Ponedeljak, 12.09.2005.

15:32

Počinje "Liga nad ligama"

Izvor: B92

Poèinje "Liga nad ligama" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

grobar vise

pre 18 godina

Slazem se sa Koletom. Steta je sto mi u inostranstvu ne mozemo pratiti utakmice lige sampiona.narocito sad kada je tu Aco Stojanovic. NJegove komentare i dan danas pamtim (prenosio je englesku ligu ).Milina je bilo slusati. DOBRO DOSLI NA ENFILD ROUD,DOM FUDBALERA LIVERPULA. POZDRAV ACI MAJSTORU.

Pssst

pre 18 godina

Pozdravljam Acin dolazak na B92, rekao bih da je njegovim dolaskom kompletirana najbolja sportska redakcija u SCG. UBEDLJIVO. Pozdrav za sve ljubitelje dobrog fudbala, posebno za fanove AC Milan, od SAMPIONA EVROPE!!!

LFC do groba!!! YNWA

ceda Ns

pre 18 godina

U PRAVU JE OVAJ LIK STO KAZE DA BI BILO DOBRO DA OBOJICA PRENOSE MECEVE,TO BI BILO LEGENDARNO!MOLIM VAS DA OBOJICA PRENOSE,MISLIM ZBOG FUDBALA I NEKA SVAKO SLEDECI U KOMENTARU ZAMOLI B92 DA OBOJICA PRENOSE I SIGURAN SAM DA CE NAM UCINITI.POZDRAV ZA B92

GROBAR

pre 18 godina

AJMO CRNO BELI ...FORZA JUVE CAMIONE!!NAJBOLJI TIM SVETA=BUFON-ZEBIN-THURAM-CANNEVARO-ZAMBROTA-VIERA-EMERSON-NEDVED-CAMARONESI-ZLATAN-TREZIGEUT(DEL PIERO-MUTU-ZALAYETA)OBRATIR PAZNJU!!!Uzgred za @brkajlija covece nelupetaj,Cezar je izmislio fudbal najbolji igraci sveta igraju u italiji(izuzev Ronaldinja sve drugo je u Italiji)!!!

vlaya

pre 18 godina

Super što je Aca-faca prešao kod vas, još kad bi stavili u ćoše ekrana rezultat i vreme pa da ne moram više da prebacujem na HRT kad se uključim na pola tekme.

ducca

pre 18 godina

Svaka cast Aci Stojanovicu ali pomalo mi je vec i dosadio. U principu, nikako da se priviknem da slusam njega kad je Primera ili sad CL. Ipas se zna da je Aca "Mr. Premier League":)... A i Boskovic me smara. Milos Saranovic i onaj drugi kralj sto je radio pre Spance i pregled lige sampiona su najjaci likovi. Snimke sam gledao iako sam znao rezultat samo da bih slusao njihove komentare i smejao se. Pa ti komentari su se prepricavali.
Moguce da budem banovan zbog ovoga ali jedno VELIKO UAAA za b92 sto nije imala poverenje u svoje dugogodisnje novinare:(

srdjan

pre 18 godina

Sto se tice novog "pojacanja" sportske redakcije, neupucenim ljubiteljima ovog komentatora bih skrenuo paznju da je on u sportskoj redakciji samo privremeno, sve dok ne pocne emitovanje emisije zbog koje je i napustio BK, a to je "Big Brother". Zbog toga je doveden, a ovo mu samo dodje kao tezga do pocetka prave sljake. Mislim da bi prenose trebalo unaprediti nekim sitnicama, kao npr. vreme i rezultat u uglu ekrana tokom cele utakmice, bolji izbor meceva, a najbolji potez bi bilo eventualno paralelno pracenje dve ili vise utakmica (ili makar golova). Snimci (ili kako to mnogi pametni zovu "odlozeni prenosi" - ili je direktan prenos, ili nije prenos vec snimak) su promasaj. Iz iskustva i razgovora sa prijateljima znam da to retko ko gleda, pogotovo sto svi znaju rezultate cim sudija odsvira kraj na ostalim utakmicama (kladionica?). uostalom, zato je fudbal bolji od pozorista. Nikada ne znate unapred sta ce se desiti, a ovako...

Nesha

pre 18 godina

Nisi u pravu Davere sto se tice reklame. Reklame ni na B92 ni nigde drugde se ne emitiju u ligi sampiona do poluvremena jer je to UEFA zabranila. Pa zar nisi pratio prosle godine - nema reklama (mozda si pomesao sa pinkovim prenosima reprezentacije ili rts-ovim prenosima kupa uefa). Sto se tice toga da moze rezultat i vreme da stoji u uglu tu si u pravu, ni meni nije jasno zasto to nijedna nasa tv ne uradi a to je najjedonstavnija stvar. I jedna primedba: Bolje Aca da prenosi uzivo sa stadiona a Boskovic u snimku da komentarise Betis-Liverpul.

billshankly

pre 18 godina

bravo za acu stojanovica!!!! uz milana boskovica i milosa saranovica (nadam se da je ostao na b92?) - trio snova! samo jedna zamerka: bolje da prenosite betis-liverpool, sa realom ste malo smorili i prosle godine... 'aj pozdrav, i JEDVA CEKAM DA POCNE! :))))))
p.s. raznim prognozerima: nemojte da vas l'pool opet iznenadi... ehm...

mmmikeli

pre 18 godina

Svaka cast B92 na spajanju najboljih sportskih komenatora. Predlozio bih da zajedno vode utakmicu, ili da podele poluvremena, nadam se da sujete nece biti prepreka.

Milos

pre 18 godina

Mogli ste da za premijerni prenos A.Stojanovica izaberete termin 20.45h a ne reprizu, extra sto je par Betis-Liverpool kudikamo zanimljiviji od pridosadnih kraljevskih zvezdica. Ubacite u komentatore nekako i Z. Panjkovica i imate najtrio na tako malom prostoru. Pozdrav navijacima Liverpool-a

Brkajlija

pre 18 godina

Dobro je sto se LS prenosi. Nije dobro sto B92 nema na satelitu i mi bi bili uskraceni da se (trebao je)kvalifikovao Partizan. Inace Evrokuce su prosli put davale malo Partizan. Nismo interesantni. Nemamo jake sponzore. Koliko znam bilo je problema i za sire podrucje Srbije i CG.
Celzi je najbolji, ali opet ne mora i osvojiti LS. Mancester ce igrati dobro, jer je skockao strasan tim. Barcelona nema trenera i nista nece uraditi. Neko od Francuza moze da bljesne. Pre svega mislim na njihovog prvaka. Finale, po kvalitetu, bogatstvu, sposobnosti trenera i nacinu igre: Celzi-Mancester. Navijam za Mancester, ali igrom me mogu na svoju stranu prebaciti i Londonezi. Italija? Nema tu fudbala za oko!!! Jedno veliko, upakovano u podvale, NISTA. Kad gledas i bude 0:0 to moze biti lepo,j edino kad igraju Englezi, jer si siguran da je tada bilo stativa, velikih duela, odbrana,... bespostedne fudbalske borbe i nadmetanja. Ostali? Tu i tamo.

vlastimir

pre 18 godina

Najlepše želje sportskoj redakciji devedesetdvojke na startu CL i veliki pozdrav za Aleksandra Stojanovića. Momak je jednostavno sjajan. Napred Aco, Milane, naravno i ostale kolege.

moje ime

pre 18 godina

Sjajno. Počinje. Svaka čast za dovođenje Ace, sada su tri najbolja komentatora na istom mediju (zaboravljate sjajnog Miloša Šaranovića, ako je i dalje na B92 a nadam se da jeste).
Prognoza za LŠ: Čelzi je sigurno osvaja (na žalost).

Saša

pre 18 godina

Odličan izbor za direktan prenos! Nadam se da će se Real vratiti u prepoznatljivom stilu, ipak oni igraju najlepši fudbal. Nadam se i da će Radoman ostati. Uz Acu prava šampionska sezona.

Zlaja

pre 18 godina

S velikim nestrpljenjem ocekujem i ovu sezonu lige sampiona.
Nadam se da ce i B92 malo pametnije da izabere prenose utakmica. Mislim da se vec svima smucilo da stalno gledaju Juventus, Real, Celsi ... Mislim da bi bilo posteno da se prenosi odaberu tako da sto vise razlicitih ekipa vidimo u direktnom prenosu (ne snimku!). S obzirom da ima 6 kola, da se u svakom kolu prenose po dve utakmice, dolazimo do cifre od 24 ekipe koje se mogu videti u direktnom prenosu. 'Veliki' klubovi ce svejedno proci u dalju fazu takmicenja, pa ce biti prilike da se i njih zasitimo. Zasto ne videti kako igraju Tun, Udineze, Panatinaikos, Anderleht, Lil, Betis ...

Zli komsija

pre 18 godina

Do sada sam mnogo puta pisao, neki komentari nikad nisu objavljeni iz ko zna kakvih razloga.
Kod nas na Kosovu, postoji jedna TV stanica koja daje Calcio, i u svakom kolu daje po 2-3 igre live. Postoji jedan komentator koji dobro (ne kazem odlicno) poznaje fudbal i koji je poznat po svojim smesnim komentarima koji su ga nacinili jednom od najpoznatijih osoba na Kosovu, komentari koji u najvecoj meri nemaju nista zajednickog sa fudbalom. Medjutim, ono sto me nervira kod ove TV stanice, je sto gotovo svake nedelje daje AS Romu, valjda komentator ili neko tamo je veliki navijac "vucice" pa svako kolo gledamo prgavost Totija & co. Ono sto hocu da kazem je da se izaberu realno najbolje utakmice, a ne da se da na glasanje kao sto to radi jedna druga TV stanica sa Ligom Sampiona, jer zamislite nekog ludaka koji ce ceo dan da glasa recimo za utakmicu CSKA-Tun, a igra se recimo Barca-Milan.
Biti komentator znaci spoj poznavanja materije (pogotovu teorije), dobar glas, dobar odnos prema utakmici, neutralnost i recnik koji je dostojan auditorijumu, a ne informacije kao sto na primer koliko miliona eura trosi ili dobija godisnje jedna ekipa, kakvu obucu nosi itd.

chuck prophet

pre 18 godina

prvo na stadionu liona nije smor atmosfera ko god gleda malo francusku ligu zna da je mnogo bucnije zabavnije i vredno postovanja u odnosu na pravi smor-spansku publiku. dalje u tekstu pise celsi-putujuci cirkus, pa to tesko, cirkus je u teoriji nesto veselo zabavno dinamicno celsi je masina i to dosadnjikava, dobro-pobedjuju ali jedna je barsa. i za kraj odlican potez sa acom stojanovicem, samo jos premijer ligu da uzmete od rts, ili bar francusku pa sigurno ne kosta kao italijanska, spanska a podjednako lep fudbal igraju, ako ne i lepsi!!

grrrr

pre 18 godina

Upozorite komentatore da ne govore rezultat druge utakmice (koja ce ici u odlozenom snimku) dok komentarisu uzivo prvu utakmicu. Nevidjeno je glupo i ubija u pojam gledanje snimka, a ne mogu da izbegnem njegov komentar rezultata. Stvarno ne kapiram kome je to znacajno. Mozda kladionicarima? Meni kao ljubitelju fudbala, kao igre, nije uopste.

Realovac

pre 18 godina

ma ove godine ce Real da dokaze svoju klasu i vrati u svoje vitrine trofej koji je osvajao najvise puta... najjaci smo i to cemo dokazati a Robinho ce biti najbolji igrac ove godine i svi protivnici Reala ima da uzivaju u carolijama mladog i fenomenalnog majstora nad majstorima... Real forewer

dinamo zagreb

pre 18 godina

posto mogu svih osam utakmica na osam razlicitih kanala gledati uzivo na tv ne znam sta da gledam
i u srijedu takodjer svih osam prijenos pa sta da gledam:da barem im 8 tv

deeki

pre 18 godina

Svako ima svoje misljenje i ako je to 'onaj' komentator sto 'demek' zna sta je fudbaer vecero pre 4 dana onda...neznam sto se mene tice najbolji kom. je sa Pinka sto prenosi seriju A!
pozdrav!

Dejan

pre 18 godina

Pozdrav za sportsku redakciju b92 i odlican je izbor ova utakmica za utorak, a sto se tice najboljeg komentatora ubedljivo najbolji je vec duze vreme Gojko Andrijasevic.

Daver

pre 18 godina

Svaka cast TVB92 na dovodjenju pravog komentatora...ALI...mogu da se kladim da ce sutra uvece biti rekordan broj SMORENIH gledalaca usled bombardovanja najglupljih srpskih reklama...pa zbog toga niko nece videti ni jednu spornu situaciju,usporeni snimak...nije mi jasno kako niko da se ugleda na prenose na HRT-u ! PA za njih je prenos utakmice SVETINJA !!! Nema sanse da ti puste reklamu do poluvremena-i to tek posle HIGHLIGHTS-a...I sto je najveca misterija kako to da hrvati imaju VREME i REZULTAT sve vreme na ekranu pri prenosu tekme,a nasi prenosi NEMAJU ????!!! KurafteTehnika SHOW RESPECT FOR THE MATCH OF CHAMPIONS LEAGUE !!!!!!!!!!!!!!! Predlog:Mogli bi da po uzoru na EUROSPORT uvedete 2 komentatora na 1 prenos,a ne da sudije mumlaju u toku tekme...i kojekakvi 'STRUCNI KONSULTANTI'... Pozdrav svima na TVB92 !!!

Aleksandar

pre 18 godina

Dobrodošao imenjače na jedinu normalnu TV stanicu u Srbiji! Već se radujem tvojim komentarima. Samo ostani ono što jesi!

Rossonero

pre 18 godina

MILAN je MILAN! Dobro dosla ce nam biti dupla kruna na San Siru. Sheva+Kaka+Gilardino = NO COMMENT! Champions League final: AC MILAN - Real Madrid! AC MILAN sampioni Evrope! Rossoneri siamo noi!!!

pljuca

pre 18 godina

konacno ce najbolji fudbal na najboljoj tv prenositi ubedljivo najbolji komentator na ovim prostorima, jos uvek pamtim prenose engleske lige na bktv, sada kada cujem kovinjala kako prenosi tu istu ligu povraca mi se.

Sanbul

pre 18 godina

Svaka čast redakciji B 92 za dovođenje Ace Stanojevića. On je najbolji sportski komentator u ovoj zemlji. Gledaću Betis-Liverpul samo zbog njega. Svaka čast i Milanu Boškoviću, i on je inzvaredan. Prenos uživo je ono pravo, a ne kao kad je bilo na RTS-u, oni imaju samo njihovu najpoznatiju rečenicu: "Izvinite zbog prekida programa". Ne daj te Ligu Šampiona nikome. Pozdrav!!!

Aca

pre 18 godina

Svaka cast za Aleksandra Stojanovica, verovatno najboljeg sportskog komentatora na ovim prostorima. B92 je jos jednom pokazala ozbiljnost i veliku odgovornost prema svojim gledaocima ... Pravi potez ... Samo napred i pozdrav za bivseg kolegu SVE NAJBOLJE

Johnny Sheva

pre 18 godina

E super vam je angazovanje Aleksandra Stojanovica jer je on najbolji komentator na nasim prostorima.Ima strasne najave,zna puno zanimljivosti,u svakom slucaju odlican potez.Trebalo bi da vise prenosite Milan ali ga ne volite,Ako ista moracete da ga prenosite u finalu!FORZA ROSSONERI!!!

Jugoslav

pre 18 godina

Bolje da prenosite Betis - Liverpul ili bilo sta drugo,smor atmosfera u Lionu i rezultat od 0:0 oterace gledaoce na HRT ili neku drugu televiziju,a tek reklame....:(

analiza

pre 18 godina

Jedva cekam da pocne novi ciklus UEFA champions league, a takodje koristim priliku da pozdravim najboljeg fudbalskog komentatora na balkanu Aleksandra Stojanovića!
PS. josh samo da mu obezbedite prenos The FA Premier league i da uzitak bude potpun!
Iskreno jedva sam cekao da Aleksandar predje na B92, mada cu se njegovih komentara Teacher's premier league na BK televiziji uvek rado secati! Mislim da je on jedan od najzasluzniji za nagli porast interesovanja prema ostrvskom fudbalu ovdasnjih ljibitelja najvaznije sporedne stvari na svetu!
Veliki pozdrav iz NP-a!

NF

pre 18 godina

Bilo je kako tesko prenosite meceve CL a imati samo jednog kvalitetnog komentatora u redakciji. Pozdrav najboljem sportskom komentatoru u zemlji.

Boris Savic Arizona

pre 18 godina

Englezi i Juvuntus igraju finale! i naravno da ce JUVE pratiti svoju tradiciju izgubljenih finala, zao mi je grobari al liverpul je sampion opet! Delije su za engleze i sve drugo je ocaj! Nemoguce je biti prvak evrope i sveta sa jednim samo prosecnim zlatanom sto je brz kao spuz!

E da su jos i penaldzije usle...

pre 18 godina

Zelim da istaknem kako je tvB92 spajanjem 2 najbolja komentatora sa nasih prostora(realnih,umerenih,objektivnih)nacinaila po meni najbolji potez u ISTORIJI sportskog novinarstva kod nas i da ce uz nadam se ostanak Radomana,ovo biti nezaboravna sezona za sve nas.

kole

pre 18 godina

cestitke na preuzimanju Ace Stojanovica sa BK TV. Sjajan je to novinar i komentator, steta sto dijaspora nece moci da uziva u pracenju utakmica uz njegov komentar.

kole

pre 18 godina

cestitke na preuzimanju Ace Stojanovica sa BK TV. Sjajan je to novinar i komentator, steta sto dijaspora nece moci da uziva u pracenju utakmica uz njegov komentar.

E da su jos i penaldzije usle...

pre 18 godina

Zelim da istaknem kako je tvB92 spajanjem 2 najbolja komentatora sa nasih prostora(realnih,umerenih,objektivnih)nacinaila po meni najbolji potez u ISTORIJI sportskog novinarstva kod nas i da ce uz nadam se ostanak Radomana,ovo biti nezaboravna sezona za sve nas.

Boris Savic Arizona

pre 18 godina

Englezi i Juvuntus igraju finale! i naravno da ce JUVE pratiti svoju tradiciju izgubljenih finala, zao mi je grobari al liverpul je sampion opet! Delije su za engleze i sve drugo je ocaj! Nemoguce je biti prvak evrope i sveta sa jednim samo prosecnim zlatanom sto je brz kao spuz!

NF

pre 18 godina

Bilo je kako tesko prenosite meceve CL a imati samo jednog kvalitetnog komentatora u redakciji. Pozdrav najboljem sportskom komentatoru u zemlji.

analiza

pre 18 godina

Jedva cekam da pocne novi ciklus UEFA champions league, a takodje koristim priliku da pozdravim najboljeg fudbalskog komentatora na balkanu Aleksandra Stojanovića!
PS. josh samo da mu obezbedite prenos The FA Premier league i da uzitak bude potpun!
Iskreno jedva sam cekao da Aleksandar predje na B92, mada cu se njegovih komentara Teacher's premier league na BK televiziji uvek rado secati! Mislim da je on jedan od najzasluzniji za nagli porast interesovanja prema ostrvskom fudbalu ovdasnjih ljibitelja najvaznije sporedne stvari na svetu!
Veliki pozdrav iz NP-a!

Johnny Sheva

pre 18 godina

E super vam je angazovanje Aleksandra Stojanovica jer je on najbolji komentator na nasim prostorima.Ima strasne najave,zna puno zanimljivosti,u svakom slucaju odlican potez.Trebalo bi da vise prenosite Milan ali ga ne volite,Ako ista moracete da ga prenosite u finalu!FORZA ROSSONERI!!!

Jugoslav

pre 18 godina

Bolje da prenosite Betis - Liverpul ili bilo sta drugo,smor atmosfera u Lionu i rezultat od 0:0 oterace gledaoce na HRT ili neku drugu televiziju,a tek reklame....:(

Aca

pre 18 godina

Svaka cast za Aleksandra Stojanovica, verovatno najboljeg sportskog komentatora na ovim prostorima. B92 je jos jednom pokazala ozbiljnost i veliku odgovornost prema svojim gledaocima ... Pravi potez ... Samo napred i pozdrav za bivseg kolegu SVE NAJBOLJE

pljuca

pre 18 godina

konacno ce najbolji fudbal na najboljoj tv prenositi ubedljivo najbolji komentator na ovim prostorima, jos uvek pamtim prenose engleske lige na bktv, sada kada cujem kovinjala kako prenosi tu istu ligu povraca mi se.

Sanbul

pre 18 godina

Svaka čast redakciji B 92 za dovođenje Ace Stanojevića. On je najbolji sportski komentator u ovoj zemlji. Gledaću Betis-Liverpul samo zbog njega. Svaka čast i Milanu Boškoviću, i on je inzvaredan. Prenos uživo je ono pravo, a ne kao kad je bilo na RTS-u, oni imaju samo njihovu najpoznatiju rečenicu: "Izvinite zbog prekida programa". Ne daj te Ligu Šampiona nikome. Pozdrav!!!

Rossonero

pre 18 godina

MILAN je MILAN! Dobro dosla ce nam biti dupla kruna na San Siru. Sheva+Kaka+Gilardino = NO COMMENT! Champions League final: AC MILAN - Real Madrid! AC MILAN sampioni Evrope! Rossoneri siamo noi!!!

Aleksandar

pre 18 godina

Dobrodošao imenjače na jedinu normalnu TV stanicu u Srbiji! Već se radujem tvojim komentarima. Samo ostani ono što jesi!

Dejan

pre 18 godina

Pozdrav za sportsku redakciju b92 i odlican je izbor ova utakmica za utorak, a sto se tice najboljeg komentatora ubedljivo najbolji je vec duze vreme Gojko Andrijasevic.

Daver

pre 18 godina

Svaka cast TVB92 na dovodjenju pravog komentatora...ALI...mogu da se kladim da ce sutra uvece biti rekordan broj SMORENIH gledalaca usled bombardovanja najglupljih srpskih reklama...pa zbog toga niko nece videti ni jednu spornu situaciju,usporeni snimak...nije mi jasno kako niko da se ugleda na prenose na HRT-u ! PA za njih je prenos utakmice SVETINJA !!! Nema sanse da ti puste reklamu do poluvremena-i to tek posle HIGHLIGHTS-a...I sto je najveca misterija kako to da hrvati imaju VREME i REZULTAT sve vreme na ekranu pri prenosu tekme,a nasi prenosi NEMAJU ????!!! KurafteTehnika SHOW RESPECT FOR THE MATCH OF CHAMPIONS LEAGUE !!!!!!!!!!!!!!! Predlog:Mogli bi da po uzoru na EUROSPORT uvedete 2 komentatora na 1 prenos,a ne da sudije mumlaju u toku tekme...i kojekakvi 'STRUCNI KONSULTANTI'... Pozdrav svima na TVB92 !!!

Realovac

pre 18 godina

ma ove godine ce Real da dokaze svoju klasu i vrati u svoje vitrine trofej koji je osvajao najvise puta... najjaci smo i to cemo dokazati a Robinho ce biti najbolji igrac ove godine i svi protivnici Reala ima da uzivaju u carolijama mladog i fenomenalnog majstora nad majstorima... Real forewer

deeki

pre 18 godina

Svako ima svoje misljenje i ako je to 'onaj' komentator sto 'demek' zna sta je fudbaer vecero pre 4 dana onda...neznam sto se mene tice najbolji kom. je sa Pinka sto prenosi seriju A!
pozdrav!

dinamo zagreb

pre 18 godina

posto mogu svih osam utakmica na osam razlicitih kanala gledati uzivo na tv ne znam sta da gledam
i u srijedu takodjer svih osam prijenos pa sta da gledam:da barem im 8 tv

grrrr

pre 18 godina

Upozorite komentatore da ne govore rezultat druge utakmice (koja ce ici u odlozenom snimku) dok komentarisu uzivo prvu utakmicu. Nevidjeno je glupo i ubija u pojam gledanje snimka, a ne mogu da izbegnem njegov komentar rezultata. Stvarno ne kapiram kome je to znacajno. Mozda kladionicarima? Meni kao ljubitelju fudbala, kao igre, nije uopste.

chuck prophet

pre 18 godina

prvo na stadionu liona nije smor atmosfera ko god gleda malo francusku ligu zna da je mnogo bucnije zabavnije i vredno postovanja u odnosu na pravi smor-spansku publiku. dalje u tekstu pise celsi-putujuci cirkus, pa to tesko, cirkus je u teoriji nesto veselo zabavno dinamicno celsi je masina i to dosadnjikava, dobro-pobedjuju ali jedna je barsa. i za kraj odlican potez sa acom stojanovicem, samo jos premijer ligu da uzmete od rts, ili bar francusku pa sigurno ne kosta kao italijanska, spanska a podjednako lep fudbal igraju, ako ne i lepsi!!

moje ime

pre 18 godina

Sjajno. Počinje. Svaka čast za dovođenje Ace, sada su tri najbolja komentatora na istom mediju (zaboravljate sjajnog Miloša Šaranovića, ako je i dalje na B92 a nadam se da jeste).
Prognoza za LŠ: Čelzi je sigurno osvaja (na žalost).

Zli komsija

pre 18 godina

Do sada sam mnogo puta pisao, neki komentari nikad nisu objavljeni iz ko zna kakvih razloga.
Kod nas na Kosovu, postoji jedna TV stanica koja daje Calcio, i u svakom kolu daje po 2-3 igre live. Postoji jedan komentator koji dobro (ne kazem odlicno) poznaje fudbal i koji je poznat po svojim smesnim komentarima koji su ga nacinili jednom od najpoznatijih osoba na Kosovu, komentari koji u najvecoj meri nemaju nista zajednickog sa fudbalom. Medjutim, ono sto me nervira kod ove TV stanice, je sto gotovo svake nedelje daje AS Romu, valjda komentator ili neko tamo je veliki navijac "vucice" pa svako kolo gledamo prgavost Totija & co. Ono sto hocu da kazem je da se izaberu realno najbolje utakmice, a ne da se da na glasanje kao sto to radi jedna druga TV stanica sa Ligom Sampiona, jer zamislite nekog ludaka koji ce ceo dan da glasa recimo za utakmicu CSKA-Tun, a igra se recimo Barca-Milan.
Biti komentator znaci spoj poznavanja materije (pogotovu teorije), dobar glas, dobar odnos prema utakmici, neutralnost i recnik koji je dostojan auditorijumu, a ne informacije kao sto na primer koliko miliona eura trosi ili dobija godisnje jedna ekipa, kakvu obucu nosi itd.

Saša

pre 18 godina

Odličan izbor za direktan prenos! Nadam se da će se Real vratiti u prepoznatljivom stilu, ipak oni igraju najlepši fudbal. Nadam se i da će Radoman ostati. Uz Acu prava šampionska sezona.

Zlaja

pre 18 godina

S velikim nestrpljenjem ocekujem i ovu sezonu lige sampiona.
Nadam se da ce i B92 malo pametnije da izabere prenose utakmica. Mislim da se vec svima smucilo da stalno gledaju Juventus, Real, Celsi ... Mislim da bi bilo posteno da se prenosi odaberu tako da sto vise razlicitih ekipa vidimo u direktnom prenosu (ne snimku!). S obzirom da ima 6 kola, da se u svakom kolu prenose po dve utakmice, dolazimo do cifre od 24 ekipe koje se mogu videti u direktnom prenosu. 'Veliki' klubovi ce svejedno proci u dalju fazu takmicenja, pa ce biti prilike da se i njih zasitimo. Zasto ne videti kako igraju Tun, Udineze, Panatinaikos, Anderleht, Lil, Betis ...

vlastimir

pre 18 godina

Najlepše želje sportskoj redakciji devedesetdvojke na startu CL i veliki pozdrav za Aleksandra Stojanovića. Momak je jednostavno sjajan. Napred Aco, Milane, naravno i ostale kolege.

Brkajlija

pre 18 godina

Dobro je sto se LS prenosi. Nije dobro sto B92 nema na satelitu i mi bi bili uskraceni da se (trebao je)kvalifikovao Partizan. Inace Evrokuce su prosli put davale malo Partizan. Nismo interesantni. Nemamo jake sponzore. Koliko znam bilo je problema i za sire podrucje Srbije i CG.
Celzi je najbolji, ali opet ne mora i osvojiti LS. Mancester ce igrati dobro, jer je skockao strasan tim. Barcelona nema trenera i nista nece uraditi. Neko od Francuza moze da bljesne. Pre svega mislim na njihovog prvaka. Finale, po kvalitetu, bogatstvu, sposobnosti trenera i nacinu igre: Celzi-Mancester. Navijam za Mancester, ali igrom me mogu na svoju stranu prebaciti i Londonezi. Italija? Nema tu fudbala za oko!!! Jedno veliko, upakovano u podvale, NISTA. Kad gledas i bude 0:0 to moze biti lepo,j edino kad igraju Englezi, jer si siguran da je tada bilo stativa, velikih duela, odbrana,... bespostedne fudbalske borbe i nadmetanja. Ostali? Tu i tamo.

mmmikeli

pre 18 godina

Svaka cast B92 na spajanju najboljih sportskih komenatora. Predlozio bih da zajedno vode utakmicu, ili da podele poluvremena, nadam se da sujete nece biti prepreka.

Milos

pre 18 godina

Mogli ste da za premijerni prenos A.Stojanovica izaberete termin 20.45h a ne reprizu, extra sto je par Betis-Liverpool kudikamo zanimljiviji od pridosadnih kraljevskih zvezdica. Ubacite u komentatore nekako i Z. Panjkovica i imate najtrio na tako malom prostoru. Pozdrav navijacima Liverpool-a

billshankly

pre 18 godina

bravo za acu stojanovica!!!! uz milana boskovica i milosa saranovica (nadam se da je ostao na b92?) - trio snova! samo jedna zamerka: bolje da prenosite betis-liverpool, sa realom ste malo smorili i prosle godine... 'aj pozdrav, i JEDVA CEKAM DA POCNE! :))))))
p.s. raznim prognozerima: nemojte da vas l'pool opet iznenadi... ehm...

Nesha

pre 18 godina

Nisi u pravu Davere sto se tice reklame. Reklame ni na B92 ni nigde drugde se ne emitiju u ligi sampiona do poluvremena jer je to UEFA zabranila. Pa zar nisi pratio prosle godine - nema reklama (mozda si pomesao sa pinkovim prenosima reprezentacije ili rts-ovim prenosima kupa uefa). Sto se tice toga da moze rezultat i vreme da stoji u uglu tu si u pravu, ni meni nije jasno zasto to nijedna nasa tv ne uradi a to je najjedonstavnija stvar. I jedna primedba: Bolje Aca da prenosi uzivo sa stadiona a Boskovic u snimku da komentarise Betis-Liverpul.

ducca

pre 18 godina

Svaka cast Aci Stojanovicu ali pomalo mi je vec i dosadio. U principu, nikako da se priviknem da slusam njega kad je Primera ili sad CL. Ipas se zna da je Aca "Mr. Premier League":)... A i Boskovic me smara. Milos Saranovic i onaj drugi kralj sto je radio pre Spance i pregled lige sampiona su najjaci likovi. Snimke sam gledao iako sam znao rezultat samo da bih slusao njihove komentare i smejao se. Pa ti komentari su se prepricavali.
Moguce da budem banovan zbog ovoga ali jedno VELIKO UAAA za b92 sto nije imala poverenje u svoje dugogodisnje novinare:(

vlaya

pre 18 godina

Super što je Aca-faca prešao kod vas, još kad bi stavili u ćoše ekrana rezultat i vreme pa da ne moram više da prebacujem na HRT kad se uključim na pola tekme.

srdjan

pre 18 godina

Sto se tice novog "pojacanja" sportske redakcije, neupucenim ljubiteljima ovog komentatora bih skrenuo paznju da je on u sportskoj redakciji samo privremeno, sve dok ne pocne emitovanje emisije zbog koje je i napustio BK, a to je "Big Brother". Zbog toga je doveden, a ovo mu samo dodje kao tezga do pocetka prave sljake. Mislim da bi prenose trebalo unaprediti nekim sitnicama, kao npr. vreme i rezultat u uglu ekrana tokom cele utakmice, bolji izbor meceva, a najbolji potez bi bilo eventualno paralelno pracenje dve ili vise utakmica (ili makar golova). Snimci (ili kako to mnogi pametni zovu "odlozeni prenosi" - ili je direktan prenos, ili nije prenos vec snimak) su promasaj. Iz iskustva i razgovora sa prijateljima znam da to retko ko gleda, pogotovo sto svi znaju rezultate cim sudija odsvira kraj na ostalim utakmicama (kladionica?). uostalom, zato je fudbal bolji od pozorista. Nikada ne znate unapred sta ce se desiti, a ovako...

GROBAR

pre 18 godina

AJMO CRNO BELI ...FORZA JUVE CAMIONE!!NAJBOLJI TIM SVETA=BUFON-ZEBIN-THURAM-CANNEVARO-ZAMBROTA-VIERA-EMERSON-NEDVED-CAMARONESI-ZLATAN-TREZIGEUT(DEL PIERO-MUTU-ZALAYETA)OBRATIR PAZNJU!!!Uzgred za @brkajlija covece nelupetaj,Cezar je izmislio fudbal najbolji igraci sveta igraju u italiji(izuzev Ronaldinja sve drugo je u Italiji)!!!

ceda Ns

pre 18 godina

U PRAVU JE OVAJ LIK STO KAZE DA BI BILO DOBRO DA OBOJICA PRENOSE MECEVE,TO BI BILO LEGENDARNO!MOLIM VAS DA OBOJICA PRENOSE,MISLIM ZBOG FUDBALA I NEKA SVAKO SLEDECI U KOMENTARU ZAMOLI B92 DA OBOJICA PRENOSE I SIGURAN SAM DA CE NAM UCINITI.POZDRAV ZA B92

Pssst

pre 18 godina

Pozdravljam Acin dolazak na B92, rekao bih da je njegovim dolaskom kompletirana najbolja sportska redakcija u SCG. UBEDLJIVO. Pozdrav za sve ljubitelje dobrog fudbala, posebno za fanove AC Milan, od SAMPIONA EVROPE!!!

LFC do groba!!! YNWA

grobar vise

pre 18 godina

Slazem se sa Koletom. Steta je sto mi u inostranstvu ne mozemo pratiti utakmice lige sampiona.narocito sad kada je tu Aco Stojanovic. NJegove komentare i dan danas pamtim (prenosio je englesku ligu ).Milina je bilo slusati. DOBRO DOSLI NA ENFILD ROUD,DOM FUDBALERA LIVERPULA. POZDRAV ACI MAJSTORU.

kole

pre 18 godina

cestitke na preuzimanju Ace Stojanovica sa BK TV. Sjajan je to novinar i komentator, steta sto dijaspora nece moci da uziva u pracenju utakmica uz njegov komentar.

E da su jos i penaldzije usle...

pre 18 godina

Zelim da istaknem kako je tvB92 spajanjem 2 najbolja komentatora sa nasih prostora(realnih,umerenih,objektivnih)nacinaila po meni najbolji potez u ISTORIJI sportskog novinarstva kod nas i da ce uz nadam se ostanak Radomana,ovo biti nezaboravna sezona za sve nas.

Boris Savic Arizona

pre 18 godina

Englezi i Juvuntus igraju finale! i naravno da ce JUVE pratiti svoju tradiciju izgubljenih finala, zao mi je grobari al liverpul je sampion opet! Delije su za engleze i sve drugo je ocaj! Nemoguce je biti prvak evrope i sveta sa jednim samo prosecnim zlatanom sto je brz kao spuz!

NF

pre 18 godina

Bilo je kako tesko prenosite meceve CL a imati samo jednog kvalitetnog komentatora u redakciji. Pozdrav najboljem sportskom komentatoru u zemlji.

analiza

pre 18 godina

Jedva cekam da pocne novi ciklus UEFA champions league, a takodje koristim priliku da pozdravim najboljeg fudbalskog komentatora na balkanu Aleksandra Stojanovića!
PS. josh samo da mu obezbedite prenos The FA Premier league i da uzitak bude potpun!
Iskreno jedva sam cekao da Aleksandar predje na B92, mada cu se njegovih komentara Teacher's premier league na BK televiziji uvek rado secati! Mislim da je on jedan od najzasluzniji za nagli porast interesovanja prema ostrvskom fudbalu ovdasnjih ljibitelja najvaznije sporedne stvari na svetu!
Veliki pozdrav iz NP-a!

Johnny Sheva

pre 18 godina

E super vam je angazovanje Aleksandra Stojanovica jer je on najbolji komentator na nasim prostorima.Ima strasne najave,zna puno zanimljivosti,u svakom slucaju odlican potez.Trebalo bi da vise prenosite Milan ali ga ne volite,Ako ista moracete da ga prenosite u finalu!FORZA ROSSONERI!!!

Jugoslav

pre 18 godina

Bolje da prenosite Betis - Liverpul ili bilo sta drugo,smor atmosfera u Lionu i rezultat od 0:0 oterace gledaoce na HRT ili neku drugu televiziju,a tek reklame....:(

Aca

pre 18 godina

Svaka cast za Aleksandra Stojanovica, verovatno najboljeg sportskog komentatora na ovim prostorima. B92 je jos jednom pokazala ozbiljnost i veliku odgovornost prema svojim gledaocima ... Pravi potez ... Samo napred i pozdrav za bivseg kolegu SVE NAJBOLJE

pljuca

pre 18 godina

konacno ce najbolji fudbal na najboljoj tv prenositi ubedljivo najbolji komentator na ovim prostorima, jos uvek pamtim prenose engleske lige na bktv, sada kada cujem kovinjala kako prenosi tu istu ligu povraca mi se.

Sanbul

pre 18 godina

Svaka čast redakciji B 92 za dovođenje Ace Stanojevića. On je najbolji sportski komentator u ovoj zemlji. Gledaću Betis-Liverpul samo zbog njega. Svaka čast i Milanu Boškoviću, i on je inzvaredan. Prenos uživo je ono pravo, a ne kao kad je bilo na RTS-u, oni imaju samo njihovu najpoznatiju rečenicu: "Izvinite zbog prekida programa". Ne daj te Ligu Šampiona nikome. Pozdrav!!!

Rossonero

pre 18 godina

MILAN je MILAN! Dobro dosla ce nam biti dupla kruna na San Siru. Sheva+Kaka+Gilardino = NO COMMENT! Champions League final: AC MILAN - Real Madrid! AC MILAN sampioni Evrope! Rossoneri siamo noi!!!

Aleksandar

pre 18 godina

Dobrodošao imenjače na jedinu normalnu TV stanicu u Srbiji! Već se radujem tvojim komentarima. Samo ostani ono što jesi!

Dejan

pre 18 godina

Pozdrav za sportsku redakciju b92 i odlican je izbor ova utakmica za utorak, a sto se tice najboljeg komentatora ubedljivo najbolji je vec duze vreme Gojko Andrijasevic.

Daver

pre 18 godina

Svaka cast TVB92 na dovodjenju pravog komentatora...ALI...mogu da se kladim da ce sutra uvece biti rekordan broj SMORENIH gledalaca usled bombardovanja najglupljih srpskih reklama...pa zbog toga niko nece videti ni jednu spornu situaciju,usporeni snimak...nije mi jasno kako niko da se ugleda na prenose na HRT-u ! PA za njih je prenos utakmice SVETINJA !!! Nema sanse da ti puste reklamu do poluvremena-i to tek posle HIGHLIGHTS-a...I sto je najveca misterija kako to da hrvati imaju VREME i REZULTAT sve vreme na ekranu pri prenosu tekme,a nasi prenosi NEMAJU ????!!! KurafteTehnika SHOW RESPECT FOR THE MATCH OF CHAMPIONS LEAGUE !!!!!!!!!!!!!!! Predlog:Mogli bi da po uzoru na EUROSPORT uvedete 2 komentatora na 1 prenos,a ne da sudije mumlaju u toku tekme...i kojekakvi 'STRUCNI KONSULTANTI'... Pozdrav svima na TVB92 !!!

Realovac

pre 18 godina

ma ove godine ce Real da dokaze svoju klasu i vrati u svoje vitrine trofej koji je osvajao najvise puta... najjaci smo i to cemo dokazati a Robinho ce biti najbolji igrac ove godine i svi protivnici Reala ima da uzivaju u carolijama mladog i fenomenalnog majstora nad majstorima... Real forewer

deeki

pre 18 godina

Svako ima svoje misljenje i ako je to 'onaj' komentator sto 'demek' zna sta je fudbaer vecero pre 4 dana onda...neznam sto se mene tice najbolji kom. je sa Pinka sto prenosi seriju A!
pozdrav!

dinamo zagreb

pre 18 godina

posto mogu svih osam utakmica na osam razlicitih kanala gledati uzivo na tv ne znam sta da gledam
i u srijedu takodjer svih osam prijenos pa sta da gledam:da barem im 8 tv

grrrr

pre 18 godina

Upozorite komentatore da ne govore rezultat druge utakmice (koja ce ici u odlozenom snimku) dok komentarisu uzivo prvu utakmicu. Nevidjeno je glupo i ubija u pojam gledanje snimka, a ne mogu da izbegnem njegov komentar rezultata. Stvarno ne kapiram kome je to znacajno. Mozda kladionicarima? Meni kao ljubitelju fudbala, kao igre, nije uopste.

chuck prophet

pre 18 godina

prvo na stadionu liona nije smor atmosfera ko god gleda malo francusku ligu zna da je mnogo bucnije zabavnije i vredno postovanja u odnosu na pravi smor-spansku publiku. dalje u tekstu pise celsi-putujuci cirkus, pa to tesko, cirkus je u teoriji nesto veselo zabavno dinamicno celsi je masina i to dosadnjikava, dobro-pobedjuju ali jedna je barsa. i za kraj odlican potez sa acom stojanovicem, samo jos premijer ligu da uzmete od rts, ili bar francusku pa sigurno ne kosta kao italijanska, spanska a podjednako lep fudbal igraju, ako ne i lepsi!!

moje ime

pre 18 godina

Sjajno. Počinje. Svaka čast za dovođenje Ace, sada su tri najbolja komentatora na istom mediju (zaboravljate sjajnog Miloša Šaranovića, ako je i dalje na B92 a nadam se da jeste).
Prognoza za LŠ: Čelzi je sigurno osvaja (na žalost).

Zli komsija

pre 18 godina

Do sada sam mnogo puta pisao, neki komentari nikad nisu objavljeni iz ko zna kakvih razloga.
Kod nas na Kosovu, postoji jedna TV stanica koja daje Calcio, i u svakom kolu daje po 2-3 igre live. Postoji jedan komentator koji dobro (ne kazem odlicno) poznaje fudbal i koji je poznat po svojim smesnim komentarima koji su ga nacinili jednom od najpoznatijih osoba na Kosovu, komentari koji u najvecoj meri nemaju nista zajednickog sa fudbalom. Medjutim, ono sto me nervira kod ove TV stanice, je sto gotovo svake nedelje daje AS Romu, valjda komentator ili neko tamo je veliki navijac "vucice" pa svako kolo gledamo prgavost Totija & co. Ono sto hocu da kazem je da se izaberu realno najbolje utakmice, a ne da se da na glasanje kao sto to radi jedna druga TV stanica sa Ligom Sampiona, jer zamislite nekog ludaka koji ce ceo dan da glasa recimo za utakmicu CSKA-Tun, a igra se recimo Barca-Milan.
Biti komentator znaci spoj poznavanja materije (pogotovu teorije), dobar glas, dobar odnos prema utakmici, neutralnost i recnik koji je dostojan auditorijumu, a ne informacije kao sto na primer koliko miliona eura trosi ili dobija godisnje jedna ekipa, kakvu obucu nosi itd.

Saša

pre 18 godina

Odličan izbor za direktan prenos! Nadam se da će se Real vratiti u prepoznatljivom stilu, ipak oni igraju najlepši fudbal. Nadam se i da će Radoman ostati. Uz Acu prava šampionska sezona.

Zlaja

pre 18 godina

S velikim nestrpljenjem ocekujem i ovu sezonu lige sampiona.
Nadam se da ce i B92 malo pametnije da izabere prenose utakmica. Mislim da se vec svima smucilo da stalno gledaju Juventus, Real, Celsi ... Mislim da bi bilo posteno da se prenosi odaberu tako da sto vise razlicitih ekipa vidimo u direktnom prenosu (ne snimku!). S obzirom da ima 6 kola, da se u svakom kolu prenose po dve utakmice, dolazimo do cifre od 24 ekipe koje se mogu videti u direktnom prenosu. 'Veliki' klubovi ce svejedno proci u dalju fazu takmicenja, pa ce biti prilike da se i njih zasitimo. Zasto ne videti kako igraju Tun, Udineze, Panatinaikos, Anderleht, Lil, Betis ...

vlastimir

pre 18 godina

Najlepše želje sportskoj redakciji devedesetdvojke na startu CL i veliki pozdrav za Aleksandra Stojanovića. Momak je jednostavno sjajan. Napred Aco, Milane, naravno i ostale kolege.

Brkajlija

pre 18 godina

Dobro je sto se LS prenosi. Nije dobro sto B92 nema na satelitu i mi bi bili uskraceni da se (trebao je)kvalifikovao Partizan. Inace Evrokuce su prosli put davale malo Partizan. Nismo interesantni. Nemamo jake sponzore. Koliko znam bilo je problema i za sire podrucje Srbije i CG.
Celzi je najbolji, ali opet ne mora i osvojiti LS. Mancester ce igrati dobro, jer je skockao strasan tim. Barcelona nema trenera i nista nece uraditi. Neko od Francuza moze da bljesne. Pre svega mislim na njihovog prvaka. Finale, po kvalitetu, bogatstvu, sposobnosti trenera i nacinu igre: Celzi-Mancester. Navijam za Mancester, ali igrom me mogu na svoju stranu prebaciti i Londonezi. Italija? Nema tu fudbala za oko!!! Jedno veliko, upakovano u podvale, NISTA. Kad gledas i bude 0:0 to moze biti lepo,j edino kad igraju Englezi, jer si siguran da je tada bilo stativa, velikih duela, odbrana,... bespostedne fudbalske borbe i nadmetanja. Ostali? Tu i tamo.

mmmikeli

pre 18 godina

Svaka cast B92 na spajanju najboljih sportskih komenatora. Predlozio bih da zajedno vode utakmicu, ili da podele poluvremena, nadam se da sujete nece biti prepreka.

Milos

pre 18 godina

Mogli ste da za premijerni prenos A.Stojanovica izaberete termin 20.45h a ne reprizu, extra sto je par Betis-Liverpool kudikamo zanimljiviji od pridosadnih kraljevskih zvezdica. Ubacite u komentatore nekako i Z. Panjkovica i imate najtrio na tako malom prostoru. Pozdrav navijacima Liverpool-a

billshankly

pre 18 godina

bravo za acu stojanovica!!!! uz milana boskovica i milosa saranovica (nadam se da je ostao na b92?) - trio snova! samo jedna zamerka: bolje da prenosite betis-liverpool, sa realom ste malo smorili i prosle godine... 'aj pozdrav, i JEDVA CEKAM DA POCNE! :))))))
p.s. raznim prognozerima: nemojte da vas l'pool opet iznenadi... ehm...

Nesha

pre 18 godina

Nisi u pravu Davere sto se tice reklame. Reklame ni na B92 ni nigde drugde se ne emitiju u ligi sampiona do poluvremena jer je to UEFA zabranila. Pa zar nisi pratio prosle godine - nema reklama (mozda si pomesao sa pinkovim prenosima reprezentacije ili rts-ovim prenosima kupa uefa). Sto se tice toga da moze rezultat i vreme da stoji u uglu tu si u pravu, ni meni nije jasno zasto to nijedna nasa tv ne uradi a to je najjedonstavnija stvar. I jedna primedba: Bolje Aca da prenosi uzivo sa stadiona a Boskovic u snimku da komentarise Betis-Liverpul.

ducca

pre 18 godina

Svaka cast Aci Stojanovicu ali pomalo mi je vec i dosadio. U principu, nikako da se priviknem da slusam njega kad je Primera ili sad CL. Ipas se zna da je Aca "Mr. Premier League":)... A i Boskovic me smara. Milos Saranovic i onaj drugi kralj sto je radio pre Spance i pregled lige sampiona su najjaci likovi. Snimke sam gledao iako sam znao rezultat samo da bih slusao njihove komentare i smejao se. Pa ti komentari su se prepricavali.
Moguce da budem banovan zbog ovoga ali jedno VELIKO UAAA za b92 sto nije imala poverenje u svoje dugogodisnje novinare:(

vlaya

pre 18 godina

Super što je Aca-faca prešao kod vas, još kad bi stavili u ćoše ekrana rezultat i vreme pa da ne moram više da prebacujem na HRT kad se uključim na pola tekme.

srdjan

pre 18 godina

Sto se tice novog "pojacanja" sportske redakcije, neupucenim ljubiteljima ovog komentatora bih skrenuo paznju da je on u sportskoj redakciji samo privremeno, sve dok ne pocne emitovanje emisije zbog koje je i napustio BK, a to je "Big Brother". Zbog toga je doveden, a ovo mu samo dodje kao tezga do pocetka prave sljake. Mislim da bi prenose trebalo unaprediti nekim sitnicama, kao npr. vreme i rezultat u uglu ekrana tokom cele utakmice, bolji izbor meceva, a najbolji potez bi bilo eventualno paralelno pracenje dve ili vise utakmica (ili makar golova). Snimci (ili kako to mnogi pametni zovu "odlozeni prenosi" - ili je direktan prenos, ili nije prenos vec snimak) su promasaj. Iz iskustva i razgovora sa prijateljima znam da to retko ko gleda, pogotovo sto svi znaju rezultate cim sudija odsvira kraj na ostalim utakmicama (kladionica?). uostalom, zato je fudbal bolji od pozorista. Nikada ne znate unapred sta ce se desiti, a ovako...

GROBAR

pre 18 godina

AJMO CRNO BELI ...FORZA JUVE CAMIONE!!NAJBOLJI TIM SVETA=BUFON-ZEBIN-THURAM-CANNEVARO-ZAMBROTA-VIERA-EMERSON-NEDVED-CAMARONESI-ZLATAN-TREZIGEUT(DEL PIERO-MUTU-ZALAYETA)OBRATIR PAZNJU!!!Uzgred za @brkajlija covece nelupetaj,Cezar je izmislio fudbal najbolji igraci sveta igraju u italiji(izuzev Ronaldinja sve drugo je u Italiji)!!!

ceda Ns

pre 18 godina

U PRAVU JE OVAJ LIK STO KAZE DA BI BILO DOBRO DA OBOJICA PRENOSE MECEVE,TO BI BILO LEGENDARNO!MOLIM VAS DA OBOJICA PRENOSE,MISLIM ZBOG FUDBALA I NEKA SVAKO SLEDECI U KOMENTARU ZAMOLI B92 DA OBOJICA PRENOSE I SIGURAN SAM DA CE NAM UCINITI.POZDRAV ZA B92

Pssst

pre 18 godina

Pozdravljam Acin dolazak na B92, rekao bih da je njegovim dolaskom kompletirana najbolja sportska redakcija u SCG. UBEDLJIVO. Pozdrav za sve ljubitelje dobrog fudbala, posebno za fanove AC Milan, od SAMPIONA EVROPE!!!

LFC do groba!!! YNWA

grobar vise

pre 18 godina

Slazem se sa Koletom. Steta je sto mi u inostranstvu ne mozemo pratiti utakmice lige sampiona.narocito sad kada je tu Aco Stojanovic. NJegove komentare i dan danas pamtim (prenosio je englesku ligu ).Milina je bilo slusati. DOBRO DOSLI NA ENFILD ROUD,DOM FUDBALERA LIVERPULA. POZDRAV ACI MAJSTORU.