Nedelja, 27.05.2018.

16:16

"Ljudi, ko to daje Kosovo? Ja? Vučić? Mi se borimo..."

Vicepremijer i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je da su mu i pojedini albanski predstavnici govorili da je podela najbolje rešenje za Kosovo i Metohiju.

Izvor: Tanjug

"Ljudi, ko to daje Kosovo? Ja? Vuèiæ? Mi se borimo..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Voo Doo Instalater

pre 5 godina

Poslednja stvar koja treba Vučiću, Šešelju, Tomi Diplomiranom, Malom, Vesiću, Dačiću, Antiću, Mihajlovićki, Rističeviću, Maji, Krkobabiću, Palmi, Vjer'ci Radeti, Mrkonjiću, Jutki, Drobnjaku, Vazduplohovu, Keramičaru i ostaloj ekipi jeste da Srbija uđe u Evropsku Uniju.

Doduše, ne treba ni vlastima u Prištini ali, za razliku od nas, kod njih je Bondstil tako da će oni morati kad-tad! A mi, teško.

Rista

pre 5 godina

Predsednik Vučić se bori da građani na KIM budu bezbedni i zaštićeni, da žive normalno bez straha i imaju institucije gde će ostvarivati svoja prava, a to ne podrazumeva podelu Kosova....dijalogom će se svakako naći rešenje za obe strane

Dosta više

pre 5 godina

Prođe mi život gledajući ovog. S kim se i ti svađaš? Ko ti je šta rek'o?

Priznajte više to Kosovo pa da živimo ko normalni ljudi. Ja ne mogu više.

Pustite me da živim.

lediD

pre 5 godina

Kosovo je odavno loše tretirano i slabo se prethodne vlasti borili za njega a sad prigovaraju ovoj vlasti koja se grčevito bori da ga je prodala.
(Brane, 27. maj 2018 18:30)

sta si ti, nepismena nesreco, uopstehteo da kazes?!?
na stranu sto nema prethodne i sadasnje vlasti - ovi tvoji su na vlasti bili i onda - 90tih, i sada. Tadic je pusten niz vodu jer nije hteo da potpisuje ono sto tvoj sef odavno jeste. Tacka.

konstatacija

pre 5 godina

Ovaj, sve sto radi,sve sto govori i kako se ponasa,nije nista drugo vec kako bi odugovlacio i sabotirao resenje tog probljema medju Srbima i Albancima koji traje godinama a koji je ,da nema ovakvih kao on,veoma blizak resenju.

Lik

pre 5 godina

Dačić i Vučić su IZDALI Kosovo, kraj priče. Kao takvi ostaće upamćeni u istoriji. Ali ako, ima neke pravde u tome što je baš njima to zapalo jer su već 20 god. nama na grbači i maltretiraju ovaj narod bez prestanka, samim svojim postojanjem.
Njih će narod gađati trulim paprikama na kraju a sve njih, uključujući i botove koji bi majku prodali za sendvič, stići će Lazareva kletva. Možete da se smejete i likujete ali samo polako, tik tak tik tak...

Zoran

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.
(Radovan Tutić, 27. maj 2018 18:33)

Radovane, ti se malo zabrojao u brojanju vekova. Pa ne vladaju ovde komunisti ni ceo vek. Od 1945. do danas to je oko 2/3 jednog i SAMO jednog veka, ako se ne varam. Naravno, pod komuniste ubrajam i ove koji sad vladaju ili barem u njihovu decu i poštovaoce.

Inače, Dačićevo lupetanje nije vredno moje tastature da je trošim. I ovoliko je stres za istu.

Aleks

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.
(Radovan Tutić, 27. maj 2018 18:33)

Taj problem nisu nametnuli komunisti nego sam gospodin predsednik čiji je portparol bio gore spomenuti sadašnji potpredsednik vlade. Da je bilo pameti, bilo bi i lustracije.

markoni

pre 5 godina

Svakako da bi najbolje resenje za nas bilo da se Albanci i mi sami dogovaramo o nasem problemu. Stranci samo ubiraju svoju korist,a mi gubimo na obe strane

Mirko

pre 5 godina

Na KiM ne živi 2 miliona Albanaca već po njihovom popisu 1,6. U stvarnosti je taj broj daleko manji.
Eventualna podela bi jedino mogla ići linijom Peć, Klina, Priština, Gnjilane.

Sanja

pre 5 godina

Ne znam za kolace i med, znam samo da Jadranka Joksimovic ne ume pristojno da se obuce kad docekuje Mekalistera. Svaka dalja rasprava o spoljnoj politici se tu zavrsava.

Dragan

pre 5 godina

Dragi Slobo - oprosti! Ja sam bivsi zestoki oponent tvog rezima. Jeste, setao sam, zvizdao, drao se, lupao u serpe, vijao se sa policijom i gadjao tvoje fanove jajima, skrecuci ih s puta kad su onomad dosli da brane Beograd od mene koji sam se u njemu rodio. Sve to zato sto sam duboko verovao da kada srusimo tebe pocinje istinska sloboda. Da sam znao koja ce rasturacina da krene nakon sto tebe izrucismo i koja ce bulumenta jajara, preletaca i hohstaplera iz tvog rezima da nam ponovo sedne za vrat, u novom odelu i sa novom pricom - veruj mi, dragi Slobo, cele 90e bih ispratio kao tvoj najmirniji podanik, zadovoljan u fotelji uz 'ladno pivce i 2. TV dnevnik.

itc

pre 5 godina

Dacic kao da je u grupi djaka kojoj je uciteljica dala zadatak da urade, a on kao jedini nesto pise i radi, pa sad ako svi dobiju jedan nema veze jer je jedini nesto radio. Pretio britaniji i svadjao se sa slusalicama.

milan

pre 5 godina

U svetu vlada zakon jačega, moraš biti jak prvo ekonomski pa vojno, u čemu se ogleda naša srpska snaga ???prazne priče koga to još interesuje? pravila određuju moćni uzmi ili ostavi biće kako tata kaže danas sutra svejedno kada,pametni su na vreme shvatili pravila igre.

Brane

pre 5 godina

Kosovo je odavno loše tretirano i slabo se prethodne vlasti borili za njega a sad prigovaraju ovoj vlasti koja se grčevito bori da ga je prodala.

Radovan Tutić

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.

to je to

pre 5 godina

Kosovo je oteto, nema sta da dajemo ili ne. To je zavrsena stvar, nego da vamne bi narod rekao da steza tri decenije izgubili sve, vi nas lazete pricama oni traze, mi ne dajemo

nikola

pre 5 godina

Interesantno. Do 2012. i vladavine “zutih olosa” Kosovo nije imalo: granicu, pozivni broj, tablice, Srbija nije priznavala sudstvo.. Vucic i ti ste sve to potpisali. Sta smo dobili zauzvrat? Nista! Pa kakvi ste vi to pregovaraci i diplomate? Nego imate srece da je narod pametan koliko jeste, pa mozes da im prodas koju god pricu. Samo cepajte dalje.

Jojo

pre 5 godina

"Krajnje je vreme da se nadje kompromisno resenje".
(Bibi, 27. maj 2018 16:48)

Pa nadjite ga onda, sta cekate? Evo vam neke gole cinjenice, pa pokusajte da resite problem kvadrature kruga zvani Kosovo:

1. Srbija kaze da je Kosovo njen neodvojiv deo i da tamo ima suverenitet.

2. Na Kosovu vise nema nijednog srpskog vojnika, policajca, sudije ... cak i da se NATO povuce i prepusti sve Srbiji, vojska bi mozda tamo i usla, ali bi nakon toga usledio visegodisnji horor prema kome bi Severna Irska od pre 30 godina bila super mirna i divna zemlja za zivot ...

3. Srbija ne izdaje pasose vecini gradjana Kosova, a pasosi koji se izdaju tim malobrojnim Srbima tretiraju se drugacije od pasosa izdatih npr. u Nisu, Leskovcu ili Vranju.

4. Dva miliona Albanaca ne pristaju na suverenitet Srbije ni u kakvoj formi.

5. Albanci rodjeni nakon 1985 ne govore, niti razumeju srpski, vecina njih. Ovo sigurno niste znali. Ja sam u inostranstvu upoznao dva coveka od 25-30 godina starosti, pricali smo engleski. Jako tuzno!

6. Vecina Srba u Srbiji ne bi nikada pristala da ministar vojske Srbije bude Albanac, da polovinu parlamenta zauzmu Albanci, da direktor skole gde im dete ide bude Albanac, da ih leci doktor Albanac, da im se cerka uda za svog drugara iz skole ili fakulteta - Albanca itd. Vazi i obrnuto, ni Albancima se ne bi svidela srpska snaja ili zet. Vi biste da Kosovo bude deo Srbije, ali bez Albanaca.

I sta je onda kompromis?

mali radojica

pre 5 godina

Lukijane za tebe i tebi slicne pidela podrazumeva sever Kosova kao i exteritorijalnost Pećke patrijaršije i Prizrenske eparhije kao i svih manastira i svetinja koji ostaju na jugu. Zato se Vatikan gura u celu priču. Ako se to desi sve te svetinje ce biti mnogo teže napadati rušiti i paliti a to je nešto što ne odgovara Tačiju i kompaniji jer time ne samo da dobijaju jednu Srpsku(i sve što sa time ide)na svojoj teritoriji već gube i kontrolu nad bogatim severom. Mislim da na to Tači i njegovi neće pristati ali će onda doživeti isto što i Srbi sa Z4 u Hr. Daklem treba istrajati na ovom sadašnjem stavu jer ove zemlje EU koje nisu priznale Kosovo* a i ostale zemlje svoj stav neće menjati dok mi ne promenimo naš stav. Znači ipak na kraju to od nas zavisi a ne od drugih....u pamet dakle i vlast i narode pa dobro izvagaj....

milan

pre 5 godina

Vi ste sami odgovorni za napredak kojeg nema, za zastoj koji je još uvek tu, za razgovore bez rezultata i nemojte druge tražiti koje hoćete da nam predstavite kao krivce. I pusti Vučića neka ga hvale njegovi rezultati a ne ti.

bole

pre 5 godina

idite i vi i Kosovo i sve što dalje od mene... ljudi ma da li ste svesni da mi od 1991. zbog Slobe i tadašnjih zlikovaca do danas, 2018, 27 godina živimo u sukobu sa Hrvatima, Albancima, Bosancima, Amerima, Nemcima i tako dalje?!?!?! Evo, meni je dosta. to je 80% mog života. uništili ste me. Nosite i Kosovo i SNS u Kongo. Muka mi vas je. Hoću mir. Hoću da putujem. Hoću da ustanem ujutru i da me ne brine ništa, da ne znam ko je predsednik. A ko stavi minus neka se sam prijavi u Lazu.

Lukijan

pre 5 godina

Jedini razlog zbog kog se političari tipa Dačić zalažu za podelu je taj što velika većina naroda apsolutno nema pojma šta podrazumeva podela i misle da to znači podelu Kosova na pola i da bi u našoj polovini bila većina Srba i svi značajni spomenici i resursi. Kad bi narod znao da podela podrazumeva da Srbija dobije samo krajnji sever koji čini 10% teritorije Kosova kao i da bi svi važni resursi i svi važni spomenici uključujući i sva četiri na listi uneska (Gračanicu, Pećku patrijaršiju, Dečane i Bogorodicu Ljevišku) ostali na jugu, kao i većina srpskog stanovništva pokrajine, drugačije bi se gledalo na sve to.

Treca smena

pre 5 godina

Iz prilozenog se ne da videti je li ovo bio Dacicev monolog (drugo ime za konferenciju za stampu) ili intervju neimenovanog novinara Tanjuga? Osnovna pretpostavka dobrog novinarstsva je da znamo u kom sirem kontekstu, sa kojim ciljem je i ko, kad i gde vodio ovaj "razgovor"? Lici na naruceni tekst u propagandne svrhe u kome nas neko ubedjuje da crkava od rada (a rezultata nema) da se ubijaju trazeci resenje (ali ga ne pronalaze) i da su izlozeni ultimatumima velikih i malih sila (u prevodu: nemocni u ovom pregovarackom postupku u meri koja znaci totalni poraz). Znam da je uzaludno sada govoriti ali lepo je govorio Carls Barkli: "STO ULAZIS U FRKU KAD SI SLABIJI?"

Jovan

pre 5 godina

Da sam imao srece u zivotu i da nikada nisam morao da zivim sa tobom i Vucicem. Obojica ste najgore stetocine koje ceo zivot parazitirate na grbaci ovog naroda, ljudi bez trunke morala i obraza.

Dušan

pre 5 godina

O čemu mi pričamo? O formiranju ZSO ili o podeli Kosova ili o pravno obavezujuće sporazumu sa Prištinom? Šta je teško i kome je teško? Hoće li neko jasno reći šta će se desiti ako ne pristanemo na podelu Kosova i sporazum sa Prištinom a oni ne pristanu na ZSO? Hoće li se desiti novi pogrom? Koji će aminovati isti oni kojima mi stremimo ka EU? Hoćemo li mi uopšte EU i ona nas? Sve su ovo pitanja na koja vlast treba da da odgovor a potom nas pita šta mi mislimo o Kosovu. Jer očigledno da je nekom potrebno naše istorijsko "aminovanje" inače ga ne bi ni tražili. Hoćemo li ga dati? A cijena zna se - 30 srebrnjaka.

Maja

pre 5 godina

KiM niko ne daje niti izdaje bar ne danas tj. danasnja vlada Srbije. Dusebriznici koji se sada predstavljaju kao ogromne "patriote" dok su bili na vlasti ni prstom nisu mrdnili za KiM.

Petar

pre 5 godina

Marko Đurić je gostujući na RTV rekao novinarki da nikad neće pristati da se potpiše pravno obavezujući sporazum. Dakle, dva puta je to ponovio, od prilike pre mesec dana, i da Kosovo ostaje u sastavu Srbije.

Petar

pre 5 godina

Vi ste bili vlast koja je '99 usla u rat sa NATO(da i NATO nije mnogo bolji ali imaju visestruko vecu moc,ekonomsku i vojnu.Kako to uvek mi isturimo sopstveni narod i zemlju na ostricu neke velike sile?), imali ste oruzanu pobunu jer ste dozvolili korupciju na KiM i bezbednosne i diplomatske sluzbe godinama ne rade svoj posao.Neka se proveri ko su bili ljudi zaduzeni za bezbednost i kako to da ti ljudi voze skupocene automobile 90ih, a onda imate UCK i bukvalno ustanak.Rezultat tog sukoba je povlacenje sa teritorije i sada od vas koji ste taj rat vodili traze potpise,definitivno priznanje da je KiM nezavisno.Vrlo logicno rekao bih.Ne mozete godinama namirivati privatne racune,tajkune,dozvoljavati i podrzavati korupciju,raditi u interesu vasih partija i biti drzavnici.To je nespojivo druze Dacicu i ostali.Dacete vi sve za ostanak na vlasti, jer sta bi ste drugo radili,zanimanja svog nemate,profesionalnu karijeru nemate,dan radnog staza nemate u nekoj kompaniji,a vodili bi ste i vodite drzavu.Zato tako i prolazimo kad narod ne ume da procita biografiju,a sistem i javno mnjenje su jos uvek nejaki da takve eliminise.

pokahontas....

pre 5 godina

Ivica Dacic,covek za sva vremena.....
On i njegovi su na vlasti od 1989. pa i danas, sa kratkom pauzom od 5.oktobra 2000.- decembra 2003.....

Dakle,sa Kostunicom, Veljom Ilicem,Tadicem, Dinkicem, Nikolicem, Vucicem, Krkobabicem, Draganom Markovicem Palmom.....

Kako nam vec ne dosadi?!?

Stevo

pre 5 godina

Nemojte me krivo svatit, ali ovakvom bahatoscu smo izgubili sve.

Da smo sjeli za stol, imali bi sve.

Svi aduti bili kod nas.

Upropastili nas nasi politicari.

Milutin

pre 5 godina

Kad god ste i gde god da ste vi branili interese srpskog naroda tamo Srba ili više nije bilo ili ih je bilo sve manje! Od te vaše požrtvovanosti i borbe i Srbija se prazni, ljudi beže iz nje glavom bez obzira, natalitat katastrofa, mortalitet isto... Nemojte više, k'o boga vas molim!

P.S. Jedina podela na koju bi kosovski Albanci pristali je Sever za Preševsku dolinu, prosto zato što su tako u mogućnosti...

Radovan Tutić

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.

Maja

pre 5 godina

KiM niko ne daje niti izdaje bar ne danas tj. danasnja vlada Srbije. Dusebriznici koji se sada predstavljaju kao ogromne "patriote" dok su bili na vlasti ni prstom nisu mrdnili za KiM.

bole

pre 5 godina

idite i vi i Kosovo i sve što dalje od mene... ljudi ma da li ste svesni da mi od 1991. zbog Slobe i tadašnjih zlikovaca do danas, 2018, 27 godina živimo u sukobu sa Hrvatima, Albancima, Bosancima, Amerima, Nemcima i tako dalje?!?!?! Evo, meni je dosta. to je 80% mog života. uništili ste me. Nosite i Kosovo i SNS u Kongo. Muka mi vas je. Hoću mir. Hoću da putujem. Hoću da ustanem ujutru i da me ne brine ništa, da ne znam ko je predsednik. A ko stavi minus neka se sam prijavi u Lazu.

Rista

pre 5 godina

Predsednik Vučić se bori da građani na KIM budu bezbedni i zaštićeni, da žive normalno bez straha i imaju institucije gde će ostvarivati svoja prava, a to ne podrazumeva podelu Kosova....dijalogom će se svakako naći rešenje za obe strane

markoni

pre 5 godina

Svakako da bi najbolje resenje za nas bilo da se Albanci i mi sami dogovaramo o nasem problemu. Stranci samo ubiraju svoju korist,a mi gubimo na obe strane

pokahontas....

pre 5 godina

Ivica Dacic,covek za sva vremena.....
On i njegovi su na vlasti od 1989. pa i danas, sa kratkom pauzom od 5.oktobra 2000.- decembra 2003.....

Dakle,sa Kostunicom, Veljom Ilicem,Tadicem, Dinkicem, Nikolicem, Vucicem, Krkobabicem, Draganom Markovicem Palmom.....

Kako nam vec ne dosadi?!?

Jovan

pre 5 godina

Da sam imao srece u zivotu i da nikada nisam morao da zivim sa tobom i Vucicem. Obojica ste najgore stetocine koje ceo zivot parazitirate na grbaci ovog naroda, ljudi bez trunke morala i obraza.

nikola

pre 5 godina

Interesantno. Do 2012. i vladavine “zutih olosa” Kosovo nije imalo: granicu, pozivni broj, tablice, Srbija nije priznavala sudstvo.. Vucic i ti ste sve to potpisali. Sta smo dobili zauzvrat? Nista! Pa kakvi ste vi to pregovaraci i diplomate? Nego imate srece da je narod pametan koliko jeste, pa mozes da im prodas koju god pricu. Samo cepajte dalje.

Jojo

pre 5 godina

"Krajnje je vreme da se nadje kompromisno resenje".
(Bibi, 27. maj 2018 16:48)

Pa nadjite ga onda, sta cekate? Evo vam neke gole cinjenice, pa pokusajte da resite problem kvadrature kruga zvani Kosovo:

1. Srbija kaze da je Kosovo njen neodvojiv deo i da tamo ima suverenitet.

2. Na Kosovu vise nema nijednog srpskog vojnika, policajca, sudije ... cak i da se NATO povuce i prepusti sve Srbiji, vojska bi mozda tamo i usla, ali bi nakon toga usledio visegodisnji horor prema kome bi Severna Irska od pre 30 godina bila super mirna i divna zemlja za zivot ...

3. Srbija ne izdaje pasose vecini gradjana Kosova, a pasosi koji se izdaju tim malobrojnim Srbima tretiraju se drugacije od pasosa izdatih npr. u Nisu, Leskovcu ili Vranju.

4. Dva miliona Albanaca ne pristaju na suverenitet Srbije ni u kakvoj formi.

5. Albanci rodjeni nakon 1985 ne govore, niti razumeju srpski, vecina njih. Ovo sigurno niste znali. Ja sam u inostranstvu upoznao dva coveka od 25-30 godina starosti, pricali smo engleski. Jako tuzno!

6. Vecina Srba u Srbiji ne bi nikada pristala da ministar vojske Srbije bude Albanac, da polovinu parlamenta zauzmu Albanci, da direktor skole gde im dete ide bude Albanac, da ih leci doktor Albanac, da im se cerka uda za svog drugara iz skole ili fakulteta - Albanca itd. Vazi i obrnuto, ni Albancima se ne bi svidela srpska snaja ili zet. Vi biste da Kosovo bude deo Srbije, ali bez Albanaca.

I sta je onda kompromis?

Brane

pre 5 godina

Kosovo je odavno loše tretirano i slabo se prethodne vlasti borili za njega a sad prigovaraju ovoj vlasti koja se grčevito bori da ga je prodala.

Petar

pre 5 godina

Vi ste bili vlast koja je '99 usla u rat sa NATO(da i NATO nije mnogo bolji ali imaju visestruko vecu moc,ekonomsku i vojnu.Kako to uvek mi isturimo sopstveni narod i zemlju na ostricu neke velike sile?), imali ste oruzanu pobunu jer ste dozvolili korupciju na KiM i bezbednosne i diplomatske sluzbe godinama ne rade svoj posao.Neka se proveri ko su bili ljudi zaduzeni za bezbednost i kako to da ti ljudi voze skupocene automobile 90ih, a onda imate UCK i bukvalno ustanak.Rezultat tog sukoba je povlacenje sa teritorije i sada od vas koji ste taj rat vodili traze potpise,definitivno priznanje da je KiM nezavisno.Vrlo logicno rekao bih.Ne mozete godinama namirivati privatne racune,tajkune,dozvoljavati i podrzavati korupciju,raditi u interesu vasih partija i biti drzavnici.To je nespojivo druze Dacicu i ostali.Dacete vi sve za ostanak na vlasti, jer sta bi ste drugo radili,zanimanja svog nemate,profesionalnu karijeru nemate,dan radnog staza nemate u nekoj kompaniji,a vodili bi ste i vodite drzavu.Zato tako i prolazimo kad narod ne ume da procita biografiju,a sistem i javno mnjenje su jos uvek nejaki da takve eliminise.

Dragan

pre 5 godina

Dragi Slobo - oprosti! Ja sam bivsi zestoki oponent tvog rezima. Jeste, setao sam, zvizdao, drao se, lupao u serpe, vijao se sa policijom i gadjao tvoje fanove jajima, skrecuci ih s puta kad su onomad dosli da brane Beograd od mene koji sam se u njemu rodio. Sve to zato sto sam duboko verovao da kada srusimo tebe pocinje istinska sloboda. Da sam znao koja ce rasturacina da krene nakon sto tebe izrucismo i koja ce bulumenta jajara, preletaca i hohstaplera iz tvog rezima da nam ponovo sedne za vrat, u novom odelu i sa novom pricom - veruj mi, dragi Slobo, cele 90e bih ispratio kao tvoj najmirniji podanik, zadovoljan u fotelji uz 'ladno pivce i 2. TV dnevnik.

Lik

pre 5 godina

Dačić i Vučić su IZDALI Kosovo, kraj priče. Kao takvi ostaće upamćeni u istoriji. Ali ako, ima neke pravde u tome što je baš njima to zapalo jer su već 20 god. nama na grbači i maltretiraju ovaj narod bez prestanka, samim svojim postojanjem.
Njih će narod gađati trulim paprikama na kraju a sve njih, uključujući i botove koji bi majku prodali za sendvič, stići će Lazareva kletva. Možete da se smejete i likujete ali samo polako, tik tak tik tak...

lediD

pre 5 godina

Kosovo je odavno loše tretirano i slabo se prethodne vlasti borili za njega a sad prigovaraju ovoj vlasti koja se grčevito bori da ga je prodala.
(Brane, 27. maj 2018 18:30)

sta si ti, nepismena nesreco, uopstehteo da kazes?!?
na stranu sto nema prethodne i sadasnje vlasti - ovi tvoji su na vlasti bili i onda - 90tih, i sada. Tadic je pusten niz vodu jer nije hteo da potpisuje ono sto tvoj sef odavno jeste. Tacka.

Zoran

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.
(Radovan Tutić, 27. maj 2018 18:33)

Radovane, ti se malo zabrojao u brojanju vekova. Pa ne vladaju ovde komunisti ni ceo vek. Od 1945. do danas to je oko 2/3 jednog i SAMO jednog veka, ako se ne varam. Naravno, pod komuniste ubrajam i ove koji sad vladaju ili barem u njihovu decu i poštovaoce.

Inače, Dačićevo lupetanje nije vredno moje tastature da je trošim. I ovoliko je stres za istu.

Dosta više

pre 5 godina

Prođe mi život gledajući ovog. S kim se i ti svađaš? Ko ti je šta rek'o?

Priznajte više to Kosovo pa da živimo ko normalni ljudi. Ja ne mogu više.

Pustite me da živim.

Mirko

pre 5 godina

Na KiM ne živi 2 miliona Albanaca već po njihovom popisu 1,6. U stvarnosti je taj broj daleko manji.
Eventualna podela bi jedino mogla ići linijom Peć, Klina, Priština, Gnjilane.

Stevo

pre 5 godina

Nemojte me krivo svatit, ali ovakvom bahatoscu smo izgubili sve.

Da smo sjeli za stol, imali bi sve.

Svi aduti bili kod nas.

Upropastili nas nasi politicari.

Aleks

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.
(Radovan Tutić, 27. maj 2018 18:33)

Taj problem nisu nametnuli komunisti nego sam gospodin predsednik čiji je portparol bio gore spomenuti sadašnji potpredsednik vlade. Da je bilo pameti, bilo bi i lustracije.

Voo Doo Instalater

pre 5 godina

Poslednja stvar koja treba Vučiću, Šešelju, Tomi Diplomiranom, Malom, Vesiću, Dačiću, Antiću, Mihajlovićki, Rističeviću, Maji, Krkobabiću, Palmi, Vjer'ci Radeti, Mrkonjiću, Jutki, Drobnjaku, Vazduplohovu, Keramičaru i ostaloj ekipi jeste da Srbija uđe u Evropsku Uniju.

Doduše, ne treba ni vlastima u Prištini ali, za razliku od nas, kod njih je Bondstil tako da će oni morati kad-tad! A mi, teško.

Lukijan

pre 5 godina

Jedini razlog zbog kog se političari tipa Dačić zalažu za podelu je taj što velika većina naroda apsolutno nema pojma šta podrazumeva podela i misle da to znači podelu Kosova na pola i da bi u našoj polovini bila većina Srba i svi značajni spomenici i resursi. Kad bi narod znao da podela podrazumeva da Srbija dobije samo krajnji sever koji čini 10% teritorije Kosova kao i da bi svi važni resursi i svi važni spomenici uključujući i sva četiri na listi uneska (Gračanicu, Pećku patrijaršiju, Dečane i Bogorodicu Ljevišku) ostali na jugu, kao i većina srpskog stanovništva pokrajine, drugačije bi se gledalo na sve to.

Milutin

pre 5 godina

Kad god ste i gde god da ste vi branili interese srpskog naroda tamo Srba ili više nije bilo ili ih je bilo sve manje! Od te vaše požrtvovanosti i borbe i Srbija se prazni, ljudi beže iz nje glavom bez obzira, natalitat katastrofa, mortalitet isto... Nemojte više, k'o boga vas molim!

P.S. Jedina podela na koju bi kosovski Albanci pristali je Sever za Preševsku dolinu, prosto zato što su tako u mogućnosti...

Sanja

pre 5 godina

Ne znam za kolace i med, znam samo da Jadranka Joksimovic ne ume pristojno da se obuce kad docekuje Mekalistera. Svaka dalja rasprava o spoljnoj politici se tu zavrsava.

Treca smena

pre 5 godina

Iz prilozenog se ne da videti je li ovo bio Dacicev monolog (drugo ime za konferenciju za stampu) ili intervju neimenovanog novinara Tanjuga? Osnovna pretpostavka dobrog novinarstsva je da znamo u kom sirem kontekstu, sa kojim ciljem je i ko, kad i gde vodio ovaj "razgovor"? Lici na naruceni tekst u propagandne svrhe u kome nas neko ubedjuje da crkava od rada (a rezultata nema) da se ubijaju trazeci resenje (ali ga ne pronalaze) i da su izlozeni ultimatumima velikih i malih sila (u prevodu: nemocni u ovom pregovarackom postupku u meri koja znaci totalni poraz). Znam da je uzaludno sada govoriti ali lepo je govorio Carls Barkli: "STO ULAZIS U FRKU KAD SI SLABIJI?"

Petar

pre 5 godina

Marko Đurić je gostujući na RTV rekao novinarki da nikad neće pristati da se potpiše pravno obavezujući sporazum. Dakle, dva puta je to ponovio, od prilike pre mesec dana, i da Kosovo ostaje u sastavu Srbije.

itc

pre 5 godina

Dacic kao da je u grupi djaka kojoj je uciteljica dala zadatak da urade, a on kao jedini nesto pise i radi, pa sad ako svi dobiju jedan nema veze jer je jedini nesto radio. Pretio britaniji i svadjao se sa slusalicama.

Dušan

pre 5 godina

O čemu mi pričamo? O formiranju ZSO ili o podeli Kosova ili o pravno obavezujuće sporazumu sa Prištinom? Šta je teško i kome je teško? Hoće li neko jasno reći šta će se desiti ako ne pristanemo na podelu Kosova i sporazum sa Prištinom a oni ne pristanu na ZSO? Hoće li se desiti novi pogrom? Koji će aminovati isti oni kojima mi stremimo ka EU? Hoćemo li mi uopšte EU i ona nas? Sve su ovo pitanja na koja vlast treba da da odgovor a potom nas pita šta mi mislimo o Kosovu. Jer očigledno da je nekom potrebno naše istorijsko "aminovanje" inače ga ne bi ni tražili. Hoćemo li ga dati? A cijena zna se - 30 srebrnjaka.

to je to

pre 5 godina

Kosovo je oteto, nema sta da dajemo ili ne. To je zavrsena stvar, nego da vamne bi narod rekao da steza tri decenije izgubili sve, vi nas lazete pricama oni traze, mi ne dajemo

milan

pre 5 godina

Vi ste sami odgovorni za napredak kojeg nema, za zastoj koji je još uvek tu, za razgovore bez rezultata i nemojte druge tražiti koje hoćete da nam predstavite kao krivce. I pusti Vučića neka ga hvale njegovi rezultati a ne ti.

milan

pre 5 godina

U svetu vlada zakon jačega, moraš biti jak prvo ekonomski pa vojno, u čemu se ogleda naša srpska snaga ???prazne priče koga to još interesuje? pravila određuju moćni uzmi ili ostavi biće kako tata kaže danas sutra svejedno kada,pametni su na vreme shvatili pravila igre.

konstatacija

pre 5 godina

Ovaj, sve sto radi,sve sto govori i kako se ponasa,nije nista drugo vec kako bi odugovlacio i sabotirao resenje tog probljema medju Srbima i Albancima koji traje godinama a koji je ,da nema ovakvih kao on,veoma blizak resenju.

mali radojica

pre 5 godina

Lukijane za tebe i tebi slicne pidela podrazumeva sever Kosova kao i exteritorijalnost Pećke patrijaršije i Prizrenske eparhije kao i svih manastira i svetinja koji ostaju na jugu. Zato se Vatikan gura u celu priču. Ako se to desi sve te svetinje ce biti mnogo teže napadati rušiti i paliti a to je nešto što ne odgovara Tačiju i kompaniji jer time ne samo da dobijaju jednu Srpsku(i sve što sa time ide)na svojoj teritoriji već gube i kontrolu nad bogatim severom. Mislim da na to Tači i njegovi neće pristati ali će onda doživeti isto što i Srbi sa Z4 u Hr. Daklem treba istrajati na ovom sadašnjem stavu jer ove zemlje EU koje nisu priznale Kosovo* a i ostale zemlje svoj stav neće menjati dok mi ne promenimo naš stav. Znači ipak na kraju to od nas zavisi a ne od drugih....u pamet dakle i vlast i narode pa dobro izvagaj....

bole

pre 5 godina

idite i vi i Kosovo i sve što dalje od mene... ljudi ma da li ste svesni da mi od 1991. zbog Slobe i tadašnjih zlikovaca do danas, 2018, 27 godina živimo u sukobu sa Hrvatima, Albancima, Bosancima, Amerima, Nemcima i tako dalje?!?!?! Evo, meni je dosta. to je 80% mog života. uništili ste me. Nosite i Kosovo i SNS u Kongo. Muka mi vas je. Hoću mir. Hoću da putujem. Hoću da ustanem ujutru i da me ne brine ništa, da ne znam ko je predsednik. A ko stavi minus neka se sam prijavi u Lazu.

pokahontas....

pre 5 godina

Ivica Dacic,covek za sva vremena.....
On i njegovi su na vlasti od 1989. pa i danas, sa kratkom pauzom od 5.oktobra 2000.- decembra 2003.....

Dakle,sa Kostunicom, Veljom Ilicem,Tadicem, Dinkicem, Nikolicem, Vucicem, Krkobabicem, Draganom Markovicem Palmom.....

Kako nam vec ne dosadi?!?

Jovan

pre 5 godina

Da sam imao srece u zivotu i da nikada nisam morao da zivim sa tobom i Vucicem. Obojica ste najgore stetocine koje ceo zivot parazitirate na grbaci ovog naroda, ljudi bez trunke morala i obraza.

Petar

pre 5 godina

Vi ste bili vlast koja je '99 usla u rat sa NATO(da i NATO nije mnogo bolji ali imaju visestruko vecu moc,ekonomsku i vojnu.Kako to uvek mi isturimo sopstveni narod i zemlju na ostricu neke velike sile?), imali ste oruzanu pobunu jer ste dozvolili korupciju na KiM i bezbednosne i diplomatske sluzbe godinama ne rade svoj posao.Neka se proveri ko su bili ljudi zaduzeni za bezbednost i kako to da ti ljudi voze skupocene automobile 90ih, a onda imate UCK i bukvalno ustanak.Rezultat tog sukoba je povlacenje sa teritorije i sada od vas koji ste taj rat vodili traze potpise,definitivno priznanje da je KiM nezavisno.Vrlo logicno rekao bih.Ne mozete godinama namirivati privatne racune,tajkune,dozvoljavati i podrzavati korupciju,raditi u interesu vasih partija i biti drzavnici.To je nespojivo druze Dacicu i ostali.Dacete vi sve za ostanak na vlasti, jer sta bi ste drugo radili,zanimanja svog nemate,profesionalnu karijeru nemate,dan radnog staza nemate u nekoj kompaniji,a vodili bi ste i vodite drzavu.Zato tako i prolazimo kad narod ne ume da procita biografiju,a sistem i javno mnjenje su jos uvek nejaki da takve eliminise.

nikola

pre 5 godina

Interesantno. Do 2012. i vladavine “zutih olosa” Kosovo nije imalo: granicu, pozivni broj, tablice, Srbija nije priznavala sudstvo.. Vucic i ti ste sve to potpisali. Sta smo dobili zauzvrat? Nista! Pa kakvi ste vi to pregovaraci i diplomate? Nego imate srece da je narod pametan koliko jeste, pa mozes da im prodas koju god pricu. Samo cepajte dalje.

lediD

pre 5 godina

Kosovo je odavno loše tretirano i slabo se prethodne vlasti borili za njega a sad prigovaraju ovoj vlasti koja se grčevito bori da ga je prodala.
(Brane, 27. maj 2018 18:30)

sta si ti, nepismena nesreco, uopstehteo da kazes?!?
na stranu sto nema prethodne i sadasnje vlasti - ovi tvoji su na vlasti bili i onda - 90tih, i sada. Tadic je pusten niz vodu jer nije hteo da potpisuje ono sto tvoj sef odavno jeste. Tacka.

Jojo

pre 5 godina

"Krajnje je vreme da se nadje kompromisno resenje".
(Bibi, 27. maj 2018 16:48)

Pa nadjite ga onda, sta cekate? Evo vam neke gole cinjenice, pa pokusajte da resite problem kvadrature kruga zvani Kosovo:

1. Srbija kaze da je Kosovo njen neodvojiv deo i da tamo ima suverenitet.

2. Na Kosovu vise nema nijednog srpskog vojnika, policajca, sudije ... cak i da se NATO povuce i prepusti sve Srbiji, vojska bi mozda tamo i usla, ali bi nakon toga usledio visegodisnji horor prema kome bi Severna Irska od pre 30 godina bila super mirna i divna zemlja za zivot ...

3. Srbija ne izdaje pasose vecini gradjana Kosova, a pasosi koji se izdaju tim malobrojnim Srbima tretiraju se drugacije od pasosa izdatih npr. u Nisu, Leskovcu ili Vranju.

4. Dva miliona Albanaca ne pristaju na suverenitet Srbije ni u kakvoj formi.

5. Albanci rodjeni nakon 1985 ne govore, niti razumeju srpski, vecina njih. Ovo sigurno niste znali. Ja sam u inostranstvu upoznao dva coveka od 25-30 godina starosti, pricali smo engleski. Jako tuzno!

6. Vecina Srba u Srbiji ne bi nikada pristala da ministar vojske Srbije bude Albanac, da polovinu parlamenta zauzmu Albanci, da direktor skole gde im dete ide bude Albanac, da ih leci doktor Albanac, da im se cerka uda za svog drugara iz skole ili fakulteta - Albanca itd. Vazi i obrnuto, ni Albancima se ne bi svidela srpska snaja ili zet. Vi biste da Kosovo bude deo Srbije, ali bez Albanaca.

I sta je onda kompromis?

Stevo

pre 5 godina

Nemojte me krivo svatit, ali ovakvom bahatoscu smo izgubili sve.

Da smo sjeli za stol, imali bi sve.

Svi aduti bili kod nas.

Upropastili nas nasi politicari.

Dosta više

pre 5 godina

Prođe mi život gledajući ovog. S kim se i ti svađaš? Ko ti je šta rek'o?

Priznajte više to Kosovo pa da živimo ko normalni ljudi. Ja ne mogu više.

Pustite me da živim.

Milutin

pre 5 godina

Kad god ste i gde god da ste vi branili interese srpskog naroda tamo Srba ili više nije bilo ili ih je bilo sve manje! Od te vaše požrtvovanosti i borbe i Srbija se prazni, ljudi beže iz nje glavom bez obzira, natalitat katastrofa, mortalitet isto... Nemojte više, k'o boga vas molim!

P.S. Jedina podela na koju bi kosovski Albanci pristali je Sever za Preševsku dolinu, prosto zato što su tako u mogućnosti...

Voo Doo Instalater

pre 5 godina

Poslednja stvar koja treba Vučiću, Šešelju, Tomi Diplomiranom, Malom, Vesiću, Dačiću, Antiću, Mihajlovićki, Rističeviću, Maji, Krkobabiću, Palmi, Vjer'ci Radeti, Mrkonjiću, Jutki, Drobnjaku, Vazduplohovu, Keramičaru i ostaloj ekipi jeste da Srbija uđe u Evropsku Uniju.

Doduše, ne treba ni vlastima u Prištini ali, za razliku od nas, kod njih je Bondstil tako da će oni morati kad-tad! A mi, teško.

Dragan

pre 5 godina

Dragi Slobo - oprosti! Ja sam bivsi zestoki oponent tvog rezima. Jeste, setao sam, zvizdao, drao se, lupao u serpe, vijao se sa policijom i gadjao tvoje fanove jajima, skrecuci ih s puta kad su onomad dosli da brane Beograd od mene koji sam se u njemu rodio. Sve to zato sto sam duboko verovao da kada srusimo tebe pocinje istinska sloboda. Da sam znao koja ce rasturacina da krene nakon sto tebe izrucismo i koja ce bulumenta jajara, preletaca i hohstaplera iz tvog rezima da nam ponovo sedne za vrat, u novom odelu i sa novom pricom - veruj mi, dragi Slobo, cele 90e bih ispratio kao tvoj najmirniji podanik, zadovoljan u fotelji uz 'ladno pivce i 2. TV dnevnik.

Zoran

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.
(Radovan Tutić, 27. maj 2018 18:33)

Radovane, ti se malo zabrojao u brojanju vekova. Pa ne vladaju ovde komunisti ni ceo vek. Od 1945. do danas to je oko 2/3 jednog i SAMO jednog veka, ako se ne varam. Naravno, pod komuniste ubrajam i ove koji sad vladaju ili barem u njihovu decu i poštovaoce.

Inače, Dačićevo lupetanje nije vredno moje tastature da je trošim. I ovoliko je stres za istu.

Sanja

pre 5 godina

Ne znam za kolace i med, znam samo da Jadranka Joksimovic ne ume pristojno da se obuce kad docekuje Mekalistera. Svaka dalja rasprava o spoljnoj politici se tu zavrsava.

Dušan

pre 5 godina

O čemu mi pričamo? O formiranju ZSO ili o podeli Kosova ili o pravno obavezujuće sporazumu sa Prištinom? Šta je teško i kome je teško? Hoće li neko jasno reći šta će se desiti ako ne pristanemo na podelu Kosova i sporazum sa Prištinom a oni ne pristanu na ZSO? Hoće li se desiti novi pogrom? Koji će aminovati isti oni kojima mi stremimo ka EU? Hoćemo li mi uopšte EU i ona nas? Sve su ovo pitanja na koja vlast treba da da odgovor a potom nas pita šta mi mislimo o Kosovu. Jer očigledno da je nekom potrebno naše istorijsko "aminovanje" inače ga ne bi ni tražili. Hoćemo li ga dati? A cijena zna se - 30 srebrnjaka.

Aleks

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.
(Radovan Tutić, 27. maj 2018 18:33)

Taj problem nisu nametnuli komunisti nego sam gospodin predsednik čiji je portparol bio gore spomenuti sadašnji potpredsednik vlade. Da je bilo pameti, bilo bi i lustracije.

Lik

pre 5 godina

Dačić i Vučić su IZDALI Kosovo, kraj priče. Kao takvi ostaće upamćeni u istoriji. Ali ako, ima neke pravde u tome što je baš njima to zapalo jer su već 20 god. nama na grbači i maltretiraju ovaj narod bez prestanka, samim svojim postojanjem.
Njih će narod gađati trulim paprikama na kraju a sve njih, uključujući i botove koji bi majku prodali za sendvič, stići će Lazareva kletva. Možete da se smejete i likujete ali samo polako, tik tak tik tak...

Lukijan

pre 5 godina

Jedini razlog zbog kog se političari tipa Dačić zalažu za podelu je taj što velika većina naroda apsolutno nema pojma šta podrazumeva podela i misle da to znači podelu Kosova na pola i da bi u našoj polovini bila većina Srba i svi značajni spomenici i resursi. Kad bi narod znao da podela podrazumeva da Srbija dobije samo krajnji sever koji čini 10% teritorije Kosova kao i da bi svi važni resursi i svi važni spomenici uključujući i sva četiri na listi uneska (Gračanicu, Pećku patrijaršiju, Dečane i Bogorodicu Ljevišku) ostali na jugu, kao i većina srpskog stanovništva pokrajine, drugačije bi se gledalo na sve to.

Treca smena

pre 5 godina

Iz prilozenog se ne da videti je li ovo bio Dacicev monolog (drugo ime za konferenciju za stampu) ili intervju neimenovanog novinara Tanjuga? Osnovna pretpostavka dobrog novinarstsva je da znamo u kom sirem kontekstu, sa kojim ciljem je i ko, kad i gde vodio ovaj "razgovor"? Lici na naruceni tekst u propagandne svrhe u kome nas neko ubedjuje da crkava od rada (a rezultata nema) da se ubijaju trazeci resenje (ali ga ne pronalaze) i da su izlozeni ultimatumima velikih i malih sila (u prevodu: nemocni u ovom pregovarackom postupku u meri koja znaci totalni poraz). Znam da je uzaludno sada govoriti ali lepo je govorio Carls Barkli: "STO ULAZIS U FRKU KAD SI SLABIJI?"

itc

pre 5 godina

Dacic kao da je u grupi djaka kojoj je uciteljica dala zadatak da urade, a on kao jedini nesto pise i radi, pa sad ako svi dobiju jedan nema veze jer je jedini nesto radio. Pretio britaniji i svadjao se sa slusalicama.

Maja

pre 5 godina

KiM niko ne daje niti izdaje bar ne danas tj. danasnja vlada Srbije. Dusebriznici koji se sada predstavljaju kao ogromne "patriote" dok su bili na vlasti ni prstom nisu mrdnili za KiM.

to je to

pre 5 godina

Kosovo je oteto, nema sta da dajemo ili ne. To je zavrsena stvar, nego da vamne bi narod rekao da steza tri decenije izgubili sve, vi nas lazete pricama oni traze, mi ne dajemo

milan

pre 5 godina

Vi ste sami odgovorni za napredak kojeg nema, za zastoj koji je još uvek tu, za razgovore bez rezultata i nemojte druge tražiti koje hoćete da nam predstavite kao krivce. I pusti Vučića neka ga hvale njegovi rezultati a ne ti.

milan

pre 5 godina

U svetu vlada zakon jačega, moraš biti jak prvo ekonomski pa vojno, u čemu se ogleda naša srpska snaga ???prazne priče koga to još interesuje? pravila određuju moćni uzmi ili ostavi biće kako tata kaže danas sutra svejedno kada,pametni su na vreme shvatili pravila igre.

Rista

pre 5 godina

Predsednik Vučić se bori da građani na KIM budu bezbedni i zaštićeni, da žive normalno bez straha i imaju institucije gde će ostvarivati svoja prava, a to ne podrazumeva podelu Kosova....dijalogom će se svakako naći rešenje za obe strane

konstatacija

pre 5 godina

Ovaj, sve sto radi,sve sto govori i kako se ponasa,nije nista drugo vec kako bi odugovlacio i sabotirao resenje tog probljema medju Srbima i Albancima koji traje godinama a koji je ,da nema ovakvih kao on,veoma blizak resenju.

Radovan Tutić

pre 5 godina

Kosovo je viševekovni problem koje su nam nametnuli komunisti i niko nije kriv za sadašnje stanje, ali trebamo naći neko rešenje kako iz svega ovoga ne bi izašli kao gubitnici.

mali radojica

pre 5 godina

Lukijane za tebe i tebi slicne pidela podrazumeva sever Kosova kao i exteritorijalnost Pećke patrijaršije i Prizrenske eparhije kao i svih manastira i svetinja koji ostaju na jugu. Zato se Vatikan gura u celu priču. Ako se to desi sve te svetinje ce biti mnogo teže napadati rušiti i paliti a to je nešto što ne odgovara Tačiju i kompaniji jer time ne samo da dobijaju jednu Srpsku(i sve što sa time ide)na svojoj teritoriji već gube i kontrolu nad bogatim severom. Mislim da na to Tači i njegovi neće pristati ali će onda doživeti isto što i Srbi sa Z4 u Hr. Daklem treba istrajati na ovom sadašnjem stavu jer ove zemlje EU koje nisu priznale Kosovo* a i ostale zemlje svoj stav neće menjati dok mi ne promenimo naš stav. Znači ipak na kraju to od nas zavisi a ne od drugih....u pamet dakle i vlast i narode pa dobro izvagaj....

Brane

pre 5 godina

Kosovo je odavno loše tretirano i slabo se prethodne vlasti borili za njega a sad prigovaraju ovoj vlasti koja se grčevito bori da ga je prodala.

Mirko

pre 5 godina

Na KiM ne živi 2 miliona Albanaca već po njihovom popisu 1,6. U stvarnosti je taj broj daleko manji.
Eventualna podela bi jedino mogla ići linijom Peć, Klina, Priština, Gnjilane.

markoni

pre 5 godina

Svakako da bi najbolje resenje za nas bilo da se Albanci i mi sami dogovaramo o nasem problemu. Stranci samo ubiraju svoju korist,a mi gubimo na obe strane

Petar

pre 5 godina

Marko Đurić je gostujući na RTV rekao novinarki da nikad neće pristati da se potpiše pravno obavezujući sporazum. Dakle, dva puta je to ponovio, od prilike pre mesec dana, i da Kosovo ostaje u sastavu Srbije.