Ponedeljak, 14.01.2008.

16:03

Vujošević: "Bez imperativa pobede"

Izvor: MT

Vujoševiæ: "Bez imperativa pobede" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

snesomir

pre 16 godina

Za Savketa,
vode sa 4.
Gotovo je poluvreme.
Idu nas trojke, ali su nesto spetljani. Dobijamo, sad ce dule da im pojasni stvari u svlacionici.

JOe

pre 16 godina

sad kad jednom ubacijemo trojke,mi se blamiramo davanjima osvejene lopte gostima.strasno gledati.daj boze da pobede.jadan dule kad gleda ovo davanje lopti

Damjan

pre 16 godina

Pobeda veceras - protiv banberga pakao!
Poraz veceras - protiv banberga pakao.
OBRNI OKRENI VIDIMO SE U PAKLU PIONIRA ...
Pozdrav grobari

neko i nesto -naravno grobar-

pre 16 godina

mislim da cemo sloznom igrom i pre svega dobrom igrom doprineti da pobedimo. tripkovic nikakav za sada...nadam se da se popravlja... stali su solidni,mada igra ne bi trebala da se zasniva samo na tepicu. srecno veceras.

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@Ricky Rubio, 15. januar 2008 00:51)

Сећаш ли се како су Рики Рубио и екипа Хувентуда прошли прошле сезоне у ТОП16 фази против Партизана, ког је, по тврдњи свих гана планете Земље, пустио Жељко(а и да јесте, што вас то пече?)
И још си нашао да се подсмеваш...
Док год буде ликова као што си ти, нама ће свака победа бити слађа, у инат вама који се сладите туђим неуспесима.

"О Партизане ти добро знаш..."

grbovic goran

pre 16 godina

Moze sed desiti cudo pa da dobijemo ali ako prodjemo u TOP16 to ne da ce biti uspeh nego ravno zavrsnom turniru!Kao osnovni razlog navodim prilicno losu selekciju igraca i mislim da se moglo i pored malog budzeta i bolja ekipa sastaviti.Kao prvo mislim da je S.Milosevic apsolutno beskoristan u ovoj ekipi a da bi nam vise trebao igrac na mestu pleja pa makar to bio Jereminov,Paunic,Miljan Rakic ili slican kalibar.Kao drugo ,Djurkovic je izgubio sezonu a mogao je mnogo vise da igra i bice od njega nesto,garantujem.I kao trece,mislim da je totalno naivno kako odlucujuce napade pokusavamo da doturimo loptu Pekovicu,kao nekad Milojevicu i naravno izgubljena lopta.

ilija

pre 16 godina

Ne mogu da razumem pojedine navijace, koji ispaljuju plotune po Duletu i Tripkovicu.
Vazno je samo da se oni bore i zalazu, i ove godine sem protiv Bamberga u Nemackoj i protiv FMP u njihovoj dvorani, momci su se posteno borili.
Lotomatika, nije mnogho bolja, i mozemo da pobedimo, a i ako izgubimo ali se budu borili, niko nema sta da im zameri.
Nije ljudski napadati toliko Tripkovica, njemu ne ide i on samo otvoreno prica o tome, ali nije razlog da mu se trazi skalp! Neka se covek opusti i sut ce doci!
Zasto nocas ne bi bio najefikasniji i pucao trojke 6 od 8! Pa nek promasi i svih osam, ali ce ga krenuti!
Bez paljbe po Duletu, da nije njega, mi bi bili daleko od ovoga. A drugi da odigraju barem jednu sezonu ko mi poslednjih sest, ne bi se dali snositi, kompletna Miskoviceva masinerija i svi mediji bi trubili o njihovom uspehu, a nama je sad igranje Evrolige normalna stvar, a oni bi sve dali da cuju bar jednu od dve evropske himne koje slusaju u Pioniru i Stadionu Partizana!

Balansero

pre 16 godina

Pre pocetka sezone u EL ovde sam citao "prognoze" gde su "strucnjaci" davali Partizanu 2 pobede u najboljem slucaju.
Sada se prica o tome koliko jos pobeda fali do top 16. Kad udjemo u top 16, pricace se sa koliko cemo razlike pucati od raznih velikana evropske kosarke, itd.
Ono sto Partizan cini institucijom evropske kosarke je cinjenica da pravi uspehe nesrazmerne budzetu pa samim tim i igrackom potencijalu.
U BG niko nije dosao po lake bodove i sem u retkim slucajevima se igralo na jednu loptu. I to sa timovima ciji su budzeti desetak puta veci.
Bez obzira na dalji razvoj, ovaj tim je vec sad nesto najlepse sto se dogodilo ovoe sezone u evropskoj kosarci. Dokaz da novac ne igra kosarku, ma koliko ga imali.
Samo jedna izgubljena u regionalnoj ligi i velike sanse sa plasman u top 16 EL su dovoljni da im pruzimo svu podrsku i zahvalimo na kraju bez obzira na krajnji ishod.

Kada bi svi u nasoj zemlji bili bar upola strucni, vredni i uspesni kao KK Partizan...

snesomir

pre 16 godina

Au, ljudi, ono protiv Bamberga je sve skuplje i skuplje. Imaju samo jednu pobedu i deset poraza. Kao da smo na pocetku poceli sa 1 porazom dok su svi ostali imali 0 0.Puno srece dragi grobari, i cisto da podsetim Real je pao u Rimu...
To ipak ne znaci nista, napred Partizan!!!!

deNiro

pre 16 godina

"VELIKI" trener,direktor,shef finansija,menadzer(Tripkovic)jednom rechju SVE u KK PARTIZAN srachunato i perfidno spominje LOGISTIKU Lotomatike a"gadja" Dejana Bodirogu.Apsolutista koji je najurio sve iz kluba(dr.Moma,Dzile...)ne podnosi autoritete vec samo poslushnike.Ali Deki je isuvishe veliki SPORTISTA i veliki CHOVEK da bi naseo na ovu provokaciju.

strucni saradnik

pre 16 godina

IZ POSTELjE U LOŽU

Bodiroga ispunio želju bolesnom navijaču crno-belih
Nekadašnji as Dejan Bodiroga još jednom je pokazao da
mu humanitarni rad nije stran. Naime, Borko Stevanović (32), je u Rimu od jula prošle godine, gde se bori sa leukemijom pod nadzorom lekarke Ane Kasćiuli. U italijanskoj prestonici je i Borkov mlađi brat, Boban, koji želi da bude donator koštane srži. Da li će u tome uspeti, pokazaće testovi, ali sigurno da su braći Stevanović najveća strast crno-bele boje. Šapatom iz bolničke postelje, Borko je rekao zaposlenima u bolnici:

- Koliko bih samo voleo da bodrim večeras moj Partizan protiv Rimljana.

Želja je stigla i do direktora Lotomatike Dejana Bodiroge.

- Mi, Srbi, smo veliki zaljubljenici u košarku, a lično, ne možemo da živimo bez Partizana. Znate, moj heroj Dejan Bodiroga nas je pozvao da meč odgledamo iz svečane lože.

Kao i obično, veliki as ne želi da priča o humanitarnom radu za medije, ne želi da bude u prvom planu. Ali, sigurno će dvojci momaka koji biju najvažniju životnu bitku, učiniti da bar na jedno veče zaborave na tmurnu svakodnevicu.

ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Преноси ''Спорт'' (16. јануар):
Три кола пре краја такмичења по групама једини сигуран пут црно - белих до ТОП 16 су све три поебеде. У сваком другом расплету судбина Партизана ће зависити и од других резултата. Један тријумф гарантује пролаз само ако Цибона, директни ривал за најбољу позицију број шест, не забележи више од једне победе, с' обзиром на то да наш шампион има бољу кош разлику. Дакле, колико победа остваре Загрепчани, који дочекуку Макаби и Лиетубос Ритас и гостују Ле Ману, толико мора и Партизан.
Ако Партизан слави у Риму и против Бамберга, сигурно ће бити пети. Тријумфи у дуелима са Немцима и Фенербахчеом, такође, отварају пут до петог места, под условом да Лотоматика данас не добије више од пет разлике и у следећа два кола изгуби једном (Роан, Барселона).
Сваки прави познавалац кошарке, онај који већ годинама верно прати и навија за Партизан, морао је да зна пред почетак сезоне, а и сада да Партизан са добрим/солидним играчима попут: Паласија, Тепића, Кецмана, Трипковића, Величковића, Пековића, Витковца, Божића, Милошевића и Вранеша... Младих и неискусних: Ризнића, Балабана, Боровњака, Тапушковића и Ђурковића... Не може да очекује сигуран пролазак у ТОП 16. Ма, сваки прави навијач је морао да зна да је успех ако на крају имамо 3-4 победе, а још ако прођемо у други круг... Тачно је да смо били близу победе против Панатинаикоса у оба сусрета, тачно је да смо били близу победе против Улкера и Реала код куће. Али тачно је и да смо у срећној завршници добили Роан у гостима, да смо се мучили са њима код куће, тачно је да ни Барселону, ни Рому нисмо добили лагано. Будимо реални, наши момци играју више срцем него знањем и искуством. Многи јачи и богатији клубови неће проћи даље. Ми јесмо Партизан и увек требамо да пуцамо на високо, али кад се не може - онда се не може, нема се пара... Не можемо да очекујемо много када су нама појачања типа Вранеш, а за боље се нема пара...

dux

pre 16 godina

Ocekujem vrlo neizvestan i uzbudljiv mec,ali malu prednost dajem ipak domacinu.Ne razumem Vujoseviceve analize ucinka crno-belih u Evroligi tipa 'odlicno guramo sa skromnim budzetom,nemamo obavezu ni prema kome izuzev sebi samima,itd.Dobiti dva puta Roana koji je na nivou Vojvodine i Romu kuci jedva,pa zar je to za divljenje?!Za Barsu svaka cast,ali to je bio sam start,oni van forme.Opet ce grobari kao i lane u top 16 na mala vrata,kao najbolji sesti

Pedja

pre 16 godina

Odusevljavaju me komentari koji velicaju sastav Lotomatike i govore kako nemamo nikakve sanse ?
Naravno da je bitan novac , naravno da je bitan i sastav , ali ne zaboravimo ko je i sta je Partizan i koliko je dao evropskoj kosarci , pa sta mislite kakvo misljenje ima uprava Lotomatike o Partizanu ?
TRESU IM SE GACE !!!!

Dule , Momci glavu gore !
NAJJACI STE !

unx

pre 16 godina

Ponovo kukavicko razmisljanje, ostavimo sa strane igrace i njihov kvlitet, ali ovakav odnos prema protivnicima je stvarno porazavajuci.Velika dela cine hrabre odluke, atmosfera i osecaj da se svako moze dobiti. Ovo je cisto pilicarsko razmisljanje.

milanChe

pre 16 godina

Vujosevic je rekao bez imperativa pobede!Pa meni se vec cini da on unapred daje opravdanje zato sto ni on sam ne veruje da Partizan moze pobediti.Sramota!

Panzer

pre 16 godina

Samo nemojte opet da u 5-om minutu gubite 13-4. Daj matori, uradi nesto sa tim igracima, da jednom i udju u utakmicu k'o muskarci, i da odigraju i tih prvih 5 minuta koje uvek preskoce!

eric

pre 16 godina

preporuka vujosevicu koji je poznat kao trener za 35 minuta a zadnjih 5 minuta ekipa prelazi na uigranu taktiku zvanu,,nema te prednosti koja se ne moze prokockati". Mislim da bi trebalo da pregleda sve kasete sa komsijskih utakmica koje oni cesto dobijaju i posle isteka vremena i bukvalno se vracaju iz mrtvih iz tekme u tekmu.. To vise nije slucajno. Oni koriste i najmanju mogucu sansu bez obzira na kvalitet teren, protivnika, publiku, vaznost utakmice itd. A mi grdni u zadnjih 6-7 godina smo izgubili milion zavrsnica na jednu loptu a dobili smo toliko da se sem one sa ganima i olimpijom u ljubljani tesko secam bilo koje a da je iole vazna. Simptomaticno je da vec godinama ako ne udjemo u zadnjih 2 minuta sa 10 razlike to bude vrlo napeto i ako dobijemo.Mislim da je to stvar trenera i psiholoske pripreme igraca. Nekad nije bilo tako. Nekada smo i mi znali da otmemo izgubljenu utakmicu i to nema veze sa budzetom. mogli bi da probamo bas protiv Rome da verujemo u pobedu i da se ne predamo i drhtimo kad se odlucuje u zadnjih nekoliko napada.

javlja_mi_se

pre 16 godina

Gledam tako neke utakmice ULEB kupa, i neke sudije i neke odluke ...
I javlja mi se, bez Duleta, najcrnje nam se pise.

Za Partizan!

Stefan_CG

pre 16 godina

Roma je ostala do kraja sezone bez prvog pleya Djaketija,pa su sad limitirani na Ukica koji jos uvijek ima problema sa ledjima.

kukumeni

pre 16 godina

@parsan
Bas sam hteo da napisem to isto...
Posle tog incidenta, ne mogu uopste ozbiljno da razmisljam o tome sta ovaj covek govori.

wsc

pre 16 godina

pobedicemo ako ne bude igrao onaj deb.. tripkovic.Decko nas upropasti,svaka mu cast za sve dosad ali od njega je dosta.Dajte bolje kecmanu da sutira jer decko ima sut za 3 preko 50% a ne o/10 kao tripko.Dajte i slavku da igra decko se tek nalozio.Napred partizan

Space Jam

pre 16 godina

Sa imperativom ili bez, Lotomatika je bolja ekipa od Partizana i bolja ekipa nego što to pokazuje trenutno mesto na tabeli EL, što ne znači da Partizan ne može da dobije ovu utakmicu. Šanse su otprilike 75:25 za Lotomatiku.

LazniSjaj

pre 16 godina

Partizan nema nikakve sanse da napravi bilo kakav znacajniji rezultat u evropi,i to ne samo ove sezone nego ikada...Srbija je kosarkaski mrtva zemlja.Jedini razlog par solidnih partija godisnje kk partizana jeste publika.Za one koji su slabog ili selektivnog pamcenja ta ista Lotomatika je nadigrala partizan i u Beogradu,a i u Rimu ce ih nadigrati i plus pobediti najverovatnije...

Ricky Rubio

pre 16 godina

Steta sto ne igrate protiv Panathinaikosa pa da vam Zeljko Obradovic pusti utakmicu da udjete u drugi krug.Ne moze svake sezone..ha,ha.

Bane Grobar , Nis

pre 16 godina

Zasto uvek nezadovoljstvo ucinjenim kad je daleko prevazislo ocekivanja pre pocetka sezone.
Partizan je tokom sezone samo 2 tekme glatko izgubio: Bamberg i Barselona , sve ostalo smo se borili do kraja. Cak i utakmice koje smo ocajno igrali mi smo gubili vrlo tesko(Real, Panatinaikos, Fener) ili cak i dobijali(Roan).
Sve ukupno se moze reci i da nismo imali dovoljno srece.
Pored svega toga Partizanu je realno potrebna samo pobeda protiv Bamberga da bi prosao dalje. Ne znam zasto svi uporno pricaju da su potrebne dve pobede???? Racunica je prosta Partizan ce sa tom pobedom cimati skor od 5 pobeda a to znaci da ne bi bio najbolji 6 tim samo ako Cibona dobija 2 od 3 preostala meca(Makabi, Le Man, Letuvas) ili Olimpija sva 3 preostala meca(2 u gostima). Posto su Olimpija i Cibona krsh ekipe to je tesko izvodljiovo sto znaci da Partizan ima dobre sanse za prolaz u top16. Uzmimo u obzir i da cemo u zadnjem kolu igrati u Turskoj sa Fenerom kome ta tekma nece nista znaciti i imacemo sanse da dobijemo ne prejakog Turke.
Ustvari ja sam uveren u tu pobedu. Pazite sta sam rekao!!!!
Dakle bez sekiracije, Partizan je zasluzio da prodje dalje i to ce se sigurno i desiti. Nacice se tamo gde mu je i mestu. U vrhu evropske kosarke.

banjavb

pre 16 godina

NEMANJA

Svaka cast.Tako se voli zemlja,a ne kao neki nasi ili vasi navijaci ,koji jedva cekaju poraz suprotnog tabora.

DULE ,car si.Nikada ne idi iz Partizana,ali molim te ,oteraj ovu nesposobnu upravu i nek dodje neko sa parama.

Inace verujem u ovaj tim.Mnogo mi se svidja to sto imamo dosta visokih igraca za skok,pa time i nesto losiji sut nadoknadjujemo.Samo malo koncentracije pri realizaciji i bice dvadeset razlike za nas.

NAPRED PARTIZAN!

Bata Leki

pre 16 godina

Ovo sto Virtus Roma igra Euroligu je samo zahvaljuci Pesicu i Bodirogi ali posto njih nema vise nasa sansa je da ih pobedimo pod polupraznim tribinama ali da imamo imperativ pobede a ne kako Dule izjavljuje

grobar_do_groba

pre 16 godina

Dule,
NEMOOJ NIKADA OTICI. I kada je tesko i kadase gubi, i kada ti je svega dosta, NE odlazi. Kako je pok. dr Aca stvarao naslednike koji su bili dostojni, tako moras i Ti.
Srecno u Rimu.
Samo jednu stvar treba da imate u vidu. Treba od tri do pet dana da izadjem iz nokdauna :) A nisam jedini.
Napred, Partizan!

nemanja

pre 16 godina

bez imperativa pobedede!! pa ko je ovde lud??? pa zasto onda putujete u rim, svasta. jesam delija, ali ovake izjave ne sme biti.. treba dule da kaze: idemo u rim da ginemo pa sta bude neka bude.. srecno grobari... zivim za zvezdu ali zelim vam da pokazete evropi gde se igra najbolja kosarka... cao

montella

pre 16 godina

Sto ste svi odmah skocili na coveka!?!

Naravno da MORAMO da pobedimo ali sasvim normalna i uobicajena izjava da bi se rasteretili igraci i opustio protivnik.

Dule ne bi bio tu gde je sada da daje izjave koje mu odmazu u poslu.

fenomen

pre 16 godina

Protiv Rome nema sta da trazimo.
Ostaviti u Partizanu:Kecmana, Tepica, Velickovica, Borovnjaka, Djurkovica, Vitkovca i Vranesa.
Pekovic ide sam,pustiti i Tripkovica, Palasia, Bozica a videti da li je Milosevic za Partizan ili nije kroz vecu minutazu....
Dovesti pleja, jos jednog dobrog centra i sutera i to bi bilo to...
poz...

zovite_me_dule

pre 16 godina

Sta reci? Komentari vec vidjani. Pa i ja da se ponovim.
Dule, dozivotno u Partizanu. A posto sve nije vecno, i kada dodje taj dan da odes, sve uspehe cemo ti brissati ako ne ostavis nekoga koji je bar isto ono sto si ti, a po mogucnosti i bolji.

Takodje, nikada nemoj sesti na klupu protiv Partizana.

PS Ide li se u Istambul?

Roko Sifredi

pre 16 godina

Ljudi, para nema, jedini put ka prolasku dalje je usmeren ka srcu, velikom srcu na terenu. Bude li ovako, pobedicemo u Rimu.
Veliko srce ce, sigurno doneti i trojku vise...
Partizane jedini, mi za tebe zivimo...

Realno

pre 16 godina

Realno ne treba se nadati pobjedi jer Roma ima kvalitetniji sastav.Pogotovo sa onakvim spoljnim sutem i onako losim Tripkovicem.Kazem,trebace nam neka cudesna partija poput one prosle sezone protiv Huventuda,da bi pobijedili.Mislim da smo mi svoje sanse propustili protiv Bamberga u gostima,kao i Fenerbahcea kuci.Problem je sto se svi pojacavaju dok traje prelazni rok,pa i Roma koja je dovela pojacanja na poziciji pleya i centra,dok Partizan nikog nije doveo a najvise su mu potrebna pojacanja od svih klubova u Evroligi!Kada neko malo ulozi u nas Partizan onda ce prolaz u TOP16 biti rutina...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Pa kako bez imperativa pobede?!?

Pa kakva je to izjava.

Pa sta treba da dobijemo jednu od tri i da cekamo kiks Cibone i Olimpije.

Ne zelim sad da se pozivam na evro titulu i na MI SMO PARTIZAN ali koji to tim sebi stvara atmosferu da je normalno sve izgubiti jer nema para, sudije kradu,...

Dule e jesi postao cudan u poslednje vreme...

grba

pre 16 godina

Kolkiko god titula bilo iza tebe, mislim da forsiras toliko dekadentnu i sporu igru da si unistio partizan. molim te idi na kraju sezone, neka dodje Dzikic. Ne mogu vise da se tresem, ne zbog poraza, nego zbog igre. Toliko psihicki utices negativno na igrace da oni ne mogu da pruze ni polovinu onoga sto znaju. Siguran sam da je ovaj strahinja milosevic znao da igra basket pre dolaska u partizan, a sad kao uplaseno dete koje se pazi da ne slomi igracku.

BoJaN

pre 16 godina

ne mogu da verujem, potpisali kao neki sponzorski ugovor sa Igokeom a ne mogu da skrpe kinte da nabave jednog jedinog normalnog igraca, treba nam ili neko na poziciji centra ili neko na poziciji beka sutera pa dajte ljudi u cemu je problem. Pa ako bi i dosao neko na dvojci i Tripko bi bolje igrao zbog konkurencije pa mi nemamo igraca koji moze da sutne 3 iz skoka osim njega, ako ne moze suter moze jedna cetvorka ili centar ma bilo ko ali ja mislim da je bolje dvojka jer se nadam da ce sekvoja uskoro moci bar malo da zameni pekovica treba nam suter pod hitno.

Realno

pre 16 godina

Realno ne treba se nadati pobjedi jer Roma ima kvalitetniji sastav.Pogotovo sa onakvim spoljnim sutem i onako losim Tripkovicem.Kazem,trebace nam neka cudesna partija poput one prosle sezone protiv Huventuda,da bi pobijedili.Mislim da smo mi svoje sanse propustili protiv Bamberga u gostima,kao i Fenerbahcea kuci.Problem je sto se svi pojacavaju dok traje prelazni rok,pa i Roma koja je dovela pojacanja na poziciji pleya i centra,dok Partizan nikog nije doveo a najvise su mu potrebna pojacanja od svih klubova u Evroligi!Kada neko malo ulozi u nas Partizan onda ce prolaz u TOP16 biti rutina...

grba

pre 16 godina

Kolkiko god titula bilo iza tebe, mislim da forsiras toliko dekadentnu i sporu igru da si unistio partizan. molim te idi na kraju sezone, neka dodje Dzikic. Ne mogu vise da se tresem, ne zbog poraza, nego zbog igre. Toliko psihicki utices negativno na igrace da oni ne mogu da pruze ni polovinu onoga sto znaju. Siguran sam da je ovaj strahinja milosevic znao da igra basket pre dolaska u partizan, a sad kao uplaseno dete koje se pazi da ne slomi igracku.

montella

pre 16 godina

Sto ste svi odmah skocili na coveka!?!

Naravno da MORAMO da pobedimo ali sasvim normalna i uobicajena izjava da bi se rasteretili igraci i opustio protivnik.

Dule ne bi bio tu gde je sada da daje izjave koje mu odmazu u poslu.

nemanja

pre 16 godina

bez imperativa pobedede!! pa ko je ovde lud??? pa zasto onda putujete u rim, svasta. jesam delija, ali ovake izjave ne sme biti.. treba dule da kaze: idemo u rim da ginemo pa sta bude neka bude.. srecno grobari... zivim za zvezdu ali zelim vam da pokazete evropi gde se igra najbolja kosarka... cao

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Pa kako bez imperativa pobede?!?

Pa kakva je to izjava.

Pa sta treba da dobijemo jednu od tri i da cekamo kiks Cibone i Olimpije.

Ne zelim sad da se pozivam na evro titulu i na MI SMO PARTIZAN ali koji to tim sebi stvara atmosferu da je normalno sve izgubiti jer nema para, sudije kradu,...

Dule e jesi postao cudan u poslednje vreme...

Roko Sifredi

pre 16 godina

Ljudi, para nema, jedini put ka prolasku dalje je usmeren ka srcu, velikom srcu na terenu. Bude li ovako, pobedicemo u Rimu.
Veliko srce ce, sigurno doneti i trojku vise...
Partizane jedini, mi za tebe zivimo...

strucni saradnik

pre 16 godina

IZ POSTELjE U LOŽU

Bodiroga ispunio želju bolesnom navijaču crno-belih
Nekadašnji as Dejan Bodiroga još jednom je pokazao da
mu humanitarni rad nije stran. Naime, Borko Stevanović (32), je u Rimu od jula prošle godine, gde se bori sa leukemijom pod nadzorom lekarke Ane Kasćiuli. U italijanskoj prestonici je i Borkov mlađi brat, Boban, koji želi da bude donator koštane srži. Da li će u tome uspeti, pokazaće testovi, ali sigurno da su braći Stevanović najveća strast crno-bele boje. Šapatom iz bolničke postelje, Borko je rekao zaposlenima u bolnici:

- Koliko bih samo voleo da bodrim večeras moj Partizan protiv Rimljana.

Želja je stigla i do direktora Lotomatike Dejana Bodiroge.

- Mi, Srbi, smo veliki zaljubljenici u košarku, a lično, ne možemo da živimo bez Partizana. Znate, moj heroj Dejan Bodiroga nas je pozvao da meč odgledamo iz svečane lože.

Kao i obično, veliki as ne želi da priča o humanitarnom radu za medije, ne želi da bude u prvom planu. Ali, sigurno će dvojci momaka koji biju najvažniju životnu bitku, učiniti da bar na jedno veče zaborave na tmurnu svakodnevicu.

ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI

grobar_do_groba

pre 16 godina

Dule,
NEMOOJ NIKADA OTICI. I kada je tesko i kadase gubi, i kada ti je svega dosta, NE odlazi. Kako je pok. dr Aca stvarao naslednike koji su bili dostojni, tako moras i Ti.
Srecno u Rimu.
Samo jednu stvar treba da imate u vidu. Treba od tri do pet dana da izadjem iz nokdauna :) A nisam jedini.
Napred, Partizan!

BoJaN

pre 16 godina

ne mogu da verujem, potpisali kao neki sponzorski ugovor sa Igokeom a ne mogu da skrpe kinte da nabave jednog jedinog normalnog igraca, treba nam ili neko na poziciji centra ili neko na poziciji beka sutera pa dajte ljudi u cemu je problem. Pa ako bi i dosao neko na dvojci i Tripko bi bolje igrao zbog konkurencije pa mi nemamo igraca koji moze da sutne 3 iz skoka osim njega, ako ne moze suter moze jedna cetvorka ili centar ma bilo ko ali ja mislim da je bolje dvojka jer se nadam da ce sekvoja uskoro moci bar malo da zameni pekovica treba nam suter pod hitno.

zovite_me_dule

pre 16 godina

Sta reci? Komentari vec vidjani. Pa i ja da se ponovim.
Dule, dozivotno u Partizanu. A posto sve nije vecno, i kada dodje taj dan da odes, sve uspehe cemo ti brissati ako ne ostavis nekoga koji je bar isto ono sto si ti, a po mogucnosti i bolji.

Takodje, nikada nemoj sesti na klupu protiv Partizana.

PS Ide li se u Istambul?

banjavb

pre 16 godina

NEMANJA

Svaka cast.Tako se voli zemlja,a ne kao neki nasi ili vasi navijaci ,koji jedva cekaju poraz suprotnog tabora.

DULE ,car si.Nikada ne idi iz Partizana,ali molim te ,oteraj ovu nesposobnu upravu i nek dodje neko sa parama.

Inace verujem u ovaj tim.Mnogo mi se svidja to sto imamo dosta visokih igraca za skok,pa time i nesto losiji sut nadoknadjujemo.Samo malo koncentracije pri realizaciji i bice dvadeset razlike za nas.

NAPRED PARTIZAN!

Bane Grobar , Nis

pre 16 godina

Zasto uvek nezadovoljstvo ucinjenim kad je daleko prevazislo ocekivanja pre pocetka sezone.
Partizan je tokom sezone samo 2 tekme glatko izgubio: Bamberg i Barselona , sve ostalo smo se borili do kraja. Cak i utakmice koje smo ocajno igrali mi smo gubili vrlo tesko(Real, Panatinaikos, Fener) ili cak i dobijali(Roan).
Sve ukupno se moze reci i da nismo imali dovoljno srece.
Pored svega toga Partizanu je realno potrebna samo pobeda protiv Bamberga da bi prosao dalje. Ne znam zasto svi uporno pricaju da su potrebne dve pobede???? Racunica je prosta Partizan ce sa tom pobedom cimati skor od 5 pobeda a to znaci da ne bi bio najbolji 6 tim samo ako Cibona dobija 2 od 3 preostala meca(Makabi, Le Man, Letuvas) ili Olimpija sva 3 preostala meca(2 u gostima). Posto su Olimpija i Cibona krsh ekipe to je tesko izvodljiovo sto znaci da Partizan ima dobre sanse za prolaz u top16. Uzmimo u obzir i da cemo u zadnjem kolu igrati u Turskoj sa Fenerom kome ta tekma nece nista znaciti i imacemo sanse da dobijemo ne prejakog Turke.
Ustvari ja sam uveren u tu pobedu. Pazite sta sam rekao!!!!
Dakle bez sekiracije, Partizan je zasluzio da prodje dalje i to ce se sigurno i desiti. Nacice se tamo gde mu je i mestu. U vrhu evropske kosarke.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Преноси ''Спорт'' (16. јануар):
Три кола пре краја такмичења по групама једини сигуран пут црно - белих до ТОП 16 су све три поебеде. У сваком другом расплету судбина Партизана ће зависити и од других резултата. Један тријумф гарантује пролаз само ако Цибона, директни ривал за најбољу позицију број шест, не забележи више од једне победе, с' обзиром на то да наш шампион има бољу кош разлику. Дакле, колико победа остваре Загрепчани, који дочекуку Макаби и Лиетубос Ритас и гостују Ле Ману, толико мора и Партизан.
Ако Партизан слави у Риму и против Бамберга, сигурно ће бити пети. Тријумфи у дуелима са Немцима и Фенербахчеом, такође, отварају пут до петог места, под условом да Лотоматика данас не добије више од пет разлике и у следећа два кола изгуби једном (Роан, Барселона).
Сваки прави познавалац кошарке, онај који већ годинама верно прати и навија за Партизан, морао је да зна пред почетак сезоне, а и сада да Партизан са добрим/солидним играчима попут: Паласија, Тепића, Кецмана, Трипковића, Величковића, Пековића, Витковца, Божића, Милошевића и Вранеша... Младих и неискусних: Ризнића, Балабана, Боровњака, Тапушковића и Ђурковића... Не може да очекује сигуран пролазак у ТОП 16. Ма, сваки прави навијач је морао да зна да је успех ако на крају имамо 3-4 победе, а још ако прођемо у други круг... Тачно је да смо били близу победе против Панатинаикоса у оба сусрета, тачно је да смо били близу победе против Улкера и Реала код куће. Али тачно је и да смо у срећној завршници добили Роан у гостима, да смо се мучили са њима код куће, тачно је да ни Барселону, ни Рому нисмо добили лагано. Будимо реални, наши момци играју више срцем него знањем и искуством. Многи јачи и богатији клубови неће проћи даље. Ми јесмо Партизан и увек требамо да пуцамо на високо, али кад се не може - онда се не може, нема се пара... Не можемо да очекујемо много када су нама појачања типа Вранеш, а за боље се нема пара...

ilija

pre 16 godina

Ne mogu da razumem pojedine navijace, koji ispaljuju plotune po Duletu i Tripkovicu.
Vazno je samo da se oni bore i zalazu, i ove godine sem protiv Bamberga u Nemackoj i protiv FMP u njihovoj dvorani, momci su se posteno borili.
Lotomatika, nije mnogho bolja, i mozemo da pobedimo, a i ako izgubimo ali se budu borili, niko nema sta da im zameri.
Nije ljudski napadati toliko Tripkovica, njemu ne ide i on samo otvoreno prica o tome, ali nije razlog da mu se trazi skalp! Neka se covek opusti i sut ce doci!
Zasto nocas ne bi bio najefikasniji i pucao trojke 6 od 8! Pa nek promasi i svih osam, ali ce ga krenuti!
Bez paljbe po Duletu, da nije njega, mi bi bili daleko od ovoga. A drugi da odigraju barem jednu sezonu ko mi poslednjih sest, ne bi se dali snositi, kompletna Miskoviceva masinerija i svi mediji bi trubili o njihovom uspehu, a nama je sad igranje Evrolige normalna stvar, a oni bi sve dali da cuju bar jednu od dve evropske himne koje slusaju u Pioniru i Stadionu Partizana!

fenomen

pre 16 godina

Protiv Rome nema sta da trazimo.
Ostaviti u Partizanu:Kecmana, Tepica, Velickovica, Borovnjaka, Djurkovica, Vitkovca i Vranesa.
Pekovic ide sam,pustiti i Tripkovica, Palasia, Bozica a videti da li je Milosevic za Partizan ili nije kroz vecu minutazu....
Dovesti pleja, jos jednog dobrog centra i sutera i to bi bilo to...
poz...

wsc

pre 16 godina

pobedicemo ako ne bude igrao onaj deb.. tripkovic.Decko nas upropasti,svaka mu cast za sve dosad ali od njega je dosta.Dajte bolje kecmanu da sutira jer decko ima sut za 3 preko 50% a ne o/10 kao tripko.Dajte i slavku da igra decko se tek nalozio.Napred partizan

Balansero

pre 16 godina

Pre pocetka sezone u EL ovde sam citao "prognoze" gde su "strucnjaci" davali Partizanu 2 pobede u najboljem slucaju.
Sada se prica o tome koliko jos pobeda fali do top 16. Kad udjemo u top 16, pricace se sa koliko cemo razlike pucati od raznih velikana evropske kosarke, itd.
Ono sto Partizan cini institucijom evropske kosarke je cinjenica da pravi uspehe nesrazmerne budzetu pa samim tim i igrackom potencijalu.
U BG niko nije dosao po lake bodove i sem u retkim slucajevima se igralo na jednu loptu. I to sa timovima ciji su budzeti desetak puta veci.
Bez obzira na dalji razvoj, ovaj tim je vec sad nesto najlepse sto se dogodilo ovoe sezone u evropskoj kosarci. Dokaz da novac ne igra kosarku, ma koliko ga imali.
Samo jedna izgubljena u regionalnoj ligi i velike sanse sa plasman u top 16 EL su dovoljni da im pruzimo svu podrsku i zahvalimo na kraju bez obzira na krajnji ishod.

Kada bi svi u nasoj zemlji bili bar upola strucni, vredni i uspesni kao KK Partizan...

Panzer

pre 16 godina

Samo nemojte opet da u 5-om minutu gubite 13-4. Daj matori, uradi nesto sa tim igracima, da jednom i udju u utakmicu k'o muskarci, i da odigraju i tih prvih 5 minuta koje uvek preskoce!

Stefan_CG

pre 16 godina

Roma je ostala do kraja sezone bez prvog pleya Djaketija,pa su sad limitirani na Ukica koji jos uvijek ima problema sa ledjima.

Pedja

pre 16 godina

Odusevljavaju me komentari koji velicaju sastav Lotomatike i govore kako nemamo nikakve sanse ?
Naravno da je bitan novac , naravno da je bitan i sastav , ali ne zaboravimo ko je i sta je Partizan i koliko je dao evropskoj kosarci , pa sta mislite kakvo misljenje ima uprava Lotomatike o Partizanu ?
TRESU IM SE GACE !!!!

Dule , Momci glavu gore !
NAJJACI STE !

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@Ricky Rubio, 15. januar 2008 00:51)

Сећаш ли се како су Рики Рубио и екипа Хувентуда прошли прошле сезоне у ТОП16 фази против Партизана, ког је, по тврдњи свих гана планете Земље, пустио Жељко(а и да јесте, што вас то пече?)
И још си нашао да се подсмеваш...
Док год буде ликова као што си ти, нама ће свака победа бити слађа, у инат вама који се сладите туђим неуспесима.

"О Партизане ти добро знаш..."

Ricky Rubio

pre 16 godina

Steta sto ne igrate protiv Panathinaikosa pa da vam Zeljko Obradovic pusti utakmicu da udjete u drugi krug.Ne moze svake sezone..ha,ha.

LazniSjaj

pre 16 godina

Partizan nema nikakve sanse da napravi bilo kakav znacajniji rezultat u evropi,i to ne samo ove sezone nego ikada...Srbija je kosarkaski mrtva zemlja.Jedini razlog par solidnih partija godisnje kk partizana jeste publika.Za one koji su slabog ili selektivnog pamcenja ta ista Lotomatika je nadigrala partizan i u Beogradu,a i u Rimu ce ih nadigrati i plus pobediti najverovatnije...

eric

pre 16 godina

preporuka vujosevicu koji je poznat kao trener za 35 minuta a zadnjih 5 minuta ekipa prelazi na uigranu taktiku zvanu,,nema te prednosti koja se ne moze prokockati". Mislim da bi trebalo da pregleda sve kasete sa komsijskih utakmica koje oni cesto dobijaju i posle isteka vremena i bukvalno se vracaju iz mrtvih iz tekme u tekmu.. To vise nije slucajno. Oni koriste i najmanju mogucu sansu bez obzira na kvalitet teren, protivnika, publiku, vaznost utakmice itd. A mi grdni u zadnjih 6-7 godina smo izgubili milion zavrsnica na jednu loptu a dobili smo toliko da se sem one sa ganima i olimpijom u ljubljani tesko secam bilo koje a da je iole vazna. Simptomaticno je da vec godinama ako ne udjemo u zadnjih 2 minuta sa 10 razlike to bude vrlo napeto i ako dobijemo.Mislim da je to stvar trenera i psiholoske pripreme igraca. Nekad nije bilo tako. Nekada smo i mi znali da otmemo izgubljenu utakmicu i to nema veze sa budzetom. mogli bi da probamo bas protiv Rome da verujemo u pobedu i da se ne predamo i drhtimo kad se odlucuje u zadnjih nekoliko napada.

Bata Leki

pre 16 godina

Ovo sto Virtus Roma igra Euroligu je samo zahvaljuci Pesicu i Bodirogi ali posto njih nema vise nasa sansa je da ih pobedimo pod polupraznim tribinama ali da imamo imperativ pobede a ne kako Dule izjavljuje

Space Jam

pre 16 godina

Sa imperativom ili bez, Lotomatika je bolja ekipa od Partizana i bolja ekipa nego što to pokazuje trenutno mesto na tabeli EL, što ne znači da Partizan ne može da dobije ovu utakmicu. Šanse su otprilike 75:25 za Lotomatiku.

unx

pre 16 godina

Ponovo kukavicko razmisljanje, ostavimo sa strane igrace i njihov kvlitet, ali ovakav odnos prema protivnicima je stvarno porazavajuci.Velika dela cine hrabre odluke, atmosfera i osecaj da se svako moze dobiti. Ovo je cisto pilicarsko razmisljanje.

deNiro

pre 16 godina

"VELIKI" trener,direktor,shef finansija,menadzer(Tripkovic)jednom rechju SVE u KK PARTIZAN srachunato i perfidno spominje LOGISTIKU Lotomatike a"gadja" Dejana Bodirogu.Apsolutista koji je najurio sve iz kluba(dr.Moma,Dzile...)ne podnosi autoritete vec samo poslushnike.Ali Deki je isuvishe veliki SPORTISTA i veliki CHOVEK da bi naseo na ovu provokaciju.

snesomir

pre 16 godina

Au, ljudi, ono protiv Bamberga je sve skuplje i skuplje. Imaju samo jednu pobedu i deset poraza. Kao da smo na pocetku poceli sa 1 porazom dok su svi ostali imali 0 0.Puno srece dragi grobari, i cisto da podsetim Real je pao u Rimu...
To ipak ne znaci nista, napred Partizan!!!!

grbovic goran

pre 16 godina

Moze sed desiti cudo pa da dobijemo ali ako prodjemo u TOP16 to ne da ce biti uspeh nego ravno zavrsnom turniru!Kao osnovni razlog navodim prilicno losu selekciju igraca i mislim da se moglo i pored malog budzeta i bolja ekipa sastaviti.Kao prvo mislim da je S.Milosevic apsolutno beskoristan u ovoj ekipi a da bi nam vise trebao igrac na mestu pleja pa makar to bio Jereminov,Paunic,Miljan Rakic ili slican kalibar.Kao drugo ,Djurkovic je izgubio sezonu a mogao je mnogo vise da igra i bice od njega nesto,garantujem.I kao trece,mislim da je totalno naivno kako odlucujuce napade pokusavamo da doturimo loptu Pekovicu,kao nekad Milojevicu i naravno izgubljena lopta.

kukumeni

pre 16 godina

@parsan
Bas sam hteo da napisem to isto...
Posle tog incidenta, ne mogu uopste ozbiljno da razmisljam o tome sta ovaj covek govori.

javlja_mi_se

pre 16 godina

Gledam tako neke utakmice ULEB kupa, i neke sudije i neke odluke ...
I javlja mi se, bez Duleta, najcrnje nam se pise.

Za Partizan!

milanChe

pre 16 godina

Vujosevic je rekao bez imperativa pobede!Pa meni se vec cini da on unapred daje opravdanje zato sto ni on sam ne veruje da Partizan moze pobediti.Sramota!

dux

pre 16 godina

Ocekujem vrlo neizvestan i uzbudljiv mec,ali malu prednost dajem ipak domacinu.Ne razumem Vujoseviceve analize ucinka crno-belih u Evroligi tipa 'odlicno guramo sa skromnim budzetom,nemamo obavezu ni prema kome izuzev sebi samima,itd.Dobiti dva puta Roana koji je na nivou Vojvodine i Romu kuci jedva,pa zar je to za divljenje?!Za Barsu svaka cast,ali to je bio sam start,oni van forme.Opet ce grobari kao i lane u top 16 na mala vrata,kao najbolji sesti

neko i nesto -naravno grobar-

pre 16 godina

mislim da cemo sloznom igrom i pre svega dobrom igrom doprineti da pobedimo. tripkovic nikakav za sada...nadam se da se popravlja... stali su solidni,mada igra ne bi trebala da se zasniva samo na tepicu. srecno veceras.

Damjan

pre 16 godina

Pobeda veceras - protiv banberga pakao!
Poraz veceras - protiv banberga pakao.
OBRNI OKRENI VIDIMO SE U PAKLU PIONIRA ...
Pozdrav grobari

snesomir

pre 16 godina

Za Savketa,
vode sa 4.
Gotovo je poluvreme.
Idu nas trojke, ali su nesto spetljani. Dobijamo, sad ce dule da im pojasni stvari u svlacionici.

JOe

pre 16 godina

sad kad jednom ubacijemo trojke,mi se blamiramo davanjima osvejene lopte gostima.strasno gledati.daj boze da pobede.jadan dule kad gleda ovo davanje lopti

grba

pre 16 godina

Kolkiko god titula bilo iza tebe, mislim da forsiras toliko dekadentnu i sporu igru da si unistio partizan. molim te idi na kraju sezone, neka dodje Dzikic. Ne mogu vise da se tresem, ne zbog poraza, nego zbog igre. Toliko psihicki utices negativno na igrace da oni ne mogu da pruze ni polovinu onoga sto znaju. Siguran sam da je ovaj strahinja milosevic znao da igra basket pre dolaska u partizan, a sad kao uplaseno dete koje se pazi da ne slomi igracku.

fenomen

pre 16 godina

Protiv Rome nema sta da trazimo.
Ostaviti u Partizanu:Kecmana, Tepica, Velickovica, Borovnjaka, Djurkovica, Vitkovca i Vranesa.
Pekovic ide sam,pustiti i Tripkovica, Palasia, Bozica a videti da li je Milosevic za Partizan ili nije kroz vecu minutazu....
Dovesti pleja, jos jednog dobrog centra i sutera i to bi bilo to...
poz...

Ricky Rubio

pre 16 godina

Steta sto ne igrate protiv Panathinaikosa pa da vam Zeljko Obradovic pusti utakmicu da udjete u drugi krug.Ne moze svake sezone..ha,ha.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Pa kako bez imperativa pobede?!?

Pa kakva je to izjava.

Pa sta treba da dobijemo jednu od tri i da cekamo kiks Cibone i Olimpije.

Ne zelim sad da se pozivam na evro titulu i na MI SMO PARTIZAN ali koji to tim sebi stvara atmosferu da je normalno sve izgubiti jer nema para, sudije kradu,...

Dule e jesi postao cudan u poslednje vreme...

Realno

pre 16 godina

Realno ne treba se nadati pobjedi jer Roma ima kvalitetniji sastav.Pogotovo sa onakvim spoljnim sutem i onako losim Tripkovicem.Kazem,trebace nam neka cudesna partija poput one prosle sezone protiv Huventuda,da bi pobijedili.Mislim da smo mi svoje sanse propustili protiv Bamberga u gostima,kao i Fenerbahcea kuci.Problem je sto se svi pojacavaju dok traje prelazni rok,pa i Roma koja je dovela pojacanja na poziciji pleya i centra,dok Partizan nikog nije doveo a najvise su mu potrebna pojacanja od svih klubova u Evroligi!Kada neko malo ulozi u nas Partizan onda ce prolaz u TOP16 biti rutina...

nemanja

pre 16 godina

bez imperativa pobedede!! pa ko je ovde lud??? pa zasto onda putujete u rim, svasta. jesam delija, ali ovake izjave ne sme biti.. treba dule da kaze: idemo u rim da ginemo pa sta bude neka bude.. srecno grobari... zivim za zvezdu ali zelim vam da pokazete evropi gde se igra najbolja kosarka... cao

montella

pre 16 godina

Sto ste svi odmah skocili na coveka!?!

Naravno da MORAMO da pobedimo ali sasvim normalna i uobicajena izjava da bi se rasteretili igraci i opustio protivnik.

Dule ne bi bio tu gde je sada da daje izjave koje mu odmazu u poslu.

Bane Grobar , Nis

pre 16 godina

Zasto uvek nezadovoljstvo ucinjenim kad je daleko prevazislo ocekivanja pre pocetka sezone.
Partizan je tokom sezone samo 2 tekme glatko izgubio: Bamberg i Barselona , sve ostalo smo se borili do kraja. Cak i utakmice koje smo ocajno igrali mi smo gubili vrlo tesko(Real, Panatinaikos, Fener) ili cak i dobijali(Roan).
Sve ukupno se moze reci i da nismo imali dovoljno srece.
Pored svega toga Partizanu je realno potrebna samo pobeda protiv Bamberga da bi prosao dalje. Ne znam zasto svi uporno pricaju da su potrebne dve pobede???? Racunica je prosta Partizan ce sa tom pobedom cimati skor od 5 pobeda a to znaci da ne bi bio najbolji 6 tim samo ako Cibona dobija 2 od 3 preostala meca(Makabi, Le Man, Letuvas) ili Olimpija sva 3 preostala meca(2 u gostima). Posto su Olimpija i Cibona krsh ekipe to je tesko izvodljiovo sto znaci da Partizan ima dobre sanse za prolaz u top16. Uzmimo u obzir i da cemo u zadnjem kolu igrati u Turskoj sa Fenerom kome ta tekma nece nista znaciti i imacemo sanse da dobijemo ne prejakog Turke.
Ustvari ja sam uveren u tu pobedu. Pazite sta sam rekao!!!!
Dakle bez sekiracije, Partizan je zasluzio da prodje dalje i to ce se sigurno i desiti. Nacice se tamo gde mu je i mestu. U vrhu evropske kosarke.

LazniSjaj

pre 16 godina

Partizan nema nikakve sanse da napravi bilo kakav znacajniji rezultat u evropi,i to ne samo ove sezone nego ikada...Srbija je kosarkaski mrtva zemlja.Jedini razlog par solidnih partija godisnje kk partizana jeste publika.Za one koji su slabog ili selektivnog pamcenja ta ista Lotomatika je nadigrala partizan i u Beogradu,a i u Rimu ce ih nadigrati i plus pobediti najverovatnije...

deNiro

pre 16 godina

"VELIKI" trener,direktor,shef finansija,menadzer(Tripkovic)jednom rechju SVE u KK PARTIZAN srachunato i perfidno spominje LOGISTIKU Lotomatike a"gadja" Dejana Bodirogu.Apsolutista koji je najurio sve iz kluba(dr.Moma,Dzile...)ne podnosi autoritete vec samo poslushnike.Ali Deki je isuvishe veliki SPORTISTA i veliki CHOVEK da bi naseo na ovu provokaciju.

BoJaN

pre 16 godina

ne mogu da verujem, potpisali kao neki sponzorski ugovor sa Igokeom a ne mogu da skrpe kinte da nabave jednog jedinog normalnog igraca, treba nam ili neko na poziciji centra ili neko na poziciji beka sutera pa dajte ljudi u cemu je problem. Pa ako bi i dosao neko na dvojci i Tripko bi bolje igrao zbog konkurencije pa mi nemamo igraca koji moze da sutne 3 iz skoka osim njega, ako ne moze suter moze jedna cetvorka ili centar ma bilo ko ali ja mislim da je bolje dvojka jer se nadam da ce sekvoja uskoro moci bar malo da zameni pekovica treba nam suter pod hitno.

zovite_me_dule

pre 16 godina

Sta reci? Komentari vec vidjani. Pa i ja da se ponovim.
Dule, dozivotno u Partizanu. A posto sve nije vecno, i kada dodje taj dan da odes, sve uspehe cemo ti brissati ako ne ostavis nekoga koji je bar isto ono sto si ti, a po mogucnosti i bolji.

Takodje, nikada nemoj sesti na klupu protiv Partizana.

PS Ide li se u Istambul?

grobar_do_groba

pre 16 godina

Dule,
NEMOOJ NIKADA OTICI. I kada je tesko i kadase gubi, i kada ti je svega dosta, NE odlazi. Kako je pok. dr Aca stvarao naslednike koji su bili dostojni, tako moras i Ti.
Srecno u Rimu.
Samo jednu stvar treba da imate u vidu. Treba od tri do pet dana da izadjem iz nokdauna :) A nisam jedini.
Napred, Partizan!

banjavb

pre 16 godina

NEMANJA

Svaka cast.Tako se voli zemlja,a ne kao neki nasi ili vasi navijaci ,koji jedva cekaju poraz suprotnog tabora.

DULE ,car si.Nikada ne idi iz Partizana,ali molim te ,oteraj ovu nesposobnu upravu i nek dodje neko sa parama.

Inace verujem u ovaj tim.Mnogo mi se svidja to sto imamo dosta visokih igraca za skok,pa time i nesto losiji sut nadoknadjujemo.Samo malo koncentracije pri realizaciji i bice dvadeset razlike za nas.

NAPRED PARTIZAN!

Space Jam

pre 16 godina

Sa imperativom ili bez, Lotomatika je bolja ekipa od Partizana i bolja ekipa nego što to pokazuje trenutno mesto na tabeli EL, što ne znači da Partizan ne može da dobije ovu utakmicu. Šanse su otprilike 75:25 za Lotomatiku.

eric

pre 16 godina

preporuka vujosevicu koji je poznat kao trener za 35 minuta a zadnjih 5 minuta ekipa prelazi na uigranu taktiku zvanu,,nema te prednosti koja se ne moze prokockati". Mislim da bi trebalo da pregleda sve kasete sa komsijskih utakmica koje oni cesto dobijaju i posle isteka vremena i bukvalno se vracaju iz mrtvih iz tekme u tekmu.. To vise nije slucajno. Oni koriste i najmanju mogucu sansu bez obzira na kvalitet teren, protivnika, publiku, vaznost utakmice itd. A mi grdni u zadnjih 6-7 godina smo izgubili milion zavrsnica na jednu loptu a dobili smo toliko da se sem one sa ganima i olimpijom u ljubljani tesko secam bilo koje a da je iole vazna. Simptomaticno je da vec godinama ako ne udjemo u zadnjih 2 minuta sa 10 razlike to bude vrlo napeto i ako dobijemo.Mislim da je to stvar trenera i psiholoske pripreme igraca. Nekad nije bilo tako. Nekada smo i mi znali da otmemo izgubljenu utakmicu i to nema veze sa budzetom. mogli bi da probamo bas protiv Rome da verujemo u pobedu i da se ne predamo i drhtimo kad se odlucuje u zadnjih nekoliko napada.

milanChe

pre 16 godina

Vujosevic je rekao bez imperativa pobede!Pa meni se vec cini da on unapred daje opravdanje zato sto ni on sam ne veruje da Partizan moze pobediti.Sramota!

dux

pre 16 godina

Ocekujem vrlo neizvestan i uzbudljiv mec,ali malu prednost dajem ipak domacinu.Ne razumem Vujoseviceve analize ucinka crno-belih u Evroligi tipa 'odlicno guramo sa skromnim budzetom,nemamo obavezu ni prema kome izuzev sebi samima,itd.Dobiti dva puta Roana koji je na nivou Vojvodine i Romu kuci jedva,pa zar je to za divljenje?!Za Barsu svaka cast,ali to je bio sam start,oni van forme.Opet ce grobari kao i lane u top 16 na mala vrata,kao najbolji sesti

Roko Sifredi

pre 16 godina

Ljudi, para nema, jedini put ka prolasku dalje je usmeren ka srcu, velikom srcu na terenu. Bude li ovako, pobedicemo u Rimu.
Veliko srce ce, sigurno doneti i trojku vise...
Partizane jedini, mi za tebe zivimo...

Bata Leki

pre 16 godina

Ovo sto Virtus Roma igra Euroligu je samo zahvaljuci Pesicu i Bodirogi ali posto njih nema vise nasa sansa je da ih pobedimo pod polupraznim tribinama ali da imamo imperativ pobede a ne kako Dule izjavljuje

wsc

pre 16 godina

pobedicemo ako ne bude igrao onaj deb.. tripkovic.Decko nas upropasti,svaka mu cast za sve dosad ali od njega je dosta.Dajte bolje kecmanu da sutira jer decko ima sut za 3 preko 50% a ne o/10 kao tripko.Dajte i slavku da igra decko se tek nalozio.Napred partizan

Stefan_CG

pre 16 godina

Roma je ostala do kraja sezone bez prvog pleya Djaketija,pa su sad limitirani na Ukica koji jos uvijek ima problema sa ledjima.

kukumeni

pre 16 godina

@parsan
Bas sam hteo da napisem to isto...
Posle tog incidenta, ne mogu uopste ozbiljno da razmisljam o tome sta ovaj covek govori.

javlja_mi_se

pre 16 godina

Gledam tako neke utakmice ULEB kupa, i neke sudije i neke odluke ...
I javlja mi se, bez Duleta, najcrnje nam se pise.

Za Partizan!

Panzer

pre 16 godina

Samo nemojte opet da u 5-om minutu gubite 13-4. Daj matori, uradi nesto sa tim igracima, da jednom i udju u utakmicu k'o muskarci, i da odigraju i tih prvih 5 minuta koje uvek preskoce!

unx

pre 16 godina

Ponovo kukavicko razmisljanje, ostavimo sa strane igrace i njihov kvlitet, ali ovakav odnos prema protivnicima je stvarno porazavajuci.Velika dela cine hrabre odluke, atmosfera i osecaj da se svako moze dobiti. Ovo je cisto pilicarsko razmisljanje.

Pedja

pre 16 godina

Odusevljavaju me komentari koji velicaju sastav Lotomatike i govore kako nemamo nikakve sanse ?
Naravno da je bitan novac , naravno da je bitan i sastav , ali ne zaboravimo ko je i sta je Partizan i koliko je dao evropskoj kosarci , pa sta mislite kakvo misljenje ima uprava Lotomatike o Partizanu ?
TRESU IM SE GACE !!!!

Dule , Momci glavu gore !
NAJJACI STE !

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Преноси ''Спорт'' (16. јануар):
Три кола пре краја такмичења по групама једини сигуран пут црно - белих до ТОП 16 су све три поебеде. У сваком другом расплету судбина Партизана ће зависити и од других резултата. Један тријумф гарантује пролаз само ако Цибона, директни ривал за најбољу позицију број шест, не забележи више од једне победе, с' обзиром на то да наш шампион има бољу кош разлику. Дакле, колико победа остваре Загрепчани, који дочекуку Макаби и Лиетубос Ритас и гостују Ле Ману, толико мора и Партизан.
Ако Партизан слави у Риму и против Бамберга, сигурно ће бити пети. Тријумфи у дуелима са Немцима и Фенербахчеом, такође, отварају пут до петог места, под условом да Лотоматика данас не добије више од пет разлике и у следећа два кола изгуби једном (Роан, Барселона).
Сваки прави познавалац кошарке, онај који већ годинама верно прати и навија за Партизан, морао је да зна пред почетак сезоне, а и сада да Партизан са добрим/солидним играчима попут: Паласија, Тепића, Кецмана, Трипковића, Величковића, Пековића, Витковца, Божића, Милошевића и Вранеша... Младих и неискусних: Ризнића, Балабана, Боровњака, Тапушковића и Ђурковића... Не може да очекује сигуран пролазак у ТОП 16. Ма, сваки прави навијач је морао да зна да је успех ако на крају имамо 3-4 победе, а још ако прођемо у други круг... Тачно је да смо били близу победе против Панатинаикоса у оба сусрета, тачно је да смо били близу победе против Улкера и Реала код куће. Али тачно је и да смо у срећној завршници добили Роан у гостима, да смо се мучили са њима код куће, тачно је да ни Барселону, ни Рому нисмо добили лагано. Будимо реални, наши момци играју више срцем него знањем и искуством. Многи јачи и богатији клубови неће проћи даље. Ми јесмо Партизан и увек требамо да пуцамо на високо, али кад се не може - онда се не може, нема се пара... Не можемо да очекујемо много када су нама појачања типа Вранеш, а за боље се нема пара...

strucni saradnik

pre 16 godina

IZ POSTELjE U LOŽU

Bodiroga ispunio želju bolesnom navijaču crno-belih
Nekadašnji as Dejan Bodiroga još jednom je pokazao da
mu humanitarni rad nije stran. Naime, Borko Stevanović (32), je u Rimu od jula prošle godine, gde se bori sa leukemijom pod nadzorom lekarke Ane Kasćiuli. U italijanskoj prestonici je i Borkov mlađi brat, Boban, koji želi da bude donator koštane srži. Da li će u tome uspeti, pokazaće testovi, ali sigurno da su braći Stevanović najveća strast crno-bele boje. Šapatom iz bolničke postelje, Borko je rekao zaposlenima u bolnici:

- Koliko bih samo voleo da bodrim večeras moj Partizan protiv Rimljana.

Želja je stigla i do direktora Lotomatike Dejana Bodiroge.

- Mi, Srbi, smo veliki zaljubljenici u košarku, a lično, ne možemo da živimo bez Partizana. Znate, moj heroj Dejan Bodiroga nas je pozvao da meč odgledamo iz svečane lože.

Kao i obično, veliki as ne želi da priča o humanitarnom radu za medije, ne želi da bude u prvom planu. Ali, sigurno će dvojci momaka koji biju najvažniju životnu bitku, učiniti da bar na jedno veče zaborave na tmurnu svakodnevicu.

ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI

Balansero

pre 16 godina

Pre pocetka sezone u EL ovde sam citao "prognoze" gde su "strucnjaci" davali Partizanu 2 pobede u najboljem slucaju.
Sada se prica o tome koliko jos pobeda fali do top 16. Kad udjemo u top 16, pricace se sa koliko cemo razlike pucati od raznih velikana evropske kosarke, itd.
Ono sto Partizan cini institucijom evropske kosarke je cinjenica da pravi uspehe nesrazmerne budzetu pa samim tim i igrackom potencijalu.
U BG niko nije dosao po lake bodove i sem u retkim slucajevima se igralo na jednu loptu. I to sa timovima ciji su budzeti desetak puta veci.
Bez obzira na dalji razvoj, ovaj tim je vec sad nesto najlepse sto se dogodilo ovoe sezone u evropskoj kosarci. Dokaz da novac ne igra kosarku, ma koliko ga imali.
Samo jedna izgubljena u regionalnoj ligi i velike sanse sa plasman u top 16 EL su dovoljni da im pruzimo svu podrsku i zahvalimo na kraju bez obzira na krajnji ishod.

Kada bi svi u nasoj zemlji bili bar upola strucni, vredni i uspesni kao KK Partizan...

snesomir

pre 16 godina

Au, ljudi, ono protiv Bamberga je sve skuplje i skuplje. Imaju samo jednu pobedu i deset poraza. Kao da smo na pocetku poceli sa 1 porazom dok su svi ostali imali 0 0.Puno srece dragi grobari, i cisto da podsetim Real je pao u Rimu...
To ipak ne znaci nista, napred Partizan!!!!

grbovic goran

pre 16 godina

Moze sed desiti cudo pa da dobijemo ali ako prodjemo u TOP16 to ne da ce biti uspeh nego ravno zavrsnom turniru!Kao osnovni razlog navodim prilicno losu selekciju igraca i mislim da se moglo i pored malog budzeta i bolja ekipa sastaviti.Kao prvo mislim da je S.Milosevic apsolutno beskoristan u ovoj ekipi a da bi nam vise trebao igrac na mestu pleja pa makar to bio Jereminov,Paunic,Miljan Rakic ili slican kalibar.Kao drugo ,Djurkovic je izgubio sezonu a mogao je mnogo vise da igra i bice od njega nesto,garantujem.I kao trece,mislim da je totalno naivno kako odlucujuce napade pokusavamo da doturimo loptu Pekovicu,kao nekad Milojevicu i naravno izgubljena lopta.

ilija

pre 16 godina

Ne mogu da razumem pojedine navijace, koji ispaljuju plotune po Duletu i Tripkovicu.
Vazno je samo da se oni bore i zalazu, i ove godine sem protiv Bamberga u Nemackoj i protiv FMP u njihovoj dvorani, momci su se posteno borili.
Lotomatika, nije mnogho bolja, i mozemo da pobedimo, a i ako izgubimo ali se budu borili, niko nema sta da im zameri.
Nije ljudski napadati toliko Tripkovica, njemu ne ide i on samo otvoreno prica o tome, ali nije razlog da mu se trazi skalp! Neka se covek opusti i sut ce doci!
Zasto nocas ne bi bio najefikasniji i pucao trojke 6 od 8! Pa nek promasi i svih osam, ali ce ga krenuti!
Bez paljbe po Duletu, da nije njega, mi bi bili daleko od ovoga. A drugi da odigraju barem jednu sezonu ko mi poslednjih sest, ne bi se dali snositi, kompletna Miskoviceva masinerija i svi mediji bi trubili o njihovom uspehu, a nama je sad igranje Evrolige normalna stvar, a oni bi sve dali da cuju bar jednu od dve evropske himne koje slusaju u Pioniru i Stadionu Partizana!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@Ricky Rubio, 15. januar 2008 00:51)

Сећаш ли се како су Рики Рубио и екипа Хувентуда прошли прошле сезоне у ТОП16 фази против Партизана, ког је, по тврдњи свих гана планете Земље, пустио Жељко(а и да јесте, што вас то пече?)
И још си нашао да се подсмеваш...
Док год буде ликова као што си ти, нама ће свака победа бити слађа, у инат вама који се сладите туђим неуспесима.

"О Партизане ти добро знаш..."

neko i nesto -naravno grobar-

pre 16 godina

mislim da cemo sloznom igrom i pre svega dobrom igrom doprineti da pobedimo. tripkovic nikakav za sada...nadam se da se popravlja... stali su solidni,mada igra ne bi trebala da se zasniva samo na tepicu. srecno veceras.

Damjan

pre 16 godina

Pobeda veceras - protiv banberga pakao!
Poraz veceras - protiv banberga pakao.
OBRNI OKRENI VIDIMO SE U PAKLU PIONIRA ...
Pozdrav grobari

snesomir

pre 16 godina

Za Savketa,
vode sa 4.
Gotovo je poluvreme.
Idu nas trojke, ali su nesto spetljani. Dobijamo, sad ce dule da im pojasni stvari u svlacionici.

JOe

pre 16 godina

sad kad jednom ubacijemo trojke,mi se blamiramo davanjima osvejene lopte gostima.strasno gledati.daj boze da pobede.jadan dule kad gleda ovo davanje lopti