Subota, 20.10.2018.

17:30

Ljudi, ljudi, ponovo imamo napadače!

Izvor: M.Ljubisavljeviæ

Ljudi, ljudi, ponovo imamo napadaèe! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

maremare

pre 5 godina

Jovicevih 5 golova je mozda i najveci uspeh u Evropskom fudbalu ikada. Stao je rame uz rame jednom Mesiju, C. Ronaldu, Levandovskom i Hulku ali sa bitnom razlikom sto pomenuta cetvorica igraju za klubove koji su uvek pretendenti za titule i u svojim nacionalnim ligama i u ligi sampiona (osim Hulka) i sto njihovi klubovi vrede 10-15 puta vise od Jovicevog Ajntrahta. Pritom Mesi je za saigrace imao (Cavija, Inijestu, Nejmara, Suareza...) dok Ronaldo (Modrica, Benzemu, Di Mariju, Bejla, Toni Krosa...), Levandovski ( Milera, Riberija, Robena..)

nnn

pre 5 godina

Ovaj poredi babe i zabe, ciglu i kriglu. Omg. Znas li kad ce Jovic dodji u rang Kilijana? Juce.
(BODIBOND, 21. oktobar 2018 20:05)

Nikad se ne zna jer su karijere mladih igrača nepredvidive. Ipak pretragom na transfermarketu uočava se da je Luka Jović među desetak najskupljih centarfora koji su rođeni iste godine kao on. Dakle, ako se imaju u vidu samo centarfori njegovog godišta. Sasvim je realno očekivati da za nekoliko godina bude u vrhu. Misliš li da mu je karijera propala ako ne dostigne tog Francuza.

BODIBOND

pre 5 godina

Ali Jovic i dalje igra za U21. Zamislite da Mbape u Francuskoj igra za mlade.
(Marko, 21. oktobar 2018 19:30)

Ovaj poredi babe i zabe, ciglu i kriglu. Omg. Znas li kad ce Jovic dodji u rang Kilijana? Juce.

BODIBOND

pre 5 godina

Evo, slusam izjavu Jovica ns Eurosportu i kaze da ga je sreca pogledala, kraj price, euforiji i prici da ponovo imamo napadace. Pravi spicevi su Urke Djurdjevic, Mitar, Prija i Danijel Aleksic, samo da bivsi igrac Vose, Sent Entjena udje u formu i moze da igra za repku.

dare slovenac

pre 5 godina

Mitrović,Jović,Radonjić,Sergej,Gačinović,Živković,Milenković,Veljković... mlada generacija od koje mnogo očekujem...da se kockice poslože dok su tu Matić,Kolarov,Tadić bila bi to opasna pretnja na sledečem Euru...

jose j.

pre 5 godina

Ljudi, ljudi, ima i Tempo u Uzicu 12 kasa ali koriste samo jednu!
(Boka ue, 21. oktobar 2018 12:19)

Skoro bolji komentar nisam pročitao! Svaka čast!

Silvester

pre 5 godina

Daleko smo mi od evropske elite, ali sa ovom ekipom možemo da vrebamo iz prikrajka(3-5-2):
Dmitrović
Nastasić, Milenković, Veljković
Matić, Milivojević
Tadić, SMS, Kostić
Jović, Mitrović

PericaMali

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da se cak ni u novinskim clancima ne pominje covek koji je bio izglasan za igraca godine u Barzilu a koga NISMO ZVALI U REP. Tako da nije istina da ih nije bilo. Nikad nece biti dovoljno ponavljati RAMBO PETKOVICU izvini !!! Samo da se posle i prijakadabri ne ivinjavamo.

gandalf

pre 5 godina

Nazalost trenutno smo u dobu gde je moderno i popularno da se igra sa samo jednim napadacem u postavi. Imamo dva jako dobra mlada napadaca, jednom od njih dvojice ce mladost proci dok se oslobodi mesto u ekipi!

Dare

pre 5 godina

Imali smo ih uvek, ograli su solidno u klubovima, ali nisu mogli da se istaknu u reprezentaciji, jer nemamo igru kao tim, nemaju dovoljno upotrebljivih lopti i slicno. i na kraju nemamo selektora, evo i Prijovic decko razbija u Grckoj, a ne dobija sansu u Srbiji

Moca

pre 5 godina

Apsolutno je netačno da "konačno" imamo napadače, kao da ih pre toga nismo imali. Imali smo problema sa realizacijom ali ne sa samim napadačima jer su oni ti koji treba da završe akciju koju je pre toga izgradio neki plejmejker, a to je zaista naša boljka. Milion puta sam rekao, u poslednjih 10-15 godina napravili smo nekoliko izuzetnih zadnjih veznih (Stanković, Matić su najbolji primeri) ali od Piksija na ovamo nemamo pravog kreatora, nekoga ko zna šta će sa loptom u svakom trenutku. Drugim rečima, nama fali neko tipa Modrić, Pirlo i sl. Prosto mi je neverovatno da zemlja koja ipak ima solidnu fudbalsku tradiciju ne može da stvori nekog dobrog ofanzivnog veznjaka nego samo defanzivce i "kvaritelje igre" protivnika.

zz

pre 5 godina

mislite ti klubovi imaju napadace,a reprezentacija srbije nema...jedno je kada igras za ugovor,pare i klub,a sasvim druga situacija kada igras za sitnu lovu u reprezentaciji,drugacije je zalaganje,odnos prema igri....itd.

videlo se to na SP od toliko nazovi nasih zvezda svi ispali smesni na terenu ko da su pali s'marsa a hteli na veneru,a imaju velike novcane ugovore po stranim klubovima!i gle cuda tamo daju golove,trce ko blesavi,ginu????

Марко

pre 5 godina

Imali smo i u jednoj generaciji Mirkovica,Djorovica,Jokanovica,Jugovica,Mihajlovica,Piksija,Mijatovica,Kovacevica,Savicevica i sta smo uradili???
Pisac teksta nikako da uklaviri da je jedno igrati za klub,a drugo za reprezentaciju.
(Profa, 21. oktobar 2018 15:18)

Стигли смо до осмине финала СП-а и четвртфинала ЕП-а у периоду од две године. Сада се радујемо учешћу једном у осам година.

BODIBOND

pre 5 godina

Nemamo napadace jos uvek, to sto je Jovic dao 5 golova nekom Energy Kotbusu nije znak da smo dobili napadaca vec da je imao srece. Neka sa gol Dortmundu, Bajernu... Oh wait, Falkao samo zna da da gol ekipama koje su u rangu sa Karlsruherom, Alemanijom Ahen, Holstajn Kilom, Kaiserslauternom, Hansa Rostokom, Hajdenhajmom, Sandhauzenom...

BODIBOND

pre 5 godina

Dao Falkao 5 golova i odmah smo dobili napadaca, sta onda reci za Urosa Djurdjevica koji je prosle godine bio najbolji strelac JSL postigavsi 17 golova vise nego sto je Jovke dao Hansa Rostoku??

skol

pre 5 godina

Odbrambeni igrac koji je sad trener, ne zna da postavi igru sa dva spica tako da dzabe nam sve. Kod nas u ligi nacija ima samo jedan strelac u svim utakmicama, valjda smo po tome jedinstveni.

Profa

pre 5 godina

Imali smo i u jednoj generaciji Mirkovica,Djorovica,Jokanovica,Jugovica,Mihajlovica,Piksija,Mijatovica,Kovacevica,Savicevica i sta smo uradili???
Pisac teksta nikako da uklaviri da je jedno igrati za klub,a drugo za reprezentaciju.

Srle

pre 5 godina

Ja imam par pitanja (opet) za vas "znalce". Prije tih pitanja, postavio bih jednu tezu. Dakle, ako idem da dam ispit na fakultetu ili branim doktorat, oni koji ocjenjuju moje znanje su profesori i akademici u tom polju. Smatra se da su mjerodavni... Idu pitanja...
1. Ko ste "vi" (koji pljuju Krstajica i FSS) da date ocjenu na njihov rad i znanje? Ja ih ne branim niti napadam, ali smatram da nisam mjerodavan da to radim.
2. U svakoj zemlji, na svakom jeziku, funkcija koju vrsi M.Krstajic se zove "selektor", od latinskog selegere = izabrati. On NIJE trener. Reprezentacija se NE TRENIRA jer nema vremena. Mogu se uigrati neke akcije, najcesce prekidi i to je to. Koga on to nije izabrao da bi trebao biti na spisku, a odabrao nekog ko ne bi trebao biti tu? Oprostio se od proslosti (Ivanovic, Stojkovic, Tosic), i od sujetnih likova (Milivojevic). Ostali su svi tu (osim Jovica koji valjda treba da zavrsi U21 ciklus).

djura

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota
(Deki CZV, 21. oktobar 2018 13:07)

Brate dao je 5 golova prekjuče, gde da ga zove? Na ručak?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boćko, 21. oktobar 2018 13:28)

kako je to rucak nebitan???

m1k3

pre 5 godina

@Grobar
Cisto informacije radi, ne zelim da ulazim u polemiku, Mitrovic vec tri kola nije dao gol. I taj post ce se (na zalost), najverovatnije nastaviti.
Luka je dao za sada u ligi 7 golova za 297 minuta igre, plus dva u EL (Lazio, Marseille) za 82 minuta. Prosecno daje gol svakih 42 minuta. Broj je pogotovo impozantan kad se zna da nije na poziciji jedinog spic igraca...

Paranoid Android

pre 5 godina

Vi stvarno smatrate Aleksandra Mitrovića za dobrog napadača???
(Zvezda, 21. oktobar 2018 13:08)

Pogledaš komentar, pogledaš potpis i vidiš godine tuge i patnje koje se nadoknađuju nerealnim, subjektivnim, ostrasćenim komentarima ...

Čovek juče napravi asistenciju (nogom,da) koja može u top 3 poteza nedelje! Ali ne, to nije dobro, bolji je Jović jer je po papirima iz zvezde ... (Da se ogradim, Luka je odličan).

Pa Mitar je A klasa napadaca, pre nego napuni 30 ima da odigra po koju sezonu za: MUTD/MC/LIV/ARS/CHE u Engleskoj i koji sezonu Barca/Real pod uslovom da se poklope želje i stil trenera iz tih klubova.

Iskreno, svarno bih voleo videti Mitra i Jovića zajedno, ne moramo igrati sa 2 ofanzivna krila uvek, 4-1-3-2, 5-3-2 .. ma šta god, samo da imamo 2 klasična napadača!

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...tu i nastaje problem...imamo napadače, npr. mogu da se "upare" Mitrović i Jović, različiti su tipovi napadača, ali šta ćemo onga sa ovim "bočnim napadačima2 Tadićem, Ljajićem, Kostićem, Živkovićem, gaćinovićem. danas zato retko ko i igra sa dva špica i pitani...Ko će da reši taj problem ??? ...Krstajić, početnik u trenerskom poslu ???

aleksandar

pre 5 godina

Našoj reprezentaciji je potrebno promeniti prvog čoveka FSS-a kao i njegove poslušnike. 
Kad to uradimo možemo pričati o igračima.
(Superbike, 21. oktobar 2018 14:07)a ko bi vama iz cz najvise odgovarao,milan zivadinovic

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Još uvek se nije shvatilo da mi nismo za fudbal? Dvadeset godina nismo prošli grupu na SP i sigurno nećemo još najmanje četiri a na EP se osamnaest godina uopšte nismo pojavili i verovatno nećemo ni sada. Mi smo talentovani za vaterpolo i žensku odbojku, pomirimo se sa tim. Tu činjenicu neće promeniti povremena pojava nekog talentovanog fudbalera.

Dijasp0rac

pre 5 godina

Prvi Srbin sa het trikom u Bundesligi.
Prvi igrač Ajntrahta sa 5 golova na domaćem terenu.
Drugi nakon Levandovskog koji je daon5 golova u jednoj utakmici.
Nisam ljubitelj Ajntrahta, ali, kapa dole Luka!!!

jatabare

pre 5 godina

Eto sta ti je zivot,kada smo imali selektora(Antic),atmosferu,kult,sve ono sto treba da se desava oko reprezentacije nismo imali igrace na dve najbitnije pozicije vec su nam srednjake igrali Milijas i Ninkovic a u napadu Pantela i Zigara(gotovim ih ja sve ali NISU klasa).Sad na sredini imamo Ljajica,Sergeja u spicu ovu trojicu plus par njih sto obecavaju(Joveljic,Vlahovic),dobra krila ali nemamo reprezentaciju,niti cemo je i imati dokle god je ova vlast u Srbiji koja je u potpunosti preuzela FSS,i koja je smenom selektora koji nije hteo da mu se mesaju u izbor igraca i postavljanjem poslusnika marionete bez dana iskustva u trenerskim vodama definitivno zatvorila vrata bilo kom ozbiljnom treneru koji imalo drzi do sebe.Zato je bespredmetna svaka diskusija u vezi reprezentacije.Steta,mozda potencijalno imamo reprezentaciju jacu od one iz devedesetih koju su unistile sankcije

nikad nikome izvini

pre 5 godina

...alo bre ljudi pa ne moze Krstajic da se bori sa FSS...menadzerima raznozraznim...da bi to uspeo mora FSS da stoji iza njega i da se ima neki petogodisnji plan...bolje i perspektivnije igrace nismo skoro imali samo ih treba uigrati i napraviti tim,ekipu...igramo lepsi fudbal i efikasniji nego dok je Muslin bio selektor...mislim da Krstajicu treba neka strucna pomoc (Antic npr) da dobije savet i isustvo od nekog vrsnog coveka i strucnjaka...

nnn

pre 5 godina

Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36)

Luka Jović sada sa svojih 20 godina na tržištu vredi 15 puta više nego što je vredeo Mandzukic kad je imao 20 godina i još uvek igrao u hrvatskoj ligi. Usput, trenutno je Mandzukic jedan od jeftinijih igraca Juventusa. Daleko je to od neke ekstra zvezde poput vrhunskih i najskupljih svetskih napadača. Luka Jović ima potencijala i šanse da to postane,a da li će postati videćemo. Mandzukic to zaista nikad nije bio, a pogotovo ne sad na zalasku karijere.

MilankoXl

pre 5 godina

Odigra par utakmica dobro, novinari odmah : PRVACI SVETA! NOVI RONALDO! Kakav klasicni srpski mentalitet. Posle naravno drvlje i kamenje.

Superbike

pre 5 godina

Našoj reprezentaciji je potrebno promeniti prvog čoveka FSS-a kao i njegove poslušnike.
Kad to uradimo možemo pričati o igračima.

Boćko

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota
(Deki CZV, 21. oktobar 2018 13:07)

Brate dao je 5 golova prekjuče, gde da ga zove? Na ručak?

srb

pre 5 godina

realno imamo i mitra i prijovica i jovica. Ne omalovazavam mitra, decko je fantastican u repr iako promasuje razne stvari, ali u pl ima preodbre igrace koji cesto ucine da on samo odradi egzekuciju. Isto je sa tadicem koji igra neverovatno u ajaksu ali ima i jako dobra brza krila. Uspeh koji ostvaruju prijovic i jovic ima malo jaci utisak kod mene buduci da ekipe u kojima igraju nisu pune dobrih igraca. Sve u svemu dobar tekst i nadam se da na ovome jovic nece stati, istu srecu zelim i mitru i prijovicu, naravno

Nikola

pre 5 godina

Tacno sve samo ste se trebali raspitati malo bolje za to da ce se Luka vratiti u Benfika. Od toga nema nista ovde u Portugalu se odavno zna da su dali Luku na pozajmicu od milion evra za dve godine i mogućnost otkupa za jos 6miliona koje ce Ajntraht sigurno iskoristiti i prodati ga nekom za mnogo vece pare. Cak i juce i danas u svim novinama se sprdaju sa njima zbog toga.

mrkoslav

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36)

A dje su igrali Dzeko i Mandzo sa 20 godina? Evo da ti pomognem: u Teplicama i NK Zagrebu (ne Dinamu, nego NK Zagrebu)

marko

pre 5 godina

uzalud sve kada svaki selektor igra istu formaciju sa samo jednim napadacem. treba da ima znanje za 3 napadaca a ne da mu je ovo prvi posao

S’ tobom je lepši svaki dan...

pre 5 godina

Mislite napadača!!! Imamo po pozicij ali kad napadač koristi jednu od dvadeset prilika...u ovom slučaju je to samo Luka Jovic

Deki CZV

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota

analiticar_ amater

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36

Da imamo napadače. Ne igra se fudbal samo u Bajernu, Juventusu i Mančesteru, postoji kvalitet i van tih klubova. Ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi smo bilo zadovoljni ovim i ovakvim
Mitrom ili Jovicem, mladi su i biće još bolji. Ostalo sve je čist snobizam.

mbu

pre 5 godina

Ljudi, ljudi, nemamo trenera,savez...
Van fudbala da ne pominjemo. Imamo konkurenciju u Evropi u vidu Moladavije i Albanije. U fuci makar njih kidamo.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0)
Polako, tek je dao 5 golova kao i Mitrovic.
I ta sva 3 iz ovog stoljeca Vam nisu iz Srbije, Mijatovic iz CG, Milosevic i ovaj mali iz Bijeljine.
Primjetno je da sw najvise spominje Hrvatska. Neka, tako i treba...nego koga nego uzore spominjati. Pozdrav iz zemlje viceprvaka svijeta!
Ovaj Jovic se cini bas ok momak, mislim da ce imati dobru karijeru. Jedino sto mi se cini da je jak samo na petercu, to ce ga mislim ograniciti da ne bude prvotimac najjacih klubova.
(drago, 21. oktobar 2018 12:31

Sva trojca su Srbi tako da je nebitno odakle su. Ni vi niste gadljivo na Hrvate iz Bosne ili iz dijaspore, kao sto niste gadljivi ni ma Srbe iz Hrvatske ako su dobri sportisti, samo sto im onda krijete poreklo. Primeri Dražen, Šarić i Bogdanovic u kosarci, Mirko Filipovic, Sandra Perkovic, pa Subasic i delimično Modric.

I1

pre 5 godina

@drago kakve veze ima odakle su ako su Srbi i ako igraju za Srbiju. Do drugog mesta ste dosli srecom u penalima i uz obilnu pomoc sudija, vrlo brzo su vam spanci pokazali gde vam je mesto.

др мр Селектовић

pre 5 godina

Svako ima jednu spicu i dva opasna wingera i to je danasnji fudbal a drugi napadac se ubacuje tek kasnije ako se juri rezultat. A vi kao da ste ostali zarobljeni 10 godina nazad, ne kapiram? To naravno ne menja da je Krstajic smejurija od trenera i da veze nema sa fudbalom.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:43

Постоје утакмице у којима од самог старта мораш да јуриш резултат. То значи да крећеш са два нападача.

Небојша

pre 5 godina

Џаба ти нападачи када немамо игру. Из игре се стварају шансе. А када се игра без идеје, као што ми играмо, тада је сасвим свехедно ко је тај један у шпицу. Може да буде и сам Роналдо, не вреди. Нама је неопходна игра по боковима коју немамо, а немамо је јер је селекција лоша. На пример Радоњић, од малена га гурају да буде шпиц, а дечко је роћен за бека. Да га је неко на време послао да игра на том месту, он би већ сада био врхунски офанзивни бек. И имамо проблем што цела нација "пати" за ДЕСЕТКОМ која ће да нам организује игру. Ало народе, струко,... ДЕСЕТКА је плусквамперфекат или ДАВНО ПРОШЛО ВРЕМЕ. А што се тиче поменута ТРИ нападача, апсолутно је свеједно ко ће од њих да игра... а оно што Митра тренутно ставља у први план је само ВОЉНИ моменат, његово хтење...

Bok

pre 5 godina

Imate vi kostur za ozbiljne stvari, golman u jakoj ligi iako mali iz maccabija ima jaceg menadžera, milenkovic, milinkovic savic, gacinovic, zivković, jovic, radonjić, mitrovic.. Vidjet ćemo..

мики

pre 5 godina

(drago, 21. oktobar 2018 12:31)

е мој Србине, па сви ти шпицеви су Срби, одакле год да су. можда зна још више да се цепа, и то не само код нас него и у другим репрезентацијама, као Шпанија, Белгија и тако редом.

pfkdejan

pre 5 godina

Jos kad bi neko obavestio Krstajica da imamo 3 napadaca, i da moze slobodno da izvrsi 3 izmene na utakmici bilo bi super... Ako moze neko iz B92 redakcije da mu javi sto pre... POZDRAV!! haha

Mj23

pre 5 godina

Realan clanak. Srbiji je vrhunac da im tim nose igraci Fulhama ili Eintrachta.
Hrvatima igraci, Juvea, Reala, Barce...

Svatko ima svoje mjesto gdje pripada.
Hrvati kao druga najbolja ekipa na svijetu u prvoj jakosnoj grupi.

Top 10 godinama, pa i desetljecima.

S druge strane imamo komsije viceprvaka svijeta koji igraju 3.ligu.

drago

pre 5 godina

Polako, tek je dao 5 golova kao i Mitrovic.
I ta sva 3 iz ovog stoljeca Vam nisu iz Srbije, Mijatovic iz CG, Milosevic i ovaj mali iz Bijeljine.
Primjetno je da sw najvise spominje Hrvatska. Neka, tako i treba...nego koga nego uzore spominjati. Pozdrav iz zemlje viceprvaka svijeta!
Ovaj Jovic se cini bas ok momak, mislim da ce imati dobru karijeru. Jedino sto mi se cini da je jak samo na petercu, to ce ga mislim ograniciti da ne bude prvotimac najjacih klubova.

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

DrParker

pre 5 godina

Pa kako se moze uzivati gledajuci reprezentaciju kad svi znamo sta se desava iza kulisa? Korupcija, ucjenjivanje, korist. Tim ljudima je najmanje stalo do uspijeha reprezentacije. Isto tako za Crvenu Zvezdu, pa ne mogu ih vise gledati sa istim zarom poslije ovih kontroverza oko uplacivanja na kladionicama, pa nema te sanse. Nema vise one ciste, istinske ljubavi za klubom kad znas ko ga vodi, ko je na tribinama i i kako to sve funkcionise.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ето прилике да Крстајић нешто промени за сусрет са Црногорцима: формација 3-2-2-3 са Митровићем, Пријовићем и Јовићем. Да одиграмо један сет.

Grobar

pre 5 godina

Lazni Falkao da jednom 5 golova u 100 utakmica i odma imamo napadaca dok Mitar daje svako kolo u PL golove i u REPREZENTACIJI a mediji nista.

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

dragan

pre 5 godina

nije konstantan jedna lasta ne cini prolece. Cini mi se da od te euforije ne umemo nista do kraja da uradimo kako treba. Uvek smo nedoreceni

Thanos

pre 5 godina

Da imamo ali za razliku od pre nemamo odbranu... a nemamo ni selektora ni FS ni podrsku navijaca... Jbg takva smo zemlja, ne moze da bude sve ok ni na sekund

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

Petar

pre 5 godina

Citam ovde svi hoce da Srbija igra sa dva napadaca. Ljudi ja ne znam gde vi zivite, u modernom fudbalu nema vise igre sa dva napadaca, nema vise 442 formacije odavno. Kazite mi jedan evropski klub koji igra sa dva napadaca? Real, Barca, City, Chelsea, United, Liverpool...NIKO! Svako ima jednu spicu i dva opasna wingera i to je danasnji fudbal a drugi napadac se ubacuje tek kasnije ako se juri rezultat. A vi kao da ste ostali zarobljeni 10 godina nazad, ne kapiram? To naravno ne menja da je Krstajic smejurija od trenera i da veze nema sa fudbalom.

Petar

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.

Thanos

pre 5 godina

Da imamo ali za razliku od pre nemamo odbranu... a nemamo ni selektora ni FS ni podrsku navijaca... Jbg takva smo zemlja, ne moze da bude sve ok ni na sekund

mrkoslav

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36)

A dje su igrali Dzeko i Mandzo sa 20 godina? Evo da ti pomognem: u Teplicama i NK Zagrebu (ne Dinamu, nego NK Zagrebu)

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0)
Polako, tek je dao 5 golova kao i Mitrovic.
I ta sva 3 iz ovog stoljeca Vam nisu iz Srbije, Mijatovic iz CG, Milosevic i ovaj mali iz Bijeljine.
Primjetno je da sw najvise spominje Hrvatska. Neka, tako i treba...nego koga nego uzore spominjati. Pozdrav iz zemlje viceprvaka svijeta!
Ovaj Jovic se cini bas ok momak, mislim da ce imati dobru karijeru. Jedino sto mi se cini da je jak samo na petercu, to ce ga mislim ograniciti da ne bude prvotimac najjacih klubova.
(drago, 21. oktobar 2018 12:31

Sva trojca su Srbi tako da je nebitno odakle su. Ni vi niste gadljivo na Hrvate iz Bosne ili iz dijaspore, kao sto niste gadljivi ni ma Srbe iz Hrvatske ako su dobri sportisti, samo sto im onda krijete poreklo. Primeri Dražen, Šarić i Bogdanovic u kosarci, Mirko Filipovic, Sandra Perkovic, pa Subasic i delimično Modric.

MilankoXl

pre 5 godina

Odigra par utakmica dobro, novinari odmah : PRVACI SVETA! NOVI RONALDO! Kakav klasicni srpski mentalitet. Posle naravno drvlje i kamenje.

Superbike

pre 5 godina

Našoj reprezentaciji je potrebno promeniti prvog čoveka FSS-a kao i njegove poslušnike.
Kad to uradimo možemo pričati o igračima.

DrParker

pre 5 godina

Pa kako se moze uzivati gledajuci reprezentaciju kad svi znamo sta se desava iza kulisa? Korupcija, ucjenjivanje, korist. Tim ljudima je najmanje stalo do uspijeha reprezentacije. Isto tako za Crvenu Zvezdu, pa ne mogu ih vise gledati sa istim zarom poslije ovih kontroverza oko uplacivanja na kladionicama, pa nema te sanse. Nema vise one ciste, istinske ljubavi za klubom kad znas ko ga vodi, ko je na tribinama i i kako to sve funkcionise.

Petar

pre 5 godina

Citam ovde svi hoce da Srbija igra sa dva napadaca. Ljudi ja ne znam gde vi zivite, u modernom fudbalu nema vise igre sa dva napadaca, nema vise 442 formacije odavno. Kazite mi jedan evropski klub koji igra sa dva napadaca? Real, Barca, City, Chelsea, United, Liverpool...NIKO! Svako ima jednu spicu i dva opasna wingera i to je danasnji fudbal a drugi napadac se ubacuje tek kasnije ako se juri rezultat. A vi kao da ste ostali zarobljeni 10 godina nazad, ne kapiram? To naravno ne menja da je Krstajic smejurija od trenera i da veze nema sa fudbalom.

Лепи Цане

pre 5 godina

Ето прилике да Крстајић нешто промени за сусрет са Црногорцима: формација 3-2-2-3 са Митровићем, Пријовићем и Јовићем. Да одиграмо један сет.

Boćko

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota
(Deki CZV, 21. oktobar 2018 13:07)

Brate dao je 5 golova prekjuče, gde da ga zove? Na ručak?

jose j.

pre 5 godina

Ljudi, ljudi, ima i Tempo u Uzicu 12 kasa ali koriste samo jednu!
(Boka ue, 21. oktobar 2018 12:19)

Skoro bolji komentar nisam pročitao! Svaka čast!

pfkdejan

pre 5 godina

Jos kad bi neko obavestio Krstajica da imamo 3 napadaca, i da moze slobodno da izvrsi 3 izmene na utakmici bilo bi super... Ako moze neko iz B92 redakcije da mu javi sto pre... POZDRAV!! haha

Moca

pre 5 godina

Apsolutno je netačno da "konačno" imamo napadače, kao da ih pre toga nismo imali. Imali smo problema sa realizacijom ali ne sa samim napadačima jer su oni ti koji treba da završe akciju koju je pre toga izgradio neki plejmejker, a to je zaista naša boljka. Milion puta sam rekao, u poslednjih 10-15 godina napravili smo nekoliko izuzetnih zadnjih veznih (Stanković, Matić su najbolji primeri) ali od Piksija na ovamo nemamo pravog kreatora, nekoga ko zna šta će sa loptom u svakom trenutku. Drugim rečima, nama fali neko tipa Modrić, Pirlo i sl. Prosto mi je neverovatno da zemlja koja ipak ima solidnu fudbalsku tradiciju ne može da stvori nekog dobrog ofanzivnog veznjaka nego samo defanzivce i "kvaritelje igre" protivnika.

Petar

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.

Dijasp0rac

pre 5 godina

Prvi Srbin sa het trikom u Bundesligi.
Prvi igrač Ajntrahta sa 5 golova na domaćem terenu.
Drugi nakon Levandovskog koji je daon5 golova u jednoj utakmici.
Nisam ljubitelj Ajntrahta, ali, kapa dole Luka!!!

analiticar_ amater

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36

Da imamo napadače. Ne igra se fudbal samo u Bajernu, Juventusu i Mančesteru, postoji kvalitet i van tih klubova. Ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi smo bilo zadovoljni ovim i ovakvim
Mitrom ili Jovicem, mladi su i biće još bolji. Ostalo sve je čist snobizam.

Марко

pre 5 godina

Imali smo i u jednoj generaciji Mirkovica,Djorovica,Jokanovica,Jugovica,Mihajlovica,Piksija,Mijatovica,Kovacevica,Savicevica i sta smo uradili???
Pisac teksta nikako da uklaviri da je jedno igrati za klub,a drugo za reprezentaciju.
(Profa, 21. oktobar 2018 15:18)

Стигли смо до осмине финала СП-а и четвртфинала ЕП-а у периоду од две године. Сада се радујемо учешћу једном у осам година.

PericaMali

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da se cak ni u novinskim clancima ne pominje covek koji je bio izglasan za igraca godine u Barzilu a koga NISMO ZVALI U REP. Tako da nije istina da ih nije bilo. Nikad nece biti dovoljno ponavljati RAMBO PETKOVICU izvini !!! Samo da se posle i prijakadabri ne ivinjavamo.

djura

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota
(Deki CZV, 21. oktobar 2018 13:07)

Brate dao je 5 golova prekjuče, gde da ga zove? Na ručak?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boćko, 21. oktobar 2018 13:28)

kako je to rucak nebitan???

dragan

pre 5 godina

nije konstantan jedna lasta ne cini prolece. Cini mi se da od te euforije ne umemo nista do kraja da uradimo kako treba. Uvek smo nedoreceni

Bok

pre 5 godina

Imate vi kostur za ozbiljne stvari, golman u jakoj ligi iako mali iz maccabija ima jaceg menadžera, milenkovic, milinkovic savic, gacinovic, zivković, jovic, radonjić, mitrovic.. Vidjet ćemo..

Nikola

pre 5 godina

Tacno sve samo ste se trebali raspitati malo bolje za to da ce se Luka vratiti u Benfika. Od toga nema nista ovde u Portugalu se odavno zna da su dali Luku na pozajmicu od milion evra za dve godine i mogućnost otkupa za jos 6miliona koje ce Ajntraht sigurno iskoristiti i prodati ga nekom za mnogo vece pare. Cak i juce i danas u svim novinama se sprdaju sa njima zbog toga.

m1k3

pre 5 godina

@Grobar
Cisto informacije radi, ne zelim da ulazim u polemiku, Mitrovic vec tri kola nije dao gol. I taj post ce se (na zalost), najverovatnije nastaviti.
Luka je dao za sada u ligi 7 golova za 297 minuta igre, plus dva u EL (Lazio, Marseille) za 82 minuta. Prosecno daje gol svakih 42 minuta. Broj je pogotovo impozantan kad se zna da nije na poziciji jedinog spic igraca...

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

Grobar

pre 5 godina

Lazni Falkao da jednom 5 golova u 100 utakmica i odma imamo napadaca dok Mitar daje svako kolo u PL golove i u REPREZENTACIJI a mediji nista.

nnn

pre 5 godina

Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36)

Luka Jović sada sa svojih 20 godina na tržištu vredi 15 puta više nego što je vredeo Mandzukic kad je imao 20 godina i još uvek igrao u hrvatskoj ligi. Usput, trenutno je Mandzukic jedan od jeftinijih igraca Juventusa. Daleko je to od neke ekstra zvezde poput vrhunskih i najskupljih svetskih napadača. Luka Jović ima potencijala i šanse da to postane,a da li će postati videćemo. Mandzukic to zaista nikad nije bio, a pogotovo ne sad na zalasku karijere.

Небојша

pre 5 godina

Џаба ти нападачи када немамо игру. Из игре се стварају шансе. А када се игра без идеје, као што ми играмо, тада је сасвим свехедно ко је тај један у шпицу. Може да буде и сам Роналдо, не вреди. Нама је неопходна игра по боковима коју немамо, а немамо је јер је селекција лоша. На пример Радоњић, од малена га гурају да буде шпиц, а дечко је роћен за бека. Да га је неко на време послао да игра на том месту, он би већ сада био врхунски офанзивни бек. И имамо проблем што цела нација "пати" за ДЕСЕТКОМ која ће да нам организује игру. Ало народе, струко,... ДЕСЕТКА је плусквамперфекат или ДАВНО ПРОШЛО ВРЕМЕ. А што се тиче поменута ТРИ нападача, апсолутно је свеједно ко ће од њих да игра... а оно што Митра тренутно ставља у први план је само ВОЉНИ моменат, његово хтење...

Paranoid Android

pre 5 godina

Vi stvarno smatrate Aleksandra Mitrovića za dobrog napadača???
(Zvezda, 21. oktobar 2018 13:08)

Pogledaš komentar, pogledaš potpis i vidiš godine tuge i patnje koje se nadoknađuju nerealnim, subjektivnim, ostrasćenim komentarima ...

Čovek juče napravi asistenciju (nogom,da) koja može u top 3 poteza nedelje! Ali ne, to nije dobro, bolji je Jović jer je po papirima iz zvezde ... (Da se ogradim, Luka je odličan).

Pa Mitar je A klasa napadaca, pre nego napuni 30 ima da odigra po koju sezonu za: MUTD/MC/LIV/ARS/CHE u Engleskoj i koji sezonu Barca/Real pod uslovom da se poklope želje i stil trenera iz tih klubova.

Iskreno, svarno bih voleo videti Mitra i Jovića zajedno, ne moramo igrati sa 2 ofanzivna krila uvek, 4-1-3-2, 5-3-2 .. ma šta god, samo da imamo 2 klasična napadača!

gandalf

pre 5 godina

Nazalost trenutno smo u dobu gde je moderno i popularno da se igra sa samo jednim napadacem u postavi. Imamo dva jako dobra mlada napadaca, jednom od njih dvojice ce mladost proci dok se oslobodi mesto u ekipi!

др мр Селектовић

pre 5 godina

Svako ima jednu spicu i dva opasna wingera i to je danasnji fudbal a drugi napadac se ubacuje tek kasnije ako se juri rezultat. A vi kao da ste ostali zarobljeni 10 godina nazad, ne kapiram? To naravno ne menja da je Krstajic smejurija od trenera i da veze nema sa fudbalom.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:43

Постоје утакмице у којима од самог старта мораш да јуриш резултат. То значи да крећеш са два нападача.

Srle

pre 5 godina

Ja imam par pitanja (opet) za vas "znalce". Prije tih pitanja, postavio bih jednu tezu. Dakle, ako idem da dam ispit na fakultetu ili branim doktorat, oni koji ocjenjuju moje znanje su profesori i akademici u tom polju. Smatra se da su mjerodavni... Idu pitanja...
1. Ko ste "vi" (koji pljuju Krstajica i FSS) da date ocjenu na njihov rad i znanje? Ja ih ne branim niti napadam, ali smatram da nisam mjerodavan da to radim.
2. U svakoj zemlji, na svakom jeziku, funkcija koju vrsi M.Krstajic se zove "selektor", od latinskog selegere = izabrati. On NIJE trener. Reprezentacija se NE TRENIRA jer nema vremena. Mogu se uigrati neke akcije, najcesce prekidi i to je to. Koga on to nije izabrao da bi trebao biti na spisku, a odabrao nekog ko ne bi trebao biti tu? Oprostio se od proslosti (Ivanovic, Stojkovic, Tosic), i od sujetnih likova (Milivojevic). Ostali su svi tu (osim Jovica koji valjda treba da zavrsi U21 ciklus).

mbu

pre 5 godina

Ljudi, ljudi, nemamo trenera,savez...
Van fudbala da ne pominjemo. Imamo konkurenciju u Evropi u vidu Moladavije i Albanije. U fuci makar njih kidamo.

srb

pre 5 godina

realno imamo i mitra i prijovica i jovica. Ne omalovazavam mitra, decko je fantastican u repr iako promasuje razne stvari, ali u pl ima preodbre igrace koji cesto ucine da on samo odradi egzekuciju. Isto je sa tadicem koji igra neverovatno u ajaksu ali ima i jako dobra brza krila. Uspeh koji ostvaruju prijovic i jovic ima malo jaci utisak kod mene buduci da ekipe u kojima igraju nisu pune dobrih igraca. Sve u svemu dobar tekst i nadam se da na ovome jovic nece stati, istu srecu zelim i mitru i prijovicu, naravno

Dare

pre 5 godina

Imali smo ih uvek, ograli su solidno u klubovima, ali nisu mogli da se istaknu u reprezentaciji, jer nemamo igru kao tim, nemaju dovoljno upotrebljivih lopti i slicno. i na kraju nemamo selektora, evo i Prijovic decko razbija u Grckoj, a ne dobija sansu u Srbiji

мики

pre 5 godina

(drago, 21. oktobar 2018 12:31)

е мој Србине, па сви ти шпицеви су Срби, одакле год да су. можда зна још више да се цепа, и то не само код нас него и у другим репрезентацијама, као Шпанија, Белгија и тако редом.

S’ tobom je lepši svaki dan...

pre 5 godina

Mislite napadača!!! Imamo po pozicij ali kad napadač koristi jednu od dvadeset prilika...u ovom slučaju je to samo Luka Jovic

Mj23

pre 5 godina

Realan clanak. Srbiji je vrhunac da im tim nose igraci Fulhama ili Eintrachta.
Hrvatima igraci, Juvea, Reala, Barce...

Svatko ima svoje mjesto gdje pripada.
Hrvati kao druga najbolja ekipa na svijetu u prvoj jakosnoj grupi.

Top 10 godinama, pa i desetljecima.

S druge strane imamo komsije viceprvaka svijeta koji igraju 3.ligu.

marko

pre 5 godina

uzalud sve kada svaki selektor igra istu formaciju sa samo jednim napadacem. treba da ima znanje za 3 napadaca a ne da mu je ovo prvi posao

I1

pre 5 godina

@drago kakve veze ima odakle su ako su Srbi i ako igraju za Srbiju. Do drugog mesta ste dosli srecom u penalima i uz obilnu pomoc sudija, vrlo brzo su vam spanci pokazali gde vam je mesto.

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Još uvek se nije shvatilo da mi nismo za fudbal? Dvadeset godina nismo prošli grupu na SP i sigurno nećemo još najmanje četiri a na EP se osamnaest godina uopšte nismo pojavili i verovatno nećemo ni sada. Mi smo talentovani za vaterpolo i žensku odbojku, pomirimo se sa tim. Tu činjenicu neće promeniti povremena pojava nekog talentovanog fudbalera.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...tu i nastaje problem...imamo napadače, npr. mogu da se "upare" Mitrović i Jović, različiti su tipovi napadača, ali šta ćemo onga sa ovim "bočnim napadačima2 Tadićem, Ljajićem, Kostićem, Živkovićem, gaćinovićem. danas zato retko ko i igra sa dva špica i pitani...Ko će da reši taj problem ??? ...Krstajić, početnik u trenerskom poslu ???

Silvester

pre 5 godina

Daleko smo mi od evropske elite, ali sa ovom ekipom možemo da vrebamo iz prikrajka(3-5-2):
Dmitrović
Nastasić, Milenković, Veljković
Matić, Milivojević
Tadić, SMS, Kostić
Jović, Mitrović

Deki CZV

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota

jatabare

pre 5 godina

Eto sta ti je zivot,kada smo imali selektora(Antic),atmosferu,kult,sve ono sto treba da se desava oko reprezentacije nismo imali igrace na dve najbitnije pozicije vec su nam srednjake igrali Milijas i Ninkovic a u napadu Pantela i Zigara(gotovim ih ja sve ali NISU klasa).Sad na sredini imamo Ljajica,Sergeja u spicu ovu trojicu plus par njih sto obecavaju(Joveljic,Vlahovic),dobra krila ali nemamo reprezentaciju,niti cemo je i imati dokle god je ova vlast u Srbiji koja je u potpunosti preuzela FSS,i koja je smenom selektora koji nije hteo da mu se mesaju u izbor igraca i postavljanjem poslusnika marionete bez dana iskustva u trenerskim vodama definitivno zatvorila vrata bilo kom ozbiljnom treneru koji imalo drzi do sebe.Zato je bespredmetna svaka diskusija u vezi reprezentacije.Steta,mozda potencijalno imamo reprezentaciju jacu od one iz devedesetih koju su unistile sankcije

dare slovenac

pre 5 godina

Mitrović,Jović,Radonjić,Sergej,Gačinović,Živković,Milenković,Veljković... mlada generacija od koje mnogo očekujem...da se kockice poslože dok su tu Matić,Kolarov,Tadić bila bi to opasna pretnja na sledečem Euru...

nnn

pre 5 godina

Ovaj poredi babe i zabe, ciglu i kriglu. Omg. Znas li kad ce Jovic dodji u rang Kilijana? Juce.
(BODIBOND, 21. oktobar 2018 20:05)

Nikad se ne zna jer su karijere mladih igrača nepredvidive. Ipak pretragom na transfermarketu uočava se da je Luka Jović među desetak najskupljih centarfora koji su rođeni iste godine kao on. Dakle, ako se imaju u vidu samo centarfori njegovog godišta. Sasvim je realno očekivati da za nekoliko godina bude u vrhu. Misliš li da mu je karijera propala ako ne dostigne tog Francuza.

drago

pre 5 godina

Polako, tek je dao 5 golova kao i Mitrovic.
I ta sva 3 iz ovog stoljeca Vam nisu iz Srbije, Mijatovic iz CG, Milosevic i ovaj mali iz Bijeljine.
Primjetno je da sw najvise spominje Hrvatska. Neka, tako i treba...nego koga nego uzore spominjati. Pozdrav iz zemlje viceprvaka svijeta!
Ovaj Jovic se cini bas ok momak, mislim da ce imati dobru karijeru. Jedino sto mi se cini da je jak samo na petercu, to ce ga mislim ograniciti da ne bude prvotimac najjacih klubova.

skol

pre 5 godina

Odbrambeni igrac koji je sad trener, ne zna da postavi igru sa dva spica tako da dzabe nam sve. Kod nas u ligi nacija ima samo jedan strelac u svim utakmicama, valjda smo po tome jedinstveni.

Profa

pre 5 godina

Imali smo i u jednoj generaciji Mirkovica,Djorovica,Jokanovica,Jugovica,Mihajlovica,Piksija,Mijatovica,Kovacevica,Savicevica i sta smo uradili???
Pisac teksta nikako da uklaviri da je jedno igrati za klub,a drugo za reprezentaciju.

BODIBOND

pre 5 godina

Nemamo napadace jos uvek, to sto je Jovic dao 5 golova nekom Energy Kotbusu nije znak da smo dobili napadaca vec da je imao srece. Neka sa gol Dortmundu, Bajernu... Oh wait, Falkao samo zna da da gol ekipama koje su u rangu sa Karlsruherom, Alemanijom Ahen, Holstajn Kilom, Kaiserslauternom, Hansa Rostokom, Hajdenhajmom, Sandhauzenom...

BODIBOND

pre 5 godina

Ali Jovic i dalje igra za U21. Zamislite da Mbape u Francuskoj igra za mlade.
(Marko, 21. oktobar 2018 19:30)

Ovaj poredi babe i zabe, ciglu i kriglu. Omg. Znas li kad ce Jovic dodji u rang Kilijana? Juce.

aleksandar

pre 5 godina

Našoj reprezentaciji je potrebno promeniti prvog čoveka FSS-a kao i njegove poslušnike. 
Kad to uradimo možemo pričati o igračima.
(Superbike, 21. oktobar 2018 14:07)a ko bi vama iz cz najvise odgovarao,milan zivadinovic

nikad nikome izvini

pre 5 godina

...alo bre ljudi pa ne moze Krstajic da se bori sa FSS...menadzerima raznozraznim...da bi to uspeo mora FSS da stoji iza njega i da se ima neki petogodisnji plan...bolje i perspektivnije igrace nismo skoro imali samo ih treba uigrati i napraviti tim,ekipu...igramo lepsi fudbal i efikasniji nego dok je Muslin bio selektor...mislim da Krstajicu treba neka strucna pomoc (Antic npr) da dobije savet i isustvo od nekog vrsnog coveka i strucnjaka...

BODIBOND

pre 5 godina

Dao Falkao 5 golova i odmah smo dobili napadaca, sta onda reci za Urosa Djurdjevica koji je prosle godine bio najbolji strelac JSL postigavsi 17 golova vise nego sto je Jovke dao Hansa Rostoku??

zz

pre 5 godina

mislite ti klubovi imaju napadace,a reprezentacija srbije nema...jedno je kada igras za ugovor,pare i klub,a sasvim druga situacija kada igras za sitnu lovu u reprezentaciji,drugacije je zalaganje,odnos prema igri....itd.

videlo se to na SP od toliko nazovi nasih zvezda svi ispali smesni na terenu ko da su pali s'marsa a hteli na veneru,a imaju velike novcane ugovore po stranim klubovima!i gle cuda tamo daju golove,trce ko blesavi,ginu????

BODIBOND

pre 5 godina

Evo, slusam izjavu Jovica ns Eurosportu i kaze da ga je sreca pogledala, kraj price, euforiji i prici da ponovo imamo napadace. Pravi spicevi su Urke Djurdjevic, Mitar, Prija i Danijel Aleksic, samo da bivsi igrac Vose, Sent Entjena udje u formu i moze da igra za repku.

maremare

pre 5 godina

Jovicevih 5 golova je mozda i najveci uspeh u Evropskom fudbalu ikada. Stao je rame uz rame jednom Mesiju, C. Ronaldu, Levandovskom i Hulku ali sa bitnom razlikom sto pomenuta cetvorica igraju za klubove koji su uvek pretendenti za titule i u svojim nacionalnim ligama i u ligi sampiona (osim Hulka) i sto njihovi klubovi vrede 10-15 puta vise od Jovicevog Ajntrahta. Pritom Mesi je za saigrace imao (Cavija, Inijestu, Nejmara, Suareza...) dok Ronaldo (Modrica, Benzemu, Di Mariju, Bejla, Toni Krosa...), Levandovski ( Milera, Riberija, Robena..)

Grobar

pre 5 godina

Lazni Falkao da jednom 5 golova u 100 utakmica i odma imamo napadaca dok Mitar daje svako kolo u PL golove i u REPREZENTACIJI a mediji nista.

drago

pre 5 godina

Polako, tek je dao 5 golova kao i Mitrovic.
I ta sva 3 iz ovog stoljeca Vam nisu iz Srbije, Mijatovic iz CG, Milosevic i ovaj mali iz Bijeljine.
Primjetno je da sw najvise spominje Hrvatska. Neka, tako i treba...nego koga nego uzore spominjati. Pozdrav iz zemlje viceprvaka svijeta!
Ovaj Jovic se cini bas ok momak, mislim da ce imati dobru karijeru. Jedino sto mi se cini da je jak samo na petercu, to ce ga mislim ograniciti da ne bude prvotimac najjacih klubova.

Mj23

pre 5 godina

Realan clanak. Srbiji je vrhunac da im tim nose igraci Fulhama ili Eintrachta.
Hrvatima igraci, Juvea, Reala, Barce...

Svatko ima svoje mjesto gdje pripada.
Hrvati kao druga najbolja ekipa na svijetu u prvoj jakosnoj grupi.

Top 10 godinama, pa i desetljecima.

S druge strane imamo komsije viceprvaka svijeta koji igraju 3.ligu.

Petar

pre 5 godina

Citam ovde svi hoce da Srbija igra sa dva napadaca. Ljudi ja ne znam gde vi zivite, u modernom fudbalu nema vise igre sa dva napadaca, nema vise 442 formacije odavno. Kazite mi jedan evropski klub koji igra sa dva napadaca? Real, Barca, City, Chelsea, United, Liverpool...NIKO! Svako ima jednu spicu i dva opasna wingera i to je danasnji fudbal a drugi napadac se ubacuje tek kasnije ako se juri rezultat. A vi kao da ste ostali zarobljeni 10 godina nazad, ne kapiram? To naravno ne menja da je Krstajic smejurija od trenera i da veze nema sa fudbalom.

dragan

pre 5 godina

nije konstantan jedna lasta ne cini prolece. Cini mi se da od te euforije ne umemo nista do kraja da uradimo kako treba. Uvek smo nedoreceni

BODIBOND

pre 5 godina

Dao Falkao 5 golova i odmah smo dobili napadaca, sta onda reci za Urosa Djurdjevica koji je prosle godine bio najbolji strelac JSL postigavsi 17 golova vise nego sto je Jovke dao Hansa Rostoku??

Petar

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.

DrParker

pre 5 godina

Pa kako se moze uzivati gledajuci reprezentaciju kad svi znamo sta se desava iza kulisa? Korupcija, ucjenjivanje, korist. Tim ljudima je najmanje stalo do uspijeha reprezentacije. Isto tako za Crvenu Zvezdu, pa ne mogu ih vise gledati sa istim zarom poslije ovih kontroverza oko uplacivanja na kladionicama, pa nema te sanse. Nema vise one ciste, istinske ljubavi za klubom kad znas ko ga vodi, ko je na tribinama i i kako to sve funkcionise.

BODIBOND

pre 5 godina

Nemamo napadace jos uvek, to sto je Jovic dao 5 golova nekom Energy Kotbusu nije znak da smo dobili napadaca vec da je imao srece. Neka sa gol Dortmundu, Bajernu... Oh wait, Falkao samo zna da da gol ekipama koje su u rangu sa Karlsruherom, Alemanijom Ahen, Holstajn Kilom, Kaiserslauternom, Hansa Rostokom, Hajdenhajmom, Sandhauzenom...

Srle

pre 5 godina

Ja imam par pitanja (opet) za vas "znalce". Prije tih pitanja, postavio bih jednu tezu. Dakle, ako idem da dam ispit na fakultetu ili branim doktorat, oni koji ocjenjuju moje znanje su profesori i akademici u tom polju. Smatra se da su mjerodavni... Idu pitanja...
1. Ko ste "vi" (koji pljuju Krstajica i FSS) da date ocjenu na njihov rad i znanje? Ja ih ne branim niti napadam, ali smatram da nisam mjerodavan da to radim.
2. U svakoj zemlji, na svakom jeziku, funkcija koju vrsi M.Krstajic se zove "selektor", od latinskog selegere = izabrati. On NIJE trener. Reprezentacija se NE TRENIRA jer nema vremena. Mogu se uigrati neke akcije, najcesce prekidi i to je to. Koga on to nije izabrao da bi trebao biti na spisku, a odabrao nekog ko ne bi trebao biti tu? Oprostio se od proslosti (Ivanovic, Stojkovic, Tosic), i od sujetnih likova (Milivojevic). Ostali su svi tu (osim Jovica koji valjda treba da zavrsi U21 ciklus).

S’ tobom je lepši svaki dan...

pre 5 godina

Mislite napadača!!! Imamo po pozicij ali kad napadač koristi jednu od dvadeset prilika...u ovom slučaju je to samo Luka Jovic

BODIBOND

pre 5 godina

Evo, slusam izjavu Jovica ns Eurosportu i kaze da ga je sreca pogledala, kraj price, euforiji i prici da ponovo imamo napadace. Pravi spicevi su Urke Djurdjevic, Mitar, Prija i Danijel Aleksic, samo da bivsi igrac Vose, Sent Entjena udje u formu i moze da igra za repku.

MilankoXl

pre 5 godina

Odigra par utakmica dobro, novinari odmah : PRVACI SVETA! NOVI RONALDO! Kakav klasicni srpski mentalitet. Posle naravno drvlje i kamenje.

BODIBOND

pre 5 godina

Ali Jovic i dalje igra za U21. Zamislite da Mbape u Francuskoj igra za mlade.
(Marko, 21. oktobar 2018 19:30)

Ovaj poredi babe i zabe, ciglu i kriglu. Omg. Znas li kad ce Jovic dodji u rang Kilijana? Juce.

Paranoid Android

pre 5 godina

Vi stvarno smatrate Aleksandra Mitrovića za dobrog napadača???
(Zvezda, 21. oktobar 2018 13:08)

Pogledaš komentar, pogledaš potpis i vidiš godine tuge i patnje koje se nadoknađuju nerealnim, subjektivnim, ostrasćenim komentarima ...

Čovek juče napravi asistenciju (nogom,da) koja može u top 3 poteza nedelje! Ali ne, to nije dobro, bolji je Jović jer je po papirima iz zvezde ... (Da se ogradim, Luka je odličan).

Pa Mitar je A klasa napadaca, pre nego napuni 30 ima da odigra po koju sezonu za: MUTD/MC/LIV/ARS/CHE u Engleskoj i koji sezonu Barca/Real pod uslovom da se poklope želje i stil trenera iz tih klubova.

Iskreno, svarno bih voleo videti Mitra i Jovića zajedno, ne moramo igrati sa 2 ofanzivna krila uvek, 4-1-3-2, 5-3-2 .. ma šta god, samo da imamo 2 klasična napadača!

Profa

pre 5 godina

Imali smo i u jednoj generaciji Mirkovica,Djorovica,Jokanovica,Jugovica,Mihajlovica,Piksija,Mijatovica,Kovacevica,Savicevica i sta smo uradili???
Pisac teksta nikako da uklaviri da je jedno igrati za klub,a drugo za reprezentaciju.

Silvester

pre 5 godina

Daleko smo mi od evropske elite, ali sa ovom ekipom možemo da vrebamo iz prikrajka(3-5-2):
Dmitrović
Nastasić, Milenković, Veljković
Matić, Milivojević
Tadić, SMS, Kostić
Jović, Mitrović

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0)
Polako, tek je dao 5 golova kao i Mitrovic.
I ta sva 3 iz ovog stoljeca Vam nisu iz Srbije, Mijatovic iz CG, Milosevic i ovaj mali iz Bijeljine.
Primjetno je da sw najvise spominje Hrvatska. Neka, tako i treba...nego koga nego uzore spominjati. Pozdrav iz zemlje viceprvaka svijeta!
Ovaj Jovic se cini bas ok momak, mislim da ce imati dobru karijeru. Jedino sto mi se cini da je jak samo na petercu, to ce ga mislim ograniciti da ne bude prvotimac najjacih klubova.
(drago, 21. oktobar 2018 12:31

Sva trojca su Srbi tako da je nebitno odakle su. Ni vi niste gadljivo na Hrvate iz Bosne ili iz dijaspore, kao sto niste gadljivi ni ma Srbe iz Hrvatske ako su dobri sportisti, samo sto im onda krijete poreklo. Primeri Dražen, Šarić i Bogdanovic u kosarci, Mirko Filipovic, Sandra Perkovic, pa Subasic i delimično Modric.

Srbija zemlja tekvonda

pre 5 godina

Još uvek se nije shvatilo da mi nismo za fudbal? Dvadeset godina nismo prošli grupu na SP i sigurno nećemo još najmanje četiri a na EP se osamnaest godina uopšte nismo pojavili i verovatno nećemo ni sada. Mi smo talentovani za vaterpolo i žensku odbojku, pomirimo se sa tim. Tu činjenicu neće promeniti povremena pojava nekog talentovanog fudbalera.

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

Thanos

pre 5 godina

Da imamo ali za razliku od pre nemamo odbranu... a nemamo ni selektora ni FS ni podrsku navijaca... Jbg takva smo zemlja, ne moze da bude sve ok ni na sekund

Boćko

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota
(Deki CZV, 21. oktobar 2018 13:07)

Brate dao je 5 golova prekjuče, gde da ga zove? Na ručak?

Небојша

pre 5 godina

Џаба ти нападачи када немамо игру. Из игре се стварају шансе. А када се игра без идеје, као што ми играмо, тада је сасвим свехедно ко је тај један у шпицу. Може да буде и сам Роналдо, не вреди. Нама је неопходна игра по боковима коју немамо, а немамо је јер је селекција лоша. На пример Радоњић, од малена га гурају да буде шпиц, а дечко је роћен за бека. Да га је неко на време послао да игра на том месту, он би већ сада био врхунски офанзивни бек. И имамо проблем што цела нација "пати" за ДЕСЕТКОМ која ће да нам организује игру. Ало народе, струко,... ДЕСЕТКА је плусквамперфекат или ДАВНО ПРОШЛО ВРЕМЕ. А што се тиче поменута ТРИ нападача, апсолутно је свеједно ко ће од њих да игра... а оно што Митра тренутно ставља у први план је само ВОЉНИ моменат, његово хтење...

aleksandar

pre 5 godina

Našoj reprezentaciji je potrebno promeniti prvog čoveka FSS-a kao i njegove poslušnike. 
Kad to uradimo možemo pričati o igračima.
(Superbike, 21. oktobar 2018 14:07)a ko bi vama iz cz najvise odgovarao,milan zivadinovic

srb

pre 5 godina

realno imamo i mitra i prijovica i jovica. Ne omalovazavam mitra, decko je fantastican u repr iako promasuje razne stvari, ali u pl ima preodbre igrace koji cesto ucine da on samo odradi egzekuciju. Isto je sa tadicem koji igra neverovatno u ajaksu ali ima i jako dobra brza krila. Uspeh koji ostvaruju prijovic i jovic ima malo jaci utisak kod mene buduci da ekipe u kojima igraju nisu pune dobrih igraca. Sve u svemu dobar tekst i nadam se da na ovome jovic nece stati, istu srecu zelim i mitru i prijovicu, naravno

m1k3

pre 5 godina

@Grobar
Cisto informacije radi, ne zelim da ulazim u polemiku, Mitrovic vec tri kola nije dao gol. I taj post ce se (na zalost), najverovatnije nastaviti.
Luka je dao za sada u ligi 7 golova za 297 minuta igre, plus dva u EL (Lazio, Marseille) za 82 minuta. Prosecno daje gol svakih 42 minuta. Broj je pogotovo impozantan kad se zna da nije na poziciji jedinog spic igraca...

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

nnn

pre 5 godina

Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36)

Luka Jović sada sa svojih 20 godina na tržištu vredi 15 puta više nego što je vredeo Mandzukic kad je imao 20 godina i još uvek igrao u hrvatskoj ligi. Usput, trenutno je Mandzukic jedan od jeftinijih igraca Juventusa. Daleko je to od neke ekstra zvezde poput vrhunskih i najskupljih svetskih napadača. Luka Jović ima potencijala i šanse da to postane,a da li će postati videćemo. Mandzukic to zaista nikad nije bio, a pogotovo ne sad na zalasku karijere.

nikad nikome izvini

pre 5 godina

...alo bre ljudi pa ne moze Krstajic da se bori sa FSS...menadzerima raznozraznim...da bi to uspeo mora FSS da stoji iza njega i da se ima neki petogodisnji plan...bolje i perspektivnije igrace nismo skoro imali samo ih treba uigrati i napraviti tim,ekipu...igramo lepsi fudbal i efikasniji nego dok je Muslin bio selektor...mislim da Krstajicu treba neka strucna pomoc (Antic npr) da dobije savet i isustvo od nekog vrsnog coveka i strucnjaka...

I1

pre 5 godina

@drago kakve veze ima odakle su ako su Srbi i ako igraju za Srbiju. Do drugog mesta ste dosli srecom u penalima i uz obilnu pomoc sudija, vrlo brzo su vam spanci pokazali gde vam je mesto.

zz

pre 5 godina

mislite ti klubovi imaju napadace,a reprezentacija srbije nema...jedno je kada igras za ugovor,pare i klub,a sasvim druga situacija kada igras za sitnu lovu u reprezentaciji,drugacije je zalaganje,odnos prema igri....itd.

videlo se to na SP od toliko nazovi nasih zvezda svi ispali smesni na terenu ko da su pali s'marsa a hteli na veneru,a imaju velike novcane ugovore po stranim klubovima!i gle cuda tamo daju golove,trce ko blesavi,ginu????

PericaMali

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da se cak ni u novinskim clancima ne pominje covek koji je bio izglasan za igraca godine u Barzilu a koga NISMO ZVALI U REP. Tako da nije istina da ih nije bilo. Nikad nece biti dovoljno ponavljati RAMBO PETKOVICU izvini !!! Samo da se posle i prijakadabri ne ivinjavamo.

Moca

pre 5 godina

Apsolutno je netačno da "konačno" imamo napadače, kao da ih pre toga nismo imali. Imali smo problema sa realizacijom ali ne sa samim napadačima jer su oni ti koji treba da završe akciju koju je pre toga izgradio neki plejmejker, a to je zaista naša boljka. Milion puta sam rekao, u poslednjih 10-15 godina napravili smo nekoliko izuzetnih zadnjih veznih (Stanković, Matić su najbolji primeri) ali od Piksija na ovamo nemamo pravog kreatora, nekoga ko zna šta će sa loptom u svakom trenutku. Drugim rečima, nama fali neko tipa Modrić, Pirlo i sl. Prosto mi je neverovatno da zemlja koja ipak ima solidnu fudbalsku tradiciju ne može da stvori nekog dobrog ofanzivnog veznjaka nego samo defanzivce i "kvaritelje igre" protivnika.

danguba

pre 5 godina

Tacno, samo je u modernom fudbalu na zalost, formacija sa 2 napadaca pase, odnosno treba imati hrabrosti i pravi kostur ekipe da zaigras u takvoj formaciji. Mislim da ova ekipa ima takav kostur, sa cvrstom sredinom (Matic, SMS, Milivojevic...) i ofanzivnim bokovima (Tadic, Kostic, Zivkovic...).

Лепи Цане

pre 5 godina

Ето прилике да Крстајић нешто промени за сусрет са Црногорцима: формација 3-2-2-3 са Митровићем, Пријовићем и Јовићем. Да одиграмо један сет.

Deki CZV

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota

analiticar_ amater

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36

Da imamo napadače. Ne igra se fudbal samo u Bajernu, Juventusu i Mančesteru, postoji kvalitet i van tih klubova. Ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi smo bilo zadovoljni ovim i ovakvim
Mitrom ili Jovicem, mladi su i biće još bolji. Ostalo sve je čist snobizam.

djura

pre 5 godina

Smesno. A do juce smo samo o Mitrovicu i Prijovicu pricali. Zalosno je sto fudbalska javnost i savez ne prate igrace i pravovremeno ih ubacuje. Posle 5 golova u bundesligi i moja baba bi ga pozvala. Bruka is sramota
(Deki CZV, 21. oktobar 2018 13:07)

Brate dao je 5 golova prekjuče, gde da ga zove? Na ručak?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boćko, 21. oktobar 2018 13:28)

kako je to rucak nebitan???

мики

pre 5 godina

(drago, 21. oktobar 2018 12:31)

е мој Србине, па сви ти шпицеви су Срби, одакле год да су. можда зна још више да се цепа, и то не само код нас него и у другим репрезентацијама, као Шпанија, Белгија и тако редом.

mrkoslav

pre 5 godina

Nemamo. Da bi se od Mitra i Jovica doslo do nivoja Dzeka/Mandzukica to je Manchester/Bayern/Juventus pa Real, Barcelona, Chelsea itd jos treba mnogo vremena proci i mnog vise golova. Jedino ako nam je to vrh i zadovoljni smo da imamo spiceve u Frankfurtu, Fulhamu, Paoku, to je onda druga prica.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:36)

A dje su igrali Dzeko i Mandzo sa 20 godina? Evo da ti pomognem: u Teplicama i NK Zagrebu (ne Dinamu, nego NK Zagrebu)

jatabare

pre 5 godina

Eto sta ti je zivot,kada smo imali selektora(Antic),atmosferu,kult,sve ono sto treba da se desava oko reprezentacije nismo imali igrace na dve najbitnije pozicije vec su nam srednjake igrali Milijas i Ninkovic a u napadu Pantela i Zigara(gotovim ih ja sve ali NISU klasa).Sad na sredini imamo Ljajica,Sergeja u spicu ovu trojicu plus par njih sto obecavaju(Joveljic,Vlahovic),dobra krila ali nemamo reprezentaciju,niti cemo je i imati dokle god je ova vlast u Srbiji koja je u potpunosti preuzela FSS,i koja je smenom selektora koji nije hteo da mu se mesaju u izbor igraca i postavljanjem poslusnika marionete bez dana iskustva u trenerskim vodama definitivno zatvorila vrata bilo kom ozbiljnom treneru koji imalo drzi do sebe.Zato je bespredmetna svaka diskusija u vezi reprezentacije.Steta,mozda potencijalno imamo reprezentaciju jacu od one iz devedesetih koju su unistile sankcije

pfkdejan

pre 5 godina

Jos kad bi neko obavestio Krstajica da imamo 3 napadaca, i da moze slobodno da izvrsi 3 izmene na utakmici bilo bi super... Ako moze neko iz B92 redakcije da mu javi sto pre... POZDRAV!! haha

Dijasp0rac

pre 5 godina

Prvi Srbin sa het trikom u Bundesligi.
Prvi igrač Ajntrahta sa 5 golova na domaćem terenu.
Drugi nakon Levandovskog koji je daon5 golova u jednoj utakmici.
Nisam ljubitelj Ajntrahta, ali, kapa dole Luka!!!

Dare

pre 5 godina

Imali smo ih uvek, ograli su solidno u klubovima, ali nisu mogli da se istaknu u reprezentaciji, jer nemamo igru kao tim, nemaju dovoljno upotrebljivih lopti i slicno. i na kraju nemamo selektora, evo i Prijovic decko razbija u Grckoj, a ne dobija sansu u Srbiji

dare slovenac

pre 5 godina

Mitrović,Jović,Radonjić,Sergej,Gačinović,Živković,Milenković,Veljković... mlada generacija od koje mnogo očekujem...da se kockice poslože dok su tu Matić,Kolarov,Tadić bila bi to opasna pretnja na sledečem Euru...

maremare

pre 5 godina

Jovicevih 5 golova je mozda i najveci uspeh u Evropskom fudbalu ikada. Stao je rame uz rame jednom Mesiju, C. Ronaldu, Levandovskom i Hulku ali sa bitnom razlikom sto pomenuta cetvorica igraju za klubove koji su uvek pretendenti za titule i u svojim nacionalnim ligama i u ligi sampiona (osim Hulka) i sto njihovi klubovi vrede 10-15 puta vise od Jovicevog Ajntrahta. Pritom Mesi je za saigrace imao (Cavija, Inijestu, Nejmara, Suareza...) dok Ronaldo (Modrica, Benzemu, Di Mariju, Bejla, Toni Krosa...), Levandovski ( Milera, Riberija, Robena..)

Superbike

pre 5 godina

Našoj reprezentaciji je potrebno promeniti prvog čoveka FSS-a kao i njegove poslušnike.
Kad to uradimo možemo pričati o igračima.

Марко

pre 5 godina

Imali smo i u jednoj generaciji Mirkovica,Djorovica,Jokanovica,Jugovica,Mihajlovica,Piksija,Mijatovica,Kovacevica,Savicevica i sta smo uradili???
Pisac teksta nikako da uklaviri da je jedno igrati za klub,a drugo za reprezentaciju.
(Profa, 21. oktobar 2018 15:18)

Стигли смо до осмине финала СП-а и четвртфинала ЕП-а у периоду од две године. Сада се радујемо учешћу једном у осам година.

mbu

pre 5 godina

Ljudi, ljudi, nemamo trenera,savez...
Van fudbala da ne pominjemo. Imamo konkurenciju u Evropi u vidu Moladavije i Albanije. U fuci makar njih kidamo.

skol

pre 5 godina

Odbrambeni igrac koji je sad trener, ne zna da postavi igru sa dva spica tako da dzabe nam sve. Kod nas u ligi nacija ima samo jedan strelac u svim utakmicama, valjda smo po tome jedinstveni.

gandalf

pre 5 godina

Nazalost trenutno smo u dobu gde je moderno i popularno da se igra sa samo jednim napadacem u postavi. Imamo dva jako dobra mlada napadaca, jednom od njih dvojice ce mladost proci dok se oslobodi mesto u ekipi!

marko

pre 5 godina

uzalud sve kada svaki selektor igra istu formaciju sa samo jednim napadacem. treba da ima znanje za 3 napadaca a ne da mu je ovo prvi posao

Bok

pre 5 godina

Imate vi kostur za ozbiljne stvari, golman u jakoj ligi iako mali iz maccabija ima jaceg menadžera, milenkovic, milinkovic savic, gacinovic, zivković, jovic, radonjić, mitrovic.. Vidjet ćemo..

jose j.

pre 5 godina

Ljudi, ljudi, ima i Tempo u Uzicu 12 kasa ali koriste samo jednu!
(Boka ue, 21. oktobar 2018 12:19)

Skoro bolji komentar nisam pročitao! Svaka čast!

Nikola

pre 5 godina

Tacno sve samo ste se trebali raspitati malo bolje za to da ce se Luka vratiti u Benfika. Od toga nema nista ovde u Portugalu se odavno zna da su dali Luku na pozajmicu od milion evra za dve godine i mogućnost otkupa za jos 6miliona koje ce Ajntraht sigurno iskoristiti i prodati ga nekom za mnogo vece pare. Cak i juce i danas u svim novinama se sprdaju sa njima zbog toga.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...tu i nastaje problem...imamo napadače, npr. mogu da se "upare" Mitrović i Jović, različiti su tipovi napadača, ali šta ćemo onga sa ovim "bočnim napadačima2 Tadićem, Ljajićem, Kostićem, Živkovićem, gaćinovićem. danas zato retko ko i igra sa dva špica i pitani...Ko će da reši taj problem ??? ...Krstajić, početnik u trenerskom poslu ???

др мр Селектовић

pre 5 godina

Svako ima jednu spicu i dva opasna wingera i to je danasnji fudbal a drugi napadac se ubacuje tek kasnije ako se juri rezultat. A vi kao da ste ostali zarobljeni 10 godina nazad, ne kapiram? To naravno ne menja da je Krstajic smejurija od trenera i da veze nema sa fudbalom.
(Petar, 21. oktobar 2018 12:43

Постоје утакмице у којима од самог старта мораш да јуриш резултат. То значи да крећеш са два нападача.

nnn

pre 5 godina

Ovaj poredi babe i zabe, ciglu i kriglu. Omg. Znas li kad ce Jovic dodji u rang Kilijana? Juce.
(BODIBOND, 21. oktobar 2018 20:05)

Nikad se ne zna jer su karijere mladih igrača nepredvidive. Ipak pretragom na transfermarketu uočava se da je Luka Jović među desetak najskupljih centarfora koji su rođeni iste godine kao on. Dakle, ako se imaju u vidu samo centarfori njegovog godišta. Sasvim je realno očekivati da za nekoliko godina bude u vrhu. Misliš li da mu je karijera propala ako ne dostigne tog Francuza.