmosfera u Pioniru nesto neponovljivo i jedinstveno u svetu. Kada tako nesto dodje od takve trenerske velicine, koja je sigurno bila i u vecim halama od Pionira, onda to stvarno ima posebnu tezinu. Srecno u nastavku EL, moj Partizane...

dushan01

pre 16 godina

Mala ispravka za autora vest. Zeljko Obradovic nije rekao da cela Evropa prica o atmosferi u Pioniru vec da "Cela Evropa prica o atmosferi koju prave NAVIJACI PARTIZANA"
Izvinjavam se redakciji i hvala na razumevanju!

Jaca

pre 16 godina

BRAVOOOO GROBARI!!!!
Ja sam navijač Zvezde, ali svaka Vam čast.
Zaista sam sinoć uživala.
Iskreno Vam želim da budete prvaci Evrope, zaslužili ste.

Boris

pre 16 godina

Dule, momci i svi iz KK Partizan - hvala Vam sto cele godine zivim u bajci!!! A KSS i uprava grada Beograda neka se STIDE. Neka i dalje stvaraju projekat evropske Zvezde, neka im i dalje klub koji nas u Evroligi predstavlja vec 6 godina sa navijacima koji su od Pionira , Beograda i Srbije napravili prepoznatljiv brend, koji je usao u najboljih 8 u Evropi strahuje da li ce moci da igra u Pioniru zbog dugovanja prema hali, da li ce imati grejanje u januaru mesecu na treningu, a sva javna preduzeca neka i dalje pumpaju budzet Zvezde... MISLITE O TOME!!! jOS JEDNOM Dule, momci HVALA VAM DO NEBA

Zvezda u srcu

pre 16 godina

svaka chast partizanu za ono shto je postigao.......
isto tako mislim da bi se srushila hala da je zvezda isto tako neshto uchinila....ne zameram grobarima ali vi ste samo bleda kopija nasheg severa!!!!

Veljko

pre 16 godina

Gde su sada oni miševi koju su konstantno pljuvali po Duletu, čovek ih je stalno demantovao novim uspesima ali oni su i dalje omaložavali njegov rad.E sada je valjda i tim bednim miševima jasno da je Dule vrhunski trener i da je stvorio evropski Partizan ne uz pomoć nekih ne sportskih stvari već uz svoj rad.

oblak

pre 16 godina

Palasio je za Kuka profesor,doktor,docent,primarijus,diplomirani inzenjer,ambasador,konzul....Kuk igra dobro protiv Ergonoma i Masinca.

duka

pre 16 godina

Pre sedam dana napisao sam:
"Ništa se neće promeniti posle 19.03.Volećemo Partizan ako izgubimo, a volećemo ga isto i ako pobedimo! Samo ćemo biti srećniji i ponosniji što je to naš Partizan, naš grad i naša Srbija!"
Pogrešio sam jedino u količini sreće i ponosa!
Momci i Dule, hvala Vam!
p.s. Nisam ušao u Pionir, ali evidentno da je onih 7.ooo odradilo lavovski posao i bez mene. Grobari, Vi niste za 10, nego za 12!

glas razuma

pre 16 godina

Šta reći?
Dule je četiri utakmice za redom pobedio Željka, a Partizan je pobedio PAO jednom i to kada je najbitnije. Klinci su položili ispit zrelosti, a stariji su pokazali zašto su u Partizanu.
Sada, još hrabrije i mudrije... i samo napred!!!!!

dejan88

pre 16 godina

Dule 007 je ne prikosnoven.Ali snimanje filma se nastavlja...Mislim da ce nas opet obradivati nas Slavni,sjajni,fantasticni...JUNAK.Pooozzzz za Duleta Vujosevica.
A naravno i za statiste bez kojih nebi mogao ovaj film da se snima i da se pise istorija ,tj.bez MOJIH GROBARA>

ilija bakic

pre 16 godina

Ocekujem izvinjenje Dusku Vujosevicu od onih navijaca koji su ga prozivali i za najvece gluposti i lazi, poput one da forsira crnogorce i kako radi protiv interesa srpske kosarke.
Ocekujem izvinjenje Republike Srbije KK Partizan zbog finansijske blokade, jer je srpska "Fica" usla medju osam najboljih u Evropi, bez pomoci Srbije i grada Beograda.
Ocekujem da prestane prozivanje Urosa Tripkovica!
Od njega ocekujem da ce sam eliminisati Taukeramiku, a iako to ne uradi bez vredjanja i zamerki!
Cestitke igracima, navijacima, rukovodstvu i strucnom stabu!
Kad bi srpski ministri bili posveceni poslu kao Dule Vujosevic, Srbija bi odavno bila punopravni clan EU i ekonomska velesila!
Ilija Bakic!

Vaj Nime

pre 16 godina

Sto niko nije pitao Zeljka sta mu je rekao asistent kad je onoliko poludeo .. Malo je falilo da ga zabode u sred hale .. )) Zeljko care. Znam da nije lepo ispasti iz EL ali od ovakvog Partizana pred ovakvom publikom nije ni realno da se vadite .. Dule majstore!! Ceo dan citam tvoje izjave iz novina gde si bar 50 puta ponovio da je sve zasluga tvojih momaka i njihovog rada tokom sezone. Svaka cast na tome a ja bih dodao da su to zaista TVOJI momci i da se iz aviona vidi da se i oni sa tim slazu u potpunosti. E to je ono sto nas cini velikima i u Evropi protiv ovih azdaja milionerskih. Znaju da si svakom do sad pomogao da bude bolji i to ti vracaju.
GROBARI !!!! Pa ovo nije vidjeno .. )
I na kraju jedna opomena! Hocemo titulu .. )) neznam vise ni koja po redu ...

Partizan forever

pre 16 godina

Dule svaka ti cast majstore,svaka ti je na mjestu,sa ovakvom atmosferom mozemo daleko,zivim u Becu,pratim svaku tekmu mog Partizana sa jednim velikim Grobarom,iz nedelje u nedelju sve vise uzivam u igri mog Partizana,presretan sam,ovo je ludilo....i jos nesto reprezentativac Makedonije u fudbalu Naumoski je vliki Grobar i gleda svaku tekmu Partizana,lud je.....OBOZAVAM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav za najbolje navijace................

Sasa Savic

pre 16 godina

Nemam komentar, puno mi je srce!
Ponosan sam sto sto navijam za Partizan! I da su izgubili isto bih rekao, samo bi vam to delovalo manje uverljivo, ali ne bi bilo manje istinito.

Djordje Stanic

pre 16 godina

Steta zbog atmosfere sto ovde u Pioniru nismo postali prvaci nego moramo da putujemo u Madrid zarad istog. Nisam upucen sta se tamo pije za proslavu titule, sampanjac ili nesto drugo?

Vuk slavija

pre 16 godina

Imam 14 meseci i vec cu se radovati tituli prvaka evrope!!! Moj tata je na to cekao 14 godina, toliko je imao 1992. He,he,he kako sam ja srecno dete!!!

Grof

pre 16 godina

Jos jednom smo dokazali da smo institucija. Divac, Rebraca i ostali velikani srpske kosarke dosli su da podrze mladi Partizan. Zbog toga cemo uvek biti iznad komsinice. Jer za nas se igra srcem i za slavu.
Zato ce nase crno belo srce kucati vecno i u pobedi i u porazu.
I JOS NESTO UMALO DA ZABORAVIM

*NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE*

Uroš Terzić

pre 16 godina

Pokazalo se da velika želja može da pobedi veliko ime.Naravno nije bila samo želja u pitanju.Veliki trener i igrači koji su postali stvarno veliki.A šta reći o navijačima koji su pokazali po ko zna koji put najveće srce medju svim navijačima.Veliko vam hvala što ste nam priuštili nezaboravno veče.Imaćemo još prilika da vas gledamo sa još većim timovima gde se nadam da ćete biti još veći.A mi ćemo vam pružiti još veću podršku.PARTIZAN SE VOLI!!!

Fmunja

pre 16 godina

„Posle utakmice nije lako naći reči. Presrećan sam. Ušli smo u osam, postali smo evropski Partizan iako je nekom drugom bilo suđeno... Mislite o tome

Zeljko Obradovic

pre 16 godina

Hvala Duletu i mom imenjaku i prezimenjaku na ovako divnoj veceri!!!Ovo je ludilo,cudo nevidjeno do sada u Evropskoj kosarci!!!Super bogati Panatanajkos,protiv budzetom super siromasnog Partizana,zivot pise romane,a ovo je bila bajka,u ovim tmurnim vremenima za Srbiju,za srpski narod u cjelini,fenomenalni kosarkasi Partizana donjeli su radost u nase napacene domove!Idemo dalje,pa kako god zavrsilo,ovo je za istoriju Srpske kosarke!Jedna konstatacija;otkad se Duda Ivkovic vratio u Srpsku Kosarka,sve je krenulo na bolje!!!Srdacne cestitke i pozdravi od Grobara iz Dojeg Lapca/Lika/!Zeljko Obradovic.

Tigara

pre 16 godina

Momci,svaka čast!!!
Svaki komentar je suvišan,puno sreće u daljem takmičenju.
Dule Vujošević je još jednom potvrdio da zna šta radi,veliki uspeh za njega,klub i srpsku košarku.SVAKA ČAST

kamikaza

pre 16 godina

"Postoje dve vrste ljudi, oni koji cuvaju obraz i oni koji čuvaju zadnjicu. Mi smo definitivno u ovoj prvoj grupi"-Dule.
Duleta treba odma proglasiti za dozivotnog trenera partizana!!!
Niko ne prodaje top8!! To nema cenu!!
Koliko kosta radovanje cele SRBIJE(a i sire...) uspehu nasih sportista??

-_-

pre 16 godina

"Nemam šta da zamerim igračima, izgubili smo od odličnog Partizana. Igrali su bolje i zasluženo idu dalje."

Ovo su rechi najtrofejnijeg trenera u Evropi...

Dule shta da ti kazhem... Hvala tebi i svim momcima ;)

Я Алекса

pre 16 godina

Господине Вујошевићу,
све пропуштено из претходне
три утакмице надокнадили сте.
И Новица тројку, и Ви пропуштену прилику у Атини,
и укупан кош количник.
Ако сам Вас икада критикова (због Вранеша) опростите ми,
али верујте ми: већ недељу дана сам био уверен да ову морамо да добијемо.
Ипак, пустио сам ученике раније кући, не бих ли на време стигао за тв пренос!
Китиле вас титуле!
Гробар до гроба!

Grof

pre 16 godina

Jos jednom smo dokazali da smo institucija. Divac, Rebraca i ostali velikani srpske kosarke dosli su da podrze mladi Partizan. Zbog toga cemo uvek biti iznad komsinice. Jer za nas se igra srcem i za slavu.
Zato ce nase crno belo srce kucati vecno i u pobedi i u porazu.
I JOS NESTO UMALO DA ZABORAVIM

*NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE*

ilija bakic

pre 16 godina

Ocekujem izvinjenje Dusku Vujosevicu od onih navijaca koji su ga prozivali i za najvece gluposti i lazi, poput one da forsira crnogorce i kako radi protiv interesa srpske kosarke.
Ocekujem izvinjenje Republike Srbije KK Partizan zbog finansijske blokade, jer je srpska "Fica" usla medju osam najboljih u Evropi, bez pomoci Srbije i grada Beograda.
Ocekujem da prestane prozivanje Urosa Tripkovica!
Od njega ocekujem da ce sam eliminisati Taukeramiku, a iako to ne uradi bez vredjanja i zamerki!
Cestitke igracima, navijacima, rukovodstvu i strucnom stabu!
Kad bi srpski ministri bili posveceni poslu kao Dule Vujosevic, Srbija bi odavno bila punopravni clan EU i ekonomska velesila!
Ilija Bakic!

Partizan forever

pre 16 godina

Dule svaka ti cast majstore,svaka ti je na mjestu,sa ovakvom atmosferom mozemo daleko,zivim u Becu,pratim svaku tekmu mog Partizana sa jednim velikim Grobarom,iz nedelje u nedelju sve vise uzivam u igri mog Partizana,presretan sam,ovo je ludilo....i jos nesto reprezentativac Makedonije u fudbalu Naumoski je vliki Grobar i gleda svaku tekmu Partizana,lud je.....OBOZAVAM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav za najbolje navijace................

Я Алекса

pre 16 godina

Господине Вујошевићу,
све пропуштено из претходне
три утакмице надокнадили сте.
И Новица тројку, и Ви пропуштену прилику у Атини,
и укупан кош количник.
Ако сам Вас икада критикова (због Вранеша) опростите ми,
али верујте ми: већ недељу дана сам био уверен да ову морамо да добијемо.
Ипак, пустио сам ученике раније кући, не бих ли на време стигао за тв пренос!
Китиле вас титуле!
Гробар до гроба!

-_-

pre 16 godina

"Nemam šta da zamerim igračima, izgubili smo od odličnog Partizana. Igrali su bolje i zasluženo idu dalje."

Ovo su rechi najtrofejnijeg trenera u Evropi...

Dule shta da ti kazhem... Hvala tebi i svim momcima ;)

kamikaza

pre 16 godina

"Postoje dve vrste ljudi, oni koji cuvaju obraz i oni koji čuvaju zadnjicu. Mi smo definitivno u ovoj prvoj grupi"-Dule.
Duleta treba odma proglasiti za dozivotnog trenera partizana!!!
Niko ne prodaje top8!! To nema cenu!!
Koliko kosta radovanje cele SRBIJE(a i sire...) uspehu nasih sportista??

Vuk slavija

pre 16 godina

Imam 14 meseci i vec cu se radovati tituli prvaka evrope!!! Moj tata je na to cekao 14 godina, toliko je imao 1992. He,he,he kako sam ja srecno dete!!!

Vaj Nime

pre 16 godina

Sto niko nije pitao Zeljka sta mu je rekao asistent kad je onoliko poludeo .. Malo je falilo da ga zabode u sred hale .. )) Zeljko care. Znam da nije lepo ispasti iz EL ali od ovakvog Partizana pred ovakvom publikom nije ni realno da se vadite .. Dule majstore!! Ceo dan citam tvoje izjave iz novina gde si bar 50 puta ponovio da je sve zasluga tvojih momaka i njihovog rada tokom sezone. Svaka cast na tome a ja bih dodao da su to zaista TVOJI momci i da se iz aviona vidi da se i oni sa tim slazu u potpunosti. E to je ono sto nas cini velikima i u Evropi protiv ovih azdaja milionerskih. Znaju da si svakom do sad pomogao da bude bolji i to ti vracaju.
GROBARI !!!! Pa ovo nije vidjeno .. )
I na kraju jedna opomena! Hocemo titulu .. )) neznam vise ni koja po redu ...

Tigara

pre 16 godina

Momci,svaka čast!!!
Svaki komentar je suvišan,puno sreće u daljem takmičenju.
Dule Vujošević je još jednom potvrdio da zna šta radi,veliki uspeh za njega,klub i srpsku košarku.SVAKA ČAST

Fmunja

pre 16 godina

„Posle utakmice nije lako naći reči. Presrećan sam. Ušli smo u osam, postali smo evropski Partizan iako je nekom drugom bilo suđeno... Mislite o tome

oblak

pre 16 godina

Palasio je za Kuka profesor,doktor,docent,primarijus,diplomirani inzenjer,ambasador,konzul....Kuk igra dobro protiv Ergonoma i Masinca.

dushan01

pre 16 godina

Mala ispravka za autora vest. Zeljko Obradovic nije rekao da cela Evropa prica o atmosferi u Pioniru vec da "Cela Evropa prica o atmosferi koju prave NAVIJACI PARTIZANA"
Izvinjavam se redakciji i hvala na razumevanju!

Sasa Savic

pre 16 godina

Nemam komentar, puno mi je srce!
Ponosan sam sto sto navijam za Partizan! I da su izgubili isto bih rekao, samo bi vam to delovalo manje uverljivo, ali ne bi bilo manje istinito.

Zeljko Obradovic

pre 16 godina

Hvala Duletu i mom imenjaku i prezimenjaku na ovako divnoj veceri!!!Ovo je ludilo,cudo nevidjeno do sada u Evropskoj kosarci!!!Super bogati Panatanajkos,protiv budzetom super siromasnog Partizana,zivot pise romane,a ovo je bila bajka,u ovim tmurnim vremenima za Srbiju,za srpski narod u cjelini,fenomenalni kosarkasi Partizana donjeli su radost u nase napacene domove!Idemo dalje,pa kako god zavrsilo,ovo je za istoriju Srpske kosarke!Jedna konstatacija;otkad se Duda Ivkovic vratio u Srpsku Kosarka,sve je krenulo na bolje!!!Srdacne cestitke i pozdravi od Grobara iz Dojeg Lapca/Lika/!Zeljko Obradovic.

Boris

pre 16 godina

Dule, momci i svi iz KK Partizan - hvala Vam sto cele godine zivim u bajci!!! A KSS i uprava grada Beograda neka se STIDE. Neka i dalje stvaraju projekat evropske Zvezde, neka im i dalje klub koji nas u Evroligi predstavlja vec 6 godina sa navijacima koji su od Pionira , Beograda i Srbije napravili prepoznatljiv brend, koji je usao u najboljih 8 u Evropi strahuje da li ce moci da igra u Pioniru zbog dugovanja prema hali, da li ce imati grejanje u januaru mesecu na treningu, a sva javna preduzeca neka i dalje pumpaju budzet Zvezde... MISLITE O TOME!!! jOS JEDNOM Dule, momci HVALA VAM DO NEBA

Djordje Stanic

pre 16 godina

Steta zbog atmosfere sto ovde u Pioniru nismo postali prvaci nego moramo da putujemo u Madrid zarad istog. Nisam upucen sta se tamo pije za proslavu titule, sampanjac ili nesto drugo?

duka

pre 16 godina

Pre sedam dana napisao sam:
"Ništa se neće promeniti posle 19.03.Volećemo Partizan ako izgubimo, a volećemo ga isto i ako pobedimo! Samo ćemo biti srećniji i ponosniji što je to naš Partizan, naš grad i naša Srbija!"
Pogrešio sam jedino u količini sreće i ponosa!
Momci i Dule, hvala Vam!
p.s. Nisam ušao u Pionir, ali evidentno da je onih 7.ooo odradilo lavovski posao i bez mene. Grobari, Vi niste za 10, nego za 12!

jordan13

pre 16 godina

Samo bi jedno da znam ! Gde li se sakrio onaj bahati i nevaspitani Gurovic, koji nudi 100.000 evra samo da igra protiv Partizana jer ga se, navodno, Partizan plasi. On, oko koga se tuku Barsa i Olimpijakos da ga dovedu za TOP 16. Zavrsi se TOP 16, ali njegove statistike nema ? Da nije neka greska ? Pa ipak je on najbolji igrac Evrope na poziciji koju igra ? Kako to do sada niko nije primetio ? I gde je on uopste ? Aaaa, u Poljskoj, pokusava da spase sezonu i osvoji prvenstvo, ali i to ce biti tesko: Turov i Anvil su nezgodni.
Prokom ima mnogo para i dovodi svake sezone mnogo dobrih igraca, ali je napravio samo jednu, ali odlucujucu gresku: doveo je Milana i od timske igre i rezultata nema nicega. F4 je samo san, TOP 8 je samo san, ma i TOP 16 je utopija. Za to treba vise od cetiri pobede.
Znate kad ce Milance da igra prtiv Partizana:
pa na Fantazy challenge (ali i za to treba znati kosarku).
Vezbaj Milance, samo vezbaj i dogodine se igra EL, pa ako budes vredan mozda ti se i ispunu zelja !!!

glas razuma

pre 16 godina

Šta reći?
Dule je četiri utakmice za redom pobedio Željka, a Partizan je pobedio PAO jednom i to kada je najbitnije. Klinci su položili ispit zrelosti, a stariji su pokazali zašto su u Partizanu.
Sada, još hrabrije i mudrije... i samo napred!!!!!

Jaca

pre 16 godina

BRAVOOOO GROBARI!!!!
Ja sam navijač Zvezde, ali svaka Vam čast.
Zaista sam sinoć uživala.
Iskreno Vam želim da budete prvaci Evrope, zaslužili ste.

mwaruwari

pre 16 godina

Uz svo postovanje svima ostalima, Dule je i veliki trener i veliki smaker!!! Nije on nikoga prozivao, samo je rekao da je nekom drugom bilo sudjeno, a to sto su se sitne duse prepoznale je druga stvar. I jos nesto: za razliku od vecine trenera Dule je i intelektualac, moze da kaze ko sta hoce. Samo da ga zadrzimo i posle ove sezone...

dejan88

pre 16 godina

Dule 007 je ne prikosnoven.Ali snimanje filma se nastavlja...Mislim da ce nas opet obradivati nas Slavni,sjajni,fantasticni...JUNAK.Pooozzzz za Duleta Vujosevica.
A naravno i za statiste bez kojih nebi mogao ovaj film da se snima i da se pise istorija ,tj.bez MOJIH GROBARA>

Socialist Republic of Scouseland

pre 16 godina

Da se razumijemo, Partizan i Liverpool su mi u srcu i mrzim što moram da poredim Duška Vujoševića sa Sir Fergusonom, ali ono što on radi u futbalu to Dule radi u košarci.
Izvinjavam se komšijama koji nisu mogli da spavaju sinoć zbog galame, uz poruku:
"GALAMIĆU JOŠ!!!"

Manojlo

pre 16 godina

a sa koliko razlike bi smo razvalili Pao da na klupi umesto homera imamo trenera koji se razume u svoj posao i da umesto tripka imamo polupismenog kosarkasa??? ma, bili bi sigurno favorit za osvajanje trofeja !
(weathervane, 20. mart 2008 10:00)
A koji je tvoj problem u zivotu?

Uroš Terzić

pre 16 godina

Pokazalo se da velika želja može da pobedi veliko ime.Naravno nije bila samo želja u pitanju.Veliki trener i igrači koji su postali stvarno veliki.A šta reći o navijačima koji su pokazali po ko zna koji put najveće srce medju svim navijačima.Veliko vam hvala što ste nam priuštili nezaboravno veče.Imaćemo još prilika da vas gledamo sa još većim timovima gde se nadam da ćete biti još veći.A mi ćemo vam pružiti još veću podršku.PARTIZAN SE VOLI!!!

Vlada Ns

pre 16 godina

Navijam za Vosu ali sinoc kad je igrao partizan celim srcem sam bio uz njega.
Napred Partizan, napred Zvezda napred Srbija.
Pozdrav od Slaninara!

PEDJA

pre 16 godina

DULE TI SI NAJBOLJI,TEBE CENE TEBE VOLE TVOJI GROBARU!!! On je definitivno najbolji trener kojeg smo imali. Ume da nauci ljude da igraju kosarku,cak je Vranjes poceo da daje koseve i bolje hvata lopte:)

JOHNY

pre 16 godina

(weathervane)

U cemu je tvoj problem?Sedi jedan,ponavljas razred.Frustriranim navijacima drugih klubova ovde nije mesto,zato paljba!Dule je vrhunski trener,a ti mozes da dubis i na trepavicama,nista ti ne vredi.Uzivaj u samom sebi,to ti je vec velika muka.

Veljko

pre 16 godina

Gde su sada oni miševi koju su konstantno pljuvali po Duletu, čovek ih je stalno demantovao novim uspesima ali oni su i dalje omaložavali njegov rad.E sada je valjda i tim bednim miševima jasno da je Dule vrhunski trener i da je stvorio evropski Partizan ne uz pomoć nekih ne sportskih stvari već uz svoj rad.

head hunteer

pre 16 godina

a sada...da docekamo kockaste cibonashe kako treba...........onako kako treba,m.........i naravno da pruzimo ogromnu podrsku nashim momcima.....

bojan

pre 16 godina

Dule molim te ostani!!!!!!!!!!!! Sta mislite kakve ce ponude imati posle ove sezone. Samo se nadam da ce prevladati ljubav prema nasem Partizanu.

Domaci...

pre 16 godina

Ama ljudi ovde postoji jedan problem.
Kosarkasi i vaterpolisti, a donekle i teniseri(Ana i Novak su bili u nasem jatu) su dali domaci zadatak fudbalerima.
Jesu li oni ustanju urtaditi to bar za dvojku(ono da ne ponavljaju)?

Molim Duleta, Udovicica i Tenisere da oraganizuju kratak seminar za ove sto trce(zasad dosta neubedljivo) za bubamarom.

grbovicgoran

pre 16 godina

Sta reci?Najbolje je mozda rekao
Sasa Danilovic odmah posle utakmice....tesko da mogu reci ista pametnije od Duleta Vujosevica.
Duleta za premijera....
Pozdrav Iliji Bakicu za odlican komentar

Vuk koji Sjedi

pre 16 godina

Obraz, a ne zadnjica-tako je, Dule! Partizan je ionako Crnogorski klub...;-) konacno su mi vratili zivce potrosene u ludim zavrsnicama cijele sezone...veliki pozdrav od grobara iz PG.

GIGA

pre 16 godina

Dule ti si zakon!!!
Meni licno nisi simpatican(zvezdas sam), ali ovaj uspeh se granici sa osvajanjem lige sampiona. Iako sam ubedjenja da cemo dobiti TAU.
Samo uzeti u obzir grupu: Turci sa 6 ili cak 7 crnaca, Sijena sa 1 domacim igracom, o Panatenaikosu bilo bi suvisno nabrajati........
Dule zakon si!
Inace, sinocna utakmica je za mene licno bila u rangu onog finala sa Argentinom- toliko laka za gledanje.

Zvezda u srcu

pre 16 godina

svaka chast partizanu za ono shto je postigao.......
isto tako mislim da bi se srushila hala da je zvezda isto tako neshto uchinila....ne zameram grobarima ali vi ste samo bleda kopija nasheg severa!!!!

bojanc

pre 16 godina

Cestitam celoj ekipi Partizana na celu sa g. Duletom Vujosevicem na prolazu u t8, ucinili su me ponosnim i srecnim sto sam Grobar. Takodje g. Zeljku Obradovicu zelim da zahvalim na cestitkama i priznanju da je atmosfera u Pioniru nesto neponovljivo i jedinstveno u svetu. Kada tako nesto dodje od takve trenerske velicine, koja je sigurno bila i u vecim halama od Pionira, onda to stvarno ima posebnu tezinu. Srecno u nastavku EL, moj Partizane...

sinekurista

pre 16 godina

Ovo je jedan od retkih trenutaka kada država Srbija u svojoj celosti može da bude ponosna. Svi akteri dogadjaja u Pioniru su dokaz da nismo parija. Ovo je uspeh svih boja koje poznaje dugin spektar, a ne samo crno-belih. Ipak, kao partizanovac ne mogu da se otmem utisku da je KK Partizan položio ispit zrelosti i organizacione sposobnosti. Još draže bib mi bilo da su zvezdaši i hemofarovci prošli dalje, ali ni ovo nije neuspeh. Bilo bi lepo da skupimo redove i da se ne delimo na ove i one, ali suštinski smo svi jedno. Ja sebe smatram srčanim navijačem partizna i nadam se da ćemo da budemo uvek najbolji, a drugima želim sve najbolje. Pozdrav svim GROBARIMA...

Ivan_Nish

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu,dokazali su da se srcem moze pobedjivati a ne samo budzetom i imenima!Steta je sto je bilo biti ili ne biti izmedju Duleta i Zeljka i steta je sto je jedna legenda od njih morala ispasti ali to je sport,Zeljko je ionako u kosarci pokupio gomilu trofeja!Zeljko Srbine,care...zelimo ti vise srece naredne godine,nikada necemo zaboraviti koliko si usrecio ovaj narod kada si vodio reprezentaciju i osvajao odlicja!!Dule idemo na fajnal 4!

Milos

pre 16 godina

Ja jos ne mou da se smirim.Partizan je napravio veliki uspeh zajedno sa njegovim najvatrenijim navijacima. Samo napred PARTIZANE GROBARI I SRBIJA su uz tebe. Pozdrav iz Nisa

toshe trajkoski

pre 16 godina

samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan , samo beograd' bravo majstori najdobri ste nemam zborovi , vcera skokav kako malo dete, pobedili smo prvak evrope, veliki pozdrav iz makedonije, najbolji smo

Danilo

pre 16 godina

"Postoje dve vrste ljudi, oni koji cuvaju obraz i oni koji čuvaju zadnjicu. Mi smo definitivno u ovoj prvoj grupi"
haha Dule, a zadnjicu na izvolte?

Partizan4ever

pre 16 godina

Ovo se parama nemoze platiti :-) Puno mi je srce... Sta reci, sem:
Sampioni, hvala vam!

Mnogo, ali mnoooogooo smo jaaakiii !!!

Nis

pre 16 godina

Svaka cast majstori, dali ste drugima primer kako se igra kosarka! Zelim Vam vrh evrope, mislim da mozete to da ostvarite jer imate srce veliko ko SSSR! Samo me interesuje jedno - navijaci. Kad gledam utakmice Partizana u kosarci atmosfera je sjajna, nema nikakvih gluposti, navijanje je NAJBOLJE na svetu. Pitam se samo jedno, sta se desava sa tim navijacima kada odu na fudbalsku utakmicu? Tamo su kao da nisu isti oni navijaci koji u Pioniru daju krila svojim kosarkasima. Voleo bi da vidim takvu atmosferu na svim utakmicama, pogotovo na derbiju i to obostrano.

profesor

pre 16 godina

Da bi covek bio smeker potrebno je sublimirati dosta osobina i kvaliteta. Dule je dobar trener ali samo dobar trener. Ne lezi mu smekersko ponasanje. Cika Dule ako vec hoces da omalovazavas zvezdu ( NASU ZVEZDU CRVENU ) onda uradi to kako treba. ...ne kaze se " mi smo postali evropska ekipa a nekom drugom je bilo sudjeno ". Kaz ese nije kom receno nego kome sudjeno. A vama je sinoc bilo sudjeno. Zato ne glumi frajera kada to nisi nego se drzi svog zanata koji na zalost nas "mi smo cigani najjaci smo najjaci" dobro radis. REALNO!!!

daca

pre 16 godina

Cestitam!!!
Bravo Partizan, bravo Dule!

Kao sto rekoh ranije: Nije on meni nesto simpatican ali njegove kvalitete kao takticar i trener pricaju za sebe. Bravo!

Ovo je veliki uspeh za srpsku kosarku! Kad je najteze tad se sport uzdigne i pokaze pravo lice Srbije!

Ali najvece bravo za publiku tj. Grobare!!! Svaka vam cast! Pravi ambasadori i kao armija navijaca ste mi napunili srce!

Imam samo jednu zamerku: Zasto to stalno prepucavanje? Dule svak cast na sve uspehe ali ti si mali covek kad u sred najvece slavlje mora da spominjes komsije... Dzaba ti sve uspehe (daj boze da ih jos mnogo ima!) kad t moras svaku priliku da koristis za spustanje... Steta. Mogao bar da spominje kako je ovo uspeh za Srbiju ili nesto i vezi Kosova ako hoce vec da komentarise nesto van teme.

weathervane

pre 16 godina

a sa koliko razlike bi smo razvalili Pao da na klupi umesto homera imamo trenera koji se razume u svoj posao i da umesto tripka imamo polupismenog kosarkasa??? ma, bili bi sigurno favorit za osvajanje trofeja !

weathervane

pre 16 godina

a sa koliko razlike bi smo razvalili Pao da na klupi umesto homera imamo trenera koji se razume u svoj posao i da umesto tripka imamo polupismenog kosarkasa??? ma, bili bi sigurno favorit za osvajanje trofeja !

Zvezda u srcu

pre 16 godina

svaka chast partizanu za ono shto je postigao.......
isto tako mislim da bi se srushila hala da je zvezda isto tako neshto uchinila....ne zameram grobarima ali vi ste samo bleda kopija nasheg severa!!!!

profesor

pre 16 godina

Da bi covek bio smeker potrebno je sublimirati dosta osobina i kvaliteta. Dule je dobar trener ali samo dobar trener. Ne lezi mu smekersko ponasanje. Cika Dule ako vec hoces da omalovazavas zvezdu ( NASU ZVEZDU CRVENU ) onda uradi to kako treba. ...ne kaze se " mi smo postali evropska ekipa a nekom drugom je bilo sudjeno ". Kaz ese nije kom receno nego kome sudjeno. A vama je sinoc bilo sudjeno. Zato ne glumi frajera kada to nisi nego se drzi svog zanata koji na zalost nas "mi smo cigani najjaci smo najjaci" dobro radis. REALNO!!!

daca

pre 16 godina

Cestitam!!!
Bravo Partizan, bravo Dule!

Kao sto rekoh ranije: Nije on meni nesto simpatican ali njegove kvalitete kao takticar i trener pricaju za sebe. Bravo!

Ovo je veliki uspeh za srpsku kosarku! Kad je najteze tad se sport uzdigne i pokaze pravo lice Srbije!

Ali najvece bravo za publiku tj. Grobare!!! Svaka vam cast! Pravi ambasadori i kao armija navijaca ste mi napunili srce!

Imam samo jednu zamerku: Zasto to stalno prepucavanje? Dule svak cast na sve uspehe ali ti si mali covek kad u sred najvece slavlje mora da spominjes komsije... Dzaba ti sve uspehe (daj boze da ih jos mnogo ima!) kad t moras svaku priliku da koristis za spustanje... Steta. Mogao bar da spominje kako je ovo uspeh za Srbiju ili nesto i vezi Kosova ako hoce vec da komentarise nesto van teme.

Grof

pre 16 godina

Jos jednom smo dokazali da smo institucija. Divac, Rebraca i ostali velikani srpske kosarke dosli su da podrze mladi Partizan. Zbog toga cemo uvek biti iznad komsinice. Jer za nas se igra srcem i za slavu.
Zato ce nase crno belo srce kucati vecno i u pobedi i u porazu.
I JOS NESTO UMALO DA ZABORAVIM

*NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE*

Partizan forever

pre 16 godina

Dule svaka ti cast majstore,svaka ti je na mjestu,sa ovakvom atmosferom mozemo daleko,zivim u Becu,pratim svaku tekmu mog Partizana sa jednim velikim Grobarom,iz nedelje u nedelju sve vise uzivam u igri mog Partizana,presretan sam,ovo je ludilo....i jos nesto reprezentativac Makedonije u fudbalu Naumoski je vliki Grobar i gleda svaku tekmu Partizana,lud je.....OBOZAVAM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav za najbolje navijace................

Fmunja

pre 16 godina

„Posle utakmice nije lako naći reči. Presrećan sam. Ušli smo u osam, postali smo evropski Partizan iako je nekom drugom bilo suđeno... Mislite o tome

Jaca

pre 16 godina

BRAVOOOO GROBARI!!!!
Ja sam navijač Zvezde, ali svaka Vam čast.
Zaista sam sinoć uživala.
Iskreno Vam želim da budete prvaci Evrope, zaslužili ste.

Vuk koji Sjedi

pre 16 godina

Obraz, a ne zadnjica-tako je, Dule! Partizan je ionako Crnogorski klub...;-) konacno su mi vratili zivce potrosene u ludim zavrsnicama cijele sezone...veliki pozdrav od grobara iz PG.

Manojlo

pre 16 godina

a sa koliko razlike bi smo razvalili Pao da na klupi umesto homera imamo trenera koji se razume u svoj posao i da umesto tripka imamo polupismenog kosarkasa??? ma, bili bi sigurno favorit za osvajanje trofeja !
(weathervane, 20. mart 2008 10:00)
A koji je tvoj problem u zivotu?

Vaj Nime

pre 16 godina

Sto niko nije pitao Zeljka sta mu je rekao asistent kad je onoliko poludeo .. Malo je falilo da ga zabode u sred hale .. )) Zeljko care. Znam da nije lepo ispasti iz EL ali od ovakvog Partizana pred ovakvom publikom nije ni realno da se vadite .. Dule majstore!! Ceo dan citam tvoje izjave iz novina gde si bar 50 puta ponovio da je sve zasluga tvojih momaka i njihovog rada tokom sezone. Svaka cast na tome a ja bih dodao da su to zaista TVOJI momci i da se iz aviona vidi da se i oni sa tim slazu u potpunosti. E to je ono sto nas cini velikima i u Evropi protiv ovih azdaja milionerskih. Znaju da si svakom do sad pomogao da bude bolji i to ti vracaju.
GROBARI !!!! Pa ovo nije vidjeno .. )
I na kraju jedna opomena! Hocemo titulu .. )) neznam vise ni koja po redu ...

-_-

pre 16 godina

"Nemam šta da zamerim igračima, izgubili smo od odličnog Partizana. Igrali su bolje i zasluženo idu dalje."

Ovo su rechi najtrofejnijeg trenera u Evropi...

Dule shta da ti kazhem... Hvala tebi i svim momcima ;)

Sasa Savic

pre 16 godina

Nemam komentar, puno mi je srce!
Ponosan sam sto sto navijam za Partizan! I da su izgubili isto bih rekao, samo bi vam to delovalo manje uverljivo, ali ne bi bilo manje istinito.

Zeljko Obradovic

pre 16 godina

Hvala Duletu i mom imenjaku i prezimenjaku na ovako divnoj veceri!!!Ovo je ludilo,cudo nevidjeno do sada u Evropskoj kosarci!!!Super bogati Panatanajkos,protiv budzetom super siromasnog Partizana,zivot pise romane,a ovo je bila bajka,u ovim tmurnim vremenima za Srbiju,za srpski narod u cjelini,fenomenalni kosarkasi Partizana donjeli su radost u nase napacene domove!Idemo dalje,pa kako god zavrsilo,ovo je za istoriju Srpske kosarke!Jedna konstatacija;otkad se Duda Ivkovic vratio u Srpsku Kosarka,sve je krenulo na bolje!!!Srdacne cestitke i pozdravi od Grobara iz Dojeg Lapca/Lika/!Zeljko Obradovic.

Я Алекса

pre 16 godina

Господине Вујошевићу,
све пропуштено из претходне
три утакмице надокнадили сте.
И Новица тројку, и Ви пропуштену прилику у Атини,
и укупан кош количник.
Ако сам Вас икада критикова (због Вранеша) опростите ми,
али верујте ми: већ недељу дана сам био уверен да ову морамо да добијемо.
Ипак, пустио сам ученике раније кући, не бих ли на време стигао за тв пренос!
Китиле вас титуле!
Гробар до гроба!

kamikaza

pre 16 godina

"Postoje dve vrste ljudi, oni koji cuvaju obraz i oni koji čuvaju zadnjicu. Mi smo definitivno u ovoj prvoj grupi"-Dule.
Duleta treba odma proglasiti za dozivotnog trenera partizana!!!
Niko ne prodaje top8!! To nema cenu!!
Koliko kosta radovanje cele SRBIJE(a i sire...) uspehu nasih sportista??

ilija bakic

pre 16 godina

Ocekujem izvinjenje Dusku Vujosevicu od onih navijaca koji su ga prozivali i za najvece gluposti i lazi, poput one da forsira crnogorce i kako radi protiv interesa srpske kosarke.
Ocekujem izvinjenje Republike Srbije KK Partizan zbog finansijske blokade, jer je srpska "Fica" usla medju osam najboljih u Evropi, bez pomoci Srbije i grada Beograda.
Ocekujem da prestane prozivanje Urosa Tripkovica!
Od njega ocekujem da ce sam eliminisati Taukeramiku, a iako to ne uradi bez vredjanja i zamerki!
Cestitke igracima, navijacima, rukovodstvu i strucnom stabu!
Kad bi srpski ministri bili posveceni poslu kao Dule Vujosevic, Srbija bi odavno bila punopravni clan EU i ekonomska velesila!
Ilija Bakic!

Danilo

pre 16 godina

"Postoje dve vrste ljudi, oni koji cuvaju obraz i oni koji čuvaju zadnjicu. Mi smo definitivno u ovoj prvoj grupi"
haha Dule, a zadnjicu na izvolte?

Djordje Stanic

pre 16 godina

Steta zbog atmosfere sto ovde u Pioniru nismo postali prvaci nego moramo da putujemo u Madrid zarad istog. Nisam upucen sta se tamo pije za proslavu titule, sampanjac ili nesto drugo?

Vuk slavija

pre 16 godina

Imam 14 meseci i vec cu se radovati tituli prvaka evrope!!! Moj tata je na to cekao 14 godina, toliko je imao 1992. He,he,he kako sam ja srecno dete!!!

glas razuma

pre 16 godina

Šta reći?
Dule je četiri utakmice za redom pobedio Željka, a Partizan je pobedio PAO jednom i to kada je najbitnije. Klinci su položili ispit zrelosti, a stariji su pokazali zašto su u Partizanu.
Sada, još hrabrije i mudrije... i samo napred!!!!!

head hunteer

pre 16 godina

a sada...da docekamo kockaste cibonashe kako treba...........onako kako treba,m.........i naravno da pruzimo ogromnu podrsku nashim momcima.....

jordan13

pre 16 godina

Samo bi jedno da znam ! Gde li se sakrio onaj bahati i nevaspitani Gurovic, koji nudi 100.000 evra samo da igra protiv Partizana jer ga se, navodno, Partizan plasi. On, oko koga se tuku Barsa i Olimpijakos da ga dovedu za TOP 16. Zavrsi se TOP 16, ali njegove statistike nema ? Da nije neka greska ? Pa ipak je on najbolji igrac Evrope na poziciji koju igra ? Kako to do sada niko nije primetio ? I gde je on uopste ? Aaaa, u Poljskoj, pokusava da spase sezonu i osvoji prvenstvo, ali i to ce biti tesko: Turov i Anvil su nezgodni.
Prokom ima mnogo para i dovodi svake sezone mnogo dobrih igraca, ali je napravio samo jednu, ali odlucujucu gresku: doveo je Milana i od timske igre i rezultata nema nicega. F4 je samo san, TOP 8 je samo san, ma i TOP 16 je utopija. Za to treba vise od cetiri pobede.
Znate kad ce Milance da igra prtiv Partizana:
pa na Fantazy challenge (ali i za to treba znati kosarku).
Vezbaj Milance, samo vezbaj i dogodine se igra EL, pa ako budes vredan mozda ti se i ispunu zelja !!!

Vlada Ns

pre 16 godina

Navijam za Vosu ali sinoc kad je igrao partizan celim srcem sam bio uz njega.
Napred Partizan, napred Zvezda napred Srbija.
Pozdrav od Slaninara!

Domaci...

pre 16 godina

Ama ljudi ovde postoji jedan problem.
Kosarkasi i vaterpolisti, a donekle i teniseri(Ana i Novak su bili u nasem jatu) su dali domaci zadatak fudbalerima.
Jesu li oni ustanju urtaditi to bar za dvojku(ono da ne ponavljaju)?

Molim Duleta, Udovicica i Tenisere da oraganizuju kratak seminar za ove sto trce(zasad dosta neubedljivo) za bubamarom.

Tigara

pre 16 godina

Momci,svaka čast!!!
Svaki komentar je suvišan,puno sreće u daljem takmičenju.
Dule Vujošević je još jednom potvrdio da zna šta radi,veliki uspeh za njega,klub i srpsku košarku.SVAKA ČAST

Uroš Terzić

pre 16 godina

Pokazalo se da velika želja može da pobedi veliko ime.Naravno nije bila samo želja u pitanju.Veliki trener i igrači koji su postali stvarno veliki.A šta reći o navijačima koji su pokazali po ko zna koji put najveće srce medju svim navijačima.Veliko vam hvala što ste nam priuštili nezaboravno veče.Imaćemo još prilika da vas gledamo sa još većim timovima gde se nadam da ćete biti još veći.A mi ćemo vam pružiti još veću podršku.PARTIZAN SE VOLI!!!

dejan88

pre 16 godina

Dule 007 je ne prikosnoven.Ali snimanje filma se nastavlja...Mislim da ce nas opet obradivati nas Slavni,sjajni,fantasticni...JUNAK.Pooozzzz za Duleta Vujosevica.
A naravno i za statiste bez kojih nebi mogao ovaj film da se snima i da se pise istorija ,tj.bez MOJIH GROBARA>

duka

pre 16 godina

Pre sedam dana napisao sam:
"Ništa se neće promeniti posle 19.03.Volećemo Partizan ako izgubimo, a volećemo ga isto i ako pobedimo! Samo ćemo biti srećniji i ponosniji što je to naš Partizan, naš grad i naša Srbija!"
Pogrešio sam jedino u količini sreće i ponosa!
Momci i Dule, hvala Vam!
p.s. Nisam ušao u Pionir, ali evidentno da je onih 7.ooo odradilo lavovski posao i bez mene. Grobari, Vi niste za 10, nego za 12!

Boris

pre 16 godina

Dule, momci i svi iz KK Partizan - hvala Vam sto cele godine zivim u bajci!!! A KSS i uprava grada Beograda neka se STIDE. Neka i dalje stvaraju projekat evropske Zvezde, neka im i dalje klub koji nas u Evroligi predstavlja vec 6 godina sa navijacima koji su od Pionira , Beograda i Srbije napravili prepoznatljiv brend, koji je usao u najboljih 8 u Evropi strahuje da li ce moci da igra u Pioniru zbog dugovanja prema hali, da li ce imati grejanje u januaru mesecu na treningu, a sva javna preduzeca neka i dalje pumpaju budzet Zvezde... MISLITE O TOME!!! jOS JEDNOM Dule, momci HVALA VAM DO NEBA

Veljko

pre 16 godina

Gde su sada oni miševi koju su konstantno pljuvali po Duletu, čovek ih je stalno demantovao novim uspesima ali oni su i dalje omaložavali njegov rad.E sada je valjda i tim bednim miševima jasno da je Dule vrhunski trener i da je stvorio evropski Partizan ne uz pomoć nekih ne sportskih stvari već uz svoj rad.

oblak

pre 16 godina

Palasio je za Kuka profesor,doktor,docent,primarijus,diplomirani inzenjer,ambasador,konzul....Kuk igra dobro protiv Ergonoma i Masinca.

dushan01

pre 16 godina

Mala ispravka za autora vest. Zeljko Obradovic nije rekao da cela Evropa prica o atmosferi u Pioniru vec da "Cela Evropa prica o atmosferi koju prave NAVIJACI PARTIZANA"
Izvinjavam se redakciji i hvala na razumevanju!

bojanc

pre 16 godina

Cestitam celoj ekipi Partizana na celu sa g. Duletom Vujosevicem na prolazu u t8, ucinili su me ponosnim i srecnim sto sam Grobar. Takodje g. Zeljku Obradovicu zelim da zahvalim na cestitkama i priznanju da je atmosfera u Pioniru nesto neponovljivo i jedinstveno u svetu. Kada tako nesto dodje od takve trenerske velicine, koja je sigurno bila i u vecim halama od Pionira, onda to stvarno ima posebnu tezinu. Srecno u nastavku EL, moj Partizane...

Nis

pre 16 godina

Svaka cast majstori, dali ste drugima primer kako se igra kosarka! Zelim Vam vrh evrope, mislim da mozete to da ostvarite jer imate srce veliko ko SSSR! Samo me interesuje jedno - navijaci. Kad gledam utakmice Partizana u kosarci atmosfera je sjajna, nema nikakvih gluposti, navijanje je NAJBOLJE na svetu. Pitam se samo jedno, sta se desava sa tim navijacima kada odu na fudbalsku utakmicu? Tamo su kao da nisu isti oni navijaci koji u Pioniru daju krila svojim kosarkasima. Voleo bi da vidim takvu atmosferu na svim utakmicama, pogotovo na derbiju i to obostrano.

GIGA

pre 16 godina

Dule ti si zakon!!!
Meni licno nisi simpatican(zvezdas sam), ali ovaj uspeh se granici sa osvajanjem lige sampiona. Iako sam ubedjenja da cemo dobiti TAU.
Samo uzeti u obzir grupu: Turci sa 6 ili cak 7 crnaca, Sijena sa 1 domacim igracom, o Panatenaikosu bilo bi suvisno nabrajati........
Dule zakon si!
Inace, sinocna utakmica je za mene licno bila u rangu onog finala sa Argentinom- toliko laka za gledanje.

bojan

pre 16 godina

Dule molim te ostani!!!!!!!!!!!! Sta mislite kakve ce ponude imati posle ove sezone. Samo se nadam da ce prevladati ljubav prema nasem Partizanu.

PEDJA

pre 16 godina

DULE TI SI NAJBOLJI,TEBE CENE TEBE VOLE TVOJI GROBARU!!! On je definitivno najbolji trener kojeg smo imali. Ume da nauci ljude da igraju kosarku,cak je Vranjes poceo da daje koseve i bolje hvata lopte:)

Socialist Republic of Scouseland

pre 16 godina

Da se razumijemo, Partizan i Liverpool su mi u srcu i mrzim što moram da poredim Duška Vujoševića sa Sir Fergusonom, ali ono što on radi u futbalu to Dule radi u košarci.
Izvinjavam se komšijama koji nisu mogli da spavaju sinoć zbog galame, uz poruku:
"GALAMIĆU JOŠ!!!"

Ivan_Nish

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu,dokazali su da se srcem moze pobedjivati a ne samo budzetom i imenima!Steta je sto je bilo biti ili ne biti izmedju Duleta i Zeljka i steta je sto je jedna legenda od njih morala ispasti ali to je sport,Zeljko je ionako u kosarci pokupio gomilu trofeja!Zeljko Srbine,care...zelimo ti vise srece naredne godine,nikada necemo zaboraviti koliko si usrecio ovaj narod kada si vodio reprezentaciju i osvajao odlicja!!Dule idemo na fajnal 4!

sinekurista

pre 16 godina

Ovo je jedan od retkih trenutaka kada država Srbija u svojoj celosti može da bude ponosna. Svi akteri dogadjaja u Pioniru su dokaz da nismo parija. Ovo je uspeh svih boja koje poznaje dugin spektar, a ne samo crno-belih. Ipak, kao partizanovac ne mogu da se otmem utisku da je KK Partizan položio ispit zrelosti i organizacione sposobnosti. Još draže bib mi bilo da su zvezdaši i hemofarovci prošli dalje, ali ni ovo nije neuspeh. Bilo bi lepo da skupimo redove i da se ne delimo na ove i one, ali suštinski smo svi jedno. Ja sebe smatram srčanim navijačem partizna i nadam se da ćemo da budemo uvek najbolji, a drugima želim sve najbolje. Pozdrav svim GROBARIMA...

toshe trajkoski

pre 16 godina

samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan , samo beograd' bravo majstori najdobri ste nemam zborovi , vcera skokav kako malo dete, pobedili smo prvak evrope, veliki pozdrav iz makedonije, najbolji smo

JOHNY

pre 16 godina

(weathervane)

U cemu je tvoj problem?Sedi jedan,ponavljas razred.Frustriranim navijacima drugih klubova ovde nije mesto,zato paljba!Dule je vrhunski trener,a ti mozes da dubis i na trepavicama,nista ti ne vredi.Uzivaj u samom sebi,to ti je vec velika muka.

Milos

pre 16 godina

Ja jos ne mou da se smirim.Partizan je napravio veliki uspeh zajedno sa njegovim najvatrenijim navijacima. Samo napred PARTIZANE GROBARI I SRBIJA su uz tebe. Pozdrav iz Nisa

grbovicgoran

pre 16 godina

Sta reci?Najbolje je mozda rekao
Sasa Danilovic odmah posle utakmice....tesko da mogu reci ista pametnije od Duleta Vujosevica.
Duleta za premijera....
Pozdrav Iliji Bakicu za odlican komentar

mwaruwari

pre 16 godina

Uz svo postovanje svima ostalima, Dule je i veliki trener i veliki smaker!!! Nije on nikoga prozivao, samo je rekao da je nekom drugom bilo sudjeno, a to sto su se sitne duse prepoznale je druga stvar. I jos nesto: za razliku od vecine trenera Dule je i intelektualac, moze da kaze ko sta hoce. Samo da ga zadrzimo i posle ove sezone...

Partizan4ever

pre 16 godina

Ovo se parama nemoze platiti :-) Puno mi je srce... Sta reci, sem:
Sampioni, hvala vam!

Mnogo, ali mnoooogooo smo jaaakiii !!!