Subota, 23.03.2019.

21:50

Tomić: Kakvi strani ili domaći igrači, svi radimo za Zvezdu

Trener košarkaša Crvene zvezde, Milan Tomić, sumirao je utiske nakon trijumfa svog tima nad ekipom Partizana u prvom polufinalnom susretu plej ofa ABA lige.

Izvor: SN

Tomiæ: Kakvi strani ili domaæi igraèi, svi radimo za Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

xxx

pre 5 godina

Belosevic najbolji igrac Zvezde. 
(Teofil, 23. mart 2019 21:54) 

Pa on vam kup doneo... ko o cemu
(Dexim, 23. mart 2019 22:29). Kup nam je doneo Lendejl slobodnim bacanjima. Posle vam je gazda kukao svaki dan, i to mu je urodilo plodom.

kalcokera

pre 5 godina

covece zasto ne pravis faulove na Jankovicu kad smo u bonusu
trinki se nudio ranije ali kad nema ko da provali ono sto svi znaju
pa itudis je tako dobio finale protiv fenera
faulirao non stop veselog

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

E moj stručnjače, pola hala ti 25 minuta traži Dobrića, da ga nisi ubacio sad bi već bio bivši. A nikad jedan Regland neće odigrati derbi sa emocijom i energijom kao jedan Čović, Dobrić, Davidovac sa jedne, ili Novica i Vanja sa druge.

Covke,cekamo saopstenje,blam te ili

pre 5 godina

Delije Čikago Kad vec kazes da Fmp zvezda ima dulpo bolji tim,zasto ne napises da je i duplo skuplji? Reci slobodno,nemoj da te bude sramota to i vrapci znaju!

Stanko

pre 5 godina

Ovi sto teraju Tomica su isti oni koji su terali i Radonjica. Vecinom Grobari koji misle da tako prave pritisak ali ima i medjunavijacima Zvezde velikih strucnjaka koji sve bolje znaju od coveka koji je bio ubedljivo prvi u prvom delu ABA lige. Sve sto ne smeju da kazu zeni , oni napisu Tomicu.

ferdinand

pre 5 godina

41 slobodno bacanje suđeno za "limene", a Čoviću je i to bilo premalo,jer po njegovom objektivnom viđenju tebalo je , biti 51.Sprema se da napiše saopštenje, jer je nezadovoljan suđenjem na štetu zvezdane.
(Crnobelac, 23. mart 2019 22:29)

Crnobelac, 10ak slobodnih vam je suđeno u poslednjih minut jer ste jurili rezultat, kapiraš? Ako izuzmeš to, broj bacanja skoro ujednačen. Razumeš?

santa justa

pre 5 godina

Ponasa se nadobudno a nema pokrice za to. Da je nama ovaj zabarin trener otresli bi groblje lagano bez nekog napora. A ovako porodjajne muke. Unutrasnja igra ne postoji. Spoljna jos manje. Sve se svodi na 1 na 1 i sut. Trebalo mu je puno da ukapira da Dobric moze biti x faktor, a opet je odigrao samo 11min veceras. Faje skoro zaboravljen u drugom loluvremenu. Filipu svaka cast. Sam je izneo ovu pobedu veceras.

greska

pre 5 godina

Poslednji napad Zvezde pre produzetka Fica uzima potpuno bezrazlozan sut za tri i promasuje!!!! Umesto da udje u reket i dobije faul, bacanja i utakmica je zavrsena! Ako ne i 2 + 1!
Decko je odigrao vrh a mogao je u tom napadu sve da anulira, jer realno smo mogli i trojku da primimo u poslednjem napadu!!! Sreca pa je bilo samo za 2 pa u produzetak.

Milan

pre 5 godina

Loše Tomiću, imamo duplo bolji tim, ovo je bruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 23. mart 2019 21:52)

Mozda ali slabi smo na poziciji pleja a eto Regland se bas povredio.I sta da ocekujes?

Ljubisa livac

pre 5 godina

Svi osim tebe. Na 40 sekundi do kraja, Covic ti sutira trojku na 15 sekundi do isteka napada. Drzis Berona na klupi 2/4, a momak rastura. Pikenrol ne umes da branis. I td.

Sabre

pre 5 godina

Čoveče, spektakularno si loš trener, dovedi makar nekog krštenog pomoćnika, ovo je tuga šta radiš..lik iz kafane bi sa ovim igračima razmontirao groblje a ti zavisiš od Gićgare LeBrona ..

Trust the process

pre 5 godina

Kako znas da li je Crvena Zvezda pobedila ili izgubila?? Ako imaju izjave trenera i igraca POBEDA, ako je saopstenje PORAZ.

matori

pre 5 godina

gledam tako meč ( i nevezano za to što navijam za Partizan ), i kontam kako na terenu od 10 igrača ima u proseku 4 naša ( domaća).
tužno.
ako se setim kako su sredinom 90-ih na terenu bili još uvek sve domaći igrači, a kvalitet mečeva je svakako bio na većem nivou, zbog toga što je i kvalitet igrača i to domaćih, bio na višem nivou.
gde je tu sada proizvodnja mladih igrača?
kako ćemo, kao zemlja košarke, prolaziti na EP, SP ili OI posle ove generacije ( ako se kvalifikujemo) ?

ArtuDitu

pre 5 godina

Čisto sumnjam da sa ovakvom igrom Zvezda može da osvoji Aba ligu. Zato što je Zvezdina igra očajna. Ako se sve zasniva na tome da će neko da bljesne onda je to oslanjanje na čistu sreću. Jer individualne partije Berona i Riversa na početku, zatim Čovića tokom celog drugog poluvremena, Dobrića koji je Zvezdu vratio u život kao i Davidovca koji ju je na kraju u tom životu održao teško da predstavljaju taktiku i briljantnu trenersku strategiju. Zvezda ne igra kao tim. Interesantno je da su Zvezdini igrači imali bolji procenat šuta za dva poena (73%) nego sa linije slobodnih bacanja (71%). Da su bili pribraniji sa linije slobodnih bacanja utakmica ne bi ni ušla u produžetke. Teško da Tomić može nešto da promeni u narednih sedam dana. Pitanje je šta će se desiti sa igrom Zvezde ako niko ne bude imao svoj dan?
Ova utakmica je po kvalitetu bila bolja i od one finalne u Nišu kao i od poslednjeg derbija u Aba ligi.
Partizan se neće tako lako predati. Dosta su se istrošili u ovoj utakmici ali sedam dana je dovoljno da se fizički oporave. Videćemo da li će i psihički.

Ivke

pre 5 godina

Bilo je tu ponovo dosta nelogicnih odluka. Tim ti vodi 11 razlike drzi utakmicu pod kontrolom napadacki i odbrambeno i onda ti sine ideja da zamenis igrace koji su u sjanom napadackom ritmu, Berona i Reglenda, zatim cekas da Partizan napravi seriju kojom se potpuno vratio u utakmicu, da ih posle 10 minuta vratis u igru ohladjene van ritma… To je jos bilo pre Reglendove povrede. Druga stvar, kada god je Rivers bio na Marinkovicu u odbrani, on nije sutnuo mozda jednom ili dva puta. Ako ga je vec dobro cuvao, sto ga menjas, kada vidis da protiv bilo kog drugog cuvara se lako demarkira i drzi partizan u igri. Ceo mec je vracao partizan u igru trojkama, kada god Rivers nije bio na njemu u odbrani.

E

pre 5 godina

Tako je svaka cast, nije vazno odakle je igrac vazno je kakav je igrac, vazna je pobeda i vazno je da odemo u evroligu, puna podrska ovom coveku i svim igracima

veliki strumf

pre 5 godina

Veze ti nemaš, druškane! Veze! Možda nekim čudom i izboris Evroligu, na inspiraciju pojedinca (kao veceras Berona, Davidovca, Covica, Dobrica), ali ti si uvek bio i bices samo pomocni trener, šegrt. Taman neko udje u seriju - ajde prikane na klupu! Svaki tajm aut kasni, svaka izmena kasni. Odbrana šuplja kao sir - primili smo beskonačan broj poena iz reketa. Kad Renfro udje, uvek isto: pick and roll, uvek ulaz u levu stranu, u 90% slučajeva ide asistencija centru - pa vidiš li ti to? Ili ne vidiš ili nemaš pojma kako to da sprečiš. Koliko puta je Odzo preuzeo pleja??? I svaki pit sko primili kos! Naravno! Pa jel to trener? Ima još milion detalja ali me mrzi da pišem više, dosadio sam samome sebi jer pišem već pola godine i jače.

Severnjača

pre 5 godina

Milane, odsekli su nam centre, nisu se i 4-ke videle na terenu! To treba da te brine jer su nas pretrčali u drugoj i trećoj četvrtini! Trojke Davidovca i Dobrića su prelomile meč! Prodrmaj malo Cirbesa i Perperoglua, trebaju nam sada najviše!

Dexim

pre 5 godina

Pitaj predsednika kluba je li Javor sad dobar i čestit sudija?P.S pričajte šta hoćete da vam nije bilo malog Fice izgubili bi ovu utakmicu 100%!Izgleda da je dobar,vredan i covek koji je pravi profesionalac...
(Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 21:50)

Ljubitelji lika i dela Vujosevica spocitavaju Covicu nesto... jel ste se vi juce rodili?

PAOK

pre 5 godina

Kuknjava grobara , vidi se da je Ostoja placa dobro.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexim, 23. mart 2019 22:02)

A ko je godinama kukako kako Partizan samo pravi strance i kako samo stranci igraju u Partizanu?Licemestvo na delu.

Crnobelac

pre 5 godina

41 slobodno bacanje suđeno za "limene", a Čoviću je i to bilo premalo,jer po njegovom objektivnom viđenju tebalo je , biti 51.Sprema se da napiše saopštenje, jer je nezadovoljan suđenjem na štetu zvezdane.

bocko

pre 5 godina

od kad smo poceli da dovodimo trenere koji vezbaju trenerski zanat u Zvezdi .. u ekipu koja napada sve domace trofeje i evroligu mora dokazani trener sa pedigreom i znanjeem .. ovo bi Radonja zatvorio bez po muke

Higgins

pre 5 godina

Tomić danas nekoliko grešaka koje nas na svu sreću nisu puno koštale.

Prvo: ne može Beron (igrač koji ubaci 8 poena u prvih pet minuta) da sedi na klupi sve do dva minuta do kraja poluvremena. Pritom protivnik topi 11 razlike.

Drugo: Davidovac i Dobrić redovno igraju dobro protić Partizana, a šansu dobijaju tek sredinom treće četvrtine? Forsira se Perperoglu koji danas nije mogao da se sastavi.

Treće: Poslednji napad na 20 sekundi do kraja i +2 se NE BRANI!!! Naročito kada je utakmica na veliki broj poena i igrači imaju dosta samopouzdanja pri šutu(pogođeno 25 trojki večeras)!
Faul je morao odmah, pre preuzimanja kada je Renfro ostao protiv Odza(4 faula).

Četvrto: Poslednji napad nije trebao na Riversa da ide. Čovek nije ubacio ništa čitavo drugo poluvreme!

Generalno sam podržavao Tomića i nastaviću da ga podržavam. Danas se malo izgubio, ali verujem da će kao i Radonja, i on da raste kao trener uz ekipu. Ipak mu je ovo prva sezona, a za sada ima rezultate!

Faje hitno da se sredi. Jako nam je potreban, a ovakav nam je skroz beskoristan. Haos su nam pravili u reketu Lendelej, Jankovići i Novica. Odžo je previše spor da pokrije sve.

Takođe svako po 1000 bacanja svaki dan do revanša. Ovo je moglo glatko da se dobije da nismo promašili 10 penala u regularnom delu(mahom bekovi i krila).

čoka

pre 5 godina

Kako nezvanično saznajemo Tegi se zavukao u mišiju rupu leži u fetus položaju, i planira kakav spin da progura sada kako bi opravdao poraz.

Boka

pre 5 godina

Brate... Laik sam, dugo sam trenirao, ali nisam dosao do profesionalca, jer nisam imao glavu za to, i tu je razlika izmedju nas i vas.. Ali.. Kao laik.. Dovodim u pitanje svoj zdrav razum gledajući poteze tebe kao profesionalca... Beron decko igra utakmicu zivota, nisi mu dao vise od 20 min.... Forsiras za to vreme Simanića, dečka koji je pogubljen danas bio.. Dobrića koji lomi meč vadiš iz igre... Akcije koje plejevi organizuju su iskljucivo individualni kvalitet, jer, prativsi kretnju ostale cetvorice dok je lopta kod pleja, deluje mi da gledam pionire Radobudje.. Trinkijeri te 4 put razbija pikom, a mi pobedjujemo iskljucivo na suvi kvalitet, i Gagica.. Daj covece zamoli nekoga da ti dodje kao asistent odrekni se pola.plate i daj coveku.. Bar da uvezbate pik napad i pik odbrana.. Eventualno 2-3 akcije na centre, koji su nam uzasni, ali.mislim da je i to do tebe, jer nisu ni navikli da budu korisceni..
Ajde, budi dobar Milane...

Preziveli...

pre 5 godina

Tu je u pravu.Ali tako flegma biti tokom utakmice...a igraci mu delovali uplaseno...morao ih je skupljati da dodju do klupe na tajm autu.

mija

pre 5 godina

Ja sam protiv polovnih stranaca, a to su od prilike ovi u Zvezdu i Partizanu. Da su recimo Davidovac, Nenadić i Radanov dobijali šansu od početka sezone na kraju sezone bi sigurno bili bolji od trenutnih stranaca. U početku bi svakako bili lošiji razultati ali kako sezona odmiče oni bi napredovali i imala bi koristi i Zvezda i Srbija. Ovako država sponzoriše klub koji plaća polovne strance a naša deca sede na klupi....

Alilika

pre 5 godina

Svi pljujete Tomica i svi ocekujete neke nebuloze da se pobedi Partizan 20razlike.
Pod jedan to je derbi. Jel treba dalje o tome?
Pod dva , Partizan ima odlicnog trenera , Evroligaskog trenera, a Tomic je pocetnik.
Pod tri Partizan pored drveta Gagica ima sjajne individualce. Renfro, Zagorac, Lendejl. Velickovic kakav takav sigurno je prava motivacija ostalima.
A kod nas Lazic koji se raspada vec drugu sezonu, Zirbes koji je naprosto zaboravio da igra , Faje i Odzo dosli kao nepoznati (bar meni). Beron iz nekog Turskog tima kojem ni ime pola vas me moze da izgovori i onda vi svi ocekujete 20+... A ligaski deo sa pola gasa odrali.
Sram vas bre bilo.
In Tomic we trust!

Student

pre 5 godina

Lepo je rekao. Ne znam uopste odakle se stvorio problem oko domacih i stranih igraca. Ovoje klub, kao sto su i CSKA Fener Olimpijakos i svi ostali, i svuda igraju i stranci i domaci igraci. Oko toga samo Srbi mogu da polemisu kako u stvari treba da bude...

Milan

pre 5 godina

Tomicu imas srece..Ne znam sta da mislim na pocetku meca smo dobro izgledali sve do povrede prvog pleja.I ta povreda je ocigledno sve poremetila.Al opet nisam zadovoljan.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Pitaj predsednika kluba je li Javor sad dobar i čestit sudija?P.S pričajte šta hoćete da vam nije bilo malog Fice izgubili bi ovu utakmicu 100%!Izgleda da je dobar,vredan i covek koji je pravi profesionalac...

kalcokera

pre 5 godina

dal je moguce da nista ne znas
i jedva dobijas


veceras je moralo biti dvocifrena prednost i opustenija utakmica za navijace zvezde

Spale

pre 5 godina

Nemaš ti poverenja u naše momke, ubacio si ih polovinom trece kad stranci nisu mogli pogoditi ništa, a ovi poveli 10 razlike. Davidovac, Filip i Dobric koji je pogodio trojku u zadnjoj sekundi trece i 5 vezanih na početku četvrte. Naši momci znaju šta je Zvezda i derbi i izginuce na terenu za razliku od stranaca.

Dule Pacov

pre 5 godina

Cestitke Tomicu!

Dosta ga kritikuju ove sezone..a samo 1 poraz u aba ligi ima. Solidno ucesce u evrokupu i izgubljen KRK.
Moje misljenje je da ako ispuni glavni cilj, a to je ulazak u evroligu, onda je on obavio zadatak i smatram da ga u tom slucaju treba zadrzati. Zasto menjati onog ko vam je doneo rezultat...Ali polako ima jos da se igra. Naravno ukoliko se to ne desi, prirodno je da se rastanemo...Puno srece Milane!!!

Spale

pre 5 godina

Nemaš ti poverenja u naše momke, ubacio si ih polovinom trece kad stranci nisu mogli pogoditi ništa, a ovi poveli 10 razlike. Davidovac, Filip i Dobric koji je pogodio trojku u zadnjoj sekundi trece i 5 vezanih na početku četvrte. Naši momci znaju šta je Zvezda i derbi i izginuce na terenu za razliku od stranaca.

veliki strumf

pre 5 godina

Veze ti nemaš, druškane! Veze! Možda nekim čudom i izboris Evroligu, na inspiraciju pojedinca (kao veceras Berona, Davidovca, Covica, Dobrica), ali ti si uvek bio i bices samo pomocni trener, šegrt. Taman neko udje u seriju - ajde prikane na klupu! Svaki tajm aut kasni, svaka izmena kasni. Odbrana šuplja kao sir - primili smo beskonačan broj poena iz reketa. Kad Renfro udje, uvek isto: pick and roll, uvek ulaz u levu stranu, u 90% slučajeva ide asistencija centru - pa vidiš li ti to? Ili ne vidiš ili nemaš pojma kako to da sprečiš. Koliko puta je Odzo preuzeo pleja??? I svaki pit sko primili kos! Naravno! Pa jel to trener? Ima još milion detalja ali me mrzi da pišem više, dosadio sam samome sebi jer pišem već pola godine i jače.

Boka

pre 5 godina

Brate... Laik sam, dugo sam trenirao, ali nisam dosao do profesionalca, jer nisam imao glavu za to, i tu je razlika izmedju nas i vas.. Ali.. Kao laik.. Dovodim u pitanje svoj zdrav razum gledajući poteze tebe kao profesionalca... Beron decko igra utakmicu zivota, nisi mu dao vise od 20 min.... Forsiras za to vreme Simanića, dečka koji je pogubljen danas bio.. Dobrića koji lomi meč vadiš iz igre... Akcije koje plejevi organizuju su iskljucivo individualni kvalitet, jer, prativsi kretnju ostale cetvorice dok je lopta kod pleja, deluje mi da gledam pionire Radobudje.. Trinkijeri te 4 put razbija pikom, a mi pobedjujemo iskljucivo na suvi kvalitet, i Gagica.. Daj covece zamoli nekoga da ti dodje kao asistent odrekni se pola.plate i daj coveku.. Bar da uvezbate pik napad i pik odbrana.. Eventualno 2-3 akcije na centre, koji su nam uzasni, ali.mislim da je i to do tebe, jer nisu ni navikli da budu korisceni..
Ajde, budi dobar Milane...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Pitaj predsednika kluba je li Javor sad dobar i čestit sudija?P.S pričajte šta hoćete da vam nije bilo malog Fice izgubili bi ovu utakmicu 100%!Izgleda da je dobar,vredan i covek koji je pravi profesionalac...

čoka

pre 5 godina

Kako nezvanično saznajemo Tegi se zavukao u mišiju rupu leži u fetus položaju, i planira kakav spin da progura sada kako bi opravdao poraz.

Higgins

pre 5 godina

Tomić danas nekoliko grešaka koje nas na svu sreću nisu puno koštale.

Prvo: ne može Beron (igrač koji ubaci 8 poena u prvih pet minuta) da sedi na klupi sve do dva minuta do kraja poluvremena. Pritom protivnik topi 11 razlike.

Drugo: Davidovac i Dobrić redovno igraju dobro protić Partizana, a šansu dobijaju tek sredinom treće četvrtine? Forsira se Perperoglu koji danas nije mogao da se sastavi.

Treće: Poslednji napad na 20 sekundi do kraja i +2 se NE BRANI!!! Naročito kada je utakmica na veliki broj poena i igrači imaju dosta samopouzdanja pri šutu(pogođeno 25 trojki večeras)!
Faul je morao odmah, pre preuzimanja kada je Renfro ostao protiv Odza(4 faula).

Četvrto: Poslednji napad nije trebao na Riversa da ide. Čovek nije ubacio ništa čitavo drugo poluvreme!

Generalno sam podržavao Tomića i nastaviću da ga podržavam. Danas se malo izgubio, ali verujem da će kao i Radonja, i on da raste kao trener uz ekipu. Ipak mu je ovo prva sezona, a za sada ima rezultate!

Faje hitno da se sredi. Jako nam je potreban, a ovakav nam je skroz beskoristan. Haos su nam pravili u reketu Lendelej, Jankovići i Novica. Odžo je previše spor da pokrije sve.

Takođe svako po 1000 bacanja svaki dan do revanša. Ovo je moglo glatko da se dobije da nismo promašili 10 penala u regularnom delu(mahom bekovi i krila).

Ljubisa livac

pre 5 godina

Svi osim tebe. Na 40 sekundi do kraja, Covic ti sutira trojku na 15 sekundi do isteka napada. Drzis Berona na klupi 2/4, a momak rastura. Pikenrol ne umes da branis. I td.

Dexim

pre 5 godina

Pitaj predsednika kluba je li Javor sad dobar i čestit sudija?P.S pričajte šta hoćete da vam nije bilo malog Fice izgubili bi ovu utakmicu 100%!Izgleda da je dobar,vredan i covek koji je pravi profesionalac...
(Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 21:50)

Ljubitelji lika i dela Vujosevica spocitavaju Covicu nesto... jel ste se vi juce rodili?

Severnjača

pre 5 godina

Milane, odsekli su nam centre, nisu se i 4-ke videle na terenu! To treba da te brine jer su nas pretrčali u drugoj i trećoj četvrtini! Trojke Davidovca i Dobrića su prelomile meč! Prodrmaj malo Cirbesa i Perperoglua, trebaju nam sada najviše!

ArtuDitu

pre 5 godina

Čisto sumnjam da sa ovakvom igrom Zvezda može da osvoji Aba ligu. Zato što je Zvezdina igra očajna. Ako se sve zasniva na tome da će neko da bljesne onda je to oslanjanje na čistu sreću. Jer individualne partije Berona i Riversa na početku, zatim Čovića tokom celog drugog poluvremena, Dobrića koji je Zvezdu vratio u život kao i Davidovca koji ju je na kraju u tom životu održao teško da predstavljaju taktiku i briljantnu trenersku strategiju. Zvezda ne igra kao tim. Interesantno je da su Zvezdini igrači imali bolji procenat šuta za dva poena (73%) nego sa linije slobodnih bacanja (71%). Da su bili pribraniji sa linije slobodnih bacanja utakmica ne bi ni ušla u produžetke. Teško da Tomić može nešto da promeni u narednih sedam dana. Pitanje je šta će se desiti sa igrom Zvezde ako niko ne bude imao svoj dan?
Ova utakmica je po kvalitetu bila bolja i od one finalne u Nišu kao i od poslednjeg derbija u Aba ligi.
Partizan se neće tako lako predati. Dosta su se istrošili u ovoj utakmici ali sedam dana je dovoljno da se fizički oporave. Videćemo da li će i psihički.

ferdinand

pre 5 godina

41 slobodno bacanje suđeno za "limene", a Čoviću je i to bilo premalo,jer po njegovom objektivnom viđenju tebalo je , biti 51.Sprema se da napiše saopštenje, jer je nezadovoljan suđenjem na štetu zvezdane.
(Crnobelac, 23. mart 2019 22:29)

Crnobelac, 10ak slobodnih vam je suđeno u poslednjih minut jer ste jurili rezultat, kapiraš? Ako izuzmeš to, broj bacanja skoro ujednačen. Razumeš?

Alilika

pre 5 godina

Svi pljujete Tomica i svi ocekujete neke nebuloze da se pobedi Partizan 20razlike.
Pod jedan to je derbi. Jel treba dalje o tome?
Pod dva , Partizan ima odlicnog trenera , Evroligaskog trenera, a Tomic je pocetnik.
Pod tri Partizan pored drveta Gagica ima sjajne individualce. Renfro, Zagorac, Lendejl. Velickovic kakav takav sigurno je prava motivacija ostalima.
A kod nas Lazic koji se raspada vec drugu sezonu, Zirbes koji je naprosto zaboravio da igra , Faje i Odzo dosli kao nepoznati (bar meni). Beron iz nekog Turskog tima kojem ni ime pola vas me moze da izgovori i onda vi svi ocekujete 20+... A ligaski deo sa pola gasa odrali.
Sram vas bre bilo.
In Tomic we trust!

Sabre

pre 5 godina

Čoveče, spektakularno si loš trener, dovedi makar nekog krštenog pomoćnika, ovo je tuga šta radiš..lik iz kafane bi sa ovim igračima razmontirao groblje a ti zavisiš od Gićgare LeBrona ..

Ivke

pre 5 godina

Bilo je tu ponovo dosta nelogicnih odluka. Tim ti vodi 11 razlike drzi utakmicu pod kontrolom napadacki i odbrambeno i onda ti sine ideja da zamenis igrace koji su u sjanom napadackom ritmu, Berona i Reglenda, zatim cekas da Partizan napravi seriju kojom se potpuno vratio u utakmicu, da ih posle 10 minuta vratis u igru ohladjene van ritma… To je jos bilo pre Reglendove povrede. Druga stvar, kada god je Rivers bio na Marinkovicu u odbrani, on nije sutnuo mozda jednom ili dva puta. Ako ga je vec dobro cuvao, sto ga menjas, kada vidis da protiv bilo kog drugog cuvara se lako demarkira i drzi partizan u igri. Ceo mec je vracao partizan u igru trojkama, kada god Rivers nije bio na njemu u odbrani.

Dule Pacov

pre 5 godina

Cestitke Tomicu!

Dosta ga kritikuju ove sezone..a samo 1 poraz u aba ligi ima. Solidno ucesce u evrokupu i izgubljen KRK.
Moje misljenje je da ako ispuni glavni cilj, a to je ulazak u evroligu, onda je on obavio zadatak i smatram da ga u tom slucaju treba zadrzati. Zasto menjati onog ko vam je doneo rezultat...Ali polako ima jos da se igra. Naravno ukoliko se to ne desi, prirodno je da se rastanemo...Puno srece Milane!!!

Student

pre 5 godina

Lepo je rekao. Ne znam uopste odakle se stvorio problem oko domacih i stranih igraca. Ovoje klub, kao sto su i CSKA Fener Olimpijakos i svi ostali, i svuda igraju i stranci i domaci igraci. Oko toga samo Srbi mogu da polemisu kako u stvari treba da bude...

Preziveli...

pre 5 godina

Tu je u pravu.Ali tako flegma biti tokom utakmice...a igraci mu delovali uplaseno...morao ih je skupljati da dodju do klupe na tajm autu.

mija

pre 5 godina

Ja sam protiv polovnih stranaca, a to su od prilike ovi u Zvezdu i Partizanu. Da su recimo Davidovac, Nenadić i Radanov dobijali šansu od početka sezone na kraju sezone bi sigurno bili bolji od trenutnih stranaca. U početku bi svakako bili lošiji razultati ali kako sezona odmiče oni bi napredovali i imala bi koristi i Zvezda i Srbija. Ovako država sponzoriše klub koji plaća polovne strance a naša deca sede na klupi....

bocko

pre 5 godina

od kad smo poceli da dovodimo trenere koji vezbaju trenerski zanat u Zvezdi .. u ekipu koja napada sve domace trofeje i evroligu mora dokazani trener sa pedigreom i znanjeem .. ovo bi Radonja zatvorio bez po muke

greska

pre 5 godina

Poslednji napad Zvezde pre produzetka Fica uzima potpuno bezrazlozan sut za tri i promasuje!!!! Umesto da udje u reket i dobije faul, bacanja i utakmica je zavrsena! Ako ne i 2 + 1!
Decko je odigrao vrh a mogao je u tom napadu sve da anulira, jer realno smo mogli i trojku da primimo u poslednjem napadu!!! Sreca pa je bilo samo za 2 pa u produzetak.

santa justa

pre 5 godina

Ponasa se nadobudno a nema pokrice za to. Da je nama ovaj zabarin trener otresli bi groblje lagano bez nekog napora. A ovako porodjajne muke. Unutrasnja igra ne postoji. Spoljna jos manje. Sve se svodi na 1 na 1 i sut. Trebalo mu je puno da ukapira da Dobric moze biti x faktor, a opet je odigrao samo 11min veceras. Faje skoro zaboravljen u drugom loluvremenu. Filipu svaka cast. Sam je izneo ovu pobedu veceras.

E

pre 5 godina

Tako je svaka cast, nije vazno odakle je igrac vazno je kakav je igrac, vazna je pobeda i vazno je da odemo u evroligu, puna podrska ovom coveku i svim igracima

kalcokera

pre 5 godina

dal je moguce da nista ne znas
i jedva dobijas


veceras je moralo biti dvocifrena prednost i opustenija utakmica za navijace zvezde

Milan

pre 5 godina

Tomicu imas srece..Ne znam sta da mislim na pocetku meca smo dobro izgledali sve do povrede prvog pleja.I ta povreda je ocigledno sve poremetila.Al opet nisam zadovoljan.

Crnobelac

pre 5 godina

41 slobodno bacanje suđeno za "limene", a Čoviću je i to bilo premalo,jer po njegovom objektivnom viđenju tebalo je , biti 51.Sprema se da napiše saopštenje, jer je nezadovoljan suđenjem na štetu zvezdane.

Milan

pre 5 godina

Loše Tomiću, imamo duplo bolji tim, ovo je bruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 23. mart 2019 21:52)

Mozda ali slabi smo na poziciji pleja a eto Regland se bas povredio.I sta da ocekujes?

matori

pre 5 godina

gledam tako meč ( i nevezano za to što navijam za Partizan ), i kontam kako na terenu od 10 igrača ima u proseku 4 naša ( domaća).
tužno.
ako se setim kako su sredinom 90-ih na terenu bili još uvek sve domaći igrači, a kvalitet mečeva je svakako bio na većem nivou, zbog toga što je i kvalitet igrača i to domaćih, bio na višem nivou.
gde je tu sada proizvodnja mladih igrača?
kako ćemo, kao zemlja košarke, prolaziti na EP, SP ili OI posle ove generacije ( ako se kvalifikujemo) ?

PAOK

pre 5 godina

Kuknjava grobara , vidi se da je Ostoja placa dobro.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexim, 23. mart 2019 22:02)

A ko je godinama kukako kako Partizan samo pravi strance i kako samo stranci igraju u Partizanu?Licemestvo na delu.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

E moj stručnjače, pola hala ti 25 minuta traži Dobrića, da ga nisi ubacio sad bi već bio bivši. A nikad jedan Regland neće odigrati derbi sa emocijom i energijom kao jedan Čović, Dobrić, Davidovac sa jedne, ili Novica i Vanja sa druge.

Trust the process

pre 5 godina

Kako znas da li je Crvena Zvezda pobedila ili izgubila?? Ako imaju izjave trenera i igraca POBEDA, ako je saopstenje PORAZ.

Stanko

pre 5 godina

Ovi sto teraju Tomica su isti oni koji su terali i Radonjica. Vecinom Grobari koji misle da tako prave pritisak ali ima i medjunavijacima Zvezde velikih strucnjaka koji sve bolje znaju od coveka koji je bio ubedljivo prvi u prvom delu ABA lige. Sve sto ne smeju da kazu zeni , oni napisu Tomicu.

kalcokera

pre 5 godina

covece zasto ne pravis faulove na Jankovicu kad smo u bonusu
trinki se nudio ranije ali kad nema ko da provali ono sto svi znaju
pa itudis je tako dobio finale protiv fenera
faulirao non stop veselog

Covke,cekamo saopstenje,blam te ili

pre 5 godina

Delije Čikago Kad vec kazes da Fmp zvezda ima dulpo bolji tim,zasto ne napises da je i duplo skuplji? Reci slobodno,nemoj da te bude sramota to i vrapci znaju!

xxx

pre 5 godina

Belosevic najbolji igrac Zvezde. 
(Teofil, 23. mart 2019 21:54) 

Pa on vam kup doneo... ko o cemu
(Dexim, 23. mart 2019 22:29). Kup nam je doneo Lendejl slobodnim bacanjima. Posle vam je gazda kukao svaki dan, i to mu je urodilo plodom.

Crnobelac

pre 5 godina

41 slobodno bacanje suđeno za "limene", a Čoviću je i to bilo premalo,jer po njegovom objektivnom viđenju tebalo je , biti 51.Sprema se da napiše saopštenje, jer je nezadovoljan suđenjem na štetu zvezdane.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Pitaj predsednika kluba je li Javor sad dobar i čestit sudija?P.S pričajte šta hoćete da vam nije bilo malog Fice izgubili bi ovu utakmicu 100%!Izgleda da je dobar,vredan i covek koji je pravi profesionalac...

PAOK

pre 5 godina

Kuknjava grobara , vidi se da je Ostoja placa dobro.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexim, 23. mart 2019 22:02)

A ko je godinama kukako kako Partizan samo pravi strance i kako samo stranci igraju u Partizanu?Licemestvo na delu.

Trust the process

pre 5 godina

Kako znas da li je Crvena Zvezda pobedila ili izgubila?? Ako imaju izjave trenera i igraca POBEDA, ako je saopstenje PORAZ.

čoka

pre 5 godina

Kako nezvanično saznajemo Tegi se zavukao u mišiju rupu leži u fetus položaju, i planira kakav spin da progura sada kako bi opravdao poraz.

Alilika

pre 5 godina

Svi pljujete Tomica i svi ocekujete neke nebuloze da se pobedi Partizan 20razlike.
Pod jedan to je derbi. Jel treba dalje o tome?
Pod dva , Partizan ima odlicnog trenera , Evroligaskog trenera, a Tomic je pocetnik.
Pod tri Partizan pored drveta Gagica ima sjajne individualce. Renfro, Zagorac, Lendejl. Velickovic kakav takav sigurno je prava motivacija ostalima.
A kod nas Lazic koji se raspada vec drugu sezonu, Zirbes koji je naprosto zaboravio da igra , Faje i Odzo dosli kao nepoznati (bar meni). Beron iz nekog Turskog tima kojem ni ime pola vas me moze da izgovori i onda vi svi ocekujete 20+... A ligaski deo sa pola gasa odrali.
Sram vas bre bilo.
In Tomic we trust!

veliki strumf

pre 5 godina

Veze ti nemaš, druškane! Veze! Možda nekim čudom i izboris Evroligu, na inspiraciju pojedinca (kao veceras Berona, Davidovca, Covica, Dobrica), ali ti si uvek bio i bices samo pomocni trener, šegrt. Taman neko udje u seriju - ajde prikane na klupu! Svaki tajm aut kasni, svaka izmena kasni. Odbrana šuplja kao sir - primili smo beskonačan broj poena iz reketa. Kad Renfro udje, uvek isto: pick and roll, uvek ulaz u levu stranu, u 90% slučajeva ide asistencija centru - pa vidiš li ti to? Ili ne vidiš ili nemaš pojma kako to da sprečiš. Koliko puta je Odzo preuzeo pleja??? I svaki pit sko primili kos! Naravno! Pa jel to trener? Ima još milion detalja ali me mrzi da pišem više, dosadio sam samome sebi jer pišem već pola godine i jače.

Sabre

pre 5 godina

Čoveče, spektakularno si loš trener, dovedi makar nekog krštenog pomoćnika, ovo je tuga šta radiš..lik iz kafane bi sa ovim igračima razmontirao groblje a ti zavisiš od Gićgare LeBrona ..

mija

pre 5 godina

Ja sam protiv polovnih stranaca, a to su od prilike ovi u Zvezdu i Partizanu. Da su recimo Davidovac, Nenadić i Radanov dobijali šansu od početka sezone na kraju sezone bi sigurno bili bolji od trenutnih stranaca. U početku bi svakako bili lošiji razultati ali kako sezona odmiče oni bi napredovali i imala bi koristi i Zvezda i Srbija. Ovako država sponzoriše klub koji plaća polovne strance a naša deca sede na klupi....

ferdinand

pre 5 godina

41 slobodno bacanje suđeno za "limene", a Čoviću je i to bilo premalo,jer po njegovom objektivnom viđenju tebalo je , biti 51.Sprema se da napiše saopštenje, jer je nezadovoljan suđenjem na štetu zvezdane.
(Crnobelac, 23. mart 2019 22:29)

Crnobelac, 10ak slobodnih vam je suđeno u poslednjih minut jer ste jurili rezultat, kapiraš? Ako izuzmeš to, broj bacanja skoro ujednačen. Razumeš?

Boka

pre 5 godina

Brate... Laik sam, dugo sam trenirao, ali nisam dosao do profesionalca, jer nisam imao glavu za to, i tu je razlika izmedju nas i vas.. Ali.. Kao laik.. Dovodim u pitanje svoj zdrav razum gledajući poteze tebe kao profesionalca... Beron decko igra utakmicu zivota, nisi mu dao vise od 20 min.... Forsiras za to vreme Simanića, dečka koji je pogubljen danas bio.. Dobrića koji lomi meč vadiš iz igre... Akcije koje plejevi organizuju su iskljucivo individualni kvalitet, jer, prativsi kretnju ostale cetvorice dok je lopta kod pleja, deluje mi da gledam pionire Radobudje.. Trinkijeri te 4 put razbija pikom, a mi pobedjujemo iskljucivo na suvi kvalitet, i Gagica.. Daj covece zamoli nekoga da ti dodje kao asistent odrekni se pola.plate i daj coveku.. Bar da uvezbate pik napad i pik odbrana.. Eventualno 2-3 akcije na centre, koji su nam uzasni, ali.mislim da je i to do tebe, jer nisu ni navikli da budu korisceni..
Ajde, budi dobar Milane...

ArtuDitu

pre 5 godina

Čisto sumnjam da sa ovakvom igrom Zvezda može da osvoji Aba ligu. Zato što je Zvezdina igra očajna. Ako se sve zasniva na tome da će neko da bljesne onda je to oslanjanje na čistu sreću. Jer individualne partije Berona i Riversa na početku, zatim Čovića tokom celog drugog poluvremena, Dobrića koji je Zvezdu vratio u život kao i Davidovca koji ju je na kraju u tom životu održao teško da predstavljaju taktiku i briljantnu trenersku strategiju. Zvezda ne igra kao tim. Interesantno je da su Zvezdini igrači imali bolji procenat šuta za dva poena (73%) nego sa linije slobodnih bacanja (71%). Da su bili pribraniji sa linije slobodnih bacanja utakmica ne bi ni ušla u produžetke. Teško da Tomić može nešto da promeni u narednih sedam dana. Pitanje je šta će se desiti sa igrom Zvezde ako niko ne bude imao svoj dan?
Ova utakmica je po kvalitetu bila bolja i od one finalne u Nišu kao i od poslednjeg derbija u Aba ligi.
Partizan se neće tako lako predati. Dosta su se istrošili u ovoj utakmici ali sedam dana je dovoljno da se fizički oporave. Videćemo da li će i psihički.

Milan

pre 5 godina

Loše Tomiću, imamo duplo bolji tim, ovo je bruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 23. mart 2019 21:52)

Mozda ali slabi smo na poziciji pleja a eto Regland se bas povredio.I sta da ocekujes?

bocko

pre 5 godina

od kad smo poceli da dovodimo trenere koji vezbaju trenerski zanat u Zvezdi .. u ekipu koja napada sve domace trofeje i evroligu mora dokazani trener sa pedigreom i znanjeem .. ovo bi Radonja zatvorio bez po muke

Higgins

pre 5 godina

Tomić danas nekoliko grešaka koje nas na svu sreću nisu puno koštale.

Prvo: ne može Beron (igrač koji ubaci 8 poena u prvih pet minuta) da sedi na klupi sve do dva minuta do kraja poluvremena. Pritom protivnik topi 11 razlike.

Drugo: Davidovac i Dobrić redovno igraju dobro protić Partizana, a šansu dobijaju tek sredinom treće četvrtine? Forsira se Perperoglu koji danas nije mogao da se sastavi.

Treće: Poslednji napad na 20 sekundi do kraja i +2 se NE BRANI!!! Naročito kada je utakmica na veliki broj poena i igrači imaju dosta samopouzdanja pri šutu(pogođeno 25 trojki večeras)!
Faul je morao odmah, pre preuzimanja kada je Renfro ostao protiv Odza(4 faula).

Četvrto: Poslednji napad nije trebao na Riversa da ide. Čovek nije ubacio ništa čitavo drugo poluvreme!

Generalno sam podržavao Tomića i nastaviću da ga podržavam. Danas se malo izgubio, ali verujem da će kao i Radonja, i on da raste kao trener uz ekipu. Ipak mu je ovo prva sezona, a za sada ima rezultate!

Faje hitno da se sredi. Jako nam je potreban, a ovakav nam je skroz beskoristan. Haos su nam pravili u reketu Lendelej, Jankovići i Novica. Odžo je previše spor da pokrije sve.

Takođe svako po 1000 bacanja svaki dan do revanša. Ovo je moglo glatko da se dobije da nismo promašili 10 penala u regularnom delu(mahom bekovi i krila).

Dexim

pre 5 godina

Pitaj predsednika kluba je li Javor sad dobar i čestit sudija?P.S pričajte šta hoćete da vam nije bilo malog Fice izgubili bi ovu utakmicu 100%!Izgleda da je dobar,vredan i covek koji je pravi profesionalac...
(Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 21:50)

Ljubitelji lika i dela Vujosevica spocitavaju Covicu nesto... jel ste se vi juce rodili?

santa justa

pre 5 godina

Ponasa se nadobudno a nema pokrice za to. Da je nama ovaj zabarin trener otresli bi groblje lagano bez nekog napora. A ovako porodjajne muke. Unutrasnja igra ne postoji. Spoljna jos manje. Sve se svodi na 1 na 1 i sut. Trebalo mu je puno da ukapira da Dobric moze biti x faktor, a opet je odigrao samo 11min veceras. Faje skoro zaboravljen u drugom loluvremenu. Filipu svaka cast. Sam je izneo ovu pobedu veceras.

Spale

pre 5 godina

Nemaš ti poverenja u naše momke, ubacio si ih polovinom trece kad stranci nisu mogli pogoditi ništa, a ovi poveli 10 razlike. Davidovac, Filip i Dobric koji je pogodio trojku u zadnjoj sekundi trece i 5 vezanih na početku četvrte. Naši momci znaju šta je Zvezda i derbi i izginuce na terenu za razliku od stranaca.

Covke,cekamo saopstenje,blam te ili

pre 5 godina

Delije Čikago Kad vec kazes da Fmp zvezda ima dulpo bolji tim,zasto ne napises da je i duplo skuplji? Reci slobodno,nemoj da te bude sramota to i vrapci znaju!

Student

pre 5 godina

Lepo je rekao. Ne znam uopste odakle se stvorio problem oko domacih i stranih igraca. Ovoje klub, kao sto su i CSKA Fener Olimpijakos i svi ostali, i svuda igraju i stranci i domaci igraci. Oko toga samo Srbi mogu da polemisu kako u stvari treba da bude...

Dule Pacov

pre 5 godina

Cestitke Tomicu!

Dosta ga kritikuju ove sezone..a samo 1 poraz u aba ligi ima. Solidno ucesce u evrokupu i izgubljen KRK.
Moje misljenje je da ako ispuni glavni cilj, a to je ulazak u evroligu, onda je on obavio zadatak i smatram da ga u tom slucaju treba zadrzati. Zasto menjati onog ko vam je doneo rezultat...Ali polako ima jos da se igra. Naravno ukoliko se to ne desi, prirodno je da se rastanemo...Puno srece Milane!!!

kalcokera

pre 5 godina

dal je moguce da nista ne znas
i jedva dobijas


veceras je moralo biti dvocifrena prednost i opustenija utakmica za navijace zvezde

matori

pre 5 godina

gledam tako meč ( i nevezano za to što navijam za Partizan ), i kontam kako na terenu od 10 igrača ima u proseku 4 naša ( domaća).
tužno.
ako se setim kako su sredinom 90-ih na terenu bili još uvek sve domaći igrači, a kvalitet mečeva je svakako bio na većem nivou, zbog toga što je i kvalitet igrača i to domaćih, bio na višem nivou.
gde je tu sada proizvodnja mladih igrača?
kako ćemo, kao zemlja košarke, prolaziti na EP, SP ili OI posle ove generacije ( ako se kvalifikujemo) ?

Milan

pre 5 godina

Tomicu imas srece..Ne znam sta da mislim na pocetku meca smo dobro izgledali sve do povrede prvog pleja.I ta povreda je ocigledno sve poremetila.Al opet nisam zadovoljan.

Preziveli...

pre 5 godina

Tu je u pravu.Ali tako flegma biti tokom utakmice...a igraci mu delovali uplaseno...morao ih je skupljati da dodju do klupe na tajm autu.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Svi osim tebe. Na 40 sekundi do kraja, Covic ti sutira trojku na 15 sekundi do isteka napada. Drzis Berona na klupi 2/4, a momak rastura. Pikenrol ne umes da branis. I td.

E

pre 5 godina

Tako je svaka cast, nije vazno odakle je igrac vazno je kakav je igrac, vazna je pobeda i vazno je da odemo u evroligu, puna podrska ovom coveku i svim igracima

Ivke

pre 5 godina

Bilo je tu ponovo dosta nelogicnih odluka. Tim ti vodi 11 razlike drzi utakmicu pod kontrolom napadacki i odbrambeno i onda ti sine ideja da zamenis igrace koji su u sjanom napadackom ritmu, Berona i Reglenda, zatim cekas da Partizan napravi seriju kojom se potpuno vratio u utakmicu, da ih posle 10 minuta vratis u igru ohladjene van ritma… To je jos bilo pre Reglendove povrede. Druga stvar, kada god je Rivers bio na Marinkovicu u odbrani, on nije sutnuo mozda jednom ili dva puta. Ako ga je vec dobro cuvao, sto ga menjas, kada vidis da protiv bilo kog drugog cuvara se lako demarkira i drzi partizan u igri. Ceo mec je vracao partizan u igru trojkama, kada god Rivers nije bio na njemu u odbrani.

greska

pre 5 godina

Poslednji napad Zvezde pre produzetka Fica uzima potpuno bezrazlozan sut za tri i promasuje!!!! Umesto da udje u reket i dobije faul, bacanja i utakmica je zavrsena! Ako ne i 2 + 1!
Decko je odigrao vrh a mogao je u tom napadu sve da anulira, jer realno smo mogli i trojku da primimo u poslednjem napadu!!! Sreca pa je bilo samo za 2 pa u produzetak.

Stanko

pre 5 godina

Ovi sto teraju Tomica su isti oni koji su terali i Radonjica. Vecinom Grobari koji misle da tako prave pritisak ali ima i medjunavijacima Zvezde velikih strucnjaka koji sve bolje znaju od coveka koji je bio ubedljivo prvi u prvom delu ABA lige. Sve sto ne smeju da kazu zeni , oni napisu Tomicu.

Severnjača

pre 5 godina

Milane, odsekli su nam centre, nisu se i 4-ke videle na terenu! To treba da te brine jer su nas pretrčali u drugoj i trećoj četvrtini! Trojke Davidovca i Dobrića su prelomile meč! Prodrmaj malo Cirbesa i Perperoglua, trebaju nam sada najviše!

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

E moj stručnjače, pola hala ti 25 minuta traži Dobrića, da ga nisi ubacio sad bi već bio bivši. A nikad jedan Regland neće odigrati derbi sa emocijom i energijom kao jedan Čović, Dobrić, Davidovac sa jedne, ili Novica i Vanja sa druge.

xxx

pre 5 godina

Belosevic najbolji igrac Zvezde. 
(Teofil, 23. mart 2019 21:54) 

Pa on vam kup doneo... ko o cemu
(Dexim, 23. mart 2019 22:29). Kup nam je doneo Lendejl slobodnim bacanjima. Posle vam je gazda kukao svaki dan, i to mu je urodilo plodom.

kalcokera

pre 5 godina

covece zasto ne pravis faulove na Jankovicu kad smo u bonusu
trinki se nudio ranije ali kad nema ko da provali ono sto svi znaju
pa itudis je tako dobio finale protiv fenera
faulirao non stop veselog