Nedelja, 26.02.2006.

17:01

S ognjem i mačem na megdan jačem

Izvor: B92

S ognjem i maèem na megdan jaèem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Jelena

pre 17 godina

Jadni mali! Jel' si se uplasio kad si se probudio i vidio da se sramnih 6:1 pretvorilo u jos sramnijih 6:0 (bilo bi i vise, al' ih zezaju malo stative)

RuiCosta

pre 18 godina

Aj reci otkud znash i da li je to proverena informacija da ZAISTA IMA JOSH KARATA za 2. i 3. utakmicu na SP2006!

Sad sam zvao u fudbalski savez i kazu da su sve karte otisle jos 10 januara!

Aj javljajte maso ako ima neka shema! Ja bih isao samo na Obalu Slonovache! I to kolima, odem u Minhen, pogledam tekmu, prespavam i vratim se sutra ujutro!

Javite mi molim vas

063 464 170

ili

djkokeeboy@yahoo.com


Navijach iz Novog Sada!

:)

Zoran

pre 18 godina

Jovane, definitivno postajes legenda pisane reci srpskih internet stranica. Kada uspevas da istovremeno teras u plac i smeh nas iz sezdeset i neke, smatraj da si uspeo i u profesionalnom zivotu. I nas je cetvorica. Auto ide prvog juna na proveru. Osmog uvece se krece. ZASTAVE, SALOVI, ostali rekviziti i TVOJI TEKSTOVI u zadnjem dzepu farmerki. MI REZERVNU DOMOVINU NEMAMO. SAMO ONU KOJA CE BITI PRVAK SVETA. Hvala ti, brate, za ovu kanonadu srece i pozitivnog naboja.

Poison-free zone

pre 18 godina

Obicno prvo procitam komentare jer sadrze sve iz teksta, pa i vise. A onda kada sam cuo za psovke i vredjanja drugih igraca, odlucio sam da ne procitam tekst. Ne zelim da se trujem.

Chop I Rasa

pre 18 godina

Jojo sve je u redu sem Stankovica i to Vidic "velika zvezda" , pa smanji malo , jos nesto valonci neigraju za holandeze dapace.A zagrevanje u Barandi za prvi maj . Chop izvodi najjaci sastav . Nadam se da ce Fantasticna cetvorka igrati tvrdo ?

Stanko

pre 18 godina

Sedim sam u sobi i citam vesti na b29 sajtu sta cu daleko sam od kuce ali nema veze. Kad tap S "Ognjem i macem na megdan jacem" kad sam procitao ovaj tekst ziv sam se raplakao, dolazi cimer iz Meksika pita Stan zasto places a ja sta da mu kazem kako da mu objasnim da volim fudbal vise od zivota i nasu malu i lepu zemlju. Sada kad bi mogao da biram samo jednu zelju ali samo jednu, zelju od svih para od svih zena na svetu ja bi rekao "hocu da moja reprezentacija bude prvak sveta u fudbalu" kad bi samo nasi reprezentativci znali sta bi ti znacilo nama, ali licno mislim da ova generazcija zna i nadam se da cemo da budemo prvaci sveta. Cp6uja.

P.C. Cimer mi ide u Nemacku da gleda S.P. nadam se da cemo da isprasimo tu smesnu reprezentaciju Meksika. puno srece plavi. a ja u novi semstar sa dresom nase repezentacije na ledjima. Napred plavi. Verujem u vas.

ROWER

pre 18 godina

Uh,ne znam sta da kazem, najezio sam se dok sam citao! A onda sam odlucio da malo procitam ostale komentare. Malo sam se spustio na zemlju, ali sam i dalje optimista! Ne treba preterivati, ali treba biti optimista i gledati napred! Treba se boriti za svoju drzavu i naciju na sve nacine! I ovaj tekst je mali doprinos tome. Slazem se sa nekim komentarima da bi ovo trebalo pokazati igracima pred utakmicu da im se podigne moral!

A sto se tice Ramba stvarno je sramota sto niko ne u FSJ ne obraca paznju na njega, on je zaista legenda u Brazilu,a u sopstvenoj drzavi ga niko i ne pominje! A neko je pomenuo i Koromana,on ce sigurno putovati u Nemacku,dokazao je koliko moze i mislim da ima zagarantovano mesto u timu!

Pozdrav svima i daj boze da nam se snovi ostvare!

Milan

pre 18 godina

hahahaaa, kakav trip, Bog te mazo (((-: voleo bi i ja isto tako da imam 10.000 evra platu mesecno, pa NEMA, bate ! Sto se tice WM2006 i nase igre mi imamo nekakvu sansu u grupi samo & jedino ako budemo igrali tvrd, ruzan, odbrambeni fudbal - bas kao i Grcka - jer ako ne utuvimo jednom zasvagda u glavu da je ODBRANA, a ne napad, najbolja odbrana, a precizni kratki pasovi jedini preduslov za organizaciju bilo kakvog uspesnog napada protiv jakog protivnika koji se ne stidi da vodi krvavi rat na sredini terena pracen obiljem faulova (Argentina, Holandija, Engleska), necemo proci grupu, a usput ce nas odeljati i oni Slonovacani.
Sto se tice Ramba, njegove fenomenalne karijere u Brazilu i sr*** & korupcije u FSJ zbog kojih on nikada nije zaziveo u reprezentaciji, ne zelim da kuckam nista jer ne zelim opet da se iznerviram. Poz.

MILOS

pre 18 godina

Lepo je to sto si nam ispricao sta si sanjao... ali ipak bio bih zadovoljan i kad bi pobedili tu Obalu Slonovace :) ...Onaj Stankovic na Mesija?! Haha ... posle onog sto sam video protiv Celzija i danas protiv Hrvata, ne verujem da Stankovic moze i da mu pridje... Nego bilo bi dobro kad bi se mali Messi do tad povredio (jedna muka manje) :)

bajo

pre 18 godina

Tekst ti je boli glava.Svaka cast, bas sam uzivao citajuci:)Jos kad bi tako i bilo...Makar do pred kraj teksta, mislim ne treba preterivati.

Tvrtko prvi

pre 18 godina

Odličan tekst - analitičan. "Srce voljno - znanje bojno" - kaže Čika Jova Zmaj. Brazil će ustupiti mesto Reprezantaciji Srbije, baš po ovom sjajnom scenariju.

zeka

pre 18 godina

E brate svaka cas' na ovu' pricu. Uljepso si mi dan.Ako sve bude 'vako ima da prodam stan, zenu, decu, mamu, tatu i da kupim Zigicu stan na Banjicu'.

Drzim ti pesnice

Way to go!

pre 18 godina

Ovaj tekst je na nivou nekih od najprimitivnijih komentara koje pojedinci ostavljaju na sportskim stranicama.
Jovane, shvatam zanos i ljubav prema fudbalu i nasima, podrzavam optimizam i veru, ali vredjanje protivnika i pogani jezik ne mogu da smislim! Usati Van der Sar, matori ovaj i onaj, sminkeri i sta ti ja znam, punjenje i sl. izrazi su odraz prostakluka, neprofesionalnosti i totalne nezrelosti. Nedopustivo, cak i za sportskog novinara, ili cime se god etiketira doticni.
B92 - sokirana sam izborom teksta. Nivo je isti kao pljuvanja i vredjanja raznih politicara i umobolnika na tv-u.
Mene bi bilo sramota da ovako komentarisem sa drugarima u najvecem zaru, a kamoli u medijima!

Natasa

pre 18 godina

Bravo care tekst ti je super.Cak si i mene ubedio da mozemo da idemo dalje od grupe na SP.Treba teksta da procitaju fudbaleri pre pocetka prve utakmice na mondijalu ko zna mozda se desi cudo.Daj boze da slusamo svi himnu.Nama je tako potrebno malo stece i pozitivnog praznjenja!!

Bravo majstori

pre 18 godina

Za ovakav clanak mogu da skinem kapu autoru. Ako Srbija postane prvak sveta, treba mu dati Nobelovu nagradu, a ako ne, sve po starom... A zasto samo 1:0 u finalu za nas ?

holiday

pre 18 godina

Izgleda da ti je clanak malo klubaski obojen...Kakav Rambo..ko je to? Kakav Zigic..Njega vode zbog tajnog saveza na relaciji FSCG i FK "ne pominjem to ime"...I da bi ga Piksi uvalio..
A sto se tice tog finala, vreme je da se probudis...Nazalost ispadamo vec u kfalifikacijama...

ma idi bre

pre 18 godina

Zaista lep san....jos samo da se pojavimo na SP, a to je veliko pitanje zbog UN sankcija koje su vrlo realne. Bavimo se "levim" stvarima u vremenu socijalnog beznadja i vladavine ljudi bez vizije i svesti o nacionalnom interesu. Pa nama (cak i ako budemo igrali i budemo mnogo dobri) nece niko dozvoliti porolaz u drugo kolo jer smo zadnja rupa na svirali u medjunarodnim razmerama. Setite se sudijskog tretmana koji smo imali u Spaniji `82 kada je SFRJ bila daleko respektabilnija zemlja.

Dule Amstel

pre 18 godina

Tacno je. i ja sam osetio pravu radost ovih momaka posle uspeha u kvalifikacijama. I jos sam rekao, ako odemo direktno, kao prvi u grupi, dajem sto evra na nas da cemo postati prvaci sveta. Iz mojih usta u Bozije usi!!!!

sinisa

pre 18 godina

Au Johnny covece... najezio sam se ko klinac, suze mi krenule na kraju teksta... od ovog moze da pukne chuka!Pises brate, alal ti... ona stvar! Auuu bre...

Marko G.Milanovac

pre 18 godina

Svaka cast majstore!!!E,iz tvojih usta u bozije usi....Lepo je bilo citati ovaj tekst,nadamo se i gledati na leto....Pozdrav!!1

realista

pre 18 godina

Kao da mi misli citas. Vidimo se u Leipzig-u i ostalim usputnim stanicama. Karte su odavno kupljene, samo jos fali postar da ih donese.

Digital Common Sense

pre 18 godina

1. Otvorite poseban fun-site za ovakve tekstove. Pok. Ljuba Moljac je jos davno ovako fantazirao o finalu sa Brazilom, kod njega je bilo 4:3, a igrali su Tirke, Mosa i on u navali.

2. Mi na pripremama igramo protiv Tunisa, a Hrvati protiv Argentine. Pocast Petkovicu, ali neka nadje neke jace protivnike, da se vidimo gde smo i spremimo za WM 2006.

Ne zaboravite da bi "prolaz" iz grupe bio nas najveci uspeh na SP od 1990., a bogami i sire, uzimajuci u obzir tezinu.

Petar

pre 18 godina

Necu da lazem. U Srbiji ne zivim vec 5-6 godina. Malo me toga jos uvek veze za Beograd...Vozdovac...Srbiju. Ponekad procitam vesti na B92, vise zbog NBA i ostalih sportova nego zbog toga da vidim sta se kod "nas" desava.
Moram da priznam da me je ovaj tekst odusevio i u meni opet probudio onaj NAS - SRPSKI mentalitet - SVI U NAPAD!!!

Daj boze srece pa da te vidim na nekom CNN-u kada odvalimo i taj Brazil u tom nekom Berlinu.

...Hvala ti...

EU

pre 18 godina

Al ga napisa, svaka cast. Samo jos da tako i bude. A u Nemackoj cu biti i na kvalifikacijama. Nadam se bas na najbitnijoj utakmici.

Vik

pre 18 godina

Treba igrati utakmicu po utakmicu najbolje sto mozemo u datoj situaciji i videti dokle mozemo. Dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu, pa sta bude-bude. Podgrejavati nekakve nade za osvajanje prvog mesta u ovom trenutku je samo kontraproduktivno.

Napred Plavi!

Biga

pre 18 godina

Svaka cast za pricu... Treba ponekad i malo pobednickog duha uliti. Davno nisam citao bolje zavaravanje, ali sa druge strane, pomislih da mozda i ima nesto tu... Ja ne idem na prvenstvo, ali cu ih bodriti zdusno... Mislim da nam je najveca uzdanica fenomenalna cetvorka Dragutinovic - Vidic - Krstajic - Gavrancic, najjaci su!

vlada

pre 18 godina

Sve je ovo lepo, prijatelju sto si napisao, ali suvise bajkovito. Nismo mi toliko bili jaki u odbrani koliko su nasi protivnici bili slabi u napadu. Nisam pesimista, ali treba biti realan. Tvoj znak pitanja nije pozvan ni na pripremnu utakmicu, a kamoli da ide na mundijal. " ? " nikad nije bio luzer i bas takvog ga poznaje i ceni ceo svet, ali ne i svoja avlija. Nakon fudbalske karijere moci ce da bira direktorsko mesto bilo kog kluba u Brazilu (zivi bili pa videli). Samo da vas podsetim na nekoliko cinjenica u poslednjih nekoliko godina.Najbolji igrac svih vremena Vitorije (klub u kome je ponikao Bebeto), prvak Brazila sa Flamengom, prvak sa Sangaj Senhua, Prvak sa AL Ittihad, 1000 i 1001 gol Fluminensea u Brazilskoj ligi (velika tabla na ulaznoj kapiji Srbina sa tri uzdignuta prsta stadiona Fluminensea), dve srebrne lopte za 2004 i 2005 godinu, najbolji strani igrac Brazila do sada, najbolji igrac sredine terena za 2004 i 2005 godinu, stranac koji je dao najvise golova u Brazilu svih vremena, kapiten selekcije Brazilske lige protiv pobednika 2005 Korintijans. Selektor repreyentacije Brazila je uzivo izjavio da kad ne bi bilo administrativnih problema sigurno bi bio u sastavu za mundijal, naravno na klupi jer na tom mestu igraju dva najbolja igraca na svetu Kaka i Ronaldinjo. Malo li je sedeti na klupi takvim fudbalskim velicinama, a ovde kod nas treba neko da ga testira na nekoj pripremnoj utakmici. Pitanje je ko mu je za sve te godine pomogao, a ko odmogao. Bez podrske reprezentacije i saveza uspeo je da postane najpoznatiji Srbin Juzne Amerike, za severnu znamo da je to Divac. Voleo bih da se digne medijska kampanja zbog njegovog nepozivanja jer tu nesto opasno smrdi i to sad pre mundijala, ako vec nije kasno.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima svetskog fudbala.

bbb

pre 18 godina

boze, vi stvarno imate puno mesta na vasem serveru cim objavljujete ovakve budalastine. pa se posle pitate zasto je internet u srbiji u k****, kada popularan sajt objavljuje ovako nesto.

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Daj spustite malo loptu! Ko visoko leti nisko pada, ne vredjajte protivnicke igrace po izgledu, ako se nasi ponasaju kao manekeni na terenu kao na "catwalk-u" to ne znaci da igraju fudbal na travi. Prvo skociti pa reci hop. Drugo, holandjani nisu ni flamanci ni valonci, jer to su belgijanci, vec holandjani su holandjani, nismo ni mi srbi bosanci, niti albanci, ako cemo poredjenja radi. Budite sportski fer, imam utisak da mozemo daleko dogurati, ali ako neko uspe da ubaci "srpsku" kosku medju igracima onda cemo posvadjani nazad u Beograd. Busali smo se u grudi sa kosarkom, bili smo prvaci sveta pre nego sto je svetsko prvenstvo pocelo u Beogradu, pa smo ostali zapamceni kao najgori tim. Samo dobar trud, rad i pripremne utakmice koje ozbiljno budemo shvatili ce nam dati sansu, 80 odsto cini timska atmosfera!

Miki Niš

pre 18 godina

Kamo sreće da bude tako. To me podseća na onaj vic o Srbinu i Bogu, kada Srbin pita zaštoBog dozvoljava da toliko pati, a ne daje mu ništa zauzvrat, na šta će Bog:"A Đorđevićeve trojke". Ovo bi bio još jedan poklon od Boga

srdjan

pre 18 godina

Uf, brate uspori malo, pa od ovog moze da se rikne. Svaka ti je na mestu, pazi kad garantujem da bar 4500000 Srba i svih koji zive ovde misle isto kao i ti. Sta da se radi ostali su nam jos samo snovi. Dao Bog da se ovaj ostvari

wlado

pre 18 godina

kakav text,...strava...sad sam se vec napalio.....ufff, ne pratim preterano fudbal,u poslednje vreme, ali ovo svetsko ce biti..ufff

ss

pre 18 godina

Dakle, nasem fudbalskom optimizmu nema kraja! Tako nam je malo dovoljno da se skroz zanesemo. Slatko sam se nasmejala ovom tekstu, iako duboko verujem da nas tim ne treba da baca pare na avionske karte za ovo prvenstvo. Da bar igramo tako kako pisemo, culo bi se "Hej sloveni" mnogo cesce.

ss

pre 18 godina

Dakle, nasem fudbalskom optimizmu nema kraja! Tako nam je malo dovoljno da se skroz zanesemo. Slatko sam se nasmejala ovom tekstu, iako duboko verujem da nas tim ne treba da baca pare na avionske karte za ovo prvenstvo. Da bar igramo tako kako pisemo, culo bi se "Hej sloveni" mnogo cesce.

wlado

pre 18 godina

kakav text,...strava...sad sam se vec napalio.....ufff, ne pratim preterano fudbal,u poslednje vreme, ali ovo svetsko ce biti..ufff

srdjan

pre 18 godina

Uf, brate uspori malo, pa od ovog moze da se rikne. Svaka ti je na mestu, pazi kad garantujem da bar 4500000 Srba i svih koji zive ovde misle isto kao i ti. Sta da se radi ostali su nam jos samo snovi. Dao Bog da se ovaj ostvari

Miki Niš

pre 18 godina

Kamo sreće da bude tako. To me podseća na onaj vic o Srbinu i Bogu, kada Srbin pita zaštoBog dozvoljava da toliko pati, a ne daje mu ništa zauzvrat, na šta će Bog:"A Đorđevićeve trojke". Ovo bi bio još jedan poklon od Boga

bbb

pre 18 godina

boze, vi stvarno imate puno mesta na vasem serveru cim objavljujete ovakve budalastine. pa se posle pitate zasto je internet u srbiji u k****, kada popularan sajt objavljuje ovako nesto.

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Daj spustite malo loptu! Ko visoko leti nisko pada, ne vredjajte protivnicke igrace po izgledu, ako se nasi ponasaju kao manekeni na terenu kao na "catwalk-u" to ne znaci da igraju fudbal na travi. Prvo skociti pa reci hop. Drugo, holandjani nisu ni flamanci ni valonci, jer to su belgijanci, vec holandjani su holandjani, nismo ni mi srbi bosanci, niti albanci, ako cemo poredjenja radi. Budite sportski fer, imam utisak da mozemo daleko dogurati, ali ako neko uspe da ubaci "srpsku" kosku medju igracima onda cemo posvadjani nazad u Beograd. Busali smo se u grudi sa kosarkom, bili smo prvaci sveta pre nego sto je svetsko prvenstvo pocelo u Beogradu, pa smo ostali zapamceni kao najgori tim. Samo dobar trud, rad i pripremne utakmice koje ozbiljno budemo shvatili ce nam dati sansu, 80 odsto cini timska atmosfera!

vlada

pre 18 godina

Sve je ovo lepo, prijatelju sto si napisao, ali suvise bajkovito. Nismo mi toliko bili jaki u odbrani koliko su nasi protivnici bili slabi u napadu. Nisam pesimista, ali treba biti realan. Tvoj znak pitanja nije pozvan ni na pripremnu utakmicu, a kamoli da ide na mundijal. " ? " nikad nije bio luzer i bas takvog ga poznaje i ceni ceo svet, ali ne i svoja avlija. Nakon fudbalske karijere moci ce da bira direktorsko mesto bilo kog kluba u Brazilu (zivi bili pa videli). Samo da vas podsetim na nekoliko cinjenica u poslednjih nekoliko godina.Najbolji igrac svih vremena Vitorije (klub u kome je ponikao Bebeto), prvak Brazila sa Flamengom, prvak sa Sangaj Senhua, Prvak sa AL Ittihad, 1000 i 1001 gol Fluminensea u Brazilskoj ligi (velika tabla na ulaznoj kapiji Srbina sa tri uzdignuta prsta stadiona Fluminensea), dve srebrne lopte za 2004 i 2005 godinu, najbolji strani igrac Brazila do sada, najbolji igrac sredine terena za 2004 i 2005 godinu, stranac koji je dao najvise golova u Brazilu svih vremena, kapiten selekcije Brazilske lige protiv pobednika 2005 Korintijans. Selektor repreyentacije Brazila je uzivo izjavio da kad ne bi bilo administrativnih problema sigurno bi bio u sastavu za mundijal, naravno na klupi jer na tom mestu igraju dva najbolja igraca na svetu Kaka i Ronaldinjo. Malo li je sedeti na klupi takvim fudbalskim velicinama, a ovde kod nas treba neko da ga testira na nekoj pripremnoj utakmici. Pitanje je ko mu je za sve te godine pomogao, a ko odmogao. Bez podrske reprezentacije i saveza uspeo je da postane najpoznatiji Srbin Juzne Amerike, za severnu znamo da je to Divac. Voleo bih da se digne medijska kampanja zbog njegovog nepozivanja jer tu nesto opasno smrdi i to sad pre mundijala, ako vec nije kasno.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima svetskog fudbala.

Biga

pre 18 godina

Svaka cast za pricu... Treba ponekad i malo pobednickog duha uliti. Davno nisam citao bolje zavaravanje, ali sa druge strane, pomislih da mozda i ima nesto tu... Ja ne idem na prvenstvo, ali cu ih bodriti zdusno... Mislim da nam je najveca uzdanica fenomenalna cetvorka Dragutinovic - Vidic - Krstajic - Gavrancic, najjaci su!

Vik

pre 18 godina

Treba igrati utakmicu po utakmicu najbolje sto mozemo u datoj situaciji i videti dokle mozemo. Dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu, pa sta bude-bude. Podgrejavati nekakve nade za osvajanje prvog mesta u ovom trenutku je samo kontraproduktivno.

Napred Plavi!

EU

pre 18 godina

Al ga napisa, svaka cast. Samo jos da tako i bude. A u Nemackoj cu biti i na kvalifikacijama. Nadam se bas na najbitnijoj utakmici.

Digital Common Sense

pre 18 godina

1. Otvorite poseban fun-site za ovakve tekstove. Pok. Ljuba Moljac je jos davno ovako fantazirao o finalu sa Brazilom, kod njega je bilo 4:3, a igrali su Tirke, Mosa i on u navali.

2. Mi na pripremama igramo protiv Tunisa, a Hrvati protiv Argentine. Pocast Petkovicu, ali neka nadje neke jace protivnike, da se vidimo gde smo i spremimo za WM 2006.

Ne zaboravite da bi "prolaz" iz grupe bio nas najveci uspeh na SP od 1990., a bogami i sire, uzimajuci u obzir tezinu.

realista

pre 18 godina

Kao da mi misli citas. Vidimo se u Leipzig-u i ostalim usputnim stanicama. Karte su odavno kupljene, samo jos fali postar da ih donese.

Petar

pre 18 godina

Necu da lazem. U Srbiji ne zivim vec 5-6 godina. Malo me toga jos uvek veze za Beograd...Vozdovac...Srbiju. Ponekad procitam vesti na B92, vise zbog NBA i ostalih sportova nego zbog toga da vidim sta se kod "nas" desava.
Moram da priznam da me je ovaj tekst odusevio i u meni opet probudio onaj NAS - SRPSKI mentalitet - SVI U NAPAD!!!

Daj boze srece pa da te vidim na nekom CNN-u kada odvalimo i taj Brazil u tom nekom Berlinu.

...Hvala ti...

Marko G.Milanovac

pre 18 godina

Svaka cast majstore!!!E,iz tvojih usta u bozije usi....Lepo je bilo citati ovaj tekst,nadamo se i gledati na leto....Pozdrav!!1

sinisa

pre 18 godina

Au Johnny covece... najezio sam se ko klinac, suze mi krenule na kraju teksta... od ovog moze da pukne chuka!Pises brate, alal ti... ona stvar! Auuu bre...

Dule Amstel

pre 18 godina

Tacno je. i ja sam osetio pravu radost ovih momaka posle uspeha u kvalifikacijama. I jos sam rekao, ako odemo direktno, kao prvi u grupi, dajem sto evra na nas da cemo postati prvaci sveta. Iz mojih usta u Bozije usi!!!!

holiday

pre 18 godina

Izgleda da ti je clanak malo klubaski obojen...Kakav Rambo..ko je to? Kakav Zigic..Njega vode zbog tajnog saveza na relaciji FSCG i FK "ne pominjem to ime"...I da bi ga Piksi uvalio..
A sto se tice tog finala, vreme je da se probudis...Nazalost ispadamo vec u kfalifikacijama...

ma idi bre

pre 18 godina

Zaista lep san....jos samo da se pojavimo na SP, a to je veliko pitanje zbog UN sankcija koje su vrlo realne. Bavimo se "levim" stvarima u vremenu socijalnog beznadja i vladavine ljudi bez vizije i svesti o nacionalnom interesu. Pa nama (cak i ako budemo igrali i budemo mnogo dobri) nece niko dozvoliti porolaz u drugo kolo jer smo zadnja rupa na svirali u medjunarodnim razmerama. Setite se sudijskog tretmana koji smo imali u Spaniji `82 kada je SFRJ bila daleko respektabilnija zemlja.

Bravo majstori

pre 18 godina

Za ovakav clanak mogu da skinem kapu autoru. Ako Srbija postane prvak sveta, treba mu dati Nobelovu nagradu, a ako ne, sve po starom... A zasto samo 1:0 u finalu za nas ?

Natasa

pre 18 godina

Bravo care tekst ti je super.Cak si i mene ubedio da mozemo da idemo dalje od grupe na SP.Treba teksta da procitaju fudbaleri pre pocetka prve utakmice na mondijalu ko zna mozda se desi cudo.Daj boze da slusamo svi himnu.Nama je tako potrebno malo stece i pozitivnog praznjenja!!

Way to go!

pre 18 godina

Ovaj tekst je na nivou nekih od najprimitivnijih komentara koje pojedinci ostavljaju na sportskim stranicama.
Jovane, shvatam zanos i ljubav prema fudbalu i nasima, podrzavam optimizam i veru, ali vredjanje protivnika i pogani jezik ne mogu da smislim! Usati Van der Sar, matori ovaj i onaj, sminkeri i sta ti ja znam, punjenje i sl. izrazi su odraz prostakluka, neprofesionalnosti i totalne nezrelosti. Nedopustivo, cak i za sportskog novinara, ili cime se god etiketira doticni.
B92 - sokirana sam izborom teksta. Nivo je isti kao pljuvanja i vredjanja raznih politicara i umobolnika na tv-u.
Mene bi bilo sramota da ovako komentarisem sa drugarima u najvecem zaru, a kamoli u medijima!

zeka

pre 18 godina

E brate svaka cas' na ovu' pricu. Uljepso si mi dan.Ako sve bude 'vako ima da prodam stan, zenu, decu, mamu, tatu i da kupim Zigicu stan na Banjicu'.

Drzim ti pesnice

Tvrtko prvi

pre 18 godina

Odličan tekst - analitičan. "Srce voljno - znanje bojno" - kaže Čika Jova Zmaj. Brazil će ustupiti mesto Reprezantaciji Srbije, baš po ovom sjajnom scenariju.

bajo

pre 18 godina

Tekst ti je boli glava.Svaka cast, bas sam uzivao citajuci:)Jos kad bi tako i bilo...Makar do pred kraj teksta, mislim ne treba preterivati.

MILOS

pre 18 godina

Lepo je to sto si nam ispricao sta si sanjao... ali ipak bio bih zadovoljan i kad bi pobedili tu Obalu Slonovace :) ...Onaj Stankovic na Mesija?! Haha ... posle onog sto sam video protiv Celzija i danas protiv Hrvata, ne verujem da Stankovic moze i da mu pridje... Nego bilo bi dobro kad bi se mali Messi do tad povredio (jedna muka manje) :)

Milan

pre 18 godina

hahahaaa, kakav trip, Bog te mazo (((-: voleo bi i ja isto tako da imam 10.000 evra platu mesecno, pa NEMA, bate ! Sto se tice WM2006 i nase igre mi imamo nekakvu sansu u grupi samo & jedino ako budemo igrali tvrd, ruzan, odbrambeni fudbal - bas kao i Grcka - jer ako ne utuvimo jednom zasvagda u glavu da je ODBRANA, a ne napad, najbolja odbrana, a precizni kratki pasovi jedini preduslov za organizaciju bilo kakvog uspesnog napada protiv jakog protivnika koji se ne stidi da vodi krvavi rat na sredini terena pracen obiljem faulova (Argentina, Holandija, Engleska), necemo proci grupu, a usput ce nas odeljati i oni Slonovacani.
Sto se tice Ramba, njegove fenomenalne karijere u Brazilu i sr*** & korupcije u FSJ zbog kojih on nikada nije zaziveo u reprezentaciji, ne zelim da kuckam nista jer ne zelim opet da se iznerviram. Poz.

ROWER

pre 18 godina

Uh,ne znam sta da kazem, najezio sam se dok sam citao! A onda sam odlucio da malo procitam ostale komentare. Malo sam se spustio na zemlju, ali sam i dalje optimista! Ne treba preterivati, ali treba biti optimista i gledati napred! Treba se boriti za svoju drzavu i naciju na sve nacine! I ovaj tekst je mali doprinos tome. Slazem se sa nekim komentarima da bi ovo trebalo pokazati igracima pred utakmicu da im se podigne moral!

A sto se tice Ramba stvarno je sramota sto niko ne u FSJ ne obraca paznju na njega, on je zaista legenda u Brazilu,a u sopstvenoj drzavi ga niko i ne pominje! A neko je pomenuo i Koromana,on ce sigurno putovati u Nemacku,dokazao je koliko moze i mislim da ima zagarantovano mesto u timu!

Pozdrav svima i daj boze da nam se snovi ostvare!

Stanko

pre 18 godina

Sedim sam u sobi i citam vesti na b29 sajtu sta cu daleko sam od kuce ali nema veze. Kad tap S "Ognjem i macem na megdan jacem" kad sam procitao ovaj tekst ziv sam se raplakao, dolazi cimer iz Meksika pita Stan zasto places a ja sta da mu kazem kako da mu objasnim da volim fudbal vise od zivota i nasu malu i lepu zemlju. Sada kad bi mogao da biram samo jednu zelju ali samo jednu, zelju od svih para od svih zena na svetu ja bi rekao "hocu da moja reprezentacija bude prvak sveta u fudbalu" kad bi samo nasi reprezentativci znali sta bi ti znacilo nama, ali licno mislim da ova generazcija zna i nadam se da cemo da budemo prvaci sveta. Cp6uja.

P.C. Cimer mi ide u Nemacku da gleda S.P. nadam se da cemo da isprasimo tu smesnu reprezentaciju Meksika. puno srece plavi. a ja u novi semstar sa dresom nase repezentacije na ledjima. Napred plavi. Verujem u vas.

Chop I Rasa

pre 18 godina

Jojo sve je u redu sem Stankovica i to Vidic "velika zvezda" , pa smanji malo , jos nesto valonci neigraju za holandeze dapace.A zagrevanje u Barandi za prvi maj . Chop izvodi najjaci sastav . Nadam se da ce Fantasticna cetvorka igrati tvrdo ?

Poison-free zone

pre 18 godina

Obicno prvo procitam komentare jer sadrze sve iz teksta, pa i vise. A onda kada sam cuo za psovke i vredjanja drugih igraca, odlucio sam da ne procitam tekst. Ne zelim da se trujem.

Zoran

pre 18 godina

Jovane, definitivno postajes legenda pisane reci srpskih internet stranica. Kada uspevas da istovremeno teras u plac i smeh nas iz sezdeset i neke, smatraj da si uspeo i u profesionalnom zivotu. I nas je cetvorica. Auto ide prvog juna na proveru. Osmog uvece se krece. ZASTAVE, SALOVI, ostali rekviziti i TVOJI TEKSTOVI u zadnjem dzepu farmerki. MI REZERVNU DOMOVINU NEMAMO. SAMO ONU KOJA CE BITI PRVAK SVETA. Hvala ti, brate, za ovu kanonadu srece i pozitivnog naboja.

RuiCosta

pre 18 godina

Aj reci otkud znash i da li je to proverena informacija da ZAISTA IMA JOSH KARATA za 2. i 3. utakmicu na SP2006!

Sad sam zvao u fudbalski savez i kazu da su sve karte otisle jos 10 januara!

Aj javljajte maso ako ima neka shema! Ja bih isao samo na Obalu Slonovache! I to kolima, odem u Minhen, pogledam tekmu, prespavam i vratim se sutra ujutro!

Javite mi molim vas

063 464 170

ili

djkokeeboy@yahoo.com


Navijach iz Novog Sada!

:)

Jelena

pre 17 godina

Jadni mali! Jel' si se uplasio kad si se probudio i vidio da se sramnih 6:1 pretvorilo u jos sramnijih 6:0 (bilo bi i vise, al' ih zezaju malo stative)

ss

pre 18 godina

Dakle, nasem fudbalskom optimizmu nema kraja! Tako nam je malo dovoljno da se skroz zanesemo. Slatko sam se nasmejala ovom tekstu, iako duboko verujem da nas tim ne treba da baca pare na avionske karte za ovo prvenstvo. Da bar igramo tako kako pisemo, culo bi se "Hej sloveni" mnogo cesce.

wlado

pre 18 godina

kakav text,...strava...sad sam se vec napalio.....ufff, ne pratim preterano fudbal,u poslednje vreme, ali ovo svetsko ce biti..ufff

srdjan

pre 18 godina

Uf, brate uspori malo, pa od ovog moze da se rikne. Svaka ti je na mestu, pazi kad garantujem da bar 4500000 Srba i svih koji zive ovde misle isto kao i ti. Sta da se radi ostali su nam jos samo snovi. Dao Bog da se ovaj ostvari

Miki Niš

pre 18 godina

Kamo sreće da bude tako. To me podseća na onaj vic o Srbinu i Bogu, kada Srbin pita zaštoBog dozvoljava da toliko pati, a ne daje mu ništa zauzvrat, na šta će Bog:"A Đorđevićeve trojke". Ovo bi bio još jedan poklon od Boga

bbb

pre 18 godina

boze, vi stvarno imate puno mesta na vasem serveru cim objavljujete ovakve budalastine. pa se posle pitate zasto je internet u srbiji u k****, kada popularan sajt objavljuje ovako nesto.

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Daj spustite malo loptu! Ko visoko leti nisko pada, ne vredjajte protivnicke igrace po izgledu, ako se nasi ponasaju kao manekeni na terenu kao na "catwalk-u" to ne znaci da igraju fudbal na travi. Prvo skociti pa reci hop. Drugo, holandjani nisu ni flamanci ni valonci, jer to su belgijanci, vec holandjani su holandjani, nismo ni mi srbi bosanci, niti albanci, ako cemo poredjenja radi. Budite sportski fer, imam utisak da mozemo daleko dogurati, ali ako neko uspe da ubaci "srpsku" kosku medju igracima onda cemo posvadjani nazad u Beograd. Busali smo se u grudi sa kosarkom, bili smo prvaci sveta pre nego sto je svetsko prvenstvo pocelo u Beogradu, pa smo ostali zapamceni kao najgori tim. Samo dobar trud, rad i pripremne utakmice koje ozbiljno budemo shvatili ce nam dati sansu, 80 odsto cini timska atmosfera!

vlada

pre 18 godina

Sve je ovo lepo, prijatelju sto si napisao, ali suvise bajkovito. Nismo mi toliko bili jaki u odbrani koliko su nasi protivnici bili slabi u napadu. Nisam pesimista, ali treba biti realan. Tvoj znak pitanja nije pozvan ni na pripremnu utakmicu, a kamoli da ide na mundijal. " ? " nikad nije bio luzer i bas takvog ga poznaje i ceni ceo svet, ali ne i svoja avlija. Nakon fudbalske karijere moci ce da bira direktorsko mesto bilo kog kluba u Brazilu (zivi bili pa videli). Samo da vas podsetim na nekoliko cinjenica u poslednjih nekoliko godina.Najbolji igrac svih vremena Vitorije (klub u kome je ponikao Bebeto), prvak Brazila sa Flamengom, prvak sa Sangaj Senhua, Prvak sa AL Ittihad, 1000 i 1001 gol Fluminensea u Brazilskoj ligi (velika tabla na ulaznoj kapiji Srbina sa tri uzdignuta prsta stadiona Fluminensea), dve srebrne lopte za 2004 i 2005 godinu, najbolji strani igrac Brazila do sada, najbolji igrac sredine terena za 2004 i 2005 godinu, stranac koji je dao najvise golova u Brazilu svih vremena, kapiten selekcije Brazilske lige protiv pobednika 2005 Korintijans. Selektor repreyentacije Brazila je uzivo izjavio da kad ne bi bilo administrativnih problema sigurno bi bio u sastavu za mundijal, naravno na klupi jer na tom mestu igraju dva najbolja igraca na svetu Kaka i Ronaldinjo. Malo li je sedeti na klupi takvim fudbalskim velicinama, a ovde kod nas treba neko da ga testira na nekoj pripremnoj utakmici. Pitanje je ko mu je za sve te godine pomogao, a ko odmogao. Bez podrske reprezentacije i saveza uspeo je da postane najpoznatiji Srbin Juzne Amerike, za severnu znamo da je to Divac. Voleo bih da se digne medijska kampanja zbog njegovog nepozivanja jer tu nesto opasno smrdi i to sad pre mundijala, ako vec nije kasno.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima svetskog fudbala.

Biga

pre 18 godina

Svaka cast za pricu... Treba ponekad i malo pobednickog duha uliti. Davno nisam citao bolje zavaravanje, ali sa druge strane, pomislih da mozda i ima nesto tu... Ja ne idem na prvenstvo, ali cu ih bodriti zdusno... Mislim da nam je najveca uzdanica fenomenalna cetvorka Dragutinovic - Vidic - Krstajic - Gavrancic, najjaci su!

Vik

pre 18 godina

Treba igrati utakmicu po utakmicu najbolje sto mozemo u datoj situaciji i videti dokle mozemo. Dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu, pa sta bude-bude. Podgrejavati nekakve nade za osvajanje prvog mesta u ovom trenutku je samo kontraproduktivno.

Napred Plavi!

EU

pre 18 godina

Al ga napisa, svaka cast. Samo jos da tako i bude. A u Nemackoj cu biti i na kvalifikacijama. Nadam se bas na najbitnijoj utakmici.

Digital Common Sense

pre 18 godina

1. Otvorite poseban fun-site za ovakve tekstove. Pok. Ljuba Moljac je jos davno ovako fantazirao o finalu sa Brazilom, kod njega je bilo 4:3, a igrali su Tirke, Mosa i on u navali.

2. Mi na pripremama igramo protiv Tunisa, a Hrvati protiv Argentine. Pocast Petkovicu, ali neka nadje neke jace protivnike, da se vidimo gde smo i spremimo za WM 2006.

Ne zaboravite da bi "prolaz" iz grupe bio nas najveci uspeh na SP od 1990., a bogami i sire, uzimajuci u obzir tezinu.

realista

pre 18 godina

Kao da mi misli citas. Vidimo se u Leipzig-u i ostalim usputnim stanicama. Karte su odavno kupljene, samo jos fali postar da ih donese.

Petar

pre 18 godina

Necu da lazem. U Srbiji ne zivim vec 5-6 godina. Malo me toga jos uvek veze za Beograd...Vozdovac...Srbiju. Ponekad procitam vesti na B92, vise zbog NBA i ostalih sportova nego zbog toga da vidim sta se kod "nas" desava.
Moram da priznam da me je ovaj tekst odusevio i u meni opet probudio onaj NAS - SRPSKI mentalitet - SVI U NAPAD!!!

Daj boze srece pa da te vidim na nekom CNN-u kada odvalimo i taj Brazil u tom nekom Berlinu.

...Hvala ti...

Marko G.Milanovac

pre 18 godina

Svaka cast majstore!!!E,iz tvojih usta u bozije usi....Lepo je bilo citati ovaj tekst,nadamo se i gledati na leto....Pozdrav!!1

sinisa

pre 18 godina

Au Johnny covece... najezio sam se ko klinac, suze mi krenule na kraju teksta... od ovog moze da pukne chuka!Pises brate, alal ti... ona stvar! Auuu bre...

Dule Amstel

pre 18 godina

Tacno je. i ja sam osetio pravu radost ovih momaka posle uspeha u kvalifikacijama. I jos sam rekao, ako odemo direktno, kao prvi u grupi, dajem sto evra na nas da cemo postati prvaci sveta. Iz mojih usta u Bozije usi!!!!

holiday

pre 18 godina

Izgleda da ti je clanak malo klubaski obojen...Kakav Rambo..ko je to? Kakav Zigic..Njega vode zbog tajnog saveza na relaciji FSCG i FK "ne pominjem to ime"...I da bi ga Piksi uvalio..
A sto se tice tog finala, vreme je da se probudis...Nazalost ispadamo vec u kfalifikacijama...

ma idi bre

pre 18 godina

Zaista lep san....jos samo da se pojavimo na SP, a to je veliko pitanje zbog UN sankcija koje su vrlo realne. Bavimo se "levim" stvarima u vremenu socijalnog beznadja i vladavine ljudi bez vizije i svesti o nacionalnom interesu. Pa nama (cak i ako budemo igrali i budemo mnogo dobri) nece niko dozvoliti porolaz u drugo kolo jer smo zadnja rupa na svirali u medjunarodnim razmerama. Setite se sudijskog tretmana koji smo imali u Spaniji `82 kada je SFRJ bila daleko respektabilnija zemlja.

Bravo majstori

pre 18 godina

Za ovakav clanak mogu da skinem kapu autoru. Ako Srbija postane prvak sveta, treba mu dati Nobelovu nagradu, a ako ne, sve po starom... A zasto samo 1:0 u finalu za nas ?

Natasa

pre 18 godina

Bravo care tekst ti je super.Cak si i mene ubedio da mozemo da idemo dalje od grupe na SP.Treba teksta da procitaju fudbaleri pre pocetka prve utakmice na mondijalu ko zna mozda se desi cudo.Daj boze da slusamo svi himnu.Nama je tako potrebno malo stece i pozitivnog praznjenja!!

Way to go!

pre 18 godina

Ovaj tekst je na nivou nekih od najprimitivnijih komentara koje pojedinci ostavljaju na sportskim stranicama.
Jovane, shvatam zanos i ljubav prema fudbalu i nasima, podrzavam optimizam i veru, ali vredjanje protivnika i pogani jezik ne mogu da smislim! Usati Van der Sar, matori ovaj i onaj, sminkeri i sta ti ja znam, punjenje i sl. izrazi su odraz prostakluka, neprofesionalnosti i totalne nezrelosti. Nedopustivo, cak i za sportskog novinara, ili cime se god etiketira doticni.
B92 - sokirana sam izborom teksta. Nivo je isti kao pljuvanja i vredjanja raznih politicara i umobolnika na tv-u.
Mene bi bilo sramota da ovako komentarisem sa drugarima u najvecem zaru, a kamoli u medijima!

zeka

pre 18 godina

E brate svaka cas' na ovu' pricu. Uljepso si mi dan.Ako sve bude 'vako ima da prodam stan, zenu, decu, mamu, tatu i da kupim Zigicu stan na Banjicu'.

Drzim ti pesnice

Tvrtko prvi

pre 18 godina

Odličan tekst - analitičan. "Srce voljno - znanje bojno" - kaže Čika Jova Zmaj. Brazil će ustupiti mesto Reprezantaciji Srbije, baš po ovom sjajnom scenariju.

bajo

pre 18 godina

Tekst ti je boli glava.Svaka cast, bas sam uzivao citajuci:)Jos kad bi tako i bilo...Makar do pred kraj teksta, mislim ne treba preterivati.

MILOS

pre 18 godina

Lepo je to sto si nam ispricao sta si sanjao... ali ipak bio bih zadovoljan i kad bi pobedili tu Obalu Slonovace :) ...Onaj Stankovic na Mesija?! Haha ... posle onog sto sam video protiv Celzija i danas protiv Hrvata, ne verujem da Stankovic moze i da mu pridje... Nego bilo bi dobro kad bi se mali Messi do tad povredio (jedna muka manje) :)

Milan

pre 18 godina

hahahaaa, kakav trip, Bog te mazo (((-: voleo bi i ja isto tako da imam 10.000 evra platu mesecno, pa NEMA, bate ! Sto se tice WM2006 i nase igre mi imamo nekakvu sansu u grupi samo & jedino ako budemo igrali tvrd, ruzan, odbrambeni fudbal - bas kao i Grcka - jer ako ne utuvimo jednom zasvagda u glavu da je ODBRANA, a ne napad, najbolja odbrana, a precizni kratki pasovi jedini preduslov za organizaciju bilo kakvog uspesnog napada protiv jakog protivnika koji se ne stidi da vodi krvavi rat na sredini terena pracen obiljem faulova (Argentina, Holandija, Engleska), necemo proci grupu, a usput ce nas odeljati i oni Slonovacani.
Sto se tice Ramba, njegove fenomenalne karijere u Brazilu i sr*** & korupcije u FSJ zbog kojih on nikada nije zaziveo u reprezentaciji, ne zelim da kuckam nista jer ne zelim opet da se iznerviram. Poz.

ROWER

pre 18 godina

Uh,ne znam sta da kazem, najezio sam se dok sam citao! A onda sam odlucio da malo procitam ostale komentare. Malo sam se spustio na zemlju, ali sam i dalje optimista! Ne treba preterivati, ali treba biti optimista i gledati napred! Treba se boriti za svoju drzavu i naciju na sve nacine! I ovaj tekst je mali doprinos tome. Slazem se sa nekim komentarima da bi ovo trebalo pokazati igracima pred utakmicu da im se podigne moral!

A sto se tice Ramba stvarno je sramota sto niko ne u FSJ ne obraca paznju na njega, on je zaista legenda u Brazilu,a u sopstvenoj drzavi ga niko i ne pominje! A neko je pomenuo i Koromana,on ce sigurno putovati u Nemacku,dokazao je koliko moze i mislim da ima zagarantovano mesto u timu!

Pozdrav svima i daj boze da nam se snovi ostvare!

Stanko

pre 18 godina

Sedim sam u sobi i citam vesti na b29 sajtu sta cu daleko sam od kuce ali nema veze. Kad tap S "Ognjem i macem na megdan jacem" kad sam procitao ovaj tekst ziv sam se raplakao, dolazi cimer iz Meksika pita Stan zasto places a ja sta da mu kazem kako da mu objasnim da volim fudbal vise od zivota i nasu malu i lepu zemlju. Sada kad bi mogao da biram samo jednu zelju ali samo jednu, zelju od svih para od svih zena na svetu ja bi rekao "hocu da moja reprezentacija bude prvak sveta u fudbalu" kad bi samo nasi reprezentativci znali sta bi ti znacilo nama, ali licno mislim da ova generazcija zna i nadam se da cemo da budemo prvaci sveta. Cp6uja.

P.C. Cimer mi ide u Nemacku da gleda S.P. nadam se da cemo da isprasimo tu smesnu reprezentaciju Meksika. puno srece plavi. a ja u novi semstar sa dresom nase repezentacije na ledjima. Napred plavi. Verujem u vas.

Chop I Rasa

pre 18 godina

Jojo sve je u redu sem Stankovica i to Vidic "velika zvezda" , pa smanji malo , jos nesto valonci neigraju za holandeze dapace.A zagrevanje u Barandi za prvi maj . Chop izvodi najjaci sastav . Nadam se da ce Fantasticna cetvorka igrati tvrdo ?

Poison-free zone

pre 18 godina

Obicno prvo procitam komentare jer sadrze sve iz teksta, pa i vise. A onda kada sam cuo za psovke i vredjanja drugih igraca, odlucio sam da ne procitam tekst. Ne zelim da se trujem.

Zoran

pre 18 godina

Jovane, definitivno postajes legenda pisane reci srpskih internet stranica. Kada uspevas da istovremeno teras u plac i smeh nas iz sezdeset i neke, smatraj da si uspeo i u profesionalnom zivotu. I nas je cetvorica. Auto ide prvog juna na proveru. Osmog uvece se krece. ZASTAVE, SALOVI, ostali rekviziti i TVOJI TEKSTOVI u zadnjem dzepu farmerki. MI REZERVNU DOMOVINU NEMAMO. SAMO ONU KOJA CE BITI PRVAK SVETA. Hvala ti, brate, za ovu kanonadu srece i pozitivnog naboja.

RuiCosta

pre 18 godina

Aj reci otkud znash i da li je to proverena informacija da ZAISTA IMA JOSH KARATA za 2. i 3. utakmicu na SP2006!

Sad sam zvao u fudbalski savez i kazu da su sve karte otisle jos 10 januara!

Aj javljajte maso ako ima neka shema! Ja bih isao samo na Obalu Slonovache! I to kolima, odem u Minhen, pogledam tekmu, prespavam i vratim se sutra ujutro!

Javite mi molim vas

063 464 170

ili

djkokeeboy@yahoo.com


Navijach iz Novog Sada!

:)

Jelena

pre 17 godina

Jadni mali! Jel' si se uplasio kad si se probudio i vidio da se sramnih 6:1 pretvorilo u jos sramnijih 6:0 (bilo bi i vise, al' ih zezaju malo stative)