Subota, 07.04.2018.

09:51

"Bez mentora Priština bi prihvatila predlog podele Kosova"

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi Priština kada bi se sa njom razgovaralo bez mentora prihvatila predlog podele Kosova.

Izvor: Beta

"Bez mentora Priština bi prihvatila predlog podele Kosova" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Voja

pre 6 godina

Kad-tad, doći će do stvaranja etničkih granica na Balkanu. Nadam se ko u Skandinaviji mirnim putem i medjunarodnom koferencijom. Drugog rešenja nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dunster, 7. april 2018 12:37)
Nece sine, nece, jos koja godina pa Srbija ce biti gladna pa joj nece pasti na pamet da ratuje za jos 50 godina plus 50 godina da ekonomski stigne regiju to jest 100 godina a posle 100 godina bice manje Srba u Srbiju nego ostalih pa jos jedan gradjanski rat u Srbiji jer kad su Srbi siti vole da ratuju (pa makar gubili rat)pa da Srba i Srbije vise nema pa da celi Balkan zivi u miru

aragon

pre 6 godina

Pa cemu onda razgovori kada g.Dacic zna rezultat pregovora ?Moje misljenje da je ova izjava nastavak gluposti poput izjava Tacija "da ce Srbija uskoro priznati Kosovo..'..Kosovo kao problem je preko potreban ili neophodan kao problem i Srpskim a pogotovu Kosovskim nazovi politicarima.. jer da nema tog visedeceniskog vestakog problema oni su nesposobni da odgovaraju ili resavaju probleme zaposljavanja,skolstva,zdravstva itd..itd..ta gamad od politicara odrzavaju "na aparatima" ovaj problem kako bi sto duze krali i opstali na vlasti..u tome im pomaze zaostalo skolstvo koje stvara nove i nove njihove glasace..i tako u krug idu godine a mi tapkamo...

mihic

pre 6 godina

(Miodrag, 7. april 2018 10:59)

Kosovo je sve samo ne srpsko jer su Albanci vlasnici većine zemlje tamo i to su bili mnogo pre bombardovanja zato što je Srbima kao Dačiću zinulo dupe da imaju stan u Beogradu.

Nikola Nis

pre 6 godina

Većina komentatora ne bi podelu po svaku cenu, Kosmet je ceo naš! A pritom na Kosmetu nikad bili nisu. Da li znate koliki je Bondstil kod Uroševca? Da li ste ikada bili na granici sa Kosmetom da vidite granične punktove? Spominju neki da će Kosmet i za 1000 godina biti srpski. Da li će biti Srba za 100 godina? Super nam je Vojvodina koju smo dobili ratom, a Kosmet izgubljen ratom je nekako drugačija priča? Ovaj narod je totalno sluđen i nenormalan...

Dunster

pre 6 godina

Kad-tad, doći će do stvaranja etničkih granica na Balkanu. Nadam se ko u Skandinaviji mirnim putem i medjunarodnom koferencijom. Drugog rešenja nema.

Bane

pre 6 godina

Podela je losa prica...jer podelom bi priznali granice onoga sto bi pripalo Albancima i sta god dogovorili i sta god vam garantovali za Srbe i crkve i manastire koji bi ostali juzno od Ibra sutra bi se zaboravilo. EU bi odahnula, resila se bede zvane Kosovo i okrenula svojim problemima. Mi ne bi imali pravo nista vise na toj teritoriji da kazemo, mogli bi samo da saljemo neke note da masemo nekim papirom ko nam je i sta garantovao a na to se niko ne bi osvrtao. I za 10 ak godina tamo ne bi bilo vise ni Srba ni SPC ni nicega....
Nikakva podela, sta god domaci korumpirani politicari i placeni analiticari pricali zamrznuti konflikt ide nama na ruku. U EU necemo bar jos 7-8 godina koliko najmanje treba za ostala poglavlja a i to ukoliko u EU uopste bude tada bilo volje za prosirenje a Kosovo kao drzava je pokazalo da ne moze da opstane, nezaposlenost 60%, odlazak mladih uprkos viznom rezimu, demografski kolaps. I kakvih bre 2 mil. Albanaca na Kosovu, zestoko nastimovan lazni popis iz 2011 je kao prikazao da ih ima oko 1,8 mil., a ako uzmete izlaznost na izborima u ciframa pa i procentima, podatke o iseljavanju mladih i sl. videcete da ih nema vise od max 800 hilj.

milan d

pre 6 godina

Pa i vi bi Dacicu bez mentora priznali Kosovo Odavno. Ali vas ovi azijati varaju da to ne uradite. Navlace vas na tanak led a da vi to precutno aminujete.

rešenje na kvadrat

pre 6 godina

Podela Kosova? Može. Dajmo Preševo, Bujanovac i Medveđu za sever Kosova. Pristali bi Albanci na to. Posle toga damo Vojvodini i Sandžaku nezavisnost za Republiku Srpsku i na kraju podignemo Veliki Srpski Zid na svojim granicama da nam niko ne ulazi, a što je još važnije da niko ne izlazi jer ćemo pogubiti decu.

Moj vam do jaja...

pre 6 godina

@
..."Nema podele, nije ti od oca ostalo, jer Kosovo je Srbija, sada, za 1000 godina, zauvek...
(Predrag, 7. april 2018 09:53)"...

Ma naravno... sve dok si ti i tebi slični - sa ove strane!
Što ne premestiš svoju guzicu tamo, recimo u Prištinu, pa odatle prodaješ ovu maglu (i budalaštinu) koju si plasirao ovde?
---
Glupih ljudi ima po celom svetu, ali je NAS Bog baš nagradio najglupljom sortom u vrlo velikim količinama.

Boris Banović

pre 6 godina

Pozivam A.Merkel da izda građevinsku dozvolu za izgradnju Mitrovačjog zida ! Pored toga , prihvatamo da nam izveze šut od srušenog Berlinskog zida , ali po ceni šuta, a ne građevinskog materijala ! "Ruke" su naše !

BOSS

pre 6 godina

Ovi sto udaraju minuse,velike patriote,imaju li oni oci,i vide li da mi nemamo nijednog poluprijatelja:) a ne pravog koji bi stao iza nas.Ovo malo sto nas Rusija brani,i to je pitaj do kada.
Mi smo naj.bali kako god okrenemo!!!

Zora

pre 6 godina

Da, idite vise sa vlasti. Ozenili ste se, stvorili porodice. Kakav je to zivot? Da mi muz sto puta bude ministar a da ga vidim tri sata dnevno, sta ce mi? Ja hocu da zivim mladost moju sa voljenim covekom, da smo jedno uz drugo a ne da ga gledam u starosti sa njegovom dobrom penzijom. Idite, brate, vodite malo zene u pozoriste, setajte, vaspitajte decu.Uvalili ste se u te fotelje 30 godina.Idite u park sedite malo na gvozdenim ili drvenim klupama da vam dupe izadje iz fotelja.

trece oko

pre 6 godina

Uzmi Lazanskog pod ruku, pa za 45 min osvojite sever. Luzeri, palite ovaj jadni,sludjeni i napaceni narod da salje decu u smrt ponovo. Za to vreme tvoj bucko ce da se sprema da te nasledi u partiji. Preracunao si se pevacu, neces ratovati preko tudjih ledja niti deliti. Drugi ti vec podelili drzavu, a ti si tada trebao kao Vlajko, ispred skupstine....

Legionar

pre 6 godina

Pitam se, da li su svi koji su protiv podele KiM, spremni da uzmu oruzje u ruke i krenu u povratak KiM putem rata, jer drugacije nije moguce? Ako na to nisu spremni, nemoj da glume ovde heroje, a kad se proglasi mobilizacija da beze "u rupe".

cukce

pre 6 godina

E moj sefe diplomatije za skoro 30 godina bavljenjem politike nisi naucio da se nista ne resava bez mentora, bar kod nas malih zemalja! Zato smo tu gde smo jer za sve ovo vreme nismo naucili nista, a ljude koji su nas doveli tu gde smo postavljamo na vazne funkcije, izmedju ostalog i za sefa diplomatije!

Miodrag

pre 6 godina

Kosovo je naša teritorija a ako ga podelimo onda dobar deo teritorije nije naš ??? Ko ima prava da neke srpske kuće i srpski narod pokloni Albancima koji su oružjem uz pomoć NATO bombardovanja došli do toga ? Ko može neku spaljenu srpsku kuću,imanje nekog Srbina koga su ubili teroristi,porušeno groblje,da preda zločincim? Priznanjem Kosova oni imaju pravo da naprave vojsku,uđu u NATO i eto večnih problema za našu decu.

pc,Niš.

pre 6 godina

Pošto ova zemlja nema uređeni pravni sistem,pojedinci mogu da prodaju,dele,poklanjaju i arče i državu i narod kako požele.U svakoj drugoj državi to ne bi mogli,Španija je dokaz.

peki

pre 6 godina

Odakle vama prvo pravo da delite nešto što nije samo vaše? Vaše je onoliko koliko je i moje i svih građana Srbije! Kako ja ništa ne znam da hoćete da delite nešto što je i moje sa nekima čije to nikada nije bilo a i da ti kažem, neće ni biti! Pusti me sad priče o mentorima, meni ste vi veći problem!

podsetnik

pre 6 godina

Kosovo, Republika Srpska, Sandzak,Vojvodina,Bugari,Rumuni..

podela je pandorina kutija samo na nasim prostorima, koji bi se kasnije prenele i na druge regione. To nebi podrzala ni Spanija.

Podela moze ali da se ostalima naznaci da se nenadaju i da ce moci da traze to isto !!!

Kele

pre 6 godina

Dacicu urazumi se da ti nikada saznati neces sta su Toma i vodja pri osnivanju SNS obeceli kada su cesto odlazili kod Stefana File.Ti si im bio potreban pri formiranju vlade 2012 da bi te zloupotrebili i poturili ti da potpisujes u Briselu sve sto je stetno za Srbiju a da oni budu cisti.Dali su ti mesto premijera i ministra policije samo da ne bi otisao kod Tadica.Tajne koje Toma i vodja imaju cuvaju se do groba.

aca

pre 6 godina

Djindjic je stradao zbog te ideje,koja je tada bila ostvariva, a ti i tvoji sadasnji i tadasnji partneri su ,,skakali" po toj ideji.Deli njivu u Zitoradji kako hoces,Kosovo je valjda celo srpsko,doduse trenutno pod okupacijom.

Pera

pre 6 godina

Dačić sa svojim spinovima, a jedan od glavnih krivaca, pored ovih polupismenih presvučenih radikala, što tamo samo sa dozvolom mogu da uđu na Kosovo. Kakva plejada neznalica i beskičmenjaka. Mislili su da su sila, a silom oteto se nikada ne vraća od takvih sila. Kakva je ovo ekipa luzera i ništa dobro oni ne mogu da nam donesu ni dole ni u Srbiji. Doneće opet neku nesreću Srbiji kao i prethodnih decenija. Sramota.

moreeee....!

pre 6 godina

Cekaj bre Dacicu, koji je sad to predlog? Dosad ga nismo culi, bar ne od vas, a kad su neki drugi to predlagali, secam se da je goreo Beograd, prodavnice ostale bez patika itd.!!!

Da li ti je jasno, da su vozovi svi vec prosli, jer ste ih vi namerno propustali jednog po jednog i na svaki bacali kamenje, sad ti samo preostaje da uhvatis poslednji i debelo platis kartu!!!

Rade

pre 6 godina

Ako Dačić veruje da bi Priština prihvatila podelu Kosova, onda NAVALI brate i guraj tu opciju svuda i na svakom mestu u svetu. Jedin način da nam ostane makar nešto od Svete zemlje.

trece oko

pre 6 godina

Uzmi Lazanskog pod ruku, pa za 45 min osvojite sever. Luzeri, palite ovaj jadni,sludjeni i napaceni narod da salje decu u smrt ponovo. Za to vreme tvoj bucko ce da se sprema da te nasledi u partiji. Preracunao si se pevacu, neces ratovati preko tudjih ledja niti deliti. Drugi ti vec podelili drzavu, a ti si tada trebao kao Vlajko, ispred skupstine....

Pera

pre 6 godina

Dačić sa svojim spinovima, a jedan od glavnih krivaca, pored ovih polupismenih presvučenih radikala, što tamo samo sa dozvolom mogu da uđu na Kosovo. Kakva plejada neznalica i beskičmenjaka. Mislili su da su sila, a silom oteto se nikada ne vraća od takvih sila. Kakva je ovo ekipa luzera i ništa dobro oni ne mogu da nam donesu ni dole ni u Srbiji. Doneće opet neku nesreću Srbiji kao i prethodnih decenija. Sramota.

Zora

pre 6 godina

Da, idite vise sa vlasti. Ozenili ste se, stvorili porodice. Kakav je to zivot? Da mi muz sto puta bude ministar a da ga vidim tri sata dnevno, sta ce mi? Ja hocu da zivim mladost moju sa voljenim covekom, da smo jedno uz drugo a ne da ga gledam u starosti sa njegovom dobrom penzijom. Idite, brate, vodite malo zene u pozoriste, setajte, vaspitajte decu.Uvalili ste se u te fotelje 30 godina.Idite u park sedite malo na gvozdenim ili drvenim klupama da vam dupe izadje iz fotelja.

aca

pre 6 godina

Djindjic je stradao zbog te ideje,koja je tada bila ostvariva, a ti i tvoji sadasnji i tadasnji partneri su ,,skakali" po toj ideji.Deli njivu u Zitoradji kako hoces,Kosovo je valjda celo srpsko,doduse trenutno pod okupacijom.

Kele

pre 6 godina

Dacicu urazumi se da ti nikada saznati neces sta su Toma i vodja pri osnivanju SNS obeceli kada su cesto odlazili kod Stefana File.Ti si im bio potreban pri formiranju vlade 2012 da bi te zloupotrebili i poturili ti da potpisujes u Briselu sve sto je stetno za Srbiju a da oni budu cisti.Dali su ti mesto premijera i ministra policije samo da ne bi otisao kod Tadica.Tajne koje Toma i vodja imaju cuvaju se do groba.

moreeee....!

pre 6 godina

Cekaj bre Dacicu, koji je sad to predlog? Dosad ga nismo culi, bar ne od vas, a kad su neki drugi to predlagali, secam se da je goreo Beograd, prodavnice ostale bez patika itd.!!!

Da li ti je jasno, da su vozovi svi vec prosli, jer ste ih vi namerno propustali jednog po jednog i na svaki bacali kamenje, sad ti samo preostaje da uhvatis poslednji i debelo platis kartu!!!

pc,Niš.

pre 6 godina

Pošto ova zemlja nema uređeni pravni sistem,pojedinci mogu da prodaju,dele,poklanjaju i arče i državu i narod kako požele.U svakoj drugoj državi to ne bi mogli,Španija je dokaz.

Miodrag

pre 6 godina

Kosovo je naša teritorija a ako ga podelimo onda dobar deo teritorije nije naš ??? Ko ima prava da neke srpske kuće i srpski narod pokloni Albancima koji su oružjem uz pomoć NATO bombardovanja došli do toga ? Ko može neku spaljenu srpsku kuću,imanje nekog Srbina koga su ubili teroristi,porušeno groblje,da preda zločincim? Priznanjem Kosova oni imaju pravo da naprave vojsku,uđu u NATO i eto večnih problema za našu decu.

peki

pre 6 godina

Odakle vama prvo pravo da delite nešto što nije samo vaše? Vaše je onoliko koliko je i moje i svih građana Srbije! Kako ja ništa ne znam da hoćete da delite nešto što je i moje sa nekima čije to nikada nije bilo a i da ti kažem, neće ni biti! Pusti me sad priče o mentorima, meni ste vi veći problem!

cukce

pre 6 godina

E moj sefe diplomatije za skoro 30 godina bavljenjem politike nisi naucio da se nista ne resava bez mentora, bar kod nas malih zemalja! Zato smo tu gde smo jer za sve ovo vreme nismo naucili nista, a ljude koji su nas doveli tu gde smo postavljamo na vazne funkcije, izmedju ostalog i za sefa diplomatije!

Legionar

pre 6 godina

Pitam se, da li su svi koji su protiv podele KiM, spremni da uzmu oruzje u ruke i krenu u povratak KiM putem rata, jer drugacije nije moguce? Ako na to nisu spremni, nemoj da glume ovde heroje, a kad se proglasi mobilizacija da beze "u rupe".

mihic

pre 6 godina

(Miodrag, 7. april 2018 10:59)

Kosovo je sve samo ne srpsko jer su Albanci vlasnici većine zemlje tamo i to su bili mnogo pre bombardovanja zato što je Srbima kao Dačiću zinulo dupe da imaju stan u Beogradu.

Nikola Nis

pre 6 godina

Većina komentatora ne bi podelu po svaku cenu, Kosmet je ceo naš! A pritom na Kosmetu nikad bili nisu. Da li znate koliki je Bondstil kod Uroševca? Da li ste ikada bili na granici sa Kosmetom da vidite granične punktove? Spominju neki da će Kosmet i za 1000 godina biti srpski. Da li će biti Srba za 100 godina? Super nam je Vojvodina koju smo dobili ratom, a Kosmet izgubljen ratom je nekako drugačija priča? Ovaj narod je totalno sluđen i nenormalan...

Rade

pre 6 godina

Ako Dačić veruje da bi Priština prihvatila podelu Kosova, onda NAVALI brate i guraj tu opciju svuda i na svakom mestu u svetu. Jedin način da nam ostane makar nešto od Svete zemlje.

Moj vam do jaja...

pre 6 godina

@
..."Nema podele, nije ti od oca ostalo, jer Kosovo je Srbija, sada, za 1000 godina, zauvek...
(Predrag, 7. april 2018 09:53)"...

Ma naravno... sve dok si ti i tebi slični - sa ove strane!
Što ne premestiš svoju guzicu tamo, recimo u Prištinu, pa odatle prodaješ ovu maglu (i budalaštinu) koju si plasirao ovde?
---
Glupih ljudi ima po celom svetu, ali je NAS Bog baš nagradio najglupljom sortom u vrlo velikim količinama.

podsetnik

pre 6 godina

Kosovo, Republika Srpska, Sandzak,Vojvodina,Bugari,Rumuni..

podela je pandorina kutija samo na nasim prostorima, koji bi se kasnije prenele i na druge regione. To nebi podrzala ni Spanija.

Podela moze ali da se ostalima naznaci da se nenadaju i da ce moci da traze to isto !!!

milan d

pre 6 godina

Pa i vi bi Dacicu bez mentora priznali Kosovo Odavno. Ali vas ovi azijati varaju da to ne uradite. Navlace vas na tanak led a da vi to precutno aminujete.

rešenje na kvadrat

pre 6 godina

Podela Kosova? Može. Dajmo Preševo, Bujanovac i Medveđu za sever Kosova. Pristali bi Albanci na to. Posle toga damo Vojvodini i Sandžaku nezavisnost za Republiku Srpsku i na kraju podignemo Veliki Srpski Zid na svojim granicama da nam niko ne ulazi, a što je još važnije da niko ne izlazi jer ćemo pogubiti decu.

BOSS

pre 6 godina

Ovi sto udaraju minuse,velike patriote,imaju li oni oci,i vide li da mi nemamo nijednog poluprijatelja:) a ne pravog koji bi stao iza nas.Ovo malo sto nas Rusija brani,i to je pitaj do kada.
Mi smo naj.bali kako god okrenemo!!!

Voja

pre 6 godina

Kad-tad, doći će do stvaranja etničkih granica na Balkanu. Nadam se ko u Skandinaviji mirnim putem i medjunarodnom koferencijom. Drugog rešenja nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dunster, 7. april 2018 12:37)
Nece sine, nece, jos koja godina pa Srbija ce biti gladna pa joj nece pasti na pamet da ratuje za jos 50 godina plus 50 godina da ekonomski stigne regiju to jest 100 godina a posle 100 godina bice manje Srba u Srbiju nego ostalih pa jos jedan gradjanski rat u Srbiji jer kad su Srbi siti vole da ratuju (pa makar gubili rat)pa da Srba i Srbije vise nema pa da celi Balkan zivi u miru

aragon

pre 6 godina

Pa cemu onda razgovori kada g.Dacic zna rezultat pregovora ?Moje misljenje da je ova izjava nastavak gluposti poput izjava Tacija "da ce Srbija uskoro priznati Kosovo..'..Kosovo kao problem je preko potreban ili neophodan kao problem i Srpskim a pogotovu Kosovskim nazovi politicarima.. jer da nema tog visedeceniskog vestakog problema oni su nesposobni da odgovaraju ili resavaju probleme zaposljavanja,skolstva,zdravstva itd..itd..ta gamad od politicara odrzavaju "na aparatima" ovaj problem kako bi sto duze krali i opstali na vlasti..u tome im pomaze zaostalo skolstvo koje stvara nove i nove njihove glasace..i tako u krug idu godine a mi tapkamo...

Boris Banović

pre 6 godina

Pozivam A.Merkel da izda građevinsku dozvolu za izgradnju Mitrovačjog zida ! Pored toga , prihvatamo da nam izveze šut od srušenog Berlinskog zida , ali po ceni šuta, a ne građevinskog materijala ! "Ruke" su naše !

Dunster

pre 6 godina

Kad-tad, doći će do stvaranja etničkih granica na Balkanu. Nadam se ko u Skandinaviji mirnim putem i medjunarodnom koferencijom. Drugog rešenja nema.

Bane

pre 6 godina

Podela je losa prica...jer podelom bi priznali granice onoga sto bi pripalo Albancima i sta god dogovorili i sta god vam garantovali za Srbe i crkve i manastire koji bi ostali juzno od Ibra sutra bi se zaboravilo. EU bi odahnula, resila se bede zvane Kosovo i okrenula svojim problemima. Mi ne bi imali pravo nista vise na toj teritoriji da kazemo, mogli bi samo da saljemo neke note da masemo nekim papirom ko nam je i sta garantovao a na to se niko ne bi osvrtao. I za 10 ak godina tamo ne bi bilo vise ni Srba ni SPC ni nicega....
Nikakva podela, sta god domaci korumpirani politicari i placeni analiticari pricali zamrznuti konflikt ide nama na ruku. U EU necemo bar jos 7-8 godina koliko najmanje treba za ostala poglavlja a i to ukoliko u EU uopste bude tada bilo volje za prosirenje a Kosovo kao drzava je pokazalo da ne moze da opstane, nezaposlenost 60%, odlazak mladih uprkos viznom rezimu, demografski kolaps. I kakvih bre 2 mil. Albanaca na Kosovu, zestoko nastimovan lazni popis iz 2011 je kao prikazao da ih ima oko 1,8 mil., a ako uzmete izlaznost na izborima u ciframa pa i procentima, podatke o iseljavanju mladih i sl. videcete da ih nema vise od max 800 hilj.

Miodrag

pre 6 godina

Kosovo je naša teritorija a ako ga podelimo onda dobar deo teritorije nije naš ??? Ko ima prava da neke srpske kuće i srpski narod pokloni Albancima koji su oružjem uz pomoć NATO bombardovanja došli do toga ? Ko može neku spaljenu srpsku kuću,imanje nekog Srbina koga su ubili teroristi,porušeno groblje,da preda zločincim? Priznanjem Kosova oni imaju pravo da naprave vojsku,uđu u NATO i eto večnih problema za našu decu.

Rade

pre 6 godina

Ako Dačić veruje da bi Priština prihvatila podelu Kosova, onda NAVALI brate i guraj tu opciju svuda i na svakom mestu u svetu. Jedin način da nam ostane makar nešto od Svete zemlje.

podsetnik

pre 6 godina

Kosovo, Republika Srpska, Sandzak,Vojvodina,Bugari,Rumuni..

podela je pandorina kutija samo na nasim prostorima, koji bi se kasnije prenele i na druge regione. To nebi podrzala ni Spanija.

Podela moze ali da se ostalima naznaci da se nenadaju i da ce moci da traze to isto !!!

aca

pre 6 godina

Djindjic je stradao zbog te ideje,koja je tada bila ostvariva, a ti i tvoji sadasnji i tadasnji partneri su ,,skakali" po toj ideji.Deli njivu u Zitoradji kako hoces,Kosovo je valjda celo srpsko,doduse trenutno pod okupacijom.

peki

pre 6 godina

Odakle vama prvo pravo da delite nešto što nije samo vaše? Vaše je onoliko koliko je i moje i svih građana Srbije! Kako ja ništa ne znam da hoćete da delite nešto što je i moje sa nekima čije to nikada nije bilo a i da ti kažem, neće ni biti! Pusti me sad priče o mentorima, meni ste vi veći problem!

trece oko

pre 6 godina

Uzmi Lazanskog pod ruku, pa za 45 min osvojite sever. Luzeri, palite ovaj jadni,sludjeni i napaceni narod da salje decu u smrt ponovo. Za to vreme tvoj bucko ce da se sprema da te nasledi u partiji. Preracunao si se pevacu, neces ratovati preko tudjih ledja niti deliti. Drugi ti vec podelili drzavu, a ti si tada trebao kao Vlajko, ispred skupstine....

Bane

pre 6 godina

Podela je losa prica...jer podelom bi priznali granice onoga sto bi pripalo Albancima i sta god dogovorili i sta god vam garantovali za Srbe i crkve i manastire koji bi ostali juzno od Ibra sutra bi se zaboravilo. EU bi odahnula, resila se bede zvane Kosovo i okrenula svojim problemima. Mi ne bi imali pravo nista vise na toj teritoriji da kazemo, mogli bi samo da saljemo neke note da masemo nekim papirom ko nam je i sta garantovao a na to se niko ne bi osvrtao. I za 10 ak godina tamo ne bi bilo vise ni Srba ni SPC ni nicega....
Nikakva podela, sta god domaci korumpirani politicari i placeni analiticari pricali zamrznuti konflikt ide nama na ruku. U EU necemo bar jos 7-8 godina koliko najmanje treba za ostala poglavlja a i to ukoliko u EU uopste bude tada bilo volje za prosirenje a Kosovo kao drzava je pokazalo da ne moze da opstane, nezaposlenost 60%, odlazak mladih uprkos viznom rezimu, demografski kolaps. I kakvih bre 2 mil. Albanaca na Kosovu, zestoko nastimovan lazni popis iz 2011 je kao prikazao da ih ima oko 1,8 mil., a ako uzmete izlaznost na izborima u ciframa pa i procentima, podatke o iseljavanju mladih i sl. videcete da ih nema vise od max 800 hilj.

Legionar

pre 6 godina

Pitam se, da li su svi koji su protiv podele KiM, spremni da uzmu oruzje u ruke i krenu u povratak KiM putem rata, jer drugacije nije moguce? Ako na to nisu spremni, nemoj da glume ovde heroje, a kad se proglasi mobilizacija da beze "u rupe".

pc,Niš.

pre 6 godina

Pošto ova zemlja nema uređeni pravni sistem,pojedinci mogu da prodaju,dele,poklanjaju i arče i državu i narod kako požele.U svakoj drugoj državi to ne bi mogli,Španija je dokaz.

Nikola Nis

pre 6 godina

Većina komentatora ne bi podelu po svaku cenu, Kosmet je ceo naš! A pritom na Kosmetu nikad bili nisu. Da li znate koliki je Bondstil kod Uroševca? Da li ste ikada bili na granici sa Kosmetom da vidite granične punktove? Spominju neki da će Kosmet i za 1000 godina biti srpski. Da li će biti Srba za 100 godina? Super nam je Vojvodina koju smo dobili ratom, a Kosmet izgubljen ratom je nekako drugačija priča? Ovaj narod je totalno sluđen i nenormalan...

Zora

pre 6 godina

Da, idite vise sa vlasti. Ozenili ste se, stvorili porodice. Kakav je to zivot? Da mi muz sto puta bude ministar a da ga vidim tri sata dnevno, sta ce mi? Ja hocu da zivim mladost moju sa voljenim covekom, da smo jedno uz drugo a ne da ga gledam u starosti sa njegovom dobrom penzijom. Idite, brate, vodite malo zene u pozoriste, setajte, vaspitajte decu.Uvalili ste se u te fotelje 30 godina.Idite u park sedite malo na gvozdenim ili drvenim klupama da vam dupe izadje iz fotelja.

Dunster

pre 6 godina

Kad-tad, doći će do stvaranja etničkih granica na Balkanu. Nadam se ko u Skandinaviji mirnim putem i medjunarodnom koferencijom. Drugog rešenja nema.

Pera

pre 6 godina

Dačić sa svojim spinovima, a jedan od glavnih krivaca, pored ovih polupismenih presvučenih radikala, što tamo samo sa dozvolom mogu da uđu na Kosovo. Kakva plejada neznalica i beskičmenjaka. Mislili su da su sila, a silom oteto se nikada ne vraća od takvih sila. Kakva je ovo ekipa luzera i ništa dobro oni ne mogu da nam donesu ni dole ni u Srbiji. Doneće opet neku nesreću Srbiji kao i prethodnih decenija. Sramota.

mihic

pre 6 godina

(Miodrag, 7. april 2018 10:59)

Kosovo je sve samo ne srpsko jer su Albanci vlasnici većine zemlje tamo i to su bili mnogo pre bombardovanja zato što je Srbima kao Dačiću zinulo dupe da imaju stan u Beogradu.

Voja

pre 6 godina

Kad-tad, doći će do stvaranja etničkih granica na Balkanu. Nadam se ko u Skandinaviji mirnim putem i medjunarodnom koferencijom. Drugog rešenja nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dunster, 7. april 2018 12:37)
Nece sine, nece, jos koja godina pa Srbija ce biti gladna pa joj nece pasti na pamet da ratuje za jos 50 godina plus 50 godina da ekonomski stigne regiju to jest 100 godina a posle 100 godina bice manje Srba u Srbiju nego ostalih pa jos jedan gradjanski rat u Srbiji jer kad su Srbi siti vole da ratuju (pa makar gubili rat)pa da Srba i Srbije vise nema pa da celi Balkan zivi u miru

Moj vam do jaja...

pre 6 godina

@
..."Nema podele, nije ti od oca ostalo, jer Kosovo je Srbija, sada, za 1000 godina, zauvek...
(Predrag, 7. april 2018 09:53)"...

Ma naravno... sve dok si ti i tebi slični - sa ove strane!
Što ne premestiš svoju guzicu tamo, recimo u Prištinu, pa odatle prodaješ ovu maglu (i budalaštinu) koju si plasirao ovde?
---
Glupih ljudi ima po celom svetu, ali je NAS Bog baš nagradio najglupljom sortom u vrlo velikim količinama.

Kele

pre 6 godina

Dacicu urazumi se da ti nikada saznati neces sta su Toma i vodja pri osnivanju SNS obeceli kada su cesto odlazili kod Stefana File.Ti si im bio potreban pri formiranju vlade 2012 da bi te zloupotrebili i poturili ti da potpisujes u Briselu sve sto je stetno za Srbiju a da oni budu cisti.Dali su ti mesto premijera i ministra policije samo da ne bi otisao kod Tadica.Tajne koje Toma i vodja imaju cuvaju se do groba.

BOSS

pre 6 godina

Ovi sto udaraju minuse,velike patriote,imaju li oni oci,i vide li da mi nemamo nijednog poluprijatelja:) a ne pravog koji bi stao iza nas.Ovo malo sto nas Rusija brani,i to je pitaj do kada.
Mi smo naj.bali kako god okrenemo!!!

rešenje na kvadrat

pre 6 godina

Podela Kosova? Može. Dajmo Preševo, Bujanovac i Medveđu za sever Kosova. Pristali bi Albanci na to. Posle toga damo Vojvodini i Sandžaku nezavisnost za Republiku Srpsku i na kraju podignemo Veliki Srpski Zid na svojim granicama da nam niko ne ulazi, a što je još važnije da niko ne izlazi jer ćemo pogubiti decu.

moreeee....!

pre 6 godina

Cekaj bre Dacicu, koji je sad to predlog? Dosad ga nismo culi, bar ne od vas, a kad su neki drugi to predlagali, secam se da je goreo Beograd, prodavnice ostale bez patika itd.!!!

Da li ti je jasno, da su vozovi svi vec prosli, jer ste ih vi namerno propustali jednog po jednog i na svaki bacali kamenje, sad ti samo preostaje da uhvatis poslednji i debelo platis kartu!!!

milan d

pre 6 godina

Pa i vi bi Dacicu bez mentora priznali Kosovo Odavno. Ali vas ovi azijati varaju da to ne uradite. Navlace vas na tanak led a da vi to precutno aminujete.

Boris Banović

pre 6 godina

Pozivam A.Merkel da izda građevinsku dozvolu za izgradnju Mitrovačjog zida ! Pored toga , prihvatamo da nam izveze šut od srušenog Berlinskog zida , ali po ceni šuta, a ne građevinskog materijala ! "Ruke" su naše !

cukce

pre 6 godina

E moj sefe diplomatije za skoro 30 godina bavljenjem politike nisi naucio da se nista ne resava bez mentora, bar kod nas malih zemalja! Zato smo tu gde smo jer za sve ovo vreme nismo naucili nista, a ljude koji su nas doveli tu gde smo postavljamo na vazne funkcije, izmedju ostalog i za sefa diplomatije!

aragon

pre 6 godina

Pa cemu onda razgovori kada g.Dacic zna rezultat pregovora ?Moje misljenje da je ova izjava nastavak gluposti poput izjava Tacija "da ce Srbija uskoro priznati Kosovo..'..Kosovo kao problem je preko potreban ili neophodan kao problem i Srpskim a pogotovu Kosovskim nazovi politicarima.. jer da nema tog visedeceniskog vestakog problema oni su nesposobni da odgovaraju ili resavaju probleme zaposljavanja,skolstva,zdravstva itd..itd..ta gamad od politicara odrzavaju "na aparatima" ovaj problem kako bi sto duze krali i opstali na vlasti..u tome im pomaze zaostalo skolstvo koje stvara nove i nove njihove glasace..i tako u krug idu godine a mi tapkamo...