Četvrtak, 22.04.2004.

15:26

Petrovićev spisak za Sev. Irsku bez Delibašića i Lazovića

Izvor: B92

Petroviæev spisak za Sev. Irsku bez Delibašiæa i Lazoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

Red Devil

pre 20 godina

Po starom dobrom obicaju, Petrovich sledi svetlu tradiciju boljsevickog mediokriteta i negativne selekcije u kojoj nema mesta za one koji misle svojom glavom i imaju odredjen stav. Ako Delibasic i Lazovic nisu davali sve od sebe za grb SCG, ja ne znam ko jeste u toj mladoj reprezentaciji. Odrekao se Pizon i Milosa Krasica, najboljeg igraca te ekipe, zbog jednog slabog poluvremena, s tim sto mu taj igrac vec dve tekme pocinje sa klupe! Pizonu ne trebaju igraci koji ce da izgaraju i koji svojim kvalitetom odudaraju od proseka - trebaju mu upravo prosecni i poslusni koji klimaju glavom i ne postavljaju pitanja. Takav je i on igrac bio, to je najbolje pokazao kada je iz Zvezde otisao u Arsenal.

Sasvim realan

pre 20 godina

Koliko zna Vladimir Petrovic, najbolje govori njegova blistava karijera, beloruski Dinamo iz Mozira je najvece ime u svetskom fudbalu do kojega je dosao...

Mislim da je gest Andrije Delibasica i Danka Lazovica sporan, Mitar Novakovic jeste njihov drug, ali, vec dugo nije u formi, nije nikakvo cudo to sto ga nema u nacionalnom timu.
A koliko mladoj reprezentaciji znace Delibasic i Lazovic, potpuno je besmisleno polemisati.

Ostaje nada da ce, kratkorocno, taj konflikt nekako biti resen, na srecu mlade reprezentacije (Andrija i Danko u startnih 11), a da ce, dugorocno, potpuna propast ovdasnjeg fudbala biti sprecena zaustavljanjem polupismene armije polutrenera (Djoric, Petrovic...). Ko ne zna da cita i pise, ne bi smeo ni da radi sa reprezentacijom, mogli bi to i u njihovom maticnom klubu da shvate.

A navijaci crvene zvezde sada prozivljavaju, ocigledno, neobicne trenutke, posle godina tuge i nemoci, dogodilo se i njima nesto lepo. Pustimo ih neka se vesele, nece dugo, i opet ce dugo da cekaju sledecu priliku...

kanada

pre 20 godina

FK Partizan bi trebao da povuce Simona Vukcevica pa da onda bude prava repka. Sramota da dva mozda najbolja igraca reprezentacije ne igraju za mladu repku. Dok god je FS pod patronatom Crvene zvezde jos dugo cemo biti na svetskoj rang listi u drustvu Jordana i Iraka.

dule

pre 20 godina

DA LI JE MOGUCE?
Mrdja ne igra nigde. Trebao je u Koreju pa ni tamo nije mogao.Ocigledno je da se daje novac za igranje u reprezentaciji zbo daljeg angazmana napolju.

Djoora

pre 20 godina

Predsednik FSSCG-Dragan Stojkovic Piksi
Predsednik FSS-Nebojsa Lekovic
Predsednik FSCG-Dejan Savicevic
Direktor-Milovan Djoric
Selektor-Ilija Petkovic
Selektor (mladi)-Vladimir Petrovic Pizon
Nadam se da cemo doziveti sudbinu Madjara,mada sumnjam,propascemo mi mnogo gore od njih.U sledecih 50 god. ako se plasiramo na svetsko ili evropsko prvenstvo,makar i slucajno, bicu presrecan!!!!

Petricic Vladimir

pre 20 godina

BRUKA!Odavno je trebalo da se zavrsi vreme komunizma i jednomislja kakvo je tada vladalo.Decko kao sto je Andrija Delibasic moze da predstavlja svojim ponasenjem i igrom bilo koju zemlju,ali nazalost on ima posla sa polupismenim ljdima kakvi su u FSJ.

Bojko Grobar

pre 20 godina

Pizon nikad nece biti trener i to upravo dokazuje.Da su Delibasic i Lazovic u svlacionici rekli da je trebao ovo ili ono onda bi bilo u redu a ovako je ovo cista sujeta.Pa oni su jedini igraci koji daju golove.Ovi sto pricaju da oni ne igraju izgleda ne prate ino fudbal jer i jedan i drugi ulaze u igru.Treneri moraju da shvate da oni ne igraju nego igraci i da je Pizon najmanje zasluzan za ovaj uspeh,ne moze trener da prima zasluge za pobede a da kritikuje igrace za neuspeh ali posto je ovo Djorina skola koji je unistio nas fudbal a li je i dalje tu nista me ne cudi.Takodje stoji i to da su Vidic i Disljenkovic trenutno mnogo potrebniji mladoj nego staroj reprezentaciji a da je Markovic kapiten kog bi trebalo vratiti u formu ali ne Pizon zna "najbolje" a Dzaja mora da proda ono sto je dobro. BRUKA

Nesha

pre 20 godina

Ja se Pizonu klanjam, dok je covek vodio Zvezdu igrali smo najlepsi fudbal (za razliku od ove Muslinove ere), doveo je mlade na EP posle 100 godina. Poenta je u tome sto ne moze neki klinac od 20 godina da istripuje da je velika zvezda i pored prelaska u neki evropski klub i da moze da sastavlja tim. Pizon ima rezultate iza sebe, a Danko i Andrija nek saberu svoje golove u svojim klubovima pa onda nek se bune. Lazovic ulazi u igru na gotovo svakoj tekmi Fejenorda...Sjajno! Ima gomila igraca koji u nasoj ligi ulaze kao izmene na skoro svakoj tekmi, sto znaci da imamo i previse kandidata za repku. Sacekajte rezultate, pa onda pricajte. Ionako imamo suvise zvezdica i u Zvezdi i u Partizanu, treba toj deci objasniti da nije dovoljan placen tekst u Zurnalu da postanu igracine.

zaro

pre 20 godina

evo dokle ide ljudska sujeta.
I oni koji pricaju da Danko ne igra nek odgledaju koju utakmicu Fejnorda. Nije starter ali ulazi u igru u govoto svakoj utakmici...
ALi neka....
Najaci je Djoric-Srbija me voli
ne znam dal covek da se smeje ili place

ivan

pre 20 godina

i ja sam gledao utakmicu protiv Hondurasa ali se ne sjecam da je to Pizon napravio, inace Pizon je bio gospodin u kopackama, klasan igrac tipa Platinija koji je sa loptom mogao sve, falile su mu fizicke predispozicije ali tada u takvom vise romanticarskom nogometu to nije bilo bitno kao sada. Recimo, Hrvatska je uspjesno izvrsila smjenu generacije, ali sada u reprezentaciji igraju sve bundesligasi, nema tu vise ljepote, Prosinecki do Bobana, Boban do Sukera. Ali, sta se moze bar su nam priustili da na ljeto pijemo pivce i navijamo.

anton

pre 20 godina

jednostavno nastupio je vakum, Srbija ne moze ni u mladoj ni u seniorskoj konkurenciji skupiti nekoliko kvalitetnih igraca. Stankovic, eventualno Ljuboja, Krstajic i jos pokoji igrac i to je to. mislim da pitanje na odgovor zasto Hrvati tako dobro igraju nogomet i zasto su vec na cetiri velike smotre daje ove cinjenice, jedan od trenutno najboljih strijelaca evrologe Prso i najbolji golgeter bundes lige Klasnic, zatim najbolji vezni igrac bundes lige Bjelica, libero Bajerna Kovac, Simic iz Milana, Tudor iz Juventusa, standardni bundesligasi Zivkovic, Babic, kapiten Studgarta Soldo, golgeter Benfike Sokota i jos na desetke kvalitetnih evropskih igraca. Srbija toga trenutno jednostavno nema. Inace u Portugalu ne treba nista ocekivati, za malu zemlju dovoljno je i biti tamo.

mix

pre 20 godina

A gde mu igra Mrdja? Je li clan Fejenorda i je li redovan na utakmicama?
Sramota, ovo je poslednja faza kolektivnog uklanjaja svega sto je Partizanovo na kvalitetnoj fudbalskoj sceni ove zemlje!!!
Mislim da je pizzon jedan jado od coveka, koji nije u stanju da prihvati misljenje momaka koji znaju sta im nedostaje timu. No, to je sve kuhinja FSCZ.
Muka mi je od tragedije naseg fudbala u koju nas vodi zvezdani lobi fafioza.

NY

pre 20 godina

Postovanje prema dresu? Koga Pizon folira, ja se secam kao klinac kad je na Svetskom prvenstvu u Spaniji pokazao ku*@$ nasim navijacima posle ocajne utakmice protiv Hondurasa. Covek koji NIKAD nije pokazao nesto u reprezentativnom dresu sada pokusava da uvodi disciplinu. Sramota!!!

Aki

pre 20 godina

Na selektoru je da bira. Ako se Novakovic pokacio sa Pizonom to je njegov problem. Ja ne sumnjam da ce i Delibasic i Lazovic igrati na EP (mada da li su zasluzili? - Delibasic jos i igra a Lazovic je verovatno zaboravio sta je to fudbal), i smatram ovo pravilnom opomenom da su oni tu da igraju a ne da sastavljaju tim.

Da je vise strogih trenera poput Pizona, mnogi talenti bi postali igraci a ne bi ostali "veciti" talenti.
Perovic je igracina - ko je gledao derbi mogao je da vidi i zasto. I cini mi se da je najvise nogama na zemlji. Decko konta da jedino ako radi moze da postigne nesto. A izjave po novinama, paradiranje na utakmicama i poziranje po kaficima moze kad bude ko Deki u Interu ili Kezman u PSVu tj. kad to zasluzi.

Sto se Mrdje tice, ispao je iz tima Zvezda (mada prosle godine u pocetku je davao gol po utakmici) i igrac je koji je igrapo za sve mladje selekcije i tresao mreze. Dobro igra u Jedinstvu i bio je stalni clan reprezentacije tako da je ok i poziv njemu, narocito nakon packi Delibasicu i Lazovicu.

Dakle selektor nek pravi ekipu a igraci nek igraju i sve ce biti ok. Kad pocnu jedni drugima da se mesaju u posao - nece da valja!

Zile

pre 20 godina

Ciguligu, zato nam repka i jeste u rangu sa Azerbejdzanom otkad je vode ovi iz tvoje kuce. Sa Santracem smo bar videli Svetsko prvenstvo, a sa Savicevicem i ostalima lezimo u blatu bas kao sto je ono oko vaseg stadiona. I da mi jos neces reci da je Tumba gori trener od Djorica ili Savicevica. Zna se odlicno zasto vi ne volite Tumbu, niste se bas naosvajali titula dok je on bio u Partizanu.

CRAZY SERB

pre 20 godina

PEROVIC??????????????

Ja jesam zvezdas, ali Perovic???? Ajde dobro, pozvao je Mrdju (bilo je mnogo boljih resenja) ali Perovica, koji ne moze da dobaci loptu saigracu sa 2 metra. Taj Perovic nije ni za naj nizu ligu.

ciguligu

pre 20 godina

Odma' su se nasli komentatori crno-bele boje da prozivaju Pizona (koji je nekada igrao za Zvezdu) zato sto taj izostavlja dvojicu iz tima (koji su nekada igrali za Partizan). Aman bre ljudi, dosta vise prozivanja svakog ko nije iz vase kuce i ko se ophodi drugacije!! Pa vi kvalitetnog strucnjaka niste ni imali od Jusufija (preskacem Osima), nije ni cudo sto mahom bivsi Zvezdini treneri vode ove ili one nase reprezentacije. Ili da mozda probamo sa Tu(lu)mbom kao mladim trenerom?!?!?!

Boki

pre 20 godina

Sta se, bre, cudite kad je Mrdja Pizonov sestric. Pa zar je normalno da u reprezentaciji igraju oni (Delibasic i Lazovic) koji daju golove za nju? Sledeci je Savo Milosevic. Ni po koju cenu ne sme da stigne Dzajica po broju odigranih utakmica. Kad su to zabranili Piksiju, jos lakse ce Savi.

mance

pre 20 godina

Pa, da. Delibasic i Lazovic se ne zalazu, kako kaze ovaj "strucnjak", ali zato je tu Dragan Mrdja, koji ne igra nigde. Pardon, igra u Jedinstvu sa Uba.

stevan

pre 20 godina

E moj Pizon(e) nemaju oni za koji grb da se bore i ginu, kad nam drzava ne postoji. Igramo za neke boje i grb drzave koje nema vise, i stojimo mirno pred himnom koja nas je i dovela dovde gde smo. Nema tu mnogo sta da se prica kakva drzava takav i fudbal !!!

Milosh Obilic

pre 20 godina

Svaka cast, tako treba postupati sa maloletnim delikventima. Kome se nesto ne svidja neka gleda utakmicu na Tv-u. Napred Petrovic!

Zvezdas

pre 20 godina

Bravo Pizon!
Tako se gradi pravi tim, neznam kad su Delibasic i Lazovic zadnji put dali gol ili uopste igrali za klubove (valjda misle da su velike zvezda zato sto su u inostranstvo), ali MRDJA?!?! Pa taj nije ni za Zvezdu!
Raduje me sto su tu Lovre, Nikezic i Miladinovic, nadam se da ce Ergic jos da uspe da se oporavi za EP u Nemacku, mada su sanse za to veoma lose (nazalost!).

Zvezdas

pre 20 godina

Bravo Pizon!
Tako se gradi pravi tim, neznam kad su Delibasic i Lazovic zadnji put dali gol ili uopste igrali za klubove (valjda misle da su velike zvezda zato sto su u inostranstvo), ali MRDJA?!?! Pa taj nije ni za Zvezdu!
Raduje me sto su tu Lovre, Nikezic i Miladinovic, nadam se da ce Ergic jos da uspe da se oporavi za EP u Nemacku, mada su sanse za to veoma lose (nazalost!).

stevan

pre 20 godina

E moj Pizon(e) nemaju oni za koji grb da se bore i ginu, kad nam drzava ne postoji. Igramo za neke boje i grb drzave koje nema vise, i stojimo mirno pred himnom koja nas je i dovela dovde gde smo. Nema tu mnogo sta da se prica kakva drzava takav i fudbal !!!

Milosh Obilic

pre 20 godina

Svaka cast, tako treba postupati sa maloletnim delikventima. Kome se nesto ne svidja neka gleda utakmicu na Tv-u. Napred Petrovic!

mance

pre 20 godina

Pa, da. Delibasic i Lazovic se ne zalazu, kako kaze ovaj "strucnjak", ali zato je tu Dragan Mrdja, koji ne igra nigde. Pardon, igra u Jedinstvu sa Uba.

Boki

pre 20 godina

Sta se, bre, cudite kad je Mrdja Pizonov sestric. Pa zar je normalno da u reprezentaciji igraju oni (Delibasic i Lazovic) koji daju golove za nju? Sledeci je Savo Milosevic. Ni po koju cenu ne sme da stigne Dzajica po broju odigranih utakmica. Kad su to zabranili Piksiju, jos lakse ce Savi.

ciguligu

pre 20 godina

Odma' su se nasli komentatori crno-bele boje da prozivaju Pizona (koji je nekada igrao za Zvezdu) zato sto taj izostavlja dvojicu iz tima (koji su nekada igrali za Partizan). Aman bre ljudi, dosta vise prozivanja svakog ko nije iz vase kuce i ko se ophodi drugacije!! Pa vi kvalitetnog strucnjaka niste ni imali od Jusufija (preskacem Osima), nije ni cudo sto mahom bivsi Zvezdini treneri vode ove ili one nase reprezentacije. Ili da mozda probamo sa Tu(lu)mbom kao mladim trenerom?!?!?!

CRAZY SERB

pre 20 godina

PEROVIC??????????????

Ja jesam zvezdas, ali Perovic???? Ajde dobro, pozvao je Mrdju (bilo je mnogo boljih resenja) ali Perovica, koji ne moze da dobaci loptu saigracu sa 2 metra. Taj Perovic nije ni za naj nizu ligu.

Zile

pre 20 godina

Ciguligu, zato nam repka i jeste u rangu sa Azerbejdzanom otkad je vode ovi iz tvoje kuce. Sa Santracem smo bar videli Svetsko prvenstvo, a sa Savicevicem i ostalima lezimo u blatu bas kao sto je ono oko vaseg stadiona. I da mi jos neces reci da je Tumba gori trener od Djorica ili Savicevica. Zna se odlicno zasto vi ne volite Tumbu, niste se bas naosvajali titula dok je on bio u Partizanu.

Aki

pre 20 godina

Na selektoru je da bira. Ako se Novakovic pokacio sa Pizonom to je njegov problem. Ja ne sumnjam da ce i Delibasic i Lazovic igrati na EP (mada da li su zasluzili? - Delibasic jos i igra a Lazovic je verovatno zaboravio sta je to fudbal), i smatram ovo pravilnom opomenom da su oni tu da igraju a ne da sastavljaju tim.

Da je vise strogih trenera poput Pizona, mnogi talenti bi postali igraci a ne bi ostali "veciti" talenti.
Perovic je igracina - ko je gledao derbi mogao je da vidi i zasto. I cini mi se da je najvise nogama na zemlji. Decko konta da jedino ako radi moze da postigne nesto. A izjave po novinama, paradiranje na utakmicama i poziranje po kaficima moze kad bude ko Deki u Interu ili Kezman u PSVu tj. kad to zasluzi.

Sto se Mrdje tice, ispao je iz tima Zvezda (mada prosle godine u pocetku je davao gol po utakmici) i igrac je koji je igrapo za sve mladje selekcije i tresao mreze. Dobro igra u Jedinstvu i bio je stalni clan reprezentacije tako da je ok i poziv njemu, narocito nakon packi Delibasicu i Lazovicu.

Dakle selektor nek pravi ekipu a igraci nek igraju i sve ce biti ok. Kad pocnu jedni drugima da se mesaju u posao - nece da valja!

anton

pre 20 godina

jednostavno nastupio je vakum, Srbija ne moze ni u mladoj ni u seniorskoj konkurenciji skupiti nekoliko kvalitetnih igraca. Stankovic, eventualno Ljuboja, Krstajic i jos pokoji igrac i to je to. mislim da pitanje na odgovor zasto Hrvati tako dobro igraju nogomet i zasto su vec na cetiri velike smotre daje ove cinjenice, jedan od trenutno najboljih strijelaca evrologe Prso i najbolji golgeter bundes lige Klasnic, zatim najbolji vezni igrac bundes lige Bjelica, libero Bajerna Kovac, Simic iz Milana, Tudor iz Juventusa, standardni bundesligasi Zivkovic, Babic, kapiten Studgarta Soldo, golgeter Benfike Sokota i jos na desetke kvalitetnih evropskih igraca. Srbija toga trenutno jednostavno nema. Inace u Portugalu ne treba nista ocekivati, za malu zemlju dovoljno je i biti tamo.

mix

pre 20 godina

A gde mu igra Mrdja? Je li clan Fejenorda i je li redovan na utakmicama?
Sramota, ovo je poslednja faza kolektivnog uklanjaja svega sto je Partizanovo na kvalitetnoj fudbalskoj sceni ove zemlje!!!
Mislim da je pizzon jedan jado od coveka, koji nije u stanju da prihvati misljenje momaka koji znaju sta im nedostaje timu. No, to je sve kuhinja FSCZ.
Muka mi je od tragedije naseg fudbala u koju nas vodi zvezdani lobi fafioza.

NY

pre 20 godina

Postovanje prema dresu? Koga Pizon folira, ja se secam kao klinac kad je na Svetskom prvenstvu u Spaniji pokazao ku*@$ nasim navijacima posle ocajne utakmice protiv Hondurasa. Covek koji NIKAD nije pokazao nesto u reprezentativnom dresu sada pokusava da uvodi disciplinu. Sramota!!!

ivan

pre 20 godina

i ja sam gledao utakmicu protiv Hondurasa ali se ne sjecam da je to Pizon napravio, inace Pizon je bio gospodin u kopackama, klasan igrac tipa Platinija koji je sa loptom mogao sve, falile su mu fizicke predispozicije ali tada u takvom vise romanticarskom nogometu to nije bilo bitno kao sada. Recimo, Hrvatska je uspjesno izvrsila smjenu generacije, ali sada u reprezentaciji igraju sve bundesligasi, nema tu vise ljepote, Prosinecki do Bobana, Boban do Sukera. Ali, sta se moze bar su nam priustili da na ljeto pijemo pivce i navijamo.

zaro

pre 20 godina

evo dokle ide ljudska sujeta.
I oni koji pricaju da Danko ne igra nek odgledaju koju utakmicu Fejnorda. Nije starter ali ulazi u igru u govoto svakoj utakmici...
ALi neka....
Najaci je Djoric-Srbija me voli
ne znam dal covek da se smeje ili place

Petricic Vladimir

pre 20 godina

BRUKA!Odavno je trebalo da se zavrsi vreme komunizma i jednomislja kakvo je tada vladalo.Decko kao sto je Andrija Delibasic moze da predstavlja svojim ponasenjem i igrom bilo koju zemlju,ali nazalost on ima posla sa polupismenim ljdima kakvi su u FSJ.

Nesha

pre 20 godina

Ja se Pizonu klanjam, dok je covek vodio Zvezdu igrali smo najlepsi fudbal (za razliku od ove Muslinove ere), doveo je mlade na EP posle 100 godina. Poenta je u tome sto ne moze neki klinac od 20 godina da istripuje da je velika zvezda i pored prelaska u neki evropski klub i da moze da sastavlja tim. Pizon ima rezultate iza sebe, a Danko i Andrija nek saberu svoje golove u svojim klubovima pa onda nek se bune. Lazovic ulazi u igru na gotovo svakoj tekmi Fejenorda...Sjajno! Ima gomila igraca koji u nasoj ligi ulaze kao izmene na skoro svakoj tekmi, sto znaci da imamo i previse kandidata za repku. Sacekajte rezultate, pa onda pricajte. Ionako imamo suvise zvezdica i u Zvezdi i u Partizanu, treba toj deci objasniti da nije dovoljan placen tekst u Zurnalu da postanu igracine.

Bojko Grobar

pre 20 godina

Pizon nikad nece biti trener i to upravo dokazuje.Da su Delibasic i Lazovic u svlacionici rekli da je trebao ovo ili ono onda bi bilo u redu a ovako je ovo cista sujeta.Pa oni su jedini igraci koji daju golove.Ovi sto pricaju da oni ne igraju izgleda ne prate ino fudbal jer i jedan i drugi ulaze u igru.Treneri moraju da shvate da oni ne igraju nego igraci i da je Pizon najmanje zasluzan za ovaj uspeh,ne moze trener da prima zasluge za pobede a da kritikuje igrace za neuspeh ali posto je ovo Djorina skola koji je unistio nas fudbal a li je i dalje tu nista me ne cudi.Takodje stoji i to da su Vidic i Disljenkovic trenutno mnogo potrebniji mladoj nego staroj reprezentaciji a da je Markovic kapiten kog bi trebalo vratiti u formu ali ne Pizon zna "najbolje" a Dzaja mora da proda ono sto je dobro. BRUKA

Djoora

pre 20 godina

Predsednik FSSCG-Dragan Stojkovic Piksi
Predsednik FSS-Nebojsa Lekovic
Predsednik FSCG-Dejan Savicevic
Direktor-Milovan Djoric
Selektor-Ilija Petkovic
Selektor (mladi)-Vladimir Petrovic Pizon
Nadam se da cemo doziveti sudbinu Madjara,mada sumnjam,propascemo mi mnogo gore od njih.U sledecih 50 god. ako se plasiramo na svetsko ili evropsko prvenstvo,makar i slucajno, bicu presrecan!!!!

dule

pre 20 godina

DA LI JE MOGUCE?
Mrdja ne igra nigde. Trebao je u Koreju pa ni tamo nije mogao.Ocigledno je da se daje novac za igranje u reprezentaciji zbo daljeg angazmana napolju.

kanada

pre 20 godina

FK Partizan bi trebao da povuce Simona Vukcevica pa da onda bude prava repka. Sramota da dva mozda najbolja igraca reprezentacije ne igraju za mladu repku. Dok god je FS pod patronatom Crvene zvezde jos dugo cemo biti na svetskoj rang listi u drustvu Jordana i Iraka.

Sasvim realan

pre 20 godina

Koliko zna Vladimir Petrovic, najbolje govori njegova blistava karijera, beloruski Dinamo iz Mozira je najvece ime u svetskom fudbalu do kojega je dosao...

Mislim da je gest Andrije Delibasica i Danka Lazovica sporan, Mitar Novakovic jeste njihov drug, ali, vec dugo nije u formi, nije nikakvo cudo to sto ga nema u nacionalnom timu.
A koliko mladoj reprezentaciji znace Delibasic i Lazovic, potpuno je besmisleno polemisati.

Ostaje nada da ce, kratkorocno, taj konflikt nekako biti resen, na srecu mlade reprezentacije (Andrija i Danko u startnih 11), a da ce, dugorocno, potpuna propast ovdasnjeg fudbala biti sprecena zaustavljanjem polupismene armije polutrenera (Djoric, Petrovic...). Ko ne zna da cita i pise, ne bi smeo ni da radi sa reprezentacijom, mogli bi to i u njihovom maticnom klubu da shvate.

A navijaci crvene zvezde sada prozivljavaju, ocigledno, neobicne trenutke, posle godina tuge i nemoci, dogodilo se i njima nesto lepo. Pustimo ih neka se vesele, nece dugo, i opet ce dugo da cekaju sledecu priliku...

Red Devil

pre 20 godina

Po starom dobrom obicaju, Petrovich sledi svetlu tradiciju boljsevickog mediokriteta i negativne selekcije u kojoj nema mesta za one koji misle svojom glavom i imaju odredjen stav. Ako Delibasic i Lazovic nisu davali sve od sebe za grb SCG, ja ne znam ko jeste u toj mladoj reprezentaciji. Odrekao se Pizon i Milosa Krasica, najboljeg igraca te ekipe, zbog jednog slabog poluvremena, s tim sto mu taj igrac vec dve tekme pocinje sa klupe! Pizonu ne trebaju igraci koji ce da izgaraju i koji svojim kvalitetom odudaraju od proseka - trebaju mu upravo prosecni i poslusni koji klimaju glavom i ne postavljaju pitanja. Takav je i on igrac bio, to je najbolje pokazao kada je iz Zvezde otisao u Arsenal.

Zvezdas

pre 20 godina

Bravo Pizon!
Tako se gradi pravi tim, neznam kad su Delibasic i Lazovic zadnji put dali gol ili uopste igrali za klubove (valjda misle da su velike zvezda zato sto su u inostranstvo), ali MRDJA?!?! Pa taj nije ni za Zvezdu!
Raduje me sto su tu Lovre, Nikezic i Miladinovic, nadam se da ce Ergic jos da uspe da se oporavi za EP u Nemacku, mada su sanse za to veoma lose (nazalost!).

stevan

pre 20 godina

E moj Pizon(e) nemaju oni za koji grb da se bore i ginu, kad nam drzava ne postoji. Igramo za neke boje i grb drzave koje nema vise, i stojimo mirno pred himnom koja nas je i dovela dovde gde smo. Nema tu mnogo sta da se prica kakva drzava takav i fudbal !!!

Milosh Obilic

pre 20 godina

Svaka cast, tako treba postupati sa maloletnim delikventima. Kome se nesto ne svidja neka gleda utakmicu na Tv-u. Napred Petrovic!

mance

pre 20 godina

Pa, da. Delibasic i Lazovic se ne zalazu, kako kaze ovaj "strucnjak", ali zato je tu Dragan Mrdja, koji ne igra nigde. Pardon, igra u Jedinstvu sa Uba.

Boki

pre 20 godina

Sta se, bre, cudite kad je Mrdja Pizonov sestric. Pa zar je normalno da u reprezentaciji igraju oni (Delibasic i Lazovic) koji daju golove za nju? Sledeci je Savo Milosevic. Ni po koju cenu ne sme da stigne Dzajica po broju odigranih utakmica. Kad su to zabranili Piksiju, jos lakse ce Savi.

ciguligu

pre 20 godina

Odma' su se nasli komentatori crno-bele boje da prozivaju Pizona (koji je nekada igrao za Zvezdu) zato sto taj izostavlja dvojicu iz tima (koji su nekada igrali za Partizan). Aman bre ljudi, dosta vise prozivanja svakog ko nije iz vase kuce i ko se ophodi drugacije!! Pa vi kvalitetnog strucnjaka niste ni imali od Jusufija (preskacem Osima), nije ni cudo sto mahom bivsi Zvezdini treneri vode ove ili one nase reprezentacije. Ili da mozda probamo sa Tu(lu)mbom kao mladim trenerom?!?!?!

CRAZY SERB

pre 20 godina

PEROVIC??????????????

Ja jesam zvezdas, ali Perovic???? Ajde dobro, pozvao je Mrdju (bilo je mnogo boljih resenja) ali Perovica, koji ne moze da dobaci loptu saigracu sa 2 metra. Taj Perovic nije ni za naj nizu ligu.

Zile

pre 20 godina

Ciguligu, zato nam repka i jeste u rangu sa Azerbejdzanom otkad je vode ovi iz tvoje kuce. Sa Santracem smo bar videli Svetsko prvenstvo, a sa Savicevicem i ostalima lezimo u blatu bas kao sto je ono oko vaseg stadiona. I da mi jos neces reci da je Tumba gori trener od Djorica ili Savicevica. Zna se odlicno zasto vi ne volite Tumbu, niste se bas naosvajali titula dok je on bio u Partizanu.

Aki

pre 20 godina

Na selektoru je da bira. Ako se Novakovic pokacio sa Pizonom to je njegov problem. Ja ne sumnjam da ce i Delibasic i Lazovic igrati na EP (mada da li su zasluzili? - Delibasic jos i igra a Lazovic je verovatno zaboravio sta je to fudbal), i smatram ovo pravilnom opomenom da su oni tu da igraju a ne da sastavljaju tim.

Da je vise strogih trenera poput Pizona, mnogi talenti bi postali igraci a ne bi ostali "veciti" talenti.
Perovic je igracina - ko je gledao derbi mogao je da vidi i zasto. I cini mi se da je najvise nogama na zemlji. Decko konta da jedino ako radi moze da postigne nesto. A izjave po novinama, paradiranje na utakmicama i poziranje po kaficima moze kad bude ko Deki u Interu ili Kezman u PSVu tj. kad to zasluzi.

Sto se Mrdje tice, ispao je iz tima Zvezda (mada prosle godine u pocetku je davao gol po utakmici) i igrac je koji je igrapo za sve mladje selekcije i tresao mreze. Dobro igra u Jedinstvu i bio je stalni clan reprezentacije tako da je ok i poziv njemu, narocito nakon packi Delibasicu i Lazovicu.

Dakle selektor nek pravi ekipu a igraci nek igraju i sve ce biti ok. Kad pocnu jedni drugima da se mesaju u posao - nece da valja!

anton

pre 20 godina

jednostavno nastupio je vakum, Srbija ne moze ni u mladoj ni u seniorskoj konkurenciji skupiti nekoliko kvalitetnih igraca. Stankovic, eventualno Ljuboja, Krstajic i jos pokoji igrac i to je to. mislim da pitanje na odgovor zasto Hrvati tako dobro igraju nogomet i zasto su vec na cetiri velike smotre daje ove cinjenice, jedan od trenutno najboljih strijelaca evrologe Prso i najbolji golgeter bundes lige Klasnic, zatim najbolji vezni igrac bundes lige Bjelica, libero Bajerna Kovac, Simic iz Milana, Tudor iz Juventusa, standardni bundesligasi Zivkovic, Babic, kapiten Studgarta Soldo, golgeter Benfike Sokota i jos na desetke kvalitetnih evropskih igraca. Srbija toga trenutno jednostavno nema. Inace u Portugalu ne treba nista ocekivati, za malu zemlju dovoljno je i biti tamo.

mix

pre 20 godina

A gde mu igra Mrdja? Je li clan Fejenorda i je li redovan na utakmicama?
Sramota, ovo je poslednja faza kolektivnog uklanjaja svega sto je Partizanovo na kvalitetnoj fudbalskoj sceni ove zemlje!!!
Mislim da je pizzon jedan jado od coveka, koji nije u stanju da prihvati misljenje momaka koji znaju sta im nedostaje timu. No, to je sve kuhinja FSCZ.
Muka mi je od tragedije naseg fudbala u koju nas vodi zvezdani lobi fafioza.

NY

pre 20 godina

Postovanje prema dresu? Koga Pizon folira, ja se secam kao klinac kad je na Svetskom prvenstvu u Spaniji pokazao ku*@$ nasim navijacima posle ocajne utakmice protiv Hondurasa. Covek koji NIKAD nije pokazao nesto u reprezentativnom dresu sada pokusava da uvodi disciplinu. Sramota!!!

ivan

pre 20 godina

i ja sam gledao utakmicu protiv Hondurasa ali se ne sjecam da je to Pizon napravio, inace Pizon je bio gospodin u kopackama, klasan igrac tipa Platinija koji je sa loptom mogao sve, falile su mu fizicke predispozicije ali tada u takvom vise romanticarskom nogometu to nije bilo bitno kao sada. Recimo, Hrvatska je uspjesno izvrsila smjenu generacije, ali sada u reprezentaciji igraju sve bundesligasi, nema tu vise ljepote, Prosinecki do Bobana, Boban do Sukera. Ali, sta se moze bar su nam priustili da na ljeto pijemo pivce i navijamo.

zaro

pre 20 godina

evo dokle ide ljudska sujeta.
I oni koji pricaju da Danko ne igra nek odgledaju koju utakmicu Fejnorda. Nije starter ali ulazi u igru u govoto svakoj utakmici...
ALi neka....
Najaci je Djoric-Srbija me voli
ne znam dal covek da se smeje ili place

Petricic Vladimir

pre 20 godina

BRUKA!Odavno je trebalo da se zavrsi vreme komunizma i jednomislja kakvo je tada vladalo.Decko kao sto je Andrija Delibasic moze da predstavlja svojim ponasenjem i igrom bilo koju zemlju,ali nazalost on ima posla sa polupismenim ljdima kakvi su u FSJ.

Nesha

pre 20 godina

Ja se Pizonu klanjam, dok je covek vodio Zvezdu igrali smo najlepsi fudbal (za razliku od ove Muslinove ere), doveo je mlade na EP posle 100 godina. Poenta je u tome sto ne moze neki klinac od 20 godina da istripuje da je velika zvezda i pored prelaska u neki evropski klub i da moze da sastavlja tim. Pizon ima rezultate iza sebe, a Danko i Andrija nek saberu svoje golove u svojim klubovima pa onda nek se bune. Lazovic ulazi u igru na gotovo svakoj tekmi Fejenorda...Sjajno! Ima gomila igraca koji u nasoj ligi ulaze kao izmene na skoro svakoj tekmi, sto znaci da imamo i previse kandidata za repku. Sacekajte rezultate, pa onda pricajte. Ionako imamo suvise zvezdica i u Zvezdi i u Partizanu, treba toj deci objasniti da nije dovoljan placen tekst u Zurnalu da postanu igracine.

Bojko Grobar

pre 20 godina

Pizon nikad nece biti trener i to upravo dokazuje.Da su Delibasic i Lazovic u svlacionici rekli da je trebao ovo ili ono onda bi bilo u redu a ovako je ovo cista sujeta.Pa oni su jedini igraci koji daju golove.Ovi sto pricaju da oni ne igraju izgleda ne prate ino fudbal jer i jedan i drugi ulaze u igru.Treneri moraju da shvate da oni ne igraju nego igraci i da je Pizon najmanje zasluzan za ovaj uspeh,ne moze trener da prima zasluge za pobede a da kritikuje igrace za neuspeh ali posto je ovo Djorina skola koji je unistio nas fudbal a li je i dalje tu nista me ne cudi.Takodje stoji i to da su Vidic i Disljenkovic trenutno mnogo potrebniji mladoj nego staroj reprezentaciji a da je Markovic kapiten kog bi trebalo vratiti u formu ali ne Pizon zna "najbolje" a Dzaja mora da proda ono sto je dobro. BRUKA

Djoora

pre 20 godina

Predsednik FSSCG-Dragan Stojkovic Piksi
Predsednik FSS-Nebojsa Lekovic
Predsednik FSCG-Dejan Savicevic
Direktor-Milovan Djoric
Selektor-Ilija Petkovic
Selektor (mladi)-Vladimir Petrovic Pizon
Nadam se da cemo doziveti sudbinu Madjara,mada sumnjam,propascemo mi mnogo gore od njih.U sledecih 50 god. ako se plasiramo na svetsko ili evropsko prvenstvo,makar i slucajno, bicu presrecan!!!!

dule

pre 20 godina

DA LI JE MOGUCE?
Mrdja ne igra nigde. Trebao je u Koreju pa ni tamo nije mogao.Ocigledno je da se daje novac za igranje u reprezentaciji zbo daljeg angazmana napolju.

kanada

pre 20 godina

FK Partizan bi trebao da povuce Simona Vukcevica pa da onda bude prava repka. Sramota da dva mozda najbolja igraca reprezentacije ne igraju za mladu repku. Dok god je FS pod patronatom Crvene zvezde jos dugo cemo biti na svetskoj rang listi u drustvu Jordana i Iraka.

Sasvim realan

pre 20 godina

Koliko zna Vladimir Petrovic, najbolje govori njegova blistava karijera, beloruski Dinamo iz Mozira je najvece ime u svetskom fudbalu do kojega je dosao...

Mislim da je gest Andrije Delibasica i Danka Lazovica sporan, Mitar Novakovic jeste njihov drug, ali, vec dugo nije u formi, nije nikakvo cudo to sto ga nema u nacionalnom timu.
A koliko mladoj reprezentaciji znace Delibasic i Lazovic, potpuno je besmisleno polemisati.

Ostaje nada da ce, kratkorocno, taj konflikt nekako biti resen, na srecu mlade reprezentacije (Andrija i Danko u startnih 11), a da ce, dugorocno, potpuna propast ovdasnjeg fudbala biti sprecena zaustavljanjem polupismene armije polutrenera (Djoric, Petrovic...). Ko ne zna da cita i pise, ne bi smeo ni da radi sa reprezentacijom, mogli bi to i u njihovom maticnom klubu da shvate.

A navijaci crvene zvezde sada prozivljavaju, ocigledno, neobicne trenutke, posle godina tuge i nemoci, dogodilo se i njima nesto lepo. Pustimo ih neka se vesele, nece dugo, i opet ce dugo da cekaju sledecu priliku...

Red Devil

pre 20 godina

Po starom dobrom obicaju, Petrovich sledi svetlu tradiciju boljsevickog mediokriteta i negativne selekcije u kojoj nema mesta za one koji misle svojom glavom i imaju odredjen stav. Ako Delibasic i Lazovic nisu davali sve od sebe za grb SCG, ja ne znam ko jeste u toj mladoj reprezentaciji. Odrekao se Pizon i Milosa Krasica, najboljeg igraca te ekipe, zbog jednog slabog poluvremena, s tim sto mu taj igrac vec dve tekme pocinje sa klupe! Pizonu ne trebaju igraci koji ce da izgaraju i koji svojim kvalitetom odudaraju od proseka - trebaju mu upravo prosecni i poslusni koji klimaju glavom i ne postavljaju pitanja. Takav je i on igrac bio, to je najbolje pokazao kada je iz Zvezde otisao u Arsenal.