Petak, 25.05.2018.

18:29

FOTO: Šaćiri na Srbiju u kopačkama sa zastavom tzv. države Kosovo

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri objavio je na Instagramu fotografiju kopački u kojima će nastupati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Izvor:

FOTO: Šaæiri na Srbiju u kopaèkama sa zastavom tzv. države Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

300 Komentari

Sortiraj po:

danguba

pre 5 godina

Ovo je veći problem za Svajcarce, nego za nas. Mogao je da okaci i zastavu Zanzibara što se mene tiče. Iako, nema sumnje da će biti posebno motivisani protiv nas...

Pedja

pre 5 godina

Neka izgubimo i od Kosta Rike i od Brazila,samo ove da razvalimo i top
(Luke Babbitt gravedigger, 26. maj 2018 00:05)
Mi u ovoj grupi mozemo vrlo lako da zavrsimo sa 0 bodova. O Brazilu ne treba trositi reci, Svajcarska je favorit protiv nas, Kostariku neopravdano potcenjujemo a ni ona nije slabija od nas. Ovde samo mi mozemo biti razvaljeni, a ako i pobedimo nekoga to ce biti minimalnim rezultatom. Ovaj lik nosi ove kopacke protiv svih a ne samo protiv nas i bolje bi nam bilo da ne obracamo paznju na takve gluposti da nebi prosli sa 3 lopte u mrezi zbog toga.

Nnn

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)
Nadam se da si obican trol, jer ti u suprotnom nema spasa.

Tutankamon

pre 5 godina

Petković je bosanski katolik da ovi kojim je bitno ne idu u pogrešnom smjeru. Rođen je u Sarajevu i igrao za FK Sarajevo, a kasnije za više švajcarskih klubova. Radio u Karitasu na poslovima socijalne pomoći i uporedo završavao trenerske škole. Inače jedan korektan gospodin.

Mile

pre 5 godina

Na ovo mozemo reagovati pametno iil glupo. Glupo cemo reagovati ako na bilo koji nacin, budemo pridavali znacaj provokaciji. Pametno ako budemo ignorisali ovakvo ponasanje i sto bolje se spremiki za pobedu u tom mecu. To je to!

miki

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaokakao, 25. maj 2018 19:16)

hahahahaha e blago se tebi!

gavin orsay

pre 5 godina

Sta ti pises, Englezima svejedno pa zasto onda Skotska nije na referendumu izglasala nezavisnost? Zasto se Englezi ne povuku iz Belfasta? Zasto Gibraltar ne vrate Spancima ili Argentini Malvinska ostrva? Kosovo je sa Albanijom jer je Albanija ekonomska velesila, ovo stvarno kao na pijaci.
(frensis drejk, 26. maj 2018 00:47)
Gospodine, skotska nije izglasala nezavisnost 55 procenata protiv gibraltar takodje procenat 99 za ostajanje u okviru uk.severna irska je deo uk takodje gde su unionisti u vecini.sto se tice folklanda nisu ni argentinski ni uk ali su prekomorska teritorija pod upravom uk.i da kosovo nije sa albanijom.

djshilja

pre 5 godina

Ako to stvarno uradi...e onda je u stvari pljunuo na 'svoju' reprezentaciju tj. Švicu...ali s'obzirom da im igra 5 Albanaca, jedan Bosanac, jedan Srbin (selektor), jedan Latino Amerikanac, najverovatnije su tako nešto i zaslužili!!!

Kontras

pre 5 godina

@ volimtebosno

Jos je jace kada nam navijac Bosne, reprezentacije koja nikada nista znacajno nije napravila u fudbalu, drzi lekcije o fudbalu.

Vidi, mi u fudbalu nismo velesila kao sto smo u kosarci, tenisu, vaterpolu, odbojci... ali smo bogami opet sasvim solidni. Sa svajcarcima i Kostarikom mozemo da igramo. A ko ce se radovati na kraju - videcemo.

Pustimo komplekse, ovo je sport. Znam da nemas razloga da volis Srbiju zbog proslih (naglasavam: proslih) sukoba. Ali veruj mi, ovi tzv. prijatelji za koje navijas su ti licemeri i nisu pravi prijatelji.

Sto se tice ovoga, ako pobedimo svajcarce sve ce ovo biti irelevantno. Ili bar mi odemo u drugi krug, a oni kuci.

Legionar

pre 5 godina

Ako njemu dozvole da izađe na tefen u njima, naši u rezervi treba da imaju dresove sa natpisom "Kosovo je Srbija"! Da se ćeramo, što bi rekao Bećković.

Pablito

pre 5 godina

@ Pustite komentar vi sa O2, 25. maj 2018 22:45)

Lepo vam je rekao čovek odrastite. Danli sad treba da bude patriotski zadatak naše jedanaestorice da jure Šaćirija po terenu da ga biju ili damdoviju tu utakmicu?

Boki

pre 5 godina

A kada Majlinda Kelemndi dobija Zlatne medalje tada ne pisete nista o tome,imate obraz kak.djon!!
(eu, 25. maj 2018 19:28)
@eu
Ako ti je sad pa ona?? A i ko god da je vidim da čitate srpske el novine, zašto!?

Mozzart

pre 5 godina

Pa tako i treba, gledajte i učite. Svako voli svoje samo mi po svome pljujemo. Hoće mi neko reći da je njega njegova Albanija ili Kosovo nešto zadužilo? Da je njega briga ko mu je premijer ili gradonačelnik, pa da po tome meri ljubav prema korenima i poreklu? Od njih patriotizam možemo da učimo a i šta znači biti jedinstven i složan.
(Bob Sent Kler, 25. maj 2018 22:48)
Svaka cast na komentaru, ali je tesko to objasniti, na primer, ovome koji se potpisuje kao "kopackesaikonama"... njemu je ova vest dobrodosla da pljuje vlast, samim tim i drzavu... A u vesti ne vidim da je Srbija nesto provocirala ovog nebitnog lika. Dok ne postujemo sami sebe, ne treba ocekivati da nas postuje NIKO!

dragan

pre 5 godina

najglasnije patriote su one koje nikad nisu krocile na Kosovo.

Pravi kosovari se ne oglasavaju po tom pitanju jer su svoje misljenje odavno lepo unovcili.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 25. maj 2018 22:44)

A kakve to veze ima da li sam bio na Kosmetu ili ne? Pa nisam bio ni u Pirotu,znaci po toj tvojoj nazovi logici nazovi razmisljanja meni bi trebalo da bude svejedno da li ce biti srpski ili bugarski? Kapiram da tebi jeste svejedno ali normalnim osobama nije

bato

pre 5 godina

Kad god procitam ovo takozvana drzava Kosovo puknem od smeha a tek kad vidim zvezdicu pored natpisa Kosovo :-)
Briga njih dal ce Srbija da ih prizna..
Priznala ih Amerika,Engleska,Nemačka i Francuska ovi drugi nisu ni bitni a ova vlast nas samo zamajava sa tom temom kako niko nebi pitao drugo nista..

mile

pre 5 godina

Oni imaju kompleks od nas. Mi smo Srbi,najmocnija,najpametnija,najlepsa,najduhovitija,najbolja nacija na svetu.Oni su toga svesni.Oni su nama oteli nase,vraticemo to kad tad.

frensis drejk

pre 5 godina

mislim da se i po komentarima vecine vidi razlika izmedju nas i npr.engleske. potonjim je potpuno svejedno da li su skotska ili vels nezavisni ili nisu. licno uopste ne patim za kosovom i albancima u istom. ako bi srbija ekonoski ojacala kao npr. engleska, trazili bi opet da budu deo srbije a ne albanije. glede kopacki potpuno nebitno i sto neko rece kosovo je u fifa kao i gibraltar.
(gavin orsay, 25. maj 2018 21:52)

Sta ti pises, Englezima svejedno pa zasto onda Skotska nije na referendumu izglasala nezavisnost? Zasto se Englezi ne povuku iz Belfasta? Zasto Gibraltar ne vrate Spancima ili Argentini Malvinska ostrva? Kosovo je sa Albanijom jer je Albanija ekonomska velesila, ovo stvarno kao na pijaci.

mando

pre 5 godina

Cavic je suspendovan sa Evropskog prvenstva 2008. zbog majice "Kosovo je Srbija". Ovo je zastava "Kosovo je nezavisno". Bas me zanima sta bi bilo da se neko pojavi sa srpskom zastavom gde je ucrtano i Kosovo u sastavu Srbije na istoj toj utakmici.
(Nikola, 25. maj 2018 21:35)

Pa Kosovo je nezavisno od 1999, sta tu ima sporno, dok "Kosovo je Srbija" je san nacionalista koji zele Kosovo bez Albanaca, al to malo sutra, posebno sada kad je vec previse kasno.

Ajde vise da se probudi ovaj jadan narod i da gleda u buducnost zarad dece ako nista drugo nije bitno.

radetoronto

pre 5 godina

Cisto sumnjam da ce dobiti odobrenje od Svajcaraca za ovako nesto. On ovako pluje po zemlju koja mu je ustvari dala sve. Da je klub u pitanju, pa hajde mozda nekako i da prodje. Ovako? Tesko.

dragan

pre 5 godina

najglasnije patriote su one koje nikad nisu krocile na Kosovo.

Pravi kosovari se ne oglasavaju po tom pitanju jer su svoje misljenje odavno lepo unovcili.

pustite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)

Lepo si se potpisao. Savršeno. NEEDUKOVAN. Jer da jesi, ne bi upoređivao dva neuporediva slučaja. S jedne strane, postojeću državu Srbiju, koja u ovom ili onom obliku postoji vekovima, a sa druge strane, samoproglašenu republiku, koja je otcepila deo teritorije na kojoj ništa njeno ne postoji tako duboko ukorenjeno kao što postoje duboki tragovi Srbije. Da ne davim i onjašnjavam očigledno, koje ti izgleda ne znaš da postoji, manastiri, crkve, drevni gradovi i spomenici koje nisu oni izgradili, tako da ne može biti isto da se jedan Arnautović ponosi viševekovnom istorijom, dok se jedan fudbalerčić, ponosi nečim što na silu postoji 10 godina. Da ne širim priču, jer za takve kao ti ni roman nije dovoljan, na kraju ću pomenuti paradoks svih paradoksa - taj nesretni Šaćiri je rođen u Srbiji(tada deo Jugoslavije, ali državotvorna, sa sve Kosovon i Metohijom, tako da ovo nije tužno, već jako smešno! Nema potrebe dalje komentarisari!

pustite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)

Lepo si se potpisao. Savršeno. NEEDUKOVAN. Jer da jesi, ne bi upoređivao dva neuporediva slučaja. S jedne strane, postojeću državu Srbiju, koja u ovom ili onom obliku postoji vekovima, a sa druge strane, samoproglašenu republiku, koja je otcepila deo teritorije na kojoj ništa njeno ne postoji tako duboko ukorenjeno kao što postoje duboki tragovi Srbije. Da ne davim i onjašnjavam očigledno, koje ti izgleda ne znaš da postoji, manastiri, crkve, drevni gradovi i spomenici koje nisu oni izgradili, tako da ne može biti isto da se jedan Arnautović ponosi viševekovnom istorijom, dok se jedan fudbalerčić, ponosi nečim što na silu postoji 10 godina. Da ne širim priču, jer za takve kao ti ni roman nije dovoljan, na kraju ću pomenuti paradoks svih paradoksa - taj nesretni Šaćiri je rođen u Srbiji(tada deo Jugoslavije, ali državotvorna, sa sve Kosovon i Metohijom, tako da ovo nije tužno, već jako smešno! Nema potrebe dalje komentarisari!

Kopačkesaikonama

pre 5 godina

Najvaznije je da sad M. Djuric izadje na tv Pink i ostro osudi Šaćirija i da Vulin održi jedan govor u formi recitala dok svemoguci AV cita rast BDP.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Dobro,nije valjda neko ocekivao da stavi srpsku zastavu? Ne vidim nista posebno sporno. Samo je malo licemerno,jer ipak nije odabrao da igra za Kosovo,ne isplati se. :D

Bob Sent Kler

pre 5 godina

Pa tako i treba, gledajte i učite. Svako voli svoje samo mi po svome pljujemo. Hoće mi neko reći da je njega njegova Albanija ili Kosovo nešto zadužilo? Da je njega briga ko mu je premijer ili gradonačelnik, pa da po tome meri ljubav prema korenima i poreklu? Od njih patriotizam možemo da učimo a i šta znači biti jedinstven i složan.

presheva

pre 5 godina

(zeky, 25. maj 2018 19:01) 

Pa nisam video da si bas tako nesto rekao za Arnautovica. austrijska i srpska zastava.. nego svi te ga digli na nebo!! A ovaj Shaqiri igra uvek sa takve kopacke zastava kosove i svicarske!!! nije prvi put. al ajd preziveces i ovo nije strasno

albatros.budala

pre 5 godina

Covek je Albanac sa Kosova i nosi na kopacki zastavu Kosova. Ne razumem sta nije jasno? Zbog cega je to provokacija? Vise komentara na ovo nego kad su vam smanjili plate i penzije. Majstori smo da se bavimo nebitnim stvarima i naravno da propustimo one bitne. Dokaz da smo u pravu je sto super zivimo i drzava nam funkcionise vrh

Ivan

pre 5 godina

Ovo je najpre sramota za FS Švajcarske, da u redovima imaju igrača koji otvoreno veliča drugog člana UEFA.
(Perperius, 25. maj 2018 19:52)

Smeta njima to itekako, ali ne smeju nista da preduzmu, kada bi se time vodili da ih sve sankcionisu, morali bi da odstrane 80 posto reprezentacije.

kil

pre 5 godina

Ja mu sad pregledao Instagram i ne nadjoh nijednu "kontroverznu" sliku.... 

Jel to sto se Albanac slika sa Albanskom zastavom kontroverzno? 

Pa jel treba da nosi Putina na majici?
(toto, 25. maj 2018 20:14)

Sima kosmos iz dalekog svemira, kakve veze Putin ima s tim?!

nije nego

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno. 
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16) 

nastavi da zivis sa svojih 200 evra, dok je njima najmanja plata 2000
(dostojevski, 25. maj 2018 19:53)

evo i komentara o platama...

1Beogradjanin

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)
To htedoh da napisem. A i KiM se ravnopravno takmicilo u kvalifikacijama za SP, znaci priznati od FIFA i UEFA, svidelo se to nama ili ne. Nije pravedno, ali ko te pita za pravdu kada si mali, siromasan i vode te korumpirani politicari!

tuga

pre 5 godina

Milorad Cavic je bio zestoko kaznjen zbog majice "Kosovo je srce Srbije". Sad cu da dobijem milion minusa od ovih sto misle da ne treba da se mesa sport sa politikom (to pisu samo kada je nesto srpsko u pitanju).

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Neka ga, sta on zna o Kosovu za njega je to misaona imenica mi smo krivi sto smo bili fini pa im dozvolili da imigriraju i pocnu bolji zivot dok se lepo zivelo u Jugoslaviji.
Ovo sto je stavio kao na patike vise vredja drzavu za koju igra na Svetskom Prvenstvu nego nas.

volimtebosno

pre 5 godina

najjace mi je kako srbi misle da su bolji od svice a u proslim kvalama bili u minusu,Švajcarska je jaca za klasu sto ce da pokaze u Rusiji.

gavin orsay

pre 5 godina

mislim da se i po komentarima vecine vidi razlika izmedju nas i npr.engleske. potonjim je potpuno svejedno da li su skotska ili vels nezavisni ili nisu. licno uopste ne patim za kosovom i albancima u istom. ako bi srbija ekonoski ojacala kao npr. engleska, trazili bi opet da budu deo srbije a ne albanije. glede kopacki potpuno nebitno i sto neko rece kosovo je u fifa kao i gibraltar.

room 1408

pre 5 godina

Saciri,fudbaler u pokušaju,..Šteta sto nemamo neku reprezentaciju pa da ih otkinemo.Lako mu je sad da provocira,..Da li bi tako provocirao da igraju za našu reprezentaciju igrači iz bivše YU(po kvalitetu),...Počistili bi patos sa njima,...

antifasista

pre 5 godina

Kako nam ne smeta kada Arnautovic igra za Austriju sa zastavom Srbije na kopackama ali nam ovaj Kosovar smeta?narod smo bez mozga pa je lako prodavati nam pricu o nacionalizmz,mrznji,laznom patriotizmu.

Nikola

pre 5 godina

Cavic je suspendovan sa Evropskog prvenstva 2008. zbog majice "Kosovo je Srbija". Ovo je zastava "Kosovo je nezavisno". Bas me zanima sta bi bilo da se neko pojavi sa srpskom zastavom gde je ucrtano i Kosovo u sastavu Srbije na istoj toj utakmici.

Pegone

pre 5 godina

Zar je dozvoljeno da se stavljaju druga obelezja ,grbovi i zastave drugih drzava i kvazi drzava pored maticne drzave ?Mogla bi da padne koja kazna od FIFE .

Torrente

pre 5 godina

A kada Majlinda Kelemndi dobija Zlatne medalje tada ne pisete nista o tome,imate obraz kak.djon!!
(eu, 25. maj 2018 19:28)

Ko je sad pa to? Neću ni da ukucavam u Gugl, veruj mi. ;)
...
Uzgred, zbog ovih prljavih provokacija ove nereće rođene u srpskom Gnjilanu, popićete tri komada k'o od šale.

ps
Mogu bar da mu priznam to što igra fudbal za pravu državu.
Teritorija Kosova i Metohije je samo to - odmetnuta teritorija.

toto

pre 5 godina

Ja mu sad pregledao Instagram i ne nadjoh nijednu "kontroverznu" sliku....

Jel to sto se Albanac slika sa Albanskom zastavom kontroverzno?

Pa jel treba da nosi Putina na majici?

Неедукован

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.

Realno

pre 5 godina

A da li se secate naseg fudbalera koji je igrao za olimpijakos i na utakmici u Zagrebu nosio kacket crvene zvezde. Potpuno isto je i ovo.

Shaciri ahahaha od tate nikole

pre 5 godina

Ma ne moramo dada prodjemo grupu ali ovim nakazama dajte 3 komada i makar malo ispravite ovo zlo stanje koje nas je zadesilo,trpajte ih da ih boli najstrasnije

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Da vidimo sada moralne i principjelne Srbe da li ce da bojkotuju utakmicu.
(Laks, 25. maj 2018 18:46)

Jok, ti ćeš je bojkotovati.

Luljeta

pre 5 godina

Ne razumem, Shaqiri, Dua Lipa, Era Istrefi, svi nasi dominiraju na vasim sajtovima. Nemate vase da se bavite njima????? I nece on na Srbiju, igrace sve utakmice tim kopackama. Kad arnautovic (ne kapiram, arnautovic i srbin????) stavlja srpsku zastavu na kopackama, onda je patriota.

bob

pre 5 godina

el guapo, 25. maj 2018 19:13)
Pa, narano da je pevao kada je Srbin! Neka i ovaj siptar peva himnu tzv. Kosova, kada, i ako nekada, bude igrao protiv njih! Bas me zanima sta bi tada radili svi njihovi igraci, poreklom sa Kosmeta!

Hmh...

pre 5 godina

"Biće izuven... (Crvena Zvezda 1913, 25. maj 2018 18:54)"

A što, brate, pa vi ste sa njima igrali prijateljsku 1945. po osnivanju, pa im i danas pomažete - evo vaš Prvi navijač im dade sve odlike države, a vi da bijete jednog fudbalera... Nije to sportski :)

Mirsad

pre 5 godina

Još nekolicina fudbalera rođena u našoj zemlji nastupa za Švajcarsku. Rođena u našoj zemlji, Hahaha joj kakva naivnost u ovom narodu......

wer

pre 5 godina

Koeficijent inteligencije u visini srpske dnevnice, u evrima naravno!

Dobro sto priznajes da vam je dnevnica niska.
(Agron, 25. maj 2018 19:31)

he he, lepo pricas maternji jezik :)

irelandcalling

pre 5 godina

A.... njemu se moze. Adaneko od nasih zaigra sa npr grbom R.Srpske odma bi diskvalifikovali srpsku ekipu...ovo je njihovih "pet minuta", a mi dok nasih docekamo, bojim se da ih nece vise 'ko imati i docekati, raselicemo se po belom svetu...

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Ђердан Шаћири је донедавно важио као за доброг фудбалера, наступао чак и за Бајерн. Међутим, вријеме је показало да је један обични неспособњаковић и нижеразредни фудбалер који је отишао у Стоук Сити и на крају је тај Стоук и његовом заслугом испао у другу лигу (чемпионшип). Од Шаћирија већи и скупљи промашај је једино Арсеналов Швајцарац Гранит Џака. Кад се само сјетим тракавице везане за његов трансфер... И пошто се ни један ни други не могу саставити с лоптом, медијску пажњу покушавају привући причама о српском злостављању рођака (Џака) или сликањем копачки за мотивима тзв заставе тзв државе Косово (Шаћири). Слабо им је све то, пропали су, како у клубу, тако и у репрезентацији...

Hmm

pre 5 godina

Pa jel on s Kosova? Nece valda da stavi od Burkine Faso. Pola sveta im priznalo drzavu a i mi ćemo da priznamo skoro kolko vidim, sad on lud i bezobrazan. Ma dajte, na cega se vi lozite.
(Milorad Bg, 25. maj 2018 19:37)

Necemo MI da priznamo,nego ON...

JoJo

pre 5 godina

Čavića su stavili na stub srama zbog majce "Kosovo je Srbija" zbog navodne političke nekorektnosti, ajte pa da vidimo da li ta ista pravila važe i za Šaćirija.

kobi brajant

pre 5 godina

Koeficijent inteligencije u visini srpske dnevnice, u evrima naravno! 

Dobro sto priznajes da vam je dnevnica niska.
(Agron, 25. maj 2018 19:31)

hahahahahaha...

Pedja

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16)
Svajcarska moze da se ponasa kako god hoce, njihovo je pravo da crtaju sta hoce na kopackama. Svajcarska je drzava a mi smo smejurija, to je zalosna istina. Zaostajemo 100 godina za njima po svemu, osim po mentalitetu. Tu smo jos u srednjem veku.

wer

pre 5 godina

ono, pobeleli smo od straha, evo necemo spavati sve do tekme :)

ja bi njemu najtezu kaznu, nedelju dana bez igrica i u osam na spavanje, bez mleka...

Stef

pre 5 godina

Pa što neigra za tu svoju zemlju seljak 
(koja, 25. maj 2018 19:00) 

A sto Jokic ne igra? I ovaj ima vrednost od 20 miliona evra,a Mitros 8.
(Dusan kg, 25. maj 2018 19:50)

Gluplju reakciju na komentar u životu nisam video. Nazad u jaslice pls.

Dex

pre 5 godina

Хахаха крајње смешна провокација. Па, бре, где си да заиграш за своју земљу па ајде да схватим провокацију нешто озбиљније?
(Ђокер, 25. maj 2018 18:39)

Ono sto se ne navodi je da on oduvek nosi takve kopacke, i da to nema veze s nasom utakmicom ni SP uopsteno.

fenomen

pre 5 godina

Ma da ekspresno damo Šimunicu drzavljanstvo i da ga Krle uvrsti na soisak sa specijalnim zadatkom. Salim se naravno, i Bleki moze da zavrsi posao a i Dule Tosic. Nasi da pruze maksimum i da ih odvale.

Cika Ramadan

pre 5 godina

Pot hitno sastan UN...i Rusija i Kina ce podrzati...
Svasta...politicari unistili potpuno preko 6 miljona ljudi...sami uzivaju....

Mića

pre 5 godina

Da smo pametni da nam naprave iste ili slične kopačke, samo sa srpskom zastavom, a u pozadini Srbija, naravno sa pravim granicama sa našim kosovom!, pa neka se puše od muke. Još da ih izgazimo a ovaj neandertalac da dobije crveni karton, bio bi to pun pogodak. Živela Srbija i samo hrabro momci!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bivši košarkaš, 25. maj 2018 18:58)

Bas ce Ljajic to da ti nosi!?

gojko 12

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne 
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04) 

kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...
(Nenad, 25. maj 2018 19:27)

Nije tačno..UN su odavno izgubile svaki kredibilitet i služe samo tome da bi neki državnik iz Venecuele ili Angole dobio priliku da pred polupraznom salom održi besmislen govor od par sati.
Zasedaju isključivo oko nebitnih tema a svaka bitna teme ili rasprava je unapred odložena jer neko ko ima pravo na to stavi veto.
UN su izgubile svaku svrhu postojanja još pre 19 godina kada je bombardovana S.R.Jugoslavija bez odobrenja UN od tada pa da danas UN niko ništa ne pita niti ih iko zarezuje....
UN imaju još jedino svrhu da se nekadašnje članice Pokreta Nesvrstanih tripuju da su bitne i da se nešto pitaju.

Milorad Bg

pre 5 godina

Pa jel on s Kosova? Nece valda da stavi od Burkine Faso. Pola sveta im priznalo drzavu a i mi ćemo da priznamo skoro kolko vidim, sad on lud i bezobrazan. Ma dajte, na cega se vi lozite.

Nenad

pre 5 godina

Trebalo bi nasi isto tako da stave na kopacku obrise Kosova, to nikad siptarsko i nije bilo, kao sto je Raska oblast oduvek bila Raska a ne neki Sandzak, sa crkvom u NP starijom od Amerike...

imatuistine

pre 5 godina

pa sta ako ima zastave! nije jedini.... nek nosi sta hoce! mi da se okrenemo sebi i da dobijemo svajcarsku, nista drugo ne treba da nas zanima! napred srbija!

Charlie

pre 5 godina

Prikladnije bi bilo da je stavio tuljumbu ili bakljavu,odmah bi znali koga želi da reklamira.U svakom slučaju ne odriče se "švajcaraca".

jasen

pre 5 godina

@ Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...
(Nenad, 25. maj 2018 19:27) U svakom slucaju je vise drzava nego juzna srpska pokrajina

drmr

pre 5 godina

Smeker je ima pravo da igra za reprezentaciju Kosova. Sto nije odabrao to? Nego ovaj kvazipatriotizam, igram za Svajcarsku a kacim zastavu Kosova. I nemojmo se smejati i likovati, nista bolji nismo od njega i njemu slicnih.

zeky

pre 5 godina

Da je pravde u svetu on bi trebalo da bude suspendovan, a Svajcarska kaznjena novcano ako se pojavi u ovim kopackama na prvenstvu. Koliko se samo ljudi obrazuje za "pravni sistem" koji je smesan sam po sebi...

Nathan

pre 5 godina

A da Arnautovic igra protiv Albanije sa srpskom zastavom na kopackama ovde bi ga slavili kao heroja. Zar ne mislite da je to malo licemerno? Ne vidim nikakvu razliku...

djoka

pre 5 godina

S'obzirom da su i FIFA i UEFA prihvatile članstvo Kosova za njih je isticanje Kosovske zastave isto kao i isticanje bilo koje druge zastave i mi tu pravno nemamo nikakav osnov za prigovor. Da se kojim slučajem to Kosovo kvalifikovalo za SP i da se teoretski sastanemo npr. u četvrt finalu mi bi imali dve opcije, da igramo sa Kosovom uz intoniranje hjihove himne i isticanje njihove zastave ili da ne igramo utakmicu. U oba slučaja oni bi dobili. Driblaju nas Albanci i van terena ali nas Djurić ubedjuje da vodimo 5:0.

Beretka

pre 5 godina

Hahaha... Pa zasto ne igras onda za njih ako ih vec toliko volis? I ne samo ti nego i Xhaka, Dzemaili, Mehmedi, Behrami... Samo polako, da ne bude da prodjete kao Albanija... Jer vi jedino ovako sa provokacijama mozete proci, na terenu nikako

Yop

pre 5 godina

Politika i sport? UEFA?! FIFA?! Niko!?
(supertrooper, 25. maj 2018 18:54)

Kosovo je priznato od fife, mogao je da stavi i zastavu Fidžija, apsolutno je isto

Zagor-te-nay

pre 5 godina

FIFA bi trebala da zabrani ovakve poteze, svejedno o kojem je igracu rec i iz koje reprezentacije dolazi. Ajde sada nasi neka stave na kopacke kartu Srbije sa Kosovom pa sa vidimo kakve bi reakcije bile. Radi se o cistoj provokaciji a jos najgore od svega sto je pola reprezentacije svajcarske albansko.

Nenad

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)

kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...

Nagledao se nasih repki od 1980

pre 5 godina

Pa vi stvarno potcenjujete reprezentaciju Svajcarske a ja vam kazem da ce nas pobediti relativno lagano. Siptari su tvrdoglavi i osvetoljubivi a drilovani su na nemacki mentalitet. Mislite da su poput nas (sticajem srecnih okolnosti da smo u grupi imali dobro rangirane ali totalno rastelovane protivnike) slucajno otputovali na SP? Posle remija sa Kostarikom i poraza od Svajcarske krece pakovanje kofera. Samo da nas neko od siptara iz Svajcarske repke ne posalje kuci.

gospodin Radnik

pre 5 godina

Nasi da stave krst sa 4S i Obilica.
(Vlado, 25. maj 2018 18:54)
Ne ne ...on je ubio murata , a predsednik je rekao da je taj murat najveci i najbolji vojskovodja , strateg i drzavnik tako da ..bez Obilica...

dostojevski

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16)

nastavi da zivis sa svojih 200 evra, dok je njima najmanja plata 2000

jedan od mnogih

pre 5 godina

Kosovo je nama nepriznato, a inace moze da bude ravnopravni ucesnik na Mundijalu...njemu bi propisima FIFA trebalo, ukoliko ne promeni kopacke, biti zabranjen nastup

Zoran

pre 5 godina

Covek igra za Svajcarsku, a hoce da nosi tamo neke provokativne kopacke, kao ima m..., on je ono kao u tome i to iz Svajcarske. Treba im nabiti 5 komada, pa nek nosi sta mu volja.

el guapo

pre 5 godina

ne razumem ove kojima ovo puno smeta,svojevremeno kada smo na svetskom prvenstvu u košarci igrali protiv australije, za nju je tada igrao Alex Marić i za vreme intoniranja himni pevao Boze pravde, to je bilo ok, a zbog ovih kopacki se zgrozavamo!? budimo malo realni nije na odmet.

smehotresna olimpijada

pre 5 godina

Samo nek izadje u tim kopackama i neka se naši povuku sa terena... Kada su mogli Čavića da kazne mogu i Švajcarsku...

Dusan kg

pre 5 godina

Pa što neigra za tu svoju zemlju seljak
(koja, 25. maj 2018 19:00)

A sto Jokic ne igra? I ovaj ima vrednost od 20 miliona evra,a Mitros 8.

srbcg100

pre 5 godina

hahaha ovaj smijesan kao i svi gastarbajteri, sa to volis to tzv Kosovo igrao bi za njih....za mene su takvi kao on samo izdajice ma ko god bio.

berkut Orao

pre 5 godina

Pa šta onda proći će i to,provokacija ko provokacija navikli smo....pa i Hrvati su nam godinama na utakmicama skandirali "Vukovar,Vukovar" pa gde je danas Vukovar više se ni ne obaziremo na to,malo smo kmečali i zaboravili tako će i sa Kosovom...

goran

pre 5 godina

ово ууопште није провокација, он може да носи копачке какве жели ако су у оквирима правила. зашто би неком била провокација застава "Косова" на 1 копачки...то је више Швајцарцима провокација јер њихов репрезентативац носи заставу друге земље, за тако нешто би могао да буде избачен из тиме (пример Озила у Немачкој, велка фрка се дигла)
а са друге стране кад је такав патриота и воли "Косово" - што не игра за "Косово" него за Швајцарску?
...тако сам и мислио...

milos

pre 5 godina

ATG,
Koga mi da nabijemo 3 razlike,ovi nasi ce sa "svajcarcima" poput ovog sacirija u neku diskoteku posle utakmice,separe i naravno ruskinje...Ne lozite se,ovi provociraju a ovi nasi nemaju ono da im uzvrate...

Asdf

pre 5 godina

Kad ih rastavimo na sp,bakljavar moze i po kuci da ih nosi.Retko iritantan igrac,pojesce ga nas vezni red.Igrac najgore ekipe u PL,nemamo se cega plasiti

milence

pre 5 godina

Ako si već takav patriota igraj za Kosovo. A da, ne bi onda nikad ni igrao tako veliko takmičenje. Koji licemer... Da stvar bude jos smesnija, brat igra za to isto Kosovo...

.

pre 5 godina

Kada budemo prestali da se opterećujemo kosovom svima ce nam biti lakse. Neka sta mu se nosi njegova stvar mi tu nista ne mozemo. Na nasem je timu da izađe i proba da ih dobije to je ono sto je bitno.

Sabre

pre 5 godina

Siptarska posla, nista novo. I pre nego sto se potapsete po ramenu sto mi niste objavili 'eksplozivan' komentar koji 'raspiruje mrznju' itd. podseticu vas da oni tako sami sebe zovu, od njih smo to preuzeli.

Ђокер

pre 5 godina

Хахаха крајње смешна провокација. Па, бре, где си да заиграш за своју земљу па ајде да схватим провокацију нешто озбиљније?

Dusko

pre 5 godina

Covek nije nista napisao. U Svajcarskom timu su svi dobili kopacke sa zastavom Svajcarske i drzave iz koje poticu. Kosovo je za Svajcarsku nezavisna drzava, a ako se zalimo, trebamo se osvrnuti Svajcarcima

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

ko nasedne na ovakve provokacije taj je gori od ovih sto to pokusavaju. IZaci na teren I pocepati ih a on neka glumi patriotu dok igra za drugu drzavu

Bivši košarkaš

pre 5 godina

Da smo pametni da nam naprave iste ili slične kopačke, samo sa srpskom zastavom, a u pozadini Srbija, naravno sa pravim granicama sa našim kosovom!, pa neka se puše od muke. Još da ih izgazimo a ovaj neandertalac da dobije crveni karton, bio bi to pun pogodak. Živela Srbija i samo hrabro momci!

Ђокер

pre 5 godina

Хахаха крајње смешна провокација. Па, бре, где си да заиграш за своју земљу па ајде да схватим провокацију нешто озбиљније?

milence

pre 5 godina

Ako si već takav patriota igraj za Kosovo. A da, ne bi onda nikad ni igrao tako veliko takmičenje. Koji licemer... Da stvar bude jos smesnija, brat igra za to isto Kosovo...

Nenad

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)

kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...

Zoran

pre 5 godina

Covek igra za Svajcarsku, a hoce da nosi tamo neke provokativne kopacke, kao ima m..., on je ono kao u tome i to iz Svajcarske. Treba im nabiti 5 komada, pa nek nosi sta mu volja.

drmr

pre 5 godina

Smeker je ima pravo da igra za reprezentaciju Kosova. Sto nije odabrao to? Nego ovaj kvazipatriotizam, igram za Svajcarsku a kacim zastavu Kosova. I nemojmo se smejati i likovati, nista bolji nismo od njega i njemu slicnih.

Charlie

pre 5 godina

Prikladnije bi bilo da je stavio tuljumbu ili bakljavu,odmah bi znali koga želi da reklamira.U svakom slučaju ne odriče se "švajcaraca".

Неедукован

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.

Kopačkesaikonama

pre 5 godina

Najvaznije je da sad M. Djuric izadje na tv Pink i ostro osudi Šaćirija i da Vulin održi jedan govor u formi recitala dok svemoguci AV cita rast BDP.

Luljeta

pre 5 godina

Ne razumem, Shaqiri, Dua Lipa, Era Istrefi, svi nasi dominiraju na vasim sajtovima. Nemate vase da se bavite njima????? I nece on na Srbiju, igrace sve utakmice tim kopackama. Kad arnautovic (ne kapiram, arnautovic i srbin????) stavlja srpsku zastavu na kopackama, onda je patriota.

Sabre

pre 5 godina

Siptarska posla, nista novo. I pre nego sto se potapsete po ramenu sto mi niste objavili 'eksplozivan' komentar koji 'raspiruje mrznju' itd. podseticu vas da oni tako sami sebe zovu, od njih smo to preuzeli.

toto

pre 5 godina

Ja mu sad pregledao Instagram i ne nadjoh nijednu "kontroverznu" sliku....

Jel to sto se Albanac slika sa Albanskom zastavom kontroverzno?

Pa jel treba da nosi Putina na majici?

Nenad

pre 5 godina

Trebalo bi nasi isto tako da stave na kopacku obrise Kosova, to nikad siptarsko i nije bilo, kao sto je Raska oblast oduvek bila Raska a ne neki Sandzak, sa crkvom u NP starijom od Amerike...

albatros.budala

pre 5 godina

Covek je Albanac sa Kosova i nosi na kopacki zastavu Kosova. Ne razumem sta nije jasno? Zbog cega je to provokacija? Vise komentara na ovo nego kad su vam smanjili plate i penzije. Majstori smo da se bavimo nebitnim stvarima i naravno da propustimo one bitne. Dokaz da smo u pravu je sto super zivimo i drzava nam funkcionise vrh

imatuistine

pre 5 godina

pa sta ako ima zastave! nije jedini.... nek nosi sta hoce! mi da se okrenemo sebi i da dobijemo svajcarsku, nista drugo ne treba da nas zanima! napred srbija!

Dusko

pre 5 godina

Covek nije nista napisao. U Svajcarskom timu su svi dobili kopacke sa zastavom Svajcarske i drzave iz koje poticu. Kosovo je za Svajcarsku nezavisna drzava, a ako se zalimo, trebamo se osvrnuti Svajcarcima

Dex

pre 5 godina

Хахаха крајње смешна провокација. Па, бре, где си да заиграш за своју земљу па ајде да схватим провокацију нешто озбиљније?
(Ђокер, 25. maj 2018 18:39)

Ono sto se ne navodi je da on oduvek nosi takve kopacke, i da to nema veze s nasom utakmicom ni SP uopsteno.

el guapo

pre 5 godina

ne razumem ove kojima ovo puno smeta,svojevremeno kada smo na svetskom prvenstvu u košarci igrali protiv australije, za nju je tada igrao Alex Marić i za vreme intoniranja himni pevao Boze pravde, to je bilo ok, a zbog ovih kopacki se zgrozavamo!? budimo malo realni nije na odmet.

djoka

pre 5 godina

S'obzirom da su i FIFA i UEFA prihvatile članstvo Kosova za njih je isticanje Kosovske zastave isto kao i isticanje bilo koje druge zastave i mi tu pravno nemamo nikakav osnov za prigovor. Da se kojim slučajem to Kosovo kvalifikovalo za SP i da se teoretski sastanemo npr. u četvrt finalu mi bi imali dve opcije, da igramo sa Kosovom uz intoniranje hjihove himne i isticanje njihove zastave ili da ne igramo utakmicu. U oba slučaja oni bi dobili. Driblaju nas Albanci i van terena ali nas Djurić ubedjuje da vodimo 5:0.

Bob Sent Kler

pre 5 godina

Pa tako i treba, gledajte i učite. Svako voli svoje samo mi po svome pljujemo. Hoće mi neko reći da je njega njegova Albanija ili Kosovo nešto zadužilo? Da je njega briga ko mu je premijer ili gradonačelnik, pa da po tome meri ljubav prema korenima i poreklu? Od njih patriotizam možemo da učimo a i šta znači biti jedinstven i složan.

jasen

pre 5 godina

@ Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...
(Nenad, 25. maj 2018 19:27) U svakom slucaju je vise drzava nego juzna srpska pokrajina

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

ko nasedne na ovakve provokacije taj je gori od ovih sto to pokusavaju. IZaci na teren I pocepati ih a on neka glumi patriotu dok igra za drugu drzavu

dostojevski

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16)

nastavi da zivis sa svojih 200 evra, dok je njima najmanja plata 2000

Milorad Bg

pre 5 godina

Pa jel on s Kosova? Nece valda da stavi od Burkine Faso. Pola sveta im priznalo drzavu a i mi ćemo da priznamo skoro kolko vidim, sad on lud i bezobrazan. Ma dajte, na cega se vi lozite.

antifasista

pre 5 godina

Kako nam ne smeta kada Arnautovic igra za Austriju sa zastavom Srbije na kopackama ali nam ovaj Kosovar smeta?narod smo bez mozga pa je lako prodavati nam pricu o nacionalizmz,mrznji,laznom patriotizmu.

zeky

pre 5 godina

Da je pravde u svetu on bi trebalo da bude suspendovan, a Svajcarska kaznjena novcano ako se pojavi u ovim kopackama na prvenstvu. Koliko se samo ljudi obrazuje za "pravni sistem" koji je smesan sam po sebi...

Nathan

pre 5 godina

A da Arnautovic igra protiv Albanije sa srpskom zastavom na kopackama ovde bi ga slavili kao heroja. Zar ne mislite da je to malo licemerno? Ne vidim nikakvu razliku...

dragan

pre 5 godina

najglasnije patriote su one koje nikad nisu krocile na Kosovo.

Pravi kosovari se ne oglasavaju po tom pitanju jer su svoje misljenje odavno lepo unovcili.

nije nego

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno. 
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16) 

nastavi da zivis sa svojih 200 evra, dok je njima najmanja plata 2000
(dostojevski, 25. maj 2018 19:53)

evo i komentara o platama...

tuga

pre 5 godina

Milorad Cavic je bio zestoko kaznjen zbog majice "Kosovo je srce Srbije". Sad cu da dobijem milion minusa od ovih sto misle da ne treba da se mesa sport sa politikom (to pisu samo kada je nesto srpsko u pitanju).

goran

pre 5 godina

ово ууопште није провокација, он може да носи копачке какве жели ако су у оквирима правила. зашто би неком била провокација застава "Косова" на 1 копачки...то је више Швајцарцима провокација јер њихов репрезентативац носи заставу друге земље, за тако нешто би могао да буде избачен из тиме (пример Озила у Немачкој, велка фрка се дигла)
а са друге стране кад је такав патриота и воли "Косово" - што не игра за "Косово" него за Швајцарску?
...тако сам и мислио...

gavin orsay

pre 5 godina

mislim da se i po komentarima vecine vidi razlika izmedju nas i npr.engleske. potonjim je potpuno svejedno da li su skotska ili vels nezavisni ili nisu. licno uopste ne patim za kosovom i albancima u istom. ako bi srbija ekonoski ojacala kao npr. engleska, trazili bi opet da budu deo srbije a ne albanije. glede kopacki potpuno nebitno i sto neko rece kosovo je u fifa kao i gibraltar.

milos

pre 5 godina

ATG,
Koga mi da nabijemo 3 razlike,ovi nasi ce sa "svajcarcima" poput ovog sacirija u neku diskoteku posle utakmice,separe i naravno ruskinje...Ne lozite se,ovi provociraju a ovi nasi nemaju ono da im uzvrate...

.

pre 5 godina

Kada budemo prestali da se opterećujemo kosovom svima ce nam biti lakse. Neka sta mu se nosi njegova stvar mi tu nista ne mozemo. Na nasem je timu da izađe i proba da ih dobije to je ono sto je bitno.

presheva

pre 5 godina

(zeky, 25. maj 2018 19:01) 

Pa nisam video da si bas tako nesto rekao za Arnautovica. austrijska i srpska zastava.. nego svi te ga digli na nebo!! A ovaj Shaqiri igra uvek sa takve kopacke zastava kosove i svicarske!!! nije prvi put. al ajd preziveces i ovo nije strasno

gojko 12

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne 
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04) 

kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...
(Nenad, 25. maj 2018 19:27)

Nije tačno..UN su odavno izgubile svaki kredibilitet i služe samo tome da bi neki državnik iz Venecuele ili Angole dobio priliku da pred polupraznom salom održi besmislen govor od par sati.
Zasedaju isključivo oko nebitnih tema a svaka bitna teme ili rasprava je unapred odložena jer neko ko ima pravo na to stavi veto.
UN su izgubile svaku svrhu postojanja još pre 19 godina kada je bombardovana S.R.Jugoslavija bez odobrenja UN od tada pa da danas UN niko ništa ne pita niti ih iko zarezuje....
UN imaju još jedino svrhu da se nekadašnje članice Pokreta Nesvrstanih tripuju da su bitne i da se nešto pitaju.

wer

pre 5 godina

Koeficijent inteligencije u visini srpske dnevnice, u evrima naravno!

Dobro sto priznajes da vam je dnevnica niska.
(Agron, 25. maj 2018 19:31)

he he, lepo pricas maternji jezik :)

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Dobro,nije valjda neko ocekivao da stavi srpsku zastavu? Ne vidim nista posebno sporno. Samo je malo licemerno,jer ipak nije odabrao da igra za Kosovo,ne isplati se. :D

srbcg100

pre 5 godina

hahaha ovaj smijesan kao i svi gastarbajteri, sa to volis to tzv Kosovo igrao bi za njih....za mene su takvi kao on samo izdajice ma ko god bio.

Mile

pre 5 godina

Na ovo mozemo reagovati pametno iil glupo. Glupo cemo reagovati ako na bilo koji nacin, budemo pridavali znacaj provokaciji. Pametno ako budemo ignorisali ovakvo ponasanje i sto bolje se spremiki za pobedu u tom mecu. To je to!

Bivši košarkaš

pre 5 godina

Da smo pametni da nam naprave iste ili slične kopačke, samo sa srpskom zastavom, a u pozadini Srbija, naravno sa pravim granicama sa našim kosovom!, pa neka se puše od muke. Još da ih izgazimo a ovaj neandertalac da dobije crveni karton, bio bi to pun pogodak. Živela Srbija i samo hrabro momci!

1Beogradjanin

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)
To htedoh da napisem. A i KiM se ravnopravno takmicilo u kvalifikacijama za SP, znaci priznati od FIFA i UEFA, svidelo se to nama ili ne. Nije pravedno, ali ko te pita za pravdu kada si mali, siromasan i vode te korumpirani politicari!

Zagor-te-nay

pre 5 godina

FIFA bi trebala da zabrani ovakve poteze, svejedno o kojem je igracu rec i iz koje reprezentacije dolazi. Ajde sada nasi neka stave na kopacke kartu Srbije sa Kosovom pa sa vidimo kakve bi reakcije bile. Radi se o cistoj provokaciji a jos najgore od svega sto je pola reprezentacije svajcarske albansko.

gospodin Radnik

pre 5 godina

Nasi da stave krst sa 4S i Obilica.
(Vlado, 25. maj 2018 18:54)
Ne ne ...on je ubio murata , a predsednik je rekao da je taj murat najveci i najbolji vojskovodja , strateg i drzavnik tako da ..bez Obilica...

miki

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaokakao, 25. maj 2018 19:16)

hahahahaha e blago se tebi!

Mirsad

pre 5 godina

Još nekolicina fudbalera rođena u našoj zemlji nastupa za Švajcarsku. Rođena u našoj zemlji, Hahaha joj kakva naivnost u ovom narodu......

jedan od mnogih

pre 5 godina

Kosovo je nama nepriznato, a inace moze da bude ravnopravni ucesnik na Mundijalu...njemu bi propisima FIFA trebalo, ukoliko ne promeni kopacke, biti zabranjen nastup

pustite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)

Lepo si se potpisao. Savršeno. NEEDUKOVAN. Jer da jesi, ne bi upoređivao dva neuporediva slučaja. S jedne strane, postojeću državu Srbiju, koja u ovom ili onom obliku postoji vekovima, a sa druge strane, samoproglašenu republiku, koja je otcepila deo teritorije na kojoj ništa njeno ne postoji tako duboko ukorenjeno kao što postoje duboki tragovi Srbije. Da ne davim i onjašnjavam očigledno, koje ti izgleda ne znaš da postoji, manastiri, crkve, drevni gradovi i spomenici koje nisu oni izgradili, tako da ne može biti isto da se jedan Arnautović ponosi viševekovnom istorijom, dok se jedan fudbalerčić, ponosi nečim što na silu postoji 10 godina. Da ne širim priču, jer za takve kao ti ni roman nije dovoljan, na kraju ću pomenuti paradoks svih paradoksa - taj nesretni Šaćiri je rođen u Srbiji(tada deo Jugoslavije, ali državotvorna, sa sve Kosovon i Metohijom, tako da ovo nije tužno, već jako smešno! Nema potrebe dalje komentarisari!

Beretka

pre 5 godina

Hahaha... Pa zasto ne igras onda za njih ako ih vec toliko volis? I ne samo ti nego i Xhaka, Dzemaili, Mehmedi, Behrami... Samo polako, da ne bude da prodjete kao Albanija... Jer vi jedino ovako sa provokacijama mozete proci, na terenu nikako

radetoronto

pre 5 godina

Cisto sumnjam da ce dobiti odobrenje od Svajcaraca za ovako nesto. On ovako pluje po zemlju koja mu je ustvari dala sve. Da je klub u pitanju, pa hajde mozda nekako i da prodje. Ovako? Tesko.

smehotresna olimpijada

pre 5 godina

Samo nek izadje u tim kopackama i neka se naši povuku sa terena... Kada su mogli Čavića da kazne mogu i Švajcarsku...

Yop

pre 5 godina

Politika i sport? UEFA?! FIFA?! Niko!?
(supertrooper, 25. maj 2018 18:54)

Kosovo je priznato od fife, mogao je da stavi i zastavu Fidžija, apsolutno je isto

berkut Orao

pre 5 godina

Pa šta onda proći će i to,provokacija ko provokacija navikli smo....pa i Hrvati su nam godinama na utakmicama skandirali "Vukovar,Vukovar" pa gde je danas Vukovar više se ni ne obaziremo na to,malo smo kmečali i zaboravili tako će i sa Kosovom...

Nikola

pre 5 godina

Cavic je suspendovan sa Evropskog prvenstva 2008. zbog majice "Kosovo je Srbija". Ovo je zastava "Kosovo je nezavisno". Bas me zanima sta bi bilo da se neko pojavi sa srpskom zastavom gde je ucrtano i Kosovo u sastavu Srbije na istoj toj utakmici.

Pedja

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16)
Svajcarska moze da se ponasa kako god hoce, njihovo je pravo da crtaju sta hoce na kopackama. Svajcarska je drzava a mi smo smejurija, to je zalosna istina. Zaostajemo 100 godina za njima po svemu, osim po mentalitetu. Tu smo jos u srednjem veku.

Asdf

pre 5 godina

Kad ih rastavimo na sp,bakljavar moze i po kuci da ih nosi.Retko iritantan igrac,pojesce ga nas vezni red.Igrac najgore ekipe u PL,nemamo se cega plasiti

Nagledao se nasih repki od 1980

pre 5 godina

Pa vi stvarno potcenjujete reprezentaciju Svajcarske a ja vam kazem da ce nas pobediti relativno lagano. Siptari su tvrdoglavi i osvetoljubivi a drilovani su na nemacki mentalitet. Mislite da su poput nas (sticajem srecnih okolnosti da smo u grupi imali dobro rangirane ali totalno rastelovane protivnike) slucajno otputovali na SP? Posle remija sa Kostarikom i poraza od Svajcarske krece pakovanje kofera. Samo da nas neko od siptara iz Svajcarske repke ne posalje kuci.

Dusan kg

pre 5 godina

Pa što neigra za tu svoju zemlju seljak
(koja, 25. maj 2018 19:00)

A sto Jokic ne igra? I ovaj ima vrednost od 20 miliona evra,a Mitros 8.

bato

pre 5 godina

Kad god procitam ovo takozvana drzava Kosovo puknem od smeha a tek kad vidim zvezdicu pored natpisa Kosovo :-)
Briga njih dal ce Srbija da ih prizna..
Priznala ih Amerika,Engleska,Nemačka i Francuska ovi drugi nisu ni bitni a ova vlast nas samo zamajava sa tom temom kako niko nebi pitao drugo nista..

kil

pre 5 godina

Ja mu sad pregledao Instagram i ne nadjoh nijednu "kontroverznu" sliku.... 

Jel to sto se Albanac slika sa Albanskom zastavom kontroverzno? 

Pa jel treba da nosi Putina na majici?
(toto, 25. maj 2018 20:14)

Sima kosmos iz dalekog svemira, kakve veze Putin ima s tim?!

Torrente

pre 5 godina

A kada Majlinda Kelemndi dobija Zlatne medalje tada ne pisete nista o tome,imate obraz kak.djon!!
(eu, 25. maj 2018 19:28)

Ko je sad pa to? Neću ni da ukucavam u Gugl, veruj mi. ;)
...
Uzgred, zbog ovih prljavih provokacija ove nereće rođene u srpskom Gnjilanu, popićete tri komada k'o od šale.

ps
Mogu bar da mu priznam to što igra fudbal za pravu državu.
Teritorija Kosova i Metohije je samo to - odmetnuta teritorija.

djshilja

pre 5 godina

Ako to stvarno uradi...e onda je u stvari pljunuo na 'svoju' reprezentaciju tj. Švicu...ali s'obzirom da im igra 5 Albanaca, jedan Bosanac, jedan Srbin (selektor), jedan Latino Amerikanac, najverovatnije su tako nešto i zaslužili!!!

Nnn

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)
Nadam se da si obican trol, jer ti u suprotnom nema spasa.

wer

pre 5 godina

ono, pobeleli smo od straha, evo necemo spavati sve do tekme :)

ja bi njemu najtezu kaznu, nedelju dana bez igrica i u osam na spavanje, bez mleka...

pustite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)

Lepo si se potpisao. Savršeno. NEEDUKOVAN. Jer da jesi, ne bi upoređivao dva neuporediva slučaja. S jedne strane, postojeću državu Srbiju, koja u ovom ili onom obliku postoji vekovima, a sa druge strane, samoproglašenu republiku, koja je otcepila deo teritorije na kojoj ništa njeno ne postoji tako duboko ukorenjeno kao što postoje duboki tragovi Srbije. Da ne davim i onjašnjavam očigledno, koje ti izgleda ne znaš da postoji, manastiri, crkve, drevni gradovi i spomenici koje nisu oni izgradili, tako da ne može biti isto da se jedan Arnautović ponosi viševekovnom istorijom, dok se jedan fudbalerčić, ponosi nečim što na silu postoji 10 godina. Da ne širim priču, jer za takve kao ti ni roman nije dovoljan, na kraju ću pomenuti paradoks svih paradoksa - taj nesretni Šaćiri je rođen u Srbiji(tada deo Jugoslavije, ali državotvorna, sa sve Kosovon i Metohijom, tako da ovo nije tužno, već jako smešno! Nema potrebe dalje komentarisari!

Tutankamon

pre 5 godina

Petković je bosanski katolik da ovi kojim je bitno ne idu u pogrešnom smjeru. Rođen je u Sarajevu i igrao za FK Sarajevo, a kasnije za više švajcarskih klubova. Radio u Karitasu na poslovima socijalne pomoći i uporedo završavao trenerske škole. Inače jedan korektan gospodin.

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Da vidimo sada moralne i principjelne Srbe da li ce da bojkotuju utakmicu.
(Laks, 25. maj 2018 18:46)

Jok, ti ćeš je bojkotovati.

volimtebosno

pre 5 godina

najjace mi je kako srbi misle da su bolji od svice a u proslim kvalama bili u minusu,Švajcarska je jaca za klasu sto ce da pokaze u Rusiji.

dragan

pre 5 godina

najglasnije patriote su one koje nikad nisu krocile na Kosovo.

Pravi kosovari se ne oglasavaju po tom pitanju jer su svoje misljenje odavno lepo unovcili.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 25. maj 2018 22:44)

A kakve to veze ima da li sam bio na Kosmetu ili ne? Pa nisam bio ni u Pirotu,znaci po toj tvojoj nazovi logici nazovi razmisljanja meni bi trebalo da bude svejedno da li ce biti srpski ili bugarski? Kapiram da tebi jeste svejedno ali normalnim osobama nije

danguba

pre 5 godina

Ovo je veći problem za Svajcarce, nego za nas. Mogao je da okaci i zastavu Zanzibara što se mene tiče. Iako, nema sumnje da će biti posebno motivisani protiv nas...

Hmm

pre 5 godina

Pa jel on s Kosova? Nece valda da stavi od Burkine Faso. Pola sveta im priznalo drzavu a i mi ćemo da priznamo skoro kolko vidim, sad on lud i bezobrazan. Ma dajte, na cega se vi lozite.
(Milorad Bg, 25. maj 2018 19:37)

Necemo MI da priznamo,nego ON...

Legionar

pre 5 godina

Ako njemu dozvole da izađe na tefen u njima, naši u rezervi treba da imaju dresove sa natpisom "Kosovo je Srbija"! Da se ćeramo, što bi rekao Bećković.

Ivan

pre 5 godina

Ovo je najpre sramota za FS Švajcarske, da u redovima imaju igrača koji otvoreno veliča drugog člana UEFA.
(Perperius, 25. maj 2018 19:52)

Smeta njima to itekako, ali ne smeju nista da preduzmu, kada bi se time vodili da ih sve sankcionisu, morali bi da odstrane 80 posto reprezentacije.

mando

pre 5 godina

Cavic je suspendovan sa Evropskog prvenstva 2008. zbog majice "Kosovo je Srbija". Ovo je zastava "Kosovo je nezavisno". Bas me zanima sta bi bilo da se neko pojavi sa srpskom zastavom gde je ucrtano i Kosovo u sastavu Srbije na istoj toj utakmici.
(Nikola, 25. maj 2018 21:35)

Pa Kosovo je nezavisno od 1999, sta tu ima sporno, dok "Kosovo je Srbija" je san nacionalista koji zele Kosovo bez Albanaca, al to malo sutra, posebno sada kad je vec previse kasno.

Ajde vise da se probudi ovaj jadan narod i da gleda u buducnost zarad dece ako nista drugo nije bitno.

Pedja

pre 5 godina

Neka izgubimo i od Kosta Rike i od Brazila,samo ove da razvalimo i top
(Luke Babbitt gravedigger, 26. maj 2018 00:05)
Mi u ovoj grupi mozemo vrlo lako da zavrsimo sa 0 bodova. O Brazilu ne treba trositi reci, Svajcarska je favorit protiv nas, Kostariku neopravdano potcenjujemo a ni ona nije slabija od nas. Ovde samo mi mozemo biti razvaljeni, a ako i pobedimo nekoga to ce biti minimalnim rezultatom. Ovaj lik nosi ove kopacke protiv svih a ne samo protiv nas i bolje bi nam bilo da ne obracamo paznju na takve gluposti da nebi prosli sa 3 lopte u mrezi zbog toga.

Mozzart

pre 5 godina

Pa tako i treba, gledajte i učite. Svako voli svoje samo mi po svome pljujemo. Hoće mi neko reći da je njega njegova Albanija ili Kosovo nešto zadužilo? Da je njega briga ko mu je premijer ili gradonačelnik, pa da po tome meri ljubav prema korenima i poreklu? Od njih patriotizam možemo da učimo a i šta znači biti jedinstven i složan.
(Bob Sent Kler, 25. maj 2018 22:48)
Svaka cast na komentaru, ali je tesko to objasniti, na primer, ovome koji se potpisuje kao "kopackesaikonama"... njemu je ova vest dobrodosla da pljuje vlast, samim tim i drzavu... A u vesti ne vidim da je Srbija nesto provocirala ovog nebitnog lika. Dok ne postujemo sami sebe, ne treba ocekivati da nas postuje NIKO!

mile

pre 5 godina

Oni imaju kompleks od nas. Mi smo Srbi,najmocnija,najpametnija,najlepsa,najduhovitija,najbolja nacija na svetu.Oni su toga svesni.Oni su nama oteli nase,vraticemo to kad tad.

Pegone

pre 5 godina

Zar je dozvoljeno da se stavljaju druga obelezja ,grbovi i zastave drugih drzava i kvazi drzava pored maticne drzave ?Mogla bi da padne koja kazna od FIFE .

gavin orsay

pre 5 godina

Sta ti pises, Englezima svejedno pa zasto onda Skotska nije na referendumu izglasala nezavisnost? Zasto se Englezi ne povuku iz Belfasta? Zasto Gibraltar ne vrate Spancima ili Argentini Malvinska ostrva? Kosovo je sa Albanijom jer je Albanija ekonomska velesila, ovo stvarno kao na pijaci.
(frensis drejk, 26. maj 2018 00:47)
Gospodine, skotska nije izglasala nezavisnost 55 procenata protiv gibraltar takodje procenat 99 za ostajanje u okviru uk.severna irska je deo uk takodje gde su unionisti u vecini.sto se tice folklanda nisu ni argentinski ni uk ali su prekomorska teritorija pod upravom uk.i da kosovo nije sa albanijom.

Cika Ramadan

pre 5 godina

Pot hitno sastan UN...i Rusija i Kina ce podrzati...
Svasta...politicari unistili potpuno preko 6 miljona ljudi...sami uzivaju....

Boki

pre 5 godina

A kada Majlinda Kelemndi dobija Zlatne medalje tada ne pisete nista o tome,imate obraz kak.djon!!
(eu, 25. maj 2018 19:28)
@eu
Ako ti je sad pa ona?? A i ko god da je vidim da čitate srpske el novine, zašto!?

Hmh...

pre 5 godina

"Biće izuven... (Crvena Zvezda 1913, 25. maj 2018 18:54)"

A što, brate, pa vi ste sa njima igrali prijateljsku 1945. po osnivanju, pa im i danas pomažete - evo vaš Prvi navijač im dade sve odlike države, a vi da bijete jednog fudbalera... Nije to sportski :)

Stef

pre 5 godina

Pa što neigra za tu svoju zemlju seljak 
(koja, 25. maj 2018 19:00) 

A sto Jokic ne igra? I ovaj ima vrednost od 20 miliona evra,a Mitros 8.
(Dusan kg, 25. maj 2018 19:50)

Gluplju reakciju na komentar u životu nisam video. Nazad u jaslice pls.

Kontras

pre 5 godina

@ volimtebosno

Jos je jace kada nam navijac Bosne, reprezentacije koja nikada nista znacajno nije napravila u fudbalu, drzi lekcije o fudbalu.

Vidi, mi u fudbalu nismo velesila kao sto smo u kosarci, tenisu, vaterpolu, odbojci... ali smo bogami opet sasvim solidni. Sa svajcarcima i Kostarikom mozemo da igramo. A ko ce se radovati na kraju - videcemo.

Pustimo komplekse, ovo je sport. Znam da nemas razloga da volis Srbiju zbog proslih (naglasavam: proslih) sukoba. Ali veruj mi, ovi tzv. prijatelji za koje navijas su ti licemeri i nisu pravi prijatelji.

Sto se tice ovoga, ako pobedimo svajcarce sve ce ovo biti irelevantno. Ili bar mi odemo u drugi krug, a oni kuci.

Realno

pre 5 godina

A da li se secate naseg fudbalera koji je igrao za olimpijakos i na utakmici u Zagrebu nosio kacket crvene zvezde. Potpuno isto je i ovo.

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Ђердан Шаћири је донедавно важио као за доброг фудбалера, наступао чак и за Бајерн. Међутим, вријеме је показало да је један обични неспособњаковић и нижеразредни фудбалер који је отишао у Стоук Сити и на крају је тај Стоук и његовом заслугом испао у другу лигу (чемпионшип). Од Шаћирија већи и скупљи промашај је једино Арсеналов Швајцарац Гранит Џака. Кад се само сјетим тракавице везане за његов трансфер... И пошто се ни један ни други не могу саставити с лоптом, медијску пажњу покушавају привући причама о српском злостављању рођака (Џака) или сликањем копачки за мотивима тзв заставе тзв државе Косово (Шаћири). Слабо им је све то, пропали су, како у клубу, тако и у репрезентацији...

frensis drejk

pre 5 godina

mislim da se i po komentarima vecine vidi razlika izmedju nas i npr.engleske. potonjim je potpuno svejedno da li su skotska ili vels nezavisni ili nisu. licno uopste ne patim za kosovom i albancima u istom. ako bi srbija ekonoski ojacala kao npr. engleska, trazili bi opet da budu deo srbije a ne albanije. glede kopacki potpuno nebitno i sto neko rece kosovo je u fifa kao i gibraltar.
(gavin orsay, 25. maj 2018 21:52)

Sta ti pises, Englezima svejedno pa zasto onda Skotska nije na referendumu izglasala nezavisnost? Zasto se Englezi ne povuku iz Belfasta? Zasto Gibraltar ne vrate Spancima ili Argentini Malvinska ostrva? Kosovo je sa Albanijom jer je Albanija ekonomska velesila, ovo stvarno kao na pijaci.

kobi brajant

pre 5 godina

Koeficijent inteligencije u visini srpske dnevnice, u evrima naravno! 

Dobro sto priznajes da vam je dnevnica niska.
(Agron, 25. maj 2018 19:31)

hahahahahaha...

Mića

pre 5 godina

Da smo pametni da nam naprave iste ili slične kopačke, samo sa srpskom zastavom, a u pozadini Srbija, naravno sa pravim granicama sa našim kosovom!, pa neka se puše od muke. Još da ih izgazimo a ovaj neandertalac da dobije crveni karton, bio bi to pun pogodak. Živela Srbija i samo hrabro momci!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bivši košarkaš, 25. maj 2018 18:58)

Bas ce Ljajic to da ti nosi!?

room 1408

pre 5 godina

Saciri,fudbaler u pokušaju,..Šteta sto nemamo neku reprezentaciju pa da ih otkinemo.Lako mu je sad da provocira,..Da li bi tako provocirao da igraju za našu reprezentaciju igrači iz bivše YU(po kvalitetu),...Počistili bi patos sa njima,...

Pablito

pre 5 godina

@ Pustite komentar vi sa O2, 25. maj 2018 22:45)

Lepo vam je rekao čovek odrastite. Danli sad treba da bude patriotski zadatak naše jedanaestorice da jure Šaćirija po terenu da ga biju ili damdoviju tu utakmicu?

JoJo

pre 5 godina

Čavića su stavili na stub srama zbog majce "Kosovo je Srbija" zbog navodne političke nekorektnosti, ajte pa da vidimo da li ta ista pravila važe i za Šaćirija.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Neka ga, sta on zna o Kosovu za njega je to misaona imenica mi smo krivi sto smo bili fini pa im dozvolili da imigriraju i pocnu bolji zivot dok se lepo zivelo u Jugoslaviji.
Ovo sto je stavio kao na patike vise vredja drzavu za koju igra na Svetskom Prvenstvu nego nas.

irelandcalling

pre 5 godina

A.... njemu se moze. Adaneko od nasih zaigra sa npr grbom R.Srpske odma bi diskvalifikovali srpsku ekipu...ovo je njihovih "pet minuta", a mi dok nasih docekamo, bojim se da ih nece vise 'ko imati i docekati, raselicemo se po belom svetu...

Shaciri ahahaha od tate nikole

pre 5 godina

Ma ne moramo dada prodjemo grupu ali ovim nakazama dajte 3 komada i makar malo ispravite ovo zlo stanje koje nas je zadesilo,trpajte ih da ih boli najstrasnije

fenomen

pre 5 godina

Ma da ekspresno damo Šimunicu drzavljanstvo i da ga Krle uvrsti na soisak sa specijalnim zadatkom. Salim se naravno, i Bleki moze da zavrsi posao a i Dule Tosic. Nasi da pruze maksimum i da ih odvale.

bob

pre 5 godina

el guapo, 25. maj 2018 19:13)
Pa, narano da je pevao kada je Srbin! Neka i ovaj siptar peva himnu tzv. Kosova, kada, i ako nekada, bude igrao protiv njih! Bas me zanima sta bi tada radili svi njihovi igraci, poreklom sa Kosmeta!

Nenad

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)

kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...

pustite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)

Lepo si se potpisao. Savršeno. NEEDUKOVAN. Jer da jesi, ne bi upoređivao dva neuporediva slučaja. S jedne strane, postojeću državu Srbiju, koja u ovom ili onom obliku postoji vekovima, a sa druge strane, samoproglašenu republiku, koja je otcepila deo teritorije na kojoj ništa njeno ne postoji tako duboko ukorenjeno kao što postoje duboki tragovi Srbije. Da ne davim i onjašnjavam očigledno, koje ti izgleda ne znaš da postoji, manastiri, crkve, drevni gradovi i spomenici koje nisu oni izgradili, tako da ne može biti isto da se jedan Arnautović ponosi viševekovnom istorijom, dok se jedan fudbalerčić, ponosi nečim što na silu postoji 10 godina. Da ne širim priču, jer za takve kao ti ni roman nije dovoljan, na kraju ću pomenuti paradoks svih paradoksa - taj nesretni Šaćiri je rođen u Srbiji(tada deo Jugoslavije, ali državotvorna, sa sve Kosovon i Metohijom, tako da ovo nije tužno, već jako smešno! Nema potrebe dalje komentarisari!

pustite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)

Lepo si se potpisao. Savršeno. NEEDUKOVAN. Jer da jesi, ne bi upoređivao dva neuporediva slučaja. S jedne strane, postojeću državu Srbiju, koja u ovom ili onom obliku postoji vekovima, a sa druge strane, samoproglašenu republiku, koja je otcepila deo teritorije na kojoj ništa njeno ne postoji tako duboko ukorenjeno kao što postoje duboki tragovi Srbije. Da ne davim i onjašnjavam očigledno, koje ti izgleda ne znaš da postoji, manastiri, crkve, drevni gradovi i spomenici koje nisu oni izgradili, tako da ne može biti isto da se jedan Arnautović ponosi viševekovnom istorijom, dok se jedan fudbalerčić, ponosi nečim što na silu postoji 10 godina. Da ne širim priču, jer za takve kao ti ni roman nije dovoljan, na kraju ću pomenuti paradoks svih paradoksa - taj nesretni Šaćiri je rođen u Srbiji(tada deo Jugoslavije, ali državotvorna, sa sve Kosovon i Metohijom, tako da ovo nije tužno, već jako smešno! Nema potrebe dalje komentarisari!

Nenad

pre 5 godina

Trebalo bi nasi isto tako da stave na kopacku obrise Kosova, to nikad siptarsko i nije bilo, kao sto je Raska oblast oduvek bila Raska a ne neki Sandzak, sa crkvom u NP starijom od Amerike...

jasen

pre 5 godina

@ Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...
(Nenad, 25. maj 2018 19:27) U svakom slucaju je vise drzava nego juzna srpska pokrajina

Luljeta

pre 5 godina

Ne razumem, Shaqiri, Dua Lipa, Era Istrefi, svi nasi dominiraju na vasim sajtovima. Nemate vase da se bavite njima????? I nece on na Srbiju, igrace sve utakmice tim kopackama. Kad arnautovic (ne kapiram, arnautovic i srbin????) stavlja srpsku zastavu na kopackama, onda je patriota.

Dusan kg

pre 5 godina

Pa što neigra za tu svoju zemlju seljak
(koja, 25. maj 2018 19:00)

A sto Jokic ne igra? I ovaj ima vrednost od 20 miliona evra,a Mitros 8.

Pegone

pre 5 godina

Zar je dozvoljeno da se stavljaju druga obelezja ,grbovi i zastave drugih drzava i kvazi drzava pored maticne drzave ?Mogla bi da padne koja kazna od FIFE .

Charlie

pre 5 godina

Prikladnije bi bilo da je stavio tuljumbu ili bakljavu,odmah bi znali koga želi da reklamira.U svakom slučaju ne odriče se "švajcaraca".

Неедукован

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.

Torrente

pre 5 godina

A kada Majlinda Kelemndi dobija Zlatne medalje tada ne pisete nista o tome,imate obraz kak.djon!!
(eu, 25. maj 2018 19:28)

Ko je sad pa to? Neću ni da ukucavam u Gugl, veruj mi. ;)
...
Uzgred, zbog ovih prljavih provokacija ove nereće rođene u srpskom Gnjilanu, popićete tri komada k'o od šale.

ps
Mogu bar da mu priznam to što igra fudbal za pravu državu.
Teritorija Kosova i Metohije je samo to - odmetnuta teritorija.

room 1408

pre 5 godina

Saciri,fudbaler u pokušaju,..Šteta sto nemamo neku reprezentaciju pa da ih otkinemo.Lako mu je sad da provocira,..Da li bi tako provocirao da igraju za našu reprezentaciju igrači iz bivše YU(po kvalitetu),...Počistili bi patos sa njima,...

zeky

pre 5 godina

Da je pravde u svetu on bi trebalo da bude suspendovan, a Svajcarska kaznjena novcano ako se pojavi u ovim kopackama na prvenstvu. Koliko se samo ljudi obrazuje za "pravni sistem" koji je smesan sam po sebi...

Ђокер

pre 5 godina

Хахаха крајње смешна провокација. Па, бре, где си да заиграш за своју земљу па ајде да схватим провокацију нешто озбиљније?

Bivši košarkaš

pre 5 godina

Da smo pametni da nam naprave iste ili slične kopačke, samo sa srpskom zastavom, a u pozadini Srbija, naravno sa pravim granicama sa našim kosovom!, pa neka se puše od muke. Još da ih izgazimo a ovaj neandertalac da dobije crveni karton, bio bi to pun pogodak. Živela Srbija i samo hrabro momci!

Beretka

pre 5 godina

Hahaha... Pa zasto ne igras onda za njih ako ih vec toliko volis? I ne samo ti nego i Xhaka, Dzemaili, Mehmedi, Behrami... Samo polako, da ne bude da prodjete kao Albanija... Jer vi jedino ovako sa provokacijama mozete proci, na terenu nikako

toto

pre 5 godina

Ja mu sad pregledao Instagram i ne nadjoh nijednu "kontroverznu" sliku....

Jel to sto se Albanac slika sa Albanskom zastavom kontroverzno?

Pa jel treba da nosi Putina na majici?

el guapo

pre 5 godina

ne razumem ove kojima ovo puno smeta,svojevremeno kada smo na svetskom prvenstvu u košarci igrali protiv australije, za nju je tada igrao Alex Marić i za vreme intoniranja himni pevao Boze pravde, to je bilo ok, a zbog ovih kopacki se zgrozavamo!? budimo malo realni nije na odmet.

Zoran

pre 5 godina

Covek igra za Svajcarsku, a hoce da nosi tamo neke provokativne kopacke, kao ima m..., on je ono kao u tome i to iz Svajcarske. Treba im nabiti 5 komada, pa nek nosi sta mu volja.

dostojevski

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16)

nastavi da zivis sa svojih 200 evra, dok je njima najmanja plata 2000

radetoronto

pre 5 godina

Cisto sumnjam da ce dobiti odobrenje od Svajcaraca za ovako nesto. On ovako pluje po zemlju koja mu je ustvari dala sve. Da je klub u pitanju, pa hajde mozda nekako i da prodje. Ovako? Tesko.

Sabre

pre 5 godina

Siptarska posla, nista novo. I pre nego sto se potapsete po ramenu sto mi niste objavili 'eksplozivan' komentar koji 'raspiruje mrznju' itd. podseticu vas da oni tako sami sebe zovu, od njih smo to preuzeli.

Владо Бања Лука

pre 5 godina

Ђердан Шаћири је донедавно важио као за доброг фудбалера, наступао чак и за Бајерн. Међутим, вријеме је показало да је један обични неспособњаковић и нижеразредни фудбалер који је отишао у Стоук Сити и на крају је тај Стоук и његовом заслугом испао у другу лигу (чемпионшип). Од Шаћирија већи и скупљи промашај је једино Арсеналов Швајцарац Гранит Џака. Кад се само сјетим тракавице везане за његов трансфер... И пошто се ни један ни други не могу саставити с лоптом, медијску пажњу покушавају привући причама о српском злостављању рођака (Џака) или сликањем копачки за мотивима тзв заставе тзв државе Косово (Шаћири). Слабо им је све то, пропали су, како у клубу, тако и у репрезентацији...

tuga

pre 5 godina

Milorad Cavic je bio zestoko kaznjen zbog majice "Kosovo je srce Srbije". Sad cu da dobijem milion minusa od ovih sto misle da ne treba da se mesa sport sa politikom (to pisu samo kada je nesto srpsko u pitanju).

albatros.budala

pre 5 godina

Covek je Albanac sa Kosova i nosi na kopacki zastavu Kosova. Ne razumem sta nije jasno? Zbog cega je to provokacija? Vise komentara na ovo nego kad su vam smanjili plate i penzije. Majstori smo da se bavimo nebitnim stvarima i naravno da propustimo one bitne. Dokaz da smo u pravu je sto super zivimo i drzava nam funkcionise vrh

Zagor-te-nay

pre 5 godina

FIFA bi trebala da zabrani ovakve poteze, svejedno o kojem je igracu rec i iz koje reprezentacije dolazi. Ajde sada nasi neka stave na kopacke kartu Srbije sa Kosovom pa sa vidimo kakve bi reakcije bile. Radi se o cistoj provokaciji a jos najgore od svega sto je pola reprezentacije svajcarske albansko.

Nagledao se nasih repki od 1980

pre 5 godina

Pa vi stvarno potcenjujete reprezentaciju Svajcarske a ja vam kazem da ce nas pobediti relativno lagano. Siptari su tvrdoglavi i osvetoljubivi a drilovani su na nemacki mentalitet. Mislite da su poput nas (sticajem srecnih okolnosti da smo u grupi imali dobro rangirane ali totalno rastelovane protivnike) slucajno otputovali na SP? Posle remija sa Kostarikom i poraza od Svajcarske krece pakovanje kofera. Samo da nas neko od siptara iz Svajcarske repke ne posalje kuci.

mando

pre 5 godina

Cavic je suspendovan sa Evropskog prvenstva 2008. zbog majice "Kosovo je Srbija". Ovo je zastava "Kosovo je nezavisno". Bas me zanima sta bi bilo da se neko pojavi sa srpskom zastavom gde je ucrtano i Kosovo u sastavu Srbije na istoj toj utakmici.
(Nikola, 25. maj 2018 21:35)

Pa Kosovo je nezavisno od 1999, sta tu ima sporno, dok "Kosovo je Srbija" je san nacionalista koji zele Kosovo bez Albanaca, al to malo sutra, posebno sada kad je vec previse kasno.

Ajde vise da se probudi ovaj jadan narod i da gleda u buducnost zarad dece ako nista drugo nije bitno.

milence

pre 5 godina

Ako si već takav patriota igraj za Kosovo. A da, ne bi onda nikad ni igrao tako veliko takmičenje. Koji licemer... Da stvar bude jos smesnija, brat igra za to isto Kosovo...

Nnn

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04)
Nadam se da si obican trol, jer ti u suprotnom nema spasa.

jedan od mnogih

pre 5 godina

Kosovo je nama nepriznato, a inace moze da bude ravnopravni ucesnik na Mundijalu...njemu bi propisima FIFA trebalo, ukoliko ne promeni kopacke, biti zabranjen nastup

gavin orsay

pre 5 godina

mislim da se i po komentarima vecine vidi razlika izmedju nas i npr.engleske. potonjim je potpuno svejedno da li su skotska ili vels nezavisni ili nisu. licno uopste ne patim za kosovom i albancima u istom. ako bi srbija ekonoski ojacala kao npr. engleska, trazili bi opet da budu deo srbije a ne albanije. glede kopacki potpuno nebitno i sto neko rece kosovo je u fifa kao i gibraltar.

Legionar

pre 5 godina

Ako njemu dozvole da izađe na tefen u njima, naši u rezervi treba da imaju dresove sa natpisom "Kosovo je Srbija"! Da se ćeramo, što bi rekao Bećković.

volimtebosno

pre 5 godina

najjace mi je kako srbi misle da su bolji od svice a u proslim kvalama bili u minusu,Švajcarska je jaca za klasu sto ce da pokaze u Rusiji.

Asdf

pre 5 godina

Kad ih rastavimo na sp,bakljavar moze i po kuci da ih nosi.Retko iritantan igrac,pojesce ga nas vezni red.Igrac najgore ekipe u PL,nemamo se cega plasiti

wer

pre 5 godina

Koeficijent inteligencije u visini srpske dnevnice, u evrima naravno!

Dobro sto priznajes da vam je dnevnica niska.
(Agron, 25. maj 2018 19:31)

he he, lepo pricas maternji jezik :)

kil

pre 5 godina

Ja mu sad pregledao Instagram i ne nadjoh nijednu "kontroverznu" sliku.... 

Jel to sto se Albanac slika sa Albanskom zastavom kontroverzno? 

Pa jel treba da nosi Putina na majici?
(toto, 25. maj 2018 20:14)

Sima kosmos iz dalekog svemira, kakve veze Putin ima s tim?!

Dusko

pre 5 godina

Covek nije nista napisao. U Svajcarskom timu su svi dobili kopacke sa zastavom Svajcarske i drzave iz koje poticu. Kosovo je za Svajcarsku nezavisna drzava, a ako se zalimo, trebamo se osvrnuti Svajcarcima

wer

pre 5 godina

ono, pobeleli smo od straha, evo necemo spavati sve do tekme :)

ja bi njemu najtezu kaznu, nedelju dana bez igrica i u osam na spavanje, bez mleka...

srbcg100

pre 5 godina

hahaha ovaj smijesan kao i svi gastarbajteri, sa to volis to tzv Kosovo igrao bi za njih....za mene su takvi kao on samo izdajice ma ko god bio.

Milorad Bg

pre 5 godina

Pa jel on s Kosova? Nece valda da stavi od Burkine Faso. Pola sveta im priznalo drzavu a i mi ćemo da priznamo skoro kolko vidim, sad on lud i bezobrazan. Ma dajte, na cega se vi lozite.

drmr

pre 5 godina

Smeker je ima pravo da igra za reprezentaciju Kosova. Sto nije odabrao to? Nego ovaj kvazipatriotizam, igram za Svajcarsku a kacim zastavu Kosova. I nemojmo se smejati i likovati, nista bolji nismo od njega i njemu slicnih.

gojko 12

pre 5 godina

Kosovo nije takozvana drzava... vec je drzava..svidjalo se to nama ili ne 
(Van Helsing, 25. maj 2018 19:04) 

kad bude u UN onda ce biti drzava, do tada je kvazi drzava ...
(Nenad, 25. maj 2018 19:27)

Nije tačno..UN su odavno izgubile svaki kredibilitet i služe samo tome da bi neki državnik iz Venecuele ili Angole dobio priliku da pred polupraznom salom održi besmislen govor od par sati.
Zasedaju isključivo oko nebitnih tema a svaka bitna teme ili rasprava je unapred odložena jer neko ko ima pravo na to stavi veto.
UN su izgubile svaku svrhu postojanja još pre 19 godina kada je bombardovana S.R.Jugoslavija bez odobrenja UN od tada pa da danas UN niko ništa ne pita niti ih iko zarezuje....
UN imaju još jedino svrhu da se nekadašnje članice Pokreta Nesvrstanih tripuju da su bitne i da se nešto pitaju.

presheva

pre 5 godina

(zeky, 25. maj 2018 19:01) 

Pa nisam video da si bas tako nesto rekao za Arnautovica. austrijska i srpska zastava.. nego svi te ga digli na nebo!! A ovaj Shaqiri igra uvek sa takve kopacke zastava kosove i svicarske!!! nije prvi put. al ajd preziveces i ovo nije strasno

Mirsad

pre 5 godina

Još nekolicina fudbalera rođena u našoj zemlji nastupa za Švajcarsku. Rođena u našoj zemlji, Hahaha joj kakva naivnost u ovom narodu......

mile

pre 5 godina

Oni imaju kompleks od nas. Mi smo Srbi,najmocnija,najpametnija,najlepsa,najduhovitija,najbolja nacija na svetu.Oni su toga svesni.Oni su nama oteli nase,vraticemo to kad tad.

.

pre 5 godina

Kada budemo prestali da se opterećujemo kosovom svima ce nam biti lakse. Neka sta mu se nosi njegova stvar mi tu nista ne mozemo. Na nasem je timu da izađe i proba da ih dobije to je ono sto je bitno.

smehotresna olimpijada

pre 5 godina

Samo nek izadje u tim kopackama i neka se naši povuku sa terena... Kada su mogli Čavića da kazne mogu i Švajcarsku...

milos

pre 5 godina

ATG,
Koga mi da nabijemo 3 razlike,ovi nasi ce sa "svajcarcima" poput ovog sacirija u neku diskoteku posle utakmice,separe i naravno ruskinje...Ne lozite se,ovi provociraju a ovi nasi nemaju ono da im uzvrate...

antifasista

pre 5 godina

Kako nam ne smeta kada Arnautovic igra za Austriju sa zastavom Srbije na kopackama ali nam ovaj Kosovar smeta?narod smo bez mozga pa je lako prodavati nam pricu o nacionalizmz,mrznji,laznom patriotizmu.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Neka ga, sta on zna o Kosovu za njega je to misaona imenica mi smo krivi sto smo bili fini pa im dozvolili da imigriraju i pocnu bolji zivot dok se lepo zivelo u Jugoslaviji.
Ovo sto je stavio kao na patike vise vredja drzavu za koju igra na Svetskom Prvenstvu nego nas.

Nikola

pre 5 godina

Cavic je suspendovan sa Evropskog prvenstva 2008. zbog majice "Kosovo je Srbija". Ovo je zastava "Kosovo je nezavisno". Bas me zanima sta bi bilo da se neko pojavi sa srpskom zastavom gde je ucrtano i Kosovo u sastavu Srbije na istoj toj utakmici.

dragan

pre 5 godina

najglasnije patriote su one koje nikad nisu krocile na Kosovo.

Pravi kosovari se ne oglasavaju po tom pitanju jer su svoje misljenje odavno lepo unovcili.

djshilja

pre 5 godina

Ako to stvarno uradi...e onda je u stvari pljunuo na 'svoju' reprezentaciju tj. Švicu...ali s'obzirom da im igra 5 Albanaca, jedan Bosanac, jedan Srbin (selektor), jedan Latino Amerikanac, najverovatnije su tako nešto i zaslužili!!!

goran

pre 5 godina

ово ууопште није провокација, он може да носи копачке какве жели ако су у оквирима правила. зашто би неком била провокација застава "Косова" на 1 копачки...то је више Швајцарцима провокација јер њихов репрезентативац носи заставу друге земље, за тако нешто би могао да буде избачен из тиме (пример Озила у Немачкој, велка фрка се дигла)
а са друге стране кад је такав патриота и воли "Косово" - што не игра за "Косово" него за Швајцарску?
...тако сам и мислио...

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

ko nasedne na ovakve provokacije taj je gori od ovih sto to pokusavaju. IZaci na teren I pocepati ih a on neka glumi patriotu dok igra za drugu drzavu

Kopačkesaikonama

pre 5 godina

Najvaznije je da sad M. Djuric izadje na tv Pink i ostro osudi Šaćirija i da Vulin održi jedan govor u formi recitala dok svemoguci AV cita rast BDP.

bato

pre 5 godina

Kad god procitam ovo takozvana drzava Kosovo puknem od smeha a tek kad vidim zvezdicu pored natpisa Kosovo :-)
Briga njih dal ce Srbija da ih prizna..
Priznala ih Amerika,Engleska,Nemačka i Francuska ovi drugi nisu ni bitni a ova vlast nas samo zamajava sa tom temom kako niko nebi pitao drugo nista..

Yop

pre 5 godina

Politika i sport? UEFA?! FIFA?! Niko!?
(supertrooper, 25. maj 2018 18:54)

Kosovo je priznato od fife, mogao je da stavi i zastavu Fidžija, apsolutno je isto

Stef

pre 5 godina

Pa što neigra za tu svoju zemlju seljak 
(koja, 25. maj 2018 19:00) 

A sto Jokic ne igra? I ovaj ima vrednost od 20 miliona evra,a Mitros 8.
(Dusan kg, 25. maj 2018 19:50)

Gluplju reakciju na komentar u životu nisam video. Nazad u jaslice pls.

Bob Sent Kler

pre 5 godina

Pa tako i treba, gledajte i učite. Svako voli svoje samo mi po svome pljujemo. Hoće mi neko reći da je njega njegova Albanija ili Kosovo nešto zadužilo? Da je njega briga ko mu je premijer ili gradonačelnik, pa da po tome meri ljubav prema korenima i poreklu? Od njih patriotizam možemo da učimo a i šta znači biti jedinstven i složan.

Mića

pre 5 godina

Da smo pametni da nam naprave iste ili slične kopačke, samo sa srpskom zastavom, a u pozadini Srbija, naravno sa pravim granicama sa našim kosovom!, pa neka se puše od muke. Još da ih izgazimo a ovaj neandertalac da dobije crveni karton, bio bi to pun pogodak. Živela Srbija i samo hrabro momci!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bivši košarkaš, 25. maj 2018 18:58)

Bas ce Ljajic to da ti nosi!?

imatuistine

pre 5 godina

pa sta ako ima zastave! nije jedini.... nek nosi sta hoce! mi da se okrenemo sebi i da dobijemo svajcarsku, nista drugo ne treba da nas zanima! napred srbija!

berkut Orao

pre 5 godina

Pa šta onda proći će i to,provokacija ko provokacija navikli smo....pa i Hrvati su nam godinama na utakmicama skandirali "Vukovar,Vukovar" pa gde je danas Vukovar više se ni ne obaziremo na to,malo smo kmečali i zaboravili tako će i sa Kosovom...

Dex

pre 5 godina

Хахаха крајње смешна провокација. Па, бре, где си да заиграш за своју земљу па ајде да схватим провокацију нешто озбиљније?
(Ђокер, 25. maj 2018 18:39)

Ono sto se ne navodi je da on oduvek nosi takve kopacke, i da to nema veze s nasom utakmicom ni SP uopsteno.

Realno

pre 5 godina

A da li se secate naseg fudbalera koji je igrao za olimpijakos i na utakmici u Zagrebu nosio kacket crvene zvezde. Potpuno isto je i ovo.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Зашто сте толико запенили? Па и Арнаутовић је играо са српском тробојком на копачкама иако игра за Аустрију. Ајд' одрастите 'леба вам.
(Неедукован, 25. maj 2018 20:19)
To htedoh da napisem. A i KiM se ravnopravno takmicilo u kvalifikacijama za SP, znaci priznati od FIFA i UEFA, svidelo se to nama ili ne. Nije pravedno, ali ko te pita za pravdu kada si mali, siromasan i vode te korumpirani politicari!

Nathan

pre 5 godina

A da Arnautovic igra protiv Albanije sa srpskom zastavom na kopackama ovde bi ga slavili kao heroja. Zar ne mislite da je to malo licemerno? Ne vidim nikakvu razliku...

dragan

pre 5 godina

najglasnije patriote su one koje nikad nisu krocile na Kosovo.

Pravi kosovari se ne oglasavaju po tom pitanju jer su svoje misljenje odavno lepo unovcili.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 25. maj 2018 22:44)

A kakve to veze ima da li sam bio na Kosmetu ili ne? Pa nisam bio ni u Pirotu,znaci po toj tvojoj nazovi logici nazovi razmisljanja meni bi trebalo da bude svejedno da li ce biti srpski ili bugarski? Kapiram da tebi jeste svejedno ali normalnim osobama nije

Twitter-antifašista

pre 5 godina

Da vidimo sada moralne i principjelne Srbe da li ce da bojkotuju utakmicu.
(Laks, 25. maj 2018 18:46)

Jok, ti ćeš je bojkotovati.

Shaciri ahahaha od tate nikole

pre 5 godina

Ma ne moramo dada prodjemo grupu ali ovim nakazama dajte 3 komada i makar malo ispravite ovo zlo stanje koje nas je zadesilo,trpajte ih da ih boli najstrasnije

JoJo

pre 5 godina

Čavića su stavili na stub srama zbog majce "Kosovo je Srbija" zbog navodne političke nekorektnosti, ajte pa da vidimo da li ta ista pravila važe i za Šaćirija.

frensis drejk

pre 5 godina

mislim da se i po komentarima vecine vidi razlika izmedju nas i npr.engleske. potonjim je potpuno svejedno da li su skotska ili vels nezavisni ili nisu. licno uopste ne patim za kosovom i albancima u istom. ako bi srbija ekonoski ojacala kao npr. engleska, trazili bi opet da budu deo srbije a ne albanije. glede kopacki potpuno nebitno i sto neko rece kosovo je u fifa kao i gibraltar.
(gavin orsay, 25. maj 2018 21:52)

Sta ti pises, Englezima svejedno pa zasto onda Skotska nije na referendumu izglasala nezavisnost? Zasto se Englezi ne povuku iz Belfasta? Zasto Gibraltar ne vrate Spancima ili Argentini Malvinska ostrva? Kosovo je sa Albanijom jer je Albanija ekonomska velesila, ovo stvarno kao na pijaci.

Boki

pre 5 godina

A kada Majlinda Kelemndi dobija Zlatne medalje tada ne pisete nista o tome,imate obraz kak.djon!!
(eu, 25. maj 2018 19:28)
@eu
Ako ti je sad pa ona?? A i ko god da je vidim da čitate srpske el novine, zašto!?

Hmh...

pre 5 godina

"Biće izuven... (Crvena Zvezda 1913, 25. maj 2018 18:54)"

A što, brate, pa vi ste sa njima igrali prijateljsku 1945. po osnivanju, pa im i danas pomažete - evo vaš Prvi navijač im dade sve odlike države, a vi da bijete jednog fudbalera... Nije to sportski :)

gavin orsay

pre 5 godina

Sta ti pises, Englezima svejedno pa zasto onda Skotska nije na referendumu izglasala nezavisnost? Zasto se Englezi ne povuku iz Belfasta? Zasto Gibraltar ne vrate Spancima ili Argentini Malvinska ostrva? Kosovo je sa Albanijom jer je Albanija ekonomska velesila, ovo stvarno kao na pijaci.
(frensis drejk, 26. maj 2018 00:47)
Gospodine, skotska nije izglasala nezavisnost 55 procenata protiv gibraltar takodje procenat 99 za ostajanje u okviru uk.severna irska je deo uk takodje gde su unionisti u vecini.sto se tice folklanda nisu ni argentinski ni uk ali su prekomorska teritorija pod upravom uk.i da kosovo nije sa albanijom.

Pedja

pre 5 godina

Neka izgubimo i od Kosta Rike i od Brazila,samo ove da razvalimo i top
(Luke Babbitt gravedigger, 26. maj 2018 00:05)
Mi u ovoj grupi mozemo vrlo lako da zavrsimo sa 0 bodova. O Brazilu ne treba trositi reci, Svajcarska je favorit protiv nas, Kostariku neopravdano potcenjujemo a ni ona nije slabija od nas. Ovde samo mi mozemo biti razvaljeni, a ako i pobedimo nekoga to ce biti minimalnim rezultatom. Ovaj lik nosi ove kopacke protiv svih a ne samo protiv nas i bolje bi nam bilo da ne obracamo paznju na takve gluposti da nebi prosli sa 3 lopte u mrezi zbog toga.

nije nego

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno. 
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16) 

nastavi da zivis sa svojih 200 evra, dok je njima najmanja plata 2000
(dostojevski, 25. maj 2018 19:53)

evo i komentara o platama...

Kontras

pre 5 godina

@ volimtebosno

Jos je jace kada nam navijac Bosne, reprezentacije koja nikada nista znacajno nije napravila u fudbalu, drzi lekcije o fudbalu.

Vidi, mi u fudbalu nismo velesila kao sto smo u kosarci, tenisu, vaterpolu, odbojci... ali smo bogami opet sasvim solidni. Sa svajcarcima i Kostarikom mozemo da igramo. A ko ce se radovati na kraju - videcemo.

Pustimo komplekse, ovo je sport. Znam da nemas razloga da volis Srbiju zbog proslih (naglasavam: proslih) sukoba. Ali veruj mi, ovi tzv. prijatelji za koje navijas su ti licemeri i nisu pravi prijatelji.

Sto se tice ovoga, ako pobedimo svajcarce sve ce ovo biti irelevantno. Ili bar mi odemo u drugi krug, a oni kuci.

miki

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaokakao, 25. maj 2018 19:16)

hahahahaha e blago se tebi!

Ivan

pre 5 godina

Ovo je najpre sramota za FS Švajcarske, da u redovima imaju igrača koji otvoreno veliča drugog člana UEFA.
(Perperius, 25. maj 2018 19:52)

Smeta njima to itekako, ali ne smeju nista da preduzmu, kada bi se time vodili da ih sve sankcionisu, morali bi da odstrane 80 posto reprezentacije.

djoka

pre 5 godina

S'obzirom da su i FIFA i UEFA prihvatile članstvo Kosova za njih je isticanje Kosovske zastave isto kao i isticanje bilo koje druge zastave i mi tu pravno nemamo nikakav osnov za prigovor. Da se kojim slučajem to Kosovo kvalifikovalo za SP i da se teoretski sastanemo npr. u četvrt finalu mi bi imali dve opcije, da igramo sa Kosovom uz intoniranje hjihove himne i isticanje njihove zastave ili da ne igramo utakmicu. U oba slučaja oni bi dobili. Driblaju nas Albanci i van terena ali nas Djurić ubedjuje da vodimo 5:0.

fenomen

pre 5 godina

Ma da ekspresno damo Šimunicu drzavljanstvo i da ga Krle uvrsti na soisak sa specijalnim zadatkom. Salim se naravno, i Bleki moze da zavrsi posao a i Dule Tosic. Nasi da pruze maksimum i da ih odvale.

Pedja

pre 5 godina

Ova Svajcarska je za mene smijurija od drzave, sta ona predstavlja nijr mi jasno.
(kaokakao, 25. maj 2018 19:16)
Svajcarska moze da se ponasa kako god hoce, njihovo je pravo da crtaju sta hoce na kopackama. Svajcarska je drzava a mi smo smejurija, to je zalosna istina. Zaostajemo 100 godina za njima po svemu, osim po mentalitetu. Tu smo jos u srednjem veku.

Hmm

pre 5 godina

Pa jel on s Kosova? Nece valda da stavi od Burkine Faso. Pola sveta im priznalo drzavu a i mi ćemo da priznamo skoro kolko vidim, sad on lud i bezobrazan. Ma dajte, na cega se vi lozite.
(Milorad Bg, 25. maj 2018 19:37)

Necemo MI da priznamo,nego ON...

Pablito

pre 5 godina

@ Pustite komentar vi sa O2, 25. maj 2018 22:45)

Lepo vam je rekao čovek odrastite. Danli sad treba da bude patriotski zadatak naše jedanaestorice da jure Šaćirija po terenu da ga biju ili damdoviju tu utakmicu?

irelandcalling

pre 5 godina

A.... njemu se moze. Adaneko od nasih zaigra sa npr grbom R.Srpske odma bi diskvalifikovali srpsku ekipu...ovo je njihovih "pet minuta", a mi dok nasih docekamo, bojim se da ih nece vise 'ko imati i docekati, raselicemo se po belom svetu...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Dobro,nije valjda neko ocekivao da stavi srpsku zastavu? Ne vidim nista posebno sporno. Samo je malo licemerno,jer ipak nije odabrao da igra za Kosovo,ne isplati se. :D

bob

pre 5 godina

el guapo, 25. maj 2018 19:13)
Pa, narano da je pevao kada je Srbin! Neka i ovaj siptar peva himnu tzv. Kosova, kada, i ako nekada, bude igrao protiv njih! Bas me zanima sta bi tada radili svi njihovi igraci, poreklom sa Kosmeta!

kobi brajant

pre 5 godina

Koeficijent inteligencije u visini srpske dnevnice, u evrima naravno! 

Dobro sto priznajes da vam je dnevnica niska.
(Agron, 25. maj 2018 19:31)

hahahahahaha...

Tutankamon

pre 5 godina

Petković je bosanski katolik da ovi kojim je bitno ne idu u pogrešnom smjeru. Rođen je u Sarajevu i igrao za FK Sarajevo, a kasnije za više švajcarskih klubova. Radio u Karitasu na poslovima socijalne pomoći i uporedo završavao trenerske škole. Inače jedan korektan gospodin.

Cika Ramadan

pre 5 godina

Pot hitno sastan UN...i Rusija i Kina ce podrzati...
Svasta...politicari unistili potpuno preko 6 miljona ljudi...sami uzivaju....

Mile

pre 5 godina

Na ovo mozemo reagovati pametno iil glupo. Glupo cemo reagovati ako na bilo koji nacin, budemo pridavali znacaj provokaciji. Pametno ako budemo ignorisali ovakvo ponasanje i sto bolje se spremiki za pobedu u tom mecu. To je to!

gospodin Radnik

pre 5 godina

Nasi da stave krst sa 4S i Obilica.
(Vlado, 25. maj 2018 18:54)
Ne ne ...on je ubio murata , a predsednik je rekao da je taj murat najveci i najbolji vojskovodja , strateg i drzavnik tako da ..bez Obilica...

Mozzart

pre 5 godina

Pa tako i treba, gledajte i učite. Svako voli svoje samo mi po svome pljujemo. Hoće mi neko reći da je njega njegova Albanija ili Kosovo nešto zadužilo? Da je njega briga ko mu je premijer ili gradonačelnik, pa da po tome meri ljubav prema korenima i poreklu? Od njih patriotizam možemo da učimo a i šta znači biti jedinstven i složan.
(Bob Sent Kler, 25. maj 2018 22:48)
Svaka cast na komentaru, ali je tesko to objasniti, na primer, ovome koji se potpisuje kao "kopackesaikonama"... njemu je ova vest dobrodosla da pljuje vlast, samim tim i drzavu... A u vesti ne vidim da je Srbija nesto provocirala ovog nebitnog lika. Dok ne postujemo sami sebe, ne treba ocekivati da nas postuje NIKO!

danguba

pre 5 godina

Ovo je veći problem za Svajcarce, nego za nas. Mogao je da okaci i zastavu Zanzibara što se mene tiče. Iako, nema sumnje da će biti posebno motivisani protiv nas...