Subota, 10.11.2018.

08:13

Strašna partija Jokića – Netsi iznenadili Nagetse

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su neočekivani poraz od Bruklin Netsa 112:110.

Izvor: PT

Strašna partija Jokiæa – Netsi iznenadili Nagetse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Powerslave

pre 5 godina

Denver kao prošle godine protiv Dalasa i sličnih ekipa. S tim da Bruklin više nije ona očajna ekipa sa 10-15 pobeda po sezoni (ali isto tako još uvek nisu u konkurenciji za PO).
Očajna utakmica gde ni Jokarinih 37+21 nije pomoglo. Nema asistencija jer neko od saigrača mora i da pogodi da bi ih bilo, a nije ih baš mnogo takvih.

Jeste Jokara napravio korake u napadu koji je realno mogao da im obezbedi najmanje produžetke, ali da je odigrao makar nešto slabije tokom utakmice oni ne bi ni bili u situaciji da se bore za pobedu.
Jeste Heris možda nerezonski krenuo da krade loptu u poslednjem napadu Bruklina što je dovelo do pogotka 0.3 sekunde do kraja, ali mislim da nije to odlučilo pobednika. Odlučila je trojka Bruklina sa pola terena uz zvuk sirena za kraj 3/4. To ne sme da se dešava. Primljen koš iz 1 na 1 situacije u zadnjem napadu sme, ali ovo je nedopustivo, a vidi se na krajnjem rezultatu da je ta trojka prelomila.
Ovo su one utakmice gde nedostaje Barton. Kad nikoga ne ide i niko ne može da pobedi Barton je najsposobniji da "izmisli" koš pravo niotkud.

Da pohvalim i onog Morisa. Dečko je jedini plejmejker (ili najbliže tome) među bekovima u celoj ekipi, igra "razumno", ne srlja, ume da doda, nije sebičan, to je upravo ono što Denveru nedostaje, ne može Jokić da bude plej 100% vremena, nepraktično je, a Marej nikad neće biti ni 10% plejmejkera.
Kad se Ajzea vrati biće tek treći plej u rotaciji, ali definitivno bi trebalo da igra više, biće nešto od njega.

...

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23) Ne da si procitao ovu vest, vec garant pogledao video, zumirao sliku i prostudirao tabelu pride.

Borko

pre 5 godina

Jel zaista piše 37 poena i 21 skok ? Ja se naiskrenije ne sećam u skorije vreme da sam video da neki košarkaš ima u kolonu ovoliko koševa i skokova
(SchOne, 10. novembar 2018 09:49)

Vajtsajd je pre tri dana imao 29p, 20s i 9b

Inace ovde pocinju izpoaceni komentari kao na vestima o Djokovicu gde mozemo da citamo da ceo tim radi protiv Srbina, eto fali mu par necega do tripl dabla svi ga sabotiraju, ne dodajumu loptu... Tacno pocinje ona srpska mitomanija Marka Kraljevica ugnjetavane zrtve koja ide toliko u razmeru naucne fantastike da je rezultat da Jokic em sto sam pobedi portivnicku ekipu em jos i pobedi svoje saigrace koji mu rade o glavi iza ledja. Ta svest da mi sami sebe uvek mozemo da ubedimo da smo zrtve i malih i velikih i da je nasa borba uvek najveca je nasa najveca bolestina ikad.

Pogledajte samo Lebronove brojke po utakmicama i videcete da njemu na svakoj drugoj utakmici fali po jednu-dve asistencije ili skoka za tripl dabl? Ko je njega sabotirao da postane najuspesniji triple dabl igrac u istoriji kosakre? Trener? Saigraci? Ne, to je jednostavno kosarka i pokazatelj koliko je stvarno tesko napraviti tripl dabl u takmicarskom smislu a da ti tripl dabl nije cilj kao sto je Vestrbruku bio.

dropshotic

pre 5 godina

Za one pametne koji lupetaju da eto dao je poene al su izgubili i da je bolje da je asistirao. On jeste mnooogo dodavao i razigravao ali saigraci nisu pogadjali. Izubili su prvenstveno zbog lose veceri Harisa koji je imao tipa dva poena iz 15ak suteva. I drugi nisu bili efikasni. Ne moze ekipa da izgubi zbog igraca koji je dao 30+ poena i imao 20+ skokova plus kljucnu blokadu itd. igraca koji pritom nije bio sebican. Vec je jos neko trebao da da doprinos poenterski. bilo je i drugih utakmica gde je ima 20+ pa i 30+ poena na pocetku sezone pa su pobedjivali. Stvari su jako proste. agresivan Jokic i Jokic koji daje poene = bolji i uspesniji Denver ali i drugi treba da igraju i koriste njegovih bukvalno milion dodavanja. On TDouble, ostali raspucani, Denver pobedi. Svi srecni i

bskfan

pre 5 godina

@leti vreme

Naravno da je u pitanju filozofija jer bi u suprotnom sve bilo nasumicno. Tacno je da igraci slabo pogadjaju ali je pravo pitanje zasto slabo pogadjaju? Za sve postoji statistika samo je treba pronaci i razumeti. Tu se ne radi o malom uzorku vec o uzorku iz 3 sezone, cinjenica je da "nekom magijom" svi sutiraju bolje kada dobiju loptu od Jokica. Zasto je to tako? Naravno, nije u pitanju magija vec znanje kosarke. Jokic ili zaista ima neverovatan kosarkaski IQ ili to radi instiktivno, ali veoma dobro cita igru i kao neki kompjuter obradi sve informacije o svojim i protivnickim igracima i loptu uvek posalje na pravo mesto i uvek delic sekunde brze nego sto moze da reaguje protivnicka odbrana. Kada igrac dobije loptu od Jokica onda on ne razmislja da li treba da sutne ili ne (cim se dvoumis procenat suta pada) vec odmah sutira. Na netu ima nekoliko sjajnih analiza tajne uspesnosti Jokicevih dodavanja, samo ih treba pogledati.

Dakle, poenta svega ovoga je da u kosarci nema nista slucajno, igraci ove godine sutiraju slabo zbog potpuno promenjenog sistema igre (nema ritma, a za uspesnost suta je najvazniji upravo ritam), zbog pogresnog odabira prve petorke (sa dva izrazita defanzivca u startnoj postavi, sto znaci da su ostala trojica bolje cuvani) i zbog zamora jer citav njihov "defanzivni uspeh" ove godine pociva na agresivnosti (vise trcanja) a ne na dobroj analizi protivnika i razumevanje odbrane. Laici vide samo posledicu ali ne i uzrok.

Sabre

pre 5 godina

Eto, to je to. Jokara da je hteo ne bi mogao bolje da se osveti za celu onu farsu sa "no homo". Sa medijima vise i ne prica, a timu je jasno stavio do znanja sta moze ako hoce, a kako takodje moze ako i u buducnosti budu nastavili da ga 'podrzavaju' kao u ovoj situaciji. Bravo, decko... govoris na terenu, a ovi nek cesu glavice...

pedja

pre 5 godina

Ko je gledao utakmicu zna da je Jokic ubacio 37 poena iz šale. Uopste nije forsirao. Razigravao je ekipu isto kao u predhodnim utakmicama. Promasili su dosta otvorenih suteva, a odbrana je bila losa. Heris, Marej i Kreg su sutirali 7/30. Sva trojica igraju u prvoj petorci. Sa takvim ucinkom startera, ne moze se ocekivati nista osim poraza.

genijalac

pre 5 godina

usao je u utakmicu sa namerom da sutira i poentira. Bas kao da pokaze da moze i da predhodno nije hteo!Moguce da se nesto bunio, a sto i nebi, ovaj malone mu je skrcavanjem minutaze (ispod 30 min!) u najmanje cetiri utakmice gdje mu fali poen, skok ili asistencija za tripl dabl, Saigraci mu ne dodaju kad je na mismatch'u, raspucavaju se. Sad samo sledecu utakmicu je zanimljivo koji ce Jokic doci, koji oce sve, ili koji samo hoce da sutira. Dalje, harris i murray nastavljaju da igraju uzasno. da su barem jednu trojku pogodili kombinovano denver bi pobjedio. I za kraj, za ove koji pisu o reprezentaciji, pa dodju ovde da kucaju komentare, za te trolove, samo ih pitam, zasto niste na clanku o bjelici? dobro odigrao i jos igra za reprezentaciju, a tamo 6 komentara. Koji su to tipovi ljudi da mi je znati. To zivotno zesce isfrustrirani likovi.

labud

pre 5 godina

j
Djokovic od osvajanja DK(osam godina od toga ima)skoro da i ne igra za reprezentaciju pa je ovde i dalje bogotac,tako da Jokic,sve da ne bude nikad vise u reprezetaciji(a igrace normalno,ovo trenutno je tihi rat Misko-savez preko njegovih ledja),ako nastavi ovako,sve i da hocemo,ne mozemo ga ignorisati,NBA je jedna od najvecih korporacija na svetu,globalno u samom vrhu,a covek pretenduje da bude creme de la crem u jednoj takvoj prici,pa vidimo i komentare,covek uzme 37 poena i 21 skok i opet ljudima to nista posebno,e takve je decko kriterijume postavio a tek mu je 23,ne brinem ja za njega,bolje da se mi zapitamo ko smo,gde smo i ko nas vodi,njemu sve prastamo i glasamo za njega a ovom momku nijedan izostanak se ne prasta.

antiDebil

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...
(Marko, 10. novembar 2018 08:28)

Ne igra zato sto nema snage za toliko minuta. Mogao bi da igra ali onda bi se ubrzo povredio...
Onaj 1 sut iz igre na prosloj utakmici govori da Individualni ne postuje trenera, a ne obrnuto !!

Leti vreme

pre 5 godina

@ tnsfan

Ti napravi filozofiju od Jokicevih asistencija ("bolje manje poena a vise asistencija") dok bekovska linija Denvera nocas 30 otvorenih suteva promasila. Da su imali sut spolja nesto manji od proseka Jokic bi imao jak TD a Denver +20. Vecina njegovih asistencija su urucenje na trici i zid ispred beka. Uglavnom,da bi on asistirao bekovi moraju bar nesto pogoditi a sinoc su imali noc za zaborav

bBb

pre 5 godina

@Da nije ušao u problem sa faulovima, nakantao bi i više od 40. Na kraju, 22 sekunde, idu u napad, i on izgubi loptu, koraci. Dobro, desi se. Bruklin ima 20 sekundi za napad, nereseno, uzimaju tajm aut, i šta je tu Malone pričao svojim igračima ?? Čekaju zadnji šut protivnika u zadnjoj sekundi, možda promaši !!! Ovo mi ne ide u glavu, pa valjda praviš faul da bi imao zadnji napad, a ovo čekanje, pa blesavije ne postoji. U evropi bi i navijači i treneri pobesneli, a i Popović ovo ne bi dopustio na primer.
Inače Kingsi, rutinirali trulu Minesotu. Teraj.
(JPR24, 10. novembar 2018 08:48)

Koji to treneri u Evropi, pri nerešeneom rezultatu, prave faul da bi imali poslednji napad? 99% trenera brani taj napad, jedino je Vujošević znao ponekad to da uradi, ali retko. Mnogo je veći procenat promašenih šuteva u poslednjim sekundama, nego pogođenih. A ti bi da protivniku pokloniš dva slobodna bacanja, da bi ti rešavao za pobedu ili produžetke, pri najvećem mogućem pritisku koji može da bude na košarkašu. Jedino ako u ekipi imaš Jordana ili Bryanta, ali i oni imaju 20-25% pogođenih šuteva za pobedu u poslednjim sekundama...

Pogan

pre 5 godina

(tnsfan, 10. novembar 2018 09:32)

E moj ti, i svi koji ti dadose pluseve... Denver pokusavao da bude defanzivna ekipa ovu i prethodne dve sezone? Imali su jednu od najgorih odbrana u ligi i to ih je kostalo neigranja u playoffu. Bukvalno je bilo dzaba sto daju 120p svako vece kad prime 130. Sad se to malo stislo, dovelo par igraca i odma se vidi razlika na tabeli. Sta li ti pricas da mi je znati....

Rondo

pre 5 godina

Jokic nema pobednicki mentalitet. Uvek je loš u zadnjih minutu dve. Zato je i bolje da ne igra za reprezentaciju. Protiv Minesote je promašio šut za pobedu i playof, protiv Memfisa, sada.

bskfan

pre 5 godina

@cvele

Jokic ovu utakmicu nije zavrsio na nuli vec na +5. Od pet startera tri su u minusu (Kreg -11, Milsap -1, Marej -6) dok je Haris bio +6 (ovoga puta nezasluzeno jer je od od jedanaest suteva pogodio samo jednom).

Posebno je interesantno da je cetvorka (Marej-Haris-Milsap-Jokic) sa Beaslejem igrala 13.5 minuta i bila +12, doke su sa Kregom igrali 9.2 minuta i bili -11.

Inace, ako se pogleda napredna statistika, posebno cuveni PIE pokazatelj, od ukupno 199 igraca koji su odigrali vise od 5 utakmica i 20 ili vise minuta po utakmici, Jokic je na trecem mestu, odmah iza Embiida i Janisa.

Ako Jokic uspeva da ima PIE od 20.1 pored ovakvih trenerovih zezancija sa startnom postavom i ostalim greskama, tek onda shvatimo da je nebo Jokiceva granica. Sa jedne strane Jokic je imao srecu da bude kod Malonea jer mu ostali treneri ne bi dali toliko slobode na pocetku karijere, a sa druge taj isti Malone ga sa sada svojim fiks idejama sputava da dostigne vrhunac i da ispise novu istoriju kako se igra kosarka. Bilo bi vreme pre i posle Jokica.

Malkom

pre 5 godina

Denver će teško izboriti PO. To sam pisao i pre početka NBA. Pobeđuju kad se drugi timovi uigravaju, a kada se oni u drugom delu sezone uozbilje, ovi su umorni i bezvoljni, i nemaju rešenja. Da li je do trenera ili neiskusnih igrača, ili možda i jedno i drugo. Ali Denver će do kraja sezone biti negde između sedmog i desetog mesta. Hjuston će se podići, Lejkersi će se izvući gore zbog Lebrona koji podivlja kada je potrebno, i eto ga problem na Denver. Moraće dobro da se namuči Denver ako želi da izbori PO.

bozza

pre 5 godina

@za b93 

Njegov +/- na ovoj utakmici je 0, sto znaci da je odrzavan egal kad je on na terenu. Inace ove sezone mu ta kolono nije nesto posebno zapazena, ali nikada cini mi se nije u minusu, bez obzira da li je pokidao ili celu utakmicu se duvao celu utakmicu, pa nije hteo da sutira.
(cvele, 10. novembar 2018 09:02)

njegov +/- je +5, utakmicu su izgubili Heris i Marej, koji su ukupno sutirali 6/25. Ipak, Jokic je najkorisniji za ekipu kada uzme 12-16 suteva i napravi skor 20p/15s/10a... tada su Nagetsi nezaustavljivi

Volina

pre 5 godina

Ovaj decko, samo kad hoce, u kosarci moze sve. Kao nekada Dejo Savicevic.
(Pseudoharms, 10. novembar 2018 08:15)
Kakvih sve neznalica ovde ima, Dejo Savicevic uopste nije igrao kosarku, nego fudbal!

antiDebil

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...
(Marko, 10. novembar 2018 08:28)

Ne igra zato sto nema snage za toliko minuta. Mogao bi da igra ali onda bi se ubrzo povredio...
Onaj 1 sut iz igre na prosloj utakmici govori da Individualni ne postuje trenera, a ne obrnuto !!

bili andol

pre 5 godina

@Lider u regionu
I onda za 5-6 godina kada se sa Micicem,Guduricem i Simanicem budemo borili za sedamnaesto mesto na EP,a SP i OI naravno budemo preskakali a imamo MVP igraca u NBA bice nema veze ne treba nam Jokic,ostavio nas je onomad na cedilu protiv strasnog Izraela i jos strasnije Estonije,bravo(ostali)momci,sve mislim da ce tako biti.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne znam kako toliko oscilira... razumem da nekad ne mora da sutira ali da nekad daje 34 poena a nekad 5 to mi stvarno nije jasno.

Koza

pre 5 godina

Nista mu se nije desavalo. Bio je pod pritiskom zbog onog No homo komentara. Cak je i tviter deaktivirao jer su ga borci za socijalnu pravdu prozivali po tviteru. Pogledajte intervju juce, jedva d aje pricao.

Matrix

pre 5 godina

kad cujem protiv osrednje ekipe, u NBA u skoro svaka ekipa je dobra. Nema tamo trash ekipe, toliko su atletski bolji, da i jedan Teodosic koji je genije za play mora da sedi na klupi, iako je stoputa bolji od beverly a. doc pusta beverly a i bradleya zbog odbrane, cuj odbrane a za 30 min imaju 2 i 4 poena. On bi trebao da menja team pod hitno, ovo je sramota.

Gde ja živim

pre 5 godina

Nidža, vrlo komplikovan momak za razumevanje. Kad je u vinklu malo njih može da mu izađe na crtu. Samo mora da prelomi neke stvari sam sa sobom i nebo mu je granica. Nadam se da će biti tako.

Marko

pre 5 godina

Price kako nema snage ne piju vodu, na kraju prosle sezone je igrao 40 minuta kad je Melounu visio posao u vazduhu...trener je rasista prema Evropskim igracima isto je bilo i sa Nurkicem isto i sa Juancom nece da startuje, igra sa Cregom i Milsapom na pocetku, to je kao kad bi Srbija igrala sa 2 Kalinica... i onda naravno spaceing los...

Strucnjak

pre 5 godina

Izgubili od Bruklina.
Kad je dao Irving 39 za pobjedu Finiksu bilo je "vala je cudo napravio, pobijedio Finiks".
Ovaj porazen, ali hvalospjevi. I opet je bio los u odlucujucim momentima.
Promasio pobjedu prosli mec, sada koraci...

tnsfan

pre 5 godina

Jokic je doktor za kosarku i na primeru pokazuje Maloneu da njima ne treba Jokic suter, vec Jokic pravi lider na terenu koji SAM odlucuje sta ce da se igra i kako da se igra. U tom pokusaju Jokic odigra dve utakmice na suprotan nacin, na prvoj sutne samo jednom (i to po nacrtanoj akciji), drugu sutne 22 puta, da 37 koseva i ima 21 skok... ali i na jednoj i na drugoj utakmici nema Jokicevih asistencija i Denver izgubi. Naravno, Malone zna da je i za Jokica i za Denver najbolje kada Jokic ima ucinak 20-12-8 ili jos bolje triple-dabl, ali je neverovatno tvrdoglav i uporno pokusava da od Jokica napravi ono sto on nije. Po meni, Jokic ce nastaviti ovo sto je igrao veceras, samo ce skakati i sutirati (ono sto su skoro svi trazili od njega) a asistencije ce pasti na 2-4 po utakmici i Denver ce gubiti. To nije Jokiceva zelja, vec jednostavno nema nikakav izbor. Ako trener uporno, vec trecu sezonu za redom, na sve nacine pokusava da unisti najbolji ofanzivni tim u ligi i da na silu od njega napravi defanzivni tim (zbog svoje sujete da je navodno "defanzivni trener") a uprava mu cak produzi saradnju na jos 3 godine, onda tu Jokic ne moze nista. Prosle godine Jokic je imao srecu da su neki igraci bili povredjeni pa je dobio sansu da igra svoju igru, a ove godine jedina Denverova sansa da udje u plej off je ili da se opet neki defanzivac u timu povredi ili da se Barton vrati na vreme.

kidddou

pre 5 godina

A sto ne napisete sto su izgubili, zato sto je napravio korake u zadnjem napadu , netsi ostali na 20 sekundi i dali kosh,i najveci trash od utakmice ikada na svakihh 30 sekundi sviran faul , kao balet da su igrai,i na kraju kad se u evropi gine za poen i pravi sest faula ovi ih gledaju na 24 sekunde i prate kako im zabijaju pobednicki kos.koska

Milan

pre 5 godina

Ne znam zašto Meloun uporno insistira na Krejgu kao starteru, dečko je potpuno bezopasan u napadu, uz Milsapa to je već previše. Bolje da gurne Bizlija, a ponajbolje Morisa na keca, a Mareja i Herisa na 2 i 3. Ili ako hoće visinu može i Huančo, ne smeš ga ostaviti na šutu.
Meloun kao da je Jokićev biološki otac, ne zna se ko je tvrdoglaviji od njih dvojice :)

petarczv

pre 5 godina

Opet iste boljke denvera iz proslih sezona, nemogucnost da pobede na papiru slabe timove i gubljenje tesnih zavrsnica u kojima vode... Kao i proslih i ove sezone je problem trener koji je uzasan i za koga su svi pricali kako je uzasan a onda odjedanput niko ni reci kao da je dosao drugi trener, ali nije ostalo je isti sa istom glupom taktikom i najslabiia je karika denvera...

the truth

pre 5 godina

Kakvih smecara ima od ljudi u ovoj Srbiji to nema nigde... samo da se pljuje po nekome nema veze po kome... onu pljuju momka koji je dao 40 poena u NBA mecu i ekipu koja je na skoru 9-3 na Zapadu

SchOne

pre 5 godina

Jel zaista piše 37 poena i 21 skok ? Ja se naiskrenije ne sećam u skorije vreme da sam video da neki košarkaš ima u kolonu ovoliko koševa i skokova

cvele

pre 5 godina

@za b93

Njegov +/- na ovoj utakmici je 0, sto znaci da je odrzavan egal kad je on na terenu. Inace ove sezone mu ta kolono nije nesto posebno zapazena, ali nikada cini mi se nije u minusu, bez obzira da li je pokidao ili celu utakmicu se duvao celu utakmicu, pa nije hteo da sutira.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Zapad ce biti opsta ludnica do kraja, sreca sto su ovako dobro krenuli, ali ove zadnje 2 totalno su trebali dobiti, zbog Jokicevog durenja i tvrdoglavog Malonea mogli su vec sa 11-1 se lepo odlepiti i steci veliku zalihu pobeda. Steta, Maloun uporno gura Krega u prvu postavu, iako su katastrofalni sa njim, pa posle jure razliku. Decko je operisan u napadu. Sa Milsapom i njim ofanziva im je staticna i spora. Jokic razvalio, ali napravi korake na kraju i prosu briljantnu partiju. Mada najveci krivci za poraz su katastrofalni Heris i Marej, sa ocajnim procentima. Nije ovo ni nesto bolan poraz, ako izvuku neke pouke, pogotovo Maloun i Jokic.

doki

pre 5 godina

Izgleda da je neko bio u pravu kad je kazao "da se ponasa kao uvredjena devojcica" . Samo glavu da sredi i nema granica za njega inace vec mnogo puta vidjeno kod nas propao talenat .

Pleymejker

pre 5 godina

Vec u prvom poluvremenu je ima dubl-dubl ucinak ali Geri 0 poena za to vreme i sut0/9. Bekovska linija Bruklina veceras odnela pobedu pa eto poraz...

za b93

pre 5 godina

Gledam sad highlights i u prvoj četvrtini dok je Jokić tu ili vode ili je nerešeno. Par minuta kasnije njega nema gube 15. Pa nek neko kenja posle kako ne igra odbranu. Nikola samo ima problem u glavi, kad odluči da će da bude dete šutne 0 puta na utakmici i bude skoro beskoristan i kad odluči da bude čovek i gazi sve redom.

А. Петров

pre 5 godina

Испусти ону лопту на 22 секунде до краја... а коуч одмах уводи Пламлија.

Marko

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

Jedino su sudije iz nba gore od sudija iz fibe.. Pa ovi kao da drugim danima bejzbol sude. Ovo je u rangu našeg pravosuđa, tu su na poziciji, a ne znaju ništa o tome. Da se skupimo nas 3-4 ovde sa b92, bolje bismo odluke donosili. Strašno kakve scene sve sa njima, i to ne samo ova utakmica, pričam generalno.

geda

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23)

Prvo, koliko si mu tacno platio da igra za Srbiju pa ti je duzan nastupe za reprezentaciju?
Drugo,jel to od sutra vise ne citas ili od preksutra majke mi? Cisto me zanima sta je preseklo, posto on dve godine ne igra.

Deadpool KG

pre 5 godina

Ovaj dečko kada bude igrao za Srbiju, radovaćemo se njegovim uspesima. Dok god igra samo za svoje pare koga boli uvo
(j, 10. novembar 2018 08:38) Očigledno tebe i tebi slične, čim si izdvojio vreme da otvoriš vest i napišeš komentar.

BaltazarSerbia100

pre 5 godina

Napisao sam posle Memfisa da ce sledecu ubaciti preko 30 jer ce ga izribati tamo,i evo...Mora da pronadje motiv za svaku utakmicu.

JPR24

pre 5 godina

Da nije ušao u problem sa faulovima, nakantao bi i više od 40. Na kraju, 22 sekunde, idu u napad, i on izgubi loptu, koraci. Dobro, desi se. Bruklin ima 20 sekundi za napad, nereseno, uzimaju tajm aut, i šta je tu Malone pričao svojim igračima ?? Čekaju zadnji šut protivnika u zadnjoj sekundi, možda promaši !!! Ovo mi ne ide u glavu, pa valjda praviš faul da bi imao zadnji napad, a ovo čekanje, pa blesavije ne postoji. U evropi bi i navijači i treneri pobesneli, a i Popović ovo ne bi dopustio na primer.
Inače Kingsi, rutinirali trulu Minesotu. Teraj.

bozza

pre 5 godina

definitivno ima problem u glavi, inati se kao malo dete. Cim mu nesto nije po volji, on kontrira, pa kad ga iskritikuju, on ode u suprotnu krajnost. Verovatno ce se to srediti za koju godinu, kad sazri i stekne iskustvo, a kad se to desi, bice najbolji centar u NBA i redovan all star

STEVO

pre 5 godina

Nema u sebi to pobjedničko što imaju veliki igrači pošto je dosta neizvjesnih završnica izgubio bez obzira što je u tim utakmicama imao dobre brojke ali to je samo iz razloga što ne igra za pobjedničku reprezentaciju gdje se stiče navika pobjedjivanja u neizvjesnim završnicama.

Milan

pre 5 godina

Kada ti bekovska linija Haris, Marej i Krejg kombinovano šutira 7/30 čemu da se nadaš? Ovo su porazi za kojima žališ u Aprilu kada izvisiš za plej of.

akcidroni

pre 5 godina

Ubedljivo najruznija kosarkaska utakmica ove godine. NBA se pretvorio u igru u kojoj se fizicki kontakt tolerise manje nego u odbojci... Milijardu faulova, bukvalno svaki napad, svaki kontakt bio je faul. 72 slobodna bacanja, procenat realizacije mozda 60% sve ukupno... Trebace mi nekoliko dana da se oporavim od ovoga.

tulipan

pre 5 godina

Kakva dosada od utakmice,na nivou Aba lige,Denver igrao na Jokica jer Bruklin nema centra.Uz dobru kosgetersku utakmicu,Jokic je imao dosta promasaja i previse izgubljenih lopti,uz Herisa glavni krivac za poraz

Fert 14

pre 5 godina

Šta se dešava u glavi ovog čoveka. Uzmeš jedan šut za celu tekmu i onda sad ovo. Jokara, nezgodan lik za kladzu. Šteta za poraz. Samo da ne znači mnogo kao prošle godine.

bed of roses

pre 5 godina

Ovo je partija na nivou najkvalitetnijih ol star igrača.Fenomenalan učinak za svako poštovanje.Za 33 min.u igri ostvariti ove brojke za svaki respekt.Lebron,Kari,Durent igraju za ove brojke 43-44 min.O drugim da ne pričam.Svaka čast Jokara.Takodje bi rekao da je Beli isto imao fenomenalnu partiju.Osveta se servira kad je vruća!!!Bravo momci!!!

Hogar

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23)
Ajde i ne komentariši, molim te. Gledaj Parove,zadrugu...

Sibirac

pre 5 godina

Šteta što saigrači nisu ispratili odličnu partiju Jokića, baš glup poraz protiv osrednjeg protivnika.

Jokić iako je presedeo na klupi kraj treće i pola četvrte četvrtine pred kraj se borio za vazduh. Mnogo se istrošio do tada, verovatno je i to razlog za neke promašaje u finišu.

Sledi žestok okršaj sa Milvokijem, samo neka nastavi sa dobrim partijama.

bed of roses

pre 5 godina

Ovo je partija na nivou najkvalitetnijih ol star igrača.Fenomenalan učinak za svako poštovanje.Za 33 min.u igri ostvariti ove brojke za svaki respekt.Lebron,Kari,Durent igraju za ove brojke 43-44 min.O drugim da ne pričam.Svaka čast Jokara.Takodje bi rekao da je Beli isto imao fenomenalnu partiju.Osveta se servira kad je vruća!!!Bravo momci!!!

akcidroni

pre 5 godina

Ubedljivo najruznija kosarkaska utakmica ove godine. NBA se pretvorio u igru u kojoj se fizicki kontakt tolerise manje nego u odbojci... Milijardu faulova, bukvalno svaki napad, svaki kontakt bio je faul. 72 slobodna bacanja, procenat realizacije mozda 60% sve ukupno... Trebace mi nekoliko dana da se oporavim od ovoga.

BaltazarSerbia100

pre 5 godina

Napisao sam posle Memfisa da ce sledecu ubaciti preko 30 jer ce ga izribati tamo,i evo...Mora da pronadje motiv za svaku utakmicu.

Fert 14

pre 5 godina

Šta se dešava u glavi ovog čoveka. Uzmeš jedan šut za celu tekmu i onda sad ovo. Jokara, nezgodan lik za kladzu. Šteta za poraz. Samo da ne znači mnogo kao prošle godine.

Hogar

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23)
Ajde i ne komentariši, molim te. Gledaj Parove,zadrugu...

Milan

pre 5 godina

Kada ti bekovska linija Haris, Marej i Krejg kombinovano šutira 7/30 čemu da se nadaš? Ovo su porazi za kojima žališ u Aprilu kada izvisiš za plej of.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Zapad ce biti opsta ludnica do kraja, sreca sto su ovako dobro krenuli, ali ove zadnje 2 totalno su trebali dobiti, zbog Jokicevog durenja i tvrdoglavog Malonea mogli su vec sa 11-1 se lepo odlepiti i steci veliku zalihu pobeda. Steta, Maloun uporno gura Krega u prvu postavu, iako su katastrofalni sa njim, pa posle jure razliku. Decko je operisan u napadu. Sa Milsapom i njim ofanziva im je staticna i spora. Jokic razvalio, ali napravi korake na kraju i prosu briljantnu partiju. Mada najveci krivci za poraz su katastrofalni Heris i Marej, sa ocajnim procentima. Nije ovo ni nesto bolan poraz, ako izvuku neke pouke, pogotovo Maloun i Jokic.

doki

pre 5 godina

Izgleda da je neko bio u pravu kad je kazao "da se ponasa kao uvredjena devojcica" . Samo glavu da sredi i nema granica za njega inace vec mnogo puta vidjeno kod nas propao talenat .

geda

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23)

Prvo, koliko si mu tacno platio da igra za Srbiju pa ti je duzan nastupe za reprezentaciju?
Drugo,jel to od sutra vise ne citas ili od preksutra majke mi? Cisto me zanima sta je preseklo, posto on dve godine ne igra.

za b93

pre 5 godina

Gledam sad highlights i u prvoj četvrtini dok je Jokić tu ili vode ili je nerešeno. Par minuta kasnije njega nema gube 15. Pa nek neko kenja posle kako ne igra odbranu. Nikola samo ima problem u glavi, kad odluči da će da bude dete šutne 0 puta na utakmici i bude skoro beskoristan i kad odluči da bude čovek i gazi sve redom.

Pleymejker

pre 5 godina

Vec u prvom poluvremenu je ima dubl-dubl ucinak ali Geri 0 poena za to vreme i sut0/9. Bekovska linija Bruklina veceras odnela pobedu pa eto poraz...

tnsfan

pre 5 godina

Jokic je doktor za kosarku i na primeru pokazuje Maloneu da njima ne treba Jokic suter, vec Jokic pravi lider na terenu koji SAM odlucuje sta ce da se igra i kako da se igra. U tom pokusaju Jokic odigra dve utakmice na suprotan nacin, na prvoj sutne samo jednom (i to po nacrtanoj akciji), drugu sutne 22 puta, da 37 koseva i ima 21 skok... ali i na jednoj i na drugoj utakmici nema Jokicevih asistencija i Denver izgubi. Naravno, Malone zna da je i za Jokica i za Denver najbolje kada Jokic ima ucinak 20-12-8 ili jos bolje triple-dabl, ali je neverovatno tvrdoglav i uporno pokusava da od Jokica napravi ono sto on nije. Po meni, Jokic ce nastaviti ovo sto je igrao veceras, samo ce skakati i sutirati (ono sto su skoro svi trazili od njega) a asistencije ce pasti na 2-4 po utakmici i Denver ce gubiti. To nije Jokiceva zelja, vec jednostavno nema nikakav izbor. Ako trener uporno, vec trecu sezonu za redom, na sve nacine pokusava da unisti najbolji ofanzivni tim u ligi i da na silu od njega napravi defanzivni tim (zbog svoje sujete da je navodno "defanzivni trener") a uprava mu cak produzi saradnju na jos 3 godine, onda tu Jokic ne moze nista. Prosle godine Jokic je imao srecu da su neki igraci bili povredjeni pa je dobio sansu da igra svoju igru, a ove godine jedina Denverova sansa da udje u plej off je ili da se opet neki defanzivac u timu povredi ili da se Barton vrati na vreme.

Deadpool KG

pre 5 godina

Ovaj dečko kada bude igrao za Srbiju, radovaćemo se njegovim uspesima. Dok god igra samo za svoje pare koga boli uvo
(j, 10. novembar 2018 08:38) Očigledno tebe i tebi slične, čim si izdvojio vreme da otvoriš vest i napišeš komentar.

Sibirac

pre 5 godina

Šteta što saigrači nisu ispratili odličnu partiju Jokića, baš glup poraz protiv osrednjeg protivnika.

Jokić iako je presedeo na klupi kraj treće i pola četvrte četvrtine pred kraj se borio za vazduh. Mnogo se istrošio do tada, verovatno je i to razlog za neke promašaje u finišu.

Sledi žestok okršaj sa Milvokijem, samo neka nastavi sa dobrim partijama.

the truth

pre 5 godina

Kakvih smecara ima od ljudi u ovoj Srbiji to nema nigde... samo da se pljuje po nekome nema veze po kome... onu pljuju momka koji je dao 40 poena u NBA mecu i ekipu koja je na skoru 9-3 na Zapadu

JPR24

pre 5 godina

Da nije ušao u problem sa faulovima, nakantao bi i više od 40. Na kraju, 22 sekunde, idu u napad, i on izgubi loptu, koraci. Dobro, desi se. Bruklin ima 20 sekundi za napad, nereseno, uzimaju tajm aut, i šta je tu Malone pričao svojim igračima ?? Čekaju zadnji šut protivnika u zadnjoj sekundi, možda promaši !!! Ovo mi ne ide u glavu, pa valjda praviš faul da bi imao zadnji napad, a ovo čekanje, pa blesavije ne postoji. U evropi bi i navijači i treneri pobesneli, a i Popović ovo ne bi dopustio na primer.
Inače Kingsi, rutinirali trulu Minesotu. Teraj.

А. Петров

pre 5 godina

Испусти ону лопту на 22 секунде до краја... а коуч одмах уводи Пламлија.

Marko

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

Jedino su sudije iz nba gore od sudija iz fibe.. Pa ovi kao da drugim danima bejzbol sude. Ovo je u rangu našeg pravosuđa, tu su na poziciji, a ne znaju ništa o tome. Da se skupimo nas 3-4 ovde sa b92, bolje bismo odluke donosili. Strašno kakve scene sve sa njima, i to ne samo ova utakmica, pričam generalno.

Matrix

pre 5 godina

kad cujem protiv osrednje ekipe, u NBA u skoro svaka ekipa je dobra. Nema tamo trash ekipe, toliko su atletski bolji, da i jedan Teodosic koji je genije za play mora da sedi na klupi, iako je stoputa bolji od beverly a. doc pusta beverly a i bradleya zbog odbrane, cuj odbrane a za 30 min imaju 2 i 4 poena. On bi trebao da menja team pod hitno, ovo je sramota.

petarczv

pre 5 godina

Opet iste boljke denvera iz proslih sezona, nemogucnost da pobede na papiru slabe timove i gubljenje tesnih zavrsnica u kojima vode... Kao i proslih i ove sezone je problem trener koji je uzasan i za koga su svi pricali kako je uzasan a onda odjedanput niko ni reci kao da je dosao drugi trener, ali nije ostalo je isti sa istom glupom taktikom i najslabiia je karika denvera...

Gde ja živim

pre 5 godina

Nidža, vrlo komplikovan momak za razumevanje. Kad je u vinklu malo njih može da mu izađe na crtu. Samo mora da prelomi neke stvari sam sa sobom i nebo mu je granica. Nadam se da će biti tako.

Koza

pre 5 godina

Nista mu se nije desavalo. Bio je pod pritiskom zbog onog No homo komentara. Cak je i tviter deaktivirao jer su ga borci za socijalnu pravdu prozivali po tviteru. Pogledajte intervju juce, jedva d aje pricao.

bozza

pre 5 godina

definitivno ima problem u glavi, inati se kao malo dete. Cim mu nesto nije po volji, on kontrira, pa kad ga iskritikuju, on ode u suprotnu krajnost. Verovatno ce se to srediti za koju godinu, kad sazri i stekne iskustvo, a kad se to desi, bice najbolji centar u NBA i redovan all star

pedja

pre 5 godina

Ko je gledao utakmicu zna da je Jokic ubacio 37 poena iz šale. Uopste nije forsirao. Razigravao je ekipu isto kao u predhodnim utakmicama. Promasili su dosta otvorenih suteva, a odbrana je bila losa. Heris, Marej i Kreg su sutirali 7/30. Sva trojica igraju u prvoj petorci. Sa takvim ucinkom startera, ne moze se ocekivati nista osim poraza.

tulipan

pre 5 godina

Kakva dosada od utakmice,na nivou Aba lige,Denver igrao na Jokica jer Bruklin nema centra.Uz dobru kosgetersku utakmicu,Jokic je imao dosta promasaja i previse izgubljenih lopti,uz Herisa glavni krivac za poraz

Marko

pre 5 godina

Price kako nema snage ne piju vodu, na kraju prosle sezone je igrao 40 minuta kad je Melounu visio posao u vazduhu...trener je rasista prema Evropskim igracima isto je bilo i sa Nurkicem isto i sa Juancom nece da startuje, igra sa Cregom i Milsapom na pocetku, to je kao kad bi Srbija igrala sa 2 Kalinica... i onda naravno spaceing los...

Sabre

pre 5 godina

Eto, to je to. Jokara da je hteo ne bi mogao bolje da se osveti za celu onu farsu sa "no homo". Sa medijima vise i ne prica, a timu je jasno stavio do znanja sta moze ako hoce, a kako takodje moze ako i u buducnosti budu nastavili da ga 'podrzavaju' kao u ovoj situaciji. Bravo, decko... govoris na terenu, a ovi nek cesu glavice...

STEVO

pre 5 godina

Nema u sebi to pobjedničko što imaju veliki igrači pošto je dosta neizvjesnih završnica izgubio bez obzira što je u tim utakmicama imao dobre brojke ali to je samo iz razloga što ne igra za pobjedničku reprezentaciju gdje se stiče navika pobjedjivanja u neizvjesnim završnicama.

labud

pre 5 godina

j
Djokovic od osvajanja DK(osam godina od toga ima)skoro da i ne igra za reprezentaciju pa je ovde i dalje bogotac,tako da Jokic,sve da ne bude nikad vise u reprezetaciji(a igrace normalno,ovo trenutno je tihi rat Misko-savez preko njegovih ledja),ako nastavi ovako,sve i da hocemo,ne mozemo ga ignorisati,NBA je jedna od najvecih korporacija na svetu,globalno u samom vrhu,a covek pretenduje da bude creme de la crem u jednoj takvoj prici,pa vidimo i komentare,covek uzme 37 poena i 21 skok i opet ljudima to nista posebno,e takve je decko kriterijume postavio a tek mu je 23,ne brinem ja za njega,bolje da se mi zapitamo ko smo,gde smo i ko nas vodi,njemu sve prastamo i glasamo za njega a ovom momku nijedan izostanak se ne prasta.

bskfan

pre 5 godina

@leti vreme

Naravno da je u pitanju filozofija jer bi u suprotnom sve bilo nasumicno. Tacno je da igraci slabo pogadjaju ali je pravo pitanje zasto slabo pogadjaju? Za sve postoji statistika samo je treba pronaci i razumeti. Tu se ne radi o malom uzorku vec o uzorku iz 3 sezone, cinjenica je da "nekom magijom" svi sutiraju bolje kada dobiju loptu od Jokica. Zasto je to tako? Naravno, nije u pitanju magija vec znanje kosarke. Jokic ili zaista ima neverovatan kosarkaski IQ ili to radi instiktivno, ali veoma dobro cita igru i kao neki kompjuter obradi sve informacije o svojim i protivnickim igracima i loptu uvek posalje na pravo mesto i uvek delic sekunde brze nego sto moze da reaguje protivnicka odbrana. Kada igrac dobije loptu od Jokica onda on ne razmislja da li treba da sutne ili ne (cim se dvoumis procenat suta pada) vec odmah sutira. Na netu ima nekoliko sjajnih analiza tajne uspesnosti Jokicevih dodavanja, samo ih treba pogledati.

Dakle, poenta svega ovoga je da u kosarci nema nista slucajno, igraci ove godine sutiraju slabo zbog potpuno promenjenog sistema igre (nema ritma, a za uspesnost suta je najvazniji upravo ritam), zbog pogresnog odabira prve petorke (sa dva izrazita defanzivca u startnoj postavi, sto znaci da su ostala trojica bolje cuvani) i zbog zamora jer citav njihov "defanzivni uspeh" ove godine pociva na agresivnosti (vise trcanja) a ne na dobroj analizi protivnika i razumevanje odbrane. Laici vide samo posledicu ali ne i uzrok.

cvele

pre 5 godina

@za b93

Njegov +/- na ovoj utakmici je 0, sto znaci da je odrzavan egal kad je on na terenu. Inace ove sezone mu ta kolono nije nesto posebno zapazena, ali nikada cini mi se nije u minusu, bez obzira da li je pokidao ili celu utakmicu se duvao celu utakmicu, pa nije hteo da sutira.

Milan

pre 5 godina

Ne znam zašto Meloun uporno insistira na Krejgu kao starteru, dečko je potpuno bezopasan u napadu, uz Milsapa to je već previše. Bolje da gurne Bizlija, a ponajbolje Morisa na keca, a Mareja i Herisa na 2 i 3. Ili ako hoće visinu može i Huančo, ne smeš ga ostaviti na šutu.
Meloun kao da je Jokićev biološki otac, ne zna se ko je tvrdoglaviji od njih dvojice :)

genijalac

pre 5 godina

usao je u utakmicu sa namerom da sutira i poentira. Bas kao da pokaze da moze i da predhodno nije hteo!Moguce da se nesto bunio, a sto i nebi, ovaj malone mu je skrcavanjem minutaze (ispod 30 min!) u najmanje cetiri utakmice gdje mu fali poen, skok ili asistencija za tripl dabl, Saigraci mu ne dodaju kad je na mismatch'u, raspucavaju se. Sad samo sledecu utakmicu je zanimljivo koji ce Jokic doci, koji oce sve, ili koji samo hoce da sutira. Dalje, harris i murray nastavljaju da igraju uzasno. da su barem jednu trojku pogodili kombinovano denver bi pobjedio. I za kraj, za ove koji pisu o reprezentaciji, pa dodju ovde da kucaju komentare, za te trolove, samo ih pitam, zasto niste na clanku o bjelici? dobro odigrao i jos igra za reprezentaciju, a tamo 6 komentara. Koji su to tipovi ljudi da mi je znati. To zivotno zesce isfrustrirani likovi.

bskfan

pre 5 godina

@cvele

Jokic ovu utakmicu nije zavrsio na nuli vec na +5. Od pet startera tri su u minusu (Kreg -11, Milsap -1, Marej -6) dok je Haris bio +6 (ovoga puta nezasluzeno jer je od od jedanaest suteva pogodio samo jednom).

Posebno je interesantno da je cetvorka (Marej-Haris-Milsap-Jokic) sa Beaslejem igrala 13.5 minuta i bila +12, doke su sa Kregom igrali 9.2 minuta i bili -11.

Inace, ako se pogleda napredna statistika, posebno cuveni PIE pokazatelj, od ukupno 199 igraca koji su odigrali vise od 5 utakmica i 20 ili vise minuta po utakmici, Jokic je na trecem mestu, odmah iza Embiida i Janisa.

Ako Jokic uspeva da ima PIE od 20.1 pored ovakvih trenerovih zezancija sa startnom postavom i ostalim greskama, tek onda shvatimo da je nebo Jokiceva granica. Sa jedne strane Jokic je imao srecu da bude kod Malonea jer mu ostali treneri ne bi dali toliko slobode na pocetku karijere, a sa druge taj isti Malone ga sa sada svojim fiks idejama sputava da dostigne vrhunac i da ispise novu istoriju kako se igra kosarka. Bilo bi vreme pre i posle Jokica.

Strucnjak

pre 5 godina

Izgubili od Bruklina.
Kad je dao Irving 39 za pobjedu Finiksu bilo je "vala je cudo napravio, pobijedio Finiks".
Ovaj porazen, ali hvalospjevi. I opet je bio los u odlucujucim momentima.
Promasio pobjedu prosli mec, sada koraci...

bili andol

pre 5 godina

@Lider u regionu
I onda za 5-6 godina kada se sa Micicem,Guduricem i Simanicem budemo borili za sedamnaesto mesto na EP,a SP i OI naravno budemo preskakali a imamo MVP igraca u NBA bice nema veze ne treba nam Jokic,ostavio nas je onomad na cedilu protiv strasnog Izraela i jos strasnije Estonije,bravo(ostali)momci,sve mislim da ce tako biti.

dropshotic

pre 5 godina

Za one pametne koji lupetaju da eto dao je poene al su izgubili i da je bolje da je asistirao. On jeste mnooogo dodavao i razigravao ali saigraci nisu pogadjali. Izubili su prvenstveno zbog lose veceri Harisa koji je imao tipa dva poena iz 15ak suteva. I drugi nisu bili efikasni. Ne moze ekipa da izgubi zbog igraca koji je dao 30+ poena i imao 20+ skokova plus kljucnu blokadu itd. igraca koji pritom nije bio sebican. Vec je jos neko trebao da da doprinos poenterski. bilo je i drugih utakmica gde je ima 20+ pa i 30+ poena na pocetku sezone pa su pobedjivali. Stvari su jako proste. agresivan Jokic i Jokic koji daje poene = bolji i uspesniji Denver ali i drugi treba da igraju i koriste njegovih bukvalno milion dodavanja. On TDouble, ostali raspucani, Denver pobedi. Svi srecni i

Leti vreme

pre 5 godina

@ tnsfan

Ti napravi filozofiju od Jokicevih asistencija ("bolje manje poena a vise asistencija") dok bekovska linija Denvera nocas 30 otvorenih suteva promasila. Da su imali sut spolja nesto manji od proseka Jokic bi imao jak TD a Denver +20. Vecina njegovih asistencija su urucenje na trici i zid ispred beka. Uglavnom,da bi on asistirao bekovi moraju bar nesto pogoditi a sinoc su imali noc za zaborav

bBb

pre 5 godina

@Da nije ušao u problem sa faulovima, nakantao bi i više od 40. Na kraju, 22 sekunde, idu u napad, i on izgubi loptu, koraci. Dobro, desi se. Bruklin ima 20 sekundi za napad, nereseno, uzimaju tajm aut, i šta je tu Malone pričao svojim igračima ?? Čekaju zadnji šut protivnika u zadnjoj sekundi, možda promaši !!! Ovo mi ne ide u glavu, pa valjda praviš faul da bi imao zadnji napad, a ovo čekanje, pa blesavije ne postoji. U evropi bi i navijači i treneri pobesneli, a i Popović ovo ne bi dopustio na primer.
Inače Kingsi, rutinirali trulu Minesotu. Teraj.
(JPR24, 10. novembar 2018 08:48)

Koji to treneri u Evropi, pri nerešeneom rezultatu, prave faul da bi imali poslednji napad? 99% trenera brani taj napad, jedino je Vujošević znao ponekad to da uradi, ali retko. Mnogo je veći procenat promašenih šuteva u poslednjim sekundama, nego pogođenih. A ti bi da protivniku pokloniš dva slobodna bacanja, da bi ti rešavao za pobedu ili produžetke, pri najvećem mogućem pritisku koji može da bude na košarkašu. Jedino ako u ekipi imaš Jordana ili Bryanta, ali i oni imaju 20-25% pogođenih šuteva za pobedu u poslednjim sekundama...

bozza

pre 5 godina

@za b93 

Njegov +/- na ovoj utakmici je 0, sto znaci da je odrzavan egal kad je on na terenu. Inace ove sezone mu ta kolono nije nesto posebno zapazena, ali nikada cini mi se nije u minusu, bez obzira da li je pokidao ili celu utakmicu se duvao celu utakmicu, pa nije hteo da sutira.
(cvele, 10. novembar 2018 09:02)

njegov +/- je +5, utakmicu su izgubili Heris i Marej, koji su ukupno sutirali 6/25. Ipak, Jokic je najkorisniji za ekipu kada uzme 12-16 suteva i napravi skor 20p/15s/10a... tada su Nagetsi nezaustavljivi

Volina

pre 5 godina

Ovaj decko, samo kad hoce, u kosarci moze sve. Kao nekada Dejo Savicevic.
(Pseudoharms, 10. novembar 2018 08:15)
Kakvih sve neznalica ovde ima, Dejo Savicevic uopste nije igrao kosarku, nego fudbal!

Borko

pre 5 godina

Jel zaista piše 37 poena i 21 skok ? Ja se naiskrenije ne sećam u skorije vreme da sam video da neki košarkaš ima u kolonu ovoliko koševa i skokova
(SchOne, 10. novembar 2018 09:49)

Vajtsajd je pre tri dana imao 29p, 20s i 9b

Inace ovde pocinju izpoaceni komentari kao na vestima o Djokovicu gde mozemo da citamo da ceo tim radi protiv Srbina, eto fali mu par necega do tripl dabla svi ga sabotiraju, ne dodajumu loptu... Tacno pocinje ona srpska mitomanija Marka Kraljevica ugnjetavane zrtve koja ide toliko u razmeru naucne fantastike da je rezultat da Jokic em sto sam pobedi portivnicku ekipu em jos i pobedi svoje saigrace koji mu rade o glavi iza ledja. Ta svest da mi sami sebe uvek mozemo da ubedimo da smo zrtve i malih i velikih i da je nasa borba uvek najveca je nasa najveca bolestina ikad.

Pogledajte samo Lebronove brojke po utakmicama i videcete da njemu na svakoj drugoj utakmici fali po jednu-dve asistencije ili skoka za tripl dabl? Ko je njega sabotirao da postane najuspesniji triple dabl igrac u istoriji kosakre? Trener? Saigraci? Ne, to je jednostavno kosarka i pokazatelj koliko je stvarno tesko napraviti tripl dabl u takmicarskom smislu a da ti tripl dabl nije cilj kao sto je Vestrbruku bio.

...

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23) Ne da si procitao ovu vest, vec garant pogledao video, zumirao sliku i prostudirao tabelu pride.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne znam kako toliko oscilira... razumem da nekad ne mora da sutira ali da nekad daje 34 poena a nekad 5 to mi stvarno nije jasno.

kidddou

pre 5 godina

A sto ne napisete sto su izgubili, zato sto je napravio korake u zadnjem napadu , netsi ostali na 20 sekundi i dali kosh,i najveci trash od utakmice ikada na svakihh 30 sekundi sviran faul , kao balet da su igrai,i na kraju kad se u evropi gine za poen i pravi sest faula ovi ih gledaju na 24 sekunde i prate kako im zabijaju pobednicki kos.koska

Rondo

pre 5 godina

Jokic nema pobednicki mentalitet. Uvek je loš u zadnjih minutu dve. Zato je i bolje da ne igra za reprezentaciju. Protiv Minesote je promašio šut za pobedu i playof, protiv Memfisa, sada.

antiDebil

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...
(Marko, 10. novembar 2018 08:28)

Ne igra zato sto nema snage za toliko minuta. Mogao bi da igra ali onda bi se ubrzo povredio...
Onaj 1 sut iz igre na prosloj utakmici govori da Individualni ne postuje trenera, a ne obrnuto !!

Powerslave

pre 5 godina

Denver kao prošle godine protiv Dalasa i sličnih ekipa. S tim da Bruklin više nije ona očajna ekipa sa 10-15 pobeda po sezoni (ali isto tako još uvek nisu u konkurenciji za PO).
Očajna utakmica gde ni Jokarinih 37+21 nije pomoglo. Nema asistencija jer neko od saigrača mora i da pogodi da bi ih bilo, a nije ih baš mnogo takvih.

Jeste Jokara napravio korake u napadu koji je realno mogao da im obezbedi najmanje produžetke, ali da je odigrao makar nešto slabije tokom utakmice oni ne bi ni bili u situaciji da se bore za pobedu.
Jeste Heris možda nerezonski krenuo da krade loptu u poslednjem napadu Bruklina što je dovelo do pogotka 0.3 sekunde do kraja, ali mislim da nije to odlučilo pobednika. Odlučila je trojka Bruklina sa pola terena uz zvuk sirena za kraj 3/4. To ne sme da se dešava. Primljen koš iz 1 na 1 situacije u zadnjem napadu sme, ali ovo je nedopustivo, a vidi se na krajnjem rezultatu da je ta trojka prelomila.
Ovo su one utakmice gde nedostaje Barton. Kad nikoga ne ide i niko ne može da pobedi Barton je najsposobniji da "izmisli" koš pravo niotkud.

Da pohvalim i onog Morisa. Dečko je jedini plejmejker (ili najbliže tome) među bekovima u celoj ekipi, igra "razumno", ne srlja, ume da doda, nije sebičan, to je upravo ono što Denveru nedostaje, ne može Jokić da bude plej 100% vremena, nepraktično je, a Marej nikad neće biti ni 10% plejmejkera.
Kad se Ajzea vrati biće tek treći plej u rotaciji, ali definitivno bi trebalo da igra više, biće nešto od njega.

antiDebil

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...
(Marko, 10. novembar 2018 08:28)

Ne igra zato sto nema snage za toliko minuta. Mogao bi da igra ali onda bi se ubrzo povredio...
Onaj 1 sut iz igre na prosloj utakmici govori da Individualni ne postuje trenera, a ne obrnuto !!

Malkom

pre 5 godina

Denver će teško izboriti PO. To sam pisao i pre početka NBA. Pobeđuju kad se drugi timovi uigravaju, a kada se oni u drugom delu sezone uozbilje, ovi su umorni i bezvoljni, i nemaju rešenja. Da li je do trenera ili neiskusnih igrača, ili možda i jedno i drugo. Ali Denver će do kraja sezone biti negde između sedmog i desetog mesta. Hjuston će se podići, Lejkersi će se izvući gore zbog Lebrona koji podivlja kada je potrebno, i eto ga problem na Denver. Moraće dobro da se namuči Denver ako želi da izbori PO.

Pogan

pre 5 godina

(tnsfan, 10. novembar 2018 09:32)

E moj ti, i svi koji ti dadose pluseve... Denver pokusavao da bude defanzivna ekipa ovu i prethodne dve sezone? Imali su jednu od najgorih odbrana u ligi i to ih je kostalo neigranja u playoffu. Bukvalno je bilo dzaba sto daju 120p svako vece kad prime 130. Sad se to malo stislo, dovelo par igraca i odma se vidi razlika na tabeli. Sta li ti pricas da mi je znati....

SchOne

pre 5 godina

Jel zaista piše 37 poena i 21 skok ? Ja se naiskrenije ne sećam u skorije vreme da sam video da neki košarkaš ima u kolonu ovoliko koševa i skokova

tulipan

pre 5 godina

Kakva dosada od utakmice,na nivou Aba lige,Denver igrao na Jokica jer Bruklin nema centra.Uz dobru kosgetersku utakmicu,Jokic je imao dosta promasaja i previse izgubljenih lopti,uz Herisa glavni krivac za poraz

Marko

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...

STEVO

pre 5 godina

Nema u sebi to pobjedničko što imaju veliki igrači pošto je dosta neizvjesnih završnica izgubio bez obzira što je u tim utakmicama imao dobre brojke ali to je samo iz razloga što ne igra za pobjedničku reprezentaciju gdje se stiče navika pobjedjivanja u neizvjesnim završnicama.

Strucnjak

pre 5 godina

Izgubili od Bruklina.
Kad je dao Irving 39 za pobjedu Finiksu bilo je "vala je cudo napravio, pobijedio Finiks".
Ovaj porazen, ali hvalospjevi. I opet je bio los u odlucujucim momentima.
Promasio pobjedu prosli mec, sada koraci...

Hogar

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23)
Ajde i ne komentariši, molim te. Gledaj Parove,zadrugu...

bed of roses

pre 5 godina

Ovo je partija na nivou najkvalitetnijih ol star igrača.Fenomenalan učinak za svako poštovanje.Za 33 min.u igri ostvariti ove brojke za svaki respekt.Lebron,Kari,Durent igraju za ove brojke 43-44 min.O drugim da ne pričam.Svaka čast Jokara.Takodje bi rekao da je Beli isto imao fenomenalnu partiju.Osveta se servira kad je vruća!!!Bravo momci!!!

geda

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23)

Prvo, koliko si mu tacno platio da igra za Srbiju pa ti je duzan nastupe za reprezentaciju?
Drugo,jel to od sutra vise ne citas ili od preksutra majke mi? Cisto me zanima sta je preseklo, posto on dve godine ne igra.

Rondo

pre 5 godina

Jokic nema pobednicki mentalitet. Uvek je loš u zadnjih minutu dve. Zato je i bolje da ne igra za reprezentaciju. Protiv Minesote je promašio šut za pobedu i playof, protiv Memfisa, sada.

Deadpool KG

pre 5 godina

Ovaj dečko kada bude igrao za Srbiju, radovaćemo se njegovim uspesima. Dok god igra samo za svoje pare koga boli uvo
(j, 10. novembar 2018 08:38) Očigledno tebe i tebi slične, čim si izdvojio vreme da otvoriš vest i napišeš komentar.

tnsfan

pre 5 godina

Jokic je doktor za kosarku i na primeru pokazuje Maloneu da njima ne treba Jokic suter, vec Jokic pravi lider na terenu koji SAM odlucuje sta ce da se igra i kako da se igra. U tom pokusaju Jokic odigra dve utakmice na suprotan nacin, na prvoj sutne samo jednom (i to po nacrtanoj akciji), drugu sutne 22 puta, da 37 koseva i ima 21 skok... ali i na jednoj i na drugoj utakmici nema Jokicevih asistencija i Denver izgubi. Naravno, Malone zna da je i za Jokica i za Denver najbolje kada Jokic ima ucinak 20-12-8 ili jos bolje triple-dabl, ali je neverovatno tvrdoglav i uporno pokusava da od Jokica napravi ono sto on nije. Po meni, Jokic ce nastaviti ovo sto je igrao veceras, samo ce skakati i sutirati (ono sto su skoro svi trazili od njega) a asistencije ce pasti na 2-4 po utakmici i Denver ce gubiti. To nije Jokiceva zelja, vec jednostavno nema nikakav izbor. Ako trener uporno, vec trecu sezonu za redom, na sve nacine pokusava da unisti najbolji ofanzivni tim u ligi i da na silu od njega napravi defanzivni tim (zbog svoje sujete da je navodno "defanzivni trener") a uprava mu cak produzi saradnju na jos 3 godine, onda tu Jokic ne moze nista. Prosle godine Jokic je imao srecu da su neki igraci bili povredjeni pa je dobio sansu da igra svoju igru, a ove godine jedina Denverova sansa da udje u plej off je ili da se opet neki defanzivac u timu povredi ili da se Barton vrati na vreme.

akcidroni

pre 5 godina

Ubedljivo najruznija kosarkaska utakmica ove godine. NBA se pretvorio u igru u kojoj se fizicki kontakt tolerise manje nego u odbojci... Milijardu faulova, bukvalno svaki napad, svaki kontakt bio je faul. 72 slobodna bacanja, procenat realizacije mozda 60% sve ukupno... Trebace mi nekoliko dana da se oporavim od ovoga.

Matrix

pre 5 godina

kad cujem protiv osrednje ekipe, u NBA u skoro svaka ekipa je dobra. Nema tamo trash ekipe, toliko su atletski bolji, da i jedan Teodosic koji je genije za play mora da sedi na klupi, iako je stoputa bolji od beverly a. doc pusta beverly a i bradleya zbog odbrane, cuj odbrane a za 30 min imaju 2 i 4 poena. On bi trebao da menja team pod hitno, ovo je sramota.

JPR24

pre 5 godina

Da nije ušao u problem sa faulovima, nakantao bi i više od 40. Na kraju, 22 sekunde, idu u napad, i on izgubi loptu, koraci. Dobro, desi se. Bruklin ima 20 sekundi za napad, nereseno, uzimaju tajm aut, i šta je tu Malone pričao svojim igračima ?? Čekaju zadnji šut protivnika u zadnjoj sekundi, možda promaši !!! Ovo mi ne ide u glavu, pa valjda praviš faul da bi imao zadnji napad, a ovo čekanje, pa blesavije ne postoji. U evropi bi i navijači i treneri pobesneli, a i Popović ovo ne bi dopustio na primer.
Inače Kingsi, rutinirali trulu Minesotu. Teraj.

BaltazarSerbia100

pre 5 godina

Napisao sam posle Memfisa da ce sledecu ubaciti preko 30 jer ce ga izribati tamo,i evo...Mora da pronadje motiv za svaku utakmicu.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Zapad ce biti opsta ludnica do kraja, sreca sto su ovako dobro krenuli, ali ove zadnje 2 totalno su trebali dobiti, zbog Jokicevog durenja i tvrdoglavog Malonea mogli su vec sa 11-1 se lepo odlepiti i steci veliku zalihu pobeda. Steta, Maloun uporno gura Krega u prvu postavu, iako su katastrofalni sa njim, pa posle jure razliku. Decko je operisan u napadu. Sa Milsapom i njim ofanziva im je staticna i spora. Jokic razvalio, ali napravi korake na kraju i prosu briljantnu partiju. Mada najveci krivci za poraz su katastrofalni Heris i Marej, sa ocajnim procentima. Nije ovo ni nesto bolan poraz, ako izvuku neke pouke, pogotovo Maloun i Jokic.

Marko

pre 5 godina

Price kako nema snage ne piju vodu, na kraju prosle sezone je igrao 40 minuta kad je Melounu visio posao u vazduhu...trener je rasista prema Evropskim igracima isto je bilo i sa Nurkicem isto i sa Juancom nece da startuje, igra sa Cregom i Milsapom na pocetku, to je kao kad bi Srbija igrala sa 2 Kalinica... i onda naravno spaceing los...

cvele

pre 5 godina

@za b93

Njegov +/- na ovoj utakmici je 0, sto znaci da je odrzavan egal kad je on na terenu. Inace ove sezone mu ta kolono nije nesto posebno zapazena, ali nikada cini mi se nije u minusu, bez obzira da li je pokidao ili celu utakmicu se duvao celu utakmicu, pa nije hteo da sutira.

doki

pre 5 godina

Izgleda da je neko bio u pravu kad je kazao "da se ponasa kao uvredjena devojcica" . Samo glavu da sredi i nema granica za njega inace vec mnogo puta vidjeno kod nas propao talenat .

antiDebil

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...
(Marko, 10. novembar 2018 08:28)

Ne igra zato sto nema snage za toliko minuta. Mogao bi da igra ali onda bi se ubrzo povredio...
Onaj 1 sut iz igre na prosloj utakmici govori da Individualni ne postuje trenera, a ne obrnuto !!

the truth

pre 5 godina

Kakvih smecara ima od ljudi u ovoj Srbiji to nema nigde... samo da se pljuje po nekome nema veze po kome... onu pljuju momka koji je dao 40 poena u NBA mecu i ekipu koja je na skoru 9-3 na Zapadu

Malkom

pre 5 godina

Denver će teško izboriti PO. To sam pisao i pre početka NBA. Pobeđuju kad se drugi timovi uigravaju, a kada se oni u drugom delu sezone uozbilje, ovi su umorni i bezvoljni, i nemaju rešenja. Da li je do trenera ili neiskusnih igrača, ili možda i jedno i drugo. Ali Denver će do kraja sezone biti negde između sedmog i desetog mesta. Hjuston će se podići, Lejkersi će se izvući gore zbog Lebrona koji podivlja kada je potrebno, i eto ga problem na Denver. Moraće dobro da se namuči Denver ako želi da izbori PO.

za b93

pre 5 godina

Gledam sad highlights i u prvoj četvrtini dok je Jokić tu ili vode ili je nerešeno. Par minuta kasnije njega nema gube 15. Pa nek neko kenja posle kako ne igra odbranu. Nikola samo ima problem u glavi, kad odluči da će da bude dete šutne 0 puta na utakmici i bude skoro beskoristan i kad odluči da bude čovek i gazi sve redom.

Volina

pre 5 godina

Ovaj decko, samo kad hoce, u kosarci moze sve. Kao nekada Dejo Savicevic.
(Pseudoharms, 10. novembar 2018 08:15)
Kakvih sve neznalica ovde ima, Dejo Savicevic uopste nije igrao kosarku, nego fudbal!

labud

pre 5 godina

j
Djokovic od osvajanja DK(osam godina od toga ima)skoro da i ne igra za reprezentaciju pa je ovde i dalje bogotac,tako da Jokic,sve da ne bude nikad vise u reprezetaciji(a igrace normalno,ovo trenutno je tihi rat Misko-savez preko njegovih ledja),ako nastavi ovako,sve i da hocemo,ne mozemo ga ignorisati,NBA je jedna od najvecih korporacija na svetu,globalno u samom vrhu,a covek pretenduje da bude creme de la crem u jednoj takvoj prici,pa vidimo i komentare,covek uzme 37 poena i 21 skok i opet ljudima to nista posebno,e takve je decko kriterijume postavio a tek mu je 23,ne brinem ja za njega,bolje da se mi zapitamo ko smo,gde smo i ko nas vodi,njemu sve prastamo i glasamo za njega a ovom momku nijedan izostanak se ne prasta.

petarczv

pre 5 godina

Opet iste boljke denvera iz proslih sezona, nemogucnost da pobede na papiru slabe timove i gubljenje tesnih zavrsnica u kojima vode... Kao i proslih i ove sezone je problem trener koji je uzasan i za koga su svi pricali kako je uzasan a onda odjedanput niko ni reci kao da je dosao drugi trener, ali nije ostalo je isti sa istom glupom taktikom i najslabiia je karika denvera...

antiDebil

pre 5 godina

Zasto Jokic nikad ne igra 36 minuta!? To je standardna minutaza za svakog fransiznog igraca sto se kaze, a Towns cesto igra i 40 kao juce na primer...Trener ga NE POSTUJE i zato je bojkotovao utakmice pre mu je davao po 28 minuta ovo je sad i dobro kako je bilo...
(Marko, 10. novembar 2018 08:28)

Ne igra zato sto nema snage za toliko minuta. Mogao bi da igra ali onda bi se ubrzo povredio...
Onaj 1 sut iz igre na prosloj utakmici govori da Individualni ne postuje trenera, a ne obrnuto !!

Borko

pre 5 godina

Jel zaista piše 37 poena i 21 skok ? Ja se naiskrenije ne sećam u skorije vreme da sam video da neki košarkaš ima u kolonu ovoliko koševa i skokova
(SchOne, 10. novembar 2018 09:49)

Vajtsajd je pre tri dana imao 29p, 20s i 9b

Inace ovde pocinju izpoaceni komentari kao na vestima o Djokovicu gde mozemo da citamo da ceo tim radi protiv Srbina, eto fali mu par necega do tripl dabla svi ga sabotiraju, ne dodajumu loptu... Tacno pocinje ona srpska mitomanija Marka Kraljevica ugnjetavane zrtve koja ide toliko u razmeru naucne fantastike da je rezultat da Jokic em sto sam pobedi portivnicku ekipu em jos i pobedi svoje saigrace koji mu rade o glavi iza ledja. Ta svest da mi sami sebe uvek mozemo da ubedimo da smo zrtve i malih i velikih i da je nasa borba uvek najveca je nasa najveca bolestina ikad.

Pogledajte samo Lebronove brojke po utakmicama i videcete da njemu na svakoj drugoj utakmici fali po jednu-dve asistencije ili skoka za tripl dabl? Ko je njega sabotirao da postane najuspesniji triple dabl igrac u istoriji kosakre? Trener? Saigraci? Ne, to je jednostavno kosarka i pokazatelj koliko je stvarno tesko napraviti tripl dabl u takmicarskom smislu a da ti tripl dabl nije cilj kao sto je Vestrbruku bio.

А. Петров

pre 5 godina

Испусти ону лопту на 22 секунде до краја... а коуч одмах уводи Пламлија.

Fert 14

pre 5 godina

Šta se dešava u glavi ovog čoveka. Uzmeš jedan šut za celu tekmu i onda sad ovo. Jokara, nezgodan lik za kladzu. Šteta za poraz. Samo da ne znači mnogo kao prošle godine.

Koza

pre 5 godina

Nista mu se nije desavalo. Bio je pod pritiskom zbog onog No homo komentara. Cak je i tviter deaktivirao jer su ga borci za socijalnu pravdu prozivali po tviteru. Pogledajte intervju juce, jedva d aje pricao.

Sibirac

pre 5 godina

Šteta što saigrači nisu ispratili odličnu partiju Jokića, baš glup poraz protiv osrednjeg protivnika.

Jokić iako je presedeo na klupi kraj treće i pola četvrte četvrtine pred kraj se borio za vazduh. Mnogo se istrošio do tada, verovatno je i to razlog za neke promašaje u finišu.

Sledi žestok okršaj sa Milvokijem, samo neka nastavi sa dobrim partijama.

bozza

pre 5 godina

definitivno ima problem u glavi, inati se kao malo dete. Cim mu nesto nije po volji, on kontrira, pa kad ga iskritikuju, on ode u suprotnu krajnost. Verovatno ce se to srediti za koju godinu, kad sazri i stekne iskustvo, a kad se to desi, bice najbolji centar u NBA i redovan all star

kidddou

pre 5 godina

A sto ne napisete sto su izgubili, zato sto je napravio korake u zadnjem napadu , netsi ostali na 20 sekundi i dali kosh,i najveci trash od utakmice ikada na svakihh 30 sekundi sviran faul , kao balet da su igrai,i na kraju kad se u evropi gine za poen i pravi sest faula ovi ih gledaju na 24 sekunde i prate kako im zabijaju pobednicki kos.koska

Pleymejker

pre 5 godina

Vec u prvom poluvremenu je ima dubl-dubl ucinak ali Geri 0 poena za to vreme i sut0/9. Bekovska linija Bruklina veceras odnela pobedu pa eto poraz...

bBb

pre 5 godina

@Da nije ušao u problem sa faulovima, nakantao bi i više od 40. Na kraju, 22 sekunde, idu u napad, i on izgubi loptu, koraci. Dobro, desi se. Bruklin ima 20 sekundi za napad, nereseno, uzimaju tajm aut, i šta je tu Malone pričao svojim igračima ?? Čekaju zadnji šut protivnika u zadnjoj sekundi, možda promaši !!! Ovo mi ne ide u glavu, pa valjda praviš faul da bi imao zadnji napad, a ovo čekanje, pa blesavije ne postoji. U evropi bi i navijači i treneri pobesneli, a i Popović ovo ne bi dopustio na primer.
Inače Kingsi, rutinirali trulu Minesotu. Teraj.
(JPR24, 10. novembar 2018 08:48)

Koji to treneri u Evropi, pri nerešeneom rezultatu, prave faul da bi imali poslednji napad? 99% trenera brani taj napad, jedino je Vujošević znao ponekad to da uradi, ali retko. Mnogo je veći procenat promašenih šuteva u poslednjim sekundama, nego pogođenih. A ti bi da protivniku pokloniš dva slobodna bacanja, da bi ti rešavao za pobedu ili produžetke, pri najvećem mogućem pritisku koji može da bude na košarkašu. Jedino ako u ekipi imaš Jordana ili Bryanta, ali i oni imaju 20-25% pogođenih šuteva za pobedu u poslednjim sekundama...

Pogan

pre 5 godina

(tnsfan, 10. novembar 2018 09:32)

E moj ti, i svi koji ti dadose pluseve... Denver pokusavao da bude defanzivna ekipa ovu i prethodne dve sezone? Imali su jednu od najgorih odbrana u ligi i to ih je kostalo neigranja u playoffu. Bukvalno je bilo dzaba sto daju 120p svako vece kad prime 130. Sad se to malo stislo, dovelo par igraca i odma se vidi razlika na tabeli. Sta li ti pricas da mi je znati....

bili andol

pre 5 godina

@Lider u regionu
I onda za 5-6 godina kada se sa Micicem,Guduricem i Simanicem budemo borili za sedamnaesto mesto na EP,a SP i OI naravno budemo preskakali a imamo MVP igraca u NBA bice nema veze ne treba nam Jokic,ostavio nas je onomad na cedilu protiv strasnog Izraela i jos strasnije Estonije,bravo(ostali)momci,sve mislim da ce tako biti.

Sabre

pre 5 godina

Eto, to je to. Jokara da je hteo ne bi mogao bolje da se osveti za celu onu farsu sa "no homo". Sa medijima vise i ne prica, a timu je jasno stavio do znanja sta moze ako hoce, a kako takodje moze ako i u buducnosti budu nastavili da ga 'podrzavaju' kao u ovoj situaciji. Bravo, decko... govoris na terenu, a ovi nek cesu glavice...

Milan

pre 5 godina

Kada ti bekovska linija Haris, Marej i Krejg kombinovano šutira 7/30 čemu da se nadaš? Ovo su porazi za kojima žališ u Aprilu kada izvisiš za plej of.

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

Jedino su sudije iz nba gore od sudija iz fibe.. Pa ovi kao da drugim danima bejzbol sude. Ovo je u rangu našeg pravosuđa, tu su na poziciji, a ne znaju ništa o tome. Da se skupimo nas 3-4 ovde sa b92, bolje bismo odluke donosili. Strašno kakve scene sve sa njima, i to ne samo ova utakmica, pričam generalno.

genijalac

pre 5 godina

usao je u utakmicu sa namerom da sutira i poentira. Bas kao da pokaze da moze i da predhodno nije hteo!Moguce da se nesto bunio, a sto i nebi, ovaj malone mu je skrcavanjem minutaze (ispod 30 min!) u najmanje cetiri utakmice gdje mu fali poen, skok ili asistencija za tripl dabl, Saigraci mu ne dodaju kad je na mismatch'u, raspucavaju se. Sad samo sledecu utakmicu je zanimljivo koji ce Jokic doci, koji oce sve, ili koji samo hoce da sutira. Dalje, harris i murray nastavljaju da igraju uzasno. da su barem jednu trojku pogodili kombinovano denver bi pobjedio. I za kraj, za ove koji pisu o reprezentaciji, pa dodju ovde da kucaju komentare, za te trolove, samo ih pitam, zasto niste na clanku o bjelici? dobro odigrao i jos igra za reprezentaciju, a tamo 6 komentara. Koji su to tipovi ljudi da mi je znati. To zivotno zesce isfrustrirani likovi.

SchOne

pre 5 godina

Jel zaista piše 37 poena i 21 skok ? Ja se naiskrenije ne sećam u skorije vreme da sam video da neki košarkaš ima u kolonu ovoliko koševa i skokova

Leti vreme

pre 5 godina

@ tnsfan

Ti napravi filozofiju od Jokicevih asistencija ("bolje manje poena a vise asistencija") dok bekovska linija Denvera nocas 30 otvorenih suteva promasila. Da su imali sut spolja nesto manji od proseka Jokic bi imao jak TD a Denver +20. Vecina njegovih asistencija su urucenje na trici i zid ispred beka. Uglavnom,da bi on asistirao bekovi moraju bar nesto pogoditi a sinoc su imali noc za zaborav

bozza

pre 5 godina

@za b93 

Njegov +/- na ovoj utakmici je 0, sto znaci da je odrzavan egal kad je on na terenu. Inace ove sezone mu ta kolono nije nesto posebno zapazena, ali nikada cini mi se nije u minusu, bez obzira da li je pokidao ili celu utakmicu se duvao celu utakmicu, pa nije hteo da sutira.
(cvele, 10. novembar 2018 09:02)

njegov +/- je +5, utakmicu su izgubili Heris i Marej, koji su ukupno sutirali 6/25. Ipak, Jokic je najkorisniji za ekipu kada uzme 12-16 suteva i napravi skor 20p/15s/10a... tada su Nagetsi nezaustavljivi

pedja

pre 5 godina

Ko je gledao utakmicu zna da je Jokic ubacio 37 poena iz šale. Uopste nije forsirao. Razigravao je ekipu isto kao u predhodnim utakmicama. Promasili su dosta otvorenih suteva, a odbrana je bila losa. Heris, Marej i Kreg su sutirali 7/30. Sva trojica igraju u prvoj petorci. Sa takvim ucinkom startera, ne moze se ocekivati nista osim poraza.

Gde ja živim

pre 5 godina

Nidža, vrlo komplikovan momak za razumevanje. Kad je u vinklu malo njih može da mu izađe na crtu. Samo mora da prelomi neke stvari sam sa sobom i nebo mu je granica. Nadam se da će biti tako.

bskfan

pre 5 godina

@cvele

Jokic ovu utakmicu nije zavrsio na nuli vec na +5. Od pet startera tri su u minusu (Kreg -11, Milsap -1, Marej -6) dok je Haris bio +6 (ovoga puta nezasluzeno jer je od od jedanaest suteva pogodio samo jednom).

Posebno je interesantno da je cetvorka (Marej-Haris-Milsap-Jokic) sa Beaslejem igrala 13.5 minuta i bila +12, doke su sa Kregom igrali 9.2 minuta i bili -11.

Inace, ako se pogleda napredna statistika, posebno cuveni PIE pokazatelj, od ukupno 199 igraca koji su odigrali vise od 5 utakmica i 20 ili vise minuta po utakmici, Jokic je na trecem mestu, odmah iza Embiida i Janisa.

Ako Jokic uspeva da ima PIE od 20.1 pored ovakvih trenerovih zezancija sa startnom postavom i ostalim greskama, tek onda shvatimo da je nebo Jokiceva granica. Sa jedne strane Jokic je imao srecu da bude kod Malonea jer mu ostali treneri ne bi dali toliko slobode na pocetku karijere, a sa druge taj isti Malone ga sa sada svojim fiks idejama sputava da dostigne vrhunac i da ispise novu istoriju kako se igra kosarka. Bilo bi vreme pre i posle Jokica.

Milan

pre 5 godina

Ne znam zašto Meloun uporno insistira na Krejgu kao starteru, dečko je potpuno bezopasan u napadu, uz Milsapa to je već previše. Bolje da gurne Bizlija, a ponajbolje Morisa na keca, a Mareja i Herisa na 2 i 3. Ili ako hoće visinu može i Huančo, ne smeš ga ostaviti na šutu.
Meloun kao da je Jokićev biološki otac, ne zna se ko je tvrdoglaviji od njih dvojice :)

dropshotic

pre 5 godina

Za one pametne koji lupetaju da eto dao je poene al su izgubili i da je bolje da je asistirao. On jeste mnooogo dodavao i razigravao ali saigraci nisu pogadjali. Izubili su prvenstveno zbog lose veceri Harisa koji je imao tipa dva poena iz 15ak suteva. I drugi nisu bili efikasni. Ne moze ekipa da izgubi zbog igraca koji je dao 30+ poena i imao 20+ skokova plus kljucnu blokadu itd. igraca koji pritom nije bio sebican. Vec je jos neko trebao da da doprinos poenterski. bilo je i drugih utakmica gde je ima 20+ pa i 30+ poena na pocetku sezone pa su pobedjivali. Stvari su jako proste. agresivan Jokic i Jokic koji daje poene = bolji i uspesniji Denver ali i drugi treba da igraju i koriste njegovih bukvalno milion dodavanja. On TDouble, ostali raspucani, Denver pobedi. Svi srecni i

...

pre 5 godina

Neka igra za Amere, vesti o njemu vise ne citam
(Lider u regionu, 10. novembar 2018 08:23) Ne da si procitao ovu vest, vec garant pogledao video, zumirao sliku i prostudirao tabelu pride.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne znam kako toliko oscilira... razumem da nekad ne mora da sutira ali da nekad daje 34 poena a nekad 5 to mi stvarno nije jasno.

bskfan

pre 5 godina

@leti vreme

Naravno da je u pitanju filozofija jer bi u suprotnom sve bilo nasumicno. Tacno je da igraci slabo pogadjaju ali je pravo pitanje zasto slabo pogadjaju? Za sve postoji statistika samo je treba pronaci i razumeti. Tu se ne radi o malom uzorku vec o uzorku iz 3 sezone, cinjenica je da "nekom magijom" svi sutiraju bolje kada dobiju loptu od Jokica. Zasto je to tako? Naravno, nije u pitanju magija vec znanje kosarke. Jokic ili zaista ima neverovatan kosarkaski IQ ili to radi instiktivno, ali veoma dobro cita igru i kao neki kompjuter obradi sve informacije o svojim i protivnickim igracima i loptu uvek posalje na pravo mesto i uvek delic sekunde brze nego sto moze da reaguje protivnicka odbrana. Kada igrac dobije loptu od Jokica onda on ne razmislja da li treba da sutne ili ne (cim se dvoumis procenat suta pada) vec odmah sutira. Na netu ima nekoliko sjajnih analiza tajne uspesnosti Jokicevih dodavanja, samo ih treba pogledati.

Dakle, poenta svega ovoga je da u kosarci nema nista slucajno, igraci ove godine sutiraju slabo zbog potpuno promenjenog sistema igre (nema ritma, a za uspesnost suta je najvazniji upravo ritam), zbog pogresnog odabira prve petorke (sa dva izrazita defanzivca u startnoj postavi, sto znaci da su ostala trojica bolje cuvani) i zbog zamora jer citav njihov "defanzivni uspeh" ove godine pociva na agresivnosti (vise trcanja) a ne na dobroj analizi protivnika i razumevanje odbrane. Laici vide samo posledicu ali ne i uzrok.

Powerslave

pre 5 godina

Denver kao prošle godine protiv Dalasa i sličnih ekipa. S tim da Bruklin više nije ona očajna ekipa sa 10-15 pobeda po sezoni (ali isto tako još uvek nisu u konkurenciji za PO).
Očajna utakmica gde ni Jokarinih 37+21 nije pomoglo. Nema asistencija jer neko od saigrača mora i da pogodi da bi ih bilo, a nije ih baš mnogo takvih.

Jeste Jokara napravio korake u napadu koji je realno mogao da im obezbedi najmanje produžetke, ali da je odigrao makar nešto slabije tokom utakmice oni ne bi ni bili u situaciji da se bore za pobedu.
Jeste Heris možda nerezonski krenuo da krade loptu u poslednjem napadu Bruklina što je dovelo do pogotka 0.3 sekunde do kraja, ali mislim da nije to odlučilo pobednika. Odlučila je trojka Bruklina sa pola terena uz zvuk sirena za kraj 3/4. To ne sme da se dešava. Primljen koš iz 1 na 1 situacije u zadnjem napadu sme, ali ovo je nedopustivo, a vidi se na krajnjem rezultatu da je ta trojka prelomila.
Ovo su one utakmice gde nedostaje Barton. Kad nikoga ne ide i niko ne može da pobedi Barton je najsposobniji da "izmisli" koš pravo niotkud.

Da pohvalim i onog Morisa. Dečko je jedini plejmejker (ili najbliže tome) među bekovima u celoj ekipi, igra "razumno", ne srlja, ume da doda, nije sebičan, to je upravo ono što Denveru nedostaje, ne može Jokić da bude plej 100% vremena, nepraktično je, a Marej nikad neće biti ni 10% plejmejkera.
Kad se Ajzea vrati biće tek treći plej u rotaciji, ali definitivno bi trebalo da igra više, biće nešto od njega.