Četvrtak, 02.02.2006.

22:27

Kamings konačno u Partizanu

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Kamings konaèno u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

labtec_xp

pre 18 godina

super. dosao je sjajni plej. jeste da vise nemamo sanse u evroligi ali uzecemo jos neku pobedu. makar se necemo obrukati. i titula je nasa

MM

pre 18 godina

@aleksandar,dorcol
Pitam se samo kako imas obraza da ostavljas tolike komentare na vestima o Partizanu.
Za tvoju informaciju,tvoj klub(nazovimo ga tako)tek je iz treceg puta uspeo da prodje grupu u Uleb kupu,poslednja dva nastupa tvog kluba u EL bila su sjajna,sa skorom 1-9,2-8.U jednom od ovih “uspeha”,udeo je uzeo i nas proslavljeni as Divac:)))))
Toliko od mene.

vule

pre 18 godina

e,cigani pa vi ste cudo!Pljujete nas sto gubimo u evroligi,o kojoj koju niste ni videli niti ce te je vidti.Idite i tucite one bugare i pokazite im ko je ko ste,a mi ce mo se nekako snaci sa CSK-a

VLADO PFC

pre 18 godina

BOLJE DA BUDE DOBAR,KOLIKO SMO GA CEKALI KO DA JE BRAJANT.SAD VALJDA MOZEMO I GY LIGU DA UZMEMO.
P.S.CIGANI,DOSTA VAS JE VISE.VAS BIJEMO I BEZ KAMINGSA!

MARE

pre 18 godina

JOS SAMO DA DODJU BELOSEVIC, LJUCA, SUTULOVIC I JOVCIC I PARTIZAN JE OSVOJIO TITULU.EH, STETA STO NE MOGU DA SUDE PARTIZANU U EVROLIGI!STO SE TICE VONTIGA KAMINGSA ON JE DOBAR IGRAC ALI CE DA POSTANE GORI IGRAC JER PARTIZAN I HOMER SU POZNATI PO TOME STO IGRACIMA TRUJU MOZAK.

alexandar,dorcol

pre 18 godina

@cika srdjan

alal vera kolega za komentare,svaka ti se pozlatila:)

@navijaci NAJGOREG kluba u EL!!!

Vama ne bi pomogli ni Majkl Dzordan i Kobi Brajant u paketu,vi ste tim koji igra ubedljivo
NAJRUZNIJU kosarku na ovim prostorima!!!
sve se svodi na milojeviceve fizikalije i soliranje,kao i tripkovicevo izivljavanje na sutu,pogotovo za 3poena...
to je jedna uzasno spora,staromodna i dosadna kosarka...
svi porazi u bitnim utakmicama osim slucajne pobede u jednoj u poslednjoj sekundi vam je dovoljno da toliko likujete?
A vas sramotni procenat od 15%pobeda u evropi???
dobro je primetio jedan decko u komentaru iznad,da ste vi jedan siledzijski klub koji tambura u evropi ko stigne!

CACA

pre 18 godina

Izvinite cika Srdjo,a koje vi to velike utakmice cekate?Mozda neke slicne onoj iz prosle sezone kada smo vas pobedila sa 40 razlike????????

alex

pre 18 godina

@ Red Star Nis
"...Daj Boze Zvezdi ove godine titulu..." Slazem se sa ovom tvojom izjavom, samo Bog moze da vam da titulu, jer je vi drugacije nikada necete osvojiti!!! PARTIZAN O5!!!

Rogerio

pre 18 godina

Nastavlja se pakao od sezone, uveseljava me ovako sastavljanje tima. Pazi kakva koncepcija: Kamings prvi play, Smiljanić drugi(šta li će nam on, to niko nezna), Bakić treći (a kunu se u njega da je extra, naravno da ne verujem u to), Stefanović četvrti (živela Centrobanka). Bek šuter Tripković i onda "najveći showman" Božić koji ne može tablu da pogodi. A prisutni u toku sezone su bili i Brown, Lončar i Damon Edwards koji koči Slogu da uđe među sedam u SNL koliko je kvalitatan. Dalje neću, dovoljno je ovih 9 igrača za dve pozicije, da se uoči kako skauting radimo samo na duže staze!

alexandar,dorcol

pre 18 godina

Vama ne bi pomogli ni Majkl Dzordan i Kobi Brajant u paketu,vi ste tim koji igra ubedljivo
NAJRUZNIJU kosarku na ovim prostorima!!!
sve se svodi na milojeviceve fizikalije i soliranje,kao i tripkovicevo izivljavanje na sutu,pogotovo za 3poena...
to je jedna uzasno spora,staromodna i dosadna kosarka...
svi porazi u bitnim utakmicama osim slucajne pobede u jednoj u poslednjoj sekundi vam je dovoljno da toliko likujete?
A vas sramotni procenat od 15%pobeda u evropi???
dobro je primetio jedan decko u komentaru iznad,da ste vi jedan siledzijski klub koji tambura u evropi ko stigne!

Lepi_Uran

pre 18 godina

Pa onda napisi BAR JEDAN komentar u nekoj vesti koja dotice tvoj voljeni klub, BAR JEDNU... ne ide, jer KOMPLEX radi svoje.
A sto se tice Partizana, njega vole razlicite nacije, razliciti drustveni slojevi, ljudi razlicitog kulturnog, verskog pa ako bas insistiras i rasnog obelezja... to je Partizan ...
bolje bo ti bilo da malo pogledas porodicu, posto izgleda da imas previse vremena pa je svaki drugi komentar na netu potpisan od tebe, iako ih kvantitativno ima i previse za moj ukus, ni jedan nema veze sa komentarisanjem sporta vec je to samo relacija crno-crveno-bela boja i navijacka tenzija koja ide uz to... Mnogo napisano, nista ne kazano=gubljenje vremena, a ja sam suvise ozbiljan za to, cika Srdjane :))

cika srdjan

pre 18 godina

@Lepi_Uran
Izvini ako sam te uvredio bilo cime sto sam rekao. Prihvatam tvoju opasku i od danas pocinjem da pratim sport da bih za koju godinu (ili deceniju) mogao da kazem da se razumem kao ti. Komentare upravo i saljem u nadi da ce mi neko odgovoriti na neka sportska pitanja koja ce mi otvoriti oci. Do tada cu morati da navijam za Zvezdu i gledam Rome iz komsiluka u crno-belim dresovima i krijem crveno-beli sal svaki put kada prodjem kroz Novi Pazar.

paja

pre 18 godina

Re:Tifoz
Decko prvo si DeMarcu rekao da je Mrav-Mravic, a onda se nekim cudom pretvorio u Misa.Da li ste vi cigani isli u skolu ili ce majka od sutra dva da vas stavi, da malo ucite logiku.Svaka cast Partizanu na izboru pleja, sad ce Tripko vise da igra sutera i bice odmorniji.

Lepi_Uran

pre 18 godina

I ja se pridruzujem komentaru Alexe! Ne znam da li neko ostavlja smesnije komentare od cika Srdjana, on ih ima vise na vesti o Partizanu nego Anta svojevremeno! Anta se bar razume u sport pa mu je za oprostiti, ali ovo ... sacuvaj me Boze!
@Tifoz
ovo je brale kosarka, fudbal je na drugoj strani, ne leci se tako kompleks, nego pobedama, kosevima, trojkama i naravno trenerom koji ima zacrtan cilj na vise godina !
Pozdrav svima

Grobar zr

pre 18 godina

Brate mili i opet ovi cergari nesto komentarisu. Pa koga boli racku sta vi mislite? Idite i komentarisite pixija, dzajku i ostale

cika srdjan

pre 18 godina

Po principu: "Stedimo do februara jer znamo da u Evropi ne mozemo nista, a onda kada zagusti, placaj". Cekanje Kamingsa je bila samo fora. Sve su se dogovorili, a ustedeli su jednu mesecnu platu koju bi morali da mu daju za igranje nebitnih utakmica. On nije los igrac, ali nista vise od toga. Veliki je potrosac lopti i nije igrac za zavrsnice. Jedino bitno pojacanje sa njim je sto je Partizan dobio jos jednog beka u rotaciji. Grobari, sami ste pricali da je Jadranska liga nebitna, a celu ocajnu polusezonu "spasavate" jednom slucajnom pobedom nad Zvezdom u istoj toj nebitnoj ligi. Sacekajmo utakmice koje se za nesto broje. I jedno pitanje "Bez kojih to bitnih igraca je igrao Partizan protiv nas? Loncara? Velickovica? Bozica? Pa njihovo neigranje je bilo samo vas plus.

Red Star Nis

pre 18 godina

Al ste se raskokodakale sekice...i jos se radujete?! Ispali ste iz Evrolige i sad ste doveli Kamingsa pa ga velicate kao Lebrona...sad se ima, sad se moze, a ovamo placete kako se nema para, bu-hu-huuu. Strasno!
Daj Boze Zvezdi ove godine titulu - pa sledece 4 opet nek uzmu oni.

Looseri nisu u modi

pre 18 godina

Čemu se vi samo radujete, Sramoto Srbije. Ovo je vaša realnost:
Group C W-L +/-
Unicaja* 11-2 +70
Panathinaikos* 11-2 +139
CSKA Moscow* 9-4 +153
Real Madrid* 7-6 +25
Montepaschi 4-9 -51
Ulker 4-9 -58
Pau-Orthez 4-9 -117
Partizan 2-11 -161
Najgori medju najgorima.
Zato tišina, sada se prati Uleb Kup koji jedini može da nam popravi rejting u ovom trenutku. Napred Hemofarm i Zvezda.

Prle

pre 18 godina

Sjajna vest! Pravo pojačanje. Uz manja lutanja mislim da je Partizan u zadnjih 5 godina odradio sjajan posao. Svesno "izbegavanje" II faze Evrolige donosi više vremena za razvoj igrača i omogućava Partizanu da diže formu onda kada je najvažnije-pred borbu za titulu. Ovakav scenario se ponavlja iz godine u godinu i (iako to mnogi kritikuju jer ne donosi rezultat u Evropi) smatram da je to jedini ispravan put u ovakvim društveno-ekonomskim uslovima. Za deset godina neće se pamtiti da li je Partizan u sezoni 2005/06 prušao u II krug Evrolige ili stigao do 1/8 finala nego će ostati upamćeni samo trofeji koji i čine 1 klub velikim. Kada dođe pravo vreme jurišaće se i na F4. Sav ovaj monolog naravno ima smisla ukoliko bi se ovaj tim zadržao bar 2 do 3 godine.
Zato navijači strpljenja. Navijajmo za svoj klub i pružimo podršku ovim momcima iz tima jer su to i zaslužili.

Matej

pre 18 godina

Završio čovjek svoju hakl ligu i onda došao, ajd neka je. Znači crno beli rooster je sad popunjen, samo treba dogovoriti još dva, tri domaća suca i titula je tu
Stvarno je već dosadno navijati za Partizan, lokalnog siledžiju kojeg van granica Srbije tambura tko stigne ;-)

ozna sve dozna

pre 18 godina

smejurija se nastavlja
drago mi sto imaju karaktera...i ne daju da ih se vuse za usi...hahah
da podsetim, to je onaj igrac koji je kao startni plej poveo svoj tim do NEVEROVATNOG rezultata u grckoj prosle godine...i taj da ti donese pobedu, u pioniru? ma ajte bre ljudi

misko

pre 18 godina

smesno mi je da neki igrac daje uslove klubu koji ga angazuje, ako je partizan klub, Zvezda bar odigra casno u takmicenjima u kojim ucestvuje, nadam se da je ovo zadnje partizanovo ucesce u Evroligi! za Vojvodinu

Radovan

pre 18 godina

Vontigo je veoma koristan igrac i mislim da nece imati puno problema oko uklapanja. Zao mi je sto je potpisao tek na kraju evrolige, ali sta je tu je. Jedno je sigurno, bicemo prvi u prvenstvu, a ako bog da sledece sezone mozda i partizanu svane u evroligi

Tifoz

pre 18 godina

De Misu da ti kazem nesto mi smo vas u basketu i dobijali, ali posto si ti sitan mrav-mravic pa neces da priznas to je druga stvar. A usput da te pitam kako se osecas kad odes na fudbal, znam i tad je dosadno-ukupno ali ukupno 5 godina. Koliko golova ste nam dali za tih 5 godina, da mi oseku i tri prsta jedne ruke da li bi se moglo izbrojati koliko ste golova dali. DE MISU, OSTANI MIS. POZDRAV B92.

DeMarco

pre 18 godina

Mislim da vec mozhe KSSCG da zavrshi sezonu....

Mislim ovo je vec stvarno doooosadno....

Nije mi samo jasno zashto KK Crvena Zvezda vishe uopshte postoji, pa jesu li oni ishta uzeli za poslednjih 20 godina!?
Mislim ajd' shto nisu nishta uzeli, bar neki derbi da su onda dobili, al jok ni to...

Smeshno mi je samo to shto neki ljudi ulazhu josh i svoj novac za tu "evrrropsku" Zvezdu, bolje da ga daju u crveni krst, to je bar humano i dobili bi neku plaketu... a ovako ulazhi za plasman u Uleb kup...

Strashno, tuzhno je biti navijach Zvezde, mada moram reci i da je polako doooosadno biti navijach Partizana, peta titula za redom... Doooooosadno bre :)))))

analiza

pre 18 godina

Da li je placen porez za ovaj transfer.
Ja predlazem da se Kosta malo vise odmori, imao je naporne utakmice i sezonu. Ja bih mu dao sansu da se pripremi za draft zasluzio je, samo da nas ostavi na miru. Pekovic a Kosta stoj, naravno i onaj nesretni Stefanovic kakav je to lik seti cuti i necrveni. Njemu niko nece verovati da je igrao u Partizanu

micha

pre 18 godina

zar se igrac dovodi na kraju evrolige? kakve sve gluposti necemo doziveti iz kluba. Ovaj polu-amater im zadaje uslove kad dolazi sta radi i mi ga prihvatimo? ko koga ovde radi?

(Sale PFC 03.februar 00:15)

pre 18 godina

Konacno docekasmo pravog igraca koji nam je trebao od pocetka sezone.Da je igrao od pocetka sezone sigurno bi bili medju 5 u evroligi ovako ostaje nam da uzmemo kup i odbranimo titulu.

miloje

pre 18 godina

Kako smo sad mocni,cigani gotovi ste.Dobili smo vas sa Stefanovicem,Bakicem,Dragicevicem,Borovnjakom...Sta cemo tek sa Vontigom da vam radimo!Imate kompleks.P A R T I Z A N F O R E V E R ! ! !

Milosh

pre 18 godina

E sad smo stvarno jaki,Vontigo Kamings je ekstra igrac.Uz MILOJEVICA,Perovica,Pekovica,Bozica,Smiljanica,Tripkovica,Suputa,Bogdanovica...LUDNICA!!! P A R T I Z A N F O R E V E R

ca$ino

pre 18 godina

Nije lose ali sam se nadao da ce Vil Bajman ipak pojacati partizan.Ipak je 23 poena i 7 asistencija po utakmici velika stvar.Ali Dule uporno forsira Tripkovica da mi je muka.Pa decko da na jednoj utakmici 20-25 poena i onda ga nema mesec dana.Znam ja da on ubaci na treningu 500 trojki, ali on je mnogo spor za jednog beka i ne znam da li je neko primetio ali ima mnogo visok dribling i prosto ne mogu da verujem da Dule to ne moze da mu koriguje.Drugo nema onu stvar kada treba da je ima.Tek ako budem video da veze sedam-osam utakmica sa 20-tak poena onda mozemo da pricamo o necemu.Dalje, to sto se prica da je Dule stvorio te ovoga, te onoga je smesna prica.Dakle ako je igrac veliki potencijal on ce postati veliki igrac igrao on u Partizanu ili Detroitu.Dakle samo se postavlja pitanje za koje ce se vreme raxviti u pravog igraca.Dalje menadzeri iz NBA lige ne traze Perovica,Mileta Ilica nego atlete igrace tipa Milana Majstorovica.Ljudi vise ne prolaze spori igraci.Pa zamisllite da sutra Kosta cuva Amare Stodemajera.Pa ovaj bi ga pojeo.Ali doci ce valjda bolje vreme i rodice se valjda novi Sale Djordjevic drzavi Srbiji na brdovitom balkanu.

MILE

pre 18 godina

Šta sada reći,mislim da nam nije ni trebao jer i ova deca su se razigrala.Šta je sudbina
Duletu niko ne može da uzme titulu,em iznedri dva tri nova igrača em uzme titulu i tako pravi ligu ne interesantnom.

grobari.arizona

pre 18 godina

DOBRO DOSO LAVE U NAJ BOLJI KLUB PARTIZAN E SADA CE DA BUDE BELAJA I SRAMOTE ZA CIGANE SADA CE CIGANI DA GUBE I SA 50 RAZLIKE OD SVOJE STARE MUSTERIJE PARTIZANA GROBARI.ARIZONA NA CELU SA ZESTOKIM NAVIJACEM STONOGOM

Ronaldinho

pre 18 godina

I to bas sad kada je Pera Bozic usao u formu:) Dobro je, vise upotreblijivh lopti za Tripka,Miloja... Bice mnogo bolje sa njim
Slavice se titula!!!!!

zilijen

pre 18 godina

Prvo Kasandra - Lazovic pa Ljovisna - Vukic i na kraju Rosa Salvahe - Vontigo ... dakle nakon zapleta kakav samo mogu da priuste spanske serije dobili smo sta smo trazili ... E sad ako Dule cita ove komentare a nadam se da cita treba nam samo jos Djuro koji je u Breoganu ove godine lociran uglavnom na klupi... Naravno Kostarika na klupi forever i 25 min per game za Pekovica ...

zilijen

pre 18 godina

Prvo Kasandra - Lazovic pa Ljovisna - Vukic i na kraju Rosa Salvahe - Vontigo ... dakle nakon zapleta kakav samo mogu da priuste spanske serije dobili smo sta smo trazili ... E sad ako Dule cita ove komentare a nadam se da cita treba nam samo jos Djuro koji je u Breoganu ove godine lociran uglavnom na klupi... Naravno Kostarika na klupi forever i 25 min per game za Pekovica ...

grobari.arizona

pre 18 godina

DOBRO DOSO LAVE U NAJ BOLJI KLUB PARTIZAN E SADA CE DA BUDE BELAJA I SRAMOTE ZA CIGANE SADA CE CIGANI DA GUBE I SA 50 RAZLIKE OD SVOJE STARE MUSTERIJE PARTIZANA GROBARI.ARIZONA NA CELU SA ZESTOKIM NAVIJACEM STONOGOM

MILE

pre 18 godina

Šta sada reći,mislim da nam nije ni trebao jer i ova deca su se razigrala.Šta je sudbina
Duletu niko ne može da uzme titulu,em iznedri dva tri nova igrača em uzme titulu i tako pravi ligu ne interesantnom.

Ronaldinho

pre 18 godina

I to bas sad kada je Pera Bozic usao u formu:) Dobro je, vise upotreblijivh lopti za Tripka,Miloja... Bice mnogo bolje sa njim
Slavice se titula!!!!!

ca$ino

pre 18 godina

Nije lose ali sam se nadao da ce Vil Bajman ipak pojacati partizan.Ipak je 23 poena i 7 asistencija po utakmici velika stvar.Ali Dule uporno forsira Tripkovica da mi je muka.Pa decko da na jednoj utakmici 20-25 poena i onda ga nema mesec dana.Znam ja da on ubaci na treningu 500 trojki, ali on je mnogo spor za jednog beka i ne znam da li je neko primetio ali ima mnogo visok dribling i prosto ne mogu da verujem da Dule to ne moze da mu koriguje.Drugo nema onu stvar kada treba da je ima.Tek ako budem video da veze sedam-osam utakmica sa 20-tak poena onda mozemo da pricamo o necemu.Dalje, to sto se prica da je Dule stvorio te ovoga, te onoga je smesna prica.Dakle ako je igrac veliki potencijal on ce postati veliki igrac igrao on u Partizanu ili Detroitu.Dakle samo se postavlja pitanje za koje ce se vreme raxviti u pravog igraca.Dalje menadzeri iz NBA lige ne traze Perovica,Mileta Ilica nego atlete igrace tipa Milana Majstorovica.Ljudi vise ne prolaze spori igraci.Pa zamisllite da sutra Kosta cuva Amare Stodemajera.Pa ovaj bi ga pojeo.Ali doci ce valjda bolje vreme i rodice se valjda novi Sale Djordjevic drzavi Srbiji na brdovitom balkanu.

(Sale PFC 03.februar 00:15)

pre 18 godina

Konacno docekasmo pravog igraca koji nam je trebao od pocetka sezone.Da je igrao od pocetka sezone sigurno bi bili medju 5 u evroligi ovako ostaje nam da uzmemo kup i odbranimo titulu.

miloje

pre 18 godina

Kako smo sad mocni,cigani gotovi ste.Dobili smo vas sa Stefanovicem,Bakicem,Dragicevicem,Borovnjakom...Sta cemo tek sa Vontigom da vam radimo!Imate kompleks.P A R T I Z A N F O R E V E R ! ! !

Milosh

pre 18 godina

E sad smo stvarno jaki,Vontigo Kamings je ekstra igrac.Uz MILOJEVICA,Perovica,Pekovica,Bozica,Smiljanica,Tripkovica,Suputa,Bogdanovica...LUDNICA!!! P A R T I Z A N F O R E V E R

analiza

pre 18 godina

Da li je placen porez za ovaj transfer.
Ja predlazem da se Kosta malo vise odmori, imao je naporne utakmice i sezonu. Ja bih mu dao sansu da se pripremi za draft zasluzio je, samo da nas ostavi na miru. Pekovic a Kosta stoj, naravno i onaj nesretni Stefanovic kakav je to lik seti cuti i necrveni. Njemu niko nece verovati da je igrao u Partizanu

DeMarco

pre 18 godina

Mislim da vec mozhe KSSCG da zavrshi sezonu....

Mislim ovo je vec stvarno doooosadno....

Nije mi samo jasno zashto KK Crvena Zvezda vishe uopshte postoji, pa jesu li oni ishta uzeli za poslednjih 20 godina!?
Mislim ajd' shto nisu nishta uzeli, bar neki derbi da su onda dobili, al jok ni to...

Smeshno mi je samo to shto neki ljudi ulazhu josh i svoj novac za tu "evrrropsku" Zvezdu, bolje da ga daju u crveni krst, to je bar humano i dobili bi neku plaketu... a ovako ulazhi za plasman u Uleb kup...

Strashno, tuzhno je biti navijach Zvezde, mada moram reci i da je polako doooosadno biti navijach Partizana, peta titula za redom... Doooooosadno bre :)))))

micha

pre 18 godina

zar se igrac dovodi na kraju evrolige? kakve sve gluposti necemo doziveti iz kluba. Ovaj polu-amater im zadaje uslove kad dolazi sta radi i mi ga prihvatimo? ko koga ovde radi?

Tifoz

pre 18 godina

De Misu da ti kazem nesto mi smo vas u basketu i dobijali, ali posto si ti sitan mrav-mravic pa neces da priznas to je druga stvar. A usput da te pitam kako se osecas kad odes na fudbal, znam i tad je dosadno-ukupno ali ukupno 5 godina. Koliko golova ste nam dali za tih 5 godina, da mi oseku i tri prsta jedne ruke da li bi se moglo izbrojati koliko ste golova dali. DE MISU, OSTANI MIS. POZDRAV B92.

Radovan

pre 18 godina

Vontigo je veoma koristan igrac i mislim da nece imati puno problema oko uklapanja. Zao mi je sto je potpisao tek na kraju evrolige, ali sta je tu je. Jedno je sigurno, bicemo prvi u prvenstvu, a ako bog da sledece sezone mozda i partizanu svane u evroligi

misko

pre 18 godina

smesno mi je da neki igrac daje uslove klubu koji ga angazuje, ako je partizan klub, Zvezda bar odigra casno u takmicenjima u kojim ucestvuje, nadam se da je ovo zadnje partizanovo ucesce u Evroligi! za Vojvodinu

ozna sve dozna

pre 18 godina

smejurija se nastavlja
drago mi sto imaju karaktera...i ne daju da ih se vuse za usi...hahah
da podsetim, to je onaj igrac koji je kao startni plej poveo svoj tim do NEVEROVATNOG rezultata u grckoj prosle godine...i taj da ti donese pobedu, u pioniru? ma ajte bre ljudi

Matej

pre 18 godina

Završio čovjek svoju hakl ligu i onda došao, ajd neka je. Znači crno beli rooster je sad popunjen, samo treba dogovoriti još dva, tri domaća suca i titula je tu
Stvarno je već dosadno navijati za Partizan, lokalnog siledžiju kojeg van granica Srbije tambura tko stigne ;-)

Prle

pre 18 godina

Sjajna vest! Pravo pojačanje. Uz manja lutanja mislim da je Partizan u zadnjih 5 godina odradio sjajan posao. Svesno "izbegavanje" II faze Evrolige donosi više vremena za razvoj igrača i omogućava Partizanu da diže formu onda kada je najvažnije-pred borbu za titulu. Ovakav scenario se ponavlja iz godine u godinu i (iako to mnogi kritikuju jer ne donosi rezultat u Evropi) smatram da je to jedini ispravan put u ovakvim društveno-ekonomskim uslovima. Za deset godina neće se pamtiti da li je Partizan u sezoni 2005/06 prušao u II krug Evrolige ili stigao do 1/8 finala nego će ostati upamćeni samo trofeji koji i čine 1 klub velikim. Kada dođe pravo vreme jurišaće se i na F4. Sav ovaj monolog naravno ima smisla ukoliko bi se ovaj tim zadržao bar 2 do 3 godine.
Zato navijači strpljenja. Navijajmo za svoj klub i pružimo podršku ovim momcima iz tima jer su to i zaslužili.

Red Star Nis

pre 18 godina

Al ste se raskokodakale sekice...i jos se radujete?! Ispali ste iz Evrolige i sad ste doveli Kamingsa pa ga velicate kao Lebrona...sad se ima, sad se moze, a ovamo placete kako se nema para, bu-hu-huuu. Strasno!
Daj Boze Zvezdi ove godine titulu - pa sledece 4 opet nek uzmu oni.

cika srdjan

pre 18 godina

Po principu: "Stedimo do februara jer znamo da u Evropi ne mozemo nista, a onda kada zagusti, placaj". Cekanje Kamingsa je bila samo fora. Sve su se dogovorili, a ustedeli su jednu mesecnu platu koju bi morali da mu daju za igranje nebitnih utakmica. On nije los igrac, ali nista vise od toga. Veliki je potrosac lopti i nije igrac za zavrsnice. Jedino bitno pojacanje sa njim je sto je Partizan dobio jos jednog beka u rotaciji. Grobari, sami ste pricali da je Jadranska liga nebitna, a celu ocajnu polusezonu "spasavate" jednom slucajnom pobedom nad Zvezdom u istoj toj nebitnoj ligi. Sacekajmo utakmice koje se za nesto broje. I jedno pitanje "Bez kojih to bitnih igraca je igrao Partizan protiv nas? Loncara? Velickovica? Bozica? Pa njihovo neigranje je bilo samo vas plus.

Looseri nisu u modi

pre 18 godina

Čemu se vi samo radujete, Sramoto Srbije. Ovo je vaša realnost:
Group C W-L +/-
Unicaja* 11-2 +70
Panathinaikos* 11-2 +139
CSKA Moscow* 9-4 +153
Real Madrid* 7-6 +25
Montepaschi 4-9 -51
Ulker 4-9 -58
Pau-Orthez 4-9 -117
Partizan 2-11 -161
Najgori medju najgorima.
Zato tišina, sada se prati Uleb Kup koji jedini može da nam popravi rejting u ovom trenutku. Napred Hemofarm i Zvezda.

Grobar zr

pre 18 godina

Brate mili i opet ovi cergari nesto komentarisu. Pa koga boli racku sta vi mislite? Idite i komentarisite pixija, dzajku i ostale

Lepi_Uran

pre 18 godina

I ja se pridruzujem komentaru Alexe! Ne znam da li neko ostavlja smesnije komentare od cika Srdjana, on ih ima vise na vesti o Partizanu nego Anta svojevremeno! Anta se bar razume u sport pa mu je za oprostiti, ali ovo ... sacuvaj me Boze!
@Tifoz
ovo je brale kosarka, fudbal je na drugoj strani, ne leci se tako kompleks, nego pobedama, kosevima, trojkama i naravno trenerom koji ima zacrtan cilj na vise godina !
Pozdrav svima

paja

pre 18 godina

Re:Tifoz
Decko prvo si DeMarcu rekao da je Mrav-Mravic, a onda se nekim cudom pretvorio u Misa.Da li ste vi cigani isli u skolu ili ce majka od sutra dva da vas stavi, da malo ucite logiku.Svaka cast Partizanu na izboru pleja, sad ce Tripko vise da igra sutera i bice odmorniji.

cika srdjan

pre 18 godina

@Lepi_Uran
Izvini ako sam te uvredio bilo cime sto sam rekao. Prihvatam tvoju opasku i od danas pocinjem da pratim sport da bih za koju godinu (ili deceniju) mogao da kazem da se razumem kao ti. Komentare upravo i saljem u nadi da ce mi neko odgovoriti na neka sportska pitanja koja ce mi otvoriti oci. Do tada cu morati da navijam za Zvezdu i gledam Rome iz komsiluka u crno-belim dresovima i krijem crveno-beli sal svaki put kada prodjem kroz Novi Pazar.

alexandar,dorcol

pre 18 godina

Vama ne bi pomogli ni Majkl Dzordan i Kobi Brajant u paketu,vi ste tim koji igra ubedljivo
NAJRUZNIJU kosarku na ovim prostorima!!!
sve se svodi na milojeviceve fizikalije i soliranje,kao i tripkovicevo izivljavanje na sutu,pogotovo za 3poena...
to je jedna uzasno spora,staromodna i dosadna kosarka...
svi porazi u bitnim utakmicama osim slucajne pobede u jednoj u poslednjoj sekundi vam je dovoljno da toliko likujete?
A vas sramotni procenat od 15%pobeda u evropi???
dobro je primetio jedan decko u komentaru iznad,da ste vi jedan siledzijski klub koji tambura u evropi ko stigne!

Lepi_Uran

pre 18 godina

Pa onda napisi BAR JEDAN komentar u nekoj vesti koja dotice tvoj voljeni klub, BAR JEDNU... ne ide, jer KOMPLEX radi svoje.
A sto se tice Partizana, njega vole razlicite nacije, razliciti drustveni slojevi, ljudi razlicitog kulturnog, verskog pa ako bas insistiras i rasnog obelezja... to je Partizan ...
bolje bo ti bilo da malo pogledas porodicu, posto izgleda da imas previse vremena pa je svaki drugi komentar na netu potpisan od tebe, iako ih kvantitativno ima i previse za moj ukus, ni jedan nema veze sa komentarisanjem sporta vec je to samo relacija crno-crveno-bela boja i navijacka tenzija koja ide uz to... Mnogo napisano, nista ne kazano=gubljenje vremena, a ja sam suvise ozbiljan za to, cika Srdjane :))

alexandar,dorcol

pre 18 godina

@cika srdjan

alal vera kolega za komentare,svaka ti se pozlatila:)

@navijaci NAJGOREG kluba u EL!!!

Vama ne bi pomogli ni Majkl Dzordan i Kobi Brajant u paketu,vi ste tim koji igra ubedljivo
NAJRUZNIJU kosarku na ovim prostorima!!!
sve se svodi na milojeviceve fizikalije i soliranje,kao i tripkovicevo izivljavanje na sutu,pogotovo za 3poena...
to je jedna uzasno spora,staromodna i dosadna kosarka...
svi porazi u bitnim utakmicama osim slucajne pobede u jednoj u poslednjoj sekundi vam je dovoljno da toliko likujete?
A vas sramotni procenat od 15%pobeda u evropi???
dobro je primetio jedan decko u komentaru iznad,da ste vi jedan siledzijski klub koji tambura u evropi ko stigne!

Rogerio

pre 18 godina

Nastavlja se pakao od sezone, uveseljava me ovako sastavljanje tima. Pazi kakva koncepcija: Kamings prvi play, Smiljanić drugi(šta li će nam on, to niko nezna), Bakić treći (a kunu se u njega da je extra, naravno da ne verujem u to), Stefanović četvrti (živela Centrobanka). Bek šuter Tripković i onda "najveći showman" Božić koji ne može tablu da pogodi. A prisutni u toku sezone su bili i Brown, Lončar i Damon Edwards koji koči Slogu da uđe među sedam u SNL koliko je kvalitatan. Dalje neću, dovoljno je ovih 9 igrača za dve pozicije, da se uoči kako skauting radimo samo na duže staze!

CACA

pre 18 godina

Izvinite cika Srdjo,a koje vi to velike utakmice cekate?Mozda neke slicne onoj iz prosle sezone kada smo vas pobedila sa 40 razlike????????

alex

pre 18 godina

@ Red Star Nis
"...Daj Boze Zvezdi ove godine titulu..." Slazem se sa ovom tvojom izjavom, samo Bog moze da vam da titulu, jer je vi drugacije nikada necete osvojiti!!! PARTIZAN O5!!!

MARE

pre 18 godina

JOS SAMO DA DODJU BELOSEVIC, LJUCA, SUTULOVIC I JOVCIC I PARTIZAN JE OSVOJIO TITULU.EH, STETA STO NE MOGU DA SUDE PARTIZANU U EVROLIGI!STO SE TICE VONTIGA KAMINGSA ON JE DOBAR IGRAC ALI CE DA POSTANE GORI IGRAC JER PARTIZAN I HOMER SU POZNATI PO TOME STO IGRACIMA TRUJU MOZAK.

VLADO PFC

pre 18 godina

BOLJE DA BUDE DOBAR,KOLIKO SMO GA CEKALI KO DA JE BRAJANT.SAD VALJDA MOZEMO I GY LIGU DA UZMEMO.
P.S.CIGANI,DOSTA VAS JE VISE.VAS BIJEMO I BEZ KAMINGSA!

vule

pre 18 godina

e,cigani pa vi ste cudo!Pljujete nas sto gubimo u evroligi,o kojoj koju niste ni videli niti ce te je vidti.Idite i tucite one bugare i pokazite im ko je ko ste,a mi ce mo se nekako snaci sa CSK-a

MM

pre 18 godina

@aleksandar,dorcol
Pitam se samo kako imas obraza da ostavljas tolike komentare na vestima o Partizanu.
Za tvoju informaciju,tvoj klub(nazovimo ga tako)tek je iz treceg puta uspeo da prodje grupu u Uleb kupu,poslednja dva nastupa tvog kluba u EL bila su sjajna,sa skorom 1-9,2-8.U jednom od ovih “uspeha”,udeo je uzeo i nas proslavljeni as Divac:)))))
Toliko od mene.

labtec_xp

pre 18 godina

super. dosao je sjajni plej. jeste da vise nemamo sanse u evroligi ali uzecemo jos neku pobedu. makar se necemo obrukati. i titula je nasa

zilijen

pre 18 godina

Prvo Kasandra - Lazovic pa Ljovisna - Vukic i na kraju Rosa Salvahe - Vontigo ... dakle nakon zapleta kakav samo mogu da priuste spanske serije dobili smo sta smo trazili ... E sad ako Dule cita ove komentare a nadam se da cita treba nam samo jos Djuro koji je u Breoganu ove godine lociran uglavnom na klupi... Naravno Kostarika na klupi forever i 25 min per game za Pekovica ...

grobari.arizona

pre 18 godina

DOBRO DOSO LAVE U NAJ BOLJI KLUB PARTIZAN E SADA CE DA BUDE BELAJA I SRAMOTE ZA CIGANE SADA CE CIGANI DA GUBE I SA 50 RAZLIKE OD SVOJE STARE MUSTERIJE PARTIZANA GROBARI.ARIZONA NA CELU SA ZESTOKIM NAVIJACEM STONOGOM

MILE

pre 18 godina

Šta sada reći,mislim da nam nije ni trebao jer i ova deca su se razigrala.Šta je sudbina
Duletu niko ne može da uzme titulu,em iznedri dva tri nova igrača em uzme titulu i tako pravi ligu ne interesantnom.

Ronaldinho

pre 18 godina

I to bas sad kada je Pera Bozic usao u formu:) Dobro je, vise upotreblijivh lopti za Tripka,Miloja... Bice mnogo bolje sa njim
Slavice se titula!!!!!

ca$ino

pre 18 godina

Nije lose ali sam se nadao da ce Vil Bajman ipak pojacati partizan.Ipak je 23 poena i 7 asistencija po utakmici velika stvar.Ali Dule uporno forsira Tripkovica da mi je muka.Pa decko da na jednoj utakmici 20-25 poena i onda ga nema mesec dana.Znam ja da on ubaci na treningu 500 trojki, ali on je mnogo spor za jednog beka i ne znam da li je neko primetio ali ima mnogo visok dribling i prosto ne mogu da verujem da Dule to ne moze da mu koriguje.Drugo nema onu stvar kada treba da je ima.Tek ako budem video da veze sedam-osam utakmica sa 20-tak poena onda mozemo da pricamo o necemu.Dalje, to sto se prica da je Dule stvorio te ovoga, te onoga je smesna prica.Dakle ako je igrac veliki potencijal on ce postati veliki igrac igrao on u Partizanu ili Detroitu.Dakle samo se postavlja pitanje za koje ce se vreme raxviti u pravog igraca.Dalje menadzeri iz NBA lige ne traze Perovica,Mileta Ilica nego atlete igrace tipa Milana Majstorovica.Ljudi vise ne prolaze spori igraci.Pa zamisllite da sutra Kosta cuva Amare Stodemajera.Pa ovaj bi ga pojeo.Ali doci ce valjda bolje vreme i rodice se valjda novi Sale Djordjevic drzavi Srbiji na brdovitom balkanu.

(Sale PFC 03.februar 00:15)

pre 18 godina

Konacno docekasmo pravog igraca koji nam je trebao od pocetka sezone.Da je igrao od pocetka sezone sigurno bi bili medju 5 u evroligi ovako ostaje nam da uzmemo kup i odbranimo titulu.

miloje

pre 18 godina

Kako smo sad mocni,cigani gotovi ste.Dobili smo vas sa Stefanovicem,Bakicem,Dragicevicem,Borovnjakom...Sta cemo tek sa Vontigom da vam radimo!Imate kompleks.P A R T I Z A N F O R E V E R ! ! !

Milosh

pre 18 godina

E sad smo stvarno jaki,Vontigo Kamings je ekstra igrac.Uz MILOJEVICA,Perovica,Pekovica,Bozica,Smiljanica,Tripkovica,Suputa,Bogdanovica...LUDNICA!!! P A R T I Z A N F O R E V E R

analiza

pre 18 godina

Da li je placen porez za ovaj transfer.
Ja predlazem da se Kosta malo vise odmori, imao je naporne utakmice i sezonu. Ja bih mu dao sansu da se pripremi za draft zasluzio je, samo da nas ostavi na miru. Pekovic a Kosta stoj, naravno i onaj nesretni Stefanovic kakav je to lik seti cuti i necrveni. Njemu niko nece verovati da je igrao u Partizanu

DeMarco

pre 18 godina

Mislim da vec mozhe KSSCG da zavrshi sezonu....

Mislim ovo je vec stvarno doooosadno....

Nije mi samo jasno zashto KK Crvena Zvezda vishe uopshte postoji, pa jesu li oni ishta uzeli za poslednjih 20 godina!?
Mislim ajd' shto nisu nishta uzeli, bar neki derbi da su onda dobili, al jok ni to...

Smeshno mi je samo to shto neki ljudi ulazhu josh i svoj novac za tu "evrrropsku" Zvezdu, bolje da ga daju u crveni krst, to je bar humano i dobili bi neku plaketu... a ovako ulazhi za plasman u Uleb kup...

Strashno, tuzhno je biti navijach Zvezde, mada moram reci i da je polako doooosadno biti navijach Partizana, peta titula za redom... Doooooosadno bre :)))))

micha

pre 18 godina

zar se igrac dovodi na kraju evrolige? kakve sve gluposti necemo doziveti iz kluba. Ovaj polu-amater im zadaje uslove kad dolazi sta radi i mi ga prihvatimo? ko koga ovde radi?

Tifoz

pre 18 godina

De Misu da ti kazem nesto mi smo vas u basketu i dobijali, ali posto si ti sitan mrav-mravic pa neces da priznas to je druga stvar. A usput da te pitam kako se osecas kad odes na fudbal, znam i tad je dosadno-ukupno ali ukupno 5 godina. Koliko golova ste nam dali za tih 5 godina, da mi oseku i tri prsta jedne ruke da li bi se moglo izbrojati koliko ste golova dali. DE MISU, OSTANI MIS. POZDRAV B92.

Radovan

pre 18 godina

Vontigo je veoma koristan igrac i mislim da nece imati puno problema oko uklapanja. Zao mi je sto je potpisao tek na kraju evrolige, ali sta je tu je. Jedno je sigurno, bicemo prvi u prvenstvu, a ako bog da sledece sezone mozda i partizanu svane u evroligi

misko

pre 18 godina

smesno mi je da neki igrac daje uslove klubu koji ga angazuje, ako je partizan klub, Zvezda bar odigra casno u takmicenjima u kojim ucestvuje, nadam se da je ovo zadnje partizanovo ucesce u Evroligi! za Vojvodinu

ozna sve dozna

pre 18 godina

smejurija se nastavlja
drago mi sto imaju karaktera...i ne daju da ih se vuse za usi...hahah
da podsetim, to je onaj igrac koji je kao startni plej poveo svoj tim do NEVEROVATNOG rezultata u grckoj prosle godine...i taj da ti donese pobedu, u pioniru? ma ajte bre ljudi

Matej

pre 18 godina

Završio čovjek svoju hakl ligu i onda došao, ajd neka je. Znači crno beli rooster je sad popunjen, samo treba dogovoriti još dva, tri domaća suca i titula je tu
Stvarno je već dosadno navijati za Partizan, lokalnog siledžiju kojeg van granica Srbije tambura tko stigne ;-)

Prle

pre 18 godina

Sjajna vest! Pravo pojačanje. Uz manja lutanja mislim da je Partizan u zadnjih 5 godina odradio sjajan posao. Svesno "izbegavanje" II faze Evrolige donosi više vremena za razvoj igrača i omogućava Partizanu da diže formu onda kada je najvažnije-pred borbu za titulu. Ovakav scenario se ponavlja iz godine u godinu i (iako to mnogi kritikuju jer ne donosi rezultat u Evropi) smatram da je to jedini ispravan put u ovakvim društveno-ekonomskim uslovima. Za deset godina neće se pamtiti da li je Partizan u sezoni 2005/06 prušao u II krug Evrolige ili stigao do 1/8 finala nego će ostati upamćeni samo trofeji koji i čine 1 klub velikim. Kada dođe pravo vreme jurišaće se i na F4. Sav ovaj monolog naravno ima smisla ukoliko bi se ovaj tim zadržao bar 2 do 3 godine.
Zato navijači strpljenja. Navijajmo za svoj klub i pružimo podršku ovim momcima iz tima jer su to i zaslužili.

Red Star Nis

pre 18 godina

Al ste se raskokodakale sekice...i jos se radujete?! Ispali ste iz Evrolige i sad ste doveli Kamingsa pa ga velicate kao Lebrona...sad se ima, sad se moze, a ovamo placete kako se nema para, bu-hu-huuu. Strasno!
Daj Boze Zvezdi ove godine titulu - pa sledece 4 opet nek uzmu oni.

cika srdjan

pre 18 godina

Po principu: "Stedimo do februara jer znamo da u Evropi ne mozemo nista, a onda kada zagusti, placaj". Cekanje Kamingsa je bila samo fora. Sve su se dogovorili, a ustedeli su jednu mesecnu platu koju bi morali da mu daju za igranje nebitnih utakmica. On nije los igrac, ali nista vise od toga. Veliki je potrosac lopti i nije igrac za zavrsnice. Jedino bitno pojacanje sa njim je sto je Partizan dobio jos jednog beka u rotaciji. Grobari, sami ste pricali da je Jadranska liga nebitna, a celu ocajnu polusezonu "spasavate" jednom slucajnom pobedom nad Zvezdom u istoj toj nebitnoj ligi. Sacekajmo utakmice koje se za nesto broje. I jedno pitanje "Bez kojih to bitnih igraca je igrao Partizan protiv nas? Loncara? Velickovica? Bozica? Pa njihovo neigranje je bilo samo vas plus.

Looseri nisu u modi

pre 18 godina

Čemu se vi samo radujete, Sramoto Srbije. Ovo je vaša realnost:
Group C W-L +/-
Unicaja* 11-2 +70
Panathinaikos* 11-2 +139
CSKA Moscow* 9-4 +153
Real Madrid* 7-6 +25
Montepaschi 4-9 -51
Ulker 4-9 -58
Pau-Orthez 4-9 -117
Partizan 2-11 -161
Najgori medju najgorima.
Zato tišina, sada se prati Uleb Kup koji jedini može da nam popravi rejting u ovom trenutku. Napred Hemofarm i Zvezda.

Grobar zr

pre 18 godina

Brate mili i opet ovi cergari nesto komentarisu. Pa koga boli racku sta vi mislite? Idite i komentarisite pixija, dzajku i ostale

Lepi_Uran

pre 18 godina

I ja se pridruzujem komentaru Alexe! Ne znam da li neko ostavlja smesnije komentare od cika Srdjana, on ih ima vise na vesti o Partizanu nego Anta svojevremeno! Anta se bar razume u sport pa mu je za oprostiti, ali ovo ... sacuvaj me Boze!
@Tifoz
ovo je brale kosarka, fudbal je na drugoj strani, ne leci se tako kompleks, nego pobedama, kosevima, trojkama i naravno trenerom koji ima zacrtan cilj na vise godina !
Pozdrav svima

paja

pre 18 godina

Re:Tifoz
Decko prvo si DeMarcu rekao da je Mrav-Mravic, a onda se nekim cudom pretvorio u Misa.Da li ste vi cigani isli u skolu ili ce majka od sutra dva da vas stavi, da malo ucite logiku.Svaka cast Partizanu na izboru pleja, sad ce Tripko vise da igra sutera i bice odmorniji.

cika srdjan

pre 18 godina

@Lepi_Uran
Izvini ako sam te uvredio bilo cime sto sam rekao. Prihvatam tvoju opasku i od danas pocinjem da pratim sport da bih za koju godinu (ili deceniju) mogao da kazem da se razumem kao ti. Komentare upravo i saljem u nadi da ce mi neko odgovoriti na neka sportska pitanja koja ce mi otvoriti oci. Do tada cu morati da navijam za Zvezdu i gledam Rome iz komsiluka u crno-belim dresovima i krijem crveno-beli sal svaki put kada prodjem kroz Novi Pazar.

alexandar,dorcol

pre 18 godina

Vama ne bi pomogli ni Majkl Dzordan i Kobi Brajant u paketu,vi ste tim koji igra ubedljivo
NAJRUZNIJU kosarku na ovim prostorima!!!
sve se svodi na milojeviceve fizikalije i soliranje,kao i tripkovicevo izivljavanje na sutu,pogotovo za 3poena...
to je jedna uzasno spora,staromodna i dosadna kosarka...
svi porazi u bitnim utakmicama osim slucajne pobede u jednoj u poslednjoj sekundi vam je dovoljno da toliko likujete?
A vas sramotni procenat od 15%pobeda u evropi???
dobro je primetio jedan decko u komentaru iznad,da ste vi jedan siledzijski klub koji tambura u evropi ko stigne!

Lepi_Uran

pre 18 godina

Pa onda napisi BAR JEDAN komentar u nekoj vesti koja dotice tvoj voljeni klub, BAR JEDNU... ne ide, jer KOMPLEX radi svoje.
A sto se tice Partizana, njega vole razlicite nacije, razliciti drustveni slojevi, ljudi razlicitog kulturnog, verskog pa ako bas insistiras i rasnog obelezja... to je Partizan ...
bolje bo ti bilo da malo pogledas porodicu, posto izgleda da imas previse vremena pa je svaki drugi komentar na netu potpisan od tebe, iako ih kvantitativno ima i previse za moj ukus, ni jedan nema veze sa komentarisanjem sporta vec je to samo relacija crno-crveno-bela boja i navijacka tenzija koja ide uz to... Mnogo napisano, nista ne kazano=gubljenje vremena, a ja sam suvise ozbiljan za to, cika Srdjane :))

alexandar,dorcol

pre 18 godina

@cika srdjan

alal vera kolega za komentare,svaka ti se pozlatila:)

@navijaci NAJGOREG kluba u EL!!!

Vama ne bi pomogli ni Majkl Dzordan i Kobi Brajant u paketu,vi ste tim koji igra ubedljivo
NAJRUZNIJU kosarku na ovim prostorima!!!
sve se svodi na milojeviceve fizikalije i soliranje,kao i tripkovicevo izivljavanje na sutu,pogotovo za 3poena...
to je jedna uzasno spora,staromodna i dosadna kosarka...
svi porazi u bitnim utakmicama osim slucajne pobede u jednoj u poslednjoj sekundi vam je dovoljno da toliko likujete?
A vas sramotni procenat od 15%pobeda u evropi???
dobro je primetio jedan decko u komentaru iznad,da ste vi jedan siledzijski klub koji tambura u evropi ko stigne!

Rogerio

pre 18 godina

Nastavlja se pakao od sezone, uveseljava me ovako sastavljanje tima. Pazi kakva koncepcija: Kamings prvi play, Smiljanić drugi(šta li će nam on, to niko nezna), Bakić treći (a kunu se u njega da je extra, naravno da ne verujem u to), Stefanović četvrti (živela Centrobanka). Bek šuter Tripković i onda "najveći showman" Božić koji ne može tablu da pogodi. A prisutni u toku sezone su bili i Brown, Lončar i Damon Edwards koji koči Slogu da uđe među sedam u SNL koliko je kvalitatan. Dalje neću, dovoljno je ovih 9 igrača za dve pozicije, da se uoči kako skauting radimo samo na duže staze!

CACA

pre 18 godina

Izvinite cika Srdjo,a koje vi to velike utakmice cekate?Mozda neke slicne onoj iz prosle sezone kada smo vas pobedila sa 40 razlike????????

alex

pre 18 godina

@ Red Star Nis
"...Daj Boze Zvezdi ove godine titulu..." Slazem se sa ovom tvojom izjavom, samo Bog moze da vam da titulu, jer je vi drugacije nikada necete osvojiti!!! PARTIZAN O5!!!

MARE

pre 18 godina

JOS SAMO DA DODJU BELOSEVIC, LJUCA, SUTULOVIC I JOVCIC I PARTIZAN JE OSVOJIO TITULU.EH, STETA STO NE MOGU DA SUDE PARTIZANU U EVROLIGI!STO SE TICE VONTIGA KAMINGSA ON JE DOBAR IGRAC ALI CE DA POSTANE GORI IGRAC JER PARTIZAN I HOMER SU POZNATI PO TOME STO IGRACIMA TRUJU MOZAK.

VLADO PFC

pre 18 godina

BOLJE DA BUDE DOBAR,KOLIKO SMO GA CEKALI KO DA JE BRAJANT.SAD VALJDA MOZEMO I GY LIGU DA UZMEMO.
P.S.CIGANI,DOSTA VAS JE VISE.VAS BIJEMO I BEZ KAMINGSA!

vule

pre 18 godina

e,cigani pa vi ste cudo!Pljujete nas sto gubimo u evroligi,o kojoj koju niste ni videli niti ce te je vidti.Idite i tucite one bugare i pokazite im ko je ko ste,a mi ce mo se nekako snaci sa CSK-a

MM

pre 18 godina

@aleksandar,dorcol
Pitam se samo kako imas obraza da ostavljas tolike komentare na vestima o Partizanu.
Za tvoju informaciju,tvoj klub(nazovimo ga tako)tek je iz treceg puta uspeo da prodje grupu u Uleb kupu,poslednja dva nastupa tvog kluba u EL bila su sjajna,sa skorom 1-9,2-8.U jednom od ovih “uspeha”,udeo je uzeo i nas proslavljeni as Divac:)))))
Toliko od mene.

labtec_xp

pre 18 godina

super. dosao je sjajni plej. jeste da vise nemamo sanse u evroligi ali uzecemo jos neku pobedu. makar se necemo obrukati. i titula je nasa