Četvrtak, 13.10.2005.

01:30

Kežman za B92:"Mi smo ozbiljan tim"

Izvor: B92

Kežman za B92:"Mi smo ozbiljan tim" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandra

pre 18 godina

Tako je Kezo, Vi jeste ozbiljan tim! U vasem timu vlada jedna velika sloga i optimizam, i da nema te sloge ni optimizma, Vi ne biste postigli ovakav uspeh. To je jako bitno za jednu reprezentaciju! Isti takvi treba da odete u Mondijal, i pokazete svetu, kolko Vi ustvari vredite. Jos jednom cestitke i hvala plavima!!! SRECNO

dzanki

pre 18 godina

ako se srbija i crna gora u aprilu iduce godine razidju, nijedna zemlja nastala iz te zajednice ne polaze pravo da ucestvuje na mundijalu, tako da je jos rano planirati put za njemacku, pravila, pravila kod fife ne idu na ruku srbiji jer i crna gora ima pravo da ucestvuje ako to zatrazi tako da moze doci do ozbiljnog pravnog sukoba!

Kolarević Vidan

pre 18 godina

svaka čast momcima, zaslužili su prvenstvo. konačno posle nekog dužeg vremena normalni fudbaleri a ne manekeni i uobražene zvezde!!
Vidan Prag

Srbin iz Hrvatske

pre 18 godina

Pozdravljam ovu bud.lu koji deli Srbe po geografskoj širini i dužini.
I mi Srbi iz Hrvatske smo se itekako radovali kao i svi Srbi širom sveta!!!
Svaka čast momci! Samo tako i dalje!!!

zoki

pre 18 godina

uvek neko pokvari slavlje sa svojim komentarom kao ovaj rio, evo ja kao srbijanac od srca pozdravljam nasu prekodrinsku bracu, svaka im cast na navijanju..eee tako se to radi..a vi sto pisete komentare kao ovaj rio mozete samo da se grizete i nista vise...srpski pozdrav za bracu preko drine

DejanRS

pre 18 godina

Sve najbolje za direktnu kvalifikaciju SiCG na mundijal iz Republike Srpske (RS). RS nikad nece biti vise BiH nego sto je Srbija.

Martin_Beclija

pre 18 godina

Svaka Cast Momcima Pokazali su da su najbolji Kolektiv od kad postoji Fudbalska Reprezentacija i zato su zasluzeno obezbedili Plasman u Nemackoj! Ali opet ima ovde Ljudi koji nemaju bolja posla nego da kritikuju Vidica ili Kezmana Ovaj je reko Jugoslavija, ovaj nije hteo da ode do Zigica Jeli, el vama nije stalo do naseg Fudbala i do nase Zemlje? Najvaznije je bilo da pobedimo i nista vise!!! Pozdravljam svakog Srbina i Crnogorca i manite se Politike! Uspeli Smo!!!!! Serbia & Montenegro Forever!!!!

Trendsetter

pre 18 godina

Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!
Bravo Plavi!

Srbin

pre 18 godina

Evo sta kazu NEMCI na njihovoj televiziji: VELIKA FUDBALSKA NACIJA SE KONACNO PROBUDILA. NJIHOVA ODBRANA JE PRIMILA SAMO 1 GOL I SATO MOZEMO NA NJIH DA RACUNAMO NE SAMO KAO UCESNICI NE VEC KAO I FAVORITI! EKIPE ZA DOBROM ODBRAN SU UVEK IMALI DOBRE USPEHE NA MEDJUNARODNIM TURNIRIMA I DA SRBIJA I CRNA GORA TRENUTNO NEMA SAMO U EVROPI NE VEC NA CELOM SVETU NAJBOLJU ODBRANU. Posle kazu: SRBI SU IGRALI KATASTROFALNO ZADNJIH ZADNJIH GODINA ALI SE PROBUDILA VELIKA FUDBALSKA NACIJA KOJA JE UVEK IMALA FENOMENALNE IGRACE I KOJE IH I SAD IMA!!! Svaka cast nasim kako vidim nasa Odbrana je na celom svetu vec dobila cestitke i tako mozemo da racunamo na nase plave!
SVE JE GOTOVO
SVE JE PIJANO
NASI PLAVI
PRVI
PONOVO

igor

pre 18 godina

Otkud taj termin "Repka". Nikad nikog ovde u BG nisam cuo da koristi taj termin. Potpuno mi je bezveze, smislite nesto bolje, ovo repka zvuci gastarbajterski

Srđan

pre 18 godina

Nikad nismo imali ovako "loše" pojedince a tako dobar tim. Kad smo imali igrače poput Savićevića, Mijata, Pixija, Mihajlovića, Mirkovića a na klupi Dekija, Kovačevića, Miloševića mislio sam da imamo tim za polufinale SP.T o nije bio tim već gomila pojedinaca koja je želila što bolje da se proda. Sada je naša snaga kolektiv a to je najbitnije u sportu! Pa pogledajte samo košarkaše, sve zvezda do zvezde ali zato na EP bruka! Bravo plavi!!!

razocarani

pre 18 godina

ponasanje "navijaca" na jucasnjoj utakmici je jedna od najsramnijih epizoda ove drzave u poslednjih 5 godina. Mislim da u zivotu nisam prisustvovao takvom izlivu mrznje i tolikoj kolicini negativne energije na jednom mestu. cak i ako nije moguce spreciti fasisoidnu bandu da izvikuje parole mrznje, nisam bas siguran da je policiji bilo nemoguce da spreci unosenje transparenata sa natpisima "noz - zica - srebrenica" i nacrtanim skorpionima. mozda bi fifa trebaklo da nas diskvalifikuje sa svetskog prvenstva da bi se ovi magarci dozvali pameti. srbijo, sramota!

zorandjo

pre 18 godina

Nazalost, ako se Crna Gora osamostali, FIFA nas nece suspendovati, ali nam nece dati da ucestvujemo kao Srbija na SP. Zato, moramo biti hladne glave i strpljivo sacekati sta ce se desiti, a ne praviti euforiju.

Simon selektor no.1

pre 18 godina

Bravo Kežo, majstore. U tandemu sa Žigićem i u Nemačkoj će baš svako moći da popije gol od nas. Konačno i mi da imamo ovakav tandem za golove. Kežo, samo ti ostani u takvoj formi, Žigić će da nabaci još malo kondicije i sa takvim napadom i ovakvom odbranom može lepo da se odigra sa svakim.
I još nešto, ovi što skandiraju one gluposti i "ubijaju turčina" treba više pročitaju nešto o ČOJSTVU a manje da gledaju i slušaju pink. Očigledno im nije poznato šta je to! O njima mogu samo da ponovim sve što sam ranije napisao o sličnim kretenima iz Hrvatske ili Bosne koji su to još glasnije skandirali nama...

s u p y

pre 18 godina

Честитам репрезентативним иѕабраницима српског (и црногорског) фудбала на оствареном резултату и одлазак на смотру најбољих фудбалских репрезентација света.
Успех који сте остварили враћа веру не само у фудбал и спорт уопште него и у боље сутра целе нације. На томе Вам посебно хвала. Организовано, стрпљиво и мудро вођени стигли сте до првог места у гупи без изгубљене утакмице и са једним примљеним голом што је довољан разлог да са реалним оптимизмом чекамо почетак светског првенства 2006.
Хвала Вам на показаном ангажовању и професионализму и исказаној жељи и хтењу да српски (и црногорски) фудбал вратите на мапу најважније споредне ствари на свету.

Tanja, Berlin

pre 18 godina

slavilo se boga mi i u Berlinu :-)) svaka chast majstori. a nemacki komentator je podvukao: Srbija, zemlja koja je nekad imala odlican fudbal, je u poslednje vreme totalno degradirala. Ova pobeda, ove kvalifikacije, pokazale su da su im fudbalske skole poboljsane i vracene u raniju formu. Bravo za Srbiju i Crnu Goru. Odlicna utakmica! Eto pocelli i Nemci najzad da nas hvale. Hura narode, nazalost su karte sve rasprodate jos pre 6 meseci, pa ako se nekako mogu kupiti u Srbiji, zelela bi da mi doturite takve informacije.

Vladimir Djordjevic

pre 18 godina

Svaka cast momci!!! Direktan plasman na sp je velika stvar, ali jos je vaznija cinjenica da ste promenili nacin razmisljana i pristup igri! Kada bi se svi ponasali kao vi, u ovim kvalifikacijama, ova zemlja bi daleko dogurala!

Dragan - Libija

pre 18 godina

E moj Nikola PFC, ispravljas Vidica a i sam gresis. Nije ni srpskog ni jugoslovenskog fudbala vec srpskocrnogorskog fudbala, a ako cemo o tome ko je bio blizi tacnom tumacenju onda je to sigurno Vidic. Nego ti se bavis perifernim stvarima, a ovde je bitna mnogo veca cinjenica. Najbolji smo bili u grupi 7, to smo i dokazali u poslednjoj utakmici sa BiH. Ostaje nam da se uigramo i pripremimo za Nemacku i da pokazemo svima da se nismo slucajno plasirali na SP. Momci zaista zasluzuju svaku pohvalu i treba im odati posebno priznanje za sve utakmice koje su odigrali u ovim kvalifikacijama. Svaka cast i nasem selektoru Petkovicu koji je tacno znao kako da iz svakog igraca izvuce maksimum. Svi su igrali na visokom profesionalnom nivou, a sto je najbitnije igrali su kao jedan, drugarski, timski. Bravo jos jednom. Petko svaka cast. Majche - Dragan - Libija.

Nepissman

pre 18 godina

Odlicno! Sad mozemo da lenstvujemo i zabusavamo sledecih mesec-dva, dok nas drzi euforija, a do tada ce valjda neka nasa reprezentacija napraviti nesto novo, makar i u curlingu ili nekom drugom vaznom sportu, pa da se ponovo veselimo i ne mislimo na bedu u kojoj zivimo.

milan curlic

pre 18 godina

Bravo momci mislim da sa ovm pobedom nad BiH SMO POKAZALI KO SMO I STA SMO. I MUISLIM DA NA MUNDIJALU TREBA DOKAZATI POJEDINIM REPREZENTACIJAMA DA NISMO DOSLI TAMO KAO TURISTI, U BANJA LUCI JE BILO SLAVLJA DO ZORE PO KAFICIMA NA ULICAMA. POZDRAV ZA SVE SRBE OD CURLE

Dragan U

pre 18 godina

Sve je ok, hvala momci!
E sada cemo videti reprizu od nasih kolega is kosarke, svadju, tuce i sve ono najgore. Mi ne bi bili mi ta se to ne dogodi.

Emil

pre 18 godina

Pokazali smo svima... Malo mi je samo krivo zbog onih stvari na juznoj tribini... Stalno dokazujemo da moze da nam bude bolje i da u svemu mozemo biti bolji, sem u tome da budemo bolji ljudi... Ipak, bilo je mnogo dobro-odlazak na stadion bio je prava stvar!Kolicina energije koja se ne da srociti u recenicu... Pozz!

Piksi

pre 18 godina

Samo jedno pitanje. Sta ce biti ako se Crna Gora osamostali na referendumu na prolece 2006? Hoce li nas FIFA ponovo suspendovati kao 1992?

Bane Stanisavljević BAKERO

pre 18 godina

Tooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!
Učiniše ovi momci i to da se posle mnogo, mnogo godina ova zemlja ponosi svojim fudbalerima (za razliku od košarkaša ).
Ajmo, ajde, samo hrabro, do pobede ......

Srba

pre 18 godina

Istorija se ponavlja, tradicija se nastavlja. Plasman na SP pa raspad drzave, tj drzavne zajednice.
Mozda cemo ako bog da da samo SRBIJA bude ucesnik na prvenstvu. Otcepi se Milo pre Nemacke pa da osvojimo svetsko prvenstvo.
NAPRED SRBIJA!

Xman

pre 18 godina

Pa nije Petkovic Obradovic da svojom sujetom i egoizmom uzdrma ekipu i dovede je po treci put do debakla. Jos jednom se pokazalo da dobar trener zlata vredi.

pera kojot

pre 18 godina

kezmane ti si za mene legenda ali jedna stvar je ocigledna - da nije zigica da ti spusta lopte ne bi se ti nadavao golova u reprezentaciji. a ti bezis od njega kad si dao gol umesto da ga nosis na ramenima. mora covek posle klizecim na tebe da ide...

filiyu

pre 18 godina

Prvi put posle duze vremena obradovali su nas fudbaleri. Svaka cast celom timu i strucnom stabu, ali ne trebamo se zadovoljiti plasmanom vec se svojski potruditi da dodjemo sto dalje na SP. Publika i atmosfera odlicna, a na kraju utakmice videli smo da svi igraci bas od srca igraju za svoju zemlju ma kako je zvali. I oni su svi materijalno obezbedjeni ali ovoga puta su igrali za svoj narod, za svoju zemlju. Srecno svima u nastavku sezone u svojim klubovima, pa orni kao do sada na pripreme na prolece do punog sjaja i forme na SP.

Plavi iz Srebrenice

pre 18 godina

Svaka cast momcima za pobedu! Ali, KOROMAN je cudo od igraca!!! Igra srcem. Mnogi bi mogli od njega da nauce kako se brane boje svoje otadzbine (ali i Republike Srpske).
OGNJENE, svi smo uz tebe. Samo tako nastavi.
Pozdrav iz Srebrenice koja je sinoc bila uz Plave (ali zaista, bez ikakvih insinuacija).

Marta Srbinje

pre 18 godina

Tugovace se kad Srbija gubi. Mi iz Republike Srpske drugu domovinu nemamo osim Srbije i Republike Srpske.
da zivimo zajedno. Sta god b92 rekao, isti smo narod.

2b0rn0t0b

pre 18 godina

Svaka cast momci, sve cestitke na uspehu. Bilo je milina gledati kako se borite, i pogotovo kako se na kraju radujete.
Nadam se da ćete svoju veličinu pokazati na SP. Moram priznati da nisam previše verovao u naš tim u kome nema puno zvezda, ali još jednom se pokazalo da pobedjuje motivisaniji TIM, a ne inspirisani pojedinci.
Kežmanu sve pohvale, veeeeeeeliki je igrač i pravi vodja koji ume da pokrene saigrače. Čuvajte se euforije koju će oko vas pred "mundijal" podići razni fudbalski grebatori i iskompleksirani novinarski tipovi. Upravo to je upropašćavalo sve naše fudbalske reprezentacije poslednjih 20-tak godina.

Mosad

pre 18 godina

Ne znam ko su ovi igraci... ali ocigledno su bolji od Mijatovica, Mihajlovica i ekipe kojoj nije stalo do reprezentacije. Igra se i srcem. Dobro je sto se nije ponovila greska iz 1990. kada su na mundijal otisli veciti reprezentativci - Susic, braca Vujovic, itd...a izostavljeni su bili Zlatni Cileanci. Srecno na mundijalu!

Danijel/Salzburg

pre 18 godina

Svaka cast ljudine!!!!! E sada je red na nas u inostranstu da u Njemacku dodjemo sa svih strana i da podrzimo ove ljepotane!!! Veliki pozdrav za moju Republiku Srpsku i sve navijace (koji su doslu u velikom broju iz RS) i zivjela SiCG!!!

Fubalos

pre 18 godina

Citat: "Slavilo se i Banja Luci, Trebinju, Srpskom Sarajevu, Nevesinju, Palama, Skokocu, Bijeljini i svim ostalim gradovima Republike Srpske. I slavice se uvek dok Srbija pobedjuje." Bolan umjesto da navijate za BIH ti se uhvatio SCG!
A pravim gradjanima SCG cestitam na zasluzenoj pobjedi!

srbocop

pre 18 godina

vracam se sa trga, extra je bilo!!!!! svaka cast igracima i selektoru!!!!!!
jel zna neko kad je izvlacenje grupa za svetsko????
pozdrav svima i svako dobro

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Kezo legendo. Sada si konacno u TOP formi. Svaka vam cast. Svi smo ponosni na vas. Spanci vidimo se na Mondijalu. Hahaha. Molim se bogu da dobiju Cesku pa da im Nedved, Baros, Koler, Ces i kompanija pokazu kako se igra fudbal kao i mi u Beogradu i u Drugom poluvremenu u Spaniji. Srbija i Crna gora!!!!!!

Raca

pre 18 godina

Cenim kad igraci imaju petlju. Svaka cast ovim nasim momcima. Konacno su zasluzili da dobiju nase poverenje. Mnogi pre njih su ga prokockali za male pare...ovi valjda nece...

Igor

pre 18 godina

Joj brate kad cujem (citam) ovakve izjave igraca poput Gavrana kad kaze da je plakao posle utakmice, i Kezmana koji je uvek uzaren i zivi za repku svoje zemlje, pa mislim da stvarno imamo jedan TIM koji nas sigurno nece izblamirati na mundijalu. Vise izgleda da ce nas pozitivno iznenaditi no videcemo. Ima tu jos puno vremena do mundijala. Ovaj period bi trebao da bude znak mladim igracima poput Vukcevica, Lazovica, Baste i N. Kovacevica da igraju sto bolje i dokazu da pripadaju u A reprezentaciji za put na SP.
Joj sto bi dao da sam sad u svom Novom Sadu!!!!

Pozdrav iz jeb*nog Chicaga!!!

Ljubomir

pre 18 godina

Vidi ovog sto mu smeta "jugoslovenski" ...trazi dlaku u jajetu da mu nesto smeta u ovom velikom trenutku slavlja i radosti; to to nije bitno, srpski, crnogorksi, jugolsovenski (ipak smo se svi mi, vecina, pa i Vidic, rodili u Jugoslaviji i navijali za tu Jugoslaviju, i nsmo bili losi ni u kosarci, fudbalu, rukometu, vaterpolu, odbojci, i u monogo toga...)vec da smo se plasirali na Svetsko prvenstvo kao PRVI u grupi - ispred Spanaca, koji su nam cesto u fudbalskoj proslosti (srpskoj i jugolsovenskoj) mrsili racune, cesto uz pomoc sudija. A sada smo im to vratili i pokazali da smo NAJBOLJI!
Bravo momci, bravo Ilija, svaka vam cast!!!
Ljubomir

Asterix

pre 18 godina

Slavilo se i Banja Luci, Trebinju, Srpskom Sarajevu, Nevesinju, Palama, Skokocu, Bijeljini i svim ostalim gradovima Republike Srpske. I slavice se uvek dok Srbija pobedjuje.

Asterix

pre 18 godina

Slavilo se i Banja Luci, Trebinju, Srpskom Sarajevu, Nevesinju, Palama, Skokocu, Bijeljini i svim ostalim gradovima Republike Srpske. I slavice se uvek dok Srbija pobedjuje.

Igor

pre 18 godina

Joj brate kad cujem (citam) ovakve izjave igraca poput Gavrana kad kaze da je plakao posle utakmice, i Kezmana koji je uvek uzaren i zivi za repku svoje zemlje, pa mislim da stvarno imamo jedan TIM koji nas sigurno nece izblamirati na mundijalu. Vise izgleda da ce nas pozitivno iznenaditi no videcemo. Ima tu jos puno vremena do mundijala. Ovaj period bi trebao da bude znak mladim igracima poput Vukcevica, Lazovica, Baste i N. Kovacevica da igraju sto bolje i dokazu da pripadaju u A reprezentaciji za put na SP.
Joj sto bi dao da sam sad u svom Novom Sadu!!!!

Pozdrav iz jeb*nog Chicaga!!!

Ljubomir

pre 18 godina

Vidi ovog sto mu smeta "jugoslovenski" ...trazi dlaku u jajetu da mu nesto smeta u ovom velikom trenutku slavlja i radosti; to to nije bitno, srpski, crnogorksi, jugolsovenski (ipak smo se svi mi, vecina, pa i Vidic, rodili u Jugoslaviji i navijali za tu Jugoslaviju, i nsmo bili losi ni u kosarci, fudbalu, rukometu, vaterpolu, odbojci, i u monogo toga...)vec da smo se plasirali na Svetsko prvenstvo kao PRVI u grupi - ispred Spanaca, koji su nam cesto u fudbalskoj proslosti (srpskoj i jugolsovenskoj) mrsili racune, cesto uz pomoc sudija. A sada smo im to vratili i pokazali da smo NAJBOLJI!
Bravo momci, bravo Ilija, svaka vam cast!!!
Ljubomir

Raca

pre 18 godina

Cenim kad igraci imaju petlju. Svaka cast ovim nasim momcima. Konacno su zasluzili da dobiju nase poverenje. Mnogi pre njih su ga prokockali za male pare...ovi valjda nece...

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Kezo legendo. Sada si konacno u TOP formi. Svaka vam cast. Svi smo ponosni na vas. Spanci vidimo se na Mondijalu. Hahaha. Molim se bogu da dobiju Cesku pa da im Nedved, Baros, Koler, Ces i kompanija pokazu kako se igra fudbal kao i mi u Beogradu i u Drugom poluvremenu u Spaniji. Srbija i Crna gora!!!!!!

srbocop

pre 18 godina

vracam se sa trga, extra je bilo!!!!! svaka cast igracima i selektoru!!!!!!
jel zna neko kad je izvlacenje grupa za svetsko????
pozdrav svima i svako dobro

Fubalos

pre 18 godina

Citat: "Slavilo se i Banja Luci, Trebinju, Srpskom Sarajevu, Nevesinju, Palama, Skokocu, Bijeljini i svim ostalim gradovima Republike Srpske. I slavice se uvek dok Srbija pobedjuje." Bolan umjesto da navijate za BIH ti se uhvatio SCG!
A pravim gradjanima SCG cestitam na zasluzenoj pobjedi!

Mosad

pre 18 godina

Ne znam ko su ovi igraci... ali ocigledno su bolji od Mijatovica, Mihajlovica i ekipe kojoj nije stalo do reprezentacije. Igra se i srcem. Dobro je sto se nije ponovila greska iz 1990. kada su na mundijal otisli veciti reprezentativci - Susic, braca Vujovic, itd...a izostavljeni su bili Zlatni Cileanci. Srecno na mundijalu!

Danijel/Salzburg

pre 18 godina

Svaka cast ljudine!!!!! E sada je red na nas u inostranstu da u Njemacku dodjemo sa svih strana i da podrzimo ove ljepotane!!! Veliki pozdrav za moju Republiku Srpsku i sve navijace (koji su doslu u velikom broju iz RS) i zivjela SiCG!!!

Xman

pre 18 godina

Pa nije Petkovic Obradovic da svojom sujetom i egoizmom uzdrma ekipu i dovede je po treci put do debakla. Jos jednom se pokazalo da dobar trener zlata vredi.

2b0rn0t0b

pre 18 godina

Svaka cast momci, sve cestitke na uspehu. Bilo je milina gledati kako se borite, i pogotovo kako se na kraju radujete.
Nadam se da ćete svoju veličinu pokazati na SP. Moram priznati da nisam previše verovao u naš tim u kome nema puno zvezda, ali još jednom se pokazalo da pobedjuje motivisaniji TIM, a ne inspirisani pojedinci.
Kežmanu sve pohvale, veeeeeeeliki je igrač i pravi vodja koji ume da pokrene saigrače. Čuvajte se euforije koju će oko vas pred "mundijal" podići razni fudbalski grebatori i iskompleksirani novinarski tipovi. Upravo to je upropašćavalo sve naše fudbalske reprezentacije poslednjih 20-tak godina.

filiyu

pre 18 godina

Prvi put posle duze vremena obradovali su nas fudbaleri. Svaka cast celom timu i strucnom stabu, ali ne trebamo se zadovoljiti plasmanom vec se svojski potruditi da dodjemo sto dalje na SP. Publika i atmosfera odlicna, a na kraju utakmice videli smo da svi igraci bas od srca igraju za svoju zemlju ma kako je zvali. I oni su svi materijalno obezbedjeni ali ovoga puta su igrali za svoj narod, za svoju zemlju. Srecno svima u nastavku sezone u svojim klubovima, pa orni kao do sada na pripreme na prolece do punog sjaja i forme na SP.

Srba

pre 18 godina

Istorija se ponavlja, tradicija se nastavlja. Plasman na SP pa raspad drzave, tj drzavne zajednice.
Mozda cemo ako bog da da samo SRBIJA bude ucesnik na prvenstvu. Otcepi se Milo pre Nemacke pa da osvojimo svetsko prvenstvo.
NAPRED SRBIJA!

pera kojot

pre 18 godina

kezmane ti si za mene legenda ali jedna stvar je ocigledna - da nije zigica da ti spusta lopte ne bi se ti nadavao golova u reprezentaciji. a ti bezis od njega kad si dao gol umesto da ga nosis na ramenima. mora covek posle klizecim na tebe da ide...

Plavi iz Srebrenice

pre 18 godina

Svaka cast momcima za pobedu! Ali, KOROMAN je cudo od igraca!!! Igra srcem. Mnogi bi mogli od njega da nauce kako se brane boje svoje otadzbine (ali i Republike Srpske).
OGNJENE, svi smo uz tebe. Samo tako nastavi.
Pozdrav iz Srebrenice koja je sinoc bila uz Plave (ali zaista, bez ikakvih insinuacija).

Marta Srbinje

pre 18 godina

Tugovace se kad Srbija gubi. Mi iz Republike Srpske drugu domovinu nemamo osim Srbije i Republike Srpske.
da zivimo zajedno. Sta god b92 rekao, isti smo narod.

Bane Stanisavljević BAKERO

pre 18 godina

Tooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!
Učiniše ovi momci i to da se posle mnogo, mnogo godina ova zemlja ponosi svojim fudbalerima (za razliku od košarkaša ).
Ajmo, ajde, samo hrabro, do pobede ......

Simon selektor no.1

pre 18 godina

Bravo Kežo, majstore. U tandemu sa Žigićem i u Nemačkoj će baš svako moći da popije gol od nas. Konačno i mi da imamo ovakav tandem za golove. Kežo, samo ti ostani u takvoj formi, Žigić će da nabaci još malo kondicije i sa takvim napadom i ovakvom odbranom može lepo da se odigra sa svakim.
I još nešto, ovi što skandiraju one gluposti i "ubijaju turčina" treba više pročitaju nešto o ČOJSTVU a manje da gledaju i slušaju pink. Očigledno im nije poznato šta je to! O njima mogu samo da ponovim sve što sam ranije napisao o sličnim kretenima iz Hrvatske ili Bosne koji su to još glasnije skandirali nama...

Tanja, Berlin

pre 18 godina

slavilo se boga mi i u Berlinu :-)) svaka chast majstori. a nemacki komentator je podvukao: Srbija, zemlja koja je nekad imala odlican fudbal, je u poslednje vreme totalno degradirala. Ova pobeda, ove kvalifikacije, pokazale su da su im fudbalske skole poboljsane i vracene u raniju formu. Bravo za Srbiju i Crnu Goru. Odlicna utakmica! Eto pocelli i Nemci najzad da nas hvale. Hura narode, nazalost su karte sve rasprodate jos pre 6 meseci, pa ako se nekako mogu kupiti u Srbiji, zelela bi da mi doturite takve informacije.

Vladimir Djordjevic

pre 18 godina

Svaka cast momci!!! Direktan plasman na sp je velika stvar, ali jos je vaznija cinjenica da ste promenili nacin razmisljana i pristup igri! Kada bi se svi ponasali kao vi, u ovim kvalifikacijama, ova zemlja bi daleko dogurala!

Dragan U

pre 18 godina

Sve je ok, hvala momci!
E sada cemo videti reprizu od nasih kolega is kosarke, svadju, tuce i sve ono najgore. Mi ne bi bili mi ta se to ne dogodi.

Nepissman

pre 18 godina

Odlicno! Sad mozemo da lenstvujemo i zabusavamo sledecih mesec-dva, dok nas drzi euforija, a do tada ce valjda neka nasa reprezentacija napraviti nesto novo, makar i u curlingu ili nekom drugom vaznom sportu, pa da se ponovo veselimo i ne mislimo na bedu u kojoj zivimo.

milan curlic

pre 18 godina

Bravo momci mislim da sa ovm pobedom nad BiH SMO POKAZALI KO SMO I STA SMO. I MUISLIM DA NA MUNDIJALU TREBA DOKAZATI POJEDINIM REPREZENTACIJAMA DA NISMO DOSLI TAMO KAO TURISTI, U BANJA LUCI JE BILO SLAVLJA DO ZORE PO KAFICIMA NA ULICAMA. POZDRAV ZA SVE SRBE OD CURLE

Emil

pre 18 godina

Pokazali smo svima... Malo mi je samo krivo zbog onih stvari na juznoj tribini... Stalno dokazujemo da moze da nam bude bolje i da u svemu mozemo biti bolji, sem u tome da budemo bolji ljudi... Ipak, bilo je mnogo dobro-odlazak na stadion bio je prava stvar!Kolicina energije koja se ne da srociti u recenicu... Pozz!

s u p y

pre 18 godina

Честитам репрезентативним иѕабраницима српског (и црногорског) фудбала на оствареном резултату и одлазак на смотру најбољих фудбалских репрезентација света.
Успех који сте остварили враћа веру не само у фудбал и спорт уопште него и у боље сутра целе нације. На томе Вам посебно хвала. Организовано, стрпљиво и мудро вођени стигли сте до првог места у гупи без изгубљене утакмице и са једним примљеним голом што је довољан разлог да са реалним оптимизмом чекамо почетак светског првенства 2006.
Хвала Вам на показаном ангажовању и професионализму и исказаној жељи и хтењу да српски (и црногорски) фудбал вратите на мапу најважније споредне ствари на свету.

Piksi

pre 18 godina

Samo jedno pitanje. Sta ce biti ako se Crna Gora osamostali na referendumu na prolece 2006? Hoce li nas FIFA ponovo suspendovati kao 1992?

Dragan - Libija

pre 18 godina

E moj Nikola PFC, ispravljas Vidica a i sam gresis. Nije ni srpskog ni jugoslovenskog fudbala vec srpskocrnogorskog fudbala, a ako cemo o tome ko je bio blizi tacnom tumacenju onda je to sigurno Vidic. Nego ti se bavis perifernim stvarima, a ovde je bitna mnogo veca cinjenica. Najbolji smo bili u grupi 7, to smo i dokazali u poslednjoj utakmici sa BiH. Ostaje nam da se uigramo i pripremimo za Nemacku i da pokazemo svima da se nismo slucajno plasirali na SP. Momci zaista zasluzuju svaku pohvalu i treba im odati posebno priznanje za sve utakmice koje su odigrali u ovim kvalifikacijama. Svaka cast i nasem selektoru Petkovicu koji je tacno znao kako da iz svakog igraca izvuce maksimum. Svi su igrali na visokom profesionalnom nivou, a sto je najbitnije igrali su kao jedan, drugarski, timski. Bravo jos jednom. Petko svaka cast. Majche - Dragan - Libija.

Srbin

pre 18 godina

Evo sta kazu NEMCI na njihovoj televiziji: VELIKA FUDBALSKA NACIJA SE KONACNO PROBUDILA. NJIHOVA ODBRANA JE PRIMILA SAMO 1 GOL I SATO MOZEMO NA NJIH DA RACUNAMO NE SAMO KAO UCESNICI NE VEC KAO I FAVORITI! EKIPE ZA DOBROM ODBRAN SU UVEK IMALI DOBRE USPEHE NA MEDJUNARODNIM TURNIRIMA I DA SRBIJA I CRNA GORA TRENUTNO NEMA SAMO U EVROPI NE VEC NA CELOM SVETU NAJBOLJU ODBRANU. Posle kazu: SRBI SU IGRALI KATASTROFALNO ZADNJIH ZADNJIH GODINA ALI SE PROBUDILA VELIKA FUDBALSKA NACIJA KOJA JE UVEK IMALA FENOMENALNE IGRACE I KOJE IH I SAD IMA!!! Svaka cast nasim kako vidim nasa Odbrana je na celom svetu vec dobila cestitke i tako mozemo da racunamo na nase plave!
SVE JE GOTOVO
SVE JE PIJANO
NASI PLAVI
PRVI
PONOVO

Srđan

pre 18 godina

Nikad nismo imali ovako "loše" pojedince a tako dobar tim. Kad smo imali igrače poput Savićevića, Mijata, Pixija, Mihajlovića, Mirkovića a na klupi Dekija, Kovačevića, Miloševića mislio sam da imamo tim za polufinale SP.T o nije bio tim već gomila pojedinaca koja je želila što bolje da se proda. Sada je naša snaga kolektiv a to je najbitnije u sportu! Pa pogledajte samo košarkaše, sve zvezda do zvezde ali zato na EP bruka! Bravo plavi!!!

Trendsetter

pre 18 godina

Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!
Bravo Plavi!

zorandjo

pre 18 godina

Nazalost, ako se Crna Gora osamostali, FIFA nas nece suspendovati, ali nam nece dati da ucestvujemo kao Srbija na SP. Zato, moramo biti hladne glave i strpljivo sacekati sta ce se desiti, a ne praviti euforiju.

razocarani

pre 18 godina

ponasanje "navijaca" na jucasnjoj utakmici je jedna od najsramnijih epizoda ove drzave u poslednjih 5 godina. Mislim da u zivotu nisam prisustvovao takvom izlivu mrznje i tolikoj kolicini negativne energije na jednom mestu. cak i ako nije moguce spreciti fasisoidnu bandu da izvikuje parole mrznje, nisam bas siguran da je policiji bilo nemoguce da spreci unosenje transparenata sa natpisima "noz - zica - srebrenica" i nacrtanim skorpionima. mozda bi fifa trebaklo da nas diskvalifikuje sa svetskog prvenstva da bi se ovi magarci dozvali pameti. srbijo, sramota!

igor

pre 18 godina

Otkud taj termin "Repka". Nikad nikog ovde u BG nisam cuo da koristi taj termin. Potpuno mi je bezveze, smislite nesto bolje, ovo repka zvuci gastarbajterski

DejanRS

pre 18 godina

Sve najbolje za direktnu kvalifikaciju SiCG na mundijal iz Republike Srpske (RS). RS nikad nece biti vise BiH nego sto je Srbija.

Martin_Beclija

pre 18 godina

Svaka Cast Momcima Pokazali su da su najbolji Kolektiv od kad postoji Fudbalska Reprezentacija i zato su zasluzeno obezbedili Plasman u Nemackoj! Ali opet ima ovde Ljudi koji nemaju bolja posla nego da kritikuju Vidica ili Kezmana Ovaj je reko Jugoslavija, ovaj nije hteo da ode do Zigica Jeli, el vama nije stalo do naseg Fudbala i do nase Zemlje? Najvaznije je bilo da pobedimo i nista vise!!! Pozdravljam svakog Srbina i Crnogorca i manite se Politike! Uspeli Smo!!!!! Serbia & Montenegro Forever!!!!

zoki

pre 18 godina

uvek neko pokvari slavlje sa svojim komentarom kao ovaj rio, evo ja kao srbijanac od srca pozdravljam nasu prekodrinsku bracu, svaka im cast na navijanju..eee tako se to radi..a vi sto pisete komentare kao ovaj rio mozete samo da se grizete i nista vise...srpski pozdrav za bracu preko drine

Srbin iz Hrvatske

pre 18 godina

Pozdravljam ovu bud.lu koji deli Srbe po geografskoj širini i dužini.
I mi Srbi iz Hrvatske smo se itekako radovali kao i svi Srbi širom sveta!!!
Svaka čast momci! Samo tako i dalje!!!

Kolarević Vidan

pre 18 godina

svaka čast momcima, zaslužili su prvenstvo. konačno posle nekog dužeg vremena normalni fudbaleri a ne manekeni i uobražene zvezde!!
Vidan Prag

Aleksandra

pre 18 godina

Tako je Kezo, Vi jeste ozbiljan tim! U vasem timu vlada jedna velika sloga i optimizam, i da nema te sloge ni optimizma, Vi ne biste postigli ovakav uspeh. To je jako bitno za jednu reprezentaciju! Isti takvi treba da odete u Mondijal, i pokazete svetu, kolko Vi ustvari vredite. Jos jednom cestitke i hvala plavima!!! SRECNO

dzanki

pre 18 godina

ako se srbija i crna gora u aprilu iduce godine razidju, nijedna zemlja nastala iz te zajednice ne polaze pravo da ucestvuje na mundijalu, tako da je jos rano planirati put za njemacku, pravila, pravila kod fife ne idu na ruku srbiji jer i crna gora ima pravo da ucestvuje ako to zatrazi tako da moze doci do ozbiljnog pravnog sukoba!

Asterix

pre 18 godina

Slavilo se i Banja Luci, Trebinju, Srpskom Sarajevu, Nevesinju, Palama, Skokocu, Bijeljini i svim ostalim gradovima Republike Srpske. I slavice se uvek dok Srbija pobedjuje.

Igor

pre 18 godina

Joj brate kad cujem (citam) ovakve izjave igraca poput Gavrana kad kaze da je plakao posle utakmice, i Kezmana koji je uvek uzaren i zivi za repku svoje zemlje, pa mislim da stvarno imamo jedan TIM koji nas sigurno nece izblamirati na mundijalu. Vise izgleda da ce nas pozitivno iznenaditi no videcemo. Ima tu jos puno vremena do mundijala. Ovaj period bi trebao da bude znak mladim igracima poput Vukcevica, Lazovica, Baste i N. Kovacevica da igraju sto bolje i dokazu da pripadaju u A reprezentaciji za put na SP.
Joj sto bi dao da sam sad u svom Novom Sadu!!!!

Pozdrav iz jeb*nog Chicaga!!!

Ljubomir

pre 18 godina

Vidi ovog sto mu smeta "jugoslovenski" ...trazi dlaku u jajetu da mu nesto smeta u ovom velikom trenutku slavlja i radosti; to to nije bitno, srpski, crnogorksi, jugolsovenski (ipak smo se svi mi, vecina, pa i Vidic, rodili u Jugoslaviji i navijali za tu Jugoslaviju, i nsmo bili losi ni u kosarci, fudbalu, rukometu, vaterpolu, odbojci, i u monogo toga...)vec da smo se plasirali na Svetsko prvenstvo kao PRVI u grupi - ispred Spanaca, koji su nam cesto u fudbalskoj proslosti (srpskoj i jugolsovenskoj) mrsili racune, cesto uz pomoc sudija. A sada smo im to vratili i pokazali da smo NAJBOLJI!
Bravo momci, bravo Ilija, svaka vam cast!!!
Ljubomir

Raca

pre 18 godina

Cenim kad igraci imaju petlju. Svaka cast ovim nasim momcima. Konacno su zasluzili da dobiju nase poverenje. Mnogi pre njih su ga prokockali za male pare...ovi valjda nece...

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Kezo legendo. Sada si konacno u TOP formi. Svaka vam cast. Svi smo ponosni na vas. Spanci vidimo se na Mondijalu. Hahaha. Molim se bogu da dobiju Cesku pa da im Nedved, Baros, Koler, Ces i kompanija pokazu kako se igra fudbal kao i mi u Beogradu i u Drugom poluvremenu u Spaniji. Srbija i Crna gora!!!!!!

srbocop

pre 18 godina

vracam se sa trga, extra je bilo!!!!! svaka cast igracima i selektoru!!!!!!
jel zna neko kad je izvlacenje grupa za svetsko????
pozdrav svima i svako dobro

Fubalos

pre 18 godina

Citat: "Slavilo se i Banja Luci, Trebinju, Srpskom Sarajevu, Nevesinju, Palama, Skokocu, Bijeljini i svim ostalim gradovima Republike Srpske. I slavice se uvek dok Srbija pobedjuje." Bolan umjesto da navijate za BIH ti se uhvatio SCG!
A pravim gradjanima SCG cestitam na zasluzenoj pobjedi!

Mosad

pre 18 godina

Ne znam ko su ovi igraci... ali ocigledno su bolji od Mijatovica, Mihajlovica i ekipe kojoj nije stalo do reprezentacije. Igra se i srcem. Dobro je sto se nije ponovila greska iz 1990. kada su na mundijal otisli veciti reprezentativci - Susic, braca Vujovic, itd...a izostavljeni su bili Zlatni Cileanci. Srecno na mundijalu!

Danijel/Salzburg

pre 18 godina

Svaka cast ljudine!!!!! E sada je red na nas u inostranstu da u Njemacku dodjemo sa svih strana i da podrzimo ove ljepotane!!! Veliki pozdrav za moju Republiku Srpsku i sve navijace (koji su doslu u velikom broju iz RS) i zivjela SiCG!!!

Xman

pre 18 godina

Pa nije Petkovic Obradovic da svojom sujetom i egoizmom uzdrma ekipu i dovede je po treci put do debakla. Jos jednom se pokazalo da dobar trener zlata vredi.

2b0rn0t0b

pre 18 godina

Svaka cast momci, sve cestitke na uspehu. Bilo je milina gledati kako se borite, i pogotovo kako se na kraju radujete.
Nadam se da ćete svoju veličinu pokazati na SP. Moram priznati da nisam previše verovao u naš tim u kome nema puno zvezda, ali još jednom se pokazalo da pobedjuje motivisaniji TIM, a ne inspirisani pojedinci.
Kežmanu sve pohvale, veeeeeeeliki je igrač i pravi vodja koji ume da pokrene saigrače. Čuvajte se euforije koju će oko vas pred "mundijal" podići razni fudbalski grebatori i iskompleksirani novinarski tipovi. Upravo to je upropašćavalo sve naše fudbalske reprezentacije poslednjih 20-tak godina.

filiyu

pre 18 godina

Prvi put posle duze vremena obradovali su nas fudbaleri. Svaka cast celom timu i strucnom stabu, ali ne trebamo se zadovoljiti plasmanom vec se svojski potruditi da dodjemo sto dalje na SP. Publika i atmosfera odlicna, a na kraju utakmice videli smo da svi igraci bas od srca igraju za svoju zemlju ma kako je zvali. I oni su svi materijalno obezbedjeni ali ovoga puta su igrali za svoj narod, za svoju zemlju. Srecno svima u nastavku sezone u svojim klubovima, pa orni kao do sada na pripreme na prolece do punog sjaja i forme na SP.

Srba

pre 18 godina

Istorija se ponavlja, tradicija se nastavlja. Plasman na SP pa raspad drzave, tj drzavne zajednice.
Mozda cemo ako bog da da samo SRBIJA bude ucesnik na prvenstvu. Otcepi se Milo pre Nemacke pa da osvojimo svetsko prvenstvo.
NAPRED SRBIJA!

pera kojot

pre 18 godina

kezmane ti si za mene legenda ali jedna stvar je ocigledna - da nije zigica da ti spusta lopte ne bi se ti nadavao golova u reprezentaciji. a ti bezis od njega kad si dao gol umesto da ga nosis na ramenima. mora covek posle klizecim na tebe da ide...

Plavi iz Srebrenice

pre 18 godina

Svaka cast momcima za pobedu! Ali, KOROMAN je cudo od igraca!!! Igra srcem. Mnogi bi mogli od njega da nauce kako se brane boje svoje otadzbine (ali i Republike Srpske).
OGNJENE, svi smo uz tebe. Samo tako nastavi.
Pozdrav iz Srebrenice koja je sinoc bila uz Plave (ali zaista, bez ikakvih insinuacija).

Marta Srbinje

pre 18 godina

Tugovace se kad Srbija gubi. Mi iz Republike Srpske drugu domovinu nemamo osim Srbije i Republike Srpske.
da zivimo zajedno. Sta god b92 rekao, isti smo narod.

Bane Stanisavljević BAKERO

pre 18 godina

Tooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!
Učiniše ovi momci i to da se posle mnogo, mnogo godina ova zemlja ponosi svojim fudbalerima (za razliku od košarkaša ).
Ajmo, ajde, samo hrabro, do pobede ......

Simon selektor no.1

pre 18 godina

Bravo Kežo, majstore. U tandemu sa Žigićem i u Nemačkoj će baš svako moći da popije gol od nas. Konačno i mi da imamo ovakav tandem za golove. Kežo, samo ti ostani u takvoj formi, Žigić će da nabaci još malo kondicije i sa takvim napadom i ovakvom odbranom može lepo da se odigra sa svakim.
I još nešto, ovi što skandiraju one gluposti i "ubijaju turčina" treba više pročitaju nešto o ČOJSTVU a manje da gledaju i slušaju pink. Očigledno im nije poznato šta je to! O njima mogu samo da ponovim sve što sam ranije napisao o sličnim kretenima iz Hrvatske ili Bosne koji su to još glasnije skandirali nama...

Tanja, Berlin

pre 18 godina

slavilo se boga mi i u Berlinu :-)) svaka chast majstori. a nemacki komentator je podvukao: Srbija, zemlja koja je nekad imala odlican fudbal, je u poslednje vreme totalno degradirala. Ova pobeda, ove kvalifikacije, pokazale su da su im fudbalske skole poboljsane i vracene u raniju formu. Bravo za Srbiju i Crnu Goru. Odlicna utakmica! Eto pocelli i Nemci najzad da nas hvale. Hura narode, nazalost su karte sve rasprodate jos pre 6 meseci, pa ako se nekako mogu kupiti u Srbiji, zelela bi da mi doturite takve informacije.

Vladimir Djordjevic

pre 18 godina

Svaka cast momci!!! Direktan plasman na sp je velika stvar, ali jos je vaznija cinjenica da ste promenili nacin razmisljana i pristup igri! Kada bi se svi ponasali kao vi, u ovim kvalifikacijama, ova zemlja bi daleko dogurala!

Dragan U

pre 18 godina

Sve je ok, hvala momci!
E sada cemo videti reprizu od nasih kolega is kosarke, svadju, tuce i sve ono najgore. Mi ne bi bili mi ta se to ne dogodi.

Nepissman

pre 18 godina

Odlicno! Sad mozemo da lenstvujemo i zabusavamo sledecih mesec-dva, dok nas drzi euforija, a do tada ce valjda neka nasa reprezentacija napraviti nesto novo, makar i u curlingu ili nekom drugom vaznom sportu, pa da se ponovo veselimo i ne mislimo na bedu u kojoj zivimo.

milan curlic

pre 18 godina

Bravo momci mislim da sa ovm pobedom nad BiH SMO POKAZALI KO SMO I STA SMO. I MUISLIM DA NA MUNDIJALU TREBA DOKAZATI POJEDINIM REPREZENTACIJAMA DA NISMO DOSLI TAMO KAO TURISTI, U BANJA LUCI JE BILO SLAVLJA DO ZORE PO KAFICIMA NA ULICAMA. POZDRAV ZA SVE SRBE OD CURLE

Emil

pre 18 godina

Pokazali smo svima... Malo mi je samo krivo zbog onih stvari na juznoj tribini... Stalno dokazujemo da moze da nam bude bolje i da u svemu mozemo biti bolji, sem u tome da budemo bolji ljudi... Ipak, bilo je mnogo dobro-odlazak na stadion bio je prava stvar!Kolicina energije koja se ne da srociti u recenicu... Pozz!

s u p y

pre 18 godina

Честитам репрезентативним иѕабраницима српског (и црногорског) фудбала на оствареном резултату и одлазак на смотру најбољих фудбалских репрезентација света.
Успех који сте остварили враћа веру не само у фудбал и спорт уопште него и у боље сутра целе нације. На томе Вам посебно хвала. Организовано, стрпљиво и мудро вођени стигли сте до првог места у гупи без изгубљене утакмице и са једним примљеним голом што је довољан разлог да са реалним оптимизмом чекамо почетак светског првенства 2006.
Хвала Вам на показаном ангажовању и професионализму и исказаној жељи и хтењу да српски (и црногорски) фудбал вратите на мапу најважније споредне ствари на свету.

Piksi

pre 18 godina

Samo jedno pitanje. Sta ce biti ako se Crna Gora osamostali na referendumu na prolece 2006? Hoce li nas FIFA ponovo suspendovati kao 1992?

Dragan - Libija

pre 18 godina

E moj Nikola PFC, ispravljas Vidica a i sam gresis. Nije ni srpskog ni jugoslovenskog fudbala vec srpskocrnogorskog fudbala, a ako cemo o tome ko je bio blizi tacnom tumacenju onda je to sigurno Vidic. Nego ti se bavis perifernim stvarima, a ovde je bitna mnogo veca cinjenica. Najbolji smo bili u grupi 7, to smo i dokazali u poslednjoj utakmici sa BiH. Ostaje nam da se uigramo i pripremimo za Nemacku i da pokazemo svima da se nismo slucajno plasirali na SP. Momci zaista zasluzuju svaku pohvalu i treba im odati posebno priznanje za sve utakmice koje su odigrali u ovim kvalifikacijama. Svaka cast i nasem selektoru Petkovicu koji je tacno znao kako da iz svakog igraca izvuce maksimum. Svi su igrali na visokom profesionalnom nivou, a sto je najbitnije igrali su kao jedan, drugarski, timski. Bravo jos jednom. Petko svaka cast. Majche - Dragan - Libija.

Srbin

pre 18 godina

Evo sta kazu NEMCI na njihovoj televiziji: VELIKA FUDBALSKA NACIJA SE KONACNO PROBUDILA. NJIHOVA ODBRANA JE PRIMILA SAMO 1 GOL I SATO MOZEMO NA NJIH DA RACUNAMO NE SAMO KAO UCESNICI NE VEC KAO I FAVORITI! EKIPE ZA DOBROM ODBRAN SU UVEK IMALI DOBRE USPEHE NA MEDJUNARODNIM TURNIRIMA I DA SRBIJA I CRNA GORA TRENUTNO NEMA SAMO U EVROPI NE VEC NA CELOM SVETU NAJBOLJU ODBRANU. Posle kazu: SRBI SU IGRALI KATASTROFALNO ZADNJIH ZADNJIH GODINA ALI SE PROBUDILA VELIKA FUDBALSKA NACIJA KOJA JE UVEK IMALA FENOMENALNE IGRACE I KOJE IH I SAD IMA!!! Svaka cast nasim kako vidim nasa Odbrana je na celom svetu vec dobila cestitke i tako mozemo da racunamo na nase plave!
SVE JE GOTOVO
SVE JE PIJANO
NASI PLAVI
PRVI
PONOVO

Srđan

pre 18 godina

Nikad nismo imali ovako "loše" pojedince a tako dobar tim. Kad smo imali igrače poput Savićevića, Mijata, Pixija, Mihajlovića, Mirkovića a na klupi Dekija, Kovačevića, Miloševića mislio sam da imamo tim za polufinale SP.T o nije bio tim već gomila pojedinaca koja je želila što bolje da se proda. Sada je naša snaga kolektiv a to je najbitnije u sportu! Pa pogledajte samo košarkaše, sve zvezda do zvezde ali zato na EP bruka! Bravo plavi!!!

Trendsetter

pre 18 godina

Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!Deutchland,wir kommenn!
Bravo Plavi!

zorandjo

pre 18 godina

Nazalost, ako se Crna Gora osamostali, FIFA nas nece suspendovati, ali nam nece dati da ucestvujemo kao Srbija na SP. Zato, moramo biti hladne glave i strpljivo sacekati sta ce se desiti, a ne praviti euforiju.

razocarani

pre 18 godina

ponasanje "navijaca" na jucasnjoj utakmici je jedna od najsramnijih epizoda ove drzave u poslednjih 5 godina. Mislim da u zivotu nisam prisustvovao takvom izlivu mrznje i tolikoj kolicini negativne energije na jednom mestu. cak i ako nije moguce spreciti fasisoidnu bandu da izvikuje parole mrznje, nisam bas siguran da je policiji bilo nemoguce da spreci unosenje transparenata sa natpisima "noz - zica - srebrenica" i nacrtanim skorpionima. mozda bi fifa trebaklo da nas diskvalifikuje sa svetskog prvenstva da bi se ovi magarci dozvali pameti. srbijo, sramota!

igor

pre 18 godina

Otkud taj termin "Repka". Nikad nikog ovde u BG nisam cuo da koristi taj termin. Potpuno mi je bezveze, smislite nesto bolje, ovo repka zvuci gastarbajterski

DejanRS

pre 18 godina

Sve najbolje za direktnu kvalifikaciju SiCG na mundijal iz Republike Srpske (RS). RS nikad nece biti vise BiH nego sto je Srbija.

Martin_Beclija

pre 18 godina

Svaka Cast Momcima Pokazali su da su najbolji Kolektiv od kad postoji Fudbalska Reprezentacija i zato su zasluzeno obezbedili Plasman u Nemackoj! Ali opet ima ovde Ljudi koji nemaju bolja posla nego da kritikuju Vidica ili Kezmana Ovaj je reko Jugoslavija, ovaj nije hteo da ode do Zigica Jeli, el vama nije stalo do naseg Fudbala i do nase Zemlje? Najvaznije je bilo da pobedimo i nista vise!!! Pozdravljam svakog Srbina i Crnogorca i manite se Politike! Uspeli Smo!!!!! Serbia & Montenegro Forever!!!!

zoki

pre 18 godina

uvek neko pokvari slavlje sa svojim komentarom kao ovaj rio, evo ja kao srbijanac od srca pozdravljam nasu prekodrinsku bracu, svaka im cast na navijanju..eee tako se to radi..a vi sto pisete komentare kao ovaj rio mozete samo da se grizete i nista vise...srpski pozdrav za bracu preko drine

Srbin iz Hrvatske

pre 18 godina

Pozdravljam ovu bud.lu koji deli Srbe po geografskoj širini i dužini.
I mi Srbi iz Hrvatske smo se itekako radovali kao i svi Srbi širom sveta!!!
Svaka čast momci! Samo tako i dalje!!!

Kolarević Vidan

pre 18 godina

svaka čast momcima, zaslužili su prvenstvo. konačno posle nekog dužeg vremena normalni fudbaleri a ne manekeni i uobražene zvezde!!
Vidan Prag

Aleksandra

pre 18 godina

Tako je Kezo, Vi jeste ozbiljan tim! U vasem timu vlada jedna velika sloga i optimizam, i da nema te sloge ni optimizma, Vi ne biste postigli ovakav uspeh. To je jako bitno za jednu reprezentaciju! Isti takvi treba da odete u Mondijal, i pokazete svetu, kolko Vi ustvari vredite. Jos jednom cestitke i hvala plavima!!! SRECNO

dzanki

pre 18 godina

ako se srbija i crna gora u aprilu iduce godine razidju, nijedna zemlja nastala iz te zajednice ne polaze pravo da ucestvuje na mundijalu, tako da je jos rano planirati put za njemacku, pravila, pravila kod fife ne idu na ruku srbiji jer i crna gora ima pravo da ucestvuje ako to zatrazi tako da moze doci do ozbiljnog pravnog sukoba!