Sreda, 10.01.2018.

08:18

Bogdanović odličan, Lejkersima derbi Kalifornije

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, izjednačio je rekord karijere u porazu svoje ekipe od Los Anđeles Lejkersa – 99:86.

Izvor: PT

Bogdanoviæ odlièan, Lejkersima derbi Kalifornije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

spree15

pre 6 godina

(6452, 10. januar 2018 12:36)
Proveri ti kakav je Kidd bio defanzivac i koliko je uticao na igru svog tima, Dallas se popravio dolaskom Kidda, pobedili su 23 utakmice vise, Lakersi osim Balla imaju i Kuzmu i na putu su da budu losi kao i prosle godine.

hroničar lige

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

Pa ja stvarno ne znam šta bi trebalo dogodine Bogdanović da uradi- bez da osvoji ligu i sve MVP titule (sezone, plejofa i finala)- da u jednoj godini preskoči Novickog, Stojakovića, Gasola, pa zatim Parkera i Đinobilija koji se mirne duše mogu nazvati evropskim igračima, a gde su Divac, Rik Smits itd.

seksisto

pre 6 godina

Bogdanovicu je ovo maksimum, suter, kad ga hoce, a kad nece... Sta osim suta on da ponudi u Nba. Ni u Sakramentu ne moze da se istakne.

akros

pre 6 godina

"Najveći promašaj na draftu. "

Može da bude samo Dieron Foks! Njegov uticaj na igru celog tima je minimalan, šut mu je u rangu sa Lonzovim, s tim što u svim ostalim parametrima igre ne može ni da se meri sa Lonzom. S druge strane, Lonzo, ako hoće da bude više od NBA proseka (što je i dalje vrhunski košarkaš) mora da nabaci šut. Kao i Ben Simons, uostalom, kojeg kada su timovi prestali da brane na perimetru, je spustio svoje dobre igre na ne tako često. Donovan Mičel, bez sumnje, i Tejtum (blizu jako Kuzma i Markanen), najkompletniji igrači sa ovog drafta. To naravno ništa ne znači za dalju karijeru, osim da su oni igrači koji najmanje moraju da rade od svih ostalih, da bi dostigli superstar nivo.

+ Denis Smit iz Dalasa, ali i njegov šut je krajnje nekonstantan.

JPR24

pre 6 godina

Gledam Bogdanovica na treningu ne promasuje za 3, a na utakmicama ne zna da pogodi o cemu se radi????
(Zvezda, 10. januar 2018 11:19)
Nisi nikad igrao košarku ?? Ne znaš koja je razlika izmeđju šutiranja na treningu, onako opušteno i bez protivnika da ti mlatara rukama ispred i to sve dok trčiš, i šutiranja na utakmici gde se šutira i dok se trči, gde te protivnik gura, radi sve da te destabilizuje, zatvori prostor za šut itd. ? Uzmi loptu, šutiraj sam, pa posle neka ti drugar proba ometati, pa će ti biti jasno.

saša

pre 6 godina

Sacramneto uopšte nije tako loša ekipa kako se ovde komentariše.Doduše,imaju dosta poraza ali i pobede protiv najboljih ekipa.Njihov trener previše eksperimentiše tako da je stvorio dve a možda i tri podjednako jake postave.Sa sve boljim Bogdanovićem/pa i malim Foxom/ i jednom jasnije definisanom igrim mogu sigurno još dosta bodova da osvoje.Za bolje reztate treba im jedan do dva prvoklasna igrača tipa Atetokoumba,K.Tompsona ili sl.

6452

pre 6 godina

Ekipa koja pljuje Bola bi mogla da proveri kakav procenat suta (za tri, dva, slobodnjaci) je imao jos jedan drugi pik, koji je po stilu igre jako slican Lonzu - Dzejson Kid, u svoje prve 3!!! sezone. Lonzo ima neverovatan potencijal.

111

pre 6 godina

@jaa Najbolji srpski igrac ikada u nba je Stojakovic, usput je bolji i od Novickog. Inace njegova jedna asistencija je u top 3. ikada u ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Atlantida, 10. januar 2018 11:22)


Al igra taj Stojakovic i kakve ima veze sa ovom vesti o BB?? O cemu ti pises?

kad ne bi gledali odakle je koji igrac videli bi kosarku

pre 6 godina

Evropski igraci su dosadni! I kad su dobri - dosadni su!!! Trojke i ziceri... svaka cast Jokicu

Atlantida

pre 6 godina

@jaa Najbolji srpski igrac ikada u nba je Stojakovic, usput je bolji i od Novickog. Inace njegova jedna asistencija je u top 3. ikada u ligi.

Dusan8

pre 6 godina

Gledao samo drugo poluvreme i mogu da kazem da je Sakramrnto toliko los bio da su od Lejkersa napravili da lici na dobr tim, i u odbrani i u napadau.
Elem, najveci utisak mi je Lonzo. Najveci zadatak mu je da popravi sut, ali sjajno postavlja igru (to se vec i znalo).
I Lopez kad je krenuo da lupa trojke.
Bogdanovic, mene iznenadjuje njegova sezona, vidi se da je cak napredovao u odnosu na pocetak i mislim da ce nakon leta odmora biti mnogo bolji sledece godine. Fenomenalno se prilagodio za sad.

Jukebox

pre 6 godina

Bogdan je sjajan,svaka čast.
Jedino na čemu bi po meni morao da poradi su fizikalije,često sporo izlazi iz bloka, malo više eksplozivnosti,inače svaka čast na procentima i dobroj igri.

brada

pre 6 godina

Dovoljno je pogledati +- statistiku u Sakramentu. Cela prva petorka od -14 pa do -26. Bogdan u +8. Za ovo je kriv niko drugi do trener...

Profesor BG

pre 6 godina

Dok Bogdanovic nije usao u igru Sakramento je vec gubio 26:8. Sa Bogdanom u igri potpuno je smanjen zaostatak. Definitivno je najbolji igrac u Sakramentu koji je generalno verovatno među 3 najlosija tima u NBA. Koliko je lose sto je u takvoj ekipi, toliko je i dobro jer moze da igra i uskoro ce celoj ligi pokazati sav svoj potencijal, pa ce u razvoju svoje NBA karijere, u buducnosti, verovatno dobiti priliku da igra i u mnogo jacoj NBA ekipi.

coki

pre 6 godina

mm.....Pa dobro,Bol nije suter dobra(35% iz igre) ali ima dosta skokova,asisstencija,samo je bio precise dobro plasiran na draftu a inace,Teodosic ima sut 34% iz igre i 30% za tri a vazi za sutera.Bol 10p,7sk,7as - Teo 8p,3sk,5as.Bice Bol sve bolji,nije kriv sto mu je cale dileja,nece nikad biti suter ali ce biti sve bolji,a i Lejkersi imaju zanimljivu ekipu koja moze da izraste u veoma dobru plej of ekipu sledecih sezona.

323

pre 6 godina

Nije bio starter i LA su napravili razliku. Kako je usao Kingsi ili su u egalu ili vode. I tako ceo mec. Na kraju trece su Kingsi očajno odigrali i izgubili. BB igra odlicno, ko je bolje odigrao od njega u Kingsima? Tim je takav kakav je ali je bitno da se BB prilagodio i samo neka ovako nastavi.

Pedja

pre 6 godina

Lik je i sada veoma dobar za prvu sezonu. Gledao sam neke utakmice, Bogy je super ali je tim katastrofa... cesto u 5-6 napada uzastopno ne dobije loptu, pola tima sebicno, jednostavno i ne može da daje poene iako ima minutažu kada nema loptu. A on i kada je dobije gleda da li da proba da asistira ili da nešto sam uradi, za razliku od onog fox-a i sličnih koji kako dobiju loptu vide samo koš i želju da se nalože kako su vanserijski igraci. Da svaki drugi napad dobije loptu i da ima ovu minutažu gotovo zagarantovanih 20 poena

crazy diamond

pre 6 godina

Još jedna sjajna partija Bogdana, što kaže Jerger "on je plejmejker koji ume da pogađa" i upravo se tako i ponašao sinoć posebno u drugom pol. gde je non-stop razigravao saigrače ali džaba kad ništa ne mogu da ubodu, mislim da je ovaj put falio svojeglavi Mejson da ponekim drskim prodorom razdrma ekipu. Inače Bogi bez problema može da ima 5 as. po meču, on svoj deo asistencije odradi savršeno, što reče jedan lik Bogi je "perfectly complete player"

Gde ja živim

pre 6 godina

Sakramentu igra zavisi od 2 matorca (apsolutno poštovanje prema njima, ali da su matori jesu). Kada oni ne igraju ili odigraju loše nema 'leba. Bogdan jako dobar, ja bih rekao odličan da je ušla samo još jedna trojka, ali biće i to. Čekam da vidim Džajlsa i kako će se on uklopiti. Talenat postoji, ali mora da se poslože neke stvari. Ne treba očekivati od njih bilo šta još minimum 2 sezone. Sve zavisi kako će se ko razvijati i eventualno nekih ozbiljnijih pojačanja.

Što se tiče Lonza, dobar je, nije sjajan, šut mora bolje, ali sve ostalo jako dobro. To što mu je ćaća u nekom svom svetu nije razlog za stigmatizaciju dečka. Cela ta priča jeste tragikomična, ali šta da se radi. The go must show.

Dag Kristi

pre 6 godina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.
(jaa, 10. januar 2018 08:57)

Najbolji srpski igrac u NBA ikada?O cemu ti pricas?Jesi li gledao Stojakovica nekada?Igrao je u top ekipi i imao 25 poena u proseku.Ovaj treba da veze 5 sezona sa 20+ poena,da mu ekipa igra PO svake sezone,pa tek onda moze da udje u istu recenicu sa Pedjom.I za Jokica isto mislim.

jaa

pre 6 godina

@lektor

Pa naravno da je derbi kalifornije braco, pa nekad najveci mec u Nba bio bas izmedju ove dve ekipe i po tome je derbi. Pa Golden i Klivend ce za 5 godina biti mozda najlosiji u ligi, ali ce ipak biti derbi.

dzoni

pre 6 godina

Da sam na DIvcevom mestu gledao bi na svaki nacin da dovedem jos nekog srpskog igraca i to nekog ko zna da asistira..Bogdan igra dobro ali mu niko zivi ne baca lopte kad ostane sam..to sto je Stojakovic u Sakramentu imao 5 sezona sa 20+ prosek poena je veliki udeo upravo Divca koji igrao sa njim i uvek gledao da mu doda loptu kad je slobodan.

Ajeet

pre 6 godina

@CJ

Ima se Divcu mnogo šta zamjeriti... Po meni gotovo sve što je uradio sem trejda za Bogdana i ovogodišnjeg drafta (a i to samo ako Fox nastavi da napreduje i Giles ispadne bar solidan igrač) je gotovo smiješno... Istina ima tu i uticaja gazde tima koji je umislio da je Greg Popović pa misli da je Hield bolja verzija Karija...

U svakom slučaju, ovo za 50 miliona plata mu se ne može zamjeriti jer realno nema mnogo igrača koji mogu da te odvedu u zapadnoj konferenciji duboko u plejof, a koji vrijede 20+ miliona i koji bi pritom došli u ekipu koja kad odbiješ ovih par fosila ima prosjek godina tipa 20.

Jedini igrač kojeg su mogli da jure a da im se uklapa sa tzv "championship window"-om je bio OJP... od bilo koga boljeg ne možeš očekivati da dođe da igra u ekipu u kojoj prije nego su uzeli Hila, Rendolfa i Kartera nije bio nijedan zreo igrač... sem Bogdana, ali ne vjerujem da bi se većina NBA zvijezda pretjerano oslonila na nekog klinca iz Evrope.

Mislim o čemu pričamo... ekipa izgleda skroz pogubljeno kad na terenu nije bek od 25 godina koji igra prvu sezonu u NBA. Kako da očekuješ da sa takvim timom zainteresuješ bilo koju zvijezdu da potpiše ugovor?

Markic

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

Kad ovakva glupost dobije ovoliko pluseva... Nećemo mi dugo da se pomerimo odavde gde smo.

cc

pre 6 godina

Kad prebaci 50 % onda se javite 
(cc, 10. januar 2018 08:54) 

7 od 13 je koliko tacno? 

Hint- nije ispod 50%
(Amaterasu, 10. januar 2018 09:45)

A trojke 0/3 debelo ispod 50 %

CJ

pre 6 godina

Gledam sastav Sakramenta i Divca definitivno treba oterati...plate, Hil 20 miliona, Rendolf 12, KUFOS 8, TEMPL 8, Karter 8?! Covek od 45 godina koji igra 6 minuta u proseku...za tih 56 miliona su mogli dovesti dva vrhunska igraca da izgaze sa ovim klincima a ne da veterani pred kraj karijere dolaze u Sac da se bogate.
Hil ovakvu platu nije imao nigde a ucinak na terenu mu je vise nego skroman.

zemunski kej

pre 6 godina

Moje skromno kosarkasko znanje govori da je Teodosic potrebniji ovoj veseloj druzini Kingsa od Bogdanovica koji je standardno solidan u ekipi sa 5 bekova bez pleja,

Prekardasijan

pre 6 godina

Kad prebaci 50 % onda se javite
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cc, 10. januar 2018 08:54)

13:7=100:x; 13x=700 i onda x=700:13 a to daje 53,84%. Javio sam se da te obavestim.

veljko

pre 6 godina

@mm

cela ball familija nam svima ide na zivce. tacno je i da su pomenuti rukiji bolji od njega u ovoj sezoni. postoji jos nesto, medjutim. redovno je medju najboljima u lejkersima po +-. utice veoma dobro na igru. neretko ima blokade i ukradene, odlicno cita igru i ima visok kosarkaski iq. ne mora uvek ni da asistira direktno, ali doda loptu na pravu stranu, da se napad lepo razvije. sut mu je katastrofalan u nba, ali je na koledzu bio veoma solidan. pritom zivi u rijalitiju. pritisak je ogroman. dobro se i nosi s tim, za sada. ako ne pukne mentalno, i vrati sut na proslogodisnji nivo, bice on beoma dobar igrac. ali kad mu cujem caleta i vidim da on to ignorise, nisam soguran da navijam za taj njegov uspeh

Oliver Nedeljkovic

pre 6 godina

Lonzo Bol je mnogo bolji i korisniji igrac nego sto statistika pokazuje. On je Stefan Jovic za bogate. Verujem da ce imati karijeru poput Vola iz Vasingtona. Svaka cast za Bogdana. Bas retko koji je evropski bek imao tako dobru ruki sezonu. Recimo, Navaro koji je velicina, na svom vrhuncu imao je u ruki sezoni u Memfisu prosek 10 poena a Bogdan je jos bolji.

Navijač

pre 6 godina

Kome nije jasno nadam se da ce uskoro shvatiti koliko je Bogdan dobar kosarkas. Mislio sam da ce mu trebati vise vremena da se prilagodi stilu igre u NBA, a on me demantovao na najbolji moguci nacin. Ne samo da se prilagodio nego polako postaje lider ekipe (kakva je takva je ali ipak je to NBA ekipa). Poceo je da igra bez straha, krece napred sa loptom, odlican pregled, kretanje bez lopte, odbrana, o tehnici da ne pricam, sut za 3 jos uvek skripi ali i to ce vremenom doci jer je decko vredan. Samo napred Bogdane!

Sigmund

pre 6 godina

Ovo je bio derbi, borba za poslednje mesto u grupi. Koliko vidim Bogdzan i SAC su trijumfovali. Teo Nehteo, Jokara, i Bobinator se blize ostvarenju da ne igraju plejof i ranije odu na odmor. Zasluzili su jer ipak su oni lideri, geniji, imaju najbolje procente u istoriji nba, itd.

Guest

pre 6 godina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.
(jaa, 10. januar 2018 08:57)

Ti si još gori od njega ako misliš da će ovaj da nude najbolji srpski igrač u nba. Igra u najgorem timu lige sa minutažom 30-35 minuta jos nije ubacio 20 poena. Smešno je što pravite od njega ne znam kakvog igrača. Jel si gledao ti Divca, Stojakovića? Kladim se kad bi davali Bjelici ovu minutažu da bi mnogo bolje brojke imao. U drugoj ekipi bi igrao po 10 minuta, sreća pa igra u ovom cirkusu od Sakrementa.

Laza maza

pre 6 godina

Ovaj Rendolf tri napada kada se lomi rezultat,siluje neki šut bzvz..Labisier tuga,zaleti se u guzvu gubi loptu pravi faul..Fox nije bio sebičan do poslednje četvrtine,ali i njemu se tad smučilo pa je i on počeo da se ispucava...Bogdanović i Hild jedini važni pomena i mučeni Kufos u'vatio petn'es lopti..
pozdrav :D

JPR24

pre 6 godina

Neverovatno koliko lose izgleda Sakramento... Jedino kad je Bogdan na terenu moze da se vidi neki smisao i ideja u igri, ovako se sve svodi na neresonske suteve i silovanje bez protoka lopte... Bas mucno za gledanje...
(Samo kazem..., 10. januar 2018 08:24)
Pa u ekipi samo Rendolph (kojeg nije htelo sinoc) i zna košarku uz Bogdana... Karter je majstor ali ne igra puno pa ga i ne pominjem zbog toga.
Imali su nekoliko dobrih partija, i sad opet sveli stvari na cirkus. Manje više očekivano za ovakvu ekipu, slično ko i Minesota u prošlih par sezona.

jaa

pre 6 godina

Po cemu je Lonzo toliko los? Decko je imao 5 ukradenih, 11 asistencija i 11 skokova. Ja bas mislim da moze postati i vise nego solidan kosarkas, samo da u narednim sezonama popravi malo procente i to je to.

NastyB

pre 6 godina

Kakvu divljačku košarku igraju Kingsi to je strašno. Tamo jedino Bogdan, Hil, Rendolf i Karter znaju da igraju, ova klinčadija Foks, Hild, Ričardson, Labisije kao na basketu u getou, a Jeger nikako da ih "prizove pameti". Uostalom, kad je Bogdan najbolji asistent sa 4 asistencije, onda to dovoljno govori kakvu "timsku" košarku igraju.

Dijasporac

pre 6 godina

Najvise zahvaljujuci sebicnosti pojedinih igraca a pogotovo hilda i foxa su kingsi izgubili.Bogi isprovociran bezobrazlukom saigraca poceo da sutira ko i oni nerezonski iz neizgradjenih akcija ali je opet imao najbolji procenat suta ukupno!!
Bogi opravdava G.Popovica da je medju najpametnijim igracima kingsa ako ne i najpametniji.

Samo kazem...

pre 6 godina

Neverovatno koliko lose izgleda Sakramento... Jedino kad je Bogdan na terenu moze da se vidi neki smisao i ideja u igri, ovako se sve svodi na neresonske suteve i silovanje bez protoka lopte... Bas mucno za gledanje...

eskim

pre 6 godina

pogledao sam 4/4. Sac je smešan, nije da nemaju želju, igra se i odbrana kakva takva, ali napad im je indijanski do kraja. Samo kad BB ocarini loptu napad ima neki smisao, nadje se slobodan igrač, napravi se 2na2. Šteta za los 3p šut Bogdana, ispaljivao je sa 8m na kraju napada, sad je pokvario svojih 38%, ali to je NBA, procenti moraju biti dobri i kad se šutne preko ruke i u clutch time.
Sac opet promašio ekipu. Veterani su sve slabiji kako sezona odmiče, medju omladncima nema kvaliteta. Nemaju ni jednog ozbiljnog igrača u najboljim godinama (25-30) da vodi ekipu. Bogdan ruki se nameće kao lider sa najvećom minutažom, to je dobro za njega, ali to znači da je ekipa u kanalu.

mm

pre 6 godina

Ovaj Lonzo Bol, dečko ne može da se sastavi...u proseku igra 34 minuta a iz igre gadja 34% za 3pts 30%...Pa on je zreo za razvojnu ligu a oterali su Rasela da bi gradili franšizu sa njim? Najveći promašaj na draftu.
Od rukija od njega su bolji Bogdan, Kuzma,Tatum, Donovan Mičel, Ben Simons, Markanen...

cvele

pre 6 godina

Trojke - 0/3. Postaje vec jako tesko naci delove njegove igre na koje se mozemo zaliti. Cak i u +/- rubrici bilo +8 :))). Narocito mi je interesantno sto covek u svakoj utakmici ima bar po jednu vanserijsku asistenciju. U reprezentaciji ce biti tuca ko ce vise i lepse asistirati: Bogdan, Jokic ili Teodosic.

kaokakao

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

A nadam se da se zezas, jer u suprotnom je blago receno smijesno to sto si napisao. Novickog da stavimo na drugo mjesto, sta mislis? :) A da je Bogdan sve bolji, to stoji. Igra zrelo, jedino mu skripi sut za tri poena, gdje po meni mora bolje za koji procenat. Npr. Nikola Mirotic sutira za tri oko 47%, sto je fantasticno, dok je Bogdan na nekih 37%. Primjera radi Jokic je na oko 36% a Vucevic na 34%. I da, konacno smo docekali da Bogdan uputi vise od 10 suteva iz igre, cak 13, sto me raduje.

Neutralni

pre 6 godina

Fox je upropastio i protiv San Antonija i sad protiv Lejkerska em gubi lopte em nece da doda drugima koji su sami na sutu... Ne kazem da nece biti dobar igrac ali trenutno vise stete nego koristi...

jaa

pre 6 godina

@istina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.

Mile

pre 6 godina

Ovaj Lonzo Bol, dečko ne može da se sastavi...u proseku igra 34 minuta a iz igre gadja 34% za 3pts 30%...Pa on je zreo za razvojnu ligu a oterali su Rasela da bi gradili franšizu sa njim? Najveći promašaj na draftu.
Od rukija od njega su bolji Bogdan, Kuzma,Tatum, Donovan Mičel, Ben Simons, Markanen...
(mm, 10. januar 2018 08:33)


Taj Lonzo Bol je ukrao pet lopti, podelio 11 asistencija i uzeo 11 skokova sa pozicije plejmekera. Njegov +/- je bio +33, odnosno LAL je bio -20 kada je on bio na klupi.

Dečko zna košarke, ima odličan pregled, oseća ritam utakmice, ima čvrstinu, kao što je komentatorski par rekao, ako on uvežba šut iz igre na 40% biće top igrač.

panini

pre 6 godina

@mm

ako nesto moze da se nauci i navezba to je onda sut, pritom je i veoma mlad ima vremena za njega..s druge strane njegov osecaj za igru asistencije pregled igre kontrolisanje tempa utakmice itd itd, ne moze da se nauci to je urodjeni talenat, e zato je i doveden

Srdjan

pre 6 godina

Bogdan se nameće kao važna opcija u napadu Sakramenta i lopta dosta dolazi do njega, a to nije malo dostignuće u ovako divljoj ekipi. U odbrani još nogama ne može da isprati većinu bekova, ali nadam se da će napredovati.

Mislim da je zaslužio da se za godinu ili dvije oproba u nekoj ozbiljnoj ekipi, tipa San Antonio.

NastyB

pre 6 godina

Kakvu divljačku košarku igraju Kingsi to je strašno. Tamo jedino Bogdan, Hil, Rendolf i Karter znaju da igraju, ova klinčadija Foks, Hild, Ričardson, Labisije kao na basketu u getou, a Jeger nikako da ih "prizove pameti". Uostalom, kad je Bogdan najbolji asistent sa 4 asistencije, onda to dovoljno govori kakvu "timsku" košarku igraju.

Samo kazem...

pre 6 godina

Neverovatno koliko lose izgleda Sakramento... Jedino kad je Bogdan na terenu moze da se vidi neki smisao i ideja u igri, ovako se sve svodi na neresonske suteve i silovanje bez protoka lopte... Bas mucno za gledanje...

cvele

pre 6 godina

Trojke - 0/3. Postaje vec jako tesko naci delove njegove igre na koje se mozemo zaliti. Cak i u +/- rubrici bilo +8 :))). Narocito mi je interesantno sto covek u svakoj utakmici ima bar po jednu vanserijsku asistenciju. U reprezentaciji ce biti tuca ko ce vise i lepse asistirati: Bogdan, Jokic ili Teodosic.

jaa

pre 6 godina

@istina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.

eskim

pre 6 godina

pogledao sam 4/4. Sac je smešan, nije da nemaju želju, igra se i odbrana kakva takva, ali napad im je indijanski do kraja. Samo kad BB ocarini loptu napad ima neki smisao, nadje se slobodan igrač, napravi se 2na2. Šteta za los 3p šut Bogdana, ispaljivao je sa 8m na kraju napada, sad je pokvario svojih 38%, ali to je NBA, procenti moraju biti dobri i kad se šutne preko ruke i u clutch time.
Sac opet promašio ekipu. Veterani su sve slabiji kako sezona odmiče, medju omladncima nema kvaliteta. Nemaju ni jednog ozbiljnog igrača u najboljim godinama (25-30) da vodi ekipu. Bogdan ruki se nameće kao lider sa najvećom minutažom, to je dobro za njega, ali to znači da je ekipa u kanalu.

mm

pre 6 godina

Ovaj Lonzo Bol, dečko ne može da se sastavi...u proseku igra 34 minuta a iz igre gadja 34% za 3pts 30%...Pa on je zreo za razvojnu ligu a oterali su Rasela da bi gradili franšizu sa njim? Najveći promašaj na draftu.
Od rukija od njega su bolji Bogdan, Kuzma,Tatum, Donovan Mičel, Ben Simons, Markanen...

Mile

pre 6 godina

Ovaj Lonzo Bol, dečko ne može da se sastavi...u proseku igra 34 minuta a iz igre gadja 34% za 3pts 30%...Pa on je zreo za razvojnu ligu a oterali su Rasela da bi gradili franšizu sa njim? Najveći promašaj na draftu.
Od rukija od njega su bolji Bogdan, Kuzma,Tatum, Donovan Mičel, Ben Simons, Markanen...
(mm, 10. januar 2018 08:33)


Taj Lonzo Bol je ukrao pet lopti, podelio 11 asistencija i uzeo 11 skokova sa pozicije plejmekera. Njegov +/- je bio +33, odnosno LAL je bio -20 kada je on bio na klupi.

Dečko zna košarke, ima odličan pregled, oseća ritam utakmice, ima čvrstinu, kao što je komentatorski par rekao, ako on uvežba šut iz igre na 40% biće top igrač.

kaokakao

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

A nadam se da se zezas, jer u suprotnom je blago receno smijesno to sto si napisao. Novickog da stavimo na drugo mjesto, sta mislis? :) A da je Bogdan sve bolji, to stoji. Igra zrelo, jedino mu skripi sut za tri poena, gdje po meni mora bolje za koji procenat. Npr. Nikola Mirotic sutira za tri oko 47%, sto je fantasticno, dok je Bogdan na nekih 37%. Primjera radi Jokic je na oko 36% a Vucevic na 34%. I da, konacno smo docekali da Bogdan uputi vise od 10 suteva iz igre, cak 13, sto me raduje.

JPR24

pre 6 godina

Neverovatno koliko lose izgleda Sakramento... Jedino kad je Bogdan na terenu moze da se vidi neki smisao i ideja u igri, ovako se sve svodi na neresonske suteve i silovanje bez protoka lopte... Bas mucno za gledanje...
(Samo kazem..., 10. januar 2018 08:24)
Pa u ekipi samo Rendolph (kojeg nije htelo sinoc) i zna košarku uz Bogdana... Karter je majstor ali ne igra puno pa ga i ne pominjem zbog toga.
Imali su nekoliko dobrih partija, i sad opet sveli stvari na cirkus. Manje više očekivano za ovakvu ekipu, slično ko i Minesota u prošlih par sezona.

Laza maza

pre 6 godina

Ovaj Rendolf tri napada kada se lomi rezultat,siluje neki šut bzvz..Labisier tuga,zaleti se u guzvu gubi loptu pravi faul..Fox nije bio sebičan do poslednje četvrtine,ali i njemu se tad smučilo pa je i on počeo da se ispucava...Bogdanović i Hild jedini važni pomena i mučeni Kufos u'vatio petn'es lopti..
pozdrav :D

jaa

pre 6 godina

Po cemu je Lonzo toliko los? Decko je imao 5 ukradenih, 11 asistencija i 11 skokova. Ja bas mislim da moze postati i vise nego solidan kosarkas, samo da u narednim sezonama popravi malo procente i to je to.

Dijasporac

pre 6 godina

Najvise zahvaljujuci sebicnosti pojedinih igraca a pogotovo hilda i foxa su kingsi izgubili.Bogi isprovociran bezobrazlukom saigraca poceo da sutira ko i oni nerezonski iz neizgradjenih akcija ali je opet imao najbolji procenat suta ukupno!!
Bogi opravdava G.Popovica da je medju najpametnijim igracima kingsa ako ne i najpametniji.

panini

pre 6 godina

@mm

ako nesto moze da se nauci i navezba to je onda sut, pritom je i veoma mlad ima vremena za njega..s druge strane njegov osecaj za igru asistencije pregled igre kontrolisanje tempa utakmice itd itd, ne moze da se nauci to je urodjeni talenat, e zato je i doveden

Dag Kristi

pre 6 godina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.
(jaa, 10. januar 2018 08:57)

Najbolji srpski igrac u NBA ikada?O cemu ti pricas?Jesi li gledao Stojakovica nekada?Igrao je u top ekipi i imao 25 poena u proseku.Ovaj treba da veze 5 sezona sa 20+ poena,da mu ekipa igra PO svake sezone,pa tek onda moze da udje u istu recenicu sa Pedjom.I za Jokica isto mislim.

Srdjan

pre 6 godina

Bogdan se nameće kao važna opcija u napadu Sakramenta i lopta dosta dolazi do njega, a to nije malo dostignuće u ovako divljoj ekipi. U odbrani još nogama ne može da isprati većinu bekova, ali nadam se da će napredovati.

Mislim da je zaslužio da se za godinu ili dvije oproba u nekoj ozbiljnoj ekipi, tipa San Antonio.

brada

pre 6 godina

Dovoljno je pogledati +- statistiku u Sakramentu. Cela prva petorka od -14 pa do -26. Bogdan u +8. Za ovo je kriv niko drugi do trener...

Navijač

pre 6 godina

Kome nije jasno nadam se da ce uskoro shvatiti koliko je Bogdan dobar kosarkas. Mislio sam da ce mu trebati vise vremena da se prilagodi stilu igre u NBA, a on me demantovao na najbolji moguci nacin. Ne samo da se prilagodio nego polako postaje lider ekipe (kakva je takva je ali ipak je to NBA ekipa). Poceo je da igra bez straha, krece napred sa loptom, odlican pregled, kretanje bez lopte, odbrana, o tehnici da ne pricam, sut za 3 jos uvek skripi ali i to ce vremenom doci jer je decko vredan. Samo napred Bogdane!

dzoni

pre 6 godina

Da sam na DIvcevom mestu gledao bi na svaki nacin da dovedem jos nekog srpskog igraca i to nekog ko zna da asistira..Bogdan igra dobro ali mu niko zivi ne baca lopte kad ostane sam..to sto je Stojakovic u Sakramentu imao 5 sezona sa 20+ prosek poena je veliki udeo upravo Divca koji igrao sa njim i uvek gledao da mu doda loptu kad je slobodan.

Prekardasijan

pre 6 godina

Kad prebaci 50 % onda se javite
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cc, 10. januar 2018 08:54)

13:7=100:x; 13x=700 i onda x=700:13 a to daje 53,84%. Javio sam se da te obavestim.

Profesor BG

pre 6 godina

Dok Bogdanovic nije usao u igru Sakramento je vec gubio 26:8. Sa Bogdanom u igri potpuno je smanjen zaostatak. Definitivno je najbolji igrac u Sakramentu koji je generalno verovatno među 3 najlosija tima u NBA. Koliko je lose sto je u takvoj ekipi, toliko je i dobro jer moze da igra i uskoro ce celoj ligi pokazati sav svoj potencijal, pa ce u razvoju svoje NBA karijere, u buducnosti, verovatno dobiti priliku da igra i u mnogo jacoj NBA ekipi.

323

pre 6 godina

Nije bio starter i LA su napravili razliku. Kako je usao Kingsi ili su u egalu ili vode. I tako ceo mec. Na kraju trece su Kingsi očajno odigrali i izgubili. BB igra odlicno, ko je bolje odigrao od njega u Kingsima? Tim je takav kakav je ali je bitno da se BB prilagodio i samo neka ovako nastavi.

Oliver Nedeljkovic

pre 6 godina

Lonzo Bol je mnogo bolji i korisniji igrac nego sto statistika pokazuje. On je Stefan Jovic za bogate. Verujem da ce imati karijeru poput Vola iz Vasingtona. Svaka cast za Bogdana. Bas retko koji je evropski bek imao tako dobru ruki sezonu. Recimo, Navaro koji je velicina, na svom vrhuncu imao je u ruki sezoni u Memfisu prosek 10 poena a Bogdan je jos bolji.

Neutralni

pre 6 godina

Fox je upropastio i protiv San Antonija i sad protiv Lejkerska em gubi lopte em nece da doda drugima koji su sami na sutu... Ne kazem da nece biti dobar igrac ali trenutno vise stete nego koristi...

crazy diamond

pre 6 godina

Još jedna sjajna partija Bogdana, što kaže Jerger "on je plejmejker koji ume da pogađa" i upravo se tako i ponašao sinoć posebno u drugom pol. gde je non-stop razigravao saigrače ali džaba kad ništa ne mogu da ubodu, mislim da je ovaj put falio svojeglavi Mejson da ponekim drskim prodorom razdrma ekipu. Inače Bogi bez problema može da ima 5 as. po meču, on svoj deo asistencije odradi savršeno, što reče jedan lik Bogi je "perfectly complete player"

Dusan8

pre 6 godina

Gledao samo drugo poluvreme i mogu da kazem da je Sakramrnto toliko los bio da su od Lejkersa napravili da lici na dobr tim, i u odbrani i u napadau.
Elem, najveci utisak mi je Lonzo. Najveci zadatak mu je da popravi sut, ali sjajno postavlja igru (to se vec i znalo).
I Lopez kad je krenuo da lupa trojke.
Bogdanovic, mene iznenadjuje njegova sezona, vidi se da je cak napredovao u odnosu na pocetak i mislim da ce nakon leta odmora biti mnogo bolji sledece godine. Fenomenalno se prilagodio za sad.

Ajeet

pre 6 godina

@CJ

Ima se Divcu mnogo šta zamjeriti... Po meni gotovo sve što je uradio sem trejda za Bogdana i ovogodišnjeg drafta (a i to samo ako Fox nastavi da napreduje i Giles ispadne bar solidan igrač) je gotovo smiješno... Istina ima tu i uticaja gazde tima koji je umislio da je Greg Popović pa misli da je Hield bolja verzija Karija...

U svakom slučaju, ovo za 50 miliona plata mu se ne može zamjeriti jer realno nema mnogo igrača koji mogu da te odvedu u zapadnoj konferenciji duboko u plejof, a koji vrijede 20+ miliona i koji bi pritom došli u ekipu koja kad odbiješ ovih par fosila ima prosjek godina tipa 20.

Jedini igrač kojeg su mogli da jure a da im se uklapa sa tzv "championship window"-om je bio OJP... od bilo koga boljeg ne možeš očekivati da dođe da igra u ekipu u kojoj prije nego su uzeli Hila, Rendolfa i Kartera nije bio nijedan zreo igrač... sem Bogdana, ali ne vjerujem da bi se većina NBA zvijezda pretjerano oslonila na nekog klinca iz Evrope.

Mislim o čemu pričamo... ekipa izgleda skroz pogubljeno kad na terenu nije bek od 25 godina koji igra prvu sezonu u NBA. Kako da očekuješ da sa takvim timom zainteresuješ bilo koju zvijezdu da potpiše ugovor?

Pedja

pre 6 godina

Lik je i sada veoma dobar za prvu sezonu. Gledao sam neke utakmice, Bogy je super ali je tim katastrofa... cesto u 5-6 napada uzastopno ne dobije loptu, pola tima sebicno, jednostavno i ne može da daje poene iako ima minutažu kada nema loptu. A on i kada je dobije gleda da li da proba da asistira ili da nešto sam uradi, za razliku od onog fox-a i sličnih koji kako dobiju loptu vide samo koš i želju da se nalože kako su vanserijski igraci. Da svaki drugi napad dobije loptu i da ima ovu minutažu gotovo zagarantovanih 20 poena

CJ

pre 6 godina

Gledam sastav Sakramenta i Divca definitivno treba oterati...plate, Hil 20 miliona, Rendolf 12, KUFOS 8, TEMPL 8, Karter 8?! Covek od 45 godina koji igra 6 minuta u proseku...za tih 56 miliona su mogli dovesti dva vrhunska igraca da izgaze sa ovim klincima a ne da veterani pred kraj karijere dolaze u Sac da se bogate.
Hil ovakvu platu nije imao nigde a ucinak na terenu mu je vise nego skroman.

Jukebox

pre 6 godina

Bogdan je sjajan,svaka čast.
Jedino na čemu bi po meni morao da poradi su fizikalije,često sporo izlazi iz bloka, malo više eksplozivnosti,inače svaka čast na procentima i dobroj igri.

Markic

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

Kad ovakva glupost dobije ovoliko pluseva... Nećemo mi dugo da se pomerimo odavde gde smo.

Gde ja živim

pre 6 godina

Sakramentu igra zavisi od 2 matorca (apsolutno poštovanje prema njima, ali da su matori jesu). Kada oni ne igraju ili odigraju loše nema 'leba. Bogdan jako dobar, ja bih rekao odličan da je ušla samo još jedna trojka, ali biće i to. Čekam da vidim Džajlsa i kako će se on uklopiti. Talenat postoji, ali mora da se poslože neke stvari. Ne treba očekivati od njih bilo šta još minimum 2 sezone. Sve zavisi kako će se ko razvijati i eventualno nekih ozbiljnijih pojačanja.

Što se tiče Lonza, dobar je, nije sjajan, šut mora bolje, ali sve ostalo jako dobro. To što mu je ćaća u nekom svom svetu nije razlog za stigmatizaciju dečka. Cela ta priča jeste tragikomična, ali šta da se radi. The go must show.

JPR24

pre 6 godina

Gledam Bogdanovica na treningu ne promasuje za 3, a na utakmicama ne zna da pogodi o cemu se radi????
(Zvezda, 10. januar 2018 11:19)
Nisi nikad igrao košarku ?? Ne znaš koja je razlika izmeđju šutiranja na treningu, onako opušteno i bez protivnika da ti mlatara rukama ispred i to sve dok trčiš, i šutiranja na utakmici gde se šutira i dok se trči, gde te protivnik gura, radi sve da te destabilizuje, zatvori prostor za šut itd. ? Uzmi loptu, šutiraj sam, pa posle neka ti drugar proba ometati, pa će ti biti jasno.

jaa

pre 6 godina

@lektor

Pa naravno da je derbi kalifornije braco, pa nekad najveci mec u Nba bio bas izmedju ove dve ekipe i po tome je derbi. Pa Golden i Klivend ce za 5 godina biti mozda najlosiji u ligi, ali ce ipak biti derbi.

veljko

pre 6 godina

@mm

cela ball familija nam svima ide na zivce. tacno je i da su pomenuti rukiji bolji od njega u ovoj sezoni. postoji jos nesto, medjutim. redovno je medju najboljima u lejkersima po +-. utice veoma dobro na igru. neretko ima blokade i ukradene, odlicno cita igru i ima visok kosarkaski iq. ne mora uvek ni da asistira direktno, ali doda loptu na pravu stranu, da se napad lepo razvije. sut mu je katastrofalan u nba, ali je na koledzu bio veoma solidan. pritom zivi u rijalitiju. pritisak je ogroman. dobro se i nosi s tim, za sada. ako ne pukne mentalno, i vrati sut na proslogodisnji nivo, bice on beoma dobar igrac. ali kad mu cujem caleta i vidim da on to ignorise, nisam soguran da navijam za taj njegov uspeh

coki

pre 6 godina

mm.....Pa dobro,Bol nije suter dobra(35% iz igre) ali ima dosta skokova,asisstencija,samo je bio precise dobro plasiran na draftu a inace,Teodosic ima sut 34% iz igre i 30% za tri a vazi za sutera.Bol 10p,7sk,7as - Teo 8p,3sk,5as.Bice Bol sve bolji,nije kriv sto mu je cale dileja,nece nikad biti suter ali ce biti sve bolji,a i Lejkersi imaju zanimljivu ekipu koja moze da izraste u veoma dobru plej of ekipu sledecih sezona.

Guest

pre 6 godina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.
(jaa, 10. januar 2018 08:57)

Ti si još gori od njega ako misliš da će ovaj da nude najbolji srpski igrač u nba. Igra u najgorem timu lige sa minutažom 30-35 minuta jos nije ubacio 20 poena. Smešno je što pravite od njega ne znam kakvog igrača. Jel si gledao ti Divca, Stojakovića? Kladim se kad bi davali Bjelici ovu minutažu da bi mnogo bolje brojke imao. U drugoj ekipi bi igrao po 10 minuta, sreća pa igra u ovom cirkusu od Sakrementa.

zemunski kej

pre 6 godina

Moje skromno kosarkasko znanje govori da je Teodosic potrebniji ovoj veseloj druzini Kingsa od Bogdanovica koji je standardno solidan u ekipi sa 5 bekova bez pleja,

6452

pre 6 godina

Ekipa koja pljuje Bola bi mogla da proveri kakav procenat suta (za tri, dva, slobodnjaci) je imao jos jedan drugi pik, koji je po stilu igre jako slican Lonzu - Dzejson Kid, u svoje prve 3!!! sezone. Lonzo ima neverovatan potencijal.

111

pre 6 godina

@jaa Najbolji srpski igrac ikada u nba je Stojakovic, usput je bolji i od Novickog. Inace njegova jedna asistencija je u top 3. ikada u ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Atlantida, 10. januar 2018 11:22)


Al igra taj Stojakovic i kakve ima veze sa ovom vesti o BB?? O cemu ti pises?

akros

pre 6 godina

"Najveći promašaj na draftu. "

Može da bude samo Dieron Foks! Njegov uticaj na igru celog tima je minimalan, šut mu je u rangu sa Lonzovim, s tim što u svim ostalim parametrima igre ne može ni da se meri sa Lonzom. S druge strane, Lonzo, ako hoće da bude više od NBA proseka (što je i dalje vrhunski košarkaš) mora da nabaci šut. Kao i Ben Simons, uostalom, kojeg kada su timovi prestali da brane na perimetru, je spustio svoje dobre igre na ne tako često. Donovan Mičel, bez sumnje, i Tejtum (blizu jako Kuzma i Markanen), najkompletniji igrači sa ovog drafta. To naravno ništa ne znači za dalju karijeru, osim da su oni igrači koji najmanje moraju da rade od svih ostalih, da bi dostigli superstar nivo.

+ Denis Smit iz Dalasa, ali i njegov šut je krajnje nekonstantan.

saša

pre 6 godina

Sacramneto uopšte nije tako loša ekipa kako se ovde komentariše.Doduše,imaju dosta poraza ali i pobede protiv najboljih ekipa.Njihov trener previše eksperimentiše tako da je stvorio dve a možda i tri podjednako jake postave.Sa sve boljim Bogdanovićem/pa i malim Foxom/ i jednom jasnije definisanom igrim mogu sigurno još dosta bodova da osvoje.Za bolje reztate treba im jedan do dva prvoklasna igrača tipa Atetokoumba,K.Tompsona ili sl.

hroničar lige

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

Pa ja stvarno ne znam šta bi trebalo dogodine Bogdanović da uradi- bez da osvoji ligu i sve MVP titule (sezone, plejofa i finala)- da u jednoj godini preskoči Novickog, Stojakovića, Gasola, pa zatim Parkera i Đinobilija koji se mirne duše mogu nazvati evropskim igračima, a gde su Divac, Rik Smits itd.

Atlantida

pre 6 godina

@jaa Najbolji srpski igrac ikada u nba je Stojakovic, usput je bolji i od Novickog. Inace njegova jedna asistencija je u top 3. ikada u ligi.

kad ne bi gledali odakle je koji igrac videli bi kosarku

pre 6 godina

Evropski igraci su dosadni! I kad su dobri - dosadni su!!! Trojke i ziceri... svaka cast Jokicu

Sigmund

pre 6 godina

Ovo je bio derbi, borba za poslednje mesto u grupi. Koliko vidim Bogdzan i SAC su trijumfovali. Teo Nehteo, Jokara, i Bobinator se blize ostvarenju da ne igraju plejof i ranije odu na odmor. Zasluzili su jer ipak su oni lideri, geniji, imaju najbolje procente u istoriji nba, itd.

cc

pre 6 godina

Kad prebaci 50 % onda se javite 
(cc, 10. januar 2018 08:54) 

7 od 13 je koliko tacno? 

Hint- nije ispod 50%
(Amaterasu, 10. januar 2018 09:45)

A trojke 0/3 debelo ispod 50 %

seksisto

pre 6 godina

Bogdanovicu je ovo maksimum, suter, kad ga hoce, a kad nece... Sta osim suta on da ponudi u Nba. Ni u Sakramentu ne moze da se istakne.

spree15

pre 6 godina

(6452, 10. januar 2018 12:36)
Proveri ti kakav je Kidd bio defanzivac i koliko je uticao na igru svog tima, Dallas se popravio dolaskom Kidda, pobedili su 23 utakmice vise, Lakersi osim Balla imaju i Kuzmu i na putu su da budu losi kao i prosle godine.

Sigmund

pre 6 godina

Ovo je bio derbi, borba za poslednje mesto u grupi. Koliko vidim Bogdzan i SAC su trijumfovali. Teo Nehteo, Jokara, i Bobinator se blize ostvarenju da ne igraju plejof i ranije odu na odmor. Zasluzili su jer ipak su oni lideri, geniji, imaju najbolje procente u istoriji nba, itd.

cc

pre 6 godina

Kad prebaci 50 % onda se javite 
(cc, 10. januar 2018 08:54) 

7 od 13 je koliko tacno? 

Hint- nije ispod 50%
(Amaterasu, 10. januar 2018 09:45)

A trojke 0/3 debelo ispod 50 %

mm

pre 6 godina

Ovaj Lonzo Bol, dečko ne može da se sastavi...u proseku igra 34 minuta a iz igre gadja 34% za 3pts 30%...Pa on je zreo za razvojnu ligu a oterali su Rasela da bi gradili franšizu sa njim? Najveći promašaj na draftu.
Od rukija od njega su bolji Bogdan, Kuzma,Tatum, Donovan Mičel, Ben Simons, Markanen...

Guest

pre 6 godina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.
(jaa, 10. januar 2018 08:57)

Ti si još gori od njega ako misliš da će ovaj da nude najbolji srpski igrač u nba. Igra u najgorem timu lige sa minutažom 30-35 minuta jos nije ubacio 20 poena. Smešno je što pravite od njega ne znam kakvog igrača. Jel si gledao ti Divca, Stojakovića? Kladim se kad bi davali Bjelici ovu minutažu da bi mnogo bolje brojke imao. U drugoj ekipi bi igrao po 10 minuta, sreća pa igra u ovom cirkusu od Sakrementa.

CJ

pre 6 godina

Gledam sastav Sakramenta i Divca definitivno treba oterati...plate, Hil 20 miliona, Rendolf 12, KUFOS 8, TEMPL 8, Karter 8?! Covek od 45 godina koji igra 6 minuta u proseku...za tih 56 miliona su mogli dovesti dva vrhunska igraca da izgaze sa ovim klincima a ne da veterani pred kraj karijere dolaze u Sac da se bogate.
Hil ovakvu platu nije imao nigde a ucinak na terenu mu je vise nego skroman.

seksisto

pre 6 godina

Bogdanovicu je ovo maksimum, suter, kad ga hoce, a kad nece... Sta osim suta on da ponudi u Nba. Ni u Sakramentu ne moze da se istakne.

Atlantida

pre 6 godina

@jaa Najbolji srpski igrac ikada u nba je Stojakovic, usput je bolji i od Novickog. Inace njegova jedna asistencija je u top 3. ikada u ligi.

jaa

pre 6 godina

@istina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.

Markic

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

Kad ovakva glupost dobije ovoliko pluseva... Nećemo mi dugo da se pomerimo odavde gde smo.

kad ne bi gledali odakle je koji igrac videli bi kosarku

pre 6 godina

Evropski igraci su dosadni! I kad su dobri - dosadni su!!! Trojke i ziceri... svaka cast Jokicu

zemunski kej

pre 6 godina

Moje skromno kosarkasko znanje govori da je Teodosic potrebniji ovoj veseloj druzini Kingsa od Bogdanovica koji je standardno solidan u ekipi sa 5 bekova bez pleja,

Srdjan

pre 6 godina

Bogdan se nameće kao važna opcija u napadu Sakramenta i lopta dosta dolazi do njega, a to nije malo dostignuće u ovako divljoj ekipi. U odbrani još nogama ne može da isprati većinu bekova, ali nadam se da će napredovati.

Mislim da je zaslužio da se za godinu ili dvije oproba u nekoj ozbiljnoj ekipi, tipa San Antonio.

dzoni

pre 6 godina

Da sam na DIvcevom mestu gledao bi na svaki nacin da dovedem jos nekog srpskog igraca i to nekog ko zna da asistira..Bogdan igra dobro ali mu niko zivi ne baca lopte kad ostane sam..to sto je Stojakovic u Sakramentu imao 5 sezona sa 20+ prosek poena je veliki udeo upravo Divca koji igrao sa njim i uvek gledao da mu doda loptu kad je slobodan.

NastyB

pre 6 godina

Kakvu divljačku košarku igraju Kingsi to je strašno. Tamo jedino Bogdan, Hil, Rendolf i Karter znaju da igraju, ova klinčadija Foks, Hild, Ričardson, Labisije kao na basketu u getou, a Jeger nikako da ih "prizove pameti". Uostalom, kad je Bogdan najbolji asistent sa 4 asistencije, onda to dovoljno govori kakvu "timsku" košarku igraju.

cvele

pre 6 godina

Trojke - 0/3. Postaje vec jako tesko naci delove njegove igre na koje se mozemo zaliti. Cak i u +/- rubrici bilo +8 :))). Narocito mi je interesantno sto covek u svakoj utakmici ima bar po jednu vanserijsku asistenciju. U reprezentaciji ce biti tuca ko ce vise i lepse asistirati: Bogdan, Jokic ili Teodosic.

kaokakao

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

A nadam se da se zezas, jer u suprotnom je blago receno smijesno to sto si napisao. Novickog da stavimo na drugo mjesto, sta mislis? :) A da je Bogdan sve bolji, to stoji. Igra zrelo, jedino mu skripi sut za tri poena, gdje po meni mora bolje za koji procenat. Npr. Nikola Mirotic sutira za tri oko 47%, sto je fantasticno, dok je Bogdan na nekih 37%. Primjera radi Jokic je na oko 36% a Vucevic na 34%. I da, konacno smo docekali da Bogdan uputi vise od 10 suteva iz igre, cak 13, sto me raduje.

111

pre 6 godina

@jaa Najbolji srpski igrac ikada u nba je Stojakovic, usput je bolji i od Novickog. Inace njegova jedna asistencija je u top 3. ikada u ligi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Atlantida, 10. januar 2018 11:22)


Al igra taj Stojakovic i kakve ima veze sa ovom vesti o BB?? O cemu ti pises?

Mile

pre 6 godina

Ovaj Lonzo Bol, dečko ne može da se sastavi...u proseku igra 34 minuta a iz igre gadja 34% za 3pts 30%...Pa on je zreo za razvojnu ligu a oterali su Rasela da bi gradili franšizu sa njim? Najveći promašaj na draftu.
Od rukija od njega su bolji Bogdan, Kuzma,Tatum, Donovan Mičel, Ben Simons, Markanen...
(mm, 10. januar 2018 08:33)


Taj Lonzo Bol je ukrao pet lopti, podelio 11 asistencija i uzeo 11 skokova sa pozicije plejmekera. Njegov +/- je bio +33, odnosno LAL je bio -20 kada je on bio na klupi.

Dečko zna košarke, ima odličan pregled, oseća ritam utakmice, ima čvrstinu, kao što je komentatorski par rekao, ako on uvežba šut iz igre na 40% biće top igrač.

Dag Kristi

pre 6 godina

Gotivim Bogdana i sve, i ja mislim da ce biti najbolji srpski igrac ikad u Nba, ali nece evropski braco... Druze ako neko prestigne Novickog ja mu dajem bilo sta. Novicki je legenda druze, u top 6 najboljij poentera ikada, znas li ti kakav je to samo uspjeh. Bio je mvp lige, davao u nekim sezona i po 25+ poena po mecu.. A evo Bogdan je dosao ima 25 godina i daje 10.5 poena po mecu, a njegova ekipa je ocajna. Bogdan uz Jokaru hoce i moze biti najbolji srpski igrac u Nba, ali od Novickog nece i ne moze.
(jaa, 10. januar 2018 08:57)

Najbolji srpski igrac u NBA ikada?O cemu ti pricas?Jesi li gledao Stojakovica nekada?Igrao je u top ekipi i imao 25 poena u proseku.Ovaj treba da veze 5 sezona sa 20+ poena,da mu ekipa igra PO svake sezone,pa tek onda moze da udje u istu recenicu sa Pedjom.I za Jokica isto mislim.

Dijasporac

pre 6 godina

Najvise zahvaljujuci sebicnosti pojedinih igraca a pogotovo hilda i foxa su kingsi izgubili.Bogi isprovociran bezobrazlukom saigraca poceo da sutira ko i oni nerezonski iz neizgradjenih akcija ali je opet imao najbolji procenat suta ukupno!!
Bogi opravdava G.Popovica da je medju najpametnijim igracima kingsa ako ne i najpametniji.

6452

pre 6 godina

Ekipa koja pljuje Bola bi mogla da proveri kakav procenat suta (za tri, dva, slobodnjaci) je imao jos jedan drugi pik, koji je po stilu igre jako slican Lonzu - Dzejson Kid, u svoje prve 3!!! sezone. Lonzo ima neverovatan potencijal.

Samo kazem...

pre 6 godina

Neverovatno koliko lose izgleda Sakramento... Jedino kad je Bogdan na terenu moze da se vidi neki smisao i ideja u igri, ovako se sve svodi na neresonske suteve i silovanje bez protoka lopte... Bas mucno za gledanje...

eskim

pre 6 godina

pogledao sam 4/4. Sac je smešan, nije da nemaju želju, igra se i odbrana kakva takva, ali napad im je indijanski do kraja. Samo kad BB ocarini loptu napad ima neki smisao, nadje se slobodan igrač, napravi se 2na2. Šteta za los 3p šut Bogdana, ispaljivao je sa 8m na kraju napada, sad je pokvario svojih 38%, ali to je NBA, procenti moraju biti dobri i kad se šutne preko ruke i u clutch time.
Sac opet promašio ekipu. Veterani su sve slabiji kako sezona odmiče, medju omladncima nema kvaliteta. Nemaju ni jednog ozbiljnog igrača u najboljim godinama (25-30) da vodi ekipu. Bogdan ruki se nameće kao lider sa najvećom minutažom, to je dobro za njega, ali to znači da je ekipa u kanalu.

coki

pre 6 godina

mm.....Pa dobro,Bol nije suter dobra(35% iz igre) ali ima dosta skokova,asisstencija,samo je bio precise dobro plasiran na draftu a inace,Teodosic ima sut 34% iz igre i 30% za tri a vazi za sutera.Bol 10p,7sk,7as - Teo 8p,3sk,5as.Bice Bol sve bolji,nije kriv sto mu je cale dileja,nece nikad biti suter ali ce biti sve bolji,a i Lejkersi imaju zanimljivu ekipu koja moze da izraste u veoma dobru plej of ekipu sledecih sezona.

Gde ja živim

pre 6 godina

Sakramentu igra zavisi od 2 matorca (apsolutno poštovanje prema njima, ali da su matori jesu). Kada oni ne igraju ili odigraju loše nema 'leba. Bogdan jako dobar, ja bih rekao odličan da je ušla samo još jedna trojka, ali biće i to. Čekam da vidim Džajlsa i kako će se on uklopiti. Talenat postoji, ali mora da se poslože neke stvari. Ne treba očekivati od njih bilo šta još minimum 2 sezone. Sve zavisi kako će se ko razvijati i eventualno nekih ozbiljnijih pojačanja.

Što se tiče Lonza, dobar je, nije sjajan, šut mora bolje, ali sve ostalo jako dobro. To što mu je ćaća u nekom svom svetu nije razlog za stigmatizaciju dečka. Cela ta priča jeste tragikomična, ali šta da se radi. The go must show.

Ajeet

pre 6 godina

@CJ

Ima se Divcu mnogo šta zamjeriti... Po meni gotovo sve što je uradio sem trejda za Bogdana i ovogodišnjeg drafta (a i to samo ako Fox nastavi da napreduje i Giles ispadne bar solidan igrač) je gotovo smiješno... Istina ima tu i uticaja gazde tima koji je umislio da je Greg Popović pa misli da je Hield bolja verzija Karija...

U svakom slučaju, ovo za 50 miliona plata mu se ne može zamjeriti jer realno nema mnogo igrača koji mogu da te odvedu u zapadnoj konferenciji duboko u plejof, a koji vrijede 20+ miliona i koji bi pritom došli u ekipu koja kad odbiješ ovih par fosila ima prosjek godina tipa 20.

Jedini igrač kojeg su mogli da jure a da im se uklapa sa tzv "championship window"-om je bio OJP... od bilo koga boljeg ne možeš očekivati da dođe da igra u ekipu u kojoj prije nego su uzeli Hila, Rendolfa i Kartera nije bio nijedan zreo igrač... sem Bogdana, ali ne vjerujem da bi se većina NBA zvijezda pretjerano oslonila na nekog klinca iz Evrope.

Mislim o čemu pričamo... ekipa izgleda skroz pogubljeno kad na terenu nije bek od 25 godina koji igra prvu sezonu u NBA. Kako da očekuješ da sa takvim timom zainteresuješ bilo koju zvijezdu da potpiše ugovor?

Laza maza

pre 6 godina

Ovaj Rendolf tri napada kada se lomi rezultat,siluje neki šut bzvz..Labisier tuga,zaleti se u guzvu gubi loptu pravi faul..Fox nije bio sebičan do poslednje četvrtine,ali i njemu se tad smučilo pa je i on počeo da se ispucava...Bogdanović i Hild jedini važni pomena i mučeni Kufos u'vatio petn'es lopti..
pozdrav :D

panini

pre 6 godina

@mm

ako nesto moze da se nauci i navezba to je onda sut, pritom je i veoma mlad ima vremena za njega..s druge strane njegov osecaj za igru asistencije pregled igre kontrolisanje tempa utakmice itd itd, ne moze da se nauci to je urodjeni talenat, e zato je i doveden

jaa

pre 6 godina

Po cemu je Lonzo toliko los? Decko je imao 5 ukradenih, 11 asistencija i 11 skokova. Ja bas mislim da moze postati i vise nego solidan kosarkas, samo da u narednim sezonama popravi malo procente i to je to.

Prekardasijan

pre 6 godina

Kad prebaci 50 % onda se javite
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cc, 10. januar 2018 08:54)

13:7=100:x; 13x=700 i onda x=700:13 a to daje 53,84%. Javio sam se da te obavestim.

brada

pre 6 godina

Dovoljno je pogledati +- statistiku u Sakramentu. Cela prva petorka od -14 pa do -26. Bogdan u +8. Za ovo je kriv niko drugi do trener...

323

pre 6 godina

Nije bio starter i LA su napravili razliku. Kako je usao Kingsi ili su u egalu ili vode. I tako ceo mec. Na kraju trece su Kingsi očajno odigrali i izgubili. BB igra odlicno, ko je bolje odigrao od njega u Kingsima? Tim je takav kakav je ali je bitno da se BB prilagodio i samo neka ovako nastavi.

jaa

pre 6 godina

@lektor

Pa naravno da je derbi kalifornije braco, pa nekad najveci mec u Nba bio bas izmedju ove dve ekipe i po tome je derbi. Pa Golden i Klivend ce za 5 godina biti mozda najlosiji u ligi, ali ce ipak biti derbi.

Profesor BG

pre 6 godina

Dok Bogdanovic nije usao u igru Sakramento je vec gubio 26:8. Sa Bogdanom u igri potpuno je smanjen zaostatak. Definitivno je najbolji igrac u Sakramentu koji je generalno verovatno među 3 najlosija tima u NBA. Koliko je lose sto je u takvoj ekipi, toliko je i dobro jer moze da igra i uskoro ce celoj ligi pokazati sav svoj potencijal, pa ce u razvoju svoje NBA karijere, u buducnosti, verovatno dobiti priliku da igra i u mnogo jacoj NBA ekipi.

Jukebox

pre 6 godina

Bogdan je sjajan,svaka čast.
Jedino na čemu bi po meni morao da poradi su fizikalije,često sporo izlazi iz bloka, malo više eksplozivnosti,inače svaka čast na procentima i dobroj igri.

JPR24

pre 6 godina

Gledam Bogdanovica na treningu ne promasuje za 3, a na utakmicama ne zna da pogodi o cemu se radi????
(Zvezda, 10. januar 2018 11:19)
Nisi nikad igrao košarku ?? Ne znaš koja je razlika izmeđju šutiranja na treningu, onako opušteno i bez protivnika da ti mlatara rukama ispred i to sve dok trčiš, i šutiranja na utakmici gde se šutira i dok se trči, gde te protivnik gura, radi sve da te destabilizuje, zatvori prostor za šut itd. ? Uzmi loptu, šutiraj sam, pa posle neka ti drugar proba ometati, pa će ti biti jasno.

veljko

pre 6 godina

@mm

cela ball familija nam svima ide na zivce. tacno je i da su pomenuti rukiji bolji od njega u ovoj sezoni. postoji jos nesto, medjutim. redovno je medju najboljima u lejkersima po +-. utice veoma dobro na igru. neretko ima blokade i ukradene, odlicno cita igru i ima visok kosarkaski iq. ne mora uvek ni da asistira direktno, ali doda loptu na pravu stranu, da se napad lepo razvije. sut mu je katastrofalan u nba, ali je na koledzu bio veoma solidan. pritom zivi u rijalitiju. pritisak je ogroman. dobro se i nosi s tim, za sada. ako ne pukne mentalno, i vrati sut na proslogodisnji nivo, bice on beoma dobar igrac. ali kad mu cujem caleta i vidim da on to ignorise, nisam soguran da navijam za taj njegov uspeh

Navijač

pre 6 godina

Kome nije jasno nadam se da ce uskoro shvatiti koliko je Bogdan dobar kosarkas. Mislio sam da ce mu trebati vise vremena da se prilagodi stilu igre u NBA, a on me demantovao na najbolji moguci nacin. Ne samo da se prilagodio nego polako postaje lider ekipe (kakva je takva je ali ipak je to NBA ekipa). Poceo je da igra bez straha, krece napred sa loptom, odlican pregled, kretanje bez lopte, odbrana, o tehnici da ne pricam, sut za 3 jos uvek skripi ali i to ce vremenom doci jer je decko vredan. Samo napred Bogdane!

Pedja

pre 6 godina

Lik je i sada veoma dobar za prvu sezonu. Gledao sam neke utakmice, Bogy je super ali je tim katastrofa... cesto u 5-6 napada uzastopno ne dobije loptu, pola tima sebicno, jednostavno i ne može da daje poene iako ima minutažu kada nema loptu. A on i kada je dobije gleda da li da proba da asistira ili da nešto sam uradi, za razliku od onog fox-a i sličnih koji kako dobiju loptu vide samo koš i želju da se nalože kako su vanserijski igraci. Da svaki drugi napad dobije loptu i da ima ovu minutažu gotovo zagarantovanih 20 poena

akros

pre 6 godina

"Najveći promašaj na draftu. "

Može da bude samo Dieron Foks! Njegov uticaj na igru celog tima je minimalan, šut mu je u rangu sa Lonzovim, s tim što u svim ostalim parametrima igre ne može ni da se meri sa Lonzom. S druge strane, Lonzo, ako hoće da bude više od NBA proseka (što je i dalje vrhunski košarkaš) mora da nabaci šut. Kao i Ben Simons, uostalom, kojeg kada su timovi prestali da brane na perimetru, je spustio svoje dobre igre na ne tako često. Donovan Mičel, bez sumnje, i Tejtum (blizu jako Kuzma i Markanen), najkompletniji igrači sa ovog drafta. To naravno ništa ne znači za dalju karijeru, osim da su oni igrači koji najmanje moraju da rade od svih ostalih, da bi dostigli superstar nivo.

+ Denis Smit iz Dalasa, ali i njegov šut je krajnje nekonstantan.

Neutralni

pre 6 godina

Fox je upropastio i protiv San Antonija i sad protiv Lejkerska em gubi lopte em nece da doda drugima koji su sami na sutu... Ne kazem da nece biti dobar igrac ali trenutno vise stete nego koristi...

crazy diamond

pre 6 godina

Još jedna sjajna partija Bogdana, što kaže Jerger "on je plejmejker koji ume da pogađa" i upravo se tako i ponašao sinoć posebno u drugom pol. gde je non-stop razigravao saigrače ali džaba kad ništa ne mogu da ubodu, mislim da je ovaj put falio svojeglavi Mejson da ponekim drskim prodorom razdrma ekipu. Inače Bogi bez problema može da ima 5 as. po meču, on svoj deo asistencije odradi savršeno, što reče jedan lik Bogi je "perfectly complete player"

Dusan8

pre 6 godina

Gledao samo drugo poluvreme i mogu da kazem da je Sakramrnto toliko los bio da su od Lejkersa napravili da lici na dobr tim, i u odbrani i u napadau.
Elem, najveci utisak mi je Lonzo. Najveci zadatak mu je da popravi sut, ali sjajno postavlja igru (to se vec i znalo).
I Lopez kad je krenuo da lupa trojke.
Bogdanovic, mene iznenadjuje njegova sezona, vidi se da je cak napredovao u odnosu na pocetak i mislim da ce nakon leta odmora biti mnogo bolji sledece godine. Fenomenalno se prilagodio za sad.

saša

pre 6 godina

Sacramneto uopšte nije tako loša ekipa kako se ovde komentariše.Doduše,imaju dosta poraza ali i pobede protiv najboljih ekipa.Njihov trener previše eksperimentiše tako da je stvorio dve a možda i tri podjednako jake postave.Sa sve boljim Bogdanovićem/pa i malim Foxom/ i jednom jasnije definisanom igrim mogu sigurno još dosta bodova da osvoje.Za bolje reztate treba im jedan do dva prvoklasna igrača tipa Atetokoumba,K.Tompsona ili sl.

hroničar lige

pre 6 godina

Bogdan će biti najbolji evropski igrač koji je kročio u NBA. A da je to istina dokazaće sledeća sezona.
(istina, 10. januar 2018 08:23)

Pa ja stvarno ne znam šta bi trebalo dogodine Bogdanović da uradi- bez da osvoji ligu i sve MVP titule (sezone, plejofa i finala)- da u jednoj godini preskoči Novickog, Stojakovića, Gasola, pa zatim Parkera i Đinobilija koji se mirne duše mogu nazvati evropskim igračima, a gde su Divac, Rik Smits itd.

Oliver Nedeljkovic

pre 6 godina

Lonzo Bol je mnogo bolji i korisniji igrac nego sto statistika pokazuje. On je Stefan Jovic za bogate. Verujem da ce imati karijeru poput Vola iz Vasingtona. Svaka cast za Bogdana. Bas retko koji je evropski bek imao tako dobru ruki sezonu. Recimo, Navaro koji je velicina, na svom vrhuncu imao je u ruki sezoni u Memfisu prosek 10 poena a Bogdan je jos bolji.

spree15

pre 6 godina

(6452, 10. januar 2018 12:36)
Proveri ti kakav je Kidd bio defanzivac i koliko je uticao na igru svog tima, Dallas se popravio dolaskom Kidda, pobedili su 23 utakmice vise, Lakersi osim Balla imaju i Kuzmu i na putu su da budu losi kao i prosle godine.

JPR24

pre 6 godina

Neverovatno koliko lose izgleda Sakramento... Jedino kad je Bogdan na terenu moze da se vidi neki smisao i ideja u igri, ovako se sve svodi na neresonske suteve i silovanje bez protoka lopte... Bas mucno za gledanje...
(Samo kazem..., 10. januar 2018 08:24)
Pa u ekipi samo Rendolph (kojeg nije htelo sinoc) i zna košarku uz Bogdana... Karter je majstor ali ne igra puno pa ga i ne pominjem zbog toga.
Imali su nekoliko dobrih partija, i sad opet sveli stvari na cirkus. Manje više očekivano za ovakvu ekipu, slično ko i Minesota u prošlih par sezona.