Ponedeljak, 24.06.2019.

08:01

Đorović posle debakla: Tako je, kako je, ja sam čistog obraza

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović je posle debakla na Evropskom prvenstvu rekao da takav rezulat nije očekivan.

Izvor: SV

Ðoroviæ posle debakla: Tako je, kako je, ja sam èistog obraza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

Bulbuder

pre 4 godine

Ovaj covek je bio prosecan igrac kog si mogao da nadjes bilo gde u Beogradu! Inteligencija mu nije jaca strana a poslu koji obavlja necu ni da komentarisem! E, sad, kada tako nekoj osobi da te da bude vodja, onda vas odvede na dno!

slow n

pre 4 godine

Moram da primetim jednu cesto upotrebljivanu recenicu kod ovih fudbalskih sefova struke "cistog sam obraza" vrlo zanimljivo.pitam se,pitam.

Mtj

pre 4 godine

Ti si cistog obraza kad podneses ostavku i kazes ne vracam se vise a ne da i dalje sedis i mlatis praznu pricu...mada da ti pravo kazem i da to uradis opet ti ne verujem, tako da mozda bolje da ostanes, ipak :-)

Pera sekretar KPJ

pre 4 godine

Podrška za selektora Đorovića,budite realni.Ovaj turnir je bio pun problema objektivnih,za naš tim i loše smo prošli!
Međutim,ako ga postave za selektora A tima,mislim da bi on izvukao pouke iz mečeva sa ovom ekipom i da bi stvari krenule na bolje.Samo realno.

Aca iz Šapca

pre 4 godine

E, vidiš, Djoroviću, da si čistog obraza dao ostavku, javnost bi ti oprostila i imala mišljenje da si OK lik, a sa ovako sramnom izjavom i stavom, ti si zapečatio samog sebe kao čoveka do kraja svoga života!

Milan

pre 4 godine

Ako si ti čistog obraza onda na svetu nema onih sa prljavim. Umesto da prizna grešku i podnese neopozivu ostavku on priča gluposti kao i svi u Srbiji zmlji bez obraza i blama da se narod u oči laže.

Nikola

pre 4 godine

Covece, nismo imali 2 sanse za 3 utakmice. Mogli smo da primimo 20 golova za ove 3 utakmice da golmani nisu branili dobro i da nismo imali neverovatnu dozu srecu. Imas u napadu Luku Jovica, najboljeg napadaca turnira, a decko mora da se vrati na centar da bi pipnuo loptu. Vecu bezidejnost u igri ja u zivotu svom nisam video. A mislio sam da ce biti nesto od vas, al to je vec nas problem sto uvek ocekujemo nesto od fudbalera...

Joffrey

pre 4 godine

Podneo bi on ostavku,ali mora prvo da dodje u BG da pita da li sme da podnese ili bas mora kao i Krstajic da saceka da ga smeni Onaj koji sve postavlja.

zvezdoprc

pre 4 godine

Meni je u celoj komediji najzanimljiviji Andrija Živković, ona pobegulja iz Partizana.
Glumi kao nekog kapitena propale banke. Prosto volim što mu se dešava debakl za debaklom, jer je na najprljaviji način izigrao klub koji ga je stvorio. Kao igrač je propao skroz, stiže đavo po svoje.

viktor18

pre 4 godine

Cak i verujem ovom coveku, on ne ume bolje. Krivi su oni sto su ga stavili tu. Ipak je razlika izmedju njega i Krstajica koji bez imalo stida ode na Svetsko prvenstvo preko tudje muke

analiza

pre 4 godine

"Bio sam na ekskurziji sa osnovnom skolom, mislim na Jelsi, kada me je ucitelj stavio da branim za skolski tim protiv druge skole.
Posle cetvrtog primljenog gola (kroz noge), sam sam izasao i zamolio u ucitelja da stavi Pedju gumenog na gol jer smo svi znali da je on bio najbolji golman u skoli.
Neke stvari moras naucis dok si jos mali. Posle je kasno. Obraz nije samo floskula, ako ga imas."
(Gazda Dojkan)
Dobra priča,pozdravljam potez koji pokazuje karakter još u osnovnoj školi.
Zanima me,zašto učitelj nije odmah stavio Peđu Gumenog?
Mislim da je glavni problem baš u tome što je učitelj znao da je Peđa Gumeni najbolji za tu poziciju u timu i opet ga nije stavio.
Naš "glavni" učitelj(tu mislim na sve oblasti države-od sporta do zdravstva) zna da je okružen neznalicama i opet forsira najgore među najgorima da vode ostatak stada(kako bi sam izgledao bolji nego što jeste),pa kad se negde strmeknemo,čudimo se otkud to.

Aquarius

pre 4 godine

Znaci ostvaren glavni preduslov za prekomandu u selektora A tima... Sacekajte 2-3 nedelje dok se sve utisa, i nemojte se cuditi kad mudraci iz FSS to i urade

Hrundi V. Bakshi

pre 4 godine

@memyselfandi

Свака част! Пријатно је изненађење прочитати овакав коментар у фудбалској рубрици.

Bojan

pre 4 godine

Izbacio covek 8-9 igraca za seniorsku!? Kakva produkcija! Kakav vanserijski strucnjak! Pa mi smo bolji i od brazilaca, spanaca i belgijanaca po proizvodnji igraca

nebitan srbin

pre 4 godine

Luka jovic jedno djorovic drugo. meni je ta recenica jako dobro poznata"u narednim danima videcemo sve"kad se sve slegne sumiracemo utiske" ja sam sa sobom zadovoljan a za druge me zabole. zeljko obradovic je plakao kao dete jer zna da su fantasticno odigrali njegovi igraci kako su se spremali. te suze necu nikada zaboraviti jer te suze su pokazale nemoc da uklopis tim od zvezda.luka jovic je najbolji igrac prvenstva koji zamislite nije dao gol.odbrana oslabljena pa smo protiv danaca primili samo dva komada a protiv nemaca smo bez jednog igraca koji je dobio crveni protiv austrije primili sest komada.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Bio sam na ekskurziji sa osnovnom skolom, mislim na Jelsi, kada me je ucitelj stavio da branim za skolski tim protiv druge skole.
Posle cetvrtog primljenog gola (kroz noge), sam sam izasao i zamolio u ucitelja da stavi Pedju gumenog na gol jer smo svi znali da je on bio najbolji golman u skoli.
Neke stvari moras naucis dok si jos mali. Posle je kasno. Obraz nije samo floskula, ako ga imas.

svi smo mi muslini

pre 4 godine

Djorovic i Krstajic kakav dvojac ili Muslin i Antic . Istim se poslom bave samo prva dvoji veze sa vezom nemaju , obraz , cast itd dok ova druga dvojica imaju sve , jedino sto su bila naivna da ne kazem b.... sto su usla u FSS talog , mulj i blato .

djuka_pg

pre 4 godine

Ja potpuno podrzavam Djorovica(i Krstajica). Nista oni krivi nisu i uopste ih ne treba dirat. Kakva je svrha kad posle jedne neznalice dodje potpuno identicna druga neznalica. Krivi su oni koji su ih postavili na to mjesto a oni opstaju kako god da su katastrofalni rezultati. Riba smrdi od glave a ne od repa i dok god se nesto ne promijeni na vrhu opet ce ove nesretnike zamijeniti neki drugi nesretnici koji ne znaju nista ali se lako sa njima upravlja.

Jose Alvelade

pre 4 godine

Kako da da ostavku kad se nista ne pita. Ceka da mu kazu sta treba da radi. Isto kao i Krstajic. Cak imaju i iste recenice, o cistom obrazu itd. Kao botovi sto zapravo i jesu.

belgrado

pre 4 godine

ni autobus ne bi poslao po vas!!

zadnjih 10 god su nam bar te mlade selekcije donosile uspehe..a ova po imenima,nikad jaca !

gde je obraz,trenercino!?

kenta

pre 4 godine

Bez trosenja reci samo bih sve stadione preorao i sve ove strucnjake iz saveza i igrače okupio i zaposlio po kazni lepo da sade maslacke...

Puur

pre 4 godine

Nije kriv selektor, kriv je sin od Djilasovog komsije koji igra u toj reprezentaciji i koji nije hteo da se trudi na terenu. Za sve je kriv Djilas koji je nagovorio tog klinca da bojkotuje reprezentaciju Srbije. Djuka ce to opsirnije objasniti, mozda mu pomogne i Vucicevic.

freestyler

pre 4 godine

Vidi, još bi analizirali.
Analiza da bude javna i transparentna, da vidi javnost,posle 3 meča i gol razlike 1:10 rezultat te vaše analize.

Zdravko

pre 4 godine

ja pitam djorovica ako je on cistog obraza. treba da kaze svima nama u srbiji koje kriv za debakl ako on nije. dali je dobio iz fss da mora da izgubi od nemaca i Austrijanaca jer zbog korist drzave i da sumjlamo u to a sto protiv danaca odigraste nako trajlavo da nemozete povezete dva pasa toje bruka i sramota. ja jesam zvezdas i znam dasi bio dobar igrac ali ja ocu da budem realan a ne ko neki grobari koi su branili krstajica. ocu dati porucim dasi ti naj krivjli pa igraci stoste dozivili debakl nije sramota izgubiti ako gines na terenu a ne igraci se ponasali kao da igraju za klub a ne za drzavni grb. zato ti porucujem da odma podneses ostavku tako i malo budes cistog obraza.

maki

pre 4 godine

Ti ga i nemaš,znamo te iz Prištine,uvek si bio diletant i ostao,nikad nisi imao srca i m... za ništa,a najmanje za fudbal.Bruka si za Srbiju,kako te nije sramota da se javljaš,ostani u Trstu i trguj farmerkama.Bruka si za Srbiju!

sloboda bacanja

pre 4 godine

Mislim da je problem u motivaciji, kada dobiju Nacionalni stadion biće sve mnogo drugačije a rezultati mimo očekivanja svih nas. Da im poverujemo?

Rezultati govore

pre 4 godine

A da sedne FSS i izglasa da smo mi ipak prosli grupu na EP? Samo radi podsecanja dok su se Savo i Paunovic pitali oko mlade selekcije mi postadosmo Sampioni sveta. Dakle Sampioni sveta. Sad kad se pitaju ove Kokezine i Terziceve prisipetlje smo kanta za napucavanje.

Dirty

pre 4 godine

"Jutro je pametnije od noći, Ničija nije do zore gorela, Svi danas igraju fudbal, Žute se tribine svi su u narandžastom...." Zaista, uz poštovanje ličnosti i ne vređanje Gorana Đorovića, Mladena Krstajića, koheza... kao osobe, ali, ako je bilo ko, ko je s njima razgovarao duže od par minuta mislio da oni mogu bilo šrta smisleno da urade onda je taj krivac???

duledudule

pre 4 godine

Ti isto ko krstaja.Svi ste vi bivsi fudbaleri sa dva grama mozga,pa vas neki indijanci ubede da ste sposobni da radite nesto za sta niste spremni ni u ludilu...I svi cistog obraza,neverovatno...

Glista

pre 4 godine

Ovi kadrovi toliko nemaju obraza, da niko, brojem i slovima NULA komada, je u stanju da podnese ostavku, da prizna krivicu, da se postidi!!!
Kakve bre price, kakve analize, kakva opravdanja???
Gubi se da te ne vidimo vise, nula bodova, gol razlika 1:10, a ti pricas bajke kako su mnoge reprezentacije ispale. Da, mnoge su ispale, ali sa 5 ili 6 bodova, sa pobedama, golovima... ovo sto ste vi pokazali je bruka i sramota. Svaki iole normalan covek bi za ovako nesto rekao "izvinjavam se, nisam znao bolje, podnosim neopozivu ostavku", ali NE, cela vasa ekipa funkcionise po principu "neka sve propadne, ja svoju fotelju NE NAPUSTAM"!
Gadite mi se!

Штилцована катаболцна

pre 4 godine

Дајте нам неког ко није чиста образа, ови чистаци нас упропастише.

Nikola

pre 4 godine

Sve, sve ali Lukic.....

Decko je zalutao u fudbal.

Posle jucerasnje partije mesto mu je u Hagu.

Inace mi necemo videti boljitak u reprezentativnom fudbalu (u klupskom evdentno postoji zahvaljujuci dobrim delom strancima) sve dok forsiramo tromi SFRJ nacin igranja. Sporo, staromodno, bezidejno....prevazidjeno. Nema napredka sve dok nam savez vode razne Bata Djore, Kosanovici, Pizoni, Bjekovici, bardovi... njihova vizija fudbala je prevazidjena. Treba dovesti mlade strane trenere da vode sve selekcije od petlica do omladinaca i dati im ugovore na deset godina jer samo tako mozemo da klincima usadimo u glave sta znaci moderan fudbal a ne kao do sada da selektorska mesta u mladjim kategorijama budu vezbaonice za bivse igrace koji u glavama i dalje nisu odmakli iz fudbala osamdesetih ili devedesetih. Primer za to je Belgija koja je posle ogromnog sunovrata kompketno promenika sistem i shvatanje fudbska, pre petnaestak godina su krenuli od nule i danas su fudbalska sila. Imali su snage, volje i strpljenja... docekali su i rezultate.
Ucimo od pametnijih.

Boj@n

pre 4 godine

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom. Mi smo za seniorsku reprezentaciju već izbacili osam, devet igrača. Nismo očekivali ovakav rezultat. Tako je, kako je"

Stvarno si me odusevio ovom izjavom
Mi nismo imali ni trunku sanse da prodjemo dalje i ne trpaj nas u isti kos sa Engleskom,Spanijom itd..,tako da mozemo da se poredimo sa Litvanijom i Farskim Ostrvima,amateri su u pitanju,daleko smo mi od ozbiljnog fudbala,jedna Austrija i jedna Danska nam pokazuju kako se igra moderan fudbal,brz sa jednim dodirom,o Njemackoj da ne pricam,to je za nas vec svemirski fudbal..Mi imamo problem veliki,kod nas su treneri nula,tehnike bez,ne mozemo sastaviti 5 dodavanja da nam protivnik ne uzme loptu.
Jednom rjecju mi ne znamo da igramo fudbal..

Istina

pre 4 godine

Bice nam ovako sve dok se na mesta selektora,bilo kojih kategorija,od A do pionira,postavljaju ljudi bez dana trenerskog staza.Bitno je da su bili bivsi reprezentativci,da su dobri sa nekim iz saveza,da hoce da saradjuju u vezi pozivanja igraca,kako sa tim sto su ih postavili,tako i sa menadzerima.E,sad,ako se pogodi neka vanserijsaka generacija,kojoj previse i ne treba selektor,onda su na konju,poput Drulovica ili Paunovica,koji posle toga nigde nista nisu postigli a nikad i nece,pogotovo Drulovic.Ne bi smelo da se odmah iz kopacki,prebacuje na selektorsku klupu jer je za sve potrebno iskustvo a ne znaci da ako je neko bio odlican igraac,reprezentativac,da ce biti i dobar trener,pedagog jer je pitanje da li ume da prenese svoje znanje i iskustvo mladjima.Kad zavrse sa tim kupljenim licencama,neka zasucu rukave i krenu da rade sa mladjim kategorijama u svojim ili bilo kojim klubovima,neka dokazu da su dobri treneri,pa posle neka budu i selektori a ne ovako.Cim zavrse za licencu,pozove ih onaj Strajnic u nekoj emisiji,pre neke utakmice,oni kazu par recenica,otrcane fraze i klisei i ako su dobri sa nekim iz saveza,odmah uskacu u neku fotelju.Dok tako bude islo,nema nama uspeha u bilo kojoj fudbalskoj selekciji.

Aluvial

pre 4 godine

Meni je ova recenica neverovatna....
tako je kako je - to bih mogao i da razumem...jer mi naravno ono sto se desilo ne mozemo da promenimo. Ali da posle tri poraza i to ubedljiva, a cak ni to sto su porazi nije mi mnogo sporno, desava se, nego zbog toga sto je ekipa delovala kao razbijena kanta, sto nije bilo igre, sto je prosto bila ocajna...ne mogu zato da razumem drugi deo izjave...a to je da je Goran Dj. cista obraza. Pa covece jkedino da si obraz drzao sve vreme na drugoj planeti,a ne na Zemlji onda bi mozda mogao da ostane cist...u svakom smislu. Prosto je neverovatna izjava, glupa ili jos mozda najpre lakomislena. Morali bi zaista da se zamislimo koga postavljamo na bilo koje selektorsko mesto. Mi smo i ranije imali problem sa U21 selekcijom i rezultatima u tim uzrastima..ali ovaj put je bas bilo jadno. Ocigledno nam igraci posle 18 te..a pre 21 zaglavljuju u nekom Limbu, tad odlaze iz zemlje ili ne igraju jake meceve u zemlji i reprezentacija zbog toga jako trpi. Situacija se vec nesto popravi u seniorskoj ekipi...
A rad sa mladjim kategorijama moramo da pohvalimo...jer rezultati U19 su odlicni.

Иван

pre 4 godine

Вања Грбић недавно рече да постоје спортски асови који су свесни одговорности и тежине свог талента (то су они који и после каријере остану светли) и они којима је просто дато да добро играју а да немају много у глави. Такве особе, које попут Ђоровића и Крстајића никад не признају грешке, или које попут Савићевића својевремено у току утакмице напусте екипу коју воде, само показују колики су то празноглавци, несвесни улоге и одговорности селектора. Колико човек мора бити надобудан да после три убедљива пораза без икакве игре, иако са солидним играчима, изјави овако нешто?

Olimpico

pre 4 godine

Mislio sam da posle Advokata niko ne moze gore da vodi reprezentaciju, ali Djorovic je izgleda bez konkurencije. Igra bez ikakvog sistema, ideje, jasne koncepcije a on jos prica o nekom obrazu...

Djox

pre 4 godine

Kakve obraz ima veze sa trenerskim neznanjem? Jesi li si se ti Djorovicu takmičio u čistoci obraza ili u fudbalu? Ko te pita za obraz?

Mario

pre 4 godine

A koji su naslovi bili prije početka ono Srbije se boje Nijemci, Austrijanci, pa da je Srbija najveći favorit za naslov itd itd... Dakle na kraju debakl.

021

pre 4 godine

Nemam pojma o fudbalu ali ovo i neukom se cini katastrofalno. Danci imaju maximum 3 dodira sa loptom a mi minimum 3. A to nije stvar modula 433 442 4312. To je stvar skole fudbala.

gao

pre 4 godine

to su taj napredno-mafijasko-burazerski sistem koji je na snazi u nasoj drzavi, s***a se dogadjaju i niko nije odgovoran, niko se ne smenjuje, sve je tako jer tako "nebesa" valjda hoce

memyselfandi

pre 4 godine

Pretpostavimo da je fudbal egzaktna nauka i da se sa sigurnoscu moze dokazati da li neko radi prema svim postulatima iste. Sada zamislimo da je u tim okolnostima rad selektora nadjen kao potpuno ispravan(nacno dokazan), i da nema njegove subjektivne krivice(kao sto to ovde naravno nije slucaj). Medjutim postoji ono sto se zove objektivna odgovornost, i minimalni čin koji bi svaka osoba od minimalnog integriteta u ovakvoj situaciju morala da napravi jeste ostavka. Zarad njegovih naslednika, zarad svakog drugog coveka na bilo kom polozaju u bilo kojoj sferi aktivnosti, zarad promocije stava o promenljivosti ljudi, zarad promocije odgovornosti(i subjektivne i objektivne), a sve to zarad progresa drustva...

Zli

pre 4 godine

Izgleda da u FSS jedan te isti čovek piše tekstove trenerima šta da se izjavi n konferenciji za novinare posle izgubljene utakmice. Oni sami ni mozga ni m... da bar sami nešto kažu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

"Свима су ставили амове, себи саградили храмове, руке им огрезле у криминал...!" Мазохиста је ко оде гледати репрезентацију Србије било ког узраста док ови владају у савезу. 👎👎👎

gotivno

pre 4 godine

Počeo sam iz znatiželje gledati svetski kup za žene, boljih utakmica davno nisam gledao. Nema foliranja, nema padanja, fenomenalno. Tempo svih 90 ili 120 minuta, svaki napad prilika. Izgleda da su manekeni počeli da šetaju po travi umesto po pisti a žene počele igrati fudbal.

sef strucnog staba

pre 4 godine

To i jeste najveci problem, ne rezultat i debakl, to ce proci...Ali 8-9 ovih igraca u A timu je zabrinjavajuce i totalno zalosno sto cemo u narednom periodu biti na nivou Malte.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nešto najgore sto je zadesilo nas sport su fudbaleri.Takva bezosecajnost i bahatost nije zabelezena nigde u profesionalnom sportu.Ja mislim da ne postoji reprezentacija u ni jednom sportu bilo koje zemlje sveta koja se tako ponaša kada nosi dres svoje zemlje a da toliko država gura para u njih?Dokle vise?Verovatno preuzimaš odgovornost?Hahahahah

Džeri

pre 4 godine

Čuvena izjava svakog našeg fudbalskog selektora u poslednjih 20 godina, po povratku sa takmičenja:”I druge reprezentacije su loše prošle / Biće vremena za analize”

Boki

pre 4 godine

Ja vidim nesto drugo u njegovoj izjavi tipa sta hocete, imam igrace koje su mi tu doveli i naredili da moraju igrati, ja sam doveden tu kao pijun, menadzeri i kriminalci vode sve ovo, veliki ulog, moze glava da se izgubi...

dusanculi

pre 4 godine

Selektor Njemačke prije naše utakmice s nama razbija glavu kako se moglo desiti da jedna po imenima, ipak solidna ekipa, onako bude razvaljena od Austrije? I šta se dešava u stručnom štabu Njemačke nego da donesu odluku da igraju presing na šta nijedna naša ekipa počevši od pionira do ovih mrcina, jednostavno nema odgovor. Kad su evropski "Brazilci" izgubili loptu? Prava je istina da je nikada nisu ni imali!

Darko

pre 4 godine

Mladi igrač ili će da igra za A selekciju ili za mladu. Ovi igrači jednostavno nidu imali motiv da za mladu selekciju daju svoj maksimum. Onog trenutka kada mladi fudbaler odigra nekoliko utakmica za A selekciju ne treba više da igra za mladu. Znam da nije korektno prema ovim fudbalerima koji su izborili plasmen na evropsko prvenstvo, ali garantujem da bismo mnogo bolje prošli sa mladim neafirmisanim igračima koji bi imali neverovatan motiv da se pokažu i dokažu.

MidRange

pre 4 godine

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom.

Jel ovaj lud ili glup!? Mnoge nisu prošle ali samo jedna je završila sa gol razlikom 1:10, bez gola iz igre i 0 bodova!!

Dujda

pre 4 godine

Puna podrška selektoru i kompletnom stručnom štabu na čelu sa precednikom. Nismo imali sreće, danas svi igraju fudbal. Budžet drugih država je 100 puta veći od našeg. Teren je bio težak. Da smo prvi dali gol sve bi lako krenulo drugim smerom. Oštećeni smo suđenjem. Svako ima pravo na loš dan.

neposredni akter

pre 4 godine

Pobrkao si stvari.Selektoru Srbije ne treba cist obraz,vec iskustvo u radu,dobar CV,harizma,i mnogi drugi TRENERSKI kvaliteti koje ti nemas.I koga si ti jado podigao u A selekciju,koliki si imao uticaj na razvoj tih igraca realno???

Moca NS

pre 4 godine

Jeste da si mi dig'o pritisak do neba svojom izjavom, ali ja ću ipak da ti dam jedan dobronameran savet: MENjAJ DIOPTRIJU ČOVEČE!!!

Aleksa

pre 4 godine

pa ovo reče i Krstaja... selektore, ti si odgovoran za sve... ili nam ovako indirektno kažeš da su drugi dirigovali i da krivca traže u svojim redovima?...

Spale

pre 4 godine

Sta je bre ovo? Niko za nista nije kriv. Svi prihvataju odgovornost. Kakva je ovo drzava i narod ovo je katastrofa. Ili je kriv sudija ili nas mrze ili nas kisa iznenadi... Pa dal je moguce da mi nemamo osecaj za krivicu i odgovornost. Covece sve utakmice smo izgubili 10-1 gol razlika pa skloni se sam. Onaj Tucak ljudina covek kaze sinoc cestitam Srbiji bila je bolja mi smo se borili koliko smo mogli . . .

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Ovde je nažalost sistem u zemlji takav da niko ne sme ništa da uradi dok veliki vođa ne kaže, čak ni da podnese ostavku. U celom ovom debaklu najmanje mi je žao Đorovića i FSS.

nikolq

pre 4 godine

E ovako nam je posle svakog prvenstva fudbalera,ako se kojim slucajem plasiramo.Ni volje,ni znanja,ni koncepcije.Bolje da nigde I ne idu.

Gorcilo

pre 4 godine

Ljudi, pa vidi se po ovim komentarima sta javnost misli o izjavi doticnog, ali i o igri nase reprezentacije!Iskreno, mene bi bilo sramota da od svih komentara nema ni jedan pozitivan!!!

Acoo

pre 4 godine

Definitivno treba da se uvede zakon da moras imati minimum 4rku u skoli kao prosek da bi se bavio sportom.. Ovakva izjava bez obraza a posle debakla je definitivno razlog ne zavrsene skole.. Znaci coveku nedostaje obicna sportska etika.. Jesam delija ali djorovicy idi kod krstajica i povedi kokezu

skoba

pre 4 godine

Izbacili smo 8 ili 9 igrača za A selekciju!?!
Pa oni u omladinskoj konkurenciji primiše 10 komada u 3 utakmice i onda se čudimo što nas je Ukrajina natovarila

bob

pre 4 godine

Strasno. Preuzeo covjek odgovornost na sebe ali je cistog obraza, iako smo prosli kao andora ili lihtenstajn u kvalifikacijama. Pa bi jos ostao i na funkciji ako moze, naravno sa cistim obrazom i bogatim trenerskim iskustvom. Ostavka nije opcija.
Kakvi ljudi nas vode jos smo dobro i prosli

23

pre 4 godine

Ovakvi izgovori me uvek podsete na scenu iz serije Vruc vetar kada onaj matori pita Boba,koliko ce sudija da me rebne,a ovaj kaze koliko god da ti da bez mene bi dobio mnogo vise.

xx55

pre 4 godine

Po ovakvim izjavama tzv selektora nasih fudbalskih se namece samo jedan zakljucak-to su ipak kriminalne organizacije. Nema tu dodirnih tacaka ni sa fudbalom ni sa trenerskim poslom. Ne vidim drugo objasnjenje

Dzoni 77'

pre 4 godine

Recimo ostavka za još čistiji obraz?
Sram te bilo !
Posle svega vidjenog častan čovek sam ode!!!
Ima li u Srbiji bar u sportu takvih ljudi?

Igor

pre 4 godine

Na kakav se obraz pozivaju naši selektori, odakle im ova floskula izlazi? Ko te pita za obraz čoveče, ekipa je izgledala kao da su rekreativci - tvoja je odgovornost prva, ono što su momci odigrali je užas da gore teško da može. Ostavi pominjanje obraza za odnose među prijataljima i familijom, ovde si plaćen da napraviš igru i ostvariš rezultata. Obzirom da smo videli najlošiju igru, jasno je da prva moralna i profesionalna obaveza - podneti ostavku. Šta tu ima dalje da se priča, pominje neki obraz, itd...

Del

pre 4 godine

U moru ovih copy/paste izjava tipa "danas svi igraju fudbal, igraci su dali sve o sebe, preuzimam odgovornost, napravicemo analizu" i ostalih bljuvotina ovih novokomponovanih "strucnjaka", meni je omiljena " nisu prosle ni mnogo bolje reprezentacije". To je najjaci dzoker u rukavu, ej, ne mozes ti da prigovoris meni, a nije prosla jedna Holandija/Italija/Spanija itd. Mene njihov neuspeh automatski amnestira od moje katastrofe, ma dovidjenja, nemamo vise sta da pricamo, ej je l vidis da su i oni ispali, meni je cist obraz! Ako vec nemate veze sa svojim poslom, a tu ste gde ste jer ste podobni, bar nam ne silujte mozak ovim kretenskim izjavama, kumim vas Bogom..

Goran

pre 4 godine

A čiji obraz je, onda, prljav? Red je da to jednom čujemo, naslušasmo se dosta ovakvih izjava. Sve u svemu, još jednom smo videli da su naši protivnici u grupi došli na turnir sa jasnim ciljem i to su celo vreme prisustva na terenu i pokazivali. S druge strane, naši su još jednom pokazali da im savršeno nije jasno zašto su se tu našli, ni dve akcije, ni jedan gol iz igre, ni jedna prava šansa, na sve to deset primljenih golova. Primećivalo se da pojedinci jedva trče, više šetaju, a o nekoj taktičkoj zamisli nije bilo ni govora, naš srednji red je probijan kao na lakšem treningu a golove smo primali kao na poljančetu. Da li su diletanti na čelu reprezentacije i našeg fudbala ili je u svemu ovome nešto dublje od onoga što se na ekranu videlo?

veliki strumf

pre 4 godine

Da ovoliko niko nema obraza da ode sam, nego čekaju da budu oterani!!! Kada se postavlja neko za selektora, taj treba da bude na prvom mestu stručnjak (sto ni Djorovic ni Krstajić nisu), ali odmah potom i čovek koji ima obraz, čovek od integriteta. Ovakve ljude jednostavno ne mogu da poštujem - doživeo fijasko, debakl a ne pomišlja da ode sam. Strasno!

Mare

pre 4 godine

Ne razumem, sta ove ljude preporucuje da postanu selektori? Gde je tu minuli rad, rezultati, trofeji? Koga ste vi gospodine Djorovicu izbacili u A selekciju? Treneri koji su radili sa njima od 5.godine i kasnije su zasluzni za njihov trenutni status a ne vi koji ste ih selektirali odradili 15 treninga za godinu dana sa njima. Vas rad na njihovom razvoju je mizeran.

fudbaler

pre 4 godine

Svi ste vi cistog obraza. Obrukaste talentovane fudbalere jer nemate pondus a ni znanje a najbitnije vam je da ste cistog obraza. Bio bi to da si se zahvalio na ponudjenom poslu jer ne znas materiju. Idi uci.

25

pre 4 godine

Pa nije baš "tako je kako je", ti i tvoj tim ste itekako odgovorni za sve, za postavku igre, za menadžerske igrače, motivaciju igrača, mogu da nabrajam do sutra. Definicija reprezentacije je da igraju najbolji igrači koji reprezentuju svoju zemlju. Ti si odgovoran jer to nisi ispoštovao, ne samo ti nego i ljudi koji su stali iza tebe. Uspeli ste od svetskih prvaka da napravite tim koji je u 3 utakmice primio 10 golova i tvoje je objašnjenje pa tako je kako je. Sramota!Stidi se Đoroviću!

h

pre 4 godine

ma u redu je obraz, samo neke teske reci. ovo treba da ide mnogo lakse, ostavka, konferencija za sampu od 2 min i cao. druga je stvar ako je neko sabotirao, izadji i kazi sta i kako, samo neke zavijene forme i analize, svi bi da ostanu posteni, a da mi steknemo utisak da su neki ljudi nesto radili sto ne treba. odgovornost, ostavka, bez velike price.

MyMoon

pre 4 godine

Tako je majstore, moglo je biti i gore! Gospodin bi bio odlicna zamena za Krstajica, ni srama ni stida a ni fudbalskog znanja - SAVRSEN za A repku

jadna izjava

pre 4 godine

Dao srpskom fudbalu kao igrač jesi, kao trener si nula i dosta demagogije. Kao Zvezdaš mogu već da kažem, dalje od Zvezde, ovaj posao nije za tebe.

negule

pre 4 godine

Prevelik je to zalogaj voditi reprezentaciju jedne zemlje ,nema veze sto je to mlada reprezentacija a nemati iskustvo vodjenja niti jedne fudbalske ekipe ..makar nase prvoligaske ....
Slicno jao i Krstajic..trener pocetnik i odma reprezentacija

Redondo

pre 4 godine

Какав испразан став! Избацили смо седам-осам репрезентативаца у сениорски тим.Ја сам чистог образа.Играчи су светиња.КАТАСТРОФА!!!

Dado

pre 4 godine

Šta priča ovaj čovek? Ja zaista ne mogu da verujem, da postoje ovakvi ljudi, bez osečaja za odgovornost, bez obraza bukvalno. Kakvo traženje izgovora "ispale su ekipe sa večim renomeom"...kakav kukavičluk mati mila. Da o tome, da čekaš da te izbace posle 3 ubedljiva poraza i samo jednim postignutim golom, ni ne pričamo. Nije problem ispasti, znalo se pred početak takmičenja da če posle grupne fazi ispasti 8 od 12 ekipa, ali ispasti ovako kao što je to uradila Srbija? E to je več jedna najobičnija bruka i ništa drugo. Svakako da krivac nije samo jedan, ali jedan od največih je upravo gospodin selektor, koji je sve, samo gospodin ne, pogotovu posle ovakvih izjava.

I sve dok ovakvi budu vodili uzraste reprezentacija, kao i A reprezentaciju, a još gori od njih, jih postavljali, do tada če srpski reprezentativni fudbal biti u kanalu, kako stvari trenutno stoje, to če biti zauvek.

Igor

pre 4 godine

Ma naravno. Niko nikad ovde nije kriv. Eventualno neka tetkica, domar ili neki državni službenik. Samo napred u nove propasti zajedno sa kompletnim FSS

Hastali šejtan

pre 4 godine

U pravu je gospodin Đorović, on je uradio sve što je znao i mogao! E sad, koliko zna i koliko je mogao, drugo je pitanje. Fizikalac na mješalici hoće da radi kao građevinski inženjer, kad više nema snage da lopata!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Primiš najviše golova(10),daš najmanje uz Hrvate(1) i to iz penala.Budes ubedljivo najgori na celom prvenstvu i selektor izadje i kaže:”Tako je kako je.Ja sam cist”??!!??Niste ni do kolena vaterpolistima i košarkašima....

Sima

pre 4 godine

Posle svake katastrofe naši selektori uvek isto pričaju: "Pa dobro, nisu ni drugi prošli dalje. Ja sam kriv, ali šta da se radi... videćemo, razmotrićemo, analiziraćemo, biće bolje"

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Primiš najviše golova(10),daš najmanje uz Hrvate(1) i to iz penala.Budes ubedljivo najgori na celom prvenstvu i selektor izadje i kaže:”Tako je kako je.Ja sam cist”??!!??Niste ni do kolena vaterpolistima i košarkašima....

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nešto najgore sto je zadesilo nas sport su fudbaleri.Takva bezosecajnost i bahatost nije zabelezena nigde u profesionalnom sportu.Ja mislim da ne postoji reprezentacija u ni jednom sportu bilo koje zemlje sveta koja se tako ponaša kada nosi dres svoje zemlje a da toliko država gura para u njih?Dokle vise?Verovatno preuzimaš odgovornost?Hahahahah

23

pre 4 godine

Ovakvi izgovori me uvek podsete na scenu iz serije Vruc vetar kada onaj matori pita Boba,koliko ce sudija da me rebne,a ovaj kaze koliko god da ti da bez mene bi dobio mnogo vise.

MidRange

pre 4 godine

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom.

Jel ovaj lud ili glup!? Mnoge nisu prošle ali samo jedna je završila sa gol razlikom 1:10, bez gola iz igre i 0 bodova!!

bob

pre 4 godine

Strasno. Preuzeo covjek odgovornost na sebe ali je cistog obraza, iako smo prosli kao andora ili lihtenstajn u kvalifikacijama. Pa bi jos ostao i na funkciji ako moze, naravno sa cistim obrazom i bogatim trenerskim iskustvom. Ostavka nije opcija.
Kakvi ljudi nas vode jos smo dobro i prosli

MyMoon

pre 4 godine

Tako je majstore, moglo je biti i gore! Gospodin bi bio odlicna zamena za Krstajica, ni srama ni stida a ni fudbalskog znanja - SAVRSEN za A repku

Dado

pre 4 godine

Šta priča ovaj čovek? Ja zaista ne mogu da verujem, da postoje ovakvi ljudi, bez osečaja za odgovornost, bez obraza bukvalno. Kakvo traženje izgovora "ispale su ekipe sa večim renomeom"...kakav kukavičluk mati mila. Da o tome, da čekaš da te izbace posle 3 ubedljiva poraza i samo jednim postignutim golom, ni ne pričamo. Nije problem ispasti, znalo se pred početak takmičenja da če posle grupne fazi ispasti 8 od 12 ekipa, ali ispasti ovako kao što je to uradila Srbija? E to je več jedna najobičnija bruka i ništa drugo. Svakako da krivac nije samo jedan, ali jedan od največih je upravo gospodin selektor, koji je sve, samo gospodin ne, pogotovu posle ovakvih izjava.

I sve dok ovakvi budu vodili uzraste reprezentacija, kao i A reprezentaciju, a još gori od njih, jih postavljali, do tada če srpski reprezentativni fudbal biti u kanalu, kako stvari trenutno stoje, to če biti zauvek.

25

pre 4 godine

Pa nije baš "tako je kako je", ti i tvoj tim ste itekako odgovorni za sve, za postavku igre, za menadžerske igrače, motivaciju igrača, mogu da nabrajam do sutra. Definicija reprezentacije je da igraju najbolji igrači koji reprezentuju svoju zemlju. Ti si odgovoran jer to nisi ispoštovao, ne samo ti nego i ljudi koji su stali iza tebe. Uspeli ste od svetskih prvaka da napravite tim koji je u 3 utakmice primio 10 golova i tvoje je objašnjenje pa tako je kako je. Sramota!Stidi se Đoroviću!

Sima

pre 4 godine

Posle svake katastrofe naši selektori uvek isto pričaju: "Pa dobro, nisu ni drugi prošli dalje. Ja sam kriv, ali šta da se radi... videćemo, razmotrićemo, analiziraćemo, biće bolje"

veliki strumf

pre 4 godine

Da ovoliko niko nema obraza da ode sam, nego čekaju da budu oterani!!! Kada se postavlja neko za selektora, taj treba da bude na prvom mestu stručnjak (sto ni Djorovic ni Krstajić nisu), ali odmah potom i čovek koji ima obraz, čovek od integriteta. Ovakve ljude jednostavno ne mogu da poštujem - doživeo fijasko, debakl a ne pomišlja da ode sam. Strasno!

Igor

pre 4 godine

Ma naravno. Niko nikad ovde nije kriv. Eventualno neka tetkica, domar ili neki državni službenik. Samo napred u nove propasti zajedno sa kompletnim FSS

Mare

pre 4 godine

Ne razumem, sta ove ljude preporucuje da postanu selektori? Gde je tu minuli rad, rezultati, trofeji? Koga ste vi gospodine Djorovicu izbacili u A selekciju? Treneri koji su radili sa njima od 5.godine i kasnije su zasluzni za njihov trenutni status a ne vi koji ste ih selektirali odradili 15 treninga za godinu dana sa njima. Vas rad na njihovom razvoju je mizeran.

Hastali šejtan

pre 4 godine

U pravu je gospodin Đorović, on je uradio sve što je znao i mogao! E sad, koliko zna i koliko je mogao, drugo je pitanje. Fizikalac na mješalici hoće da radi kao građevinski inženjer, kad više nema snage da lopata!

Dujda

pre 4 godine

Puna podrška selektoru i kompletnom stručnom štabu na čelu sa precednikom. Nismo imali sreće, danas svi igraju fudbal. Budžet drugih država je 100 puta veći od našeg. Teren je bio težak. Da smo prvi dali gol sve bi lako krenulo drugim smerom. Oštećeni smo suđenjem. Svako ima pravo na loš dan.

Puur

pre 4 godine

Nije kriv selektor, kriv je sin od Djilasovog komsije koji igra u toj reprezentaciji i koji nije hteo da se trudi na terenu. Za sve je kriv Djilas koji je nagovorio tog klinca da bojkotuje reprezentaciju Srbije. Djuka ce to opsirnije objasniti, mozda mu pomogne i Vucicevic.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Bio sam na ekskurziji sa osnovnom skolom, mislim na Jelsi, kada me je ucitelj stavio da branim za skolski tim protiv druge skole.
Posle cetvrtog primljenog gola (kroz noge), sam sam izasao i zamolio u ucitelja da stavi Pedju gumenog na gol jer smo svi znali da je on bio najbolji golman u skoli.
Neke stvari moras naucis dok si jos mali. Posle je kasno. Obraz nije samo floskula, ako ga imas.

jadna izjava

pre 4 godine

Dao srpskom fudbalu kao igrač jesi, kao trener si nula i dosta demagogije. Kao Zvezdaš mogu već da kažem, dalje od Zvezde, ovaj posao nije za tebe.

Jose Alvelade

pre 4 godine

Kako da da ostavku kad se nista ne pita. Ceka da mu kazu sta treba da radi. Isto kao i Krstajic. Cak imaju i iste recenice, o cistom obrazu itd. Kao botovi sto zapravo i jesu.

Redondo

pre 4 godine

Какав испразан став! Избацили смо седам-осам репрезентативаца у сениорски тим.Ја сам чистог образа.Играчи су светиња.КАТАСТРОФА!!!

Del

pre 4 godine

U moru ovih copy/paste izjava tipa "danas svi igraju fudbal, igraci su dali sve o sebe, preuzimam odgovornost, napravicemo analizu" i ostalih bljuvotina ovih novokomponovanih "strucnjaka", meni je omiljena " nisu prosle ni mnogo bolje reprezentacije". To je najjaci dzoker u rukavu, ej, ne mozes ti da prigovoris meni, a nije prosla jedna Holandija/Italija/Spanija itd. Mene njihov neuspeh automatski amnestira od moje katastrofe, ma dovidjenja, nemamo vise sta da pricamo, ej je l vidis da su i oni ispali, meni je cist obraz! Ako vec nemate veze sa svojim poslom, a tu ste gde ste jer ste podobni, bar nam ne silujte mozak ovim kretenskim izjavama, kumim vas Bogom..

Acoo

pre 4 godine

Definitivno treba da se uvede zakon da moras imati minimum 4rku u skoli kao prosek da bi se bavio sportom.. Ovakva izjava bez obraza a posle debakla je definitivno razlog ne zavrsene skole.. Znaci coveku nedostaje obicna sportska etika.. Jesam delija ali djorovicy idi kod krstajica i povedi kokezu

Milan

pre 4 godine

Ako si ti čistog obraza onda na svetu nema onih sa prljavim. Umesto da prizna grešku i podnese neopozivu ostavku on priča gluposti kao i svi u Srbiji zmlji bez obraza i blama da se narod u oči laže.

h

pre 4 godine

ma u redu je obraz, samo neke teske reci. ovo treba da ide mnogo lakse, ostavka, konferencija za sampu od 2 min i cao. druga je stvar ako je neko sabotirao, izadji i kazi sta i kako, samo neke zavijene forme i analize, svi bi da ostanu posteni, a da mi steknemo utisak da su neki ljudi nesto radili sto ne treba. odgovornost, ostavka, bez velike price.

negule

pre 4 godine

Prevelik je to zalogaj voditi reprezentaciju jedne zemlje ,nema veze sto je to mlada reprezentacija a nemati iskustvo vodjenja niti jedne fudbalske ekipe ..makar nase prvoligaske ....
Slicno jao i Krstajic..trener pocetnik i odma reprezentacija

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

"Свима су ставили амове, себи саградили храмове, руке им огрезле у криминал...!" Мазохиста је ко оде гледати репрезентацију Србије било ког узраста док ови владају у савезу. 👎👎👎

belgrado

pre 4 godine

ni autobus ne bi poslao po vas!!

zadnjih 10 god su nam bar te mlade selekcije donosile uspehe..a ova po imenima,nikad jaca !

gde je obraz,trenercino!?

Aca iz Šapca

pre 4 godine

E, vidiš, Djoroviću, da si čistog obraza dao ostavku, javnost bi ti oprostila i imala mišljenje da si OK lik, a sa ovako sramnom izjavom i stavom, ti si zapečatio samog sebe kao čoveka do kraja svoga života!

Darko

pre 4 godine

Mladi igrač ili će da igra za A selekciju ili za mladu. Ovi igrači jednostavno nidu imali motiv da za mladu selekciju daju svoj maksimum. Onog trenutka kada mladi fudbaler odigra nekoliko utakmica za A selekciju ne treba više da igra za mladu. Znam da nije korektno prema ovim fudbalerima koji su izborili plasmen na evropsko prvenstvo, ali garantujem da bismo mnogo bolje prošli sa mladim neafirmisanim igračima koji bi imali neverovatan motiv da se pokažu i dokažu.

memyselfandi

pre 4 godine

Pretpostavimo da je fudbal egzaktna nauka i da se sa sigurnoscu moze dokazati da li neko radi prema svim postulatima iste. Sada zamislimo da je u tim okolnostima rad selektora nadjen kao potpuno ispravan(nacno dokazan), i da nema njegove subjektivne krivice(kao sto to ovde naravno nije slucaj). Medjutim postoji ono sto se zove objektivna odgovornost, i minimalni čin koji bi svaka osoba od minimalnog integriteta u ovakvoj situaciju morala da napravi jeste ostavka. Zarad njegovih naslednika, zarad svakog drugog coveka na bilo kom polozaju u bilo kojoj sferi aktivnosti, zarad promocije stava o promenljivosti ljudi, zarad promocije odgovornosti(i subjektivne i objektivne), a sve to zarad progresa drustva...

Nikola

pre 4 godine

Covece, nismo imali 2 sanse za 3 utakmice. Mogli smo da primimo 20 golova za ove 3 utakmice da golmani nisu branili dobro i da nismo imali neverovatnu dozu srecu. Imas u napadu Luku Jovica, najboljeg napadaca turnira, a decko mora da se vrati na centar da bi pipnuo loptu. Vecu bezidejnost u igri ja u zivotu svom nisam video. A mislio sam da ce biti nesto od vas, al to je vec nas problem sto uvek ocekujemo nesto od fudbalera...

maki

pre 4 godine

Ti ga i nemaš,znamo te iz Prištine,uvek si bio diletant i ostao,nikad nisi imao srca i m... za ništa,a najmanje za fudbal.Bruka si za Srbiju,kako te nije sramota da se javljaš,ostani u Trstu i trguj farmerkama.Bruka si za Srbiju!

fudbaler

pre 4 godine

Svi ste vi cistog obraza. Obrukaste talentovane fudbalere jer nemate pondus a ni znanje a najbitnije vam je da ste cistog obraza. Bio bi to da si se zahvalio na ponudjenom poslu jer ne znas materiju. Idi uci.

xx55

pre 4 godine

Po ovakvim izjavama tzv selektora nasih fudbalskih se namece samo jedan zakljucak-to su ipak kriminalne organizacije. Nema tu dodirnih tacaka ni sa fudbalom ni sa trenerskim poslom. Ne vidim drugo objasnjenje

duledudule

pre 4 godine

Ti isto ko krstaja.Svi ste vi bivsi fudbaleri sa dva grama mozga,pa vas neki indijanci ubede da ste sposobni da radite nesto za sta niste spremni ni u ludilu...I svi cistog obraza,neverovatno...

Boki

pre 4 godine

Ja vidim nesto drugo u njegovoj izjavi tipa sta hocete, imam igrace koje su mi tu doveli i naredili da moraju igrati, ja sam doveden tu kao pijun, menadzeri i kriminalci vode sve ovo, veliki ulog, moze glava da se izgubi...

gotivno

pre 4 godine

Počeo sam iz znatiželje gledati svetski kup za žene, boljih utakmica davno nisam gledao. Nema foliranja, nema padanja, fenomenalno. Tempo svih 90 ili 120 minuta, svaki napad prilika. Izgleda da su manekeni počeli da šetaju po travi umesto po pisti a žene počele igrati fudbal.

Dirty

pre 4 godine

"Jutro je pametnije od noći, Ničija nije do zore gorela, Svi danas igraju fudbal, Žute se tribine svi su u narandžastom...." Zaista, uz poštovanje ličnosti i ne vređanje Gorana Đorovića, Mladena Krstajića, koheza... kao osobe, ali, ako je bilo ko, ko je s njima razgovarao duže od par minuta mislio da oni mogu bilo šrta smisleno da urade onda je taj krivac???

analiza

pre 4 godine

"Bio sam na ekskurziji sa osnovnom skolom, mislim na Jelsi, kada me je ucitelj stavio da branim za skolski tim protiv druge skole.
Posle cetvrtog primljenog gola (kroz noge), sam sam izasao i zamolio u ucitelja da stavi Pedju gumenog na gol jer smo svi znali da je on bio najbolji golman u skoli.
Neke stvari moras naucis dok si jos mali. Posle je kasno. Obraz nije samo floskula, ako ga imas."
(Gazda Dojkan)
Dobra priča,pozdravljam potez koji pokazuje karakter još u osnovnoj školi.
Zanima me,zašto učitelj nije odmah stavio Peđu Gumenog?
Mislim da je glavni problem baš u tome što je učitelj znao da je Peđa Gumeni najbolji za tu poziciju u timu i opet ga nije stavio.
Naš "glavni" učitelj(tu mislim na sve oblasti države-od sporta do zdravstva) zna da je okružen neznalicama i opet forsira najgore među najgorima da vode ostatak stada(kako bi sam izgledao bolji nego što jeste),pa kad se negde strmeknemo,čudimo se otkud to.

Igor

pre 4 godine

Na kakav se obraz pozivaju naši selektori, odakle im ova floskula izlazi? Ko te pita za obraz čoveče, ekipa je izgledala kao da su rekreativci - tvoja je odgovornost prva, ono što su momci odigrali je užas da gore teško da može. Ostavi pominjanje obraza za odnose među prijataljima i familijom, ovde si plaćen da napraviš igru i ostvariš rezultata. Obzirom da smo videli najlošiju igru, jasno je da prva moralna i profesionalna obaveza - podneti ostavku. Šta tu ima dalje da se priča, pominje neki obraz, itd...

Zli

pre 4 godine

Izgleda da u FSS jedan te isti čovek piše tekstove trenerima šta da se izjavi n konferenciji za novinare posle izgubljene utakmice. Oni sami ni mozga ni m... da bar sami nešto kažu.

Joffrey

pre 4 godine

Podneo bi on ostavku,ali mora prvo da dodje u BG da pita da li sme da podnese ili bas mora kao i Krstajic da saceka da ga smeni Onaj koji sve postavlja.

djuka_pg

pre 4 godine

Ja potpuno podrzavam Djorovica(i Krstajica). Nista oni krivi nisu i uopste ih ne treba dirat. Kakva je svrha kad posle jedne neznalice dodje potpuno identicna druga neznalica. Krivi su oni koji su ih postavili na to mjesto a oni opstaju kako god da su katastrofalni rezultati. Riba smrdi od glave a ne od repa i dok god se nesto ne promijeni na vrhu opet ce ove nesretnike zamijeniti neki drugi nesretnici koji ne znaju nista ali se lako sa njima upravlja.

viktor18

pre 4 godine

Cak i verujem ovom coveku, on ne ume bolje. Krivi su oni sto su ga stavili tu. Ipak je razlika izmedju njega i Krstajica koji bez imalo stida ode na Svetsko prvenstvo preko tudje muke

Gorcilo

pre 4 godine

Ljudi, pa vidi se po ovim komentarima sta javnost misli o izjavi doticnog, ali i o igri nase reprezentacije!Iskreno, mene bi bilo sramota da od svih komentara nema ni jedan pozitivan!!!

Mtj

pre 4 godine

Ti si cistog obraza kad podneses ostavku i kazes ne vracam se vise a ne da i dalje sedis i mlatis praznu pricu...mada da ti pravo kazem i da to uradis opet ti ne verujem, tako da mozda bolje da ostanes, ipak :-)

dusanculi

pre 4 godine

Selektor Njemačke prije naše utakmice s nama razbija glavu kako se moglo desiti da jedna po imenima, ipak solidna ekipa, onako bude razvaljena od Austrije? I šta se dešava u stručnom štabu Njemačke nego da donesu odluku da igraju presing na šta nijedna naša ekipa počevši od pionira do ovih mrcina, jednostavno nema odgovor. Kad su evropski "Brazilci" izgubili loptu? Prava je istina da je nikada nisu ni imali!

kenta

pre 4 godine

Bez trosenja reci samo bih sve stadione preorao i sve ove strucnjake iz saveza i igrače okupio i zaposlio po kazni lepo da sade maslacke...

Bojan

pre 4 godine

Izbacio covek 8-9 igraca za seniorsku!? Kakva produkcija! Kakav vanserijski strucnjak! Pa mi smo bolji i od brazilaca, spanaca i belgijanaca po proizvodnji igraca

slow n

pre 4 godine

Moram da primetim jednu cesto upotrebljivanu recenicu kod ovih fudbalskih sefova struke "cistog sam obraza" vrlo zanimljivo.pitam se,pitam.

Spale

pre 4 godine

Sta je bre ovo? Niko za nista nije kriv. Svi prihvataju odgovornost. Kakva je ovo drzava i narod ovo je katastrofa. Ili je kriv sudija ili nas mrze ili nas kisa iznenadi... Pa dal je moguce da mi nemamo osecaj za krivicu i odgovornost. Covece sve utakmice smo izgubili 10-1 gol razlika pa skloni se sam. Onaj Tucak ljudina covek kaze sinoc cestitam Srbiji bila je bolja mi smo se borili koliko smo mogli . . .

Rezultati govore

pre 4 godine

A da sedne FSS i izglasa da smo mi ipak prosli grupu na EP? Samo radi podsecanja dok su se Savo i Paunovic pitali oko mlade selekcije mi postadosmo Sampioni sveta. Dakle Sampioni sveta. Sad kad se pitaju ove Kokezine i Terziceve prisipetlje smo kanta za napucavanje.

Aquarius

pre 4 godine

Znaci ostvaren glavni preduslov za prekomandu u selektora A tima... Sacekajte 2-3 nedelje dok se sve utisa, i nemojte se cuditi kad mudraci iz FSS to i urade

freestyler

pre 4 godine

Vidi, još bi analizirali.
Analiza da bude javna i transparentna, da vidi javnost,posle 3 meča i gol razlike 1:10 rezultat te vaše analize.

021

pre 4 godine

Nemam pojma o fudbalu ali ovo i neukom se cini katastrofalno. Danci imaju maximum 3 dodira sa loptom a mi minimum 3. A to nije stvar modula 433 442 4312. To je stvar skole fudbala.

sloboda bacanja

pre 4 godine

Mislim da je problem u motivaciji, kada dobiju Nacionalni stadion biće sve mnogo drugačije a rezultati mimo očekivanja svih nas. Da im poverujemo?

svi smo mi muslini

pre 4 godine

Djorovic i Krstajic kakav dvojac ili Muslin i Antic . Istim se poslom bave samo prva dvoji veze sa vezom nemaju , obraz , cast itd dok ova druga dvojica imaju sve , jedino sto su bila naivna da ne kazem b.... sto su usla u FSS talog , mulj i blato .

neposredni akter

pre 4 godine

Pobrkao si stvari.Selektoru Srbije ne treba cist obraz,vec iskustvo u radu,dobar CV,harizma,i mnogi drugi TRENERSKI kvaliteti koje ti nemas.I koga si ti jado podigao u A selekciju,koliki si imao uticaj na razvoj tih igraca realno???

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Ovde je nažalost sistem u zemlji takav da niko ne sme ništa da uradi dok veliki vođa ne kaže, čak ni da podnese ostavku. U celom ovom debaklu najmanje mi je žao Đorovića i FSS.

Штилцована катаболцна

pre 4 godine

Дајте нам неког ко није чиста образа, ови чистаци нас упропастише.

Bulbuder

pre 4 godine

Ovaj covek je bio prosecan igrac kog si mogao da nadjes bilo gde u Beogradu! Inteligencija mu nije jaca strana a poslu koji obavlja necu ni da komentarisem! E, sad, kada tako nekoj osobi da te da bude vodja, onda vas odvede na dno!

Aleksa

pre 4 godine

pa ovo reče i Krstaja... selektore, ti si odgovoran za sve... ili nam ovako indirektno kažeš da su drugi dirigovali i da krivca traže u svojim redovima?...

skoba

pre 4 godine

Izbacili smo 8 ili 9 igrača za A selekciju!?!
Pa oni u omladinskoj konkurenciji primiše 10 komada u 3 utakmice i onda se čudimo što nas je Ukrajina natovarila

Djox

pre 4 godine

Kakve obraz ima veze sa trenerskim neznanjem? Jesi li si se ti Djorovicu takmičio u čistoci obraza ili u fudbalu? Ko te pita za obraz?

Nikola

pre 4 godine

Sve, sve ali Lukic.....

Decko je zalutao u fudbal.

Posle jucerasnje partije mesto mu je u Hagu.

Inace mi necemo videti boljitak u reprezentativnom fudbalu (u klupskom evdentno postoji zahvaljujuci dobrim delom strancima) sve dok forsiramo tromi SFRJ nacin igranja. Sporo, staromodno, bezidejno....prevazidjeno. Nema napredka sve dok nam savez vode razne Bata Djore, Kosanovici, Pizoni, Bjekovici, bardovi... njihova vizija fudbala je prevazidjena. Treba dovesti mlade strane trenere da vode sve selekcije od petlica do omladinaca i dati im ugovore na deset godina jer samo tako mozemo da klincima usadimo u glave sta znaci moderan fudbal a ne kao do sada da selektorska mesta u mladjim kategorijama budu vezbaonice za bivse igrace koji u glavama i dalje nisu odmakli iz fudbala osamdesetih ili devedesetih. Primer za to je Belgija koja je posle ogromnog sunovrata kompketno promenika sistem i shvatanje fudbska, pre petnaestak godina su krenuli od nule i danas su fudbalska sila. Imali su snage, volje i strpljenja... docekali su i rezultate.
Ucimo od pametnijih.

zvezdoprc

pre 4 godine

Meni je u celoj komediji najzanimljiviji Andrija Živković, ona pobegulja iz Partizana.
Glumi kao nekog kapitena propale banke. Prosto volim što mu se dešava debakl za debaklom, jer je na najprljaviji način izigrao klub koji ga je stvorio. Kao igrač je propao skroz, stiže đavo po svoje.

Džeri

pre 4 godine

Čuvena izjava svakog našeg fudbalskog selektora u poslednjih 20 godina, po povratku sa takmičenja:”I druge reprezentacije su loše prošle / Biće vremena za analize”

nebitan srbin

pre 4 godine

Luka jovic jedno djorovic drugo. meni je ta recenica jako dobro poznata"u narednim danima videcemo sve"kad se sve slegne sumiracemo utiske" ja sam sa sobom zadovoljan a za druge me zabole. zeljko obradovic je plakao kao dete jer zna da su fantasticno odigrali njegovi igraci kako su se spremali. te suze necu nikada zaboraviti jer te suze su pokazale nemoc da uklopis tim od zvezda.luka jovic je najbolji igrac prvenstva koji zamislite nije dao gol.odbrana oslabljena pa smo protiv danaca primili samo dva komada a protiv nemaca smo bez jednog igraca koji je dobio crveni protiv austrije primili sest komada.

nikolq

pre 4 godine

E ovako nam je posle svakog prvenstva fudbalera,ako se kojim slucajem plasiramo.Ni volje,ni znanja,ni koncepcije.Bolje da nigde I ne idu.

Glista

pre 4 godine

Ovi kadrovi toliko nemaju obraza, da niko, brojem i slovima NULA komada, je u stanju da podnese ostavku, da prizna krivicu, da se postidi!!!
Kakve bre price, kakve analize, kakva opravdanja???
Gubi se da te ne vidimo vise, nula bodova, gol razlika 1:10, a ti pricas bajke kako su mnoge reprezentacije ispale. Da, mnoge su ispale, ali sa 5 ili 6 bodova, sa pobedama, golovima... ovo sto ste vi pokazali je bruka i sramota. Svaki iole normalan covek bi za ovako nesto rekao "izvinjavam se, nisam znao bolje, podnosim neopozivu ostavku", ali NE, cela vasa ekipa funkcionise po principu "neka sve propadne, ja svoju fotelju NE NAPUSTAM"!
Gadite mi se!

sef strucnog staba

pre 4 godine

To i jeste najveci problem, ne rezultat i debakl, to ce proci...Ali 8-9 ovih igraca u A timu je zabrinjavajuce i totalno zalosno sto cemo u narednom periodu biti na nivou Malte.

Boj@n

pre 4 godine

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom. Mi smo za seniorsku reprezentaciju već izbacili osam, devet igrača. Nismo očekivali ovakav rezultat. Tako je, kako je"

Stvarno si me odusevio ovom izjavom
Mi nismo imali ni trunku sanse da prodjemo dalje i ne trpaj nas u isti kos sa Engleskom,Spanijom itd..,tako da mozemo da se poredimo sa Litvanijom i Farskim Ostrvima,amateri su u pitanju,daleko smo mi od ozbiljnog fudbala,jedna Austrija i jedna Danska nam pokazuju kako se igra moderan fudbal,brz sa jednim dodirom,o Njemackoj da ne pricam,to je za nas vec svemirski fudbal..Mi imamo problem veliki,kod nas su treneri nula,tehnike bez,ne mozemo sastaviti 5 dodavanja da nam protivnik ne uzme loptu.
Jednom rjecju mi ne znamo da igramo fudbal..

Mario

pre 4 godine

A koji su naslovi bili prije početka ono Srbije se boje Nijemci, Austrijanci, pa da je Srbija najveći favorit za naslov itd itd... Dakle na kraju debakl.

Zdravko

pre 4 godine

ja pitam djorovica ako je on cistog obraza. treba da kaze svima nama u srbiji koje kriv za debakl ako on nije. dali je dobio iz fss da mora da izgubi od nemaca i Austrijanaca jer zbog korist drzave i da sumjlamo u to a sto protiv danaca odigraste nako trajlavo da nemozete povezete dva pasa toje bruka i sramota. ja jesam zvezdas i znam dasi bio dobar igrac ali ja ocu da budem realan a ne ko neki grobari koi su branili krstajica. ocu dati porucim dasi ti naj krivjli pa igraci stoste dozivili debakl nije sramota izgubiti ako gines na terenu a ne igraci se ponasali kao da igraju za klub a ne za drzavni grb. zato ti porucujem da odma podneses ostavku tako i malo budes cistog obraza.

Moca NS

pre 4 godine

Jeste da si mi dig'o pritisak do neba svojom izjavom, ali ja ću ipak da ti dam jedan dobronameran savet: MENjAJ DIOPTRIJU ČOVEČE!!!

Dzoni 77'

pre 4 godine

Recimo ostavka za još čistiji obraz?
Sram te bilo !
Posle svega vidjenog častan čovek sam ode!!!
Ima li u Srbiji bar u sportu takvih ljudi?

gao

pre 4 godine

to su taj napredno-mafijasko-burazerski sistem koji je na snazi u nasoj drzavi, s***a se dogadjaju i niko nije odgovoran, niko se ne smenjuje, sve je tako jer tako "nebesa" valjda hoce

Pera sekretar KPJ

pre 4 godine

Podrška za selektora Đorovića,budite realni.Ovaj turnir je bio pun problema objektivnih,za naš tim i loše smo prošli!
Međutim,ako ga postave za selektora A tima,mislim da bi on izvukao pouke iz mečeva sa ovom ekipom i da bi stvari krenule na bolje.Samo realno.

Иван

pre 4 godine

Вања Грбић недавно рече да постоје спортски асови који су свесни одговорности и тежине свог талента (то су они који и после каријере остану светли) и они којима је просто дато да добро играју а да немају много у глави. Такве особе, које попут Ђоровића и Крстајића никад не признају грешке, или које попут Савићевића својевремено у току утакмице напусте екипу коју воде, само показују колики су то празноглавци, несвесни улоге и одговорности селектора. Колико човек мора бити надобудан да после три убедљива пораза без икакве игре, иако са солидним играчима, изјави овако нешто?

Olimpico

pre 4 godine

Mislio sam da posle Advokata niko ne moze gore da vodi reprezentaciju, ali Djorovic je izgleda bez konkurencije. Igra bez ikakvog sistema, ideje, jasne koncepcije a on jos prica o nekom obrazu...

Goran

pre 4 godine

A čiji obraz je, onda, prljav? Red je da to jednom čujemo, naslušasmo se dosta ovakvih izjava. Sve u svemu, još jednom smo videli da su naši protivnici u grupi došli na turnir sa jasnim ciljem i to su celo vreme prisustva na terenu i pokazivali. S druge strane, naši su još jednom pokazali da im savršeno nije jasno zašto su se tu našli, ni dve akcije, ni jedan gol iz igre, ni jedna prava šansa, na sve to deset primljenih golova. Primećivalo se da pojedinci jedva trče, više šetaju, a o nekoj taktičkoj zamisli nije bilo ni govora, naš srednji red je probijan kao na lakšem treningu a golove smo primali kao na poljančetu. Da li su diletanti na čelu reprezentacije i našeg fudbala ili je u svemu ovome nešto dublje od onoga što se na ekranu videlo?

Aluvial

pre 4 godine

Meni je ova recenica neverovatna....
tako je kako je - to bih mogao i da razumem...jer mi naravno ono sto se desilo ne mozemo da promenimo. Ali da posle tri poraza i to ubedljiva, a cak ni to sto su porazi nije mi mnogo sporno, desava se, nego zbog toga sto je ekipa delovala kao razbijena kanta, sto nije bilo igre, sto je prosto bila ocajna...ne mogu zato da razumem drugi deo izjave...a to je da je Goran Dj. cista obraza. Pa covece jkedino da si obraz drzao sve vreme na drugoj planeti,a ne na Zemlji onda bi mozda mogao da ostane cist...u svakom smislu. Prosto je neverovatna izjava, glupa ili jos mozda najpre lakomislena. Morali bi zaista da se zamislimo koga postavljamo na bilo koje selektorsko mesto. Mi smo i ranije imali problem sa U21 selekcijom i rezultatima u tim uzrastima..ali ovaj put je bas bilo jadno. Ocigledno nam igraci posle 18 te..a pre 21 zaglavljuju u nekom Limbu, tad odlaze iz zemlje ili ne igraju jake meceve u zemlji i reprezentacija zbog toga jako trpi. Situacija se vec nesto popravi u seniorskoj ekipi...
A rad sa mladjim kategorijama moramo da pohvalimo...jer rezultati U19 su odlicni.

Istina

pre 4 godine

Bice nam ovako sve dok se na mesta selektora,bilo kojih kategorija,od A do pionira,postavljaju ljudi bez dana trenerskog staza.Bitno je da su bili bivsi reprezentativci,da su dobri sa nekim iz saveza,da hoce da saradjuju u vezi pozivanja igraca,kako sa tim sto su ih postavili,tako i sa menadzerima.E,sad,ako se pogodi neka vanserijsaka generacija,kojoj previse i ne treba selektor,onda su na konju,poput Drulovica ili Paunovica,koji posle toga nigde nista nisu postigli a nikad i nece,pogotovo Drulovic.Ne bi smelo da se odmah iz kopacki,prebacuje na selektorsku klupu jer je za sve potrebno iskustvo a ne znaci da ako je neko bio odlican igraac,reprezentativac,da ce biti i dobar trener,pedagog jer je pitanje da li ume da prenese svoje znanje i iskustvo mladjima.Kad zavrse sa tim kupljenim licencama,neka zasucu rukave i krenu da rade sa mladjim kategorijama u svojim ili bilo kojim klubovima,neka dokazu da su dobri treneri,pa posle neka budu i selektori a ne ovako.Cim zavrse za licencu,pozove ih onaj Strajnic u nekoj emisiji,pre neke utakmice,oni kazu par recenica,otrcane fraze i klisei i ako su dobri sa nekim iz saveza,odmah uskacu u neku fotelju.Dok tako bude islo,nema nama uspeha u bilo kojoj fudbalskoj selekciji.

Hrundi V. Bakshi

pre 4 godine

@memyselfandi

Свака част! Пријатно је изненађење прочитати овакав коментар у фудбалској рубрици.

Pera sekretar KPJ

pre 4 godine

Podrška za selektora Đorovića,budite realni.Ovaj turnir je bio pun problema objektivnih,za naš tim i loše smo prošli!
Međutim,ako ga postave za selektora A tima,mislim da bi on izvukao pouke iz mečeva sa ovom ekipom i da bi stvari krenule na bolje.Samo realno.

zvezdoprc

pre 4 godine

Meni je u celoj komediji najzanimljiviji Andrija Živković, ona pobegulja iz Partizana.
Glumi kao nekog kapitena propale banke. Prosto volim što mu se dešava debakl za debaklom, jer je na najprljaviji način izigrao klub koji ga je stvorio. Kao igrač je propao skroz, stiže đavo po svoje.

Zdravko

pre 4 godine

ja pitam djorovica ako je on cistog obraza. treba da kaze svima nama u srbiji koje kriv za debakl ako on nije. dali je dobio iz fss da mora da izgubi od nemaca i Austrijanaca jer zbog korist drzave i da sumjlamo u to a sto protiv danaca odigraste nako trajlavo da nemozete povezete dva pasa toje bruka i sramota. ja jesam zvezdas i znam dasi bio dobar igrac ali ja ocu da budem realan a ne ko neki grobari koi su branili krstajica. ocu dati porucim dasi ti naj krivjli pa igraci stoste dozivili debakl nije sramota izgubiti ako gines na terenu a ne igraci se ponasali kao da igraju za klub a ne za drzavni grb. zato ti porucujem da odma podneses ostavku tako i malo budes cistog obraza.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Primiš najviše golova(10),daš najmanje uz Hrvate(1) i to iz penala.Budes ubedljivo najgori na celom prvenstvu i selektor izadje i kaže:”Tako je kako je.Ja sam cist”??!!??Niste ni do kolena vaterpolistima i košarkašima....

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nešto najgore sto je zadesilo nas sport su fudbaleri.Takva bezosecajnost i bahatost nije zabelezena nigde u profesionalnom sportu.Ja mislim da ne postoji reprezentacija u ni jednom sportu bilo koje zemlje sveta koja se tako ponaša kada nosi dres svoje zemlje a da toliko država gura para u njih?Dokle vise?Verovatno preuzimaš odgovornost?Hahahahah

Dujda

pre 4 godine

Puna podrška selektoru i kompletnom stručnom štabu na čelu sa precednikom. Nismo imali sreće, danas svi igraju fudbal. Budžet drugih država je 100 puta veći od našeg. Teren je bio težak. Da smo prvi dali gol sve bi lako krenulo drugim smerom. Oštećeni smo suđenjem. Svako ima pravo na loš dan.

Darko

pre 4 godine

Mladi igrač ili će da igra za A selekciju ili za mladu. Ovi igrači jednostavno nidu imali motiv da za mladu selekciju daju svoj maksimum. Onog trenutka kada mladi fudbaler odigra nekoliko utakmica za A selekciju ne treba više da igra za mladu. Znam da nije korektno prema ovim fudbalerima koji su izborili plasmen na evropsko prvenstvo, ali garantujem da bismo mnogo bolje prošli sa mladim neafirmisanim igračima koji bi imali neverovatan motiv da se pokažu i dokažu.

Puur

pre 4 godine

Nije kriv selektor, kriv je sin od Djilasovog komsije koji igra u toj reprezentaciji i koji nije hteo da se trudi na terenu. Za sve je kriv Djilas koji je nagovorio tog klinca da bojkotuje reprezentaciju Srbije. Djuka ce to opsirnije objasniti, mozda mu pomogne i Vucicevic.

Rezultati govore

pre 4 godine

A da sedne FSS i izglasa da smo mi ipak prosli grupu na EP? Samo radi podsecanja dok su se Savo i Paunovic pitali oko mlade selekcije mi postadosmo Sampioni sveta. Dakle Sampioni sveta. Sad kad se pitaju ove Kokezine i Terziceve prisipetlje smo kanta za napucavanje.

Acoo

pre 4 godine

Definitivno treba da se uvede zakon da moras imati minimum 4rku u skoli kao prosek da bi se bavio sportom.. Ovakva izjava bez obraza a posle debakla je definitivno razlog ne zavrsene skole.. Znaci coveku nedostaje obicna sportska etika.. Jesam delija ali djorovicy idi kod krstajica i povedi kokezu

Mario

pre 4 godine

A koji su naslovi bili prije početka ono Srbije se boje Nijemci, Austrijanci, pa da je Srbija najveći favorit za naslov itd itd... Dakle na kraju debakl.

sloboda bacanja

pre 4 godine

Mislim da je problem u motivaciji, kada dobiju Nacionalni stadion biće sve mnogo drugačije a rezultati mimo očekivanja svih nas. Da im poverujemo?

svi smo mi muslini

pre 4 godine

Djorovic i Krstajic kakav dvojac ili Muslin i Antic . Istim se poslom bave samo prva dvoji veze sa vezom nemaju , obraz , cast itd dok ova druga dvojica imaju sve , jedino sto su bila naivna da ne kazem b.... sto su usla u FSS talog , mulj i blato .

djuka_pg

pre 4 godine

Ja potpuno podrzavam Djorovica(i Krstajica). Nista oni krivi nisu i uopste ih ne treba dirat. Kakva je svrha kad posle jedne neznalice dodje potpuno identicna druga neznalica. Krivi su oni koji su ih postavili na to mjesto a oni opstaju kako god da su katastrofalni rezultati. Riba smrdi od glave a ne od repa i dok god se nesto ne promijeni na vrhu opet ce ove nesretnike zamijeniti neki drugi nesretnici koji ne znaju nista ali se lako sa njima upravlja.

veliki strumf

pre 4 godine

Da ovoliko niko nema obraza da ode sam, nego čekaju da budu oterani!!! Kada se postavlja neko za selektora, taj treba da bude na prvom mestu stručnjak (sto ni Djorovic ni Krstajić nisu), ali odmah potom i čovek koji ima obraz, čovek od integriteta. Ovakve ljude jednostavno ne mogu da poštujem - doživeo fijasko, debakl a ne pomišlja da ode sam. Strasno!

negule

pre 4 godine

Prevelik je to zalogaj voditi reprezentaciju jedne zemlje ,nema veze sto je to mlada reprezentacija a nemati iskustvo vodjenja niti jedne fudbalske ekipe ..makar nase prvoligaske ....
Slicno jao i Krstajic..trener pocetnik i odma reprezentacija

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Ovde je nažalost sistem u zemlji takav da niko ne sme ništa da uradi dok veliki vođa ne kaže, čak ni da podnese ostavku. U celom ovom debaklu najmanje mi je žao Đorovića i FSS.

Boki

pre 4 godine

Ja vidim nesto drugo u njegovoj izjavi tipa sta hocete, imam igrace koje su mi tu doveli i naredili da moraju igrati, ja sam doveden tu kao pijun, menadzeri i kriminalci vode sve ovo, veliki ulog, moze glava da se izgubi...

maki

pre 4 godine

Ti ga i nemaš,znamo te iz Prištine,uvek si bio diletant i ostao,nikad nisi imao srca i m... za ništa,a najmanje za fudbal.Bruka si za Srbiju,kako te nije sramota da se javljaš,ostani u Trstu i trguj farmerkama.Bruka si za Srbiju!

freestyler

pre 4 godine

Vidi, još bi analizirali.
Analiza da bude javna i transparentna, da vidi javnost,posle 3 meča i gol razlike 1:10 rezultat te vaše analize.

analiza

pre 4 godine

"Bio sam na ekskurziji sa osnovnom skolom, mislim na Jelsi, kada me je ucitelj stavio da branim za skolski tim protiv druge skole.
Posle cetvrtog primljenog gola (kroz noge), sam sam izasao i zamolio u ucitelja da stavi Pedju gumenog na gol jer smo svi znali da je on bio najbolji golman u skoli.
Neke stvari moras naucis dok si jos mali. Posle je kasno. Obraz nije samo floskula, ako ga imas."
(Gazda Dojkan)
Dobra priča,pozdravljam potez koji pokazuje karakter još u osnovnoj školi.
Zanima me,zašto učitelj nije odmah stavio Peđu Gumenog?
Mislim da je glavni problem baš u tome što je učitelj znao da je Peđa Gumeni najbolji za tu poziciju u timu i opet ga nije stavio.
Naš "glavni" učitelj(tu mislim na sve oblasti države-od sporta do zdravstva) zna da je okružen neznalicama i opet forsira najgore među najgorima da vode ostatak stada(kako bi sam izgledao bolji nego što jeste),pa kad se negde strmeknemo,čudimo se otkud to.

25

pre 4 godine

Pa nije baš "tako je kako je", ti i tvoj tim ste itekako odgovorni za sve, za postavku igre, za menadžerske igrače, motivaciju igrača, mogu da nabrajam do sutra. Definicija reprezentacije je da igraju najbolji igrači koji reprezentuju svoju zemlju. Ti si odgovoran jer to nisi ispoštovao, ne samo ti nego i ljudi koji su stali iza tebe. Uspeli ste od svetskih prvaka da napravite tim koji je u 3 utakmice primio 10 golova i tvoje je objašnjenje pa tako je kako je. Sramota!Stidi se Đoroviću!

Hastali šejtan

pre 4 godine

U pravu je gospodin Đorović, on je uradio sve što je znao i mogao! E sad, koliko zna i koliko je mogao, drugo je pitanje. Fizikalac na mješalici hoće da radi kao građevinski inženjer, kad više nema snage da lopata!

jadna izjava

pre 4 godine

Dao srpskom fudbalu kao igrač jesi, kao trener si nula i dosta demagogije. Kao Zvezdaš mogu već da kažem, dalje od Zvezde, ovaj posao nije za tebe.

MidRange

pre 4 godine

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom.

Jel ovaj lud ili glup!? Mnoge nisu prošle ali samo jedna je završila sa gol razlikom 1:10, bez gola iz igre i 0 bodova!!

23

pre 4 godine

Ovakvi izgovori me uvek podsete na scenu iz serije Vruc vetar kada onaj matori pita Boba,koliko ce sudija da me rebne,a ovaj kaze koliko god da ti da bez mene bi dobio mnogo vise.

Igor

pre 4 godine

Na kakav se obraz pozivaju naši selektori, odakle im ova floskula izlazi? Ko te pita za obraz čoveče, ekipa je izgledala kao da su rekreativci - tvoja je odgovornost prva, ono što su momci odigrali je užas da gore teško da može. Ostavi pominjanje obraza za odnose među prijataljima i familijom, ovde si plaćen da napraviš igru i ostvariš rezultata. Obzirom da smo videli najlošiju igru, jasno je da prva moralna i profesionalna obaveza - podneti ostavku. Šta tu ima dalje da se priča, pominje neki obraz, itd...

Del

pre 4 godine

U moru ovih copy/paste izjava tipa "danas svi igraju fudbal, igraci su dali sve o sebe, preuzimam odgovornost, napravicemo analizu" i ostalih bljuvotina ovih novokomponovanih "strucnjaka", meni je omiljena " nisu prosle ni mnogo bolje reprezentacije". To je najjaci dzoker u rukavu, ej, ne mozes ti da prigovoris meni, a nije prosla jedna Holandija/Italija/Spanija itd. Mene njihov neuspeh automatski amnestira od moje katastrofe, ma dovidjenja, nemamo vise sta da pricamo, ej je l vidis da su i oni ispali, meni je cist obraz! Ako vec nemate veze sa svojim poslom, a tu ste gde ste jer ste podobni, bar nam ne silujte mozak ovim kretenskim izjavama, kumim vas Bogom..

Gorcilo

pre 4 godine

Ljudi, pa vidi se po ovim komentarima sta javnost misli o izjavi doticnog, ali i o igri nase reprezentacije!Iskreno, mene bi bilo sramota da od svih komentara nema ni jedan pozitivan!!!

Zli

pre 4 godine

Izgleda da u FSS jedan te isti čovek piše tekstove trenerima šta da se izjavi n konferenciji za novinare posle izgubljene utakmice. Oni sami ni mozga ni m... da bar sami nešto kažu.

kenta

pre 4 godine

Bez trosenja reci samo bih sve stadione preorao i sve ove strucnjake iz saveza i igrače okupio i zaposlio po kazni lepo da sade maslacke...

Bojan

pre 4 godine

Izbacio covek 8-9 igraca za seniorsku!? Kakva produkcija! Kakav vanserijski strucnjak! Pa mi smo bolji i od brazilaca, spanaca i belgijanaca po proizvodnji igraca

Hrundi V. Bakshi

pre 4 godine

@memyselfandi

Свака част! Пријатно је изненађење прочитати овакав коментар у фудбалској рубрици.

Bulbuder

pre 4 godine

Ovaj covek je bio prosecan igrac kog si mogao da nadjes bilo gde u Beogradu! Inteligencija mu nije jaca strana a poslu koji obavlja necu ni da komentarisem! E, sad, kada tako nekoj osobi da te da bude vodja, onda vas odvede na dno!

h

pre 4 godine

ma u redu je obraz, samo neke teske reci. ovo treba da ide mnogo lakse, ostavka, konferencija za sampu od 2 min i cao. druga je stvar ako je neko sabotirao, izadji i kazi sta i kako, samo neke zavijene forme i analize, svi bi da ostanu posteni, a da mi steknemo utisak da su neki ljudi nesto radili sto ne treba. odgovornost, ostavka, bez velike price.

Redondo

pre 4 godine

Какав испразан став! Избацили смо седам-осам репрезентативаца у сениорски тим.Ја сам чистог образа.Играчи су светиња.КАТАСТРОФА!!!

fudbaler

pre 4 godine

Svi ste vi cistog obraza. Obrukaste talentovane fudbalere jer nemate pondus a ni znanje a najbitnije vam je da ste cistog obraza. Bio bi to da si se zahvalio na ponudjenom poslu jer ne znas materiju. Idi uci.

Mare

pre 4 godine

Ne razumem, sta ove ljude preporucuje da postanu selektori? Gde je tu minuli rad, rezultati, trofeji? Koga ste vi gospodine Djorovicu izbacili u A selekciju? Treneri koji su radili sa njima od 5.godine i kasnije su zasluzni za njihov trenutni status a ne vi koji ste ih selektirali odradili 15 treninga za godinu dana sa njima. Vas rad na njihovom razvoju je mizeran.

Igor

pre 4 godine

Ma naravno. Niko nikad ovde nije kriv. Eventualno neka tetkica, domar ili neki državni službenik. Samo napred u nove propasti zajedno sa kompletnim FSS

MyMoon

pre 4 godine

Tako je majstore, moglo je biti i gore! Gospodin bi bio odlicna zamena za Krstajica, ni srama ni stida a ni fudbalskog znanja - SAVRSEN za A repku

bob

pre 4 godine

Strasno. Preuzeo covjek odgovornost na sebe ali je cistog obraza, iako smo prosli kao andora ili lihtenstajn u kvalifikacijama. Pa bi jos ostao i na funkciji ako moze, naravno sa cistim obrazom i bogatim trenerskim iskustvom. Ostavka nije opcija.
Kakvi ljudi nas vode jos smo dobro i prosli

neposredni akter

pre 4 godine

Pobrkao si stvari.Selektoru Srbije ne treba cist obraz,vec iskustvo u radu,dobar CV,harizma,i mnogi drugi TRENERSKI kvaliteti koje ti nemas.I koga si ti jado podigao u A selekciju,koliki si imao uticaj na razvoj tih igraca realno???

xx55

pre 4 godine

Po ovakvim izjavama tzv selektora nasih fudbalskih se namece samo jedan zakljucak-to su ipak kriminalne organizacije. Nema tu dodirnih tacaka ni sa fudbalom ni sa trenerskim poslom. Ne vidim drugo objasnjenje

Istina

pre 4 godine

Bice nam ovako sve dok se na mesta selektora,bilo kojih kategorija,od A do pionira,postavljaju ljudi bez dana trenerskog staza.Bitno je da su bili bivsi reprezentativci,da su dobri sa nekim iz saveza,da hoce da saradjuju u vezi pozivanja igraca,kako sa tim sto su ih postavili,tako i sa menadzerima.E,sad,ako se pogodi neka vanserijsaka generacija,kojoj previse i ne treba selektor,onda su na konju,poput Drulovica ili Paunovica,koji posle toga nigde nista nisu postigli a nikad i nece,pogotovo Drulovic.Ne bi smelo da se odmah iz kopacki,prebacuje na selektorsku klupu jer je za sve potrebno iskustvo a ne znaci da ako je neko bio odlican igraac,reprezentativac,da ce biti i dobar trener,pedagog jer je pitanje da li ume da prenese svoje znanje i iskustvo mladjima.Kad zavrse sa tim kupljenim licencama,neka zasucu rukave i krenu da rade sa mladjim kategorijama u svojim ili bilo kojim klubovima,neka dokazu da su dobri treneri,pa posle neka budu i selektori a ne ovako.Cim zavrse za licencu,pozove ih onaj Strajnic u nekoj emisiji,pre neke utakmice,oni kazu par recenica,otrcane fraze i klisei i ako su dobri sa nekim iz saveza,odmah uskacu u neku fotelju.Dok tako bude islo,nema nama uspeha u bilo kojoj fudbalskoj selekciji.

Иван

pre 4 godine

Вања Грбић недавно рече да постоје спортски асови који су свесни одговорности и тежине свог талента (то су они који и после каријере остану светли) и они којима је просто дато да добро играју а да немају много у глави. Такве особе, које попут Ђоровића и Крстајића никад не признају грешке, или које попут Савићевића својевремено у току утакмице напусте екипу коју воде, само показују колики су то празноглавци, несвесни улоге и одговорности селектора. Колико човек мора бити надобудан да после три убедљива пораза без икакве игре, иако са солидним играчима, изјави овако нешто?

gao

pre 4 godine

to su taj napredno-mafijasko-burazerski sistem koji je na snazi u nasoj drzavi, s***a se dogadjaju i niko nije odgovoran, niko se ne smenjuje, sve je tako jer tako "nebesa" valjda hoce

Boj@n

pre 4 godine

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom. Mi smo za seniorsku reprezentaciju već izbacili osam, devet igrača. Nismo očekivali ovakav rezultat. Tako je, kako je"

Stvarno si me odusevio ovom izjavom
Mi nismo imali ni trunku sanse da prodjemo dalje i ne trpaj nas u isti kos sa Engleskom,Spanijom itd..,tako da mozemo da se poredimo sa Litvanijom i Farskim Ostrvima,amateri su u pitanju,daleko smo mi od ozbiljnog fudbala,jedna Austrija i jedna Danska nam pokazuju kako se igra moderan fudbal,brz sa jednim dodirom,o Njemackoj da ne pricam,to je za nas vec svemirski fudbal..Mi imamo problem veliki,kod nas su treneri nula,tehnike bez,ne mozemo sastaviti 5 dodavanja da nam protivnik ne uzme loptu.
Jednom rjecju mi ne znamo da igramo fudbal..

Nikola

pre 4 godine

Sve, sve ali Lukic.....

Decko je zalutao u fudbal.

Posle jucerasnje partije mesto mu je u Hagu.

Inace mi necemo videti boljitak u reprezentativnom fudbalu (u klupskom evdentno postoji zahvaljujuci dobrim delom strancima) sve dok forsiramo tromi SFRJ nacin igranja. Sporo, staromodno, bezidejno....prevazidjeno. Nema napredka sve dok nam savez vode razne Bata Djore, Kosanovici, Pizoni, Bjekovici, bardovi... njihova vizija fudbala je prevazidjena. Treba dovesti mlade strane trenere da vode sve selekcije od petlica do omladinaca i dati im ugovore na deset godina jer samo tako mozemo da klincima usadimo u glave sta znaci moderan fudbal a ne kao do sada da selektorska mesta u mladjim kategorijama budu vezbaonice za bivse igrace koji u glavama i dalje nisu odmakli iz fudbala osamdesetih ili devedesetih. Primer za to je Belgija koja je posle ogromnog sunovrata kompketno promenika sistem i shvatanje fudbska, pre petnaestak godina su krenuli od nule i danas su fudbalska sila. Imali su snage, volje i strpljenja... docekali su i rezultate.
Ucimo od pametnijih.

Штилцована катаболцна

pre 4 godine

Дајте нам неког ко није чиста образа, ови чистаци нас упропастише.

gotivno

pre 4 godine

Počeo sam iz znatiželje gledati svetski kup za žene, boljih utakmica davno nisam gledao. Nema foliranja, nema padanja, fenomenalno. Tempo svih 90 ili 120 minuta, svaki napad prilika. Izgleda da su manekeni počeli da šetaju po travi umesto po pisti a žene počele igrati fudbal.

Dirty

pre 4 godine

"Jutro je pametnije od noći, Ničija nije do zore gorela, Svi danas igraju fudbal, Žute se tribine svi su u narandžastom...." Zaista, uz poštovanje ličnosti i ne vređanje Gorana Đorovića, Mladena Krstajića, koheza... kao osobe, ali, ako je bilo ko, ko je s njima razgovarao duže od par minuta mislio da oni mogu bilo šrta smisleno da urade onda je taj krivac???

Aquarius

pre 4 godine

Znaci ostvaren glavni preduslov za prekomandu u selektora A tima... Sacekajte 2-3 nedelje dok se sve utisa, i nemojte se cuditi kad mudraci iz FSS to i urade

viktor18

pre 4 godine

Cak i verujem ovom coveku, on ne ume bolje. Krivi su oni sto su ga stavili tu. Ipak je razlika izmedju njega i Krstajica koji bez imalo stida ode na Svetsko prvenstvo preko tudje muke

Nikola

pre 4 godine

Covece, nismo imali 2 sanse za 3 utakmice. Mogli smo da primimo 20 golova za ove 3 utakmice da golmani nisu branili dobro i da nismo imali neverovatnu dozu srecu. Imas u napadu Luku Jovica, najboljeg napadaca turnira, a decko mora da se vrati na centar da bi pipnuo loptu. Vecu bezidejnost u igri ja u zivotu svom nisam video. A mislio sam da ce biti nesto od vas, al to je vec nas problem sto uvek ocekujemo nesto od fudbalera...

Joffrey

pre 4 godine

Podneo bi on ostavku,ali mora prvo da dodje u BG da pita da li sme da podnese ili bas mora kao i Krstajic da saceka da ga smeni Onaj koji sve postavlja.

Aca iz Šapca

pre 4 godine

E, vidiš, Djoroviću, da si čistog obraza dao ostavku, javnost bi ti oprostila i imala mišljenje da si OK lik, a sa ovako sramnom izjavom i stavom, ti si zapečatio samog sebe kao čoveka do kraja svoga života!

Mtj

pre 4 godine

Ti si cistog obraza kad podneses ostavku i kazes ne vracam se vise a ne da i dalje sedis i mlatis praznu pricu...mada da ti pravo kazem i da to uradis opet ti ne verujem, tako da mozda bolje da ostanes, ipak :-)

Sima

pre 4 godine

Posle svake katastrofe naši selektori uvek isto pričaju: "Pa dobro, nisu ni drugi prošli dalje. Ja sam kriv, ali šta da se radi... videćemo, razmotrićemo, analiziraćemo, biće bolje"

Dado

pre 4 godine

Šta priča ovaj čovek? Ja zaista ne mogu da verujem, da postoje ovakvi ljudi, bez osečaja za odgovornost, bez obraza bukvalno. Kakvo traženje izgovora "ispale su ekipe sa večim renomeom"...kakav kukavičluk mati mila. Da o tome, da čekaš da te izbace posle 3 ubedljiva poraza i samo jednim postignutim golom, ni ne pričamo. Nije problem ispasti, znalo se pred početak takmičenja da če posle grupne fazi ispasti 8 od 12 ekipa, ali ispasti ovako kao što je to uradila Srbija? E to je več jedna najobičnija bruka i ništa drugo. Svakako da krivac nije samo jedan, ali jedan od največih je upravo gospodin selektor, koji je sve, samo gospodin ne, pogotovu posle ovakvih izjava.

I sve dok ovakvi budu vodili uzraste reprezentacija, kao i A reprezentaciju, a još gori od njih, jih postavljali, do tada če srpski reprezentativni fudbal biti u kanalu, kako stvari trenutno stoje, to če biti zauvek.

sef strucnog staba

pre 4 godine

To i jeste najveci problem, ne rezultat i debakl, to ce proci...Ali 8-9 ovih igraca u A timu je zabrinjavajuce i totalno zalosno sto cemo u narednom periodu biti na nivou Malte.

nikolq

pre 4 godine

E ovako nam je posle svakog prvenstva fudbalera,ako se kojim slucajem plasiramo.Ni volje,ni znanja,ni koncepcije.Bolje da nigde I ne idu.

Spale

pre 4 godine

Sta je bre ovo? Niko za nista nije kriv. Svi prihvataju odgovornost. Kakva je ovo drzava i narod ovo je katastrofa. Ili je kriv sudija ili nas mrze ili nas kisa iznenadi... Pa dal je moguce da mi nemamo osecaj za krivicu i odgovornost. Covece sve utakmice smo izgubili 10-1 gol razlika pa skloni se sam. Onaj Tucak ljudina covek kaze sinoc cestitam Srbiji bila je bolja mi smo se borili koliko smo mogli . . .

dusanculi

pre 4 godine

Selektor Njemačke prije naše utakmice s nama razbija glavu kako se moglo desiti da jedna po imenima, ipak solidna ekipa, onako bude razvaljena od Austrije? I šta se dešava u stručnom štabu Njemačke nego da donesu odluku da igraju presing na šta nijedna naša ekipa počevši od pionira do ovih mrcina, jednostavno nema odgovor. Kad su evropski "Brazilci" izgubili loptu? Prava je istina da je nikada nisu ni imali!

Aleksa

pre 4 godine

pa ovo reče i Krstaja... selektore, ti si odgovoran za sve... ili nam ovako indirektno kažeš da su drugi dirigovali i da krivca traže u svojim redovima?...

Džeri

pre 4 godine

Čuvena izjava svakog našeg fudbalskog selektora u poslednjih 20 godina, po povratku sa takmičenja:”I druge reprezentacije su loše prošle / Biće vremena za analize”

Goran

pre 4 godine

A čiji obraz je, onda, prljav? Red je da to jednom čujemo, naslušasmo se dosta ovakvih izjava. Sve u svemu, još jednom smo videli da su naši protivnici u grupi došli na turnir sa jasnim ciljem i to su celo vreme prisustva na terenu i pokazivali. S druge strane, naši su još jednom pokazali da im savršeno nije jasno zašto su se tu našli, ni dve akcije, ni jedan gol iz igre, ni jedna prava šansa, na sve to deset primljenih golova. Primećivalo se da pojedinci jedva trče, više šetaju, a o nekoj taktičkoj zamisli nije bilo ni govora, naš srednji red je probijan kao na lakšem treningu a golove smo primali kao na poljančetu. Da li su diletanti na čelu reprezentacije i našeg fudbala ili je u svemu ovome nešto dublje od onoga što se na ekranu videlo?

skoba

pre 4 godine

Izbacili smo 8 ili 9 igrača za A selekciju!?!
Pa oni u omladinskoj konkurenciji primiše 10 komada u 3 utakmice i onda se čudimo što nas je Ukrajina natovarila

Moca NS

pre 4 godine

Jeste da si mi dig'o pritisak do neba svojom izjavom, ali ja ću ipak da ti dam jedan dobronameran savet: MENjAJ DIOPTRIJU ČOVEČE!!!

Dzoni 77'

pre 4 godine

Recimo ostavka za još čistiji obraz?
Sram te bilo !
Posle svega vidjenog častan čovek sam ode!!!
Ima li u Srbiji bar u sportu takvih ljudi?

Glista

pre 4 godine

Ovi kadrovi toliko nemaju obraza, da niko, brojem i slovima NULA komada, je u stanju da podnese ostavku, da prizna krivicu, da se postidi!!!
Kakve bre price, kakve analize, kakva opravdanja???
Gubi se da te ne vidimo vise, nula bodova, gol razlika 1:10, a ti pricas bajke kako su mnoge reprezentacije ispale. Da, mnoge su ispale, ali sa 5 ili 6 bodova, sa pobedama, golovima... ovo sto ste vi pokazali je bruka i sramota. Svaki iole normalan covek bi za ovako nesto rekao "izvinjavam se, nisam znao bolje, podnosim neopozivu ostavku", ali NE, cela vasa ekipa funkcionise po principu "neka sve propadne, ja svoju fotelju NE NAPUSTAM"!
Gadite mi se!

Olimpico

pre 4 godine

Mislio sam da posle Advokata niko ne moze gore da vodi reprezentaciju, ali Djorovic je izgleda bez konkurencije. Igra bez ikakvog sistema, ideje, jasne koncepcije a on jos prica o nekom obrazu...

Djox

pre 4 godine

Kakve obraz ima veze sa trenerskim neznanjem? Jesi li si se ti Djorovicu takmičio u čistoci obraza ili u fudbalu? Ko te pita za obraz?

Aluvial

pre 4 godine

Meni je ova recenica neverovatna....
tako je kako je - to bih mogao i da razumem...jer mi naravno ono sto se desilo ne mozemo da promenimo. Ali da posle tri poraza i to ubedljiva, a cak ni to sto su porazi nije mi mnogo sporno, desava se, nego zbog toga sto je ekipa delovala kao razbijena kanta, sto nije bilo igre, sto je prosto bila ocajna...ne mogu zato da razumem drugi deo izjave...a to je da je Goran Dj. cista obraza. Pa covece jkedino da si obraz drzao sve vreme na drugoj planeti,a ne na Zemlji onda bi mozda mogao da ostane cist...u svakom smislu. Prosto je neverovatna izjava, glupa ili jos mozda najpre lakomislena. Morali bi zaista da se zamislimo koga postavljamo na bilo koje selektorsko mesto. Mi smo i ranije imali problem sa U21 selekcijom i rezultatima u tim uzrastima..ali ovaj put je bas bilo jadno. Ocigledno nam igraci posle 18 te..a pre 21 zaglavljuju u nekom Limbu, tad odlaze iz zemlje ili ne igraju jake meceve u zemlji i reprezentacija zbog toga jako trpi. Situacija se vec nesto popravi u seniorskoj ekipi...
A rad sa mladjim kategorijama moramo da pohvalimo...jer rezultati U19 su odlicni.

021

pre 4 godine

Nemam pojma o fudbalu ali ovo i neukom se cini katastrofalno. Danci imaju maximum 3 dodira sa loptom a mi minimum 3. A to nije stvar modula 433 442 4312. To je stvar skole fudbala.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

"Свима су ставили амове, себи саградили храмове, руке им огрезле у криминал...!" Мазохиста је ко оде гледати репрезентацију Србије било ког узраста док ови владају у савезу. 👎👎👎

memyselfandi

pre 4 godine

Pretpostavimo da je fudbal egzaktna nauka i da se sa sigurnoscu moze dokazati da li neko radi prema svim postulatima iste. Sada zamislimo da je u tim okolnostima rad selektora nadjen kao potpuno ispravan(nacno dokazan), i da nema njegove subjektivne krivice(kao sto to ovde naravno nije slucaj). Medjutim postoji ono sto se zove objektivna odgovornost, i minimalni čin koji bi svaka osoba od minimalnog integriteta u ovakvoj situaciju morala da napravi jeste ostavka. Zarad njegovih naslednika, zarad svakog drugog coveka na bilo kom polozaju u bilo kojoj sferi aktivnosti, zarad promocije stava o promenljivosti ljudi, zarad promocije odgovornosti(i subjektivne i objektivne), a sve to zarad progresa drustva...

Jose Alvelade

pre 4 godine

Kako da da ostavku kad se nista ne pita. Ceka da mu kazu sta treba da radi. Isto kao i Krstajic. Cak imaju i iste recenice, o cistom obrazu itd. Kao botovi sto zapravo i jesu.

duledudule

pre 4 godine

Ti isto ko krstaja.Svi ste vi bivsi fudbaleri sa dva grama mozga,pa vas neki indijanci ubede da ste sposobni da radite nesto za sta niste spremni ni u ludilu...I svi cistog obraza,neverovatno...

belgrado

pre 4 godine

ni autobus ne bi poslao po vas!!

zadnjih 10 god su nam bar te mlade selekcije donosile uspehe..a ova po imenima,nikad jaca !

gde je obraz,trenercino!?

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Bio sam na ekskurziji sa osnovnom skolom, mislim na Jelsi, kada me je ucitelj stavio da branim za skolski tim protiv druge skole.
Posle cetvrtog primljenog gola (kroz noge), sam sam izasao i zamolio u ucitelja da stavi Pedju gumenog na gol jer smo svi znali da je on bio najbolji golman u skoli.
Neke stvari moras naucis dok si jos mali. Posle je kasno. Obraz nije samo floskula, ako ga imas.

nebitan srbin

pre 4 godine

Luka jovic jedno djorovic drugo. meni je ta recenica jako dobro poznata"u narednim danima videcemo sve"kad se sve slegne sumiracemo utiske" ja sam sa sobom zadovoljan a za druge me zabole. zeljko obradovic je plakao kao dete jer zna da su fantasticno odigrali njegovi igraci kako su se spremali. te suze necu nikada zaboraviti jer te suze su pokazale nemoc da uklopis tim od zvezda.luka jovic je najbolji igrac prvenstva koji zamislite nije dao gol.odbrana oslabljena pa smo protiv danaca primili samo dva komada a protiv nemaca smo bez jednog igraca koji je dobio crveni protiv austrije primili sest komada.

Milan

pre 4 godine

Ako si ti čistog obraza onda na svetu nema onih sa prljavim. Umesto da prizna grešku i podnese neopozivu ostavku on priča gluposti kao i svi u Srbiji zmlji bez obraza i blama da se narod u oči laže.

slow n

pre 4 godine

Moram da primetim jednu cesto upotrebljivanu recenicu kod ovih fudbalskih sefova struke "cistog sam obraza" vrlo zanimljivo.pitam se,pitam.