Sreda, 10.01.2018.

23:00

EK: Džikićeva Budućnost srušila Cedevitu u Zagrebu

Košarkaši Budućnosti savladali su Cedevitu u drugom kolu Grupe K Evrokupa – 78:75.

Izvor: B92

EK: Džikiæeva Buduænost srušila Cedevitu u Zagrebu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Damir PG

pre 6 godina

Odgovor za "Miles Devisa" i "Konstataciju"


Momci,trebam li ja kao veliki navijac Buducnosti da kazem da smo vas SLUCAJNO dobili 2 puta??? Naravno da ne. A vi kao veliki "magovi" kosarke bi trebali realno da kazete koja je trenutno najjaca ekipa u Ex Yu ! Jeste tek januar,ali i slijepac vidi da je ovo najjača ekipa Buducnosti zadnjih godina,dirigovana vrhunskim trenerom,najboljim u ABA ligi!Prosle godine ste VI nas dobili 2 puta u regularnom dijelu i samim tim pokazali da ste tada bili najjaci i kasnije zasluzeno uzeli titulu.Niko se tada nije javljao da komentarise kako je tek januar,daleko je maj itd. Ako neumijete sportski da čestitate na igri koju trenutno pruža Buducnost,onda nemojte previse pametovati. Pozdrav iz PLAVO-BIJELE PODGORICE!

Posmatrac

pre 6 godina

"Kakvi komentari odnosno uvreda na racun rivala svojih."

Ja bi sve pitao ove navijace jer svi drugi trebaju da ne igraju evroligu odnosno da ABA liga nema nekog novog sampiona. Razumem da je to zbog partizana koji vam je nabio komplekse u kosarci al cinjenica da je lopta okrugla da je sve moguce pa da Buducnost bude jednom prva poput Cibone u Bg za koju ste bili ubedjeni da prolazite. Dakle prestanite gledate nabedjeno ostrasceno jer jednom ce doci ta cinjenica koju cete morat prihvatit. Pa makar vecinu vas zabolelo.

tonconi

pre 6 godina

Kao neko ko ne navija za Zvezdu, a citajuci ove nadmene komentare delija samo mogu da pozelim da vas Buducnost dotuce do kraja, jer im je odlicno krenulo??

SrbEUin

pre 6 godina

Buducnost ispunjava sve uslove za EL.POTVRDILI CELNICI EL.
ogicg, 11. januar 2018 13:40)

Možda uslove, ali još nije ispunila preduslov.

Uslove ispunjava i London tower ali...

tonconi

pre 6 godina

Oseca se velika mrznja prema Buducnosti. Ne znam zasto. Momci samo rade svoj posao, u ovom momentu ga rade najbolje od svih. Jedino sto ne mogu a da ne zapazim jeste tolika nadmenost i samouverenje delija da ce lako da prodju Buducnost u F4, ja ne znam odakle potice takvo samouverenje. Kao da ce Buducnost sa kadetima protiv njih tada da igra ili da ce mozda Dzikic da kaze da ne sutiraju na kos??? Samo podsecanje, nije Buducnost dobila Zvezdu samo u Pg i samo trojkama, dobila ih je i u Bg sa mnogo manje trojki, ubio ih je Gordic ulazima. Dakle imaju sve opcije jer su pokriveni na svim pozicijama. Dzikic Alimpu moze da bude trener.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dziletu bas leze ove hrvatske ekipe, prvo je srusena IDEAlna Zvezda pa sada i Cedevita. Bravo Dzile majstore. Velikog strucnjaka je oterao Todoric.

ogicg

pre 6 godina

Astar-hahaha.Svojim komentarom si bas pokazao koliko si svestan da je Buducnost najjaca ove godine.Jer da nisi svestan,rekao bi kako ce ga zvezda dobit na terenu.A za tvoju informaciju dacu ti ja jednu iz prve ruke-Buducnost ispunjava sve uslove za EL.POTVRDILI CELNICI EL.

Željko

pre 6 godina

Biću Slobodan, a Budućnost ne igra utakmice svaki dan, a? Galata, Lokomotiva, Bajern, Ređo,, Litvanci... To i nisu neke ekipe?

aleksaczv

pre 6 godina

i da, zaista ne razumem potcenjivanje EK, ima dobrih ekipa, dobrih utakmica i svaki plasman u top8 je odlican, zato nije smak sveta ne igrati EL, smak sveta je nemati kontinuitet u radu, plan, viziju... ono sto smo mi radili godinama a sto komsije rade sada, to je propast

beli65

pre 6 godina

raspisali se grobari, kad već ne mogu zbog partizana dobro došao je svako ko može da ugrozi Zvezdu ali ko da ne znaju da se računi svode na kraju pa bili smo svedoci istog i kada je Zvezda a pogotovu Partizan u pitanju

aleksaczv

pre 6 godina

kao sto sam rekao na pocetku sezone, ocekujem buducnost na 1, zvezdu na 2, cedevitu na 3. mestu i partizan na 4.
to je realno stanje i najbolje po czv jer igra partizana ne odgovara buducnosti, pa je lako moguce da dodje do iznenadjenja.
sto se tice cedevite, ova godina je promasena zbog amera koji nemaju karakter! ocekujem zvezdu u finalu a tada mislim da joj nece izmaci titula. najveci problem zvezde ove sezone je aba utakmica posle el-ske pobede, nijedna nije odigrana sa energijom. toga nece biti na f4 aba pa smatram da je titula zvezdina

beli65

pre 6 godina

budućnost je pobedila samo zbog katastrofalne igre Cedevite u trećoj četvrtini i ništa drugo, izgubili su ostale tri i već u aba ligi izgubiće lagano

SrbEUin

pre 6 godina

(astar, 11. januar 2018 07:26)

Tačno je da Morača ne ispunjava uslove za EL, ali nema nikakve šanse da Bud ako osvoji ABU ne igra EL. Montenegro nije Republika Srpska. Bud državni projekat, pare nisu problem a Đordi je voljan da pravi kompromise, u zavisnosti od ličnog interesa.

Ako Zvezda ne osvoji ABU Čoviću bi ostala nada za divlju kartu (Zvezda ili Bayern/Bamberg), zavisi ko se više učipi.

Ili da normalno igra EK, pa da se nada boljem sledeće sezone. Samo su Pero i Tejlor potpisali na godinu dana, pa bi uz sazrevanje ekipe i nova tri pojačanja Zvezda opet bila prvi favorit za osvajanje ABE, a i vrlo konkurentna u EK.

Konstatacija

pre 6 godina

Jesmo li i nocas dobili trojkama? Hahahahaha...Dame i gospodo,pozdravite buduce sampione ABA lige! Sledeciiiiii...
(Damir CG, 10. januar 2018 23:18)

Sine,nemoj da si smešan...prvo skoči pa kaži hop.Još dosta vode će proteći Moračom dok se tebi ne ostvari želja.Zna se odlično ko je najbolji tim i ko osvaja Aba ligu i ove i narednih 10-15 godina.

Percun

pre 6 godina

Meni je Buducnost takav krs od ekipe. Uopste mi nije jasno kako dobijaju utakmice. Zvezda ih dere lagano sa 3:0 u finalu i to sve preko 20 razlike!

Dejan CZ

pre 6 godina

Jedna digresija kada je vec clanak o EC...U isto vreme isla je utakmica koju je igrao Bajern.Morao sam ispratiti i te delove ponajvise da bih odgledao Jovica i uzivao u njegovoj igri...Ono sto on radi na poziciji pleja je umetnost...Kakvog igraca smo imali,on je bio ta karika u Zvezdi koja je pravila razliku na druge protivnike.Videlo se i u reprezentaciji kada vise nije mogao pali smo u finalu EP.To je najveci gubitak koji je Zvezda dozivela pred ulazak u novu sezonu...doprinos koji je on davao timu jednostavno je nanadoknadiv.Ne smem ni da zamislim da je ostao jos ovu godinu uz Rocestija...sada se ne bi pricalo i ledjnoj igri Lesora koji bi dosad vredeo tri puta vise jer takav igrac svakog ucini tri puta boljim.

astar

pre 6 godina

I da bude prva PG nema uslove za EL, to je info iz prve ruke, a i zar mislite da je Djordiu interesantan klub iz CG, koji pritom nema ni uslovnu halu za EL. Toliko...

Posmatrac

pre 6 godina

Cestitke na pobedi! Inace sve je receno za Dzileta sto se tice odlaska iz partizana su najvise krivi vatreni navijaci(ne simpatizeri ili obicni) koji su ga terali da idu zbog ne znam ni sam cega. A covek je mogao postat legitimni naslednik kroz nekoliko sezona posle Duleta koji bi doneo uspehe klubu. Eto sad se ispasta dok Buducnost na dobitku na duze staze jer em nema preteranog pritiska u Podgorici em sto njihovi navijaci nisu bukvalni pa da shvate sve ozbiljno kao sto je u Srbiji kad su u pitanju veciti gde svaki poraz je na krv i noz.

SCA

pre 6 godina

Sut Budućnosti dovoljan za pobedu, baš kao i protiv Zvezde.
Lesor? Ledjna tehnika i tako to. Sefe uzmi i radi. Nemoj samo da pričaš i gledaš, pomno. Glupavo je

Mare

pre 6 godina

Ne budite smesni pa ove krenuo sut kao nikada do sada a Zvezda opet bila u egalu, takav dan im se nece ponoviti! Kao drugo i Zvezda ce se verovatno pojacati u reketu, kao trece i da dobiju Zvezdu u finalu ABA lige sto samo mogu da sanjaju pitanje je da li bi uopste igrali EL.

@Bicu Slobodan

pre 6 godina

Pricas kao da Zvezda ima mladu, atletsku ekipu koja moze da igra svekodnevno
Trio zvezde koji nosi igru ima preko 100 godina, pa tu budi Slobodan

Miles Davis

pre 6 godina

Jesmo li i nocas dobili trojkama? Hahahahaha...Dame i gospodo,pozdravite buduce sampione ABA lige! Sledeciiiiii...
(Damir CG, 10. januar 2018 23:18)
Sto volim kad se ovako raduju, a tek je Januar mesec. Toliko o poznavanju kosarke.

ja

pre 6 godina

Dzile je iz Paztizana otisao bez pozdrava !!! 
Pre neku vecer je to ispricao Tegi, stvarno smo postali jadna ekipa, prvo Dule pa Dzile i Muta ... Ko nam je ostao u ekipi ??? 
Zalosno je da ni jedan nije isplacen i svi su otisli pognute glave bez pozdrava a sada rasprodaju igrace .... 
Pogledajte sta ovaj covek radi sa prosecnim igracima u Buducnosti a gde smo mi ??? Necu navijati za Crnogorce ni za bilo koju drugu ekipu osim Partizana ali drago mi je zbog ovog coveka ... 
Dzile izvini u ime svih grobara !!!
(Mirko PFC, 10. januar 2018 23:30)

Mislim da je velika uvreda za Duleta i Džileta, što ubrajaš Mutu među njih. Sa Duletom i Džiletom je bila katastrofalna greška što smo ih pustili, ali što se Mute tiče, greška je bila što smo cirkuzanta uopšte i dovodili.

juznjak

pre 6 godina

Vi što pretite Zvezdi pobedama u Zagrebu, ne zaboravite da je ta ista Zvezda kad igra punom parom razmontirala Real u Madridu.

Doviđenja do plejofa.

nolan smit

pre 6 godina

Kakva je divljacka nepredviljiva ekipa Cedevita,kad udju u seriju zatren naprave 20 poena viska,ali zato kad padnu ispuste sve jos brze nego sto su napravili.Ne zna se ko sta radi neverovatno a Imaju duplo jaci budzet od Buducnost.Ne bi me iznenadilo da dobiju Lokomotivu u gostima.U Aba ce biti 3 i Zvezda ce ih pocistiti a Buducnost je veoma disciplinovana ekipa koju Zvezda mora dobiti jakom odbranom.

Grof

pre 6 godina

Sto vam je ljudi, barovic je najgori igrac u buducnost. On igra u buducnost, samo zbog toga sto je on bratanac veska barovica.. Evo zapamtite ovo, kad bude igrala buducnost, i kad bude trener ubacio barovica u igru, videcete kako buducnost pocinje da gubi. Ne bih ga pustio u masinac da igra.

veliki strumf

pre 6 godina

Samo se vi palite, Crnogorci. Da Buducnost nije u neverovatnom procentu sutirala trojke protiv Zvezde - glatko biste izgubili. Veceras sit bio normalnih 8/24, a u ponedeljak 16/23 (70%) - da ste ovako sutirali Zvezda bi dobila 15+. Uostalom, da ste sutirali i preko izvanrednih 50% (npr. 12/23) Zvezda bi dobila 6 razlike! Mislite o tome. Sto se Cedevite tice - sasvim prosecna ekipa koju ce Zvezda oduvati u polufinalu ABA (ako to bude polufinale).

slaviša šmigič

pre 6 godina

nema straha dobiče zvezda budučnost tamo ako ne ispadnu pre finala kod nas igra enis svaki put bolje,zvezda je mogla dobiti u morači ali nije zbog slabog procenta za 3,a budučnost pogodila sve moguče trojke čak i o tablu.kad se spremimo nečemo verovatno biti u evroligi a posle je to druga priča,inače mnogo bi voleo da odemo u top 8.budučnost je 2 puta ali 3 teško protiv zvezde.budučnost 1 zvezda 2. cedevita 3.za 4.se ne zna.

eto tako

pre 6 godina

Mora Buducnost da pojaca reket. Petica je neophodna. Mladi Nikolic je sve sem dobar igrac. Momak sam malo sto moze da napravi, da izmisli, uporno ceka zicer da bi poentirao. Gibson je podigao formu, Gordicu je malo pala od pocetka sezone ali danas vecinu posla odradio dobro. Danilo Nikolic dize formu, braca Sehovic standardno.. uglavnom ova Buducnost uz dovodjenje jedne petice i povratka Barovica moze da se bori za titulu u Aba Ligu. Najveca zasluga naravno Dzikicu, koji vodi ekipu mnogo dobro.
Ovi momci imaju najvecu sansu da svjezi docekaju glavne utakmice, s obzirom da rotira dosta Dzikic, i konstantno forsira sve igrace iz tima.

ogicg

pre 6 godina

Da vas sad cujem.Nije isla trojka Buducnost veceras,vec cedevitu.Ponovo nije Barovic igrao.Ljudi Buducnost je ozbiljna prica ove godine.Jos samo jedno pojacanje koje je bukvalno pred potpisom i EL stize u podgorici.

Mirko PFC

pre 6 godina

Dzile je iz Paztizana otisao bez pozdrava !!!
Pre neku vecer je to ispricao Tegi, stvarno smo postali jadna ekipa, prvo Dule pa Dzile i Muta ... Ko nam je ostao u ekipi ???
Zalosno je da ni jedan nije isplacen i svi su otisli pognute glave bez pozdrava a sada rasprodaju igrace ....
Pogledajte sta ovaj covek radi sa prosecnim igracima u Buducnosti a gde smo mi ??? Necu navijati za Crnogorce ni za bilo koju drugu ekipu osim Partizana ali drago mi je zbog ovog coveka ...
Dzile izvini u ime svih grobara !!!

tonconi

pre 6 godina

Ovi se ne šale. Sad kao kamen u vodu pada prica o nekoj sreci protiv zvezde. A da ne govorimo da su zvezdu pobedili oba puta, u Bg ih nije krasio sut za 3 pa su ih opet pobedili. Tako da shvatimo vise da su jako ozbiljni, odlicno ukomponovani, fizicki i takticki spremni, a na klupi imaju najboljeg trenera Aba lige, Dziku. Pobediti Zvezdu kuci i Cedevitu u Zagrebu u 3 dana je skoro pa nemoguca misija.

anica

pre 6 godina

Da vas sad cujem.Nije isla trojka Buducnost veceras,vec cedevitu.Ponovo nije Barovic igrao.Ljudi Buducnost je ozbiljna prica ove godine.Jos samo jedno pojacanje koje je bukvalno pred potpisom i EL stize u podgorici.
(ogicg, 10. januar 2018 23:21)
Maa aaaaa aaa aaali samo ti kaaaaaziiiii

Sca

pre 6 godina

Gledao celu utakmicu pomno.
Obe ekipe lose. Sut Buducnosti danas los. Za 3 je 33% a za dva oko 42% slobodna 4 promasena.
Cedevita u padu forme i bez sansi za finale Aba lige ko god bude sa njima u polufinu.
U finali 60-40% za Zvezdu ipak zbog iskustva i pojedinacnog kvaliteta.
Buducnost pod hitno centar, kao i Zvezdi sto fali ali se mozda provuku ove sezone i bez njega.
Sa Lesorom se mora raditi krvnicki preko leta na ledjnoj tehnici i to individualno.

Mirko PFC

pre 6 godina

Dzile je iz Paztizana otisao bez pozdrava !!!
Pre neku vecer je to ispricao Tegi, stvarno smo postali jadna ekipa, prvo Dule pa Dzile i Muta ... Ko nam je ostao u ekipi ???
Zalosno je da ni jedan nije isplacen i svi su otisli pognute glave bez pozdrava a sada rasprodaju igrace ....
Pogledajte sta ovaj covek radi sa prosecnim igracima u Buducnosti a gde smo mi ??? Necu navijati za Crnogorce ni za bilo koju drugu ekipu osim Partizana ali drago mi je zbog ovog coveka ...
Dzile izvini u ime svih grobara !!!

tonconi

pre 6 godina

Ovi se ne šale. Sad kao kamen u vodu pada prica o nekoj sreci protiv zvezde. A da ne govorimo da su zvezdu pobedili oba puta, u Bg ih nije krasio sut za 3 pa su ih opet pobedili. Tako da shvatimo vise da su jako ozbiljni, odlicno ukomponovani, fizicki i takticki spremni, a na klupi imaju najboljeg trenera Aba lige, Dziku. Pobediti Zvezdu kuci i Cedevitu u Zagrebu u 3 dana je skoro pa nemoguca misija.

anica

pre 6 godina

Da vas sad cujem.Nije isla trojka Buducnost veceras,vec cedevitu.Ponovo nije Barovic igrao.Ljudi Buducnost je ozbiljna prica ove godine.Jos samo jedno pojacanje koje je bukvalno pred potpisom i EL stize u podgorici.
(ogicg, 10. januar 2018 23:21)
Maa aaaaa aaa aaali samo ti kaaaaaziiiii

Sca

pre 6 godina

Gledao celu utakmicu pomno.
Obe ekipe lose. Sut Buducnosti danas los. Za 3 je 33% a za dva oko 42% slobodna 4 promasena.
Cedevita u padu forme i bez sansi za finale Aba lige ko god bude sa njima u polufinu.
U finali 60-40% za Zvezdu ipak zbog iskustva i pojedinacnog kvaliteta.
Buducnost pod hitno centar, kao i Zvezdi sto fali ali se mozda provuku ove sezone i bez njega.
Sa Lesorom se mora raditi krvnicki preko leta na ledjnoj tehnici i to individualno.

eto tako

pre 6 godina

Mora Buducnost da pojaca reket. Petica je neophodna. Mladi Nikolic je sve sem dobar igrac. Momak sam malo sto moze da napravi, da izmisli, uporno ceka zicer da bi poentirao. Gibson je podigao formu, Gordicu je malo pala od pocetka sezone ali danas vecinu posla odradio dobro. Danilo Nikolic dize formu, braca Sehovic standardno.. uglavnom ova Buducnost uz dovodjenje jedne petice i povratka Barovica moze da se bori za titulu u Aba Ligu. Najveca zasluga naravno Dzikicu, koji vodi ekipu mnogo dobro.
Ovi momci imaju najvecu sansu da svjezi docekaju glavne utakmice, s obzirom da rotira dosta Dzikic, i konstantno forsira sve igrace iz tima.

ogicg

pre 6 godina

Da vas sad cujem.Nije isla trojka Buducnost veceras,vec cedevitu.Ponovo nije Barovic igrao.Ljudi Buducnost je ozbiljna prica ove godine.Jos samo jedno pojacanje koje je bukvalno pred potpisom i EL stize u podgorici.

Dejan CZ

pre 6 godina

Jedna digresija kada je vec clanak o EC...U isto vreme isla je utakmica koju je igrao Bajern.Morao sam ispratiti i te delove ponajvise da bih odgledao Jovica i uzivao u njegovoj igri...Ono sto on radi na poziciji pleja je umetnost...Kakvog igraca smo imali,on je bio ta karika u Zvezdi koja je pravila razliku na druge protivnike.Videlo se i u reprezentaciji kada vise nije mogao pali smo u finalu EP.To je najveci gubitak koji je Zvezda dozivela pred ulazak u novu sezonu...doprinos koji je on davao timu jednostavno je nanadoknadiv.Ne smem ni da zamislim da je ostao jos ovu godinu uz Rocestija...sada se ne bi pricalo i ledjnoj igri Lesora koji bi dosad vredeo tri puta vise jer takav igrac svakog ucini tri puta boljim.

Percun

pre 6 godina

Meni je Buducnost takav krs od ekipe. Uopste mi nije jasno kako dobijaju utakmice. Zvezda ih dere lagano sa 3:0 u finalu i to sve preko 20 razlike!

juznjak

pre 6 godina

Vi što pretite Zvezdi pobedama u Zagrebu, ne zaboravite da je ta ista Zvezda kad igra punom parom razmontirala Real u Madridu.

Doviđenja do plejofa.

Posmatrac

pre 6 godina

Cestitke na pobedi! Inace sve je receno za Dzileta sto se tice odlaska iz partizana su najvise krivi vatreni navijaci(ne simpatizeri ili obicni) koji su ga terali da idu zbog ne znam ni sam cega. A covek je mogao postat legitimni naslednik kroz nekoliko sezona posle Duleta koji bi doneo uspehe klubu. Eto sad se ispasta dok Buducnost na dobitku na duze staze jer em nema preteranog pritiska u Podgorici em sto njihovi navijaci nisu bukvalni pa da shvate sve ozbiljno kao sto je u Srbiji kad su u pitanju veciti gde svaki poraz je na krv i noz.

astar

pre 6 godina

I da bude prva PG nema uslove za EL, to je info iz prve ruke, a i zar mislite da je Djordiu interesantan klub iz CG, koji pritom nema ni uslovnu halu za EL. Toliko...

Miles Davis

pre 6 godina

Jesmo li i nocas dobili trojkama? Hahahahaha...Dame i gospodo,pozdravite buduce sampione ABA lige! Sledeciiiiii...
(Damir CG, 10. januar 2018 23:18)
Sto volim kad se ovako raduju, a tek je Januar mesec. Toliko o poznavanju kosarke.

nolan smit

pre 6 godina

Kakva je divljacka nepredviljiva ekipa Cedevita,kad udju u seriju zatren naprave 20 poena viska,ali zato kad padnu ispuste sve jos brze nego sto su napravili.Ne zna se ko sta radi neverovatno a Imaju duplo jaci budzet od Buducnost.Ne bi me iznenadilo da dobiju Lokomotivu u gostima.U Aba ce biti 3 i Zvezda ce ih pocistiti a Buducnost je veoma disciplinovana ekipa koju Zvezda mora dobiti jakom odbranom.

slaviša šmigič

pre 6 godina

nema straha dobiče zvezda budučnost tamo ako ne ispadnu pre finala kod nas igra enis svaki put bolje,zvezda je mogla dobiti u morači ali nije zbog slabog procenta za 3,a budučnost pogodila sve moguče trojke čak i o tablu.kad se spremimo nečemo verovatno biti u evroligi a posle je to druga priča,inače mnogo bi voleo da odemo u top 8.budučnost je 2 puta ali 3 teško protiv zvezde.budučnost 1 zvezda 2. cedevita 3.za 4.se ne zna.

Mare

pre 6 godina

Ne budite smesni pa ove krenuo sut kao nikada do sada a Zvezda opet bila u egalu, takav dan im se nece ponoviti! Kao drugo i Zvezda ce se verovatno pojacati u reketu, kao trece i da dobiju Zvezdu u finalu ABA lige sto samo mogu da sanjaju pitanje je da li bi uopste igrali EL.

@Bicu Slobodan

pre 6 godina

Pricas kao da Zvezda ima mladu, atletsku ekipu koja moze da igra svekodnevno
Trio zvezde koji nosi igru ima preko 100 godina, pa tu budi Slobodan

aleksaczv

pre 6 godina

i da, zaista ne razumem potcenjivanje EK, ima dobrih ekipa, dobrih utakmica i svaki plasman u top8 je odlican, zato nije smak sveta ne igrati EL, smak sveta je nemati kontinuitet u radu, plan, viziju... ono sto smo mi radili godinama a sto komsije rade sada, to je propast

veliki strumf

pre 6 godina

Samo se vi palite, Crnogorci. Da Buducnost nije u neverovatnom procentu sutirala trojke protiv Zvezde - glatko biste izgubili. Veceras sit bio normalnih 8/24, a u ponedeljak 16/23 (70%) - da ste ovako sutirali Zvezda bi dobila 15+. Uostalom, da ste sutirali i preko izvanrednih 50% (npr. 12/23) Zvezda bi dobila 6 razlike! Mislite o tome. Sto se Cedevite tice - sasvim prosecna ekipa koju ce Zvezda oduvati u polufinalu ABA (ako to bude polufinale).

ja

pre 6 godina

Dzile je iz Paztizana otisao bez pozdrava !!! 
Pre neku vecer je to ispricao Tegi, stvarno smo postali jadna ekipa, prvo Dule pa Dzile i Muta ... Ko nam je ostao u ekipi ??? 
Zalosno je da ni jedan nije isplacen i svi su otisli pognute glave bez pozdrava a sada rasprodaju igrace .... 
Pogledajte sta ovaj covek radi sa prosecnim igracima u Buducnosti a gde smo mi ??? Necu navijati za Crnogorce ni za bilo koju drugu ekipu osim Partizana ali drago mi je zbog ovog coveka ... 
Dzile izvini u ime svih grobara !!!
(Mirko PFC, 10. januar 2018 23:30)

Mislim da je velika uvreda za Duleta i Džileta, što ubrajaš Mutu među njih. Sa Duletom i Džiletom je bila katastrofalna greška što smo ih pustili, ali što se Mute tiče, greška je bila što smo cirkuzanta uopšte i dovodili.

Konstatacija

pre 6 godina

Jesmo li i nocas dobili trojkama? Hahahahaha...Dame i gospodo,pozdravite buduce sampione ABA lige! Sledeciiiiii...
(Damir CG, 10. januar 2018 23:18)

Sine,nemoj da si smešan...prvo skoči pa kaži hop.Još dosta vode će proteći Moračom dok se tebi ne ostvari želja.Zna se odlično ko je najbolji tim i ko osvaja Aba ligu i ove i narednih 10-15 godina.

SrbEUin

pre 6 godina

(astar, 11. januar 2018 07:26)

Tačno je da Morača ne ispunjava uslove za EL, ali nema nikakve šanse da Bud ako osvoji ABU ne igra EL. Montenegro nije Republika Srpska. Bud državni projekat, pare nisu problem a Đordi je voljan da pravi kompromise, u zavisnosti od ličnog interesa.

Ako Zvezda ne osvoji ABU Čoviću bi ostala nada za divlju kartu (Zvezda ili Bayern/Bamberg), zavisi ko se više učipi.

Ili da normalno igra EK, pa da se nada boljem sledeće sezone. Samo su Pero i Tejlor potpisali na godinu dana, pa bi uz sazrevanje ekipe i nova tri pojačanja Zvezda opet bila prvi favorit za osvajanje ABE, a i vrlo konkurentna u EK.

aleksaczv

pre 6 godina

kao sto sam rekao na pocetku sezone, ocekujem buducnost na 1, zvezdu na 2, cedevitu na 3. mestu i partizan na 4.
to je realno stanje i najbolje po czv jer igra partizana ne odgovara buducnosti, pa je lako moguce da dodje do iznenadjenja.
sto se tice cedevite, ova godina je promasena zbog amera koji nemaju karakter! ocekujem zvezdu u finalu a tada mislim da joj nece izmaci titula. najveci problem zvezde ove sezone je aba utakmica posle el-ske pobede, nijedna nije odigrana sa energijom. toga nece biti na f4 aba pa smatram da je titula zvezdina

Grof

pre 6 godina

Sto vam je ljudi, barovic je najgori igrac u buducnost. On igra u buducnost, samo zbog toga sto je on bratanac veska barovica.. Evo zapamtite ovo, kad bude igrala buducnost, i kad bude trener ubacio barovica u igru, videcete kako buducnost pocinje da gubi. Ne bih ga pustio u masinac da igra.

SCA

pre 6 godina

Sut Budućnosti dovoljan za pobedu, baš kao i protiv Zvezde.
Lesor? Ledjna tehnika i tako to. Sefe uzmi i radi. Nemoj samo da pričaš i gledaš, pomno. Glupavo je

beli65

pre 6 godina

raspisali se grobari, kad već ne mogu zbog partizana dobro došao je svako ko može da ugrozi Zvezdu ali ko da ne znaju da se računi svode na kraju pa bili smo svedoci istog i kada je Zvezda a pogotovu Partizan u pitanju

tonconi

pre 6 godina

Oseca se velika mrznja prema Buducnosti. Ne znam zasto. Momci samo rade svoj posao, u ovom momentu ga rade najbolje od svih. Jedino sto ne mogu a da ne zapazim jeste tolika nadmenost i samouverenje delija da ce lako da prodju Buducnost u F4, ja ne znam odakle potice takvo samouverenje. Kao da ce Buducnost sa kadetima protiv njih tada da igra ili da ce mozda Dzikic da kaze da ne sutiraju na kos??? Samo podsecanje, nije Buducnost dobila Zvezdu samo u Pg i samo trojkama, dobila ih je i u Bg sa mnogo manje trojki, ubio ih je Gordic ulazima. Dakle imaju sve opcije jer su pokriveni na svim pozicijama. Dzikic Alimpu moze da bude trener.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dziletu bas leze ove hrvatske ekipe, prvo je srusena IDEAlna Zvezda pa sada i Cedevita. Bravo Dzile majstore. Velikog strucnjaka je oterao Todoric.

tonconi

pre 6 godina

Kao neko ko ne navija za Zvezdu, a citajuci ove nadmene komentare delija samo mogu da pozelim da vas Buducnost dotuce do kraja, jer im je odlicno krenulo??

Željko

pre 6 godina

Biću Slobodan, a Budućnost ne igra utakmice svaki dan, a? Galata, Lokomotiva, Bajern, Ređo,, Litvanci... To i nisu neke ekipe?

ogicg

pre 6 godina

Astar-hahaha.Svojim komentarom si bas pokazao koliko si svestan da je Buducnost najjaca ove godine.Jer da nisi svestan,rekao bi kako ce ga zvezda dobit na terenu.A za tvoju informaciju dacu ti ja jednu iz prve ruke-Buducnost ispunjava sve uslove za EL.POTVRDILI CELNICI EL.

beli65

pre 6 godina

budućnost je pobedila samo zbog katastrofalne igre Cedevite u trećoj četvrtini i ništa drugo, izgubili su ostale tri i već u aba ligi izgubiće lagano

SrbEUin

pre 6 godina

Buducnost ispunjava sve uslove za EL.POTVRDILI CELNICI EL.
ogicg, 11. januar 2018 13:40)

Možda uslove, ali još nije ispunila preduslov.

Uslove ispunjava i London tower ali...

Posmatrac

pre 6 godina

"Kakvi komentari odnosno uvreda na racun rivala svojih."

Ja bi sve pitao ove navijace jer svi drugi trebaju da ne igraju evroligu odnosno da ABA liga nema nekog novog sampiona. Razumem da je to zbog partizana koji vam je nabio komplekse u kosarci al cinjenica da je lopta okrugla da je sve moguce pa da Buducnost bude jednom prva poput Cibone u Bg za koju ste bili ubedjeni da prolazite. Dakle prestanite gledate nabedjeno ostrasceno jer jednom ce doci ta cinjenica koju cete morat prihvatit. Pa makar vecinu vas zabolelo.

Damir PG

pre 6 godina

Odgovor za "Miles Devisa" i "Konstataciju"


Momci,trebam li ja kao veliki navijac Buducnosti da kazem da smo vas SLUCAJNO dobili 2 puta??? Naravno da ne. A vi kao veliki "magovi" kosarke bi trebali realno da kazete koja je trenutno najjaca ekipa u Ex Yu ! Jeste tek januar,ali i slijepac vidi da je ovo najjača ekipa Buducnosti zadnjih godina,dirigovana vrhunskim trenerom,najboljim u ABA ligi!Prosle godine ste VI nas dobili 2 puta u regularnom dijelu i samim tim pokazali da ste tada bili najjaci i kasnije zasluzeno uzeli titulu.Niko se tada nije javljao da komentarise kako je tek januar,daleko je maj itd. Ako neumijete sportski da čestitate na igri koju trenutno pruža Buducnost,onda nemojte previse pametovati. Pozdrav iz PLAVO-BIJELE PODGORICE!

ogicg

pre 6 godina

Da vas sad cujem.Nije isla trojka Buducnost veceras,vec cedevitu.Ponovo nije Barovic igrao.Ljudi Buducnost je ozbiljna prica ove godine.Jos samo jedno pojacanje koje je bukvalno pred potpisom i EL stize u podgorici.

slaviša šmigič

pre 6 godina

nema straha dobiče zvezda budučnost tamo ako ne ispadnu pre finala kod nas igra enis svaki put bolje,zvezda je mogla dobiti u morači ali nije zbog slabog procenta za 3,a budučnost pogodila sve moguče trojke čak i o tablu.kad se spremimo nečemo verovatno biti u evroligi a posle je to druga priča,inače mnogo bi voleo da odemo u top 8.budučnost je 2 puta ali 3 teško protiv zvezde.budučnost 1 zvezda 2. cedevita 3.za 4.se ne zna.

anica

pre 6 godina

Da vas sad cujem.Nije isla trojka Buducnost veceras,vec cedevitu.Ponovo nije Barovic igrao.Ljudi Buducnost je ozbiljna prica ove godine.Jos samo jedno pojacanje koje je bukvalno pred potpisom i EL stize u podgorici.
(ogicg, 10. januar 2018 23:21)
Maa aaaaa aaa aaali samo ti kaaaaaziiiii

tonconi

pre 6 godina

Ovi se ne šale. Sad kao kamen u vodu pada prica o nekoj sreci protiv zvezde. A da ne govorimo da su zvezdu pobedili oba puta, u Bg ih nije krasio sut za 3 pa su ih opet pobedili. Tako da shvatimo vise da su jako ozbiljni, odlicno ukomponovani, fizicki i takticki spremni, a na klupi imaju najboljeg trenera Aba lige, Dziku. Pobediti Zvezdu kuci i Cedevitu u Zagrebu u 3 dana je skoro pa nemoguca misija.

Percun

pre 6 godina

Meni je Buducnost takav krs od ekipe. Uopste mi nije jasno kako dobijaju utakmice. Zvezda ih dere lagano sa 3:0 u finalu i to sve preko 20 razlike!

astar

pre 6 godina

I da bude prva PG nema uslove za EL, to je info iz prve ruke, a i zar mislite da je Djordiu interesantan klub iz CG, koji pritom nema ni uslovnu halu za EL. Toliko...

eto tako

pre 6 godina

Mora Buducnost da pojaca reket. Petica je neophodna. Mladi Nikolic je sve sem dobar igrac. Momak sam malo sto moze da napravi, da izmisli, uporno ceka zicer da bi poentirao. Gibson je podigao formu, Gordicu je malo pala od pocetka sezone ali danas vecinu posla odradio dobro. Danilo Nikolic dize formu, braca Sehovic standardno.. uglavnom ova Buducnost uz dovodjenje jedne petice i povratka Barovica moze da se bori za titulu u Aba Ligu. Najveca zasluga naravno Dzikicu, koji vodi ekipu mnogo dobro.
Ovi momci imaju najvecu sansu da svjezi docekaju glavne utakmice, s obzirom da rotira dosta Dzikic, i konstantno forsira sve igrace iz tima.

Mirko PFC

pre 6 godina

Dzile je iz Paztizana otisao bez pozdrava !!!
Pre neku vecer je to ispricao Tegi, stvarno smo postali jadna ekipa, prvo Dule pa Dzile i Muta ... Ko nam je ostao u ekipi ???
Zalosno je da ni jedan nije isplacen i svi su otisli pognute glave bez pozdrava a sada rasprodaju igrace ....
Pogledajte sta ovaj covek radi sa prosecnim igracima u Buducnosti a gde smo mi ??? Necu navijati za Crnogorce ni za bilo koju drugu ekipu osim Partizana ali drago mi je zbog ovog coveka ...
Dzile izvini u ime svih grobara !!!

veliki strumf

pre 6 godina

Samo se vi palite, Crnogorci. Da Buducnost nije u neverovatnom procentu sutirala trojke protiv Zvezde - glatko biste izgubili. Veceras sit bio normalnih 8/24, a u ponedeljak 16/23 (70%) - da ste ovako sutirali Zvezda bi dobila 15+. Uostalom, da ste sutirali i preko izvanrednih 50% (npr. 12/23) Zvezda bi dobila 6 razlike! Mislite o tome. Sto se Cedevite tice - sasvim prosecna ekipa koju ce Zvezda oduvati u polufinalu ABA (ako to bude polufinale).

beli65

pre 6 godina

budućnost je pobedila samo zbog katastrofalne igre Cedevite u trećoj četvrtini i ništa drugo, izgubili su ostale tri i već u aba ligi izgubiće lagano

Sca

pre 6 godina

Gledao celu utakmicu pomno.
Obe ekipe lose. Sut Buducnosti danas los. Za 3 je 33% a za dva oko 42% slobodna 4 promasena.
Cedevita u padu forme i bez sansi za finale Aba lige ko god bude sa njima u polufinu.
U finali 60-40% za Zvezdu ipak zbog iskustva i pojedinacnog kvaliteta.
Buducnost pod hitno centar, kao i Zvezdi sto fali ali se mozda provuku ove sezone i bez njega.
Sa Lesorom se mora raditi krvnicki preko leta na ledjnoj tehnici i to individualno.

juznjak

pre 6 godina

Vi što pretite Zvezdi pobedama u Zagrebu, ne zaboravite da je ta ista Zvezda kad igra punom parom razmontirala Real u Madridu.

Doviđenja do plejofa.

Mare

pre 6 godina

Ne budite smesni pa ove krenuo sut kao nikada do sada a Zvezda opet bila u egalu, takav dan im se nece ponoviti! Kao drugo i Zvezda ce se verovatno pojacati u reketu, kao trece i da dobiju Zvezdu u finalu ABA lige sto samo mogu da sanjaju pitanje je da li bi uopste igrali EL.

Grof

pre 6 godina

Sto vam je ljudi, barovic je najgori igrac u buducnost. On igra u buducnost, samo zbog toga sto je on bratanac veska barovica.. Evo zapamtite ovo, kad bude igrala buducnost, i kad bude trener ubacio barovica u igru, videcete kako buducnost pocinje da gubi. Ne bih ga pustio u masinac da igra.

Miles Davis

pre 6 godina

Jesmo li i nocas dobili trojkama? Hahahahaha...Dame i gospodo,pozdravite buduce sampione ABA lige! Sledeciiiiii...
(Damir CG, 10. januar 2018 23:18)
Sto volim kad se ovako raduju, a tek je Januar mesec. Toliko o poznavanju kosarke.

@Bicu Slobodan

pre 6 godina

Pricas kao da Zvezda ima mladu, atletsku ekipu koja moze da igra svekodnevno
Trio zvezde koji nosi igru ima preko 100 godina, pa tu budi Slobodan

ja

pre 6 godina

Dzile je iz Paztizana otisao bez pozdrava !!! 
Pre neku vecer je to ispricao Tegi, stvarno smo postali jadna ekipa, prvo Dule pa Dzile i Muta ... Ko nam je ostao u ekipi ??? 
Zalosno je da ni jedan nije isplacen i svi su otisli pognute glave bez pozdrava a sada rasprodaju igrace .... 
Pogledajte sta ovaj covek radi sa prosecnim igracima u Buducnosti a gde smo mi ??? Necu navijati za Crnogorce ni za bilo koju drugu ekipu osim Partizana ali drago mi je zbog ovog coveka ... 
Dzile izvini u ime svih grobara !!!
(Mirko PFC, 10. januar 2018 23:30)

Mislim da je velika uvreda za Duleta i Džileta, što ubrajaš Mutu među njih. Sa Duletom i Džiletom je bila katastrofalna greška što smo ih pustili, ali što se Mute tiče, greška je bila što smo cirkuzanta uopšte i dovodili.

Konstatacija

pre 6 godina

Jesmo li i nocas dobili trojkama? Hahahahaha...Dame i gospodo,pozdravite buduce sampione ABA lige! Sledeciiiiii...
(Damir CG, 10. januar 2018 23:18)

Sine,nemoj da si smešan...prvo skoči pa kaži hop.Još dosta vode će proteći Moračom dok se tebi ne ostvari želja.Zna se odlično ko je najbolji tim i ko osvaja Aba ligu i ove i narednih 10-15 godina.

aleksaczv

pre 6 godina

kao sto sam rekao na pocetku sezone, ocekujem buducnost na 1, zvezdu na 2, cedevitu na 3. mestu i partizan na 4.
to je realno stanje i najbolje po czv jer igra partizana ne odgovara buducnosti, pa je lako moguce da dodje do iznenadjenja.
sto se tice cedevite, ova godina je promasena zbog amera koji nemaju karakter! ocekujem zvezdu u finalu a tada mislim da joj nece izmaci titula. najveci problem zvezde ove sezone je aba utakmica posle el-ske pobede, nijedna nije odigrana sa energijom. toga nece biti na f4 aba pa smatram da je titula zvezdina

beli65

pre 6 godina

raspisali se grobari, kad već ne mogu zbog partizana dobro došao je svako ko može da ugrozi Zvezdu ali ko da ne znaju da se računi svode na kraju pa bili smo svedoci istog i kada je Zvezda a pogotovu Partizan u pitanju

tonconi

pre 6 godina

Kao neko ko ne navija za Zvezdu, a citajuci ove nadmene komentare delija samo mogu da pozelim da vas Buducnost dotuce do kraja, jer im je odlicno krenulo??

SCA

pre 6 godina

Sut Budućnosti dovoljan za pobedu, baš kao i protiv Zvezde.
Lesor? Ledjna tehnika i tako to. Sefe uzmi i radi. Nemoj samo da pričaš i gledaš, pomno. Glupavo je

Željko

pre 6 godina

Biću Slobodan, a Budućnost ne igra utakmice svaki dan, a? Galata, Lokomotiva, Bajern, Ređo,, Litvanci... To i nisu neke ekipe?

SrbEUin

pre 6 godina

Buducnost ispunjava sve uslove za EL.POTVRDILI CELNICI EL.
ogicg, 11. januar 2018 13:40)

Možda uslove, ali još nije ispunila preduslov.

Uslove ispunjava i London tower ali...

tonconi

pre 6 godina

Oseca se velika mrznja prema Buducnosti. Ne znam zasto. Momci samo rade svoj posao, u ovom momentu ga rade najbolje od svih. Jedino sto ne mogu a da ne zapazim jeste tolika nadmenost i samouverenje delija da ce lako da prodju Buducnost u F4, ja ne znam odakle potice takvo samouverenje. Kao da ce Buducnost sa kadetima protiv njih tada da igra ili da ce mozda Dzikic da kaze da ne sutiraju na kos??? Samo podsecanje, nije Buducnost dobila Zvezdu samo u Pg i samo trojkama, dobila ih je i u Bg sa mnogo manje trojki, ubio ih je Gordic ulazima. Dakle imaju sve opcije jer su pokriveni na svim pozicijama. Dzikic Alimpu moze da bude trener.

Dejan CZ

pre 6 godina

Jedna digresija kada je vec clanak o EC...U isto vreme isla je utakmica koju je igrao Bajern.Morao sam ispratiti i te delove ponajvise da bih odgledao Jovica i uzivao u njegovoj igri...Ono sto on radi na poziciji pleja je umetnost...Kakvog igraca smo imali,on je bio ta karika u Zvezdi koja je pravila razliku na druge protivnike.Videlo se i u reprezentaciji kada vise nije mogao pali smo u finalu EP.To je najveci gubitak koji je Zvezda dozivela pred ulazak u novu sezonu...doprinos koji je on davao timu jednostavno je nanadoknadiv.Ne smem ni da zamislim da je ostao jos ovu godinu uz Rocestija...sada se ne bi pricalo i ledjnoj igri Lesora koji bi dosad vredeo tri puta vise jer takav igrac svakog ucini tri puta boljim.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dziletu bas leze ove hrvatske ekipe, prvo je srusena IDEAlna Zvezda pa sada i Cedevita. Bravo Dzile majstore. Velikog strucnjaka je oterao Todoric.

Posmatrac

pre 6 godina

"Kakvi komentari odnosno uvreda na racun rivala svojih."

Ja bi sve pitao ove navijace jer svi drugi trebaju da ne igraju evroligu odnosno da ABA liga nema nekog novog sampiona. Razumem da je to zbog partizana koji vam je nabio komplekse u kosarci al cinjenica da je lopta okrugla da je sve moguce pa da Buducnost bude jednom prva poput Cibone u Bg za koju ste bili ubedjeni da prolazite. Dakle prestanite gledate nabedjeno ostrasceno jer jednom ce doci ta cinjenica koju cete morat prihvatit. Pa makar vecinu vas zabolelo.

nolan smit

pre 6 godina

Kakva je divljacka nepredviljiva ekipa Cedevita,kad udju u seriju zatren naprave 20 poena viska,ali zato kad padnu ispuste sve jos brze nego sto su napravili.Ne zna se ko sta radi neverovatno a Imaju duplo jaci budzet od Buducnost.Ne bi me iznenadilo da dobiju Lokomotivu u gostima.U Aba ce biti 3 i Zvezda ce ih pocistiti a Buducnost je veoma disciplinovana ekipa koju Zvezda mora dobiti jakom odbranom.

ogicg

pre 6 godina

Astar-hahaha.Svojim komentarom si bas pokazao koliko si svestan da je Buducnost najjaca ove godine.Jer da nisi svestan,rekao bi kako ce ga zvezda dobit na terenu.A za tvoju informaciju dacu ti ja jednu iz prve ruke-Buducnost ispunjava sve uslove za EL.POTVRDILI CELNICI EL.

Posmatrac

pre 6 godina

Cestitke na pobedi! Inace sve je receno za Dzileta sto se tice odlaska iz partizana su najvise krivi vatreni navijaci(ne simpatizeri ili obicni) koji su ga terali da idu zbog ne znam ni sam cega. A covek je mogao postat legitimni naslednik kroz nekoliko sezona posle Duleta koji bi doneo uspehe klubu. Eto sad se ispasta dok Buducnost na dobitku na duze staze jer em nema preteranog pritiska u Podgorici em sto njihovi navijaci nisu bukvalni pa da shvate sve ozbiljno kao sto je u Srbiji kad su u pitanju veciti gde svaki poraz je na krv i noz.

SrbEUin

pre 6 godina

(astar, 11. januar 2018 07:26)

Tačno je da Morača ne ispunjava uslove za EL, ali nema nikakve šanse da Bud ako osvoji ABU ne igra EL. Montenegro nije Republika Srpska. Bud državni projekat, pare nisu problem a Đordi je voljan da pravi kompromise, u zavisnosti od ličnog interesa.

Ako Zvezda ne osvoji ABU Čoviću bi ostala nada za divlju kartu (Zvezda ili Bayern/Bamberg), zavisi ko se više učipi.

Ili da normalno igra EK, pa da se nada boljem sledeće sezone. Samo su Pero i Tejlor potpisali na godinu dana, pa bi uz sazrevanje ekipe i nova tri pojačanja Zvezda opet bila prvi favorit za osvajanje ABE, a i vrlo konkurentna u EK.

aleksaczv

pre 6 godina

i da, zaista ne razumem potcenjivanje EK, ima dobrih ekipa, dobrih utakmica i svaki plasman u top8 je odlican, zato nije smak sveta ne igrati EL, smak sveta je nemati kontinuitet u radu, plan, viziju... ono sto smo mi radili godinama a sto komsije rade sada, to je propast

Damir PG

pre 6 godina

Odgovor za "Miles Devisa" i "Konstataciju"


Momci,trebam li ja kao veliki navijac Buducnosti da kazem da smo vas SLUCAJNO dobili 2 puta??? Naravno da ne. A vi kao veliki "magovi" kosarke bi trebali realno da kazete koja je trenutno najjaca ekipa u Ex Yu ! Jeste tek januar,ali i slijepac vidi da je ovo najjača ekipa Buducnosti zadnjih godina,dirigovana vrhunskim trenerom,najboljim u ABA ligi!Prosle godine ste VI nas dobili 2 puta u regularnom dijelu i samim tim pokazali da ste tada bili najjaci i kasnije zasluzeno uzeli titulu.Niko se tada nije javljao da komentarise kako je tek januar,daleko je maj itd. Ako neumijete sportski da čestitate na igri koju trenutno pruža Buducnost,onda nemojte previse pametovati. Pozdrav iz PLAVO-BIJELE PODGORICE!