Četvrtak, 23.01.2020.

03:25

Dobre partije Bogdana i Bjelice, ali brukanje Kingsa u Detroitu

Košarkaši Sakramento Kingsa doživeli su neočekivan i ubedljiv poraz od Detroit Pistonsa.

Izvor: LN

Dobre partije Bogdana i Bjelice, ali brukanje Kingsa u Detroitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

petarczv
Dete, nemam nameru da se raspravljam sa tobom oko toga da li gledam utakmice ili ne, gledam svaku zanimljivu, kao i ovu sinoć. Ali znaš, ja nisam u fazonu da jedva dočekam da uđem ovde i da pljujem nekog igrača bez ikakvog rezona i razloga samo zato što je nekada igrao za suparnički klub. Naravno da sam posle utakmice legao da spavam, nisam panj da u 4 ujutru brže bolje naškrabam neku malicioznu glupost na vest da bih eto lečio neke frustracije kao ti. Kapiraš razliku? I naravno da lažeš, već sam ti naveo stvari koje si preuveličao. Jer ako si stvarno gledao tu utakmicu kao što tvrdiš, mogao si i da vidiš koliko je lopti Bogdan podelio Dedmonu, Foksu, Hildu i Barnsu i koliko su se dotični ispromašivali.

BojanNS

pre 4 godine

Sakramento je izgubio 21 poen razlike, a Detrotit je izveo 21 slobodno bacanje vise i dao 25 poena iz slobodnih bacanja vise.
I manite se vise +/- statistike, nesto najgluplje sto postoji, na tu statistiku ne utice igrac, nego cela petorka. Dzaba ako jedan igrac cuva svog protivnika dobro kada drugi ne cuva, ili jedan promasi 5 suteva dok je drugi u igri, drugi izadje, a ovaj prvi da 2 trojke u dva vezana napada.

Aleks

pre 4 godine

Meni je baš krivo za ovu utakmicu, iskreno. Prvi put nijednom igraču ništa ne zameram. Moje vidjenje razloga poraza: 1. Nema ko da zaštiti obruč, Beli i Dedmon su rupe u odbrani. Tu fali Holms jer je jedina prava petica u ekipi. 2. Navlačenje sudija za Detroit kao da su Hjuston. Izveli su preko 40 slobodnih a barem pola je potpuno nezasluženo, dok je udaranje Belog i Foksa po faci ignorisano i slični faulovi za Sac. Detroit vazda igra prljavo, to je jasno :) Ne pomaže ni što su igrači zaboravili da izvode slobodna. Molim vas da ne spominjemo Badija i njegov šut, ja ga prva ne volim ali njega je ovaj Voltonov "sistem" igre potpuno unazadio. Uostalom, zakucan je za klupu posle dva isforsirana šuta i kad je pitao Voltona da li zbog toga izlazi, ovaj je klimnuo. Trebalo je i sa Bogdanom isto da postupi posle nekih forsiranih trojki, ne može tako da se rešava, ali to je nedostatak koncepcije igre i trenerov pečat. Foks i Bogdan su delili lopte, bilo je par izgrađenih akcija. Takođe koristili su nešto o čemu pričam od starta sezone, ulaz u reket, navuku odbranu na sebe, izbace loptu napolje. Obojica bi imala duplo više asistencija da su Dedmon, Barns itd mogli da ubodu nešto. Beli je bio jako pasivan, ako je može u odbrani u napadu mora biti agresivniji. Da nije Rouza Pistonsi bi imalo fazon jedva 10ass, a bez toga i slobodnih ne bi dobili nikad. Glup poraz i to sa 20 razlike a nije bila ta razlika na terenu baš u kvalitetu.

petarczv

pre 4 godine

Da je sutnuo 25 puta kao Doncic u prosloj utakmici gde je plus taj Doncic imao 3 od 13 za 3 poena, onda bi Bogdan imao 25 plus koseva na utakmici kao i Doncic u prosloj utakmici. . Medjutim, problem je sto BB uglavnom ima sut 10tak puta u utakmici, po nekada kao nocas, vise suteva i izgleda da je napokon shvatio da mora ovoliko da sutira. Pa bice tu i boljih procenata jer se vraca u formu iz povrede. Neka BB sutira 20 puta po utakmici i imace 20 plus prosek. I to nikoga ne interesuje koliko je puta sutnuo. Svi gledaju broj koseva.
(ccc?, 23. januar 2020 12:06)

Eto opet sami uporedjujete bogdana sa doncicem... Doncic nije imao 25+ vec 36p a osim toga je imao i 9ass i 10skokova nasuprot bogdanovih 2skoka i 3ass! Jel uvidjas razliku?!

Statističar

pre 4 godine

@PETAR CZV

Sada su jasni tvoji spinovi - nije to namerna provokacija navijača reprezentacije tvoje pljuvanje po Bogdanu - to je navika Pantera da im GUBITKE finansiraju razne kompanije a da se oni samo igraju. Kažeš Bogdan uzeo 17 šuteva?!?! A koliko je uzeo Badi Hild šuteva i kakvi su mu procenti?!?! Igrač koji sledeće sezone ima zagarantovano 26 miliona evra!!! Zašto nekoliko klubova u Americi traži Bogdana u trejdu pre 6. februara a ne Badija Hilda kada ove sezone Bogdan zarađuje 8 miliona a Badi 4,5 miliona dolara??? Neouporedivo je lakše trejdovati JEFTINOG igrača! Da bi se trejd ostvario potrebno je da se 75 odsto plata trejdovanih igrača preklopi. Zašto Lejkersi za Kuzmu nisu tražili Hilda nego Bogdana. Za Hilda bi morali pored Kuzme da daju još jednog igrača i to nekog sa najslabijim ugovorom a za Bogija čak dva igrača. Ima nas koji smo gledali utakmicu celu i videlo se da Foks i Bogdan nisu u dobrim odnosima. U četvrtoj četvrtini dva puta je sam bez čuvara Bogi bio na šutu za 3 poena ali mu Foks nije dao loptu nego se zaletao pod koš a onda mu je Bogdan zavalio jedno dodavanje da je Foksu ispala lopta iz ruke. Pre 4 četvrtine najviše poena za Kingse je dao Bogi a onda ga je u prvoj polovini poslednje čsetvrtine sabotirao Foks, nije hteo loptu da mu da ili mu je davao kada je Bogi bio udvojen. Foks bezobrazni nabijač statistike. Bjelica je sinoć imao bednih 25 odsto za 3 poena a Bogdan samo 37,5 odsto!!!

sampion evrope 92

pre 4 godine

Nas najbolji igrac jos od Saleta Djordjevica, srecno majstore, sledece godine da uzmes prsten i naravno da nikad vise ne zaigras za reprezentaciju, pusti razne Gudurice, Davidovce i ostale ove iz naseg nam dragog mutant kluba.

ZvezdaAS

pre 4 godine

Prosto je neverovatno kaliko branite Bogdana, a zato argumenata nemate jer ti ne postoje.
Decko je privatnik najveci. Neverovatno koliko siluje, skoro svaki minut uzima sut. Harden mu ravan nije. Harden za razliku od Bogdana poseduje kvalitet, a Bogdan umislio da je Majkl Dzordan licno i tako licno kanali Sakramento.

психијатар

pre 4 godine

Ово пишем пре свега модераторима и уредницима, а убеђен сам да би ме подржала огромна већина читалаца.
Свакодневно давати толики простор Србима, који упорно и неаргументовано шире мржњу против других Срба је апсолутно срамотно. Не од "петарцзв", него од вас. Не би вас оправдало ни то ако су он и неколико сличних, заправо ваши аниматори. Пљувати по сопственој нацији зарад веће читаности и кликова је дно-дна. Боље би било да се колективно описмените, јер вам текстови често личе на домаћи задатак основаца. Срозали сте ниво овог портала на најниже гране, а присутан сам на њему од самог почетка. Срам вас било
Поздрав.

ccc?

pre 4 godine

Nigde nisi pomenuo da ne taj igrac sa klupe šutnuo 17x na kos...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 23. januar 2020 11:08)


Da je sutnuo 25 puta kao Doncic u prosloj utakmici gde je plus taj Doncic imao 3 od 13 za 3 poena, onda bi Bogdan imao 25 plus koseva na utakmici kao i Doncic u prosloj utakmici. . Medjutim, problem je sto BB uglavnom ima sut 10tak puta u utakmici, po nekada kao nocas, vise suteva i izgleda da je napokon shvatio da mora ovoliko da sutira. Pa bice tu i boljih procenata jer se vraca u formu iz povrede. Neka BB sutira 20 puta po utakmici i imace 20 plus prosek. I to nikoga ne interesuje koliko je puta sutnuo. Svi gledaju broj koseva.

SAMCRO TS

pre 4 godine

Takođe zanimljivo, Bjelica je imao najbolji +/- od igrača koji su proveli barem deset minuta na parketu sa -8, dok je Bogdanović bio najgori sa -18.

Дечко врати се у Европу, сваке године стижу нови гладни, талентовани клинци са драфта у НБА, а ти гураш 27. годину а стагнираш!

petarczv

pre 4 godine

Bogdan je večeras bio prosečan ali je opet dao 19 poena, odnosno kao igrač koji se u zvaničnoj statistici vodi kao igrač sa klupe dao je više poena nego svi preostali igrači Kingsa sa klupe. Poraz je razumljiv jer su Kingsi opet bili očajni u šutu za 3 poena. Badi je do pred kraj četvte četvrtine imao verovatrno najgodi procenat za 3 poena u karijeri ali nije prestajao da šutira pa su stavili na klupu. Foks i dalje ima previše izgubljenih lopti pa je i on proveo dosta vremena na klupi, tek je dobro zaigrao u poslednjoj četvrtini. Kingsi su se lavovski borili u odbrani ali je škripalo u napadu, od organizacije igre do katastrofalnog procenta za 3 poena. Pistonsi su skoro imali duplo bolji procenat šuta za 3P!!! Definitivno, Kingsu je potreban ozbiljan rebilt. U timu jedino ko može da postane All Star igrač je foks ali tek za godinu ili dve. Više nijedan navijač Kingsa ni iz Amerike, ni iz Srbije nema strpljenja da gleda ovu neorganizovanu i gubitničku ekipu. Hitno pre 6. fenruara treba trejdovati Hilda, Dedmona i Barnsa (po cenu da uz njega daju pi prve runde i dva pika druge runde. Nije on loš igrač ali ima za trećinu veću platu nego što zaslužuje!
(Statističar, 23. januar 2020 03:53)

Nigde nisi pomenuo da ne taj igrac sa klupe šutnuo 17x na kos...

petarczv

pre 4 godine

Na petici nema nikoga, Holmes je jedini koji nešto zna. Hild bunari i dalje. Bogdan i Beli odigrali korektno. Foks, plej, “dirigent” ekipe i samo 3 asistencije... I naravno, najduže na parketu: Barnes, sa 8 poena, 34 minute... Šta više očekivati od ovoga.
(JPR24, 23. januar 2020 07:38)

Izvini ko je najbolji asistent ove ekipe?

petarczv

pre 4 godine

kimi

Logično, nakantani su sa 20 razlike...
(,,,,,, 23. januar 2020 10:59)

Pa da ali to je po +- statistici najviše njegova zasluga...

petarczv

pre 4 godine

Badi hild pre 3 dana citao komentare kako gusi bogdana i da zbog toga gube i resio da sinoc sutira manje od njega čisto da vidi sta ce biti jer je bio zbunjen. I video je 20 razlike od raspalog Detroita hahahahahaha

petarczv

pre 4 godine

Opet ti širiš neistine samo da bi omalovažavao Bogdana. Kažeš sebičan? Da si bar gledao utakmicu kao što nisi, video bi koliko je delio lopte, ali to što niko nije pogodio posle njegovog pasa nije njegov problem. Imao je asistencija isto koliko i fox prvi plej ekipe. Pa sad ti meni objasni kako je onda to on sebičan? Znači da je i fox sebičan?
Druga laž je da je imao naviše šuteva od svih u ekipi, a fox je imao isti broj i potpuno isti procenat. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Kapiram da ga ne pognosiš i znam iz kog razloga. Ali dodatno lagati o detaljima ovako, pogotovo o utakmici koju nisi čak ni pogledao samo da bi ga omalovažavao je stvarno jadno i bedno. Ti definitivno dečko imaš opasan problem, a da toga izgleda nisi ni svestan.
(društvance iz predgrađa, 23. januar 2020 09:24)

Ako vidis vreme mog komentara videćeš da je napisan par minuta posle utakmice sto govori da sam gledao utakmicu! Doo sa druge strane ti svoj komentar pises 5 sati kasnije posle lepo prospavane noći tako da je jasno da sam ja gledao utakmicu a ti nisi. I da ti lažes a ne ja! Kažeš laz je da je sebičan? Pa naravno da je sebičan ako sutnes 17x za samo 26 minuta to samo govori o tome da gledas samo ka kosu i da ti ne pada napamet timska igra isto je radio i fox! Kažeš druga laž da je imao najviše suteva u ekipi. Pa jer nije imao?! On i fox su imali najviše jel ti sad lakše? Ali fox je igrao 4min duže i ako tako pogledas za manje vremena je uzeo najvise šuteva da je igrao i tih 4min sigurno bi šutnuo jos par puta. Znaci jedini koji ovde laze si ti a ne ja. A to sto tebe bpli istina jr druga stvar... Jesam slagao i da je bio najgori na terenu sa - 18?? Verovatno sam i to slagao hahahaah

,,,,,

pre 4 godine

petarczv

Ne lupetaj, sa Bogdanom kao plejem i drugom petorkom zapravo je bila manja rezultatska razlika. I Fox i on delili su lopte ali su ovi puno promasivali dok su igraci Detroita sutirali kao nenormalni. Nijedan igrac nije izgubio ovu utakmicu i bas je bzvz iskreno da su izgubili. Bogdan je odigrao odlicno, Fox takodje dobar...

vince carter

pre 4 godine

Samo sam usao da vidim jel ima i ovde komentara laznog vince cartera,pa evo tu je :D Koliko moras da budes bolestan da komentarima za koje znas da ce biti negativni pokusavas da "ponizis" nekog samo jer si opsednuti fan Lebrona,predpostavljam da je to,pa bi da ogadis nekog ko stoji na putu tvom idolu u b92 komentarima :D Nisi bas previse inteligentan,nadam se da pojedini mogu da naprave razliku.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Ponovit cu komentar sa početka sezone, Divac je dovođenjem Voltona i generalno svojim potezima ukanalio kraljeve, i sada mogu da kažem da, smejali smo se Divcu !!

kimi

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.
(Hm, 23. januar 2020 05:31)

I sta ce biti kada Bogdan ode?
Pa ni u jednom klubu ne bi mogao da sutira 19 puta.
Imao je -18 na utakmici protiv jednog od najgorih timova lige Detroita.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Kazu sacramento gubio zato sto bogdan nije igrao, evo od kad se vratio samo jos ubedljivije gube! Bogdan ubedljivo najlosiji igrač na terenu, sto pokazuje i +- statistika. Bogdan je imao sramotnih - 18!!! Za 26min uzeo 17 šuteva! Najvise u ekipi a kažu satro nema prostora?! A o njegovoj sebicnosti da ne pričamo! Uz hilda najsebicniji igrac u ekipi! Aamo gleda da sutne ne bi dodao loptu da mu život zavisi od toga...
(petarczv, 23. januar 2020 03:56)

Opet ti širiš neistine samo da bi omalovažavao Bogdana. Kažeš sebičan? Da si bar gledao utakmicu kao što nisi, video bi koliko je delio lopte, ali to što niko nije pogodio posle njegovog pasa nije njegov problem. Imao je asistencija isto koliko i fox prvi plej ekipe. Pa sad ti meni objasni kako je onda to on sebičan? Znači da je i fox sebičan?
Druga laž je da je imao naviše šuteva od svih u ekipi, a fox je imao isti broj i potpuno isti procenat. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Kapiram da ga ne pognosiš i znam iz kog razloga. Ali dodatno lagati o detaljima ovako, pogotovo o utakmici koju nisi čak ni pogledao samo da bi ga omalovažavao je stvarno jadno i bedno. Ti definitivno dečko imaš opasan problem, a da toga izgleda nisi ni svestan.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Jao sto bih voleo da ima neki ozbiljan turnir 8 najgorih NBA ekipa protiv 8 najboljih Evroligasa da prestanete da uporedjujete NBA sa tim smesnim ekipama. Tacno je da NBA nije ono sto je nekad bio, ali i dalje je smesno uporediti ih na bilo koji nacin sem da i u Evropi i u NBA svi sutiraju loptu na kos. To je jedina slicnost.
ne kenjaj bilo je dosad tih utakmica pa su dobivale evropske ekipe ove iz nba samo,da se zna ovakav sakramento prve 4.ekipe u evropi bi pojeli mislili su kako su nepobedivi i sa reprezentacijom pa gube i to u više navrata samo izbroj koliki broj reprezentacija jih dosad skalpiralo u samom dvoboju.

Грађевинац

pre 4 godine

... Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira...
(Hm, 23. januar 2020 05:31)


Са Фоксом у тиму Сакраменто има 6 победа и 19 пораза што, мислим, довољно говори о каквом се играчу ради. Гледао сам неколико утакмица када је он играо и оно што упада у очи је његов широки осмех после утакмица које су изгубили. Другим речима, победили или изгубили Фокса баш брига - њега се то једноставно не дотиче тј није му стало јер нема менталитет победника. Нарочито порази у неизвесним завршницама, лик просто нема то у себи. Сећам се, поређења ради, израза лица Џастина Џексона када је прошле године промашио зицер за победу над лејкерсима и тог истог човека пуног радости после, када је Богдан погодио тројку за победу. Чини ми се да нико у тиму Сакрамента није био срећнији од Џастина Џексона због те победе у последњој секунди... Е управо то недостаје Фоксу да би био добар кошаркаш а не само атлетичар - жеља за победом.

tecumseh

pre 4 godine

fox bolji procenat i vise pojena od bogdana srbi nevera
(zmaj od sopota, 23. januar 2020 03:50)

A ljudi sa foruma ne veruju kako nepismenih ljudi ima, koji imaju jos i smelosti da ostavljaju ovakve komentare.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.
brisače on u nekoj razvojnoj ligi parket kakva filadelfija ako divac uspe,da ga ugura opet na neku foru divac dao svoje ime za bogdana vala mu baš lepo vrača.

stoler

pre 4 godine

(petarczv, 23. januar 2020 03:56) Tvoj zivot ocigledno zavisi od komentarisanja Bogdan i Divca svaki dan, a vidim da ti je i -/+ statistika bas dobra.

Иван

pre 4 godine

Богдан је прича за себе. Он све уме, али ни у једном кошаркашком елементу није доминантан за НБА конкуренцију. Због тога није стартер: у тој лиги мораш бити у нечему натпросечан да би почињао тј. играо против набољих. У одбрани, заштити рекета, организацији игре, шуту, било чему. Мали Фокс није само млађи, он је и бржи, скочнији, продорнији. Нема асистенцију и визију као Богдан, али Богданов смисао за организацију није толико супериоран да би Сакраменту донео предност у стартној петорци. Зато Богдановић нигде у НБА не би постизао 25 поена у просеку - он би у сваком иоле јачем тиму био шести играч, за то је идеалан. Некад би давао и више од тих 25, али не редовно. Нешто као Лу Вилијамс. Зато је и наша репрезентација трпела последњих година. Она је под Ђорђевићем била базирана на бековима - логично јер је Сале био бек и јер је у моменту кад је преузео селекторско место нама најдоминантнији играч био плеј Теодосић а најперспективнији играч шутер Богдановић - али сада је Тео матор, а Богдан није израстао у оно у шта смо се надали. Зато смо пукли, и поред сјајног Богдановићевог кошгетерског учинка у Кини. Тај СП је многе заварао, али нисмо без разлога ми губили утакмице које смо морали добити кад је он био темељ српске репрезентације. Сале није отишао зато што је имао превише обавеза у Виртусу, он је "смењен" јер су у савезу ипак схватили да се концепција игре мора у новим условима мењати. Кокошков ће ставити Богдана где му је место и имаћемо сјајан резултат, убеђен сам.

Dimitrijevic

pre 4 godine

Bogdanovica trazio Milvoki, posle Kingsi (Lebron licno), sada ga trazi vec Filadelfija a on nastavlja da kanali Sakramento. Prevara od igraca nevidjena. Da o strucnjaku zvanom Divac ne trosim reci.

JPR24

pre 4 godine

Na petici nema nikoga, Holmes je jedini koji nešto zna. Hild bunari i dalje. Bogdan i Beli odigrali korektno. Foks, plej, “dirigent” ekipe i samo 3 asistencije... I naravno, najduže na parketu: Barnes, sa 8 poena, 34 minute... Šta više očekivati od ovoga.

Dragan Feliks

pre 4 godine

Ekipa bez glave i repa. Deluju potpuno pogubljeni i letargični. Ovaj tim je do povratka Foxa i Beglija ličio na tim, nakon toga raspad sistema. Siguran sam da Volton i Kokoškov vide u čemu je problem ali ovo je NBA i sve je podređeno prvo zaradi pa tek onda rezultatu. ,,Klinci,, Fox i Begli su razarajuće tkivo ekipe i to je potpuno jasno jer kada njih dvojica igraju, protok lopte prestaje, narušava se timski duh, odbrane nigde ( mnogi ne obraćaju pažnju na odbranu nego samo na poene, asistencije i napad, jer u vreme dok su ova dvojica bila povređena ekipa je protivnike ograničavala na 100 do 110 poena, a sada i od najlošijih ekipa primaju po 120 i više ).Ukoliko ekipa može da se ugura u plej off sa gomolom igrača sa prosecima od 10 do 15 poena bez jasno izražene zvezde tu nema zarade. Za gazde je bolje da veštački prave zvezde od Foxa, Beglija, Janga, Dramonda i takvih a ekipe im u kanalu. I ne čudite se komentatorima tipa bivših igrača koji kao ,,padaju u trans,, kada Fox ponekad proleti jer i oni su plaćeni od istog gazde. Ovo više nema smisla gledati i ustajati u pola noći.

Hm

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.

Drnch

pre 4 godine

Derbi zacelja u kome je bilo mucno gledati raspali Sakramento. Primiti 126 poena od Detroita, koji je medju 5 najslabijih ekipa usput osakacen povredama, mnogo je i za Kingse. SRAMOTA. Navijaci, voditelji, izvestaci iz hale, svi su izgledali zaprepasceno. Pogledao sam i konferenciju za stampu Luka Voltona. Nije znao sta da kaze, zanemeo je. Otpustili su Jergera prosle godine jer je sa slabijim Sakramentom zamalo usao u plejof. Ovo sto su veceras igrali Kingsi, ne moze se nazvati kosarkom. Bezobrazluk.

Daa

pre 4 godine

Efes bi pregazio ovakva Sakramento, ova odbrana, zalaganje igraca 0, sramota, lagano bi ih dobili
(pritiboi, 23. januar 2020 03:43)

Jao sto bih voleo da ima neki ozbiljan turnir 8 najgorih NBA ekipa protiv 8 najboljih Evroligasa da prestanete da uporedjujete NBA sa tim smesnim ekipama. Tacno je da NBA nije ono sto je nekad bio, ali i dalje je smesno uporediti ih na bilo koji nacin sem da i u Evropi i u NBA svi sutiraju loptu na kos. To je jedina slicnost.

Boston

pre 4 godine

Sakramento se nece vratiti u plejof barem jos 5,6 godine evo videcete. Na leto ce opet imati dobar pik opet ce uzeti perspektivnog igraca i opet nista. Presmesna fransiza, mozda i najgora u celoj NBA nego eto tu su nasi pa se kao prati. Ono sto su Kingsi u kosarci to je Junajted u fudbalu od 2014.

vince carter

pre 4 godine

Sakramento je ovu sezonu bacio niz vodu, to je jasno. Nocas nisu igrali Holms i Begli, tako da je poraz ocekivan. Cilj je maksimalno uigrati ekipu za sledecu sezonu. Bogdan ne treba da ide nigde,a ni Bjelica, uklopili su se maksimalno, igraju odlicno. Foks je sve bolji, bice lider ekipe definitivno. Ovoj ekipi fali samo Bredli Bil. Kada bi njega doveli, sledece sezone bice sigurno u cetiri na zapadu, a za dve dve do tri godine u borbi za prsten! Samo uz uslov da su svi zdravi, jer zaista nemaju srece sa povredama!

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Bogdan i Bjelica treba da napuste sakramento i predju u partizan da osvojimo evrokup
(XD, 23. januar 2020 03:42)

Zamenio bih Bircu za Bjelicu, ne bih trepnuo:)

Mogwai

pre 4 godine

Koliko tim igra bolje kada nije tu Fox to je strasno. Momak je neverovatan igrač, svaka mu cast, ali timska igra opada kad je on tu. Bjelici svaka cast, momak igra srcem i trudi se kao da mu je poslednja. Sve u svemu ocajna igra Kingsa

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bogdan pokazao da je klasa.Da igra u Lejkersima,a ne u Sakramentu sa Foksom,imao bi 25 poena u proseku.Nismo ni svesni kakvog beka šutera imamo!Bogdan je magija na terenu,elegancija,preciznost,sve u jednom..Zasluženo najbolji košarkaš po izboru Kss-a!

Statističar

pre 4 godine

Bogdan je večeras bio prosečan ali je opet dao 19 poena, odnosno kao igrač koji se u zvaničnoj statistici vodi kao igrač sa klupe dao je više poena nego svi preostali igrači Kingsa sa klupe. Poraz je razumljiv jer su Kingsi opet bili očajni u šutu za 3 poena. Badi je do pred kraj četvte četvrtine imao verovatrno najgodi procenat za 3 poena u karijeri ali nije prestajao da šutira pa su stavili na klupu. Foks i dalje ima previše izgubljenih lopti pa je i on proveo dosta vremena na klupi, tek je dobro zaigrao u poslednjoj četvrtini. Kingsi su se lavovski borili u odbrani ali je škripalo u napadu, od organizacije igre do katastrofalnog procenta za 3 poena. Pistonsi su skoro imali duplo bolji procenat šuta za 3P!!! Definitivno, Kingsu je potreban ozbiljan rebilt. U timu jedino ko može da postane All Star igrač je foks ali tek za godinu ili dve. Više nijedan navijač Kingsa ni iz Amerike, ni iz Srbije nema strpljenja da gleda ovu neorganizovanu i gubitničku ekipu. Hitno pre 6. fenruara treba trejdovati Hilda, Dedmona i Barnsa (po cenu da uz njega daju pi prve runde i dva pika druge runde. Nije on loš igrač ali ima za trećinu veću platu nego što zaslužuje!

petarczv

pre 4 godine

Sta uradi divac od ovog kluba to je strašno... Izgubis 21 razlike od Detroita kome ne igraju dramond i grifin... Sramota... Kazu sacramento gubio zato sto bogdan nije igrao, evo od kad se vratio samo jos ubedljivije gube! Bogdan ubedljivo najlosiji igrač na terenu, sto pokazuje i +- statistika. Bogdan je imao sramotnih - 18!!! Za 26min uzeo 17 šuteva! Najvise u ekipi a kažu satro nema prostora?! A o njegovoj sebicnosti da ne pričamo! Uz hilda najsebicniji igrac u ekipi! Aamo gleda da sutne ne bi dodao loptu da mu život zavisi od toga...

Drnch

pre 4 godine

Derbi zacelja u kome je bilo mucno gledati raspali Sakramento. Primiti 126 poena od Detroita, koji je medju 5 najslabijih ekipa usput osakacen povredama, mnogo je i za Kingse. SRAMOTA. Navijaci, voditelji, izvestaci iz hale, svi su izgledali zaprepasceno. Pogledao sam i konferenciju za stampu Luka Voltona. Nije znao sta da kaze, zanemeo je. Otpustili su Jergera prosle godine jer je sa slabijim Sakramentom zamalo usao u plejof. Ovo sto su veceras igrali Kingsi, ne moze se nazvati kosarkom. Bezobrazluk.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Bogdan i Bjelica treba da napuste sakramento i predju u partizan da osvojimo evrokup
(XD, 23. januar 2020 03:42)

Zamenio bih Bircu za Bjelicu, ne bih trepnuo:)

Mogwai

pre 4 godine

Koliko tim igra bolje kada nije tu Fox to je strasno. Momak je neverovatan igrač, svaka mu cast, ali timska igra opada kad je on tu. Bjelici svaka cast, momak igra srcem i trudi se kao da mu je poslednja. Sve u svemu ocajna igra Kingsa

Грађевинац

pre 4 godine

... Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira...
(Hm, 23. januar 2020 05:31)


Са Фоксом у тиму Сакраменто има 6 победа и 19 пораза што, мислим, довољно говори о каквом се играчу ради. Гледао сам неколико утакмица када је он играо и оно што упада у очи је његов широки осмех после утакмица које су изгубили. Другим речима, победили или изгубили Фокса баш брига - њега се то једноставно не дотиче тј није му стало јер нема менталитет победника. Нарочито порази у неизвесним завршницама, лик просто нема то у себи. Сећам се, поређења ради, израза лица Џастина Џексона када је прошле године промашио зицер за победу над лејкерсима и тог истог човека пуног радости после, када је Богдан погодио тројку за победу. Чини ми се да нико у тиму Сакрамента није био срећнији од Џастина Џексона због те победе у последњој секунди... Е управо то недостаје Фоксу да би био добар кошаркаш а не само атлетичар - жеља за победом.

Daa

pre 4 godine

Efes bi pregazio ovakva Sakramento, ova odbrana, zalaganje igraca 0, sramota, lagano bi ih dobili
(pritiboi, 23. januar 2020 03:43)

Jao sto bih voleo da ima neki ozbiljan turnir 8 najgorih NBA ekipa protiv 8 najboljih Evroligasa da prestanete da uporedjujete NBA sa tim smesnim ekipama. Tacno je da NBA nije ono sto je nekad bio, ali i dalje je smesno uporediti ih na bilo koji nacin sem da i u Evropi i u NBA svi sutiraju loptu na kos. To je jedina slicnost.

Boston

pre 4 godine

Sakramento se nece vratiti u plejof barem jos 5,6 godine evo videcete. Na leto ce opet imati dobar pik opet ce uzeti perspektivnog igraca i opet nista. Presmesna fransiza, mozda i najgora u celoj NBA nego eto tu su nasi pa se kao prati. Ono sto su Kingsi u kosarci to je Junajted u fudbalu od 2014.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Kazu sacramento gubio zato sto bogdan nije igrao, evo od kad se vratio samo jos ubedljivije gube! Bogdan ubedljivo najlosiji igrač na terenu, sto pokazuje i +- statistika. Bogdan je imao sramotnih - 18!!! Za 26min uzeo 17 šuteva! Najvise u ekipi a kažu satro nema prostora?! A o njegovoj sebicnosti da ne pričamo! Uz hilda najsebicniji igrac u ekipi! Aamo gleda da sutne ne bi dodao loptu da mu život zavisi od toga...
(petarczv, 23. januar 2020 03:56)

Opet ti širiš neistine samo da bi omalovažavao Bogdana. Kažeš sebičan? Da si bar gledao utakmicu kao što nisi, video bi koliko je delio lopte, ali to što niko nije pogodio posle njegovog pasa nije njegov problem. Imao je asistencija isto koliko i fox prvi plej ekipe. Pa sad ti meni objasni kako je onda to on sebičan? Znači da je i fox sebičan?
Druga laž je da je imao naviše šuteva od svih u ekipi, a fox je imao isti broj i potpuno isti procenat. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Kapiram da ga ne pognosiš i znam iz kog razloga. Ali dodatno lagati o detaljima ovako, pogotovo o utakmici koju nisi čak ni pogledao samo da bi ga omalovažavao je stvarno jadno i bedno. Ti definitivno dečko imaš opasan problem, a da toga izgleda nisi ni svestan.

petarczv

pre 4 godine

Sta uradi divac od ovog kluba to je strašno... Izgubis 21 razlike od Detroita kome ne igraju dramond i grifin... Sramota... Kazu sacramento gubio zato sto bogdan nije igrao, evo od kad se vratio samo jos ubedljivije gube! Bogdan ubedljivo najlosiji igrač na terenu, sto pokazuje i +- statistika. Bogdan je imao sramotnih - 18!!! Za 26min uzeo 17 šuteva! Najvise u ekipi a kažu satro nema prostora?! A o njegovoj sebicnosti da ne pričamo! Uz hilda najsebicniji igrac u ekipi! Aamo gleda da sutne ne bi dodao loptu da mu život zavisi od toga...

Hm

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.

психијатар

pre 4 godine

Ово пишем пре свега модераторима и уредницима, а убеђен сам да би ме подржала огромна већина читалаца.
Свакодневно давати толики простор Србима, који упорно и неаргументовано шире мржњу против других Срба је апсолутно срамотно. Не од "петарцзв", него од вас. Не би вас оправдало ни то ако су он и неколико сличних, заправо ваши аниматори. Пљувати по сопственој нацији зарад веће читаности и кликова је дно-дна. Боље би било да се колективно описмените, јер вам текстови често личе на домаћи задатак основаца. Срозали сте ниво овог портала на најниже гране, а присутан сам на њему од самог почетка. Срам вас било
Поздрав.

tecumseh

pre 4 godine

fox bolji procenat i vise pojena od bogdana srbi nevera
(zmaj od sopota, 23. januar 2020 03:50)

A ljudi sa foruma ne veruju kako nepismenih ljudi ima, koji imaju jos i smelosti da ostavljaju ovakve komentare.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bogdan pokazao da je klasa.Da igra u Lejkersima,a ne u Sakramentu sa Foksom,imao bi 25 poena u proseku.Nismo ni svesni kakvog beka šutera imamo!Bogdan je magija na terenu,elegancija,preciznost,sve u jednom..Zasluženo najbolji košarkaš po izboru Kss-a!

Statističar

pre 4 godine

Bogdan je večeras bio prosečan ali je opet dao 19 poena, odnosno kao igrač koji se u zvaničnoj statistici vodi kao igrač sa klupe dao je više poena nego svi preostali igrači Kingsa sa klupe. Poraz je razumljiv jer su Kingsi opet bili očajni u šutu za 3 poena. Badi je do pred kraj četvte četvrtine imao verovatrno najgodi procenat za 3 poena u karijeri ali nije prestajao da šutira pa su stavili na klupu. Foks i dalje ima previše izgubljenih lopti pa je i on proveo dosta vremena na klupi, tek je dobro zaigrao u poslednjoj četvrtini. Kingsi su se lavovski borili u odbrani ali je škripalo u napadu, od organizacije igre do katastrofalnog procenta za 3 poena. Pistonsi su skoro imali duplo bolji procenat šuta za 3P!!! Definitivno, Kingsu je potreban ozbiljan rebilt. U timu jedino ko može da postane All Star igrač je foks ali tek za godinu ili dve. Više nijedan navijač Kingsa ni iz Amerike, ni iz Srbije nema strpljenja da gleda ovu neorganizovanu i gubitničku ekipu. Hitno pre 6. fenruara treba trejdovati Hilda, Dedmona i Barnsa (po cenu da uz njega daju pi prve runde i dva pika druge runde. Nije on loš igrač ali ima za trećinu veću platu nego što zaslužuje!

stoler

pre 4 godine

(petarczv, 23. januar 2020 03:56) Tvoj zivot ocigledno zavisi od komentarisanja Bogdan i Divca svaki dan, a vidim da ti je i -/+ statistika bas dobra.

Dragan Feliks

pre 4 godine

Ekipa bez glave i repa. Deluju potpuno pogubljeni i letargični. Ovaj tim je do povratka Foxa i Beglija ličio na tim, nakon toga raspad sistema. Siguran sam da Volton i Kokoškov vide u čemu je problem ali ovo je NBA i sve je podređeno prvo zaradi pa tek onda rezultatu. ,,Klinci,, Fox i Begli su razarajuće tkivo ekipe i to je potpuno jasno jer kada njih dvojica igraju, protok lopte prestaje, narušava se timski duh, odbrane nigde ( mnogi ne obraćaju pažnju na odbranu nego samo na poene, asistencije i napad, jer u vreme dok su ova dvojica bila povređena ekipa je protivnike ograničavala na 100 do 110 poena, a sada i od najlošijih ekipa primaju po 120 i više ).Ukoliko ekipa može da se ugura u plej off sa gomolom igrača sa prosecima od 10 do 15 poena bez jasno izražene zvezde tu nema zarade. Za gazde je bolje da veštački prave zvezde od Foxa, Beglija, Janga, Dramonda i takvih a ekipe im u kanalu. I ne čudite se komentatorima tipa bivših igrača koji kao ,,padaju u trans,, kada Fox ponekad proleti jer i oni su plaćeni od istog gazde. Ovo više nema smisla gledati i ustajati u pola noći.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Ponovit cu komentar sa početka sezone, Divac je dovođenjem Voltona i generalno svojim potezima ukanalio kraljeve, i sada mogu da kažem da, smejali smo se Divcu !!

Иван

pre 4 godine

Богдан је прича за себе. Он све уме, али ни у једном кошаркашком елементу није доминантан за НБА конкуренцију. Због тога није стартер: у тој лиги мораш бити у нечему натпросечан да би почињао тј. играо против набољих. У одбрани, заштити рекета, организацији игре, шуту, било чему. Мали Фокс није само млађи, он је и бржи, скочнији, продорнији. Нема асистенцију и визију као Богдан, али Богданов смисао за организацију није толико супериоран да би Сакраменту донео предност у стартној петорци. Зато Богдановић нигде у НБА не би постизао 25 поена у просеку - он би у сваком иоле јачем тиму био шести играч, за то је идеалан. Некад би давао и више од тих 25, али не редовно. Нешто као Лу Вилијамс. Зато је и наша репрезентација трпела последњих година. Она је под Ђорђевићем била базирана на бековима - логично јер је Сале био бек и јер је у моменту кад је преузео селекторско место нама најдоминантнији играч био плеј Теодосић а најперспективнији играч шутер Богдановић - али сада је Тео матор, а Богдан није израстао у оно у шта смо се надали. Зато смо пукли, и поред сјајног Богдановићевог кошгетерског учинка у Кини. Тај СП је многе заварао, али нисмо без разлога ми губили утакмице које смо морали добити кад је он био темељ српске репрезентације. Сале није отишао зато што је имао превише обавеза у Виртусу, он је "смењен" јер су у савезу ипак схватили да се концепција игре мора у новим условима мењати. Кокошков ће ставити Богдана где му је место и имаћемо сјајан резултат, убеђен сам.

petarczv

pre 4 godine

Opet ti širiš neistine samo da bi omalovažavao Bogdana. Kažeš sebičan? Da si bar gledao utakmicu kao što nisi, video bi koliko je delio lopte, ali to što niko nije pogodio posle njegovog pasa nije njegov problem. Imao je asistencija isto koliko i fox prvi plej ekipe. Pa sad ti meni objasni kako je onda to on sebičan? Znači da je i fox sebičan?
Druga laž je da je imao naviše šuteva od svih u ekipi, a fox je imao isti broj i potpuno isti procenat. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Kapiram da ga ne pognosiš i znam iz kog razloga. Ali dodatno lagati o detaljima ovako, pogotovo o utakmici koju nisi čak ni pogledao samo da bi ga omalovažavao je stvarno jadno i bedno. Ti definitivno dečko imaš opasan problem, a da toga izgleda nisi ni svestan.
(društvance iz predgrađa, 23. januar 2020 09:24)

Ako vidis vreme mog komentara videćeš da je napisan par minuta posle utakmice sto govori da sam gledao utakmicu! Doo sa druge strane ti svoj komentar pises 5 sati kasnije posle lepo prospavane noći tako da je jasno da sam ja gledao utakmicu a ti nisi. I da ti lažes a ne ja! Kažeš laz je da je sebičan? Pa naravno da je sebičan ako sutnes 17x za samo 26 minuta to samo govori o tome da gledas samo ka kosu i da ti ne pada napamet timska igra isto je radio i fox! Kažeš druga laž da je imao najviše suteva u ekipi. Pa jer nije imao?! On i fox su imali najviše jel ti sad lakše? Ali fox je igrao 4min duže i ako tako pogledas za manje vremena je uzeo najvise šuteva da je igrao i tih 4min sigurno bi šutnuo jos par puta. Znaci jedini koji ovde laze si ti a ne ja. A to sto tebe bpli istina jr druga stvar... Jesam slagao i da je bio najgori na terenu sa - 18?? Verovatno sam i to slagao hahahaah

petarczv

pre 4 godine

Bogdan je večeras bio prosečan ali je opet dao 19 poena, odnosno kao igrač koji se u zvaničnoj statistici vodi kao igrač sa klupe dao je više poena nego svi preostali igrači Kingsa sa klupe. Poraz je razumljiv jer su Kingsi opet bili očajni u šutu za 3 poena. Badi je do pred kraj četvte četvrtine imao verovatrno najgodi procenat za 3 poena u karijeri ali nije prestajao da šutira pa su stavili na klupu. Foks i dalje ima previše izgubljenih lopti pa je i on proveo dosta vremena na klupi, tek je dobro zaigrao u poslednjoj četvrtini. Kingsi su se lavovski borili u odbrani ali je škripalo u napadu, od organizacije igre do katastrofalnog procenta za 3 poena. Pistonsi su skoro imali duplo bolji procenat šuta za 3P!!! Definitivno, Kingsu je potreban ozbiljan rebilt. U timu jedino ko može da postane All Star igrač je foks ali tek za godinu ili dve. Više nijedan navijač Kingsa ni iz Amerike, ni iz Srbije nema strpljenja da gleda ovu neorganizovanu i gubitničku ekipu. Hitno pre 6. fenruara treba trejdovati Hilda, Dedmona i Barnsa (po cenu da uz njega daju pi prve runde i dva pika druge runde. Nije on loš igrač ali ima za trećinu veću platu nego što zaslužuje!
(Statističar, 23. januar 2020 03:53)

Nigde nisi pomenuo da ne taj igrac sa klupe šutnuo 17x na kos...

sampion evrope 92

pre 4 godine

Nas najbolji igrac jos od Saleta Djordjevica, srecno majstore, sledece godine da uzmes prsten i naravno da nikad vise ne zaigras za reprezentaciju, pusti razne Gudurice, Davidovce i ostale ove iz naseg nam dragog mutant kluba.

Dimitrijevic

pre 4 godine

Bogdanovica trazio Milvoki, posle Kingsi (Lebron licno), sada ga trazi vec Filadelfija a on nastavlja da kanali Sakramento. Prevara od igraca nevidjena. Da o strucnjaku zvanom Divac ne trosim reci.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

petarczv
Dete, nemam nameru da se raspravljam sa tobom oko toga da li gledam utakmice ili ne, gledam svaku zanimljivu, kao i ovu sinoć. Ali znaš, ja nisam u fazonu da jedva dočekam da uđem ovde i da pljujem nekog igrača bez ikakvog rezona i razloga samo zato što je nekada igrao za suparnički klub. Naravno da sam posle utakmice legao da spavam, nisam panj da u 4 ujutru brže bolje naškrabam neku malicioznu glupost na vest da bih eto lečio neke frustracije kao ti. Kapiraš razliku? I naravno da lažeš, već sam ti naveo stvari koje si preuveličao. Jer ako si stvarno gledao tu utakmicu kao što tvrdiš, mogao si i da vidiš koliko je lopti Bogdan podelio Dedmonu, Foksu, Hildu i Barnsu i koliko su se dotični ispromašivali.

JPR24

pre 4 godine

Na petici nema nikoga, Holmes je jedini koji nešto zna. Hild bunari i dalje. Bogdan i Beli odigrali korektno. Foks, plej, “dirigent” ekipe i samo 3 asistencije... I naravno, najduže na parketu: Barnes, sa 8 poena, 34 minute... Šta više očekivati od ovoga.

kimi

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.
(Hm, 23. januar 2020 05:31)

I sta ce biti kada Bogdan ode?
Pa ni u jednom klubu ne bi mogao da sutira 19 puta.
Imao je -18 na utakmici protiv jednog od najgorih timova lige Detroita.

,,,,,

pre 4 godine

petarczv

Ne lupetaj, sa Bogdanom kao plejem i drugom petorkom zapravo je bila manja rezultatska razlika. I Fox i on delili su lopte ali su ovi puno promasivali dok su igraci Detroita sutirali kao nenormalni. Nijedan igrac nije izgubio ovu utakmicu i bas je bzvz iskreno da su izgubili. Bogdan je odigrao odlicno, Fox takodje dobar...

ccc?

pre 4 godine

Nigde nisi pomenuo da ne taj igrac sa klupe šutnuo 17x na kos...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 23. januar 2020 11:08)


Da je sutnuo 25 puta kao Doncic u prosloj utakmici gde je plus taj Doncic imao 3 od 13 za 3 poena, onda bi Bogdan imao 25 plus koseva na utakmici kao i Doncic u prosloj utakmici. . Medjutim, problem je sto BB uglavnom ima sut 10tak puta u utakmici, po nekada kao nocas, vise suteva i izgleda da je napokon shvatio da mora ovoliko da sutira. Pa bice tu i boljih procenata jer se vraca u formu iz povrede. Neka BB sutira 20 puta po utakmici i imace 20 plus prosek. I to nikoga ne interesuje koliko je puta sutnuo. Svi gledaju broj koseva.

petarczv

pre 4 godine

kimi

Logično, nakantani su sa 20 razlike...
(,,,,,, 23. januar 2020 10:59)

Pa da ali to je po +- statistici najviše njegova zasluga...

Aleks

pre 4 godine

Meni je baš krivo za ovu utakmicu, iskreno. Prvi put nijednom igraču ništa ne zameram. Moje vidjenje razloga poraza: 1. Nema ko da zaštiti obruč, Beli i Dedmon su rupe u odbrani. Tu fali Holms jer je jedina prava petica u ekipi. 2. Navlačenje sudija za Detroit kao da su Hjuston. Izveli su preko 40 slobodnih a barem pola je potpuno nezasluženo, dok je udaranje Belog i Foksa po faci ignorisano i slični faulovi za Sac. Detroit vazda igra prljavo, to je jasno :) Ne pomaže ni što su igrači zaboravili da izvode slobodna. Molim vas da ne spominjemo Badija i njegov šut, ja ga prva ne volim ali njega je ovaj Voltonov "sistem" igre potpuno unazadio. Uostalom, zakucan je za klupu posle dva isforsirana šuta i kad je pitao Voltona da li zbog toga izlazi, ovaj je klimnuo. Trebalo je i sa Bogdanom isto da postupi posle nekih forsiranih trojki, ne može tako da se rešava, ali to je nedostatak koncepcije igre i trenerov pečat. Foks i Bogdan su delili lopte, bilo je par izgrađenih akcija. Takođe koristili su nešto o čemu pričam od starta sezone, ulaz u reket, navuku odbranu na sebe, izbace loptu napolje. Obojica bi imala duplo više asistencija da su Dedmon, Barns itd mogli da ubodu nešto. Beli je bio jako pasivan, ako je može u odbrani u napadu mora biti agresivniji. Da nije Rouza Pistonsi bi imalo fazon jedva 10ass, a bez toga i slobodnih ne bi dobili nikad. Glup poraz i to sa 20 razlike a nije bila ta razlika na terenu baš u kvalitetu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.
brisače on u nekoj razvojnoj ligi parket kakva filadelfija ako divac uspe,da ga ugura opet na neku foru divac dao svoje ime za bogdana vala mu baš lepo vrača.

petarczv

pre 4 godine

Da je sutnuo 25 puta kao Doncic u prosloj utakmici gde je plus taj Doncic imao 3 od 13 za 3 poena, onda bi Bogdan imao 25 plus koseva na utakmici kao i Doncic u prosloj utakmici. . Medjutim, problem je sto BB uglavnom ima sut 10tak puta u utakmici, po nekada kao nocas, vise suteva i izgleda da je napokon shvatio da mora ovoliko da sutira. Pa bice tu i boljih procenata jer se vraca u formu iz povrede. Neka BB sutira 20 puta po utakmici i imace 20 plus prosek. I to nikoga ne interesuje koliko je puta sutnuo. Svi gledaju broj koseva.
(ccc?, 23. januar 2020 12:06)

Eto opet sami uporedjujete bogdana sa doncicem... Doncic nije imao 25+ vec 36p a osim toga je imao i 9ass i 10skokova nasuprot bogdanovih 2skoka i 3ass! Jel uvidjas razliku?!

petarczv

pre 4 godine

Na petici nema nikoga, Holmes je jedini koji nešto zna. Hild bunari i dalje. Bogdan i Beli odigrali korektno. Foks, plej, “dirigent” ekipe i samo 3 asistencije... I naravno, najduže na parketu: Barnes, sa 8 poena, 34 minute... Šta više očekivati od ovoga.
(JPR24, 23. januar 2020 07:38)

Izvini ko je najbolji asistent ove ekipe?

petarczv

pre 4 godine

Badi hild pre 3 dana citao komentare kako gusi bogdana i da zbog toga gube i resio da sinoc sutira manje od njega čisto da vidi sta ce biti jer je bio zbunjen. I video je 20 razlike od raspalog Detroita hahahahahaha

BojanNS

pre 4 godine

Sakramento je izgubio 21 poen razlike, a Detrotit je izveo 21 slobodno bacanje vise i dao 25 poena iz slobodnih bacanja vise.
I manite se vise +/- statistike, nesto najgluplje sto postoji, na tu statistiku ne utice igrac, nego cela petorka. Dzaba ako jedan igrac cuva svog protivnika dobro kada drugi ne cuva, ili jedan promasi 5 suteva dok je drugi u igri, drugi izadje, a ovaj prvi da 2 trojke u dva vezana napada.

Statističar

pre 4 godine

@PETAR CZV

Sada su jasni tvoji spinovi - nije to namerna provokacija navijača reprezentacije tvoje pljuvanje po Bogdanu - to je navika Pantera da im GUBITKE finansiraju razne kompanije a da se oni samo igraju. Kažeš Bogdan uzeo 17 šuteva?!?! A koliko je uzeo Badi Hild šuteva i kakvi su mu procenti?!?! Igrač koji sledeće sezone ima zagarantovano 26 miliona evra!!! Zašto nekoliko klubova u Americi traži Bogdana u trejdu pre 6. februara a ne Badija Hilda kada ove sezone Bogdan zarađuje 8 miliona a Badi 4,5 miliona dolara??? Neouporedivo je lakše trejdovati JEFTINOG igrača! Da bi se trejd ostvario potrebno je da se 75 odsto plata trejdovanih igrača preklopi. Zašto Lejkersi za Kuzmu nisu tražili Hilda nego Bogdana. Za Hilda bi morali pored Kuzme da daju još jednog igrača i to nekog sa najslabijim ugovorom a za Bogija čak dva igrača. Ima nas koji smo gledali utakmicu celu i videlo se da Foks i Bogdan nisu u dobrim odnosima. U četvrtoj četvrtini dva puta je sam bez čuvara Bogi bio na šutu za 3 poena ali mu Foks nije dao loptu nego se zaletao pod koš a onda mu je Bogdan zavalio jedno dodavanje da je Foksu ispala lopta iz ruke. Pre 4 četvrtine najviše poena za Kingse je dao Bogi a onda ga je u prvoj polovini poslednje čsetvrtine sabotirao Foks, nije hteo loptu da mu da ili mu je davao kada je Bogi bio udvojen. Foks bezobrazni nabijač statistike. Bjelica je sinoć imao bednih 25 odsto za 3 poena a Bogdan samo 37,5 odsto!!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

Jao sto bih voleo da ima neki ozbiljan turnir 8 najgorih NBA ekipa protiv 8 najboljih Evroligasa da prestanete da uporedjujete NBA sa tim smesnim ekipama. Tacno je da NBA nije ono sto je nekad bio, ali i dalje je smesno uporediti ih na bilo koji nacin sem da i u Evropi i u NBA svi sutiraju loptu na kos. To je jedina slicnost.
ne kenjaj bilo je dosad tih utakmica pa su dobivale evropske ekipe ove iz nba samo,da se zna ovakav sakramento prve 4.ekipe u evropi bi pojeli mislili su kako su nepobedivi i sa reprezentacijom pa gube i to u više navrata samo izbroj koliki broj reprezentacija jih dosad skalpiralo u samom dvoboju.

vince carter

pre 4 godine

Samo sam usao da vidim jel ima i ovde komentara laznog vince cartera,pa evo tu je :D Koliko moras da budes bolestan da komentarima za koje znas da ce biti negativni pokusavas da "ponizis" nekog samo jer si opsednuti fan Lebrona,predpostavljam da je to,pa bi da ogadis nekog ko stoji na putu tvom idolu u b92 komentarima :D Nisi bas previse inteligentan,nadam se da pojedini mogu da naprave razliku.

SAMCRO TS

pre 4 godine

Takođe zanimljivo, Bjelica je imao najbolji +/- od igrača koji su proveli barem deset minuta na parketu sa -8, dok je Bogdanović bio najgori sa -18.

Дечко врати се у Европу, сваке године стижу нови гладни, талентовани клинци са драфта у НБА, а ти гураш 27. годину а стагнираш!

ZvezdaAS

pre 4 godine

Prosto je neverovatno kaliko branite Bogdana, a zato argumenata nemate jer ti ne postoje.
Decko je privatnik najveci. Neverovatno koliko siluje, skoro svaki minut uzima sut. Harden mu ravan nije. Harden za razliku od Bogdana poseduje kvalitet, a Bogdan umislio da je Majkl Dzordan licno i tako licno kanali Sakramento.

vince carter

pre 4 godine

Sakramento je ovu sezonu bacio niz vodu, to je jasno. Nocas nisu igrali Holms i Begli, tako da je poraz ocekivan. Cilj je maksimalno uigrati ekipu za sledecu sezonu. Bogdan ne treba da ide nigde,a ni Bjelica, uklopili su se maksimalno, igraju odlicno. Foks je sve bolji, bice lider ekipe definitivno. Ovoj ekipi fali samo Bredli Bil. Kada bi njega doveli, sledece sezone bice sigurno u cetiri na zapadu, a za dve dve do tri godine u borbi za prsten! Samo uz uslov da su svi zdravi, jer zaista nemaju srece sa povredama!

petarczv

pre 4 godine

Sta uradi divac od ovog kluba to je strašno... Izgubis 21 razlike od Detroita kome ne igraju dramond i grifin... Sramota... Kazu sacramento gubio zato sto bogdan nije igrao, evo od kad se vratio samo jos ubedljivije gube! Bogdan ubedljivo najlosiji igrač na terenu, sto pokazuje i +- statistika. Bogdan je imao sramotnih - 18!!! Za 26min uzeo 17 šuteva! Najvise u ekipi a kažu satro nema prostora?! A o njegovoj sebicnosti da ne pričamo! Uz hilda najsebicniji igrac u ekipi! Aamo gleda da sutne ne bi dodao loptu da mu život zavisi od toga...

vince carter

pre 4 godine

Sakramento je ovu sezonu bacio niz vodu, to je jasno. Nocas nisu igrali Holms i Begli, tako da je poraz ocekivan. Cilj je maksimalno uigrati ekipu za sledecu sezonu. Bogdan ne treba da ide nigde,a ni Bjelica, uklopili su se maksimalno, igraju odlicno. Foks je sve bolji, bice lider ekipe definitivno. Ovoj ekipi fali samo Bredli Bil. Kada bi njega doveli, sledece sezone bice sigurno u cetiri na zapadu, a za dve dve do tri godine u borbi za prsten! Samo uz uslov da su svi zdravi, jer zaista nemaju srece sa povredama!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bogdan pokazao da je klasa.Da igra u Lejkersima,a ne u Sakramentu sa Foksom,imao bi 25 poena u proseku.Nismo ni svesni kakvog beka šutera imamo!Bogdan je magija na terenu,elegancija,preciznost,sve u jednom..Zasluženo najbolji košarkaš po izboru Kss-a!

Daa

pre 4 godine

Efes bi pregazio ovakva Sakramento, ova odbrana, zalaganje igraca 0, sramota, lagano bi ih dobili
(pritiboi, 23. januar 2020 03:43)

Jao sto bih voleo da ima neki ozbiljan turnir 8 najgorih NBA ekipa protiv 8 najboljih Evroligasa da prestanete da uporedjujete NBA sa tim smesnim ekipama. Tacno je da NBA nije ono sto je nekad bio, ali i dalje je smesno uporediti ih na bilo koji nacin sem da i u Evropi i u NBA svi sutiraju loptu na kos. To je jedina slicnost.

petarczv

pre 4 godine

Opet ti širiš neistine samo da bi omalovažavao Bogdana. Kažeš sebičan? Da si bar gledao utakmicu kao što nisi, video bi koliko je delio lopte, ali to što niko nije pogodio posle njegovog pasa nije njegov problem. Imao je asistencija isto koliko i fox prvi plej ekipe. Pa sad ti meni objasni kako je onda to on sebičan? Znači da je i fox sebičan?
Druga laž je da je imao naviše šuteva od svih u ekipi, a fox je imao isti broj i potpuno isti procenat. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Kapiram da ga ne pognosiš i znam iz kog razloga. Ali dodatno lagati o detaljima ovako, pogotovo o utakmici koju nisi čak ni pogledao samo da bi ga omalovažavao je stvarno jadno i bedno. Ti definitivno dečko imaš opasan problem, a da toga izgleda nisi ni svestan.
(društvance iz predgrađa, 23. januar 2020 09:24)

Ako vidis vreme mog komentara videćeš da je napisan par minuta posle utakmice sto govori da sam gledao utakmicu! Doo sa druge strane ti svoj komentar pises 5 sati kasnije posle lepo prospavane noći tako da je jasno da sam ja gledao utakmicu a ti nisi. I da ti lažes a ne ja! Kažeš laz je da je sebičan? Pa naravno da je sebičan ako sutnes 17x za samo 26 minuta to samo govori o tome da gledas samo ka kosu i da ti ne pada napamet timska igra isto je radio i fox! Kažeš druga laž da je imao najviše suteva u ekipi. Pa jer nije imao?! On i fox su imali najviše jel ti sad lakše? Ali fox je igrao 4min duže i ako tako pogledas za manje vremena je uzeo najvise šuteva da je igrao i tih 4min sigurno bi šutnuo jos par puta. Znaci jedini koji ovde laze si ti a ne ja. A to sto tebe bpli istina jr druga stvar... Jesam slagao i da je bio najgori na terenu sa - 18?? Verovatno sam i to slagao hahahaah

Dimitrijevic

pre 4 godine

Bogdanovica trazio Milvoki, posle Kingsi (Lebron licno), sada ga trazi vec Filadelfija a on nastavlja da kanali Sakramento. Prevara od igraca nevidjena. Da o strucnjaku zvanom Divac ne trosim reci.

petarczv

pre 4 godine

Bogdan je večeras bio prosečan ali je opet dao 19 poena, odnosno kao igrač koji se u zvaničnoj statistici vodi kao igrač sa klupe dao je više poena nego svi preostali igrači Kingsa sa klupe. Poraz je razumljiv jer su Kingsi opet bili očajni u šutu za 3 poena. Badi je do pred kraj četvte četvrtine imao verovatrno najgodi procenat za 3 poena u karijeri ali nije prestajao da šutira pa su stavili na klupu. Foks i dalje ima previše izgubljenih lopti pa je i on proveo dosta vremena na klupi, tek je dobro zaigrao u poslednjoj četvrtini. Kingsi su se lavovski borili u odbrani ali je škripalo u napadu, od organizacije igre do katastrofalnog procenta za 3 poena. Pistonsi su skoro imali duplo bolji procenat šuta za 3P!!! Definitivno, Kingsu je potreban ozbiljan rebilt. U timu jedino ko može da postane All Star igrač je foks ali tek za godinu ili dve. Više nijedan navijač Kingsa ni iz Amerike, ni iz Srbije nema strpljenja da gleda ovu neorganizovanu i gubitničku ekipu. Hitno pre 6. fenruara treba trejdovati Hilda, Dedmona i Barnsa (po cenu da uz njega daju pi prve runde i dva pika druge runde. Nije on loš igrač ali ima za trećinu veću platu nego što zaslužuje!
(Statističar, 23. januar 2020 03:53)

Nigde nisi pomenuo da ne taj igrac sa klupe šutnuo 17x na kos...

Иван

pre 4 godine

Богдан је прича за себе. Он све уме, али ни у једном кошаркашком елементу није доминантан за НБА конкуренцију. Због тога није стартер: у тој лиги мораш бити у нечему натпросечан да би почињао тј. играо против набољих. У одбрани, заштити рекета, организацији игре, шуту, било чему. Мали Фокс није само млађи, он је и бржи, скочнији, продорнији. Нема асистенцију и визију као Богдан, али Богданов смисао за организацију није толико супериоран да би Сакраменту донео предност у стартној петорци. Зато Богдановић нигде у НБА не би постизао 25 поена у просеку - он би у сваком иоле јачем тиму био шести играч, за то је идеалан. Некад би давао и више од тих 25, али не редовно. Нешто као Лу Вилијамс. Зато је и наша репрезентација трпела последњих година. Она је под Ђорђевићем била базирана на бековима - логично јер је Сале био бек и јер је у моменту кад је преузео селекторско место нама најдоминантнији играч био плеј Теодосић а најперспективнији играч шутер Богдановић - али сада је Тео матор, а Богдан није израстао у оно у шта смо се надали. Зато смо пукли, и поред сјајног Богдановићевог кошгетерског учинка у Кини. Тај СП је многе заварао, али нисмо без разлога ми губили утакмице које смо морали добити кад је он био темељ српске репрезентације. Сале није отишао зато што је имао превише обавеза у Виртусу, он је "смењен" јер су у савезу ипак схватили да се концепција игре мора у новим условима мењати. Кокошков ће ставити Богдана где му је место и имаћемо сјајан резултат, убеђен сам.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Kazu sacramento gubio zato sto bogdan nije igrao, evo od kad se vratio samo jos ubedljivije gube! Bogdan ubedljivo najlosiji igrač na terenu, sto pokazuje i +- statistika. Bogdan je imao sramotnih - 18!!! Za 26min uzeo 17 šuteva! Najvise u ekipi a kažu satro nema prostora?! A o njegovoj sebicnosti da ne pričamo! Uz hilda najsebicniji igrac u ekipi! Aamo gleda da sutne ne bi dodao loptu da mu život zavisi od toga...
(petarczv, 23. januar 2020 03:56)

Opet ti širiš neistine samo da bi omalovažavao Bogdana. Kažeš sebičan? Da si bar gledao utakmicu kao što nisi, video bi koliko je delio lopte, ali to što niko nije pogodio posle njegovog pasa nije njegov problem. Imao je asistencija isto koliko i fox prvi plej ekipe. Pa sad ti meni objasni kako je onda to on sebičan? Znači da je i fox sebičan?
Druga laž je da je imao naviše šuteva od svih u ekipi, a fox je imao isti broj i potpuno isti procenat. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem. Kapiram da ga ne pognosiš i znam iz kog razloga. Ali dodatno lagati o detaljima ovako, pogotovo o utakmici koju nisi čak ni pogledao samo da bi ga omalovažavao je stvarno jadno i bedno. Ti definitivno dečko imaš opasan problem, a da toga izgleda nisi ni svestan.

kimi

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.
(Hm, 23. januar 2020 05:31)

I sta ce biti kada Bogdan ode?
Pa ni u jednom klubu ne bi mogao da sutira 19 puta.
Imao je -18 na utakmici protiv jednog od najgorih timova lige Detroita.

petarczv

pre 4 godine

Na petici nema nikoga, Holmes je jedini koji nešto zna. Hild bunari i dalje. Bogdan i Beli odigrali korektno. Foks, plej, “dirigent” ekipe i samo 3 asistencije... I naravno, najduže na parketu: Barnes, sa 8 poena, 34 minute... Šta više očekivati od ovoga.
(JPR24, 23. januar 2020 07:38)

Izvini ko je najbolji asistent ove ekipe?

slaviša šmigič

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.
brisače on u nekoj razvojnoj ligi parket kakva filadelfija ako divac uspe,da ga ugura opet na neku foru divac dao svoje ime za bogdana vala mu baš lepo vrača.

ZvezdaAS

pre 4 godine

Prosto je neverovatno kaliko branite Bogdana, a zato argumenata nemate jer ti ne postoje.
Decko je privatnik najveci. Neverovatno koliko siluje, skoro svaki minut uzima sut. Harden mu ravan nije. Harden za razliku od Bogdana poseduje kvalitet, a Bogdan umislio da je Majkl Dzordan licno i tako licno kanali Sakramento.

petarczv

pre 4 godine

Badi hild pre 3 dana citao komentare kako gusi bogdana i da zbog toga gube i resio da sinoc sutira manje od njega čisto da vidi sta ce biti jer je bio zbunjen. I video je 20 razlike od raspalog Detroita hahahahahaha

SAMCRO TS

pre 4 godine

Takođe zanimljivo, Bjelica je imao najbolji +/- od igrača koji su proveli barem deset minuta na parketu sa -8, dok je Bogdanović bio najgori sa -18.

Дечко врати се у Европу, сваке године стижу нови гладни, талентовани клинци са драфта у НБА, а ти гураш 27. годину а стагнираш!

slaviša šmigič

pre 4 godine

Jao sto bih voleo da ima neki ozbiljan turnir 8 najgorih NBA ekipa protiv 8 najboljih Evroligasa da prestanete da uporedjujete NBA sa tim smesnim ekipama. Tacno je da NBA nije ono sto je nekad bio, ali i dalje je smesno uporediti ih na bilo koji nacin sem da i u Evropi i u NBA svi sutiraju loptu na kos. To je jedina slicnost.
ne kenjaj bilo je dosad tih utakmica pa su dobivale evropske ekipe ove iz nba samo,da se zna ovakav sakramento prve 4.ekipe u evropi bi pojeli mislili su kako su nepobedivi i sa reprezentacijom pa gube i to u više navrata samo izbroj koliki broj reprezentacija jih dosad skalpiralo u samom dvoboju.

Statističar

pre 4 godine

Bogdan je večeras bio prosečan ali je opet dao 19 poena, odnosno kao igrač koji se u zvaničnoj statistici vodi kao igrač sa klupe dao je više poena nego svi preostali igrači Kingsa sa klupe. Poraz je razumljiv jer su Kingsi opet bili očajni u šutu za 3 poena. Badi je do pred kraj četvte četvrtine imao verovatrno najgodi procenat za 3 poena u karijeri ali nije prestajao da šutira pa su stavili na klupu. Foks i dalje ima previše izgubljenih lopti pa je i on proveo dosta vremena na klupi, tek je dobro zaigrao u poslednjoj četvrtini. Kingsi su se lavovski borili u odbrani ali je škripalo u napadu, od organizacije igre do katastrofalnog procenta za 3 poena. Pistonsi su skoro imali duplo bolji procenat šuta za 3P!!! Definitivno, Kingsu je potreban ozbiljan rebilt. U timu jedino ko može da postane All Star igrač je foks ali tek za godinu ili dve. Više nijedan navijač Kingsa ni iz Amerike, ni iz Srbije nema strpljenja da gleda ovu neorganizovanu i gubitničku ekipu. Hitno pre 6. fenruara treba trejdovati Hilda, Dedmona i Barnsa (po cenu da uz njega daju pi prve runde i dva pika druge runde. Nije on loš igrač ali ima za trećinu veću platu nego što zaslužuje!

petarczv

pre 4 godine

kimi

Logično, nakantani su sa 20 razlike...
(,,,,,, 23. januar 2020 10:59)

Pa da ali to je po +- statistici najviše njegova zasluga...

,,,,,

pre 4 godine

petarczv

Ne lupetaj, sa Bogdanom kao plejem i drugom petorkom zapravo je bila manja rezultatska razlika. I Fox i on delili su lopte ali su ovi puno promasivali dok su igraci Detroita sutirali kao nenormalni. Nijedan igrac nije izgubio ovu utakmicu i bas je bzvz iskreno da su izgubili. Bogdan je odigrao odlicno, Fox takodje dobar...

sampion evrope 92

pre 4 godine

Nas najbolji igrac jos od Saleta Djordjevica, srecno majstore, sledece godine da uzmes prsten i naravno da nikad vise ne zaigras za reprezentaciju, pusti razne Gudurice, Davidovce i ostale ove iz naseg nam dragog mutant kluba.

petarczv

pre 4 godine

Da je sutnuo 25 puta kao Doncic u prosloj utakmici gde je plus taj Doncic imao 3 od 13 za 3 poena, onda bi Bogdan imao 25 plus koseva na utakmici kao i Doncic u prosloj utakmici. . Medjutim, problem je sto BB uglavnom ima sut 10tak puta u utakmici, po nekada kao nocas, vise suteva i izgleda da je napokon shvatio da mora ovoliko da sutira. Pa bice tu i boljih procenata jer se vraca u formu iz povrede. Neka BB sutira 20 puta po utakmici i imace 20 plus prosek. I to nikoga ne interesuje koliko je puta sutnuo. Svi gledaju broj koseva.
(ccc?, 23. januar 2020 12:06)

Eto opet sami uporedjujete bogdana sa doncicem... Doncic nije imao 25+ vec 36p a osim toga je imao i 9ass i 10skokova nasuprot bogdanovih 2skoka i 3ass! Jel uvidjas razliku?!

stoler

pre 4 godine

(petarczv, 23. januar 2020 03:56) Tvoj zivot ocigledno zavisi od komentarisanja Bogdan i Divca svaki dan, a vidim da ti je i -/+ statistika bas dobra.

Hm

pre 4 godine

Zaista ne znam na osnovu cega neki komentarisu utakmicu? Da su je gledali, sigurno nisu, verovatno pisu reda radi. Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira.
Nocas...odbrana, po ko zna koji put, katastrofa. Volton ubacuje ove iz trejda...kao sto sam i ranije pisao, bas su se usrecili sa njima. Uglavnom, Bogdanovic, ukoliko moze, nek' brise odavde za Filadelfiju. Od ove ekipe tesko da moze gore.

ccc?

pre 4 godine

Nigde nisi pomenuo da ne taj igrac sa klupe šutnuo 17x na kos...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 23. januar 2020 11:08)


Da je sutnuo 25 puta kao Doncic u prosloj utakmici gde je plus taj Doncic imao 3 od 13 za 3 poena, onda bi Bogdan imao 25 plus koseva na utakmici kao i Doncic u prosloj utakmici. . Medjutim, problem je sto BB uglavnom ima sut 10tak puta u utakmici, po nekada kao nocas, vise suteva i izgleda da je napokon shvatio da mora ovoliko da sutira. Pa bice tu i boljih procenata jer se vraca u formu iz povrede. Neka BB sutira 20 puta po utakmici i imace 20 plus prosek. I to nikoga ne interesuje koliko je puta sutnuo. Svi gledaju broj koseva.

Mogwai

pre 4 godine

Koliko tim igra bolje kada nije tu Fox to je strasno. Momak je neverovatan igrač, svaka mu cast, ali timska igra opada kad je on tu. Bjelici svaka cast, momak igra srcem i trudi se kao da mu je poslednja. Sve u svemu ocajna igra Kingsa

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Bogdan i Bjelica treba da napuste sakramento i predju u partizan da osvojimo evrokup
(XD, 23. januar 2020 03:42)

Zamenio bih Bircu za Bjelicu, ne bih trepnuo:)

Statističar

pre 4 godine

@PETAR CZV

Sada su jasni tvoji spinovi - nije to namerna provokacija navijača reprezentacije tvoje pljuvanje po Bogdanu - to je navika Pantera da im GUBITKE finansiraju razne kompanije a da se oni samo igraju. Kažeš Bogdan uzeo 17 šuteva?!?! A koliko je uzeo Badi Hild šuteva i kakvi su mu procenti?!?! Igrač koji sledeće sezone ima zagarantovano 26 miliona evra!!! Zašto nekoliko klubova u Americi traži Bogdana u trejdu pre 6. februara a ne Badija Hilda kada ove sezone Bogdan zarađuje 8 miliona a Badi 4,5 miliona dolara??? Neouporedivo je lakše trejdovati JEFTINOG igrača! Da bi se trejd ostvario potrebno je da se 75 odsto plata trejdovanih igrača preklopi. Zašto Lejkersi za Kuzmu nisu tražili Hilda nego Bogdana. Za Hilda bi morali pored Kuzme da daju još jednog igrača i to nekog sa najslabijim ugovorom a za Bogija čak dva igrača. Ima nas koji smo gledali utakmicu celu i videlo se da Foks i Bogdan nisu u dobrim odnosima. U četvrtoj četvrtini dva puta je sam bez čuvara Bogi bio na šutu za 3 poena ali mu Foks nije dao loptu nego se zaletao pod koš a onda mu je Bogdan zavalio jedno dodavanje da je Foksu ispala lopta iz ruke. Pre 4 četvrtine najviše poena za Kingse je dao Bogi a onda ga je u prvoj polovini poslednje čsetvrtine sabotirao Foks, nije hteo loptu da mu da ili mu je davao kada je Bogi bio udvojen. Foks bezobrazni nabijač statistike. Bjelica je sinoć imao bednih 25 odsto za 3 poena a Bogdan samo 37,5 odsto!!!

психијатар

pre 4 godine

Ово пишем пре свега модераторима и уредницима, а убеђен сам да би ме подржала огромна већина читалаца.
Свакодневно давати толики простор Србима, који упорно и неаргументовано шире мржњу против других Срба је апсолутно срамотно. Не од "петарцзв", него од вас. Не би вас оправдало ни то ако су он и неколико сличних, заправо ваши аниматори. Пљувати по сопственој нацији зарад веће читаности и кликова је дно-дна. Боље би било да се колективно описмените, јер вам текстови често личе на домаћи задатак основаца. Срозали сте ниво овог портала на најниже гране, а присутан сам на њему од самог почетка. Срам вас било
Поздрав.

vince carter

pre 4 godine

Samo sam usao da vidim jel ima i ovde komentara laznog vince cartera,pa evo tu je :D Koliko moras da budes bolestan da komentarima za koje znas da ce biti negativni pokusavas da "ponizis" nekog samo jer si opsednuti fan Lebrona,predpostavljam da je to,pa bi da ogadis nekog ko stoji na putu tvom idolu u b92 komentarima :D Nisi bas previse inteligentan,nadam se da pojedini mogu da naprave razliku.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

petarczv
Dete, nemam nameru da se raspravljam sa tobom oko toga da li gledam utakmice ili ne, gledam svaku zanimljivu, kao i ovu sinoć. Ali znaš, ja nisam u fazonu da jedva dočekam da uđem ovde i da pljujem nekog igrača bez ikakvog rezona i razloga samo zato što je nekada igrao za suparnički klub. Naravno da sam posle utakmice legao da spavam, nisam panj da u 4 ujutru brže bolje naškrabam neku malicioznu glupost na vest da bih eto lečio neke frustracije kao ti. Kapiraš razliku? I naravno da lažeš, već sam ti naveo stvari koje si preuveličao. Jer ako si stvarno gledao tu utakmicu kao što tvrdiš, mogao si i da vidiš koliko je lopti Bogdan podelio Dedmonu, Foksu, Hildu i Barnsu i koliko su se dotični ispromašivali.

Boston

pre 4 godine

Sakramento se nece vratiti u plejof barem jos 5,6 godine evo videcete. Na leto ce opet imati dobar pik opet ce uzeti perspektivnog igraca i opet nista. Presmesna fransiza, mozda i najgora u celoj NBA nego eto tu su nasi pa se kao prati. Ono sto su Kingsi u kosarci to je Junajted u fudbalu od 2014.

tecumseh

pre 4 godine

fox bolji procenat i vise pojena od bogdana srbi nevera
(zmaj od sopota, 23. januar 2020 03:50)

A ljudi sa foruma ne veruju kako nepismenih ljudi ima, koji imaju jos i smelosti da ostavljaju ovakve komentare.

JPR24

pre 4 godine

Na petici nema nikoga, Holmes je jedini koji nešto zna. Hild bunari i dalje. Bogdan i Beli odigrali korektno. Foks, plej, “dirigent” ekipe i samo 3 asistencije... I naravno, najduže na parketu: Barnes, sa 8 poena, 34 minute... Šta više očekivati od ovoga.

Грађевинац

pre 4 godine

... Fox da bude all star? Pa mozda ali Fox je najveca stetocina za ekipu. Plej koji ne zna da organizuje napad. Plej koji nema nikakav sut, pa ni sa penala. Jedino sto mu, donekle, prolazi je ulaz. I to je sve. Kada ga blokiraju, ukoliko ne popije bananu, onda asistira...
(Hm, 23. januar 2020 05:31)


Са Фоксом у тиму Сакраменто има 6 победа и 19 пораза што, мислим, довољно говори о каквом се играчу ради. Гледао сам неколико утакмица када је он играо и оно што упада у очи је његов широки осмех после утакмица које су изгубили. Другим речима, победили или изгубили Фокса баш брига - њега се то једноставно не дотиче тј није му стало јер нема менталитет победника. Нарочито порази у неизвесним завршницама, лик просто нема то у себи. Сећам се, поређења ради, израза лица Џастина Џексона када је прошле године промашио зицер за победу над лејкерсима и тог истог човека пуног радости после, када је Богдан погодио тројку за победу. Чини ми се да нико у тиму Сакрамента није био срећнији од Џастина Џексона због те победе у последњој секунди... Е управо то недостаје Фоксу да би био добар кошаркаш а не само атлетичар - жеља за победом.

Dragan Feliks

pre 4 godine

Ekipa bez glave i repa. Deluju potpuno pogubljeni i letargični. Ovaj tim je do povratka Foxa i Beglija ličio na tim, nakon toga raspad sistema. Siguran sam da Volton i Kokoškov vide u čemu je problem ali ovo je NBA i sve je podređeno prvo zaradi pa tek onda rezultatu. ,,Klinci,, Fox i Begli su razarajuće tkivo ekipe i to je potpuno jasno jer kada njih dvojica igraju, protok lopte prestaje, narušava se timski duh, odbrane nigde ( mnogi ne obraćaju pažnju na odbranu nego samo na poene, asistencije i napad, jer u vreme dok su ova dvojica bila povređena ekipa je protivnike ograničavala na 100 do 110 poena, a sada i od najlošijih ekipa primaju po 120 i više ).Ukoliko ekipa može da se ugura u plej off sa gomolom igrača sa prosecima od 10 do 15 poena bez jasno izražene zvezde tu nema zarade. Za gazde je bolje da veštački prave zvezde od Foxa, Beglija, Janga, Dramonda i takvih a ekipe im u kanalu. I ne čudite se komentatorima tipa bivših igrača koji kao ,,padaju u trans,, kada Fox ponekad proleti jer i oni su plaćeni od istog gazde. Ovo više nema smisla gledati i ustajati u pola noći.

BojanNS

pre 4 godine

Sakramento je izgubio 21 poen razlike, a Detrotit je izveo 21 slobodno bacanje vise i dao 25 poena iz slobodnih bacanja vise.
I manite se vise +/- statistike, nesto najgluplje sto postoji, na tu statistiku ne utice igrac, nego cela petorka. Dzaba ako jedan igrac cuva svog protivnika dobro kada drugi ne cuva, ili jedan promasi 5 suteva dok je drugi u igri, drugi izadje, a ovaj prvi da 2 trojke u dva vezana napada.

Drnch

pre 4 godine

Derbi zacelja u kome je bilo mucno gledati raspali Sakramento. Primiti 126 poena od Detroita, koji je medju 5 najslabijih ekipa usput osakacen povredama, mnogo je i za Kingse. SRAMOTA. Navijaci, voditelji, izvestaci iz hale, svi su izgledali zaprepasceno. Pogledao sam i konferenciju za stampu Luka Voltona. Nije znao sta da kaze, zanemeo je. Otpustili su Jergera prosle godine jer je sa slabijim Sakramentom zamalo usao u plejof. Ovo sto su veceras igrali Kingsi, ne moze se nazvati kosarkom. Bezobrazluk.

Aleks

pre 4 godine

Meni je baš krivo za ovu utakmicu, iskreno. Prvi put nijednom igraču ništa ne zameram. Moje vidjenje razloga poraza: 1. Nema ko da zaštiti obruč, Beli i Dedmon su rupe u odbrani. Tu fali Holms jer je jedina prava petica u ekipi. 2. Navlačenje sudija za Detroit kao da su Hjuston. Izveli su preko 40 slobodnih a barem pola je potpuno nezasluženo, dok je udaranje Belog i Foksa po faci ignorisano i slični faulovi za Sac. Detroit vazda igra prljavo, to je jasno :) Ne pomaže ni što su igrači zaboravili da izvode slobodna. Molim vas da ne spominjemo Badija i njegov šut, ja ga prva ne volim ali njega je ovaj Voltonov "sistem" igre potpuno unazadio. Uostalom, zakucan je za klupu posle dva isforsirana šuta i kad je pitao Voltona da li zbog toga izlazi, ovaj je klimnuo. Trebalo je i sa Bogdanom isto da postupi posle nekih forsiranih trojki, ne može tako da se rešava, ali to je nedostatak koncepcije igre i trenerov pečat. Foks i Bogdan su delili lopte, bilo je par izgrađenih akcija. Takođe koristili su nešto o čemu pričam od starta sezone, ulaz u reket, navuku odbranu na sebe, izbace loptu napolje. Obojica bi imala duplo više asistencija da su Dedmon, Barns itd mogli da ubodu nešto. Beli je bio jako pasivan, ako je može u odbrani u napadu mora biti agresivniji. Da nije Rouza Pistonsi bi imalo fazon jedva 10ass, a bez toga i slobodnih ne bi dobili nikad. Glup poraz i to sa 20 razlike a nije bila ta razlika na terenu baš u kvalitetu.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Ponovit cu komentar sa početka sezone, Divac je dovođenjem Voltona i generalno svojim potezima ukanalio kraljeve, i sada mogu da kažem da, smejali smo se Divcu !!