Četvrtak, 22.03.2007.

21:17

Partizan izgubio, Grci idu dalje

Izvor: MR

Partizan izgubio, Grci idu dalje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

japanac

pre 17 godina

Ono sto su sinoc prikazali kosarkasi CSKA je bila brutalna demonstracija snage kako u napadu tako i u odbrani. Naravno da nisam ocekivao da ce se opustiti i pustiti nas, ali ono sto smo sinoc videli u Pioniru ulilo bi strah u kosti i mnogim NBA ekipama a kamoli nasim mladim momcima.Bez obzira na sudjenje koje je kao i uvek bilo, najblaze receno, nepravedno ipak se mora priznati da je igra igraca CSKA u odbrani bila savrsena. A zna se da samo iz dobre odbrane ide jos bolji napad u sta smo se i uverili. Iako neizmerno volim Partizan ipak se mora priznati da je barem za sada ovo sto smo gledali u Evro ligi neki njihov maksimum. Imamo vanserijske talente u ekipi i bilo bi steta da tako mladi odu u inostranstvo. Klub bi morao po svaku cenu da ih zadrzi jos par godina zajedno i uz jos par kvalitetnih pojacanja krajnji domet bi bio daleko veci. Nadam se da su svi oni svesni (Tripkovic, Pekovic, Tepic, Perovic...)da su nasi najbolji igraci poput Djordjevica, Danilovica, Paspalja, Tomasevica...otisli kao formirani igraci, izgradjene licnosti i sa dosta trofeja iza sebe tako da su bili nosioci igre u svojim klubovima. Otici samo zbog love je krajnje glupo jer ce svuda samo grejati klupu i biti statisti u ekipama. Ukoliko su pametni, shvatice da lova dolazi sama ali samo ako pre toga budu napredovali. Pa nije niko nasim proslavljenim igracima trpao lovu u dzepove na lepe oci. Sami su to zaradili a zna se kako se to radi. Jednom smo bili prvaci Evrope, sa najmladjim timom i to kao domacini u Fuenlabradi, pa sto to ne bi bili ponovo i to u Beogradu.
NA SVETU NISTA LEPSE
NE MOZE DA POSTOJI
NEGO STO JE NASA LJUBAV
PREMA CRNO BELOJ BOJI. Pozdrav za sve navijace a narocito navijacice Partizana.

doom

pre 17 godina

@sloba
Trazim da ti lupe ban jer se "deres" i jer nisi cuo "Boze Pravde" i jer si 100% subjektivni mrzach i zato sto je Partizan za vas ono sto je CSKA za nas... oces jos?

peja

pre 17 godina

dozvolicete mi jedan mali monolog… jos jedna sezona u el je zavrsena i na svakome od nas je da oceni njenu uspesnost. dakle, u to necu ulaziti… bilo je uspona i padova, bilo je sjaja (makabi, pao) i ocaja (huventud u prvoj fazi, cska), ali sto je najvaznije- BILO JE NADE! nade u bolje igre, bolje rezultate, bolji PARTIZAN. to je nesto najvrednije sto cu pamtiti od ovogodisnjeg takmicenja… od sada vise nece (skoro uopste:) biti kritika. cemu?! jadranska? nebitna, osim sto bi bilo lepo da najzad dobijemo u zg. nista vise… SRBIJA? e, tu se tek sve zna…
kada sam spominjao dobijanje f4 i stvaranje kvalitetnijeg tima, mislio sam na spregu izmedju te dve stvari. jednostavno, zavrsni turnir se dobija “sad i ko zna kad” i to treba iskoristiti. neko je spomenuo kraj bodirogine karijere? tesko… inace, dejan me je “kupio” jednim intervjuem pre x godina kada je na pitanje “da li bi nesto drugacije uradio” odgovorio:”ne, ali bih igrao u PARTIZANU…” ako f4 izostane (i dobije ga “kosarkaski grad” london…) treba zadrzati ovaj tim.ima tu dobrih igraca, drugarstva, hemije, nazovite to kako hocete. neko se lepo setio da je cska i pre par godina ovde igrao sa skoro istim timom… uros je, slazem se, jos uvek “zelen”. cak bih rekao i dalje ima iste probleme kao i pre dve godine. sto pre shvate da on ne moze biti lider, ali da je poput stojakovica (ili berica sa kojim sam ga najcesce poredio) sposoban da iz suta ubaci 20- tak poena, ako tim radi za njega- to bolje. od prodaje koste PARTIZAN bi zaradio nesto vise od milion dolara, ali ponavljam, odlazak bi bio los, kako za njega, tako i za klub. dakle, jos jedna godina… luka? hipoteticki, sa 30 minuta po mecu i apsolutnom slobodom u napadu bi mogao da bude novi parker (ex makabi), dok opet… videcemo, kao prvo, da li ce uopste ostati… slazem se sa horny- jem u vezi peke, a i volim centre “razbijace”. sto se tice razloga njegovih slabih igara, mozete ga naci u zutoj stampi. iskreno, ni ja u to ne verujem i znam koliko je MILOJE znacio za njegovu igru. od pekovica, tepica i eventualno novice (i bakica???) ocekujem da izrastu u nosioce igre. a tu je i kvartet “iskusnih” koji je dobro predvodio, dopunjavao, davao podrku mladjima. sto se tice vujosevica, naravno da ima xy boljih trenera, ali opet, on je stvorio ovaj tim, zna kako “dise” i sigurno je najkompetentniji da ga vodi. ni pao ne bi menjao zeljka pa da phil jackson- a moze da dovede. moja je zelja da SAM dule napreduje. toliko… realno, dodajte ovoj ekipi npr. mijatovica i dasica iz buducnosti i imacete tim za top8, da ne pricam o dolasku nekog boljeg (iskusnijeg)…

p.s. tek kada vidimo kako se zavrsila prica o dobijanju f4, moci cemo da napravimo ozbiljniju diskusiju o ciljevima i pojacanjima…

POZDRAV SVIMA!

VOLIM PARTIZAN

pre 17 godina

(Dejan, 23. mart 2007 13:57)
Nemoj vise da ides na utakmice PARTIZANA!!!
Ti si od onih ''kad je dobro - tu sam a kada je lose - put pod noge''!
SRAM TE BILO!!!

sloba

pre 17 godina

@DOOM
KAKO TE NIJE SRAMOTA DA TRAZIS AOD ADMINISTRATORA DA NEKOGA BANUJU.JELI TI UOPSTE ZNAS MELODIJU DOK PALME NJISU GRANE CIJA JE.MORA DA SI MNOGO MLAD. PESMU SU IZVODILI DUBROVACKI TRUBADURI PRE TRIDESET GODINA.
A I OVI STO PISU DA JE NAMESTALJKA U ATINI. STA LUPETATE. VI MISLITE DA JE HUVENTUD BOLJI OD OLY. TO JE SDAMO VASE MISLJENJE.SAMO VAM JE CSK IZBIO SVE ILUZIJE

21

pre 17 godina

E j*b ga! Odrase nas kao mlade majmune! Nema veze, neka uzmu titulu i odvale zvezdu, i bice To jos jedna uspesna sezona!
TITULA, TITULA,
SLAVICE SE TITULA...21

Dno

pre 17 godina

Nevjerovatno da se neki usude da pomenu sudjenje... kKoga je briga za to kad nas je groblje ponovo obrukalo. Pa ne znam ni jednu evropsku ekipu koja je vise puta pukla sa vise od 30 razlike. A sinoc je ponizavanje bilo mnogo vece od rezultata.

REALNO *W

pre 17 godina

REALNO *W

Svako, ali baš SVAKO ko je sinoć bio u Pioniru znaće o čemu govorim. SMEŠNI su mi sada komentari o tome kako nas je CSKA razbio, jer ne treba biti genije da se zaključi da su oni jednostavno klasa iznad nas. Cilj Partizana i nije da bude konkurentan takvim ekipa kao što je CSKA, TAU i slične. Cilj je da se ravnopravno takmičimo sa "ovozemaljskim" ekipama tipa Makabi, Huventud, Efes, Unikaha... i ja se jako ponosim igrama Partizana protiv tih ekipa (koje su takođe po 4-5 puta skuplje od Partizana, ali to nije toliko drastično). CSKA ima budžet 30 mil dolara, imaju sedam stranaca (od prvih osam igrača) i njihove plate se kreću od 1.5 do 2 miliona dolara. Znači oni imaju sedam igrača od kojih svaki košta kao otprilike 70% ekipe Partizana. NE KAŽEM da ovaj poraz nije bio UBEDLJIV i da je moglo mnogo mnogo bolje, ali ja se time ne opterećujem. CSKA je igrao maksimalno angažovano: onaj plavi Rus pogreši kod jednog preuzimanja i Mesina ga izvede i dere se na njega 3 minuta. Ali sve to nije važno..
VAŽNO je ono što sam ja, ali i 7000 ljudi u Pioniru doživeli: pesma od prvog do zadnjeg minuta, neverovatna atmosfera, praznik košarke. Publika je pozdravila svaki dobar potez "Rusa" i oni su otpozdravili publici na kraju. Poraz za kraj je ubedljiv, ali kada sumiram sve što sam video i doživeo ove godine gledajući Partizan ja sam više nego zadovoljan i PONOSAN što navijam za takav klub.
Sada se treba okrenuti domaćem prvenstvu i novoj tituli pa da i sledeće godine uživamo u ovakvim spektaklima.

POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA SRPSKE KOŠARKE I NAVIJAČIMA PARTIZANA

Dejan

pre 17 godina

Juce sam otisao na utakmicu znajuci da ce Partizan izgubiti i da ce Olimpijakos razbiti one prodane devojcice ali sam se ponadao da ce igraci Partizana ostaviti srce na terenu, pa makar i izgubili ali sa nekom mnogo manjom razlikom nego sto je juce bilo...Ako Partizan ocekuje da pobedi ekipu kao sto je CSKA sa divljanjem po terenu, ne organizovanim napadom i sutem u svakom napadu (umesto ulaz, faul...) nece Partizan nista uraditi narednih 100 god. !!! Izasao sam iz hale na -40, jer ne mogu da gledam igrace koji su dosli da odrade utakmicu!Ja bih otisao u penziju da me neko tako raskanta.Tuzan kraj jedne lepe sezone!

Jedan Od Nemanjica_Pg

pre 17 godina

Da li zna neko vise o tome kako su sinoc navijaci Makabija ovacijama ispratili "Naseg Boga" Dejana Bodirogu?! Iako im je par puta zagorcao zivot(finale Euroleague 2002). To je licilo kao na oprostaj. Evo ima tekst u Vijesti-ma:
"Na mecu poslednjeg kola Top 16 Evrolige, Makabi-Lotomatika, Dejan Bodiroga je dozivio ovacije oko 10 500 gledalaca u prepunoj "Nokia Areni". Navijaci protivnickog Makabija skandirali su "bodiroga, Bodiroga" dok je najbolji igrac Rimljana izlazio sa terena, jer je vjerovatno odigrao poslednji mec u Tel Avivu. Bodiroga je utakmicu zavrsio sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije."
Ako se sjecate tekstova koje je izvjesni "Peja" pisao o Bodirogi(kako ce sledece sezone obuci sveti crno-beli dres), gdje je navodio i intervju koji je Dejan dao Euroleague.net, gdje otprilike kaze "kako tacno zna sta ce uciniti po zavrsetku ove sezone". Izgleda da nije mislio na prelazak u Partizan, vec na kraj karijere(nazalost). Ako zna neko nesto vise o ovoj temi...

Jedan Od Nemanjica_Pg

pre 17 godina

Da li zna neko vise o tome kako su sinoc navijaci Makabija ovacijama ispratili "Naseg Boga" Dejana Bodirogu?! Iako im je par puta zagorcao zivot(finale Euroleague 2002). To je licilo kao na oprostaj. Evo ima tekst u Vijesti-ma:
"Na mecu poslednjeg kola Top 16 Evrolige, Makabi-Lotomatika, Dejan Bodiroga je dozivio ovacije oko 10 500 gledalaca u prepunoj "Nokia Areni". Navijaci protivnickog Makabija skandirali su "bodiroga, Bodiroga" dok je najbolji igrac Rimljana izlazio sa terena, jer je vjerovatno odigrao poslednji mec u Tel Avivu. Bodiroga je utakmicu zavrsio sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije."
Ako se sjecate tekstova koje je izvjesni "Peja" pisao o Bodirogi(kako ce sledece sezone obuci sveti crno-beli dres), gdje je navodio i intervju koji je Dejan dao Euroleague.net, gdje otprilike kaze "kako tacno zna sta ce uciniti po zavrsetku ove sezone". Izgleda da nije mislio na prelazak u Partizan, vec na kraj karijere(nazalost). Ako zna neko nesto vise o ovoj temi...

Nostradamus

pre 17 godina

Ovaj peja je stvarno jedno zamorno detence. Evo, unapred da dam svoju prognozu da ce Trip biti jedan od nasa tri kljucna igraca u osvajanju seste titule domaceg prvenstva, kao sto je to bio i prethodnih par sezona.

Neka peja i njemu slicni to zapisu pa se cujemo u junu.

Samo jedan klub!

Milanche

pre 17 godina

@Delija

Svaka ti dala, brate, svaka ti cast za ovaj komentar, ti si pre svega Srbin pa tek onda zvezdas uspeh partizana je uspeh Srbije i zvezdasi treba da se raduju, kao sto sam i ja srecankad zvezda pobedi Real 20 razlike, ili udje 1/4 uleb kupa!!!

horny.cg

pre 17 godina

evo,napokon da se neko slozi sa "pejom"...:)
vecinu je rekao tacno, tj sve,mada bih manje potencirao na duletu vujosevicu..mislim da je trenutno naj na prostorima ex-YU.ne bih trosio vrijeme na njegovim uspjesima i igracima koje je stvorio vec samo uporedio 2 vjecita rivala.
zvezda ima najjaci budzet ove godine, dovedu plejadu kvalitetnih igraca(da ih sve i ne nabrajam, mada ih je pola uteklo),i dovedu trofejnog i priznatog trenera Sakotu. Sta je taj sakota uradio? jedno veliko,NISTA..dule s druge strane, stvara godinama ekipu, prepoznatljivu koncepciju, leprsavu igru i mislim da daje pravu minutazu, pravim igracima i u pravo vrijeme. ne raspolaze, kao mnoge evropske ekipe za 12 igraca vec sa 7, maximum 8 u rotaciji (koji imaju EL kvalitet)sto je veliki hendikep,i ono sto je presudilo partizanu. Evo citam da CSKA ima budzet od 30 mil $, sjecam se da je OLY dove macijauskasa za 4 mil, TAU dovodi rakocevica, planinica za enormne svote,za barsu ne trositi rijeci..mislim da je partizan pokazao da sa mnogo "jeftinijim" timom, velikom borbenoscu i freneticnim navijanjem mozu mnogo.ispunili su,ako ne i premasili ocekivanja i ovom prilikom im cestitam.(cak su ih samo 2 sudijske greske dijelile od top8).al, jedno su navijacke zelje a drugo mogucnosti i trebamo biti svjesni toga.
sto se "slucaja tripko" tice, mislim da je suvise "zelen" za neke vece poduhvate u EL, da je prerano da postaje nosilac igre partizana u EL. moje je misljenje da je naj za njega da bude rezerva, tj da dijeli minutazu sa npr. scepanovicem, bogavcem il sl,sledece sezone, da uz njih uci i stice iskustvo a da igra 20ak min po mecu a kasnije tek uloga koja mu je ove godine dodijeljena.sigurno bi bilo manje oscilacija u njegovoj igri.
sto se pekovica tice, mislim da je osnovni razlog njegove slabije igre (il bih prije rekao slabijeg ucinka) ove godine, odlazak milojevica i dolazak drobnjaka. miloje je na sebe uvijek navlacio 2 igraca, igrao sjajan post, posle kojeg bi, nerijetko, stizale sjajne asistencije ka peku, koji bi kucanjima zavrsavao stvari. drobnjak je veci potrosac i slabiji asistent, al mozda ipak i bolji igrac (mada je nezahvalno suditi o tome).
peko je, uz mijatovica i dasica, najvece blago crnogorske (il ko zna,kao pavlovic, mosda srpske) kosarke. izrasce on u najdominantnijeg centra evrope...
e da, i pitao bih te, peja, koji su to razlozi njegove slabije igre?ti drugi prioriteti, nisam upucen...

ivan

pre 17 godina

Ovaj CSKA komotno moze u NBA i to da se bori za play-off! Ljudi, i pored tolike zelje i borbenosti, ne mozemo da se nosimo sa klubovima koji imaju i po 10x veci budzet! CSKA, PAO, TAU, Dynamo, pa i ovi iz Uleba, Real, Unics... No, nema veze, i ovo je ogroman uspeh u poredjenju sa ranijim sezonama! Olympiakos namesta extra, onog Ruddy su ISPREBIJALI,ali ima Boga, nece oni u F4, TAU je mnogo, mnogo jaci, osim ako ne polome i Skolu i Rakocevica... SRAMOTA!

Eddie

pre 17 godina

Navijači Partizana traže satisfakciju u dobrom navijanju (koje je zaista dobro tokom cele sezone), ali poraz od 30 razlike na domaćem parketu je sraman pa makar i od CSKA.

iznogud

pre 17 godina

ne kapiram kako navijaci partizana mogu da pljuju svoj tim zbog ovog poraza. posle svega lepog sto su nam dali ove godine... sram vas bilo. ugledajte se na grobare, pevamo celu tekmu, pevamo posle tekme jer sadasnji i buduci prvak evrope igra protiv naseg partizana u TOP16.

svaka cast momci. vi ste ponos zemlje ove. vi ste ponos Srbije.

Superhik

pre 17 godina

Pocev od sinoc, narednih nedelju dana zivim za duel Taukeramika - Olimpijakos. Ni neograniceni budzet, ni pomoc sudija, ni podrska vernih delija nece spasiti "Grke" od katastrofe, koja ce im pokazati njihovo realno mesto u Evropi. Videce oni F4, ali na TV-u.

only you in my heart

pre 17 godina

CSKA je za nas ipak druga dimenzija, i realno protiv njih nemamo sta da trazimo. I ovoje veliki uspijeh ekipe, kad se uzme u obzir budzet, saplitanja i ostale nekosarkaske stvari.
Al zato je tu uvijek Sledeca Sezona da popravimo utisak!:)

Markos

pre 17 godina

Hvala vam što ste nam dali priliku da se nadamo kako možemo u 8 najboljih. Vujoševića ne treba pustiti da ode iz Partizana dok god bude mogao da stoji pored aut linije.

zeljko

pre 17 godina

Strašna demonstracija sile od strane CSKA. Nismo još uvijek spremni da idemo do kraja.
Pejo idi na sjever tamo ti je mjesto. Jedva si dočekao ovu blamažu. Pejo tišinčino idi u zvezdu i ne vraćaj se ovamo da nam soliš pamet. Svi mi vidimo šta nam fali, ali ti si od onih koji misli da je pametniji pa žuriš da nam svima staviš so na ranu.Sigurno je da bi neko možda bolje razigrao klince ili bolje selektovao ekipu od g-dina Vujoševića za iste kako kažete ovdje male pare. Svakako da je to bilo moguće, ali momcima hvala i za ovoliko, kao i treneru. Znate postoje limiti, a zagovarači "nebeskog" naroda poput Jepe to ne priznaju, nego kao po mehanizmu prosipaju bisere kao da smo mi specifični i pretplaćeni na vrh. A nije tako. Ložili su se mnogi i na FMP u onom drugom takmičenju, ali šta bi? Genijalni trener Vukoičić je postao manje genijalan poslije beskorisne pobijede? Igrači koji se dižu u nebesa su manje dobri igrači? Jope tišinčino Partizan da ima sve naše momke iz NBA i Mesinu za trenera ne znači da bi bio prvak. Jope mojne se ševi javljati, jer ti si običan šaraklo. Odrasti. Najsmješniji si kada kreneš pričati o sponzorima, pojačanjima, ribanju zbog odavanja vrhunskih tajni. Samo na filmovima sam gledao i čuo toliku količinu lupanja. To se zove nešto kao parodija ili čak crna komedija, a glavna uloga g-din Peja. Pejo - Jope ne javljaj se dok ne saznaš imena novih sponzora, spremi nas na zezanje. Eto, toliko izvinjavam se svima zbog prostora koji sam zauzeo, ali biće bolje, živjeće Partizan i s nama i bez nas, jedino bez Peje planeta će stati.

Željko nije Jope

marko_dort-jol

pre 17 godina

@ peja,
ja tebe stvarno nishta zivo ne razumem. koji je tvoj problem? imash li ti ishta pametno da izjavish ili si jednostavno pun **vana, pa drugo ni ne umesh.
ako si partizanovac, daj se osvrni na svoje komentare u proteklih par meseci, a mozda i vishe, pa ih uporedi sa zvezdashkim, pa cesh videti kolika je razlika izmedju njih. gomila zvezdasha je na ovom istom sajtu ostavila rechi hvale za ovaj mladi tim partizana, a ti non-stop po starom. Nadji ZIVOT, choveche!!! i okani se te tvoje kvazi-pozdravgrobarimapljujempartizan-politike, jer si se stvarno smuchio svim poshtenim posetiocima ovog nasheg malog crno-belog sveta.
uzdravlje! i ziveo Partizan!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Veoma sam ponosan na svoj klub!
Nije mi jasno zasto pojedinci opet pljuju. CSKA je realno za 2 klase ispred Partizana, i za klasu ispred svih nasih dosadasnjih protivnika osim Panatinaikosa. I veceras su odigrali veoma borbeno, sto je meni licno iznenadjenje, jer im ubedljiva pobeda nije trebala ni zbog cega.
Igracima i treneru samo pohvale za rezultate u EL. Bilo je i gresaka i propusta, ali realno, nismo imali ni srece. Samo da pomenem koliko smo bili blizu pobedi nad Unikahom i cetvrtim mestom u grupi: da smo pogodili jedno od dva bacanja 5 sekundi do kraja ili napravili faul u njihovom poslednjem napadu ili da su promasili onu famoznu trojka sa 8 metara u poslednjim sekundama - epilog svega Unikaha opusteno prva u svojoj grupi, a mi treci u verovatno najtezoj grupi u TOP16
Bez obzira na sve, hvala im na prelepim trenucima ove sezone!
U Pioniru je ponovo napravljen spektakl! Pohvala navijacima!
Vidimo se u subotu

DR BATO

pre 17 godina

Dobro je Dule Vujosevic rekao:"CSKA nema rezervnog igraca"!Pa njihov taj tzv."DRUGI TIM" moze ravnopravno da igra Euroligu, a da ne pominjem to famozno takmicenje ULEB CUP,pa tamo bi se setali do titule sa 20 razlike u proseku!
Grobari za 10,tim podbacio,ali nema veze!

DIVLJACKO PREBIJANJE RUDIJA FERNANDEZA,SRAMOTA !!!

Finale: PAO-CSKA, i dobija PAO posle produzetka na misice !!!

VIVA PARTIZAN FOREVER !!!

Skomi

pre 17 godina

Kao sto najavih na ovom forumu u oktobru, na Final 4 idu: CSKA, TAU, PAO i Barselona.

PS

Pozdrav za Aleksandru. Malo sam listao kosarkasku literaturu i novine prethodnih dana pa se nadam da vise necu slati komentare kao neupuceni navijaci...

Nikola Ciric

pre 17 godina

Hvala na svemu sto ste uradili ove sezone u Evroligi.Svaka cast na svemu! Posebno cestitke Dusku Vujosevicu! Konacno ste dokazali da ste prava ekipa,jer ste pobedili najjace i najbogatije timove Evrope. Uz malo srece i iskustva imali bi i bolji plasman. Sto je cilj za sledecu sezonu ili varijatna : Ajde da prodamo sve igrace sto skuplje?! Jos jednom veliko hvala !

ali stvarno realan

pre 17 godina

@Realno
priblizno dobar tim,koji je reziltat? 86-55 cisto da te podsetim ako je to tekma timova pribliznoh kvaliteta onda sam ja Dzon Travolta!jbt ne lupetaj! ! !

Michael Scofield

pre 17 godina

Trijumf sirove snage i iskustva!Partizan odigrao ispod nivoa,ali sramotno je to sto je CSKA i pored neizmerne snage imao obilatu pomoc sudija,pa od 5 Pekovicevih faulova nisu postojala 3!Realno ovo je bio maksimum ovog tima u evropi ove godine,bez obzira na sve kradje i spoticanja tokom sezone!Navijaci za 10+,i bez sekiracije osvetice nas PAO u finalu,a sledece godine,zelja mi je da se sami revansiramo CSKA kada ih izbacimo u cetvrtfinalu i tako sprecimo da igraju na f4 u BG!Samo napred PARTIZANE po titulu,a onda da planiramo.

ps.A tek da dam komentar na sudjenje u Atini,to je cirkus zivi!Rudi Fernandez je prosto prebijen,a sudije svoga posla.Ne bi me cudilo da i TAU koji je 10 puta jaci na kraju izvisi zbog sudija!Za kraj jedan savet za sve one koje je veceras impresionirala snaga Moskovljana,da olako ne daju pare u cetvrtfinalu na CSKA,jer Makabi je Makabi!Ako Vujcic odigra kako zna onda i Smodis,i Andersen,a i Zavrasenko mogu da se slikaju!

POZDFRAV SVOJ CRNO-BELOJ BRACI !!!!

imba

pre 17 godina

PARTIZANE HVALA TI!!!
-Za predivnu jesen i zimu,a Bogami eto i prolece u Evropi.
-Za sve pobede nad najjacim evropskim ekipama.
-Za sve praznike,trenutke savrsene srece,veselja i ludila u Pioniru.
-Za to sto cela Evropa kad kaze Beograd misli Partizan.
VOLI TE BEOGRAD
(NECA BG, 22. mart 2007 23:26)

to.. to!

Misirac

pre 17 godina

Evo ide polako i naše prvenstvo pa ćete dobiti ono što vam sleduje.
PS. Nadam se da se tetovirani Milanče neće opet jediti.

peja

pre 17 godina

‘ajde, strucnjaci, da vas cujem. cekam “odu zivotinji tripkovicu”, mozda “ep o vujosevicu”?... ma, ni necu da se sada prepucavam, mnogo sam razocaran…
“ko smatra da je plasman u 16 uspeh ne poznaje kosarku i sigurno ne poznaje PARTIZAN!”… i ponovo beh u pravu… cetvrtfinale na dohvat ruke, ali realno, tesko… npr. tripkovic je najzasluzniji za pobedu prosle nedelje, ali bio je ubedljivo najgori u obe tekme protiv grckih gana. drobnjak je dobio huventud u pioniru, ali, opet, protiv olimpijakosa u pireju- 0. da ne idem dalje…
o igracima… glavna poluga tima je bio trio drobnjak- perovic- cummings. bili su zaista odlicni u prvoj fazi, ali u top 16 mnogo popustili. vonteego- a shvatam, jedini plej, najveca minutaza, najveci pritisak na njemu. sve u svemu- SVAKA MU CAST! kosta je poprilicno popravio igru u defanzivi, ali je napadacki i dalje vrlo ogranicen centar (opet dolazimo na moju pricu “konstantan ali spor napredak”). mislim da bi odlazak u nba bio veoma, VEOMA losa odluka za njega… drobisa je, realno, pokazao vise nego sto se na pocetku sezone ocekivalo od njega. prelomio je par tesnih meceva, “vukao” mladje saigrace, jednom reci- bio #1. ipak, “nestajao” je protiv “velikih” timova (olimpijakos u atini, 2x cska). nekome sa cv- jem poput njegovog to ne bi trebalo da se ponavlja, mada je i “kvalitet” ekipe tu bio vazan faktor… od ostalih treba istaci pre svih kecmana, uvek solidnog u napadu, uvek dobrog u odbrani, uvek maksimalno podredjenog timu. tepic je imao svoje “toplo- hladno” faze, ali opet, bio dobar za prvu sezonu. da ne pominjem sto je ni kriv ni duzan glumio pleja… od ostalih peri i novici svaka cast za borbenost i to je to sto se pozitivnih stvari tice. sa druge strane, pekovic nije ni pola onog igraca iz prosle sezone. culi ste verovatno da trenutno ima neke druge prioritete:)… za luku sam vec dao komentar zasto mu se desilo to sto mu se desilo, a tripko… no comment:). o vujosevicu ni toliko:)…

p.s. e kada bi stvarno dobili taj f4, ne bi se ni ovaj cska dobro proveo protiv ekipe koju bismo tada imali…

POZDRAV SVIMA!

Zeljkoni

pre 17 godina

Koja je ovo sramota!! Znaci dranje, i to ono pravo. Ponizavanje....
Ma kao sto sam i rekao sramota, kazu Tripkovic igrac!! Strasno.

pozZ

pre 17 godina

Nema veze!Trudili smo se, borili, sa ovako mladom ekipom postigli veliki uspeh,koji puno znaci nasoj kosarci! Pokazali smo da umemo i mozemo da odigramo i dobijemo velike utakmice ove sezone,kao i da imamo perspektivnu buducnost. Svaka cast igracima i iduce godine sa par novih igraca ulazimo medju cetiri najbolja! Napred Partizanole,volim te!!!!!!

forza juve

pre 17 godina

Za Atinu se sve znalo i prije utakmice.Partizan nije imao velike sanse da prodje skoro nikakve,ali se mogao bar malo casnije oprostiti od eurolige...

Nesa

pre 17 godina

Juce je Kecman rekao da je Partizan u prvom mecu u Moskvi odigrao "dobro" i da poraz od 23 razlike nije pravi odnos snaga! Naravno, mozda je ovih 30+ razlike pravi odnos snaga :-)))

Aco

pre 17 godina

Ivane Velickovicu zasto komentarises utakmicu OLIMPIAKOS - HUVENTUD kad je ocigledno nisi ni gledao ! Rudi Fernandez je dobio na pocetku udarac u vilicu pa zamalo nije zavrsio u komi !

doom

pre 17 godina

@sloba
Zar ti nisi u Pozarevcu, pod lipom? Kako te nije sramota da pominjes Hrvate? Dajte, molim vas administratore site-a da lupite ban svakome ko ne zna da koristi tastaturu i Caps...
Partizan je i dalje najbolje sto Srbija ima, posle toga idu FMP i "sledeca sezona" ako se potrude, naravno - sledece sezone!!!

NECA BG

pre 17 godina

PARTIZANE HVALA TI!!!
-Za predivnu jesen i zimu,a Bogami eto i prolece u Evropi.
-Za sve pobede nad najjacim evropskim ekipama.
-Za sve praznike,trenutke savrsene srece,veselja i ludila u Pioniru.
-Za to sto cela Evropa kad kaze Beograd misli Partizan.
VOLI TE BEOGRAD

Danijel

pre 17 godina

Pa dobro 2 pobede i 4 poraza na kraju moze se. Steta sto smo protiv CSKA dva puta morali da vidimo kako se igra u Evropi kosarka, ali dobro da bi ostali timovi bez stranaca igrali eh onda bi i mi mogli malo dalje da odemo.

Sve u svemu ja sam zadovoljan naravno uvek moze se bolje ali ovo je CSKA a ne Zvezda da i mozemo lako pobediti.

011

pre 17 godina

Nekada samo zvizdali kada je manje od +10, a ovi pevaju na -40!!! Pa ovo je toliko mucno za gledanje da i ne zasluzuje komentar! Marvo jedna, vi ste iz zemlje petostrukog svetskog prvaka, a i taj Partizan je nekada bio sampion Evrope!!! Zapamtite to i imajte bar malo dostojanstva! Ne brukajte vise ni zemlju ni klub, u kojoj se puno puta pevalo, ali ZLATU!!!!! I ne navikavajte vise ove momke da je poraz od 30 razlike normalna stvar, jer ce neki od njih,na zalost, igrati za raprezentaciju. A sa kojim ciljem? Da je svaki poraz manji od 10 razlike uspeh? Ne gospodo, broje se samo pobede! Tako se ne stvaraju pobednicki mentalitet i veliki igraci!!! Mislim da kosarka ovde jos uvek malo vise vredi!!! Vas predsednik nikada u karijeri nije izgubio 30 razlike, a ako slucajno i jeste te noci sigurno nije spavao, a jos manje mu je neko cestitao na tome! Zato je i postigao to sto jeste!!! Jadna je nasa kosarka dok se ovkvom Partizanu peva!!!!!

Ivan Velickovic-Leskovac

pre 17 godina

Ovo u Atini je klasicna namestaljka,Benet u karijeri nije odigrao gori mec,a najbolji igrac Rudi Fernandez igra 5 minuta?!Veliki uspeh PARTIZANA

Јеца

pre 17 godina

Сходно традицији, очекујем Дулетову изјаву у стилу јесте да смо убацили само 55 поена, али реално погледајмо, ипак смо их добром одбраном зауставили на 86 поена, а сви врло добро знамо да они итекако умеју да дају и преко 100... Баш ме интересује како ли ће их овог пута вадити...
Била сам свим срцем уз Партизан, али будимо реални, наш клуб нема шта да тражи даље. Читам како се маса њих наложила, као добијамо Русе, а у питању је не класА, већ класЕ, и то не само кад је у питању ЦСКА, већ скоро сви остали који су прошли. Помиримо се с'тим да немамо коња за трку и то је то.
Момцима честитам на свему што су до сада урадили, а за ову бруку ноћас нека се покрију и тишина

MirzaPFC

pre 17 godina

Partizane jedini mi za tebe zivimo samo tebe volimo i tebi se divimo,a kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobaris a juga!!Volim Partizan!!!Svaka cast ovo je veliki uspeh!!!

abdul

pre 17 godina

Lepo spustanje na zemlju.Mora da se zna ko igra kosarku a ko je zalutao.Pa ne moze dva puta da se prodje tako sto cekas druge da dobiju.

sloba

pre 17 godina

KAKVA BRUKA. DA JE CSK IGRAO OZBILJNO I PUNOM SNAGOM NA KRAJU BI BILO 60 RAZLIKE.IMALI STE NEREALNI OPTIMIZAM DA MOZETE DA DOBIJETE OVAKVU EKIPU KOJA SLOBODNO MOZE DA IGRA U NBA.
GROBARI ZASTO PEVATE HRVATSKE PESME. PESMA DOK PALME NJISU GRANE JE HRVATSKA

zoran

pre 17 godina

@gnq
kakva pobeda partizana o cemu ti sanjas. pobeda partizana nije nijednom ni dosla u pitanje, da bi mogao da razmisljas o huventudu:)))))))))))!!!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Onakvo navijanje, uz onoliki minus... to mogu samo Grobari!! Rusi zakucavanju, a Grobari pevaju kao da mi zakucavamo i meljemo protivnika.
Sto se tice igre, da nas je bolje sluzio sut i da nismo masili zicere, bila bi manja razlika, ali sta je tu je. CSKA igra punom snagom i kada vodi sa 20 razlike, to je pravi tim, jak tim, sa dobrim trenerom, sa ogomnim budzetom, svi igraci se slazu, pozdravljaju se... Ima toga i kod nas, tacnije nasi igraci igraju za svoj klub, za koji navijaju, igraju srcem i pruzaju najbolje sto mogu.
Pozdrav svim Grobarima!!

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Znaci bruka koliko dobra ekipa ovaj Cska iz Moskve.Na 40 razlike 2 min. pre kraja Mesina besni na Smodisha zbog propusta u odbrani,najjaca evropska ekipa bez dileme.Suma sumarum vise nego dobra sezona nashih klubova u Evropi.Partizan u Top 16,Fmp polufinale Uleba,moja Zvezda ispala od Reala koji ce osvojiti Uleb(isto kao i Dinamo prosle).Hemofarm prosao grupe.Svaka cast

nz

pre 17 godina

Nisu morali bas ovako da nas nadigraju ali sta sad.Pokazali smo da zasluzeno u Euroligi u proteklih nekoliko meseci.Sledece sezone cemo nadam se stici ponovo do TOP 16 sa vecim sansama za cetvrtfinale.A sad da uzmemo domacu titulu i ako moze NLB.

Sagittare

pre 17 godina

CSKA je u svakom slucaju mnogo kvalitetnija ekipa od Partizana, kao prvo kosarkasi Partizana nisu smeli da dozvole da zavise od pobede Huventuda nad Olimpijakosom, prolaz u dalju rundu takmicenja trebali su da obezbede mnogo ranije

Nitogen city

pre 17 godina

Sa ovim timom i da su hteli a hteli su nije moglo vise,a i ovo je do sada sto su uradili prevazislo njih same.
O poslednjoj utakmici sa cska ne treba trositi reci,ekipa u kojoj NIJEDAN igrac ne prima manje od milion jednostavno treba pruziti ruku i sportski priznati da su bolji sto su i pokazali.
O navijacima Partizana isto tako netreba trositi reci,jednostavno kratko i jasno JEDINSTVENI ali bas u tom smislu reci,netreba nama EL da kaze da smo najvatreniji mi to odavno vec znamo.
A sad ono sto sam chekao god. dana,batalimo ono trening takmichenje sa okolinom i krenimo na posao u nasem tamichenju koje ce nam i sledece god doneti pregrst ovakvih utakmica,u kojima cemo se nadmetati sa nama ravnim protivnicima iz evrope.
Partizan top16----Partizan 06
SAMPIONI!!!!!!!!!

071

pre 17 godina

Bravo Crno Beli, i hvala vam za sve partije koje ste pruzili i dozvolili Grobarima da pokazu kako se navija i kako se voli SVETI DRES.

oooooo Partizane
VOLIMO TE, SRCEM SVIM!!!!

Shame

pre 17 godina

Cisto da se vratimo tamo gde pripadamo. Zalosno, jer bilo je tako lepo verovati da izrastamo u neki tim...
Do sledece prilike, Partizan 06!

Delija

pre 17 godina

Jesam Delija ali ne znam kako mogu ljudi da vole Oly.Igraju ocajno,da nije bilo prve tekme u Bg i da smo imali vise srece u gostima dobili bi tim od 20 miliona.Oni samo kradu preko sudija.Zelim im da ih Tau isprasi sa 50 razlike!

Nasty-Boy

pre 17 godina

Pa iz aviona se vidi da Huventud pusta ovu utakmicu. Olimpijakos se ispromasuje nevidjeno, i konacno igraci Huventuda uhvate loptu, pa je bace u aut. Strasno. A sto se tice Partizana oni veze nisu imali ni ovako ni onako. Ako ih krene za 3, mogu svakog pobjediti, a ako ne, onda iz evrolige ne mogu nikog pobjediti.

Sector

pre 17 godina

Nema veze i onako niko ne bi dozvolio da Oly kao domacin FinalFour-a ne prodje na svom terenu u osminu finala.Partizan nije imao srece ove sezone. Pocev od nesretnog poraza protiv Maccabia do ove zadnje tekme Huventuda jer im se povredio najbolji Rudi.Samo da kazem da Partizan ima budzet kao Olimpiakos bio bi siguran ucesnik FinalFour,to je tim kojeg na svaku utakmicu izvlace trojke.Nadam se da ce neko da ulozi u Partizan sledece sezone,makar neko sa strane.

Budzet

pre 17 godina

Olimpiakos igra samo na trojke!I na budzet jer placaju sudije pr. partizanu uzeli 8 poena.Sto se tice Partizana nadajmo se jos boljim vremenima ali ako odu Tripko,Kosta i td. ne pise nam se dobro sledece sezone.

Stefan

pre 17 godina

Nema veze.Uspjeh je vec napravljen.Ja vec razmisljam o sledecoj sezoni.Sta li ce biti,da li krece bolja era klubske kosarke ili nastavljamo po starom,to znaci odlaze Perovic,Tripko,Kamings a dolaze neki domaci jeftini igraci pa zavrsavamo na zadnjem mjestu u grupi.Mora se nesto uraditi po pitanju budzeta hitno,jer samo to nedostaje Partizanu da uz ove igrace dodaje strance i bude ucesnik FinalFour.

gnq

pre 17 godina

Ma oni (da ne kazem sta) iz HUventuda nista ne rade...dali samo 3 poena za 6 minuta u 3/4! Sve je gotovo jer Partizanu pobeda nicemu ne vredi dok god Olimpijakos vodi...

Realno

pre 17 godina

E kad bi ja jednom dozivio da Srbija ima bar priblizan tim kao CSKA,talenti ne nedostaju vec samo budzet,i nadam se da Zvezda vise nece biti drzavni projekat.Kakva korist od toga,no valjda ce se opameniti svi,nece ulagati u FIBA kup.

gnq

pre 17 godina

Ma oni (da ne kazem sta) iz HUventuda nista ne rade...dali samo 3 poena za 6 minuta u 3/4! Sve je gotovo jer Partizanu pobeda nicemu ne vredi dok god Olimpijakos vodi...

Stefan

pre 17 godina

Nema veze.Uspjeh je vec napravljen.Ja vec razmisljam o sledecoj sezoni.Sta li ce biti,da li krece bolja era klubske kosarke ili nastavljamo po starom,to znaci odlaze Perovic,Tripko,Kamings a dolaze neki domaci jeftini igraci pa zavrsavamo na zadnjem mjestu u grupi.Mora se nesto uraditi po pitanju budzeta hitno,jer samo to nedostaje Partizanu da uz ove igrace dodaje strance i bude ucesnik FinalFour.

Sector

pre 17 godina

Nema veze i onako niko ne bi dozvolio da Oly kao domacin FinalFour-a ne prodje na svom terenu u osminu finala.Partizan nije imao srece ove sezone. Pocev od nesretnog poraza protiv Maccabia do ove zadnje tekme Huventuda jer im se povredio najbolji Rudi.Samo da kazem da Partizan ima budzet kao Olimpiakos bio bi siguran ucesnik FinalFour,to je tim kojeg na svaku utakmicu izvlace trojke.Nadam se da ce neko da ulozi u Partizan sledece sezone,makar neko sa strane.

Nasty-Boy

pre 17 godina

Pa iz aviona se vidi da Huventud pusta ovu utakmicu. Olimpijakos se ispromasuje nevidjeno, i konacno igraci Huventuda uhvate loptu, pa je bace u aut. Strasno. A sto se tice Partizana oni veze nisu imali ni ovako ni onako. Ako ih krene za 3, mogu svakog pobjediti, a ako ne, onda iz evrolige ne mogu nikog pobjediti.

Realno

pre 17 godina

E kad bi ja jednom dozivio da Srbija ima bar priblizan tim kao CSKA,talenti ne nedostaju vec samo budzet,i nadam se da Zvezda vise nece biti drzavni projekat.Kakva korist od toga,no valjda ce se opameniti svi,nece ulagati u FIBA kup.

Budzet

pre 17 godina

Olimpiakos igra samo na trojke!I na budzet jer placaju sudije pr. partizanu uzeli 8 poena.Sto se tice Partizana nadajmo se jos boljim vremenima ali ako odu Tripko,Kosta i td. ne pise nam se dobro sledece sezone.

Delija

pre 17 godina

Jesam Delija ali ne znam kako mogu ljudi da vole Oly.Igraju ocajno,da nije bilo prve tekme u Bg i da smo imali vise srece u gostima dobili bi tim od 20 miliona.Oni samo kradu preko sudija.Zelim im da ih Tau isprasi sa 50 razlike!

abdul

pre 17 godina

Lepo spustanje na zemlju.Mora da se zna ko igra kosarku a ko je zalutao.Pa ne moze dva puta da se prodje tako sto cekas druge da dobiju.

MirzaPFC

pre 17 godina

Partizane jedini mi za tebe zivimo samo tebe volimo i tebi se divimo,a kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobaris a juga!!Volim Partizan!!!Svaka cast ovo je veliki uspeh!!!

zoran

pre 17 godina

@gnq
kakva pobeda partizana o cemu ti sanjas. pobeda partizana nije nijednom ni dosla u pitanje, da bi mogao da razmisljas o huventudu:)))))))))))!!!

sloba

pre 17 godina

KAKVA BRUKA. DA JE CSK IGRAO OZBILJNO I PUNOM SNAGOM NA KRAJU BI BILO 60 RAZLIKE.IMALI STE NEREALNI OPTIMIZAM DA MOZETE DA DOBIJETE OVAKVU EKIPU KOJA SLOBODNO MOZE DA IGRA U NBA.
GROBARI ZASTO PEVATE HRVATSKE PESME. PESMA DOK PALME NJISU GRANE JE HRVATSKA

Shame

pre 17 godina

Cisto da se vratimo tamo gde pripadamo. Zalosno, jer bilo je tako lepo verovati da izrastamo u neki tim...
Do sledece prilike, Partizan 06!

Sagittare

pre 17 godina

CSKA je u svakom slucaju mnogo kvalitetnija ekipa od Partizana, kao prvo kosarkasi Partizana nisu smeli da dozvole da zavise od pobede Huventuda nad Olimpijakosom, prolaz u dalju rundu takmicenja trebali su da obezbede mnogo ranije

nz

pre 17 godina

Nisu morali bas ovako da nas nadigraju ali sta sad.Pokazali smo da zasluzeno u Euroligi u proteklih nekoliko meseci.Sledece sezone cemo nadam se stici ponovo do TOP 16 sa vecim sansama za cetvrtfinale.A sad da uzmemo domacu titulu i ako moze NLB.

Nitogen city

pre 17 godina

Sa ovim timom i da su hteli a hteli su nije moglo vise,a i ovo je do sada sto su uradili prevazislo njih same.
O poslednjoj utakmici sa cska ne treba trositi reci,ekipa u kojoj NIJEDAN igrac ne prima manje od milion jednostavno treba pruziti ruku i sportski priznati da su bolji sto su i pokazali.
O navijacima Partizana isto tako netreba trositi reci,jednostavno kratko i jasno JEDINSTVENI ali bas u tom smislu reci,netreba nama EL da kaze da smo najvatreniji mi to odavno vec znamo.
A sad ono sto sam chekao god. dana,batalimo ono trening takmichenje sa okolinom i krenimo na posao u nasem tamichenju koje ce nam i sledece god doneti pregrst ovakvih utakmica,u kojima cemo se nadmetati sa nama ravnim protivnicima iz evrope.
Partizan top16----Partizan 06
SAMPIONI!!!!!!!!!

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Znaci bruka koliko dobra ekipa ovaj Cska iz Moskve.Na 40 razlike 2 min. pre kraja Mesina besni na Smodisha zbog propusta u odbrani,najjaca evropska ekipa bez dileme.Suma sumarum vise nego dobra sezona nashih klubova u Evropi.Partizan u Top 16,Fmp polufinale Uleba,moja Zvezda ispala od Reala koji ce osvojiti Uleb(isto kao i Dinamo prosle).Hemofarm prosao grupe.Svaka cast

011

pre 17 godina

Nekada samo zvizdali kada je manje od +10, a ovi pevaju na -40!!! Pa ovo je toliko mucno za gledanje da i ne zasluzuje komentar! Marvo jedna, vi ste iz zemlje petostrukog svetskog prvaka, a i taj Partizan je nekada bio sampion Evrope!!! Zapamtite to i imajte bar malo dostojanstva! Ne brukajte vise ni zemlju ni klub, u kojoj se puno puta pevalo, ali ZLATU!!!!! I ne navikavajte vise ove momke da je poraz od 30 razlike normalna stvar, jer ce neki od njih,na zalost, igrati za raprezentaciju. A sa kojim ciljem? Da je svaki poraz manji od 10 razlike uspeh? Ne gospodo, broje se samo pobede! Tako se ne stvaraju pobednicki mentalitet i veliki igraci!!! Mislim da kosarka ovde jos uvek malo vise vredi!!! Vas predsednik nikada u karijeri nije izgubio 30 razlike, a ako slucajno i jeste te noci sigurno nije spavao, a jos manje mu je neko cestitao na tome! Zato je i postigao to sto jeste!!! Jadna je nasa kosarka dok se ovkvom Partizanu peva!!!!!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Onakvo navijanje, uz onoliki minus... to mogu samo Grobari!! Rusi zakucavanju, a Grobari pevaju kao da mi zakucavamo i meljemo protivnika.
Sto se tice igre, da nas je bolje sluzio sut i da nismo masili zicere, bila bi manja razlika, ali sta je tu je. CSKA igra punom snagom i kada vodi sa 20 razlike, to je pravi tim, jak tim, sa dobrim trenerom, sa ogomnim budzetom, svi igraci se slazu, pozdravljaju se... Ima toga i kod nas, tacnije nasi igraci igraju za svoj klub, za koji navijaju, igraju srcem i pruzaju najbolje sto mogu.
Pozdrav svim Grobarima!!

Ivan Velickovic-Leskovac

pre 17 godina

Ovo u Atini je klasicna namestaljka,Benet u karijeri nije odigrao gori mec,a najbolji igrac Rudi Fernandez igra 5 minuta?!Veliki uspeh PARTIZANA

Јеца

pre 17 godina

Сходно традицији, очекујем Дулетову изјаву у стилу јесте да смо убацили само 55 поена, али реално погледајмо, ипак смо их добром одбраном зауставили на 86 поена, а сви врло добро знамо да они итекако умеју да дају и преко 100... Баш ме интересује како ли ће их овог пута вадити...
Била сам свим срцем уз Партизан, али будимо реални, наш клуб нема шта да тражи даље. Читам како се маса њих наложила, као добијамо Русе, а у питању је не класА, већ класЕ, и то не само кад је у питању ЦСКА, већ скоро сви остали који су прошли. Помиримо се с'тим да немамо коња за трку и то је то.
Момцима честитам на свему што су до сада урадили, а за ову бруку ноћас нека се покрију и тишина

071

pre 17 godina

Bravo Crno Beli, i hvala vam za sve partije koje ste pruzili i dozvolili Grobarima da pokazu kako se navija i kako se voli SVETI DRES.

oooooo Partizane
VOLIMO TE, SRCEM SVIM!!!!

Zeljkoni

pre 17 godina

Koja je ovo sramota!! Znaci dranje, i to ono pravo. Ponizavanje....
Ma kao sto sam i rekao sramota, kazu Tripkovic igrac!! Strasno.

forza juve

pre 17 godina

Za Atinu se sve znalo i prije utakmice.Partizan nije imao velike sanse da prodje skoro nikakve,ali se mogao bar malo casnije oprostiti od eurolige...

pozZ

pre 17 godina

Nema veze!Trudili smo se, borili, sa ovako mladom ekipom postigli veliki uspeh,koji puno znaci nasoj kosarci! Pokazali smo da umemo i mozemo da odigramo i dobijemo velike utakmice ove sezone,kao i da imamo perspektivnu buducnost. Svaka cast igracima i iduce godine sa par novih igraca ulazimo medju cetiri najbolja! Napred Partizanole,volim te!!!!!!

NECA BG

pre 17 godina

PARTIZANE HVALA TI!!!
-Za predivnu jesen i zimu,a Bogami eto i prolece u Evropi.
-Za sve pobede nad najjacim evropskim ekipama.
-Za sve praznike,trenutke savrsene srece,veselja i ludila u Pioniru.
-Za to sto cela Evropa kad kaze Beograd misli Partizan.
VOLI TE BEOGRAD

Danijel

pre 17 godina

Pa dobro 2 pobede i 4 poraza na kraju moze se. Steta sto smo protiv CSKA dva puta morali da vidimo kako se igra u Evropi kosarka, ali dobro da bi ostali timovi bez stranaca igrali eh onda bi i mi mogli malo dalje da odemo.

Sve u svemu ja sam zadovoljan naravno uvek moze se bolje ali ovo je CSKA a ne Zvezda da i mozemo lako pobediti.

Nesa

pre 17 godina

Juce je Kecman rekao da je Partizan u prvom mecu u Moskvi odigrao "dobro" i da poraz od 23 razlike nije pravi odnos snaga! Naravno, mozda je ovih 30+ razlike pravi odnos snaga :-)))

Aco

pre 17 godina

Ivane Velickovicu zasto komentarises utakmicu OLIMPIAKOS - HUVENTUD kad je ocigledno nisi ni gledao ! Rudi Fernandez je dobio na pocetku udarac u vilicu pa zamalo nije zavrsio u komi !

doom

pre 17 godina

@sloba
Zar ti nisi u Pozarevcu, pod lipom? Kako te nije sramota da pominjes Hrvate? Dajte, molim vas administratore site-a da lupite ban svakome ko ne zna da koristi tastaturu i Caps...
Partizan je i dalje najbolje sto Srbija ima, posle toga idu FMP i "sledeca sezona" ako se potrude, naravno - sledece sezone!!!

Misirac

pre 17 godina

Evo ide polako i naše prvenstvo pa ćete dobiti ono što vam sleduje.
PS. Nadam se da se tetovirani Milanče neće opet jediti.

imba

pre 17 godina

PARTIZANE HVALA TI!!!
-Za predivnu jesen i zimu,a Bogami eto i prolece u Evropi.
-Za sve pobede nad najjacim evropskim ekipama.
-Za sve praznike,trenutke savrsene srece,veselja i ludila u Pioniru.
-Za to sto cela Evropa kad kaze Beograd misli Partizan.
VOLI TE BEOGRAD
(NECA BG, 22. mart 2007 23:26)

to.. to!

peja

pre 17 godina

‘ajde, strucnjaci, da vas cujem. cekam “odu zivotinji tripkovicu”, mozda “ep o vujosevicu”?... ma, ni necu da se sada prepucavam, mnogo sam razocaran…
“ko smatra da je plasman u 16 uspeh ne poznaje kosarku i sigurno ne poznaje PARTIZAN!”… i ponovo beh u pravu… cetvrtfinale na dohvat ruke, ali realno, tesko… npr. tripkovic je najzasluzniji za pobedu prosle nedelje, ali bio je ubedljivo najgori u obe tekme protiv grckih gana. drobnjak je dobio huventud u pioniru, ali, opet, protiv olimpijakosa u pireju- 0. da ne idem dalje…
o igracima… glavna poluga tima je bio trio drobnjak- perovic- cummings. bili su zaista odlicni u prvoj fazi, ali u top 16 mnogo popustili. vonteego- a shvatam, jedini plej, najveca minutaza, najveci pritisak na njemu. sve u svemu- SVAKA MU CAST! kosta je poprilicno popravio igru u defanzivi, ali je napadacki i dalje vrlo ogranicen centar (opet dolazimo na moju pricu “konstantan ali spor napredak”). mislim da bi odlazak u nba bio veoma, VEOMA losa odluka za njega… drobisa je, realno, pokazao vise nego sto se na pocetku sezone ocekivalo od njega. prelomio je par tesnih meceva, “vukao” mladje saigrace, jednom reci- bio #1. ipak, “nestajao” je protiv “velikih” timova (olimpijakos u atini, 2x cska). nekome sa cv- jem poput njegovog to ne bi trebalo da se ponavlja, mada je i “kvalitet” ekipe tu bio vazan faktor… od ostalih treba istaci pre svih kecmana, uvek solidnog u napadu, uvek dobrog u odbrani, uvek maksimalno podredjenog timu. tepic je imao svoje “toplo- hladno” faze, ali opet, bio dobar za prvu sezonu. da ne pominjem sto je ni kriv ni duzan glumio pleja… od ostalih peri i novici svaka cast za borbenost i to je to sto se pozitivnih stvari tice. sa druge strane, pekovic nije ni pola onog igraca iz prosle sezone. culi ste verovatno da trenutno ima neke druge prioritete:)… za luku sam vec dao komentar zasto mu se desilo to sto mu se desilo, a tripko… no comment:). o vujosevicu ni toliko:)…

p.s. e kada bi stvarno dobili taj f4, ne bi se ni ovaj cska dobro proveo protiv ekipe koju bismo tada imali…

POZDRAV SVIMA!

Michael Scofield

pre 17 godina

Trijumf sirove snage i iskustva!Partizan odigrao ispod nivoa,ali sramotno je to sto je CSKA i pored neizmerne snage imao obilatu pomoc sudija,pa od 5 Pekovicevih faulova nisu postojala 3!Realno ovo je bio maksimum ovog tima u evropi ove godine,bez obzira na sve kradje i spoticanja tokom sezone!Navijaci za 10+,i bez sekiracije osvetice nas PAO u finalu,a sledece godine,zelja mi je da se sami revansiramo CSKA kada ih izbacimo u cetvrtfinalu i tako sprecimo da igraju na f4 u BG!Samo napred PARTIZANE po titulu,a onda da planiramo.

ps.A tek da dam komentar na sudjenje u Atini,to je cirkus zivi!Rudi Fernandez je prosto prebijen,a sudije svoga posla.Ne bi me cudilo da i TAU koji je 10 puta jaci na kraju izvisi zbog sudija!Za kraj jedan savet za sve one koje je veceras impresionirala snaga Moskovljana,da olako ne daju pare u cetvrtfinalu na CSKA,jer Makabi je Makabi!Ako Vujcic odigra kako zna onda i Smodis,i Andersen,a i Zavrasenko mogu da se slikaju!

POZDFRAV SVOJ CRNO-BELOJ BRACI !!!!

ali stvarno realan

pre 17 godina

@Realno
priblizno dobar tim,koji je reziltat? 86-55 cisto da te podsetim ako je to tekma timova pribliznoh kvaliteta onda sam ja Dzon Travolta!jbt ne lupetaj! ! !

DR BATO

pre 17 godina

Dobro je Dule Vujosevic rekao:"CSKA nema rezervnog igraca"!Pa njihov taj tzv."DRUGI TIM" moze ravnopravno da igra Euroligu, a da ne pominjem to famozno takmicenje ULEB CUP,pa tamo bi se setali do titule sa 20 razlike u proseku!
Grobari za 10,tim podbacio,ali nema veze!

DIVLJACKO PREBIJANJE RUDIJA FERNANDEZA,SRAMOTA !!!

Finale: PAO-CSKA, i dobija PAO posle produzetka na misice !!!

VIVA PARTIZAN FOREVER !!!

Skomi

pre 17 godina

Kao sto najavih na ovom forumu u oktobru, na Final 4 idu: CSKA, TAU, PAO i Barselona.

PS

Pozdrav za Aleksandru. Malo sam listao kosarkasku literaturu i novine prethodnih dana pa se nadam da vise necu slati komentare kao neupuceni navijaci...

Nikola Ciric

pre 17 godina

Hvala na svemu sto ste uradili ove sezone u Evroligi.Svaka cast na svemu! Posebno cestitke Dusku Vujosevicu! Konacno ste dokazali da ste prava ekipa,jer ste pobedili najjace i najbogatije timove Evrope. Uz malo srece i iskustva imali bi i bolji plasman. Sto je cilj za sledecu sezonu ili varijatna : Ajde da prodamo sve igrace sto skuplje?! Jos jednom veliko hvala !

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Veoma sam ponosan na svoj klub!
Nije mi jasno zasto pojedinci opet pljuju. CSKA je realno za 2 klase ispred Partizana, i za klasu ispred svih nasih dosadasnjih protivnika osim Panatinaikosa. I veceras su odigrali veoma borbeno, sto je meni licno iznenadjenje, jer im ubedljiva pobeda nije trebala ni zbog cega.
Igracima i treneru samo pohvale za rezultate u EL. Bilo je i gresaka i propusta, ali realno, nismo imali ni srece. Samo da pomenem koliko smo bili blizu pobedi nad Unikahom i cetvrtim mestom u grupi: da smo pogodili jedno od dva bacanja 5 sekundi do kraja ili napravili faul u njihovom poslednjem napadu ili da su promasili onu famoznu trojka sa 8 metara u poslednjim sekundama - epilog svega Unikaha opusteno prva u svojoj grupi, a mi treci u verovatno najtezoj grupi u TOP16
Bez obzira na sve, hvala im na prelepim trenucima ove sezone!
U Pioniru je ponovo napravljen spektakl! Pohvala navijacima!
Vidimo se u subotu

marko_dort-jol

pre 17 godina

@ peja,
ja tebe stvarno nishta zivo ne razumem. koji je tvoj problem? imash li ti ishta pametno da izjavish ili si jednostavno pun **vana, pa drugo ni ne umesh.
ako si partizanovac, daj se osvrni na svoje komentare u proteklih par meseci, a mozda i vishe, pa ih uporedi sa zvezdashkim, pa cesh videti kolika je razlika izmedju njih. gomila zvezdasha je na ovom istom sajtu ostavila rechi hvale za ovaj mladi tim partizana, a ti non-stop po starom. Nadji ZIVOT, choveche!!! i okani se te tvoje kvazi-pozdravgrobarimapljujempartizan-politike, jer si se stvarno smuchio svim poshtenim posetiocima ovog nasheg malog crno-belog sveta.
uzdravlje! i ziveo Partizan!

Markos

pre 17 godina

Hvala vam što ste nam dali priliku da se nadamo kako možemo u 8 najboljih. Vujoševića ne treba pustiti da ode iz Partizana dok god bude mogao da stoji pored aut linije.

only you in my heart

pre 17 godina

CSKA je za nas ipak druga dimenzija, i realno protiv njih nemamo sta da trazimo. I ovoje veliki uspijeh ekipe, kad se uzme u obzir budzet, saplitanja i ostale nekosarkaske stvari.
Al zato je tu uvijek Sledeca Sezona da popravimo utisak!:)

zeljko

pre 17 godina

Strašna demonstracija sile od strane CSKA. Nismo još uvijek spremni da idemo do kraja.
Pejo idi na sjever tamo ti je mjesto. Jedva si dočekao ovu blamažu. Pejo tišinčino idi u zvezdu i ne vraćaj se ovamo da nam soliš pamet. Svi mi vidimo šta nam fali, ali ti si od onih koji misli da je pametniji pa žuriš da nam svima staviš so na ranu.Sigurno je da bi neko možda bolje razigrao klince ili bolje selektovao ekipu od g-dina Vujoševića za iste kako kažete ovdje male pare. Svakako da je to bilo moguće, ali momcima hvala i za ovoliko, kao i treneru. Znate postoje limiti, a zagovarači "nebeskog" naroda poput Jepe to ne priznaju, nego kao po mehanizmu prosipaju bisere kao da smo mi specifični i pretplaćeni na vrh. A nije tako. Ložili su se mnogi i na FMP u onom drugom takmičenju, ali šta bi? Genijalni trener Vukoičić je postao manje genijalan poslije beskorisne pobijede? Igrači koji se dižu u nebesa su manje dobri igrači? Jope tišinčino Partizan da ima sve naše momke iz NBA i Mesinu za trenera ne znači da bi bio prvak. Jope mojne se ševi javljati, jer ti si običan šaraklo. Odrasti. Najsmješniji si kada kreneš pričati o sponzorima, pojačanjima, ribanju zbog odavanja vrhunskih tajni. Samo na filmovima sam gledao i čuo toliku količinu lupanja. To se zove nešto kao parodija ili čak crna komedija, a glavna uloga g-din Peja. Pejo - Jope ne javljaj se dok ne saznaš imena novih sponzora, spremi nas na zezanje. Eto, toliko izvinjavam se svima zbog prostora koji sam zauzeo, ali biće bolje, živjeće Partizan i s nama i bez nas, jedino bez Peje planeta će stati.

Željko nije Jope

Superhik

pre 17 godina

Pocev od sinoc, narednih nedelju dana zivim za duel Taukeramika - Olimpijakos. Ni neograniceni budzet, ni pomoc sudija, ni podrska vernih delija nece spasiti "Grke" od katastrofe, koja ce im pokazati njihovo realno mesto u Evropi. Videce oni F4, ali na TV-u.

iznogud

pre 17 godina

ne kapiram kako navijaci partizana mogu da pljuju svoj tim zbog ovog poraza. posle svega lepog sto su nam dali ove godine... sram vas bilo. ugledajte se na grobare, pevamo celu tekmu, pevamo posle tekme jer sadasnji i buduci prvak evrope igra protiv naseg partizana u TOP16.

svaka cast momci. vi ste ponos zemlje ove. vi ste ponos Srbije.

Eddie

pre 17 godina

Navijači Partizana traže satisfakciju u dobrom navijanju (koje je zaista dobro tokom cele sezone), ali poraz od 30 razlike na domaćem parketu je sraman pa makar i od CSKA.

horny.cg

pre 17 godina

evo,napokon da se neko slozi sa "pejom"...:)
vecinu je rekao tacno, tj sve,mada bih manje potencirao na duletu vujosevicu..mislim da je trenutno naj na prostorima ex-YU.ne bih trosio vrijeme na njegovim uspjesima i igracima koje je stvorio vec samo uporedio 2 vjecita rivala.
zvezda ima najjaci budzet ove godine, dovedu plejadu kvalitetnih igraca(da ih sve i ne nabrajam, mada ih je pola uteklo),i dovedu trofejnog i priznatog trenera Sakotu. Sta je taj sakota uradio? jedno veliko,NISTA..dule s druge strane, stvara godinama ekipu, prepoznatljivu koncepciju, leprsavu igru i mislim da daje pravu minutazu, pravim igracima i u pravo vrijeme. ne raspolaze, kao mnoge evropske ekipe za 12 igraca vec sa 7, maximum 8 u rotaciji (koji imaju EL kvalitet)sto je veliki hendikep,i ono sto je presudilo partizanu. Evo citam da CSKA ima budzet od 30 mil $, sjecam se da je OLY dove macijauskasa za 4 mil, TAU dovodi rakocevica, planinica za enormne svote,za barsu ne trositi rijeci..mislim da je partizan pokazao da sa mnogo "jeftinijim" timom, velikom borbenoscu i freneticnim navijanjem mozu mnogo.ispunili su,ako ne i premasili ocekivanja i ovom prilikom im cestitam.(cak su ih samo 2 sudijske greske dijelile od top8).al, jedno su navijacke zelje a drugo mogucnosti i trebamo biti svjesni toga.
sto se "slucaja tripko" tice, mislim da je suvise "zelen" za neke vece poduhvate u EL, da je prerano da postaje nosilac igre partizana u EL. moje je misljenje da je naj za njega da bude rezerva, tj da dijeli minutazu sa npr. scepanovicem, bogavcem il sl,sledece sezone, da uz njih uci i stice iskustvo a da igra 20ak min po mecu a kasnije tek uloga koja mu je ove godine dodijeljena.sigurno bi bilo manje oscilacija u njegovoj igri.
sto se pekovica tice, mislim da je osnovni razlog njegove slabije igre (il bih prije rekao slabijeg ucinka) ove godine, odlazak milojevica i dolazak drobnjaka. miloje je na sebe uvijek navlacio 2 igraca, igrao sjajan post, posle kojeg bi, nerijetko, stizale sjajne asistencije ka peku, koji bi kucanjima zavrsavao stvari. drobnjak je veci potrosac i slabiji asistent, al mozda ipak i bolji igrac (mada je nezahvalno suditi o tome).
peko je, uz mijatovica i dasica, najvece blago crnogorske (il ko zna,kao pavlovic, mosda srpske) kosarke. izrasce on u najdominantnijeg centra evrope...
e da, i pitao bih te, peja, koji su to razlozi njegove slabije igre?ti drugi prioriteti, nisam upucen...

ivan

pre 17 godina

Ovaj CSKA komotno moze u NBA i to da se bori za play-off! Ljudi, i pored tolike zelje i borbenosti, ne mozemo da se nosimo sa klubovima koji imaju i po 10x veci budzet! CSKA, PAO, TAU, Dynamo, pa i ovi iz Uleba, Real, Unics... No, nema veze, i ovo je ogroman uspeh u poredjenju sa ranijim sezonama! Olympiakos namesta extra, onog Ruddy su ISPREBIJALI,ali ima Boga, nece oni u F4, TAU je mnogo, mnogo jaci, osim ako ne polome i Skolu i Rakocevica... SRAMOTA!

Nostradamus

pre 17 godina

Ovaj peja je stvarno jedno zamorno detence. Evo, unapred da dam svoju prognozu da ce Trip biti jedan od nasa tri kljucna igraca u osvajanju seste titule domaceg prvenstva, kao sto je to bio i prethodnih par sezona.

Neka peja i njemu slicni to zapisu pa se cujemo u junu.

Samo jedan klub!

Milanche

pre 17 godina

@Delija

Svaka ti dala, brate, svaka ti cast za ovaj komentar, ti si pre svega Srbin pa tek onda zvezdas uspeh partizana je uspeh Srbije i zvezdasi treba da se raduju, kao sto sam i ja srecankad zvezda pobedi Real 20 razlike, ili udje 1/4 uleb kupa!!!

Jedan Od Nemanjica_Pg

pre 17 godina

Da li zna neko vise o tome kako su sinoc navijaci Makabija ovacijama ispratili "Naseg Boga" Dejana Bodirogu?! Iako im je par puta zagorcao zivot(finale Euroleague 2002). To je licilo kao na oprostaj. Evo ima tekst u Vijesti-ma:
"Na mecu poslednjeg kola Top 16 Evrolige, Makabi-Lotomatika, Dejan Bodiroga je dozivio ovacije oko 10 500 gledalaca u prepunoj "Nokia Areni". Navijaci protivnickog Makabija skandirali su "bodiroga, Bodiroga" dok je najbolji igrac Rimljana izlazio sa terena, jer je vjerovatno odigrao poslednji mec u Tel Avivu. Bodiroga je utakmicu zavrsio sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije."
Ako se sjecate tekstova koje je izvjesni "Peja" pisao o Bodirogi(kako ce sledece sezone obuci sveti crno-beli dres), gdje je navodio i intervju koji je Dejan dao Euroleague.net, gdje otprilike kaze "kako tacno zna sta ce uciniti po zavrsetku ove sezone". Izgleda da nije mislio na prelazak u Partizan, vec na kraj karijere(nazalost). Ako zna neko nesto vise o ovoj temi...

Jedan Od Nemanjica_Pg

pre 17 godina

Da li zna neko vise o tome kako su sinoc navijaci Makabija ovacijama ispratili "Naseg Boga" Dejana Bodirogu?! Iako im je par puta zagorcao zivot(finale Euroleague 2002). To je licilo kao na oprostaj. Evo ima tekst u Vijesti-ma:
"Na mecu poslednjeg kola Top 16 Evrolige, Makabi-Lotomatika, Dejan Bodiroga je dozivio ovacije oko 10 500 gledalaca u prepunoj "Nokia Areni". Navijaci protivnickog Makabija skandirali su "bodiroga, Bodiroga" dok je najbolji igrac Rimljana izlazio sa terena, jer je vjerovatno odigrao poslednji mec u Tel Avivu. Bodiroga je utakmicu zavrsio sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije."
Ako se sjecate tekstova koje je izvjesni "Peja" pisao o Bodirogi(kako ce sledece sezone obuci sveti crno-beli dres), gdje je navodio i intervju koji je Dejan dao Euroleague.net, gdje otprilike kaze "kako tacno zna sta ce uciniti po zavrsetku ove sezone". Izgleda da nije mislio na prelazak u Partizan, vec na kraj karijere(nazalost). Ako zna neko nesto vise o ovoj temi...

Dejan

pre 17 godina

Juce sam otisao na utakmicu znajuci da ce Partizan izgubiti i da ce Olimpijakos razbiti one prodane devojcice ali sam se ponadao da ce igraci Partizana ostaviti srce na terenu, pa makar i izgubili ali sa nekom mnogo manjom razlikom nego sto je juce bilo...Ako Partizan ocekuje da pobedi ekipu kao sto je CSKA sa divljanjem po terenu, ne organizovanim napadom i sutem u svakom napadu (umesto ulaz, faul...) nece Partizan nista uraditi narednih 100 god. !!! Izasao sam iz hale na -40, jer ne mogu da gledam igrace koji su dosli da odrade utakmicu!Ja bih otisao u penziju da me neko tako raskanta.Tuzan kraj jedne lepe sezone!

REALNO *W

pre 17 godina

REALNO *W

Svako, ali baš SVAKO ko je sinoć bio u Pioniru znaće o čemu govorim. SMEŠNI su mi sada komentari o tome kako nas je CSKA razbio, jer ne treba biti genije da se zaključi da su oni jednostavno klasa iznad nas. Cilj Partizana i nije da bude konkurentan takvim ekipa kao što je CSKA, TAU i slične. Cilj je da se ravnopravno takmičimo sa "ovozemaljskim" ekipama tipa Makabi, Huventud, Efes, Unikaha... i ja se jako ponosim igrama Partizana protiv tih ekipa (koje su takođe po 4-5 puta skuplje od Partizana, ali to nije toliko drastično). CSKA ima budžet 30 mil dolara, imaju sedam stranaca (od prvih osam igrača) i njihove plate se kreću od 1.5 do 2 miliona dolara. Znači oni imaju sedam igrača od kojih svaki košta kao otprilike 70% ekipe Partizana. NE KAŽEM da ovaj poraz nije bio UBEDLJIV i da je moglo mnogo mnogo bolje, ali ja se time ne opterećujem. CSKA je igrao maksimalno angažovano: onaj plavi Rus pogreši kod jednog preuzimanja i Mesina ga izvede i dere se na njega 3 minuta. Ali sve to nije važno..
VAŽNO je ono što sam ja, ali i 7000 ljudi u Pioniru doživeli: pesma od prvog do zadnjeg minuta, neverovatna atmosfera, praznik košarke. Publika je pozdravila svaki dobar potez "Rusa" i oni su otpozdravili publici na kraju. Poraz za kraj je ubedljiv, ali kada sumiram sve što sam video i doživeo ove godine gledajući Partizan ja sam više nego zadovoljan i PONOSAN što navijam za takav klub.
Sada se treba okrenuti domaćem prvenstvu i novoj tituli pa da i sledeće godine uživamo u ovakvim spektaklima.

POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA SRPSKE KOŠARKE I NAVIJAČIMA PARTIZANA

Dno

pre 17 godina

Nevjerovatno da se neki usude da pomenu sudjenje... kKoga je briga za to kad nas je groblje ponovo obrukalo. Pa ne znam ni jednu evropsku ekipu koja je vise puta pukla sa vise od 30 razlike. A sinoc je ponizavanje bilo mnogo vece od rezultata.

sloba

pre 17 godina

@DOOM
KAKO TE NIJE SRAMOTA DA TRAZIS AOD ADMINISTRATORA DA NEKOGA BANUJU.JELI TI UOPSTE ZNAS MELODIJU DOK PALME NJISU GRANE CIJA JE.MORA DA SI MNOGO MLAD. PESMU SU IZVODILI DUBROVACKI TRUBADURI PRE TRIDESET GODINA.
A I OVI STO PISU DA JE NAMESTALJKA U ATINI. STA LUPETATE. VI MISLITE DA JE HUVENTUD BOLJI OD OLY. TO JE SDAMO VASE MISLJENJE.SAMO VAM JE CSK IZBIO SVE ILUZIJE

21

pre 17 godina

E j*b ga! Odrase nas kao mlade majmune! Nema veze, neka uzmu titulu i odvale zvezdu, i bice To jos jedna uspesna sezona!
TITULA, TITULA,
SLAVICE SE TITULA...21

VOLIM PARTIZAN

pre 17 godina

(Dejan, 23. mart 2007 13:57)
Nemoj vise da ides na utakmice PARTIZANA!!!
Ti si od onih ''kad je dobro - tu sam a kada je lose - put pod noge''!
SRAM TE BILO!!!

peja

pre 17 godina

dozvolicete mi jedan mali monolog… jos jedna sezona u el je zavrsena i na svakome od nas je da oceni njenu uspesnost. dakle, u to necu ulaziti… bilo je uspona i padova, bilo je sjaja (makabi, pao) i ocaja (huventud u prvoj fazi, cska), ali sto je najvaznije- BILO JE NADE! nade u bolje igre, bolje rezultate, bolji PARTIZAN. to je nesto najvrednije sto cu pamtiti od ovogodisnjeg takmicenja… od sada vise nece (skoro uopste:) biti kritika. cemu?! jadranska? nebitna, osim sto bi bilo lepo da najzad dobijemo u zg. nista vise… SRBIJA? e, tu se tek sve zna…
kada sam spominjao dobijanje f4 i stvaranje kvalitetnijeg tima, mislio sam na spregu izmedju te dve stvari. jednostavno, zavrsni turnir se dobija “sad i ko zna kad” i to treba iskoristiti. neko je spomenuo kraj bodirogine karijere? tesko… inace, dejan me je “kupio” jednim intervjuem pre x godina kada je na pitanje “da li bi nesto drugacije uradio” odgovorio:”ne, ali bih igrao u PARTIZANU…” ako f4 izostane (i dobije ga “kosarkaski grad” london…) treba zadrzati ovaj tim.ima tu dobrih igraca, drugarstva, hemije, nazovite to kako hocete. neko se lepo setio da je cska i pre par godina ovde igrao sa skoro istim timom… uros je, slazem se, jos uvek “zelen”. cak bih rekao i dalje ima iste probleme kao i pre dve godine. sto pre shvate da on ne moze biti lider, ali da je poput stojakovica (ili berica sa kojim sam ga najcesce poredio) sposoban da iz suta ubaci 20- tak poena, ako tim radi za njega- to bolje. od prodaje koste PARTIZAN bi zaradio nesto vise od milion dolara, ali ponavljam, odlazak bi bio los, kako za njega, tako i za klub. dakle, jos jedna godina… luka? hipoteticki, sa 30 minuta po mecu i apsolutnom slobodom u napadu bi mogao da bude novi parker (ex makabi), dok opet… videcemo, kao prvo, da li ce uopste ostati… slazem se sa horny- jem u vezi peke, a i volim centre “razbijace”. sto se tice razloga njegovih slabih igara, mozete ga naci u zutoj stampi. iskreno, ni ja u to ne verujem i znam koliko je MILOJE znacio za njegovu igru. od pekovica, tepica i eventualno novice (i bakica???) ocekujem da izrastu u nosioce igre. a tu je i kvartet “iskusnih” koji je dobro predvodio, dopunjavao, davao podrku mladjima. sto se tice vujosevica, naravno da ima xy boljih trenera, ali opet, on je stvorio ovaj tim, zna kako “dise” i sigurno je najkompetentniji da ga vodi. ni pao ne bi menjao zeljka pa da phil jackson- a moze da dovede. moja je zelja da SAM dule napreduje. toliko… realno, dodajte ovoj ekipi npr. mijatovica i dasica iz buducnosti i imacete tim za top8, da ne pricam o dolasku nekog boljeg (iskusnijeg)…

p.s. tek kada vidimo kako se zavrsila prica o dobijanju f4, moci cemo da napravimo ozbiljniju diskusiju o ciljevima i pojacanjima…

POZDRAV SVIMA!

doom

pre 17 godina

@sloba
Trazim da ti lupe ban jer se "deres" i jer nisi cuo "Boze Pravde" i jer si 100% subjektivni mrzach i zato sto je Partizan za vas ono sto je CSKA za nas... oces jos?

japanac

pre 17 godina

Ono sto su sinoc prikazali kosarkasi CSKA je bila brutalna demonstracija snage kako u napadu tako i u odbrani. Naravno da nisam ocekivao da ce se opustiti i pustiti nas, ali ono sto smo sinoc videli u Pioniru ulilo bi strah u kosti i mnogim NBA ekipama a kamoli nasim mladim momcima.Bez obzira na sudjenje koje je kao i uvek bilo, najblaze receno, nepravedno ipak se mora priznati da je igra igraca CSKA u odbrani bila savrsena. A zna se da samo iz dobre odbrane ide jos bolji napad u sta smo se i uverili. Iako neizmerno volim Partizan ipak se mora priznati da je barem za sada ovo sto smo gledali u Evro ligi neki njihov maksimum. Imamo vanserijske talente u ekipi i bilo bi steta da tako mladi odu u inostranstvo. Klub bi morao po svaku cenu da ih zadrzi jos par godina zajedno i uz jos par kvalitetnih pojacanja krajnji domet bi bio daleko veci. Nadam se da su svi oni svesni (Tripkovic, Pekovic, Tepic, Perovic...)da su nasi najbolji igraci poput Djordjevica, Danilovica, Paspalja, Tomasevica...otisli kao formirani igraci, izgradjene licnosti i sa dosta trofeja iza sebe tako da su bili nosioci igre u svojim klubovima. Otici samo zbog love je krajnje glupo jer ce svuda samo grejati klupu i biti statisti u ekipama. Ukoliko su pametni, shvatice da lova dolazi sama ali samo ako pre toga budu napredovali. Pa nije niko nasim proslavljenim igracima trpao lovu u dzepove na lepe oci. Sami su to zaradili a zna se kako se to radi. Jednom smo bili prvaci Evrope, sa najmladjim timom i to kao domacini u Fuenlabradi, pa sto to ne bi bili ponovo i to u Beogradu.
NA SVETU NISTA LEPSE
NE MOZE DA POSTOJI
NEGO STO JE NASA LJUBAV
PREMA CRNO BELOJ BOJI. Pozdrav za sve navijace a narocito navijacice Partizana.

gnq

pre 17 godina

Ma oni (da ne kazem sta) iz HUventuda nista ne rade...dali samo 3 poena za 6 minuta u 3/4! Sve je gotovo jer Partizanu pobeda nicemu ne vredi dok god Olimpijakos vodi...

Stefan

pre 17 godina

Nema veze.Uspjeh je vec napravljen.Ja vec razmisljam o sledecoj sezoni.Sta li ce biti,da li krece bolja era klubske kosarke ili nastavljamo po starom,to znaci odlaze Perovic,Tripko,Kamings a dolaze neki domaci jeftini igraci pa zavrsavamo na zadnjem mjestu u grupi.Mora se nesto uraditi po pitanju budzeta hitno,jer samo to nedostaje Partizanu da uz ove igrace dodaje strance i bude ucesnik FinalFour.

Sector

pre 17 godina

Nema veze i onako niko ne bi dozvolio da Oly kao domacin FinalFour-a ne prodje na svom terenu u osminu finala.Partizan nije imao srece ove sezone. Pocev od nesretnog poraza protiv Maccabia do ove zadnje tekme Huventuda jer im se povredio najbolji Rudi.Samo da kazem da Partizan ima budzet kao Olimpiakos bio bi siguran ucesnik FinalFour,to je tim kojeg na svaku utakmicu izvlace trojke.Nadam se da ce neko da ulozi u Partizan sledece sezone,makar neko sa strane.

Nasty-Boy

pre 17 godina

Pa iz aviona se vidi da Huventud pusta ovu utakmicu. Olimpijakos se ispromasuje nevidjeno, i konacno igraci Huventuda uhvate loptu, pa je bace u aut. Strasno. A sto se tice Partizana oni veze nisu imali ni ovako ni onako. Ako ih krene za 3, mogu svakog pobjediti, a ako ne, onda iz evrolige ne mogu nikog pobjediti.

Realno

pre 17 godina

E kad bi ja jednom dozivio da Srbija ima bar priblizan tim kao CSKA,talenti ne nedostaju vec samo budzet,i nadam se da Zvezda vise nece biti drzavni projekat.Kakva korist od toga,no valjda ce se opameniti svi,nece ulagati u FIBA kup.

Budzet

pre 17 godina

Olimpiakos igra samo na trojke!I na budzet jer placaju sudije pr. partizanu uzeli 8 poena.Sto se tice Partizana nadajmo se jos boljim vremenima ali ako odu Tripko,Kosta i td. ne pise nam se dobro sledece sezone.

Delija

pre 17 godina

Jesam Delija ali ne znam kako mogu ljudi da vole Oly.Igraju ocajno,da nije bilo prve tekme u Bg i da smo imali vise srece u gostima dobili bi tim od 20 miliona.Oni samo kradu preko sudija.Zelim im da ih Tau isprasi sa 50 razlike!

abdul

pre 17 godina

Lepo spustanje na zemlju.Mora da se zna ko igra kosarku a ko je zalutao.Pa ne moze dva puta da se prodje tako sto cekas druge da dobiju.

MirzaPFC

pre 17 godina

Partizane jedini mi za tebe zivimo samo tebe volimo i tebi se divimo,a kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti Grobaris a juga!!Volim Partizan!!!Svaka cast ovo je veliki uspeh!!!

zoran

pre 17 godina

@gnq
kakva pobeda partizana o cemu ti sanjas. pobeda partizana nije nijednom ni dosla u pitanje, da bi mogao da razmisljas o huventudu:)))))))))))!!!

sloba

pre 17 godina

KAKVA BRUKA. DA JE CSK IGRAO OZBILJNO I PUNOM SNAGOM NA KRAJU BI BILO 60 RAZLIKE.IMALI STE NEREALNI OPTIMIZAM DA MOZETE DA DOBIJETE OVAKVU EKIPU KOJA SLOBODNO MOZE DA IGRA U NBA.
GROBARI ZASTO PEVATE HRVATSKE PESME. PESMA DOK PALME NJISU GRANE JE HRVATSKA

Shame

pre 17 godina

Cisto da se vratimo tamo gde pripadamo. Zalosno, jer bilo je tako lepo verovati da izrastamo u neki tim...
Do sledece prilike, Partizan 06!

Sagittare

pre 17 godina

CSKA je u svakom slucaju mnogo kvalitetnija ekipa od Partizana, kao prvo kosarkasi Partizana nisu smeli da dozvole da zavise od pobede Huventuda nad Olimpijakosom, prolaz u dalju rundu takmicenja trebali su da obezbede mnogo ranije

nz

pre 17 godina

Nisu morali bas ovako da nas nadigraju ali sta sad.Pokazali smo da zasluzeno u Euroligi u proteklih nekoliko meseci.Sledece sezone cemo nadam se stici ponovo do TOP 16 sa vecim sansama za cetvrtfinale.A sad da uzmemo domacu titulu i ako moze NLB.

Nitogen city

pre 17 godina

Sa ovim timom i da su hteli a hteli su nije moglo vise,a i ovo je do sada sto su uradili prevazislo njih same.
O poslednjoj utakmici sa cska ne treba trositi reci,ekipa u kojoj NIJEDAN igrac ne prima manje od milion jednostavno treba pruziti ruku i sportski priznati da su bolji sto su i pokazali.
O navijacima Partizana isto tako netreba trositi reci,jednostavno kratko i jasno JEDINSTVENI ali bas u tom smislu reci,netreba nama EL da kaze da smo najvatreniji mi to odavno vec znamo.
A sad ono sto sam chekao god. dana,batalimo ono trening takmichenje sa okolinom i krenimo na posao u nasem tamichenju koje ce nam i sledece god doneti pregrst ovakvih utakmica,u kojima cemo se nadmetati sa nama ravnim protivnicima iz evrope.
Partizan top16----Partizan 06
SAMPIONI!!!!!!!!!

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Znaci bruka koliko dobra ekipa ovaj Cska iz Moskve.Na 40 razlike 2 min. pre kraja Mesina besni na Smodisha zbog propusta u odbrani,najjaca evropska ekipa bez dileme.Suma sumarum vise nego dobra sezona nashih klubova u Evropi.Partizan u Top 16,Fmp polufinale Uleba,moja Zvezda ispala od Reala koji ce osvojiti Uleb(isto kao i Dinamo prosle).Hemofarm prosao grupe.Svaka cast

011

pre 17 godina

Nekada samo zvizdali kada je manje od +10, a ovi pevaju na -40!!! Pa ovo je toliko mucno za gledanje da i ne zasluzuje komentar! Marvo jedna, vi ste iz zemlje petostrukog svetskog prvaka, a i taj Partizan je nekada bio sampion Evrope!!! Zapamtite to i imajte bar malo dostojanstva! Ne brukajte vise ni zemlju ni klub, u kojoj se puno puta pevalo, ali ZLATU!!!!! I ne navikavajte vise ove momke da je poraz od 30 razlike normalna stvar, jer ce neki od njih,na zalost, igrati za raprezentaciju. A sa kojim ciljem? Da je svaki poraz manji od 10 razlike uspeh? Ne gospodo, broje se samo pobede! Tako se ne stvaraju pobednicki mentalitet i veliki igraci!!! Mislim da kosarka ovde jos uvek malo vise vredi!!! Vas predsednik nikada u karijeri nije izgubio 30 razlike, a ako slucajno i jeste te noci sigurno nije spavao, a jos manje mu je neko cestitao na tome! Zato je i postigao to sto jeste!!! Jadna je nasa kosarka dok se ovkvom Partizanu peva!!!!!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Onakvo navijanje, uz onoliki minus... to mogu samo Grobari!! Rusi zakucavanju, a Grobari pevaju kao da mi zakucavamo i meljemo protivnika.
Sto se tice igre, da nas je bolje sluzio sut i da nismo masili zicere, bila bi manja razlika, ali sta je tu je. CSKA igra punom snagom i kada vodi sa 20 razlike, to je pravi tim, jak tim, sa dobrim trenerom, sa ogomnim budzetom, svi igraci se slazu, pozdravljaju se... Ima toga i kod nas, tacnije nasi igraci igraju za svoj klub, za koji navijaju, igraju srcem i pruzaju najbolje sto mogu.
Pozdrav svim Grobarima!!

Ivan Velickovic-Leskovac

pre 17 godina

Ovo u Atini je klasicna namestaljka,Benet u karijeri nije odigrao gori mec,a najbolji igrac Rudi Fernandez igra 5 minuta?!Veliki uspeh PARTIZANA

Јеца

pre 17 godina

Сходно традицији, очекујем Дулетову изјаву у стилу јесте да смо убацили само 55 поена, али реално погледајмо, ипак смо их добром одбраном зауставили на 86 поена, а сви врло добро знамо да они итекако умеју да дају и преко 100... Баш ме интересује како ли ће их овог пута вадити...
Била сам свим срцем уз Партизан, али будимо реални, наш клуб нема шта да тражи даље. Читам како се маса њих наложила, као добијамо Русе, а у питању је не класА, већ класЕ, и то не само кад је у питању ЦСКА, већ скоро сви остали који су прошли. Помиримо се с'тим да немамо коња за трку и то је то.
Момцима честитам на свему што су до сада урадили, а за ову бруку ноћас нека се покрију и тишина

071

pre 17 godina

Bravo Crno Beli, i hvala vam za sve partije koje ste pruzili i dozvolili Grobarima da pokazu kako se navija i kako se voli SVETI DRES.

oooooo Partizane
VOLIMO TE, SRCEM SVIM!!!!

Zeljkoni

pre 17 godina

Koja je ovo sramota!! Znaci dranje, i to ono pravo. Ponizavanje....
Ma kao sto sam i rekao sramota, kazu Tripkovic igrac!! Strasno.

forza juve

pre 17 godina

Za Atinu se sve znalo i prije utakmice.Partizan nije imao velike sanse da prodje skoro nikakve,ali se mogao bar malo casnije oprostiti od eurolige...

pozZ

pre 17 godina

Nema veze!Trudili smo se, borili, sa ovako mladom ekipom postigli veliki uspeh,koji puno znaci nasoj kosarci! Pokazali smo da umemo i mozemo da odigramo i dobijemo velike utakmice ove sezone,kao i da imamo perspektivnu buducnost. Svaka cast igracima i iduce godine sa par novih igraca ulazimo medju cetiri najbolja! Napred Partizanole,volim te!!!!!!

NECA BG

pre 17 godina

PARTIZANE HVALA TI!!!
-Za predivnu jesen i zimu,a Bogami eto i prolece u Evropi.
-Za sve pobede nad najjacim evropskim ekipama.
-Za sve praznike,trenutke savrsene srece,veselja i ludila u Pioniru.
-Za to sto cela Evropa kad kaze Beograd misli Partizan.
VOLI TE BEOGRAD

Danijel

pre 17 godina

Pa dobro 2 pobede i 4 poraza na kraju moze se. Steta sto smo protiv CSKA dva puta morali da vidimo kako se igra u Evropi kosarka, ali dobro da bi ostali timovi bez stranaca igrali eh onda bi i mi mogli malo dalje da odemo.

Sve u svemu ja sam zadovoljan naravno uvek moze se bolje ali ovo je CSKA a ne Zvezda da i mozemo lako pobediti.

Nesa

pre 17 godina

Juce je Kecman rekao da je Partizan u prvom mecu u Moskvi odigrao "dobro" i da poraz od 23 razlike nije pravi odnos snaga! Naravno, mozda je ovih 30+ razlike pravi odnos snaga :-)))

Aco

pre 17 godina

Ivane Velickovicu zasto komentarises utakmicu OLIMPIAKOS - HUVENTUD kad je ocigledno nisi ni gledao ! Rudi Fernandez je dobio na pocetku udarac u vilicu pa zamalo nije zavrsio u komi !

doom

pre 17 godina

@sloba
Zar ti nisi u Pozarevcu, pod lipom? Kako te nije sramota da pominjes Hrvate? Dajte, molim vas administratore site-a da lupite ban svakome ko ne zna da koristi tastaturu i Caps...
Partizan je i dalje najbolje sto Srbija ima, posle toga idu FMP i "sledeca sezona" ako se potrude, naravno - sledece sezone!!!

Misirac

pre 17 godina

Evo ide polako i naše prvenstvo pa ćete dobiti ono što vam sleduje.
PS. Nadam se da se tetovirani Milanče neće opet jediti.

imba

pre 17 godina

PARTIZANE HVALA TI!!!
-Za predivnu jesen i zimu,a Bogami eto i prolece u Evropi.
-Za sve pobede nad najjacim evropskim ekipama.
-Za sve praznike,trenutke savrsene srece,veselja i ludila u Pioniru.
-Za to sto cela Evropa kad kaze Beograd misli Partizan.
VOLI TE BEOGRAD
(NECA BG, 22. mart 2007 23:26)

to.. to!

peja

pre 17 godina

‘ajde, strucnjaci, da vas cujem. cekam “odu zivotinji tripkovicu”, mozda “ep o vujosevicu”?... ma, ni necu da se sada prepucavam, mnogo sam razocaran…
“ko smatra da je plasman u 16 uspeh ne poznaje kosarku i sigurno ne poznaje PARTIZAN!”… i ponovo beh u pravu… cetvrtfinale na dohvat ruke, ali realno, tesko… npr. tripkovic je najzasluzniji za pobedu prosle nedelje, ali bio je ubedljivo najgori u obe tekme protiv grckih gana. drobnjak je dobio huventud u pioniru, ali, opet, protiv olimpijakosa u pireju- 0. da ne idem dalje…
o igracima… glavna poluga tima je bio trio drobnjak- perovic- cummings. bili su zaista odlicni u prvoj fazi, ali u top 16 mnogo popustili. vonteego- a shvatam, jedini plej, najveca minutaza, najveci pritisak na njemu. sve u svemu- SVAKA MU CAST! kosta je poprilicno popravio igru u defanzivi, ali je napadacki i dalje vrlo ogranicen centar (opet dolazimo na moju pricu “konstantan ali spor napredak”). mislim da bi odlazak u nba bio veoma, VEOMA losa odluka za njega… drobisa je, realno, pokazao vise nego sto se na pocetku sezone ocekivalo od njega. prelomio je par tesnih meceva, “vukao” mladje saigrace, jednom reci- bio #1. ipak, “nestajao” je protiv “velikih” timova (olimpijakos u atini, 2x cska). nekome sa cv- jem poput njegovog to ne bi trebalo da se ponavlja, mada je i “kvalitet” ekipe tu bio vazan faktor… od ostalih treba istaci pre svih kecmana, uvek solidnog u napadu, uvek dobrog u odbrani, uvek maksimalno podredjenog timu. tepic je imao svoje “toplo- hladno” faze, ali opet, bio dobar za prvu sezonu. da ne pominjem sto je ni kriv ni duzan glumio pleja… od ostalih peri i novici svaka cast za borbenost i to je to sto se pozitivnih stvari tice. sa druge strane, pekovic nije ni pola onog igraca iz prosle sezone. culi ste verovatno da trenutno ima neke druge prioritete:)… za luku sam vec dao komentar zasto mu se desilo to sto mu se desilo, a tripko… no comment:). o vujosevicu ni toliko:)…

p.s. e kada bi stvarno dobili taj f4, ne bi se ni ovaj cska dobro proveo protiv ekipe koju bismo tada imali…

POZDRAV SVIMA!

Michael Scofield

pre 17 godina

Trijumf sirove snage i iskustva!Partizan odigrao ispod nivoa,ali sramotno je to sto je CSKA i pored neizmerne snage imao obilatu pomoc sudija,pa od 5 Pekovicevih faulova nisu postojala 3!Realno ovo je bio maksimum ovog tima u evropi ove godine,bez obzira na sve kradje i spoticanja tokom sezone!Navijaci za 10+,i bez sekiracije osvetice nas PAO u finalu,a sledece godine,zelja mi je da se sami revansiramo CSKA kada ih izbacimo u cetvrtfinalu i tako sprecimo da igraju na f4 u BG!Samo napred PARTIZANE po titulu,a onda da planiramo.

ps.A tek da dam komentar na sudjenje u Atini,to je cirkus zivi!Rudi Fernandez je prosto prebijen,a sudije svoga posla.Ne bi me cudilo da i TAU koji je 10 puta jaci na kraju izvisi zbog sudija!Za kraj jedan savet za sve one koje je veceras impresionirala snaga Moskovljana,da olako ne daju pare u cetvrtfinalu na CSKA,jer Makabi je Makabi!Ako Vujcic odigra kako zna onda i Smodis,i Andersen,a i Zavrasenko mogu da se slikaju!

POZDFRAV SVOJ CRNO-BELOJ BRACI !!!!

ali stvarno realan

pre 17 godina

@Realno
priblizno dobar tim,koji je reziltat? 86-55 cisto da te podsetim ako je to tekma timova pribliznoh kvaliteta onda sam ja Dzon Travolta!jbt ne lupetaj! ! !

DR BATO

pre 17 godina

Dobro je Dule Vujosevic rekao:"CSKA nema rezervnog igraca"!Pa njihov taj tzv."DRUGI TIM" moze ravnopravno da igra Euroligu, a da ne pominjem to famozno takmicenje ULEB CUP,pa tamo bi se setali do titule sa 20 razlike u proseku!
Grobari za 10,tim podbacio,ali nema veze!

DIVLJACKO PREBIJANJE RUDIJA FERNANDEZA,SRAMOTA !!!

Finale: PAO-CSKA, i dobija PAO posle produzetka na misice !!!

VIVA PARTIZAN FOREVER !!!

Skomi

pre 17 godina

Kao sto najavih na ovom forumu u oktobru, na Final 4 idu: CSKA, TAU, PAO i Barselona.

PS

Pozdrav za Aleksandru. Malo sam listao kosarkasku literaturu i novine prethodnih dana pa se nadam da vise necu slati komentare kao neupuceni navijaci...

Nikola Ciric

pre 17 godina

Hvala na svemu sto ste uradili ove sezone u Evroligi.Svaka cast na svemu! Posebno cestitke Dusku Vujosevicu! Konacno ste dokazali da ste prava ekipa,jer ste pobedili najjace i najbogatije timove Evrope. Uz malo srece i iskustva imali bi i bolji plasman. Sto je cilj za sledecu sezonu ili varijatna : Ajde da prodamo sve igrace sto skuplje?! Jos jednom veliko hvala !

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Veoma sam ponosan na svoj klub!
Nije mi jasno zasto pojedinci opet pljuju. CSKA je realno za 2 klase ispred Partizana, i za klasu ispred svih nasih dosadasnjih protivnika osim Panatinaikosa. I veceras su odigrali veoma borbeno, sto je meni licno iznenadjenje, jer im ubedljiva pobeda nije trebala ni zbog cega.
Igracima i treneru samo pohvale za rezultate u EL. Bilo je i gresaka i propusta, ali realno, nismo imali ni srece. Samo da pomenem koliko smo bili blizu pobedi nad Unikahom i cetvrtim mestom u grupi: da smo pogodili jedno od dva bacanja 5 sekundi do kraja ili napravili faul u njihovom poslednjem napadu ili da su promasili onu famoznu trojka sa 8 metara u poslednjim sekundama - epilog svega Unikaha opusteno prva u svojoj grupi, a mi treci u verovatno najtezoj grupi u TOP16
Bez obzira na sve, hvala im na prelepim trenucima ove sezone!
U Pioniru je ponovo napravljen spektakl! Pohvala navijacima!
Vidimo se u subotu

marko_dort-jol

pre 17 godina

@ peja,
ja tebe stvarno nishta zivo ne razumem. koji je tvoj problem? imash li ti ishta pametno da izjavish ili si jednostavno pun **vana, pa drugo ni ne umesh.
ako si partizanovac, daj se osvrni na svoje komentare u proteklih par meseci, a mozda i vishe, pa ih uporedi sa zvezdashkim, pa cesh videti kolika je razlika izmedju njih. gomila zvezdasha je na ovom istom sajtu ostavila rechi hvale za ovaj mladi tim partizana, a ti non-stop po starom. Nadji ZIVOT, choveche!!! i okani se te tvoje kvazi-pozdravgrobarimapljujempartizan-politike, jer si se stvarno smuchio svim poshtenim posetiocima ovog nasheg malog crno-belog sveta.
uzdravlje! i ziveo Partizan!

Markos

pre 17 godina

Hvala vam što ste nam dali priliku da se nadamo kako možemo u 8 najboljih. Vujoševića ne treba pustiti da ode iz Partizana dok god bude mogao da stoji pored aut linije.

only you in my heart

pre 17 godina

CSKA je za nas ipak druga dimenzija, i realno protiv njih nemamo sta da trazimo. I ovoje veliki uspijeh ekipe, kad se uzme u obzir budzet, saplitanja i ostale nekosarkaske stvari.
Al zato je tu uvijek Sledeca Sezona da popravimo utisak!:)

zeljko

pre 17 godina

Strašna demonstracija sile od strane CSKA. Nismo još uvijek spremni da idemo do kraja.
Pejo idi na sjever tamo ti je mjesto. Jedva si dočekao ovu blamažu. Pejo tišinčino idi u zvezdu i ne vraćaj se ovamo da nam soliš pamet. Svi mi vidimo šta nam fali, ali ti si od onih koji misli da je pametniji pa žuriš da nam svima staviš so na ranu.Sigurno je da bi neko možda bolje razigrao klince ili bolje selektovao ekipu od g-dina Vujoševića za iste kako kažete ovdje male pare. Svakako da je to bilo moguće, ali momcima hvala i za ovoliko, kao i treneru. Znate postoje limiti, a zagovarači "nebeskog" naroda poput Jepe to ne priznaju, nego kao po mehanizmu prosipaju bisere kao da smo mi specifični i pretplaćeni na vrh. A nije tako. Ložili su se mnogi i na FMP u onom drugom takmičenju, ali šta bi? Genijalni trener Vukoičić je postao manje genijalan poslije beskorisne pobijede? Igrači koji se dižu u nebesa su manje dobri igrači? Jope tišinčino Partizan da ima sve naše momke iz NBA i Mesinu za trenera ne znači da bi bio prvak. Jope mojne se ševi javljati, jer ti si običan šaraklo. Odrasti. Najsmješniji si kada kreneš pričati o sponzorima, pojačanjima, ribanju zbog odavanja vrhunskih tajni. Samo na filmovima sam gledao i čuo toliku količinu lupanja. To se zove nešto kao parodija ili čak crna komedija, a glavna uloga g-din Peja. Pejo - Jope ne javljaj se dok ne saznaš imena novih sponzora, spremi nas na zezanje. Eto, toliko izvinjavam se svima zbog prostora koji sam zauzeo, ali biće bolje, živjeće Partizan i s nama i bez nas, jedino bez Peje planeta će stati.

Željko nije Jope

Superhik

pre 17 godina

Pocev od sinoc, narednih nedelju dana zivim za duel Taukeramika - Olimpijakos. Ni neograniceni budzet, ni pomoc sudija, ni podrska vernih delija nece spasiti "Grke" od katastrofe, koja ce im pokazati njihovo realno mesto u Evropi. Videce oni F4, ali na TV-u.

iznogud

pre 17 godina

ne kapiram kako navijaci partizana mogu da pljuju svoj tim zbog ovog poraza. posle svega lepog sto su nam dali ove godine... sram vas bilo. ugledajte se na grobare, pevamo celu tekmu, pevamo posle tekme jer sadasnji i buduci prvak evrope igra protiv naseg partizana u TOP16.

svaka cast momci. vi ste ponos zemlje ove. vi ste ponos Srbije.

Eddie

pre 17 godina

Navijači Partizana traže satisfakciju u dobrom navijanju (koje je zaista dobro tokom cele sezone), ali poraz od 30 razlike na domaćem parketu je sraman pa makar i od CSKA.

horny.cg

pre 17 godina

evo,napokon da se neko slozi sa "pejom"...:)
vecinu je rekao tacno, tj sve,mada bih manje potencirao na duletu vujosevicu..mislim da je trenutno naj na prostorima ex-YU.ne bih trosio vrijeme na njegovim uspjesima i igracima koje je stvorio vec samo uporedio 2 vjecita rivala.
zvezda ima najjaci budzet ove godine, dovedu plejadu kvalitetnih igraca(da ih sve i ne nabrajam, mada ih je pola uteklo),i dovedu trofejnog i priznatog trenera Sakotu. Sta je taj sakota uradio? jedno veliko,NISTA..dule s druge strane, stvara godinama ekipu, prepoznatljivu koncepciju, leprsavu igru i mislim da daje pravu minutazu, pravim igracima i u pravo vrijeme. ne raspolaze, kao mnoge evropske ekipe za 12 igraca vec sa 7, maximum 8 u rotaciji (koji imaju EL kvalitet)sto je veliki hendikep,i ono sto je presudilo partizanu. Evo citam da CSKA ima budzet od 30 mil $, sjecam se da je OLY dove macijauskasa za 4 mil, TAU dovodi rakocevica, planinica za enormne svote,za barsu ne trositi rijeci..mislim da je partizan pokazao da sa mnogo "jeftinijim" timom, velikom borbenoscu i freneticnim navijanjem mozu mnogo.ispunili su,ako ne i premasili ocekivanja i ovom prilikom im cestitam.(cak su ih samo 2 sudijske greske dijelile od top8).al, jedno su navijacke zelje a drugo mogucnosti i trebamo biti svjesni toga.
sto se "slucaja tripko" tice, mislim da je suvise "zelen" za neke vece poduhvate u EL, da je prerano da postaje nosilac igre partizana u EL. moje je misljenje da je naj za njega da bude rezerva, tj da dijeli minutazu sa npr. scepanovicem, bogavcem il sl,sledece sezone, da uz njih uci i stice iskustvo a da igra 20ak min po mecu a kasnije tek uloga koja mu je ove godine dodijeljena.sigurno bi bilo manje oscilacija u njegovoj igri.
sto se pekovica tice, mislim da je osnovni razlog njegove slabije igre (il bih prije rekao slabijeg ucinka) ove godine, odlazak milojevica i dolazak drobnjaka. miloje je na sebe uvijek navlacio 2 igraca, igrao sjajan post, posle kojeg bi, nerijetko, stizale sjajne asistencije ka peku, koji bi kucanjima zavrsavao stvari. drobnjak je veci potrosac i slabiji asistent, al mozda ipak i bolji igrac (mada je nezahvalno suditi o tome).
peko je, uz mijatovica i dasica, najvece blago crnogorske (il ko zna,kao pavlovic, mosda srpske) kosarke. izrasce on u najdominantnijeg centra evrope...
e da, i pitao bih te, peja, koji su to razlozi njegove slabije igre?ti drugi prioriteti, nisam upucen...

ivan

pre 17 godina

Ovaj CSKA komotno moze u NBA i to da se bori za play-off! Ljudi, i pored tolike zelje i borbenosti, ne mozemo da se nosimo sa klubovima koji imaju i po 10x veci budzet! CSKA, PAO, TAU, Dynamo, pa i ovi iz Uleba, Real, Unics... No, nema veze, i ovo je ogroman uspeh u poredjenju sa ranijim sezonama! Olympiakos namesta extra, onog Ruddy su ISPREBIJALI,ali ima Boga, nece oni u F4, TAU je mnogo, mnogo jaci, osim ako ne polome i Skolu i Rakocevica... SRAMOTA!

Nostradamus

pre 17 godina

Ovaj peja je stvarno jedno zamorno detence. Evo, unapred da dam svoju prognozu da ce Trip biti jedan od nasa tri kljucna igraca u osvajanju seste titule domaceg prvenstva, kao sto je to bio i prethodnih par sezona.

Neka peja i njemu slicni to zapisu pa se cujemo u junu.

Samo jedan klub!

Milanche

pre 17 godina

@Delija

Svaka ti dala, brate, svaka ti cast za ovaj komentar, ti si pre svega Srbin pa tek onda zvezdas uspeh partizana je uspeh Srbije i zvezdasi treba da se raduju, kao sto sam i ja srecankad zvezda pobedi Real 20 razlike, ili udje 1/4 uleb kupa!!!

Jedan Od Nemanjica_Pg

pre 17 godina

Da li zna neko vise o tome kako su sinoc navijaci Makabija ovacijama ispratili "Naseg Boga" Dejana Bodirogu?! Iako im je par puta zagorcao zivot(finale Euroleague 2002). To je licilo kao na oprostaj. Evo ima tekst u Vijesti-ma:
"Na mecu poslednjeg kola Top 16 Evrolige, Makabi-Lotomatika, Dejan Bodiroga je dozivio ovacije oko 10 500 gledalaca u prepunoj "Nokia Areni". Navijaci protivnickog Makabija skandirali su "bodiroga, Bodiroga" dok je najbolji igrac Rimljana izlazio sa terena, jer je vjerovatno odigrao poslednji mec u Tel Avivu. Bodiroga je utakmicu zavrsio sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije."
Ako se sjecate tekstova koje je izvjesni "Peja" pisao o Bodirogi(kako ce sledece sezone obuci sveti crno-beli dres), gdje je navodio i intervju koji je Dejan dao Euroleague.net, gdje otprilike kaze "kako tacno zna sta ce uciniti po zavrsetku ove sezone". Izgleda da nije mislio na prelazak u Partizan, vec na kraj karijere(nazalost). Ako zna neko nesto vise o ovoj temi...

Jedan Od Nemanjica_Pg

pre 17 godina

Da li zna neko vise o tome kako su sinoc navijaci Makabija ovacijama ispratili "Naseg Boga" Dejana Bodirogu?! Iako im je par puta zagorcao zivot(finale Euroleague 2002). To je licilo kao na oprostaj. Evo ima tekst u Vijesti-ma:
"Na mecu poslednjeg kola Top 16 Evrolige, Makabi-Lotomatika, Dejan Bodiroga je dozivio ovacije oko 10 500 gledalaca u prepunoj "Nokia Areni". Navijaci protivnickog Makabija skandirali su "bodiroga, Bodiroga" dok je najbolji igrac Rimljana izlazio sa terena, jer je vjerovatno odigrao poslednji mec u Tel Avivu. Bodiroga je utakmicu zavrsio sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije."
Ako se sjecate tekstova koje je izvjesni "Peja" pisao o Bodirogi(kako ce sledece sezone obuci sveti crno-beli dres), gdje je navodio i intervju koji je Dejan dao Euroleague.net, gdje otprilike kaze "kako tacno zna sta ce uciniti po zavrsetku ove sezone". Izgleda da nije mislio na prelazak u Partizan, vec na kraj karijere(nazalost). Ako zna neko nesto vise o ovoj temi...

Dejan

pre 17 godina

Juce sam otisao na utakmicu znajuci da ce Partizan izgubiti i da ce Olimpijakos razbiti one prodane devojcice ali sam se ponadao da ce igraci Partizana ostaviti srce na terenu, pa makar i izgubili ali sa nekom mnogo manjom razlikom nego sto je juce bilo...Ako Partizan ocekuje da pobedi ekipu kao sto je CSKA sa divljanjem po terenu, ne organizovanim napadom i sutem u svakom napadu (umesto ulaz, faul...) nece Partizan nista uraditi narednih 100 god. !!! Izasao sam iz hale na -40, jer ne mogu da gledam igrace koji su dosli da odrade utakmicu!Ja bih otisao u penziju da me neko tako raskanta.Tuzan kraj jedne lepe sezone!

REALNO *W

pre 17 godina

REALNO *W

Svako, ali baš SVAKO ko je sinoć bio u Pioniru znaće o čemu govorim. SMEŠNI su mi sada komentari o tome kako nas je CSKA razbio, jer ne treba biti genije da se zaključi da su oni jednostavno klasa iznad nas. Cilj Partizana i nije da bude konkurentan takvim ekipa kao što je CSKA, TAU i slične. Cilj je da se ravnopravno takmičimo sa "ovozemaljskim" ekipama tipa Makabi, Huventud, Efes, Unikaha... i ja se jako ponosim igrama Partizana protiv tih ekipa (koje su takođe po 4-5 puta skuplje od Partizana, ali to nije toliko drastično). CSKA ima budžet 30 mil dolara, imaju sedam stranaca (od prvih osam igrača) i njihove plate se kreću od 1.5 do 2 miliona dolara. Znači oni imaju sedam igrača od kojih svaki košta kao otprilike 70% ekipe Partizana. NE KAŽEM da ovaj poraz nije bio UBEDLJIV i da je moglo mnogo mnogo bolje, ali ja se time ne opterećujem. CSKA je igrao maksimalno angažovano: onaj plavi Rus pogreši kod jednog preuzimanja i Mesina ga izvede i dere se na njega 3 minuta. Ali sve to nije važno..
VAŽNO je ono što sam ja, ali i 7000 ljudi u Pioniru doživeli: pesma od prvog do zadnjeg minuta, neverovatna atmosfera, praznik košarke. Publika je pozdravila svaki dobar potez "Rusa" i oni su otpozdravili publici na kraju. Poraz za kraj je ubedljiv, ali kada sumiram sve što sam video i doživeo ove godine gledajući Partizan ja sam više nego zadovoljan i PONOSAN što navijam za takav klub.
Sada se treba okrenuti domaćem prvenstvu i novoj tituli pa da i sledeće godine uživamo u ovakvim spektaklima.

POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA SRPSKE KOŠARKE I NAVIJAČIMA PARTIZANA

Dno

pre 17 godina

Nevjerovatno da se neki usude da pomenu sudjenje... kKoga je briga za to kad nas je groblje ponovo obrukalo. Pa ne znam ni jednu evropsku ekipu koja je vise puta pukla sa vise od 30 razlike. A sinoc je ponizavanje bilo mnogo vece od rezultata.

sloba

pre 17 godina

@DOOM
KAKO TE NIJE SRAMOTA DA TRAZIS AOD ADMINISTRATORA DA NEKOGA BANUJU.JELI TI UOPSTE ZNAS MELODIJU DOK PALME NJISU GRANE CIJA JE.MORA DA SI MNOGO MLAD. PESMU SU IZVODILI DUBROVACKI TRUBADURI PRE TRIDESET GODINA.
A I OVI STO PISU DA JE NAMESTALJKA U ATINI. STA LUPETATE. VI MISLITE DA JE HUVENTUD BOLJI OD OLY. TO JE SDAMO VASE MISLJENJE.SAMO VAM JE CSK IZBIO SVE ILUZIJE

21

pre 17 godina

E j*b ga! Odrase nas kao mlade majmune! Nema veze, neka uzmu titulu i odvale zvezdu, i bice To jos jedna uspesna sezona!
TITULA, TITULA,
SLAVICE SE TITULA...21

VOLIM PARTIZAN

pre 17 godina

(Dejan, 23. mart 2007 13:57)
Nemoj vise da ides na utakmice PARTIZANA!!!
Ti si od onih ''kad je dobro - tu sam a kada je lose - put pod noge''!
SRAM TE BILO!!!

peja

pre 17 godina

dozvolicete mi jedan mali monolog… jos jedna sezona u el je zavrsena i na svakome od nas je da oceni njenu uspesnost. dakle, u to necu ulaziti… bilo je uspona i padova, bilo je sjaja (makabi, pao) i ocaja (huventud u prvoj fazi, cska), ali sto je najvaznije- BILO JE NADE! nade u bolje igre, bolje rezultate, bolji PARTIZAN. to je nesto najvrednije sto cu pamtiti od ovogodisnjeg takmicenja… od sada vise nece (skoro uopste:) biti kritika. cemu?! jadranska? nebitna, osim sto bi bilo lepo da najzad dobijemo u zg. nista vise… SRBIJA? e, tu se tek sve zna…
kada sam spominjao dobijanje f4 i stvaranje kvalitetnijeg tima, mislio sam na spregu izmedju te dve stvari. jednostavno, zavrsni turnir se dobija “sad i ko zna kad” i to treba iskoristiti. neko je spomenuo kraj bodirogine karijere? tesko… inace, dejan me je “kupio” jednim intervjuem pre x godina kada je na pitanje “da li bi nesto drugacije uradio” odgovorio:”ne, ali bih igrao u PARTIZANU…” ako f4 izostane (i dobije ga “kosarkaski grad” london…) treba zadrzati ovaj tim.ima tu dobrih igraca, drugarstva, hemije, nazovite to kako hocete. neko se lepo setio da je cska i pre par godina ovde igrao sa skoro istim timom… uros je, slazem se, jos uvek “zelen”. cak bih rekao i dalje ima iste probleme kao i pre dve godine. sto pre shvate da on ne moze biti lider, ali da je poput stojakovica (ili berica sa kojim sam ga najcesce poredio) sposoban da iz suta ubaci 20- tak poena, ako tim radi za njega- to bolje. od prodaje koste PARTIZAN bi zaradio nesto vise od milion dolara, ali ponavljam, odlazak bi bio los, kako za njega, tako i za klub. dakle, jos jedna godina… luka? hipoteticki, sa 30 minuta po mecu i apsolutnom slobodom u napadu bi mogao da bude novi parker (ex makabi), dok opet… videcemo, kao prvo, da li ce uopste ostati… slazem se sa horny- jem u vezi peke, a i volim centre “razbijace”. sto se tice razloga njegovih slabih igara, mozete ga naci u zutoj stampi. iskreno, ni ja u to ne verujem i znam koliko je MILOJE znacio za njegovu igru. od pekovica, tepica i eventualno novice (i bakica???) ocekujem da izrastu u nosioce igre. a tu je i kvartet “iskusnih” koji je dobro predvodio, dopunjavao, davao podrku mladjima. sto se tice vujosevica, naravno da ima xy boljih trenera, ali opet, on je stvorio ovaj tim, zna kako “dise” i sigurno je najkompetentniji da ga vodi. ni pao ne bi menjao zeljka pa da phil jackson- a moze da dovede. moja je zelja da SAM dule napreduje. toliko… realno, dodajte ovoj ekipi npr. mijatovica i dasica iz buducnosti i imacete tim za top8, da ne pricam o dolasku nekog boljeg (iskusnijeg)…

p.s. tek kada vidimo kako se zavrsila prica o dobijanju f4, moci cemo da napravimo ozbiljniju diskusiju o ciljevima i pojacanjima…

POZDRAV SVIMA!

doom

pre 17 godina

@sloba
Trazim da ti lupe ban jer se "deres" i jer nisi cuo "Boze Pravde" i jer si 100% subjektivni mrzach i zato sto je Partizan za vas ono sto je CSKA za nas... oces jos?

japanac

pre 17 godina

Ono sto su sinoc prikazali kosarkasi CSKA je bila brutalna demonstracija snage kako u napadu tako i u odbrani. Naravno da nisam ocekivao da ce se opustiti i pustiti nas, ali ono sto smo sinoc videli u Pioniru ulilo bi strah u kosti i mnogim NBA ekipama a kamoli nasim mladim momcima.Bez obzira na sudjenje koje je kao i uvek bilo, najblaze receno, nepravedno ipak se mora priznati da je igra igraca CSKA u odbrani bila savrsena. A zna se da samo iz dobre odbrane ide jos bolji napad u sta smo se i uverili. Iako neizmerno volim Partizan ipak se mora priznati da je barem za sada ovo sto smo gledali u Evro ligi neki njihov maksimum. Imamo vanserijske talente u ekipi i bilo bi steta da tako mladi odu u inostranstvo. Klub bi morao po svaku cenu da ih zadrzi jos par godina zajedno i uz jos par kvalitetnih pojacanja krajnji domet bi bio daleko veci. Nadam se da su svi oni svesni (Tripkovic, Pekovic, Tepic, Perovic...)da su nasi najbolji igraci poput Djordjevica, Danilovica, Paspalja, Tomasevica...otisli kao formirani igraci, izgradjene licnosti i sa dosta trofeja iza sebe tako da su bili nosioci igre u svojim klubovima. Otici samo zbog love je krajnje glupo jer ce svuda samo grejati klupu i biti statisti u ekipama. Ukoliko su pametni, shvatice da lova dolazi sama ali samo ako pre toga budu napredovali. Pa nije niko nasim proslavljenim igracima trpao lovu u dzepove na lepe oci. Sami su to zaradili a zna se kako se to radi. Jednom smo bili prvaci Evrope, sa najmladjim timom i to kao domacini u Fuenlabradi, pa sto to ne bi bili ponovo i to u Beogradu.
NA SVETU NISTA LEPSE
NE MOZE DA POSTOJI
NEGO STO JE NASA LJUBAV
PREMA CRNO BELOJ BOJI. Pozdrav za sve navijace a narocito navijacice Partizana.