Ponedeljak, 05.11.2007.

19:44

Nacističke majice Torcide

Izvor: B92

Nacistièke majice Torcide IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Don Vito

pre 16 godina

@Baca

Kad vi osnujete Republiku Banat, pa Madjarsku Republiku Transilvaniju onda se javi, a ne tu da pametujes o necemu o cemu nemas pojma, i raspirujes ovu potpuno bespotrebnu raspravu...

ivan-ns

pre 16 godina

@samo jugoslavija Molim te prosvetli i mene i njega sta je "bambi mediteraneo" hteo da kaze!! Mozda smo malo i zatupeli od nedostatka plazme i milke na nasem trzistu tih godina!!

Marko

pre 16 godina

@Baca
Komentar 77. je najveca glupost koju sam cuo.Zaista nisam nacionalista niti bilo koga mrzim,imam drustva po svim bivsim republikama ali nikako to ne znaci da treba da kazem kako je Draza Mihailovic
zlocinac.Ti ocito ne poznajes istoriju ili si suvise verovao
onome sto si ucio u skoli kao mali.Taj isti Draza Mihailovic
je najveci borac protiv nacizma,dobio je covek posle 50 godina priznanje od amerikanaca za organizovanu borbu protiv nacizma.Ali istoriju pisu pobednici i napisali su je komunisti.Da si to napisao za Ratka ili Radovana rec ti ne bih rekao ali brate hteo si da ispadnes pametan a pokazao si elementarno ne znanje.

rade

pre 16 godina

@baca
Ako ti se ne svida srpska vojvodina, seli se u rumuniju ili odakle si vec poreklom.Republika Vojvodina samo u snovima, u istim snovima gde sanjas Canka.

Baca

pre 16 godina

@abdul
Ti decko mesas babe i zabe. Kakve veze ima Canak, sa fasistickim majcama u Splitu. On se covek bori za Vojvodinu republiku, i protiv najezde agresivnih pro cetnickih izbeglica u nasu mirnu pokrajnu. U pravu je onaj sto je rekao da ako ovde mogu da se nose majce ratnog zlocinca i okupatorskog kolaboracioniste D. Mihajlovica, zasto nebi tamo mogle Hitler jugenda.

kizza

pre 16 godina

Za autora ovog teksta, tek toliko da se zna - za vreme II svetskog rata poginulo je 1,7 tadasnjih drzavljana Jugoslavije, od toga 1,1 milion u Jasenovcu.

john guilty

pre 16 godina

hrvati i srbi su povjesne budale i sami su krivi za sve šta im se događalo u povijesti, sadašnjosti i šta če im se događati u budučnosti. pobili su 45 četnike i ustaše(KAO FAŠISTIČKE SLUGE) a sada ih slave i veličaju. bože sačuvaj! nikad sreče na ovim prostorima

Marko

pre 16 godina

Mnogo se glupirate što dižete toliku prašinu niokočega...A to da su Radovan,Ratko and company heroji,pitam se samo zašto se onda ne predaju ako jesu,zašto cela nacija da trpi zbog tih Haških optuženika ako su heroji,zašto da upiru prstom u sve nas ako su oni heroji,nek svale svu krivicu na sebe čak i ako su nevini ako su heroji a ne da im svaki treći dan pretresaju kuće i maltretiraju porodice zbog njih.Biće da oni ne vole ni svoje porodice a kamoli Srbiju i narod u njoj koji ih gle apsurda još smatra i herojima.Isto tako i Hrvati smatraju Gotovinu i Glavaša herojima,Albanci Haradinaja i ostale zlotvore herojima,a mi Srbi ih smatramo zločincima što verovatno i jesu.Mi tuđe vidimo jer su tuđi,a naše veličamo jer su naši pa makar i oni bili isti kao i ovi drugi.I dokle to vodi-to vodi tome da smo mi poslednji narod u evropi koji se nada da će mu tek za 20 godina biti bolje.E pa neće,neće nam nikad biti bolje pa ni za 20 godina,na žalost i moju i vašu.

dobronamerno

pre 16 godina

60 komentara... to dovoljno govori o tome da su i Srbi opterećeni Hrvatima i njihovim glupavim koketiranjem sa nacizmom, ništa manje nego Hrvati Srbima i "domovinskim ratom". Odrastite svi već jednom. UEFA ih neće kazniti, Hrvatska država ih neće kazniti, Tompson će puniti Maksimir... koga boli du*e? Jel ima zemlja Srbija i nekih drugih problema osim Hrvata i Hrvatske? Batalite mlaćenje prazne slame. Za početak- nemojte bacati žvake po pločniku. Ne bi trebalo ni pikavce, ni papiriće, ali to sa žvakama je stvarno katastrofa. Ako neko ima kera, neka pokupi go*no iza njega. To su sitnice od praktične važnosti za kvalitet života. Pođite od sebe, pa onda ni ratni zločinci, profiteri, poslanici, političari- neće biti nerešiv problem. A kamo li glupa torcida i neke glupe klinačke fore na majicama koje nemaju veze sa Vašim životom. Ne kažem da nije ogavno, ali ako Hrvati hoće da se use*avaju fašističkim glupostima po onako lepoj zemlji i onako lepoj Dalmaciji- samo napred. Njihov problem. Manite se Hrvata i Hrvatske.

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@ivan-ns, Peter Tosh
zašto imam osećaj da vi niste razumeli komentar od "nebojsapetkovic"?
pročitajte još jednom i razmislite šta je čovek hteo da kaže...

divljan

pre 16 godina

Uvek je bilo grupa(plitkog mozga) ljudi koji su nastrani na neku losu stranu. Cak ni voda nije sto posto cista, vec mora da se filtrira! Nazalost te manje grupe, valjda zato sto su manje uvek su bucnije, ratobornije, ekstremnije od ostalih, kao i patuljasti terijeri! Mislim da zbog jedne minorne grupe netreba osuditi celi narod.Te grupe ili pojedinci, kad vec nemogu kroz politiku, probaju na sve druge nacine da se uguraju u drustvo pa tako i kroz sport! Ako se pogleda nazad u istoriju svima ce biti jasno na kojoj je strani bio Hajduk, pa i veliki deo Dalmacije! Zato mislim da ce Hajduk pobediti i ovoga puta.

Vladimir

pre 16 godina

Kako je uopšte došlo do toga da se izjednačuju Četnici i Ustaše??? Četnički pokret je bio anti-fašistički za razliku od ustaškog! Samo zahvaljući šepavom bivšem predsedniku četnici su predstavljeni kao nemački saradnici i izjednačeni su sa ustašama, jer je morao nekako da ih se otarasi.
Hrvati mi nisu jasni jer su se posle oba svetska rata prišljamčili Srbiji da bi makar malo oprali obraz zbog večitog biranja pogrešne strane u sukobu, a posle pljuvali po istoj toj Srbiji koja ih je spasila plaćanja ratne odštete i gomile drugih problema.
Bože zdravlja, opet će se pokazati kroz neko vreme da je Srbija bila u pravu, ali se nadam da ovog puta nećemo napraviti istu grešku i spašavati "braću" na račun svojih interesa.

Arkadije

pre 16 godina

Samo iskompleksirani bolesnici sebe nalaze u nacističkoj ideologiji(koja smatra druge nižim bićima) i tako leče svoje komplekse. Ovdašnji četnici ili njihove ustaše - ista bagra...

Peter Tosh

pre 16 godina

@nebojsapetkovic
Са којим правом ти ућуткујеш друге? Младић, Караџић и остали које си побројао све да су и радили оно за шта су оптужени не могу ни да присмрде овима које величају торцидаши и кроати уопште. Овако дирљиве есеје у којима набрајаш шта си јео и шта си носио остави за следећи пут када се будете срели у странци. Јадан он, није имао за плазмицу и милку док су ови исти које брани клали и палили Србе и све српско.

Paja

pre 16 godina

Ti ne znade mreti kraj slomljenog maca,
Na poljima rodnim, braneci ih casno
Kitio si cvecem svakog osvajaca,
Pevajuc mu himne, bestidno i glasno.

Slobodu si vecno, zakrzljala raso,
Cek'o da donesu tudi bajoneti,
Po gorama svojim tudja stada pas'o,
Jer dostojno ne znas za Slobodu mreti.

Pokazi mi redom Viteze tvog roda,
Sto balcakom s ruku slomise ti lance,
Gde je Karadorde tvojega naroda,
Pokazi mi tvoje termopilske klance.

S tudinskom si kamom puzio po blatu,
S krvolostvom zvera, pogane hijene,
Da bi mucki udar s leda dao Bratu,
I ubio porod u utrobi zene.

Jos bezbrojna groblja zatravio nisi,
A krvavu kamu u nedrima skrivas,
Sa vesala starih novi konop visi,
U sumraku uma novog gazdu snivas?.

Branio si zemlju od nejaci nase,
Iz kolevke pio krv nevine dece,
Pod znamenje srama uz ime ustase,
Stavio si Hrista, Slobodu i Svece.

U bezumlju gledas ko ce nove kame,
Ostrije i ljuce opet da ti skuje,
Ciju li ces pusku obesit' o rame,
Ko najbolje ume da ti komanduje.

Jovan Ducic

nezainteresovan

pre 16 godina

Ohoho, koliko komentara sad vam je mozda jasno kako nas svet vidi. Ne mogu a da se ne setim one sacice umobolnika iz Novog Sada. Mislim da je ovde ista prica, prica o ljudima koji ma je ovo najveci uspeh u zivotu

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@doVla
zanimljivo razmišljanje ali ajd molim te objasni mi šta su ubice i lopovi ako nisu kriminalci? možda heroji? ako sutra neko dođe i zakolje ti porodicu on će za tebe biti heroj? čisto sumnjam

podržavaš vukov koment, ok to je vaše mišljenje i ja to moram prihvatiti iako se NIKAKO ne mogu složiti sa vama. ali objasni mi molim te koja je to razlika između hitlera i karadžića, mladića i ostalih, baš me zanima.

i još nešto: pitaš se kakav sam ja srbin i kažeš da ne zaslužujem da živim u srbiji. ali imam ja jedno pitanje za tebe: KAKAV SI TI ČOVEK KAD SU TI UBICE POPUT slobodana miloševića HEROJI???
razmisli o tome...

@nebojsapetkovic, shearer i ostali
svaka čast na komentarima

a vi ostali, jel vi stvarno mislite da ste veći srbi, hrvati il šta već ako mrzite druge nacije i dižete razne hitlere, mladiće i ostale u nebesa? pa, i niste baš...

stvarno je žalosno što ste napumpani tolikom mržnjom :(

Sinisa

pre 16 godina

Pa ta majica se prodaje na Torcidinom sajt vec godinama, sad nerazumem da tek sada se digla frka oko te majice! A i sam link za Torcidin shop, me podsjeca na hitlerrovce!!

ivan-ns

pre 16 godina

Za nebojsapetkovic... Ocigledno je tebi bila bitna plazma i letovanje na Mediteranu kad citava zemlja nije mogla ni jaje od plate da kupi. Da li si se zapitao zasto je to tako?? Zbog sankcija,zbog stotina hiljada izbeglica koje je ova zemlja morala da smesti ihrani..A i za ove majice su naravno SRBI krivi!! ajde da im uputimo kolektivno izvinjenje zato sto su NJIMA proradili geni od predaka!!

kizza

pre 16 godina

Nije nikakva tajna da je Hrvatska profasisticka drzava. Ako nekoga zanima, neka pronadje definiciju fasizma, pa ce veoma lako prepoznati sve elemente fasizma u politici hrvatske drzave. Narocito je elitizam prisutan medju Hrvatima, sve one kovanice tipa stari europski narod, stara europska kultura, hrvatska demokracija, drzavotvorni Hrvati i slicno, kao da ih je Gebels pisao. Demokratske snage u Hrvatskoj, a ima ih, imaju zaista velike probleme pokusavajuci da sve to nekako prevedu u okvir kakve takve demokratije, ali tesko to ide. Fasizam je, jednostavno, deo hrvatskog nacionalnog bica. Ali, to je njihov problem. Mene mnogo vise brine to sto se i ovde velicaju nasi zlocinci, Mladic, Milosevic itd. Ima i u Srbiji fasista, mada, za razliku od Hrvata, mi nismo fasistoidna nacija. Zlocini koje je neko pocinio u ime Srbije ili Srba su nas problem i mi svoje zlocince moramo da kaznimo, a ne da ih glorifikujemo. A, koliko ja znam, zlocin u Srebrenici je bio cin osvete, nema nikakve veze ni sa ratom ni sa politikom, to je licni cin nekolicine, Ratka Mladica, u stvari. I ne razumem koji je on to covek kad zbog njega cela drzava trpi, a on kao heroj. Krije se ko zna gde, kao ono sto i jeste, kukavica i ubica.

Na zalost, u svim zapadnim drzavama, fasizam je u ekspanziji. Uporedite samo americku vojnu doktrinu i zloupotrebu masmedija sa nacistickom, pa cete i sami videti. A ni u Francuskoj i Nemackoj nije mnogo bolje. A u Engleskoj, ako vas neko prijavi policiji da ste sumnjivi i mozda terorista, mogu da vas uhapse i drze u zatvoru koliko zele, kao Gestapo. Strasno!

krle

pre 16 godina

@doVla, 6. novembar 2007 02:51
Evo, ja sam još jedan čistokrvni Srbin koji voli svoj zemlju i ponosan je na svoje poreklo i koji misli da su Mladić i Karadžić ratni zločinci i kukavice koje se skrivaju po ko zna kojim rupama samo da ne bi odgovarali za svoja nedela. Inače, mene je sramota što živim u istoj zemlji zajedno sa tobom. A za to što se dešava u Hravtskoj, mogu samo da citiram Novaka:''It's quite the same...''.

veliki_cezar

pre 16 godina

Sta je bre ovo??? Mene me interesuje da mi vi kazete meni gde ima da se kupi dobra kavurma i svezi cvarci!? E to mene od jutros brine. Kaka bre torcida? Kaki bre hrvati? Ma hajte molim vas!

wenger

pre 16 godina

Ja ne razumem ovakve komentare, pa ljudi jel zivimo u demokratskom drustvu?
Sta se onda cimate svako ima pravo da misli sta hoce i nosi sta hoce.
Zasto bi se policija mesala u ovo?

muamua

pre 16 godina

Samo jugoslavija...
..prosetaj se malo Hrvatskim gradovima i videces kojeg heroja oni velicaju,a i pronadji ime jednog sveca ustaskog zlocinca...Alojzija Stepinca

BobNS

pre 16 godina

ne razumem cemu toliko "zgrazavanje" na ovu vest...oni se ponose svojim ustastvom i to nikad nisu krili...to sto oni pred evropom glume zalost zbog Jasenovca i slicnih stvari i sto se ogradjuju od tih stvari,to je foliranje....u srcu se time samo nasladjuju...da smo tako razmisljali jos od I Svetskog rata i uzeli sta je nase a od njih se distancirali...malo bi drugacije sve izgledalo...a ne,oni nas pobiju,mi pobedimo i onda njima u zagrljaj...e glupi Srbi..za nas su oni olicenje politicke mudrosti!!!A mi srce i pusku i pokosise nas pola....tuga....

nebojsapetkovic

pre 16 godina

to sta oni rade u svom dvoristu mozda jeste za osudu ali nije za mesanje!!!

a r.mladic, r.karadzic, sloba milosevic, nisu kriminalci, oni su prevaranti, ubice, lopovi, jednom recju zlocinci! koji su radili na stetu svog naroda! a ako neko ne shvata sta su to loshe uradili po srbiji, onda nek pita 5 komsija godista od 1983 do 1973, pa nek ti kazu kako su patike bile 150 maraka kad se nasi roditelji zaradjivali po 10, nek ti kazu da li su prokletu plazmu i bilo koju makar domacu cokoladu mogli da kupe, a kamoli da milka, nestle i tako to... nek ti pricaju malo, da li su mogli da kupe patike za fudbal, kvalitetnu loptu i dres omiljenog igraca??? jeste za vreme slobe isli na more u grcke turske egipte??? ni u bugarsku bre niste isli... eto vam ti vasi heroji... koji se sad kriju, il jos gore uzivaju po nekim ostrvima, rusijama, i sta ti ja znam... tisina!

Marko

pre 16 godina

Ne treba mešati,babe i žabe,neko je ovde napisao kako je Draža Mihailović takođe nacista,taj zaboravlja da se taj čovek borio protiv nacizma i da je upravo on dobio posthumno odlikovanje od te iste Amerike koja nas baš i ne voli mnogo za borbu protiv nacizma.Što su se svakakvi kreteni krili pod likom i delom tog čoveka on nije, niti može biti kriv.

drago

pre 16 godina

ma dajte sta ih napadate(torcidu) samo zele malo paznje,kad vec nemogu rezultatima,onda mogu ovako..................................................................................dinamo svetinja

doVla

pre 16 godina

@SAMO Jugoslavija
Koji si ti Srbin majstore(ako si Srbin,mada ne zasluzujes da budes) kada Ratka Mladica i Radovana Karadzica nazivas kriminalcima! Zalosno je i to sto zivis medju nama, u Beogradu...
@Vuk
Svaka cast za komentar!
Pozdrav istomisljenicima!

shearer

pre 16 godina

Zar je ovo uspelo da probudi celu "anti fasisticku Srbiju".Braco moja jadni mi kad se svi probudismo ovako na ispad nekolicine idiota,a vecina nas ne zna ko je ubijen na Zelenom Vencu od grupe skinsa pre par godina,ko je marsirao NS ,ko je tukao one zabludne sinove na anti fasistickoj tribini.Vazno je da mi mislimo da su Hrvati nacisti ,a mi svi Nebeski Narod.Pre nego me optuze ovde mnogi da sam ustasa ili slicno moracu da vas razocaram ja sam samo jedan Srbin koji se ne lozi na Noz ,Zica Srebrenica i koji ne misli da je RM heroj

mix

pre 16 godina

Mislim da sve srpske klubove treba izbaciti iz svih evropskih takmicenja...a umjesto njih ubaciti sve hrvatske.Srbi su uvijek krivi, zar ne?

Bojan-Beograd moj grad-

pre 16 godina

Zashto se prepirete sa susedima, kada smo mi ispred njih u svemu jedno 50 godina...Oni neka i dalje pokazuju koliko su iza nas i koliko ce im josh trebati da dodju na nash nivo...A to shto
se oni prepiru po nashim forumima i ostavljaju komentare ocigledno da znaci da nemaju sa kim da komuniciraju ili da su asocijalni pa se uvek na kraju obrate nama koje kako sami kazu najvishe mrze...Naravno, i tada treba sacuvati odredjeni nivo i ne spushtati se na njihov time shto odgovaramo na ono shta oni napishu..Evo lepo da zamolimo njihove domobrane da im naprave neki sajt gde ce moci da se prepucavaju medjusobno a nas neka ostave na miru...A mi bi trebali vishe vremena da provodimo po gradu jureci neke cice i kometarishuci to, a ne ovde prepirajuci se sa budalama koje mozga ocigledno nemaju...A za lecenje kompleksa trebalo bi da se obrate strucnim osobama koje su zaduzene za to...Poz za sve prave i ponosne Srbe...

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@Vuk
budi realan
jel si ti ikad prošao pored glavne autobuske u beogradu? meni je muka kad god prođem tamo.
istina je da tamo nema hitlera ali ima njemu sličnih: ratko mladić, radovan karadžić, slobodan milošević, draža mihajlović,... U SRBIJI IMAJU STATUS HEROJA!!!!
EEEEEEEEEEEEEEj, pa gde to još ima da kriminalci budu heroji? samo na balkanu

ovo što je torcida uradila je sramota. hajduk je bio omiljeni klub našeg predsednika i svi znamo šta je on mislio o fašizmu. ovo im definitivno nije trebalo i treba ih kazniti.

Noz, zlica , gibanica

pre 16 godina

Bas iznenadujuce od hrvata da se loze na nacizam ;O)...Za tu odanost nacizmu su na kraju kao nagradu i dobili svoju drzavu.Samo nisu hrvati neki veliki problem, ima drzava sa nacistickim korenima i medu silama.

Branislav

pre 16 godina

Ma to su Srbi obuceni u majice sa Hajdukovim grbom a sve u cilju da bi se podmetnuo nekakav nacizam Demokratskoj Hrvatskoj drzavi a od skora i nestalnoj clanici UN koja nikad nije imala veze sa nacizmom i fasizmom, UEFA mora pod hitno da reaguje i izbaci i C.Zvezdu i reprezentaciju iz takmicenja pod njenom ingerencijom !!!

ајдук

pre 16 godina

Увек ме занимало који су то Хрватски ајдуци. Мислим, шта је то, то не постоји! Хајдук потиче од арапске речи ајдуд што значи друм, а хајдуци су били српски одметници и друмски разбојници у деловима под турском окупацијом. После ослобођења од Турака, тај се израз пренео на бандите уопште. Дакле хајдук је српски појам, а ови торцидисти се ложе на хајдук, а мрзе Србе најстрашније. Даклем, идиоти.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Pogledajte samo slova kojim je ispisan taj tekst.
Sta vise reci.

Nedostaju samo jos inicijali te "Sportske skupine"

vojo su

pre 16 godina

ja ne znam zasto ovi hrvati stalno velicaju ustastvo... pa da su nacisti pobedili u 2. svetskom ratu hrvatska kao takva danas ne bi postojala... zato im predlazem da zahvale bogu sto ustastvo nije pobedilo umesto da ga velicaju...

Srđ@N

pre 16 godina

pa brate milose a kakav je kalibar kod vas cisto informativno........
(darko, 5. novembar 2007 20:11)

ama sve OK, al Miloš ti nije brat.

Vuk

pre 16 godina

@Hrvat
Imas li ti imalo stida kada se javljas i nas prozivas?
Pa ko je docekao Hitlera cvecem - Hrvatska ili Srbija?
Ciji navijaci na tribinama oblikuju kukasti krst - hrvatski ili srpski?
Koja zemlja je imala konc logore sa stotinama hiljada zrtava - Hrvatska ili Srbija?
I ovo nije sitan, beznacajan eksces - ovo je sustina hrvatskog bica, a to je mrznja, mrznja i samo mrznja...

mrle

pre 16 godina

Meni je majica extra. Super je uradjena i uradila je upravo ono zbog cega je napravljena, tj. privukla paznju ljudi na navijacku grupu. Ne znam cemu panika

doom

pre 16 godina

taman sa kupljenim majicama na koncert njihovog shmajsera pa da pale upaljace uz neku setnu koljacku "popijevku" sa sve drzanjem sakice u "razini" palog
snega... o bedo...
HARDCORE AGAINST THE NAZI SCUM!!!

dre

pre 16 godina

Zasto se stalno kaze da je ubijeno na stotine hiljada Srba,Jevreja,Roma itd.
I mislim da je cifra bika veca nego stotine hiljada.
Kada bi neko rekao da je na stotinu hiljada naprotiv 6 miliona Jevreja ubijeno kao naprimer Iranski predsednik nemislim da bi Jevreji bili srecni.
Sa postovanjem prema drugim nastradalima, ali procenat stradanja nesrpske populacije naprimer u Jasenovcu je manje od 5%.
Ovde u Australiji gde ja zivim svi Hrvatski orijentisani klubovi imaju transparente sa Nordskim krstom sa velikim U u zagrljaju.
A ceo svet se uzbuni kad nole podigne 3 prsta uklju Tadica.
Nego bolje o nasim pobedama i stradanjem nego o drugima specialno sto se ratova i sporta tice,
Srebrenica>>>potocari
Sto bre se stalno hvatamo za recenicu sa Jevrejima kad nas ljudi ocigledno ne vole.
Nikad necujem kak Jevreji pricaju direktno ili indirektno na stradanje Srbe ikada u zadnji 30 godina.
Kada bi Srbin uporedi Ausvic sa Jasenvcem nemislim da bi se Jevreji slozili.

Nelson Muntz

pre 16 godina

Хрвати нацисти!!! - Ма, није могуће!!! То мора да је нека грешка!!! Већ видим Бориса Тадића како се понизно извињава сплићанима и осталој "браћи" због ове дезинформације!

Hrvat

pre 16 godina

Sitni eksces grupice neodgovornih navijača.Nije vrijedno pažnje.Znamo da ste vi Srbi jako osjetljivi na svako kršenje demokratskih standarda i ljudskih prava,ali nema tu ništa što bi trebalo zabrinuti osvjedočene demokrate u Srbiji.

Hrvat

pre 16 godina

Tko vama daje pravo da komentirate glupost nekolicine kretena, u državi u kojoj danas najviše glasova dobivaju deklarirani četnici, a u Novom Sadu marširaju nacističke trupe centrom grada? Pomesti u svom dvorišu, bilo bi pametnije nego čačkati što radi netko drugi.

grobar-BL

pre 16 godina

Ma za kojeg objavljujete vijesti o ovim jadnicima. Jos koja godina i kompletna "Torcida" ce moci stati u dva autobusa (bez da se guraju :)). Bio jednom jedan Hajduk, bio i nestao!

Vuk

pre 16 godina

Lijeeepaaa naaasaaa...
Da, da, to je ta tisucljetna europska kultura!!!
A koliko hrvati za nas govore da smo primitivni, pa to je strasno.

abdul

pre 16 godina

Da su ovo uradili navijaci Crvene Zvezede,Canak bi vec podigao bunu i proglasio Srbiju nacistickom drzavom ,a Biserko,Vuco i ostale zene u crnom bi svaki dan gostovale na svim televizijama i dokazivale bi nam koliko smo mi nacisticka tvorevina.

?

pre 16 godina

@DJUKA Nekada je bila petokraka,a prije te petokrake pogodi koji je grb bio,danasnji.......@GROBAR Torcida danas nikada jaca ali sto to tebe vec zanima.........sve je prolazno samo HAJDUK zivi vijecno........

SPQR totti

pre 16 godina

Ovo je sramota (ako je istina a jeste) i vjerujem da ce hrvatska policija i FS Hrvatske znati da odgovore na ovo ruzenje ugleda Republike Hrvatske.

Mane

pre 16 godina

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji veličaju fašizam, nacizam i ustaštvo, a to se pogotovu odnosi na Srbe, koje je taj nacizam i fašizam progonio kao narod, a naročito na Dalmatince, posebno Splićane, koje su iste te ustaše koje neki danas veličaju velikodušno prepustile Musolinijevoj Italiji, i da je kojim nesrećnim slučajem nacizam pobijedio, danas bi Hajduk, igrao u Seriji B, u najboljem slučaju, a vjerovatno ne bi ni postojao

Djuka

pre 16 godina

E a nekada su na grbu imali petokraku...ali dobro zna se ko je bio na kojoj strani u drugom svetskom ratu.
Ovaj njihov gest to jos jednom potvrdjuje...

Vuk

pre 16 godina

@Hrvat
Imas li ti imalo stida kada se javljas i nas prozivas?
Pa ko je docekao Hitlera cvecem - Hrvatska ili Srbija?
Ciji navijaci na tribinama oblikuju kukasti krst - hrvatski ili srpski?
Koja zemlja je imala konc logore sa stotinama hiljada zrtava - Hrvatska ili Srbija?
I ovo nije sitan, beznacajan eksces - ovo je sustina hrvatskog bica, a to je mrznja, mrznja i samo mrznja...

abdul

pre 16 godina

Da su ovo uradili navijaci Crvene Zvezede,Canak bi vec podigao bunu i proglasio Srbiju nacistickom drzavom ,a Biserko,Vuco i ostale zene u crnom bi svaki dan gostovale na svim televizijama i dokazivale bi nam koliko smo mi nacisticka tvorevina.

grobar-BL

pre 16 godina

Ma za kojeg objavljujete vijesti o ovim jadnicima. Jos koja godina i kompletna "Torcida" ce moci stati u dva autobusa (bez da se guraju :)). Bio jednom jedan Hajduk, bio i nestao!

Nelson Muntz

pre 16 godina

Хрвати нацисти!!! - Ма, није могуће!!! То мора да је нека грешка!!! Већ видим Бориса Тадића како се понизно извињава сплићанима и осталој "браћи" због ове дезинформације!

Djuka

pre 16 godina

E a nekada su na grbu imali petokraku...ali dobro zna se ko je bio na kojoj strani u drugom svetskom ratu.
Ovaj njihov gest to jos jednom potvrdjuje...

ајдук

pre 16 godina

Увек ме занимало који су то Хрватски ајдуци. Мислим, шта је то, то не постоји! Хајдук потиче од арапске речи ајдуд што значи друм, а хајдуци су били српски одметници и друмски разбојници у деловима под турском окупацијом. После ослобођења од Турака, тај се израз пренео на бандите уопште. Дакле хајдук је српски појам, а ови торцидисти се ложе на хајдук, а мрзе Србе најстрашније. Даклем, идиоти.

Vuk

pre 16 godina

Lijeeepaaa naaasaaa...
Da, da, to je ta tisucljetna europska kultura!!!
A koliko hrvati za nas govore da smo primitivni, pa to je strasno.

doom

pre 16 godina

taman sa kupljenim majicama na koncert njihovog shmajsera pa da pale upaljace uz neku setnu koljacku "popijevku" sa sve drzanjem sakice u "razini" palog
snega... o bedo...
HARDCORE AGAINST THE NAZI SCUM!!!

Mane

pre 16 godina

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji veličaju fašizam, nacizam i ustaštvo, a to se pogotovu odnosi na Srbe, koje je taj nacizam i fašizam progonio kao narod, a naročito na Dalmatince, posebno Splićane, koje su iste te ustaše koje neki danas veličaju velikodušno prepustile Musolinijevoj Italiji, i da je kojim nesrećnim slučajem nacizam pobijedio, danas bi Hajduk, igrao u Seriji B, u najboljem slučaju, a vjerovatno ne bi ni postojao

Hrvat

pre 16 godina

Tko vama daje pravo da komentirate glupost nekolicine kretena, u državi u kojoj danas najviše glasova dobivaju deklarirani četnici, a u Novom Sadu marširaju nacističke trupe centrom grada? Pomesti u svom dvorišu, bilo bi pametnije nego čačkati što radi netko drugi.

nebojsapetkovic

pre 16 godina

to sta oni rade u svom dvoristu mozda jeste za osudu ali nije za mesanje!!!

a r.mladic, r.karadzic, sloba milosevic, nisu kriminalci, oni su prevaranti, ubice, lopovi, jednom recju zlocinci! koji su radili na stetu svog naroda! a ako neko ne shvata sta su to loshe uradili po srbiji, onda nek pita 5 komsija godista od 1983 do 1973, pa nek ti kazu kako su patike bile 150 maraka kad se nasi roditelji zaradjivali po 10, nek ti kazu da li su prokletu plazmu i bilo koju makar domacu cokoladu mogli da kupe, a kamoli da milka, nestle i tako to... nek ti pricaju malo, da li su mogli da kupe patike za fudbal, kvalitetnu loptu i dres omiljenog igraca??? jeste za vreme slobe isli na more u grcke turske egipte??? ni u bugarsku bre niste isli... eto vam ti vasi heroji... koji se sad kriju, il jos gore uzivaju po nekim ostrvima, rusijama, i sta ti ja znam... tisina!

dre

pre 16 godina

Zasto se stalno kaze da je ubijeno na stotine hiljada Srba,Jevreja,Roma itd.
I mislim da je cifra bika veca nego stotine hiljada.
Kada bi neko rekao da je na stotinu hiljada naprotiv 6 miliona Jevreja ubijeno kao naprimer Iranski predsednik nemislim da bi Jevreji bili srecni.
Sa postovanjem prema drugim nastradalima, ali procenat stradanja nesrpske populacije naprimer u Jasenovcu je manje od 5%.
Ovde u Australiji gde ja zivim svi Hrvatski orijentisani klubovi imaju transparente sa Nordskim krstom sa velikim U u zagrljaju.
A ceo svet se uzbuni kad nole podigne 3 prsta uklju Tadica.
Nego bolje o nasim pobedama i stradanjem nego o drugima specialno sto se ratova i sporta tice,
Srebrenica>>>potocari
Sto bre se stalno hvatamo za recenicu sa Jevrejima kad nas ljudi ocigledno ne vole.
Nikad necujem kak Jevreji pricaju direktno ili indirektno na stradanje Srbe ikada u zadnji 30 godina.
Kada bi Srbin uporedi Ausvic sa Jasenvcem nemislim da bi se Jevreji slozili.

BobNS

pre 16 godina

ne razumem cemu toliko "zgrazavanje" na ovu vest...oni se ponose svojim ustastvom i to nikad nisu krili...to sto oni pred evropom glume zalost zbog Jasenovca i slicnih stvari i sto se ogradjuju od tih stvari,to je foliranje....u srcu se time samo nasladjuju...da smo tako razmisljali jos od I Svetskog rata i uzeli sta je nase a od njih se distancirali...malo bi drugacije sve izgledalo...a ne,oni nas pobiju,mi pobedimo i onda njima u zagrljaj...e glupi Srbi..za nas su oni olicenje politicke mudrosti!!!A mi srce i pusku i pokosise nas pola....tuga....

Hrvat

pre 16 godina

Sitni eksces grupice neodgovornih navijača.Nije vrijedno pažnje.Znamo da ste vi Srbi jako osjetljivi na svako kršenje demokratskih standarda i ljudskih prava,ali nema tu ništa što bi trebalo zabrinuti osvjedočene demokrate u Srbiji.

Srđ@N

pre 16 godina

pa brate milose a kakav je kalibar kod vas cisto informativno........
(darko, 5. novembar 2007 20:11)

ama sve OK, al Miloš ti nije brat.

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@Vuk
budi realan
jel si ti ikad prošao pored glavne autobuske u beogradu? meni je muka kad god prođem tamo.
istina je da tamo nema hitlera ali ima njemu sličnih: ratko mladić, radovan karadžić, slobodan milošević, draža mihajlović,... U SRBIJI IMAJU STATUS HEROJA!!!!
EEEEEEEEEEEEEEj, pa gde to još ima da kriminalci budu heroji? samo na balkanu

ovo što je torcida uradila je sramota. hajduk je bio omiljeni klub našeg predsednika i svi znamo šta je on mislio o fašizmu. ovo im definitivno nije trebalo i treba ih kazniti.

shearer

pre 16 godina

Zar je ovo uspelo da probudi celu "anti fasisticku Srbiju".Braco moja jadni mi kad se svi probudismo ovako na ispad nekolicine idiota,a vecina nas ne zna ko je ubijen na Zelenom Vencu od grupe skinsa pre par godina,ko je marsirao NS ,ko je tukao one zabludne sinove na anti fasistickoj tribini.Vazno je da mi mislimo da su Hrvati nacisti ,a mi svi Nebeski Narod.Pre nego me optuze ovde mnogi da sam ustasa ili slicno moracu da vas razocaram ja sam samo jedan Srbin koji se ne lozi na Noz ,Zica Srebrenica i koji ne misli da je RM heroj

doVla

pre 16 godina

@SAMO Jugoslavija
Koji si ti Srbin majstore(ako si Srbin,mada ne zasluzujes da budes) kada Ratka Mladica i Radovana Karadzica nazivas kriminalcima! Zalosno je i to sto zivis medju nama, u Beogradu...
@Vuk
Svaka cast za komentar!
Pozdrav istomisljenicima!

Marko

pre 16 godina

Ne treba mešati,babe i žabe,neko je ovde napisao kako je Draža Mihailović takođe nacista,taj zaboravlja da se taj čovek borio protiv nacizma i da je upravo on dobio posthumno odlikovanje od te iste Amerike koja nas baš i ne voli mnogo za borbu protiv nacizma.Što su se svakakvi kreteni krili pod likom i delom tog čoveka on nije, niti može biti kriv.

Bojan-Beograd moj grad-

pre 16 godina

Zashto se prepirete sa susedima, kada smo mi ispred njih u svemu jedno 50 godina...Oni neka i dalje pokazuju koliko su iza nas i koliko ce im josh trebati da dodju na nash nivo...A to shto
se oni prepiru po nashim forumima i ostavljaju komentare ocigledno da znaci da nemaju sa kim da komuniciraju ili da su asocijalni pa se uvek na kraju obrate nama koje kako sami kazu najvishe mrze...Naravno, i tada treba sacuvati odredjeni nivo i ne spushtati se na njihov time shto odgovaramo na ono shta oni napishu..Evo lepo da zamolimo njihove domobrane da im naprave neki sajt gde ce moci da se prepucavaju medjusobno a nas neka ostave na miru...A mi bi trebali vishe vremena da provodimo po gradu jureci neke cice i kometarishuci to, a ne ovde prepirajuci se sa budalama koje mozga ocigledno nemaju...A za lecenje kompleksa trebalo bi da se obrate strucnim osobama koje su zaduzene za to...Poz za sve prave i ponosne Srbe...

Noz, zlica , gibanica

pre 16 godina

Bas iznenadujuce od hrvata da se loze na nacizam ;O)...Za tu odanost nacizmu su na kraju kao nagradu i dobili svoju drzavu.Samo nisu hrvati neki veliki problem, ima drzava sa nacistickim korenima i medu silama.

Paja

pre 16 godina

Ti ne znade mreti kraj slomljenog maca,
Na poljima rodnim, braneci ih casno
Kitio si cvecem svakog osvajaca,
Pevajuc mu himne, bestidno i glasno.

Slobodu si vecno, zakrzljala raso,
Cek'o da donesu tudi bajoneti,
Po gorama svojim tudja stada pas'o,
Jer dostojno ne znas za Slobodu mreti.

Pokazi mi redom Viteze tvog roda,
Sto balcakom s ruku slomise ti lance,
Gde je Karadorde tvojega naroda,
Pokazi mi tvoje termopilske klance.

S tudinskom si kamom puzio po blatu,
S krvolostvom zvera, pogane hijene,
Da bi mucki udar s leda dao Bratu,
I ubio porod u utrobi zene.

Jos bezbrojna groblja zatravio nisi,
A krvavu kamu u nedrima skrivas,
Sa vesala starih novi konop visi,
U sumraku uma novog gazdu snivas?.

Branio si zemlju od nejaci nase,
Iz kolevke pio krv nevine dece,
Pod znamenje srama uz ime ustase,
Stavio si Hrista, Slobodu i Svece.

U bezumlju gledas ko ce nove kame,
Ostrije i ljuce opet da ti skuje,
Ciju li ces pusku obesit' o rame,
Ko najbolje ume da ti komanduje.

Jovan Ducic

kizza

pre 16 godina

Nije nikakva tajna da je Hrvatska profasisticka drzava. Ako nekoga zanima, neka pronadje definiciju fasizma, pa ce veoma lako prepoznati sve elemente fasizma u politici hrvatske drzave. Narocito je elitizam prisutan medju Hrvatima, sve one kovanice tipa stari europski narod, stara europska kultura, hrvatska demokracija, drzavotvorni Hrvati i slicno, kao da ih je Gebels pisao. Demokratske snage u Hrvatskoj, a ima ih, imaju zaista velike probleme pokusavajuci da sve to nekako prevedu u okvir kakve takve demokratije, ali tesko to ide. Fasizam je, jednostavno, deo hrvatskog nacionalnog bica. Ali, to je njihov problem. Mene mnogo vise brine to sto se i ovde velicaju nasi zlocinci, Mladic, Milosevic itd. Ima i u Srbiji fasista, mada, za razliku od Hrvata, mi nismo fasistoidna nacija. Zlocini koje je neko pocinio u ime Srbije ili Srba su nas problem i mi svoje zlocince moramo da kaznimo, a ne da ih glorifikujemo. A, koliko ja znam, zlocin u Srebrenici je bio cin osvete, nema nikakve veze ni sa ratom ni sa politikom, to je licni cin nekolicine, Ratka Mladica, u stvari. I ne razumem koji je on to covek kad zbog njega cela drzava trpi, a on kao heroj. Krije se ko zna gde, kao ono sto i jeste, kukavica i ubica.

Na zalost, u svim zapadnim drzavama, fasizam je u ekspanziji. Uporedite samo americku vojnu doktrinu i zloupotrebu masmedija sa nacistickom, pa cete i sami videti. A ni u Francuskoj i Nemackoj nije mnogo bolje. A u Engleskoj, ako vas neko prijavi policiji da ste sumnjivi i mozda terorista, mogu da vas uhapse i drze u zatvoru koliko zele, kao Gestapo. Strasno!

Branislav

pre 16 godina

Ma to su Srbi obuceni u majice sa Hajdukovim grbom a sve u cilju da bi se podmetnuo nekakav nacizam Demokratskoj Hrvatskoj drzavi a od skora i nestalnoj clanici UN koja nikad nije imala veze sa nacizmom i fasizmom, UEFA mora pod hitno da reaguje i izbaci i C.Zvezdu i reprezentaciju iz takmicenja pod njenom ingerencijom !!!

mrle

pre 16 godina

Meni je majica extra. Super je uradjena i uradila je upravo ono zbog cega je napravljena, tj. privukla paznju ljudi na navijacku grupu. Ne znam cemu panika

Peter Tosh

pre 16 godina

@nebojsapetkovic
Са којим правом ти ућуткујеш друге? Младић, Караџић и остали које си побројао све да су и радили оно за шта су оптужени не могу ни да присмрде овима које величају торцидаши и кроати уопште. Овако дирљиве есеје у којима набрајаш шта си јео и шта си носио остави за следећи пут када се будете срели у странци. Јадан он, није имао за плазмицу и милку док су ови исти које брани клали и палили Србе и све српско.

krle

pre 16 godina

@doVla, 6. novembar 2007 02:51
Evo, ja sam još jedan čistokrvni Srbin koji voli svoj zemlju i ponosan je na svoje poreklo i koji misli da su Mladić i Karadžić ratni zločinci i kukavice koje se skrivaju po ko zna kojim rupama samo da ne bi odgovarali za svoja nedela. Inače, mene je sramota što živim u istoj zemlji zajedno sa tobom. A za to što se dešava u Hravtskoj, mogu samo da citiram Novaka:''It's quite the same...''.

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@doVla
zanimljivo razmišljanje ali ajd molim te objasni mi šta su ubice i lopovi ako nisu kriminalci? možda heroji? ako sutra neko dođe i zakolje ti porodicu on će za tebe biti heroj? čisto sumnjam

podržavaš vukov koment, ok to je vaše mišljenje i ja to moram prihvatiti iako se NIKAKO ne mogu složiti sa vama. ali objasni mi molim te koja je to razlika između hitlera i karadžića, mladića i ostalih, baš me zanima.

i još nešto: pitaš se kakav sam ja srbin i kažeš da ne zaslužujem da živim u srbiji. ali imam ja jedno pitanje za tebe: KAKAV SI TI ČOVEK KAD SU TI UBICE POPUT slobodana miloševića HEROJI???
razmisli o tome...

@nebojsapetkovic, shearer i ostali
svaka čast na komentarima

a vi ostali, jel vi stvarno mislite da ste veći srbi, hrvati il šta već ako mrzite druge nacije i dižete razne hitlere, mladiće i ostale u nebesa? pa, i niste baš...

stvarno je žalosno što ste napumpani tolikom mržnjom :(

dobronamerno

pre 16 godina

60 komentara... to dovoljno govori o tome da su i Srbi opterećeni Hrvatima i njihovim glupavim koketiranjem sa nacizmom, ništa manje nego Hrvati Srbima i "domovinskim ratom". Odrastite svi već jednom. UEFA ih neće kazniti, Hrvatska država ih neće kazniti, Tompson će puniti Maksimir... koga boli du*e? Jel ima zemlja Srbija i nekih drugih problema osim Hrvata i Hrvatske? Batalite mlaćenje prazne slame. Za početak- nemojte bacati žvake po pločniku. Ne bi trebalo ni pikavce, ni papiriće, ali to sa žvakama je stvarno katastrofa. Ako neko ima kera, neka pokupi go*no iza njega. To su sitnice od praktične važnosti za kvalitet života. Pođite od sebe, pa onda ni ratni zločinci, profiteri, poslanici, političari- neće biti nerešiv problem. A kamo li glupa torcida i neke glupe klinačke fore na majicama koje nemaju veze sa Vašim životom. Ne kažem da nije ogavno, ali ako Hrvati hoće da se use*avaju fašističkim glupostima po onako lepoj zemlji i onako lepoj Dalmaciji- samo napred. Njihov problem. Manite se Hrvata i Hrvatske.

SPQR totti

pre 16 godina

Ovo je sramota (ako je istina a jeste) i vjerujem da ce hrvatska policija i FS Hrvatske znati da odgovore na ovo ruzenje ugleda Republike Hrvatske.

mix

pre 16 godina

Mislim da sve srpske klubove treba izbaciti iz svih evropskih takmicenja...a umjesto njih ubaciti sve hrvatske.Srbi su uvijek krivi, zar ne?

muamua

pre 16 godina

Samo jugoslavija...
..prosetaj se malo Hrvatskim gradovima i videces kojeg heroja oni velicaju,a i pronadji ime jednog sveca ustaskog zlocinca...Alojzija Stepinca

Arkadije

pre 16 godina

Samo iskompleksirani bolesnici sebe nalaze u nacističkoj ideologiji(koja smatra druge nižim bićima) i tako leče svoje komplekse. Ovdašnji četnici ili njihove ustaše - ista bagra...

Vladimir

pre 16 godina

Kako je uopšte došlo do toga da se izjednačuju Četnici i Ustaše??? Četnički pokret je bio anti-fašistički za razliku od ustaškog! Samo zahvaljući šepavom bivšem predsedniku četnici su predstavljeni kao nemački saradnici i izjednačeni su sa ustašama, jer je morao nekako da ih se otarasi.
Hrvati mi nisu jasni jer su se posle oba svetska rata prišljamčili Srbiji da bi makar malo oprali obraz zbog večitog biranja pogrešne strane u sukobu, a posle pljuvali po istoj toj Srbiji koja ih je spasila plaćanja ratne odštete i gomile drugih problema.
Bože zdravlja, opet će se pokazati kroz neko vreme da je Srbija bila u pravu, ali se nadam da ovog puta nećemo napraviti istu grešku i spašavati "braću" na račun svojih interesa.

john guilty

pre 16 godina

hrvati i srbi su povjesne budale i sami su krivi za sve šta im se događalo u povijesti, sadašnjosti i šta če im se događati u budučnosti. pobili su 45 četnike i ustaše(KAO FAŠISTIČKE SLUGE) a sada ih slave i veličaju. bože sačuvaj! nikad sreče na ovim prostorima

kizza

pre 16 godina

Za autora ovog teksta, tek toliko da se zna - za vreme II svetskog rata poginulo je 1,7 tadasnjih drzavljana Jugoslavije, od toga 1,1 milion u Jasenovcu.

?

pre 16 godina

@DJUKA Nekada je bila petokraka,a prije te petokrake pogodi koji je grb bio,danasnji.......@GROBAR Torcida danas nikada jaca ali sto to tebe vec zanima.........sve je prolazno samo HAJDUK zivi vijecno........

vojo su

pre 16 godina

ja ne znam zasto ovi hrvati stalno velicaju ustastvo... pa da su nacisti pobedili u 2. svetskom ratu hrvatska kao takva danas ne bi postojala... zato im predlazem da zahvale bogu sto ustastvo nije pobedilo umesto da ga velicaju...

Marko

pre 16 godina

Mnogo se glupirate što dižete toliku prašinu niokočega...A to da su Radovan,Ratko and company heroji,pitam se samo zašto se onda ne predaju ako jesu,zašto cela nacija da trpi zbog tih Haških optuženika ako su heroji,zašto da upiru prstom u sve nas ako su oni heroji,nek svale svu krivicu na sebe čak i ako su nevini ako su heroji a ne da im svaki treći dan pretresaju kuće i maltretiraju porodice zbog njih.Biće da oni ne vole ni svoje porodice a kamoli Srbiju i narod u njoj koji ih gle apsurda još smatra i herojima.Isto tako i Hrvati smatraju Gotovinu i Glavaša herojima,Albanci Haradinaja i ostale zlotvore herojima,a mi Srbi ih smatramo zločincima što verovatno i jesu.Mi tuđe vidimo jer su tuđi,a naše veličamo jer su naši pa makar i oni bili isti kao i ovi drugi.I dokle to vodi-to vodi tome da smo mi poslednji narod u evropi koji se nada da će mu tek za 20 godina biti bolje.E pa neće,neće nam nikad biti bolje pa ni za 20 godina,na žalost i moju i vašu.

rade

pre 16 godina

@baca
Ako ti se ne svida srpska vojvodina, seli se u rumuniju ili odakle si vec poreklom.Republika Vojvodina samo u snovima, u istim snovima gde sanjas Canka.

veliki_cezar

pre 16 godina

Sta je bre ovo??? Mene me interesuje da mi vi kazete meni gde ima da se kupi dobra kavurma i svezi cvarci!? E to mene od jutros brine. Kaka bre torcida? Kaki bre hrvati? Ma hajte molim vas!

ivan-ns

pre 16 godina

Za nebojsapetkovic... Ocigledno je tebi bila bitna plazma i letovanje na Mediteranu kad citava zemlja nije mogla ni jaje od plate da kupi. Da li si se zapitao zasto je to tako?? Zbog sankcija,zbog stotina hiljada izbeglica koje je ova zemlja morala da smesti ihrani..A i za ove majice su naravno SRBI krivi!! ajde da im uputimo kolektivno izvinjenje zato sto su NJIMA proradili geni od predaka!!

divljan

pre 16 godina

Uvek je bilo grupa(plitkog mozga) ljudi koji su nastrani na neku losu stranu. Cak ni voda nije sto posto cista, vec mora da se filtrira! Nazalost te manje grupe, valjda zato sto su manje uvek su bucnije, ratobornije, ekstremnije od ostalih, kao i patuljasti terijeri! Mislim da zbog jedne minorne grupe netreba osuditi celi narod.Te grupe ili pojedinci, kad vec nemogu kroz politiku, probaju na sve druge nacine da se uguraju u drustvo pa tako i kroz sport! Ako se pogleda nazad u istoriju svima ce biti jasno na kojoj je strani bio Hajduk, pa i veliki deo Dalmacije! Zato mislim da ce Hajduk pobediti i ovoga puta.

Marko

pre 16 godina

@Baca
Komentar 77. je najveca glupost koju sam cuo.Zaista nisam nacionalista niti bilo koga mrzim,imam drustva po svim bivsim republikama ali nikako to ne znaci da treba da kazem kako je Draza Mihailovic
zlocinac.Ti ocito ne poznajes istoriju ili si suvise verovao
onome sto si ucio u skoli kao mali.Taj isti Draza Mihailovic
je najveci borac protiv nacizma,dobio je covek posle 50 godina priznanje od amerikanaca za organizovanu borbu protiv nacizma.Ali istoriju pisu pobednici i napisali su je komunisti.Da si to napisao za Ratka ili Radovana rec ti ne bih rekao ali brate hteo si da ispadnes pametan a pokazao si elementarno ne znanje.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Pogledajte samo slova kojim je ispisan taj tekst.
Sta vise reci.

Nedostaju samo jos inicijali te "Sportske skupine"

Baca

pre 16 godina

@abdul
Ti decko mesas babe i zabe. Kakve veze ima Canak, sa fasistickim majcama u Splitu. On se covek bori za Vojvodinu republiku, i protiv najezde agresivnih pro cetnickih izbeglica u nasu mirnu pokrajnu. U pravu je onaj sto je rekao da ako ovde mogu da se nose majce ratnog zlocinca i okupatorskog kolaboracioniste D. Mihajlovica, zasto nebi tamo mogle Hitler jugenda.

Sinisa

pre 16 godina

Pa ta majica se prodaje na Torcidinom sajt vec godinama, sad nerazumem da tek sada se digla frka oko te majice! A i sam link za Torcidin shop, me podsjeca na hitlerrovce!!

wenger

pre 16 godina

Ja ne razumem ovakve komentare, pa ljudi jel zivimo u demokratskom drustvu?
Sta se onda cimate svako ima pravo da misli sta hoce i nosi sta hoce.
Zasto bi se policija mesala u ovo?

drago

pre 16 godina

ma dajte sta ih napadate(torcidu) samo zele malo paznje,kad vec nemogu rezultatima,onda mogu ovako..................................................................................dinamo svetinja

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@ivan-ns, Peter Tosh
zašto imam osećaj da vi niste razumeli komentar od "nebojsapetkovic"?
pročitajte još jednom i razmislite šta je čovek hteo da kaže...

ivan-ns

pre 16 godina

@samo jugoslavija Molim te prosvetli i mene i njega sta je "bambi mediteraneo" hteo da kaze!! Mozda smo malo i zatupeli od nedostatka plazme i milke na nasem trzistu tih godina!!

nezainteresovan

pre 16 godina

Ohoho, koliko komentara sad vam je mozda jasno kako nas svet vidi. Ne mogu a da se ne setim one sacice umobolnika iz Novog Sada. Mislim da je ovde ista prica, prica o ljudima koji ma je ovo najveci uspeh u zivotu

Don Vito

pre 16 godina

@Baca

Kad vi osnujete Republiku Banat, pa Madjarsku Republiku Transilvaniju onda se javi, a ne tu da pametujes o necemu o cemu nemas pojma, i raspirujes ovu potpuno bespotrebnu raspravu...

Hrvat

pre 16 godina

Tko vama daje pravo da komentirate glupost nekolicine kretena, u državi u kojoj danas najviše glasova dobivaju deklarirani četnici, a u Novom Sadu marširaju nacističke trupe centrom grada? Pomesti u svom dvorišu, bilo bi pametnije nego čačkati što radi netko drugi.

Hrvat

pre 16 godina

Sitni eksces grupice neodgovornih navijača.Nije vrijedno pažnje.Znamo da ste vi Srbi jako osjetljivi na svako kršenje demokratskih standarda i ljudskih prava,ali nema tu ništa što bi trebalo zabrinuti osvjedočene demokrate u Srbiji.

?

pre 16 godina

@DJUKA Nekada je bila petokraka,a prije te petokrake pogodi koji je grb bio,danasnji.......@GROBAR Torcida danas nikada jaca ali sto to tebe vec zanima.........sve je prolazno samo HAJDUK zivi vijecno........

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@Vuk
budi realan
jel si ti ikad prošao pored glavne autobuske u beogradu? meni je muka kad god prođem tamo.
istina je da tamo nema hitlera ali ima njemu sličnih: ratko mladić, radovan karadžić, slobodan milošević, draža mihajlović,... U SRBIJI IMAJU STATUS HEROJA!!!!
EEEEEEEEEEEEEEj, pa gde to još ima da kriminalci budu heroji? samo na balkanu

ovo što je torcida uradila je sramota. hajduk je bio omiljeni klub našeg predsednika i svi znamo šta je on mislio o fašizmu. ovo im definitivno nije trebalo i treba ih kazniti.

mrle

pre 16 godina

Meni je majica extra. Super je uradjena i uradila je upravo ono zbog cega je napravljena, tj. privukla paznju ljudi na navijacku grupu. Ne znam cemu panika

doVla

pre 16 godina

@SAMO Jugoslavija
Koji si ti Srbin majstore(ako si Srbin,mada ne zasluzujes da budes) kada Ratka Mladica i Radovana Karadzica nazivas kriminalcima! Zalosno je i to sto zivis medju nama, u Beogradu...
@Vuk
Svaka cast za komentar!
Pozdrav istomisljenicima!

nebojsapetkovic

pre 16 godina

to sta oni rade u svom dvoristu mozda jeste za osudu ali nije za mesanje!!!

a r.mladic, r.karadzic, sloba milosevic, nisu kriminalci, oni su prevaranti, ubice, lopovi, jednom recju zlocinci! koji su radili na stetu svog naroda! a ako neko ne shvata sta su to loshe uradili po srbiji, onda nek pita 5 komsija godista od 1983 do 1973, pa nek ti kazu kako su patike bile 150 maraka kad se nasi roditelji zaradjivali po 10, nek ti kazu da li su prokletu plazmu i bilo koju makar domacu cokoladu mogli da kupe, a kamoli da milka, nestle i tako to... nek ti pricaju malo, da li su mogli da kupe patike za fudbal, kvalitetnu loptu i dres omiljenog igraca??? jeste za vreme slobe isli na more u grcke turske egipte??? ni u bugarsku bre niste isli... eto vam ti vasi heroji... koji se sad kriju, il jos gore uzivaju po nekim ostrvima, rusijama, i sta ti ja znam... tisina!

shearer

pre 16 godina

Zar je ovo uspelo da probudi celu "anti fasisticku Srbiju".Braco moja jadni mi kad se svi probudismo ovako na ispad nekolicine idiota,a vecina nas ne zna ko je ubijen na Zelenom Vencu od grupe skinsa pre par godina,ko je marsirao NS ,ko je tukao one zabludne sinove na anti fasistickoj tribini.Vazno je da mi mislimo da su Hrvati nacisti ,a mi svi Nebeski Narod.Pre nego me optuze ovde mnogi da sam ustasa ili slicno moracu da vas razocaram ja sam samo jedan Srbin koji se ne lozi na Noz ,Zica Srebrenica i koji ne misli da je RM heroj

Bojan-Beograd moj grad-

pre 16 godina

Zashto se prepirete sa susedima, kada smo mi ispred njih u svemu jedno 50 godina...Oni neka i dalje pokazuju koliko su iza nas i koliko ce im josh trebati da dodju na nash nivo...A to shto
se oni prepiru po nashim forumima i ostavljaju komentare ocigledno da znaci da nemaju sa kim da komuniciraju ili da su asocijalni pa se uvek na kraju obrate nama koje kako sami kazu najvishe mrze...Naravno, i tada treba sacuvati odredjeni nivo i ne spushtati se na njihov time shto odgovaramo na ono shta oni napishu..Evo lepo da zamolimo njihove domobrane da im naprave neki sajt gde ce moci da se prepucavaju medjusobno a nas neka ostave na miru...A mi bi trebali vishe vremena da provodimo po gradu jureci neke cice i kometarishuci to, a ne ovde prepirajuci se sa budalama koje mozga ocigledno nemaju...A za lecenje kompleksa trebalo bi da se obrate strucnim osobama koje su zaduzene za to...Poz za sve prave i ponosne Srbe...

Baca

pre 16 godina

@abdul
Ti decko mesas babe i zabe. Kakve veze ima Canak, sa fasistickim majcama u Splitu. On se covek bori za Vojvodinu republiku, i protiv najezde agresivnih pro cetnickih izbeglica u nasu mirnu pokrajnu. U pravu je onaj sto je rekao da ako ovde mogu da se nose majce ratnog zlocinca i okupatorskog kolaboracioniste D. Mihajlovica, zasto nebi tamo mogle Hitler jugenda.

Vuk

pre 16 godina

@Hrvat
Imas li ti imalo stida kada se javljas i nas prozivas?
Pa ko je docekao Hitlera cvecem - Hrvatska ili Srbija?
Ciji navijaci na tribinama oblikuju kukasti krst - hrvatski ili srpski?
Koja zemlja je imala konc logore sa stotinama hiljada zrtava - Hrvatska ili Srbija?
I ovo nije sitan, beznacajan eksces - ovo je sustina hrvatskog bica, a to je mrznja, mrznja i samo mrznja...

dre

pre 16 godina

Zasto se stalno kaze da je ubijeno na stotine hiljada Srba,Jevreja,Roma itd.
I mislim da je cifra bika veca nego stotine hiljada.
Kada bi neko rekao da je na stotinu hiljada naprotiv 6 miliona Jevreja ubijeno kao naprimer Iranski predsednik nemislim da bi Jevreji bili srecni.
Sa postovanjem prema drugim nastradalima, ali procenat stradanja nesrpske populacije naprimer u Jasenovcu je manje od 5%.
Ovde u Australiji gde ja zivim svi Hrvatski orijentisani klubovi imaju transparente sa Nordskim krstom sa velikim U u zagrljaju.
A ceo svet se uzbuni kad nole podigne 3 prsta uklju Tadica.
Nego bolje o nasim pobedama i stradanjem nego o drugima specialno sto se ratova i sporta tice,
Srebrenica>>>potocari
Sto bre se stalno hvatamo za recenicu sa Jevrejima kad nas ljudi ocigledno ne vole.
Nikad necujem kak Jevreji pricaju direktno ili indirektno na stradanje Srbe ikada u zadnji 30 godina.
Kada bi Srbin uporedi Ausvic sa Jasenvcem nemislim da bi se Jevreji slozili.

abdul

pre 16 godina

Da su ovo uradili navijaci Crvene Zvezede,Canak bi vec podigao bunu i proglasio Srbiju nacistickom drzavom ,a Biserko,Vuco i ostale zene u crnom bi svaki dan gostovale na svim televizijama i dokazivale bi nam koliko smo mi nacisticka tvorevina.

mix

pre 16 godina

Mislim da sve srpske klubove treba izbaciti iz svih evropskih takmicenja...a umjesto njih ubaciti sve hrvatske.Srbi su uvijek krivi, zar ne?

wenger

pre 16 godina

Ja ne razumem ovakve komentare, pa ljudi jel zivimo u demokratskom drustvu?
Sta se onda cimate svako ima pravo da misli sta hoce i nosi sta hoce.
Zasto bi se policija mesala u ovo?

ivan-ns

pre 16 godina

Za nebojsapetkovic... Ocigledno je tebi bila bitna plazma i letovanje na Mediteranu kad citava zemlja nije mogla ni jaje od plate da kupi. Da li si se zapitao zasto je to tako?? Zbog sankcija,zbog stotina hiljada izbeglica koje je ova zemlja morala da smesti ihrani..A i za ove majice su naravno SRBI krivi!! ajde da im uputimo kolektivno izvinjenje zato sto su NJIMA proradili geni od predaka!!

Peter Tosh

pre 16 godina

@nebojsapetkovic
Са којим правом ти ућуткујеш друге? Младић, Караџић и остали које си побројао све да су и радили оно за шта су оптужени не могу ни да присмрде овима које величају торцидаши и кроати уопште. Овако дирљиве есеје у којима набрајаш шта си јео и шта си носио остави за следећи пут када се будете срели у странци. Јадан он, није имао за плазмицу и милку док су ови исти које брани клали и палили Србе и све српско.

Mane

pre 16 godina

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji veličaju fašizam, nacizam i ustaštvo, a to se pogotovu odnosi na Srbe, koje je taj nacizam i fašizam progonio kao narod, a naročito na Dalmatince, posebno Splićane, koje su iste te ustaše koje neki danas veličaju velikodušno prepustile Musolinijevoj Italiji, i da je kojim nesrećnim slučajem nacizam pobijedio, danas bi Hajduk, igrao u Seriji B, u najboljem slučaju, a vjerovatno ne bi ni postojao

SPQR totti

pre 16 godina

Ovo je sramota (ako je istina a jeste) i vjerujem da ce hrvatska policija i FS Hrvatske znati da odgovore na ovo ruzenje ugleda Republike Hrvatske.

Branislav

pre 16 godina

Ma to su Srbi obuceni u majice sa Hajdukovim grbom a sve u cilju da bi se podmetnuo nekakav nacizam Demokratskoj Hrvatskoj drzavi a od skora i nestalnoj clanici UN koja nikad nije imala veze sa nacizmom i fasizmom, UEFA mora pod hitno da reaguje i izbaci i C.Zvezdu i reprezentaciju iz takmicenja pod njenom ingerencijom !!!

drago

pre 16 godina

ma dajte sta ih napadate(torcidu) samo zele malo paznje,kad vec nemogu rezultatima,onda mogu ovako..................................................................................dinamo svetinja

muamua

pre 16 godina

Samo jugoslavija...
..prosetaj se malo Hrvatskim gradovima i videces kojeg heroja oni velicaju,a i pronadji ime jednog sveca ustaskog zlocinca...Alojzija Stepinca

Arkadije

pre 16 godina

Samo iskompleksirani bolesnici sebe nalaze u nacističkoj ideologiji(koja smatra druge nižim bićima) i tako leče svoje komplekse. Ovdašnji četnici ili njihove ustaše - ista bagra...

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@ivan-ns, Peter Tosh
zašto imam osećaj da vi niste razumeli komentar od "nebojsapetkovic"?
pročitajte još jednom i razmislite šta je čovek hteo da kaže...

Djuka

pre 16 godina

E a nekada su na grbu imali petokraku...ali dobro zna se ko je bio na kojoj strani u drugom svetskom ratu.
Ovaj njihov gest to jos jednom potvrdjuje...

Nelson Muntz

pre 16 godina

Хрвати нацисти!!! - Ма, није могуће!!! То мора да је нека грешка!!! Већ видим Бориса Тадића како се понизно извињава сплићанима и осталој "браћи" због ове дезинформације!

BobNS

pre 16 godina

ne razumem cemu toliko "zgrazavanje" na ovu vest...oni se ponose svojim ustastvom i to nikad nisu krili...to sto oni pred evropom glume zalost zbog Jasenovca i slicnih stvari i sto se ogradjuju od tih stvari,to je foliranje....u srcu se time samo nasladjuju...da smo tako razmisljali jos od I Svetskog rata i uzeli sta je nase a od njih se distancirali...malo bi drugacije sve izgledalo...a ne,oni nas pobiju,mi pobedimo i onda njima u zagrljaj...e glupi Srbi..za nas su oni olicenje politicke mudrosti!!!A mi srce i pusku i pokosise nas pola....tuga....

SAMO JUGOSLAVIJA

pre 16 godina

@doVla
zanimljivo razmišljanje ali ajd molim te objasni mi šta su ubice i lopovi ako nisu kriminalci? možda heroji? ako sutra neko dođe i zakolje ti porodicu on će za tebe biti heroj? čisto sumnjam

podržavaš vukov koment, ok to je vaše mišljenje i ja to moram prihvatiti iako se NIKAKO ne mogu složiti sa vama. ali objasni mi molim te koja je to razlika između hitlera i karadžića, mladića i ostalih, baš me zanima.

i još nešto: pitaš se kakav sam ja srbin i kažeš da ne zaslužujem da živim u srbiji. ali imam ja jedno pitanje za tebe: KAKAV SI TI ČOVEK KAD SU TI UBICE POPUT slobodana miloševića HEROJI???
razmisli o tome...

@nebojsapetkovic, shearer i ostali
svaka čast na komentarima

a vi ostali, jel vi stvarno mislite da ste veći srbi, hrvati il šta već ako mrzite druge nacije i dižete razne hitlere, mladiće i ostale u nebesa? pa, i niste baš...

stvarno je žalosno što ste napumpani tolikom mržnjom :(

Paja

pre 16 godina

Ti ne znade mreti kraj slomljenog maca,
Na poljima rodnim, braneci ih casno
Kitio si cvecem svakog osvajaca,
Pevajuc mu himne, bestidno i glasno.

Slobodu si vecno, zakrzljala raso,
Cek'o da donesu tudi bajoneti,
Po gorama svojim tudja stada pas'o,
Jer dostojno ne znas za Slobodu mreti.

Pokazi mi redom Viteze tvog roda,
Sto balcakom s ruku slomise ti lance,
Gde je Karadorde tvojega naroda,
Pokazi mi tvoje termopilske klance.

S tudinskom si kamom puzio po blatu,
S krvolostvom zvera, pogane hijene,
Da bi mucki udar s leda dao Bratu,
I ubio porod u utrobi zene.

Jos bezbrojna groblja zatravio nisi,
A krvavu kamu u nedrima skrivas,
Sa vesala starih novi konop visi,
U sumraku uma novog gazdu snivas?.

Branio si zemlju od nejaci nase,
Iz kolevke pio krv nevine dece,
Pod znamenje srama uz ime ustase,
Stavio si Hrista, Slobodu i Svece.

U bezumlju gledas ko ce nove kame,
Ostrije i ljuce opet da ti skuje,
Ciju li ces pusku obesit' o rame,
Ko najbolje ume da ti komanduje.

Jovan Ducic

grobar-BL

pre 16 godina

Ma za kojeg objavljujete vijesti o ovim jadnicima. Jos koja godina i kompletna "Torcida" ce moci stati u dva autobusa (bez da se guraju :)). Bio jednom jedan Hajduk, bio i nestao!

Vuk

pre 16 godina

Lijeeepaaa naaasaaa...
Da, da, to je ta tisucljetna europska kultura!!!
A koliko hrvati za nas govore da smo primitivni, pa to je strasno.

doom

pre 16 godina

taman sa kupljenim majicama na koncert njihovog shmajsera pa da pale upaljace uz neku setnu koljacku "popijevku" sa sve drzanjem sakice u "razini" palog
snega... o bedo...
HARDCORE AGAINST THE NAZI SCUM!!!

vojo su

pre 16 godina

ja ne znam zasto ovi hrvati stalno velicaju ustastvo... pa da su nacisti pobedili u 2. svetskom ratu hrvatska kao takva danas ne bi postojala... zato im predlazem da zahvale bogu sto ustastvo nije pobedilo umesto da ga velicaju...

ајдук

pre 16 godina

Увек ме занимало који су то Хрватски ајдуци. Мислим, шта је то, то не постоји! Хајдук потиче од арапске речи ајдуд што значи друм, а хајдуци су били српски одметници и друмски разбојници у деловима под турском окупацијом. После ослобођења од Турака, тај се израз пренео на бандите уопште. Дакле хајдук је српски појам, а ови торцидисти се ложе на хајдук, а мрзе Србе најстрашније. Даклем, идиоти.

Noz, zlica , gibanica

pre 16 godina

Bas iznenadujuce od hrvata da se loze na nacizam ;O)...Za tu odanost nacizmu su na kraju kao nagradu i dobili svoju drzavu.Samo nisu hrvati neki veliki problem, ima drzava sa nacistickim korenima i medu silama.

Marko

pre 16 godina

Ne treba mešati,babe i žabe,neko je ovde napisao kako je Draža Mihailović takođe nacista,taj zaboravlja da se taj čovek borio protiv nacizma i da je upravo on dobio posthumno odlikovanje od te iste Amerike koja nas baš i ne voli mnogo za borbu protiv nacizma.Što su se svakakvi kreteni krili pod likom i delom tog čoveka on nije, niti može biti kriv.

veliki_cezar

pre 16 godina

Sta je bre ovo??? Mene me interesuje da mi vi kazete meni gde ima da se kupi dobra kavurma i svezi cvarci!? E to mene od jutros brine. Kaka bre torcida? Kaki bre hrvati? Ma hajte molim vas!

kizza

pre 16 godina

Nije nikakva tajna da je Hrvatska profasisticka drzava. Ako nekoga zanima, neka pronadje definiciju fasizma, pa ce veoma lako prepoznati sve elemente fasizma u politici hrvatske drzave. Narocito je elitizam prisutan medju Hrvatima, sve one kovanice tipa stari europski narod, stara europska kultura, hrvatska demokracija, drzavotvorni Hrvati i slicno, kao da ih je Gebels pisao. Demokratske snage u Hrvatskoj, a ima ih, imaju zaista velike probleme pokusavajuci da sve to nekako prevedu u okvir kakve takve demokratije, ali tesko to ide. Fasizam je, jednostavno, deo hrvatskog nacionalnog bica. Ali, to je njihov problem. Mene mnogo vise brine to sto se i ovde velicaju nasi zlocinci, Mladic, Milosevic itd. Ima i u Srbiji fasista, mada, za razliku od Hrvata, mi nismo fasistoidna nacija. Zlocini koje je neko pocinio u ime Srbije ili Srba su nas problem i mi svoje zlocince moramo da kaznimo, a ne da ih glorifikujemo. A, koliko ja znam, zlocin u Srebrenici je bio cin osvete, nema nikakve veze ni sa ratom ni sa politikom, to je licni cin nekolicine, Ratka Mladica, u stvari. I ne razumem koji je on to covek kad zbog njega cela drzava trpi, a on kao heroj. Krije se ko zna gde, kao ono sto i jeste, kukavica i ubica.

Na zalost, u svim zapadnim drzavama, fasizam je u ekspanziji. Uporedite samo americku vojnu doktrinu i zloupotrebu masmedija sa nacistickom, pa cete i sami videti. A ni u Francuskoj i Nemackoj nije mnogo bolje. A u Engleskoj, ako vas neko prijavi policiji da ste sumnjivi i mozda terorista, mogu da vas uhapse i drze u zatvoru koliko zele, kao Gestapo. Strasno!

krle

pre 16 godina

@doVla, 6. novembar 2007 02:51
Evo, ja sam još jedan čistokrvni Srbin koji voli svoj zemlju i ponosan je na svoje poreklo i koji misli da su Mladić i Karadžić ratni zločinci i kukavice koje se skrivaju po ko zna kojim rupama samo da ne bi odgovarali za svoja nedela. Inače, mene je sramota što živim u istoj zemlji zajedno sa tobom. A za to što se dešava u Hravtskoj, mogu samo da citiram Novaka:''It's quite the same...''.

kizza

pre 16 godina

Za autora ovog teksta, tek toliko da se zna - za vreme II svetskog rata poginulo je 1,7 tadasnjih drzavljana Jugoslavije, od toga 1,1 milion u Jasenovcu.

Marko

pre 16 godina

@Baca
Komentar 77. je najveca glupost koju sam cuo.Zaista nisam nacionalista niti bilo koga mrzim,imam drustva po svim bivsim republikama ali nikako to ne znaci da treba da kazem kako je Draza Mihailovic
zlocinac.Ti ocito ne poznajes istoriju ili si suvise verovao
onome sto si ucio u skoli kao mali.Taj isti Draza Mihailovic
je najveci borac protiv nacizma,dobio je covek posle 50 godina priznanje od amerikanaca za organizovanu borbu protiv nacizma.Ali istoriju pisu pobednici i napisali su je komunisti.Da si to napisao za Ratka ili Radovana rec ti ne bih rekao ali brate hteo si da ispadnes pametan a pokazao si elementarno ne znanje.

Srđ@N

pre 16 godina

pa brate milose a kakav je kalibar kod vas cisto informativno........
(darko, 5. novembar 2007 20:11)

ama sve OK, al Miloš ti nije brat.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Pogledajte samo slova kojim je ispisan taj tekst.
Sta vise reci.

Nedostaju samo jos inicijali te "Sportske skupine"

Sinisa

pre 16 godina

Pa ta majica se prodaje na Torcidinom sajt vec godinama, sad nerazumem da tek sada se digla frka oko te majice! A i sam link za Torcidin shop, me podsjeca na hitlerrovce!!

nezainteresovan

pre 16 godina

Ohoho, koliko komentara sad vam je mozda jasno kako nas svet vidi. Ne mogu a da se ne setim one sacice umobolnika iz Novog Sada. Mislim da je ovde ista prica, prica o ljudima koji ma je ovo najveci uspeh u zivotu

Vladimir

pre 16 godina

Kako je uopšte došlo do toga da se izjednačuju Četnici i Ustaše??? Četnički pokret je bio anti-fašistički za razliku od ustaškog! Samo zahvaljući šepavom bivšem predsedniku četnici su predstavljeni kao nemački saradnici i izjednačeni su sa ustašama, jer je morao nekako da ih se otarasi.
Hrvati mi nisu jasni jer su se posle oba svetska rata prišljamčili Srbiji da bi makar malo oprali obraz zbog večitog biranja pogrešne strane u sukobu, a posle pljuvali po istoj toj Srbiji koja ih je spasila plaćanja ratne odštete i gomile drugih problema.
Bože zdravlja, opet će se pokazati kroz neko vreme da je Srbija bila u pravu, ali se nadam da ovog puta nećemo napraviti istu grešku i spašavati "braću" na račun svojih interesa.

divljan

pre 16 godina

Uvek je bilo grupa(plitkog mozga) ljudi koji su nastrani na neku losu stranu. Cak ni voda nije sto posto cista, vec mora da se filtrira! Nazalost te manje grupe, valjda zato sto su manje uvek su bucnije, ratobornije, ekstremnije od ostalih, kao i patuljasti terijeri! Mislim da zbog jedne minorne grupe netreba osuditi celi narod.Te grupe ili pojedinci, kad vec nemogu kroz politiku, probaju na sve druge nacine da se uguraju u drustvo pa tako i kroz sport! Ako se pogleda nazad u istoriju svima ce biti jasno na kojoj je strani bio Hajduk, pa i veliki deo Dalmacije! Zato mislim da ce Hajduk pobediti i ovoga puta.

dobronamerno

pre 16 godina

60 komentara... to dovoljno govori o tome da su i Srbi opterećeni Hrvatima i njihovim glupavim koketiranjem sa nacizmom, ništa manje nego Hrvati Srbima i "domovinskim ratom". Odrastite svi već jednom. UEFA ih neće kazniti, Hrvatska država ih neće kazniti, Tompson će puniti Maksimir... koga boli du*e? Jel ima zemlja Srbija i nekih drugih problema osim Hrvata i Hrvatske? Batalite mlaćenje prazne slame. Za početak- nemojte bacati žvake po pločniku. Ne bi trebalo ni pikavce, ni papiriće, ali to sa žvakama je stvarno katastrofa. Ako neko ima kera, neka pokupi go*no iza njega. To su sitnice od praktične važnosti za kvalitet života. Pođite od sebe, pa onda ni ratni zločinci, profiteri, poslanici, političari- neće biti nerešiv problem. A kamo li glupa torcida i neke glupe klinačke fore na majicama koje nemaju veze sa Vašim životom. Ne kažem da nije ogavno, ali ako Hrvati hoće da se use*avaju fašističkim glupostima po onako lepoj zemlji i onako lepoj Dalmaciji- samo napred. Njihov problem. Manite se Hrvata i Hrvatske.

john guilty

pre 16 godina

hrvati i srbi su povjesne budale i sami su krivi za sve šta im se događalo u povijesti, sadašnjosti i šta če im se događati u budučnosti. pobili su 45 četnike i ustaše(KAO FAŠISTIČKE SLUGE) a sada ih slave i veličaju. bože sačuvaj! nikad sreče na ovim prostorima

Marko

pre 16 godina

Mnogo se glupirate što dižete toliku prašinu niokočega...A to da su Radovan,Ratko and company heroji,pitam se samo zašto se onda ne predaju ako jesu,zašto cela nacija da trpi zbog tih Haških optuženika ako su heroji,zašto da upiru prstom u sve nas ako su oni heroji,nek svale svu krivicu na sebe čak i ako su nevini ako su heroji a ne da im svaki treći dan pretresaju kuće i maltretiraju porodice zbog njih.Biće da oni ne vole ni svoje porodice a kamoli Srbiju i narod u njoj koji ih gle apsurda još smatra i herojima.Isto tako i Hrvati smatraju Gotovinu i Glavaša herojima,Albanci Haradinaja i ostale zlotvore herojima,a mi Srbi ih smatramo zločincima što verovatno i jesu.Mi tuđe vidimo jer su tuđi,a naše veličamo jer su naši pa makar i oni bili isti kao i ovi drugi.I dokle to vodi-to vodi tome da smo mi poslednji narod u evropi koji se nada da će mu tek za 20 godina biti bolje.E pa neće,neće nam nikad biti bolje pa ni za 20 godina,na žalost i moju i vašu.

rade

pre 16 godina

@baca
Ako ti se ne svida srpska vojvodina, seli se u rumuniju ili odakle si vec poreklom.Republika Vojvodina samo u snovima, u istim snovima gde sanjas Canka.

ivan-ns

pre 16 godina

@samo jugoslavija Molim te prosvetli i mene i njega sta je "bambi mediteraneo" hteo da kaze!! Mozda smo malo i zatupeli od nedostatka plazme i milke na nasem trzistu tih godina!!

Don Vito

pre 16 godina

@Baca

Kad vi osnujete Republiku Banat, pa Madjarsku Republiku Transilvaniju onda se javi, a ne tu da pametujes o necemu o cemu nemas pojma, i raspirujes ovu potpuno bespotrebnu raspravu...