Subota, 27.01.2018.

16:01

Nula Partizana u prvoj proveri, Đukić testirao dva tima

Fudbaleri Partizana remizirali su bez golova sa poljskim Gornjikom u prvom test meču na pripremama na Kipru.

Izvor: AK

Nula Partizana u prvoj proveri, Ðukiæ testirao dva tima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Price iz radionice

pre 6 godina

(Wllaxy, 27. januar 2018 21:09)
Mi smo imali pozitivan skor sa svim iz Velike Cetvorke,samo sa vama nismo,kao sto vi niste sa Hajdukom....To,onih 7 komada kojih smo vam dali,to je za onog koji pominje Dinama iz Drezdena,ako nisi razumeo.Tu Evropu koju ste osvojili?...hmmmm...jeste,ma kakva okrnjavena bila,jeste,ali ono "svetski'...ma ne Fifa ili Uefa,niko me ne moze ubediti da takva titula postoji,u istoriji veliki klubovi takvu revijalnu utakmicu nisu ni igrali(liverpul,Bajern,....ma skoro niko ,osim stvarno malih klubica.To vam je,pa neka su vas darovali,meni je taj kup smesan,a ako cemo istorijski(opet) mi smo taj Kolo-Kolo pobedili sa 8:4 cini mi se ,i to kod nih,ali nema veze,vazno je da ste vi sebi najvazniji i najveci.

NoName

pre 6 godina

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.  (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03) 

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Evo ga jos jedan vrhunski poznavalac fudbalske istorije. Načuo klinjo nešto i prosipa pamet, a ne zna veliko slovo da napiše. Još nekom govori da je taj drugi mali, a sam nije završio četvrti osnovne. Sporting sine moj, Sporting...

Rišmond Boaće Mađija

pre 6 godina

Kakve su bajke ovde napisane, čuj čoveka karavani iz Makedonije dolazili, to se granice zbog vas zatvarale, a na stadionu 350 ljudi. Vi ste sinonim za mali klub. Pišite još malo, da se smejem, zabavni ste.

Uros

pre 6 godina

Bas dosadna utakmica.
Ivanovic i Ukrainac ce biti definitivno pojacanja.
Oni koji su me odusevili, to su Markovic i Djerlek. I ono sto raduje,vidi se da su napredovali i fizicki i u igrackom-taktickom smislu u odnosu na prethodne pripreme. Ipak se radi nesto i u toj skoli.
I dalje nedostaje startni spic, Tavamba se ne uklapa. Djole mora da nauci da bolje koristi prostor i bolje komunicira sa saigracima. Ozegovic ima svoje limite.

Wllaxy

pre 6 godina

@ Mile Lojpur, @ priče iz radionice

Hajde sada napiši ovu bajku još neki put ali obavezno pod novim nickom - možda pomisliš da ćeš biti ubedljiviji. Začini je samo sada sa činjenicama da imate i više trofeja, da ste bili prvaci Evrope i Sveta, da imate bolji međusobni skor sa Zvezdom (ili u krugu klubova velike četvorke), da imate bolju gol razliku zbog tih sedam golova koje pominješ - možda bar sebe ubediš da ste značajniji klub... Zanimljivo je da kao "neko ko je nešto značio" u periodu kada ste odigrali prvi meč u LŠ vi trinaest godina niste osvojili titulu. Stvarno, izuzetan značaj...

Eto ! Bas hocu !!!

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađij
#
Evo,ja ti pisem iz Skoplja...Verovatno si mali,i nemas pojma kako stvari stoje oko navijaca,i sada i pre.Partizqn se najvise voli u Makedoniji,samo u par manjih gradova ima vise "onih drugih".Kad se igrao derbi,ranije lokomotiva je vukla i po 24 vagona,listom navijaca Partizana,90 % recimo.Sada se ta razlika nesto smanjila,ali je MKd uporiste navijaca Partizana,jos uvek.Kazes smesan klub?Veliki klubovi imaju najvise navijaca ,i popularniji su od drugih ne u svojem sopstvenom gradu,nego na strani,to je ta odlika.I,ti mislis'tek onako"se navija za Partizan,da bi se kontriralo zvezdi,jel?..mnogo sebi dajete na paznji,sujetni ste,i za nas nebitni, pa bili i na nivpu Politehnike,ko sto kazes.Mi dobro znamo ko smo ,i "ko ste".Mozda i nismo bili najpopularni,ali znam da ste vi bili najomrazeniji od velikih klubova .

Price iz radionice

pre 6 godina

Najveci turniri Sveta se nisu mogli zamisliti bez F>K> Partizan,na svim kontinentima gde se fudbal igrao...Pamti se i u Meksiku,gde je politika umesala prsti,osvojili smo i taj veliki turnir, ana Aerodromu su fudbalere cekali od -100 000 navijaca,pisu tadasnje novine.Za vas niko i nije nista znao,afimisali ste se samo preko nas ,samo preko Partizana,jer su veliki klubovi gostovali samo velikom Partizanu,a to pise i u vasoj Enciklopediji povodom 50 god postojanjaJa, kao Partizanovac sam i tu knjigu procitao,pa znam sta pisem,a vi proverite.Prvi sampioni,prvi osvojili KUP,prvi formirali navijacku grupaciju(samo posle Hajduka,jer je normalno stariji),Prvi dostigli brojku od 100 klubova navijaca u Ju,prvi finalisti KESa,PRVU utakmicu u isti taj KES (Partizan Sporting u Lisabonu 3:3 !.E,bas smo mali :))))))) Ajde 'delije" pogodite ko vam je mogao dati 10..11 komada ,a dao vam samo 7 (sedam)?!!Em ste nepismeni(Fudbalski) em ste puni kompleksa.

Wllaxy

pre 6 godina

@istina sreća, pa je kairat nivo reala i barse...
(b191, 27. januar 2018 18:11)

Dobro, nije baš nivo Reala i Barse ali jeste nivo iznad Šamroka ili Fljamurtarija...

Mile Lojpur

pre 6 godina

rtizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27) # Link komentara
###
E,vidis...taj "mali' klub je PRVI Otvorio KES,a da te godine uopste i ne bude sampion JU. !!!.Zasto? Onako...jer smo "mali"...Desetak god kasnije PRVI sa Istocne Evrope igramo isto to finale KESa..i Real nas pobedio u zadnim 20tak min...Potpuno nezasluzeno,ali potpuno !!!Kako kazu ti isti fudbaleri koji su tada igrali to finale,realno bi bilo da igraju i sledecih 3-4,ali kad bi ostali zajedno....Zasto nisu?...to je to jedno te isto...Kada Partizan ne igra-zna se sta je uuzrok.Samo Uprava !!!I ,vidis sine...taj isti mali Partizan je dao najvise Reprezentativaca i u "onoj drugog,a i sada u ovoj zemlji...samo "mali " Partizan je vas potuko "do noge"...7 komada....da da..7 :1 u prvenstvu,pa nedugo zatim i 6 komada,pa opet 6mpa petice......JER SMO "MALI"...onog vaseg nesrecnog golamana Krivokuce ste prozvali "24'...jer jwe od "malog" kluba primio u 4 utakmice SAMO 24 gola od "malog" Partizana..... mali,mali ..toliko mali da je dao Svetu najboljeg golmana,beka ,centarhalfa krila....hehehe....sine,u svemu PRVI i Najveci !!!UDBA vas spasavala decenijama,donela vam 7-8 titula direktno,Miljanic i komanija namestali ko sto niko nije,stampa naklonjena uvek vama,ali pravi postovaoci fudbala su znali ko je najveci U SFRJ...Decenijama najgledaniji gost FK Partizan !!!Mozda ste nesto uspeesniji,ali bolji?...NE !!! NIKAKO !

Wllaxy

pre 6 godina

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.  (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03) 

Iako si ti veliki i sigurno se sećaš tog meča propustio si samo da navedeš da je partizan odigrao prvu utakmicu Kupa šampiona iako te, prethodne sezone uopšte nije ni bio šampion! Šta više, bio je tek peti na tabeli iza sva tri kluba velike četvorke i BSK a poslednju titulu je osvojio sedam godina pre toga...
Drugim rečima još jedna protekcija režimskog kluba...

rock star

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađija, 27. januar 2018 17

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03)

Prvu utakmicu Kupa Sampiona odigrali su Sporting iz Lisabona i Partizan. Rezultat je bio 3-3. Tacno je da je Partizan pozvan kao jedina ekipa iz istocne evrope koja je mogla da parira zapadnim klubovima. Nekoliko godina kasnije Partizan igra finale KS protiv Reala. U jednom od najzanimljivih finala Partizan je potpuno nadigrao Real, golom Vasovica vodio, ale je nazalost Real nekako preokrenuo rezultat. Partizan itekako ima istoriju u fudbalu i to moze dademnatuje samo potpuni fudbalski neznalica. Ali posto se nazalost ovde pustaju uglavnom deciji komentarinistame ne iznenadjuje.

ledilo21

pre 6 godina

Miletića (štopera) na desnog beka, dovesti novog bržeg štopera da igra uz Mitrovića i rešena odbrana (s' tim da levog beka igra Antonov) Vezni red ok sve sem Jevtovića, spor je i naivan, šetaju ga kao dete. Prodati ga i dovesti npr Zdjelara ili igrača sličnih karakteristika, pravog zadnjeg veznog. Ako ne ode Tawamba u napadu ja tu ništa ne bi menjao. Đole J. je sve bolji, mora mu se produžiti ugovor koji ističe na leto... Krila Tošić i Janković jedini,(suma i Ivanović nisu krilni igrači) treba im dodati još jednog tipa Dražić... Dakle jednog bržeg štopera i krilnog igrača i tim će biti mnogo bolji..

veliki strumf

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.
(Kalimero, 27. januar 2018 17:15)

I sta je bilo posle 1966. godine? Sta se desilo tom velikanu zadnjih 50 godina???
Sto se samo Rendzersa tice, ovaj klub ima vise trofeja nego Verder, Nant i Sparta Prag zajedno, a u evropskim trofejima isti broj trofeja kao ova 3 kluba zajedno! Ali zato je Gornjik Zabrze legendaran klub...

Cisco

pre 6 godina

(SsatirasS, 27. januar 2018 16:27)

E napaljena deco ovakvi komentari su pre bili na ovom sajtu.
Pre pojave vas i vaših dubokoumnih rasprava : zeleznik, zagreb, franjo, krcun, odakle pare, ko ima veći - budžet, dulo, covo, itd.

Pojavi se i sada ovakav komentar, nekada, pa se isplati doći na ovaj sajt. Još kada bi redakcija blokirala vas napaljene, bilo bi nestvarno.

Istina

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.
(Kalimero, 27. januar 2018 17:15)

Nije ni pobedio Bajern u sred Minhena ali si zaboravio da napises da je primio po 6 komada od tog istog Dinama iz Drezdena,za koga kazes da nije igrao sa njim,pa od Juventusa,KPR,a da je zapravo najpoznatiji po petardama u Evropi i to od Kelna,Videotona,Slavije,Rapida iz Beca,Kroacije(danasnjeg Dinama iz Zagreba),Makabi Petah Tikve,Atletika iz Bilbaa,zatim eliminacija od raznih amatera,poput Samrocka,Nacionala,Zaglebja,Tuna,Petrzalke i jos mnogo,mnogo drugih...e,zato nikad nece biti veliki klub i ne mozes ga uporedjivati sa Zvezdom jer je ona kao nebo a on zemlja,tolika je razlika.

Objektivno

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Souma ledjenda, 27. januar 2018 16:45

Zvezda je 10 a partizan 0(nula),ne mozes da uporedjujes neuporedivo,nebo i zemlju,Mont Everet i Avalu.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađija, 27. januar 2018 17

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.

miško

pre 6 godina

Da je bilo poštenog sudjenja ,Zvezda bi oborila rekord grofa BOŽOVIĆA u prošloj sezomi.Sibrska zima.Od Partizanove igre bilo je muka svim poštenim ljubiteljima fudbala.Sve sve ali ništa bez Mažića i njegovih.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

A bez Evertona ekipa nam je ravna nuli, neka mi lupa minuse ko hoce ali jednostavno je tako. Prodaju motor ekipe, i zo za sicu, kako da i ne bude odigrana losa utakmica?

Nemanja

pre 6 godina

@satiraaas. Bato voleo bih da popijemo kafu i procaskamo ovo je vec ozbiljnije gledanje na celokupan tim. slazem se sa 90% stvari svaka cast za analizu :) mogu da ga pljuju Ivica bomba itd itd ali radi odlican posao. ocekujem od Djukica da ukomponuje tim kako treba i po njegovom ukusu.

Miskec

pre 6 godina

"Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel"
Nije brate minus jedan, zato sto neko cije je ime vecno urezano na usatom peharu ne moze da bude ni nula, ni minus jedan, ali sta vi grobari znate o tome, osim sto cuvate koznu loptu iz 66. u vEtrini kao relikviju, misleci da je to vrhunac dostignuca jednog fudbalskog kluba!? Vrhunac je kada postanete evropski i svetski sampion, jednom cete i vi! Samo sutra!

118-77

pre 6 godina

Odlicna pojacanja,resiti se Miletica (lb), Jevtovica,Tavambe i dovesti ozbiljne igrace na njihovim pozicijama... Uzgred drago mi je sto su cergari poceli da prate i pripremne utakmice velikog PARTIZANA!!!

dr feelgood

pre 6 godina

ono sto je sigurno je da djuka gradi temelje jednog modernog, ofanzivnog, evropskog partizana...danas, dok je igrao prvi tim, videla se, posle dugog vremena, Ideja u igri i obrisi moderne evropske ekipe...
bice ovo sjajno...napred partizan!

Kalimero

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.

pot

pre 6 godina

Đerlek dobar, Strahinja ništa posebno, mali Jovanović će da bude odlično pojačanje. Antonov kriminalna odbrana, u napadu je dobar, Vule penzija. Jevtović isto katastrofa, Vakulko korektan za prvi meč

Souma ledjenda

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel

Sony

pre 6 godina

U prvom poluvremenu je igrao prvi tim i bili smo dosta dobri, Tavamba, Tosic, Miletic (celavi) najbolji igrači tima, sto se tiče novajlija Ivanović se dosta trudio, kretao se dobro ali ništa konkretno, Vakulko je igrao zadnjeg veznog i nije puno grešio ali nije ni oduševio, nije spor koliko se pričalo, pas solidan ali tek je prva i to pripremna utakmica tako da je rano za bilo kakvu procenu. Drugo poluvreme nista konkretno, igrala su većinom deca Partizana, jedino se Djole Jovanović izdvajao, vec sad je odličan fudbaler i ima mesta u prvom timu u rotaciji sa Ozegovicem i Tawambom.

maxy

pre 6 godina

@nolan smith Rece covek ciji je klub prosle godine imao najvise dosudjenih penala u Evropi! Cini mi se da i ove godine imaju vise dosudjenih penala od Partizana, ali treba pregledati 80% onih koji su dosudjeni za zvezdanu, haos..

Karaburac

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27) # Link komentara

Tolika je nula da si ti imao zelju da ispratis prijateljsku utakmicu kluba koji je nula. Kompleksas, da se ne lazemo.

Dabldeker

pre 6 godina

Je l se bunkerica uvežbava? 0:0 je na pripremama Dupla nula, niko ništa nit vid o nit naučio. Da je poraz bar bi znali kako ne treba. Mlatio u prazno ... golman najbolji!!!!!!!!!

SsatirasS

pre 6 godina

Godinama pratim igru Partizana, uvek je to nesto na silu, bar sto se tice zimskih priprema, ali sada kao da vidim obrise onoga sto zele Djukic i Iliev. Ne kazem da je to besprekorno, ali se vidi nesto. Pojacanja fale, svi se zale, ali kada pogledate trziste, vidite da nije lako sad naci igraca, a da je bolji od nasih trenutno. Ceka se kraj prelaznog roka, pa da se odluci. Kako god, rasterecen je roster. Za sad pripreme pokazuju sledeće:
Jovicic - iznenadjujuce dobar, koncentrisan, pravovremeno istrcavanje, odlican u pasu, ima sjajnu priliku da se razvije uz Stojkovica u odlicnog golmana
Vulicevic - to je to sto se tice njega, do leta u rotaciji i na leto moze u penziju. Izgubio je snagu, a to kad je isticalo jedino. Ispao par puta, nedovoljno konstantan u napadu. Godine, hvala mu za prethodne.
Cucin - koliko god želeli da bude novi startni bek Partizana, mislim da od toga nema nista. Pratio sam ga i u Teleoptiku, sada opet gledam, nedovoljno napreduju tehnički. Okej je to da on trci, radi na tome, ali ofanzivne karakteristike evo već drugu godinu iste.
Miletic i Mitrovic - trenutno na tržištu nema boljih stopera, nažalost. Odigraju oni dobro, zatvore pas iza ledja, izadju visoko, drze liniju, ali ipak po utakmici imaju bar jednu gresku koja vodi ka golu,tako i danas. Neophodan je tu stoper mnogo, mnogo ozbiljniji, koji ce da drzi odbranu, komanduje, a ne da bude indiferentan prema svojoj poziciji. Ovo mi sve nesto previse sterilno deluje.
Markovic i Bosnjak koji nije igrao imao vrhunski potencijal, ali ne treba žuriti sa njima. Moraju igrati vise nego do sad, ali ne kao Milenkovic i da posle 6 meseci fudbala odu.
Ostojic - slicno kao Vulicevic, samo sto je odlican primer omladincima na treningu. Svi intervjui govore u prilog tome da motivise mlade, savetuje, bodri ih. Ima ulogu u atmosferi ekipe, deluje mi kao neko ko bi iz ove ekipe starijih mogao da postane deo trenerskog tima.
Antonov - e, sad vec pokazuje zasto je tu. Fizicki sve bolji, tehnicki je usavrsio ono sto lepo zna, a to je oštar, brz centarsut na prvu stativu, a ne bunarenje koje je pokusavao prosle polusezone.
Miletic - nadam se da ide i da ce Urosevic konkurisati sa Antonovim na mestu beka.
Jevtovic - nazalost, najslabija karika. Ostaju tu jos, jer nemamo alternativu. Ovo je najbolnije mesto u timu i ovde je potrebno najbolje pojacanje. Ovde je mislim vaznije potrositi novac, nego na napadača. Neophodan je fizicki dominantan igrac, visi od Evertona, jaci u duelu i sa jednostavnim odlukama. Da loptu prepusti igračima ispred i do sebe. Igrac kao što je N'Zonzi. Ne tog kvaliteta, ali tog profila.
Vakulko - mislim da ce, ako bude igrao, biti sjajangddg sa igracima ispred sebe, cist pas, odlican prvi dodir. On i Kosovic na toj poziciji mogu da stvore jedan lep, zeljeni profil igraca koji je i box to box i plejmejker, kada zatvore igrace ispred.
Tosica i Jankovica ne bih komentarisao, Ivanovic jos jedan pogodak Ivice, odmah se vidi. Pokazace dosta, taj vezni red ima fenomenalnu tehnicku dubinu, ako dovoljno budu radili na altetnativama u napadu, dovoljno se upoznaju, prepoznaju svi oni tu i Pantic i Soumah i Djerlek i potencijalno Drazic, bice to odlicna prica. Pogotovo ako u Super ligi primene model Man Sitija sa 4 ofanzivna vezna iza napadaca.
Tawamba - idealna prilika da se proda i da se tu dovede kvalitetniji i produktivnije resenje.
Jovanovicu fali igrac mnogo boljeg kalibra uz kog bi se u potpunosti razvio.
Sve u svemu, ove zime uz prodaju Tawambe i Jevtovica ocekujem dva pojacanja na istim pozicijama i to bi bilo to.
Na leto zamena Vulicevicu i jedan ozbiljniji stoper, a bez nekih radikalnih promena i ekipa ce biti sveza i potentna za jos jedno prolece u Evropi. Eto, toliko.

Darjan

pre 6 godina

Bice to dobro, vidi se da smo jos uvek umorni. Svakako da ce trebati i jedan gol igrac. Nadam se da ce se uskoro obistiniti reci tviter insajdera @Prof_Agatonovic , a nema razloga da ne. U tom slucaju bicemo znatno ojacani pred Plzenj.

SsatirasS

pre 6 godina

Godinama pratim igru Partizana, uvek je to nesto na silu, bar sto se tice zimskih priprema, ali sada kao da vidim obrise onoga sto zele Djukic i Iliev. Ne kazem da je to besprekorno, ali se vidi nesto. Pojacanja fale, svi se zale, ali kada pogledate trziste, vidite da nije lako sad naci igraca, a da je bolji od nasih trenutno. Ceka se kraj prelaznog roka, pa da se odluci. Kako god, rasterecen je roster. Za sad pripreme pokazuju sledeće:
Jovicic - iznenadjujuce dobar, koncentrisan, pravovremeno istrcavanje, odlican u pasu, ima sjajnu priliku da se razvije uz Stojkovica u odlicnog golmana
Vulicevic - to je to sto se tice njega, do leta u rotaciji i na leto moze u penziju. Izgubio je snagu, a to kad je isticalo jedino. Ispao par puta, nedovoljno konstantan u napadu. Godine, hvala mu za prethodne.
Cucin - koliko god želeli da bude novi startni bek Partizana, mislim da od toga nema nista. Pratio sam ga i u Teleoptiku, sada opet gledam, nedovoljno napreduju tehnički. Okej je to da on trci, radi na tome, ali ofanzivne karakteristike evo već drugu godinu iste.
Miletic i Mitrovic - trenutno na tržištu nema boljih stopera, nažalost. Odigraju oni dobro, zatvore pas iza ledja, izadju visoko, drze liniju, ali ipak po utakmici imaju bar jednu gresku koja vodi ka golu,tako i danas. Neophodan je tu stoper mnogo, mnogo ozbiljniji, koji ce da drzi odbranu, komanduje, a ne da bude indiferentan prema svojoj poziciji. Ovo mi sve nesto previse sterilno deluje.
Markovic i Bosnjak koji nije igrao imao vrhunski potencijal, ali ne treba žuriti sa njima. Moraju igrati vise nego do sad, ali ne kao Milenkovic i da posle 6 meseci fudbala odu.
Ostojic - slicno kao Vulicevic, samo sto je odlican primer omladincima na treningu. Svi intervjui govore u prilog tome da motivise mlade, savetuje, bodri ih. Ima ulogu u atmosferi ekipe, deluje mi kao neko ko bi iz ove ekipe starijih mogao da postane deo trenerskog tima.
Antonov - e, sad vec pokazuje zasto je tu. Fizicki sve bolji, tehnicki je usavrsio ono sto lepo zna, a to je oštar, brz centarsut na prvu stativu, a ne bunarenje koje je pokusavao prosle polusezone.
Miletic - nadam se da ide i da ce Urosevic konkurisati sa Antonovim na mestu beka.
Jevtovic - nazalost, najslabija karika. Ostaju tu jos, jer nemamo alternativu. Ovo je najbolnije mesto u timu i ovde je potrebno najbolje pojacanje. Ovde je mislim vaznije potrositi novac, nego na napadača. Neophodan je fizicki dominantan igrac, visi od Evertona, jaci u duelu i sa jednostavnim odlukama. Da loptu prepusti igračima ispred i do sebe. Igrac kao što je N'Zonzi. Ne tog kvaliteta, ali tog profila.
Vakulko - mislim da ce, ako bude igrao, biti sjajangddg sa igracima ispred sebe, cist pas, odlican prvi dodir. On i Kosovic na toj poziciji mogu da stvore jedan lep, zeljeni profil igraca koji je i box to box i plejmejker, kada zatvore igrace ispred.
Tosica i Jankovica ne bih komentarisao, Ivanovic jos jedan pogodak Ivice, odmah se vidi. Pokazace dosta, taj vezni red ima fenomenalnu tehnicku dubinu, ako dovoljno budu radili na altetnativama u napadu, dovoljno se upoznaju, prepoznaju svi oni tu i Pantic i Soumah i Djerlek i potencijalno Drazic, bice to odlicna prica. Pogotovo ako u Super ligi primene model Man Sitija sa 4 ofanzivna vezna iza napadaca.
Tawamba - idealna prilika da se proda i da se tu dovede kvalitetniji i produktivnije resenje.
Jovanovicu fali igrac mnogo boljeg kalibra uz kog bi se u potpunosti razvio.
Sve u svemu, ove zime uz prodaju Tawambe i Jevtovica ocekujem dva pojacanja na istim pozicijama i to bi bilo to.
Na leto zamena Vulicevicu i jedan ozbiljniji stoper, a bez nekih radikalnih promena i ekipa ce biti sveza i potentna za jos jedno prolece u Evropi. Eto, toliko.

Karaburac

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27) # Link komentara

Tolika je nula da si ti imao zelju da ispratis prijateljsku utakmicu kluba koji je nula. Kompleksas, da se ne lazemo.

maxy

pre 6 godina

@nolan smith Rece covek ciji je klub prosle godine imao najvise dosudjenih penala u Evropi! Cini mi se da i ove godine imaju vise dosudjenih penala od Partizana, ali treba pregledati 80% onih koji su dosudjeni za zvezdanu, haos..

Kalimero

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.

118-77

pre 6 godina

Odlicna pojacanja,resiti se Miletica (lb), Jevtovica,Tavambe i dovesti ozbiljne igrace na njihovim pozicijama... Uzgred drago mi je sto su cergari poceli da prate i pripremne utakmice velikog PARTIZANA!!!

pot

pre 6 godina

Đerlek dobar, Strahinja ništa posebno, mali Jovanović će da bude odlično pojačanje. Antonov kriminalna odbrana, u napadu je dobar, Vule penzija. Jevtović isto katastrofa, Vakulko korektan za prvi meč

Souma ledjenda

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel

rock star

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađija, 27. januar 2018 17

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03)

Prvu utakmicu Kupa Sampiona odigrali su Sporting iz Lisabona i Partizan. Rezultat je bio 3-3. Tacno je da je Partizan pozvan kao jedina ekipa iz istocne evrope koja je mogla da parira zapadnim klubovima. Nekoliko godina kasnije Partizan igra finale KS protiv Reala. U jednom od najzanimljivih finala Partizan je potpuno nadigrao Real, golom Vasovica vodio, ale je nazalost Real nekako preokrenuo rezultat. Partizan itekako ima istoriju u fudbalu i to moze dademnatuje samo potpuni fudbalski neznalica. Ali posto se nazalost ovde pustaju uglavnom deciji komentarinistame ne iznenadjuje.

dr feelgood

pre 6 godina

ono sto je sigurno je da djuka gradi temelje jednog modernog, ofanzivnog, evropskog partizana...danas, dok je igrao prvi tim, videla se, posle dugog vremena, Ideja u igri i obrisi moderne evropske ekipe...
bice ovo sjajno...napred partizan!

Sony

pre 6 godina

U prvom poluvremenu je igrao prvi tim i bili smo dosta dobri, Tavamba, Tosic, Miletic (celavi) najbolji igrači tima, sto se tiče novajlija Ivanović se dosta trudio, kretao se dobro ali ništa konkretno, Vakulko je igrao zadnjeg veznog i nije puno grešio ali nije ni oduševio, nije spor koliko se pričalo, pas solidan ali tek je prva i to pripremna utakmica tako da je rano za bilo kakvu procenu. Drugo poluvreme nista konkretno, igrala su većinom deca Partizana, jedino se Djole Jovanović izdvajao, vec sad je odličan fudbaler i ima mesta u prvom timu u rotaciji sa Ozegovicem i Tawambom.

Eto ! Bas hocu !!!

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađij
#
Evo,ja ti pisem iz Skoplja...Verovatno si mali,i nemas pojma kako stvari stoje oko navijaca,i sada i pre.Partizqn se najvise voli u Makedoniji,samo u par manjih gradova ima vise "onih drugih".Kad se igrao derbi,ranije lokomotiva je vukla i po 24 vagona,listom navijaca Partizana,90 % recimo.Sada se ta razlika nesto smanjila,ali je MKd uporiste navijaca Partizana,jos uvek.Kazes smesan klub?Veliki klubovi imaju najvise navijaca ,i popularniji su od drugih ne u svojem sopstvenom gradu,nego na strani,to je ta odlika.I,ti mislis'tek onako"se navija za Partizan,da bi se kontriralo zvezdi,jel?..mnogo sebi dajete na paznji,sujetni ste,i za nas nebitni, pa bili i na nivpu Politehnike,ko sto kazes.Mi dobro znamo ko smo ,i "ko ste".Mozda i nismo bili najpopularni,ali znam da ste vi bili najomrazeniji od velikih klubova .

miško

pre 6 godina

Da je bilo poštenog sudjenja ,Zvezda bi oborila rekord grofa BOŽOVIĆA u prošloj sezomi.Sibrska zima.Od Partizanove igre bilo je muka svim poštenim ljubiteljima fudbala.Sve sve ali ništa bez Mažića i njegovih.

Cisco

pre 6 godina

(SsatirasS, 27. januar 2018 16:27)

E napaljena deco ovakvi komentari su pre bili na ovom sajtu.
Pre pojave vas i vaših dubokoumnih rasprava : zeleznik, zagreb, franjo, krcun, odakle pare, ko ima veći - budžet, dulo, covo, itd.

Pojavi se i sada ovakav komentar, nekada, pa se isplati doći na ovaj sajt. Još kada bi redakcija blokirala vas napaljene, bilo bi nestvarno.

Istina

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.
(Kalimero, 27. januar 2018 17:15)

Nije ni pobedio Bajern u sred Minhena ali si zaboravio da napises da je primio po 6 komada od tog istog Dinama iz Drezdena,za koga kazes da nije igrao sa njim,pa od Juventusa,KPR,a da je zapravo najpoznatiji po petardama u Evropi i to od Kelna,Videotona,Slavije,Rapida iz Beca,Kroacije(danasnjeg Dinama iz Zagreba),Makabi Petah Tikve,Atletika iz Bilbaa,zatim eliminacija od raznih amatera,poput Samrocka,Nacionala,Zaglebja,Tuna,Petrzalke i jos mnogo,mnogo drugih...e,zato nikad nece biti veliki klub i ne mozes ga uporedjivati sa Zvezdom jer je ona kao nebo a on zemlja,tolika je razlika.

Dabldeker

pre 6 godina

Je l se bunkerica uvežbava? 0:0 je na pripremama Dupla nula, niko ništa nit vid o nit naučio. Da je poraz bar bi znali kako ne treba. Mlatio u prazno ... golman najbolji!!!!!!!!!

Mile Lojpur

pre 6 godina

rtizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27) # Link komentara
###
E,vidis...taj "mali' klub je PRVI Otvorio KES,a da te godine uopste i ne bude sampion JU. !!!.Zasto? Onako...jer smo "mali"...Desetak god kasnije PRVI sa Istocne Evrope igramo isto to finale KESa..i Real nas pobedio u zadnim 20tak min...Potpuno nezasluzeno,ali potpuno !!!Kako kazu ti isti fudbaleri koji su tada igrali to finale,realno bi bilo da igraju i sledecih 3-4,ali kad bi ostali zajedno....Zasto nisu?...to je to jedno te isto...Kada Partizan ne igra-zna se sta je uuzrok.Samo Uprava !!!I ,vidis sine...taj isti mali Partizan je dao najvise Reprezentativaca i u "onoj drugog,a i sada u ovoj zemlji...samo "mali " Partizan je vas potuko "do noge"...7 komada....da da..7 :1 u prvenstvu,pa nedugo zatim i 6 komada,pa opet 6mpa petice......JER SMO "MALI"...onog vaseg nesrecnog golamana Krivokuce ste prozvali "24'...jer jwe od "malog" kluba primio u 4 utakmice SAMO 24 gola od "malog" Partizana..... mali,mali ..toliko mali da je dao Svetu najboljeg golmana,beka ,centarhalfa krila....hehehe....sine,u svemu PRVI i Najveci !!!UDBA vas spasavala decenijama,donela vam 7-8 titula direktno,Miljanic i komanija namestali ko sto niko nije,stampa naklonjena uvek vama,ali pravi postovaoci fudbala su znali ko je najveci U SFRJ...Decenijama najgledaniji gost FK Partizan !!!Mozda ste nesto uspeesniji,ali bolji?...NE !!! NIKAKO !

Nemanja

pre 6 godina

@satiraaas. Bato voleo bih da popijemo kafu i procaskamo ovo je vec ozbiljnije gledanje na celokupan tim. slazem se sa 90% stvari svaka cast za analizu :) mogu da ga pljuju Ivica bomba itd itd ali radi odlican posao. ocekujem od Djukica da ukomponuje tim kako treba i po njegovom ukusu.

Price iz radionice

pre 6 godina

Najveci turniri Sveta se nisu mogli zamisliti bez F>K> Partizan,na svim kontinentima gde se fudbal igrao...Pamti se i u Meksiku,gde je politika umesala prsti,osvojili smo i taj veliki turnir, ana Aerodromu su fudbalere cekali od -100 000 navijaca,pisu tadasnje novine.Za vas niko i nije nista znao,afimisali ste se samo preko nas ,samo preko Partizana,jer su veliki klubovi gostovali samo velikom Partizanu,a to pise i u vasoj Enciklopediji povodom 50 god postojanjaJa, kao Partizanovac sam i tu knjigu procitao,pa znam sta pisem,a vi proverite.Prvi sampioni,prvi osvojili KUP,prvi formirali navijacku grupaciju(samo posle Hajduka,jer je normalno stariji),Prvi dostigli brojku od 100 klubova navijaca u Ju,prvi finalisti KESa,PRVU utakmicu u isti taj KES (Partizan Sporting u Lisabonu 3:3 !.E,bas smo mali :))))))) Ajde 'delije" pogodite ko vam je mogao dati 10..11 komada ,a dao vam samo 7 (sedam)?!!Em ste nepismeni(Fudbalski) em ste puni kompleksa.

Darjan

pre 6 godina

Bice to dobro, vidi se da smo jos uvek umorni. Svakako da ce trebati i jedan gol igrac. Nadam se da ce se uskoro obistiniti reci tviter insajdera @Prof_Agatonovic , a nema razloga da ne. U tom slucaju bicemo znatno ojacani pred Plzenj.

Objektivno

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Souma ledjenda, 27. januar 2018 16:45

Zvezda je 10 a partizan 0(nula),ne mozes da uporedjujes neuporedivo,nebo i zemlju,Mont Everet i Avalu.

veliki strumf

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.
(Kalimero, 27. januar 2018 17:15)

I sta je bilo posle 1966. godine? Sta se desilo tom velikanu zadnjih 50 godina???
Sto se samo Rendzersa tice, ovaj klub ima vise trofeja nego Verder, Nant i Sparta Prag zajedno, a u evropskim trofejima isti broj trofeja kao ova 3 kluba zajedno! Ali zato je Gornjik Zabrze legendaran klub...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađija, 27. januar 2018 17

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

A bez Evertona ekipa nam je ravna nuli, neka mi lupa minuse ko hoce ali jednostavno je tako. Prodaju motor ekipe, i zo za sicu, kako da i ne bude odigrana losa utakmica?

Miskec

pre 6 godina

"Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel"
Nije brate minus jedan, zato sto neko cije je ime vecno urezano na usatom peharu ne moze da bude ni nula, ni minus jedan, ali sta vi grobari znate o tome, osim sto cuvate koznu loptu iz 66. u vEtrini kao relikviju, misleci da je to vrhunac dostignuca jednog fudbalskog kluba!? Vrhunac je kada postanete evropski i svetski sampion, jednom cete i vi! Samo sutra!

Wllaxy

pre 6 godina

@istina sreća, pa je kairat nivo reala i barse...
(b191, 27. januar 2018 18:11)

Dobro, nije baš nivo Reala i Barse ali jeste nivo iznad Šamroka ili Fljamurtarija...

ledilo21

pre 6 godina

Miletića (štopera) na desnog beka, dovesti novog bržeg štopera da igra uz Mitrovića i rešena odbrana (s' tim da levog beka igra Antonov) Vezni red ok sve sem Jevtovića, spor je i naivan, šetaju ga kao dete. Prodati ga i dovesti npr Zdjelara ili igrača sličnih karakteristika, pravog zadnjeg veznog. Ako ne ode Tawamba u napadu ja tu ništa ne bi menjao. Đole J. je sve bolji, mora mu se produžiti ugovor koji ističe na leto... Krila Tošić i Janković jedini,(suma i Ivanović nisu krilni igrači) treba im dodati još jednog tipa Dražić... Dakle jednog bržeg štopera i krilnog igrača i tim će biti mnogo bolji..

Uros

pre 6 godina

Bas dosadna utakmica.
Ivanovic i Ukrainac ce biti definitivno pojacanja.
Oni koji su me odusevili, to su Markovic i Djerlek. I ono sto raduje,vidi se da su napredovali i fizicki i u igrackom-taktickom smislu u odnosu na prethodne pripreme. Ipak se radi nesto i u toj skoli.
I dalje nedostaje startni spic, Tavamba se ne uklapa. Djole mora da nauci da bolje koristi prostor i bolje komunicira sa saigracima. Ozegovic ima svoje limite.

Wllaxy

pre 6 godina

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.  (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03) 

Iako si ti veliki i sigurno se sećaš tog meča propustio si samo da navedeš da je partizan odigrao prvu utakmicu Kupa šampiona iako te, prethodne sezone uopšte nije ni bio šampion! Šta više, bio je tek peti na tabeli iza sva tri kluba velike četvorke i BSK a poslednju titulu je osvojio sedam godina pre toga...
Drugim rečima još jedna protekcija režimskog kluba...

Wllaxy

pre 6 godina

@ Mile Lojpur, @ priče iz radionice

Hajde sada napiši ovu bajku još neki put ali obavezno pod novim nickom - možda pomisliš da ćeš biti ubedljiviji. Začini je samo sada sa činjenicama da imate i više trofeja, da ste bili prvaci Evrope i Sveta, da imate bolji međusobni skor sa Zvezdom (ili u krugu klubova velike četvorke), da imate bolju gol razliku zbog tih sedam golova koje pominješ - možda bar sebe ubediš da ste značajniji klub... Zanimljivo je da kao "neko ko je nešto značio" u periodu kada ste odigrali prvi meč u LŠ vi trinaest godina niste osvojili titulu. Stvarno, izuzetan značaj...

Rišmond Boaće Mađija

pre 6 godina

Kakve su bajke ovde napisane, čuj čoveka karavani iz Makedonije dolazili, to se granice zbog vas zatvarale, a na stadionu 350 ljudi. Vi ste sinonim za mali klub. Pišite još malo, da se smejem, zabavni ste.

Price iz radionice

pre 6 godina

(Wllaxy, 27. januar 2018 21:09)
Mi smo imali pozitivan skor sa svim iz Velike Cetvorke,samo sa vama nismo,kao sto vi niste sa Hajdukom....To,onih 7 komada kojih smo vam dali,to je za onog koji pominje Dinama iz Drezdena,ako nisi razumeo.Tu Evropu koju ste osvojili?...hmmmm...jeste,ma kakva okrnjavena bila,jeste,ali ono "svetski'...ma ne Fifa ili Uefa,niko me ne moze ubediti da takva titula postoji,u istoriji veliki klubovi takvu revijalnu utakmicu nisu ni igrali(liverpul,Bajern,....ma skoro niko ,osim stvarno malih klubica.To vam je,pa neka su vas darovali,meni je taj kup smesan,a ako cemo istorijski(opet) mi smo taj Kolo-Kolo pobedili sa 8:4 cini mi se ,i to kod nih,ali nema veze,vazno je da ste vi sebi najvazniji i najveci.

NoName

pre 6 godina

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.  (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03) 

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Evo ga jos jedan vrhunski poznavalac fudbalske istorije. Načuo klinjo nešto i prosipa pamet, a ne zna veliko slovo da napiše. Još nekom govori da je taj drugi mali, a sam nije završio četvrti osnovne. Sporting sine moj, Sporting...

miško

pre 6 godina

Da je bilo poštenog sudjenja ,Zvezda bi oborila rekord grofa BOŽOVIĆA u prošloj sezomi.Sibrska zima.Od Partizanove igre bilo je muka svim poštenim ljubiteljima fudbala.Sve sve ali ništa bez Mažića i njegovih.

Dabldeker

pre 6 godina

Je l se bunkerica uvežbava? 0:0 je na pripremama Dupla nula, niko ništa nit vid o nit naučio. Da je poraz bar bi znali kako ne treba. Mlatio u prazno ... golman najbolji!!!!!!!!!

Miskec

pre 6 godina

"Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel"
Nije brate minus jedan, zato sto neko cije je ime vecno urezano na usatom peharu ne moze da bude ni nula, ni minus jedan, ali sta vi grobari znate o tome, osim sto cuvate koznu loptu iz 66. u vEtrini kao relikviju, misleci da je to vrhunac dostignuca jednog fudbalskog kluba!? Vrhunac je kada postanete evropski i svetski sampion, jednom cete i vi! Samo sutra!

Istina

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.
(Kalimero, 27. januar 2018 17:15)

Nije ni pobedio Bajern u sred Minhena ali si zaboravio da napises da je primio po 6 komada od tog istog Dinama iz Drezdena,za koga kazes da nije igrao sa njim,pa od Juventusa,KPR,a da je zapravo najpoznatiji po petardama u Evropi i to od Kelna,Videotona,Slavije,Rapida iz Beca,Kroacije(danasnjeg Dinama iz Zagreba),Makabi Petah Tikve,Atletika iz Bilbaa,zatim eliminacija od raznih amatera,poput Samrocka,Nacionala,Zaglebja,Tuna,Petrzalke i jos mnogo,mnogo drugih...e,zato nikad nece biti veliki klub i ne mozes ga uporedjivati sa Zvezdom jer je ona kao nebo a on zemlja,tolika je razlika.

maxy

pre 6 godina

@nolan smith Rece covek ciji je klub prosle godine imao najvise dosudjenih penala u Evropi! Cini mi se da i ove godine imaju vise dosudjenih penala od Partizana, ali treba pregledati 80% onih koji su dosudjeni za zvezdanu, haos..

SsatirasS

pre 6 godina

Godinama pratim igru Partizana, uvek je to nesto na silu, bar sto se tice zimskih priprema, ali sada kao da vidim obrise onoga sto zele Djukic i Iliev. Ne kazem da je to besprekorno, ali se vidi nesto. Pojacanja fale, svi se zale, ali kada pogledate trziste, vidite da nije lako sad naci igraca, a da je bolji od nasih trenutno. Ceka se kraj prelaznog roka, pa da se odluci. Kako god, rasterecen je roster. Za sad pripreme pokazuju sledeće:
Jovicic - iznenadjujuce dobar, koncentrisan, pravovremeno istrcavanje, odlican u pasu, ima sjajnu priliku da se razvije uz Stojkovica u odlicnog golmana
Vulicevic - to je to sto se tice njega, do leta u rotaciji i na leto moze u penziju. Izgubio je snagu, a to kad je isticalo jedino. Ispao par puta, nedovoljno konstantan u napadu. Godine, hvala mu za prethodne.
Cucin - koliko god želeli da bude novi startni bek Partizana, mislim da od toga nema nista. Pratio sam ga i u Teleoptiku, sada opet gledam, nedovoljno napreduju tehnički. Okej je to da on trci, radi na tome, ali ofanzivne karakteristike evo već drugu godinu iste.
Miletic i Mitrovic - trenutno na tržištu nema boljih stopera, nažalost. Odigraju oni dobro, zatvore pas iza ledja, izadju visoko, drze liniju, ali ipak po utakmici imaju bar jednu gresku koja vodi ka golu,tako i danas. Neophodan je tu stoper mnogo, mnogo ozbiljniji, koji ce da drzi odbranu, komanduje, a ne da bude indiferentan prema svojoj poziciji. Ovo mi sve nesto previse sterilno deluje.
Markovic i Bosnjak koji nije igrao imao vrhunski potencijal, ali ne treba žuriti sa njima. Moraju igrati vise nego do sad, ali ne kao Milenkovic i da posle 6 meseci fudbala odu.
Ostojic - slicno kao Vulicevic, samo sto je odlican primer omladincima na treningu. Svi intervjui govore u prilog tome da motivise mlade, savetuje, bodri ih. Ima ulogu u atmosferi ekipe, deluje mi kao neko ko bi iz ove ekipe starijih mogao da postane deo trenerskog tima.
Antonov - e, sad vec pokazuje zasto je tu. Fizicki sve bolji, tehnicki je usavrsio ono sto lepo zna, a to je oštar, brz centarsut na prvu stativu, a ne bunarenje koje je pokusavao prosle polusezone.
Miletic - nadam se da ide i da ce Urosevic konkurisati sa Antonovim na mestu beka.
Jevtovic - nazalost, najslabija karika. Ostaju tu jos, jer nemamo alternativu. Ovo je najbolnije mesto u timu i ovde je potrebno najbolje pojacanje. Ovde je mislim vaznije potrositi novac, nego na napadača. Neophodan je fizicki dominantan igrac, visi od Evertona, jaci u duelu i sa jednostavnim odlukama. Da loptu prepusti igračima ispred i do sebe. Igrac kao što je N'Zonzi. Ne tog kvaliteta, ali tog profila.
Vakulko - mislim da ce, ako bude igrao, biti sjajangddg sa igracima ispred sebe, cist pas, odlican prvi dodir. On i Kosovic na toj poziciji mogu da stvore jedan lep, zeljeni profil igraca koji je i box to box i plejmejker, kada zatvore igrace ispred.
Tosica i Jankovica ne bih komentarisao, Ivanovic jos jedan pogodak Ivice, odmah se vidi. Pokazace dosta, taj vezni red ima fenomenalnu tehnicku dubinu, ako dovoljno budu radili na altetnativama u napadu, dovoljno se upoznaju, prepoznaju svi oni tu i Pantic i Soumah i Djerlek i potencijalno Drazic, bice to odlicna prica. Pogotovo ako u Super ligi primene model Man Sitija sa 4 ofanzivna vezna iza napadaca.
Tawamba - idealna prilika da se proda i da se tu dovede kvalitetniji i produktivnije resenje.
Jovanovicu fali igrac mnogo boljeg kalibra uz kog bi se u potpunosti razvio.
Sve u svemu, ove zime uz prodaju Tawambe i Jevtovica ocekujem dva pojacanja na istim pozicijama i to bi bilo to.
Na leto zamena Vulicevicu i jedan ozbiljniji stoper, a bez nekih radikalnih promena i ekipa ce biti sveza i potentna za jos jedno prolece u Evropi. Eto, toliko.

Objektivno

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Souma ledjenda, 27. januar 2018 16:45

Zvezda je 10 a partizan 0(nula),ne mozes da uporedjujes neuporedivo,nebo i zemlju,Mont Everet i Avalu.

Souma ledjenda

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27)
Hahahahhaah pa sta je onda ta tvoja zvezda minus jedan jel

Kalimero

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.

Karaburac

pre 6 godina

Partizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27) # Link komentara

Tolika je nula da si ti imao zelju da ispratis prijateljsku utakmicu kluba koji je nula. Kompleksas, da se ne lazemo.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

A bez Evertona ekipa nam je ravna nuli, neka mi lupa minuse ko hoce ali jednostavno je tako. Prodaju motor ekipe, i zo za sicu, kako da i ne bude odigrana losa utakmica?

veliki strumf

pre 6 godina

Taj "mali" klub bez istorije je igrao prvu utakmicu KeŠa protiv Sporting L. 1955 po pozivu kao jedina ekipa iz istočnog bloka koja ja u to vreme mogla da parira ekipama sa zapada.
Taj mali klub bez istorije je igrao finale KEŠa punih 25 godina pre vas!
Taj mali klub je na putu ka finalu izbacio tada čuvenu Spartu P., Verder,Nant, Man Utd. u najjačem izdanju svih vremena sa Čaltonom, Stajlsom i ekipom.
Nije igrao sa Grashopersom, Rendžersom i Dinamom D.
(Kalimero, 27. januar 2018 17:15)

I sta je bilo posle 1966. godine? Sta se desilo tom velikanu zadnjih 50 godina???
Sto se samo Rendzersa tice, ovaj klub ima vise trofeja nego Verder, Nant i Sparta Prag zajedno, a u evropskim trofejima isti broj trofeja kao ova 3 kluba zajedno! Ali zato je Gornjik Zabrze legendaran klub...

Rišmond Boaće Mađija

pre 6 godina

Kakve su bajke ovde napisane, čuj čoveka karavani iz Makedonije dolazili, to se granice zbog vas zatvarale, a na stadionu 350 ljudi. Vi ste sinonim za mali klub. Pišite još malo, da se smejem, zabavni ste.

dr feelgood

pre 6 godina

ono sto je sigurno je da djuka gradi temelje jednog modernog, ofanzivnog, evropskog partizana...danas, dok je igrao prvi tim, videla se, posle dugog vremena, Ideja u igri i obrisi moderne evropske ekipe...
bice ovo sjajno...napred partizan!

borivoje surdilovic

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađija, 27. januar 2018 17

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.

118-77

pre 6 godina

Odlicna pojacanja,resiti se Miletica (lb), Jevtovica,Tavambe i dovesti ozbiljne igrace na njihovim pozicijama... Uzgred drago mi je sto su cergari poceli da prate i pripremne utakmice velikog PARTIZANA!!!

Darjan

pre 6 godina

Bice to dobro, vidi se da smo jos uvek umorni. Svakako da ce trebati i jedan gol igrac. Nadam se da ce se uskoro obistiniti reci tviter insajdera @Prof_Agatonovic , a nema razloga da ne. U tom slucaju bicemo znatno ojacani pred Plzenj.

Nemanja

pre 6 godina

@satiraaas. Bato voleo bih da popijemo kafu i procaskamo ovo je vec ozbiljnije gledanje na celokupan tim. slazem se sa 90% stvari svaka cast za analizu :) mogu da ga pljuju Ivica bomba itd itd ali radi odlican posao. ocekujem od Djukica da ukomponuje tim kako treba i po njegovom ukusu.

Mile Lojpur

pre 6 godina

rtizan je nula, jedna velika nula od kluba. Mali klub bez istorije. Da se ne lažemo.
(Rišmond Boaći mađija, 27. januar 2018 16:27) # Link komentara
###
E,vidis...taj "mali' klub je PRVI Otvorio KES,a da te godine uopste i ne bude sampion JU. !!!.Zasto? Onako...jer smo "mali"...Desetak god kasnije PRVI sa Istocne Evrope igramo isto to finale KESa..i Real nas pobedio u zadnim 20tak min...Potpuno nezasluzeno,ali potpuno !!!Kako kazu ti isti fudbaleri koji su tada igrali to finale,realno bi bilo da igraju i sledecih 3-4,ali kad bi ostali zajedno....Zasto nisu?...to je to jedno te isto...Kada Partizan ne igra-zna se sta je uuzrok.Samo Uprava !!!I ,vidis sine...taj isti mali Partizan je dao najvise Reprezentativaca i u "onoj drugog,a i sada u ovoj zemlji...samo "mali " Partizan je vas potuko "do noge"...7 komada....da da..7 :1 u prvenstvu,pa nedugo zatim i 6 komada,pa opet 6mpa petice......JER SMO "MALI"...onog vaseg nesrecnog golamana Krivokuce ste prozvali "24'...jer jwe od "malog" kluba primio u 4 utakmice SAMO 24 gola od "malog" Partizana..... mali,mali ..toliko mali da je dao Svetu najboljeg golmana,beka ,centarhalfa krila....hehehe....sine,u svemu PRVI i Najveci !!!UDBA vas spasavala decenijama,donela vam 7-8 titula direktno,Miljanic i komanija namestali ko sto niko nije,stampa naklonjena uvek vama,ali pravi postovaoci fudbala su znali ko je najveci U SFRJ...Decenijama najgledaniji gost FK Partizan !!!Mozda ste nesto uspeesniji,ali bolji?...NE !!! NIKAKO !

Wllaxy

pre 6 godina

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.  (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03) 

Iako si ti veliki i sigurno se sećaš tog meča propustio si samo da navedeš da je partizan odigrao prvu utakmicu Kupa šampiona iako te, prethodne sezone uopšte nije ni bio šampion! Šta više, bio je tek peti na tabeli iza sva tri kluba velike četvorke i BSK a poslednju titulu je osvojio sedam godina pre toga...
Drugim rečima još jedna protekcija režimskog kluba...

Price iz radionice

pre 6 godina

Najveci turniri Sveta se nisu mogli zamisliti bez F>K> Partizan,na svim kontinentima gde se fudbal igrao...Pamti se i u Meksiku,gde je politika umesala prsti,osvojili smo i taj veliki turnir, ana Aerodromu su fudbalere cekali od -100 000 navijaca,pisu tadasnje novine.Za vas niko i nije nista znao,afimisali ste se samo preko nas ,samo preko Partizana,jer su veliki klubovi gostovali samo velikom Partizanu,a to pise i u vasoj Enciklopediji povodom 50 god postojanjaJa, kao Partizanovac sam i tu knjigu procitao,pa znam sta pisem,a vi proverite.Prvi sampioni,prvi osvojili KUP,prvi formirali navijacku grupaciju(samo posle Hajduka,jer je normalno stariji),Prvi dostigli brojku od 100 klubova navijaca u Ju,prvi finalisti KESa,PRVU utakmicu u isti taj KES (Partizan Sporting u Lisabonu 3:3 !.E,bas smo mali :))))))) Ajde 'delije" pogodite ko vam je mogao dati 10..11 komada ,a dao vam samo 7 (sedam)?!!Em ste nepismeni(Fudbalski) em ste puni kompleksa.

Eto ! Bas hocu !!!

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađij
#
Evo,ja ti pisem iz Skoplja...Verovatno si mali,i nemas pojma kako stvari stoje oko navijaca,i sada i pre.Partizqn se najvise voli u Makedoniji,samo u par manjih gradova ima vise "onih drugih".Kad se igrao derbi,ranije lokomotiva je vukla i po 24 vagona,listom navijaca Partizana,90 % recimo.Sada se ta razlika nesto smanjila,ali je MKd uporiste navijaca Partizana,jos uvek.Kazes smesan klub?Veliki klubovi imaju najvise navijaca ,i popularniji su od drugih ne u svojem sopstvenom gradu,nego na strani,to je ta odlika.I,ti mislis'tek onako"se navija za Partizan,da bi se kontriralo zvezdi,jel?..mnogo sebi dajete na paznji,sujetni ste,i za nas nebitni, pa bili i na nivpu Politehnike,ko sto kazes.Mi dobro znamo ko smo ,i "ko ste".Mozda i nismo bili najpopularni,ali znam da ste vi bili najomrazeniji od velikih klubova .

Wllaxy

pre 6 godina

@istina sreća, pa je kairat nivo reala i barse...
(b191, 27. januar 2018 18:11)

Dobro, nije baš nivo Reala i Barse ali jeste nivo iznad Šamroka ili Fljamurtarija...

ledilo21

pre 6 godina

Miletića (štopera) na desnog beka, dovesti novog bržeg štopera da igra uz Mitrovića i rešena odbrana (s' tim da levog beka igra Antonov) Vezni red ok sve sem Jevtovića, spor je i naivan, šetaju ga kao dete. Prodati ga i dovesti npr Zdjelara ili igrača sličnih karakteristika, pravog zadnjeg veznog. Ako ne ode Tawamba u napadu ja tu ništa ne bi menjao. Đole J. je sve bolji, mora mu se produžiti ugovor koji ističe na leto... Krila Tošić i Janković jedini,(suma i Ivanović nisu krilni igrači) treba im dodati još jednog tipa Dražić... Dakle jednog bržeg štopera i krilnog igrača i tim će biti mnogo bolji..

pot

pre 6 godina

Đerlek dobar, Strahinja ništa posebno, mali Jovanović će da bude odlično pojačanje. Antonov kriminalna odbrana, u napadu je dobar, Vule penzija. Jevtović isto katastrofa, Vakulko korektan za prvi meč

Wllaxy

pre 6 godina

@ Mile Lojpur, @ priče iz radionice

Hajde sada napiši ovu bajku još neki put ali obavezno pod novim nickom - možda pomisliš da ćeš biti ubedljiviji. Začini je samo sada sa činjenicama da imate i više trofeja, da ste bili prvaci Evrope i Sveta, da imate bolji međusobni skor sa Zvezdom (ili u krugu klubova velike četvorke), da imate bolju gol razliku zbog tih sedam golova koje pominješ - možda bar sebe ubediš da ste značajniji klub... Zanimljivo je da kao "neko ko je nešto značio" u periodu kada ste odigrali prvi meč u LŠ vi trinaest godina niste osvojili titulu. Stvarno, izuzetan značaj...

rock star

pre 6 godina

Meni nije jasno kako neko može da navija za ovaj smešan klub. Istorija u rangu recimo Politehnike iz Temišvara.
(Rišmond Boaće Mađija, 27. januar 2018 17

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03)

Prvu utakmicu Kupa Sampiona odigrali su Sporting iz Lisabona i Partizan. Rezultat je bio 3-3. Tacno je da je Partizan pozvan kao jedina ekipa iz istocne evrope koja je mogla da parira zapadnim klubovima. Nekoliko godina kasnije Partizan igra finale KS protiv Reala. U jednom od najzanimljivih finala Partizan je potpuno nadigrao Real, golom Vasovica vodio, ale je nazalost Real nekako preokrenuo rezultat. Partizan itekako ima istoriju u fudbalu i to moze dademnatuje samo potpuni fudbalski neznalica. Ali posto se nazalost ovde pustaju uglavnom deciji komentarinistame ne iznenadjuje.

Uros

pre 6 godina

Bas dosadna utakmica.
Ivanovic i Ukrainac ce biti definitivno pojacanja.
Oni koji su me odusevili, to su Markovic i Djerlek. I ono sto raduje,vidi se da su napredovali i fizicki i u igrackom-taktickom smislu u odnosu na prethodne pripreme. Ipak se radi nesto i u toj skoli.
I dalje nedostaje startni spic, Tavamba se ne uklapa. Djole mora da nauci da bolje koristi prostor i bolje komunicira sa saigracima. Ozegovic ima svoje limite.

Sony

pre 6 godina

U prvom poluvremenu je igrao prvi tim i bili smo dosta dobri, Tavamba, Tosic, Miletic (celavi) najbolji igrači tima, sto se tiče novajlija Ivanović se dosta trudio, kretao se dobro ali ništa konkretno, Vakulko je igrao zadnjeg veznog i nije puno grešio ali nije ni oduševio, nije spor koliko se pričalo, pas solidan ali tek je prva i to pripremna utakmica tako da je rano za bilo kakvu procenu. Drugo poluvreme nista konkretno, igrala su većinom deca Partizana, jedino se Djole Jovanović izdvajao, vec sad je odličan fudbaler i ima mesta u prvom timu u rotaciji sa Ozegovicem i Tawambom.

NoName

pre 6 godina

posto si jos mali...treba da znas nesto iz istorije partizana....npr da su real i partizan odigrali prvu utakmicu kupa sampiona.  (borivoje surdilovic, 27. januar 2018 18:03) 

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Evo ga jos jedan vrhunski poznavalac fudbalske istorije. Načuo klinjo nešto i prosipa pamet, a ne zna veliko slovo da napiše. Još nekom govori da je taj drugi mali, a sam nije završio četvrti osnovne. Sporting sine moj, Sporting...

Price iz radionice

pre 6 godina

(Wllaxy, 27. januar 2018 21:09)
Mi smo imali pozitivan skor sa svim iz Velike Cetvorke,samo sa vama nismo,kao sto vi niste sa Hajdukom....To,onih 7 komada kojih smo vam dali,to je za onog koji pominje Dinama iz Drezdena,ako nisi razumeo.Tu Evropu koju ste osvojili?...hmmmm...jeste,ma kakva okrnjavena bila,jeste,ali ono "svetski'...ma ne Fifa ili Uefa,niko me ne moze ubediti da takva titula postoji,u istoriji veliki klubovi takvu revijalnu utakmicu nisu ni igrali(liverpul,Bajern,....ma skoro niko ,osim stvarno malih klubica.To vam je,pa neka su vas darovali,meni je taj kup smesan,a ako cemo istorijski(opet) mi smo taj Kolo-Kolo pobedili sa 8:4 cini mi se ,i to kod nih,ali nema veze,vazno je da ste vi sebi najvazniji i najveci.

Cisco

pre 6 godina

(SsatirasS, 27. januar 2018 16:27)

E napaljena deco ovakvi komentari su pre bili na ovom sajtu.
Pre pojave vas i vaših dubokoumnih rasprava : zeleznik, zagreb, franjo, krcun, odakle pare, ko ima veći - budžet, dulo, covo, itd.

Pojavi se i sada ovakav komentar, nekada, pa se isplati doći na ovaj sajt. Još kada bi redakcija blokirala vas napaljene, bilo bi nestvarno.