Petak, 22.09.2006.

15:14

Ješić optimista, Bajević oprezan

Izvor: Andrijana Žikiæ

Ješiæ optimista, Bajeviæ oprezan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Miloš

pre 17 godina

haha. Smešan je ovaj Ješić. Što se mene tiče ne mora on da prizna nijedan poraz, ali mesto na tabeli je dovoljan pokazatelj.

igor

pre 17 godina

zasto svi tripuju.
bjekovic i zecevic su sve lepo isplanirali. navijaci su kao opet na tribinama.
razlika je velika na tabeli.
igra se na partizanovom stadionu.
sve ide ka tome da ce partizan pobediti.
ne zbog igre ili forme oba tima koja je uz to KATASTROFALNA, vec zbog ove dvojice koji su sve lepo nasminkali.
jos ce uz to da pokupe jos po koji milion preko kladionica.
napred partizan

realan

pre 17 godina

Prema dojavi koju sam cuo prije par minuta Partizan ovaj derbi dobija...posle 5 god.

E sad...jes da je bilo uvijek ovakvih dojava ali...

Vlada

pre 17 godina

Vidovitog Zigica za predsenika, koji si ti car. Mogao bi da se napravi crtani na osmovu ovoga, ili jednostavnije da se ode na JNA i pogleda premiera.

LJUBITELJ FUDBALA

pre 17 godina

derbi odavnno vishe nije praznik fudbala.mnogo prenemaganja,plakanja,gledanja u nebo...na shta se primamo nije mi jasno...danas verovatno necemo videti nishta od fudbala a bice svega ostalog.dajte ljudi fudbala MOLIM VAS.

KOSTUNICA

pre 17 godina

KAKAV JE TO DERBI KADA IGRAJU PRVOPLASIRANI I PETOPLASIRANI TIM? DOK JE PARTIZAN PROSLIH GODINA BIO DRUGI, PA AJDE I DA SE KAZE DA JE NEKAKAV DERBI. ALI I TADA SE POBEDNIK UVEK ZNAO, TAKO DA I IZ TOG UGLA GLEDANO, MALO RAZLOGA DA GA NAZIVAMO DERBIJEM!

vlatkos

pre 17 godina

@vidoviti Zigic: E kralju, i ja moram da ti se zahvalim za ovo, stvarno si mi ulepsao dan... I pored toga sto je tu vec gomila komentara posvecena Tebi, ipak sam morao i ja da se upisem. Svaka cast, i bilo bi dobro da ubuduce ovde bude sto vise ovakvih i slicnih (nazovimo neozbiljnih) komentara, a sto manje prepucavanja navijaca i slicnih (bar za mene) totalno nezanimljivih. Kralj si ! (ne Ivica...)

i misa tumbas je shvatio

pre 17 godina

@Bukovcic Vlada
Potpuno se slazem s tobom. Zeka i Bjekovic je nesto najbolje sto se desilo u poslednjih 20 godina, Mislim Zvezdi!

Bukovcic Vlada -etf

pre 17 godina

Partizan gubi danas 80% , a 19% izvlaci nereseno , 0,9% nece se zavrsiti a 0,1% pobedjuje Partizan .
Tako je stanje u nasem fudbalu. Partizan je mnogo bolji od zvezde ii rezultat od 2-0 za partizan bi bio ok . Evo i zasto Zvezda ima najsporiju odbranu u ligi a zbog imena nece moci da igra klasican bunker pa ce Odita doci do izrazaja, ovo sve u slucaju da ne bude zakulusnih radnji . Pozivam policiju da razbije navijacke grupe Grobara koji ce smisljeno doci na utakmicu da nacine stetu Partizanu bacanjem baklji i petardi. Sudovi sudi te im po zakonu neprezajte od velikih kazni , oni i nisu nizasta drugo osim da rade u Padinjak. Bjekovic I Zecevic su nesto najbolje sto se desilo Partizanu , ogradili su se od huligana , izgradili zemunelo grade nov stadion , nismo u dugovima... Pogledajte komsije stadion se urusava , nemaju tim , grcaju u dugovima , vazno da nekolicini podele nekoliko besplatnih karata... Huligani u zatvor , BJEKA I ZEKA FOREVER

Za evropski Partizan a ne africki

cika Daca

pre 17 godina

@Veki
Zvezda i ako izgubi nece promeniti trenera koji je istinski gospodin. Dusko Bajevic je posle Rajka Mitica i Mise Pavica najveci dzentlmen koji je ikad sedeo na Zvezdinoj klupi.

Cholenza

pre 17 godina

Vidoviti Zigic@: Ova shto si poslao je potpuno genijalno. Bukvalno sam plakao dok sam chitao. Molim redakciju B92 da puste na vestima pre derbija makar deo teksta. Fenomenlno Zigicu!

Dr Who

pre 17 godina

U javnosti i medju obicnom rajom vec se stvara atmosfera "da Partizan mora da dobije". To je nesto kao misija spasavanja velikog kluba od totalne propasti. Nadam se da komsije u tome nece imati "aktivnu ulogu". Spas Partizana nije pobeda u derbiju (koji to vise nije), nego velika metla.

diktator

pre 17 godina

HAHAHAHAHA VELIKI POZDRAV ZA KOMENTAR "VIDOVITOG ZIGICA" ODAVNO SE NISAM OVAKO SMEJAO. STA RECI ZA JESICA (KOSULJA)??? GENERALNI ZASTUPNIK SANE ZA JUGO-ISTOCNU EVROPU

Darko Scottsdale

pre 17 godina

Ne znam cemu ovolika frka jer se zna ko ce i kako da pobedi - fk drzavni projekat uzima i titulu i Kup jer imaju podrsku citave drzave i FS(koji je ustvari produzeni tim onih koji su na piksetovom platnom spisku);Daj Boze da gresim i da jednom dodje pravda ali..nema od tog nista...

UPRAVA NAPOLJE

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Upravo sam usao u kucu i malo cirke procitao tvoj komentar. Ja se u zivotu nisam toliko smejao. Svaka cast..

Szenowski

pre 17 godina

Hahahahahahaha, koji car ovaj "vidoviti Zigic", pokidao sam se od smeha. Jeste da je cigan, ali da mu se oprostiti zbog ovako mocnog komentara :))))
A vi ostali, prestanite da se lozite, bice 0:0...
NAPRED VLASINA 1920!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

videcete sutra ko su i sta su GROBARI!!!!!!!!!SVI NA NA JUG I OSTALE DELOVE JER JUG NE MOZE SVE DA NAS PRIMI!!!!!!!!!!!!

super genije

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Care, svaka cast, ti bi trebao biti direktor RTS da nas uveseljavas svaki dan ovako. Pazi samo da te Rnic ne okruzi, a da sudije to ne vide

Gordan

pre 17 godina

E, Grobari da vam je Vokri, Vokri vam je. Ali sta cete. Zvezda je to. Ocekujem jednu jako dosadnu utakmicu. Rezultat 3:0 za ZVEZDU.

slanina

pre 17 godina

@vidoviti Žigić
Još si nam ti ostao na ovim forumima...
Gđa Supruga i ja se uvijek slatko ismijemo tvojim nebulozama. Nastavi da pišeš, molimo te.

ZAK

pre 17 godina

Svi dosadašnji komentari su jadni i dosadni, očekivao sam danas malo zustriju prepirku večitih rivala.
Ja se pitam da li je moguće da niko nije komentarisao zašto se Ješić junači a Bajević poziva na oprez.
..rali su se od straha obojica! Ješića su pritisli grobari i ne daj boze da izgubi derbi, gotov je.
Bajević opet zna da nema ko da zabije gol partizanu, a bogami je panika i za golmana i za Bastu i za Bucka (Ailton još nije skinuo ni grama). Jedan mora da se urči, a drugi da ćuti. Ko je pametan, znaće da se na ovom derbiju neće dogoditi ništa vredno pamćenja, niti će biti golova niti šansi za golove.
Daj boze da Zvezda pobedi! Mada ne verujem. Rezultat 0:0!
Biće dovoljno i jednima i drugima, bojim se samo da sudija ne prekine utakmicu pre vremena, jer kako igraju i jedni i drugi, biće sutra bar TRI crvena kartona. Nadam se sva tri partizanu! Sve u svemu

Mickey

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Brate ti si CAR!
Pa ja ne znam da li sam ikada ista smesnije u zivotu procitao.
Kakva fikcija, kakva satira...
BRAVO ! BRAVO ! BRAVO!

CIGANSTURA

pre 17 godina

ziva vatra seva, da vidimo kog partizana nema.
Nema Bjeke a i nema Zeke, udavise se kod Timok reke.
Našeg Bjeku partizanskog sina, udavise zlikovci Rapida.
A Zeku našeg sina, ubi banda fljamurtanina.
Jutros rano oko 7 sati, drugovi su zakukali znati.
Kuku Bjeko šta ćemo bez druga , s kim će Tikvu da sadimo svuda.
Ujjje Jeso leba ti odake ti ta jakna?

PARTIZAN 4EVER pardon 5EVER

pre 17 godina

Fudbal nam je danas pao na jako niske grane i krivci smo SVI do jednoga, umesto da i mi budemo malo realisti, pogledamo se u ogledalo i priznamo pravu situaciju i istini gledamo u oci,da umesto kritike i probleme dolazimo sa resenjima,- mi se i dalje lupamo po grudima i jedina nam je radost blamaza drugih timova,ZALOSNO !
Jesam partizanovac i priznajem da u fudbalu imamo kompleks prema zvezdi a suprotno u kosarci.
Ali posto je tema o fudbalskom derbiju- hteo bih biti malo kritican prema nama sto pisemo ovde, ukljucujuci i mene samog.
Krecemo od partizana:
Dali je uspeh sto smo uradili u zadnjih 15 godina (kojih svi pominju) jedan ulazak u LS i to posle lutrije penala (srecom), i osmina finala kupa UEFA ?
Dali se radovati ili zaliti sto ce opet isti navijaci koji su se do juce tukli medjusobno (JF & 1970) kao idioti, koji sebe stavljaju u prvi plan ispred partizana.
Na primer: JF prodaju salove,majce, kape....sa naznakom JF- koga to uopste od normalnih navijaca (onih sto im u prvi plan familija,posao pa onda klub) zanima, ne bih ga nosio ni za dzabe, ili igra JF ili Partizan.
Uprava je sledeca tema, moram im se zahvaliti za sve dobro sto su uradili partizanu, ipak ostaviti toliko truda i tolike godine u jednom klubu nije malo- ipak moraju i oni shvatiti da ako ne ide, ne ide i pruzi sansu drugima a ne izmisljati propagande u javnosti kako bi se fotelja zadrzala.
E to bi bile recimo teme koje bi se moglo diskutovati i doci sa novim idejama a ne pljuvati po drugima jer to ide samo nize i nize.
Komsijama koji su mozda u malo boljem polozaju u ovom trenutku bih takodje samo postavio jedno ...ili par kritika.
Svaki put kada ste pobedili ili igrali nereseno u derbijima setite se malo bolje na kakav ste nacin pobedili i kojom igrom.
Za Evropu da i ne pricamo jer svaki put kada izgubite onda dolazi ono "ZVEZDA SVETSKI SAMPION" a mogu se opkladiti da 80% vas sto ste ovde u to vreme igrali u pesku i nisu imali pojma o zvezdi.
U zadnjim godinama EVROPA=0 !
Izvinjavam se onima sto se ljute ali to je na zalost nasa danasnjica ako je hocemo promenuti moramo se i mi promenuti,prestati pljuvati po drugima i uhvatiti se u kostac sa problemima !!!

DeKom Nis

pre 17 godina

Zaista mislim da ako sutra Jesic skine prosecne prvoligaske igrace(markovskog, vukelju, lazica, zajica, bebeta, maletica, radosavljevica,bosancica)zaista nemamo sta da trazimo!!!

Dragan Bosnjakovic

pre 17 godina

Mene interesuje izjava Jesica da ne priznaje poraz protif OFK???Ulazi li to u protokol ili ne i da li se Zeka-Bjeki zbog toga daju"nebeski bodovi".
Sto se mene tice NEKA POBEDI KONACNO F U T B A L.
Pozdrav Dragan

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas
ta pesma sada nek se cuje u glas
ajmo mladici kucnuo je cas
SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!!!!

Zax

pre 17 godina

Dok Partizan bitke bije... nastavite sami...
JESIC ZAISTA IMA NAJLUDJE KOSULJE!!!
To je nas trener, sto bi on bio u trenerci, ili nekoj drugoj sportskoj garnituri??? Njemu je lepo i ovako, a kako on pronadje najloodje kosulje na ovome svetu to je samo za nagadjanje...

Nesa

pre 17 godina

@vidoviti Zigic: posle nekih tvojih komentara sam se toliko smejao da te molim da jos ponekad posaljes nesto ovako duhovito!!! Vecina komentara sadrzi najobicnije prepucavanje u stilu "razbicemo vas" a tvoj komentar je nesto potpuno originalno i novo. Doduse i oni komentari za Jesinu kosulju su dobri :-)

Igorstina

pre 17 godina

JESICU FFFFFFFFFFACO!!!!!!!!!!
ZALOSNO JE TO STO I POMISLJATE DA POBEDITE...
IMATE KOMPLEKS,I TO JE FAKAT...
KOMPLEKSI SE LECE VREMENOM,ALI MALO JE VREMENA PROSLO OD ZADNJE VASE POBEDE...
BY THE WAY, KAD JE BILA ?

Delije Sever 1989

pre 17 godina

sever ce danas zvezdo biti uz tebe
JA VOLIM TEBE LUDO
JA VOLIM TEBE ZNAJ
I IMAM JEDNU ZELJU
TU POBEDU DANAS MI DAJ
JA ZIVIM SAMO ZA TEBE
JER TI SI MENI SVE
ZA SLAVU CRVENE ZVEZDE
ZA NASE POBEDE

BONANNO

pre 17 godina

MARAKANA DAL JE PUNA IL SMO SAMO MI..
NASA CE TE PESMA UVEK ZVEZDO NOSITI..
NE ZALIMO NASA GRLA NITI DLANOVE..
A TI SAMO HRABRO BORI SE!!!!!!!!!!!!!!!!

DELIJE SEVER 1989
ovaj jesic je kao crtani film!!!!smesan,smesan da nema gde vise..da li on procita u novinama sta je rekao ..verovatno ne jer i ne zna da cita ..jadnik!

ZEKA & BJEKA FOREVER TOGETHER!!!!!!

DELIJE SEVER 1989

MOHIKANAC

pre 17 godina

SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN I SPORTSKO DRUSTVO CRVENA ZVEZDA SU NAJVECI KRIVCI ZA PROPAST NASEG SPORTA, POGOTOVO FUDBALA. PRVO SU GODINAMA UNISTAVALI SVE OKO SEBE DA BI NA KRAJU DOKUSURILI I SAMI SEBE. MNOGO STE SMESNI.

vicco

pre 17 godina

Cekajte cigani da se Partizan zahuhta, kad produvamo dizne na "valjku" bice vama porke, porfavor i basta.....plakacete u subotu....

vidoviti Zigic

pre 17 godina

Verovatan sled događaja na 1 Derbiju

16:25 - igrači oba tima izlaze na teren, praćeni svaki svojim sudijama, usled neverovanja onim drugim. U timu Zvezdinih sudija se primećuje odlični mahač Adašević, poznat po objektivnom presuđivanju.

Na tribinama oko 15 hiljada navijača, jug potpuno prazan, delom zbog sumanute cene karte od 0 dinara. Istokom dominira velika zastava „Grobari Kališ”. Atmosfera je prilično zategnuta.

0' - dvojica glavnih arbitara daju znake za početak meča, posle kraće svađe i u raskoraku od nekoliko sekundi. Đokić kratko dodaje loptu Ailtonu, u koga uleće Rnić sa obe noge i glavom, i lomi mu obe ruke i potkolenicu. Odmah kreće sam da okružuje glavne sudije, i prolazi bez kartona.

2' - ulazi Purović umesto Ailtona. Pri ulasku sapliće trenera Ješića sa leđa, što sudije ne vide. Ješić rezignirano psuje Zvezdana Terzića i govori da ne priznaje poraz od OFK.

7' - posle kraćeg perioda apovezane™ igre, prva šansa za goste. Bajić topovskim udarcem glavom pokušava da savlada Pantića, koji izbija loptu vrhom kopačke iz samog gornjeg desnog ugla, pritom zaradivši kurje oko.

12' - Zvezda nastavlja sa atacima - Bajić je ponovo pokušao posle centašuta Pantića iz peterca po zemlji. Lopta pogađa obe stative, odbija se od Pantićevog kurjeg oka i završava u korneru.

15' - igra se nastavlja sudijskom loptom posle vraćanja Pantića u igru. Tomić tera Bajića koji hoće da izvede sudijsku loptu.

24' - posle odlične kombinacije u svom šesnaestercu, Biševac i Basta uspevaju kao na tačni da posluže Mirosavljevića, koji pokušava makazicama da uputi loptu ka Zvezdinom golu. Ne uspeva pošto je lopta išla po zemlji, pada i lomi nos. Rnić okružuje sudiju i prolazi sa opomenom. Mirosavljević nastavlja meč sa maskom.

32' - GOL!!! Posle nekoliko auspešnih™ pokušaja, Bajić konačno uspeva. Marinković ga je odlično poslužio povratnom loptom pred šesnaesterac, a Bajić odlično uočava zaspalog Pantića i lobuje ga za 1:0 za Zvezdu. Rnić okružuje sudiju, prilazi Đokić da ih razdvoji i pritom gazi Rnića. Obojica dobijaju žute kartone, Ješić se unosi u lice pomoćnom arbitru Adaševiću i govori da za njega utakmica protiv OFK nije završena. Sa istoka u teren upada jedna domina.

40' - Basta aoprezno™ startuje, promašivši Smiljanića sa obe noge i uletevši u Milovanovića. Stvara se gužva na terenu, Rnić okružuje sudiju, Gaj ga hvata za čelo, prileće Biševac, udara Bajića koji počinje da plače. Gaj dobija žuti karton i šamar od Smiljanića, koji sudije ne vide.

45+2' - sudije sviraju kraj poluvremena, posle kraće međusobne tuče (Rnić ih okružuje) i u raskoraku od 40 sekundi. Ješić ide za Zvezdinim sudijom, psujući ga i govoreći da je Partizan postigao gol protiv OFK i da za njega to još nije gotovo.

46' - navijači Zvezde izlaze sa severne tribine, protestujući povodom odluke uprave Partizana da ne dozvoli prodaju orasnica na tribini (Žarko Zečević je i najavio tu akciju, pozivajući se na nedavno usvojeni Zakon o zaštiti zdravlja navijača). Zvezda ostaje bez podrške.

51' - Bajić ne uspeva da iskoristi odličan centaršut Baste, lopta upućena glavom prolazi milimetar iznad prečke. Rnić okružuje stativu i udara je glavom, što sudije ne vide. Tomić prilazi i razdvaja stativu i njega.

58' - Odita izlazi sam ispred Ranđelovića posle odličnog pasa Milijaša i auspele™ ofsajd zamke Biševca i Pantića. Snažno zahvata loptu desnom nogom, spada mu kopačka i udara Ranđelovića u lice, a lopta mu se nabija na bosu nogu. Kraći prekid zbog ukazivanja pomoći Zvezdinom golmanu (Rnić okružuje kopačku, prilazi Zajić i odvlači ga).

64' - zrno soli sa semenke doleće sa zapadne tribine i pogađa Zvezdinog trenera Bajevića u glavu. Oblivenom krvlju ukazuje mu se pomoć. Sa istoka u teren upadaju dve domine, crni lovac i beli pešak. Đokić prilazi da vrati belog pešaka na tribine, prilazi mu Smiljanić i unosi mu se nogom u facu. Nastaje opšta tuča (Rnić okružuje sve, Bajić opet plače).

68' - nekoliko navijača sa zastavom „Grobari Kališ” preskače ogradu uz pomoć ljubaznih policajaca i ulazi u teren. Tomić im pomaže da pređu atletsku stazu i biva nagrađen aplauzom. Kraći prekid meča (Rnić okružuje samog sebe i udara se glavom u nos, što sudije ne vide).

75' - konačno dobra akcija veznog reda Zvezde i napadača Partizana. Milovanović odličnom povratnom loptom upošljava Oditu, koji asistira Laziću. Međutim, Lazić istrčava sa loptom van terena dobrih 50 metara, stiže do ograde juga, šutira i pogađa semafor. Potom skida dres proslavljajući navodni pogodak, za šta biva kažnjen žutim kartonom.

80' - Ješić vrši 3 izmene odjednom (usput mrmljajući sebi u bradu kako se ne miri sa rezultatom protiv OFK). Umesto Odite, Lazića i Mirosavljevića ulaze Mihajlov, Asprogenis i Jahić. Partizan steže obruč, međutim na drugoj strani Bajić preti. Njegov šut sa 10 metara zaustavlja stativa.

84' - GOL!!! Odlična duga lopta Biševca ka Puroviću, koji u dubokom ofsajdu maestralno prima loptu obema rukama, zaleće se u Asprogenisa đonom i poentira polaganjem. Sudija Adašević je pustio da se igra nastavi, posle čega ga okružuju svi igrači Partizana osim Rnića (koji okružuje navijače na istoku i dobija drugi žuti karton). Još nekoliko navijača sa istoka upada u teren, jedan od njih grize Bastu posle čega mu spada veštačka vilica. Cela šahovska tabla pogađa Ranđelovića u glavu, uleće i trener Ješić sa namerom da objasni sudijama da nikad neće prihvatiti poraz od OFK. Kreće opšta tuča. Ceo istok skandira „Gde su pare od stare devizne štednje”, ubacuju se razni predmeti poput katetera, naočara, gusaka i blanko penzionih čekova. Ranđelović dobija crveni karton zbog odbijanja da izvuče glavu iz šahovske table, Đokić dobija crveni zbog unošenja u šah. tablu Ranđeloviću, sudije u opštom metežu sviraju kraj (posle obostranog ranjavanja mačetama i raskoraka od 5 minuta).

Aco_Bar

pre 17 godina

Bosko Jankovic
Nenad Kovacevic
Nikola Zigic
Milan Bisevac
Aleksandar Lukovic
Vladimir Stojkovic

Piksi pa stani malo ! Opusti se !

delija

pre 17 godina

Ajmo zvezdo!!!partizan nije dobio zvezdu vec 5-6 godina.izvukli su nekako neresene.mislim da ce partizan da pobedi.zvezda me je razocarala!!!

grobar1977

pre 17 godina

@car - iz koje li si ti price kad kazes da je neko velicao Jesica...
A sto se derbija tice, ja se ne brinem - imamo Bisevca. Steta samo sto ste prodali onog rukometasa...

Dijagnosticar

pre 17 godina

znam jesica, nije los covek, naprotiv. ali on mora da se uci sportskom drzanju. za primer neka ne ide daleko, primer se zove bajevic.

Limeni

pre 17 godina

Uuuuuu ne igra vam Basta,strasno!Bilo bi dobro kad ne bi igrao i za repku,nikad vise!Tesko vama cigani,bez Baste vi ne znate da igrate fudbal,nema ko da vam gazi travu po terenu(posto doticni nikad nije ni znao gde je lopta i sta se radi sa njom + hodajuce drvo isto nije tu pa nema kome jednom u 90 min. da doda loptu,naime toliko puta je uspevao po mecu da doda pametno loptu HA-HA!!!).Partizane le-ale-ale razbi cigane!Uaaaa banda crvena!!!!

ivan_fcrs

pre 17 godina

Kada sam procitao izjave Jesica da je protiv ofk beograda partizan imao vise od igre smejao sam se...ne stvarno taj covek ocigledno nije gledao tu utakmicu!!sad vidim prica da ako njegovi igraci budu odigarli kako znaju(a slozicete se nije bas da su neki fudbalski znalci)pobeda nece doci u pitanje!!Kako i zasto je to rekao verovatno ni on ne zna!al dobro!Takodje ni zvezda trenutno ne blista al tesko da ce doci na jna da se brani od nazovi tima partizana!mislim da ce ipak pametnija ulaganja u zvezdi izaci na videlo u ovoj utakmici i da ce bas novajlije(gaj,georgijev,ailton i kastiljo)doneti prevagu u ovom mecu!nadam se pobedi i overi titule vec na jna a ako tako ne bude,nije problem jer ne vidim kako ce partizan izvuci vise od boda!i molio bi sve grobare da se odmah ograde od sudije i ostalih "UTICAJA" koji koce partizan da pobedjuje!eto toliko realno 2:0 za zvezdu!!!!fcrs

Nikola

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula,i opet ti si prvak postala,svuda smo te pratili i verno bodrili,za tvoju slavu danas pevamo!!!Sutra svi na sever!!!

Mostarac

pre 17 godina

Bajevic jeste fudbalski dzentlmen,ali i njima se desi da pogrijese.On je shvatio da je dosao sa konja na magarca i poslije derbija vraca se u Grcku.

Nena

pre 17 godina

Pa aJesicu ne moras da priznas poraz,niko ne moze da te natera na to,ali OFK dobija 3 boda i Partizanu se pise jos jedna recka u porazima.
Tako je Bajevicu,treba biti oprezan,a ne da se odmah izlecemo,to nikad ne ispadne dobro(kao Jesic pred OFK,svi smo videli kako se zavrsilo).
Mi mozda jos nemamo zeljenu igru(za to treba vremena),ali mislim da nam je i ova dovoljna da se dobrom ralikom(mada moze da bude i minimalna,meni ne smeta) dobijemo Partizan.Imamo dosta kvalitetnije i bolje igrace,i sigurna sam da mozemo lako da ih pobedimo i bez Randj,i bez Baste,Raska manje-vise(nije standardan,ali svaki put kada udje da gol)!
Nadam se da ce se Basta brzo oporaviti(za manje od 3 nedelje,mada ipak bolje da se sada skroz oporavi nego da posle ima jos problema),treba on Zvezdi!!!
ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!VAMOS ESTRELLA ROJA!!!

grobarcina_brisel

pre 17 godina

zvezda ce biti nadigrana sutra stim sto im ne igra glavni igrac BASTA ,ima da ih razbijemo kao dete zvecku ,upravo kao GRONINGEN !!!

pfc

pre 17 godina

Eeee Jesho, Jesho.. ako je igrachima svaka utakmica derbi, i ako i ovu odigrate kako "znate" i kako igrate ovogodisnje prvenstvo, bolje ne izlazite na teren!...

Ubaci malog Jovetica da igra derbi!!!

car

pre 17 godina

Kada je partizan dovodio jesica svi su ga velicali a sad kad je vezao poraze svi ga pljuju.Isto tako i Bajevica.sada ce se videti ko je u vecoj krizi.Svi na sever.DEIJE SEVER Puna Severna tribina,puna srca fudbalera.Za bolju igru i srce na teren!!!

car

pre 17 godina

Kada je partizan dovodio jesica svi su ga velicali a sad kad je vezao poraze svi ga pljuju.Isto tako i Bajevica.sada ce se videti ko je u vecoj krizi.Svi na sever.DEIJE SEVER Puna Severna tribina,puna srca fudbalera.Za bolju igru i srce na teren!!!

pfc

pre 17 godina

Eeee Jesho, Jesho.. ako je igrachima svaka utakmica derbi, i ako i ovu odigrate kako "znate" i kako igrate ovogodisnje prvenstvo, bolje ne izlazite na teren!...

Ubaci malog Jovetica da igra derbi!!!

Nikola

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula,i opet ti si prvak postala,svuda smo te pratili i verno bodrili,za tvoju slavu danas pevamo!!!Sutra svi na sever!!!

Nena

pre 17 godina

Pa aJesicu ne moras da priznas poraz,niko ne moze da te natera na to,ali OFK dobija 3 boda i Partizanu se pise jos jedna recka u porazima.
Tako je Bajevicu,treba biti oprezan,a ne da se odmah izlecemo,to nikad ne ispadne dobro(kao Jesic pred OFK,svi smo videli kako se zavrsilo).
Mi mozda jos nemamo zeljenu igru(za to treba vremena),ali mislim da nam je i ova dovoljna da se dobrom ralikom(mada moze da bude i minimalna,meni ne smeta) dobijemo Partizan.Imamo dosta kvalitetnije i bolje igrace,i sigurna sam da mozemo lako da ih pobedimo i bez Randj,i bez Baste,Raska manje-vise(nije standardan,ali svaki put kada udje da gol)!
Nadam se da ce se Basta brzo oporaviti(za manje od 3 nedelje,mada ipak bolje da se sada skroz oporavi nego da posle ima jos problema),treba on Zvezdi!!!
ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!VAMOS ESTRELLA ROJA!!!

Mostarac

pre 17 godina

Bajevic jeste fudbalski dzentlmen,ali i njima se desi da pogrijese.On je shvatio da je dosao sa konja na magarca i poslije derbija vraca se u Grcku.

grobarcina_brisel

pre 17 godina

zvezda ce biti nadigrana sutra stim sto im ne igra glavni igrac BASTA ,ima da ih razbijemo kao dete zvecku ,upravo kao GRONINGEN !!!

Dijagnosticar

pre 17 godina

znam jesica, nije los covek, naprotiv. ali on mora da se uci sportskom drzanju. za primer neka ne ide daleko, primer se zove bajevic.

Limeni

pre 17 godina

Uuuuuu ne igra vam Basta,strasno!Bilo bi dobro kad ne bi igrao i za repku,nikad vise!Tesko vama cigani,bez Baste vi ne znate da igrate fudbal,nema ko da vam gazi travu po terenu(posto doticni nikad nije ni znao gde je lopta i sta se radi sa njom + hodajuce drvo isto nije tu pa nema kome jednom u 90 min. da doda loptu,naime toliko puta je uspevao po mecu da doda pametno loptu HA-HA!!!).Partizane le-ale-ale razbi cigane!Uaaaa banda crvena!!!!

ivan_fcrs

pre 17 godina

Kada sam procitao izjave Jesica da je protiv ofk beograda partizan imao vise od igre smejao sam se...ne stvarno taj covek ocigledno nije gledao tu utakmicu!!sad vidim prica da ako njegovi igraci budu odigarli kako znaju(a slozicete se nije bas da su neki fudbalski znalci)pobeda nece doci u pitanje!!Kako i zasto je to rekao verovatno ni on ne zna!al dobro!Takodje ni zvezda trenutno ne blista al tesko da ce doci na jna da se brani od nazovi tima partizana!mislim da ce ipak pametnija ulaganja u zvezdi izaci na videlo u ovoj utakmici i da ce bas novajlije(gaj,georgijev,ailton i kastiljo)doneti prevagu u ovom mecu!nadam se pobedi i overi titule vec na jna a ako tako ne bude,nije problem jer ne vidim kako ce partizan izvuci vise od boda!i molio bi sve grobare da se odmah ograde od sudije i ostalih "UTICAJA" koji koce partizan da pobedjuje!eto toliko realno 2:0 za zvezdu!!!!fcrs

grobar1977

pre 17 godina

@car - iz koje li si ti price kad kazes da je neko velicao Jesica...
A sto se derbija tice, ja se ne brinem - imamo Bisevca. Steta samo sto ste prodali onog rukometasa...

delija

pre 17 godina

Ajmo zvezdo!!!partizan nije dobio zvezdu vec 5-6 godina.izvukli su nekako neresene.mislim da ce partizan da pobedi.zvezda me je razocarala!!!

BONANNO

pre 17 godina

MARAKANA DAL JE PUNA IL SMO SAMO MI..
NASA CE TE PESMA UVEK ZVEZDO NOSITI..
NE ZALIMO NASA GRLA NITI DLANOVE..
A TI SAMO HRABRO BORI SE!!!!!!!!!!!!!!!!

DELIJE SEVER 1989
ovaj jesic je kao crtani film!!!!smesan,smesan da nema gde vise..da li on procita u novinama sta je rekao ..verovatno ne jer i ne zna da cita ..jadnik!

ZEKA & BJEKA FOREVER TOGETHER!!!!!!

DELIJE SEVER 1989

MOHIKANAC

pre 17 godina

SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN I SPORTSKO DRUSTVO CRVENA ZVEZDA SU NAJVECI KRIVCI ZA PROPAST NASEG SPORTA, POGOTOVO FUDBALA. PRVO SU GODINAMA UNISTAVALI SVE OKO SEBE DA BI NA KRAJU DOKUSURILI I SAMI SEBE. MNOGO STE SMESNI.

vidoviti Zigic

pre 17 godina

Verovatan sled događaja na 1 Derbiju

16:25 - igrači oba tima izlaze na teren, praćeni svaki svojim sudijama, usled neverovanja onim drugim. U timu Zvezdinih sudija se primećuje odlični mahač Adašević, poznat po objektivnom presuđivanju.

Na tribinama oko 15 hiljada navijača, jug potpuno prazan, delom zbog sumanute cene karte od 0 dinara. Istokom dominira velika zastava „Grobari Kališ”. Atmosfera je prilično zategnuta.

0' - dvojica glavnih arbitara daju znake za početak meča, posle kraće svađe i u raskoraku od nekoliko sekundi. Đokić kratko dodaje loptu Ailtonu, u koga uleće Rnić sa obe noge i glavom, i lomi mu obe ruke i potkolenicu. Odmah kreće sam da okružuje glavne sudije, i prolazi bez kartona.

2' - ulazi Purović umesto Ailtona. Pri ulasku sapliće trenera Ješića sa leđa, što sudije ne vide. Ješić rezignirano psuje Zvezdana Terzića i govori da ne priznaje poraz od OFK.

7' - posle kraćeg perioda apovezane™ igre, prva šansa za goste. Bajić topovskim udarcem glavom pokušava da savlada Pantića, koji izbija loptu vrhom kopačke iz samog gornjeg desnog ugla, pritom zaradivši kurje oko.

12' - Zvezda nastavlja sa atacima - Bajić je ponovo pokušao posle centašuta Pantića iz peterca po zemlji. Lopta pogađa obe stative, odbija se od Pantićevog kurjeg oka i završava u korneru.

15' - igra se nastavlja sudijskom loptom posle vraćanja Pantića u igru. Tomić tera Bajića koji hoće da izvede sudijsku loptu.

24' - posle odlične kombinacije u svom šesnaestercu, Biševac i Basta uspevaju kao na tačni da posluže Mirosavljevića, koji pokušava makazicama da uputi loptu ka Zvezdinom golu. Ne uspeva pošto je lopta išla po zemlji, pada i lomi nos. Rnić okružuje sudiju i prolazi sa opomenom. Mirosavljević nastavlja meč sa maskom.

32' - GOL!!! Posle nekoliko auspešnih™ pokušaja, Bajić konačno uspeva. Marinković ga je odlično poslužio povratnom loptom pred šesnaesterac, a Bajić odlično uočava zaspalog Pantića i lobuje ga za 1:0 za Zvezdu. Rnić okružuje sudiju, prilazi Đokić da ih razdvoji i pritom gazi Rnića. Obojica dobijaju žute kartone, Ješić se unosi u lice pomoćnom arbitru Adaševiću i govori da za njega utakmica protiv OFK nije završena. Sa istoka u teren upada jedna domina.

40' - Basta aoprezno™ startuje, promašivši Smiljanića sa obe noge i uletevši u Milovanovića. Stvara se gužva na terenu, Rnić okružuje sudiju, Gaj ga hvata za čelo, prileće Biševac, udara Bajića koji počinje da plače. Gaj dobija žuti karton i šamar od Smiljanića, koji sudije ne vide.

45+2' - sudije sviraju kraj poluvremena, posle kraće međusobne tuče (Rnić ih okružuje) i u raskoraku od 40 sekundi. Ješić ide za Zvezdinim sudijom, psujući ga i govoreći da je Partizan postigao gol protiv OFK i da za njega to još nije gotovo.

46' - navijači Zvezde izlaze sa severne tribine, protestujući povodom odluke uprave Partizana da ne dozvoli prodaju orasnica na tribini (Žarko Zečević je i najavio tu akciju, pozivajući se na nedavno usvojeni Zakon o zaštiti zdravlja navijača). Zvezda ostaje bez podrške.

51' - Bajić ne uspeva da iskoristi odličan centaršut Baste, lopta upućena glavom prolazi milimetar iznad prečke. Rnić okružuje stativu i udara je glavom, što sudije ne vide. Tomić prilazi i razdvaja stativu i njega.

58' - Odita izlazi sam ispred Ranđelovića posle odličnog pasa Milijaša i auspele™ ofsajd zamke Biševca i Pantića. Snažno zahvata loptu desnom nogom, spada mu kopačka i udara Ranđelovića u lice, a lopta mu se nabija na bosu nogu. Kraći prekid zbog ukazivanja pomoći Zvezdinom golmanu (Rnić okružuje kopačku, prilazi Zajić i odvlači ga).

64' - zrno soli sa semenke doleće sa zapadne tribine i pogađa Zvezdinog trenera Bajevića u glavu. Oblivenom krvlju ukazuje mu se pomoć. Sa istoka u teren upadaju dve domine, crni lovac i beli pešak. Đokić prilazi da vrati belog pešaka na tribine, prilazi mu Smiljanić i unosi mu se nogom u facu. Nastaje opšta tuča (Rnić okružuje sve, Bajić opet plače).

68' - nekoliko navijača sa zastavom „Grobari Kališ” preskače ogradu uz pomoć ljubaznih policajaca i ulazi u teren. Tomić im pomaže da pređu atletsku stazu i biva nagrađen aplauzom. Kraći prekid meča (Rnić okružuje samog sebe i udara se glavom u nos, što sudije ne vide).

75' - konačno dobra akcija veznog reda Zvezde i napadača Partizana. Milovanović odličnom povratnom loptom upošljava Oditu, koji asistira Laziću. Međutim, Lazić istrčava sa loptom van terena dobrih 50 metara, stiže do ograde juga, šutira i pogađa semafor. Potom skida dres proslavljajući navodni pogodak, za šta biva kažnjen žutim kartonom.

80' - Ješić vrši 3 izmene odjednom (usput mrmljajući sebi u bradu kako se ne miri sa rezultatom protiv OFK). Umesto Odite, Lazića i Mirosavljevića ulaze Mihajlov, Asprogenis i Jahić. Partizan steže obruč, međutim na drugoj strani Bajić preti. Njegov šut sa 10 metara zaustavlja stativa.

84' - GOL!!! Odlična duga lopta Biševca ka Puroviću, koji u dubokom ofsajdu maestralno prima loptu obema rukama, zaleće se u Asprogenisa đonom i poentira polaganjem. Sudija Adašević je pustio da se igra nastavi, posle čega ga okružuju svi igrači Partizana osim Rnića (koji okružuje navijače na istoku i dobija drugi žuti karton). Još nekoliko navijača sa istoka upada u teren, jedan od njih grize Bastu posle čega mu spada veštačka vilica. Cela šahovska tabla pogađa Ranđelovića u glavu, uleće i trener Ješić sa namerom da objasni sudijama da nikad neće prihvatiti poraz od OFK. Kreće opšta tuča. Ceo istok skandira „Gde su pare od stare devizne štednje”, ubacuju se razni predmeti poput katetera, naočara, gusaka i blanko penzionih čekova. Ranđelović dobija crveni karton zbog odbijanja da izvuče glavu iz šahovske table, Đokić dobija crveni zbog unošenja u šah. tablu Ranđeloviću, sudije u opštom metežu sviraju kraj (posle obostranog ranjavanja mačetama i raskoraka od 5 minuta).

Aco_Bar

pre 17 godina

Bosko Jankovic
Nenad Kovacevic
Nikola Zigic
Milan Bisevac
Aleksandar Lukovic
Vladimir Stojkovic

Piksi pa stani malo ! Opusti se !

vicco

pre 17 godina

Cekajte cigani da se Partizan zahuhta, kad produvamo dizne na "valjku" bice vama porke, porfavor i basta.....plakacete u subotu....

Igorstina

pre 17 godina

JESICU FFFFFFFFFFACO!!!!!!!!!!
ZALOSNO JE TO STO I POMISLJATE DA POBEDITE...
IMATE KOMPLEKS,I TO JE FAKAT...
KOMPLEKSI SE LECE VREMENOM,ALI MALO JE VREMENA PROSLO OD ZADNJE VASE POBEDE...
BY THE WAY, KAD JE BILA ?

Nesa

pre 17 godina

@vidoviti Zigic: posle nekih tvojih komentara sam se toliko smejao da te molim da jos ponekad posaljes nesto ovako duhovito!!! Vecina komentara sadrzi najobicnije prepucavanje u stilu "razbicemo vas" a tvoj komentar je nesto potpuno originalno i novo. Doduse i oni komentari za Jesinu kosulju su dobri :-)

Delije Sever 1989

pre 17 godina

sever ce danas zvezdo biti uz tebe
JA VOLIM TEBE LUDO
JA VOLIM TEBE ZNAJ
I IMAM JEDNU ZELJU
TU POBEDU DANAS MI DAJ
JA ZIVIM SAMO ZA TEBE
JER TI SI MENI SVE
ZA SLAVU CRVENE ZVEZDE
ZA NASE POBEDE

Dragan Bosnjakovic

pre 17 godina

Mene interesuje izjava Jesica da ne priznaje poraz protif OFK???Ulazi li to u protokol ili ne i da li se Zeka-Bjeki zbog toga daju"nebeski bodovi".
Sto se mene tice NEKA POBEDI KONACNO F U T B A L.
Pozdrav Dragan

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas
ta pesma sada nek se cuje u glas
ajmo mladici kucnuo je cas
SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!!!!

DeKom Nis

pre 17 godina

Zaista mislim da ako sutra Jesic skine prosecne prvoligaske igrace(markovskog, vukelju, lazica, zajica, bebeta, maletica, radosavljevica,bosancica)zaista nemamo sta da trazimo!!!

PARTIZAN 4EVER pardon 5EVER

pre 17 godina

Fudbal nam je danas pao na jako niske grane i krivci smo SVI do jednoga, umesto da i mi budemo malo realisti, pogledamo se u ogledalo i priznamo pravu situaciju i istini gledamo u oci,da umesto kritike i probleme dolazimo sa resenjima,- mi se i dalje lupamo po grudima i jedina nam je radost blamaza drugih timova,ZALOSNO !
Jesam partizanovac i priznajem da u fudbalu imamo kompleks prema zvezdi a suprotno u kosarci.
Ali posto je tema o fudbalskom derbiju- hteo bih biti malo kritican prema nama sto pisemo ovde, ukljucujuci i mene samog.
Krecemo od partizana:
Dali je uspeh sto smo uradili u zadnjih 15 godina (kojih svi pominju) jedan ulazak u LS i to posle lutrije penala (srecom), i osmina finala kupa UEFA ?
Dali se radovati ili zaliti sto ce opet isti navijaci koji su se do juce tukli medjusobno (JF & 1970) kao idioti, koji sebe stavljaju u prvi plan ispred partizana.
Na primer: JF prodaju salove,majce, kape....sa naznakom JF- koga to uopste od normalnih navijaca (onih sto im u prvi plan familija,posao pa onda klub) zanima, ne bih ga nosio ni za dzabe, ili igra JF ili Partizan.
Uprava je sledeca tema, moram im se zahvaliti za sve dobro sto su uradili partizanu, ipak ostaviti toliko truda i tolike godine u jednom klubu nije malo- ipak moraju i oni shvatiti da ako ne ide, ne ide i pruzi sansu drugima a ne izmisljati propagande u javnosti kako bi se fotelja zadrzala.
E to bi bile recimo teme koje bi se moglo diskutovati i doci sa novim idejama a ne pljuvati po drugima jer to ide samo nize i nize.
Komsijama koji su mozda u malo boljem polozaju u ovom trenutku bih takodje samo postavio jedno ...ili par kritika.
Svaki put kada ste pobedili ili igrali nereseno u derbijima setite se malo bolje na kakav ste nacin pobedili i kojom igrom.
Za Evropu da i ne pricamo jer svaki put kada izgubite onda dolazi ono "ZVEZDA SVETSKI SAMPION" a mogu se opkladiti da 80% vas sto ste ovde u to vreme igrali u pesku i nisu imali pojma o zvezdi.
U zadnjim godinama EVROPA=0 !
Izvinjavam se onima sto se ljute ali to je na zalost nasa danasnjica ako je hocemo promenuti moramo se i mi promenuti,prestati pljuvati po drugima i uhvatiti se u kostac sa problemima !!!

Zax

pre 17 godina

Dok Partizan bitke bije... nastavite sami...
JESIC ZAISTA IMA NAJLUDJE KOSULJE!!!
To je nas trener, sto bi on bio u trenerci, ili nekoj drugoj sportskoj garnituri??? Njemu je lepo i ovako, a kako on pronadje najloodje kosulje na ovome svetu to je samo za nagadjanje...

CIGANSTURA

pre 17 godina

ziva vatra seva, da vidimo kog partizana nema.
Nema Bjeke a i nema Zeke, udavise se kod Timok reke.
Našeg Bjeku partizanskog sina, udavise zlikovci Rapida.
A Zeku našeg sina, ubi banda fljamurtanina.
Jutros rano oko 7 sati, drugovi su zakukali znati.
Kuku Bjeko šta ćemo bez druga , s kim će Tikvu da sadimo svuda.
Ujjje Jeso leba ti odake ti ta jakna?

Mickey

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Brate ti si CAR!
Pa ja ne znam da li sam ikada ista smesnije u zivotu procitao.
Kakva fikcija, kakva satira...
BRAVO ! BRAVO ! BRAVO!

slanina

pre 17 godina

@vidoviti Žigić
Još si nam ti ostao na ovim forumima...
Gđa Supruga i ja se uvijek slatko ismijemo tvojim nebulozama. Nastavi da pišeš, molimo te.

Gordan

pre 17 godina

E, Grobari da vam je Vokri, Vokri vam je. Ali sta cete. Zvezda je to. Ocekujem jednu jako dosadnu utakmicu. Rezultat 3:0 za ZVEZDU.

ZAK

pre 17 godina

Svi dosadašnji komentari su jadni i dosadni, očekivao sam danas malo zustriju prepirku večitih rivala.
Ja se pitam da li je moguće da niko nije komentarisao zašto se Ješić junači a Bajević poziva na oprez.
..rali su se od straha obojica! Ješića su pritisli grobari i ne daj boze da izgubi derbi, gotov je.
Bajević opet zna da nema ko da zabije gol partizanu, a bogami je panika i za golmana i za Bastu i za Bucka (Ailton još nije skinuo ni grama). Jedan mora da se urči, a drugi da ćuti. Ko je pametan, znaće da se na ovom derbiju neće dogoditi ništa vredno pamćenja, niti će biti golova niti šansi za golove.
Daj boze da Zvezda pobedi! Mada ne verujem. Rezultat 0:0!
Biće dovoljno i jednima i drugima, bojim se samo da sudija ne prekine utakmicu pre vremena, jer kako igraju i jedni i drugi, biće sutra bar TRI crvena kartona. Nadam se sva tri partizanu! Sve u svemu

super genije

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Care, svaka cast, ti bi trebao biti direktor RTS da nas uveseljavas svaki dan ovako. Pazi samo da te Rnic ne okruzi, a da sudije to ne vide

Grobari su Doktori

pre 17 godina

videcete sutra ko su i sta su GROBARI!!!!!!!!!SVI NA NA JUG I OSTALE DELOVE JER JUG NE MOZE SVE DA NAS PRIMI!!!!!!!!!!!!

Szenowski

pre 17 godina

Hahahahahahaha, koji car ovaj "vidoviti Zigic", pokidao sam se od smeha. Jeste da je cigan, ali da mu se oprostiti zbog ovako mocnog komentara :))))
A vi ostali, prestanite da se lozite, bice 0:0...
NAPRED VLASINA 1920!!!

UPRAVA NAPOLJE

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Upravo sam usao u kucu i malo cirke procitao tvoj komentar. Ja se u zivotu nisam toliko smejao. Svaka cast..

Darko Scottsdale

pre 17 godina

Ne znam cemu ovolika frka jer se zna ko ce i kako da pobedi - fk drzavni projekat uzima i titulu i Kup jer imaju podrsku citave drzave i FS(koji je ustvari produzeni tim onih koji su na piksetovom platnom spisku);Daj Boze da gresim i da jednom dodje pravda ali..nema od tog nista...

cika Daca

pre 17 godina

@Veki
Zvezda i ako izgubi nece promeniti trenera koji je istinski gospodin. Dusko Bajevic je posle Rajka Mitica i Mise Pavica najveci dzentlmen koji je ikad sedeo na Zvezdinoj klupi.

Cholenza

pre 17 godina

Vidoviti Zigic@: Ova shto si poslao je potpuno genijalno. Bukvalno sam plakao dok sam chitao. Molim redakciju B92 da puste na vestima pre derbija makar deo teksta. Fenomenlno Zigicu!

Dr Who

pre 17 godina

U javnosti i medju obicnom rajom vec se stvara atmosfera "da Partizan mora da dobije". To je nesto kao misija spasavanja velikog kluba od totalne propasti. Nadam se da komsije u tome nece imati "aktivnu ulogu". Spas Partizana nije pobeda u derbiju (koji to vise nije), nego velika metla.

diktator

pre 17 godina

HAHAHAHAHA VELIKI POZDRAV ZA KOMENTAR "VIDOVITOG ZIGICA" ODAVNO SE NISAM OVAKO SMEJAO. STA RECI ZA JESICA (KOSULJA)??? GENERALNI ZASTUPNIK SANE ZA JUGO-ISTOCNU EVROPU

Bukovcic Vlada -etf

pre 17 godina

Partizan gubi danas 80% , a 19% izvlaci nereseno , 0,9% nece se zavrsiti a 0,1% pobedjuje Partizan .
Tako je stanje u nasem fudbalu. Partizan je mnogo bolji od zvezde ii rezultat od 2-0 za partizan bi bio ok . Evo i zasto Zvezda ima najsporiju odbranu u ligi a zbog imena nece moci da igra klasican bunker pa ce Odita doci do izrazaja, ovo sve u slucaju da ne bude zakulusnih radnji . Pozivam policiju da razbije navijacke grupe Grobara koji ce smisljeno doci na utakmicu da nacine stetu Partizanu bacanjem baklji i petardi. Sudovi sudi te im po zakonu neprezajte od velikih kazni , oni i nisu nizasta drugo osim da rade u Padinjak. Bjekovic I Zecevic su nesto najbolje sto se desilo Partizanu , ogradili su se od huligana , izgradili zemunelo grade nov stadion , nismo u dugovima... Pogledajte komsije stadion se urusava , nemaju tim , grcaju u dugovima , vazno da nekolicini podele nekoliko besplatnih karata... Huligani u zatvor , BJEKA I ZEKA FOREVER

Za evropski Partizan a ne africki

i misa tumbas je shvatio

pre 17 godina

@Bukovcic Vlada
Potpuno se slazem s tobom. Zeka i Bjekovic je nesto najbolje sto se desilo u poslednjih 20 godina, Mislim Zvezdi!

vlatkos

pre 17 godina

@vidoviti Zigic: E kralju, i ja moram da ti se zahvalim za ovo, stvarno si mi ulepsao dan... I pored toga sto je tu vec gomila komentara posvecena Tebi, ipak sam morao i ja da se upisem. Svaka cast, i bilo bi dobro da ubuduce ovde bude sto vise ovakvih i slicnih (nazovimo neozbiljnih) komentara, a sto manje prepucavanja navijaca i slicnih (bar za mene) totalno nezanimljivih. Kralj si ! (ne Ivica...)

LJUBITELJ FUDBALA

pre 17 godina

derbi odavnno vishe nije praznik fudbala.mnogo prenemaganja,plakanja,gledanja u nebo...na shta se primamo nije mi jasno...danas verovatno necemo videti nishta od fudbala a bice svega ostalog.dajte ljudi fudbala MOLIM VAS.

KOSTUNICA

pre 17 godina

KAKAV JE TO DERBI KADA IGRAJU PRVOPLASIRANI I PETOPLASIRANI TIM? DOK JE PARTIZAN PROSLIH GODINA BIO DRUGI, PA AJDE I DA SE KAZE DA JE NEKAKAV DERBI. ALI I TADA SE POBEDNIK UVEK ZNAO, TAKO DA I IZ TOG UGLA GLEDANO, MALO RAZLOGA DA GA NAZIVAMO DERBIJEM!

igor

pre 17 godina

zasto svi tripuju.
bjekovic i zecevic su sve lepo isplanirali. navijaci su kao opet na tribinama.
razlika je velika na tabeli.
igra se na partizanovom stadionu.
sve ide ka tome da ce partizan pobediti.
ne zbog igre ili forme oba tima koja je uz to KATASTROFALNA, vec zbog ove dvojice koji su sve lepo nasminkali.
jos ce uz to da pokupe jos po koji milion preko kladionica.
napred partizan

Vlada

pre 17 godina

Vidovitog Zigica za predsenika, koji si ti car. Mogao bi da se napravi crtani na osmovu ovoga, ili jednostavnije da se ode na JNA i pogleda premiera.

realan

pre 17 godina

Prema dojavi koju sam cuo prije par minuta Partizan ovaj derbi dobija...posle 5 god.

E sad...jes da je bilo uvijek ovakvih dojava ali...

Miloš

pre 17 godina

haha. Smešan je ovaj Ješić. Što se mene tiče ne mora on da prizna nijedan poraz, ali mesto na tabeli je dovoljan pokazatelj.

car

pre 17 godina

Kada je partizan dovodio jesica svi su ga velicali a sad kad je vezao poraze svi ga pljuju.Isto tako i Bajevica.sada ce se videti ko je u vecoj krizi.Svi na sever.DEIJE SEVER Puna Severna tribina,puna srca fudbalera.Za bolju igru i srce na teren!!!

pfc

pre 17 godina

Eeee Jesho, Jesho.. ako je igrachima svaka utakmica derbi, i ako i ovu odigrate kako "znate" i kako igrate ovogodisnje prvenstvo, bolje ne izlazite na teren!...

Ubaci malog Jovetica da igra derbi!!!

Nikola

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula,i opet ti si prvak postala,svuda smo te pratili i verno bodrili,za tvoju slavu danas pevamo!!!Sutra svi na sever!!!

Nena

pre 17 godina

Pa aJesicu ne moras da priznas poraz,niko ne moze da te natera na to,ali OFK dobija 3 boda i Partizanu se pise jos jedna recka u porazima.
Tako je Bajevicu,treba biti oprezan,a ne da se odmah izlecemo,to nikad ne ispadne dobro(kao Jesic pred OFK,svi smo videli kako se zavrsilo).
Mi mozda jos nemamo zeljenu igru(za to treba vremena),ali mislim da nam je i ova dovoljna da se dobrom ralikom(mada moze da bude i minimalna,meni ne smeta) dobijemo Partizan.Imamo dosta kvalitetnije i bolje igrace,i sigurna sam da mozemo lako da ih pobedimo i bez Randj,i bez Baste,Raska manje-vise(nije standardan,ali svaki put kada udje da gol)!
Nadam se da ce se Basta brzo oporaviti(za manje od 3 nedelje,mada ipak bolje da se sada skroz oporavi nego da posle ima jos problema),treba on Zvezdi!!!
ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!ZVEZDA!!!VAMOS ESTRELLA ROJA!!!

Mostarac

pre 17 godina

Bajevic jeste fudbalski dzentlmen,ali i njima se desi da pogrijese.On je shvatio da je dosao sa konja na magarca i poslije derbija vraca se u Grcku.

grobarcina_brisel

pre 17 godina

zvezda ce biti nadigrana sutra stim sto im ne igra glavni igrac BASTA ,ima da ih razbijemo kao dete zvecku ,upravo kao GRONINGEN !!!

Dijagnosticar

pre 17 godina

znam jesica, nije los covek, naprotiv. ali on mora da se uci sportskom drzanju. za primer neka ne ide daleko, primer se zove bajevic.

Limeni

pre 17 godina

Uuuuuu ne igra vam Basta,strasno!Bilo bi dobro kad ne bi igrao i za repku,nikad vise!Tesko vama cigani,bez Baste vi ne znate da igrate fudbal,nema ko da vam gazi travu po terenu(posto doticni nikad nije ni znao gde je lopta i sta se radi sa njom + hodajuce drvo isto nije tu pa nema kome jednom u 90 min. da doda loptu,naime toliko puta je uspevao po mecu da doda pametno loptu HA-HA!!!).Partizane le-ale-ale razbi cigane!Uaaaa banda crvena!!!!

ivan_fcrs

pre 17 godina

Kada sam procitao izjave Jesica da je protiv ofk beograda partizan imao vise od igre smejao sam se...ne stvarno taj covek ocigledno nije gledao tu utakmicu!!sad vidim prica da ako njegovi igraci budu odigarli kako znaju(a slozicete se nije bas da su neki fudbalski znalci)pobeda nece doci u pitanje!!Kako i zasto je to rekao verovatno ni on ne zna!al dobro!Takodje ni zvezda trenutno ne blista al tesko da ce doci na jna da se brani od nazovi tima partizana!mislim da ce ipak pametnija ulaganja u zvezdi izaci na videlo u ovoj utakmici i da ce bas novajlije(gaj,georgijev,ailton i kastiljo)doneti prevagu u ovom mecu!nadam se pobedi i overi titule vec na jna a ako tako ne bude,nije problem jer ne vidim kako ce partizan izvuci vise od boda!i molio bi sve grobare da se odmah ograde od sudije i ostalih "UTICAJA" koji koce partizan da pobedjuje!eto toliko realno 2:0 za zvezdu!!!!fcrs

grobar1977

pre 17 godina

@car - iz koje li si ti price kad kazes da je neko velicao Jesica...
A sto se derbija tice, ja se ne brinem - imamo Bisevca. Steta samo sto ste prodali onog rukometasa...

delija

pre 17 godina

Ajmo zvezdo!!!partizan nije dobio zvezdu vec 5-6 godina.izvukli su nekako neresene.mislim da ce partizan da pobedi.zvezda me je razocarala!!!

BONANNO

pre 17 godina

MARAKANA DAL JE PUNA IL SMO SAMO MI..
NASA CE TE PESMA UVEK ZVEZDO NOSITI..
NE ZALIMO NASA GRLA NITI DLANOVE..
A TI SAMO HRABRO BORI SE!!!!!!!!!!!!!!!!

DELIJE SEVER 1989
ovaj jesic je kao crtani film!!!!smesan,smesan da nema gde vise..da li on procita u novinama sta je rekao ..verovatno ne jer i ne zna da cita ..jadnik!

ZEKA & BJEKA FOREVER TOGETHER!!!!!!

DELIJE SEVER 1989

MOHIKANAC

pre 17 godina

SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN I SPORTSKO DRUSTVO CRVENA ZVEZDA SU NAJVECI KRIVCI ZA PROPAST NASEG SPORTA, POGOTOVO FUDBALA. PRVO SU GODINAMA UNISTAVALI SVE OKO SEBE DA BI NA KRAJU DOKUSURILI I SAMI SEBE. MNOGO STE SMESNI.

vidoviti Zigic

pre 17 godina

Verovatan sled događaja na 1 Derbiju

16:25 - igrači oba tima izlaze na teren, praćeni svaki svojim sudijama, usled neverovanja onim drugim. U timu Zvezdinih sudija se primećuje odlični mahač Adašević, poznat po objektivnom presuđivanju.

Na tribinama oko 15 hiljada navijača, jug potpuno prazan, delom zbog sumanute cene karte od 0 dinara. Istokom dominira velika zastava „Grobari Kališ”. Atmosfera je prilično zategnuta.

0' - dvojica glavnih arbitara daju znake za početak meča, posle kraće svađe i u raskoraku od nekoliko sekundi. Đokić kratko dodaje loptu Ailtonu, u koga uleće Rnić sa obe noge i glavom, i lomi mu obe ruke i potkolenicu. Odmah kreće sam da okružuje glavne sudije, i prolazi bez kartona.

2' - ulazi Purović umesto Ailtona. Pri ulasku sapliće trenera Ješića sa leđa, što sudije ne vide. Ješić rezignirano psuje Zvezdana Terzića i govori da ne priznaje poraz od OFK.

7' - posle kraćeg perioda apovezane™ igre, prva šansa za goste. Bajić topovskim udarcem glavom pokušava da savlada Pantića, koji izbija loptu vrhom kopačke iz samog gornjeg desnog ugla, pritom zaradivši kurje oko.

12' - Zvezda nastavlja sa atacima - Bajić je ponovo pokušao posle centašuta Pantića iz peterca po zemlji. Lopta pogađa obe stative, odbija se od Pantićevog kurjeg oka i završava u korneru.

15' - igra se nastavlja sudijskom loptom posle vraćanja Pantića u igru. Tomić tera Bajića koji hoće da izvede sudijsku loptu.

24' - posle odlične kombinacije u svom šesnaestercu, Biševac i Basta uspevaju kao na tačni da posluže Mirosavljevića, koji pokušava makazicama da uputi loptu ka Zvezdinom golu. Ne uspeva pošto je lopta išla po zemlji, pada i lomi nos. Rnić okružuje sudiju i prolazi sa opomenom. Mirosavljević nastavlja meč sa maskom.

32' - GOL!!! Posle nekoliko auspešnih™ pokušaja, Bajić konačno uspeva. Marinković ga je odlično poslužio povratnom loptom pred šesnaesterac, a Bajić odlično uočava zaspalog Pantića i lobuje ga za 1:0 za Zvezdu. Rnić okružuje sudiju, prilazi Đokić da ih razdvoji i pritom gazi Rnića. Obojica dobijaju žute kartone, Ješić se unosi u lice pomoćnom arbitru Adaševiću i govori da za njega utakmica protiv OFK nije završena. Sa istoka u teren upada jedna domina.

40' - Basta aoprezno™ startuje, promašivši Smiljanića sa obe noge i uletevši u Milovanovića. Stvara se gužva na terenu, Rnić okružuje sudiju, Gaj ga hvata za čelo, prileće Biševac, udara Bajića koji počinje da plače. Gaj dobija žuti karton i šamar od Smiljanića, koji sudije ne vide.

45+2' - sudije sviraju kraj poluvremena, posle kraće međusobne tuče (Rnić ih okružuje) i u raskoraku od 40 sekundi. Ješić ide za Zvezdinim sudijom, psujući ga i govoreći da je Partizan postigao gol protiv OFK i da za njega to još nije gotovo.

46' - navijači Zvezde izlaze sa severne tribine, protestujući povodom odluke uprave Partizana da ne dozvoli prodaju orasnica na tribini (Žarko Zečević je i najavio tu akciju, pozivajući se na nedavno usvojeni Zakon o zaštiti zdravlja navijača). Zvezda ostaje bez podrške.

51' - Bajić ne uspeva da iskoristi odličan centaršut Baste, lopta upućena glavom prolazi milimetar iznad prečke. Rnić okružuje stativu i udara je glavom, što sudije ne vide. Tomić prilazi i razdvaja stativu i njega.

58' - Odita izlazi sam ispred Ranđelovića posle odličnog pasa Milijaša i auspele™ ofsajd zamke Biševca i Pantića. Snažno zahvata loptu desnom nogom, spada mu kopačka i udara Ranđelovića u lice, a lopta mu se nabija na bosu nogu. Kraći prekid zbog ukazivanja pomoći Zvezdinom golmanu (Rnić okružuje kopačku, prilazi Zajić i odvlači ga).

64' - zrno soli sa semenke doleće sa zapadne tribine i pogađa Zvezdinog trenera Bajevića u glavu. Oblivenom krvlju ukazuje mu se pomoć. Sa istoka u teren upadaju dve domine, crni lovac i beli pešak. Đokić prilazi da vrati belog pešaka na tribine, prilazi mu Smiljanić i unosi mu se nogom u facu. Nastaje opšta tuča (Rnić okružuje sve, Bajić opet plače).

68' - nekoliko navijača sa zastavom „Grobari Kališ” preskače ogradu uz pomoć ljubaznih policajaca i ulazi u teren. Tomić im pomaže da pređu atletsku stazu i biva nagrađen aplauzom. Kraći prekid meča (Rnić okružuje samog sebe i udara se glavom u nos, što sudije ne vide).

75' - konačno dobra akcija veznog reda Zvezde i napadača Partizana. Milovanović odličnom povratnom loptom upošljava Oditu, koji asistira Laziću. Međutim, Lazić istrčava sa loptom van terena dobrih 50 metara, stiže do ograde juga, šutira i pogađa semafor. Potom skida dres proslavljajući navodni pogodak, za šta biva kažnjen žutim kartonom.

80' - Ješić vrši 3 izmene odjednom (usput mrmljajući sebi u bradu kako se ne miri sa rezultatom protiv OFK). Umesto Odite, Lazića i Mirosavljevića ulaze Mihajlov, Asprogenis i Jahić. Partizan steže obruč, međutim na drugoj strani Bajić preti. Njegov šut sa 10 metara zaustavlja stativa.

84' - GOL!!! Odlična duga lopta Biševca ka Puroviću, koji u dubokom ofsajdu maestralno prima loptu obema rukama, zaleće se u Asprogenisa đonom i poentira polaganjem. Sudija Adašević je pustio da se igra nastavi, posle čega ga okružuju svi igrači Partizana osim Rnića (koji okružuje navijače na istoku i dobija drugi žuti karton). Još nekoliko navijača sa istoka upada u teren, jedan od njih grize Bastu posle čega mu spada veštačka vilica. Cela šahovska tabla pogađa Ranđelovića u glavu, uleće i trener Ješić sa namerom da objasni sudijama da nikad neće prihvatiti poraz od OFK. Kreće opšta tuča. Ceo istok skandira „Gde su pare od stare devizne štednje”, ubacuju se razni predmeti poput katetera, naočara, gusaka i blanko penzionih čekova. Ranđelović dobija crveni karton zbog odbijanja da izvuče glavu iz šahovske table, Đokić dobija crveni zbog unošenja u šah. tablu Ranđeloviću, sudije u opštom metežu sviraju kraj (posle obostranog ranjavanja mačetama i raskoraka od 5 minuta).

Aco_Bar

pre 17 godina

Bosko Jankovic
Nenad Kovacevic
Nikola Zigic
Milan Bisevac
Aleksandar Lukovic
Vladimir Stojkovic

Piksi pa stani malo ! Opusti se !

vicco

pre 17 godina

Cekajte cigani da se Partizan zahuhta, kad produvamo dizne na "valjku" bice vama porke, porfavor i basta.....plakacete u subotu....

Igorstina

pre 17 godina

JESICU FFFFFFFFFFACO!!!!!!!!!!
ZALOSNO JE TO STO I POMISLJATE DA POBEDITE...
IMATE KOMPLEKS,I TO JE FAKAT...
KOMPLEKSI SE LECE VREMENOM,ALI MALO JE VREMENA PROSLO OD ZADNJE VASE POBEDE...
BY THE WAY, KAD JE BILA ?

Nesa

pre 17 godina

@vidoviti Zigic: posle nekih tvojih komentara sam se toliko smejao da te molim da jos ponekad posaljes nesto ovako duhovito!!! Vecina komentara sadrzi najobicnije prepucavanje u stilu "razbicemo vas" a tvoj komentar je nesto potpuno originalno i novo. Doduse i oni komentari za Jesinu kosulju su dobri :-)

Delije Sever 1989

pre 17 godina

sever ce danas zvezdo biti uz tebe
JA VOLIM TEBE LUDO
JA VOLIM TEBE ZNAJ
I IMAM JEDNU ZELJU
TU POBEDU DANAS MI DAJ
JA ZIVIM SAMO ZA TEBE
JER TI SI MENI SVE
ZA SLAVU CRVENE ZVEZDE
ZA NASE POBEDE

Dragan Bosnjakovic

pre 17 godina

Mene interesuje izjava Jesica da ne priznaje poraz protif OFK???Ulazi li to u protokol ili ne i da li se Zeka-Bjeki zbog toga daju"nebeski bodovi".
Sto se mene tice NEKA POBEDI KONACNO F U T B A L.
Pozdrav Dragan

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Crvena Zvezdo pobedjuj za nas
ta pesma sada nek se cuje u glas
ajmo mladici kucnuo je cas
SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!!!!

DeKom Nis

pre 17 godina

Zaista mislim da ako sutra Jesic skine prosecne prvoligaske igrace(markovskog, vukelju, lazica, zajica, bebeta, maletica, radosavljevica,bosancica)zaista nemamo sta da trazimo!!!

PARTIZAN 4EVER pardon 5EVER

pre 17 godina

Fudbal nam je danas pao na jako niske grane i krivci smo SVI do jednoga, umesto da i mi budemo malo realisti, pogledamo se u ogledalo i priznamo pravu situaciju i istini gledamo u oci,da umesto kritike i probleme dolazimo sa resenjima,- mi se i dalje lupamo po grudima i jedina nam je radost blamaza drugih timova,ZALOSNO !
Jesam partizanovac i priznajem da u fudbalu imamo kompleks prema zvezdi a suprotno u kosarci.
Ali posto je tema o fudbalskom derbiju- hteo bih biti malo kritican prema nama sto pisemo ovde, ukljucujuci i mene samog.
Krecemo od partizana:
Dali je uspeh sto smo uradili u zadnjih 15 godina (kojih svi pominju) jedan ulazak u LS i to posle lutrije penala (srecom), i osmina finala kupa UEFA ?
Dali se radovati ili zaliti sto ce opet isti navijaci koji su se do juce tukli medjusobno (JF & 1970) kao idioti, koji sebe stavljaju u prvi plan ispred partizana.
Na primer: JF prodaju salove,majce, kape....sa naznakom JF- koga to uopste od normalnih navijaca (onih sto im u prvi plan familija,posao pa onda klub) zanima, ne bih ga nosio ni za dzabe, ili igra JF ili Partizan.
Uprava je sledeca tema, moram im se zahvaliti za sve dobro sto su uradili partizanu, ipak ostaviti toliko truda i tolike godine u jednom klubu nije malo- ipak moraju i oni shvatiti da ako ne ide, ne ide i pruzi sansu drugima a ne izmisljati propagande u javnosti kako bi se fotelja zadrzala.
E to bi bile recimo teme koje bi se moglo diskutovati i doci sa novim idejama a ne pljuvati po drugima jer to ide samo nize i nize.
Komsijama koji su mozda u malo boljem polozaju u ovom trenutku bih takodje samo postavio jedno ...ili par kritika.
Svaki put kada ste pobedili ili igrali nereseno u derbijima setite se malo bolje na kakav ste nacin pobedili i kojom igrom.
Za Evropu da i ne pricamo jer svaki put kada izgubite onda dolazi ono "ZVEZDA SVETSKI SAMPION" a mogu se opkladiti da 80% vas sto ste ovde u to vreme igrali u pesku i nisu imali pojma o zvezdi.
U zadnjim godinama EVROPA=0 !
Izvinjavam se onima sto se ljute ali to je na zalost nasa danasnjica ako je hocemo promenuti moramo se i mi promenuti,prestati pljuvati po drugima i uhvatiti se u kostac sa problemima !!!

Zax

pre 17 godina

Dok Partizan bitke bije... nastavite sami...
JESIC ZAISTA IMA NAJLUDJE KOSULJE!!!
To je nas trener, sto bi on bio u trenerci, ili nekoj drugoj sportskoj garnituri??? Njemu je lepo i ovako, a kako on pronadje najloodje kosulje na ovome svetu to je samo za nagadjanje...

CIGANSTURA

pre 17 godina

ziva vatra seva, da vidimo kog partizana nema.
Nema Bjeke a i nema Zeke, udavise se kod Timok reke.
Našeg Bjeku partizanskog sina, udavise zlikovci Rapida.
A Zeku našeg sina, ubi banda fljamurtanina.
Jutros rano oko 7 sati, drugovi su zakukali znati.
Kuku Bjeko šta ćemo bez druga , s kim će Tikvu da sadimo svuda.
Ujjje Jeso leba ti odake ti ta jakna?

Mickey

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Brate ti si CAR!
Pa ja ne znam da li sam ikada ista smesnije u zivotu procitao.
Kakva fikcija, kakva satira...
BRAVO ! BRAVO ! BRAVO!

slanina

pre 17 godina

@vidoviti Žigić
Još si nam ti ostao na ovim forumima...
Gđa Supruga i ja se uvijek slatko ismijemo tvojim nebulozama. Nastavi da pišeš, molimo te.

Gordan

pre 17 godina

E, Grobari da vam je Vokri, Vokri vam je. Ali sta cete. Zvezda je to. Ocekujem jednu jako dosadnu utakmicu. Rezultat 3:0 za ZVEZDU.

ZAK

pre 17 godina

Svi dosadašnji komentari su jadni i dosadni, očekivao sam danas malo zustriju prepirku večitih rivala.
Ja se pitam da li je moguće da niko nije komentarisao zašto se Ješić junači a Bajević poziva na oprez.
..rali su se od straha obojica! Ješića su pritisli grobari i ne daj boze da izgubi derbi, gotov je.
Bajević opet zna da nema ko da zabije gol partizanu, a bogami je panika i za golmana i za Bastu i za Bucka (Ailton još nije skinuo ni grama). Jedan mora da se urči, a drugi da ćuti. Ko je pametan, znaće da se na ovom derbiju neće dogoditi ništa vredno pamćenja, niti će biti golova niti šansi za golove.
Daj boze da Zvezda pobedi! Mada ne verujem. Rezultat 0:0!
Biće dovoljno i jednima i drugima, bojim se samo da sudija ne prekine utakmicu pre vremena, jer kako igraju i jedni i drugi, biće sutra bar TRI crvena kartona. Nadam se sva tri partizanu! Sve u svemu

super genije

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Care, svaka cast, ti bi trebao biti direktor RTS da nas uveseljavas svaki dan ovako. Pazi samo da te Rnic ne okruzi, a da sudije to ne vide

Grobari su Doktori

pre 17 godina

videcete sutra ko su i sta su GROBARI!!!!!!!!!SVI NA NA JUG I OSTALE DELOVE JER JUG NE MOZE SVE DA NAS PRIMI!!!!!!!!!!!!

Szenowski

pre 17 godina

Hahahahahahaha, koji car ovaj "vidoviti Zigic", pokidao sam se od smeha. Jeste da je cigan, ali da mu se oprostiti zbog ovako mocnog komentara :))))
A vi ostali, prestanite da se lozite, bice 0:0...
NAPRED VLASINA 1920!!!

UPRAVA NAPOLJE

pre 17 godina

@vidoviti Zigic
Upravo sam usao u kucu i malo cirke procitao tvoj komentar. Ja se u zivotu nisam toliko smejao. Svaka cast..

Darko Scottsdale

pre 17 godina

Ne znam cemu ovolika frka jer se zna ko ce i kako da pobedi - fk drzavni projekat uzima i titulu i Kup jer imaju podrsku citave drzave i FS(koji je ustvari produzeni tim onih koji su na piksetovom platnom spisku);Daj Boze da gresim i da jednom dodje pravda ali..nema od tog nista...

cika Daca

pre 17 godina

@Veki
Zvezda i ako izgubi nece promeniti trenera koji je istinski gospodin. Dusko Bajevic je posle Rajka Mitica i Mise Pavica najveci dzentlmen koji je ikad sedeo na Zvezdinoj klupi.

Cholenza

pre 17 godina

Vidoviti Zigic@: Ova shto si poslao je potpuno genijalno. Bukvalno sam plakao dok sam chitao. Molim redakciju B92 da puste na vestima pre derbija makar deo teksta. Fenomenlno Zigicu!

Dr Who

pre 17 godina

U javnosti i medju obicnom rajom vec se stvara atmosfera "da Partizan mora da dobije". To je nesto kao misija spasavanja velikog kluba od totalne propasti. Nadam se da komsije u tome nece imati "aktivnu ulogu". Spas Partizana nije pobeda u derbiju (koji to vise nije), nego velika metla.

diktator

pre 17 godina

HAHAHAHAHA VELIKI POZDRAV ZA KOMENTAR "VIDOVITOG ZIGICA" ODAVNO SE NISAM OVAKO SMEJAO. STA RECI ZA JESICA (KOSULJA)??? GENERALNI ZASTUPNIK SANE ZA JUGO-ISTOCNU EVROPU

Bukovcic Vlada -etf

pre 17 godina

Partizan gubi danas 80% , a 19% izvlaci nereseno , 0,9% nece se zavrsiti a 0,1% pobedjuje Partizan .
Tako je stanje u nasem fudbalu. Partizan je mnogo bolji od zvezde ii rezultat od 2-0 za partizan bi bio ok . Evo i zasto Zvezda ima najsporiju odbranu u ligi a zbog imena nece moci da igra klasican bunker pa ce Odita doci do izrazaja, ovo sve u slucaju da ne bude zakulusnih radnji . Pozivam policiju da razbije navijacke grupe Grobara koji ce smisljeno doci na utakmicu da nacine stetu Partizanu bacanjem baklji i petardi. Sudovi sudi te im po zakonu neprezajte od velikih kazni , oni i nisu nizasta drugo osim da rade u Padinjak. Bjekovic I Zecevic su nesto najbolje sto se desilo Partizanu , ogradili su se od huligana , izgradili zemunelo grade nov stadion , nismo u dugovima... Pogledajte komsije stadion se urusava , nemaju tim , grcaju u dugovima , vazno da nekolicini podele nekoliko besplatnih karata... Huligani u zatvor , BJEKA I ZEKA FOREVER

Za evropski Partizan a ne africki

i misa tumbas je shvatio

pre 17 godina

@Bukovcic Vlada
Potpuno se slazem s tobom. Zeka i Bjekovic je nesto najbolje sto se desilo u poslednjih 20 godina, Mislim Zvezdi!

vlatkos

pre 17 godina

@vidoviti Zigic: E kralju, i ja moram da ti se zahvalim za ovo, stvarno si mi ulepsao dan... I pored toga sto je tu vec gomila komentara posvecena Tebi, ipak sam morao i ja da se upisem. Svaka cast, i bilo bi dobro da ubuduce ovde bude sto vise ovakvih i slicnih (nazovimo neozbiljnih) komentara, a sto manje prepucavanja navijaca i slicnih (bar za mene) totalno nezanimljivih. Kralj si ! (ne Ivica...)

LJUBITELJ FUDBALA

pre 17 godina

derbi odavnno vishe nije praznik fudbala.mnogo prenemaganja,plakanja,gledanja u nebo...na shta se primamo nije mi jasno...danas verovatno necemo videti nishta od fudbala a bice svega ostalog.dajte ljudi fudbala MOLIM VAS.

KOSTUNICA

pre 17 godina

KAKAV JE TO DERBI KADA IGRAJU PRVOPLASIRANI I PETOPLASIRANI TIM? DOK JE PARTIZAN PROSLIH GODINA BIO DRUGI, PA AJDE I DA SE KAZE DA JE NEKAKAV DERBI. ALI I TADA SE POBEDNIK UVEK ZNAO, TAKO DA I IZ TOG UGLA GLEDANO, MALO RAZLOGA DA GA NAZIVAMO DERBIJEM!

igor

pre 17 godina

zasto svi tripuju.
bjekovic i zecevic su sve lepo isplanirali. navijaci su kao opet na tribinama.
razlika je velika na tabeli.
igra se na partizanovom stadionu.
sve ide ka tome da ce partizan pobediti.
ne zbog igre ili forme oba tima koja je uz to KATASTROFALNA, vec zbog ove dvojice koji su sve lepo nasminkali.
jos ce uz to da pokupe jos po koji milion preko kladionica.
napred partizan

Vlada

pre 17 godina

Vidovitog Zigica za predsenika, koji si ti car. Mogao bi da se napravi crtani na osmovu ovoga, ili jednostavnije da se ode na JNA i pogleda premiera.

realan

pre 17 godina

Prema dojavi koju sam cuo prije par minuta Partizan ovaj derbi dobija...posle 5 god.

E sad...jes da je bilo uvijek ovakvih dojava ali...

Miloš

pre 17 godina

haha. Smešan je ovaj Ješić. Što se mene tiče ne mora on da prizna nijedan poraz, ali mesto na tabeli je dovoljan pokazatelj.