Ponedeljak, 24.06.2019.

09:41

Luka Jović uputio poruku javnosti posle debakla u Trstu

Mladi reprezentativac Srbije Luka Jović je istakao da se mnoge stvari nisu potrefile na Evropskom prvenstvu.

Izvor: SV

Luka Joviæ uputio poruku javnosti posle debakla u Trstu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

UnrealEngine

pre 4 godine

(phreak, 24. jun 2019 12:26) # Link komentara

Pa čekajte, jel' vi stavarno onda verujete da se ova deca nisu trudila? Jel mislite da im nije stalo? Jeste se nekad bavili nekakvim sportom, ili bili na nekoj drugoj (a malo ozbiljnijoj) vrsti takmičenja? Evo, ja jesam. Nisam bio na evropskim prvenstvima, do duše, ali znam kako to može da izgleda. Dajte da sagledamo stvari malo realnije i dalje od naše udobne fotelje i televizora. Da su prošli grupu, ili, ne daj bože, osvojili neku od medalja, svi bismo bili egzaltirani kao da smo mi sami 'krivi' za taj uspeh. Dajte da malo svi stanemo na loptu, ne samo zbog sporta već zbog opšte slike društva. Siguran sam da je njima najviše stalo, da su najrazočaraniji, itd, itd. Mi smo posmatrači, navijači, imamo pravo na kritiku, sve stoji, ali na prvom mestu - to su naša deca, deca koja nas predstavljaju, treba im dati podršku kad je teško, utoliko pre što i mi priželjkujemo njihov uspeh, a to je jedini naš ulog koji možemo da im ponudimo - ne da im psujemo majku i teramo ih u onu stvar, nego da im pružimo ruku, kao narod, kao navijači.

Drago Markovic

pre 4 godine

I ovaj nas fudbal je podredjen vlasti sto je i posledica stanja.Ko postavlja predsednika FSS partija na vlasti ,ko postavlja nase selektore pa FSS itd ...itd.Ko od fudbalera ima vece mogucnosti da plati seletoru ili nekom iz FSS on ce i igrati jer ce time sebi povecati cenu na fudbalskom trzistu.Siguran sam da postoje momci koji igraju fudbal sigurno bolje od vecine ovih nasih primadoan ali ne mogu na povrsinu jer nemaju pare ni veze.Da su se nasi borili muski pa da su i izgubili sigurno nebi bilo ovoliko negativnih komentara.Ako nije bila dobra takika onda nezna selektor svoj posao ali ko ce da ga smeni kada ga su ti isti ljudi iz FSS postavili sa kojima je u dilu.Dali ste culi neku kritiku iz FSS , ne necete.Mafija u vlast i,mafija u drustvu , mafija u fudbalu !!!!!!!

dragoman

pre 4 godine

mali ne brukaj se, zasto su oni dali pare za tebe. u pravu je mijat kako je komentarisao tvoj prelazak. a o drugim da ne pricamo. vecina sedi na klupi i ceka poziv selektora . nazalost to je nasa stvarnost

miki

pre 4 godine

keizer,

da li svestan šta pišeš.


mitar i luka su 4 vrste različitih napadača, i apsolutno se ne mogu upoređivati .

jović je imao 3 puta jaču ekipu, u daleko slabijoj ligu, nego sto je fulam u engleskoj. da , dečko je dao 5 gola nekoj tamo boraniji. Ne znam o kakvom interu pričaš, kada italijanska liga isto propala kao i nemačka. juventus i bajern 10 godina za redom osvajaju ligu, i sve što valja kupuju.


realno, nemačka liga je boranija kao i italijanska.

mana luke jovica je što nije borac, dečko je gotovanko. šta je sve ispromasivao u eintrachtu da je prosto neverovatno.

komentatori pisu kako sam sebi stvara prilike a dečka nema nigde zadnjih 3 meseca u ligi.


i tako redom.

Mare

pre 4 godine

Druze nisi ti bio vodeci strelac šumadijske zone nego Bundes lige. Nisi dao maksimum kao ni 90 posto nasih fudbalera. Samo mi nije jasno dokle cemo se loziti na nas fudbal

afrogipsy

pre 4 godine

Da su otisli na Ep, osvojili bod ili dva, to bi bio neuspeh i onda bi ovakva izjava i imala nekog smisla.Medjutim, ovo sto se na Ep desilo je sramota. gol razlika 1-10 je bruka , tako da ova izjava nema veze s mozgom.Za neupseh mnogo vise krivim strucni stab, nego igrace, naravno.

analiza

pre 4 godine

Jović je tip igrača koga treba "hraniti" loptom,jer ume da iskoristi otpatke a i korisne asistencije.Nije tip igrača koji će uzeti loptu na svojoj polovini i pretrčati odbrani i dati gol-takvih igrača je generalno malo.Da li je dobio dve krštene lopte?Nije.Problem je što je Jović uzeo ogromne pare i da citiram legendarnog Pantića iz Tesne kože "zinulo vam ...za pare" se pojavilo kod ostalih igrača(i navijača)-ako ne na svesnom onda na nesvesnom nivou.Uz to tu je par nabeđenih zvezda(predvođenih Radonjićem),negovatelja frizura (Račić,ko je i otkud on?),propalih talenata(Pantić i Živković),igrača koji stagniraju(Milenković).Jedini koji se nešto trudio i trčao je onaj koji najmanje ume s loptom-Bogosavac.Radonjić i kad se trudi,predribla sebe ili asistira vezanoj vreći Šaponjiću.Kao što reče neko na drugoj temi,od Đorovića samo lep ram za naočare-ništa više.A riba smrdi od glave.

Beogradjanin

pre 4 godine

Drugare,izaso si na teren da se ne povredis,taj isti rezultat bi mogli i petlici da ostvare,cak bi verovatno manje izgubili...

Kaiser

pre 4 godine

Ja da odgovorim na tvoje pitanje, 


mitrovic je dao preko 120 golova za svojih 24 godine. to sto igra u fulamu nema nikakve veze. 


Ovde pišete nema ko joviću da doda. neka dodje u fulam pa neka tamo proba da igra kako igra sada. 


dečko se nebi video, kao što se i ne vidi na utakmica. sreća pa da boranija 5 gola pa došao do 17 u nemačkoj ligi.
(Mile, 24. jun 2019 14:31)

Gde je dao 120 golova? Racunas i Partizan i prijateljske utakmice. U Fulamu ove sezone dao 12.Luka samo ove sezone za Ajntraht kroz Bundes ligu i LE dao 25. Kojoj boraniji.Inter boranija? Ko treba da posalje loptu Jovicu? U Ajntrahtu je imao Kostica, Rebica. Ko Benzemi daje lopte.Ispade sada da je Fulam ekipa.Mitra nije hteo Benitez u Njukastlu.Kada je takva igracina sto se oko njega ne otimaju Liverpul, Celsi, MC, MU. Ostace i dalje u Fulamu i drugoligaskom fudbalu

kll

pre 4 godine

@mile
Fulam baš i reprezentacija Srbije pod Muslinom i Krstajićem je igrao zastareli fudbal sa jednim usamljenim sidrašem Mitrovićem na kojeg idu sve lopte. Taj usamljeni sidraš jedini i daje golove pa se stiče utisak da je on spasilac tima, a zapravo čitav tim tavori baš zbog takve taktike. To je jeste taktika loših klubova kakvi su Fulam ili Srbija. Zbog tpga nijedan ozbiljan jači klub i nije zainteresovan za Mitrovića jer im se ne uklapa u koncepciju. Što je Fulam u britanskom fudbalu, to je Srbija u evropskom fudbalu. Jović je drugačiji tip igrača i dobro se uklapa u organizovanom i napadačkom timu. Zbog toga se u timu Srbije neće nikad uklopiti. Da je bilo koji centarfor igrao na njegovim mestu u ove dve utakmice pa makar to bio Ronaldo ili Mesi učinak bi bio isti. Nula.

prus

pre 4 godine

Loše vođenom timu bez organizacije, taktike, koncepcije...ne pomaže ni najbolji igrač sveta. Dokazi su debakli Argentine sa Mesijem i ostalim zvezdama na velikim takmičenjima. Očekujete od Jovića da vas vadi iz mulja i još ga vređate i nipodaštavate.

moje ime

pre 4 godine

Bolje da je rekao kako nisu igrali svom snagom ili da izmisli neko opravdanje. Jedino ako je ovom izjavom hteo da poruci da su mu saigraci uzasno losi, sto je tacno.

deda

pre 4 godine

@Kaiser
svojim komentarom pokazao si da je Bog ljudima jedino pamet posteno delio, i dalbu misli da je dovoljno pametan da pridikuje drugima

nex

pre 4 godine

Ako ste,kako kazes,dali maksimum,onda je to tô. Bar znamo sta dalje da ocekujemo,da se ne zanosimo da mozete vise.
A tebi savet,neki put je bolje nista ne reci.

Djaja

pre 4 godine

Ovi fudbaleri bolje da cute...ili da razmisle pre nego sto nesto kazu. Ako ste vec, po tvojim recima, dali maksimum, sto se onda izvinjavas!?

srrrrrrrrrdjan

pre 4 godine

Tri utakmice, nula bodova, gol razlika 1:10.
I kazes - nije vam se poklopilo?
Hahahahahahaha, pa ovaj decko bas zna da te nasmeje.
Bravo momak!

Mile

pre 4 godine

Kaiser, 24. jun 2019 13:49)

Ja da odgovorim na tvoje pitanje,


mitrovic je dao preko 120 golova za svojih 24 godine. to sto igra u fulamu nema nikakve veze.


Ovde pišete nema ko joviću da doda. neka dodje u fulam pa neka tamo proba da igra kako igra sada.


dečko se nebi video, kao što se i ne vidi na utakmica. sreća pa da boranija 5 gola pa došao do 17 u nemačkoj ligi.

,

pre 4 godine

Kazes Mitar.Gde je igrao taj, koji je njegov ucinak.Uporedjivati Fulam i Ajntraht je bespredmetno.Ovaj ode u Real za 60 miliona a ovaj drugi ce da guli u Cempionsipu.Kolika je po tranfermarktu vredost jednog a koliko drugog.Ko je tehnicki potkovaniji
(Kaiser, 24. jun 2019 13:49)

Ti izgleda ne znaš koliko je igrača Real sažvakao, pa ispljunuo.

Kaiser

pre 4 godine

Mali, za tebe je Mitar misaona imenica. Pokri se ušima i ćuti bar neko vreme.
(zvezdoprc, 24. jun 2019 

Kazes Mitar.Gde je igrao taj, koji je njegov ucinak.Uporedjivati Fulam i Ajntraht je bespredmetno.Ovaj ode u Real za 60 miliona a ovaj drugi ce da guli u Cempionsipu.Kolika je po tranfermarktu vredost jednog a koliko drugog.Ko je tehnicki potkovaniji

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Vidim.kritikuju Luku.I vec se zna kojoj navijackoj grupi pripadaju.A ja vas pitam da li je Luka trebalo sam sebi da centrira ili da sam uzme loptu od centra i da da gol.Sta je bio zadata svetske mega zvezde Zivkovica i zvezde Celsija Pantica, pa Radinjica.Sta je odigrao Milenkovic kada je kroz akcije 60% golova palo preko njega. Odakle u ekipi Saponjic, Adzic.Gde igraju ti momci?

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Napredujemo, Zvezda je imala skor 10:1 u 2 utakmice, a reprezentacija isto 10:1 ali u 3 utakmice.

Aleksandar

pre 4 godine

Decko ako tako budes maksimalan u Realu (a bices jer cim te nasi mediji dizu u zvezde onda si prosek)ne gine ti pozajmica u nekom drugoligasu iz Spanije ili skupljanje lopti na treningu i mahanje peskira na utakmicama.

Doom

pre 4 godine

Ako igrač neće da da izjavu za medije, onda kažemo da je pobegao i nije se udostojio da se obrati medijima!
Kada ga mediji zaustave i pitaju nešto i on odgovori, onda ga napušavamo za to što je rekao. Uvek izjavu tumačimo kako nama odgovara.
Šta bi bila izjava kojom bi bili zadovoljni?
Zašto se kritikuje napadač za rezultat celog tima?
Zašto se očekuje da on daje golove, ako ceo tim igra loše?
Jasno je valjda da ekipa nije pripremljena za turnir.
Generalno kvalifikacije kako tako odigramo, ali turnire igramo jako loše poslednjih 20 godina!
Teško prolazimo grupu, ako prođemo ispadamo odmah posle toga!
Proverite rezultate SCg i Srbije na svetskim i Evropskim turnirima.

nnn

pre 4 godine

Da, samo što ovo nije Ajntraht gde svi rade za tebe, a ti čekaš zadnji pas ili centaršut da ga uvuljaš.
(Laki, 24. jun 2019 12:17)

O igri Ajntrahta očito ne znaš ništa.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

@Doom 2004. godine Srbija je igrala finale protiv Italije, 2007. godine finale protiv Holandije. Igraci do 19 godina prvaci evrope 2013. godine. Igraci do 20 godina prvaci sveta 2015. godine. Selekcija do 21 godine 2006. igrala polufinale EP. Selekcija do 19 godina igrala polufinale EP tri puta (2009. 2011. 2014.godine). I mi smo losi u zavrsnici zadnjih 20 godina...

ohoho

pre 4 godine

Pa mi Noleta pljuje o a da ne pljunemo ove klince.
(panco, 24. jun 2019 11:41)

Svaki čovek, bez obzira čime se bavi, zasluži svoju "porciju" pre ili kasnije.

sima

pre 4 godine

"Mnoge stvari se nisu potrefile, mnogo igrača nije igralo toliko ove sezone..."

Koje su to stvari? Ok, kada dobijemo "snake eyes" 10 puta zaredom na kockicama reći ćemo da su se stvari poklopile...

antiDebil

pre 4 godine

Jedini vas problem je sto ne znate da igrate fudbal.
Samo to.
(Boj@n, 24. jun 2019 09:47)

To je UBEDLJIVO najmanji problem, cak se moze reci da to uopste i nije problem. Igraci nisu problem, zna se ko jeste !

antiDebil

pre 4 godine

Jedini vas problem je sto ne znate da igrate fudbal.
Samo to.
(Boj@n, 24. jun 2019 09:47)

To je UBEDLJIVO najmanji problem, cak se moze reci da to uopste i nije problem. Igraci nisu problem, zna se ko jeste !

Coco Bill

pre 4 godine

E Jovke Jovke, nije to problem, nego bar ja, imam utisak da oni, da igraju jednu utakmicu 360 minuta i da igraju sad još četiri utakmice, recimo, Italija, Belgija, Poljska i evo nek bude ponovo Danska da ne samo da ne bi pobedili nego da ne bi dali ni go

Smeh

pre 4 godine

Tolika frka oko nekog ne toliko bitnog takmičenja. I ne znam čemu izvinjenje svima koji su očekivali više? Ako je to selektor, treneri koji rade sa njima onda je u redu jer su znali sa čime raspolažu i koji je mogući cilj. U suprotnom nema potrebe izvinjavati se nerealnim ljudima sa nerealnim ciljevima. I to je sport, nije pitanje života i smrti.

phreak

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.
(UnrealEngine, 24. jun 2019 10:49)

Prvo, nikad nisam bio decu, ni zbog čega. Drugo, nije mi njihova ocena u školi najvažnija nego želim da vidim da se maksimalno trude i da je njima stalo do toga. Dobre ocene dođu same po sebi uz prethodni trud.

Atish

pre 4 godine

A sto su onda pozvani ti igraci da igraju koji "nisu mnogo igrali"? Jel zato sto su "zvezde"??? Da sam ja selektor pa ni jednog od vas super zvezda ne bih pozvao da igrate! Samo igrace iz domaceg prvenstva jer su oni zeljni dokazivanja a vi ste obicni manekeni!

Laki

pre 4 godine

Da, samo što ovo nije Ajntraht gde svi rade za tebe, a ti čekaš zadnji pas ili centaršut da ga uvuljaš. Morao si više da trčiš, pomažeš sredini jer smo bili katastrofalno šuplji. Znači, i ti i oni najiskusniji zajedno sa trenerom, trebalo je da znate u kakvom ste stanju i šta možete da igrate. Ovako, ni stručnjacima (trener Nemačke), a ni laicima nije bilo jasno šta igrate, osim da da niste bili sposobni da date bar jedan gol iz igre i da su vas bušili sa koje god strane krenuli i da su vaši protivnici često u završnici imali po 1,2,3 igrača više.

strucnjaci

pre 4 godine

(MOE, 24. jun 2019 11:21)

Po meni su krivi i igraci i trener, ali i oni koji su tog trenera postavili, takodje i neke svoje igrace. Igraci sto se krecu bez zelje, a trener sto ne ume da ih motivise i ne predstavlja autoritet. Sve u svemu, ako pogledamo mogucnosti, rezultat je teska katastrofa.

Ar

pre 4 godine

Fudbal koji mi igramo je zastareo odavno . Jednostavno nasi i graci u manevru nemaju potrebnu brzinu , ne otvaraju se u primanju lopte ka protivničkom golu , biraju najgora moguca rešenja . Lopta uvek ide unazad . To je stvarno mucenje za gledati . Nije problem sto smo izgubili tri utakmice , problem je način na koji smo ih izgubili . Momci se jesu trudili , sli selektor je stvarno tragedija . Mada sam Gorana Djorovica voleo kao igrača , za selektora mora jos mnogo mnooooooogo da ući, to jeste da vodi konstantno barem jedan prvoligaški klub. Ne moze se vise izdrzati.

Jugos na stalnom boravku van domovine

pre 4 godine

Danci su ispali nepravedno, dali su cist treci gol.
I poslije utakmice placu a navijaci im skandiraju i aplaudiraju kao da su uzeli prvenstvo, jer su se borili do zadnje sekunde.
Posle meca daju intervjue za TV i svi gvore kako je krivica samo do njih, da su morali da daju jos koji gol, da nisu smjeli tako lose da pocnu utakmicu sa Nemackom. A novinari i javnost ih brane i govore im da su svi zadovoljni igrom, da su bili borbeni i da im niko nista ne zamjera. Trener je pun samokritike takodje, vidi se da je tuzan,kaze zadnja mu je utakmica sa njima, vec ima ugovor sa Brondbijem, jednim od dva vodeca kluba u zemlji.

Interesantno, kod nas sve naopako-javnost ljuta zbog uspavanih lepotica i nepostojeceg trenera kome niko nece dati ugovor u ozbiljijem timu a igraci kazu"dali smo maksimum" a trener kaze "moj obraz je cist".
E zato je njima onako, a nama ovako kako nam je.

srb

pre 4 godine

Potpisujem da bih ja u ovakvoj formi od 5 pokusaja 4 puta prosao Milenkovica, covek nema pojma da igra u repr ne moze loptu da pogodi, u fijori sam ga gledao odlican ali ovde je sprdnja.

Mrgud

pre 4 godine

Kod nas svako ko potrči profesionalno za loptom da sebi za pravo da uputi "poruku javnosti". Ko si ti bre dečko da se obraćaš javnosti dok FSS i selektor koji su to morali da urade - ćute. Tvoje je bilo da igraš, nisi to radio kako treba, doviđenja do nekog sledećeg puta ako ga bude. I ti i cela ekipa se pravite mrtvi i nadajte se da će "javnost" da zaboravi ovu blamažu. Ovako samo pokazuješ da si: nezreli klinac, neobrazovani klinac (izbor reči i konstrukcija rečenice), umišljeni klinac koji je istripovao da je nekoga zaista briga šta ON misli o evropskom prvenstvu. Prst na čelo i srećno u Realu!!!

Milan

pre 4 godine

Ne mislim Luka da si ti kriv, niti je tebi u interesu da igraš za mladu reprezentaciju, kao što nekima jeste, ali ko je kriv što su pozvani igrači koji nisu igrali? Šta rade Adžić, Radonjić, Šaponjić u reprezentaciji?

Sta nam rade trenerske neznalice na celu reprezentacije? Kako moze neko ko ne zna engleski da se bavi trenerskim poslom? Kako ce da prati trendove, inovacije, tehnoloska dostignuca ako ne zna engleski?

Dilema

pre 4 godine

Prema srpskom fudbalu sam odavno ravnodusan. Proslo je malo manje od 20 godina kada sam poslednji put gledao utakmicu reprezentacije. Ne zasluzuju jedan sekund paznje.

MOE

pre 4 godine

Luka niste dali svoj maksimum.Svoj maksimum su dali Rumuni na ovom prvenstvu.Vi da ste dali maksimum igrali bi veliko finale...Treba samo da kažeš sto ne želite za reprezentaciju da igrate i vi i vaše starije kolege....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 24. jun 2019 09:52)

Dakle, da su oni dali svoj maksimum otisli bi do finala.. a zasto onda svi krive Djorovica? Verovatno bi osvojili prvenstvo da je Djorovic vrhunski trener je l da? Niko se drugi ne pita na prvenstvu, samo nasi igraci i nas trener.

belgrado

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.
(UnrealEngine, 24. jun 2019 10:49)

1-10 gol razlika,0 pobeda!

ma,najbolje docek ispred skupstine da organizujemo?!

panco

pre 4 godine

ahhahaah srbi srbi... Pa do juce je bilo Luka majstore, Luka ovo, Luka ono... Kako je dobro odigro protiv Nemacke i to A tima, bla bla a sad sve ovo. uzas. najgori narod. Niaam verovo kad mi je reko lik... Da nema Bugara mi bi Srbi bili najgori narod na svetu. Pa mi Noleta pljuje o a da ne pljunemo ove klince.

pravo

pre 4 godine

Ovo je odlican rezultat, jer:
- Da smo usli u 1/2 finale, imali bismo mesto na Olimpijskim igrama sledeceg leta u Japanu, a ne znam koga bismo nahvatali da tamo ode na 20 dana, jer su u isto vreme i kvalifikacije evro kupova, a pocinju i sve lige u Evropi.
- Da smo usli u finale, pomislili bismo da su Radonjic, Zivkovic, Jovic, Bogosavac... igraci za A tim. Srecom, pokazali su da nisu i da od njih nista ne moze da se ocekuje u narednih 7-8 godina.
- Da smo osvojili EP, pomislili bismo da je Djorovic trenerska velicina koju treba postaviti na mesto selektora A tima. Srecom, pokazao je da samostalno ne moze da vodi ni Rojkovac iz Obrenovca.

Tako da, sve u svemu, ovo je odlicno sto se desilo u Trstu.

Kimi Raikonen

pre 4 godine

Onaj Bozovic ne da je grof nego je GROF! Sada ga jos vise cenim kao trenera jer je ovog ocenio odlicno dok je jos bio u Zvezdi- debeljuskasti pekarev sin.....ma kakav grof, Bozovicu ti si car! Nemci su napravili posao veka sa Lukom, prodali ga za 60 a koliko sutra mogu da ga dobiju za 5....kako oni dobro racunaju, ma racionalni su do bola....ti Nemci.
(miodrag, 24. jun 2019 10:51)
----------------
Da li si spreman da staneš iza ovih reči?
Neku kuntu da uložimo, pa da i ti zaradiš neki novac na stručnost

Simphat

pre 4 godine

Momak,te demagoske fore ostavi za svoje novinare.Srpska reprezentacija na poslednjim EURO u21 nije pobedila 13 utakmica,uzastopno!Znaci autsajderi deceniju.Odavno me ne ineteresuju nase selkcije u fudbalu.Nema sanse za rezultatom dok je sve trulo,od vrha FSS-a do tebe.
Inace,kladim se da ste dok pisemo ove poruke vec 90%vas sa manekenkama,verenicama zenama vec na Maldivima i ostalim egzoticnim destinacijama.

Beograd

pre 4 godine

Šta će nama fudbal. Stadione prepraviti za atletiku i to je to.Kakav bre fudbal.Nikada mi nećemo imati reprezentaciju i kidanje za ovu Srbiju od strane ovih klinaca .Osetili su novac od sebe napravili zvezde a nos ne znaju da obrišu. Košarka mnogo manje para, o vaterpolu i da ne pričam,svi ginu za grb a ovi musavci bljak

Stevan

pre 4 godine

“...kao i da tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju”.

Tebi Jovicu i ostalim igracima svaka cast, pojedinci mogu da igraju dobro kao grupa samo ako postoji neki sistem, takticka postavka, sema i uigranost, a mi to nismo imali ni kad smo imali mnogo bolje igrace nego sto je to slucaj sada.

Ali ove tri utakmice mogu da uruse misljenje o strucnosti ljudi koji se nalaze u strucnom stabu i onih koji se nalaze na bitnim funkcijama u fudbalskom savezu. Jos selektor kaze “tako je kako je, ja sam cistog obraza”. Pa tako nesto posle svega sto smo videli, moze da kaze samo neko ko nije sasvim cist u glavi i kome je sistem vrednosti u potpunosti poremecen. Ali je njega i mnogo drugih na svim bitnim polozajima u drzavi, upravo taj iscaseni sistem vrednosti i iznedrio i doveo na tu funkciju, pa takvo ponasanje i ne cudi.

belgrado

pre 4 godine

Sta nam rade trenerske neznalice na celu reprezentacije? Kako moze neko ko ne zna engleski da se bavi trenerskim poslom? Kako ce da prati trendove, inovacije, tehnoloska dostignuca ako ne zna engleski?
(Milan, 24. jun 2019 11:03

haha :d
pa vecina nasih trenera,
ni sa srpskim ne stoji najbolje :d
koje ,bre inovacije ?!
500e trenerska licencA u ohridu i cepaj

miodrag

pre 4 godine

To kako mi sada igramo fudbal I mladi I stari je svima vidno i ne zelim da nista posbno dodam , ali ima nesto sa cime ne mogu da se slozim uopste...komentari da mi ne znamo da igramo fudbal da mi nismo fudbalska nacija i slicno, mogu da razumem samo kao trenutni revolt i frustraciju sa svim onim sto dozivljavamo u poslednje vreme od nasih fudbalera, ali cinjenice su drugacije......mi smo kao Srbi igrali fudbal I u satavu Jugoslavije, koja je bila veoma cenjena u fudbalskom svetu, mi smo bili I olimpijski sampiona I ucesnici finala evropskih prvenstava i osvajaci LS za klubove, nema sporta koji moze da privuce vecu paznju od fudbla , sto na stadionu sto na ulicama posle trijumfa sto uz televizore, a pracenje kroz medije je vece nego za drugesportove, sto se vidi I po nasim komentarima (izuzetak je postao tenis u poslednjih 10 ak godina a znamo I zasto),....dakle mi jesmo fudbalska nacija,, nista manje nego Hrvati ili Bosanci,i u svakom slucaju vise nego Belgija (koju je Dzaja vrteo na Marakani kao malu decu) ili Holandija koja je postala velesila u poslednjih 30 godina ne ranije, ili Island koji je bio tim za popravljanje gol razlike, nesto slicno kao mi sada, I tako redom…..fudbal se ne igra od juce I mi jesmo fudbalska nacija a to sto dozivljvamo sada je posledica pre svega organizacije jer ti isti igraci imaju, savim drugaciji pristup obavezama u inostranim klubovima….kako igra Kostic ili Gacinovic u Ajntrahtu i kako u reprezentaciji , samo je jedan od primera

nele

pre 4 godine

Djorovic, kao i vecina nasih trenera i narocito selektora gleda ime igraca i nista drugo. Njima ce levi bek igrati desno krilo ako ima boljeg beka a ovaj ima "ime". Tako smo sa mladom reprezentacijom igrali sa 3 leva krila: Radonjicem, Zivkovicem i Panticem. Uz centarfora to su 4 igraca koji ne igraju odbranu. Slicno je i A reprentacija igrala u Ukrajni pa smo prosli kako smo prosli.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Osramotili ste i sebe ne samo narod.Nije problem izgubiti.Nije problem ni ispasti.Sramota je kako se ponašate na terenu i kakvom voljom igrate za svoj narod.Kao sto malo pre napisa ni do kolena niste vaterpolistima i košarkašima!

Zoki

pre 4 godine

Vidi Luka, ili ćeš da ponavljaš takve fraze u narednih 10-15 godina tvoje reprezentativne karijere, mi ništa nismo krivi, pružili smo maksimum, pokazali smo karakter, oštetile nas sudije i spremamo se za budućnost, ili ćeš da digneš glas protiv mafije u FSS i da se stvari iz korena promene. Da se iz saveza izbaci politička mafija, da savez počnu vode pošteni ljudi iz fudbala, da selektori budu najbolji a ne priučeni treneri, ukratko da fudbalski savez počne više da liči na košarkaški.

Mlad si i finansijski situiran pa možeš da izabereš. Stanković, Vidić, Ivanović, Matić i mnogi drugi pre tebe su propustili tu šansu. Za tebe još nije kasno. Narod će te više voleti ako bojkotukeš reprezentaciju dok se savez iz korena ne promene nego ako izabereš da nastaviš sa ovakvim izvinjenjima i žalopojkama do kraja tužne reprezentativne karijere.

Slepi kod džepova svojih

pre 4 godine

Nisi ti kriv dečko. To je problem i A reprezentacije što neće da angažuju, plate trenera pedagoga motivatora kao što su npr. gospodin Antić, Paunović vas vode do pobeda.

live

pre 4 godine

Sad kad igra u Realu misli da su njegovo misljenje i izjava bitni. Realno, najskuplji je napadac tog prvenstva, a Srbija ima skor 1:10. Perez se ujeda za guz...

pticakojaudara

pre 4 godine

Fudbal nije igra u kojoj pobeđuje ona ekipa koja da svoj maksimum. Ne radi se o tome već da pobedjuje ekipa sa najvise znanja. A maksimum je nešto što se podrazumeva. Ne verujem da je ovo maksimum ove generacije, ali vodjeni na ovakav nacin i pod ovakvim selektorom i savezom bolje nisam ni ocekivao.

miodrag

pre 4 godine

Onaj Bozovic ne da je grof nego je GROF! Sada ga jos vise cenim kao trenera jer je ovog ocenio odlicno dok je jos bio u Zvezdi- debeljuskasti pekarev sin.....ma kakav grof, Bozovicu ti si car! Nemci su napravili posao veka sa Lukom, prodali ga za 60 a koliko sutra mogu da ga dobiju za 5....kako oni dobro racunaju, ma racionalni su do bola....ti Nemci.

Колико си претрчао Јовићу

pre 4 godine

"...tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju." рече примадона.
Мени више од ове 3 утакмице и не треба. Све ми је јасно. Јовић и Живковић најгори у једној ужасној екипи која нема карактер, која се не бори, не трчи, скупу бараба и умишљених ведета.
Ако овај да 3 гола за 2 сезоне у Реалу, пљуните ме.

Arnold mi je ime

pre 4 godine

"Dali smo svoj maksimum, neki mogu da misle da li je to tačno ili ne, mi znamo da je to tako." e jaki ste vi onda fudbaleri...

vladimir

pre 4 godine

Ne razumem cemu sluzi Jovicevo izvinjenje!?Puno srece u Realu ali uspesan tim se pravi i vodi sasvim drugacije nego sto je sa nama sada bio slucaj!

sportista

pre 4 godine

Decko sta se ti izvinjavas u ime ekipe. Da nisi mozda kapiten? Nego presao u Real i sad si faca,ipak ste vi samo obicni fucosi obraza nemate kad igrate za Srbiju.....

kentaur

pre 4 godine

Ako vam je ovo maksimum, bolje da okacite kopacke o klin.

Niko nikada nije preuzeo odgovornost u ovom drustvu, a sto bi to ocekivali i od fudbalera.

Kada nemas sta pametno da kazes- cutanje je zlato, valjda ces nauciti i to tokom karijere.

mufljuz

pre 4 godine

Djorović nema to što ima Paunović.Ne krivite momke koji ne zaslužuju tu da budu kriv je neko drugi.A ovi koji i zaslužuju nemogu sami.Pustite Jovića i Milenkovića tek će to da bude kako treba

Sima

pre 4 godine

Kad se setim kako su stručjnaci u komentarima posle Novog Zelanda želeli većinu ovih igrača u A timu...Bez Toleta Karadžića nema uspeha reprezentacije.

MP

pre 4 godine

Nije problem sto ste izgubili tri utakmice vec je problem na nacin na koji ste to ucinili. Potpuna neorganizovanost, nepovezanost. Na tri utakmice sutrnete pet puta ka golu.

Vidak

pre 4 godine

Po prvi put sam ovo pomislio i napisao: ljudi, zanemarite igranje u reprezentaciji, ne igrajte za nju, neka igraju oni koji, očigledno, moraju ili pak, ne igrajte za istu ukoliko na terenu nećete ostaviti 100% sebe. Na žalost, treća grupacija u fudbalskoj reprezentaciji ne postoji: ili igraju oni koji moraju, ali po kvalitetu ne pripadaju tu, ili igraju oni koji to zaista po kvalitetu zaslužuju, ali se ne zalažu onako kako se treba zalagati za državni tim. Toliko.

Grobar

pre 4 godine

Brzo ces ti iz Reala otici.Oni jos neveruju kakvu su prevaru kupili.Jovicev rang je Javor ili Jagodina kakav Real!!

Za Mitra je Real a ne za ovu prevaru srpski Falkao!!Hahahahahahha!

NADA

pre 4 godine

nije peoblem da li smo mi zeleli vise nego da li su fudbaleri zeleli i borili se za vise od dna.Porazi ne bole toliko koliko odnos prema igri,trud zalaganje i malo intiligencije.Ovi porazi mogu da uruse ugled reprezentaciji,a pojedinaca jos i vise.Naravno ako budu tako nastavili.Ili ce u svojim klubovima morati da zarade ogromne plate,da daju sve od sebe i da opravdaju epitete velikih zvezda.

UnrealEngine

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.

Petar

pre 4 godine

Selektor čistog obraza, igrači dali sve od sebe... Pa da čestitamo! Bravo momci, bravo selektore! Samo nastavite istim tempom, nebo vam je granica.

Odgovornost šta je to

pre 4 godine

Pravi Srbin od početka karijere. Elem objašnjenja, izgovori, događaji.... bla bla. A da prizna i izvini se ni u kom slučaju. Nije to srpski manir..

Kao profesionalac kada bi na poslu počeo objašnjavati ovako šef bi me poslao u tri lepe a možda bi i dobio nogu.

mn

pre 4 godine

Kolike razlike između izjava fudbalera i njihovih "selektora" i npr. košarkaša, vaterpolista, odbojkaša, Dejana Savića, Saleta Đorđevića, Nikole Grbića - dva sveta različita.

Čuj dali svoj maksimum, Luka da ste stvarno dali svoj maksimum niko vam ništa ne bi zamerio, ali to znači da ste barem nešto pokušali. Ovako niste imali 4 šuta na golu za 3 utakmice, jedini gol iz penala. Odsustvo volje, želje, strasti...jedno mrtvilo nisam video do sad.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Luka niste dali svoj maksimum.Svoj maksimum su dali Rumuni na ovom prvenstvu.Vi da ste dali maksimum igrali bi veliko finale...Treba samo da kažeš sto ne želite za reprezentaciju da igrate i vi i vaše starije kolege....

Kurbla

pre 4 godine

E dobro si to rekao neki nisu igrali tokom sezone, e ti nisu trebali ni ici na EP21, nego povuci SMS i Grujica i jos ljudi koji igraju svaki mec, pa bili iz Macve, pa odmjeriti snage.
Radonjic i Zivkovic udju u 90+ kada treba ukrasti vrijene i on da bude nosioc igre, ma daj bjezi.

milan

pre 4 godine

Decko nije pokazao apsolutno nista.

Stara boljka, ne krece se, ne grize, ne igra tim, ne igra ni on. Treba ga da kljukaju loptama da bi nesto uradio.


Svaka njemu cast, ali kao igrac jednostavno nije to to.








Ne znam dokle misli da mu drugi stvaraju priliku za gol, ako ne moze sam sebi da je stvori i mrzi da ga zivi.

Rzbrzotrz

pre 4 godine

Demagogija za sve pare...kad ne igraju tokom sezone - to je razlog za lošu igru a kad igraju onda su preumorni što su puno igrali. Pa ti koji nisu igrali - treba da grizu da pokažu da vrede. Šta vrede igrači iz dobrih klubova kad ne igraju dobro u reprezentaciji??? a zašto ne igraju? Za to služi rukovodstvo saveza...

Aleksa

pre 4 godine

sve je ok, batice, bio vaterpolo ovih dana, biće i košarka u septembru... na vas nećemo da pomislimo neko vreme, mozak da nam se odmori... a ceo FSS ili neka stavi prst na čelo i donesu neke odluke za budućnost, npr. kao Belgija koja je strpljivo čekala rezultate tih promena (izguglajte njihove radikalne promene) ili neka nastavi po starom, ali na nas da ne računa... nacionalni stadion komotno može da im ima 5.000 mesta...

nepismeni

pre 4 godine

Lik na terenu izgleda kao da ne vredi 100 maraka a kamo li da vredi kao sve ekipe iz grupe zajedno.Nikakvu prednost sa njim na terenu,lik moze da igra ako mu saigraci nameste situaciju 1 na 1 sa golmanom a i tu ce jednu od dest da da.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Luka niste dali svoj maksimum.Svoj maksimum su dali Rumuni na ovom prvenstvu.Vi da ste dali maksimum igrali bi veliko finale...Treba samo da kažeš sto ne želite za reprezentaciju da igrate i vi i vaše starije kolege....

mn

pre 4 godine

Kolike razlike između izjava fudbalera i njihovih "selektora" i npr. košarkaša, vaterpolista, odbojkaša, Dejana Savića, Saleta Đorđevića, Nikole Grbića - dva sveta različita.

Čuj dali svoj maksimum, Luka da ste stvarno dali svoj maksimum niko vam ništa ne bi zamerio, ali to znači da ste barem nešto pokušali. Ovako niste imali 4 šuta na golu za 3 utakmice, jedini gol iz penala. Odsustvo volje, želje, strasti...jedno mrtvilo nisam video do sad.

Petar

pre 4 godine

Selektor čistog obraza, igrači dali sve od sebe... Pa da čestitamo! Bravo momci, bravo selektore! Samo nastavite istim tempom, nebo vam je granica.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Osramotili ste i sebe ne samo narod.Nije problem izgubiti.Nije problem ni ispasti.Sramota je kako se ponašate na terenu i kakvom voljom igrate za svoj narod.Kao sto malo pre napisa ni do kolena niste vaterpolistima i košarkašima!

sportista

pre 4 godine

Decko sta se ti izvinjavas u ime ekipe. Da nisi mozda kapiten? Nego presao u Real i sad si faca,ipak ste vi samo obicni fucosi obraza nemate kad igrate za Srbiju.....

belgrado

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.
(UnrealEngine, 24. jun 2019 10:49)

1-10 gol razlika,0 pobeda!

ma,najbolje docek ispred skupstine da organizujemo?!

live

pre 4 godine

Sad kad igra u Realu misli da su njegovo misljenje i izjava bitni. Realno, najskuplji je napadac tog prvenstva, a Srbija ima skor 1:10. Perez se ujeda za guz...

pravo

pre 4 godine

Ovo je odlican rezultat, jer:
- Da smo usli u 1/2 finale, imali bismo mesto na Olimpijskim igrama sledeceg leta u Japanu, a ne znam koga bismo nahvatali da tamo ode na 20 dana, jer su u isto vreme i kvalifikacije evro kupova, a pocinju i sve lige u Evropi.
- Da smo usli u finale, pomislili bismo da su Radonjic, Zivkovic, Jovic, Bogosavac... igraci za A tim. Srecom, pokazali su da nisu i da od njih nista ne moze da se ocekuje u narednih 7-8 godina.
- Da smo osvojili EP, pomislili bismo da je Djorovic trenerska velicina koju treba postaviti na mesto selektora A tima. Srecom, pokazao je da samostalno ne moze da vodi ni Rojkovac iz Obrenovca.

Tako da, sve u svemu, ovo je odlicno sto se desilo u Trstu.

Колико си претрчао Јовићу

pre 4 godine

"...tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju." рече примадона.
Мени више од ове 3 утакмице и не треба. Све ми је јасно. Јовић и Живковић најгори у једној ужасној екипи која нема карактер, која се не бори, не трчи, скупу бараба и умишљених ведета.
Ако овај да 3 гола за 2 сезоне у Реалу, пљуните ме.

Zoki

pre 4 godine

Vidi Luka, ili ćeš da ponavljaš takve fraze u narednih 10-15 godina tvoje reprezentativne karijere, mi ništa nismo krivi, pružili smo maksimum, pokazali smo karakter, oštetile nas sudije i spremamo se za budućnost, ili ćeš da digneš glas protiv mafije u FSS i da se stvari iz korena promene. Da se iz saveza izbaci politička mafija, da savez počnu vode pošteni ljudi iz fudbala, da selektori budu najbolji a ne priučeni treneri, ukratko da fudbalski savez počne više da liči na košarkaški.

Mlad si i finansijski situiran pa možeš da izabereš. Stanković, Vidić, Ivanović, Matić i mnogi drugi pre tebe su propustili tu šansu. Za tebe još nije kasno. Narod će te više voleti ako bojkotukeš reprezentaciju dok se savez iz korena ne promene nego ako izabereš da nastaviš sa ovakvim izvinjenjima i žalopojkama do kraja tužne reprezentativne karijere.

Simphat

pre 4 godine

Momak,te demagoske fore ostavi za svoje novinare.Srpska reprezentacija na poslednjim EURO u21 nije pobedila 13 utakmica,uzastopno!Znaci autsajderi deceniju.Odavno me ne ineteresuju nase selkcije u fudbalu.Nema sanse za rezultatom dok je sve trulo,od vrha FSS-a do tebe.
Inace,kladim se da ste dok pisemo ove poruke vec 90%vas sa manekenkama,verenicama zenama vec na Maldivima i ostalim egzoticnim destinacijama.

Rzbrzotrz

pre 4 godine

Demagogija za sve pare...kad ne igraju tokom sezone - to je razlog za lošu igru a kad igraju onda su preumorni što su puno igrali. Pa ti koji nisu igrali - treba da grizu da pokažu da vrede. Šta vrede igrači iz dobrih klubova kad ne igraju dobro u reprezentaciji??? a zašto ne igraju? Za to služi rukovodstvo saveza...

Odgovornost šta je to

pre 4 godine

Pravi Srbin od početka karijere. Elem objašnjenja, izgovori, događaji.... bla bla. A da prizna i izvini se ni u kom slučaju. Nije to srpski manir..

Kao profesionalac kada bi na poslu počeo objašnjavati ovako šef bi me poslao u tri lepe a možda bi i dobio nogu.

belgrado

pre 4 godine

Sta nam rade trenerske neznalice na celu reprezentacije? Kako moze neko ko ne zna engleski da se bavi trenerskim poslom? Kako ce da prati trendove, inovacije, tehnoloska dostignuca ako ne zna engleski?
(Milan, 24. jun 2019 11:03

haha :d
pa vecina nasih trenera,
ni sa srpskim ne stoji najbolje :d
koje ,bre inovacije ?!
500e trenerska licencA u ohridu i cepaj

Aleksa

pre 4 godine

sve je ok, batice, bio vaterpolo ovih dana, biće i košarka u septembru... na vas nećemo da pomislimo neko vreme, mozak da nam se odmori... a ceo FSS ili neka stavi prst na čelo i donesu neke odluke za budućnost, npr. kao Belgija koja je strpljivo čekala rezultate tih promena (izguglajte njihove radikalne promene) ili neka nastavi po starom, ali na nas da ne računa... nacionalni stadion komotno može da im ima 5.000 mesta...

Dilema

pre 4 godine

Prema srpskom fudbalu sam odavno ravnodusan. Proslo je malo manje od 20 godina kada sam poslednji put gledao utakmicu reprezentacije. Ne zasluzuju jedan sekund paznje.

Jugos na stalnom boravku van domovine

pre 4 godine

Danci su ispali nepravedno, dali su cist treci gol.
I poslije utakmice placu a navijaci im skandiraju i aplaudiraju kao da su uzeli prvenstvo, jer su se borili do zadnje sekunde.
Posle meca daju intervjue za TV i svi gvore kako je krivica samo do njih, da su morali da daju jos koji gol, da nisu smjeli tako lose da pocnu utakmicu sa Nemackom. A novinari i javnost ih brane i govore im da su svi zadovoljni igrom, da su bili borbeni i da im niko nista ne zamjera. Trener je pun samokritike takodje, vidi se da je tuzan,kaze zadnja mu je utakmica sa njima, vec ima ugovor sa Brondbijem, jednim od dva vodeca kluba u zemlji.

Interesantno, kod nas sve naopako-javnost ljuta zbog uspavanih lepotica i nepostojeceg trenera kome niko nece dati ugovor u ozbiljijem timu a igraci kazu"dali smo maksimum" a trener kaze "moj obraz je cist".
E zato je njima onako, a nama ovako kako nam je.

phreak

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.
(UnrealEngine, 24. jun 2019 10:49)

Prvo, nikad nisam bio decu, ni zbog čega. Drugo, nije mi njihova ocena u školi najvažnija nego želim da vidim da se maksimalno trude i da je njima stalo do toga. Dobre ocene dođu same po sebi uz prethodni trud.

MP

pre 4 godine

Nije problem sto ste izgubili tri utakmice vec je problem na nacin na koji ste to ucinili. Potpuna neorganizovanost, nepovezanost. Na tri utakmice sutrnete pet puta ka golu.

Ar

pre 4 godine

Fudbal koji mi igramo je zastareo odavno . Jednostavno nasi i graci u manevru nemaju potrebnu brzinu , ne otvaraju se u primanju lopte ka protivničkom golu , biraju najgora moguca rešenja . Lopta uvek ide unazad . To je stvarno mucenje za gledati . Nije problem sto smo izgubili tri utakmice , problem je način na koji smo ih izgubili . Momci se jesu trudili , sli selektor je stvarno tragedija . Mada sam Gorana Djorovica voleo kao igrača , za selektora mora jos mnogo mnooooooogo da ući, to jeste da vodi konstantno barem jedan prvoligaški klub. Ne moze se vise izdrzati.

Stevan

pre 4 godine

“...kao i da tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju”.

Tebi Jovicu i ostalim igracima svaka cast, pojedinci mogu da igraju dobro kao grupa samo ako postoji neki sistem, takticka postavka, sema i uigranost, a mi to nismo imali ni kad smo imali mnogo bolje igrace nego sto je to slucaj sada.

Ali ove tri utakmice mogu da uruse misljenje o strucnosti ljudi koji se nalaze u strucnom stabu i onih koji se nalaze na bitnim funkcijama u fudbalskom savezu. Jos selektor kaze “tako je kako je, ja sam cistog obraza”. Pa tako nesto posle svega sto smo videli, moze da kaze samo neko ko nije sasvim cist u glavi i kome je sistem vrednosti u potpunosti poremecen. Ali je njega i mnogo drugih na svim bitnim polozajima u drzavi, upravo taj iscaseni sistem vrednosti i iznedrio i doveo na tu funkciju, pa takvo ponasanje i ne cudi.

nepismeni

pre 4 godine

Lik na terenu izgleda kao da ne vredi 100 maraka a kamo li da vredi kao sve ekipe iz grupe zajedno.Nikakvu prednost sa njim na terenu,lik moze da igra ako mu saigraci nameste situaciju 1 na 1 sa golmanom a i tu ce jednu od dest da da.

Mare

pre 4 godine

Druze nisi ti bio vodeci strelac šumadijske zone nego Bundes lige. Nisi dao maksimum kao ni 90 posto nasih fudbalera. Samo mi nije jasno dokle cemo se loziti na nas fudbal

Milan

pre 4 godine

Ne mislim Luka da si ti kriv, niti je tebi u interesu da igraš za mladu reprezentaciju, kao što nekima jeste, ali ko je kriv što su pozvani igrači koji nisu igrali? Šta rade Adžić, Radonjić, Šaponjić u reprezentaciji?

Sta nam rade trenerske neznalice na celu reprezentacije? Kako moze neko ko ne zna engleski da se bavi trenerskim poslom? Kako ce da prati trendove, inovacije, tehnoloska dostignuca ako ne zna engleski?

srrrrrrrrrdjan

pre 4 godine

Tri utakmice, nula bodova, gol razlika 1:10.
I kazes - nije vam se poklopilo?
Hahahahahahaha, pa ovaj decko bas zna da te nasmeje.
Bravo momak!

Grobar

pre 4 godine

Brzo ces ti iz Reala otici.Oni jos neveruju kakvu su prevaru kupili.Jovicev rang je Javor ili Jagodina kakav Real!!

Za Mitra je Real a ne za ovu prevaru srpski Falkao!!Hahahahahahha!

kentaur

pre 4 godine

Ako vam je ovo maksimum, bolje da okacite kopacke o klin.

Niko nikada nije preuzeo odgovornost u ovom drustvu, a sto bi to ocekivali i od fudbalera.

Kada nemas sta pametno da kazes- cutanje je zlato, valjda ces nauciti i to tokom karijere.

Mrgud

pre 4 godine

Kod nas svako ko potrči profesionalno za loptom da sebi za pravo da uputi "poruku javnosti". Ko si ti bre dečko da se obraćaš javnosti dok FSS i selektor koji su to morali da urade - ćute. Tvoje je bilo da igraš, nisi to radio kako treba, doviđenja do nekog sledećeg puta ako ga bude. I ti i cela ekipa se pravite mrtvi i nadajte se da će "javnost" da zaboravi ovu blamažu. Ovako samo pokazuješ da si: nezreli klinac, neobrazovani klinac (izbor reči i konstrukcija rečenice), umišljeni klinac koji je istripovao da je nekoga zaista briga šta ON misli o evropskom prvenstvu. Prst na čelo i srećno u Realu!!!

nex

pre 4 godine

Ako ste,kako kazes,dali maksimum,onda je to tô. Bar znamo sta dalje da ocekujemo,da se ne zanosimo da mozete vise.
A tebi savet,neki put je bolje nista ne reci.

nele

pre 4 godine

Djorovic, kao i vecina nasih trenera i narocito selektora gleda ime igraca i nista drugo. Njima ce levi bek igrati desno krilo ako ima boljeg beka a ovaj ima "ime". Tako smo sa mladom reprezentacijom igrali sa 3 leva krila: Radonjicem, Zivkovicem i Panticem. Uz centarfora to su 4 igraca koji ne igraju odbranu. Slicno je i A reprentacija igrala u Ukrajni pa smo prosli kako smo prosli.

Arnold mi je ime

pre 4 godine

"Dali smo svoj maksimum, neki mogu da misle da li je to tačno ili ne, mi znamo da je to tako." e jaki ste vi onda fudbaleri...

Vidak

pre 4 godine

Po prvi put sam ovo pomislio i napisao: ljudi, zanemarite igranje u reprezentaciji, ne igrajte za nju, neka igraju oni koji, očigledno, moraju ili pak, ne igrajte za istu ukoliko na terenu nećete ostaviti 100% sebe. Na žalost, treća grupacija u fudbalskoj reprezentaciji ne postoji: ili igraju oni koji moraju, ali po kvalitetu ne pripadaju tu, ili igraju oni koji to zaista po kvalitetu zaslužuju, ali se ne zalažu onako kako se treba zalagati za državni tim. Toliko.

Atish

pre 4 godine

A sto su onda pozvani ti igraci da igraju koji "nisu mnogo igrali"? Jel zato sto su "zvezde"??? Da sam ja selektor pa ni jednog od vas super zvezda ne bih pozvao da igrate! Samo igrace iz domaceg prvenstva jer su oni zeljni dokazivanja a vi ste obicni manekeni!

Slepi kod džepova svojih

pre 4 godine

Nisi ti kriv dečko. To je problem i A reprezentacije što neće da angažuju, plate trenera pedagoga motivatora kao što su npr. gospodin Antić, Paunović vas vode do pobeda.

Djaja

pre 4 godine

Ovi fudbaleri bolje da cute...ili da razmisle pre nego sto nesto kazu. Ako ste vec, po tvojim recima, dali maksimum, sto se onda izvinjavas!?

afrogipsy

pre 4 godine

Da su otisli na Ep, osvojili bod ili dva, to bi bio neuspeh i onda bi ovakva izjava i imala nekog smisla.Medjutim, ovo sto se na Ep desilo je sramota. gol razlika 1-10 je bruka , tako da ova izjava nema veze s mozgom.Za neupseh mnogo vise krivim strucni stab, nego igrace, naravno.

Beograd

pre 4 godine

Šta će nama fudbal. Stadione prepraviti za atletiku i to je to.Kakav bre fudbal.Nikada mi nećemo imati reprezentaciju i kidanje za ovu Srbiju od strane ovih klinaca .Osetili su novac od sebe napravili zvezde a nos ne znaju da obrišu. Košarka mnogo manje para, o vaterpolu i da ne pričam,svi ginu za grb a ovi musavci bljak

Beogradjanin

pre 4 godine

Drugare,izaso si na teren da se ne povredis,taj isti rezultat bi mogli i petlici da ostvare,cak bi verovatno manje izgubili...

milan

pre 4 godine

Decko nije pokazao apsolutno nista.

Stara boljka, ne krece se, ne grize, ne igra tim, ne igra ni on. Treba ga da kljukaju loptama da bi nesto uradio.


Svaka njemu cast, ali kao igrac jednostavno nije to to.








Ne znam dokle misli da mu drugi stvaraju priliku za gol, ako ne moze sam sebi da je stvori i mrzi da ga zivi.

Kurbla

pre 4 godine

E dobro si to rekao neki nisu igrali tokom sezone, e ti nisu trebali ni ici na EP21, nego povuci SMS i Grujica i jos ljudi koji igraju svaki mec, pa bili iz Macve, pa odmjeriti snage.
Radonjic i Zivkovic udju u 90+ kada treba ukrasti vrijene i on da bude nosioc igre, ma daj bjezi.

Sima

pre 4 godine

Kad se setim kako su stručjnaci u komentarima posle Novog Zelanda želeli većinu ovih igrača u A timu...Bez Toleta Karadžića nema uspeha reprezentacije.

,

pre 4 godine

Kazes Mitar.Gde je igrao taj, koji je njegov ucinak.Uporedjivati Fulam i Ajntraht je bespredmetno.Ovaj ode u Real za 60 miliona a ovaj drugi ce da guli u Cempionsipu.Kolika je po tranfermarktu vredost jednog a koliko drugog.Ko je tehnicki potkovaniji
(Kaiser, 24. jun 2019 13:49)

Ti izgleda ne znaš koliko je igrača Real sažvakao, pa ispljunuo.

pticakojaudara

pre 4 godine

Fudbal nije igra u kojoj pobeđuje ona ekipa koja da svoj maksimum. Ne radi se o tome već da pobedjuje ekipa sa najvise znanja. A maksimum je nešto što se podrazumeva. Ne verujem da je ovo maksimum ove generacije, ali vodjeni na ovakav nacin i pod ovakvim selektorom i savezom bolje nisam ni ocekivao.

srb

pre 4 godine

Potpisujem da bih ja u ovakvoj formi od 5 pokusaja 4 puta prosao Milenkovica, covek nema pojma da igra u repr ne moze loptu da pogodi, u fijori sam ga gledao odlican ali ovde je sprdnja.

panco

pre 4 godine

ahhahaah srbi srbi... Pa do juce je bilo Luka majstore, Luka ovo, Luka ono... Kako je dobro odigro protiv Nemacke i to A tima, bla bla a sad sve ovo. uzas. najgori narod. Niaam verovo kad mi je reko lik... Da nema Bugara mi bi Srbi bili najgori narod na svetu. Pa mi Noleta pljuje o a da ne pljunemo ove klince.

analiza

pre 4 godine

Jović je tip igrača koga treba "hraniti" loptom,jer ume da iskoristi otpatke a i korisne asistencije.Nije tip igrača koji će uzeti loptu na svojoj polovini i pretrčati odbrani i dati gol-takvih igrača je generalno malo.Da li je dobio dve krštene lopte?Nije.Problem je što je Jović uzeo ogromne pare i da citiram legendarnog Pantića iz Tesne kože "zinulo vam ...za pare" se pojavilo kod ostalih igrača(i navijača)-ako ne na svesnom onda na nesvesnom nivou.Uz to tu je par nabeđenih zvezda(predvođenih Radonjićem),negovatelja frizura (Račić,ko je i otkud on?),propalih talenata(Pantić i Živković),igrača koji stagniraju(Milenković).Jedini koji se nešto trudio i trčao je onaj koji najmanje ume s loptom-Bogosavac.Radonjić i kad se trudi,predribla sebe ili asistira vezanoj vreći Šaponjiću.Kao što reče neko na drugoj temi,od Đorovića samo lep ram za naočare-ništa više.A riba smrdi od glave.

mufljuz

pre 4 godine

Djorović nema to što ima Paunović.Ne krivite momke koji ne zaslužuju tu da budu kriv je neko drugi.A ovi koji i zaslužuju nemogu sami.Pustite Jovića i Milenkovića tek će to da bude kako treba

Kimi Raikonen

pre 4 godine

Onaj Bozovic ne da je grof nego je GROF! Sada ga jos vise cenim kao trenera jer je ovog ocenio odlicno dok je jos bio u Zvezdi- debeljuskasti pekarev sin.....ma kakav grof, Bozovicu ti si car! Nemci su napravili posao veka sa Lukom, prodali ga za 60 a koliko sutra mogu da ga dobiju za 5....kako oni dobro racunaju, ma racionalni su do bola....ti Nemci.
(miodrag, 24. jun 2019 10:51)
----------------
Da li si spreman da staneš iza ovih reči?
Neku kuntu da uložimo, pa da i ti zaradiš neki novac na stručnost

NADA

pre 4 godine

nije peoblem da li smo mi zeleli vise nego da li su fudbaleri zeleli i borili se za vise od dna.Porazi ne bole toliko koliko odnos prema igri,trud zalaganje i malo intiligencije.Ovi porazi mogu da uruse ugled reprezentaciji,a pojedinaca jos i vise.Naravno ako budu tako nastavili.Ili ce u svojim klubovima morati da zarade ogromne plate,da daju sve od sebe i da opravdaju epitete velikih zvezda.

Aleksandar

pre 4 godine

Decko ako tako budes maksimalan u Realu (a bices jer cim te nasi mediji dizu u zvezde onda si prosek)ne gine ti pozajmica u nekom drugoligasu iz Spanije ili skupljanje lopti na treningu i mahanje peskira na utakmicama.

Kaiser

pre 4 godine

Ja da odgovorim na tvoje pitanje, 


mitrovic je dao preko 120 golova za svojih 24 godine. to sto igra u fulamu nema nikakve veze. 


Ovde pišete nema ko joviću da doda. neka dodje u fulam pa neka tamo proba da igra kako igra sada. 


dečko se nebi video, kao što se i ne vidi na utakmica. sreća pa da boranija 5 gola pa došao do 17 u nemačkoj ligi.
(Mile, 24. jun 2019 14:31)

Gde je dao 120 golova? Racunas i Partizan i prijateljske utakmice. U Fulamu ove sezone dao 12.Luka samo ove sezone za Ajntraht kroz Bundes ligu i LE dao 25. Kojoj boraniji.Inter boranija? Ko treba da posalje loptu Jovicu? U Ajntrahtu je imao Kostica, Rebica. Ko Benzemi daje lopte.Ispade sada da je Fulam ekipa.Mitra nije hteo Benitez u Njukastlu.Kada je takva igracina sto se oko njega ne otimaju Liverpul, Celsi, MC, MU. Ostace i dalje u Fulamu i drugoligaskom fudbalu

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Napredujemo, Zvezda je imala skor 10:1 u 2 utakmice, a reprezentacija isto 10:1 ali u 3 utakmice.

vladimir

pre 4 godine

Ne razumem cemu sluzi Jovicevo izvinjenje!?Puno srece u Realu ali uspesan tim se pravi i vodi sasvim drugacije nego sto je sa nama sada bio slucaj!

moje ime

pre 4 godine

Bolje da je rekao kako nisu igrali svom snagom ili da izmisli neko opravdanje. Jedino ako je ovom izjavom hteo da poruci da su mu saigraci uzasno losi, sto je tacno.

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Vidim.kritikuju Luku.I vec se zna kojoj navijackoj grupi pripadaju.A ja vas pitam da li je Luka trebalo sam sebi da centrira ili da sam uzme loptu od centra i da da gol.Sta je bio zadata svetske mega zvezde Zivkovica i zvezde Celsija Pantica, pa Radinjica.Sta je odigrao Milenkovic kada je kroz akcije 60% golova palo preko njega. Odakle u ekipi Saponjic, Adzic.Gde igraju ti momci?

miodrag

pre 4 godine

Onaj Bozovic ne da je grof nego je GROF! Sada ga jos vise cenim kao trenera jer je ovog ocenio odlicno dok je jos bio u Zvezdi- debeljuskasti pekarev sin.....ma kakav grof, Bozovicu ti si car! Nemci su napravili posao veka sa Lukom, prodali ga za 60 a koliko sutra mogu da ga dobiju za 5....kako oni dobro racunaju, ma racionalni su do bola....ti Nemci.

strucnjaci

pre 4 godine

(MOE, 24. jun 2019 11:21)

Po meni su krivi i igraci i trener, ali i oni koji su tog trenera postavili, takodje i neke svoje igrace. Igraci sto se krecu bez zelje, a trener sto ne ume da ih motivise i ne predstavlja autoritet. Sve u svemu, ako pogledamo mogucnosti, rezultat je teska katastrofa.

Kaiser

pre 4 godine

Mali, za tebe je Mitar misaona imenica. Pokri se ušima i ćuti bar neko vreme.
(zvezdoprc, 24. jun 2019 

Kazes Mitar.Gde je igrao taj, koji je njegov ucinak.Uporedjivati Fulam i Ajntraht je bespredmetno.Ovaj ode u Real za 60 miliona a ovaj drugi ce da guli u Cempionsipu.Kolika je po tranfermarktu vredost jednog a koliko drugog.Ko je tehnicki potkovaniji

Doom

pre 4 godine

Ako igrač neće da da izjavu za medije, onda kažemo da je pobegao i nije se udostojio da se obrati medijima!
Kada ga mediji zaustave i pitaju nešto i on odgovori, onda ga napušavamo za to što je rekao. Uvek izjavu tumačimo kako nama odgovara.
Šta bi bila izjava kojom bi bili zadovoljni?
Zašto se kritikuje napadač za rezultat celog tima?
Zašto se očekuje da on daje golove, ako ceo tim igra loše?
Jasno je valjda da ekipa nije pripremljena za turnir.
Generalno kvalifikacije kako tako odigramo, ali turnire igramo jako loše poslednjih 20 godina!
Teško prolazimo grupu, ako prođemo ispadamo odmah posle toga!
Proverite rezultate SCg i Srbije na svetskim i Evropskim turnirima.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

@Doom 2004. godine Srbija je igrala finale protiv Italije, 2007. godine finale protiv Holandije. Igraci do 19 godina prvaci evrope 2013. godine. Igraci do 20 godina prvaci sveta 2015. godine. Selekcija do 21 godine 2006. igrala polufinale EP. Selekcija do 19 godina igrala polufinale EP tri puta (2009. 2011. 2014.godine). I mi smo losi u zavrsnici zadnjih 20 godina...

kll

pre 4 godine

@mile
Fulam baš i reprezentacija Srbije pod Muslinom i Krstajićem je igrao zastareli fudbal sa jednim usamljenim sidrašem Mitrovićem na kojeg idu sve lopte. Taj usamljeni sidraš jedini i daje golove pa se stiče utisak da je on spasilac tima, a zapravo čitav tim tavori baš zbog takve taktike. To je jeste taktika loših klubova kakvi su Fulam ili Srbija. Zbog tpga nijedan ozbiljan jači klub i nije zainteresovan za Mitrovića jer im se ne uklapa u koncepciju. Što je Fulam u britanskom fudbalu, to je Srbija u evropskom fudbalu. Jović je drugačiji tip igrača i dobro se uklapa u organizovanom i napadačkom timu. Zbog toga se u timu Srbije neće nikad uklopiti. Da je bilo koji centarfor igrao na njegovim mestu u ove dve utakmice pa makar to bio Ronaldo ili Mesi učinak bi bio isti. Nula.

ohoho

pre 4 godine

Pa mi Noleta pljuje o a da ne pljunemo ove klince.
(panco, 24. jun 2019 11:41)

Svaki čovek, bez obzira čime se bavi, zasluži svoju "porciju" pre ili kasnije.

prus

pre 4 godine

Loše vođenom timu bez organizacije, taktike, koncepcije...ne pomaže ni najbolji igrač sveta. Dokazi su debakli Argentine sa Mesijem i ostalim zvezdama na velikim takmičenjima. Očekujete od Jovića da vas vadi iz mulja i još ga vređate i nipodaštavate.

Smeh

pre 4 godine

Tolika frka oko nekog ne toliko bitnog takmičenja. I ne znam čemu izvinjenje svima koji su očekivali više? Ako je to selektor, treneri koji rade sa njima onda je u redu jer su znali sa čime raspolažu i koji je mogući cilj. U suprotnom nema potrebe izvinjavati se nerealnim ljudima sa nerealnim ciljevima. I to je sport, nije pitanje života i smrti.

nnn

pre 4 godine

Da, samo što ovo nije Ajntraht gde svi rade za tebe, a ti čekaš zadnji pas ili centaršut da ga uvuljaš.
(Laki, 24. jun 2019 12:17)

O igri Ajntrahta očito ne znaš ništa.

Mile

pre 4 godine

Kaiser, 24. jun 2019 13:49)

Ja da odgovorim na tvoje pitanje,


mitrovic je dao preko 120 golova za svojih 24 godine. to sto igra u fulamu nema nikakve veze.


Ovde pišete nema ko joviću da doda. neka dodje u fulam pa neka tamo proba da igra kako igra sada.


dečko se nebi video, kao što se i ne vidi na utakmica. sreća pa da boranija 5 gola pa došao do 17 u nemačkoj ligi.

Coco Bill

pre 4 godine

E Jovke Jovke, nije to problem, nego bar ja, imam utisak da oni, da igraju jednu utakmicu 360 minuta i da igraju sad još četiri utakmice, recimo, Italija, Belgija, Poljska i evo nek bude ponovo Danska da ne samo da ne bi pobedili nego da ne bi dali ni go

antiDebil

pre 4 godine

Jedini vas problem je sto ne znate da igrate fudbal.
Samo to.
(Boj@n, 24. jun 2019 09:47)

To je UBEDLJIVO najmanji problem, cak se moze reci da to uopste i nije problem. Igraci nisu problem, zna se ko jeste !

Drago Markovic

pre 4 godine

I ovaj nas fudbal je podredjen vlasti sto je i posledica stanja.Ko postavlja predsednika FSS partija na vlasti ,ko postavlja nase selektore pa FSS itd ...itd.Ko od fudbalera ima vece mogucnosti da plati seletoru ili nekom iz FSS on ce i igrati jer ce time sebi povecati cenu na fudbalskom trzistu.Siguran sam da postoje momci koji igraju fudbal sigurno bolje od vecine ovih nasih primadoan ali ne mogu na povrsinu jer nemaju pare ni veze.Da su se nasi borili muski pa da su i izgubili sigurno nebi bilo ovoliko negativnih komentara.Ako nije bila dobra takika onda nezna selektor svoj posao ali ko ce da ga smeni kada ga su ti isti ljudi iz FSS postavili sa kojima je u dilu.Dali ste culi neku kritiku iz FSS , ne necete.Mafija u vlast i,mafija u drustvu , mafija u fudbalu !!!!!!!

Laki

pre 4 godine

Da, samo što ovo nije Ajntraht gde svi rade za tebe, a ti čekaš zadnji pas ili centaršut da ga uvuljaš. Morao si više da trčiš, pomažeš sredini jer smo bili katastrofalno šuplji. Znači, i ti i oni najiskusniji zajedno sa trenerom, trebalo je da znate u kakvom ste stanju i šta možete da igrate. Ovako, ni stručnjacima (trener Nemačke), a ni laicima nije bilo jasno šta igrate, osim da da niste bili sposobni da date bar jedan gol iz igre i da su vas bušili sa koje god strane krenuli i da su vaši protivnici često u završnici imali po 1,2,3 igrača više.

sima

pre 4 godine

"Mnoge stvari se nisu potrefile, mnogo igrača nije igralo toliko ove sezone..."

Koje su to stvari? Ok, kada dobijemo "snake eyes" 10 puta zaredom na kockicama reći ćemo da su se stvari poklopile...

miodrag

pre 4 godine

To kako mi sada igramo fudbal I mladi I stari je svima vidno i ne zelim da nista posbno dodam , ali ima nesto sa cime ne mogu da se slozim uopste...komentari da mi ne znamo da igramo fudbal da mi nismo fudbalska nacija i slicno, mogu da razumem samo kao trenutni revolt i frustraciju sa svim onim sto dozivljavamo u poslednje vreme od nasih fudbalera, ali cinjenice su drugacije......mi smo kao Srbi igrali fudbal I u satavu Jugoslavije, koja je bila veoma cenjena u fudbalskom svetu, mi smo bili I olimpijski sampiona I ucesnici finala evropskih prvenstava i osvajaci LS za klubove, nema sporta koji moze da privuce vecu paznju od fudbla , sto na stadionu sto na ulicama posle trijumfa sto uz televizore, a pracenje kroz medije je vece nego za drugesportove, sto se vidi I po nasim komentarima (izuzetak je postao tenis u poslednjih 10 ak godina a znamo I zasto),....dakle mi jesmo fudbalska nacija,, nista manje nego Hrvati ili Bosanci,i u svakom slucaju vise nego Belgija (koju je Dzaja vrteo na Marakani kao malu decu) ili Holandija koja je postala velesila u poslednjih 30 godina ne ranije, ili Island koji je bio tim za popravljanje gol razlike, nesto slicno kao mi sada, I tako redom…..fudbal se ne igra od juce I mi jesmo fudbalska nacija a to sto dozivljvamo sada je posledica pre svega organizacije jer ti isti igraci imaju, savim drugaciji pristup obavezama u inostranim klubovima….kako igra Kostic ili Gacinovic u Ajntrahtu i kako u reprezentaciji , samo je jedan od primera

UnrealEngine

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.

dragoman

pre 4 godine

mali ne brukaj se, zasto su oni dali pare za tebe. u pravu je mijat kako je komentarisao tvoj prelazak. a o drugim da ne pricamo. vecina sedi na klupi i ceka poziv selektora . nazalost to je nasa stvarnost

MOE

pre 4 godine

Luka niste dali svoj maksimum.Svoj maksimum su dali Rumuni na ovom prvenstvu.Vi da ste dali maksimum igrali bi veliko finale...Treba samo da kažeš sto ne želite za reprezentaciju da igrate i vi i vaše starije kolege....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 24. jun 2019 09:52)

Dakle, da su oni dali svoj maksimum otisli bi do finala.. a zasto onda svi krive Djorovica? Verovatno bi osvojili prvenstvo da je Djorovic vrhunski trener je l da? Niko se drugi ne pita na prvenstvu, samo nasi igraci i nas trener.

UnrealEngine

pre 4 godine

(phreak, 24. jun 2019 12:26) # Link komentara

Pa čekajte, jel' vi stavarno onda verujete da se ova deca nisu trudila? Jel mislite da im nije stalo? Jeste se nekad bavili nekakvim sportom, ili bili na nekoj drugoj (a malo ozbiljnijoj) vrsti takmičenja? Evo, ja jesam. Nisam bio na evropskim prvenstvima, do duše, ali znam kako to može da izgleda. Dajte da sagledamo stvari malo realnije i dalje od naše udobne fotelje i televizora. Da su prošli grupu, ili, ne daj bože, osvojili neku od medalja, svi bismo bili egzaltirani kao da smo mi sami 'krivi' za taj uspeh. Dajte da malo svi stanemo na loptu, ne samo zbog sporta već zbog opšte slike društva. Siguran sam da je njima najviše stalo, da su najrazočaraniji, itd, itd. Mi smo posmatrači, navijači, imamo pravo na kritiku, sve stoji, ali na prvom mestu - to su naša deca, deca koja nas predstavljaju, treba im dati podršku kad je teško, utoliko pre što i mi priželjkujemo njihov uspeh, a to je jedini naš ulog koji možemo da im ponudimo - ne da im psujemo majku i teramo ih u onu stvar, nego da im pružimo ruku, kao narod, kao navijači.

miki

pre 4 godine

keizer,

da li svestan šta pišeš.


mitar i luka su 4 vrste različitih napadača, i apsolutno se ne mogu upoređivati .

jović je imao 3 puta jaču ekipu, u daleko slabijoj ligu, nego sto je fulam u engleskoj. da , dečko je dao 5 gola nekoj tamo boraniji. Ne znam o kakvom interu pričaš, kada italijanska liga isto propala kao i nemačka. juventus i bajern 10 godina za redom osvajaju ligu, i sve što valja kupuju.


realno, nemačka liga je boranija kao i italijanska.

mana luke jovica je što nije borac, dečko je gotovanko. šta je sve ispromasivao u eintrachtu da je prosto neverovatno.

komentatori pisu kako sam sebi stvara prilike a dečka nema nigde zadnjih 3 meseca u ligi.


i tako redom.

antiDebil

pre 4 godine

Jedini vas problem je sto ne znate da igrate fudbal.
Samo to.
(Boj@n, 24. jun 2019 09:47)

To je UBEDLJIVO najmanji problem, cak se moze reci da to uopste i nije problem. Igraci nisu problem, zna se ko jeste !

deda

pre 4 godine

@Kaiser
svojim komentarom pokazao si da je Bog ljudima jedino pamet posteno delio, i dalbu misli da je dovoljno pametan da pridikuje drugima

UnrealEngine

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.

sportista

pre 4 godine

Decko sta se ti izvinjavas u ime ekipe. Da nisi mozda kapiten? Nego presao u Real i sad si faca,ipak ste vi samo obicni fucosi obraza nemate kad igrate za Srbiju.....

Grobar

pre 4 godine

Brzo ces ti iz Reala otici.Oni jos neveruju kakvu su prevaru kupili.Jovicev rang je Javor ili Jagodina kakav Real!!

Za Mitra je Real a ne za ovu prevaru srpski Falkao!!Hahahahahahha!

Kaiser

pre 4 godine

Mali, za tebe je Mitar misaona imenica. Pokri se ušima i ćuti bar neko vreme.
(zvezdoprc, 24. jun 2019 

Kazes Mitar.Gde je igrao taj, koji je njegov ucinak.Uporedjivati Fulam i Ajntraht je bespredmetno.Ovaj ode u Real za 60 miliona a ovaj drugi ce da guli u Cempionsipu.Kolika je po tranfermarktu vredost jednog a koliko drugog.Ko je tehnicki potkovaniji

panco

pre 4 godine

ahhahaah srbi srbi... Pa do juce je bilo Luka majstore, Luka ovo, Luka ono... Kako je dobro odigro protiv Nemacke i to A tima, bla bla a sad sve ovo. uzas. najgori narod. Niaam verovo kad mi je reko lik... Da nema Bugara mi bi Srbi bili najgori narod na svetu. Pa mi Noleta pljuje o a da ne pljunemo ove klince.

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Vidim.kritikuju Luku.I vec se zna kojoj navijackoj grupi pripadaju.A ja vas pitam da li je Luka trebalo sam sebi da centrira ili da sam uzme loptu od centra i da da gol.Sta je bio zadata svetske mega zvezde Zivkovica i zvezde Celsija Pantica, pa Radinjica.Sta je odigrao Milenkovic kada je kroz akcije 60% golova palo preko njega. Odakle u ekipi Saponjic, Adzic.Gde igraju ti momci?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Luka niste dali svoj maksimum.Svoj maksimum su dali Rumuni na ovom prvenstvu.Vi da ste dali maksimum igrali bi veliko finale...Treba samo da kažeš sto ne želite za reprezentaciju da igrate i vi i vaše starije kolege....

Колико си претрчао Јовићу

pre 4 godine

"...tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju." рече примадона.
Мени више од ове 3 утакмице и не треба. Све ми је јасно. Јовић и Живковић најгори у једној ужасној екипи која нема карактер, која се не бори, не трчи, скупу бараба и умишљених ведета.
Ако овај да 3 гола за 2 сезоне у Реалу, пљуните ме.

Smeh

pre 4 godine

Tolika frka oko nekog ne toliko bitnog takmičenja. I ne znam čemu izvinjenje svima koji su očekivali više? Ako je to selektor, treneri koji rade sa njima onda je u redu jer su znali sa čime raspolažu i koji je mogući cilj. U suprotnom nema potrebe izvinjavati se nerealnim ljudima sa nerealnim ciljevima. I to je sport, nije pitanje života i smrti.

miodrag

pre 4 godine

To kako mi sada igramo fudbal I mladi I stari je svima vidno i ne zelim da nista posbno dodam , ali ima nesto sa cime ne mogu da se slozim uopste...komentari da mi ne znamo da igramo fudbal da mi nismo fudbalska nacija i slicno, mogu da razumem samo kao trenutni revolt i frustraciju sa svim onim sto dozivljavamo u poslednje vreme od nasih fudbalera, ali cinjenice su drugacije......mi smo kao Srbi igrali fudbal I u satavu Jugoslavije, koja je bila veoma cenjena u fudbalskom svetu, mi smo bili I olimpijski sampiona I ucesnici finala evropskih prvenstava i osvajaci LS za klubove, nema sporta koji moze da privuce vecu paznju od fudbla , sto na stadionu sto na ulicama posle trijumfa sto uz televizore, a pracenje kroz medije je vece nego za drugesportove, sto se vidi I po nasim komentarima (izuzetak je postao tenis u poslednjih 10 ak godina a znamo I zasto),....dakle mi jesmo fudbalska nacija,, nista manje nego Hrvati ili Bosanci,i u svakom slucaju vise nego Belgija (koju je Dzaja vrteo na Marakani kao malu decu) ili Holandija koja je postala velesila u poslednjih 30 godina ne ranije, ili Island koji je bio tim za popravljanje gol razlike, nesto slicno kao mi sada, I tako redom…..fudbal se ne igra od juce I mi jesmo fudbalska nacija a to sto dozivljvamo sada je posledica pre svega organizacije jer ti isti igraci imaju, savim drugaciji pristup obavezama u inostranim klubovima….kako igra Kostic ili Gacinovic u Ajntrahtu i kako u reprezentaciji , samo je jedan od primera

nnn

pre 4 godine

Da, samo što ovo nije Ajntraht gde svi rade za tebe, a ti čekaš zadnji pas ili centaršut da ga uvuljaš.
(Laki, 24. jun 2019 12:17)

O igri Ajntrahta očito ne znaš ništa.

Kaiser

pre 4 godine

Ja da odgovorim na tvoje pitanje, 


mitrovic je dao preko 120 golova za svojih 24 godine. to sto igra u fulamu nema nikakve veze. 


Ovde pišete nema ko joviću da doda. neka dodje u fulam pa neka tamo proba da igra kako igra sada. 


dečko se nebi video, kao što se i ne vidi na utakmica. sreća pa da boranija 5 gola pa došao do 17 u nemačkoj ligi.
(Mile, 24. jun 2019 14:31)

Gde je dao 120 golova? Racunas i Partizan i prijateljske utakmice. U Fulamu ove sezone dao 12.Luka samo ove sezone za Ajntraht kroz Bundes ligu i LE dao 25. Kojoj boraniji.Inter boranija? Ko treba da posalje loptu Jovicu? U Ajntrahtu je imao Kostica, Rebica. Ko Benzemi daje lopte.Ispade sada da je Fulam ekipa.Mitra nije hteo Benitez u Njukastlu.Kada je takva igracina sto se oko njega ne otimaju Liverpul, Celsi, MC, MU. Ostace i dalje u Fulamu i drugoligaskom fudbalu

miodrag

pre 4 godine

Onaj Bozovic ne da je grof nego je GROF! Sada ga jos vise cenim kao trenera jer je ovog ocenio odlicno dok je jos bio u Zvezdi- debeljuskasti pekarev sin.....ma kakav grof, Bozovicu ti si car! Nemci su napravili posao veka sa Lukom, prodali ga za 60 a koliko sutra mogu da ga dobiju za 5....kako oni dobro racunaju, ma racionalni su do bola....ti Nemci.

MOE

pre 4 godine

Luka niste dali svoj maksimum.Svoj maksimum su dali Rumuni na ovom prvenstvu.Vi da ste dali maksimum igrali bi veliko finale...Treba samo da kažeš sto ne želite za reprezentaciju da igrate i vi i vaše starije kolege....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 24. jun 2019 09:52)

Dakle, da su oni dali svoj maksimum otisli bi do finala.. a zasto onda svi krive Djorovica? Verovatno bi osvojili prvenstvo da je Djorovic vrhunski trener je l da? Niko se drugi ne pita na prvenstvu, samo nasi igraci i nas trener.

nepismeni

pre 4 godine

Lik na terenu izgleda kao da ne vredi 100 maraka a kamo li da vredi kao sve ekipe iz grupe zajedno.Nikakvu prednost sa njim na terenu,lik moze da igra ako mu saigraci nameste situaciju 1 na 1 sa golmanom a i tu ce jednu od dest da da.

Kimi Raikonen

pre 4 godine

Onaj Bozovic ne da je grof nego je GROF! Sada ga jos vise cenim kao trenera jer je ovog ocenio odlicno dok je jos bio u Zvezdi- debeljuskasti pekarev sin.....ma kakav grof, Bozovicu ti si car! Nemci su napravili posao veka sa Lukom, prodali ga za 60 a koliko sutra mogu da ga dobiju za 5....kako oni dobro racunaju, ma racionalni su do bola....ti Nemci.
(miodrag, 24. jun 2019 10:51)
----------------
Da li si spreman da staneš iza ovih reči?
Neku kuntu da uložimo, pa da i ti zaradiš neki novac na stručnost

live

pre 4 godine

Sad kad igra u Realu misli da su njegovo misljenje i izjava bitni. Realno, najskuplji je napadac tog prvenstva, a Srbija ima skor 1:10. Perez se ujeda za guz...

mufljuz

pre 4 godine

Djorović nema to što ima Paunović.Ne krivite momke koji ne zaslužuju tu da budu kriv je neko drugi.A ovi koji i zaslužuju nemogu sami.Pustite Jovića i Milenkovića tek će to da bude kako treba

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Napredujemo, Zvezda je imala skor 10:1 u 2 utakmice, a reprezentacija isto 10:1 ali u 3 utakmice.

kll

pre 4 godine

@mile
Fulam baš i reprezentacija Srbije pod Muslinom i Krstajićem je igrao zastareli fudbal sa jednim usamljenim sidrašem Mitrovićem na kojeg idu sve lopte. Taj usamljeni sidraš jedini i daje golove pa se stiče utisak da je on spasilac tima, a zapravo čitav tim tavori baš zbog takve taktike. To je jeste taktika loših klubova kakvi su Fulam ili Srbija. Zbog tpga nijedan ozbiljan jači klub i nije zainteresovan za Mitrovića jer im se ne uklapa u koncepciju. Što je Fulam u britanskom fudbalu, to je Srbija u evropskom fudbalu. Jović je drugačiji tip igrača i dobro se uklapa u organizovanom i napadačkom timu. Zbog toga se u timu Srbije neće nikad uklopiti. Da je bilo koji centarfor igrao na njegovim mestu u ove dve utakmice pa makar to bio Ronaldo ili Mesi učinak bi bio isti. Nula.

Sima

pre 4 godine

Kad se setim kako su stručjnaci u komentarima posle Novog Zelanda želeli većinu ovih igrača u A timu...Bez Toleta Karadžića nema uspeha reprezentacije.

prus

pre 4 godine

Loše vođenom timu bez organizacije, taktike, koncepcije...ne pomaže ni najbolji igrač sveta. Dokazi su debakli Argentine sa Mesijem i ostalim zvezdama na velikim takmičenjima. Očekujete od Jovića da vas vadi iz mulja i još ga vređate i nipodaštavate.

UnrealEngine

pre 4 godine

(phreak, 24. jun 2019 12:26) # Link komentara

Pa čekajte, jel' vi stavarno onda verujete da se ova deca nisu trudila? Jel mislite da im nije stalo? Jeste se nekad bavili nekakvim sportom, ili bili na nekoj drugoj (a malo ozbiljnijoj) vrsti takmičenja? Evo, ja jesam. Nisam bio na evropskim prvenstvima, do duše, ali znam kako to može da izgleda. Dajte da sagledamo stvari malo realnije i dalje od naše udobne fotelje i televizora. Da su prošli grupu, ili, ne daj bože, osvojili neku od medalja, svi bismo bili egzaltirani kao da smo mi sami 'krivi' za taj uspeh. Dajte da malo svi stanemo na loptu, ne samo zbog sporta već zbog opšte slike društva. Siguran sam da je njima najviše stalo, da su najrazočaraniji, itd, itd. Mi smo posmatrači, navijači, imamo pravo na kritiku, sve stoji, ali na prvom mestu - to su naša deca, deca koja nas predstavljaju, treba im dati podršku kad je teško, utoliko pre što i mi priželjkujemo njihov uspeh, a to je jedini naš ulog koji možemo da im ponudimo - ne da im psujemo majku i teramo ih u onu stvar, nego da im pružimo ruku, kao narod, kao navijači.

belgrado

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.
(UnrealEngine, 24. jun 2019 10:49)

1-10 gol razlika,0 pobeda!

ma,najbolje docek ispred skupstine da organizujemo?!

Mile

pre 4 godine

Kaiser, 24. jun 2019 13:49)

Ja da odgovorim na tvoje pitanje,


mitrovic je dao preko 120 golova za svojih 24 godine. to sto igra u fulamu nema nikakve veze.


Ovde pišete nema ko joviću da doda. neka dodje u fulam pa neka tamo proba da igra kako igra sada.


dečko se nebi video, kao što se i ne vidi na utakmica. sreća pa da boranija 5 gola pa došao do 17 u nemačkoj ligi.

phreak

pre 4 godine

Kakav smo to narod, bokte, ni jedan komentar nisam video da je neko napisao, a u kojem stoji - ok, izgubili ste, bilo je loše, ajmo dalje, biće bolje sledeći put... Jel' bijete decu kad vam dođu kući s jedinicom iz škole? Stvarno nas sve manje i manje razumem.
(UnrealEngine, 24. jun 2019 10:49)

Prvo, nikad nisam bio decu, ni zbog čega. Drugo, nije mi njihova ocena u školi najvažnija nego želim da vidim da se maksimalno trude i da je njima stalo do toga. Dobre ocene dođu same po sebi uz prethodni trud.

Simphat

pre 4 godine

Momak,te demagoske fore ostavi za svoje novinare.Srpska reprezentacija na poslednjim EURO u21 nije pobedila 13 utakmica,uzastopno!Znaci autsajderi deceniju.Odavno me ne ineteresuju nase selkcije u fudbalu.Nema sanse za rezultatom dok je sve trulo,od vrha FSS-a do tebe.
Inace,kladim se da ste dok pisemo ove poruke vec 90%vas sa manekenkama,verenicama zenama vec na Maldivima i ostalim egzoticnim destinacijama.

Aleksandar

pre 4 godine

Decko ako tako budes maksimalan u Realu (a bices jer cim te nasi mediji dizu u zvezde onda si prosek)ne gine ti pozajmica u nekom drugoligasu iz Spanije ili skupljanje lopti na treningu i mahanje peskira na utakmicama.

Doom

pre 4 godine

Ako igrač neće da da izjavu za medije, onda kažemo da je pobegao i nije se udostojio da se obrati medijima!
Kada ga mediji zaustave i pitaju nešto i on odgovori, onda ga napušavamo za to što je rekao. Uvek izjavu tumačimo kako nama odgovara.
Šta bi bila izjava kojom bi bili zadovoljni?
Zašto se kritikuje napadač za rezultat celog tima?
Zašto se očekuje da on daje golove, ako ceo tim igra loše?
Jasno je valjda da ekipa nije pripremljena za turnir.
Generalno kvalifikacije kako tako odigramo, ali turnire igramo jako loše poslednjih 20 godina!
Teško prolazimo grupu, ako prođemo ispadamo odmah posle toga!
Proverite rezultate SCg i Srbije na svetskim i Evropskim turnirima.

milan

pre 4 godine

Decko nije pokazao apsolutno nista.

Stara boljka, ne krece se, ne grize, ne igra tim, ne igra ni on. Treba ga da kljukaju loptama da bi nesto uradio.


Svaka njemu cast, ali kao igrac jednostavno nije to to.








Ne znam dokle misli da mu drugi stvaraju priliku za gol, ako ne moze sam sebi da je stvori i mrzi da ga zivi.

Mrgud

pre 4 godine

Kod nas svako ko potrči profesionalno za loptom da sebi za pravo da uputi "poruku javnosti". Ko si ti bre dečko da se obraćaš javnosti dok FSS i selektor koji su to morali da urade - ćute. Tvoje je bilo da igraš, nisi to radio kako treba, doviđenja do nekog sledećeg puta ako ga bude. I ti i cela ekipa se pravite mrtvi i nadajte se da će "javnost" da zaboravi ovu blamažu. Ovako samo pokazuješ da si: nezreli klinac, neobrazovani klinac (izbor reči i konstrukcija rečenice), umišljeni klinac koji je istripovao da je nekoga zaista briga šta ON misli o evropskom prvenstvu. Prst na čelo i srećno u Realu!!!

antiDebil

pre 4 godine

Jedini vas problem je sto ne znate da igrate fudbal.
Samo to.
(Boj@n, 24. jun 2019 09:47)

To je UBEDLJIVO najmanji problem, cak se moze reci da to uopste i nije problem. Igraci nisu problem, zna se ko jeste !

Zoki

pre 4 godine

Vidi Luka, ili ćeš da ponavljaš takve fraze u narednih 10-15 godina tvoje reprezentativne karijere, mi ništa nismo krivi, pružili smo maksimum, pokazali smo karakter, oštetile nas sudije i spremamo se za budućnost, ili ćeš da digneš glas protiv mafije u FSS i da se stvari iz korena promene. Da se iz saveza izbaci politička mafija, da savez počnu vode pošteni ljudi iz fudbala, da selektori budu najbolji a ne priučeni treneri, ukratko da fudbalski savez počne više da liči na košarkaški.

Mlad si i finansijski situiran pa možeš da izabereš. Stanković, Vidić, Ivanović, Matić i mnogi drugi pre tebe su propustili tu šansu. Za tebe još nije kasno. Narod će te više voleti ako bojkotukeš reprezentaciju dok se savez iz korena ne promene nego ako izabereš da nastaviš sa ovakvim izvinjenjima i žalopojkama do kraja tužne reprezentativne karijere.

Slepi kod džepova svojih

pre 4 godine

Nisi ti kriv dečko. To je problem i A reprezentacije što neće da angažuju, plate trenera pedagoga motivatora kao što su npr. gospodin Antić, Paunović vas vode do pobeda.

antiDebil

pre 4 godine

Jedini vas problem je sto ne znate da igrate fudbal.
Samo to.
(Boj@n, 24. jun 2019 09:47)

To je UBEDLJIVO najmanji problem, cak se moze reci da to uopste i nije problem. Igraci nisu problem, zna se ko jeste !

mn

pre 4 godine

Kolike razlike između izjava fudbalera i njihovih "selektora" i npr. košarkaša, vaterpolista, odbojkaša, Dejana Savića, Saleta Đorđevića, Nikole Grbića - dva sveta različita.

Čuj dali svoj maksimum, Luka da ste stvarno dali svoj maksimum niko vam ništa ne bi zamerio, ali to znači da ste barem nešto pokušali. Ovako niste imali 4 šuta na golu za 3 utakmice, jedini gol iz penala. Odsustvo volje, želje, strasti...jedno mrtvilo nisam video do sad.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Osramotili ste i sebe ne samo narod.Nije problem izgubiti.Nije problem ni ispasti.Sramota je kako se ponašate na terenu i kakvom voljom igrate za svoj narod.Kao sto malo pre napisa ni do kolena niste vaterpolistima i košarkašima!

Milan

pre 4 godine

Ne mislim Luka da si ti kriv, niti je tebi u interesu da igraš za mladu reprezentaciju, kao što nekima jeste, ali ko je kriv što su pozvani igrači koji nisu igrali? Šta rade Adžić, Radonjić, Šaponjić u reprezentaciji?

Sta nam rade trenerske neznalice na celu reprezentacije? Kako moze neko ko ne zna engleski da se bavi trenerskim poslom? Kako ce da prati trendove, inovacije, tehnoloska dostignuca ako ne zna engleski?

srb

pre 4 godine

Potpisujem da bih ja u ovakvoj formi od 5 pokusaja 4 puta prosao Milenkovica, covek nema pojma da igra u repr ne moze loptu da pogodi, u fijori sam ga gledao odlican ali ovde je sprdnja.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

@Doom 2004. godine Srbija je igrala finale protiv Italije, 2007. godine finale protiv Holandije. Igraci do 19 godina prvaci evrope 2013. godine. Igraci do 20 godina prvaci sveta 2015. godine. Selekcija do 21 godine 2006. igrala polufinale EP. Selekcija do 19 godina igrala polufinale EP tri puta (2009. 2011. 2014.godine). I mi smo losi u zavrsnici zadnjih 20 godina...

Laki

pre 4 godine

Da, samo što ovo nije Ajntraht gde svi rade za tebe, a ti čekaš zadnji pas ili centaršut da ga uvuljaš. Morao si više da trčiš, pomažeš sredini jer smo bili katastrofalno šuplji. Znači, i ti i oni najiskusniji zajedno sa trenerom, trebalo je da znate u kakvom ste stanju i šta možete da igrate. Ovako, ni stručnjacima (trener Nemačke), a ni laicima nije bilo jasno šta igrate, osim da da niste bili sposobni da date bar jedan gol iz igre i da su vas bušili sa koje god strane krenuli i da su vaši protivnici često u završnici imali po 1,2,3 igrača više.

ohoho

pre 4 godine

Pa mi Noleta pljuje o a da ne pljunemo ove klince.
(panco, 24. jun 2019 11:41)

Svaki čovek, bez obzira čime se bavi, zasluži svoju "porciju" pre ili kasnije.

,

pre 4 godine

Kazes Mitar.Gde je igrao taj, koji je njegov ucinak.Uporedjivati Fulam i Ajntraht je bespredmetno.Ovaj ode u Real za 60 miliona a ovaj drugi ce da guli u Cempionsipu.Kolika je po tranfermarktu vredost jednog a koliko drugog.Ko je tehnicki potkovaniji
(Kaiser, 24. jun 2019 13:49)

Ti izgleda ne znaš koliko je igrača Real sažvakao, pa ispljunuo.

deda

pre 4 godine

@Kaiser
svojim komentarom pokazao si da je Bog ljudima jedino pamet posteno delio, i dalbu misli da je dovoljno pametan da pridikuje drugima

Petar

pre 4 godine

Selektor čistog obraza, igrači dali sve od sebe... Pa da čestitamo! Bravo momci, bravo selektore! Samo nastavite istim tempom, nebo vam je granica.

Beograd

pre 4 godine

Šta će nama fudbal. Stadione prepraviti za atletiku i to je to.Kakav bre fudbal.Nikada mi nećemo imati reprezentaciju i kidanje za ovu Srbiju od strane ovih klinaca .Osetili su novac od sebe napravili zvezde a nos ne znaju da obrišu. Košarka mnogo manje para, o vaterpolu i da ne pričam,svi ginu za grb a ovi musavci bljak

Jugos na stalnom boravku van domovine

pre 4 godine

Danci su ispali nepravedno, dali su cist treci gol.
I poslije utakmice placu a navijaci im skandiraju i aplaudiraju kao da su uzeli prvenstvo, jer su se borili do zadnje sekunde.
Posle meca daju intervjue za TV i svi gvore kako je krivica samo do njih, da su morali da daju jos koji gol, da nisu smjeli tako lose da pocnu utakmicu sa Nemackom. A novinari i javnost ih brane i govore im da su svi zadovoljni igrom, da su bili borbeni i da im niko nista ne zamjera. Trener je pun samokritike takodje, vidi se da je tuzan,kaze zadnja mu je utakmica sa njima, vec ima ugovor sa Brondbijem, jednim od dva vodeca kluba u zemlji.

Interesantno, kod nas sve naopako-javnost ljuta zbog uspavanih lepotica i nepostojeceg trenera kome niko nece dati ugovor u ozbiljijem timu a igraci kazu"dali smo maksimum" a trener kaze "moj obraz je cist".
E zato je njima onako, a nama ovako kako nam je.

Dilema

pre 4 godine

Prema srpskom fudbalu sam odavno ravnodusan. Proslo je malo manje od 20 godina kada sam poslednji put gledao utakmicu reprezentacije. Ne zasluzuju jedan sekund paznje.

Stevan

pre 4 godine

“...kao i da tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju”.

Tebi Jovicu i ostalim igracima svaka cast, pojedinci mogu da igraju dobro kao grupa samo ako postoji neki sistem, takticka postavka, sema i uigranost, a mi to nismo imali ni kad smo imali mnogo bolje igrace nego sto je to slucaj sada.

Ali ove tri utakmice mogu da uruse misljenje o strucnosti ljudi koji se nalaze u strucnom stabu i onih koji se nalaze na bitnim funkcijama u fudbalskom savezu. Jos selektor kaze “tako je kako je, ja sam cistog obraza”. Pa tako nesto posle svega sto smo videli, moze da kaze samo neko ko nije sasvim cist u glavi i kome je sistem vrednosti u potpunosti poremecen. Ali je njega i mnogo drugih na svim bitnim polozajima u drzavi, upravo taj iscaseni sistem vrednosti i iznedrio i doveo na tu funkciju, pa takvo ponasanje i ne cudi.

Atish

pre 4 godine

A sto su onda pozvani ti igraci da igraju koji "nisu mnogo igrali"? Jel zato sto su "zvezde"??? Da sam ja selektor pa ni jednog od vas super zvezda ne bih pozvao da igrate! Samo igrace iz domaceg prvenstva jer su oni zeljni dokazivanja a vi ste obicni manekeni!

kentaur

pre 4 godine

Ako vam je ovo maksimum, bolje da okacite kopacke o klin.

Niko nikada nije preuzeo odgovornost u ovom drustvu, a sto bi to ocekivali i od fudbalera.

Kada nemas sta pametno da kazes- cutanje je zlato, valjda ces nauciti i to tokom karijere.

Odgovornost šta je to

pre 4 godine

Pravi Srbin od početka karijere. Elem objašnjenja, izgovori, događaji.... bla bla. A da prizna i izvini se ni u kom slučaju. Nije to srpski manir..

Kao profesionalac kada bi na poslu počeo objašnjavati ovako šef bi me poslao u tri lepe a možda bi i dobio nogu.

sima

pre 4 godine

"Mnoge stvari se nisu potrefile, mnogo igrača nije igralo toliko ove sezone..."

Koje su to stvari? Ok, kada dobijemo "snake eyes" 10 puta zaredom na kockicama reći ćemo da su se stvari poklopile...

Djaja

pre 4 godine

Ovi fudbaleri bolje da cute...ili da razmisle pre nego sto nesto kazu. Ako ste vec, po tvojim recima, dali maksimum, sto se onda izvinjavas!?

afrogipsy

pre 4 godine

Da su otisli na Ep, osvojili bod ili dva, to bi bio neuspeh i onda bi ovakva izjava i imala nekog smisla.Medjutim, ovo sto se na Ep desilo je sramota. gol razlika 1-10 je bruka , tako da ova izjava nema veze s mozgom.Za neupseh mnogo vise krivim strucni stab, nego igrace, naravno.

Kurbla

pre 4 godine

E dobro si to rekao neki nisu igrali tokom sezone, e ti nisu trebali ni ici na EP21, nego povuci SMS i Grujica i jos ljudi koji igraju svaki mec, pa bili iz Macve, pa odmjeriti snage.
Radonjic i Zivkovic udju u 90+ kada treba ukrasti vrijene i on da bude nosioc igre, ma daj bjezi.

NADA

pre 4 godine

nije peoblem da li smo mi zeleli vise nego da li su fudbaleri zeleli i borili se za vise od dna.Porazi ne bole toliko koliko odnos prema igri,trud zalaganje i malo intiligencije.Ovi porazi mogu da uruse ugled reprezentaciji,a pojedinaca jos i vise.Naravno ako budu tako nastavili.Ili ce u svojim klubovima morati da zarade ogromne plate,da daju sve od sebe i da opravdaju epitete velikih zvezda.

Arnold mi je ime

pre 4 godine

"Dali smo svoj maksimum, neki mogu da misle da li je to tačno ili ne, mi znamo da je to tako." e jaki ste vi onda fudbaleri...

Vidak

pre 4 godine

Po prvi put sam ovo pomislio i napisao: ljudi, zanemarite igranje u reprezentaciji, ne igrajte za nju, neka igraju oni koji, očigledno, moraju ili pak, ne igrajte za istu ukoliko na terenu nećete ostaviti 100% sebe. Na žalost, treća grupacija u fudbalskoj reprezentaciji ne postoji: ili igraju oni koji moraju, ali po kvalitetu ne pripadaju tu, ili igraju oni koji to zaista po kvalitetu zaslužuju, ali se ne zalažu onako kako se treba zalagati za državni tim. Toliko.

pravo

pre 4 godine

Ovo je odlican rezultat, jer:
- Da smo usli u 1/2 finale, imali bismo mesto na Olimpijskim igrama sledeceg leta u Japanu, a ne znam koga bismo nahvatali da tamo ode na 20 dana, jer su u isto vreme i kvalifikacije evro kupova, a pocinju i sve lige u Evropi.
- Da smo usli u finale, pomislili bismo da su Radonjic, Zivkovic, Jovic, Bogosavac... igraci za A tim. Srecom, pokazali su da nisu i da od njih nista ne moze da se ocekuje u narednih 7-8 godina.
- Da smo osvojili EP, pomislili bismo da je Djorovic trenerska velicina koju treba postaviti na mesto selektora A tima. Srecom, pokazao je da samostalno ne moze da vodi ni Rojkovac iz Obrenovca.

Tako da, sve u svemu, ovo je odlicno sto se desilo u Trstu.

analiza

pre 4 godine

Jović je tip igrača koga treba "hraniti" loptom,jer ume da iskoristi otpatke a i korisne asistencije.Nije tip igrača koji će uzeti loptu na svojoj polovini i pretrčati odbrani i dati gol-takvih igrača je generalno malo.Da li je dobio dve krštene lopte?Nije.Problem je što je Jović uzeo ogromne pare i da citiram legendarnog Pantića iz Tesne kože "zinulo vam ...za pare" se pojavilo kod ostalih igrača(i navijača)-ako ne na svesnom onda na nesvesnom nivou.Uz to tu je par nabeđenih zvezda(predvođenih Radonjićem),negovatelja frizura (Račić,ko je i otkud on?),propalih talenata(Pantić i Živković),igrača koji stagniraju(Milenković).Jedini koji se nešto trudio i trčao je onaj koji najmanje ume s loptom-Bogosavac.Radonjić i kad se trudi,predribla sebe ili asistira vezanoj vreći Šaponjiću.Kao što reče neko na drugoj temi,od Đorovića samo lep ram za naočare-ništa više.A riba smrdi od glave.

Beogradjanin

pre 4 godine

Drugare,izaso si na teren da se ne povredis,taj isti rezultat bi mogli i petlici da ostvare,cak bi verovatno manje izgubili...

moje ime

pre 4 godine

Bolje da je rekao kako nisu igrali svom snagom ili da izmisli neko opravdanje. Jedino ako je ovom izjavom hteo da poruci da su mu saigraci uzasno losi, sto je tacno.

Rzbrzotrz

pre 4 godine

Demagogija za sve pare...kad ne igraju tokom sezone - to je razlog za lošu igru a kad igraju onda su preumorni što su puno igrali. Pa ti koji nisu igrali - treba da grizu da pokažu da vrede. Šta vrede igrači iz dobrih klubova kad ne igraju dobro u reprezentaciji??? a zašto ne igraju? Za to služi rukovodstvo saveza...

strucnjaci

pre 4 godine

(MOE, 24. jun 2019 11:21)

Po meni su krivi i igraci i trener, ali i oni koji su tog trenera postavili, takodje i neke svoje igrace. Igraci sto se krecu bez zelje, a trener sto ne ume da ih motivise i ne predstavlja autoritet. Sve u svemu, ako pogledamo mogucnosti, rezultat je teska katastrofa.

belgrado

pre 4 godine

Sta nam rade trenerske neznalice na celu reprezentacije? Kako moze neko ko ne zna engleski da se bavi trenerskim poslom? Kako ce da prati trendove, inovacije, tehnoloska dostignuca ako ne zna engleski?
(Milan, 24. jun 2019 11:03

haha :d
pa vecina nasih trenera,
ni sa srpskim ne stoji najbolje :d
koje ,bre inovacije ?!
500e trenerska licencA u ohridu i cepaj

Coco Bill

pre 4 godine

E Jovke Jovke, nije to problem, nego bar ja, imam utisak da oni, da igraju jednu utakmicu 360 minuta i da igraju sad još četiri utakmice, recimo, Italija, Belgija, Poljska i evo nek bude ponovo Danska da ne samo da ne bi pobedili nego da ne bi dali ni go

Mare

pre 4 godine

Druze nisi ti bio vodeci strelac šumadijske zone nego Bundes lige. Nisi dao maksimum kao ni 90 posto nasih fudbalera. Samo mi nije jasno dokle cemo se loziti na nas fudbal

miki

pre 4 godine

keizer,

da li svestan šta pišeš.


mitar i luka su 4 vrste različitih napadača, i apsolutno se ne mogu upoređivati .

jović je imao 3 puta jaču ekipu, u daleko slabijoj ligu, nego sto je fulam u engleskoj. da , dečko je dao 5 gola nekoj tamo boraniji. Ne znam o kakvom interu pričaš, kada italijanska liga isto propala kao i nemačka. juventus i bajern 10 godina za redom osvajaju ligu, i sve što valja kupuju.


realno, nemačka liga je boranija kao i italijanska.

mana luke jovica je što nije borac, dečko je gotovanko. šta je sve ispromasivao u eintrachtu da je prosto neverovatno.

komentatori pisu kako sam sebi stvara prilike a dečka nema nigde zadnjih 3 meseca u ligi.


i tako redom.

dragoman

pre 4 godine

mali ne brukaj se, zasto su oni dali pare za tebe. u pravu je mijat kako je komentarisao tvoj prelazak. a o drugim da ne pricamo. vecina sedi na klupi i ceka poziv selektora . nazalost to je nasa stvarnost

Aleksa

pre 4 godine

sve je ok, batice, bio vaterpolo ovih dana, biće i košarka u septembru... na vas nećemo da pomislimo neko vreme, mozak da nam se odmori... a ceo FSS ili neka stavi prst na čelo i donesu neke odluke za budućnost, npr. kao Belgija koja je strpljivo čekala rezultate tih promena (izguglajte njihove radikalne promene) ili neka nastavi po starom, ali na nas da ne računa... nacionalni stadion komotno može da im ima 5.000 mesta...

MP

pre 4 godine

Nije problem sto ste izgubili tri utakmice vec je problem na nacin na koji ste to ucinili. Potpuna neorganizovanost, nepovezanost. Na tri utakmice sutrnete pet puta ka golu.

Ar

pre 4 godine

Fudbal koji mi igramo je zastareo odavno . Jednostavno nasi i graci u manevru nemaju potrebnu brzinu , ne otvaraju se u primanju lopte ka protivničkom golu , biraju najgora moguca rešenja . Lopta uvek ide unazad . To je stvarno mucenje za gledati . Nije problem sto smo izgubili tri utakmice , problem je način na koji smo ih izgubili . Momci se jesu trudili , sli selektor je stvarno tragedija . Mada sam Gorana Djorovica voleo kao igrača , za selektora mora jos mnogo mnooooooogo da ući, to jeste da vodi konstantno barem jedan prvoligaški klub. Ne moze se vise izdrzati.

nele

pre 4 godine

Djorovic, kao i vecina nasih trenera i narocito selektora gleda ime igraca i nista drugo. Njima ce levi bek igrati desno krilo ako ima boljeg beka a ovaj ima "ime". Tako smo sa mladom reprezentacijom igrali sa 3 leva krila: Radonjicem, Zivkovicem i Panticem. Uz centarfora to su 4 igraca koji ne igraju odbranu. Slicno je i A reprentacija igrala u Ukrajni pa smo prosli kako smo prosli.

srrrrrrrrrdjan

pre 4 godine

Tri utakmice, nula bodova, gol razlika 1:10.
I kazes - nije vam se poklopilo?
Hahahahahahaha, pa ovaj decko bas zna da te nasmeje.
Bravo momak!

nex

pre 4 godine

Ako ste,kako kazes,dali maksimum,onda je to tô. Bar znamo sta dalje da ocekujemo,da se ne zanosimo da mozete vise.
A tebi savet,neki put je bolje nista ne reci.

Drago Markovic

pre 4 godine

I ovaj nas fudbal je podredjen vlasti sto je i posledica stanja.Ko postavlja predsednika FSS partija na vlasti ,ko postavlja nase selektore pa FSS itd ...itd.Ko od fudbalera ima vece mogucnosti da plati seletoru ili nekom iz FSS on ce i igrati jer ce time sebi povecati cenu na fudbalskom trzistu.Siguran sam da postoje momci koji igraju fudbal sigurno bolje od vecine ovih nasih primadoan ali ne mogu na povrsinu jer nemaju pare ni veze.Da su se nasi borili muski pa da su i izgubili sigurno nebi bilo ovoliko negativnih komentara.Ako nije bila dobra takika onda nezna selektor svoj posao ali ko ce da ga smeni kada ga su ti isti ljudi iz FSS postavili sa kojima je u dilu.Dali ste culi neku kritiku iz FSS , ne necete.Mafija u vlast i,mafija u drustvu , mafija u fudbalu !!!!!!!

vladimir

pre 4 godine

Ne razumem cemu sluzi Jovicevo izvinjenje!?Puno srece u Realu ali uspesan tim se pravi i vodi sasvim drugacije nego sto je sa nama sada bio slucaj!

pticakojaudara

pre 4 godine

Fudbal nije igra u kojoj pobeđuje ona ekipa koja da svoj maksimum. Ne radi se o tome već da pobedjuje ekipa sa najvise znanja. A maksimum je nešto što se podrazumeva. Ne verujem da je ovo maksimum ove generacije, ali vodjeni na ovakav nacin i pod ovakvim selektorom i savezom bolje nisam ni ocekivao.