Petak, 06.07.2007.

17:57

Poraz Ivanovićeve u polufinalu

Izvor: Saša Ozmo

Poraz Ivanoviæeve u polufinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

Панта Јокић

pre 16 godina

Честитке на досадашњем великом успеху Ани и осталим српским тенисерима и тенисеркама, али и порука: мање се крстите, а више тренирајте и исправљајте недостатке!

ZaSM

pre 16 godina

ANA je ovo znatno bolje odigrala nego finale u Parizu. Videlo se da se postepeno vraca u mec i da je skoro uspostavila ravotezu. Nazalost nije bilo dovoljno vremena a ni srece da se preokrene rezultat.
Nesto slicno se dogodila i Bartoli u njenom mecu protiv Enan. Izgubila je prvi set skoro bez borbe ali videlo se da joj ide sve bolje i bolje i na kraju je ubedljivo pobedila.

Za ANU svaka cast i jedno veliko HVALA jer nam je toliko radosti priredila. Ovo vazi i za JELENU ciji se poraz protiv Bartolijeve mora sada gledati u drugacijem svetlu. I JECA nam je svojom fenomenalnom borbom pritiv Safarove pokazala da je prava lavica. Svaka cast i njoj. Za Noleta sta reci? Covek je dosao do polufinala. To je vise nego dovoljno za ocekivanja. Sve vise od ovoga, cak i da nije morao da igra onih 9 casa u dva dana, bi protiv Nadala bila senzacija.

Sve u svemu veliko hvala svim nasim teniserima a to ukljucuje lavovskog borca Janka Tipsarevica i Nenada Zimonjica koji se u ovom trenutku bori za ulazak u finale u dublu.

M.Lukić

pre 16 godina

@Bord
Odličan komentar. Pogotovo ono o Klaudiji Šifer. Dodao bih još nešto. Kad je Džulija Roberts dobila "Oskara" i za taj film zaradila dvadeset miliona dolara, voditelj, poznati američki glumac (zaboravio sam ime), rekao je sledeće: "Džulija, dosad su te mrzeli zbog lepote, sad si im pružila još dva razloga - postala si bogata i uspešna." Siguran sam da će Ana, koja se razvija u veliku teniserku (mislim na njen način igre, pre svega), umeti da se nosi sa svojom "nesrećom", jer je lepo vaspitana i nije nadmena. Ona čak ne ume ni lopticu da šutne, nogom, u publiku. A ne ume ni da psuje.

Morgan

pre 16 godina

"Ana nema lepe zube." Neverovatno je šta sve jedna budala može da napiše. Još veća budala Venus zove "crncem". O tenisu neću, to nije tema ovoga sajta, na kome budale igraju važnu ulogu.

Bord

pre 16 godina

Svaki narod ima neke nesrećnike koji zabadaju nos gde mu nije mesto. Kako se neko usuđuje, osim ako nije s one strane duge, da zamera bilo šta Ani? Ona je samo prvi set odigrala slabije, u drugom je bila na visini. Zar se protiv Venus, koja je na travi ponovo neprikosnovena (Žistin je imala sreće da izgbubi pre finala), moglo bolje? Kako je prošla Šarapova, koja je do juče bila prva na listi i ima dva "gren slema", jedan je baš Vimbldon? Poznata nemačka i svetska manekenka Klaudija Šifer nosila je majicu na kojoj je pisalo: "Nemojte me mrzeti što sam lepa". Anu će ta "nesreća" pratiti dugo, jer Srbija obiluje primitivizmom i zlobom. Novine danas pišu da je Novak narodni heroj, Anu jedva da pominju, iako je postigla isti uspeh. Jedan ovde na sajtu piše da Ana nije izgubila nego je pregažena. Prokleti hudič i lažov.

egre

pre 16 godina

Lako je sedeti zavaljen u fotelji i uz kikiriki ili neku drugu zanimaciju, kritikovati i pametovati. Ti isti, koji do juce nisu ni znali ko je Ana, Nole Jelena i ostali, imaju hrabrosti da bilo sta lose govore o igri nasih tenisera! Nije fer a ni korektno, kako prema njima samim tako i prema roditeljima koji su ih tako lepo vaspitali i ucinili ih pre svega ozbiljnim i odgovornim ljudima! Pratio sam od pocetka, navijao i zeleo da pobede, kao i vecina, bodrio ih ali i strepeo, onda kad je bilo tesko i neizvesno, ali sam i bio svestan da se negde mora i stati! To je sport i gotovo! ANA, HVALA TI NA SVAKOM GEMU, SETU I MECU, ALI PRE SVEGA NA DRZANJU I BORBENOSTI, NA ISTRAJNOSTI I UPORNOSTI...NA DOSTOJANSTVU..!!! SVAKA CAST ANA :))

Djole

pre 16 godina

Bice da se ne razumem ni u ovaj sport . Ko je kakav igrac vidi se na delu . Kada ovako mislim onda je to iz sledecih razloga .... Ako sam dobar igrac onda mi je nebitno sa kim i u kom kolu cu da igram osim ako mi ona stvar nije zinula za parama . U prvom kolu igram sa dobrim igracem i ako ga pobedim onda mi je prolaz do finala otvoren . Igram samo vaznije turnire a ne svakojake da bih sakupljao nekakve bodove , kao recimo Hingisova . I Vilijamsova je 20 i neka na rang list a dosla u Viombldon i "omlatila" sve redom , mozda i u finalu pobedi . Slazem se sa onima koji smatraju da u zenskom tenisu ima dva-tri igraca koji su glavni . U niskom je 5-6 , ustali su tu da popune kvotu za odrzavanje tutnira . Pogledajte imena ucesnika , ne samo na ovom turniru , videcete da za njih nikada niste culi a mozda i necete . A to ko je najlepsi , ukusi su razliciti , osim ako niste zapali za oko onome ko pravi rang listu uostalom kao kod svakog izbora te vrste . Ovo bi trebalo da je sport . Setite izgleda Jarmile Kratohvilove ali joj on nista nije smetao da bude najbolja u svojoj discipiplini . I na kraju se pitam kako to da Borg , Mekinro , Agasi , Sampras , Federer .... Navratilova , Graf ... nemahu svi skupa losih dana kao neki nazovi sampioni . Teniseri znaju sve udarce da izvedu samo pobedi onaj ko napravi manje gresaka ali i upotrebi glavu za razmisljanje .

Maksi

pre 16 godina

Bravo Ana.
Polufinali Vimblddona je veliki uspeh. Uzimala si gemove Vilijamsovoj u oba seta, ali kad ne ide prvi servis ne može se pobediti takav protivnik. Ipak, imao sam osećaj, da si dobila zadnji gem na 5:4, Vilijamsova bi prošla u trećem gemu kao i Enan protiv Bartoli.
Očigledno je da se Vilijamsova, kao mnogo iskusnija, bolje snašla na servisu po onako jakom vetru, što je i odlučilo.

A sad ono glavno:
Prve dve teniserke su, za sada, Enan i Šarapova, a slede JELENA i ANA u punom zaletu.
Ko je od nas smeo i da sanja o tome prošle godine.

Zahvaljujući NAŠIM GRATIS AMBASADORIMA ambasadorima Ani, Jeleni, Mariji, Novaku, mi jesmo u Evropi i to U VRHU Evrope.
To nam niko ne spori, ali samo kada nam ne bi kvarili i obarali prosek (evo više od 15 godina) ovi radikalni i slični trutovi iz Skupštine i sa državnih jasala.

vuk

pre 16 godina

ovaj naslov bi trebao da glasi: "sa stereoidima do finala". kako objasniti ovaj mec vilajamsove u poredjenju sa prvim koji je ovde odigrala? Da li tenis ima doping testiranje i koliko je rigorozno? ja do sada nisam cuo da je neko suspendovan ili kaznjen u tenisu zbog dopinga. Pitam se ko ce sutra biti podednig Vimbeldona po cetvrti put. Hmmm...

Zox

pre 16 godina

Wow, ocekivao sam vise negativnih komentara, tipa Ana nemas pojma i tako to.
Hvala Bogu, pa ih nema.
A da ce grand slam pasti u ruke uskoro Ani, to sigurnO:)

noname

pre 16 godina

Kakva steta za Anu. Ovo mora da boli.

Dok se ona, kao sesta, isprepadala od 23-ce igracice na svetu, koja je na zalazu, Bartoli ne benda sto joj niko ni u ludilu nije davao sanse protiv kraljice sljake i prve igracice na svetu Henin, koja igra kao termniator. Eeee to je mentalitet koji nasim igracicama treba.

Ana se sada sigurno oseca uzasno. Ali za utehu je to sto je igrala mnogo bolje nego protiv Belgijanke u Rolan Garosu. Ipak ona uci, ali ne treba dugo cekati sa primenom tog znanja.

Samo napred nasi!

Beograđanka

pre 16 godina

Zašto vređate jednu veliku igračicu, kao što je Venus? Nazivate je "crncem", "hobotnicom", "hermafroditom", "čudom" i nekakvom snagatorkom koja je odrasla na brzoj američkoj hrani. Šta vi znate o njenoj ishrani, o njenom siromašnom detinjstvu, o tragediji u porodici (izgubila je pre dve godine sestru)? Sramno je to, ali nije nikakvo iznenađenje, pošto tako može da razmišlja samo nekakav Srbenda, iz naroda najstarijeg. Užasni ste. Nemoralni, podmukli, a ruke prljave do lakata. Čačkalica u zubima, a kad nema čačkalice, onda coktanje jezikom, da se očiste retki zubi od svinjskih kolenica. Venus je prava lepotica, crna gazela, nijedna teniserka na svetu nema njenu gracioznost i tako savršeno građeno telo. Ona liči na Vilmu Rudolf, za koju nikada niste ni čuli. Njena je igra na travi daleko iznad svih. Dve godine pauze odvojile su je od tenisa, a sad se vraća. Zajedno sa Serenom. Mogla bih da kažem kako ste ponekad i rasisti, ali neću, vi to niste, vi ste neodgojena balkanska masa, od koje beže i divlje svinje. Ćutala sam tri meseca i rekla da ću se javiti posle Vimbldona. Nisam mogla da izdržim a da primitivcima ne kažem da umuknu, zauvek.

acm

pre 16 godina

pa dokle ces ana da imas tremu i da budes neiskusna?? ako gubis, nemoj da te ponizavaju ko juce i ko u Parizu. u svakom slucaju svaka cast za vrlo dobar plasman

Ponosan

pre 16 godina

Kako pise u mom imenu jasam jako ali jako ponosan na Anu Ivanovic i Novaka Djokovica na uspehu plasmanom u polufinala GS. Za ovako malu zemlju cak dva srpska predstavnika a pogledavski Amere i Ruse koji imaju cak po 15 tenisera koji ni ne dodju do finala svaka cast. Jos jednom svaka cast i cekomo sledece uspehe. Ponosan Srbin.

noname

pre 16 godina

E sto su me iznevirali ovi komentatori i novinari. Toliko su pumpali ovu Venus, samo zato sto su zeljni da se pojavi makar neko ko ce uzeti meru onoj Belgijanki, a ona im se valjda ucinila ko neko ko bi to mogao da uradi, kao stari sampion Wimbledona. Mislim da su oni pomogli da i ona sebe vidi na prestolju, a u sustini je 23-ca igracica na svetu, na zalasku. Eto kako mediji zapravo mogu i da uticu na dalji tok takmicenja.

Ali glavna stvar, i pobednicki mentalitet, koji je Bartoli pokazala, je da se ne bendaju ni mediji a ni ko je sa druge strane mreze. Onda ni koleno ne klecne, ni ruka ne zadrhti na servisu. Mediji misle da nema sanse protiv Henin? Ona kaze: I don't think so!

E tako, Ana, i ti treba da se postavis.

A tvoja igra - KAD IGRAS - je toliko lepa za gledanje, lepsa mi je mnogo nego recimo igra Monike Seles. Imas potencijal za sampiona, dosta si se smesila i bila dobra devojcica, doslo je vreme da se mrstis! Barem na terenu. :-)

A kad budes drzala trofej u ruci, onda razvuci taj predivni osmeh kojim nas tako lepo predstavljas.

Ucenje je odlicna stvar, ali nemoj dugo da cekas sa primenom. Mnogo bolja igra nego u finalu RGa; ipak na US Open-u ce biti neko treci favorit, na sledecem turniru neko cetvrti. To se tebe ne tice. Tice te se kako ti igras, i da zabadas forhende onako kako ti umes.

Samo napred, i bices sampion, ja ti kazem!

tanc

pre 16 godina

Alex
Prvo se ti meni lepo vrati u prvi razred da naučiš gramatiku,jadniče.
Ti si verovatno neki luzer koji u životu ama baš ništa nije postigao,pa na ovaj način pokušavaš da privučeš pažnju.Verovatno se hvališ kod svojih drugara,takođe luzera-hej,vidite kakvu sam reakciju izazvao kod ljudi,ja sam neko.Patetično.Od sada ignorišimo ovakve paćenike kojih se i rođena majka stidi.Pozz

Mare

pre 16 godina

Nema veze.Danas je bio jedan od onih dana kada joj ne ide nista.Da je Venus bila nesto suberiorna nije mi se bas cinilo, makar posle Novakovog meca.
Ima vremena.Napred Anci!

Oslo

pre 16 godina

Alex,ne znam da li mislio ozbiljno sa svojim komentarom ili samo zezanje.Ako je bilo ozbiljno misljenje,interesujeme kako ces ti svoju decu,kad ih budes imao bodriti u sportu i zivotu(u dobrim i losim rezultatima).Posto si takav komentar poslao,verujem da decu nemas,a da ti iskreno kazem nisi ih ni zasluzio da ih imas.
Pozdrav,zelim ti puno rezultata u zivotu

Foča,RS

pre 16 godina

Bravo lutko,i hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam podarila.Nije se moglo protiv "ovog" danas.Džaba joj 100 titula a i sama znaš zašto.

CDN

pre 16 godina

Zao mi je sto izgubi od dalego gore od sebe. Ali, ipak, najtoplije cestitke Ani sa iskrenom verom da ce ubudice carovati zajedno sa Jelenom. Ne mogu da se nacudim tj. nagadim komentara sa stn-a, koji su vec na samom pocetku meca poceli neopisivo da s.ru u stiliu da je Venus mnogo bolja i sta uopste Ana tamo trazi, da nisu iz iste lige (pazi molim te!). Ej! Ko se gde nalazi? Hallo!!! Ana je u samom vrhu a ova sto urla ( nefer)tek 23!!! Pa ko je onda bolja teniserka? Jednostavno, Ana je imala JAKO los dan, plus jos je neiskusna, ali velika buduvnost je pred njom. A onom alexu-siptaru- stvarno ne znam sta da kazem. Olicenje njihovodg drustva. Slika i prilika.
Jos nesto. Izuzetno mi je zao sto ona krava, masna kuvarica prodje u finale. Eto, i Enan je imala JAKO los dan i nista vise.

slavica

pre 16 godina

BRAVO!!!
VELIKI USPEH JE BITI U POLUFINALU NA TAKO ZNACAJNOM TURNIRU.
JOS VECI USPEH JE BITI KONSTANTNO DOBAR I ICI VISE NAPRED. BRAVO!

SVIM TENISERIMA VELIKO HVALA NA ZALAGANJU, NA LEPOM VASPITANJU I OSMEHU KOJI IMAJU I CINE NAS SRECNIJIM.

Danko

pre 16 godina

Ma Anci tebi svaka cast!Samo napred,ima vremena za tebe! Doci ce i tvojiuh 5 minuta,kad ti nece moci niko nista! Ana Ivanovic-PONOS SRBIJE!

Zeljko-Toronto

pre 16 godina

Lepi su ovi komentari podrske ANI i stvarno zasluzeni.
Ipak pojedini komentari nisu bas na mestu jer su nekorektni prema Jeleni!

Sandro

pre 16 godina

Bravo! Svi su navijali za Anu, ne bi hteli da gledaju onog Predatora u finalu :) da se nisu drzali tradicije rezultati bi bili drugaciji... iskusniji su prosli dalje...

Goran

pre 16 godina

Za sve nase predstavnike na Wimbledon-u jedno VELIKO HVALA !
Wimbledon je specifican turnir bas zbog podloge na kojoj se igra. Zato na tom turniru ne retko teniseri iz senke prirede iznenadjenja kao sto je to uradio Tsonga u Queens-u ili Tipsarevic izbacivsi 5 nosioca turnira. Sama podloga pri odbijanju loptice daje istoj ubrzanje i nizak odskok sa kojim recimo Nadal ima problema i ne retko lopte vraca ramom reketa. Imajuci sve ovo u vidu Ana je postigla neverovatan uspeh i mislim da ko nju ili Jelenu kritikuje za neuspeh na ovom turniru taj nema pojma sta je Wimbledon.

DDT

pre 16 godina

Anči, uzela si nekih četvrt miliona evrića za plasman u polufinale. Možda da pošalješ koju kintu onom paćeniku Alexu, očito je jadnik nezadovoljan sobom i svojim promašenim životom...?

Za kraj, samo jedno pitanje za sve koji su kritikovali JJ nakon poraza od Bartoli: Dje ste sad, bolan? ALOOOOO?
Kako je samo mala buca pregazila izvikanu Number 1!!!

Milana

pre 16 godina

Ani je potrebno vece iskustvo u mecevima ovog ranga pa ce sigurno i rezultati biti bolji. U svakom slucaju, veliko bravo!
Marion Bartoli je najvece iznenadjenje do sada. Pobedila je Enan i to sa 6:1 u 3. setu. Enan nije licila na sebe, nista je danas nije sluzilo, a mala Marion je mudro i pametno nadigrala favorita i pokazala da nista nije nemoguce.

friùl

pre 16 godina

nazalost nisam vidio mec, ali jako sam se razalostio kad sam vidio rezultat. draga nasa ANA, svi smo uz tebe kad pobjedis, a jos vise kad izgubis. zato ne obracaj paznju na nekakve bekame i sanderlende vec na nas "male" i obicne ljude koji nikad nece moci doci u vimbldon, a u cijim si srcima.

vladimir

pre 16 godina

Ana nemoj da brines, venus je amerikanka, odrasla na fast food-u i proteinskoj hrani, pa njena igra nema nikakvog stila. Svi oni pobedjuju samo na snagu. Svaka cast, sledeci turnir je tvoj!!!

Ognjen

pre 16 godina

Znaci, pojavi se neka tamo Bartoli, odvali od tenisa Enan u njihovom prvom ozbiljnijem mecu u polu finalu Vimbldona... dok nasa Ana, zna se - stigne do polu finala, finala nekog turnira a onda zdravoooo, ona ne izgubi, ona bude RAZBIJENA... ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je toliko slabija od vecine pravih favorita, kao da se radi o razlici od nekoliko klasa...

sergio

pre 16 godina

Zenski tenis trenutno ima dve igracice a to su Henin i Serena sa izgledom da im se i Venus pridruzi. Potencijali ostalih igracica su daleko, daleko manji. Medju prvih 10 igracica 9 su vise manekenke nego igracice.

Paracinka

pre 16 godina

@huha Ja mislim da ce biti peta od ponedeljka, jer bi trebalo da Morezmo izgubi dosta bodova, jer je prosle godine bila pobednik, a sada je ispala dosta ranije! I po nekim mojim proracunima, Morezmo bi sa cetvrtog pala na osmo mesto, mada nisam sigurna u to!
Ja ne mogu da verujem da je Enan izgubila od Bartoli! Dosao je i taj dan, gubi mala Enan!!! Nije nepobediva vise!

Branko

pre 16 godina

Ana !!!!
Hvala od srca.

A za onog Alexa i njegove komentare.
Pa ti nisi vredan ni da zivis patetica kretencino izoblicena.
Moderatoru pusti ovo pa mi ulepsaj ionako lepi dan.

Kako sam ponosan na ove mlade ljude. Hvala Vam jos jednom

Pozdrav svima.

Sun

pre 16 godina

Ana ima igru da pobedi Williams i to stoji, jedino sto je danas nazalost nije pokazala. Ima veliki strah od pobede u samom finisu i to se vidi. Verujem da ce joj njeni roditelji i prijatelji pomoci da pobedi isti.

Inace, Ana je sjajna!!!

Sun

Pera

pre 16 godina

Ovo je veliki uspeh za Anu koja bez stalnog trenera gura vec skoro celu godinu. Finale pariza, polufinale Londona, malo li je...sta ce biti kad pronadje pravog trenera tek. Srecno Ana!!

objektivno

pre 16 godina

Bravo Ana, borila si se. Ostali komentari koji nipodastavaju pojedine teniserke, sem Enan i Vilijams, neka se zamisle: Bartoli je posle glat izgubljenog prvog seta pobedila Enan (1-6, 7-5, 6-1). Nikad ne reci nikad, nego se bori za svaki poen bez straha. Ana ce nadamo se doci do tog nivoa uskoro. Finale RG je igrala kao sto i sama kaze sa strahom, protiv Venus je igrala koliko je mogla. Moci ce i bolje.

Gerarrde

pre 16 godina

Ljudi jeste li videli sta je ona Bartoli napravila od Enen. Zacepila je usta onima koji su kritikovali poraz JJ upravo od Bartoli.

Ana tebi nema ko sta zameriti, bila si odlicna. Samo tako nastavi i bices najbolja. Samo sto nisam zaplakao kada te je onaj transformens pobedila.

SaLe

pre 16 godina

Sta reci nego BRAVO MAJSTORE ---- A ti Miso, dabogda jeo musaku do kraja Wimbledona (a i svaki drugi Grand Slam) pa da to Nole fino uzme!!!

Alex

pre 16 godina

Ana Ivanović:"Biću prva jednog dana"...Ja bih promenio ovu izjavu:Biću prva jednog dana u mom sanu!!! Hehe...da li si rekla Sarapovi i uglavnom Heneni to?? E,zamislim da nisi.Jer tvoj pamet putujeeee!Istu glupost kaze stalno i Djokovic! Pa,dobro,igra sam...cini mi se! Za tebe Anice i za prijatelja(momka!)Novaka,imam nesto da vam kazem.Oporaviteeee se na glavuuuuu! Skloni ste gluposti oboje...,hehe! I kako Ivanovic se dere kad igra...Ajdeeee,zdravooo konacno, Anice i Djokovicu!!!(3-0 lako za Nadala sutra)!Pozdrav!

Tripko

pre 16 godina

Ance, nema veze, sada se odmori pa kod nas i USA, da opet osvojis Open Seriju, pa USA Open. Ti i JJ u finalu USA Opena!!!!!!!!!!!

podrska

pre 16 godina

Ma sine igrala si odlicno.sto jeste jeste u ovoj prilici nisi mogla bolje protiv nje koju je isao servis neverovatno....ali vec sledeci put, ona je tvoja...))) garantovano!!! danas te malko uzela treba i da se igrao i treci set uzela bi je

A n a

pre 16 godina

Ana ne tuguj ti si ponos ove malecke Srbije!!! Uspeh je i to sto si usla u polufinale, a od ponedeljka si u Top 5!!! Bice mnogo bolje sledeci put, mlada si i ima vremena i za tebe kad ces biti No.1!!
Bilo kako bilo, mi te VOLIMO!!!

Lionheart

pre 16 godina

ljudi od ove je Ana bolja najmanje tri puta. Nego ovaj put je poklekla pred cinjenicom da igra u polufinalu Wimbledon-a.

Zasluzuje da bude druga ili treca igracica.

Ima samo 19 godina, pa zamislite kakva je buducnost pred njom.

Ponosan sam na nju.

Miroslav

pre 16 godina

Čini mi se da ona Venus može da osvoji maltene svaki turnir samo ako hoće, pa ona odskače za 1 koplje od prvih 8 teniserki sveta a od ostalih za 2,3 kao da je vanzemaljka ili transvestit a ne ljudsko biće, a Ani svaka čast na svemu što je prikazala ali ova Venus je stvarno prejaka. Još jednom Ani hvala na svemu što nam je priredila jer takvu mentalnu snagu u nas Srba ima jako malo ljudi.

Roma

pre 16 godina

Cestitke mladoj Srpskoj teniserki na ulazak u polufinale najprestiznijeg svetkog takmicenja u tenisu.Sledece godine malo vise samopouzdanja i mnogo vise agresivnosti i nadajmo se da jos veci rezultati nece izostati.Cestitke u ime svih nas iz SRBIJE.

Ivan

pre 16 godina

Nema veze, i ovo je fantastican rezultat! Svaka cast! Ova Venus igra kao luda. Ako je za utehu, bar je Jelena svaki put izbaci sa turnira.

goran

pre 16 godina

nekada je dobro u mec uci rasterecen, ali to ne znaci predati ga bez borbe. u svakom slucaju, svaka cast anci i ovo je ogroman uspeh i zaista ne bi trebalo sad reci nijednu losu rec posle ovog poraza. drago mi je samo sto su se potvrdile moje reci o talentu i odnosu jelena-ana.

daca

pre 16 godina

nema veze Ana,opet ovo je ogroman uspjeh i sto je najbitnije pogazujes veliku konstantnos u rezultatima posljednje vrijeme.
Jedino mi se ucinilo da si nam ostala malo duzna kada su ovi veliki mecevi u pitanju!

Prijatelj iz Irske

pre 16 godina

Tesko je opisati osecaj posle tog njenog poraza...
Pre svega je cinjenica da je V. Williams toliko 'rovita' kako nije bula nikada u karijeri.
Da se suocila sa tigricama kakve su Safranova,
Vadisova, ili Jelena (njeno najbolje izdanje, ne ovo sadasnje) amerikanka bi dozivela takvo 'rasturanje' da je cela familija Williams ne bi uspela da reanimira do sledeceg jutra.
Ono sto pre svega nedostaje Ani je 'instikt ubice' koji je
preko potreban da bi se ostvario konacan uspeh na velikim turnirima.
Ana je prelepa Srpkinja, najlepseg osmeha, i mi je volimo do smrti, ali
ona nikada nece dostici najvise pozicije jer je suvise 'mekana'.
Tenis danasnjice je cista 'ratna zona' gde samo najbolji ratnici opstaju.

sara

pre 16 godina

E Anice,nema veze iako znamo da si razočarana i ljuta,verovatno,dala si sve od sebe.Samo si trebala da joj sve lopte šalješ u telo jer je ona kao hobotnica i ne bi se snašla.Dok joj šalješ po terenu ona se raširi(baš kao hobotnica) i sve stiže!Bodrimo te za dalje i sama znaš da si bolja od svih!

anita

pre 16 godina

ani treba vise koncentracije, mnogo boljih udaraca, jer preterano mnogo gresi a moze zaista da pobedi najveca imena. kondiciju mora da dovede do perfekcije, slabo se krece, medjutim popravlja se iz godine u godinu. zao mi je sto olako prepusta poene jer, venus vise nije ono sto je bila, ana treba da ima vise snage jer je mladja, mogla je, stvarno je mogla jer je dobra i sve bolja, ali ovo je za nju fantastican uspeh(mada se ne treba sa tim zadovoljavati nikada-samo pobeda treba da dodje u obzir),i nadam se da ce sledece godine uci u finale,skoro sam sigurna. za jos bolje igre, za velike trijumfe, za buduce pobede, za vise samopouzdanja-AJMO ANA!moram priznasti da sam jedva pratila jer sam otisla u aut kad sam gledala noleta pa nisam uspela dugo da se povratim.ehhhhhh

irfan

pre 16 godina

Svaka cast Ana. Samo tako nasatavi vrijeme za pobjede i radost je pred tobom. Budi ponosna sa onim sto si postigla u Londonu. Pozdrav iz Freetown-a, Sierra Leone

Dzoni

pre 16 godina

U mec je usla nervozno jer je Wiliams sve igracice do sada pragazila pa je mnogo gresila.Ali ja obozavam da gledam Anu jer se bori do zadnjeg poena i nikad ne odustaje pa i ja skacem za svaki njen poen.U mesec dana igrati finale Roland Garosa i polufinale Wimboldona je ogroman uspeh a ona ima tek 19 godina.Jedva cekam neke nove njene meceve.Napred Ana,pravi si borac a najlepsi si

goranNS

pre 16 godina

Nema veze, Ana. Glavu gore i ovo je odlican rezultat. I dalje si nasa Princeza.
(u mesec dana jedno finale i jedno polu finale na GS. samo jos malo da poradis na psihi i bices no1.)

bjorg

pre 16 godina

odlicna je Ana, carica!

treba joj malo iskustva,rutine,i da popravi igru na mrezi, i bice br. 1.

Danas je opet uhvatila trema - jednostavno joj treba jos malo iskustva na velikim turnirima. Blizu je, ali sad treba zapeti za to prvo mesto.

penzija

pre 16 godina

Bravo Ana! Pokazala je na kraju borbenost koju nisam video nigde osim u holivudskim filmovima. Williams je nadmasila sebe danas a i kapiram da nije lako igrati koncentrisano protiv one buke koju proizvodi kricima. Finalistkinji protiv Venus savetujem cepove za usi!

caniggia

pre 16 godina

На овоме свету могу да кажем што се дешава то нијее истина,мислим наа овоме свету што бих нагласио, да пропаганда што већина кажу да овоме није истина

alex

pre 16 godina

jos je zelena za Vimbldona,stalno je gubila prvi set zbog treme,slabije se krece od vecine top 10,igra na mrezi isto nije za top 10.Ona Venus je stvarno krakata i svaku loptu hvata na mrezi a i vidjelo se iskustvo(tri pobjede i sest polufinala).Ali bice bolje samo naprijed buducnost srpskog i svjetskog tenisa je u tebi i Jeleni.Ova Henin kao sto sam i predvidio rastura Bartoli prvi set 6:1...

Vlada YVR

pre 16 godina

Ustao sam jutros u 5 da gledam mec (PST)
Pa, verovatno da je mogla i bolje. Cini mi se da je Ana samu sebe pobedila...
Ali, za sve sto je do sada uradila, za njenu igru i nacin na koji nas Srbe predstavlja u Svetu, jedno VELIKO HVALA!
Samo napred Ana, idemo na Australian Open i US Open, revansiraces se nadopingovanim sestrama!
Pozdrav iz Kanade!

vlayceh

pre 16 godina

Bravo Ana! Biti među četiri najbolje teniserke na svetu dva puta za redom je neverovatan uspeh! Takođe, izdržavati onako protiv teniserke koja ima jedanaest Grand Slamova, i koja ima neuporedivo više iskustva od Tebe, je za divljenje! Bravo i samo napred! Ti si već na krovu sveta!

splićanka

pre 16 godina

izgubit u polufinalu wimbeldona nije sramota, pogotovo nakon finala RG-a, zato bravo Ana, samo si dokazala svoju kvalitetu i da se dugo vrimena nećeš maknit sa teniskog vrha...bravo

Miodrag

pre 16 godina

Sve cestitke na fenomenalnom uspehu. Samo napred. Zelim ti jos puno lepih trenutaka u tenisu i jos vaznije u zivotu pred tobom.

Miodrag - Toronto

patlidzan

pre 16 godina

Ana..Volimo te...nemoj da ti ovo slucajno skine osmjeh sa lica..neka ide ovako polako da mozes iduce godine da ih osvajas...

srdjan nemacka

pre 16 godina

Bravo Ana.....samo napred! i ako si danas porazena pokazala si ipak da nije bio slucaj da si bila u finalu GAROSA!Svet je video i vidice da ima veeeeelika buducnost za srbiju u ovim sportu. Mali smo ali....nedamo se!
zivela srbija

hvala

pre 16 godina

hvala ti anci na fenomenalnim igrama,poraz je posledica mnogo potrosene energije protiv vajdisove ali eto novog iskustva za predstojece velike meceve!!!anci sreco hvala ti sto si svojom lepotom ulepsala ovaj sumorni i kisni wibledon!!!

Vanja NS

pre 16 godina

Draga Ana, puno te cenim i postujem i znam da nije bilo lako igrati bez dana pauze posle meca u cetvrfinalu. Ipak, mislim da se kasno budis u vaznim mecevima, i da moras da poradis na kretanju.Sigurna sam da cemo se uskoro radovati tvojim novim uspesima!!!

Tirolyan

pre 16 godina

Ljepotica je potpuno lose otvorila mec, a u drugom, nesto boljem izdanju nije uspjela da kompezuje silne greske. No, ona je ulaskom u polufinale usla u sam sportski vrh, a iskustvo koje na ovakvim takmicenjima stice stepenice su koje ce je odvest na sam teniski tron. Ovo je sjajna stvarnost, a kakva ce tek biti buducnost ove drage djevojcice.

svetlana

pre 16 godina

ana pod hitno traba da umme par casova od Noleta kako da veruje u sebe!
Svi znamo da su u strahu velike oci, pa nije ni cudo sto joj je Venus izgledala nepremostiva prepreka!
Ana, nadji boljeg trenera, talenat imas, ostaje ti veliki rad i dalje usavrsavaje, narocito na psiho-motivacionom planu!
Znam daje ponekad tesko verovati u samog sebe (licni primer), ali znam takodje da kad drugi veruju u tebe ( a mnogo ih istinski veruje u tebe), na kraju ces i sama uvideti da babaroge zive samo u glavi!

Stevan

pre 16 godina

Ana igra odlično,ali kad treba da igra protiv najpoznatijih imena svetskog tenisa u finišu Grand Slam-a kao da se malo uplaši.Tako je bilo i u finalu Roland Garros-a protiv Enanove.I sama je izjavila da ne zna šta joj je bilo,da je bila nervozna...
Radi se o neiskustvu zbog njene mladosti,a ne o slabijoj teniskoj veštini,ali mislim da će prebroditi ovu barijeru što više ovakvih "jakih" mečeva bude imala.Pred njom je Budućnost!
Samo napred,Ana!There's only one Ana Ivanović!

Bre

pre 16 godina

Ja ne mogu da bude četvrti ni na prvenstvu moje ulice u tenisu a kamoli četvrti na svetu.
Zato si ti Ana vrhunski sportista,a u sportu su i porazi normalni i taki ih treba i shvatiti.Ne možeš stalno ni dobro igrati,imaš i ti dušu i to veliku i najbolju,najlepšu,imaš duh al nemaš mišiće kao Wiliams a i ne trebaju ti,mada,zato te je i pobedila,naljutila se jer je svesna tvojih kvaliteta:)
Napred Ana,uz tebe sam!

Zoran

pre 16 godina

Kako se ovaj crnac dere!!!
Ako bi Ana stavila cepove za usi bilo bi svasta.
Sarapova je za nju Motzartova simfonija!
Drz se Ana, carica si!!!;)

Ive

pre 16 godina

Vidim da niko ne voli kad se gubi...Hajde Ana bice bolje samo naprijed...Pokazala si puno i puno imas jos prostora za napredak...Sto mahanja i gledamo te opet sljedece godine na travi Wimbldona...

ne tuguj

pre 16 godina

Ne tuguj Ana. Ipak Vilijamsova je bila bolja, Ana prilicno nervozna, posebno u prvom setu. Malo po malo i uskoro mora da se dogodi priva GS titula ili za tebe ili za Jelenu. Od Noleta ocekujemo vec sada....

tuta bugarin

pre 16 godina

teo sam ija
kadveć idem sposlom u prestonicu
dodržim kakav govor zbalkona
al jok brale
nedau
kazu daje rezervirato i zauzeto sve do Mitrovdana
imati kazu mioni tuto sad ovi sportista
malmalo
pase turaju gore
i mašu smeškau se i sve ozgor
aja se mislu pa narafski kadsu tolko em mladi em lepi emumeju
deco svaka vi cas
neka nji
jalda
nekai neka
samo dase nepocmu turati gore jopet snjima
i oni neki mapijaši drongeraši bamditi ai politicari mameimga

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku štose diskusuje od teniskim vimnbldon utaknicama
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

miha

pre 16 godina

Strah? Trema?
mladost ludost?
Nema apsolutno veze, za razliku od prosle godine ovo nije skok, ovo su dva skoka.
Bravo Ana, i nastavi da skaces...hop, hop

Kryptonite

pre 16 godina

Dobro si se Anchi drzala. Williams je mnogo fizicki jaca, ali ima i 7 godina iskustva vise. Uzivaj Anchi u slobodnim danima svoje mladosti. Ti vec jesi buduci sampion.

nadja

pre 16 godina

Glavu gore devojcice.Cestitam ti na ulasku u polufinale i otporu koji si pruzila boljoj od sebe.Svako ima pravo na los dan pa i ti.Zelim ti mnogo srece u buducim mecevima i da nam i dalje budes lepa i nasmejana.Puno pozdrava od domacice kojoj je danas zagoreo rucak gledajuci tenis

didej

pre 16 godina

Veliki je uspeh sto si stigla do polufinala! Zivot ide dalje pred tobom je jos puno polufinala i finala! Veliki si borac,tako da ce uskoro i Venus pasti! Cestitke za sve ucinjeno na ovom turniru,svima treba da nam sluzis za primer! Glavu gore carice :)

Paracinka

pre 16 godina

Sve cestitke nasoj najlepsoj a i cini mi se najboljoj teniserki! Bice vremena i za tebe!!! Rasturaces redom! Ovo je fenomenalan uspeh! Nadam se da ces biti peta ili cetvrta! Pa na kraju i prva, jer to apsolutno zasluzujes! Hvala ti za prelepe utakmice, predivan osmeh i ono najlepse "'ajde" u odsudnim trenucima!

A i najvece cestitke Noletu! Imas veliko srce, mentalno si jak i Boze daj da pobedis onog punog steroida, Nadala!

pera de la

pre 16 godina

Nemo da sam cuo da je neko pljuje sto je izgubila! Venus sa ovakvom igrom moze da dobije i Federera(ne šalim se)! Ana svaka čast! Lepo nam se odmori i nastavi da treniras pa se te gledamo u finalu US Open-a!

Sashko

pre 16 godina

Sve ovo je odlicna skola za Anu i verujem da cemo je narednih desetak godina stalno gledati u zavrsnicama velikih turnira. Glavu gore, i nastavi sa odlicnim igrama!

fenomen

pre 16 godina

ANA, glavu gore, nisi imala svoj dan i nije danas Venus pobedila nego si joj ti pomogla jer jednostavno nije te danas htelo. Nemoj vise da razmisljas o danasnjem mecu nego se okreni buducnosti koja je pred tobom.
Gledajuci te po ko zna koji put(naravno da si na desktopu mog kompa jako dugo)danas sam zakljucio da svi mi koji te volimo, bodrimo, hrabrimo i kad izgubis dobijamo zauzvrat tvoje osmehe i delic radosti u zivotu i da ce onaj ko ti slomi srce i postane tvoj zivotni saputnik biti najsrecniji covek na planeti.
Bilo je lepotica i bice ih uvek ali ti si jednostavno neponovljiva.Jedinu manu ti nalazim u ona 3 cm koja si vislja od mene mada to nije nikakva mana. Jednog dana kad prestanes da igras tenis pricace se o tebi kao sto se i dan danas prica o Moniki Seles i Kris Evert Lojd..zelim samo da njih dve nadmasis jer su bile najvece i kad to uradis bices najbolja za sva vremena.
Dosla je tiho i usla u legendu....
@ za brkajliju
Svi mi pomalo volimo Anu jer nas cini srecnima a neki vrhunac koji bi me ucinio srecnim je da navijam za Anu ako nekad dodje u Bec na neki turnir i da je vidim uzivo...Samo da me ne zadesi maler kad dodje u Bec da moram da idem na operaciju krajnika kao neki, znas koji...
E, da, da me Moka pozove u Spaniju rekao bih mu da u to vreme idem na medeni mesec naravno sa Anom. Cudo da se neki kosarkas toga nije setio...
Poz...

miha

pre 16 godina

Strah? Trema?
mladost ludost?
Nema apsolutno veze, za razliku od prosle godine ovo nije skok, ovo su dva skoka.
Bravo Ana, i nastavi da skaces...hop, hop

Zoran

pre 16 godina

Kako se ovaj crnac dere!!!
Ako bi Ana stavila cepove za usi bilo bi svasta.
Sarapova je za nju Motzartova simfonija!
Drz se Ana, carica si!!!;)

tuta bugarin

pre 16 godina

teo sam ija
kadveć idem sposlom u prestonicu
dodržim kakav govor zbalkona
al jok brale
nedau
kazu daje rezervirato i zauzeto sve do Mitrovdana
imati kazu mioni tuto sad ovi sportista
malmalo
pase turaju gore
i mašu smeškau se i sve ozgor
aja se mislu pa narafski kadsu tolko em mladi em lepi emumeju
deco svaka vi cas
neka nji
jalda
nekai neka
samo dase nepocmu turati gore jopet snjima
i oni neki mapijaši drongeraši bamditi ai politicari mameimga

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku štose diskusuje od teniskim vimnbldon utaknicama
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Paracinka

pre 16 godina

Sve cestitke nasoj najlepsoj a i cini mi se najboljoj teniserki! Bice vremena i za tebe!!! Rasturaces redom! Ovo je fenomenalan uspeh! Nadam se da ces biti peta ili cetvrta! Pa na kraju i prva, jer to apsolutno zasluzujes! Hvala ti za prelepe utakmice, predivan osmeh i ono najlepse "'ajde" u odsudnim trenucima!

A i najvece cestitke Noletu! Imas veliko srce, mentalno si jak i Boze daj da pobedis onog punog steroida, Nadala!

Branko

pre 16 godina

Ana !!!!
Hvala od srca.

A za onog Alexa i njegove komentare.
Pa ti nisi vredan ni da zivis patetica kretencino izoblicena.
Moderatoru pusti ovo pa mi ulepsaj ionako lepi dan.

Kako sam ponosan na ove mlade ljude. Hvala Vam jos jednom

Pozdrav svima.

Beograđanka

pre 16 godina

Zašto vređate jednu veliku igračicu, kao što je Venus? Nazivate je "crncem", "hobotnicom", "hermafroditom", "čudom" i nekakvom snagatorkom koja je odrasla na brzoj američkoj hrani. Šta vi znate o njenoj ishrani, o njenom siromašnom detinjstvu, o tragediji u porodici (izgubila je pre dve godine sestru)? Sramno je to, ali nije nikakvo iznenađenje, pošto tako može da razmišlja samo nekakav Srbenda, iz naroda najstarijeg. Užasni ste. Nemoralni, podmukli, a ruke prljave do lakata. Čačkalica u zubima, a kad nema čačkalice, onda coktanje jezikom, da se očiste retki zubi od svinjskih kolenica. Venus je prava lepotica, crna gazela, nijedna teniserka na svetu nema njenu gracioznost i tako savršeno građeno telo. Ona liči na Vilmu Rudolf, za koju nikada niste ni čuli. Njena je igra na travi daleko iznad svih. Dve godine pauze odvojile su je od tenisa, a sad se vraća. Zajedno sa Serenom. Mogla bih da kažem kako ste ponekad i rasisti, ali neću, vi to niste, vi ste neodgojena balkanska masa, od koje beže i divlje svinje. Ćutala sam tri meseca i rekla da ću se javiti posle Vimbldona. Nisam mogla da izdržim a da primitivcima ne kažem da umuknu, zauvek.

irfan

pre 16 godina

Svaka cast Ana. Samo tako nasatavi vrijeme za pobjede i radost je pred tobom. Budi ponosna sa onim sto si postigla u Londonu. Pozdrav iz Freetown-a, Sierra Leone

Vlada YVR

pre 16 godina

Ustao sam jutros u 5 da gledam mec (PST)
Pa, verovatno da je mogla i bolje. Cini mi se da je Ana samu sebe pobedila...
Ali, za sve sto je do sada uradila, za njenu igru i nacin na koji nas Srbe predstavlja u Svetu, jedno VELIKO HVALA!
Samo napred Ana, idemo na Australian Open i US Open, revansiraces se nadopingovanim sestrama!
Pozdrav iz Kanade!

Tirolyan

pre 16 godina

Ljepotica je potpuno lose otvorila mec, a u drugom, nesto boljem izdanju nije uspjela da kompezuje silne greske. No, ona je ulaskom u polufinale usla u sam sportski vrh, a iskustvo koje na ovakvim takmicenjima stice stepenice su koje ce je odvest na sam teniski tron. Ovo je sjajna stvarnost, a kakva ce tek biti buducnost ove drage djevojcice.

ne tuguj

pre 16 godina

Ne tuguj Ana. Ipak Vilijamsova je bila bolja, Ana prilicno nervozna, posebno u prvom setu. Malo po malo i uskoro mora da se dogodi priva GS titula ili za tebe ili za Jelenu. Od Noleta ocekujemo vec sada....

Sashko

pre 16 godina

Sve ovo je odlicna skola za Anu i verujem da cemo je narednih desetak godina stalno gledati u zavrsnicama velikih turnira. Glavu gore, i nastavi sa odlicnim igrama!

Bre

pre 16 godina

Ja ne mogu da bude četvrti ni na prvenstvu moje ulice u tenisu a kamoli četvrti na svetu.
Zato si ti Ana vrhunski sportista,a u sportu su i porazi normalni i taki ih treba i shvatiti.Ne možeš stalno ni dobro igrati,imaš i ti dušu i to veliku i najbolju,najlepšu,imaš duh al nemaš mišiće kao Wiliams a i ne trebaju ti,mada,zato te je i pobedila,naljutila se jer je svesna tvojih kvaliteta:)
Napred Ana,uz tebe sam!

pera de la

pre 16 godina

Nemo da sam cuo da je neko pljuje sto je izgubila! Venus sa ovakvom igrom moze da dobije i Federera(ne šalim se)! Ana svaka čast! Lepo nam se odmori i nastavi da treniras pa se te gledamo u finalu US Open-a!

goranNS

pre 16 godina

Nema veze, Ana. Glavu gore i ovo je odlican rezultat. I dalje si nasa Princeza.
(u mesec dana jedno finale i jedno polu finale na GS. samo jos malo da poradis na psihi i bices no1.)

splićanka

pre 16 godina

izgubit u polufinalu wimbeldona nije sramota, pogotovo nakon finala RG-a, zato bravo Ana, samo si dokazala svoju kvalitetu i da se dugo vrimena nećeš maknit sa teniskog vrha...bravo

hvala

pre 16 godina

hvala ti anci na fenomenalnim igrama,poraz je posledica mnogo potrosene energije protiv vajdisove ali eto novog iskustva za predstojece velike meceve!!!anci sreco hvala ti sto si svojom lepotom ulepsala ovaj sumorni i kisni wibledon!!!

vlayceh

pre 16 godina

Bravo Ana! Biti među četiri najbolje teniserke na svetu dva puta za redom je neverovatan uspeh! Takođe, izdržavati onako protiv teniserke koja ima jedanaest Grand Slamova, i koja ima neuporedivo više iskustva od Tebe, je za divljenje! Bravo i samo napred! Ti si već na krovu sveta!

sara

pre 16 godina

E Anice,nema veze iako znamo da si razočarana i ljuta,verovatno,dala si sve od sebe.Samo si trebala da joj sve lopte šalješ u telo jer je ona kao hobotnica i ne bi se snašla.Dok joj šalješ po terenu ona se raširi(baš kao hobotnica) i sve stiže!Bodrimo te za dalje i sama znaš da si bolja od svih!

Vanja NS

pre 16 godina

Draga Ana, puno te cenim i postujem i znam da nije bilo lako igrati bez dana pauze posle meca u cetvrfinalu. Ipak, mislim da se kasno budis u vaznim mecevima, i da moras da poradis na kretanju.Sigurna sam da cemo se uskoro radovati tvojim novim uspesima!!!

Dzoni

pre 16 godina

U mec je usla nervozno jer je Wiliams sve igracice do sada pragazila pa je mnogo gresila.Ali ja obozavam da gledam Anu jer se bori do zadnjeg poena i nikad ne odustaje pa i ja skacem za svaki njen poen.U mesec dana igrati finale Roland Garosa i polufinale Wimboldona je ogroman uspeh a ona ima tek 19 godina.Jedva cekam neke nove njene meceve.Napred Ana,pravi si borac a najlepsi si

Stevan

pre 16 godina

Ana igra odlično,ali kad treba da igra protiv najpoznatijih imena svetskog tenisa u finišu Grand Slam-a kao da se malo uplaši.Tako je bilo i u finalu Roland Garros-a protiv Enanove.I sama je izjavila da ne zna šta joj je bilo,da je bila nervozna...
Radi se o neiskustvu zbog njene mladosti,a ne o slabijoj teniskoj veštini,ali mislim da će prebroditi ovu barijeru što više ovakvih "jakih" mečeva bude imala.Pred njom je Budućnost!
Samo napred,Ana!There's only one Ana Ivanović!

Lionheart

pre 16 godina

ljudi od ove je Ana bolja najmanje tri puta. Nego ovaj put je poklekla pred cinjenicom da igra u polufinalu Wimbledon-a.

Zasluzuje da bude druga ili treca igracica.

Ima samo 19 godina, pa zamislite kakva je buducnost pred njom.

Ponosan sam na nju.

DDT

pre 16 godina

Anči, uzela si nekih četvrt miliona evrića za plasman u polufinale. Možda da pošalješ koju kintu onom paćeniku Alexu, očito je jadnik nezadovoljan sobom i svojim promašenim životom...?

Za kraj, samo jedno pitanje za sve koji su kritikovali JJ nakon poraza od Bartoli: Dje ste sad, bolan? ALOOOOO?
Kako je samo mala buca pregazila izvikanu Number 1!!!

tanc

pre 16 godina

Alex
Prvo se ti meni lepo vrati u prvi razred da naučiš gramatiku,jadniče.
Ti si verovatno neki luzer koji u životu ama baš ništa nije postigao,pa na ovaj način pokušavaš da privučeš pažnju.Verovatno se hvališ kod svojih drugara,takođe luzera-hej,vidite kakvu sam reakciju izazvao kod ljudi,ja sam neko.Patetično.Od sada ignorišimo ovakve paćenike kojih se i rođena majka stidi.Pozz

penzija

pre 16 godina

Bravo Ana! Pokazala je na kraju borbenost koju nisam video nigde osim u holivudskim filmovima. Williams je nadmasila sebe danas a i kapiram da nije lako igrati koncentrisano protiv one buke koju proizvodi kricima. Finalistkinji protiv Venus savetujem cepove za usi!

Prijatelj iz Irske

pre 16 godina

Tesko je opisati osecaj posle tog njenog poraza...
Pre svega je cinjenica da je V. Williams toliko 'rovita' kako nije bula nikada u karijeri.
Da se suocila sa tigricama kakve su Safranova,
Vadisova, ili Jelena (njeno najbolje izdanje, ne ovo sadasnje) amerikanka bi dozivela takvo 'rasturanje' da je cela familija Williams ne bi uspela da reanimira do sledeceg jutra.
Ono sto pre svega nedostaje Ani je 'instikt ubice' koji je
preko potreban da bi se ostvario konacan uspeh na velikim turnirima.
Ana je prelepa Srpkinja, najlepseg osmeha, i mi je volimo do smrti, ali
ona nikada nece dostici najvise pozicije jer je suvise 'mekana'.
Tenis danasnjice je cista 'ratna zona' gde samo najbolji ratnici opstaju.

Alex

pre 16 godina

Ana Ivanović:"Biću prva jednog dana"...Ja bih promenio ovu izjavu:Biću prva jednog dana u mom sanu!!! Hehe...da li si rekla Sarapovi i uglavnom Heneni to?? E,zamislim da nisi.Jer tvoj pamet putujeeee!Istu glupost kaze stalno i Djokovic! Pa,dobro,igra sam...cini mi se! Za tebe Anice i za prijatelja(momka!)Novaka,imam nesto da vam kazem.Oporaviteeee se na glavuuuuu! Skloni ste gluposti oboje...,hehe! I kako Ivanovic se dere kad igra...Ajdeeee,zdravooo konacno, Anice i Djokovicu!!!(3-0 lako za Nadala sutra)!Pozdrav!

Oslo

pre 16 godina

Alex,ne znam da li mislio ozbiljno sa svojim komentarom ili samo zezanje.Ako je bilo ozbiljno misljenje,interesujeme kako ces ti svoju decu,kad ih budes imao bodriti u sportu i zivotu(u dobrim i losim rezultatima).Posto si takav komentar poslao,verujem da decu nemas,a da ti iskreno kazem nisi ih ni zasluzio da ih imas.
Pozdrav,zelim ti puno rezultata u zivotu

Bord

pre 16 godina

Svaki narod ima neke nesrećnike koji zabadaju nos gde mu nije mesto. Kako se neko usuđuje, osim ako nije s one strane duge, da zamera bilo šta Ani? Ona je samo prvi set odigrala slabije, u drugom je bila na visini. Zar se protiv Venus, koja je na travi ponovo neprikosnovena (Žistin je imala sreće da izgbubi pre finala), moglo bolje? Kako je prošla Šarapova, koja je do juče bila prva na listi i ima dva "gren slema", jedan je baš Vimbldon? Poznata nemačka i svetska manekenka Klaudija Šifer nosila je majicu na kojoj je pisalo: "Nemojte me mrzeti što sam lepa". Anu će ta "nesreća" pratiti dugo, jer Srbija obiluje primitivizmom i zlobom. Novine danas pišu da je Novak narodni heroj, Anu jedva da pominju, iako je postigla isti uspeh. Jedan ovde na sajtu piše da Ana nije izgubila nego je pregažena. Prokleti hudič i lažov.

sergio

pre 16 godina

Zenski tenis trenutno ima dve igracice a to su Henin i Serena sa izgledom da im se i Venus pridruzi. Potencijali ostalih igracica su daleko, daleko manji. Medju prvih 10 igracica 9 su vise manekenke nego igracice.

Pera

pre 16 godina

Ovo je veliki uspeh za Anu koja bez stalnog trenera gura vec skoro celu godinu. Finale pariza, polufinale Londona, malo li je...sta ce biti kad pronadje pravog trenera tek. Srecno Ana!!

Zeljko-Toronto

pre 16 godina

Lepi su ovi komentari podrske ANI i stvarno zasluzeni.
Ipak pojedini komentari nisu bas na mestu jer su nekorektni prema Jeleni!

egre

pre 16 godina

Lako je sedeti zavaljen u fotelji i uz kikiriki ili neku drugu zanimaciju, kritikovati i pametovati. Ti isti, koji do juce nisu ni znali ko je Ana, Nole Jelena i ostali, imaju hrabrosti da bilo sta lose govore o igri nasih tenisera! Nije fer a ni korektno, kako prema njima samim tako i prema roditeljima koji su ih tako lepo vaspitali i ucinili ih pre svega ozbiljnim i odgovornim ljudima! Pratio sam od pocetka, navijao i zeleo da pobede, kao i vecina, bodrio ih ali i strepeo, onda kad je bilo tesko i neizvesno, ali sam i bio svestan da se negde mora i stati! To je sport i gotovo! ANA, HVALA TI NA SVAKOM GEMU, SETU I MECU, ALI PRE SVEGA NA DRZANJU I BORBENOSTI, NA ISTRAJNOSTI I UPORNOSTI...NA DOSTOJANSTVU..!!! SVAKA CAST ANA :))

srdjan nemacka

pre 16 godina

Bravo Ana.....samo napred! i ako si danas porazena pokazala si ipak da nije bio slucaj da si bila u finalu GAROSA!Svet je video i vidice da ima veeeeelika buducnost za srbiju u ovim sportu. Mali smo ali....nedamo se!
zivela srbija

bjorg

pre 16 godina

odlicna je Ana, carica!

treba joj malo iskustva,rutine,i da popravi igru na mrezi, i bice br. 1.

Danas je opet uhvatila trema - jednostavno joj treba jos malo iskustva na velikim turnirima. Blizu je, ali sad treba zapeti za to prvo mesto.

patlidzan

pre 16 godina

Ana..Volimo te...nemoj da ti ovo slucajno skine osmjeh sa lica..neka ide ovako polako da mozes iduce godine da ih osvajas...

nadja

pre 16 godina

Glavu gore devojcice.Cestitam ti na ulasku u polufinale i otporu koji si pruzila boljoj od sebe.Svako ima pravo na los dan pa i ti.Zelim ti mnogo srece u buducim mecevima i da nam i dalje budes lepa i nasmejana.Puno pozdrava od domacice kojoj je danas zagoreo rucak gledajuci tenis

friùl

pre 16 godina

nazalost nisam vidio mec, ali jako sam se razalostio kad sam vidio rezultat. draga nasa ANA, svi smo uz tebe kad pobjedis, a jos vise kad izgubis. zato ne obracaj paznju na nekakve bekame i sanderlende vec na nas "male" i obicne ljude koji nikad nece moci doci u vimbldon, a u cijim si srcima.

Sun

pre 16 godina

Ana ima igru da pobedi Williams i to stoji, jedino sto je danas nazalost nije pokazala. Ima veliki strah od pobede u samom finisu i to se vidi. Verujem da ce joj njeni roditelji i prijatelji pomoci da pobedi isti.

Inace, Ana je sjajna!!!

Sun

slavica

pre 16 godina

BRAVO!!!
VELIKI USPEH JE BITI U POLUFINALU NA TAKO ZNACAJNOM TURNIRU.
JOS VECI USPEH JE BITI KONSTANTNO DOBAR I ICI VISE NAPRED. BRAVO!

SVIM TENISERIMA VELIKO HVALA NA ZALAGANJU, NA LEPOM VASPITANJU I OSMEHU KOJI IMAJU I CINE NAS SRECNIJIM.

M.Lukić

pre 16 godina

@Bord
Odličan komentar. Pogotovo ono o Klaudiji Šifer. Dodao bih još nešto. Kad je Džulija Roberts dobila "Oskara" i za taj film zaradila dvadeset miliona dolara, voditelj, poznati američki glumac (zaboravio sam ime), rekao je sledeće: "Džulija, dosad su te mrzeli zbog lepote, sad si im pružila još dva razloga - postala si bogata i uspešna." Siguran sam da će Ana, koja se razvija u veliku teniserku (mislim na njen način igre, pre svega), umeti da se nosi sa svojom "nesrećom", jer je lepo vaspitana i nije nadmena. Ona čak ne ume ni lopticu da šutne, nogom, u publiku. A ne ume ni da psuje.

Kryptonite

pre 16 godina

Dobro si se Anchi drzala. Williams je mnogo fizicki jaca, ali ima i 7 godina iskustva vise. Uzivaj Anchi u slobodnim danima svoje mladosti. Ti vec jesi buduci sampion.

Ive

pre 16 godina

Vidim da niko ne voli kad se gubi...Hajde Ana bice bolje samo naprijed...Pokazala si puno i puno imas jos prostora za napredak...Sto mahanja i gledamo te opet sljedece godine na travi Wimbldona...

anita

pre 16 godina

ani treba vise koncentracije, mnogo boljih udaraca, jer preterano mnogo gresi a moze zaista da pobedi najveca imena. kondiciju mora da dovede do perfekcije, slabo se krece, medjutim popravlja se iz godine u godinu. zao mi je sto olako prepusta poene jer, venus vise nije ono sto je bila, ana treba da ima vise snage jer je mladja, mogla je, stvarno je mogla jer je dobra i sve bolja, ali ovo je za nju fantastican uspeh(mada se ne treba sa tim zadovoljavati nikada-samo pobeda treba da dodje u obzir),i nadam se da ce sledece godine uci u finale,skoro sam sigurna. za jos bolje igre, za velike trijumfe, za buduce pobede, za vise samopouzdanja-AJMO ANA!moram priznasti da sam jedva pratila jer sam otisla u aut kad sam gledala noleta pa nisam uspela dugo da se povratim.ehhhhhh

Miroslav

pre 16 godina

Čini mi se da ona Venus može da osvoji maltene svaki turnir samo ako hoće, pa ona odskače za 1 koplje od prvih 8 teniserki sveta a od ostalih za 2,3 kao da je vanzemaljka ili transvestit a ne ljudsko biće, a Ani svaka čast na svemu što je prikazala ali ova Venus je stvarno prejaka. Još jednom Ani hvala na svemu što nam je priredila jer takvu mentalnu snagu u nas Srba ima jako malo ljudi.

Roma

pre 16 godina

Cestitke mladoj Srpskoj teniserki na ulazak u polufinale najprestiznijeg svetkog takmicenja u tenisu.Sledece godine malo vise samopouzdanja i mnogo vise agresivnosti i nadajmo se da jos veci rezultati nece izostati.Cestitke u ime svih nas iz SRBIJE.

A n a

pre 16 godina

Ana ne tuguj ti si ponos ove malecke Srbije!!! Uspeh je i to sto si usla u polufinale, a od ponedeljka si u Top 5!!! Bice mnogo bolje sledeci put, mlada si i ima vremena i za tebe kad ces biti No.1!!
Bilo kako bilo, mi te VOLIMO!!!

Ognjen

pre 16 godina

Znaci, pojavi se neka tamo Bartoli, odvali od tenisa Enan u njihovom prvom ozbiljnijem mecu u polu finalu Vimbldona... dok nasa Ana, zna se - stigne do polu finala, finala nekog turnira a onda zdravoooo, ona ne izgubi, ona bude RAZBIJENA... ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je toliko slabija od vecine pravih favorita, kao da se radi o razlici od nekoliko klasa...

Paracinka

pre 16 godina

@huha Ja mislim da ce biti peta od ponedeljka, jer bi trebalo da Morezmo izgubi dosta bodova, jer je prosle godine bila pobednik, a sada je ispala dosta ranije! I po nekim mojim proracunima, Morezmo bi sa cetvrtog pala na osmo mesto, mada nisam sigurna u to!
Ja ne mogu da verujem da je Enan izgubila od Bartoli! Dosao je i taj dan, gubi mala Enan!!! Nije nepobediva vise!

Gerarrde

pre 16 godina

Ljudi jeste li videli sta je ona Bartoli napravila od Enen. Zacepila je usta onima koji su kritikovali poraz JJ upravo od Bartoli.

Ana tebi nema ko sta zameriti, bila si odlicna. Samo tako nastavi i bices najbolja. Samo sto nisam zaplakao kada te je onaj transformens pobedila.

objektivno

pre 16 godina

Bravo Ana, borila si se. Ostali komentari koji nipodastavaju pojedine teniserke, sem Enan i Vilijams, neka se zamisle: Bartoli je posle glat izgubljenog prvog seta pobedila Enan (1-6, 7-5, 6-1). Nikad ne reci nikad, nego se bori za svaki poen bez straha. Ana ce nadamo se doci do tog nivoa uskoro. Finale RG je igrala kao sto i sama kaze sa strahom, protiv Venus je igrala koliko je mogla. Moci ce i bolje.

Goran

pre 16 godina

Za sve nase predstavnike na Wimbledon-u jedno VELIKO HVALA !
Wimbledon je specifican turnir bas zbog podloge na kojoj se igra. Zato na tom turniru ne retko teniseri iz senke prirede iznenadjenja kao sto je to uradio Tsonga u Queens-u ili Tipsarevic izbacivsi 5 nosioca turnira. Sama podloga pri odbijanju loptice daje istoj ubrzanje i nizak odskok sa kojim recimo Nadal ima problema i ne retko lopte vraca ramom reketa. Imajuci sve ovo u vidu Ana je postigla neverovatan uspeh i mislim da ko nju ili Jelenu kritikuje za neuspeh na ovom turniru taj nema pojma sta je Wimbledon.

Foča,RS

pre 16 godina

Bravo lutko,i hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam podarila.Nije se moglo protiv "ovog" danas.Džaba joj 100 titula a i sama znaš zašto.

Ponosan

pre 16 godina

Kako pise u mom imenu jasam jako ali jako ponosan na Anu Ivanovic i Novaka Djokovica na uspehu plasmanom u polufinala GS. Za ovako malu zemlju cak dva srpska predstavnika a pogledavski Amere i Ruse koji imaju cak po 15 tenisera koji ni ne dodju do finala svaka cast. Jos jednom svaka cast i cekomo sledece uspehe. Ponosan Srbin.

noname

pre 16 godina

E sto su me iznevirali ovi komentatori i novinari. Toliko su pumpali ovu Venus, samo zato sto su zeljni da se pojavi makar neko ko ce uzeti meru onoj Belgijanki, a ona im se valjda ucinila ko neko ko bi to mogao da uradi, kao stari sampion Wimbledona. Mislim da su oni pomogli da i ona sebe vidi na prestolju, a u sustini je 23-ca igracica na svetu, na zalasku. Eto kako mediji zapravo mogu i da uticu na dalji tok takmicenja.

Ali glavna stvar, i pobednicki mentalitet, koji je Bartoli pokazala, je da se ne bendaju ni mediji a ni ko je sa druge strane mreze. Onda ni koleno ne klecne, ni ruka ne zadrhti na servisu. Mediji misle da nema sanse protiv Henin? Ona kaze: I don't think so!

E tako, Ana, i ti treba da se postavis.

A tvoja igra - KAD IGRAS - je toliko lepa za gledanje, lepsa mi je mnogo nego recimo igra Monike Seles. Imas potencijal za sampiona, dosta si se smesila i bila dobra devojcica, doslo je vreme da se mrstis! Barem na terenu. :-)

A kad budes drzala trofej u ruci, onda razvuci taj predivni osmeh kojim nas tako lepo predstavljas.

Ucenje je odlicna stvar, ali nemoj dugo da cekas sa primenom. Mnogo bolja igra nego u finalu RGa; ipak na US Open-u ce biti neko treci favorit, na sledecem turniru neko cetvrti. To se tebe ne tice. Tice te se kako ti igras, i da zabadas forhende onako kako ti umes.

Samo napred, i bices sampion, ja ti kazem!

Maksi

pre 16 godina

Bravo Ana.
Polufinali Vimblddona je veliki uspeh. Uzimala si gemove Vilijamsovoj u oba seta, ali kad ne ide prvi servis ne može se pobediti takav protivnik. Ipak, imao sam osećaj, da si dobila zadnji gem na 5:4, Vilijamsova bi prošla u trećem gemu kao i Enan protiv Bartoli.
Očigledno je da se Vilijamsova, kao mnogo iskusnija, bolje snašla na servisu po onako jakom vetru, što je i odlučilo.

A sad ono glavno:
Prve dve teniserke su, za sada, Enan i Šarapova, a slede JELENA i ANA u punom zaletu.
Ko je od nas smeo i da sanja o tome prošle godine.

Zahvaljujući NAŠIM GRATIS AMBASADORIMA ambasadorima Ani, Jeleni, Mariji, Novaku, mi jesmo u Evropi i to U VRHU Evrope.
To nam niko ne spori, ali samo kada nam ne bi kvarili i obarali prosek (evo više od 15 godina) ovi radikalni i slični trutovi iz Skupštine i sa državnih jasala.

alex

pre 16 godina

jos je zelena za Vimbldona,stalno je gubila prvi set zbog treme,slabije se krece od vecine top 10,igra na mrezi isto nije za top 10.Ona Venus je stvarno krakata i svaku loptu hvata na mrezi a i vidjelo se iskustvo(tri pobjede i sest polufinala).Ali bice bolje samo naprijed buducnost srpskog i svjetskog tenisa je u tebi i Jeleni.Ova Henin kao sto sam i predvidio rastura Bartoli prvi set 6:1...

svetlana

pre 16 godina

ana pod hitno traba da umme par casova od Noleta kako da veruje u sebe!
Svi znamo da su u strahu velike oci, pa nije ni cudo sto joj je Venus izgledala nepremostiva prepreka!
Ana, nadji boljeg trenera, talenat imas, ostaje ti veliki rad i dalje usavrsavaje, narocito na psiho-motivacionom planu!
Znam daje ponekad tesko verovati u samog sebe (licni primer), ali znam takodje da kad drugi veruju u tebe ( a mnogo ih istinski veruje u tebe), na kraju ces i sama uvideti da babaroge zive samo u glavi!

Miodrag

pre 16 godina

Sve cestitke na fenomenalnom uspehu. Samo napred. Zelim ti jos puno lepih trenutaka u tenisu i jos vaznije u zivotu pred tobom.

Miodrag - Toronto

didej

pre 16 godina

Veliki je uspeh sto si stigla do polufinala! Zivot ide dalje pred tobom je jos puno polufinala i finala! Veliki si borac,tako da ce uskoro i Venus pasti! Cestitke za sve ucinjeno na ovom turniru,svima treba da nam sluzis za primer! Glavu gore carice :)

fenomen

pre 16 godina

ANA, glavu gore, nisi imala svoj dan i nije danas Venus pobedila nego si joj ti pomogla jer jednostavno nije te danas htelo. Nemoj vise da razmisljas o danasnjem mecu nego se okreni buducnosti koja je pred tobom.
Gledajuci te po ko zna koji put(naravno da si na desktopu mog kompa jako dugo)danas sam zakljucio da svi mi koji te volimo, bodrimo, hrabrimo i kad izgubis dobijamo zauzvrat tvoje osmehe i delic radosti u zivotu i da ce onaj ko ti slomi srce i postane tvoj zivotni saputnik biti najsrecniji covek na planeti.
Bilo je lepotica i bice ih uvek ali ti si jednostavno neponovljiva.Jedinu manu ti nalazim u ona 3 cm koja si vislja od mene mada to nije nikakva mana. Jednog dana kad prestanes da igras tenis pricace se o tebi kao sto se i dan danas prica o Moniki Seles i Kris Evert Lojd..zelim samo da njih dve nadmasis jer su bile najvece i kad to uradis bices najbolja za sva vremena.
Dosla je tiho i usla u legendu....
@ za brkajliju
Svi mi pomalo volimo Anu jer nas cini srecnima a neki vrhunac koji bi me ucinio srecnim je da navijam za Anu ako nekad dodje u Bec na neki turnir i da je vidim uzivo...Samo da me ne zadesi maler kad dodje u Bec da moram da idem na operaciju krajnika kao neki, znas koji...
E, da, da me Moka pozove u Spaniju rekao bih mu da u to vreme idem na medeni mesec naravno sa Anom. Cudo da se neki kosarkas toga nije setio...
Poz...

caniggia

pre 16 godina

На овоме свету могу да кажем што се дешава то нијее истина,мислим наа овоме свету што бих нагласио, да пропаганда што већина кажу да овоме није истина

Ivan

pre 16 godina

Nema veze, i ovo je fantastican rezultat! Svaka cast! Ova Venus igra kao luda. Ako je za utehu, bar je Jelena svaki put izbaci sa turnira.

Tripko

pre 16 godina

Ance, nema veze, sada se odmori pa kod nas i USA, da opet osvojis Open Seriju, pa USA Open. Ti i JJ u finalu USA Opena!!!!!!!!!!!

podrska

pre 16 godina

Ma sine igrala si odlicno.sto jeste jeste u ovoj prilici nisi mogla bolje protiv nje koju je isao servis neverovatno....ali vec sledeci put, ona je tvoja...))) garantovano!!! danas te malko uzela treba i da se igrao i treci set uzela bi je

vladimir

pre 16 godina

Ana nemoj da brines, venus je amerikanka, odrasla na fast food-u i proteinskoj hrani, pa njena igra nema nikakvog stila. Svi oni pobedjuju samo na snagu. Svaka cast, sledeci turnir je tvoj!!!

Milana

pre 16 godina

Ani je potrebno vece iskustvo u mecevima ovog ranga pa ce sigurno i rezultati biti bolji. U svakom slucaju, veliko bravo!
Marion Bartoli je najvece iznenadjenje do sada. Pobedila je Enan i to sa 6:1 u 3. setu. Enan nije licila na sebe, nista je danas nije sluzilo, a mala Marion je mudro i pametno nadigrala favorita i pokazala da nista nije nemoguce.

CDN

pre 16 godina

Zao mi je sto izgubi od dalego gore od sebe. Ali, ipak, najtoplije cestitke Ani sa iskrenom verom da ce ubudice carovati zajedno sa Jelenom. Ne mogu da se nacudim tj. nagadim komentara sa stn-a, koji su vec na samom pocetku meca poceli neopisivo da s.ru u stiliu da je Venus mnogo bolja i sta uopste Ana tamo trazi, da nisu iz iste lige (pazi molim te!). Ej! Ko se gde nalazi? Hallo!!! Ana je u samom vrhu a ova sto urla ( nefer)tek 23!!! Pa ko je onda bolja teniserka? Jednostavno, Ana je imala JAKO los dan, plus jos je neiskusna, ali velika buduvnost je pred njom. A onom alexu-siptaru- stvarno ne znam sta da kazem. Olicenje njihovodg drustva. Slika i prilika.
Jos nesto. Izuzetno mi je zao sto ona krava, masna kuvarica prodje u finale. Eto, i Enan je imala JAKO los dan i nista vise.

Mare

pre 16 godina

Nema veze.Danas je bio jedan od onih dana kada joj ne ide nista.Da je Venus bila nesto suberiorna nije mi se bas cinilo, makar posle Novakovog meca.
Ima vremena.Napred Anci!

acm

pre 16 godina

pa dokle ces ana da imas tremu i da budes neiskusna?? ako gubis, nemoj da te ponizavaju ko juce i ko u Parizu. u svakom slucaju svaka cast za vrlo dobar plasman

Morgan

pre 16 godina

"Ana nema lepe zube." Neverovatno je šta sve jedna budala može da napiše. Još veća budala Venus zove "crncem". O tenisu neću, to nije tema ovoga sajta, na kome budale igraju važnu ulogu.

daca

pre 16 godina

nema veze Ana,opet ovo je ogroman uspjeh i sto je najbitnije pogazujes veliku konstantnos u rezultatima posljednje vrijeme.
Jedino mi se ucinilo da si nam ostala malo duzna kada su ovi veliki mecevi u pitanju!

goran

pre 16 godina

nekada je dobro u mec uci rasterecen, ali to ne znaci predati ga bez borbe. u svakom slucaju, svaka cast anci i ovo je ogroman uspeh i zaista ne bi trebalo sad reci nijednu losu rec posle ovog poraza. drago mi je samo sto su se potvrdile moje reci o talentu i odnosu jelena-ana.

SaLe

pre 16 godina

Sta reci nego BRAVO MAJSTORE ---- A ti Miso, dabogda jeo musaku do kraja Wimbledona (a i svaki drugi Grand Slam) pa da to Nole fino uzme!!!

Sandro

pre 16 godina

Bravo! Svi su navijali za Anu, ne bi hteli da gledaju onog Predatora u finalu :) da se nisu drzali tradicije rezultati bi bili drugaciji... iskusniji su prosli dalje...

Danko

pre 16 godina

Ma Anci tebi svaka cast!Samo napred,ima vremena za tebe! Doci ce i tvojiuh 5 minuta,kad ti nece moci niko nista! Ana Ivanovic-PONOS SRBIJE!

noname

pre 16 godina

Kakva steta za Anu. Ovo mora da boli.

Dok se ona, kao sesta, isprepadala od 23-ce igracice na svetu, koja je na zalazu, Bartoli ne benda sto joj niko ni u ludilu nije davao sanse protiv kraljice sljake i prve igracice na svetu Henin, koja igra kao termniator. Eeee to je mentalitet koji nasim igracicama treba.

Ana se sada sigurno oseca uzasno. Ali za utehu je to sto je igrala mnogo bolje nego protiv Belgijanke u Rolan Garosu. Ipak ona uci, ali ne treba dugo cekati sa primenom tog znanja.

Samo napred nasi!

Zox

pre 16 godina

Wow, ocekivao sam vise negativnih komentara, tipa Ana nemas pojma i tako to.
Hvala Bogu, pa ih nema.
A da ce grand slam pasti u ruke uskoro Ani, to sigurnO:)

vuk

pre 16 godina

ovaj naslov bi trebao da glasi: "sa stereoidima do finala". kako objasniti ovaj mec vilajamsove u poredjenju sa prvim koji je ovde odigrala? Da li tenis ima doping testiranje i koliko je rigorozno? ja do sada nisam cuo da je neko suspendovan ili kaznjen u tenisu zbog dopinga. Pitam se ko ce sutra biti podednig Vimbeldona po cetvrti put. Hmmm...

Djole

pre 16 godina

Bice da se ne razumem ni u ovaj sport . Ko je kakav igrac vidi se na delu . Kada ovako mislim onda je to iz sledecih razloga .... Ako sam dobar igrac onda mi je nebitno sa kim i u kom kolu cu da igram osim ako mi ona stvar nije zinula za parama . U prvom kolu igram sa dobrim igracem i ako ga pobedim onda mi je prolaz do finala otvoren . Igram samo vaznije turnire a ne svakojake da bih sakupljao nekakve bodove , kao recimo Hingisova . I Vilijamsova je 20 i neka na rang list a dosla u Viombldon i "omlatila" sve redom , mozda i u finalu pobedi . Slazem se sa onima koji smatraju da u zenskom tenisu ima dva-tri igraca koji su glavni . U niskom je 5-6 , ustali su tu da popune kvotu za odrzavanje tutnira . Pogledajte imena ucesnika , ne samo na ovom turniru , videcete da za njih nikada niste culi a mozda i necete . A to ko je najlepsi , ukusi su razliciti , osim ako niste zapali za oko onome ko pravi rang listu uostalom kao kod svakog izbora te vrste . Ovo bi trebalo da je sport . Setite izgleda Jarmile Kratohvilove ali joj on nista nije smetao da bude najbolja u svojoj discipiplini . I na kraju se pitam kako to da Borg , Mekinro , Agasi , Sampras , Federer .... Navratilova , Graf ... nemahu svi skupa losih dana kao neki nazovi sampioni . Teniseri znaju sve udarce da izvedu samo pobedi onaj ko napravi manje gresaka ali i upotrebi glavu za razmisljanje .

ZaSM

pre 16 godina

ANA je ovo znatno bolje odigrala nego finale u Parizu. Videlo se da se postepeno vraca u mec i da je skoro uspostavila ravotezu. Nazalost nije bilo dovoljno vremena a ni srece da se preokrene rezultat.
Nesto slicno se dogodila i Bartoli u njenom mecu protiv Enan. Izgubila je prvi set skoro bez borbe ali videlo se da joj ide sve bolje i bolje i na kraju je ubedljivo pobedila.

Za ANU svaka cast i jedno veliko HVALA jer nam je toliko radosti priredila. Ovo vazi i za JELENU ciji se poraz protiv Bartolijeve mora sada gledati u drugacijem svetlu. I JECA nam je svojom fenomenalnom borbom pritiv Safarove pokazala da je prava lavica. Svaka cast i njoj. Za Noleta sta reci? Covek je dosao do polufinala. To je vise nego dovoljno za ocekivanja. Sve vise od ovoga, cak i da nije morao da igra onih 9 casa u dva dana, bi protiv Nadala bila senzacija.

Sve u svemu veliko hvala svim nasim teniserima a to ukljucuje lavovskog borca Janka Tipsarevica i Nenada Zimonjica koji se u ovom trenutku bori za ulazak u finale u dublu.

Панта Јокић

pre 16 godina

Честитке на досадашњем великом успеху Ани и осталим српским тенисерима и тенисеркама, али и порука: мање се крстите, а више тренирајте и исправљајте недостатке!

Alex

pre 16 godina

Ana Ivanović:"Biću prva jednog dana"...Ja bih promenio ovu izjavu:Biću prva jednog dana u mom sanu!!! Hehe...da li si rekla Sarapovi i uglavnom Heneni to?? E,zamislim da nisi.Jer tvoj pamet putujeeee!Istu glupost kaze stalno i Djokovic! Pa,dobro,igra sam...cini mi se! Za tebe Anice i za prijatelja(momka!)Novaka,imam nesto da vam kazem.Oporaviteeee se na glavuuuuu! Skloni ste gluposti oboje...,hehe! I kako Ivanovic se dere kad igra...Ajdeeee,zdravooo konacno, Anice i Djokovicu!!!(3-0 lako za Nadala sutra)!Pozdrav!

Zoran

pre 16 godina

Kako se ovaj crnac dere!!!
Ako bi Ana stavila cepove za usi bilo bi svasta.
Sarapova je za nju Motzartova simfonija!
Drz se Ana, carica si!!!;)

sergio

pre 16 godina

Zenski tenis trenutno ima dve igracice a to su Henin i Serena sa izgledom da im se i Venus pridruzi. Potencijali ostalih igracica su daleko, daleko manji. Medju prvih 10 igracica 9 su vise manekenke nego igracice.

Ognjen

pre 16 godina

Znaci, pojavi se neka tamo Bartoli, odvali od tenisa Enan u njihovom prvom ozbiljnijem mecu u polu finalu Vimbldona... dok nasa Ana, zna se - stigne do polu finala, finala nekog turnira a onda zdravoooo, ona ne izgubi, ona bude RAZBIJENA... ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je toliko slabija od vecine pravih favorita, kao da se radi o razlici od nekoliko klasa...

Beograđanka

pre 16 godina

Zašto vređate jednu veliku igračicu, kao što je Venus? Nazivate je "crncem", "hobotnicom", "hermafroditom", "čudom" i nekakvom snagatorkom koja je odrasla na brzoj američkoj hrani. Šta vi znate o njenoj ishrani, o njenom siromašnom detinjstvu, o tragediji u porodici (izgubila je pre dve godine sestru)? Sramno je to, ali nije nikakvo iznenađenje, pošto tako može da razmišlja samo nekakav Srbenda, iz naroda najstarijeg. Užasni ste. Nemoralni, podmukli, a ruke prljave do lakata. Čačkalica u zubima, a kad nema čačkalice, onda coktanje jezikom, da se očiste retki zubi od svinjskih kolenica. Venus je prava lepotica, crna gazela, nijedna teniserka na svetu nema njenu gracioznost i tako savršeno građeno telo. Ona liči na Vilmu Rudolf, za koju nikada niste ni čuli. Njena je igra na travi daleko iznad svih. Dve godine pauze odvojile su je od tenisa, a sad se vraća. Zajedno sa Serenom. Mogla bih da kažem kako ste ponekad i rasisti, ali neću, vi to niste, vi ste neodgojena balkanska masa, od koje beže i divlje svinje. Ćutala sam tri meseca i rekla da ću se javiti posle Vimbldona. Nisam mogla da izdržim a da primitivcima ne kažem da umuknu, zauvek.

tuta bugarin

pre 16 godina

teo sam ija
kadveć idem sposlom u prestonicu
dodržim kakav govor zbalkona
al jok brale
nedau
kazu daje rezervirato i zauzeto sve do Mitrovdana
imati kazu mioni tuto sad ovi sportista
malmalo
pase turaju gore
i mašu smeškau se i sve ozgor
aja se mislu pa narafski kadsu tolko em mladi em lepi emumeju
deco svaka vi cas
neka nji
jalda
nekai neka
samo dase nepocmu turati gore jopet snjima
i oni neki mapijaši drongeraši bamditi ai politicari mameimga

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku štose diskusuje od teniskim vimnbldon utaknicama
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

alex

pre 16 godina

jos je zelena za Vimbldona,stalno je gubila prvi set zbog treme,slabije se krece od vecine top 10,igra na mrezi isto nije za top 10.Ona Venus je stvarno krakata i svaku loptu hvata na mrezi a i vidjelo se iskustvo(tri pobjede i sest polufinala).Ali bice bolje samo naprijed buducnost srpskog i svjetskog tenisa je u tebi i Jeleni.Ova Henin kao sto sam i predvidio rastura Bartoli prvi set 6:1...

caniggia

pre 16 godina

На овоме свету могу да кажем што се дешава то нијее истина,мислим наа овоме свету што бих нагласио, да пропаганда што већина кажу да овоме није истина

Prijatelj iz Irske

pre 16 godina

Tesko je opisati osecaj posle tog njenog poraza...
Pre svega je cinjenica da je V. Williams toliko 'rovita' kako nije bula nikada u karijeri.
Da se suocila sa tigricama kakve su Safranova,
Vadisova, ili Jelena (njeno najbolje izdanje, ne ovo sadasnje) amerikanka bi dozivela takvo 'rasturanje' da je cela familija Williams ne bi uspela da reanimira do sledeceg jutra.
Ono sto pre svega nedostaje Ani je 'instikt ubice' koji je
preko potreban da bi se ostvario konacan uspeh na velikim turnirima.
Ana je prelepa Srpkinja, najlepseg osmeha, i mi je volimo do smrti, ali
ona nikada nece dostici najvise pozicije jer je suvise 'mekana'.
Tenis danasnjice je cista 'ratna zona' gde samo najbolji ratnici opstaju.

Branko

pre 16 godina

Ana !!!!
Hvala od srca.

A za onog Alexa i njegove komentare.
Pa ti nisi vredan ni da zivis patetica kretencino izoblicena.
Moderatoru pusti ovo pa mi ulepsaj ionako lepi dan.

Kako sam ponosan na ove mlade ljude. Hvala Vam jos jednom

Pozdrav svima.

CDN

pre 16 godina

Zao mi je sto izgubi od dalego gore od sebe. Ali, ipak, najtoplije cestitke Ani sa iskrenom verom da ce ubudice carovati zajedno sa Jelenom. Ne mogu da se nacudim tj. nagadim komentara sa stn-a, koji su vec na samom pocetku meca poceli neopisivo da s.ru u stiliu da je Venus mnogo bolja i sta uopste Ana tamo trazi, da nisu iz iste lige (pazi molim te!). Ej! Ko se gde nalazi? Hallo!!! Ana je u samom vrhu a ova sto urla ( nefer)tek 23!!! Pa ko je onda bolja teniserka? Jednostavno, Ana je imala JAKO los dan, plus jos je neiskusna, ali velika buduvnost je pred njom. A onom alexu-siptaru- stvarno ne znam sta da kazem. Olicenje njihovodg drustva. Slika i prilika.
Jos nesto. Izuzetno mi je zao sto ona krava, masna kuvarica prodje u finale. Eto, i Enan je imala JAKO los dan i nista vise.

acm

pre 16 godina

pa dokle ces ana da imas tremu i da budes neiskusna?? ako gubis, nemoj da te ponizavaju ko juce i ko u Parizu. u svakom slucaju svaka cast za vrlo dobar plasman

vuk

pre 16 godina

ovaj naslov bi trebao da glasi: "sa stereoidima do finala". kako objasniti ovaj mec vilajamsove u poredjenju sa prvim koji je ovde odigrala? Da li tenis ima doping testiranje i koliko je rigorozno? ja do sada nisam cuo da je neko suspendovan ili kaznjen u tenisu zbog dopinga. Pitam se ko ce sutra biti podednig Vimbeldona po cetvrti put. Hmmm...

Morgan

pre 16 godina

"Ana nema lepe zube." Neverovatno je šta sve jedna budala može da napiše. Još veća budala Venus zove "crncem". O tenisu neću, to nije tema ovoga sajta, na kome budale igraju važnu ulogu.

Oslo

pre 16 godina

Alex,ne znam da li mislio ozbiljno sa svojim komentarom ili samo zezanje.Ako je bilo ozbiljno misljenje,interesujeme kako ces ti svoju decu,kad ih budes imao bodriti u sportu i zivotu(u dobrim i losim rezultatima).Posto si takav komentar poslao,verujem da decu nemas,a da ti iskreno kazem nisi ih ni zasluzio da ih imas.
Pozdrav,zelim ti puno rezultata u zivotu

tanc

pre 16 godina

Alex
Prvo se ti meni lepo vrati u prvi razred da naučiš gramatiku,jadniče.
Ti si verovatno neki luzer koji u životu ama baš ništa nije postigao,pa na ovaj način pokušavaš da privučeš pažnju.Verovatno se hvališ kod svojih drugara,takođe luzera-hej,vidite kakvu sam reakciju izazvao kod ljudi,ja sam neko.Patetično.Od sada ignorišimo ovakve paćenike kojih se i rođena majka stidi.Pozz

goranNS

pre 16 godina

Nema veze, Ana. Glavu gore i ovo je odlican rezultat. I dalje si nasa Princeza.
(u mesec dana jedno finale i jedno polu finale na GS. samo jos malo da poradis na psihi i bices no1.)

Vlada YVR

pre 16 godina

Ustao sam jutros u 5 da gledam mec (PST)
Pa, verovatno da je mogla i bolje. Cini mi se da je Ana samu sebe pobedila...
Ali, za sve sto je do sada uradila, za njenu igru i nacin na koji nas Srbe predstavlja u Svetu, jedno VELIKO HVALA!
Samo napred Ana, idemo na Australian Open i US Open, revansiraces se nadopingovanim sestrama!
Pozdrav iz Kanade!

Paracinka

pre 16 godina

Sve cestitke nasoj najlepsoj a i cini mi se najboljoj teniserki! Bice vremena i za tebe!!! Rasturaces redom! Ovo je fenomenalan uspeh! Nadam se da ces biti peta ili cetvrta! Pa na kraju i prva, jer to apsolutno zasluzujes! Hvala ti za prelepe utakmice, predivan osmeh i ono najlepse "'ajde" u odsudnim trenucima!

A i najvece cestitke Noletu! Imas veliko srce, mentalno si jak i Boze daj da pobedis onog punog steroida, Nadala!

pera de la

pre 16 godina

Nemo da sam cuo da je neko pljuje sto je izgubila! Venus sa ovakvom igrom moze da dobije i Federera(ne šalim se)! Ana svaka čast! Lepo nam se odmori i nastavi da treniras pa se te gledamo u finalu US Open-a!

sara

pre 16 godina

E Anice,nema veze iako znamo da si razočarana i ljuta,verovatno,dala si sve od sebe.Samo si trebala da joj sve lopte šalješ u telo jer je ona kao hobotnica i ne bi se snašla.Dok joj šalješ po terenu ona se raširi(baš kao hobotnica) i sve stiže!Bodrimo te za dalje i sama znaš da si bolja od svih!

nadja

pre 16 godina

Glavu gore devojcice.Cestitam ti na ulasku u polufinale i otporu koji si pruzila boljoj od sebe.Svako ima pravo na los dan pa i ti.Zelim ti mnogo srece u buducim mecevima i da nam i dalje budes lepa i nasmejana.Puno pozdrava od domacice kojoj je danas zagoreo rucak gledajuci tenis

svetlana

pre 16 godina

ana pod hitno traba da umme par casova od Noleta kako da veruje u sebe!
Svi znamo da su u strahu velike oci, pa nije ni cudo sto joj je Venus izgledala nepremostiva prepreka!
Ana, nadji boljeg trenera, talenat imas, ostaje ti veliki rad i dalje usavrsavaje, narocito na psiho-motivacionom planu!
Znam daje ponekad tesko verovati u samog sebe (licni primer), ali znam takodje da kad drugi veruju u tebe ( a mnogo ih istinski veruje u tebe), na kraju ces i sama uvideti da babaroge zive samo u glavi!

Lionheart

pre 16 godina

ljudi od ove je Ana bolja najmanje tri puta. Nego ovaj put je poklekla pred cinjenicom da igra u polufinalu Wimbledon-a.

Zasluzuje da bude druga ili treca igracica.

Ima samo 19 godina, pa zamislite kakva je buducnost pred njom.

Ponosan sam na nju.

goran

pre 16 godina

nekada je dobro u mec uci rasterecen, ali to ne znaci predati ga bez borbe. u svakom slucaju, svaka cast anci i ovo je ogroman uspeh i zaista ne bi trebalo sad reci nijednu losu rec posle ovog poraza. drago mi je samo sto su se potvrdile moje reci o talentu i odnosu jelena-ana.

SaLe

pre 16 godina

Sta reci nego BRAVO MAJSTORE ---- A ti Miso, dabogda jeo musaku do kraja Wimbledona (a i svaki drugi Grand Slam) pa da to Nole fino uzme!!!

Miroslav

pre 16 godina

Čini mi se da ona Venus može da osvoji maltene svaki turnir samo ako hoće, pa ona odskače za 1 koplje od prvih 8 teniserki sveta a od ostalih za 2,3 kao da je vanzemaljka ili transvestit a ne ljudsko biće, a Ani svaka čast na svemu što je prikazala ali ova Venus je stvarno prejaka. Još jednom Ani hvala na svemu što nam je priredila jer takvu mentalnu snagu u nas Srba ima jako malo ljudi.

Sandro

pre 16 godina

Bravo! Svi su navijali za Anu, ne bi hteli da gledaju onog Predatora u finalu :) da se nisu drzali tradicije rezultati bi bili drugaciji... iskusniji su prosli dalje...

noname

pre 16 godina

E sto su me iznevirali ovi komentatori i novinari. Toliko su pumpali ovu Venus, samo zato sto su zeljni da se pojavi makar neko ko ce uzeti meru onoj Belgijanki, a ona im se valjda ucinila ko neko ko bi to mogao da uradi, kao stari sampion Wimbledona. Mislim da su oni pomogli da i ona sebe vidi na prestolju, a u sustini je 23-ca igracica na svetu, na zalasku. Eto kako mediji zapravo mogu i da uticu na dalji tok takmicenja.

Ali glavna stvar, i pobednicki mentalitet, koji je Bartoli pokazala, je da se ne bendaju ni mediji a ni ko je sa druge strane mreze. Onda ni koleno ne klecne, ni ruka ne zadrhti na servisu. Mediji misle da nema sanse protiv Henin? Ona kaze: I don't think so!

E tako, Ana, i ti treba da se postavis.

A tvoja igra - KAD IGRAS - je toliko lepa za gledanje, lepsa mi je mnogo nego recimo igra Monike Seles. Imas potencijal za sampiona, dosta si se smesila i bila dobra devojcica, doslo je vreme da se mrstis! Barem na terenu. :-)

A kad budes drzala trofej u ruci, onda razvuci taj predivni osmeh kojim nas tako lepo predstavljas.

Ucenje je odlicna stvar, ali nemoj dugo da cekas sa primenom. Mnogo bolja igra nego u finalu RGa; ipak na US Open-u ce biti neko treci favorit, na sledecem turniru neko cetvrti. To se tebe ne tice. Tice te se kako ti igras, i da zabadas forhende onako kako ti umes.

Samo napred, i bices sampion, ja ti kazem!

noname

pre 16 godina

Kakva steta za Anu. Ovo mora da boli.

Dok se ona, kao sesta, isprepadala od 23-ce igracice na svetu, koja je na zalazu, Bartoli ne benda sto joj niko ni u ludilu nije davao sanse protiv kraljice sljake i prve igracice na svetu Henin, koja igra kao termniator. Eeee to je mentalitet koji nasim igracicama treba.

Ana se sada sigurno oseca uzasno. Ali za utehu je to sto je igrala mnogo bolje nego protiv Belgijanke u Rolan Garosu. Ipak ona uci, ali ne treba dugo cekati sa primenom tog znanja.

Samo napred nasi!

Zox

pre 16 godina

Wow, ocekivao sam vise negativnih komentara, tipa Ana nemas pojma i tako to.
Hvala Bogu, pa ih nema.
A da ce grand slam pasti u ruke uskoro Ani, to sigurnO:)

Djole

pre 16 godina

Bice da se ne razumem ni u ovaj sport . Ko je kakav igrac vidi se na delu . Kada ovako mislim onda je to iz sledecih razloga .... Ako sam dobar igrac onda mi je nebitno sa kim i u kom kolu cu da igram osim ako mi ona stvar nije zinula za parama . U prvom kolu igram sa dobrim igracem i ako ga pobedim onda mi je prolaz do finala otvoren . Igram samo vaznije turnire a ne svakojake da bih sakupljao nekakve bodove , kao recimo Hingisova . I Vilijamsova je 20 i neka na rang list a dosla u Viombldon i "omlatila" sve redom , mozda i u finalu pobedi . Slazem se sa onima koji smatraju da u zenskom tenisu ima dva-tri igraca koji su glavni . U niskom je 5-6 , ustali su tu da popune kvotu za odrzavanje tutnira . Pogledajte imena ucesnika , ne samo na ovom turniru , videcete da za njih nikada niste culi a mozda i necete . A to ko je najlepsi , ukusi su razliciti , osim ako niste zapali za oko onome ko pravi rang listu uostalom kao kod svakog izbora te vrste . Ovo bi trebalo da je sport . Setite izgleda Jarmile Kratohvilove ali joj on nista nije smetao da bude najbolja u svojoj discipiplini . I na kraju se pitam kako to da Borg , Mekinro , Agasi , Sampras , Federer .... Navratilova , Graf ... nemahu svi skupa losih dana kao neki nazovi sampioni . Teniseri znaju sve udarce da izvedu samo pobedi onaj ko napravi manje gresaka ali i upotrebi glavu za razmisljanje .

ne tuguj

pre 16 godina

Ne tuguj Ana. Ipak Vilijamsova je bila bolja, Ana prilicno nervozna, posebno u prvom setu. Malo po malo i uskoro mora da se dogodi priva GS titula ili za tebe ili za Jelenu. Od Noleta ocekujemo vec sada....

Tirolyan

pre 16 godina

Ljepotica je potpuno lose otvorila mec, a u drugom, nesto boljem izdanju nije uspjela da kompezuje silne greske. No, ona je ulaskom u polufinale usla u sam sportski vrh, a iskustvo koje na ovakvim takmicenjima stice stepenice su koje ce je odvest na sam teniski tron. Ovo je sjajna stvarnost, a kakva ce tek biti buducnost ove drage djevojcice.

Vanja NS

pre 16 godina

Draga Ana, puno te cenim i postujem i znam da nije bilo lako igrati bez dana pauze posle meca u cetvrfinalu. Ipak, mislim da se kasno budis u vaznim mecevima, i da moras da poradis na kretanju.Sigurna sam da cemo se uskoro radovati tvojim novim uspesima!!!

miha

pre 16 godina

Strah? Trema?
mladost ludost?
Nema apsolutno veze, za razliku od prosle godine ovo nije skok, ovo su dva skoka.
Bravo Ana, i nastavi da skaces...hop, hop

Sashko

pre 16 godina

Sve ovo je odlicna skola za Anu i verujem da cemo je narednih desetak godina stalno gledati u zavrsnicama velikih turnira. Glavu gore, i nastavi sa odlicnim igrama!

irfan

pre 16 godina

Svaka cast Ana. Samo tako nasatavi vrijeme za pobjede i radost je pred tobom. Budi ponosna sa onim sto si postigla u Londonu. Pozdrav iz Freetown-a, Sierra Leone

Bre

pre 16 godina

Ja ne mogu da bude četvrti ni na prvenstvu moje ulice u tenisu a kamoli četvrti na svetu.
Zato si ti Ana vrhunski sportista,a u sportu su i porazi normalni i taki ih treba i shvatiti.Ne možeš stalno ni dobro igrati,imaš i ti dušu i to veliku i najbolju,najlepšu,imaš duh al nemaš mišiće kao Wiliams a i ne trebaju ti,mada,zato te je i pobedila,naljutila se jer je svesna tvojih kvaliteta:)
Napred Ana,uz tebe sam!

Dzoni

pre 16 godina

U mec je usla nervozno jer je Wiliams sve igracice do sada pragazila pa je mnogo gresila.Ali ja obozavam da gledam Anu jer se bori do zadnjeg poena i nikad ne odustaje pa i ja skacem za svaki njen poen.U mesec dana igrati finale Roland Garosa i polufinale Wimboldona je ogroman uspeh a ona ima tek 19 godina.Jedva cekam neke nove njene meceve.Napred Ana,pravi si borac a najlepsi si

vlayceh

pre 16 godina

Bravo Ana! Biti među četiri najbolje teniserke na svetu dva puta za redom je neverovatan uspeh! Takođe, izdržavati onako protiv teniserke koja ima jedanaest Grand Slamova, i koja ima neuporedivo više iskustva od Tebe, je za divljenje! Bravo i samo napred! Ti si već na krovu sveta!

penzija

pre 16 godina

Bravo Ana! Pokazala je na kraju borbenost koju nisam video nigde osim u holivudskim filmovima. Williams je nadmasila sebe danas a i kapiram da nije lako igrati koncentrisano protiv one buke koju proizvodi kricima. Finalistkinji protiv Venus savetujem cepove za usi!

srdjan nemacka

pre 16 godina

Bravo Ana.....samo napred! i ako si danas porazena pokazala si ipak da nije bio slucaj da si bila u finalu GAROSA!Svet je video i vidice da ima veeeeelika buducnost za srbiju u ovim sportu. Mali smo ali....nedamo se!
zivela srbija

bjorg

pre 16 godina

odlicna je Ana, carica!

treba joj malo iskustva,rutine,i da popravi igru na mrezi, i bice br. 1.

Danas je opet uhvatila trema - jednostavno joj treba jos malo iskustva na velikim turnirima. Blizu je, ali sad treba zapeti za to prvo mesto.

Kryptonite

pre 16 godina

Dobro si se Anchi drzala. Williams je mnogo fizicki jaca, ali ima i 7 godina iskustva vise. Uzivaj Anchi u slobodnim danima svoje mladosti. Ti vec jesi buduci sampion.

Stevan

pre 16 godina

Ana igra odlično,ali kad treba da igra protiv najpoznatijih imena svetskog tenisa u finišu Grand Slam-a kao da se malo uplaši.Tako je bilo i u finalu Roland Garros-a protiv Enanove.I sama je izjavila da ne zna šta joj je bilo,da je bila nervozna...
Radi se o neiskustvu zbog njene mladosti,a ne o slabijoj teniskoj veštini,ali mislim da će prebroditi ovu barijeru što više ovakvih "jakih" mečeva bude imala.Pred njom je Budućnost!
Samo napred,Ana!There's only one Ana Ivanović!

patlidzan

pre 16 godina

Ana..Volimo te...nemoj da ti ovo slucajno skine osmjeh sa lica..neka ide ovako polako da mozes iduce godine da ih osvajas...

hvala

pre 16 godina

hvala ti anci na fenomenalnim igrama,poraz je posledica mnogo potrosene energije protiv vajdisove ali eto novog iskustva za predstojece velike meceve!!!anci sreco hvala ti sto si svojom lepotom ulepsala ovaj sumorni i kisni wibledon!!!

Ive

pre 16 godina

Vidim da niko ne voli kad se gubi...Hajde Ana bice bolje samo naprijed...Pokazala si puno i puno imas jos prostora za napredak...Sto mahanja i gledamo te opet sljedece godine na travi Wimbldona...

Miodrag

pre 16 godina

Sve cestitke na fenomenalnom uspehu. Samo napred. Zelim ti jos puno lepih trenutaka u tenisu i jos vaznije u zivotu pred tobom.

Miodrag - Toronto

anita

pre 16 godina

ani treba vise koncentracije, mnogo boljih udaraca, jer preterano mnogo gresi a moze zaista da pobedi najveca imena. kondiciju mora da dovede do perfekcije, slabo se krece, medjutim popravlja se iz godine u godinu. zao mi je sto olako prepusta poene jer, venus vise nije ono sto je bila, ana treba da ima vise snage jer je mladja, mogla je, stvarno je mogla jer je dobra i sve bolja, ali ovo je za nju fantastican uspeh(mada se ne treba sa tim zadovoljavati nikada-samo pobeda treba da dodje u obzir),i nadam se da ce sledece godine uci u finale,skoro sam sigurna. za jos bolje igre, za velike trijumfe, za buduce pobede, za vise samopouzdanja-AJMO ANA!moram priznasti da sam jedva pratila jer sam otisla u aut kad sam gledala noleta pa nisam uspela dugo da se povratim.ehhhhhh

didej

pre 16 godina

Veliki je uspeh sto si stigla do polufinala! Zivot ide dalje pred tobom je jos puno polufinala i finala! Veliki si borac,tako da ce uskoro i Venus pasti! Cestitke za sve ucinjeno na ovom turniru,svima treba da nam sluzis za primer! Glavu gore carice :)

splićanka

pre 16 godina

izgubit u polufinalu wimbeldona nije sramota, pogotovo nakon finala RG-a, zato bravo Ana, samo si dokazala svoju kvalitetu i da se dugo vrimena nećeš maknit sa teniskog vrha...bravo

fenomen

pre 16 godina

ANA, glavu gore, nisi imala svoj dan i nije danas Venus pobedila nego si joj ti pomogla jer jednostavno nije te danas htelo. Nemoj vise da razmisljas o danasnjem mecu nego se okreni buducnosti koja je pred tobom.
Gledajuci te po ko zna koji put(naravno da si na desktopu mog kompa jako dugo)danas sam zakljucio da svi mi koji te volimo, bodrimo, hrabrimo i kad izgubis dobijamo zauzvrat tvoje osmehe i delic radosti u zivotu i da ce onaj ko ti slomi srce i postane tvoj zivotni saputnik biti najsrecniji covek na planeti.
Bilo je lepotica i bice ih uvek ali ti si jednostavno neponovljiva.Jedinu manu ti nalazim u ona 3 cm koja si vislja od mene mada to nije nikakva mana. Jednog dana kad prestanes da igras tenis pricace se o tebi kao sto se i dan danas prica o Moniki Seles i Kris Evert Lojd..zelim samo da njih dve nadmasis jer su bile najvece i kad to uradis bices najbolja za sva vremena.
Dosla je tiho i usla u legendu....
@ za brkajliju
Svi mi pomalo volimo Anu jer nas cini srecnima a neki vrhunac koji bi me ucinio srecnim je da navijam za Anu ako nekad dodje u Bec na neki turnir i da je vidim uzivo...Samo da me ne zadesi maler kad dodje u Bec da moram da idem na operaciju krajnika kao neki, znas koji...
E, da, da me Moka pozove u Spaniju rekao bih mu da u to vreme idem na medeni mesec naravno sa Anom. Cudo da se neki kosarkas toga nije setio...
Poz...

daca

pre 16 godina

nema veze Ana,opet ovo je ogroman uspjeh i sto je najbitnije pogazujes veliku konstantnos u rezultatima posljednje vrijeme.
Jedino mi se ucinilo da si nam ostala malo duzna kada su ovi veliki mecevi u pitanju!

Ivan

pre 16 godina

Nema veze, i ovo je fantastican rezultat! Svaka cast! Ova Venus igra kao luda. Ako je za utehu, bar je Jelena svaki put izbaci sa turnira.

Tripko

pre 16 godina

Ance, nema veze, sada se odmori pa kod nas i USA, da opet osvojis Open Seriju, pa USA Open. Ti i JJ u finalu USA Opena!!!!!!!!!!!

Roma

pre 16 godina

Cestitke mladoj Srpskoj teniserki na ulazak u polufinale najprestiznijeg svetkog takmicenja u tenisu.Sledece godine malo vise samopouzdanja i mnogo vise agresivnosti i nadajmo se da jos veci rezultati nece izostati.Cestitke u ime svih nas iz SRBIJE.

A n a

pre 16 godina

Ana ne tuguj ti si ponos ove malecke Srbije!!! Uspeh je i to sto si usla u polufinale, a od ponedeljka si u Top 5!!! Bice mnogo bolje sledeci put, mlada si i ima vremena i za tebe kad ces biti No.1!!
Bilo kako bilo, mi te VOLIMO!!!

podrska

pre 16 godina

Ma sine igrala si odlicno.sto jeste jeste u ovoj prilici nisi mogla bolje protiv nje koju je isao servis neverovatno....ali vec sledeci put, ona je tvoja...))) garantovano!!! danas te malko uzela treba i da se igrao i treci set uzela bi je

friùl

pre 16 godina

nazalost nisam vidio mec, ali jako sam se razalostio kad sam vidio rezultat. draga nasa ANA, svi smo uz tebe kad pobjedis, a jos vise kad izgubis. zato ne obracaj paznju na nekakve bekame i sanderlende vec na nas "male" i obicne ljude koji nikad nece moci doci u vimbldon, a u cijim si srcima.

vladimir

pre 16 godina

Ana nemoj da brines, venus je amerikanka, odrasla na fast food-u i proteinskoj hrani, pa njena igra nema nikakvog stila. Svi oni pobedjuju samo na snagu. Svaka cast, sledeci turnir je tvoj!!!

Paracinka

pre 16 godina

@huha Ja mislim da ce biti peta od ponedeljka, jer bi trebalo da Morezmo izgubi dosta bodova, jer je prosle godine bila pobednik, a sada je ispala dosta ranije! I po nekim mojim proracunima, Morezmo bi sa cetvrtog pala na osmo mesto, mada nisam sigurna u to!
Ja ne mogu da verujem da je Enan izgubila od Bartoli! Dosao je i taj dan, gubi mala Enan!!! Nije nepobediva vise!

Sun

pre 16 godina

Ana ima igru da pobedi Williams i to stoji, jedino sto je danas nazalost nije pokazala. Ima veliki strah od pobede u samom finisu i to se vidi. Verujem da ce joj njeni roditelji i prijatelji pomoci da pobedi isti.

Inace, Ana je sjajna!!!

Sun

Gerarrde

pre 16 godina

Ljudi jeste li videli sta je ona Bartoli napravila od Enen. Zacepila je usta onima koji su kritikovali poraz JJ upravo od Bartoli.

Ana tebi nema ko sta zameriti, bila si odlicna. Samo tako nastavi i bices najbolja. Samo sto nisam zaplakao kada te je onaj transformens pobedila.

objektivno

pre 16 godina

Bravo Ana, borila si se. Ostali komentari koji nipodastavaju pojedine teniserke, sem Enan i Vilijams, neka se zamisle: Bartoli je posle glat izgubljenog prvog seta pobedila Enan (1-6, 7-5, 6-1). Nikad ne reci nikad, nego se bori za svaki poen bez straha. Ana ce nadamo se doci do tog nivoa uskoro. Finale RG je igrala kao sto i sama kaze sa strahom, protiv Venus je igrala koliko je mogla. Moci ce i bolje.

Pera

pre 16 godina

Ovo je veliki uspeh za Anu koja bez stalnog trenera gura vec skoro celu godinu. Finale pariza, polufinale Londona, malo li je...sta ce biti kad pronadje pravog trenera tek. Srecno Ana!!

Milana

pre 16 godina

Ani je potrebno vece iskustvo u mecevima ovog ranga pa ce sigurno i rezultati biti bolji. U svakom slucaju, veliko bravo!
Marion Bartoli je najvece iznenadjenje do sada. Pobedila je Enan i to sa 6:1 u 3. setu. Enan nije licila na sebe, nista je danas nije sluzilo, a mala Marion je mudro i pametno nadigrala favorita i pokazala da nista nije nemoguce.

Zeljko-Toronto

pre 16 godina

Lepi su ovi komentari podrske ANI i stvarno zasluzeni.
Ipak pojedini komentari nisu bas na mestu jer su nekorektni prema Jeleni!

Goran

pre 16 godina

Za sve nase predstavnike na Wimbledon-u jedno VELIKO HVALA !
Wimbledon je specifican turnir bas zbog podloge na kojoj se igra. Zato na tom turniru ne retko teniseri iz senke prirede iznenadjenja kao sto je to uradio Tsonga u Queens-u ili Tipsarevic izbacivsi 5 nosioca turnira. Sama podloga pri odbijanju loptice daje istoj ubrzanje i nizak odskok sa kojim recimo Nadal ima problema i ne retko lopte vraca ramom reketa. Imajuci sve ovo u vidu Ana je postigla neverovatan uspeh i mislim da ko nju ili Jelenu kritikuje za neuspeh na ovom turniru taj nema pojma sta je Wimbledon.

DDT

pre 16 godina

Anči, uzela si nekih četvrt miliona evrića za plasman u polufinale. Možda da pošalješ koju kintu onom paćeniku Alexu, očito je jadnik nezadovoljan sobom i svojim promašenim životom...?

Za kraj, samo jedno pitanje za sve koji su kritikovali JJ nakon poraza od Bartoli: Dje ste sad, bolan? ALOOOOO?
Kako je samo mala buca pregazila izvikanu Number 1!!!

Danko

pre 16 godina

Ma Anci tebi svaka cast!Samo napred,ima vremena za tebe! Doci ce i tvojiuh 5 minuta,kad ti nece moci niko nista! Ana Ivanovic-PONOS SRBIJE!

Foča,RS

pre 16 godina

Bravo lutko,i hvala ti za sve lijepe trenutke koje si nam podarila.Nije se moglo protiv "ovog" danas.Džaba joj 100 titula a i sama znaš zašto.

slavica

pre 16 godina

BRAVO!!!
VELIKI USPEH JE BITI U POLUFINALU NA TAKO ZNACAJNOM TURNIRU.
JOS VECI USPEH JE BITI KONSTANTNO DOBAR I ICI VISE NAPRED. BRAVO!

SVIM TENISERIMA VELIKO HVALA NA ZALAGANJU, NA LEPOM VASPITANJU I OSMEHU KOJI IMAJU I CINE NAS SRECNIJIM.

Mare

pre 16 godina

Nema veze.Danas je bio jedan od onih dana kada joj ne ide nista.Da je Venus bila nesto suberiorna nije mi se bas cinilo, makar posle Novakovog meca.
Ima vremena.Napred Anci!

Ponosan

pre 16 godina

Kako pise u mom imenu jasam jako ali jako ponosan na Anu Ivanovic i Novaka Djokovica na uspehu plasmanom u polufinala GS. Za ovako malu zemlju cak dva srpska predstavnika a pogledavski Amere i Ruse koji imaju cak po 15 tenisera koji ni ne dodju do finala svaka cast. Jos jednom svaka cast i cekomo sledece uspehe. Ponosan Srbin.

Maksi

pre 16 godina

Bravo Ana.
Polufinali Vimblddona je veliki uspeh. Uzimala si gemove Vilijamsovoj u oba seta, ali kad ne ide prvi servis ne može se pobediti takav protivnik. Ipak, imao sam osećaj, da si dobila zadnji gem na 5:4, Vilijamsova bi prošla u trećem gemu kao i Enan protiv Bartoli.
Očigledno je da se Vilijamsova, kao mnogo iskusnija, bolje snašla na servisu po onako jakom vetru, što je i odlučilo.

A sad ono glavno:
Prve dve teniserke su, za sada, Enan i Šarapova, a slede JELENA i ANA u punom zaletu.
Ko je od nas smeo i da sanja o tome prošle godine.

Zahvaljujući NAŠIM GRATIS AMBASADORIMA ambasadorima Ani, Jeleni, Mariji, Novaku, mi jesmo u Evropi i to U VRHU Evrope.
To nam niko ne spori, ali samo kada nam ne bi kvarili i obarali prosek (evo više od 15 godina) ovi radikalni i slični trutovi iz Skupštine i sa državnih jasala.

Bord

pre 16 godina

Svaki narod ima neke nesrećnike koji zabadaju nos gde mu nije mesto. Kako se neko usuđuje, osim ako nije s one strane duge, da zamera bilo šta Ani? Ona je samo prvi set odigrala slabije, u drugom je bila na visini. Zar se protiv Venus, koja je na travi ponovo neprikosnovena (Žistin je imala sreće da izgbubi pre finala), moglo bolje? Kako je prošla Šarapova, koja je do juče bila prva na listi i ima dva "gren slema", jedan je baš Vimbldon? Poznata nemačka i svetska manekenka Klaudija Šifer nosila je majicu na kojoj je pisalo: "Nemojte me mrzeti što sam lepa". Anu će ta "nesreća" pratiti dugo, jer Srbija obiluje primitivizmom i zlobom. Novine danas pišu da je Novak narodni heroj, Anu jedva da pominju, iako je postigla isti uspeh. Jedan ovde na sajtu piše da Ana nije izgubila nego je pregažena. Prokleti hudič i lažov.

egre

pre 16 godina

Lako je sedeti zavaljen u fotelji i uz kikiriki ili neku drugu zanimaciju, kritikovati i pametovati. Ti isti, koji do juce nisu ni znali ko je Ana, Nole Jelena i ostali, imaju hrabrosti da bilo sta lose govore o igri nasih tenisera! Nije fer a ni korektno, kako prema njima samim tako i prema roditeljima koji su ih tako lepo vaspitali i ucinili ih pre svega ozbiljnim i odgovornim ljudima! Pratio sam od pocetka, navijao i zeleo da pobede, kao i vecina, bodrio ih ali i strepeo, onda kad je bilo tesko i neizvesno, ali sam i bio svestan da se negde mora i stati! To je sport i gotovo! ANA, HVALA TI NA SVAKOM GEMU, SETU I MECU, ALI PRE SVEGA NA DRZANJU I BORBENOSTI, NA ISTRAJNOSTI I UPORNOSTI...NA DOSTOJANSTVU..!!! SVAKA CAST ANA :))

ZaSM

pre 16 godina

ANA je ovo znatno bolje odigrala nego finale u Parizu. Videlo se da se postepeno vraca u mec i da je skoro uspostavila ravotezu. Nazalost nije bilo dovoljno vremena a ni srece da se preokrene rezultat.
Nesto slicno se dogodila i Bartoli u njenom mecu protiv Enan. Izgubila je prvi set skoro bez borbe ali videlo se da joj ide sve bolje i bolje i na kraju je ubedljivo pobedila.

Za ANU svaka cast i jedno veliko HVALA jer nam je toliko radosti priredila. Ovo vazi i za JELENU ciji se poraz protiv Bartolijeve mora sada gledati u drugacijem svetlu. I JECA nam je svojom fenomenalnom borbom pritiv Safarove pokazala da je prava lavica. Svaka cast i njoj. Za Noleta sta reci? Covek je dosao do polufinala. To je vise nego dovoljno za ocekivanja. Sve vise od ovoga, cak i da nije morao da igra onih 9 casa u dva dana, bi protiv Nadala bila senzacija.

Sve u svemu veliko hvala svim nasim teniserima a to ukljucuje lavovskog borca Janka Tipsarevica i Nenada Zimonjica koji se u ovom trenutku bori za ulazak u finale u dublu.

M.Lukić

pre 16 godina

@Bord
Odličan komentar. Pogotovo ono o Klaudiji Šifer. Dodao bih još nešto. Kad je Džulija Roberts dobila "Oskara" i za taj film zaradila dvadeset miliona dolara, voditelj, poznati američki glumac (zaboravio sam ime), rekao je sledeće: "Džulija, dosad su te mrzeli zbog lepote, sad si im pružila još dva razloga - postala si bogata i uspešna." Siguran sam da će Ana, koja se razvija u veliku teniserku (mislim na njen način igre, pre svega), umeti da se nosi sa svojom "nesrećom", jer je lepo vaspitana i nije nadmena. Ona čak ne ume ni lopticu da šutne, nogom, u publiku. A ne ume ni da psuje.

Панта Јокић

pre 16 godina

Честитке на досадашњем великом успеху Ани и осталим српским тенисерима и тенисеркама, али и порука: мање се крстите, а више тренирајте и исправљајте недостатке!