Utorak, 31.01.2006.

22:08

EP:Krivokapić u zadnji čas za 26:25

Izvor: B92

EP:Krivokapiæ u zadnji èas za 26:25 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Začuđen

pre 18 godina

Pa pitam zato što kalkulišemo, a izgleda da se radi o gol razlici a ne o međusobnim ogledima.
Bilo kako bilo Rusi nas ubijaju!

zagreb

pre 18 godina

Da, kak stvari stoje izgleda da se gleda gol razlika. Prema tome mozete se ipak lagano spakirat jer imate -8 ak se ne varam. Priznajem da je glupo, ali je i na sluzbenom webu HRV ispred RUS zbog +4, a oni +2...
jbg sused. kofere i doma.

ETF-ovac

pre 18 godina

Zasto Rusi ne bi isli na pobedu u poslednjem kolu-protiv Danaca!!!Pa oni i da znaju da ne mogu u polufinale pobedom protiv Danaca bili bi treci sto ih dovodi u borbu za 5.mesto-direktan plasman na svetsko prvenstvo.Eto im motiva.Naravno mi moramo da dobijemo obe do kraja,a sad odoh da gledam utakmicu.

PAKA

pre 18 godina

Komotno je moguce danima pisati jedan te isti komenta pun cudjenja. Nekad ce ga valja b92 i objaviti!

Igraci nemaju samopouzdanja, a i kako bi kada nemaju motivatora.

Braca Krivokapic nocna mora.

Zikica treba da odbije da sutire sedmerce, kad vec ne ume...

Zao mi nasih golmana!

Doci ce nam valjda Pokrajac pa cemo opet moci biti ponosni na nase igrace i njihov odnos prema igri. Kraja je pre svega sjajan covek i moralno besprekorna licnost - takav ima cemu da nauci igraca. Bilabi zaista steta da nam dolazeca generacija propadne zbog nebrige i necijih hari-kiri poduhvata.

Bole

pre 18 godina

Vujovic(a ne Vujevic kako ga mnogi nazivaju) je kao igrac bio legenda, ali evo dokaza kako neko sve sto je postigao moze da unisti. Covek jednostavno nema trenerskih a kako mi se cini ni ljudskih kvaliteta. To kako on vodi ekipu, izmene koje pravi je ispod nivoa nase druge lige. A ako neko slusa njegove time-out-e, jasno mu je o kakvom se "strucnjaku" radi. Nisam siguran da imamo ekipu za polufinale, ali momci koji igraju nisu bas potpuni duduci. I jos jednom se dokazalo da je jedino sto u zadnjih 10 godina u nasoj reprezentaciji funkcionise - golmani. Sa malo losijim golmanima, nasa reprezentacija bi vec bila kod kuce. Vujovicu, kad do sada nisi, posle ovog prvenstva napusti funkciju i ne kvari utisak nama koji te se secamo kao igraca.

pedja

pre 18 godina

Nazalost, nas prolazak zavisi od Norvezana. Posto smo se posvadjali sa njima na kraju, a Vujovic jos izjavio da Skandinavci uvek namestaju, ne pise nam se dobro. Dakle, mi moramo da pobedimo obe utakmice i time sigurno izbacujemo i Ruse i Hrvate koji bi tim porazima maksimalno mogli do 6 bodova, ali bi imali poraze od nas i ispali. Problem su Danska i Island, dakle upravo Skandinavci. Neko od njih MORA da izgubi, cak niti nereseno sa Norveskom, sto ce biti nemoguce makar se namestalo. I onda, kad mi vec sve zavrsimo sa Hrvatima igrace Danska-Rusija. Rusima ce biti svejedno, jer su vec ispali zbog nas a Danska ce juriti makar remi. I sta mislite, da ce Rusi igrati za nas? Malo morgen...

nemanja

pre 18 godina

Jedina realna opcija za ulaz u polufinale:
SCG MORA da pobedi Ruse i Hrvate, a da zadnjeg dana u četvrtak Rusi pobede Dance. Tako bi Rusi, Hrvati i SCG imali po šest bodova a SCG bi zbog međusobnog skora išla dalje.
Danci će danas pobediti Norvežane. U to ne treba niko da sumnja. Skandinavci često nameštaju tekme. Pa Island i Danska su NAMESTILI meč u grupi igrajući nerešeno što ih je kolo pre kraja odvelo u drugi krug, a Mađare su tako unapred izbacili. Island će u četvrtak takođe pobediti Norvežane i tako imati 7 ili možda 9 bodova ako danas pobede Hrvate. Island je u svakom slučaju sa jednom pobedom, pa i da osvoji samo jedan bod do kraja - u polufinalu.

Ali, ima jedan problem. Zadnjeg dana SCG igra sa Hrvatima u 15:45, a Rusi i Danci tek nakon njih, pa će Rusi već znati - ako SCG nekim čudom pobedi onda oni nemju šansi za polufinale i onda će motiv Danaca porasti do neba. Tako da se ne treba previše nadati.
Jednostavno: sa bar jednom pobedom imamo borbu za 7 mesto, sa dve verovatno za peto, a sa porazima smo pri samom dnu. Sve je prokockano u mečevima sa Dancima i Islandom... Zapravo prokockano je kod odabira igrača.

ZG

pre 18 godina

A kaj radim nego da se slatko nasmijem na izjave tipa razbit ćete nas!! Pa jedva ste dobili Norvežene kraj kojih smo se i mi i Rusi prošetali takoreći sa pola snage. Šansu imate jedino danas protiv Rusa koje smo mi trebali raspucati samo da smo imali malo više koncentracije. 4 promašena 7-ca, 10 tak promašenih čistih zicera, prečki, stativa, učinci Metličića, Lackovića po gol-dva...
Danci su vas ubili dok su jučer nama svega par puta zaprijetili nekim izjednačenjima....
Zbilja vam malo treba da se napalite, ali živi bili pa vidjeli...jedva čekam i tu utakmicu koja će kao i za svjetsko opet odlučivati...ili možda neće?!
Pozdrav ekipo !

Lovac

pre 18 godina

Dragi prijatelji, osobno mislim da je u redu kako se radujete pobjedi svoje reprezentacije, međutim isto tako skromnog sam mišljenja da nemate repku za neke velike domete. To je činjenica. Sjećam se Vaših velikih igrača Isakovića, Vukovića, Vujovića i drugih, sjećam se Vaše velike "Metaloplastike", nažalost toga više nema. Stvaranje jake repke traži vrijeme!
Pozdrav iz Karlovca

Gemini

pre 18 godina

I onda vi nama govorite o nekakvim kompleksima!? Važnije vam je da dobijete Hrvate nego da se plasirate u polufinale. Inače gledao sam vas malo protiv Danaca i Norvežana - i vi s takvom igrom mislite dobiti Ruse i nas? Rusi i mi idemo dalje, a vi se samo nadajte...

zgb

pre 18 godina

Nema mi nista draze nego citat ove bolesno ambiciozne srpske postove. Sta je? dobili ste krila nakon norveske? mislim da cete danas u cca. 17:25 ipak shvatit di vam je mjesto. Pogotovo s trenerom koji u svakoj tekmi izvrti cijelu vanjsku liniju da bi našao "udarnu postavu". To se puno prije EP mora znat Vuja, a on trazi ekipu iz tekme u tekmu... smijesno

Lepi

pre 18 godina

Vuja je stvarno katastrofa. Ubacuje u igru starijeg Krivokapića koji se tek oporavio, još kad je u paru sa bratom ništa lakše za odbranu. Muljaju do besvesti bez herca da neko šutne. Još vadi iz igre Anđelkovića koji je jedini držao ekipu da liči na nešto. Za Žikicu šta da kažem nekad je bio dobar ali sad... Daje mu da šutira penale a zna se koliko ih je promašio u odučujućim trenutcima u poslednjih par godina. Forsira Ilića da da gol iz penala da se digne ali ne vredi kad nikad nije znao da šutira penale, ja to dobro znam jer sam mu žive hvatao kad je igrao za Šamot. Igra nam je bez zaleta bez tečnosti, nema šanse da lopta obiđe 2 kruga oko zone. Ne vidi da nas srednjak buši sa šutem sa zemlje da nega flasteriše...Ali tako je kad je selektor ujedno i menadžer većini igrača i što mora da ih forsira da bih negde udomio. Pa on vodi sve selekcije od kadeta do seniora, tu nema ljubavi prema reprezentaciji nego čist interes. I pored svega imamo šanse da prođemo dalje ali pošto ih on vodi, teško.

barem necemo biti 12!

pre 18 godina

Jedina opcija da se nasi plasiraju u polufinale jeste uslovljena pobjedama u preostala dva susreta, te ocekivanja povoljnih rezultata iz ostalih meceva u nosaoj grupi,znaci u koliko nasi dobiju ruse i hrvate to bi znacilo da imamo 6 bodova, u tom slucaju mozemo biti drugi samo u slucaju da danci izgube jednu(danas od norvezana, sto je tesko moguce, ili sutra protiv rusa)i tada bi danci imali 5 bodova(trenutnih 3+2), ili da island izgubi i danas od hrvata i sutra od norvezana,sto je opet tesko vjerovati,tako da islandjani ostanu na trenutnih 5 bodova.Jer ukoliko i rusi i hrvati izgube od nas, onda bi njihov maksimalan bodovni saldo bio 6 bodova, kao i eventualno nas, a tad bi smo mi zbog boljeg rezultata u medjusobnim susretima bili ispred ove dvije repreentacije. Ipak jos je teze vjerovati da mi mozemo dobiti i hrvate i ruse, kako igramo veliki je uspjeh i sam plasman na E.P.

dd

pre 18 godina

'Necu previse komentarisati, ali cu zahvaliti sucima koji su pomogli u bitnim deonicama utakmice. Sta se tice igre, ona je jos gora nego pre.'

Sale

pre 18 godina

Vujovicu PUNA PODRSKA!!! Ne znam zasto ga novinari bojkotuju i zasto oni (novinari) selektuju tim
koji treba da igra???
Neki trenutnu situaciju porede sa KOSARKASIMA medjutim to nije isto.
Vujovic je izjavom: "Ne mogu da provalim da li oni stvarno veruju u podvig ili to samo onako pricaju. Pa nisu
mogli da pobede Dansku i Island koji su za klasu slabiji od Hrvata i Rusa". pokusao da ih motivise i u
tome uspeo, da im pokaze da vrede i da mogu jos bolje!!! Mi zaista imamo igrace koji su nosioci u klubovima u inostranstvu ali nikada ocigledno nismo imali vodju ni u jednom sportu pa ni u rukometu trenutno, i igrace koji imaju PETLJU!!! Zikica jeste kapiten i vodja ali je promasio dva sedmerca u odlucujucim trenucima.
PODRSKA RUKOMETASIMA PROTIV Rusa i Hrvata i nadamo se POBEDI!!! ONI TO MOGU!!!

doshljak

pre 18 godina

Obaska pobeda, ja stvarno ne mogu da se otmem utisku da jednostavno ne vidim sta radi nas trener Vujovic? Vodimo cetiri gola razlike on uvodi totalne levake, razbija koncepciju, pocinjemo da gubimo i oporavljamo se do sredine drugog poluvremena. Ponovo vodimo, on ponovo uvodi Krivokapica, ni manje ni vise nego na srednjaka (rak ranu naseg tima celog prvenstva) i mi na srecu nevidjenu dobijamo mec. Ja stvarno ne vidim cemu ovo vodi? Pa Hrvati i Rusi ima da nas satru kao stetne. Gde li mi idemo sa ovom igrom, a jos gore cemu li se nadamo?!?!?!
P.S. Uzgred cudi me da vec nema gomila komentara istomisljenika ili oportunista? Da se niste malo uspavali od jutros

Dejan

pre 18 godina

U novinama pise da sa dve pobede idemo u polufinale, odnosno da smo sigurnu bar drugi, a moja racunica kaze da ne zavisi samo odn nas nego da moze da bude takav razvoj situacije u grupi da mi sa 6 bodova ne budemo drugi. Jel zna neko tacnu kombinaciju?

dragan

pre 18 godina

Utakmica je svim gledaocima išla na "živce". Od Sjaja do Očaja i na kraju šut (26-i gol)iz očaja jer je vreme isticalo.
Previše je perioda loše igre u toku jedne utakmice. Nema ovde ništa od medalje. Peto mesto je najviše što bi se moglo ostvariti.

cobra

pre 18 godina

Momci su OK i vidi se da imaju potencijal. Problem je kako naci povoljna resenja u napadu, jer solidna odbrana ne moze bas sve odbraniti. Igraju na mahove, sa puno oscilacija, pa mislim da bi Vujovic najvise trebao raditi na stabilnosti i ne dati im da previse padnu, jer tada je tesko stizati rezultat. . . jos danas da dobijemo Ruse . .

cro

pre 18 godina

Eto vam ga Kapisoda, pa vidite da vam je bolji od Suđuma, pa rekao sam vam jučer. I ko je zaslužan za pobjedu, Toskić i Kapisoda, igrači Zagreba.

Borislav Mandic

pre 18 godina

Samo mogu reci BRAVO MOMCI, ali uz mnogo, mnogo srece! Ali nema veze i to je deo sporta, pa se nadam da ce nas ta neophodna sreca pratiti barem i do zlatne medalje (najmanje)!!!

mile

pre 18 godina

Budimo realni, svaka pobeda SCG na ovom veoma jakom turniru je uspeh. Pogledajte snagu timova u obe grupe. Pa Nemci se tamo bore grčevito da uđu u polufinale. Naši su "tanki" za medalju i ona nije realna. Juče smo u izjednačenoj utakmici pobedili solidne Norvežane, koji su ipak za klasu slabiji od Danaca ili Islanda. Protiv Rusa i Hrvata fenomenalan rezultat bi bila jedna pobeda jer bi ona donela borbu za peto mesto i direktan plasma dogodine na SP. A tamo - novi selektor i bar pet-šest novih igrača. Večeras protiv Rusa treba igrati na inspiraciju, jer su Rusi kvalitetniji i od njih se očekuje pobeda. I to je jedina šansa našeg tima - da diktira rezultat i iznervira Ruse. Ako upadnu u "mašineriju" proći će još u prvom poluvremenu kao protiv Islanda i Danaca. I, naravno, uslov je da golmani opet budu najbolji na terenu. Tako stoje stvari.

grrr

pre 18 godina

Da li ovo znaci da ako pobedimo Ruse i Hrvate a Danci jednu tekmu izgube, mi idemo u polufinale kao drugi u grupi???
Trunka nade :))

pawel

pre 18 godina

Strava, sta nam ovi rukometasi rade, ali to je i jedan od glavnih razloga zasto gledam rukomet. Nakon svake utakmice budem umoran kao da sam igrao sa njima, a ne samo gledao. Jasno je da nakon ovih 4 utakmice, nesto ne stima sa njihovim glavama i da apslolutno ne znam sta da ocekujem u naredne dve utakmice. Ne volim ljude koji svoje frustracije izbacuju vredjajuci Vujovica i ekipu. Kada pogledamo protiv koga igramo i kakva je njihova rukometna organizacija, a kakva nasa, jasno je da ne bi trebalo ni da igramo na EP. Medjutim tu smo gde smo i mislim da niko nije zasluzio da bude vredjan dok se maksimalno trudi(a zaista mislim da se trude) da odigra sto bolje. Ipak, moram da kazem da mi neke Vujeviceve odluke nisu jasne(menjanje bekova koje je upravo krenulo). Dok god ima nade ja verujem da mozemo da pobedimo i Ruse, a i Hrvate i idemo dalje u polufinale, samo da se nastimaju u svojim glavama. Puno pozdrava svim fanovima rukometa. NAPRED PLAVI!!!!!!

srb

pre 18 godina

Jesu li Milorad i Marko Krivokapic rodjena braca? nisam u toku ali volem. Island puko Ruse! Nadam se da je neko od strucnih gledao kako....Srecno plavi ocigledno vam treba

sALE

pre 18 godina

Treba jos samo da dobijemo 2 od 3 najbolje reprezentacije u 2 dana. Ipak je ohrabrujuce to sto smo culi Vujketov tajm-aut koji je bio pun strucnih izraza kao sto su k...,p.... i sl. Ako nista drugo, bar se nervira...

ETF-ovac

pre 18 godina

OVO ZNACI DA SIGURNO IDEMO DALJE AKO DOBIJEMO HRVATE I RUSE,A DANCI IZGUBE JEDNU(CITAJ=RUSI).KAKO LOSE STOJIMO ZASAD NIKO NE OCEKUJE NEKO CUDO OD NAS.E, TU LEZI NASA SANSA,MADA...

PFC ( Swiss )

pre 18 godina

AJMOOOOOOOOOOOOOOO SRBENDEEEEEEEEEEEE ...... NEKA JE SAMO JEDAN BOD RAZLIKE....NEKA JE SAMO NORVESKA....SAMO NEKA BUDE ZNOJA & TRUDA.....BOG CE NAS POGLEDA.....

Sasa

pre 18 godina

Sreca je ovoga puta bila uz nas. Ovakom igrom gubimo protiv Rusa i Hrvata. Vujo odlazi....
Da je bilo Sudzuma, ne bi bilo promasenog sedmerca...Sa ovim momcima bi neki drugi selektor bio mnogo uspesniji...VUJO NAPOLJE

marko-delija

pre 18 godina

Samo napred Plavi!! Jos jednom naglasavam ono sto sam vec pricao da je sudjenje katastrofa...ali onako kulturno sude da se ne primeti mnogo...ponovo citsa kontra za nas se sprecava na nepropisan nacin sudije zmure nema iskljucenja...pre toga faul u napadu ali norveski rukometas se hvata za glavu sudija svira faul u odbrani a u istoj takoj situaciji Krivokapic Milorad napada dvojuca norvezana se brane iz prostora 6 metara sudija svira faul u napadu...pa norvezanin pravi faul u napadu i ne ostavlja loptu na mesto prekrsaja vec je baca i sprecava kontru a onda simulira da se povredio a sudija ponovo zmuri...poslednji napad prvi faul se cekao da se svira iskljucenje...a posle odma sedmerac za obican kontakt i tada sudija ceka da Kjeling sutira pa kad je promasio onda svira sedmerac...i poslednji napad za nas Krivokapic pod faulom daje gol a sudija tada vraca igru i svira faul a ne priznaje gol i daje iskljucenje kao kompenzaciju...MISLIM KO POZNAJE PRAVILA RUKOMETA ZAISTA SMESNO...ALI IPAK BRAVO ZA ODLUCNOST I ZA POBEDU...IDEMO DALJE AKO POBEDIMO PREOSTALE DVE I POKLOPI SE JOS NEKI REZULTAT PRIMERA RADI HRVATSKA NE POBEDI ISLAND A RUSIJA DOBIJE DANSKU MI IDEMO U POLUFINALE...IMA IDRUGIH KOMBINACIJA ALI O TOME POSLE MECA SA RUSIJOM...MORAMO IGRATI BOLJE BEZ SUMNJE I DA POKUSAMO AKO NISTA ONDA MAKAR PETO MESTO DA OSVOJIMO JER KAZEM MI NEMAMO RAZLOG DA BRINEMO ZA NASU BUDUCNOST IPAK SMO JUNIORSKI I OMLADINSKI PRVACI EVROPE I SVETA...NAPRED PLAVI...!!!

Miodrag

pre 18 godina

Potpuno nerazumni potezi Vujovića sa pružanjem šanse Marku Krivokapiću na uštrb Anđelkovića. U našoj reprezentaciji zaista vrede oba golmana, Ratko Nikolić, Danijel Anđelković, Vladica Stojanović (koji je sjajan igrač, ali za ovo prvenstvo očigledno potpuno nespreman, Alem Toskić. Ostalo ništa. Bekove šutere uopšte nemamo, njihova igra je dekadentna. Molio bih da mi neko razuman objasni kako je moguće da neigramo više na kontru i polukontru. Na kraju molio bih da neko izvede računicu za naš eventualni plasman dalje!

selektor

pre 18 godina

Ma ovo se dobro završiloa ali mi nemamo igru a očigledno je da Vulović ne daje Petriću i Milosavljeviću dovoljno prostora a "sidraš" Đukanović mu samo štetu pravi........

Ivan - Zuckovac

pre 18 godina

Ufff, jos jedna utakmica za nerviranje. Srecom, na kraju smo dali gol (obicno smo do sada primali u zadnjim sekundama utakmice).
Samo hrabro protiv Rusije!!!

DOKTOR IGOR BUTULIJA

pre 18 godina

Drago mi je zbog pobede.Na misice na silu ali pobedismo.Opet bleda igra ,bez ikakvih akcija ,polukontre i kontre.Mi smo ovu ekipu Norveske trebali dobiti i sa vise golova kada bi igrali pravi rukomet.Imam utisak da igraci ili se plase ,ili imaju tremu ili neznaju da igraju.Uz sve to i Vuja ocigledno bez ideje (mozda i znanja)nista nemoze da promeni.S obzirom da znam dosta o rukometu uz konstataciju da igramo slabo ,a da bi mogli bolje recicu samo da matematicki imamo sanse ako sve pobedimo da budemo mozda i u polufinalu ,mada nam pobeda islanda sada stvarno umanjuje ionako male sanse.Ova poslednja recenica vise je za navijace ,a ne za prave poznavaoce rukometa jer oni mogu zakljuciti da je sa ovakvom igrom za nas prakticno realnost sve osim polufinala.

KRLE

pre 18 godina

BRAVO ,LEPO STE NAM UPROPASTILI ZIVCE,AJDE NEK TAKO BUDE I SA RUSIJOM I HRVATSKOM STIM STO NAM TREBA POMOC RUSIJE DA SAVLADA DANSKU I ETO NAS U POLUFINALE

aaaa

pre 18 godina

Momci jako lose igrali ali pobjeda se broji! Mislim da ce poslije ove utakmice odigrati kako znaju! Kapisoda definitivno zasluzio mjesto umjesto Sudzuma sjajan u odbrani i napadu, Marko K. je imao povredu pa i ne treba cuditi njegova igra, ali sto je jako vazno danasnji rezultati su nam se bas poklopili!

Baba_Roga

pre 18 godina

SRAMOTA ZA NAS RUKOMET. SLOVENCI I HRVATI BOLJI OD NAS ZA CITAVU KLASU. MI SE SA SVAKIM PROTIVNIKOM MUCIMO. DOKLE VISE OVAKO? IGRAJTE LJUDI TO JE SAMO SPORT. CEGA SE BOJITE. UDRI TU LOPTU KAO DA TI JE ZADNJA UTAKMICA U ZIVOTU.. ALO IMA LI KOGA :d SVEROM U BOGA[SRBIJA]

Soic

pre 18 godina

bravo momci, krajno je vreme bilo da se probudite. da samo igrate celu utakmicu kao sto igrate prvih pet minuta bili bih prvaci. a nasem selektoru. ajde brate dosta vise vidis da nisi vise za reprezentaciju, vreme je da se promeni druga stranica rokometa. pozdrav svima

Boza

pre 18 godina

Prvo- Od dva losa tima pobedio je manje los
Drugo-Kako mozemo da racunamo da pobedimo Hrvate i Ruse kada su oni, objektivno, bolji od nas. Naravno, uvek postoji teorija da se neko pobedi (kao sto teoretski svako od nas moze da dobije 7 pogodaka na Loto-u !)
Trece- sto se ovo ne zavrsi odmah jer mi je muka da vise gledam ovu veselu druzinu i slusam ovog Vujovica !

bojan

pre 18 godina

Vujovicu pa gde ti zivis igras rukomet od pre 30.godina a vidi se da jos zivis u tom vremenu pevas himnu ko da ti je Tito bio cale ajde da ubijemo hrvate i polufinale je blizu.Srbija Srbija...

Miroslav_NS

pre 18 godina

Hvala Bogu!
Bas sam gledao tabelu, ako Norvezani osvoje i bod, a mi naravno pobedimo obe do kraja grupe, idemo dalje... Znam da zvuci tesko, ali niko nam ne moze oduzeti pravo na nadu!
Napred Plavi! Mozete i MORATE mnogo bolje!
Pozdrav iz NS!

lionheart

pre 18 godina

Bravo, plavi, samo napred...Ovo je dobro za atmosferu u timu i samopouzdanje. Puno srece sutra protiv rusa!!! Mozete vi i njih da pobedite..samo napred!!!

voždovac

pre 18 godina

Katastrofa kako igramo. Pravo je čudo kako smo se uopšte plasirali na E.P. Mislim da igramo ubedljivo najlošiji rukomet u evropi i vreme je za promene, pre svega u igračkom kadru.

Peronimo

pre 18 godina

MIŠO MAJSTORE!!! Mogao si i više golova dati al si barem onaj jedan dao kad je bilo najvažnije, treba imati petlju za to!!!! Još Marku da krene i evo nas a u finalu!
Napred Plavi!!!!

Neko

pre 18 godina

Mujo i Hoso uzeli kredit, otvorili firmu... firma propadne, nemaju odakle vratiti kredit, prete zaplenom imovine.. Pita Mujo Hasu, bolan Haso, kako ti spavas, ja oka ne mogu sklopiti zbog kredita, odgovara mu Haso, ja spavam kao beba, sat spavam, sat placem, sat spavam, sat placem..:) TAKO I MI DOK GLEDAMO OVE NASE, MINUT PLACEMO, MINUT SE SMEJEMO OD MUKE!!!

rukometašica

pre 18 godina

ne mogu da verujem, da niko nije komentarisao tekmu????
...i ne znam ko me više nervirao-jal' komentatori, jal' igrači!!!
svaka čast još jednom našim golmanima-carevi!!!!!

Todos

pre 18 godina

Kako smo se nadali odlicno smo se udali. Rasturena banda se malo prikupila. Ne mogu da verujem da ne mozemo da damo gol sa 9m,a isti Vujovic je citavu svoju karijreru gradio na sutevima iz zone 9 metara.

bedak

pre 18 godina

Fino, fino ali dzabe...nisam pesimista ali posle pobede Islanda nad Rusijom necemo uspeti da se dokopamo druge pozicije!
Samo ta prva tekma na prvenstvu...samo da smo tu dobili prica bi bilo DALEKO drugacija! Eto, koliko nam je to znacilo i koliko ce nas kostati! Sad bi bili jednom nogom u 1/2 finalu...

Mario

pre 18 godina

Vidimo da ipak moze do pobede. Rusi nisu ti Nordijci koji nas stalno nesto muce. Rusi su vec gubili na ovom prvenstvu. Mi smo vec dobijali na ovom prvenstvu. Dobicemo ih! Idemo PLAVI!!!

Crnogorac

pre 18 godina

Konacno pobeda! Videlo se na pocetku utakmice da su igraci nervozni zbog poraza protiv Danske, srecom tu je bio Kapisoda da digne atmosferu! Alem Toskic je odigrao odlicno. Marko Krivokapic uopste nije za reprezentaciju, nego Alen Muratovic! Zasto je Vuja sklonio Muratovica??? Dobro je sto je Hrvatska pobedila Dansku, a Rusija je izgubila, tako da sada moramo da zgazimo Ruse, a na kraju ce Hrvati doci kao poslastica za ulazak u polufinale!

olaizola

pre 18 godina

znaci:
Danska mora da izgubi bar jednu od dve utakmice koje im predstoje ili da Island izgubi obe (sto je manje verovatno) pa smo u 1\2 finalu. Naravno, sve pod uslovom da mi obe dobijemo.
IDEMOOOOO

Anta

pre 18 godina

Kad me nije strefila srcka dok sam gledao tekmu. Onom Milisavljevicu ne bih dao vise ni vodu da nosi.Covek igra po zaslugama iz proslosti,a sad nije ni 30% onoga sto je bio ranije.Covek najiskusniji,nema zivce kada se lomi rezultat.Isto je promasio sedmerac na -2 protiv Islanda,pa je promasio zicer na -2 vs Danaca!

Dikembe Mutombo

pre 18 godina

Ja sam laik za rukomet ali vec nekoliko posljednjih prvenstava Zikica Milosavljevic promasuje sedmerce i kontre kad se lomi rezultat i "Bradonja" mu opet ukazuje povjerenje i to nakon sto je promasio prethodni. Pa dokle vise ?
P.S. "Bradonja", sljedeci put nauci rijeci himne, kad ti je vec prirasla srcu.

zeljko

pre 18 godina

Ne mogu da vjerujem da onaj vladica stojanovic igra,covjek pojma nema o rukometu,i zasto Vujevic mijenja postavu koja igra odlicno npr. pri nasem vodjstvu od 9-5 on mijenja idealnu postavu.

ErhardWunderlich

pre 18 godina

BOZE POMOZI! Ja vise nemam komentara za izmene koje je Vujovic uradio. Pa taj covek je stvarno lud. Krivokapica umesto Muratovica. Boze! Zikica i ako ga volim ne zna da ubaci kada je najpotrebnije. Za braca Krivokapica sve je receno nisu nista nego prosjecni igraci, bez obzira na taj gol. Ako je ovo nas rukomet onda laku noc. Hocu samo da od igraca spominjem Nikolica, golmani a i Andjelkovica netreba zaboraviti. Momak se trudi a bez njega nasa igra stoji. Molim te Vujevicu daj ostavku postl ovo EP. Nemoj vise da treniras kad i sam neznas koga da postavis. Pozdrav svima koji su ljubitelj rukometa i zele promenu.

Todos

pre 18 godina

Kako smo se nadali odlicno smo se udali. Rasturena banda se malo prikupila. Ne mogu da verujem da ne mozemo da damo gol sa 9m,a isti Vujovic je citavu svoju karijreru gradio na sutevima iz zone 9 metara.

Mario

pre 18 godina

Vidimo da ipak moze do pobede. Rusi nisu ti Nordijci koji nas stalno nesto muce. Rusi su vec gubili na ovom prvenstvu. Mi smo vec dobijali na ovom prvenstvu. Dobicemo ih! Idemo PLAVI!!!

lionheart

pre 18 godina

Bravo, plavi, samo napred...Ovo je dobro za atmosferu u timu i samopouzdanje. Puno srece sutra protiv rusa!!! Mozete vi i njih da pobedite..samo napred!!!

olaizola

pre 18 godina

znaci:
Danska mora da izgubi bar jednu od dve utakmice koje im predstoje ili da Island izgubi obe (sto je manje verovatno) pa smo u 1\2 finalu. Naravno, sve pod uslovom da mi obe dobijemo.
IDEMOOOOO

bedak

pre 18 godina

Fino, fino ali dzabe...nisam pesimista ali posle pobede Islanda nad Rusijom necemo uspeti da se dokopamo druge pozicije!
Samo ta prva tekma na prvenstvu...samo da smo tu dobili prica bi bilo DALEKO drugacija! Eto, koliko nam je to znacilo i koliko ce nas kostati! Sad bi bili jednom nogom u 1/2 finalu...

Crnogorac

pre 18 godina

Konacno pobeda! Videlo se na pocetku utakmice da su igraci nervozni zbog poraza protiv Danske, srecom tu je bio Kapisoda da digne atmosferu! Alem Toskic je odigrao odlicno. Marko Krivokapic uopste nije za reprezentaciju, nego Alen Muratovic! Zasto je Vuja sklonio Muratovica??? Dobro je sto je Hrvatska pobedila Dansku, a Rusija je izgubila, tako da sada moramo da zgazimo Ruse, a na kraju ce Hrvati doci kao poslastica za ulazak u polufinale!

ErhardWunderlich

pre 18 godina

BOZE POMOZI! Ja vise nemam komentara za izmene koje je Vujovic uradio. Pa taj covek je stvarno lud. Krivokapica umesto Muratovica. Boze! Zikica i ako ga volim ne zna da ubaci kada je najpotrebnije. Za braca Krivokapica sve je receno nisu nista nego prosjecni igraci, bez obzira na taj gol. Ako je ovo nas rukomet onda laku noc. Hocu samo da od igraca spominjem Nikolica, golmani a i Andjelkovica netreba zaboraviti. Momak se trudi a bez njega nasa igra stoji. Molim te Vujevicu daj ostavku postl ovo EP. Nemoj vise da treniras kad i sam neznas koga da postavis. Pozdrav svima koji su ljubitelj rukometa i zele promenu.

Peronimo

pre 18 godina

MIŠO MAJSTORE!!! Mogao si i više golova dati al si barem onaj jedan dao kad je bilo najvažnije, treba imati petlju za to!!!! Još Marku da krene i evo nas a u finalu!
Napred Plavi!!!!

Dikembe Mutombo

pre 18 godina

Ja sam laik za rukomet ali vec nekoliko posljednjih prvenstava Zikica Milosavljevic promasuje sedmerce i kontre kad se lomi rezultat i "Bradonja" mu opet ukazuje povjerenje i to nakon sto je promasio prethodni. Pa dokle vise ?
P.S. "Bradonja", sljedeci put nauci rijeci himne, kad ti je vec prirasla srcu.

Neko

pre 18 godina

Mujo i Hoso uzeli kredit, otvorili firmu... firma propadne, nemaju odakle vratiti kredit, prete zaplenom imovine.. Pita Mujo Hasu, bolan Haso, kako ti spavas, ja oka ne mogu sklopiti zbog kredita, odgovara mu Haso, ja spavam kao beba, sat spavam, sat placem, sat spavam, sat placem..:) TAKO I MI DOK GLEDAMO OVE NASE, MINUT PLACEMO, MINUT SE SMEJEMO OD MUKE!!!

Anta

pre 18 godina

Kad me nije strefila srcka dok sam gledao tekmu. Onom Milisavljevicu ne bih dao vise ni vodu da nosi.Covek igra po zaslugama iz proslosti,a sad nije ni 30% onoga sto je bio ranije.Covek najiskusniji,nema zivce kada se lomi rezultat.Isto je promasio sedmerac na -2 protiv Islanda,pa je promasio zicer na -2 vs Danaca!

zeljko

pre 18 godina

Ne mogu da vjerujem da onaj vladica stojanovic igra,covjek pojma nema o rukometu,i zasto Vujevic mijenja postavu koja igra odlicno npr. pri nasem vodjstvu od 9-5 on mijenja idealnu postavu.

rukometašica

pre 18 godina

ne mogu da verujem, da niko nije komentarisao tekmu????
...i ne znam ko me više nervirao-jal' komentatori, jal' igrači!!!
svaka čast još jednom našim golmanima-carevi!!!!!

voždovac

pre 18 godina

Katastrofa kako igramo. Pravo je čudo kako smo se uopšte plasirali na E.P. Mislim da igramo ubedljivo najlošiji rukomet u evropi i vreme je za promene, pre svega u igračkom kadru.

Miroslav_NS

pre 18 godina

Hvala Bogu!
Bas sam gledao tabelu, ako Norvezani osvoje i bod, a mi naravno pobedimo obe do kraja grupe, idemo dalje... Znam da zvuci tesko, ali niko nam ne moze oduzeti pravo na nadu!
Napred Plavi! Mozete i MORATE mnogo bolje!
Pozdrav iz NS!

DOKTOR IGOR BUTULIJA

pre 18 godina

Drago mi je zbog pobede.Na misice na silu ali pobedismo.Opet bleda igra ,bez ikakvih akcija ,polukontre i kontre.Mi smo ovu ekipu Norveske trebali dobiti i sa vise golova kada bi igrali pravi rukomet.Imam utisak da igraci ili se plase ,ili imaju tremu ili neznaju da igraju.Uz sve to i Vuja ocigledno bez ideje (mozda i znanja)nista nemoze da promeni.S obzirom da znam dosta o rukometu uz konstataciju da igramo slabo ,a da bi mogli bolje recicu samo da matematicki imamo sanse ako sve pobedimo da budemo mozda i u polufinalu ,mada nam pobeda islanda sada stvarno umanjuje ionako male sanse.Ova poslednja recenica vise je za navijace ,a ne za prave poznavaoce rukometa jer oni mogu zakljuciti da je sa ovakvom igrom za nas prakticno realnost sve osim polufinala.

Boza

pre 18 godina

Prvo- Od dva losa tima pobedio je manje los
Drugo-Kako mozemo da racunamo da pobedimo Hrvate i Ruse kada su oni, objektivno, bolji od nas. Naravno, uvek postoji teorija da se neko pobedi (kao sto teoretski svako od nas moze da dobije 7 pogodaka na Loto-u !)
Trece- sto se ovo ne zavrsi odmah jer mi je muka da vise gledam ovu veselu druzinu i slusam ovog Vujovica !

marko-delija

pre 18 godina

Samo napred Plavi!! Jos jednom naglasavam ono sto sam vec pricao da je sudjenje katastrofa...ali onako kulturno sude da se ne primeti mnogo...ponovo citsa kontra za nas se sprecava na nepropisan nacin sudije zmure nema iskljucenja...pre toga faul u napadu ali norveski rukometas se hvata za glavu sudija svira faul u odbrani a u istoj takoj situaciji Krivokapic Milorad napada dvojuca norvezana se brane iz prostora 6 metara sudija svira faul u napadu...pa norvezanin pravi faul u napadu i ne ostavlja loptu na mesto prekrsaja vec je baca i sprecava kontru a onda simulira da se povredio a sudija ponovo zmuri...poslednji napad prvi faul se cekao da se svira iskljucenje...a posle odma sedmerac za obican kontakt i tada sudija ceka da Kjeling sutira pa kad je promasio onda svira sedmerac...i poslednji napad za nas Krivokapic pod faulom daje gol a sudija tada vraca igru i svira faul a ne priznaje gol i daje iskljucenje kao kompenzaciju...MISLIM KO POZNAJE PRAVILA RUKOMETA ZAISTA SMESNO...ALI IPAK BRAVO ZA ODLUCNOST I ZA POBEDU...IDEMO DALJE AKO POBEDIMO PREOSTALE DVE I POKLOPI SE JOS NEKI REZULTAT PRIMERA RADI HRVATSKA NE POBEDI ISLAND A RUSIJA DOBIJE DANSKU MI IDEMO U POLUFINALE...IMA IDRUGIH KOMBINACIJA ALI O TOME POSLE MECA SA RUSIJOM...MORAMO IGRATI BOLJE BEZ SUMNJE I DA POKUSAMO AKO NISTA ONDA MAKAR PETO MESTO DA OSVOJIMO JER KAZEM MI NEMAMO RAZLOG DA BRINEMO ZA NASU BUDUCNOST IPAK SMO JUNIORSKI I OMLADINSKI PRVACI EVROPE I SVETA...NAPRED PLAVI...!!!

selektor

pre 18 godina

Ma ovo se dobro završiloa ali mi nemamo igru a očigledno je da Vulović ne daje Petriću i Milosavljeviću dovoljno prostora a "sidraš" Đukanović mu samo štetu pravi........

KRLE

pre 18 godina

BRAVO ,LEPO STE NAM UPROPASTILI ZIVCE,AJDE NEK TAKO BUDE I SA RUSIJOM I HRVATSKOM STIM STO NAM TREBA POMOC RUSIJE DA SAVLADA DANSKU I ETO NAS U POLUFINALE

Sasa

pre 18 godina

Sreca je ovoga puta bila uz nas. Ovakom igrom gubimo protiv Rusa i Hrvata. Vujo odlazi....
Da je bilo Sudzuma, ne bi bilo promasenog sedmerca...Sa ovim momcima bi neki drugi selektor bio mnogo uspesniji...VUJO NAPOLJE

Miodrag

pre 18 godina

Potpuno nerazumni potezi Vujovića sa pružanjem šanse Marku Krivokapiću na uštrb Anđelkovića. U našoj reprezentaciji zaista vrede oba golmana, Ratko Nikolić, Danijel Anđelković, Vladica Stojanović (koji je sjajan igrač, ali za ovo prvenstvo očigledno potpuno nespreman, Alem Toskić. Ostalo ništa. Bekove šutere uopšte nemamo, njihova igra je dekadentna. Molio bih da mi neko razuman objasni kako je moguće da neigramo više na kontru i polukontru. Na kraju molio bih da neko izvede računicu za naš eventualni plasman dalje!

aaaa

pre 18 godina

Momci jako lose igrali ali pobjeda se broji! Mislim da ce poslije ove utakmice odigrati kako znaju! Kapisoda definitivno zasluzio mjesto umjesto Sudzuma sjajan u odbrani i napadu, Marko K. je imao povredu pa i ne treba cuditi njegova igra, ali sto je jako vazno danasnji rezultati su nam se bas poklopili!

Ivan - Zuckovac

pre 18 godina

Ufff, jos jedna utakmica za nerviranje. Srecom, na kraju smo dali gol (obicno smo do sada primali u zadnjim sekundama utakmice).
Samo hrabro protiv Rusije!!!

bojan

pre 18 godina

Vujovicu pa gde ti zivis igras rukomet od pre 30.godina a vidi se da jos zivis u tom vremenu pevas himnu ko da ti je Tito bio cale ajde da ubijemo hrvate i polufinale je blizu.Srbija Srbija...

Soic

pre 18 godina

bravo momci, krajno je vreme bilo da se probudite. da samo igrate celu utakmicu kao sto igrate prvih pet minuta bili bih prvaci. a nasem selektoru. ajde brate dosta vise vidis da nisi vise za reprezentaciju, vreme je da se promeni druga stranica rokometa. pozdrav svima

Baba_Roga

pre 18 godina

SRAMOTA ZA NAS RUKOMET. SLOVENCI I HRVATI BOLJI OD NAS ZA CITAVU KLASU. MI SE SA SVAKIM PROTIVNIKOM MUCIMO. DOKLE VISE OVAKO? IGRAJTE LJUDI TO JE SAMO SPORT. CEGA SE BOJITE. UDRI TU LOPTU KAO DA TI JE ZADNJA UTAKMICA U ZIVOTU.. ALO IMA LI KOGA :d SVEROM U BOGA[SRBIJA]

ETF-ovac

pre 18 godina

OVO ZNACI DA SIGURNO IDEMO DALJE AKO DOBIJEMO HRVATE I RUSE,A DANCI IZGUBE JEDNU(CITAJ=RUSI).KAKO LOSE STOJIMO ZASAD NIKO NE OCEKUJE NEKO CUDO OD NAS.E, TU LEZI NASA SANSA,MADA...

PFC ( Swiss )

pre 18 godina

AJMOOOOOOOOOOOOOOO SRBENDEEEEEEEEEEEE ...... NEKA JE SAMO JEDAN BOD RAZLIKE....NEKA JE SAMO NORVESKA....SAMO NEKA BUDE ZNOJA & TRUDA.....BOG CE NAS POGLEDA.....

sALE

pre 18 godina

Treba jos samo da dobijemo 2 od 3 najbolje reprezentacije u 2 dana. Ipak je ohrabrujuce to sto smo culi Vujketov tajm-aut koji je bio pun strucnih izraza kao sto su k...,p.... i sl. Ako nista drugo, bar se nervira...

srb

pre 18 godina

Jesu li Milorad i Marko Krivokapic rodjena braca? nisam u toku ali volem. Island puko Ruse! Nadam se da je neko od strucnih gledao kako....Srecno plavi ocigledno vam treba

pawel

pre 18 godina

Strava, sta nam ovi rukometasi rade, ali to je i jedan od glavnih razloga zasto gledam rukomet. Nakon svake utakmice budem umoran kao da sam igrao sa njima, a ne samo gledao. Jasno je da nakon ovih 4 utakmice, nesto ne stima sa njihovim glavama i da apslolutno ne znam sta da ocekujem u naredne dve utakmice. Ne volim ljude koji svoje frustracije izbacuju vredjajuci Vujovica i ekipu. Kada pogledamo protiv koga igramo i kakva je njihova rukometna organizacija, a kakva nasa, jasno je da ne bi trebalo ni da igramo na EP. Medjutim tu smo gde smo i mislim da niko nije zasluzio da bude vredjan dok se maksimalno trudi(a zaista mislim da se trude) da odigra sto bolje. Ipak, moram da kazem da mi neke Vujeviceve odluke nisu jasne(menjanje bekova koje je upravo krenulo). Dok god ima nade ja verujem da mozemo da pobedimo i Ruse, a i Hrvate i idemo dalje u polufinale, samo da se nastimaju u svojim glavama. Puno pozdrava svim fanovima rukometa. NAPRED PLAVI!!!!!!

grrr

pre 18 godina

Da li ovo znaci da ako pobedimo Ruse i Hrvate a Danci jednu tekmu izgube, mi idemo u polufinale kao drugi u grupi???
Trunka nade :))

mile

pre 18 godina

Budimo realni, svaka pobeda SCG na ovom veoma jakom turniru je uspeh. Pogledajte snagu timova u obe grupe. Pa Nemci se tamo bore grčevito da uđu u polufinale. Naši su "tanki" za medalju i ona nije realna. Juče smo u izjednačenoj utakmici pobedili solidne Norvežane, koji su ipak za klasu slabiji od Danaca ili Islanda. Protiv Rusa i Hrvata fenomenalan rezultat bi bila jedna pobeda jer bi ona donela borbu za peto mesto i direktan plasma dogodine na SP. A tamo - novi selektor i bar pet-šest novih igrača. Večeras protiv Rusa treba igrati na inspiraciju, jer su Rusi kvalitetniji i od njih se očekuje pobeda. I to je jedina šansa našeg tima - da diktira rezultat i iznervira Ruse. Ako upadnu u "mašineriju" proći će još u prvom poluvremenu kao protiv Islanda i Danaca. I, naravno, uslov je da golmani opet budu najbolji na terenu. Tako stoje stvari.

Borislav Mandic

pre 18 godina

Samo mogu reci BRAVO MOMCI, ali uz mnogo, mnogo srece! Ali nema veze i to je deo sporta, pa se nadam da ce nas ta neophodna sreca pratiti barem i do zlatne medalje (najmanje)!!!

cro

pre 18 godina

Eto vam ga Kapisoda, pa vidite da vam je bolji od Suđuma, pa rekao sam vam jučer. I ko je zaslužan za pobjedu, Toskić i Kapisoda, igrači Zagreba.

cobra

pre 18 godina

Momci su OK i vidi se da imaju potencijal. Problem je kako naci povoljna resenja u napadu, jer solidna odbrana ne moze bas sve odbraniti. Igraju na mahove, sa puno oscilacija, pa mislim da bi Vujovic najvise trebao raditi na stabilnosti i ne dati im da previse padnu, jer tada je tesko stizati rezultat. . . jos danas da dobijemo Ruse . .

dragan

pre 18 godina

Utakmica je svim gledaocima išla na "živce". Od Sjaja do Očaja i na kraju šut (26-i gol)iz očaja jer je vreme isticalo.
Previše je perioda loše igre u toku jedne utakmice. Nema ovde ništa od medalje. Peto mesto je najviše što bi se moglo ostvariti.

Sale

pre 18 godina

Vujovicu PUNA PODRSKA!!! Ne znam zasto ga novinari bojkotuju i zasto oni (novinari) selektuju tim
koji treba da igra???
Neki trenutnu situaciju porede sa KOSARKASIMA medjutim to nije isto.
Vujovic je izjavom: "Ne mogu da provalim da li oni stvarno veruju u podvig ili to samo onako pricaju. Pa nisu
mogli da pobede Dansku i Island koji su za klasu slabiji od Hrvata i Rusa". pokusao da ih motivise i u
tome uspeo, da im pokaze da vrede i da mogu jos bolje!!! Mi zaista imamo igrace koji su nosioci u klubovima u inostranstvu ali nikada ocigledno nismo imali vodju ni u jednom sportu pa ni u rukometu trenutno, i igrace koji imaju PETLJU!!! Zikica jeste kapiten i vodja ali je promasio dva sedmerca u odlucujucim trenucima.
PODRSKA RUKOMETASIMA PROTIV Rusa i Hrvata i nadamo se POBEDI!!! ONI TO MOGU!!!

doshljak

pre 18 godina

Obaska pobeda, ja stvarno ne mogu da se otmem utisku da jednostavno ne vidim sta radi nas trener Vujovic? Vodimo cetiri gola razlike on uvodi totalne levake, razbija koncepciju, pocinjemo da gubimo i oporavljamo se do sredine drugog poluvremena. Ponovo vodimo, on ponovo uvodi Krivokapica, ni manje ni vise nego na srednjaka (rak ranu naseg tima celog prvenstva) i mi na srecu nevidjenu dobijamo mec. Ja stvarno ne vidim cemu ovo vodi? Pa Hrvati i Rusi ima da nas satru kao stetne. Gde li mi idemo sa ovom igrom, a jos gore cemu li se nadamo?!?!?!
P.S. Uzgred cudi me da vec nema gomila komentara istomisljenika ili oportunista? Da se niste malo uspavali od jutros

Dejan

pre 18 godina

U novinama pise da sa dve pobede idemo u polufinale, odnosno da smo sigurnu bar drugi, a moja racunica kaze da ne zavisi samo odn nas nego da moze da bude takav razvoj situacije u grupi da mi sa 6 bodova ne budemo drugi. Jel zna neko tacnu kombinaciju?

dd

pre 18 godina

'Necu previse komentarisati, ali cu zahvaliti sucima koji su pomogli u bitnim deonicama utakmice. Sta se tice igre, ona je jos gora nego pre.'

Lepi

pre 18 godina

Vuja je stvarno katastrofa. Ubacuje u igru starijeg Krivokapića koji se tek oporavio, još kad je u paru sa bratom ništa lakše za odbranu. Muljaju do besvesti bez herca da neko šutne. Još vadi iz igre Anđelkovića koji je jedini držao ekipu da liči na nešto. Za Žikicu šta da kažem nekad je bio dobar ali sad... Daje mu da šutira penale a zna se koliko ih je promašio u odučujućim trenutcima u poslednjih par godina. Forsira Ilića da da gol iz penala da se digne ali ne vredi kad nikad nije znao da šutira penale, ja to dobro znam jer sam mu žive hvatao kad je igrao za Šamot. Igra nam je bez zaleta bez tečnosti, nema šanse da lopta obiđe 2 kruga oko zone. Ne vidi da nas srednjak buši sa šutem sa zemlje da nega flasteriše...Ali tako je kad je selektor ujedno i menadžer većini igrača i što mora da ih forsira da bih negde udomio. Pa on vodi sve selekcije od kadeta do seniora, tu nema ljubavi prema reprezentaciji nego čist interes. I pored svega imamo šanse da prođemo dalje ali pošto ih on vodi, teško.

barem necemo biti 12!

pre 18 godina

Jedina opcija da se nasi plasiraju u polufinale jeste uslovljena pobjedama u preostala dva susreta, te ocekivanja povoljnih rezultata iz ostalih meceva u nosaoj grupi,znaci u koliko nasi dobiju ruse i hrvate to bi znacilo da imamo 6 bodova, u tom slucaju mozemo biti drugi samo u slucaju da danci izgube jednu(danas od norvezana, sto je tesko moguce, ili sutra protiv rusa)i tada bi danci imali 5 bodova(trenutnih 3+2), ili da island izgubi i danas od hrvata i sutra od norvezana,sto je opet tesko vjerovati,tako da islandjani ostanu na trenutnih 5 bodova.Jer ukoliko i rusi i hrvati izgube od nas, onda bi njihov maksimalan bodovni saldo bio 6 bodova, kao i eventualno nas, a tad bi smo mi zbog boljeg rezultata u medjusobnim susretima bili ispred ove dvije repreentacije. Ipak jos je teze vjerovati da mi mozemo dobiti i hrvate i ruse, kako igramo veliki je uspjeh i sam plasman na E.P.

zgb

pre 18 godina

Nema mi nista draze nego citat ove bolesno ambiciozne srpske postove. Sta je? dobili ste krila nakon norveske? mislim da cete danas u cca. 17:25 ipak shvatit di vam je mjesto. Pogotovo s trenerom koji u svakoj tekmi izvrti cijelu vanjsku liniju da bi našao "udarnu postavu". To se puno prije EP mora znat Vuja, a on trazi ekipu iz tekme u tekmu... smijesno

ZG

pre 18 godina

A kaj radim nego da se slatko nasmijem na izjave tipa razbit ćete nas!! Pa jedva ste dobili Norvežene kraj kojih smo se i mi i Rusi prošetali takoreći sa pola snage. Šansu imate jedino danas protiv Rusa koje smo mi trebali raspucati samo da smo imali malo više koncentracije. 4 promašena 7-ca, 10 tak promašenih čistih zicera, prečki, stativa, učinci Metličića, Lackovića po gol-dva...
Danci su vas ubili dok su jučer nama svega par puta zaprijetili nekim izjednačenjima....
Zbilja vam malo treba da se napalite, ali živi bili pa vidjeli...jedva čekam i tu utakmicu koja će kao i za svjetsko opet odlučivati...ili možda neće?!
Pozdrav ekipo !

Gemini

pre 18 godina

I onda vi nama govorite o nekakvim kompleksima!? Važnije vam je da dobijete Hrvate nego da se plasirate u polufinale. Inače gledao sam vas malo protiv Danaca i Norvežana - i vi s takvom igrom mislite dobiti Ruse i nas? Rusi i mi idemo dalje, a vi se samo nadajte...

Lovac

pre 18 godina

Dragi prijatelji, osobno mislim da je u redu kako se radujete pobjedi svoje reprezentacije, međutim isto tako skromnog sam mišljenja da nemate repku za neke velike domete. To je činjenica. Sjećam se Vaših velikih igrača Isakovića, Vukovića, Vujovića i drugih, sjećam se Vaše velike "Metaloplastike", nažalost toga više nema. Stvaranje jake repke traži vrijeme!
Pozdrav iz Karlovca

pedja

pre 18 godina

Nazalost, nas prolazak zavisi od Norvezana. Posto smo se posvadjali sa njima na kraju, a Vujovic jos izjavio da Skandinavci uvek namestaju, ne pise nam se dobro. Dakle, mi moramo da pobedimo obe utakmice i time sigurno izbacujemo i Ruse i Hrvate koji bi tim porazima maksimalno mogli do 6 bodova, ali bi imali poraze od nas i ispali. Problem su Danska i Island, dakle upravo Skandinavci. Neko od njih MORA da izgubi, cak niti nereseno sa Norveskom, sto ce biti nemoguce makar se namestalo. I onda, kad mi vec sve zavrsimo sa Hrvatima igrace Danska-Rusija. Rusima ce biti svejedno, jer su vec ispali zbog nas a Danska ce juriti makar remi. I sta mislite, da ce Rusi igrati za nas? Malo morgen...

Bole

pre 18 godina

Vujovic(a ne Vujevic kako ga mnogi nazivaju) je kao igrac bio legenda, ali evo dokaza kako neko sve sto je postigao moze da unisti. Covek jednostavno nema trenerskih a kako mi se cini ni ljudskih kvaliteta. To kako on vodi ekipu, izmene koje pravi je ispod nivoa nase druge lige. A ako neko slusa njegove time-out-e, jasno mu je o kakvom se "strucnjaku" radi. Nisam siguran da imamo ekipu za polufinale, ali momci koji igraju nisu bas potpuni duduci. I jos jednom se dokazalo da je jedino sto u zadnjih 10 godina u nasoj reprezentaciji funkcionise - golmani. Sa malo losijim golmanima, nasa reprezentacija bi vec bila kod kuce. Vujovicu, kad do sada nisi, posle ovog prvenstva napusti funkciju i ne kvari utisak nama koji te se secamo kao igraca.

PAKA

pre 18 godina

Komotno je moguce danima pisati jedan te isti komenta pun cudjenja. Nekad ce ga valja b92 i objaviti!

Igraci nemaju samopouzdanja, a i kako bi kada nemaju motivatora.

Braca Krivokapic nocna mora.

Zikica treba da odbije da sutire sedmerce, kad vec ne ume...

Zao mi nasih golmana!

Doci ce nam valjda Pokrajac pa cemo opet moci biti ponosni na nase igrace i njihov odnos prema igri. Kraja je pre svega sjajan covek i moralno besprekorna licnost - takav ima cemu da nauci igraca. Bilabi zaista steta da nam dolazeca generacija propadne zbog nebrige i necijih hari-kiri poduhvata.

nemanja

pre 18 godina

Jedina realna opcija za ulaz u polufinale:
SCG MORA da pobedi Ruse i Hrvate, a da zadnjeg dana u četvrtak Rusi pobede Dance. Tako bi Rusi, Hrvati i SCG imali po šest bodova a SCG bi zbog međusobnog skora išla dalje.
Danci će danas pobediti Norvežane. U to ne treba niko da sumnja. Skandinavci često nameštaju tekme. Pa Island i Danska su NAMESTILI meč u grupi igrajući nerešeno što ih je kolo pre kraja odvelo u drugi krug, a Mađare su tako unapred izbacili. Island će u četvrtak takođe pobediti Norvežane i tako imati 7 ili možda 9 bodova ako danas pobede Hrvate. Island je u svakom slučaju sa jednom pobedom, pa i da osvoji samo jedan bod do kraja - u polufinalu.

Ali, ima jedan problem. Zadnjeg dana SCG igra sa Hrvatima u 15:45, a Rusi i Danci tek nakon njih, pa će Rusi već znati - ako SCG nekim čudom pobedi onda oni nemju šansi za polufinale i onda će motiv Danaca porasti do neba. Tako da se ne treba previše nadati.
Jednostavno: sa bar jednom pobedom imamo borbu za 7 mesto, sa dve verovatno za peto, a sa porazima smo pri samom dnu. Sve je prokockano u mečevima sa Dancima i Islandom... Zapravo prokockano je kod odabira igrača.

zagreb

pre 18 godina

Da, kak stvari stoje izgleda da se gleda gol razlika. Prema tome mozete se ipak lagano spakirat jer imate -8 ak se ne varam. Priznajem da je glupo, ali je i na sluzbenom webu HRV ispred RUS zbog +4, a oni +2...
jbg sused. kofere i doma.

ETF-ovac

pre 18 godina

Zasto Rusi ne bi isli na pobedu u poslednjem kolu-protiv Danaca!!!Pa oni i da znaju da ne mogu u polufinale pobedom protiv Danaca bili bi treci sto ih dovodi u borbu za 5.mesto-direktan plasman na svetsko prvenstvo.Eto im motiva.Naravno mi moramo da dobijemo obe do kraja,a sad odoh da gledam utakmicu.

Začuđen

pre 18 godina

Pa pitam zato što kalkulišemo, a izgleda da se radi o gol razlici a ne o međusobnim ogledima.
Bilo kako bilo Rusi nas ubijaju!

Todos

pre 18 godina

Kako smo se nadali odlicno smo se udali. Rasturena banda se malo prikupila. Ne mogu da verujem da ne mozemo da damo gol sa 9m,a isti Vujovic je citavu svoju karijreru gradio na sutevima iz zone 9 metara.

Mario

pre 18 godina

Vidimo da ipak moze do pobede. Rusi nisu ti Nordijci koji nas stalno nesto muce. Rusi su vec gubili na ovom prvenstvu. Mi smo vec dobijali na ovom prvenstvu. Dobicemo ih! Idemo PLAVI!!!

lionheart

pre 18 godina

Bravo, plavi, samo napred...Ovo je dobro za atmosferu u timu i samopouzdanje. Puno srece sutra protiv rusa!!! Mozete vi i njih da pobedite..samo napred!!!

olaizola

pre 18 godina

znaci:
Danska mora da izgubi bar jednu od dve utakmice koje im predstoje ili da Island izgubi obe (sto je manje verovatno) pa smo u 1\2 finalu. Naravno, sve pod uslovom da mi obe dobijemo.
IDEMOOOOO

bedak

pre 18 godina

Fino, fino ali dzabe...nisam pesimista ali posle pobede Islanda nad Rusijom necemo uspeti da se dokopamo druge pozicije!
Samo ta prva tekma na prvenstvu...samo da smo tu dobili prica bi bilo DALEKO drugacija! Eto, koliko nam je to znacilo i koliko ce nas kostati! Sad bi bili jednom nogom u 1/2 finalu...

Crnogorac

pre 18 godina

Konacno pobeda! Videlo se na pocetku utakmice da su igraci nervozni zbog poraza protiv Danske, srecom tu je bio Kapisoda da digne atmosferu! Alem Toskic je odigrao odlicno. Marko Krivokapic uopste nije za reprezentaciju, nego Alen Muratovic! Zasto je Vuja sklonio Muratovica??? Dobro je sto je Hrvatska pobedila Dansku, a Rusija je izgubila, tako da sada moramo da zgazimo Ruse, a na kraju ce Hrvati doci kao poslastica za ulazak u polufinale!

ErhardWunderlich

pre 18 godina

BOZE POMOZI! Ja vise nemam komentara za izmene koje je Vujovic uradio. Pa taj covek je stvarno lud. Krivokapica umesto Muratovica. Boze! Zikica i ako ga volim ne zna da ubaci kada je najpotrebnije. Za braca Krivokapica sve je receno nisu nista nego prosjecni igraci, bez obzira na taj gol. Ako je ovo nas rukomet onda laku noc. Hocu samo da od igraca spominjem Nikolica, golmani a i Andjelkovica netreba zaboraviti. Momak se trudi a bez njega nasa igra stoji. Molim te Vujevicu daj ostavku postl ovo EP. Nemoj vise da treniras kad i sam neznas koga da postavis. Pozdrav svima koji su ljubitelj rukometa i zele promenu.

Peronimo

pre 18 godina

MIŠO MAJSTORE!!! Mogao si i više golova dati al si barem onaj jedan dao kad je bilo najvažnije, treba imati petlju za to!!!! Još Marku da krene i evo nas a u finalu!
Napred Plavi!!!!

Dikembe Mutombo

pre 18 godina

Ja sam laik za rukomet ali vec nekoliko posljednjih prvenstava Zikica Milosavljevic promasuje sedmerce i kontre kad se lomi rezultat i "Bradonja" mu opet ukazuje povjerenje i to nakon sto je promasio prethodni. Pa dokle vise ?
P.S. "Bradonja", sljedeci put nauci rijeci himne, kad ti je vec prirasla srcu.

Neko

pre 18 godina

Mujo i Hoso uzeli kredit, otvorili firmu... firma propadne, nemaju odakle vratiti kredit, prete zaplenom imovine.. Pita Mujo Hasu, bolan Haso, kako ti spavas, ja oka ne mogu sklopiti zbog kredita, odgovara mu Haso, ja spavam kao beba, sat spavam, sat placem, sat spavam, sat placem..:) TAKO I MI DOK GLEDAMO OVE NASE, MINUT PLACEMO, MINUT SE SMEJEMO OD MUKE!!!

Anta

pre 18 godina

Kad me nije strefila srcka dok sam gledao tekmu. Onom Milisavljevicu ne bih dao vise ni vodu da nosi.Covek igra po zaslugama iz proslosti,a sad nije ni 30% onoga sto je bio ranije.Covek najiskusniji,nema zivce kada se lomi rezultat.Isto je promasio sedmerac na -2 protiv Islanda,pa je promasio zicer na -2 vs Danaca!

zeljko

pre 18 godina

Ne mogu da vjerujem da onaj vladica stojanovic igra,covjek pojma nema o rukometu,i zasto Vujevic mijenja postavu koja igra odlicno npr. pri nasem vodjstvu od 9-5 on mijenja idealnu postavu.

rukometašica

pre 18 godina

ne mogu da verujem, da niko nije komentarisao tekmu????
...i ne znam ko me više nervirao-jal' komentatori, jal' igrači!!!
svaka čast još jednom našim golmanima-carevi!!!!!

voždovac

pre 18 godina

Katastrofa kako igramo. Pravo je čudo kako smo se uopšte plasirali na E.P. Mislim da igramo ubedljivo najlošiji rukomet u evropi i vreme je za promene, pre svega u igračkom kadru.

Miroslav_NS

pre 18 godina

Hvala Bogu!
Bas sam gledao tabelu, ako Norvezani osvoje i bod, a mi naravno pobedimo obe do kraja grupe, idemo dalje... Znam da zvuci tesko, ali niko nam ne moze oduzeti pravo na nadu!
Napred Plavi! Mozete i MORATE mnogo bolje!
Pozdrav iz NS!

DOKTOR IGOR BUTULIJA

pre 18 godina

Drago mi je zbog pobede.Na misice na silu ali pobedismo.Opet bleda igra ,bez ikakvih akcija ,polukontre i kontre.Mi smo ovu ekipu Norveske trebali dobiti i sa vise golova kada bi igrali pravi rukomet.Imam utisak da igraci ili se plase ,ili imaju tremu ili neznaju da igraju.Uz sve to i Vuja ocigledno bez ideje (mozda i znanja)nista nemoze da promeni.S obzirom da znam dosta o rukometu uz konstataciju da igramo slabo ,a da bi mogli bolje recicu samo da matematicki imamo sanse ako sve pobedimo da budemo mozda i u polufinalu ,mada nam pobeda islanda sada stvarno umanjuje ionako male sanse.Ova poslednja recenica vise je za navijace ,a ne za prave poznavaoce rukometa jer oni mogu zakljuciti da je sa ovakvom igrom za nas prakticno realnost sve osim polufinala.

Boza

pre 18 godina

Prvo- Od dva losa tima pobedio je manje los
Drugo-Kako mozemo da racunamo da pobedimo Hrvate i Ruse kada su oni, objektivno, bolji od nas. Naravno, uvek postoji teorija da se neko pobedi (kao sto teoretski svako od nas moze da dobije 7 pogodaka na Loto-u !)
Trece- sto se ovo ne zavrsi odmah jer mi je muka da vise gledam ovu veselu druzinu i slusam ovog Vujovica !

marko-delija

pre 18 godina

Samo napred Plavi!! Jos jednom naglasavam ono sto sam vec pricao da je sudjenje katastrofa...ali onako kulturno sude da se ne primeti mnogo...ponovo citsa kontra za nas se sprecava na nepropisan nacin sudije zmure nema iskljucenja...pre toga faul u napadu ali norveski rukometas se hvata za glavu sudija svira faul u odbrani a u istoj takoj situaciji Krivokapic Milorad napada dvojuca norvezana se brane iz prostora 6 metara sudija svira faul u napadu...pa norvezanin pravi faul u napadu i ne ostavlja loptu na mesto prekrsaja vec je baca i sprecava kontru a onda simulira da se povredio a sudija ponovo zmuri...poslednji napad prvi faul se cekao da se svira iskljucenje...a posle odma sedmerac za obican kontakt i tada sudija ceka da Kjeling sutira pa kad je promasio onda svira sedmerac...i poslednji napad za nas Krivokapic pod faulom daje gol a sudija tada vraca igru i svira faul a ne priznaje gol i daje iskljucenje kao kompenzaciju...MISLIM KO POZNAJE PRAVILA RUKOMETA ZAISTA SMESNO...ALI IPAK BRAVO ZA ODLUCNOST I ZA POBEDU...IDEMO DALJE AKO POBEDIMO PREOSTALE DVE I POKLOPI SE JOS NEKI REZULTAT PRIMERA RADI HRVATSKA NE POBEDI ISLAND A RUSIJA DOBIJE DANSKU MI IDEMO U POLUFINALE...IMA IDRUGIH KOMBINACIJA ALI O TOME POSLE MECA SA RUSIJOM...MORAMO IGRATI BOLJE BEZ SUMNJE I DA POKUSAMO AKO NISTA ONDA MAKAR PETO MESTO DA OSVOJIMO JER KAZEM MI NEMAMO RAZLOG DA BRINEMO ZA NASU BUDUCNOST IPAK SMO JUNIORSKI I OMLADINSKI PRVACI EVROPE I SVETA...NAPRED PLAVI...!!!

selektor

pre 18 godina

Ma ovo se dobro završiloa ali mi nemamo igru a očigledno je da Vulović ne daje Petriću i Milosavljeviću dovoljno prostora a "sidraš" Đukanović mu samo štetu pravi........

KRLE

pre 18 godina

BRAVO ,LEPO STE NAM UPROPASTILI ZIVCE,AJDE NEK TAKO BUDE I SA RUSIJOM I HRVATSKOM STIM STO NAM TREBA POMOC RUSIJE DA SAVLADA DANSKU I ETO NAS U POLUFINALE

Sasa

pre 18 godina

Sreca je ovoga puta bila uz nas. Ovakom igrom gubimo protiv Rusa i Hrvata. Vujo odlazi....
Da je bilo Sudzuma, ne bi bilo promasenog sedmerca...Sa ovim momcima bi neki drugi selektor bio mnogo uspesniji...VUJO NAPOLJE

Miodrag

pre 18 godina

Potpuno nerazumni potezi Vujovića sa pružanjem šanse Marku Krivokapiću na uštrb Anđelkovića. U našoj reprezentaciji zaista vrede oba golmana, Ratko Nikolić, Danijel Anđelković, Vladica Stojanović (koji je sjajan igrač, ali za ovo prvenstvo očigledno potpuno nespreman, Alem Toskić. Ostalo ništa. Bekove šutere uopšte nemamo, njihova igra je dekadentna. Molio bih da mi neko razuman objasni kako je moguće da neigramo više na kontru i polukontru. Na kraju molio bih da neko izvede računicu za naš eventualni plasman dalje!

aaaa

pre 18 godina

Momci jako lose igrali ali pobjeda se broji! Mislim da ce poslije ove utakmice odigrati kako znaju! Kapisoda definitivno zasluzio mjesto umjesto Sudzuma sjajan u odbrani i napadu, Marko K. je imao povredu pa i ne treba cuditi njegova igra, ali sto je jako vazno danasnji rezultati su nam se bas poklopili!

Ivan - Zuckovac

pre 18 godina

Ufff, jos jedna utakmica za nerviranje. Srecom, na kraju smo dali gol (obicno smo do sada primali u zadnjim sekundama utakmice).
Samo hrabro protiv Rusije!!!

bojan

pre 18 godina

Vujovicu pa gde ti zivis igras rukomet od pre 30.godina a vidi se da jos zivis u tom vremenu pevas himnu ko da ti je Tito bio cale ajde da ubijemo hrvate i polufinale je blizu.Srbija Srbija...

Soic

pre 18 godina

bravo momci, krajno je vreme bilo da se probudite. da samo igrate celu utakmicu kao sto igrate prvih pet minuta bili bih prvaci. a nasem selektoru. ajde brate dosta vise vidis da nisi vise za reprezentaciju, vreme je da se promeni druga stranica rokometa. pozdrav svima

Baba_Roga

pre 18 godina

SRAMOTA ZA NAS RUKOMET. SLOVENCI I HRVATI BOLJI OD NAS ZA CITAVU KLASU. MI SE SA SVAKIM PROTIVNIKOM MUCIMO. DOKLE VISE OVAKO? IGRAJTE LJUDI TO JE SAMO SPORT. CEGA SE BOJITE. UDRI TU LOPTU KAO DA TI JE ZADNJA UTAKMICA U ZIVOTU.. ALO IMA LI KOGA :d SVEROM U BOGA[SRBIJA]

ETF-ovac

pre 18 godina

OVO ZNACI DA SIGURNO IDEMO DALJE AKO DOBIJEMO HRVATE I RUSE,A DANCI IZGUBE JEDNU(CITAJ=RUSI).KAKO LOSE STOJIMO ZASAD NIKO NE OCEKUJE NEKO CUDO OD NAS.E, TU LEZI NASA SANSA,MADA...

PFC ( Swiss )

pre 18 godina

AJMOOOOOOOOOOOOOOO SRBENDEEEEEEEEEEEE ...... NEKA JE SAMO JEDAN BOD RAZLIKE....NEKA JE SAMO NORVESKA....SAMO NEKA BUDE ZNOJA & TRUDA.....BOG CE NAS POGLEDA.....

sALE

pre 18 godina

Treba jos samo da dobijemo 2 od 3 najbolje reprezentacije u 2 dana. Ipak je ohrabrujuce to sto smo culi Vujketov tajm-aut koji je bio pun strucnih izraza kao sto su k...,p.... i sl. Ako nista drugo, bar se nervira...

srb

pre 18 godina

Jesu li Milorad i Marko Krivokapic rodjena braca? nisam u toku ali volem. Island puko Ruse! Nadam se da je neko od strucnih gledao kako....Srecno plavi ocigledno vam treba

pawel

pre 18 godina

Strava, sta nam ovi rukometasi rade, ali to je i jedan od glavnih razloga zasto gledam rukomet. Nakon svake utakmice budem umoran kao da sam igrao sa njima, a ne samo gledao. Jasno je da nakon ovih 4 utakmice, nesto ne stima sa njihovim glavama i da apslolutno ne znam sta da ocekujem u naredne dve utakmice. Ne volim ljude koji svoje frustracije izbacuju vredjajuci Vujovica i ekipu. Kada pogledamo protiv koga igramo i kakva je njihova rukometna organizacija, a kakva nasa, jasno je da ne bi trebalo ni da igramo na EP. Medjutim tu smo gde smo i mislim da niko nije zasluzio da bude vredjan dok se maksimalno trudi(a zaista mislim da se trude) da odigra sto bolje. Ipak, moram da kazem da mi neke Vujeviceve odluke nisu jasne(menjanje bekova koje je upravo krenulo). Dok god ima nade ja verujem da mozemo da pobedimo i Ruse, a i Hrvate i idemo dalje u polufinale, samo da se nastimaju u svojim glavama. Puno pozdrava svim fanovima rukometa. NAPRED PLAVI!!!!!!

grrr

pre 18 godina

Da li ovo znaci da ako pobedimo Ruse i Hrvate a Danci jednu tekmu izgube, mi idemo u polufinale kao drugi u grupi???
Trunka nade :))

mile

pre 18 godina

Budimo realni, svaka pobeda SCG na ovom veoma jakom turniru je uspeh. Pogledajte snagu timova u obe grupe. Pa Nemci se tamo bore grčevito da uđu u polufinale. Naši su "tanki" za medalju i ona nije realna. Juče smo u izjednačenoj utakmici pobedili solidne Norvežane, koji su ipak za klasu slabiji od Danaca ili Islanda. Protiv Rusa i Hrvata fenomenalan rezultat bi bila jedna pobeda jer bi ona donela borbu za peto mesto i direktan plasma dogodine na SP. A tamo - novi selektor i bar pet-šest novih igrača. Večeras protiv Rusa treba igrati na inspiraciju, jer su Rusi kvalitetniji i od njih se očekuje pobeda. I to je jedina šansa našeg tima - da diktira rezultat i iznervira Ruse. Ako upadnu u "mašineriju" proći će još u prvom poluvremenu kao protiv Islanda i Danaca. I, naravno, uslov je da golmani opet budu najbolji na terenu. Tako stoje stvari.

Borislav Mandic

pre 18 godina

Samo mogu reci BRAVO MOMCI, ali uz mnogo, mnogo srece! Ali nema veze i to je deo sporta, pa se nadam da ce nas ta neophodna sreca pratiti barem i do zlatne medalje (najmanje)!!!

cro

pre 18 godina

Eto vam ga Kapisoda, pa vidite da vam je bolji od Suđuma, pa rekao sam vam jučer. I ko je zaslužan za pobjedu, Toskić i Kapisoda, igrači Zagreba.

cobra

pre 18 godina

Momci su OK i vidi se da imaju potencijal. Problem je kako naci povoljna resenja u napadu, jer solidna odbrana ne moze bas sve odbraniti. Igraju na mahove, sa puno oscilacija, pa mislim da bi Vujovic najvise trebao raditi na stabilnosti i ne dati im da previse padnu, jer tada je tesko stizati rezultat. . . jos danas da dobijemo Ruse . .

dragan

pre 18 godina

Utakmica je svim gledaocima išla na "živce". Od Sjaja do Očaja i na kraju šut (26-i gol)iz očaja jer je vreme isticalo.
Previše je perioda loše igre u toku jedne utakmice. Nema ovde ništa od medalje. Peto mesto je najviše što bi se moglo ostvariti.

Sale

pre 18 godina

Vujovicu PUNA PODRSKA!!! Ne znam zasto ga novinari bojkotuju i zasto oni (novinari) selektuju tim
koji treba da igra???
Neki trenutnu situaciju porede sa KOSARKASIMA medjutim to nije isto.
Vujovic je izjavom: "Ne mogu da provalim da li oni stvarno veruju u podvig ili to samo onako pricaju. Pa nisu
mogli da pobede Dansku i Island koji su za klasu slabiji od Hrvata i Rusa". pokusao da ih motivise i u
tome uspeo, da im pokaze da vrede i da mogu jos bolje!!! Mi zaista imamo igrace koji su nosioci u klubovima u inostranstvu ali nikada ocigledno nismo imali vodju ni u jednom sportu pa ni u rukometu trenutno, i igrace koji imaju PETLJU!!! Zikica jeste kapiten i vodja ali je promasio dva sedmerca u odlucujucim trenucima.
PODRSKA RUKOMETASIMA PROTIV Rusa i Hrvata i nadamo se POBEDI!!! ONI TO MOGU!!!

doshljak

pre 18 godina

Obaska pobeda, ja stvarno ne mogu da se otmem utisku da jednostavno ne vidim sta radi nas trener Vujovic? Vodimo cetiri gola razlike on uvodi totalne levake, razbija koncepciju, pocinjemo da gubimo i oporavljamo se do sredine drugog poluvremena. Ponovo vodimo, on ponovo uvodi Krivokapica, ni manje ni vise nego na srednjaka (rak ranu naseg tima celog prvenstva) i mi na srecu nevidjenu dobijamo mec. Ja stvarno ne vidim cemu ovo vodi? Pa Hrvati i Rusi ima da nas satru kao stetne. Gde li mi idemo sa ovom igrom, a jos gore cemu li se nadamo?!?!?!
P.S. Uzgred cudi me da vec nema gomila komentara istomisljenika ili oportunista? Da se niste malo uspavali od jutros

Dejan

pre 18 godina

U novinama pise da sa dve pobede idemo u polufinale, odnosno da smo sigurnu bar drugi, a moja racunica kaze da ne zavisi samo odn nas nego da moze da bude takav razvoj situacije u grupi da mi sa 6 bodova ne budemo drugi. Jel zna neko tacnu kombinaciju?

dd

pre 18 godina

'Necu previse komentarisati, ali cu zahvaliti sucima koji su pomogli u bitnim deonicama utakmice. Sta se tice igre, ona je jos gora nego pre.'

Lepi

pre 18 godina

Vuja je stvarno katastrofa. Ubacuje u igru starijeg Krivokapića koji se tek oporavio, još kad je u paru sa bratom ništa lakše za odbranu. Muljaju do besvesti bez herca da neko šutne. Još vadi iz igre Anđelkovića koji je jedini držao ekipu da liči na nešto. Za Žikicu šta da kažem nekad je bio dobar ali sad... Daje mu da šutira penale a zna se koliko ih je promašio u odučujućim trenutcima u poslednjih par godina. Forsira Ilića da da gol iz penala da se digne ali ne vredi kad nikad nije znao da šutira penale, ja to dobro znam jer sam mu žive hvatao kad je igrao za Šamot. Igra nam je bez zaleta bez tečnosti, nema šanse da lopta obiđe 2 kruga oko zone. Ne vidi da nas srednjak buši sa šutem sa zemlje da nega flasteriše...Ali tako je kad je selektor ujedno i menadžer većini igrača i što mora da ih forsira da bih negde udomio. Pa on vodi sve selekcije od kadeta do seniora, tu nema ljubavi prema reprezentaciji nego čist interes. I pored svega imamo šanse da prođemo dalje ali pošto ih on vodi, teško.

barem necemo biti 12!

pre 18 godina

Jedina opcija da se nasi plasiraju u polufinale jeste uslovljena pobjedama u preostala dva susreta, te ocekivanja povoljnih rezultata iz ostalih meceva u nosaoj grupi,znaci u koliko nasi dobiju ruse i hrvate to bi znacilo da imamo 6 bodova, u tom slucaju mozemo biti drugi samo u slucaju da danci izgube jednu(danas od norvezana, sto je tesko moguce, ili sutra protiv rusa)i tada bi danci imali 5 bodova(trenutnih 3+2), ili da island izgubi i danas od hrvata i sutra od norvezana,sto je opet tesko vjerovati,tako da islandjani ostanu na trenutnih 5 bodova.Jer ukoliko i rusi i hrvati izgube od nas, onda bi njihov maksimalan bodovni saldo bio 6 bodova, kao i eventualno nas, a tad bi smo mi zbog boljeg rezultata u medjusobnim susretima bili ispred ove dvije repreentacije. Ipak jos je teze vjerovati da mi mozemo dobiti i hrvate i ruse, kako igramo veliki je uspjeh i sam plasman na E.P.

zgb

pre 18 godina

Nema mi nista draze nego citat ove bolesno ambiciozne srpske postove. Sta je? dobili ste krila nakon norveske? mislim da cete danas u cca. 17:25 ipak shvatit di vam je mjesto. Pogotovo s trenerom koji u svakoj tekmi izvrti cijelu vanjsku liniju da bi našao "udarnu postavu". To se puno prije EP mora znat Vuja, a on trazi ekipu iz tekme u tekmu... smijesno

ZG

pre 18 godina

A kaj radim nego da se slatko nasmijem na izjave tipa razbit ćete nas!! Pa jedva ste dobili Norvežene kraj kojih smo se i mi i Rusi prošetali takoreći sa pola snage. Šansu imate jedino danas protiv Rusa koje smo mi trebali raspucati samo da smo imali malo više koncentracije. 4 promašena 7-ca, 10 tak promašenih čistih zicera, prečki, stativa, učinci Metličića, Lackovića po gol-dva...
Danci su vas ubili dok su jučer nama svega par puta zaprijetili nekim izjednačenjima....
Zbilja vam malo treba da se napalite, ali živi bili pa vidjeli...jedva čekam i tu utakmicu koja će kao i za svjetsko opet odlučivati...ili možda neće?!
Pozdrav ekipo !

Gemini

pre 18 godina

I onda vi nama govorite o nekakvim kompleksima!? Važnije vam je da dobijete Hrvate nego da se plasirate u polufinale. Inače gledao sam vas malo protiv Danaca i Norvežana - i vi s takvom igrom mislite dobiti Ruse i nas? Rusi i mi idemo dalje, a vi se samo nadajte...

Lovac

pre 18 godina

Dragi prijatelji, osobno mislim da je u redu kako se radujete pobjedi svoje reprezentacije, međutim isto tako skromnog sam mišljenja da nemate repku za neke velike domete. To je činjenica. Sjećam se Vaših velikih igrača Isakovića, Vukovića, Vujovića i drugih, sjećam se Vaše velike "Metaloplastike", nažalost toga više nema. Stvaranje jake repke traži vrijeme!
Pozdrav iz Karlovca

pedja

pre 18 godina

Nazalost, nas prolazak zavisi od Norvezana. Posto smo se posvadjali sa njima na kraju, a Vujovic jos izjavio da Skandinavci uvek namestaju, ne pise nam se dobro. Dakle, mi moramo da pobedimo obe utakmice i time sigurno izbacujemo i Ruse i Hrvate koji bi tim porazima maksimalno mogli do 6 bodova, ali bi imali poraze od nas i ispali. Problem su Danska i Island, dakle upravo Skandinavci. Neko od njih MORA da izgubi, cak niti nereseno sa Norveskom, sto ce biti nemoguce makar se namestalo. I onda, kad mi vec sve zavrsimo sa Hrvatima igrace Danska-Rusija. Rusima ce biti svejedno, jer su vec ispali zbog nas a Danska ce juriti makar remi. I sta mislite, da ce Rusi igrati za nas? Malo morgen...

Bole

pre 18 godina

Vujovic(a ne Vujevic kako ga mnogi nazivaju) je kao igrac bio legenda, ali evo dokaza kako neko sve sto je postigao moze da unisti. Covek jednostavno nema trenerskih a kako mi se cini ni ljudskih kvaliteta. To kako on vodi ekipu, izmene koje pravi je ispod nivoa nase druge lige. A ako neko slusa njegove time-out-e, jasno mu je o kakvom se "strucnjaku" radi. Nisam siguran da imamo ekipu za polufinale, ali momci koji igraju nisu bas potpuni duduci. I jos jednom se dokazalo da je jedino sto u zadnjih 10 godina u nasoj reprezentaciji funkcionise - golmani. Sa malo losijim golmanima, nasa reprezentacija bi vec bila kod kuce. Vujovicu, kad do sada nisi, posle ovog prvenstva napusti funkciju i ne kvari utisak nama koji te se secamo kao igraca.

PAKA

pre 18 godina

Komotno je moguce danima pisati jedan te isti komenta pun cudjenja. Nekad ce ga valja b92 i objaviti!

Igraci nemaju samopouzdanja, a i kako bi kada nemaju motivatora.

Braca Krivokapic nocna mora.

Zikica treba da odbije da sutire sedmerce, kad vec ne ume...

Zao mi nasih golmana!

Doci ce nam valjda Pokrajac pa cemo opet moci biti ponosni na nase igrace i njihov odnos prema igri. Kraja je pre svega sjajan covek i moralno besprekorna licnost - takav ima cemu da nauci igraca. Bilabi zaista steta da nam dolazeca generacija propadne zbog nebrige i necijih hari-kiri poduhvata.

nemanja

pre 18 godina

Jedina realna opcija za ulaz u polufinale:
SCG MORA da pobedi Ruse i Hrvate, a da zadnjeg dana u četvrtak Rusi pobede Dance. Tako bi Rusi, Hrvati i SCG imali po šest bodova a SCG bi zbog međusobnog skora išla dalje.
Danci će danas pobediti Norvežane. U to ne treba niko da sumnja. Skandinavci često nameštaju tekme. Pa Island i Danska su NAMESTILI meč u grupi igrajući nerešeno što ih je kolo pre kraja odvelo u drugi krug, a Mađare su tako unapred izbacili. Island će u četvrtak takođe pobediti Norvežane i tako imati 7 ili možda 9 bodova ako danas pobede Hrvate. Island je u svakom slučaju sa jednom pobedom, pa i da osvoji samo jedan bod do kraja - u polufinalu.

Ali, ima jedan problem. Zadnjeg dana SCG igra sa Hrvatima u 15:45, a Rusi i Danci tek nakon njih, pa će Rusi već znati - ako SCG nekim čudom pobedi onda oni nemju šansi za polufinale i onda će motiv Danaca porasti do neba. Tako da se ne treba previše nadati.
Jednostavno: sa bar jednom pobedom imamo borbu za 7 mesto, sa dve verovatno za peto, a sa porazima smo pri samom dnu. Sve je prokockano u mečevima sa Dancima i Islandom... Zapravo prokockano je kod odabira igrača.

zagreb

pre 18 godina

Da, kak stvari stoje izgleda da se gleda gol razlika. Prema tome mozete se ipak lagano spakirat jer imate -8 ak se ne varam. Priznajem da je glupo, ali je i na sluzbenom webu HRV ispred RUS zbog +4, a oni +2...
jbg sused. kofere i doma.

ETF-ovac

pre 18 godina

Zasto Rusi ne bi isli na pobedu u poslednjem kolu-protiv Danaca!!!Pa oni i da znaju da ne mogu u polufinale pobedom protiv Danaca bili bi treci sto ih dovodi u borbu za 5.mesto-direktan plasman na svetsko prvenstvo.Eto im motiva.Naravno mi moramo da dobijemo obe do kraja,a sad odoh da gledam utakmicu.

Začuđen

pre 18 godina

Pa pitam zato što kalkulišemo, a izgleda da se radi o gol razlici a ne o međusobnim ogledima.
Bilo kako bilo Rusi nas ubijaju!