Četvrtak, 25.01.2018.

13:17

Veliki peh – Mačvan pokidao prednji ukršteni ligament

Milan Mačvan, prvotimac minhenskog Bajerna, doživeo je težu povredu i čeka ga duga pauza, zbog čega je sezona za njega nažalost završena.

Izvor:

Veliki peh – Maèvan pokidao prednji ukršteni ligament IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Normalan

pre 6 godina

Dobar momak je Maki.
Vaši komentari odnosno većine su za žaljenje jer ne znate više ništa o sebi a kamoli da ljudskosti postoji u vama.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

zvezdale: ti mora da si neki klinac, kad pišeš takve gluposti!! Ja sam Zvezdaš od malena, i bilo bi mi glupo da pišem tako nešto!! Milane brz oporavak i bez posledica!!

Statuskan

pre 6 godina

Koga briga za bivše igrače Igokeapartizana, samo nek' se povređuju...
(zvezdale, 25. januar 2018 14:18)Samo ukrštaj ...
(Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 25. januar 2018 13:35)

Sramota me što sa ovakvima delim isti vazduh.
Izdrži Milane!!!

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

“Popularni Maki bio je kapiten 'Orlova' u pohodu na evropsko zlato prošlog leta”???
(Mandrak, 25. januar 2018 13:59)

Istina, pohod bio na zlato, završio srebrom!

Gazda Dojkan

pre 6 godina

(Vidoja, 25. januar 2018 16:44)

Ligamenti se uspesno operisu. Mozak na zalost znatno teze. Doduse, laksa lobotomija bi ti verovatno ublazila patnju a ne bi vidljivo uticala na inteligenciju. Dovoljno je vec ogranicena.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces! 
(Branko, 25. januar 2018 15:37) 

Slazem se da bi trebalo.Da ima ko momcima da ode po burek.
(Dag Kristi, 25. januar 2018 16:25)

Pitaj Mitrovica i Dangubica, ko ih je redovno slao po burek dok su igrali za fmp II.

Dag Kristi

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces!
(Branko, 25. januar 2018 15:37)

Slazem se da bi trebalo.Da ima ko momcima da ode po burek.

Vidoja

pre 6 godina

Steta dobar igrac, da je igrao za fabriku namestaja IgokeuPartizan a ne za PartizanIgokeu bolje bi prosao .... Velickovic, Lucic, Macvan, Bertans, Vesterman i ostali imaju iste povrede .... slucajnost, nebi rekao, neko im je dobro upropastio karijeru ...
Bilo ih je sto su proveli samo po sezonu-dve i pobegli poput Divca, Pekivica i Bogdana « posle davljenja » i spasise se ljudi ... ne dao Bog nikome kakvih trenera ima ... sve najbolje Milane !!!

laki

pre 6 godina

Samo sto ce on biti operisan sutra, a ja evo vec 2 godine cekam operaciju!
(andrej, 25. januar 2018 13:47)
Nece sutra, potrebno je neko vreme da spadne otok, oko 2 nedelje. :) ali svakako bolje nego ti.

ШУМАДИНАЦ

pre 6 godina

Mozda su mu samo naprsli ligamenti, da je pokidao, ne bi mogao da pomera nogu
(Marko, 25. januar 2018 14:16)

Ја сам покидао лигаменте пре 15 година и померао сам ногу, али наравно имао сам болове

ja

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces! 
(Branko, 25. januar 2018 15:37) 

Zvao bi ga, ali Veličković neće. Jednostavno ne oseća čovek privrženost načinu na koji se vodi država i košarkaški savez. Njegova kuća i reprezentacija je Partizan, to je ono što mu je u krvi, a ne lažna Srbija kakva danas postoji.

Orlando

pre 6 godina

Samo sto ce on biti operisan sutra, a ja evo vec 2 godine cekam operaciju!
(andrej, 25. januar 2018 13:47)

Ne boj se, nece on na VMA, covek ce da plati operaciju privatno, a isto i ti mozes tako. Nema potrebe on da ti smeta, nije on kriv sto nam se zdravstvo raspada.

niki

pre 6 godina

Koga briga za bivše igrače Igokeapartizana, samo nek' se povređuju...
(zvezdale, 25. januar 2018 14:18)

Bolestan si...nažalost nisi jedini iz tvog tabora.

skenderberg

pre 6 godina

Teska povreda. Ali ovi komentari izdrzi majstorem proci ce to i slicni uvek me nasmeju. Posto sam trenirao fudbal kao klinac u partizanu, poznajem dosata fudbalera i sportista koji su uspeli. Verujte mi da se vecina njih raduje kad dozive neku povredu, pogotovo ovi koji imaju preko 30 god. to nam pricao jedan fudbaler koji se vracao u partizan da igra posle inostranstva. Kaze da je to najbolji deo u klubu, povredis se plata normalno leze. malo budes u bolnici i kad izadjes mozes da radis sta hoces, posle kreces na terapiju i to je to, ovo je informacija iz prve ruke. Meni uvek bilo cudno kad se sportisti slikaju iz bolnice i uvek nasmejani, i onda nam on objasnio.

Divos

pre 6 godina

Вечика несрећа за овог сјајног кошаркаша, и велики пех за Бајерн и нашу националну селекцију.

Оваква повреда и дуже одсуство оставиће трага, и Мачвану жеље да се опорави и врати на потребан ниво што пре.

Што се тиче наше националне селекције ситуација је све тежа и тежа. И тако не можемо рачуати на мечеве у фебруару на неких 22-23 играча који играју у НБА и ЕЛ, а сада се гомилају и они повређени.

Сасвим сигурно биће корекција на Салетовом списку за мечеве квалификација у фебруару, сада смо и на позицији крилног центра (где смо имали добра решења у Макију и Бирчи) хендикепирани.
Мислим да је сада и нужда ситуације да се међу кандидате уврсти Стеван Јеловац који добро игра у Новгороду, иако је ? како стоје ствари са овим момком, и где је запело. Био је (напокон) на списку кандидата за ове квалификације, но касније је (??) испао и није играо прва 2 меча квалификација.

Ако ту постоје неки разлози, нека сметња, о чему на крају медији и не морају бити упознати, као алтернатива би могао ускочити Марко Луковић који има солидну сезону у Мурсији, ипак је Ендеса најзахтевнија европска лига.

У сваком случају, тешак задатак је пред Салетом, и тешка искушења чекају "орлове" у фебруару.

j

pre 6 godina

Veliki kosarkaski IQ poseduje Milan Macvan.Secam ga se bledo jos dok je igrao za Hemofarm sada vec pre 10-ak godina godina,a nema jos ni 29 .Vrhunski igrac,konstantan,nadam se da ce se vratiti jos jaci i bolji.

Mister Hajd

pre 6 godina

E sad uporedite ovaj jasan lekarski izveštaj, tj dijagnozu, sa Djokovićevim laktom...koji je čisto foliranje. Nema povrede koja se ne može tačno i precizno dijagnostikovati .

BB

pre 6 godina

hvala Jokicu, hvala Teo, hvala Nedovicu i ostala kompanijo koji ste mogli igrati ali eto, koliko se Bogdan namucio u reprezentaciji ne bi me cudilo da i njega stigne neka povreda umesto da je delio minutazu sa drugim igracima das sebe celog i nije dosta jer si doneo "samo" srebro i jos stavis karijeru na kocku i silne pare jer ove ostale boli uvo da pomognu i igraju...

Vlada

pre 6 godina

Brz oporavak i sve najbolje,

pozdrav od delije, ciganina, limenke, kako god da me nazivaju zlonamerni jer se kao ja ne razumem za koga navijam :-) gledajući komentare po netu!

NastyB

pre 6 godina

Uf, grozna povreda. Isto takvu, ako se ne varam, doživeo je i Kuzmić. A takve povrede ostavljaju trajne tragove i igrač više nikada ne bude isti.
Mislim da su takve povrede imali Derik Rouz, Dejvid Vest, Al Džeferson i Radžon Rondo...

Orlando

pre 6 godina

Auuuu, pa gde prednji ukrsteni... Na nase kosarkase kao da je bacena kletva, nemaju srece sa povredama u poslednjih godinu dana. Brz oporavaj majstore...

milos

pre 6 godina

Od 12 igraca koji su igrali EP proslog leta - Macvan i Kuzmic pokidali ligamente, a Jovic i Lucic vise ne igraju nego sto igraju. To je 1/3 ekipe! Zanimljivo je da su 3 od 4 kod Djordjevica u timu. Dodajte ovoj cetvorici Kalinica, Nedovica i Teodosica koji su se povredili tokom priprema za EP, pa donosite zakljucke. Ono sto je evidentno je da su dugacke pripreme, trcanje po planini, nabijanje snage i kondicije mesec i po dana pre prevenstva prevazidjena stvar.
Ameri su verovatno blesavi sto okupe ekipu 15 dana pre pocetka takmicenja, odigraju par pripremnih utakmica i to je to. Postoji jedna kljucna razlika u pristupu sportu kao profesiji kod Amerikanaca - kod njih se podrazumeva da je profesionalni sportista spreman kao puska za takmicenje! Nezamislivo je da ne bude jer rizikuje da ne bude placen. Sportista tamo samostalno radi na svojoj fizickoj pripremi, eventualno angazuje licnog profi kondicionog trenera, ne treba mu nametnuti trener da ga tera da trci i radi. To nedostaje mentalitetu sportista u Evropi.
Milane, brz oporavak!

acl

pre 6 godina

Bas peh. Tesko da ce se vratiti pre pocetka 2019. Iako se u teoriji predvidja oporavak za 8-9 meseci, u praksi vecina profesionalnih sportista tek posle godinu dana uspeva da se vrati u pravu formu. Naravno, ako se ne zuri i ne zeli da se rizikuje da se povreda vrati... Februara prosle godine se, na primer, isto tako povredio Dzabari Parker iz Milvokija i njegov povratak se ocekuje tek negde oko all star vikenda. Kao neko ko je i sam doziveo tu povredu, mogu da kazem da koleno nikada nece vise biti isto i da ce strah od iste povrede uvek postojati, ali, opet, u moj oporavak nisu bile ulozene hiljade eura/dolara, kao sto je to slucaj sa profesionalnim sportistima. Macvanu zelim brz oporavak i da bude ponovo igrac u kakvog je izrastao.

WillyWonka

pre 6 godina

Brz i uspješan oporavak želim.
Pratim Mačvana od početka njegove karijere iz kadetskih dana. Iako je izrastao u pouzdanog i dobrog igrača u evropskim okvirima, moram reći da sam puno više očekivao od njega. Ne znam gdje je zapelo, ali kako je dominirao na juniorskom SP kad je Srbija bila prvak, mislio sam da će biti NBA igrač.

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

a onaj sto ga je povredio nije prisao ni da se izvini, nego skakuce okolo i iscudjava se sto mu je sviran faul...to je ta filozofija iz prigradske uzgajivacnice hrtova - " udari, vredjaj i gazi preko protivnika po svaku cenu i uz to glumi veliku moralnost"...fuj!

Senjor

pre 6 godina

Šteta baš šteta, veliki čovek pre svega...samo mi nije jasno što diže ova dva prsta , šta to znači? Deluje totalno ižvakano, pogotovo jer to stalno pokazuju ove starlete tipa Kardašijan itd, ...

Uh

pre 6 godina

Uh, kakva steta, covek je sjajno igrao na evropskom prvenstvu, pravi kapiten. Plasim da ce se tesko vratiti u takvu formu posle ovakve povrede. A i veliki udar za reprezentaciju, on je bio jedan od par standardnih reprezentativaca koji je mogao da igra kvalifikacije.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Mace brz oporavak i da nam se vratis na parket sto pre.Srbija je mnogo izgubila jer smo ostali bez kapitena u kvalifikacijama.

Vlada

pre 6 godina

Brz oporavak i sve najbolje,

pozdrav od delije, ciganina, limenke, kako god da me nazivaju zlonamerni jer se kao ja ne razumem za koga navijam :-) gledajući komentare po netu!

Orlando

pre 6 godina

Auuuu, pa gde prednji ukrsteni... Na nase kosarkase kao da je bacena kletva, nemaju srece sa povredama u poslednjih godinu dana. Brz oporavaj majstore...

WillyWonka

pre 6 godina

Brz i uspješan oporavak želim.
Pratim Mačvana od početka njegove karijere iz kadetskih dana. Iako je izrastao u pouzdanog i dobrog igrača u evropskim okvirima, moram reći da sam puno više očekivao od njega. Ne znam gdje je zapelo, ali kako je dominirao na juniorskom SP kad je Srbija bila prvak, mislio sam da će biti NBA igrač.

niki

pre 6 godina

Koga briga za bivše igrače Igokeapartizana, samo nek' se povređuju...
(zvezdale, 25. januar 2018 14:18)

Bolestan si...nažalost nisi jedini iz tvog tabora.

j

pre 6 godina

Veliki kosarkaski IQ poseduje Milan Macvan.Secam ga se bledo jos dok je igrao za Hemofarm sada vec pre 10-ak godina godina,a nema jos ni 29 .Vrhunski igrac,konstantan,nadam se da ce se vratiti jos jaci i bolji.

milos

pre 6 godina

Od 12 igraca koji su igrali EP proslog leta - Macvan i Kuzmic pokidali ligamente, a Jovic i Lucic vise ne igraju nego sto igraju. To je 1/3 ekipe! Zanimljivo je da su 3 od 4 kod Djordjevica u timu. Dodajte ovoj cetvorici Kalinica, Nedovica i Teodosica koji su se povredili tokom priprema za EP, pa donosite zakljucke. Ono sto je evidentno je da su dugacke pripreme, trcanje po planini, nabijanje snage i kondicije mesec i po dana pre prevenstva prevazidjena stvar.
Ameri su verovatno blesavi sto okupe ekipu 15 dana pre pocetka takmicenja, odigraju par pripremnih utakmica i to je to. Postoji jedna kljucna razlika u pristupu sportu kao profesiji kod Amerikanaca - kod njih se podrazumeva da je profesionalni sportista spreman kao puska za takmicenje! Nezamislivo je da ne bude jer rizikuje da ne bude placen. Sportista tamo samostalno radi na svojoj fizickoj pripremi, eventualno angazuje licnog profi kondicionog trenera, ne treba mu nametnuti trener da ga tera da trci i radi. To nedostaje mentalitetu sportista u Evropi.
Milane, brz oporavak!

Orlando

pre 6 godina

Samo sto ce on biti operisan sutra, a ja evo vec 2 godine cekam operaciju!
(andrej, 25. januar 2018 13:47)

Ne boj se, nece on na VMA, covek ce da plati operaciju privatno, a isto i ti mozes tako. Nema potrebe on da ti smeta, nije on kriv sto nam se zdravstvo raspada.

Uh

pre 6 godina

Uh, kakva steta, covek je sjajno igrao na evropskom prvenstvu, pravi kapiten. Plasim da ce se tesko vratiti u takvu formu posle ovakve povrede. A i veliki udar za reprezentaciju, on je bio jedan od par standardnih reprezentativaca koji je mogao da igra kvalifikacije.

Statuskan

pre 6 godina

Koga briga za bivše igrače Igokeapartizana, samo nek' se povređuju...
(zvezdale, 25. januar 2018 14:18)Samo ukrštaj ...
(Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 25. januar 2018 13:35)

Sramota me što sa ovakvima delim isti vazduh.
Izdrži Milane!!!

Mister Hajd

pre 6 godina

E sad uporedite ovaj jasan lekarski izveštaj, tj dijagnozu, sa Djokovićevim laktom...koji je čisto foliranje. Nema povrede koja se ne može tačno i precizno dijagnostikovati .

NastyB

pre 6 godina

Uf, grozna povreda. Isto takvu, ako se ne varam, doživeo je i Kuzmić. A takve povrede ostavljaju trajne tragove i igrač više nikada ne bude isti.
Mislim da su takve povrede imali Derik Rouz, Dejvid Vest, Al Džeferson i Radžon Rondo...

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

zvezdale: ti mora da si neki klinac, kad pišeš takve gluposti!! Ja sam Zvezdaš od malena, i bilo bi mi glupo da pišem tako nešto!! Milane brz oporavak i bez posledica!!

Divos

pre 6 godina

Вечика несрећа за овог сјајног кошаркаша, и велики пех за Бајерн и нашу националну селекцију.

Оваква повреда и дуже одсуство оставиће трага, и Мачвану жеље да се опорави и врати на потребан ниво што пре.

Што се тиче наше националне селекције ситуација је све тежа и тежа. И тако не можемо рачуати на мечеве у фебруару на неких 22-23 играча који играју у НБА и ЕЛ, а сада се гомилају и они повређени.

Сасвим сигурно биће корекција на Салетовом списку за мечеве квалификација у фебруару, сада смо и на позицији крилног центра (где смо имали добра решења у Макију и Бирчи) хендикепирани.
Мислим да је сада и нужда ситуације да се међу кандидате уврсти Стеван Јеловац који добро игра у Новгороду, иако је ? како стоје ствари са овим момком, и где је запело. Био је (напокон) на списку кандидата за ове квалификације, но касније је (??) испао и није играо прва 2 меча квалификација.

Ако ту постоје неки разлози, нека сметња, о чему на крају медији и не морају бити упознати, као алтернатива би могао ускочити Марко Луковић који има солидну сезону у Мурсији, ипак је Ендеса најзахтевнија европска лига.

У сваком случају, тешак задатак је пред Салетом, и тешка искушења чекају "орлове" у фебруару.

laki

pre 6 godina

Samo sto ce on biti operisan sutra, a ja evo vec 2 godine cekam operaciju!
(andrej, 25. januar 2018 13:47)
Nece sutra, potrebno je neko vreme da spadne otok, oko 2 nedelje. :) ali svakako bolje nego ti.

acl

pre 6 godina

Bas peh. Tesko da ce se vratiti pre pocetka 2019. Iako se u teoriji predvidja oporavak za 8-9 meseci, u praksi vecina profesionalnih sportista tek posle godinu dana uspeva da se vrati u pravu formu. Naravno, ako se ne zuri i ne zeli da se rizikuje da se povreda vrati... Februara prosle godine se, na primer, isto tako povredio Dzabari Parker iz Milvokija i njegov povratak se ocekuje tek negde oko all star vikenda. Kao neko ko je i sam doziveo tu povredu, mogu da kazem da koleno nikada nece vise biti isto i da ce strah od iste povrede uvek postojati, ali, opet, u moj oporavak nisu bile ulozene hiljade eura/dolara, kao sto je to slucaj sa profesionalnim sportistima. Macvanu zelim brz oporavak i da bude ponovo igrac u kakvog je izrastao.

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

“Popularni Maki bio je kapiten 'Orlova' u pohodu na evropsko zlato prošlog leta”???
(Mandrak, 25. januar 2018 13:59)

Istina, pohod bio na zlato, završio srebrom!

ja

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces! 
(Branko, 25. januar 2018 15:37) 

Zvao bi ga, ali Veličković neće. Jednostavno ne oseća čovek privrženost načinu na koji se vodi država i košarkaški savez. Njegova kuća i reprezentacija je Partizan, to je ono što mu je u krvi, a ne lažna Srbija kakva danas postoji.

ШУМАДИНАЦ

pre 6 godina

Mozda su mu samo naprsli ligamenti, da je pokidao, ne bi mogao da pomera nogu
(Marko, 25. januar 2018 14:16)

Ја сам покидао лигаменте пре 15 година и померао сам ногу, али наравно имао сам болове

Gazda Dojkan

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces! 
(Branko, 25. januar 2018 15:37) 

Slazem se da bi trebalo.Da ima ko momcima da ode po burek.
(Dag Kristi, 25. januar 2018 16:25)

Pitaj Mitrovica i Dangubica, ko ih je redovno slao po burek dok su igrali za fmp II.

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

a onaj sto ga je povredio nije prisao ni da se izvini, nego skakuce okolo i iscudjava se sto mu je sviran faul...to je ta filozofija iz prigradske uzgajivacnice hrtova - " udari, vredjaj i gazi preko protivnika po svaku cenu i uz to glumi veliku moralnost"...fuj!

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Mace brz oporavak i da nam se vratis na parket sto pre.Srbija je mnogo izgubila jer smo ostali bez kapitena u kvalifikacijama.

Vidoja

pre 6 godina

Steta dobar igrac, da je igrao za fabriku namestaja IgokeuPartizan a ne za PartizanIgokeu bolje bi prosao .... Velickovic, Lucic, Macvan, Bertans, Vesterman i ostali imaju iste povrede .... slucajnost, nebi rekao, neko im je dobro upropastio karijeru ...
Bilo ih je sto su proveli samo po sezonu-dve i pobegli poput Divca, Pekivica i Bogdana « posle davljenja » i spasise se ljudi ... ne dao Bog nikome kakvih trenera ima ... sve najbolje Milane !!!

Dag Kristi

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces!
(Branko, 25. januar 2018 15:37)

Slazem se da bi trebalo.Da ima ko momcima da ode po burek.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

(Vidoja, 25. januar 2018 16:44)

Ligamenti se uspesno operisu. Mozak na zalost znatno teze. Doduse, laksa lobotomija bi ti verovatno ublazila patnju a ne bi vidljivo uticala na inteligenciju. Dovoljno je vec ogranicena.

Senjor

pre 6 godina

Šteta baš šteta, veliki čovek pre svega...samo mi nije jasno što diže ova dva prsta , šta to znači? Deluje totalno ižvakano, pogotovo jer to stalno pokazuju ove starlete tipa Kardašijan itd, ...

skenderberg

pre 6 godina

Teska povreda. Ali ovi komentari izdrzi majstorem proci ce to i slicni uvek me nasmeju. Posto sam trenirao fudbal kao klinac u partizanu, poznajem dosata fudbalera i sportista koji su uspeli. Verujte mi da se vecina njih raduje kad dozive neku povredu, pogotovo ovi koji imaju preko 30 god. to nam pricao jedan fudbaler koji se vracao u partizan da igra posle inostranstva. Kaze da je to najbolji deo u klubu, povredis se plata normalno leze. malo budes u bolnici i kad izadjes mozes da radis sta hoces, posle kreces na terapiju i to je to, ovo je informacija iz prve ruke. Meni uvek bilo cudno kad se sportisti slikaju iz bolnice i uvek nasmejani, i onda nam on objasnio.

BB

pre 6 godina

hvala Jokicu, hvala Teo, hvala Nedovicu i ostala kompanijo koji ste mogli igrati ali eto, koliko se Bogdan namucio u reprezentaciji ne bi me cudilo da i njega stigne neka povreda umesto da je delio minutazu sa drugim igracima das sebe celog i nije dosta jer si doneo "samo" srebro i jos stavis karijeru na kocku i silne pare jer ove ostale boli uvo da pomognu i igraju...

Normalan

pre 6 godina

Dobar momak je Maki.
Vaši komentari odnosno većine su za žaljenje jer ne znate više ništa o sebi a kamoli da ljudskosti postoji u vama.

Mister Hajd

pre 6 godina

E sad uporedite ovaj jasan lekarski izveštaj, tj dijagnozu, sa Djokovićevim laktom...koji je čisto foliranje. Nema povrede koja se ne može tačno i precizno dijagnostikovati .

Senjor

pre 6 godina

Šteta baš šteta, veliki čovek pre svega...samo mi nije jasno što diže ova dva prsta , šta to znači? Deluje totalno ižvakano, pogotovo jer to stalno pokazuju ove starlete tipa Kardašijan itd, ...

Vidoja

pre 6 godina

Steta dobar igrac, da je igrao za fabriku namestaja IgokeuPartizan a ne za PartizanIgokeu bolje bi prosao .... Velickovic, Lucic, Macvan, Bertans, Vesterman i ostali imaju iste povrede .... slucajnost, nebi rekao, neko im je dobro upropastio karijeru ...
Bilo ih je sto su proveli samo po sezonu-dve i pobegli poput Divca, Pekivica i Bogdana « posle davljenja » i spasise se ljudi ... ne dao Bog nikome kakvih trenera ima ... sve najbolje Milane !!!

ja

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces! 
(Branko, 25. januar 2018 15:37) 

Zvao bi ga, ali Veličković neće. Jednostavno ne oseća čovek privrženost načinu na koji se vodi država i košarkaški savez. Njegova kuća i reprezentacija je Partizan, to je ono što mu je u krvi, a ne lažna Srbija kakva danas postoji.

skenderberg

pre 6 godina

Teska povreda. Ali ovi komentari izdrzi majstorem proci ce to i slicni uvek me nasmeju. Posto sam trenirao fudbal kao klinac u partizanu, poznajem dosata fudbalera i sportista koji su uspeli. Verujte mi da se vecina njih raduje kad dozive neku povredu, pogotovo ovi koji imaju preko 30 god. to nam pricao jedan fudbaler koji se vracao u partizan da igra posle inostranstva. Kaze da je to najbolji deo u klubu, povredis se plata normalno leze. malo budes u bolnici i kad izadjes mozes da radis sta hoces, posle kreces na terapiju i to je to, ovo je informacija iz prve ruke. Meni uvek bilo cudno kad se sportisti slikaju iz bolnice i uvek nasmejani, i onda nam on objasnio.

Vlada

pre 6 godina

Brz oporavak i sve najbolje,

pozdrav od delije, ciganina, limenke, kako god da me nazivaju zlonamerni jer se kao ja ne razumem za koga navijam :-) gledajući komentare po netu!

Dag Kristi

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces!
(Branko, 25. januar 2018 15:37)

Slazem se da bi trebalo.Da ima ko momcima da ode po burek.

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

a onaj sto ga je povredio nije prisao ni da se izvini, nego skakuce okolo i iscudjava se sto mu je sviran faul...to je ta filozofija iz prigradske uzgajivacnice hrtova - " udari, vredjaj i gazi preko protivnika po svaku cenu i uz to glumi veliku moralnost"...fuj!

BB

pre 6 godina

hvala Jokicu, hvala Teo, hvala Nedovicu i ostala kompanijo koji ste mogli igrati ali eto, koliko se Bogdan namucio u reprezentaciji ne bi me cudilo da i njega stigne neka povreda umesto da je delio minutazu sa drugim igracima das sebe celog i nije dosta jer si doneo "samo" srebro i jos stavis karijeru na kocku i silne pare jer ove ostale boli uvo da pomognu i igraju...

milos

pre 6 godina

Od 12 igraca koji su igrali EP proslog leta - Macvan i Kuzmic pokidali ligamente, a Jovic i Lucic vise ne igraju nego sto igraju. To je 1/3 ekipe! Zanimljivo je da su 3 od 4 kod Djordjevica u timu. Dodajte ovoj cetvorici Kalinica, Nedovica i Teodosica koji su se povredili tokom priprema za EP, pa donosite zakljucke. Ono sto je evidentno je da su dugacke pripreme, trcanje po planini, nabijanje snage i kondicije mesec i po dana pre prevenstva prevazidjena stvar.
Ameri su verovatno blesavi sto okupe ekipu 15 dana pre pocetka takmicenja, odigraju par pripremnih utakmica i to je to. Postoji jedna kljucna razlika u pristupu sportu kao profesiji kod Amerikanaca - kod njih se podrazumeva da je profesionalni sportista spreman kao puska za takmicenje! Nezamislivo je da ne bude jer rizikuje da ne bude placen. Sportista tamo samostalno radi na svojoj fizickoj pripremi, eventualno angazuje licnog profi kondicionog trenera, ne treba mu nametnuti trener da ga tera da trci i radi. To nedostaje mentalitetu sportista u Evropi.
Milane, brz oporavak!

Gazda Dojkan

pre 6 godina

E nista sad Djordjevicu zovi za reprezentaciju da igra Velickovic umesto Macvana ili i sad neces! 
(Branko, 25. januar 2018 15:37) 

Slazem se da bi trebalo.Da ima ko momcima da ode po burek.
(Dag Kristi, 25. januar 2018 16:25)

Pitaj Mitrovica i Dangubica, ko ih je redovno slao po burek dok su igrali za fmp II.

NastyB

pre 6 godina

Uf, grozna povreda. Isto takvu, ako se ne varam, doživeo je i Kuzmić. A takve povrede ostavljaju trajne tragove i igrač više nikada ne bude isti.
Mislim da su takve povrede imali Derik Rouz, Dejvid Vest, Al Džeferson i Radžon Rondo...

niki

pre 6 godina

Koga briga za bivše igrače Igokeapartizana, samo nek' se povređuju...
(zvezdale, 25. januar 2018 14:18)

Bolestan si...nažalost nisi jedini iz tvog tabora.

Orlando

pre 6 godina

Auuuu, pa gde prednji ukrsteni... Na nase kosarkase kao da je bacena kletva, nemaju srece sa povredama u poslednjih godinu dana. Brz oporavaj majstore...

Statuskan

pre 6 godina

Koga briga za bivše igrače Igokeapartizana, samo nek' se povređuju...
(zvezdale, 25. januar 2018 14:18)Samo ukrštaj ...
(Šta uradi to Nolane Smithe ??!, 25. januar 2018 13:35)

Sramota me što sa ovakvima delim isti vazduh.
Izdrži Milane!!!

Gazda Dojkan

pre 6 godina

(Vidoja, 25. januar 2018 16:44)

Ligamenti se uspesno operisu. Mozak na zalost znatno teze. Doduse, laksa lobotomija bi ti verovatno ublazila patnju a ne bi vidljivo uticala na inteligenciju. Dovoljno je vec ogranicena.

Divos

pre 6 godina

Вечика несрећа за овог сјајног кошаркаша, и велики пех за Бајерн и нашу националну селекцију.

Оваква повреда и дуже одсуство оставиће трага, и Мачвану жеље да се опорави и врати на потребан ниво што пре.

Што се тиче наше националне селекције ситуација је све тежа и тежа. И тако не можемо рачуати на мечеве у фебруару на неких 22-23 играча који играју у НБА и ЕЛ, а сада се гомилају и они повређени.

Сасвим сигурно биће корекција на Салетовом списку за мечеве квалификација у фебруару, сада смо и на позицији крилног центра (где смо имали добра решења у Макију и Бирчи) хендикепирани.
Мислим да је сада и нужда ситуације да се међу кандидате уврсти Стеван Јеловац који добро игра у Новгороду, иако је ? како стоје ствари са овим момком, и где је запело. Био је (напокон) на списку кандидата за ове квалификације, но касније је (??) испао и није играо прва 2 меча квалификација.

Ако ту постоје неки разлози, нека сметња, о чему на крају медији и не морају бити упознати, као алтернатива би могао ускочити Марко Луковић који има солидну сезону у Мурсији, ипак је Ендеса најзахтевнија европска лига.

У сваком случају, тешак задатак је пред Салетом, и тешка искушења чекају "орлове" у фебруару.

WillyWonka

pre 6 godina

Brz i uspješan oporavak želim.
Pratim Mačvana od početka njegove karijere iz kadetskih dana. Iako je izrastao u pouzdanog i dobrog igrača u evropskim okvirima, moram reći da sam puno više očekivao od njega. Ne znam gdje je zapelo, ali kako je dominirao na juniorskom SP kad je Srbija bila prvak, mislio sam da će biti NBA igrač.

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

“Popularni Maki bio je kapiten 'Orlova' u pohodu na evropsko zlato prošlog leta”???
(Mandrak, 25. januar 2018 13:59)

Istina, pohod bio na zlato, završio srebrom!

Uh

pre 6 godina

Uh, kakva steta, covek je sjajno igrao na evropskom prvenstvu, pravi kapiten. Plasim da ce se tesko vratiti u takvu formu posle ovakve povrede. A i veliki udar za reprezentaciju, on je bio jedan od par standardnih reprezentativaca koji je mogao da igra kvalifikacije.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Mace brz oporavak i da nam se vratis na parket sto pre.Srbija je mnogo izgubila jer smo ostali bez kapitena u kvalifikacijama.

acl

pre 6 godina

Bas peh. Tesko da ce se vratiti pre pocetka 2019. Iako se u teoriji predvidja oporavak za 8-9 meseci, u praksi vecina profesionalnih sportista tek posle godinu dana uspeva da se vrati u pravu formu. Naravno, ako se ne zuri i ne zeli da se rizikuje da se povreda vrati... Februara prosle godine se, na primer, isto tako povredio Dzabari Parker iz Milvokija i njegov povratak se ocekuje tek negde oko all star vikenda. Kao neko ko je i sam doziveo tu povredu, mogu da kazem da koleno nikada nece vise biti isto i da ce strah od iste povrede uvek postojati, ali, opet, u moj oporavak nisu bile ulozene hiljade eura/dolara, kao sto je to slucaj sa profesionalnim sportistima. Macvanu zelim brz oporavak i da bude ponovo igrac u kakvog je izrastao.

j

pre 6 godina

Veliki kosarkaski IQ poseduje Milan Macvan.Secam ga se bledo jos dok je igrao za Hemofarm sada vec pre 10-ak godina godina,a nema jos ni 29 .Vrhunski igrac,konstantan,nadam se da ce se vratiti jos jaci i bolji.

Orlando

pre 6 godina

Samo sto ce on biti operisan sutra, a ja evo vec 2 godine cekam operaciju!
(andrej, 25. januar 2018 13:47)

Ne boj se, nece on na VMA, covek ce da plati operaciju privatno, a isto i ti mozes tako. Nema potrebe on da ti smeta, nije on kriv sto nam se zdravstvo raspada.

ШУМАДИНАЦ

pre 6 godina

Mozda su mu samo naprsli ligamenti, da je pokidao, ne bi mogao da pomera nogu
(Marko, 25. januar 2018 14:16)

Ја сам покидао лигаменте пре 15 година и померао сам ногу, али наравно имао сам болове

laki

pre 6 godina

Samo sto ce on biti operisan sutra, a ja evo vec 2 godine cekam operaciju!
(andrej, 25. januar 2018 13:47)
Nece sutra, potrebno je neko vreme da spadne otok, oko 2 nedelje. :) ali svakako bolje nego ti.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

zvezdale: ti mora da si neki klinac, kad pišeš takve gluposti!! Ja sam Zvezdaš od malena, i bilo bi mi glupo da pišem tako nešto!! Milane brz oporavak i bez posledica!!

Normalan

pre 6 godina

Dobar momak je Maki.
Vaši komentari odnosno većine su za žaljenje jer ne znate više ništa o sebi a kamoli da ljudskosti postoji u vama.