Sreda, 12.12.2018.

21:45

"Mislili su da za šest utakmica nećemo preći centar"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zadovoljan je 2018. godinom i kaže da je Zvezda i u Ligi šampiona pokazala da je veliki klub.

Izvor: MLJ

"Mislili su da za šest utakmica neæemo preæi centar" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Bata

pre 5 godina

Polako rodjaci... Zamislite da bilo koja druga ekipa koja je poslednja na tabeli LS (npr. Monako, PSV, Lokomotiva, AEK, itd) pisu ovakve epove kako su oni veliki evropski timovi, kako su se pokazali i dokazali, najvise pretrcali i slicno. Pa svi bi im se smejali!! Alo bre, i corava koka ubode jedno zrno. Zavrsili ste svoje, pa cemo videti kada cete ponovo biti u elitnom drustvu. Ovakve kvalifikacije kao sto ste imali ove godine (tj. renome i jacina timova) se dogode jednom u sto godina. Imali ste vise srece nego pameti, a vec dogodine ste minimum u polufinalu LS... Ludilo!

Saca

pre 5 godina

kada sam rekao prosecna ekipa mislio sam na ovo:
CZ - S Trnava 1:1 ; 1:1 -prosuzeci,
CZ - Salzburg 0:0 ; 2:2 -prolaz vise golova u godtima,
CZ - Napoli 0:0 ; 1:4
CZ - Liverpul 2:0 ; 0:4
CZ - PSZ 1:4 : 1:6

znači posle 10 utkamica samo jedna pobeda i puno srece. I sto to nije prosecna ekipa koja igra ruzan defanzivan fudbal. Svaka cast za pobedu proriv Liverpula, pa sta, evo i Plzen dobi Romu, CSK Reala pa ne dizu buku da ce biti prvaci Evrope, prema tome polako sa prvaci sto rece Sojic.

Zlatko

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite... Vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga 
(iggy, 13. decembar 2018 10:39) 

Mislim da to UEFA neće dozvoliti. Iščekivajući utakmicu prethodnih dana mi je to palo na pamet. U slučaju da se dogodi i neka to takmičenje igraju stvarno najbogatiji (lige petice) ostaje sasvim dovoljno da se napravi konkurentno i zanimljivo takmičenje. Neću nabrajati po imenima klubova, ali mislim da će svi razumeti: Portugal 3, Holandija 3, Belgija 2, Škotska 2, Grčka 2 (neka bude i 3), Turska 3, Ukrajina 2, Rusija 4, Češka 2, Švajcarska 2, Norveška 1-2, Švedska 1-2, Austrija 1-2, Slovačka 1-2, Danska, Rumunija, Mađarska, zemlje bivše SFRJ sa po jednim ili dva predstavnika, Apoel, Ludogorec. Naravno, na osnovu tabela iz nacionalnih liga. Npr, Porto ili Ajaks nemaju zagarantovano učešće, bez obzira na dve odnosno 4 titule.

VladaNS

pre 5 godina

Do 1991 su pričali "mi igrali finale 66, mi ovo, mi ono" i onda ih potopi Zvezda 1991 za sva vremena. Do 2018 "mi igrali 2 puta LŠ, mi ovo, mi ono" i iz prvog učešća odmah bolji rezultat, i više golova i više bodova i više pobeda. Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.
(Filipus, 13. decembar 2018 13:23)

U rekordan poraz od 2:10 u dvomeču. Ni to nećemo dostići :/

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

I najbitnije od svega od LŠ (sa tv pravima) zaradili 26 miliona + Radonjić, preko 35 milki (skinućemo malo za novu mečku Terzi, ali ostaće i nama)...pa kome je smešno nek se smeje...

Zlatko

pre 5 godina

Plzenj ima 7 bodova i ide u LE, isla bi i Zvezda da ima 7 umesto 4
(sef strucnog staba, 13. decembar 2018 11:26)

Da se još jednom desilo što biti ne može i da smo iznenadili PSŽ, sa 7 bodova ne bismo nigde išli. Dalje bi otišli Liverpul i Napoli sa 9, PSŽ bi igrao LE sa 8, a mi bismo bili četvrti sa 7. A i u toj njihovoj grupi, zahvaljujući nezainteresovanosti Reala, CSKA takođe nigde ne ide a ima 7 bodova.

Filipus

pre 5 godina

Do 1991 su pričali "mi igrali finale 66, mi ovo, mi ono" i onda ih potopi Zvezda 1991 za sva vremena. Do 2018 "mi igrali 2 puta LŠ, mi ovo, mi ono" i iz prvog učešća odmah bolji rezultat, i više golova i više bodova i više pobeda. Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.

NoName

pre 5 godina

Zvezda kao osvajač KEŠ-a pravi društvo Realu, Barseloni, Mančesteru, Juventusu, Milanu, Bajernu, Interu..... Komšija mali kao osvajač nula bodova u grupi pravi društvo Košicama, Rapidu, Levskom, Debrecinu, Žilini, Ocelulu... Zli jezici bi rekli svakom svoje.

Mikii

pre 5 godina

Meni je najjace ovo kad kazu da su se do samog kraja borili za prolaz dalje, a u poslednja dva kola su prosto razneseni. Kakva borba, kakvi bakraci, pa oni ni za godinu dana nece znati kako osvojise ove bodove.

Marko

pre 5 godina

Nisam navijač Zvezde (nisam ni Partizana) a hoću da kažem dve stvari, prvo Zvezda je u ovoj najtežoj grupi uradila mnogo više nego što realno vredi i na tome joj svaka čast a druga je da bi i u najslabijoj grupi (koja god to grupa bila) opet bila zadnja da se ne zanosimo, neviđen uspeh je što su uopšte ušli u Ligu Šampiona!

PFC 1970

pre 5 godina

Kad jedan PSG ne moze cisto bez sudija da pobedi Zvezdu... o cemu dalje da pricamo?!
(Django, 13. decembar 2018 12:07)

Vi niste mogli Lučane da pobedite bez sudije.

Skorpion

pre 5 godina

Prvi put sam procitao sve komentare od prvog do poslednjeg na nekoj od vesti, razlog je jednostavan, toliko plakanja, kukulelekanja, zavisti, zlobe i bola u komentarima malih "grobarcica" je neprocenjivo, bas sam uzivao.

Rocky

pre 5 godina

Mnogo boli Grobare,mnogo!!!
(Aleksej, 13. decembar 2018 09:03)

Sta ima da ih boli tudji neuspeh? Ahahah
(defekt, 13. decembar 2018 10:24)


Zato si ti danas tu na ovoj vesti? Zbog neuspeha? ha ha ha

Jao jao komsija mali...

NoName

pre 5 godina

Ja ne razumem ovog lika. 
Ponosan što je Zvezda POSLEDNJA u grupi? 
Šta je cilj ovog takmičenja, pobogu?
(nisam navijač nijednog kluba, 13. decembar 2018 10:12)

Itekako si navijač jednog kluba. Onog nebitnog.

piksi_iz_kornera

pre 5 godina

Ma opasni ste bili, za malo da prodjete grupu. Niste imali srece. Prosto ste plesali na terenu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubitelj Beogradskog Partizana, 13. decembar 2018 08:34)

Sine mi makar nešto uradišmo u Evropi a vi?

Ujka Žitko

pre 5 godina

Nije se zahvalio vođi!
(deks, 13. decembar 2018 08:31)

Pa, nije on Vučelić, a ni Peković, niti smo mi partizan da ima za šta da se zahvali...

Talicni

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!
(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53)


A na kom je Zvezda mestu po broju bodova? ha ha ha..... Muk?

To se broji u fudbalu.

Aek taman kao i tvoj komsija mali.... 0 bodova.... 0 0 6 Pa nije Aek igrao u grupi smrti... od koga da primi golove? Jesu Aeku svirali penale, zmurili na prekrsaje, penale, golove iz ofsajda?

Zvezda ima 4 boda u grupi smrti. Nikad niko kao nasa Zvezda.

Zato Zvezda igra LS a vi se raspadate po Surdulici.

Komsija mali...nikad manji :-)))

KaraDjordje

pre 5 godina

(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)

Po tvom "dubokoumnom" razmisljanju i vi ste trebali osvojiti ligu sampiona bar 10 puta, ali.....realnost je da nemate cak ni jednu pobedu a jedino sto ste osvojili u evropi je neki "Toster" kup sedamdeset i neke.

NoName

pre 5 godina

Zvezda je imala tu sreću da joj u grupu zapadnu tamo neki Liverpul, PSŽ i Napoli. Primila je 17 komada. Jedan mali klub nije bio te sreće pre par godina. U grupu LE im zapadnu aždaje Augzburga, Bilbaoa i Alkmara. I hrabro izginuse primivši samo 14 komada. Pozdravio vas Bobadilja, ko je još čuo za Nejmara i Mbapea.

Ivan

pre 5 godina

Slika i prilika napredne Srbije. Trebalo bi da budemo zadovoljni ako pređemo centar. Za neku godinu će nas ubeđivati da je dobro što gubimo manje od deset razlike.
 (bora, 13. decembar 2018 11:28)

Izvcrces reci iz konteksta, vrlo je jasno sta je covek rekao, i nema dodirnih tacaka sa ovim sto si ti zakljucio.

Lajavi Krelac

pre 5 godina

Ja ne razumem ovog lika.
Ponosan što je Zvezda POSLEDNJA u grupi?
Šta je cilj ovog takmičenja, pobogu?
(nisam navijač nijednog kluba, 13. decembar 2018 10:12)

Vidi, Zvezda u UBEDLJIVO NAJTEŽOJ grupi osvojila 4 boda, a u mnogo slabijim grupama AEK 0, Monako 1, PSV 2, Lokomotiva 3. Hofenhajm 3, Galatasaraj sa 4 otišao u LE... Svi ti klubovi imaju mnogostruko veće budžete od Zvezde, svi igraju u MNOGO jačim ligama i, da ponovim, u mnogo slabijim grupama osvojili isto ili manje od Zvezde. Ako na to ne treba da se bude ponosan, onda vi, grobari, ne bi smeli nigde da se javljate, jer vam je najveći uspeh finale 1966 kada su tri zemlje igrale fudbala...

Django

pre 5 godina

Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....
(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)


Prvo treba da pogledas utakmice pa da komentarises nesto. Salcburg u Beogradu nije sutirao u gol nijednom, a Zvezda je svuda na gostovanjima sutirala u okvir gola. Toliko.

4 boda u grupi smrti....Domaci zadatak za PSV, Monako, Galatasaraj... Aek, Hofenhaim
.... o partizanu da i ne pricam

Orion

pre 5 godina

Ako bi navijaci bili protiv njega Terzic ne bi mogao nista, medjutim cinjenica da on opstaje kao predsednik kluba govori o tome da su i navijaci Crvene zvezde isti kao njen predsednik.
(Drobnjak iz auta, 13. decembar 2018 09:56)


Pozdrav za Vucelicevce.

Svi ste vi Vucelic.... zato vas kidaju u Surdulici i ne postojite na fudbalskoj mapi.

I vodi vas bas ko treba i kako treba. I neka ostane tako.

A mi cemo se sa Terzom u LS vec snaci :-)))

Django

pre 5 godina

Ne vredi, grobarci.... ulozis svo vreme svog praznog i dokonog zivota .... i opet ne vredi :-))

Delije sve brojnije, sve vernije, Zvezda sve veca i jaca. Sada vec pisu sve vise u Evropi o Zvezdi, stize sve vise para za Zvezdu


Kad jedan PSG ne moze cisto bez sudija da pobedi Zvezdu... o cemu dalje da pricamo?! Vratila se Zvezda.


Ne vredi..Jednostavno ne vredi .... ha ha ha ha


Hvala ti, Zvezdo. To mozrs samo ti.

NoName

pre 5 godina

Jaoooo nevjerujem... 
Pa zadnji ste.o cem vi pricate??? 
(Subotica, 13. decembar 2018 09:27) 

A vi ste prvi na tabeli, proverio sam juče u Vjesniku. 
Nego jel ima neki ljubitelj statistike, da kaže kada su Partizani poslednji put pobedili nekog protivnika u Kupu/Ligi Šampiona?
(Logika iz Šumske i Humske, 13. decembar 2018 10:44)

Džaba ti, druže, statističari, ako to prvo geometri ne premere i arhitekte ne nacrtaju. Tek onda možemo da govorimo o davnoj, davnoj 1983-oj. Bez geometara i arhitekti Grobari ne priznaju ništa. Poželjno je dodati ponešto i iz Gorskog Vijenca.

Filipus

pre 5 godina

Moram da ponovim ovaj noname komentar jer mi se mnogo sviđa:

Zvezda je imala tu sreću da joj u grupu zapadnu tamo neki Liverpul, PSŽ i Napoli. Primila je 17 komada. Jedan mali klub nije bio te sreće pre par godina. U grupu LE im zapadnu aždaje Augzburga, Bilbaoa i Alkmara. I hrabro izginuse primivši samo 14 komada. Pozdravio vas Bobadilja, ko je još čuo za Nejmara i Mbapea.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 13. decembar 2018 12:15)

Od CZ ništa novo

pre 5 godina

Doktore, samo ti pričaj da je ovo najveći uspeh ikad, mnogi će u to poverovati. Zato što nemaju "aparat" za razmišljanje.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Da je nas država pomagala kao vas, mi bi do sada najmanje tri puta bili prvaci sveta.
(Sudija Djokic centarfor sampiona, 13. decembar 2018 10:40)


pantić na aparatima, ne oprašta sebi što se on nije ovoga prvi setio:)))

NoName

pre 5 godina

Doktore, samo ti pričaj da je ovo najveći uspeh ikad, mnogi će u to poverovati. Zato što nemaju "aparat" za razmišljanje.
(Od CZ ništa novo, 13. decembar 2018 12:08)

Čovek nigde nije rekao da je ovo najveći uspeh ikad. Svrati do Zvezdinog muzeja da vidiš šta je najveći uspeh ikad. Za Noć muzeja ti je za dž.

bora

pre 5 godina

Slika i prilika napredne Srbije. Trebalo bi da budemo zadovoljni ako pređemo centar. Za neku godinu će nas ubeđivati da je dobro što gubimo manje od deset razlike.

Rocky

pre 5 godina

Delije vole svoj klub. Fanaticno i verno.

I Delije imaju svoj klub koji ima najvrednije trofeje.

Ostali nemaju svoje klubove i titule i gube svoje dane na vestima tudjih timova nikako ne kapirajuci.... da delije vole svoj klub.

Delije znaju sta imaju i tesko da navijaci kluba koji gubi u Surdulici mogu ista Delijama da objasnjavaju ili komentarisu.

Ponosni na 2018. godinu. Na velika vrata se vratla nasa Zvezda gde pripada. U NAJJACOJ grupi.

Hvala, Zvezdo.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Deco draga,Zvezda je prosle sezone igrala LE i otisla u nokaut fazu.Ove sezone LS koja je miljama daleko od LE i po ucesnicima i po igracima.Svakako da je uspeh.Tim se ne stvara samo za jednu sezonu.Para ima i za sledecu sezonu ce to biti bolje.Timovipoput PSG,MC,Liverpul se prave da osvoje trofej a ne da dodju do polufinala ili finala. To je za njih neuspeh.Za Zvezdu je ovo svakako uspeh.Da je bilo srece pri zrebu Zvezda bi igrala barem LE.Jedna Viktoria Plzen sa 3 boda nastavlja takmicenje
(cika Djura, 13. decembar 2018 10:45)

Plzenj ima 7 bodova i ide u LE, isla bi i Zvezda da ima 7 umesto 4

nele

pre 5 godina

KomeNdija od ovih grobarcica. "Primili ste najvise golova". "Mogli ste da primite 10 od ovog ili onog..", "Koliko su koseva dali Srbi?"..
Zvezda: 6 utakmica, 4boda, 1pobeda, gol razlika 5:17.
Partizan: 12utakmica, 3boda, 0pobeda, gol razlika 5:21

Vladan R

pre 5 godina

Pre svega, veoma uspesna cela godina: ubedljivo osvojena titula, ulazak u LS, ubedljivo prvi u prvenstvu, i najbitnije klub se finasijski manje vise stabilizovao, na kraju krajeva, uspesan i rezultat u grupi. OK, poslednji smo u grupi, primili najvise golova, ali nadjite klub ne samo u Evropi, nego i u ligama petice, a da nije Siti, PSG , Barsa i slicno, koji ne bi slicno prosao. Marselj je lani, u slicnoj grupi: Arsenal, Dortmund i Napoli, osvojio 0 i slovima nula bodova. Oni kojima je nedostizno grozdje kiselo, uvek ce naci nacina da se tese. Sad su se vezali za broj primljneih golova, pa spominju AEK, da je kao primio manje golova, a nebitno im je sto u neuporedivi laksoj grupi, nemaju ni bod. Prosle godine su se hvatali, za relativno mali broj postignutih golova u grupi LE, a zanemarili cinjenicu da je CZ tada po primljenim golivima bila medju najboljim. CZ je pokazala, da ako nista drugo, za sada bar na domacem terenu, moze biti koliko toliko ravnopravna i sa najjacim klubovima. Bod protiv Napolija, 2:0 sa Liverpulom, i i prvih 20+ minuta drugog poluvremena sa PSG, dokaz je za tako nesto. Verovatno je, klubovima kao sto je CZ, vise mesto u LE nego u LS, ali 4 boda u grupi smrti, pokazuju da CZ nije u potpunosti zalutala u LS, da bi u laksoj-normalnoj grupi, mogla da se bori za trece mesto, cak i za vise u grupi gde je Lokomotiva bila nosioc. Dakle, jeste uspeh, ako se nastavi dalje, tj ako je ovo osnova, da LS(LE) budu redovne, jer ce onda biti jos konkurentiji u Evropi.

Cubaka

pre 5 godina

Mislili smo da u sest nece te preci centar ali vi niste presli u pet.
(sasha, 13. decembar 2018 10:42)

Presli smo koliko smo presli, ali jedan stari isluzeni igrac iz Besiktasa je po statistici samo dva puta presao centar protiv vas, ime mu je PEPE, pogodi koliko vam je dao golova iz ta dva prelaska.

zz

pre 5 godina

Posle 26 godina,zalutali u LŠ i skontaše kako im je tu mesto.Da li da se smejemo ili plačemo.Dobro,nećemo da plačemo ovim povodom,a za smejanje nemamo razloga !!
(baradja, 13. decembar 2018 08:46)

O reklo bi se da imate dosta razloga za plakanje.. Da je Partizan odigrao ovakvu sezonu, sada biste je predstavljali kao najbolju u istoriji sporta verovatno..
No nije sramota plakati..

Falcao

pre 5 godina

Ja bih se pravi radovao uspesima vaseg kluba,i cestitao vam da ste na posten i normalan nacin uradili sve ovo.Ali posto i vi znate na koji ste nacin ovo postigli samo sto okrecete glavu i realnost je za vas iluzija,ono ljudsko u meni mi stvara samo gadjenje prema vama.
(Neko, 13. decembar 2018 10:46)
Lažeš da bi se radovao jer ti više mrziš Zvezdu nego što voliš partizan.I da, važno je da ste vi iz partizana poštenjačine, poznati ste po tome.Vidi se koliko vas boli Zvezdin uspeh jer ste u toku meča Crvena Zvezda v PSG izbušili gume na preko 200 automobila, na svakom autu po dve gume.Meni srećom niste.Vi više ne znate šta ćete od tolike mržnje a ti bi se kao radovao našim uspesima.Sedi dole, 1!

dalibor

pre 5 godina

@neko Ajde nam ti lepo objasni kako je to neposteno zvezda uspela zadnjih godina??? Da ih nisu protivnici pustali od prvog kola? Da nisu zasluzili i bodove i golove i rezultate u Evropi koje su postigli? Mozes da imas srecu u jednoj utakmkci, ali 2god konstantno dobre igre, protiv elipa iz jacih liga tesko ce biti slucajnost. Uostalom, pohvale na racun Zvezde su stizale sa svih strana, naravno od navijaca suprotnog tabora tesko da mozes ocekivate iole neku realnost jer su njima uvek drugi krivi

NoName

pre 5 godina

O čemu priča ovaj čovek? Pa popili ste u dve utakmice deset komada protiv PSG. To je uspeh?
(Peca, 13. decembar 2018 10:18)

I u dve utakmice osvojili 4 boda.

Корто

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite. Mozda ne bismo bili poslednji u onoj grupi gde su Porto, Salke...ali se osim utakmice sa Liverpulom videlo da su protivnici igrali taman toliko koliko im je bilo potrebno za pobedu 3 do 5 golova razlike. Da nam je na golu bio neka kiksara a ne sjajni Borjan imali bismo najlosiju gol razliku u istoriji LS. Ali Ok, nisu za to krivi ni Terzic(nisam njegov bot), ni Miloje, ni igraci, vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga
(iggy, 13. decembar 2018 10:39)

Па шта би ти хтео, да у првој сезони у ЛШ играмо 1/4 финале? Побеђен је вицешампион Европе и то би пре две сезоне звучало као научна фантастика!

Такође и 3.6 милиона од бодова. Звезда је узела више бодова од клубова који редовно играју ЛШ или ЛЕ.

zex

pre 5 godina

Kada se podvuce crta, ovo je veliki uspeh.Zvezda je veci klub od PGZ ali oni imaji novac i moc.Zvezda je maksimalno iskoristila svaku utakmicu.Nema veze broj primnjenih golova, moglo je i vise da bude.Nije sramota primiti golove od tima koiji je skuplji 20puta.Razlika u klasi je ocigledna, ogromna.Zvezda je dobila iskustvo, sada znaju na cemu su.Grupa je bila prejaka.Bilo koji grupu da smo dobili uradili bi jos vise.sve u svemu odlicna godina za Zvezdu.

konstatacija

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!
(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53

Cekaj Srbine iz dijaspore.Da li se fudbal igra za bodove ili za broj primljenih ili datih golova.I sta je vaznije sto je AEK sakupio nula bodova ili Zvezda cetiri.Sve jedno je da li si izgubio sa 1:0 ili 5:0 poraz je poraz i nema bodova

!

pre 5 godina

Pa centar ne bi prošli, da se Liverpul nije opustio, i sam mbape je kazao da su se opustili drugo poluvreme.,Pa dobili ste dva komada. Sve ostalo katastrofa. Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....
(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)

Да баба има ону ствар била би деда, да сам погодио лото био бих милионер. Е такав је твој коментар. Шта је требало или могло бити...сад кад се повуче црта, имамо само оно што се заиста десило. 4 бода у групи смрти, расплет у задњем колу прве фазе и преко 20.000.000е у каси.

Piksel

pre 5 godina

Tacno tako, ali shvati ih Terzicu, to su napaceni ljudi, njihov klub je mali i nebitan, uvjek je bio i bice samo klub koji se slepa uz nas prvake sveta, da nema Zvezde za partizan nikad niko ne bi cuo.... Hvale se nekim nastupima u LS, mi eto udjemo jednom i odma napravimo ono sto oni nisu mogli u tih nekoliko nastupa... A ti Terzicu za pocetak gledaj da Milojevic ostane na klupi makar jos deset godina, to je nase najvece pojacanje i dok je on na klupi za rezultate ne brinem, jer znam da ce doci... Hvala !

MOE32

pre 5 godina

Covece, kada su njemu bitni komentari bodibonda, jumka, grobara, menadjera i ostalih sve mi je jasno. Zamisljam predsednika Barselone koji spominje komentare navijaca Reala na proslavi. Pa da li moze jadnije??? Jos ovde neko kaze, to su napaceni navijaci malog i nebitnog kluba. Toliko smo nebitni da nas nakon svake vase utakmice spominjete pa evo cak i na proslavi kluba. Zasto tako ne spominjete navijace Bumbarevog Brda ili klub iz Bajmoka? Za njih mozete da kazete da su nebitni jer ne pricate o njima. Mi, navijaci Partizana kao i klub Partizan smo vam jako bitni jer da nema nas ne biste imali sa kime da se uporedjujete. Ne biste 17 primljenih golova u 6 utakmica nazivali uspehom i ne biste uporedjivali Partizanova 3 boda sa vasih 4. Ejj.. osvojili ste bod vise, zamisli. A sta na kraju imate od toga, ispali ste iz grupe isto kao i mi.. cak smo mi 2003. imali vece sanse da prodjemo grupu nego vi sada. Ponavljam, jako smo bitan faktor u vasim zivotima, sto pre priznate bice vam lakse.

Mirni !

pre 5 godina

Bilo bi korektno da se objavi finansijski rezultat učešća u takmičenju !

Kome je zadovoljstvo, i koliko, da se u ovo takmičenje uloži 100 rsd a nazad, kao zarada, dobije 40 rsd !

Gde je racionalnost u tome ?
Bili tako bilo i da je klub u privatnom vlasništvu ?
Ili je ovako "pametnije" - trošiti naš novac za privatnu zabavu ?
Sa kojim su šampionima, njihovih zemalja, igrali ?
Na kojim, finansiskim, realnim efektima se zasniva divljenje menadžmentu u potrošnji našeg novca ?

Odgovori bi mogli biti od koristi, ali samo onima koji žive od svog rada, i dati ideju kako gubiti a zaraditi !

Dejan CZ

pre 5 godina

Predzadnje kolo jos u igri za prolaz dalje u LS,zadnje kolo rezultatski jos u igri za prolaz u LE,u grupi sa PSG,Liverpulom i Napolijem,toliko...pozdrav za sve narocito za ove poznavaoce sto im klub nigde u Evropi nije igrao,kakav klub takvi i strucnjaci...

Zvezdas

pre 5 godina

Veliki klub =primio 17 golova... ma vazi.. samo se tesite..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Objavite mi komentar, 13. decembar 2018 10:16)

A jos veca "institucija"u 12 utakmica osvojila 3 boda i nikog nije pobedila

ko-ometator

pre 5 godina

U ovakvoj grupi 4 boda da uzmemo mislim da bi to sutra potpisali i klubovi sa 50 puta vecim budzetom. Dati pet golova ovakvim protivnicima, onaj ko to omalovazava nema pojma sta to znaci (jer mu to nikad nije poslo za rukom). A dali smo i PSG i Liverpulu po 2 a napoliju jedan. Za skromne uslove kojima je stvarana ova ekipa to jeste podvig iako nismo uspeli da prodjemo barem kao treci ali i to nije bilo daleko i to mozemo sasvim normalno da kazemo da smo se sa punim pravom do samog kraja nadali. Mnogima to smeta. Zelim im netaknutu mrezu protiv Macve i da postignu tamo po koji gol :-)

Logika iz Šumske i Humske

pre 5 godina

Jaoooo nevjerujem...
Pa zadnji ste.o cem vi pricate???
(Subotica, 13. decembar 2018 09:27)

A vi ste prvi na tabeli, proverio sam juče u Vjesniku.
Nego jel ima neki ljubitelj statistike, da kaže kada su Partizani poslednji put pobedili nekog protivnika u Kupu/Ligi Šampiona?

Travel

pre 5 godina

A crvena poternica Interpola ?? A upadanje u svlacionice protivnika na poluvremenu da puste Zvezdu na 2:0 ?? A tvoj izum sistem 3 za 3 boda ?? A 3,5 godine bekstva u CG ?? Gde se sad nalazi i u kakvom stanju je tvoje zivotno remek delo FK OFK Beograd ?? Mislis da je sve zaboravljeno ??

Neko

pre 5 godina

Ja bih se pravi radovao uspesima vaseg kluba,i cestitao vam da ste na posten i normalan nacin uradili sve ovo.Ali posto i vi znate na koji ste nacin ovo postigli samo sto okrecete glavu i realnost je za vas iluzija,ono ljudsko u meni mi stvara samo gadjenje prema vama.

QQ-LELE

pre 5 godina

Pa centar ne bi prošli, da se Liverpul nije opustio, i sam mbape je kazao da su se opustili drugo poluvreme.,Pa dobili ste dva komada. Sve ostalo katastrofa. Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....

marko992

pre 5 godina

Dzo,samo jedno pitanje za tebe,da li ste se vi zahvalili vodji?Ako nste trebali bi,vas je slucaj jednstven u svetu.Predsednik drzave da resava kadovske probleme kluba,ima li to gde?Sve to i ne bi bio problem,ipak se radi o drzavi Srbiji,da nema ovakvih kao ti da nas podseti za Partizan a kao Zvezda je sposobna ona sve sama resava.

Cyber Kooryber

pre 5 godina

(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53)

Da, njihova gol razlika od 2-13 i 0 bodova je MNOGO bolje od Zvezdinih 5-17 i 4 boda.
A da li treba da se vidi koiko je Grka i koliko je Srba dalo golove, ili se to samo u košarci računa??

brbljivi moler

pre 5 godina

Ne priliči jednom arhimandritu pravoslavnom kakav je gospodin Terzić mirotočivi da se ovako razmeće, treba biti skroman i pokoran.

Sarena laza

pre 5 godina

Zamisljali imaginaciju?

I napadaju nas ovi, napadaju nas oni, napadaju nas Amerikanci, Englezi, Kinezi, a mi... mi imamo najveci, mi smo najbolji... a mi, realno, na samom dnu. Zadovoljavamo se mrvicama.

mrmlj

pre 5 godina

@(Peca, 13. decembar 2018 10:18) nisam navijacki ostrascen aali moram reci da to jeste uspeh. za klub u stanju u kojem je zvezda, koji dolazi iz lige iz koje zvezda dolazi, protiv ove tri ekipe... svakako je uspeh osvojiti 4 boda pod takvim okolnostima. zar je neko ocekivao da zvezda prodje dalje, makar i u ligu evrope? pored ovakvih azdaja? ne budite nerealni. kad su izvukli ovu grupu, rekao sam da im je svaki bod veliki ko kuca i to stoji i dalje. rezultat protiv napolija u beogradu jeste klasican primer one stare izreke “vise srece nego pameti” (ako cemo pravo, da je napoli pobedio 3-5:0 ne bi bilo nerealno ali jednostavno ih “nije islo”) ali protiv liverpula je nista manje nego senzacija.

realan

pre 5 godina

Grobari pssssst.Vi ste se pokazali.Kojeg ste vi to veliko ime pobedili poslednjih 30 g ja ne znam.Tu mislim prvih 5 ekipa iz lige petice.Dosli ste da pricate kako smo najvise golova primili.Pa? Mi smo nekog pobedili a vi.Gledajte svoj klub i nadajte se novoj bombi Ilieva.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 5 godina

Tacno tako, ali shvati ih Terzicu, to su napaceni ljudi, njihov klub je mali i nebitan, uvjek je bio i bice samo klub koji se slepa uz nas prvake sveta, da nema Zvezde za partizan nikad niko ne bi cuo.... Hvale se nekim nastupima u LS, mi eto udjemo jednom i odma napravimo ono sto oni nisu mogli u tih nekoliko nastupa... A ti Terzicu za pocetak gledaj da Milojevic ostane na klupi makar jos deset godina, to je nase najvece pojacanje i dok je on na klupi za rezultate ne brinem, jer znam da ce doci... Hvala !
(Piksel, 13. decembar 2018 10:21)

Da je nas država pomagala kao vas, mi bi do sada najmanje tri puta bili prvaci sveta. Poznato je da Partizan, uz Ajaks, ima najbolju omladinsku školu u Evropi, ali nas država ne pomaže nego nas sapliće pa ti fudbaleri moraju da idu u inostranstvo jer Partizan nema novca da ih plati koliko vrede.

Što se tiče tvog zahteva da Milojević ostane shvati da on nije bitan, vama su najbolji igrači Grujići, Đokići, Široki, tako da mislim da njih treba da zadržite u vašem jatu.

iggy

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite. Mozda ne bismo bili poslednji u onoj grupi gde su Porto, Salke...ali se osim utakmice sa Liverpulom videlo da su protivnici igrali taman toliko koliko im je bilo potrebno za pobedu 3 do 5 golova razlike. Da nam je na golu bio neka kiksara a ne sjajni Borjan imali bismo najlosiju gol razliku u istoriji LS. Ali Ok, nisu za to krivi ni Terzic(nisam njegov bot), ni Miloje, ni igraci, vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga

cika Djura

pre 5 godina

Deco draga,Zvezda je prosle sezone igrala LE i otisla u nokaut fazu.Ove sezone LS koja je miljama daleko od LE i po ucesnicima i po igracima.Svakako da je uspeh.Tim se ne stvara samo za jednu sezonu.Para ima i za sledecu sezonu ce to biti bolje.Timovipoput PSG,MC,Liverpul se prave da osvoje trofej a ne da dodju do polufinala ili finala. To je za njih neuspeh.Za Zvezdu je ovo svakako uspeh.Da je bilo srece pri zrebu Zvezda bi igrala barem LE.Jedna Viktoria Plzen sa 3 boda nastavlja takmicenje

Rocky

pre 5 godina

Samo grobarcici na nasim vestima ... i to dovoljno govori :-)

Zar ste ocekivali da nekadasnji evropski i svetski sampion odigra lose? Ili da odigra kao tamo neki partizan 0 0 6 u nekoj smesnoj grupi ?

Ocekivali niste jer znate snagu Zvezde ali se nadali jeste. A onda je dosao Napoli a onda je dosao Liverpul, a onda su se nocne more povratile.

Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.

Cestitke igracima i upravi.

Bravo, Zvzdo. Fantasticna 2018. godina.

Rocky

pre 5 godina

Vecina navijaca malog komsije treba da posmatraju stvari iz sire perspektive... jer su oni jedini koji sumnjaju ili omalazavaju uspeh Crvene Zvezde.

Samo neka uporede statistiku sa drugim i to kakvim ekipama u puno laksim grupama.

Drobnjak iz auta

pre 5 godina

Meni kao grobaru puno je srce kad vidim kakav lik vodi Crvenu zvezdu. To je potvrda misljenja nas partizanovaca i dobrog dela javnosti o tome kakav je klub zapravo Crvena zvezda.

Ako bi navijaci bili protiv njega Terzic ne bi mogao nista, medjutim cinjenica da on opstaje kao predsednik kluba govori o tome da su i navijaci Crvene zvezde isti kao njen predsednik.

a kad ce oni da se izgobeljaju?

pre 5 godina

mislili su da za 6 utakmica necemo primati manje od tri gola po utakmici, kad ono 2,8, da je sudija sviro faul nad pavkovom pre prvog gola bilo bi i 2,7. nema veze, postavili smo nove standarde i ovako, sledece sezone spustamo na dva ipo primljena gola po mecu

dejan

pre 5 godina

Zamolio bi grobare da idu na vesti o svom klubu i sumiraju rezultate svog kluba. Ostavite nas cigane da sumiramo nasu sezonu, prepricavamo nase utakmice i golove. Necu da vas vredjam, svima je sve jasno.
Gledali smo sjajan fudbal, najbolje svetske igrace na nasoj Marakani, moj sin od 8 godina koji samnom gledao utakmice protiv Napolija i Liverpula na stadionu je video cudo, inficirao se zvezdom za ceo zivot.

Slobo

pre 5 godina

Bio sam na stadionu , i kad sam video da najskuplji tim sveta izbacuje nasumice loptu punih 20 minuta , rekoh sebi e to je Marakana. Krajnji rezultat nerealan, jer su nam prvi gol dali posle cistog faula,i vec posle 10 minuta bili na svome. Utakmicu je zakljucao treci gol, inace bi oni strepeli do kraja.Steta sto je inace sjajni Borjan onako lose reagovao i sa peterca umesto na loptu, otisao na gol liniju, jer te situacije smo morali i mogli da branimo.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

što bi reko broj 1: grobari, suviše sam star da bih vam mogao pomoći, ali daću vam jedan savjet - 3x2 vjesnika dnevno, i možda će vam za 20 godina biti lakše, malo:)))))

N

pre 5 godina

Ako je uspeh domaceg fudbala da se svakih 10 godina kvalifikujemo u Ligu Sampiona, gde ne prodjemo prvu grupu. I reprezentativnog da se tu i tamo kvalifikujemo na veliko takmicenje, gde takodje ne prodjemo prvu grupu, onda super. Skoro svi ostali ekipni sportovi su nam daleko uspesniji, gde su manje pare, a samim tim i manje korupcije i kriminala, ali ne, mi se i dalje busamo u grudi zbog fudbala. Dok se pravilno ne privatizuju i Zvezda i Partizan, nista of klupskog, a samim tim ni od reprezentativnog fudbala

Dzo

pre 5 godina

Koliko isfrustriranih grobarskih komentara. Vas malo klub je treci u nasoj ligi a vi pricate o nasem ucescu u Evropi. Kad dodje do podele bodova, pitanje je i da li cete obezbediti kvalifikacije za LE sledece godine!
Ocistite svoje dvoriste jer sledece godine ce se slati SMS-ovi za vas opstanak kao onomad nama.
I da, za onog lika sto je napisao da se nije zahvalio vodji... Mislim da je jasno da to ovde rade samo Vucelic i Vazura!

Volim i ja vas

pre 5 godina

Prelazili ste centar kad su protivnici to hteli, osim meča sa Liverpulom.
Primili ste najviše golova, a golman vam je bio ubedljivo najbolji igrac na svakoj utakmici.
A i ne znam ko vam se divi osim vas samih?
Pre bih rekao da ste izazivali sažaljenje.

Srbin dijaspora

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!

Ostavka

pre 5 godina

Zvezdina igra u LŠ je s obzirom na sve okolnosti za 10... pa sad možeš na miru da uradiš što si obećao i da daš ostavku osim ako ne voliš pare više od obraza. A sad će biti paraaaa...

Lovac

pre 5 godina

PSV, Monako, Galatasaraj..fudbalski giganti i standardni ucesnici LS imaju manje bodova u smesno lakim grupama.

Aek, Hofenhajm ili Young Boys koji vam je ugazio dinamo necu ni da pominjem, takve ekipe kaoi partizan 006 i ne pripadaju LS.

Legendarna sezona Zvezde, fantasticna sezona.

Ovakva sezona se nikada vise nece ponoviti, niti ovako teska grupa. Vicesampion LS Liverpul u 3. sesiru, a klub koji pocinje kvalifikacije od prvog kola izbacuje jedan Salcburg i ulazi u LS u istu tu grupu. Grupu smrti. I na kraju direktno i indirektno Zvezda mrsi racune i Napoliju i Liverpulu.

Do poslednjeg kola nijedan tim nije znao da li prolazi dalje. Niko. U grupi smrti.

Hvala, Zvezdo.

U bilo kojoj prirodnijoj i laksoj grupi u LS Zvezda ce sledeci put igrati prolece.

baradja

pre 5 godina

Posle 26 godina,zalutali u LŠ i skontaše kako im je tu mesto.Da li da se smejemo ili plačemo.Dobro,nećemo da plačemo ovim povodom,a za smejanje nemamo razloga !!

Nebojsa

pre 5 godina

Ovo ucesce Zvezde u Ligi sampiona je veoma bitno, pre svega zbog finansijske injekcije koju je Zvezda dobila, ali i da jasno vidimo gde je nas klupski fudbal u evropskim razmerama. Dakle, 4 boda i 5 datih golova je mnogo vise nego sto je vecina nas ocekivala, ali - potpuno je jasno da je nemoguce da se iz nase sadasnje lige ijedan klub ravnopravno umesa makar za trece mesto u grupi (pa da onda ide u Ligu Evrope na prolece).
Po meni, nas fudbal nema nikakvu perspektivu bez regionalne lige. E sada, da li praviti regionalnu ligu sa Hrvatima i Slovencima ili sa Bugarima i Makedoncima, nisam pametan. Znam jedino da je to jedina pozitivna perspektiva, jer ona donosi povecanje trzista, interesovanja i vise jakih utakmica.

Deki Frizer

pre 5 godina

Ovaj sa poternice nije rekao koji klub je primio najvise golova u LS.Nema tamo Grubica,Vujevic,Mazica...da sviraju penale,masu ofsajde protivnicica,daju crvene kartone za prigovor...

d

pre 5 godina

4 boda u neverovatno teskoj grupi uz spektakularnu pobedu na Liverpulom, proci tim kao sto je Salcburg koji samo redja pobede u LE. Ja sam prezadovoljan!
Zvezda je puno napredovala u poslednje dve godine.

litar mleka litar hleba

pre 5 godina

pokazala je samo to da se u srbiji igra ocajan fudbal ali da ima pojedinaca (ne rukovodstvo) koji mogu povremeno da igraju na nekom nivou.

dača

pre 5 godina

Odigrana odlično samo jedna utakmica, jednu smo imali sreće do beskonačno i nazad.Ostale utakmice standardno srpski predsavljamo poraz kao pobedu.Kako je dobro ako primiš četiri komada kao domaćin ili šest u gostima.

Sale

pre 5 godina

Ovo jeste ogroman uspeh, ali nece nam nista vredeti ako ne zadrzimo kontinuitet. Pogledajte Partizan nakon ulaska u LS, rasprodali citav tim i od tada imali jednu dobru sezonu u Evropi (proslu), a pucali od Samroka, Tuna, Zagleblja... Letnji prelazni rok je imao neka odlicna pojacanja, Marina, Jovancica, Degeneka, Ebesilio, vracanje Pavkova, ali je dosta igraca i promaseno, Boaci, Meleg i Stojiljkovic dovedeni povredjeni, Causic tanak, Kafu velika 0, Sumaila poklanja gol po utakmici... Pustimo samo igrace koji nemaju kljucnu ulogu u timu i posto se zna da dolaze stoper i krilo neka prioritet bude produzenje ugovora sa najboljim prvotimcima, kao juce sa Pavkovom...

Delije Čikago

pre 5 godina

Crvena Zvezda, to su njeni navijači, koji su bili neverovatni, oni su ti koji su uvek dizali Zvezdu do neslućenih visina, rezultatima sam delimično zadovoljan, moralo je to bolje, bar da se puca na LE za početak, ali dobro, nikad, ali nikad Crvena Zvezda ne sme da dozvoli sebi ono što je bilo predhodnih godina, pečurke, šamponi, itd...ceo svet je opet upoznao Crvenu Zvezdu, i više nema izgovora, svake godine evropsko takmičenje, LE se podrazumeva, stremiti ka LŠ uvek, ko sve nije igrao LŠ od jednog Milana da ne nabrajam više, Zvezda je najveći brend koji Srbija ima, vratili smo se i nema nazad...

ZLOBEX

pre 5 godina

Ma prezadovoljni smo! Na šest utakmica 2 (dva) šuta Pavkova u sezoni 2018/2019 prepričavaćemo pokolenjima sledećih 27 godina, kao što smo do sad živeli od sećanja na Bari '91.

d

pre 5 godina

4 boda u neverovatno teskoj grupi uz spektakularnu pobedu na Liverpulom, proci tim kao sto je Salcburg koji samo redja pobede u LE. Ja sam prezadovoljan!
Zvezda je puno napredovala u poslednje dve godine.

ZLOBEX

pre 5 godina

Ma prezadovoljni smo! Na šest utakmica 2 (dva) šuta Pavkova u sezoni 2018/2019 prepričavaćemo pokolenjima sledećih 27 godina, kao što smo do sad živeli od sećanja na Bari '91.

litar mleka litar hleba

pre 5 godina

pokazala je samo to da se u srbiji igra ocajan fudbal ali da ima pojedinaca (ne rukovodstvo) koji mogu povremeno da igraju na nekom nivou.

dača

pre 5 godina

Odigrana odlično samo jedna utakmica, jednu smo imali sreće do beskonačno i nazad.Ostale utakmice standardno srpski predsavljamo poraz kao pobedu.Kako je dobro ako primiš četiri komada kao domaćin ili šest u gostima.

Sale

pre 5 godina

Ovo jeste ogroman uspeh, ali nece nam nista vredeti ako ne zadrzimo kontinuitet. Pogledajte Partizan nakon ulaska u LS, rasprodali citav tim i od tada imali jednu dobru sezonu u Evropi (proslu), a pucali od Samroka, Tuna, Zagleblja... Letnji prelazni rok je imao neka odlicna pojacanja, Marina, Jovancica, Degeneka, Ebesilio, vracanje Pavkova, ali je dosta igraca i promaseno, Boaci, Meleg i Stojiljkovic dovedeni povredjeni, Causic tanak, Kafu velika 0, Sumaila poklanja gol po utakmici... Pustimo samo igrace koji nemaju kljucnu ulogu u timu i posto se zna da dolaze stoper i krilo neka prioritet bude produzenje ugovora sa najboljim prvotimcima, kao juce sa Pavkovom...

baradja

pre 5 godina

Posle 26 godina,zalutali u LŠ i skontaše kako im je tu mesto.Da li da se smejemo ili plačemo.Dobro,nećemo da plačemo ovim povodom,a za smejanje nemamo razloga !!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

što bi reko broj 1: grobari, suviše sam star da bih vam mogao pomoći, ali daću vam jedan savjet - 3x2 vjesnika dnevno, i možda će vam za 20 godina biti lakše, malo:)))))

Nebojsa

pre 5 godina

Ovo ucesce Zvezde u Ligi sampiona je veoma bitno, pre svega zbog finansijske injekcije koju je Zvezda dobila, ali i da jasno vidimo gde je nas klupski fudbal u evropskim razmerama. Dakle, 4 boda i 5 datih golova je mnogo vise nego sto je vecina nas ocekivala, ali - potpuno je jasno da je nemoguce da se iz nase sadasnje lige ijedan klub ravnopravno umesa makar za trece mesto u grupi (pa da onda ide u Ligu Evrope na prolece).
Po meni, nas fudbal nema nikakvu perspektivu bez regionalne lige. E sada, da li praviti regionalnu ligu sa Hrvatima i Slovencima ili sa Bugarima i Makedoncima, nisam pametan. Znam jedino da je to jedina pozitivna perspektiva, jer ona donosi povecanje trzista, interesovanja i vise jakih utakmica.

Deki Frizer

pre 5 godina

Ovaj sa poternice nije rekao koji klub je primio najvise golova u LS.Nema tamo Grubica,Vujevic,Mazica...da sviraju penale,masu ofsajde protivnicica,daju crvene kartone za prigovor...

Delije Čikago

pre 5 godina

Crvena Zvezda, to su njeni navijači, koji su bili neverovatni, oni su ti koji su uvek dizali Zvezdu do neslućenih visina, rezultatima sam delimično zadovoljan, moralo je to bolje, bar da se puca na LE za početak, ali dobro, nikad, ali nikad Crvena Zvezda ne sme da dozvoli sebi ono što je bilo predhodnih godina, pečurke, šamponi, itd...ceo svet je opet upoznao Crvenu Zvezdu, i više nema izgovora, svake godine evropsko takmičenje, LE se podrazumeva, stremiti ka LŠ uvek, ko sve nije igrao LŠ od jednog Milana da ne nabrajam više, Zvezda je najveći brend koji Srbija ima, vratili smo se i nema nazad...

Lovac

pre 5 godina

PSV, Monako, Galatasaraj..fudbalski giganti i standardni ucesnici LS imaju manje bodova u smesno lakim grupama.

Aek, Hofenhajm ili Young Boys koji vam je ugazio dinamo necu ni da pominjem, takve ekipe kaoi partizan 006 i ne pripadaju LS.

Legendarna sezona Zvezde, fantasticna sezona.

Ovakva sezona se nikada vise nece ponoviti, niti ovako teska grupa. Vicesampion LS Liverpul u 3. sesiru, a klub koji pocinje kvalifikacije od prvog kola izbacuje jedan Salcburg i ulazi u LS u istu tu grupu. Grupu smrti. I na kraju direktno i indirektno Zvezda mrsi racune i Napoliju i Liverpulu.

Do poslednjeg kola nijedan tim nije znao da li prolazi dalje. Niko. U grupi smrti.

Hvala, Zvezdo.

U bilo kojoj prirodnijoj i laksoj grupi u LS Zvezda ce sledeci put igrati prolece.

Rocky

pre 5 godina

Samo grobarcici na nasim vestima ... i to dovoljno govori :-)

Zar ste ocekivali da nekadasnji evropski i svetski sampion odigra lose? Ili da odigra kao tamo neki partizan 0 0 6 u nekoj smesnoj grupi ?

Ocekivali niste jer znate snagu Zvezde ali se nadali jeste. A onda je dosao Napoli a onda je dosao Liverpul, a onda su se nocne more povratile.

Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.

Cestitke igracima i upravi.

Bravo, Zvzdo. Fantasticna 2018. godina.

Volim i ja vas

pre 5 godina

Prelazili ste centar kad su protivnici to hteli, osim meča sa Liverpulom.
Primili ste najviše golova, a golman vam je bio ubedljivo najbolji igrac na svakoj utakmici.
A i ne znam ko vam se divi osim vas samih?
Pre bih rekao da ste izazivali sažaljenje.

dejan

pre 5 godina

Zamolio bi grobare da idu na vesti o svom klubu i sumiraju rezultate svog kluba. Ostavite nas cigane da sumiramo nasu sezonu, prepricavamo nase utakmice i golove. Necu da vas vredjam, svima je sve jasno.
Gledali smo sjajan fudbal, najbolje svetske igrace na nasoj Marakani, moj sin od 8 godina koji samnom gledao utakmice protiv Napolija i Liverpula na stadionu je video cudo, inficirao se zvezdom za ceo zivot.

Rocky

pre 5 godina

Vecina navijaca malog komsije treba da posmatraju stvari iz sire perspektive... jer su oni jedini koji sumnjaju ili omalazavaju uspeh Crvene Zvezde.

Samo neka uporede statistiku sa drugim i to kakvim ekipama u puno laksim grupama.

Slobo

pre 5 godina

Bio sam na stadionu , i kad sam video da najskuplji tim sveta izbacuje nasumice loptu punih 20 minuta , rekoh sebi e to je Marakana. Krajnji rezultat nerealan, jer su nam prvi gol dali posle cistog faula,i vec posle 10 minuta bili na svome. Utakmicu je zakljucao treci gol, inace bi oni strepeli do kraja.Steta sto je inace sjajni Borjan onako lose reagovao i sa peterca umesto na loptu, otisao na gol liniju, jer te situacije smo morali i mogli da branimo.

Filipus

pre 5 godina

Moram da ponovim ovaj noname komentar jer mi se mnogo sviđa:

Zvezda je imala tu sreću da joj u grupu zapadnu tamo neki Liverpul, PSŽ i Napoli. Primila je 17 komada. Jedan mali klub nije bio te sreće pre par godina. U grupu LE im zapadnu aždaje Augzburga, Bilbaoa i Alkmara. I hrabro izginuse primivši samo 14 komada. Pozdravio vas Bobadilja, ko je još čuo za Nejmara i Mbapea.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 13. decembar 2018 12:15)

Drobnjak iz auta

pre 5 godina

Meni kao grobaru puno je srce kad vidim kakav lik vodi Crvenu zvezdu. To je potvrda misljenja nas partizanovaca i dobrog dela javnosti o tome kakav je klub zapravo Crvena zvezda.

Ako bi navijaci bili protiv njega Terzic ne bi mogao nista, medjutim cinjenica da on opstaje kao predsednik kluba govori o tome da su i navijaci Crvene zvezde isti kao njen predsednik.

Saca

pre 5 godina

kada sam rekao prosecna ekipa mislio sam na ovo:
CZ - S Trnava 1:1 ; 1:1 -prosuzeci,
CZ - Salzburg 0:0 ; 2:2 -prolaz vise golova u godtima,
CZ - Napoli 0:0 ; 1:4
CZ - Liverpul 2:0 ; 0:4
CZ - PSZ 1:4 : 1:6

znači posle 10 utkamica samo jedna pobeda i puno srece. I sto to nije prosecna ekipa koja igra ruzan defanzivan fudbal. Svaka cast za pobedu proriv Liverpula, pa sta, evo i Plzen dobi Romu, CSK Reala pa ne dizu buku da ce biti prvaci Evrope, prema tome polako sa prvaci sto rece Sojic.

a kad ce oni da se izgobeljaju?

pre 5 godina

mislili su da za 6 utakmica necemo primati manje od tri gola po utakmici, kad ono 2,8, da je sudija sviro faul nad pavkovom pre prvog gola bilo bi i 2,7. nema veze, postavili smo nove standarde i ovako, sledece sezone spustamo na dva ipo primljena gola po mecu

Dzo

pre 5 godina

Koliko isfrustriranih grobarskih komentara. Vas malo klub je treci u nasoj ligi a vi pricate o nasem ucescu u Evropi. Kad dodje do podele bodova, pitanje je i da li cete obezbediti kvalifikacije za LE sledece godine!
Ocistite svoje dvoriste jer sledece godine ce se slati SMS-ovi za vas opstanak kao onomad nama.
I da, za onog lika sto je napisao da se nije zahvalio vodji... Mislim da je jasno da to ovde rade samo Vucelic i Vazura!

N

pre 5 godina

Ako je uspeh domaceg fudbala da se svakih 10 godina kvalifikujemo u Ligu Sampiona, gde ne prodjemo prvu grupu. I reprezentativnog da se tu i tamo kvalifikujemo na veliko takmicenje, gde takodje ne prodjemo prvu grupu, onda super. Skoro svi ostali ekipni sportovi su nam daleko uspesniji, gde su manje pare, a samim tim i manje korupcije i kriminala, ali ne, mi se i dalje busamo u grudi zbog fudbala. Dok se pravilno ne privatizuju i Zvezda i Partizan, nista of klupskog, a samim tim ni od reprezentativnog fudbala

Lajavi Krelac

pre 5 godina

Ja ne razumem ovog lika.
Ponosan što je Zvezda POSLEDNJA u grupi?
Šta je cilj ovog takmičenja, pobogu?
(nisam navijač nijednog kluba, 13. decembar 2018 10:12)

Vidi, Zvezda u UBEDLJIVO NAJTEŽOJ grupi osvojila 4 boda, a u mnogo slabijim grupama AEK 0, Monako 1, PSV 2, Lokomotiva 3. Hofenhajm 3, Galatasaraj sa 4 otišao u LE... Svi ti klubovi imaju mnogostruko veće budžete od Zvezde, svi igraju u MNOGO jačim ligama i, da ponovim, u mnogo slabijim grupama osvojili isto ili manje od Zvezde. Ako na to ne treba da se bude ponosan, onda vi, grobari, ne bi smeli nigde da se javljate, jer vam je najveći uspeh finale 1966 kada su tri zemlje igrale fudbala...

Django

pre 5 godina

Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....
(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)


Prvo treba da pogledas utakmice pa da komentarises nesto. Salcburg u Beogradu nije sutirao u gol nijednom, a Zvezda je svuda na gostovanjima sutirala u okvir gola. Toliko.

4 boda u grupi smrti....Domaci zadatak za PSV, Monako, Galatasaraj... Aek, Hofenhaim
.... o partizanu da i ne pricam

NoName

pre 5 godina

Zvezda kao osvajač KEŠ-a pravi društvo Realu, Barseloni, Mančesteru, Juventusu, Milanu, Bajernu, Interu..... Komšija mali kao osvajač nula bodova u grupi pravi društvo Košicama, Rapidu, Levskom, Debrecinu, Žilini, Ocelulu... Zli jezici bi rekli svakom svoje.

Filipus

pre 5 godina

Do 1991 su pričali "mi igrali finale 66, mi ovo, mi ono" i onda ih potopi Zvezda 1991 za sva vremena. Do 2018 "mi igrali 2 puta LŠ, mi ovo, mi ono" i iz prvog učešća odmah bolji rezultat, i više golova i više bodova i više pobeda. Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.

Travel

pre 5 godina

A crvena poternica Interpola ?? A upadanje u svlacionice protivnika na poluvremenu da puste Zvezdu na 2:0 ?? A tvoj izum sistem 3 za 3 boda ?? A 3,5 godine bekstva u CG ?? Gde se sad nalazi i u kakvom stanju je tvoje zivotno remek delo FK OFK Beograd ?? Mislis da je sve zaboravljeno ??

Logika iz Šumske i Humske

pre 5 godina

Jaoooo nevjerujem...
Pa zadnji ste.o cem vi pricate???
(Subotica, 13. decembar 2018 09:27)

A vi ste prvi na tabeli, proverio sam juče u Vjesniku.
Nego jel ima neki ljubitelj statistike, da kaže kada su Partizani poslednji put pobedili nekog protivnika u Kupu/Ligi Šampiona?

mrmlj

pre 5 godina

@(Peca, 13. decembar 2018 10:18) nisam navijacki ostrascen aali moram reci da to jeste uspeh. za klub u stanju u kojem je zvezda, koji dolazi iz lige iz koje zvezda dolazi, protiv ove tri ekipe... svakako je uspeh osvojiti 4 boda pod takvim okolnostima. zar je neko ocekivao da zvezda prodje dalje, makar i u ligu evrope? pored ovakvih azdaja? ne budite nerealni. kad su izvukli ovu grupu, rekao sam da im je svaki bod veliki ko kuca i to stoji i dalje. rezultat protiv napolija u beogradu jeste klasican primer one stare izreke “vise srece nego pameti” (ako cemo pravo, da je napoli pobedio 3-5:0 ne bi bilo nerealno ali jednostavno ih “nije islo”) ali protiv liverpula je nista manje nego senzacija.

Mikii

pre 5 godina

Meni je najjace ovo kad kazu da su se do samog kraja borili za prolaz dalje, a u poslednja dva kola su prosto razneseni. Kakva borba, kakvi bakraci, pa oni ni za godinu dana nece znati kako osvojise ove bodove.

Srbin dijaspora

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!

marko992

pre 5 godina

Dzo,samo jedno pitanje za tebe,da li ste se vi zahvalili vodji?Ako nste trebali bi,vas je slucaj jednstven u svetu.Predsednik drzave da resava kadovske probleme kluba,ima li to gde?Sve to i ne bi bio problem,ipak se radi o drzavi Srbiji,da nema ovakvih kao ti da nas podseti za Partizan a kao Zvezda je sposobna ona sve sama resava.

Zvezdas

pre 5 godina

Veliki klub =primio 17 golova... ma vazi.. samo se tesite..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Objavite mi komentar, 13. decembar 2018 10:16)

A jos veca "institucija"u 12 utakmica osvojila 3 boda i nikog nije pobedila

Cubaka

pre 5 godina

Mislili smo da u sest nece te preci centar ali vi niste presli u pet.
(sasha, 13. decembar 2018 10:42)

Presli smo koliko smo presli, ali jedan stari isluzeni igrac iz Besiktasa je po statistici samo dva puta presao centar protiv vas, ime mu je PEPE, pogodi koliko vam je dao golova iz ta dva prelaska.

PFC 1970

pre 5 godina

Kad jedan PSG ne moze cisto bez sudija da pobedi Zvezdu... o cemu dalje da pricamo?!
(Django, 13. decembar 2018 12:07)

Vi niste mogli Lučane da pobedite bez sudije.

realan

pre 5 godina

Grobari pssssst.Vi ste se pokazali.Kojeg ste vi to veliko ime pobedili poslednjih 30 g ja ne znam.Tu mislim prvih 5 ekipa iz lige petice.Dosli ste da pricate kako smo najvise golova primili.Pa? Mi smo nekog pobedili a vi.Gledajte svoj klub i nadajte se novoj bombi Ilieva.

konstatacija

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!
(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53

Cekaj Srbine iz dijaspore.Da li se fudbal igra za bodove ili za broj primljenih ili datih golova.I sta je vaznije sto je AEK sakupio nula bodova ili Zvezda cetiri.Sve jedno je da li si izgubio sa 1:0 ili 5:0 poraz je poraz i nema bodova

NoName

pre 5 godina

Doktore, samo ti pričaj da je ovo najveći uspeh ikad, mnogi će u to poverovati. Zato što nemaju "aparat" za razmišljanje.
(Od CZ ništa novo, 13. decembar 2018 12:08)

Čovek nigde nije rekao da je ovo najveći uspeh ikad. Svrati do Zvezdinog muzeja da vidiš šta je najveći uspeh ikad. Za Noć muzeja ti je za dž.

NoName

pre 5 godina

Jaoooo nevjerujem... 
Pa zadnji ste.o cem vi pricate??? 
(Subotica, 13. decembar 2018 09:27) 

A vi ste prvi na tabeli, proverio sam juče u Vjesniku. 
Nego jel ima neki ljubitelj statistike, da kaže kada su Partizani poslednji put pobedili nekog protivnika u Kupu/Ligi Šampiona?
(Logika iz Šumske i Humske, 13. decembar 2018 10:44)

Džaba ti, druže, statističari, ako to prvo geometri ne premere i arhitekte ne nacrtaju. Tek onda možemo da govorimo o davnoj, davnoj 1983-oj. Bez geometara i arhitekti Grobari ne priznaju ništa. Poželjno je dodati ponešto i iz Gorskog Vijenca.

VladaNS

pre 5 godina

Do 1991 su pričali "mi igrali finale 66, mi ovo, mi ono" i onda ih potopi Zvezda 1991 za sva vremena. Do 2018 "mi igrali 2 puta LŠ, mi ovo, mi ono" i iz prvog učešća odmah bolji rezultat, i više golova i više bodova i više pobeda. Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.
(Filipus, 13. decembar 2018 13:23)

U rekordan poraz od 2:10 u dvomeču. Ni to nećemo dostići :/

brbljivi moler

pre 5 godina

Ne priliči jednom arhimandritu pravoslavnom kakav je gospodin Terzić mirotočivi da se ovako razmeće, treba biti skroman i pokoran.

cika Djura

pre 5 godina

Deco draga,Zvezda je prosle sezone igrala LE i otisla u nokaut fazu.Ove sezone LS koja je miljama daleko od LE i po ucesnicima i po igracima.Svakako da je uspeh.Tim se ne stvara samo za jednu sezonu.Para ima i za sledecu sezonu ce to biti bolje.Timovipoput PSG,MC,Liverpul se prave da osvoje trofej a ne da dodju do polufinala ili finala. To je za njih neuspeh.Za Zvezdu je ovo svakako uspeh.Da je bilo srece pri zrebu Zvezda bi igrala barem LE.Jedna Viktoria Plzen sa 3 boda nastavlja takmicenje

NoName

pre 5 godina

Ja ne razumem ovog lika. 
Ponosan što je Zvezda POSLEDNJA u grupi? 
Šta je cilj ovog takmičenja, pobogu?
(nisam navijač nijednog kluba, 13. decembar 2018 10:12)

Itekako si navijač jednog kluba. Onog nebitnog.

Rocky

pre 5 godina

Mnogo boli Grobare,mnogo!!!
(Aleksej, 13. decembar 2018 09:03)

Sta ima da ih boli tudji neuspeh? Ahahah
(defekt, 13. decembar 2018 10:24)


Zato si ti danas tu na ovoj vesti? Zbog neuspeha? ha ha ha

Jao jao komsija mali...

Ostavka

pre 5 godina

Zvezdina igra u LŠ je s obzirom na sve okolnosti za 10... pa sad možeš na miru da uradiš što si obećao i da daš ostavku osim ako ne voliš pare više od obraza. A sad će biti paraaaa...

!

pre 5 godina

Pa centar ne bi prošli, da se Liverpul nije opustio, i sam mbape je kazao da su se opustili drugo poluvreme.,Pa dobili ste dva komada. Sve ostalo katastrofa. Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....
(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)

Да баба има ону ствар била би деда, да сам погодио лото био бих милионер. Е такав је твој коментар. Шта је требало или могло бити...сад кад се повуче црта, имамо само оно што се заиста десило. 4 бода у групи смрти, расплет у задњем колу прве фазе и преко 20.000.000е у каси.

Talicni

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!
(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53)


A na kom je Zvezda mestu po broju bodova? ha ha ha..... Muk?

To se broji u fudbalu.

Aek taman kao i tvoj komsija mali.... 0 bodova.... 0 0 6 Pa nije Aek igrao u grupi smrti... od koga da primi golove? Jesu Aeku svirali penale, zmurili na prekrsaje, penale, golove iz ofsajda?

Zvezda ima 4 boda u grupi smrti. Nikad niko kao nasa Zvezda.

Zato Zvezda igra LS a vi se raspadate po Surdulici.

Komsija mali...nikad manji :-)))

Cyber Kooryber

pre 5 godina

(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53)

Da, njihova gol razlika od 2-13 i 0 bodova je MNOGO bolje od Zvezdinih 5-17 i 4 boda.
A da li treba da se vidi koiko je Grka i koliko je Srba dalo golove, ili se to samo u košarci računa??

zz

pre 5 godina

Posle 26 godina,zalutali u LŠ i skontaše kako im je tu mesto.Da li da se smejemo ili plačemo.Dobro,nećemo da plačemo ovim povodom,a za smejanje nemamo razloga !!
(baradja, 13. decembar 2018 08:46)

O reklo bi se da imate dosta razloga za plakanje.. Da je Partizan odigrao ovakvu sezonu, sada biste je predstavljali kao najbolju u istoriji sporta verovatno..
No nije sramota plakati..

NoName

pre 5 godina

O čemu priča ovaj čovek? Pa popili ste u dve utakmice deset komada protiv PSG. To je uspeh?
(Peca, 13. decembar 2018 10:18)

I u dve utakmice osvojili 4 boda.

NoName

pre 5 godina

Zvezda je imala tu sreću da joj u grupu zapadnu tamo neki Liverpul, PSŽ i Napoli. Primila je 17 komada. Jedan mali klub nije bio te sreće pre par godina. U grupu LE im zapadnu aždaje Augzburga, Bilbaoa i Alkmara. I hrabro izginuse primivši samo 14 komada. Pozdravio vas Bobadilja, ko je još čuo za Nejmara i Mbapea.

Dejan CZ

pre 5 godina

Predzadnje kolo jos u igri za prolaz dalje u LS,zadnje kolo rezultatski jos u igri za prolaz u LE,u grupi sa PSG,Liverpulom i Napolijem,toliko...pozdrav za sve narocito za ove poznavaoce sto im klub nigde u Evropi nije igrao,kakav klub takvi i strucnjaci...

Ujka Žitko

pre 5 godina

Nije se zahvalio vođi!
(deks, 13. decembar 2018 08:31)

Pa, nije on Vučelić, a ni Peković, niti smo mi partizan da ima za šta da se zahvali...

Bata

pre 5 godina

Polako rodjaci... Zamislite da bilo koja druga ekipa koja je poslednja na tabeli LS (npr. Monako, PSV, Lokomotiva, AEK, itd) pisu ovakve epove kako su oni veliki evropski timovi, kako su se pokazali i dokazali, najvise pretrcali i slicno. Pa svi bi im se smejali!! Alo bre, i corava koka ubode jedno zrno. Zavrsili ste svoje, pa cemo videti kada cete ponovo biti u elitnom drustvu. Ovakve kvalifikacije kao sto ste imali ove godine (tj. renome i jacina timova) se dogode jednom u sto godina. Imali ste vise srece nego pameti, a vec dogodine ste minimum u polufinalu LS... Ludilo!

ko-ometator

pre 5 godina

U ovakvoj grupi 4 boda da uzmemo mislim da bi to sutra potpisali i klubovi sa 50 puta vecim budzetom. Dati pet golova ovakvim protivnicima, onaj ko to omalovazava nema pojma sta to znaci (jer mu to nikad nije poslo za rukom). A dali smo i PSG i Liverpulu po 2 a napoliju jedan. Za skromne uslove kojima je stvarana ova ekipa to jeste podvig iako nismo uspeli da prodjemo barem kao treci ali i to nije bilo daleko i to mozemo sasvim normalno da kazemo da smo se sa punim pravom do samog kraja nadali. Mnogima to smeta. Zelim im netaknutu mrezu protiv Macve i da postignu tamo po koji gol :-)

Ivan

pre 5 godina

Slika i prilika napredne Srbije. Trebalo bi da budemo zadovoljni ako pređemo centar. Za neku godinu će nas ubeđivati da je dobro što gubimo manje od deset razlike.
 (bora, 13. decembar 2018 11:28)

Izvcrces reci iz konteksta, vrlo je jasno sta je covek rekao, i nema dodirnih tacaka sa ovim sto si ti zakljucio.

zex

pre 5 godina

Kada se podvuce crta, ovo je veliki uspeh.Zvezda je veci klub od PGZ ali oni imaji novac i moc.Zvezda je maksimalno iskoristila svaku utakmicu.Nema veze broj primnjenih golova, moglo je i vise da bude.Nije sramota primiti golove od tima koiji je skuplji 20puta.Razlika u klasi je ocigledna, ogromna.Zvezda je dobila iskustvo, sada znaju na cemu su.Grupa je bila prejaka.Bilo koji grupu da smo dobili uradili bi jos vise.sve u svemu odlicna godina za Zvezdu.

Skorpion

pre 5 godina

Prvi put sam procitao sve komentare od prvog do poslednjeg na nekoj od vesti, razlog je jednostavan, toliko plakanja, kukulelekanja, zavisti, zlobe i bola u komentarima malih "grobarcica" je neprocenjivo, bas sam uzivao.

Piksel

pre 5 godina

Tacno tako, ali shvati ih Terzicu, to su napaceni ljudi, njihov klub je mali i nebitan, uvjek je bio i bice samo klub koji se slepa uz nas prvake sveta, da nema Zvezde za partizan nikad niko ne bi cuo.... Hvale se nekim nastupima u LS, mi eto udjemo jednom i odma napravimo ono sto oni nisu mogli u tih nekoliko nastupa... A ti Terzicu za pocetak gledaj da Milojevic ostane na klupi makar jos deset godina, to je nase najvece pojacanje i dok je on na klupi za rezultate ne brinem, jer znam da ce doci... Hvala !

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Da je nas država pomagala kao vas, mi bi do sada najmanje tri puta bili prvaci sveta.
(Sudija Djokic centarfor sampiona, 13. decembar 2018 10:40)


pantić na aparatima, ne oprašta sebi što se on nije ovoga prvi setio:)))

piksi_iz_kornera

pre 5 godina

Ma opasni ste bili, za malo da prodjete grupu. Niste imali srece. Prosto ste plesali na terenu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubitelj Beogradskog Partizana, 13. decembar 2018 08:34)

Sine mi makar nešto uradišmo u Evropi a vi?

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

I najbitnije od svega od LŠ (sa tv pravima) zaradili 26 miliona + Radonjić, preko 35 milki (skinućemo malo za novu mečku Terzi, ali ostaće i nama)...pa kome je smešno nek se smeje...

Zlatko

pre 5 godina

Plzenj ima 7 bodova i ide u LE, isla bi i Zvezda da ima 7 umesto 4
(sef strucnog staba, 13. decembar 2018 11:26)

Da se još jednom desilo što biti ne može i da smo iznenadili PSŽ, sa 7 bodova ne bismo nigde išli. Dalje bi otišli Liverpul i Napoli sa 9, PSŽ bi igrao LE sa 8, a mi bismo bili četvrti sa 7. A i u toj njihovoj grupi, zahvaljujući nezainteresovanosti Reala, CSKA takođe nigde ne ide a ima 7 bodova.

Sarena laza

pre 5 godina

Zamisljali imaginaciju?

I napadaju nas ovi, napadaju nas oni, napadaju nas Amerikanci, Englezi, Kinezi, a mi... mi imamo najveci, mi smo najbolji... a mi, realno, na samom dnu. Zadovoljavamo se mrvicama.

nele

pre 5 godina

KomeNdija od ovih grobarcica. "Primili ste najvise golova". "Mogli ste da primite 10 od ovog ili onog..", "Koliko su koseva dali Srbi?"..
Zvezda: 6 utakmica, 4boda, 1pobeda, gol razlika 5:17.
Partizan: 12utakmica, 3boda, 0pobeda, gol razlika 5:21

Vladan R

pre 5 godina

Pre svega, veoma uspesna cela godina: ubedljivo osvojena titula, ulazak u LS, ubedljivo prvi u prvenstvu, i najbitnije klub se finasijski manje vise stabilizovao, na kraju krajeva, uspesan i rezultat u grupi. OK, poslednji smo u grupi, primili najvise golova, ali nadjite klub ne samo u Evropi, nego i u ligama petice, a da nije Siti, PSG , Barsa i slicno, koji ne bi slicno prosao. Marselj je lani, u slicnoj grupi: Arsenal, Dortmund i Napoli, osvojio 0 i slovima nula bodova. Oni kojima je nedostizno grozdje kiselo, uvek ce naci nacina da se tese. Sad su se vezali za broj primljneih golova, pa spominju AEK, da je kao primio manje golova, a nebitno im je sto u neuporedivi laksoj grupi, nemaju ni bod. Prosle godine su se hvatali, za relativno mali broj postignutih golova u grupi LE, a zanemarili cinjenicu da je CZ tada po primljenim golivima bila medju najboljim. CZ je pokazala, da ako nista drugo, za sada bar na domacem terenu, moze biti koliko toliko ravnopravna i sa najjacim klubovima. Bod protiv Napolija, 2:0 sa Liverpulom, i i prvih 20+ minuta drugog poluvremena sa PSG, dokaz je za tako nesto. Verovatno je, klubovima kao sto je CZ, vise mesto u LE nego u LS, ali 4 boda u grupi smrti, pokazuju da CZ nije u potpunosti zalutala u LS, da bi u laksoj-normalnoj grupi, mogla da se bori za trece mesto, cak i za vise u grupi gde je Lokomotiva bila nosioc. Dakle, jeste uspeh, ako se nastavi dalje, tj ako je ovo osnova, da LS(LE) budu redovne, jer ce onda biti jos konkurentiji u Evropi.

KaraDjordje

pre 5 godina

(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)

Po tvom "dubokoumnom" razmisljanju i vi ste trebali osvojiti ligu sampiona bar 10 puta, ali.....realnost je da nemate cak ni jednu pobedu a jedino sto ste osvojili u evropi je neki "Toster" kup sedamdeset i neke.

Falcao

pre 5 godina

Ja bih se pravi radovao uspesima vaseg kluba,i cestitao vam da ste na posten i normalan nacin uradili sve ovo.Ali posto i vi znate na koji ste nacin ovo postigli samo sto okrecete glavu i realnost je za vas iluzija,ono ljudsko u meni mi stvara samo gadjenje prema vama.
(Neko, 13. decembar 2018 10:46)
Lažeš da bi se radovao jer ti više mrziš Zvezdu nego što voliš partizan.I da, važno je da ste vi iz partizana poštenjačine, poznati ste po tome.Vidi se koliko vas boli Zvezdin uspeh jer ste u toku meča Crvena Zvezda v PSG izbušili gume na preko 200 automobila, na svakom autu po dve gume.Meni srećom niste.Vi više ne znate šta ćete od tolike mržnje a ti bi se kao radovao našim uspesima.Sedi dole, 1!

bora

pre 5 godina

Slika i prilika napredne Srbije. Trebalo bi da budemo zadovoljni ako pređemo centar. Za neku godinu će nas ubeđivati da je dobro što gubimo manje od deset razlike.

Rocky

pre 5 godina

Delije vole svoj klub. Fanaticno i verno.

I Delije imaju svoj klub koji ima najvrednije trofeje.

Ostali nemaju svoje klubove i titule i gube svoje dane na vestima tudjih timova nikako ne kapirajuci.... da delije vole svoj klub.

Delije znaju sta imaju i tesko da navijaci kluba koji gubi u Surdulici mogu ista Delijama da objasnjavaju ili komentarisu.

Ponosni na 2018. godinu. Na velika vrata se vratla nasa Zvezda gde pripada. U NAJJACOJ grupi.

Hvala, Zvezdo.

Orion

pre 5 godina

Ako bi navijaci bili protiv njega Terzic ne bi mogao nista, medjutim cinjenica da on opstaje kao predsednik kluba govori o tome da su i navijaci Crvene zvezde isti kao njen predsednik.
(Drobnjak iz auta, 13. decembar 2018 09:56)


Pozdrav za Vucelicevce.

Svi ste vi Vucelic.... zato vas kidaju u Surdulici i ne postojite na fudbalskoj mapi.

I vodi vas bas ko treba i kako treba. I neka ostane tako.

A mi cemo se sa Terzom u LS vec snaci :-)))

QQ-LELE

pre 5 godina

Pa centar ne bi prošli, da se Liverpul nije opustio, i sam mbape je kazao da su se opustili drugo poluvreme.,Pa dobili ste dva komada. Sve ostalo katastrofa. Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....

Корто

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite. Mozda ne bismo bili poslednji u onoj grupi gde su Porto, Salke...ali se osim utakmice sa Liverpulom videlo da su protivnici igrali taman toliko koliko im je bilo potrebno za pobedu 3 do 5 golova razlike. Da nam je na golu bio neka kiksara a ne sjajni Borjan imali bismo najlosiju gol razliku u istoriji LS. Ali Ok, nisu za to krivi ni Terzic(nisam njegov bot), ni Miloje, ni igraci, vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga
(iggy, 13. decembar 2018 10:39)

Па шта би ти хтео, да у првој сезони у ЛШ играмо 1/4 финале? Побеђен је вицешампион Европе и то би пре две сезоне звучало као научна фантастика!

Такође и 3.6 милиона од бодова. Звезда је узела више бодова од клубова који редовно играју ЛШ или ЛЕ.

Marko

pre 5 godina

Nisam navijač Zvezde (nisam ni Partizana) a hoću da kažem dve stvari, prvo Zvezda je u ovoj najtežoj grupi uradila mnogo više nego što realno vredi i na tome joj svaka čast a druga je da bi i u najslabijoj grupi (koja god to grupa bila) opet bila zadnja da se ne zanosimo, neviđen uspeh je što su uopšte ušli u Ligu Šampiona!

Od CZ ništa novo

pre 5 godina

Doktore, samo ti pričaj da je ovo najveći uspeh ikad, mnogi će u to poverovati. Zato što nemaju "aparat" za razmišljanje.

iggy

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite. Mozda ne bismo bili poslednji u onoj grupi gde su Porto, Salke...ali se osim utakmice sa Liverpulom videlo da su protivnici igrali taman toliko koliko im je bilo potrebno za pobedu 3 do 5 golova razlike. Da nam je na golu bio neka kiksara a ne sjajni Borjan imali bismo najlosiju gol razliku u istoriji LS. Ali Ok, nisu za to krivi ni Terzic(nisam njegov bot), ni Miloje, ni igraci, vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga

Django

pre 5 godina

Ne vredi, grobarci.... ulozis svo vreme svog praznog i dokonog zivota .... i opet ne vredi :-))

Delije sve brojnije, sve vernije, Zvezda sve veca i jaca. Sada vec pisu sve vise u Evropi o Zvezdi, stize sve vise para za Zvezdu


Kad jedan PSG ne moze cisto bez sudija da pobedi Zvezdu... o cemu dalje da pricamo?! Vratila se Zvezda.


Ne vredi..Jednostavno ne vredi .... ha ha ha ha


Hvala ti, Zvezdo. To mozrs samo ti.

Mirni !

pre 5 godina

Bilo bi korektno da se objavi finansijski rezultat učešća u takmičenju !

Kome je zadovoljstvo, i koliko, da se u ovo takmičenje uloži 100 rsd a nazad, kao zarada, dobije 40 rsd !

Gde je racionalnost u tome ?
Bili tako bilo i da je klub u privatnom vlasništvu ?
Ili je ovako "pametnije" - trošiti naš novac za privatnu zabavu ?
Sa kojim su šampionima, njihovih zemalja, igrali ?
Na kojim, finansiskim, realnim efektima se zasniva divljenje menadžmentu u potrošnji našeg novca ?

Odgovori bi mogli biti od koristi, ali samo onima koji žive od svog rada, i dati ideju kako gubiti a zaraditi !

MOE32

pre 5 godina

Covece, kada su njemu bitni komentari bodibonda, jumka, grobara, menadjera i ostalih sve mi je jasno. Zamisljam predsednika Barselone koji spominje komentare navijaca Reala na proslavi. Pa da li moze jadnije??? Jos ovde neko kaze, to su napaceni navijaci malog i nebitnog kluba. Toliko smo nebitni da nas nakon svake vase utakmice spominjete pa evo cak i na proslavi kluba. Zasto tako ne spominjete navijace Bumbarevog Brda ili klub iz Bajmoka? Za njih mozete da kazete da su nebitni jer ne pricate o njima. Mi, navijaci Partizana kao i klub Partizan smo vam jako bitni jer da nema nas ne biste imali sa kime da se uporedjujete. Ne biste 17 primljenih golova u 6 utakmica nazivali uspehom i ne biste uporedjivali Partizanova 3 boda sa vasih 4. Ejj.. osvojili ste bod vise, zamisli. A sta na kraju imate od toga, ispali ste iz grupe isto kao i mi.. cak smo mi 2003. imali vece sanse da prodjemo grupu nego vi sada. Ponavljam, jako smo bitan faktor u vasim zivotima, sto pre priznate bice vam lakse.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 5 godina

Tacno tako, ali shvati ih Terzicu, to su napaceni ljudi, njihov klub je mali i nebitan, uvjek je bio i bice samo klub koji se slepa uz nas prvake sveta, da nema Zvezde za partizan nikad niko ne bi cuo.... Hvale se nekim nastupima u LS, mi eto udjemo jednom i odma napravimo ono sto oni nisu mogli u tih nekoliko nastupa... A ti Terzicu za pocetak gledaj da Milojevic ostane na klupi makar jos deset godina, to je nase najvece pojacanje i dok je on na klupi za rezultate ne brinem, jer znam da ce doci... Hvala !
(Piksel, 13. decembar 2018 10:21)

Da je nas država pomagala kao vas, mi bi do sada najmanje tri puta bili prvaci sveta. Poznato je da Partizan, uz Ajaks, ima najbolju omladinsku školu u Evropi, ali nas država ne pomaže nego nas sapliće pa ti fudbaleri moraju da idu u inostranstvo jer Partizan nema novca da ih plati koliko vrede.

Što se tiče tvog zahteva da Milojević ostane shvati da on nije bitan, vama su najbolji igrači Grujići, Đokići, Široki, tako da mislim da njih treba da zadržite u vašem jatu.

Neko

pre 5 godina

Ja bih se pravi radovao uspesima vaseg kluba,i cestitao vam da ste na posten i normalan nacin uradili sve ovo.Ali posto i vi znate na koji ste nacin ovo postigli samo sto okrecete glavu i realnost je za vas iluzija,ono ljudsko u meni mi stvara samo gadjenje prema vama.

dalibor

pre 5 godina

@neko Ajde nam ti lepo objasni kako je to neposteno zvezda uspela zadnjih godina??? Da ih nisu protivnici pustali od prvog kola? Da nisu zasluzili i bodove i golove i rezultate u Evropi koje su postigli? Mozes da imas srecu u jednoj utakmkci, ali 2god konstantno dobre igre, protiv elipa iz jacih liga tesko ce biti slucajnost. Uostalom, pohvale na racun Zvezde su stizale sa svih strana, naravno od navijaca suprotnog tabora tesko da mozes ocekivate iole neku realnost jer su njima uvek drugi krivi

Zlatko

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite... Vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga 
(iggy, 13. decembar 2018 10:39) 

Mislim da to UEFA neće dozvoliti. Iščekivajući utakmicu prethodnih dana mi je to palo na pamet. U slučaju da se dogodi i neka to takmičenje igraju stvarno najbogatiji (lige petice) ostaje sasvim dovoljno da se napravi konkurentno i zanimljivo takmičenje. Neću nabrajati po imenima klubova, ali mislim da će svi razumeti: Portugal 3, Holandija 3, Belgija 2, Škotska 2, Grčka 2 (neka bude i 3), Turska 3, Ukrajina 2, Rusija 4, Češka 2, Švajcarska 2, Norveška 1-2, Švedska 1-2, Austrija 1-2, Slovačka 1-2, Danska, Rumunija, Mađarska, zemlje bivše SFRJ sa po jednim ili dva predstavnika, Apoel, Ludogorec. Naravno, na osnovu tabela iz nacionalnih liga. Npr, Porto ili Ajaks nemaju zagarantovano učešće, bez obzira na dve odnosno 4 titule.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Deco draga,Zvezda je prosle sezone igrala LE i otisla u nokaut fazu.Ove sezone LS koja je miljama daleko od LE i po ucesnicima i po igracima.Svakako da je uspeh.Tim se ne stvara samo za jednu sezonu.Para ima i za sledecu sezonu ce to biti bolje.Timovipoput PSG,MC,Liverpul se prave da osvoje trofej a ne da dodju do polufinala ili finala. To je za njih neuspeh.Za Zvezdu je ovo svakako uspeh.Da je bilo srece pri zrebu Zvezda bi igrala barem LE.Jedna Viktoria Plzen sa 3 boda nastavlja takmicenje
(cika Djura, 13. decembar 2018 10:45)

Plzenj ima 7 bodova i ide u LE, isla bi i Zvezda da ima 7 umesto 4

ZLOBEX

pre 5 godina

Ma prezadovoljni smo! Na šest utakmica 2 (dva) šuta Pavkova u sezoni 2018/2019 prepričavaćemo pokolenjima sledećih 27 godina, kao što smo do sad živeli od sećanja na Bari '91.

baradja

pre 5 godina

Posle 26 godina,zalutali u LŠ i skontaše kako im je tu mesto.Da li da se smejemo ili plačemo.Dobro,nećemo da plačemo ovim povodom,a za smejanje nemamo razloga !!

litar mleka litar hleba

pre 5 godina

pokazala je samo to da se u srbiji igra ocajan fudbal ali da ima pojedinaca (ne rukovodstvo) koji mogu povremeno da igraju na nekom nivou.

d

pre 5 godina

4 boda u neverovatno teskoj grupi uz spektakularnu pobedu na Liverpulom, proci tim kao sto je Salcburg koji samo redja pobede u LE. Ja sam prezadovoljan!
Zvezda je puno napredovala u poslednje dve godine.

dača

pre 5 godina

Odigrana odlično samo jedna utakmica, jednu smo imali sreće do beskonačno i nazad.Ostale utakmice standardno srpski predsavljamo poraz kao pobedu.Kako je dobro ako primiš četiri komada kao domaćin ili šest u gostima.

Deki Frizer

pre 5 godina

Ovaj sa poternice nije rekao koji klub je primio najvise golova u LS.Nema tamo Grubica,Vujevic,Mazica...da sviraju penale,masu ofsajde protivnicica,daju crvene kartone za prigovor...

Delije Čikago

pre 5 godina

Crvena Zvezda, to su njeni navijači, koji su bili neverovatni, oni su ti koji su uvek dizali Zvezdu do neslućenih visina, rezultatima sam delimično zadovoljan, moralo je to bolje, bar da se puca na LE za početak, ali dobro, nikad, ali nikad Crvena Zvezda ne sme da dozvoli sebi ono što je bilo predhodnih godina, pečurke, šamponi, itd...ceo svet je opet upoznao Crvenu Zvezdu, i više nema izgovora, svake godine evropsko takmičenje, LE se podrazumeva, stremiti ka LŠ uvek, ko sve nije igrao LŠ od jednog Milana da ne nabrajam više, Zvezda je najveći brend koji Srbija ima, vratili smo se i nema nazad...

Slobo

pre 5 godina

Bio sam na stadionu , i kad sam video da najskuplji tim sveta izbacuje nasumice loptu punih 20 minuta , rekoh sebi e to je Marakana. Krajnji rezultat nerealan, jer su nam prvi gol dali posle cistog faula,i vec posle 10 minuta bili na svome. Utakmicu je zakljucao treci gol, inace bi oni strepeli do kraja.Steta sto je inace sjajni Borjan onako lose reagovao i sa peterca umesto na loptu, otisao na gol liniju, jer te situacije smo morali i mogli da branimo.

Volim i ja vas

pre 5 godina

Prelazili ste centar kad su protivnici to hteli, osim meča sa Liverpulom.
Primili ste najviše golova, a golman vam je bio ubedljivo najbolji igrac na svakoj utakmici.
A i ne znam ko vam se divi osim vas samih?
Pre bih rekao da ste izazivali sažaljenje.

Srbin dijaspora

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!

a kad ce oni da se izgobeljaju?

pre 5 godina

mislili su da za 6 utakmica necemo primati manje od tri gola po utakmici, kad ono 2,8, da je sudija sviro faul nad pavkovom pre prvog gola bilo bi i 2,7. nema veze, postavili smo nove standarde i ovako, sledece sezone spustamo na dva ipo primljena gola po mecu

Neko

pre 5 godina

Ja bih se pravi radovao uspesima vaseg kluba,i cestitao vam da ste na posten i normalan nacin uradili sve ovo.Ali posto i vi znate na koji ste nacin ovo postigli samo sto okrecete glavu i realnost je za vas iluzija,ono ljudsko u meni mi stvara samo gadjenje prema vama.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

što bi reko broj 1: grobari, suviše sam star da bih vam mogao pomoći, ali daću vam jedan savjet - 3x2 vjesnika dnevno, i možda će vam za 20 godina biti lakše, malo:)))))

Drobnjak iz auta

pre 5 godina

Meni kao grobaru puno je srce kad vidim kakav lik vodi Crvenu zvezdu. To je potvrda misljenja nas partizanovaca i dobrog dela javnosti o tome kakav je klub zapravo Crvena zvezda.

Ako bi navijaci bili protiv njega Terzic ne bi mogao nista, medjutim cinjenica da on opstaje kao predsednik kluba govori o tome da su i navijaci Crvene zvezde isti kao njen predsednik.

Lovac

pre 5 godina

PSV, Monako, Galatasaraj..fudbalski giganti i standardni ucesnici LS imaju manje bodova u smesno lakim grupama.

Aek, Hofenhajm ili Young Boys koji vam je ugazio dinamo necu ni da pominjem, takve ekipe kaoi partizan 006 i ne pripadaju LS.

Legendarna sezona Zvezde, fantasticna sezona.

Ovakva sezona se nikada vise nece ponoviti, niti ovako teska grupa. Vicesampion LS Liverpul u 3. sesiru, a klub koji pocinje kvalifikacije od prvog kola izbacuje jedan Salcburg i ulazi u LS u istu tu grupu. Grupu smrti. I na kraju direktno i indirektno Zvezda mrsi racune i Napoliju i Liverpulu.

Do poslednjeg kola nijedan tim nije znao da li prolazi dalje. Niko. U grupi smrti.

Hvala, Zvezdo.

U bilo kojoj prirodnijoj i laksoj grupi u LS Zvezda ce sledeci put igrati prolece.

Rocky

pre 5 godina

Samo grobarcici na nasim vestima ... i to dovoljno govori :-)

Zar ste ocekivali da nekadasnji evropski i svetski sampion odigra lose? Ili da odigra kao tamo neki partizan 0 0 6 u nekoj smesnoj grupi ?

Ocekivali niste jer znate snagu Zvezde ali se nadali jeste. A onda je dosao Napoli a onda je dosao Liverpul, a onda su se nocne more povratile.

Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.

Cestitke igracima i upravi.

Bravo, Zvzdo. Fantasticna 2018. godina.

Dzo

pre 5 godina

Koliko isfrustriranih grobarskih komentara. Vas malo klub je treci u nasoj ligi a vi pricate o nasem ucescu u Evropi. Kad dodje do podele bodova, pitanje je i da li cete obezbediti kvalifikacije za LE sledece godine!
Ocistite svoje dvoriste jer sledece godine ce se slati SMS-ovi za vas opstanak kao onomad nama.
I da, za onog lika sto je napisao da se nije zahvalio vodji... Mislim da je jasno da to ovde rade samo Vucelic i Vazura!

QQ-LELE

pre 5 godina

Pa centar ne bi prošli, da se Liverpul nije opustio, i sam mbape je kazao da su se opustili drugo poluvreme.,Pa dobili ste dva komada. Sve ostalo katastrofa. Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....

Mikii

pre 5 godina

Meni je najjace ovo kad kazu da su se do samog kraja borili za prolaz dalje, a u poslednja dva kola su prosto razneseni. Kakva borba, kakvi bakraci, pa oni ni za godinu dana nece znati kako osvojise ove bodove.

Ostavka

pre 5 godina

Zvezdina igra u LŠ je s obzirom na sve okolnosti za 10... pa sad možeš na miru da uradiš što si obećao i da daš ostavku osim ako ne voliš pare više od obraza. A sad će biti paraaaa...

MOE32

pre 5 godina

Covece, kada su njemu bitni komentari bodibonda, jumka, grobara, menadjera i ostalih sve mi je jasno. Zamisljam predsednika Barselone koji spominje komentare navijaca Reala na proslavi. Pa da li moze jadnije??? Jos ovde neko kaze, to su napaceni navijaci malog i nebitnog kluba. Toliko smo nebitni da nas nakon svake vase utakmice spominjete pa evo cak i na proslavi kluba. Zasto tako ne spominjete navijace Bumbarevog Brda ili klub iz Bajmoka? Za njih mozete da kazete da su nebitni jer ne pricate o njima. Mi, navijaci Partizana kao i klub Partizan smo vam jako bitni jer da nema nas ne biste imali sa kime da se uporedjujete. Ne biste 17 primljenih golova u 6 utakmica nazivali uspehom i ne biste uporedjivali Partizanova 3 boda sa vasih 4. Ejj.. osvojili ste bod vise, zamisli. A sta na kraju imate od toga, ispali ste iz grupe isto kao i mi.. cak smo mi 2003. imali vece sanse da prodjemo grupu nego vi sada. Ponavljam, jako smo bitan faktor u vasim zivotima, sto pre priznate bice vam lakse.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 5 godina

Tacno tako, ali shvati ih Terzicu, to su napaceni ljudi, njihov klub je mali i nebitan, uvjek je bio i bice samo klub koji se slepa uz nas prvake sveta, da nema Zvezde za partizan nikad niko ne bi cuo.... Hvale se nekim nastupima u LS, mi eto udjemo jednom i odma napravimo ono sto oni nisu mogli u tih nekoliko nastupa... A ti Terzicu za pocetak gledaj da Milojevic ostane na klupi makar jos deset godina, to je nase najvece pojacanje i dok je on na klupi za rezultate ne brinem, jer znam da ce doci... Hvala !
(Piksel, 13. decembar 2018 10:21)

Da je nas država pomagala kao vas, mi bi do sada najmanje tri puta bili prvaci sveta. Poznato je da Partizan, uz Ajaks, ima najbolju omladinsku školu u Evropi, ali nas država ne pomaže nego nas sapliće pa ti fudbaleri moraju da idu u inostranstvo jer Partizan nema novca da ih plati koliko vrede.

Što se tiče tvog zahteva da Milojević ostane shvati da on nije bitan, vama su najbolji igrači Grujići, Đokići, Široki, tako da mislim da njih treba da zadržite u vašem jatu.

Rocky

pre 5 godina

Vecina navijaca malog komsije treba da posmatraju stvari iz sire perspektive... jer su oni jedini koji sumnjaju ili omalazavaju uspeh Crvene Zvezde.

Samo neka uporede statistiku sa drugim i to kakvim ekipama u puno laksim grupama.

Saca

pre 5 godina

kada sam rekao prosecna ekipa mislio sam na ovo:
CZ - S Trnava 1:1 ; 1:1 -prosuzeci,
CZ - Salzburg 0:0 ; 2:2 -prolaz vise golova u godtima,
CZ - Napoli 0:0 ; 1:4
CZ - Liverpul 2:0 ; 0:4
CZ - PSZ 1:4 : 1:6

znači posle 10 utkamica samo jedna pobeda i puno srece. I sto to nije prosecna ekipa koja igra ruzan defanzivan fudbal. Svaka cast za pobedu proriv Liverpula, pa sta, evo i Plzen dobi Romu, CSK Reala pa ne dizu buku da ce biti prvaci Evrope, prema tome polako sa prvaci sto rece Sojic.

dejan

pre 5 godina

Zamolio bi grobare da idu na vesti o svom klubu i sumiraju rezultate svog kluba. Ostavite nas cigane da sumiramo nasu sezonu, prepricavamo nase utakmice i golove. Necu da vas vredjam, svima je sve jasno.
Gledali smo sjajan fudbal, najbolje svetske igrace na nasoj Marakani, moj sin od 8 godina koji samnom gledao utakmice protiv Napolija i Liverpula na stadionu je video cudo, inficirao se zvezdom za ceo zivot.

Filipus

pre 5 godina

Do 1991 su pričali "mi igrali finale 66, mi ovo, mi ono" i onda ih potopi Zvezda 1991 za sva vremena. Do 2018 "mi igrali 2 puta LŠ, mi ovo, mi ono" i iz prvog učešća odmah bolji rezultat, i više golova i više bodova i više pobeda. Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.

Nebojsa

pre 5 godina

Ovo ucesce Zvezde u Ligi sampiona je veoma bitno, pre svega zbog finansijske injekcije koju je Zvezda dobila, ali i da jasno vidimo gde je nas klupski fudbal u evropskim razmerama. Dakle, 4 boda i 5 datih golova je mnogo vise nego sto je vecina nas ocekivala, ali - potpuno je jasno da je nemoguce da se iz nase sadasnje lige ijedan klub ravnopravno umesa makar za trece mesto u grupi (pa da onda ide u Ligu Evrope na prolece).
Po meni, nas fudbal nema nikakvu perspektivu bez regionalne lige. E sada, da li praviti regionalnu ligu sa Hrvatima i Slovencima ili sa Bugarima i Makedoncima, nisam pametan. Znam jedino da je to jedina pozitivna perspektiva, jer ona donosi povecanje trzista, interesovanja i vise jakih utakmica.

realan

pre 5 godina

Grobari pssssst.Vi ste se pokazali.Kojeg ste vi to veliko ime pobedili poslednjih 30 g ja ne znam.Tu mislim prvih 5 ekipa iz lige petice.Dosli ste da pricate kako smo najvise golova primili.Pa? Mi smo nekog pobedili a vi.Gledajte svoj klub i nadajte se novoj bombi Ilieva.

VladaNS

pre 5 godina

Do 1991 su pričali "mi igrali finale 66, mi ovo, mi ono" i onda ih potopi Zvezda 1991 za sva vremena. Do 2018 "mi igrali 2 puta LŠ, mi ovo, mi ono" i iz prvog učešća odmah bolji rezultat, i više golova i više bodova i više pobeda. Potopi vam Zvezda jos jedan san. Nista novo.
(Filipus, 13. decembar 2018 13:23)

U rekordan poraz od 2:10 u dvomeču. Ni to nećemo dostići :/

NoName

pre 5 godina

Zvezda kao osvajač KEŠ-a pravi društvo Realu, Barseloni, Mančesteru, Juventusu, Milanu, Bajernu, Interu..... Komšija mali kao osvajač nula bodova u grupi pravi društvo Košicama, Rapidu, Levskom, Debrecinu, Žilini, Ocelulu... Zli jezici bi rekli svakom svoje.

Mirni !

pre 5 godina

Bilo bi korektno da se objavi finansijski rezultat učešća u takmičenju !

Kome je zadovoljstvo, i koliko, da se u ovo takmičenje uloži 100 rsd a nazad, kao zarada, dobije 40 rsd !

Gde je racionalnost u tome ?
Bili tako bilo i da je klub u privatnom vlasništvu ?
Ili je ovako "pametnije" - trošiti naš novac za privatnu zabavu ?
Sa kojim su šampionima, njihovih zemalja, igrali ?
Na kojim, finansiskim, realnim efektima se zasniva divljenje menadžmentu u potrošnji našeg novca ?

Odgovori bi mogli biti od koristi, ali samo onima koji žive od svog rada, i dati ideju kako gubiti a zaraditi !

PFC 1970

pre 5 godina

Kad jedan PSG ne moze cisto bez sudija da pobedi Zvezdu... o cemu dalje da pricamo?!
(Django, 13. decembar 2018 12:07)

Vi niste mogli Lučane da pobedite bez sudije.

Piksel

pre 5 godina

Tacno tako, ali shvati ih Terzicu, to su napaceni ljudi, njihov klub je mali i nebitan, uvjek je bio i bice samo klub koji se slepa uz nas prvake sveta, da nema Zvezde za partizan nikad niko ne bi cuo.... Hvale se nekim nastupima u LS, mi eto udjemo jednom i odma napravimo ono sto oni nisu mogli u tih nekoliko nastupa... A ti Terzicu za pocetak gledaj da Milojevic ostane na klupi makar jos deset godina, to je nase najvece pojacanje i dok je on na klupi za rezultate ne brinem, jer znam da ce doci... Hvala !

brbljivi moler

pre 5 godina

Ne priliči jednom arhimandritu pravoslavnom kakav je gospodin Terzić mirotočivi da se ovako razmeće, treba biti skroman i pokoran.

Bata

pre 5 godina

Polako rodjaci... Zamislite da bilo koja druga ekipa koja je poslednja na tabeli LS (npr. Monako, PSV, Lokomotiva, AEK, itd) pisu ovakve epove kako su oni veliki evropski timovi, kako su se pokazali i dokazali, najvise pretrcali i slicno. Pa svi bi im se smejali!! Alo bre, i corava koka ubode jedno zrno. Zavrsili ste svoje, pa cemo videti kada cete ponovo biti u elitnom drustvu. Ovakve kvalifikacije kao sto ste imali ove godine (tj. renome i jacina timova) se dogode jednom u sto godina. Imali ste vise srece nego pameti, a vec dogodine ste minimum u polufinalu LS... Ludilo!

Django

pre 5 godina

Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....
(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)


Prvo treba da pogledas utakmice pa da komentarises nesto. Salcburg u Beogradu nije sutirao u gol nijednom, a Zvezda je svuda na gostovanjima sutirala u okvir gola. Toliko.

4 boda u grupi smrti....Domaci zadatak za PSV, Monako, Galatasaraj... Aek, Hofenhaim
.... o partizanu da i ne pricam

Travel

pre 5 godina

A crvena poternica Interpola ?? A upadanje u svlacionice protivnika na poluvremenu da puste Zvezdu na 2:0 ?? A tvoj izum sistem 3 za 3 boda ?? A 3,5 godine bekstva u CG ?? Gde se sad nalazi i u kakvom stanju je tvoje zivotno remek delo FK OFK Beograd ?? Mislis da je sve zaboravljeno ??

Filipus

pre 5 godina

Moram da ponovim ovaj noname komentar jer mi se mnogo sviđa:

Zvezda je imala tu sreću da joj u grupu zapadnu tamo neki Liverpul, PSŽ i Napoli. Primila je 17 komada. Jedan mali klub nije bio te sreće pre par godina. U grupu LE im zapadnu aždaje Augzburga, Bilbaoa i Alkmara. I hrabro izginuse primivši samo 14 komada. Pozdravio vas Bobadilja, ko je još čuo za Nejmara i Mbapea.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 13. decembar 2018 12:15)

Sale

pre 5 godina

Ovo jeste ogroman uspeh, ali nece nam nista vredeti ako ne zadrzimo kontinuitet. Pogledajte Partizan nakon ulaska u LS, rasprodali citav tim i od tada imali jednu dobru sezonu u Evropi (proslu), a pucali od Samroka, Tuna, Zagleblja... Letnji prelazni rok je imao neka odlicna pojacanja, Marina, Jovancica, Degeneka, Ebesilio, vracanje Pavkova, ali je dosta igraca i promaseno, Boaci, Meleg i Stojiljkovic dovedeni povredjeni, Causic tanak, Kafu velika 0, Sumaila poklanja gol po utakmici... Pustimo samo igrace koji nemaju kljucnu ulogu u timu i posto se zna da dolaze stoper i krilo neka prioritet bude produzenje ugovora sa najboljim prvotimcima, kao juce sa Pavkovom...

Lajavi Krelac

pre 5 godina

Ja ne razumem ovog lika.
Ponosan što je Zvezda POSLEDNJA u grupi?
Šta je cilj ovog takmičenja, pobogu?
(nisam navijač nijednog kluba, 13. decembar 2018 10:12)

Vidi, Zvezda u UBEDLJIVO NAJTEŽOJ grupi osvojila 4 boda, a u mnogo slabijim grupama AEK 0, Monako 1, PSV 2, Lokomotiva 3. Hofenhajm 3, Galatasaraj sa 4 otišao u LE... Svi ti klubovi imaju mnogostruko veće budžete od Zvezde, svi igraju u MNOGO jačim ligama i, da ponovim, u mnogo slabijim grupama osvojili isto ili manje od Zvezde. Ako na to ne treba da se bude ponosan, onda vi, grobari, ne bi smeli nigde da se javljate, jer vam je najveći uspeh finale 1966 kada su tri zemlje igrale fudbala...

Od CZ ništa novo

pre 5 godina

Doktore, samo ti pričaj da je ovo najveći uspeh ikad, mnogi će u to poverovati. Zato što nemaju "aparat" za razmišljanje.

NoName

pre 5 godina

Doktore, samo ti pričaj da je ovo najveći uspeh ikad, mnogi će u to poverovati. Zato što nemaju "aparat" za razmišljanje.
(Od CZ ništa novo, 13. decembar 2018 12:08)

Čovek nigde nije rekao da je ovo najveći uspeh ikad. Svrati do Zvezdinog muzeja da vidiš šta je najveći uspeh ikad. Za Noć muzeja ti je za dž.

Dejan CZ

pre 5 godina

Predzadnje kolo jos u igri za prolaz dalje u LS,zadnje kolo rezultatski jos u igri za prolaz u LE,u grupi sa PSG,Liverpulom i Napolijem,toliko...pozdrav za sve narocito za ove poznavaoce sto im klub nigde u Evropi nije igrao,kakav klub takvi i strucnjaci...

NoName

pre 5 godina

Jaoooo nevjerujem... 
Pa zadnji ste.o cem vi pricate??? 
(Subotica, 13. decembar 2018 09:27) 

A vi ste prvi na tabeli, proverio sam juče u Vjesniku. 
Nego jel ima neki ljubitelj statistike, da kaže kada su Partizani poslednji put pobedili nekog protivnika u Kupu/Ligi Šampiona?
(Logika iz Šumske i Humske, 13. decembar 2018 10:44)

Džaba ti, druže, statističari, ako to prvo geometri ne premere i arhitekte ne nacrtaju. Tek onda možemo da govorimo o davnoj, davnoj 1983-oj. Bez geometara i arhitekti Grobari ne priznaju ništa. Poželjno je dodati ponešto i iz Gorskog Vijenca.

N

pre 5 godina

Ako je uspeh domaceg fudbala da se svakih 10 godina kvalifikujemo u Ligu Sampiona, gde ne prodjemo prvu grupu. I reprezentativnog da se tu i tamo kvalifikujemo na veliko takmicenje, gde takodje ne prodjemo prvu grupu, onda super. Skoro svi ostali ekipni sportovi su nam daleko uspesniji, gde su manje pare, a samim tim i manje korupcije i kriminala, ali ne, mi se i dalje busamo u grudi zbog fudbala. Dok se pravilno ne privatizuju i Zvezda i Partizan, nista of klupskog, a samim tim ni od reprezentativnog fudbala

Zvezdas

pre 5 godina

Veliki klub =primio 17 golova... ma vazi.. samo se tesite..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Objavite mi komentar, 13. decembar 2018 10:16)

A jos veca "institucija"u 12 utakmica osvojila 3 boda i nikog nije pobedila

iggy

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite. Mozda ne bismo bili poslednji u onoj grupi gde su Porto, Salke...ali se osim utakmice sa Liverpulom videlo da su protivnici igrali taman toliko koliko im je bilo potrebno za pobedu 3 do 5 golova razlike. Da nam je na golu bio neka kiksara a ne sjajni Borjan imali bismo najlosiju gol razliku u istoriji LS. Ali Ok, nisu za to krivi ni Terzic(nisam njegov bot), ni Miloje, ni igraci, vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga

Orion

pre 5 godina

Ako bi navijaci bili protiv njega Terzic ne bi mogao nista, medjutim cinjenica da on opstaje kao predsednik kluba govori o tome da su i navijaci Crvene zvezde isti kao njen predsednik.
(Drobnjak iz auta, 13. decembar 2018 09:56)


Pozdrav za Vucelicevce.

Svi ste vi Vucelic.... zato vas kidaju u Surdulici i ne postojite na fudbalskoj mapi.

I vodi vas bas ko treba i kako treba. I neka ostane tako.

A mi cemo se sa Terzom u LS vec snaci :-)))

Cyber Kooryber

pre 5 godina

(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53)

Da, njihova gol razlika od 2-13 i 0 bodova je MNOGO bolje od Zvezdinih 5-17 i 4 boda.
A da li treba da se vidi koiko je Grka i koliko je Srba dalo golove, ili se to samo u košarci računa??

Sarena laza

pre 5 godina

Zamisljali imaginaciju?

I napadaju nas ovi, napadaju nas oni, napadaju nas Amerikanci, Englezi, Kinezi, a mi... mi imamo najveci, mi smo najbolji... a mi, realno, na samom dnu. Zadovoljavamo se mrvicama.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Deco draga,Zvezda je prosle sezone igrala LE i otisla u nokaut fazu.Ove sezone LS koja je miljama daleko od LE i po ucesnicima i po igracima.Svakako da je uspeh.Tim se ne stvara samo za jednu sezonu.Para ima i za sledecu sezonu ce to biti bolje.Timovipoput PSG,MC,Liverpul se prave da osvoje trofej a ne da dodju do polufinala ili finala. To je za njih neuspeh.Za Zvezdu je ovo svakako uspeh.Da je bilo srece pri zrebu Zvezda bi igrala barem LE.Jedna Viktoria Plzen sa 3 boda nastavlja takmicenje
(cika Djura, 13. decembar 2018 10:45)

Plzenj ima 7 bodova i ide u LE, isla bi i Zvezda da ima 7 umesto 4

NoName

pre 5 godina

Ja ne razumem ovog lika. 
Ponosan što je Zvezda POSLEDNJA u grupi? 
Šta je cilj ovog takmičenja, pobogu?
(nisam navijač nijednog kluba, 13. decembar 2018 10:12)

Itekako si navijač jednog kluba. Onog nebitnog.

Marko

pre 5 godina

Nisam navijač Zvezde (nisam ni Partizana) a hoću da kažem dve stvari, prvo Zvezda je u ovoj najtežoj grupi uradila mnogo više nego što realno vredi i na tome joj svaka čast a druga je da bi i u najslabijoj grupi (koja god to grupa bila) opet bila zadnja da se ne zanosimo, neviđen uspeh je što su uopšte ušli u Ligu Šampiona!

piksi_iz_kornera

pre 5 godina

Ma opasni ste bili, za malo da prodjete grupu. Niste imali srece. Prosto ste plesali na terenu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubitelj Beogradskog Partizana, 13. decembar 2018 08:34)

Sine mi makar nešto uradišmo u Evropi a vi?

marko992

pre 5 godina

Dzo,samo jedno pitanje za tebe,da li ste se vi zahvalili vodji?Ako nste trebali bi,vas je slucaj jednstven u svetu.Predsednik drzave da resava kadovske probleme kluba,ima li to gde?Sve to i ne bi bio problem,ipak se radi o drzavi Srbiji,da nema ovakvih kao ti da nas podseti za Partizan a kao Zvezda je sposobna ona sve sama resava.

Rocky

pre 5 godina

Delije vole svoj klub. Fanaticno i verno.

I Delije imaju svoj klub koji ima najvrednije trofeje.

Ostali nemaju svoje klubove i titule i gube svoje dane na vestima tudjih timova nikako ne kapirajuci.... da delije vole svoj klub.

Delije znaju sta imaju i tesko da navijaci kluba koji gubi u Surdulici mogu ista Delijama da objasnjavaju ili komentarisu.

Ponosni na 2018. godinu. Na velika vrata se vratla nasa Zvezda gde pripada. U NAJJACOJ grupi.

Hvala, Zvezdo.

Django

pre 5 godina

Ne vredi, grobarci.... ulozis svo vreme svog praznog i dokonog zivota .... i opet ne vredi :-))

Delije sve brojnije, sve vernije, Zvezda sve veca i jaca. Sada vec pisu sve vise u Evropi o Zvezdi, stize sve vise para za Zvezdu


Kad jedan PSG ne moze cisto bez sudija da pobedi Zvezdu... o cemu dalje da pricamo?! Vratila se Zvezda.


Ne vredi..Jednostavno ne vredi .... ha ha ha ha


Hvala ti, Zvezdo. To mozrs samo ti.

Ivan

pre 5 godina

Slika i prilika napredne Srbije. Trebalo bi da budemo zadovoljni ako pređemo centar. Za neku godinu će nas ubeđivati da je dobro što gubimo manje od deset razlike.
 (bora, 13. decembar 2018 11:28)

Izvcrces reci iz konteksta, vrlo je jasno sta je covek rekao, i nema dodirnih tacaka sa ovim sto si ti zakljucio.

Rocky

pre 5 godina

Mnogo boli Grobare,mnogo!!!
(Aleksej, 13. decembar 2018 09:03)

Sta ima da ih boli tudji neuspeh? Ahahah
(defekt, 13. decembar 2018 10:24)


Zato si ti danas tu na ovoj vesti? Zbog neuspeha? ha ha ha

Jao jao komsija mali...

Cubaka

pre 5 godina

Mislili smo da u sest nece te preci centar ali vi niste presli u pet.
(sasha, 13. decembar 2018 10:42)

Presli smo koliko smo presli, ali jedan stari isluzeni igrac iz Besiktasa je po statistici samo dva puta presao centar protiv vas, ime mu je PEPE, pogodi koliko vam je dao golova iz ta dva prelaska.

NoName

pre 5 godina

O čemu priča ovaj čovek? Pa popili ste u dve utakmice deset komada protiv PSG. To je uspeh?
(Peca, 13. decembar 2018 10:18)

I u dve utakmice osvojili 4 boda.

Skorpion

pre 5 godina

Prvi put sam procitao sve komentare od prvog do poslednjeg na nekoj od vesti, razlog je jednostavan, toliko plakanja, kukulelekanja, zavisti, zlobe i bola u komentarima malih "grobarcica" je neprocenjivo, bas sam uzivao.

NoName

pre 5 godina

Zvezda je imala tu sreću da joj u grupu zapadnu tamo neki Liverpul, PSŽ i Napoli. Primila je 17 komada. Jedan mali klub nije bio te sreće pre par godina. U grupu LE im zapadnu aždaje Augzburga, Bilbaoa i Alkmara. I hrabro izginuse primivši samo 14 komada. Pozdravio vas Bobadilja, ko je još čuo za Nejmara i Mbapea.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Nije se zahvalio vođi!
(deks, 13. decembar 2018 08:31)

Pa, nije on Vučelić, a ni Peković, niti smo mi partizan da ima za šta da se zahvali...

Корто

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite. Mozda ne bismo bili poslednji u onoj grupi gde su Porto, Salke...ali se osim utakmice sa Liverpulom videlo da su protivnici igrali taman toliko koliko im je bilo potrebno za pobedu 3 do 5 golova razlike. Da nam je na golu bio neka kiksara a ne sjajni Borjan imali bismo najlosiju gol razliku u istoriji LS. Ali Ok, nisu za to krivi ni Terzic(nisam njegov bot), ni Miloje, ni igraci, vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga
(iggy, 13. decembar 2018 10:39)

Па шта би ти хтео, да у првој сезони у ЛШ играмо 1/4 финале? Побеђен је вицешампион Европе и то би пре две сезоне звучало као научна фантастика!

Такође и 3.6 милиона од бодова. Звезда је узела више бодова од клубова који редовно играју ЛШ или ЛЕ.

nele

pre 5 godina

KomeNdija od ovih grobarcica. "Primili ste najvise golova". "Mogli ste da primite 10 od ovog ili onog..", "Koliko su koseva dali Srbi?"..
Zvezda: 6 utakmica, 4boda, 1pobeda, gol razlika 5:17.
Partizan: 12utakmica, 3boda, 0pobeda, gol razlika 5:21

zz

pre 5 godina

Posle 26 godina,zalutali u LŠ i skontaše kako im je tu mesto.Da li da se smejemo ili plačemo.Dobro,nećemo da plačemo ovim povodom,a za smejanje nemamo razloga !!
(baradja, 13. decembar 2018 08:46)

O reklo bi se da imate dosta razloga za plakanje.. Da je Partizan odigrao ovakvu sezonu, sada biste je predstavljali kao najbolju u istoriji sporta verovatno..
No nije sramota plakati..

Falcao

pre 5 godina

Ja bih se pravi radovao uspesima vaseg kluba,i cestitao vam da ste na posten i normalan nacin uradili sve ovo.Ali posto i vi znate na koji ste nacin ovo postigli samo sto okrecete glavu i realnost je za vas iluzija,ono ljudsko u meni mi stvara samo gadjenje prema vama.
(Neko, 13. decembar 2018 10:46)
Lažeš da bi se radovao jer ti više mrziš Zvezdu nego što voliš partizan.I da, važno je da ste vi iz partizana poštenjačine, poznati ste po tome.Vidi se koliko vas boli Zvezdin uspeh jer ste u toku meča Crvena Zvezda v PSG izbušili gume na preko 200 automobila, na svakom autu po dve gume.Meni srećom niste.Vi više ne znate šta ćete od tolike mržnje a ti bi se kao radovao našim uspesima.Sedi dole, 1!

Talicni

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!
(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53)


A na kom je Zvezda mestu po broju bodova? ha ha ha..... Muk?

To se broji u fudbalu.

Aek taman kao i tvoj komsija mali.... 0 bodova.... 0 0 6 Pa nije Aek igrao u grupi smrti... od koga da primi golove? Jesu Aeku svirali penale, zmurili na prekrsaje, penale, golove iz ofsajda?

Zvezda ima 4 boda u grupi smrti. Nikad niko kao nasa Zvezda.

Zato Zvezda igra LS a vi se raspadate po Surdulici.

Komsija mali...nikad manji :-)))

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Da je nas država pomagala kao vas, mi bi do sada najmanje tri puta bili prvaci sveta.
(Sudija Djokic centarfor sampiona, 13. decembar 2018 10:40)


pantić na aparatima, ne oprašta sebi što se on nije ovoga prvi setio:)))

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

I najbitnije od svega od LŠ (sa tv pravima) zaradili 26 miliona + Radonjić, preko 35 milki (skinućemo malo za novu mečku Terzi, ali ostaće i nama)...pa kome je smešno nek se smeje...

zex

pre 5 godina

Kada se podvuce crta, ovo je veliki uspeh.Zvezda je veci klub od PGZ ali oni imaji novac i moc.Zvezda je maksimalno iskoristila svaku utakmicu.Nema veze broj primnjenih golova, moglo je i vise da bude.Nije sramota primiti golove od tima koiji je skuplji 20puta.Razlika u klasi je ocigledna, ogromna.Zvezda je dobila iskustvo, sada znaju na cemu su.Grupa je bila prejaka.Bilo koji grupu da smo dobili uradili bi jos vise.sve u svemu odlicna godina za Zvezdu.

!

pre 5 godina

Pa centar ne bi prošli, da se Liverpul nije opustio, i sam mbape je kazao da su se opustili drugo poluvreme.,Pa dobili ste dva komada. Sve ostalo katastrofa. Protiv red bula. u Bgd ste trebali da.primitr 10 komada, Napolija u Bgd isto 10, Liverpul,i PSG u gostima niste izašli iz 16 m. Samo vas novinari pumpaju....
(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)

Да баба има ону ствар била би деда, да сам погодио лото био бих милионер. Е такав је твој коментар. Шта је требало или могло бити...сад кад се повуче црта, имамо само оно што се заиста десило. 4 бода у групи смрти, расплет у задњем колу прве фазе и преко 20.000.000е у каси.

cika Djura

pre 5 godina

Deco draga,Zvezda je prosle sezone igrala LE i otisla u nokaut fazu.Ove sezone LS koja je miljama daleko od LE i po ucesnicima i po igracima.Svakako da je uspeh.Tim se ne stvara samo za jednu sezonu.Para ima i za sledecu sezonu ce to biti bolje.Timovipoput PSG,MC,Liverpul se prave da osvoje trofej a ne da dodju do polufinala ili finala. To je za njih neuspeh.Za Zvezdu je ovo svakako uspeh.Da je bilo srece pri zrebu Zvezda bi igrala barem LE.Jedna Viktoria Plzen sa 3 boda nastavlja takmicenje

bora

pre 5 godina

Slika i prilika napredne Srbije. Trebalo bi da budemo zadovoljni ako pređemo centar. Za neku godinu će nas ubeđivati da je dobro što gubimo manje od deset razlike.

konstatacija

pre 5 godina

Terzicu svaka cast sampioni ste, pogledaj tabele po grupama i vidaces da je Zvezda na prvom mestu po briju primljenih golova, citavih 17 na 6 utakmica, jedan AEK sas 0 bodova ali su ipak primili 4 manje od Zvezde 13 !!!
(Srbin dijaspora, 13. decembar 2018 09:53

Cekaj Srbine iz dijaspore.Da li se fudbal igra za bodove ili za broj primljenih ili datih golova.I sta je vaznije sto je AEK sakupio nula bodova ili Zvezda cetiri.Sve jedno je da li si izgubio sa 1:0 ili 5:0 poraz je poraz i nema bodova

Logika iz Šumske i Humske

pre 5 godina

Jaoooo nevjerujem...
Pa zadnji ste.o cem vi pricate???
(Subotica, 13. decembar 2018 09:27)

A vi ste prvi na tabeli, proverio sam juče u Vjesniku.
Nego jel ima neki ljubitelj statistike, da kaže kada su Partizani poslednji put pobedili nekog protivnika u Kupu/Ligi Šampiona?

KaraDjordje

pre 5 godina

(QQ-LELE, 13. decembar 2018 10:31)

Po tvom "dubokoumnom" razmisljanju i vi ste trebali osvojiti ligu sampiona bar 10 puta, ali.....realnost je da nemate cak ni jednu pobedu a jedino sto ste osvojili u evropi je neki "Toster" kup sedamdeset i neke.

ko-ometator

pre 5 godina

U ovakvoj grupi 4 boda da uzmemo mislim da bi to sutra potpisali i klubovi sa 50 puta vecim budzetom. Dati pet golova ovakvim protivnicima, onaj ko to omalovazava nema pojma sta to znaci (jer mu to nikad nije poslo za rukom). A dali smo i PSG i Liverpulu po 2 a napoliju jedan. Za skromne uslove kojima je stvarana ova ekipa to jeste podvig iako nismo uspeli da prodjemo barem kao treci ali i to nije bilo daleko i to mozemo sasvim normalno da kazemo da smo se sa punim pravom do samog kraja nadali. Mnogima to smeta. Zelim im netaknutu mrezu protiv Macve i da postignu tamo po koji gol :-)

Vladan R

pre 5 godina

Pre svega, veoma uspesna cela godina: ubedljivo osvojena titula, ulazak u LS, ubedljivo prvi u prvenstvu, i najbitnije klub se finasijski manje vise stabilizovao, na kraju krajeva, uspesan i rezultat u grupi. OK, poslednji smo u grupi, primili najvise golova, ali nadjite klub ne samo u Evropi, nego i u ligama petice, a da nije Siti, PSG , Barsa i slicno, koji ne bi slicno prosao. Marselj je lani, u slicnoj grupi: Arsenal, Dortmund i Napoli, osvojio 0 i slovima nula bodova. Oni kojima je nedostizno grozdje kiselo, uvek ce naci nacina da se tese. Sad su se vezali za broj primljneih golova, pa spominju AEK, da je kao primio manje golova, a nebitno im je sto u neuporedivi laksoj grupi, nemaju ni bod. Prosle godine su se hvatali, za relativno mali broj postignutih golova u grupi LE, a zanemarili cinjenicu da je CZ tada po primljenim golivima bila medju najboljim. CZ je pokazala, da ako nista drugo, za sada bar na domacem terenu, moze biti koliko toliko ravnopravna i sa najjacim klubovima. Bod protiv Napolija, 2:0 sa Liverpulom, i i prvih 20+ minuta drugog poluvremena sa PSG, dokaz je za tako nesto. Verovatno je, klubovima kao sto je CZ, vise mesto u LE nego u LS, ali 4 boda u grupi smrti, pokazuju da CZ nije u potpunosti zalutala u LS, da bi u laksoj-normalnoj grupi, mogla da se bori za trece mesto, cak i za vise u grupi gde je Lokomotiva bila nosioc. Dakle, jeste uspeh, ako se nastavi dalje, tj ako je ovo osnova, da LS(LE) budu redovne, jer ce onda biti jos konkurentiji u Evropi.

mrmlj

pre 5 godina

@(Peca, 13. decembar 2018 10:18) nisam navijacki ostrascen aali moram reci da to jeste uspeh. za klub u stanju u kojem je zvezda, koji dolazi iz lige iz koje zvezda dolazi, protiv ove tri ekipe... svakako je uspeh osvojiti 4 boda pod takvim okolnostima. zar je neko ocekivao da zvezda prodje dalje, makar i u ligu evrope? pored ovakvih azdaja? ne budite nerealni. kad su izvukli ovu grupu, rekao sam da im je svaki bod veliki ko kuca i to stoji i dalje. rezultat protiv napolija u beogradu jeste klasican primer one stare izreke “vise srece nego pameti” (ako cemo pravo, da je napoli pobedio 3-5:0 ne bi bilo nerealno ali jednostavno ih “nije islo”) ali protiv liverpula je nista manje nego senzacija.

dalibor

pre 5 godina

@neko Ajde nam ti lepo objasni kako je to neposteno zvezda uspela zadnjih godina??? Da ih nisu protivnici pustali od prvog kola? Da nisu zasluzili i bodove i golove i rezultate u Evropi koje su postigli? Mozes da imas srecu u jednoj utakmkci, ali 2god konstantno dobre igre, protiv elipa iz jacih liga tesko ce biti slucajnost. Uostalom, pohvale na racun Zvezde su stizale sa svih strana, naravno od navijaca suprotnog tabora tesko da mozes ocekivate iole neku realnost jer su njima uvek drugi krivi

Zlatko

pre 5 godina

Plzenj ima 7 bodova i ide u LE, isla bi i Zvezda da ima 7 umesto 4
(sef strucnog staba, 13. decembar 2018 11:26)

Da se još jednom desilo što biti ne može i da smo iznenadili PSŽ, sa 7 bodova ne bismo nigde išli. Dalje bi otišli Liverpul i Napoli sa 9, PSŽ bi igrao LE sa 8, a mi bismo bili četvrti sa 7. A i u toj njihovoj grupi, zahvaljujući nezainteresovanosti Reala, CSKA takođe nigde ne ide a ima 7 bodova.

Zlatko

pre 5 godina

Pokazali smo da smo svetlosnim godinama daleko od evropske elite... Vec stanje u evropskom fudbalu gde ce za koju godinu u LS igrati samo klubovi iz 5,6 najjacih liga 
(iggy, 13. decembar 2018 10:39) 

Mislim da to UEFA neće dozvoliti. Iščekivajući utakmicu prethodnih dana mi je to palo na pamet. U slučaju da se dogodi i neka to takmičenje igraju stvarno najbogatiji (lige petice) ostaje sasvim dovoljno da se napravi konkurentno i zanimljivo takmičenje. Neću nabrajati po imenima klubova, ali mislim da će svi razumeti: Portugal 3, Holandija 3, Belgija 2, Škotska 2, Grčka 2 (neka bude i 3), Turska 3, Ukrajina 2, Rusija 4, Češka 2, Švajcarska 2, Norveška 1-2, Švedska 1-2, Austrija 1-2, Slovačka 1-2, Danska, Rumunija, Mađarska, zemlje bivše SFRJ sa po jednim ili dva predstavnika, Apoel, Ludogorec. Naravno, na osnovu tabela iz nacionalnih liga. Npr, Porto ili Ajaks nemaju zagarantovano učešće, bez obzira na dve odnosno 4 titule.