Nedelja, 30.12.2018.

09:38

Roleks i Julija: Da li je sponzorisanje prostitucija?

Izvor: Deutsche Welle

Roleks i Julija: Da li je sponzorisanje prostitucija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Serpentina

pre 5 godina

Muškarci su mnogo perfidniji. Oni bi ženu koja ima DŽABA radi po kući puno radno vreme, na poslu još jedno, troši svojetelo na trudnoće, porođaje, decu, svoje pare da se sredi (da, za atraktivan izgled su potrebne pare), da brine o njegovim starim roditeljima, a oni da se prenemažu i čuvaju svoju platu za sebe i svoje telo od kućnih poslova? Još ako žena ima stan, pa se usele - idealno. Malo se zagledajte okolo pa ćete videti pravo stanje stvari. Žene rade, imaju imovinu, plus rade po kući i oko nje, rađaju decu. Pa za čega vi služite ako ona sve sama mora da radi, čija su to deca, samo njena? Poštene žene uvek na**bu, one koje vas muzu se uvek cene.
Svaka koja može nešto da dobije i treba da dobije a da što manje da, jer je to takva igra. Muškarci su veće prostitutke od žena, ali podmukliji, spakovano u neku "tradiciju".

Mix

pre 5 godina

Kada su ovakve teme,uvek se setim jedne radio emisije u kojoj je ucestvovala neka cuvena prostitutka Mira iz Beograda.Zena je rekla jednu veliku istinu 'Od ovih postenih dama,mi *urve ne mozemo ni parce hleba da zaradimo'.

RealTalk

pre 5 godina

Ljubav je uslovljena sa onim šta možeš devojci da pružiš. Kad sam bio naivniji mislio sam da je dovoljno da budeš cool, i da će devojka da bude sa tobom zbog tebe a ne zbog toga šta možeš da im pružiš.
Svakoj devojci je materijalno bitno čak i presudno. Valjda zbog biologije i većeg roditeljskog investiranja i zato devojke pažljivo gledaju sa kim će da budu, da li taj neko sa kojim je može da se sutra brine za potomstvo ako zatrudni. Znači ona više investira a muškarac ništa, ali ona ostaje sa detetom u trudnoći i kasnije ceo život. Pare = sigurnost.

Papageno

pre 5 godina

Ako to radi odrasla i punoletna devojka ili žena, po svom slobodnom izboru, bez nekavog makroa koji je primorava i uzima joj zaradu, šta ja tu imam da sudim i presuđujem? U ime nekakvog "morala"?!!

Za nju je to samo posao! Naravno da seks nije i nikad neće biti posao kao i svaki drugi, ali na kraju krajeva, to su lične stvari.

Uostalom, po čemu su žene sa ovog sajta manje "moralne" od toliko dama po svetu koje se prodaju i prave čitave karijere preko kreveta? Od industrje šoubiznisa pa nadalje! Jedina razlika je da posle "usluge" možda nisu plaćene odmah i u kešu, nego kasnije i u nekom naturalnom vidu, ali nema suštinske razlike.

Toga ima neuporedivo više nego biznisa na ovom sajtu, toliko da praktično svako od nas može da navede primer koji je lično video!

I pisanje naručenih botovskih komentara po sajtovima je jedna vrsta prostitucije!

Klasične prostitutke su daleko časnije

pre 5 godina

Legalizovati. Zakonski, zdravstveno i fiskalno kontrolisati. Oporezovati i to, kao i klasičnu prostituciju.

Pantagruel

pre 5 godina

Спонзорисање јесте проституција, а један од главних проблема савременог друштва је управо то што увођењем бројних "граничних области" у све сегменте живота релативизујемо допуштено и недопуштено, прихватљиво и неприхватљиво, стварајући "сиву зону" укојој је као у реду бити. На тај начин креирамо безбедно ловиште за сексуалне предаторе и експлоататоре какве би у патријархалном друштву, традиционалног система вредности, средили очеви и браћа оваквих девојака, а сви би сматрали да то чине са правом. Кроз прихватање овакве врсте односа, ви поново оживљавате робовласништво, вешто камуфлирано, да се не препозна његова природа. Зато је и важно да се разбије породица (наводна еманципација младих), јер само млади који су лишени контроле, заштите и забрана својих родитеља могу упасти у овакве замке.

EU Citizen

pre 5 godina

Kao što obično kažem, kćeri ne bih preporučio, jer je emocionalno naporno, nezahvalno i čini ljude ciničnim, sli ni sinu ne bih preporučio da bude rudar ili rsdi na platformi. To su odrasli ljufi i pošten posao, mnogo pošteniji od politike ili NVO-parazitizma, ko voli nek izvoli, ja mu definitivno neću ništa reći ako nismo dobri prijatelji :)

cccc

pre 5 godina

Znate kako imam decka a imam i kombinaciju, kombinaciju ne menjam al decka menjam, u sustini njih dvojica kad se spoje dobijem sve sto mi treba, a oni imaju samo jedno zajednicko...mene...i mogu vam reci lova uopste nije bitna

J.

pre 5 godina

Jedino što mogu da zaključim je da su sve žene prostitutke, bar sa tačke gledišta frustriranog Balkanca. Uključujući i vlastitu, a verovatno i majka, sestra i ćerka. Da ne bi bila prostitutka, žena mora obavezno da ima siromašnog partnera, nije na odmet da ga finansijski i pomaže. Razumela.

Bzvz

pre 5 godina

Nebitno, ako njima oboma odgovara sta to trecim licima smeta i sta ih se uopste tice.
Smeta im samo zato sto nemaju sami para za isto. A misle da takve pogodnosti treba da dobiju besplatno. Nema glamuroznog zivota za prosecne ljude, pomirite se sa tim. Vodicete prosecan zivot sa prosecnim zenama i u tome nema bas nista tragicno. Za bilo sta glamuroznije potrudite se, ne pripada vam to po difoltu.

Marko

pre 5 godina

Ja bih mladoj atraktivnoj studentkinji rado davao 1000e mesecno, a nisam ni star ni ruzan. Na "klasicnu" devojku bih potrosio manje para, ali i izgubio zivaca.

Никола87

pre 5 godina

Џини Бушар, иначе мултимилионерка, дејтовала је обичног лика који ју је смувао преко Твитера око опкладе за резултат у америчком фудбалу, или тако нешто. Додуше, можда је све био само PR, а можда се нешто међу њима и стварно десило? У сваком случају, има женских којима паре нису на првом месту, иако се о њима не пише. А требало би јер, ето, поправљају просек савременим лепим девојкама, и мушкарци би, такође, били мање огорчени.

Roleks

pre 5 godina

Па шта је ту лоше шта ту фали ћелава чичегања ако већ плаћа паре ваљда је ред да и он мало ужива.

Ozbiljno

pre 5 godina

Imam predlog za sve ove što su očajni:
Mladići, obogatite se!
Nemojte da uzimate novac od mame i tate. Borite se, učite školu, aplicirajte za stipendije.
Najlakše je p*deti kod kuće i biti nesrećan.

Blaža

pre 5 godina

To je nekadašnji seekingarrangement.com. Koristio sam ga izvesno vreme, pre par godina. Ne znam kakva je situacija u Evropi, ali devojke koje sam upoznao u Americi definitivno nisu prostitutke i nije se sve vrtelo oko seksa. Nikada nisam imao seks na prvom sastanku, a neke uopšte nisu tu radi para, nego da sretnu nekoga izvan njihovog socijalnog okruženja. Sa dve sam ostao u kontaktu, jednoj sam čak bio i na venčanju.
(Silverfox, 30. decembar 2018 11:59)

Ukratko ti si im placao da se druze sa tobom? Ok bro moramo ozbiljno da popricamo

srb

pre 5 godina

vise postujem prostitutke od ovih...no, zakon ponude i traznje iziskuje od mene da razumem zasto postoje takve. I da se ne lazemo, makar 95% sponzorusa je zenskog pola, svi smo okruzeni takvima, prosto je nemoguce da neko nije upoznao takvu devojku

Silverfox

pre 5 godina

To je nekadašnji seekingarrangement.com. Koristio sam ga izvesno vreme, pre par godina. Ne znam kakva je situacija u Evropi, ali devojke koje sam upoznao u Americi definitivno nisu prostitutke i nije se sve vrtelo oko seksa. Nikada nisam imao seks na prvom sastanku, a neke uopšte nisu tu radi para, nego da sretnu nekoga izvan njihovog socijalnog okruženja. Sa dve sam ostao u kontaktu, jednoj sam čak bio i na venčanju.

Сула

pre 5 godina

Спонзоруша не сме да призна оно што је и њен цео менталитет се заснива на том негодовању. Код проститутке то није случај; њен цео посао се заснива на директности па је стога све чисто.

Иронично је то да се спонзоруше, радодајке и варалице подсмејавају простуткама, али истина је та да проститутка може постати светица, док ове три никад.

Joca

pre 5 godina

Prostitucija je sasvim normalna i siroko prihvacena u narodu. Traje odkad je izmisljen brak i vezivanje muskarca i zene.
Da, prostitucija je i kada devojka/udavaca gleda samo momka koji ima para, ili nesto materijalno sto ce njoj uciniti zivot lepsim. Zar prostitucija nije kad devojke padaju na momke koji imaju dobar auto? Zar prostitucija nije kad joj muskarac obeca posao pa ona odmah okrene ledja, tj. ono ispod ledja?
Iz zivotnog iskustva sam naucio, da su NAJPOSTENIJE one koje ti kazu tacnu tarifu, pa tako platis i vozis koliko ti treba. Zaljubljene (u bogatase) nisu nista bolje od njih samo su perfidnije i podmuklije. Bas je lepo razvodom dobiti polovinu, jel da?

Uroš

pre 5 godina

Ako ćemo tako da paušalno ocenjujemo, onda bi na prvom mestu trebalo da budu političari. I da plaćaju porez za prostituciju i da se podvrgavaju redovnim lekarskim pregledima.

p8

pre 5 godina

Po čemu se to razlikuje od današnjih brakova? Većinom su muškarci ti kojima je društveno omogućeno da imaju pare, ali ima i dosta žena. Druga polovina ekonomski zavisi od njih, mora da radi šta joj se ne radi, i ne biva plaćenA za svoj rad, jer, nije zaposlena. Posebno su žene u podređenom položaju zbog trudnoće 9 meseci, porođaja i dojenja/dadiljanja 12 meseci.

Znači, matori muškarci imaju višak para, i ne vidim ništa loše u tome da neka ambiciozna devojka sebi poboljša život posebno ako se od tih para obrazuje. Problem su ti muškarci, to je tuga. Ceo vek sprčili, a seks, ljubav, pažnju i poštovanje nisu uspeli da zarade, već moraju da kupuju.

ja

pre 5 godina

Moja bivša žena nije radila, imala je dečka koji verovatno ništa nije plaćao, a od kako sam se razveo imam bar 500 eur mesecno više u džepu. Kako se to zove? Za mene znam da sam ovan...

Polidor

pre 5 godina

Pa ako se tako gleda i jedna obicna tj. uobicajena veza dve osobe u kojoj jedna placa sve (poklone, vecere, izlaske, bioskop itd) pa jos je dzabe i vozi svuda je cista prostitucija.

Joca

pre 5 godina

Prostitucija je sasvim normalna i siroko prihvacena u narodu. Traje odkad je izmisljen brak i vezivanje muskarca i zene.
Da, prostitucija je i kada devojka/udavaca gleda samo momka koji ima para, ili nesto materijalno sto ce njoj uciniti zivot lepsim. Zar prostitucija nije kad devojke padaju na momke koji imaju dobar auto? Zar prostitucija nije kad joj muskarac obeca posao pa ona odmah okrene ledja, tj. ono ispod ledja?
Iz zivotnog iskustva sam naucio, da su NAJPOSTENIJE one koje ti kazu tacnu tarifu, pa tako platis i vozis koliko ti treba. Zaljubljene (u bogatase) nisu nista bolje od njih samo su perfidnije i podmuklije. Bas je lepo razvodom dobiti polovinu, jel da?

ja

pre 5 godina

Moja bivša žena nije radila, imala je dečka koji verovatno ništa nije plaćao, a od kako sam se razveo imam bar 500 eur mesecno više u džepu. Kako se to zove? Za mene znam da sam ovan...

Сула

pre 5 godina

Спонзоруша не сме да призна оно што је и њен цео менталитет се заснива на том негодовању. Код проститутке то није случај; њен цео посао се заснива на директности па је стога све чисто.

Иронично је то да се спонзоруше, радодајке и варалице подсмејавају простуткама, али истина је та да проститутка може постати светица, док ове три никад.

Polidor

pre 5 godina

Pa ako se tako gleda i jedna obicna tj. uobicajena veza dve osobe u kojoj jedna placa sve (poklone, vecere, izlaske, bioskop itd) pa jos je dzabe i vozi svuda je cista prostitucija.

Blaža

pre 5 godina

To je nekadašnji seekingarrangement.com. Koristio sam ga izvesno vreme, pre par godina. Ne znam kakva je situacija u Evropi, ali devojke koje sam upoznao u Americi definitivno nisu prostitutke i nije se sve vrtelo oko seksa. Nikada nisam imao seks na prvom sastanku, a neke uopšte nisu tu radi para, nego da sretnu nekoga izvan njihovog socijalnog okruženja. Sa dve sam ostao u kontaktu, jednoj sam čak bio i na venčanju.
(Silverfox, 30. decembar 2018 11:59)

Ukratko ti si im placao da se druze sa tobom? Ok bro moramo ozbiljno da popricamo

Uroš

pre 5 godina

Ako ćemo tako da paušalno ocenjujemo, onda bi na prvom mestu trebalo da budu političari. I da plaćaju porez za prostituciju i da se podvrgavaju redovnim lekarskim pregledima.

Marko

pre 5 godina

Ja bih mladoj atraktivnoj studentkinji rado davao 1000e mesecno, a nisam ni star ni ruzan. Na "klasicnu" devojku bih potrosio manje para, ali i izgubio zivaca.

Ozbiljno

pre 5 godina

Imam predlog za sve ove što su očajni:
Mladići, obogatite se!
Nemojte da uzimate novac od mame i tate. Borite se, učite školu, aplicirajte za stipendije.
Najlakše je p*deti kod kuće i biti nesrećan.

srb

pre 5 godina

vise postujem prostitutke od ovih...no, zakon ponude i traznje iziskuje od mene da razumem zasto postoje takve. I da se ne lazemo, makar 95% sponzorusa je zenskog pola, svi smo okruzeni takvima, prosto je nemoguce da neko nije upoznao takvu devojku

Silverfox

pre 5 godina

To je nekadašnji seekingarrangement.com. Koristio sam ga izvesno vreme, pre par godina. Ne znam kakva je situacija u Evropi, ali devojke koje sam upoznao u Americi definitivno nisu prostitutke i nije se sve vrtelo oko seksa. Nikada nisam imao seks na prvom sastanku, a neke uopšte nisu tu radi para, nego da sretnu nekoga izvan njihovog socijalnog okruženja. Sa dve sam ostao u kontaktu, jednoj sam čak bio i na venčanju.

p8

pre 5 godina

Po čemu se to razlikuje od današnjih brakova? Većinom su muškarci ti kojima je društveno omogućeno da imaju pare, ali ima i dosta žena. Druga polovina ekonomski zavisi od njih, mora da radi šta joj se ne radi, i ne biva plaćenA za svoj rad, jer, nije zaposlena. Posebno su žene u podređenom položaju zbog trudnoće 9 meseci, porođaja i dojenja/dadiljanja 12 meseci.

Znači, matori muškarci imaju višak para, i ne vidim ništa loše u tome da neka ambiciozna devojka sebi poboljša život posebno ako se od tih para obrazuje. Problem su ti muškarci, to je tuga. Ceo vek sprčili, a seks, ljubav, pažnju i poštovanje nisu uspeli da zarade, već moraju da kupuju.

Serpentina

pre 5 godina

Muškarci su mnogo perfidniji. Oni bi ženu koja ima DŽABA radi po kući puno radno vreme, na poslu još jedno, troši svojetelo na trudnoće, porođaje, decu, svoje pare da se sredi (da, za atraktivan izgled su potrebne pare), da brine o njegovim starim roditeljima, a oni da se prenemažu i čuvaju svoju platu za sebe i svoje telo od kućnih poslova? Još ako žena ima stan, pa se usele - idealno. Malo se zagledajte okolo pa ćete videti pravo stanje stvari. Žene rade, imaju imovinu, plus rade po kući i oko nje, rađaju decu. Pa za čega vi služite ako ona sve sama mora da radi, čija su to deca, samo njena? Poštene žene uvek na**bu, one koje vas muzu se uvek cene.
Svaka koja može nešto da dobije i treba da dobije a da što manje da, jer je to takva igra. Muškarci su veće prostitutke od žena, ali podmukliji, spakovano u neku "tradiciju".

Roleks

pre 5 godina

Па шта је ту лоше шта ту фали ћелава чичегања ако већ плаћа паре ваљда је ред да и он мало ужива.

EU Citizen

pre 5 godina

Kao što obično kažem, kćeri ne bih preporučio, jer je emocionalno naporno, nezahvalno i čini ljude ciničnim, sli ni sinu ne bih preporučio da bude rudar ili rsdi na platformi. To su odrasli ljufi i pošten posao, mnogo pošteniji od politike ili NVO-parazitizma, ko voli nek izvoli, ja mu definitivno neću ništa reći ako nismo dobri prijatelji :)

Mix

pre 5 godina

Kada su ovakve teme,uvek se setim jedne radio emisije u kojoj je ucestvovala neka cuvena prostitutka Mira iz Beograda.Zena je rekla jednu veliku istinu 'Od ovih postenih dama,mi *urve ne mozemo ni parce hleba da zaradimo'.

J.

pre 5 godina

Jedino što mogu da zaključim je da su sve žene prostitutke, bar sa tačke gledišta frustriranog Balkanca. Uključujući i vlastitu, a verovatno i majka, sestra i ćerka. Da ne bi bila prostitutka, žena mora obavezno da ima siromašnog partnera, nije na odmet da ga finansijski i pomaže. Razumela.

RealTalk

pre 5 godina

Ljubav je uslovljena sa onim šta možeš devojci da pružiš. Kad sam bio naivniji mislio sam da je dovoljno da budeš cool, i da će devojka da bude sa tobom zbog tebe a ne zbog toga šta možeš da im pružiš.
Svakoj devojci je materijalno bitno čak i presudno. Valjda zbog biologije i većeg roditeljskog investiranja i zato devojke pažljivo gledaju sa kim će da budu, da li taj neko sa kojim je može da se sutra brine za potomstvo ako zatrudni. Znači ona više investira a muškarac ništa, ali ona ostaje sa detetom u trudnoći i kasnije ceo život. Pare = sigurnost.

Papageno

pre 5 godina

Ako to radi odrasla i punoletna devojka ili žena, po svom slobodnom izboru, bez nekavog makroa koji je primorava i uzima joj zaradu, šta ja tu imam da sudim i presuđujem? U ime nekakvog "morala"?!!

Za nju je to samo posao! Naravno da seks nije i nikad neće biti posao kao i svaki drugi, ali na kraju krajeva, to su lične stvari.

Uostalom, po čemu su žene sa ovog sajta manje "moralne" od toliko dama po svetu koje se prodaju i prave čitave karijere preko kreveta? Od industrje šoubiznisa pa nadalje! Jedina razlika je da posle "usluge" možda nisu plaćene odmah i u kešu, nego kasnije i u nekom naturalnom vidu, ali nema suštinske razlike.

Toga ima neuporedivo više nego biznisa na ovom sajtu, toliko da praktično svako od nas može da navede primer koji je lično video!

I pisanje naručenih botovskih komentara po sajtovima je jedna vrsta prostitucije!

Bzvz

pre 5 godina

Nebitno, ako njima oboma odgovara sta to trecim licima smeta i sta ih se uopste tice.
Smeta im samo zato sto nemaju sami para za isto. A misle da takve pogodnosti treba da dobiju besplatno. Nema glamuroznog zivota za prosecne ljude, pomirite se sa tim. Vodicete prosecan zivot sa prosecnim zenama i u tome nema bas nista tragicno. Za bilo sta glamuroznije potrudite se, ne pripada vam to po difoltu.

Pantagruel

pre 5 godina

Спонзорисање јесте проституција, а један од главних проблема савременог друштва је управо то што увођењем бројних "граничних области" у све сегменте живота релативизујемо допуштено и недопуштено, прихватљиво и неприхватљиво, стварајући "сиву зону" укојој је као у реду бити. На тај начин креирамо безбедно ловиште за сексуалне предаторе и експлоататоре какве би у патријархалном друштву, традиционалног система вредности, средили очеви и браћа оваквих девојака, а сви би сматрали да то чине са правом. Кроз прихватање овакве врсте односа, ви поново оживљавате робовласништво, вешто камуфлирано, да се не препозна његова природа. Зато је и важно да се разбије породица (наводна еманципација младих), јер само млади који су лишени контроле, заштите и забрана својих родитеља могу упасти у овакве замке.

Klasične prostitutke su daleko časnije

pre 5 godina

Legalizovati. Zakonski, zdravstveno i fiskalno kontrolisati. Oporezovati i to, kao i klasičnu prostituciju.

cccc

pre 5 godina

Znate kako imam decka a imam i kombinaciju, kombinaciju ne menjam al decka menjam, u sustini njih dvojica kad se spoje dobijem sve sto mi treba, a oni imaju samo jedno zajednicko...mene...i mogu vam reci lova uopste nije bitna

Никола87

pre 5 godina

Џини Бушар, иначе мултимилионерка, дејтовала је обичног лика који ју је смувао преко Твитера око опкладе за резултат у америчком фудбалу, или тако нешто. Додуше, можда је све био само PR, а можда се нешто међу њима и стварно десило? У сваком случају, има женских којима паре нису на првом месту, иако се о њима не пише. А требало би јер, ето, поправљају просек савременим лепим девојкама, и мушкарци би, такође, били мање огорчени.

p8

pre 5 godina

Po čemu se to razlikuje od današnjih brakova? Većinom su muškarci ti kojima je društveno omogućeno da imaju pare, ali ima i dosta žena. Druga polovina ekonomski zavisi od njih, mora da radi šta joj se ne radi, i ne biva plaćenA za svoj rad, jer, nije zaposlena. Posebno su žene u podređenom položaju zbog trudnoće 9 meseci, porođaja i dojenja/dadiljanja 12 meseci.

Znači, matori muškarci imaju višak para, i ne vidim ništa loše u tome da neka ambiciozna devojka sebi poboljša život posebno ako se od tih para obrazuje. Problem su ti muškarci, to je tuga. Ceo vek sprčili, a seks, ljubav, pažnju i poštovanje nisu uspeli da zarade, već moraju da kupuju.

Joca

pre 5 godina

Prostitucija je sasvim normalna i siroko prihvacena u narodu. Traje odkad je izmisljen brak i vezivanje muskarca i zene.
Da, prostitucija je i kada devojka/udavaca gleda samo momka koji ima para, ili nesto materijalno sto ce njoj uciniti zivot lepsim. Zar prostitucija nije kad devojke padaju na momke koji imaju dobar auto? Zar prostitucija nije kad joj muskarac obeca posao pa ona odmah okrene ledja, tj. ono ispod ledja?
Iz zivotnog iskustva sam naucio, da su NAJPOSTENIJE one koje ti kazu tacnu tarifu, pa tako platis i vozis koliko ti treba. Zaljubljene (u bogatase) nisu nista bolje od njih samo su perfidnije i podmuklije. Bas je lepo razvodom dobiti polovinu, jel da?

Marko

pre 5 godina

Ja bih mladoj atraktivnoj studentkinji rado davao 1000e mesecno, a nisam ni star ni ruzan. Na "klasicnu" devojku bih potrosio manje para, ali i izgubio zivaca.

EU Citizen

pre 5 godina

Kao što obično kažem, kćeri ne bih preporučio, jer je emocionalno naporno, nezahvalno i čini ljude ciničnim, sli ni sinu ne bih preporučio da bude rudar ili rsdi na platformi. To su odrasli ljufi i pošten posao, mnogo pošteniji od politike ili NVO-parazitizma, ko voli nek izvoli, ja mu definitivno neću ništa reći ako nismo dobri prijatelji :)

Ozbiljno

pre 5 godina

Imam predlog za sve ove što su očajni:
Mladići, obogatite se!
Nemojte da uzimate novac od mame i tate. Borite se, učite školu, aplicirajte za stipendije.
Najlakše je p*deti kod kuće i biti nesrećan.

Silverfox

pre 5 godina

To je nekadašnji seekingarrangement.com. Koristio sam ga izvesno vreme, pre par godina. Ne znam kakva je situacija u Evropi, ali devojke koje sam upoznao u Americi definitivno nisu prostitutke i nije se sve vrtelo oko seksa. Nikada nisam imao seks na prvom sastanku, a neke uopšte nisu tu radi para, nego da sretnu nekoga izvan njihovog socijalnog okruženja. Sa dve sam ostao u kontaktu, jednoj sam čak bio i na venčanju.

Serpentina

pre 5 godina

Muškarci su mnogo perfidniji. Oni bi ženu koja ima DŽABA radi po kući puno radno vreme, na poslu još jedno, troši svojetelo na trudnoće, porođaje, decu, svoje pare da se sredi (da, za atraktivan izgled su potrebne pare), da brine o njegovim starim roditeljima, a oni da se prenemažu i čuvaju svoju platu za sebe i svoje telo od kućnih poslova? Još ako žena ima stan, pa se usele - idealno. Malo se zagledajte okolo pa ćete videti pravo stanje stvari. Žene rade, imaju imovinu, plus rade po kući i oko nje, rađaju decu. Pa za čega vi služite ako ona sve sama mora da radi, čija su to deca, samo njena? Poštene žene uvek na**bu, one koje vas muzu se uvek cene.
Svaka koja može nešto da dobije i treba da dobije a da što manje da, jer je to takva igra. Muškarci su veće prostitutke od žena, ali podmukliji, spakovano u neku "tradiciju".

cccc

pre 5 godina

Znate kako imam decka a imam i kombinaciju, kombinaciju ne menjam al decka menjam, u sustini njih dvojica kad se spoje dobijem sve sto mi treba, a oni imaju samo jedno zajednicko...mene...i mogu vam reci lova uopste nije bitna

Polidor

pre 5 godina

Pa ako se tako gleda i jedna obicna tj. uobicajena veza dve osobe u kojoj jedna placa sve (poklone, vecere, izlaske, bioskop itd) pa jos je dzabe i vozi svuda je cista prostitucija.

Blaža

pre 5 godina

To je nekadašnji seekingarrangement.com. Koristio sam ga izvesno vreme, pre par godina. Ne znam kakva je situacija u Evropi, ali devojke koje sam upoznao u Americi definitivno nisu prostitutke i nije se sve vrtelo oko seksa. Nikada nisam imao seks na prvom sastanku, a neke uopšte nisu tu radi para, nego da sretnu nekoga izvan njihovog socijalnog okruženja. Sa dve sam ostao u kontaktu, jednoj sam čak bio i na venčanju.
(Silverfox, 30. decembar 2018 11:59)

Ukratko ti si im placao da se druze sa tobom? Ok bro moramo ozbiljno da popricamo

Roleks

pre 5 godina

Па шта је ту лоше шта ту фали ћелава чичегања ако већ плаћа паре ваљда је ред да и он мало ужива.

srb

pre 5 godina

vise postujem prostitutke od ovih...no, zakon ponude i traznje iziskuje od mene da razumem zasto postoje takve. I da se ne lazemo, makar 95% sponzorusa je zenskog pola, svi smo okruzeni takvima, prosto je nemoguce da neko nije upoznao takvu devojku

J.

pre 5 godina

Jedino što mogu da zaključim je da su sve žene prostitutke, bar sa tačke gledišta frustriranog Balkanca. Uključujući i vlastitu, a verovatno i majka, sestra i ćerka. Da ne bi bila prostitutka, žena mora obavezno da ima siromašnog partnera, nije na odmet da ga finansijski i pomaže. Razumela.

Никола87

pre 5 godina

Џини Бушар, иначе мултимилионерка, дејтовала је обичног лика који ју је смувао преко Твитера око опкладе за резултат у америчком фудбалу, или тако нешто. Додуше, можда је све био само PR, а можда се нешто међу њима и стварно десило? У сваком случају, има женских којима паре нису на првом месту, иако се о њима не пише. А требало би јер, ето, поправљају просек савременим лепим девојкама, и мушкарци би, такође, били мање огорчени.

ja

pre 5 godina

Moja bivša žena nije radila, imala je dečka koji verovatno ništa nije plaćao, a od kako sam se razveo imam bar 500 eur mesecno više u džepu. Kako se to zove? Za mene znam da sam ovan...

RealTalk

pre 5 godina

Ljubav je uslovljena sa onim šta možeš devojci da pružiš. Kad sam bio naivniji mislio sam da je dovoljno da budeš cool, i da će devojka da bude sa tobom zbog tebe a ne zbog toga šta možeš da im pružiš.
Svakoj devojci je materijalno bitno čak i presudno. Valjda zbog biologije i većeg roditeljskog investiranja i zato devojke pažljivo gledaju sa kim će da budu, da li taj neko sa kojim je može da se sutra brine za potomstvo ako zatrudni. Znači ona više investira a muškarac ništa, ali ona ostaje sa detetom u trudnoći i kasnije ceo život. Pare = sigurnost.

Сула

pre 5 godina

Спонзоруша не сме да призна оно што је и њен цео менталитет се заснива на том негодовању. Код проститутке то није случај; њен цео посао се заснива на директности па је стога све чисто.

Иронично је то да се спонзоруше, радодајке и варалице подсмејавају простуткама, али истина је та да проститутка може постати светица, док ове три никад.

Mix

pre 5 godina

Kada su ovakve teme,uvek se setim jedne radio emisije u kojoj je ucestvovala neka cuvena prostitutka Mira iz Beograda.Zena je rekla jednu veliku istinu 'Od ovih postenih dama,mi *urve ne mozemo ni parce hleba da zaradimo'.

Klasične prostitutke su daleko časnije

pre 5 godina

Legalizovati. Zakonski, zdravstveno i fiskalno kontrolisati. Oporezovati i to, kao i klasičnu prostituciju.

Pantagruel

pre 5 godina

Спонзорисање јесте проституција, а један од главних проблема савременог друштва је управо то што увођењем бројних "граничних области" у све сегменте живота релативизујемо допуштено и недопуштено, прихватљиво и неприхватљиво, стварајући "сиву зону" укојој је као у реду бити. На тај начин креирамо безбедно ловиште за сексуалне предаторе и експлоататоре какве би у патријархалном друштву, традиционалног система вредности, средили очеви и браћа оваквих девојака, а сви би сматрали да то чине са правом. Кроз прихватање овакве врсте односа, ви поново оживљавате робовласништво, вешто камуфлирано, да се не препозна његова природа. Зато је и важно да се разбије породица (наводна еманципација младих), јер само млади који су лишени контроле, заштите и забрана својих родитеља могу упасти у овакве замке.

Bzvz

pre 5 godina

Nebitno, ako njima oboma odgovara sta to trecim licima smeta i sta ih se uopste tice.
Smeta im samo zato sto nemaju sami para za isto. A misle da takve pogodnosti treba da dobiju besplatno. Nema glamuroznog zivota za prosecne ljude, pomirite se sa tim. Vodicete prosecan zivot sa prosecnim zenama i u tome nema bas nista tragicno. Za bilo sta glamuroznije potrudite se, ne pripada vam to po difoltu.

Papageno

pre 5 godina

Ako to radi odrasla i punoletna devojka ili žena, po svom slobodnom izboru, bez nekavog makroa koji je primorava i uzima joj zaradu, šta ja tu imam da sudim i presuđujem? U ime nekakvog "morala"?!!

Za nju je to samo posao! Naravno da seks nije i nikad neće biti posao kao i svaki drugi, ali na kraju krajeva, to su lične stvari.

Uostalom, po čemu su žene sa ovog sajta manje "moralne" od toliko dama po svetu koje se prodaju i prave čitave karijere preko kreveta? Od industrje šoubiznisa pa nadalje! Jedina razlika je da posle "usluge" možda nisu plaćene odmah i u kešu, nego kasnije i u nekom naturalnom vidu, ali nema suštinske razlike.

Toga ima neuporedivo više nego biznisa na ovom sajtu, toliko da praktično svako od nas može da navede primer koji je lično video!

I pisanje naručenih botovskih komentara po sajtovima je jedna vrsta prostitucije!

Uroš

pre 5 godina

Ako ćemo tako da paušalno ocenjujemo, onda bi na prvom mestu trebalo da budu političari. I da plaćaju porez za prostituciju i da se podvrgavaju redovnim lekarskim pregledima.