Četvrtak, 15.03.2018.

09:18

IV: Federer perfektan, preokret Del Potra

Rodžer Federer, Huan Martin del Potro, Miloš Raonić, Sem Kveri i Kevin Anderson kompletirali su "postavu" četvrtfinala Mastersa u Indijan Velsu.

Izvor: AK

IV: Federer perfektan, preokret Del Potra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

(Za dzemper spremni!, 16. mart 2018 18:30) # Link komentara

Kako si samo jadan kada neciju decu uzimas u usta. O niku da i ne govorim. Tezak kompleksas.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

(Uros Djurdjevic #32, 16. mart 2018 20:21) # Link komentara

Da mi je neko drugi napisao, mozda bih se zapitao. Mozda (iako cisto sumnjam). Ovako ostaje samo da se drzim dalje od idolopoklonika i sa neizmernim zadovoljstvom iskazem gnusanje prema njima. Nego, da li zelis i ti limunadu? Znas sta ti je ciniti. Jeste ovo vest o tvom idolu dzemperku, ali ti si se pretplatio na vesti o Novaku i prepirci sa botovima drugog tabora. Osvezi se i produzi. (; Dok cu se ja sa svojim "kompleksima" vec nekao snaci.
Ljudi koji se klanjaju idolima pisu o kompleksima.
Da nije tragicno bilo bi komicno.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Lepo je sto sam ti postao idol, ali ne posedujes kapacitet sa kojim bi ispratio moje zahteve. (; Drzi se ti opskurnog dzemperka. Cuo sam da je unajmio jos dvoje dece, jer mu njegova nisu bila dovoljna, sto je za svaku osudu. A na vama fanbotovima jeste da to demantujete. Zasad vam ne uspeva. (; Ne brinem se, nece ni u nastavku. A ne, ne pijem limunadu koju "serviraju" deca zbog izrabljivackog pristupa jednog nazovi roditelja i komsije. Nije to prozivanje, vec isticanje rbka od karaktera. Uostalom, zar na prozivanje i ukazivanje nemaju pravo oni koji ne navijaju za jednog od njih trojice, nemaju idole i ne klanjaju se? Ko je rekao da to pravo pripada samo navijacima i vama botovima? Ti? Ne moras odgovoriti, jasno je, imaju pravo. Dakle, pridrzavam se onoga sto pisem, sto tvoj intelekt ocigledno ne moze smisleno da obradi. Razumljivo je, ipak si pokusaj. Odatle i moja navodna nelogicnost, kao i iluzija o kontriranju samom sebi. Ne brini se, izneo sam zeljeno. Dok bih se na tvom mestu zbog neshvatanja zabrinuo, posto ocigledno razumes ustaljeni nacin pisanja, i sve sto od tog sablona odudara biva proglaseno ispraznim. Ako ne vidis sustinu, ne znaci da je nema. I nakon svega se pitas kako me neko moze ozbiljno shvatiti? Zapitaj se, kako mozes da zivis u lazi koju podrzavas sa nebrojano nickova, moj dragi "vecito na dijeti" a ne "Hmmm". Kao sto rekoh, limunada topi kilograme, iskoristi priliku, ucini sebi, deci. Sada brzo na refresh strane i dislajk. Drzi se, trudis se.(;

Hmmmmm

pre 6 godina

Za dzemper spremni
Pa ti si moj idol. Nego jesi li samo cuo da je iznajmio decu za cedjenje, ili si pio tu limunadu pa si video? Ostalo sto si rekao je uglavnom nista, mada si verovatno mnogo vise hteo da kazes. Ako vec ne navijas ni za jednog, ne klanjas se ni jednom, kako si sam rekao, zbog cega onda potreba da prozivas Federera? Zbog cega kontriras samom sebi? Zasto se ne pridrzavas onoga sto pises? Skroz si nelogican, ne znam kako neko moze ozbiljno da te shvati.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Pa kako te nije sramota tako da pričaš?! Iskreno se nadam da Federeru ne prenose šta se u Srbiji priča za njega i njegovu porodicu. Ovoliku količinu blasfemije i gadosti jednog Nolovog idolopoklonika ni Google translate ne bi istrpeo!
(večito na dijeti, 16. mart 2018 00:12)

Bilo bi me sramota da sam Fedbot, Nolebot ili Nadalbot. Posto nisam, jer imam daleko vise pameti, ne dozvoljavam da mi takvi budu dogma. Sto automatski iskljucuje bilo kakvu vrstu srama. Nadam se da mu prenose, posto je pokazao koliko je mali covek sa primesom "dzentlmena", kako on, tako i Novak uz Nadala, iako ova dvojica to ne kriju. A tebi posto smeta blasfemija, vrati se u popularno vreme kraljeva, i svakoga ko nesto kaze protiv vasih bozanstava, vi odmah tako zigosani uperite prstom u njih, a kralj ce znati sta mu je ciniti, jer se njegova slika savrsenstva ne sme dovesti u pitanje. Iskoristi Google translate (posto sigurno ne znas engleski jezik), prevedi ovo sto sam napisao, trpeljiv je on, pa nalepi na dzemperkov Tviter profil neka ti oda postovanje za odbranu njegove neupitne nazovi casti. Mozda ce ti poslati majicu ili bedz, ako budes imao srece dobices i autogram. I posto vidim da si vecito na dijeti, iskoristi priliku i usput kupi jednu limunadu licno iscedjenu od strane dzemperkovih naslednika. Znas, limun doprinosi topljenju masnoca. (; Eto neke koristi i od toga, a ne samo novcane. Pozdrav, da si ti nama ziv i zdrav.

večito na dijeti

pre 6 godina

Ociglednu averziju prema Srbima ima dzemperko i zato je antipatican. Drugi razlog je lazna slika dzentlmena, a deca mu prodaju limunadu da sicu. Cuo sam da je unamio jos dvoje dece da cede, to je sramota.
(Za dzemper spremni!, 15. mart 2018 20:56)

Pa kako te nije sramota tako da pričaš?! Iskreno se nadam da Federeru ne prenose šta se u Srbiji priča za njega i njegovu porodicu. Ovoliku količinu blasfemije i gadosti jednog Nolovog idolopoklonika ni Google translate ne bi istrpeo!

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Cudno mi je sto Federerovi botovi sebi daju isuvise za pravo komentarisuci jednog Del Potra. Nemate pravo to da cinite sve dok vas dzemperko ne popravi odnos prema drugima, a zna se da je Huan Martin Del Potro najkorektniji igrac na turu. Secam se kada je dobacivao porodici Djokovic govoreci im da cute, a navijali su samo. Ociglednu averziju prema Srbima ima dzemperko i zato je antipatican. Drugi razlog je lazna slika dzentlmena, a deca mu prodaju limunadu da sicu. Cuo sam da je unamio jos dvoje dece da cede, to je sramota.

Bosanac

pre 6 godina

@mlekadzija Sta je to uradio? Uzeo 4 GS u dve sezone? Najbolji svih vremena je u dve sezone uzimao po 6 GS, tako da.... Ili mozda mislis na to da nije osvojio titulu 2 godine? E to je vec uspeh.
(haha, 15. mart 2018 15:57)
E taj tvoj mršo neće više nikad uzeti nijedan GS...Gotov je a to je to što vas najviše ždere.Ne zbog njega lično nego zbog vlastitog ega...

haha

pre 6 godina

@mlekadzija
Sta je to uradio? Uzeo 4 GS u dve sezone? Najbolji svih vremena je u dve sezone uzimao po 6 GS, tako da.... Ili mozda mislis na to da nije osvojio titulu 2 godine? E to je vec uspeh.

mlekadzija

pre 6 godina

Marko, ne mora Djokovic da osvoji vise nikad nijedan turnir ali je uradio nesto sto najbolji svih vremena moze samo da sanja... znas vec sta...

dub

pre 6 godina

@Posmatrač
Taktika je jedno, ali ono je vec nepostovanje protivnika, publike i po meni, krajnje nesportsko ponasanje. Sto se komentatora SK tice, da je lapsus ne bih reci rekao, ali covek sat vremena prica o povredi, kao da ga je licno pregledao, analizira koji deo tela, kao da je 100% siguran u povredu. Onda, Del Potro krece da igra, ovaj ni reci o povredi, makar da kaze da je pogresio. Ovako, da je Del Potro izgubio, on bi nas sve ubedjivao da je izgubio zbog teske povrede.

Posmatrač

pre 6 godina

dub@ To je ponekad taktika da se izbaci protivnik iz igre al'se slažem da nije u duhu fer pleja.

Što se tiče komentatora SK sposobni su da vode kao što verujem da nije postajala tu licemerna namera.

Jer ponekad se desi njima "lapsus" tj da kažu nesto što možda ni sami nisu bili svesni toga.

dub

pre 6 godina

Ono foliranje del Potra je nesto tako odvratno da bi ga pljunuo na mrezi da sam na mestu protivnika. Svo vreme pravi grimase, kao povredjen, a onda “ozdravi” odjednom. Sta tek reci na nesposobnog komentatora sa SK koji sat vremena provede ubedjujuci nas da je del Potro povredjen, a onda licemerno zacuti o tome i divi se Argentincu.

Indijan Vels

pre 6 godina

Ako Rodzer bude zdrav i odmoran osvaja Indijan Vels i Majami ( moze trenutno samo Del Potro da ga pobedi ) onda ove godine sigurno napada neki masters na sljaci. Da sam ja deo tima RF predlozio bih da odigra jedan turnir iz serije 250 na sljaci kao malo zagrevanje i privikavanje na sljaku i posle toga pokusao da osvoji Rim. Monte Karlo je i suvise kratko dolazi posle Majamija pa je to nerealno da igra u Monaku, Madrid je osvajao pa ni tu nema neke preterane logike da igra a isto ide odmah ispred Rima tako da neki iz 250 je prava stvar pa onda Rim. I svakako bih opet preskocio RG , 7 meceva u najmanje 3 dobijena seta sa 37 godina je msm preveliki zalogaj pa i za RF.Posle opet ide njegova trava, pa Americka turneja i US Open. I tu bih mu napravio izmene da ne igra Montreal nego Sinsinati pa napad na US Open.

neko

pre 6 godina

Gledao sam meč delpa protiv Leoandra.

Dobro je odigrao uprkos što je izgubio prvi set protiv svog zemljaka. Samo pitanje u kom stanju je povreda jer nema pauze.??

O Rodžeru je izlišno govorit jer po svemu prvi apsolutni favorit do samog kraja gde ga Huan može namučit i pobedit više nego bilo koji drugi teniser. Uz svo dužno poštovanje prema njima.

To je to.

pre 6 godina

Dva vrhunska tenisera su Rodzer i delpo ostali da se pojave u finalu a da igraju protiv njih. Ne verujem da bi uze li masters osim možda da ispadnu pre vremena pomenuta. Pa da se nadaju stvarno nečemu..

Vaso

pre 6 godina

Šteta što su Rafa i Nole pregoreli trčeći za Federerom, ali i da su ga stigli po broju titula on bi ostao GOAT zbog lepote i lakoće igranja, elegancije, ferpleja, besprekornog privatnog života itd. Ovako kad su i slemovi, ostali turniri i sedmice na broju jedan ubedljivo na njegovoj strani, a i fizički je dominantan u odnosu na "rivale", zabetonirana mu je titula GOAT!

Hmmm

pre 6 godina

Moe
Ti bas ne pratis tenis? Celu proslu godinu Rafa igrao, igrao finala velikih turnira protiv Federera. Igrao ove godine AO i predao mec Cilicu. Sad nema potrebu da povredjen igra, a osim toga ide sezona sljake, njegova omiljena podloga. Zasto bi rizikovao? Da bi bio prvi? Sto se Novaka tice, vec 2 godine dalje od 3 kola ne moze. Nije igrao samo posle W 2017. do AO 2018. Sve ostalo sto je igrao nije prosao dalje od 3 kola. Sta Federer ima sa tim? Novak ne moze kvalifikanta da pobedi, kako onda ocekujes da igra protiv Federera?

Indijan Vels

pre 6 godina

Djokovic je ispao rano, ne igraju Nadal, Marej i Vavrinka, ali opet ako bude finale Federer VS Del Potro dobicemo jedan extra mec to je sigurno.

Mili Marbella

pre 6 godina

Čitam po zapadnim medijima, postavili su pitanje Rodžeru da li vidi sličnost među Čungom i Đokovićem. On je rekao da je po njemu jedina sličnost fantastičan rad nogu, drugim rečima kretanje po terenu.
Ja ću dodati, defanziva sa osnovne linije do iznemoglosti, a neko manje dobronameran bi rekao 'prebacivači loptice'.
Čim Đokovićev stil igre uspešno 'kopira' sve više tenisera, znači da je prevaziđen, sa druge strane to je stil koji ne može da evoluira u nešto bolje, dok se Rodžerov stil stalno menja (usavršava).
Baš zato Đoković beži od susreta sa Rođom 'k'o đavo od krsta'.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Volim da gledam Del Potra, ali mi je naravno KING Federer drazi. Mada, nista se ne moze meriti sa radoscu Nolovog ispadanja u drugom kolu. To je najveca slast.

tamo neko

pre 6 godina

Ne znam cemu ta mrznja prema Djokovicu... Ja ga gotivim i voleo bih da se vrati. Pored njega i Rafa i Delpo. Kada su Rafa, Delpo, Rodzer i Novak u formi imamo vrhunski tenis i meceve. Namerno nisam stavio Mareja ovde, jer on ubija igru kod ove cetvorice. Neverovatno koliko menjaju stil i samu igru protiv Mareja...

Hmmm

pre 6 godina

Moe
Ti bas ne pratis tenis? Celu proslu godinu Rafa igrao, igrao finala velikih turnira protiv Federera. Igrao ove godine AO i predao mec Cilicu. Sad nema potrebu da povredjen igra, a osim toga ide sezona sljake, njegova omiljena podloga. Zasto bi rizikovao? Da bi bio prvi? Sto se Novaka tice, vec 2 godine dalje od 3 kola ne moze. Nije igrao samo posle W 2017. do AO 2018. Sve ostalo sto je igrao nije prosao dalje od 3 kola. Sta Federer ima sa tim? Novak ne moze kvalifikanta da pobedi, kako onda ocekujes da igra protiv Federera?

Mili Marbella

pre 6 godina

Čitam po zapadnim medijima, postavili su pitanje Rodžeru da li vidi sličnost među Čungom i Đokovićem. On je rekao da je po njemu jedina sličnost fantastičan rad nogu, drugim rečima kretanje po terenu.
Ja ću dodati, defanziva sa osnovne linije do iznemoglosti, a neko manje dobronameran bi rekao 'prebacivači loptice'.
Čim Đokovićev stil igre uspešno 'kopira' sve više tenisera, znači da je prevaziđen, sa druge strane to je stil koji ne može da evoluira u nešto bolje, dok se Rodžerov stil stalno menja (usavršava).
Baš zato Đoković beži od susreta sa Rođom 'k'o đavo od krsta'.

Vaso

pre 6 godina

Šteta što su Rafa i Nole pregoreli trčeći za Federerom, ali i da su ga stigli po broju titula on bi ostao GOAT zbog lepote i lakoće igranja, elegancije, ferpleja, besprekornog privatnog života itd. Ovako kad su i slemovi, ostali turniri i sedmice na broju jedan ubedljivo na njegovoj strani, a i fizički je dominantan u odnosu na "rivale", zabetonirana mu je titula GOAT!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Volim da gledam Del Potra, ali mi je naravno KING Federer drazi. Mada, nista se ne moze meriti sa radoscu Nolovog ispadanja u drugom kolu. To je najveca slast.

dub

pre 6 godina

Ono foliranje del Potra je nesto tako odvratno da bi ga pljunuo na mrezi da sam na mestu protivnika. Svo vreme pravi grimase, kao povredjen, a onda “ozdravi” odjednom. Sta tek reci na nesposobnog komentatora sa SK koji sat vremena provede ubedjujuci nas da je del Potro povredjen, a onda licemerno zacuti o tome i divi se Argentincu.

Indijan Vels

pre 6 godina

Djokovic je ispao rano, ne igraju Nadal, Marej i Vavrinka, ali opet ako bude finale Federer VS Del Potro dobicemo jedan extra mec to je sigurno.

Indijan Vels

pre 6 godina

Ako Rodzer bude zdrav i odmoran osvaja Indijan Vels i Majami ( moze trenutno samo Del Potro da ga pobedi ) onda ove godine sigurno napada neki masters na sljaci. Da sam ja deo tima RF predlozio bih da odigra jedan turnir iz serije 250 na sljaci kao malo zagrevanje i privikavanje na sljaku i posle toga pokusao da osvoji Rim. Monte Karlo je i suvise kratko dolazi posle Majamija pa je to nerealno da igra u Monaku, Madrid je osvajao pa ni tu nema neke preterane logike da igra a isto ide odmah ispred Rima tako da neki iz 250 je prava stvar pa onda Rim. I svakako bih opet preskocio RG , 7 meceva u najmanje 3 dobijena seta sa 37 godina je msm preveliki zalogaj pa i za RF.Posle opet ide njegova trava, pa Americka turneja i US Open. I tu bih mu napravio izmene da ne igra Montreal nego Sinsinati pa napad na US Open.

tamo neko

pre 6 godina

Ne znam cemu ta mrznja prema Djokovicu... Ja ga gotivim i voleo bih da se vrati. Pored njega i Rafa i Delpo. Kada su Rafa, Delpo, Rodzer i Novak u formi imamo vrhunski tenis i meceve. Namerno nisam stavio Mareja ovde, jer on ubija igru kod ove cetvorice. Neverovatno koliko menjaju stil i samu igru protiv Mareja...

neko

pre 6 godina

Gledao sam meč delpa protiv Leoandra.

Dobro je odigrao uprkos što je izgubio prvi set protiv svog zemljaka. Samo pitanje u kom stanju je povreda jer nema pauze.??

O Rodžeru je izlišno govorit jer po svemu prvi apsolutni favorit do samog kraja gde ga Huan može namučit i pobedit više nego bilo koji drugi teniser. Uz svo dužno poštovanje prema njima.

dub

pre 6 godina

@Posmatrač
Taktika je jedno, ali ono je vec nepostovanje protivnika, publike i po meni, krajnje nesportsko ponasanje. Sto se komentatora SK tice, da je lapsus ne bih reci rekao, ali covek sat vremena prica o povredi, kao da ga je licno pregledao, analizira koji deo tela, kao da je 100% siguran u povredu. Onda, Del Potro krece da igra, ovaj ni reci o povredi, makar da kaze da je pogresio. Ovako, da je Del Potro izgubio, on bi nas sve ubedjivao da je izgubio zbog teske povrede.

haha

pre 6 godina

@mlekadzija
Sta je to uradio? Uzeo 4 GS u dve sezone? Najbolji svih vremena je u dve sezone uzimao po 6 GS, tako da.... Ili mozda mislis na to da nije osvojio titulu 2 godine? E to je vec uspeh.

To je to.

pre 6 godina

Dva vrhunska tenisera su Rodzer i delpo ostali da se pojave u finalu a da igraju protiv njih. Ne verujem da bi uze li masters osim možda da ispadnu pre vremena pomenuta. Pa da se nadaju stvarno nečemu..

Bosanac

pre 6 godina

@mlekadzija Sta je to uradio? Uzeo 4 GS u dve sezone? Najbolji svih vremena je u dve sezone uzimao po 6 GS, tako da.... Ili mozda mislis na to da nije osvojio titulu 2 godine? E to je vec uspeh.
(haha, 15. mart 2018 15:57)
E taj tvoj mršo neće više nikad uzeti nijedan GS...Gotov je a to je to što vas najviše ždere.Ne zbog njega lično nego zbog vlastitog ega...

Posmatrač

pre 6 godina

dub@ To je ponekad taktika da se izbaci protivnik iz igre al'se slažem da nije u duhu fer pleja.

Što se tiče komentatora SK sposobni su da vode kao što verujem da nije postajala tu licemerna namera.

Jer ponekad se desi njima "lapsus" tj da kažu nesto što možda ni sami nisu bili svesni toga.

večito na dijeti

pre 6 godina

Ociglednu averziju prema Srbima ima dzemperko i zato je antipatican. Drugi razlog je lazna slika dzentlmena, a deca mu prodaju limunadu da sicu. Cuo sam da je unamio jos dvoje dece da cede, to je sramota.
(Za dzemper spremni!, 15. mart 2018 20:56)

Pa kako te nije sramota tako da pričaš?! Iskreno se nadam da Federeru ne prenose šta se u Srbiji priča za njega i njegovu porodicu. Ovoliku količinu blasfemije i gadosti jednog Nolovog idolopoklonika ni Google translate ne bi istrpeo!

mlekadzija

pre 6 godina

Marko, ne mora Djokovic da osvoji vise nikad nijedan turnir ali je uradio nesto sto najbolji svih vremena moze samo da sanja... znas vec sta...

Hmmmmm

pre 6 godina

Za dzemper spremni
Pa ti si moj idol. Nego jesi li samo cuo da je iznajmio decu za cedjenje, ili si pio tu limunadu pa si video? Ostalo sto si rekao je uglavnom nista, mada si verovatno mnogo vise hteo da kazes. Ako vec ne navijas ni za jednog, ne klanjas se ni jednom, kako si sam rekao, zbog cega onda potreba da prozivas Federera? Zbog cega kontriras samom sebi? Zasto se ne pridrzavas onoga sto pises? Skroz si nelogican, ne znam kako neko moze ozbiljno da te shvati.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

(Za dzemper spremni!, 16. mart 2018 18:30) # Link komentara

Kako si samo jadan kada neciju decu uzimas u usta. O niku da i ne govorim. Tezak kompleksas.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Cudno mi je sto Federerovi botovi sebi daju isuvise za pravo komentarisuci jednog Del Potra. Nemate pravo to da cinite sve dok vas dzemperko ne popravi odnos prema drugima, a zna se da je Huan Martin Del Potro najkorektniji igrac na turu. Secam se kada je dobacivao porodici Djokovic govoreci im da cute, a navijali su samo. Ociglednu averziju prema Srbima ima dzemperko i zato je antipatican. Drugi razlog je lazna slika dzentlmena, a deca mu prodaju limunadu da sicu. Cuo sam da je unamio jos dvoje dece da cede, to je sramota.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

(Uros Djurdjevic #32, 16. mart 2018 20:21) # Link komentara

Da mi je neko drugi napisao, mozda bih se zapitao. Mozda (iako cisto sumnjam). Ovako ostaje samo da se drzim dalje od idolopoklonika i sa neizmernim zadovoljstvom iskazem gnusanje prema njima. Nego, da li zelis i ti limunadu? Znas sta ti je ciniti. Jeste ovo vest o tvom idolu dzemperku, ali ti si se pretplatio na vesti o Novaku i prepirci sa botovima drugog tabora. Osvezi se i produzi. (; Dok cu se ja sa svojim "kompleksima" vec nekao snaci.
Ljudi koji se klanjaju idolima pisu o kompleksima.
Da nije tragicno bilo bi komicno.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Pa kako te nije sramota tako da pričaš?! Iskreno se nadam da Federeru ne prenose šta se u Srbiji priča za njega i njegovu porodicu. Ovoliku količinu blasfemije i gadosti jednog Nolovog idolopoklonika ni Google translate ne bi istrpeo!
(večito na dijeti, 16. mart 2018 00:12)

Bilo bi me sramota da sam Fedbot, Nolebot ili Nadalbot. Posto nisam, jer imam daleko vise pameti, ne dozvoljavam da mi takvi budu dogma. Sto automatski iskljucuje bilo kakvu vrstu srama. Nadam se da mu prenose, posto je pokazao koliko je mali covek sa primesom "dzentlmena", kako on, tako i Novak uz Nadala, iako ova dvojica to ne kriju. A tebi posto smeta blasfemija, vrati se u popularno vreme kraljeva, i svakoga ko nesto kaze protiv vasih bozanstava, vi odmah tako zigosani uperite prstom u njih, a kralj ce znati sta mu je ciniti, jer se njegova slika savrsenstva ne sme dovesti u pitanje. Iskoristi Google translate (posto sigurno ne znas engleski jezik), prevedi ovo sto sam napisao, trpeljiv je on, pa nalepi na dzemperkov Tviter profil neka ti oda postovanje za odbranu njegove neupitne nazovi casti. Mozda ce ti poslati majicu ili bedz, ako budes imao srece dobices i autogram. I posto vidim da si vecito na dijeti, iskoristi priliku i usput kupi jednu limunadu licno iscedjenu od strane dzemperkovih naslednika. Znas, limun doprinosi topljenju masnoca. (; Eto neke koristi i od toga, a ne samo novcane. Pozdrav, da si ti nama ziv i zdrav.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Lepo je sto sam ti postao idol, ali ne posedujes kapacitet sa kojim bi ispratio moje zahteve. (; Drzi se ti opskurnog dzemperka. Cuo sam da je unajmio jos dvoje dece, jer mu njegova nisu bila dovoljna, sto je za svaku osudu. A na vama fanbotovima jeste da to demantujete. Zasad vam ne uspeva. (; Ne brinem se, nece ni u nastavku. A ne, ne pijem limunadu koju "serviraju" deca zbog izrabljivackog pristupa jednog nazovi roditelja i komsije. Nije to prozivanje, vec isticanje rbka od karaktera. Uostalom, zar na prozivanje i ukazivanje nemaju pravo oni koji ne navijaju za jednog od njih trojice, nemaju idole i ne klanjaju se? Ko je rekao da to pravo pripada samo navijacima i vama botovima? Ti? Ne moras odgovoriti, jasno je, imaju pravo. Dakle, pridrzavam se onoga sto pisem, sto tvoj intelekt ocigledno ne moze smisleno da obradi. Razumljivo je, ipak si pokusaj. Odatle i moja navodna nelogicnost, kao i iluzija o kontriranju samom sebi. Ne brini se, izneo sam zeljeno. Dok bih se na tvom mestu zbog neshvatanja zabrinuo, posto ocigledno razumes ustaljeni nacin pisanja, i sve sto od tog sablona odudara biva proglaseno ispraznim. Ako ne vidis sustinu, ne znaci da je nema. I nakon svega se pitas kako me neko moze ozbiljno shvatiti? Zapitaj se, kako mozes da zivis u lazi koju podrzavas sa nebrojano nickova, moj dragi "vecito na dijeti" a ne "Hmmm". Kao sto rekoh, limunada topi kilograme, iskoristi priliku, ucini sebi, deci. Sada brzo na refresh strane i dislajk. Drzi se, trudis se.(;

mlekadzija

pre 6 godina

Marko, ne mora Djokovic da osvoji vise nikad nijedan turnir ali je uradio nesto sto najbolji svih vremena moze samo da sanja... znas vec sta...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Volim da gledam Del Potra, ali mi je naravno KING Federer drazi. Mada, nista se ne moze meriti sa radoscu Nolovog ispadanja u drugom kolu. To je najveca slast.

Mili Marbella

pre 6 godina

Čitam po zapadnim medijima, postavili su pitanje Rodžeru da li vidi sličnost među Čungom i Đokovićem. On je rekao da je po njemu jedina sličnost fantastičan rad nogu, drugim rečima kretanje po terenu.
Ja ću dodati, defanziva sa osnovne linije do iznemoglosti, a neko manje dobronameran bi rekao 'prebacivači loptice'.
Čim Đokovićev stil igre uspešno 'kopira' sve više tenisera, znači da je prevaziđen, sa druge strane to je stil koji ne može da evoluira u nešto bolje, dok se Rodžerov stil stalno menja (usavršava).
Baš zato Đoković beži od susreta sa Rođom 'k'o đavo od krsta'.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Cudno mi je sto Federerovi botovi sebi daju isuvise za pravo komentarisuci jednog Del Potra. Nemate pravo to da cinite sve dok vas dzemperko ne popravi odnos prema drugima, a zna se da je Huan Martin Del Potro najkorektniji igrac na turu. Secam se kada je dobacivao porodici Djokovic govoreci im da cute, a navijali su samo. Ociglednu averziju prema Srbima ima dzemperko i zato je antipatican. Drugi razlog je lazna slika dzentlmena, a deca mu prodaju limunadu da sicu. Cuo sam da je unamio jos dvoje dece da cede, to je sramota.

tamo neko

pre 6 godina

Ne znam cemu ta mrznja prema Djokovicu... Ja ga gotivim i voleo bih da se vrati. Pored njega i Rafa i Delpo. Kada su Rafa, Delpo, Rodzer i Novak u formi imamo vrhunski tenis i meceve. Namerno nisam stavio Mareja ovde, jer on ubija igru kod ove cetvorice. Neverovatno koliko menjaju stil i samu igru protiv Mareja...

Vaso

pre 6 godina

Šteta što su Rafa i Nole pregoreli trčeći za Federerom, ali i da su ga stigli po broju titula on bi ostao GOAT zbog lepote i lakoće igranja, elegancije, ferpleja, besprekornog privatnog života itd. Ovako kad su i slemovi, ostali turniri i sedmice na broju jedan ubedljivo na njegovoj strani, a i fizički je dominantan u odnosu na "rivale", zabetonirana mu je titula GOAT!

To je to.

pre 6 godina

Dva vrhunska tenisera su Rodzer i delpo ostali da se pojave u finalu a da igraju protiv njih. Ne verujem da bi uze li masters osim možda da ispadnu pre vremena pomenuta. Pa da se nadaju stvarno nečemu..

Indijan Vels

pre 6 godina

Ako Rodzer bude zdrav i odmoran osvaja Indijan Vels i Majami ( moze trenutno samo Del Potro da ga pobedi ) onda ove godine sigurno napada neki masters na sljaci. Da sam ja deo tima RF predlozio bih da odigra jedan turnir iz serije 250 na sljaci kao malo zagrevanje i privikavanje na sljaku i posle toga pokusao da osvoji Rim. Monte Karlo je i suvise kratko dolazi posle Majamija pa je to nerealno da igra u Monaku, Madrid je osvajao pa ni tu nema neke preterane logike da igra a isto ide odmah ispred Rima tako da neki iz 250 je prava stvar pa onda Rim. I svakako bih opet preskocio RG , 7 meceva u najmanje 3 dobijena seta sa 37 godina je msm preveliki zalogaj pa i za RF.Posle opet ide njegova trava, pa Americka turneja i US Open. I tu bih mu napravio izmene da ne igra Montreal nego Sinsinati pa napad na US Open.

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Pa kako te nije sramota tako da pričaš?! Iskreno se nadam da Federeru ne prenose šta se u Srbiji priča za njega i njegovu porodicu. Ovoliku količinu blasfemije i gadosti jednog Nolovog idolopoklonika ni Google translate ne bi istrpeo!
(večito na dijeti, 16. mart 2018 00:12)

Bilo bi me sramota da sam Fedbot, Nolebot ili Nadalbot. Posto nisam, jer imam daleko vise pameti, ne dozvoljavam da mi takvi budu dogma. Sto automatski iskljucuje bilo kakvu vrstu srama. Nadam se da mu prenose, posto je pokazao koliko je mali covek sa primesom "dzentlmena", kako on, tako i Novak uz Nadala, iako ova dvojica to ne kriju. A tebi posto smeta blasfemija, vrati se u popularno vreme kraljeva, i svakoga ko nesto kaze protiv vasih bozanstava, vi odmah tako zigosani uperite prstom u njih, a kralj ce znati sta mu je ciniti, jer se njegova slika savrsenstva ne sme dovesti u pitanje. Iskoristi Google translate (posto sigurno ne znas engleski jezik), prevedi ovo sto sam napisao, trpeljiv je on, pa nalepi na dzemperkov Tviter profil neka ti oda postovanje za odbranu njegove neupitne nazovi casti. Mozda ce ti poslati majicu ili bedz, ako budes imao srece dobices i autogram. I posto vidim da si vecito na dijeti, iskoristi priliku i usput kupi jednu limunadu licno iscedjenu od strane dzemperkovih naslednika. Znas, limun doprinosi topljenju masnoca. (; Eto neke koristi i od toga, a ne samo novcane. Pozdrav, da si ti nama ziv i zdrav.

Hmmm

pre 6 godina

Moe
Ti bas ne pratis tenis? Celu proslu godinu Rafa igrao, igrao finala velikih turnira protiv Federera. Igrao ove godine AO i predao mec Cilicu. Sad nema potrebu da povredjen igra, a osim toga ide sezona sljake, njegova omiljena podloga. Zasto bi rizikovao? Da bi bio prvi? Sto se Novaka tice, vec 2 godine dalje od 3 kola ne moze. Nije igrao samo posle W 2017. do AO 2018. Sve ostalo sto je igrao nije prosao dalje od 3 kola. Sta Federer ima sa tim? Novak ne moze kvalifikanta da pobedi, kako onda ocekujes da igra protiv Federera?

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

Lepo je sto sam ti postao idol, ali ne posedujes kapacitet sa kojim bi ispratio moje zahteve. (; Drzi se ti opskurnog dzemperka. Cuo sam da je unajmio jos dvoje dece, jer mu njegova nisu bila dovoljna, sto je za svaku osudu. A na vama fanbotovima jeste da to demantujete. Zasad vam ne uspeva. (; Ne brinem se, nece ni u nastavku. A ne, ne pijem limunadu koju "serviraju" deca zbog izrabljivackog pristupa jednog nazovi roditelja i komsije. Nije to prozivanje, vec isticanje rbka od karaktera. Uostalom, zar na prozivanje i ukazivanje nemaju pravo oni koji ne navijaju za jednog od njih trojice, nemaju idole i ne klanjaju se? Ko je rekao da to pravo pripada samo navijacima i vama botovima? Ti? Ne moras odgovoriti, jasno je, imaju pravo. Dakle, pridrzavam se onoga sto pisem, sto tvoj intelekt ocigledno ne moze smisleno da obradi. Razumljivo je, ipak si pokusaj. Odatle i moja navodna nelogicnost, kao i iluzija o kontriranju samom sebi. Ne brini se, izneo sam zeljeno. Dok bih se na tvom mestu zbog neshvatanja zabrinuo, posto ocigledno razumes ustaljeni nacin pisanja, i sve sto od tog sablona odudara biva proglaseno ispraznim. Ako ne vidis sustinu, ne znaci da je nema. I nakon svega se pitas kako me neko moze ozbiljno shvatiti? Zapitaj se, kako mozes da zivis u lazi koju podrzavas sa nebrojano nickova, moj dragi "vecito na dijeti" a ne "Hmmm". Kao sto rekoh, limunada topi kilograme, iskoristi priliku, ucini sebi, deci. Sada brzo na refresh strane i dislajk. Drzi se, trudis se.(;

Za dzemper spremni!

pre 6 godina

(Uros Djurdjevic #32, 16. mart 2018 20:21) # Link komentara

Da mi je neko drugi napisao, mozda bih se zapitao. Mozda (iako cisto sumnjam). Ovako ostaje samo da se drzim dalje od idolopoklonika i sa neizmernim zadovoljstvom iskazem gnusanje prema njima. Nego, da li zelis i ti limunadu? Znas sta ti je ciniti. Jeste ovo vest o tvom idolu dzemperku, ali ti si se pretplatio na vesti o Novaku i prepirci sa botovima drugog tabora. Osvezi se i produzi. (; Dok cu se ja sa svojim "kompleksima" vec nekao snaci.
Ljudi koji se klanjaju idolima pisu o kompleksima.
Da nije tragicno bilo bi komicno.

dub

pre 6 godina

Ono foliranje del Potra je nesto tako odvratno da bi ga pljunuo na mrezi da sam na mestu protivnika. Svo vreme pravi grimase, kao povredjen, a onda “ozdravi” odjednom. Sta tek reci na nesposobnog komentatora sa SK koji sat vremena provede ubedjujuci nas da je del Potro povredjen, a onda licemerno zacuti o tome i divi se Argentincu.

haha

pre 6 godina

@mlekadzija
Sta je to uradio? Uzeo 4 GS u dve sezone? Najbolji svih vremena je u dve sezone uzimao po 6 GS, tako da.... Ili mozda mislis na to da nije osvojio titulu 2 godine? E to je vec uspeh.

Bosanac

pre 6 godina

@mlekadzija Sta je to uradio? Uzeo 4 GS u dve sezone? Najbolji svih vremena je u dve sezone uzimao po 6 GS, tako da.... Ili mozda mislis na to da nije osvojio titulu 2 godine? E to je vec uspeh.
(haha, 15. mart 2018 15:57)
E taj tvoj mršo neće više nikad uzeti nijedan GS...Gotov je a to je to što vas najviše ždere.Ne zbog njega lično nego zbog vlastitog ega...

Hmmmmm

pre 6 godina

Za dzemper spremni
Pa ti si moj idol. Nego jesi li samo cuo da je iznajmio decu za cedjenje, ili si pio tu limunadu pa si video? Ostalo sto si rekao je uglavnom nista, mada si verovatno mnogo vise hteo da kazes. Ako vec ne navijas ni za jednog, ne klanjas se ni jednom, kako si sam rekao, zbog cega onda potreba da prozivas Federera? Zbog cega kontriras samom sebi? Zasto se ne pridrzavas onoga sto pises? Skroz si nelogican, ne znam kako neko moze ozbiljno da te shvati.

Indijan Vels

pre 6 godina

Djokovic je ispao rano, ne igraju Nadal, Marej i Vavrinka, ali opet ako bude finale Federer VS Del Potro dobicemo jedan extra mec to je sigurno.

neko

pre 6 godina

Gledao sam meč delpa protiv Leoandra.

Dobro je odigrao uprkos što je izgubio prvi set protiv svog zemljaka. Samo pitanje u kom stanju je povreda jer nema pauze.??

O Rodžeru je izlišno govorit jer po svemu prvi apsolutni favorit do samog kraja gde ga Huan može namučit i pobedit više nego bilo koji drugi teniser. Uz svo dužno poštovanje prema njima.

Posmatrač

pre 6 godina

dub@ To je ponekad taktika da se izbaci protivnik iz igre al'se slažem da nije u duhu fer pleja.

Što se tiče komentatora SK sposobni su da vode kao što verujem da nije postajala tu licemerna namera.

Jer ponekad se desi njima "lapsus" tj da kažu nesto što možda ni sami nisu bili svesni toga.

večito na dijeti

pre 6 godina

Ociglednu averziju prema Srbima ima dzemperko i zato je antipatican. Drugi razlog je lazna slika dzentlmena, a deca mu prodaju limunadu da sicu. Cuo sam da je unamio jos dvoje dece da cede, to je sramota.
(Za dzemper spremni!, 15. mart 2018 20:56)

Pa kako te nije sramota tako da pričaš?! Iskreno se nadam da Federeru ne prenose šta se u Srbiji priča za njega i njegovu porodicu. Ovoliku količinu blasfemije i gadosti jednog Nolovog idolopoklonika ni Google translate ne bi istrpeo!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

(Za dzemper spremni!, 16. mart 2018 18:30) # Link komentara

Kako si samo jadan kada neciju decu uzimas u usta. O niku da i ne govorim. Tezak kompleksas.

dub

pre 6 godina

@Posmatrač
Taktika je jedno, ali ono je vec nepostovanje protivnika, publike i po meni, krajnje nesportsko ponasanje. Sto se komentatora SK tice, da je lapsus ne bih reci rekao, ali covek sat vremena prica o povredi, kao da ga je licno pregledao, analizira koji deo tela, kao da je 100% siguran u povredu. Onda, Del Potro krece da igra, ovaj ni reci o povredi, makar da kaze da je pogresio. Ovako, da je Del Potro izgubio, on bi nas sve ubedjivao da je izgubio zbog teske povrede.