Utorak, 23.01.2018.

10:35

Kavsi se posvađali u svlačionici zbog Lava

Rezultati Klivlend Kavalirsa su već nedeljama ispod nivoa, a to postepeno uzima maha i u svlačionici najboljeg tima Istoka prethodnih nekoliko sezona.

Izvor: AK

Kavsi se posvaðali u svlaèionici zbog Lava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Hahahh

pre 6 godina

Pa sta radi onda cuveni Tristan Tomson i Dej Ar Smit .Ovaj prvi operisan od kosarkaske vestine ,a ovaj drugi ko da je naduvan( sto nije daleko od istine) 90 posto vremena .Pa onda Sampert koji snima albume repuje kosarka ga slabije interesuje .Krauder koji se zaista najviye trudi i igra ozbiljno stavljen na cetvorku van pameti da bi Dzejms igrao i dalje krilo i glumio plejmejkera .Svaka cas Korveru i Fraju ,pogotovu Korveru koji i dalje sjajno sutira ,al njih dvojica u odbrani ne postoje likovi ih pretrcavaju ko dva igraca manje u odbrani kad se oni nadju na terenu .Jos se sad vratio Ajzea a i Rouz kona je to sad konfuzija tek ,ovaj Lu nema pojma sta radi .

Dušman

pre 6 godina

@milosh-nish, @vince carter
Alo rođacio, opet vi o nekoj razlici u kvalitetu Istoka i Zapada.
Na tom Zapadu imaš 2 krštene ekipe GSW i Hjuston, a se ostalo je slabije nego na tom izvikanom Zapadu.Pa zar zaboravljate da je trenutno najboli igrač Minesote Džimi Batler, prošle godine jedva ušao play off sa ekipom Čikaga na "nikada slabijem" Istoku.
P.S.čekamo DeAndere Džordana i jednog beka šutera do 8. februara za višestruke šampione Istoka Cleveland Cavaliers, jer ovako više ne ide...

milosh-nish

pre 6 godina

Ma odkud bi Lebron odveo Minesotu Kevina Lava u plej of...Ma nema šanse:)
Čovek je odveo Vilijamsa, Ilgauskasa, Pavlovića i Dru Gudena u NBA FINALE.
Vince ponekad stvarno preteruješ u nipodaštavanju Lebrona a inače su ti komentari ok. Pozdrav
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NOstalgija, 23. januar 2018 14:00)

na istoku covece,na istoku...inace je istok ove godine najjaci u poslednjih xyz godina ali i dalje u poredjenju sa zapadomn izgledaju kao amateri i da je neke pravde 12 ekipa sa zapada i 4 sa istoka bi igralo play off,ovako je smesno

Topnik

pre 6 godina

Love je u sličnoj situaciji kao irving,prihvatio je svoju ulogu u cavsima,no nikad nije bio uistinu sretan u ekipi.Moago bi biti trejdan uskoro.Glavno da svi jedva čekaju igrati s lebronom."Najnesebičnijim superstarom ikada".Kad nema borbe za titulu,teže je trpjeti lebronove gluposti.Istina uvijek izlazi na vidjelo u teškim trenucima.

sryugos

pre 6 godina

Klivlendu pre svega fali vreme da se uigraju sa Ajzejom kao stalnim clanom rotacije.
Onda im fali Lebronova dominacija koja je sve vise upitna zbog godina.
I na kraju bilo bi dobro da igraju Zizic i Osman kao disciplinovani skolovani evropljani na svojim pozicijama.

moke

pre 6 godina

Lav je igrao odlicno dok se nije vratio Tomas. Lav je idealan igrac da bude druga opcija. Kao treca opcija je bleda senka. Tako je bilo i sa Irvingom, a sada i sa Tomasom. Od 21-22 poena po mecu spao je na 18.5 za samo mesec dana.

coki

pre 6 godina

scholes....Lav ne zeli da coskari i ceka lopte?Lik prosecno sutira na kos koliko i LeBron,a kada bi prestao da coskari ne bi davao ni 5 poena prosecno jer pod kos ne ulazi a ledjima na niskom postu ne moze da nadigra ni beka kada ga preuzme.Lik bez brzine,skocnosti,visok a nema igru pod kosem,samo sut,I to jedna utakmice 9-14 sut pa 4 sledece 2-16.Los u odbrani,u napadu prangija za tri i to je to.Jednostavno,ovi Kavsi nemaju kvalitet(Vejd,Fraj,Korver,Kalderon zajedno 200 godina imaju,davno prosli zenit,Vejd vise ne moze da igra,realno),Sampert I J.R.Smit se takmice ko je losiji u odbrani,sutu I manjku inteligencije,a Tristan Tompson osim manjka inteligencije nema ni talenta za napad a u odbrani los.Rouz i Tomas nisu igraci kakvi su bili(Rouz ni 20% kakav je bio a Ajzea 50%),ceo tim i ofanzivno I defanzivno vuce lik od 33godine(LeBron),prosecno daje 27 poena,8skokva,9asistencija,sut preko 56%!

coki

pre 6 godina

Bree...jel moguce da u 21. veku ima i dalje ljudi koji misle da jedan igrac nekih tima u Americi bude vazniji od cele fransize i da on odlucuje o igracima,treneru,generalnom menadzeru?

jolly

pre 6 godina

Napadaju jedinog čoveka koga, zapravo, ne treba da napadaju. Od kako je u Klivlendu, nikada se nije požalio niti rekao nešto negativno o bilo kome, već uredno radi šta se od njega traži. Lik navlači rudarsku kacigu svaku utakmicu i igra centra, iako je po prirodi četvorka.
Protiv Oklahome izašao iz igre mrtav bolestan, a ovi bez njega primili 150 poena i krive ga, a čujem da je odjednom kriv i za poraz od Ratnika u finalu.
Nema veze što Durent daje poena preko Lebrona kako hoće, što Tompson ima manje skokova od Karija, što Smit ne može da se sastavi. Tomas rupa u odbrani, Šampert nevidljiv, da ne nabrajam dalje...
More rođaci, malo više da trenirate da opravdate te svoje ugovore, a manje da upirete prstom u druge ljude, inače do finala nećete ni da dođete. Iako dođu do finala, najverovatnije sledi im bruka i gubitak od 4:0.

Buki

pre 6 godina

Mene bas zanima koji ce to tim Klivlend da prevari pa da im uvali Tristana Tomsona koji ima ugovor na jos dve godine koji je garantovan i to 17,4 i 18,5 miliona plus svitu porodice Kardasijan a lik daje 5 poena i 6 skokova.Ili Smita koji isto ima ovu i jos dve godine garantovanog ugovora od 14,7 i 15,6 milona a lik nije za ozbiljnu kosarku ima jos igraca u Klivlendu koji imaju astronomske ugovore a nista ne pokazuju a te ugovore im je obezbedijo Lebron.Ono sto drugi timovi mogu da prihvate a to je ugovor Kraudera koji ima ugovor na jos dve godine a zahvalan igrac i Kevin Lov koji je isto vezan ugovorom ali je dobar igrac i pik od Bruklina to je sve sto vredi za trejd od Klivlenda a ne Tristan,Smith,Sampert i Fray koji imaju velike zagarantovane ugovore a nista ne pruzau,bas me interesuje koji ce tim biti toliko glup da uzme te igrace.

NOstalgija

pre 6 godina

@vince carter
Ma odkud bi Lebron odveo Minesotu Kevina Lava u plej of...Ma nema šanse:)
Čovek je odveo Vilijamsa, Ilgauskasa, Pavlovića i Dru Gudena u NBA FINALE.
Vince ponekad stvarno preteruješ u nipodaštavanju Lebrona a inače su ti komentari ok. Pozdrav

Buki

pre 6 godina

Realno Lav je jedan od najsebičnijih igrača u NBA ligi. Uz recimo Kleja Tompsona, Zeka Rendolfa i LA Oldridža. Njegova pozicija je lažna petica, s tim što on visi na trojci. Ako dobije loptu on računa da je ne treba nikome vraćati. Nema povratnog pasa nikada. Zna biti dobar, ali u važnim utakmicama gotovo po pravilu ga nema. Većinom mu igra zavisi od toga kako otvori utakmicu. Ako mu upadne prvih par šuteva odigraće dobro, a ako ne - potonuće.
Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.
(Jezekilj, 23. januar 2018 12:31)


Ovaj tvoj komentar je dokaz koliko poznajes igru Klivlenda za koji toliko navijas i koliko si realan,pa Lav stoji na trojci zato sto to odgovara Lebronu da izvuce protivnicke visoke igrace iz reketa kako bi ocistijo reket Lebronu upravo takvi visoki igraci koji sutiraju trojke jedino i odgovaraju Lebronu ako dovedu Deandrea nisam bas siguran koliko ce to njima pomoci pokupice on lopti ali nije on neki defanzivac ja da sam na njihovom mestu bi jurio Marka Gasola jer to je igrac koji bi se najbolje uklopijo u igru Klivlenda a i bio je defanzivac godine to sve govori kakav Jordan i Kazins.

stellarossa

pre 6 godina

Lav je jedan od najkompletnijih igraca u ligi. Posle Lebrona, glavni igrac u ekipi. On kad je u formi, prosto je nezaustavljiv. Bolje neka traze trenera sa autoritetom nego marionetu.

NastyB

pre 6 godina

Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.
(Jezekilj, 23. januar 2018 12:31)

O, Bože, dati najboljeg centra lige za tri krš igrača sa enormnim ugovorima! Pa to ni u NBA 2K18 ne bi mohlo da se izvede, a vlasnik "Pelikana" to ne bi uradio ni pod pretnjom oružjem.
I, što je najgore, nije jedini koji misli da je ovako nešto izvodljivo. Strašno.

Pa mi smo dosli njih da gledamo

pre 6 godina

Samo je bitno sta kaze jedan covek, koji radi kao glavni igrac, GM, prvi trener, ekonom, vodoinstalater, elektricar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 23. januar 2018 11:36)


Malo ga pretera,nije ti on ON pa tako da pises.

vince carter

pre 6 godina

@Zoki sto Lebron nije dosao u Minesotu umesto Lova da vidim dal bi igrao playoff na zapadu :)) samo cu reci Klivlend 2008 47:35 cetvrti na istoku,Golden Stejt 48:34 deveti na zapadu,Cavs 2007 sa 50:32 drugi na istoku,sesti na zapadu sa tim skorom i igranje sa Spursima u prvom kolu )) neko rece juce Bullsi imali 55 pobeda bez Dzordana ali taj isti nije rekao da su Pippen,Grant,Armstrong dobili Kukoca,Kerra,Longlija te sezone a Pippen bio u prajmu a vec sledece godine su bili mnogo losiji pre nego sto se Dzordan vratio!!! A sad pogledajte skor Bulsa pre nego sto su draftovali MJ i sa ruki Dzordanom...u sezoni kad je Majkl propustio 64 utakmice...Bulls 21:43,the end :)

Nemanjici

pre 6 godina

Ovi poceli kao Neymar i CR. Klanovi i ostale budalastine. Krive druge. Male su im plate. Neka idu da rade u pekari ako im se ne svidja. Neka pogledaju svog laznog Kralja i videce gde ide 60% lopti celog tima. Kosarka je kao i fudbal timski sport.

palop

pre 6 godina

Lav je igrao bas dobro u poslednje vreme, a ovi igraci sto upiru prstom u njega treba da se pogledaju u ogledalo, oni su primili skoro 150 poena od Oklahome. Kako stvari stoje, Klivlend nece ni doci do finala ove godine.

Jezekilj

pre 6 godina

Realno Lav je jedan od najsebičnijih igrača u NBA ligi. Uz recimo Kleja Tompsona, Zeka Rendolfa i LA Oldridža. Njegova pozicija je lažna petica, s tim što on visi na trojci. Ako dobije loptu on računa da je ne treba nikome vraćati. Nema povratnog pasa nikada. Zna biti dobar, ali u važnim utakmicama gotovo po pravilu ga nema. Većinom mu igra zavisi od toga kako otvori utakmicu. Ako mu upadne prvih par šuteva odigraće dobro, a ako ne - potonuće.
Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.

(Zoki, 23. januar 2018 11:55)

pre 6 godina

za Lava se u potpunosti slazem, ali za Irvinga ne! covek igra fenomenalno u Bostonu, a Boston prvi na istoku! istina je da ima dobre saigrace ali je on ubedljivo najbolji i predvodi ekipu.

NOstalgija

pre 6 godina

Lav je truba od igrača.
Pokazao je da ne može da bude vođa ekipa.
Ne vidim šta je problem da ćoškari i čeka da mu LBJ uputi pas.

scholes

pre 6 godina

Kažem ja da je Lav pao u depresiju uvidevši s kim ima posla. Ne želi da ćoškari ceo život u korneru na trojci i čeka LeBronove povratne pasove, a još manje da igra na petici i da se tuče s protivničkim centrima u odbrani. Nije Irving lud što je otišao.

Zoki

pre 6 godina

Kažem ja da je Lav pao u depresiju uvidevši s kim ima posla. Ne želi da ćoškari ceo život u korneru na trojci i čeka LeBronove povratne pasove, a još manje da igra na petici i da se tuče s protivničkim centrima u odbrani. Nije Irving lud što je otišao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (scholes, 23. januar 2018 11:42)

Imao je prilike da se pokaže i kad je bio glavni u timu. Dobra statistika ali nije mogao ni da primiriše plejofu, a kamo li da svake godine igra finale. Isto i za Irvinga važi iako jeste bio malo mlađi.

scholes

pre 6 godina

Kažem ja da je Lav pao u depresiju uvidevši s kim ima posla. Ne želi da ćoškari ceo život u korneru na trojci i čeka LeBronove povratne pasove, a još manje da igra na petici i da se tuče s protivničkim centrima u odbrani. Nije Irving lud što je otišao.

palop

pre 6 godina

Lav je igrao bas dobro u poslednje vreme, a ovi igraci sto upiru prstom u njega treba da se pogledaju u ogledalo, oni su primili skoro 150 poena od Oklahome. Kako stvari stoje, Klivlend nece ni doci do finala ove godine.

(Zoki, 23. januar 2018 11:55)

pre 6 godina

za Lava se u potpunosti slazem, ali za Irvinga ne! covek igra fenomenalno u Bostonu, a Boston prvi na istoku! istina je da ima dobre saigrace ali je on ubedljivo najbolji i predvodi ekipu.

jolly

pre 6 godina

Napadaju jedinog čoveka koga, zapravo, ne treba da napadaju. Od kako je u Klivlendu, nikada se nije požalio niti rekao nešto negativno o bilo kome, već uredno radi šta se od njega traži. Lik navlači rudarsku kacigu svaku utakmicu i igra centra, iako je po prirodi četvorka.
Protiv Oklahome izašao iz igre mrtav bolestan, a ovi bez njega primili 150 poena i krive ga, a čujem da je odjednom kriv i za poraz od Ratnika u finalu.
Nema veze što Durent daje poena preko Lebrona kako hoće, što Tompson ima manje skokova od Karija, što Smit ne može da se sastavi. Tomas rupa u odbrani, Šampert nevidljiv, da ne nabrajam dalje...
More rođaci, malo više da trenirate da opravdate te svoje ugovore, a manje da upirete prstom u druge ljude, inače do finala nećete ni da dođete. Iako dođu do finala, najverovatnije sledi im bruka i gubitak od 4:0.

Zoki

pre 6 godina

Kažem ja da je Lav pao u depresiju uvidevši s kim ima posla. Ne želi da ćoškari ceo život u korneru na trojci i čeka LeBronove povratne pasove, a još manje da igra na petici i da se tuče s protivničkim centrima u odbrani. Nije Irving lud što je otišao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (scholes, 23. januar 2018 11:42)

Imao je prilike da se pokaže i kad je bio glavni u timu. Dobra statistika ali nije mogao ni da primiriše plejofu, a kamo li da svake godine igra finale. Isto i za Irvinga važi iako jeste bio malo mlađi.

Nemanjici

pre 6 godina

Ovi poceli kao Neymar i CR. Klanovi i ostale budalastine. Krive druge. Male su im plate. Neka idu da rade u pekari ako im se ne svidja. Neka pogledaju svog laznog Kralja i videce gde ide 60% lopti celog tima. Kosarka je kao i fudbal timski sport.

NastyB

pre 6 godina

Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.
(Jezekilj, 23. januar 2018 12:31)

O, Bože, dati najboljeg centra lige za tri krš igrača sa enormnim ugovorima! Pa to ni u NBA 2K18 ne bi mohlo da se izvede, a vlasnik "Pelikana" to ne bi uradio ni pod pretnjom oružjem.
I, što je najgore, nije jedini koji misli da je ovako nešto izvodljivo. Strašno.

NOstalgija

pre 6 godina

@vince carter
Ma odkud bi Lebron odveo Minesotu Kevina Lava u plej of...Ma nema šanse:)
Čovek je odveo Vilijamsa, Ilgauskasa, Pavlovića i Dru Gudena u NBA FINALE.
Vince ponekad stvarno preteruješ u nipodaštavanju Lebrona a inače su ti komentari ok. Pozdrav

stellarossa

pre 6 godina

Lav je jedan od najkompletnijih igraca u ligi. Posle Lebrona, glavni igrac u ekipi. On kad je u formi, prosto je nezaustavljiv. Bolje neka traze trenera sa autoritetom nego marionetu.

Buki

pre 6 godina

Realno Lav je jedan od najsebičnijih igrača u NBA ligi. Uz recimo Kleja Tompsona, Zeka Rendolfa i LA Oldridža. Njegova pozicija je lažna petica, s tim što on visi na trojci. Ako dobije loptu on računa da je ne treba nikome vraćati. Nema povratnog pasa nikada. Zna biti dobar, ali u važnim utakmicama gotovo po pravilu ga nema. Većinom mu igra zavisi od toga kako otvori utakmicu. Ako mu upadne prvih par šuteva odigraće dobro, a ako ne - potonuće.
Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.
(Jezekilj, 23. januar 2018 12:31)


Ovaj tvoj komentar je dokaz koliko poznajes igru Klivlenda za koji toliko navijas i koliko si realan,pa Lav stoji na trojci zato sto to odgovara Lebronu da izvuce protivnicke visoke igrace iz reketa kako bi ocistijo reket Lebronu upravo takvi visoki igraci koji sutiraju trojke jedino i odgovaraju Lebronu ako dovedu Deandrea nisam bas siguran koliko ce to njima pomoci pokupice on lopti ali nije on neki defanzivac ja da sam na njihovom mestu bi jurio Marka Gasola jer to je igrac koji bi se najbolje uklopijo u igru Klivlenda a i bio je defanzivac godine to sve govori kakav Jordan i Kazins.

Buki

pre 6 godina

Mene bas zanima koji ce to tim Klivlend da prevari pa da im uvali Tristana Tomsona koji ima ugovor na jos dve godine koji je garantovan i to 17,4 i 18,5 miliona plus svitu porodice Kardasijan a lik daje 5 poena i 6 skokova.Ili Smita koji isto ima ovu i jos dve godine garantovanog ugovora od 14,7 i 15,6 milona a lik nije za ozbiljnu kosarku ima jos igraca u Klivlendu koji imaju astronomske ugovore a nista ne pokazuju a te ugovore im je obezbedijo Lebron.Ono sto drugi timovi mogu da prihvate a to je ugovor Kraudera koji ima ugovor na jos dve godine a zahvalan igrac i Kevin Lov koji je isto vezan ugovorom ali je dobar igrac i pik od Bruklina to je sve sto vredi za trejd od Klivlenda a ne Tristan,Smith,Sampert i Fray koji imaju velike zagarantovane ugovore a nista ne pruzau,bas me interesuje koji ce tim biti toliko glup da uzme te igrace.

vince carter

pre 6 godina

@Zoki sto Lebron nije dosao u Minesotu umesto Lova da vidim dal bi igrao playoff na zapadu :)) samo cu reci Klivlend 2008 47:35 cetvrti na istoku,Golden Stejt 48:34 deveti na zapadu,Cavs 2007 sa 50:32 drugi na istoku,sesti na zapadu sa tim skorom i igranje sa Spursima u prvom kolu )) neko rece juce Bullsi imali 55 pobeda bez Dzordana ali taj isti nije rekao da su Pippen,Grant,Armstrong dobili Kukoca,Kerra,Longlija te sezone a Pippen bio u prajmu a vec sledece godine su bili mnogo losiji pre nego sto se Dzordan vratio!!! A sad pogledajte skor Bulsa pre nego sto su draftovali MJ i sa ruki Dzordanom...u sezoni kad je Majkl propustio 64 utakmice...Bulls 21:43,the end :)

Hahahh

pre 6 godina

Pa sta radi onda cuveni Tristan Tomson i Dej Ar Smit .Ovaj prvi operisan od kosarkaske vestine ,a ovaj drugi ko da je naduvan( sto nije daleko od istine) 90 posto vremena .Pa onda Sampert koji snima albume repuje kosarka ga slabije interesuje .Krauder koji se zaista najviye trudi i igra ozbiljno stavljen na cetvorku van pameti da bi Dzejms igrao i dalje krilo i glumio plejmejkera .Svaka cas Korveru i Fraju ,pogotovu Korveru koji i dalje sjajno sutira ,al njih dvojica u odbrani ne postoje likovi ih pretrcavaju ko dva igraca manje u odbrani kad se oni nadju na terenu .Jos se sad vratio Ajzea a i Rouz kona je to sad konfuzija tek ,ovaj Lu nema pojma sta radi .

Jezekilj

pre 6 godina

Realno Lav je jedan od najsebičnijih igrača u NBA ligi. Uz recimo Kleja Tompsona, Zeka Rendolfa i LA Oldridža. Njegova pozicija je lažna petica, s tim što on visi na trojci. Ako dobije loptu on računa da je ne treba nikome vraćati. Nema povratnog pasa nikada. Zna biti dobar, ali u važnim utakmicama gotovo po pravilu ga nema. Većinom mu igra zavisi od toga kako otvori utakmicu. Ako mu upadne prvih par šuteva odigraće dobro, a ako ne - potonuće.
Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.

Topnik

pre 6 godina

Love je u sličnoj situaciji kao irving,prihvatio je svoju ulogu u cavsima,no nikad nije bio uistinu sretan u ekipi.Moago bi biti trejdan uskoro.Glavno da svi jedva čekaju igrati s lebronom."Najnesebičnijim superstarom ikada".Kad nema borbe za titulu,teže je trpjeti lebronove gluposti.Istina uvijek izlazi na vidjelo u teškim trenucima.

Pa mi smo dosli njih da gledamo

pre 6 godina

Samo je bitno sta kaze jedan covek, koji radi kao glavni igrac, GM, prvi trener, ekonom, vodoinstalater, elektricar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 23. januar 2018 11:36)


Malo ga pretera,nije ti on ON pa tako da pises.

sryugos

pre 6 godina

Klivlendu pre svega fali vreme da se uigraju sa Ajzejom kao stalnim clanom rotacije.
Onda im fali Lebronova dominacija koja je sve vise upitna zbog godina.
I na kraju bilo bi dobro da igraju Zizic i Osman kao disciplinovani skolovani evropljani na svojim pozicijama.

milosh-nish

pre 6 godina

Ma odkud bi Lebron odveo Minesotu Kevina Lava u plej of...Ma nema šanse:)
Čovek je odveo Vilijamsa, Ilgauskasa, Pavlovića i Dru Gudena u NBA FINALE.
Vince ponekad stvarno preteruješ u nipodaštavanju Lebrona a inače su ti komentari ok. Pozdrav
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NOstalgija, 23. januar 2018 14:00)

na istoku covece,na istoku...inace je istok ove godine najjaci u poslednjih xyz godina ali i dalje u poredjenju sa zapadomn izgledaju kao amateri i da je neke pravde 12 ekipa sa zapada i 4 sa istoka bi igralo play off,ovako je smesno

moke

pre 6 godina

Lav je igrao odlicno dok se nije vratio Tomas. Lav je idealan igrac da bude druga opcija. Kao treca opcija je bleda senka. Tako je bilo i sa Irvingom, a sada i sa Tomasom. Od 21-22 poena po mecu spao je na 18.5 za samo mesec dana.

NOstalgija

pre 6 godina

Lav je truba od igrača.
Pokazao je da ne može da bude vođa ekipa.
Ne vidim šta je problem da ćoškari i čeka da mu LBJ uputi pas.

coki

pre 6 godina

scholes....Lav ne zeli da coskari i ceka lopte?Lik prosecno sutira na kos koliko i LeBron,a kada bi prestao da coskari ne bi davao ni 5 poena prosecno jer pod kos ne ulazi a ledjima na niskom postu ne moze da nadigra ni beka kada ga preuzme.Lik bez brzine,skocnosti,visok a nema igru pod kosem,samo sut,I to jedna utakmice 9-14 sut pa 4 sledece 2-16.Los u odbrani,u napadu prangija za tri i to je to.Jednostavno,ovi Kavsi nemaju kvalitet(Vejd,Fraj,Korver,Kalderon zajedno 200 godina imaju,davno prosli zenit,Vejd vise ne moze da igra,realno),Sampert I J.R.Smit se takmice ko je losiji u odbrani,sutu I manjku inteligencije,a Tristan Tompson osim manjka inteligencije nema ni talenta za napad a u odbrani los.Rouz i Tomas nisu igraci kakvi su bili(Rouz ni 20% kakav je bio a Ajzea 50%),ceo tim i ofanzivno I defanzivno vuce lik od 33godine(LeBron),prosecno daje 27 poena,8skokva,9asistencija,sut preko 56%!

Dušman

pre 6 godina

@milosh-nish, @vince carter
Alo rođacio, opet vi o nekoj razlici u kvalitetu Istoka i Zapada.
Na tom Zapadu imaš 2 krštene ekipe GSW i Hjuston, a se ostalo je slabije nego na tom izvikanom Zapadu.Pa zar zaboravljate da je trenutno najboli igrač Minesote Džimi Batler, prošle godine jedva ušao play off sa ekipom Čikaga na "nikada slabijem" Istoku.
P.S.čekamo DeAndere Džordana i jednog beka šutera do 8. februara za višestruke šampione Istoka Cleveland Cavaliers, jer ovako više ne ide...

coki

pre 6 godina

Bree...jel moguce da u 21. veku ima i dalje ljudi koji misle da jedan igrac nekih tima u Americi bude vazniji od cele fransize i da on odlucuje o igracima,treneru,generalnom menadzeru?

Zoki

pre 6 godina

Kažem ja da je Lav pao u depresiju uvidevši s kim ima posla. Ne želi da ćoškari ceo život u korneru na trojci i čeka LeBronove povratne pasove, a još manje da igra na petici i da se tuče s protivničkim centrima u odbrani. Nije Irving lud što je otišao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (scholes, 23. januar 2018 11:42)

Imao je prilike da se pokaže i kad je bio glavni u timu. Dobra statistika ali nije mogao ni da primiriše plejofu, a kamo li da svake godine igra finale. Isto i za Irvinga važi iako jeste bio malo mlađi.

Jezekilj

pre 6 godina

Realno Lav je jedan od najsebičnijih igrača u NBA ligi. Uz recimo Kleja Tompsona, Zeka Rendolfa i LA Oldridža. Njegova pozicija je lažna petica, s tim što on visi na trojci. Ako dobije loptu on računa da je ne treba nikome vraćati. Nema povratnog pasa nikada. Zna biti dobar, ali u važnim utakmicama gotovo po pravilu ga nema. Većinom mu igra zavisi od toga kako otvori utakmicu. Ako mu upadne prvih par šuteva odigraće dobro, a ako ne - potonuće.
Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.

NOstalgija

pre 6 godina

Lav je truba od igrača.
Pokazao je da ne može da bude vođa ekipa.
Ne vidim šta je problem da ćoškari i čeka da mu LBJ uputi pas.

scholes

pre 6 godina

Kažem ja da je Lav pao u depresiju uvidevši s kim ima posla. Ne želi da ćoškari ceo život u korneru na trojci i čeka LeBronove povratne pasove, a još manje da igra na petici i da se tuče s protivničkim centrima u odbrani. Nije Irving lud što je otišao.

vince carter

pre 6 godina

@Zoki sto Lebron nije dosao u Minesotu umesto Lova da vidim dal bi igrao playoff na zapadu :)) samo cu reci Klivlend 2008 47:35 cetvrti na istoku,Golden Stejt 48:34 deveti na zapadu,Cavs 2007 sa 50:32 drugi na istoku,sesti na zapadu sa tim skorom i igranje sa Spursima u prvom kolu )) neko rece juce Bullsi imali 55 pobeda bez Dzordana ali taj isti nije rekao da su Pippen,Grant,Armstrong dobili Kukoca,Kerra,Longlija te sezone a Pippen bio u prajmu a vec sledece godine su bili mnogo losiji pre nego sto se Dzordan vratio!!! A sad pogledajte skor Bulsa pre nego sto su draftovali MJ i sa ruki Dzordanom...u sezoni kad je Majkl propustio 64 utakmice...Bulls 21:43,the end :)

Buki

pre 6 godina

Realno Lav je jedan od najsebičnijih igrača u NBA ligi. Uz recimo Kleja Tompsona, Zeka Rendolfa i LA Oldridža. Njegova pozicija je lažna petica, s tim što on visi na trojci. Ako dobije loptu on računa da je ne treba nikome vraćati. Nema povratnog pasa nikada. Zna biti dobar, ali u važnim utakmicama gotovo po pravilu ga nema. Većinom mu igra zavisi od toga kako otvori utakmicu. Ako mu upadne prvih par šuteva odigraće dobro, a ako ne - potonuće.
Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.
(Jezekilj, 23. januar 2018 12:31)


Ovaj tvoj komentar je dokaz koliko poznajes igru Klivlenda za koji toliko navijas i koliko si realan,pa Lav stoji na trojci zato sto to odgovara Lebronu da izvuce protivnicke visoke igrace iz reketa kako bi ocistijo reket Lebronu upravo takvi visoki igraci koji sutiraju trojke jedino i odgovaraju Lebronu ako dovedu Deandrea nisam bas siguran koliko ce to njima pomoci pokupice on lopti ali nije on neki defanzivac ja da sam na njihovom mestu bi jurio Marka Gasola jer to je igrac koji bi se najbolje uklopijo u igru Klivlenda a i bio je defanzivac godine to sve govori kakav Jordan i Kazins.

Dušman

pre 6 godina

@milosh-nish, @vince carter
Alo rođacio, opet vi o nekoj razlici u kvalitetu Istoka i Zapada.
Na tom Zapadu imaš 2 krštene ekipe GSW i Hjuston, a se ostalo je slabije nego na tom izvikanom Zapadu.Pa zar zaboravljate da je trenutno najboli igrač Minesote Džimi Batler, prošle godine jedva ušao play off sa ekipom Čikaga na "nikada slabijem" Istoku.
P.S.čekamo DeAndere Džordana i jednog beka šutera do 8. februara za višestruke šampione Istoka Cleveland Cavaliers, jer ovako više ne ide...

Nemanjici

pre 6 godina

Ovi poceli kao Neymar i CR. Klanovi i ostale budalastine. Krive druge. Male su im plate. Neka idu da rade u pekari ako im se ne svidja. Neka pogledaju svog laznog Kralja i videce gde ide 60% lopti celog tima. Kosarka je kao i fudbal timski sport.

NOstalgija

pre 6 godina

@vince carter
Ma odkud bi Lebron odveo Minesotu Kevina Lava u plej of...Ma nema šanse:)
Čovek je odveo Vilijamsa, Ilgauskasa, Pavlovića i Dru Gudena u NBA FINALE.
Vince ponekad stvarno preteruješ u nipodaštavanju Lebrona a inače su ti komentari ok. Pozdrav

coki

pre 6 godina

scholes....Lav ne zeli da coskari i ceka lopte?Lik prosecno sutira na kos koliko i LeBron,a kada bi prestao da coskari ne bi davao ni 5 poena prosecno jer pod kos ne ulazi a ledjima na niskom postu ne moze da nadigra ni beka kada ga preuzme.Lik bez brzine,skocnosti,visok a nema igru pod kosem,samo sut,I to jedna utakmice 9-14 sut pa 4 sledece 2-16.Los u odbrani,u napadu prangija za tri i to je to.Jednostavno,ovi Kavsi nemaju kvalitet(Vejd,Fraj,Korver,Kalderon zajedno 200 godina imaju,davno prosli zenit,Vejd vise ne moze da igra,realno),Sampert I J.R.Smit se takmice ko je losiji u odbrani,sutu I manjku inteligencije,a Tristan Tompson osim manjka inteligencije nema ni talenta za napad a u odbrani los.Rouz i Tomas nisu igraci kakvi su bili(Rouz ni 20% kakav je bio a Ajzea 50%),ceo tim i ofanzivno I defanzivno vuce lik od 33godine(LeBron),prosecno daje 27 poena,8skokva,9asistencija,sut preko 56%!

coki

pre 6 godina

Bree...jel moguce da u 21. veku ima i dalje ljudi koji misle da jedan igrac nekih tima u Americi bude vazniji od cele fransize i da on odlucuje o igracima,treneru,generalnom menadzeru?

Pa mi smo dosli njih da gledamo

pre 6 godina

Samo je bitno sta kaze jedan covek, koji radi kao glavni igrac, GM, prvi trener, ekonom, vodoinstalater, elektricar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 23. januar 2018 11:36)


Malo ga pretera,nije ti on ON pa tako da pises.

jolly

pre 6 godina

Napadaju jedinog čoveka koga, zapravo, ne treba da napadaju. Od kako je u Klivlendu, nikada se nije požalio niti rekao nešto negativno o bilo kome, već uredno radi šta se od njega traži. Lik navlači rudarsku kacigu svaku utakmicu i igra centra, iako je po prirodi četvorka.
Protiv Oklahome izašao iz igre mrtav bolestan, a ovi bez njega primili 150 poena i krive ga, a čujem da je odjednom kriv i za poraz od Ratnika u finalu.
Nema veze što Durent daje poena preko Lebrona kako hoće, što Tompson ima manje skokova od Karija, što Smit ne može da se sastavi. Tomas rupa u odbrani, Šampert nevidljiv, da ne nabrajam dalje...
More rođaci, malo više da trenirate da opravdate te svoje ugovore, a manje da upirete prstom u druge ljude, inače do finala nećete ni da dođete. Iako dođu do finala, najverovatnije sledi im bruka i gubitak od 4:0.

milosh-nish

pre 6 godina

Ma odkud bi Lebron odveo Minesotu Kevina Lava u plej of...Ma nema šanse:)
Čovek je odveo Vilijamsa, Ilgauskasa, Pavlovića i Dru Gudena u NBA FINALE.
Vince ponekad stvarno preteruješ u nipodaštavanju Lebrona a inače su ti komentari ok. Pozdrav
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NOstalgija, 23. januar 2018 14:00)

na istoku covece,na istoku...inace je istok ove godine najjaci u poslednjih xyz godina ali i dalje u poredjenju sa zapadomn izgledaju kao amateri i da je neke pravde 12 ekipa sa zapada i 4 sa istoka bi igralo play off,ovako je smesno

palop

pre 6 godina

Lav je igrao bas dobro u poslednje vreme, a ovi igraci sto upiru prstom u njega treba da se pogledaju u ogledalo, oni su primili skoro 150 poena od Oklahome. Kako stvari stoje, Klivlend nece ni doci do finala ove godine.

NastyB

pre 6 godina

Lično smatram da ga treba trejdovati. Pokušati dovesti Kazinsa, a poslati njima Lava, Šamperta i Čeninga Fraja. Ili tako nešto.

Kevin Lav je igrač za timove sa dna tabele.
(Jezekilj, 23. januar 2018 12:31)

O, Bože, dati najboljeg centra lige za tri krš igrača sa enormnim ugovorima! Pa to ni u NBA 2K18 ne bi mohlo da se izvede, a vlasnik "Pelikana" to ne bi uradio ni pod pretnjom oružjem.
I, što je najgore, nije jedini koji misli da je ovako nešto izvodljivo. Strašno.

(Zoki, 23. januar 2018 11:55)

pre 6 godina

za Lava se u potpunosti slazem, ali za Irvinga ne! covek igra fenomenalno u Bostonu, a Boston prvi na istoku! istina je da ima dobre saigrace ali je on ubedljivo najbolji i predvodi ekipu.

stellarossa

pre 6 godina

Lav je jedan od najkompletnijih igraca u ligi. Posle Lebrona, glavni igrac u ekipi. On kad je u formi, prosto je nezaustavljiv. Bolje neka traze trenera sa autoritetom nego marionetu.

sryugos

pre 6 godina

Klivlendu pre svega fali vreme da se uigraju sa Ajzejom kao stalnim clanom rotacije.
Onda im fali Lebronova dominacija koja je sve vise upitna zbog godina.
I na kraju bilo bi dobro da igraju Zizic i Osman kao disciplinovani skolovani evropljani na svojim pozicijama.

Topnik

pre 6 godina

Love je u sličnoj situaciji kao irving,prihvatio je svoju ulogu u cavsima,no nikad nije bio uistinu sretan u ekipi.Moago bi biti trejdan uskoro.Glavno da svi jedva čekaju igrati s lebronom."Najnesebičnijim superstarom ikada".Kad nema borbe za titulu,teže je trpjeti lebronove gluposti.Istina uvijek izlazi na vidjelo u teškim trenucima.

moke

pre 6 godina

Lav je igrao odlicno dok se nije vratio Tomas. Lav je idealan igrac da bude druga opcija. Kao treca opcija je bleda senka. Tako je bilo i sa Irvingom, a sada i sa Tomasom. Od 21-22 poena po mecu spao je na 18.5 za samo mesec dana.

Buki

pre 6 godina

Mene bas zanima koji ce to tim Klivlend da prevari pa da im uvali Tristana Tomsona koji ima ugovor na jos dve godine koji je garantovan i to 17,4 i 18,5 miliona plus svitu porodice Kardasijan a lik daje 5 poena i 6 skokova.Ili Smita koji isto ima ovu i jos dve godine garantovanog ugovora od 14,7 i 15,6 milona a lik nije za ozbiljnu kosarku ima jos igraca u Klivlendu koji imaju astronomske ugovore a nista ne pokazuju a te ugovore im je obezbedijo Lebron.Ono sto drugi timovi mogu da prihvate a to je ugovor Kraudera koji ima ugovor na jos dve godine a zahvalan igrac i Kevin Lov koji je isto vezan ugovorom ali je dobar igrac i pik od Bruklina to je sve sto vredi za trejd od Klivlenda a ne Tristan,Smith,Sampert i Fray koji imaju velike zagarantovane ugovore a nista ne pruzau,bas me interesuje koji ce tim biti toliko glup da uzme te igrace.

Hahahh

pre 6 godina

Pa sta radi onda cuveni Tristan Tomson i Dej Ar Smit .Ovaj prvi operisan od kosarkaske vestine ,a ovaj drugi ko da je naduvan( sto nije daleko od istine) 90 posto vremena .Pa onda Sampert koji snima albume repuje kosarka ga slabije interesuje .Krauder koji se zaista najviye trudi i igra ozbiljno stavljen na cetvorku van pameti da bi Dzejms igrao i dalje krilo i glumio plejmejkera .Svaka cas Korveru i Fraju ,pogotovu Korveru koji i dalje sjajno sutira ,al njih dvojica u odbrani ne postoje likovi ih pretrcavaju ko dva igraca manje u odbrani kad se oni nadju na terenu .Jos se sad vratio Ajzea a i Rouz kona je to sad konfuzija tek ,ovaj Lu nema pojma sta radi .