Utorak, 02.02.2021.

22:05

Jokić igrač meseca!

Srpski centar Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača Zapadne konferencije od početka sezone.

Izvor:

Jokiæ igraè meseca! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Phoenix

pre 3 godine

Takvi smo ti mi Somborčani... 
(Dusan Polic, 02. februar 2021 22:12) 

Imam rodbinu u Somboru ali zakleo bih se da za sebe kazu da su Somborci. Mozda ih vec predugo nisam video pa sam zaboravio.

Che

pre 3 godine

Jokiću je košarka vic. On jednako igra protiv svojih drugara u Somboru na betonskom igralištu i protiv najboljih igrača na planeti. Srećom da nije fudbaler. Naši stručnjaci bi mu takav pristup vrlo brzo izbili iz glave. Plafon bi mu bio neki turski klub.

Jare u mleku

pre 3 godine

džabe kad nikad neće uzeti prsten kao ni divac i stojakovic
(Altefino Guzi, 02. februar 2021 23:09)

Meni Barkli veća faca od Tabaka. Inače, Pedja ima prsten.

RSK

pre 3 godine

@ mile

Doncic jeste odličan, ali Doncic uzima 30-40 šuteva po utakmici. Da Jokic šutira toliko imao bi 40 - 50 poena po utakmici bez problema.

Plavi Staford

pre 3 godine

po meni je doncic bio najbolji al dobro...ne pobedi uvek najbolji
(mile, 02. februar 2021 22:1
Volim Doncica i siguran sam da ce u buducnosti biti visestruki igrac meseca nadam se i mvp, ali treba biti iskren i reci da je ove sezone losiji sto se odrazava i na stanje na tabeli njegovog tima.Naravno verujem da ce biti dosta bolji kako sezona odmice, i verujem da ce povuci svoj tim u doigravanje.No
Kako bi dobro bilo kad bi u buducnosti njih dvojica zaigrali zajedno, mozda cak i da im se pridodaju Pokusevski ,bogdanovic i Avdija, a na sledecem draftu i Vasa Micic.Kako bi se ta ekipa pratila u Srbiji bilo bi ludilo ljudska masta moze svasta he he.

x

pre 3 godine

Ovo je faktički nagrada za MVP od početka sezone.
To znači da je Jokić trenutno ispred Lebrona i Doncica u MVP trci.
E sad ne znamo da mi je ispred ili iza Embida ili možda Duranta...

Ja mislim da je egal sa Embidom, a ispred Durenta i Janisa.

Lars

pre 3 godine

@micic,bogdan,pokusevski,smailagic,Jokic petorka..za par sezona dominantni prvaci evrope,kada sazre dva klinca iz ove petorke..
(SCG, 02. februar 2021 22:50)

Diletantski spisak, gde je ovde Birča!?

Blajv

pre 3 godine

A sto ne govoris u svoje ime Goksi? Nikada ponosan na nekoga ko radi protiv svog naroda, da ne pominjem koliko je smesan pozadi
(Freddy, 2. februar 2021 22:22)

Kad je Jokić radio nešto protiv Vojvođana?

Plavi Staford

pre 3 godine

Bas mi je drago sto sam ove godine uzeo NBA Legue pas, s obzirom da radim od kuce gledao sam mnogo utakmica.Do sad sam uglavnom pratio snimke na internetu, tekstove na b92 i sofascore.Tek sad gledajuci utakmice shvatam kakvog igraca srbija ima, ljudi covek je neverovatan kosarkas lakoca postizanja koseva lucidne asistencije kretnja po terenu to moze samo neko sa jako visokim kosarkaskim iq.Cak se ni neotima za skokove kad god nemora prosto se negura svaki njegov skok je mukom zaradjen.A posebna prica je njegova odbrana po mom misljenju igra odbranu na jako visokom nivou jako malo gresaka jako dobra kretnja cak i na nizim igracima pri preuzimanju kada se pogleda njegova uloga i potrosnja u napadu odbrana mu je odlicna.Treba da budemo ponosni na ovog coveka.

Sid

pre 3 godine

@Banovic A jel si mozda cuo ili kojim slucajem nekad gledao Lary Birda posto kazes da se igrac kao Jolo nikad nece roditi😂😂 sta je ovim ljudima😂

sportista

pre 3 godine

Ove godine bi na sportskom planu mogli da uradimo vrhunske stvari, za ovako malu zemlju u svetskim okvirima deluje prosto nepojmivo. Imati Novaka koji je vrhunski sportista, najbolji na planeti. Nikola pretenduje da postane MVP NBA lige. Tijana Boskovic je najbolja odbojkasica sveta prema svim merilima. I na ovim Olimpijskim igrama saljemo po imenima i uspesima najbolju postavu u istoriji nase zemlje od 1992. godine, tako da je moguce i deset plus medalja. Uz sve to trenutno smo Evropski prvaci u muskoj i zenskoj odbojci, odbojkasice su i Svetske prvakinje i druge na OI, vaterpolisti Olimpijski pobednici, Kosarkasice bronzane sa Svetskog prvenstva i OI, Kosarkasi srebrni sa EP i OI, futsaleri se plasirali na SP, Basket tri na tri Svetski i Evropski prvaci, uz pregrst individualnih medalja. Neverovatni rezultati, prosto je nerealno da tako mala zemlja iznedri takve sampione. Trebamo biti ponosni na nase momke i devojke, koji nas u svetu predstavljaju na najbolji moguci nacin. Ostaviti po strani navijacke strasti i opredeljenja i svim srcem biti uz nase. Nema sumnje da ce nam ova godina, bar sto se sportskog smisla tice, mozda biti i najveca u istoriji. Naravno, sve pod uslovom da se odrze Olimpijske igre u Japanu i da povrede zaobidju nase sportiste. Sportski pozdrav.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Jokić je fenomen u košarkaškom smislu ! On ne može biti uzor, formula, stil ! Jednostavno je unikatan, neponovljiv !
Kako je pistigao ovakav uspeh, ni on sam ne zna !
Npr.Đoković je krenuo s 4 godine, imao cilj, ambiciju, trenirao sumanuto, odricao se svega onofa što su imali njegovi vršnjaci, promenio način ishrane, itd. utd i postao ovo što jeste !
Šta je Nikola od toga radio, ništa, igrao se košarke !
Scaka čast Džordanu i ostalim vrhunskim NBA igračima, oni su dostižni, mogu se oponašati, ali igrač poput Nikole Jokić se više neće roditi !
(Boris Banović, 2. februar 2021 22:49) # Link komentara

Lepo je što hvališ Jokiča ali realno novi Majkel Jordan je taj neponivljivi koji se neče više roditi u istoriji sporta svi naši treneri uvek pričali nepokušavajte imitirati Đordana igraj ono svoje kako znaš Jordana su mnogi pokušavali imitirati ali i oni najbolji su bile samo loše kopije Majkla Letečeg Jordana.

bilo je i vreme više

pre 3 godine

Još da saigrači mogu da pogode otvorene šuteve, ne bi prosek spao ispod triple-double-a ali doći će i to jednog dana.

@neki veliki dr

Jokića grobara ne vole grobari? Molim?

neki veliki dr

pre 3 godine

Nas UNICORN. Grobarski lobi koji ga mrzi zbog ugovora od 150 mil ce da crkne od muke. Sećate se napada 2017 orkestrirani od strane Danilovica i Djordjevica? Sećate se intervjua kad kazu kako on ne bi mogao da igra sa njima u repki? Dali bi oni sve trojke hrvatima, sve te nebitne medalje za samo minut slave koju Jokic zivi u Americi, u najjacoj ligi na svetu!

Freddy

pre 3 godine

Reformator košarkaške igre.
Izmeniće je kao niko u poslednjih par decenija.

Skroman, tih i duhovit.Vrhunski igrač, sjajan čovek.
Ponosni smo što je naš.
(Legolas, 02. februar 2021 22:17) A sto ne govoris u svoje ime Goksi? Nikada ponosan na nekoga ko radi protiv svog naroda, da ne pominjem koliko je smesan pozadi

SCG

pre 3 godine

micic,bogdan,pokusevski,smailagic,Jokic petorka..za par sezona dominantni prvaci evrope,kada sazre dva klinca iz ove petorke..kao SCG u turskoj,odrace svakoga po 20+...dace bog i svijeta prvaci,olimpijade,zavisno kakvi ce ameri biti,sa kojom ekipom..Petrusev,Milutinov,Guduric,Nakic,Miskovic malo je stagnirao,veciti talenat Simanic,Isto i Radanov.,Uskokovic.,Trifunovic,Koprivica,to su najveci talenti nase kosarke,a uvek iskoci neko nov!i napravi bolju karijeru od talentovanih u mladjim selekcijama..Lučic,Kalinic,Nedovic mogu jos dosta,dok ovi klinci ne pocnu da kidaju uz bazu,tada vec iskusne micica,Jokica,Milutinova i Bogdana,nadam se dominaciji nase kosarke kao nekada!!!

Freak On a Leash

pre 3 godine

Samo bi vas zamolio da ako nema sta da se piše njemu onda ne mora sa forsirate na silu neke nebitne vesti,normalno to nije slucaj sada.Ali ne mora baš svaki dan po tri cetiri vesti o njemu ogadicete ga ljudima.

Harun Al Prasid

pre 3 godine

Smesan pozadi? U smislu ima
veliko dupe? Nisam primeto
vise je bilo zezanja prosle
godine da ako nije izabran
za najboljeg igraca moze da
bude izabran za igraca sa
najvecim sisama (ove godine
to ne vazi - stesao se).

rece mi jedan covek

pre 3 godine

MVP, MVP... mozda je ovo ta godina kada ce sve da se slozi... pricajte sta god hocete ... decko se zeza u grotlu mocnika gde je velika lova u igri i jako puno momaka koji su TOP igraci su svako vece naostreni da pokazu sto vise... samo onaj ko redovno prati NBA zna sta znaci dobijati toliko prostora u prici prime time na nacionalnim kanalima sa auditorijem od nekoliko desetina miliona gledalaca... neka mu Bog da mudrosti da to unovci jako dobro (by the way u rangu Djokovica)...
Ova zemlja i ovaj narod od njih i direktno i posredno dobijaju mnogo vise nego sto zasluzuju

Boris Banović

pre 3 godine

Jokić je fenomen u košarkaškom smislu ! On ne može biti uzor, formula, stil ! Jednostavno je unikatan, neponovljiv !
Kako je pistigao ovakav uspeh, ni on sam ne zna !
Npr.Đoković je krenuo s 4 godine, imao cilj, ambiciju, trenirao sumanuto, odricao se svega onofa što su imali njegovi vršnjaci, promenio način ishrane, itd. utd i postao ovo što jeste !
Šta je Nikola od toga radio, ništa, igrao se košarke !
Scaka čast Džordanu i ostalim vrhunskim NBA igračima, oni su dostižni, mogu se oponašati, ali igrač poput Nikole Jokić se više neće roditi !

Legolas

pre 3 godine

Reformator košarkaške igre.
Izmeniće je kao niko u poslednjih par decenija.

Skroman, tih i duhovit.Vrhunski igrač, sjajan čovek.
Ponosni smo što je naš.

Western Devil

pre 3 godine

Imate videi na YT "1 Week With Nuggets" sa kamermanom koji ih prati po hodnicima i treninzima. Nikola je glavna faca bez sumnje.

Na jednom delu pita RJ-a koji je leđima uza zid "imaš li poverenja u mene?" I onda krene sa nekih 8ft da baca loptu o zid tik oko njegove glave, kao Vilijem Tel, samostrel i jabuka, mali se us*o.

Na drugom delu pimpa loptu kao fudbaler i onda radi onu foru kada je drzi na jednoj nozi, pa obrne krug tom nogom oko lopte, dok je lopta u vazduhu, i dočeka je opet na istu nogu a da lopta ne dodirne zemlju, jako zeznuta stvar.

Koliko god deluje nezgrapno, ima Dexterity 20, u srednjem veku bi pucao tri strele kao Legolas. Ništa nije slučajno.

Mislim da je ovo definitivno njegova godina.

jasno ko dan

pre 3 godine

Na šta je spao Nba, smiješno. Jokić nije niti do gležnja jednomu Kukoču a ovdje se smatra zvijezdom.
(pijani zlotvor, 2. februar 2021 22:12)

Kukoc jeste bio igracina, klasa Kicanovica, Dalipagica, Drazena i Bodiroge. Ali, i Jokic je ista klasa, treba biti maliciozan, ili kosarkaski neuk, da se to ne vidi...

Strale

pre 3 godine

Konačno su sada centri bolji nego prošlih sezona još od Šeka i Howarda. Jokić, Embid, Kristijan Vud iz Hjustona, Adebajo i mnogi drugi.

jasno ko dan

pre 3 godine

Na šta je spao Nba, smiješno. Jokić nije niti do gležnja jednomu Kukoču a ovdje se smatra zvijezdom.
(pijani zlotvor, 2. februar 2021 22:12)

Kukoc jeste bio igracina, klasa Kicanovica, Dalipagica, Drazena i Bodiroge. Ali, i Jokic je ista klasa, treba biti maliciozan, ili kosarkaski neuk, da se to ne vidi...

Legolas

pre 3 godine

Reformator košarkaške igre.
Izmeniće je kao niko u poslednjih par decenija.

Skroman, tih i duhovit.Vrhunski igrač, sjajan čovek.
Ponosni smo što je naš.

Strale

pre 3 godine

Konačno su sada centri bolji nego prošlih sezona još od Šeka i Howarda. Jokić, Embid, Kristijan Vud iz Hjustona, Adebajo i mnogi drugi.

Plavi Staford

pre 3 godine

Bas mi je drago sto sam ove godine uzeo NBA Legue pas, s obzirom da radim od kuce gledao sam mnogo utakmica.Do sad sam uglavnom pratio snimke na internetu, tekstove na b92 i sofascore.Tek sad gledajuci utakmice shvatam kakvog igraca srbija ima, ljudi covek je neverovatan kosarkas lakoca postizanja koseva lucidne asistencije kretnja po terenu to moze samo neko sa jako visokim kosarkaskim iq.Cak se ni neotima za skokove kad god nemora prosto se negura svaki njegov skok je mukom zaradjen.A posebna prica je njegova odbrana po mom misljenju igra odbranu na jako visokom nivou jako malo gresaka jako dobra kretnja cak i na nizim igracima pri preuzimanju kada se pogleda njegova uloga i potrosnja u napadu odbrana mu je odlicna.Treba da budemo ponosni na ovog coveka.

Western Devil

pre 3 godine

Imate videi na YT "1 Week With Nuggets" sa kamermanom koji ih prati po hodnicima i treninzima. Nikola je glavna faca bez sumnje.

Na jednom delu pita RJ-a koji je leđima uza zid "imaš li poverenja u mene?" I onda krene sa nekih 8ft da baca loptu o zid tik oko njegove glave, kao Vilijem Tel, samostrel i jabuka, mali se us*o.

Na drugom delu pimpa loptu kao fudbaler i onda radi onu foru kada je drzi na jednoj nozi, pa obrne krug tom nogom oko lopte, dok je lopta u vazduhu, i dočeka je opet na istu nogu a da lopta ne dodirne zemlju, jako zeznuta stvar.

Koliko god deluje nezgrapno, ima Dexterity 20, u srednjem veku bi pucao tri strele kao Legolas. Ništa nije slučajno.

Mislim da je ovo definitivno njegova godina.

rece mi jedan covek

pre 3 godine

MVP, MVP... mozda je ovo ta godina kada ce sve da se slozi... pricajte sta god hocete ... decko se zeza u grotlu mocnika gde je velika lova u igri i jako puno momaka koji su TOP igraci su svako vece naostreni da pokazu sto vise... samo onaj ko redovno prati NBA zna sta znaci dobijati toliko prostora u prici prime time na nacionalnim kanalima sa auditorijem od nekoliko desetina miliona gledalaca... neka mu Bog da mudrosti da to unovci jako dobro (by the way u rangu Djokovica)...
Ova zemlja i ovaj narod od njih i direktno i posredno dobijaju mnogo vise nego sto zasluzuju

neki veliki dr

pre 3 godine

Nas UNICORN. Grobarski lobi koji ga mrzi zbog ugovora od 150 mil ce da crkne od muke. Sećate se napada 2017 orkestrirani od strane Danilovica i Djordjevica? Sećate se intervjua kad kazu kako on ne bi mogao da igra sa njima u repki? Dali bi oni sve trojke hrvatima, sve te nebitne medalje za samo minut slave koju Jokic zivi u Americi, u najjacoj ligi na svetu!

sportista

pre 3 godine

Ove godine bi na sportskom planu mogli da uradimo vrhunske stvari, za ovako malu zemlju u svetskim okvirima deluje prosto nepojmivo. Imati Novaka koji je vrhunski sportista, najbolji na planeti. Nikola pretenduje da postane MVP NBA lige. Tijana Boskovic je najbolja odbojkasica sveta prema svim merilima. I na ovim Olimpijskim igrama saljemo po imenima i uspesima najbolju postavu u istoriji nase zemlje od 1992. godine, tako da je moguce i deset plus medalja. Uz sve to trenutno smo Evropski prvaci u muskoj i zenskoj odbojci, odbojkasice su i Svetske prvakinje i druge na OI, vaterpolisti Olimpijski pobednici, Kosarkasice bronzane sa Svetskog prvenstva i OI, Kosarkasi srebrni sa EP i OI, futsaleri se plasirali na SP, Basket tri na tri Svetski i Evropski prvaci, uz pregrst individualnih medalja. Neverovatni rezultati, prosto je nerealno da tako mala zemlja iznedri takve sampione. Trebamo biti ponosni na nase momke i devojke, koji nas u svetu predstavljaju na najbolji moguci nacin. Ostaviti po strani navijacke strasti i opredeljenja i svim srcem biti uz nase. Nema sumnje da ce nam ova godina, bar sto se sportskog smisla tice, mozda biti i najveca u istoriji. Naravno, sve pod uslovom da se odrze Olimpijske igre u Japanu i da povrede zaobidju nase sportiste. Sportski pozdrav.

Lars

pre 3 godine

@micic,bogdan,pokusevski,smailagic,Jokic petorka..za par sezona dominantni prvaci evrope,kada sazre dva klinca iz ove petorke..
(SCG, 02. februar 2021 22:50)

Diletantski spisak, gde je ovde Birča!?

Boris Banović

pre 3 godine

Jokić je fenomen u košarkaškom smislu ! On ne može biti uzor, formula, stil ! Jednostavno je unikatan, neponovljiv !
Kako je pistigao ovakav uspeh, ni on sam ne zna !
Npr.Đoković je krenuo s 4 godine, imao cilj, ambiciju, trenirao sumanuto, odricao se svega onofa što su imali njegovi vršnjaci, promenio način ishrane, itd. utd i postao ovo što jeste !
Šta je Nikola od toga radio, ništa, igrao se košarke !
Scaka čast Džordanu i ostalim vrhunskim NBA igračima, oni su dostižni, mogu se oponašati, ali igrač poput Nikole Jokić se više neće roditi !

Plavi Staford

pre 3 godine

po meni je doncic bio najbolji al dobro...ne pobedi uvek najbolji
(mile, 02. februar 2021 22:1
Volim Doncica i siguran sam da ce u buducnosti biti visestruki igrac meseca nadam se i mvp, ali treba biti iskren i reci da je ove sezone losiji sto se odrazava i na stanje na tabeli njegovog tima.Naravno verujem da ce biti dosta bolji kako sezona odmice, i verujem da ce povuci svoj tim u doigravanje.No
Kako bi dobro bilo kad bi u buducnosti njih dvojica zaigrali zajedno, mozda cak i da im se pridodaju Pokusevski ,bogdanovic i Avdija, a na sledecem draftu i Vasa Micic.Kako bi se ta ekipa pratila u Srbiji bilo bi ludilo ljudska masta moze svasta he he.

Jare u mleku

pre 3 godine

džabe kad nikad neće uzeti prsten kao ni divac i stojakovic
(Altefino Guzi, 02. februar 2021 23:09)

Meni Barkli veća faca od Tabaka. Inače, Pedja ima prsten.

Blajv

pre 3 godine

A sto ne govoris u svoje ime Goksi? Nikada ponosan na nekoga ko radi protiv svog naroda, da ne pominjem koliko je smesan pozadi
(Freddy, 2. februar 2021 22:22)

Kad je Jokić radio nešto protiv Vojvođana?

Che

pre 3 godine

Jokiću je košarka vic. On jednako igra protiv svojih drugara u Somboru na betonskom igralištu i protiv najboljih igrača na planeti. Srećom da nije fudbaler. Naši stručnjaci bi mu takav pristup vrlo brzo izbili iz glave. Plafon bi mu bio neki turski klub.

SCG

pre 3 godine

micic,bogdan,pokusevski,smailagic,Jokic petorka..za par sezona dominantni prvaci evrope,kada sazre dva klinca iz ove petorke..kao SCG u turskoj,odrace svakoga po 20+...dace bog i svijeta prvaci,olimpijade,zavisno kakvi ce ameri biti,sa kojom ekipom..Petrusev,Milutinov,Guduric,Nakic,Miskovic malo je stagnirao,veciti talenat Simanic,Isto i Radanov.,Uskokovic.,Trifunovic,Koprivica,to su najveci talenti nase kosarke,a uvek iskoci neko nov!i napravi bolju karijeru od talentovanih u mladjim selekcijama..Lučic,Kalinic,Nedovic mogu jos dosta,dok ovi klinci ne pocnu da kidaju uz bazu,tada vec iskusne micica,Jokica,Milutinova i Bogdana,nadam se dominaciji nase kosarke kao nekada!!!

RSK

pre 3 godine

@ mile

Doncic jeste odličan, ali Doncic uzima 30-40 šuteva po utakmici. Da Jokic šutira toliko imao bi 40 - 50 poena po utakmici bez problema.

Harun Al Prasid

pre 3 godine

Smesan pozadi? U smislu ima
veliko dupe? Nisam primeto
vise je bilo zezanja prosle
godine da ako nije izabran
za najboljeg igraca moze da
bude izabran za igraca sa
najvecim sisama (ove godine
to ne vazi - stesao se).

x

pre 3 godine

Ovo je faktički nagrada za MVP od početka sezone.
To znači da je Jokić trenutno ispred Lebrona i Doncica u MVP trci.
E sad ne znamo da mi je ispred ili iza Embida ili možda Duranta...

Ja mislim da je egal sa Embidom, a ispred Durenta i Janisa.

Freak On a Leash

pre 3 godine

Samo bi vas zamolio da ako nema sta da se piše njemu onda ne mora sa forsirate na silu neke nebitne vesti,normalno to nije slucaj sada.Ali ne mora baš svaki dan po tri cetiri vesti o njemu ogadicete ga ljudima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Jokić je fenomen u košarkaškom smislu ! On ne može biti uzor, formula, stil ! Jednostavno je unikatan, neponovljiv !
Kako je pistigao ovakav uspeh, ni on sam ne zna !
Npr.Đoković je krenuo s 4 godine, imao cilj, ambiciju, trenirao sumanuto, odricao se svega onofa što su imali njegovi vršnjaci, promenio način ishrane, itd. utd i postao ovo što jeste !
Šta je Nikola od toga radio, ništa, igrao se košarke !
Scaka čast Džordanu i ostalim vrhunskim NBA igračima, oni su dostižni, mogu se oponašati, ali igrač poput Nikole Jokić se više neće roditi !
(Boris Banović, 2. februar 2021 22:49) # Link komentara

Lepo je što hvališ Jokiča ali realno novi Majkel Jordan je taj neponivljivi koji se neče više roditi u istoriji sporta svi naši treneri uvek pričali nepokušavajte imitirati Đordana igraj ono svoje kako znaš Jordana su mnogi pokušavali imitirati ali i oni najbolji su bile samo loše kopije Majkla Letečeg Jordana.

Sid

pre 3 godine

@Banovic A jel si mozda cuo ili kojim slucajem nekad gledao Lary Birda posto kazes da se igrac kao Jolo nikad nece roditi😂😂 sta je ovim ljudima😂

Freddy

pre 3 godine

Reformator košarkaške igre.
Izmeniće je kao niko u poslednjih par decenija.

Skroman, tih i duhovit.Vrhunski igrač, sjajan čovek.
Ponosni smo što je naš.
(Legolas, 02. februar 2021 22:17) A sto ne govoris u svoje ime Goksi? Nikada ponosan na nekoga ko radi protiv svog naroda, da ne pominjem koliko je smesan pozadi

bilo je i vreme više

pre 3 godine

Još da saigrači mogu da pogode otvorene šuteve, ne bi prosek spao ispod triple-double-a ali doći će i to jednog dana.

@neki veliki dr

Jokića grobara ne vole grobari? Molim?

Phoenix

pre 3 godine

Takvi smo ti mi Somborčani... 
(Dusan Polic, 02. februar 2021 22:12) 

Imam rodbinu u Somboru ali zakleo bih se da za sebe kazu da su Somborci. Mozda ih vec predugo nisam video pa sam zaboravio.

Freddy

pre 3 godine

Reformator košarkaške igre.
Izmeniće je kao niko u poslednjih par decenija.

Skroman, tih i duhovit.Vrhunski igrač, sjajan čovek.
Ponosni smo što je naš.
(Legolas, 02. februar 2021 22:17) A sto ne govoris u svoje ime Goksi? Nikada ponosan na nekoga ko radi protiv svog naroda, da ne pominjem koliko je smesan pozadi

neki veliki dr

pre 3 godine

Nas UNICORN. Grobarski lobi koji ga mrzi zbog ugovora od 150 mil ce da crkne od muke. Sećate se napada 2017 orkestrirani od strane Danilovica i Djordjevica? Sećate se intervjua kad kazu kako on ne bi mogao da igra sa njima u repki? Dali bi oni sve trojke hrvatima, sve te nebitne medalje za samo minut slave koju Jokic zivi u Americi, u najjacoj ligi na svetu!

Freak On a Leash

pre 3 godine

Samo bi vas zamolio da ako nema sta da se piše njemu onda ne mora sa forsirate na silu neke nebitne vesti,normalno to nije slucaj sada.Ali ne mora baš svaki dan po tri cetiri vesti o njemu ogadicete ga ljudima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Jokić je fenomen u košarkaškom smislu ! On ne može biti uzor, formula, stil ! Jednostavno je unikatan, neponovljiv !
Kako je pistigao ovakav uspeh, ni on sam ne zna !
Npr.Đoković je krenuo s 4 godine, imao cilj, ambiciju, trenirao sumanuto, odricao se svega onofa što su imali njegovi vršnjaci, promenio način ishrane, itd. utd i postao ovo što jeste !
Šta je Nikola od toga radio, ništa, igrao se košarke !
Scaka čast Džordanu i ostalim vrhunskim NBA igračima, oni su dostižni, mogu se oponašati, ali igrač poput Nikole Jokić se više neće roditi !
(Boris Banović, 2. februar 2021 22:49) # Link komentara

Lepo je što hvališ Jokiča ali realno novi Majkel Jordan je taj neponivljivi koji se neče više roditi u istoriji sporta svi naši treneri uvek pričali nepokušavajte imitirati Đordana igraj ono svoje kako znaš Jordana su mnogi pokušavali imitirati ali i oni najbolji su bile samo loše kopije Majkla Letečeg Jordana.

Sid

pre 3 godine

@Banovic A jel si mozda cuo ili kojim slucajem nekad gledao Lary Birda posto kazes da se igrac kao Jolo nikad nece roditi😂😂 sta je ovim ljudima😂

Blajv

pre 3 godine

A sto ne govoris u svoje ime Goksi? Nikada ponosan na nekoga ko radi protiv svog naroda, da ne pominjem koliko je smesan pozadi
(Freddy, 2. februar 2021 22:22)

Kad je Jokić radio nešto protiv Vojvođana?

bilo je i vreme više

pre 3 godine

Još da saigrači mogu da pogode otvorene šuteve, ne bi prosek spao ispod triple-double-a ali doći će i to jednog dana.

@neki veliki dr

Jokića grobara ne vole grobari? Molim?

Plavi Staford

pre 3 godine

po meni je doncic bio najbolji al dobro...ne pobedi uvek najbolji
(mile, 02. februar 2021 22:1
Volim Doncica i siguran sam da ce u buducnosti biti visestruki igrac meseca nadam se i mvp, ali treba biti iskren i reci da je ove sezone losiji sto se odrazava i na stanje na tabeli njegovog tima.Naravno verujem da ce biti dosta bolji kako sezona odmice, i verujem da ce povuci svoj tim u doigravanje.No
Kako bi dobro bilo kad bi u buducnosti njih dvojica zaigrali zajedno, mozda cak i da im se pridodaju Pokusevski ,bogdanovic i Avdija, a na sledecem draftu i Vasa Micic.Kako bi se ta ekipa pratila u Srbiji bilo bi ludilo ljudska masta moze svasta he he.

SCG

pre 3 godine

micic,bogdan,pokusevski,smailagic,Jokic petorka..za par sezona dominantni prvaci evrope,kada sazre dva klinca iz ove petorke..kao SCG u turskoj,odrace svakoga po 20+...dace bog i svijeta prvaci,olimpijade,zavisno kakvi ce ameri biti,sa kojom ekipom..Petrusev,Milutinov,Guduric,Nakic,Miskovic malo je stagnirao,veciti talenat Simanic,Isto i Radanov.,Uskokovic.,Trifunovic,Koprivica,to su najveci talenti nase kosarke,a uvek iskoci neko nov!i napravi bolju karijeru od talentovanih u mladjim selekcijama..Lučic,Kalinic,Nedovic mogu jos dosta,dok ovi klinci ne pocnu da kidaju uz bazu,tada vec iskusne micica,Jokica,Milutinova i Bogdana,nadam se dominaciji nase kosarke kao nekada!!!

Lars

pre 3 godine

@micic,bogdan,pokusevski,smailagic,Jokic petorka..za par sezona dominantni prvaci evrope,kada sazre dva klinca iz ove petorke..
(SCG, 02. februar 2021 22:50)

Diletantski spisak, gde je ovde Birča!?

Legolas

pre 3 godine

Reformator košarkaške igre.
Izmeniće je kao niko u poslednjih par decenija.

Skroman, tih i duhovit.Vrhunski igrač, sjajan čovek.
Ponosni smo što je naš.

Harun Al Prasid

pre 3 godine

Smesan pozadi? U smislu ima
veliko dupe? Nisam primeto
vise je bilo zezanja prosle
godine da ako nije izabran
za najboljeg igraca moze da
bude izabran za igraca sa
najvecim sisama (ove godine
to ne vazi - stesao se).

jasno ko dan

pre 3 godine

Na šta je spao Nba, smiješno. Jokić nije niti do gležnja jednomu Kukoču a ovdje se smatra zvijezdom.
(pijani zlotvor, 2. februar 2021 22:12)

Kukoc jeste bio igracina, klasa Kicanovica, Dalipagica, Drazena i Bodiroge. Ali, i Jokic je ista klasa, treba biti maliciozan, ili kosarkaski neuk, da se to ne vidi...

Boris Banović

pre 3 godine

Jokić je fenomen u košarkaškom smislu ! On ne može biti uzor, formula, stil ! Jednostavno je unikatan, neponovljiv !
Kako je pistigao ovakav uspeh, ni on sam ne zna !
Npr.Đoković je krenuo s 4 godine, imao cilj, ambiciju, trenirao sumanuto, odricao se svega onofa što su imali njegovi vršnjaci, promenio način ishrane, itd. utd i postao ovo što jeste !
Šta je Nikola od toga radio, ništa, igrao se košarke !
Scaka čast Džordanu i ostalim vrhunskim NBA igračima, oni su dostižni, mogu se oponašati, ali igrač poput Nikole Jokić se više neće roditi !

sportista

pre 3 godine

Ove godine bi na sportskom planu mogli da uradimo vrhunske stvari, za ovako malu zemlju u svetskim okvirima deluje prosto nepojmivo. Imati Novaka koji je vrhunski sportista, najbolji na planeti. Nikola pretenduje da postane MVP NBA lige. Tijana Boskovic je najbolja odbojkasica sveta prema svim merilima. I na ovim Olimpijskim igrama saljemo po imenima i uspesima najbolju postavu u istoriji nase zemlje od 1992. godine, tako da je moguce i deset plus medalja. Uz sve to trenutno smo Evropski prvaci u muskoj i zenskoj odbojci, odbojkasice su i Svetske prvakinje i druge na OI, vaterpolisti Olimpijski pobednici, Kosarkasice bronzane sa Svetskog prvenstva i OI, Kosarkasi srebrni sa EP i OI, futsaleri se plasirali na SP, Basket tri na tri Svetski i Evropski prvaci, uz pregrst individualnih medalja. Neverovatni rezultati, prosto je nerealno da tako mala zemlja iznedri takve sampione. Trebamo biti ponosni na nase momke i devojke, koji nas u svetu predstavljaju na najbolji moguci nacin. Ostaviti po strani navijacke strasti i opredeljenja i svim srcem biti uz nase. Nema sumnje da ce nam ova godina, bar sto se sportskog smisla tice, mozda biti i najveca u istoriji. Naravno, sve pod uslovom da se odrze Olimpijske igre u Japanu i da povrede zaobidju nase sportiste. Sportski pozdrav.

Plavi Staford

pre 3 godine

Bas mi je drago sto sam ove godine uzeo NBA Legue pas, s obzirom da radim od kuce gledao sam mnogo utakmica.Do sad sam uglavnom pratio snimke na internetu, tekstove na b92 i sofascore.Tek sad gledajuci utakmice shvatam kakvog igraca srbija ima, ljudi covek je neverovatan kosarkas lakoca postizanja koseva lucidne asistencije kretnja po terenu to moze samo neko sa jako visokim kosarkaskim iq.Cak se ni neotima za skokove kad god nemora prosto se negura svaki njegov skok je mukom zaradjen.A posebna prica je njegova odbrana po mom misljenju igra odbranu na jako visokom nivou jako malo gresaka jako dobra kretnja cak i na nizim igracima pri preuzimanju kada se pogleda njegova uloga i potrosnja u napadu odbrana mu je odlicna.Treba da budemo ponosni na ovog coveka.

rece mi jedan covek

pre 3 godine

MVP, MVP... mozda je ovo ta godina kada ce sve da se slozi... pricajte sta god hocete ... decko se zeza u grotlu mocnika gde je velika lova u igri i jako puno momaka koji su TOP igraci su svako vece naostreni da pokazu sto vise... samo onaj ko redovno prati NBA zna sta znaci dobijati toliko prostora u prici prime time na nacionalnim kanalima sa auditorijem od nekoliko desetina miliona gledalaca... neka mu Bog da mudrosti da to unovci jako dobro (by the way u rangu Djokovica)...
Ova zemlja i ovaj narod od njih i direktno i posredno dobijaju mnogo vise nego sto zasluzuju

Western Devil

pre 3 godine

Imate videi na YT "1 Week With Nuggets" sa kamermanom koji ih prati po hodnicima i treninzima. Nikola je glavna faca bez sumnje.

Na jednom delu pita RJ-a koji je leđima uza zid "imaš li poverenja u mene?" I onda krene sa nekih 8ft da baca loptu o zid tik oko njegove glave, kao Vilijem Tel, samostrel i jabuka, mali se us*o.

Na drugom delu pimpa loptu kao fudbaler i onda radi onu foru kada je drzi na jednoj nozi, pa obrne krug tom nogom oko lopte, dok je lopta u vazduhu, i dočeka je opet na istu nogu a da lopta ne dodirne zemlju, jako zeznuta stvar.

Koliko god deluje nezgrapno, ima Dexterity 20, u srednjem veku bi pucao tri strele kao Legolas. Ništa nije slučajno.

Mislim da je ovo definitivno njegova godina.

Strale

pre 3 godine

Konačno su sada centri bolji nego prošlih sezona još od Šeka i Howarda. Jokić, Embid, Kristijan Vud iz Hjustona, Adebajo i mnogi drugi.

RSK

pre 3 godine

@ mile

Doncic jeste odličan, ali Doncic uzima 30-40 šuteva po utakmici. Da Jokic šutira toliko imao bi 40 - 50 poena po utakmici bez problema.

Che

pre 3 godine

Jokiću je košarka vic. On jednako igra protiv svojih drugara u Somboru na betonskom igralištu i protiv najboljih igrača na planeti. Srećom da nije fudbaler. Naši stručnjaci bi mu takav pristup vrlo brzo izbili iz glave. Plafon bi mu bio neki turski klub.

x

pre 3 godine

Ovo je faktički nagrada za MVP od početka sezone.
To znači da je Jokić trenutno ispred Lebrona i Doncica u MVP trci.
E sad ne znamo da mi je ispred ili iza Embida ili možda Duranta...

Ja mislim da je egal sa Embidom, a ispred Durenta i Janisa.

Jare u mleku

pre 3 godine

džabe kad nikad neće uzeti prsten kao ni divac i stojakovic
(Altefino Guzi, 02. februar 2021 23:09)

Meni Barkli veća faca od Tabaka. Inače, Pedja ima prsten.

Phoenix

pre 3 godine

Takvi smo ti mi Somborčani... 
(Dusan Polic, 02. februar 2021 22:12) 

Imam rodbinu u Somboru ali zakleo bih se da za sebe kazu da su Somborci. Mozda ih vec predugo nisam video pa sam zaboravio.