Sreda, 14.06.2006.

16:37

Georgijev u Beogradu - ali u Zvezdi

Izvor: B92

Georgijev u Beogradu - ali u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

samo ovako

pre 17 godina

kakve gluposti, pa 99% vas nema veze sa fudbalom. Kakav Piksi i kakvi potezi bre ljudi vise?! Covek je 20 puta gori od Dzaje, videcete i sami... Covek nam prodao Stojkovica, Dudica, Lukovica, koji sa Zigicem cine kostur tima... Umesto da proda za jos vece pare Kovacevica (veliki borac, ali nema veze sa ovim sportom), Purovica (rezervista), Bastu (dobar tehnicar, ali velika rupa u odbrani, moze samo da igra na mestu beka u nasoj ludoj zemlji). Koga dovodi? Igraca koji igra istu poziciju kao Jankovic, umesto da pojaca odbranu,... U odbrani dovodi nekog Kajea, koji da vredi igro bi barem u francuskoj u trecoj ligi, a ne za mocni Litex... Ali vama to nije vazno, vama je vazno da je on stranac, i to francuz! Dal uopste zna da igra fudbal nije vazno, vazno je da smo mi doveli stranca...
Evo igraca, koji bi predstavljali prava pojacanja za ls, a koji nebi bili mnogo skupi:
Odbrana:
Stefanovic (Najbolji u odbrani Portsmoutha, slobodan igrac!)Cirka (Hajduk), Kolarov (OFK), Ivanovic (Lokomotiva)
Sredina: Rambo ili Acimovic, Maric (Olympiakos), Burzanovic (Buducnost, bolji od jankovica), Todorovic (Zeta, za Kovacevica izmislio fudbal)
U napadu samo zadrzati Zigica i na gol dovesti Jevrica ili Zilica, nisu extra golmani al mi bolje nemamo...

budale su medju nama

pre 17 godina

Iz "pouzdanih izvora" Zeka & Bjeka planiraju da se "ozbiljno" pojacaju za narednu sezonu. Posto niko nece u Partizan, pokusace da zadrze igraca koji ne igra (Vukica), i da vrate igraca koji ne zna da igra (Lazovica).

zoki

pre 17 godina

MI GROBARI NIKAD NECEMO OTERATI OVE LOPOVE IZ UPRAVE.JA NE IDEM NA STADION DOK SU ONI TAMO.A NE ONE KOJI BOJKOTUJU A IDU NA UTAKMICE KAD JE BESPLATAN UPAD!!!BOJKOT DO POBEDE MAKAR ON TRAJO 5 GODINA!!!

dejan

pre 17 godina

OK, za sada se ne moze reci da je ovo los potez ,ali daleko od toga da ima mesta za euforiju.Georgijev je vezni igrac ,verovatno doveden kao konkurencija Jankovicu (samo da se ne desi da ga u stvari menja zbog odlaska),i isto tako surnaesti igrac koji konkurise za sredinu terena,setimo se tu su :Perovic,Milijas,Kovacevic,Milovanovic,Mladenovic,Mudrinic,Trajkovic,Krivokapic,moze i Suzuki,povratnici....,a da Jankovic......ako znamo da postoji teznja (doduse Zengina) da se tu prebace i Bisevac i Basta,ostaje nam granitna i nadasve pouzdana odbrana na celu sa Miladinovicem,Joksimovicem,Andjelkovicem...........Tomovicem.........STRASNO!!!!!
Bogu se molim da ovi znaju sta rade i da ce se do kraja prelaznog roka sve to makar donekle regulisati.Kad sam vec kod toga ne vidim svrhu prodaje Lukovica i Stojkovica a pritom se dovode ovakvi igraci (mozda je dosao za DZ,ali sigurno ne za malu platu).Ubedjen sam da bi nekako preziveli i sa parama od Pantelica,Dudica ,Kovacevica ,a na zalost treba pustiti i Zigica
Nije lose ,ali sigurno nema mesta za euforiju.

Milos, Srbija

pre 17 godina

@Nishleeya
To sto se vi lecite kosarkom za sve ostalo,(A i Kup Radivoja Koraca smo vam uzeli)je blaga terapija koju sa pravom (jer jeste dobri) ove godine mozete i da uzmete (mada je pitanje da li cete uspeti). Ali brate fudbal je fudbal, a tu ste za nas ipak mala deca.

el grande

pre 17 godina

ma mogu oni dovest i ronaldinha,ali se opet nece plasirat u ligu sampiona!jednostavno cigani nikad nece ponovit ni U od USPJEHA kad su osvojili ligu sampiona!a znamo i kako su je osvojili...na prevaru naravno...ali posle toga nisu vidjeli evropu 100godina!!!Ali ipak zvjezda ima upravu,svaka cast,a partizan vode lopovi i propalice!!!!!!!!!Uprava napolje do konacne pobjede!!!!!!El grande Tivat

Laki

pre 17 godina

Ljudi, ajde prekinite da pljujete po Pixiju, covek je car! Ja nisam slao komentare na vest da je Georgiev presao u Partizan, jer znam da je covek odlican igrac! A ovi sto pisu da ce Randjelovic da brani, pa ne zezajte se jer nije Pixi lud, a nije ni Bajevic pa da to dozvoli. Dovesce nekoga, samo treba ljudima dati vremena i sacekati.
Informacija za neobavestene: Andjelkovic je potpisao 4godisnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a i mali Kolarov ce najverovatnije na Marakanu. Maric ce biti jedan od viska stranih fudbalera u Olimpijakosu, pa ce skoro sigurno doci u Zvezdu.
Ali videcemo ko ce sve doci na Marakanu...

Dragan

pre 17 godina

Jedan Poljak je tužio selektora te zemlje Janasa zbog poraza od Ekvadora.

Mene sada čudi jedna stvar - kako se još niti jedan grobar nije setio da tuži tandem Zeka&Bjeka zbog duševnih patnji povodom prelaska Georgijeva u Zvezdu?!

A možda samo ja nisam dovoljno informisan..

www

pre 17 godina

SAMO VI PLJUJTE BUGARE..A TI ISTI BUGARI VEC NEKOLIKO GODINA IGAJU SASVIM SOLIDNO(10X BOLJE OD NAS U EVROPI)...TU NJIHOVU LIGU BAREM NEKO GLEDA I TAMO SE IGRA FUDBAL DOK KOD NAS JAD I BEDA...MI BRE TREBA DA SMO SRECNI KAD NEKA BUGARCHINA DODJE DA IGRA KOD NAS.

Plikuscht

pre 17 godina

Ovo je pish zivi!

Dakle, na pojavu vesti o Georgijevu u Partizanu se desi sta?
Cigani - pljuvacina po fudbaleru, te mator, te krsh, te bugarin (?), te samo vi kupujte glupi grobari...
Grobari - super, strava, odlican igrac, pravi potez...

I STA SAD!?
Ko ce vise sebe da pljune u usta?
Cigani, pricajuci da je u stvari, eto, decko bas super igrac i kako je ovo super potez, ili grobari, koji ce sada da se 'sete' da je u stvari najbolje sto nije dosao u Partizan!?

Bole

pre 17 godina

Delije, pa mi smo jos prosle godine imali tim dostojan Lige sampiona, ali nismo hteli u Evropu jer se NE ISPLATI!!! Ne isplati se ni Kup UEFA, zato Radonjic nije igrao kod Vermeza. Sta ce nam najbolji strelac lige. Daj da ga uvalimo Samsungu, pa da dovedemo par Bugara po povoljnoj ceni ko letovanje kod njih.
Samo se vi nasladjujte naivcine. Koji klub na svetu ide sa ambicijom da udje u Ligu sampiona, a prodaje igrace Nantu, Saturnu, Neptunu, Jupiteru...
Ne mogu da zamislim u kakvom je gubitku tek Barsa!

Dragan Dzajic

pre 17 godina

Istorija se ponavlja i to veoma koincidentno>
Dzajic je isao na potpisivanje ugovora sa Partizanom i promasio ulicu pa mesto u Humsku zavrskio u Ljutice Bogdana. Isti taj Dzajic je oteo Piksija od Partizana, a isti taj Piksi sada otima igrace, ocigledno je da takav vid poslovanja(da ne kazem prevare, posto je kod nas sve dozvoljeno) ide sa kolena na koleno!

Nishleeya

pre 17 godina

- "...I samo josh neshto, svi grobari koji su ovde poceli da pishu kako bugarin nema pojma- to su isti oni koji su pisali da je jedan od najboljih..." -

E to si dobro primetio i slazem se sa tim ali treba napomenuti i to, da isti oni cigosi sto su pljuvali po Pixiju zbog prodaje Stojkovica ga sada dizu u nebesa. Kako se stvari preko noci menjaju u Srbiji pa to nije normalno, totalna amnezija?!

sajko

pre 17 godina

jel zna taj georgiev i da brani,jer nadam se da pixy ne misli u kvalifikacije za LŠ sa Ranđelom na golu?da zanemarimo sitnicu zvanu odbrana,pošto su to radili-kako prošle,tako će izgleda i ove sezone. BASTA-BIŠEVAC-MILADINOVIĆ-JOKSIMOVIĆ:da se naježiš.ne zna se ko je kritičniji.razje*ali su ionako šuplju odbranu (ode Luković,ode Dudić,Anđelkovića nisu ni potpisali??)a gošu koji je vadio njihove krompire iz vatre cele prošle sezone-njega proda za siću Nantu("ej-znaš ti šta je Nant??to se ne odbija!"-pixy).nasledi 3,napravi 4 miliona duga.ne valjaju telekom i delta,al mu valja Nebojša Leković??Što nije odma doveo Duleta Mihajlovića,da osvojimo LŠ već ove sezone??i sad je kao car što je doveo Bajevića i tog Bugarina(Boga pitaj ko je taj lik i da li će odigrati i jednu tekmu).ne znam da li će Bajević da toleriše konstantno sakaćenje tima i krpljenje rupa mentolima tipa Jokse,Miladina,Mudrinića i bulumente.a pixy je poznat kao lik koji krši dogovore i sam sebi skače u usta.mrzi me više da drvim,zabole me što mi nećete objaviti komentar,ubuduće to ni ne očekujem.pozz

STOJAN

pre 17 godina

Grobari s obzirom na ove vrucine, mislim da vam je dobro dosao hladan tus. Sportski savjet, nemojte se bez veze nervirati jer to je tako uvijek biko i bit ce jer Zvezda je za vas uvijek bila gigant.

Jah

pre 17 godina

Svaka cast josh jednom B92 na ovakvom naslovu, stvarno ste zasluzili svake pohvale (mada vas i dalje ne gotivim mnogo, i naravno pola mojih normalnih komentara ne objavljujete) ali stvarno je naslov na svom mestu. Partizan je josh jednom popush.. i nece josh u narednih deset godina dobiti derbi, shto se tice bugarina - decko je zavrsio posao, i vec nam je obezbedio duplu krunu (mislim ona je vec bila obezbedjena, ali ovako je sladje). Da sam grobar sad bi se pokrio ushima i poceo da navijam za Bezaniju ili Ofk Timok (i ovako nisu jaci od tih timova, i da im nije Z&B ne bi oni ostali tu gde su sada, vec bi igrali u 2-3 ligi) I samo josh neshto, svi grobari koji su ovde poceli da pishu kako bugarin nema pojma- to su isti oni koji su pisali da je jedan od najboljih.

direktor

pre 17 godina

Odličan potez uprave i sa praktičnog i sa moralnog aspekta. Konačno pravi menadžment upravlja najboljim klubom na Balkanu. Do kraja prelaznog roka moramo dovesti kvalitetnog odbranbenog igrača i golmana a ako ode Žigić treba nam još jedan ofanzivni srednjak. To je Zvezda za LŠ i Zvezda koja gazi groblje sa dva - tri razlike bez većih problema.

SiteBlgariZaedno

pre 17 godina

Bravo Pixi! Inace, kako pise bugarska stampa pre 2-3 dana http://topsport.ibox.bg/news/id_1954939820
"Blagoj dogovorio platu sa Partizanom", ali ih je Pixi zeznuo:
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=901846
"Dobio sam kljuceve od novih kola i od stana koji je pored Marakene" TOYOTA cini cuda! :)
Elem, u trci Partizana i Zvezde ucestvovao je i Grashopers na celu sa bugarskom legendom Krasimirom Balakovim, ali je Zvezda ipak Zvezda.

Nishleeya

pre 17 godina

Ja na sve ovo gledam kao na jednu lekovitu terapiju koju je Pixi prepisao cigosima posle izgubljenog kosarkaskog derbija i zato ih treba pustiti da se lece dok mogu ... ali blizi se i druga utakmica pa se pitam kako ce moj zemljak ponovo da vam leci rane?! Mozda i dovede sve ove igrace o kojima pricate ali o tom potom.

Stvarno je previse

pre 17 godina

Ma nije Bjeka mislio na ovog Georgijeva, on je hteo Vladu da dovede, i to je gotova stvar.

Kako da posle svih ovih poraza i dalje navijam za Partizan. Ma nije bitan Bugain, on verovatno i nije nista posebno, ali zasto uvek Bjekovic izgubi igraca za kog je zainteresovan. Kakav to odvratan osecaj stvara... Pa ceo tim Zvezde iz 91 je bio VIDJEN u Partizanu. Mislio sam dobro je ode Dzaja, valjda cemo nekog dovesti, kad ono po starom. Izgleda da ce Bjeka morati da spusti proviziju...

Muka mi je da moju decacku ljubav neko ovako rusi. Od danas, svecano izjavljujem, FK Partizan me NE ZANIMA!

vlada

pre 17 godina

Svidja mi se ona recenica Dike stojanovica kad je rekao: "Brojni veliki evropski klubovi bili su zaintereovani za njega..." Naravno mislio je, ali nije hteo da kaze, da je to i Partizan".
Drugo, sto bi Bugarin isao u kup UEFA kad moze u Ligu sampiona, to se odmah znalo, problem je u tome, a i dokaz, sto mafijaska uprava Partizana ima toliku moc i uticaj i u medijima, da je pumpala novine vescu kako je vec potpisan ugovor Georgijeva sa Partizanom.

Posle toga i te igre, a kada je Georgijev potpisao za Zvezdu, celnici Partizana ispadaju smesni zbog cele`igre` a normalan covek moze da vidi koja je to mafija u Pertizanu.
Zato kazem: UPRAVA NAPOLJE!!

Mr Fister

pre 17 godina

Uopšte nije bitno kakav je igrač. Ovo je demonstracija sile da vi miševi shvatite ko je ko u našem fudbalu. Sećam se izjava Bjekovića od prošle godine sve sam cinizam i ironija, prozivanje Piksija i Zvezde, a onda dobio po ušima (dupla kruna) pa onda dolazak Bajevića, čime je kao prijatno iznenadjen i sad ovo. Mislim da glavonja ne zna šta ga je snašlo, A verujte ovo je samo početak!!!

Lecce

pre 17 godina

Ponovo je uprava Partizana pokazala da je nesposobna da dovede bilo koga, sve igrace koje ste hteli da dovedete dovela je Zvezda. Nesposobnjakovici, do sada sam smatrao da navijaci nisu upravu sto bojkotuju ali posle svega sto se desava vidim da su njihovi zahtevi u potpunosti ispravni. Uprava napolje, razocarali ste i one koji su uvek bili uz vas. Mars napolje iz Partizana.

Ogi Rogatica

pre 17 godina

PRC hahahahahaha prvo su najavili stadion pa ondar bugarina e grobari grobari predji te za neki drugi klub da navijate nemojte dzaba zivce gubiti

Djole

pre 17 godina

Ne znam zasto neki partizanovci potenciraju to sto je Georgijev malo igrao u Alavesu, kada se ni njihov Sasa Ilic, koji je takodje bio na pozajmici, nije bas proslavio u Selti.

YU Krtice

pre 17 godina

Postoji samo jedno resenje za izlaz iz krize naseg klupskog fudbala,a to je u**ana motka !!! Dok ona ne pocne da radi, on nikada, ali nikada, nece izaci iz ovog
s..nja u kojem se nalazi! Svi su korumpirani-Sirotinja treba da reaguje!!!

delija_89_bg

pre 17 godina

Kad su Bugari znali da igraju fudbal
ovo je napisao neki Shomi_pfc
za njegovu informaciju prosle godine 3 bugarske ekipe su igrale ligu uefa a od nasih samo jedan
RAZMISLI MALO KOMPLEKSASU

Damjan

pre 17 godina

HAHAHAHA!!!!! Bugarin. Pa zar Stojkovicu bugarina. Bruka.( bankrot ).ALI ZATO TU JE NEUSTRASIVI ZVONE MAJSTOR!!!!!!!!! Dzaba vam bugari. P.F.C. uvek!!!!! a , a , ko je bolji?

PaVkE

pre 17 godina

Bjeko,Teraj Inat zvezdi i dovedi Al Dzabera iz saudi arabije bolji je od Georgijeva.ako bas hoces Georgijeva dovedi Vladu barem ce vam stadioni tako biti puni.RSFC

nisam se smejao ovako davno...

pre 17 godina

VESTI IZ LJUTICE BOGDANA






ZVEZDA PRETEKLA PARTIZAN GEORGIJEV KOD ŠAMPIONA
Fudbaler bugarske Slavije Blagoje Georgijev, igrač za kojeg je u prethodnom periodu naročito bio zainteresovan Partizan, prvo je letnje pojačnje Crvene zvezde.
Reč je, naime, o veznom fudbaleru (igra po desnoj strani), koji je prolećni dao sezone igrao na pozajmici u španskom Alavezu. "Zvezda je dala prihvatljiviju ponudu od Partizana, finansijski momenat je presudio. Ugovor je potpisan na tri godine", izjavio je menadžer Georgijeva, Ljubomir Vorkapić.



DUDIĆ POTPISAO ZA SALCBURG
Reprezentativni štoper Milan Dudić od juče je i zvanično fudbaler austrijskog Salcburga. Ugovor je potpisan na tri godine, a sve potrebne formalnosti u vezi sa transferom obavljene su u Nemačkoj, gde su se juče sastali trener austrijskog prvoligaša Lotar Mateus i predsednik Zvezde Dragan Stojković.
E MOJI GLODARI,MATEUS U KOGA STE SE KLELI,PREFERIRA ZVEZDINE IGRACE,STA BI SA VASIMA???
JA SAM CUO DA CE PRECI U FK PENZIONER(to je u prevodu od fk talibani franjevci)

Milan Sd

pre 17 godina

A sve je krenulo sa DZAJOM u partizanu...itd,itd pa dodje u paketu PIKSI,PANCEV,SAVICEVIC u partizan... itd,itd pa DARKO KOVACEVIC na groblju itd i mozda ne samo sada i GEORGIJEV!!!!Ima DRAGAN STOJKOVIC mozga kad povlaci prvi od poteza za ovu sezonu,a nadam se da ce jos biti iznenadjenja...KAKO STE SAMO JADNI ISPALI grobarcici PA MAKAR GEORGIJEV ODIGRAO I NAJGORE-sto cisto sumnjam....ZVEZDA CE ZA VAS UVEK BITI ZA VAS INSTITUCIJA I POJAM!!!!!!!!!Jos ste vi male bebe...

novinar

pre 17 godina

>>NAPOMENA<< Molim sportsku redakciju B92 da prikaze ovaj komentar.

Prvo, Georgijevu pic** jedna. Drugo, Bjekovicu UBIJ SE!!! Ti & Co. kenjate 2-3 nedelje i ocito zajeb***** ljude u zdrav mozak, kao 90% je nas, jos samo tih 10%... pa ovo, pa ono, kao Jesic ga zna (cistio mu kukuruz) pa koje jos gluposti niste sra**. Nego lepo stopirajte taj transfer Vukelje (a ono kao da bi ga i doveli, nego ajd...), prodajte i ovu saku jada pa sve pare nabijte u pohlepne vam guz**. Bas me zanima da vidim kog ce dovedete... moja procena ima da nadjete 1-2 seljobera iz nasu ligu I TOLKO, niste vi pametni za ostalo... A sta onaj brazilac vam nije dovoljno dobar, ama bre on je i predobar za takve licemere i licimude. UPRAVO AKO NE PODNESES OSTAVKU... ZNAS DOBRO STA IDE, PA NEMOJ POSLE JOJ NEMOJ S' MOTKU... UHHHHHH M*** VAM J***!!!

Laki_KG

pre 17 godina

Ako se secate isto tako je radio i Bajevic kada je trebao da dodje u Zvezdu. Dosao avionom na pregovore u Beograd, a u stvari samo sebi dizao cenu. Isto tako i ovaj Gligorijev ili kako vec.Navodno prvo kod njih, a onda volsebno kod nas. Ako potpise i Stoickov na konju smo!

Delija

pre 17 godina

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!BBUUUUAAAAAAAAAAAAHHHAHAHAHAHAHAAA!!!!!

Bato Kosovo

pre 17 godina

Hvala ti Bjekovicu!Nisi ti zeko,ti si pravi DELIJA!Molim te nemoj da se zavrsi saradnja samo sa Georgijevom.Vecno zahvalni-DELIJE!!!

TeRaToM

pre 17 godina

@Sekula:
-cezar ima 43 godine i zavrsio je karijeru pre 5 godina
-zbog Rivalda je Bajevic podneo ostavku u Olimpijakosu
-Kovacevic je propustio celu sezonu (odigrao 9 utakmica),ima 32 godine i pre svega kosta 6 miliona evra tako da ne verujem

marko

pre 17 godina

Svaka cast Piksiju. Ako taj Bugarin izbori poziciju u timu znaci da je dobar, a mislim da bi svi oni koji su pljuvali Piksija trebalo da se izvine. Jos samo da zadrze Zigica ili da ga prodaju ili uz nadoknadu manjaju za Koromana. NAPRED ZVEZDO

Sekula

pre 17 godina

Iz pouzdanih izvora sam saznao da Zvezda dovodi Zilica, Kajea, Cezara, Rivalda, darka Kovacevica, Kolarova i Vukelju. Odlaze Dudic, Kovacevic, Zigic i jankovic. Verovatan tim za jesen: Zilic, Basta, Andjelkovic, Kaje, Cezar, Milijas, Georgijev, Rivaldo, Milovanovic, Djokic i D.Kovacevic. Velike sanse za LS! samo napred!

grobar bg

pre 17 godina

Ako ovo, mi grobari, gledamo sa lepse strane Zvone Vukic ce biti nas jer On i ovaj bugarin igraju na istoj poziciji.UPRAVA NAPOLJE, BOJKOT DO KONACNE POBEDE

BONANNO

pre 17 godina

Na Mrakani opet pesma stara..
Stadion pun, svi pevaju u glas..
Ponovo smo bolji od grobara..
A parni valjak opet trazi spas..

A spasa nema,nece ga ni biti..
Jer nasa ZVEZDA najbolja je sad..
Grobari ce gorke suze liti..
A orice se pesmom beli grad..

Bravo Piksi care! samo nastavi tako ali kog god da dovedes samo da znas >>HOCEMO SRCE NA TEREN<<

Shomi Pfc

pre 17 godina

Slazem se potpuno sa hahaha mi da smo hteli da ga kupimo mi bismo ga kupili jer imamo toliko para da mozemo da kupimo celu zvezdu sa onim ruznim Pixiem a ne nekog anonimusa iz Bugarske..Bravo hahahaha..ali moram ja jos jednom hahahahha

Milos Tomasovic

pre 17 godina

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!
PA MI NE DA SMO CAREVI NEGO NEZNAM...
Ali stvarno sada,svaka cast dok ovi misevi nesto pisu babske price Zvezda radi.
Avanti Stella Rosa!

DELIJA KRALJEVO

pre 17 godina

Hahahahaha... bravo PIKSI BRAVO!!! nemam reci a i suvisno je bilo sta reci :) ”Dobili smo zvaničnu ponudu Partizana i mogu da kažem da je 90 odsto stvari dogovoreno, ostale su samo neke sitnice, koje ne mogu da naprave problem oko realizacije transfera”, navodi bugarski "Topsport" izjavu jednog od čelnika Slavije.

Blagoj Georgijev je cetvrtak bio u Beogradu i dogovorio se sa upravom crno-belih oko plate i ostalih uslova, tako da je ostalo još samo da se ozvaniči njegov dolazak u Humsku 1." HAHAHAHAHAHHAHHAHHA

ИВАН СД

pre 17 godina

УФФФ, ОВАЈ ПОЧЕО ДА КЕЦА А ЈОШ НИ БЕОГРАД НИЈЕ ВИДЕО(ХА, ХА, ХА)ДОШАО ЧОВЕК У ВЕЛИКИ КЛУБ, Е САДА ШТО СУ ГА ОЧЕКИВАЛИ ТАМО НЕКИ АНОНИМУСИ ТО ЈЕ ДРУГА СТВАР. СИГУРНО СУ ГА УПОЗНАЛИ ШТА ЋЕ ГА ЧЕКАТИ НА "СТАДИОНУ ЈНА":ДЕТАЉАН ПРЕТРЕС, СКОРО ПРАЗАН СТАДИОН(ЈЕР ЋЕ ЊЕГОВИМ НАВИЈАЧИМА БИТИ ЗАБРАЊЕН УЛАЗ, ПОГРДНЕ(СА РАЗГЛАСА) ПЕСМЕ О ЊЕГОВОЈ НАЦИЈИ И ТИМУ ЗА КОЈИ ИГРА...И СИГУРНО ЈОШ МНОГО КРЕАТИВНИХ ИДЕЈА КОМШИЈА. ЗА КРАЈ ЈОШ САМО ЈЕДНА КОНСТАТАЦИЈА- АКО ЈЕ ТО ОНАЈ ГЕОРГИЈЕВ ШТО ЈЕ ХРВАТЕ ВОЗАО ПО ТЕРЕНУ ОНДА САМО МОГУ ДА ПОРУЧИМ КОМШИЈАМА ДА СКУПЉАЈУ НОВАЦ ЗА БУРЕК.

hahaha

pre 17 godina

Ma daj bre ganci , zar mislite da je nas nivo da se otimamo sa vama oko nekog bugarina? To je garant neka macka u dzaku mi kao bili xtra zainteresovani kao ocemo da ga kupimo , cisto da vi nasednete posto je vase razmisljanje , kupicemo ga samo da ispalimo Partizan...:) A ustvari kupili ste nekog indijanca koji nezna da trci...
Zapamtite da imamo mnogo vise para od vas , da su bjec i zec hteli da ga kupe , sigurno bi ka kupili:)

ganac

pre 17 godina

Ma dajte mozda covek nije navikao da igra bez navijaca,pa mu glupo bilo da potpise za klub koji nema navijacE:),a mozda mu je i njegov prijatelj Jesic sapnuo na vreme da ne dolazi u klub koji se raspada jer ako se vec sam Jesic zaj.e.o,bar da mu se ortak ne ispali :)

chod

pre 17 godina

Svaka cast Piksiju, stvarno od kad je preuzeo Zvezdu, covek radi, ne moze mu se prigovoriti, ako nista klub mi jaca organizaciono, svaka cast jos jednom. Napred Zvezdo!

Shomi Pfc

pre 17 godina

Budale jedne kakav bre Georgijev sta se lozite.To je jedno obicno bugarsko smece.Kad su Bugari znali da igraju fudbal.Samo se vi lozhite na te anonimne i totalno nepoznate igrace koji su dosli iz Tunguzije.Jednom i vi nama da uzmete ali sva sreca mi smov am uvek u basketu uzimali velike igrace a vi nama nekog debila..hahahahahah

d.t.z.o.

pre 17 godina

Ovo je sigurno prvo od mnogih pojacanja koja slede za nas,a neka zeka samo brine kako da placa sudije u basketu i kako da nas spreci da osvojimo titulu posle 7 godina cekanja,jer cekace i oni jos 7 godina u fudbalu, derbije ionako vec cekaju.Ovo je sigurno pocetak kraja postojanja fc penaltizan,vidite sami da se raspadaju po svim savovima,ne verujte vi meni ali zabelezite ove moje reci.

Bravo za Zvezdinu upravu!!!

bwa

pre 17 godina

Ko je lud da ode u krsinu od kluba zvanu FK Zecevic&co.,jer ja to vec dugo ne dozivljavam kao moj PARTIZAN vec bandu kojoj cu jednog dana videti ledja.Ako nista drugo barem sam dosta mladji od Zeke&Bjeke i zivim za taj dan,makar bio i za 20 ili 30 godina,kada cu ponovo krociti nogom na tribine fudbalskog hrama i gledati moj jedini klub na svetu celom PFC.

Milos

pre 17 godina

@ Shone NS
Pa bolje bi bilo i ovaj da nam igra u veznom redu nego Kovacevic, ili Jankovic... Jbg, momci su nezreli za prvi tim - bar Jankovic, ne mogu da gresim dusu i to da kazem za Kovacevica. Milovanovic je duplo bolji od Kovacevica. Problem sa Jankovicem je to sto decko zaigra svetski jednu u 20 utakmica...

dorcolac

pre 17 godina

he he...
au kakav udarac, izgleda da se piksi vise hrani partizanovim neuspehom, nego zvezdinim uspehom!
moj covek...
da li vidite koliko je u kratkom vremenskom periodu zvezda prosperirala, sve vise licimo na jake evropske klubove. uskoro cemo tamo `de nam je mesto: Champions League!!
reorganizacija na svim nivoima, to je ono sto nam je trebalo u zvezdi i to je ono sto je potrebno ovoj drzavi!

FCRS

pre 17 godina

E vidite drugari... Ovo je tipican primer kako se pravi kompleks groblju. I tako iz godine u godinu i iz derbija u derbi... Kompleks je nesto sto treba godinama negovati i samo ga graditi i uvecavati. Piksi to jako dobro zna i samo je nastavio ono sto Zvezda decenijama radi Tudjmanovim pulenima....

mazohista

pre 17 godina

Imam 22 godine, dobra sam osoba, nemam veze sa kriminalom, idem u crkvu(ponekad), ucim, radim, I STA SAM JA ZGRESIO DA MI OVO RADE. Od kako sam procitao vest, pritisak mi je skocio na 160/91(a imam 22 godine). ZEKO-BJEKO, sto me terate da vas odrobijam????

Shone NS

pre 17 godina

Svaka cast Zvezdi sto ga je dovela!Cisto sumnjam da ce igrati pored:Kovacevica,Milijasa, Milovanovica,Jankovica...I ako navijam za Partizan,sve cestitke Zvezdi.Ali malo mi je tu nesto sumnjivo!!!Kao sve dogovoreno sa Partizanom,potpis jos samo,a ono ODJEDNOM presao u Zvezdu!Cista posla nasih celnika!!!

Delija-Sofija

pre 17 godina

BLAGOJ GEORGIJEV Tako se izgovara njegovo ime.
Decko je faca , a i veoma dobar fudbaler - igra u reprezentaciji Bugarske a bio je najbolji u Slaviji. Transfer mu nije bio po volji i zelji u Spaniji ali verujte mi PIXI je napravio veliki i pravi potez.
Blago (kako ga inace zovu ) je veliko pojacanje za Zvezdu - uverice te se sami u to. I prestanite sa tim podcenjivanjem Bugara - idu brze ka Evropi i promenili su mnogo u sebi i kao nacin misljenja i kao nacin ponasanja
Pozdrav i NAPRED ZVEZDA

Che

pre 17 godina

Prvi put pisem na ovu temu.
Uopste mi nije jasno sta se palite toliko.Kod nas izgleda igraci i treneri postaju popularni tamo gde nikada nisu i nece.Neko ga pronadje preko noci,kao stranac je i odjednom veliko pojacanje.Vazno je da se nasladjujemo neuspesima drugih a to sto cemo jos 100 godina igrati kvalifikacije za Ligu sampiona to nema veze.Zato se kod nas i desavaju ove afere Dusan Petkovic,tuca Stankovica i Krstajica i mnoge druge dezinformacije.
Daj ljudi da se jednom opametimo.Ne zivi se od slave i poznaju se rezultati i to u kontinuitetu.To je jedino merodavno.Ako se to ispuni sve ce ostalo biti opravdano pa i navijacko prepucavanje.Trenutno je samo presipanje iz supljeg u prazno.

pfc

pre 17 godina

Tek da kazem da nece biti dobro za njega. Naprosto slutim, taj se nece naigrati, ali zasto, odlucice bog po svojm kaznenom zakonu. I Vidic je bio krenuo da onesposobi Kezmana....!
Zao mi je, ali to je sigurno tako. Ni Vanga mu zemljakinja nece pomoci. Vidim na talonu nesto loz se sa njim!

koki

pre 17 godina

DOBRO BRE BJEKOVICU DOKLE CES DA NAS LAZES.TE PREGOVARAMO SA OVIM TE CEKAMO GAJA DA DODJE DA RAZGOVARAMO TE BRAZILAC NIJE NEKI IGRAC,PA DOBRO MAJKUMU JEL TI IMAS PARE DA DOVEDES NEKOGA ILI SAMO GLUMIS NEKOG DIREKTORA KOD KOGA MORAJU DA DOLAZE IGRACI ZA UGOVOR.PA NISI TI ABRAMOVIC DA TI IGRACI DOLAZE VEC TREBA TI DA IH JURIS.ETO BIO TI BUGARIN U KANCELARIJU I TI NISI UMEO DA GA DOVEDES.PRIZNAJ VEC JEDNOM DA PARTIZAN NEMA VISE PARA I DA JE SVE POTROSENO PA DA SE MI NAVIJACI POMIRIMO SA TIM I CEKAMO NASE OMLADINCE I KADETE ZA KOJU GODINU DA STASAJU U IGRACE A DOTLE DA GLEDAMO ZVEZDU U EVROPU I DA SE KIDAMO OD NERVOZE STO TI I ZEKA UPROPASTISTE SVE ONO STO JE BILO DOBRO I STO JE TREBALO SAMO NASTAVITI.DALI SE SECAS KAD SI DOVEO NEKOG IGRACA STO JE KOSTAO VISE OD 200.000 EVRA ,JA SE NE SECAM AKO NEKO ZNA NEKA JAVI.JA DA SAM NA TVOM MESTU ILI BI DAO OSTAVKU ILI DOVEO BAR TROJIGU BRAZILACA I NA NJIH POTROSIO 2.000.000 EVRA PA DA VRATIM PUBLIKU NA STADION .STA I DA URADIS OD OVA DVA PREDLOGA PUBLIKA SE SIGURNO VRACA RAZLIKA JE SAMO U TOME DALI CES TI DA BUDES DIREKTOR ILI NE,MENI JE SVEJEDNO SAMO DA PARTIZAN KRENE NAPRED A OVAKO KAKO TI STO RADIS NEMA SANSE.PUNO POZDRAV IZ KUMANOVA I CESTITAM PIXIJU NA OVAJ ZEZ STO JE URADIO BJEKOVICU,MOZDA CE SAD KOD NJEGA DA PRORADI INAT I UCINI NESTO ZA PARTIZAN A NE SAMO ZA SEBE.POZDRAV SVIM GROBARIMA

za vas smo institucija!

pre 17 godina

nek je i najgora vezara,glavno da smo vam ga KAO i UVEK UZELI ISPRED NOSA!!!
Covek je pametan,zasto bi on dolazio u tako smesan klub kakav je Jugoslovenski fk Franjin Projekat!!!
A bjekovic je po ko zna koji put ispao smesan,
ali to je njegova i sudbina njegovog kluba!!!

Pjanovic

pre 17 godina

Super.hahaha.Kakav god je,nema veze.hahaha... P.S.Neka mi nego od grobara objasni dokle ste stigli sa onim bojkotom?Je li to jos aktuelno?ha.Ko bi rekao da ce me u ovo tmurno popodne neka vijest ovako oraspoloziti.Super...Oprostite,ali ne mogu se prestati smijati.

pfc

pre 17 godina

Uh,sad su nas kao zeznuli i maznuli najvecu bugarsku fudbalsku zvezdu posle Hrista Stoickova.A kad su se pojavile price da dolazi u Partizan,citao sam komentare ovih istih pametnjakovica kako taj lik nema pojma,kako nije sastavio 10 utakmica za tamo neki Alaves,kako je celu sezonu bio povredjen,da to mozda nije pevac Vlado Georgijev... i slicno.Eto ga sad vama a koliko cete se usreciti sa njim vreme ce pokazati.Zivi bili pa videli.

Dragan

pre 17 godina

Bilo bi kulturno da se svi oni "navijači" koji su pljuvali Piksija sada lepo izvine zbog svega što su rekli ovde pre dolaska Bajevića i Georgijeva. Vreme je da ljudi shvate da Piksi čini samo dobro Zvezdi.
Georgijev je odličan igrač, pravi za Zvezdu, ali ovo znači da Koroman sigurno ne dolazi. Ipak je Bugarin dugoročnije rešenje. Anđelković potpisuje sa Zvezdom iako se činilo SVE da ode u Partizan, Bjeka i Zeka baš bili zapeli. A sada se Bjeka i Zeka - češkaju po glavi. Prisela im poodnevna kafa.
Još jedna bitna stvar - Iz NS-a sam, i kažu ovde da niko nije pregovarao sa Partizanom UOPŠTE, i da će ako ode negde Vukelja ići - zna se gde..

GEORGIEV

pre 17 godina

OOOPAAAA BAAATO, DERBI PRE VREMENA, SEZONA NIJE POČELA A MI VEĆ VODIMO 1:0, TU JE MENI NEŠTO SUMNJIVO, TO JE BRE NEKA MUTLJAVINA, OVAJ PIKSI KAO DA ŽELI DA KOMŠILUK SARANI PRE VREMENA, NAVIKLI SU NA ZVEZDU U KOJOJ SE NEZNA NI KO PIJE NI KO PLAĆA A NEMA VIŠE SUDIJA A NI MIRKA MARJANOVIĆA PA SVE NEKAKO DELUJE DRUGAČIJE, NEKAKO NEPOŠTENO I NA ŠTETU PARTIZANA.....
BRAVO ZA PIKSIJA, BRAVO ZA SVE NAPORE KOJE ČINI ZA NAŠU ZVEZDU !!!!!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED, NIJE LIGA ŠAMPIONA JEDINI CILJ, MORAMO MALO DA OSTAVIMO I ZA OVE IZ KOMŠILUKA, ČISTO DA SE NE OPUSTE PREVIŠE, VIŠE VOLIM JEDAN DERBI OD 1:0 NEGO TRI IGRANJA U LIGI ŠAMPIONA.

C_Barkley

pre 17 godina

pre svega ne mogu da verujem da ovde pise da je odbrambeni igrac posto je desno krilo.
A sto se ostalog tice svaka cast Zvezdi
UPRAVA NAPOLJE

storia

pre 17 godina

Gledaj kako se cigosi primaju! Hahaha, mnogo ste smesni! Samo vi verujete sta zeka&bjeka pricaju! Cestitate pixiju zato sto je oteo igraca koji je bio zelja bjeke! Da nije tuzno bilo bi smesno! I tako hocete u LS!
PSV pa zenit...

Petar

pre 17 godina

Bravo Diko,Bravo Pixi!
Tako radi veliki klub,vidi se da ste bili prvaci evrope.Sportska centrala se ubi pisajuci da je Georgijev u nekakvoj Tikvi-Patlidjanu,a on potpisao tri godine sa evropskom i svetskom Zvezdom.
Iskrene cestitke na prvom koraku,a znam da ce biti jos lepi vesti.
Petar

TeRaToM

pre 17 godina

Ama ljudi,nije odbrambeni nego ofanzivni vezni igrac...Sem toga stojim iza onoga sto sam rekao za njega kada je pisalo da dolazi u Partizan.
U Alavesu je za 10 utakmica nakupio 297 minuta igre,7 puta je zamenjen,3 puta je usao kao zamena,nije dao ni jedan gol...

Boza

pre 17 godina

Prvo nije BLAGOJE nego BLAGUJ Georgijev a drugo nije mi jasno cemu ovolika paljevina....Ja cu se radovati ako dovedemo nekog Italijana ili Francuza dakle profesionalca,igraca
( citaj gladijatora ) sa Zapada.

SamoMeraklijeImajuPravoDaNoseNazivNishlije

pre 17 godina

U OVOJ ZEMLJI SE NE ZNA KO PIJA A KO PLACA.
Ovo mirise na neku veliki lopovluk.Ko zna sta je sve ovde umesano.

BRAVOOO PIXI MAJSTOREEEE UCI GROBAREE MALO

pre 17 godina

joj ja usto u 5:30 uso na sajt i nisam mogo da verujem mislio sam da sanjam CEK CEK JEL ON BESE TREBO DA PREDJE U EVROPSKI PARTIZAN????ili su to bile bjekine i zekine snovi da ga dovedu AL SU POPILI PLJUSAK OD PIXIJA BRAVO PIXI MAJSTORE JOS DA DOVEDEMO onog drugog bugarina i vukelju i markovskog i zemuna i onog stopera i gotovo nista nam vise netreba i da moze kormana da dovedemo i tuto finito:)

Delija Cicevac

pre 17 godina

Odavno se nisam ovako nasmejao.Pa ovo je bolje nego da smo pobedili partizan sa 5:0. Samo napred Pixy,svakim danom me sve vise obradujes...a oni neka cekaju mozda im i odu skoro Bjekovic i ostali rukovodioci pa i njima malo svane,hahahahaha!

Delija from Podgardci

pre 17 godina

Ha, ha ha. Znao sam da će ovako završiti. Ponadali se da će kod njih, ali zna on koji je pravi klub. A već je bio u Humskoj, šteta.

Puertorico

pre 17 godina

Ganeri, koliko ste vi samo prevrtljivi!
Toliko ste ga pljuvali kada je trebalo da dodje u Partizan, kao ne valja, kao hahahaha odigrao 10 tekmi za Alaves, kao krsina pa dolazi u Partizan itd. A sada vam je odjednom extra, super, blago nama itd. Uostalom nije ni cudno sto navijate za koga navijate.

arrgh

pre 17 godina

Ovo je najjaca vest koju sam procitao na u poslednjih godinu dana!!! Pa, majku mu...

Navijam za Partizan, ali se grohotom smejem...

Voleo bih da neko ovo prosledi Zeki i Bjeki...

P.S. Nemam pojma kakav je igrac, nadam sa da je krsina...

Mishkov tata

pre 17 godina

Moj Piksi je GENIJA za menadzment!

E moji Glodari, nikad nista od vas. Nego tjerajte tu mafiju iz kluba kako god znate inace opet nece da bude zanimljivo prvenstvo.

Dertimot

pre 17 godina

Nije odbrambeni, nego ofanzivni vezni. Solidan je bio prethodnih godina u Slaviji, ali se u ispodprosecnoj ekipi Alavesa i nije nesto proslavio (samo deset odigranih utakmica, bez postignutog gola). Bilo bi dobro da je ponovo, kao u vreme SFRJ, pocela trka izmedju nasa dva najveca kluba oko dobrih igraca. Bojim se da se ovde ne radi o tome, vec o tome da kvalitetniji igraci ne zele da dodju kod nas, vec se Zvezda i Partizan otimaju oko nikakavih fudbalera kojima je i igranje u Srbiji napredak u karijeri. Jedino je dobro sto taj Georgiev ima 25 godina, pa ako ne valja, Zvezda ga moze utopiti nekom.

frey

pre 17 godina

Ako, i treba zvezda da nam pokupi igraca ispred nosa...kao,kaze Bjekovic pre koji dan,Georgijev je dobar igrac cije igre dugo pratimo i cela prica se vrtela da Georgijeva poznaje Jesic i bla bla bla i covek ode u zvezdu...hehe, stvarno smesno...UPRAVA NAPOLJE,DO KONACNE POBEDE!!!

Дејан

pre 17 godina

Старији навијачи се можда сећају да је слична ситуација била са Рефиком Шабанаџовићем, ког су Гробари чекали испред стадиона да га поѕдраве, а он у то време потписао за Звезду. Сва срећа да нам тако "грешком" није стигао и Јешић...

Delija-S

pre 17 godina

Maznuli smo grobarima Georgijeva,nece dovesti ni onog brazilca,a bogami ni Ilieva i Gaja...cak sam juce cuo da i napadac Zemuna Makovski prelazi u Vojvodinu a ne groblje...

medjutim

pre 17 godina

j... ga brat Vlado, ovaj isti Gurovic! :)

Jos i Vukelja ovako, i zivo me interesuje sta ce zeka sada da prica o jakom timu za novu sezonu..

Дејан

pre 17 godina

Старији навијачи се можда сећају да је слична ситуација била са Рефиком Шабанаџовићем, ког су Гробари чекали испред стадиона да га поѕдраве, а он у то време потписао за Звезду. Сва срећа да нам тако "грешком" није стигао и Јешић...

medjutim

pre 17 godina

j... ga brat Vlado, ovaj isti Gurovic! :)

Jos i Vukelja ovako, i zivo me interesuje sta ce zeka sada da prica o jakom timu za novu sezonu..

frey

pre 17 godina

Ako, i treba zvezda da nam pokupi igraca ispred nosa...kao,kaze Bjekovic pre koji dan,Georgijev je dobar igrac cije igre dugo pratimo i cela prica se vrtela da Georgijeva poznaje Jesic i bla bla bla i covek ode u zvezdu...hehe, stvarno smesno...UPRAVA NAPOLJE,DO KONACNE POBEDE!!!

Delija-S

pre 17 godina

Maznuli smo grobarima Georgijeva,nece dovesti ni onog brazilca,a bogami ni Ilieva i Gaja...cak sam juce cuo da i napadac Zemuna Makovski prelazi u Vojvodinu a ne groblje...

SamoMeraklijeImajuPravoDaNoseNazivNishlije

pre 17 godina

U OVOJ ZEMLJI SE NE ZNA KO PIJA A KO PLACA.
Ovo mirise na neku veliki lopovluk.Ko zna sta je sve ovde umesano.

Petar

pre 17 godina

Bravo Diko,Bravo Pixi!
Tako radi veliki klub,vidi se da ste bili prvaci evrope.Sportska centrala se ubi pisajuci da je Georgijev u nekakvoj Tikvi-Patlidjanu,a on potpisao tri godine sa evropskom i svetskom Zvezdom.
Iskrene cestitke na prvom koraku,a znam da ce biti jos lepi vesti.
Petar

Delija from Podgardci

pre 17 godina

Ha, ha ha. Znao sam da će ovako završiti. Ponadali se da će kod njih, ali zna on koji je pravi klub. A već je bio u Humskoj, šteta.

arrgh

pre 17 godina

Ovo je najjaca vest koju sam procitao na u poslednjih godinu dana!!! Pa, majku mu...

Navijam za Partizan, ali se grohotom smejem...

Voleo bih da neko ovo prosledi Zeki i Bjeki...

P.S. Nemam pojma kakav je igrac, nadam sa da je krsina...

Dertimot

pre 17 godina

Nije odbrambeni, nego ofanzivni vezni. Solidan je bio prethodnih godina u Slaviji, ali se u ispodprosecnoj ekipi Alavesa i nije nesto proslavio (samo deset odigranih utakmica, bez postignutog gola). Bilo bi dobro da je ponovo, kao u vreme SFRJ, pocela trka izmedju nasa dva najveca kluba oko dobrih igraca. Bojim se da se ovde ne radi o tome, vec o tome da kvalitetniji igraci ne zele da dodju kod nas, vec se Zvezda i Partizan otimaju oko nikakavih fudbalera kojima je i igranje u Srbiji napredak u karijeri. Jedino je dobro sto taj Georgiev ima 25 godina, pa ako ne valja, Zvezda ga moze utopiti nekom.

Boza

pre 17 godina

Prvo nije BLAGOJE nego BLAGUJ Georgijev a drugo nije mi jasno cemu ovolika paljevina....Ja cu se radovati ako dovedemo nekog Italijana ili Francuza dakle profesionalca,igraca
( citaj gladijatora ) sa Zapada.

C_Barkley

pre 17 godina

pre svega ne mogu da verujem da ovde pise da je odbrambeni igrac posto je desno krilo.
A sto se ostalog tice svaka cast Zvezdi
UPRAVA NAPOLJE

TeRaToM

pre 17 godina

Ama ljudi,nije odbrambeni nego ofanzivni vezni igrac...Sem toga stojim iza onoga sto sam rekao za njega kada je pisalo da dolazi u Partizan.
U Alavesu je za 10 utakmica nakupio 297 minuta igre,7 puta je zamenjen,3 puta je usao kao zamena,nije dao ni jedan gol...

GEORGIEV

pre 17 godina

OOOPAAAA BAAATO, DERBI PRE VREMENA, SEZONA NIJE POČELA A MI VEĆ VODIMO 1:0, TU JE MENI NEŠTO SUMNJIVO, TO JE BRE NEKA MUTLJAVINA, OVAJ PIKSI KAO DA ŽELI DA KOMŠILUK SARANI PRE VREMENA, NAVIKLI SU NA ZVEZDU U KOJOJ SE NEZNA NI KO PIJE NI KO PLAĆA A NEMA VIŠE SUDIJA A NI MIRKA MARJANOVIĆA PA SVE NEKAKO DELUJE DRUGAČIJE, NEKAKO NEPOŠTENO I NA ŠTETU PARTIZANA.....
BRAVO ZA PIKSIJA, BRAVO ZA SVE NAPORE KOJE ČINI ZA NAŠU ZVEZDU !!!!!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED, NIJE LIGA ŠAMPIONA JEDINI CILJ, MORAMO MALO DA OSTAVIMO I ZA OVE IZ KOMŠILUKA, ČISTO DA SE NE OPUSTE PREVIŠE, VIŠE VOLIM JEDAN DERBI OD 1:0 NEGO TRI IGRANJA U LIGI ŠAMPIONA.

storia

pre 17 godina

Gledaj kako se cigosi primaju! Hahaha, mnogo ste smesni! Samo vi verujete sta zeka&bjeka pricaju! Cestitate pixiju zato sto je oteo igraca koji je bio zelja bjeke! Da nije tuzno bilo bi smesno! I tako hocete u LS!
PSV pa zenit...

pfc

pre 17 godina

Uh,sad su nas kao zeznuli i maznuli najvecu bugarsku fudbalsku zvezdu posle Hrista Stoickova.A kad su se pojavile price da dolazi u Partizan,citao sam komentare ovih istih pametnjakovica kako taj lik nema pojma,kako nije sastavio 10 utakmica za tamo neki Alaves,kako je celu sezonu bio povredjen,da to mozda nije pevac Vlado Georgijev... i slicno.Eto ga sad vama a koliko cete se usreciti sa njim vreme ce pokazati.Zivi bili pa videli.

Puertorico

pre 17 godina

Ganeri, koliko ste vi samo prevrtljivi!
Toliko ste ga pljuvali kada je trebalo da dodje u Partizan, kao ne valja, kao hahahaha odigrao 10 tekmi za Alaves, kao krsina pa dolazi u Partizan itd. A sada vam je odjednom extra, super, blago nama itd. Uostalom nije ni cudno sto navijate za koga navijate.

Dragan

pre 17 godina

Bilo bi kulturno da se svi oni "navijači" koji su pljuvali Piksija sada lepo izvine zbog svega što su rekli ovde pre dolaska Bajevića i Georgijeva. Vreme je da ljudi shvate da Piksi čini samo dobro Zvezdi.
Georgijev je odličan igrač, pravi za Zvezdu, ali ovo znači da Koroman sigurno ne dolazi. Ipak je Bugarin dugoročnije rešenje. Anđelković potpisuje sa Zvezdom iako se činilo SVE da ode u Partizan, Bjeka i Zeka baš bili zapeli. A sada se Bjeka i Zeka - češkaju po glavi. Prisela im poodnevna kafa.
Još jedna bitna stvar - Iz NS-a sam, i kažu ovde da niko nije pregovarao sa Partizanom UOPŠTE, i da će ako ode negde Vukelja ići - zna se gde..

Pjanovic

pre 17 godina

Super.hahaha.Kakav god je,nema veze.hahaha... P.S.Neka mi nego od grobara objasni dokle ste stigli sa onim bojkotom?Je li to jos aktuelno?ha.Ko bi rekao da ce me u ovo tmurno popodne neka vijest ovako oraspoloziti.Super...Oprostite,ali ne mogu se prestati smijati.

Mishkov tata

pre 17 godina

Moj Piksi je GENIJA za menadzment!

E moji Glodari, nikad nista od vas. Nego tjerajte tu mafiju iz kluba kako god znate inace opet nece da bude zanimljivo prvenstvo.

BRAVOOO PIXI MAJSTOREEEE UCI GROBAREE MALO

pre 17 godina

joj ja usto u 5:30 uso na sajt i nisam mogo da verujem mislio sam da sanjam CEK CEK JEL ON BESE TREBO DA PREDJE U EVROPSKI PARTIZAN????ili su to bile bjekine i zekine snovi da ga dovedu AL SU POPILI PLJUSAK OD PIXIJA BRAVO PIXI MAJSTORE JOS DA DOVEDEMO onog drugog bugarina i vukelju i markovskog i zemuna i onog stopera i gotovo nista nam vise netreba i da moze kormana da dovedemo i tuto finito:)

Delija Cicevac

pre 17 godina

Odavno se nisam ovako nasmejao.Pa ovo je bolje nego da smo pobedili partizan sa 5:0. Samo napred Pixy,svakim danom me sve vise obradujes...a oni neka cekaju mozda im i odu skoro Bjekovic i ostali rukovodioci pa i njima malo svane,hahahahaha!

Delija-Sofija

pre 17 godina

BLAGOJ GEORGIJEV Tako se izgovara njegovo ime.
Decko je faca , a i veoma dobar fudbaler - igra u reprezentaciji Bugarske a bio je najbolji u Slaviji. Transfer mu nije bio po volji i zelji u Spaniji ali verujte mi PIXI je napravio veliki i pravi potez.
Blago (kako ga inace zovu ) je veliko pojacanje za Zvezdu - uverice te se sami u to. I prestanite sa tim podcenjivanjem Bugara - idu brze ka Evropi i promenili su mnogo u sebi i kao nacin misljenja i kao nacin ponasanja
Pozdrav i NAPRED ZVEZDA

Shone NS

pre 17 godina

Svaka cast Zvezdi sto ga je dovela!Cisto sumnjam da ce igrati pored:Kovacevica,Milijasa, Milovanovica,Jankovica...I ako navijam za Partizan,sve cestitke Zvezdi.Ali malo mi je tu nesto sumnjivo!!!Kao sve dogovoreno sa Partizanom,potpis jos samo,a ono ODJEDNOM presao u Zvezdu!Cista posla nasih celnika!!!

za vas smo institucija!

pre 17 godina

nek je i najgora vezara,glavno da smo vam ga KAO i UVEK UZELI ISPRED NOSA!!!
Covek je pametan,zasto bi on dolazio u tako smesan klub kakav je Jugoslovenski fk Franjin Projekat!!!
A bjekovic je po ko zna koji put ispao smesan,
ali to je njegova i sudbina njegovog kluba!!!

Che

pre 17 godina

Prvi put pisem na ovu temu.
Uopste mi nije jasno sta se palite toliko.Kod nas izgleda igraci i treneri postaju popularni tamo gde nikada nisu i nece.Neko ga pronadje preko noci,kao stranac je i odjednom veliko pojacanje.Vazno je da se nasladjujemo neuspesima drugih a to sto cemo jos 100 godina igrati kvalifikacije za Ligu sampiona to nema veze.Zato se kod nas i desavaju ove afere Dusan Petkovic,tuca Stankovica i Krstajica i mnoge druge dezinformacije.
Daj ljudi da se jednom opametimo.Ne zivi se od slave i poznaju se rezultati i to u kontinuitetu.To je jedino merodavno.Ako se to ispuni sve ce ostalo biti opravdano pa i navijacko prepucavanje.Trenutno je samo presipanje iz supljeg u prazno.

pfc

pre 17 godina

Tek da kazem da nece biti dobro za njega. Naprosto slutim, taj se nece naigrati, ali zasto, odlucice bog po svojm kaznenom zakonu. I Vidic je bio krenuo da onesposobi Kezmana....!
Zao mi je, ali to je sigurno tako. Ni Vanga mu zemljakinja nece pomoci. Vidim na talonu nesto loz se sa njim!

koki

pre 17 godina

DOBRO BRE BJEKOVICU DOKLE CES DA NAS LAZES.TE PREGOVARAMO SA OVIM TE CEKAMO GAJA DA DODJE DA RAZGOVARAMO TE BRAZILAC NIJE NEKI IGRAC,PA DOBRO MAJKUMU JEL TI IMAS PARE DA DOVEDES NEKOGA ILI SAMO GLUMIS NEKOG DIREKTORA KOD KOGA MORAJU DA DOLAZE IGRACI ZA UGOVOR.PA NISI TI ABRAMOVIC DA TI IGRACI DOLAZE VEC TREBA TI DA IH JURIS.ETO BIO TI BUGARIN U KANCELARIJU I TI NISI UMEO DA GA DOVEDES.PRIZNAJ VEC JEDNOM DA PARTIZAN NEMA VISE PARA I DA JE SVE POTROSENO PA DA SE MI NAVIJACI POMIRIMO SA TIM I CEKAMO NASE OMLADINCE I KADETE ZA KOJU GODINU DA STASAJU U IGRACE A DOTLE DA GLEDAMO ZVEZDU U EVROPU I DA SE KIDAMO OD NERVOZE STO TI I ZEKA UPROPASTISTE SVE ONO STO JE BILO DOBRO I STO JE TREBALO SAMO NASTAVITI.DALI SE SECAS KAD SI DOVEO NEKOG IGRACA STO JE KOSTAO VISE OD 200.000 EVRA ,JA SE NE SECAM AKO NEKO ZNA NEKA JAVI.JA DA SAM NA TVOM MESTU ILI BI DAO OSTAVKU ILI DOVEO BAR TROJIGU BRAZILACA I NA NJIH POTROSIO 2.000.000 EVRA PA DA VRATIM PUBLIKU NA STADION .STA I DA URADIS OD OVA DVA PREDLOGA PUBLIKA SE SIGURNO VRACA RAZLIKA JE SAMO U TOME DALI CES TI DA BUDES DIREKTOR ILI NE,MENI JE SVEJEDNO SAMO DA PARTIZAN KRENE NAPRED A OVAKO KAKO TI STO RADIS NEMA SANSE.PUNO POZDRAV IZ KUMANOVA I CESTITAM PIXIJU NA OVAJ ZEZ STO JE URADIO BJEKOVICU,MOZDA CE SAD KOD NJEGA DA PRORADI INAT I UCINI NESTO ZA PARTIZAN A NE SAMO ZA SEBE.POZDRAV SVIM GROBARIMA

mazohista

pre 17 godina

Imam 22 godine, dobra sam osoba, nemam veze sa kriminalom, idem u crkvu(ponekad), ucim, radim, I STA SAM JA ZGRESIO DA MI OVO RADE. Od kako sam procitao vest, pritisak mi je skocio na 160/91(a imam 22 godine). ZEKO-BJEKO, sto me terate da vas odrobijam????

bwa

pre 17 godina

Ko je lud da ode u krsinu od kluba zvanu FK Zecevic&co.,jer ja to vec dugo ne dozivljavam kao moj PARTIZAN vec bandu kojoj cu jednog dana videti ledja.Ako nista drugo barem sam dosta mladji od Zeke&Bjeke i zivim za taj dan,makar bio i za 20 ili 30 godina,kada cu ponovo krociti nogom na tribine fudbalskog hrama i gledati moj jedini klub na svetu celom PFC.

Shomi Pfc

pre 17 godina

Budale jedne kakav bre Georgijev sta se lozite.To je jedno obicno bugarsko smece.Kad su Bugari znali da igraju fudbal.Samo se vi lozhite na te anonimne i totalno nepoznate igrace koji su dosli iz Tunguzije.Jednom i vi nama da uzmete ali sva sreca mi smov am uvek u basketu uzimali velike igrace a vi nama nekog debila..hahahahahah

ganac

pre 17 godina

Ma dajte mozda covek nije navikao da igra bez navijaca,pa mu glupo bilo da potpise za klub koji nema navijacE:),a mozda mu je i njegov prijatelj Jesic sapnuo na vreme da ne dolazi u klub koji se raspada jer ako se vec sam Jesic zaj.e.o,bar da mu se ortak ne ispali :)

dorcolac

pre 17 godina

he he...
au kakav udarac, izgleda da se piksi vise hrani partizanovim neuspehom, nego zvezdinim uspehom!
moj covek...
da li vidite koliko je u kratkom vremenskom periodu zvezda prosperirala, sve vise licimo na jake evropske klubove. uskoro cemo tamo `de nam je mesto: Champions League!!
reorganizacija na svim nivoima, to je ono sto nam je trebalo u zvezdi i to je ono sto je potrebno ovoj drzavi!

d.t.z.o.

pre 17 godina

Ovo je sigurno prvo od mnogih pojacanja koja slede za nas,a neka zeka samo brine kako da placa sudije u basketu i kako da nas spreci da osvojimo titulu posle 7 godina cekanja,jer cekace i oni jos 7 godina u fudbalu, derbije ionako vec cekaju.Ovo je sigurno pocetak kraja postojanja fc penaltizan,vidite sami da se raspadaju po svim savovima,ne verujte vi meni ali zabelezite ove moje reci.

Bravo za Zvezdinu upravu!!!

chod

pre 17 godina

Svaka cast Piksiju, stvarno od kad je preuzeo Zvezdu, covek radi, ne moze mu se prigovoriti, ako nista klub mi jaca organizaciono, svaka cast jos jednom. Napred Zvezdo!

Milos

pre 17 godina

@ Shone NS
Pa bolje bi bilo i ovaj da nam igra u veznom redu nego Kovacevic, ili Jankovic... Jbg, momci su nezreli za prvi tim - bar Jankovic, ne mogu da gresim dusu i to da kazem za Kovacevica. Milovanovic je duplo bolji od Kovacevica. Problem sa Jankovicem je to sto decko zaigra svetski jednu u 20 utakmica...

FCRS

pre 17 godina

E vidite drugari... Ovo je tipican primer kako se pravi kompleks groblju. I tako iz godine u godinu i iz derbija u derbi... Kompleks je nesto sto treba godinama negovati i samo ga graditi i uvecavati. Piksi to jako dobro zna i samo je nastavio ono sto Zvezda decenijama radi Tudjmanovim pulenima....

DELIJA KRALJEVO

pre 17 godina

Hahahahaha... bravo PIKSI BRAVO!!! nemam reci a i suvisno je bilo sta reci :) ”Dobili smo zvaničnu ponudu Partizana i mogu da kažem da je 90 odsto stvari dogovoreno, ostale su samo neke sitnice, koje ne mogu da naprave problem oko realizacije transfera”, navodi bugarski "Topsport" izjavu jednog od čelnika Slavije.

Blagoj Georgijev je cetvrtak bio u Beogradu i dogovorio se sa upravom crno-belih oko plate i ostalih uslova, tako da je ostalo još samo da se ozvaniči njegov dolazak u Humsku 1." HAHAHAHAHAHHAHHAHHA

Milos Tomasovic

pre 17 godina

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!
PA MI NE DA SMO CAREVI NEGO NEZNAM...
Ali stvarno sada,svaka cast dok ovi misevi nesto pisu babske price Zvezda radi.
Avanti Stella Rosa!

hahaha

pre 17 godina

Ma daj bre ganci , zar mislite da je nas nivo da se otimamo sa vama oko nekog bugarina? To je garant neka macka u dzaku mi kao bili xtra zainteresovani kao ocemo da ga kupimo , cisto da vi nasednete posto je vase razmisljanje , kupicemo ga samo da ispalimo Partizan...:) A ustvari kupili ste nekog indijanca koji nezna da trci...
Zapamtite da imamo mnogo vise para od vas , da su bjec i zec hteli da ga kupe , sigurno bi ka kupili:)

ИВАН СД

pre 17 godina

УФФФ, ОВАЈ ПОЧЕО ДА КЕЦА А ЈОШ НИ БЕОГРАД НИЈЕ ВИДЕО(ХА, ХА, ХА)ДОШАО ЧОВЕК У ВЕЛИКИ КЛУБ, Е САДА ШТО СУ ГА ОЧЕКИВАЛИ ТАМО НЕКИ АНОНИМУСИ ТО ЈЕ ДРУГА СТВАР. СИГУРНО СУ ГА УПОЗНАЛИ ШТА ЋЕ ГА ЧЕКАТИ НА "СТАДИОНУ ЈНА":ДЕТАЉАН ПРЕТРЕС, СКОРО ПРАЗАН СТАДИОН(ЈЕР ЋЕ ЊЕГОВИМ НАВИЈАЧИМА БИТИ ЗАБРАЊЕН УЛАЗ, ПОГРДНЕ(СА РАЗГЛАСА) ПЕСМЕ О ЊЕГОВОЈ НАЦИЈИ И ТИМУ ЗА КОЈИ ИГРА...И СИГУРНО ЈОШ МНОГО КРЕАТИВНИХ ИДЕЈА КОМШИЈА. ЗА КРАЈ ЈОШ САМО ЈЕДНА КОНСТАТАЦИЈА- АКО ЈЕ ТО ОНАЈ ГЕОРГИЈЕВ ШТО ЈЕ ХРВАТЕ ВОЗАО ПО ТЕРЕНУ ОНДА САМО МОГУ ДА ПОРУЧИМ КОМШИЈАМА ДА СКУПЉАЈУ НОВАЦ ЗА БУРЕК.

grobar bg

pre 17 godina

Ako ovo, mi grobari, gledamo sa lepse strane Zvone Vukic ce biti nas jer On i ovaj bugarin igraju na istoj poziciji.UPRAVA NAPOLJE, BOJKOT DO KONACNE POBEDE

Shomi Pfc

pre 17 godina

Slazem se potpuno sa hahaha mi da smo hteli da ga kupimo mi bismo ga kupili jer imamo toliko para da mozemo da kupimo celu zvezdu sa onim ruznim Pixiem a ne nekog anonimusa iz Bugarske..Bravo hahahaha..ali moram ja jos jednom hahahahha

marko

pre 17 godina

Svaka cast Piksiju. Ako taj Bugarin izbori poziciju u timu znaci da je dobar, a mislim da bi svi oni koji su pljuvali Piksija trebalo da se izvine. Jos samo da zadrze Zigica ili da ga prodaju ili uz nadoknadu manjaju za Koromana. NAPRED ZVEZDO

Sekula

pre 17 godina

Iz pouzdanih izvora sam saznao da Zvezda dovodi Zilica, Kajea, Cezara, Rivalda, darka Kovacevica, Kolarova i Vukelju. Odlaze Dudic, Kovacevic, Zigic i jankovic. Verovatan tim za jesen: Zilic, Basta, Andjelkovic, Kaje, Cezar, Milijas, Georgijev, Rivaldo, Milovanovic, Djokic i D.Kovacevic. Velike sanse za LS! samo napred!

BONANNO

pre 17 godina

Na Mrakani opet pesma stara..
Stadion pun, svi pevaju u glas..
Ponovo smo bolji od grobara..
A parni valjak opet trazi spas..

A spasa nema,nece ga ni biti..
Jer nasa ZVEZDA najbolja je sad..
Grobari ce gorke suze liti..
A orice se pesmom beli grad..

Bravo Piksi care! samo nastavi tako ali kog god da dovedes samo da znas >>HOCEMO SRCE NA TEREN<<

TeRaToM

pre 17 godina

@Sekula:
-cezar ima 43 godine i zavrsio je karijeru pre 5 godina
-zbog Rivalda je Bajevic podneo ostavku u Olimpijakosu
-Kovacevic je propustio celu sezonu (odigrao 9 utakmica),ima 32 godine i pre svega kosta 6 miliona evra tako da ne verujem

Bato Kosovo

pre 17 godina

Hvala ti Bjekovicu!Nisi ti zeko,ti si pravi DELIJA!Molim te nemoj da se zavrsi saradnja samo sa Georgijevom.Vecno zahvalni-DELIJE!!!

nisam se smejao ovako davno...

pre 17 godina

VESTI IZ LJUTICE BOGDANA






ZVEZDA PRETEKLA PARTIZAN GEORGIJEV KOD ŠAMPIONA
Fudbaler bugarske Slavije Blagoje Georgijev, igrač za kojeg je u prethodnom periodu naročito bio zainteresovan Partizan, prvo je letnje pojačnje Crvene zvezde.
Reč je, naime, o veznom fudbaleru (igra po desnoj strani), koji je prolećni dao sezone igrao na pozajmici u španskom Alavezu. "Zvezda je dala prihvatljiviju ponudu od Partizana, finansijski momenat je presudio. Ugovor je potpisan na tri godine", izjavio je menadžer Georgijeva, Ljubomir Vorkapić.



DUDIĆ POTPISAO ZA SALCBURG
Reprezentativni štoper Milan Dudić od juče je i zvanično fudbaler austrijskog Salcburga. Ugovor je potpisan na tri godine, a sve potrebne formalnosti u vezi sa transferom obavljene su u Nemačkoj, gde su se juče sastali trener austrijskog prvoligaša Lotar Mateus i predsednik Zvezde Dragan Stojković.
E MOJI GLODARI,MATEUS U KOGA STE SE KLELI,PREFERIRA ZVEZDINE IGRACE,STA BI SA VASIMA???
JA SAM CUO DA CE PRECI U FK PENZIONER(to je u prevodu od fk talibani franjevci)

Delija

pre 17 godina

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!BBUUUUAAAAAAAAAAAAHHHAHAHAHAHAHAAA!!!!!

Laki_KG

pre 17 godina

Ako se secate isto tako je radio i Bajevic kada je trebao da dodje u Zvezdu. Dosao avionom na pregovore u Beograd, a u stvari samo sebi dizao cenu. Isto tako i ovaj Gligorijev ili kako vec.Navodno prvo kod njih, a onda volsebno kod nas. Ako potpise i Stoickov na konju smo!

Milan Sd

pre 17 godina

A sve je krenulo sa DZAJOM u partizanu...itd,itd pa dodje u paketu PIKSI,PANCEV,SAVICEVIC u partizan... itd,itd pa DARKO KOVACEVIC na groblju itd i mozda ne samo sada i GEORGIJEV!!!!Ima DRAGAN STOJKOVIC mozga kad povlaci prvi od poteza za ovu sezonu,a nadam se da ce jos biti iznenadjenja...KAKO STE SAMO JADNI ISPALI grobarcici PA MAKAR GEORGIJEV ODIGRAO I NAJGORE-sto cisto sumnjam....ZVEZDA CE ZA VAS UVEK BITI ZA VAS INSTITUCIJA I POJAM!!!!!!!!!Jos ste vi male bebe...

novinar

pre 17 godina

>>NAPOMENA<< Molim sportsku redakciju B92 da prikaze ovaj komentar.

Prvo, Georgijevu pic** jedna. Drugo, Bjekovicu UBIJ SE!!! Ti & Co. kenjate 2-3 nedelje i ocito zajeb***** ljude u zdrav mozak, kao 90% je nas, jos samo tih 10%... pa ovo, pa ono, kao Jesic ga zna (cistio mu kukuruz) pa koje jos gluposti niste sra**. Nego lepo stopirajte taj transfer Vukelje (a ono kao da bi ga i doveli, nego ajd...), prodajte i ovu saku jada pa sve pare nabijte u pohlepne vam guz**. Bas me zanima da vidim kog ce dovedete... moja procena ima da nadjete 1-2 seljobera iz nasu ligu I TOLKO, niste vi pametni za ostalo... A sta onaj brazilac vam nije dovoljno dobar, ama bre on je i predobar za takve licemere i licimude. UPRAVO AKO NE PODNESES OSTAVKU... ZNAS DOBRO STA IDE, PA NEMOJ POSLE JOJ NEMOJ S' MOTKU... UHHHHHH M*** VAM J***!!!

YU Krtice

pre 17 godina

Postoji samo jedno resenje za izlaz iz krize naseg klupskog fudbala,a to je u**ana motka !!! Dok ona ne pocne da radi, on nikada, ali nikada, nece izaci iz ovog
s..nja u kojem se nalazi! Svi su korumpirani-Sirotinja treba da reaguje!!!

Damjan

pre 17 godina

HAHAHAHA!!!!! Bugarin. Pa zar Stojkovicu bugarina. Bruka.( bankrot ).ALI ZATO TU JE NEUSTRASIVI ZVONE MAJSTOR!!!!!!!!! Dzaba vam bugari. P.F.C. uvek!!!!! a , a , ko je bolji?

delija_89_bg

pre 17 godina

Kad su Bugari znali da igraju fudbal
ovo je napisao neki Shomi_pfc
za njegovu informaciju prosle godine 3 bugarske ekipe su igrale ligu uefa a od nasih samo jedan
RAZMISLI MALO KOMPLEKSASU

PaVkE

pre 17 godina

Bjeko,Teraj Inat zvezdi i dovedi Al Dzabera iz saudi arabije bolji je od Georgijeva.ako bas hoces Georgijeva dovedi Vladu barem ce vam stadioni tako biti puni.RSFC

Djole

pre 17 godina

Ne znam zasto neki partizanovci potenciraju to sto je Georgijev malo igrao u Alavesu, kada se ni njihov Sasa Ilic, koji je takodje bio na pozajmici, nije bas proslavio u Selti.

Ogi Rogatica

pre 17 godina

PRC hahahahahaha prvo su najavili stadion pa ondar bugarina e grobari grobari predji te za neki drugi klub da navijate nemojte dzaba zivce gubiti

Lecce

pre 17 godina

Ponovo je uprava Partizana pokazala da je nesposobna da dovede bilo koga, sve igrace koje ste hteli da dovedete dovela je Zvezda. Nesposobnjakovici, do sada sam smatrao da navijaci nisu upravu sto bojkotuju ali posle svega sto se desava vidim da su njihovi zahtevi u potpunosti ispravni. Uprava napolje, razocarali ste i one koji su uvek bili uz vas. Mars napolje iz Partizana.

Mr Fister

pre 17 godina

Uopšte nije bitno kakav je igrač. Ovo je demonstracija sile da vi miševi shvatite ko je ko u našem fudbalu. Sećam se izjava Bjekovića od prošle godine sve sam cinizam i ironija, prozivanje Piksija i Zvezde, a onda dobio po ušima (dupla kruna) pa onda dolazak Bajevića, čime je kao prijatno iznenadjen i sad ovo. Mislim da glavonja ne zna šta ga je snašlo, A verujte ovo je samo početak!!!

vlada

pre 17 godina

Svidja mi se ona recenica Dike stojanovica kad je rekao: "Brojni veliki evropski klubovi bili su zaintereovani za njega..." Naravno mislio je, ali nije hteo da kaze, da je to i Partizan".
Drugo, sto bi Bugarin isao u kup UEFA kad moze u Ligu sampiona, to se odmah znalo, problem je u tome, a i dokaz, sto mafijaska uprava Partizana ima toliku moc i uticaj i u medijima, da je pumpala novine vescu kako je vec potpisan ugovor Georgijeva sa Partizanom.

Posle toga i te igre, a kada je Georgijev potpisao za Zvezdu, celnici Partizana ispadaju smesni zbog cele`igre` a normalan covek moze da vidi koja je to mafija u Pertizanu.
Zato kazem: UPRAVA NAPOLJE!!

Stvarno je previse

pre 17 godina

Ma nije Bjeka mislio na ovog Georgijeva, on je hteo Vladu da dovede, i to je gotova stvar.

Kako da posle svih ovih poraza i dalje navijam za Partizan. Ma nije bitan Bugain, on verovatno i nije nista posebno, ali zasto uvek Bjekovic izgubi igraca za kog je zainteresovan. Kakav to odvratan osecaj stvara... Pa ceo tim Zvezde iz 91 je bio VIDJEN u Partizanu. Mislio sam dobro je ode Dzaja, valjda cemo nekog dovesti, kad ono po starom. Izgleda da ce Bjeka morati da spusti proviziju...

Muka mi je da moju decacku ljubav neko ovako rusi. Od danas, svecano izjavljujem, FK Partizan me NE ZANIMA!

Nishleeya

pre 17 godina

Ja na sve ovo gledam kao na jednu lekovitu terapiju koju je Pixi prepisao cigosima posle izgubljenog kosarkaskog derbija i zato ih treba pustiti da se lece dok mogu ... ali blizi se i druga utakmica pa se pitam kako ce moj zemljak ponovo da vam leci rane?! Mozda i dovede sve ove igrace o kojima pricate ali o tom potom.

direktor

pre 17 godina

Odličan potez uprave i sa praktičnog i sa moralnog aspekta. Konačno pravi menadžment upravlja najboljim klubom na Balkanu. Do kraja prelaznog roka moramo dovesti kvalitetnog odbranbenog igrača i golmana a ako ode Žigić treba nam još jedan ofanzivni srednjak. To je Zvezda za LŠ i Zvezda koja gazi groblje sa dva - tri razlike bez većih problema.

SiteBlgariZaedno

pre 17 godina

Bravo Pixi! Inace, kako pise bugarska stampa pre 2-3 dana http://topsport.ibox.bg/news/id_1954939820
"Blagoj dogovorio platu sa Partizanom", ali ih je Pixi zeznuo:
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=901846
"Dobio sam kljuceve od novih kola i od stana koji je pored Marakene" TOYOTA cini cuda! :)
Elem, u trci Partizana i Zvezde ucestvovao je i Grashopers na celu sa bugarskom legendom Krasimirom Balakovim, ali je Zvezda ipak Zvezda.

Jah

pre 17 godina

Svaka cast josh jednom B92 na ovakvom naslovu, stvarno ste zasluzili svake pohvale (mada vas i dalje ne gotivim mnogo, i naravno pola mojih normalnih komentara ne objavljujete) ali stvarno je naslov na svom mestu. Partizan je josh jednom popush.. i nece josh u narednih deset godina dobiti derbi, shto se tice bugarina - decko je zavrsio posao, i vec nam je obezbedio duplu krunu (mislim ona je vec bila obezbedjena, ali ovako je sladje). Da sam grobar sad bi se pokrio ushima i poceo da navijam za Bezaniju ili Ofk Timok (i ovako nisu jaci od tih timova, i da im nije Z&B ne bi oni ostali tu gde su sada, vec bi igrali u 2-3 ligi) I samo josh neshto, svi grobari koji su ovde poceli da pishu kako bugarin nema pojma- to su isti oni koji su pisali da je jedan od najboljih.

STOJAN

pre 17 godina

Grobari s obzirom na ove vrucine, mislim da vam je dobro dosao hladan tus. Sportski savjet, nemojte se bez veze nervirati jer to je tako uvijek biko i bit ce jer Zvezda je za vas uvijek bila gigant.

sajko

pre 17 godina

jel zna taj georgiev i da brani,jer nadam se da pixy ne misli u kvalifikacije za LŠ sa Ranđelom na golu?da zanemarimo sitnicu zvanu odbrana,pošto su to radili-kako prošle,tako će izgleda i ove sezone. BASTA-BIŠEVAC-MILADINOVIĆ-JOKSIMOVIĆ:da se naježiš.ne zna se ko je kritičniji.razje*ali su ionako šuplju odbranu (ode Luković,ode Dudić,Anđelkovića nisu ni potpisali??)a gošu koji je vadio njihove krompire iz vatre cele prošle sezone-njega proda za siću Nantu("ej-znaš ti šta je Nant??to se ne odbija!"-pixy).nasledi 3,napravi 4 miliona duga.ne valjaju telekom i delta,al mu valja Nebojša Leković??Što nije odma doveo Duleta Mihajlovića,da osvojimo LŠ već ove sezone??i sad je kao car što je doveo Bajevića i tog Bugarina(Boga pitaj ko je taj lik i da li će odigrati i jednu tekmu).ne znam da li će Bajević da toleriše konstantno sakaćenje tima i krpljenje rupa mentolima tipa Jokse,Miladina,Mudrinića i bulumente.a pixy je poznat kao lik koji krši dogovore i sam sebi skače u usta.mrzi me više da drvim,zabole me što mi nećete objaviti komentar,ubuduće to ni ne očekujem.pozz

Nishleeya

pre 17 godina

- "...I samo josh neshto, svi grobari koji su ovde poceli da pishu kako bugarin nema pojma- to su isti oni koji su pisali da je jedan od najboljih..." -

E to si dobro primetio i slazem se sa tim ali treba napomenuti i to, da isti oni cigosi sto su pljuvali po Pixiju zbog prodaje Stojkovica ga sada dizu u nebesa. Kako se stvari preko noci menjaju u Srbiji pa to nije normalno, totalna amnezija?!

Dragan Dzajic

pre 17 godina

Istorija se ponavlja i to veoma koincidentno>
Dzajic je isao na potpisivanje ugovora sa Partizanom i promasio ulicu pa mesto u Humsku zavrskio u Ljutice Bogdana. Isti taj Dzajic je oteo Piksija od Partizana, a isti taj Piksi sada otima igrace, ocigledno je da takav vid poslovanja(da ne kazem prevare, posto je kod nas sve dozvoljeno) ide sa kolena na koleno!

Plikuscht

pre 17 godina

Ovo je pish zivi!

Dakle, na pojavu vesti o Georgijevu u Partizanu se desi sta?
Cigani - pljuvacina po fudbaleru, te mator, te krsh, te bugarin (?), te samo vi kupujte glupi grobari...
Grobari - super, strava, odlican igrac, pravi potez...

I STA SAD!?
Ko ce vise sebe da pljune u usta?
Cigani, pricajuci da je u stvari, eto, decko bas super igrac i kako je ovo super potez, ili grobari, koji ce sada da se 'sete' da je u stvari najbolje sto nije dosao u Partizan!?

Bole

pre 17 godina

Delije, pa mi smo jos prosle godine imali tim dostojan Lige sampiona, ali nismo hteli u Evropu jer se NE ISPLATI!!! Ne isplati se ni Kup UEFA, zato Radonjic nije igrao kod Vermeza. Sta ce nam najbolji strelac lige. Daj da ga uvalimo Samsungu, pa da dovedemo par Bugara po povoljnoj ceni ko letovanje kod njih.
Samo se vi nasladjujte naivcine. Koji klub na svetu ide sa ambicijom da udje u Ligu sampiona, a prodaje igrace Nantu, Saturnu, Neptunu, Jupiteru...
Ne mogu da zamislim u kakvom je gubitku tek Barsa!

Laki

pre 17 godina

Ljudi, ajde prekinite da pljujete po Pixiju, covek je car! Ja nisam slao komentare na vest da je Georgiev presao u Partizan, jer znam da je covek odlican igrac! A ovi sto pisu da ce Randjelovic da brani, pa ne zezajte se jer nije Pixi lud, a nije ni Bajevic pa da to dozvoli. Dovesce nekoga, samo treba ljudima dati vremena i sacekati.
Informacija za neobavestene: Andjelkovic je potpisao 4godisnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a i mali Kolarov ce najverovatnije na Marakanu. Maric ce biti jedan od viska stranih fudbalera u Olimpijakosu, pa ce skoro sigurno doci u Zvezdu.
Ali videcemo ko ce sve doci na Marakanu...

Dragan

pre 17 godina

Jedan Poljak je tužio selektora te zemlje Janasa zbog poraza od Ekvadora.

Mene sada čudi jedna stvar - kako se još niti jedan grobar nije setio da tuži tandem Zeka&Bjeka zbog duševnih patnji povodom prelaska Georgijeva u Zvezdu?!

A možda samo ja nisam dovoljno informisan..

www

pre 17 godina

SAMO VI PLJUJTE BUGARE..A TI ISTI BUGARI VEC NEKOLIKO GODINA IGAJU SASVIM SOLIDNO(10X BOLJE OD NAS U EVROPI)...TU NJIHOVU LIGU BAREM NEKO GLEDA I TAMO SE IGRA FUDBAL DOK KOD NAS JAD I BEDA...MI BRE TREBA DA SMO SRECNI KAD NEKA BUGARCHINA DODJE DA IGRA KOD NAS.

el grande

pre 17 godina

ma mogu oni dovest i ronaldinha,ali se opet nece plasirat u ligu sampiona!jednostavno cigani nikad nece ponovit ni U od USPJEHA kad su osvojili ligu sampiona!a znamo i kako su je osvojili...na prevaru naravno...ali posle toga nisu vidjeli evropu 100godina!!!Ali ipak zvjezda ima upravu,svaka cast,a partizan vode lopovi i propalice!!!!!!!!!Uprava napolje do konacne pobjede!!!!!!El grande Tivat

Milos, Srbija

pre 17 godina

@Nishleeya
To sto se vi lecite kosarkom za sve ostalo,(A i Kup Radivoja Koraca smo vam uzeli)je blaga terapija koju sa pravom (jer jeste dobri) ove godine mozete i da uzmete (mada je pitanje da li cete uspeti). Ali brate fudbal je fudbal, a tu ste za nas ipak mala deca.

zoki

pre 17 godina

MI GROBARI NIKAD NECEMO OTERATI OVE LOPOVE IZ UPRAVE.JA NE IDEM NA STADION DOK SU ONI TAMO.A NE ONE KOJI BOJKOTUJU A IDU NA UTAKMICE KAD JE BESPLATAN UPAD!!!BOJKOT DO POBEDE MAKAR ON TRAJO 5 GODINA!!!

dejan

pre 17 godina

OK, za sada se ne moze reci da je ovo los potez ,ali daleko od toga da ima mesta za euforiju.Georgijev je vezni igrac ,verovatno doveden kao konkurencija Jankovicu (samo da se ne desi da ga u stvari menja zbog odlaska),i isto tako surnaesti igrac koji konkurise za sredinu terena,setimo se tu su :Perovic,Milijas,Kovacevic,Milovanovic,Mladenovic,Mudrinic,Trajkovic,Krivokapic,moze i Suzuki,povratnici....,a da Jankovic......ako znamo da postoji teznja (doduse Zengina) da se tu prebace i Bisevac i Basta,ostaje nam granitna i nadasve pouzdana odbrana na celu sa Miladinovicem,Joksimovicem,Andjelkovicem...........Tomovicem.........STRASNO!!!!!
Bogu se molim da ovi znaju sta rade i da ce se do kraja prelaznog roka sve to makar donekle regulisati.Kad sam vec kod toga ne vidim svrhu prodaje Lukovica i Stojkovica a pritom se dovode ovakvi igraci (mozda je dosao za DZ,ali sigurno ne za malu platu).Ubedjen sam da bi nekako preziveli i sa parama od Pantelica,Dudica ,Kovacevica ,a na zalost treba pustiti i Zigica
Nije lose ,ali sigurno nema mesta za euforiju.

budale su medju nama

pre 17 godina

Iz "pouzdanih izvora" Zeka & Bjeka planiraju da se "ozbiljno" pojacaju za narednu sezonu. Posto niko nece u Partizan, pokusace da zadrze igraca koji ne igra (Vukica), i da vrate igraca koji ne zna da igra (Lazovica).

samo ovako

pre 17 godina

kakve gluposti, pa 99% vas nema veze sa fudbalom. Kakav Piksi i kakvi potezi bre ljudi vise?! Covek je 20 puta gori od Dzaje, videcete i sami... Covek nam prodao Stojkovica, Dudica, Lukovica, koji sa Zigicem cine kostur tima... Umesto da proda za jos vece pare Kovacevica (veliki borac, ali nema veze sa ovim sportom), Purovica (rezervista), Bastu (dobar tehnicar, ali velika rupa u odbrani, moze samo da igra na mestu beka u nasoj ludoj zemlji). Koga dovodi? Igraca koji igra istu poziciju kao Jankovic, umesto da pojaca odbranu,... U odbrani dovodi nekog Kajea, koji da vredi igro bi barem u francuskoj u trecoj ligi, a ne za mocni Litex... Ali vama to nije vazno, vama je vazno da je on stranac, i to francuz! Dal uopste zna da igra fudbal nije vazno, vazno je da smo mi doveli stranca...
Evo igraca, koji bi predstavljali prava pojacanja za ls, a koji nebi bili mnogo skupi:
Odbrana:
Stefanovic (Najbolji u odbrani Portsmoutha, slobodan igrac!)Cirka (Hajduk), Kolarov (OFK), Ivanovic (Lokomotiva)
Sredina: Rambo ili Acimovic, Maric (Olympiakos), Burzanovic (Buducnost, bolji od jankovica), Todorovic (Zeta, za Kovacevica izmislio fudbal)
U napadu samo zadrzati Zigica i na gol dovesti Jevrica ili Zilica, nisu extra golmani al mi bolje nemamo...

Дејан

pre 17 godina

Старији навијачи се можда сећају да је слична ситуација била са Рефиком Шабанаџовићем, ког су Гробари чекали испред стадиона да га поѕдраве, а он у то време потписао за Звезду. Сва срећа да нам тако "грешком" није стигао и Јешић...

medjutim

pre 17 godina

j... ga brat Vlado, ovaj isti Gurovic! :)

Jos i Vukelja ovako, i zivo me interesuje sta ce zeka sada da prica o jakom timu za novu sezonu..

frey

pre 17 godina

Ako, i treba zvezda da nam pokupi igraca ispred nosa...kao,kaze Bjekovic pre koji dan,Georgijev je dobar igrac cije igre dugo pratimo i cela prica se vrtela da Georgijeva poznaje Jesic i bla bla bla i covek ode u zvezdu...hehe, stvarno smesno...UPRAVA NAPOLJE,DO KONACNE POBEDE!!!

Delija-S

pre 17 godina

Maznuli smo grobarima Georgijeva,nece dovesti ni onog brazilca,a bogami ni Ilieva i Gaja...cak sam juce cuo da i napadac Zemuna Makovski prelazi u Vojvodinu a ne groblje...

SamoMeraklijeImajuPravoDaNoseNazivNishlije

pre 17 godina

U OVOJ ZEMLJI SE NE ZNA KO PIJA A KO PLACA.
Ovo mirise na neku veliki lopovluk.Ko zna sta je sve ovde umesano.

Petar

pre 17 godina

Bravo Diko,Bravo Pixi!
Tako radi veliki klub,vidi se da ste bili prvaci evrope.Sportska centrala se ubi pisajuci da je Georgijev u nekakvoj Tikvi-Patlidjanu,a on potpisao tri godine sa evropskom i svetskom Zvezdom.
Iskrene cestitke na prvom koraku,a znam da ce biti jos lepi vesti.
Petar

Delija from Podgardci

pre 17 godina

Ha, ha ha. Znao sam da će ovako završiti. Ponadali se da će kod njih, ali zna on koji je pravi klub. A već je bio u Humskoj, šteta.

arrgh

pre 17 godina

Ovo je najjaca vest koju sam procitao na u poslednjih godinu dana!!! Pa, majku mu...

Navijam za Partizan, ali se grohotom smejem...

Voleo bih da neko ovo prosledi Zeki i Bjeki...

P.S. Nemam pojma kakav je igrac, nadam sa da je krsina...

Dertimot

pre 17 godina

Nije odbrambeni, nego ofanzivni vezni. Solidan je bio prethodnih godina u Slaviji, ali se u ispodprosecnoj ekipi Alavesa i nije nesto proslavio (samo deset odigranih utakmica, bez postignutog gola). Bilo bi dobro da je ponovo, kao u vreme SFRJ, pocela trka izmedju nasa dva najveca kluba oko dobrih igraca. Bojim se da se ovde ne radi o tome, vec o tome da kvalitetniji igraci ne zele da dodju kod nas, vec se Zvezda i Partizan otimaju oko nikakavih fudbalera kojima je i igranje u Srbiji napredak u karijeri. Jedino je dobro sto taj Georgiev ima 25 godina, pa ako ne valja, Zvezda ga moze utopiti nekom.

Boza

pre 17 godina

Prvo nije BLAGOJE nego BLAGUJ Georgijev a drugo nije mi jasno cemu ovolika paljevina....Ja cu se radovati ako dovedemo nekog Italijana ili Francuza dakle profesionalca,igraca
( citaj gladijatora ) sa Zapada.

C_Barkley

pre 17 godina

pre svega ne mogu da verujem da ovde pise da je odbrambeni igrac posto je desno krilo.
A sto se ostalog tice svaka cast Zvezdi
UPRAVA NAPOLJE

TeRaToM

pre 17 godina

Ama ljudi,nije odbrambeni nego ofanzivni vezni igrac...Sem toga stojim iza onoga sto sam rekao za njega kada je pisalo da dolazi u Partizan.
U Alavesu je za 10 utakmica nakupio 297 minuta igre,7 puta je zamenjen,3 puta je usao kao zamena,nije dao ni jedan gol...

GEORGIEV

pre 17 godina

OOOPAAAA BAAATO, DERBI PRE VREMENA, SEZONA NIJE POČELA A MI VEĆ VODIMO 1:0, TU JE MENI NEŠTO SUMNJIVO, TO JE BRE NEKA MUTLJAVINA, OVAJ PIKSI KAO DA ŽELI DA KOMŠILUK SARANI PRE VREMENA, NAVIKLI SU NA ZVEZDU U KOJOJ SE NEZNA NI KO PIJE NI KO PLAĆA A NEMA VIŠE SUDIJA A NI MIRKA MARJANOVIĆA PA SVE NEKAKO DELUJE DRUGAČIJE, NEKAKO NEPOŠTENO I NA ŠTETU PARTIZANA.....
BRAVO ZA PIKSIJA, BRAVO ZA SVE NAPORE KOJE ČINI ZA NAŠU ZVEZDU !!!!!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED, NIJE LIGA ŠAMPIONA JEDINI CILJ, MORAMO MALO DA OSTAVIMO I ZA OVE IZ KOMŠILUKA, ČISTO DA SE NE OPUSTE PREVIŠE, VIŠE VOLIM JEDAN DERBI OD 1:0 NEGO TRI IGRANJA U LIGI ŠAMPIONA.

storia

pre 17 godina

Gledaj kako se cigosi primaju! Hahaha, mnogo ste smesni! Samo vi verujete sta zeka&bjeka pricaju! Cestitate pixiju zato sto je oteo igraca koji je bio zelja bjeke! Da nije tuzno bilo bi smesno! I tako hocete u LS!
PSV pa zenit...

pfc

pre 17 godina

Uh,sad su nas kao zeznuli i maznuli najvecu bugarsku fudbalsku zvezdu posle Hrista Stoickova.A kad su se pojavile price da dolazi u Partizan,citao sam komentare ovih istih pametnjakovica kako taj lik nema pojma,kako nije sastavio 10 utakmica za tamo neki Alaves,kako je celu sezonu bio povredjen,da to mozda nije pevac Vlado Georgijev... i slicno.Eto ga sad vama a koliko cete se usreciti sa njim vreme ce pokazati.Zivi bili pa videli.

Puertorico

pre 17 godina

Ganeri, koliko ste vi samo prevrtljivi!
Toliko ste ga pljuvali kada je trebalo da dodje u Partizan, kao ne valja, kao hahahaha odigrao 10 tekmi za Alaves, kao krsina pa dolazi u Partizan itd. A sada vam je odjednom extra, super, blago nama itd. Uostalom nije ni cudno sto navijate za koga navijate.

Dragan

pre 17 godina

Bilo bi kulturno da se svi oni "navijači" koji su pljuvali Piksija sada lepo izvine zbog svega što su rekli ovde pre dolaska Bajevića i Georgijeva. Vreme je da ljudi shvate da Piksi čini samo dobro Zvezdi.
Georgijev je odličan igrač, pravi za Zvezdu, ali ovo znači da Koroman sigurno ne dolazi. Ipak je Bugarin dugoročnije rešenje. Anđelković potpisuje sa Zvezdom iako se činilo SVE da ode u Partizan, Bjeka i Zeka baš bili zapeli. A sada se Bjeka i Zeka - češkaju po glavi. Prisela im poodnevna kafa.
Još jedna bitna stvar - Iz NS-a sam, i kažu ovde da niko nije pregovarao sa Partizanom UOPŠTE, i da će ako ode negde Vukelja ići - zna se gde..

Pjanovic

pre 17 godina

Super.hahaha.Kakav god je,nema veze.hahaha... P.S.Neka mi nego od grobara objasni dokle ste stigli sa onim bojkotom?Je li to jos aktuelno?ha.Ko bi rekao da ce me u ovo tmurno popodne neka vijest ovako oraspoloziti.Super...Oprostite,ali ne mogu se prestati smijati.

Mishkov tata

pre 17 godina

Moj Piksi je GENIJA za menadzment!

E moji Glodari, nikad nista od vas. Nego tjerajte tu mafiju iz kluba kako god znate inace opet nece da bude zanimljivo prvenstvo.

BRAVOOO PIXI MAJSTOREEEE UCI GROBAREE MALO

pre 17 godina

joj ja usto u 5:30 uso na sajt i nisam mogo da verujem mislio sam da sanjam CEK CEK JEL ON BESE TREBO DA PREDJE U EVROPSKI PARTIZAN????ili su to bile bjekine i zekine snovi da ga dovedu AL SU POPILI PLJUSAK OD PIXIJA BRAVO PIXI MAJSTORE JOS DA DOVEDEMO onog drugog bugarina i vukelju i markovskog i zemuna i onog stopera i gotovo nista nam vise netreba i da moze kormana da dovedemo i tuto finito:)

Delija Cicevac

pre 17 godina

Odavno se nisam ovako nasmejao.Pa ovo je bolje nego da smo pobedili partizan sa 5:0. Samo napred Pixy,svakim danom me sve vise obradujes...a oni neka cekaju mozda im i odu skoro Bjekovic i ostali rukovodioci pa i njima malo svane,hahahahaha!

Delija-Sofija

pre 17 godina

BLAGOJ GEORGIJEV Tako se izgovara njegovo ime.
Decko je faca , a i veoma dobar fudbaler - igra u reprezentaciji Bugarske a bio je najbolji u Slaviji. Transfer mu nije bio po volji i zelji u Spaniji ali verujte mi PIXI je napravio veliki i pravi potez.
Blago (kako ga inace zovu ) je veliko pojacanje za Zvezdu - uverice te se sami u to. I prestanite sa tim podcenjivanjem Bugara - idu brze ka Evropi i promenili su mnogo u sebi i kao nacin misljenja i kao nacin ponasanja
Pozdrav i NAPRED ZVEZDA

Shone NS

pre 17 godina

Svaka cast Zvezdi sto ga je dovela!Cisto sumnjam da ce igrati pored:Kovacevica,Milijasa, Milovanovica,Jankovica...I ako navijam za Partizan,sve cestitke Zvezdi.Ali malo mi je tu nesto sumnjivo!!!Kao sve dogovoreno sa Partizanom,potpis jos samo,a ono ODJEDNOM presao u Zvezdu!Cista posla nasih celnika!!!

za vas smo institucija!

pre 17 godina

nek je i najgora vezara,glavno da smo vam ga KAO i UVEK UZELI ISPRED NOSA!!!
Covek je pametan,zasto bi on dolazio u tako smesan klub kakav je Jugoslovenski fk Franjin Projekat!!!
A bjekovic je po ko zna koji put ispao smesan,
ali to je njegova i sudbina njegovog kluba!!!

Che

pre 17 godina

Prvi put pisem na ovu temu.
Uopste mi nije jasno sta se palite toliko.Kod nas izgleda igraci i treneri postaju popularni tamo gde nikada nisu i nece.Neko ga pronadje preko noci,kao stranac je i odjednom veliko pojacanje.Vazno je da se nasladjujemo neuspesima drugih a to sto cemo jos 100 godina igrati kvalifikacije za Ligu sampiona to nema veze.Zato se kod nas i desavaju ove afere Dusan Petkovic,tuca Stankovica i Krstajica i mnoge druge dezinformacije.
Daj ljudi da se jednom opametimo.Ne zivi se od slave i poznaju se rezultati i to u kontinuitetu.To je jedino merodavno.Ako se to ispuni sve ce ostalo biti opravdano pa i navijacko prepucavanje.Trenutno je samo presipanje iz supljeg u prazno.

pfc

pre 17 godina

Tek da kazem da nece biti dobro za njega. Naprosto slutim, taj se nece naigrati, ali zasto, odlucice bog po svojm kaznenom zakonu. I Vidic je bio krenuo da onesposobi Kezmana....!
Zao mi je, ali to je sigurno tako. Ni Vanga mu zemljakinja nece pomoci. Vidim na talonu nesto loz se sa njim!

koki

pre 17 godina

DOBRO BRE BJEKOVICU DOKLE CES DA NAS LAZES.TE PREGOVARAMO SA OVIM TE CEKAMO GAJA DA DODJE DA RAZGOVARAMO TE BRAZILAC NIJE NEKI IGRAC,PA DOBRO MAJKUMU JEL TI IMAS PARE DA DOVEDES NEKOGA ILI SAMO GLUMIS NEKOG DIREKTORA KOD KOGA MORAJU DA DOLAZE IGRACI ZA UGOVOR.PA NISI TI ABRAMOVIC DA TI IGRACI DOLAZE VEC TREBA TI DA IH JURIS.ETO BIO TI BUGARIN U KANCELARIJU I TI NISI UMEO DA GA DOVEDES.PRIZNAJ VEC JEDNOM DA PARTIZAN NEMA VISE PARA I DA JE SVE POTROSENO PA DA SE MI NAVIJACI POMIRIMO SA TIM I CEKAMO NASE OMLADINCE I KADETE ZA KOJU GODINU DA STASAJU U IGRACE A DOTLE DA GLEDAMO ZVEZDU U EVROPU I DA SE KIDAMO OD NERVOZE STO TI I ZEKA UPROPASTISTE SVE ONO STO JE BILO DOBRO I STO JE TREBALO SAMO NASTAVITI.DALI SE SECAS KAD SI DOVEO NEKOG IGRACA STO JE KOSTAO VISE OD 200.000 EVRA ,JA SE NE SECAM AKO NEKO ZNA NEKA JAVI.JA DA SAM NA TVOM MESTU ILI BI DAO OSTAVKU ILI DOVEO BAR TROJIGU BRAZILACA I NA NJIH POTROSIO 2.000.000 EVRA PA DA VRATIM PUBLIKU NA STADION .STA I DA URADIS OD OVA DVA PREDLOGA PUBLIKA SE SIGURNO VRACA RAZLIKA JE SAMO U TOME DALI CES TI DA BUDES DIREKTOR ILI NE,MENI JE SVEJEDNO SAMO DA PARTIZAN KRENE NAPRED A OVAKO KAKO TI STO RADIS NEMA SANSE.PUNO POZDRAV IZ KUMANOVA I CESTITAM PIXIJU NA OVAJ ZEZ STO JE URADIO BJEKOVICU,MOZDA CE SAD KOD NJEGA DA PRORADI INAT I UCINI NESTO ZA PARTIZAN A NE SAMO ZA SEBE.POZDRAV SVIM GROBARIMA

mazohista

pre 17 godina

Imam 22 godine, dobra sam osoba, nemam veze sa kriminalom, idem u crkvu(ponekad), ucim, radim, I STA SAM JA ZGRESIO DA MI OVO RADE. Od kako sam procitao vest, pritisak mi je skocio na 160/91(a imam 22 godine). ZEKO-BJEKO, sto me terate da vas odrobijam????

bwa

pre 17 godina

Ko je lud da ode u krsinu od kluba zvanu FK Zecevic&co.,jer ja to vec dugo ne dozivljavam kao moj PARTIZAN vec bandu kojoj cu jednog dana videti ledja.Ako nista drugo barem sam dosta mladji od Zeke&Bjeke i zivim za taj dan,makar bio i za 20 ili 30 godina,kada cu ponovo krociti nogom na tribine fudbalskog hrama i gledati moj jedini klub na svetu celom PFC.

Shomi Pfc

pre 17 godina

Budale jedne kakav bre Georgijev sta se lozite.To je jedno obicno bugarsko smece.Kad su Bugari znali da igraju fudbal.Samo se vi lozhite na te anonimne i totalno nepoznate igrace koji su dosli iz Tunguzije.Jednom i vi nama da uzmete ali sva sreca mi smov am uvek u basketu uzimali velike igrace a vi nama nekog debila..hahahahahah

ganac

pre 17 godina

Ma dajte mozda covek nije navikao da igra bez navijaca,pa mu glupo bilo da potpise za klub koji nema navijacE:),a mozda mu je i njegov prijatelj Jesic sapnuo na vreme da ne dolazi u klub koji se raspada jer ako se vec sam Jesic zaj.e.o,bar da mu se ortak ne ispali :)

dorcolac

pre 17 godina

he he...
au kakav udarac, izgleda da se piksi vise hrani partizanovim neuspehom, nego zvezdinim uspehom!
moj covek...
da li vidite koliko je u kratkom vremenskom periodu zvezda prosperirala, sve vise licimo na jake evropske klubove. uskoro cemo tamo `de nam je mesto: Champions League!!
reorganizacija na svim nivoima, to je ono sto nam je trebalo u zvezdi i to je ono sto je potrebno ovoj drzavi!

d.t.z.o.

pre 17 godina

Ovo je sigurno prvo od mnogih pojacanja koja slede za nas,a neka zeka samo brine kako da placa sudije u basketu i kako da nas spreci da osvojimo titulu posle 7 godina cekanja,jer cekace i oni jos 7 godina u fudbalu, derbije ionako vec cekaju.Ovo je sigurno pocetak kraja postojanja fc penaltizan,vidite sami da se raspadaju po svim savovima,ne verujte vi meni ali zabelezite ove moje reci.

Bravo za Zvezdinu upravu!!!

chod

pre 17 godina

Svaka cast Piksiju, stvarno od kad je preuzeo Zvezdu, covek radi, ne moze mu se prigovoriti, ako nista klub mi jaca organizaciono, svaka cast jos jednom. Napred Zvezdo!

Milos

pre 17 godina

@ Shone NS
Pa bolje bi bilo i ovaj da nam igra u veznom redu nego Kovacevic, ili Jankovic... Jbg, momci su nezreli za prvi tim - bar Jankovic, ne mogu da gresim dusu i to da kazem za Kovacevica. Milovanovic je duplo bolji od Kovacevica. Problem sa Jankovicem je to sto decko zaigra svetski jednu u 20 utakmica...

FCRS

pre 17 godina

E vidite drugari... Ovo je tipican primer kako se pravi kompleks groblju. I tako iz godine u godinu i iz derbija u derbi... Kompleks je nesto sto treba godinama negovati i samo ga graditi i uvecavati. Piksi to jako dobro zna i samo je nastavio ono sto Zvezda decenijama radi Tudjmanovim pulenima....

DELIJA KRALJEVO

pre 17 godina

Hahahahaha... bravo PIKSI BRAVO!!! nemam reci a i suvisno je bilo sta reci :) ”Dobili smo zvaničnu ponudu Partizana i mogu da kažem da je 90 odsto stvari dogovoreno, ostale su samo neke sitnice, koje ne mogu da naprave problem oko realizacije transfera”, navodi bugarski "Topsport" izjavu jednog od čelnika Slavije.

Blagoj Georgijev je cetvrtak bio u Beogradu i dogovorio se sa upravom crno-belih oko plate i ostalih uslova, tako da je ostalo još samo da se ozvaniči njegov dolazak u Humsku 1." HAHAHAHAHAHHAHHAHHA

Milos Tomasovic

pre 17 godina

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!
PA MI NE DA SMO CAREVI NEGO NEZNAM...
Ali stvarno sada,svaka cast dok ovi misevi nesto pisu babske price Zvezda radi.
Avanti Stella Rosa!

hahaha

pre 17 godina

Ma daj bre ganci , zar mislite da je nas nivo da se otimamo sa vama oko nekog bugarina? To je garant neka macka u dzaku mi kao bili xtra zainteresovani kao ocemo da ga kupimo , cisto da vi nasednete posto je vase razmisljanje , kupicemo ga samo da ispalimo Partizan...:) A ustvari kupili ste nekog indijanca koji nezna da trci...
Zapamtite da imamo mnogo vise para od vas , da su bjec i zec hteli da ga kupe , sigurno bi ka kupili:)

ИВАН СД

pre 17 godina

УФФФ, ОВАЈ ПОЧЕО ДА КЕЦА А ЈОШ НИ БЕОГРАД НИЈЕ ВИДЕО(ХА, ХА, ХА)ДОШАО ЧОВЕК У ВЕЛИКИ КЛУБ, Е САДА ШТО СУ ГА ОЧЕКИВАЛИ ТАМО НЕКИ АНОНИМУСИ ТО ЈЕ ДРУГА СТВАР. СИГУРНО СУ ГА УПОЗНАЛИ ШТА ЋЕ ГА ЧЕКАТИ НА "СТАДИОНУ ЈНА":ДЕТАЉАН ПРЕТРЕС, СКОРО ПРАЗАН СТАДИОН(ЈЕР ЋЕ ЊЕГОВИМ НАВИЈАЧИМА БИТИ ЗАБРАЊЕН УЛАЗ, ПОГРДНЕ(СА РАЗГЛАСА) ПЕСМЕ О ЊЕГОВОЈ НАЦИЈИ И ТИМУ ЗА КОЈИ ИГРА...И СИГУРНО ЈОШ МНОГО КРЕАТИВНИХ ИДЕЈА КОМШИЈА. ЗА КРАЈ ЈОШ САМО ЈЕДНА КОНСТАТАЦИЈА- АКО ЈЕ ТО ОНАЈ ГЕОРГИЈЕВ ШТО ЈЕ ХРВАТЕ ВОЗАО ПО ТЕРЕНУ ОНДА САМО МОГУ ДА ПОРУЧИМ КОМШИЈАМА ДА СКУПЉАЈУ НОВАЦ ЗА БУРЕК.

grobar bg

pre 17 godina

Ako ovo, mi grobari, gledamo sa lepse strane Zvone Vukic ce biti nas jer On i ovaj bugarin igraju na istoj poziciji.UPRAVA NAPOLJE, BOJKOT DO KONACNE POBEDE

Shomi Pfc

pre 17 godina

Slazem se potpuno sa hahaha mi da smo hteli da ga kupimo mi bismo ga kupili jer imamo toliko para da mozemo da kupimo celu zvezdu sa onim ruznim Pixiem a ne nekog anonimusa iz Bugarske..Bravo hahahaha..ali moram ja jos jednom hahahahha

marko

pre 17 godina

Svaka cast Piksiju. Ako taj Bugarin izbori poziciju u timu znaci da je dobar, a mislim da bi svi oni koji su pljuvali Piksija trebalo da se izvine. Jos samo da zadrze Zigica ili da ga prodaju ili uz nadoknadu manjaju za Koromana. NAPRED ZVEZDO

Sekula

pre 17 godina

Iz pouzdanih izvora sam saznao da Zvezda dovodi Zilica, Kajea, Cezara, Rivalda, darka Kovacevica, Kolarova i Vukelju. Odlaze Dudic, Kovacevic, Zigic i jankovic. Verovatan tim za jesen: Zilic, Basta, Andjelkovic, Kaje, Cezar, Milijas, Georgijev, Rivaldo, Milovanovic, Djokic i D.Kovacevic. Velike sanse za LS! samo napred!

BONANNO

pre 17 godina

Na Mrakani opet pesma stara..
Stadion pun, svi pevaju u glas..
Ponovo smo bolji od grobara..
A parni valjak opet trazi spas..

A spasa nema,nece ga ni biti..
Jer nasa ZVEZDA najbolja je sad..
Grobari ce gorke suze liti..
A orice se pesmom beli grad..

Bravo Piksi care! samo nastavi tako ali kog god da dovedes samo da znas >>HOCEMO SRCE NA TEREN<<

TeRaToM

pre 17 godina

@Sekula:
-cezar ima 43 godine i zavrsio je karijeru pre 5 godina
-zbog Rivalda je Bajevic podneo ostavku u Olimpijakosu
-Kovacevic je propustio celu sezonu (odigrao 9 utakmica),ima 32 godine i pre svega kosta 6 miliona evra tako da ne verujem

Bato Kosovo

pre 17 godina

Hvala ti Bjekovicu!Nisi ti zeko,ti si pravi DELIJA!Molim te nemoj da se zavrsi saradnja samo sa Georgijevom.Vecno zahvalni-DELIJE!!!

nisam se smejao ovako davno...

pre 17 godina

VESTI IZ LJUTICE BOGDANA






ZVEZDA PRETEKLA PARTIZAN GEORGIJEV KOD ŠAMPIONA
Fudbaler bugarske Slavije Blagoje Georgijev, igrač za kojeg je u prethodnom periodu naročito bio zainteresovan Partizan, prvo je letnje pojačnje Crvene zvezde.
Reč je, naime, o veznom fudbaleru (igra po desnoj strani), koji je prolećni dao sezone igrao na pozajmici u španskom Alavezu. "Zvezda je dala prihvatljiviju ponudu od Partizana, finansijski momenat je presudio. Ugovor je potpisan na tri godine", izjavio je menadžer Georgijeva, Ljubomir Vorkapić.



DUDIĆ POTPISAO ZA SALCBURG
Reprezentativni štoper Milan Dudić od juče je i zvanično fudbaler austrijskog Salcburga. Ugovor je potpisan na tri godine, a sve potrebne formalnosti u vezi sa transferom obavljene su u Nemačkoj, gde su se juče sastali trener austrijskog prvoligaša Lotar Mateus i predsednik Zvezde Dragan Stojković.
E MOJI GLODARI,MATEUS U KOGA STE SE KLELI,PREFERIRA ZVEZDINE IGRACE,STA BI SA VASIMA???
JA SAM CUO DA CE PRECI U FK PENZIONER(to je u prevodu od fk talibani franjevci)

Delija

pre 17 godina

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!BBUUUUAAAAAAAAAAAAHHHAHAHAHAHAHAAA!!!!!

Laki_KG

pre 17 godina

Ako se secate isto tako je radio i Bajevic kada je trebao da dodje u Zvezdu. Dosao avionom na pregovore u Beograd, a u stvari samo sebi dizao cenu. Isto tako i ovaj Gligorijev ili kako vec.Navodno prvo kod njih, a onda volsebno kod nas. Ako potpise i Stoickov na konju smo!

Milan Sd

pre 17 godina

A sve je krenulo sa DZAJOM u partizanu...itd,itd pa dodje u paketu PIKSI,PANCEV,SAVICEVIC u partizan... itd,itd pa DARKO KOVACEVIC na groblju itd i mozda ne samo sada i GEORGIJEV!!!!Ima DRAGAN STOJKOVIC mozga kad povlaci prvi od poteza za ovu sezonu,a nadam se da ce jos biti iznenadjenja...KAKO STE SAMO JADNI ISPALI grobarcici PA MAKAR GEORGIJEV ODIGRAO I NAJGORE-sto cisto sumnjam....ZVEZDA CE ZA VAS UVEK BITI ZA VAS INSTITUCIJA I POJAM!!!!!!!!!Jos ste vi male bebe...

novinar

pre 17 godina

>>NAPOMENA<< Molim sportsku redakciju B92 da prikaze ovaj komentar.

Prvo, Georgijevu pic** jedna. Drugo, Bjekovicu UBIJ SE!!! Ti & Co. kenjate 2-3 nedelje i ocito zajeb***** ljude u zdrav mozak, kao 90% je nas, jos samo tih 10%... pa ovo, pa ono, kao Jesic ga zna (cistio mu kukuruz) pa koje jos gluposti niste sra**. Nego lepo stopirajte taj transfer Vukelje (a ono kao da bi ga i doveli, nego ajd...), prodajte i ovu saku jada pa sve pare nabijte u pohlepne vam guz**. Bas me zanima da vidim kog ce dovedete... moja procena ima da nadjete 1-2 seljobera iz nasu ligu I TOLKO, niste vi pametni za ostalo... A sta onaj brazilac vam nije dovoljno dobar, ama bre on je i predobar za takve licemere i licimude. UPRAVO AKO NE PODNESES OSTAVKU... ZNAS DOBRO STA IDE, PA NEMOJ POSLE JOJ NEMOJ S' MOTKU... UHHHHHH M*** VAM J***!!!

YU Krtice

pre 17 godina

Postoji samo jedno resenje za izlaz iz krize naseg klupskog fudbala,a to je u**ana motka !!! Dok ona ne pocne da radi, on nikada, ali nikada, nece izaci iz ovog
s..nja u kojem se nalazi! Svi su korumpirani-Sirotinja treba da reaguje!!!

Damjan

pre 17 godina

HAHAHAHA!!!!! Bugarin. Pa zar Stojkovicu bugarina. Bruka.( bankrot ).ALI ZATO TU JE NEUSTRASIVI ZVONE MAJSTOR!!!!!!!!! Dzaba vam bugari. P.F.C. uvek!!!!! a , a , ko je bolji?

delija_89_bg

pre 17 godina

Kad su Bugari znali da igraju fudbal
ovo je napisao neki Shomi_pfc
za njegovu informaciju prosle godine 3 bugarske ekipe su igrale ligu uefa a od nasih samo jedan
RAZMISLI MALO KOMPLEKSASU

PaVkE

pre 17 godina

Bjeko,Teraj Inat zvezdi i dovedi Al Dzabera iz saudi arabije bolji je od Georgijeva.ako bas hoces Georgijeva dovedi Vladu barem ce vam stadioni tako biti puni.RSFC

Djole

pre 17 godina

Ne znam zasto neki partizanovci potenciraju to sto je Georgijev malo igrao u Alavesu, kada se ni njihov Sasa Ilic, koji je takodje bio na pozajmici, nije bas proslavio u Selti.

Ogi Rogatica

pre 17 godina

PRC hahahahahaha prvo su najavili stadion pa ondar bugarina e grobari grobari predji te za neki drugi klub da navijate nemojte dzaba zivce gubiti

Lecce

pre 17 godina

Ponovo je uprava Partizana pokazala da je nesposobna da dovede bilo koga, sve igrace koje ste hteli da dovedete dovela je Zvezda. Nesposobnjakovici, do sada sam smatrao da navijaci nisu upravu sto bojkotuju ali posle svega sto se desava vidim da su njihovi zahtevi u potpunosti ispravni. Uprava napolje, razocarali ste i one koji su uvek bili uz vas. Mars napolje iz Partizana.

Mr Fister

pre 17 godina

Uopšte nije bitno kakav je igrač. Ovo je demonstracija sile da vi miševi shvatite ko je ko u našem fudbalu. Sećam se izjava Bjekovića od prošle godine sve sam cinizam i ironija, prozivanje Piksija i Zvezde, a onda dobio po ušima (dupla kruna) pa onda dolazak Bajevića, čime je kao prijatno iznenadjen i sad ovo. Mislim da glavonja ne zna šta ga je snašlo, A verujte ovo je samo početak!!!

vlada

pre 17 godina

Svidja mi se ona recenica Dike stojanovica kad je rekao: "Brojni veliki evropski klubovi bili su zaintereovani za njega..." Naravno mislio je, ali nije hteo da kaze, da je to i Partizan".
Drugo, sto bi Bugarin isao u kup UEFA kad moze u Ligu sampiona, to se odmah znalo, problem je u tome, a i dokaz, sto mafijaska uprava Partizana ima toliku moc i uticaj i u medijima, da je pumpala novine vescu kako je vec potpisan ugovor Georgijeva sa Partizanom.

Posle toga i te igre, a kada je Georgijev potpisao za Zvezdu, celnici Partizana ispadaju smesni zbog cele`igre` a normalan covek moze da vidi koja je to mafija u Pertizanu.
Zato kazem: UPRAVA NAPOLJE!!

Stvarno je previse

pre 17 godina

Ma nije Bjeka mislio na ovog Georgijeva, on je hteo Vladu da dovede, i to je gotova stvar.

Kako da posle svih ovih poraza i dalje navijam za Partizan. Ma nije bitan Bugain, on verovatno i nije nista posebno, ali zasto uvek Bjekovic izgubi igraca za kog je zainteresovan. Kakav to odvratan osecaj stvara... Pa ceo tim Zvezde iz 91 je bio VIDJEN u Partizanu. Mislio sam dobro je ode Dzaja, valjda cemo nekog dovesti, kad ono po starom. Izgleda da ce Bjeka morati da spusti proviziju...

Muka mi je da moju decacku ljubav neko ovako rusi. Od danas, svecano izjavljujem, FK Partizan me NE ZANIMA!

Nishleeya

pre 17 godina

Ja na sve ovo gledam kao na jednu lekovitu terapiju koju je Pixi prepisao cigosima posle izgubljenog kosarkaskog derbija i zato ih treba pustiti da se lece dok mogu ... ali blizi se i druga utakmica pa se pitam kako ce moj zemljak ponovo da vam leci rane?! Mozda i dovede sve ove igrace o kojima pricate ali o tom potom.

direktor

pre 17 godina

Odličan potez uprave i sa praktičnog i sa moralnog aspekta. Konačno pravi menadžment upravlja najboljim klubom na Balkanu. Do kraja prelaznog roka moramo dovesti kvalitetnog odbranbenog igrača i golmana a ako ode Žigić treba nam još jedan ofanzivni srednjak. To je Zvezda za LŠ i Zvezda koja gazi groblje sa dva - tri razlike bez većih problema.

SiteBlgariZaedno

pre 17 godina

Bravo Pixi! Inace, kako pise bugarska stampa pre 2-3 dana http://topsport.ibox.bg/news/id_1954939820
"Blagoj dogovorio platu sa Partizanom", ali ih je Pixi zeznuo:
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=901846
"Dobio sam kljuceve od novih kola i od stana koji je pored Marakene" TOYOTA cini cuda! :)
Elem, u trci Partizana i Zvezde ucestvovao je i Grashopers na celu sa bugarskom legendom Krasimirom Balakovim, ali je Zvezda ipak Zvezda.

Jah

pre 17 godina

Svaka cast josh jednom B92 na ovakvom naslovu, stvarno ste zasluzili svake pohvale (mada vas i dalje ne gotivim mnogo, i naravno pola mojih normalnih komentara ne objavljujete) ali stvarno je naslov na svom mestu. Partizan je josh jednom popush.. i nece josh u narednih deset godina dobiti derbi, shto se tice bugarina - decko je zavrsio posao, i vec nam je obezbedio duplu krunu (mislim ona je vec bila obezbedjena, ali ovako je sladje). Da sam grobar sad bi se pokrio ushima i poceo da navijam za Bezaniju ili Ofk Timok (i ovako nisu jaci od tih timova, i da im nije Z&B ne bi oni ostali tu gde su sada, vec bi igrali u 2-3 ligi) I samo josh neshto, svi grobari koji su ovde poceli da pishu kako bugarin nema pojma- to su isti oni koji su pisali da je jedan od najboljih.

STOJAN

pre 17 godina

Grobari s obzirom na ove vrucine, mislim da vam je dobro dosao hladan tus. Sportski savjet, nemojte se bez veze nervirati jer to je tako uvijek biko i bit ce jer Zvezda je za vas uvijek bila gigant.

sajko

pre 17 godina

jel zna taj georgiev i da brani,jer nadam se da pixy ne misli u kvalifikacije za LŠ sa Ranđelom na golu?da zanemarimo sitnicu zvanu odbrana,pošto su to radili-kako prošle,tako će izgleda i ove sezone. BASTA-BIŠEVAC-MILADINOVIĆ-JOKSIMOVIĆ:da se naježiš.ne zna se ko je kritičniji.razje*ali su ionako šuplju odbranu (ode Luković,ode Dudić,Anđelkovića nisu ni potpisali??)a gošu koji je vadio njihove krompire iz vatre cele prošle sezone-njega proda za siću Nantu("ej-znaš ti šta je Nant??to se ne odbija!"-pixy).nasledi 3,napravi 4 miliona duga.ne valjaju telekom i delta,al mu valja Nebojša Leković??Što nije odma doveo Duleta Mihajlovića,da osvojimo LŠ već ove sezone??i sad je kao car što je doveo Bajevića i tog Bugarina(Boga pitaj ko je taj lik i da li će odigrati i jednu tekmu).ne znam da li će Bajević da toleriše konstantno sakaćenje tima i krpljenje rupa mentolima tipa Jokse,Miladina,Mudrinića i bulumente.a pixy je poznat kao lik koji krši dogovore i sam sebi skače u usta.mrzi me više da drvim,zabole me što mi nećete objaviti komentar,ubuduće to ni ne očekujem.pozz

Nishleeya

pre 17 godina

- "...I samo josh neshto, svi grobari koji su ovde poceli da pishu kako bugarin nema pojma- to su isti oni koji su pisali da je jedan od najboljih..." -

E to si dobro primetio i slazem se sa tim ali treba napomenuti i to, da isti oni cigosi sto su pljuvali po Pixiju zbog prodaje Stojkovica ga sada dizu u nebesa. Kako se stvari preko noci menjaju u Srbiji pa to nije normalno, totalna amnezija?!

Dragan Dzajic

pre 17 godina

Istorija se ponavlja i to veoma koincidentno>
Dzajic je isao na potpisivanje ugovora sa Partizanom i promasio ulicu pa mesto u Humsku zavrskio u Ljutice Bogdana. Isti taj Dzajic je oteo Piksija od Partizana, a isti taj Piksi sada otima igrace, ocigledno je da takav vid poslovanja(da ne kazem prevare, posto je kod nas sve dozvoljeno) ide sa kolena na koleno!

Plikuscht

pre 17 godina

Ovo je pish zivi!

Dakle, na pojavu vesti o Georgijevu u Partizanu se desi sta?
Cigani - pljuvacina po fudbaleru, te mator, te krsh, te bugarin (?), te samo vi kupujte glupi grobari...
Grobari - super, strava, odlican igrac, pravi potez...

I STA SAD!?
Ko ce vise sebe da pljune u usta?
Cigani, pricajuci da je u stvari, eto, decko bas super igrac i kako je ovo super potez, ili grobari, koji ce sada da se 'sete' da je u stvari najbolje sto nije dosao u Partizan!?

Bole

pre 17 godina

Delije, pa mi smo jos prosle godine imali tim dostojan Lige sampiona, ali nismo hteli u Evropu jer se NE ISPLATI!!! Ne isplati se ni Kup UEFA, zato Radonjic nije igrao kod Vermeza. Sta ce nam najbolji strelac lige. Daj da ga uvalimo Samsungu, pa da dovedemo par Bugara po povoljnoj ceni ko letovanje kod njih.
Samo se vi nasladjujte naivcine. Koji klub na svetu ide sa ambicijom da udje u Ligu sampiona, a prodaje igrace Nantu, Saturnu, Neptunu, Jupiteru...
Ne mogu da zamislim u kakvom je gubitku tek Barsa!

Laki

pre 17 godina

Ljudi, ajde prekinite da pljujete po Pixiju, covek je car! Ja nisam slao komentare na vest da je Georgiev presao u Partizan, jer znam da je covek odlican igrac! A ovi sto pisu da ce Randjelovic da brani, pa ne zezajte se jer nije Pixi lud, a nije ni Bajevic pa da to dozvoli. Dovesce nekoga, samo treba ljudima dati vremena i sacekati.
Informacija za neobavestene: Andjelkovic je potpisao 4godisnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a i mali Kolarov ce najverovatnije na Marakanu. Maric ce biti jedan od viska stranih fudbalera u Olimpijakosu, pa ce skoro sigurno doci u Zvezdu.
Ali videcemo ko ce sve doci na Marakanu...

Dragan

pre 17 godina

Jedan Poljak je tužio selektora te zemlje Janasa zbog poraza od Ekvadora.

Mene sada čudi jedna stvar - kako se još niti jedan grobar nije setio da tuži tandem Zeka&Bjeka zbog duševnih patnji povodom prelaska Georgijeva u Zvezdu?!

A možda samo ja nisam dovoljno informisan..

www

pre 17 godina

SAMO VI PLJUJTE BUGARE..A TI ISTI BUGARI VEC NEKOLIKO GODINA IGAJU SASVIM SOLIDNO(10X BOLJE OD NAS U EVROPI)...TU NJIHOVU LIGU BAREM NEKO GLEDA I TAMO SE IGRA FUDBAL DOK KOD NAS JAD I BEDA...MI BRE TREBA DA SMO SRECNI KAD NEKA BUGARCHINA DODJE DA IGRA KOD NAS.

el grande

pre 17 godina

ma mogu oni dovest i ronaldinha,ali se opet nece plasirat u ligu sampiona!jednostavno cigani nikad nece ponovit ni U od USPJEHA kad su osvojili ligu sampiona!a znamo i kako su je osvojili...na prevaru naravno...ali posle toga nisu vidjeli evropu 100godina!!!Ali ipak zvjezda ima upravu,svaka cast,a partizan vode lopovi i propalice!!!!!!!!!Uprava napolje do konacne pobjede!!!!!!El grande Tivat

Milos, Srbija

pre 17 godina

@Nishleeya
To sto se vi lecite kosarkom za sve ostalo,(A i Kup Radivoja Koraca smo vam uzeli)je blaga terapija koju sa pravom (jer jeste dobri) ove godine mozete i da uzmete (mada je pitanje da li cete uspeti). Ali brate fudbal je fudbal, a tu ste za nas ipak mala deca.

zoki

pre 17 godina

MI GROBARI NIKAD NECEMO OTERATI OVE LOPOVE IZ UPRAVE.JA NE IDEM NA STADION DOK SU ONI TAMO.A NE ONE KOJI BOJKOTUJU A IDU NA UTAKMICE KAD JE BESPLATAN UPAD!!!BOJKOT DO POBEDE MAKAR ON TRAJO 5 GODINA!!!

dejan

pre 17 godina

OK, za sada se ne moze reci da je ovo los potez ,ali daleko od toga da ima mesta za euforiju.Georgijev je vezni igrac ,verovatno doveden kao konkurencija Jankovicu (samo da se ne desi da ga u stvari menja zbog odlaska),i isto tako surnaesti igrac koji konkurise za sredinu terena,setimo se tu su :Perovic,Milijas,Kovacevic,Milovanovic,Mladenovic,Mudrinic,Trajkovic,Krivokapic,moze i Suzuki,povratnici....,a da Jankovic......ako znamo da postoji teznja (doduse Zengina) da se tu prebace i Bisevac i Basta,ostaje nam granitna i nadasve pouzdana odbrana na celu sa Miladinovicem,Joksimovicem,Andjelkovicem...........Tomovicem.........STRASNO!!!!!
Bogu se molim da ovi znaju sta rade i da ce se do kraja prelaznog roka sve to makar donekle regulisati.Kad sam vec kod toga ne vidim svrhu prodaje Lukovica i Stojkovica a pritom se dovode ovakvi igraci (mozda je dosao za DZ,ali sigurno ne za malu platu).Ubedjen sam da bi nekako preziveli i sa parama od Pantelica,Dudica ,Kovacevica ,a na zalost treba pustiti i Zigica
Nije lose ,ali sigurno nema mesta za euforiju.

budale su medju nama

pre 17 godina

Iz "pouzdanih izvora" Zeka & Bjeka planiraju da se "ozbiljno" pojacaju za narednu sezonu. Posto niko nece u Partizan, pokusace da zadrze igraca koji ne igra (Vukica), i da vrate igraca koji ne zna da igra (Lazovica).

samo ovako

pre 17 godina

kakve gluposti, pa 99% vas nema veze sa fudbalom. Kakav Piksi i kakvi potezi bre ljudi vise?! Covek je 20 puta gori od Dzaje, videcete i sami... Covek nam prodao Stojkovica, Dudica, Lukovica, koji sa Zigicem cine kostur tima... Umesto da proda za jos vece pare Kovacevica (veliki borac, ali nema veze sa ovim sportom), Purovica (rezervista), Bastu (dobar tehnicar, ali velika rupa u odbrani, moze samo da igra na mestu beka u nasoj ludoj zemlji). Koga dovodi? Igraca koji igra istu poziciju kao Jankovic, umesto da pojaca odbranu,... U odbrani dovodi nekog Kajea, koji da vredi igro bi barem u francuskoj u trecoj ligi, a ne za mocni Litex... Ali vama to nije vazno, vama je vazno da je on stranac, i to francuz! Dal uopste zna da igra fudbal nije vazno, vazno je da smo mi doveli stranca...
Evo igraca, koji bi predstavljali prava pojacanja za ls, a koji nebi bili mnogo skupi:
Odbrana:
Stefanovic (Najbolji u odbrani Portsmoutha, slobodan igrac!)Cirka (Hajduk), Kolarov (OFK), Ivanovic (Lokomotiva)
Sredina: Rambo ili Acimovic, Maric (Olympiakos), Burzanovic (Buducnost, bolji od jankovica), Todorovic (Zeta, za Kovacevica izmislio fudbal)
U napadu samo zadrzati Zigica i na gol dovesti Jevrica ili Zilica, nisu extra golmani al mi bolje nemamo...