Utorak, 15.01.2008.

19:20

Bane Ivanović u Čelsiju

Izvor: B92

Bane Ivanoviæ u Èelsiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

aca

pre 16 godina

Zamislite za nekoliko sezona tandem stopera u zadnjoj liniji Celsija Slobodan Rajkovic i Bane Ivanovic!!
Isti tandem Carvalho i Terry!!

Maarko Vozdovac

pre 16 godina

Svaka cast Banetu Ivanovicu,nadam se da ce znaciti svom timu koliko i Nemanja Manchesteru,mada mi je malo krivo sto je odabrao bas Chelsea. A sto se ovog Hrvata koji komentarise kako Bane i Nemanja ne idu napred, zanima me jel on nekada odgledao neku utakmicu Zvezde dok je Nemanja bio unjoj,neku utakmicu Manchestera od kad je tamo,jel odgledao mozda neku utakmicu nase mlade repke,jel gledao Lokomotivu protiv Milana ili mozda Reala?
A sto se Da Silve tice,ma koliko Hrvatima to tesko palo,on je Brazilac sa hrvatskim pasosem...
I neko je pomenuo Stefanovica u kontekstu da li je Srbin ili Englez. I ja sam cuo da je izjavio kako je Englez,kako se ne oseca Srbinom,kako mu je Engleska domovina...
Jbg,raznih ima...

Blue

pre 16 godina

steta sto nece biti startna postava kad Terry i Carvalho budu igrali ali ne verujem da moze da se nadje bolja rezerva od njega.cak je bolji i od mnogih prvotimaca u drugim klubovima.
Go Blues!

misa

pre 16 godina

@deda
Da Silva je fantastican napadac zaista ali nemoj zaboraviti da igra u DRUGOM timu Arsenala,u FA kupu i liga kupu.U prvenstvu retko dobija priliku,a i kad igra to je za to sto ne igra Van Persi.Ja shvatam da je on vas idol ali malo realnosti nije na odmet.Sto se Ivanovica tice svaka cast,sa njegovim kvalitetima sigurno ce se izboriti za prvi tim Celsija

zadnji vezni

pre 16 godina

tandem snova u reprezentaciji vidic (mancester junajted) - ivanovic(celsi)
(sampioni, 15. januar 2008 20:11)
Kad se tome doda rukavina(borusia dortmund) i dragutinovic(sevilja).Odbrana lepo zvuci,zar ne?Jos da nam je ostatak tima takav bilo bi dobro.

kezman

pre 16 godina

ivnovic daje u letu asistencije sa petom i super golove i to milanu i realu sve na youtube.pratim englesku ligu corluka igra na desnoj strani u odbrani tu se igraci ubazuju u offenivu a on nista neradi nije nijednu asistenciju,gol dao sato sto je spor.a kad igra u odbrani protiv brzih nema chance.brown u man utd igra zbog povrede nevilla na desnoj strani i svaki drugi mec daje asistenciju i cuda prvi sa ronalnom.man city igra ovu sezonu tako dobro zbog elana,petrov,hamann,richards,dunne a corluka sta on radi nista sato igra samo u cityju a i nema neku vaznu ulogu tamo.a nas mladi SRBIJANAC u velikom chelsea.na trecem smo mestu iza argentine i brazila sto se tice stranca u ligi sampiona a hrvata puno nema tamo.mi smo pre pola godine kad je bilo EP sa mlade napravili novu ekipu i oni se jos nisu dobro snasli i moraju da rade na karakteru.

Boki

pre 16 godina

@deda

Koji si ti lik!!! :-)))))

Sta kazes!?Ivanovic nema igru prema napred! :-))) Pa taj isti Ivanovic je predriblao 4-5 igraca na EURO U21, protiv Belgije.Taj isti Ivanovic je to isto uradio i protiv Portugala, koima je i uvaljao gol!Taj isti Ivanovic je trpao golove kome je stigao, cak i Real Madridu i Milanu, na dosta jakom turniru pre par meseci.

I na kraju, taj isti Ivanovic je vama kroatima uvaljao golcinu iz voleja kada vase "mlade nade" ni grupu nisu prosli!

Da ne spominjem da Kroati(predvodjeni sa takvim "klasama" kao sto su Kranjcar, Da Silva, Modric, Corluka,...,tj. sve vase zvezde koje si nabrojao) nisu uspeli pobetiti ni drugi tim nas mlade repke(bez Lazovica, Jankovica, Krasica,...).Cak sta vise, izgubili su.A u prvom mecu veliki asovi Modric i Eduardo ni sanse nisu stvorili protiv ekipe koja je igrala bolje od njih ca s 9 igraca na terenu(iskljuceni) Lazovic i Jankovic!

A Eduardo hit? :-))) Kome je to zabijao?Sheffield United-u koji je igrao sa B timom(bez 8-9 igraca, ukljucujuci najvece zvezde: Beattie, Hendrie,...), Burnley koji je osakacen povredama,...

Pogotovo je bio dobar onaj za vikend, kada je razvaljen Birmingham City! :-)))

cccccc...svakakvih likova ima!

Betis

pre 16 godina

Inace Ja nisamdecko,imam 15 godina....Pratim fudbal svaki dan...redovno sam na svim fudbalskim sajtovima...?I Ja se ne razumem...???Hrvatski Brazilac???HaHaHa...Ja se Hrvatima samo mogu smejati na takvoj ljubomori....Srbi....pustite ih da sanjaju...

kezman

pre 16 godina

nemanja i rio su najbolji stopperi na svetu a bane je sledeci.terry,carvalho i alex nisu vise mladi a bane jeste tako da ce ga grant gurati.mi imamo najmladu repku u evropi samo su stari dragutinovic,stankovic,pantelic a drugima vreme tek dolazi sbog toga nas i nema na EP i sato sto lose igraju sajedno.ali po rezultatima se vidi da su nasi mladi po najbolji u evropi i svi igraju u jakim klubovima.djukic ce to sve da napravi.pozdrav iz nemacke

dragan

pre 16 godina

Kakva GRESKA!Pogresili su klub,ligu sve!On je odlican odbrambeni igrac za italijansku ligu!U Italiji se najbolje raste na odbrambenom nivou!
Ali neka je tigru sve sa srecom!!!SRBIN JE!!!!!!

Mourinho

pre 16 godina

I`m very happy with this transfer.Bane is very good player,big worker and Chelsea`s make an fantastic work.Good luck soon!!!!!

Clyde_Frog

pre 16 godina

E citam i ne verujem. Da li ljudi shvatate da on igra i na poziciji desnog beka? I to je igra jednako dobro kao i poziciju stopera. On ce vrlo brzo uci u prvih 11 u Chelsea-ju jer boljeg od njega na poziciji desnog beka nemaju. Tako da je on izabrao odlican klub.

Ninoslav

pre 16 godina

Ehhh tuga golema opet rusi profitiraju na nashim igracima zasto dozvoljavamo da nasi igraci idu za par milki i manje u rusiju pa onda u englesku kao vidic za 15 milki i ocemo da nam fudbal bude bolji nikada treba zabraniti igracima ispod 27 godina da razmisljaju o transferima pogledajte onoga partizanovca malog jovetica decko nedavno napunio 18 godina a na leto je vec u inostranstvu BRUKA !!!! jesam navijac zvezde ali svi nashi talenti idu u inostranstvo i nikada nam liga nece biti jaka nikada !

Nesha

pre 16 godina

Ima da greje klupu. Glup izbor, trebao je otici u neki manji klub. Steta, a bas sam voleo (i ima potencijala) da postane veliki igrac. Ovako ima da se ponovi Perica Ognjenovic situacija.

murinho

pre 16 godina

kolko iskompleksiranih likova čudo božje. kakve veze hrvati ili hrvatski igrači imaju s ovim transferom? :/

ivanoviću sve najbolje!

Edit

pre 16 godina

Bravo bane, zaslužio si.
Na kraju sledeće sezone, idealni tim premier lige na mestu centarhalfova će imati dva srpska velemajstora...

a7lan715

pre 16 godina

Ivanovic, Branislav (23, 1.88)
Lokomotiv Moskau 12.000.000 EUR

Modric, Luka (22, 1.73)
NK Dinamo Zagreb
12.000.000 EUR

To je stanje na www.transfermarkt.de

A onakve gluposti za Eduarda da ne bi prošao našu odbranu ne želim ni da čujem jer ako u to zaista verujete onda ste glupi isto koliko i ovi sa indexa koji dižu i spuštaju cene kako im je volja.

deda

pre 16 godina

Cestitke Ivanovicu na prijelazu u Chelsia. Ako je mogao birati bilo bi bolje da je izabrao neki drugi klub ali nema veze. Vidic je svjetska klasa u obrani ali se Ivanovic jos mora dokazati. Odgovor ovome sto spominje Arsenal i naseg brazilca. Samo da napomenem taj isti Eduardo je zabijao golove i puno vecim igracima nego sto je tamo neki Dragutinovic, Ivanovic ili Krstajic. Decko o cemu ti pricas. Pa taj Eduardo je hit preimershipa. Takve zvijezda Vidic ili Ivanovic nikad nece biti. Ne zato sto su srbi nego zato sto su „samo“ obrambeni igraci. Zna se tko su glavne zvijezde u nogometu i tko puni novinske stupce. Oni igraci koji igraju prema naprijed. Vidic i Ivanovic uopce nemaju igru prema naprijed. Pa Corluka je za njih obojicu za klasu bolji igrac prema naprijed . Ako tebe odusevljava kako je Vidic uklizao i uzeo loptu ispred npr. Anelke ili kako je Ivanovic glavom izbacio udarac Ronalda iz kornera onda dobro. Mi u Hrvatskoj se rade divimo svakog vikenda velemajstorskim potezima , dodavanjima i golovima Eduarda, Petrica, Kranjcara, Modrica, Rakitica.. Ipak se nogomet igra radi golova a ne obrane. Isti taj Petric, Modric, Kranjcar, Eduardo, Rakitic i ostali nasi igraci bez problema su probijali obrane timova poput Argentine, Italije, Engleske, Svedske pa im nikakav problem nebi bio zabiti gol obrani koja primi par komada od timova Kazahstana, Armenije i slicnih.. Nadam se da necete vise dobivati po 6-7 komada sad kad kako ti kazes imate najbolju odbranu na svetu. Malo realnosti nebi skodilo. Istina imate dobre obrambene igrace ali vam fali ono najvaznije. Vezni igraci i napadaci. U nogometu se najlakse braniti. Treba imati kvalitetu u igri prema naprijed sto vi sad definitivno nemate. Vi imate sad situaciju kakvu smo mi imali od 2001 -2006 godine. Imali smo fenomenalnu obranu Simic (Milan), Tudor (Juventus) Kovac (Bayern) te smo si takoder tepali da imamo najbolju obranu na svijetu. To nam nije pomoglo da napravimo neki veci rezultat od samog plasmana na velika natjecanja jer nismo imali kvalitetnu igru prema naprijed kao sto je ni vi danas nemate. Hvala bogu to se promjenilo u zadnjih 2 godine. Modric (22), Kranjcar (23), Rakitic (19), Corluka (21), Srna (25), Edurado (24) Petric (25) su fenomenalni igraci a stari su samo u prosjeku 22.5 godina.... Ipak bi trebalo biti vise postovanja prema tim hrvatskim igracima jer su oni ipak nesto napravili u europi i dobijali svijetske velesile sto se za Srpsku reprezentaciju ne moze reci.. U zadnjih 3-4 godine niste dobili bolju reprezentaciju od Belgije. A svi znamo kolko su Belgijanci dobri tj. losi....

miLLpiLL

pre 16 godina

@Vlada Delija
Stefanovic je definitivno Srbin!! Ovako stoji na recimo na "transfermarkt.de":

Dejan Stefanovic
FC Fulham Premier League
Geburtsdatum: 28.10.1974
:Alter: 33
Größe: 1,80
Nationalität: Serbien
Fuss: links

Betis

pre 16 godina

Sada imamo ubedljivo naj jacu odbranu na svetu!Budite sigurni.Vidic-Mancester Krstajic-Salke Dragutinovic-Sevilja Ivanovic-Celsi Stepanov-Porto Tosic-Verder Rukavina-Dortmund.Najdraze mi je da su Celsi i Mancester najbolji u Engleskoj a Arsenal je samo njihov nedodirljivi pratilac-tamo igra "cuveni"Eduardo da Silva-inace Brazilac a za sebe kaze da je Hrvat....?Smesno.On nikada nebi prosao kroz nasu odbranu...i ne samo on,nego i Modric "koji je najbolji fudbaler svih vremena"-Boze pomozi Hrvatima...Zaista je smesno to sto govore...ALI IMAMO NAJJACU ODBRANU NA SVETU....S R B I J A

Ataman

pre 16 godina

Mislim da bi mu bolje bilo da je otisao u Milano,jer ce se ovde tesko naigrati pored Terija i Karvalja,ali videcemo... E da-nadam se da ce mu neko iz uprave Celzija resiti kvalitetnog frizera,mada ni Abramovic nije pod manom sto se tice frizure

Der Hesse

pre 16 godina

Nemijte da zaboravite Rajkovica. On isto igra za Chelsea ali je trenutno pozajmljen PSV-u. Sto se tice tebe Bane zelim ti sve najbolje i mnogo uspeha u Engleskoj.

Martinez

pre 16 godina

Zao mi je sto ipak nije otisao u Juve ili naprimer Milan, mislim da tamo bih bio standardni.
Ipak, sve cestitke i Ž€£imo ti puno $r€ć€!

FTP!

pre 16 godina

jao procitajte molim vas sta kazu na hrvatskom index-u..: Ivanovic preso za 4 mil funti, a Anjelka za 15 mil funti...
A Modric ce za 64 mil i to kuvajtskih dolara... :))
strasno...

mdave

pre 16 godina

Chelsea oupšte nije loše rešenje: Terry je stalno povređen (priča se i o prevremenoj penziji), Ben Haim i Ferreira idu na leto, Carvalho je sve stariji a Alex i ne igra baš najbolje..

mirko22

pre 16 godina

citam istu ovu vest i na hrvatskom indexu i tamo pise kako je placen 4 mil. kako su samo nerealni u procenama, cenu nasim igracima spustaju maksimalno a vazno je da modric ima cenu od 50-100milki(po njihovoj proceni naravno), ima jos takvis primera... smesni su....

SMEH

pre 16 godina

koje komplekse imaju ovi hrvati pogledajte svuda pise da bane kosta 9miliona funti negde oko 11miliona eura,kod njih kosta 4miliona funti...KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI! ! !

salelesa

pre 16 godina

Svaka cast kralju! Imacemo najjacu odbranu u Evropi, steta sto nemamo i ostatak tima... Jedina nedoumica je visina transfera jer su na index.hr objavili da mu je cena oko 4mil funti? Nemoguce je da nas jos uvek toliko mrze...

skandinavac

pre 16 godina

pa sta reci nego da je i fubal postao kao ekonomija..pozajmis igraca za par kola i posle ga skartujes..neznam koliko je pametno da grije klupu tamo
osim ako teri ne slomi nogu

coolinar

pre 16 godina

Prizeljkivao sam da ode u Milan,ali dobro Celsi je veliki tim tu nema rasprave,samo se plasim toga kako ce se prilagoditi!
Samo da ga ne snadje sudbina kao Kezmana,i sve ce biti OK!
Zamislite samo,Vidic i Ivanovic,najbolji centralni bekovi EVROPE!!!
MI SRBI SMO UVEK ZNALI KAKO DA SE BRANIMO :)


SRBIJA ! ! !

зоран

pre 16 godina

Браво Бане а сад им докажи да си један од најбољих дефанзивних играча на Свету и да си у тандему са Видићем најбољи штоперски тандем (доказаћете то у репрезентацији кад већ не играте у истом клубу) а ако се дода да Ивановић подједнако добро игра и на месту десног бека онда је стварно класа још да Челси доведе озбиљног тренера а не Гранта код којег не постоји дисциплина

milorad "nesreca iz kg-a"

pre 16 godina

Dejana S. ne racunajte u domace fudbalere, jednom prilikom je izjavio da cim dobije engleski pasos, srpski ima da pocepa jer ga je sramota sto dolazi iz Srbije.

markos

pre 16 godina

Sine omiljen si mi odbrambeni igrac ali bolje da si otisao u Juventus!!!stvoren si za njih.Zelim ti uspeh u nastavku karijere!!!

KHE3

pre 16 godina

Pa,nisam bas siguran da je napravio pravi izbor.Tesko da ce se naigrati u Celsiju.Mislim da bi mu bilo bojle da je otisao u Juve tamo bi sigurno igrao i bio pravo resenje za suplju odbranu Torineza.Dok ce se u Celsiju tesko izboriti za mesto u timu.Daj Boze da nisam u pravu.

VALDERAMA

pre 16 godina

Bane je car i zajedno sa Vidicem ce biti ekstra tandem u reprezentaciji.Samo mi je zao sto je otisao u Celzi zato sto mrzim Celzi al mislim da je to sjajan napredak u njegovoj karijeri i da ce se uklopiti u najbolju ligu sveta

Zeljko

pre 16 godina

Svaka cast... nek mu je sa srecom... ali Terry ipak ne pauzira do kraja sezone nego josh samo 2 nedelje...
http://leshce.myminicity.com/

onlyyouPFC

pre 16 godina

Bravo Bane, ponovo ce nasi igraci harati evropom, e da imamo bar jednog veznog bar priblizn kvalitetnog kao stopere gde bi nam bio kraj?!

Markoni

pre 16 godina

Bane zelim ti svu srecu i iskreno se nadam da moze da budes upola dobar kao Nemanja i to ce biti dovoljno.
Hajde neka barem jos jedan mlad igrac uspe u Evropi, posalo je zaista retko da nasi igraci igraju za ovako velike klubove!!!

Zelim ti da osvojis barem jedan trofej sa Chelsiem u ovoj sezoni!!!

Vlada Delija

pre 16 godina

On će biti treći srpski fudbaler u Premijer ligi, pošto Nemanja Vidić igra za Mančester Junajted, a Dejan Stefanović za Fulam.

Mislim da ste pogresili...Dejan Stefanovic je Englez!!!Bar se tako izjasnjava!Inace nemam nista protiv Dejana,ali samo da Vas ispravim!
Bane srecno!!!

Vlada Delija

pre 16 godina

On će biti treći srpski fudbaler u Premijer ligi, pošto Nemanja Vidić igra za Mančester Junajted, a Dejan Stefanović za Fulam.

Mislim da ste pogresili...Dejan Stefanovic je Englez!!!Bar se tako izjasnjava!Inace nemam nista protiv Dejana,ali samo da Vas ispravim!
Bane srecno!!!

onlyyouPFC

pre 16 godina

Bravo Bane, ponovo ce nasi igraci harati evropom, e da imamo bar jednog veznog bar priblizn kvalitetnog kao stopere gde bi nam bio kraj?!

milorad "nesreca iz kg-a"

pre 16 godina

Dejana S. ne racunajte u domace fudbalere, jednom prilikom je izjavio da cim dobije engleski pasos, srpski ima da pocepa jer ga je sramota sto dolazi iz Srbije.

FTP!

pre 16 godina

jao procitajte molim vas sta kazu na hrvatskom index-u..: Ivanovic preso za 4 mil funti, a Anjelka za 15 mil funti...
A Modric ce za 64 mil i to kuvajtskih dolara... :))
strasno...

SMEH

pre 16 godina

koje komplekse imaju ovi hrvati pogledajte svuda pise da bane kosta 9miliona funti negde oko 11miliona eura,kod njih kosta 4miliona funti...KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI! ! !

KHE3

pre 16 godina

Pa,nisam bas siguran da je napravio pravi izbor.Tesko da ce se naigrati u Celsiju.Mislim da bi mu bilo bojle da je otisao u Juve tamo bi sigurno igrao i bio pravo resenje za suplju odbranu Torineza.Dok ce se u Celsiju tesko izboriti za mesto u timu.Daj Boze da nisam u pravu.

Betis

pre 16 godina

Sada imamo ubedljivo naj jacu odbranu na svetu!Budite sigurni.Vidic-Mancester Krstajic-Salke Dragutinovic-Sevilja Ivanovic-Celsi Stepanov-Porto Tosic-Verder Rukavina-Dortmund.Najdraze mi je da su Celsi i Mancester najbolji u Engleskoj a Arsenal je samo njihov nedodirljivi pratilac-tamo igra "cuveni"Eduardo da Silva-inace Brazilac a za sebe kaze da je Hrvat....?Smesno.On nikada nebi prosao kroz nasu odbranu...i ne samo on,nego i Modric "koji je najbolji fudbaler svih vremena"-Boze pomozi Hrvatima...Zaista je smesno to sto govore...ALI IMAMO NAJJACU ODBRANU NA SVETU....S R B I J A

VALDERAMA

pre 16 godina

Bane je car i zajedno sa Vidicem ce biti ekstra tandem u reprezentaciji.Samo mi je zao sto je otisao u Celzi zato sto mrzim Celzi al mislim da je to sjajan napredak u njegovoj karijeri i da ce se uklopiti u najbolju ligu sveta

coolinar

pre 16 godina

Prizeljkivao sam da ode u Milan,ali dobro Celsi je veliki tim tu nema rasprave,samo se plasim toga kako ce se prilagoditi!
Samo da ga ne snadje sudbina kao Kezmana,i sve ce biti OK!
Zamislite samo,Vidic i Ivanovic,najbolji centralni bekovi EVROPE!!!
MI SRBI SMO UVEK ZNALI KAKO DA SE BRANIMO :)


SRBIJA ! ! !

mirko22

pre 16 godina

citam istu ovu vest i na hrvatskom indexu i tamo pise kako je placen 4 mil. kako su samo nerealni u procenama, cenu nasim igracima spustaju maksimalno a vazno je da modric ima cenu od 50-100milki(po njihovoj proceni naravno), ima jos takvis primera... smesni su....

Boki

pre 16 godina

@deda

Koji si ti lik!!! :-)))))

Sta kazes!?Ivanovic nema igru prema napred! :-))) Pa taj isti Ivanovic je predriblao 4-5 igraca na EURO U21, protiv Belgije.Taj isti Ivanovic je to isto uradio i protiv Portugala, koima je i uvaljao gol!Taj isti Ivanovic je trpao golove kome je stigao, cak i Real Madridu i Milanu, na dosta jakom turniru pre par meseci.

I na kraju, taj isti Ivanovic je vama kroatima uvaljao golcinu iz voleja kada vase "mlade nade" ni grupu nisu prosli!

Da ne spominjem da Kroati(predvodjeni sa takvim "klasama" kao sto su Kranjcar, Da Silva, Modric, Corluka,...,tj. sve vase zvezde koje si nabrojao) nisu uspeli pobetiti ni drugi tim nas mlade repke(bez Lazovica, Jankovica, Krasica,...).Cak sta vise, izgubili su.A u prvom mecu veliki asovi Modric i Eduardo ni sanse nisu stvorili protiv ekipe koja je igrala bolje od njih ca s 9 igraca na terenu(iskljuceni) Lazovic i Jankovic!

A Eduardo hit? :-))) Kome je to zabijao?Sheffield United-u koji je igrao sa B timom(bez 8-9 igraca, ukljucujuci najvece zvezde: Beattie, Hendrie,...), Burnley koji je osakacen povredama,...

Pogotovo je bio dobar onaj za vikend, kada je razvaljen Birmingham City! :-)))

cccccc...svakakvih likova ima!

Zeljko

pre 16 godina

Svaka cast... nek mu je sa srecom... ali Terry ipak ne pauzira do kraja sezone nego josh samo 2 nedelje...
http://leshce.myminicity.com/

Der Hesse

pre 16 godina

Nemijte da zaboravite Rajkovica. On isto igra za Chelsea ali je trenutno pozajmljen PSV-u. Sto se tice tebe Bane zelim ti sve najbolje i mnogo uspeha u Engleskoj.

salelesa

pre 16 godina

Svaka cast kralju! Imacemo najjacu odbranu u Evropi, steta sto nemamo i ostatak tima... Jedina nedoumica je visina transfera jer su na index.hr objavili da mu je cena oko 4mil funti? Nemoguce je da nas jos uvek toliko mrze...

markos

pre 16 godina

Sine omiljen si mi odbrambeni igrac ali bolje da si otisao u Juventus!!!stvoren si za njih.Zelim ti uspeh u nastavku karijere!!!

Markoni

pre 16 godina

Bane zelim ti svu srecu i iskreno se nadam da moze da budes upola dobar kao Nemanja i to ce biti dovoljno.
Hajde neka barem jos jedan mlad igrac uspe u Evropi, posalo je zaista retko da nasi igraci igraju za ovako velike klubove!!!

Zelim ti da osvojis barem jedan trofej sa Chelsiem u ovoj sezoni!!!

зоран

pre 16 godina

Браво Бане а сад им докажи да си један од најбољих дефанзивних играча на Свету и да си у тандему са Видићем најбољи штоперски тандем (доказаћете то у репрезентацији кад већ не играте у истом клубу) а ако се дода да Ивановић подједнако добро игра и на месту десног бека онда је стварно класа још да Челси доведе озбиљног тренера а не Гранта код којег не постоји дисциплина

miLLpiLL

pre 16 godina

@Vlada Delija
Stefanovic je definitivno Srbin!! Ovako stoji na recimo na "transfermarkt.de":

Dejan Stefanovic
FC Fulham Premier League
Geburtsdatum: 28.10.1974
:Alter: 33
Größe: 1,80
Nationalität: Serbien
Fuss: links

murinho

pre 16 godina

kolko iskompleksiranih likova čudo božje. kakve veze hrvati ili hrvatski igrači imaju s ovim transferom? :/

ivanoviću sve najbolje!

Clyde_Frog

pre 16 godina

E citam i ne verujem. Da li ljudi shvatate da on igra i na poziciji desnog beka? I to je igra jednako dobro kao i poziciju stopera. On ce vrlo brzo uci u prvih 11 u Chelsea-ju jer boljeg od njega na poziciji desnog beka nemaju. Tako da je on izabrao odlican klub.

deda

pre 16 godina

Cestitke Ivanovicu na prijelazu u Chelsia. Ako je mogao birati bilo bi bolje da je izabrao neki drugi klub ali nema veze. Vidic je svjetska klasa u obrani ali se Ivanovic jos mora dokazati. Odgovor ovome sto spominje Arsenal i naseg brazilca. Samo da napomenem taj isti Eduardo je zabijao golove i puno vecim igracima nego sto je tamo neki Dragutinovic, Ivanovic ili Krstajic. Decko o cemu ti pricas. Pa taj Eduardo je hit preimershipa. Takve zvijezda Vidic ili Ivanovic nikad nece biti. Ne zato sto su srbi nego zato sto su „samo“ obrambeni igraci. Zna se tko su glavne zvijezde u nogometu i tko puni novinske stupce. Oni igraci koji igraju prema naprijed. Vidic i Ivanovic uopce nemaju igru prema naprijed. Pa Corluka je za njih obojicu za klasu bolji igrac prema naprijed . Ako tebe odusevljava kako je Vidic uklizao i uzeo loptu ispred npr. Anelke ili kako je Ivanovic glavom izbacio udarac Ronalda iz kornera onda dobro. Mi u Hrvatskoj se rade divimo svakog vikenda velemajstorskim potezima , dodavanjima i golovima Eduarda, Petrica, Kranjcara, Modrica, Rakitica.. Ipak se nogomet igra radi golova a ne obrane. Isti taj Petric, Modric, Kranjcar, Eduardo, Rakitic i ostali nasi igraci bez problema su probijali obrane timova poput Argentine, Italije, Engleske, Svedske pa im nikakav problem nebi bio zabiti gol obrani koja primi par komada od timova Kazahstana, Armenije i slicnih.. Nadam se da necete vise dobivati po 6-7 komada sad kad kako ti kazes imate najbolju odbranu na svetu. Malo realnosti nebi skodilo. Istina imate dobre obrambene igrace ali vam fali ono najvaznije. Vezni igraci i napadaci. U nogometu se najlakse braniti. Treba imati kvalitetu u igri prema naprijed sto vi sad definitivno nemate. Vi imate sad situaciju kakvu smo mi imali od 2001 -2006 godine. Imali smo fenomenalnu obranu Simic (Milan), Tudor (Juventus) Kovac (Bayern) te smo si takoder tepali da imamo najbolju obranu na svijetu. To nam nije pomoglo da napravimo neki veci rezultat od samog plasmana na velika natjecanja jer nismo imali kvalitetnu igru prema naprijed kao sto je ni vi danas nemate. Hvala bogu to se promjenilo u zadnjih 2 godine. Modric (22), Kranjcar (23), Rakitic (19), Corluka (21), Srna (25), Edurado (24) Petric (25) su fenomenalni igraci a stari su samo u prosjeku 22.5 godina.... Ipak bi trebalo biti vise postovanja prema tim hrvatskim igracima jer su oni ipak nesto napravili u europi i dobijali svijetske velesile sto se za Srpsku reprezentaciju ne moze reci.. U zadnjih 3-4 godine niste dobili bolju reprezentaciju od Belgije. A svi znamo kolko su Belgijanci dobri tj. losi....

Mourinho

pre 16 godina

I`m very happy with this transfer.Bane is very good player,big worker and Chelsea`s make an fantastic work.Good luck soon!!!!!

kezman

pre 16 godina

nemanja i rio su najbolji stopperi na svetu a bane je sledeci.terry,carvalho i alex nisu vise mladi a bane jeste tako da ce ga grant gurati.mi imamo najmladu repku u evropi samo su stari dragutinovic,stankovic,pantelic a drugima vreme tek dolazi sbog toga nas i nema na EP i sato sto lose igraju sajedno.ali po rezultatima se vidi da su nasi mladi po najbolji u evropi i svi igraju u jakim klubovima.djukic ce to sve da napravi.pozdrav iz nemacke

Martinez

pre 16 godina

Zao mi je sto ipak nije otisao u Juve ili naprimer Milan, mislim da tamo bih bio standardni.
Ipak, sve cestitke i Ž€£imo ti puno $r€ć€!

Ataman

pre 16 godina

Mislim da bi mu bolje bilo da je otisao u Milano,jer ce se ovde tesko naigrati pored Terija i Karvalja,ali videcemo... E da-nadam se da ce mu neko iz uprave Celzija resiti kvalitetnog frizera,mada ni Abramovic nije pod manom sto se tice frizure

Ninoslav

pre 16 godina

Ehhh tuga golema opet rusi profitiraju na nashim igracima zasto dozvoljavamo da nasi igraci idu za par milki i manje u rusiju pa onda u englesku kao vidic za 15 milki i ocemo da nam fudbal bude bolji nikada treba zabraniti igracima ispod 27 godina da razmisljaju o transferima pogledajte onoga partizanovca malog jovetica decko nedavno napunio 18 godina a na leto je vec u inostranstvu BRUKA !!!! jesam navijac zvezde ali svi nashi talenti idu u inostranstvo i nikada nam liga nece biti jaka nikada !

mdave

pre 16 godina

Chelsea oupšte nije loše rešenje: Terry je stalno povređen (priča se i o prevremenoj penziji), Ben Haim i Ferreira idu na leto, Carvalho je sve stariji a Alex i ne igra baš najbolje..

Edit

pre 16 godina

Bravo bane, zaslužio si.
Na kraju sledeće sezone, idealni tim premier lige na mestu centarhalfova će imati dva srpska velemajstora...

aca

pre 16 godina

Zamislite za nekoliko sezona tandem stopera u zadnjoj liniji Celsija Slobodan Rajkovic i Bane Ivanovic!!
Isti tandem Carvalho i Terry!!

skandinavac

pre 16 godina

pa sta reci nego da je i fubal postao kao ekonomija..pozajmis igraca za par kola i posle ga skartujes..neznam koliko je pametno da grije klupu tamo
osim ako teri ne slomi nogu

a7lan715

pre 16 godina

Ivanovic, Branislav (23, 1.88)
Lokomotiv Moskau 12.000.000 EUR

Modric, Luka (22, 1.73)
NK Dinamo Zagreb
12.000.000 EUR

To je stanje na www.transfermarkt.de

A onakve gluposti za Eduarda da ne bi prošao našu odbranu ne želim ni da čujem jer ako u to zaista verujete onda ste glupi isto koliko i ovi sa indexa koji dižu i spuštaju cene kako im je volja.

Nesha

pre 16 godina

Ima da greje klupu. Glup izbor, trebao je otici u neki manji klub. Steta, a bas sam voleo (i ima potencijala) da postane veliki igrac. Ovako ima da se ponovi Perica Ognjenovic situacija.

dragan

pre 16 godina

Kakva GRESKA!Pogresili su klub,ligu sve!On je odlican odbrambeni igrac za italijansku ligu!U Italiji se najbolje raste na odbrambenom nivou!
Ali neka je tigru sve sa srecom!!!SRBIN JE!!!!!!

Betis

pre 16 godina

Inace Ja nisamdecko,imam 15 godina....Pratim fudbal svaki dan...redovno sam na svim fudbalskim sajtovima...?I Ja se ne razumem...???Hrvatski Brazilac???HaHaHa...Ja se Hrvatima samo mogu smejati na takvoj ljubomori....Srbi....pustite ih da sanjaju...

misa

pre 16 godina

@deda
Da Silva je fantastican napadac zaista ali nemoj zaboraviti da igra u DRUGOM timu Arsenala,u FA kupu i liga kupu.U prvenstvu retko dobija priliku,a i kad igra to je za to sto ne igra Van Persi.Ja shvatam da je on vas idol ali malo realnosti nije na odmet.Sto se Ivanovica tice svaka cast,sa njegovim kvalitetima sigurno ce se izboriti za prvi tim Celsija

kezman

pre 16 godina

ivnovic daje u letu asistencije sa petom i super golove i to milanu i realu sve na youtube.pratim englesku ligu corluka igra na desnoj strani u odbrani tu se igraci ubazuju u offenivu a on nista neradi nije nijednu asistenciju,gol dao sato sto je spor.a kad igra u odbrani protiv brzih nema chance.brown u man utd igra zbog povrede nevilla na desnoj strani i svaki drugi mec daje asistenciju i cuda prvi sa ronalnom.man city igra ovu sezonu tako dobro zbog elana,petrov,hamann,richards,dunne a corluka sta on radi nista sato igra samo u cityju a i nema neku vaznu ulogu tamo.a nas mladi SRBIJANAC u velikom chelsea.na trecem smo mestu iza argentine i brazila sto se tice stranca u ligi sampiona a hrvata puno nema tamo.mi smo pre pola godine kad je bilo EP sa mlade napravili novu ekipu i oni se jos nisu dobro snasli i moraju da rade na karakteru.

zadnji vezni

pre 16 godina

tandem snova u reprezentaciji vidic (mancester junajted) - ivanovic(celsi)
(sampioni, 15. januar 2008 20:11)
Kad se tome doda rukavina(borusia dortmund) i dragutinovic(sevilja).Odbrana lepo zvuci,zar ne?Jos da nam je ostatak tima takav bilo bi dobro.

Blue

pre 16 godina

steta sto nece biti startna postava kad Terry i Carvalho budu igrali ali ne verujem da moze da se nadje bolja rezerva od njega.cak je bolji i od mnogih prvotimaca u drugim klubovima.
Go Blues!

Maarko Vozdovac

pre 16 godina

Svaka cast Banetu Ivanovicu,nadam se da ce znaciti svom timu koliko i Nemanja Manchesteru,mada mi je malo krivo sto je odabrao bas Chelsea. A sto se ovog Hrvata koji komentarise kako Bane i Nemanja ne idu napred, zanima me jel on nekada odgledao neku utakmicu Zvezde dok je Nemanja bio unjoj,neku utakmicu Manchestera od kad je tamo,jel odgledao mozda neku utakmicu nase mlade repke,jel gledao Lokomotivu protiv Milana ili mozda Reala?
A sto se Da Silve tice,ma koliko Hrvatima to tesko palo,on je Brazilac sa hrvatskim pasosem...
I neko je pomenuo Stefanovica u kontekstu da li je Srbin ili Englez. I ja sam cuo da je izjavio kako je Englez,kako se ne oseca Srbinom,kako mu je Engleska domovina...
Jbg,raznih ima...

deda

pre 16 godina

Cestitke Ivanovicu na prijelazu u Chelsia. Ako je mogao birati bilo bi bolje da je izabrao neki drugi klub ali nema veze. Vidic je svjetska klasa u obrani ali se Ivanovic jos mora dokazati. Odgovor ovome sto spominje Arsenal i naseg brazilca. Samo da napomenem taj isti Eduardo je zabijao golove i puno vecim igracima nego sto je tamo neki Dragutinovic, Ivanovic ili Krstajic. Decko o cemu ti pricas. Pa taj Eduardo je hit preimershipa. Takve zvijezda Vidic ili Ivanovic nikad nece biti. Ne zato sto su srbi nego zato sto su „samo“ obrambeni igraci. Zna se tko su glavne zvijezde u nogometu i tko puni novinske stupce. Oni igraci koji igraju prema naprijed. Vidic i Ivanovic uopce nemaju igru prema naprijed. Pa Corluka je za njih obojicu za klasu bolji igrac prema naprijed . Ako tebe odusevljava kako je Vidic uklizao i uzeo loptu ispred npr. Anelke ili kako je Ivanovic glavom izbacio udarac Ronalda iz kornera onda dobro. Mi u Hrvatskoj se rade divimo svakog vikenda velemajstorskim potezima , dodavanjima i golovima Eduarda, Petrica, Kranjcara, Modrica, Rakitica.. Ipak se nogomet igra radi golova a ne obrane. Isti taj Petric, Modric, Kranjcar, Eduardo, Rakitic i ostali nasi igraci bez problema su probijali obrane timova poput Argentine, Italije, Engleske, Svedske pa im nikakav problem nebi bio zabiti gol obrani koja primi par komada od timova Kazahstana, Armenije i slicnih.. Nadam se da necete vise dobivati po 6-7 komada sad kad kako ti kazes imate najbolju odbranu na svetu. Malo realnosti nebi skodilo. Istina imate dobre obrambene igrace ali vam fali ono najvaznije. Vezni igraci i napadaci. U nogometu se najlakse braniti. Treba imati kvalitetu u igri prema naprijed sto vi sad definitivno nemate. Vi imate sad situaciju kakvu smo mi imali od 2001 -2006 godine. Imali smo fenomenalnu obranu Simic (Milan), Tudor (Juventus) Kovac (Bayern) te smo si takoder tepali da imamo najbolju obranu na svijetu. To nam nije pomoglo da napravimo neki veci rezultat od samog plasmana na velika natjecanja jer nismo imali kvalitetnu igru prema naprijed kao sto je ni vi danas nemate. Hvala bogu to se promjenilo u zadnjih 2 godine. Modric (22), Kranjcar (23), Rakitic (19), Corluka (21), Srna (25), Edurado (24) Petric (25) su fenomenalni igraci a stari su samo u prosjeku 22.5 godina.... Ipak bi trebalo biti vise postovanja prema tim hrvatskim igracima jer su oni ipak nesto napravili u europi i dobijali svijetske velesile sto se za Srpsku reprezentaciju ne moze reci.. U zadnjih 3-4 godine niste dobili bolju reprezentaciju od Belgije. A svi znamo kolko su Belgijanci dobri tj. losi....

Zeljko

pre 16 godina

Svaka cast... nek mu je sa srecom... ali Terry ipak ne pauzira do kraja sezone nego josh samo 2 nedelje...
http://leshce.myminicity.com/

KHE3

pre 16 godina

Pa,nisam bas siguran da je napravio pravi izbor.Tesko da ce se naigrati u Celsiju.Mislim da bi mu bilo bojle da je otisao u Juve tamo bi sigurno igrao i bio pravo resenje za suplju odbranu Torineza.Dok ce se u Celsiju tesko izboriti za mesto u timu.Daj Boze da nisam u pravu.

milorad "nesreca iz kg-a"

pre 16 godina

Dejana S. ne racunajte u domace fudbalere, jednom prilikom je izjavio da cim dobije engleski pasos, srpski ima da pocepa jer ga je sramota sto dolazi iz Srbije.

Vlada Delija

pre 16 godina

On će biti treći srpski fudbaler u Premijer ligi, pošto Nemanja Vidić igra za Mančester Junajted, a Dejan Stefanović za Fulam.

Mislim da ste pogresili...Dejan Stefanovic je Englez!!!Bar se tako izjasnjava!Inace nemam nista protiv Dejana,ali samo da Vas ispravim!
Bane srecno!!!

VALDERAMA

pre 16 godina

Bane je car i zajedno sa Vidicem ce biti ekstra tandem u reprezentaciji.Samo mi je zao sto je otisao u Celzi zato sto mrzim Celzi al mislim da je to sjajan napredak u njegovoj karijeri i da ce se uklopiti u najbolju ligu sveta

markos

pre 16 godina

Sine omiljen si mi odbrambeni igrac ali bolje da si otisao u Juventus!!!stvoren si za njih.Zelim ti uspeh u nastavku karijere!!!

FTP!

pre 16 godina

jao procitajte molim vas sta kazu na hrvatskom index-u..: Ivanovic preso za 4 mil funti, a Anjelka za 15 mil funti...
A Modric ce za 64 mil i to kuvajtskih dolara... :))
strasno...

miLLpiLL

pre 16 godina

@Vlada Delija
Stefanovic je definitivno Srbin!! Ovako stoji na recimo na "transfermarkt.de":

Dejan Stefanovic
FC Fulham Premier League
Geburtsdatum: 28.10.1974
:Alter: 33
Größe: 1,80
Nationalität: Serbien
Fuss: links

a7lan715

pre 16 godina

Ivanovic, Branislav (23, 1.88)
Lokomotiv Moskau 12.000.000 EUR

Modric, Luka (22, 1.73)
NK Dinamo Zagreb
12.000.000 EUR

To je stanje na www.transfermarkt.de

A onakve gluposti za Eduarda da ne bi prošao našu odbranu ne želim ni da čujem jer ako u to zaista verujete onda ste glupi isto koliko i ovi sa indexa koji dižu i spuštaju cene kako im je volja.

Nesha

pre 16 godina

Ima da greje klupu. Glup izbor, trebao je otici u neki manji klub. Steta, a bas sam voleo (i ima potencijala) da postane veliki igrac. Ovako ima da se ponovi Perica Ognjenovic situacija.

Markoni

pre 16 godina

Bane zelim ti svu srecu i iskreno se nadam da moze da budes upola dobar kao Nemanja i to ce biti dovoljno.
Hajde neka barem jos jedan mlad igrac uspe u Evropi, posalo je zaista retko da nasi igraci igraju za ovako velike klubove!!!

Zelim ti da osvojis barem jedan trofej sa Chelsiem u ovoj sezoni!!!

SMEH

pre 16 godina

koje komplekse imaju ovi hrvati pogledajte svuda pise da bane kosta 9miliona funti negde oko 11miliona eura,kod njih kosta 4miliona funti...KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI! ! !

coolinar

pre 16 godina

Prizeljkivao sam da ode u Milan,ali dobro Celsi je veliki tim tu nema rasprave,samo se plasim toga kako ce se prilagoditi!
Samo da ga ne snadje sudbina kao Kezmana,i sve ce biti OK!
Zamislite samo,Vidic i Ivanovic,najbolji centralni bekovi EVROPE!!!
MI SRBI SMO UVEK ZNALI KAKO DA SE BRANIMO :)


SRBIJA ! ! !

Betis

pre 16 godina

Sada imamo ubedljivo naj jacu odbranu na svetu!Budite sigurni.Vidic-Mancester Krstajic-Salke Dragutinovic-Sevilja Ivanovic-Celsi Stepanov-Porto Tosic-Verder Rukavina-Dortmund.Najdraze mi je da su Celsi i Mancester najbolji u Engleskoj a Arsenal je samo njihov nedodirljivi pratilac-tamo igra "cuveni"Eduardo da Silva-inace Brazilac a za sebe kaze da je Hrvat....?Smesno.On nikada nebi prosao kroz nasu odbranu...i ne samo on,nego i Modric "koji je najbolji fudbaler svih vremena"-Boze pomozi Hrvatima...Zaista je smesno to sto govore...ALI IMAMO NAJJACU ODBRANU NA SVETU....S R B I J A

Ataman

pre 16 godina

Mislim da bi mu bolje bilo da je otisao u Milano,jer ce se ovde tesko naigrati pored Terija i Karvalja,ali videcemo... E da-nadam se da ce mu neko iz uprave Celzija resiti kvalitetnog frizera,mada ni Abramovic nije pod manom sto se tice frizure

Ninoslav

pre 16 godina

Ehhh tuga golema opet rusi profitiraju na nashim igracima zasto dozvoljavamo da nasi igraci idu za par milki i manje u rusiju pa onda u englesku kao vidic za 15 milki i ocemo da nam fudbal bude bolji nikada treba zabraniti igracima ispod 27 godina da razmisljaju o transferima pogledajte onoga partizanovca malog jovetica decko nedavno napunio 18 godina a na leto je vec u inostranstvu BRUKA !!!! jesam navijac zvezde ali svi nashi talenti idu u inostranstvo i nikada nam liga nece biti jaka nikada !

Boki

pre 16 godina

@deda

Koji si ti lik!!! :-)))))

Sta kazes!?Ivanovic nema igru prema napred! :-))) Pa taj isti Ivanovic je predriblao 4-5 igraca na EURO U21, protiv Belgije.Taj isti Ivanovic je to isto uradio i protiv Portugala, koima je i uvaljao gol!Taj isti Ivanovic je trpao golove kome je stigao, cak i Real Madridu i Milanu, na dosta jakom turniru pre par meseci.

I na kraju, taj isti Ivanovic je vama kroatima uvaljao golcinu iz voleja kada vase "mlade nade" ni grupu nisu prosli!

Da ne spominjem da Kroati(predvodjeni sa takvim "klasama" kao sto su Kranjcar, Da Silva, Modric, Corluka,...,tj. sve vase zvezde koje si nabrojao) nisu uspeli pobetiti ni drugi tim nas mlade repke(bez Lazovica, Jankovica, Krasica,...).Cak sta vise, izgubili su.A u prvom mecu veliki asovi Modric i Eduardo ni sanse nisu stvorili protiv ekipe koja je igrala bolje od njih ca s 9 igraca na terenu(iskljuceni) Lazovic i Jankovic!

A Eduardo hit? :-))) Kome je to zabijao?Sheffield United-u koji je igrao sa B timom(bez 8-9 igraca, ukljucujuci najvece zvezde: Beattie, Hendrie,...), Burnley koji je osakacen povredama,...

Pogotovo je bio dobar onaj za vikend, kada je razvaljen Birmingham City! :-)))

cccccc...svakakvih likova ima!

Betis

pre 16 godina

Inace Ja nisamdecko,imam 15 godina....Pratim fudbal svaki dan...redovno sam na svim fudbalskim sajtovima...?I Ja se ne razumem...???Hrvatski Brazilac???HaHaHa...Ja se Hrvatima samo mogu smejati na takvoj ljubomori....Srbi....pustite ih da sanjaju...

onlyyouPFC

pre 16 godina

Bravo Bane, ponovo ce nasi igraci harati evropom, e da imamo bar jednog veznog bar priblizn kvalitetnog kao stopere gde bi nam bio kraj?!

зоран

pre 16 godina

Браво Бане а сад им докажи да си један од најбољих дефанзивних играча на Свету и да си у тандему са Видићем најбољи штоперски тандем (доказаћете то у репрезентацији кад већ не играте у истом клубу) а ако се дода да Ивановић подједнако добро игра и на месту десног бека онда је стварно класа још да Челси доведе озбиљног тренера а не Гранта код којег не постоји дисциплина

salelesa

pre 16 godina

Svaka cast kralju! Imacemo najjacu odbranu u Evropi, steta sto nemamo i ostatak tima... Jedina nedoumica je visina transfera jer su na index.hr objavili da mu je cena oko 4mil funti? Nemoguce je da nas jos uvek toliko mrze...

skandinavac

pre 16 godina

pa sta reci nego da je i fubal postao kao ekonomija..pozajmis igraca za par kola i posle ga skartujes..neznam koliko je pametno da grije klupu tamo
osim ako teri ne slomi nogu

mdave

pre 16 godina

Chelsea oupšte nije loše rešenje: Terry je stalno povređen (priča se i o prevremenoj penziji), Ben Haim i Ferreira idu na leto, Carvalho je sve stariji a Alex i ne igra baš najbolje..

Martinez

pre 16 godina

Zao mi je sto ipak nije otisao u Juve ili naprimer Milan, mislim da tamo bih bio standardni.
Ipak, sve cestitke i Ž€£imo ti puno $r€ć€!

Der Hesse

pre 16 godina

Nemijte da zaboravite Rajkovica. On isto igra za Chelsea ali je trenutno pozajmljen PSV-u. Sto se tice tebe Bane zelim ti sve najbolje i mnogo uspeha u Engleskoj.

mirko22

pre 16 godina

citam istu ovu vest i na hrvatskom indexu i tamo pise kako je placen 4 mil. kako su samo nerealni u procenama, cenu nasim igracima spustaju maksimalno a vazno je da modric ima cenu od 50-100milki(po njihovoj proceni naravno), ima jos takvis primera... smesni su....

Edit

pre 16 godina

Bravo bane, zaslužio si.
Na kraju sledeće sezone, idealni tim premier lige na mestu centarhalfova će imati dva srpska velemajstora...

murinho

pre 16 godina

kolko iskompleksiranih likova čudo božje. kakve veze hrvati ili hrvatski igrači imaju s ovim transferom? :/

ivanoviću sve najbolje!

Clyde_Frog

pre 16 godina

E citam i ne verujem. Da li ljudi shvatate da on igra i na poziciji desnog beka? I to je igra jednako dobro kao i poziciju stopera. On ce vrlo brzo uci u prvih 11 u Chelsea-ju jer boljeg od njega na poziciji desnog beka nemaju. Tako da je on izabrao odlican klub.

Mourinho

pre 16 godina

I`m very happy with this transfer.Bane is very good player,big worker and Chelsea`s make an fantastic work.Good luck soon!!!!!

dragan

pre 16 godina

Kakva GRESKA!Pogresili su klub,ligu sve!On je odlican odbrambeni igrac za italijansku ligu!U Italiji se najbolje raste na odbrambenom nivou!
Ali neka je tigru sve sa srecom!!!SRBIN JE!!!!!!

kezman

pre 16 godina

nemanja i rio su najbolji stopperi na svetu a bane je sledeci.terry,carvalho i alex nisu vise mladi a bane jeste tako da ce ga grant gurati.mi imamo najmladu repku u evropi samo su stari dragutinovic,stankovic,pantelic a drugima vreme tek dolazi sbog toga nas i nema na EP i sato sto lose igraju sajedno.ali po rezultatima se vidi da su nasi mladi po najbolji u evropi i svi igraju u jakim klubovima.djukic ce to sve da napravi.pozdrav iz nemacke

misa

pre 16 godina

@deda
Da Silva je fantastican napadac zaista ali nemoj zaboraviti da igra u DRUGOM timu Arsenala,u FA kupu i liga kupu.U prvenstvu retko dobija priliku,a i kad igra to je za to sto ne igra Van Persi.Ja shvatam da je on vas idol ali malo realnosti nije na odmet.Sto se Ivanovica tice svaka cast,sa njegovim kvalitetima sigurno ce se izboriti za prvi tim Celsija

kezman

pre 16 godina

ivnovic daje u letu asistencije sa petom i super golove i to milanu i realu sve na youtube.pratim englesku ligu corluka igra na desnoj strani u odbrani tu se igraci ubazuju u offenivu a on nista neradi nije nijednu asistenciju,gol dao sato sto je spor.a kad igra u odbrani protiv brzih nema chance.brown u man utd igra zbog povrede nevilla na desnoj strani i svaki drugi mec daje asistenciju i cuda prvi sa ronalnom.man city igra ovu sezonu tako dobro zbog elana,petrov,hamann,richards,dunne a corluka sta on radi nista sato igra samo u cityju a i nema neku vaznu ulogu tamo.a nas mladi SRBIJANAC u velikom chelsea.na trecem smo mestu iza argentine i brazila sto se tice stranca u ligi sampiona a hrvata puno nema tamo.mi smo pre pola godine kad je bilo EP sa mlade napravili novu ekipu i oni se jos nisu dobro snasli i moraju da rade na karakteru.

zadnji vezni

pre 16 godina

tandem snova u reprezentaciji vidic (mancester junajted) - ivanovic(celsi)
(sampioni, 15. januar 2008 20:11)
Kad se tome doda rukavina(borusia dortmund) i dragutinovic(sevilja).Odbrana lepo zvuci,zar ne?Jos da nam je ostatak tima takav bilo bi dobro.

Blue

pre 16 godina

steta sto nece biti startna postava kad Terry i Carvalho budu igrali ali ne verujem da moze da se nadje bolja rezerva od njega.cak je bolji i od mnogih prvotimaca u drugim klubovima.
Go Blues!

Maarko Vozdovac

pre 16 godina

Svaka cast Banetu Ivanovicu,nadam se da ce znaciti svom timu koliko i Nemanja Manchesteru,mada mi je malo krivo sto je odabrao bas Chelsea. A sto se ovog Hrvata koji komentarise kako Bane i Nemanja ne idu napred, zanima me jel on nekada odgledao neku utakmicu Zvezde dok je Nemanja bio unjoj,neku utakmicu Manchestera od kad je tamo,jel odgledao mozda neku utakmicu nase mlade repke,jel gledao Lokomotivu protiv Milana ili mozda Reala?
A sto se Da Silve tice,ma koliko Hrvatima to tesko palo,on je Brazilac sa hrvatskim pasosem...
I neko je pomenuo Stefanovica u kontekstu da li je Srbin ili Englez. I ja sam cuo da je izjavio kako je Englez,kako se ne oseca Srbinom,kako mu je Engleska domovina...
Jbg,raznih ima...

aca

pre 16 godina

Zamislite za nekoliko sezona tandem stopera u zadnjoj liniji Celsija Slobodan Rajkovic i Bane Ivanovic!!
Isti tandem Carvalho i Terry!!