Utorak, 06.11.2007.

14:08

"Crno-beli" veruju u iznenađenje

Izvor: B92

"Crno-beli" veruju u iznenaðenje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Александра, Гробари - Кумодраж
Zasto bih ja uopste isao da gledam partizan kog mrzim iz dna duse?
Ti mislis kada bi ja otisao da bih promenio svoje misljenje o vama grobarima.Koji imate 2 navijacke pesme.Ostatak samo vredjate.Na osnovu toga ste vi najbolji navijaci?
Na minulom finalu plej ofa niste prestajali da vredjate Gurovica i njegovu familiju.Vise ste isli da mu psujete decu nego da navijate za vas partizan.Pa koji ste vi navijaci?
Ako ides da gledas domzale i kompaniju stvarno svaka cast.Mada mi je iskreno malo sumljivo.Eventualno ako imas sezonsku i bas ne znas sta ces od sebe.
pozdrav i za tebe

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@You know me

Онда, у чему је проблем? Ја са сезонском картом сам био на утакмици и било је одлично.
Како си ме само провалио, свака ти је ка' Његошева...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Grobari Istok
Хвала пуно на подршци, заиста си диван. :)) И веома ми је драго што си приметио да је овде првенствено остављам коментаре који су писани из велике љубави према Партизану!
Велики позз за тебе!

deki@@@

pre 16 godina

Aleksandra jel ti znas sta su kompleksii???Kada naucis onda se javi!Jako si zaslepljena kompleksima pa ne vidis dalje od nosa!!Samo ti navijaj za te tvoje nemce ili partizane i njih komentarisi!!!Toliko...

Grobari Istok

pre 16 godina

@Александра, Гробари - Кумодраж

Не раѕумемо најбоље оне који стално неког нападају па се ту и тамо беѕ икакве веѕе устреме на Александру, која је овде икона, навијач кога ми увек подржавамо 100%. Најдобронамернији глас Гробара на спорстом сајту Б92. Дакле, Александра је све у праву: ми који волимо Партиѕан гледамо га на свим утакмицама, па и на утакмицама Јадранске лиге, беѕ обѕира да ли је волимо или ценимо(ми више волимо Партизан него што смо оптерећени Јадранском лигом). Разумемо, наравно, да има људи који воле Партиѕан а живе далеко и не могу да долаѕе сваке недеље из раѕних раѕлога. Али то није раѕлог за бес и нетрпељивост. Не могу да дођу када хоће а када могу некад се деси да нема карата. Наравно, утакмицу жели да гледа 50.000 наших навијача а места има за 7.000 од којих је бар 2.500 претплатних карата. Такав је живот и ѕа то није крива управа Партиѕана. Неко се снађе ѕа карту а неко не. НИје то нешто ново. Зар зато да се пљује Партизан? Ја не могу да се сетим да нисмо нашли карте за нашу групу када смо хтели, овако или онако. Партиѕан је спустио цене карата када је могао да тражи много, много више. Карте су јефтиније него Циганима за безвезне утакмице. То је ваљда неки гест? Зато доста коментара око карата. Места је мало, Гробара много. Ко се снађе биће у хали. Само напред Александра! Немам времена да више пишем, крећемо за минут! ГРОБАРИ СА ВАМА СВЕ ДО ПОБЕДЕ!

Boban RS

pre 16 godina

Razvaliće vas Grci sa 30 razlike. Čekam vaše polu-pismene komentare posle utakmice.Svaku vašu utakmicu sam do sada posmatrao sa simpatijom prema vašem timu ali od sada zbog vaših polu-pismenih komentara na Zvazdine igre svim srcem navijam za vaše protivnike.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@you know me
Рекао си да је моје писање шкработина? Са тим си покушао да ме увредиш, али није ти то пошло за руком, јер ја, а и многи овде знају да моје писање није шкработина. Такође, ја овде никога не вређам, а ти покушаваш то да урадиш. То је одраз твог васпитања. Иначе, моје мишљење је да свако ко има жељу, а пре свега новца (пут + карта) треба да прати Партизан на што више мечева. Али они који долазе на утакмице Гумене лиге треба да имају предност код куповине карата за Евролигу. Такође, моје мишљење је да Гумена лига није најбоља за нас, да не треба да учествује Партизан у њој, али он учествује и ја ћу га бодрити. Иначе, иста та лига доноси 15 поена за трогодишњи уговор Евролиге, а наше првенство само 5. Тако да је много важно да наши играчи имају подршку и у тим малим утакмицама које вреде много.

grobar

pre 16 godina

ni slucajno nemojmo veceras stati sa navijanjem u prvoj cetvrtini.momci na parketu nisu to zasluzili.dajmo im podrsku.
ko se slaze neka preporuci.
VOLIM PARTIZAN

you know me

pre 16 godina

@ voja fan of whatever
Pa to sto ti nemas privatan zivot i sto ti je jedino u zivotu ostalo da se zaludjujes partizanom je sasvim druga stvar. Ja volim partizan ali brate nije mi to najbitnije na svetu... mozda i skontas jednom kad ti zivot bude imao smisla i ne budes bezao od stvarnosti,kao i mnogi ovde,misleci o partizanu i ziveci samo u tom tripu.

@aleksandra,kumodraz
Ej a rekao sam sebi da necu komentarisati tvoje skrabotine, ali po posljednji put... ne verujem da ti mozes da budes toliko ... Pa mozemo da dodjemo u sezoni (veliki broj nas van bg) samo par puta da gledamo partizan, cisto iz finansijskih razliga, a tvoj je predlog da to bude na tekme protiv domzala i sirokog i ostalih klubova u jadranskoj koja je sve osim lige koju treba podrzavati... A tvoj je komentar: kad vecm ne dolazite svaki put, nemojte ni sada...Hteo sam ti jos stosta napisati, ali nemam vise snage za tebe

@peja
O pa svaka cast, sad si poceo komentarisati svoje komentare i diviti se samom sebi? O VELIKI hvala ti sto postojis...to su verovatno reci koje govoris ogledalu svaki put kada se ustanes iz kreveta U kom si tripu da mi je znati

GrobarBG

pre 16 godina

"Patriots", pa ko je verovao da cemo ih prosle sezone dobiti u gostima,pa smo ih dobili!Da,te,prosle sezone kad su postali prvaci Evrope,majstore...Jesu favoriti,bolji tim,iskusniji,pre svega mnoogo skuplji,jednom recju,najbolji...Ali ne mora da znaci da dobijaju veceras...

milos_bar

pre 16 godina

Kao sto je pekovic rekao Panatinaikos cini skup pojedinaca sa velkim ikustvom i u nba ligi.Ovoga puta gotovo ce sav teret pasti na pekovica koga ce najverovatnije cuvati takodje snazni baptist.
Da bi napravili iznenadjenje nasi bekovi moraju mnogo bolje da odigraju u odbrani i zaustave brze igrace panatinaikosa na istim pozicijama.A u napadu verovatno ce nas kec biti igraci na pozicijama 4 i 5. Potrebno je da strmina vranes da sve od sebe i odigra dobro kako u napadu tako i u odbrani jer ce tako zaustaviti prodore spanulisa i jasikevicijusa u reketu,koji ce sigurno biti veliki proble za nase bekove.treba nam dobar sut a i sto manje izgub. lopti.
Nadam se da ce igraci dati sve od sebe i samo napred.

HeWhoDares

pre 16 godina

Moram da odgovorim svima koji su sad kao Revoltirani zato što ne mogu da nabave karte za PAO.

Kao prvo, uživo gledati Partizan je PRIVILEGIJA a ne pravo zagarantovano ustavom.

Ne mogu svi kojima padne na pamet jednom u sezoni kad Partizan igra dobro da budu na tribinama, jednostavno nema mesta. Nije uprava kriva zbog toga.

Partizan bi najviše voleo da može svaku utakmicu da igra u Areni i da budu pune tribine, onda bi budžet bio mnogo puniji. To je nemoguće zato što i mnogo manji Pionir zvrji prazan na većini utakmica, a to bi u Areni bilo sablasno.

Takođe je nemoguće igrati samo protiv atraktivnih protivnika u Areni, kako zbog propisa tako i zbog takmičarskog efekta (Partizan igra bolje tamo gde i trenira). Npr. kad bi Partizan izgubio jako bitnu utakmicu u Areni u neizvesnoj završnici, svi bi opet krivili upravu jer se kao polakomila za pare.

Ja nisam iz BG, i već godinama idem na Evroligaške utakmice Partizana kad god to sebi mogu da priuštim. Mogu da vam posvedočim o jednoj stvari, pre dve sezone sam dolazio isperd hale 15 min pre utakmice kupio kartu na blagajni za sitne pare nekih 100-150 din. ušao na tribine i navijao iz sveg glasa (to je ono što bi mi svi voleli) ali te sezone smo gubili utakmice (skoro sve). Sad bih voleo da mi kažu svi ti revoltirani Veliki navijači iz unutrašnjosti gde su bili protiv Orteza kad smo izgubili 20 razlike i ostali u Pioniru 45 min posle utakmice i neprestalno navijali i zvali igrače na bis, u Pioniru su čak ugasili svetla ne bi li nas izbacili, ali nismi se dali tako lako. Ovim putem pozdravljam sve koji su bili tamo: SVAKA ČAST!

To se NE zaboravlja!

Partizan ove sezone igra mnogo utakmica, biće mnogo prilika za pružanje podrške. Npr. za ovu utakmicu ni ja nisam uspeo da nabavim kartu i žao mi je, ali ne mogu zbog toga da napadam upravu, više su mi krivi ti navijači što dolaze jednom do dva puta po sezoni po svaku cenu i onda tapkaroši mogu da prodaju karte po 1000 din. Kada takvih nema onda se karte mogu kupiti čak i ispod cene pred početak utakmice.

Moram da se osvrnem i na primedbu da uprava Partizana tera ljude da kupe pretplatne karte time što je povukla deo ulaznica za PAO. Čak i da je tako, to uopšte nije loša stvar za Partizan, cena od 4000 din. nije previsoka ako stvarno voliš Partizan, plus što bi nam to obezbedilo i više publike na ostalim utakmicama, zato što bi ljudima bilo žao da propadaju karte pa ako oni ne mogu, pozajmili bi ih nekom.

Jedin sa čime mogu da se složim je da ljudima koji nisu iz BG (kao ja) ne trebaju pretplatne karte jer ne mogu da ih iskoriste. Imam jedan predlog za upravu povodom toga, trebao bi jedan deo karata biti prodavan preko interneta da bi ljudi koji stvarno vole Partizan (a nisu iz BG) mogli dve nedelje unapred da rezervišu karte i da ih kupe od kluba, a ne od preprodavaca i time pune njima džepove a besne na klub.

Pozdrav svim dobronamernim ljudima, i nemojte da ljutite nego hajde da pružimo svu moguću podršku Partizanu, pa da ostvari svoj pun potencijal, koji je ne sumljivo velik.

HAUG!

Acko Leskovac

pre 16 godina

Realno mislim da ce PAO veceras pasti u Pioniru. Nisu u nekoj formi,tako da ce Navijaci ipak biti kao sesti igrac na terenu i mislim da mozemo do pobede! SRECNO!!!

Grobar

pre 16 godina

Ajmo momci...mozete vi do pobede sigrudno!!! Predvodjeni Pekovicem, naj igracem Partizana i naravno sa nama (navijacima) i prepunim Pionirom mozemo sigurno do pobede. SRECNO MOMCI!!! NAPRED PARTIZAN!!!!!

Peco

pre 16 godina

Ti sto govoris da Barca nije u vrhu evrope...verovatno imas neki zesci problem u glavi...
Ako Lakovic nije medju najboljim plejevima u evropi sto je prosle nedelje pokazao sa 33poena i 12 asistencija protiv Djirone...ko to moze u Evropi od plejmejkera...
O sancezu necu da trosim reci prvi plej Argentine...vec 10 -ak godina,...a u Pioniru je za 20 min dao 9 asistencija...
Znaci najaci tandem plejmejkera u evropi...definitivno(uz Dijamantidisa i Jasikevicijusa)Mada LAKA I PEPE SU PO MENI NEZGODNIJI.
AKER drugi po MVP ucinku u evroligi prosle godine...
KASUN igrao po NBA vrlo kvalitetan centar...
Jordi Trias uz Ricky Rubia najveca nada Spanije...Pa Fran Vaskez Reprezentativac 20 pik na draftu...sta hoces vis da nabrajam!!!!
Falio je Bazile ali i bez njega su sjajna ekipa nemaju dzabe u ACB ligi 7-1 skor
I ZATO NE POTCENJUJ BARCU...

*marko popović" tj.deda i unuk

pre 16 godina

*Svaka čast Partizanu što misli na svoje bivše asove, koji su stvarali Partizan ovakav kakav je sad, za razliku od "Evropske Zvezde" koja ljude koji su osvajali titule i po 10 puta za redom zaboravlja ! Zato mi se čini da će taj san o velikoj Zvezdi , ostati samo san!! Daj bože da nisam u pravu ! Neka osvoje titulu pa onda i neka zaborave prošlost !!

lorik

pre 16 godina

Ej ljudi ohladite malo,pa Jasikevicius ima sam da rasturi Partizan,a tu su jos Becirovic,Diamantidis,Spanulis,Batiste....najmanje 15 razlike za evropskog sampiona.

Del_Piero

pre 16 godina

@patriots
za tebe su izgleda samo pao i cska jake ekipe??
moram da kazem da sam skroz razocaran odlukom vodja navijaca da se ne navija u 1 cetvrtini,strahota!!!pa sta tog jocica ili jovicica(kako vec)boli k.... za tim sto vi necete navijati u 1 cetvrtini???cak sam siguran da ce njemu to biti drago,koji je vama???pomislite samo na to koliko ce nasim momcima to tesko pasti.I sami su u par navrata rekli kako se nabiju elanom i najeze dok su u svlacionici pre tekme a pionir grmi,najiskrenije se nadam da vas masa nece poslusati i da ce navijati,ja bih to isto uradio da sam u mogucnosti da odem na tekmu ali nisam,nazalost...
ajmo crno beli oooo ooo

Dragiša

pre 16 godina

Za sve vas koji se nadate da će Partizan danas izgubiti: pa Partizan danas i ne mora da pobedi! Ko sme bilo kojem timu da nametne imperativ pobede u 3. od 14 kola takmičenja i to protiv prvaka Evrope!? Ko sme da obeća pobedu u takvoj situaciji!? Razlika između Partizana i nekih drugih timova je što mi imamo snage i kvaliteta da se BORIMO za pobedu večeras. Poenta je u tome što prvak Evrope(!) dolazi u Pionir i zna da će morati da odigra 100% ukoliko želi da pobedi. Pa ni onda - nema garancija jer - MI SMO PARTIZAN!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Nemanja Delija
Дођи једном у Пионир на Евролигу и биће ти јасно зашто смо најбољи! И када је +30 и када је -30, Пионир грми! То је само једна од милион чињеница због које смо најбољи!

Sale Grobar

pre 16 godina

@ patriots znam da si delija . sram te bilo pusti ljude da imaju optimizam. posto tvoja zvezda svake godine ostaje iza partizana nismo mi tebi krivi. a danas ce biti pobeda derpe patriots

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Nemanja Delija
Да, идем да гледам када Партизан игра против Слована, али и свих осталих тимова Гумене лиге. Тако је ове сезоне, и било је тако последње две сезоне, нисам пропустила ни једну утакмицу. Иначе, ово је већ седма сезона како идем на Партизанове утакмице, раније сам била (не рачунајући последње две сезоне) на 90% утакмица, тренирала сам и нисам могла бити на свакој. Волим Партизан, волим кошарку и увек ћу бити у Пиониру да бодрим свој клуб.
Позз за тебе!

Patriots

pre 16 godina

Citam komentare i zaista ne verujem kako se ljudi tako lako prime ! Imam samo jedno pitanje : Na osnovu cega se zaniva taj optimizam da Partizan moze da dobije Pao ?
????????????
Zbog pobede nad Barselonom ??? Pa svako ko malo prati basket zna Barselona ove god ne spada uopste u najace timove vec u prosek!!!! Jednostavno glupo je uopste sto se prica o pobedi Partizna oni si ovo oni su ono i posle ako ih Pao razbije razocarenje !!!!
Moje mishljenje je da o vecerashnem ishodu meca odlucuje Pao i samo Pao ako njima krene ni 10 ovakvih partizana ne moze da se suprostavi njima i da ne bude -10 minimum ... toliko od mene ali muka mi je vise od ovih preuvelicavanja jer po mom mishljenju partizan josh ni jednu jaku utakmicu nije odigro ove godine tj protiv nekog kvalitetnog tima !!!!

1841

pre 16 godina

@ "Pa ako vam opet pokloni zeljko, mozda i poverujem u iznenadjenje!!!!
(srle, 6. novembar 2007 20:43)"

Pa sto vama vasi proslavljeni strucnjaci ne poklanjaju pobede u EL?
A da zaboravio sam, pa vi ne igrate EL i nemate proslavljene strucnjake.
Maler.
Ali glavu gore, UVEK postoji sledeca sezona!!!

Grobarski mars

pre 16 godina

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Partizane moj,
Partizane igraj I pobedi,
protivniku nek se krv u zilama zaledi.

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Neka grmi sve,
neka pesma nosi nas do trona,
Partizan je uvek bilo ime sampiona.

U boj krenite junaci svi,
nema nazad, samo napred Grobari.
Dacu zivot svoj,
ako treba poginucu sada,
Parizan ce uvek biti ponos Beograda.

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Cer nek vidi stroj,
Cer nek vidi boj,
a moja reka Drina
slavu hrabrost i junacku ruku oca sina!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

За све навијаче из унутрашњости (да појаснимо, ни ја не живим "поред Пионира", у истој ситуацији сам):
КАСНООО!
Нема размишљања о улазници на дан када се пуштају карте у продају, колико ја памтим и долазим на утакмице КК Партизан, увек је тако било, то је стално тако и шта сад ви хоћете и глумите: "откуд сад па ово"? Мени је жао што нема карата, али зар сте мислили да ћете их наћи? Јесте?
Е па, онда вам је ово можда први пут да сте пошли на кошаркашку утакмицу оваквог значаја, а онда, морате признати, постоје људи који су стално ту и који је више заслужују.
Лично сам(док сам био клинац,тј средња школа) имао обичај доћи раније, пре подне у БГ да бих се врзмао пола дана испред Пионира а све да бих код тапкароша купио карту. Код тапкароша, не на благајни, то се није могло ни замислити.
Зато, навијачи из унутрашњости, сезонска карта и здраво. Пише један, дошао с Косова, пук'о 2000дин а неће моћи гледати утакмицу...А зар је 4000дин много, за читаву сезону, сва такмичења...ако те стварно занима Партизан...
Ја узимам сезонску већ годинама уназад баш из тих разлога, а било је ситуација када сам морао регулисати МНОГО важније ствари тим парама,(а некад их уопште нисам ни имао), било је врло тешких материјалних стања. Али љубав према клубу...И зато ме не интересује шта има на ово да кажете, јер ја знам колико сам сра.а прошао не би ли га гледао, и како је читаву ноћ се цимати по возовима, шинобусима, кад си скроз мокар од топлоте у хали, али си тренутно напољу, а температура је -5, и схватио си у тамо некој рупи на пола пута до твог места да у 02:00 сата ноћу нема превоза даље, чекај јутро-напољу. А сутра школа...

А ово са ћутањем у првој четвртини... па то боли кур.ц полицију, министра, Коштуницу, НАТО, а треба се запитати како ће деловати на наш тим, рођаци? Да ли је могуће?

И неизбежна: "О Партизане ти добро знаш..."

Patrick

pre 16 godina

Uprava KK Partizana je velika sramota! Prvo, mi iz unutrasnjosti nismo dobili karte, pa smo u ponedeljak, sa Kosova dosli da ih kupimo. Medjutim, karte su vrlo brzo nestale, sto je veoma cudno. Odmah posle toga kod tapkarosa smo mogli da kupimo za 1000 dinara, i normalno da nismo... Naravno, da ce ponovo neko zaraditi preko nasih ledja. I sta sada da radimo? Blejacemo ispred Pionira pre tekme i videti da li nekako mozemo da nadjemo zlata vredne ulaznice. I ako ih ne nadjemo, gledacemo na TV-u, kraci za oko 2000 sto zbog puta, sto zbog ostalih troskova. Hvala upravi Partizana sto nam ovako vraca ljubav prema voljenom klubu.. Sreca je vasa sto imamo jednog velikog trenera, koji svojim kvalitetom i radom, ispravlja vasu nesposobnost. Sram Vas bilo!!!

m_mxjng

pre 16 godina

Razocarao sam se upravom partizana kojom su smanjili broj karata za tekmu, da bi se prodale godisnje karte. time totalno blokira dolazak navijaca iz unutasnjosti. pa ne mozemo mi da uzmemo godisnje karte kao beogradjani, jer je nemoguce dolaziti za bg tako cesto. a ovako nam se ukida svaka mogucnost da gledamo svoj klub. Mada tu su uvek tapkarosi, koji se uvek nude, ali od njih ne bi uzeo pa da imam milione.Naravno kada kazem tapkarosi, tu svrstavam i dobar deo vodja navijaca partizana koji u partizanu uglavnom gledaju profit i x puta sam bio svedok njihovog preprodavanja karti sto je vise no jadno. I sad ja treba da za njim pevam pesme? nikada... A svaka cast vama, samo izvolite...Pa i neka im je zeka ukinuo sve privilegije, jer koja je poenta da klub izdrzava tamo neke nepismene ----- ?

zasto se ne bi jedan deo karata prodavao u ns, nisu,banja luci,podgorici? Pa nisu svi navijaci samo iz bg...Posle ovog necu vise pokusavati da dolazim, iako bi to voleo vise od svega.

macho man

pre 16 godina

Razocarao sam se upravom partizana kojom su smanjili broj karata za tekmu, da bi se prodale godisnje karte. time totalno blokira dolazak navijaca iz unutasnjosti. pa ne mozemo mi da uzmemo godisnje karte kao beogradjani, jer je nemoguce dolaziti za bg tako cesto. a ovako nam se ukida svaka mogucnost da gledamo svoj klub. Mada tu su uvek tapkarosi, koji se uvek nude, ali od njih ne bi uzeo pa da imam milione.Naravno kada kazem tapkarosi, tu svrstavam i dobar deo vodja navijaca partizana koji u partizanu uglavnom gledaju profit i x puta sam bio svedok njihovog preprodavanja karti sto je vise no jadno. I sad ja treba da za njim pevam pesme? nikada... A svaka cast vama, samo izvolite...Pa i neka im je zeka ukinuo sve privilegije, jer koja je poenta da klub izdrzava tamo neke nepismene ----- ?

zasto se ne bi jedan deo karata prodavao u ns, nisu,banja luci,podgorici? Pa nisu svi navijaci samo iz bg...Posle ovog necu vise pokusavati da dolazim, iako bi to voleo vise od svega.

Opala

pre 16 godina

Danas sam otisao da kupim sezonsku kartu, jer sam kao i mnogi drugi ostao bez karata. Kada sam tamo dosao, zatekao sam lika koji sedi za stolom a na stolu stoje pojedinacne karte. Lik koji je bio ispred mene kupuje 2 karte za tribinu, dolazim ja kupujem 2 godisnje karte i pitam da li moze jedna pojedinacna i lik mi odgovra 'Nema'. Ja ga gledam sa cudjenjem kako nema,ali sta ja tu mogu. Eto, kako radi nasa uprava. Nekome moze, nekome ne moze.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

На сајту www.grobari1970.ot.yu стоји следеће:
Usled represivnih mera koje se sprovode nad navijačima u vidu nemogućnosti unošenja osnovnih navijačkih rekvizita (pogotovu bubnjeva, bez kojih je atmosfera u hali osakaćena), navijači Partizana, u znak protesta, prvu četvrtinu utakmice koja će se odigrati u sredu 7. novembra u 20:45 između Partizana i Panatinaikosa, NEĆE navijati. S obzirom da posle sedam godina, uprava KK Partizan, jeftinim trikom, nije omogućila klubovima navijača, prevashodno iz untrašnjosti da trebuju NIJEDNU kartu, kao i to da su te karte završile u rukama tapkaroša, shodno toj odluci uprave, ovaj protest ima dvostruku težinu.
Grobari Jug
Мислим да то Дуле и наши играчи нису заслужили. Треба се против тога борити на неки други начин, не на овај. Јесам за то да се навијачима из унутрашњости обезбеде карте, посебно навијачким групама, али где су ти навијачи када су у питању утакмице против Широког, Задра, Загреба, Босне, Олимпије...?! Где су?! Ако нисте знали, и тада игра наш Партизан, и тада играју исти они играчи који ће и сутра играти са Панатинаикосом!!

dusan

pre 16 godina

Ja cu sutra svim srcem sigurno biti uz vas.Nazalost praticu rezultat samo preko neta ali se nadam da ce i to biti dosta za moj Partizan.Samo opusteno i hrabro do pobede.
Veliki grobar iz Marseilla je uz vas.
Dusan

Nemanja Delija

pre 16 godina

Grobari svaka cast za pobedu u derbiju i 2-0 u euro ligi.Sve je bilo zasluzeno.Posteno kazem.
Ali ipak mislim da nije realno da dobijete Pao iz prostog razloga zato sto ste dobili 2 za redom u el i zato sto pao zeli sto pre da odradi posao za top 16 da obezbedi sto bolje mesto u grupi da bi kasnije mogao da tempira formu za dalje.Bice veliki pritisak u svakom slucaju.Ali dobro vi u principu nema sta da izgubite.
Svinja ce posle utakmice na konferenciji za stampu da kaze kako imate mnogo mlad tim i 12 puta manji budzet.Evo vec ga slusam.Po njemu ispadate najveci sirotani,ali nije on mutav...
@Александра, Гробари - Кумодраж
A po kom to kriterijumu su grobari najbolji navijaci na svetu?
Jel bio izbor za najbolje navijace sveta mozda?

peja

pre 16 godina

@ djns

cuveni govor nikada zaboravljenog majora. jedan od citata koji znam napamet i “u pola noci”…
a sada objasnjenje koje si trazio… PEJA™ uvek i svuda stoji iza onoga sto je rekao. stoga, vujosevic JESTE kvazi- strucnjak, tripkovic JESTE anemican, i da, uprava KRADE! navijanje ne znaci obavezno i automatsko glorifikovanje svakog loseg poteza uprave, trenera ili igraca, pogotovo ako se isti dogadjaju u serijama od, evo vec, 6 godina!
a sto se tice pao- a, i reala, sta uradimo- uradimo. jos sam pred barsu rekao da u te dve tekme nemamo sta da izgubimo, i zato- opusteno, bez nerviranja!:-)
naravno, sada ce me neko ponovo prozvati i tako u krug. ljudi su instinktivno protiv onih koji “talasaju”… ali meni ne preostaje nista drugo nego da ostanem “isti, poseban, slobodan, samo svoj”!

POZDRAV SVIMA!

head hunteer

pre 16 godina

ma sve ekipe u euroleague su jako e dosta iskusne,tj stare..sve su to vrhunski igrachi..ali mi imamo mladost,snagu,hrabrost,polet..dok su oni svi vec prezasiceni..ajmo crno bela familijo...pokazite svima da smo najjachi,,dokazite mi da sam u pravu...sveto ime je.....

bla

pre 16 godina

Prvu cetvrtinu sutra nema navijanja(pogledajte na grobarskim sajtovima)! Ne slazem se,ali pozivam navijace da to ispostuju,pa da posle grmi cela hala bez obzira na rezultat.Molim vas ljudi,molim vas da grmimo kao nikad,o ovoj utakmici ce se dugo pricati,ludnica mora da bude.
Volim ga ko oka dva,molim se svaki dan za njega,za slavni klub,svima znan,BEOGRADSKI PARTIZAN!!!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Rudy_vgd

Ми, Гробари, хоћемо да гледамо Јасикевичиуса,Батиста, Дијамантидиса,Вујанића, Спанулиса и осталу дружину, као и нашег Пековића.
И ВЕРОВАО ТИ ИЛИ НЕ, МИ ЋЕМО ИХ СУТРА И ГЛЕДАТИ, КАО И ђОРЂЕВИЋА И ДАНИЛОВИЋА, И НАШЕГ ПЕКОВИЋА.
А ти, шта ћеш у то време? Могао би прочитати неку добру књигу, неко добро штиво...

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@ajmo milivoje
Велики позз за тебе!
Сутра сви у Пионир, шалове високо горе и нека се запева:
Волим црно - беле

Да волим црно - беле,
поносно кажем свима,
волим то славно име
и дивим се само њима.

На свету ништа лепше,
не може да постоји,
него што је наша љубав,
према црно - белој боји.

Љубав према клубу,
не може да престане,
док живим лицаћу њему:
Волим те Партизане!

Ја волим Партизана,
и сваког новог дана,
куцаће срце моје,
за црно - беле боје.

Позз за све Гробаре!

Macho_man

pre 16 godina

Alo bre, pa sta se palite. Aman. Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prolaz, pa onda nek se ponovi prosla godina.

Rudy_vgd

pre 16 godina

dovoljno samo reci:jasikevicijus,batiste,diamantdis,vujanic,spaniulis,i ostala drzuzina,pa sta grobari hocete,videcemo vaseg Pekovica...

Grobari Istok

pre 16 godina

Momci, sto se nase male grupe tice borite se kako umete i za nas jeste i ostajete pobednici sta god da bude. Nije na kraju ni previse vazno da li cemo pobediti najbolji evropski tim danas, vazno je da svake druge srede mi imamo praznik, puna srca i da uzivamo kao retko ko na ovim prostorima.

Vazno je da imamo pravi TIM u kome momci ginu jedan za druoga i navijace, vazno je da imamo trenera legendu koji je IZABRAO da ostane, koji je IZABRAO PARTIZAN (a mogao da ode gde god zeli).

Vazno je da su tribine prepune i da je atmosfera u hali uvek pozitivna, najbolja u Evropi.

Mi mozemo sve ZAJEDNO.

Svake godine ode po neki veliki as ali PARTIZAN uvek ostaje i mi Grobari uvek ostajemo. Svake nove sezone pocinjemo skoro od nule i cudimo se kako to da smo i dalje dobri (da ponovim ovde: Hvala Dule!).

Sutra se vidimo u Pioniru i sigurno POBEDJUJEMO, makar nas Grci i nabili. To u Evropi (ne u Srbiji) ne moze niko osim kosarkasa PARTIZANA.

Svima - setite se nekih od cuvenih reci pokojne legende Duska Radovica: "Ko je Partizanovac ne treba mu jos mnogo da bi bio srecan."

djns

pre 16 godina

@peja

Kao prvo svidela mi se recenica kojom si poceo danasnji post... Mogao bi i Dule tako nesto igracima u svlacionici da kaze.
Ali sad mi nije jasna jedna stvar... Zar si ti to poceo da verujes u ekipu koju je napravio "kvazi strucnjak" Dule Vujosevic? I posto si rekao da verujes u 12 ratnika, da li tu spada i "anemicni" Duletov ljubimac, Uros Tripkovic? Da li to menjas misljenje ili te samo malo ponela optimisticka euforija koja vlada pred ovaj mec.
Inace dvojicu gore pomenutih cu uvek podrzavati, kao i svakoga igraca i clana uprave naseg voljenog kluba. Jer svako ko je u Partizanu, tu je sa razlogom, a ne slucajno.
Jer MI SMO PARTIZAN (sinonim za uspehe, najbolje navijanje u Evropi, odanost i ljubav prema klubu,...)
Pozdrav svima i vidimo se u Pioniru sutra...

ajmo milivoje

pre 16 godina

Biće teško,ali ako eventualno pobedimo sutra,pa mi smo sa pola noge u TOP 16!Biće teško sačuvati njihovu spoljnu liniju,tu su extra jaki,zato Tepić,Tripko,Kecman i Palasio moraju odigrati odlično sutra,a i Peković mora da iskoristi tu neku prednost pod košem,mada ni Batist nije loš!U svakom slučaju,šta god da bude,pevaće se Partizanu na kraju utakmice,jer ipak su momci to zaslužili,a i mi smo najbolji navijači!Pozz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

Grobelar

pre 16 godina

@eeee

"...Tomaš je jači a Grk pokretniji. To su definitivno centri protiv kojih Peković može da igra"...

Brate, tvoju konstataciju treba preokrenuti u pitanje: da li oni (Tomasevic, Carcaris i Zizic) mogu da igraju protiv Pekovica? Koliko, zapravo, centara iz EL moze ravnopravno da igra protiv Pekmena? Saznacemo vec posle Pao-a i Reala:)

Sokrates

pre 16 godina

Samo hrabro momci.U grotlu Pionira ce pasti i veliki Panatenaikos.Malo ce ko u ovoj sezoni sacuvati skalp pred nasom uzvrelom publikom.Vjerujem u uspjeh iako ce biti stravicno tesko.Mnogo srece i uspjeha u sutrasnjem mecu.
Pozdrav

Abraham

pre 16 godina

@ Baca, 6. novembar 2007 16:02

Gde ti zivis? Sta ti pises? U pioniru se igra zato sto Partizan tu igra vec 15 godina, i to je njegova hala. I on je nju prijavio re pocetka sezone. Zasto nije bilo takvo interosavanje za Barsu, sad ste se setili da dodjete na utakmicu, cim su poceli dobro, kao protiv unikahe prosle godine.
Ta "nesposobna uprava" je donela nama 6 uzastonih titula. (Dragan Todoric je bio i '92 u upravi).
Protiv zvezde si mogao 2 dana da kupis kartu na stadionu, kao i ostali, ali ne, vama je bilo tesko da odete do stadiona, vec ste cekali sam dan utakmice, kad je blagajna zatvorena zbog bezbednosti.
I na kraju kupi godisnju kartu a idi na utakmicu!!!

peja

pre 16 godina

''vojnici, junaci, vrhovna komanda izbrisala je nas puk iz svog brojnog stanja. vi nemate vise da se brinete za vaze zivote, koji vise ne postoje. zato, napred u slavu!''
major Dragutin Gavrilovic

kada nemas sta da izgubis, postajes jaci nego sto je tvoj protivnik i mogao da sanja!
verujem u 12 RATNIKA NA TERENU!
verujem u GROBARE!
verujem u POBEDU!
verujem u PARTIZAN!

POZDRAV SVIMA!

vladimir jovicic

pre 16 godina

"Dolazi nam prvak Evrope, tako da se dosta toga podrazumeva, ali pre svega da smo prijatelji. Trener Obradović, zatim Dejan Tomašević, Miloš Vujanić svi su oni nosili dres našeg kluba..." tako je, dolazi nam nasa filijala - PRVAK EVROPE PANATINAIKOS

marko-delija

pre 16 godina

Ovaj mec je bitno drugaciji od prva dva! Pekovic nece dominirati kao u prva dva meca, jer je panata veoma jak u reketu, stoga veliki teret morace da ponesu spoljni igraci!
Tu je i najveci problem, jer panata ima izvanrednu spoljnu liniju i pravice mnogo problema partizanu!
Tacno je i to da panata nije u zavidnoj formi ali je podizu iz sedmice u sedmicu, dobili su oly za vikend sledeca stanica je Beograd, mnogo toga bi moralo da se poklopi pa da panata izgubi ovu utakmicu...

Nemanja

pre 16 godina

Realno tesko....
ne znam sta se pale ovi grobari!
Ali ne treba se predati...treba pokusati u svakom slucaju, pa sta bog da... Ako Grci budu nemotivisani ili nesto tako moze svasta da bude...ali ponavljam TESKO!

Grobarka

pre 16 godina

Ma, opusteno, govorilo se da je Partizan propao na pocetku sezone, pa vidite sta se sve izdesavalo! Pobedice! NAPRED MOMCI!!!

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli! Panata ima najjacu spoljnu liniju u Evropi. Najvise se plasim Spanulisa i Vujanica, dosta su brzi od nasih bekova. Pravi test za Milenka Tepica, koji moze da zaustavi Dijamantidisa, i da pokaze celoj Evropi da je sazreo. Panata nema world class sutera, pa je logicno da cemo uglavnom igrati zonsku odbranu. Ako Novica dobro otvori utakmicu, mozemo ocekivati svasta. Posto sada svi pricaju o Peki, verovatno ce ga udvajati, sto znaci da ce biti prostora za sut spolja, a posebno za Tripka, ili za prodore Palasija. A i red je da nas krene sut za 3 poena.... Bice ludnica, jedva cekam, necu stedeti glas, kao i svi Grobari.. Pre tekme ce biti dodeljena priznanja Djordjevicu, Danilovicu i Obradovicu, kao i porodici prof. Nikolica. Najezim se sada, kada pomislim kakvo ce skandiranje biti!! Imam temperaturu, moram da ozdravim do sutra...... Grobari s' tobom sve do pobede...

peja

pre 16 godina

''vojnici, junaci, vrhovna komanda izbrisala je nas puk iz svog brojnog stanja. vi nemate vise da se brinete za vase zivote, koji vise ne postoje. zato, napred u slavu!''
major Dragutin Gavrilovic

kada nemas sta da izgubis, postajes jaci nego sto je tvoj protivnik i mogao da sanja!
verujem u 12 RATNIKA NA TERENU!
verujem u GROBARE!
verujem u POBEDU!
verujem u PARTIZAN!

POZDRAV SVIMA!

JOe

pre 16 godina

treba biti realan,i reci da ce biti tesko,ali uz najbolje navijace imamo sanse 100 posto.neko protiv norberk neko protiv sampiona evrope

Lauda

pre 16 godina

ako su mogli zabari da ih svedu na 66 poena u sred Atine, mozemo i mi, a tu lezi kljuc pobede. Ako Partizan zadrzi PAO ispod 70 poena sve je moguce.

I kada ne budes prvi ti...

patriota

pre 16 godina

samo naprijed crno bijeli,ako udjete u utakmicu kao pobjednici,tako cete iz nje i izaci...siguran sam.Treba biti optimista bez obzira sto evropski prvak dolazi u goste.Ipak je to Pionir,vasa kuca,i zna se ko je tu gazda!!

Baca

pre 16 godina

Ne razumem zasto se opet igra u onom raspalom Pioniru koji ne prima ni 7 hiljada ljudi i gde je Partizan non-stop sikaniran i izbacivan na ulicu. Koliko je interesovanje , napunili bi bez problema Arenu i dosta poboljsali finansije kluba. Tako je to kad imas nesposobnu upravu, pa protiv Zvezde je ostalo 2 hiljade ljudi van hale, a unutra zvrji poluprazno i blagajna zatvorena!?

Branko

pre 16 godina

Ako Pekovic bude igrao kao protiv Barselone pobedicemo. Jos da Tripkovic pocne da igra kao prosle sezone bicemo nezaustavljivi.

Dragan

pre 16 godina

Pesma za Duleta Vujosevica!!!Zahvaljujuci Grobaru sa neta (FoRzA_PxFxCx)Dule je konacno dobio pesmu!Pesma se peva na ritam pesme Crno bela boja mila(pocinje se ritmom iz stiha Uvek pamtim onaj lepi dan).Probajte da je otpevate,odlicno zvuci! Nadam se da ce vec protiv Panatenaikosa poceti da se peva,Dule je to zasluzio!

Ko na zemlju spusta komsije
Dere Pantere i Vrcane
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
Sampion ces biti Dule
Dule majstore,Dule majstore

Ko to vredno skuplja titule
I od dece pravi asove
Uvek je uz svoje Grobare

Ljubav samo nama znana
Do smrti uz Partizana
Kao jedan svi,njemu odani!!!

Podrzite nas i na netu,ali i u Pioniru:)

ja

pre 16 godina

Gorece sutra u Pioniru...Panatenaikos nije u nekoj zavidnoj formi, ali to ne treba da zavara, ipak su to prvaci Evrope i jedan njihov igrach vredi vishe nego Partizan...Mora josh neko da proradi osim Pekovica...Grobari ce kao i uvek biti 6 igrach!Ajmoooooooooooooo....P.S Pozdrav za Mariju

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Шта друго рећи, СПЕКТАКЛ!!!

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

vanja

pre 16 godina

CRNO -BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA OD KAD ZA SE' ZNAM VOLIM PARTIZAN!!!!!
Sampioni na Sampione a pobednik se zna i pre podbacivanja lopte.Mi necemo izgubiti ni jedno u "Pioniru" ove sezone..A gani daljinski u ruke i ucite da igrate kosarku,pa nas mozda pobedite jednog dana (ali na play station-u)..:))))))))

miki Pa.

pre 16 godina

Ja verujem u pobedu, jaci smo nego ikada, to ce se tek videti.Imamo sjajan kolektiv ali islo tako i pojedince koji mogu svojim znanjem i borbom da bace na pleca iskusni Pao. Nemogu a da nekazem: ljudi sta cekate dovedite sjajnog Golubovica, jer ce ga Zvezda platiti i milionce samo da ga mi ne pazarimo. U koliko bi ga doveli nastavili bi sa kontinuitetom i dominacijom sjajnih centara, Pozdrav svim Grobarima

Nole

pre 16 godina

Puno srece grobarima u Evropi, da pobedite i da ipak pokazete da srpska kosarka nije umrela !!! Zvezda i ove godine igra nazalost iza vas, ali zato pokazite i u Evropi da vredite !!! Pobeda je vasa !

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli! Njihova spoljna linija je najjaca u Evropi, moramo tu da damo sve od sebe. Najveci problem bi mogli da nam naprave Spanulis i Vujanic, zbog njihove brzine.. Pravi test za Tepica da jos jednom pokaze da je sazreo kao igrac, i mislim da bi trebao da igra odbranu protiv Dijamantidisa. Tripko bi mogao biti nas dzoker, kao i Novica, samo da ih krene sut, pa bi se time otvorio prostor za Pekovica. Palasio je dokazao da je veliko pojacanje, i ocekujem da prenese svoje iskustvo na ostale igrace, i da smanji broj izgubljenih lopti. Panata nema world class sutera, pa zato ocekujem zonsku odbranu. A i red je da nas krene sut za tri poena. Samo opusteno momci, sta god uradili, vi ste zasluzili da vas bodrimo ceo mec... Grobari s' tobom sve do pobede...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Има Ђорди да коначно види на делу играче који свим срцем играју за свој тим и своје верне навијаче! Видеће и најбоље навијаче на свету - Гробаре!

kosarkas

pre 16 godina

Kolike ja samo red juce bio pred bladajni...pa to je strasno..
ALI NARAVNO UPRVO TO JE MOTIV PLUS ZA NASE KOSARKASE!
Nadam se da ce PEKMEN da ponovi svoju vec prepoznatljivu igru,da ce da nas sut (narocito za 3 poena) bolje da nas sluzi i onda je moguca i POBEDAAAAAA!!!
SRECNO MOMCI!!!

eeee

pre 16 godina

****

Sutra šta bude - biće. Prolaz se ne juri preko PAO-a, ali ako se ukaže prilika - što da ne.
Ono što mi prvo upada u oči je centarska linija Grka - otišao je Javtokas a došao Žižić koji je krilni centar (206). Znači slovo je palo na Tsartsarisa i Tomaša. Obojica su oko 208, Tomaš je jači a Grk pokretniji. To su definitivno centri protiv kojih Peković može da igra.
Međutim možemo očekivati od Željka gomilu pomaganja na Pekoviću, a najbolji način borbe protiv toga je da bekovi ubodu par šuteva na početku i ne dozvole bekovima i krilima da ih "ostavljaju" na račun udvajanja Pekovića.
O snazi Panatinaikosa na pozicijama 1,2 i 3 nećemo trošiti reči. Nekako se više pribojavam tog Spanulisa nego Sarunasa i Dmitrosa, ali ajde...

Kao što rekoh - šta bude biće, a atmosfera zanmo kakva će biti...

VOLIM PARTIZAN

realno *W

pre 16 godina

****

Velika utakmica dve velike ekipe.
Spektakl kakav Srbiji može da priušti samo KK Partizan.
Još vrhunac svega uručivanje nagrada Đorđeviću i Danilovića od strane Đordija Bartomeua koji će naravno posmatrati meč - koji se u evropi najavljuje kao jedan od derbija kola Evrolige. Samo da ovako nastave ne gine nam ugovor. Partizan je jedna od nekoliko ekipa koje imaju 100% posećenost, a oni koji su u Pioniru zanju da je tu i 120% posećenost.

Sve u svemu jedva čekam sredu i odlazak u Pionir

VOLIM PARTIZAN

Dragan

pre 16 godina

Pesma za Duleta Vujosevica!!!Zahvaljujuci Grobaru sa neta (FoRzA_PxFxCx)Dule je konacno dobio pesmu!Pesma se peva na ritam pesme Crno bela boja mila(pocinje se ritmom iz stiha Uvek pamtim onaj lepi dan).Probajte da je otpevate,odlicno zvuci! Nadam se da ce vec protiv Panatenaikosa poceti da se peva,Dule je to zasluzio!

Ko na zemlju spusta komsije
Dere Pantere i Vrcane
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
Sampion ces biti Dule
Dule majstore,Dule majstore

Ko to vredno skuplja titule
I od dece pravi asove
Uvek je uz svoje Grobare

Ljubav samo nama znana
Do smrti uz Partizana
Kao jedan svi,njemu odani!!!
Podrzite nas i na netu,ali i u Pioniru:)

Ma daj malo daj

pre 16 godina

Vidimo neki pokloni, pa neke svecanosti, milina jedna, a da ne zaboravimo
i Zeljko ce imati poklon za svoj voljeni Pakistan.

Maramax

pre 16 godina

Hvala bogu da su izjave pred mec sa nekim od favorita konacno normalne.Ranijih sezona smo se stalno osvrcali te na budzet protivnika,te na mladost svojih igraca,te na nepostojanja uticaja u ULEB-u,prakticno smo vec unapred trazili alibi za predstojeci poraz.Mozda je ovo gore pomenuto sve tacno ali davanje opravdanja pre utakmice a neznajuci kako ce se zavrsiti utakmica stvarno nije imalo bilo kakvog smisla.Zato ovog puta mislim da smo konacno nasli sebe,da cemo sutra odigrati fenomenalno i zajedno se radovati za evropskih 3-0.NAPRED PARTIZAN

Mrda

pre 16 godina

Realno, mozemo do pobede, ali samo ako mi budemo odigrali duplo bolje nego protiv Barse i Zvezde, a oni budu igrali na dosadasnjem nivou, tj. ne bas sjajno..

Prosle sezone smo utakmicu u Pioniru sa njima izgubili u 3/4, a mogli smo do pobede..

Zato sutra imamo priliku da im se revansiramo! Svi u Pionir!!!

O PARTZANE,
VOLIMO TE,
SRCEM SVIM!
GDE KOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI,
SAMO TEBEI VERNI SAMO TEBI ODANI,
O PARTIZANE,
VOLIMO TE,
SRCEM SVIM..

Shilja

pre 16 godina

Više ništa nije nemoguće.Kako su momci krenuli možemo očekivati i nešto više od prolaska u narednu rundu.Svakako , bravo Dule , bravo Partizan

Neo

pre 16 godina

Momci, samo dajte sve od sebe i igrajte opusteno, najbolje sto umete. Za ostalo ce se pobrinuti Grobari. Rezultat je nebitan. Vidimo se u Pioniru!

Bole UMS

pre 16 godina

Zamislite bilo koji naš fudbalski klub, koji godinama u kontinuitetu igra CL, pobeđuje, Barsu, Lion, Liverpul, a nada se iznenađenju i protiv Milana...
Dule, kapa dole.

Dragan

pre 16 godina

Pesma za Duleta Vujosevica!!!Zahvaljujuci Grobaru sa neta (FoRzA_PxFxCx)Dule je konacno dobio pesmu!Pesma se peva na ritam pesme Crno bela boja mila(pocinje se ritmom iz stiha Uvek pamtim onaj lepi dan).Probajte da je otpevate,odlicno zvuci! Nadam se da ce vec protiv Panatenaikosa poceti da se peva,Dule je to zasluzio!

Ko na zemlju spusta komsije
Dere Pantere i Vrcane
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
Sampion ces biti Dule
Dule majstore,Dule majstore

Ko to vredno skuplja titule
I od dece pravi asove
Uvek je uz svoje Grobare

Ljubav samo nama znana
Do smrti uz Partizana
Kao jedan svi,njemu odani!!!

Podrzite nas i na netu,ali i u Pioniru:)

Dragan

pre 16 godina

Pesma za Duleta Vujosevica!!!Zahvaljujuci Grobaru sa neta (FoRzA_PxFxCx)Dule je konacno dobio pesmu!Pesma se peva na ritam pesme Crno bela boja mila(pocinje se ritmom iz stiha Uvek pamtim onaj lepi dan).Probajte da je otpevate,odlicno zvuci! Nadam se da ce vec protiv Panatenaikosa poceti da se peva,Dule je to zasluzio!

Ko na zemlju spusta komsije
Dere Pantere i Vrcane
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
Sampion ces biti Dule
Dule majstore,Dule majstore

Ko to vredno skuplja titule
I od dece pravi asove
Uvek je uz svoje Grobare

Ljubav samo nama znana
Do smrti uz Partizana
Kao jedan svi,njemu odani!!!
Podrzite nas i na netu,ali i u Pioniru:)

peja

pre 16 godina

''vojnici, junaci, vrhovna komanda izbrisala je nas puk iz svog brojnog stanja. vi nemate vise da se brinete za vase zivote, koji vise ne postoje. zato, napred u slavu!''
major Dragutin Gavrilovic

kada nemas sta da izgubis, postajes jaci nego sto je tvoj protivnik i mogao da sanja!
verujem u 12 RATNIKA NA TERENU!
verujem u GROBARE!
verujem u POBEDU!
verujem u PARTIZAN!

POZDRAV SVIMA!

Bole UMS

pre 16 godina

Zamislite bilo koji naš fudbalski klub, koji godinama u kontinuitetu igra CL, pobeđuje, Barsu, Lion, Liverpul, a nada se iznenađenju i protiv Milana...
Dule, kapa dole.

realno *W

pre 16 godina

****

Velika utakmica dve velike ekipe.
Spektakl kakav Srbiji može da priušti samo KK Partizan.
Još vrhunac svega uručivanje nagrada Đorđeviću i Danilovića od strane Đordija Bartomeua koji će naravno posmatrati meč - koji se u evropi najavljuje kao jedan od derbija kola Evrolige. Samo da ovako nastave ne gine nam ugovor. Partizan je jedna od nekoliko ekipa koje imaju 100% posećenost, a oni koji su u Pioniru zanju da je tu i 120% posećenost.

Sve u svemu jedva čekam sredu i odlazak u Pionir

VOLIM PARTIZAN

Abraham

pre 16 godina

@ Baca, 6. novembar 2007 16:02

Gde ti zivis? Sta ti pises? U pioniru se igra zato sto Partizan tu igra vec 15 godina, i to je njegova hala. I on je nju prijavio re pocetka sezone. Zasto nije bilo takvo interosavanje za Barsu, sad ste se setili da dodjete na utakmicu, cim su poceli dobro, kao protiv unikahe prosle godine.
Ta "nesposobna uprava" je donela nama 6 uzastonih titula. (Dragan Todoric je bio i '92 u upravi).
Protiv zvezde si mogao 2 dana da kupis kartu na stadionu, kao i ostali, ali ne, vama je bilo tesko da odete do stadiona, vec ste cekali sam dan utakmice, kad je blagajna zatvorena zbog bezbednosti.
I na kraju kupi godisnju kartu a idi na utakmicu!!!

eeee

pre 16 godina

****

Sutra šta bude - biće. Prolaz se ne juri preko PAO-a, ali ako se ukaže prilika - što da ne.
Ono što mi prvo upada u oči je centarska linija Grka - otišao je Javtokas a došao Žižić koji je krilni centar (206). Znači slovo je palo na Tsartsarisa i Tomaša. Obojica su oko 208, Tomaš je jači a Grk pokretniji. To su definitivno centri protiv kojih Peković može da igra.
Međutim možemo očekivati od Željka gomilu pomaganja na Pekoviću, a najbolji način borbe protiv toga je da bekovi ubodu par šuteva na početku i ne dozvole bekovima i krilima da ih "ostavljaju" na račun udvajanja Pekovića.
O snazi Panatinaikosa na pozicijama 1,2 i 3 nećemo trošiti reči. Nekako se više pribojavam tog Spanulisa nego Sarunasa i Dmitrosa, ali ajde...

Kao što rekoh - šta bude biće, a atmosfera zanmo kakva će biti...

VOLIM PARTIZAN

Baca

pre 16 godina

Ne razumem zasto se opet igra u onom raspalom Pioniru koji ne prima ni 7 hiljada ljudi i gde je Partizan non-stop sikaniran i izbacivan na ulicu. Koliko je interesovanje , napunili bi bez problema Arenu i dosta poboljsali finansije kluba. Tako je to kad imas nesposobnu upravu, pa protiv Zvezde je ostalo 2 hiljade ljudi van hale, a unutra zvrji poluprazno i blagajna zatvorena!?

1841

pre 16 godina

@ "Pa ako vam opet pokloni zeljko, mozda i poverujem u iznenadjenje!!!!
(srle, 6. novembar 2007 20:43)"

Pa sto vama vasi proslavljeni strucnjaci ne poklanjaju pobede u EL?
A da zaboravio sam, pa vi ne igrate EL i nemate proslavljene strucnjake.
Maler.
Ali glavu gore, UVEK postoji sledeca sezona!!!

vladimir jovicic

pre 16 godina

"Dolazi nam prvak Evrope, tako da se dosta toga podrazumeva, ali pre svega da smo prijatelji. Trener Obradović, zatim Dejan Tomašević, Miloš Vujanić svi su oni nosili dres našeg kluba..." tako je, dolazi nam nasa filijala - PRVAK EVROPE PANATINAIKOS

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Има Ђорди да коначно види на делу играче који свим срцем играју за свој тим и своје верне навијаче! Видеће и најбоље навијаче на свету - Гробаре!

peja

pre 16 godina

''vojnici, junaci, vrhovna komanda izbrisala je nas puk iz svog brojnog stanja. vi nemate vise da se brinete za vaze zivote, koji vise ne postoje. zato, napred u slavu!''
major Dragutin Gavrilovic

kada nemas sta da izgubis, postajes jaci nego sto je tvoj protivnik i mogao da sanja!
verujem u 12 RATNIKA NA TERENU!
verujem u GROBARE!
verujem u POBEDU!
verujem u PARTIZAN!

POZDRAV SVIMA!

djns

pre 16 godina

@peja

Kao prvo svidela mi se recenica kojom si poceo danasnji post... Mogao bi i Dule tako nesto igracima u svlacionici da kaze.
Ali sad mi nije jasna jedna stvar... Zar si ti to poceo da verujes u ekipu koju je napravio "kvazi strucnjak" Dule Vujosevic? I posto si rekao da verujes u 12 ratnika, da li tu spada i "anemicni" Duletov ljubimac, Uros Tripkovic? Da li to menjas misljenje ili te samo malo ponela optimisticka euforija koja vlada pred ovaj mec.
Inace dvojicu gore pomenutih cu uvek podrzavati, kao i svakoga igraca i clana uprave naseg voljenog kluba. Jer svako ko je u Partizanu, tu je sa razlogom, a ne slucajno.
Jer MI SMO PARTIZAN (sinonim za uspehe, najbolje navijanje u Evropi, odanost i ljubav prema klubu,...)
Pozdrav svima i vidimo se u Pioniru sutra...

patriota

pre 16 godina

samo naprijed crno bijeli,ako udjete u utakmicu kao pobjednici,tako cete iz nje i izaci...siguran sam.Treba biti optimista bez obzira sto evropski prvak dolazi u goste.Ipak je to Pionir,vasa kuca,i zna se ko je tu gazda!!

Neo

pre 16 godina

Momci, samo dajte sve od sebe i igrajte opusteno, najbolje sto umete. Za ostalo ce se pobrinuti Grobari. Rezultat je nebitan. Vidimo se u Pioniru!

Grobari Istok

pre 16 godina

Momci, sto se nase male grupe tice borite se kako umete i za nas jeste i ostajete pobednici sta god da bude. Nije na kraju ni previse vazno da li cemo pobediti najbolji evropski tim danas, vazno je da svake druge srede mi imamo praznik, puna srca i da uzivamo kao retko ko na ovim prostorima.

Vazno je da imamo pravi TIM u kome momci ginu jedan za druoga i navijace, vazno je da imamo trenera legendu koji je IZABRAO da ostane, koji je IZABRAO PARTIZAN (a mogao da ode gde god zeli).

Vazno je da su tribine prepune i da je atmosfera u hali uvek pozitivna, najbolja u Evropi.

Mi mozemo sve ZAJEDNO.

Svake godine ode po neki veliki as ali PARTIZAN uvek ostaje i mi Grobari uvek ostajemo. Svake nove sezone pocinjemo skoro od nule i cudimo se kako to da smo i dalje dobri (da ponovim ovde: Hvala Dule!).

Sutra se vidimo u Pioniru i sigurno POBEDJUJEMO, makar nas Grci i nabili. To u Evropi (ne u Srbiji) ne moze niko osim kosarkasa PARTIZANA.

Svima - setite se nekih od cuvenih reci pokojne legende Duska Radovica: "Ko je Partizanovac ne treba mu jos mnogo da bi bio srecan."

ja

pre 16 godina

Gorece sutra u Pioniru...Panatenaikos nije u nekoj zavidnoj formi, ali to ne treba da zavara, ipak su to prvaci Evrope i jedan njihov igrach vredi vishe nego Partizan...Mora josh neko da proradi osim Pekovica...Grobari ce kao i uvek biti 6 igrach!Ajmoooooooooooooo....P.S Pozdrav za Mariju

Nole

pre 16 godina

Puno srece grobarima u Evropi, da pobedite i da ipak pokazete da srpska kosarka nije umrela !!! Zvezda i ove godine igra nazalost iza vas, ali zato pokazite i u Evropi da vredite !!! Pobeda je vasa !

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

За све навијаче из унутрашњости (да појаснимо, ни ја не живим "поред Пионира", у истој ситуацији сам):
КАСНООО!
Нема размишљања о улазници на дан када се пуштају карте у продају, колико ја памтим и долазим на утакмице КК Партизан, увек је тако било, то је стално тако и шта сад ви хоћете и глумите: "откуд сад па ово"? Мени је жао што нема карата, али зар сте мислили да ћете их наћи? Јесте?
Е па, онда вам је ово можда први пут да сте пошли на кошаркашку утакмицу оваквог значаја, а онда, морате признати, постоје људи који су стално ту и који је више заслужују.
Лично сам(док сам био клинац,тј средња школа) имао обичај доћи раније, пре подне у БГ да бих се врзмао пола дана испред Пионира а све да бих код тапкароша купио карту. Код тапкароша, не на благајни, то се није могло ни замислити.
Зато, навијачи из унутрашњости, сезонска карта и здраво. Пише један, дошао с Косова, пук'о 2000дин а неће моћи гледати утакмицу...А зар је 4000дин много, за читаву сезону, сва такмичења...ако те стварно занима Партизан...
Ја узимам сезонску већ годинама уназад баш из тих разлога, а било је ситуација када сам морао регулисати МНОГО важније ствари тим парама,(а некад их уопште нисам ни имао), било је врло тешких материјалних стања. Али љубав према клубу...И зато ме не интересује шта има на ово да кажете, јер ја знам колико сам сра.а прошао не би ли га гледао, и како је читаву ноћ се цимати по возовима, шинобусима, кад си скроз мокар од топлоте у хали, али си тренутно напољу, а температура је -5, и схватио си у тамо некој рупи на пола пута до твог места да у 02:00 сата ноћу нема превоза даље, чекај јутро-напољу. А сутра школа...

А ово са ћутањем у првој четвртини... па то боли кур.ц полицију, министра, Коштуницу, НАТО, а треба се запитати како ће деловати на наш тим, рођаци? Да ли је могуће?

И неизбежна: "О Партизане ти добро знаш..."

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli! Njihova spoljna linija je najjaca u Evropi, moramo tu da damo sve od sebe. Najveci problem bi mogli da nam naprave Spanulis i Vujanic, zbog njihove brzine.. Pravi test za Tepica da jos jednom pokaze da je sazreo kao igrac, i mislim da bi trebao da igra odbranu protiv Dijamantidisa. Tripko bi mogao biti nas dzoker, kao i Novica, samo da ih krene sut, pa bi se time otvorio prostor za Pekovica. Palasio je dokazao da je veliko pojacanje, i ocekujem da prenese svoje iskustvo na ostale igrace, i da smanji broj izgubljenih lopti. Panata nema world class sutera, pa zato ocekujem zonsku odbranu. A i red je da nas krene sut za tri poena. Samo opusteno momci, sta god uradili, vi ste zasluzili da vas bodrimo ceo mec... Grobari s' tobom sve do pobede...

macho man

pre 16 godina

Razocarao sam se upravom partizana kojom su smanjili broj karata za tekmu, da bi se prodale godisnje karte. time totalno blokira dolazak navijaca iz unutasnjosti. pa ne mozemo mi da uzmemo godisnje karte kao beogradjani, jer je nemoguce dolaziti za bg tako cesto. a ovako nam se ukida svaka mogucnost da gledamo svoj klub. Mada tu su uvek tapkarosi, koji se uvek nude, ali od njih ne bi uzeo pa da imam milione.Naravno kada kazem tapkarosi, tu svrstavam i dobar deo vodja navijaca partizana koji u partizanu uglavnom gledaju profit i x puta sam bio svedok njihovog preprodavanja karti sto je vise no jadno. I sad ja treba da za njim pevam pesme? nikada... A svaka cast vama, samo izvolite...Pa i neka im je zeka ukinuo sve privilegije, jer koja je poenta da klub izdrzava tamo neke nepismene ----- ?

zasto se ne bi jedan deo karata prodavao u ns, nisu,banja luci,podgorici? Pa nisu svi navijaci samo iz bg...Posle ovog necu vise pokusavati da dolazim, iako bi to voleo vise od svega.

Mrda

pre 16 godina

Realno, mozemo do pobede, ali samo ako mi budemo odigrali duplo bolje nego protiv Barse i Zvezde, a oni budu igrali na dosadasnjem nivou, tj. ne bas sjajno..

Prosle sezone smo utakmicu u Pioniru sa njima izgubili u 3/4, a mogli smo do pobede..

Zato sutra imamo priliku da im se revansiramo! Svi u Pionir!!!

O PARTZANE,
VOLIMO TE,
SRCEM SVIM!
GDE KOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI,
SAMO TEBEI VERNI SAMO TEBI ODANI,
O PARTIZANE,
VOLIMO TE,
SRCEM SVIM..

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Шта друго рећи, СПЕКТАКЛ!!!

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

kosarkas

pre 16 godina

Kolike ja samo red juce bio pred bladajni...pa to je strasno..
ALI NARAVNO UPRVO TO JE MOTIV PLUS ZA NASE KOSARKASE!
Nadam se da ce PEKMEN da ponovi svoju vec prepoznatljivu igru,da ce da nas sut (narocito za 3 poena) bolje da nas sluzi i onda je moguca i POBEDAAAAAA!!!
SRECNO MOMCI!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Nemanja Delija
Дођи једном у Пионир на Евролигу и биће ти јасно зашто смо најбољи! И када је +30 и када је -30, Пионир грми! То је само једна од милион чињеница због које смо најбољи!

vanja

pre 16 godina

CRNO -BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA OD KAD ZA SE' ZNAM VOLIM PARTIZAN!!!!!
Sampioni na Sampione a pobednik se zna i pre podbacivanja lopte.Mi necemo izgubiti ni jedno u "Pioniru" ove sezone..A gani daljinski u ruke i ucite da igrate kosarku,pa nas mozda pobedite jednog dana (ali na play station-u)..:))))))))

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

На сајту www.grobari1970.ot.yu стоји следеће:
Usled represivnih mera koje se sprovode nad navijačima u vidu nemogućnosti unošenja osnovnih navijačkih rekvizita (pogotovu bubnjeva, bez kojih je atmosfera u hali osakaćena), navijači Partizana, u znak protesta, prvu četvrtinu utakmice koja će se odigrati u sredu 7. novembra u 20:45 između Partizana i Panatinaikosa, NEĆE navijati. S obzirom da posle sedam godina, uprava KK Partizan, jeftinim trikom, nije omogućila klubovima navijača, prevashodno iz untrašnjosti da trebuju NIJEDNU kartu, kao i to da su te karte završile u rukama tapkaroša, shodno toj odluci uprave, ovaj protest ima dvostruku težinu.
Grobari Jug
Мислим да то Дуле и наши играчи нису заслужили. Треба се против тога борити на неки други начин, не на овај. Јесам за то да се навијачима из унутрашњости обезбеде карте, посебно навијачким групама, али где су ти навијачи када су у питању утакмице против Широког, Задра, Загреба, Босне, Олимпије...?! Где су?! Ако нисте знали, и тада игра наш Партизан, и тада играју исти они играчи који ће и сутра играти са Панатинаикосом!!

HeWhoDares

pre 16 godina

Moram da odgovorim svima koji su sad kao Revoltirani zato što ne mogu da nabave karte za PAO.

Kao prvo, uživo gledati Partizan je PRIVILEGIJA a ne pravo zagarantovano ustavom.

Ne mogu svi kojima padne na pamet jednom u sezoni kad Partizan igra dobro da budu na tribinama, jednostavno nema mesta. Nije uprava kriva zbog toga.

Partizan bi najviše voleo da može svaku utakmicu da igra u Areni i da budu pune tribine, onda bi budžet bio mnogo puniji. To je nemoguće zato što i mnogo manji Pionir zvrji prazan na većini utakmica, a to bi u Areni bilo sablasno.

Takođe je nemoguće igrati samo protiv atraktivnih protivnika u Areni, kako zbog propisa tako i zbog takmičarskog efekta (Partizan igra bolje tamo gde i trenira). Npr. kad bi Partizan izgubio jako bitnu utakmicu u Areni u neizvesnoj završnici, svi bi opet krivili upravu jer se kao polakomila za pare.

Ja nisam iz BG, i već godinama idem na Evroligaške utakmice Partizana kad god to sebi mogu da priuštim. Mogu da vam posvedočim o jednoj stvari, pre dve sezone sam dolazio isperd hale 15 min pre utakmice kupio kartu na blagajni za sitne pare nekih 100-150 din. ušao na tribine i navijao iz sveg glasa (to je ono što bi mi svi voleli) ali te sezone smo gubili utakmice (skoro sve). Sad bih voleo da mi kažu svi ti revoltirani Veliki navijači iz unutrašnjosti gde su bili protiv Orteza kad smo izgubili 20 razlike i ostali u Pioniru 45 min posle utakmice i neprestalno navijali i zvali igrače na bis, u Pioniru su čak ugasili svetla ne bi li nas izbacili, ali nismi se dali tako lako. Ovim putem pozdravljam sve koji su bili tamo: SVAKA ČAST!

To se NE zaboravlja!

Partizan ove sezone igra mnogo utakmica, biće mnogo prilika za pružanje podrške. Npr. za ovu utakmicu ni ja nisam uspeo da nabavim kartu i žao mi je, ali ne mogu zbog toga da napadam upravu, više su mi krivi ti navijači što dolaze jednom do dva puta po sezoni po svaku cenu i onda tapkaroši mogu da prodaju karte po 1000 din. Kada takvih nema onda se karte mogu kupiti čak i ispod cene pred početak utakmice.

Moram da se osvrnem i na primedbu da uprava Partizana tera ljude da kupe pretplatne karte time što je povukla deo ulaznica za PAO. Čak i da je tako, to uopšte nije loša stvar za Partizan, cena od 4000 din. nije previsoka ako stvarno voliš Partizan, plus što bi nam to obezbedilo i više publike na ostalim utakmicama, zato što bi ljudima bilo žao da propadaju karte pa ako oni ne mogu, pozajmili bi ih nekom.

Jedin sa čime mogu da se složim je da ljudima koji nisu iz BG (kao ja) ne trebaju pretplatne karte jer ne mogu da ih iskoriste. Imam jedan predlog za upravu povodom toga, trebao bi jedan deo karata biti prodavan preko interneta da bi ljudi koji stvarno vole Partizan (a nisu iz BG) mogli dve nedelje unapred da rezervišu karte i da ih kupe od kluba, a ne od preprodavaca i time pune njima džepove a besne na klub.

Pozdrav svim dobronamernim ljudima, i nemojte da ljutite nego hajde da pružimo svu moguću podršku Partizanu, pa da ostvari svoj pun potencijal, koji je ne sumljivo velik.

HAUG!

Maramax

pre 16 godina

Hvala bogu da su izjave pred mec sa nekim od favorita konacno normalne.Ranijih sezona smo se stalno osvrcali te na budzet protivnika,te na mladost svojih igraca,te na nepostojanja uticaja u ULEB-u,prakticno smo vec unapred trazili alibi za predstojeci poraz.Mozda je ovo gore pomenuto sve tacno ali davanje opravdanja pre utakmice a neznajuci kako ce se zavrsiti utakmica stvarno nije imalo bilo kakvog smisla.Zato ovog puta mislim da smo konacno nasli sebe,da cemo sutra odigrati fenomenalno i zajedno se radovati za evropskih 3-0.NAPRED PARTIZAN

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Rudy_vgd

Ми, Гробари, хоћемо да гледамо Јасикевичиуса,Батиста, Дијамантидиса,Вујанића, Спанулиса и осталу дружину, као и нашег Пековића.
И ВЕРОВАО ТИ ИЛИ НЕ, МИ ЋЕМО ИХ СУТРА И ГЛЕДАТИ, КАО И ђОРЂЕВИЋА И ДАНИЛОВИЋА, И НАШЕГ ПЕКОВИЋА.
А ти, шта ћеш у то време? Могао би прочитати неку добру књигу, неко добро штиво...

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

peja

pre 16 godina

@ djns

cuveni govor nikada zaboravljenog majora. jedan od citata koji znam napamet i “u pola noci”…
a sada objasnjenje koje si trazio… PEJA™ uvek i svuda stoji iza onoga sto je rekao. stoga, vujosevic JESTE kvazi- strucnjak, tripkovic JESTE anemican, i da, uprava KRADE! navijanje ne znaci obavezno i automatsko glorifikovanje svakog loseg poteza uprave, trenera ili igraca, pogotovo ako se isti dogadjaju u serijama od, evo vec, 6 godina!
a sto se tice pao- a, i reala, sta uradimo- uradimo. jos sam pred barsu rekao da u te dve tekme nemamo sta da izgubimo, i zato- opusteno, bez nerviranja!:-)
naravno, sada ce me neko ponovo prozvati i tako u krug. ljudi su instinktivno protiv onih koji “talasaju”… ali meni ne preostaje nista drugo nego da ostanem “isti, poseban, slobodan, samo svoj”!

POZDRAV SVIMA!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@ajmo milivoje
Велики позз за тебе!
Сутра сви у Пионир, шалове високо горе и нека се запева:
Волим црно - беле

Да волим црно - беле,
поносно кажем свима,
волим то славно име
и дивим се само њима.

На свету ништа лепше,
не може да постоји,
него што је наша љубав,
према црно - белој боји.

Љубав према клубу,
не може да престане,
док живим лицаћу њему:
Волим те Партизане!

Ја волим Партизана,
и сваког новог дана,
куцаће срце моје,
за црно - беле боје.

Позз за све Гробаре!

Lauda

pre 16 godina

ako su mogli zabari da ih svedu na 66 poena u sred Atine, mozemo i mi, a tu lezi kljuc pobede. Ako Partizan zadrzi PAO ispod 70 poena sve je moguce.

I kada ne budes prvi ti...

JOe

pre 16 godina

treba biti realan,i reci da ce biti tesko,ali uz najbolje navijace imamo sanse 100 posto.neko protiv norberk neko protiv sampiona evrope

Grobarka

pre 16 godina

Ma, opusteno, govorilo se da je Partizan propao na pocetku sezone, pa vidite sta se sve izdesavalo! Pobedice! NAPRED MOMCI!!!

Patrick

pre 16 godina

Uprava KK Partizana je velika sramota! Prvo, mi iz unutrasnjosti nismo dobili karte, pa smo u ponedeljak, sa Kosova dosli da ih kupimo. Medjutim, karte su vrlo brzo nestale, sto je veoma cudno. Odmah posle toga kod tapkarosa smo mogli da kupimo za 1000 dinara, i normalno da nismo... Naravno, da ce ponovo neko zaraditi preko nasih ledja. I sta sada da radimo? Blejacemo ispred Pionira pre tekme i videti da li nekako mozemo da nadjemo zlata vredne ulaznice. I ako ih ne nadjemo, gledacemo na TV-u, kraci za oko 2000 sto zbog puta, sto zbog ostalih troskova. Hvala upravi Partizana sto nam ovako vraca ljubav prema voljenom klubu.. Sreca je vasa sto imamo jednog velikog trenera, koji svojim kvalitetom i radom, ispravlja vasu nesposobnost. Sram Vas bilo!!!

Shilja

pre 16 godina

Više ništa nije nemoguće.Kako su momci krenuli možemo očekivati i nešto više od prolaska u narednu rundu.Svakako , bravo Dule , bravo Partizan

Dragiša

pre 16 godina

Za sve vas koji se nadate da će Partizan danas izgubiti: pa Partizan danas i ne mora da pobedi! Ko sme bilo kojem timu da nametne imperativ pobede u 3. od 14 kola takmičenja i to protiv prvaka Evrope!? Ko sme da obeća pobedu u takvoj situaciji!? Razlika između Partizana i nekih drugih timova je što mi imamo snage i kvaliteta da se BORIMO za pobedu večeras. Poenta je u tome što prvak Evrope(!) dolazi u Pionir i zna da će morati da odigra 100% ukoliko želi da pobedi. Pa ni onda - nema garancija jer - MI SMO PARTIZAN!!!

Sokrates

pre 16 godina

Samo hrabro momci.U grotlu Pionira ce pasti i veliki Panatenaikos.Malo ce ko u ovoj sezoni sacuvati skalp pred nasom uzvrelom publikom.Vjerujem u uspjeh iako ce biti stravicno tesko.Mnogo srece i uspjeha u sutrasnjem mecu.
Pozdrav

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Nemanja Delija
Да, идем да гледам када Партизан игра против Слована, али и свих осталих тимова Гумене лиге. Тако је ове сезоне, и било је тако последње две сезоне, нисам пропустила ни једну утакмицу. Иначе, ово је већ седма сезона како идем на Партизанове утакмице, раније сам била (не рачунајући последње две сезоне) на 90% утакмица, тренирала сам и нисам могла бити на свакој. Волим Партизан, волим кошарку и увек ћу бити у Пиониру да бодрим свој клуб.
Позз за тебе!

miki Pa.

pre 16 godina

Ja verujem u pobedu, jaci smo nego ikada, to ce se tek videti.Imamo sjajan kolektiv ali islo tako i pojedince koji mogu svojim znanjem i borbom da bace na pleca iskusni Pao. Nemogu a da nekazem: ljudi sta cekate dovedite sjajnog Golubovica, jer ce ga Zvezda platiti i milionce samo da ga mi ne pazarimo. U koliko bi ga doveli nastavili bi sa kontinuitetom i dominacijom sjajnih centara, Pozdrav svim Grobarima

Branko

pre 16 godina

Ako Pekovic bude igrao kao protiv Barselone pobedicemo. Jos da Tripkovic pocne da igra kao prosle sezone bicemo nezaustavljivi.

Opala

pre 16 godina

Danas sam otisao da kupim sezonsku kartu, jer sam kao i mnogi drugi ostao bez karata. Kada sam tamo dosao, zatekao sam lika koji sedi za stolom a na stolu stoje pojedinacne karte. Lik koji je bio ispred mene kupuje 2 karte za tribinu, dolazim ja kupujem 2 godisnje karte i pitam da li moze jedna pojedinacna i lik mi odgovra 'Nema'. Ja ga gledam sa cudjenjem kako nema,ali sta ja tu mogu. Eto, kako radi nasa uprava. Nekome moze, nekome ne moze.

ajmo milivoje

pre 16 godina

Biće teško,ali ako eventualno pobedimo sutra,pa mi smo sa pola noge u TOP 16!Biće teško sačuvati njihovu spoljnu liniju,tu su extra jaki,zato Tepić,Tripko,Kecman i Palasio moraju odigrati odlično sutra,a i Peković mora da iskoristi tu neku prednost pod košem,mada ni Batist nije loš!U svakom slučaju,šta god da bude,pevaće se Partizanu na kraju utakmice,jer ipak su momci to zaslužili,a i mi smo najbolji navijači!Pozz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

Grobarski mars

pre 16 godina

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Partizane moj,
Partizane igraj I pobedi,
protivniku nek se krv u zilama zaledi.

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Neka grmi sve,
neka pesma nosi nas do trona,
Partizan je uvek bilo ime sampiona.

U boj krenite junaci svi,
nema nazad, samo napred Grobari.
Dacu zivot svoj,
ako treba poginucu sada,
Parizan ce uvek biti ponos Beograda.

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Cer nek vidi stroj,
Cer nek vidi boj,
a moja reka Drina
slavu hrabrost i junacku ruku oca sina!

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli! Panata ima najjacu spoljnu liniju u Evropi. Najvise se plasim Spanulisa i Vujanica, dosta su brzi od nasih bekova. Pravi test za Milenka Tepica, koji moze da zaustavi Dijamantidisa, i da pokaze celoj Evropi da je sazreo. Panata nema world class sutera, pa je logicno da cemo uglavnom igrati zonsku odbranu. Ako Novica dobro otvori utakmicu, mozemo ocekivati svasta. Posto sada svi pricaju o Peki, verovatno ce ga udvajati, sto znaci da ce biti prostora za sut spolja, a posebno za Tripka, ili za prodore Palasija. A i red je da nas krene sut za 3 poena.... Bice ludnica, jedva cekam, necu stedeti glas, kao i svi Grobari.. Pre tekme ce biti dodeljena priznanja Djordjevicu, Danilovicu i Obradovicu, kao i porodici prof. Nikolica. Najezim se sada, kada pomislim kakvo ce skandiranje biti!! Imam temperaturu, moram da ozdravim do sutra...... Grobari s' tobom sve do pobede...

Grobelar

pre 16 godina

@eeee

"...Tomaš je jači a Grk pokretniji. To su definitivno centri protiv kojih Peković može da igra"...

Brate, tvoju konstataciju treba preokrenuti u pitanje: da li oni (Tomasevic, Carcaris i Zizic) mogu da igraju protiv Pekovica? Koliko, zapravo, centara iz EL moze ravnopravno da igra protiv Pekmena? Saznacemo vec posle Pao-a i Reala:)

bla

pre 16 godina

Prvu cetvrtinu sutra nema navijanja(pogledajte na grobarskim sajtovima)! Ne slazem se,ali pozivam navijace da to ispostuju,pa da posle grmi cela hala bez obzira na rezultat.Molim vas ljudi,molim vas da grmimo kao nikad,o ovoj utakmici ce se dugo pricati,ludnica mora da bude.
Volim ga ko oka dva,molim se svaki dan za njega,za slavni klub,svima znan,BEOGRADSKI PARTIZAN!!!

m_mxjng

pre 16 godina

Razocarao sam se upravom partizana kojom su smanjili broj karata za tekmu, da bi se prodale godisnje karte. time totalno blokira dolazak navijaca iz unutasnjosti. pa ne mozemo mi da uzmemo godisnje karte kao beogradjani, jer je nemoguce dolaziti za bg tako cesto. a ovako nam se ukida svaka mogucnost da gledamo svoj klub. Mada tu su uvek tapkarosi, koji se uvek nude, ali od njih ne bi uzeo pa da imam milione.Naravno kada kazem tapkarosi, tu svrstavam i dobar deo vodja navijaca partizana koji u partizanu uglavnom gledaju profit i x puta sam bio svedok njihovog preprodavanja karti sto je vise no jadno. I sad ja treba da za njim pevam pesme? nikada... A svaka cast vama, samo izvolite...Pa i neka im je zeka ukinuo sve privilegije, jer koja je poenta da klub izdrzava tamo neke nepismene ----- ?

zasto se ne bi jedan deo karata prodavao u ns, nisu,banja luci,podgorici? Pa nisu svi navijaci samo iz bg...Posle ovog necu vise pokusavati da dolazim, iako bi to voleo vise od svega.

Peco

pre 16 godina

Ti sto govoris da Barca nije u vrhu evrope...verovatno imas neki zesci problem u glavi...
Ako Lakovic nije medju najboljim plejevima u evropi sto je prosle nedelje pokazao sa 33poena i 12 asistencija protiv Djirone...ko to moze u Evropi od plejmejkera...
O sancezu necu da trosim reci prvi plej Argentine...vec 10 -ak godina,...a u Pioniru je za 20 min dao 9 asistencija...
Znaci najaci tandem plejmejkera u evropi...definitivno(uz Dijamantidisa i Jasikevicijusa)Mada LAKA I PEPE SU PO MENI NEZGODNIJI.
AKER drugi po MVP ucinku u evroligi prosle godine...
KASUN igrao po NBA vrlo kvalitetan centar...
Jordi Trias uz Ricky Rubia najveca nada Spanije...Pa Fran Vaskez Reprezentativac 20 pik na draftu...sta hoces vis da nabrajam!!!!
Falio je Bazile ali i bez njega su sjajna ekipa nemaju dzabe u ACB ligi 7-1 skor
I ZATO NE POTCENJUJ BARCU...

GrobarBG

pre 16 godina

"Patriots", pa ko je verovao da cemo ih prosle sezone dobiti u gostima,pa smo ih dobili!Da,te,prosle sezone kad su postali prvaci Evrope,majstore...Jesu favoriti,bolji tim,iskusniji,pre svega mnoogo skuplji,jednom recju,najbolji...Ali ne mora da znaci da dobijaju veceras...

you know me

pre 16 godina

@ voja fan of whatever
Pa to sto ti nemas privatan zivot i sto ti je jedino u zivotu ostalo da se zaludjujes partizanom je sasvim druga stvar. Ja volim partizan ali brate nije mi to najbitnije na svetu... mozda i skontas jednom kad ti zivot bude imao smisla i ne budes bezao od stvarnosti,kao i mnogi ovde,misleci o partizanu i ziveci samo u tom tripu.

@aleksandra,kumodraz
Ej a rekao sam sebi da necu komentarisati tvoje skrabotine, ali po posljednji put... ne verujem da ti mozes da budes toliko ... Pa mozemo da dodjemo u sezoni (veliki broj nas van bg) samo par puta da gledamo partizan, cisto iz finansijskih razliga, a tvoj je predlog da to bude na tekme protiv domzala i sirokog i ostalih klubova u jadranskoj koja je sve osim lige koju treba podrzavati... A tvoj je komentar: kad vecm ne dolazite svaki put, nemojte ni sada...Hteo sam ti jos stosta napisati, ali nemam vise snage za tebe

@peja
O pa svaka cast, sad si poceo komentarisati svoje komentare i diviti se samom sebi? O VELIKI hvala ti sto postojis...to su verovatno reci koje govoris ogledalu svaki put kada se ustanes iz kreveta U kom si tripu da mi je znati

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@you know me
Рекао си да је моје писање шкработина? Са тим си покушао да ме увредиш, али није ти то пошло за руком, јер ја, а и многи овде знају да моје писање није шкработина. Такође, ја овде никога не вређам, а ти покушаваш то да урадиш. То је одраз твог васпитања. Иначе, моје мишљење је да свако ко има жељу, а пре свега новца (пут + карта) треба да прати Партизан на што више мечева. Али они који долазе на утакмице Гумене лиге треба да имају предност код куповине карата за Евролигу. Такође, моје мишљење је да Гумена лига није најбоља за нас, да не треба да учествује Партизан у њој, али он учествује и ја ћу га бодрити. Иначе, иста та лига доноси 15 поена за трогодишњи уговор Евролиге, а наше првенство само 5. Тако да је много важно да наши играчи имају подршку и у тим малим утакмицама које вреде много.

marko-delija

pre 16 godina

Ovaj mec je bitno drugaciji od prva dva! Pekovic nece dominirati kao u prva dva meca, jer je panata veoma jak u reketu, stoga veliki teret morace da ponesu spoljni igraci!
Tu je i najveci problem, jer panata ima izvanrednu spoljnu liniju i pravice mnogo problema partizanu!
Tacno je i to da panata nije u zavidnoj formi ali je podizu iz sedmice u sedmicu, dobili su oly za vikend sledeca stanica je Beograd, mnogo toga bi moralo da se poklopi pa da panata izgubi ovu utakmicu...

Nemanja Delija

pre 16 godina

Grobari svaka cast za pobedu u derbiju i 2-0 u euro ligi.Sve je bilo zasluzeno.Posteno kazem.
Ali ipak mislim da nije realno da dobijete Pao iz prostog razloga zato sto ste dobili 2 za redom u el i zato sto pao zeli sto pre da odradi posao za top 16 da obezbedi sto bolje mesto u grupi da bi kasnije mogao da tempira formu za dalje.Bice veliki pritisak u svakom slucaju.Ali dobro vi u principu nema sta da izgubite.
Svinja ce posle utakmice na konferenciji za stampu da kaze kako imate mnogo mlad tim i 12 puta manji budzet.Evo vec ga slusam.Po njemu ispadate najveci sirotani,ali nije on mutav...
@Александра, Гробари - Кумодраж
A po kom to kriterijumu su grobari najbolji navijaci na svetu?
Jel bio izbor za najbolje navijace sveta mozda?

grobar

pre 16 godina

ni slucajno nemojmo veceras stati sa navijanjem u prvoj cetvrtini.momci na parketu nisu to zasluzili.dajmo im podrsku.
ko se slaze neka preporuci.
VOLIM PARTIZAN

Ma daj malo daj

pre 16 godina

Vidimo neki pokloni, pa neke svecanosti, milina jedna, a da ne zaboravimo
i Zeljko ce imati poklon za svoj voljeni Pakistan.

Rudy_vgd

pre 16 godina

dovoljno samo reci:jasikevicijus,batiste,diamantdis,vujanic,spaniulis,i ostala drzuzina,pa sta grobari hocete,videcemo vaseg Pekovica...

dusan

pre 16 godina

Ja cu sutra svim srcem sigurno biti uz vas.Nazalost praticu rezultat samo preko neta ali se nadam da ce i to biti dosta za moj Partizan.Samo opusteno i hrabro do pobede.
Veliki grobar iz Marseilla je uz vas.
Dusan

Sale Grobar

pre 16 godina

@ patriots znam da si delija . sram te bilo pusti ljude da imaju optimizam. posto tvoja zvezda svake godine ostaje iza partizana nismo mi tebi krivi. a danas ce biti pobeda derpe patriots

Del_Piero

pre 16 godina

@patriots
za tebe su izgleda samo pao i cska jake ekipe??
moram da kazem da sam skroz razocaran odlukom vodja navijaca da se ne navija u 1 cetvrtini,strahota!!!pa sta tog jocica ili jovicica(kako vec)boli k.... za tim sto vi necete navijati u 1 cetvrtini???cak sam siguran da ce njemu to biti drago,koji je vama???pomislite samo na to koliko ce nasim momcima to tesko pasti.I sami su u par navrata rekli kako se nabiju elanom i najeze dok su u svlacionici pre tekme a pionir grmi,najiskrenije se nadam da vas masa nece poslusati i da ce navijati,ja bih to isto uradio da sam u mogucnosti da odem na tekmu ali nisam,nazalost...
ajmo crno beli oooo ooo

milos_bar

pre 16 godina

Kao sto je pekovic rekao Panatinaikos cini skup pojedinaca sa velkim ikustvom i u nba ligi.Ovoga puta gotovo ce sav teret pasti na pekovica koga ce najverovatnije cuvati takodje snazni baptist.
Da bi napravili iznenadjenje nasi bekovi moraju mnogo bolje da odigraju u odbrani i zaustave brze igrace panatinaikosa na istim pozicijama.A u napadu verovatno ce nas kec biti igraci na pozicijama 4 i 5. Potrebno je da strmina vranes da sve od sebe i odigra dobro kako u napadu tako i u odbrani jer ce tako zaustaviti prodore spanulisa i jasikevicijusa u reketu,koji ce sigurno biti veliki proble za nase bekove.treba nam dobar sut a i sto manje izgub. lopti.
Nadam se da ce igraci dati sve od sebe i samo napred.

Macho_man

pre 16 godina

Alo bre, pa sta se palite. Aman. Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prolaz, pa onda nek se ponovi prosla godina.

head hunteer

pre 16 godina

ma sve ekipe u euroleague su jako e dosta iskusne,tj stare..sve su to vrhunski igrachi..ali mi imamo mladost,snagu,hrabrost,polet..dok su oni svi vec prezasiceni..ajmo crno bela familijo...pokazite svima da smo najjachi,,dokazite mi da sam u pravu...sveto ime je.....

Patriots

pre 16 godina

Citam komentare i zaista ne verujem kako se ljudi tako lako prime ! Imam samo jedno pitanje : Na osnovu cega se zaniva taj optimizam da Partizan moze da dobije Pao ?
????????????
Zbog pobede nad Barselonom ??? Pa svako ko malo prati basket zna Barselona ove god ne spada uopste u najace timove vec u prosek!!!! Jednostavno glupo je uopste sto se prica o pobedi Partizna oni si ovo oni su ono i posle ako ih Pao razbije razocarenje !!!!
Moje mishljenje je da o vecerashnem ishodu meca odlucuje Pao i samo Pao ako njima krene ni 10 ovakvih partizana ne moze da se suprostavi njima i da ne bude -10 minimum ... toliko od mene ali muka mi je vise od ovih preuvelicavanja jer po mom mishljenju partizan josh ni jednu jaku utakmicu nije odigro ove godine tj protiv nekog kvalitetnog tima !!!!

*marko popović" tj.deda i unuk

pre 16 godina

*Svaka čast Partizanu što misli na svoje bivše asove, koji su stvarali Partizan ovakav kakav je sad, za razliku od "Evropske Zvezde" koja ljude koji su osvajali titule i po 10 puta za redom zaboravlja ! Zato mi se čini da će taj san o velikoj Zvezdi , ostati samo san!! Daj bože da nisam u pravu ! Neka osvoje titulu pa onda i neka zaborave prošlost !!

Grobari Istok

pre 16 godina

@Александра, Гробари - Кумодраж

Не раѕумемо најбоље оне који стално неког нападају па се ту и тамо беѕ икакве веѕе устреме на Александру, која је овде икона, навијач кога ми увек подржавамо 100%. Најдобронамернији глас Гробара на спорстом сајту Б92. Дакле, Александра је све у праву: ми који волимо Партиѕан гледамо га на свим утакмицама, па и на утакмицама Јадранске лиге, беѕ обѕира да ли је волимо или ценимо(ми више волимо Партизан него што смо оптерећени Јадранском лигом). Разумемо, наравно, да има људи који воле Партиѕан а живе далеко и не могу да долаѕе сваке недеље из раѕних раѕлога. Али то није раѕлог за бес и нетрпељивост. Не могу да дођу када хоће а када могу некад се деси да нема карата. Наравно, утакмицу жели да гледа 50.000 наших навијача а места има за 7.000 од којих је бар 2.500 претплатних карата. Такав је живот и ѕа то није крива управа Партиѕана. Неко се снађе ѕа карту а неко не. НИје то нешто ново. Зар зато да се пљује Партизан? Ја не могу да се сетим да нисмо нашли карте за нашу групу када смо хтели, овако или онако. Партиѕан је спустио цене карата када је могао да тражи много, много више. Карте су јефтиније него Циганима за безвезне утакмице. То је ваљда неки гест? Зато доста коментара око карата. Места је мало, Гробара много. Ко се снађе биће у хали. Само напред Александра! Немам времена да више пишем, крећемо за минут! ГРОБАРИ СА ВАМА СВЕ ДО ПОБЕДЕ!

Nemanja

pre 16 godina

Realno tesko....
ne znam sta se pale ovi grobari!
Ali ne treba se predati...treba pokusati u svakom slucaju, pa sta bog da... Ako Grci budu nemotivisani ili nesto tako moze svasta da bude...ali ponavljam TESKO!

lorik

pre 16 godina

Ej ljudi ohladite malo,pa Jasikevicius ima sam da rasturi Partizan,a tu su jos Becirovic,Diamantidis,Spanulis,Batiste....najmanje 15 razlike za evropskog sampiona.

Grobar

pre 16 godina

Ajmo momci...mozete vi do pobede sigrudno!!! Predvodjeni Pekovicem, naj igracem Partizana i naravno sa nama (navijacima) i prepunim Pionirom mozemo sigurno do pobede. SRECNO MOMCI!!! NAPRED PARTIZAN!!!!!

Acko Leskovac

pre 16 godina

Realno mislim da ce PAO veceras pasti u Pioniru. Nisu u nekoj formi,tako da ce Navijaci ipak biti kao sesti igrac na terenu i mislim da mozemo do pobede! SRECNO!!!

Boban RS

pre 16 godina

Razvaliće vas Grci sa 30 razlike. Čekam vaše polu-pismene komentare posle utakmice.Svaku vašu utakmicu sam do sada posmatrao sa simpatijom prema vašem timu ali od sada zbog vaših polu-pismenih komentara na Zvazdine igre svim srcem navijam za vaše protivnike.

deki@@@

pre 16 godina

Aleksandra jel ti znas sta su kompleksii???Kada naucis onda se javi!Jako si zaslepljena kompleksima pa ne vidis dalje od nosa!!Samo ti navijaj za te tvoje nemce ili partizane i njih komentarisi!!!Toliko...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Grobari Istok
Хвала пуно на подршци, заиста си диван. :)) И веома ми је драго што си приметио да је овде првенствено остављам коментаре који су писани из велике љубави према Партизану!
Велики позз за тебе!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@You know me

Онда, у чему је проблем? Ја са сезонском картом сам био на утакмици и било је одлично.
Како си ме само провалио, свака ти је ка' Његошева...

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Александра, Гробари - Кумодраж
Zasto bih ja uopste isao da gledam partizan kog mrzim iz dna duse?
Ti mislis kada bi ja otisao da bih promenio svoje misljenje o vama grobarima.Koji imate 2 navijacke pesme.Ostatak samo vredjate.Na osnovu toga ste vi najbolji navijaci?
Na minulom finalu plej ofa niste prestajali da vredjate Gurovica i njegovu familiju.Vise ste isli da mu psujete decu nego da navijate za vas partizan.Pa koji ste vi navijaci?
Ako ides da gledas domzale i kompaniju stvarno svaka cast.Mada mi je iskreno malo sumljivo.Eventualno ako imas sezonsku i bas ne znas sta ces od sebe.
pozdrav i za tebe

Ma daj malo daj

pre 16 godina

Vidimo neki pokloni, pa neke svecanosti, milina jedna, a da ne zaboravimo
i Zeljko ce imati poklon za svoj voljeni Pakistan.

Rudy_vgd

pre 16 godina

dovoljno samo reci:jasikevicijus,batiste,diamantdis,vujanic,spaniulis,i ostala drzuzina,pa sta grobari hocete,videcemo vaseg Pekovica...

Nemanja Delija

pre 16 godina

Grobari svaka cast za pobedu u derbiju i 2-0 u euro ligi.Sve je bilo zasluzeno.Posteno kazem.
Ali ipak mislim da nije realno da dobijete Pao iz prostog razloga zato sto ste dobili 2 za redom u el i zato sto pao zeli sto pre da odradi posao za top 16 da obezbedi sto bolje mesto u grupi da bi kasnije mogao da tempira formu za dalje.Bice veliki pritisak u svakom slucaju.Ali dobro vi u principu nema sta da izgubite.
Svinja ce posle utakmice na konferenciji za stampu da kaze kako imate mnogo mlad tim i 12 puta manji budzet.Evo vec ga slusam.Po njemu ispadate najveci sirotani,ali nije on mutav...
@Александра, Гробари - Кумодраж
A po kom to kriterijumu su grobari najbolji navijaci na svetu?
Jel bio izbor za najbolje navijace sveta mozda?

Baca

pre 16 godina

Ne razumem zasto se opet igra u onom raspalom Pioniru koji ne prima ni 7 hiljada ljudi i gde je Partizan non-stop sikaniran i izbacivan na ulicu. Koliko je interesovanje , napunili bi bez problema Arenu i dosta poboljsali finansije kluba. Tako je to kad imas nesposobnu upravu, pa protiv Zvezde je ostalo 2 hiljade ljudi van hale, a unutra zvrji poluprazno i blagajna zatvorena!?

peja

pre 16 godina

''vojnici, junaci, vrhovna komanda izbrisala je nas puk iz svog brojnog stanja. vi nemate vise da se brinete za vase zivote, koji vise ne postoje. zato, napred u slavu!''
major Dragutin Gavrilovic

kada nemas sta da izgubis, postajes jaci nego sto je tvoj protivnik i mogao da sanja!
verujem u 12 RATNIKA NA TERENU!
verujem u GROBARE!
verujem u POBEDU!
verujem u PARTIZAN!

POZDRAV SVIMA!

Bole UMS

pre 16 godina

Zamislite bilo koji naš fudbalski klub, koji godinama u kontinuitetu igra CL, pobeđuje, Barsu, Lion, Liverpul, a nada se iznenađenju i protiv Milana...
Dule, kapa dole.

Dragan

pre 16 godina

Pesma za Duleta Vujosevica!!!Zahvaljujuci Grobaru sa neta (FoRzA_PxFxCx)Dule je konacno dobio pesmu!Pesma se peva na ritam pesme Crno bela boja mila(pocinje se ritmom iz stiha Uvek pamtim onaj lepi dan).Probajte da je otpevate,odlicno zvuci! Nadam se da ce vec protiv Panatenaikosa poceti da se peva,Dule je to zasluzio!

Ko na zemlju spusta komsije
Dere Pantere i Vrcane
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
Sampion ces biti Dule
Dule majstore,Dule majstore

Ko to vredno skuplja titule
I od dece pravi asove
Uvek je uz svoje Grobare

Ljubav samo nama znana
Do smrti uz Partizana
Kao jedan svi,njemu odani!!!
Podrzite nas i na netu,ali i u Pioniru:)

Dragan

pre 16 godina

Pesma za Duleta Vujosevica!!!Zahvaljujuci Grobaru sa neta (FoRzA_PxFxCx)Dule je konacno dobio pesmu!Pesma se peva na ritam pesme Crno bela boja mila(pocinje se ritmom iz stiha Uvek pamtim onaj lepi dan).Probajte da je otpevate,odlicno zvuci! Nadam se da ce vec protiv Panatenaikosa poceti da se peva,Dule je to zasluzio!

Ko na zemlju spusta komsije
Dere Pantere i Vrcane
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
Sampion ces biti Dule
Dule majstore,Dule majstore

Ko to vredno skuplja titule
I od dece pravi asove
Uvek je uz svoje Grobare

Ljubav samo nama znana
Do smrti uz Partizana
Kao jedan svi,njemu odani!!!

Podrzite nas i na netu,ali i u Pioniru:)

peja

pre 16 godina

''vojnici, junaci, vrhovna komanda izbrisala je nas puk iz svog brojnog stanja. vi nemate vise da se brinete za vaze zivote, koji vise ne postoje. zato, napred u slavu!''
major Dragutin Gavrilovic

kada nemas sta da izgubis, postajes jaci nego sto je tvoj protivnik i mogao da sanja!
verujem u 12 RATNIKA NA TERENU!
verujem u GROBARE!
verujem u POBEDU!
verujem u PARTIZAN!

POZDRAV SVIMA!

peja

pre 16 godina

@ djns

cuveni govor nikada zaboravljenog majora. jedan od citata koji znam napamet i “u pola noci”…
a sada objasnjenje koje si trazio… PEJA™ uvek i svuda stoji iza onoga sto je rekao. stoga, vujosevic JESTE kvazi- strucnjak, tripkovic JESTE anemican, i da, uprava KRADE! navijanje ne znaci obavezno i automatsko glorifikovanje svakog loseg poteza uprave, trenera ili igraca, pogotovo ako se isti dogadjaju u serijama od, evo vec, 6 godina!
a sto se tice pao- a, i reala, sta uradimo- uradimo. jos sam pred barsu rekao da u te dve tekme nemamo sta da izgubimo, i zato- opusteno, bez nerviranja!:-)
naravno, sada ce me neko ponovo prozvati i tako u krug. ljudi su instinktivno protiv onih koji “talasaju”… ali meni ne preostaje nista drugo nego da ostanem “isti, poseban, slobodan, samo svoj”!

POZDRAV SVIMA!

Nemanja

pre 16 godina

Realno tesko....
ne znam sta se pale ovi grobari!
Ali ne treba se predati...treba pokusati u svakom slucaju, pa sta bog da... Ako Grci budu nemotivisani ili nesto tako moze svasta da bude...ali ponavljam TESKO!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

На сајту www.grobari1970.ot.yu стоји следеће:
Usled represivnih mera koje se sprovode nad navijačima u vidu nemogućnosti unošenja osnovnih navijačkih rekvizita (pogotovu bubnjeva, bez kojih je atmosfera u hali osakaćena), navijači Partizana, u znak protesta, prvu četvrtinu utakmice koja će se odigrati u sredu 7. novembra u 20:45 između Partizana i Panatinaikosa, NEĆE navijati. S obzirom da posle sedam godina, uprava KK Partizan, jeftinim trikom, nije omogućila klubovima navijača, prevashodno iz untrašnjosti da trebuju NIJEDNU kartu, kao i to da su te karte završile u rukama tapkaroša, shodno toj odluci uprave, ovaj protest ima dvostruku težinu.
Grobari Jug
Мислим да то Дуле и наши играчи нису заслужили. Треба се против тога борити на неки други начин, не на овај. Јесам за то да се навијачима из унутрашњости обезбеде карте, посебно навијачким групама, али где су ти навијачи када су у питању утакмице против Широког, Задра, Загреба, Босне, Олимпије...?! Где су?! Ако нисте знали, и тада игра наш Партизан, и тада играју исти они играчи који ће и сутра играти са Панатинаикосом!!

realno *W

pre 16 godina

****

Velika utakmica dve velike ekipe.
Spektakl kakav Srbiji može da priušti samo KK Partizan.
Još vrhunac svega uručivanje nagrada Đorđeviću i Danilovića od strane Đordija Bartomeua koji će naravno posmatrati meč - koji se u evropi najavljuje kao jedan od derbija kola Evrolige. Samo da ovako nastave ne gine nam ugovor. Partizan je jedna od nekoliko ekipa koje imaju 100% posećenost, a oni koji su u Pioniru zanju da je tu i 120% posećenost.

Sve u svemu jedva čekam sredu i odlazak u Pionir

VOLIM PARTIZAN

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Има Ђорди да коначно види на делу играче који свим срцем играју за свој тим и своје верне навијаче! Видеће и најбоље навијаче на свету - Гробаре!

vladimir jovicic

pre 16 godina

"Dolazi nam prvak Evrope, tako da se dosta toga podrazumeva, ali pre svega da smo prijatelji. Trener Obradović, zatim Dejan Tomašević, Miloš Vujanić svi su oni nosili dres našeg kluba..." tako je, dolazi nam nasa filijala - PRVAK EVROPE PANATINAIKOS

marko-delija

pre 16 godina

Ovaj mec je bitno drugaciji od prva dva! Pekovic nece dominirati kao u prva dva meca, jer je panata veoma jak u reketu, stoga veliki teret morace da ponesu spoljni igraci!
Tu je i najveci problem, jer panata ima izvanrednu spoljnu liniju i pravice mnogo problema partizanu!
Tacno je i to da panata nije u zavidnoj formi ali je podizu iz sedmice u sedmicu, dobili su oly za vikend sledeca stanica je Beograd, mnogo toga bi moralo da se poklopi pa da panata izgubi ovu utakmicu...

Abraham

pre 16 godina

@ Baca, 6. novembar 2007 16:02

Gde ti zivis? Sta ti pises? U pioniru se igra zato sto Partizan tu igra vec 15 godina, i to je njegova hala. I on je nju prijavio re pocetka sezone. Zasto nije bilo takvo interosavanje za Barsu, sad ste se setili da dodjete na utakmicu, cim su poceli dobro, kao protiv unikahe prosle godine.
Ta "nesposobna uprava" je donela nama 6 uzastonih titula. (Dragan Todoric je bio i '92 u upravi).
Protiv zvezde si mogao 2 dana da kupis kartu na stadionu, kao i ostali, ali ne, vama je bilo tesko da odete do stadiona, vec ste cekali sam dan utakmice, kad je blagajna zatvorena zbog bezbednosti.
I na kraju kupi godisnju kartu a idi na utakmicu!!!

macho man

pre 16 godina

Razocarao sam se upravom partizana kojom su smanjili broj karata za tekmu, da bi se prodale godisnje karte. time totalno blokira dolazak navijaca iz unutasnjosti. pa ne mozemo mi da uzmemo godisnje karte kao beogradjani, jer je nemoguce dolaziti za bg tako cesto. a ovako nam se ukida svaka mogucnost da gledamo svoj klub. Mada tu su uvek tapkarosi, koji se uvek nude, ali od njih ne bi uzeo pa da imam milione.Naravno kada kazem tapkarosi, tu svrstavam i dobar deo vodja navijaca partizana koji u partizanu uglavnom gledaju profit i x puta sam bio svedok njihovog preprodavanja karti sto je vise no jadno. I sad ja treba da za njim pevam pesme? nikada... A svaka cast vama, samo izvolite...Pa i neka im je zeka ukinuo sve privilegije, jer koja je poenta da klub izdrzava tamo neke nepismene ----- ?

zasto se ne bi jedan deo karata prodavao u ns, nisu,banja luci,podgorici? Pa nisu svi navijaci samo iz bg...Posle ovog necu vise pokusavati da dolazim, iako bi to voleo vise od svega.

m_mxjng

pre 16 godina

Razocarao sam se upravom partizana kojom su smanjili broj karata za tekmu, da bi se prodale godisnje karte. time totalno blokira dolazak navijaca iz unutasnjosti. pa ne mozemo mi da uzmemo godisnje karte kao beogradjani, jer je nemoguce dolaziti za bg tako cesto. a ovako nam se ukida svaka mogucnost da gledamo svoj klub. Mada tu su uvek tapkarosi, koji se uvek nude, ali od njih ne bi uzeo pa da imam milione.Naravno kada kazem tapkarosi, tu svrstavam i dobar deo vodja navijaca partizana koji u partizanu uglavnom gledaju profit i x puta sam bio svedok njihovog preprodavanja karti sto je vise no jadno. I sad ja treba da za njim pevam pesme? nikada... A svaka cast vama, samo izvolite...Pa i neka im je zeka ukinuo sve privilegije, jer koja je poenta da klub izdrzava tamo neke nepismene ----- ?

zasto se ne bi jedan deo karata prodavao u ns, nisu,banja luci,podgorici? Pa nisu svi navijaci samo iz bg...Posle ovog necu vise pokusavati da dolazim, iako bi to voleo vise od svega.

Patriots

pre 16 godina

Citam komentare i zaista ne verujem kako se ljudi tako lako prime ! Imam samo jedno pitanje : Na osnovu cega se zaniva taj optimizam da Partizan moze da dobije Pao ?
????????????
Zbog pobede nad Barselonom ??? Pa svako ko malo prati basket zna Barselona ove god ne spada uopste u najace timove vec u prosek!!!! Jednostavno glupo je uopste sto se prica o pobedi Partizna oni si ovo oni su ono i posle ako ih Pao razbije razocarenje !!!!
Moje mishljenje je da o vecerashnem ishodu meca odlucuje Pao i samo Pao ako njima krene ni 10 ovakvih partizana ne moze da se suprostavi njima i da ne bude -10 minimum ... toliko od mene ali muka mi je vise od ovih preuvelicavanja jer po mom mishljenju partizan josh ni jednu jaku utakmicu nije odigro ove godine tj protiv nekog kvalitetnog tima !!!!

Mrda

pre 16 godina

Realno, mozemo do pobede, ali samo ako mi budemo odigrali duplo bolje nego protiv Barse i Zvezde, a oni budu igrali na dosadasnjem nivou, tj. ne bas sjajno..

Prosle sezone smo utakmicu u Pioniru sa njima izgubili u 3/4, a mogli smo do pobede..

Zato sutra imamo priliku da im se revansiramo! Svi u Pionir!!!

O PARTZANE,
VOLIMO TE,
SRCEM SVIM!
GDE KOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI,
SAMO TEBEI VERNI SAMO TEBI ODANI,
O PARTIZANE,
VOLIMO TE,
SRCEM SVIM..

Maramax

pre 16 godina

Hvala bogu da su izjave pred mec sa nekim od favorita konacno normalne.Ranijih sezona smo se stalno osvrcali te na budzet protivnika,te na mladost svojih igraca,te na nepostojanja uticaja u ULEB-u,prakticno smo vec unapred trazili alibi za predstojeci poraz.Mozda je ovo gore pomenuto sve tacno ali davanje opravdanja pre utakmice a neznajuci kako ce se zavrsiti utakmica stvarno nije imalo bilo kakvog smisla.Zato ovog puta mislim da smo konacno nasli sebe,da cemo sutra odigrati fenomenalno i zajedno se radovati za evropskih 3-0.NAPRED PARTIZAN

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Шта друго рећи, СПЕКТАКЛ!!!

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli! Njihova spoljna linija je najjaca u Evropi, moramo tu da damo sve od sebe. Najveci problem bi mogli da nam naprave Spanulis i Vujanic, zbog njihove brzine.. Pravi test za Tepica da jos jednom pokaze da je sazreo kao igrac, i mislim da bi trebao da igra odbranu protiv Dijamantidisa. Tripko bi mogao biti nas dzoker, kao i Novica, samo da ih krene sut, pa bi se time otvorio prostor za Pekovica. Palasio je dokazao da je veliko pojacanje, i ocekujem da prenese svoje iskustvo na ostale igrace, i da smanji broj izgubljenih lopti. Panata nema world class sutera, pa zato ocekujem zonsku odbranu. A i red je da nas krene sut za tri poena. Samo opusteno momci, sta god uradili, vi ste zasluzili da vas bodrimo ceo mec... Grobari s' tobom sve do pobede...

ja

pre 16 godina

Gorece sutra u Pioniru...Panatenaikos nije u nekoj zavidnoj formi, ali to ne treba da zavara, ipak su to prvaci Evrope i jedan njihov igrach vredi vishe nego Partizan...Mora josh neko da proradi osim Pekovica...Grobari ce kao i uvek biti 6 igrach!Ajmoooooooooooooo....P.S Pozdrav za Mariju

eeee

pre 16 godina

****

Sutra šta bude - biće. Prolaz se ne juri preko PAO-a, ali ako se ukaže prilika - što da ne.
Ono što mi prvo upada u oči je centarska linija Grka - otišao je Javtokas a došao Žižić koji je krilni centar (206). Znači slovo je palo na Tsartsarisa i Tomaša. Obojica su oko 208, Tomaš je jači a Grk pokretniji. To su definitivno centri protiv kojih Peković može da igra.
Međutim možemo očekivati od Željka gomilu pomaganja na Pekoviću, a najbolji način borbe protiv toga je da bekovi ubodu par šuteva na početku i ne dozvole bekovima i krilima da ih "ostavljaju" na račun udvajanja Pekovića.
O snazi Panatinaikosa na pozicijama 1,2 i 3 nećemo trošiti reči. Nekako se više pribojavam tog Spanulisa nego Sarunasa i Dmitrosa, ali ajde...

Kao što rekoh - šta bude biće, a atmosfera zanmo kakva će biti...

VOLIM PARTIZAN

patriota

pre 16 godina

samo naprijed crno bijeli,ako udjete u utakmicu kao pobjednici,tako cete iz nje i izaci...siguran sam.Treba biti optimista bez obzira sto evropski prvak dolazi u goste.Ipak je to Pionir,vasa kuca,i zna se ko je tu gazda!!

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli! Panata ima najjacu spoljnu liniju u Evropi. Najvise se plasim Spanulisa i Vujanica, dosta su brzi od nasih bekova. Pravi test za Milenka Tepica, koji moze da zaustavi Dijamantidisa, i da pokaze celoj Evropi da je sazreo. Panata nema world class sutera, pa je logicno da cemo uglavnom igrati zonsku odbranu. Ako Novica dobro otvori utakmicu, mozemo ocekivati svasta. Posto sada svi pricaju o Peki, verovatno ce ga udvajati, sto znaci da ce biti prostora za sut spolja, a posebno za Tripka, ili za prodore Palasija. A i red je da nas krene sut za 3 poena.... Bice ludnica, jedva cekam, necu stedeti glas, kao i svi Grobari.. Pre tekme ce biti dodeljena priznanja Djordjevicu, Danilovicu i Obradovicu, kao i porodici prof. Nikolica. Najezim se sada, kada pomislim kakvo ce skandiranje biti!! Imam temperaturu, moram da ozdravim do sutra...... Grobari s' tobom sve do pobede...

djns

pre 16 godina

@peja

Kao prvo svidela mi se recenica kojom si poceo danasnji post... Mogao bi i Dule tako nesto igracima u svlacionici da kaze.
Ali sad mi nije jasna jedna stvar... Zar si ti to poceo da verujes u ekipu koju je napravio "kvazi strucnjak" Dule Vujosevic? I posto si rekao da verujes u 12 ratnika, da li tu spada i "anemicni" Duletov ljubimac, Uros Tripkovic? Da li to menjas misljenje ili te samo malo ponela optimisticka euforija koja vlada pred ovaj mec.
Inace dvojicu gore pomenutih cu uvek podrzavati, kao i svakoga igraca i clana uprave naseg voljenog kluba. Jer svako ko je u Partizanu, tu je sa razlogom, a ne slucajno.
Jer MI SMO PARTIZAN (sinonim za uspehe, najbolje navijanje u Evropi, odanost i ljubav prema klubu,...)
Pozdrav svima i vidimo se u Pioniru sutra...

Macho_man

pre 16 godina

Alo bre, pa sta se palite. Aman. Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prolaz, pa onda nek se ponovi prosla godina.

bla

pre 16 godina

Prvu cetvrtinu sutra nema navijanja(pogledajte na grobarskim sajtovima)! Ne slazem se,ali pozivam navijace da to ispostuju,pa da posle grmi cela hala bez obzira na rezultat.Molim vas ljudi,molim vas da grmimo kao nikad,o ovoj utakmici ce se dugo pricati,ludnica mora da bude.
Volim ga ko oka dva,molim se svaki dan za njega,za slavni klub,svima znan,BEOGRADSKI PARTIZAN!!!

HeWhoDares

pre 16 godina

Moram da odgovorim svima koji su sad kao Revoltirani zato što ne mogu da nabave karte za PAO.

Kao prvo, uživo gledati Partizan je PRIVILEGIJA a ne pravo zagarantovano ustavom.

Ne mogu svi kojima padne na pamet jednom u sezoni kad Partizan igra dobro da budu na tribinama, jednostavno nema mesta. Nije uprava kriva zbog toga.

Partizan bi najviše voleo da može svaku utakmicu da igra u Areni i da budu pune tribine, onda bi budžet bio mnogo puniji. To je nemoguće zato što i mnogo manji Pionir zvrji prazan na većini utakmica, a to bi u Areni bilo sablasno.

Takođe je nemoguće igrati samo protiv atraktivnih protivnika u Areni, kako zbog propisa tako i zbog takmičarskog efekta (Partizan igra bolje tamo gde i trenira). Npr. kad bi Partizan izgubio jako bitnu utakmicu u Areni u neizvesnoj završnici, svi bi opet krivili upravu jer se kao polakomila za pare.

Ja nisam iz BG, i već godinama idem na Evroligaške utakmice Partizana kad god to sebi mogu da priuštim. Mogu da vam posvedočim o jednoj stvari, pre dve sezone sam dolazio isperd hale 15 min pre utakmice kupio kartu na blagajni za sitne pare nekih 100-150 din. ušao na tribine i navijao iz sveg glasa (to je ono što bi mi svi voleli) ali te sezone smo gubili utakmice (skoro sve). Sad bih voleo da mi kažu svi ti revoltirani Veliki navijači iz unutrašnjosti gde su bili protiv Orteza kad smo izgubili 20 razlike i ostali u Pioniru 45 min posle utakmice i neprestalno navijali i zvali igrače na bis, u Pioniru su čak ugasili svetla ne bi li nas izbacili, ali nismi se dali tako lako. Ovim putem pozdravljam sve koji su bili tamo: SVAKA ČAST!

To se NE zaboravlja!

Partizan ove sezone igra mnogo utakmica, biće mnogo prilika za pružanje podrške. Npr. za ovu utakmicu ni ja nisam uspeo da nabavim kartu i žao mi je, ali ne mogu zbog toga da napadam upravu, više su mi krivi ti navijači što dolaze jednom do dva puta po sezoni po svaku cenu i onda tapkaroši mogu da prodaju karte po 1000 din. Kada takvih nema onda se karte mogu kupiti čak i ispod cene pred početak utakmice.

Moram da se osvrnem i na primedbu da uprava Partizana tera ljude da kupe pretplatne karte time što je povukla deo ulaznica za PAO. Čak i da je tako, to uopšte nije loša stvar za Partizan, cena od 4000 din. nije previsoka ako stvarno voliš Partizan, plus što bi nam to obezbedilo i više publike na ostalim utakmicama, zato što bi ljudima bilo žao da propadaju karte pa ako oni ne mogu, pozajmili bi ih nekom.

Jedin sa čime mogu da se složim je da ljudima koji nisu iz BG (kao ja) ne trebaju pretplatne karte jer ne mogu da ih iskoriste. Imam jedan predlog za upravu povodom toga, trebao bi jedan deo karata biti prodavan preko interneta da bi ljudi koji stvarno vole Partizan (a nisu iz BG) mogli dve nedelje unapred da rezervišu karte i da ih kupe od kluba, a ne od preprodavaca i time pune njima džepove a besne na klub.

Pozdrav svim dobronamernim ljudima, i nemojte da ljutite nego hajde da pružimo svu moguću podršku Partizanu, pa da ostvari svoj pun potencijal, koji je ne sumljivo velik.

HAUG!

you know me

pre 16 godina

@ voja fan of whatever
Pa to sto ti nemas privatan zivot i sto ti je jedino u zivotu ostalo da se zaludjujes partizanom je sasvim druga stvar. Ja volim partizan ali brate nije mi to najbitnije na svetu... mozda i skontas jednom kad ti zivot bude imao smisla i ne budes bezao od stvarnosti,kao i mnogi ovde,misleci o partizanu i ziveci samo u tom tripu.

@aleksandra,kumodraz
Ej a rekao sam sebi da necu komentarisati tvoje skrabotine, ali po posljednji put... ne verujem da ti mozes da budes toliko ... Pa mozemo da dodjemo u sezoni (veliki broj nas van bg) samo par puta da gledamo partizan, cisto iz finansijskih razliga, a tvoj je predlog da to bude na tekme protiv domzala i sirokog i ostalih klubova u jadranskoj koja je sve osim lige koju treba podrzavati... A tvoj je komentar: kad vecm ne dolazite svaki put, nemojte ni sada...Hteo sam ti jos stosta napisati, ali nemam vise snage za tebe

@peja
O pa svaka cast, sad si poceo komentarisati svoje komentare i diviti se samom sebi? O VELIKI hvala ti sto postojis...to su verovatno reci koje govoris ogledalu svaki put kada se ustanes iz kreveta U kom si tripu da mi je znati

Boban RS

pre 16 godina

Razvaliće vas Grci sa 30 razlike. Čekam vaše polu-pismene komentare posle utakmice.Svaku vašu utakmicu sam do sada posmatrao sa simpatijom prema vašem timu ali od sada zbog vaših polu-pismenih komentara na Zvazdine igre svim srcem navijam za vaše protivnike.

Shilja

pre 16 godina

Više ništa nije nemoguće.Kako su momci krenuli možemo očekivati i nešto više od prolaska u narednu rundu.Svakako , bravo Dule , bravo Partizan

Neo

pre 16 godina

Momci, samo dajte sve od sebe i igrajte opusteno, najbolje sto umete. Za ostalo ce se pobrinuti Grobari. Rezultat je nebitan. Vidimo se u Pioniru!

kosarkas

pre 16 godina

Kolike ja samo red juce bio pred bladajni...pa to je strasno..
ALI NARAVNO UPRVO TO JE MOTIV PLUS ZA NASE KOSARKASE!
Nadam se da ce PEKMEN da ponovi svoju vec prepoznatljivu igru,da ce da nas sut (narocito za 3 poena) bolje da nas sluzi i onda je moguca i POBEDAAAAAA!!!
SRECNO MOMCI!!!

Nole

pre 16 godina

Puno srece grobarima u Evropi, da pobedite i da ipak pokazete da srpska kosarka nije umrela !!! Zvezda i ove godine igra nazalost iza vas, ali zato pokazite i u Evropi da vredite !!! Pobeda je vasa !

vanja

pre 16 godina

CRNO -BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA OD KAD ZA SE' ZNAM VOLIM PARTIZAN!!!!!
Sampioni na Sampione a pobednik se zna i pre podbacivanja lopte.Mi necemo izgubiti ni jedno u "Pioniru" ove sezone..A gani daljinski u ruke i ucite da igrate kosarku,pa nas mozda pobedite jednog dana (ali na play station-u)..:))))))))

miki Pa.

pre 16 godina

Ja verujem u pobedu, jaci smo nego ikada, to ce se tek videti.Imamo sjajan kolektiv ali islo tako i pojedince koji mogu svojim znanjem i borbom da bace na pleca iskusni Pao. Nemogu a da nekazem: ljudi sta cekate dovedite sjajnog Golubovica, jer ce ga Zvezda platiti i milionce samo da ga mi ne pazarimo. U koliko bi ga doveli nastavili bi sa kontinuitetom i dominacijom sjajnih centara, Pozdrav svim Grobarima

JOe

pre 16 godina

treba biti realan,i reci da ce biti tesko,ali uz najbolje navijace imamo sanse 100 posto.neko protiv norberk neko protiv sampiona evrope

Lauda

pre 16 godina

ako su mogli zabari da ih svedu na 66 poena u sred Atine, mozemo i mi, a tu lezi kljuc pobede. Ako Partizan zadrzi PAO ispod 70 poena sve je moguce.

I kada ne budes prvi ti...

Branko

pre 16 godina

Ako Pekovic bude igrao kao protiv Barselone pobedicemo. Jos da Tripkovic pocne da igra kao prosle sezone bicemo nezaustavljivi.

Grobarka

pre 16 godina

Ma, opusteno, govorilo se da je Partizan propao na pocetku sezone, pa vidite sta se sve izdesavalo! Pobedice! NAPRED MOMCI!!!

Sokrates

pre 16 godina

Samo hrabro momci.U grotlu Pionira ce pasti i veliki Panatenaikos.Malo ce ko u ovoj sezoni sacuvati skalp pred nasom uzvrelom publikom.Vjerujem u uspjeh iako ce biti stravicno tesko.Mnogo srece i uspjeha u sutrasnjem mecu.
Pozdrav

Grobelar

pre 16 godina

@eeee

"...Tomaš je jači a Grk pokretniji. To su definitivno centri protiv kojih Peković može da igra"...

Brate, tvoju konstataciju treba preokrenuti u pitanje: da li oni (Tomasevic, Carcaris i Zizic) mogu da igraju protiv Pekovica? Koliko, zapravo, centara iz EL moze ravnopravno da igra protiv Pekmena? Saznacemo vec posle Pao-a i Reala:)

ajmo milivoje

pre 16 godina

Biće teško,ali ako eventualno pobedimo sutra,pa mi smo sa pola noge u TOP 16!Biće teško sačuvati njihovu spoljnu liniju,tu su extra jaki,zato Tepić,Tripko,Kecman i Palasio moraju odigrati odlično sutra,a i Peković mora da iskoristi tu neku prednost pod košem,mada ni Batist nije loš!U svakom slučaju,šta god da bude,pevaće se Partizanu na kraju utakmice,jer ipak su momci to zaslužili,a i mi smo najbolji navijači!Pozz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

Grobari Istok

pre 16 godina

Momci, sto se nase male grupe tice borite se kako umete i za nas jeste i ostajete pobednici sta god da bude. Nije na kraju ni previse vazno da li cemo pobediti najbolji evropski tim danas, vazno je da svake druge srede mi imamo praznik, puna srca i da uzivamo kao retko ko na ovim prostorima.

Vazno je da imamo pravi TIM u kome momci ginu jedan za druoga i navijace, vazno je da imamo trenera legendu koji je IZABRAO da ostane, koji je IZABRAO PARTIZAN (a mogao da ode gde god zeli).

Vazno je da su tribine prepune i da je atmosfera u hali uvek pozitivna, najbolja u Evropi.

Mi mozemo sve ZAJEDNO.

Svake godine ode po neki veliki as ali PARTIZAN uvek ostaje i mi Grobari uvek ostajemo. Svake nove sezone pocinjemo skoro od nule i cudimo se kako to da smo i dalje dobri (da ponovim ovde: Hvala Dule!).

Sutra se vidimo u Pioniru i sigurno POBEDJUJEMO, makar nas Grci i nabili. To u Evropi (ne u Srbiji) ne moze niko osim kosarkasa PARTIZANA.

Svima - setite se nekih od cuvenih reci pokojne legende Duska Radovica: "Ko je Partizanovac ne treba mu jos mnogo da bi bio srecan."

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Rudy_vgd

Ми, Гробари, хоћемо да гледамо Јасикевичиуса,Батиста, Дијамантидиса,Вујанића, Спанулиса и осталу дружину, као и нашег Пековића.
И ВЕРОВАО ТИ ИЛИ НЕ, МИ ЋЕМО ИХ СУТРА И ГЛЕДАТИ, КАО И ђОРЂЕВИЋА И ДАНИЛОВИЋА, И НАШЕГ ПЕКОВИЋА.
А ти, шта ћеш у то време? Могао би прочитати неку добру књигу, неко добро штиво...

И неизбежна:"О Партизане ти добро знаш..."

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@ajmo milivoje
Велики позз за тебе!
Сутра сви у Пионир, шалове високо горе и нека се запева:
Волим црно - беле

Да волим црно - беле,
поносно кажем свима,
волим то славно име
и дивим се само њима.

На свету ништа лепше,
не може да постоји,
него што је наша љубав,
према црно - белој боји.

Љубав према клубу,
не може да престане,
док живим лицаћу њему:
Волим те Партизане!

Ја волим Партизана,
и сваког новог дана,
куцаће срце моје,
за црно - беле боје.

Позз за све Гробаре!

dusan

pre 16 godina

Ja cu sutra svim srcem sigurno biti uz vas.Nazalost praticu rezultat samo preko neta ali se nadam da ce i to biti dosta za moj Partizan.Samo opusteno i hrabro do pobede.
Veliki grobar iz Marseilla je uz vas.
Dusan

head hunteer

pre 16 godina

ma sve ekipe u euroleague su jako e dosta iskusne,tj stare..sve su to vrhunski igrachi..ali mi imamo mladost,snagu,hrabrost,polet..dok su oni svi vec prezasiceni..ajmo crno bela familijo...pokazite svima da smo najjachi,,dokazite mi da sam u pravu...sveto ime je.....

Opala

pre 16 godina

Danas sam otisao da kupim sezonsku kartu, jer sam kao i mnogi drugi ostao bez karata. Kada sam tamo dosao, zatekao sam lika koji sedi za stolom a na stolu stoje pojedinacne karte. Lik koji je bio ispred mene kupuje 2 karte za tribinu, dolazim ja kupujem 2 godisnje karte i pitam da li moze jedna pojedinacna i lik mi odgovra 'Nema'. Ja ga gledam sa cudjenjem kako nema,ali sta ja tu mogu. Eto, kako radi nasa uprava. Nekome moze, nekome ne moze.

Patrick

pre 16 godina

Uprava KK Partizana je velika sramota! Prvo, mi iz unutrasnjosti nismo dobili karte, pa smo u ponedeljak, sa Kosova dosli da ih kupimo. Medjutim, karte su vrlo brzo nestale, sto je veoma cudno. Odmah posle toga kod tapkarosa smo mogli da kupimo za 1000 dinara, i normalno da nismo... Naravno, da ce ponovo neko zaraditi preko nasih ledja. I sta sada da radimo? Blejacemo ispred Pionira pre tekme i videti da li nekako mozemo da nadjemo zlata vredne ulaznice. I ako ih ne nadjemo, gledacemo na TV-u, kraci za oko 2000 sto zbog puta, sto zbog ostalih troskova. Hvala upravi Partizana sto nam ovako vraca ljubav prema voljenom klubu.. Sreca je vasa sto imamo jednog velikog trenera, koji svojim kvalitetom i radom, ispravlja vasu nesposobnost. Sram Vas bilo!!!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

За све навијаче из унутрашњости (да појаснимо, ни ја не живим "поред Пионира", у истој ситуацији сам):
КАСНООО!
Нема размишљања о улазници на дан када се пуштају карте у продају, колико ја памтим и долазим на утакмице КК Партизан, увек је тако било, то је стално тако и шта сад ви хоћете и глумите: "откуд сад па ово"? Мени је жао што нема карата, али зар сте мислили да ћете их наћи? Јесте?
Е па, онда вам је ово можда први пут да сте пошли на кошаркашку утакмицу оваквог значаја, а онда, морате признати, постоје људи који су стално ту и који је више заслужују.
Лично сам(док сам био клинац,тј средња школа) имао обичај доћи раније, пре подне у БГ да бих се врзмао пола дана испред Пионира а све да бих код тапкароша купио карту. Код тапкароша, не на благајни, то се није могло ни замислити.
Зато, навијачи из унутрашњости, сезонска карта и здраво. Пише један, дошао с Косова, пук'о 2000дин а неће моћи гледати утакмицу...А зар је 4000дин много, за читаву сезону, сва такмичења...ако те стварно занима Партизан...
Ја узимам сезонску већ годинама уназад баш из тих разлога, а било је ситуација када сам морао регулисати МНОГО важније ствари тим парама,(а некад их уопште нисам ни имао), било је врло тешких материјалних стања. Али љубав према клубу...И зато ме не интересује шта има на ово да кажете, јер ја знам колико сам сра.а прошао не би ли га гледао, и како је читаву ноћ се цимати по возовима, шинобусима, кад си скроз мокар од топлоте у хали, али си тренутно напољу, а температура је -5, и схватио си у тамо некој рупи на пола пута до твог места да у 02:00 сата ноћу нема превоза даље, чекај јутро-напољу. А сутра школа...

А ово са ћутањем у првој четвртини... па то боли кур.ц полицију, министра, Коштуницу, НАТО, а треба се запитати како ће деловати на наш тим, рођаци? Да ли је могуће?

И неизбежна: "О Партизане ти добро знаш..."

Grobarski mars

pre 16 godina

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Partizane moj,
Partizane igraj I pobedi,
protivniku nek se krv u zilama zaledi.

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Neka grmi sve,
neka pesma nosi nas do trona,
Partizan je uvek bilo ime sampiona.

U boj krenite junaci svi,
nema nazad, samo napred Grobari.
Dacu zivot svoj,
ako treba poginucu sada,
Parizan ce uvek biti ponos Beograda.

U boj krenite junaci svi,
krente I ne zalte zivot svoj.
Cer nek vidi stroj,
Cer nek vidi boj,
a moja reka Drina
slavu hrabrost i junacku ruku oca sina!

1841

pre 16 godina

@ "Pa ako vam opet pokloni zeljko, mozda i poverujem u iznenadjenje!!!!
(srle, 6. novembar 2007 20:43)"

Pa sto vama vasi proslavljeni strucnjaci ne poklanjaju pobede u EL?
A da zaboravio sam, pa vi ne igrate EL i nemate proslavljene strucnjake.
Maler.
Ali glavu gore, UVEK postoji sledeca sezona!!!

*marko popović" tj.deda i unuk

pre 16 godina

*Svaka čast Partizanu što misli na svoje bivše asove, koji su stvarali Partizan ovakav kakav je sad, za razliku od "Evropske Zvezde" koja ljude koji su osvajali titule i po 10 puta za redom zaboravlja ! Zato mi se čini da će taj san o velikoj Zvezdi , ostati samo san!! Daj bože da nisam u pravu ! Neka osvoje titulu pa onda i neka zaborave prošlost !!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Nemanja Delija
Да, идем да гледам када Партизан игра против Слована, али и свих осталих тимова Гумене лиге. Тако је ове сезоне, и било је тако последње две сезоне, нисам пропустила ни једну утакмицу. Иначе, ово је већ седма сезона како идем на Партизанове утакмице, раније сам била (не рачунајући последње две сезоне) на 90% утакмица, тренирала сам и нисам могла бити на свакој. Волим Партизан, волим кошарку и увек ћу бити у Пиониру да бодрим свој клуб.
Позз за тебе!

Dragiša

pre 16 godina

Za sve vas koji se nadate da će Partizan danas izgubiti: pa Partizan danas i ne mora da pobedi! Ko sme bilo kojem timu da nametne imperativ pobede u 3. od 14 kola takmičenja i to protiv prvaka Evrope!? Ko sme da obeća pobedu u takvoj situaciji!? Razlika između Partizana i nekih drugih timova je što mi imamo snage i kvaliteta da se BORIMO za pobedu večeras. Poenta je u tome što prvak Evrope(!) dolazi u Pionir i zna da će morati da odigra 100% ukoliko želi da pobedi. Pa ni onda - nema garancija jer - MI SMO PARTIZAN!!!

Sale Grobar

pre 16 godina

@ patriots znam da si delija . sram te bilo pusti ljude da imaju optimizam. posto tvoja zvezda svake godine ostaje iza partizana nismo mi tebi krivi. a danas ce biti pobeda derpe patriots

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Nemanja Delija
Дођи једном у Пионир на Евролигу и биће ти јасно зашто смо најбољи! И када је +30 и када је -30, Пионир грми! То је само једна од милион чињеница због које смо најбољи!

lorik

pre 16 godina

Ej ljudi ohladite malo,pa Jasikevicius ima sam da rasturi Partizan,a tu su jos Becirovic,Diamantidis,Spanulis,Batiste....najmanje 15 razlike za evropskog sampiona.

Del_Piero

pre 16 godina

@patriots
za tebe su izgleda samo pao i cska jake ekipe??
moram da kazem da sam skroz razocaran odlukom vodja navijaca da se ne navija u 1 cetvrtini,strahota!!!pa sta tog jocica ili jovicica(kako vec)boli k.... za tim sto vi necete navijati u 1 cetvrtini???cak sam siguran da ce njemu to biti drago,koji je vama???pomislite samo na to koliko ce nasim momcima to tesko pasti.I sami su u par navrata rekli kako se nabiju elanom i najeze dok su u svlacionici pre tekme a pionir grmi,najiskrenije se nadam da vas masa nece poslusati i da ce navijati,ja bih to isto uradio da sam u mogucnosti da odem na tekmu ali nisam,nazalost...
ajmo crno beli oooo ooo

Grobar

pre 16 godina

Ajmo momci...mozete vi do pobede sigrudno!!! Predvodjeni Pekovicem, naj igracem Partizana i naravno sa nama (navijacima) i prepunim Pionirom mozemo sigurno do pobede. SRECNO MOMCI!!! NAPRED PARTIZAN!!!!!

Acko Leskovac

pre 16 godina

Realno mislim da ce PAO veceras pasti u Pioniru. Nisu u nekoj formi,tako da ce Navijaci ipak biti kao sesti igrac na terenu i mislim da mozemo do pobede! SRECNO!!!

Peco

pre 16 godina

Ti sto govoris da Barca nije u vrhu evrope...verovatno imas neki zesci problem u glavi...
Ako Lakovic nije medju najboljim plejevima u evropi sto je prosle nedelje pokazao sa 33poena i 12 asistencija protiv Djirone...ko to moze u Evropi od plejmejkera...
O sancezu necu da trosim reci prvi plej Argentine...vec 10 -ak godina,...a u Pioniru je za 20 min dao 9 asistencija...
Znaci najaci tandem plejmejkera u evropi...definitivno(uz Dijamantidisa i Jasikevicijusa)Mada LAKA I PEPE SU PO MENI NEZGODNIJI.
AKER drugi po MVP ucinku u evroligi prosle godine...
KASUN igrao po NBA vrlo kvalitetan centar...
Jordi Trias uz Ricky Rubia najveca nada Spanije...Pa Fran Vaskez Reprezentativac 20 pik na draftu...sta hoces vis da nabrajam!!!!
Falio je Bazile ali i bez njega su sjajna ekipa nemaju dzabe u ACB ligi 7-1 skor
I ZATO NE POTCENJUJ BARCU...

milos_bar

pre 16 godina

Kao sto je pekovic rekao Panatinaikos cini skup pojedinaca sa velkim ikustvom i u nba ligi.Ovoga puta gotovo ce sav teret pasti na pekovica koga ce najverovatnije cuvati takodje snazni baptist.
Da bi napravili iznenadjenje nasi bekovi moraju mnogo bolje da odigraju u odbrani i zaustave brze igrace panatinaikosa na istim pozicijama.A u napadu verovatno ce nas kec biti igraci na pozicijama 4 i 5. Potrebno je da strmina vranes da sve od sebe i odigra dobro kako u napadu tako i u odbrani jer ce tako zaustaviti prodore spanulisa i jasikevicijusa u reketu,koji ce sigurno biti veliki proble za nase bekove.treba nam dobar sut a i sto manje izgub. lopti.
Nadam se da ce igraci dati sve od sebe i samo napred.

GrobarBG

pre 16 godina

"Patriots", pa ko je verovao da cemo ih prosle sezone dobiti u gostima,pa smo ih dobili!Da,te,prosle sezone kad su postali prvaci Evrope,majstore...Jesu favoriti,bolji tim,iskusniji,pre svega mnoogo skuplji,jednom recju,najbolji...Ali ne mora da znaci da dobijaju veceras...

grobar

pre 16 godina

ni slucajno nemojmo veceras stati sa navijanjem u prvoj cetvrtini.momci na parketu nisu to zasluzili.dajmo im podrsku.
ko se slaze neka preporuci.
VOLIM PARTIZAN

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@you know me
Рекао си да је моје писање шкработина? Са тим си покушао да ме увредиш, али није ти то пошло за руком, јер ја, а и многи овде знају да моје писање није шкработина. Такође, ја овде никога не вређам, а ти покушаваш то да урадиш. То је одраз твог васпитања. Иначе, моје мишљење је да свако ко има жељу, а пре свега новца (пут + карта) треба да прати Партизан на што више мечева. Али они који долазе на утакмице Гумене лиге треба да имају предност код куповине карата за Евролигу. Такође, моје мишљење је да Гумена лига није најбоља за нас, да не треба да учествује Партизан у њој, али он учествује и ја ћу га бодрити. Иначе, иста та лига доноси 15 поена за трогодишњи уговор Евролиге, а наше првенство само 5. Тако да је много важно да наши играчи имају подршку и у тим малим утакмицама које вреде много.

Grobari Istok

pre 16 godina

@Александра, Гробари - Кумодраж

Не раѕумемо најбоље оне који стално неког нападају па се ту и тамо беѕ икакве веѕе устреме на Александру, која је овде икона, навијач кога ми увек подржавамо 100%. Најдобронамернији глас Гробара на спорстом сајту Б92. Дакле, Александра је све у праву: ми који волимо Партиѕан гледамо га на свим утакмицама, па и на утакмицама Јадранске лиге, беѕ обѕира да ли је волимо или ценимо(ми више волимо Партизан него што смо оптерећени Јадранском лигом). Разумемо, наравно, да има људи који воле Партиѕан а живе далеко и не могу да долаѕе сваке недеље из раѕних раѕлога. Али то није раѕлог за бес и нетрпељивост. Не могу да дођу када хоће а када могу некад се деси да нема карата. Наравно, утакмицу жели да гледа 50.000 наших навијача а места има за 7.000 од којих је бар 2.500 претплатних карата. Такав је живот и ѕа то није крива управа Партиѕана. Неко се снађе ѕа карту а неко не. НИје то нешто ново. Зар зато да се пљује Партизан? Ја не могу да се сетим да нисмо нашли карте за нашу групу када смо хтели, овако или онако. Партиѕан је спустио цене карата када је могао да тражи много, много више. Карте су јефтиније него Циганима за безвезне утакмице. То је ваљда неки гест? Зато доста коментара око карата. Места је мало, Гробара много. Ко се снађе биће у хали. Само напред Александра! Немам времена да више пишем, крећемо за минут! ГРОБАРИ СА ВАМА СВЕ ДО ПОБЕДЕ!

deki@@@

pre 16 godina

Aleksandra jel ti znas sta su kompleksii???Kada naucis onda se javi!Jako si zaslepljena kompleksima pa ne vidis dalje od nosa!!Samo ti navijaj za te tvoje nemce ili partizane i njih komentarisi!!!Toliko...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Grobari Istok
Хвала пуно на подршци, заиста си диван. :)) И веома ми је драго што си приметио да је овде првенствено остављам коментаре који су писани из велике љубави према Партизану!
Велики позз за тебе!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@You know me

Онда, у чему је проблем? Ја са сезонском картом сам био на утакмици и било је одлично.
Како си ме само провалио, свака ти је ка' Његошева...

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Александра, Гробари - Кумодраж
Zasto bih ja uopste isao da gledam partizan kog mrzim iz dna duse?
Ti mislis kada bi ja otisao da bih promenio svoje misljenje o vama grobarima.Koji imate 2 navijacke pesme.Ostatak samo vredjate.Na osnovu toga ste vi najbolji navijaci?
Na minulom finalu plej ofa niste prestajali da vredjate Gurovica i njegovu familiju.Vise ste isli da mu psujete decu nego da navijate za vas partizan.Pa koji ste vi navijaci?
Ako ides da gledas domzale i kompaniju stvarno svaka cast.Mada mi je iskreno malo sumljivo.Eventualno ako imas sezonsku i bas ne znas sta ces od sebe.
pozdrav i za tebe