Sreda, 11.10.2006.

00:03

Đukić za B92: "Pokazali kakvi su!"

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Ðukiæ za B92: "Pokazali kakvi su!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Petar Veliki

pre 17 godina

Za mog imenjaka i Uču

Čisto da znate kad već učite narod srpskom jeziku, je l' se piše sa apostrofom, ali ne i zajedno. Je l' tako?

Kapitalni investitor

pre 17 godina

Da podsetim da je takav preokret uspela i da napravi ekipa "Petah Tikve"
Naravno, svaka cast klincima i strucnom stabu

todos

pre 17 godina

Stvarno sta da se jos kaze,ovo je uspeh koga mi jos nismo svesni.Imamo kontinuitet ucesca koji je veci od prvog mesta na sampionatu.(A pre par meseci oni stariji dripci poslednji na SP,hehehe...)

Zoki

pre 17 godina

svaka cast momci ma momcine niko nije verovao da tako nesto moze da se desi drago mi je zbog vas i zbog celog naseg naroda samo tako nastavite kad se hoce sve se i mora i moze care Djukicu svaka ti cast dace bog da te uskoro vidimo i kao a selektora jer ti si genije od 3:0 revans 5:0 ne mogu da shvatim kako si uspeo za par dana da ih vratis u igru u svakom slucaju kapa dole majstori pozdrav svima Zoki Austrija

Uča

pre 17 godina

@Petar
Kažeš "pogledaj pravopis srpskog jezika..." kao da je to Biblija. Bilo je nekoliko varijanti srpsko(g-hrvatskog) jezika pa bih morao da znam na koju varijantu misliš (godina izdavanja, izdavač). Ukoliko si u pravu, priznaću ti da sam pogrešio. Takodje, ako imaš taj famozni pravopis, možeš da skeniraš tu stranicu i da mi pošalješ na "minja1126@yahoo.com". Jako bi me iznenadilo da postoji TAKAV pravopis, ali ne kažem da je nemoguće. Drago mi je ipak da se zanimaš za srpski jezik, bez obzira što (sam uveren da) grešiš. Ako i dalje nisi ubeđen predlažem ti da pitamo Ivana Klajna koji u NINu vodi jezičku rubriku. Pozdrav.

Negativni

pre 17 godina

Svaka cast na pobedi,iako igra nije bila bas toliko fenomenalna kao sto je sada vidimo.Moramo priznati da smo imali i dosta srece.Sto se tice gospode koja pisu o pravopisnim greskama,jedno obavestenje.U starijim pravopisima stoji da je "jel'" ispravno,medjutim u novijim knjigama se izricito tvrdi da je to nepravilno i da treba pisati "je l'".S obzirom da je to samo jedno od mnogobrojnih pravila oko kojih se strucnjaci danas preganjaju,onda se smatra da nije strasno ako se upotrebljava i ono prvo.Ali,kakve to veze ima sa fudbalom?I zasto svi posetioci ovog sajta moraju da budu gramaticki precizni?Bitna je sustina,a ne forma.Ziveli.

Goran A

pre 17 godina

Cestitam celoj reprezentaciji za ovakav podvig. Verovao sam da ce da pobede Svedsku, ali nikako nisam verovao da ce proci i ici na EP u Holandiju.
Sada cemo ih ovde u Holandiju docekati i navijati svim srcem, za pobedu nase mlade repke.
Dobro dosli u Holandiji, ovde su svi uz vas.
Idemo sada na tron evrope, pobedjujemo Holandiju u finalu. Sta bi to bilo, prvi put pod imenom Srbije i odmah na tron.

branko

pre 17 godina

Svaka cast svim igracima i strucnom stabu reprezentacije,
kritike svima koji su ih prerano otpisali a narocito nekim medijima koji bi ipak trebali da nastupaju afirmativno, bar dok takmicenje jos traje.

djodji NS

pre 17 godina

ee i mene je naljutilo ovaj komentar sa novim sadom kao nekim malericnim gradom gradom za reprezentaciju, to nije tacno, cak sta vise pitajte igrace i svi ce vam reci da se u ns sjajno osecaju, a podrsku publike su uvek imali i imat ce je zauvek nek se zna i to

Novosadista

pre 17 godina

Novi Sad je crna rupa za nase sportiste? Koje su to gluposti, pogledaj statistiku koliko puta je nasa mlada reprezentacija izgubila utakmice u Novom Sadu pa se onda ponovo javi.

Jos jedna pobeda i titula

pre 17 godina

Svaka cast momci!pokazali ste kako se igra za Srbiju,u Holandiji sto posto zlato!Boska Jankovica u A reprezentaciju umesto Koromana

Delija London

pre 17 godina

Novi Sad je jedna crna rupa za nase sportiste, jer smo tamo pukli i u Basketu, a redovno imamo i lose rezultate u fudbalu. Lepo je da nije sve koncentrisano u Beogradu i ja volim ns, ali ili je do publike ili visa sila, no dosta vise tog nesrecnog Novog Sada kad tamo ne ide.

cinik

pre 17 godina

Da li se to desava nesto ozbiljno u nasem sportu? Ovaj dogadjaj zasluzuje sportsku, psiholosku i sociolosku analizu. A reprezentativci koji igraju veceras treba da pogledaju snimak utakmice bar dva puta. Da utvrde gradivo. Boze pomozi. Saug

Jovana

pre 17 godina

Trenutno zivim u Stokholmu i uvek se odusevim kad cujem nesto o Srbiji, i moram da kazem da sam jako ponosna na nasu reprezentaciju, posebno zbog toga sto je jedan od igraca Svedske reprezentacije pre prve utakmice izjavio da je vazno da nas pobede u Srbiji jer ce nas sigurno pobediti u Svedskoj!Svaka cast, momci!!

Dalibor

pre 17 godina

Svaka cast,majstori!U inat svim nevernim "t"omama!!!Neka sad razmisle oni koji nisu verovali u "Orlice",oni ne veruju ni u Srbiju!!!Srecno u Holand,gazite redom!!!!

Nislija

pre 17 godina

zao mi je sto nasa reprezentacija ne igra neke utakmice (prijateljske ili kvalifikacione) u republici srpskoj. jer to je srpski narod i zasluzuju da budu domacini srpskoj reprezentaciji. valjda ce nekada i republika srpska postati srbija. to bi bilo veoma lepo. u svakom slucaju, trebalo bi ljudi iz fudbalskog saveza da porazmisle malo na tu temu.

milenko trojanovic

pre 17 godina

Oduševljen sam! Kakav rezultat, kakva nadmoćna igra! Sve što im nije polazilo za nogom u NS se vratilo u Švedskoj. Ne smatram da bi sada Clemente trebalo da nekolicinu pozove u A tim, ovo je kompaktna generacija sa izraženim i prepoznatljivim duhom i tako bi trebalo da ostane barem do Holandije 2008.
Bravo! Čestitke i stručnom štabu koji je napravi način prihološki spremio ekipu.

ljubitelj fudbala...

pre 17 godina

Pored pobede koja je za istoriju, odusevilo me je jos vise to sto su cak i pri rezultatu od 5:0 nasi momci jurili da postignu jos koji gol... E, tako se brane boje reprezentacije...
I stvarno dugo nisam bio ponosan na nas, kao sto sam bio sinoc... Srce mi je ispunjeno...
Bravo momci!!!

Calexico

pre 17 godina

Lepo je sto su se kvalifikovali na evropsko prvenstvo U-21, ali vaznije je nekim igracima pruziti priliku u A timu. Za pocetak, Krasic, Jankovic i Ivanovic umesto Trisovica, Koromana i Markovica. Stepanov treba da igra umesto Krstajica.

10/10

pre 17 godina

Johan Torrestad - Boze Pravde

Rapidshare(Download) 9.5mb
http://rapidshare.de/files/36280469/Johan_Torrestad_-_Boze_Pravde.avi

YouTube (Streaming)
http://www.youtube.com/watch?v=WuPq1MZW_0Q

Aksentije

pre 17 godina

Svaka cast momci...
Kada se pogleda ko sve ne ucestvuje na predstojecem evropskom prvenstvu u Holandiji onda je i ovo veliki uspeh biti medju osam ekipa u evropi je super...
Napred crveni...

Boban

pre 17 godina

Svaka cast ORLICIMA (velikim slovima jer su veliki u teskim trenucima) ali na evropskom prvenstvu nema oscilacija tipa 3:0 pa naredna 0:5, tamo se mora igrati pametno i borbeno bez kalkulacija , i gledanja u druge utakmice kako je bilo na zadnjem prvenstvu. Opet su isti timovi na takmicenju sto znaci treba im vratiti milo za drago i napokon osvojiti prvenstvo i dokazati da selekcija (sada) Srbije vredi.
Imamo drzavu, imamo himnu, imamo napokon i ponos koji nas nije krasio u zadnjih 16 godina, a i volje da se nesto konkretno napravi vise , stoga NAPRED ORLICI izrastite u ORLOVE. Dokazite da smo sportska nacija!
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

PFC 2

pre 17 godina

Super! Čestitam!
Najtužniji deo priče bila je rečenica"Za igrača utakmice proglašen je igrač OFK Beogada Stefan Babović".To svakom normalnom partizanovcu može da "unervozi" stomak.
Da li je moguće? Kakvi su stručnjaci u našem klubu? Kakve su mahinacije? Šta li Ješić procenio? Gde li je bio direktor? Meša li se u svoj posao? Prošle godine Lomić i Babović su bili ubojit tandem i jedino vredno i kvalitetno.Na pripremama odličan.Odličan je i u OFK u.
Šta li se radi i dokle? Gola nemože dati ali zato oni koji davaju nalaze se preko puta.Iskreno voleo bih da ode u Zvezdu neka pokaže ovima sa tompusima da se time ne meri stručnost i dok su oni tu bago Bežaniji , Beogradu ...Trebaju samo stajati kod Teleoptika i eto im reprezentativaca

Uča

pre 17 godina

@Petar
Ne znam šta je "posmatrac" napisao ali "jel" NE postoji u srpskom jeziku, kao sto ne postoje ni reči "neznam" i "nesmem". Može da bude samo *JE L'* kao skraćeni oblik od "je li". I treba ispravljati one koji na ovom forumu kvare srpski jezik a navodno su ogromne patriote...

Milutin

pre 17 godina

Svaka cast!
Za sledece nastupe zelim momcima da se nikada u dobru ne uznesu a u zlu ne ponize. Tako su se sada poneli i to me odusevljava vise i od 8:0 (mada mi nikako ni to ne bi smetalo). Djukic je takodje bio psiholoski takav igrac a vidim i da je takav kao trener.
Idemo dalje.

stojan

pre 17 godina

Bravo ORLICI, bio sam na tekmu iovo necu nikada zaboraviti,kada bi nasi ovako pristupili utakmice postali bez problema i SAMPIONI
BRAVooooo

Dani

pre 17 godina

Pazite na imena reprezentacija koje će igrati na EP za mlade. Na sva 3 poslednja prvenstva igrali su jedino Srbija, Italija i Portugal. I onda nek mi neko kaže da nemamo budućnost u fudbalu ...

Дурлански

pre 17 godina

Хвала Богу!
Када неко зна ко је,за кога је и на крају са ким је, онда све иде ка добром крају.
Сада се ваљда јасно види да сам Бог помаже када храбро и сложно иступамо, а певајући нашу химну ми се заправо молимо за Србију. Надам се да овим почиње нова историја српског фудбала, она, која и заслужује да буде исписана златним словима.

Panta SD grobar a bogami i romanticar

pre 17 godina

Svaka cast klinci .Napravili ste CUDO.Jos vece cudo bi bilo kada bi mali Babovic danas do podneva potpisao za Piksija i Zvezdu a Klemente se setio pa ga pozvao i da igra protiv Jermenije gde mu je i mesto umesto supertalentovanog kapitena nase reprezentacije Stankovica.

Vasa

pre 17 godina

Jesam "autonomaš" (sad je lako biti pametan), ali zaista bi neke utakmice trebalo igrati malo južnije (ako uopšte postoje zadovoljavajući stadioni). Poznajem mentalitet Novog Sada i okoline. Sve je divno dok "ide". Ali kad ne ide, stvarno se ima utisak da se igra na gostujućem, tačnije neprijateljskom terenu. Svaka čast momcima za sve odlične parije u Novom Sadu, ali publika jednostavno nema "vaspitanje" da vadi tim iz g****a. Boli me, ali tako je.

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 17 godina

@Vlada
To u NHL rade: posle veceg medjunarodnog sportskog uspeha pojedinca (ili ekipe) u bilo kom sportu, predstave ih pre utakmice.
I, inace, ova danasnja utakmica me je dosta podsetila na (hazard) NHL: koliko puta se desilo - makar jednom ili dva puta u sezoni - da ekipa koja posle 4:0 u drugoj trecini izgubi utakmicu. Slicna hemija je i kod tenisera (Primer: Jeca Jankovic-Henan, Nole sad u Becu itd).
I ovo (nadam se da ne davim): u Kanadi koja je je pre svega hokej-zemlja klinci najvise igraju fudbal (soker), a do 2010-te godine (pokazuju istrazivanja) fudbal (soker) ce postati najpopularniji sport i na americkom kontinentu. Premasice hokej i NBA (u SAD). Znaci da im se isplate ulaganja i angazovanja fudbalskih (makar i sa zalaska karijere) velicina iz Evrope i drugde.

Srbija!!!

pre 17 godina

Svaka vam cast! Vi ste buducnost srpskog fudbala. U atmosferi defetizma koja je ophrvala srpske "demokrate", vi ste jedina nada i primer kako se brani Srbija.

Jordan mlbrn au

pre 17 godina

Tako se igra za Srbiju ,hvala Beli orlovi sad je i nama lakshe u inostranstvu da postizemo bolje rezultate kad vama ide .Nama klubovi u Au. igraju u crveno plavo belim i sa Belim orlovima na grbu vishe od 50 godina sada i vi vidite da to donosi srecu samo hrabro pogledajte u koje ste drushtvo dospeli srecno Beli orlovi.Respect

Vlada

pre 17 godina

Ono sto sada treba uraditi je da se ceo tim dovede u Beograd na Marakanu da prisustvuje sutrasnjoj utakmici sa Jermenijom i izadje pred narod. cisto da ih pozdravimo, a to ce i sigurno dovesti jos vise gledalaca na stadion sutra. valjda se terzic toga vec setio...

aca

pre 17 godina

Svaka cast!!!Najvise me raduje to sto se "pojavljuju" igraci koji imaju SRCKU.Mislim da nam je svima dosadilo da gledamo kako se "babe" vuku po terenu i cekaju da sudija svira kraj.Raduje to sto svi igraju i svi se bore to sto su prestali da budu manekeni i face na terenu.Uostalom videcemo sta ce biti na EP
Srecno im bilo!!!

sasa borca

pre 17 godina

boze stvarno neverovatno ja sam zapanjen svaka cast momcima ovakav preokret to retko koja reprezentacija u svetu moze mi smo cudo

Scepanmali

pre 17 godina

Hvala Bogu za ovaj lepi rezultat. Sve je moguce ako se veruje i ima nada! Sada uz Boziju pomoc osvojicemo titulu u Holandiji. Napred beli orilici. SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!

Petar

pre 17 godina

Za "posmatraca" koji voli da pametuje.

Rec "jel'" postoji u srpskom jeziku (da, malo "s", a ne "Srpskom jeziku", kada vec ispravljas druge). "Je li" moze da bude pitanje ili uzrecica (jel', jelte, jelda).

I svaka cast za nase mlade. Dobro je za nas fudbal sto nam poslednje 3 generacije odlaze na EP.

Norrman

pre 17 godina

Zeleo bih da zahvalim igracima na izvojevanoj pobedi i sreci koju su podarili svojoj naciji,zahvalnost zbog "erupcije"odusevljenja i neizmerne srece,Srbija ispred svega....

Scepanmali

pre 17 godina

Hvala Bogu za ovaj lepi rezultat. Sve je moguce ako se veruje i ima nada! Sada uz Boziju pomoc osvojicemo titulu u Holandiji. Napred beli orilici. SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!

Petar

pre 17 godina

Za "posmatraca" koji voli da pametuje.

Rec "jel'" postoji u srpskom jeziku (da, malo "s", a ne "Srpskom jeziku", kada vec ispravljas druge). "Je li" moze da bude pitanje ili uzrecica (jel', jelte, jelda).

I svaka cast za nase mlade. Dobro je za nas fudbal sto nam poslednje 3 generacije odlaze na EP.

Norrman

pre 17 godina

Zeleo bih da zahvalim igracima na izvojevanoj pobedi i sreci koju su podarili svojoj naciji,zahvalnost zbog "erupcije"odusevljenja i neizmerne srece,Srbija ispred svega....

sasa borca

pre 17 godina

boze stvarno neverovatno ja sam zapanjen svaka cast momcima ovakav preokret to retko koja reprezentacija u svetu moze mi smo cudo

Vlada

pre 17 godina

Ono sto sada treba uraditi je da se ceo tim dovede u Beograd na Marakanu da prisustvuje sutrasnjoj utakmici sa Jermenijom i izadje pred narod. cisto da ih pozdravimo, a to ce i sigurno dovesti jos vise gledalaca na stadion sutra. valjda se terzic toga vec setio...

aca

pre 17 godina

Svaka cast!!!Najvise me raduje to sto se "pojavljuju" igraci koji imaju SRCKU.Mislim da nam je svima dosadilo da gledamo kako se "babe" vuku po terenu i cekaju da sudija svira kraj.Raduje to sto svi igraju i svi se bore to sto su prestali da budu manekeni i face na terenu.Uostalom videcemo sta ce biti na EP
Srecno im bilo!!!

Srbija!!!

pre 17 godina

Svaka vam cast! Vi ste buducnost srpskog fudbala. U atmosferi defetizma koja je ophrvala srpske "demokrate", vi ste jedina nada i primer kako se brani Srbija.

Jordan mlbrn au

pre 17 godina

Tako se igra za Srbiju ,hvala Beli orlovi sad je i nama lakshe u inostranstvu da postizemo bolje rezultate kad vama ide .Nama klubovi u Au. igraju u crveno plavo belim i sa Belim orlovima na grbu vishe od 50 godina sada i vi vidite da to donosi srecu samo hrabro pogledajte u koje ste drushtvo dospeli srecno Beli orlovi.Respect

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 17 godina

@Vlada
To u NHL rade: posle veceg medjunarodnog sportskog uspeha pojedinca (ili ekipe) u bilo kom sportu, predstave ih pre utakmice.
I, inace, ova danasnja utakmica me je dosta podsetila na (hazard) NHL: koliko puta se desilo - makar jednom ili dva puta u sezoni - da ekipa koja posle 4:0 u drugoj trecini izgubi utakmicu. Slicna hemija je i kod tenisera (Primer: Jeca Jankovic-Henan, Nole sad u Becu itd).
I ovo (nadam se da ne davim): u Kanadi koja je je pre svega hokej-zemlja klinci najvise igraju fudbal (soker), a do 2010-te godine (pokazuju istrazivanja) fudbal (soker) ce postati najpopularniji sport i na americkom kontinentu. Premasice hokej i NBA (u SAD). Znaci da im se isplate ulaganja i angazovanja fudbalskih (makar i sa zalaska karijere) velicina iz Evrope i drugde.

Vasa

pre 17 godina

Jesam "autonomaš" (sad je lako biti pametan), ali zaista bi neke utakmice trebalo igrati malo južnije (ako uopšte postoje zadovoljavajući stadioni). Poznajem mentalitet Novog Sada i okoline. Sve je divno dok "ide". Ali kad ne ide, stvarno se ima utisak da se igra na gostujućem, tačnije neprijateljskom terenu. Svaka čast momcima za sve odlične parije u Novom Sadu, ali publika jednostavno nema "vaspitanje" da vadi tim iz g****a. Boli me, ali tako je.

Panta SD grobar a bogami i romanticar

pre 17 godina

Svaka cast klinci .Napravili ste CUDO.Jos vece cudo bi bilo kada bi mali Babovic danas do podneva potpisao za Piksija i Zvezdu a Klemente se setio pa ga pozvao i da igra protiv Jermenije gde mu je i mesto umesto supertalentovanog kapitena nase reprezentacije Stankovica.

Дурлански

pre 17 godina

Хвала Богу!
Када неко зна ко је,за кога је и на крају са ким је, онда све иде ка добром крају.
Сада се ваљда јасно види да сам Бог помаже када храбро и сложно иступамо, а певајући нашу химну ми се заправо молимо за Србију. Надам се да овим почиње нова историја српског фудбала, она, која и заслужује да буде исписана златним словима.

Dani

pre 17 godina

Pazite na imena reprezentacija koje će igrati na EP za mlade. Na sva 3 poslednja prvenstva igrali su jedino Srbija, Italija i Portugal. I onda nek mi neko kaže da nemamo budućnost u fudbalu ...

Uča

pre 17 godina

@Petar
Ne znam šta je "posmatrac" napisao ali "jel" NE postoji u srpskom jeziku, kao sto ne postoje ni reči "neznam" i "nesmem". Može da bude samo *JE L'* kao skraćeni oblik od "je li". I treba ispravljati one koji na ovom forumu kvare srpski jezik a navodno su ogromne patriote...

Milutin

pre 17 godina

Svaka cast!
Za sledece nastupe zelim momcima da se nikada u dobru ne uznesu a u zlu ne ponize. Tako su se sada poneli i to me odusevljava vise i od 8:0 (mada mi nikako ni to ne bi smetalo). Djukic je takodje bio psiholoski takav igrac a vidim i da je takav kao trener.
Idemo dalje.

stojan

pre 17 godina

Bravo ORLICI, bio sam na tekmu iovo necu nikada zaboraviti,kada bi nasi ovako pristupili utakmice postali bez problema i SAMPIONI
BRAVooooo

PFC 2

pre 17 godina

Super! Čestitam!
Najtužniji deo priče bila je rečenica"Za igrača utakmice proglašen je igrač OFK Beogada Stefan Babović".To svakom normalnom partizanovcu može da "unervozi" stomak.
Da li je moguće? Kakvi su stručnjaci u našem klubu? Kakve su mahinacije? Šta li Ješić procenio? Gde li je bio direktor? Meša li se u svoj posao? Prošle godine Lomić i Babović su bili ubojit tandem i jedino vredno i kvalitetno.Na pripremama odličan.Odličan je i u OFK u.
Šta li se radi i dokle? Gola nemože dati ali zato oni koji davaju nalaze se preko puta.Iskreno voleo bih da ode u Zvezdu neka pokaže ovima sa tompusima da se time ne meri stručnost i dok su oni tu bago Bežaniji , Beogradu ...Trebaju samo stajati kod Teleoptika i eto im reprezentativaca

Boban

pre 17 godina

Svaka cast ORLICIMA (velikim slovima jer su veliki u teskim trenucima) ali na evropskom prvenstvu nema oscilacija tipa 3:0 pa naredna 0:5, tamo se mora igrati pametno i borbeno bez kalkulacija , i gledanja u druge utakmice kako je bilo na zadnjem prvenstvu. Opet su isti timovi na takmicenju sto znaci treba im vratiti milo za drago i napokon osvojiti prvenstvo i dokazati da selekcija (sada) Srbije vredi.
Imamo drzavu, imamo himnu, imamo napokon i ponos koji nas nije krasio u zadnjih 16 godina, a i volje da se nesto konkretno napravi vise , stoga NAPRED ORLICI izrastite u ORLOVE. Dokazite da smo sportska nacija!
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

milenko trojanovic

pre 17 godina

Oduševljen sam! Kakav rezultat, kakva nadmoćna igra! Sve što im nije polazilo za nogom u NS se vratilo u Švedskoj. Ne smatram da bi sada Clemente trebalo da nekolicinu pozove u A tim, ovo je kompaktna generacija sa izraženim i prepoznatljivim duhom i tako bi trebalo da ostane barem do Holandije 2008.
Bravo! Čestitke i stručnom štabu koji je napravi način prihološki spremio ekipu.

Calexico

pre 17 godina

Lepo je sto su se kvalifikovali na evropsko prvenstvo U-21, ali vaznije je nekim igracima pruziti priliku u A timu. Za pocetak, Krasic, Jankovic i Ivanovic umesto Trisovica, Koromana i Markovica. Stepanov treba da igra umesto Krstajica.

Aksentije

pre 17 godina

Svaka cast momci...
Kada se pogleda ko sve ne ucestvuje na predstojecem evropskom prvenstvu u Holandiji onda je i ovo veliki uspeh biti medju osam ekipa u evropi je super...
Napred crveni...

ljubitelj fudbala...

pre 17 godina

Pored pobede koja je za istoriju, odusevilo me je jos vise to sto su cak i pri rezultatu od 5:0 nasi momci jurili da postignu jos koji gol... E, tako se brane boje reprezentacije...
I stvarno dugo nisam bio ponosan na nas, kao sto sam bio sinoc... Srce mi je ispunjeno...
Bravo momci!!!

10/10

pre 17 godina

Johan Torrestad - Boze Pravde

Rapidshare(Download) 9.5mb
http://rapidshare.de/files/36280469/Johan_Torrestad_-_Boze_Pravde.avi

YouTube (Streaming)
http://www.youtube.com/watch?v=WuPq1MZW_0Q

Dalibor

pre 17 godina

Svaka cast,majstori!U inat svim nevernim "t"omama!!!Neka sad razmisle oni koji nisu verovali u "Orlice",oni ne veruju ni u Srbiju!!!Srecno u Holand,gazite redom!!!!

Nislija

pre 17 godina

zao mi je sto nasa reprezentacija ne igra neke utakmice (prijateljske ili kvalifikacione) u republici srpskoj. jer to je srpski narod i zasluzuju da budu domacini srpskoj reprezentaciji. valjda ce nekada i republika srpska postati srbija. to bi bilo veoma lepo. u svakom slucaju, trebalo bi ljudi iz fudbalskog saveza da porazmisle malo na tu temu.

cinik

pre 17 godina

Da li se to desava nesto ozbiljno u nasem sportu? Ovaj dogadjaj zasluzuje sportsku, psiholosku i sociolosku analizu. A reprezentativci koji igraju veceras treba da pogledaju snimak utakmice bar dva puta. Da utvrde gradivo. Boze pomozi. Saug

Delija London

pre 17 godina

Novi Sad je jedna crna rupa za nase sportiste, jer smo tamo pukli i u Basketu, a redovno imamo i lose rezultate u fudbalu. Lepo je da nije sve koncentrisano u Beogradu i ja volim ns, ali ili je do publike ili visa sila, no dosta vise tog nesrecnog Novog Sada kad tamo ne ide.

Jovana

pre 17 godina

Trenutno zivim u Stokholmu i uvek se odusevim kad cujem nesto o Srbiji, i moram da kazem da sam jako ponosna na nasu reprezentaciju, posebno zbog toga sto je jedan od igraca Svedske reprezentacije pre prve utakmice izjavio da je vazno da nas pobede u Srbiji jer ce nas sigurno pobediti u Svedskoj!Svaka cast, momci!!

Jos jedna pobeda i titula

pre 17 godina

Svaka cast momci!pokazali ste kako se igra za Srbiju,u Holandiji sto posto zlato!Boska Jankovica u A reprezentaciju umesto Koromana

Novosadista

pre 17 godina

Novi Sad je crna rupa za nase sportiste? Koje su to gluposti, pogledaj statistiku koliko puta je nasa mlada reprezentacija izgubila utakmice u Novom Sadu pa se onda ponovo javi.

djodji NS

pre 17 godina

ee i mene je naljutilo ovaj komentar sa novim sadom kao nekim malericnim gradom gradom za reprezentaciju, to nije tacno, cak sta vise pitajte igrace i svi ce vam reci da se u ns sjajno osecaju, a podrsku publike su uvek imali i imat ce je zauvek nek se zna i to

branko

pre 17 godina

Svaka cast svim igracima i strucnom stabu reprezentacije,
kritike svima koji su ih prerano otpisali a narocito nekim medijima koji bi ipak trebali da nastupaju afirmativno, bar dok takmicenje jos traje.

Uča

pre 17 godina

@Petar
Kažeš "pogledaj pravopis srpskog jezika..." kao da je to Biblija. Bilo je nekoliko varijanti srpsko(g-hrvatskog) jezika pa bih morao da znam na koju varijantu misliš (godina izdavanja, izdavač). Ukoliko si u pravu, priznaću ti da sam pogrešio. Takodje, ako imaš taj famozni pravopis, možeš da skeniraš tu stranicu i da mi pošalješ na "minja1126@yahoo.com". Jako bi me iznenadilo da postoji TAKAV pravopis, ali ne kažem da je nemoguće. Drago mi je ipak da se zanimaš za srpski jezik, bez obzira što (sam uveren da) grešiš. Ako i dalje nisi ubeđen predlažem ti da pitamo Ivana Klajna koji u NINu vodi jezičku rubriku. Pozdrav.

Negativni

pre 17 godina

Svaka cast na pobedi,iako igra nije bila bas toliko fenomenalna kao sto je sada vidimo.Moramo priznati da smo imali i dosta srece.Sto se tice gospode koja pisu o pravopisnim greskama,jedno obavestenje.U starijim pravopisima stoji da je "jel'" ispravno,medjutim u novijim knjigama se izricito tvrdi da je to nepravilno i da treba pisati "je l'".S obzirom da je to samo jedno od mnogobrojnih pravila oko kojih se strucnjaci danas preganjaju,onda se smatra da nije strasno ako se upotrebljava i ono prvo.Ali,kakve to veze ima sa fudbalom?I zasto svi posetioci ovog sajta moraju da budu gramaticki precizni?Bitna je sustina,a ne forma.Ziveli.

Goran A

pre 17 godina

Cestitam celoj reprezentaciji za ovakav podvig. Verovao sam da ce da pobede Svedsku, ali nikako nisam verovao da ce proci i ici na EP u Holandiju.
Sada cemo ih ovde u Holandiju docekati i navijati svim srcem, za pobedu nase mlade repke.
Dobro dosli u Holandiji, ovde su svi uz vas.
Idemo sada na tron evrope, pobedjujemo Holandiju u finalu. Sta bi to bilo, prvi put pod imenom Srbije i odmah na tron.

todos

pre 17 godina

Stvarno sta da se jos kaze,ovo je uspeh koga mi jos nismo svesni.Imamo kontinuitet ucesca koji je veci od prvog mesta na sampionatu.(A pre par meseci oni stariji dripci poslednji na SP,hehehe...)

Zoki

pre 17 godina

svaka cast momci ma momcine niko nije verovao da tako nesto moze da se desi drago mi je zbog vas i zbog celog naseg naroda samo tako nastavite kad se hoce sve se i mora i moze care Djukicu svaka ti cast dace bog da te uskoro vidimo i kao a selektora jer ti si genije od 3:0 revans 5:0 ne mogu da shvatim kako si uspeo za par dana da ih vratis u igru u svakom slucaju kapa dole majstori pozdrav svima Zoki Austrija

Kapitalni investitor

pre 17 godina

Da podsetim da je takav preokret uspela i da napravi ekipa "Petah Tikve"
Naravno, svaka cast klincima i strucnom stabu

Petar Veliki

pre 17 godina

Za mog imenjaka i Uču

Čisto da znate kad već učite narod srpskom jeziku, je l' se piše sa apostrofom, ali ne i zajedno. Je l' tako?

Scepanmali

pre 17 godina

Hvala Bogu za ovaj lepi rezultat. Sve je moguce ako se veruje i ima nada! Sada uz Boziju pomoc osvojicemo titulu u Holandiji. Napred beli orilici. SRBIJA SRBIJA SRBIJA!!!

Petar

pre 17 godina

Za "posmatraca" koji voli da pametuje.

Rec "jel'" postoji u srpskom jeziku (da, malo "s", a ne "Srpskom jeziku", kada vec ispravljas druge). "Je li" moze da bude pitanje ili uzrecica (jel', jelte, jelda).

I svaka cast za nase mlade. Dobro je za nas fudbal sto nam poslednje 3 generacije odlaze na EP.

Norrman

pre 17 godina

Zeleo bih da zahvalim igracima na izvojevanoj pobedi i sreci koju su podarili svojoj naciji,zahvalnost zbog "erupcije"odusevljenja i neizmerne srece,Srbija ispred svega....

sasa borca

pre 17 godina

boze stvarno neverovatno ja sam zapanjen svaka cast momcima ovakav preokret to retko koja reprezentacija u svetu moze mi smo cudo

Vlada

pre 17 godina

Ono sto sada treba uraditi je da se ceo tim dovede u Beograd na Marakanu da prisustvuje sutrasnjoj utakmici sa Jermenijom i izadje pred narod. cisto da ih pozdravimo, a to ce i sigurno dovesti jos vise gledalaca na stadion sutra. valjda se terzic toga vec setio...

aca

pre 17 godina

Svaka cast!!!Najvise me raduje to sto se "pojavljuju" igraci koji imaju SRCKU.Mislim da nam je svima dosadilo da gledamo kako se "babe" vuku po terenu i cekaju da sudija svira kraj.Raduje to sto svi igraju i svi se bore to sto su prestali da budu manekeni i face na terenu.Uostalom videcemo sta ce biti na EP
Srecno im bilo!!!

Srbija!!!

pre 17 godina

Svaka vam cast! Vi ste buducnost srpskog fudbala. U atmosferi defetizma koja je ophrvala srpske "demokrate", vi ste jedina nada i primer kako se brani Srbija.

Jordan mlbrn au

pre 17 godina

Tako se igra za Srbiju ,hvala Beli orlovi sad je i nama lakshe u inostranstvu da postizemo bolje rezultate kad vama ide .Nama klubovi u Au. igraju u crveno plavo belim i sa Belim orlovima na grbu vishe od 50 godina sada i vi vidite da to donosi srecu samo hrabro pogledajte u koje ste drushtvo dospeli srecno Beli orlovi.Respect

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 17 godina

@Vlada
To u NHL rade: posle veceg medjunarodnog sportskog uspeha pojedinca (ili ekipe) u bilo kom sportu, predstave ih pre utakmice.
I, inace, ova danasnja utakmica me je dosta podsetila na (hazard) NHL: koliko puta se desilo - makar jednom ili dva puta u sezoni - da ekipa koja posle 4:0 u drugoj trecini izgubi utakmicu. Slicna hemija je i kod tenisera (Primer: Jeca Jankovic-Henan, Nole sad u Becu itd).
I ovo (nadam se da ne davim): u Kanadi koja je je pre svega hokej-zemlja klinci najvise igraju fudbal (soker), a do 2010-te godine (pokazuju istrazivanja) fudbal (soker) ce postati najpopularniji sport i na americkom kontinentu. Premasice hokej i NBA (u SAD). Znaci da im se isplate ulaganja i angazovanja fudbalskih (makar i sa zalaska karijere) velicina iz Evrope i drugde.

Vasa

pre 17 godina

Jesam "autonomaš" (sad je lako biti pametan), ali zaista bi neke utakmice trebalo igrati malo južnije (ako uopšte postoje zadovoljavajući stadioni). Poznajem mentalitet Novog Sada i okoline. Sve je divno dok "ide". Ali kad ne ide, stvarno se ima utisak da se igra na gostujućem, tačnije neprijateljskom terenu. Svaka čast momcima za sve odlične parije u Novom Sadu, ali publika jednostavno nema "vaspitanje" da vadi tim iz g****a. Boli me, ali tako je.

Panta SD grobar a bogami i romanticar

pre 17 godina

Svaka cast klinci .Napravili ste CUDO.Jos vece cudo bi bilo kada bi mali Babovic danas do podneva potpisao za Piksija i Zvezdu a Klemente se setio pa ga pozvao i da igra protiv Jermenije gde mu je i mesto umesto supertalentovanog kapitena nase reprezentacije Stankovica.

Дурлански

pre 17 godina

Хвала Богу!
Када неко зна ко је,за кога је и на крају са ким је, онда све иде ка добром крају.
Сада се ваљда јасно види да сам Бог помаже када храбро и сложно иступамо, а певајући нашу химну ми се заправо молимо за Србију. Надам се да овим почиње нова историја српског фудбала, она, која и заслужује да буде исписана златним словима.

Dani

pre 17 godina

Pazite na imena reprezentacija koje će igrati na EP za mlade. Na sva 3 poslednja prvenstva igrali su jedino Srbija, Italija i Portugal. I onda nek mi neko kaže da nemamo budućnost u fudbalu ...

Uča

pre 17 godina

@Petar
Ne znam šta je "posmatrac" napisao ali "jel" NE postoji u srpskom jeziku, kao sto ne postoje ni reči "neznam" i "nesmem". Može da bude samo *JE L'* kao skraćeni oblik od "je li". I treba ispravljati one koji na ovom forumu kvare srpski jezik a navodno su ogromne patriote...

Milutin

pre 17 godina

Svaka cast!
Za sledece nastupe zelim momcima da se nikada u dobru ne uznesu a u zlu ne ponize. Tako su se sada poneli i to me odusevljava vise i od 8:0 (mada mi nikako ni to ne bi smetalo). Djukic je takodje bio psiholoski takav igrac a vidim i da je takav kao trener.
Idemo dalje.

stojan

pre 17 godina

Bravo ORLICI, bio sam na tekmu iovo necu nikada zaboraviti,kada bi nasi ovako pristupili utakmice postali bez problema i SAMPIONI
BRAVooooo

PFC 2

pre 17 godina

Super! Čestitam!
Najtužniji deo priče bila je rečenica"Za igrača utakmice proglašen je igrač OFK Beogada Stefan Babović".To svakom normalnom partizanovcu može da "unervozi" stomak.
Da li je moguće? Kakvi su stručnjaci u našem klubu? Kakve su mahinacije? Šta li Ješić procenio? Gde li je bio direktor? Meša li se u svoj posao? Prošle godine Lomić i Babović su bili ubojit tandem i jedino vredno i kvalitetno.Na pripremama odličan.Odličan je i u OFK u.
Šta li se radi i dokle? Gola nemože dati ali zato oni koji davaju nalaze se preko puta.Iskreno voleo bih da ode u Zvezdu neka pokaže ovima sa tompusima da se time ne meri stručnost i dok su oni tu bago Bežaniji , Beogradu ...Trebaju samo stajati kod Teleoptika i eto im reprezentativaca

Boban

pre 17 godina

Svaka cast ORLICIMA (velikim slovima jer su veliki u teskim trenucima) ali na evropskom prvenstvu nema oscilacija tipa 3:0 pa naredna 0:5, tamo se mora igrati pametno i borbeno bez kalkulacija , i gledanja u druge utakmice kako je bilo na zadnjem prvenstvu. Opet su isti timovi na takmicenju sto znaci treba im vratiti milo za drago i napokon osvojiti prvenstvo i dokazati da selekcija (sada) Srbije vredi.
Imamo drzavu, imamo himnu, imamo napokon i ponos koji nas nije krasio u zadnjih 16 godina, a i volje da se nesto konkretno napravi vise , stoga NAPRED ORLICI izrastite u ORLOVE. Dokazite da smo sportska nacija!
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

milenko trojanovic

pre 17 godina

Oduševljen sam! Kakav rezultat, kakva nadmoćna igra! Sve što im nije polazilo za nogom u NS se vratilo u Švedskoj. Ne smatram da bi sada Clemente trebalo da nekolicinu pozove u A tim, ovo je kompaktna generacija sa izraženim i prepoznatljivim duhom i tako bi trebalo da ostane barem do Holandije 2008.
Bravo! Čestitke i stručnom štabu koji je napravi način prihološki spremio ekipu.

Calexico

pre 17 godina

Lepo je sto su se kvalifikovali na evropsko prvenstvo U-21, ali vaznije je nekim igracima pruziti priliku u A timu. Za pocetak, Krasic, Jankovic i Ivanovic umesto Trisovica, Koromana i Markovica. Stepanov treba da igra umesto Krstajica.

Aksentije

pre 17 godina

Svaka cast momci...
Kada se pogleda ko sve ne ucestvuje na predstojecem evropskom prvenstvu u Holandiji onda je i ovo veliki uspeh biti medju osam ekipa u evropi je super...
Napred crveni...

ljubitelj fudbala...

pre 17 godina

Pored pobede koja je za istoriju, odusevilo me je jos vise to sto su cak i pri rezultatu od 5:0 nasi momci jurili da postignu jos koji gol... E, tako se brane boje reprezentacije...
I stvarno dugo nisam bio ponosan na nas, kao sto sam bio sinoc... Srce mi je ispunjeno...
Bravo momci!!!

10/10

pre 17 godina

Johan Torrestad - Boze Pravde

Rapidshare(Download) 9.5mb
http://rapidshare.de/files/36280469/Johan_Torrestad_-_Boze_Pravde.avi

YouTube (Streaming)
http://www.youtube.com/watch?v=WuPq1MZW_0Q

Dalibor

pre 17 godina

Svaka cast,majstori!U inat svim nevernim "t"omama!!!Neka sad razmisle oni koji nisu verovali u "Orlice",oni ne veruju ni u Srbiju!!!Srecno u Holand,gazite redom!!!!

Nislija

pre 17 godina

zao mi je sto nasa reprezentacija ne igra neke utakmice (prijateljske ili kvalifikacione) u republici srpskoj. jer to je srpski narod i zasluzuju da budu domacini srpskoj reprezentaciji. valjda ce nekada i republika srpska postati srbija. to bi bilo veoma lepo. u svakom slucaju, trebalo bi ljudi iz fudbalskog saveza da porazmisle malo na tu temu.

cinik

pre 17 godina

Da li se to desava nesto ozbiljno u nasem sportu? Ovaj dogadjaj zasluzuje sportsku, psiholosku i sociolosku analizu. A reprezentativci koji igraju veceras treba da pogledaju snimak utakmice bar dva puta. Da utvrde gradivo. Boze pomozi. Saug

Delija London

pre 17 godina

Novi Sad je jedna crna rupa za nase sportiste, jer smo tamo pukli i u Basketu, a redovno imamo i lose rezultate u fudbalu. Lepo je da nije sve koncentrisano u Beogradu i ja volim ns, ali ili je do publike ili visa sila, no dosta vise tog nesrecnog Novog Sada kad tamo ne ide.

Jovana

pre 17 godina

Trenutno zivim u Stokholmu i uvek se odusevim kad cujem nesto o Srbiji, i moram da kazem da sam jako ponosna na nasu reprezentaciju, posebno zbog toga sto je jedan od igraca Svedske reprezentacije pre prve utakmice izjavio da je vazno da nas pobede u Srbiji jer ce nas sigurno pobediti u Svedskoj!Svaka cast, momci!!

Jos jedna pobeda i titula

pre 17 godina

Svaka cast momci!pokazali ste kako se igra za Srbiju,u Holandiji sto posto zlato!Boska Jankovica u A reprezentaciju umesto Koromana

Novosadista

pre 17 godina

Novi Sad je crna rupa za nase sportiste? Koje su to gluposti, pogledaj statistiku koliko puta je nasa mlada reprezentacija izgubila utakmice u Novom Sadu pa se onda ponovo javi.

djodji NS

pre 17 godina

ee i mene je naljutilo ovaj komentar sa novim sadom kao nekim malericnim gradom gradom za reprezentaciju, to nije tacno, cak sta vise pitajte igrace i svi ce vam reci da se u ns sjajno osecaju, a podrsku publike su uvek imali i imat ce je zauvek nek se zna i to

branko

pre 17 godina

Svaka cast svim igracima i strucnom stabu reprezentacije,
kritike svima koji su ih prerano otpisali a narocito nekim medijima koji bi ipak trebali da nastupaju afirmativno, bar dok takmicenje jos traje.

Uča

pre 17 godina

@Petar
Kažeš "pogledaj pravopis srpskog jezika..." kao da je to Biblija. Bilo je nekoliko varijanti srpsko(g-hrvatskog) jezika pa bih morao da znam na koju varijantu misliš (godina izdavanja, izdavač). Ukoliko si u pravu, priznaću ti da sam pogrešio. Takodje, ako imaš taj famozni pravopis, možeš da skeniraš tu stranicu i da mi pošalješ na "minja1126@yahoo.com". Jako bi me iznenadilo da postoji TAKAV pravopis, ali ne kažem da je nemoguće. Drago mi je ipak da se zanimaš za srpski jezik, bez obzira što (sam uveren da) grešiš. Ako i dalje nisi ubeđen predlažem ti da pitamo Ivana Klajna koji u NINu vodi jezičku rubriku. Pozdrav.

Negativni

pre 17 godina

Svaka cast na pobedi,iako igra nije bila bas toliko fenomenalna kao sto je sada vidimo.Moramo priznati da smo imali i dosta srece.Sto se tice gospode koja pisu o pravopisnim greskama,jedno obavestenje.U starijim pravopisima stoji da je "jel'" ispravno,medjutim u novijim knjigama se izricito tvrdi da je to nepravilno i da treba pisati "je l'".S obzirom da je to samo jedno od mnogobrojnih pravila oko kojih se strucnjaci danas preganjaju,onda se smatra da nije strasno ako se upotrebljava i ono prvo.Ali,kakve to veze ima sa fudbalom?I zasto svi posetioci ovog sajta moraju da budu gramaticki precizni?Bitna je sustina,a ne forma.Ziveli.

Goran A

pre 17 godina

Cestitam celoj reprezentaciji za ovakav podvig. Verovao sam da ce da pobede Svedsku, ali nikako nisam verovao da ce proci i ici na EP u Holandiju.
Sada cemo ih ovde u Holandiju docekati i navijati svim srcem, za pobedu nase mlade repke.
Dobro dosli u Holandiji, ovde su svi uz vas.
Idemo sada na tron evrope, pobedjujemo Holandiju u finalu. Sta bi to bilo, prvi put pod imenom Srbije i odmah na tron.

todos

pre 17 godina

Stvarno sta da se jos kaze,ovo je uspeh koga mi jos nismo svesni.Imamo kontinuitet ucesca koji je veci od prvog mesta na sampionatu.(A pre par meseci oni stariji dripci poslednji na SP,hehehe...)

Zoki

pre 17 godina

svaka cast momci ma momcine niko nije verovao da tako nesto moze da se desi drago mi je zbog vas i zbog celog naseg naroda samo tako nastavite kad se hoce sve se i mora i moze care Djukicu svaka ti cast dace bog da te uskoro vidimo i kao a selektora jer ti si genije od 3:0 revans 5:0 ne mogu da shvatim kako si uspeo za par dana da ih vratis u igru u svakom slucaju kapa dole majstori pozdrav svima Zoki Austrija

Kapitalni investitor

pre 17 godina

Da podsetim da je takav preokret uspela i da napravi ekipa "Petah Tikve"
Naravno, svaka cast klincima i strucnom stabu

Petar Veliki

pre 17 godina

Za mog imenjaka i Uču

Čisto da znate kad već učite narod srpskom jeziku, je l' se piše sa apostrofom, ali ne i zajedno. Je l' tako?