Sreda, 25.04.2018.

09:50

Klop: Nismo Barselona, Salah je najbolji na svetu

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, rekao je posle pobede nad Romom 5:2 u polufinalu Lige šampiona da njegova ekipa mora da bude oprezna u revanšu.

Izvor: PT

Klop: Nismo Barselona, Salah je najbolji na svetu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

ernesto che

pre 6 godina

@malkolm

Tri cinjenice:

1. Liverpul trenutno igra atomski fudbal, u najboljoj je formi, kondiciono su besprekorni, i u jednoj utakmici moze da pobedi bilo koga.

2.salah ce ostati minimum jos 2 godine.

3.ne postoje slabi protivnici, a trenutno najdominantniju ekipu, siti, su brutalno pregazili , brutalno, i da nisu povukli rucnu ko zna koliko bi im dali i reci da je neko srecom dosao maltene u finale, moze samo neznalica ili balavac.

4. Igraj 2 na liverpul u rimu.

Jaran

pre 6 godina

Mastermind
Mozda zato sto si (zavisi od raspolozenja) fan/navijac (ne simpatizer, FAN?!) Junajteda, Buducnosti, Zvezde,...
Da se razumemo:
1. Ti i HARIS ovde komentarisete i bocanje, kriket, cepanje drva,...
2. To hvalisanje uzasno glupo zvuci ako se zna da Junajtedovi navijaci godinama prozivaju Liverpulove za broj titula u PL...

Larra

pre 6 godina

@Masca

Ne treba generalizovati.....evo ja sam veliki fan Messija
pa me Salah odusevljava..cak me i stilom igre malo podseca na Messija.
Nije nikakav problem reci da je neko fantastican fudbaler,ako to zaista jeste, ma za koga navijali.
I bas mi je drago da je Salah uspeo da se priblizi vrhu i da ima ovako fantasticnu sezonu...
Zelim mu svu srecu i da nastavi da igra ovako...pa da vremenom dodje i zlatna lopta....

Djordje

pre 6 godina

Slayem se da je Liverpool imao mozda laksi zdrijeb (ako to uopste postoji danas u sportu uopste). Ali, da zanemarimo Maribor,ajde, igrali su sa Spartakom i u dve utakmice gol razlika je 6:1 (pobjeda i remi) Igrali su sa Seviljom, gol razlika 5:5 (oba remija) s tim da su u Spaniji vodili 3-0 na pol pa prokockali...Dalje, Porto gol razlika 5:0 (pobjeda i remi), Siti 5:1 (obe pobjede) i sad Roma prva tekma 5-1...Sta to znaci...Mozda nisu toliko atraktivni protivnici, mozda su "laksi" ali Liverpil ih je sviju RAZBIO!!! Spartak prvak Rusije, Porto ce biti prvak Portugala, Siti prvak Engleske, Roma izbacila Barsu, Atletiko u grupi, razbila Celzi.. Pricamo o Liverpulu koji moze da se nosi i sa najvecima, jer da su se provlacili, dobijali bi po 1-0 a ovako oni su gazili kao plitak potok sve...

Masca

pre 6 godina

@DAVOR

Evo ja cunda ti kazem, u drugom delu sezone kada je prvi tim na terenu, nisu ni jednom prokockali rezultat. Pd kad je tu Van Dajk, Robertson, Trent i Karius. Vidi se da pola vas ne gleda utakmice Liberpula, nije ovo Liveepul sa pocetka sezone.

Doktor Rajko

pre 6 godina

Ono što treba reći je da nije samo najbolji nego je, videti u skoro 50 situacija, i jedan od NAJKULTURNIJIH fudbalera koje sam gledao, a to je već dugo. Ne samo sinoć nego NIKAD, nema histeričnih napada, uvredljive ili bilo kakve zapravo gestikulacije, samo na jedan način koji je najdiskretniji mogući za događaj utakmice, proslavi gol i pomoli se Bogu tako da sad pola sveta peva o prelasku u Islam. E to je zato što je odrastao u delti Nila gde civilizacija raste par milenijuma unazad. Kako spram toga deluje izjava skorašnjeg golgetera Anderlehta, ne bih da dužim. Ali je tužno čuti je jer pokazuje nepremostivu razliku upravo u civilizovanosti.

Masca

pre 6 godina

@Petar

Kad je Hazard postigao 43 gola i imao ovakvu sezonu? Sta je vama, jel ne sme niko da ima bolju sezonu od Mesija i Ronalda. Salah je najbolji ove sezone i ti ne znas da li ce nastaviti ovako sledece. Ovi fanboy navijaci Ronalda i Mesija, ne mogu da prezale sto se pojavio jos neki igrac. Kako ce onda da se raspravljaju ko je bolji, kad je tu Salah.

Ander

pre 6 godina

Salah ima fenomenalnu sezonu i to niko ne osporava. Ali ovoliko pumpanje "najbolji na svetu i sl" samo zbog aktuelne sezone je vise nego prenaglaseno.

Masca

pre 6 godina

@Malkom

Te price da Liverpul nema sta da radi u finalu, pricate od grupne faze. Najefikasnija ekipa, nisu porazeni, 9 primljenih golova, Milner najbolji asistent ikad u LS. Posle kazu nemaju sansu... xD

Gonza

pre 6 godina

Ma to si izvaredan trener, da ovakav tim igra ovako dobar fudbal nije nista drugo nego trener. Super si sklopio sve! Kapa dole.

Samo se pitam sta bi bilo kad bi vodio Barsu?!


Definitivno ti si jedini trener koji bi digao Barsu na jos veci nivo!

DAVOR

pre 6 godina

Nisam nerealan ali kada pogledate koloko je Liverpul ispustio ili ozbiljno doveo u pitanje ove sezone pobeda kada je na poluvremenu vodio sa 2:0 i vise ne bih tek tako ga vec sada proglasavo za finalistu. Uostalom ko ne veruje neka pogleda Liverpulov ucinakove ove sezone u PL i tok rezultata tokom utakmica.

dtb_pro

pre 6 godina

Sve OK, ali pominjati da je sudija pogriješio... Lovren nije loše procijenio let lopte nego je stvarno kiksara koja se onakvim potezima osramoti. Em je trebao da ostane u liniji sa ostatkom odbrane i Džeko bi kod dodavanja bio 2 metra u ofsajdu, a kad već nije, onakav skok u prazno ne priliči ni drugoj ligi nekog nebitnog šampionata.
Penal je bio čist kao suza, ne vidim gdje je tu greška sudije. Naravno da nije namjerno, da je namjerno dobio bi i crveni karton, ali ruka je odvojena od tijela zaustavlja otvoren šut prema golu... Pa šta je to nego penal.
S druge strane kod trećeg gola je Salah bio u ofsajdu kad je primao loptu prije asistencije, pa čak i kod četvrtog gola Firminja glavom, Vajnedum ili kako već rukom se penje na odbrambenog igrača Rome koji čuva Firminja i sprečava ga da ga bar omete kod šuta za gol. Da je Vajnedum dao go, bio bi poništen zbog prekršaja u napadu, ali ovako je to pušteno niz vodu.
I uopšte ne dovodim to u pitanje, onih 5-0 je bilo i malo na osnovu prikazanog na terenu do Salahovog izlaska, ali nemoj brate govoriti da je sudija dao drugi gol, iz čistog penala nakon svega gore navedenog.

Treba Betmen

pre 6 godina

koliko ljudi lupaju gluposti to je nerealno.
1. čovek je rekao U OVOM TRENUTKU je najbolji i to je tačno.
2. Salah je dao 2 gola i imao 2 asistencije u polufinalu LŠ, tako da nije tačno da je "tada bljesnuo a sada ništa"
3. ne navijam za liverpul ali me volim kad neko lupeta. Salah izuva kako igra ovu sezonu.

Drezga

pre 6 godina

Salah je blesnuo ko Hazard tada a danas ga nema nigde. Morace Salah i sledece godine isto ovako igrati pa da se vidi dal je igracina ili samo bljesak, jer Messi i Ronaldo su imali svaku godinu ovakvu
(Petar, 25. april 2018 10:47)

Kralje Salah ove godine nije bljesnuo vec je eksplodirao, druga stvar, pa nadji mi samo jednog navijaca Liverpula koji je ove sezone pri pocetku, kvalifikacijama razmisljao da se nesto ovako moze desiti na kraju (ulazak u finale, a mozda i osvajanje, eeej osvajanje LIGE SAMPIONA ) Liverpul ima ime, ali ne poredi sa Realom i Barsom koji su svake godine `tu`, i sad ladno moze da se desi da osvoje Ligu Sampiona i ko zna kad opet, a iskljucivi `krivac` za to osvajanje bi bio SALAH ! Sa ovakvom igrom mislim da mogu i Real/Bajern lagano da pregaze... A ako stvarno dodje do toga, Salah vise nikad nece morati da pokaze ovakvu sezonu, ni priblizno, jer ce da mu dignu stadion, spomenik, grad.....

Uvalin

pre 6 godina

Ma kako nije , odigrao jednu sezonu dobro i odma najbolji na svetu....smesno!!! videcemo da li ce se u kontinuitetu pominjati njegovo ime i odrzati igra iz ove sezone. Mesi i Ronaldo su konstantni , tako da ne vidim da bilo ko moze da im pridje.

kako da ne

pre 6 godina

@Ra
Zamisli Varana, Ramosa kako pokusavaju da uhvate Manea ili Salaha. Cak i Marselo vise nema brzinu kao ranije, ne moze ni on vise da juri za brzim igracima. Kad god Ramos ili Varan imaju brze igrace kao protivnike zaradjuju kartone na tim mecevima, kao i Kazemiro. Ne znam kako ce oni da zaustave Salaha i Manea pogotovo ako im Liverpul dozvoli da igraju, a oni napadnu brzim kontrama, jer ako izadju i Marselo i Karvahal, ostanu Ramos, Varan i Kazemiro, veeeeliki problem za njih je Mane najvise, pa Salah. Da nisam na mestu Zidana, ako prodju Bajern

Jaran

pre 6 godina

KEPEC
Lopta je, cini mi se, prvo pogodila ruku pa onda telo Milnera. Salah je bio u milimetarskom ofsajdu (mozda mu je kosa presla ofsajd liniju). Sve u svemu, kod prvog gola nisam video snimke pa nisam siguran da li je onaj drugi igrac Rome fauliran (Dzeko je ceo mec folirao), a Liverpul je imao slicnu situaciju kada su njihova 2 igraca mozda faulirana na 20m od gola. Nije sviran penal za Romu kada je Arnold uklizao loptu pa je zakacio rukom kada se dizao (lopta je stigla nazad do Radje), a Zesusa je lopta mooozda pogodila u ruku (verovatno je bila uz telo) u jednoj situaciji i Firmino je jednon fauliran u kaznenom ali ludi Brih nije reagovao. U zivotu nisam video da neko onako sudi kao Brih, osteti lik obe ekipe. XD

nista o nicemu

pre 6 godina

@Ra
Zamisli Varana, Ramosa kako pokusavaju da uhvate Manea ili Salaha. Cak i Marselo vise nema brzinu kao ranije, ne moze ni on vise da juri za brzim igracima.
(kako da ne, 25. april 2018 11:05)

Izvini, a zasto bi Real pritisnuo Liverpul i omogucio im da igraju kontru ako znaju da su sporiji?

Ra

pre 6 godina

Vidi malog gubitnika, baš je poleteo. Po stoti put, Roma i Liverpul su zalutali u LŠ, jučerašnja utakmica je bila u rangu prvog drugog kola, možda i kvalifikacija. U finalu će Real da ih oduči od fudbala i evro takmičenja, a ovaj će moći samo da konstatuje da zaista nisu Barselona, niti će ikad biti blizu nje.

Kecman

pre 6 godina

@Alen
Kako to misliš, pa nije Barselonu pomenuo u negativnom kontekstu, rekao je da su top3 kluba u Evropi, da Liverpul nije, i da će morati dati sve od sebe.

KEPEC

pre 6 godina

Jeste možda sudia pogresio ali mislim i da je jedan od Liverpolovih golova bio debeli offside.
Tako da je realno da gospodin Klop, ako već pomene sudjenje i greške, pomene i to da su sudije pogrešile i na drugu stranu.

Što se tiče Salaha, trenutna forma mu je takva da jeste jedan od najboljih...treba samo nastaviti kontinuitet i da ga povrede zaobiđu.

Mastermind

pre 6 godina

Toliko se bojim da L'pool uzme LŠ... Platio bih da ne uzmu, iskreno. Onda bi trubili kako imaju duplo više MU, nema im ravnih bla bla... Molim Boga da ne osvoje svaki dan, nije bitno da li će ih izbaciti Roma, ili dobiti BM i RM u finalu... Samo da ne osvoje... Kloppu svaka čast, od Redsa je ponovo napravio mašinu kao nekada, dugo dugo vremena nisu izgledali ovako moćno.. Mo Salah je sigurno trenutno najbolji igrač na svijetu... Meni je kod njega impresivno kretanje, njuh, kako lagano ulazi šanse. Mislim da niko na svijetu kao on tako lako stvara prilike. Nadrealan je, a kad čovjek vidi koliko on šansi stvori po meču, nije čudo što ima ovoliko golova
...

tennisman

pre 6 godina

Nema sanse Liverpul da prokocka prednost, sam podatak govori da su postigli na svakom gostovanju bar gol, napadacki fudbal igraju, Romi opet nece odgovarati, jedna kontra i gotovo je sve

Djenka

pre 6 godina

@Ra druze, iz Madrida si ili okoline Barselone? Ova zalutala Romu je razbila Barselonu i zasluzeno je ovde, a reci da je Liverpul zalutao u LS, posle ovoga sto su odigrali od 20-og do 80-og minuta moze samo totalni analfabeta i neko ko umesto fudbala prati hokej na travi. Ovakav tempo, presing, brza transformacija u napad...to je Klopova masina, to je njegov stil, nema taktiziranja. Sto se Reala tice, voleo bih da se Liverpul oproba sa njima, posle provlacenja protiv Juvea oni nisu zasluzili da budu u 4. Mislim da zavrsavaju put ovde, jer je Jup 6 puta bolji trener od Zidana.

Mihajlovic

pre 6 godina

Ako Liverpul osvoji LS, osvojiće je i Grujic, jer je igrao pet minuta protiv Maribora u grupnoj fazi. Tako je i Perica Ognjenovic osvajač Lige šampiona jer je u dresu Real Madrida par puta ulazio sa klupe takođe u grupnoj fazi. Sportski pozdrav

Milosh

pre 6 godina

Ovaj covek je genije, tako su ga pljuvali kada je rekao posle pobede na sitijem da je pobedio najbolji tim na planeti i samim tim skinuo teret sa igraca i stavio im do znanja da nemaju sta da izgube, i sta je bilo, dvojka u mancesteru, bice i u Rimu dvojka videcete. Sa ovakvom fudbalskom filozofijom i ovakvom psihologijom, mozete racunati na usati pehar! Gospodine Klop, pratim vas od epohe iz Dortmunda (najboljeg ikada) kada ste prvi put pokazali kakav ste trener, i mogu reci da ko ne uziva
u igrama klubova koje vodite, nema veze sa fudbalom! Salh u najboljoj formi na planeti definitivno! Koliko bi voleo da osvoji sa Livepulom LS i uzme zlatnu loptu !

Malkom

pre 6 godina

Tri činjenice:

1. Proći ćeš Romu, ali u finalu nema šta da tražiš, ko god tamo da bude.

2. Salah je fantastičan igrač, ali ga ne možeš zadržati. Sledeće sezone on će igrati baš u jednom od ta 3 top kluba koja si spomenuo. Mislim da je najobjektivnije videti ga u Realu. Benzema je dosadio svima.

3. Imao si sreće i u žrebu i protiv Sitija, inače ne bi ni dovde dogurao.

BOSS

pre 6 godina

Roma je onako mogla samo Barselonu da izbaci,i meni bi Valverde stopom isao nazad iz Rima posle onog meca!!!
A Liverpul ce Romi dat makar 2 komada u Rim...

Petar

pre 6 godina

Salah je blesnuo ko Hazard tada a danas ga nema nigde. Morace Salah i sledece godine isto ovako igrati pa da se vidi dal je igracina ili samo bljesak, jer Messi i Ronaldo su imali svaku godinu ovakvu

Alen

pre 6 godina

Ne znam da li je hteo da uvredi Barselonu ovim, jeste Barselona ispala smesno ali svakome moze da se desi, Klop je poleteo, za cas moze sve da krene po zlu ali ok ima prava da izjavi sta zeli

Kecman

pre 6 godina

@Alen
Kako to misliš, pa nije Barselonu pomenuo u negativnom kontekstu, rekao je da su top3 kluba u Evropi, da Liverpul nije, i da će morati dati sve od sebe.

Mihajlovic

pre 6 godina

Ako Liverpul osvoji LS, osvojiće je i Grujic, jer je igrao pet minuta protiv Maribora u grupnoj fazi. Tako je i Perica Ognjenovic osvajač Lige šampiona jer je u dresu Real Madrida par puta ulazio sa klupe takođe u grupnoj fazi. Sportski pozdrav

Milosh

pre 6 godina

Ovaj covek je genije, tako su ga pljuvali kada je rekao posle pobede na sitijem da je pobedio najbolji tim na planeti i samim tim skinuo teret sa igraca i stavio im do znanja da nemaju sta da izgube, i sta je bilo, dvojka u mancesteru, bice i u Rimu dvojka videcete. Sa ovakvom fudbalskom filozofijom i ovakvom psihologijom, mozete racunati na usati pehar! Gospodine Klop, pratim vas od epohe iz Dortmunda (najboljeg ikada) kada ste prvi put pokazali kakav ste trener, i mogu reci da ko ne uziva
u igrama klubova koje vodite, nema veze sa fudbalom! Salh u najboljoj formi na planeti definitivno! Koliko bi voleo da osvoji sa Livepulom LS i uzme zlatnu loptu !

Djenka

pre 6 godina

@Ra druze, iz Madrida si ili okoline Barselone? Ova zalutala Romu je razbila Barselonu i zasluzeno je ovde, a reci da je Liverpul zalutao u LS, posle ovoga sto su odigrali od 20-og do 80-og minuta moze samo totalni analfabeta i neko ko umesto fudbala prati hokej na travi. Ovakav tempo, presing, brza transformacija u napad...to je Klopova masina, to je njegov stil, nema taktiziranja. Sto se Reala tice, voleo bih da se Liverpul oproba sa njima, posle provlacenja protiv Juvea oni nisu zasluzili da budu u 4. Mislim da zavrsavaju put ovde, jer je Jup 6 puta bolji trener od Zidana.

KEPEC

pre 6 godina

Jeste možda sudia pogresio ali mislim i da je jedan od Liverpolovih golova bio debeli offside.
Tako da je realno da gospodin Klop, ako već pomene sudjenje i greške, pomene i to da su sudije pogrešile i na drugu stranu.

Što se tiče Salaha, trenutna forma mu je takva da jeste jedan od najboljih...treba samo nastaviti kontinuitet i da ga povrede zaobiđu.

Treba Betmen

pre 6 godina

koliko ljudi lupaju gluposti to je nerealno.
1. čovek je rekao U OVOM TRENUTKU je najbolji i to je tačno.
2. Salah je dao 2 gola i imao 2 asistencije u polufinalu LŠ, tako da nije tačno da je "tada bljesnuo a sada ništa"
3. ne navijam za liverpul ali me volim kad neko lupeta. Salah izuva kako igra ovu sezonu.

tennisman

pre 6 godina

Nema sanse Liverpul da prokocka prednost, sam podatak govori da su postigli na svakom gostovanju bar gol, napadacki fudbal igraju, Romi opet nece odgovarati, jedna kontra i gotovo je sve

BOSS

pre 6 godina

Roma je onako mogla samo Barselonu da izbaci,i meni bi Valverde stopom isao nazad iz Rima posle onog meca!!!
A Liverpul ce Romi dat makar 2 komada u Rim...

Drezga

pre 6 godina

Salah je blesnuo ko Hazard tada a danas ga nema nigde. Morace Salah i sledece godine isto ovako igrati pa da se vidi dal je igracina ili samo bljesak, jer Messi i Ronaldo su imali svaku godinu ovakvu
(Petar, 25. april 2018 10:47)

Kralje Salah ove godine nije bljesnuo vec je eksplodirao, druga stvar, pa nadji mi samo jednog navijaca Liverpula koji je ove sezone pri pocetku, kvalifikacijama razmisljao da se nesto ovako moze desiti na kraju (ulazak u finale, a mozda i osvajanje, eeej osvajanje LIGE SAMPIONA ) Liverpul ima ime, ali ne poredi sa Realom i Barsom koji su svake godine `tu`, i sad ladno moze da se desi da osvoje Ligu Sampiona i ko zna kad opet, a iskljucivi `krivac` za to osvajanje bi bio SALAH ! Sa ovakvom igrom mislim da mogu i Real/Bajern lagano da pregaze... A ako stvarno dodje do toga, Salah vise nikad nece morati da pokaze ovakvu sezonu, ni priblizno, jer ce da mu dignu stadion, spomenik, grad.....

Doktor Rajko

pre 6 godina

Ono što treba reći je da nije samo najbolji nego je, videti u skoro 50 situacija, i jedan od NAJKULTURNIJIH fudbalera koje sam gledao, a to je već dugo. Ne samo sinoć nego NIKAD, nema histeričnih napada, uvredljive ili bilo kakve zapravo gestikulacije, samo na jedan način koji je najdiskretniji mogući za događaj utakmice, proslavi gol i pomoli se Bogu tako da sad pola sveta peva o prelasku u Islam. E to je zato što je odrastao u delti Nila gde civilizacija raste par milenijuma unazad. Kako spram toga deluje izjava skorašnjeg golgetera Anderlehta, ne bih da dužim. Ali je tužno čuti je jer pokazuje nepremostivu razliku upravo u civilizovanosti.

Petar

pre 6 godina

Salah je blesnuo ko Hazard tada a danas ga nema nigde. Morace Salah i sledece godine isto ovako igrati pa da se vidi dal je igracina ili samo bljesak, jer Messi i Ronaldo su imali svaku godinu ovakvu

Masca

pre 6 godina

@Petar

Kad je Hazard postigao 43 gola i imao ovakvu sezonu? Sta je vama, jel ne sme niko da ima bolju sezonu od Mesija i Ronalda. Salah je najbolji ove sezone i ti ne znas da li ce nastaviti ovako sledece. Ovi fanboy navijaci Ronalda i Mesija, ne mogu da prezale sto se pojavio jos neki igrac. Kako ce onda da se raspravljaju ko je bolji, kad je tu Salah.

Gonza

pre 6 godina

Ma to si izvaredan trener, da ovakav tim igra ovako dobar fudbal nije nista drugo nego trener. Super si sklopio sve! Kapa dole.

Samo se pitam sta bi bilo kad bi vodio Barsu?!


Definitivno ti si jedini trener koji bi digao Barsu na jos veci nivo!

Djordje

pre 6 godina

Slayem se da je Liverpool imao mozda laksi zdrijeb (ako to uopste postoji danas u sportu uopste). Ali, da zanemarimo Maribor,ajde, igrali su sa Spartakom i u dve utakmice gol razlika je 6:1 (pobjeda i remi) Igrali su sa Seviljom, gol razlika 5:5 (oba remija) s tim da su u Spaniji vodili 3-0 na pol pa prokockali...Dalje, Porto gol razlika 5:0 (pobjeda i remi), Siti 5:1 (obe pobjede) i sad Roma prva tekma 5-1...Sta to znaci...Mozda nisu toliko atraktivni protivnici, mozda su "laksi" ali Liverpil ih je sviju RAZBIO!!! Spartak prvak Rusije, Porto ce biti prvak Portugala, Siti prvak Engleske, Roma izbacila Barsu, Atletiko u grupi, razbila Celzi.. Pricamo o Liverpulu koji moze da se nosi i sa najvecima, jer da su se provlacili, dobijali bi po 1-0 a ovako oni su gazili kao plitak potok sve...

dtb_pro

pre 6 godina

Sve OK, ali pominjati da je sudija pogriješio... Lovren nije loše procijenio let lopte nego je stvarno kiksara koja se onakvim potezima osramoti. Em je trebao da ostane u liniji sa ostatkom odbrane i Džeko bi kod dodavanja bio 2 metra u ofsajdu, a kad već nije, onakav skok u prazno ne priliči ni drugoj ligi nekog nebitnog šampionata.
Penal je bio čist kao suza, ne vidim gdje je tu greška sudije. Naravno da nije namjerno, da je namjerno dobio bi i crveni karton, ali ruka je odvojena od tijela zaustavlja otvoren šut prema golu... Pa šta je to nego penal.
S druge strane kod trećeg gola je Salah bio u ofsajdu kad je primao loptu prije asistencije, pa čak i kod četvrtog gola Firminja glavom, Vajnedum ili kako već rukom se penje na odbrambenog igrača Rome koji čuva Firminja i sprečava ga da ga bar omete kod šuta za gol. Da je Vajnedum dao go, bio bi poništen zbog prekršaja u napadu, ali ovako je to pušteno niz vodu.
I uopšte ne dovodim to u pitanje, onih 5-0 je bilo i malo na osnovu prikazanog na terenu do Salahovog izlaska, ali nemoj brate govoriti da je sudija dao drugi gol, iz čistog penala nakon svega gore navedenog.

Masca

pre 6 godina

@Malkom

Te price da Liverpul nema sta da radi u finalu, pricate od grupne faze. Najefikasnija ekipa, nisu porazeni, 9 primljenih golova, Milner najbolji asistent ikad u LS. Posle kazu nemaju sansu... xD

kako da ne

pre 6 godina

@Ra
Zamisli Varana, Ramosa kako pokusavaju da uhvate Manea ili Salaha. Cak i Marselo vise nema brzinu kao ranije, ne moze ni on vise da juri za brzim igracima. Kad god Ramos ili Varan imaju brze igrace kao protivnike zaradjuju kartone na tim mecevima, kao i Kazemiro. Ne znam kako ce oni da zaustave Salaha i Manea pogotovo ako im Liverpul dozvoli da igraju, a oni napadnu brzim kontrama, jer ako izadju i Marselo i Karvahal, ostanu Ramos, Varan i Kazemiro, veeeeliki problem za njih je Mane najvise, pa Salah. Da nisam na mestu Zidana, ako prodju Bajern

Mastermind

pre 6 godina

Toliko se bojim da L'pool uzme LŠ... Platio bih da ne uzmu, iskreno. Onda bi trubili kako imaju duplo više MU, nema im ravnih bla bla... Molim Boga da ne osvoje svaki dan, nije bitno da li će ih izbaciti Roma, ili dobiti BM i RM u finalu... Samo da ne osvoje... Kloppu svaka čast, od Redsa je ponovo napravio mašinu kao nekada, dugo dugo vremena nisu izgledali ovako moćno.. Mo Salah je sigurno trenutno najbolji igrač na svijetu... Meni je kod njega impresivno kretanje, njuh, kako lagano ulazi šanse. Mislim da niko na svijetu kao on tako lako stvara prilike. Nadrealan je, a kad čovjek vidi koliko on šansi stvori po meču, nije čudo što ima ovoliko golova
...

Malkom

pre 6 godina

Tri činjenice:

1. Proći ćeš Romu, ali u finalu nema šta da tražiš, ko god tamo da bude.

2. Salah je fantastičan igrač, ali ga ne možeš zadržati. Sledeće sezone on će igrati baš u jednom od ta 3 top kluba koja si spomenuo. Mislim da je najobjektivnije videti ga u Realu. Benzema je dosadio svima.

3. Imao si sreće i u žrebu i protiv Sitija, inače ne bi ni dovde dogurao.

Larra

pre 6 godina

@Masca

Ne treba generalizovati.....evo ja sam veliki fan Messija
pa me Salah odusevljava..cak me i stilom igre malo podseca na Messija.
Nije nikakav problem reci da je neko fantastican fudbaler,ako to zaista jeste, ma za koga navijali.
I bas mi je drago da je Salah uspeo da se priblizi vrhu i da ima ovako fantasticnu sezonu...
Zelim mu svu srecu i da nastavi da igra ovako...pa da vremenom dodje i zlatna lopta....

ernesto che

pre 6 godina

@malkolm

Tri cinjenice:

1. Liverpul trenutno igra atomski fudbal, u najboljoj je formi, kondiciono su besprekorni, i u jednoj utakmici moze da pobedi bilo koga.

2.salah ce ostati minimum jos 2 godine.

3.ne postoje slabi protivnici, a trenutno najdominantniju ekipu, siti, su brutalno pregazili , brutalno, i da nisu povukli rucnu ko zna koliko bi im dali i reci da je neko srecom dosao maltene u finale, moze samo neznalica ili balavac.

4. Igraj 2 na liverpul u rimu.

Alen

pre 6 godina

Ne znam da li je hteo da uvredi Barselonu ovim, jeste Barselona ispala smesno ali svakome moze da se desi, Klop je poleteo, za cas moze sve da krene po zlu ali ok ima prava da izjavi sta zeli

Ander

pre 6 godina

Salah ima fenomenalnu sezonu i to niko ne osporava. Ali ovoliko pumpanje "najbolji na svetu i sl" samo zbog aktuelne sezone je vise nego prenaglaseno.

Ra

pre 6 godina

Vidi malog gubitnika, baš je poleteo. Po stoti put, Roma i Liverpul su zalutali u LŠ, jučerašnja utakmica je bila u rangu prvog drugog kola, možda i kvalifikacija. U finalu će Real da ih oduči od fudbala i evro takmičenja, a ovaj će moći samo da konstatuje da zaista nisu Barselona, niti će ikad biti blizu nje.

Uvalin

pre 6 godina

Ma kako nije , odigrao jednu sezonu dobro i odma najbolji na svetu....smesno!!! videcemo da li ce se u kontinuitetu pominjati njegovo ime i odrzati igra iz ove sezone. Mesi i Ronaldo su konstantni , tako da ne vidim da bilo ko moze da im pridje.

DAVOR

pre 6 godina

Nisam nerealan ali kada pogledate koloko je Liverpul ispustio ili ozbiljno doveo u pitanje ove sezone pobeda kada je na poluvremenu vodio sa 2:0 i vise ne bih tek tako ga vec sada proglasavo za finalistu. Uostalom ko ne veruje neka pogleda Liverpulov ucinakove ove sezone u PL i tok rezultata tokom utakmica.

nista o nicemu

pre 6 godina

@Ra
Zamisli Varana, Ramosa kako pokusavaju da uhvate Manea ili Salaha. Cak i Marselo vise nema brzinu kao ranije, ne moze ni on vise da juri za brzim igracima.
(kako da ne, 25. april 2018 11:05)

Izvini, a zasto bi Real pritisnuo Liverpul i omogucio im da igraju kontru ako znaju da su sporiji?

Masca

pre 6 godina

@DAVOR

Evo ja cunda ti kazem, u drugom delu sezone kada je prvi tim na terenu, nisu ni jednom prokockali rezultat. Pd kad je tu Van Dajk, Robertson, Trent i Karius. Vidi se da pola vas ne gleda utakmice Liberpula, nije ovo Liveepul sa pocetka sezone.

Jaran

pre 6 godina

Mastermind
Mozda zato sto si (zavisi od raspolozenja) fan/navijac (ne simpatizer, FAN?!) Junajteda, Buducnosti, Zvezde,...
Da se razumemo:
1. Ti i HARIS ovde komentarisete i bocanje, kriket, cepanje drva,...
2. To hvalisanje uzasno glupo zvuci ako se zna da Junajtedovi navijaci godinama prozivaju Liverpulove za broj titula u PL...

Jaran

pre 6 godina

KEPEC
Lopta je, cini mi se, prvo pogodila ruku pa onda telo Milnera. Salah je bio u milimetarskom ofsajdu (mozda mu je kosa presla ofsajd liniju). Sve u svemu, kod prvog gola nisam video snimke pa nisam siguran da li je onaj drugi igrac Rome fauliran (Dzeko je ceo mec folirao), a Liverpul je imao slicnu situaciju kada su njihova 2 igraca mozda faulirana na 20m od gola. Nije sviran penal za Romu kada je Arnold uklizao loptu pa je zakacio rukom kada se dizao (lopta je stigla nazad do Radje), a Zesusa je lopta mooozda pogodila u ruku (verovatno je bila uz telo) u jednoj situaciji i Firmino je jednon fauliran u kaznenom ali ludi Brih nije reagovao. U zivotu nisam video da neko onako sudi kao Brih, osteti lik obe ekipe. XD

Malkom

pre 6 godina

Tri činjenice:

1. Proći ćeš Romu, ali u finalu nema šta da tražiš, ko god tamo da bude.

2. Salah je fantastičan igrač, ali ga ne možeš zadržati. Sledeće sezone on će igrati baš u jednom od ta 3 top kluba koja si spomenuo. Mislim da je najobjektivnije videti ga u Realu. Benzema je dosadio svima.

3. Imao si sreće i u žrebu i protiv Sitija, inače ne bi ni dovde dogurao.

Ra

pre 6 godina

Vidi malog gubitnika, baš je poleteo. Po stoti put, Roma i Liverpul su zalutali u LŠ, jučerašnja utakmica je bila u rangu prvog drugog kola, možda i kvalifikacija. U finalu će Real da ih oduči od fudbala i evro takmičenja, a ovaj će moći samo da konstatuje da zaista nisu Barselona, niti će ikad biti blizu nje.

Alen

pre 6 godina

Ne znam da li je hteo da uvredi Barselonu ovim, jeste Barselona ispala smesno ali svakome moze da se desi, Klop je poleteo, za cas moze sve da krene po zlu ali ok ima prava da izjavi sta zeli

Mastermind

pre 6 godina

Toliko se bojim da L'pool uzme LŠ... Platio bih da ne uzmu, iskreno. Onda bi trubili kako imaju duplo više MU, nema im ravnih bla bla... Molim Boga da ne osvoje svaki dan, nije bitno da li će ih izbaciti Roma, ili dobiti BM i RM u finalu... Samo da ne osvoje... Kloppu svaka čast, od Redsa je ponovo napravio mašinu kao nekada, dugo dugo vremena nisu izgledali ovako moćno.. Mo Salah je sigurno trenutno najbolji igrač na svijetu... Meni je kod njega impresivno kretanje, njuh, kako lagano ulazi šanse. Mislim da niko na svijetu kao on tako lako stvara prilike. Nadrealan je, a kad čovjek vidi koliko on šansi stvori po meču, nije čudo što ima ovoliko golova
...

Petar

pre 6 godina

Salah je blesnuo ko Hazard tada a danas ga nema nigde. Morace Salah i sledece godine isto ovako igrati pa da se vidi dal je igracina ili samo bljesak, jer Messi i Ronaldo su imali svaku godinu ovakvu

Uvalin

pre 6 godina

Ma kako nije , odigrao jednu sezonu dobro i odma najbolji na svetu....smesno!!! videcemo da li ce se u kontinuitetu pominjati njegovo ime i odrzati igra iz ove sezone. Mesi i Ronaldo su konstantni , tako da ne vidim da bilo ko moze da im pridje.

Ander

pre 6 godina

Salah ima fenomenalnu sezonu i to niko ne osporava. Ali ovoliko pumpanje "najbolji na svetu i sl" samo zbog aktuelne sezone je vise nego prenaglaseno.

nista o nicemu

pre 6 godina

@Ra
Zamisli Varana, Ramosa kako pokusavaju da uhvate Manea ili Salaha. Cak i Marselo vise nema brzinu kao ranije, ne moze ni on vise da juri za brzim igracima.
(kako da ne, 25. april 2018 11:05)

Izvini, a zasto bi Real pritisnuo Liverpul i omogucio im da igraju kontru ako znaju da su sporiji?

Doktor Rajko

pre 6 godina

Ono što treba reći je da nije samo najbolji nego je, videti u skoro 50 situacija, i jedan od NAJKULTURNIJIH fudbalera koje sam gledao, a to je već dugo. Ne samo sinoć nego NIKAD, nema histeričnih napada, uvredljive ili bilo kakve zapravo gestikulacije, samo na jedan način koji je najdiskretniji mogući za događaj utakmice, proslavi gol i pomoli se Bogu tako da sad pola sveta peva o prelasku u Islam. E to je zato što je odrastao u delti Nila gde civilizacija raste par milenijuma unazad. Kako spram toga deluje izjava skorašnjeg golgetera Anderlehta, ne bih da dužim. Ali je tužno čuti je jer pokazuje nepremostivu razliku upravo u civilizovanosti.

Mihajlovic

pre 6 godina

Ako Liverpul osvoji LS, osvojiće je i Grujic, jer je igrao pet minuta protiv Maribora u grupnoj fazi. Tako je i Perica Ognjenovic osvajač Lige šampiona jer je u dresu Real Madrida par puta ulazio sa klupe takođe u grupnoj fazi. Sportski pozdrav

dtb_pro

pre 6 godina

Sve OK, ali pominjati da je sudija pogriješio... Lovren nije loše procijenio let lopte nego je stvarno kiksara koja se onakvim potezima osramoti. Em je trebao da ostane u liniji sa ostatkom odbrane i Džeko bi kod dodavanja bio 2 metra u ofsajdu, a kad već nije, onakav skok u prazno ne priliči ni drugoj ligi nekog nebitnog šampionata.
Penal je bio čist kao suza, ne vidim gdje je tu greška sudije. Naravno da nije namjerno, da je namjerno dobio bi i crveni karton, ali ruka je odvojena od tijela zaustavlja otvoren šut prema golu... Pa šta je to nego penal.
S druge strane kod trećeg gola je Salah bio u ofsajdu kad je primao loptu prije asistencije, pa čak i kod četvrtog gola Firminja glavom, Vajnedum ili kako već rukom se penje na odbrambenog igrača Rome koji čuva Firminja i sprečava ga da ga bar omete kod šuta za gol. Da je Vajnedum dao go, bio bi poništen zbog prekršaja u napadu, ali ovako je to pušteno niz vodu.
I uopšte ne dovodim to u pitanje, onih 5-0 je bilo i malo na osnovu prikazanog na terenu do Salahovog izlaska, ali nemoj brate govoriti da je sudija dao drugi gol, iz čistog penala nakon svega gore navedenog.

Milosh

pre 6 godina

Ovaj covek je genije, tako su ga pljuvali kada je rekao posle pobede na sitijem da je pobedio najbolji tim na planeti i samim tim skinuo teret sa igraca i stavio im do znanja da nemaju sta da izgube, i sta je bilo, dvojka u mancesteru, bice i u Rimu dvojka videcete. Sa ovakvom fudbalskom filozofijom i ovakvom psihologijom, mozete racunati na usati pehar! Gospodine Klop, pratim vas od epohe iz Dortmunda (najboljeg ikada) kada ste prvi put pokazali kakav ste trener, i mogu reci da ko ne uziva
u igrama klubova koje vodite, nema veze sa fudbalom! Salh u najboljoj formi na planeti definitivno! Koliko bi voleo da osvoji sa Livepulom LS i uzme zlatnu loptu !

BOSS

pre 6 godina

Roma je onako mogla samo Barselonu da izbaci,i meni bi Valverde stopom isao nazad iz Rima posle onog meca!!!
A Liverpul ce Romi dat makar 2 komada u Rim...

KEPEC

pre 6 godina

Jeste možda sudia pogresio ali mislim i da je jedan od Liverpolovih golova bio debeli offside.
Tako da je realno da gospodin Klop, ako već pomene sudjenje i greške, pomene i to da su sudije pogrešile i na drugu stranu.

Što se tiče Salaha, trenutna forma mu je takva da jeste jedan od najboljih...treba samo nastaviti kontinuitet i da ga povrede zaobiđu.

Masca

pre 6 godina

@DAVOR

Evo ja cunda ti kazem, u drugom delu sezone kada je prvi tim na terenu, nisu ni jednom prokockali rezultat. Pd kad je tu Van Dajk, Robertson, Trent i Karius. Vidi se da pola vas ne gleda utakmice Liberpula, nije ovo Liveepul sa pocetka sezone.

Djenka

pre 6 godina

@Ra druze, iz Madrida si ili okoline Barselone? Ova zalutala Romu je razbila Barselonu i zasluzeno je ovde, a reci da je Liverpul zalutao u LS, posle ovoga sto su odigrali od 20-og do 80-og minuta moze samo totalni analfabeta i neko ko umesto fudbala prati hokej na travi. Ovakav tempo, presing, brza transformacija u napad...to je Klopova masina, to je njegov stil, nema taktiziranja. Sto se Reala tice, voleo bih da se Liverpul oproba sa njima, posle provlacenja protiv Juvea oni nisu zasluzili da budu u 4. Mislim da zavrsavaju put ovde, jer je Jup 6 puta bolji trener od Zidana.

kako da ne

pre 6 godina

@Ra
Zamisli Varana, Ramosa kako pokusavaju da uhvate Manea ili Salaha. Cak i Marselo vise nema brzinu kao ranije, ne moze ni on vise da juri za brzim igracima. Kad god Ramos ili Varan imaju brze igrace kao protivnike zaradjuju kartone na tim mecevima, kao i Kazemiro. Ne znam kako ce oni da zaustave Salaha i Manea pogotovo ako im Liverpul dozvoli da igraju, a oni napadnu brzim kontrama, jer ako izadju i Marselo i Karvahal, ostanu Ramos, Varan i Kazemiro, veeeeliki problem za njih je Mane najvise, pa Salah. Da nisam na mestu Zidana, ako prodju Bajern

DAVOR

pre 6 godina

Nisam nerealan ali kada pogledate koloko je Liverpul ispustio ili ozbiljno doveo u pitanje ove sezone pobeda kada je na poluvremenu vodio sa 2:0 i vise ne bih tek tako ga vec sada proglasavo za finalistu. Uostalom ko ne veruje neka pogleda Liverpulov ucinakove ove sezone u PL i tok rezultata tokom utakmica.

tennisman

pre 6 godina

Nema sanse Liverpul da prokocka prednost, sam podatak govori da su postigli na svakom gostovanju bar gol, napadacki fudbal igraju, Romi opet nece odgovarati, jedna kontra i gotovo je sve

Drezga

pre 6 godina

Salah je blesnuo ko Hazard tada a danas ga nema nigde. Morace Salah i sledece godine isto ovako igrati pa da se vidi dal je igracina ili samo bljesak, jer Messi i Ronaldo su imali svaku godinu ovakvu
(Petar, 25. april 2018 10:47)

Kralje Salah ove godine nije bljesnuo vec je eksplodirao, druga stvar, pa nadji mi samo jednog navijaca Liverpula koji je ove sezone pri pocetku, kvalifikacijama razmisljao da se nesto ovako moze desiti na kraju (ulazak u finale, a mozda i osvajanje, eeej osvajanje LIGE SAMPIONA ) Liverpul ima ime, ali ne poredi sa Realom i Barsom koji su svake godine `tu`, i sad ladno moze da se desi da osvoje Ligu Sampiona i ko zna kad opet, a iskljucivi `krivac` za to osvajanje bi bio SALAH ! Sa ovakvom igrom mislim da mogu i Real/Bajern lagano da pregaze... A ako stvarno dodje do toga, Salah vise nikad nece morati da pokaze ovakvu sezonu, ni priblizno, jer ce da mu dignu stadion, spomenik, grad.....

Masca

pre 6 godina

@Petar

Kad je Hazard postigao 43 gola i imao ovakvu sezonu? Sta je vama, jel ne sme niko da ima bolju sezonu od Mesija i Ronalda. Salah je najbolji ove sezone i ti ne znas da li ce nastaviti ovako sledece. Ovi fanboy navijaci Ronalda i Mesija, ne mogu da prezale sto se pojavio jos neki igrac. Kako ce onda da se raspravljaju ko je bolji, kad je tu Salah.

Treba Betmen

pre 6 godina

koliko ljudi lupaju gluposti to je nerealno.
1. čovek je rekao U OVOM TRENUTKU je najbolji i to je tačno.
2. Salah je dao 2 gola i imao 2 asistencije u polufinalu LŠ, tako da nije tačno da je "tada bljesnuo a sada ništa"
3. ne navijam za liverpul ali me volim kad neko lupeta. Salah izuva kako igra ovu sezonu.

Jaran

pre 6 godina

KEPEC
Lopta je, cini mi se, prvo pogodila ruku pa onda telo Milnera. Salah je bio u milimetarskom ofsajdu (mozda mu je kosa presla ofsajd liniju). Sve u svemu, kod prvog gola nisam video snimke pa nisam siguran da li je onaj drugi igrac Rome fauliran (Dzeko je ceo mec folirao), a Liverpul je imao slicnu situaciju kada su njihova 2 igraca mozda faulirana na 20m od gola. Nije sviran penal za Romu kada je Arnold uklizao loptu pa je zakacio rukom kada se dizao (lopta je stigla nazad do Radje), a Zesusa je lopta mooozda pogodila u ruku (verovatno je bila uz telo) u jednoj situaciji i Firmino je jednon fauliran u kaznenom ali ludi Brih nije reagovao. U zivotu nisam video da neko onako sudi kao Brih, osteti lik obe ekipe. XD

Gonza

pre 6 godina

Ma to si izvaredan trener, da ovakav tim igra ovako dobar fudbal nije nista drugo nego trener. Super si sklopio sve! Kapa dole.

Samo se pitam sta bi bilo kad bi vodio Barsu?!


Definitivno ti si jedini trener koji bi digao Barsu na jos veci nivo!

Djordje

pre 6 godina

Slayem se da je Liverpool imao mozda laksi zdrijeb (ako to uopste postoji danas u sportu uopste). Ali, da zanemarimo Maribor,ajde, igrali su sa Spartakom i u dve utakmice gol razlika je 6:1 (pobjeda i remi) Igrali su sa Seviljom, gol razlika 5:5 (oba remija) s tim da su u Spaniji vodili 3-0 na pol pa prokockali...Dalje, Porto gol razlika 5:0 (pobjeda i remi), Siti 5:1 (obe pobjede) i sad Roma prva tekma 5-1...Sta to znaci...Mozda nisu toliko atraktivni protivnici, mozda su "laksi" ali Liverpil ih je sviju RAZBIO!!! Spartak prvak Rusije, Porto ce biti prvak Portugala, Siti prvak Engleske, Roma izbacila Barsu, Atletiko u grupi, razbila Celzi.. Pricamo o Liverpulu koji moze da se nosi i sa najvecima, jer da su se provlacili, dobijali bi po 1-0 a ovako oni su gazili kao plitak potok sve...

Kecman

pre 6 godina

@Alen
Kako to misliš, pa nije Barselonu pomenuo u negativnom kontekstu, rekao je da su top3 kluba u Evropi, da Liverpul nije, i da će morati dati sve od sebe.

ernesto che

pre 6 godina

@malkolm

Tri cinjenice:

1. Liverpul trenutno igra atomski fudbal, u najboljoj je formi, kondiciono su besprekorni, i u jednoj utakmici moze da pobedi bilo koga.

2.salah ce ostati minimum jos 2 godine.

3.ne postoje slabi protivnici, a trenutno najdominantniju ekipu, siti, su brutalno pregazili , brutalno, i da nisu povukli rucnu ko zna koliko bi im dali i reci da je neko srecom dosao maltene u finale, moze samo neznalica ili balavac.

4. Igraj 2 na liverpul u rimu.

Masca

pre 6 godina

@Malkom

Te price da Liverpul nema sta da radi u finalu, pricate od grupne faze. Najefikasnija ekipa, nisu porazeni, 9 primljenih golova, Milner najbolji asistent ikad u LS. Posle kazu nemaju sansu... xD

Larra

pre 6 godina

@Masca

Ne treba generalizovati.....evo ja sam veliki fan Messija
pa me Salah odusevljava..cak me i stilom igre malo podseca na Messija.
Nije nikakav problem reci da je neko fantastican fudbaler,ako to zaista jeste, ma za koga navijali.
I bas mi je drago da je Salah uspeo da se priblizi vrhu i da ima ovako fantasticnu sezonu...
Zelim mu svu srecu i da nastavi da igra ovako...pa da vremenom dodje i zlatna lopta....

Jaran

pre 6 godina

Mastermind
Mozda zato sto si (zavisi od raspolozenja) fan/navijac (ne simpatizer, FAN?!) Junajteda, Buducnosti, Zvezde,...
Da se razumemo:
1. Ti i HARIS ovde komentarisete i bocanje, kriket, cepanje drva,...
2. To hvalisanje uzasno glupo zvuci ako se zna da Junajtedovi navijaci godinama prozivaju Liverpulove za broj titula u PL...