Četvrtak, 17.01.2019.

21:35

Jokiću milion i 128 hiljada glasova, nestvarna popularnost Dončića!

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, na trećem preseku glasanja za Ol-star meč u Šarlotu ima 1.128.766 glasova.

Izvor: PT

Jokiæu milion i 128 hiljada glasova, nestvarna popularnost Donèiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Dacha

pre 5 godina

Nije mi jasno kako neko moze za Doncica da kaze da je najbolji ikada igrac sa ovih prostora u NBA-a,posle nepunih 6 meseci u ligi gde nista nije osvojio,gde nije cak ni u plejofu,jedina satisfakcija mu je prosek poena,ali sa tom slobodom svaki igrac u Nba-u bi imao prosek 20 poena! A tek reci da je najbolji evropljanin u Nba-u pored zivog Novickog,Gasola,Parkera,naseg Jokica,bivsih igraca Sabonisa,Divca,Stojakovica je tek nebuloza,mora on jos mnogo pasulja da se najede sto se kaze da bi mogao da se uporedjuje sa njima. Za nekih 10 god ok,tad mozemo da sumiramo njegovu karijeru pa da podvucemo crtu.

Dacha

pre 5 godina

Koja je ovo glupost da u istu grupu igraca svrstavaju Jokica sa Pol Dzordzom,Durentom,Doncicem,Lebronom,kakve oni veze imaju jedni sa drugim?! Jokic je centar i kao takav moze da se meri iskljucivo sa brojem glasova centara sa zapada,znaci Dejvis,Kazins,Adams,Capela itd...ovakvo mesanje baba i zaba je besmisleno,naravno da Jokic nikad ne moze da ima vise glasova od Durenta i Lebrona i tu nista nije cudno,ali oni jednostavno ne mogu u isti kos kad se gleda glasanje!

Vladimir

pre 5 godina

citat:_"Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.""

Sram te bilo sirotinjo "inteligentna". I treba da skapate svi u ovoj zabiti. Niste za bolje osim za sendviče!

jд123

pre 5 godina

Zaista nije bitno da Jokic igra na tom glupom all-star mecu koji je odavno izgubio bilo kakvu zanimljivost i smisao.
(2CRAZY, 17. januar 2019 23:52)

Олстар утакмица јесте глупост, али бити олстар играч и те како значи. Зато је то за сваког играча врло битно. За каријеру, зараду, поштовање код судија,...

Monsieur Alphonse

pre 5 godina

Da su Jokić i Dončić crnci, bili bi samo obični dobri košarkaši. Ali su belci. A to se danas u Trampovoj Americi žestoko traži. Zato i toliki marketing oko njih.

Branko

pre 5 godina

Srbin sam rođen u Sloveniji. Glasam svaki dan sa svih mogučih emaliova, mojih i od kolega. Glasam za Dončića, Jokića,Dragića, Bjelicu i Bogdanovića....ostali su mi ne bitni. Da li je taj All star bitan ili nebitan, nema veze. Tu smo da pomognemo našim košarkašima, šanse uglavnom imaju Jokič & Dončić. Kad vidim koliko ima glasova Jokić i kolika stanovnika ima Srbija nije mi ništa jasno. U stvari, sve mi je jasno.....taki smo ti mi, stvarno poseban narod. Jednom ne odigraš za reprezentaciju i gotov si. Svaka nam čast.

anbeast

pre 5 godina

Bre, ovo je takmicenje u popularnosti, tako da ne vidim nista cudno. Jokic ce biti na ol staru, izabrace ga treneri i igraci i - to je to. NBA je biznis (veliki), marketing, šerovi, procenti, "hajp", proizvodi i "proizvodi", zarada, imaju ogroman znacaj. Zavalite se i uzivajte u cirkusu :)

Boston

pre 5 godina

Ma ovo je glasanje za ličnosti, za igrače po imenu i prezimenu, jer nema nikakvog smisla da Oklahoma ima 3 igrača sa više glasova od Denvera, da Dejvis, Dončić i Voker recimo imaju više glasova od Jokića. Pa pogledajte glasove za Bugija koji nije odigrao ni jednu utakmicu u sezoni.
(Steve Miller, 17. januar 2019 22:01)

Nije realno da Dejvis ima vise glasova od Jokica ? Ahahah pomerate granice svaki dan sa nerealnim ispadima :D

C7-5

pre 5 godina

Doncic ima cistu americku facu tako da je jasno odakle tolika popularnost. Ono sto je bitnije, tek mora da se dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ja ne mogu da zamislim sta bi bilo posle utakmice gde je postigao 40 koseva i imao 10 skokova??

Eldorado

pre 5 godina

Pogledajte oko sebe, svi Vi koji kritikujete- svi koje kritikujete uglavnom su daleko bolji i uspesniji od vas, i sve sto kritikujete daleko je bolje od onoga sto vi imate i sto vas okruzuje.
(Stevan, 17. januar 2019 23:31) # Link komentara

ako misliš da se previše kritikuju ameri - pogledaj bilo koju temu o rusiji, postali smo veći rusofobi od natoa...
ovaj drugi deo komentara, delimično se slažem, sem ovoga "daleko bolji".
to što je neko bolji u sportu ga ne čini boljim čovekom.
i ona mala kardašijanka će uskoro prebaciti milijardu na računu, šta znam, ne bih voleo takvo okruženje...

Putin

pre 5 godina

Iako je Luka Dončić fenomen, verujem da neće na All Star, pa jedan LBJ nije bio All Star prve sezone, Luka nema šanse da nastupi na toj utakmici. James, Davis, Durent, George i Jokić su pet sigurnih visokih, još dva će biti verujem Green i DeAndre Jordan. Kod niskih na zapadu nemam nekih zamjerki, Lillard ili Thomoson će biti jedino pitanje. Na istoku nemam predstavu ko ima dobru sezonu, ali Dragićev broj glasova je jednak broju Lukinih glasova iz Slovenije i Srbije, veliki broj navijača prati "naše" Slovence. Nikola Vučević ima brutalnu sezonu, a svi pričaju da odlazi na kraju sezone jer Orlando ne želi ponuditi svom najboljem igraču novi ugovor zbog ne proverenog klinca. Sledeća sezona će biti jako zanimljiva jer Durant navodno odlazi iz GSW, Davis iz NOP, Wallker iz CHA, i moguće je da će negde ovi igrači praviti novi supertim. Biće zanimljivo zasiguro.

Beograd

pre 5 godina

Meni nisu jasni ovi hejteri Doncica. Sta je on tu kriv. Decko je vanserijski talenat igra prvu sezonu i ima toliko zalazenu ulogu pobrao je simpatije kod istinskih ljubitelja kosarke. Ima najbolju ruki sezonu medju igracima i bice najbolji beli igrac koji je krocio iz Evrope preko bare. U to nema sumnje ja sam to tvrdio jos prosle sezone kad sam dobijao minuse. Ali to se polako objstinjuje.

Rocky Balboa

pre 5 godina

Kak nema nikog iz hrvatzke, ja cuo da su oni legende svih sportova?
(LOL, 17. januar 2019 23:23)SP u nogometu je iza nas, rukomet se igra trenutno, pati

Walt

pre 5 godina

Ovo pokazuje da je nba sve vise globalna a sve manje americka stvar ovako mali broj glasova za all star to govori,verujte mi vecina koja glasa za Doncica su evropljani a ne amerikanci osim mozda nekih belaca iz Dalasa,tako su azijati glasali za Lina i Gruzijci za Pačuliju.Trenutno sam tamo i za vecinu je košarka i all star deveta rupa na svirali pogotovo dok traje nfl sezona.Ovde kosarku najvise prate afroamerikanci ovi ostali znaju za Lebrona i Karija i to je to dok je kod nas kosarka gotovo religija,u americi to vazi za nfl i bejzbol donekle.

Auuu

pre 5 godina

@Losmi
Zaza Paculija i Doncic nisu isto, nisu cak ni slicni, to znas odlicno, to te boli, plasi i nervira. Doncic je medju najvecim zvezdama NBA lige, a tek je dosao. On je zvezda na terenu, u medijima, medju navijacima. Nema tu slicnosti. Dakle, to je ono sto tebi izrazito smeta. Ali neka, i treba...

NYC dev

pre 5 godina

Ja sam glasao za Doncica, Greek Freak, LeBron, Irving, K.leonard, j.Embiid i Jokica jer realno po meni ovi igraci su ostavili najjaci utisak. Inace nikad ne bi glasao za Bogdanovica jer realno decko je dobar igrac al ne i all star, i necu da glasam za nekog samo zato sto imamo isto poreklo.

Tetak

pre 5 godina

Nije mi jasno ko se ovde jos lozi na glupi all star....jedva cekam da posle meca citam analize ovde nasih strucnjaka, koji pojma nemaju da je ceo mec nista drugo nego rialiti sou.

Bojan

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.
(Redondo, 17. januar 2019 21:57)

Nasmeja me, ali nije istina daleko. Moj utisak je da se Ameri mnogo više lože na dva spomenuta superheroja nego na NBA i all star. S obzirom da je ti zemlja od 320 miliona ljudi i da moze da se glasa svaki dan po jednom za po 10 različitih igraca i jos kad se oduzmu glasovi stranaca po tome se vidi koliki procenat amera prati NBA kosarku. Srbi procentualno mnogo više prate NBA od Amera.

Neko iz Banata

pre 5 godina

@Dragan
Doncic po visini i spada u visoke igrace SF,odnosno 3
Slicna stvar je i sa Teom i Bogdanom koji su realno 2-jke,sasvim je nesto drugo sto ameri prakticno vise i nemaju tipicne plejeve,vec poentere na 1-cu.
Zato evropljani generalno u svim timovima organizuju napade , nezavisno od pozicije. Svi americki igraci su odraslina ISO filozofiji kosarke(loze se na MJ-a) ,sa par izuzetaka poput Lonza i Ronda (koji su to postali silom prilika tj.losim sutem ).

Locutus

pre 5 godina

Лијепо је то све и волио бих да игра на том ол-стару јер је Јокара наш ал ништа нама то не вриједи ако не буде играо за Србију. Мислите шта желите и критикујте ме до миле воље ал то је тако. Исто вриједи за све играче репрезентативног калибра... 🙌
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. januar 2019 23:30)

Jako bitna svar ta reprezentacija. Najviše se lože klinci da bi mogli posle da se prepucavaju na forumima sa Hrvatima i Crnogorcima.
Neka Jokić ako može pomogne obnovu neke škole ili bolnice, da narod ima koristi. To bi vredelo više od svih medalja koje su osvojili naši sportisti.

jednostavno

pre 5 godina

Koristite VPN program, ulogujte se na servere u razlicitim zemljama i glasajte vise puta svaki dan. Ovo definitivno funkcionise ako koristite razlicite gmail adrese iz razlicitih zemalja (a mozda mozete da koristite i istu adresu sa razlicitih lokacija, nisam probao). Ja sam vec glasao 7-8 puta za nase. Ako 100000 Srba glasa 10 puta eto jos jednog miliona - a nema razloga da ne glasamo po 20 puta, zar ne?
(jednostavno, 17. januar 2019 22:56)

Zasto sam dobio "minus", ne razumem. Ovo 100% funkcionise, izmedju moje dve poruke sam dao dva glasa. Mislim da morate unositi razlicite email adrese.
Ako nemate VPN program izaberite neki (npr NordVPN) i iskoristite trial verziju sledecih 30 dana. Pozdrav!

Stevan

pre 5 godina

Pogledajte oko sebe, svi Vi koji kritikujete- svi koje kritikujete uglavnom su daleko bolji i uspesniji od vas, i sve sto kritikujete daleko je bolje od onoga sto vi imate i sto vas okruzuje.

Prekodrinska divizija

pre 5 godina

Sta nas briga za nabedjeni allstar,jokara ce da bude MVP,a sljedece godine samo nebo je granica!!!
(Jokini svedoci, 17. januar 2019 22:57)
Ovo je srbski navijač, šta je "sljedeće"?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Лијепо је то све и волио бих да игра на том ол-стару јер је Јокара наш ал ништа нама то не вриједи ако не буде играо за Србију. Мислите шта желите и критикујте ме до миле воље ал то је тако. Исто вриједи за све играче репрезентативног калибра... 🙌

Superbike

pre 5 godina

(jednostavno, 17. januar 2019 23:12)

Možda bi jednostavnije bilo preko TOR pretraživača. On ima mogućnost konstantnog menjanja ip adrese, mislim da bi mnogo brže išlo!
I meni je ta ideja pala na pamet samo je nisam isprobao.
Takođe, da bi radio tako nešto, tražio bi da mi plate, oduzima dosta vremena.

tesa tesanovic

pre 5 godina

@Marching on together
Ma bolje da je tebe slusao pa da je pre tri godine,umesto letnje lige i perioda kada je doveo telo u stanje da uopste moze i da igra NBA sa radeci sa najvecim strucnjacima,isao na pripreme na Kopaonik,izgubio 2 meseca i da na kraju ne bi ni igrao to prvenstvo jer je tada bio cetvrta ili peta opcija na centru.Ili da je igrao najmanje bitno prvenstvo(postolimpijsko EP)i prosao mozda kao Porginzis.O ovom kvalifikacionom prozoru da ne govorim,ili mislis da smo toliko losi pa da nam je bio Jokic neopphodan protiv velikana Estonije i Gruzije.Covek ima malo glasova iz dva razloga.Nije zvezda,nema istagram,tetovaze,nije intrgantan,ne juri medije,a bez toga si danas nista u sportu.Drugo mnogo vaznije,nije bio igrac niti se deklarisao kao navijac jednog od dva blizanaca,a danas su te podele izrazenije nego ikad,eto npr.da je Zvezdas na ovaj tvoj komentar bi se javilo 50 komentatora da te izvredja,ovako nikog nije briga koliko god decko bio pljuvan.A on ce svakako igrati i ALL Star i dogodine za reprezentaciju,i trosice svoje milione,tesko je to svariti kada si prosecan komentator na b92 bez dinara u dzepu,hronicne apstinencije i ogorcen na sve i svja.

Tazo

pre 5 godina

Evo, glasam za Jokica sa 2 gmail naloga svakoga dana, ali ne bih se iznervirao da ode na All Star, jer ta utakmica je sprdnja i tako je oduvek bilo. Ovo je vise da dobije priznanje da pripada toj grupi "odabranih". Jedino bi bilo bolesno da niko iz Denvera ne bude pozvan jer su veci deo polu-sezone drzali prvo mesto u zapadnoj konferenciji. Sa druge strane trojica iz Oklahome bi mogli da ucestvuju iako kao tim imaju slabu sezonu.

Srdjan Cok

pre 5 godina

Kakvi komentari..prosto neverovatno kolko smo ljubomoran, zavidan, ogorcen (mogao bih do sutra da nabrajam) narod. U ovim komentarima se vidi sva frustracija koju imamo. Vredjamo Amerikance, novinare, druge kosarkase, a sto je meni najgore. Vredjamo to dete..Zasto? Jer nije nas? A da recimo igra za nas, onda bi ga naravno hvalili. Nekada se moglo citati ovde zanimljivih i strucnih konentara. A sada samo vredjanje i budalastine.

Losmi

pre 5 godina

Doncic treca zvezda NBA lige, a decko juce dosa u SAD. Svaka cast, bice najpopularniji evropski sportista u istoriji.
(Auuu, 17. januar 2019 22:52) # Link komentara...................................................................................................................................Hahahaaha haos, pa sinak Zaza Paculija je dobio ko Doncic glasova, blage veze ti nemas, najpopularniji evropski sportista u istoriji koja komedija :DD

M

pre 5 godina

Daleko od toga, ni jedan ni drugi nisu najbolji u istoriji. Jokic ima jos da gura dotle, a Doncic je tek dosao u ligu, nije odigrao ni 50 utakmica, a tebi je najbolji u istoriji. Spusti se na zemlju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(očigledno, 17. januar 2019 21:58)

Nisu. Bice. Ubedljivo.

Dragan Kićanović

pre 5 godina

Američki način igranja košarke je neuporedivo lepši od evropskog. Luka je atraktivniji. Svakako su i Luka i Jokic doprineli jos vecoj popularnosti NBA.Bice uživanje gledati ih.

x

pre 5 godina

Ovaj Doncic sledece sezone nece biti ni na mapi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Raka, 17. januar 2019 22:12) # Link komentara

A po cemu to nece biti ni na mapi? Cisto tako, pljujes da bi pljuvao, kao i svaki prosecan komentator ovde?

faruk

pre 5 godina

ma definitivno pao rekord gllasanja do ponedelka LEBRON qe stize do 4 miliona a misllim daje rekord do sade imao DVAJT HAOWARD sa 2.7 miliona gllasova

Petar B

pre 5 godina

Moguce ja za AllStar glasati dva puta dnevno za za Nikolu, na sledeci nacin. Kada ukucate nba vote u Google, prvo izbaci listu sa timovima gde se moze glasati preko samog Googla, a odmah ispod je sajt NBA gde se moze glasati. PRVO otici na sajt, dati glas, pa se onda vratiti nazad i glasati preko Googlove liste koja je prva u pretrazi. Ta lista ne prepoznaje da ste vec glasali na sajtu. Ako uradite obrnuto (prvo Google lista pa NBA), sajt ce prepoznati vas prvi glas i nece vam dati da glasate opet. Dakle prvo sajt pa lista i to su dva glasa dnevno za Nikolu od Vas. Pa tako do 21og, ko je voljan(normalan), naravno...

kimi

pre 5 godina

Moguce ja za AllStar glasati dva puta dnevno za za Nikolu, na sledeci nacin. Kada ukucate nba vote u Google, prvo izbaci listu sa timovima gde se moze glasati preko samog Googla, a odmah ispod je sajt NBA gde se moze glasati. PRVO otici na sajt, dati glas, pa se onda vratiti nazad i glasati preko Googlove liste koja je prva u pretrazi. Ta lista ne prepoznaje da ste vec glasali na sajtu. Ako uradite obrnuto (prvo Google lista pa NBA), sajt ce prepoznati vas prvi glas i nece vam dati da glasate opet. Dakle prvo sajt pa lista i to su dva glasa dnevno za Nikolu od Vas. Pa tako do 21og, ko je voljan(normalan), naravno...
(Petar B, 17. januar 2019 22:16)

Da li te porodica Jokic placa za ovo?

che

pre 5 godina

ja ne razumem sto su ga stavili medju krila i centre? covek je cist bek suter tipa Danilovica. Drugo, sto je uopste omoguceno glasanje za rukije. oni imaju svoju all star utakmicu.

sssss

pre 5 godina

@Redondo
Nisu Amerikanci jos dosli do nivoa inteligencije Zadruge, babe koja se ceslja dok selo gori i slicnih remek dela.
Oni su glupi pa zato vladaju svetom, ali su Srbi pametni pa zato vladaju univerzumom

Glasao danas i svaki dan

pre 5 godina

Ovo je bruka za sve nas jer ako možemo da glasamo svaki dan i ima dana kada se glas vrednuje kao dva i da svi mi koliko nas je u Srbiji i širom sveta ne možemo da pređemo ni 2 miliona glasova za Nikolu. Bruka!

mixxx

pre 5 godina

Ne vidim srhu i razlog omalozavat Doncica mali je talenat vanserijski sto pokazuje u igrama u Dallasu da nije dobar ovako nebi imao ovoliki broj glasova

JPR24

pre 5 godina

Kakav je ovo cirkus... Rouz ? Po čemu ? Iako bi voleo da vidim onog Rouza iz Cikaga, daleko je jos od toga. Onomad Kazins , koji i ne igra... Doncic medju visokim igracima !?

mrny

pre 5 godina

Kako je Lonzo Ball na ovoj listi???? Jokicu, ako kojim slučajem ne budeš igrao, ne nerviraj se. Ovo glasanje je relevantno koliko i glasanje za mis mokre majice na beer festu 2005. (pobedila je jedina riba bez majice).

lignjoslav

pre 5 godina

Samo jos da dodam da Srbi uglavnom ne glasaju....ne za Jokića već uopšte....inače bi Bogdanović koji čak igrao i kvale za SP dobio mnogo više. 90%glasova ide iz Amerike to se na Bogiju najbolje vidi

Dragan

pre 5 godina

Dončić u kategoriji visokih igrača, centara i krila??? A ja mislio da on igra 1 i 2.....Sad vidim zasto smo izgubili od Slovenaca na prvenstvu Evrope. Luku je trebao da cuva Bobi...

lignjoslav

pre 5 godina

Znači ne znam zašto se ljudi čude. Glasa se svaki dan...vecina i glasa tako...pa ako na prvom preseku ima toliko i toliko, ta razlika u odnosu na 3. ce samo rasti jer ima vecu bazu "fanova".
U prevodu, čovek ima oko 200.000 glasača, od kojih vecina glasa stalno, a neki dani vrede duplo....
Nego mi se čini da je uopšte popularnost nba igrača porasla jer je čini mi se LBJ prošle godine imao 2,6 miliona glasova, a sad ima milion više a još se glasa 5 dana...znači preci ce 4 miliona.
Jokic bi sa ovoliko glasova prošle godine bio 2.
Svejedno, Jokic ce vrv biti pozvan od trenera, jer nema sanse ni od medija ni od igrača da dobije dovoljno za prvu petorku...a to smo nekako i znali pre glasanja.
Idu im dve lake tekme i nabijanje statistike ...i bog otac ga ne izbaci ss all stara.
Nece ici Adams (realno ni ne zaslužuje iako je retko gotivan lik).
Luka sigurno hoće.
Dejvis ce sigurno dobiti više od medija i od igrača nego Jokic, pa verujem da je on siguran za prvu petorku, jer se statistika gleda, a to što mu je tim u kanalu...to nije bitno

CisTo_oNakO

pre 5 godina

A sto se cudite,Docic jeste senzacija,ali mozda nije tolika senzacija tamo pa da je narod zaludjen da glasa za njega...razmisljate li o tome da je zaludjena njegova drzava pa oni svi glasaju za njega,svaki dan mozeze da glasate dva puta a nas je 7miliona...sjetite se slucaja Zaze Paculije,sta da nije mozda Amerika bila zaludjena sa njim,ne nije nego bukvalno je svaki stanovnik njegove zemlje glasao za njega...Tako da Jokicu nisi ti kriv sto nisi u vrhu,ti zasluzujes,nego smo mi go.na.Samo kritikujemo i mrzimo sami sebe.

Superbike

pre 5 godina

https://vote.nba.com/#/?iref=asv_howto&cid=asv19_howto 

Evo ga link.. Sad svi na glasanje.... Oleee
(Bucko, 17. januar 2019 22:32)

Lakša opcija. Direktno na google kucajte "nba vote" i odatle direktno glasate.

Marshall

pre 5 godina

Gledam ove naše momke u NBA. Naša kreativnost i lakoća pas igre nas čini superiornijim u segmentu igre kojem oni i ne pridaju značaj. Nabildaj, zakucaj da polomiš obruč i šut za tri, to je njihova filozofija. Ovo kako asistiraju Luka, Bogdan, Miloš, Nikola, Goran, Bobster, drugi Bogdanović.. Da nam je u fudbalu neki novi piksi sa takvim sposobnostima, eh...

neko ko zna

pre 5 godina

Svima je čudno što centar Oklahome Stiven Adams ima više glasova, ali tako navijači glasaju.
______

A nije cudan broj glasova Kajrija Ievinga i Derika Rouza?

Marching on together

pre 5 godina

Licemerno je pljuvati po Srbima jer ne glasaju. Ne daš mu da igra za reprezentaciju a očekuješ glasove. Kažu nećemo da glasamo. Glasali smo mi kada su iz Denvera plaćali reklame samo za region Srbije.
Dečko je tri puta za 23 godine odbio nacionalni dres. Ko pomene nastup na OI neka bude svestan da je to čist marketing jer tad Ameri šalju ozbiljan i jak tim a njemu raste cena. Iduće sezone Srbija glasa ako bude igrao na SP ove godine kada Ameri šalju slabiji tim, ali u 100 evra da će ponovo biti individualno a onda veliki povratak u Tokiju i to baš na OI, što li? Onda će se javljati likovi "ja sam ga hvalio kada ste ga vi pljuvali, šta je sad?" - pa da unapred odgovorim, tad će biti opet individualni marketing, pauza do 2024.

A usput pljujte po Bogdanovim procentima, momka koji je žrtvovao taj čuveni NBA ugovor (on je najplaćeniji ruki!!) zarad Srbije i povrede kada je sam igrao po 35min na EP!

Dragan Kićanović

pre 5 godina

Američki način igranja košarke je neuporedivo lepši od evropskog. Luka je atraktivniji. Svakako su i Luka i Jokic doprineli jos vecoj popularnosti NBA.Bice uživanje gledati ih.

Branko Lazic

pre 5 godina

Ajde ljudi da glasamo za Doncu mora Donca na all star,Jokica ako izaberu verovatno nece da igra radice indiduvalno da se ne povredi slucajno nema all stara za jokica

Hari

pre 5 godina

Da li bi glasali za Doncica igra pod zastavom Srbije? Pa veci sou pravi Jokic i bolje brojke ima sto nema toliko glasova, a da on je iz Srbije.

jednostavno

pre 5 godina

Koristite VPN program, ulogujte se na servere u razlicitim zemljama i glasajte vise puta svaki dan. Ovo definitivno funkcionise ako koristite razlicite gmail adrese iz razlicitih zemalja (a mozda mozete da koristite i istu adresu sa razlicitih lokacija, nisam probao). Ja sam vec glasao 7-8 puta za nase. Ako 100000 Srba glasa 10 puta eto jos jednog miliona - a nema razloga da ne glasamo po 20 puta, zar ne?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.
(Redondo, 17. januar 2019 21:57)

Ne, nego Ameri vole individualce, što Luka jeste. Ironija je sudbine što to i Jokic jeste, ali ima da sedi kod kuće.

Napred Doncic, napred Slovenija!

krastavčević

pre 5 godina

Džabe sav trud Slovenaca i ovo glasanje za Dončića. Posle glasanja medija i igrača Dončić sigurno neće biti izabran među starterima. A kada budu svoju reč dali treneri, neće Luka biti ni među rezervama. A Jokić hoće. Znači Nikola Jokić igra Ol-star, a Luka Dončić ne, tj za utehu dobiće nagradu kao najbolji "ruki"! Živi bili pa videli.

Steve Miller

pre 5 godina

Ma ovo je glasanje za ličnosti, za igrače po imenu i prezimenu, jer nema nikakvog smisla da Oklahoma ima 3 igrača sa više glasova od Denvera, da Dejvis, Dončić i Voker recimo imaju više glasova od Jokića. Pa pogledajte glasove za Bugija koji nije odigrao ni jednu utakmicu u sezoni.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Dončič i Džorđ ispred Duranta... cirkus, Adams ispred Nikole.... imao je pravo Kari, to je više šou nego natjecanje....

Filip

pre 5 godina

I ne treba da igra na smejuriji od all stara, nek igra Adams. Neka im ga i cao... Jokara nek radi gde, sta i kad treba. A cirkus nek ostavi cirkuzantima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nix, 17. januar 2019 21:58) # Link komentara......
.......................................................................Covece Jokic igra na Ol Staru 99%

sssss

pre 5 godina

@Sto pises kad ti skodi?
Koji je smisao tvog komentara? Jokic je bolji zato sto mu je tim bolje plasiran? Jel kosarka postala individualni sport? Jel Jokic bolji i od Lebrona? Idi bre gledaj rijaliti

nix

pre 5 godina

I ne treba da igra na smejuriji od all stara, nek igra Adams. Neka im ga i cao... Jokara nek radi gde, sta i kad treba. A cirkus nek ostavi cirkuzantima...

jedan od mnogih

pre 5 godina

Vi sa gumama niste interesantni vec sitne duse i izgubljeni slucajevi. Mozda ste bitni u svojoj glavi.
Neka Jokic i nikada ne ucestvuje na All Star utakmici ali eto da vi budete namirenog ega jer je vas glas tamo nekom Slovencu doprineo da bude treci najpopularniji na glasanju

ElHombre

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli i posebno Doncicu, dvojica najbolja u istoriji sa ovih prostora.
Mozda ako bi Nikola imao malo veci prosek i po neku tetovazu bio bi ispred Aquamena Adamsa.

Sto pises kad ti skodi?

pre 5 godina

Dončić je bolji od ovog okretača guma u svakom mogućem segmentu ove igre.
(menađer)

A pozicija Dalasa na tabeli to najbolje ilustruje.

Redondo

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.

očigledno

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli i posebno Doncicu, dvojica najbolja u istoriji sa ovih prostora. 
Mozda ako bi Nikola imao malo veci prosek i po neku tetovazu bio bi ispred Aquamena Adamsa.
(ElHombre, 17. januar 2019 21:55)

Daleko od toga, ni jedan ni drugi nisu najbolji u istoriji. Jokic ima jos da gura dotle, a Doncic je tek dosao u ligu, nije odigrao ni 50 utakmica, a tebi je najbolji u istoriji. Spusti se na zemlju...

Redondo

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.

očigledno

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli i posebno Doncicu, dvojica najbolja u istoriji sa ovih prostora. 
Mozda ako bi Nikola imao malo veci prosek i po neku tetovazu bio bi ispred Aquamena Adamsa.
(ElHombre, 17. januar 2019 21:55)

Daleko od toga, ni jedan ni drugi nisu najbolji u istoriji. Jokic ima jos da gura dotle, a Doncic je tek dosao u ligu, nije odigrao ni 50 utakmica, a tebi je najbolji u istoriji. Spusti se na zemlju...

Sto pises kad ti skodi?

pre 5 godina

Dončić je bolji od ovog okretača guma u svakom mogućem segmentu ove igre.
(menađer)

A pozicija Dalasa na tabeli to najbolje ilustruje.

mrny

pre 5 godina

Kako je Lonzo Ball na ovoj listi???? Jokicu, ako kojim slučajem ne budeš igrao, ne nerviraj se. Ovo glasanje je relevantno koliko i glasanje za mis mokre majice na beer festu 2005. (pobedila je jedina riba bez majice).

jedan od mnogih

pre 5 godina

Vi sa gumama niste interesantni vec sitne duse i izgubljeni slucajevi. Mozda ste bitni u svojoj glavi.
Neka Jokic i nikada ne ucestvuje na All Star utakmici ali eto da vi budete namirenog ega jer je vas glas tamo nekom Slovencu doprineo da bude treci najpopularniji na glasanju

Marching on together

pre 5 godina

Licemerno je pljuvati po Srbima jer ne glasaju. Ne daš mu da igra za reprezentaciju a očekuješ glasove. Kažu nećemo da glasamo. Glasali smo mi kada su iz Denvera plaćali reklame samo za region Srbije.
Dečko je tri puta za 23 godine odbio nacionalni dres. Ko pomene nastup na OI neka bude svestan da je to čist marketing jer tad Ameri šalju ozbiljan i jak tim a njemu raste cena. Iduće sezone Srbija glasa ako bude igrao na SP ove godine kada Ameri šalju slabiji tim, ali u 100 evra da će ponovo biti individualno a onda veliki povratak u Tokiju i to baš na OI, što li? Onda će se javljati likovi "ja sam ga hvalio kada ste ga vi pljuvali, šta je sad?" - pa da unapred odgovorim, tad će biti opet individualni marketing, pauza do 2024.

A usput pljujte po Bogdanovim procentima, momka koji je žrtvovao taj čuveni NBA ugovor (on je najplaćeniji ruki!!) zarad Srbije i povrede kada je sam igrao po 35min na EP!

nix

pre 5 godina

I ne treba da igra na smejuriji od all stara, nek igra Adams. Neka im ga i cao... Jokara nek radi gde, sta i kad treba. A cirkus nek ostavi cirkuzantima...

Bojan

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.
(Redondo, 17. januar 2019 21:57)

Nasmeja me, ali nije istina daleko. Moj utisak je da se Ameri mnogo više lože na dva spomenuta superheroja nego na NBA i all star. S obzirom da je ti zemlja od 320 miliona ljudi i da moze da se glasa svaki dan po jednom za po 10 različitih igraca i jos kad se oduzmu glasovi stranaca po tome se vidi koliki procenat amera prati NBA kosarku. Srbi procentualno mnogo više prate NBA od Amera.

Locutus

pre 5 godina

Лијепо је то све и волио бих да игра на том ол-стару јер је Јокара наш ал ништа нама то не вриједи ако не буде играо за Србију. Мислите шта желите и критикујте ме до миле воље ал то је тако. Исто вриједи за све играче репрезентативног калибра... 🙌
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. januar 2019 23:30)

Jako bitna svar ta reprezentacija. Najviše se lože klinci da bi mogli posle da se prepucavaju na forumima sa Hrvatima i Crnogorcima.
Neka Jokić ako može pomogne obnovu neke škole ili bolnice, da narod ima koristi. To bi vredelo više od svih medalja koje su osvojili naši sportisti.

Dragan

pre 5 godina

Dončić u kategoriji visokih igrača, centara i krila??? A ja mislio da on igra 1 i 2.....Sad vidim zasto smo izgubili od Slovenaca na prvenstvu Evrope. Luku je trebao da cuva Bobi...

Marshall

pre 5 godina

Gledam ove naše momke u NBA. Naša kreativnost i lakoća pas igre nas čini superiornijim u segmentu igre kojem oni i ne pridaju značaj. Nabildaj, zakucaj da polomiš obruč i šut za tri, to je njihova filozofija. Ovo kako asistiraju Luka, Bogdan, Miloš, Nikola, Goran, Bobster, drugi Bogdanović.. Da nam je u fudbalu neki novi piksi sa takvim sposobnostima, eh...

Steve Miller

pre 5 godina

Ma ovo je glasanje za ličnosti, za igrače po imenu i prezimenu, jer nema nikakvog smisla da Oklahoma ima 3 igrača sa više glasova od Denvera, da Dejvis, Dončić i Voker recimo imaju više glasova od Jokića. Pa pogledajte glasove za Bugija koji nije odigrao ni jednu utakmicu u sezoni.

sssss

pre 5 godina

@Redondo
Nisu Amerikanci jos dosli do nivoa inteligencije Zadruge, babe koja se ceslja dok selo gori i slicnih remek dela.
Oni su glupi pa zato vladaju svetom, ali su Srbi pametni pa zato vladaju univerzumom

Srdjan Cok

pre 5 godina

Kakvi komentari..prosto neverovatno kolko smo ljubomoran, zavidan, ogorcen (mogao bih do sutra da nabrajam) narod. U ovim komentarima se vidi sva frustracija koju imamo. Vredjamo Amerikance, novinare, druge kosarkase, a sto je meni najgore. Vredjamo to dete..Zasto? Jer nije nas? A da recimo igra za nas, onda bi ga naravno hvalili. Nekada se moglo citati ovde zanimljivih i strucnih konentara. A sada samo vredjanje i budalastine.

mixxx

pre 5 godina

Ne vidim srhu i razlog omalozavat Doncica mali je talenat vanserijski sto pokazuje u igrama u Dallasu da nije dobar ovako nebi imao ovoliki broj glasova

tesa tesanovic

pre 5 godina

@Marching on together
Ma bolje da je tebe slusao pa da je pre tri godine,umesto letnje lige i perioda kada je doveo telo u stanje da uopste moze i da igra NBA sa radeci sa najvecim strucnjacima,isao na pripreme na Kopaonik,izgubio 2 meseca i da na kraju ne bi ni igrao to prvenstvo jer je tada bio cetvrta ili peta opcija na centru.Ili da je igrao najmanje bitno prvenstvo(postolimpijsko EP)i prosao mozda kao Porginzis.O ovom kvalifikacionom prozoru da ne govorim,ili mislis da smo toliko losi pa da nam je bio Jokic neopphodan protiv velikana Estonije i Gruzije.Covek ima malo glasova iz dva razloga.Nije zvezda,nema istagram,tetovaze,nije intrgantan,ne juri medije,a bez toga si danas nista u sportu.Drugo mnogo vaznije,nije bio igrac niti se deklarisao kao navijac jednog od dva blizanaca,a danas su te podele izrazenije nego ikad,eto npr.da je Zvezdas na ovaj tvoj komentar bi se javilo 50 komentatora da te izvredja,ovako nikog nije briga koliko god decko bio pljuvan.A on ce svakako igrati i ALL Star i dogodine za reprezentaciju,i trosice svoje milione,tesko je to svariti kada si prosecan komentator na b92 bez dinara u dzepu,hronicne apstinencije i ogorcen na sve i svja.

x

pre 5 godina

Ovaj Doncic sledece sezone nece biti ni na mapi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Raka, 17. januar 2019 22:12) # Link komentara

A po cemu to nece biti ni na mapi? Cisto tako, pljujes da bi pljuvao, kao i svaki prosecan komentator ovde?

Beograd

pre 5 godina

Meni nisu jasni ovi hejteri Doncica. Sta je on tu kriv. Decko je vanserijski talenat igra prvu sezonu i ima toliko zalazenu ulogu pobrao je simpatije kod istinskih ljubitelja kosarke. Ima najbolju ruki sezonu medju igracima i bice najbolji beli igrac koji je krocio iz Evrope preko bare. U to nema sumnje ja sam to tvrdio jos prosle sezone kad sam dobijao minuse. Ali to se polako objstinjuje.

NYC dev

pre 5 godina

Ja sam glasao za Doncica, Greek Freak, LeBron, Irving, K.leonard, j.Embiid i Jokica jer realno po meni ovi igraci su ostavili najjaci utisak. Inace nikad ne bi glasao za Bogdanovica jer realno decko je dobar igrac al ne i all star, i necu da glasam za nekog samo zato sto imamo isto poreklo.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Dončič i Džorđ ispred Duranta... cirkus, Adams ispred Nikole.... imao je pravo Kari, to je više šou nego natjecanje....

Hari

pre 5 godina

Da li bi glasali za Doncica igra pod zastavom Srbije? Pa veci sou pravi Jokic i bolje brojke ima sto nema toliko glasova, a da on je iz Srbije.

lignjoslav

pre 5 godina

Samo jos da dodam da Srbi uglavnom ne glasaju....ne za Jokića već uopšte....inače bi Bogdanović koji čak igrao i kvale za SP dobio mnogo više. 90%glasova ide iz Amerike to se na Bogiju najbolje vidi

ElHombre

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli i posebno Doncicu, dvojica najbolja u istoriji sa ovih prostora.
Mozda ako bi Nikola imao malo veci prosek i po neku tetovazu bio bi ispred Aquamena Adamsa.

Losmi

pre 5 godina

Doncic treca zvezda NBA lige, a decko juce dosa u SAD. Svaka cast, bice najpopularniji evropski sportista u istoriji.
(Auuu, 17. januar 2019 22:52) # Link komentara...................................................................................................................................Hahahaaha haos, pa sinak Zaza Paculija je dobio ko Doncic glasova, blage veze ti nemas, najpopularniji evropski sportista u istoriji koja komedija :DD

Glasao danas i svaki dan

pre 5 godina

Ovo je bruka za sve nas jer ako možemo da glasamo svaki dan i ima dana kada se glas vrednuje kao dva i da svi mi koliko nas je u Srbiji i širom sveta ne možemo da pređemo ni 2 miliona glasova za Nikolu. Bruka!

Tazo

pre 5 godina

Evo, glasam za Jokica sa 2 gmail naloga svakoga dana, ali ne bih se iznervirao da ode na All Star, jer ta utakmica je sprdnja i tako je oduvek bilo. Ovo je vise da dobije priznanje da pripada toj grupi "odabranih". Jedino bi bilo bolesno da niko iz Denvera ne bude pozvan jer su veci deo polu-sezone drzali prvo mesto u zapadnoj konferenciji. Sa druge strane trojica iz Oklahome bi mogli da ucestvuju iako kao tim imaju slabu sezonu.

Auuu

pre 5 godina

@Losmi
Zaza Paculija i Doncic nisu isto, nisu cak ni slicni, to znas odlicno, to te boli, plasi i nervira. Doncic je medju najvecim zvezdama NBA lige, a tek je dosao. On je zvezda na terenu, u medijima, medju navijacima. Nema tu slicnosti. Dakle, to je ono sto tebi izrazito smeta. Ali neka, i treba...

CisTo_oNakO

pre 5 godina

A sto se cudite,Docic jeste senzacija,ali mozda nije tolika senzacija tamo pa da je narod zaludjen da glasa za njega...razmisljate li o tome da je zaludjena njegova drzava pa oni svi glasaju za njega,svaki dan mozeze da glasate dva puta a nas je 7miliona...sjetite se slucaja Zaze Paculije,sta da nije mozda Amerika bila zaludjena sa njim,ne nije nego bukvalno je svaki stanovnik njegove zemlje glasao za njega...Tako da Jokicu nisi ti kriv sto nisi u vrhu,ti zasluzujes,nego smo mi go.na.Samo kritikujemo i mrzimo sami sebe.

Branko

pre 5 godina

Srbin sam rođen u Sloveniji. Glasam svaki dan sa svih mogučih emaliova, mojih i od kolega. Glasam za Dončića, Jokića,Dragića, Bjelicu i Bogdanovića....ostali su mi ne bitni. Da li je taj All star bitan ili nebitan, nema veze. Tu smo da pomognemo našim košarkašima, šanse uglavnom imaju Jokič & Dončić. Kad vidim koliko ima glasova Jokić i kolika stanovnika ima Srbija nije mi ništa jasno. U stvari, sve mi je jasno.....taki smo ti mi, stvarno poseban narod. Jednom ne odigraš za reprezentaciju i gotov si. Svaka nam čast.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.
(Redondo, 17. januar 2019 21:57)

Ne, nego Ameri vole individualce, što Luka jeste. Ironija je sudbine što to i Jokic jeste, ali ima da sedi kod kuće.

Napred Doncic, napred Slovenija!

kimi

pre 5 godina

Moguce ja za AllStar glasati dva puta dnevno za za Nikolu, na sledeci nacin. Kada ukucate nba vote u Google, prvo izbaci listu sa timovima gde se moze glasati preko samog Googla, a odmah ispod je sajt NBA gde se moze glasati. PRVO otici na sajt, dati glas, pa se onda vratiti nazad i glasati preko Googlove liste koja je prva u pretrazi. Ta lista ne prepoznaje da ste vec glasali na sajtu. Ako uradite obrnuto (prvo Google lista pa NBA), sajt ce prepoznati vas prvi glas i nece vam dati da glasate opet. Dakle prvo sajt pa lista i to su dva glasa dnevno za Nikolu od Vas. Pa tako do 21og, ko je voljan(normalan), naravno...
(Petar B, 17. januar 2019 22:16)

Da li te porodica Jokic placa za ovo?

Superbike

pre 5 godina

(jednostavno, 17. januar 2019 23:12)

Možda bi jednostavnije bilo preko TOR pretraživača. On ima mogućnost konstantnog menjanja ip adrese, mislim da bi mnogo brže išlo!
I meni je ta ideja pala na pamet samo je nisam isprobao.
Takođe, da bi radio tako nešto, tražio bi da mi plate, oduzima dosta vremena.

JPR24

pre 5 godina

Kakav je ovo cirkus... Rouz ? Po čemu ? Iako bi voleo da vidim onog Rouza iz Cikaga, daleko je jos od toga. Onomad Kazins , koji i ne igra... Doncic medju visokim igracima !?

Tetak

pre 5 godina

Nije mi jasno ko se ovde jos lozi na glupi all star....jedva cekam da posle meca citam analize ovde nasih strucnjaka, koji pojma nemaju da je ceo mec nista drugo nego rialiti sou.

Dacha

pre 5 godina

Nije mi jasno kako neko moze za Doncica da kaze da je najbolji ikada igrac sa ovih prostora u NBA-a,posle nepunih 6 meseci u ligi gde nista nije osvojio,gde nije cak ni u plejofu,jedina satisfakcija mu je prosek poena,ali sa tom slobodom svaki igrac u Nba-u bi imao prosek 20 poena! A tek reci da je najbolji evropljanin u Nba-u pored zivog Novickog,Gasola,Parkera,naseg Jokica,bivsih igraca Sabonisa,Divca,Stojakovica je tek nebuloza,mora on jos mnogo pasulja da se najede sto se kaze da bi mogao da se uporedjuje sa njima. Za nekih 10 god ok,tad mozemo da sumiramo njegovu karijeru pa da podvucemo crtu.

Dragan Kićanović

pre 5 godina

Američki način igranja košarke je neuporedivo lepši od evropskog. Luka je atraktivniji. Svakako su i Luka i Jokic doprineli jos vecoj popularnosti NBA.Bice uživanje gledati ih.

Stevan

pre 5 godina

Pogledajte oko sebe, svi Vi koji kritikujete- svi koje kritikujete uglavnom su daleko bolji i uspesniji od vas, i sve sto kritikujete daleko je bolje od onoga sto vi imate i sto vas okruzuje.

anbeast

pre 5 godina

Bre, ovo je takmicenje u popularnosti, tako da ne vidim nista cudno. Jokic ce biti na ol staru, izabrace ga treneri i igraci i - to je to. NBA je biznis (veliki), marketing, šerovi, procenti, "hajp", proizvodi i "proizvodi", zarada, imaju ogroman znacaj. Zavalite se i uzivajte u cirkusu :)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Лијепо је то све и волио бих да игра на том ол-стару јер је Јокара наш ал ништа нама то не вриједи ако не буде играо за Србију. Мислите шта желите и критикујте ме до миле воље ал то је тако. Исто вриједи за све играче репрезентативног калибра... 🙌

Eldorado

pre 5 godina

Pogledajte oko sebe, svi Vi koji kritikujete- svi koje kritikujete uglavnom su daleko bolji i uspesniji od vas, i sve sto kritikujete daleko je bolje od onoga sto vi imate i sto vas okruzuje.
(Stevan, 17. januar 2019 23:31) # Link komentara

ako misliš da se previše kritikuju ameri - pogledaj bilo koju temu o rusiji, postali smo veći rusofobi od natoa...
ovaj drugi deo komentara, delimično se slažem, sem ovoga "daleko bolji".
to što je neko bolji u sportu ga ne čini boljim čovekom.
i ona mala kardašijanka će uskoro prebaciti milijardu na računu, šta znam, ne bih voleo takvo okruženje...

jд123

pre 5 godina

Zaista nije bitno da Jokic igra na tom glupom all-star mecu koji je odavno izgubio bilo kakvu zanimljivost i smisao.
(2CRAZY, 17. januar 2019 23:52)

Олстар утакмица јесте глупост, али бити олстар играч и те како значи. Зато је то за сваког играча врло битно. За каријеру, зараду, поштовање код судија,...

Filip

pre 5 godina

I ne treba da igra na smejuriji od all stara, nek igra Adams. Neka im ga i cao... Jokara nek radi gde, sta i kad treba. A cirkus nek ostavi cirkuzantima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nix, 17. januar 2019 21:58) # Link komentara......
.......................................................................Covece Jokic igra na Ol Staru 99%

Petar B

pre 5 godina

Moguce ja za AllStar glasati dva puta dnevno za za Nikolu, na sledeci nacin. Kada ukucate nba vote u Google, prvo izbaci listu sa timovima gde se moze glasati preko samog Googla, a odmah ispod je sajt NBA gde se moze glasati. PRVO otici na sajt, dati glas, pa se onda vratiti nazad i glasati preko Googlove liste koja je prva u pretrazi. Ta lista ne prepoznaje da ste vec glasali na sajtu. Ako uradite obrnuto (prvo Google lista pa NBA), sajt ce prepoznati vas prvi glas i nece vam dati da glasate opet. Dakle prvo sajt pa lista i to su dva glasa dnevno za Nikolu od Vas. Pa tako do 21og, ko je voljan(normalan), naravno...

Neko iz Banata

pre 5 godina

@Dragan
Doncic po visini i spada u visoke igrace SF,odnosno 3
Slicna stvar je i sa Teom i Bogdanom koji su realno 2-jke,sasvim je nesto drugo sto ameri prakticno vise i nemaju tipicne plejeve,vec poentere na 1-cu.
Zato evropljani generalno u svim timovima organizuju napade , nezavisno od pozicije. Svi americki igraci su odraslina ISO filozofiji kosarke(loze se na MJ-a) ,sa par izuzetaka poput Lonza i Ronda (koji su to postali silom prilika tj.losim sutem ).

Walt

pre 5 godina

Ovo pokazuje da je nba sve vise globalna a sve manje americka stvar ovako mali broj glasova za all star to govori,verujte mi vecina koja glasa za Doncica su evropljani a ne amerikanci osim mozda nekih belaca iz Dalasa,tako su azijati glasali za Lina i Gruzijci za Pačuliju.Trenutno sam tamo i za vecinu je košarka i all star deveta rupa na svirali pogotovo dok traje nfl sezona.Ovde kosarku najvise prate afroamerikanci ovi ostali znaju za Lebrona i Karija i to je to dok je kod nas kosarka gotovo religija,u americi to vazi za nfl i bejzbol donekle.

Dragan Kićanović

pre 5 godina

Američki način igranja košarke je neuporedivo lepši od evropskog. Luka je atraktivniji. Svakako su i Luka i Jokic doprineli jos vecoj popularnosti NBA.Bice uživanje gledati ih.

jednostavno

pre 5 godina

Koristite VPN program, ulogujte se na servere u razlicitim zemljama i glasajte vise puta svaki dan. Ovo definitivno funkcionise ako koristite razlicite gmail adrese iz razlicitih zemalja (a mozda mozete da koristite i istu adresu sa razlicitih lokacija, nisam probao). Ja sam vec glasao 7-8 puta za nase. Ako 100000 Srba glasa 10 puta eto jos jednog miliona - a nema razloga da ne glasamo po 20 puta, zar ne?
(jednostavno, 17. januar 2019 22:56)

Zasto sam dobio "minus", ne razumem. Ovo 100% funkcionise, izmedju moje dve poruke sam dao dva glasa. Mislim da morate unositi razlicite email adrese.
Ako nemate VPN program izaberite neki (npr NordVPN) i iskoristite trial verziju sledecih 30 dana. Pozdrav!

Branko Lazic

pre 5 godina

Ajde ljudi da glasamo za Doncu mora Donca na all star,Jokica ako izaberu verovatno nece da igra radice indiduvalno da se ne povredi slucajno nema all stara za jokica

jednostavno

pre 5 godina

Koristite VPN program, ulogujte se na servere u razlicitim zemljama i glasajte vise puta svaki dan. Ovo definitivno funkcionise ako koristite razlicite gmail adrese iz razlicitih zemalja (a mozda mozete da koristite i istu adresu sa razlicitih lokacija, nisam probao). Ja sam vec glasao 7-8 puta za nase. Ako 100000 Srba glasa 10 puta eto jos jednog miliona - a nema razloga da ne glasamo po 20 puta, zar ne?

neko ko zna

pre 5 godina

Svima je čudno što centar Oklahome Stiven Adams ima više glasova, ali tako navijači glasaju.
______

A nije cudan broj glasova Kajrija Ievinga i Derika Rouza?

Boston

pre 5 godina

Ma ovo je glasanje za ličnosti, za igrače po imenu i prezimenu, jer nema nikakvog smisla da Oklahoma ima 3 igrača sa više glasova od Denvera, da Dejvis, Dončić i Voker recimo imaju više glasova od Jokića. Pa pogledajte glasove za Bugija koji nije odigrao ni jednu utakmicu u sezoni.
(Steve Miller, 17. januar 2019 22:01)

Nije realno da Dejvis ima vise glasova od Jokica ? Ahahah pomerate granice svaki dan sa nerealnim ispadima :D

krastavčević

pre 5 godina

Džabe sav trud Slovenaca i ovo glasanje za Dončića. Posle glasanja medija i igrača Dončić sigurno neće biti izabran među starterima. A kada budu svoju reč dali treneri, neće Luka biti ni među rezervama. A Jokić hoće. Znači Nikola Jokić igra Ol-star, a Luka Dončić ne, tj za utehu dobiće nagradu kao najbolji "ruki"! Živi bili pa videli.

C7-5

pre 5 godina

Doncic ima cistu americku facu tako da je jasno odakle tolika popularnost. Ono sto je bitnije, tek mora da se dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ja ne mogu da zamislim sta bi bilo posle utakmice gde je postigao 40 koseva i imao 10 skokova??

Dacha

pre 5 godina

Koja je ovo glupost da u istu grupu igraca svrstavaju Jokica sa Pol Dzordzom,Durentom,Doncicem,Lebronom,kakve oni veze imaju jedni sa drugim?! Jokic je centar i kao takav moze da se meri iskljucivo sa brojem glasova centara sa zapada,znaci Dejvis,Kazins,Adams,Capela itd...ovakvo mesanje baba i zaba je besmisleno,naravno da Jokic nikad ne moze da ima vise glasova od Durenta i Lebrona i tu nista nije cudno,ali oni jednostavno ne mogu u isti kos kad se gleda glasanje!

che

pre 5 godina

ja ne razumem sto su ga stavili medju krila i centre? covek je cist bek suter tipa Danilovica. Drugo, sto je uopste omoguceno glasanje za rukije. oni imaju svoju all star utakmicu.

sssss

pre 5 godina

@Sto pises kad ti skodi?
Koji je smisao tvog komentara? Jokic je bolji zato sto mu je tim bolje plasiran? Jel kosarka postala individualni sport? Jel Jokic bolji i od Lebrona? Idi bre gledaj rijaliti

Prekodrinska divizija

pre 5 godina

Sta nas briga za nabedjeni allstar,jokara ce da bude MVP,a sljedece godine samo nebo je granica!!!
(Jokini svedoci, 17. januar 2019 22:57)
Ovo je srbski navijač, šta je "sljedeće"?

Vladimir

pre 5 godina

citat:_"Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.""

Sram te bilo sirotinjo "inteligentna". I treba da skapate svi u ovoj zabiti. Niste za bolje osim za sendviče!

faruk

pre 5 godina

ma definitivno pao rekord gllasanja do ponedelka LEBRON qe stize do 4 miliona a misllim daje rekord do sade imao DVAJT HAOWARD sa 2.7 miliona gllasova

Rocky Balboa

pre 5 godina

Kak nema nikog iz hrvatzke, ja cuo da su oni legende svih sportova?
(LOL, 17. januar 2019 23:23)SP u nogometu je iza nas, rukomet se igra trenutno, pati

lignjoslav

pre 5 godina

Znači ne znam zašto se ljudi čude. Glasa se svaki dan...vecina i glasa tako...pa ako na prvom preseku ima toliko i toliko, ta razlika u odnosu na 3. ce samo rasti jer ima vecu bazu "fanova".
U prevodu, čovek ima oko 200.000 glasača, od kojih vecina glasa stalno, a neki dani vrede duplo....
Nego mi se čini da je uopšte popularnost nba igrača porasla jer je čini mi se LBJ prošle godine imao 2,6 miliona glasova, a sad ima milion više a još se glasa 5 dana...znači preci ce 4 miliona.
Jokic bi sa ovoliko glasova prošle godine bio 2.
Svejedno, Jokic ce vrv biti pozvan od trenera, jer nema sanse ni od medija ni od igrača da dobije dovoljno za prvu petorku...a to smo nekako i znali pre glasanja.
Idu im dve lake tekme i nabijanje statistike ...i bog otac ga ne izbaci ss all stara.
Nece ici Adams (realno ni ne zaslužuje iako je retko gotivan lik).
Luka sigurno hoće.
Dejvis ce sigurno dobiti više od medija i od igrača nego Jokic, pa verujem da je on siguran za prvu petorku, jer se statistika gleda, a to što mu je tim u kanalu...to nije bitno

Superbike

pre 5 godina

https://vote.nba.com/#/?iref=asv_howto&cid=asv19_howto 

Evo ga link.. Sad svi na glasanje.... Oleee
(Bucko, 17. januar 2019 22:32)

Lakša opcija. Direktno na google kucajte "nba vote" i odatle direktno glasate.

M

pre 5 godina

Daleko od toga, ni jedan ni drugi nisu najbolji u istoriji. Jokic ima jos da gura dotle, a Doncic je tek dosao u ligu, nije odigrao ni 50 utakmica, a tebi je najbolji u istoriji. Spusti se na zemlju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(očigledno, 17. januar 2019 21:58)

Nisu. Bice. Ubedljivo.

Monsieur Alphonse

pre 5 godina

Da su Jokić i Dončić crnci, bili bi samo obični dobri košarkaši. Ali su belci. A to se danas u Trampovoj Americi žestoko traži. Zato i toliki marketing oko njih.

Putin

pre 5 godina

Iako je Luka Dončić fenomen, verujem da neće na All Star, pa jedan LBJ nije bio All Star prve sezone, Luka nema šanse da nastupi na toj utakmici. James, Davis, Durent, George i Jokić su pet sigurnih visokih, još dva će biti verujem Green i DeAndre Jordan. Kod niskih na zapadu nemam nekih zamjerki, Lillard ili Thomoson će biti jedino pitanje. Na istoku nemam predstavu ko ima dobru sezonu, ali Dragićev broj glasova je jednak broju Lukinih glasova iz Slovenije i Srbije, veliki broj navijača prati "naše" Slovence. Nikola Vučević ima brutalnu sezonu, a svi pričaju da odlazi na kraju sezone jer Orlando ne želi ponuditi svom najboljem igraču novi ugovor zbog ne proverenog klinca. Sledeća sezona će biti jako zanimljiva jer Durant navodno odlazi iz GSW, Davis iz NOP, Wallker iz CHA, i moguće je da će negde ovi igrači praviti novi supertim. Biće zanimljivo zasiguro.

Locutus

pre 5 godina

Лијепо је то све и волио бих да игра на том ол-стару јер је Јокара наш ал ништа нама то не вриједи ако не буде играо за Србију. Мислите шта желите и критикујте ме до миле воље ал то је тако. Исто вриједи за све играче репрезентативног калибра... 🙌
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 17. januar 2019 23:30)

Jako bitna svar ta reprezentacija. Najviše se lože klinci da bi mogli posle da se prepucavaju na forumima sa Hrvatima i Crnogorcima.
Neka Jokić ako može pomogne obnovu neke škole ili bolnice, da narod ima koristi. To bi vredelo više od svih medalja koje su osvojili naši sportisti.

ElHombre

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli i posebno Doncicu, dvojica najbolja u istoriji sa ovih prostora.
Mozda ako bi Nikola imao malo veci prosek i po neku tetovazu bio bi ispred Aquamena Adamsa.

Redondo

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.

jedan od mnogih

pre 5 godina

Vi sa gumama niste interesantni vec sitne duse i izgubljeni slucajevi. Mozda ste bitni u svojoj glavi.
Neka Jokic i nikada ne ucestvuje na All Star utakmici ali eto da vi budete namirenog ega jer je vas glas tamo nekom Slovencu doprineo da bude treci najpopularniji na glasanju

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.
(Redondo, 17. januar 2019 21:57)

Ne, nego Ameri vole individualce, što Luka jeste. Ironija je sudbine što to i Jokic jeste, ali ima da sedi kod kuće.

Napred Doncic, napred Slovenija!

Branko Lazic

pre 5 godina

Ajde ljudi da glasamo za Doncu mora Donca na all star,Jokica ako izaberu verovatno nece da igra radice indiduvalno da se ne povredi slucajno nema all stara za jokica

Sto pises kad ti skodi?

pre 5 godina

Dončić je bolji od ovog okretača guma u svakom mogućem segmentu ove igre.
(menađer)

A pozicija Dalasa na tabeli to najbolje ilustruje.

Glasao danas i svaki dan

pre 5 godina

Ovo je bruka za sve nas jer ako možemo da glasamo svaki dan i ima dana kada se glas vrednuje kao dva i da svi mi koliko nas je u Srbiji i širom sveta ne možemo da pređemo ni 2 miliona glasova za Nikolu. Bruka!

krastavčević

pre 5 godina

Džabe sav trud Slovenaca i ovo glasanje za Dončića. Posle glasanja medija i igrača Dončić sigurno neće biti izabran među starterima. A kada budu svoju reč dali treneri, neće Luka biti ni među rezervama. A Jokić hoće. Znači Nikola Jokić igra Ol-star, a Luka Dončić ne, tj za utehu dobiće nagradu kao najbolji "ruki"! Živi bili pa videli.

Marching on together

pre 5 godina

Licemerno je pljuvati po Srbima jer ne glasaju. Ne daš mu da igra za reprezentaciju a očekuješ glasove. Kažu nećemo da glasamo. Glasali smo mi kada su iz Denvera plaćali reklame samo za region Srbije.
Dečko je tri puta za 23 godine odbio nacionalni dres. Ko pomene nastup na OI neka bude svestan da je to čist marketing jer tad Ameri šalju ozbiljan i jak tim a njemu raste cena. Iduće sezone Srbija glasa ako bude igrao na SP ove godine kada Ameri šalju slabiji tim, ali u 100 evra da će ponovo biti individualno a onda veliki povratak u Tokiju i to baš na OI, što li? Onda će se javljati likovi "ja sam ga hvalio kada ste ga vi pljuvali, šta je sad?" - pa da unapred odgovorim, tad će biti opet individualni marketing, pauza do 2024.

A usput pljujte po Bogdanovim procentima, momka koji je žrtvovao taj čuveni NBA ugovor (on je najplaćeniji ruki!!) zarad Srbije i povrede kada je sam igrao po 35min na EP!

očigledno

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli i posebno Doncicu, dvojica najbolja u istoriji sa ovih prostora. 
Mozda ako bi Nikola imao malo veci prosek i po neku tetovazu bio bi ispred Aquamena Adamsa.
(ElHombre, 17. januar 2019 21:55)

Daleko od toga, ni jedan ni drugi nisu najbolji u istoriji. Jokic ima jos da gura dotle, a Doncic je tek dosao u ligu, nije odigrao ni 50 utakmica, a tebi je najbolji u istoriji. Spusti se na zemlju...

Prekodrinska divizija

pre 5 godina

Sta nas briga za nabedjeni allstar,jokara ce da bude MVP,a sljedece godine samo nebo je granica!!!
(Jokini svedoci, 17. januar 2019 22:57)
Ovo je srbski navijač, šta je "sljedeće"?

kimi

pre 5 godina

Moguce ja za AllStar glasati dva puta dnevno za za Nikolu, na sledeci nacin. Kada ukucate nba vote u Google, prvo izbaci listu sa timovima gde se moze glasati preko samog Googla, a odmah ispod je sajt NBA gde se moze glasati. PRVO otici na sajt, dati glas, pa se onda vratiti nazad i glasati preko Googlove liste koja je prva u pretrazi. Ta lista ne prepoznaje da ste vec glasali na sajtu. Ako uradite obrnuto (prvo Google lista pa NBA), sajt ce prepoznati vas prvi glas i nece vam dati da glasate opet. Dakle prvo sajt pa lista i to su dva glasa dnevno za Nikolu od Vas. Pa tako do 21og, ko je voljan(normalan), naravno...
(Petar B, 17. januar 2019 22:16)

Da li te porodica Jokic placa za ovo?

Petar B

pre 5 godina

Moguce ja za AllStar glasati dva puta dnevno za za Nikolu, na sledeci nacin. Kada ukucate nba vote u Google, prvo izbaci listu sa timovima gde se moze glasati preko samog Googla, a odmah ispod je sajt NBA gde se moze glasati. PRVO otici na sajt, dati glas, pa se onda vratiti nazad i glasati preko Googlove liste koja je prva u pretrazi. Ta lista ne prepoznaje da ste vec glasali na sajtu. Ako uradite obrnuto (prvo Google lista pa NBA), sajt ce prepoznati vas prvi glas i nece vam dati da glasate opet. Dakle prvo sajt pa lista i to su dva glasa dnevno za Nikolu od Vas. Pa tako do 21og, ko je voljan(normalan), naravno...

Hari

pre 5 godina

Da li bi glasali za Doncica igra pod zastavom Srbije? Pa veci sou pravi Jokic i bolje brojke ima sto nema toliko glasova, a da on je iz Srbije.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Лијепо је то све и волио бих да игра на том ол-стару јер је Јокара наш ал ништа нама то не вриједи ако не буде играо за Србију. Мислите шта желите и критикујте ме до миле воље ал то је тако. Исто вриједи за све играче репрезентативног калибра... 🙌

CisTo_oNakO

pre 5 godina

A sto se cudite,Docic jeste senzacija,ali mozda nije tolika senzacija tamo pa da je narod zaludjen da glasa za njega...razmisljate li o tome da je zaludjena njegova drzava pa oni svi glasaju za njega,svaki dan mozeze da glasate dva puta a nas je 7miliona...sjetite se slucaja Zaze Paculije,sta da nije mozda Amerika bila zaludjena sa njim,ne nije nego bukvalno je svaki stanovnik njegove zemlje glasao za njega...Tako da Jokicu nisi ti kriv sto nisi u vrhu,ti zasluzujes,nego smo mi go.na.Samo kritikujemo i mrzimo sami sebe.

jednostavno

pre 5 godina

Koristite VPN program, ulogujte se na servere u razlicitim zemljama i glasajte vise puta svaki dan. Ovo definitivno funkcionise ako koristite razlicite gmail adrese iz razlicitih zemalja (a mozda mozete da koristite i istu adresu sa razlicitih lokacija, nisam probao). Ja sam vec glasao 7-8 puta za nase. Ako 100000 Srba glasa 10 puta eto jos jednog miliona - a nema razloga da ne glasamo po 20 puta, zar ne?
(jednostavno, 17. januar 2019 22:56)

Zasto sam dobio "minus", ne razumem. Ovo 100% funkcionise, izmedju moje dve poruke sam dao dva glasa. Mislim da morate unositi razlicite email adrese.
Ako nemate VPN program izaberite neki (npr NordVPN) i iskoristite trial verziju sledecih 30 dana. Pozdrav!

jednostavno

pre 5 godina

Koristite VPN program, ulogujte se na servere u razlicitim zemljama i glasajte vise puta svaki dan. Ovo definitivno funkcionise ako koristite razlicite gmail adrese iz razlicitih zemalja (a mozda mozete da koristite i istu adresu sa razlicitih lokacija, nisam probao). Ja sam vec glasao 7-8 puta za nase. Ako 100000 Srba glasa 10 puta eto jos jednog miliona - a nema razloga da ne glasamo po 20 puta, zar ne?

Beograd

pre 5 godina

Meni nisu jasni ovi hejteri Doncica. Sta je on tu kriv. Decko je vanserijski talenat igra prvu sezonu i ima toliko zalazenu ulogu pobrao je simpatije kod istinskih ljubitelja kosarke. Ima najbolju ruki sezonu medju igracima i bice najbolji beli igrac koji je krocio iz Evrope preko bare. U to nema sumnje ja sam to tvrdio jos prosle sezone kad sam dobijao minuse. Ali to se polako objstinjuje.

nix

pre 5 godina

I ne treba da igra na smejuriji od all stara, nek igra Adams. Neka im ga i cao... Jokara nek radi gde, sta i kad treba. A cirkus nek ostavi cirkuzantima...

Rocky Balboa

pre 5 godina

Kak nema nikog iz hrvatzke, ja cuo da su oni legende svih sportova?
(LOL, 17. januar 2019 23:23)SP u nogometu je iza nas, rukomet se igra trenutno, pati

Losmi

pre 5 godina

Doncic treca zvezda NBA lige, a decko juce dosa u SAD. Svaka cast, bice najpopularniji evropski sportista u istoriji.
(Auuu, 17. januar 2019 22:52) # Link komentara...................................................................................................................................Hahahaaha haos, pa sinak Zaza Paculija je dobio ko Doncic glasova, blage veze ti nemas, najpopularniji evropski sportista u istoriji koja komedija :DD

che

pre 5 godina

ja ne razumem sto su ga stavili medju krila i centre? covek je cist bek suter tipa Danilovica. Drugo, sto je uopste omoguceno glasanje za rukije. oni imaju svoju all star utakmicu.

NYC dev

pre 5 godina

Ja sam glasao za Doncica, Greek Freak, LeBron, Irving, K.leonard, j.Embiid i Jokica jer realno po meni ovi igraci su ostavili najjaci utisak. Inace nikad ne bi glasao za Bogdanovica jer realno decko je dobar igrac al ne i all star, i necu da glasam za nekog samo zato sto imamo isto poreklo.

Monsieur Alphonse

pre 5 godina

Da su Jokić i Dončić crnci, bili bi samo obični dobri košarkaši. Ali su belci. A to se danas u Trampovoj Americi žestoko traži. Zato i toliki marketing oko njih.

sssss

pre 5 godina

@Redondo
Nisu Amerikanci jos dosli do nivoa inteligencije Zadruge, babe koja se ceslja dok selo gori i slicnih remek dela.
Oni su glupi pa zato vladaju svetom, ali su Srbi pametni pa zato vladaju univerzumom

Dragan Kićanović

pre 5 godina

Američki način igranja košarke je neuporedivo lepši od evropskog. Luka je atraktivniji. Svakako su i Luka i Jokic doprineli jos vecoj popularnosti NBA.Bice uživanje gledati ih.

Dragan Kićanović

pre 5 godina

Američki način igranja košarke je neuporedivo lepši od evropskog. Luka je atraktivniji. Svakako su i Luka i Jokic doprineli jos vecoj popularnosti NBA.Bice uživanje gledati ih.

Stevan

pre 5 godina

Pogledajte oko sebe, svi Vi koji kritikujete- svi koje kritikujete uglavnom su daleko bolji i uspesniji od vas, i sve sto kritikujete daleko je bolje od onoga sto vi imate i sto vas okruzuje.

Vladimir

pre 5 godina

citat:_"Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.""

Sram te bilo sirotinjo "inteligentna". I treba da skapate svi u ovoj zabiti. Niste za bolje osim za sendviče!

Filip

pre 5 godina

I ne treba da igra na smejuriji od all stara, nek igra Adams. Neka im ga i cao... Jokara nek radi gde, sta i kad treba. A cirkus nek ostavi cirkuzantima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nix, 17. januar 2019 21:58) # Link komentara......
.......................................................................Covece Jokic igra na Ol Staru 99%

Srdjan Cok

pre 5 godina

Kakvi komentari..prosto neverovatno kolko smo ljubomoran, zavidan, ogorcen (mogao bih do sutra da nabrajam) narod. U ovim komentarima se vidi sva frustracija koju imamo. Vredjamo Amerikance, novinare, druge kosarkase, a sto je meni najgore. Vredjamo to dete..Zasto? Jer nije nas? A da recimo igra za nas, onda bi ga naravno hvalili. Nekada se moglo citati ovde zanimljivih i strucnih konentara. A sada samo vredjanje i budalastine.

M

pre 5 godina

Daleko od toga, ni jedan ni drugi nisu najbolji u istoriji. Jokic ima jos da gura dotle, a Doncic je tek dosao u ligu, nije odigrao ni 50 utakmica, a tebi je najbolji u istoriji. Spusti se na zemlju...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(očigledno, 17. januar 2019 21:58)

Nisu. Bice. Ubedljivo.

Auuu

pre 5 godina

@Losmi
Zaza Paculija i Doncic nisu isto, nisu cak ni slicni, to znas odlicno, to te boli, plasi i nervira. Doncic je medju najvecim zvezdama NBA lige, a tek je dosao. On je zvezda na terenu, u medijima, medju navijacima. Nema tu slicnosti. Dakle, to je ono sto tebi izrazito smeta. Ali neka, i treba...

mrny

pre 5 godina

Kako je Lonzo Ball na ovoj listi???? Jokicu, ako kojim slučajem ne budeš igrao, ne nerviraj se. Ovo glasanje je relevantno koliko i glasanje za mis mokre majice na beer festu 2005. (pobedila je jedina riba bez majice).

mixxx

pre 5 godina

Ne vidim srhu i razlog omalozavat Doncica mali je talenat vanserijski sto pokazuje u igrama u Dallasu da nije dobar ovako nebi imao ovoliki broj glasova

Putin

pre 5 godina

Iako je Luka Dončić fenomen, verujem da neće na All Star, pa jedan LBJ nije bio All Star prve sezone, Luka nema šanse da nastupi na toj utakmici. James, Davis, Durent, George i Jokić su pet sigurnih visokih, još dva će biti verujem Green i DeAndre Jordan. Kod niskih na zapadu nemam nekih zamjerki, Lillard ili Thomoson će biti jedino pitanje. Na istoku nemam predstavu ko ima dobru sezonu, ali Dragićev broj glasova je jednak broju Lukinih glasova iz Slovenije i Srbije, veliki broj navijača prati "naše" Slovence. Nikola Vučević ima brutalnu sezonu, a svi pričaju da odlazi na kraju sezone jer Orlando ne želi ponuditi svom najboljem igraču novi ugovor zbog ne proverenog klinca. Sledeća sezona će biti jako zanimljiva jer Durant navodno odlazi iz GSW, Davis iz NOP, Wallker iz CHA, i moguće je da će negde ovi igrači praviti novi supertim. Biće zanimljivo zasiguro.

Marshall

pre 5 godina

Gledam ove naše momke u NBA. Naša kreativnost i lakoća pas igre nas čini superiornijim u segmentu igre kojem oni i ne pridaju značaj. Nabildaj, zakucaj da polomiš obruč i šut za tri, to je njihova filozofija. Ovo kako asistiraju Luka, Bogdan, Miloš, Nikola, Goran, Bobster, drugi Bogdanović.. Da nam je u fudbalu neki novi piksi sa takvim sposobnostima, eh...

x

pre 5 godina

Ovaj Doncic sledece sezone nece biti ni na mapi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Raka, 17. januar 2019 22:12) # Link komentara

A po cemu to nece biti ni na mapi? Cisto tako, pljujes da bi pljuvao, kao i svaki prosecan komentator ovde?

Dragan

pre 5 godina

Dončić u kategoriji visokih igrača, centara i krila??? A ja mislio da on igra 1 i 2.....Sad vidim zasto smo izgubili od Slovenaca na prvenstvu Evrope. Luku je trebao da cuva Bobi...

sssss

pre 5 godina

@Sto pises kad ti skodi?
Koji je smisao tvog komentara? Jokic je bolji zato sto mu je tim bolje plasiran? Jel kosarka postala individualni sport? Jel Jokic bolji i od Lebrona? Idi bre gledaj rijaliti

lignjoslav

pre 5 godina

Znači ne znam zašto se ljudi čude. Glasa se svaki dan...vecina i glasa tako...pa ako na prvom preseku ima toliko i toliko, ta razlika u odnosu na 3. ce samo rasti jer ima vecu bazu "fanova".
U prevodu, čovek ima oko 200.000 glasača, od kojih vecina glasa stalno, a neki dani vrede duplo....
Nego mi se čini da je uopšte popularnost nba igrača porasla jer je čini mi se LBJ prošle godine imao 2,6 miliona glasova, a sad ima milion više a još se glasa 5 dana...znači preci ce 4 miliona.
Jokic bi sa ovoliko glasova prošle godine bio 2.
Svejedno, Jokic ce vrv biti pozvan od trenera, jer nema sanse ni od medija ni od igrača da dobije dovoljno za prvu petorku...a to smo nekako i znali pre glasanja.
Idu im dve lake tekme i nabijanje statistike ...i bog otac ga ne izbaci ss all stara.
Nece ici Adams (realno ni ne zaslužuje iako je retko gotivan lik).
Luka sigurno hoće.
Dejvis ce sigurno dobiti više od medija i od igrača nego Jokic, pa verujem da je on siguran za prvu petorku, jer se statistika gleda, a to što mu je tim u kanalu...to nije bitno

tesa tesanovic

pre 5 godina

@Marching on together
Ma bolje da je tebe slusao pa da je pre tri godine,umesto letnje lige i perioda kada je doveo telo u stanje da uopste moze i da igra NBA sa radeci sa najvecim strucnjacima,isao na pripreme na Kopaonik,izgubio 2 meseca i da na kraju ne bi ni igrao to prvenstvo jer je tada bio cetvrta ili peta opcija na centru.Ili da je igrao najmanje bitno prvenstvo(postolimpijsko EP)i prosao mozda kao Porginzis.O ovom kvalifikacionom prozoru da ne govorim,ili mislis da smo toliko losi pa da nam je bio Jokic neopphodan protiv velikana Estonije i Gruzije.Covek ima malo glasova iz dva razloga.Nije zvezda,nema istagram,tetovaze,nije intrgantan,ne juri medije,a bez toga si danas nista u sportu.Drugo mnogo vaznije,nije bio igrac niti se deklarisao kao navijac jednog od dva blizanaca,a danas su te podele izrazenije nego ikad,eto npr.da je Zvezdas na ovaj tvoj komentar bi se javilo 50 komentatora da te izvredja,ovako nikog nije briga koliko god decko bio pljuvan.A on ce svakako igrati i ALL Star i dogodine za reprezentaciju,i trosice svoje milione,tesko je to svariti kada si prosecan komentator na b92 bez dinara u dzepu,hronicne apstinencije i ogorcen na sve i svja.

Superbike

pre 5 godina

https://vote.nba.com/#/?iref=asv_howto&cid=asv19_howto 

Evo ga link.. Sad svi na glasanje.... Oleee
(Bucko, 17. januar 2019 22:32)

Lakša opcija. Direktno na google kucajte "nba vote" i odatle direktno glasate.

Bojan

pre 5 godina

Vrlo jednostavno, Ameri su to. Neko je ovde napisao dobro. Dončić je isti Captain America, a Adams Aquaman. A ti filmovi su najviši nivo inteligencije u USA.
(Redondo, 17. januar 2019 21:57)

Nasmeja me, ali nije istina daleko. Moj utisak je da se Ameri mnogo više lože na dva spomenuta superheroja nego na NBA i all star. S obzirom da je ti zemlja od 320 miliona ljudi i da moze da se glasa svaki dan po jednom za po 10 različitih igraca i jos kad se oduzmu glasovi stranaca po tome se vidi koliki procenat amera prati NBA kosarku. Srbi procentualno mnogo više prate NBA od Amera.

Tetak

pre 5 godina

Nije mi jasno ko se ovde jos lozi na glupi all star....jedva cekam da posle meca citam analize ovde nasih strucnjaka, koji pojma nemaju da je ceo mec nista drugo nego rialiti sou.

C7-5

pre 5 godina

Doncic ima cistu americku facu tako da je jasno odakle tolika popularnost. Ono sto je bitnije, tek mora da se dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ja ne mogu da zamislim sta bi bilo posle utakmice gde je postigao 40 koseva i imao 10 skokova??

Steve Miller

pre 5 godina

Ma ovo je glasanje za ličnosti, za igrače po imenu i prezimenu, jer nema nikakvog smisla da Oklahoma ima 3 igrača sa više glasova od Denvera, da Dejvis, Dončić i Voker recimo imaju više glasova od Jokića. Pa pogledajte glasove za Bugija koji nije odigrao ni jednu utakmicu u sezoni.

Eldorado

pre 5 godina

Pogledajte oko sebe, svi Vi koji kritikujete- svi koje kritikujete uglavnom su daleko bolji i uspesniji od vas, i sve sto kritikujete daleko je bolje od onoga sto vi imate i sto vas okruzuje.
(Stevan, 17. januar 2019 23:31) # Link komentara

ako misliš da se previše kritikuju ameri - pogledaj bilo koju temu o rusiji, postali smo veći rusofobi od natoa...
ovaj drugi deo komentara, delimično se slažem, sem ovoga "daleko bolji".
to što je neko bolji u sportu ga ne čini boljim čovekom.
i ona mala kardašijanka će uskoro prebaciti milijardu na računu, šta znam, ne bih voleo takvo okruženje...

Dacha

pre 5 godina

Nije mi jasno kako neko moze za Doncica da kaze da je najbolji ikada igrac sa ovih prostora u NBA-a,posle nepunih 6 meseci u ligi gde nista nije osvojio,gde nije cak ni u plejofu,jedina satisfakcija mu je prosek poena,ali sa tom slobodom svaki igrac u Nba-u bi imao prosek 20 poena! A tek reci da je najbolji evropljanin u Nba-u pored zivog Novickog,Gasola,Parkera,naseg Jokica,bivsih igraca Sabonisa,Divca,Stojakovica je tek nebuloza,mora on jos mnogo pasulja da se najede sto se kaze da bi mogao da se uporedjuje sa njima. Za nekih 10 god ok,tad mozemo da sumiramo njegovu karijeru pa da podvucemo crtu.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Dončič i Džorđ ispred Duranta... cirkus, Adams ispred Nikole.... imao je pravo Kari, to je više šou nego natjecanje....

neko ko zna

pre 5 godina

Svima je čudno što centar Oklahome Stiven Adams ima više glasova, ali tako navijači glasaju.
______

A nije cudan broj glasova Kajrija Ievinga i Derika Rouza?

JPR24

pre 5 godina

Kakav je ovo cirkus... Rouz ? Po čemu ? Iako bi voleo da vidim onog Rouza iz Cikaga, daleko je jos od toga. Onomad Kazins , koji i ne igra... Doncic medju visokim igracima !?

faruk

pre 5 godina

ma definitivno pao rekord gllasanja do ponedelka LEBRON qe stize do 4 miliona a misllim daje rekord do sade imao DVAJT HAOWARD sa 2.7 miliona gllasova

Tazo

pre 5 godina

Evo, glasam za Jokica sa 2 gmail naloga svakoga dana, ali ne bih se iznervirao da ode na All Star, jer ta utakmica je sprdnja i tako je oduvek bilo. Ovo je vise da dobije priznanje da pripada toj grupi "odabranih". Jedino bi bilo bolesno da niko iz Denvera ne bude pozvan jer su veci deo polu-sezone drzali prvo mesto u zapadnoj konferenciji. Sa druge strane trojica iz Oklahome bi mogli da ucestvuju iako kao tim imaju slabu sezonu.

Walt

pre 5 godina

Ovo pokazuje da je nba sve vise globalna a sve manje americka stvar ovako mali broj glasova za all star to govori,verujte mi vecina koja glasa za Doncica su evropljani a ne amerikanci osim mozda nekih belaca iz Dalasa,tako su azijati glasali za Lina i Gruzijci za Pačuliju.Trenutno sam tamo i za vecinu je košarka i all star deveta rupa na svirali pogotovo dok traje nfl sezona.Ovde kosarku najvise prate afroamerikanci ovi ostali znaju za Lebrona i Karija i to je to dok je kod nas kosarka gotovo religija,u americi to vazi za nfl i bejzbol donekle.

lignjoslav

pre 5 godina

Samo jos da dodam da Srbi uglavnom ne glasaju....ne za Jokića već uopšte....inače bi Bogdanović koji čak igrao i kvale za SP dobio mnogo više. 90%glasova ide iz Amerike to se na Bogiju najbolje vidi

Neko iz Banata

pre 5 godina

@Dragan
Doncic po visini i spada u visoke igrace SF,odnosno 3
Slicna stvar je i sa Teom i Bogdanom koji su realno 2-jke,sasvim je nesto drugo sto ameri prakticno vise i nemaju tipicne plejeve,vec poentere na 1-cu.
Zato evropljani generalno u svim timovima organizuju napade , nezavisno od pozicije. Svi americki igraci su odraslina ISO filozofiji kosarke(loze se na MJ-a) ,sa par izuzetaka poput Lonza i Ronda (koji su to postali silom prilika tj.losim sutem ).

Branko

pre 5 godina

Srbin sam rođen u Sloveniji. Glasam svaki dan sa svih mogučih emaliova, mojih i od kolega. Glasam za Dončića, Jokića,Dragića, Bjelicu i Bogdanovića....ostali su mi ne bitni. Da li je taj All star bitan ili nebitan, nema veze. Tu smo da pomognemo našim košarkašima, šanse uglavnom imaju Jokič & Dončić. Kad vidim koliko ima glasova Jokić i kolika stanovnika ima Srbija nije mi ništa jasno. U stvari, sve mi je jasno.....taki smo ti mi, stvarno poseban narod. Jednom ne odigraš za reprezentaciju i gotov si. Svaka nam čast.

Boston

pre 5 godina

Ma ovo je glasanje za ličnosti, za igrače po imenu i prezimenu, jer nema nikakvog smisla da Oklahoma ima 3 igrača sa više glasova od Denvera, da Dejvis, Dončić i Voker recimo imaju više glasova od Jokića. Pa pogledajte glasove za Bugija koji nije odigrao ni jednu utakmicu u sezoni.
(Steve Miller, 17. januar 2019 22:01)

Nije realno da Dejvis ima vise glasova od Jokica ? Ahahah pomerate granice svaki dan sa nerealnim ispadima :D

Superbike

pre 5 godina

(jednostavno, 17. januar 2019 23:12)

Možda bi jednostavnije bilo preko TOR pretraživača. On ima mogućnost konstantnog menjanja ip adrese, mislim da bi mnogo brže išlo!
I meni je ta ideja pala na pamet samo je nisam isprobao.
Takođe, da bi radio tako nešto, tražio bi da mi plate, oduzima dosta vremena.

Dacha

pre 5 godina

Koja je ovo glupost da u istu grupu igraca svrstavaju Jokica sa Pol Dzordzom,Durentom,Doncicem,Lebronom,kakve oni veze imaju jedni sa drugim?! Jokic je centar i kao takav moze da se meri iskljucivo sa brojem glasova centara sa zapada,znaci Dejvis,Kazins,Adams,Capela itd...ovakvo mesanje baba i zaba je besmisleno,naravno da Jokic nikad ne moze da ima vise glasova od Durenta i Lebrona i tu nista nije cudno,ali oni jednostavno ne mogu u isti kos kad se gleda glasanje!

anbeast

pre 5 godina

Bre, ovo je takmicenje u popularnosti, tako da ne vidim nista cudno. Jokic ce biti na ol staru, izabrace ga treneri i igraci i - to je to. NBA je biznis (veliki), marketing, šerovi, procenti, "hajp", proizvodi i "proizvodi", zarada, imaju ogroman znacaj. Zavalite se i uzivajte u cirkusu :)

jд123

pre 5 godina

Zaista nije bitno da Jokic igra na tom glupom all-star mecu koji je odavno izgubio bilo kakvu zanimljivost i smisao.
(2CRAZY, 17. januar 2019 23:52)

Олстар утакмица јесте глупост, али бити олстар играч и те како значи. Зато је то за сваког играча врло битно. За каријеру, зараду, поштовање код судија,...