Ponedeljak, 18.02.2008.

15:36

SPS: Zabraniti one što priznaju

Predsednik SPS kaže da je ta stranka za zabranu političkih stranaka i nevladinih organizacija koje prihvate nezavisnost Kosova.

Izvor: Beta

SPS: Zabraniti one što priznaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 16 godina

Posto sam se uvek zalagao za princip ''osveta a ne revanšizam'', zabranićemo sve koje misle drugačije čim zabranimo SPS, JUL, NKPJ, SRS, Palmu plus, Most, Fokus radio, Košavu, Peconija, Miškovića, porodicu Milošević, Kurir, Pravdu, Press, radio S, radijski festival... i gomilu gluposti koje ste nam ostavili kao miraz sa kojim ne možemo da se udamo!

Čedina je priča suviše konkretna, da bi bila prazna

pre 16 godina

Da se Koštunica zabrani, lupetanja SPS-a bi nam bila najmanji problem. Čovek lepo izađe pred javnost (čudno je da je našao za shodno, mada bi bolje bilo da nije), nalupa se i još nas dodatno malo pogura da brže stignemo do dna-jer zaboga, kad on propada, moramo i mi-i onda utučen zbog toga što je neshvaćen, ali i ponosan što je isp*o tak*a faca, ode svojoj kući da malo otspava. A mi, čupajmo se kako znamo i umemo. Strašno je šta sve može učiniti jedan čovek koji odgovornost oseća samo prema svojoj bolesnoj sujeti.
Čedo, piše ti se moj glas kao siguran, ako DS ne preseče!!!

r2d3

pre 16 godina

Ova zemlja bi definitivno bila lepsa (a najverovatnije i veca) da su na vreme atrofirale, da li zabranom, da li na neki drugi nacin, one partije koje ja volim da zovem PARTIJAMA SA GEOGRAFSKIM POREKLOM, znate, one koje vam besramno svojim nazivom govore kako su "srpska-blabla-stranka/parija>" ili
"blabla-partija/stranka srbije", a koliko (bilo cega)srpskog i Srbije posle njih ostaje, 2008
zaista necu nikom da objasnjavam.

laza

pre 16 godina

Zabraniti one sto priznaju? Da, znaci od coveka do coveka po celoj Srbiji, pa koji prizna, odmah ga zabraniti, tj. eliminisati... e moj SPS, ko o cemu vi o progonu i hapsenju domacih izdajnika.

Ja

pre 16 godina

Ovaj Dačić u životu nije ništa konkretno radio, nego je toliko jadan da je jedino uspeo da nasledi otpatke od Slobinog SPS-a, a sada pokazuje da mu je obraz kao đon, pa se javlja da kao nešto komentariše i to ni više ni manje, nego odmah zahteva preki sud partije. Fuj!

sumorni

pre 16 godina

Dačić vređa nacionalni intelekt. Da li on stvarno misli da smo zaboravili ko je izgubio Kosovo?

Ludilo....

Zabrana + teži fizički rad na obnovi zemlje za SPS i SRS...

PACTKO

pre 16 godina

a ko je potpisao Кumanovski sporazum, DRUGOVI moji iz SPS-a? Ko je poveo zemlju u unapred izgubljenu konfrontaciju sa svetom? Prema tome treba hitno zabraniti SPS, jer ako nastave da nas brane, neće nas više ostati!

Dragoljub

pre 16 godina

Dacic je APSOLUTNO u pravo time sto konstatuje da su Kosutnicina a i Tadiceva izjava potpuno na liniji politike SPS iz devedesetih. U oba slucaja, zaboravlja se (slucajno ili namerno) na to da je Srbija ekonomski nerazvijena i veoma zavisna od sveta sa kojim bi ponovo da se svadja.
Ono sto Dacic nije u pravu je da Ustav garantuje slobodu misli i govora, u sta spada i misljenje gradjana/stranki/NVO o Kosovu koje se kosi sa zvanicnom politikom.

janos

pre 16 godina

Dacic je uzjavio:"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS iz 90-tih godina." Tacno majstore,to mi govorimo na svim forumima vec mesecima...
A sto se tice akcionog plana, on nije tajna:
1.Kamenovati Slovenacku ambasadu
2.Razbiti Mekdonalds na Slaviji i na Terazijama
3.Zapaliti po neku albansku pekaru.
4.Kamenovati katolicku crkvu u Smederevu(???)
5.Ako to ne pomogne,daj moleban ili dva..

dragan

pre 16 godina

Ovo je,nadam se i zadnji poraz Srbije,tu je jos Vojvodina koja moze praviti probleme,i politike SPS-a.Po meni trebalo je voditi bolju politiku a ocigledno da nismo imali politicare za to.Nas niko nije mogao savetovati jer,na svaki njihov pokusaj mislili smo da smo najpametniji.Sta sad?Zabraniti partije u Srbiji,to vam je jos preostalo?Cela Srbija,svi njeni stanovnici su misljenja da nam je Kosovo protivpravno oduzeto,ali sta je trebalo uciniti onda,pre mnogo godina da do toga ne dodje.Mogli su i mnogi politicari da uvide gresku i da nesto preuzmu ali nije niko.Pitam se ZBOG CEGA NIJE, a pitam i vas?

Plankton

pre 16 godina

"Zabranjujem sve one zamke vaše podlosti!
Zabranjujem da dodir zavisti i bolesti bude kraj.
Ovo ne sme biti kraj.
Ovo ne sme biti kraj."

PanterNS

pre 16 godina

Usled politike DSS i DS dosli smo u poziciju da oni koji su 5. oktobra trazili da tenkovi izadju na ulice protiv gradjana, opet mogu da uticu na prolivanje tudje krvi i na izgled politicke slike Srbije, i da traze zabranu onih koji su uvek bili protiv prolivanja ijedne kapi krvi! Dokle ce se ovde prolivati krv obicnih gradjana zarad feudalizovanja funkcija,fotelja i interesa nekolicine!?

joker

pre 16 godina

prva stranka koja je trebalo da bude zabranjena prvog minuta pada "balkanskog mesara"je trebalo da bude bas ovaj danasnji SPS sa dacicem i ostalim milosevicevim podskutasima,jer su oni svi krivi zbog jucerasnjeg proglasenja "nezavisnosti" i konacnog"oslobodjenja od srpskog jarma"u pristini,jer je ta partija pod vocstvom svog velikog moronskog vodje 1999 godine zapecatila sudbinu - gubitak kosova i metohuje,kao i seseljeva partija radikala,koja danas uparena sa sps-om,dss-om i "novom srbijom" vodi srbiju u izolaciju od celog sveta!!!zbogom srbijo,zbogom mentalno razvaljeni beograde...kako je poceo tako ce izgleda tuzno tamo negde u buducnopsti i da se zavrsi ovaj za srbiju porazan 21 vek...steta!...a moglo je bit,moralo je biti drugacije!!!mi,drugaciji od ovih"ulicnih",kao i mnogih koji sede u parlamentu a tamo im nema mesta-quazi"srba"...nismo to zasluzili...

Laza Karapampula

pre 16 godina

Ajde jedna mala anketa:
Jesu li Srbi najgluplji ili najtolerantniji narod na svetu kad dozvoljavaju da ovakav, posle svega sto je uradio Srbiji, sedi u skupstini i daje ovakve izjave?

Ako mislite ono prvo onda preporucite, u suprodnom predlozite za brisanje.

Lobby

pre 16 godina

SPS i SRS je trebalo zabraniti 5. oktobra ali to nazalost nije uradjeno.
Sto se tice ove Daciceve izjave, jasno je da je ona upucena LDP-u. E pa g. Dacicu, ja kao i jos 240.000 (and counting) mojih sunarodnika je glasalo za LDP i dok nas ima necete vi zabranjivati jedinu politicku opciju u Srbiji koja valja. Dosta je bilo da olos i beda teraju jedino sto valja u ovoj zemlji!

strahinja

pre 16 godina

A da zabranimo one sto su priznali Crnu Goru, pa one sto su uveli gregorijanski kalendar, pa one sto pamte socijalistickoradikalska baljezganja?

gradjanin bg

pre 16 godina

Sta je sledeće, pohapsiti sve koji ne priznaju da su granice Srbije Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica? STOP DSS-SPS-SRS LUDILU!

Katica

pre 16 godina

Eto šta smo doživeli - KAD NIJE BILO LUSTRACIJE - da nam SPS - drži lekciju o patriotizmu - pa zahvaljujući Miloševiću i SPS Kosovo je sada u prilici da bude država - zbog katastvofalnim grešaka u spoljnoj politici koja je vođena od 1989!

b...

pre 16 godina

Srecna je svaka zemlja koja nema Dacica, Nikolica i Kostunicu...pa i Tadica... Da li se ikad zapitamo zasto niko nece sa nama... i zasto svi odlaze od nas? Zbog ovakvih koji nas vode...kao ovce

b...

pre 16 godina

Kako ja kao Srbin da izdejstvujem samostalnost i odcepljenje od Dacica, Vucica, Nikolica, Kostunice, Tadica... jadni mi... svi se oslobodise propasti samo mi ne mozemo

glupak

pre 16 godina

"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS-a iz 90-tih godina. Zahvalan sam Koštunici na dirljivim rečima o NATO bombardovanju 1999. godine",

jel moze neko da objasni nekim nasim politicarima da smo upravo zbog te divne politike sps-a izgubili kosovo?
a o toj zabrani stvarno nemam komentar...ne mogu da shvatim kako ljudima dolaze na pamet takve ideje....pa nama u srbiji bi bilo mnogo bolje da priznamo to kosovo...i da se posle pocnemo da razmisljamo kako cemo popraviti ovaj nas bedni zivot...

Mashinovodja

pre 16 godina

Ma, šta ovaj prica?! Kako može stranka ili NVO da prizna ili ne prizna državu? Državu može da prizna ili ne prizna samo druga država. To niko i ne traži od političke stranke ili NVO. Kakve posledice ima to što na primer, SPS zvanično ne priznaje državu Kosovo? Nikakve, naravno. Ni po SPS, ni po Kosovo.
U stvari, tom liku je dobrodošao svaki izgovor da po staroj navici iz baba Julinih vremena zabranjuje, sudi i presuđuje svakome ko mu se iz bilo kog razloga zamerio ili smatra protivnikom.

pametujem

pre 16 godina

A Dacicu sta mislis da predlozis nesto konstruktivno i produktivno npr., umesto destrukcije, zabrane, ..., Srbiji su bas potrebni takvi koji umeju da kritikuju, zabranjuju, ponistavaju, ... Mozda da se zapitas "a sta konkretno KORISNO mogu da uradim za ovaj narod?"!

Getsbi

pre 16 godina

"...Srbija mora da bude ozbiljna država. Nema nijednog Albanca na Kosovu koji nije želeo nezavisnost Kosova i zato ne vidim razloga da ima naših stranaka, bile one i parlamentarne, koje će se zalagati za prihvatanje nezavisnosti Kosova"
Niti su na Kosovu svi Albanci niti su Srbiji svi Srbi. Najbolje da ljudima zabranite da misle. Rezultate Dačićeva zalaganja smo imali prilike da iskusimo. Ako njega i njegovu partiju nisu zabranili onda bi svaka zabrana bila nepoštena.

Poslednji krici iz savane

pre 16 godina

Danas pozivaju na zabrane, sutra ce na hapsenja a prekosutra na linc. Ovo su poslednji,nekontrolisani trzaji jednog porazenog, nemoralnog i rasisticikog projekta. Izdrzi jos samo malo, Srbijo!

jasmina

pre 16 godina

O boze dali postojis ?Ako postojis zasto dozvoljavas da nam se smeju tipovi poput Dacica ili Vucelica???Pa oni nam se ironicno podsmevaju jos od pocetka.Njihov bezobrazluk je prevrsio svaku meru.Oni se zahvlajuju Kostunici na toplim recima u vezi bombardovanja?Vucelic urgira da se malom Marku skine optuznica? Glorifikuju porodicu Milosevic za sve sta nam je radila.Ljudi osvestite se i recite konacno DOSTA ali zauvek jer oni opet hoce da zabranjuju,da kontrolisu da uredjuju.Ima li tome kraja?

Milan

pre 16 godina

"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS-a iz 90-tih godina."

Tacno tako, isti ste!! Samo jedno je kad vam to kazu LDP-ovci, a sasvim drugo kad to kazu milosevicevci.

da dosolim

pre 16 godina

A mozda bi Srbima bilo malo bolje kada bi SPS i Ivica Dacic bili prvo zabranjeni u ime svega sto ste radili po ovoj Srbiji i gurnuli u ovaj glib, svesrdno, potpuno neopravdano i nicim izazvano!!!

Đorđe

pre 16 godina

Zabraniti one koji su nas posvađali sa većim delom sveta.
Zabraniti one koji su svojom očajnom međunarodnom politikom, uspeli da saveznike pretvore u neprijatelje Srbije.
Zabraniti one koji su povukli vojsku i policiju sa dela Srpske teritorije i prepustili je drugima da odlučuju o njenoj sudbini zarad sopstvenog opstanka na vlasti.
Zabraniti im da ikad više predlažu koga treba zabraniti.

Bole

pre 16 godina

Ako ćemo tako Dačiću, prvo bi trebalo da se zabrani vaša stranka jer ste mimo Ustava 1999 godine ,potpisali vaša stranka i vaš predsednik stranke slobodan milošević, kapitulaciju.

NS

pre 16 godina

Kako ih nije sramota, oni bolje neka cute, doveli su do svega ovoga a sad se prave pametni i mudruju. Uz to dobijaju polanicke plate i dodatke dok obican narod bukvalno gladuje sa 100-200 evra mesecno.

Vlada

pre 16 godina

A ja predlazem da se zabrane stranke koje negiraju ratne zlocine i velicaju ratne zlocince, jer je i to zabranjeno Ustavom Srbije, o medjunarodnom pravu da i ne govorimo.

GuC

pre 16 godina

Ivica Dacic, olicenje onog zla koje je uzrokovalo stradanje srpskog naroda u poslednjih 20 godina se usudjuje nesto ovako da izjavi!?
Pa onda da kazemo , ON je kriv sto je Kosovo izgubljeno, ON je prizivao NATO bombardovanje, ON stiti ratne zlocince, ON je sedeo u aferi kofer, ON je sve i svasta samo ne osoba koja ce u 2008 da ZABRANJUJE i NAREDJUJE!
MI smo ti koji sada moramo da ustanemo, jer nema ko da nas brani!!!

DrAsko

pre 16 godina

Bravo! Najbolje sto mozemo je da se zatvorimo u sebe i budemo samozadovoljni pobednici. Kao sto smo pobedili NATO 1999. Razlicite politicke partije i udruzenja okupljaju gradjane koji imaju razlicita uverenja, interesovanja i poglede na razlicite stvari. U suprotnom dolazimo do jednoumlja. Da li ce formalne zabrane da promene misljenja ljudi. Nece. Ako je neko u svojoj glavi priznao nezavisnost Kosova to misljenje nikakva zabrana nece moci da promeni. Jedino sto se moze desiti je da odredjena finansijska sredstva budu povucena iz legalnih u ilegalne tokove i drzava od toga nema nikakve koristi (mislim na poreze i takse na donacije).

Visoki (2,01) predstavnik

pre 16 godina

Naslov: Zabraniti one što priznaju.

Smatram, kao pristalica ulaska u Evropsku Uniju, da se u ovom slučaju moramo držati pravnih okvira koji se primenjuju i u članicama EU te takve prvne mere primeniti i ovde. Svako dovodjenje u pitanje ustavnog poretka i integriteta zemlje se ne toleriše, a rad takvih partija/udruženja ili pojedinaca se zakonskim aktima sankcioniše. Znamo kako npr. Španija tretira partije i pokrete koji se zalažu za nezavisnost Baskije i Katalonije, znamo stav Francuske prema oslobodilačkim pokretima na Korzici, da ne spominjem odnos Engleske prema S.Irskoj itd, pa ne vidim razloga da se tako ne postupi i u Srbiji. Ako ćemo u Evropu, moramo se držati i evropskih standarda.

Claudio

pre 16 godina

Ja sam za to da se zabrane oni koji su doveli do toga da Kosovo bude nezavisno i oni koji su učinili veleizdaju i potpisali kapitulaciju. Sramota bre da imaju pravo da se oglase!

Maja_V

pre 16 godina

Dijalektika marksizma i "mirizma". Niste uhapsili Ivicu na vreme. Sad ce on da hapsi Vas!
E, Borise "izdajnice", tek ces da se cudis sta te je snaslo...

(Vlast)a

pre 16 godina

Ovi grobari ne znaju kad je dosta.Ko nam je kriv sto nismo insistirali da budu zabranjeni pre osam godina?!Tada to nije bilo legalno i demokratski,a sad je demokratski da ovi opet zele prolivanje krvi,siromastvo i bedu.Takvi monstrumi pujdaju te navijace koji ne upropascavaju inostrani kapital Mercator-a,McDonald's-a,Benettona i dr,kao i stanih banaka,nego nasim ljudima koji su tamo zaposleni oduzimaju hleb.Znate li,nesrecnici,da taj omrazeni McDonald's u kome ste prekjuce jeli,a juce ga unistili,zaposljava hendikepirane,da sirovine nabavlja od srpskih proizvodjaca.Ali vi slusate ove iz SPS-a i SRS-a...

Milan

pre 16 godina

Ivici glava ocigledno sluzi samo da bi menjao frizuru.
Drzave odlucuju da li ce priznati druge drzave ili ne,a ne politicke stranke.
Stranke Albanaca sa juga Srbije ce se sigurno izjasniti pozitivno o nezavisnosti,ali to nema nikakvu tezinu.

Ovi iz SPSa i SRSa su maheri da ljudima zamazu oci,ili smo mi mnogo tupav narod.
A da se zabrane oni koji su Kosovo i izgubili,a? Da krenemo od pocetka.

Sasha

pre 16 godina

" Predsednik SPS-a je ocenio kako su jučerašnje reakcije predsednika i premijera Srbije, Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, "nažalost, potpuna moralna i politička satisfakcija" za politiku koju je SPS vodio prethodne decenije."

Kao što reče Šutanovac pre neki dan kada su vremena mutna zna se ko profitira od toga.

Pera

pre 16 godina

Ja glasam da se zabrane SPS i SRS zbog stotine hiljada ubijenih u gradjanskim ratovima, kradje i ponizavanja gradjana Srbije, ekonomsku propast Srbije i njenih gradjana, unistavanje industrijske i privredne moci Srbije, jednom recju za sistematsko neprijateljsko izdajnicko delovanje protiv Republike Srbije i celog srpskog naroda tokom predugih 12 godina.

Aleksandar

pre 16 godina

Mislio sam da nikada necu reci da je Dacic u pravu, ali jeste. Kostunica je nastavak politike SPS iz 90-tih, a Tadic je pored njega apsolutno nemocan, pogotovo sto je sam sebe smestio u tu pat poziciju. Druge gluposti ne zelim da komentarisem, a pogotovo onu da ikoga treba zabraniti ukoliko podrzi nezavisnost Kosova koju je upravo Daciceva stranka izvojevala svojom nakaradnom politikom samozaljubljivanja. Kraj rata, za porazenog, manifestuje se gubitkom teritorije. A Srbija je pocetak procesa gubitka Kosova zapocela pre 20 godina, apsolutnim nepriznavanjem kosovskog drustva u kojem participiraju i Albanci. Razmislite o ovome. Srbija stanovnicima Kosova nudila postovanje svih ljudskih prava, a na izborima za predsednika Srbije na Kosovu ima 120.000 glasaca?!

Pera

pre 16 godina

Ja glasam da se zabrane SPS i SRS zbog stotine hiljada ubijenih u gradjanskim ratovima, kradje i ponizavanja gradjana Srbije, ekonomsku propast Srbije i njenih gradjana, unistavanje industrijske i privredne moci Srbije, jednom recju za sistematsko neprijateljsko izdajnicko delovanje protiv Republike Srbije i celog srpskog naroda tokom predugih 12 godina.

Vlada

pre 16 godina

A ja predlazem da se zabrane stranke koje negiraju ratne zlocine i velicaju ratne zlocince, jer je i to zabranjeno Ustavom Srbije, o medjunarodnom pravu da i ne govorimo.

Poslednji krici iz savane

pre 16 godina

Danas pozivaju na zabrane, sutra ce na hapsenja a prekosutra na linc. Ovo su poslednji,nekontrolisani trzaji jednog porazenog, nemoralnog i rasisticikog projekta. Izdrzi jos samo malo, Srbijo!

GuC

pre 16 godina

Ivica Dacic, olicenje onog zla koje je uzrokovalo stradanje srpskog naroda u poslednjih 20 godina se usudjuje nesto ovako da izjavi!?
Pa onda da kazemo , ON je kriv sto je Kosovo izgubljeno, ON je prizivao NATO bombardovanje, ON stiti ratne zlocince, ON je sedeo u aferi kofer, ON je sve i svasta samo ne osoba koja ce u 2008 da ZABRANJUJE i NAREDJUJE!
MI smo ti koji sada moramo da ustanemo, jer nema ko da nas brani!!!

Laza Karapampula

pre 16 godina

Ajde jedna mala anketa:
Jesu li Srbi najgluplji ili najtolerantniji narod na svetu kad dozvoljavaju da ovakav, posle svega sto je uradio Srbiji, sedi u skupstini i daje ovakve izjave?

Ako mislite ono prvo onda preporucite, u suprodnom predlozite za brisanje.

Milan

pre 16 godina

"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS-a iz 90-tih godina."

Tacno tako, isti ste!! Samo jedno je kad vam to kazu LDP-ovci, a sasvim drugo kad to kazu milosevicevci.

Bole

pre 16 godina

Ako ćemo tako Dačiću, prvo bi trebalo da se zabrani vaša stranka jer ste mimo Ustava 1999 godine ,potpisali vaša stranka i vaš predsednik stranke slobodan milošević, kapitulaciju.

Maja_V

pre 16 godina

Dijalektika marksizma i "mirizma". Niste uhapsili Ivicu na vreme. Sad ce on da hapsi Vas!
E, Borise "izdajnice", tek ces da se cudis sta te je snaslo...

Aleksandar

pre 16 godina

Mislio sam da nikada necu reci da je Dacic u pravu, ali jeste. Kostunica je nastavak politike SPS iz 90-tih, a Tadic je pored njega apsolutno nemocan, pogotovo sto je sam sebe smestio u tu pat poziciju. Druge gluposti ne zelim da komentarisem, a pogotovo onu da ikoga treba zabraniti ukoliko podrzi nezavisnost Kosova koju je upravo Daciceva stranka izvojevala svojom nakaradnom politikom samozaljubljivanja. Kraj rata, za porazenog, manifestuje se gubitkom teritorije. A Srbija je pocetak procesa gubitka Kosova zapocela pre 20 godina, apsolutnim nepriznavanjem kosovskog drustva u kojem participiraju i Albanci. Razmislite o ovome. Srbija stanovnicima Kosova nudila postovanje svih ljudskih prava, a na izborima za predsednika Srbije na Kosovu ima 120.000 glasaca?!

Milan

pre 16 godina

Ivici glava ocigledno sluzi samo da bi menjao frizuru.
Drzave odlucuju da li ce priznati druge drzave ili ne,a ne politicke stranke.
Stranke Albanaca sa juga Srbije ce se sigurno izjasniti pozitivno o nezavisnosti,ali to nema nikakvu tezinu.

Ovi iz SPSa i SRSa su maheri da ljudima zamazu oci,ili smo mi mnogo tupav narod.
A da se zabrane oni koji su Kosovo i izgubili,a? Da krenemo od pocetka.

janos

pre 16 godina

Dacic je uzjavio:"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS iz 90-tih godina." Tacno majstore,to mi govorimo na svim forumima vec mesecima...
A sto se tice akcionog plana, on nije tajna:
1.Kamenovati Slovenacku ambasadu
2.Razbiti Mekdonalds na Slaviji i na Terazijama
3.Zapaliti po neku albansku pekaru.
4.Kamenovati katolicku crkvu u Smederevu(???)
5.Ako to ne pomogne,daj moleban ili dva..

NS

pre 16 godina

Kako ih nije sramota, oni bolje neka cute, doveli su do svega ovoga a sad se prave pametni i mudruju. Uz to dobijaju polanicke plate i dodatke dok obican narod bukvalno gladuje sa 100-200 evra mesecno.

Claudio

pre 16 godina

Ja sam za to da se zabrane oni koji su doveli do toga da Kosovo bude nezavisno i oni koji su učinili veleizdaju i potpisali kapitulaciju. Sramota bre da imaju pravo da se oglase!

(Vlast)a

pre 16 godina

Ovi grobari ne znaju kad je dosta.Ko nam je kriv sto nismo insistirali da budu zabranjeni pre osam godina?!Tada to nije bilo legalno i demokratski,a sad je demokratski da ovi opet zele prolivanje krvi,siromastvo i bedu.Takvi monstrumi pujdaju te navijace koji ne upropascavaju inostrani kapital Mercator-a,McDonald's-a,Benettona i dr,kao i stanih banaka,nego nasim ljudima koji su tamo zaposleni oduzimaju hleb.Znate li,nesrecnici,da taj omrazeni McDonald's u kome ste prekjuce jeli,a juce ga unistili,zaposljava hendikepirane,da sirovine nabavlja od srpskih proizvodjaca.Ali vi slusate ove iz SPS-a i SRS-a...

Getsbi

pre 16 godina

"...Srbija mora da bude ozbiljna država. Nema nijednog Albanca na Kosovu koji nije želeo nezavisnost Kosova i zato ne vidim razloga da ima naših stranaka, bile one i parlamentarne, koje će se zalagati za prihvatanje nezavisnosti Kosova"
Niti su na Kosovu svi Albanci niti su Srbiji svi Srbi. Najbolje da ljudima zabranite da misle. Rezultate Dačićeva zalaganja smo imali prilike da iskusimo. Ako njega i njegovu partiju nisu zabranili onda bi svaka zabrana bila nepoštena.

Đorđe

pre 16 godina

Zabraniti one koji su nas posvađali sa većim delom sveta.
Zabraniti one koji su svojom očajnom međunarodnom politikom, uspeli da saveznike pretvore u neprijatelje Srbije.
Zabraniti one koji su povukli vojsku i policiju sa dela Srpske teritorije i prepustili je drugima da odlučuju o njenoj sudbini zarad sopstvenog opstanka na vlasti.
Zabraniti im da ikad više predlažu koga treba zabraniti.

Lobby

pre 16 godina

SPS i SRS je trebalo zabraniti 5. oktobra ali to nazalost nije uradjeno.
Sto se tice ove Daciceve izjave, jasno je da je ona upucena LDP-u. E pa g. Dacicu, ja kao i jos 240.000 (and counting) mojih sunarodnika je glasalo za LDP i dok nas ima necete vi zabranjivati jedinu politicku opciju u Srbiji koja valja. Dosta je bilo da olos i beda teraju jedino sto valja u ovoj zemlji!

jasmina

pre 16 godina

O boze dali postojis ?Ako postojis zasto dozvoljavas da nam se smeju tipovi poput Dacica ili Vucelica???Pa oni nam se ironicno podsmevaju jos od pocetka.Njihov bezobrazluk je prevrsio svaku meru.Oni se zahvlajuju Kostunici na toplim recima u vezi bombardovanja?Vucelic urgira da se malom Marku skine optuznica? Glorifikuju porodicu Milosevic za sve sta nam je radila.Ljudi osvestite se i recite konacno DOSTA ali zauvek jer oni opet hoce da zabranjuju,da kontrolisu da uredjuju.Ima li tome kraja?

b...

pre 16 godina

Srecna je svaka zemlja koja nema Dacica, Nikolica i Kostunicu...pa i Tadica... Da li se ikad zapitamo zasto niko nece sa nama... i zasto svi odlaze od nas? Zbog ovakvih koji nas vode...kao ovce

gradjanin bg

pre 16 godina

Sta je sledeće, pohapsiti sve koji ne priznaju da su granice Srbije Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica? STOP DSS-SPS-SRS LUDILU!

da dosolim

pre 16 godina

A mozda bi Srbima bilo malo bolje kada bi SPS i Ivica Dacic bili prvo zabranjeni u ime svega sto ste radili po ovoj Srbiji i gurnuli u ovaj glib, svesrdno, potpuno neopravdano i nicim izazvano!!!

b...

pre 16 godina

Kako ja kao Srbin da izdejstvujem samostalnost i odcepljenje od Dacica, Vucica, Nikolica, Kostunice, Tadica... jadni mi... svi se oslobodise propasti samo mi ne mozemo

strahinja

pre 16 godina

A da zabranimo one sto su priznali Crnu Goru, pa one sto su uveli gregorijanski kalendar, pa one sto pamte socijalistickoradikalska baljezganja?

glupak

pre 16 godina

"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS-a iz 90-tih godina. Zahvalan sam Koštunici na dirljivim rečima o NATO bombardovanju 1999. godine",

jel moze neko da objasni nekim nasim politicarima da smo upravo zbog te divne politike sps-a izgubili kosovo?
a o toj zabrani stvarno nemam komentar...ne mogu da shvatim kako ljudima dolaze na pamet takve ideje....pa nama u srbiji bi bilo mnogo bolje da priznamo to kosovo...i da se posle pocnemo da razmisljamo kako cemo popraviti ovaj nas bedni zivot...

Katica

pre 16 godina

Eto šta smo doživeli - KAD NIJE BILO LUSTRACIJE - da nam SPS - drži lekciju o patriotizmu - pa zahvaljujući Miloševiću i SPS Kosovo je sada u prilici da bude država - zbog katastvofalnim grešaka u spoljnoj politici koja je vođena od 1989!

joker

pre 16 godina

prva stranka koja je trebalo da bude zabranjena prvog minuta pada "balkanskog mesara"je trebalo da bude bas ovaj danasnji SPS sa dacicem i ostalim milosevicevim podskutasima,jer su oni svi krivi zbog jucerasnjeg proglasenja "nezavisnosti" i konacnog"oslobodjenja od srpskog jarma"u pristini,jer je ta partija pod vocstvom svog velikog moronskog vodje 1999 godine zapecatila sudbinu - gubitak kosova i metohuje,kao i seseljeva partija radikala,koja danas uparena sa sps-om,dss-om i "novom srbijom" vodi srbiju u izolaciju od celog sveta!!!zbogom srbijo,zbogom mentalno razvaljeni beograde...kako je poceo tako ce izgleda tuzno tamo negde u buducnopsti i da se zavrsi ovaj za srbiju porazan 21 vek...steta!...a moglo je bit,moralo je biti drugacije!!!mi,drugaciji od ovih"ulicnih",kao i mnogih koji sede u parlamentu a tamo im nema mesta-quazi"srba"...nismo to zasluzili...

pametujem

pre 16 godina

A Dacicu sta mislis da predlozis nesto konstruktivno i produktivno npr., umesto destrukcije, zabrane, ..., Srbiji su bas potrebni takvi koji umeju da kritikuju, zabranjuju, ponistavaju, ... Mozda da se zapitas "a sta konkretno KORISNO mogu da uradim za ovaj narod?"!

PACTKO

pre 16 godina

a ko je potpisao Кumanovski sporazum, DRUGOVI moji iz SPS-a? Ko je poveo zemlju u unapred izgubljenu konfrontaciju sa svetom? Prema tome treba hitno zabraniti SPS, jer ako nastave da nas brane, neće nas više ostati!

Sasha

pre 16 godina

" Predsednik SPS-a je ocenio kako su jučerašnje reakcije predsednika i premijera Srbije, Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, "nažalost, potpuna moralna i politička satisfakcija" za politiku koju je SPS vodio prethodne decenije."

Kao što reče Šutanovac pre neki dan kada su vremena mutna zna se ko profitira od toga.

sumorni

pre 16 godina

Dačić vređa nacionalni intelekt. Da li on stvarno misli da smo zaboravili ko je izgubio Kosovo?

Ludilo....

Zabrana + teži fizički rad na obnovi zemlje za SPS i SRS...

PanterNS

pre 16 godina

Usled politike DSS i DS dosli smo u poziciju da oni koji su 5. oktobra trazili da tenkovi izadju na ulice protiv gradjana, opet mogu da uticu na prolivanje tudje krvi i na izgled politicke slike Srbije, i da traze zabranu onih koji su uvek bili protiv prolivanja ijedne kapi krvi! Dokle ce se ovde prolivati krv obicnih gradjana zarad feudalizovanja funkcija,fotelja i interesa nekolicine!?

DrAsko

pre 16 godina

Bravo! Najbolje sto mozemo je da se zatvorimo u sebe i budemo samozadovoljni pobednici. Kao sto smo pobedili NATO 1999. Razlicite politicke partije i udruzenja okupljaju gradjane koji imaju razlicita uverenja, interesovanja i poglede na razlicite stvari. U suprotnom dolazimo do jednoumlja. Da li ce formalne zabrane da promene misljenja ljudi. Nece. Ako je neko u svojoj glavi priznao nezavisnost Kosova to misljenje nikakva zabrana nece moci da promeni. Jedino sto se moze desiti je da odredjena finansijska sredstva budu povucena iz legalnih u ilegalne tokove i drzava od toga nema nikakve koristi (mislim na poreze i takse na donacije).

Ja

pre 16 godina

Ovaj Dačić u životu nije ništa konkretno radio, nego je toliko jadan da je jedino uspeo da nasledi otpatke od Slobinog SPS-a, a sada pokazuje da mu je obraz kao đon, pa se javlja da kao nešto komentariše i to ni više ni manje, nego odmah zahteva preki sud partije. Fuj!

Plankton

pre 16 godina

"Zabranjujem sve one zamke vaše podlosti!
Zabranjujem da dodir zavisti i bolesti bude kraj.
Ovo ne sme biti kraj.
Ovo ne sme biti kraj."

Mashinovodja

pre 16 godina

Ma, šta ovaj prica?! Kako može stranka ili NVO da prizna ili ne prizna državu? Državu može da prizna ili ne prizna samo druga država. To niko i ne traži od političke stranke ili NVO. Kakve posledice ima to što na primer, SPS zvanično ne priznaje državu Kosovo? Nikakve, naravno. Ni po SPS, ni po Kosovo.
U stvari, tom liku je dobrodošao svaki izgovor da po staroj navici iz baba Julinih vremena zabranjuje, sudi i presuđuje svakome ko mu se iz bilo kog razloga zamerio ili smatra protivnikom.

r2d3

pre 16 godina

Ova zemlja bi definitivno bila lepsa (a najverovatnije i veca) da su na vreme atrofirale, da li zabranom, da li na neki drugi nacin, one partije koje ja volim da zovem PARTIJAMA SA GEOGRAFSKIM POREKLOM, znate, one koje vam besramno svojim nazivom govore kako su "srpska-blabla-stranka/parija>" ili
"blabla-partija/stranka srbije", a koliko (bilo cega)srpskog i Srbije posle njih ostaje, 2008
zaista necu nikom da objasnjavam.

Nikola

pre 16 godina

Posto sam se uvek zalagao za princip ''osveta a ne revanšizam'', zabranićemo sve koje misle drugačije čim zabranimo SPS, JUL, NKPJ, SRS, Palmu plus, Most, Fokus radio, Košavu, Peconija, Miškovića, porodicu Milošević, Kurir, Pravdu, Press, radio S, radijski festival... i gomilu gluposti koje ste nam ostavili kao miraz sa kojim ne možemo da se udamo!

dragan

pre 16 godina

Ovo je,nadam se i zadnji poraz Srbije,tu je jos Vojvodina koja moze praviti probleme,i politike SPS-a.Po meni trebalo je voditi bolju politiku a ocigledno da nismo imali politicare za to.Nas niko nije mogao savetovati jer,na svaki njihov pokusaj mislili smo da smo najpametniji.Sta sad?Zabraniti partije u Srbiji,to vam je jos preostalo?Cela Srbija,svi njeni stanovnici su misljenja da nam je Kosovo protivpravno oduzeto,ali sta je trebalo uciniti onda,pre mnogo godina da do toga ne dodje.Mogli su i mnogi politicari da uvide gresku i da nesto preuzmu ali nije niko.Pitam se ZBOG CEGA NIJE, a pitam i vas?

Dragoljub

pre 16 godina

Dacic je APSOLUTNO u pravo time sto konstatuje da su Kosutnicina a i Tadiceva izjava potpuno na liniji politike SPS iz devedesetih. U oba slucaja, zaboravlja se (slucajno ili namerno) na to da je Srbija ekonomski nerazvijena i veoma zavisna od sveta sa kojim bi ponovo da se svadja.
Ono sto Dacic nije u pravu je da Ustav garantuje slobodu misli i govora, u sta spada i misljenje gradjana/stranki/NVO o Kosovu koje se kosi sa zvanicnom politikom.

laza

pre 16 godina

Zabraniti one sto priznaju? Da, znaci od coveka do coveka po celoj Srbiji, pa koji prizna, odmah ga zabraniti, tj. eliminisati... e moj SPS, ko o cemu vi o progonu i hapsenju domacih izdajnika.

Čedina je priča suviše konkretna, da bi bila prazna

pre 16 godina

Da se Koštunica zabrani, lupetanja SPS-a bi nam bila najmanji problem. Čovek lepo izađe pred javnost (čudno je da je našao za shodno, mada bi bolje bilo da nije), nalupa se i još nas dodatno malo pogura da brže stignemo do dna-jer zaboga, kad on propada, moramo i mi-i onda utučen zbog toga što je neshvaćen, ali i ponosan što je isp*o tak*a faca, ode svojoj kući da malo otspava. A mi, čupajmo se kako znamo i umemo. Strašno je šta sve može učiniti jedan čovek koji odgovornost oseća samo prema svojoj bolesnoj sujeti.
Čedo, piše ti se moj glas kao siguran, ako DS ne preseče!!!

Visoki (2,01) predstavnik

pre 16 godina

Naslov: Zabraniti one što priznaju.

Smatram, kao pristalica ulaska u Evropsku Uniju, da se u ovom slučaju moramo držati pravnih okvira koji se primenjuju i u članicama EU te takve prvne mere primeniti i ovde. Svako dovodjenje u pitanje ustavnog poretka i integriteta zemlje se ne toleriše, a rad takvih partija/udruženja ili pojedinaca se zakonskim aktima sankcioniše. Znamo kako npr. Španija tretira partije i pokrete koji se zalažu za nezavisnost Baskije i Katalonije, znamo stav Francuske prema oslobodilačkim pokretima na Korzici, da ne spominjem odnos Engleske prema S.Irskoj itd, pa ne vidim razloga da se tako ne postupi i u Srbiji. Ako ćemo u Evropu, moramo se držati i evropskih standarda.

Aleksandar

pre 16 godina

Mislio sam da nikada necu reci da je Dacic u pravu, ali jeste. Kostunica je nastavak politike SPS iz 90-tih, a Tadic je pored njega apsolutno nemocan, pogotovo sto je sam sebe smestio u tu pat poziciju. Druge gluposti ne zelim da komentarisem, a pogotovo onu da ikoga treba zabraniti ukoliko podrzi nezavisnost Kosova koju je upravo Daciceva stranka izvojevala svojom nakaradnom politikom samozaljubljivanja. Kraj rata, za porazenog, manifestuje se gubitkom teritorije. A Srbija je pocetak procesa gubitka Kosova zapocela pre 20 godina, apsolutnim nepriznavanjem kosovskog drustva u kojem participiraju i Albanci. Razmislite o ovome. Srbija stanovnicima Kosova nudila postovanje svih ljudskih prava, a na izborima za predsednika Srbije na Kosovu ima 120.000 glasaca?!

Pera

pre 16 godina

Ja glasam da se zabrane SPS i SRS zbog stotine hiljada ubijenih u gradjanskim ratovima, kradje i ponizavanja gradjana Srbije, ekonomsku propast Srbije i njenih gradjana, unistavanje industrijske i privredne moci Srbije, jednom recju za sistematsko neprijateljsko izdajnicko delovanje protiv Republike Srbije i celog srpskog naroda tokom predugih 12 godina.

Visoki (2,01) predstavnik

pre 16 godina

Naslov: Zabraniti one što priznaju.

Smatram, kao pristalica ulaska u Evropsku Uniju, da se u ovom slučaju moramo držati pravnih okvira koji se primenjuju i u članicama EU te takve prvne mere primeniti i ovde. Svako dovodjenje u pitanje ustavnog poretka i integriteta zemlje se ne toleriše, a rad takvih partija/udruženja ili pojedinaca se zakonskim aktima sankcioniše. Znamo kako npr. Španija tretira partije i pokrete koji se zalažu za nezavisnost Baskije i Katalonije, znamo stav Francuske prema oslobodilačkim pokretima na Korzici, da ne spominjem odnos Engleske prema S.Irskoj itd, pa ne vidim razloga da se tako ne postupi i u Srbiji. Ako ćemo u Evropu, moramo se držati i evropskih standarda.

Getsbi

pre 16 godina

"...Srbija mora da bude ozbiljna država. Nema nijednog Albanca na Kosovu koji nije želeo nezavisnost Kosova i zato ne vidim razloga da ima naših stranaka, bile one i parlamentarne, koje će se zalagati za prihvatanje nezavisnosti Kosova"
Niti su na Kosovu svi Albanci niti su Srbiji svi Srbi. Najbolje da ljudima zabranite da misle. Rezultate Dačićeva zalaganja smo imali prilike da iskusimo. Ako njega i njegovu partiju nisu zabranili onda bi svaka zabrana bila nepoštena.

DrAsko

pre 16 godina

Bravo! Najbolje sto mozemo je da se zatvorimo u sebe i budemo samozadovoljni pobednici. Kao sto smo pobedili NATO 1999. Razlicite politicke partije i udruzenja okupljaju gradjane koji imaju razlicita uverenja, interesovanja i poglede na razlicite stvari. U suprotnom dolazimo do jednoumlja. Da li ce formalne zabrane da promene misljenja ljudi. Nece. Ako je neko u svojoj glavi priznao nezavisnost Kosova to misljenje nikakva zabrana nece moci da promeni. Jedino sto se moze desiti je da odredjena finansijska sredstva budu povucena iz legalnih u ilegalne tokove i drzava od toga nema nikakve koristi (mislim na poreze i takse na donacije).

Poslednji krici iz savane

pre 16 godina

Danas pozivaju na zabrane, sutra ce na hapsenja a prekosutra na linc. Ovo su poslednji,nekontrolisani trzaji jednog porazenog, nemoralnog i rasisticikog projekta. Izdrzi jos samo malo, Srbijo!

Milan

pre 16 godina

"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS-a iz 90-tih godina."

Tacno tako, isti ste!! Samo jedno je kad vam to kazu LDP-ovci, a sasvim drugo kad to kazu milosevicevci.

Milan

pre 16 godina

Ivici glava ocigledno sluzi samo da bi menjao frizuru.
Drzave odlucuju da li ce priznati druge drzave ili ne,a ne politicke stranke.
Stranke Albanaca sa juga Srbije ce se sigurno izjasniti pozitivno o nezavisnosti,ali to nema nikakvu tezinu.

Ovi iz SPSa i SRSa su maheri da ljudima zamazu oci,ili smo mi mnogo tupav narod.
A da se zabrane oni koji su Kosovo i izgubili,a? Da krenemo od pocetka.

Ja

pre 16 godina

Ovaj Dačić u životu nije ništa konkretno radio, nego je toliko jadan da je jedino uspeo da nasledi otpatke od Slobinog SPS-a, a sada pokazuje da mu je obraz kao đon, pa se javlja da kao nešto komentariše i to ni više ni manje, nego odmah zahteva preki sud partije. Fuj!

Sasha

pre 16 godina

" Predsednik SPS-a je ocenio kako su jučerašnje reakcije predsednika i premijera Srbije, Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, "nažalost, potpuna moralna i politička satisfakcija" za politiku koju je SPS vodio prethodne decenije."

Kao što reče Šutanovac pre neki dan kada su vremena mutna zna se ko profitira od toga.

Bole

pre 16 godina

Ako ćemo tako Dačiću, prvo bi trebalo da se zabrani vaša stranka jer ste mimo Ustava 1999 godine ,potpisali vaša stranka i vaš predsednik stranke slobodan milošević, kapitulaciju.

NS

pre 16 godina

Kako ih nije sramota, oni bolje neka cute, doveli su do svega ovoga a sad se prave pametni i mudruju. Uz to dobijaju polanicke plate i dodatke dok obican narod bukvalno gladuje sa 100-200 evra mesecno.

glupak

pre 16 godina

"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS-a iz 90-tih godina. Zahvalan sam Koštunici na dirljivim rečima o NATO bombardovanju 1999. godine",

jel moze neko da objasni nekim nasim politicarima da smo upravo zbog te divne politike sps-a izgubili kosovo?
a o toj zabrani stvarno nemam komentar...ne mogu da shvatim kako ljudima dolaze na pamet takve ideje....pa nama u srbiji bi bilo mnogo bolje da priznamo to kosovo...i da se posle pocnemo da razmisljamo kako cemo popraviti ovaj nas bedni zivot...

Vlada

pre 16 godina

A ja predlazem da se zabrane stranke koje negiraju ratne zlocine i velicaju ratne zlocince, jer je i to zabranjeno Ustavom Srbije, o medjunarodnom pravu da i ne govorimo.

GuC

pre 16 godina

Ivica Dacic, olicenje onog zla koje je uzrokovalo stradanje srpskog naroda u poslednjih 20 godina se usudjuje nesto ovako da izjavi!?
Pa onda da kazemo , ON je kriv sto je Kosovo izgubljeno, ON je prizivao NATO bombardovanje, ON stiti ratne zlocince, ON je sedeo u aferi kofer, ON je sve i svasta samo ne osoba koja ce u 2008 da ZABRANJUJE i NAREDJUJE!
MI smo ti koji sada moramo da ustanemo, jer nema ko da nas brani!!!

Maja_V

pre 16 godina

Dijalektika marksizma i "mirizma". Niste uhapsili Ivicu na vreme. Sad ce on da hapsi Vas!
E, Borise "izdajnice", tek ces da se cudis sta te je snaslo...

Claudio

pre 16 godina

Ja sam za to da se zabrane oni koji su doveli do toga da Kosovo bude nezavisno i oni koji su učinili veleizdaju i potpisali kapitulaciju. Sramota bre da imaju pravo da se oglase!

pametujem

pre 16 godina

A Dacicu sta mislis da predlozis nesto konstruktivno i produktivno npr., umesto destrukcije, zabrane, ..., Srbiji su bas potrebni takvi koji umeju da kritikuju, zabranjuju, ponistavaju, ... Mozda da se zapitas "a sta konkretno KORISNO mogu da uradim za ovaj narod?"!

Laza Karapampula

pre 16 godina

Ajde jedna mala anketa:
Jesu li Srbi najgluplji ili najtolerantniji narod na svetu kad dozvoljavaju da ovakav, posle svega sto je uradio Srbiji, sedi u skupstini i daje ovakve izjave?

Ako mislite ono prvo onda preporucite, u suprodnom predlozite za brisanje.

PACTKO

pre 16 godina

a ko je potpisao Кumanovski sporazum, DRUGOVI moji iz SPS-a? Ko je poveo zemlju u unapred izgubljenu konfrontaciju sa svetom? Prema tome treba hitno zabraniti SPS, jer ako nastave da nas brane, neće nas više ostati!

sumorni

pre 16 godina

Dačić vređa nacionalni intelekt. Da li on stvarno misli da smo zaboravili ko je izgubio Kosovo?

Ludilo....

Zabrana + teži fizički rad na obnovi zemlje za SPS i SRS...

Čedina je priča suviše konkretna, da bi bila prazna

pre 16 godina

Da se Koštunica zabrani, lupetanja SPS-a bi nam bila najmanji problem. Čovek lepo izađe pred javnost (čudno je da je našao za shodno, mada bi bolje bilo da nije), nalupa se i još nas dodatno malo pogura da brže stignemo do dna-jer zaboga, kad on propada, moramo i mi-i onda utučen zbog toga što je neshvaćen, ali i ponosan što je isp*o tak*a faca, ode svojoj kući da malo otspava. A mi, čupajmo se kako znamo i umemo. Strašno je šta sve može učiniti jedan čovek koji odgovornost oseća samo prema svojoj bolesnoj sujeti.
Čedo, piše ti se moj glas kao siguran, ako DS ne preseče!!!

Nikola

pre 16 godina

Posto sam se uvek zalagao za princip ''osveta a ne revanšizam'', zabranićemo sve koje misle drugačije čim zabranimo SPS, JUL, NKPJ, SRS, Palmu plus, Most, Fokus radio, Košavu, Peconija, Miškovića, porodicu Milošević, Kurir, Pravdu, Press, radio S, radijski festival... i gomilu gluposti koje ste nam ostavili kao miraz sa kojim ne možemo da se udamo!

Đorđe

pre 16 godina

Zabraniti one koji su nas posvađali sa većim delom sveta.
Zabraniti one koji su svojom očajnom međunarodnom politikom, uspeli da saveznike pretvore u neprijatelje Srbije.
Zabraniti one koji su povukli vojsku i policiju sa dela Srpske teritorije i prepustili je drugima da odlučuju o njenoj sudbini zarad sopstvenog opstanka na vlasti.
Zabraniti im da ikad više predlažu koga treba zabraniti.

jasmina

pre 16 godina

O boze dali postojis ?Ako postojis zasto dozvoljavas da nam se smeju tipovi poput Dacica ili Vucelica???Pa oni nam se ironicno podsmevaju jos od pocetka.Njihov bezobrazluk je prevrsio svaku meru.Oni se zahvlajuju Kostunici na toplim recima u vezi bombardovanja?Vucelic urgira da se malom Marku skine optuznica? Glorifikuju porodicu Milosevic za sve sta nam je radila.Ljudi osvestite se i recite konacno DOSTA ali zauvek jer oni opet hoce da zabranjuju,da kontrolisu da uredjuju.Ima li tome kraja?

(Vlast)a

pre 16 godina

Ovi grobari ne znaju kad je dosta.Ko nam je kriv sto nismo insistirali da budu zabranjeni pre osam godina?!Tada to nije bilo legalno i demokratski,a sad je demokratski da ovi opet zele prolivanje krvi,siromastvo i bedu.Takvi monstrumi pujdaju te navijace koji ne upropascavaju inostrani kapital Mercator-a,McDonald's-a,Benettona i dr,kao i stanih banaka,nego nasim ljudima koji su tamo zaposleni oduzimaju hleb.Znate li,nesrecnici,da taj omrazeni McDonald's u kome ste prekjuce jeli,a juce ga unistili,zaposljava hendikepirane,da sirovine nabavlja od srpskih proizvodjaca.Ali vi slusate ove iz SPS-a i SRS-a...

da dosolim

pre 16 godina

A mozda bi Srbima bilo malo bolje kada bi SPS i Ivica Dacic bili prvo zabranjeni u ime svega sto ste radili po ovoj Srbiji i gurnuli u ovaj glib, svesrdno, potpuno neopravdano i nicim izazvano!!!

Mashinovodja

pre 16 godina

Ma, šta ovaj prica?! Kako može stranka ili NVO da prizna ili ne prizna državu? Državu može da prizna ili ne prizna samo druga država. To niko i ne traži od političke stranke ili NVO. Kakve posledice ima to što na primer, SPS zvanično ne priznaje državu Kosovo? Nikakve, naravno. Ni po SPS, ni po Kosovo.
U stvari, tom liku je dobrodošao svaki izgovor da po staroj navici iz baba Julinih vremena zabranjuje, sudi i presuđuje svakome ko mu se iz bilo kog razloga zamerio ili smatra protivnikom.

gradjanin bg

pre 16 godina

Sta je sledeće, pohapsiti sve koji ne priznaju da su granice Srbije Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica? STOP DSS-SPS-SRS LUDILU!

strahinja

pre 16 godina

A da zabranimo one sto su priznali Crnu Goru, pa one sto su uveli gregorijanski kalendar, pa one sto pamte socijalistickoradikalska baljezganja?

Katica

pre 16 godina

Eto šta smo doživeli - KAD NIJE BILO LUSTRACIJE - da nam SPS - drži lekciju o patriotizmu - pa zahvaljujući Miloševiću i SPS Kosovo je sada u prilici da bude država - zbog katastvofalnim grešaka u spoljnoj politici koja je vođena od 1989!

b...

pre 16 godina

Srecna je svaka zemlja koja nema Dacica, Nikolica i Kostunicu...pa i Tadica... Da li se ikad zapitamo zasto niko nece sa nama... i zasto svi odlaze od nas? Zbog ovakvih koji nas vode...kao ovce

b...

pre 16 godina

Kako ja kao Srbin da izdejstvujem samostalnost i odcepljenje od Dacica, Vucica, Nikolica, Kostunice, Tadica... jadni mi... svi se oslobodise propasti samo mi ne mozemo

Plankton

pre 16 godina

"Zabranjujem sve one zamke vaše podlosti!
Zabranjujem da dodir zavisti i bolesti bude kraj.
Ovo ne sme biti kraj.
Ovo ne sme biti kraj."

PanterNS

pre 16 godina

Usled politike DSS i DS dosli smo u poziciju da oni koji su 5. oktobra trazili da tenkovi izadju na ulice protiv gradjana, opet mogu da uticu na prolivanje tudje krvi i na izgled politicke slike Srbije, i da traze zabranu onih koji su uvek bili protiv prolivanja ijedne kapi krvi! Dokle ce se ovde prolivati krv obicnih gradjana zarad feudalizovanja funkcija,fotelja i interesa nekolicine!?

Lobby

pre 16 godina

SPS i SRS je trebalo zabraniti 5. oktobra ali to nazalost nije uradjeno.
Sto se tice ove Daciceve izjave, jasno je da je ona upucena LDP-u. E pa g. Dacicu, ja kao i jos 240.000 (and counting) mojih sunarodnika je glasalo za LDP i dok nas ima necete vi zabranjivati jedinu politicku opciju u Srbiji koja valja. Dosta je bilo da olos i beda teraju jedino sto valja u ovoj zemlji!

joker

pre 16 godina

prva stranka koja je trebalo da bude zabranjena prvog minuta pada "balkanskog mesara"je trebalo da bude bas ovaj danasnji SPS sa dacicem i ostalim milosevicevim podskutasima,jer su oni svi krivi zbog jucerasnjeg proglasenja "nezavisnosti" i konacnog"oslobodjenja od srpskog jarma"u pristini,jer je ta partija pod vocstvom svog velikog moronskog vodje 1999 godine zapecatila sudbinu - gubitak kosova i metohuje,kao i seseljeva partija radikala,koja danas uparena sa sps-om,dss-om i "novom srbijom" vodi srbiju u izolaciju od celog sveta!!!zbogom srbijo,zbogom mentalno razvaljeni beograde...kako je poceo tako ce izgleda tuzno tamo negde u buducnopsti i da se zavrsi ovaj za srbiju porazan 21 vek...steta!...a moglo je bit,moralo je biti drugacije!!!mi,drugaciji od ovih"ulicnih",kao i mnogih koji sede u parlamentu a tamo im nema mesta-quazi"srba"...nismo to zasluzili...

dragan

pre 16 godina

Ovo je,nadam se i zadnji poraz Srbije,tu je jos Vojvodina koja moze praviti probleme,i politike SPS-a.Po meni trebalo je voditi bolju politiku a ocigledno da nismo imali politicare za to.Nas niko nije mogao savetovati jer,na svaki njihov pokusaj mislili smo da smo najpametniji.Sta sad?Zabraniti partije u Srbiji,to vam je jos preostalo?Cela Srbija,svi njeni stanovnici su misljenja da nam je Kosovo protivpravno oduzeto,ali sta je trebalo uciniti onda,pre mnogo godina da do toga ne dodje.Mogli su i mnogi politicari da uvide gresku i da nesto preuzmu ali nije niko.Pitam se ZBOG CEGA NIJE, a pitam i vas?

Dragoljub

pre 16 godina

Dacic je APSOLUTNO u pravo time sto konstatuje da su Kosutnicina a i Tadiceva izjava potpuno na liniji politike SPS iz devedesetih. U oba slucaja, zaboravlja se (slucajno ili namerno) na to da je Srbija ekonomski nerazvijena i veoma zavisna od sveta sa kojim bi ponovo da se svadja.
Ono sto Dacic nije u pravu je da Ustav garantuje slobodu misli i govora, u sta spada i misljenje gradjana/stranki/NVO o Kosovu koje se kosi sa zvanicnom politikom.

janos

pre 16 godina

Dacic je uzjavio:"Nema nijedne razlike između jučerašnjih izlaganja Koštunice i Tadića i politike SPS iz 90-tih godina." Tacno majstore,to mi govorimo na svim forumima vec mesecima...
A sto se tice akcionog plana, on nije tajna:
1.Kamenovati Slovenacku ambasadu
2.Razbiti Mekdonalds na Slaviji i na Terazijama
3.Zapaliti po neku albansku pekaru.
4.Kamenovati katolicku crkvu u Smederevu(???)
5.Ako to ne pomogne,daj moleban ili dva..

laza

pre 16 godina

Zabraniti one sto priznaju? Da, znaci od coveka do coveka po celoj Srbiji, pa koji prizna, odmah ga zabraniti, tj. eliminisati... e moj SPS, ko o cemu vi o progonu i hapsenju domacih izdajnika.

r2d3

pre 16 godina

Ova zemlja bi definitivno bila lepsa (a najverovatnije i veca) da su na vreme atrofirale, da li zabranom, da li na neki drugi nacin, one partije koje ja volim da zovem PARTIJAMA SA GEOGRAFSKIM POREKLOM, znate, one koje vam besramno svojim nazivom govore kako su "srpska-blabla-stranka/parija>" ili
"blabla-partija/stranka srbije", a koliko (bilo cega)srpskog i Srbije posle njih ostaje, 2008
zaista necu nikom da objasnjavam.