Četvrtak, 21.09.2006.

12:25

"Grobari" na "večitom derbiju"!

Izvor: IV IL

"Grobari" na "veèitom derbiju"! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

Predrag

pre 17 godina

ETO, TIPICNO ZA GROBARE,NISU ISTRAJNI, SAD POMOZITE, POSLE OPET I NA KRAJU STA STE DOSTIGLI, DA VAM SE OVI VASI FOTELJASI SMEJU..... TAKO VAM I TREBA

Najrealnije

pre 17 godina

@sima
Ko god da sudi svirace zvezdi par penala.Ajde sto je nasa uprava sramota ali sto i nas fudbal i ona lopovcina Terzic.Boze sve je propalo.

Bata Daca

pre 17 godina

Navijaci treba da pomognu igracima,ali nikako nesme da se dozvoli da uprava kaze da je zasluzna sto su se grobari vratili na mesto koje im i pripada a to je juzna tribina.

Boza

pre 17 godina

POTREBE ZA PROMENAMA SVAKAKO IMA. INSISTIRANJE SAMO NA ODLASKU UPRAVE BEZ DA JE JASAN CILJ I NACIN KAKO DOCI DO NJEGA JE SUVISE AMATERSKI PRILAZ VODJENJU KLUBA. DALJI BOJKOT POGODUJE ZVEZDI I NEKA SVAKO O TOME SLOBODNO I DOBRO RAZMISLI, KAKO VOLI I POMAZE PARTIZAN!!!

bojan

pre 17 godina

!!!!!!!!!!!!!Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!Uprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

GOGARA NS

pre 17 godina

ZA NEUPUCENE:
- CITAT -
"BOJKOT Uprave i fudbalera na domaćem terenu "Grobari" će NASTAVITI odmah posle 127. "večitog derbija" sa istim zahtevima - da kompletna UPRAVA NAPUSTI KLUB, ali i da novim menadžer kluba bude Radomir Antić. Na gostovanjima navijači će nastaviti da prate utakmice Partizana, ali će transparenti i dalje biti naopačke okrenuti."

Zoran

pre 17 godina

Koliko puta sam ostavljao komentare tipa da navijaci treba da se vrate na stadion i otvoreno protestuju protiv uprave da javnost vidi i cuje probleme, Barselona smenjuje upravu sa punim stadionom, 90.000 ljudi drzi bele zastave, tako iz utakmice u utakmicu, dovoljno je i samo da se vidi kako to izgleda pa da se covek najezi!!!

zoran

pre 17 godina

znaci, dovoljno je da se gospoda na jugu pojave i to je garantovano 3 boda. Sva sreca pa se nisu pojavljivali poslednjih 5 sezona...

Gabriel

pre 17 godina

Malo sam u afektu napisao prethodni komentar,mada stojim iza toga što sam rekao,ali ovo što je napisao "@JA TOLIKO.IMA LI PITANJA?"je jedini pravi komentar na svu ovu papazjaniju.Samo ću da dodam:hvala ali ni nama ne trebaju takvi navijači "preletači",malo uz raju malo uz tate,sramota.Molim boga samo da neko ne nastrada,STOP NOŽEVIMA.

GOGARA NS

pre 17 godina

PUNO ZLONAMERNIH KOMENTARA, POSEBNO OD "CIGANA". NE MOGU DA SE NACUDIM OVIM NASIM "EXTREMNIM BOJKOTASIMA" I NJIHOVIM KOMENTARIMA TIPA: "IZDAJA" I SLICNO KAD JE JASNO RECENO DA SE BOJKOT NASTAVLJA !!! DERBI JE ODLICNA PRILIKA DA CELOKUPNOJ JAVNOSTI POKAZEMO KAKO IZGLEDA "JUG" SA NAMA I BEZ NAS. NISAM PRIPADNIK NIJEDNE GRUPE, ALI SAM ISPOSTOVAO SVE DOSADASNJE DOGOVORE, PA CU I OVAJ. NE MOZEMO SE SVI OKO SVEGA SLOZITI, ALI MORAMO BITI KONSTRUKTIVNI I ISPOSTOVATI VOLJU VECINE. SAD JE PRILIKA DA UDJEMO U AKTIVNIJU FAZU PROTESTA !!!

zoran

pre 17 godina

Sigurno ce to biti velika pomoc. Nece Partizan izgubiti sa peticom , ali izgubiti i sa trojkom je postignuce, zato grobari svi na stadion.
Partizanovi navijaci trebaju shvatiti vec jednom istinu da njihov tim ima kompleks prema Zvezdi. Potonji mogu izaci sa timom pionira ,Partizan nema sansu da dobije.

gatu

pre 17 godina

Nije bitno ko ce kako navijati, sta ce uraditi Grobari ili igraci na terenu!
Pogledajmo istinu u oci...sutra se igra VECITI DERBI!!! Evo petak je, ja nisam nigde procitao da iko to spominje, da se prica, da se vode verbalni ratovi izmedju 2 tabora, da se prosto "oseca" derbi u vazduhu kako je to nekada bilo (a ne i tako davno)! Ja se secam da se o tome pricalo, i spremalo mnogo ranije, pa pred derbi srce hoce da iskoci iz grudi, uzbudjenje, emocije, itd...ali sad nista!
Propao nam je fudbal nacisto! Cak su i novinari digli ruke od derbija! Tuga...

DARDO

pre 17 godina

Kakav bre derbi, sta se lozite pa opet ce biti 0:0 tacan rez, jer partizan i zvezda su smehotresne ekipe, od 22 igraca koja budu istrcala na teren limit je druga portugalska ili belgijska liga.MRZIM ZVEZDU I PARTIZAN JER SE ZOVU KOMUNIZAM

napred partizan, napred srbija

pre 17 godina

@Aleksandar JF, 21. septembar 2006 18:42 "Na derbiju cemo jos jednom pokazati sta mislimo o ljudima iz uprave kluba a pokazalo se da ih najvise boli kada smo na stadionu jer kada nismo onda se nas glas i ne cuje !! "
eto, doshlo im iz pozadine u glavu...

Gabriel

pre 17 godina

Čitam i ne mogu da verujem šta čitam.Još u istoriji nisam čuo da se negde prekinuo štrajk pomoglo se onima koje mrziš i kasnije nastavljaš štrajk,nego lepo manite se vi ćorava posla i recite koliko ste dobili para za ovo što sada radite,koliko su vam platili Z&B da se sa istočne tribine prebacite na jug.Pa šta vi mislite da se to neće saznati,e grobari tek sad vidim koliko ste jadni i mizerni.Nemojte više davati bilo kakva saopštenja dosadili ste i bogu i narodu sa tim tkz bojkotom,mnogo ste smešni i jadni a pogotovo korumpirani.

ivan

pre 17 godina

Koreografija "grobara" na derbiju,trebalo bi da bude replika neke od neponovljivih Jesicevih kosulja,rasirena preko celog juga.Tako je dobro videti vas opet!

Snajper B. Kosa

pre 17 godina

Sta je sad ovo?
Pa sta smo se dogovorilima pocetku?
I onda , ajde kao , idemo na gostovanja ali pokazujemo nezadovoljstvo, transparenti naopako i to je sve ok..
A sta je sad?
Jedini dan kada se i moze skrenuti paznja na problem i jedina stvar koja boli upravu!!!
Prazan jug na deribiju.
Da li je moguce da nas uvek podele na isti fazon , skrenu paznju sa sebe i izvuku se. I sta sad , pola ce nas ostati kuci , a ovi koji dodju izgledace smesno jer ce cigana ponovo biti vishe na nashem stadionu.
Kako hocete..
Ovo vishe nije bojkot, jednostavno sve postaje cirkus.
Srecno sa novom taktikom. Nadam se da ce polubojkot biti uspesniji od bojkota. Ali vog puta bez mene, momci..

PaNo

pre 17 godina

Ale ale ale ale
uprava ostaje!
Ale ale ale ale
uprava ostaje!
Uprava ostaje! Uprava ostaje!
Ajmo svi, ajmo svi,
podrska upravi!
Ajmo svi, ajmo svi,
podrska upravi!
Podrska upravi! Podrska upravi!

Krsta

pre 17 godina

Tesko da cemo pomoci klubu ako jug bude pun! Krajnje je vreme da se nesto ozbiljnije preduzme, zeku&bjeku bojkotom necemo oterati jer njih bas briga za navijace, ne punimo im mi dzepove. Ja sam za prekid ove utakmice i svake sledece sve dok ne shvate da ne mogu protiv nas pa ako treba neka nas prebace i u drugu ligu!!!
Eto toliko

dragan ny

pre 17 godina

da li ti ljudu imaju pametnija posla u zivotu,nego da se sazivljavaju sa partizanom.radite nesto sa zivotima,ucite skole ,idite na sport,u crkvu,u manastire,pozoriste.gledajte fudbal,ne divljajte.drzavo donesi zakone

Zeljko Ostojic

pre 17 godina

Sta ti V. Radosavljevicu sjedis na dvije stolice. I svidja ti se i ne svidja. Salim se pa gdje si ti kako fax? A ovi manijaci od IGRE zvane fudbal prave rat. Nego pozdravi Aleksandra i vidimo se na exitu
Partizan

Ima li pitanja? Ja toliko!

pre 17 godina

Doci ce "takozvani Grobari" na derbi iz navodne ljubavi prema ekipi. (!?!?!?!? bu-ha-ha-ha al´sam glup pa ne razumem)
Kakve li gluposti!
Oni ce doci da bi na stadionu uradili sledece stvari:
1. Prekid utakmice bar na 5-10 minuta i to pocetkom drugog poluvremena.
==> Nacin: ubacivanje dimnih bombi i petardi u teren.
==> Posledica: Misao "takozvanih Grobara" - "E neka, samo neka Zeka placa kazne!"
2. Pevanje tj. urlikanje protiv uprave i Zeke & Bjeke.
==> Posledica: Partizanovim igracima dole na terenu nece stojati samo 11 protivnickih igraca i par hiljada njihovih (Zvezdinih) navijaca prekoputa, vec i pritisak od nazovi "svojih" koji ce im dodatno vezati (i onako svezane i smotane) noge.
Dakle na kraju gubimo sa 0:2 do 0:4 kako god okrenuli. Uz to kada se tenzije sa tribina prenesu na teren onda dolaze mozda jos i jedan ili dva crvena kartona.
3. Ako nedaj Boze policija "urgira" na Jugu - e onda ce biti "Evo tuku nevinu decu!" Zato, dragi roditelji, ne vodite decu na stadion u subotu.
Ali, glavno da su se tipovi koji sebe nazivaju "Grobarima" pokazali koliko mrze Zek... hm... ovaj... koliko vole Partizan.
Nema Partizanu ´leba bela dok je takvih kao sto ste vi koji sebe zovete Grobarima a smetate svakom ko voli fudbal da li voleo Partizan ili ne voleo ga. Jedini koji vas "takozvane Grobare" voli - to je Zvezdin sever i delije. Predjite kod njih slobodno, oni imaju demokratsko biranu upravu.

raso PFC

pre 17 godina

Je li vodje jel pala koja kinta a?E pa tek ce sad pravi grobari da bojkotuju derbi,pa vidite kolko ste smesni kad vas bude 20 na jugu.PFC forever

Слоба Гробар Сента

pre 17 godina

Џабе царе све те твоје паре,..
Да би у наредним сезонама имали прави Партизан морамо сада изгурати са БОЈКОТОМ!!! Ову сезону смо и овако пустили низ воду.
Зато сви који имају и мало образа нека се не солидаришу са Зека-Бјеком!!! Бојкот, па макар и наредних 10 година!!! Када је фудбал пук`о, онда нека га гледају само мазохисти и они који још верују у Деда Мраза!!!

costak

pre 17 godina

Znaci ne mogu da verujem...pa ovi grobarci postaju smesni. Kao oni hoce Antica.
I Ronaldinja, Dzerarda i Toresa...lepo je to...sve ce vama vasi drugari Bjeka i Zeka ispuniti...
Reci sve zeljeeee, reci sta trebaaa...
Bice tesko, bice nula tri!!!!

Dudule

pre 17 godina

Ma, dajte, sta se palite? kakav bre derbi, kakvi bakraci! Nas klupski fudbal je dotakao samo dno. Sve ostalo je samo zamajavanje... Tuga, ljudi, tuga...

Nikola

pre 17 godina

Sta je bilo grobari?!Sve ima svoju cenu,pa i obraz!!Znao sam jos pre 20 dana da cete se prodati!!Sve je to njihovo maslo!Samo je bilo pitanje kada ce vas slomiti!!Nemojte vise nikog da lazete,prodali ste se za male pare!!Izgovor vam je odlican,kao da ga je Zeka licno sastavljao!Ili mozda Bjeka!! Samo napred,napunite onaj pilicarnik i priznajte poraz!Zao mi vas je!!!

jordan

pre 17 godina

zelim grobarima da ociste upravu od parazita na bilo koji moguc nacin a onda da se okrenu korektnom navijanju uz uzajamno postovanje ostalih navijackih grupa , dosta nam je cetnika i partizana tipa samounistavanja taj model da vratimo tamo odakle je i dosao pozdrav srpskoj navijackoj sceni iz melburna.Red star forever

Nenad

pre 17 godina

Zamislite Partizan sa Predragom Mijatovicem kao direktorom i Radomirom Anticem kao trenerom! Sreca da su ovi grobari prodane duse pa od toga nece biti nista!

eugene

pre 17 godina

@ aleksandar jf
Pa ko normalan moze da pomisli da su igraci dosli da vas podrze i tako okrenuli ledja zeki. Tebe su ubedili da su i oni za smenu uprave? Sad mi je malo jasnije zasto nista konkretno od bojkota nismo dobili. Pa vi ste momci ograniceni i nesposobni!

nikola_018

pre 17 godina

U SUBOTU SVI NA JUG!A KAO STO SAM POGODIO REZULTAT U LIBERECU..EVO I SADA PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3-1 BILI ZIVI PA VIDELI!!! ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!!!

Svjatoslav

pre 17 godina

'Navijaci', smesni ste kao bioskop! Uobrazili ste da ste neki faktor, a zapravo - ko vas uopsta sta pita? Svaki od vas vredi klubu tacno onoliko koliko je cena ulaznice koju je platio - kao i svi ostali koji ih kupuju, ni manje ni vise. Vreme kad ste putovali za dz i kao bili 'neko' je proslo, i hvala Bogu da jeste!!!

Mladen iskreni delija

pre 17 godina

(Dragi) Grobari... U sadasnjem trenutku je najgore sto bi vam se moglo desiti to da pobedite protiv Crvene Zvezde... uprava bi sa tom pobedom dobila opet veliki kredit od navijaca i tako ih se nikada nebi resili. Najbolje za navijace bi bilo da izgubite od zvezde sa par golova razlike i da u cetvrtak izgubite od Groningema. Znam kako je bilo nama prosle godine u ovo doba a i malo ranije. Zato vam zelim sve najbolje i da se vratite sto pre fudbalskim temama a da se nezamajavate sa klubskom politikom.

Aleksandar JF

pre 17 godina

Mnogo se toga provlaci u ovim komentarima. Cinjenice koje apsolutno ne stoje i pausalne ocene o vodjama, uzimanju para, nekakvim "dogovorima" i slicne stvari. Nista od toga nije tacno. Nije tacno iz prostog razloga sto Grobari nastavljaju svoju borbu protiv uprave ali razlicitim sredstvima. To smo reklli jos u proslom saopstenju, naime, jasno smo rekli navijacima Partizana da cemo bojkot utakmica u nekim trnutcima prekidati i to onda kada mislimo da je to potrebno a da ce u isto vreme protesti biti nastavljani.
Uostalom, pogledajte na nekoj TV snimak sa konferencije za stampu i videcete da dva Grobara koja su vodila konferenciju sede u majicama "uprava napolje-Grobari protiv mafije" i sto je najbolje od svega igraci sede pored njih !!
Dalje, prica na konferenciji se najvise zadrzala na zahtevima Grobara da Uprava podnese ostavke !!
Na derbiju cemo jos jednom pokazati sta mislimo o ljudima iz uprave kluba a pokazalo se da ih najvise boli kada smo na stadionu jer kada nismo onda se nas glas i ne cuje !!

pfc

pre 17 godina

Grobari, bravo!
Pokazite ko ste i sta ste za klub, ali ne odustajite od zahteva.
Direktor Bjekovic mora da ide jer je svojim "transferima" unistio kvalitet prvog tima. Treba nam generalni menadzer tipa Antic ili Pedja Mijatovic, mozda Vukotic ako ga je moguce dobiti.Sto se tice Zecevica, ne treba ga smenjivati pod uslovom da podnese izvestaj o transferima u poslednjih 15 godina i javno ga prezentira. Transfere potpuno odvojiti od njega i dati u ruke generalnom menadzeru da on za njih odgovara i po pitanju prodaje/kupovine fudbalera i stvaranja snaznog tima i po pitanju kontrole transfera i upotrebe novca.
Nas Partizan bi ubrzo izasao iz krize za jednu polsezonu, sigurno!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ne svidja mi se ova ideja, ali nisam ni mnogo protiv nje jer razumem zelju navijaca da pomognu klubu u derbiju.

Sigurno znam da ja necu ici na derbi niti na bilo koju drugu utakmicu Partizana, dok ne ode ova uprava. Makar ostao sam u tome...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Cinjenica je da ako partizan pobedi Zvezdu u subotu, sto kako igra Zvezda i nije nemoguce, Zeka i Bjeka nece podneti ostavke.
U slucaju da partizan izgubi od Zvezde, cak i sa podrskom sa juga, Zeka i Bjeka nece podneti ostavku.
Jednostavno, ovakve akcije partizanovih navijaca su bez ikakvog smisla i samo dovode do zbunjivanja onih navijaca koji su negde izmedju bojkota i dolaska na stadion. Ceo protest je od samog pocetka bez jasne ideje, a prvi i najjaci udar Zeka i Bjeka su izdrzali. Vremenom se tupila ostrica protesta, a ovde svakog cuda za tri dana dosta. Prema tome gorbari, ako vam Cepter daje lovu, onda je iskoristite i angazujete nekog ko bi mogao da vam osmisli odredjene akcije koje bi imale odjeka u javnosti. Pozitivnog naravno.

Milance

pre 17 godina

Nadj je pametan momak i profesionalac svestan da je fodbal SHOW . Bez navijaca nema ni interesa sponzora pa klub mora da rasproda najbolje igrace radi opstanka.
Partizanovci ne treba da psuju pred kladionicama nego nek dodju na stadion i pomognu svom klubu . Zvezda je dosta pazarila letos, sad je prilika da se vidi da li su pametno troslili pare od Zigica.
Zato i sluzi derby da se vidi ko je ko...

pogled iz australije

pre 17 godina

Ovo je tužno da navijači postavljaju uslove,prekidaju treninge,upadaju u svlačionice... Gdje su nestala ona stara dobra vremena kada smo voljeli i navijali za svoje klubove bez obzira na rezultate.Putovalo se čitavu noć iz Dalmacije da bi se gledala Zvezdina ili Partizanova utakmica a danas?

direktor

pre 17 godina

Zaista mi je drago da grobari ponovo budu na derbiju jer je mnogo lepse navijati i prisustvovati utakmici gde mozemo da se navijacki takmicimo. Naravno da to ni malo nece ojacati Partizan jer je neuporedivo slabiji od Zvezde. Sa druge strane mi je zao jer ovo ipak lici na odustajanje od protesta i time njihova uprava jaca bili oni toga svesni ili ne. Ne bi me cudilo da su se neki "navijaci" dogovorili sa upravom oko honorara. Nama ipak treba jak Partizan a sa ovima je sve slabiji i slabiji. Naravno ubedjen sam da Zvezda opet nece izgubiti jer smo zaista realno jaci.

Zax

pre 17 godina

Hvala vam mnogo grobari... Treba da se vratite na stadion, da uradimo nesto u ovoj sezoni... Ja sam navijac Partizana i ovo me je mnogo obradovalo.
A za BjekuZeku cemo videti...

series2000 kg

pre 17 godina

Grobari Kragujevac ne dolaze na derbi!!! Cacak, Krusevac, Nis, Novi Sad, Kraljevo, Bor, Subotica, Skela - solidarnost do pobede!
Ko se ovde prodao - bas se pitam !!!

mile ja

pre 17 godina

OVO JE POTPUNA IZDAJA !!! KAO IDEMO NA DERBI PA NASTAVLJAMO BOJKOT. BRUKA ! NISMO NI ZA ŠTA ! GORI SMO OD OVE UPRAVE, NE MOGU DA VERUJEM... NAVIJAĆEMO,PA AKO BUDEMO GUBILI SKANDIRAMO "UPRAVA NAPOLJE" ,A AKO NE SVE DOBRO. ZABORAVILI SMO SVE PETARDE PROTIV TREĆERAZREDNIH TIMOVA,BRUKE EVROPSKE I DOMAĆE,IGRAČE KOJE TREBA MOLITI DA OZNOJE DRES, SVU RAŠOMONIJADU. JADNI SMO !

Cp6uH

pre 17 godina

Znaju Grobari da bi bez njih Partizan posle derbija upao u takvu krizu da bi mozda bilo kasno da se bilo sta preuzme. Ovo se radi samo iz ljubavi prema klubu, jer nista vece od toga ne moze da postoji, pa ni mrznja prema upravi! Zapamtite to! Dodjite da damo poslednju infuziju nasem klubu bez koje ne bi preziveo. Za sve one koji misle da je ovo predaja i da je bojkot pukao, grdno se varaju. Ja cu prvi da celu tekmu urlam iz svega glasa protiv uprave. A samnom jos 10 000 ljudi

Meni ovde nesto nije jasno...

pre 17 godina

E kakvi ste ljudi,pa ni bojkot posten ne znate da napravite...Nije nikome palo na pamet da bas bojkotovanje velikih utakmica ima pravi efekat,jer tesko da se bojkot i odsustvo publike vidi kad se igra protiv CSK,Zemuna i slicnih klubova...
Nikad ih vi necete oterati tom taktikom vruce-hladno...
Danas bi kao mogli malo da bojkotujemo,pa sutra necemo,pa bi opet mogli prekosutra i tako redom...
Potpuno sam neopredeljen sto se tice navijanja,posebno za ove nase najvece klubove,ali pratim situaciju koja se desava,i moram priznati da je zabavno...Odgledas neku dobru utakmicu engleske lige,pa ose onda malo ismejes ili genijalnim potezima partizanove uprave,ili ocajnim zvezdinim fudbalerima...
A mozda ipak svako ima svoju cenu,kolika god ona bila...
Pozdrav svima...

euq

pre 17 godina

Antic je rekao da nece da dolazi u nas fudbal tako da to mozemo da zaboravimo!
A povratak navijaca moze samo da znaci da ipak ne mogu bez Partizana i derbi im je prilika da se vrate na jug! Medjutim isto je i znak slabosti sto ce bjeka&zeka sigurno iskoristiti!
A mozda i Grobari spremaju neko iznenadjenje...

Grobar_Slovenija

pre 17 godina

Bračo Grobari navijajmo svim srcem tokom utakmice za Partizan i Srbiju i poručimo upravi da ODE!!!PARTIZAN ŠAMPION I ŽIVELA SRBIJA!!!!!!!!!

Igor Milutinovic

pre 17 godina

Grobari,ne dajte Zecevicu,Curkovicu i Bjekovicu da nam se smeju.Dosta kradje i sramote.Vratite nam nas klub.ANTICA ZA MENADZERA PARTIZANA.

crow

pre 17 godina

Ovo je izdaja...
Kome bre treba ovo?

Kakva uprava, kakvi bakraci...

Izdali ste sve sto ste do sada postigli.

Idite vi na vas derbi, navijajte za upravu, izvinite se Zeki i Bjekovicu...

Ovo se i dalo ocekivati od ljudi koji ne razmisljaju mnogo.

Jug MORA osati prazan!!! Setite se sta ste pricali do juce!!!

Nikola

pre 17 godina

Zanimljivo, protiv sam uprave, ali podrzavam odluku Grobara - bojkot ne vodi nigde, time sto se ne cujemo i ne vidimo na tekmama, necemo ih oterati. Bolje je odlaziti na stadion i tamo izraziti nezadovoljstvo.

Medjutim, zanimljiva stvar u svemu ovome je podrska igraca navijacima. Ne mogu da shvatim sta to znaci i da li se tim potezom igraci otvoreno stavljaju nasuprot upravi. I ako je tako - novo je pitanje zbog ceka Marinkovic ne trci na utakmicama i zasto Partizan vec tri utakmice ne moze da postigne gol? Da li i igraci bojkotuju Partizan?

Gaca

pre 17 godina

Srecan sam zbog povratka grobara,vidi se koliko klub ne moze bez njih!!!Zgromimo Zvezvdu,pa rasterajmo upravu,grobari sa tobom sve do pobede!!!

Dragan

pre 17 godina

Ovo je zaista ispruzena ruka ljudima iz uprave koji vole Partizan (pre svih Bjeka) da sednu i razmisle da ovako vise ne moze i da nam klubu poslednje dve godine sve dublje tone. Zato dovdite Antica, smenite Zecevica i idemo stazama stare slave!I da oduvamo CZ u subotu!

Grobarcina prava

pre 17 godina

Antic kao sportski direktor umesto Bjekovica - BRAVO, to je prava stvar !!!
Ali dosta vise sa najavom IVANA GOLCA !!!
To je demagog prve klase, pljuje, vredja, a nista ne zna i ne radi !
Kakva mu je reputacija posle igracke karijere ? Oterali su ga iz Smedereva, Ukrajine i iz svih drugih klubova gde je radio bilo kao trener ili sportski direktor.
Ja bih uz Antica ostavio Zeku !!! Niko kao on ne moze da donese novac Partizanu. Ne zelim da ulazim u njegov licni rat sa vodjama navijackih skupina ! Pa ne igra Zeka na terenu i ne bira on igrace koji treba da se kupe ! To je uvek radio Bjekovic pa neka on i odgovara za neuspehe !
A to da li ce vodje da budu zadovoljne ( mislim na njihov licni dzep) to je vec njihov problem u koji ne bi trebao da ulazi ni jedan pravi navijac!
A pravi navijac treba prvo da voli svoju decu, zenu, roditelje i prijatelje, pa tek onda nas klub !!! Onaj ko prica da voli Partizan vise od zivota, taj zeli i da zivi od navijanja, a to nigde nije zanimanje, pa ne bi trebalo da bude ni u nasoj zemlji !
DOLE "VODJE", ZIVEO PARTIZAN, ZIVEO ANTIC, ZIVEO ZEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bgd

pre 17 godina

Kakve gluposti i dezinformacije! U subotu ce Grobari napuniti Jug i 90 minuta navijati iskljucivo protiv uprave! Zastave grupa se nece kaciti! Nikakva podrska igracima koji ne zasluzuju sveti dres!
A bice jos iznenadjenja!!!

GROBAR GROBARCEVIC

pre 17 godina

Dobro je sto navijaci pune JUG.Dobro je sto postoji dijalog,makar i privremen.

Nemam nista protiv pominjanja imena Radomira Antica.

Nemam nista ni protiv Golca.

Pitanje:

Sta je Golac ,kao trener postigao uopste?Nemam informacije i voleo bih ih videti.

Koliko ja znam Antic je zvan,ali nije prihvatio dolazak u Partizan.Voleo bih cuti od njega zasto i obrazlozenje.

Ja pratim Partizan 50 godina i mislim da je NAJVAZNIJE da se ne dozvoli stihija.Da to nebi nastalo :

NEKA SVAKO DO KRAJA ISPOSTUJE SVOJE OBAVEZE I ODGOVORNOSTI i neka svako uradi sto je njegova nadleznost i obaveza.

Mi ,navijaci ,da napunimo stadion i da navijamo.Ne da radimo ovo sto radi deo i da Partizan postaje PAUCINA koja sve manje zanima mlade.

Uprava da izadje pred javnost sa veoma jasnim programom.Program mora da bude posledica zakljucaka koje ce takodje izneti.Zakljuci da se naprave na osnovu analize stnja i dogadjanja u FK PARTIZAN.

Javnost ce prepoznati jeli sve odradjeno u KORIST resavanja problema i krize u Partizanu.

SVI KOJI VOLE PARTIZAN A SADA UCESTVUJU U OVIM DOGADJANJIMA MORAJU OSETIOTI GDE IM SEZU NADLEZNOSTI.TREBALI BI BITI DOBRONAMERNI I KRAJNJE ISKRENI U DAVANJU SEBE ZA DOBRO KLUBA.

Ne mozemo mi menjati upravu i postavljati novu a ni za sta ne odgovarati.

Moj stav je:

Ova uprava treba izaci pred javnost sa napred navedenim izvestajem i programom.Oborice sami sebe ako ne daju dobru analizu i odgovore na sve probleme.U tom slucaju mora se menjati i dijagnosticar i lekar.

Bez toga nema mnogo smisla pokretati akciju.

Jos jednom pitam sve grobare:

STA MISLE DA CE BITI SA GRADNJOM STADIONA AKO OTERAJU OVE KOJI SU TO PRIVELI KRAJU?

Uslov uvodjenja Partizana u moderne Evropske klubove je STADION.PARTIZAN SVE OSTALO IMA.

Grobari i Grobarcici idemo mi u HRAM FUDBALA da ga dostojno posaljemo u istoriju a rezultati ce doci kao i kod drugih.Treba malo i strpljenja i ljudskosti u nasim kontaktima i medjusobno i sa rivalima,posebno nasim VRLIM KOMSIJAMA.U buducnosti sve vise i sa svim ostalim na RAVNOPRAVNOJ OSNOVI.To je smisao sporta i vitestva u sportu.

Strpljenje dariva mudrost a MUDROST trazi STRPLJENJE.Budimo negde blizu toga.



PS:

Molio bnih da neko ne posumnja da sam covek uprave .Neznam nikoga tamo.Moje upozorenje je upozorenje ,iskusnog i dobronamernog coveka.Zivim daleko od tih prostora,ali sve pratim.Spreman sam na razmenu adresa ako neko ima zelju.

m1k4

pre 17 godina

Ovako, posto nisam bas upucen, sta treba da znachi "Zepter je zavrnuo slavinu" i drugo sto kaze Ivan Golac "Zasto Nadj lepo ne kaze zasto je prebacen u drugi tim?". Molim vas pomozite mi neukom da shvatim dublji smisao ZekaBjekinog rada.

Sasa

pre 17 godina

Drago mi je da ce Partizan imati podrsku navijaca na derbiju,slazem se da bojkot treba nastaviti i sa svim zahtevima GROBARA(posebno sa onim u vezi sa Radomirom Anticem).

Vlada

pre 17 godina

Ne razumem.
I pobedite nas i sta onda. Bice vam lakse?
Pa ja sam se nadao da cemo puci od Zeleznika u kupu pre 2g. jer je to bio poslednji samar Dzaji, koji je i pored svih prica doneo Zvezdi ono sto vasi banditi nikada nece uspeti.
Te price kako nema nikog osim Zeke da vodi klub su mazanje ociju, jer kao sto se vidi na primeru Zvezde ima ljudi koji ce makar podjednako lose da ga vode, a uspostavljanje principa smenjivosti je ipak najvaznije u celoj prici.
Pa ljudi moji setite se Sportinga na pocetku prosle sezone, i trener i uprava koji su klub doveli do finala kupa UEFA su podneli ostavke zbog loseg starta sezone. A danas, danas Sporting pobedjuje Inter u LS.
ODGOVORNOST I SMENJIVOST IZNAD SVEGA!

jaooo

pre 17 godina

Kako su ovi Grobari smeshni to je strasno. Pa oni ni sami ne znaju sta da bojkotuju vise. Skupite m... i oterajte vise tu upravu ili se vratite kod Zeke i Bjeke.

Sasa

pre 17 godina

Ovo mi se dopada, Radomir Antic je prav ideja. Hvala Bogu da ste se setili njega. Mislim da bi Savo Milosevic bio idealno resenje mesto tompus direktora Bjekovica.
Pozdravljam povratak i mislim da navijaci moraju da dolaze na stadion jer Partizan je iznad svih nas!

maradona sa dorcola

pre 17 godina

ili je bojkot ili se navija ,ovo nema smisla jednu navijamo drugu ne .evidentno je da ove glavonje nece otici jel su se ugradile u stadion,hotele ,apartmane pa nisu ludi da sve to ostave zbog nas

SHEARER

pre 17 godina

Dobar predlog u vezi Radomira Antica i dobro je sto ce dati podrsku fudbalerima protiv Cigosa...
Nadam se da ce Antic prihvatiti i da ce uz Golca poceti malo ostrije da se odnosi prema upravi...
UPRAVA NAPOLJE!!!

Milovan

pre 17 godina

Dakle, predali ste se! Pobijedio je ZekaBjeka! Zamrzavanje bojkota, kako da ne! Gdje ste još čuli za to. Evo godinu dana ne idem ni na jednu utakmicu, iako je besplatan ulaz, sve se pridržavajući bojkota, mada nisam član ni jedne od ovih huliganskih skupina. Sada je gotovo, ići ću na svaku, iako mi je više od svega stalo da vidim leđa ovim lopovima iz uprave, ali neću više da me tzv. "Grobari" lišavaju zadovoljstva odlaska na utakmice, kad se ni sami toga ne pridržavaju. Prihvatio sam da je odlazak na gostovanja nešto drugo, pogotovu ako se na taj način izražava protivljenje upravi, naročito mi se dopala ideja da se prave manji incidenti kako bi se primorali lopovi da daju dio opljačkanih para za kazne, ali ovo je sada konačno razbijanje bojkota, koji bi možda uskoro i dao rezultate. Ovo je presedan, i sada je sve otišlo niz vodu. Šta znači dolazak samo na derbi, ionako se na ostale utakmice ne ide, pa u čemu je razlika onda? Više me ne zanimaju nikakva saopštenja samozvanih "Grobara", idem da navijam za ovu bijednu ekipu i da vrebam priliku da se otarasimo uprave. Bio sam za bojkot, i dalje sam, ali bojkota više nema. Još više sam za neke radikalnije akcije, ali oni koji nemaju snage da izdrže bojkot do pobjede nemaju ni za nešto aktivnije. "Grobari", stvarno ste bezvrijedni, nemam više ništa s vama...

peki

pre 17 godina

NE MOGU DA VERUJEM..........POSLE TOLIKO TRUDA .....prODALI STE SE ZEKI !!!!! NADAM SE DA IMA JOS PRAVIH GROBARA KOJI ,NEDOLAZECI NA OVAJ JADNI DERBI,CE POKAZATI STAV .JER PO MENI NIJE STVAR JEDNOG DERBIJA NEGO OVO SE BRE NASTAVLJA DECENIJAMA......

igor

pre 17 godina

Super je stvar sto su se grobari vratili na jug. Videcemo da li je tacno sto kaze jesic da se uz podrsku partizan igra 40% bolje. Nadam se pobedi jer bi u svakom drugom ishodu zvezda suvise odmakla,a u prvenstvu kao sto je nasa to bi moglo da bude odlucujuce.

Milos Brcko

pre 17 godina

A kome u stvari pomazemo? Nisam pristalica izuzetaka(sad ne bojkotujem-od sutra cu???). Znam koliko je tesko ostati kuci kad je derbi,ali na muci se poznaju junaci.Ne ide to tako!..JER VOLIM PARTIZAN!Uprava napolje.

PFC

pre 17 godina

To se cekalo ja sam to objavio jos juce.Partizan ce uz pomoc Grobara sigurno savladato zvezdu jer zeljni su Grobari navijanja a to ce se videti u subotu kakva ce podrska biti.Vreme je da stvarno pomognemo klubu u ovakvom teskom stanju ma ko god bio u njemu.Jer za druge se navija Partizan se voli.

JA origial

pre 17 godina

"odlučili da pomognu klubu u jednoj od najtežih situacija u njegovoj istoriji"

Ma nije frka, posle derbija ce situacija biti jos teza(-10). haha

Aleksandar Kojic

pre 17 godina

Iako ce mnogi a i ja izmedju ostalih reci da se uprskao trud oko bojkota, no ipak dobro je da ce GROBARI, najbolji navijaci na Balkanu a verovatno i sire biti na stadionu gde ce pokazati da su 12-ti igrac i da ce Partizan pobediti uz njihovu podrsku. Tek tada neka ti ljudi vide koliko su GROBARI nedostajali i da ce da popuste pred navijackim zahtevima.
Ali naglasavam da i navijaci trebaju da pokusaju da koriguju zahteve i da pokusaju da daju drugu sansu nekim ljudima ali da oni obecaju da ako ne ispune zahteve da ce da odu kao svi normalni ljudi.


Pozdrav svim GROBARIMA uz poruku da neki ne zamere sto se bojkot "privremeno" zamrzne, ipak trebamo da se radujemo povratku na jug.

ALE, PARTIZAN LE, ALE, PARTIZAN LE, ALE... GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE ALE...

JA origial

pre 17 godina

"odlučili da pomognu klubu u jednoj od najtežih situacija u njegovoj istoriji"

Ma nije frka, posle derbija ce situacija biti jos teza(-10). haha

Aleksandar Kojic

pre 17 godina

Iako ce mnogi a i ja izmedju ostalih reci da se uprskao trud oko bojkota, no ipak dobro je da ce GROBARI, najbolji navijaci na Balkanu a verovatno i sire biti na stadionu gde ce pokazati da su 12-ti igrac i da ce Partizan pobediti uz njihovu podrsku. Tek tada neka ti ljudi vide koliko su GROBARI nedostajali i da ce da popuste pred navijackim zahtevima.
Ali naglasavam da i navijaci trebaju da pokusaju da koriguju zahteve i da pokusaju da daju drugu sansu nekim ljudima ali da oni obecaju da ako ne ispune zahteve da ce da odu kao svi normalni ljudi.


Pozdrav svim GROBARIMA uz poruku da neki ne zamere sto se bojkot "privremeno" zamrzne, ipak trebamo da se radujemo povratku na jug.

ALE, PARTIZAN LE, ALE, PARTIZAN LE, ALE... GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE ALE...

PFC

pre 17 godina

To se cekalo ja sam to objavio jos juce.Partizan ce uz pomoc Grobara sigurno savladato zvezdu jer zeljni su Grobari navijanja a to ce se videti u subotu kakva ce podrska biti.Vreme je da stvarno pomognemo klubu u ovakvom teskom stanju ma ko god bio u njemu.Jer za druge se navija Partizan se voli.

Milos Brcko

pre 17 godina

A kome u stvari pomazemo? Nisam pristalica izuzetaka(sad ne bojkotujem-od sutra cu???). Znam koliko je tesko ostati kuci kad je derbi,ali na muci se poznaju junaci.Ne ide to tako!..JER VOLIM PARTIZAN!Uprava napolje.

SHEARER

pre 17 godina

Dobar predlog u vezi Radomira Antica i dobro je sto ce dati podrsku fudbalerima protiv Cigosa...
Nadam se da ce Antic prihvatiti i da ce uz Golca poceti malo ostrije da se odnosi prema upravi...
UPRAVA NAPOLJE!!!

Sasa

pre 17 godina

Drago mi je da ce Partizan imati podrsku navijaca na derbiju,slazem se da bojkot treba nastaviti i sa svim zahtevima GROBARA(posebno sa onim u vezi sa Radomirom Anticem).

maradona sa dorcola

pre 17 godina

ili je bojkot ili se navija ,ovo nema smisla jednu navijamo drugu ne .evidentno je da ove glavonje nece otici jel su se ugradile u stadion,hotele ,apartmane pa nisu ludi da sve to ostave zbog nas

Sasa

pre 17 godina

Ovo mi se dopada, Radomir Antic je prav ideja. Hvala Bogu da ste se setili njega. Mislim da bi Savo Milosevic bio idealno resenje mesto tompus direktora Bjekovica.
Pozdravljam povratak i mislim da navijaci moraju da dolaze na stadion jer Partizan je iznad svih nas!

jaooo

pre 17 godina

Kako su ovi Grobari smeshni to je strasno. Pa oni ni sami ne znaju sta da bojkotuju vise. Skupite m... i oterajte vise tu upravu ili se vratite kod Zeke i Bjeke.

Milovan

pre 17 godina

Dakle, predali ste se! Pobijedio je ZekaBjeka! Zamrzavanje bojkota, kako da ne! Gdje ste još čuli za to. Evo godinu dana ne idem ni na jednu utakmicu, iako je besplatan ulaz, sve se pridržavajući bojkota, mada nisam član ni jedne od ovih huliganskih skupina. Sada je gotovo, ići ću na svaku, iako mi je više od svega stalo da vidim leđa ovim lopovima iz uprave, ali neću više da me tzv. "Grobari" lišavaju zadovoljstva odlaska na utakmice, kad se ni sami toga ne pridržavaju. Prihvatio sam da je odlazak na gostovanja nešto drugo, pogotovu ako se na taj način izražava protivljenje upravi, naročito mi se dopala ideja da se prave manji incidenti kako bi se primorali lopovi da daju dio opljačkanih para za kazne, ali ovo je sada konačno razbijanje bojkota, koji bi možda uskoro i dao rezultate. Ovo je presedan, i sada je sve otišlo niz vodu. Šta znači dolazak samo na derbi, ionako se na ostale utakmice ne ide, pa u čemu je razlika onda? Više me ne zanimaju nikakva saopštenja samozvanih "Grobara", idem da navijam za ovu bijednu ekipu i da vrebam priliku da se otarasimo uprave. Bio sam za bojkot, i dalje sam, ali bojkota više nema. Još više sam za neke radikalnije akcije, ali oni koji nemaju snage da izdrže bojkot do pobjede nemaju ni za nešto aktivnije. "Grobari", stvarno ste bezvrijedni, nemam više ništa s vama...

peki

pre 17 godina

NE MOGU DA VERUJEM..........POSLE TOLIKO TRUDA .....prODALI STE SE ZEKI !!!!! NADAM SE DA IMA JOS PRAVIH GROBARA KOJI ,NEDOLAZECI NA OVAJ JADNI DERBI,CE POKAZATI STAV .JER PO MENI NIJE STVAR JEDNOG DERBIJA NEGO OVO SE BRE NASTAVLJA DECENIJAMA......

igor

pre 17 godina

Super je stvar sto su se grobari vratili na jug. Videcemo da li je tacno sto kaze jesic da se uz podrsku partizan igra 40% bolje. Nadam se pobedi jer bi u svakom drugom ishodu zvezda suvise odmakla,a u prvenstvu kao sto je nasa to bi moglo da bude odlucujuce.

m1k4

pre 17 godina

Ovako, posto nisam bas upucen, sta treba da znachi "Zepter je zavrnuo slavinu" i drugo sto kaze Ivan Golac "Zasto Nadj lepo ne kaze zasto je prebacen u drugi tim?". Molim vas pomozite mi neukom da shvatim dublji smisao ZekaBjekinog rada.

Vlada

pre 17 godina

Ne razumem.
I pobedite nas i sta onda. Bice vam lakse?
Pa ja sam se nadao da cemo puci od Zeleznika u kupu pre 2g. jer je to bio poslednji samar Dzaji, koji je i pored svih prica doneo Zvezdi ono sto vasi banditi nikada nece uspeti.
Te price kako nema nikog osim Zeke da vodi klub su mazanje ociju, jer kao sto se vidi na primeru Zvezde ima ljudi koji ce makar podjednako lose da ga vode, a uspostavljanje principa smenjivosti je ipak najvaznije u celoj prici.
Pa ljudi moji setite se Sportinga na pocetku prosle sezone, i trener i uprava koji su klub doveli do finala kupa UEFA su podneli ostavke zbog loseg starta sezone. A danas, danas Sporting pobedjuje Inter u LS.
ODGOVORNOST I SMENJIVOST IZNAD SVEGA!

Gaca

pre 17 godina

Srecan sam zbog povratka grobara,vidi se koliko klub ne moze bez njih!!!Zgromimo Zvezvdu,pa rasterajmo upravu,grobari sa tobom sve do pobede!!!

GROBAR GROBARCEVIC

pre 17 godina

Dobro je sto navijaci pune JUG.Dobro je sto postoji dijalog,makar i privremen.

Nemam nista protiv pominjanja imena Radomira Antica.

Nemam nista ni protiv Golca.

Pitanje:

Sta je Golac ,kao trener postigao uopste?Nemam informacije i voleo bih ih videti.

Koliko ja znam Antic je zvan,ali nije prihvatio dolazak u Partizan.Voleo bih cuti od njega zasto i obrazlozenje.

Ja pratim Partizan 50 godina i mislim da je NAJVAZNIJE da se ne dozvoli stihija.Da to nebi nastalo :

NEKA SVAKO DO KRAJA ISPOSTUJE SVOJE OBAVEZE I ODGOVORNOSTI i neka svako uradi sto je njegova nadleznost i obaveza.

Mi ,navijaci ,da napunimo stadion i da navijamo.Ne da radimo ovo sto radi deo i da Partizan postaje PAUCINA koja sve manje zanima mlade.

Uprava da izadje pred javnost sa veoma jasnim programom.Program mora da bude posledica zakljucaka koje ce takodje izneti.Zakljuci da se naprave na osnovu analize stnja i dogadjanja u FK PARTIZAN.

Javnost ce prepoznati jeli sve odradjeno u KORIST resavanja problema i krize u Partizanu.

SVI KOJI VOLE PARTIZAN A SADA UCESTVUJU U OVIM DOGADJANJIMA MORAJU OSETIOTI GDE IM SEZU NADLEZNOSTI.TREBALI BI BITI DOBRONAMERNI I KRAJNJE ISKRENI U DAVANJU SEBE ZA DOBRO KLUBA.

Ne mozemo mi menjati upravu i postavljati novu a ni za sta ne odgovarati.

Moj stav je:

Ova uprava treba izaci pred javnost sa napred navedenim izvestajem i programom.Oborice sami sebe ako ne daju dobru analizu i odgovore na sve probleme.U tom slucaju mora se menjati i dijagnosticar i lekar.

Bez toga nema mnogo smisla pokretati akciju.

Jos jednom pitam sve grobare:

STA MISLE DA CE BITI SA GRADNJOM STADIONA AKO OTERAJU OVE KOJI SU TO PRIVELI KRAJU?

Uslov uvodjenja Partizana u moderne Evropske klubove je STADION.PARTIZAN SVE OSTALO IMA.

Grobari i Grobarcici idemo mi u HRAM FUDBALA da ga dostojno posaljemo u istoriju a rezultati ce doci kao i kod drugih.Treba malo i strpljenja i ljudskosti u nasim kontaktima i medjusobno i sa rivalima,posebno nasim VRLIM KOMSIJAMA.U buducnosti sve vise i sa svim ostalim na RAVNOPRAVNOJ OSNOVI.To je smisao sporta i vitestva u sportu.

Strpljenje dariva mudrost a MUDROST trazi STRPLJENJE.Budimo negde blizu toga.



PS:

Molio bnih da neko ne posumnja da sam covek uprave .Neznam nikoga tamo.Moje upozorenje je upozorenje ,iskusnog i dobronamernog coveka.Zivim daleko od tih prostora,ali sve pratim.Spreman sam na razmenu adresa ako neko ima zelju.

Dragan

pre 17 godina

Ovo je zaista ispruzena ruka ljudima iz uprave koji vole Partizan (pre svih Bjeka) da sednu i razmisle da ovako vise ne moze i da nam klubu poslednje dve godine sve dublje tone. Zato dovdite Antica, smenite Zecevica i idemo stazama stare slave!I da oduvamo CZ u subotu!

bgd

pre 17 godina

Kakve gluposti i dezinformacije! U subotu ce Grobari napuniti Jug i 90 minuta navijati iskljucivo protiv uprave! Zastave grupa se nece kaciti! Nikakva podrska igracima koji ne zasluzuju sveti dres!
A bice jos iznenadjenja!!!

Nikola

pre 17 godina

Zanimljivo, protiv sam uprave, ali podrzavam odluku Grobara - bojkot ne vodi nigde, time sto se ne cujemo i ne vidimo na tekmama, necemo ih oterati. Bolje je odlaziti na stadion i tamo izraziti nezadovoljstvo.

Medjutim, zanimljiva stvar u svemu ovome je podrska igraca navijacima. Ne mogu da shvatim sta to znaci i da li se tim potezom igraci otvoreno stavljaju nasuprot upravi. I ako je tako - novo je pitanje zbog ceka Marinkovic ne trci na utakmicama i zasto Partizan vec tri utakmice ne moze da postigne gol? Da li i igraci bojkotuju Partizan?

Grobarcina prava

pre 17 godina

Antic kao sportski direktor umesto Bjekovica - BRAVO, to je prava stvar !!!
Ali dosta vise sa najavom IVANA GOLCA !!!
To je demagog prve klase, pljuje, vredja, a nista ne zna i ne radi !
Kakva mu je reputacija posle igracke karijere ? Oterali su ga iz Smedereva, Ukrajine i iz svih drugih klubova gde je radio bilo kao trener ili sportski direktor.
Ja bih uz Antica ostavio Zeku !!! Niko kao on ne moze da donese novac Partizanu. Ne zelim da ulazim u njegov licni rat sa vodjama navijackih skupina ! Pa ne igra Zeka na terenu i ne bira on igrace koji treba da se kupe ! To je uvek radio Bjekovic pa neka on i odgovara za neuspehe !
A to da li ce vodje da budu zadovoljne ( mislim na njihov licni dzep) to je vec njihov problem u koji ne bi trebao da ulazi ni jedan pravi navijac!
A pravi navijac treba prvo da voli svoju decu, zenu, roditelje i prijatelje, pa tek onda nas klub !!! Onaj ko prica da voli Partizan vise od zivota, taj zeli i da zivi od navijanja, a to nigde nije zanimanje, pa ne bi trebalo da bude ni u nasoj zemlji !
DOLE "VODJE", ZIVEO PARTIZAN, ZIVEO ANTIC, ZIVEO ZEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igor Milutinovic

pre 17 godina

Grobari,ne dajte Zecevicu,Curkovicu i Bjekovicu da nam se smeju.Dosta kradje i sramote.Vratite nam nas klub.ANTICA ZA MENADZERA PARTIZANA.

Grobar_Slovenija

pre 17 godina

Bračo Grobari navijajmo svim srcem tokom utakmice za Partizan i Srbiju i poručimo upravi da ODE!!!PARTIZAN ŠAMPION I ŽIVELA SRBIJA!!!!!!!!!

crow

pre 17 godina

Ovo je izdaja...
Kome bre treba ovo?

Kakva uprava, kakvi bakraci...

Izdali ste sve sto ste do sada postigli.

Idite vi na vas derbi, navijajte za upravu, izvinite se Zeki i Bjekovicu...

Ovo se i dalo ocekivati od ljudi koji ne razmisljaju mnogo.

Jug MORA osati prazan!!! Setite se sta ste pricali do juce!!!

euq

pre 17 godina

Antic je rekao da nece da dolazi u nas fudbal tako da to mozemo da zaboravimo!
A povratak navijaca moze samo da znaci da ipak ne mogu bez Partizana i derbi im je prilika da se vrate na jug! Medjutim isto je i znak slabosti sto ce bjeka&zeka sigurno iskoristiti!
A mozda i Grobari spremaju neko iznenadjenje...

Zax

pre 17 godina

Hvala vam mnogo grobari... Treba da se vratite na stadion, da uradimo nesto u ovoj sezoni... Ja sam navijac Partizana i ovo me je mnogo obradovalo.
A za BjekuZeku cemo videti...

Cp6uH

pre 17 godina

Znaju Grobari da bi bez njih Partizan posle derbija upao u takvu krizu da bi mozda bilo kasno da se bilo sta preuzme. Ovo se radi samo iz ljubavi prema klubu, jer nista vece od toga ne moze da postoji, pa ni mrznja prema upravi! Zapamtite to! Dodjite da damo poslednju infuziju nasem klubu bez koje ne bi preziveo. Za sve one koji misle da je ovo predaja i da je bojkot pukao, grdno se varaju. Ja cu prvi da celu tekmu urlam iz svega glasa protiv uprave. A samnom jos 10 000 ljudi

Meni ovde nesto nije jasno...

pre 17 godina

E kakvi ste ljudi,pa ni bojkot posten ne znate da napravite...Nije nikome palo na pamet da bas bojkotovanje velikih utakmica ima pravi efekat,jer tesko da se bojkot i odsustvo publike vidi kad se igra protiv CSK,Zemuna i slicnih klubova...
Nikad ih vi necete oterati tom taktikom vruce-hladno...
Danas bi kao mogli malo da bojkotujemo,pa sutra necemo,pa bi opet mogli prekosutra i tako redom...
Potpuno sam neopredeljen sto se tice navijanja,posebno za ove nase najvece klubove,ali pratim situaciju koja se desava,i moram priznati da je zabavno...Odgledas neku dobru utakmicu engleske lige,pa ose onda malo ismejes ili genijalnim potezima partizanove uprave,ili ocajnim zvezdinim fudbalerima...
A mozda ipak svako ima svoju cenu,kolika god ona bila...
Pozdrav svima...

series2000 kg

pre 17 godina

Grobari Kragujevac ne dolaze na derbi!!! Cacak, Krusevac, Nis, Novi Sad, Kraljevo, Bor, Subotica, Skela - solidarnost do pobede!
Ko se ovde prodao - bas se pitam !!!

mile ja

pre 17 godina

OVO JE POTPUNA IZDAJA !!! KAO IDEMO NA DERBI PA NASTAVLJAMO BOJKOT. BRUKA ! NISMO NI ZA ŠTA ! GORI SMO OD OVE UPRAVE, NE MOGU DA VERUJEM... NAVIJAĆEMO,PA AKO BUDEMO GUBILI SKANDIRAMO "UPRAVA NAPOLJE" ,A AKO NE SVE DOBRO. ZABORAVILI SMO SVE PETARDE PROTIV TREĆERAZREDNIH TIMOVA,BRUKE EVROPSKE I DOMAĆE,IGRAČE KOJE TREBA MOLITI DA OZNOJE DRES, SVU RAŠOMONIJADU. JADNI SMO !

direktor

pre 17 godina

Zaista mi je drago da grobari ponovo budu na derbiju jer je mnogo lepse navijati i prisustvovati utakmici gde mozemo da se navijacki takmicimo. Naravno da to ni malo nece ojacati Partizan jer je neuporedivo slabiji od Zvezde. Sa druge strane mi je zao jer ovo ipak lici na odustajanje od protesta i time njihova uprava jaca bili oni toga svesni ili ne. Ne bi me cudilo da su se neki "navijaci" dogovorili sa upravom oko honorara. Nama ipak treba jak Partizan a sa ovima je sve slabiji i slabiji. Naravno ubedjen sam da Zvezda opet nece izgubiti jer smo zaista realno jaci.

pogled iz australije

pre 17 godina

Ovo je tužno da navijači postavljaju uslove,prekidaju treninge,upadaju u svlačionice... Gdje su nestala ona stara dobra vremena kada smo voljeli i navijali za svoje klubove bez obzira na rezultate.Putovalo se čitavu noć iz Dalmacije da bi se gledala Zvezdina ili Partizanova utakmica a danas?

Milance

pre 17 godina

Nadj je pametan momak i profesionalac svestan da je fodbal SHOW . Bez navijaca nema ni interesa sponzora pa klub mora da rasproda najbolje igrace radi opstanka.
Partizanovci ne treba da psuju pred kladionicama nego nek dodju na stadion i pomognu svom klubu . Zvezda je dosta pazarila letos, sad je prilika da se vidi da li su pametno troslili pare od Zigica.
Zato i sluzi derby da se vidi ko je ko...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Cinjenica je da ako partizan pobedi Zvezdu u subotu, sto kako igra Zvezda i nije nemoguce, Zeka i Bjeka nece podneti ostavke.
U slucaju da partizan izgubi od Zvezde, cak i sa podrskom sa juga, Zeka i Bjeka nece podneti ostavku.
Jednostavno, ovakve akcije partizanovih navijaca su bez ikakvog smisla i samo dovode do zbunjivanja onih navijaca koji su negde izmedju bojkota i dolaska na stadion. Ceo protest je od samog pocetka bez jasne ideje, a prvi i najjaci udar Zeka i Bjeka su izdrzali. Vremenom se tupila ostrica protesta, a ovde svakog cuda za tri dana dosta. Prema tome gorbari, ako vam Cepter daje lovu, onda je iskoristite i angazujete nekog ko bi mogao da vam osmisli odredjene akcije koje bi imale odjeka u javnosti. Pozitivnog naravno.

pfc

pre 17 godina

Grobari, bravo!
Pokazite ko ste i sta ste za klub, ali ne odustajite od zahteva.
Direktor Bjekovic mora da ide jer je svojim "transferima" unistio kvalitet prvog tima. Treba nam generalni menadzer tipa Antic ili Pedja Mijatovic, mozda Vukotic ako ga je moguce dobiti.Sto se tice Zecevica, ne treba ga smenjivati pod uslovom da podnese izvestaj o transferima u poslednjih 15 godina i javno ga prezentira. Transfere potpuno odvojiti od njega i dati u ruke generalnom menadzeru da on za njih odgovara i po pitanju prodaje/kupovine fudbalera i stvaranja snaznog tima i po pitanju kontrole transfera i upotrebe novca.
Nas Partizan bi ubrzo izasao iz krize za jednu polsezonu, sigurno!

Svjatoslav

pre 17 godina

'Navijaci', smesni ste kao bioskop! Uobrazili ste da ste neki faktor, a zapravo - ko vas uopsta sta pita? Svaki od vas vredi klubu tacno onoliko koliko je cena ulaznice koju je platio - kao i svi ostali koji ih kupuju, ni manje ni vise. Vreme kad ste putovali za dz i kao bili 'neko' je proslo, i hvala Bogu da jeste!!!

Mladen iskreni delija

pre 17 godina

(Dragi) Grobari... U sadasnjem trenutku je najgore sto bi vam se moglo desiti to da pobedite protiv Crvene Zvezde... uprava bi sa tom pobedom dobila opet veliki kredit od navijaca i tako ih se nikada nebi resili. Najbolje za navijace bi bilo da izgubite od zvezde sa par golova razlike i da u cetvrtak izgubite od Groningema. Znam kako je bilo nama prosle godine u ovo doba a i malo ranije. Zato vam zelim sve najbolje i da se vratite sto pre fudbalskim temama a da se nezamajavate sa klubskom politikom.

Aleksandar JF

pre 17 godina

Mnogo se toga provlaci u ovim komentarima. Cinjenice koje apsolutno ne stoje i pausalne ocene o vodjama, uzimanju para, nekakvim "dogovorima" i slicne stvari. Nista od toga nije tacno. Nije tacno iz prostog razloga sto Grobari nastavljaju svoju borbu protiv uprave ali razlicitim sredstvima. To smo reklli jos u proslom saopstenju, naime, jasno smo rekli navijacima Partizana da cemo bojkot utakmica u nekim trnutcima prekidati i to onda kada mislimo da je to potrebno a da ce u isto vreme protesti biti nastavljani.
Uostalom, pogledajte na nekoj TV snimak sa konferencije za stampu i videcete da dva Grobara koja su vodila konferenciju sede u majicama "uprava napolje-Grobari protiv mafije" i sto je najbolje od svega igraci sede pored njih !!
Dalje, prica na konferenciji se najvise zadrzala na zahtevima Grobara da Uprava podnese ostavke !!
Na derbiju cemo jos jednom pokazati sta mislimo o ljudima iz uprave kluba a pokazalo se da ih najvise boli kada smo na stadionu jer kada nismo onda se nas glas i ne cuje !!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ne svidja mi se ova ideja, ali nisam ni mnogo protiv nje jer razumem zelju navijaca da pomognu klubu u derbiju.

Sigurno znam da ja necu ici na derbi niti na bilo koju drugu utakmicu Partizana, dok ne ode ova uprava. Makar ostao sam u tome...

nikola_018

pre 17 godina

U SUBOTU SVI NA JUG!A KAO STO SAM POGODIO REZULTAT U LIBERECU..EVO I SADA PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3-1 BILI ZIVI PA VIDELI!!! ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!!!

eugene

pre 17 godina

@ aleksandar jf
Pa ko normalan moze da pomisli da su igraci dosli da vas podrze i tako okrenuli ledja zeki. Tebe su ubedili da su i oni za smenu uprave? Sad mi je malo jasnije zasto nista konkretno od bojkota nismo dobili. Pa vi ste momci ograniceni i nesposobni!

jordan

pre 17 godina

zelim grobarima da ociste upravu od parazita na bilo koji moguc nacin a onda da se okrenu korektnom navijanju uz uzajamno postovanje ostalih navijackih grupa , dosta nam je cetnika i partizana tipa samounistavanja taj model da vratimo tamo odakle je i dosao pozdrav srpskoj navijackoj sceni iz melburna.Red star forever

Nenad

pre 17 godina

Zamislite Partizan sa Predragom Mijatovicem kao direktorom i Radomirom Anticem kao trenerom! Sreca da su ovi grobari prodane duse pa od toga nece biti nista!

Dudule

pre 17 godina

Ma, dajte, sta se palite? kakav bre derbi, kakvi bakraci! Nas klupski fudbal je dotakao samo dno. Sve ostalo je samo zamajavanje... Tuga, ljudi, tuga...

Слоба Гробар Сента

pre 17 godina

Џабе царе све те твоје паре,..
Да би у наредним сезонама имали прави Партизан морамо сада изгурати са БОЈКОТОМ!!! Ову сезону смо и овако пустили низ воду.
Зато сви који имају и мало образа нека се не солидаришу са Зека-Бјеком!!! Бојкот, па макар и наредних 10 година!!! Када је фудбал пук`о, онда нека га гледају само мазохисти и они који још верују у Деда Мраза!!!

Nikola

pre 17 godina

Sta je bilo grobari?!Sve ima svoju cenu,pa i obraz!!Znao sam jos pre 20 dana da cete se prodati!!Sve je to njihovo maslo!Samo je bilo pitanje kada ce vas slomiti!!Nemojte vise nikog da lazete,prodali ste se za male pare!!Izgovor vam je odlican,kao da ga je Zeka licno sastavljao!Ili mozda Bjeka!! Samo napred,napunite onaj pilicarnik i priznajte poraz!Zao mi vas je!!!

costak

pre 17 godina

Znaci ne mogu da verujem...pa ovi grobarci postaju smesni. Kao oni hoce Antica.
I Ronaldinja, Dzerarda i Toresa...lepo je to...sve ce vama vasi drugari Bjeka i Zeka ispuniti...
Reci sve zeljeeee, reci sta trebaaa...
Bice tesko, bice nula tri!!!!

Ima li pitanja? Ja toliko!

pre 17 godina

Doci ce "takozvani Grobari" na derbi iz navodne ljubavi prema ekipi. (!?!?!?!? bu-ha-ha-ha al´sam glup pa ne razumem)
Kakve li gluposti!
Oni ce doci da bi na stadionu uradili sledece stvari:
1. Prekid utakmice bar na 5-10 minuta i to pocetkom drugog poluvremena.
==> Nacin: ubacivanje dimnih bombi i petardi u teren.
==> Posledica: Misao "takozvanih Grobara" - "E neka, samo neka Zeka placa kazne!"
2. Pevanje tj. urlikanje protiv uprave i Zeke & Bjeke.
==> Posledica: Partizanovim igracima dole na terenu nece stojati samo 11 protivnickih igraca i par hiljada njihovih (Zvezdinih) navijaca prekoputa, vec i pritisak od nazovi "svojih" koji ce im dodatno vezati (i onako svezane i smotane) noge.
Dakle na kraju gubimo sa 0:2 do 0:4 kako god okrenuli. Uz to kada se tenzije sa tribina prenesu na teren onda dolaze mozda jos i jedan ili dva crvena kartona.
3. Ako nedaj Boze policija "urgira" na Jugu - e onda ce biti "Evo tuku nevinu decu!" Zato, dragi roditelji, ne vodite decu na stadion u subotu.
Ali, glavno da su se tipovi koji sebe nazivaju "Grobarima" pokazali koliko mrze Zek... hm... ovaj... koliko vole Partizan.
Nema Partizanu ´leba bela dok je takvih kao sto ste vi koji sebe zovete Grobarima a smetate svakom ko voli fudbal da li voleo Partizan ili ne voleo ga. Jedini koji vas "takozvane Grobare" voli - to je Zvezdin sever i delije. Predjite kod njih slobodno, oni imaju demokratsko biranu upravu.

raso PFC

pre 17 godina

Je li vodje jel pala koja kinta a?E pa tek ce sad pravi grobari da bojkotuju derbi,pa vidite kolko ste smesni kad vas bude 20 na jugu.PFC forever

Zeljko Ostojic

pre 17 godina

Sta ti V. Radosavljevicu sjedis na dvije stolice. I svidja ti se i ne svidja. Salim se pa gdje si ti kako fax? A ovi manijaci od IGRE zvane fudbal prave rat. Nego pozdravi Aleksandra i vidimo se na exitu
Partizan

dragan ny

pre 17 godina

da li ti ljudu imaju pametnija posla u zivotu,nego da se sazivljavaju sa partizanom.radite nesto sa zivotima,ucite skole ,idite na sport,u crkvu,u manastire,pozoriste.gledajte fudbal,ne divljajte.drzavo donesi zakone

PaNo

pre 17 godina

Ale ale ale ale
uprava ostaje!
Ale ale ale ale
uprava ostaje!
Uprava ostaje! Uprava ostaje!
Ajmo svi, ajmo svi,
podrska upravi!
Ajmo svi, ajmo svi,
podrska upravi!
Podrska upravi! Podrska upravi!

Krsta

pre 17 godina

Tesko da cemo pomoci klubu ako jug bude pun! Krajnje je vreme da se nesto ozbiljnije preduzme, zeku&bjeku bojkotom necemo oterati jer njih bas briga za navijace, ne punimo im mi dzepove. Ja sam za prekid ove utakmice i svake sledece sve dok ne shvate da ne mogu protiv nas pa ako treba neka nas prebace i u drugu ligu!!!
Eto toliko

Snajper B. Kosa

pre 17 godina

Sta je sad ovo?
Pa sta smo se dogovorilima pocetku?
I onda , ajde kao , idemo na gostovanja ali pokazujemo nezadovoljstvo, transparenti naopako i to je sve ok..
A sta je sad?
Jedini dan kada se i moze skrenuti paznja na problem i jedina stvar koja boli upravu!!!
Prazan jug na deribiju.
Da li je moguce da nas uvek podele na isti fazon , skrenu paznju sa sebe i izvuku se. I sta sad , pola ce nas ostati kuci , a ovi koji dodju izgledace smesno jer ce cigana ponovo biti vishe na nashem stadionu.
Kako hocete..
Ovo vishe nije bojkot, jednostavno sve postaje cirkus.
Srecno sa novom taktikom. Nadam se da ce polubojkot biti uspesniji od bojkota. Ali vog puta bez mene, momci..

ivan

pre 17 godina

Koreografija "grobara" na derbiju,trebalo bi da bude replika neke od neponovljivih Jesicevih kosulja,rasirena preko celog juga.Tako je dobro videti vas opet!

gatu

pre 17 godina

Nije bitno ko ce kako navijati, sta ce uraditi Grobari ili igraci na terenu!
Pogledajmo istinu u oci...sutra se igra VECITI DERBI!!! Evo petak je, ja nisam nigde procitao da iko to spominje, da se prica, da se vode verbalni ratovi izmedju 2 tabora, da se prosto "oseca" derbi u vazduhu kako je to nekada bilo (a ne i tako davno)! Ja se secam da se o tome pricalo, i spremalo mnogo ranije, pa pred derbi srce hoce da iskoci iz grudi, uzbudjenje, emocije, itd...ali sad nista!
Propao nam je fudbal nacisto! Cak su i novinari digli ruke od derbija! Tuga...

napred partizan, napred srbija

pre 17 godina

@Aleksandar JF, 21. septembar 2006 18:42 "Na derbiju cemo jos jednom pokazati sta mislimo o ljudima iz uprave kluba a pokazalo se da ih najvise boli kada smo na stadionu jer kada nismo onda se nas glas i ne cuje !! "
eto, doshlo im iz pozadine u glavu...

DARDO

pre 17 godina

Kakav bre derbi, sta se lozite pa opet ce biti 0:0 tacan rez, jer partizan i zvezda su smehotresne ekipe, od 22 igraca koja budu istrcala na teren limit je druga portugalska ili belgijska liga.MRZIM ZVEZDU I PARTIZAN JER SE ZOVU KOMUNIZAM

Gabriel

pre 17 godina

Čitam i ne mogu da verujem šta čitam.Još u istoriji nisam čuo da se negde prekinuo štrajk pomoglo se onima koje mrziš i kasnije nastavljaš štrajk,nego lepo manite se vi ćorava posla i recite koliko ste dobili para za ovo što sada radite,koliko su vam platili Z&B da se sa istočne tribine prebacite na jug.Pa šta vi mislite da se to neće saznati,e grobari tek sad vidim koliko ste jadni i mizerni.Nemojte više davati bilo kakva saopštenja dosadili ste i bogu i narodu sa tim tkz bojkotom,mnogo ste smešni i jadni a pogotovo korumpirani.

zoran

pre 17 godina

znaci, dovoljno je da se gospoda na jugu pojave i to je garantovano 3 boda. Sva sreca pa se nisu pojavljivali poslednjih 5 sezona...

zoran

pre 17 godina

Sigurno ce to biti velika pomoc. Nece Partizan izgubiti sa peticom , ali izgubiti i sa trojkom je postignuce, zato grobari svi na stadion.
Partizanovi navijaci trebaju shvatiti vec jednom istinu da njihov tim ima kompleks prema Zvezdi. Potonji mogu izaci sa timom pionira ,Partizan nema sansu da dobije.

Gabriel

pre 17 godina

Malo sam u afektu napisao prethodni komentar,mada stojim iza toga što sam rekao,ali ovo što je napisao "@JA TOLIKO.IMA LI PITANJA?"je jedini pravi komentar na svu ovu papazjaniju.Samo ću da dodam:hvala ali ni nama ne trebaju takvi navijači "preletači",malo uz raju malo uz tate,sramota.Molim boga samo da neko ne nastrada,STOP NOŽEVIMA.

GOGARA NS

pre 17 godina

PUNO ZLONAMERNIH KOMENTARA, POSEBNO OD "CIGANA". NE MOGU DA SE NACUDIM OVIM NASIM "EXTREMNIM BOJKOTASIMA" I NJIHOVIM KOMENTARIMA TIPA: "IZDAJA" I SLICNO KAD JE JASNO RECENO DA SE BOJKOT NASTAVLJA !!! DERBI JE ODLICNA PRILIKA DA CELOKUPNOJ JAVNOSTI POKAZEMO KAKO IZGLEDA "JUG" SA NAMA I BEZ NAS. NISAM PRIPADNIK NIJEDNE GRUPE, ALI SAM ISPOSTOVAO SVE DOSADASNJE DOGOVORE, PA CU I OVAJ. NE MOZEMO SE SVI OKO SVEGA SLOZITI, ALI MORAMO BITI KONSTRUKTIVNI I ISPOSTOVATI VOLJU VECINE. SAD JE PRILIKA DA UDJEMO U AKTIVNIJU FAZU PROTESTA !!!

Zoran

pre 17 godina

Koliko puta sam ostavljao komentare tipa da navijaci treba da se vrate na stadion i otvoreno protestuju protiv uprave da javnost vidi i cuje probleme, Barselona smenjuje upravu sa punim stadionom, 90.000 ljudi drzi bele zastave, tako iz utakmice u utakmicu, dovoljno je i samo da se vidi kako to izgleda pa da se covek najezi!!!

GOGARA NS

pre 17 godina

ZA NEUPUCENE:
- CITAT -
"BOJKOT Uprave i fudbalera na domaćem terenu "Grobari" će NASTAVITI odmah posle 127. "večitog derbija" sa istim zahtevima - da kompletna UPRAVA NAPUSTI KLUB, ali i da novim menadžer kluba bude Radomir Antić. Na gostovanjima navijači će nastaviti da prate utakmice Partizana, ali će transparenti i dalje biti naopačke okrenuti."

bojan

pre 17 godina

!!!!!!!!!!!!!Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!Uprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

Boza

pre 17 godina

POTREBE ZA PROMENAMA SVAKAKO IMA. INSISTIRANJE SAMO NA ODLASKU UPRAVE BEZ DA JE JASAN CILJ I NACIN KAKO DOCI DO NJEGA JE SUVISE AMATERSKI PRILAZ VODJENJU KLUBA. DALJI BOJKOT POGODUJE ZVEZDI I NEKA SVAKO O TOME SLOBODNO I DOBRO RAZMISLI, KAKO VOLI I POMAZE PARTIZAN!!!

Bata Daca

pre 17 godina

Navijaci treba da pomognu igracima,ali nikako nesme da se dozvoli da uprava kaze da je zasluzna sto su se grobari vratili na mesto koje im i pripada a to je juzna tribina.

Najrealnije

pre 17 godina

@sima
Ko god da sudi svirace zvezdi par penala.Ajde sto je nasa uprava sramota ali sto i nas fudbal i ona lopovcina Terzic.Boze sve je propalo.

Predrag

pre 17 godina

ETO, TIPICNO ZA GROBARE,NISU ISTRAJNI, SAD POMOZITE, POSLE OPET I NA KRAJU STA STE DOSTIGLI, DA VAM SE OVI VASI FOTELJASI SMEJU..... TAKO VAM I TREBA

JA origial

pre 17 godina

"odlučili da pomognu klubu u jednoj od najtežih situacija u njegovoj istoriji"

Ma nije frka, posle derbija ce situacija biti jos teza(-10). haha

Aleksandar Kojic

pre 17 godina

Iako ce mnogi a i ja izmedju ostalih reci da se uprskao trud oko bojkota, no ipak dobro je da ce GROBARI, najbolji navijaci na Balkanu a verovatno i sire biti na stadionu gde ce pokazati da su 12-ti igrac i da ce Partizan pobediti uz njihovu podrsku. Tek tada neka ti ljudi vide koliko su GROBARI nedostajali i da ce da popuste pred navijackim zahtevima.
Ali naglasavam da i navijaci trebaju da pokusaju da koriguju zahteve i da pokusaju da daju drugu sansu nekim ljudima ali da oni obecaju da ako ne ispune zahteve da ce da odu kao svi normalni ljudi.


Pozdrav svim GROBARIMA uz poruku da neki ne zamere sto se bojkot "privremeno" zamrzne, ipak trebamo da se radujemo povratku na jug.

ALE, PARTIZAN LE, ALE, PARTIZAN LE, ALE... GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE ALE...

PFC

pre 17 godina

To se cekalo ja sam to objavio jos juce.Partizan ce uz pomoc Grobara sigurno savladato zvezdu jer zeljni su Grobari navijanja a to ce se videti u subotu kakva ce podrska biti.Vreme je da stvarno pomognemo klubu u ovakvom teskom stanju ma ko god bio u njemu.Jer za druge se navija Partizan se voli.

Milos Brcko

pre 17 godina

A kome u stvari pomazemo? Nisam pristalica izuzetaka(sad ne bojkotujem-od sutra cu???). Znam koliko je tesko ostati kuci kad je derbi,ali na muci se poznaju junaci.Ne ide to tako!..JER VOLIM PARTIZAN!Uprava napolje.

SHEARER

pre 17 godina

Dobar predlog u vezi Radomira Antica i dobro je sto ce dati podrsku fudbalerima protiv Cigosa...
Nadam se da ce Antic prihvatiti i da ce uz Golca poceti malo ostrije da se odnosi prema upravi...
UPRAVA NAPOLJE!!!

Sasa

pre 17 godina

Drago mi je da ce Partizan imati podrsku navijaca na derbiju,slazem se da bojkot treba nastaviti i sa svim zahtevima GROBARA(posebno sa onim u vezi sa Radomirom Anticem).

maradona sa dorcola

pre 17 godina

ili je bojkot ili se navija ,ovo nema smisla jednu navijamo drugu ne .evidentno je da ove glavonje nece otici jel su se ugradile u stadion,hotele ,apartmane pa nisu ludi da sve to ostave zbog nas

Sasa

pre 17 godina

Ovo mi se dopada, Radomir Antic je prav ideja. Hvala Bogu da ste se setili njega. Mislim da bi Savo Milosevic bio idealno resenje mesto tompus direktora Bjekovica.
Pozdravljam povratak i mislim da navijaci moraju da dolaze na stadion jer Partizan je iznad svih nas!

jaooo

pre 17 godina

Kako su ovi Grobari smeshni to je strasno. Pa oni ni sami ne znaju sta da bojkotuju vise. Skupite m... i oterajte vise tu upravu ili se vratite kod Zeke i Bjeke.

Milovan

pre 17 godina

Dakle, predali ste se! Pobijedio je ZekaBjeka! Zamrzavanje bojkota, kako da ne! Gdje ste još čuli za to. Evo godinu dana ne idem ni na jednu utakmicu, iako je besplatan ulaz, sve se pridržavajući bojkota, mada nisam član ni jedne od ovih huliganskih skupina. Sada je gotovo, ići ću na svaku, iako mi je više od svega stalo da vidim leđa ovim lopovima iz uprave, ali neću više da me tzv. "Grobari" lišavaju zadovoljstva odlaska na utakmice, kad se ni sami toga ne pridržavaju. Prihvatio sam da je odlazak na gostovanja nešto drugo, pogotovu ako se na taj način izražava protivljenje upravi, naročito mi se dopala ideja da se prave manji incidenti kako bi se primorali lopovi da daju dio opljačkanih para za kazne, ali ovo je sada konačno razbijanje bojkota, koji bi možda uskoro i dao rezultate. Ovo je presedan, i sada je sve otišlo niz vodu. Šta znači dolazak samo na derbi, ionako se na ostale utakmice ne ide, pa u čemu je razlika onda? Više me ne zanimaju nikakva saopštenja samozvanih "Grobara", idem da navijam za ovu bijednu ekipu i da vrebam priliku da se otarasimo uprave. Bio sam za bojkot, i dalje sam, ali bojkota više nema. Još više sam za neke radikalnije akcije, ali oni koji nemaju snage da izdrže bojkot do pobjede nemaju ni za nešto aktivnije. "Grobari", stvarno ste bezvrijedni, nemam više ništa s vama...

peki

pre 17 godina

NE MOGU DA VERUJEM..........POSLE TOLIKO TRUDA .....prODALI STE SE ZEKI !!!!! NADAM SE DA IMA JOS PRAVIH GROBARA KOJI ,NEDOLAZECI NA OVAJ JADNI DERBI,CE POKAZATI STAV .JER PO MENI NIJE STVAR JEDNOG DERBIJA NEGO OVO SE BRE NASTAVLJA DECENIJAMA......

igor

pre 17 godina

Super je stvar sto su se grobari vratili na jug. Videcemo da li je tacno sto kaze jesic da se uz podrsku partizan igra 40% bolje. Nadam se pobedi jer bi u svakom drugom ishodu zvezda suvise odmakla,a u prvenstvu kao sto je nasa to bi moglo da bude odlucujuce.

m1k4

pre 17 godina

Ovako, posto nisam bas upucen, sta treba da znachi "Zepter je zavrnuo slavinu" i drugo sto kaze Ivan Golac "Zasto Nadj lepo ne kaze zasto je prebacen u drugi tim?". Molim vas pomozite mi neukom da shvatim dublji smisao ZekaBjekinog rada.

Vlada

pre 17 godina

Ne razumem.
I pobedite nas i sta onda. Bice vam lakse?
Pa ja sam se nadao da cemo puci od Zeleznika u kupu pre 2g. jer je to bio poslednji samar Dzaji, koji je i pored svih prica doneo Zvezdi ono sto vasi banditi nikada nece uspeti.
Te price kako nema nikog osim Zeke da vodi klub su mazanje ociju, jer kao sto se vidi na primeru Zvezde ima ljudi koji ce makar podjednako lose da ga vode, a uspostavljanje principa smenjivosti je ipak najvaznije u celoj prici.
Pa ljudi moji setite se Sportinga na pocetku prosle sezone, i trener i uprava koji su klub doveli do finala kupa UEFA su podneli ostavke zbog loseg starta sezone. A danas, danas Sporting pobedjuje Inter u LS.
ODGOVORNOST I SMENJIVOST IZNAD SVEGA!

Gaca

pre 17 godina

Srecan sam zbog povratka grobara,vidi se koliko klub ne moze bez njih!!!Zgromimo Zvezvdu,pa rasterajmo upravu,grobari sa tobom sve do pobede!!!

GROBAR GROBARCEVIC

pre 17 godina

Dobro je sto navijaci pune JUG.Dobro je sto postoji dijalog,makar i privremen.

Nemam nista protiv pominjanja imena Radomira Antica.

Nemam nista ni protiv Golca.

Pitanje:

Sta je Golac ,kao trener postigao uopste?Nemam informacije i voleo bih ih videti.

Koliko ja znam Antic je zvan,ali nije prihvatio dolazak u Partizan.Voleo bih cuti od njega zasto i obrazlozenje.

Ja pratim Partizan 50 godina i mislim da je NAJVAZNIJE da se ne dozvoli stihija.Da to nebi nastalo :

NEKA SVAKO DO KRAJA ISPOSTUJE SVOJE OBAVEZE I ODGOVORNOSTI i neka svako uradi sto je njegova nadleznost i obaveza.

Mi ,navijaci ,da napunimo stadion i da navijamo.Ne da radimo ovo sto radi deo i da Partizan postaje PAUCINA koja sve manje zanima mlade.

Uprava da izadje pred javnost sa veoma jasnim programom.Program mora da bude posledica zakljucaka koje ce takodje izneti.Zakljuci da se naprave na osnovu analize stnja i dogadjanja u FK PARTIZAN.

Javnost ce prepoznati jeli sve odradjeno u KORIST resavanja problema i krize u Partizanu.

SVI KOJI VOLE PARTIZAN A SADA UCESTVUJU U OVIM DOGADJANJIMA MORAJU OSETIOTI GDE IM SEZU NADLEZNOSTI.TREBALI BI BITI DOBRONAMERNI I KRAJNJE ISKRENI U DAVANJU SEBE ZA DOBRO KLUBA.

Ne mozemo mi menjati upravu i postavljati novu a ni za sta ne odgovarati.

Moj stav je:

Ova uprava treba izaci pred javnost sa napred navedenim izvestajem i programom.Oborice sami sebe ako ne daju dobru analizu i odgovore na sve probleme.U tom slucaju mora se menjati i dijagnosticar i lekar.

Bez toga nema mnogo smisla pokretati akciju.

Jos jednom pitam sve grobare:

STA MISLE DA CE BITI SA GRADNJOM STADIONA AKO OTERAJU OVE KOJI SU TO PRIVELI KRAJU?

Uslov uvodjenja Partizana u moderne Evropske klubove je STADION.PARTIZAN SVE OSTALO IMA.

Grobari i Grobarcici idemo mi u HRAM FUDBALA da ga dostojno posaljemo u istoriju a rezultati ce doci kao i kod drugih.Treba malo i strpljenja i ljudskosti u nasim kontaktima i medjusobno i sa rivalima,posebno nasim VRLIM KOMSIJAMA.U buducnosti sve vise i sa svim ostalim na RAVNOPRAVNOJ OSNOVI.To je smisao sporta i vitestva u sportu.

Strpljenje dariva mudrost a MUDROST trazi STRPLJENJE.Budimo negde blizu toga.



PS:

Molio bnih da neko ne posumnja da sam covek uprave .Neznam nikoga tamo.Moje upozorenje je upozorenje ,iskusnog i dobronamernog coveka.Zivim daleko od tih prostora,ali sve pratim.Spreman sam na razmenu adresa ako neko ima zelju.

Dragan

pre 17 godina

Ovo je zaista ispruzena ruka ljudima iz uprave koji vole Partizan (pre svih Bjeka) da sednu i razmisle da ovako vise ne moze i da nam klubu poslednje dve godine sve dublje tone. Zato dovdite Antica, smenite Zecevica i idemo stazama stare slave!I da oduvamo CZ u subotu!

bgd

pre 17 godina

Kakve gluposti i dezinformacije! U subotu ce Grobari napuniti Jug i 90 minuta navijati iskljucivo protiv uprave! Zastave grupa se nece kaciti! Nikakva podrska igracima koji ne zasluzuju sveti dres!
A bice jos iznenadjenja!!!

Nikola

pre 17 godina

Zanimljivo, protiv sam uprave, ali podrzavam odluku Grobara - bojkot ne vodi nigde, time sto se ne cujemo i ne vidimo na tekmama, necemo ih oterati. Bolje je odlaziti na stadion i tamo izraziti nezadovoljstvo.

Medjutim, zanimljiva stvar u svemu ovome je podrska igraca navijacima. Ne mogu da shvatim sta to znaci i da li se tim potezom igraci otvoreno stavljaju nasuprot upravi. I ako je tako - novo je pitanje zbog ceka Marinkovic ne trci na utakmicama i zasto Partizan vec tri utakmice ne moze da postigne gol? Da li i igraci bojkotuju Partizan?

Grobarcina prava

pre 17 godina

Antic kao sportski direktor umesto Bjekovica - BRAVO, to je prava stvar !!!
Ali dosta vise sa najavom IVANA GOLCA !!!
To je demagog prve klase, pljuje, vredja, a nista ne zna i ne radi !
Kakva mu je reputacija posle igracke karijere ? Oterali su ga iz Smedereva, Ukrajine i iz svih drugih klubova gde je radio bilo kao trener ili sportski direktor.
Ja bih uz Antica ostavio Zeku !!! Niko kao on ne moze da donese novac Partizanu. Ne zelim da ulazim u njegov licni rat sa vodjama navijackih skupina ! Pa ne igra Zeka na terenu i ne bira on igrace koji treba da se kupe ! To je uvek radio Bjekovic pa neka on i odgovara za neuspehe !
A to da li ce vodje da budu zadovoljne ( mislim na njihov licni dzep) to je vec njihov problem u koji ne bi trebao da ulazi ni jedan pravi navijac!
A pravi navijac treba prvo da voli svoju decu, zenu, roditelje i prijatelje, pa tek onda nas klub !!! Onaj ko prica da voli Partizan vise od zivota, taj zeli i da zivi od navijanja, a to nigde nije zanimanje, pa ne bi trebalo da bude ni u nasoj zemlji !
DOLE "VODJE", ZIVEO PARTIZAN, ZIVEO ANTIC, ZIVEO ZEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igor Milutinovic

pre 17 godina

Grobari,ne dajte Zecevicu,Curkovicu i Bjekovicu da nam se smeju.Dosta kradje i sramote.Vratite nam nas klub.ANTICA ZA MENADZERA PARTIZANA.

Grobar_Slovenija

pre 17 godina

Bračo Grobari navijajmo svim srcem tokom utakmice za Partizan i Srbiju i poručimo upravi da ODE!!!PARTIZAN ŠAMPION I ŽIVELA SRBIJA!!!!!!!!!

crow

pre 17 godina

Ovo je izdaja...
Kome bre treba ovo?

Kakva uprava, kakvi bakraci...

Izdali ste sve sto ste do sada postigli.

Idite vi na vas derbi, navijajte za upravu, izvinite se Zeki i Bjekovicu...

Ovo se i dalo ocekivati od ljudi koji ne razmisljaju mnogo.

Jug MORA osati prazan!!! Setite se sta ste pricali do juce!!!

euq

pre 17 godina

Antic je rekao da nece da dolazi u nas fudbal tako da to mozemo da zaboravimo!
A povratak navijaca moze samo da znaci da ipak ne mogu bez Partizana i derbi im je prilika da se vrate na jug! Medjutim isto je i znak slabosti sto ce bjeka&zeka sigurno iskoristiti!
A mozda i Grobari spremaju neko iznenadjenje...

Zax

pre 17 godina

Hvala vam mnogo grobari... Treba da se vratite na stadion, da uradimo nesto u ovoj sezoni... Ja sam navijac Partizana i ovo me je mnogo obradovalo.
A za BjekuZeku cemo videti...

Cp6uH

pre 17 godina

Znaju Grobari da bi bez njih Partizan posle derbija upao u takvu krizu da bi mozda bilo kasno da se bilo sta preuzme. Ovo se radi samo iz ljubavi prema klubu, jer nista vece od toga ne moze da postoji, pa ni mrznja prema upravi! Zapamtite to! Dodjite da damo poslednju infuziju nasem klubu bez koje ne bi preziveo. Za sve one koji misle da je ovo predaja i da je bojkot pukao, grdno se varaju. Ja cu prvi da celu tekmu urlam iz svega glasa protiv uprave. A samnom jos 10 000 ljudi

Meni ovde nesto nije jasno...

pre 17 godina

E kakvi ste ljudi,pa ni bojkot posten ne znate da napravite...Nije nikome palo na pamet da bas bojkotovanje velikih utakmica ima pravi efekat,jer tesko da se bojkot i odsustvo publike vidi kad se igra protiv CSK,Zemuna i slicnih klubova...
Nikad ih vi necete oterati tom taktikom vruce-hladno...
Danas bi kao mogli malo da bojkotujemo,pa sutra necemo,pa bi opet mogli prekosutra i tako redom...
Potpuno sam neopredeljen sto se tice navijanja,posebno za ove nase najvece klubove,ali pratim situaciju koja se desava,i moram priznati da je zabavno...Odgledas neku dobru utakmicu engleske lige,pa ose onda malo ismejes ili genijalnim potezima partizanove uprave,ili ocajnim zvezdinim fudbalerima...
A mozda ipak svako ima svoju cenu,kolika god ona bila...
Pozdrav svima...

series2000 kg

pre 17 godina

Grobari Kragujevac ne dolaze na derbi!!! Cacak, Krusevac, Nis, Novi Sad, Kraljevo, Bor, Subotica, Skela - solidarnost do pobede!
Ko se ovde prodao - bas se pitam !!!

mile ja

pre 17 godina

OVO JE POTPUNA IZDAJA !!! KAO IDEMO NA DERBI PA NASTAVLJAMO BOJKOT. BRUKA ! NISMO NI ZA ŠTA ! GORI SMO OD OVE UPRAVE, NE MOGU DA VERUJEM... NAVIJAĆEMO,PA AKO BUDEMO GUBILI SKANDIRAMO "UPRAVA NAPOLJE" ,A AKO NE SVE DOBRO. ZABORAVILI SMO SVE PETARDE PROTIV TREĆERAZREDNIH TIMOVA,BRUKE EVROPSKE I DOMAĆE,IGRAČE KOJE TREBA MOLITI DA OZNOJE DRES, SVU RAŠOMONIJADU. JADNI SMO !

direktor

pre 17 godina

Zaista mi je drago da grobari ponovo budu na derbiju jer je mnogo lepse navijati i prisustvovati utakmici gde mozemo da se navijacki takmicimo. Naravno da to ni malo nece ojacati Partizan jer je neuporedivo slabiji od Zvezde. Sa druge strane mi je zao jer ovo ipak lici na odustajanje od protesta i time njihova uprava jaca bili oni toga svesni ili ne. Ne bi me cudilo da su se neki "navijaci" dogovorili sa upravom oko honorara. Nama ipak treba jak Partizan a sa ovima je sve slabiji i slabiji. Naravno ubedjen sam da Zvezda opet nece izgubiti jer smo zaista realno jaci.

pogled iz australije

pre 17 godina

Ovo je tužno da navijači postavljaju uslove,prekidaju treninge,upadaju u svlačionice... Gdje su nestala ona stara dobra vremena kada smo voljeli i navijali za svoje klubove bez obzira na rezultate.Putovalo se čitavu noć iz Dalmacije da bi se gledala Zvezdina ili Partizanova utakmica a danas?

Milance

pre 17 godina

Nadj je pametan momak i profesionalac svestan da je fodbal SHOW . Bez navijaca nema ni interesa sponzora pa klub mora da rasproda najbolje igrace radi opstanka.
Partizanovci ne treba da psuju pred kladionicama nego nek dodju na stadion i pomognu svom klubu . Zvezda je dosta pazarila letos, sad je prilika da se vidi da li su pametno troslili pare od Zigica.
Zato i sluzi derby da se vidi ko je ko...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Cinjenica je da ako partizan pobedi Zvezdu u subotu, sto kako igra Zvezda i nije nemoguce, Zeka i Bjeka nece podneti ostavke.
U slucaju da partizan izgubi od Zvezde, cak i sa podrskom sa juga, Zeka i Bjeka nece podneti ostavku.
Jednostavno, ovakve akcije partizanovih navijaca su bez ikakvog smisla i samo dovode do zbunjivanja onih navijaca koji su negde izmedju bojkota i dolaska na stadion. Ceo protest je od samog pocetka bez jasne ideje, a prvi i najjaci udar Zeka i Bjeka su izdrzali. Vremenom se tupila ostrica protesta, a ovde svakog cuda za tri dana dosta. Prema tome gorbari, ako vam Cepter daje lovu, onda je iskoristite i angazujete nekog ko bi mogao da vam osmisli odredjene akcije koje bi imale odjeka u javnosti. Pozitivnog naravno.

pfc

pre 17 godina

Grobari, bravo!
Pokazite ko ste i sta ste za klub, ali ne odustajite od zahteva.
Direktor Bjekovic mora da ide jer je svojim "transferima" unistio kvalitet prvog tima. Treba nam generalni menadzer tipa Antic ili Pedja Mijatovic, mozda Vukotic ako ga je moguce dobiti.Sto se tice Zecevica, ne treba ga smenjivati pod uslovom da podnese izvestaj o transferima u poslednjih 15 godina i javno ga prezentira. Transfere potpuno odvojiti od njega i dati u ruke generalnom menadzeru da on za njih odgovara i po pitanju prodaje/kupovine fudbalera i stvaranja snaznog tima i po pitanju kontrole transfera i upotrebe novca.
Nas Partizan bi ubrzo izasao iz krize za jednu polsezonu, sigurno!

Svjatoslav

pre 17 godina

'Navijaci', smesni ste kao bioskop! Uobrazili ste da ste neki faktor, a zapravo - ko vas uopsta sta pita? Svaki od vas vredi klubu tacno onoliko koliko je cena ulaznice koju je platio - kao i svi ostali koji ih kupuju, ni manje ni vise. Vreme kad ste putovali za dz i kao bili 'neko' je proslo, i hvala Bogu da jeste!!!

Mladen iskreni delija

pre 17 godina

(Dragi) Grobari... U sadasnjem trenutku je najgore sto bi vam se moglo desiti to da pobedite protiv Crvene Zvezde... uprava bi sa tom pobedom dobila opet veliki kredit od navijaca i tako ih se nikada nebi resili. Najbolje za navijace bi bilo da izgubite od zvezde sa par golova razlike i da u cetvrtak izgubite od Groningema. Znam kako je bilo nama prosle godine u ovo doba a i malo ranije. Zato vam zelim sve najbolje i da se vratite sto pre fudbalskim temama a da se nezamajavate sa klubskom politikom.

Aleksandar JF

pre 17 godina

Mnogo se toga provlaci u ovim komentarima. Cinjenice koje apsolutno ne stoje i pausalne ocene o vodjama, uzimanju para, nekakvim "dogovorima" i slicne stvari. Nista od toga nije tacno. Nije tacno iz prostog razloga sto Grobari nastavljaju svoju borbu protiv uprave ali razlicitim sredstvima. To smo reklli jos u proslom saopstenju, naime, jasno smo rekli navijacima Partizana da cemo bojkot utakmica u nekim trnutcima prekidati i to onda kada mislimo da je to potrebno a da ce u isto vreme protesti biti nastavljani.
Uostalom, pogledajte na nekoj TV snimak sa konferencije za stampu i videcete da dva Grobara koja su vodila konferenciju sede u majicama "uprava napolje-Grobari protiv mafije" i sto je najbolje od svega igraci sede pored njih !!
Dalje, prica na konferenciji se najvise zadrzala na zahtevima Grobara da Uprava podnese ostavke !!
Na derbiju cemo jos jednom pokazati sta mislimo o ljudima iz uprave kluba a pokazalo se da ih najvise boli kada smo na stadionu jer kada nismo onda se nas glas i ne cuje !!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ne svidja mi se ova ideja, ali nisam ni mnogo protiv nje jer razumem zelju navijaca da pomognu klubu u derbiju.

Sigurno znam da ja necu ici na derbi niti na bilo koju drugu utakmicu Partizana, dok ne ode ova uprava. Makar ostao sam u tome...

nikola_018

pre 17 godina

U SUBOTU SVI NA JUG!A KAO STO SAM POGODIO REZULTAT U LIBERECU..EVO I SADA PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3-1 BILI ZIVI PA VIDELI!!! ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI!!!

eugene

pre 17 godina

@ aleksandar jf
Pa ko normalan moze da pomisli da su igraci dosli da vas podrze i tako okrenuli ledja zeki. Tebe su ubedili da su i oni za smenu uprave? Sad mi je malo jasnije zasto nista konkretno od bojkota nismo dobili. Pa vi ste momci ograniceni i nesposobni!

jordan

pre 17 godina

zelim grobarima da ociste upravu od parazita na bilo koji moguc nacin a onda da se okrenu korektnom navijanju uz uzajamno postovanje ostalih navijackih grupa , dosta nam je cetnika i partizana tipa samounistavanja taj model da vratimo tamo odakle je i dosao pozdrav srpskoj navijackoj sceni iz melburna.Red star forever

Nenad

pre 17 godina

Zamislite Partizan sa Predragom Mijatovicem kao direktorom i Radomirom Anticem kao trenerom! Sreca da su ovi grobari prodane duse pa od toga nece biti nista!

Dudule

pre 17 godina

Ma, dajte, sta se palite? kakav bre derbi, kakvi bakraci! Nas klupski fudbal je dotakao samo dno. Sve ostalo je samo zamajavanje... Tuga, ljudi, tuga...

Слоба Гробар Сента

pre 17 godina

Џабе царе све те твоје паре,..
Да би у наредним сезонама имали прави Партизан морамо сада изгурати са БОЈКОТОМ!!! Ову сезону смо и овако пустили низ воду.
Зато сви који имају и мало образа нека се не солидаришу са Зека-Бјеком!!! Бојкот, па макар и наредних 10 година!!! Када је фудбал пук`о, онда нека га гледају само мазохисти и они који још верују у Деда Мраза!!!

Nikola

pre 17 godina

Sta je bilo grobari?!Sve ima svoju cenu,pa i obraz!!Znao sam jos pre 20 dana da cete se prodati!!Sve je to njihovo maslo!Samo je bilo pitanje kada ce vas slomiti!!Nemojte vise nikog da lazete,prodali ste se za male pare!!Izgovor vam je odlican,kao da ga je Zeka licno sastavljao!Ili mozda Bjeka!! Samo napred,napunite onaj pilicarnik i priznajte poraz!Zao mi vas je!!!

costak

pre 17 godina

Znaci ne mogu da verujem...pa ovi grobarci postaju smesni. Kao oni hoce Antica.
I Ronaldinja, Dzerarda i Toresa...lepo je to...sve ce vama vasi drugari Bjeka i Zeka ispuniti...
Reci sve zeljeeee, reci sta trebaaa...
Bice tesko, bice nula tri!!!!

Ima li pitanja? Ja toliko!

pre 17 godina

Doci ce "takozvani Grobari" na derbi iz navodne ljubavi prema ekipi. (!?!?!?!? bu-ha-ha-ha al´sam glup pa ne razumem)
Kakve li gluposti!
Oni ce doci da bi na stadionu uradili sledece stvari:
1. Prekid utakmice bar na 5-10 minuta i to pocetkom drugog poluvremena.
==> Nacin: ubacivanje dimnih bombi i petardi u teren.
==> Posledica: Misao "takozvanih Grobara" - "E neka, samo neka Zeka placa kazne!"
2. Pevanje tj. urlikanje protiv uprave i Zeke & Bjeke.
==> Posledica: Partizanovim igracima dole na terenu nece stojati samo 11 protivnickih igraca i par hiljada njihovih (Zvezdinih) navijaca prekoputa, vec i pritisak od nazovi "svojih" koji ce im dodatno vezati (i onako svezane i smotane) noge.
Dakle na kraju gubimo sa 0:2 do 0:4 kako god okrenuli. Uz to kada se tenzije sa tribina prenesu na teren onda dolaze mozda jos i jedan ili dva crvena kartona.
3. Ako nedaj Boze policija "urgira" na Jugu - e onda ce biti "Evo tuku nevinu decu!" Zato, dragi roditelji, ne vodite decu na stadion u subotu.
Ali, glavno da su se tipovi koji sebe nazivaju "Grobarima" pokazali koliko mrze Zek... hm... ovaj... koliko vole Partizan.
Nema Partizanu ´leba bela dok je takvih kao sto ste vi koji sebe zovete Grobarima a smetate svakom ko voli fudbal da li voleo Partizan ili ne voleo ga. Jedini koji vas "takozvane Grobare" voli - to je Zvezdin sever i delije. Predjite kod njih slobodno, oni imaju demokratsko biranu upravu.

raso PFC

pre 17 godina

Je li vodje jel pala koja kinta a?E pa tek ce sad pravi grobari da bojkotuju derbi,pa vidite kolko ste smesni kad vas bude 20 na jugu.PFC forever

Zeljko Ostojic

pre 17 godina

Sta ti V. Radosavljevicu sjedis na dvije stolice. I svidja ti se i ne svidja. Salim se pa gdje si ti kako fax? A ovi manijaci od IGRE zvane fudbal prave rat. Nego pozdravi Aleksandra i vidimo se na exitu
Partizan

dragan ny

pre 17 godina

da li ti ljudu imaju pametnija posla u zivotu,nego da se sazivljavaju sa partizanom.radite nesto sa zivotima,ucite skole ,idite na sport,u crkvu,u manastire,pozoriste.gledajte fudbal,ne divljajte.drzavo donesi zakone

PaNo

pre 17 godina

Ale ale ale ale
uprava ostaje!
Ale ale ale ale
uprava ostaje!
Uprava ostaje! Uprava ostaje!
Ajmo svi, ajmo svi,
podrska upravi!
Ajmo svi, ajmo svi,
podrska upravi!
Podrska upravi! Podrska upravi!

Krsta

pre 17 godina

Tesko da cemo pomoci klubu ako jug bude pun! Krajnje je vreme da se nesto ozbiljnije preduzme, zeku&bjeku bojkotom necemo oterati jer njih bas briga za navijace, ne punimo im mi dzepove. Ja sam za prekid ove utakmice i svake sledece sve dok ne shvate da ne mogu protiv nas pa ako treba neka nas prebace i u drugu ligu!!!
Eto toliko

Snajper B. Kosa

pre 17 godina

Sta je sad ovo?
Pa sta smo se dogovorilima pocetku?
I onda , ajde kao , idemo na gostovanja ali pokazujemo nezadovoljstvo, transparenti naopako i to je sve ok..
A sta je sad?
Jedini dan kada se i moze skrenuti paznja na problem i jedina stvar koja boli upravu!!!
Prazan jug na deribiju.
Da li je moguce da nas uvek podele na isti fazon , skrenu paznju sa sebe i izvuku se. I sta sad , pola ce nas ostati kuci , a ovi koji dodju izgledace smesno jer ce cigana ponovo biti vishe na nashem stadionu.
Kako hocete..
Ovo vishe nije bojkot, jednostavno sve postaje cirkus.
Srecno sa novom taktikom. Nadam se da ce polubojkot biti uspesniji od bojkota. Ali vog puta bez mene, momci..

ivan

pre 17 godina

Koreografija "grobara" na derbiju,trebalo bi da bude replika neke od neponovljivih Jesicevih kosulja,rasirena preko celog juga.Tako je dobro videti vas opet!

gatu

pre 17 godina

Nije bitno ko ce kako navijati, sta ce uraditi Grobari ili igraci na terenu!
Pogledajmo istinu u oci...sutra se igra VECITI DERBI!!! Evo petak je, ja nisam nigde procitao da iko to spominje, da se prica, da se vode verbalni ratovi izmedju 2 tabora, da se prosto "oseca" derbi u vazduhu kako je to nekada bilo (a ne i tako davno)! Ja se secam da se o tome pricalo, i spremalo mnogo ranije, pa pred derbi srce hoce da iskoci iz grudi, uzbudjenje, emocije, itd...ali sad nista!
Propao nam je fudbal nacisto! Cak su i novinari digli ruke od derbija! Tuga...

napred partizan, napred srbija

pre 17 godina

@Aleksandar JF, 21. septembar 2006 18:42 "Na derbiju cemo jos jednom pokazati sta mislimo o ljudima iz uprave kluba a pokazalo se da ih najvise boli kada smo na stadionu jer kada nismo onda se nas glas i ne cuje !! "
eto, doshlo im iz pozadine u glavu...

DARDO

pre 17 godina

Kakav bre derbi, sta se lozite pa opet ce biti 0:0 tacan rez, jer partizan i zvezda su smehotresne ekipe, od 22 igraca koja budu istrcala na teren limit je druga portugalska ili belgijska liga.MRZIM ZVEZDU I PARTIZAN JER SE ZOVU KOMUNIZAM

Gabriel

pre 17 godina

Čitam i ne mogu da verujem šta čitam.Još u istoriji nisam čuo da se negde prekinuo štrajk pomoglo se onima koje mrziš i kasnije nastavljaš štrajk,nego lepo manite se vi ćorava posla i recite koliko ste dobili para za ovo što sada radite,koliko su vam platili Z&B da se sa istočne tribine prebacite na jug.Pa šta vi mislite da se to neće saznati,e grobari tek sad vidim koliko ste jadni i mizerni.Nemojte više davati bilo kakva saopštenja dosadili ste i bogu i narodu sa tim tkz bojkotom,mnogo ste smešni i jadni a pogotovo korumpirani.

zoran

pre 17 godina

znaci, dovoljno je da se gospoda na jugu pojave i to je garantovano 3 boda. Sva sreca pa se nisu pojavljivali poslednjih 5 sezona...

zoran

pre 17 godina

Sigurno ce to biti velika pomoc. Nece Partizan izgubiti sa peticom , ali izgubiti i sa trojkom je postignuce, zato grobari svi na stadion.
Partizanovi navijaci trebaju shvatiti vec jednom istinu da njihov tim ima kompleks prema Zvezdi. Potonji mogu izaci sa timom pionira ,Partizan nema sansu da dobije.

Gabriel

pre 17 godina

Malo sam u afektu napisao prethodni komentar,mada stojim iza toga što sam rekao,ali ovo što je napisao "@JA TOLIKO.IMA LI PITANJA?"je jedini pravi komentar na svu ovu papazjaniju.Samo ću da dodam:hvala ali ni nama ne trebaju takvi navijači "preletači",malo uz raju malo uz tate,sramota.Molim boga samo da neko ne nastrada,STOP NOŽEVIMA.

GOGARA NS

pre 17 godina

PUNO ZLONAMERNIH KOMENTARA, POSEBNO OD "CIGANA". NE MOGU DA SE NACUDIM OVIM NASIM "EXTREMNIM BOJKOTASIMA" I NJIHOVIM KOMENTARIMA TIPA: "IZDAJA" I SLICNO KAD JE JASNO RECENO DA SE BOJKOT NASTAVLJA !!! DERBI JE ODLICNA PRILIKA DA CELOKUPNOJ JAVNOSTI POKAZEMO KAKO IZGLEDA "JUG" SA NAMA I BEZ NAS. NISAM PRIPADNIK NIJEDNE GRUPE, ALI SAM ISPOSTOVAO SVE DOSADASNJE DOGOVORE, PA CU I OVAJ. NE MOZEMO SE SVI OKO SVEGA SLOZITI, ALI MORAMO BITI KONSTRUKTIVNI I ISPOSTOVATI VOLJU VECINE. SAD JE PRILIKA DA UDJEMO U AKTIVNIJU FAZU PROTESTA !!!

Zoran

pre 17 godina

Koliko puta sam ostavljao komentare tipa da navijaci treba da se vrate na stadion i otvoreno protestuju protiv uprave da javnost vidi i cuje probleme, Barselona smenjuje upravu sa punim stadionom, 90.000 ljudi drzi bele zastave, tako iz utakmice u utakmicu, dovoljno je i samo da se vidi kako to izgleda pa da se covek najezi!!!

GOGARA NS

pre 17 godina

ZA NEUPUCENE:
- CITAT -
"BOJKOT Uprave i fudbalera na domaćem terenu "Grobari" će NASTAVITI odmah posle 127. "večitog derbija" sa istim zahtevima - da kompletna UPRAVA NAPUSTI KLUB, ali i da novim menadžer kluba bude Radomir Antić. Na gostovanjima navijači će nastaviti da prate utakmice Partizana, ali će transparenti i dalje biti naopačke okrenuti."

bojan

pre 17 godina

!!!!!!!!!!!!!Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!Uprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!Napred PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!

Boza

pre 17 godina

POTREBE ZA PROMENAMA SVAKAKO IMA. INSISTIRANJE SAMO NA ODLASKU UPRAVE BEZ DA JE JASAN CILJ I NACIN KAKO DOCI DO NJEGA JE SUVISE AMATERSKI PRILAZ VODJENJU KLUBA. DALJI BOJKOT POGODUJE ZVEZDI I NEKA SVAKO O TOME SLOBODNO I DOBRO RAZMISLI, KAKO VOLI I POMAZE PARTIZAN!!!

Bata Daca

pre 17 godina

Navijaci treba da pomognu igracima,ali nikako nesme da se dozvoli da uprava kaze da je zasluzna sto su se grobari vratili na mesto koje im i pripada a to je juzna tribina.

Najrealnije

pre 17 godina

@sima
Ko god da sudi svirace zvezdi par penala.Ajde sto je nasa uprava sramota ali sto i nas fudbal i ona lopovcina Terzic.Boze sve je propalo.

Predrag

pre 17 godina

ETO, TIPICNO ZA GROBARE,NISU ISTRAJNI, SAD POMOZITE, POSLE OPET I NA KRAJU STA STE DOSTIGLI, DA VAM SE OVI VASI FOTELJASI SMEJU..... TAKO VAM I TREBA