Petak, 21.02.2020.

08:00

Srbi jednocifreni – Kingsi "ukrotili" Grizlise

Košarkaši Sakramenta su rezultatom 129:125 savladali ekipu Memfisa, a na terenu su bila i trojica srpskih igrača.

Izvor: MT

Srbi jednocifreni – Kingsi "ukrotili" Grizlise IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 4 godine

Jaran

Ne smeta meni što neko ne gotivi Bogdana ili ga ne smatra jednako dobrim igračem kao što ga ja smatram. Toliko sujetna nisam. Štaviše, kad god je neko napisao konstruktivnu kritiku davala sam plus, kao i za svakog drugog igrača/tim koji posebno pratim. Aman, koliko puta sam tebi davala plus na komentare iako se uglavnom ne slažemo, ali kad napišeš nešto razumno. Imam problem sa uzimanjem nikova ljudima koji redovno komentarišu i pisanjem besmislenih komentara, kao i komentarisanjem jednih istih likova pod više nikova (ima ih 2-3 ovde). Znači nije trol jer misli drugačije od mene već zato što se služi ovako perfidnim metodama. Misliš li da to stvara podlogu za zdravu razmenu mišljenja? Jer ja mislim da ne.

Što se "feminističke" prozivke tiče, pa kada sam tek počela da komentarišem ovde Petar me je non stop prozivao da sam "zaljubljena u Bogdana pa ga zato hvalim" pošto sam žena i slične gluposti. Inače je potpuno nebitno ko je kog pola/roda ovde i ne smatram sebe naročito specijalnom što se kao devojka interesujem za sport itd.

Btw, potpuno se slažem da se u poslednje vreme komentarisanje na pojedinim vestima ovde srozalo na nivo Kurira, Informera, i zato ću se verovatno polako udaljiti odavde i pronaći drugo mesto da razmenjujem mišljenje o onome što me interesuje.

Aleks

pre 4 godine

Mustra

Vidi druže, razlika izmedju mene i vas je u tome što meni život ne zavisi od Bogdanovih igara, dok vaš zavisi. Ako vas ne plaćaju za ovo trolovanje, ostavite neki kontakt pa ću vam donirati novac, nisam tvrdica. Po prirodi sam empatična osoba i žao mi je muškaraca koji pumpaju sebi samopouzdanje plusićima na portalu.

Jaran

pre 4 godine

Aleks
Polako, iskuliraj...

Prvo, smetaju ti ovi sto ne precenjuju Bogdana.

Drugo, zbog toga sto imaju validne argumente kojima dokazuju da je lik precenjen i prosecna rezerva ti ih nazivas trolovima?

Trece, kakve veze ima to ko je musko ili zensko ovde?

Jel realno da si pala na taj najnizi nivo da prozivas muskarce na takav feministicki nacin???

vince cancer
Ma pusti te likove, nema smisla nervirati se oko njih jer je ocigledno da se novinarska/admin/mod struktura vremenom promenila i sve vise i vise lici na blic, kurir i ostale fanatike...

Mustra

pre 4 godine

Ajde Aleks, ne odustaj!

Ko će nam od sada objašnjavati teoriju košarke i Bogdanov uticaj na procenat dobijenih mrtvih lopti kod Sakramenta?

Projekat pao, projekat pao

pre 4 godine

Roming bate, roming. Tako se i Dulo mučio 3 sezone u italijanskoj trećoj ligi, pa je kasnije preporodio CSK odlaskom iz istog.

Aleks

pre 4 godine

@vince carter

Prijatelju, cenim te, ali preterao si! Previse si opterecen komentarima! Sta si se toliko zapenio? Pa sta ako se neko nasalio s tobom? Shvato si ovo kao pitanje zivota i smrti, covece! Ovako samo dodatno smaras ljude. Opusti se, pozdravlja te tvoja Aleks!

Dvojnik

pre 4 godine

Pitam se samo dokle ce neki da ocajnicki brane Bogdana? Te povreda, te mu daju vruc krompir, sad ni to, sad ga totalno bojkotuju a lik sutno 27 trojki a pogodio 4 na zadnja 4 meca! Znaci skoro 7 trojki po mecu za 9 poena po mecu, dvojke I bacanja nisam ni uracunao. Opustite se ljudi, Bogdan je suvi prosek tamo I to je ok, nije on nikakav rodjen pobednik I lider ekipe, cak stavise vremenom ga I obilaze u Sakramentu. Kad je Bejzmor dosao napisao Sam da je pitanja Dana kada ga presisa po vaznosti u ekipi, sad je samo na Divcu da odobri spustanje na zemlju I nekih 15min s klupe jer je evidetno da je bitnije da Barns dobije svoj prostor, kao I Dzozef, Bejzmor I naravno Hild. Moze to lepa ekipa da bude sa ozbiljnijim cetrom.

Mladen

pre 4 godine

Meni nisu jasni ovi grobari koji se i dalje cude na partije mr. solidnog. Ko da imaju lobotomiju i ne prate coveka 10g osim kad jednom u 30 utakmica zabije 20p. Ovo je njegov nivo, da mu nije Divca ne bi video NBA.

Aleks

pre 4 godine

Apropo konstantnog kritikovanja igrača ovde, koje neretko predje i u vredjanje. Relativno skoro naleteh na prilog koji su neki Kinezi odradili upravo sa Bogdanom, tj. više je u formi intervjua. Izmedju ostalog pitali su ga kako je dočekan u Sakramentu i kako reaguju na njegova dobra ili loša izdanja.

Odgovorio je u stilu: "Kritika uvek ima, ali kod kuće (Srbija) je mnogo gore. Tamo imate sreće ako vas gadjaju samo rečima".

Možda da se zamislimo nad ovim?

bogibot

pre 4 godine

Što se mene tiče, mislim da više nijednu njihovu utakmicu do kraja ove sezone neću pogledati. Niti imam volje niti će igrati bolju košarku nego što su dosad, posle All star vikenda svakako opadne kvalitet košarke sve do početka plej ofa.
(Aleks, 21. februar 2020 11:54)

Eto koliko ne pratiš nba i kolilo veze nemas. Upravo posle all starr vikenda pocinje da se igra ozbiljna i kvalitetna košarka!

bogibot

pre 4 godine

Apropo konstantnog kritikovanja igrača ovde, koje neretko predje i u vredjanje. Relativno skoro naleteh na prilog koji su neki Kinezi odradili upravo sa Bogdanom, tj. više je u formi intervjua. Izmedju ostalog pitali su ga kako je dočekan u Sakramentu i kako reaguju na njegova dobra ili loša izdanja.

Odgovorio je u stilu: "Kritika uvek ima, ali kod kuće (Srbija) je mnogo gore. Tamo imate sreće ako vas gadjaju samo rečima".

Možda da se zamislimo nad ovim?
(Aleks, 21. februar 2020 13:07)

Joj Alex evo zaplakah se... Ti i tebi slični ste krivi zato što ga ljudi kritikuju jer od njega pravite nešto sto nije. Pišete kako je bolji i od foxa i od hilda kako treba da bude vodja ekipe. Sa druge strane tast ga je proglasio za najboljeg igrača srbije, i rekao da sa njim i djordjevicem samo on može da ugra basket iz ove generacije da cak i Jokić ne može. I normalno je da ce kad non stop igra solidno da dobija kritike. Pa se ti sledeci put zamisli kad pises komentar kako je bogdan najbolji na svetu...

јд123

pre 4 godine

Када се саберу сви поени наших играча јуче и када Јокић постигне толико поена сам, онда је Јокић одиграо солидно. Када је изашла вест које је све играче позвао Поповић, овде су се нашли неки да пишу како ћемо бити равноправни са САД-ом ако будемо комплетни. Само што нису написали ”дајте Амере да се играмо”. Али то је наш менталитет, одмах полетимо без основе.

СП јесте био неуспех, али овде су се писали толики хвалоспеви да се могао стећи утисак да би победили САД у најјачем саставу. Увек у спорту може слабија екипа добити јачу, али овде се коментарисало као да су наши играчи у ствари најјачи на свету.

Које то ми играче светске класе осим Јокића имамо да би оправдано трвдили како смо најбољи? Још када почну коментатори са списковима кога све треба звати и ту се редовно нађе Боби, као да играч који сваку 5. утакмицу игра по 2 минута, може да направи разлику, о стручности коментатора све буде јасно.

Statističar

pre 4 godine

Malo statistike! Zašto Foks i Hild nikako ne mogu da igraju zajedno kao plej i šuter, odnsno prva dva beka ekipe (nijedne u NBA)??? Ima nešto što je bito a zove se DEFENSIVE REAL PLUS/MINUS! Od svih NBA igrača na poziciji PLEJA Kori Džozef je 7, a Foks 78!!! NBA ima 300 igrača, a Foks je 78. po defanzivnom rejtingu?!?! Ako gledamo poziciju beka šutera SG Bezimor je 4, a Bogdan 21, dok je Luka Dončić 117; Marko Gudurić 118, a siledžija Badi Hild 119. Da li vam je sada jasno zašto Foks i Bogdan čine jedan tandem a drugi Hild i Kori Džozef? Kada su u istoj postavi Foks i Hild su bušni ko švajcarski sir plus Kingsi nemaju rim protektora i po broju skokova su pretposlednja ekipa u NBA - onda mora ovaj miks pleja, beka šutera i niskog krila. Foksa često pokriva Harison Barns koji iskusan odbrambeni igrač, kao što Hilda spašavaju Bezimor i Džozef (za Hilda koji NEĆE da igra odbranu trebaju dvojca da mu pomažu). Divac je odliča posao napravio dovođenjem Džozeva koji ima dobar procenat šuta za 3 poena, a Bezimor je odavno ime u NBA i nije čudo da košta u poslednjoj godini ugovora 19 miliona dolara. Bilo bi super kada bi Divac trejdovao na leto Hilda a oslobodio dovoljno prostora za ugovore za Bogdana i Bezimora + doveo krštenog centra!

PartizansStars

pre 4 godine

Nije najbitnije koliko je ko poena dao.Bogdan ke uticao na tok utakmice i pobedu Sakramento Kinga.Primer je Jaramaz.Da 5-6 poena a nosi Partizan ka pobedi.Nisu samo poeni najbitniji....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. februar 2020 08:11)

Znaci sad je i Jaramaz velicina za NBA? Ima li neki kosarkas iz Partizana za koga navijaci kme kme ekipe nece reci da je zver od igraca. Od svakoga prave kult. I Birce i Gagica cak. Pa Davidovac je izmislio kreativnu,intelekt kosarku za sve iz Partizana. A na oruk,divlju kosarku,tu su Vasi svakako bolji.

kimi

pre 4 godine

(08, 21. februar 2020 09:43)

Niko ne bojkotuje Bogdana, vec je suvise spor za NBA da bi dolazio iz kretnji za sut.
On prvo nije cist suter, vec veliki radnik.
To da nije suter se vidi kada masi iz otvorenih pozicja, pravim suterima kao sto su Alen, Pedja, Tompson, se takve stvari retko desavaju.

Hm

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu?
.......................................................................
(08, 21. februar 2020 09:43)

Ziva istina. Sve si dobro napisao. On je na "ignore" kod saigraca. Jutros se bas dobro to videlo. Odbranu i igra, dok u napadu statira. Dobije loptu samo kad nemaju kome da dodaju. A i jos odavno je izgubio samopouzdanje. Neki problem ima al' koji...Ne znam da li je do trenera ili je do njega ali morao bi da pocne da se namece, da igra vise za sebe a manje za tim. Ako nastavi ovako, nema vajde od njega u NBA.

kimi

pre 4 godine

Hild je na primer u februaru, kako ti kazes sa klupe, uputio cak 106 suteva na kos. Bogdan iz startne petorke samo 72. Cak 34 suta vise je uputio Badi Hild u februaru. Cim dobije loptu sutira. Izmedju ostalog Sakramento pobedjuje mnogo vise od kada je Bogdan u petorci, zato sto on za razliku od Barnsa, Foxa i Badija ne forsira sut iz teskih pozicija. Fakticki Bogdan i Beli im sluze kao neke radilice timski igraci. Nazalost to je sada tako. Zato sto nisu egomanijaci da se ispucavaju, vec hoce pobede. Znaci Badi Hild ima 7 koseva vise od Bogdana u februaru ali je za tih 7 koseva vise uputio cak 34 suta vise.
(Dragan-Borca, 21. februar 2020 09:48)

Bogdn timski igrac?
Pa ima meceva gde sutne po 11 puta za tri.
Nema ni 1 asistenciju po mecu.

NNN

pre 4 godine

Većina komentara "Bogdan ovo, Bogdan ono",
a realno Beli bio igrač utakmice - bio prvi skakač i asistent ekipe
i imao ubeeedljivo najveći +/- (imao +28, a sledeći najbolji +12)!

Aleks

pre 4 godine

Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu?
...…..
(08, 21. februar 2020 09:43)

Svi su pomireni sa činjenicom da od plej ofa nema ništa za njih i sada će igrači igrati za ličnu statistiku. Bogdan i Beli kao dve tužne vrbe.


Većina komentara "Bogdan ovo, Bogdan ono", a realno Beli bio igrač utakmice - bio prvi skakač i asistent ekipe
i imao ubeeedljivo najveći +/- (imao +28, a sledeći najbolji +12)!
(NNN, 21. februar 2020 11:31)

Nisam gledala noćas, ali i ja sam ovo prvo primetila jutros kad sam pogledala rezultat i statse. Beli uvek tako igra. Ma šta te čudi, ovde nikog ne zanima Sakramento i njihov timski uspeh, već Bogdan. Uvek se on komentariše i vode se beskrajne rasprave je li prevara od igrača ili vredi 80+ miliona. Dve osobe po vesti komentarišu Sakramento na timskom nivou, ostalo su sve komentari o Bogdanu.

Što se mene tiče, mislim da više nijednu njihovu utakmicu do kraja ove sezone neću pogledati. Niti imam volje niti će igrati bolju košarku nego što su dosad, posle All star vikenda svakako opadne kvalitet košarke sve do početka plej ofa.

NoName

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu? Zato su Kingsi zbog takvog divljanja jedva na kraju dobili. Siguran sam da igraci znaju sa kojim se ciframa razbacuju pojedinci u komentarima u vezi ugovora i meni ovo lici , necu da kazem. Ali sa takvom igrom i divljanjem , ovo je muka da se gleda. Na kraju , Badi Hild je imao sut za 3 , jedan od 6? I opet je napravio 20 poena..U poslednjoj cetvrtini, BB po 3, 4 min. ne primi loptu? Uopste mu se ne doda..Ako BB dobije te pare, treba da ih uzme i zaboravi na kosarku i sutira iz glupih situacija. Ili da ide i igra sa normalnom ekipom. Kada pogledas, realno, lose je igrao ali da bi neko dobro igrao, potrebni su i saigraci..
(08, 21. februar 2020 09:43)

Sigurno ima pritisak zbog ugovora. A nameštaj u kući nije ispao kako je on zamislio. Naravno, mrze ga i saigrači, nešto kao Luku Jovića u Realu.

bskfan

pre 4 godine

Izgleda da ovde ljudi ne znaju sta znaci rec efikasnost. Kada govorimo o Bogiju on je u stvari olicenje neefikasnosti. O procentu ukupnog suta da i ne govorimo, a po procentu suta za 3 poena Bogi je cak i u Kingsima tek na petom mestu: Beli 44.8, Badi 38.5, Barns 37.7, Bejzmur 36.4, Bogi 36.1. Koliko je to slabo najbolje vidimo po tome da cak i Kori Dzosef kao izraziti defanzivac sutira trojke 35%. Ovde su se smejali Lonzovom sutu a cak i on ove godine trojke sutira 36.6%. Inace, treba reci da su po procentu suta za 3 poena u citavoj NBA samo dva igraca ispred Belog.

Bojan je bolji

pre 4 godine

Bogdan iako nije povredjen jos jednom potvrdio, da nije lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da dezorganizuje igru i obezbedi poraz Sakramentu. molim vas, koliko je poena postigao, nema bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih gorim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u indiju. Samo napredno!

08

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu? Zato su Kingsi zbog takvog divljanja jedva na kraju dobili. Siguran sam da igraci znaju sa kojim se ciframa razbacuju pojedinci u komentarima u vezi ugovora i meni ovo lici , necu da kazem. Ali sa takvom igrom i divljanjem , ovo je muka da se gleda. Na kraju , Badi Hild je imao sut za 3 , jedan od 6? I opet je napravio 20 poena..U poslednjoj cetvrtini, BB po 3, 4 min. ne primi loptu? Uopste mu se ne doda..Ako BB dobije te pare, treba da ih uzme i zaboravi na kosarku i sutira iz glupih situacija. Ili da ide i igra sa normalnom ekipom. Kada pogledas, realno, lose je igrao ali da bi neko dobro igrao, potrebni su i saigraci..

Kole

pre 4 godine

Bogi je eksplodirao u NBA! Ne postoji igrac sa ovih prostora koji je konstantniji od njega! Sta bi Doncic dao da ima tu paznju medija i javnosti kao nas mladi Bogdanovic. Bravo Bogi samo nastavi da radis jos jace i rezultat ce biti nezamisliv. Mozda ali samo mozda ne bi bilo lose da neku put pogodis za tri poena. Ali nije moranje.

Синови издате Србије

pre 4 godine

Е мој Богдановићу 0/4 за три поена?!! А задње три утакмице шут за три 3/22!!! Ово је на нивоу аматеризма, оно шутање у основној школи на великом одмору тројке!!!
Најпрецењенији играч у НБА без претеривања!!!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Bogdan je vrlo dobar igrac ali smatrate ga boljim nego sto je samo zato sto je srbin,hield s klupe svaku 20,ovaj redovito medju losijima,nitko mu sigurno ne brani bolje igrati,ako mu je ovo plafon protiv startnih postava nije sramota igrati s klupe i biti onaj igrac za sigurnih 10-15 koseva protiv drugih postava,takvi su igraci dosta cjenjeni i imaju fine ugovore
(Bero, 21. februar 2020 08:15) # Link komentara
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-9)

Hild je na primer u februaru, kako ti kazes sa klupe, uputio cak 106 suteva na kos. Bogdan iz startne petorke samo 72. Cak 34 suta vise je uputio Badi Hild u februaru. Cim dobije loptu sutira. Izmedju ostalog Sakramento pobedjuje mnogo vise od kada je Bogdan u petorci, zato sto on za razliku od Barnsa, Foxa i Badija ne forsira sut iz teskih pozicija. Fakticki Bogdan i Beli im sluze kao neke radilice timski igraci. Nazalost to je sada tako. Zato sto nisu egomanijaci da se ispucavaju, vec hoce pobede. Znaci Badi Hild ima 7 koseva vise od Bogdana u februaru ali je za tih 7 koseva vise uputio cak 34 suta vise.

S

pre 4 godine

Bjelica mora više da šutira s obzirom da ima ubedljivo najbolji procenat šuta za tri poena.
Bogdan ima jako lošu kretnju bez lopte, sve suteve ostvaruje kreirajuci sam, kada je lopta kod njega, otuda i loši procenti.
Glavni problem Kingsa je loša odbrana i prosečni centri
Hild i Fox su lideri ekipe, Bogdan je peti strelac ekipe, Bjelica mora još više da se ukljuci
Povratkom Beglija i ukoliko bi uboli neki dobar pik i doveli jednog boljeg igrača to bi bio sasvim pristojan tim koji bi se borio za plejof

Milan Kosanovic

pre 4 godine

Ok, nije islo nocas. Bice bolje. Za mene je bitno da Sac pobedjuje iako je skoro pa nemoguce da se dokopaju play off. Mozda je sad malo pritisak na Bogdanovicu da mora da igra bolje, da mora da pogadja. Raduje sigurno sto je Alen igrao nocas. Samo napred.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije najbitnije koliko je ko poena dao.Bogdan ke uticao na tok utakmice i pobedu Sakramento Kinga.Primer je Jaramaz.Da 5-6 poena a nosi Partizan ka pobedi.Nisu samo poeni najbitniji....

Starter

pre 4 godine

Bogdan iako povredjen jos jednom potvrdio, da je lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da organizuje igru i obezbedi pobedu Sakramentu. Nemojte molim vas, koliko je poena postigao, ima i bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih boljim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u plejof. Samo jako!
(BB, 21. februar 2020 08:07)

Au šta čovek napisa...i Bogdanović bi se nasmejao.

Bero

pre 4 godine

Bogdan je vrlo dobar igrac ali smatrate ga boljim nego sto je samo zato sto je srbin,hield s klupe svaku 20,ovaj redovito medju losijima,nitko mu sigurno ne brani bolje igrati,ako mu je ovo plafon protiv startnih postava nije sramota igrati s klupe i biti onaj igrac za sigurnih 10-15 koseva protiv drugih postava,takvi su igraci dosta cjenjeni i imaju fine ugovore

BB

pre 4 godine

Bogdan iako povredjen jos jednom potvrdio, da je lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da organizuje igru i obezbedi pobedu Sakramentu. Nemojte molim vas, koliko je poena postigao, ima i bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih boljim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u plejof. Samo jako!

vince carter

pre 4 godine

Svi komentari koji u svom sadrzaju imaju kritikovanje Jokiceve odbrane,bilo kakvi komentari o Kingsima pozitivni ili negativni,izjasnjavanje o najboljim centrima i kao slag na tortu iznova ponavljanje "ne bih mogao da podnesem titulu lejkersa" nisu moji komentari vec trolova koji pozajmljuju i nik "paspalj chendler" itd,posto se originalni javio vise puta i demantovao tog lika! Ovo je postalo presmesno,jos neki od vas odgovaraju tim trolovima,pa vidite da iznova ponavlja jedne te iste komentare.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zaboravi reći malo pre.Lako je Mareju kada ima Jokića pod košem,lako je Lebronu(gde bio sa LAL prošle sezone)kada ima Dejvisa,lako je Herisu kada ima Embida...Takvu zver pod košem nema Sakramento.Budi ti bek gde imaš 2 beka u timu kojim treba 16 lopti istovremeno na terenu...Jako loše skockana ekipa od strane Divca...

znanje-imanje

pre 4 godine

Alan kao i Beli ubedljivo vodi u svom timu ono +-. Nije čudo, urođena razlika kako oni a kako mi igramo basket se ne da ispeglati.
Kako bilo GSW na poluvremenu 1-14 šut za 3 a Hjuston 15-25! Sve je bilo nebitno dok pred kraj meča u istom napadu Vestbruk nije dobio čak dve banane pa još iz trećeg pokušaja ukrali mu loptu. I ma kako sve nebitno - prođe par minuta a događaj se "isprocesira" u Raselu. Isprocesira se pa džaba što je odavno dobijeno, što mu to mu ne treba, iskusan je, superzvezda prebogata... džaba sve. TO je jače od njega. (Da se uzdržim od daljnjih političkih nekorektnosti...) Te je poradio na konfliktu te isključenju. Veselo ako dobije utakmicu neigranja pred gostovanje u Juti gde se možda odlučuje ko će biti 4. a ko 5.-i...
Kingsi su manji krš od kako su se treneri naučili - možda i dobili dozvolu? - da ne moraju ti ugovorom obavezni minuti ni "prva postava" u finišu meča. Bogi "sniper" trojke 0 od 4 dok u onom meču Taker 5 od 5. A ako je nekad statistika bila pokazatelj realnosti to je ovde. Naizgled dobili su glavni strelci Barns i Fox, 32 i 26 poena. Ali su oni -6 i -2 a igrač koji je znanjem i kvalitetom jedini bio neophodan za pobedu Bjelica je na +28. Uopšte čudno je to šizenje oko "oću preko 60 milki" Bogija baš u kontekstu Belog o kome se slabo govori. Bogi je OK igrač a uglavnom ostvaren spram talenta; naprotiv Beli je unikat tipa Kukoč a tako malo ostvaren spram svog potencijala.
Beli bi tako legao Hjustonu da bi im vredeo probijanje limita.

vince carter

pre 4 godine

Svi komentari koji u svom sadrzaju imaju kritikovanje Jokiceve odbrane,bilo kakvi komentari o Kingsima pozitivni ili negativni,izjasnjavanje o najboljim centrima i kao slag na tortu iznova ponavljanje "ne bih mogao da podnesem titulu lejkersa" nisu moji komentari vec trolova koji pozajmljuju i nik "paspalj chendler" itd,posto se originalni javio vise puta i demantovao tog lika! Ovo je postalo presmesno,jos neki od vas odgovaraju tim trolovima,pa vidite da iznova ponavlja jedne te iste komentare.

Starter

pre 4 godine

Bogdan iako povredjen jos jednom potvrdio, da je lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da organizuje igru i obezbedi pobedu Sakramentu. Nemojte molim vas, koliko je poena postigao, ima i bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih boljim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u plejof. Samo jako!
(BB, 21. februar 2020 08:07)

Au šta čovek napisa...i Bogdanović bi se nasmejao.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije najbitnije koliko je ko poena dao.Bogdan ke uticao na tok utakmice i pobedu Sakramento Kinga.Primer je Jaramaz.Da 5-6 poena a nosi Partizan ka pobedi.Nisu samo poeni najbitniji....

BB

pre 4 godine

Bogdan iako povredjen jos jednom potvrdio, da je lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da organizuje igru i obezbedi pobedu Sakramentu. Nemojte molim vas, koliko je poena postigao, ima i bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih boljim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u plejof. Samo jako!

Kole

pre 4 godine

Bogi je eksplodirao u NBA! Ne postoji igrac sa ovih prostora koji je konstantniji od njega! Sta bi Doncic dao da ima tu paznju medija i javnosti kao nas mladi Bogdanovic. Bravo Bogi samo nastavi da radis jos jace i rezultat ce biti nezamisliv. Mozda ali samo mozda ne bi bilo lose da neku put pogodis za tri poena. Ali nije moranje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zaboravi reći malo pre.Lako je Mareju kada ima Jokića pod košem,lako je Lebronu(gde bio sa LAL prošle sezone)kada ima Dejvisa,lako je Herisu kada ima Embida...Takvu zver pod košem nema Sakramento.Budi ti bek gde imaš 2 beka u timu kojim treba 16 lopti istovremeno na terenu...Jako loše skockana ekipa od strane Divca...

Bero

pre 4 godine

Bogdan je vrlo dobar igrac ali smatrate ga boljim nego sto je samo zato sto je srbin,hield s klupe svaku 20,ovaj redovito medju losijima,nitko mu sigurno ne brani bolje igrati,ako mu je ovo plafon protiv startnih postava nije sramota igrati s klupe i biti onaj igrac za sigurnih 10-15 koseva protiv drugih postava,takvi su igraci dosta cjenjeni i imaju fine ugovore

Синови издате Србије

pre 4 godine

Е мој Богдановићу 0/4 за три поена?!! А задње три утакмице шут за три 3/22!!! Ово је на нивоу аматеризма, оно шутање у основној школи на великом одмору тројке!!!
Најпрецењенији играч у НБА без претеривања!!!

znanje-imanje

pre 4 godine

Alan kao i Beli ubedljivo vodi u svom timu ono +-. Nije čudo, urođena razlika kako oni a kako mi igramo basket se ne da ispeglati.
Kako bilo GSW na poluvremenu 1-14 šut za 3 a Hjuston 15-25! Sve je bilo nebitno dok pred kraj meča u istom napadu Vestbruk nije dobio čak dve banane pa još iz trećeg pokušaja ukrali mu loptu. I ma kako sve nebitno - prođe par minuta a događaj se "isprocesira" u Raselu. Isprocesira se pa džaba što je odavno dobijeno, što mu to mu ne treba, iskusan je, superzvezda prebogata... džaba sve. TO je jače od njega. (Da se uzdržim od daljnjih političkih nekorektnosti...) Te je poradio na konfliktu te isključenju. Veselo ako dobije utakmicu neigranja pred gostovanje u Juti gde se možda odlučuje ko će biti 4. a ko 5.-i...
Kingsi su manji krš od kako su se treneri naučili - možda i dobili dozvolu? - da ne moraju ti ugovorom obavezni minuti ni "prva postava" u finišu meča. Bogi "sniper" trojke 0 od 4 dok u onom meču Taker 5 od 5. A ako je nekad statistika bila pokazatelj realnosti to je ovde. Naizgled dobili su glavni strelci Barns i Fox, 32 i 26 poena. Ali su oni -6 i -2 a igrač koji je znanjem i kvalitetom jedini bio neophodan za pobedu Bjelica je na +28. Uopšte čudno je to šizenje oko "oću preko 60 milki" Bogija baš u kontekstu Belog o kome se slabo govori. Bogi je OK igrač a uglavnom ostvaren spram talenta; naprotiv Beli je unikat tipa Kukoč a tako malo ostvaren spram svog potencijala.
Beli bi tako legao Hjustonu da bi im vredeo probijanje limita.

vince carter

pre 4 godine

Svi komentari koji u svom sadrzaju imaju kritikovanje Jokiceve odbrane,bilo kakvi komentari o Kingsima pozitivni ili negativni,izjasnjavanje o najboljim centrima i kao slag na tortu iznova ponavljanje "ne bih mogao da podnesem titulu lejkersa" nisu moji komentari vec trolova koji pozajmljuju i nik "paspalj chendler" itd,posto se originalni javio vise puta i demantovao tog lika! Ovo je postalo presmesno,jos neki od vas odgovaraju tim trolovima,pa vidite da iznova ponavlja jedne te iste komentare.

S

pre 4 godine

Bjelica mora više da šutira s obzirom da ima ubedljivo najbolji procenat šuta za tri poena.
Bogdan ima jako lošu kretnju bez lopte, sve suteve ostvaruje kreirajuci sam, kada je lopta kod njega, otuda i loši procenti.
Glavni problem Kingsa je loša odbrana i prosečni centri
Hild i Fox su lideri ekipe, Bogdan je peti strelac ekipe, Bjelica mora još više da se ukljuci
Povratkom Beglija i ukoliko bi uboli neki dobar pik i doveli jednog boljeg igrača to bi bio sasvim pristojan tim koji bi se borio za plejof

kimi

pre 4 godine

Hild je na primer u februaru, kako ti kazes sa klupe, uputio cak 106 suteva na kos. Bogdan iz startne petorke samo 72. Cak 34 suta vise je uputio Badi Hild u februaru. Cim dobije loptu sutira. Izmedju ostalog Sakramento pobedjuje mnogo vise od kada je Bogdan u petorci, zato sto on za razliku od Barnsa, Foxa i Badija ne forsira sut iz teskih pozicija. Fakticki Bogdan i Beli im sluze kao neke radilice timski igraci. Nazalost to je sada tako. Zato sto nisu egomanijaci da se ispucavaju, vec hoce pobede. Znaci Badi Hild ima 7 koseva vise od Bogdana u februaru ali je za tih 7 koseva vise uputio cak 34 suta vise.
(Dragan-Borca, 21. februar 2020 09:48)

Bogdn timski igrac?
Pa ima meceva gde sutne po 11 puta za tri.
Nema ni 1 asistenciju po mecu.

kimi

pre 4 godine

(08, 21. februar 2020 09:43)

Niko ne bojkotuje Bogdana, vec je suvise spor za NBA da bi dolazio iz kretnji za sut.
On prvo nije cist suter, vec veliki radnik.
To da nije suter se vidi kada masi iz otvorenih pozicja, pravim suterima kao sto su Alen, Pedja, Tompson, se takve stvari retko desavaju.

Milan Kosanovic

pre 4 godine

Ok, nije islo nocas. Bice bolje. Za mene je bitno da Sac pobedjuje iako je skoro pa nemoguce da se dokopaju play off. Mozda je sad malo pritisak na Bogdanovicu da mora da igra bolje, da mora da pogadja. Raduje sigurno sto je Alen igrao nocas. Samo napred.

NoName

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu? Zato su Kingsi zbog takvog divljanja jedva na kraju dobili. Siguran sam da igraci znaju sa kojim se ciframa razbacuju pojedinci u komentarima u vezi ugovora i meni ovo lici , necu da kazem. Ali sa takvom igrom i divljanjem , ovo je muka da se gleda. Na kraju , Badi Hild je imao sut za 3 , jedan od 6? I opet je napravio 20 poena..U poslednjoj cetvrtini, BB po 3, 4 min. ne primi loptu? Uopste mu se ne doda..Ako BB dobije te pare, treba da ih uzme i zaboravi na kosarku i sutira iz glupih situacija. Ili da ide i igra sa normalnom ekipom. Kada pogledas, realno, lose je igrao ali da bi neko dobro igrao, potrebni su i saigraci..
(08, 21. februar 2020 09:43)

Sigurno ima pritisak zbog ugovora. A nameštaj u kući nije ispao kako je on zamislio. Naravno, mrze ga i saigrači, nešto kao Luku Jovića u Realu.

NNN

pre 4 godine

Većina komentara "Bogdan ovo, Bogdan ono",
a realno Beli bio igrač utakmice - bio prvi skakač i asistent ekipe
i imao ubeeedljivo najveći +/- (imao +28, a sledeći najbolji +12)!

bskfan

pre 4 godine

Izgleda da ovde ljudi ne znaju sta znaci rec efikasnost. Kada govorimo o Bogiju on je u stvari olicenje neefikasnosti. O procentu ukupnog suta da i ne govorimo, a po procentu suta za 3 poena Bogi je cak i u Kingsima tek na petom mestu: Beli 44.8, Badi 38.5, Barns 37.7, Bejzmur 36.4, Bogi 36.1. Koliko je to slabo najbolje vidimo po tome da cak i Kori Dzosef kao izraziti defanzivac sutira trojke 35%. Ovde su se smejali Lonzovom sutu a cak i on ove godine trojke sutira 36.6%. Inace, treba reci da su po procentu suta za 3 poena u citavoj NBA samo dva igraca ispred Belog.

јд123

pre 4 godine

Када се саберу сви поени наших играча јуче и када Јокић постигне толико поена сам, онда је Јокић одиграо солидно. Када је изашла вест које је све играче позвао Поповић, овде су се нашли неки да пишу како ћемо бити равноправни са САД-ом ако будемо комплетни. Само што нису написали ”дајте Амере да се играмо”. Али то је наш менталитет, одмах полетимо без основе.

СП јесте био неуспех, али овде су се писали толики хвалоспеви да се могао стећи утисак да би победили САД у најјачем саставу. Увек у спорту може слабија екипа добити јачу, али овде се коментарисало као да су наши играчи у ствари најјачи на свету.

Које то ми играче светске класе осим Јокића имамо да би оправдано трвдили како смо најбољи? Још када почну коментатори са списковима кога све треба звати и ту се редовно нађе Боби, као да играч који сваку 5. утакмицу игра по 2 минута, може да направи разлику, о стручности коментатора све буде јасно.

PartizansStars

pre 4 godine

Nije najbitnije koliko je ko poena dao.Bogdan ke uticao na tok utakmice i pobedu Sakramento Kinga.Primer je Jaramaz.Da 5-6 poena a nosi Partizan ka pobedi.Nisu samo poeni najbitniji....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. februar 2020 08:11)

Znaci sad je i Jaramaz velicina za NBA? Ima li neki kosarkas iz Partizana za koga navijaci kme kme ekipe nece reci da je zver od igraca. Od svakoga prave kult. I Birce i Gagica cak. Pa Davidovac je izmislio kreativnu,intelekt kosarku za sve iz Partizana. A na oruk,divlju kosarku,tu su Vasi svakako bolji.

Dvojnik

pre 4 godine

Pitam se samo dokle ce neki da ocajnicki brane Bogdana? Te povreda, te mu daju vruc krompir, sad ni to, sad ga totalno bojkotuju a lik sutno 27 trojki a pogodio 4 na zadnja 4 meca! Znaci skoro 7 trojki po mecu za 9 poena po mecu, dvojke I bacanja nisam ni uracunao. Opustite se ljudi, Bogdan je suvi prosek tamo I to je ok, nije on nikakav rodjen pobednik I lider ekipe, cak stavise vremenom ga I obilaze u Sakramentu. Kad je Bejzmor dosao napisao Sam da je pitanja Dana kada ga presisa po vaznosti u ekipi, sad je samo na Divcu da odobri spustanje na zemlju I nekih 15min s klupe jer je evidetno da je bitnije da Barns dobije svoj prostor, kao I Dzozef, Bejzmor I naravno Hild. Moze to lepa ekipa da bude sa ozbiljnijim cetrom.

Bojan je bolji

pre 4 godine

Bogdan iako nije povredjen jos jednom potvrdio, da nije lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da dezorganizuje igru i obezbedi poraz Sakramentu. molim vas, koliko je poena postigao, nema bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih gorim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u indiju. Samo napredno!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Bogdan je vrlo dobar igrac ali smatrate ga boljim nego sto je samo zato sto je srbin,hield s klupe svaku 20,ovaj redovito medju losijima,nitko mu sigurno ne brani bolje igrati,ako mu je ovo plafon protiv startnih postava nije sramota igrati s klupe i biti onaj igrac za sigurnih 10-15 koseva protiv drugih postava,takvi su igraci dosta cjenjeni i imaju fine ugovore
(Bero, 21. februar 2020 08:15) # Link komentara
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-9)

Hild je na primer u februaru, kako ti kazes sa klupe, uputio cak 106 suteva na kos. Bogdan iz startne petorke samo 72. Cak 34 suta vise je uputio Badi Hild u februaru. Cim dobije loptu sutira. Izmedju ostalog Sakramento pobedjuje mnogo vise od kada je Bogdan u petorci, zato sto on za razliku od Barnsa, Foxa i Badija ne forsira sut iz teskih pozicija. Fakticki Bogdan i Beli im sluze kao neke radilice timski igraci. Nazalost to je sada tako. Zato sto nisu egomanijaci da se ispucavaju, vec hoce pobede. Znaci Badi Hild ima 7 koseva vise od Bogdana u februaru ali je za tih 7 koseva vise uputio cak 34 suta vise.

bogibot

pre 4 godine

Što se mene tiče, mislim da više nijednu njihovu utakmicu do kraja ove sezone neću pogledati. Niti imam volje niti će igrati bolju košarku nego što su dosad, posle All star vikenda svakako opadne kvalitet košarke sve do početka plej ofa.
(Aleks, 21. februar 2020 11:54)

Eto koliko ne pratiš nba i kolilo veze nemas. Upravo posle all starr vikenda pocinje da se igra ozbiljna i kvalitetna košarka!

bogibot

pre 4 godine

Apropo konstantnog kritikovanja igrača ovde, koje neretko predje i u vredjanje. Relativno skoro naleteh na prilog koji su neki Kinezi odradili upravo sa Bogdanom, tj. više je u formi intervjua. Izmedju ostalog pitali su ga kako je dočekan u Sakramentu i kako reaguju na njegova dobra ili loša izdanja.

Odgovorio je u stilu: "Kritika uvek ima, ali kod kuće (Srbija) je mnogo gore. Tamo imate sreće ako vas gadjaju samo rečima".

Možda da se zamislimo nad ovim?
(Aleks, 21. februar 2020 13:07)

Joj Alex evo zaplakah se... Ti i tebi slični ste krivi zato što ga ljudi kritikuju jer od njega pravite nešto sto nije. Pišete kako je bolji i od foxa i od hilda kako treba da bude vodja ekipe. Sa druge strane tast ga je proglasio za najboljeg igrača srbije, i rekao da sa njim i djordjevicem samo on može da ugra basket iz ove generacije da cak i Jokić ne može. I normalno je da ce kad non stop igra solidno da dobija kritike. Pa se ti sledeci put zamisli kad pises komentar kako je bogdan najbolji na svetu...

vince carter

pre 4 godine

Svi komentari koji u svom sadrzaju imaju kritikovanje Jokiceve odbrane,bilo kakvi komentari o Kingsima pozitivni ili negativni,izjasnjavanje o najboljim centrima i kao slag na tortu iznova ponavljanje "ne bih mogao da podnesem titulu lejkersa" nisu moji komentari vec trolova koji pozajmljuju i nik "paspalj chendler" itd,posto se originalni javio vise puta i demantovao tog lika! Ovo je postalo presmesno,jos neki od vas odgovaraju tim trolovima,pa vidite da iznova ponavlja jedne te iste komentare.

Mladen

pre 4 godine

Meni nisu jasni ovi grobari koji se i dalje cude na partije mr. solidnog. Ko da imaju lobotomiju i ne prate coveka 10g osim kad jednom u 30 utakmica zabije 20p. Ovo je njegov nivo, da mu nije Divca ne bi video NBA.

Mustra

pre 4 godine

Ajde Aleks, ne odustaj!

Ko će nam od sada objašnjavati teoriju košarke i Bogdanov uticaj na procenat dobijenih mrtvih lopti kod Sakramenta?

Projekat pao, projekat pao

pre 4 godine

Roming bate, roming. Tako se i Dulo mučio 3 sezone u italijanskoj trećoj ligi, pa je kasnije preporodio CSK odlaskom iz istog.

Aleks

pre 4 godine

@vince carter

Prijatelju, cenim te, ali preterao si! Previse si opterecen komentarima! Sta si se toliko zapenio? Pa sta ako se neko nasalio s tobom? Shvato si ovo kao pitanje zivota i smrti, covece! Ovako samo dodatno smaras ljude. Opusti se, pozdravlja te tvoja Aleks!

08

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu? Zato su Kingsi zbog takvog divljanja jedva na kraju dobili. Siguran sam da igraci znaju sa kojim se ciframa razbacuju pojedinci u komentarima u vezi ugovora i meni ovo lici , necu da kazem. Ali sa takvom igrom i divljanjem , ovo je muka da se gleda. Na kraju , Badi Hild je imao sut za 3 , jedan od 6? I opet je napravio 20 poena..U poslednjoj cetvrtini, BB po 3, 4 min. ne primi loptu? Uopste mu se ne doda..Ako BB dobije te pare, treba da ih uzme i zaboravi na kosarku i sutira iz glupih situacija. Ili da ide i igra sa normalnom ekipom. Kada pogledas, realno, lose je igrao ali da bi neko dobro igrao, potrebni su i saigraci..

Hm

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu?
.......................................................................
(08, 21. februar 2020 09:43)

Ziva istina. Sve si dobro napisao. On je na "ignore" kod saigraca. Jutros se bas dobro to videlo. Odbranu i igra, dok u napadu statira. Dobije loptu samo kad nemaju kome da dodaju. A i jos odavno je izgubio samopouzdanje. Neki problem ima al' koji...Ne znam da li je do trenera ili je do njega ali morao bi da pocne da se namece, da igra vise za sebe a manje za tim. Ako nastavi ovako, nema vajde od njega u NBA.

Jaran

pre 4 godine

Aleks
Polako, iskuliraj...

Prvo, smetaju ti ovi sto ne precenjuju Bogdana.

Drugo, zbog toga sto imaju validne argumente kojima dokazuju da je lik precenjen i prosecna rezerva ti ih nazivas trolovima?

Trece, kakve veze ima to ko je musko ili zensko ovde?

Jel realno da si pala na taj najnizi nivo da prozivas muskarce na takav feministicki nacin???

vince cancer
Ma pusti te likove, nema smisla nervirati se oko njih jer je ocigledno da se novinarska/admin/mod struktura vremenom promenila i sve vise i vise lici na blic, kurir i ostale fanatike...

Aleks

pre 4 godine

Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu?
...…..
(08, 21. februar 2020 09:43)

Svi su pomireni sa činjenicom da od plej ofa nema ništa za njih i sada će igrači igrati za ličnu statistiku. Bogdan i Beli kao dve tužne vrbe.


Većina komentara "Bogdan ovo, Bogdan ono", a realno Beli bio igrač utakmice - bio prvi skakač i asistent ekipe
i imao ubeeedljivo najveći +/- (imao +28, a sledeći najbolji +12)!
(NNN, 21. februar 2020 11:31)

Nisam gledala noćas, ali i ja sam ovo prvo primetila jutros kad sam pogledala rezultat i statse. Beli uvek tako igra. Ma šta te čudi, ovde nikog ne zanima Sakramento i njihov timski uspeh, već Bogdan. Uvek se on komentariše i vode se beskrajne rasprave je li prevara od igrača ili vredi 80+ miliona. Dve osobe po vesti komentarišu Sakramento na timskom nivou, ostalo su sve komentari o Bogdanu.

Što se mene tiče, mislim da više nijednu njihovu utakmicu do kraja ove sezone neću pogledati. Niti imam volje niti će igrati bolju košarku nego što su dosad, posle All star vikenda svakako opadne kvalitet košarke sve do početka plej ofa.

Aleks

pre 4 godine

Mustra

Vidi druže, razlika izmedju mene i vas je u tome što meni život ne zavisi od Bogdanovih igara, dok vaš zavisi. Ako vas ne plaćaju za ovo trolovanje, ostavite neki kontakt pa ću vam donirati novac, nisam tvrdica. Po prirodi sam empatična osoba i žao mi je muškaraca koji pumpaju sebi samopouzdanje plusićima na portalu.

Statističar

pre 4 godine

Malo statistike! Zašto Foks i Hild nikako ne mogu da igraju zajedno kao plej i šuter, odnsno prva dva beka ekipe (nijedne u NBA)??? Ima nešto što je bito a zove se DEFENSIVE REAL PLUS/MINUS! Od svih NBA igrača na poziciji PLEJA Kori Džozef je 7, a Foks 78!!! NBA ima 300 igrača, a Foks je 78. po defanzivnom rejtingu?!?! Ako gledamo poziciju beka šutera SG Bezimor je 4, a Bogdan 21, dok je Luka Dončić 117; Marko Gudurić 118, a siledžija Badi Hild 119. Da li vam je sada jasno zašto Foks i Bogdan čine jedan tandem a drugi Hild i Kori Džozef? Kada su u istoj postavi Foks i Hild su bušni ko švajcarski sir plus Kingsi nemaju rim protektora i po broju skokova su pretposlednja ekipa u NBA - onda mora ovaj miks pleja, beka šutera i niskog krila. Foksa često pokriva Harison Barns koji iskusan odbrambeni igrač, kao što Hilda spašavaju Bezimor i Džozef (za Hilda koji NEĆE da igra odbranu trebaju dvojca da mu pomažu). Divac je odliča posao napravio dovođenjem Džozeva koji ima dobar procenat šuta za 3 poena, a Bezimor je odavno ime u NBA i nije čudo da košta u poslednjoj godini ugovora 19 miliona dolara. Bilo bi super kada bi Divac trejdovao na leto Hilda a oslobodio dovoljno prostora za ugovore za Bogdana i Bezimora + doveo krštenog centra!

Aleks

pre 4 godine

Apropo konstantnog kritikovanja igrača ovde, koje neretko predje i u vredjanje. Relativno skoro naleteh na prilog koji su neki Kinezi odradili upravo sa Bogdanom, tj. više je u formi intervjua. Izmedju ostalog pitali su ga kako je dočekan u Sakramentu i kako reaguju na njegova dobra ili loša izdanja.

Odgovorio je u stilu: "Kritika uvek ima, ali kod kuće (Srbija) je mnogo gore. Tamo imate sreće ako vas gadjaju samo rečima".

Možda da se zamislimo nad ovim?

Aleks

pre 4 godine

Jaran

Ne smeta meni što neko ne gotivi Bogdana ili ga ne smatra jednako dobrim igračem kao što ga ja smatram. Toliko sujetna nisam. Štaviše, kad god je neko napisao konstruktivnu kritiku davala sam plus, kao i za svakog drugog igrača/tim koji posebno pratim. Aman, koliko puta sam tebi davala plus na komentare iako se uglavnom ne slažemo, ali kad napišeš nešto razumno. Imam problem sa uzimanjem nikova ljudima koji redovno komentarišu i pisanjem besmislenih komentara, kao i komentarisanjem jednih istih likova pod više nikova (ima ih 2-3 ovde). Znači nije trol jer misli drugačije od mene već zato što se služi ovako perfidnim metodama. Misliš li da to stvara podlogu za zdravu razmenu mišljenja? Jer ja mislim da ne.

Što se "feminističke" prozivke tiče, pa kada sam tek počela da komentarišem ovde Petar me je non stop prozivao da sam "zaljubljena u Bogdana pa ga zato hvalim" pošto sam žena i slične gluposti. Inače je potpuno nebitno ko je kog pola/roda ovde i ne smatram sebe naročito specijalnom što se kao devojka interesujem za sport itd.

Btw, potpuno se slažem da se u poslednje vreme komentarisanje na pojedinim vestima ovde srozalo na nivo Kurira, Informera, i zato ću se verovatno polako udaljiti odavde i pronaći drugo mesto da razmenjujem mišljenje o onome što me interesuje.

BB

pre 4 godine

Bogdan iako povredjen jos jednom potvrdio, da je lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da organizuje igru i obezbedi pobedu Sakramentu. Nemojte molim vas, koliko je poena postigao, ima i bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih boljim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u plejof. Samo jako!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije najbitnije koliko je ko poena dao.Bogdan ke uticao na tok utakmice i pobedu Sakramento Kinga.Primer je Jaramaz.Da 5-6 poena a nosi Partizan ka pobedi.Nisu samo poeni najbitniji....

znanje-imanje

pre 4 godine

Alan kao i Beli ubedljivo vodi u svom timu ono +-. Nije čudo, urođena razlika kako oni a kako mi igramo basket se ne da ispeglati.
Kako bilo GSW na poluvremenu 1-14 šut za 3 a Hjuston 15-25! Sve je bilo nebitno dok pred kraj meča u istom napadu Vestbruk nije dobio čak dve banane pa još iz trećeg pokušaja ukrali mu loptu. I ma kako sve nebitno - prođe par minuta a događaj se "isprocesira" u Raselu. Isprocesira se pa džaba što je odavno dobijeno, što mu to mu ne treba, iskusan je, superzvezda prebogata... džaba sve. TO je jače od njega. (Da se uzdržim od daljnjih političkih nekorektnosti...) Te je poradio na konfliktu te isključenju. Veselo ako dobije utakmicu neigranja pred gostovanje u Juti gde se možda odlučuje ko će biti 4. a ko 5.-i...
Kingsi su manji krš od kako su se treneri naučili - možda i dobili dozvolu? - da ne moraju ti ugovorom obavezni minuti ni "prva postava" u finišu meča. Bogi "sniper" trojke 0 od 4 dok u onom meču Taker 5 od 5. A ako je nekad statistika bila pokazatelj realnosti to je ovde. Naizgled dobili su glavni strelci Barns i Fox, 32 i 26 poena. Ali su oni -6 i -2 a igrač koji je znanjem i kvalitetom jedini bio neophodan za pobedu Bjelica je na +28. Uopšte čudno je to šizenje oko "oću preko 60 milki" Bogija baš u kontekstu Belog o kome se slabo govori. Bogi je OK igrač a uglavnom ostvaren spram talenta; naprotiv Beli je unikat tipa Kukoč a tako malo ostvaren spram svog potencijala.
Beli bi tako legao Hjustonu da bi im vredeo probijanje limita.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zaboravi reći malo pre.Lako je Mareju kada ima Jokića pod košem,lako je Lebronu(gde bio sa LAL prošle sezone)kada ima Dejvisa,lako je Herisu kada ima Embida...Takvu zver pod košem nema Sakramento.Budi ti bek gde imaš 2 beka u timu kojim treba 16 lopti istovremeno na terenu...Jako loše skockana ekipa od strane Divca...

Синови издате Србије

pre 4 godine

Е мој Богдановићу 0/4 за три поена?!! А задње три утакмице шут за три 3/22!!! Ово је на нивоу аматеризма, оно шутање у основној школи на великом одмору тројке!!!
Најпрецењенији играч у НБА без претеривања!!!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Bogdan je vrlo dobar igrac ali smatrate ga boljim nego sto je samo zato sto je srbin,hield s klupe svaku 20,ovaj redovito medju losijima,nitko mu sigurno ne brani bolje igrati,ako mu je ovo plafon protiv startnih postava nije sramota igrati s klupe i biti onaj igrac za sigurnih 10-15 koseva protiv drugih postava,takvi su igraci dosta cjenjeni i imaju fine ugovore
(Bero, 21. februar 2020 08:15) # Link komentara
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-9)

Hild je na primer u februaru, kako ti kazes sa klupe, uputio cak 106 suteva na kos. Bogdan iz startne petorke samo 72. Cak 34 suta vise je uputio Badi Hild u februaru. Cim dobije loptu sutira. Izmedju ostalog Sakramento pobedjuje mnogo vise od kada je Bogdan u petorci, zato sto on za razliku od Barnsa, Foxa i Badija ne forsira sut iz teskih pozicija. Fakticki Bogdan i Beli im sluze kao neke radilice timski igraci. Nazalost to je sada tako. Zato sto nisu egomanijaci da se ispucavaju, vec hoce pobede. Znaci Badi Hild ima 7 koseva vise od Bogdana u februaru ali je za tih 7 koseva vise uputio cak 34 suta vise.

Statističar

pre 4 godine

Malo statistike! Zašto Foks i Hild nikako ne mogu da igraju zajedno kao plej i šuter, odnsno prva dva beka ekipe (nijedne u NBA)??? Ima nešto što je bito a zove se DEFENSIVE REAL PLUS/MINUS! Od svih NBA igrača na poziciji PLEJA Kori Džozef je 7, a Foks 78!!! NBA ima 300 igrača, a Foks je 78. po defanzivnom rejtingu?!?! Ako gledamo poziciju beka šutera SG Bezimor je 4, a Bogdan 21, dok je Luka Dončić 117; Marko Gudurić 118, a siledžija Badi Hild 119. Da li vam je sada jasno zašto Foks i Bogdan čine jedan tandem a drugi Hild i Kori Džozef? Kada su u istoj postavi Foks i Hild su bušni ko švajcarski sir plus Kingsi nemaju rim protektora i po broju skokova su pretposlednja ekipa u NBA - onda mora ovaj miks pleja, beka šutera i niskog krila. Foksa često pokriva Harison Barns koji iskusan odbrambeni igrač, kao što Hilda spašavaju Bezimor i Džozef (za Hilda koji NEĆE da igra odbranu trebaju dvojca da mu pomažu). Divac je odliča posao napravio dovođenjem Džozeva koji ima dobar procenat šuta za 3 poena, a Bezimor je odavno ime u NBA i nije čudo da košta u poslednjoj godini ugovora 19 miliona dolara. Bilo bi super kada bi Divac trejdovao na leto Hilda a oslobodio dovoljno prostora za ugovore za Bogdana i Bezimora + doveo krštenog centra!

Starter

pre 4 godine

Bogdan iako povredjen jos jednom potvrdio, da je lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da organizuje igru i obezbedi pobedu Sakramentu. Nemojte molim vas, koliko je poena postigao, ima i bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih boljim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u plejof. Samo jako!
(BB, 21. februar 2020 08:07)

Au šta čovek napisa...i Bogdanović bi se nasmejao.

08

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu? Zato su Kingsi zbog takvog divljanja jedva na kraju dobili. Siguran sam da igraci znaju sa kojim se ciframa razbacuju pojedinci u komentarima u vezi ugovora i meni ovo lici , necu da kazem. Ali sa takvom igrom i divljanjem , ovo je muka da se gleda. Na kraju , Badi Hild je imao sut za 3 , jedan od 6? I opet je napravio 20 poena..U poslednjoj cetvrtini, BB po 3, 4 min. ne primi loptu? Uopste mu se ne doda..Ako BB dobije te pare, treba da ih uzme i zaboravi na kosarku i sutira iz glupih situacija. Ili da ide i igra sa normalnom ekipom. Kada pogledas, realno, lose je igrao ali da bi neko dobro igrao, potrebni su i saigraci..

Kole

pre 4 godine

Bogi je eksplodirao u NBA! Ne postoji igrac sa ovih prostora koji je konstantniji od njega! Sta bi Doncic dao da ima tu paznju medija i javnosti kao nas mladi Bogdanovic. Bravo Bogi samo nastavi da radis jos jace i rezultat ce biti nezamisliv. Mozda ali samo mozda ne bi bilo lose da neku put pogodis za tri poena. Ali nije moranje.

Aleks

pre 4 godine

Apropo konstantnog kritikovanja igrača ovde, koje neretko predje i u vredjanje. Relativno skoro naleteh na prilog koji su neki Kinezi odradili upravo sa Bogdanom, tj. više je u formi intervjua. Izmedju ostalog pitali su ga kako je dočekan u Sakramentu i kako reaguju na njegova dobra ili loša izdanja.

Odgovorio je u stilu: "Kritika uvek ima, ali kod kuće (Srbija) je mnogo gore. Tamo imate sreće ako vas gadjaju samo rečima".

Možda da se zamislimo nad ovim?

Bero

pre 4 godine

Bogdan je vrlo dobar igrac ali smatrate ga boljim nego sto je samo zato sto je srbin,hield s klupe svaku 20,ovaj redovito medju losijima,nitko mu sigurno ne brani bolje igrati,ako mu je ovo plafon protiv startnih postava nije sramota igrati s klupe i biti onaj igrac za sigurnih 10-15 koseva protiv drugih postava,takvi su igraci dosta cjenjeni i imaju fine ugovore

vince carter

pre 4 godine

Svi komentari koji u svom sadrzaju imaju kritikovanje Jokiceve odbrane,bilo kakvi komentari o Kingsima pozitivni ili negativni,izjasnjavanje o najboljim centrima i kao slag na tortu iznova ponavljanje "ne bih mogao da podnesem titulu lejkersa" nisu moji komentari vec trolova koji pozajmljuju i nik "paspalj chendler" itd,posto se originalni javio vise puta i demantovao tog lika! Ovo je postalo presmesno,jos neki od vas odgovaraju tim trolovima,pa vidite da iznova ponavlja jedne te iste komentare.

Aleks

pre 4 godine

Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu?
...…..
(08, 21. februar 2020 09:43)

Svi su pomireni sa činjenicom da od plej ofa nema ništa za njih i sada će igrači igrati za ličnu statistiku. Bogdan i Beli kao dve tužne vrbe.


Većina komentara "Bogdan ovo, Bogdan ono", a realno Beli bio igrač utakmice - bio prvi skakač i asistent ekipe
i imao ubeeedljivo najveći +/- (imao +28, a sledeći najbolji +12)!
(NNN, 21. februar 2020 11:31)

Nisam gledala noćas, ali i ja sam ovo prvo primetila jutros kad sam pogledala rezultat i statse. Beli uvek tako igra. Ma šta te čudi, ovde nikog ne zanima Sakramento i njihov timski uspeh, već Bogdan. Uvek se on komentariše i vode se beskrajne rasprave je li prevara od igrača ili vredi 80+ miliona. Dve osobe po vesti komentarišu Sakramento na timskom nivou, ostalo su sve komentari o Bogdanu.

Što se mene tiče, mislim da više nijednu njihovu utakmicu do kraja ove sezone neću pogledati. Niti imam volje niti će igrati bolju košarku nego što su dosad, posle All star vikenda svakako opadne kvalitet košarke sve do početka plej ofa.

Milan Kosanovic

pre 4 godine

Ok, nije islo nocas. Bice bolje. Za mene je bitno da Sac pobedjuje iako je skoro pa nemoguce da se dokopaju play off. Mozda je sad malo pritisak na Bogdanovicu da mora da igra bolje, da mora da pogadja. Raduje sigurno sto je Alen igrao nocas. Samo napred.

Aleks

pre 4 godine

Mustra

Vidi druže, razlika izmedju mene i vas je u tome što meni život ne zavisi od Bogdanovih igara, dok vaš zavisi. Ako vas ne plaćaju za ovo trolovanje, ostavite neki kontakt pa ću vam donirati novac, nisam tvrdica. Po prirodi sam empatična osoba i žao mi je muškaraca koji pumpaju sebi samopouzdanje plusićima na portalu.

vince carter

pre 4 godine

Svi komentari koji u svom sadrzaju imaju kritikovanje Jokiceve odbrane,bilo kakvi komentari o Kingsima pozitivni ili negativni,izjasnjavanje o najboljim centrima i kao slag na tortu iznova ponavljanje "ne bih mogao da podnesem titulu lejkersa" nisu moji komentari vec trolova koji pozajmljuju i nik "paspalj chendler" itd,posto se originalni javio vise puta i demantovao tog lika! Ovo je postalo presmesno,jos neki od vas odgovaraju tim trolovima,pa vidite da iznova ponavlja jedne te iste komentare.

Bojan je bolji

pre 4 godine

Bogdan iako nije povredjen jos jednom potvrdio, da nije lider ekipe. U poslednoj cetvrtini Volton morao je, da ga ubaci u igru, da dezorganizuje igru i obezbedi poraz Sakramentu. molim vas, koliko je poena postigao, nema bitnijih stvari od jurnjave za licnom statistikom. Bogdan ima neverovatan impakt na saigrace, jednostavno cini jih gorim. Izgleda da je odlucio, da ipak povede njegove Kingse u indiju. Samo napredno!

Hm

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu?
.......................................................................
(08, 21. februar 2020 09:43)

Ziva istina. Sve si dobro napisao. On je na "ignore" kod saigraca. Jutros se bas dobro to videlo. Odbranu i igra, dok u napadu statira. Dobije loptu samo kad nemaju kome da dodaju. A i jos odavno je izgubio samopouzdanje. Neki problem ima al' koji...Ne znam da li je do trenera ili je do njega ali morao bi da pocne da se namece, da igra vise za sebe a manje za tim. Ako nastavi ovako, nema vajde od njega u NBA.

S

pre 4 godine

Bjelica mora više da šutira s obzirom da ima ubedljivo najbolji procenat šuta za tri poena.
Bogdan ima jako lošu kretnju bez lopte, sve suteve ostvaruje kreirajuci sam, kada je lopta kod njega, otuda i loši procenti.
Glavni problem Kingsa je loša odbrana i prosečni centri
Hild i Fox su lideri ekipe, Bogdan je peti strelac ekipe, Bjelica mora još više da se ukljuci
Povratkom Beglija i ukoliko bi uboli neki dobar pik i doveli jednog boljeg igrača to bi bio sasvim pristojan tim koji bi se borio za plejof

bskfan

pre 4 godine

Izgleda da ovde ljudi ne znaju sta znaci rec efikasnost. Kada govorimo o Bogiju on je u stvari olicenje neefikasnosti. O procentu ukupnog suta da i ne govorimo, a po procentu suta za 3 poena Bogi je cak i u Kingsima tek na petom mestu: Beli 44.8, Badi 38.5, Barns 37.7, Bejzmur 36.4, Bogi 36.1. Koliko je to slabo najbolje vidimo po tome da cak i Kori Dzosef kao izraziti defanzivac sutira trojke 35%. Ovde su se smejali Lonzovom sutu a cak i on ove godine trojke sutira 36.6%. Inace, treba reci da su po procentu suta za 3 poena u citavoj NBA samo dva igraca ispred Belog.

kimi

pre 4 godine

Hild je na primer u februaru, kako ti kazes sa klupe, uputio cak 106 suteva na kos. Bogdan iz startne petorke samo 72. Cak 34 suta vise je uputio Badi Hild u februaru. Cim dobije loptu sutira. Izmedju ostalog Sakramento pobedjuje mnogo vise od kada je Bogdan u petorci, zato sto on za razliku od Barnsa, Foxa i Badija ne forsira sut iz teskih pozicija. Fakticki Bogdan i Beli im sluze kao neke radilice timski igraci. Nazalost to je sada tako. Zato sto nisu egomanijaci da se ispucavaju, vec hoce pobede. Znaci Badi Hild ima 7 koseva vise od Bogdana u februaru ali je za tih 7 koseva vise uputio cak 34 suta vise.
(Dragan-Borca, 21. februar 2020 09:48)

Bogdn timski igrac?
Pa ima meceva gde sutne po 11 puta za tri.
Nema ni 1 asistenciju po mecu.

Aleks

pre 4 godine

Jaran

Ne smeta meni što neko ne gotivi Bogdana ili ga ne smatra jednako dobrim igračem kao što ga ja smatram. Toliko sujetna nisam. Štaviše, kad god je neko napisao konstruktivnu kritiku davala sam plus, kao i za svakog drugog igrača/tim koji posebno pratim. Aman, koliko puta sam tebi davala plus na komentare iako se uglavnom ne slažemo, ali kad napišeš nešto razumno. Imam problem sa uzimanjem nikova ljudima koji redovno komentarišu i pisanjem besmislenih komentara, kao i komentarisanjem jednih istih likova pod više nikova (ima ih 2-3 ovde). Znači nije trol jer misli drugačije od mene već zato što se služi ovako perfidnim metodama. Misliš li da to stvara podlogu za zdravu razmenu mišljenja? Jer ja mislim da ne.

Što se "feminističke" prozivke tiče, pa kada sam tek počela da komentarišem ovde Petar me je non stop prozivao da sam "zaljubljena u Bogdana pa ga zato hvalim" pošto sam žena i slične gluposti. Inače je potpuno nebitno ko je kog pola/roda ovde i ne smatram sebe naročito specijalnom što se kao devojka interesujem za sport itd.

Btw, potpuno se slažem da se u poslednje vreme komentarisanje na pojedinim vestima ovde srozalo na nivo Kurira, Informera, i zato ću se verovatno polako udaljiti odavde i pronaći drugo mesto da razmenjujem mišljenje o onome što me interesuje.

PartizansStars

pre 4 godine

Nije najbitnije koliko je ko poena dao.Bogdan ke uticao na tok utakmice i pobedu Sakramento Kinga.Primer je Jaramaz.Da 5-6 poena a nosi Partizan ka pobedi.Nisu samo poeni najbitniji....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. februar 2020 08:11)

Znaci sad je i Jaramaz velicina za NBA? Ima li neki kosarkas iz Partizana za koga navijaci kme kme ekipe nece reci da je zver od igraca. Od svakoga prave kult. I Birce i Gagica cak. Pa Davidovac je izmislio kreativnu,intelekt kosarku za sve iz Partizana. A na oruk,divlju kosarku,tu su Vasi svakako bolji.

Jaran

pre 4 godine

Aleks
Polako, iskuliraj...

Prvo, smetaju ti ovi sto ne precenjuju Bogdana.

Drugo, zbog toga sto imaju validne argumente kojima dokazuju da je lik precenjen i prosecna rezerva ti ih nazivas trolovima?

Trece, kakve veze ima to ko je musko ili zensko ovde?

Jel realno da si pala na taj najnizi nivo da prozivas muskarce na takav feministicki nacin???

vince cancer
Ma pusti te likove, nema smisla nervirati se oko njih jer je ocigledno da se novinarska/admin/mod struktura vremenom promenila i sve vise i vise lici na blic, kurir i ostale fanatike...

bogibot

pre 4 godine

Apropo konstantnog kritikovanja igrača ovde, koje neretko predje i u vredjanje. Relativno skoro naleteh na prilog koji su neki Kinezi odradili upravo sa Bogdanom, tj. više je u formi intervjua. Izmedju ostalog pitali su ga kako je dočekan u Sakramentu i kako reaguju na njegova dobra ili loša izdanja.

Odgovorio je u stilu: "Kritika uvek ima, ali kod kuće (Srbija) je mnogo gore. Tamo imate sreće ako vas gadjaju samo rečima".

Možda da se zamislimo nad ovim?
(Aleks, 21. februar 2020 13:07)

Joj Alex evo zaplakah se... Ti i tebi slični ste krivi zato što ga ljudi kritikuju jer od njega pravite nešto sto nije. Pišete kako je bolji i od foxa i od hilda kako treba da bude vodja ekipe. Sa druge strane tast ga je proglasio za najboljeg igrača srbije, i rekao da sa njim i djordjevicem samo on može da ugra basket iz ove generacije da cak i Jokić ne može. I normalno je da ce kad non stop igra solidno da dobija kritike. Pa se ti sledeci put zamisli kad pises komentar kako je bogdan najbolji na svetu...

NoName

pre 4 godine

Pustite BB, decko sigurno ima pritisak zbog ugovora a sve vise nekako verujem da ga neki bojkotuju i jednostavno ne dobije normalnu loptu. Gledao sam nocas. Vec u prvih 5 min. na samom pocetku je dobio dve licne i odmah seo na klupu. Usao je u drugoj cetvrtini. Sutirao je 8 puta u toku meca, dva puta iz ulaza za 2 gde je pogodio. Samo jednom je promasio otvorenu trojku, sve ostalo iz jako teskih situacija. Kao da mu namerno tada dodaju a da ne pricam koliko je bilo prilika da se otvara, na terenu i ne dobije loptu? Zato su Kingsi zbog takvog divljanja jedva na kraju dobili. Siguran sam da igraci znaju sa kojim se ciframa razbacuju pojedinci u komentarima u vezi ugovora i meni ovo lici , necu da kazem. Ali sa takvom igrom i divljanjem , ovo je muka da se gleda. Na kraju , Badi Hild je imao sut za 3 , jedan od 6? I opet je napravio 20 poena..U poslednjoj cetvrtini, BB po 3, 4 min. ne primi loptu? Uopste mu se ne doda..Ako BB dobije te pare, treba da ih uzme i zaboravi na kosarku i sutira iz glupih situacija. Ili da ide i igra sa normalnom ekipom. Kada pogledas, realno, lose je igrao ali da bi neko dobro igrao, potrebni su i saigraci..
(08, 21. februar 2020 09:43)

Sigurno ima pritisak zbog ugovora. A nameštaj u kući nije ispao kako je on zamislio. Naravno, mrze ga i saigrači, nešto kao Luku Jovića u Realu.

kimi

pre 4 godine

(08, 21. februar 2020 09:43)

Niko ne bojkotuje Bogdana, vec je suvise spor za NBA da bi dolazio iz kretnji za sut.
On prvo nije cist suter, vec veliki radnik.
To da nije suter se vidi kada masi iz otvorenih pozicja, pravim suterima kao sto su Alen, Pedja, Tompson, se takve stvari retko desavaju.

bogibot

pre 4 godine

Što se mene tiče, mislim da više nijednu njihovu utakmicu do kraja ove sezone neću pogledati. Niti imam volje niti će igrati bolju košarku nego što su dosad, posle All star vikenda svakako opadne kvalitet košarke sve do početka plej ofa.
(Aleks, 21. februar 2020 11:54)

Eto koliko ne pratiš nba i kolilo veze nemas. Upravo posle all starr vikenda pocinje da se igra ozbiljna i kvalitetna košarka!

Mladen

pre 4 godine

Meni nisu jasni ovi grobari koji se i dalje cude na partije mr. solidnog. Ko da imaju lobotomiju i ne prate coveka 10g osim kad jednom u 30 utakmica zabije 20p. Ovo je njegov nivo, da mu nije Divca ne bi video NBA.

Aleks

pre 4 godine

@vince carter

Prijatelju, cenim te, ali preterao si! Previse si opterecen komentarima! Sta si se toliko zapenio? Pa sta ako se neko nasalio s tobom? Shvato si ovo kao pitanje zivota i smrti, covece! Ovako samo dodatno smaras ljude. Opusti se, pozdravlja te tvoja Aleks!

јд123

pre 4 godine

Када се саберу сви поени наших играча јуче и када Јокић постигне толико поена сам, онда је Јокић одиграо солидно. Када је изашла вест које је све играче позвао Поповић, овде су се нашли неки да пишу како ћемо бити равноправни са САД-ом ако будемо комплетни. Само што нису написали ”дајте Амере да се играмо”. Али то је наш менталитет, одмах полетимо без основе.

СП јесте био неуспех, али овде су се писали толики хвалоспеви да се могао стећи утисак да би победили САД у најјачем саставу. Увек у спорту може слабија екипа добити јачу, али овде се коментарисало као да су наши играчи у ствари најјачи на свету.

Које то ми играче светске класе осим Јокића имамо да би оправдано трвдили како смо најбољи? Још када почну коментатори са списковима кога све треба звати и ту се редовно нађе Боби, као да играч који сваку 5. утакмицу игра по 2 минута, може да направи разлику, о стручности коментатора све буде јасно.

Dvojnik

pre 4 godine

Pitam se samo dokle ce neki da ocajnicki brane Bogdana? Te povreda, te mu daju vruc krompir, sad ni to, sad ga totalno bojkotuju a lik sutno 27 trojki a pogodio 4 na zadnja 4 meca! Znaci skoro 7 trojki po mecu za 9 poena po mecu, dvojke I bacanja nisam ni uracunao. Opustite se ljudi, Bogdan je suvi prosek tamo I to je ok, nije on nikakav rodjen pobednik I lider ekipe, cak stavise vremenom ga I obilaze u Sakramentu. Kad je Bejzmor dosao napisao Sam da je pitanja Dana kada ga presisa po vaznosti u ekipi, sad je samo na Divcu da odobri spustanje na zemlju I nekih 15min s klupe jer je evidetno da je bitnije da Barns dobije svoj prostor, kao I Dzozef, Bejzmor I naravno Hild. Moze to lepa ekipa da bude sa ozbiljnijim cetrom.

Projekat pao, projekat pao

pre 4 godine

Roming bate, roming. Tako se i Dulo mučio 3 sezone u italijanskoj trećoj ligi, pa je kasnije preporodio CSK odlaskom iz istog.

NNN

pre 4 godine

Većina komentara "Bogdan ovo, Bogdan ono",
a realno Beli bio igrač utakmice - bio prvi skakač i asistent ekipe
i imao ubeeedljivo najveći +/- (imao +28, a sledeći najbolji +12)!

Mustra

pre 4 godine

Ajde Aleks, ne odustaj!

Ko će nam od sada objašnjavati teoriju košarke i Bogdanov uticaj na procenat dobijenih mrtvih lopti kod Sakramenta?