Subota, 06.10.2007.

21:40

Partizan deklasirao Zagreb

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Partizan deklasirao Zagreb IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 16 godina

Slavko vranjes u Partizanu!!!
Slavko Vranes (229-C-83) is going to be the latest addition to Partizan Igokea roster. This news were also confirmed by sport director of 'black-whites' Dragan Todoric. Serbian champion was looking for backup center and Vranes suddenly became ideal option although everyone expected US player to fill that position. Montenegrin giant already agreed all terms with Partizan and he should sign officially on Tuesday. Slavko Vranes is in good shape at the moment working out all the summer in NBA training camps. He spent last few years with Buducnost Podgorica averaging 4.8ppg, 2.2rpg and 1.8bpg last season.

marc

pre 16 godina

@Kriva je Srbija!
Bravo za komentar! Jos bih samo skrenuo paznju da su jedan klub i jedna medijska kuca, koji su bili vatreni zagovornici tog samoubilackog projekta, sada digli ruke od njega, i ostavili nas da se sami davimo u g.....a u koja su nas gurnuli. Navijaci tog kluba su sada protiv lige, a ta medijska kuca vise nema interes da je prenosi, sto je bilo i za ocekivati.

MM

pre 16 godina

Stze Kimani Frend!!! Sjajan atleta, odlican skakac, koji je trenutni u LA Klipersima, ali verovatno nece tamo ostati, potpisace u narednom periodu jednogodisnji ugovor sa Partizanom. Nekada je igrao za FMP, i smatram da ce biti veliko pojacanje za Partizan! Ponovo smo mnogo jaki! Napred Partizan!

Damjan

pre 16 godina

Neko je gore naveo slatko je... Meni uopste nije!
Dokle bre vise ova buranija od lige!
Zar nije lepse mlade srpke kosarkase prezentovati u gradovima sirom Srbije???
Ako nigde drugde bar u ovom sportu to mozemo!
Sve u svemu sve cestitke za ovakvu pobedu igracima i Duletu koji je uspeo da ih motivise i protiv ovakvih timova!

IGOR_PFC

pre 16 godina

PARTIZAN RULEZ!!!!!!
jedva cekam utakmicu protiv barselone,ne mogu ni da zamislim kakva ce atmosfera biti.
pozdrav grobarima,najboljim navijacima na svetu

Grobelar

pre 16 godina

@Nikola Zemun

Brate, ne obaziri si na "nervozne grobare", klince sa manjkom domaceg vaspitanja, kao i na zlonamerne "gane". Ti si nas Tolstojevski i meni se tvoj pripovedacki stil svidja. Odlican je i Peja sa svojim aforistickim i efektnim recenicama, mada je sklon novinarskom senzacionalizmu kad su "pojacanja" u pitanju.

Elem, potpuno si u pravu sto se Nikole Pekovica tice. Covek je, jednostavno, igrac-zver, beli "crnac", nba 5-ica kojoj samo fali da malo prosiri repertoar suteva, pre svega, onaj sa poludistance, i da prevazidje Krleta. Slucaj Novice, ljubimca Grobara, je isti kao onaj u bajci o "ruznom pacetu" koje izrasta u prekrasnog labuda. Uostalom i mit o tome da je Marko Kraljevic za sebe izabrao jedno neugledno, neuhranjeno kljuse koje ce kasnije postati najvelicanstveniji konj nase epske poezije, slikovito docarava odnos Vujosevic - Velickovic. Doduse, jedna Pepeljuga (Bakic) kod nas nije postala "lepotica" ali ni mi (Partizan) nismo bas toliko svemoguci. Nemoj da brines zbog Tripa. On, mozda, nece nikad prevoditi loptu kao Sale Djordjevic, ali ce potvrditi ono sto je za njega rekao Anzulovic (trener Cibone) - da spada medju prvih pet sutera Evrope! Ono dete Riznic me odusevilo! Vidim mu u ocima Danilovicevu drskost i zelju da trpa. Izvesno -Tripkov naslednik! Palasio je izuzetno korektan plej, tacno Duletov tip igraca. Mnogi imaju povrsan utisak da je los suter ali iz crtica iz njegove biografije pronalazim da su mnogi slicno mislili i – opekli se. Za Milta je vezan kuriozitet da je u karijeri uspeo da pogodi skoro 20 suteva u POSLEDNJOJ SEKUNDI! Drugim recima, iz predrasude prema njemu ostavljali su ga samog na sutu… Treba da imamo malo vise obzira i razumevanja za Borovnjaka. Ako potcenimo njegovih 16p Zagrebu, potcenili smo i Novicinih 20. Odsutnog Strahinju Milosevica ne znam dobro, ali u principu volim igrace koji se posebno “raspistolje” protiv gana. Bozic i Kecman, kao najiskusniji, su dostigli jedan zavidni standard igre ispod koga ne idu. Tepic mi deluje mnogo slobodnije, hrabrije i odlucnije na sutu za 3p, uz poslovicno dobar ulaz. Generalno, Partizan bez Koste i Kremenka igra mnogo, mnogo brze, vise se oslanjamo na sut spolja i postajemo raznovrsniji u napadu.

Cekamo jos tog Godoa pod obrucem, koji ce, nadamo se, ipak, nekako stici. Voleo bih da je neka “planina”, crn ko mrki ugalj, sa izrazito belim urokljivim beonjacama koje hipnotisu decu kao sto su Mishanovic, Ptica i Elmedin. A i treba nam neko ko bi odmenjivao Nikolu u EL dok na klupi prikuplja snagu. Pozz braci Grobarima i sestrama (((Grobarkama)))

Nidzo

pre 16 godina

Sve je super, ali je kapiten Pera Bozic "uspeo" da na ovakvoj utakmici gde je Partizan dobio preko 40 razlike napravi 5 faulova! I to za 9 minuta! Kapiten kapitenski. :)

Dragan

pre 16 godina

Ljudi stvarno je sramota da utakmmice sestostrukog uzastopnog sampiona gleda 1000 ljudi!Znam da mnogi cekaju EL(i tada je atmosfera stvarno spektakularna)ali Partizan,Dule,nasi igraci su zasluzili vise i na ovim utakmicama!Dodjite u Pionir i podrzite NAS Partizan

Mefisto

pre 16 godina

Ne diraj ti Nikolu Zemuna, vidis da je bio u Londonu, nema zezanja sa njim. A analize manje-vise, vazno da on uvek ocekuje fair-play igru i veliko zalaganje, kao da ne zivi u zemlji kosarke.

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Dve utakmice odigrane u okviru NLB lige su malo da bismo mogli da izvucemo neke bitnije zakljucke i damo realnu ocenu o tome gde se trenutno nalazi ovaj tim Partizana u odnosu na prethodnu sezonu, pre svega kada se ima u vidu to da smo ih odigrali sa nedoraslim rivalima, Vojvodinom i Zagrebom. Ipak, ono sto vec sada mozemo zakljuciti jeste to da ce ovo biti sezona pune afirmacije centarskog tandema Velickovic- Pekovic. Novica, koji mozda nije u javnosti predstavljan kao neki veliki talenat, ili bolje reci „talenat“, kao pojedinci iz naseg (Tripkovic) i nekih drugih timova (Aleksandrov, Labovic) je iskljucivo svojim vrednim radom, pozrtvovanoscu i maksimalnim zalaganjem na svakoj utakmici uspeo da iskoci u prvi plan i postane igrac koga svi vide kao buduci oslonac igre Partizana i nase reprezentacije. Slicna situacija je i sa Nikolom Pekovicem, koji po meni ima potencijal da izraste u jednog od najdominantnijih centara Evrope. Secam se da svojevremeno nisam mogao da zamislim Partizan bez Krstica, sa Perovicem kao prvim centrom, a mislim da je Nikola danas mnogo ispred Koste kada je Krstic odlazio u NBA. Uz to, Nikola je sjajan momak i maksimalno je posvecen poslu kojim se bavi (imao sam nedavno priliku u Londonu da se sretnem i popricam sa njegovim ocem).
Ipak, bez obzira na sve to, cinjenica je da nam u ovom trenutku nedostaje bar jos jedan iskusan igrac na centarskim pozicijama, kao, u prvom redu podrska ovim momcima. Mnogo imena je ovog leta bilo u opticaju i ja samo mogu da potvrdim da se zaista veoma ozbiljno pregovaralo i sa Vardom i sa Jahovicem i da je Mirsad zaista bio na korak od prelaska u Partizan.
Kada su u pitanju spoljne pozicije, cinjenica je da ce mnogo toga ove sezone (nazalost) zavisiti od ucinka Tripkovica i ja se iskreno nadam da ce on konacno biti onaj pravi. Kada je u pitanju Palasio, uveren sam da ce on biti pravo pojacanje (ako se po jutru dan poznaje), iako mislim da bi nam dobro dosao jos jedan plej- suter, sto bi uz par univerzalaca koji mogu da pokriju prakticno sve spoljne pozicije (Bozic, Kecman, Tepic) bilo sasvim dovoljno i za EL standarde.
Sve u svemu dva mozda i kljucna pitanja za rezultate tima u ovoj sezoni su ko ce biti to dugo ocekivano pojacanje na centru i da li ce Trip konacno potvrditi svoj potencijal. Ukoliko odgovori budu pozitivni po nas mislim da mozemo da napravimo uspeh u EL (iako ima dosta polemike o tome sta je za Partizan uspeh u najjacem klupskom takmicenju Starog Kontinenta). U suprotnom, bojim se ponovo 2- 12. U domacem prvenstvu i NLB smo i bez obzira na to, favoriti broj jedan.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

filip

pre 16 godina

Kimani Friend nije igrao u CZ (igrao je Freeman),a sumnjam da ce Dule dovesti problematicnog igraca,plus je skup (minimum 400.000 e)! Ako je poradio na ponasanju,on bi bio odlican igrac,jer ima i brzinu za 4-ku i snagu+skok za 5-icu!!!

Vukajlija

pre 16 godina

@Milanče
U Vujaklijinom "Leksikonu stranih reči i izraza" (tako glasi naslov knjige) nećeš naći reč neravnopravan, jer to nije strana reč. Ali, ima je u "Rečniku srpskoga jezika" Matice srpske (Rečnik ima šest tomova; mnogo, brate, ko će to da čita). Mislim da ništa i ne treba čitati, mudar je naš narod, i bez knjiga sve zna.

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Peja,u pravu si...i prestanite vise da pricate gluposti i da hvalite ovog Borovnjaka!Imao je dvocifren ucinak samo zato sto smo dobili sa ovolikom razlikom i zato sto je dule rotirao igrace!Videcu ga kada dodje pravi centar!Jos jednom samo da pohvalim mog idola i igraca koji ce napraviti pravi boom u ovij sezoni a to je Novica!Napred kralju!Volimo te Novice srcem svim!!!!Pozz

Veljko-grobar

pre 16 godina

oooo partizane tebe ludo volim jer si najbolji mislim ovo je smesno 44 razlike za partizan NLB liga je prslaba protivnici partizana su mnogo slabi u odnosu na njega osim nekolicine njih koji su mu do kukova smi ostali mogu samo da mu lizu prste koliko su ispod njega ovo su protivnici partizana zagreb, helios, siroki, bosna, zvezda, .....smesno partizan bi po kvalitetu trebalo da igra u spanskoj ACB ane u jadranskoj NLB VELJKO GROBARI ZAPADNA SRBIJA

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво момци!! Уживала сам на текми!! Било је прелепо!!
Морам да истакнем да ми је јако, али ЈАКО жао што је било тако мало публике!! Чак мало мање него против Војводине на старту такмичења. Загреб је слаб противник, целе Гумена лига је слаба, али ипак у њој игра наш Партизан и требало би да га подржимо!! Могли сте јуче да видите доста лепих контри, правих бацања по паркету за лопту, неколико закуцавања, доста лаганих поена (које је увек тешко направити), баш много асистенција, доста и тројки... Могли сте видети како се млади Ризнић не плаши и игра као да је са својим добрим друговима у Партизану 2, могли сте да видите како млади Боровњак пуни Загрепчане... И још много, много тога лепог... А све нам је то приредио наш узастопни шестоструки шампион!!
Онај ко долази на Евролигу, долази на завршницу домаћег првенства (намрено нисам рекла на суперлигу, јер и тада има оволико гледалаца), њега треба да буде срамота, јер се клуб бодри током целе сезоне!! И у малим и у великим утакмицама!!

Kriva je Srbija!

pre 16 godina

Koja je svrha ove lige? Pa, ista kao i svrha Jugoslavije! Da Srbija ulozhi svoje najbolje, da oni drugi - koji nas ne vole i nikad nas nece voleti - profitiraju na tome, i da o n i raspuste tu ligu, kad njima vishe ne bude trebala! Ali, zar su oni krivi? Ne, ni najmanje! Jedini se krivci nalaze u Srbiji, jer dopustaju ovo izrabljivanje srpske kosharke, u korist i od strane novonastalih drzhava, u kojima su inache Srbi zakonom zabranjeni!

Nikola

pre 16 godina

Ljudi jos vaznije od pobede je da je igrao Tripko iako je Dule rekao posle Vojvodine da se sigurno nece skoro vratiti. On je jedini klasican suter kog Partizan ima i od njega ocekujem da ove sezone vodi igru Partizana.

Boban Lazic

pre 16 godina

ovi hrvati su zalutali u nlb kao i 90% timova ali prija...slatko je kada ih kidamo sa 40 razlike...
Tim nam je slab za EL a treba nam centar i jos jedan bek suter...Partizan je navikao da ima barem jedno extra ime i extra igraca...Posle Berica,Scepanovica,Vujanica,Hausa,Milojevica i Drobnjaka trebalo je da se pojavi jos jedno jako ime ali dobro...mozda ce sada da prorade asistencije a ne da se trazi jedan igrac po terenu
Puno srece ovim klincima i Duletu

Andrya

pre 16 godina

Ekipa dise, nije lose... vidi se koliko brze igramo bez Drobnjaka i Koste. Iako nemam tim za EL, u NLB ne bi trebalo da bude mnogo problema.
Valjda ce PAlasio nauciti da digne ruku i otpozdravi Misi, ovaj ima da se slogira koliko se dere.

Arsenije Pesic

pre 16 godina

Jel' istina ovo sto danas pricaju na utakmici da Kimani Ffriend treba da bude potpisan? Navosno, samo se ceka da ga otpuste Clippersi.
Pa gde bas ex-ciganina?

popovic

pre 16 godina

Dule je u poslednjoj četvrtini držao u igri sve same klince, i nije loše!
A i pored ovog rezultata, verujte da je Zagreb mogao i gore proći.
Novica za 10, šutira za 2, 3 baca se za svaku loptu, a ako to nauči saigrače, onda F4!

DidierDrogba

pre 16 godina

filip
Slazem se sa tobom za Borovnjaka.
Ljudi on je u 2 timu Partizana
razbijao.Jeste nismo videli mnogo od njega u 1 timu ali ima 21 god. i njegovo vreme dolazi.Mislim da mu treba samo malo samopouzdanja i bice dobar (za nlb ligu odlican).
Sto se tice same utakmice sta reci brutalno.Ali cekam evroligu pa da vidimo gde smo.
Ja sam bio jedan od onih koji su cekali na pojacanja u vidu iskusnih stranaca.Medjutim sada mislim da ovi mladi momci imaju kvalitet nadam se da ce
ga pokazati u evroligi.Verujem
u top 16!
SVETO IME JE VECNO ZIVECE NJEMU DAJEM SVE...

Milanche

pre 16 godina

Ma daj bre ljudi o cemu se ovde prica!!!Da li vi znate sta znaci rec neravnopravan!!!??Ocigledno ne znate otvorite Vujaklijin recnik i procitajte!! Hteli ste da kazete nesto drugo: Mnogo smo jaki!!

Od prvog casa zivota svog...

Michael Scofield

pre 16 godina

Ne znam sta su ovi cobani uopste i dolazili kad pucaju 44 razlike!!!Malo me brine ova super forma na startu sezone,ali imam ja poverenja u Duleta,zna car sta radi!!!
Sto se tice pojacanja evidentno je da nam za EL treba neko proveren u reketu, bilo 4-ka ili 5-ca!!!
ps.Ako nekog interesuje Mirsad Jahovic je od juce u Novom Pazaru,a razlog posete nije "porodicne",vec "poslovne" prirode!!!NAdam se iskreno da ce mu novo radno mesto biti u Beogradu!!!

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE PARTIZANA I MILANA !!!!!

ramplstinski

pre 16 godina

" tim kojem jedan borovnjak moze da uvali dvocifren broj poena bi trebalo ugasiti...
(peja, 6. oktobar 2007 21:53)"
a ti mora da si neki vrsni pametnjakovic kad umes ovako nesto da izjavis... idi i lepo ugasi se! slepac bio slepac osto - 200 posto...

filip

pre 16 godina

Borovnjak ima 21 godinu,do sada je imao jaku konkurenciju na centarskim pozicijama,pa ako se zna da je igrao 1-2 min. po mecu za ekipu koja uvek juri trofeje,pa ga je pritisak sputavao da pokaze vise(covek za Partizan 2 sutira sl. b. 90%,a za Partizan 1 40%)!!! Sada zna da ce igrati 5-15 min. sigurno i vide se rezultati,igra fenomenalno!!! Da je poceo u FMP-u,bez pritiska,sad bi svi govorili da bi bio pojacanje da dodje u Partizan,kao za Ercega! Velickovic je motor Partizana i nosilac igre ove sezone. Dule,ako citas ovo slucajno,daj bre poradi sa njima na tim sl. bacanjima, pocetak mi je digao pritisak na 200!!!

Realno

pre 16 godina

Ja ne znam koja je svrha ove lige!?Pa Partizan sa na prvi pogled,slabijom ekipom nego prosle ekipe pobjedjuje sa omladincima 40 razlike!
no coment

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Очекивано, да ли је уопште потребно коментарисати?
Цитираћу: "Црно-бели су у Пиониру победили Загреб резултатом 109-65 у потпуно неравноправном дуелу."
Није неравноправан дуел, него читава лига. Европска екипа, каква је екипа Партизана (и ту још пар) приморана је да купи поене за уговор са УЛЕБ-ом против напаљених скупина Загребачког гета, док се Шпанци, Грци, Италијани и Руси одваљују сваког викенда играјући утакмице домаћег шампионата које по квалитету скоро не заостају за НБА,која опасно прелази у сра.е, чист шоубизнис. Који Загреб,Хелиос, Широки, Уски, Горњи, Доњи...? Бесмислица.Јадна наша кошарка.

И неизбежна: "О Партизане ти добро знаш..."

dekiii

pre 16 godina

Peja slazem se sa tobom(mozda i bude iznenadjenje sezone)u sta ne verujem.Mene zabrinjava fudbal sta je sa odbranom pocinjemo igrati ko prosle sezone.Timovi nam daju glupe golove iz jedne sanse.

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Очекивано, да ли је уопште потребно коментарисати?
Цитираћу: "Црно-бели су у Пиониру победили Загреб резултатом 109-65 у потпуно неравноправном дуелу."
Није неравноправан дуел, него читава лига. Европска екипа, каква је екипа Партизана (и ту још пар) приморана је да купи поене за уговор са УЛЕБ-ом против напаљених скупина Загребачког гета, док се Шпанци, Грци, Италијани и Руси одваљују сваког викенда играјући утакмице домаћег шампионата које по квалитету скоро не заостају за НБА,која опасно прелази у сра.е, чист шоубизнис. Који Загреб,Хелиос, Широки, Уски, Горњи, Доњи...? Бесмислица.Јадна наша кошарка.

И неизбежна: "О Партизане ти добро знаш..."

Kriva je Srbija!

pre 16 godina

Koja je svrha ove lige? Pa, ista kao i svrha Jugoslavije! Da Srbija ulozhi svoje najbolje, da oni drugi - koji nas ne vole i nikad nas nece voleti - profitiraju na tome, i da o n i raspuste tu ligu, kad njima vishe ne bude trebala! Ali, zar su oni krivi? Ne, ni najmanje! Jedini se krivci nalaze u Srbiji, jer dopustaju ovo izrabljivanje srpske kosharke, u korist i od strane novonastalih drzhava, u kojima su inache Srbi zakonom zabranjeni!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво момци!! Уживала сам на текми!! Било је прелепо!!
Морам да истакнем да ми је јако, али ЈАКО жао што је било тако мало публике!! Чак мало мање него против Војводине на старту такмичења. Загреб је слаб противник, целе Гумена лига је слаба, али ипак у њој игра наш Партизан и требало би да га подржимо!! Могли сте јуче да видите доста лепих контри, правих бацања по паркету за лопту, неколико закуцавања, доста лаганих поена (које је увек тешко направити), баш много асистенција, доста и тројки... Могли сте видети како се млади Ризнић не плаши и игра као да је са својим добрим друговима у Партизану 2, могли сте да видите како млади Боровњак пуни Загрепчане... И још много, много тога лепог... А све нам је то приредио наш узастопни шестоструки шампион!!
Онај ко долази на Евролигу, долази на завршницу домаћег првенства (намрено нисам рекла на суперлигу, јер и тада има оволико гледалаца), њега треба да буде срамота, јер се клуб бодри током целе сезоне!! И у малим и у великим утакмицама!!

ramplstinski

pre 16 godina

" tim kojem jedan borovnjak moze da uvali dvocifren broj poena bi trebalo ugasiti...
(peja, 6. oktobar 2007 21:53)"
a ti mora da si neki vrsni pametnjakovic kad umes ovako nesto da izjavis... idi i lepo ugasi se! slepac bio slepac osto - 200 posto...

Realno

pre 16 godina

Ja ne znam koja je svrha ove lige!?Pa Partizan sa na prvi pogled,slabijom ekipom nego prosle ekipe pobjedjuje sa omladincima 40 razlike!
no coment

Michael Scofield

pre 16 godina

Ne znam sta su ovi cobani uopste i dolazili kad pucaju 44 razlike!!!Malo me brine ova super forma na startu sezone,ali imam ja poverenja u Duleta,zna car sta radi!!!
Sto se tice pojacanja evidentno je da nam za EL treba neko proveren u reketu, bilo 4-ka ili 5-ca!!!
ps.Ako nekog interesuje Mirsad Jahovic je od juce u Novom Pazaru,a razlog posete nije "porodicne",vec "poslovne" prirode!!!NAdam se iskreno da ce mu novo radno mesto biti u Beogradu!!!

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE PARTIZANA I MILANA !!!!!

Andrya

pre 16 godina

Ekipa dise, nije lose... vidi se koliko brze igramo bez Drobnjaka i Koste. Iako nemam tim za EL, u NLB ne bi trebalo da bude mnogo problema.
Valjda ce PAlasio nauciti da digne ruku i otpozdravi Misi, ovaj ima da se slogira koliko se dere.

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Dve utakmice odigrane u okviru NLB lige su malo da bismo mogli da izvucemo neke bitnije zakljucke i damo realnu ocenu o tome gde se trenutno nalazi ovaj tim Partizana u odnosu na prethodnu sezonu, pre svega kada se ima u vidu to da smo ih odigrali sa nedoraslim rivalima, Vojvodinom i Zagrebom. Ipak, ono sto vec sada mozemo zakljuciti jeste to da ce ovo biti sezona pune afirmacije centarskog tandema Velickovic- Pekovic. Novica, koji mozda nije u javnosti predstavljan kao neki veliki talenat, ili bolje reci „talenat“, kao pojedinci iz naseg (Tripkovic) i nekih drugih timova (Aleksandrov, Labovic) je iskljucivo svojim vrednim radom, pozrtvovanoscu i maksimalnim zalaganjem na svakoj utakmici uspeo da iskoci u prvi plan i postane igrac koga svi vide kao buduci oslonac igre Partizana i nase reprezentacije. Slicna situacija je i sa Nikolom Pekovicem, koji po meni ima potencijal da izraste u jednog od najdominantnijih centara Evrope. Secam se da svojevremeno nisam mogao da zamislim Partizan bez Krstica, sa Perovicem kao prvim centrom, a mislim da je Nikola danas mnogo ispred Koste kada je Krstic odlazio u NBA. Uz to, Nikola je sjajan momak i maksimalno je posvecen poslu kojim se bavi (imao sam nedavno priliku u Londonu da se sretnem i popricam sa njegovim ocem).
Ipak, bez obzira na sve to, cinjenica je da nam u ovom trenutku nedostaje bar jos jedan iskusan igrac na centarskim pozicijama, kao, u prvom redu podrska ovim momcima. Mnogo imena je ovog leta bilo u opticaju i ja samo mogu da potvrdim da se zaista veoma ozbiljno pregovaralo i sa Vardom i sa Jahovicem i da je Mirsad zaista bio na korak od prelaska u Partizan.
Kada su u pitanju spoljne pozicije, cinjenica je da ce mnogo toga ove sezone (nazalost) zavisiti od ucinka Tripkovica i ja se iskreno nadam da ce on konacno biti onaj pravi. Kada je u pitanju Palasio, uveren sam da ce on biti pravo pojacanje (ako se po jutru dan poznaje), iako mislim da bi nam dobro dosao jos jedan plej- suter, sto bi uz par univerzalaca koji mogu da pokriju prakticno sve spoljne pozicije (Bozic, Kecman, Tepic) bilo sasvim dovoljno i za EL standarde.
Sve u svemu dva mozda i kljucna pitanja za rezultate tima u ovoj sezoni su ko ce biti to dugo ocekivano pojacanje na centru i da li ce Trip konacno potvrditi svoj potencijal. Ukoliko odgovori budu pozitivni po nas mislim da mozemo da napravimo uspeh u EL (iako ima dosta polemike o tome sta je za Partizan uspeh u najjacem klupskom takmicenju Starog Kontinenta). U suprotnom, bojim se ponovo 2- 12. U domacem prvenstvu i NLB smo i bez obzira na to, favoriti broj jedan.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

filip

pre 16 godina

Borovnjak ima 21 godinu,do sada je imao jaku konkurenciju na centarskim pozicijama,pa ako se zna da je igrao 1-2 min. po mecu za ekipu koja uvek juri trofeje,pa ga je pritisak sputavao da pokaze vise(covek za Partizan 2 sutira sl. b. 90%,a za Partizan 1 40%)!!! Sada zna da ce igrati 5-15 min. sigurno i vide se rezultati,igra fenomenalno!!! Da je poceo u FMP-u,bez pritiska,sad bi svi govorili da bi bio pojacanje da dodje u Partizan,kao za Ercega! Velickovic je motor Partizana i nosilac igre ove sezone. Dule,ako citas ovo slucajno,daj bre poradi sa njima na tim sl. bacanjima, pocetak mi je digao pritisak na 200!!!

Grobelar

pre 16 godina

@Nikola Zemun

Brate, ne obaziri si na "nervozne grobare", klince sa manjkom domaceg vaspitanja, kao i na zlonamerne "gane". Ti si nas Tolstojevski i meni se tvoj pripovedacki stil svidja. Odlican je i Peja sa svojim aforistickim i efektnim recenicama, mada je sklon novinarskom senzacionalizmu kad su "pojacanja" u pitanju.

Elem, potpuno si u pravu sto se Nikole Pekovica tice. Covek je, jednostavno, igrac-zver, beli "crnac", nba 5-ica kojoj samo fali da malo prosiri repertoar suteva, pre svega, onaj sa poludistance, i da prevazidje Krleta. Slucaj Novice, ljubimca Grobara, je isti kao onaj u bajci o "ruznom pacetu" koje izrasta u prekrasnog labuda. Uostalom i mit o tome da je Marko Kraljevic za sebe izabrao jedno neugledno, neuhranjeno kljuse koje ce kasnije postati najvelicanstveniji konj nase epske poezije, slikovito docarava odnos Vujosevic - Velickovic. Doduse, jedna Pepeljuga (Bakic) kod nas nije postala "lepotica" ali ni mi (Partizan) nismo bas toliko svemoguci. Nemoj da brines zbog Tripa. On, mozda, nece nikad prevoditi loptu kao Sale Djordjevic, ali ce potvrditi ono sto je za njega rekao Anzulovic (trener Cibone) - da spada medju prvih pet sutera Evrope! Ono dete Riznic me odusevilo! Vidim mu u ocima Danilovicevu drskost i zelju da trpa. Izvesno -Tripkov naslednik! Palasio je izuzetno korektan plej, tacno Duletov tip igraca. Mnogi imaju povrsan utisak da je los suter ali iz crtica iz njegove biografije pronalazim da su mnogi slicno mislili i – opekli se. Za Milta je vezan kuriozitet da je u karijeri uspeo da pogodi skoro 20 suteva u POSLEDNJOJ SEKUNDI! Drugim recima, iz predrasude prema njemu ostavljali su ga samog na sutu… Treba da imamo malo vise obzira i razumevanja za Borovnjaka. Ako potcenimo njegovih 16p Zagrebu, potcenili smo i Novicinih 20. Odsutnog Strahinju Milosevica ne znam dobro, ali u principu volim igrace koji se posebno “raspistolje” protiv gana. Bozic i Kecman, kao najiskusniji, su dostigli jedan zavidni standard igre ispod koga ne idu. Tepic mi deluje mnogo slobodnije, hrabrije i odlucnije na sutu za 3p, uz poslovicno dobar ulaz. Generalno, Partizan bez Koste i Kremenka igra mnogo, mnogo brze, vise se oslanjamo na sut spolja i postajemo raznovrsniji u napadu.

Cekamo jos tog Godoa pod obrucem, koji ce, nadamo se, ipak, nekako stici. Voleo bih da je neka “planina”, crn ko mrki ugalj, sa izrazito belim urokljivim beonjacama koje hipnotisu decu kao sto su Mishanovic, Ptica i Elmedin. A i treba nam neko ko bi odmenjivao Nikolu u EL dok na klupi prikuplja snagu. Pozz braci Grobarima i sestrama (((Grobarkama)))

dekiii

pre 16 godina

Peja slazem se sa tobom(mozda i bude iznenadjenje sezone)u sta ne verujem.Mene zabrinjava fudbal sta je sa odbranom pocinjemo igrati ko prosle sezone.Timovi nam daju glupe golove iz jedne sanse.

Milanche

pre 16 godina

Ma daj bre ljudi o cemu se ovde prica!!!Da li vi znate sta znaci rec neravnopravan!!!??Ocigledno ne znate otvorite Vujaklijin recnik i procitajte!! Hteli ste da kazete nesto drugo: Mnogo smo jaki!!

Od prvog casa zivota svog...

Nidzo

pre 16 godina

Sve je super, ali je kapiten Pera Bozic "uspeo" da na ovakvoj utakmici gde je Partizan dobio preko 40 razlike napravi 5 faulova! I to za 9 minuta! Kapiten kapitenski. :)

DidierDrogba

pre 16 godina

filip
Slazem se sa tobom za Borovnjaka.
Ljudi on je u 2 timu Partizana
razbijao.Jeste nismo videli mnogo od njega u 1 timu ali ima 21 god. i njegovo vreme dolazi.Mislim da mu treba samo malo samopouzdanja i bice dobar (za nlb ligu odlican).
Sto se tice same utakmice sta reci brutalno.Ali cekam evroligu pa da vidimo gde smo.
Ja sam bio jedan od onih koji su cekali na pojacanja u vidu iskusnih stranaca.Medjutim sada mislim da ovi mladi momci imaju kvalitet nadam se da ce
ga pokazati u evroligi.Verujem
u top 16!
SVETO IME JE VECNO ZIVECE NJEMU DAJEM SVE...

popovic

pre 16 godina

Dule je u poslednjoj četvrtini držao u igri sve same klince, i nije loše!
A i pored ovog rezultata, verujte da je Zagreb mogao i gore proći.
Novica za 10, šutira za 2, 3 baca se za svaku loptu, a ako to nauči saigrače, onda F4!

Nikola

pre 16 godina

Ljudi jos vaznije od pobede je da je igrao Tripko iako je Dule rekao posle Vojvodine da se sigurno nece skoro vratiti. On je jedini klasican suter kog Partizan ima i od njega ocekujem da ove sezone vodi igru Partizana.

Dragan

pre 16 godina

Ljudi stvarno je sramota da utakmmice sestostrukog uzastopnog sampiona gleda 1000 ljudi!Znam da mnogi cekaju EL(i tada je atmosfera stvarno spektakularna)ali Partizan,Dule,nasi igraci su zasluzili vise i na ovim utakmicama!Dodjite u Pionir i podrzite NAS Partizan

Vukajlija

pre 16 godina

@Milanče
U Vujaklijinom "Leksikonu stranih reči i izraza" (tako glasi naslov knjige) nećeš naći reč neravnopravan, jer to nije strana reč. Ali, ima je u "Rečniku srpskoga jezika" Matice srpske (Rečnik ima šest tomova; mnogo, brate, ko će to da čita). Mislim da ništa i ne treba čitati, mudar je naš narod, i bez knjiga sve zna.

Boban Lazic

pre 16 godina

ovi hrvati su zalutali u nlb kao i 90% timova ali prija...slatko je kada ih kidamo sa 40 razlike...
Tim nam je slab za EL a treba nam centar i jos jedan bek suter...Partizan je navikao da ima barem jedno extra ime i extra igraca...Posle Berica,Scepanovica,Vujanica,Hausa,Milojevica i Drobnjaka trebalo je da se pojavi jos jedno jako ime ali dobro...mozda ce sada da prorade asistencije a ne da se trazi jedan igrac po terenu
Puno srece ovim klincima i Duletu

filip

pre 16 godina

Kimani Friend nije igrao u CZ (igrao je Freeman),a sumnjam da ce Dule dovesti problematicnog igraca,plus je skup (minimum 400.000 e)! Ako je poradio na ponasanju,on bi bio odlican igrac,jer ima i brzinu za 4-ku i snagu+skok za 5-icu!!!

Mefisto

pre 16 godina

Ne diraj ti Nikolu Zemuna, vidis da je bio u Londonu, nema zezanja sa njim. A analize manje-vise, vazno da on uvek ocekuje fair-play igru i veliko zalaganje, kao da ne zivi u zemlji kosarke.

Arsenije Pesic

pre 16 godina

Jel' istina ovo sto danas pricaju na utakmici da Kimani Ffriend treba da bude potpisan? Navosno, samo se ceka da ga otpuste Clippersi.
Pa gde bas ex-ciganina?

marc

pre 16 godina

@Kriva je Srbija!
Bravo za komentar! Jos bih samo skrenuo paznju da su jedan klub i jedna medijska kuca, koji su bili vatreni zagovornici tog samoubilackog projekta, sada digli ruke od njega, i ostavili nas da se sami davimo u g.....a u koja su nas gurnuli. Navijaci tog kluba su sada protiv lige, a ta medijska kuca vise nema interes da je prenosi, sto je bilo i za ocekivati.

Veljko-grobar

pre 16 godina

oooo partizane tebe ludo volim jer si najbolji mislim ovo je smesno 44 razlike za partizan NLB liga je prslaba protivnici partizana su mnogo slabi u odnosu na njega osim nekolicine njih koji su mu do kukova smi ostali mogu samo da mu lizu prste koliko su ispod njega ovo su protivnici partizana zagreb, helios, siroki, bosna, zvezda, .....smesno partizan bi po kvalitetu trebalo da igra u spanskoj ACB ane u jadranskoj NLB VELJKO GROBARI ZAPADNA SRBIJA

IGOR_PFC

pre 16 godina

PARTIZAN RULEZ!!!!!!
jedva cekam utakmicu protiv barselone,ne mogu ni da zamislim kakva ce atmosfera biti.
pozdrav grobarima,najboljim navijacima na svetu

Damjan

pre 16 godina

Neko je gore naveo slatko je... Meni uopste nije!
Dokle bre vise ova buranija od lige!
Zar nije lepse mlade srpke kosarkase prezentovati u gradovima sirom Srbije???
Ako nigde drugde bar u ovom sportu to mozemo!
Sve u svemu sve cestitke za ovakvu pobedu igracima i Duletu koji je uspeo da ih motivise i protiv ovakvih timova!

MM

pre 16 godina

Stze Kimani Frend!!! Sjajan atleta, odlican skakac, koji je trenutni u LA Klipersima, ali verovatno nece tamo ostati, potpisace u narednom periodu jednogodisnji ugovor sa Partizanom. Nekada je igrao za FMP, i smatram da ce biti veliko pojacanje za Partizan! Ponovo smo mnogo jaki! Napred Partizan!

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Peja,u pravu si...i prestanite vise da pricate gluposti i da hvalite ovog Borovnjaka!Imao je dvocifren ucinak samo zato sto smo dobili sa ovolikom razlikom i zato sto je dule rotirao igrace!Videcu ga kada dodje pravi centar!Jos jednom samo da pohvalim mog idola i igraca koji ce napraviti pravi boom u ovij sezoni a to je Novica!Napred kralju!Volimo te Novice srcem svim!!!!Pozz

ja

pre 16 godina

Slavko vranjes u Partizanu!!!
Slavko Vranes (229-C-83) is going to be the latest addition to Partizan Igokea roster. This news were also confirmed by sport director of 'black-whites' Dragan Todoric. Serbian champion was looking for backup center and Vranes suddenly became ideal option although everyone expected US player to fill that position. Montenegrin giant already agreed all terms with Partizan and he should sign officially on Tuesday. Slavko Vranes is in good shape at the moment working out all the summer in NBA training camps. He spent last few years with Buducnost Podgorica averaging 4.8ppg, 2.2rpg and 1.8bpg last season.

ramplstinski

pre 16 godina

" tim kojem jedan borovnjak moze da uvali dvocifren broj poena bi trebalo ugasiti...
(peja, 6. oktobar 2007 21:53)"
a ti mora da si neki vrsni pametnjakovic kad umes ovako nesto da izjavis... idi i lepo ugasi se! slepac bio slepac osto - 200 posto...

Kriva je Srbija!

pre 16 godina

Koja je svrha ove lige? Pa, ista kao i svrha Jugoslavije! Da Srbija ulozhi svoje najbolje, da oni drugi - koji nas ne vole i nikad nas nece voleti - profitiraju na tome, i da o n i raspuste tu ligu, kad njima vishe ne bude trebala! Ali, zar su oni krivi? Ne, ni najmanje! Jedini se krivci nalaze u Srbiji, jer dopustaju ovo izrabljivanje srpske kosharke, u korist i od strane novonastalih drzhava, u kojima su inache Srbi zakonom zabranjeni!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво момци!! Уживала сам на текми!! Било је прелепо!!
Морам да истакнем да ми је јако, али ЈАКО жао што је било тако мало публике!! Чак мало мање него против Војводине на старту такмичења. Загреб је слаб противник, целе Гумена лига је слаба, али ипак у њој игра наш Партизан и требало би да га подржимо!! Могли сте јуче да видите доста лепих контри, правих бацања по паркету за лопту, неколико закуцавања, доста лаганих поена (које је увек тешко направити), баш много асистенција, доста и тројки... Могли сте видети како се млади Ризнић не плаши и игра као да је са својим добрим друговима у Партизану 2, могли сте да видите како млади Боровњак пуни Загрепчане... И још много, много тога лепог... А све нам је то приредио наш узастопни шестоструки шампион!!
Онај ко долази на Евролигу, долази на завршницу домаћег првенства (намрено нисам рекла на суперлигу, јер и тада има оволико гледалаца), њега треба да буде срамота, јер се клуб бодри током целе сезоне!! И у малим и у великим утакмицама!!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Очекивано, да ли је уопште потребно коментарисати?
Цитираћу: "Црно-бели су у Пиониру победили Загреб резултатом 109-65 у потпуно неравноправном дуелу."
Није неравноправан дуел, него читава лига. Европска екипа, каква је екипа Партизана (и ту још пар) приморана је да купи поене за уговор са УЛЕБ-ом против напаљених скупина Загребачког гета, док се Шпанци, Грци, Италијани и Руси одваљују сваког викенда играјући утакмице домаћег шампионата које по квалитету скоро не заостају за НБА,која опасно прелази у сра.е, чист шоубизнис. Који Загреб,Хелиос, Широки, Уски, Горњи, Доњи...? Бесмислица.Јадна наша кошарка.

И неизбежна: "О Партизане ти добро знаш..."

Arsenije Pesic

pre 16 godina

Jel' istina ovo sto danas pricaju na utakmici da Kimani Ffriend treba da bude potpisan? Navosno, samo se ceka da ga otpuste Clippersi.
Pa gde bas ex-ciganina?

Realno

pre 16 godina

Ja ne znam koja je svrha ove lige!?Pa Partizan sa na prvi pogled,slabijom ekipom nego prosle ekipe pobjedjuje sa omladincima 40 razlike!
no coment

Michael Scofield

pre 16 godina

Ne znam sta su ovi cobani uopste i dolazili kad pucaju 44 razlike!!!Malo me brine ova super forma na startu sezone,ali imam ja poverenja u Duleta,zna car sta radi!!!
Sto se tice pojacanja evidentno je da nam za EL treba neko proveren u reketu, bilo 4-ka ili 5-ca!!!
ps.Ako nekog interesuje Mirsad Jahovic je od juce u Novom Pazaru,a razlog posete nije "porodicne",vec "poslovne" prirode!!!NAdam se iskreno da ce mu novo radno mesto biti u Beogradu!!!

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE PARTIZANA I MILANA !!!!!

Nikola

pre 16 godina

Ljudi jos vaznije od pobede je da je igrao Tripko iako je Dule rekao posle Vojvodine da se sigurno nece skoro vratiti. On je jedini klasican suter kog Partizan ima i od njega ocekujem da ove sezone vodi igru Partizana.

Veljko-grobar

pre 16 godina

oooo partizane tebe ludo volim jer si najbolji mislim ovo je smesno 44 razlike za partizan NLB liga je prslaba protivnici partizana su mnogo slabi u odnosu na njega osim nekolicine njih koji su mu do kukova smi ostali mogu samo da mu lizu prste koliko su ispod njega ovo su protivnici partizana zagreb, helios, siroki, bosna, zvezda, .....smesno partizan bi po kvalitetu trebalo da igra u spanskoj ACB ane u jadranskoj NLB VELJKO GROBARI ZAPADNA SRBIJA

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Peja,u pravu si...i prestanite vise da pricate gluposti i da hvalite ovog Borovnjaka!Imao je dvocifren ucinak samo zato sto smo dobili sa ovolikom razlikom i zato sto je dule rotirao igrace!Videcu ga kada dodje pravi centar!Jos jednom samo da pohvalim mog idola i igraca koji ce napraviti pravi boom u ovij sezoni a to je Novica!Napred kralju!Volimo te Novice srcem svim!!!!Pozz

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Dve utakmice odigrane u okviru NLB lige su malo da bismo mogli da izvucemo neke bitnije zakljucke i damo realnu ocenu o tome gde se trenutno nalazi ovaj tim Partizana u odnosu na prethodnu sezonu, pre svega kada se ima u vidu to da smo ih odigrali sa nedoraslim rivalima, Vojvodinom i Zagrebom. Ipak, ono sto vec sada mozemo zakljuciti jeste to da ce ovo biti sezona pune afirmacije centarskog tandema Velickovic- Pekovic. Novica, koji mozda nije u javnosti predstavljan kao neki veliki talenat, ili bolje reci „talenat“, kao pojedinci iz naseg (Tripkovic) i nekih drugih timova (Aleksandrov, Labovic) je iskljucivo svojim vrednim radom, pozrtvovanoscu i maksimalnim zalaganjem na svakoj utakmici uspeo da iskoci u prvi plan i postane igrac koga svi vide kao buduci oslonac igre Partizana i nase reprezentacije. Slicna situacija je i sa Nikolom Pekovicem, koji po meni ima potencijal da izraste u jednog od najdominantnijih centara Evrope. Secam se da svojevremeno nisam mogao da zamislim Partizan bez Krstica, sa Perovicem kao prvim centrom, a mislim da je Nikola danas mnogo ispred Koste kada je Krstic odlazio u NBA. Uz to, Nikola je sjajan momak i maksimalno je posvecen poslu kojim se bavi (imao sam nedavno priliku u Londonu da se sretnem i popricam sa njegovim ocem).
Ipak, bez obzira na sve to, cinjenica je da nam u ovom trenutku nedostaje bar jos jedan iskusan igrac na centarskim pozicijama, kao, u prvom redu podrska ovim momcima. Mnogo imena je ovog leta bilo u opticaju i ja samo mogu da potvrdim da se zaista veoma ozbiljno pregovaralo i sa Vardom i sa Jahovicem i da je Mirsad zaista bio na korak od prelaska u Partizan.
Kada su u pitanju spoljne pozicije, cinjenica je da ce mnogo toga ove sezone (nazalost) zavisiti od ucinka Tripkovica i ja se iskreno nadam da ce on konacno biti onaj pravi. Kada je u pitanju Palasio, uveren sam da ce on biti pravo pojacanje (ako se po jutru dan poznaje), iako mislim da bi nam dobro dosao jos jedan plej- suter, sto bi uz par univerzalaca koji mogu da pokriju prakticno sve spoljne pozicije (Bozic, Kecman, Tepic) bilo sasvim dovoljno i za EL standarde.
Sve u svemu dva mozda i kljucna pitanja za rezultate tima u ovoj sezoni su ko ce biti to dugo ocekivano pojacanje na centru i da li ce Trip konacno potvrditi svoj potencijal. Ukoliko odgovori budu pozitivni po nas mislim da mozemo da napravimo uspeh u EL (iako ima dosta polemike o tome sta je za Partizan uspeh u najjacem klupskom takmicenju Starog Kontinenta). U suprotnom, bojim se ponovo 2- 12. U domacem prvenstvu i NLB smo i bez obzira na to, favoriti broj jedan.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Mefisto

pre 16 godina

Ne diraj ti Nikolu Zemuna, vidis da je bio u Londonu, nema zezanja sa njim. A analize manje-vise, vazno da on uvek ocekuje fair-play igru i veliko zalaganje, kao da ne zivi u zemlji kosarke.

Damjan

pre 16 godina

Neko je gore naveo slatko je... Meni uopste nije!
Dokle bre vise ova buranija od lige!
Zar nije lepse mlade srpke kosarkase prezentovati u gradovima sirom Srbije???
Ako nigde drugde bar u ovom sportu to mozemo!
Sve u svemu sve cestitke za ovakvu pobedu igracima i Duletu koji je uspeo da ih motivise i protiv ovakvih timova!

dekiii

pre 16 godina

Peja slazem se sa tobom(mozda i bude iznenadjenje sezone)u sta ne verujem.Mene zabrinjava fudbal sta je sa odbranom pocinjemo igrati ko prosle sezone.Timovi nam daju glupe golove iz jedne sanse.

filip

pre 16 godina

Borovnjak ima 21 godinu,do sada je imao jaku konkurenciju na centarskim pozicijama,pa ako se zna da je igrao 1-2 min. po mecu za ekipu koja uvek juri trofeje,pa ga je pritisak sputavao da pokaze vise(covek za Partizan 2 sutira sl. b. 90%,a za Partizan 1 40%)!!! Sada zna da ce igrati 5-15 min. sigurno i vide se rezultati,igra fenomenalno!!! Da je poceo u FMP-u,bez pritiska,sad bi svi govorili da bi bio pojacanje da dodje u Partizan,kao za Ercega! Velickovic je motor Partizana i nosilac igre ove sezone. Dule,ako citas ovo slucajno,daj bre poradi sa njima na tim sl. bacanjima, pocetak mi je digao pritisak na 200!!!

Milanche

pre 16 godina

Ma daj bre ljudi o cemu se ovde prica!!!Da li vi znate sta znaci rec neravnopravan!!!??Ocigledno ne znate otvorite Vujaklijin recnik i procitajte!! Hteli ste da kazete nesto drugo: Mnogo smo jaki!!

Od prvog casa zivota svog...

Andrya

pre 16 godina

Ekipa dise, nije lose... vidi se koliko brze igramo bez Drobnjaka i Koste. Iako nemam tim za EL, u NLB ne bi trebalo da bude mnogo problema.
Valjda ce PAlasio nauciti da digne ruku i otpozdravi Misi, ovaj ima da se slogira koliko se dere.

popovic

pre 16 godina

Dule je u poslednjoj četvrtini držao u igri sve same klince, i nije loše!
A i pored ovog rezultata, verujte da je Zagreb mogao i gore proći.
Novica za 10, šutira za 2, 3 baca se za svaku loptu, a ako to nauči saigrače, onda F4!

DidierDrogba

pre 16 godina

filip
Slazem se sa tobom za Borovnjaka.
Ljudi on je u 2 timu Partizana
razbijao.Jeste nismo videli mnogo od njega u 1 timu ali ima 21 god. i njegovo vreme dolazi.Mislim da mu treba samo malo samopouzdanja i bice dobar (za nlb ligu odlican).
Sto se tice same utakmice sta reci brutalno.Ali cekam evroligu pa da vidimo gde smo.
Ja sam bio jedan od onih koji su cekali na pojacanja u vidu iskusnih stranaca.Medjutim sada mislim da ovi mladi momci imaju kvalitet nadam se da ce
ga pokazati u evroligi.Verujem
u top 16!
SVETO IME JE VECNO ZIVECE NJEMU DAJEM SVE...

Boban Lazic

pre 16 godina

ovi hrvati su zalutali u nlb kao i 90% timova ali prija...slatko je kada ih kidamo sa 40 razlike...
Tim nam je slab za EL a treba nam centar i jos jedan bek suter...Partizan je navikao da ima barem jedno extra ime i extra igraca...Posle Berica,Scepanovica,Vujanica,Hausa,Milojevica i Drobnjaka trebalo je da se pojavi jos jedno jako ime ali dobro...mozda ce sada da prorade asistencije a ne da se trazi jedan igrac po terenu
Puno srece ovim klincima i Duletu

Vukajlija

pre 16 godina

@Milanče
U Vujaklijinom "Leksikonu stranih reči i izraza" (tako glasi naslov knjige) nećeš naći reč neravnopravan, jer to nije strana reč. Ali, ima je u "Rečniku srpskoga jezika" Matice srpske (Rečnik ima šest tomova; mnogo, brate, ko će to da čita). Mislim da ništa i ne treba čitati, mudar je naš narod, i bez knjiga sve zna.

filip

pre 16 godina

Kimani Friend nije igrao u CZ (igrao je Freeman),a sumnjam da ce Dule dovesti problematicnog igraca,plus je skup (minimum 400.000 e)! Ako je poradio na ponasanju,on bi bio odlican igrac,jer ima i brzinu za 4-ku i snagu+skok za 5-icu!!!

Dragan

pre 16 godina

Ljudi stvarno je sramota da utakmmice sestostrukog uzastopnog sampiona gleda 1000 ljudi!Znam da mnogi cekaju EL(i tada je atmosfera stvarno spektakularna)ali Partizan,Dule,nasi igraci su zasluzili vise i na ovim utakmicama!Dodjite u Pionir i podrzite NAS Partizan

Nidzo

pre 16 godina

Sve je super, ali je kapiten Pera Bozic "uspeo" da na ovakvoj utakmici gde je Partizan dobio preko 40 razlike napravi 5 faulova! I to za 9 minuta! Kapiten kapitenski. :)

Grobelar

pre 16 godina

@Nikola Zemun

Brate, ne obaziri si na "nervozne grobare", klince sa manjkom domaceg vaspitanja, kao i na zlonamerne "gane". Ti si nas Tolstojevski i meni se tvoj pripovedacki stil svidja. Odlican je i Peja sa svojim aforistickim i efektnim recenicama, mada je sklon novinarskom senzacionalizmu kad su "pojacanja" u pitanju.

Elem, potpuno si u pravu sto se Nikole Pekovica tice. Covek je, jednostavno, igrac-zver, beli "crnac", nba 5-ica kojoj samo fali da malo prosiri repertoar suteva, pre svega, onaj sa poludistance, i da prevazidje Krleta. Slucaj Novice, ljubimca Grobara, je isti kao onaj u bajci o "ruznom pacetu" koje izrasta u prekrasnog labuda. Uostalom i mit o tome da je Marko Kraljevic za sebe izabrao jedno neugledno, neuhranjeno kljuse koje ce kasnije postati najvelicanstveniji konj nase epske poezije, slikovito docarava odnos Vujosevic - Velickovic. Doduse, jedna Pepeljuga (Bakic) kod nas nije postala "lepotica" ali ni mi (Partizan) nismo bas toliko svemoguci. Nemoj da brines zbog Tripa. On, mozda, nece nikad prevoditi loptu kao Sale Djordjevic, ali ce potvrditi ono sto je za njega rekao Anzulovic (trener Cibone) - da spada medju prvih pet sutera Evrope! Ono dete Riznic me odusevilo! Vidim mu u ocima Danilovicevu drskost i zelju da trpa. Izvesno -Tripkov naslednik! Palasio je izuzetno korektan plej, tacno Duletov tip igraca. Mnogi imaju povrsan utisak da je los suter ali iz crtica iz njegove biografije pronalazim da su mnogi slicno mislili i – opekli se. Za Milta je vezan kuriozitet da je u karijeri uspeo da pogodi skoro 20 suteva u POSLEDNJOJ SEKUNDI! Drugim recima, iz predrasude prema njemu ostavljali su ga samog na sutu… Treba da imamo malo vise obzira i razumevanja za Borovnjaka. Ako potcenimo njegovih 16p Zagrebu, potcenili smo i Novicinih 20. Odsutnog Strahinju Milosevica ne znam dobro, ali u principu volim igrace koji se posebno “raspistolje” protiv gana. Bozic i Kecman, kao najiskusniji, su dostigli jedan zavidni standard igre ispod koga ne idu. Tepic mi deluje mnogo slobodnije, hrabrije i odlucnije na sutu za 3p, uz poslovicno dobar ulaz. Generalno, Partizan bez Koste i Kremenka igra mnogo, mnogo brze, vise se oslanjamo na sut spolja i postajemo raznovrsniji u napadu.

Cekamo jos tog Godoa pod obrucem, koji ce, nadamo se, ipak, nekako stici. Voleo bih da je neka “planina”, crn ko mrki ugalj, sa izrazito belim urokljivim beonjacama koje hipnotisu decu kao sto su Mishanovic, Ptica i Elmedin. A i treba nam neko ko bi odmenjivao Nikolu u EL dok na klupi prikuplja snagu. Pozz braci Grobarima i sestrama (((Grobarkama)))

IGOR_PFC

pre 16 godina

PARTIZAN RULEZ!!!!!!
jedva cekam utakmicu protiv barselone,ne mogu ni da zamislim kakva ce atmosfera biti.
pozdrav grobarima,najboljim navijacima na svetu

MM

pre 16 godina

Stze Kimani Frend!!! Sjajan atleta, odlican skakac, koji je trenutni u LA Klipersima, ali verovatno nece tamo ostati, potpisace u narednom periodu jednogodisnji ugovor sa Partizanom. Nekada je igrao za FMP, i smatram da ce biti veliko pojacanje za Partizan! Ponovo smo mnogo jaki! Napred Partizan!

marc

pre 16 godina

@Kriva je Srbija!
Bravo za komentar! Jos bih samo skrenuo paznju da su jedan klub i jedna medijska kuca, koji su bili vatreni zagovornici tog samoubilackog projekta, sada digli ruke od njega, i ostavili nas da se sami davimo u g.....a u koja su nas gurnuli. Navijaci tog kluba su sada protiv lige, a ta medijska kuca vise nema interes da je prenosi, sto je bilo i za ocekivati.

ja

pre 16 godina

Slavko vranjes u Partizanu!!!
Slavko Vranes (229-C-83) is going to be the latest addition to Partizan Igokea roster. This news were also confirmed by sport director of 'black-whites' Dragan Todoric. Serbian champion was looking for backup center and Vranes suddenly became ideal option although everyone expected US player to fill that position. Montenegrin giant already agreed all terms with Partizan and he should sign officially on Tuesday. Slavko Vranes is in good shape at the moment working out all the summer in NBA training camps. He spent last few years with Buducnost Podgorica averaging 4.8ppg, 2.2rpg and 1.8bpg last season.