Utorak, 13.09.2005.

10:56

Velja Ilić ne može da podnese

Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić pita za koga B92 radi i odgovara: "Za Evropsko prvenstvo"!

Izvor: B92

Velja Iliæ ne može da podnese IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

kolasinac

pre 18 godina

Sve sto bi se ovdje o primitivnosti Velje Ilica moglo reci je gubljenja vremena. Takav primitivac i jos Ministar.
E, moj Kostunica. Tebe ne interesuje ni Srbija niti srpski narod. Tebe interesuje samo gola vlast da je ocuvas po svaku cijenu uz pomoc takvoh primitivaca kakav je i Velja Ilic.

Ana

pre 18 godina

Mogu da se slozim sa izjavom Ilica da ovo nije normalna drzava, jer da je tako, on ne da ne bi mogao da bude ministar, ne bi mogao da bude ni portir u vladi. A to sto je ovo nenormalna drzava nije zasluga nas obicnih smrtnika, vec upravo ministara i ostalih "genijalaca" na vlasti.
Arogancija, drskost, nevaspitanje i neuvazavanje nas, poreskih obveznika, od cijih para lagodno zivi sva ta bulumenta skupljena na vlasti, prelazi sve granice dobrog ukusa. Uz to se ponasaju kao da su oni vlasnici ove drzave i nas koji zivimo u njoj.
Posebno je uzasavajuce sto se i dalje pojedini mediji javno satanizuju, kad se kome prohte. Ove "velike" demokrate nikada nisu odbacile govor mrznje i recnik prethodnog rezima. Kad nemaju nista pametno da izjave, odmah se potezu izjave tipa "strani placenici" i sl. To su krajnji dometi, koji im sluze za odbranu.
Zato, Velimire Ilicu, a i zbog jos milion razloga, koji proisticu iz vasih izjava, ponasanja, rada - odnosno nerada, ovo nije normalna drzava. I zbog toga vi mozete sebi da dozvolite da pitate za koga radi B92.
Tesi me cinjenica, u koju sam apsolutno ubedjena, da upravo svi vi koji "pljujete" medije tipa B92, zapravo najpazljivije slusate i citate sve sto se u njima plasira. Pored mrznje, koja je neosporna, vi od njih, zapravo imate strah. A to je, ipak, svetla tacka u ovom mraku u koji ste nas doveli.

Aleksandar B.

pre 18 godina

Pljeskavice, tange, silikoni, bajati vicevi... to Velja vuce kao licnu pratnju kada se krene zemljom Srbijom. Ministar kapitalni bi morao znati da je u toj Srbiji, prema poslednjem istrazivanju, 52% stanovnistva delimicno ili potpuno nepismeno. Imidz, izjave, govor mrznje, sirok osmeh, briznost... dovoljno za Srbiju!

Ozbiljna gradjanka

pre 18 godina

Meni se cini da je Ilic klon Mrkonjicev. I on zavrsava sve ''pre roka'', isto je sirov kao i Mrkonjica, isto se uvlaci sefu Milosevicu u fraku kao i njegov prethodnik. Kako je Srbija ajdna zemlja sa ovakvim ministrima i ovom vlascu punoj hvalospeva o svom legijalizmu.

D Ognjanovic

pre 18 godina

Ne treba se puno uzbudjivati oko gosn Ministra Ilica i njegovih malogradjanskih pardon ministarskih ispada.Sve ima svoj kraj tako i ministrijada do izbora naslednika. Rostiljko Cacanin bi mogao da napise knjigu Kapital Srpske vulgarnosti s obzirom na fond reci kojim se rado sluzi u javnosti.

Zoran

pre 18 godina

Nasi ministri (ne svi) su jedino sposobni da otvaraju rostiljijade i slicne znacajne manifestacije. To je ocevidan napredak jer se preslo sa proje, gibanice, jarica u blatu i pecenih prasadi na barbecue. To je tako pro americki i sigurno ce nas uvesti u Jevropu.

Paja

pre 18 godina

B92 treba da prestane da vodi politiku i da nastavi da obavestava javnost objektivno kao i dosada. Manite se Ilica, on ce sam da se obruka. Ovako se brukate sa njim.

Sladjana

pre 18 godina

Vi Illicu vredjate narod i mene sa vasim izjavama. JA NISAM IZDAJNIK a NI PSIHOLOSKI BOLESNA LICNOST.
Vi dobijate platu, mislim previse, od mojih i nasih para. OCEKUJEM od vas da prestanete da me vredjate.

pele

pre 18 godina

Molim novinare B92 da Velimira Ilica ne ostave na miru dok mi ne odgovori odakle mu pravo da dva miliona u kojima ucestvuje i porez koji ja placam, da na te gluposti? TO SU I MOJE PARE!!!

Rista

pre 18 godina

Mozda nas Ministar za Kapitalne Investicije milsi da ako na Rostiljadi okrenu ovna Kapitalca na raznju, to onda svrstava tu Rostiljadu u Kapitalne Investicije?
Ovu vladu treba rusiti ako nista drugo onda zato sto ima takve ministre. To je dovoljan razlog!

jaka

pre 18 godina

Dok je takvih politicara koji je ponasaju kao da zive u 18 veku , nema prave buducnosti za modernu Srbiju . Steta za sve one koji moraju da trpe taj moralni teror ,

Ivanadm

pre 18 godina

Postoje ipak dve Srbije. Ja gledam slusam i citam samo B92 jer njima sam verovala, verujem im i verovacu im, bez obzira s koje strane barikade se nalazila.

Jagoda iz Njegoševe

pre 18 godina

Od Guče do roštilijade, sve sami "kapitalni" događaji za Srbiju.
Ovo je katastrofa kako se ovaj čovek ponaša i šta sve izjavljuje kao ministar.
Alo, Iliću, potpuno ste se izgubili ! Molim da ne vređate nas koji slušamo i gledamo B92., jer niti smo imbecili niti smo izdajnici.
Strašno je da je julovski vokabular ponovo na sceni u Srbiji.

Todorovic Bozidar

pre 18 godina

Velja je pravi genije. Može on, samo ako hoće, da bije TV voditelja, može da psuje i najpodlije vređa novinarke, može da patrolu saobraćajne policije, kad god hoće, silom odjuri sa kontrolnog punkta, može za Čovića da kaže šta god hoće, može da nađe naše neprijatelje, a to je B92 i njegovi gledaoci. VELJA MOŽE SVE KAD HOĆE. To je i normalno jer on je trostruki ministar - MINISTAR KAPITALAC bre!!! Zapamtite sa njima nema šale.
Jedino se radujem što smo mi demokratska država, imamo demokratsku vladu i kad jednog lepog dana o njegovom ponašanju bude obavešten i predsednik Vlade, e onda neka Velja "bere kožu na šiljak". Tada će mu odzvoniti a do tada neka se narod malo strpi i neka trpi što ga je snašlo.
Samo da nam Veljo slučajno ne ode u Švedsku da potpiše neku "kapitalnu" investiciju. Samo to ne, daće bog. Jer dok nam je Velje biće nam super.

Miroslav iz Hamburga

pre 18 godina

Sad mi je njegovo ponasanje nesto jasnije. Dakle, ako on novinarima B92a, ili nekim drugim ljudima, kaze nesto poput:" Pusi mi .....!", onda to ustvari znaci:" Alo, nemoze to tako!"!!! E, pa onda hocu i ja da kazem "Alo, nemoze to tako, Ilicu"!
A sta se tice normalne drzave, o kojoj on govori, on da bi ziveo ovde u Nemackoj, jednoj normalnoj drzavi, on sa njegovim kvalitetima bi ili cepao drva ili cistio klozete!

Mornar sa Nere

pre 18 godina

Ne shvatajuci svoje divljacke ispade, pita se "zasto ga B92 napada". Ponovo vredja B92, koristeci jezik UDB-e i JUL-a. Veljo, kada ti istekne imunitet, godine ces provesti po sudnicama!

snake

pre 18 godina

Katastrofu predstavlja takav ministar. Uz miris rostilja postaje kreativan. Poput svog prijatelja Karica. Majko Srbijo, tuzna li si. Nema ovde buducnosti sa Veljom i Karicem.

tetka Cana

pre 18 godina

Pametan je bio pokojni Dr Djindjic, za kojim cu plakati celog zivota, kao za najrodjenijim. (Ponosu prave Srbije, pocivaj u Miru). Ovom gejaku je sva vrata zatvorio. U orbitu ga je izbacio Kostunica, zbog Veljinih devet poslanika u Skupstini Srbije. Kostunice, sve Veljine prostakluke belezim tebi na raboss! Stidi se, jer Velja nikada nije cuo tu rech!

Tacka Prevare

pre 18 godina

Velja je jedan primitivac i ne vredi trositi energiju na njega. I njegovo ce vreme vlasti proci... Ali sa jednom konstatacijom ovde se slazem, a to je da: cim se kriticki osvrnemo na neke osobe koje B92 favorizuje ( u mom slucaju Cedomir J. ) komentari se ne objavljuju iako recnik nije bio uvredljiv. To gospodo zaista nije objektivnost na koju se toliko zdusno pozivate.

Dejan Hellas

pre 18 godina

Dok se B92 i ovi ljudi koji prate tu informativnu kucu borili svim silama da otera SM & Family gde si bio Veljo?
Zahvali nam se sto si ministar danas, za sutra ti ne garantujemo!

mail

pre 18 godina

Tako je magistre. Iz ovog govora moze se izvuci jedna dobra teza za doktorat (predsednik komisije), a mi svi zajedno, sa Veljom na posmatranje. Molim b92, da u ime svih "Veliko Srba, Srbija do Tokija i Nebeskih Srba", preuzmu i repriziraju "Nikad Izvini" sa Pinka, i to epizode, u kojima se pojavljuje Velja. Znam da ce u "inteligentnom delu Srbije" , Velja podici svoj rejting, ali mi "normalni" moci cemo da se nasmejemo.

Sladjana

pre 18 godina

U skorije vreme očekujem da Velimir Ilić objavi da B92 pripada nekoj stranoj terorističkoj grupi. Sram ih bilo sve zajedno! Čim objavite nešto što se političarima ne dopada, za nekoga radite. Već viđeno, nego smo mi narod sa greškom, pa smo zaboravili bivšeg ministra Matića, Markovića i ostale. Očekujem da će političari tražiti sve načine da ugase B92, kekeljavo i traljavo kao što sve rade, ali bojim se da i to ne urade.

Miskec

pre 18 godina

Nekada su ovakve zvali " gibaničari", koji idu sa vašara na vašar u jagnjećim brigadama i ožderavaju se u ime naroda.
Prosto je ne verovatno, da nisam pročitao ime ne bih primetio razliku u odnosu na vreme pre 5. oktobra.
Sa Đinđićem su sahranjene sve naše nade u evropsko sutra, retorika, ponašanje, odnos prema narodu, prema politici, toliko me je nervirala rečenica: "Sve je isto samo njega nema", misleći na Slobu, sada vidim da je potpuno tačna.
Tipično komunjarski: " Ko nije sa nama on je protiv nas".
Pa te iste gospođe su bile tu i "lajale", tako je Velja rekao, i pre 5. okobra, ali su onda bile dobre.
Taj isti B92 nije stanica od 5. otobra nego je nastala monogo ranije.
B92 je prvi objavio prevaru na naslovnoj strani Novosti 21. septembra 2000-te godine, sa "velikog Slobinog mitinga" kada su duplirane slike i stvoren utisak o milionskim masama. Tada je B92 bio super, tada su se opozicionari utrkivali ko će reći lepšu metaforu o B92.
Ali to je bilo tada, sada je sve isto samo njega nema

Cika Sava

pre 18 godina

Na Sudu u Hagu, Dr(!) Seselj je izjavio da se visse ponosi titulom najveceg skandal majstora nego titulom doktora nauka ! Ocekujem da ce, jednog dana, na nekom drugom sudu, g.Ilic parafrazirati Seselja i spomenuti svoju magistarsku titulu. Nije iskljuceno da ce doktorirati sa temom iz gejackog ponasanja, pred komisijom "naucnika i akademika" sastavljenom od clanova njegove stranke. Oj Srbijo, pod sljivama...

Marija

pre 18 godina

Bas kao sto "gospodin" Ilic kaze za B92 da: "u normalnoj drzavi oni ne bi mogli da rade". Ali na veliku zalost mi nismo normalna drzava i mislim da bi pre trebalo da se postavi pitanje kako jedna takva neobrazovana, neotesana, nekulturna i prosta osoba moze uopste da se medijski eksponira a kamoli da bude ministar, e pa stvarno nam je jadna drzava sa takvim ministrima.

Opijum

pre 18 godina

Nije ovo politicki sukob. Ovo je rat izmedju rostiljske, kobasicarkse, nepismene, primitivne i zatucane Srbije i moderne, tolerantne i civilizovane Srbije.

Srba

pre 18 godina

Neka istupanja gospodina Velimira Ilica su najblaze receno neprimerena. Ali, cinjenica je da za g.Ilica na dva uzastopna lokalna izbora glasao skoro celi Cacak. Licno sam imao prilike da se uverim u njegove organizatorske sposobnosti i mogu reci da je 80% politicara u odnosu na njega apsolutno nesposobno. Na zalost, izjave u kojima je okarakterisao novinarku B92 je po meni skandal i on za to mora da odgovara, a minimum da se izvini doticnoj novinarki. Izgleda da kod nas uvek u paketu sa dobrim ide i ono veoma lose.

Milenko

pre 18 godina

B92 je antisrpska medijska propagandna masinerija zaduzena od svojih vlasnika za medijsku satanizaciju Srbije i srpskog naroda i ministar Velja Ilic je ovom prilikom potpuno u pravu. Bravo Veljo samo napred, rokaj ove izdajnicke smradove sa B92 imas punu podrsku srpskog naroda za to. Ovakvu stanicu kakav je B92, koja radi protiv svoje drzave, bi u normalnim demokratskim drzavama zabranili u roku od 48 sati.

Zivkovic

pre 18 godina

Mislim da B92 pomalo preteruje u svomodnosu prema kinistru Ilicu. U politici nem aljubavi i mrznje: samo interesei su trajni, menjaju se i odredjuju odnose. Uvek treba ostaviti rezervu za pomirenje. Ilic je vredan, agilan, puca od energije - ali nema gradskog, a posebno nema zpadnjackog slifa, koji B92 ceni. Ali da je uvek bilo tako pa Pasic je bio veci primitivac i lukaviji od svake lisice - pa ga nisu toliko napadali.
Ja obozavam jednu zenu, ne Velju, ali malcice ga ostavite na miru da radi u korist Srbije. OK?

SasaDj.

pre 18 godina

V.Ilic se hronicno ponasa u stilu Monti Pajtona: "Nikada ne znas kada dolazi spanska inkvizicija"! Svojom izostrenom "demokratskom" politickom dioptrijom (demokratska tiranija?) i agresivnoscu on stalno "obelezava", preti i "kaznjava" sve one koje ne snuju njegov san. On vec ima spremnu takticku studiju sta bi trebalo sa takvima raditi. U svakom slucaju ne predstavlja lepsi deo stvarnosti, Carls Bukovski je lepo pisao na slicne teme.

NS

pre 18 godina

Wow, Velja kapitalac je otvorio Rostiljijadu... to je prava kapitalna investicija za Srbiju! GDE MI TO ZIVIMO?!!! I jos kaze da u normalnim drzavama takvi kao B92 ne bi ni mogli da rade... pa u normalnim drzavama takvi kao sto je on nikad ne bi mogli da postanu ministri! A o povlacenju optuznice protiv MM da i ne govorimo... ocigledno da je Velja od silnog rostiljanja i otvaranja ''kapitalnih'' manifestacija (kao sto je Guca) zaboravio na neke svoje izjave kada je javno priznao da je uticao na svog rodjaka da povuce svoj iskaz. A ako je on ''podigao svoj glas'' protiv B92 i rekao da ''to vise ne moze tako'', to mi lici na pritisak na medije od strane drzavnog funkcionera... Eeee, Srbijo, za koga ti glasas...

Zoran

pre 18 godina

Moja potpuna podrska iliću za rad i treba prestati sa pricom o Marku i pomoći njegovom ocu u Hagu da se brani jer time brani i nas a ako ga osude nevinim da mu se sudi u Srbiji a za sva svoja nedela malo će mu biti jedan život koliko bih ga ja osudio na godina robije.

mama ludaca

pre 18 godina

Bas bi me bilo mnogo briga sta taj lik govori da on ne pretstavlja sve nas i da, hteli-ne hteli moramo da se crvenimo zbog svega toga.
Bilo kakvo lamentiranje ne vredi mnogo - moramo nesto da pokusamo da promenimo da ne budemo svakodnevno zalivani raznim verbalnim fekalijama.

Mamma

pre 18 godina

Sad mi je definitivno jasno od kuda agresija. Od paranoje. Ja sam zeljna da cujem neke ljude koje G. Ilic navodi, ali ih nema tako cesto na TV koliko bi bilo nuzno. Zato njegove izjave cujem, i njegov lik vidim svaki dan.

Nesha

pre 18 godina

Pa nisi bas tako rekao. Licno sam cuo da je recnik bio malo vise vulgarniji, a nisam primetio da se Sonja Biserko, Biljana Vuco i ostali pojavljuju vise od aktulenih politicara, cak i od Velje Ilica, a bas cesto pratim TV B-92, jedina je razlika sto se ponekad pojave dok na drugim televizijama kao da ne postoje.

nabuko

pre 18 godina

Bolje da je ovaj "najbolji ministar" otvorio neku bolnicu, put, firmu koja nešto proizvodi umesto da otvara Guču ...Leskovački roštilj... a izjava baš u njegovom skladu i skladu nesposobne vlade kao što savetnik za kulturu (Bora) reče "Ko ne zna nista da naparavi a sve unisti - komunisti" a ja bih dodao i DSSPS čuvena koalicija rodoljuba licnog džepa i provizija ...Predugo nam pokazuju svoje neznanje a gurali su se da se docepaju uvasti... samo bog moze da nas spase ovakvih losih politicara koji zive i rade u Srbiji!!!

Petar A

pre 18 godina

Zvuci groteskno kada se V. Ilic poziva i lamentira nad normalnom drzavom. U iole normalnoj drzavi V. Ilic bi radio na vratima portitnice nekog ministarstva umjesto da bude ministar.
Na zalost zivot u Srbiji lici na skolsku godinu koju treba progurati, a neko je odlucio da godina traje 20 minuta. Drugim rijecima, nema rjesenja. Prezivjeti je najvisi cilj.

misa rex

pre 18 godina

Ej, bre, alo bre Veljo, u kom veku ti zivis? Pa samo ime manifestacije kojoj si prisustvovao vise govori o tebi kao "ministru i magistru" nego tvoj ocigledan nerad i nesposobnost. Samo da te obavestim da je rostiljada mesto za zabavu i odmor, a ne za sklapanje poslova. Veljin primitivan medijski nastup i udvaranje "zutoj" stampi, kao i ubiranje jeftinih politickih poena forsiranjem najgoreg populizma u javnosti, navode me na zakljucak da je ovaj "satro" ministar na mentalnom nivou najobicnijeg sibicara. Ma sta ja ocekujem od "kadra" koji je navikao da se poslovi sklapaju u kafani uz zdranje i opijanje.

MIROSLAV

pre 18 godina

Sta, sad i Ilic poceo da prica o sipjunima, domacim izdajnicima, za koga to oni rade, mi znamo i sl. Nekada su to pricali za njega, mozda se ne seca. Zna Velja za izreku, kad imas sve-ne vidis nista a kad nemas nista-vidis sve.

JP

pre 18 godina

Interesantno kako svima koji uzivaju u okretanju volova na raznju, "rostiljijadama," bliskim susretima na Ravnoj Gori i ostalim slicnim, prigodnim manifestacijama, smetaju B92 i ove tri zene. A ko to Velju placa?

Pele

pre 18 godina

Iz usta Velimira Ilica sve vise mogu da se cuju JUL-ovski komentari. Primitivac ne moze da shvati da primitivizam smeta kulturnima. Kako da se navikne da ne psuje kada je uz psovke rastao. A moc mu dozvoljava da bahato namece svoj nacin ponasanja. Proci ce i njihovo.

lena

pre 18 godina

Da gospodine Ilicu,po prvi put u zivotu slozicu se sa vama.Da u pravu ste to je nepodnosljivo u normalnoj drzavi bilo bi apsolutno neizvodljivo da VI BUDETE MINISTAR I DA JEDAN "MAGISTAR" DOPUSTI SEBI TAKVO PONASANJE I TAKAV NIVO KULTURE IMA.JA SE BRINEM ZA VAS I ZA DRZAVU U KOJOJ STE VI MINISTAR. Tesko nama sa vama i vasim radom tj.hocu reci sa radom celokupne vlade. Normalan covek uvek misli ne moze biti crnje i ne moze se tonuti dublje ali vi nam gospodine Ministre dokazujete i da su nemoguce stvari moguce pa i da Vi budete "NAJUSPESNIJI MINISTAR" jedne Vlade. Takoooooooooooo me je sramota!!!!!!!!

slobodan

pre 18 godina

Pa za koga rade, Ilicu? Posto se pozivate na normalne drzave, kao u svakoj normalnoj drzavi, recite za koga rade i oni ce snositi posledice za to, ukoliko nesto nije u redu.
Ali, u normalnoj drzavi bi i Vi snosili posledice za svoje delovanje, cini mi se da to zaboravljate, a?

vinetu

pre 18 godina

Velja je delom u pravu, a to je da B92 ne dozvoljava ili ne objavljuje kriticke osvrte na rad trija Vuco, Kandic, Biserko. Samo meni nije objavljeno par komentara koji ni po cemu nisu bili uvredljivi po pomenute, ali jesu bili kriticki (moje subjektivno misljenje). Kada neko filtrira ili ne objavljuje informaciju to se tada vec moze nazvati politikom a ne objektivnim informisanjem.

Euro

pre 18 godina

Gospodine Ilicu, bas vam u opis radnog mesta spada otvaranje rostiljade u Leskovcu, malo cemo da krkamo, a posle cemo da se ljutimo sto nas napadaju...
Pomenute licnosti rade za ovakve kao ja, koji rade svoj posao i nemaju vremena za rostiljadu.

Milutin

pre 18 godina

A svima vam je bio dobar B92 kad je trebalo da izvestava sa ulica Beograda 05 oktobra i mnogo pre toga!!! Dobar vam je bio dok ste vi, gospodo iz sadasnje vlasti, na B92 mogli da se cujete i kazete svoju istinu. Tada su bili jedini medij koji je objektivno izvestavao.A sada? Sada ne bi trebalo da postoje jer sad imate drugu "istinu", sad B92 vise ne treba da se cuje! Isti ste kao Milosevic! I gori!!!Jer ste licemerni, bezobrazni, zaludjivali ste ovaj narod samo da bi se dokopali vlasti i ljubite je isto kao Sloba! SRAMOTA STE ZA SRBIJU koja je bila na ulicama, za Djindjica, za 05 oktobar!!!!

Zigi

pre 18 godina

Izuzetno blaga Veljina izjava .
Cekajte samo malo da krenu spriceri , pljeskavice , da se tanga pevaljka popne na sto ...
Ima Velji da se opet otvori dusa pa da vam se opet n***be keve .
Ali ne brinite nista zbog toga, kada se otrezni nicega se nece secati .
Ne seca se ni da je uticao na svedoka da promeni iskaz ...

Mashinovodja

pre 18 godina

Neobaveštenost sprskih ministara je zarazna. Nije znao da je povučena optužnica protiv Marka Miloševića, ali zato zna za koga radi B92. Valjda je to saznao iz pouzdanog izvora: Dejana Mihajlova.
Dokle ćemo da trpimo gluposti i bljuvotine ovog primitivca?

slobodan

pre 18 godina

Pa za koga rade, Ilicu? Posto se pozivate na normalne drzave, kao u svakoj normalnoj drzavi, recite za koga rade i oni ce snositi posledice za to, ukoliko nesto nije u redu.
Ali, u normalnoj drzavi bi i Vi snosili posledice za svoje delovanje, cini mi se da to zaboravljate, a?

JP

pre 18 godina

Interesantno kako svima koji uzivaju u okretanju volova na raznju, "rostiljijadama," bliskim susretima na Ravnoj Gori i ostalim slicnim, prigodnim manifestacijama, smetaju B92 i ove tri zene. A ko to Velju placa?

Petar A

pre 18 godina

Zvuci groteskno kada se V. Ilic poziva i lamentira nad normalnom drzavom. U iole normalnoj drzavi V. Ilic bi radio na vratima portitnice nekog ministarstva umjesto da bude ministar.
Na zalost zivot u Srbiji lici na skolsku godinu koju treba progurati, a neko je odlucio da godina traje 20 minuta. Drugim rijecima, nema rjesenja. Prezivjeti je najvisi cilj.

Mashinovodja

pre 18 godina

Neobaveštenost sprskih ministara je zarazna. Nije znao da je povučena optužnica protiv Marka Miloševića, ali zato zna za koga radi B92. Valjda je to saznao iz pouzdanog izvora: Dejana Mihajlova.
Dokle ćemo da trpimo gluposti i bljuvotine ovog primitivca?

Nesha

pre 18 godina

Pa nisi bas tako rekao. Licno sam cuo da je recnik bio malo vise vulgarniji, a nisam primetio da se Sonja Biserko, Biljana Vuco i ostali pojavljuju vise od aktulenih politicara, cak i od Velje Ilica, a bas cesto pratim TV B-92, jedina je razlika sto se ponekad pojave dok na drugim televizijama kao da ne postoje.

misa rex

pre 18 godina

Ej, bre, alo bre Veljo, u kom veku ti zivis? Pa samo ime manifestacije kojoj si prisustvovao vise govori o tebi kao "ministru i magistru" nego tvoj ocigledan nerad i nesposobnost. Samo da te obavestim da je rostiljada mesto za zabavu i odmor, a ne za sklapanje poslova. Veljin primitivan medijski nastup i udvaranje "zutoj" stampi, kao i ubiranje jeftinih politickih poena forsiranjem najgoreg populizma u javnosti, navode me na zakljucak da je ovaj "satro" ministar na mentalnom nivou najobicnijeg sibicara. Ma sta ja ocekujem od "kadra" koji je navikao da se poslovi sklapaju u kafani uz zdranje i opijanje.

nabuko

pre 18 godina

Bolje da je ovaj "najbolji ministar" otvorio neku bolnicu, put, firmu koja nešto proizvodi umesto da otvara Guču ...Leskovački roštilj... a izjava baš u njegovom skladu i skladu nesposobne vlade kao što savetnik za kulturu (Bora) reče "Ko ne zna nista da naparavi a sve unisti - komunisti" a ja bih dodao i DSSPS čuvena koalicija rodoljuba licnog džepa i provizija ...Predugo nam pokazuju svoje neznanje a gurali su se da se docepaju uvasti... samo bog moze da nas spase ovakvih losih politicara koji zive i rade u Srbiji!!!

lena

pre 18 godina

Da gospodine Ilicu,po prvi put u zivotu slozicu se sa vama.Da u pravu ste to je nepodnosljivo u normalnoj drzavi bilo bi apsolutno neizvodljivo da VI BUDETE MINISTAR I DA JEDAN "MAGISTAR" DOPUSTI SEBI TAKVO PONASANJE I TAKAV NIVO KULTURE IMA.JA SE BRINEM ZA VAS I ZA DRZAVU U KOJOJ STE VI MINISTAR. Tesko nama sa vama i vasim radom tj.hocu reci sa radom celokupne vlade. Normalan covek uvek misli ne moze biti crnje i ne moze se tonuti dublje ali vi nam gospodine Ministre dokazujete i da su nemoguce stvari moguce pa i da Vi budete "NAJUSPESNIJI MINISTAR" jedne Vlade. Takoooooooooooo me je sramota!!!!!!!!

Pele

pre 18 godina

Iz usta Velimira Ilica sve vise mogu da se cuju JUL-ovski komentari. Primitivac ne moze da shvati da primitivizam smeta kulturnima. Kako da se navikne da ne psuje kada je uz psovke rastao. A moc mu dozvoljava da bahato namece svoj nacin ponasanja. Proci ce i njihovo.

MIROSLAV

pre 18 godina

Sta, sad i Ilic poceo da prica o sipjunima, domacim izdajnicima, za koga to oni rade, mi znamo i sl. Nekada su to pricali za njega, mozda se ne seca. Zna Velja za izreku, kad imas sve-ne vidis nista a kad nemas nista-vidis sve.

Zigi

pre 18 godina

Izuzetno blaga Veljina izjava .
Cekajte samo malo da krenu spriceri , pljeskavice , da se tanga pevaljka popne na sto ...
Ima Velji da se opet otvori dusa pa da vam se opet n***be keve .
Ali ne brinite nista zbog toga, kada se otrezni nicega se nece secati .
Ne seca se ni da je uticao na svedoka da promeni iskaz ...

Milutin

pre 18 godina

A svima vam je bio dobar B92 kad je trebalo da izvestava sa ulica Beograda 05 oktobra i mnogo pre toga!!! Dobar vam je bio dok ste vi, gospodo iz sadasnje vlasti, na B92 mogli da se cujete i kazete svoju istinu. Tada su bili jedini medij koji je objektivno izvestavao.A sada? Sada ne bi trebalo da postoje jer sad imate drugu "istinu", sad B92 vise ne treba da se cuje! Isti ste kao Milosevic! I gori!!!Jer ste licemerni, bezobrazni, zaludjivali ste ovaj narod samo da bi se dokopali vlasti i ljubite je isto kao Sloba! SRAMOTA STE ZA SRBIJU koja je bila na ulicama, za Djindjica, za 05 oktobar!!!!

Euro

pre 18 godina

Gospodine Ilicu, bas vam u opis radnog mesta spada otvaranje rostiljade u Leskovcu, malo cemo da krkamo, a posle cemo da se ljutimo sto nas napadaju...
Pomenute licnosti rade za ovakve kao ja, koji rade svoj posao i nemaju vremena za rostiljadu.

vinetu

pre 18 godina

Velja je delom u pravu, a to je da B92 ne dozvoljava ili ne objavljuje kriticke osvrte na rad trija Vuco, Kandic, Biserko. Samo meni nije objavljeno par komentara koji ni po cemu nisu bili uvredljivi po pomenute, ali jesu bili kriticki (moje subjektivno misljenje). Kada neko filtrira ili ne objavljuje informaciju to se tada vec moze nazvati politikom a ne objektivnim informisanjem.

Marija

pre 18 godina

Bas kao sto "gospodin" Ilic kaze za B92 da: "u normalnoj drzavi oni ne bi mogli da rade". Ali na veliku zalost mi nismo normalna drzava i mislim da bi pre trebalo da se postavi pitanje kako jedna takva neobrazovana, neotesana, nekulturna i prosta osoba moze uopste da se medijski eksponira a kamoli da bude ministar, e pa stvarno nam je jadna drzava sa takvim ministrima.

NS

pre 18 godina

Wow, Velja kapitalac je otvorio Rostiljijadu... to je prava kapitalna investicija za Srbiju! GDE MI TO ZIVIMO?!!! I jos kaze da u normalnim drzavama takvi kao B92 ne bi ni mogli da rade... pa u normalnim drzavama takvi kao sto je on nikad ne bi mogli da postanu ministri! A o povlacenju optuznice protiv MM da i ne govorimo... ocigledno da je Velja od silnog rostiljanja i otvaranja ''kapitalnih'' manifestacija (kao sto je Guca) zaboravio na neke svoje izjave kada je javno priznao da je uticao na svog rodjaka da povuce svoj iskaz. A ako je on ''podigao svoj glas'' protiv B92 i rekao da ''to vise ne moze tako'', to mi lici na pritisak na medije od strane drzavnog funkcionera... Eeee, Srbijo, za koga ti glasas...

Mamma

pre 18 godina

Sad mi je definitivno jasno od kuda agresija. Od paranoje. Ja sam zeljna da cujem neke ljude koje G. Ilic navodi, ali ih nema tako cesto na TV koliko bi bilo nuzno. Zato njegove izjave cujem, i njegov lik vidim svaki dan.

Zoran

pre 18 godina

Moja potpuna podrska iliću za rad i treba prestati sa pricom o Marku i pomoći njegovom ocu u Hagu da se brani jer time brani i nas a ako ga osude nevinim da mu se sudi u Srbiji a za sva svoja nedela malo će mu biti jedan život koliko bih ga ja osudio na godina robije.

Srba

pre 18 godina

Neka istupanja gospodina Velimira Ilica su najblaze receno neprimerena. Ali, cinjenica je da za g.Ilica na dva uzastopna lokalna izbora glasao skoro celi Cacak. Licno sam imao prilike da se uverim u njegove organizatorske sposobnosti i mogu reci da je 80% politicara u odnosu na njega apsolutno nesposobno. Na zalost, izjave u kojima je okarakterisao novinarku B92 je po meni skandal i on za to mora da odgovara, a minimum da se izvini doticnoj novinarki. Izgleda da kod nas uvek u paketu sa dobrim ide i ono veoma lose.

Opijum

pre 18 godina

Nije ovo politicki sukob. Ovo je rat izmedju rostiljske, kobasicarkse, nepismene, primitivne i zatucane Srbije i moderne, tolerantne i civilizovane Srbije.

mama ludaca

pre 18 godina

Bas bi me bilo mnogo briga sta taj lik govori da on ne pretstavlja sve nas i da, hteli-ne hteli moramo da se crvenimo zbog svega toga.
Bilo kakvo lamentiranje ne vredi mnogo - moramo nesto da pokusamo da promenimo da ne budemo svakodnevno zalivani raznim verbalnim fekalijama.

Zivkovic

pre 18 godina

Mislim da B92 pomalo preteruje u svomodnosu prema kinistru Ilicu. U politici nem aljubavi i mrznje: samo interesei su trajni, menjaju se i odredjuju odnose. Uvek treba ostaviti rezervu za pomirenje. Ilic je vredan, agilan, puca od energije - ali nema gradskog, a posebno nema zpadnjackog slifa, koji B92 ceni. Ali da je uvek bilo tako pa Pasic je bio veci primitivac i lukaviji od svake lisice - pa ga nisu toliko napadali.
Ja obozavam jednu zenu, ne Velju, ali malcice ga ostavite na miru da radi u korist Srbije. OK?

SasaDj.

pre 18 godina

V.Ilic se hronicno ponasa u stilu Monti Pajtona: "Nikada ne znas kada dolazi spanska inkvizicija"! Svojom izostrenom "demokratskom" politickom dioptrijom (demokratska tiranija?) i agresivnoscu on stalno "obelezava", preti i "kaznjava" sve one koje ne snuju njegov san. On vec ima spremnu takticku studiju sta bi trebalo sa takvima raditi. U svakom slucaju ne predstavlja lepsi deo stvarnosti, Carls Bukovski je lepo pisao na slicne teme.

Milenko

pre 18 godina

B92 je antisrpska medijska propagandna masinerija zaduzena od svojih vlasnika za medijsku satanizaciju Srbije i srpskog naroda i ministar Velja Ilic je ovom prilikom potpuno u pravu. Bravo Veljo samo napred, rokaj ove izdajnicke smradove sa B92 imas punu podrsku srpskog naroda za to. Ovakvu stanicu kakav je B92, koja radi protiv svoje drzave, bi u normalnim demokratskim drzavama zabranili u roku od 48 sati.

Miskec

pre 18 godina

Nekada su ovakve zvali " gibaničari", koji idu sa vašara na vašar u jagnjećim brigadama i ožderavaju se u ime naroda.
Prosto je ne verovatno, da nisam pročitao ime ne bih primetio razliku u odnosu na vreme pre 5. oktobra.
Sa Đinđićem su sahranjene sve naše nade u evropsko sutra, retorika, ponašanje, odnos prema narodu, prema politici, toliko me je nervirala rečenica: "Sve je isto samo njega nema", misleći na Slobu, sada vidim da je potpuno tačna.
Tipično komunjarski: " Ko nije sa nama on je protiv nas".
Pa te iste gospođe su bile tu i "lajale", tako je Velja rekao, i pre 5. okobra, ali su onda bile dobre.
Taj isti B92 nije stanica od 5. otobra nego je nastala monogo ranije.
B92 je prvi objavio prevaru na naslovnoj strani Novosti 21. septembra 2000-te godine, sa "velikog Slobinog mitinga" kada su duplirane slike i stvoren utisak o milionskim masama. Tada je B92 bio super, tada su se opozicionari utrkivali ko će reći lepšu metaforu o B92.
Ali to je bilo tada, sada je sve isto samo njega nema

Cika Sava

pre 18 godina

Na Sudu u Hagu, Dr(!) Seselj je izjavio da se visse ponosi titulom najveceg skandal majstora nego titulom doktora nauka ! Ocekujem da ce, jednog dana, na nekom drugom sudu, g.Ilic parafrazirati Seselja i spomenuti svoju magistarsku titulu. Nije iskljuceno da ce doktorirati sa temom iz gejackog ponasanja, pred komisijom "naucnika i akademika" sastavljenom od clanova njegove stranke. Oj Srbijo, pod sljivama...

mail

pre 18 godina

Tako je magistre. Iz ovog govora moze se izvuci jedna dobra teza za doktorat (predsednik komisije), a mi svi zajedno, sa Veljom na posmatranje. Molim b92, da u ime svih "Veliko Srba, Srbija do Tokija i Nebeskih Srba", preuzmu i repriziraju "Nikad Izvini" sa Pinka, i to epizode, u kojima se pojavljuje Velja. Znam da ce u "inteligentnom delu Srbije" , Velja podici svoj rejting, ali mi "normalni" moci cemo da se nasmejemo.

Dejan Hellas

pre 18 godina

Dok se B92 i ovi ljudi koji prate tu informativnu kucu borili svim silama da otera SM & Family gde si bio Veljo?
Zahvali nam se sto si ministar danas, za sutra ti ne garantujemo!

Sladjana

pre 18 godina

U skorije vreme očekujem da Velimir Ilić objavi da B92 pripada nekoj stranoj terorističkoj grupi. Sram ih bilo sve zajedno! Čim objavite nešto što se političarima ne dopada, za nekoga radite. Već viđeno, nego smo mi narod sa greškom, pa smo zaboravili bivšeg ministra Matića, Markovića i ostale. Očekujem da će političari tražiti sve načine da ugase B92, kekeljavo i traljavo kao što sve rade, ali bojim se da i to ne urade.

snake

pre 18 godina

Katastrofu predstavlja takav ministar. Uz miris rostilja postaje kreativan. Poput svog prijatelja Karica. Majko Srbijo, tuzna li si. Nema ovde buducnosti sa Veljom i Karicem.

tetka Cana

pre 18 godina

Pametan je bio pokojni Dr Djindjic, za kojim cu plakati celog zivota, kao za najrodjenijim. (Ponosu prave Srbije, pocivaj u Miru). Ovom gejaku je sva vrata zatvorio. U orbitu ga je izbacio Kostunica, zbog Veljinih devet poslanika u Skupstini Srbije. Kostunice, sve Veljine prostakluke belezim tebi na raboss! Stidi se, jer Velja nikada nije cuo tu rech!

Mornar sa Nere

pre 18 godina

Ne shvatajuci svoje divljacke ispade, pita se "zasto ga B92 napada". Ponovo vredja B92, koristeci jezik UDB-e i JUL-a. Veljo, kada ti istekne imunitet, godine ces provesti po sudnicama!

Tacka Prevare

pre 18 godina

Velja je jedan primitivac i ne vredi trositi energiju na njega. I njegovo ce vreme vlasti proci... Ali sa jednom konstatacijom ovde se slazem, a to je da: cim se kriticki osvrnemo na neke osobe koje B92 favorizuje ( u mom slucaju Cedomir J. ) komentari se ne objavljuju iako recnik nije bio uvredljiv. To gospodo zaista nije objektivnost na koju se toliko zdusno pozivate.

Ivanadm

pre 18 godina

Postoje ipak dve Srbije. Ja gledam slusam i citam samo B92 jer njima sam verovala, verujem im i verovacu im, bez obzira s koje strane barikade se nalazila.

Miroslav iz Hamburga

pre 18 godina

Sad mi je njegovo ponasanje nesto jasnije. Dakle, ako on novinarima B92a, ili nekim drugim ljudima, kaze nesto poput:" Pusi mi .....!", onda to ustvari znaci:" Alo, nemoze to tako!"!!! E, pa onda hocu i ja da kazem "Alo, nemoze to tako, Ilicu"!
A sta se tice normalne drzave, o kojoj on govori, on da bi ziveo ovde u Nemackoj, jednoj normalnoj drzavi, on sa njegovim kvalitetima bi ili cepao drva ili cistio klozete!

Jagoda iz Njegoševe

pre 18 godina

Od Guče do roštilijade, sve sami "kapitalni" događaji za Srbiju.
Ovo je katastrofa kako se ovaj čovek ponaša i šta sve izjavljuje kao ministar.
Alo, Iliću, potpuno ste se izgubili ! Molim da ne vređate nas koji slušamo i gledamo B92., jer niti smo imbecili niti smo izdajnici.
Strašno je da je julovski vokabular ponovo na sceni u Srbiji.

Todorovic Bozidar

pre 18 godina

Velja je pravi genije. Može on, samo ako hoće, da bije TV voditelja, može da psuje i najpodlije vređa novinarke, može da patrolu saobraćajne policije, kad god hoće, silom odjuri sa kontrolnog punkta, može za Čovića da kaže šta god hoće, može da nađe naše neprijatelje, a to je B92 i njegovi gledaoci. VELJA MOŽE SVE KAD HOĆE. To je i normalno jer on je trostruki ministar - MINISTAR KAPITALAC bre!!! Zapamtite sa njima nema šale.
Jedino se radujem što smo mi demokratska država, imamo demokratsku vladu i kad jednog lepog dana o njegovom ponašanju bude obavešten i predsednik Vlade, e onda neka Velja "bere kožu na šiljak". Tada će mu odzvoniti a do tada neka se narod malo strpi i neka trpi što ga je snašlo.
Samo da nam Veljo slučajno ne ode u Švedsku da potpiše neku "kapitalnu" investiciju. Samo to ne, daće bog. Jer dok nam je Velje biće nam super.

jaka

pre 18 godina

Dok je takvih politicara koji je ponasaju kao da zive u 18 veku , nema prave buducnosti za modernu Srbiju . Steta za sve one koji moraju da trpe taj moralni teror ,

Rista

pre 18 godina

Mozda nas Ministar za Kapitalne Investicije milsi da ako na Rostiljadi okrenu ovna Kapitalca na raznju, to onda svrstava tu Rostiljadu u Kapitalne Investicije?
Ovu vladu treba rusiti ako nista drugo onda zato sto ima takve ministre. To je dovoljan razlog!

Sladjana

pre 18 godina

Vi Illicu vredjate narod i mene sa vasim izjavama. JA NISAM IZDAJNIK a NI PSIHOLOSKI BOLESNA LICNOST.
Vi dobijate platu, mislim previse, od mojih i nasih para. OCEKUJEM od vas da prestanete da me vredjate.

pele

pre 18 godina

Molim novinare B92 da Velimira Ilica ne ostave na miru dok mi ne odgovori odakle mu pravo da dva miliona u kojima ucestvuje i porez koji ja placam, da na te gluposti? TO SU I MOJE PARE!!!

Paja

pre 18 godina

B92 treba da prestane da vodi politiku i da nastavi da obavestava javnost objektivno kao i dosada. Manite se Ilica, on ce sam da se obruka. Ovako se brukate sa njim.

Zoran

pre 18 godina

Nasi ministri (ne svi) su jedino sposobni da otvaraju rostiljijade i slicne znacajne manifestacije. To je ocevidan napredak jer se preslo sa proje, gibanice, jarica u blatu i pecenih prasadi na barbecue. To je tako pro americki i sigurno ce nas uvesti u Jevropu.

D Ognjanovic

pre 18 godina

Ne treba se puno uzbudjivati oko gosn Ministra Ilica i njegovih malogradjanskih pardon ministarskih ispada.Sve ima svoj kraj tako i ministrijada do izbora naslednika. Rostiljko Cacanin bi mogao da napise knjigu Kapital Srpske vulgarnosti s obzirom na fond reci kojim se rado sluzi u javnosti.

Ozbiljna gradjanka

pre 18 godina

Meni se cini da je Ilic klon Mrkonjicev. I on zavrsava sve ''pre roka'', isto je sirov kao i Mrkonjica, isto se uvlaci sefu Milosevicu u fraku kao i njegov prethodnik. Kako je Srbija ajdna zemlja sa ovakvim ministrima i ovom vlascu punoj hvalospeva o svom legijalizmu.

Aleksandar B.

pre 18 godina

Pljeskavice, tange, silikoni, bajati vicevi... to Velja vuce kao licnu pratnju kada se krene zemljom Srbijom. Ministar kapitalni bi morao znati da je u toj Srbiji, prema poslednjem istrazivanju, 52% stanovnistva delimicno ili potpuno nepismeno. Imidz, izjave, govor mrznje, sirok osmeh, briznost... dovoljno za Srbiju!

Ana

pre 18 godina

Mogu da se slozim sa izjavom Ilica da ovo nije normalna drzava, jer da je tako, on ne da ne bi mogao da bude ministar, ne bi mogao da bude ni portir u vladi. A to sto je ovo nenormalna drzava nije zasluga nas obicnih smrtnika, vec upravo ministara i ostalih "genijalaca" na vlasti.
Arogancija, drskost, nevaspitanje i neuvazavanje nas, poreskih obveznika, od cijih para lagodno zivi sva ta bulumenta skupljena na vlasti, prelazi sve granice dobrog ukusa. Uz to se ponasaju kao da su oni vlasnici ove drzave i nas koji zivimo u njoj.
Posebno je uzasavajuce sto se i dalje pojedini mediji javno satanizuju, kad se kome prohte. Ove "velike" demokrate nikada nisu odbacile govor mrznje i recnik prethodnog rezima. Kad nemaju nista pametno da izjave, odmah se potezu izjave tipa "strani placenici" i sl. To su krajnji dometi, koji im sluze za odbranu.
Zato, Velimire Ilicu, a i zbog jos milion razloga, koji proisticu iz vasih izjava, ponasanja, rada - odnosno nerada, ovo nije normalna drzava. I zbog toga vi mozete sebi da dozvolite da pitate za koga radi B92.
Tesi me cinjenica, u koju sam apsolutno ubedjena, da upravo svi vi koji "pljujete" medije tipa B92, zapravo najpazljivije slusate i citate sve sto se u njima plasira. Pored mrznje, koja je neosporna, vi od njih, zapravo imate strah. A to je, ipak, svetla tacka u ovom mraku u koji ste nas doveli.

kolasinac

pre 18 godina

Sve sto bi se ovdje o primitivnosti Velje Ilica moglo reci je gubljenja vremena. Takav primitivac i jos Ministar.
E, moj Kostunica. Tebe ne interesuje ni Srbija niti srpski narod. Tebe interesuje samo gola vlast da je ocuvas po svaku cijenu uz pomoc takvoh primitivaca kakav je i Velja Ilic.

slobodan

pre 18 godina

Pa za koga rade, Ilicu? Posto se pozivate na normalne drzave, kao u svakoj normalnoj drzavi, recite za koga rade i oni ce snositi posledice za to, ukoliko nesto nije u redu.
Ali, u normalnoj drzavi bi i Vi snosili posledice za svoje delovanje, cini mi se da to zaboravljate, a?

JP

pre 18 godina

Interesantno kako svima koji uzivaju u okretanju volova na raznju, "rostiljijadama," bliskim susretima na Ravnoj Gori i ostalim slicnim, prigodnim manifestacijama, smetaju B92 i ove tri zene. A ko to Velju placa?

Petar A

pre 18 godina

Zvuci groteskno kada se V. Ilic poziva i lamentira nad normalnom drzavom. U iole normalnoj drzavi V. Ilic bi radio na vratima portitnice nekog ministarstva umjesto da bude ministar.
Na zalost zivot u Srbiji lici na skolsku godinu koju treba progurati, a neko je odlucio da godina traje 20 minuta. Drugim rijecima, nema rjesenja. Prezivjeti je najvisi cilj.

Mashinovodja

pre 18 godina

Neobaveštenost sprskih ministara je zarazna. Nije znao da je povučena optužnica protiv Marka Miloševića, ali zato zna za koga radi B92. Valjda je to saznao iz pouzdanog izvora: Dejana Mihajlova.
Dokle ćemo da trpimo gluposti i bljuvotine ovog primitivca?

Nesha

pre 18 godina

Pa nisi bas tako rekao. Licno sam cuo da je recnik bio malo vise vulgarniji, a nisam primetio da se Sonja Biserko, Biljana Vuco i ostali pojavljuju vise od aktulenih politicara, cak i od Velje Ilica, a bas cesto pratim TV B-92, jedina je razlika sto se ponekad pojave dok na drugim televizijama kao da ne postoje.

misa rex

pre 18 godina

Ej, bre, alo bre Veljo, u kom veku ti zivis? Pa samo ime manifestacije kojoj si prisustvovao vise govori o tebi kao "ministru i magistru" nego tvoj ocigledan nerad i nesposobnost. Samo da te obavestim da je rostiljada mesto za zabavu i odmor, a ne za sklapanje poslova. Veljin primitivan medijski nastup i udvaranje "zutoj" stampi, kao i ubiranje jeftinih politickih poena forsiranjem najgoreg populizma u javnosti, navode me na zakljucak da je ovaj "satro" ministar na mentalnom nivou najobicnijeg sibicara. Ma sta ja ocekujem od "kadra" koji je navikao da se poslovi sklapaju u kafani uz zdranje i opijanje.

nabuko

pre 18 godina

Bolje da je ovaj "najbolji ministar" otvorio neku bolnicu, put, firmu koja nešto proizvodi umesto da otvara Guču ...Leskovački roštilj... a izjava baš u njegovom skladu i skladu nesposobne vlade kao što savetnik za kulturu (Bora) reče "Ko ne zna nista da naparavi a sve unisti - komunisti" a ja bih dodao i DSSPS čuvena koalicija rodoljuba licnog džepa i provizija ...Predugo nam pokazuju svoje neznanje a gurali su se da se docepaju uvasti... samo bog moze da nas spase ovakvih losih politicara koji zive i rade u Srbiji!!!

lena

pre 18 godina

Da gospodine Ilicu,po prvi put u zivotu slozicu se sa vama.Da u pravu ste to je nepodnosljivo u normalnoj drzavi bilo bi apsolutno neizvodljivo da VI BUDETE MINISTAR I DA JEDAN "MAGISTAR" DOPUSTI SEBI TAKVO PONASANJE I TAKAV NIVO KULTURE IMA.JA SE BRINEM ZA VAS I ZA DRZAVU U KOJOJ STE VI MINISTAR. Tesko nama sa vama i vasim radom tj.hocu reci sa radom celokupne vlade. Normalan covek uvek misli ne moze biti crnje i ne moze se tonuti dublje ali vi nam gospodine Ministre dokazujete i da su nemoguce stvari moguce pa i da Vi budete "NAJUSPESNIJI MINISTAR" jedne Vlade. Takoooooooooooo me je sramota!!!!!!!!

Pele

pre 18 godina

Iz usta Velimira Ilica sve vise mogu da se cuju JUL-ovski komentari. Primitivac ne moze da shvati da primitivizam smeta kulturnima. Kako da se navikne da ne psuje kada je uz psovke rastao. A moc mu dozvoljava da bahato namece svoj nacin ponasanja. Proci ce i njihovo.

MIROSLAV

pre 18 godina

Sta, sad i Ilic poceo da prica o sipjunima, domacim izdajnicima, za koga to oni rade, mi znamo i sl. Nekada su to pricali za njega, mozda se ne seca. Zna Velja za izreku, kad imas sve-ne vidis nista a kad nemas nista-vidis sve.

Zigi

pre 18 godina

Izuzetno blaga Veljina izjava .
Cekajte samo malo da krenu spriceri , pljeskavice , da se tanga pevaljka popne na sto ...
Ima Velji da se opet otvori dusa pa da vam se opet n***be keve .
Ali ne brinite nista zbog toga, kada se otrezni nicega se nece secati .
Ne seca se ni da je uticao na svedoka da promeni iskaz ...

Milutin

pre 18 godina

A svima vam je bio dobar B92 kad je trebalo da izvestava sa ulica Beograda 05 oktobra i mnogo pre toga!!! Dobar vam je bio dok ste vi, gospodo iz sadasnje vlasti, na B92 mogli da se cujete i kazete svoju istinu. Tada su bili jedini medij koji je objektivno izvestavao.A sada? Sada ne bi trebalo da postoje jer sad imate drugu "istinu", sad B92 vise ne treba da se cuje! Isti ste kao Milosevic! I gori!!!Jer ste licemerni, bezobrazni, zaludjivali ste ovaj narod samo da bi se dokopali vlasti i ljubite je isto kao Sloba! SRAMOTA STE ZA SRBIJU koja je bila na ulicama, za Djindjica, za 05 oktobar!!!!

Euro

pre 18 godina

Gospodine Ilicu, bas vam u opis radnog mesta spada otvaranje rostiljade u Leskovcu, malo cemo da krkamo, a posle cemo da se ljutimo sto nas napadaju...
Pomenute licnosti rade za ovakve kao ja, koji rade svoj posao i nemaju vremena za rostiljadu.

vinetu

pre 18 godina

Velja je delom u pravu, a to je da B92 ne dozvoljava ili ne objavljuje kriticke osvrte na rad trija Vuco, Kandic, Biserko. Samo meni nije objavljeno par komentara koji ni po cemu nisu bili uvredljivi po pomenute, ali jesu bili kriticki (moje subjektivno misljenje). Kada neko filtrira ili ne objavljuje informaciju to se tada vec moze nazvati politikom a ne objektivnim informisanjem.

Marija

pre 18 godina

Bas kao sto "gospodin" Ilic kaze za B92 da: "u normalnoj drzavi oni ne bi mogli da rade". Ali na veliku zalost mi nismo normalna drzava i mislim da bi pre trebalo da se postavi pitanje kako jedna takva neobrazovana, neotesana, nekulturna i prosta osoba moze uopste da se medijski eksponira a kamoli da bude ministar, e pa stvarno nam je jadna drzava sa takvim ministrima.

NS

pre 18 godina

Wow, Velja kapitalac je otvorio Rostiljijadu... to je prava kapitalna investicija za Srbiju! GDE MI TO ZIVIMO?!!! I jos kaze da u normalnim drzavama takvi kao B92 ne bi ni mogli da rade... pa u normalnim drzavama takvi kao sto je on nikad ne bi mogli da postanu ministri! A o povlacenju optuznice protiv MM da i ne govorimo... ocigledno da je Velja od silnog rostiljanja i otvaranja ''kapitalnih'' manifestacija (kao sto je Guca) zaboravio na neke svoje izjave kada je javno priznao da je uticao na svog rodjaka da povuce svoj iskaz. A ako je on ''podigao svoj glas'' protiv B92 i rekao da ''to vise ne moze tako'', to mi lici na pritisak na medije od strane drzavnog funkcionera... Eeee, Srbijo, za koga ti glasas...

Mamma

pre 18 godina

Sad mi je definitivno jasno od kuda agresija. Od paranoje. Ja sam zeljna da cujem neke ljude koje G. Ilic navodi, ali ih nema tako cesto na TV koliko bi bilo nuzno. Zato njegove izjave cujem, i njegov lik vidim svaki dan.

Zoran

pre 18 godina

Moja potpuna podrska iliću za rad i treba prestati sa pricom o Marku i pomoći njegovom ocu u Hagu da se brani jer time brani i nas a ako ga osude nevinim da mu se sudi u Srbiji a za sva svoja nedela malo će mu biti jedan život koliko bih ga ja osudio na godina robije.

Srba

pre 18 godina

Neka istupanja gospodina Velimira Ilica su najblaze receno neprimerena. Ali, cinjenica je da za g.Ilica na dva uzastopna lokalna izbora glasao skoro celi Cacak. Licno sam imao prilike da se uverim u njegove organizatorske sposobnosti i mogu reci da je 80% politicara u odnosu na njega apsolutno nesposobno. Na zalost, izjave u kojima je okarakterisao novinarku B92 je po meni skandal i on za to mora da odgovara, a minimum da se izvini doticnoj novinarki. Izgleda da kod nas uvek u paketu sa dobrim ide i ono veoma lose.

Opijum

pre 18 godina

Nije ovo politicki sukob. Ovo je rat izmedju rostiljske, kobasicarkse, nepismene, primitivne i zatucane Srbije i moderne, tolerantne i civilizovane Srbije.

mama ludaca

pre 18 godina

Bas bi me bilo mnogo briga sta taj lik govori da on ne pretstavlja sve nas i da, hteli-ne hteli moramo da se crvenimo zbog svega toga.
Bilo kakvo lamentiranje ne vredi mnogo - moramo nesto da pokusamo da promenimo da ne budemo svakodnevno zalivani raznim verbalnim fekalijama.

Zivkovic

pre 18 godina

Mislim da B92 pomalo preteruje u svomodnosu prema kinistru Ilicu. U politici nem aljubavi i mrznje: samo interesei su trajni, menjaju se i odredjuju odnose. Uvek treba ostaviti rezervu za pomirenje. Ilic je vredan, agilan, puca od energije - ali nema gradskog, a posebno nema zpadnjackog slifa, koji B92 ceni. Ali da je uvek bilo tako pa Pasic je bio veci primitivac i lukaviji od svake lisice - pa ga nisu toliko napadali.
Ja obozavam jednu zenu, ne Velju, ali malcice ga ostavite na miru da radi u korist Srbije. OK?

SasaDj.

pre 18 godina

V.Ilic se hronicno ponasa u stilu Monti Pajtona: "Nikada ne znas kada dolazi spanska inkvizicija"! Svojom izostrenom "demokratskom" politickom dioptrijom (demokratska tiranija?) i agresivnoscu on stalno "obelezava", preti i "kaznjava" sve one koje ne snuju njegov san. On vec ima spremnu takticku studiju sta bi trebalo sa takvima raditi. U svakom slucaju ne predstavlja lepsi deo stvarnosti, Carls Bukovski je lepo pisao na slicne teme.

Milenko

pre 18 godina

B92 je antisrpska medijska propagandna masinerija zaduzena od svojih vlasnika za medijsku satanizaciju Srbije i srpskog naroda i ministar Velja Ilic je ovom prilikom potpuno u pravu. Bravo Veljo samo napred, rokaj ove izdajnicke smradove sa B92 imas punu podrsku srpskog naroda za to. Ovakvu stanicu kakav je B92, koja radi protiv svoje drzave, bi u normalnim demokratskim drzavama zabranili u roku od 48 sati.

Miskec

pre 18 godina

Nekada su ovakve zvali " gibaničari", koji idu sa vašara na vašar u jagnjećim brigadama i ožderavaju se u ime naroda.
Prosto je ne verovatno, da nisam pročitao ime ne bih primetio razliku u odnosu na vreme pre 5. oktobra.
Sa Đinđićem su sahranjene sve naše nade u evropsko sutra, retorika, ponašanje, odnos prema narodu, prema politici, toliko me je nervirala rečenica: "Sve je isto samo njega nema", misleći na Slobu, sada vidim da je potpuno tačna.
Tipično komunjarski: " Ko nije sa nama on je protiv nas".
Pa te iste gospođe su bile tu i "lajale", tako je Velja rekao, i pre 5. okobra, ali su onda bile dobre.
Taj isti B92 nije stanica od 5. otobra nego je nastala monogo ranije.
B92 je prvi objavio prevaru na naslovnoj strani Novosti 21. septembra 2000-te godine, sa "velikog Slobinog mitinga" kada su duplirane slike i stvoren utisak o milionskim masama. Tada je B92 bio super, tada su se opozicionari utrkivali ko će reći lepšu metaforu o B92.
Ali to je bilo tada, sada je sve isto samo njega nema

Cika Sava

pre 18 godina

Na Sudu u Hagu, Dr(!) Seselj je izjavio da se visse ponosi titulom najveceg skandal majstora nego titulom doktora nauka ! Ocekujem da ce, jednog dana, na nekom drugom sudu, g.Ilic parafrazirati Seselja i spomenuti svoju magistarsku titulu. Nije iskljuceno da ce doktorirati sa temom iz gejackog ponasanja, pred komisijom "naucnika i akademika" sastavljenom od clanova njegove stranke. Oj Srbijo, pod sljivama...

mail

pre 18 godina

Tako je magistre. Iz ovog govora moze se izvuci jedna dobra teza za doktorat (predsednik komisije), a mi svi zajedno, sa Veljom na posmatranje. Molim b92, da u ime svih "Veliko Srba, Srbija do Tokija i Nebeskih Srba", preuzmu i repriziraju "Nikad Izvini" sa Pinka, i to epizode, u kojima se pojavljuje Velja. Znam da ce u "inteligentnom delu Srbije" , Velja podici svoj rejting, ali mi "normalni" moci cemo da se nasmejemo.

Dejan Hellas

pre 18 godina

Dok se B92 i ovi ljudi koji prate tu informativnu kucu borili svim silama da otera SM & Family gde si bio Veljo?
Zahvali nam se sto si ministar danas, za sutra ti ne garantujemo!

Sladjana

pre 18 godina

U skorije vreme očekujem da Velimir Ilić objavi da B92 pripada nekoj stranoj terorističkoj grupi. Sram ih bilo sve zajedno! Čim objavite nešto što se političarima ne dopada, za nekoga radite. Već viđeno, nego smo mi narod sa greškom, pa smo zaboravili bivšeg ministra Matića, Markovića i ostale. Očekujem da će političari tražiti sve načine da ugase B92, kekeljavo i traljavo kao što sve rade, ali bojim se da i to ne urade.

snake

pre 18 godina

Katastrofu predstavlja takav ministar. Uz miris rostilja postaje kreativan. Poput svog prijatelja Karica. Majko Srbijo, tuzna li si. Nema ovde buducnosti sa Veljom i Karicem.

tetka Cana

pre 18 godina

Pametan je bio pokojni Dr Djindjic, za kojim cu plakati celog zivota, kao za najrodjenijim. (Ponosu prave Srbije, pocivaj u Miru). Ovom gejaku je sva vrata zatvorio. U orbitu ga je izbacio Kostunica, zbog Veljinih devet poslanika u Skupstini Srbije. Kostunice, sve Veljine prostakluke belezim tebi na raboss! Stidi se, jer Velja nikada nije cuo tu rech!

Mornar sa Nere

pre 18 godina

Ne shvatajuci svoje divljacke ispade, pita se "zasto ga B92 napada". Ponovo vredja B92, koristeci jezik UDB-e i JUL-a. Veljo, kada ti istekne imunitet, godine ces provesti po sudnicama!

Tacka Prevare

pre 18 godina

Velja je jedan primitivac i ne vredi trositi energiju na njega. I njegovo ce vreme vlasti proci... Ali sa jednom konstatacijom ovde se slazem, a to je da: cim se kriticki osvrnemo na neke osobe koje B92 favorizuje ( u mom slucaju Cedomir J. ) komentari se ne objavljuju iako recnik nije bio uvredljiv. To gospodo zaista nije objektivnost na koju se toliko zdusno pozivate.

Ivanadm

pre 18 godina

Postoje ipak dve Srbije. Ja gledam slusam i citam samo B92 jer njima sam verovala, verujem im i verovacu im, bez obzira s koje strane barikade se nalazila.

Miroslav iz Hamburga

pre 18 godina

Sad mi je njegovo ponasanje nesto jasnije. Dakle, ako on novinarima B92a, ili nekim drugim ljudima, kaze nesto poput:" Pusi mi .....!", onda to ustvari znaci:" Alo, nemoze to tako!"!!! E, pa onda hocu i ja da kazem "Alo, nemoze to tako, Ilicu"!
A sta se tice normalne drzave, o kojoj on govori, on da bi ziveo ovde u Nemackoj, jednoj normalnoj drzavi, on sa njegovim kvalitetima bi ili cepao drva ili cistio klozete!

Jagoda iz Njegoševe

pre 18 godina

Od Guče do roštilijade, sve sami "kapitalni" događaji za Srbiju.
Ovo je katastrofa kako se ovaj čovek ponaša i šta sve izjavljuje kao ministar.
Alo, Iliću, potpuno ste se izgubili ! Molim da ne vređate nas koji slušamo i gledamo B92., jer niti smo imbecili niti smo izdajnici.
Strašno je da je julovski vokabular ponovo na sceni u Srbiji.

Todorovic Bozidar

pre 18 godina

Velja je pravi genije. Može on, samo ako hoće, da bije TV voditelja, može da psuje i najpodlije vređa novinarke, može da patrolu saobraćajne policije, kad god hoće, silom odjuri sa kontrolnog punkta, može za Čovića da kaže šta god hoće, može da nađe naše neprijatelje, a to je B92 i njegovi gledaoci. VELJA MOŽE SVE KAD HOĆE. To je i normalno jer on je trostruki ministar - MINISTAR KAPITALAC bre!!! Zapamtite sa njima nema šale.
Jedino se radujem što smo mi demokratska država, imamo demokratsku vladu i kad jednog lepog dana o njegovom ponašanju bude obavešten i predsednik Vlade, e onda neka Velja "bere kožu na šiljak". Tada će mu odzvoniti a do tada neka se narod malo strpi i neka trpi što ga je snašlo.
Samo da nam Veljo slučajno ne ode u Švedsku da potpiše neku "kapitalnu" investiciju. Samo to ne, daće bog. Jer dok nam je Velje biće nam super.

jaka

pre 18 godina

Dok je takvih politicara koji je ponasaju kao da zive u 18 veku , nema prave buducnosti za modernu Srbiju . Steta za sve one koji moraju da trpe taj moralni teror ,

Rista

pre 18 godina

Mozda nas Ministar za Kapitalne Investicije milsi da ako na Rostiljadi okrenu ovna Kapitalca na raznju, to onda svrstava tu Rostiljadu u Kapitalne Investicije?
Ovu vladu treba rusiti ako nista drugo onda zato sto ima takve ministre. To je dovoljan razlog!

Sladjana

pre 18 godina

Vi Illicu vredjate narod i mene sa vasim izjavama. JA NISAM IZDAJNIK a NI PSIHOLOSKI BOLESNA LICNOST.
Vi dobijate platu, mislim previse, od mojih i nasih para. OCEKUJEM od vas da prestanete da me vredjate.

pele

pre 18 godina

Molim novinare B92 da Velimira Ilica ne ostave na miru dok mi ne odgovori odakle mu pravo da dva miliona u kojima ucestvuje i porez koji ja placam, da na te gluposti? TO SU I MOJE PARE!!!

Paja

pre 18 godina

B92 treba da prestane da vodi politiku i da nastavi da obavestava javnost objektivno kao i dosada. Manite se Ilica, on ce sam da se obruka. Ovako se brukate sa njim.

Zoran

pre 18 godina

Nasi ministri (ne svi) su jedino sposobni da otvaraju rostiljijade i slicne znacajne manifestacije. To je ocevidan napredak jer se preslo sa proje, gibanice, jarica u blatu i pecenih prasadi na barbecue. To je tako pro americki i sigurno ce nas uvesti u Jevropu.

D Ognjanovic

pre 18 godina

Ne treba se puno uzbudjivati oko gosn Ministra Ilica i njegovih malogradjanskih pardon ministarskih ispada.Sve ima svoj kraj tako i ministrijada do izbora naslednika. Rostiljko Cacanin bi mogao da napise knjigu Kapital Srpske vulgarnosti s obzirom na fond reci kojim se rado sluzi u javnosti.

Ozbiljna gradjanka

pre 18 godina

Meni se cini da je Ilic klon Mrkonjicev. I on zavrsava sve ''pre roka'', isto je sirov kao i Mrkonjica, isto se uvlaci sefu Milosevicu u fraku kao i njegov prethodnik. Kako je Srbija ajdna zemlja sa ovakvim ministrima i ovom vlascu punoj hvalospeva o svom legijalizmu.

Aleksandar B.

pre 18 godina

Pljeskavice, tange, silikoni, bajati vicevi... to Velja vuce kao licnu pratnju kada se krene zemljom Srbijom. Ministar kapitalni bi morao znati da je u toj Srbiji, prema poslednjem istrazivanju, 52% stanovnistva delimicno ili potpuno nepismeno. Imidz, izjave, govor mrznje, sirok osmeh, briznost... dovoljno za Srbiju!

Ana

pre 18 godina

Mogu da se slozim sa izjavom Ilica da ovo nije normalna drzava, jer da je tako, on ne da ne bi mogao da bude ministar, ne bi mogao da bude ni portir u vladi. A to sto je ovo nenormalna drzava nije zasluga nas obicnih smrtnika, vec upravo ministara i ostalih "genijalaca" na vlasti.
Arogancija, drskost, nevaspitanje i neuvazavanje nas, poreskih obveznika, od cijih para lagodno zivi sva ta bulumenta skupljena na vlasti, prelazi sve granice dobrog ukusa. Uz to se ponasaju kao da su oni vlasnici ove drzave i nas koji zivimo u njoj.
Posebno je uzasavajuce sto se i dalje pojedini mediji javno satanizuju, kad se kome prohte. Ove "velike" demokrate nikada nisu odbacile govor mrznje i recnik prethodnog rezima. Kad nemaju nista pametno da izjave, odmah se potezu izjave tipa "strani placenici" i sl. To su krajnji dometi, koji im sluze za odbranu.
Zato, Velimire Ilicu, a i zbog jos milion razloga, koji proisticu iz vasih izjava, ponasanja, rada - odnosno nerada, ovo nije normalna drzava. I zbog toga vi mozete sebi da dozvolite da pitate za koga radi B92.
Tesi me cinjenica, u koju sam apsolutno ubedjena, da upravo svi vi koji "pljujete" medije tipa B92, zapravo najpazljivije slusate i citate sve sto se u njima plasira. Pored mrznje, koja je neosporna, vi od njih, zapravo imate strah. A to je, ipak, svetla tacka u ovom mraku u koji ste nas doveli.

kolasinac

pre 18 godina

Sve sto bi se ovdje o primitivnosti Velje Ilica moglo reci je gubljenja vremena. Takav primitivac i jos Ministar.
E, moj Kostunica. Tebe ne interesuje ni Srbija niti srpski narod. Tebe interesuje samo gola vlast da je ocuvas po svaku cijenu uz pomoc takvoh primitivaca kakav je i Velja Ilic.