Sreda, 13.11.2019.

08:06

Jokić nedovoljan protiv Janga – Atlanta šokirala Nagetse!

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Atlanta Hoksa rezultatom 125:121, uz solidnu partiju Nikole Jokića.

Izvor: LN

Jokiæ nedovoljan protiv Janga – Atlanta šokirala Nagetse! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 4 godine

Pre par dana je Milsap izjavio da je Denver odbrambeni tim. Malone sebe smatra defanzivnim trenerom i zato je doveo Milsapa, zato forsira Krega, zato su doveli i Granta. Sa Juanchom napad procveta ali ne igra jer nije po Maloneovom defanzivnom ukusu. Jokic uziva u brzoj ofanzivnoj igri gde se svi krecu i sutiraju, ali takve igre vise nema. Po recima samih igraca, oni ni prosle ni ove godine u pripremnom periodu nisu uvezbavali napad, uvek samo odbranu. Nisu Marej i Haris zaboravili da sutiraju vec se tu radi o tome sto svi igarci daleko bolje sutiraju kad igraju u ritmu nego kada stoje i iz mesta treba da sutnu. Posledica Denverovog slabog suta je promenjeni sistem igre, ne igra se brza kosarka i motion offence vec spora iso kosarka i Maloneove nacrtane akcije. Maloneova filozofija je odbrambena opstrukcija igre a to kod igraca ubija ono najvaznije, zadovoljstvo u igri. Nije samo Jokic nezainteresovan, vec i ostali igraci jer je Maloneov sistem dosadan. U umesto najlepse igre u ligi oni sada igraju najdosadniju kosarku. Tim Konoli to dobro zna, zato je pre sezone rekao da Jokic igra dobro samo kada se zabavlja na terenu i da ce se oni potruditi da tako igraju, ali ili je Konoli priocao napamet ili ga Malone ne slusa i tera po svome. Karnisovas takodje kaze da onoga trenutka kada sputas Jokicevu kreativnost u igri, onda si se odrekao njegove prave snage. Jokic jednostavno ne podnosi takav sistem gde se igra svodi na opstrukciju igre i sprovodjenje necijih nacrtanih akcija.

nba fan

pre 4 godine

Bajo, oni puštaju himnu pred svaku utakmicu... Da mi to radimo, Nacionalisti. Ovo je “patriotizam”, ali svaki put, ajde bre...
(JPR24,

Oni pustaju....a da mi ... srpska klasika. Kakve to veze ima s nama?
Himna se mora postovati to zna svako ko je lijepo vaspitan (isao u skolu).
Kad to naucimo onda ce zapadnjaci dolaziti kod nas da rade, igraju kosarku, fudbal...

jsx

pre 4 godine

@MYNX
Za Bogdanovice se slazem mada mislim da bi im Hrvat bio bolji (vise bi se uklopio u stil igre), ali Bjelica nije rasan suter tako da ne vidim nikako kako bi im pomogao. Milsap je los kad se pogleda ugovor, ali igra najbolju odbranu u ekipi. Bolje da su nekog drugog, ali da ga odstrane bez zamene igrali bi losije.

bskfan

pre 4 godine

Zar ne vidite da Maloneu Jokic igra tacno ono kao i kod Djordjevica? Malone uvek jedno prica a drugo radi, da bi se on shvatio sve mora da se okrene naopacke. Umesto da igra na kapici, Jokic je uvek daleko od kosa i onda nastaju problemi: 1) da ide ka kosu ne moze jer ce ga zaustaviti mnogo brzi igraci, 2) da doda kvalitetnu loptu nekome na trojci ne moze jer se svi (pre svega Marej i Haris) kriju jer su izgubili samopouzdanje u sut, 3) da asistira nekome ispod kosa ne moze jer protivnik igra usku odbranu i reket je zakrcen, 5) i onda Jokic mora da se ispucava sa trojkama jer nema drugu opciju a Malone od nhega trazi suteve. Sve u svemu, niceg novog, Malone samo ponavlja sve ono sto radi svake godine u ovo vreme, pokusava da od Jokica napravi krilnog centra a on to nije niti ce ikada biti. Jokic je najbolji kada ima puno skokova i asistencija, a ne kada izigrava strelca. Njegovi kosevi treba da dodju kao posledica razbijene odbrane protivnika gde se svi krecu i sutiraju, a ne kao glavno oruzje u napadu. Kada je na svojoj poziciji Jokicbez problema ima petnaestak uhvacenih lopti a trenutno mu je prosek ispod 10, a to je posledica naopake igre Denvera za koju je kriv Malone. Za sve je uvek kriv Malone, on je potpuna katastrofa od trenera koji je od najboljeg ofanzivnog tima u ligi za dve godine napravio ispodprosecni napad. Kao posledica svega toga je karastrofalan sut gde je Denver od 30 timova na 28. mestu, gori od njih su samo Niksi i Orlando.

Pera

pre 4 godine

Jokic im je najbolji igrac, ali izgubili su zato sto njemu nije isao sut ((1-8 za tri), ostavljali su ga na trojci, povlacili se pa je reket bio zakrcen za utrcavanja, a trojke nisu isle ni drugima (zato Jangu jesu, zvekne cim predje centar i vecina ulazi). Murray 0-4, Harris 2-10, samo Milsap (2-3) i Barton (4-7) dobri. Za sada Grant razocaranje, Porter uvek ocajan u odbrani (steta, napad mu je odlican, problem mu je i sto igra sa drugom postavom koja je dosta staticna). Uprkos svemu. do juce su bili prvi na zapadu, a izgubili su tri utakmice koje su trebale da budu najlakse. Juce su krenuli ostro, pa valjda rekli lako cemo s ovima, a kad je Jang poceo da reseta vise nije bilo povratka, energija ih je za to vece nepovratno napustila.

јд123

pre 4 godine

Јокић је био лош и тачка. А ове, што после лоше партије излазе из мишије рупе и понављају као папагаји како сваки противнички центар има утакмицу каријере против Јокића само да питам: Да ли су и Ембид и Таунс, који су једни од најбољих центара лиге, имали утакмицу каријере против Јокића? Покријте се ушима мишеви.

Такође стално читам у коментарима да Денверу треба крштени шутер. Зар ви стварно мислите да би неки шутер у овој Мелоуновој тактици био успешан? Пре две године су Херис и Мареј били добри шутери, надигравали се са Каријем и Томпсоном. Мелоун је тада изјавио да види Хериса као новог Томпсона, да треба поправити одбрану. И поправио је. Али када се играч троши у одбрани, шут трпи. А ко зна какав им је тренинг, вероватно је фокус на одбрани. Од Мареја Мелоун покушава направити плеја, иако је природно бек шутер. И има више асистенција, али опет трпи шут.

Мелоун је такође за малог Портера изјавио да он воли да му је лопта у рукама и да му стално говори, да то мора да промени. Ако је то разлог зашто му не даје праву шансу а не бојазан да не обнови повреду, онда је стварно одлепио. Још само фали да га трејдују и могу се угасити.

Бартон колико год добро одиграо више наноси штете, него што се има користи од њега. Ако га сада форсира да би га трејдовали, онда ок. Али бојим се да то није случај. Јуче у последњој четвртини држи Јокића, Бартона и Милсапа на клупи и уводи их касније, ваљда надајући се да ће они преокренути резултат.

Gambeeet

pre 4 godine

U jednom napadu Jang nonšalantno protnu loptu kroz noge Bartonu i pocepa mrežicu sa poludistance. Strašan skorer i asistent, neki mix Karija i Neša, vešt plej - košarkaš. Ono što je najčudnije jeste to da je Barton na početku sezone najkonstantniji igrač Denvera, čak je i procente popravio, a lepo bi bilo da to i održi koliko-toliko kad se ostali probude, nadam se već uskoro. U odbrani njihovi igrači deluju skroz pogubljeno, kao da prvi put vide igrače suparničkog tima, a znamo da se u NBA ligi radi ozbiljna priprema i analiza narednog protivnika. Mora to mnogo bolje u nastavku. Veći saldo poena se očekuje na konto Jokića, zatim Mareja i Herisa (sa kim ne znam šta se dešava, od igrača za 20ppg, trenutno je bliži igraču od 10 poena po meču). I klupa im kaska, više minuta treba da imaju MPJ (dobija ih na kašičicu) i Huančo (on ih i nema trenutno), Milsap pristojan i u napadu i u odbrani za sada. Ovih 7-3 deluje basnoslovno, lako je moglo biti i 3-7. Problem je što igra ne uliva poverenje, osetiće se to i na rezultatu kad-tad. Vreme je za buđenje!

CarloNS

pre 4 godine

Nažalost, Jokić je promašivao šuteve za 3, kao i Heris i Mari.
Ideja je dobra, izvući protivničkog centra iz reketa, ali onda Jokić mora da pogađa trojke. U svakom slučaju igra bolje nego na početku sezone, ali još uvek mu fali kondicije. 3 utakmice za 5 dana mu je za sada previše.

brada

pre 4 godine

Jokić je umoran od svjetskog prvenstva i to se vidi. Loš u skoku, katastrofa šut, vuće se na terenu.. Ljetna pauza postoji da igrači "napune baterije", da prorade na snazi u teretani i da se oporave od luđačkog tempa sezone i postsezone. Najpametnija stvar koju Jokić može sad napraviti jest uzeti 2 mjeseca pauze. Sljedeći put kad ga pozovu na svjetsko prvenstvo neka ih sve pošalje u neku stvar.

Poz iz Zg

pre 4 godine

Jokic ne igra dobro i to se mora jasno i glasno reci. On cijelo ljeto nije nista radio na sebi,posvetio se konjima i masnoj i nezdravoj hrani i to se vidi na njemu. Udebljao se mnogo a misica nigdje. Pokreti su mu sporiji i zato i ne ide na post ispod kosa jer dok se on okrene sa tom masom,odmah doleti drugo nizi igrac i uzme mu loptu. Jednostavno kad ga gledas imas osjecaj da se njemu i ne igra ta kosarka,vec uzeo sam im 150 milki i sad sam obezbjedio obitelj cijelu i mogu si kupiti hipodrom i konje i u tome cu uzivati cim istekne petogodisnji ugovor. Pored njega jako lose igra i Gary Harris,decko nema sut i uzasni su mu flouteri,pa takve ni djeca u osnovnoj ne bacaju. Denver mora trejdovati neke igrace i dovesti sutera koji ce da ih pogura prema finalu playoffa. Mislim da ce ako Jokic ovako nezaineresovano bude igrao gdje ni u odbrani ne postoji, Denver da bude u jako nezavidnoj situaciji i nista nece postici.

ccc?

pre 4 godine

U poslednje 3 utakmice, Bogdan ima bolju statistiku i to mnogo bolju od Mareja a ovaj je najplaceniji igrac Denvera? Nocas je Marej postigao 18 koseva i Denver je izgubio..

MYNX

pre 4 godine

Denver ako zeli finale nba lige mora nešto da menja....svi su promenili nesto sem njih....nisu ni zanimljivi vise....i moze ko sta hoce da prica ali da je umesto Jokica ovde neko bilo ko drugi ma koliko bio dobar....taj bi nabijao statistiku a ovi ostali veze ne bi imali....i plej of ne bi igrali ni prosle god ni ove....on ih je sam vodio do polufinala konf prosle god....i da je imao samo jednog da ga isprati u poslednjoj utakmici gde su vodili 20 razlike....igrali bi finale protiv gsw a pre sezone nisu bili po kladionicama ni u plej of crti....to govori koliki je on maestro....ssd jeste poceo slabije ali plako samo....ali generalno njemu treba jedan vrhunski igrac suter u timu....ovo sto igra s njim je smesno....Barton nije igrac ni za Krkane iz Novog Mesta....Heris toplo hladno cele sezone....ali uglavnom hladno i sa promasajima kad je bitno....Plumlee evrokup centar za Oldenburg....i uklopio bi se tamo ppsto je plav i lici na Nemca....Milsap o njemu vec ne treba trositi reci kolika je to prevara i koliko para dobija a sta doprinosi na terenu....ovaj Marej moze biti vrh ako ne divlja....Craig treba dobiti vecu minutazu i Porter,Bizli....Bogdanovic bi dobro legao ovom timu i nas i Hrvatski....cak i Bjelica....a i Bobija da je zvao za njegovu zamenu ne bi pogresio....

Roki

pre 4 godine

Odakle poceti? Obrana jako losa, ne zna niko kako se treba da se krece i ko kako rotira. Tri pasa i neko je sam u reketu. Jesu Atlantu isle trojke, ali je problem sto nije bilo reakcije sa klupe kad su videli da ih sluzi sut. U takvoj sitiaciji mora da se menja odbrana. Tesko moze da se brani ono sto je Jang davao, ali cinjenica da je pola dao maltene sa loga na centru dovoljno govori o pristupu odbrane. Napad los pored mnogo postignutih poena. Hoksi bez Kolinsa koji je njihov najbolji visoki odbrambeni, a Jokic pola suteva ispali za tri. Nista nisu promenili u odnosu na proslu sezonu, nema nikakve nadogradnje igre. Marej potpisao maks, a igra skroz neodgovorna. Pokazao mu je Jang kako se vodi ekipa. Pokazao je i Jokicu, da budem fer.

Imay

pre 4 godine

Pa ne može Jokić baš sve da radi u Denverovoj organizaciji! Još kokice da prodaje na poluvremenu?! Da preko leta dogovara pojačanja? Igra sa bekovima koji šutiraju ispod proseka cele NBA! Procenat šuta im je 28. od 30 klubova! Dakle, Jokić je genije kad sa ovom ekipom polovnjaka dođe skoro do finala! Igra Denvera bez Jokića na ternu je užasna.

Marko Marković

pre 4 godine

Isti ovi koji su krivili Djordjevica, Bircevica I izmišljenu poziciju 4 sad kritikuju Jokica...Koju poziciju igra Jokic u Denveru? pitanje za eksperte.. ja ga gledam na svakoj samo ne na 5.posto se stalno izvlači iz reketa.. on je lažna 5 kao što je bio Dirk, to što mu piše ispod imena C ne znači da će utakmicu sa igra da se gura ko Sek ili Hakim.. Ispada da je bolje igrao kod Djordjevica..Vucevic vam je Centar, Embiid, njihova igra ispod kosa ne može da se poredi sa Jokicevom kad stalno bezi od reketa..

Sasa.

pre 4 godine

Da se ne lazemo, ovaj poraz ide na Jokicevu dusu. Promasio je 4 ili 5 otvorenih trojki u 4/4, bukvalno su ga samog ostavljali da sutira, videli da ne moze nista da ubode
(Slobodan, 13. novembar 2019 08:31)

Jokic je centar a ne trojkas, sto drugi nisu uzeli sut i pogodili, to sto vas je navikao da igra sve pozicije ne mora da znaci da je kriv za poraz ako ne pogodi nesto sto nije njegovo

Sale

pre 4 godine

Odbranu on ne ume da igra, sut ocajan. I vi biste da neko ko ne zna da igra odbranu bude najbolji centar lige?
(Pst, 13. novembar 2019 09:43)

Tako je, objasni ti ovima iz NBA ko je najbolji centar lige, očigledno da se ti razumeš bolje od njih, čovek igra loše i daje po 20 porna, šta će biti kad počne da igra dobro, glavni problem Denvera je što svi hoće da budu glavni igrači, i Marej pa čak i Barton, i mnogo se siluje lopta i mnogo iznudjenih šuteva ima, bitno da gabpljuju kako je očajan, a on dao 20 pena...

KOSTA1703

pre 4 godine

Evo ja nisam gledao utakmicu ali sam zgrožen načinom na koji se ovde komentariše, posebno miševi koji jedva čeka da se nešto loše dogodi, pa da iskale sav svoj bes zbog promašenh i nebitnih života preko tastature pljujući jednog od naših najboljih sportista.
Jokić je kriv zbog izgubljenog meča, a Young ubacio 42 poena uz šut preko 50%, uz Harisovo prisustvo na terenu od 40 minuta?I Marejevo od 33 minuta?
Jokić igra lošu odbranu?
Pa kako Jokić da stigne bilo kog niskog igrača bilo kog tima, kada probiju prvu liniju, a Haris i Marej ostanu da gledaju?
Ako je Jokić prvi igrač ekipe, onda treba da prave ekipu prema njemu.
Za Lebrona, Cyrija,Embida verovatno zapošljavaju ljude koji nose peškire prema simpatijama njih trojice, a kod Jokića daju maksimum igraču koji ima nekonstantan šut, koji na terenu divlja, koji uopšte ne igra odbranu?
Možda je Jokićev način da to kaže upravi, baš taj da malo šutira, da izgleda nezainteresovan?
1-8 trojke?
Za su mnogo bolje šutirali oni čiji je to prevashodni posao?
Jokić po utakmici mora da ispali 3,4 trojke, zato što time "opravdava" poziciju spolja u napadu, i tera protivnike da otvore reket.Osam šutnutih trojki samo znači da toliko puta nije imao kome da doda loptu, jer su se slabo kretali.

Lokos

pre 4 godine

Прави се луд, и бјежи од рекета. Алекс Лен преко њега 17 поена. Нема центра који се није надавао кошева преко млитавог.

Straight Outta München

pre 4 godine

Denver je samo prosecan NBA tim koji se bori za pleyoff, nista vise, nista manje....Da u njemu kojim slucajem ne igra Jokic, ovdasnji “poznavoci” kosarke ne bi znali da nabroje tri clana prve petorke, kao sto recimo ne znaju da nabroje tri startera u Atlanti ili Bruklinu.

tocka

pre 4 godine

Definitivno nešto ne klikće u igri Denvera, a mislim da je čak i preduboka klupa. Ima par igrača od kojih se očekuje da budu prva postava, recimo MPJ i Grant. Marej do sada nije opravdao max ugovor. Ne sumnjam da su jaki kada igraju njihovu igru, ali deluje kao da se traže i da im je povratak Bartona poremetio hemiju.

JPR24

pre 4 godine

Drzati ruke u dzepovima kad se slusa himna ne da je nepristojno nego jevrijedjanje drzave u kojoj si postao multimilioner. E moj Jokicu.
(nba fan, 13. novembar 2019 09:42)

Bajo, oni puštaju himnu pred svaku utakmicu... Da mi to radimo, Nacionalisti. Ovo je “patriotizam”, ali svaki put, ajde bre...

Paja

pre 4 godine

Možda mi malo nerezonski i navijacki gledamo. Jokic solidan a slab procenat šuta, skoro svi protivnički centri nabijaju poene protiv Denvera. Gledam Gobar, procenat prekjuče 91%, sinoc 80%. Trojke ne šutira, da li je to možda starinski tip centra, jeste ali se zna ko šta radi u Juti. Jedva čekam Denver protiv Jute da vidimo koji tip košarke je bolji

Ostin A

pre 4 godine

Jokić nedovoljan protiv Janga?

Denver je dao 121 poen. U 90% utakmica bi to bilo dovoljno za pobedu. I nije problem samo Jang, problem je što je reket bio kao puter, i nebitni igrači kao Alex Len i Jabari Parker, odigraju utakmice sezone jer igraju protiv putera u reketu Jokića (Damian Jones je samo simbolično startovao utakmicu, ali i ono malo što je uradio, uradio je protiv Jokića).

Ono kad Jokić jedino faulom može da zaustavi Alexa Lena... A iskreno Alexa Lena ne smatram u Top3 centra lige kao što smatram Jokića.

Džoni

pre 4 godine

Šta ti je NBA četvorica igrača postignu u proseku po 20 poena i izgube utakmicu??? U Evropi kada imaš dvojicu tako efikasnih skoro pa sigurno si pobedio.

kiza iz ofsajda

pre 4 godine

Jokić loš zbog loše postavke igre. Meloun pokušava sa post igrom krila, pa je Jokić poslat van linije za tri. Međutim, ni njega ne ide šut, ali će proraditi valjda. Pored toga, ljudi ne trče i traže se još uvek. Ključ bi vrv bio da izdivlja Milsep, ali i on prečesto baca cigle. U takvoj igri Jokić ostaje bez skokova. Mislim da bi Kreg i Bizli trebali više prostora da dobiju, u kombinaciji sa Jokićem.

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Jokić se ugojio i nije senka prošlosezonskog, treba biti pošten i to reći, procenti šuta su mu očajni, mnogo je sporiji i to se vidi, a cenim ga, centar sa razumevanjem igre bez premca, "izvlače" ga šutevi za pobedu ali 17 poena i 9 skokova u proseku za lidera franšize i top 5 igrača lige(barem ovde) je premalo.

Zoran

pre 4 godine

Nema dovoljno asistencija , slab ubacaj ,razlog nedovoljna timska igra , ne zna se ko je ko, ko sta radi, sve napucane zvezde i kad zagusti Jokic je tu da vas vadi , klupa slaba, nekolko igraca sutiraju nerezonski, nema simbioza I jos trener neznam ustvari sta radi, ako stvari se ne menjaju kompletno Denver ce se boriti za plej of i borice se za to 8 mesto, ocajno , mislim i Joka gubi volju sa vakvom igrom , najbolje e da ide ...dok je jos je u elanu i nije povredzen, tutula nece uzeti u Denver od vise razloga , samo gubi vreme.....

Hm

pre 4 godine

Ovo je bilo...UZAS!!! Dakle, koliko god Jokic bio los u napadu, u odbrani je to vec kriminal. Prosto neverovatno. Njega cak mrzi (ili nece) i ruke da podigne. Stoji kao semafor dok ona dvojica iz Atlante samo trpaju pod kosem. Plamli je postao doktor za njega. Marej...najgora partija od pocetka sezone. Minus beskonacno sta je pokazao nocas. Sram ih bilo obojicu. Tolike pare uzimaju a ne pruzaju nista. Bas nista. Od pocetka sezone su losi ali ovo nocas je za zatvor.

Zoran

pre 4 godine

Ovi što po ko zna moji put, krajnje dosadno i navalentno, pominju zašto nema tabele zapada - samo dokazuju, kao na testu, nizak nivo inteligancije. Naravno, oni ne mogu shvatiti koliko je glupo to što rade, tako da ćemo i ubuduće morati da čitamo te njihove objave - za koje su oni verovatno ponosni misleći da su time pokazali neki nivo pameti.

nba fan

pre 4 godine

Drzati ruke u dzepovima kad se slusa himna ne da je nepristojno nego je
vrijedjanje drzave u kojoj si postao multimilioner. E moj Jokicu.

Markos

pre 4 godine

HM
Dobro,znamo da si puko na kladionici,posto inace ne vidim razlog za ovoliku frustraciju zbog jednog poraza na pocetku sezone u ligi gde se igra preko 80 utakmica samo u regularnom delu

JPR24

pre 4 godine

Odbrana loša, šut nije išao, i opet kao protiv Minesote, prazne minute. Ovaj put ne na kraju, već u drugoj četvrtini, nekoliko minuta bez poena, to je prosto nedopustivo da se dešava u dve utakmice zaredom. A Haris i Jokic nisu vola mogli da ubodu, sto ne gurne Portera, pa i onaj španac Huanco, zna da ubode trojke. Ali sve u svemu, odbrana je bila loša, Jang je šutirao sa 12 metara ( preterujem malo ;) ) ubacivao, i niko da ga stisne. A kad šut ne ide, bez odbrane nema dalje. I na kraju, Denver je izgubio samo 3 lopte, i izgubi ! Eh...

E

pre 4 godine

Kao prvo, "a đe vam je ovdje tabela Zapada" ???
A kao drugo "Grumenje" iz Denvera očekivano pada, i vodiće do kraja veliku bitku za 4 mesto na Zapadu sa Jutom, jer po mom mišljenju prva 3 mesta su već rezervisana blizance iz LA i naravno drim tim iz Hjustona.
(Dušman, 13. novembar 2019 08:59)

Hahahahah, drim tim iz Hjustona.
A pogledas li ti utakmicu tog "drim tima" da vidis o cemu pricas ili onako procitas negdjr kao Vesbruk i Harden u timu i gotovo, kraj svega, gasite ligu i dve hahahah.
Svako ima pravo da gleda, ali sto morate da komentarisete a veze nemate.

znanje-imanje

pre 4 godine

Deluje nažalost prilično očito. Pre dve sezone je još izvrsni Nikola imao i izvrstan šut. Prošle sezone je imao lošiji šut, a ove - još lošiji. Biva ono što sam svo vreme govorio: bildovanjem, masom i sl. glupostima upropastiše mu mehaniku. Nije obavezno da svako strada kao šuter tako - ali češće da nego ne. Sad i kada se (ako se) dozove sebi sa 10-15 kila manje verovatno šut ipak neće biti onaj. Verovatno nikad više.
I Bjelica je trebao biti pre kao Medžik a ne ovo. Miličić je odavno označen kao lujka pa to kamuflira isti ovaj aspekt jer se upravo isto desilo i sa njim. Nije on džabe bio prvi na draftu i to ne (samo) zbog visine. Imao je odličnu mehaniku ruku - a onda su počeli sa njim "ozbiljno". Ne da me niko ne može ubediti da tamo nema bolida nego ih, makar je to NBA, ima u većini. I ne samo što su ga stavili u jedini klub kome ne treba (kao i Dražena, kao i Blata itd.) već su napravili očas posla od dečka bacača cigli. Univerzalno je to: Jelena Janković je bila svetski vrh, ali kao nije bilo dovoljno. Pa se na zimu nabildovala da kao može da zavali - i više nikad nije bila svetski vrh.
Nikoli je trebao rad kao Bobiju: definicija a ne masa, brzina (naročito bočna) a ne snaga. A ruke - NE DIRAJ!!! Pa gde ćeš i šta ćeš bolje. Samo mu nađi koga treba - a Džamir ti je pokazao koga, ne Džamala već ovog Treja!
100% želim da 100% grešim ali liči podosta kao sa Darkom. Omraz na USA-smor dok uz neki napredak ide i temeljno upropaštavanje. Srećom je sam Jokić vrlo drugačiji.

Where is my sendvic?

pre 4 godine

Svi se izredali na debelom ,Len I'ma 5 ppg cele sezone na debelom 20,Okafor 5ppg na debelom 30,onaj polupanac iz Sakramenta 25,Kleber 16 Whiteside 17Vucevic25.Lik je promajetina I rupetina

Dušman

pre 4 godine

Kao prvo, "a đe vam je ovdje tabela Zapada" ???
A kao drugo "Grumenje" iz Denvera očekivano pada, i vodiće do kraja veliku bitku za 4 mesto na Zapadu sa Jutom, jer po mom mišljenju prva 3 mesta su već rezervisana blizance iz LA i naravno drim tim iz Hjustona.

Saša

pre 4 godine

Barton ima dobre brojke, u odličnoj je formi, jedan od najboljih u timu, a ipak je veoma štatan po tim.
U manjoj meri ovo važi i za Herisa.
Dok njih dvojica imaju ovu minutažu, Denver ne može igrati svoju igru i biti dobar.
Prošle godine je Denver imao dobru sezonu delom i zbog toga što su ova dvojica bili dugo povredjeni. Rezerve su bolje, ali oni to ne mogu pokazati kada igraju mali broj minuta.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pa kada imaš Harisa koji šutira 2/10 za tri i čoveka sa maksimalnim ugovorom Mareja sa šutom 0/4 za tri...Realno i ne možeš pobediti...Evroligaška bekovska linijaJokić da ima bekove kvalitetne svaku utakmicu bi imao 25-30 asistencija...Bigdanović odličan u pobedi!25 poena,3 skoka i 10 asistencija(double-double)...Bravo!

gremlin

pre 4 godine

Zašto šokirala???Pa Trej je doktor igre a da nije Jokic 2x zaredom dao u zadnjoj sekundi ovo bi im bio treći poraz,drugo je da mi navijamo a srugo je da primetimo realno da su Nagetsi za uslove NBA...prosek,ili malo jači al najbolji nisu...pa vi opalite minuse...

marko

pre 4 godine

Gledao citavo drugo poluvrijeme. Jokic je bio ocajan, odbranu nije skoro ni igrao osim u poslednjih par minuta. Sutirao trojke nekontrolisano. Jeste ostajao sam ali opet poprilicno nerezonski za 1/8 za tri. Neke napade je zavrsavao nakon samo par sekundi. Marej isto los, Barton iznenadjujuce dobar za sad

Slobodan

pre 4 godine

Da se ne lazemo, ovaj poraz ide na Jokicevu dusu. Promasio je 4 ili 5 otvorenih trojki u 4/4, bukvalno su ga samog ostavljali da sutira, videli da ne moze nista da ubode

Đomla

pre 4 godine

Niko nije šokirao Denver !
Ok,početak je sezone,svi su daleko od maksimuma,ali određene stvari već sada mogu da se zaključe kada je Denver u pitanju. Apsolutno nikakvog napretka u odnosu na prošlu sezonu,Marej nije postao Kris Pol iz prajma,sem Grenta koji je Nba nivou suvi prosek,ekipa nije pojačana,a konferencija je,kako god to zvučalo,paklenija nego prošle sezone.

roten

pre 4 godine

Denver igra loše,solidan skor imaju samo zbog laganog rasporeda na početku sezone,još nisu naišli na "tvrdo"(Lejkersi,Klipersi,Hjuston,Juta...). "Namirisali su krv" prošle sezone,sada hoće više.Mislim da još od vremena Karmela(dok je bio u Denveru) nisu imali ovakve ambicije.Za tako nešto trebaju Jokicevi poeni,sadašnjih 16 u proseku je premalo,zato ga i napadaju američki novinari.Ako nastave ovako sigurno će napraviti neki trejd(materijala na klupi za to imaju+Haris ili Barton),a ako i to ne donese rezultat sledeći na tepetu je Maloun a sa njim verovatno odlaze Marej ili baš Jokić.Tako to ide u Americi,nema milosti...

Blue Moon 1870

pre 4 godine

Jokic solidan haha, Jokic ocajan sutira trojke 1-8 poslednje 4 utakmice 4-24 za tri, procenti suta su katastrofa za najboljeg centra NBA lige kako je juce pisano kada ovako sutiraju Harden ili Vestbruk onda su oni ocaj treba biti realan Jokic ovaj pocetak sezone igra lose.

gremlin

pre 4 godine

Zašto šokirala???Pa Trej je doktor igre a da nije Jokic 2x zaredom dao u zadnjoj sekundi ovo bi im bio treći poraz,drugo je da mi navijamo a srugo je da primetimo realno da su Nagetsi za uslove NBA...prosek,ili malo jači al najbolji nisu...pa vi opalite minuse...

Đomla

pre 4 godine

Niko nije šokirao Denver !
Ok,početak je sezone,svi su daleko od maksimuma,ali određene stvari već sada mogu da se zaključe kada je Denver u pitanju. Apsolutno nikakvog napretka u odnosu na prošlu sezonu,Marej nije postao Kris Pol iz prajma,sem Grenta koji je Nba nivou suvi prosek,ekipa nije pojačana,a konferencija je,kako god to zvučalo,paklenija nego prošle sezone.

roten

pre 4 godine

Denver igra loše,solidan skor imaju samo zbog laganog rasporeda na početku sezone,još nisu naišli na "tvrdo"(Lejkersi,Klipersi,Hjuston,Juta...). "Namirisali su krv" prošle sezone,sada hoće više.Mislim da još od vremena Karmela(dok je bio u Denveru) nisu imali ovakve ambicije.Za tako nešto trebaju Jokicevi poeni,sadašnjih 16 u proseku je premalo,zato ga i napadaju američki novinari.Ako nastave ovako sigurno će napraviti neki trejd(materijala na klupi za to imaju+Haris ili Barton),a ako i to ne donese rezultat sledeći na tepetu je Maloun a sa njim verovatno odlaze Marej ili baš Jokić.Tako to ide u Americi,nema milosti...

Blue Moon 1870

pre 4 godine

Jokic solidan haha, Jokic ocajan sutira trojke 1-8 poslednje 4 utakmice 4-24 za tri, procenti suta su katastrofa za najboljeg centra NBA lige kako je juce pisano kada ovako sutiraju Harden ili Vestbruk onda su oni ocaj treba biti realan Jokic ovaj pocetak sezone igra lose.

marko

pre 4 godine

Gledao citavo drugo poluvrijeme. Jokic je bio ocajan, odbranu nije skoro ni igrao osim u poslednjih par minuta. Sutirao trojke nekontrolisano. Jeste ostajao sam ali opet poprilicno nerezonski za 1/8 za tri. Neke napade je zavrsavao nakon samo par sekundi. Marej isto los, Barton iznenadjujuce dobar za sad

Saša

pre 4 godine

Barton ima dobre brojke, u odličnoj je formi, jedan od najboljih u timu, a ipak je veoma štatan po tim.
U manjoj meri ovo važi i za Herisa.
Dok njih dvojica imaju ovu minutažu, Denver ne može igrati svoju igru i biti dobar.
Prošle godine je Denver imao dobru sezonu delom i zbog toga što su ova dvojica bili dugo povredjeni. Rezerve su bolje, ali oni to ne mogu pokazati kada igraju mali broj minuta.

JPR24

pre 4 godine

Odbrana loša, šut nije išao, i opet kao protiv Minesote, prazne minute. Ovaj put ne na kraju, već u drugoj četvrtini, nekoliko minuta bez poena, to je prosto nedopustivo da se dešava u dve utakmice zaredom. A Haris i Jokic nisu vola mogli da ubodu, sto ne gurne Portera, pa i onaj španac Huanco, zna da ubode trojke. Ali sve u svemu, odbrana je bila loša, Jang je šutirao sa 12 metara ( preterujem malo ;) ) ubacivao, i niko da ga stisne. A kad šut ne ide, bez odbrane nema dalje. I na kraju, Denver je izgubio samo 3 lopte, i izgubi ! Eh...

Hm

pre 4 godine

Ovo je bilo...UZAS!!! Dakle, koliko god Jokic bio los u napadu, u odbrani je to vec kriminal. Prosto neverovatno. Njega cak mrzi (ili nece) i ruke da podigne. Stoji kao semafor dok ona dvojica iz Atlante samo trpaju pod kosem. Plamli je postao doktor za njega. Marej...najgora partija od pocetka sezone. Minus beskonacno sta je pokazao nocas. Sram ih bilo obojicu. Tolike pare uzimaju a ne pruzaju nista. Bas nista. Od pocetka sezone su losi ali ovo nocas je za zatvor.

Where is my sendvic?

pre 4 godine

Svi se izredali na debelom ,Len I'ma 5 ppg cele sezone na debelom 20,Okafor 5ppg na debelom 30,onaj polupanac iz Sakramenta 25,Kleber 16 Whiteside 17Vucevic25.Lik je promajetina I rupetina

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Jokić se ugojio i nije senka prošlosezonskog, treba biti pošten i to reći, procenti šuta su mu očajni, mnogo je sporiji i to se vidi, a cenim ga, centar sa razumevanjem igre bez premca, "izvlače" ga šutevi za pobedu ali 17 poena i 9 skokova u proseku za lidera franšize i top 5 igrača lige(barem ovde) je premalo.

Slobodan

pre 4 godine

Da se ne lazemo, ovaj poraz ide na Jokicevu dusu. Promasio je 4 ili 5 otvorenih trojki u 4/4, bukvalno su ga samog ostavljali da sutira, videli da ne moze nista da ubode

KOSTA1703

pre 4 godine

Evo ja nisam gledao utakmicu ali sam zgrožen načinom na koji se ovde komentariše, posebno miševi koji jedva čeka da se nešto loše dogodi, pa da iskale sav svoj bes zbog promašenh i nebitnih života preko tastature pljujući jednog od naših najboljih sportista.
Jokić je kriv zbog izgubljenog meča, a Young ubacio 42 poena uz šut preko 50%, uz Harisovo prisustvo na terenu od 40 minuta?I Marejevo od 33 minuta?
Jokić igra lošu odbranu?
Pa kako Jokić da stigne bilo kog niskog igrača bilo kog tima, kada probiju prvu liniju, a Haris i Marej ostanu da gledaju?
Ako je Jokić prvi igrač ekipe, onda treba da prave ekipu prema njemu.
Za Lebrona, Cyrija,Embida verovatno zapošljavaju ljude koji nose peškire prema simpatijama njih trojice, a kod Jokića daju maksimum igraču koji ima nekonstantan šut, koji na terenu divlja, koji uopšte ne igra odbranu?
Možda je Jokićev način da to kaže upravi, baš taj da malo šutira, da izgleda nezainteresovan?
1-8 trojke?
Za su mnogo bolje šutirali oni čiji je to prevashodni posao?
Jokić po utakmici mora da ispali 3,4 trojke, zato što time "opravdava" poziciju spolja u napadu, i tera protivnike da otvore reket.Osam šutnutih trojki samo znači da toliko puta nije imao kome da doda loptu, jer su se slabo kretali.

Zoran

pre 4 godine

Ovi što po ko zna moji put, krajnje dosadno i navalentno, pominju zašto nema tabele zapada - samo dokazuju, kao na testu, nizak nivo inteligancije. Naravno, oni ne mogu shvatiti koliko je glupo to što rade, tako da ćemo i ubuduće morati da čitamo te njihove objave - za koje su oni verovatno ponosni misleći da su time pokazali neki nivo pameti.

Imay

pre 4 godine

Pa ne može Jokić baš sve da radi u Denverovoj organizaciji! Još kokice da prodaje na poluvremenu?! Da preko leta dogovara pojačanja? Igra sa bekovima koji šutiraju ispod proseka cele NBA! Procenat šuta im je 28. od 30 klubova! Dakle, Jokić je genije kad sa ovom ekipom polovnjaka dođe skoro do finala! Igra Denvera bez Jokića na ternu je užasna.

Sasa.

pre 4 godine

Da se ne lazemo, ovaj poraz ide na Jokicevu dusu. Promasio je 4 ili 5 otvorenih trojki u 4/4, bukvalno su ga samog ostavljali da sutira, videli da ne moze nista da ubode
(Slobodan, 13. novembar 2019 08:31)

Jokic je centar a ne trojkas, sto drugi nisu uzeli sut i pogodili, to sto vas je navikao da igra sve pozicije ne mora da znaci da je kriv za poraz ako ne pogodi nesto sto nije njegovo

Poz iz Zg

pre 4 godine

Jokic ne igra dobro i to se mora jasno i glasno reci. On cijelo ljeto nije nista radio na sebi,posvetio se konjima i masnoj i nezdravoj hrani i to se vidi na njemu. Udebljao se mnogo a misica nigdje. Pokreti su mu sporiji i zato i ne ide na post ispod kosa jer dok se on okrene sa tom masom,odmah doleti drugo nizi igrac i uzme mu loptu. Jednostavno kad ga gledas imas osjecaj da se njemu i ne igra ta kosarka,vec uzeo sam im 150 milki i sad sam obezbjedio obitelj cijelu i mogu si kupiti hipodrom i konje i u tome cu uzivati cim istekne petogodisnji ugovor. Pored njega jako lose igra i Gary Harris,decko nema sut i uzasni su mu flouteri,pa takve ni djeca u osnovnoj ne bacaju. Denver mora trejdovati neke igrace i dovesti sutera koji ce da ih pogura prema finalu playoffa. Mislim da ce ako Jokic ovako nezaineresovano bude igrao gdje ni u odbrani ne postoji, Denver da bude u jako nezavidnoj situaciji i nista nece postici.

Straight Outta München

pre 4 godine

Denver je samo prosecan NBA tim koji se bori za pleyoff, nista vise, nista manje....Da u njemu kojim slucajem ne igra Jokic, ovdasnji “poznavoci” kosarke ne bi znali da nabroje tri clana prve petorke, kao sto recimo ne znaju da nabroje tri startera u Atlanti ili Bruklinu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pa kada imaš Harisa koji šutira 2/10 za tri i čoveka sa maksimalnim ugovorom Mareja sa šutom 0/4 za tri...Realno i ne možeš pobediti...Evroligaška bekovska linijaJokić da ima bekove kvalitetne svaku utakmicu bi imao 25-30 asistencija...Bigdanović odličan u pobedi!25 poena,3 skoka i 10 asistencija(double-double)...Bravo!

Roki

pre 4 godine

Odakle poceti? Obrana jako losa, ne zna niko kako se treba da se krece i ko kako rotira. Tri pasa i neko je sam u reketu. Jesu Atlantu isle trojke, ali je problem sto nije bilo reakcije sa klupe kad su videli da ih sluzi sut. U takvoj sitiaciji mora da se menja odbrana. Tesko moze da se brani ono sto je Jang davao, ali cinjenica da je pola dao maltene sa loga na centru dovoljno govori o pristupu odbrane. Napad los pored mnogo postignutih poena. Hoksi bez Kolinsa koji je njihov najbolji visoki odbrambeni, a Jokic pola suteva ispali za tri. Nista nisu promenili u odnosu na proslu sezonu, nema nikakve nadogradnje igre. Marej potpisao maks, a igra skroz neodgovorna. Pokazao mu je Jang kako se vodi ekipa. Pokazao je i Jokicu, da budem fer.

Zoran

pre 4 godine

Nema dovoljno asistencija , slab ubacaj ,razlog nedovoljna timska igra , ne zna se ko je ko, ko sta radi, sve napucane zvezde i kad zagusti Jokic je tu da vas vadi , klupa slaba, nekolko igraca sutiraju nerezonski, nema simbioza I jos trener neznam ustvari sta radi, ako stvari se ne menjaju kompletno Denver ce se boriti za plej of i borice se za to 8 mesto, ocajno , mislim i Joka gubi volju sa vakvom igrom , najbolje e da ide ...dok je jos je u elanu i nije povredzen, tutula nece uzeti u Denver od vise razloga , samo gubi vreme.....

brada

pre 4 godine

Jokić je umoran od svjetskog prvenstva i to se vidi. Loš u skoku, katastrofa šut, vuće se na terenu.. Ljetna pauza postoji da igrači "napune baterije", da prorade na snazi u teretani i da se oporave od luđačkog tempa sezone i postsezone. Najpametnija stvar koju Jokić može sad napraviti jest uzeti 2 mjeseca pauze. Sljedeći put kad ga pozovu na svjetsko prvenstvo neka ih sve pošalje u neku stvar.

bskfan

pre 4 godine

Zar ne vidite da Maloneu Jokic igra tacno ono kao i kod Djordjevica? Malone uvek jedno prica a drugo radi, da bi se on shvatio sve mora da se okrene naopacke. Umesto da igra na kapici, Jokic je uvek daleko od kosa i onda nastaju problemi: 1) da ide ka kosu ne moze jer ce ga zaustaviti mnogo brzi igraci, 2) da doda kvalitetnu loptu nekome na trojci ne moze jer se svi (pre svega Marej i Haris) kriju jer su izgubili samopouzdanje u sut, 3) da asistira nekome ispod kosa ne moze jer protivnik igra usku odbranu i reket je zakrcen, 5) i onda Jokic mora da se ispucava sa trojkama jer nema drugu opciju a Malone od nhega trazi suteve. Sve u svemu, niceg novog, Malone samo ponavlja sve ono sto radi svake godine u ovo vreme, pokusava da od Jokica napravi krilnog centra a on to nije niti ce ikada biti. Jokic je najbolji kada ima puno skokova i asistencija, a ne kada izigrava strelca. Njegovi kosevi treba da dodju kao posledica razbijene odbrane protivnika gde se svi krecu i sutiraju, a ne kao glavno oruzje u napadu. Kada je na svojoj poziciji Jokicbez problema ima petnaestak uhvacenih lopti a trenutno mu je prosek ispod 10, a to je posledica naopake igre Denvera za koju je kriv Malone. Za sve je uvek kriv Malone, on je potpuna katastrofa od trenera koji je od najboljeg ofanzivnog tima u ligi za dve godine napravio ispodprosecni napad. Kao posledica svega toga je karastrofalan sut gde je Denver od 30 timova na 28. mestu, gori od njih su samo Niksi i Orlando.

Dušman

pre 4 godine

Kao prvo, "a đe vam je ovdje tabela Zapada" ???
A kao drugo "Grumenje" iz Denvera očekivano pada, i vodiće do kraja veliku bitku za 4 mesto na Zapadu sa Jutom, jer po mom mišljenju prva 3 mesta su već rezervisana blizance iz LA i naravno drim tim iz Hjustona.

Paja

pre 4 godine

Možda mi malo nerezonski i navijacki gledamo. Jokic solidan a slab procenat šuta, skoro svi protivnički centri nabijaju poene protiv Denvera. Gledam Gobar, procenat prekjuče 91%, sinoc 80%. Trojke ne šutira, da li je to možda starinski tip centra, jeste ali se zna ko šta radi u Juti. Jedva čekam Denver protiv Jute da vidimo koji tip košarke je bolji

Lokos

pre 4 godine

Прави се луд, и бјежи од рекета. Алекс Лен преко њега 17 поена. Нема центра који се није надавао кошева преко млитавог.

bskfan

pre 4 godine

Pre par dana je Milsap izjavio da je Denver odbrambeni tim. Malone sebe smatra defanzivnim trenerom i zato je doveo Milsapa, zato forsira Krega, zato su doveli i Granta. Sa Juanchom napad procveta ali ne igra jer nije po Maloneovom defanzivnom ukusu. Jokic uziva u brzoj ofanzivnoj igri gde se svi krecu i sutiraju, ali takve igre vise nema. Po recima samih igraca, oni ni prosle ni ove godine u pripremnom periodu nisu uvezbavali napad, uvek samo odbranu. Nisu Marej i Haris zaboravili da sutiraju vec se tu radi o tome sto svi igarci daleko bolje sutiraju kad igraju u ritmu nego kada stoje i iz mesta treba da sutnu. Posledica Denverovog slabog suta je promenjeni sistem igre, ne igra se brza kosarka i motion offence vec spora iso kosarka i Maloneove nacrtane akcije. Maloneova filozofija je odbrambena opstrukcija igre a to kod igraca ubija ono najvaznije, zadovoljstvo u igri. Nije samo Jokic nezainteresovan, vec i ostali igraci jer je Maloneov sistem dosadan. U umesto najlepse igre u ligi oni sada igraju najdosadniju kosarku. Tim Konoli to dobro zna, zato je pre sezone rekao da Jokic igra dobro samo kada se zabavlja na terenu i da ce se oni potruditi da tako igraju, ali ili je Konoli priocao napamet ili ga Malone ne slusa i tera po svome. Karnisovas takodje kaze da onoga trenutka kada sputas Jokicevu kreativnost u igri, onda si se odrekao njegove prave snage. Jokic jednostavno ne podnosi takav sistem gde se igra svodi na opstrukciju igre i sprovodjenje necijih nacrtanih akcija.

nba fan

pre 4 godine

Drzati ruke u dzepovima kad se slusa himna ne da je nepristojno nego je
vrijedjanje drzave u kojoj si postao multimilioner. E moj Jokicu.

kiza iz ofsajda

pre 4 godine

Jokić loš zbog loše postavke igre. Meloun pokušava sa post igrom krila, pa je Jokić poslat van linije za tri. Međutim, ni njega ne ide šut, ali će proraditi valjda. Pored toga, ljudi ne trče i traže se još uvek. Ključ bi vrv bio da izdivlja Milsep, ali i on prečesto baca cigle. U takvoj igri Jokić ostaje bez skokova. Mislim da bi Kreg i Bizli trebali više prostora da dobiju, u kombinaciji sa Jokićem.

Marko Marković

pre 4 godine

Isti ovi koji su krivili Djordjevica, Bircevica I izmišljenu poziciju 4 sad kritikuju Jokica...Koju poziciju igra Jokic u Denveru? pitanje za eksperte.. ja ga gledam na svakoj samo ne na 5.posto se stalno izvlači iz reketa.. on je lažna 5 kao što je bio Dirk, to što mu piše ispod imena C ne znači da će utakmicu sa igra da se gura ko Sek ili Hakim.. Ispada da je bolje igrao kod Djordjevica..Vucevic vam je Centar, Embiid, njihova igra ispod kosa ne može da se poredi sa Jokicevom kad stalno bezi od reketa..

CarloNS

pre 4 godine

Nažalost, Jokić je promašivao šuteve za 3, kao i Heris i Mari.
Ideja je dobra, izvući protivničkog centra iz reketa, ali onda Jokić mora da pogađa trojke. U svakom slučaju igra bolje nego na početku sezone, ali još uvek mu fali kondicije. 3 utakmice za 5 dana mu je za sada previše.

MYNX

pre 4 godine

Denver ako zeli finale nba lige mora nešto da menja....svi su promenili nesto sem njih....nisu ni zanimljivi vise....i moze ko sta hoce da prica ali da je umesto Jokica ovde neko bilo ko drugi ma koliko bio dobar....taj bi nabijao statistiku a ovi ostali veze ne bi imali....i plej of ne bi igrali ni prosle god ni ove....on ih je sam vodio do polufinala konf prosle god....i da je imao samo jednog da ga isprati u poslednjoj utakmici gde su vodili 20 razlike....igrali bi finale protiv gsw a pre sezone nisu bili po kladionicama ni u plej of crti....to govori koliki je on maestro....ssd jeste poceo slabije ali plako samo....ali generalno njemu treba jedan vrhunski igrac suter u timu....ovo sto igra s njim je smesno....Barton nije igrac ni za Krkane iz Novog Mesta....Heris toplo hladno cele sezone....ali uglavnom hladno i sa promasajima kad je bitno....Plumlee evrokup centar za Oldenburg....i uklopio bi se tamo ppsto je plav i lici na Nemca....Milsap o njemu vec ne treba trositi reci kolika je to prevara i koliko para dobija a sta doprinosi na terenu....ovaj Marej moze biti vrh ako ne divlja....Craig treba dobiti vecu minutazu i Porter,Bizli....Bogdanovic bi dobro legao ovom timu i nas i Hrvatski....cak i Bjelica....a i Bobija da je zvao za njegovu zamenu ne bi pogresio....

E

pre 4 godine

Kao prvo, "a đe vam je ovdje tabela Zapada" ???
A kao drugo "Grumenje" iz Denvera očekivano pada, i vodiće do kraja veliku bitku za 4 mesto na Zapadu sa Jutom, jer po mom mišljenju prva 3 mesta su već rezervisana blizance iz LA i naravno drim tim iz Hjustona.
(Dušman, 13. novembar 2019 08:59)

Hahahahah, drim tim iz Hjustona.
A pogledas li ti utakmicu tog "drim tima" da vidis o cemu pricas ili onako procitas negdjr kao Vesbruk i Harden u timu i gotovo, kraj svega, gasite ligu i dve hahahah.
Svako ima pravo da gleda, ali sto morate da komentarisete a veze nemate.

znanje-imanje

pre 4 godine

Deluje nažalost prilično očito. Pre dve sezone je još izvrsni Nikola imao i izvrstan šut. Prošle sezone je imao lošiji šut, a ove - još lošiji. Biva ono što sam svo vreme govorio: bildovanjem, masom i sl. glupostima upropastiše mu mehaniku. Nije obavezno da svako strada kao šuter tako - ali češće da nego ne. Sad i kada se (ako se) dozove sebi sa 10-15 kila manje verovatno šut ipak neće biti onaj. Verovatno nikad više.
I Bjelica je trebao biti pre kao Medžik a ne ovo. Miličić je odavno označen kao lujka pa to kamuflira isti ovaj aspekt jer se upravo isto desilo i sa njim. Nije on džabe bio prvi na draftu i to ne (samo) zbog visine. Imao je odličnu mehaniku ruku - a onda su počeli sa njim "ozbiljno". Ne da me niko ne može ubediti da tamo nema bolida nego ih, makar je to NBA, ima u većini. I ne samo što su ga stavili u jedini klub kome ne treba (kao i Dražena, kao i Blata itd.) već su napravili očas posla od dečka bacača cigli. Univerzalno je to: Jelena Janković je bila svetski vrh, ali kao nije bilo dovoljno. Pa se na zimu nabildovala da kao može da zavali - i više nikad nije bila svetski vrh.
Nikoli je trebao rad kao Bobiju: definicija a ne masa, brzina (naročito bočna) a ne snaga. A ruke - NE DIRAJ!!! Pa gde ćeš i šta ćeš bolje. Samo mu nađi koga treba - a Džamir ti je pokazao koga, ne Džamala već ovog Treja!
100% želim da 100% grešim ali liči podosta kao sa Darkom. Omraz na USA-smor dok uz neki napredak ide i temeljno upropaštavanje. Srećom je sam Jokić vrlo drugačiji.

JPR24

pre 4 godine

Drzati ruke u dzepovima kad se slusa himna ne da je nepristojno nego jevrijedjanje drzave u kojoj si postao multimilioner. E moj Jokicu.
(nba fan, 13. novembar 2019 09:42)

Bajo, oni puštaju himnu pred svaku utakmicu... Da mi to radimo, Nacionalisti. Ovo je “patriotizam”, ali svaki put, ajde bre...

tocka

pre 4 godine

Definitivno nešto ne klikće u igri Denvera, a mislim da je čak i preduboka klupa. Ima par igrača od kojih se očekuje da budu prva postava, recimo MPJ i Grant. Marej do sada nije opravdao max ugovor. Ne sumnjam da su jaki kada igraju njihovu igru, ali deluje kao da se traže i da im je povratak Bartona poremetio hemiju.

Sale

pre 4 godine

Odbranu on ne ume da igra, sut ocajan. I vi biste da neko ko ne zna da igra odbranu bude najbolji centar lige?
(Pst, 13. novembar 2019 09:43)

Tako je, objasni ti ovima iz NBA ko je najbolji centar lige, očigledno da se ti razumeš bolje od njih, čovek igra loše i daje po 20 porna, šta će biti kad počne da igra dobro, glavni problem Denvera je što svi hoće da budu glavni igrači, i Marej pa čak i Barton, i mnogo se siluje lopta i mnogo iznudjenih šuteva ima, bitno da gabpljuju kako je očajan, a on dao 20 pena...

Pera

pre 4 godine

Jokic im je najbolji igrac, ali izgubili su zato sto njemu nije isao sut ((1-8 za tri), ostavljali su ga na trojci, povlacili se pa je reket bio zakrcen za utrcavanja, a trojke nisu isle ni drugima (zato Jangu jesu, zvekne cim predje centar i vecina ulazi). Murray 0-4, Harris 2-10, samo Milsap (2-3) i Barton (4-7) dobri. Za sada Grant razocaranje, Porter uvek ocajan u odbrani (steta, napad mu je odlican, problem mu je i sto igra sa drugom postavom koja je dosta staticna). Uprkos svemu. do juce su bili prvi na zapadu, a izgubili su tri utakmice koje su trebale da budu najlakse. Juce su krenuli ostro, pa valjda rekli lako cemo s ovima, a kad je Jang poceo da reseta vise nije bilo povratka, energija ih je za to vece nepovratno napustila.

Džoni

pre 4 godine

Šta ti je NBA četvorica igrača postignu u proseku po 20 poena i izgube utakmicu??? U Evropi kada imaš dvojicu tako efikasnih skoro pa sigurno si pobedio.

Gambeeet

pre 4 godine

U jednom napadu Jang nonšalantno protnu loptu kroz noge Bartonu i pocepa mrežicu sa poludistance. Strašan skorer i asistent, neki mix Karija i Neša, vešt plej - košarkaš. Ono što je najčudnije jeste to da je Barton na početku sezone najkonstantniji igrač Denvera, čak je i procente popravio, a lepo bi bilo da to i održi koliko-toliko kad se ostali probude, nadam se već uskoro. U odbrani njihovi igrači deluju skroz pogubljeno, kao da prvi put vide igrače suparničkog tima, a znamo da se u NBA ligi radi ozbiljna priprema i analiza narednog protivnika. Mora to mnogo bolje u nastavku. Veći saldo poena se očekuje na konto Jokića, zatim Mareja i Herisa (sa kim ne znam šta se dešava, od igrača za 20ppg, trenutno je bliži igraču od 10 poena po meču). I klupa im kaska, više minuta treba da imaju MPJ (dobija ih na kašičicu) i Huančo (on ih i nema trenutno), Milsap pristojan i u napadu i u odbrani za sada. Ovih 7-3 deluje basnoslovno, lako je moglo biti i 3-7. Problem je što igra ne uliva poverenje, osetiće se to i na rezultatu kad-tad. Vreme je za buđenje!

Ostin A

pre 4 godine

Jokić nedovoljan protiv Janga?

Denver je dao 121 poen. U 90% utakmica bi to bilo dovoljno za pobedu. I nije problem samo Jang, problem je što je reket bio kao puter, i nebitni igrači kao Alex Len i Jabari Parker, odigraju utakmice sezone jer igraju protiv putera u reketu Jokića (Damian Jones je samo simbolično startovao utakmicu, ali i ono malo što je uradio, uradio je protiv Jokića).

Ono kad Jokić jedino faulom može da zaustavi Alexa Lena... A iskreno Alexa Lena ne smatram u Top3 centra lige kao što smatram Jokića.

Markos

pre 4 godine

HM
Dobro,znamo da si puko na kladionici,posto inace ne vidim razlog za ovoliku frustraciju zbog jednog poraza na pocetku sezone u ligi gde se igra preko 80 utakmica samo u regularnom delu

јд123

pre 4 godine

Јокић је био лош и тачка. А ове, што после лоше партије излазе из мишије рупе и понављају као папагаји како сваки противнички центар има утакмицу каријере против Јокића само да питам: Да ли су и Ембид и Таунс, који су једни од најбољих центара лиге, имали утакмицу каријере против Јокића? Покријте се ушима мишеви.

Такође стално читам у коментарима да Денверу треба крштени шутер. Зар ви стварно мислите да би неки шутер у овој Мелоуновој тактици био успешан? Пре две године су Херис и Мареј били добри шутери, надигравали се са Каријем и Томпсоном. Мелоун је тада изјавио да види Хериса као новог Томпсона, да треба поправити одбрану. И поправио је. Али када се играч троши у одбрани, шут трпи. А ко зна какав им је тренинг, вероватно је фокус на одбрани. Од Мареја Мелоун покушава направити плеја, иако је природно бек шутер. И има више асистенција, али опет трпи шут.

Мелоун је такође за малог Портера изјавио да он воли да му је лопта у рукама и да му стално говори, да то мора да промени. Ако је то разлог зашто му не даје праву шансу а не бојазан да не обнови повреду, онда је стварно одлепио. Још само фали да га трејдују и могу се угасити.

Бартон колико год добро одиграо више наноси штете, него што се има користи од њега. Ако га сада форсира да би га трејдовали, онда ок. Али бојим се да то није случај. Јуче у последњој четвртини држи Јокића, Бартона и Милсапа на клупи и уводи их касније, ваљда надајући се да ће они преокренути резултат.

nba fan

pre 4 godine

Bajo, oni puštaju himnu pred svaku utakmicu... Da mi to radimo, Nacionalisti. Ovo je “patriotizam”, ali svaki put, ajde bre...
(JPR24,

Oni pustaju....a da mi ... srpska klasika. Kakve to veze ima s nama?
Himna se mora postovati to zna svako ko je lijepo vaspitan (isao u skolu).
Kad to naucimo onda ce zapadnjaci dolaziti kod nas da rade, igraju kosarku, fudbal...

jsx

pre 4 godine

@MYNX
Za Bogdanovice se slazem mada mislim da bi im Hrvat bio bolji (vise bi se uklopio u stil igre), ali Bjelica nije rasan suter tako da ne vidim nikako kako bi im pomogao. Milsap je los kad se pogleda ugovor, ali igra najbolju odbranu u ekipi. Bolje da su nekog drugog, ali da ga odstrane bez zamene igrali bi losije.

ccc?

pre 4 godine

U poslednje 3 utakmice, Bogdan ima bolju statistiku i to mnogo bolju od Mareja a ovaj je najplaceniji igrac Denvera? Nocas je Marej postigao 18 koseva i Denver je izgubio..

Where is my sendvic?

pre 4 godine

Svi se izredali na debelom ,Len I'ma 5 ppg cele sezone na debelom 20,Okafor 5ppg na debelom 30,onaj polupanac iz Sakramenta 25,Kleber 16 Whiteside 17Vucevic25.Lik je promajetina I rupetina

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pa kada imaš Harisa koji šutira 2/10 za tri i čoveka sa maksimalnim ugovorom Mareja sa šutom 0/4 za tri...Realno i ne možeš pobediti...Evroligaška bekovska linijaJokić da ima bekove kvalitetne svaku utakmicu bi imao 25-30 asistencija...Bigdanović odličan u pobedi!25 poena,3 skoka i 10 asistencija(double-double)...Bravo!

znanje-imanje

pre 4 godine

Deluje nažalost prilično očito. Pre dve sezone je još izvrsni Nikola imao i izvrstan šut. Prošle sezone je imao lošiji šut, a ove - još lošiji. Biva ono što sam svo vreme govorio: bildovanjem, masom i sl. glupostima upropastiše mu mehaniku. Nije obavezno da svako strada kao šuter tako - ali češće da nego ne. Sad i kada se (ako se) dozove sebi sa 10-15 kila manje verovatno šut ipak neće biti onaj. Verovatno nikad više.
I Bjelica je trebao biti pre kao Medžik a ne ovo. Miličić je odavno označen kao lujka pa to kamuflira isti ovaj aspekt jer se upravo isto desilo i sa njim. Nije on džabe bio prvi na draftu i to ne (samo) zbog visine. Imao je odličnu mehaniku ruku - a onda su počeli sa njim "ozbiljno". Ne da me niko ne može ubediti da tamo nema bolida nego ih, makar je to NBA, ima u većini. I ne samo što su ga stavili u jedini klub kome ne treba (kao i Dražena, kao i Blata itd.) već su napravili očas posla od dečka bacača cigli. Univerzalno je to: Jelena Janković je bila svetski vrh, ali kao nije bilo dovoljno. Pa se na zimu nabildovala da kao može da zavali - i više nikad nije bila svetski vrh.
Nikoli je trebao rad kao Bobiju: definicija a ne masa, brzina (naročito bočna) a ne snaga. A ruke - NE DIRAJ!!! Pa gde ćeš i šta ćeš bolje. Samo mu nađi koga treba - a Džamir ti je pokazao koga, ne Džamala već ovog Treja!
100% želim da 100% grešim ali liči podosta kao sa Darkom. Omraz na USA-smor dok uz neki napredak ide i temeljno upropaštavanje. Srećom je sam Jokić vrlo drugačiji.

Dušman

pre 4 godine

Kao prvo, "a đe vam je ovdje tabela Zapada" ???
A kao drugo "Grumenje" iz Denvera očekivano pada, i vodiće do kraja veliku bitku za 4 mesto na Zapadu sa Jutom, jer po mom mišljenju prva 3 mesta su već rezervisana blizance iz LA i naravno drim tim iz Hjustona.

nba fan

pre 4 godine

Drzati ruke u dzepovima kad se slusa himna ne da je nepristojno nego je
vrijedjanje drzave u kojoj si postao multimilioner. E moj Jokicu.

Marko Marković

pre 4 godine

Isti ovi koji su krivili Djordjevica, Bircevica I izmišljenu poziciju 4 sad kritikuju Jokica...Koju poziciju igra Jokic u Denveru? pitanje za eksperte.. ja ga gledam na svakoj samo ne na 5.posto se stalno izvlači iz reketa.. on je lažna 5 kao što je bio Dirk, to što mu piše ispod imena C ne znači da će utakmicu sa igra da se gura ko Sek ili Hakim.. Ispada da je bolje igrao kod Djordjevica..Vucevic vam je Centar, Embiid, njihova igra ispod kosa ne može da se poredi sa Jokicevom kad stalno bezi od reketa..

Sasa.

pre 4 godine

Da se ne lazemo, ovaj poraz ide na Jokicevu dusu. Promasio je 4 ili 5 otvorenih trojki u 4/4, bukvalno su ga samog ostavljali da sutira, videli da ne moze nista da ubode
(Slobodan, 13. novembar 2019 08:31)

Jokic je centar a ne trojkas, sto drugi nisu uzeli sut i pogodili, to sto vas je navikao da igra sve pozicije ne mora da znaci da je kriv za poraz ako ne pogodi nesto sto nije njegovo

Blue Moon 1870

pre 4 godine

Jokic solidan haha, Jokic ocajan sutira trojke 1-8 poslednje 4 utakmice 4-24 za tri, procenti suta su katastrofa za najboljeg centra NBA lige kako je juce pisano kada ovako sutiraju Harden ili Vestbruk onda su oni ocaj treba biti realan Jokic ovaj pocetak sezone igra lose.

Saša

pre 4 godine

Barton ima dobre brojke, u odličnoj je formi, jedan od najboljih u timu, a ipak je veoma štatan po tim.
U manjoj meri ovo važi i za Herisa.
Dok njih dvojica imaju ovu minutažu, Denver ne može igrati svoju igru i biti dobar.
Prošle godine je Denver imao dobru sezonu delom i zbog toga što su ova dvojica bili dugo povredjeni. Rezerve su bolje, ali oni to ne mogu pokazati kada igraju mali broj minuta.

Sale

pre 4 godine

Odbranu on ne ume da igra, sut ocajan. I vi biste da neko ko ne zna da igra odbranu bude najbolji centar lige?
(Pst, 13. novembar 2019 09:43)

Tako je, objasni ti ovima iz NBA ko je najbolji centar lige, očigledno da se ti razumeš bolje od njih, čovek igra loše i daje po 20 porna, šta će biti kad počne da igra dobro, glavni problem Denvera je što svi hoće da budu glavni igrači, i Marej pa čak i Barton, i mnogo se siluje lopta i mnogo iznudjenih šuteva ima, bitno da gabpljuju kako je očajan, a on dao 20 pena...

KOSTA1703

pre 4 godine

Evo ja nisam gledao utakmicu ali sam zgrožen načinom na koji se ovde komentariše, posebno miševi koji jedva čeka da se nešto loše dogodi, pa da iskale sav svoj bes zbog promašenh i nebitnih života preko tastature pljujući jednog od naših najboljih sportista.
Jokić je kriv zbog izgubljenog meča, a Young ubacio 42 poena uz šut preko 50%, uz Harisovo prisustvo na terenu od 40 minuta?I Marejevo od 33 minuta?
Jokić igra lošu odbranu?
Pa kako Jokić da stigne bilo kog niskog igrača bilo kog tima, kada probiju prvu liniju, a Haris i Marej ostanu da gledaju?
Ako je Jokić prvi igrač ekipe, onda treba da prave ekipu prema njemu.
Za Lebrona, Cyrija,Embida verovatno zapošljavaju ljude koji nose peškire prema simpatijama njih trojice, a kod Jokića daju maksimum igraču koji ima nekonstantan šut, koji na terenu divlja, koji uopšte ne igra odbranu?
Možda je Jokićev način da to kaže upravi, baš taj da malo šutira, da izgleda nezainteresovan?
1-8 trojke?
Za su mnogo bolje šutirali oni čiji je to prevashodni posao?
Jokić po utakmici mora da ispali 3,4 trojke, zato što time "opravdava" poziciju spolja u napadu, i tera protivnike da otvore reket.Osam šutnutih trojki samo znači da toliko puta nije imao kome da doda loptu, jer su se slabo kretali.

Lokos

pre 4 godine

Прави се луд, и бјежи од рекета. Алекс Лен преко њега 17 поена. Нема центра који се није надавао кошева преко млитавог.

Hm

pre 4 godine

Ovo je bilo...UZAS!!! Dakle, koliko god Jokic bio los u napadu, u odbrani je to vec kriminal. Prosto neverovatno. Njega cak mrzi (ili nece) i ruke da podigne. Stoji kao semafor dok ona dvojica iz Atlante samo trpaju pod kosem. Plamli je postao doktor za njega. Marej...najgora partija od pocetka sezone. Minus beskonacno sta je pokazao nocas. Sram ih bilo obojicu. Tolike pare uzimaju a ne pruzaju nista. Bas nista. Od pocetka sezone su losi ali ovo nocas je za zatvor.

gremlin

pre 4 godine

Zašto šokirala???Pa Trej je doktor igre a da nije Jokic 2x zaredom dao u zadnjoj sekundi ovo bi im bio treći poraz,drugo je da mi navijamo a srugo je da primetimo realno da su Nagetsi za uslove NBA...prosek,ili malo jači al najbolji nisu...pa vi opalite minuse...

Zoran

pre 4 godine

Nema dovoljno asistencija , slab ubacaj ,razlog nedovoljna timska igra , ne zna se ko je ko, ko sta radi, sve napucane zvezde i kad zagusti Jokic je tu da vas vadi , klupa slaba, nekolko igraca sutiraju nerezonski, nema simbioza I jos trener neznam ustvari sta radi, ako stvari se ne menjaju kompletno Denver ce se boriti za plej of i borice se za to 8 mesto, ocajno , mislim i Joka gubi volju sa vakvom igrom , najbolje e da ide ...dok je jos je u elanu i nije povredzen, tutula nece uzeti u Denver od vise razloga , samo gubi vreme.....

E

pre 4 godine

Kao prvo, "a đe vam je ovdje tabela Zapada" ???
A kao drugo "Grumenje" iz Denvera očekivano pada, i vodiće do kraja veliku bitku za 4 mesto na Zapadu sa Jutom, jer po mom mišljenju prva 3 mesta su već rezervisana blizance iz LA i naravno drim tim iz Hjustona.
(Dušman, 13. novembar 2019 08:59)

Hahahahah, drim tim iz Hjustona.
A pogledas li ti utakmicu tog "drim tima" da vidis o cemu pricas ili onako procitas negdjr kao Vesbruk i Harden u timu i gotovo, kraj svega, gasite ligu i dve hahahah.
Svako ima pravo da gleda, ali sto morate da komentarisete a veze nemate.

Imay

pre 4 godine

Pa ne može Jokić baš sve da radi u Denverovoj organizaciji! Još kokice da prodaje na poluvremenu?! Da preko leta dogovara pojačanja? Igra sa bekovima koji šutiraju ispod proseka cele NBA! Procenat šuta im je 28. od 30 klubova! Dakle, Jokić je genije kad sa ovom ekipom polovnjaka dođe skoro do finala! Igra Denvera bez Jokića na ternu je užasna.

MYNX

pre 4 godine

Denver ako zeli finale nba lige mora nešto da menja....svi su promenili nesto sem njih....nisu ni zanimljivi vise....i moze ko sta hoce da prica ali da je umesto Jokica ovde neko bilo ko drugi ma koliko bio dobar....taj bi nabijao statistiku a ovi ostali veze ne bi imali....i plej of ne bi igrali ni prosle god ni ove....on ih je sam vodio do polufinala konf prosle god....i da je imao samo jednog da ga isprati u poslednjoj utakmici gde su vodili 20 razlike....igrali bi finale protiv gsw a pre sezone nisu bili po kladionicama ni u plej of crti....to govori koliki je on maestro....ssd jeste poceo slabije ali plako samo....ali generalno njemu treba jedan vrhunski igrac suter u timu....ovo sto igra s njim je smesno....Barton nije igrac ni za Krkane iz Novog Mesta....Heris toplo hladno cele sezone....ali uglavnom hladno i sa promasajima kad je bitno....Plumlee evrokup centar za Oldenburg....i uklopio bi se tamo ppsto je plav i lici na Nemca....Milsap o njemu vec ne treba trositi reci kolika je to prevara i koliko para dobija a sta doprinosi na terenu....ovaj Marej moze biti vrh ako ne divlja....Craig treba dobiti vecu minutazu i Porter,Bizli....Bogdanovic bi dobro legao ovom timu i nas i Hrvatski....cak i Bjelica....a i Bobija da je zvao za njegovu zamenu ne bi pogresio....

brada

pre 4 godine

Jokić je umoran od svjetskog prvenstva i to se vidi. Loš u skoku, katastrofa šut, vuće se na terenu.. Ljetna pauza postoji da igrači "napune baterije", da prorade na snazi u teretani i da se oporave od luđačkog tempa sezone i postsezone. Najpametnija stvar koju Jokić može sad napraviti jest uzeti 2 mjeseca pauze. Sljedeći put kad ga pozovu na svjetsko prvenstvo neka ih sve pošalje u neku stvar.

roten

pre 4 godine

Denver igra loše,solidan skor imaju samo zbog laganog rasporeda na početku sezone,još nisu naišli na "tvrdo"(Lejkersi,Klipersi,Hjuston,Juta...). "Namirisali su krv" prošle sezone,sada hoće više.Mislim da još od vremena Karmela(dok je bio u Denveru) nisu imali ovakve ambicije.Za tako nešto trebaju Jokicevi poeni,sadašnjih 16 u proseku je premalo,zato ga i napadaju američki novinari.Ako nastave ovako sigurno će napraviti neki trejd(materijala na klupi za to imaju+Haris ili Barton),a ako i to ne donese rezultat sledeći na tepetu je Maloun a sa njim verovatno odlaze Marej ili baš Jokić.Tako to ide u Americi,nema milosti...

ccc?

pre 4 godine

U poslednje 3 utakmice, Bogdan ima bolju statistiku i to mnogo bolju od Mareja a ovaj je najplaceniji igrac Denvera? Nocas je Marej postigao 18 koseva i Denver je izgubio..

Poz iz Zg

pre 4 godine

Jokic ne igra dobro i to se mora jasno i glasno reci. On cijelo ljeto nije nista radio na sebi,posvetio se konjima i masnoj i nezdravoj hrani i to se vidi na njemu. Udebljao se mnogo a misica nigdje. Pokreti su mu sporiji i zato i ne ide na post ispod kosa jer dok se on okrene sa tom masom,odmah doleti drugo nizi igrac i uzme mu loptu. Jednostavno kad ga gledas imas osjecaj da se njemu i ne igra ta kosarka,vec uzeo sam im 150 milki i sad sam obezbjedio obitelj cijelu i mogu si kupiti hipodrom i konje i u tome cu uzivati cim istekne petogodisnji ugovor. Pored njega jako lose igra i Gary Harris,decko nema sut i uzasni su mu flouteri,pa takve ni djeca u osnovnoj ne bacaju. Denver mora trejdovati neke igrace i dovesti sutera koji ce da ih pogura prema finalu playoffa. Mislim da ce ako Jokic ovako nezaineresovano bude igrao gdje ni u odbrani ne postoji, Denver da bude u jako nezavidnoj situaciji i nista nece postici.

Slobodan

pre 4 godine

Da se ne lazemo, ovaj poraz ide na Jokicevu dusu. Promasio je 4 ili 5 otvorenih trojki u 4/4, bukvalno su ga samog ostavljali da sutira, videli da ne moze nista da ubode

Straight Outta München

pre 4 godine

Denver je samo prosecan NBA tim koji se bori za pleyoff, nista vise, nista manje....Da u njemu kojim slucajem ne igra Jokic, ovdasnji “poznavoci” kosarke ne bi znali da nabroje tri clana prve petorke, kao sto recimo ne znaju da nabroje tri startera u Atlanti ili Bruklinu.

kiza iz ofsajda

pre 4 godine

Jokić loš zbog loše postavke igre. Meloun pokušava sa post igrom krila, pa je Jokić poslat van linije za tri. Međutim, ni njega ne ide šut, ali će proraditi valjda. Pored toga, ljudi ne trče i traže se još uvek. Ključ bi vrv bio da izdivlja Milsep, ali i on prečesto baca cigle. U takvoj igri Jokić ostaje bez skokova. Mislim da bi Kreg i Bizli trebali više prostora da dobiju, u kombinaciji sa Jokićem.

Markos

pre 4 godine

HM
Dobro,znamo da si puko na kladionici,posto inace ne vidim razlog za ovoliku frustraciju zbog jednog poraza na pocetku sezone u ligi gde se igra preko 80 utakmica samo u regularnom delu

Paja

pre 4 godine

Možda mi malo nerezonski i navijacki gledamo. Jokic solidan a slab procenat šuta, skoro svi protivnički centri nabijaju poene protiv Denvera. Gledam Gobar, procenat prekjuče 91%, sinoc 80%. Trojke ne šutira, da li je to možda starinski tip centra, jeste ali se zna ko šta radi u Juti. Jedva čekam Denver protiv Jute da vidimo koji tip košarke je bolji

Ostin A

pre 4 godine

Jokić nedovoljan protiv Janga?

Denver je dao 121 poen. U 90% utakmica bi to bilo dovoljno za pobedu. I nije problem samo Jang, problem je što je reket bio kao puter, i nebitni igrači kao Alex Len i Jabari Parker, odigraju utakmice sezone jer igraju protiv putera u reketu Jokića (Damian Jones je samo simbolično startovao utakmicu, ali i ono malo što je uradio, uradio je protiv Jokića).

Ono kad Jokić jedino faulom može da zaustavi Alexa Lena... A iskreno Alexa Lena ne smatram u Top3 centra lige kao što smatram Jokića.

јд123

pre 4 godine

Јокић је био лош и тачка. А ове, што после лоше партије излазе из мишије рупе и понављају као папагаји како сваки противнички центар има утакмицу каријере против Јокића само да питам: Да ли су и Ембид и Таунс, који су једни од најбољих центара лиге, имали утакмицу каријере против Јокића? Покријте се ушима мишеви.

Такође стално читам у коментарима да Денверу треба крштени шутер. Зар ви стварно мислите да би неки шутер у овој Мелоуновој тактици био успешан? Пре две године су Херис и Мареј били добри шутери, надигравали се са Каријем и Томпсоном. Мелоун је тада изјавио да види Хериса као новог Томпсона, да треба поправити одбрану. И поправио је. Али када се играч троши у одбрани, шут трпи. А ко зна какав им је тренинг, вероватно је фокус на одбрани. Од Мареја Мелоун покушава направити плеја, иако је природно бек шутер. И има више асистенција, али опет трпи шут.

Мелоун је такође за малог Портера изјавио да он воли да му је лопта у рукама и да му стално говори, да то мора да промени. Ако је то разлог зашто му не даје праву шансу а не бојазан да не обнови повреду, онда је стварно одлепио. Још само фали да га трејдују и могу се угасити.

Бартон колико год добро одиграо више наноси штете, него што се има користи од њега. Ако га сада форсира да би га трејдовали, онда ок. Али бојим се да то није случај. Јуче у последњој четвртини држи Јокића, Бартона и Милсапа на клупи и уводи их касније, ваљда надајући се да ће они преокренути резултат.

marko

pre 4 godine

Gledao citavo drugo poluvrijeme. Jokic je bio ocajan, odbranu nije skoro ni igrao osim u poslednjih par minuta. Sutirao trojke nekontrolisano. Jeste ostajao sam ali opet poprilicno nerezonski za 1/8 za tri. Neke napade je zavrsavao nakon samo par sekundi. Marej isto los, Barton iznenadjujuce dobar za sad

Đomla

pre 4 godine

Niko nije šokirao Denver !
Ok,početak je sezone,svi su daleko od maksimuma,ali određene stvari već sada mogu da se zaključe kada je Denver u pitanju. Apsolutno nikakvog napretka u odnosu na prošlu sezonu,Marej nije postao Kris Pol iz prajma,sem Grenta koji je Nba nivou suvi prosek,ekipa nije pojačana,a konferencija je,kako god to zvučalo,paklenija nego prošle sezone.

Zoran

pre 4 godine

Ovi što po ko zna moji put, krajnje dosadno i navalentno, pominju zašto nema tabele zapada - samo dokazuju, kao na testu, nizak nivo inteligancije. Naravno, oni ne mogu shvatiti koliko je glupo to što rade, tako da ćemo i ubuduće morati da čitamo te njihove objave - za koje su oni verovatno ponosni misleći da su time pokazali neki nivo pameti.

bskfan

pre 4 godine

Zar ne vidite da Maloneu Jokic igra tacno ono kao i kod Djordjevica? Malone uvek jedno prica a drugo radi, da bi se on shvatio sve mora da se okrene naopacke. Umesto da igra na kapici, Jokic je uvek daleko od kosa i onda nastaju problemi: 1) da ide ka kosu ne moze jer ce ga zaustaviti mnogo brzi igraci, 2) da doda kvalitetnu loptu nekome na trojci ne moze jer se svi (pre svega Marej i Haris) kriju jer su izgubili samopouzdanje u sut, 3) da asistira nekome ispod kosa ne moze jer protivnik igra usku odbranu i reket je zakrcen, 5) i onda Jokic mora da se ispucava sa trojkama jer nema drugu opciju a Malone od nhega trazi suteve. Sve u svemu, niceg novog, Malone samo ponavlja sve ono sto radi svake godine u ovo vreme, pokusava da od Jokica napravi krilnog centra a on to nije niti ce ikada biti. Jokic je najbolji kada ima puno skokova i asistencija, a ne kada izigrava strelca. Njegovi kosevi treba da dodju kao posledica razbijene odbrane protivnika gde se svi krecu i sutiraju, a ne kao glavno oruzje u napadu. Kada je na svojoj poziciji Jokicbez problema ima petnaestak uhvacenih lopti a trenutno mu je prosek ispod 10, a to je posledica naopake igre Denvera za koju je kriv Malone. Za sve je uvek kriv Malone, on je potpuna katastrofa od trenera koji je od najboljeg ofanzivnog tima u ligi za dve godine napravio ispodprosecni napad. Kao posledica svega toga je karastrofalan sut gde je Denver od 30 timova na 28. mestu, gori od njih su samo Niksi i Orlando.

JPR24

pre 4 godine

Drzati ruke u dzepovima kad se slusa himna ne da je nepristojno nego jevrijedjanje drzave u kojoj si postao multimilioner. E moj Jokicu.
(nba fan, 13. novembar 2019 09:42)

Bajo, oni puštaju himnu pred svaku utakmicu... Da mi to radimo, Nacionalisti. Ovo je “patriotizam”, ali svaki put, ajde bre...

Pera

pre 4 godine

Jokic im je najbolji igrac, ali izgubili su zato sto njemu nije isao sut ((1-8 za tri), ostavljali su ga na trojci, povlacili se pa je reket bio zakrcen za utrcavanja, a trojke nisu isle ni drugima (zato Jangu jesu, zvekne cim predje centar i vecina ulazi). Murray 0-4, Harris 2-10, samo Milsap (2-3) i Barton (4-7) dobri. Za sada Grant razocaranje, Porter uvek ocajan u odbrani (steta, napad mu je odlican, problem mu je i sto igra sa drugom postavom koja je dosta staticna). Uprkos svemu. do juce su bili prvi na zapadu, a izgubili su tri utakmice koje su trebale da budu najlakse. Juce su krenuli ostro, pa valjda rekli lako cemo s ovima, a kad je Jang poceo da reseta vise nije bilo povratka, energija ih je za to vece nepovratno napustila.

bskfan

pre 4 godine

Pre par dana je Milsap izjavio da je Denver odbrambeni tim. Malone sebe smatra defanzivnim trenerom i zato je doveo Milsapa, zato forsira Krega, zato su doveli i Granta. Sa Juanchom napad procveta ali ne igra jer nije po Maloneovom defanzivnom ukusu. Jokic uziva u brzoj ofanzivnoj igri gde se svi krecu i sutiraju, ali takve igre vise nema. Po recima samih igraca, oni ni prosle ni ove godine u pripremnom periodu nisu uvezbavali napad, uvek samo odbranu. Nisu Marej i Haris zaboravili da sutiraju vec se tu radi o tome sto svi igarci daleko bolje sutiraju kad igraju u ritmu nego kada stoje i iz mesta treba da sutnu. Posledica Denverovog slabog suta je promenjeni sistem igre, ne igra se brza kosarka i motion offence vec spora iso kosarka i Maloneove nacrtane akcije. Maloneova filozofija je odbrambena opstrukcija igre a to kod igraca ubija ono najvaznije, zadovoljstvo u igri. Nije samo Jokic nezainteresovan, vec i ostali igraci jer je Maloneov sistem dosadan. U umesto najlepse igre u ligi oni sada igraju najdosadniju kosarku. Tim Konoli to dobro zna, zato je pre sezone rekao da Jokic igra dobro samo kada se zabavlja na terenu i da ce se oni potruditi da tako igraju, ali ili je Konoli priocao napamet ili ga Malone ne slusa i tera po svome. Karnisovas takodje kaze da onoga trenutka kada sputas Jokicevu kreativnost u igri, onda si se odrekao njegove prave snage. Jokic jednostavno ne podnosi takav sistem gde se igra svodi na opstrukciju igre i sprovodjenje necijih nacrtanih akcija.

JPR24

pre 4 godine

Odbrana loša, šut nije išao, i opet kao protiv Minesote, prazne minute. Ovaj put ne na kraju, već u drugoj četvrtini, nekoliko minuta bez poena, to je prosto nedopustivo da se dešava u dve utakmice zaredom. A Haris i Jokic nisu vola mogli da ubodu, sto ne gurne Portera, pa i onaj španac Huanco, zna da ubode trojke. Ali sve u svemu, odbrana je bila loša, Jang je šutirao sa 12 metara ( preterujem malo ;) ) ubacivao, i niko da ga stisne. A kad šut ne ide, bez odbrane nema dalje. I na kraju, Denver je izgubio samo 3 lopte, i izgubi ! Eh...

A smejali ste se Divcu

pre 4 godine

Jokić se ugojio i nije senka prošlosezonskog, treba biti pošten i to reći, procenti šuta su mu očajni, mnogo je sporiji i to se vidi, a cenim ga, centar sa razumevanjem igre bez premca, "izvlače" ga šutevi za pobedu ali 17 poena i 9 skokova u proseku za lidera franšize i top 5 igrača lige(barem ovde) je premalo.

tocka

pre 4 godine

Definitivno nešto ne klikće u igri Denvera, a mislim da je čak i preduboka klupa. Ima par igrača od kojih se očekuje da budu prva postava, recimo MPJ i Grant. Marej do sada nije opravdao max ugovor. Ne sumnjam da su jaki kada igraju njihovu igru, ali deluje kao da se traže i da im je povratak Bartona poremetio hemiju.

CarloNS

pre 4 godine

Nažalost, Jokić je promašivao šuteve za 3, kao i Heris i Mari.
Ideja je dobra, izvući protivničkog centra iz reketa, ali onda Jokić mora da pogađa trojke. U svakom slučaju igra bolje nego na početku sezone, ali još uvek mu fali kondicije. 3 utakmice za 5 dana mu je za sada previše.

Gambeeet

pre 4 godine

U jednom napadu Jang nonšalantno protnu loptu kroz noge Bartonu i pocepa mrežicu sa poludistance. Strašan skorer i asistent, neki mix Karija i Neša, vešt plej - košarkaš. Ono što je najčudnije jeste to da je Barton na početku sezone najkonstantniji igrač Denvera, čak je i procente popravio, a lepo bi bilo da to i održi koliko-toliko kad se ostali probude, nadam se već uskoro. U odbrani njihovi igrači deluju skroz pogubljeno, kao da prvi put vide igrače suparničkog tima, a znamo da se u NBA ligi radi ozbiljna priprema i analiza narednog protivnika. Mora to mnogo bolje u nastavku. Veći saldo poena se očekuje na konto Jokića, zatim Mareja i Herisa (sa kim ne znam šta se dešava, od igrača za 20ppg, trenutno je bliži igraču od 10 poena po meču). I klupa im kaska, više minuta treba da imaju MPJ (dobija ih na kašičicu) i Huančo (on ih i nema trenutno), Milsap pristojan i u napadu i u odbrani za sada. Ovih 7-3 deluje basnoslovno, lako je moglo biti i 3-7. Problem je što igra ne uliva poverenje, osetiće se to i na rezultatu kad-tad. Vreme je za buđenje!

nba fan

pre 4 godine

Bajo, oni puštaju himnu pred svaku utakmicu... Da mi to radimo, Nacionalisti. Ovo je “patriotizam”, ali svaki put, ajde bre...
(JPR24,

Oni pustaju....a da mi ... srpska klasika. Kakve to veze ima s nama?
Himna se mora postovati to zna svako ko je lijepo vaspitan (isao u skolu).
Kad to naucimo onda ce zapadnjaci dolaziti kod nas da rade, igraju kosarku, fudbal...

jsx

pre 4 godine

@MYNX
Za Bogdanovice se slazem mada mislim da bi im Hrvat bio bolji (vise bi se uklopio u stil igre), ali Bjelica nije rasan suter tako da ne vidim nikako kako bi im pomogao. Milsap je los kad se pogleda ugovor, ali igra najbolju odbranu u ekipi. Bolje da su nekog drugog, ali da ga odstrane bez zamene igrali bi losije.

Džoni

pre 4 godine

Šta ti je NBA četvorica igrača postignu u proseku po 20 poena i izgube utakmicu??? U Evropi kada imaš dvojicu tako efikasnih skoro pa sigurno si pobedio.

Roki

pre 4 godine

Odakle poceti? Obrana jako losa, ne zna niko kako se treba da se krece i ko kako rotira. Tri pasa i neko je sam u reketu. Jesu Atlantu isle trojke, ali je problem sto nije bilo reakcije sa klupe kad su videli da ih sluzi sut. U takvoj sitiaciji mora da se menja odbrana. Tesko moze da se brani ono sto je Jang davao, ali cinjenica da je pola dao maltene sa loga na centru dovoljno govori o pristupu odbrane. Napad los pored mnogo postignutih poena. Hoksi bez Kolinsa koji je njihov najbolji visoki odbrambeni, a Jokic pola suteva ispali za tri. Nista nisu promenili u odnosu na proslu sezonu, nema nikakve nadogradnje igre. Marej potpisao maks, a igra skroz neodgovorna. Pokazao mu je Jang kako se vodi ekipa. Pokazao je i Jokicu, da budem fer.