Subota, 09.09.2006.

10:30

Stilske vežbe ministra Ilića

Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić najprimitivnijim rečnikom vređao je radnike TV Leskovac.

Izvor: B92

Stilske vežbe ministra Iliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 17 godina

Hteo bih samo da kažem onim malobrojnim koji ipak mogu da upute i reči pohvale za ministra Ilića: Njegovi rezultati su rezultati društva u kome živimo, rezultati svih u Vladi koji nešto rade, jednostavno, vreme je investicija i gospodin "Nekulturni" samo u to ime dobija neke poene. I tačno je da gradi ponajviše u Šumadiji, ali to mu ne služi na čast! Šumadija je i onako razvijen kraj. Šta je sa jugom Srbije? Tamo nema ničega i godinama nije građeno, a i sada se gradi najmanje... A Velji, primitivcu i bahatom bogatašu iz vremena Miloševića (kada je kao bio opozicija) nije mesto ni u Vladi ni na bilo kojoj funkciji gde može da kinji druge, poštene ljude...

prodje mi zivot

pre 17 godina

Dok se politicari u Srbiji dogovore sta i kako, meni prvo prodje mladost, a sada svakoga dana uvidjam da ce mi proci i ceo zivot. Da sam barem pobegao iz Srbije kada sam imao sansu, sada to vise nije bitno. Ilicevo ponasanje govori o njegovom licnom vaspitanju, nereagovanje Kostunice govori o njegovoj politickoj etici, ne reagovanje ostalih clanova vlade o njihovoj. Ovakav ispad nije prvi Ilicev ispad, ali kada je kao ministar mogao da se fizicki obracunava sa policajcem, i da prodje nekaznjeno, sta je onda neki tamo provicniski novinar da se na njemu ljudki ne istrese.

Nikada u ovoj zemlji bolje biti nece, ali dok to budemo shvatili, nas vise nece biti. Satrce nas bela kuga.

Pozdrav

suzana

pre 17 godina

Sta reci osim MOZE IM SE!
Oni zive besplatno na racun poreskih obveznika (voze drzavna kola,mi im placamo benzin,ruckove,dnevnice devizne,a visoke ekspertske plate sluze im za dzeparac ).Budzetske pare tretiraju kao sopstvene! Oni nama daju! Oni sve siri i bogatiji, a mi izvrcemo novcanik naopacke da poplacamo sve njihove hirove, sajmove i vasare. Sebe dozivljavaju kao bogove.E, zato treba da ih nema.Pomozimo im da odu!

Milan

pre 17 godina

Bravo Veljo, dok ti radis ulickane demokrate smislaju kako ce da te napadaju jer to jedino i znaju. Bili su na vlasti pa sta su uradili, nista.

ljuta&besna

pre 17 godina

O, Boze, udri svugde samo nemoj u mozak! Ilica HITNO treba smeniti, on je uvreda za demokratsku Srbiju i ljude koji su 24.09.2000 glasali za promene.
Problem u celoj prici je taj sto ne postoji snimak Ilicevog „monologa”, ali imajuci u vidu njegov raniji odnos prema novinarima, zaista me ne bi zacudilo da se sve to tako desilo. Jednom dana ce morati krivicno da odgovara zbog ovakvog prostackog ponasanja...

Dragan R

pre 17 godina

Ovde vecini nisu jasne neke stvari. Ministar nije seljak ili seljacina on je magistar ing. sto bi rekli intelektualac. Svaki nas seljak nikada nebi postupio tako. Iz prostog razloga jer je vaspitan po starim nacelima dok je SPC bila moralna institucija a ne kao sada estrada. Prema tome Velja je akademac intelektualac kao i kolega mu kriminalac kao i Seselj kao i MM i Baki i Dacic i Dinkic Bogoljub itd. Prema tome nemojte nama seljacima da poturate takve tipove i protuve.

Ivica

pre 17 godina

Ma, Velja se samo domacinski obratio okupljenima :). Pored njega je bio i mirno cutao i gledao dripca kako se izivljava i nalece da bije, jer je imao dvojicu telohranitelja,i Miodrag Stamenkovic-Abras, potpredsednik NS-a, peti na listi poslanika po parama koje su naplatili kao dnevnice u skupstini Srbije i kandidat za predsednika opstine koalicije DSS-NS-JS na izborima koji ce biti 1.10.2006.

Obavesteni

pre 17 godina

Od prijatelja koji je bio prisutan tokom incidenta, cuo sam da se zamalo nije desilo i vise od verbalnog incidenta, jer je Selja Ilic gotovo nasrnuo na novinara Igora, i kako sam cuo, da nije bilo kolega izmedju njih dvojice, tu distancu bi gos'n ministar prevalio il' rukom il' nogom.
JEDINO resenje za Selju i slicne je BOJKOT pracenja njegovih aktivnosti od strane iole nezavisnih, profesionalnih i slobodnih medija.

Urban Legend

pre 17 godina

Zar da sudbina Beograda zavisi od glasackog raspolozenja biraca iz Cacka i okoline! Sramota!
Ako njima tamo trebaju takvi primitivci poput Ilica, nama ovde sigurno ne trabaju. Oni su ga izglasali i doveli u Beograd i sad cela drzava treba da placa puteve oko Cacka i da slusa psovanje njihovog ministra. Ukoliko se na vreme ne stane na put Ilicu, on ce Beograd pretvoriti u veliko selo, a posluzice i kao rollmodel mladima koji ce psovanje, bahatost i primitivizam iz usta jednog ministra shvatiti kao sasvim prihvatljivu osobinu koja omogucuje npredovanje u karijeri.

Lanna

pre 17 godina

U normalnoh zemlji predsednik valde bi ga u najboljem slucaju zamolio da malo odstupi od ministartske pozicije i razmilsi. U Srbiji? Nista. Pa nigde se na Balkanu ne ponasaju talo kabadahijski ka u Srbiji. Ilic, Tijanic, dacic, Vicinic, i sva ona bulumenta iz nazovi novina i nazovi partija.AVS@M

Alek

pre 17 godina

On na "najlepsi" nacin predstavlja trenutnu vladu Vojislava Kostunice: bezobrazluk,korupcija,bahatost, neznanje, nesposobnost a jedina je sposobnost da uvecaju samo za svoj licni budzet. Podsecam, da oni primaju platu, voze se luksuznim kolima, uzimaju dnevnice , sluzbene telefone...i jos mnogo,mnogo toga i to sve od nasih para. Bas im je lepo zar ne?

Dejan V.

pre 17 godina

Mislim da ljudi zaboravljaju ko je šef ovog kapitaliste(da ne kažem kapitalca).Treba malo razmisliti o tome kada postavljamo pitanje ko njega plaća.

evropljanin

pre 17 godina

Iza Velje Ilica stoje rezultati, kazu neki. Samo niko ne spominje da je poenta tih rezultata davanje investicija za raznorazne koridore po Srbiji, za izgradnju puteva i slicno. Da ne spominjem da su ti putevi i dalje jedni od najgorih i najskupljih puteva u okruzenju a i u Evropi. Tesko je raditi ako dobijes milijardu eura za izgradnju puteva i onda neki vide da se nesto radi. Ko god da je u ministarstvu u kome sedi doticni ministar iz naroda, to ministartsvo bi radilo jer je to JEDINO sto interesuje EU i svet oko nas, da mogu barem normalno da prozale korz nasu zemlju jer se, na nasu srecu, nalazimo u evropi. To sto opet taj narod iz Sumadije misli da je njegova zasluga sto se tu i tamo nesto radi oko puteva samo pokazuje da ce ovi dugo vladati jer taj isti narod nece imati NIKAD prilike da ode u neki drugi svet i vidi te iste puteve kako izgledaju i kojom brzinom se rade. Zalosna je Srbija koja velice Veljine rezultate. Licno mislim da je Velja odlican za neku opstinu gde su njemu slicni, gde nema vise od 10.000 ljudei, da moze da podvikne i da rukovodi. Za mesto ministra nije ni po jednoj osnovi osim po osnovi vlade DSS i Kostunice koji nije daleko od svog kolege sto se tice brendiranja u Srbiji. Cuj, rostiljada i guca brendovi Srbije. Ne daj Boze, i ovako vazimo za primitivne i zaostale gde god da se maknemo, samo nam to fali...

Miki

pre 17 godina

On je stvarno prost covek. To nije prvi put. Nazalost on je ministar. Prost i nekulturan, to i ptice znaju.
To sve treba pocistiti lopatom. Prvo njega, pa onda redom do Kostunice.
Nesto sveze, posteno i pametno nam treba. Toga ima u Srbiji dosta, ali pored ove vlade nema se sanse. Odmah izgubis zivot ili si kriminalan. Pametni i posteni se ubijaju na licu mesta, u smislu kao Dindjic.
Sve dok neuzmemo lopate, nista od toga.
S njima do EU necemo doci, jer onda se oni nece odrzati, i oni to znaju. Zato nas tako i dalje muce!

stratus

pre 17 godina

Kakva bruka za Velju! Ali to nije nista novo, ono sto je mnogo gore je cinjenica da je ovo bruka svih nas, cele Srbije sto smo doveli na vlast ovakvu spodobu!

Душан

pre 17 godina

Пуна подршка мом омиљеном министру, са лезилебовићима и салонским демократама то је једини начин комуникације!

Ivanho

pre 17 godina

B92 je profesionalna i demokratska televizija. A ponašanje Velje Ilića najbolje govori kakav je brend Srbije. Kakva guča, kakvi bakrači, Velja je najbolji brend Srbije.

Chachanin

pre 17 godina

On je u pravu. Takav treba svima vama. Treba neko da vas probudi da radite i zaradite na posten nacin a ne da ogovarate i da zivite od toga sta je rekao jedan ministar. Na kraju njega ste i vi odabrali !

Nebojsa

pre 17 godina

Znaci pocela predizborna kampanja. Zna Velja sta pali u Srbiji i kako se pridobija biracko telo.
Jedino se pitam sto je dosao na rostiljadu kad nije gteo da odvoji novac za istu (Guca je ipak bila preca - bliza).

Miša NS

pre 17 godina

Mogu da zamislim situaciju; Upada Velja, iz odela se širi miris luka a kad progovori "čuje" se šljiva i tada počinje "kulturno-umetnički" program sa vrcavim dijalozima a završava se verovatno šutiranjem novinara kao u Novom Sadu. Daleko je Evropa.

Zoran

pre 17 godina

Kakavo je opravdanje sto "covek radi svoj posao" i sto "iza njega stoje rezultati"?
Pa valjda je normalno da radi!Samo kod nas se to racuna u zasluge.
Da li mu to daje za pravo da se prostacki ponasa,kao najgori ulicar?No,nije on kriv sto je prostak,kriv je onaj koji ga je tu doveo.Ali,verovatno je covek neinformisan...

Srle Pera Ždera

pre 17 godina

S'obzirom da dotični voli da se deklariše kao "narodni" čovek, on se i ponaša u skladu sa narodnom izrekom: "Vo u Beč, vo iz Beča".

Dzeko

pre 17 godina

Ha ha ha ha ha!!! Kakav narod takvi i ministri! Sve go seljak do seljaka!! Naravno mislim figurativno ne zeleci da uvrijedim poljoprivrednike.

Peter Tosh

pre 17 godina

Нажалост, можете само да га мрзите . . . Иза њега стоје резултати ( него онај ко не мрда из Београда не може да их види ), а новинари знају како је плаховит, провалили су му ту ''сељачку'' страну и овим покушајима желе да скрену пажњу на себе. Чуј, ТВ Лесковац . . .

ae

pre 17 godina

Steta sto ne postoji bilo kakav dokaz zapis najnovije ministarske bahatosti. Zbog ovakvih stvari njega treba stalno pratiti kamerama i posle to emitovati ko reality show na nekom kanalu pa bi se valjda malo uljudio.

Gabriel

pre 17 godina

Pa dobro dokle više, stvarno ovo više nema smisla,da li će sad opet da ga sklone neko vreme da se slegne pa sve iz početka,krajnje je vreme da se taj"čovek"ukloni iz politike.Interesuje me da li će neko tražiti odgovornost i izvinjenje ili će te pognuti glave i ćutati.Kriv je on,ali krivi ste i vi što mu se povlađujete i okrećete glave kao da se ništa nije desilo.

Milan

pre 17 godina

Nemojte misliti da ce ovo ponasanje naici na siru osudu.Nasem narodu imponuje primitivno ponasanje ljudi na vlasti jer je 50% ljudi u Srbiji elementarno nepismeno,a daleko veci procenat nema ni najosnovniju kulturu.

Hermiona

pre 17 godina

Osude nisu pomogle. Ovo mu je ne zna se koji put.
A da ga malo mediji ignorisu?
Hajde da se od takvog primitivca odmorimo malo i mi i vi.

Zeljko

pre 17 godina

Dobro, Velja nema bas neki recnik.
Al, samo malo pogledajte npr. sumadijski kraj: tu se na veliko radi na putevima i ostaloj infrastrukturi. Ovaj covek omogucava da se, nakon 50 godina represije komunista, sumadijski kraj polako oporavlja. Za to mu skidam kapu!
A sto se tice izjava: to mu nije vrlina.
Ipak, svi koji ga osudjuju: neka gledaju malo vise na njegov rad i uspeh, a ne samo na karakter.
Da je karakter bitan faktor u politici, onda ni jedna drzava ne bih imala politicare :)

Poznavalac

pre 17 godina

U Paracinu na Kanalu M, gostovao je isti ministar pre mesec i po dana, ocigledno veseo posle proslave u Cupriji (boj na Ivankovcu), hvalio lokalnog kontraverznog biznismena i njegovu grupu gradjana (koji su u gradu strah i trepet) a svoju Novu Srbiju koja ima odbor nije ni pomenuo (a naravno, price koje je pricao bile su fenomenalne). Vredjao osoblje, direktora TV, a momci "kontraverznog biznismena" su svemu davali ozbiljan ton.
Ima li slobode u Srbiji? Dok je bilo Slobe, znalo se da si za njega ili protiv, a sad imas gomilu ovih "narodnjaka" i njihovih lokalnih "momaka iz senke" kojima je Velja harambasa i niko ne sme ni da pisne. Umlatice te, a kod Slobe bi bar prosao kao borac za slobodu, ovde ce jos od tebe tabloidi napraviti kriminalca, a zbog kohabitacije nece biti nikog da te uzme u zastitu. Strasno. U komsiluku u Raznju zamenik predsednika opstine predsednik odbora NS ekvivalent nekada mocnog beogradskog Arkana, svedenog na nivo zatucane provincije. Radikali su bolji, ako bude postojala sansa da narodnjaci pobede, glasacu za radikale.

3OPAH

pre 17 godina

Ministar Ilic je prostacina i primitivac najveceg kalibra, koji obruka Srbiju i njene gradjane.
Ali i ljudi oko njega nisu nista bolji, kad mu to tolerisu toliko godina.
Posle prvog verbalnog istupa je morao biti izbacen iz Vlade i javno osudjen.
Pa kakav primer daje deci i omladini koja rastu. Strasno me ovo boli, sto je u nasoj zemlji zavladala ravnodusnost prema takvim stavrima, mnogo vise nego nemastina...
:-(

Ivan

pre 17 godina

I, šta je tu novo?
Pa poznato je da je ministar Ilić jedan od najprimitivnijih političara na političkoj sceni Srbije. Svojim stavovima bi više odgovarao Radikalnoj stranci nego tkz. demokratskom pokretu. Na moju veliku žalost izgleda da je to i želja vladajuće koalicije. Na taj način privlače deo radikalskog biračkog tela.
Iskreno bi pozvao sve NEZAVISNE MEDIJE na stalni bojkot gospodina Ilića. Ipak nije mu ovo prvi put.

Shumadinac

pre 17 godina

Slika i prilika "narodnjackog" bloka. Da je ova napacena Srbija iole normalna,ovaj lik ne bi mogao da bude ni odbornik u skupstini opstine,a ne ministar u vladi Srbije.

Srecko Bgd

pre 17 godina

Problem Velje Ilića je što on kaže istinite stvari ali na loš način. Neka samo poradi na rečniku i manirima dostojnih jednog ministra i sve će biti u redu.Ipak činjenica je da on gotovo jedini od ministara u sadašnjoj vladi radi nešto i ima konkretne rezultate!Uostalom, raspitajte se malo po Srbiji, izađite iz kruga dvojke i BG-a i videćete ko je u narodu omiljeni ministar!!

citalac

pre 17 godina

"...došao sa leskovačke Roštiljade".
Ovo je sve namesteno od strane TV Leskovac. Znali su da covek mrtav umoran dolazi sa Rostiljade i umesto da mu ponude krevet da se Velja malo odmori i protegne noge, oni bi da ga guse pitanjima. Nema pitanja, sve je jasno. Ljdi iz TV Leskovca ce odgovarati za ovaj teski i neverovatni incident. Sram da ih je da se ovako nedljudski i nehumano ponasaju prema nasem Investitoru kavitalnih ulaganja u Ministvu Vlade Srbije.

SVD

pre 17 godina

Ne znam šta treba da se desi da ovog kapitalca maknu sa njegovog mesta. On pravi incidente jedan za drugim i da je svetac, do sada bi Bogu dosadio.

Privatnik

pre 17 godina

Da je meni neki seljak upao u firmu i pokusao da mi maltretira zaposlene, leteo bi napolje kroz zatvorna vrata pa da je pet puta ministar u vladi! tako vam novinarima i treba kad dozvoljavate da vas jasu. ko ne postuje sebe, ne postuju ga ni drugi.

Rex

pre 17 godina

Pa dobro, sad ce malo da se ljudi bune protiv Velje, i tako dva dana i posle toga ce da bude isto, kao i do sada.
Svakog cuda dva dana dosta. I tako iz dana u dan...

Stana

pre 17 godina

Nista novo. Prostota i primitivizam prolazi kod biraca. Tuzno i zalosno za nove generacije. Sta mogu da nauce od takvih ljudi, da piju i zderu po vasarima, psuju, i sl. Jadni smo ti mi,a ima pametnih ljudi sigurno medju Srbima, samo sto u Srbiji vecina voli izgleda prostotu a ne pametne i kulturne ljude.

Stana

pre 17 godina

Nista novo. Prostota i primitivizam prolazi kod biraca. Tuzno i zalosno za nove generacije. Sta mogu da nauce od takvih ljudi, da piju i zderu po vasarima, psuju, i sl. Jadni smo ti mi,a ima pametnih ljudi sigurno medju Srbima, samo sto u Srbiji vecina voli izgleda prostotu a ne pametne i kulturne ljude.

Privatnik

pre 17 godina

Da je meni neki seljak upao u firmu i pokusao da mi maltretira zaposlene, leteo bi napolje kroz zatvorna vrata pa da je pet puta ministar u vladi! tako vam novinarima i treba kad dozvoljavate da vas jasu. ko ne postuje sebe, ne postuju ga ni drugi.

SVD

pre 17 godina

Ne znam šta treba da se desi da ovog kapitalca maknu sa njegovog mesta. On pravi incidente jedan za drugim i da je svetac, do sada bi Bogu dosadio.

Shumadinac

pre 17 godina

Slika i prilika "narodnjackog" bloka. Da je ova napacena Srbija iole normalna,ovaj lik ne bi mogao da bude ni odbornik u skupstini opstine,a ne ministar u vladi Srbije.

Rex

pre 17 godina

Pa dobro, sad ce malo da se ljudi bune protiv Velje, i tako dva dana i posle toga ce da bude isto, kao i do sada.
Svakog cuda dva dana dosta. I tako iz dana u dan...

citalac

pre 17 godina

"...došao sa leskovačke Roštiljade".
Ovo je sve namesteno od strane TV Leskovac. Znali su da covek mrtav umoran dolazi sa Rostiljade i umesto da mu ponude krevet da se Velja malo odmori i protegne noge, oni bi da ga guse pitanjima. Nema pitanja, sve je jasno. Ljdi iz TV Leskovca ce odgovarati za ovaj teski i neverovatni incident. Sram da ih je da se ovako nedljudski i nehumano ponasaju prema nasem Investitoru kavitalnih ulaganja u Ministvu Vlade Srbije.

Srecko Bgd

pre 17 godina

Problem Velje Ilića je što on kaže istinite stvari ali na loš način. Neka samo poradi na rečniku i manirima dostojnih jednog ministra i sve će biti u redu.Ipak činjenica je da on gotovo jedini od ministara u sadašnjoj vladi radi nešto i ima konkretne rezultate!Uostalom, raspitajte se malo po Srbiji, izađite iz kruga dvojke i BG-a i videćete ko je u narodu omiljeni ministar!!

Ivan

pre 17 godina

I, šta je tu novo?
Pa poznato je da je ministar Ilić jedan od najprimitivnijih političara na političkoj sceni Srbije. Svojim stavovima bi više odgovarao Radikalnoj stranci nego tkz. demokratskom pokretu. Na moju veliku žalost izgleda da je to i želja vladajuće koalicije. Na taj način privlače deo radikalskog biračkog tela.
Iskreno bi pozvao sve NEZAVISNE MEDIJE na stalni bojkot gospodina Ilića. Ipak nije mu ovo prvi put.

Poznavalac

pre 17 godina

U Paracinu na Kanalu M, gostovao je isti ministar pre mesec i po dana, ocigledno veseo posle proslave u Cupriji (boj na Ivankovcu), hvalio lokalnog kontraverznog biznismena i njegovu grupu gradjana (koji su u gradu strah i trepet) a svoju Novu Srbiju koja ima odbor nije ni pomenuo (a naravno, price koje je pricao bile su fenomenalne). Vredjao osoblje, direktora TV, a momci "kontraverznog biznismena" su svemu davali ozbiljan ton.
Ima li slobode u Srbiji? Dok je bilo Slobe, znalo se da si za njega ili protiv, a sad imas gomilu ovih "narodnjaka" i njihovih lokalnih "momaka iz senke" kojima je Velja harambasa i niko ne sme ni da pisne. Umlatice te, a kod Slobe bi bar prosao kao borac za slobodu, ovde ce jos od tebe tabloidi napraviti kriminalca, a zbog kohabitacije nece biti nikog da te uzme u zastitu. Strasno. U komsiluku u Raznju zamenik predsednika opstine predsednik odbora NS ekvivalent nekada mocnog beogradskog Arkana, svedenog na nivo zatucane provincije. Radikali su bolji, ako bude postojala sansa da narodnjaci pobede, glasacu za radikale.

3OPAH

pre 17 godina

Ministar Ilic je prostacina i primitivac najveceg kalibra, koji obruka Srbiju i njene gradjane.
Ali i ljudi oko njega nisu nista bolji, kad mu to tolerisu toliko godina.
Posle prvog verbalnog istupa je morao biti izbacen iz Vlade i javno osudjen.
Pa kakav primer daje deci i omladini koja rastu. Strasno me ovo boli, sto je u nasoj zemlji zavladala ravnodusnost prema takvim stavrima, mnogo vise nego nemastina...
:-(

Milan

pre 17 godina

Nemojte misliti da ce ovo ponasanje naici na siru osudu.Nasem narodu imponuje primitivno ponasanje ljudi na vlasti jer je 50% ljudi u Srbiji elementarno nepismeno,a daleko veci procenat nema ni najosnovniju kulturu.

Hermiona

pre 17 godina

Osude nisu pomogle. Ovo mu je ne zna se koji put.
A da ga malo mediji ignorisu?
Hajde da se od takvog primitivca odmorimo malo i mi i vi.

Zeljko

pre 17 godina

Dobro, Velja nema bas neki recnik.
Al, samo malo pogledajte npr. sumadijski kraj: tu se na veliko radi na putevima i ostaloj infrastrukturi. Ovaj covek omogucava da se, nakon 50 godina represije komunista, sumadijski kraj polako oporavlja. Za to mu skidam kapu!
A sto se tice izjava: to mu nije vrlina.
Ipak, svi koji ga osudjuju: neka gledaju malo vise na njegov rad i uspeh, a ne samo na karakter.
Da je karakter bitan faktor u politici, onda ni jedna drzava ne bih imala politicare :)

Srle Pera Ždera

pre 17 godina

S'obzirom da dotični voli da se deklariše kao "narodni" čovek, on se i ponaša u skladu sa narodnom izrekom: "Vo u Beč, vo iz Beča".

Peter Tosh

pre 17 godina

Нажалост, можете само да га мрзите . . . Иза њега стоје резултати ( него онај ко не мрда из Београда не може да их види ), а новинари знају како је плаховит, провалили су му ту ''сељачку'' страну и овим покушајима желе да скрену пажњу на себе. Чуј, ТВ Лесковац . . .

Gabriel

pre 17 godina

Pa dobro dokle više, stvarno ovo više nema smisla,da li će sad opet da ga sklone neko vreme da se slegne pa sve iz početka,krajnje je vreme da se taj"čovek"ukloni iz politike.Interesuje me da li će neko tražiti odgovornost i izvinjenje ili će te pognuti glave i ćutati.Kriv je on,ali krivi ste i vi što mu se povlađujete i okrećete glave kao da se ništa nije desilo.

ae

pre 17 godina

Steta sto ne postoji bilo kakav dokaz zapis najnovije ministarske bahatosti. Zbog ovakvih stvari njega treba stalno pratiti kamerama i posle to emitovati ko reality show na nekom kanalu pa bi se valjda malo uljudio.

Dzeko

pre 17 godina

Ha ha ha ha ha!!! Kakav narod takvi i ministri! Sve go seljak do seljaka!! Naravno mislim figurativno ne zeleci da uvrijedim poljoprivrednike.

Miša NS

pre 17 godina

Mogu da zamislim situaciju; Upada Velja, iz odela se širi miris luka a kad progovori "čuje" se šljiva i tada počinje "kulturno-umetnički" program sa vrcavim dijalozima a završava se verovatno šutiranjem novinara kao u Novom Sadu. Daleko je Evropa.

Zoran

pre 17 godina

Kakavo je opravdanje sto "covek radi svoj posao" i sto "iza njega stoje rezultati"?
Pa valjda je normalno da radi!Samo kod nas se to racuna u zasluge.
Da li mu to daje za pravo da se prostacki ponasa,kao najgori ulicar?No,nije on kriv sto je prostak,kriv je onaj koji ga je tu doveo.Ali,verovatno je covek neinformisan...

Ivanho

pre 17 godina

B92 je profesionalna i demokratska televizija. A ponašanje Velje Ilića najbolje govori kakav je brend Srbije. Kakva guča, kakvi bakrači, Velja je najbolji brend Srbije.

Chachanin

pre 17 godina

On je u pravu. Takav treba svima vama. Treba neko da vas probudi da radite i zaradite na posten nacin a ne da ogovarate i da zivite od toga sta je rekao jedan ministar. Na kraju njega ste i vi odabrali !

Nebojsa

pre 17 godina

Znaci pocela predizborna kampanja. Zna Velja sta pali u Srbiji i kako se pridobija biracko telo.
Jedino se pitam sto je dosao na rostiljadu kad nije gteo da odvoji novac za istu (Guca je ipak bila preca - bliza).

stratus

pre 17 godina

Kakva bruka za Velju! Ali to nije nista novo, ono sto je mnogo gore je cinjenica da je ovo bruka svih nas, cele Srbije sto smo doveli na vlast ovakvu spodobu!

Душан

pre 17 godina

Пуна подршка мом омиљеном министру, са лезилебовићима и салонским демократама то је једини начин комуникације!

Miki

pre 17 godina

On je stvarno prost covek. To nije prvi put. Nazalost on je ministar. Prost i nekulturan, to i ptice znaju.
To sve treba pocistiti lopatom. Prvo njega, pa onda redom do Kostunice.
Nesto sveze, posteno i pametno nam treba. Toga ima u Srbiji dosta, ali pored ove vlade nema se sanse. Odmah izgubis zivot ili si kriminalan. Pametni i posteni se ubijaju na licu mesta, u smislu kao Dindjic.
Sve dok neuzmemo lopate, nista od toga.
S njima do EU necemo doci, jer onda se oni nece odrzati, i oni to znaju. Zato nas tako i dalje muce!

Lanna

pre 17 godina

U normalnoh zemlji predsednik valde bi ga u najboljem slucaju zamolio da malo odstupi od ministartske pozicije i razmilsi. U Srbiji? Nista. Pa nigde se na Balkanu ne ponasaju talo kabadahijski ka u Srbiji. Ilic, Tijanic, dacic, Vicinic, i sva ona bulumenta iz nazovi novina i nazovi partija.AVS@M

evropljanin

pre 17 godina

Iza Velje Ilica stoje rezultati, kazu neki. Samo niko ne spominje da je poenta tih rezultata davanje investicija za raznorazne koridore po Srbiji, za izgradnju puteva i slicno. Da ne spominjem da su ti putevi i dalje jedni od najgorih i najskupljih puteva u okruzenju a i u Evropi. Tesko je raditi ako dobijes milijardu eura za izgradnju puteva i onda neki vide da se nesto radi. Ko god da je u ministarstvu u kome sedi doticni ministar iz naroda, to ministartsvo bi radilo jer je to JEDINO sto interesuje EU i svet oko nas, da mogu barem normalno da prozale korz nasu zemlju jer se, na nasu srecu, nalazimo u evropi. To sto opet taj narod iz Sumadije misli da je njegova zasluga sto se tu i tamo nesto radi oko puteva samo pokazuje da ce ovi dugo vladati jer taj isti narod nece imati NIKAD prilike da ode u neki drugi svet i vidi te iste puteve kako izgledaju i kojom brzinom se rade. Zalosna je Srbija koja velice Veljine rezultate. Licno mislim da je Velja odlican za neku opstinu gde su njemu slicni, gde nema vise od 10.000 ljudei, da moze da podvikne i da rukovodi. Za mesto ministra nije ni po jednoj osnovi osim po osnovi vlade DSS i Kostunice koji nije daleko od svog kolege sto se tice brendiranja u Srbiji. Cuj, rostiljada i guca brendovi Srbije. Ne daj Boze, i ovako vazimo za primitivne i zaostale gde god da se maknemo, samo nam to fali...

Alek

pre 17 godina

On na "najlepsi" nacin predstavlja trenutnu vladu Vojislava Kostunice: bezobrazluk,korupcija,bahatost, neznanje, nesposobnost a jedina je sposobnost da uvecaju samo za svoj licni budzet. Podsecam, da oni primaju platu, voze se luksuznim kolima, uzimaju dnevnice , sluzbene telefone...i jos mnogo,mnogo toga i to sve od nasih para. Bas im je lepo zar ne?

Dejan V.

pre 17 godina

Mislim da ljudi zaboravljaju ko je šef ovog kapitaliste(da ne kažem kapitalca).Treba malo razmisliti o tome kada postavljamo pitanje ko njega plaća.

Urban Legend

pre 17 godina

Zar da sudbina Beograda zavisi od glasackog raspolozenja biraca iz Cacka i okoline! Sramota!
Ako njima tamo trebaju takvi primitivci poput Ilica, nama ovde sigurno ne trabaju. Oni su ga izglasali i doveli u Beograd i sad cela drzava treba da placa puteve oko Cacka i da slusa psovanje njihovog ministra. Ukoliko se na vreme ne stane na put Ilicu, on ce Beograd pretvoriti u veliko selo, a posluzice i kao rollmodel mladima koji ce psovanje, bahatost i primitivizam iz usta jednog ministra shvatiti kao sasvim prihvatljivu osobinu koja omogucuje npredovanje u karijeri.

Obavesteni

pre 17 godina

Od prijatelja koji je bio prisutan tokom incidenta, cuo sam da se zamalo nije desilo i vise od verbalnog incidenta, jer je Selja Ilic gotovo nasrnuo na novinara Igora, i kako sam cuo, da nije bilo kolega izmedju njih dvojice, tu distancu bi gos'n ministar prevalio il' rukom il' nogom.
JEDINO resenje za Selju i slicne je BOJKOT pracenja njegovih aktivnosti od strane iole nezavisnih, profesionalnih i slobodnih medija.

Dragan R

pre 17 godina

Ovde vecini nisu jasne neke stvari. Ministar nije seljak ili seljacina on je magistar ing. sto bi rekli intelektualac. Svaki nas seljak nikada nebi postupio tako. Iz prostog razloga jer je vaspitan po starim nacelima dok je SPC bila moralna institucija a ne kao sada estrada. Prema tome Velja je akademac intelektualac kao i kolega mu kriminalac kao i Seselj kao i MM i Baki i Dacic i Dinkic Bogoljub itd. Prema tome nemojte nama seljacima da poturate takve tipove i protuve.

Ivica

pre 17 godina

Ma, Velja se samo domacinski obratio okupljenima :). Pored njega je bio i mirno cutao i gledao dripca kako se izivljava i nalece da bije, jer je imao dvojicu telohranitelja,i Miodrag Stamenkovic-Abras, potpredsednik NS-a, peti na listi poslanika po parama koje su naplatili kao dnevnice u skupstini Srbije i kandidat za predsednika opstine koalicije DSS-NS-JS na izborima koji ce biti 1.10.2006.

ljuta&besna

pre 17 godina

O, Boze, udri svugde samo nemoj u mozak! Ilica HITNO treba smeniti, on je uvreda za demokratsku Srbiju i ljude koji su 24.09.2000 glasali za promene.
Problem u celoj prici je taj sto ne postoji snimak Ilicevog „monologa”, ali imajuci u vidu njegov raniji odnos prema novinarima, zaista me ne bi zacudilo da se sve to tako desilo. Jednom dana ce morati krivicno da odgovara zbog ovakvog prostackog ponasanja...

Milan

pre 17 godina

Bravo Veljo, dok ti radis ulickane demokrate smislaju kako ce da te napadaju jer to jedino i znaju. Bili su na vlasti pa sta su uradili, nista.

suzana

pre 17 godina

Sta reci osim MOZE IM SE!
Oni zive besplatno na racun poreskih obveznika (voze drzavna kola,mi im placamo benzin,ruckove,dnevnice devizne,a visoke ekspertske plate sluze im za dzeparac ).Budzetske pare tretiraju kao sopstvene! Oni nama daju! Oni sve siri i bogatiji, a mi izvrcemo novcanik naopacke da poplacamo sve njihove hirove, sajmove i vasare. Sebe dozivljavaju kao bogove.E, zato treba da ih nema.Pomozimo im da odu!

prodje mi zivot

pre 17 godina

Dok se politicari u Srbiji dogovore sta i kako, meni prvo prodje mladost, a sada svakoga dana uvidjam da ce mi proci i ceo zivot. Da sam barem pobegao iz Srbije kada sam imao sansu, sada to vise nije bitno. Ilicevo ponasanje govori o njegovom licnom vaspitanju, nereagovanje Kostunice govori o njegovoj politickoj etici, ne reagovanje ostalih clanova vlade o njihovoj. Ovakav ispad nije prvi Ilicev ispad, ali kada je kao ministar mogao da se fizicki obracunava sa policajcem, i da prodje nekaznjeno, sta je onda neki tamo provicniski novinar da se na njemu ljudki ne istrese.

Nikada u ovoj zemlji bolje biti nece, ali dok to budemo shvatili, nas vise nece biti. Satrce nas bela kuga.

Pozdrav

Nenad

pre 17 godina

Hteo bih samo da kažem onim malobrojnim koji ipak mogu da upute i reči pohvale za ministra Ilića: Njegovi rezultati su rezultati društva u kome živimo, rezultati svih u Vladi koji nešto rade, jednostavno, vreme je investicija i gospodin "Nekulturni" samo u to ime dobija neke poene. I tačno je da gradi ponajviše u Šumadiji, ali to mu ne služi na čast! Šumadija je i onako razvijen kraj. Šta je sa jugom Srbije? Tamo nema ničega i godinama nije građeno, a i sada se gradi najmanje... A Velji, primitivcu i bahatom bogatašu iz vremena Miloševića (kada je kao bio opozicija) nije mesto ni u Vladi ni na bilo kojoj funkciji gde može da kinji druge, poštene ljude...

Stana

pre 17 godina

Nista novo. Prostota i primitivizam prolazi kod biraca. Tuzno i zalosno za nove generacije. Sta mogu da nauce od takvih ljudi, da piju i zderu po vasarima, psuju, i sl. Jadni smo ti mi,a ima pametnih ljudi sigurno medju Srbima, samo sto u Srbiji vecina voli izgleda prostotu a ne pametne i kulturne ljude.

Privatnik

pre 17 godina

Da je meni neki seljak upao u firmu i pokusao da mi maltretira zaposlene, leteo bi napolje kroz zatvorna vrata pa da je pet puta ministar u vladi! tako vam novinarima i treba kad dozvoljavate da vas jasu. ko ne postuje sebe, ne postuju ga ni drugi.

SVD

pre 17 godina

Ne znam šta treba da se desi da ovog kapitalca maknu sa njegovog mesta. On pravi incidente jedan za drugim i da je svetac, do sada bi Bogu dosadio.

Shumadinac

pre 17 godina

Slika i prilika "narodnjackog" bloka. Da je ova napacena Srbija iole normalna,ovaj lik ne bi mogao da bude ni odbornik u skupstini opstine,a ne ministar u vladi Srbije.

Rex

pre 17 godina

Pa dobro, sad ce malo da se ljudi bune protiv Velje, i tako dva dana i posle toga ce da bude isto, kao i do sada.
Svakog cuda dva dana dosta. I tako iz dana u dan...

citalac

pre 17 godina

"...došao sa leskovačke Roštiljade".
Ovo je sve namesteno od strane TV Leskovac. Znali su da covek mrtav umoran dolazi sa Rostiljade i umesto da mu ponude krevet da se Velja malo odmori i protegne noge, oni bi da ga guse pitanjima. Nema pitanja, sve je jasno. Ljdi iz TV Leskovca ce odgovarati za ovaj teski i neverovatni incident. Sram da ih je da se ovako nedljudski i nehumano ponasaju prema nasem Investitoru kavitalnih ulaganja u Ministvu Vlade Srbije.

Srecko Bgd

pre 17 godina

Problem Velje Ilića je što on kaže istinite stvari ali na loš način. Neka samo poradi na rečniku i manirima dostojnih jednog ministra i sve će biti u redu.Ipak činjenica je da on gotovo jedini od ministara u sadašnjoj vladi radi nešto i ima konkretne rezultate!Uostalom, raspitajte se malo po Srbiji, izađite iz kruga dvojke i BG-a i videćete ko je u narodu omiljeni ministar!!

Ivan

pre 17 godina

I, šta je tu novo?
Pa poznato je da je ministar Ilić jedan od najprimitivnijih političara na političkoj sceni Srbije. Svojim stavovima bi više odgovarao Radikalnoj stranci nego tkz. demokratskom pokretu. Na moju veliku žalost izgleda da je to i želja vladajuće koalicije. Na taj način privlače deo radikalskog biračkog tela.
Iskreno bi pozvao sve NEZAVISNE MEDIJE na stalni bojkot gospodina Ilića. Ipak nije mu ovo prvi put.

Poznavalac

pre 17 godina

U Paracinu na Kanalu M, gostovao je isti ministar pre mesec i po dana, ocigledno veseo posle proslave u Cupriji (boj na Ivankovcu), hvalio lokalnog kontraverznog biznismena i njegovu grupu gradjana (koji su u gradu strah i trepet) a svoju Novu Srbiju koja ima odbor nije ni pomenuo (a naravno, price koje je pricao bile su fenomenalne). Vredjao osoblje, direktora TV, a momci "kontraverznog biznismena" su svemu davali ozbiljan ton.
Ima li slobode u Srbiji? Dok je bilo Slobe, znalo se da si za njega ili protiv, a sad imas gomilu ovih "narodnjaka" i njihovih lokalnih "momaka iz senke" kojima je Velja harambasa i niko ne sme ni da pisne. Umlatice te, a kod Slobe bi bar prosao kao borac za slobodu, ovde ce jos od tebe tabloidi napraviti kriminalca, a zbog kohabitacije nece biti nikog da te uzme u zastitu. Strasno. U komsiluku u Raznju zamenik predsednika opstine predsednik odbora NS ekvivalent nekada mocnog beogradskog Arkana, svedenog na nivo zatucane provincije. Radikali su bolji, ako bude postojala sansa da narodnjaci pobede, glasacu za radikale.

3OPAH

pre 17 godina

Ministar Ilic je prostacina i primitivac najveceg kalibra, koji obruka Srbiju i njene gradjane.
Ali i ljudi oko njega nisu nista bolji, kad mu to tolerisu toliko godina.
Posle prvog verbalnog istupa je morao biti izbacen iz Vlade i javno osudjen.
Pa kakav primer daje deci i omladini koja rastu. Strasno me ovo boli, sto je u nasoj zemlji zavladala ravnodusnost prema takvim stavrima, mnogo vise nego nemastina...
:-(

Milan

pre 17 godina

Nemojte misliti da ce ovo ponasanje naici na siru osudu.Nasem narodu imponuje primitivno ponasanje ljudi na vlasti jer je 50% ljudi u Srbiji elementarno nepismeno,a daleko veci procenat nema ni najosnovniju kulturu.

Hermiona

pre 17 godina

Osude nisu pomogle. Ovo mu je ne zna se koji put.
A da ga malo mediji ignorisu?
Hajde da se od takvog primitivca odmorimo malo i mi i vi.

Zeljko

pre 17 godina

Dobro, Velja nema bas neki recnik.
Al, samo malo pogledajte npr. sumadijski kraj: tu se na veliko radi na putevima i ostaloj infrastrukturi. Ovaj covek omogucava da se, nakon 50 godina represije komunista, sumadijski kraj polako oporavlja. Za to mu skidam kapu!
A sto se tice izjava: to mu nije vrlina.
Ipak, svi koji ga osudjuju: neka gledaju malo vise na njegov rad i uspeh, a ne samo na karakter.
Da je karakter bitan faktor u politici, onda ni jedna drzava ne bih imala politicare :)

Srle Pera Ždera

pre 17 godina

S'obzirom da dotični voli da se deklariše kao "narodni" čovek, on se i ponaša u skladu sa narodnom izrekom: "Vo u Beč, vo iz Beča".

Peter Tosh

pre 17 godina

Нажалост, можете само да га мрзите . . . Иза њега стоје резултати ( него онај ко не мрда из Београда не може да их види ), а новинари знају како је плаховит, провалили су му ту ''сељачку'' страну и овим покушајима желе да скрену пажњу на себе. Чуј, ТВ Лесковац . . .

Gabriel

pre 17 godina

Pa dobro dokle više, stvarno ovo više nema smisla,da li će sad opet da ga sklone neko vreme da se slegne pa sve iz početka,krajnje je vreme da se taj"čovek"ukloni iz politike.Interesuje me da li će neko tražiti odgovornost i izvinjenje ili će te pognuti glave i ćutati.Kriv je on,ali krivi ste i vi što mu se povlađujete i okrećete glave kao da se ništa nije desilo.

ae

pre 17 godina

Steta sto ne postoji bilo kakav dokaz zapis najnovije ministarske bahatosti. Zbog ovakvih stvari njega treba stalno pratiti kamerama i posle to emitovati ko reality show na nekom kanalu pa bi se valjda malo uljudio.

Dzeko

pre 17 godina

Ha ha ha ha ha!!! Kakav narod takvi i ministri! Sve go seljak do seljaka!! Naravno mislim figurativno ne zeleci da uvrijedim poljoprivrednike.

Miša NS

pre 17 godina

Mogu da zamislim situaciju; Upada Velja, iz odela se širi miris luka a kad progovori "čuje" se šljiva i tada počinje "kulturno-umetnički" program sa vrcavim dijalozima a završava se verovatno šutiranjem novinara kao u Novom Sadu. Daleko je Evropa.

Zoran

pre 17 godina

Kakavo je opravdanje sto "covek radi svoj posao" i sto "iza njega stoje rezultati"?
Pa valjda je normalno da radi!Samo kod nas se to racuna u zasluge.
Da li mu to daje za pravo da se prostacki ponasa,kao najgori ulicar?No,nije on kriv sto je prostak,kriv je onaj koji ga je tu doveo.Ali,verovatno je covek neinformisan...

Ivanho

pre 17 godina

B92 je profesionalna i demokratska televizija. A ponašanje Velje Ilića najbolje govori kakav je brend Srbije. Kakva guča, kakvi bakrači, Velja je najbolji brend Srbije.

Chachanin

pre 17 godina

On je u pravu. Takav treba svima vama. Treba neko da vas probudi da radite i zaradite na posten nacin a ne da ogovarate i da zivite od toga sta je rekao jedan ministar. Na kraju njega ste i vi odabrali !

Nebojsa

pre 17 godina

Znaci pocela predizborna kampanja. Zna Velja sta pali u Srbiji i kako se pridobija biracko telo.
Jedino se pitam sto je dosao na rostiljadu kad nije gteo da odvoji novac za istu (Guca je ipak bila preca - bliza).

stratus

pre 17 godina

Kakva bruka za Velju! Ali to nije nista novo, ono sto je mnogo gore je cinjenica da je ovo bruka svih nas, cele Srbije sto smo doveli na vlast ovakvu spodobu!

Душан

pre 17 godina

Пуна подршка мом омиљеном министру, са лезилебовићима и салонским демократама то је једини начин комуникације!

Miki

pre 17 godina

On je stvarno prost covek. To nije prvi put. Nazalost on je ministar. Prost i nekulturan, to i ptice znaju.
To sve treba pocistiti lopatom. Prvo njega, pa onda redom do Kostunice.
Nesto sveze, posteno i pametno nam treba. Toga ima u Srbiji dosta, ali pored ove vlade nema se sanse. Odmah izgubis zivot ili si kriminalan. Pametni i posteni se ubijaju na licu mesta, u smislu kao Dindjic.
Sve dok neuzmemo lopate, nista od toga.
S njima do EU necemo doci, jer onda se oni nece odrzati, i oni to znaju. Zato nas tako i dalje muce!

Lanna

pre 17 godina

U normalnoh zemlji predsednik valde bi ga u najboljem slucaju zamolio da malo odstupi od ministartske pozicije i razmilsi. U Srbiji? Nista. Pa nigde se na Balkanu ne ponasaju talo kabadahijski ka u Srbiji. Ilic, Tijanic, dacic, Vicinic, i sva ona bulumenta iz nazovi novina i nazovi partija.AVS@M

evropljanin

pre 17 godina

Iza Velje Ilica stoje rezultati, kazu neki. Samo niko ne spominje da je poenta tih rezultata davanje investicija za raznorazne koridore po Srbiji, za izgradnju puteva i slicno. Da ne spominjem da su ti putevi i dalje jedni od najgorih i najskupljih puteva u okruzenju a i u Evropi. Tesko je raditi ako dobijes milijardu eura za izgradnju puteva i onda neki vide da se nesto radi. Ko god da je u ministarstvu u kome sedi doticni ministar iz naroda, to ministartsvo bi radilo jer je to JEDINO sto interesuje EU i svet oko nas, da mogu barem normalno da prozale korz nasu zemlju jer se, na nasu srecu, nalazimo u evropi. To sto opet taj narod iz Sumadije misli da je njegova zasluga sto se tu i tamo nesto radi oko puteva samo pokazuje da ce ovi dugo vladati jer taj isti narod nece imati NIKAD prilike da ode u neki drugi svet i vidi te iste puteve kako izgledaju i kojom brzinom se rade. Zalosna je Srbija koja velice Veljine rezultate. Licno mislim da je Velja odlican za neku opstinu gde su njemu slicni, gde nema vise od 10.000 ljudei, da moze da podvikne i da rukovodi. Za mesto ministra nije ni po jednoj osnovi osim po osnovi vlade DSS i Kostunice koji nije daleko od svog kolege sto se tice brendiranja u Srbiji. Cuj, rostiljada i guca brendovi Srbije. Ne daj Boze, i ovako vazimo za primitivne i zaostale gde god da se maknemo, samo nam to fali...

Alek

pre 17 godina

On na "najlepsi" nacin predstavlja trenutnu vladu Vojislava Kostunice: bezobrazluk,korupcija,bahatost, neznanje, nesposobnost a jedina je sposobnost da uvecaju samo za svoj licni budzet. Podsecam, da oni primaju platu, voze se luksuznim kolima, uzimaju dnevnice , sluzbene telefone...i jos mnogo,mnogo toga i to sve od nasih para. Bas im je lepo zar ne?

Dejan V.

pre 17 godina

Mislim da ljudi zaboravljaju ko je šef ovog kapitaliste(da ne kažem kapitalca).Treba malo razmisliti o tome kada postavljamo pitanje ko njega plaća.

Urban Legend

pre 17 godina

Zar da sudbina Beograda zavisi od glasackog raspolozenja biraca iz Cacka i okoline! Sramota!
Ako njima tamo trebaju takvi primitivci poput Ilica, nama ovde sigurno ne trabaju. Oni su ga izglasali i doveli u Beograd i sad cela drzava treba da placa puteve oko Cacka i da slusa psovanje njihovog ministra. Ukoliko se na vreme ne stane na put Ilicu, on ce Beograd pretvoriti u veliko selo, a posluzice i kao rollmodel mladima koji ce psovanje, bahatost i primitivizam iz usta jednog ministra shvatiti kao sasvim prihvatljivu osobinu koja omogucuje npredovanje u karijeri.

Obavesteni

pre 17 godina

Od prijatelja koji je bio prisutan tokom incidenta, cuo sam da se zamalo nije desilo i vise od verbalnog incidenta, jer je Selja Ilic gotovo nasrnuo na novinara Igora, i kako sam cuo, da nije bilo kolega izmedju njih dvojice, tu distancu bi gos'n ministar prevalio il' rukom il' nogom.
JEDINO resenje za Selju i slicne je BOJKOT pracenja njegovih aktivnosti od strane iole nezavisnih, profesionalnih i slobodnih medija.

Dragan R

pre 17 godina

Ovde vecini nisu jasne neke stvari. Ministar nije seljak ili seljacina on je magistar ing. sto bi rekli intelektualac. Svaki nas seljak nikada nebi postupio tako. Iz prostog razloga jer je vaspitan po starim nacelima dok je SPC bila moralna institucija a ne kao sada estrada. Prema tome Velja je akademac intelektualac kao i kolega mu kriminalac kao i Seselj kao i MM i Baki i Dacic i Dinkic Bogoljub itd. Prema tome nemojte nama seljacima da poturate takve tipove i protuve.

Ivica

pre 17 godina

Ma, Velja se samo domacinski obratio okupljenima :). Pored njega je bio i mirno cutao i gledao dripca kako se izivljava i nalece da bije, jer je imao dvojicu telohranitelja,i Miodrag Stamenkovic-Abras, potpredsednik NS-a, peti na listi poslanika po parama koje su naplatili kao dnevnice u skupstini Srbije i kandidat za predsednika opstine koalicije DSS-NS-JS na izborima koji ce biti 1.10.2006.

ljuta&besna

pre 17 godina

O, Boze, udri svugde samo nemoj u mozak! Ilica HITNO treba smeniti, on je uvreda za demokratsku Srbiju i ljude koji su 24.09.2000 glasali za promene.
Problem u celoj prici je taj sto ne postoji snimak Ilicevog „monologa”, ali imajuci u vidu njegov raniji odnos prema novinarima, zaista me ne bi zacudilo da se sve to tako desilo. Jednom dana ce morati krivicno da odgovara zbog ovakvog prostackog ponasanja...

Milan

pre 17 godina

Bravo Veljo, dok ti radis ulickane demokrate smislaju kako ce da te napadaju jer to jedino i znaju. Bili su na vlasti pa sta su uradili, nista.

suzana

pre 17 godina

Sta reci osim MOZE IM SE!
Oni zive besplatno na racun poreskih obveznika (voze drzavna kola,mi im placamo benzin,ruckove,dnevnice devizne,a visoke ekspertske plate sluze im za dzeparac ).Budzetske pare tretiraju kao sopstvene! Oni nama daju! Oni sve siri i bogatiji, a mi izvrcemo novcanik naopacke da poplacamo sve njihove hirove, sajmove i vasare. Sebe dozivljavaju kao bogove.E, zato treba da ih nema.Pomozimo im da odu!

prodje mi zivot

pre 17 godina

Dok se politicari u Srbiji dogovore sta i kako, meni prvo prodje mladost, a sada svakoga dana uvidjam da ce mi proci i ceo zivot. Da sam barem pobegao iz Srbije kada sam imao sansu, sada to vise nije bitno. Ilicevo ponasanje govori o njegovom licnom vaspitanju, nereagovanje Kostunice govori o njegovoj politickoj etici, ne reagovanje ostalih clanova vlade o njihovoj. Ovakav ispad nije prvi Ilicev ispad, ali kada je kao ministar mogao da se fizicki obracunava sa policajcem, i da prodje nekaznjeno, sta je onda neki tamo provicniski novinar da se na njemu ljudki ne istrese.

Nikada u ovoj zemlji bolje biti nece, ali dok to budemo shvatili, nas vise nece biti. Satrce nas bela kuga.

Pozdrav

Nenad

pre 17 godina

Hteo bih samo da kažem onim malobrojnim koji ipak mogu da upute i reči pohvale za ministra Ilića: Njegovi rezultati su rezultati društva u kome živimo, rezultati svih u Vladi koji nešto rade, jednostavno, vreme je investicija i gospodin "Nekulturni" samo u to ime dobija neke poene. I tačno je da gradi ponajviše u Šumadiji, ali to mu ne služi na čast! Šumadija je i onako razvijen kraj. Šta je sa jugom Srbije? Tamo nema ničega i godinama nije građeno, a i sada se gradi najmanje... A Velji, primitivcu i bahatom bogatašu iz vremena Miloševića (kada je kao bio opozicija) nije mesto ni u Vladi ni na bilo kojoj funkciji gde može da kinji druge, poštene ljude...