Utorak, 29.12.2020.

08:48

Izbrisali sve filmove u kojima glumi Džoni Dep

Izvor: B92

Izbrisali sve filmove u kojima glumi Džoni Dep IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

XXX

pre 3 godine

@(Petar, 29. decembar 2020 23:47): bravo, jedan od boljih komentara koji sam, u zadnje vreme, pročitao ne vezano za bilo koju temu. Radim u jednoj od korporacija u zdravstvu.

Pegone

pre 3 godine

Da li se neko sjeca one fotke iz Meksika sa OI 1968 .Smith i Carlos za dignutim pesnicama ! Procitajte kako se proveo srebreni Norman iz Australije u svojoj zemlji ! Dovoljno o Australiji :-(

Hm

pre 3 godine

Pa i pre su mu zabranjivali filmove, cak su ga i proterali iz Usa(proverite i zasto) . Sjajan glumac, verovatno i covek, prijatelj Srba
(Vlad, 29. decembar 2020 20:15)

Ahaha prijatelj Srba, verovatno sjajan covek..
Koliko smo mi iskompleksirani i infantilni...pa mi senimo kao stenad kada nas neko pohvali, ma ne mora ni da nas pohvali samo da nas primeti da postojimo.
Tako i onaj Fajns dosao ovamo par puta mi mu odmah utrapili drzavljanstvo a on se provodi i po Rumuniji i gde stigne...

budalaštine

pre 3 godine

Dep je odličan glumac i ovaj postupak je bezvezan. Ako tako nastave gledaćemo samo crtaće pod uslovom da Dizni nikoga nije zlostavljao.

King

pre 3 godine

On je imao teret da dokaze da je tabloid Sun iznio neistine u casopisu u civilnoj parnici. Nije dokazao da je sadrzaj u tabloidu neistinit sto i ne znaci da je sadrzaj tacan. Jednostavno nije dokazao da svoju bivsu nije zlostavljao jer je ona na sudu tvrdila da jeste i to je pitanje vjerodostojnosti svjedoka.

U krivicnoj parnici ona nebi imala skoro nikakve sanse da dobije jer javni tuzioc bi morao da dokaze zlostavljanje bez ikakve sumnje sto je mnogo teze dokazati i veci je teret za tuzioca.

Petar

pre 3 godine

Tipicna korporativna diktatura, ko je radio u korporacijama zna kakva su posast danasnjice.Najgori oblik totalitarnog sistema.Dep je tu da posluzi kao primer "malim" i "nepoznatim" ljudima, jer tako korporacije rade, strada neko istaknut i onda su ostali manji od makovog zrna(ako se desilo Depu...).Cak i kada ste u pravu, mora postojati pravo i sloboda za drugo misljenje.Toga ima sve manje.Moras biti po sablonu koji definise HR korporacije, ne smes reci da ti se nesto opste prihvaceno ne dopada, jer ce te obeleziti i zaustaviti tvoje napredovanje, sputavati te iako si profesionalno bez greske.Trazi se dresura po modelu koji definisu i bez pogovora se moraju usvajati mantre koje su vazece.Pobuna sto pre!Da su Hitlera na vreme resili, ne bi masinerija uzela takvog maha i stradalo preko 50mil ljudi.

Verka

pre 3 godine

Neopisivo glup gest. Ko je sledeci? Connery? Posto je poznato da je znao da odvali samarcinu prvoj zeni. A Steve McQueen, koji je isto par puta tesko premlatio prvu zenu? Kao da samo Depp profitira od svojih filmova na Netflix-u.

cat

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Ne radi se ovde o zaludjenosti likom i delom Dzonija Depa nego o ovoj odluci da se necjji rad jednostavno izbrise ako je taj neko napravio neki prekrsaj ili krivicno delo.
Dep nije bio nasilnik dok je glumeo u tim filmovima, nije ih na kraju krajeva on pravio niti ti filmovi imaju ikakve veze sa njim kao osobom.
Molim vas objasnite efekat ove odluke na bilo koga a da stvarno ima smisla?
Vajstajn je dokazani manijak bio svo vreme, dok je radio i pravio filmove, a niko ne sklanja filmove koje je on producirao, zasto??

Vlad

pre 3 godine

Pa i pre su mu zabranjivali filmove, cak su ga i proterali iz Usa(proverite i zasto) . Sjajan glumac, verovatno i covek, prijatelj Srba

Pamet u glavu.

pre 3 godine

Pa se muvaj sa feministkinjom. Mislim , tip ima slike rana po sebi od njenog divljanja, a imaju i brojni drugi. Te žene dobivaju instrukcije sa interneta od kojekakvih grupa s kojima se socijaliziraju zato pripazite kad vidite da vam kao mačka unosi u kuću nebulozne novitete. Ludače misle da ih neko hoće tući jer ih ne može kontrolirati, tako si u glavama dižući osjećaj vrijednosti. Prvo i osnovno, ne raspravljaj se s konkubinom. Odlazi na prvi znak provokacija. Svaka svađa je red flag i postajat će sve gore i gore i uvijek na njenu inicijativu, zato što ona zna to da su izvršni zakonski instrumenti u njenim rukama i da ćeš uvijek biti krivac. Čim gori konlikt tim njoj bolje, pa će zato uvijek pokušati eskalirati svaku situaciju.

Još jednom, te stvari dolaze izvana i smišljeni su zato da bi inducirali određene trigere u ponašanju koji su van vaše kontrole što god da učinili.

ipak se okrece

pre 3 godine

Toliko kosta "ljubav" sa mladjom i lepsom ;-)
Kad mu Vanesa nije bila dovoljno dobra.
Naravoucenije: Sedi di si ni za di si nisi, matori...
(E pa sad, 29. decembar 2020 13:56)

Pogresno, toliko kosta nerazmisljanje, kod nas prvo zene ovakve
pa tek kad krenu u razvod shvate s cim su bili u braku i sta su previdjali sve te godine. A one se pravdaju decom kad dodju po harac, citaj alimentacju.
U stvari ih nije briga za decu nego gledaju da sto vise naude i napakoste bivsem muzu koji ih je provalio konacno.
Samo nasi muskarci su glupi, lako padnu na narcise i manipulacije, a padace dokle god jure po lepoti, jer su narcisi lepi spolja zbog uticaja japanske genetike.

Dali

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Ispratio sam celo suđenje. Ono što je DOKAZANO je da:

1. je ona njega tukla, i to pesničila;
2. je ona njega psihički maltretirala;
3. je šminkom pokušavala da prikaže da je on nju tukao, iako tada nije ni bio na istom kontinentu(!!!);
4. mu je pretila da će mu uništiti karijeru lažima, jer se ženi u današnje vreme sve mora poverovati, čak i bez dokaza. Nažalost je bila u pravu.
4. I na kraju, dokazano je da se ona posr**a u njegov krevet.

Pride su sve njegove bivše žene, devojke i prijatelji generalno imali samo reči hvale za njega, uz napomenu da NIKAD nije bio nasilan ni prema kome.

I td. i td. Amber Herd je prevarant i loša glumica koja je iskoristila jednog odličnog glumca i nesavršenu, ali svakako mnogo bolju osobu od nje da se probije u Holivudu.

Chile

pre 3 godine

Cim je ona njega mogla da tuzi, znaci nije joj nista. Moze ta jos da izdrzi ocigledno. Folirntkunja zeli pare kao i vecina njih.
(Hintreal, 29. decembar 2020 12:55)
Kakve pare brale, pa njen sadašnji imal love ko 1000 Depova da ne kazem više nego ceo Hollywood. Zapitaj se samo kako je uopšte razbucala dotičnog na sudu, jer u današnje vreme biti u pravu ne znači i dobiti pravo

lulubela

pre 3 godine

Kakva glupost!!! Kakve veze imaju ti filmovi sa optužbom da je tukao ženu? Da li to znači da bi mu izbrisali filmove i ako je tukao nekog muškarca? Ili se više ne borimo za ravnopravnost polova? Očito uzde drže isfrustrirane, nezadovoljne, besne žene, a vi muškarci nastavite da ćutite... dok ne dodju i po vas!

Toni

pre 3 godine

Po mom skromnom mišljenju - dobar glumac sa osrednjim filmovima. Ne sjećam se da me je oduševio više od jedan ili dva. A sad o njihovoj odluci - da li porodični nasilnik zaslužuje da mu se uništi karijera? Pitanje je da li će biti ovim uništena (mada je Netflix dosta moćan), ali ja mislim da zaslužuje neku kaznu. Ne naravno da mu se uništi život, ali mu je mogućnost milionske zarade stvarno previše. Neka malo vozi taksi :)

miki

pre 3 godine

Osudili ga u građanskoj parnici u kojoj je on tužilac.
U kom pravnom sistemu to ima, ili je neko pobrkao lončiće.
(Miki, 29. decembar 2020 11:13)

On je tužio časopis, odnosno njihovog urednika jer je smatrao da su izrekli laži.
U sudskom postupku je dokazano da to nisu bile laži, odnosno dokazano je da je Džoni tukao Amber.
Nije on osuđen za nasilje, nego je u toku tog postupka dokazano da ju je tukao. Nije njemu bilo suđeno pa da je osuđen.
@(lokal, 29. decembar 2020 14:08)

Ja baš to i tvrdim, nije njemu suđeno pa ne može biti ni osuđen. Pročitaj članak koji komentarišemo u njemu baš to stoji:

Citat:
"
Kako se navodi, razlog tome je nedavna odluka suda prema kojoj je Dep osuđen za zlostavljanje bivše supruge, prenosi "The Sun".

Naime, Dep je tužio britanski "The Sun" i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao "čovekom koji tuče svoju ženu". Ovim slučajem bavio se Viši sud u Londonu.
"

Ja mislim da presuda u datom slučaju nije akko ekvivalnecija. To što je izgubio parnicu ne znači da ju je izgubio zbog toga što je dokazano da ju je tukao.

Prijatelju

pre 3 godine

@Neko

Razumem te. Ali nemas nista od toga. Stvaraj "svoj" svet umesto toga. Danas zivimo u SF blokbasteru, a uloge za razliku od filmskih studija leze ispred nas. Svako moze da izabere koju zeli i bude vrsta "junaka" po vlastitom ukusu. To kosta, ali... zar nema veceg osecaja smisla od toga da dajes doprinos sudbini civilizacije?!

Kino-oko

pre 3 godine

Pa sta je cudno, skidali su i sa nase TV nepodobne filmove pre mnogo godina. Takav je i striming, mogu da stave i skinu koga i kada hoce, e sada i korisnici mogu da otkazu, a nece lenji ili inertni. Gledam na Primue (free) ima Tourist no skidaju ga za 3 dana, slucajno ili ne. A ostali svi dostupni da kupite ili iznajmite. Znaci ako je lova u pitanjum, nema veze ove gluposti. Ako van je stalo do nekog filma, ne oslanjajte se na striming samo fizicki disk....

igor

pre 3 godine

To sto je nasilnik, to treba da se bai policija, sud i da dobije kaznu odgovoarajucu.

Skidanje filmova i anatemisanje svega sto je uradio je odvratna levicarsko-fasiticka (da da, nespojivo, ali moderni levicari i avokado-politicki korektni-idioti su olicenje fasizma) odmazda svakom ko je bolji od njih i ko je drugaciji.
Isto ovo su uradili kevinu spejsiju.

Mene ne zanima da li je spejsi homo, da li dzoni bije zenu. Ja mogu da volim ili ne volim njihove filmove, a zakon treba da ih kazni za krsenje zakona.

Odvratno. Ko je sledeci na udaru?

joja

pre 3 godine

@II - nema veze. Ne znam, možda ti je životno iskustvo bilo nesrećno po tom pitanju. Izvesno 99% ili i 100% prisutnih niti bije žene niti im to treba. Staljin je naređivao da se grupne fotografije rukovodioca retuširaju, pa da onog koji je zglajzao više na slici nema, i nikada ga nije ni bilo. Ovo je to isto.

M

pre 3 godine

Ali sta je tu istana? Ko je tu koga i kako zlostavljao? Samar je samar, a posledice samara su razlicite. Treba to sve objektivno sagledati.

informisite se

pre 3 godine

Nije tragicno sto feministi terorisu svet i demokratiju nego sto i dalje 50% muskaraca nije toga svesno, ili iz neznanja podrzavaju to.

ideologija koja počiva na kompleksu niže vrednosti

pre 3 godine

Ja sam jedan od prvih koji je primetio šta se dešava sa feminizmom,medijima i Holivudom,Internetom.. još pre dvadesetak godina, kad se mnogi od vas nisu rodili. Kad sam to objašnjavao isto nekim prilično upućenim likovima, govorili su mi, ok one hoće jednakost po svaku cenu, pa bilo to i podmetanje i prljava igra.
Moj ogdovor na to još tada je bio, ne, ne žele samo jednakost, žele dominaciju, da porobe svojom ideologijom,žele osvetu,i žele da izbrišu istoriju. Ovo vam je otprilike to.

Loshmi

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Kakve to veze ima sa njegovim filmovima?

Vladan R

pre 3 godine

Ovo se pretvara u teror tih kojima su usta puna tolerancije, i koji samo pokazuju da su gori od onih koje napadaju. Kao sto već jednom rekoh goriva od najgorih zadrtih komunista koji su proganjali svakoga sa drugačijim mišljenjem. Ovde se konkretno ne zna, ko je ludji, on ili ona. Podjednako su jedno drugo maltretirali i zlostavljao i fizički i psihički, ali na kraju ispada da je samo on to radio. One koji razbijaju i pljačkaju, ne smeš da nazoves razularenom ruljom, zbog njihove boje kože, jer se kao bore za ispravnu stvar. Kriminalom i pljačkom, pa i terorizmom, se ne može boriti, za ispravne stvari i kraj priče.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Srećom imam gomilu filmova sa D¿onijem na tvrdom disku ! Čekam samo da krenu i na Klinta,e to će biti crta koju ako pređu nema tolerancije! Sve ću da im otkažem i prelazim na piratske platforme ! Ološi jedni. A i Džoni ispade kreten,da ga uradi ova tataba Amber...E moj D¿oni,brzo se vraćaj na "belo" jer ti rakija sužava svest i onda se desi ovo! Džoni punog nosa bi ovakve menjao na dnevnoj bazi ! I to gratis !Justice for Johnny !

Фактор мира и стабилности

pre 3 godine

Како је то глупо!!! Тиме наносе штету свима који су радили на филмовима или учествовали у финансирању.

Значи, сад ако ишамарам бившу жену, хоће ли ми поништити све пројекте, које сам направио у каријери, и инвеститорима одузети дозволе, које су за њих добили!?

Showbiz reciklaza

pre 3 godine

Ko nije shvatio novi Holywood je Netflix. Njihovi filmovi su im trebali za pocetak, a vremenom kako pune kolekciju i snimaju svoje bice sve manje...sto bi placali procenat? Preuzece glumce koje hoce, i reciklirati nepodobne (poput "jadnog" Depa). Svi koji nedovoljno histericno podrzavaju blm, lgbt& i samo-bankrot putem "zelenih" poreza ce na "smetliste":/

Komša

pre 3 godine

Cenzurisu Trampa koji je aktuelni predsednik , proganjaju Depa... u pravu je Tramp kada kaze da se ovi pretvaraju u komunisticku boljsevisticku partiju..
(Stefi, 29. decembar 2020 10:05) 
Ne volim komunizam i smatram ga mnogo štetnim.
Ali valja biti precizniji.

Totalitarni način razmišljanja je začin kojim je začinjen i komunizam i nacional- socijalizam i fašizam i njime može biti začinjena (zatrovana) svaka misao,ideja.

Čak od najbezazlenijih ideja, onih koje u sebi sadrže opšteprihvaćene stavove ,najpozitivnije moguće isključivost polako dovodi do prisile bilo koje vrste - samo je pitanje dokle ce ugroženi i nezaslepljeni trpeti i koliko ce moci da se suprotstave.

Moze da bude u pitanju ekologija,zdravlje ,ekonomija ,bilo šta - stav i mačin je tu presudan a ne sama ideja.

Fanatično pracenje bilo koje ideje je uvek pogubno.
Pogledajte istoriju.
Puna je zamlata koje su "podvlačile crtu" i tvrdile da "grade novi ,pravedniji svet"

Pun je svet Hitlera i Staljina iz naših sokaka ,samo ih ne primecujemo jer su zaludjeni nekim drugim ,modernijim idejama.

lokal

pre 3 godine

Osudili ga u građanskoj parnici u kojoj je on tužilac.
U kom pravnom sistemu to ima, ili je neko pobrkao lončiće.
(Miki, 29. decembar 2020 11:13)


On je tužio časopis, odnosno njihovog urednika jer je smatrao da su izrekli laži.
U sudskom postupku je dokazano da to nisu bile laži, odnosno dokazano je da je Džoni tukao Amber.
Nije on osuđen za nasilje, nego je u toku tog postupka dokazano da ju je tukao. Nije njemu bilo suđeno pa da je osuđen.

II

pre 3 godine

(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Nije to zaludjenost Depom, niti bilo kojim drugim bahatim nasilnikom koji tuce svoju zenu. To je odbrana svog prava da se bahate i biju svoje zene. U svakom clanku, gde se pise o ovakvim nasilnicima je reakcija u komentarima potpuno ista, ista mrznja prema zenama i ista podrska silovateljima i nasilnicima koji siluju ili batinaju zene. To je revolt protiv uspostavljanja pravde i protiv pravne i zakonske zastite zena generalno. Nazalost.

toitoi

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.

Gavrilo

pre 3 godine

Konzument bez svesti = ovca

Sve bi bilo drugačije da nema gomile ovaca koja "prva" mora da vidi nove filmove ili serije i naravno spremna je za to da plati.
Shvatite, mi, većina daje moć, otkažite pretplatu, za mesec dana ne da neće biti ukinuti Depovi filmovi, nego će ga sve u dupe ljubiti...

Me,Myself and I

pre 3 godine

Znači počelo je...
Ko nije sa nama, protiv nas je!

Treba ozbiljno shvatiti sce što se dešava bez obzira da li je zavera ili teorija zavere ali ne piše se dobro nikome ko je protiv mašinerije koja se valja za koronom.

dule

pre 3 godine

Podrzavam. Ali samo ako uklone sve filmove i serije od Kevina Spejsija i Harvija Vajnstina. A mogli bi i od Mela Gibsona, ipak je i on imao neke komentare i incidente.

P.S. Lista naravno nije gotova, ovo mi ja samo odmah palo na pamet.

Pera Realno

pre 3 godine

Popodne ću uzmem Pirate sa Kariba . Ne podržavam nasilje, ali još manje podržavam kampanje tipa Black lives matter i sl.
Ovo je debilizam liberalnog tipa, koji traži od čoveka da bude jedinka bez mozga, vlat trave koja ljulja kako vetar duva. E pa neću.
Ja odlučujem šta ću gledati, a ne upravni odbor Netfliksa. Ko vaš šiša sve.

Miki

pre 3 godine

Ha ha, pa ne gledam Netflix jer je jedna od teroristkinja Rice u odboru kompanije. Sigurno mi nece oni odredjivati sta cu da gledam.... bolesni umovi. Cak i ako je Johny u krivu ne znacu da se svi filmovi trebaju izbrisati. A one Rice bi trebale da budu na 30 godina u zatvoru ako ne i dozivotno za ubijanje civila po svetu.

E pa sad

pre 3 godine

Cim je ona njega mogla da tuzi, znaci nije joj nista. Moze ta jos da izdrzi ocigledno. Folirntkunja zeli pare kao i vecina njih.
(Hintreal, 29. decembar 2020 12:55)
Toliko kosta "ljubav" sa mladjom i lepsom ;-)
Kad mu Vanesa nije bila dovoljno dobra.
Naravoucenije: Sedi di si ni za di si nisi, matori...

Goran

pre 3 godine

Vazno da na Netfliksu moze da se pogleda film: Hitler - jedna karijera u kome preko 50% materijala cine propagandni Gebelsovi filmovi koji se velica Hitler. Ko ne veruje neka pogleda na Netfliksu i naci ce bez problema film: Hitler - A Career. E, za taj propagandni film nema problema. To se zove zapadna demokratija.

Komša

pre 3 godine

Gaj Julije ,Ciceron,Katon su imali robove.
Mislim da je došlo vreme i sa njima da se obračunamo i da ih izbrišemo iz istorije.

Bitno da je počelo ...

Jelena

pre 3 godine

Mislim da mu je ovo karma. Zenu sa kojom ima dvoje dece nikad nije ozenio i na kraju ju je u krizi srednjih godina ostavio zbog neke balavice zbog malo seksa i mladog mesa. To je ono kad hoces leba preko pogace, pa izgubis sve.

трт-мрт

pre 3 godine

Комунизам има други маркетинг..Поента је да људи иду у правцу у коме власт жели...

Recimo

pre 3 godine

@shile upravo si nenamerno rekao jednu tuznu istinu o tome kako je tesko biti zena i koliko su zene diskriminisane i maltretirane na svakom koraku. A sutra ces nas ti i drugi likovi ovde ubedjivati kako se nasilje nad zenama retko desava, kako zene preteruju, lazu k..., nisu svi muskarci takvi itd. Bive da ipak jest svi muskarci isti, hm?

Karakondžula

pre 3 godine

... po toj logici... treba ukinuti teoriju relativiteta, jer je grnije koji je potpisan iza ovog rada ostavio svoju ženu... do kojih krajnosti ide feminizam, gej lobizam... da se odmah razumemo, protiv svakog nasilja sam... ali te "podrške" ugroženima su katastrofalne...

Tramuntana

pre 3 godine

Misliš da je ovo bullshit ? Budi dosledan i reci zbogom Netflix-u....Akcija-Reakcija ! A ne trubiti u prazno po raznim portalima .

Robert

pre 3 godine

Nista licno, uradili su to njihovom glumcu i to velikom. Mi bismo to odmah licno shvatili i pisali kako nas mrze, kada bi nekom nasem velikom glumcu (ili cak sportisti ili bilo kome y drugoj sferi) to uradili.

goran

pre 3 godine

Koliko sam shvatio, on nije osuđen uopšte za zlostavljanje, nego je tabloid napisao da je on zlostavljač, on ih je tuzio za klevetu i izgubio, to nije baš isto i rekacije netflixa ostalih licemjera na tu sudsku odluku su pretjerane

saletoxic

pre 3 godine

koja sramota prvo od suda pa na dalje e pa i ja imam jednu vest zbogom netflix-u ,
a sada cu iz inata da kupim neki njegov film ali na DVD-u. ne znam sta se petljao sa njom imao je dosta para za profesionalke odradis sta ti se radi i zbogom kog briga osim zute stampe? nema ovoga.

Helios

pre 3 godine

@filip
"Jel se samo meni čini ili Amerika postaje neka vrsta korporacijskog autokratskog režima?!?"
Čini ti se. To je još od pobede Severa nad Jugom.

cvrko

pre 3 godine

dekija@
I cara Dušana,Crkvu Katolicku što je spaljivala naucnike,Kolumba,sve zapise o kraljevima i carevima,svi su oni na silu vladali,otimali,bogatili se..... sve one one koji su ucestvovali u nekom mucenju,diskriminaciji,ubistvima......

Milinko

pre 3 godine

Pa krivi su potrošači što ovakvim servisima dozvoljavaju monopol a oni sprovode cenzuru ne sagledivih razmera.To je kad nekoliko kompanija imaju monopol nad informacijama dogadja se da je cenzura veća nego u kini.

Pantelej

pre 3 godine

A ostavili Spejsijeve i Miramaxove filmove? To nema nikakve logike s obzirom da su Spejsi i Vajnstin radili 1000 puta gore stvari, ovaj drugi je i osuđen.

mlekadzija

pre 3 godine

Ово је отишло предалеко....а као што је неко већ приметио, филомови Вајнстајна ништа....хипокризија зуа медаљу. Златну....

duman

pre 3 godine

Zanimljivo. Isto tako u Americi, ne znam da li znate, npr mejnstrim mediji ne objavljuju ništa o predsedniku i njegovoj administraciji ako se ispostavi da su lagali kako Irak ima oružje za masovno uništenje. Ne dao bog ogrešiti se tamo o zakon

T67

pre 3 godine

Eee al su mu naudili. Čovjek je plaćen za te filmove i odradio je svaki dolar. Sa tim postupkom uskraćeni su ljudi da gledaju dobre filmove za koje su platili pretplatu.

Пилипенда

pre 3 godine

Аустралија, земља коју су основали затвореници, дакле криминалци, који су практично искоренили староседеоце сада причају нешто.

Vrli novi svet

pre 3 godine

Covek osudjen bez dokaza, a Netflix skida njegove filmove. A onaj pedofilski raj od filma Cuties su mesecima promovisali i branili, a mozda ga jos uvek prikazuju. Ne znam, jer sam letos odmah otkazao pretplatu zbog istog.

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakvi retardi. Za nepoverovati. Nadam se onda da će ceo svet izbrisati kulturno nasleđe Nemaca i Amera i Britanaca kao najvećih zlostavljača i ubica kroz razne ratove. To bi onda bio stvar logike?

Kekw

pre 3 godine

Stite svoj imidz od konkurencije, oportunistickih novinara i politicara tako sto brisu filmove osudjenog zlostavljaca. Stvar je PR prirode, buduci da znaju kako jedan deo javnosti burno reaguje - sto moze uplasiti sadasnje/buduce investitore, saradnike, sponzore I sl.

Petar

pre 3 godine

Samo da napomenem, da ima audio snimak gde se cuje upravo suprotno.
Cak je i Amber rekla u jednom momentu "Niko ti nece verovati jer si musko". Ima i peticija da se potpise da Amber ne glumi u novom aquaman filmu, njeni youtube snimci se downvote-uju itd.... Zasto je Netflix ovo uradio stvarno ne znam.

N

pre 3 godine

A jesu li izbrisani i svi filmovi koje je producirao Weinstein? Naravno da ne jer bi morali da izbrišu trećinu filmova iz ponude pa to ne bi bilo dobro za bisnis. Ovako mogu da pokažu da su "dobri momci (i devojke" a ustvari su obični licemeri i oportunisti.

Stefi

pre 3 godine

Cenzurisu Trampa koji je aktuelni predsednik , proganjaju Depa... u pravu je Tramp kada kaze da se ovi pretvaraju u komunisticku boljsevisticku partiju..

filip

pre 3 godine

Pre neki dan vest da Twitter briše sve Trampove tvitove posle odlaska sa funkcije, danas čitam Netflix briše dela Džoni Depa. Jel se samo meni čini ili Amerika postaje neka vrsta korporacijskog autokratskog režima?!?

Milica

pre 3 godine

Dosla mu na naplatu glupost koju je napravio. Nista gore nego kad muskarac pukne u starim godinama. Mnogo ih zuljaju pa prave gluposti, ali eto cene.

Hugo

pre 3 godine

Ja razumem da je Dzoni Dep scenirao, rezirao, producirao i jedini on glumeo u tim filmovima, pa da mu izbrisu sve filmove. Otkud njima da su to njegovi filmovi??

Joker

pre 3 godine

Na kraju će on biti najveća žrtva jer mu je karijera praktično uništena. Niko ga više neće zvati da glumi bilo gde. Stoji to da nije trebalo da radi, ali brate, zakon je tu, kazni ga novčano ili pošalji u zatvor na određeno vreme. Ovo je teror.

Zagor

pre 3 godine

@Mare: "Sreca u nesreci je da je izbrisan i Arizona dream." Zasto? Zato sto se tebi ne svidja film? Ja mislim da je "Arizona Dream" jedan od najboljih filmova koji je Kusturica ikad snimio, a i Johnny Depp, kao i svi drugi glumci u tom filmu su odlicni. To je moje misljenje. Vidis, i to nema veze sa tematikom.

Јабучило

pre 3 godine

Какав је ово лов на вештице... Какве везе имају његове филмске улоге са приватним животом? Приде, није он једини у тим филмовима. Тиме се ускраћује много тога и људима који са целом причом о злостављању везе немају.

maunt5

pre 3 godine

Kakav sraman potez.Kakve glumacke velicine ti americki idioti unistavaju...?!Uzas!!! A sigurna sam da je vecina tih "moralista" nemoralna do krajnjih granica...
maunt5

marko

pre 3 godine

to nisu njegovi filmovi, vec citavog tima ljudi. on je samo jedan glumac koji je u isto vreme i covek koji kao i svaki covek gresi. ako gledamo ko je sta gresio u zivotu, to je jedna stvar, ali umetnicko delo je druga stvar. u ovom slucaju, gresku je napravio netfliks.

Ayatollah

pre 3 godine

Treba pročitati šta se sve dešavalo u periodu makartizma i lova na veštice u SAD pedesetih, ima mnogo sličnosti, s tim što su tada stradali "komunisti", a sada "politički nekorektni", pa se može videti da ni SAD uopšte nije operisana od povremenih progona onih koji su drugačiji. Tada je između ostalih stradao Čarli Čaplin, sada Džoni Dep, to je taj isti obrazac.

Pa

pre 3 godine

Realno mu je jedina greška kad je ostavio Vanesu, majku svoje dece, zbog ove...
E to je greška sa velikim G ali nije vredna ovakve nenormalne izmišljotine i iživljavanja bez ikakvog osnova.

z

pre 3 godine

Zaista je šteta koliko gledaoci umeju da budu podvodljivi ovakvim spinovima velikih. Izgleda da smo već zaboravili skorašnju Netfliksovu abominaciju zvanu Cuties, u kojoj se devojčice seksualizuju do zla boga.

Je l' postoji neko da ukine Netflix zbog toga? Naravno da ne postoji, jer ovo nema veze sa presudom ili moralom, već sa načinom da se skrene pažnja sa njihove groteske i pritom isplanira kako da se još malo zaradi.

novosađanka

pre 3 godine

Živeo godinama u vanbračnoj zajednici sa Vanesom Paradi na jugu Francuske u nekoj vili sa dvoje dece. Odjednom - brak sa Amber - suđenje.

Kao da je neko njegov život okrenuo naopačke.

Šta ti je to trebalo, Džoni?

Izgleda da vredi

pre 3 godine

Ko ga sisa sam je birao, porodicu zbog nje rasturio, trpeo ponizavanja, tuce, blamove, prevare...
Valjda je vredelo, sta kazes Dzoni?

dekija

pre 3 godine

Nek onda izbace i sve što ima veze sa Vajnstinom, sve što ima veze sa Nemačkom i nemcima jer su oni zlostavljali ceo svet u dva navrata ukupno 10 godina...

Empirista

pre 3 godine

U kakvo mracno doba cenzure stupamo... Deluje mi da je jedini nacin da se "mali" covek sa tim nosi i izrazi svoj protest upravo bojkot organizacija koje precrtaju coveka zbog jedne sudske odluke...

dekija

pre 3 godine

Nek onda izbace i sve što ima veze sa Vajnstinom, sve što ima veze sa Nemačkom i nemcima jer su oni zlostavljali ceo svet u dva navrata ukupno 10 godina...

maunt5

pre 3 godine

Kakav sraman potez.Kakve glumacke velicine ti americki idioti unistavaju...?!Uzas!!! A sigurna sam da je vecina tih "moralista" nemoralna do krajnjih granica...
maunt5

Empirista

pre 3 godine

U kakvo mracno doba cenzure stupamo... Deluje mi da je jedini nacin da se "mali" covek sa tim nosi i izrazi svoj protest upravo bojkot organizacija koje precrtaju coveka zbog jedne sudske odluke...

N

pre 3 godine

A jesu li izbrisani i svi filmovi koje je producirao Weinstein? Naravno da ne jer bi morali da izbrišu trećinu filmova iz ponude pa to ne bi bilo dobro za bisnis. Ovako mogu da pokažu da su "dobri momci (i devojke" a ustvari su obični licemeri i oportunisti.

Hugo

pre 3 godine

Ja razumem da je Dzoni Dep scenirao, rezirao, producirao i jedini on glumeo u tim filmovima, pa da mu izbrisu sve filmove. Otkud njima da su to njegovi filmovi??

Пилипенда

pre 3 godine

Аустралија, земља коју су основали затвореници, дакле криминалци, који су практично искоренили староседеоце сада причају нешто.

Joker

pre 3 godine

Na kraju će on biti najveća žrtva jer mu je karijera praktično uništena. Niko ga više neće zvati da glumi bilo gde. Stoji to da nije trebalo da radi, ali brate, zakon je tu, kazni ga novčano ili pošalji u zatvor na određeno vreme. Ovo je teror.

Vrli novi svet

pre 3 godine

Covek osudjen bez dokaza, a Netflix skida njegove filmove. A onaj pedofilski raj od filma Cuties su mesecima promovisali i branili, a mozda ga jos uvek prikazuju. Ne znam, jer sam letos odmah otkazao pretplatu zbog istog.

filip

pre 3 godine

Pre neki dan vest da Twitter briše sve Trampove tvitove posle odlaska sa funkcije, danas čitam Netflix briše dela Džoni Depa. Jel se samo meni čini ili Amerika postaje neka vrsta korporacijskog autokratskog režima?!?

Petar

pre 3 godine

Samo da napomenem, da ima audio snimak gde se cuje upravo suprotno.
Cak je i Amber rekla u jednom momentu "Niko ti nece verovati jer si musko". Ima i peticija da se potpise da Amber ne glumi u novom aquaman filmu, njeni youtube snimci se downvote-uju itd.... Zasto je Netflix ovo uradio stvarno ne znam.

Pantelej

pre 3 godine

A ostavili Spejsijeve i Miramaxove filmove? To nema nikakve logike s obzirom da su Spejsi i Vajnstin radili 1000 puta gore stvari, ovaj drugi je i osuđen.

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakvi retardi. Za nepoverovati. Nadam se onda da će ceo svet izbrisati kulturno nasleđe Nemaca i Amera i Britanaca kao najvećih zlostavljača i ubica kroz razne ratove. To bi onda bio stvar logike?

marko

pre 3 godine

to nisu njegovi filmovi, vec citavog tima ljudi. on je samo jedan glumac koji je u isto vreme i covek koji kao i svaki covek gresi. ako gledamo ko je sta gresio u zivotu, to je jedna stvar, ali umetnicko delo je druga stvar. u ovom slucaju, gresku je napravio netfliks.

Јабучило

pre 3 godine

Какав је ово лов на вештице... Какве везе имају његове филмске улоге са приватним животом? Приде, није он једини у тим филмовима. Тиме се ускраћује много тога и људима који са целом причом о злостављању везе немају.

Milinko

pre 3 godine

Pa krivi su potrošači što ovakvim servisima dozvoljavaju monopol a oni sprovode cenzuru ne sagledivih razmera.To je kad nekoliko kompanija imaju monopol nad informacijama dogadja se da je cenzura veća nego u kini.

Stefi

pre 3 godine

Cenzurisu Trampa koji je aktuelni predsednik , proganjaju Depa... u pravu je Tramp kada kaze da se ovi pretvaraju u komunisticku boljsevisticku partiju..

Ayatollah

pre 3 godine

Treba pročitati šta se sve dešavalo u periodu makartizma i lova na veštice u SAD pedesetih, ima mnogo sličnosti, s tim što su tada stradali "komunisti", a sada "politički nekorektni", pa se može videti da ni SAD uopšte nije operisana od povremenih progona onih koji su drugačiji. Tada je između ostalih stradao Čarli Čaplin, sada Džoni Dep, to je taj isti obrazac.

T67

pre 3 godine

Eee al su mu naudili. Čovjek je plaćen za te filmove i odradio je svaki dolar. Sa tim postupkom uskraćeni su ljudi da gledaju dobre filmove za koje su platili pretplatu.

novosađanka

pre 3 godine

Živeo godinama u vanbračnoj zajednici sa Vanesom Paradi na jugu Francuske u nekoj vili sa dvoje dece. Odjednom - brak sa Amber - suđenje.

Kao da je neko njegov život okrenuo naopačke.

Šta ti je to trebalo, Džoni?

Pa

pre 3 godine

Realno mu je jedina greška kad je ostavio Vanesu, majku svoje dece, zbog ove...
E to je greška sa velikim G ali nije vredna ovakve nenormalne izmišljotine i iživljavanja bez ikakvog osnova.

cvrko

pre 3 godine

dekija@
I cara Dušana,Crkvu Katolicku što je spaljivala naucnike,Kolumba,sve zapise o kraljevima i carevima,svi su oni na silu vladali,otimali,bogatili se..... sve one one koji su ucestvovali u nekom mucenju,diskriminaciji,ubistvima......

duman

pre 3 godine

Zanimljivo. Isto tako u Americi, ne znam da li znate, npr mejnstrim mediji ne objavljuju ništa o predsedniku i njegovoj administraciji ako se ispostavi da su lagali kako Irak ima oružje za masovno uništenje. Ne dao bog ogrešiti se tamo o zakon

Goran

pre 3 godine

Vazno da na Netfliksu moze da se pogleda film: Hitler - jedna karijera u kome preko 50% materijala cine propagandni Gebelsovi filmovi koji se velica Hitler. Ko ne veruje neka pogleda na Netfliksu i naci ce bez problema film: Hitler - A Career. E, za taj propagandni film nema problema. To se zove zapadna demokratija.

Zagor

pre 3 godine

@Mare: "Sreca u nesreci je da je izbrisan i Arizona dream." Zasto? Zato sto se tebi ne svidja film? Ja mislim da je "Arizona Dream" jedan od najboljih filmova koji je Kusturica ikad snimio, a i Johnny Depp, kao i svi drugi glumci u tom filmu su odlicni. To je moje misljenje. Vidis, i to nema veze sa tematikom.

z

pre 3 godine

Zaista je šteta koliko gledaoci umeju da budu podvodljivi ovakvim spinovima velikih. Izgleda da smo već zaboravili skorašnju Netfliksovu abominaciju zvanu Cuties, u kojoj se devojčice seksualizuju do zla boga.

Je l' postoji neko da ukine Netflix zbog toga? Naravno da ne postoji, jer ovo nema veze sa presudom ili moralom, već sa načinom da se skrene pažnja sa njihove groteske i pritom isplanira kako da se još malo zaradi.

Dali

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Ispratio sam celo suđenje. Ono što je DOKAZANO je da:

1. je ona njega tukla, i to pesničila;
2. je ona njega psihički maltretirala;
3. je šminkom pokušavala da prikaže da je on nju tukao, iako tada nije ni bio na istom kontinentu(!!!);
4. mu je pretila da će mu uništiti karijeru lažima, jer se ženi u današnje vreme sve mora poverovati, čak i bez dokaza. Nažalost je bila u pravu.
4. I na kraju, dokazano je da se ona posr**a u njegov krevet.

Pride su sve njegove bivše žene, devojke i prijatelji generalno imali samo reči hvale za njega, uz napomenu da NIKAD nije bio nasilan ni prema kome.

I td. i td. Amber Herd je prevarant i loša glumica koja je iskoristila jednog odličnog glumca i nesavršenu, ali svakako mnogo bolju osobu od nje da se probije u Holivudu.

Pera Realno

pre 3 godine

Popodne ću uzmem Pirate sa Kariba . Ne podržavam nasilje, ali još manje podržavam kampanje tipa Black lives matter i sl.
Ovo je debilizam liberalnog tipa, koji traži od čoveka da bude jedinka bez mozga, vlat trave koja ljulja kako vetar duva. E pa neću.
Ja odlučujem šta ću gledati, a ne upravni odbor Netfliksa. Ko vaš šiša sve.

Фактор мира и стабилности

pre 3 godine

Како је то глупо!!! Тиме наносе штету свима који су радили на филмовима или учествовали у финансирању.

Значи, сад ако ишамарам бившу жену, хоће ли ми поништити све пројекте, које сам направио у каријери, и инвеститорима одузети дозволе, које су за њих добили!?

Komša

pre 3 godine

Gaj Julije ,Ciceron,Katon su imali robove.
Mislim da je došlo vreme i sa njima da se obračunamo i da ih izbrišemo iz istorije.

Bitno da je počelo ...

Gavrilo

pre 3 godine

Konzument bez svesti = ovca

Sve bi bilo drugačije da nema gomile ovaca koja "prva" mora da vidi nove filmove ili serije i naravno spremna je za to da plati.
Shvatite, mi, većina daje moć, otkažite pretplatu, za mesec dana ne da neće biti ukinuti Depovi filmovi, nego će ga sve u dupe ljubiti...

Showbiz reciklaza

pre 3 godine

Ko nije shvatio novi Holywood je Netflix. Njihovi filmovi su im trebali za pocetak, a vremenom kako pune kolekciju i snimaju svoje bice sve manje...sto bi placali procenat? Preuzece glumce koje hoce, i reciklirati nepodobne (poput "jadnog" Depa). Svi koji nedovoljno histericno podrzavaju blm, lgbt& i samo-bankrot putem "zelenih" poreza ce na "smetliste":/

Miki

pre 3 godine

Ha ha, pa ne gledam Netflix jer je jedna od teroristkinja Rice u odboru kompanije. Sigurno mi nece oni odredjivati sta cu da gledam.... bolesni umovi. Cak i ako je Johny u krivu ne znacu da se svi filmovi trebaju izbrisati. A one Rice bi trebale da budu na 30 godina u zatvoru ako ne i dozivotno za ubijanje civila po svetu.

Izgleda da vredi

pre 3 godine

Ko ga sisa sam je birao, porodicu zbog nje rasturio, trpeo ponizavanja, tuce, blamove, prevare...
Valjda je vredelo, sta kazes Dzoni?

Me,Myself and I

pre 3 godine

Znači počelo je...
Ko nije sa nama, protiv nas je!

Treba ozbiljno shvatiti sce što se dešava bez obzira da li je zavera ili teorija zavere ali ne piše se dobro nikome ko je protiv mašinerije koja se valja za koronom.

dule

pre 3 godine

Podrzavam. Ali samo ako uklone sve filmove i serije od Kevina Spejsija i Harvija Vajnstina. A mogli bi i od Mela Gibsona, ipak je i on imao neke komentare i incidente.

P.S. Lista naravno nije gotova, ovo mi ja samo odmah palo na pamet.

Pamet u glavu.

pre 3 godine

Pa se muvaj sa feministkinjom. Mislim , tip ima slike rana po sebi od njenog divljanja, a imaju i brojni drugi. Te žene dobivaju instrukcije sa interneta od kojekakvih grupa s kojima se socijaliziraju zato pripazite kad vidite da vam kao mačka unosi u kuću nebulozne novitete. Ludače misle da ih neko hoće tući jer ih ne može kontrolirati, tako si u glavama dižući osjećaj vrijednosti. Prvo i osnovno, ne raspravljaj se s konkubinom. Odlazi na prvi znak provokacija. Svaka svađa je red flag i postajat će sve gore i gore i uvijek na njenu inicijativu, zato što ona zna to da su izvršni zakonski instrumenti u njenim rukama i da ćeš uvijek biti krivac. Čim gori konlikt tim njoj bolje, pa će zato uvijek pokušati eskalirati svaku situaciju.

Još jednom, te stvari dolaze izvana i smišljeni su zato da bi inducirali određene trigere u ponašanju koji su van vaše kontrole što god da učinili.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Srećom imam gomilu filmova sa D¿onijem na tvrdom disku ! Čekam samo da krenu i na Klinta,e to će biti crta koju ako pređu nema tolerancije! Sve ću da im otkažem i prelazim na piratske platforme ! Ološi jedni. A i Džoni ispade kreten,da ga uradi ova tataba Amber...E moj D¿oni,brzo se vraćaj na "belo" jer ti rakija sužava svest i onda se desi ovo! Džoni punog nosa bi ovakve menjao na dnevnoj bazi ! I to gratis !Justice for Johnny !

cat

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Ne radi se ovde o zaludjenosti likom i delom Dzonija Depa nego o ovoj odluci da se necjji rad jednostavno izbrise ako je taj neko napravio neki prekrsaj ili krivicno delo.
Dep nije bio nasilnik dok je glumeo u tim filmovima, nije ih na kraju krajeva on pravio niti ti filmovi imaju ikakve veze sa njim kao osobom.
Molim vas objasnite efekat ove odluke na bilo koga a da stvarno ima smisla?
Vajstajn je dokazani manijak bio svo vreme, dok je radio i pravio filmove, a niko ne sklanja filmove koje je on producirao, zasto??

Komša

pre 3 godine

Cenzurisu Trampa koji je aktuelni predsednik , proganjaju Depa... u pravu je Tramp kada kaze da se ovi pretvaraju u komunisticku boljsevisticku partiju..
(Stefi, 29. decembar 2020 10:05) 
Ne volim komunizam i smatram ga mnogo štetnim.
Ali valja biti precizniji.

Totalitarni način razmišljanja je začin kojim je začinjen i komunizam i nacional- socijalizam i fašizam i njime može biti začinjena (zatrovana) svaka misao,ideja.

Čak od najbezazlenijih ideja, onih koje u sebi sadrže opšteprihvaćene stavove ,najpozitivnije moguće isključivost polako dovodi do prisile bilo koje vrste - samo je pitanje dokle ce ugroženi i nezaslepljeni trpeti i koliko ce moci da se suprotstave.

Moze da bude u pitanju ekologija,zdravlje ,ekonomija ,bilo šta - stav i mačin je tu presudan a ne sama ideja.

Fanatično pracenje bilo koje ideje je uvek pogubno.
Pogledajte istoriju.
Puna je zamlata koje su "podvlačile crtu" i tvrdile da "grade novi ,pravedniji svet"

Pun je svet Hitlera i Staljina iz naših sokaka ,samo ih ne primecujemo jer su zaludjeni nekim drugim ,modernijim idejama.

Helios

pre 3 godine

@filip
"Jel se samo meni čini ili Amerika postaje neka vrsta korporacijskog autokratskog režima?!?"
Čini ti se. To je još od pobede Severa nad Jugom.

goran

pre 3 godine

Koliko sam shvatio, on nije osuđen uopšte za zlostavljanje, nego je tabloid napisao da je on zlostavljač, on ih je tuzio za klevetu i izgubio, to nije baš isto i rekacije netflixa ostalih licemjera na tu sudsku odluku su pretjerane

Jelena

pre 3 godine

Mislim da mu je ovo karma. Zenu sa kojom ima dvoje dece nikad nije ozenio i na kraju ju je u krizi srednjih godina ostavio zbog neke balavice zbog malo seksa i mladog mesa. To je ono kad hoces leba preko pogace, pa izgubis sve.

Petar

pre 3 godine

Tipicna korporativna diktatura, ko je radio u korporacijama zna kakva su posast danasnjice.Najgori oblik totalitarnog sistema.Dep je tu da posluzi kao primer "malim" i "nepoznatim" ljudima, jer tako korporacije rade, strada neko istaknut i onda su ostali manji od makovog zrna(ako se desilo Depu...).Cak i kada ste u pravu, mora postojati pravo i sloboda za drugo misljenje.Toga ima sve manje.Moras biti po sablonu koji definise HR korporacije, ne smes reci da ti se nesto opste prihvaceno ne dopada, jer ce te obeleziti i zaustaviti tvoje napredovanje, sputavati te iako si profesionalno bez greske.Trazi se dresura po modelu koji definisu i bez pogovora se moraju usvajati mantre koje su vazece.Pobuna sto pre!Da su Hitlera na vreme resili, ne bi masinerija uzela takvog maha i stradalo preko 50mil ljudi.

Tramuntana

pre 3 godine

Misliš da je ovo bullshit ? Budi dosledan i reci zbogom Netflix-u....Akcija-Reakcija ! A ne trubiti u prazno po raznim portalima .

budalaštine

pre 3 godine

Dep je odličan glumac i ovaj postupak je bezvezan. Ako tako nastave gledaćemo samo crtaće pod uslovom da Dizni nikoga nije zlostavljao.

Milica

pre 3 godine

Dosla mu na naplatu glupost koju je napravio. Nista gore nego kad muskarac pukne u starim godinama. Mnogo ih zuljaju pa prave gluposti, ali eto cene.

mlekadzija

pre 3 godine

Ово је отишло предалеко....а као што је неко већ приметио, филомови Вајнстајна ништа....хипокризија зуа медаљу. Златну....

Karakondžula

pre 3 godine

... po toj logici... treba ukinuti teoriju relativiteta, jer je grnije koji je potpisan iza ovog rada ostavio svoju ženu... do kojih krajnosti ide feminizam, gej lobizam... da se odmah razumemo, protiv svakog nasilja sam... ali te "podrške" ugroženima su katastrofalne...

E pa sad

pre 3 godine

Cim je ona njega mogla da tuzi, znaci nije joj nista. Moze ta jos da izdrzi ocigledno. Folirntkunja zeli pare kao i vecina njih.
(Hintreal, 29. decembar 2020 12:55)
Toliko kosta "ljubav" sa mladjom i lepsom ;-)
Kad mu Vanesa nije bila dovoljno dobra.
Naravoucenije: Sedi di si ni za di si nisi, matori...

Verka

pre 3 godine

Neopisivo glup gest. Ko je sledeci? Connery? Posto je poznato da je znao da odvali samarcinu prvoj zeni. A Steve McQueen, koji je isto par puta tesko premlatio prvu zenu? Kao da samo Depp profitira od svojih filmova na Netflix-u.

King

pre 3 godine

On je imao teret da dokaze da je tabloid Sun iznio neistine u casopisu u civilnoj parnici. Nije dokazao da je sadrzaj u tabloidu neistinit sto i ne znaci da je sadrzaj tacan. Jednostavno nije dokazao da svoju bivsu nije zlostavljao jer je ona na sudu tvrdila da jeste i to je pitanje vjerodostojnosti svjedoka.

U krivicnoj parnici ona nebi imala skoro nikakve sanse da dobije jer javni tuzioc bi morao da dokaze zlostavljanje bez ikakve sumnje sto je mnogo teze dokazati i veci je teret za tuzioca.

toitoi

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.

ipak se okrece

pre 3 godine

Toliko kosta "ljubav" sa mladjom i lepsom ;-)
Kad mu Vanesa nije bila dovoljno dobra.
Naravoucenije: Sedi di si ni za di si nisi, matori...
(E pa sad, 29. decembar 2020 13:56)

Pogresno, toliko kosta nerazmisljanje, kod nas prvo zene ovakve
pa tek kad krenu u razvod shvate s cim su bili u braku i sta su previdjali sve te godine. A one se pravdaju decom kad dodju po harac, citaj alimentacju.
U stvari ih nije briga za decu nego gledaju da sto vise naude i napakoste bivsem muzu koji ih je provalio konacno.
Samo nasi muskarci su glupi, lako padnu na narcise i manipulacije, a padace dokle god jure po lepoti, jer su narcisi lepi spolja zbog uticaja japanske genetike.

II

pre 3 godine

(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Nije to zaludjenost Depom, niti bilo kojim drugim bahatim nasilnikom koji tuce svoju zenu. To je odbrana svog prava da se bahate i biju svoje zene. U svakom clanku, gde se pise o ovakvim nasilnicima je reakcija u komentarima potpuno ista, ista mrznja prema zenama i ista podrska silovateljima i nasilnicima koji siluju ili batinaju zene. To je revolt protiv uspostavljanja pravde i protiv pravne i zakonske zastite zena generalno. Nazalost.

joja

pre 3 godine

@II - nema veze. Ne znam, možda ti je životno iskustvo bilo nesrećno po tom pitanju. Izvesno 99% ili i 100% prisutnih niti bije žene niti im to treba. Staljin je naređivao da se grupne fotografije rukovodioca retuširaju, pa da onog koji je zglajzao više na slici nema, i nikada ga nije ni bilo. Ovo je to isto.

трт-мрт

pre 3 godine

Комунизам има други маркетинг..Поента је да људи иду у правцу у коме власт жели...

ideologija koja počiva na kompleksu niže vrednosti

pre 3 godine

Ja sam jedan od prvih koji je primetio šta se dešava sa feminizmom,medijima i Holivudom,Internetom.. još pre dvadesetak godina, kad se mnogi od vas nisu rodili. Kad sam to objašnjavao isto nekim prilično upućenim likovima, govorili su mi, ok one hoće jednakost po svaku cenu, pa bilo to i podmetanje i prljava igra.
Moj ogdovor na to još tada je bio, ne, ne žele samo jednakost, žele dominaciju, da porobe svojom ideologijom,žele osvetu,i žele da izbrišu istoriju. Ovo vam je otprilike to.

Vladan R

pre 3 godine

Ovo se pretvara u teror tih kojima su usta puna tolerancije, i koji samo pokazuju da su gori od onih koje napadaju. Kao sto već jednom rekoh goriva od najgorih zadrtih komunista koji su proganjali svakoga sa drugačijim mišljenjem. Ovde se konkretno ne zna, ko je ludji, on ili ona. Podjednako su jedno drugo maltretirali i zlostavljao i fizički i psihički, ali na kraju ispada da je samo on to radio. One koji razbijaju i pljačkaju, ne smeš da nazoves razularenom ruljom, zbog njihove boje kože, jer se kao bore za ispravnu stvar. Kriminalom i pljačkom, pa i terorizmom, se ne može boriti, za ispravne stvari i kraj priče.

Vlad

pre 3 godine

Pa i pre su mu zabranjivali filmove, cak su ga i proterali iz Usa(proverite i zasto) . Sjajan glumac, verovatno i covek, prijatelj Srba

lokal

pre 3 godine

Osudili ga u građanskoj parnici u kojoj je on tužilac.
U kom pravnom sistemu to ima, ili je neko pobrkao lončiće.
(Miki, 29. decembar 2020 11:13)


On je tužio časopis, odnosno njihovog urednika jer je smatrao da su izrekli laži.
U sudskom postupku je dokazano da to nisu bile laži, odnosno dokazano je da je Džoni tukao Amber.
Nije on osuđen za nasilje, nego je u toku tog postupka dokazano da ju je tukao. Nije njemu bilo suđeno pa da je osuđen.

saletoxic

pre 3 godine

koja sramota prvo od suda pa na dalje e pa i ja imam jednu vest zbogom netflix-u ,
a sada cu iz inata da kupim neki njegov film ali na DVD-u. ne znam sta se petljao sa njom imao je dosta para za profesionalke odradis sta ti se radi i zbogom kog briga osim zute stampe? nema ovoga.

Chile

pre 3 godine

Cim je ona njega mogla da tuzi, znaci nije joj nista. Moze ta jos da izdrzi ocigledno. Folirntkunja zeli pare kao i vecina njih.
(Hintreal, 29. decembar 2020 12:55)
Kakve pare brale, pa njen sadašnji imal love ko 1000 Depova da ne kazem više nego ceo Hollywood. Zapitaj se samo kako je uopšte razbucala dotičnog na sudu, jer u današnje vreme biti u pravu ne znači i dobiti pravo

Hm

pre 3 godine

Pa i pre su mu zabranjivali filmove, cak su ga i proterali iz Usa(proverite i zasto) . Sjajan glumac, verovatno i covek, prijatelj Srba
(Vlad, 29. decembar 2020 20:15)

Ahaha prijatelj Srba, verovatno sjajan covek..
Koliko smo mi iskompleksirani i infantilni...pa mi senimo kao stenad kada nas neko pohvali, ma ne mora ni da nas pohvali samo da nas primeti da postojimo.
Tako i onaj Fajns dosao ovamo par puta mi mu odmah utrapili drzavljanstvo a on se provodi i po Rumuniji i gde stigne...

informisite se

pre 3 godine

Nije tragicno sto feministi terorisu svet i demokratiju nego sto i dalje 50% muskaraca nije toga svesno, ili iz neznanja podrzavaju to.

lulubela

pre 3 godine

Kakva glupost!!! Kakve veze imaju ti filmovi sa optužbom da je tukao ženu? Da li to znači da bi mu izbrisali filmove i ako je tukao nekog muškarca? Ili se više ne borimo za ravnopravnost polova? Očito uzde drže isfrustrirane, nezadovoljne, besne žene, a vi muškarci nastavite da ćutite... dok ne dodju i po vas!

miki

pre 3 godine

Osudili ga u građanskoj parnici u kojoj je on tužilac.
U kom pravnom sistemu to ima, ili je neko pobrkao lončiće.
(Miki, 29. decembar 2020 11:13)

On je tužio časopis, odnosno njihovog urednika jer je smatrao da su izrekli laži.
U sudskom postupku je dokazano da to nisu bile laži, odnosno dokazano je da je Džoni tukao Amber.
Nije on osuđen za nasilje, nego je u toku tog postupka dokazano da ju je tukao. Nije njemu bilo suđeno pa da je osuđen.
@(lokal, 29. decembar 2020 14:08)

Ja baš to i tvrdim, nije njemu suđeno pa ne može biti ni osuđen. Pročitaj članak koji komentarišemo u njemu baš to stoji:

Citat:
"
Kako se navodi, razlog tome je nedavna odluka suda prema kojoj je Dep osuđen za zlostavljanje bivše supruge, prenosi "The Sun".

Naime, Dep je tužio britanski "The Sun" i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao "čovekom koji tuče svoju ženu". Ovim slučajem bavio se Viši sud u Londonu.
"

Ja mislim da presuda u datom slučaju nije akko ekvivalnecija. To što je izgubio parnicu ne znači da ju je izgubio zbog toga što je dokazano da ju je tukao.

Loshmi

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Kakve to veze ima sa njegovim filmovima?

igor

pre 3 godine

To sto je nasilnik, to treba da se bai policija, sud i da dobije kaznu odgovoarajucu.

Skidanje filmova i anatemisanje svega sto je uradio je odvratna levicarsko-fasiticka (da da, nespojivo, ali moderni levicari i avokado-politicki korektni-idioti su olicenje fasizma) odmazda svakom ko je bolji od njih i ko je drugaciji.
Isto ovo su uradili kevinu spejsiju.

Mene ne zanima da li je spejsi homo, da li dzoni bije zenu. Ja mogu da volim ili ne volim njihove filmove, a zakon treba da ih kazni za krsenje zakona.

Odvratno. Ko je sledeci na udaru?

Recimo

pre 3 godine

@shile upravo si nenamerno rekao jednu tuznu istinu o tome kako je tesko biti zena i koliko su zene diskriminisane i maltretirane na svakom koraku. A sutra ces nas ti i drugi likovi ovde ubedjivati kako se nasilje nad zenama retko desava, kako zene preteruju, lazu k..., nisu svi muskarci takvi itd. Bive da ipak jest svi muskarci isti, hm?

Robert

pre 3 godine

Nista licno, uradili su to njihovom glumcu i to velikom. Mi bismo to odmah licno shvatili i pisali kako nas mrze, kada bi nekom nasem velikom glumcu (ili cak sportisti ili bilo kome y drugoj sferi) to uradili.

Kino-oko

pre 3 godine

Pa sta je cudno, skidali su i sa nase TV nepodobne filmove pre mnogo godina. Takav je i striming, mogu da stave i skinu koga i kada hoce, e sada i korisnici mogu da otkazu, a nece lenji ili inertni. Gledam na Primue (free) ima Tourist no skidaju ga za 3 dana, slucajno ili ne. A ostali svi dostupni da kupite ili iznajmite. Znaci ako je lova u pitanjum, nema veze ove gluposti. Ako van je stalo do nekog filma, ne oslanjajte se na striming samo fizicki disk....

Kekw

pre 3 godine

Stite svoj imidz od konkurencije, oportunistickih novinara i politicara tako sto brisu filmove osudjenog zlostavljaca. Stvar je PR prirode, buduci da znaju kako jedan deo javnosti burno reaguje - sto moze uplasiti sadasnje/buduce investitore, saradnike, sponzore I sl.

Pegone

pre 3 godine

Da li se neko sjeca one fotke iz Meksika sa OI 1968 .Smith i Carlos za dignutim pesnicama ! Procitajte kako se proveo srebreni Norman iz Australije u svojoj zemlji ! Dovoljno o Australiji :-(

M

pre 3 godine

Ali sta je tu istana? Ko je tu koga i kako zlostavljao? Samar je samar, a posledice samara su razlicite. Treba to sve objektivno sagledati.

Prijatelju

pre 3 godine

@Neko

Razumem te. Ali nemas nista od toga. Stvaraj "svoj" svet umesto toga. Danas zivimo u SF blokbasteru, a uloge za razliku od filmskih studija leze ispred nas. Svako moze da izabere koju zeli i bude vrsta "junaka" po vlastitom ukusu. To kosta, ali... zar nema veceg osecaja smisla od toga da dajes doprinos sudbini civilizacije?!

Toni

pre 3 godine

Po mom skromnom mišljenju - dobar glumac sa osrednjim filmovima. Ne sjećam se da me je oduševio više od jedan ili dva. A sad o njihovoj odluci - da li porodični nasilnik zaslužuje da mu se uništi karijera? Pitanje je da li će biti ovim uništena (mada je Netflix dosta moćan), ali ja mislim da zaslužuje neku kaznu. Ne naravno da mu se uništi život, ali mu je mogućnost milionske zarade stvarno previše. Neka malo vozi taksi :)

XXX

pre 3 godine

@(Petar, 29. decembar 2020 23:47): bravo, jedan od boljih komentara koji sam, u zadnje vreme, pročitao ne vezano za bilo koju temu. Radim u jednoj od korporacija u zdravstvu.

Milica

pre 3 godine

Dosla mu na naplatu glupost koju je napravio. Nista gore nego kad muskarac pukne u starim godinama. Mnogo ih zuljaju pa prave gluposti, ali eto cene.

toitoi

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.

II

pre 3 godine

(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Nije to zaludjenost Depom, niti bilo kojim drugim bahatim nasilnikom koji tuce svoju zenu. To je odbrana svog prava da se bahate i biju svoje zene. U svakom clanku, gde se pise o ovakvim nasilnicima je reakcija u komentarima potpuno ista, ista mrznja prema zenama i ista podrska silovateljima i nasilnicima koji siluju ili batinaju zene. To je revolt protiv uspostavljanja pravde i protiv pravne i zakonske zastite zena generalno. Nazalost.

Izgleda da vredi

pre 3 godine

Ko ga sisa sam je birao, porodicu zbog nje rasturio, trpeo ponizavanja, tuce, blamove, prevare...
Valjda je vredelo, sta kazes Dzoni?

lokal

pre 3 godine

Osudili ga u građanskoj parnici u kojoj je on tužilac.
U kom pravnom sistemu to ima, ili je neko pobrkao lončiće.
(Miki, 29. decembar 2020 11:13)


On je tužio časopis, odnosno njihovog urednika jer je smatrao da su izrekli laži.
U sudskom postupku je dokazano da to nisu bile laži, odnosno dokazano je da je Džoni tukao Amber.
Nije on osuđen za nasilje, nego je u toku tog postupka dokazano da ju je tukao. Nije njemu bilo suđeno pa da je osuđen.

Пилипенда

pre 3 godine

Аустралија, земља коју су основали затвореници, дакле криминалци, који су практично искоренили староседеоце сада причају нешто.

Recimo

pre 3 godine

@shile upravo si nenamerno rekao jednu tuznu istinu o tome kako je tesko biti zena i koliko su zene diskriminisane i maltretirane na svakom koraku. A sutra ces nas ti i drugi likovi ovde ubedjivati kako se nasilje nad zenama retko desava, kako zene preteruju, lazu k..., nisu svi muskarci takvi itd. Bive da ipak jest svi muskarci isti, hm?

dekija

pre 3 godine

Nek onda izbace i sve što ima veze sa Vajnstinom, sve što ima veze sa Nemačkom i nemcima jer su oni zlostavljali ceo svet u dva navrata ukupno 10 godina...

Robert

pre 3 godine

Nista licno, uradili su to njihovom glumcu i to velikom. Mi bismo to odmah licno shvatili i pisali kako nas mrze, kada bi nekom nasem velikom glumcu (ili cak sportisti ili bilo kome y drugoj sferi) to uradili.

maunt5

pre 3 godine

Kakav sraman potez.Kakve glumacke velicine ti americki idioti unistavaju...?!Uzas!!! A sigurna sam da je vecina tih "moralista" nemoralna do krajnjih granica...
maunt5

Zagor

pre 3 godine

@Mare: "Sreca u nesreci je da je izbrisan i Arizona dream." Zasto? Zato sto se tebi ne svidja film? Ja mislim da je "Arizona Dream" jedan od najboljih filmova koji je Kusturica ikad snimio, a i Johnny Depp, kao i svi drugi glumci u tom filmu su odlicni. To je moje misljenje. Vidis, i to nema veze sa tematikom.

Stefi

pre 3 godine

Cenzurisu Trampa koji je aktuelni predsednik , proganjaju Depa... u pravu je Tramp kada kaze da se ovi pretvaraju u komunisticku boljsevisticku partiju..

Joker

pre 3 godine

Na kraju će on biti najveća žrtva jer mu je karijera praktično uništena. Niko ga više neće zvati da glumi bilo gde. Stoji to da nije trebalo da radi, ali brate, zakon je tu, kazni ga novčano ili pošalji u zatvor na određeno vreme. Ovo je teror.

cvrko

pre 3 godine

dekija@
I cara Dušana,Crkvu Katolicku što je spaljivala naucnike,Kolumba,sve zapise o kraljevima i carevima,svi su oni na silu vladali,otimali,bogatili se..... sve one one koji su ucestvovali u nekom mucenju,diskriminaciji,ubistvima......

Chile

pre 3 godine

Cim je ona njega mogla da tuzi, znaci nije joj nista. Moze ta jos da izdrzi ocigledno. Folirntkunja zeli pare kao i vecina njih.
(Hintreal, 29. decembar 2020 12:55)
Kakve pare brale, pa njen sadašnji imal love ko 1000 Depova da ne kazem više nego ceo Hollywood. Zapitaj se samo kako je uopšte razbucala dotičnog na sudu, jer u današnje vreme biti u pravu ne znači i dobiti pravo

Pamet u glavu.

pre 3 godine

Pa se muvaj sa feministkinjom. Mislim , tip ima slike rana po sebi od njenog divljanja, a imaju i brojni drugi. Te žene dobivaju instrukcije sa interneta od kojekakvih grupa s kojima se socijaliziraju zato pripazite kad vidite da vam kao mačka unosi u kuću nebulozne novitete. Ludače misle da ih neko hoće tući jer ih ne može kontrolirati, tako si u glavama dižući osjećaj vrijednosti. Prvo i osnovno, ne raspravljaj se s konkubinom. Odlazi na prvi znak provokacija. Svaka svađa je red flag i postajat će sve gore i gore i uvijek na njenu inicijativu, zato što ona zna to da su izvršni zakonski instrumenti u njenim rukama i da ćeš uvijek biti krivac. Čim gori konlikt tim njoj bolje, pa će zato uvijek pokušati eskalirati svaku situaciju.

Još jednom, te stvari dolaze izvana i smišljeni su zato da bi inducirali određene trigere u ponašanju koji su van vaše kontrole što god da učinili.

Empirista

pre 3 godine

U kakvo mracno doba cenzure stupamo... Deluje mi da je jedini nacin da se "mali" covek sa tim nosi i izrazi svoj protest upravo bojkot organizacija koje precrtaju coveka zbog jedne sudske odluke...

Toni

pre 3 godine

Po mom skromnom mišljenju - dobar glumac sa osrednjim filmovima. Ne sjećam se da me je oduševio više od jedan ili dva. A sad o njihovoj odluci - da li porodični nasilnik zaslužuje da mu se uništi karijera? Pitanje je da li će biti ovim uništena (mada je Netflix dosta moćan), ali ja mislim da zaslužuje neku kaznu. Ne naravno da mu se uništi život, ali mu je mogućnost milionske zarade stvarno previše. Neka malo vozi taksi :)

Vrli novi svet

pre 3 godine

Covek osudjen bez dokaza, a Netflix skida njegove filmove. A onaj pedofilski raj od filma Cuties su mesecima promovisali i branili, a mozda ga jos uvek prikazuju. Ne znam, jer sam letos odmah otkazao pretplatu zbog istog.

N

pre 3 godine

A jesu li izbrisani i svi filmovi koje je producirao Weinstein? Naravno da ne jer bi morali da izbrišu trećinu filmova iz ponude pa to ne bi bilo dobro za bisnis. Ovako mogu da pokažu da su "dobri momci (i devojke" a ustvari su obični licemeri i oportunisti.

ipak se okrece

pre 3 godine

Toliko kosta "ljubav" sa mladjom i lepsom ;-)
Kad mu Vanesa nije bila dovoljno dobra.
Naravoucenije: Sedi di si ni za di si nisi, matori...
(E pa sad, 29. decembar 2020 13:56)

Pogresno, toliko kosta nerazmisljanje, kod nas prvo zene ovakve
pa tek kad krenu u razvod shvate s cim su bili u braku i sta su previdjali sve te godine. A one se pravdaju decom kad dodju po harac, citaj alimentacju.
U stvari ih nije briga za decu nego gledaju da sto vise naude i napakoste bivsem muzu koji ih je provalio konacno.
Samo nasi muskarci su glupi, lako padnu na narcise i manipulacije, a padace dokle god jure po lepoti, jer su narcisi lepi spolja zbog uticaja japanske genetike.

Hm

pre 3 godine

Pa i pre su mu zabranjivali filmove, cak su ga i proterali iz Usa(proverite i zasto) . Sjajan glumac, verovatno i covek, prijatelj Srba
(Vlad, 29. decembar 2020 20:15)

Ahaha prijatelj Srba, verovatno sjajan covek..
Koliko smo mi iskompleksirani i infantilni...pa mi senimo kao stenad kada nas neko pohvali, ma ne mora ni da nas pohvali samo da nas primeti da postojimo.
Tako i onaj Fajns dosao ovamo par puta mi mu odmah utrapili drzavljanstvo a on se provodi i po Rumuniji i gde stigne...

E pa sad

pre 3 godine

Cim je ona njega mogla da tuzi, znaci nije joj nista. Moze ta jos da izdrzi ocigledno. Folirntkunja zeli pare kao i vecina njih.
(Hintreal, 29. decembar 2020 12:55)
Toliko kosta "ljubav" sa mladjom i lepsom ;-)
Kad mu Vanesa nije bila dovoljno dobra.
Naravoucenije: Sedi di si ni za di si nisi, matori...

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Srećom imam gomilu filmova sa D¿onijem na tvrdom disku ! Čekam samo da krenu i na Klinta,e to će biti crta koju ako pređu nema tolerancije! Sve ću da im otkažem i prelazim na piratske platforme ! Ološi jedni. A i Džoni ispade kreten,da ga uradi ova tataba Amber...E moj D¿oni,brzo se vraćaj na "belo" jer ti rakija sužava svest i onda se desi ovo! Džoni punog nosa bi ovakve menjao na dnevnoj bazi ! I to gratis !Justice for Johnny !

Goran Loznica

pre 3 godine

Kakvi retardi. Za nepoverovati. Nadam se onda da će ceo svet izbrisati kulturno nasleđe Nemaca i Amera i Britanaca kao najvećih zlostavljača i ubica kroz razne ratove. To bi onda bio stvar logike?

Hugo

pre 3 godine

Ja razumem da je Dzoni Dep scenirao, rezirao, producirao i jedini on glumeo u tim filmovima, pa da mu izbrisu sve filmove. Otkud njima da su to njegovi filmovi??

Ayatollah

pre 3 godine

Treba pročitati šta se sve dešavalo u periodu makartizma i lova na veštice u SAD pedesetih, ima mnogo sličnosti, s tim što su tada stradali "komunisti", a sada "politički nekorektni", pa se može videti da ni SAD uopšte nije operisana od povremenih progona onih koji su drugačiji. Tada je između ostalih stradao Čarli Čaplin, sada Džoni Dep, to je taj isti obrazac.

Pera Realno

pre 3 godine

Popodne ću uzmem Pirate sa Kariba . Ne podržavam nasilje, ali još manje podržavam kampanje tipa Black lives matter i sl.
Ovo je debilizam liberalnog tipa, koji traži od čoveka da bude jedinka bez mozga, vlat trave koja ljulja kako vetar duva. E pa neću.
Ja odlučujem šta ću gledati, a ne upravni odbor Netfliksa. Ko vaš šiša sve.

Petar

pre 3 godine

Samo da napomenem, da ima audio snimak gde se cuje upravo suprotno.
Cak je i Amber rekla u jednom momentu "Niko ti nece verovati jer si musko". Ima i peticija da se potpise da Amber ne glumi u novom aquaman filmu, njeni youtube snimci se downvote-uju itd.... Zasto je Netflix ovo uradio stvarno ne znam.

dule

pre 3 godine

Podrzavam. Ali samo ako uklone sve filmove i serije od Kevina Spejsija i Harvija Vajnstina. A mogli bi i od Mela Gibsona, ipak je i on imao neke komentare i incidente.

P.S. Lista naravno nije gotova, ovo mi ja samo odmah palo na pamet.

Goran

pre 3 godine

Vazno da na Netfliksu moze da se pogleda film: Hitler - jedna karijera u kome preko 50% materijala cine propagandni Gebelsovi filmovi koji se velica Hitler. Ko ne veruje neka pogleda na Netfliksu i naci ce bez problema film: Hitler - A Career. E, za taj propagandni film nema problema. To se zove zapadna demokratija.

Фактор мира и стабилности

pre 3 godine

Како је то глупо!!! Тиме наносе штету свима који су радили на филмовима или учествовали у финансирању.

Значи, сад ако ишамарам бившу жену, хоће ли ми поништити све пројекте, које сам направио у каријери, и инвеститорима одузети дозволе, које су за њих добили!?

Dali

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Ispratio sam celo suđenje. Ono što je DOKAZANO je da:

1. je ona njega tukla, i to pesničila;
2. je ona njega psihički maltretirala;
3. je šminkom pokušavala da prikaže da je on nju tukao, iako tada nije ni bio na istom kontinentu(!!!);
4. mu je pretila da će mu uništiti karijeru lažima, jer se ženi u današnje vreme sve mora poverovati, čak i bez dokaza. Nažalost je bila u pravu.
4. I na kraju, dokazano je da se ona posr**a u njegov krevet.

Pride su sve njegove bivše žene, devojke i prijatelji generalno imali samo reči hvale za njega, uz napomenu da NIKAD nije bio nasilan ni prema kome.

I td. i td. Amber Herd je prevarant i loša glumica koja je iskoristila jednog odličnog glumca i nesavršenu, ali svakako mnogo bolju osobu od nje da se probije u Holivudu.

Pa

pre 3 godine

Realno mu je jedina greška kad je ostavio Vanesu, majku svoje dece, zbog ove...
E to je greška sa velikim G ali nije vredna ovakve nenormalne izmišljotine i iživljavanja bez ikakvog osnova.

Milinko

pre 3 godine

Pa krivi su potrošači što ovakvim servisima dozvoljavaju monopol a oni sprovode cenzuru ne sagledivih razmera.To je kad nekoliko kompanija imaju monopol nad informacijama dogadja se da je cenzura veća nego u kini.

Kekw

pre 3 godine

Stite svoj imidz od konkurencije, oportunistickih novinara i politicara tako sto brisu filmove osudjenog zlostavljaca. Stvar je PR prirode, buduci da znaju kako jedan deo javnosti burno reaguje - sto moze uplasiti sadasnje/buduce investitore, saradnike, sponzore I sl.

filip

pre 3 godine

Pre neki dan vest da Twitter briše sve Trampove tvitove posle odlaska sa funkcije, danas čitam Netflix briše dela Džoni Depa. Jel se samo meni čini ili Amerika postaje neka vrsta korporacijskog autokratskog režima?!?

Pantelej

pre 3 godine

A ostavili Spejsijeve i Miramaxove filmove? To nema nikakve logike s obzirom da su Spejsi i Vajnstin radili 1000 puta gore stvari, ovaj drugi je i osuđen.

Vlad

pre 3 godine

Pa i pre su mu zabranjivali filmove, cak su ga i proterali iz Usa(proverite i zasto) . Sjajan glumac, verovatno i covek, prijatelj Srba

Јабучило

pre 3 godine

Какав је ово лов на вештице... Какве везе имају његове филмске улоге са приватним животом? Приде, није он једини у тим филмовима. Тиме се ускраћује много тога и људима који са целом причом о злостављању везе немају.

Jelena

pre 3 godine

Mislim da mu je ovo karma. Zenu sa kojom ima dvoje dece nikad nije ozenio i na kraju ju je u krizi srednjih godina ostavio zbog neke balavice zbog malo seksa i mladog mesa. To je ono kad hoces leba preko pogace, pa izgubis sve.

cat

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Ne radi se ovde o zaludjenosti likom i delom Dzonija Depa nego o ovoj odluci da se necjji rad jednostavno izbrise ako je taj neko napravio neki prekrsaj ili krivicno delo.
Dep nije bio nasilnik dok je glumeo u tim filmovima, nije ih na kraju krajeva on pravio niti ti filmovi imaju ikakve veze sa njim kao osobom.
Molim vas objasnite efekat ove odluke na bilo koga a da stvarno ima smisla?
Vajstajn je dokazani manijak bio svo vreme, dok je radio i pravio filmove, a niko ne sklanja filmove koje je on producirao, zasto??

marko

pre 3 godine

to nisu njegovi filmovi, vec citavog tima ljudi. on je samo jedan glumac koji je u isto vreme i covek koji kao i svaki covek gresi. ako gledamo ko je sta gresio u zivotu, to je jedna stvar, ali umetnicko delo je druga stvar. u ovom slucaju, gresku je napravio netfliks.

T67

pre 3 godine

Eee al su mu naudili. Čovjek je plaćen za te filmove i odradio je svaki dolar. Sa tim postupkom uskraćeni su ljudi da gledaju dobre filmove za koje su platili pretplatu.

Komša

pre 3 godine

Cenzurisu Trampa koji je aktuelni predsednik , proganjaju Depa... u pravu je Tramp kada kaze da se ovi pretvaraju u komunisticku boljsevisticku partiju..
(Stefi, 29. decembar 2020 10:05) 
Ne volim komunizam i smatram ga mnogo štetnim.
Ali valja biti precizniji.

Totalitarni način razmišljanja je začin kojim je začinjen i komunizam i nacional- socijalizam i fašizam i njime može biti začinjena (zatrovana) svaka misao,ideja.

Čak od najbezazlenijih ideja, onih koje u sebi sadrže opšteprihvaćene stavove ,najpozitivnije moguće isključivost polako dovodi do prisile bilo koje vrste - samo je pitanje dokle ce ugroženi i nezaslepljeni trpeti i koliko ce moci da se suprotstave.

Moze da bude u pitanju ekologija,zdravlje ,ekonomija ,bilo šta - stav i mačin je tu presudan a ne sama ideja.

Fanatično pracenje bilo koje ideje je uvek pogubno.
Pogledajte istoriju.
Puna je zamlata koje su "podvlačile crtu" i tvrdile da "grade novi ,pravedniji svet"

Pun je svet Hitlera i Staljina iz naših sokaka ,samo ih ne primecujemo jer su zaludjeni nekim drugim ,modernijim idejama.

Verka

pre 3 godine

Neopisivo glup gest. Ko je sledeci? Connery? Posto je poznato da je znao da odvali samarcinu prvoj zeni. A Steve McQueen, koji je isto par puta tesko premlatio prvu zenu? Kao da samo Depp profitira od svojih filmova na Netflix-u.

novosađanka

pre 3 godine

Živeo godinama u vanbračnoj zajednici sa Vanesom Paradi na jugu Francuske u nekoj vili sa dvoje dece. Odjednom - brak sa Amber - suđenje.

Kao da je neko njegov život okrenuo naopačke.

Šta ti je to trebalo, Džoni?

duman

pre 3 godine

Zanimljivo. Isto tako u Americi, ne znam da li znate, npr mejnstrim mediji ne objavljuju ništa o predsedniku i njegovoj administraciji ako se ispostavi da su lagali kako Irak ima oružje za masovno uništenje. Ne dao bog ogrešiti se tamo o zakon

Me,Myself and I

pre 3 godine

Znači počelo je...
Ko nije sa nama, protiv nas je!

Treba ozbiljno shvatiti sce što se dešava bez obzira da li je zavera ili teorija zavere ali ne piše se dobro nikome ko je protiv mašinerije koja se valja za koronom.

Showbiz reciklaza

pre 3 godine

Ko nije shvatio novi Holywood je Netflix. Njihovi filmovi su im trebali za pocetak, a vremenom kako pune kolekciju i snimaju svoje bice sve manje...sto bi placali procenat? Preuzece glumce koje hoce, i reciklirati nepodobne (poput "jadnog" Depa). Svi koji nedovoljno histericno podrzavaju blm, lgbt& i samo-bankrot putem "zelenih" poreza ce na "smetliste":/

ideologija koja počiva na kompleksu niže vrednosti

pre 3 godine

Ja sam jedan od prvih koji je primetio šta se dešava sa feminizmom,medijima i Holivudom,Internetom.. još pre dvadesetak godina, kad se mnogi od vas nisu rodili. Kad sam to objašnjavao isto nekim prilično upućenim likovima, govorili su mi, ok one hoće jednakost po svaku cenu, pa bilo to i podmetanje i prljava igra.
Moj ogdovor na to još tada je bio, ne, ne žele samo jednakost, žele dominaciju, da porobe svojom ideologijom,žele osvetu,i žele da izbrišu istoriju. Ovo vam je otprilike to.

goran

pre 3 godine

Koliko sam shvatio, on nije osuđen uopšte za zlostavljanje, nego je tabloid napisao da je on zlostavljač, on ih je tuzio za klevetu i izgubio, to nije baš isto i rekacije netflixa ostalih licemjera na tu sudsku odluku su pretjerane

Loshmi

pre 3 godine

Meni je fascinantna ova zaluđenost i opčinjenost Depom kod nas.
Ljudi, sta vam je? Dokazano je da ju je tukao i vi sad pričate neke gluposti.
Zna se da lik ima velike probleme sa alkoholom i drogom, da nije sav svoj.
Ne razumem vas uopšte.
(toitoi, 29. decembar 2020 14:21)

Kakve to veze ima sa njegovim filmovima?

z

pre 3 godine

Zaista je šteta koliko gledaoci umeju da budu podvodljivi ovakvim spinovima velikih. Izgleda da smo već zaboravili skorašnju Netfliksovu abominaciju zvanu Cuties, u kojoj se devojčice seksualizuju do zla boga.

Je l' postoji neko da ukine Netflix zbog toga? Naravno da ne postoji, jer ovo nema veze sa presudom ili moralom, već sa načinom da se skrene pažnja sa njihove groteske i pritom isplanira kako da se još malo zaradi.

Tramuntana

pre 3 godine

Misliš da je ovo bullshit ? Budi dosledan i reci zbogom Netflix-u....Akcija-Reakcija ! A ne trubiti u prazno po raznim portalima .

Karakondžula

pre 3 godine

... po toj logici... treba ukinuti teoriju relativiteta, jer je grnije koji je potpisan iza ovog rada ostavio svoju ženu... do kojih krajnosti ide feminizam, gej lobizam... da se odmah razumemo, protiv svakog nasilja sam... ali te "podrške" ugroženima su katastrofalne...

Helios

pre 3 godine

@filip
"Jel se samo meni čini ili Amerika postaje neka vrsta korporacijskog autokratskog režima?!?"
Čini ti se. To je još od pobede Severa nad Jugom.

Miki

pre 3 godine

Ha ha, pa ne gledam Netflix jer je jedna od teroristkinja Rice u odboru kompanije. Sigurno mi nece oni odredjivati sta cu da gledam.... bolesni umovi. Cak i ako je Johny u krivu ne znacu da se svi filmovi trebaju izbrisati. A one Rice bi trebale da budu na 30 godina u zatvoru ako ne i dozivotno za ubijanje civila po svetu.

Gavrilo

pre 3 godine

Konzument bez svesti = ovca

Sve bi bilo drugačije da nema gomile ovaca koja "prva" mora da vidi nove filmove ili serije i naravno spremna je za to da plati.
Shvatite, mi, većina daje moć, otkažite pretplatu, za mesec dana ne da neće biti ukinuti Depovi filmovi, nego će ga sve u dupe ljubiti...

Kino-oko

pre 3 godine

Pa sta je cudno, skidali su i sa nase TV nepodobne filmove pre mnogo godina. Takav je i striming, mogu da stave i skinu koga i kada hoce, e sada i korisnici mogu da otkazu, a nece lenji ili inertni. Gledam na Primue (free) ima Tourist no skidaju ga za 3 dana, slucajno ili ne. A ostali svi dostupni da kupite ili iznajmite. Znaci ako je lova u pitanjum, nema veze ove gluposti. Ako van je stalo do nekog filma, ne oslanjajte se na striming samo fizicki disk....

joja

pre 3 godine

@II - nema veze. Ne znam, možda ti je životno iskustvo bilo nesrećno po tom pitanju. Izvesno 99% ili i 100% prisutnih niti bije žene niti im to treba. Staljin je naređivao da se grupne fotografije rukovodioca retuširaju, pa da onog koji je zglajzao više na slici nema, i nikada ga nije ni bilo. Ovo je to isto.

budalaštine

pre 3 godine

Dep je odličan glumac i ovaj postupak je bezvezan. Ako tako nastave gledaćemo samo crtaće pod uslovom da Dizni nikoga nije zlostavljao.

Petar

pre 3 godine

Tipicna korporativna diktatura, ko je radio u korporacijama zna kakva su posast danasnjice.Najgori oblik totalitarnog sistema.Dep je tu da posluzi kao primer "malim" i "nepoznatim" ljudima, jer tako korporacije rade, strada neko istaknut i onda su ostali manji od makovog zrna(ako se desilo Depu...).Cak i kada ste u pravu, mora postojati pravo i sloboda za drugo misljenje.Toga ima sve manje.Moras biti po sablonu koji definise HR korporacije, ne smes reci da ti se nesto opste prihvaceno ne dopada, jer ce te obeleziti i zaustaviti tvoje napredovanje, sputavati te iako si profesionalno bez greske.Trazi se dresura po modelu koji definisu i bez pogovora se moraju usvajati mantre koje su vazece.Pobuna sto pre!Da su Hitlera na vreme resili, ne bi masinerija uzela takvog maha i stradalo preko 50mil ljudi.

King

pre 3 godine

On je imao teret da dokaze da je tabloid Sun iznio neistine u casopisu u civilnoj parnici. Nije dokazao da je sadrzaj u tabloidu neistinit sto i ne znaci da je sadrzaj tacan. Jednostavno nije dokazao da svoju bivsu nije zlostavljao jer je ona na sudu tvrdila da jeste i to je pitanje vjerodostojnosti svjedoka.

U krivicnoj parnici ona nebi imala skoro nikakve sanse da dobije jer javni tuzioc bi morao da dokaze zlostavljanje bez ikakve sumnje sto je mnogo teze dokazati i veci je teret za tuzioca.

Komša

pre 3 godine

Gaj Julije ,Ciceron,Katon su imali robove.
Mislim da je došlo vreme i sa njima da se obračunamo i da ih izbrišemo iz istorije.

Bitno da je počelo ...

informisite se

pre 3 godine

Nije tragicno sto feministi terorisu svet i demokratiju nego sto i dalje 50% muskaraca nije toga svesno, ili iz neznanja podrzavaju to.

miki

pre 3 godine

Osudili ga u građanskoj parnici u kojoj je on tužilac.
U kom pravnom sistemu to ima, ili je neko pobrkao lončiće.
(Miki, 29. decembar 2020 11:13)

On je tužio časopis, odnosno njihovog urednika jer je smatrao da su izrekli laži.
U sudskom postupku je dokazano da to nisu bile laži, odnosno dokazano je da je Džoni tukao Amber.
Nije on osuđen za nasilje, nego je u toku tog postupka dokazano da ju je tukao. Nije njemu bilo suđeno pa da je osuđen.
@(lokal, 29. decembar 2020 14:08)

Ja baš to i tvrdim, nije njemu suđeno pa ne može biti ni osuđen. Pročitaj članak koji komentarišemo u njemu baš to stoji:

Citat:
"
Kako se navodi, razlog tome je nedavna odluka suda prema kojoj je Dep osuđen za zlostavljanje bivše supruge, prenosi "The Sun".

Naime, Dep je tužio britanski "The Sun" i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao "čovekom koji tuče svoju ženu". Ovim slučajem bavio se Viši sud u Londonu.
"

Ja mislim da presuda u datom slučaju nije akko ekvivalnecija. To što je izgubio parnicu ne znači da ju je izgubio zbog toga što je dokazano da ju je tukao.

M

pre 3 godine

Ali sta je tu istana? Ko je tu koga i kako zlostavljao? Samar je samar, a posledice samara su razlicite. Treba to sve objektivno sagledati.

lulubela

pre 3 godine

Kakva glupost!!! Kakve veze imaju ti filmovi sa optužbom da je tukao ženu? Da li to znači da bi mu izbrisali filmove i ako je tukao nekog muškarca? Ili se više ne borimo za ravnopravnost polova? Očito uzde drže isfrustrirane, nezadovoljne, besne žene, a vi muškarci nastavite da ćutite... dok ne dodju i po vas!

трт-мрт

pre 3 godine

Комунизам има други маркетинг..Поента је да људи иду у правцу у коме власт жели...

igor

pre 3 godine

To sto je nasilnik, to treba da se bai policija, sud i da dobije kaznu odgovoarajucu.

Skidanje filmova i anatemisanje svega sto je uradio je odvratna levicarsko-fasiticka (da da, nespojivo, ali moderni levicari i avokado-politicki korektni-idioti su olicenje fasizma) odmazda svakom ko je bolji od njih i ko je drugaciji.
Isto ovo su uradili kevinu spejsiju.

Mene ne zanima da li je spejsi homo, da li dzoni bije zenu. Ja mogu da volim ili ne volim njihove filmove, a zakon treba da ih kazni za krsenje zakona.

Odvratno. Ko je sledeci na udaru?

Prijatelju

pre 3 godine

@Neko

Razumem te. Ali nemas nista od toga. Stvaraj "svoj" svet umesto toga. Danas zivimo u SF blokbasteru, a uloge za razliku od filmskih studija leze ispred nas. Svako moze da izabere koju zeli i bude vrsta "junaka" po vlastitom ukusu. To kosta, ali... zar nema veceg osecaja smisla od toga da dajes doprinos sudbini civilizacije?!

Vladan R

pre 3 godine

Ovo se pretvara u teror tih kojima su usta puna tolerancije, i koji samo pokazuju da su gori od onih koje napadaju. Kao sto već jednom rekoh goriva od najgorih zadrtih komunista koji su proganjali svakoga sa drugačijim mišljenjem. Ovde se konkretno ne zna, ko je ludji, on ili ona. Podjednako su jedno drugo maltretirali i zlostavljao i fizički i psihički, ali na kraju ispada da je samo on to radio. One koji razbijaju i pljačkaju, ne smeš da nazoves razularenom ruljom, zbog njihove boje kože, jer se kao bore za ispravnu stvar. Kriminalom i pljačkom, pa i terorizmom, se ne može boriti, za ispravne stvari i kraj priče.

mlekadzija

pre 3 godine

Ово је отишло предалеко....а као што је неко већ приметио, филомови Вајнстајна ништа....хипокризија зуа медаљу. Златну....

saletoxic

pre 3 godine

koja sramota prvo od suda pa na dalje e pa i ja imam jednu vest zbogom netflix-u ,
a sada cu iz inata da kupim neki njegov film ali na DVD-u. ne znam sta se petljao sa njom imao je dosta para za profesionalke odradis sta ti se radi i zbogom kog briga osim zute stampe? nema ovoga.

Pegone

pre 3 godine

Da li se neko sjeca one fotke iz Meksika sa OI 1968 .Smith i Carlos za dignutim pesnicama ! Procitajte kako se proveo srebreni Norman iz Australije u svojoj zemlji ! Dovoljno o Australiji :-(

XXX

pre 3 godine

@(Petar, 29. decembar 2020 23:47): bravo, jedan od boljih komentara koji sam, u zadnje vreme, pročitao ne vezano za bilo koju temu. Radim u jednoj od korporacija u zdravstvu.